Nedelja, 11.08.2013.

13:33

CZ: Ne talasajte, dok vas krademo

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je novo saopštenje povodom izjava potpredsednika Partizana Branka Ružića.

Izvor: JT

CZ: Ne talasajte, dok vas krademo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

163 Komentari

Sortiraj