Ponedeljak, 12.08.2013.

09:42

CZ: Jedinstvena podrška Stojanoviću

Slaviša Stojanović ostaje trener Crvene zvezde, uprkos eliminaciji u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, i lošem startu u Jelen Superligi, saznaje B92.

Izvor: JT

CZ: Jedinstvena podrška Stojanoviæu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Komša

pre 10 godina

Vi što se zezate sa ovim čovekom razmislite kako bi vama bilo da ste zaustavili taksi u pogrešnom trenutku i postali trener Zvezde.Košmar.

Zmaj od Očaja

pre 10 godina

Podrška će biti jedinstvena dok ne nađu pare za povratnu kartu... mnogi bi voleli da krene već sutra pešice lagano!!!

gtxg

pre 10 godina

Najveci problem u ekipi:odbrana-stoperi,bekovi nisu losi,sredina-Milijas,napad-drvo do drveta-Dauda kao i da ne igra u ekipi,Kasalica-po neki go,slabo i on.

bulat92

pre 10 godina

Kakva Komisija za hitna pitanja? Pa oni zbog polamilijarde duga treba danonoćno da zasedaju, a ne zbog trenera. I, još nešto, a koja komisija zaseda zbog Đajića i Čovića. Zar niko ne vidi da su ti "spasitelji"
zapravo omča oko vrata CZ. Pričom o odgovornosti trenera ta dvojica, ustvari,
skreću pažnju sa sopstvene odgovornosti!

Lozac Pera

pre 10 godina

Slavisa Stojanovic i nije trener..treneri su menadzeri oni i sastavljaju tim ..kojeg ruku na srce i nema...ODBRANA JE KAO SVAJCARSKI SIR ..ne znam kako sebi da dokazem da se ne sekiram uzalud
(srbija, 12. avgust 2013 11:16)

Ja cu ti kazem. Idi zaposli se negde, batali treninge

vasa

pre 10 godina

Miško taksista može da vozi nekoliko kilometara zatvorenih očiju... Nažalost i ovog trenera je gledao zatvorenih očiju kad ga je preporučivao!!!

NEDJA

pre 10 godina

Ha,ha kazete da ste igrali odlicno protiv Javora a izgubili ste 4-2.Da li je moguce da ste se toliko srozali?Ej,to je Javor,ne Real Madrid

Dorćol voli Partizan

pre 10 godina

Hvala Miši taksisti što je doveo Slovenca u Zvezdu, i što će nam opet na prolećni derbi na Jna omogućiti da se iz hrama fudbala čuje Zvezdina omiljena pesma " Ja imam tugu sedam godina dugu........" :D

Миле

pre 10 godina

Немам ама баш никакво (резултатско) покриће за ову тврдњу, али нешто ми говори да овај човек може добро да ради свој посао.

dragan

pre 10 godina

Pravice Zvezda Roberta Prosineckog od blata. Tek kada je covek oteran (lepše rečeno - prisiljen da ode)videlo se sa kakvim je on ogtačima raspolagao a kakvu je igru imao. Jer sva tri trenera posle njega dobijala su pojacanja, a rezultati su im bili sve gori. Iz ovog uzasa Zvezdu mogu da izvade samo ljudi kojima je stalo do kluba, koji imaju autoritet i koji nisu lakomi na zavlacenje ruke u klupsku blagajnu. Koliko objektivno ima takvih?

cakki

pre 10 godina

Ne shvatam cemu prica o smeni na pocetku sezone. Igraci koje on ima trenutno u nekoj normalnoj situaciji ne bi mogli ni da mastaju o marakani. O tome koliko su dobri svedoci i interesovanje za njih ove godine...

Ako nista drugo bar je pogodio sa onom izjavom da su obrukali grb, neznanje moze da se oprosti ali ne zalaganje nikako.

srbija

pre 10 godina

Slavisa Stojanovic i nije trener..treneri su menadzeri oni i sastavljaju tim ..kojeg ruku na srce i nema...ODBRANA JE KAO SVAJCARSKI SIR ...STOJADINOVICEVI momci moraju igrati..doveli ste OMEGU da sedi na klupi a bolji je od svih u odbrani...gledam treninge svakodnevno niko ga ne moze preci i nadskociti al nije igrac MENADZERA STOJADINOVICA...zalosno.VLADAVINA LICNIH INTERESA i to je to..ne znam kako sebi da dokazem da se ne sekiram uzalud

Dr.Fudbal

pre 10 godina

A Robija su oterali posle ispadanja od Bordoa u zadnjem minutu i jedne neresene u prvenstvu.....Ovaj primio 7 komada od Cernomoreca i Javora i jos je tu..valjda da se ne naljuti Misko taksista.E mooj Andjuse, hvalis ovog a pljujes po Robiju (djokica, 12. avgust 2013 10:53)
Robi je otisao bre bordoa.

taksista misko

pre 10 godina

ne mozete vi to tako brzo da smenjujete!!

za vas,covek mora da ima spremna 3-4 trenera?!
ubi se danas od trazenja..

polako, za par dana cu naci novog!

Heroes

pre 10 godina

Dobar vam je ovaj Sejo Kalac, za bolje i niste.
(Vlada, 12. avgust 2013 09:48)
A vec u subotu dolazi Jagodina...uzima bod ili sva tri i onda ce sam da pobegne :))(ludilo__, 12. avgust 2013 09:48)

Puna podrska treneru Stojanovicu! Ostani makar 3 sezone
Grobari Zemun:)))
(mali mrav, 12. avgust 2013 10:47)

Tastatura grobari nisu gledali svoju utakmicu pa ocigledno ostavljaju ovakve komentare, e tugo jedna, pa jeste li vi gledali utakmicu protiv Pazara? kome se vi smejete uopste?

v

pre 10 godina

Честитамо Вам и на свим писмима које сте добили од Реала, Барселоне и осталих заиста великих клубова европског фудбала. Морамо само да Вам напоменемо да је таква врста коресподенције нормална за те клубове. Нас са тим клубовима повезују мало јаче везе, бројне утакмице, победе и порази. Ми смо однос са таквим клубовима градили кроз вишедеценијско ривалство и борбе на терену. Уосталом, неки у трофејној сали чувају лопту Лиге шампиона, други у својој имају трофеј освојен у истом такмичењу. (ne moze bez Barija ,a Cigosi spin ste majstori nema vam ravnih, 12. avgust 2013 11:04)
ZA RAZLIKU OD VAS,MI SMO DALI GOL U FINALU KEŠ-a !!!! TOLIKO O TRADICIJI!

Sergej

pre 10 godina

Pogresno stojimo kod napada , Milijas i Kovacevic na centru , Ninkovic metar dva ispred njih , a ispred gola su samo 3 igraca na 8-9 protivnickih , i naravno nista ne mogu da urade , igramo 4-3-2-1 . Kovacevic napolje a umesto njega Milunovic ili Mihajlovic sa Daudom u spicu da bude , Ninkovica staviti ispred prot. kaznenog , pored njega Pecnik i Kasalica , iza njih Milijas . Kad se branimo naravno svi imaju obavezu da se vracaju nazad . 4-1-3-2 .

Teodos

pre 10 godina

Dobar vam je ovaj Sejo Kalac, za bolje i niste.
(Vlada, 12. avgust 2013 09:48)
Puna podrska treneru Stojanovicu! Ostani makar 3 sezone
Grobari Zemun:)))
(mali mrav, 12. avgust 2013 10:47)

Zato vi imate trenercinu na klupi ,a zato se smejete drugima...smesni ste grobari.

delija

pre 10 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem koliko je nas narod primitivan i glup.
Kakve veze ima sto niko nije cuo za njega ?
Ko je cuo za stanojevica pre nego sto je dosao u partizan ?
Zamolio bih nekoga da mi kaze sta je ovaj covek kriv.
Kako on da igra kada je zahtevao u odbrani skandinavca koji bi trcao i ginuo u odbrani za svaku loptu bilo za 5k evra ili 500k evra,ali ne,upravi moraju da igraju kumovi,bratici,sestrici i tako dalje...
Kako da pobedimo kada se milijas ( svo postovanje za sve sto je uradio za zvezdu ) gusi u 10 minutu utakmice i usporava igru ?
Kada vecno neki tamo 10. afrikanci koji blago receno nemaju pojma zauzimaju mesto zvezdinoj deci ???
KAKO JE TU TRENER KRIV ?
ljudiii,mi na svakih 15 dana menjamo trenera... jel stvarno mislite da je svaki trener lud i da kada ne ide,odmah je on kriv za sve ?
Dajte malo upotrebite mozak,nemojte samo da lupetate

ne moze bez Barija ,a Cigosi spin ste majstori nema vam ravnih

pre 10 godina

Честитамо Вам и на свим писмима које сте добили од Реала, Барселоне и осталих заиста великих клубова европског фудбала. Морамо само да Вам напоменемо да је таква врста коресподенције нормална за те клубове. Нас са тим клубовима повезују мало јаче везе, бројне утакмице, победе и порази. Ми смо однос са таквим клубовима градили кроз вишедеценијско ривалство и борбе на терену. Уосталом, неки у трофејној сали чувају лопту Лиге шампиона, други у својој имају трофеј освојен у истом такмичењу.

hendrix

pre 10 godina

CZV moze i 5 trenera po sezoni da promeni nece biti rezultata, jer kod nas za los rezultat samo on odgovara, do sada bi i Fergusona naglavacke izbacili iz zvezde, jel Stojanovic ide nocu po splavovima i opija se uz leskovacke cevape, jel on treba da im sipe neku tecnost u mozgu pa da oni znaju da igraju, i budu primerni sportisti... Po dzepu kada udaris najvise boli, kazna celom timu 50 procenata od plate pa ce malo vise da se potrude, o ostalim kadrovima ne treba previse trositi reci...

Sasa

pre 10 godina

Nevidim u opste odgovornost trenera za trenutnu situaciju u timu. Tim je sklepan preko noci bez vremena za adekvatno uigravanje, licno smatram da zvezda i neigra tako lose imajuci u vidu sve okolnosti. Ovom coveku treba dati pravu sansu sa jos par pojacanja, po jedan u napadu i veznom redu i mozda desnog beka to bi bilo to. Nazalost u Srbiji se traze rezultati preko noci sto jednostavno nije moguce. Ima jedna stara izreka koja kaze da jedna zena moze da rodi dete za devet meseci ali dve nemogu za 4.5 tako je i u ovom slucaju nase posrnule Zvezde.

Dzimi

pre 10 godina

Neka prica ko sta hoce, mi smo odigrali odlicno protiv Javora ali nije on kriv sto je odbrana busna sto imamo bekove koji to nisu bekovi, a ovi grobari neka gledaju svoja posla, toliko se bave Zvezdom nisu ni svesni kako su dobili Pazar...Vec su zaboravili.

journalist

pre 10 godina

Moze da prica ko sta hoce ali sa ovim igrackim kadrom mi igramo odlicno. Boljka iz prethodnih godina se ponavlja - odbrana. Sredina i napad prave vise sansi nego i jedna postava u prethodne 2-3 godine. Nema luksuza da menjamo trenere svakih par meseci. Neka radi,meni ne deluje los koncept.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

A setite se komentara zvezdinih navijaca od pre mesec dana kada im je stigao ninkovic, pricali su da ce da osvoje domace prvenstvo da ce uci u LE. sto bi rekao dr Vujosevic ne moze se silom protiv magije, ovako ce vam biti i u kosarci !!

djokica

pre 10 godina

A Robija su oterali posle ispadanja od Bordoa u zadnjem minutu i jedne neresene u prvenstvu.....
Ovaj primio 7 komada od Cernomoreca i Javora i jos je tu..valjda da se ne naljuti Misko taksista.
E mooj Andjuse, hvalis ovog a pljujes po Robiju

kily81

pre 10 godina

Gledao sam jučerašnji meč, i prvi utisak je da isti bio prilično dobar, otvoren sa obe strane, bez kalulisanja i ovakvi mečevi nedostaju ovoj našoj raspaloj ligi. Suđenje odlično, za svaku pohvalu. Iako sam Zvezdaš, mogu da kažem da je pobeda Javora apsolutno zaslužena, i neka su izgubili. Ne mogu zameriti igračima da se nisu borili, da nisu imali želju, ali jednostavno se vidi da "ne umeju", na žalost. Vidi se da se kvalitet Zvezde i Partizana svake godine približava kvalitetu ostalih timova u ligi, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najujednačenija od njenog postojanja. Realno, posle prvog kola, Partizan je trebao da ima najviše jedan bod, ali dokle god se pobede poklanjaju bilo Partizanu, bilo Zvezdi, nema pomaka i tonućemo sve dublje i dublje (ako uopšte može još dublje da se potone). Sledeće godine ćemo da naletimo na neke ekipe iz San Marina i od njih ćemo da ispadnemo ili ćemo žestoko da se namučimo za prolaz, potpisujem. Pustite i "male" ekipe da pobede kada to zasluže, kao Javor juče, ili kao Pazar u subotu (zaslužio bar bod), i neka bude više takvih utakmica, da se manekeni iz Zvezde i Partizana nateraju da više trče, bore se, ginu za svaku loptu, da budu kada zasluže sankcionisanoi od strane sudija i verujte mi da će to itekako uticati da njihove igre u Evropi i neće biti iščuđavanja kada evropski sudija sudi po pravilima. I ako Boga znate, počnite sa prvenstvom ranije, da ne igramo kvalifikacije bez ijednog odigranog prvenstvenog kola!!!

goc21

pre 10 godina

istrpimo jednog trenera celu sezonu, i ono sto najbitnije sa ovim igracima tesko bilo koji trener moze nesto da uradi, Vesovic igra beka prinudno, Mladenovic je smesan i defanzivi i u napadu,Lazic i Martinovic prespori, Milijas van forme a i kao takav kad izadje iz igre u tri utakmice ekipa vise ne napravi nijednu sansu, Kasalica zalutao u Zvezdu, Dauda centarfor koji u pet utakmica jos nije dao gol, toliko o starterima a njih nema ko da zameni

dzoni

pre 10 godina

Nije covek kriv. Ovo se ne desava otkad je on dosao, ovo traje dugi niz godina. Zasto, kako, zbog cega, na ta pitanja vecito su davali odgovore oni koji najmanje znaju o neuspehu. Nazalost, sve pocinje kao i prethodne sezone, i one pre nje, i nema naznaka da ce se bilo sta promeniti...

Lazar

pre 10 godina

Da, najbolje je da je Stojanovic kriv. Tim nam je ocajan. Nema dubine. Prelazni rok radjen nasumicno. Odbranu popunjavamo u avgustu, iako se od juna zna da u timu imamo jednog jedinog stopera (sa krajnje diskutabilnim kvalitetom). I onda Stojanovic da bude kriv... Svejedno, i da ga sad ne sutnu, potrosice ga do zime. I onda novi trener, novi pocetak, i tako u krug. U ligi u kojoj moras da budes duplo bolji od drugih da bi bio sampion (zbog ociglednog namestanja), mi se jos sami saplicemo.

Misko taksista

pre 10 godina

A bre Dzajo, majke mi, mnogo dobar trener. Brate, nemoj da se uzrujavas. Treba vremena da pokaze svoje kvalitete. Covke, brate, kad ti kaze Misko, svi koji su usli u moj taksi su rekli da je covek ziva legenda. Nijedan ga nije pljuvao. Mora da je mnogo dobar. Zivota mi! Najbolju preporuku mu je dao Jova shumar. Ne da ga je ishvalio. Prosto sam morao da ga preporucim. Nego kad stize onih 12 soma. Moram i ja od neceg da zivim. Ubi me vrucina, ne mogu vise peskire da menjam, ocu da ugradim klimu.

nastavak

pre 10 godina

Covek je dobar trener.Treba malo vremena,dosta rada i Zvezda ce postati ona prava,evropska.
Krs i ovu nasu rogatu ligu ne komentarisem.To treba i Zvezda da radi.Bez saopstenja,raditi i boriti se za svoj klub i navijace.Ovo ovde je totalni sumrak fudbala i ljudi.Ne trositi vreme i energiju na to.
Puna Marakana zasluzuje nesto drugo.Tamo gde se nekada stalo pre 20 godina.

kily81

pre 10 godina

Gledao sam jučerašnji meč, i prvi utisak je da isti bio prilično dobar, otvoren sa obe strane, bez kalulisanja i ovakvi mečevi nedostaju ovoj našoj raspaloj ligi. Suđenje odlično, za svaku pohvalu. Iako sam Zvezdaš, mogu da kažem da je pobeda Javora apsolutno zaslužena, i neka su izgubili. Ne mogu zameriti igračima da se nisu borili, da nisu imali želju, ali jednostavno se vidi da "ne umeju", na žalost. Vidi se da se kvalitet Zvezde i Partizana svake godine približava kvalitetu ostalih timova u ligi, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najujednačenija od njenog postojanja. Realno, posle prvog kola, Partizan je trebao da ima najviše jedan bod, ali dokle god se pobede poklanjaju bilo Partizanu, bilo Zvezdi, nema pomaka i tonućemo sve dublje i dublje (ako uopšte može još dublje da se potone). Sledeće godine ćemo da naletimo na neke ekipe iz San Marina i od njih ćemo da ispadnemo ili ćemo žestoko da se namučimo za prolaz, potpisujem. Pustite i "male" ekipe da pobede kada to zasluže, kao Javor juče, ili kao Pazar u subotu (zaslužio bar bod), i neka bude više takvih utakmica, da se manekeni iz Zvezde i Partizana nateraju da više trče, bore se, ginu za svaku loptu, da budu kada zasluže sankcionisanoi od strane sudija i verujte mi da će to itekako uticati da njihove igre u Evropi i neće biti iščuđavanja kada evropski sudija sudi po pravilima. I ako Boga znate, počnite sa prvenstvom ranije, da ne igramo kvalifikacije bez ijednog odigranog prvenstvenog kola!!!

journalist

pre 10 godina

Moze da prica ko sta hoce ali sa ovim igrackim kadrom mi igramo odlicno. Boljka iz prethodnih godina se ponavlja - odbrana. Sredina i napad prave vise sansi nego i jedna postava u prethodne 2-3 godine. Nema luksuza da menjamo trenere svakih par meseci. Neka radi,meni ne deluje los koncept.

Dzimi

pre 10 godina

Neka prica ko sta hoce, mi smo odigrali odlicno protiv Javora ali nije on kriv sto je odbrana busna sto imamo bekove koji to nisu bekovi, a ovi grobari neka gledaju svoja posla, toliko se bave Zvezdom nisu ni svesni kako su dobili Pazar...Vec su zaboravili.

Misko taksista

pre 10 godina

A bre Dzajo, majke mi, mnogo dobar trener. Brate, nemoj da se uzrujavas. Treba vremena da pokaze svoje kvalitete. Covke, brate, kad ti kaze Misko, svi koji su usli u moj taksi su rekli da je covek ziva legenda. Nijedan ga nije pljuvao. Mora da je mnogo dobar. Zivota mi! Najbolju preporuku mu je dao Jova shumar. Ne da ga je ishvalio. Prosto sam morao da ga preporucim. Nego kad stize onih 12 soma. Moram i ja od neceg da zivim. Ubi me vrucina, ne mogu vise peskire da menjam, ocu da ugradim klimu.

Sasa

pre 10 godina

Nevidim u opste odgovornost trenera za trenutnu situaciju u timu. Tim je sklepan preko noci bez vremena za adekvatno uigravanje, licno smatram da zvezda i neigra tako lose imajuci u vidu sve okolnosti. Ovom coveku treba dati pravu sansu sa jos par pojacanja, po jedan u napadu i veznom redu i mozda desnog beka to bi bilo to. Nazalost u Srbiji se traze rezultati preko noci sto jednostavno nije moguce. Ima jedna stara izreka koja kaze da jedna zena moze da rodi dete za devet meseci ali dve nemogu za 4.5 tako je i u ovom slucaju nase posrnule Zvezde.

goc21

pre 10 godina

istrpimo jednog trenera celu sezonu, i ono sto najbitnije sa ovim igracima tesko bilo koji trener moze nesto da uradi, Vesovic igra beka prinudno, Mladenovic je smesan i defanzivi i u napadu,Lazic i Martinovic prespori, Milijas van forme a i kao takav kad izadje iz igre u tri utakmice ekipa vise ne napravi nijednu sansu, Kasalica zalutao u Zvezdu, Dauda centarfor koji u pet utakmica jos nije dao gol, toliko o starterima a njih nema ko da zameni

Dr.Fudbal

pre 10 godina

A Robija su oterali posle ispadanja od Bordoa u zadnjem minutu i jedne neresene u prvenstvu.....Ovaj primio 7 komada od Cernomoreca i Javora i jos je tu..valjda da se ne naljuti Misko taksista.E mooj Andjuse, hvalis ovog a pljujes po Robiju (djokica, 12. avgust 2013 10:53)
Robi je otisao bre bordoa.

hendrix

pre 10 godina

CZV moze i 5 trenera po sezoni da promeni nece biti rezultata, jer kod nas za los rezultat samo on odgovara, do sada bi i Fergusona naglavacke izbacili iz zvezde, jel Stojanovic ide nocu po splavovima i opija se uz leskovacke cevape, jel on treba da im sipe neku tecnost u mozgu pa da oni znaju da igraju, i budu primerni sportisti... Po dzepu kada udaris najvise boli, kazna celom timu 50 procenata od plate pa ce malo vise da se potrude, o ostalim kadrovima ne treba previse trositi reci...

Heroes

pre 10 godina

Dobar vam je ovaj Sejo Kalac, za bolje i niste.
(Vlada, 12. avgust 2013 09:48)
A vec u subotu dolazi Jagodina...uzima bod ili sva tri i onda ce sam da pobegne :))(ludilo__, 12. avgust 2013 09:48)

Puna podrska treneru Stojanovicu! Ostani makar 3 sezone
Grobari Zemun:)))
(mali mrav, 12. avgust 2013 10:47)

Tastatura grobari nisu gledali svoju utakmicu pa ocigledno ostavljaju ovakve komentare, e tugo jedna, pa jeste li vi gledali utakmicu protiv Pazara? kome se vi smejete uopste?

Teodos

pre 10 godina

Dobar vam je ovaj Sejo Kalac, za bolje i niste.
(Vlada, 12. avgust 2013 09:48)
Puna podrska treneru Stojanovicu! Ostani makar 3 sezone
Grobari Zemun:)))
(mali mrav, 12. avgust 2013 10:47)

Zato vi imate trenercinu na klupi ,a zato se smejete drugima...smesni ste grobari.

djokica

pre 10 godina

A Robija su oterali posle ispadanja od Bordoa u zadnjem minutu i jedne neresene u prvenstvu.....
Ovaj primio 7 komada od Cernomoreca i Javora i jos je tu..valjda da se ne naljuti Misko taksista.
E mooj Andjuse, hvalis ovog a pljujes po Robiju

ne moze bez Barija ,a Cigosi spin ste majstori nema vam ravnih

pre 10 godina

Честитамо Вам и на свим писмима које сте добили од Реала, Барселоне и осталих заиста великих клубова европског фудбала. Морамо само да Вам напоменемо да је таква врста коресподенције нормална за те клубове. Нас са тим клубовима повезују мало јаче везе, бројне утакмице, победе и порази. Ми смо однос са таквим клубовима градили кроз вишедеценијско ривалство и борбе на терену. Уосталом, неки у трофејној сали чувају лопту Лиге шампиона, други у својој имају трофеј освојен у истом такмичењу.

Lazar

pre 10 godina

Da, najbolje je da je Stojanovic kriv. Tim nam je ocajan. Nema dubine. Prelazni rok radjen nasumicno. Odbranu popunjavamo u avgustu, iako se od juna zna da u timu imamo jednog jedinog stopera (sa krajnje diskutabilnim kvalitetom). I onda Stojanovic da bude kriv... Svejedno, i da ga sad ne sutnu, potrosice ga do zime. I onda novi trener, novi pocetak, i tako u krug. U ligi u kojoj moras da budes duplo bolji od drugih da bi bio sampion (zbog ociglednog namestanja), mi se jos sami saplicemo.

kk sledeca sezona

pre 10 godina

A setite se komentara zvezdinih navijaca od pre mesec dana kada im je stigao ninkovic, pricali su da ce da osvoje domace prvenstvo da ce uci u LE. sto bi rekao dr Vujosevic ne moze se silom protiv magije, ovako ce vam biti i u kosarci !!

delija

pre 10 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem koliko je nas narod primitivan i glup.
Kakve veze ima sto niko nije cuo za njega ?
Ko je cuo za stanojevica pre nego sto je dosao u partizan ?
Zamolio bih nekoga da mi kaze sta je ovaj covek kriv.
Kako on da igra kada je zahtevao u odbrani skandinavca koji bi trcao i ginuo u odbrani za svaku loptu bilo za 5k evra ili 500k evra,ali ne,upravi moraju da igraju kumovi,bratici,sestrici i tako dalje...
Kako da pobedimo kada se milijas ( svo postovanje za sve sto je uradio za zvezdu ) gusi u 10 minutu utakmice i usporava igru ?
Kada vecno neki tamo 10. afrikanci koji blago receno nemaju pojma zauzimaju mesto zvezdinoj deci ???
KAKO JE TU TRENER KRIV ?
ljudiii,mi na svakih 15 dana menjamo trenera... jel stvarno mislite da je svaki trener lud i da kada ne ide,odmah je on kriv za sve ?
Dajte malo upotrebite mozak,nemojte samo da lupetate

Dorćol voli Partizan

pre 10 godina

Hvala Miši taksisti što je doveo Slovenca u Zvezdu, i što će nam opet na prolećni derbi na Jna omogućiti da se iz hrama fudbala čuje Zvezdina omiljena pesma " Ja imam tugu sedam godina dugu........" :D

cakki

pre 10 godina

Ne shvatam cemu prica o smeni na pocetku sezone. Igraci koje on ima trenutno u nekoj normalnoj situaciji ne bi mogli ni da mastaju o marakani. O tome koliko su dobri svedoci i interesovanje za njih ove godine...

Ako nista drugo bar je pogodio sa onom izjavom da su obrukali grb, neznanje moze da se oprosti ali ne zalaganje nikako.

dzoni

pre 10 godina

Nije covek kriv. Ovo se ne desava otkad je on dosao, ovo traje dugi niz godina. Zasto, kako, zbog cega, na ta pitanja vecito su davali odgovore oni koji najmanje znaju o neuspehu. Nazalost, sve pocinje kao i prethodne sezone, i one pre nje, i nema naznaka da ce se bilo sta promeniti...

dragan

pre 10 godina

Pravice Zvezda Roberta Prosineckog od blata. Tek kada je covek oteran (lepše rečeno - prisiljen da ode)videlo se sa kakvim je on ogtačima raspolagao a kakvu je igru imao. Jer sva tri trenera posle njega dobijala su pojacanja, a rezultati su im bili sve gori. Iz ovog uzasa Zvezdu mogu da izvade samo ljudi kojima je stalo do kluba, koji imaju autoritet i koji nisu lakomi na zavlacenje ruke u klupsku blagajnu. Koliko objektivno ima takvih?

NEDJA

pre 10 godina

Ha,ha kazete da ste igrali odlicno protiv Javora a izgubili ste 4-2.Da li je moguce da ste se toliko srozali?Ej,to je Javor,ne Real Madrid

v

pre 10 godina

Честитамо Вам и на свим писмима које сте добили од Реала, Барселоне и осталих заиста великих клубова европског фудбала. Морамо само да Вам напоменемо да је таква врста коресподенције нормална за те клубове. Нас са тим клубовима повезују мало јаче везе, бројне утакмице, победе и порази. Ми смо однос са таквим клубовима градили кроз вишедеценијско ривалство и борбе на терену. Уосталом, неки у трофејној сали чувају лопту Лиге шампиона, други у својој имају трофеј освојен у истом такмичењу. (ne moze bez Barija ,a Cigosi spin ste majstori nema vam ravnih, 12. avgust 2013 11:04)
ZA RAZLIKU OD VAS,MI SMO DALI GOL U FINALU KEŠ-a !!!! TOLIKO O TRADICIJI!

Миле

pre 10 godina

Немам ама баш никакво (резултатско) покриће за ову тврдњу, али нешто ми говори да овај човек може добро да ради свој посао.

nastavak

pre 10 godina

Covek je dobar trener.Treba malo vremena,dosta rada i Zvezda ce postati ona prava,evropska.
Krs i ovu nasu rogatu ligu ne komentarisem.To treba i Zvezda da radi.Bez saopstenja,raditi i boriti se za svoj klub i navijace.Ovo ovde je totalni sumrak fudbala i ljudi.Ne trositi vreme i energiju na to.
Puna Marakana zasluzuje nesto drugo.Tamo gde se nekada stalo pre 20 godina.

srbija

pre 10 godina

Slavisa Stojanovic i nije trener..treneri su menadzeri oni i sastavljaju tim ..kojeg ruku na srce i nema...ODBRANA JE KAO SVAJCARSKI SIR ...STOJADINOVICEVI momci moraju igrati..doveli ste OMEGU da sedi na klupi a bolji je od svih u odbrani...gledam treninge svakodnevno niko ga ne moze preci i nadskociti al nije igrac MENADZERA STOJADINOVICA...zalosno.VLADAVINA LICNIH INTERESA i to je to..ne znam kako sebi da dokazem da se ne sekiram uzalud

taksista misko

pre 10 godina

ne mozete vi to tako brzo da smenjujete!!

za vas,covek mora da ima spremna 3-4 trenera?!
ubi se danas od trazenja..

polako, za par dana cu naci novog!

bulat92

pre 10 godina

Kakva Komisija za hitna pitanja? Pa oni zbog polamilijarde duga treba danonoćno da zasedaju, a ne zbog trenera. I, još nešto, a koja komisija zaseda zbog Đajića i Čovića. Zar niko ne vidi da su ti "spasitelji"
zapravo omča oko vrata CZ. Pričom o odgovornosti trenera ta dvojica, ustvari,
skreću pažnju sa sopstvene odgovornosti!

vasa

pre 10 godina

Miško taksista može da vozi nekoliko kilometara zatvorenih očiju... Nažalost i ovog trenera je gledao zatvorenih očiju kad ga je preporučivao!!!

Lozac Pera

pre 10 godina

Slavisa Stojanovic i nije trener..treneri su menadzeri oni i sastavljaju tim ..kojeg ruku na srce i nema...ODBRANA JE KAO SVAJCARSKI SIR ..ne znam kako sebi da dokazem da se ne sekiram uzalud
(srbija, 12. avgust 2013 11:16)

Ja cu ti kazem. Idi zaposli se negde, batali treninge

Sergej

pre 10 godina

Pogresno stojimo kod napada , Milijas i Kovacevic na centru , Ninkovic metar dva ispred njih , a ispred gola su samo 3 igraca na 8-9 protivnickih , i naravno nista ne mogu da urade , igramo 4-3-2-1 . Kovacevic napolje a umesto njega Milunovic ili Mihajlovic sa Daudom u spicu da bude , Ninkovica staviti ispred prot. kaznenog , pored njega Pecnik i Kasalica , iza njih Milijas . Kad se branimo naravno svi imaju obavezu da se vracaju nazad . 4-1-3-2 .

gtxg

pre 10 godina

Najveci problem u ekipi:odbrana-stoperi,bekovi nisu losi,sredina-Milijas,napad-drvo do drveta-Dauda kao i da ne igra u ekipi,Kasalica-po neki go,slabo i on.

Zmaj od Očaja

pre 10 godina

Podrška će biti jedinstvena dok ne nađu pare za povratnu kartu... mnogi bi voleli da krene već sutra pešice lagano!!!

Komša

pre 10 godina

Vi što se zezate sa ovim čovekom razmislite kako bi vama bilo da ste zaustavili taksi u pogrešnom trenutku i postali trener Zvezde.Košmar.

Misko taksista

pre 10 godina

A bre Dzajo, majke mi, mnogo dobar trener. Brate, nemoj da se uzrujavas. Treba vremena da pokaze svoje kvalitete. Covke, brate, kad ti kaze Misko, svi koji su usli u moj taksi su rekli da je covek ziva legenda. Nijedan ga nije pljuvao. Mora da je mnogo dobar. Zivota mi! Najbolju preporuku mu je dao Jova shumar. Ne da ga je ishvalio. Prosto sam morao da ga preporucim. Nego kad stize onih 12 soma. Moram i ja od neceg da zivim. Ubi me vrucina, ne mogu vise peskire da menjam, ocu da ugradim klimu.

v

pre 10 godina

Честитамо Вам и на свим писмима које сте добили од Реала, Барселоне и осталих заиста великих клубова европског фудбала. Морамо само да Вам напоменемо да је таква врста коресподенције нормална за те клубове. Нас са тим клубовима повезују мало јаче везе, бројне утакмице, победе и порази. Ми смо однос са таквим клубовима градили кроз вишедеценијско ривалство и борбе на терену. Уосталом, неки у трофејној сали чувају лопту Лиге шампиона, други у својој имају трофеј освојен у истом такмичењу. (ne moze bez Barija ,a Cigosi spin ste majstori nema vam ravnih, 12. avgust 2013 11:04)
ZA RAZLIKU OD VAS,MI SMO DALI GOL U FINALU KEŠ-a !!!! TOLIKO O TRADICIJI!

djokica

pre 10 godina

A Robija su oterali posle ispadanja od Bordoa u zadnjem minutu i jedne neresene u prvenstvu.....
Ovaj primio 7 komada od Cernomoreca i Javora i jos je tu..valjda da se ne naljuti Misko taksista.
E mooj Andjuse, hvalis ovog a pljujes po Robiju

Heroes

pre 10 godina

Dobar vam je ovaj Sejo Kalac, za bolje i niste.
(Vlada, 12. avgust 2013 09:48)
A vec u subotu dolazi Jagodina...uzima bod ili sva tri i onda ce sam da pobegne :))(ludilo__, 12. avgust 2013 09:48)

Puna podrska treneru Stojanovicu! Ostani makar 3 sezone
Grobari Zemun:)))
(mali mrav, 12. avgust 2013 10:47)

Tastatura grobari nisu gledali svoju utakmicu pa ocigledno ostavljaju ovakve komentare, e tugo jedna, pa jeste li vi gledali utakmicu protiv Pazara? kome se vi smejete uopste?

kk sledeca sezona

pre 10 godina

A setite se komentara zvezdinih navijaca od pre mesec dana kada im je stigao ninkovic, pricali su da ce da osvoje domace prvenstvo da ce uci u LE. sto bi rekao dr Vujosevic ne moze se silom protiv magije, ovako ce vam biti i u kosarci !!

Dzimi

pre 10 godina

Neka prica ko sta hoce, mi smo odigrali odlicno protiv Javora ali nije on kriv sto je odbrana busna sto imamo bekove koji to nisu bekovi, a ovi grobari neka gledaju svoja posla, toliko se bave Zvezdom nisu ni svesni kako su dobili Pazar...Vec su zaboravili.

nastavak

pre 10 godina

Covek je dobar trener.Treba malo vremena,dosta rada i Zvezda ce postati ona prava,evropska.
Krs i ovu nasu rogatu ligu ne komentarisem.To treba i Zvezda da radi.Bez saopstenja,raditi i boriti se za svoj klub i navijace.Ovo ovde je totalni sumrak fudbala i ljudi.Ne trositi vreme i energiju na to.
Puna Marakana zasluzuje nesto drugo.Tamo gde se nekada stalo pre 20 godina.

Sergej

pre 10 godina

Pogresno stojimo kod napada , Milijas i Kovacevic na centru , Ninkovic metar dva ispred njih , a ispred gola su samo 3 igraca na 8-9 protivnickih , i naravno nista ne mogu da urade , igramo 4-3-2-1 . Kovacevic napolje a umesto njega Milunovic ili Mihajlovic sa Daudom u spicu da bude , Ninkovica staviti ispred prot. kaznenog , pored njega Pecnik i Kasalica , iza njih Milijas . Kad se branimo naravno svi imaju obavezu da se vracaju nazad . 4-1-3-2 .

Teodos

pre 10 godina

Dobar vam je ovaj Sejo Kalac, za bolje i niste.
(Vlada, 12. avgust 2013 09:48)
Puna podrska treneru Stojanovicu! Ostani makar 3 sezone
Grobari Zemun:)))
(mali mrav, 12. avgust 2013 10:47)

Zato vi imate trenercinu na klupi ,a zato se smejete drugima...smesni ste grobari.

ne moze bez Barija ,a Cigosi spin ste majstori nema vam ravnih

pre 10 godina

Честитамо Вам и на свим писмима које сте добили од Реала, Барселоне и осталих заиста великих клубова европског фудбала. Морамо само да Вам напоменемо да је таква врста коресподенције нормална за те клубове. Нас са тим клубовима повезују мало јаче везе, бројне утакмице, победе и порази. Ми смо однос са таквим клубовима градили кроз вишедеценијско ривалство и борбе на терену. Уосталом, неки у трофејној сали чувају лопту Лиге шампиона, други у својој имају трофеј освојен у истом такмичењу.

Dorćol voli Partizan

pre 10 godina

Hvala Miši taksisti što je doveo Slovenca u Zvezdu, i što će nam opet na prolećni derbi na Jna omogućiti da se iz hrama fudbala čuje Zvezdina omiljena pesma " Ja imam tugu sedam godina dugu........" :D

NEDJA

pre 10 godina

Ha,ha kazete da ste igrali odlicno protiv Javora a izgubili ste 4-2.Da li je moguce da ste se toliko srozali?Ej,to je Javor,ne Real Madrid

journalist

pre 10 godina

Moze da prica ko sta hoce ali sa ovim igrackim kadrom mi igramo odlicno. Boljka iz prethodnih godina se ponavlja - odbrana. Sredina i napad prave vise sansi nego i jedna postava u prethodne 2-3 godine. Nema luksuza da menjamo trenere svakih par meseci. Neka radi,meni ne deluje los koncept.

Sasa

pre 10 godina

Nevidim u opste odgovornost trenera za trenutnu situaciju u timu. Tim je sklepan preko noci bez vremena za adekvatno uigravanje, licno smatram da zvezda i neigra tako lose imajuci u vidu sve okolnosti. Ovom coveku treba dati pravu sansu sa jos par pojacanja, po jedan u napadu i veznom redu i mozda desnog beka to bi bilo to. Nazalost u Srbiji se traze rezultati preko noci sto jednostavno nije moguce. Ima jedna stara izreka koja kaze da jedna zena moze da rodi dete za devet meseci ali dve nemogu za 4.5 tako je i u ovom slucaju nase posrnule Zvezde.

kily81

pre 10 godina

Gledao sam jučerašnji meč, i prvi utisak je da isti bio prilično dobar, otvoren sa obe strane, bez kalulisanja i ovakvi mečevi nedostaju ovoj našoj raspaloj ligi. Suđenje odlično, za svaku pohvalu. Iako sam Zvezdaš, mogu da kažem da je pobeda Javora apsolutno zaslužena, i neka su izgubili. Ne mogu zameriti igračima da se nisu borili, da nisu imali želju, ali jednostavno se vidi da "ne umeju", na žalost. Vidi se da se kvalitet Zvezde i Partizana svake godine približava kvalitetu ostalih timova u ligi, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najujednačenija od njenog postojanja. Realno, posle prvog kola, Partizan je trebao da ima najviše jedan bod, ali dokle god se pobede poklanjaju bilo Partizanu, bilo Zvezdi, nema pomaka i tonućemo sve dublje i dublje (ako uopšte može još dublje da se potone). Sledeće godine ćemo da naletimo na neke ekipe iz San Marina i od njih ćemo da ispadnemo ili ćemo žestoko da se namučimo za prolaz, potpisujem. Pustite i "male" ekipe da pobede kada to zasluže, kao Javor juče, ili kao Pazar u subotu (zaslužio bar bod), i neka bude više takvih utakmica, da se manekeni iz Zvezde i Partizana nateraju da više trče, bore se, ginu za svaku loptu, da budu kada zasluže sankcionisanoi od strane sudija i verujte mi da će to itekako uticati da njihove igre u Evropi i neće biti iščuđavanja kada evropski sudija sudi po pravilima. I ako Boga znate, počnite sa prvenstvom ranije, da ne igramo kvalifikacije bez ijednog odigranog prvenstvenog kola!!!

Dr.Fudbal

pre 10 godina

A Robija su oterali posle ispadanja od Bordoa u zadnjem minutu i jedne neresene u prvenstvu.....Ovaj primio 7 komada od Cernomoreca i Javora i jos je tu..valjda da se ne naljuti Misko taksista.E mooj Andjuse, hvalis ovog a pljujes po Robiju (djokica, 12. avgust 2013 10:53)
Robi je otisao bre bordoa.

goc21

pre 10 godina

istrpimo jednog trenera celu sezonu, i ono sto najbitnije sa ovim igracima tesko bilo koji trener moze nesto da uradi, Vesovic igra beka prinudno, Mladenovic je smesan i defanzivi i u napadu,Lazic i Martinovic prespori, Milijas van forme a i kao takav kad izadje iz igre u tri utakmice ekipa vise ne napravi nijednu sansu, Kasalica zalutao u Zvezdu, Dauda centarfor koji u pet utakmica jos nije dao gol, toliko o starterima a njih nema ko da zameni

dragan

pre 10 godina

Pravice Zvezda Roberta Prosineckog od blata. Tek kada je covek oteran (lepše rečeno - prisiljen da ode)videlo se sa kakvim je on ogtačima raspolagao a kakvu je igru imao. Jer sva tri trenera posle njega dobijala su pojacanja, a rezultati su im bili sve gori. Iz ovog uzasa Zvezdu mogu da izvade samo ljudi kojima je stalo do kluba, koji imaju autoritet i koji nisu lakomi na zavlacenje ruke u klupsku blagajnu. Koliko objektivno ima takvih?

Миле

pre 10 godina

Немам ама баш никакво (резултатско) покриће за ову тврдњу, али нешто ми говори да овај човек може добро да ради свој посао.

taksista misko

pre 10 godina

ne mozete vi to tako brzo da smenjujete!!

za vas,covek mora da ima spremna 3-4 trenera?!
ubi se danas od trazenja..

polako, za par dana cu naci novog!

Lazar

pre 10 godina

Da, najbolje je da je Stojanovic kriv. Tim nam je ocajan. Nema dubine. Prelazni rok radjen nasumicno. Odbranu popunjavamo u avgustu, iako se od juna zna da u timu imamo jednog jedinog stopera (sa krajnje diskutabilnim kvalitetom). I onda Stojanovic da bude kriv... Svejedno, i da ga sad ne sutnu, potrosice ga do zime. I onda novi trener, novi pocetak, i tako u krug. U ligi u kojoj moras da budes duplo bolji od drugih da bi bio sampion (zbog ociglednog namestanja), mi se jos sami saplicemo.

bulat92

pre 10 godina

Kakva Komisija za hitna pitanja? Pa oni zbog polamilijarde duga treba danonoćno da zasedaju, a ne zbog trenera. I, još nešto, a koja komisija zaseda zbog Đajića i Čovića. Zar niko ne vidi da su ti "spasitelji"
zapravo omča oko vrata CZ. Pričom o odgovornosti trenera ta dvojica, ustvari,
skreću pažnju sa sopstvene odgovornosti!

dzoni

pre 10 godina

Nije covek kriv. Ovo se ne desava otkad je on dosao, ovo traje dugi niz godina. Zasto, kako, zbog cega, na ta pitanja vecito su davali odgovore oni koji najmanje znaju o neuspehu. Nazalost, sve pocinje kao i prethodne sezone, i one pre nje, i nema naznaka da ce se bilo sta promeniti...

vasa

pre 10 godina

Miško taksista može da vozi nekoliko kilometara zatvorenih očiju... Nažalost i ovog trenera je gledao zatvorenih očiju kad ga je preporučivao!!!

Lozac Pera

pre 10 godina

Slavisa Stojanovic i nije trener..treneri su menadzeri oni i sastavljaju tim ..kojeg ruku na srce i nema...ODBRANA JE KAO SVAJCARSKI SIR ..ne znam kako sebi da dokazem da se ne sekiram uzalud
(srbija, 12. avgust 2013 11:16)

Ja cu ti kazem. Idi zaposli se negde, batali treninge

delija

pre 10 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem koliko je nas narod primitivan i glup.
Kakve veze ima sto niko nije cuo za njega ?
Ko je cuo za stanojevica pre nego sto je dosao u partizan ?
Zamolio bih nekoga da mi kaze sta je ovaj covek kriv.
Kako on da igra kada je zahtevao u odbrani skandinavca koji bi trcao i ginuo u odbrani za svaku loptu bilo za 5k evra ili 500k evra,ali ne,upravi moraju da igraju kumovi,bratici,sestrici i tako dalje...
Kako da pobedimo kada se milijas ( svo postovanje za sve sto je uradio za zvezdu ) gusi u 10 minutu utakmice i usporava igru ?
Kada vecno neki tamo 10. afrikanci koji blago receno nemaju pojma zauzimaju mesto zvezdinoj deci ???
KAKO JE TU TRENER KRIV ?
ljudiii,mi na svakih 15 dana menjamo trenera... jel stvarno mislite da je svaki trener lud i da kada ne ide,odmah je on kriv za sve ?
Dajte malo upotrebite mozak,nemojte samo da lupetate

cakki

pre 10 godina

Ne shvatam cemu prica o smeni na pocetku sezone. Igraci koje on ima trenutno u nekoj normalnoj situaciji ne bi mogli ni da mastaju o marakani. O tome koliko su dobri svedoci i interesovanje za njih ove godine...

Ako nista drugo bar je pogodio sa onom izjavom da su obrukali grb, neznanje moze da se oprosti ali ne zalaganje nikako.

srbija

pre 10 godina

Slavisa Stojanovic i nije trener..treneri su menadzeri oni i sastavljaju tim ..kojeg ruku na srce i nema...ODBRANA JE KAO SVAJCARSKI SIR ...STOJADINOVICEVI momci moraju igrati..doveli ste OMEGU da sedi na klupi a bolji je od svih u odbrani...gledam treninge svakodnevno niko ga ne moze preci i nadskociti al nije igrac MENADZERA STOJADINOVICA...zalosno.VLADAVINA LICNIH INTERESA i to je to..ne znam kako sebi da dokazem da se ne sekiram uzalud

hendrix

pre 10 godina

CZV moze i 5 trenera po sezoni da promeni nece biti rezultata, jer kod nas za los rezultat samo on odgovara, do sada bi i Fergusona naglavacke izbacili iz zvezde, jel Stojanovic ide nocu po splavovima i opija se uz leskovacke cevape, jel on treba da im sipe neku tecnost u mozgu pa da oni znaju da igraju, i budu primerni sportisti... Po dzepu kada udaris najvise boli, kazna celom timu 50 procenata od plate pa ce malo vise da se potrude, o ostalim kadrovima ne treba previse trositi reci...

gtxg

pre 10 godina

Najveci problem u ekipi:odbrana-stoperi,bekovi nisu losi,sredina-Milijas,napad-drvo do drveta-Dauda kao i da ne igra u ekipi,Kasalica-po neki go,slabo i on.

Zmaj od Očaja

pre 10 godina

Podrška će biti jedinstvena dok ne nađu pare za povratnu kartu... mnogi bi voleli da krene već sutra pešice lagano!!!

Komša

pre 10 godina

Vi što se zezate sa ovim čovekom razmislite kako bi vama bilo da ste zaustavili taksi u pogrešnom trenutku i postali trener Zvezde.Košmar.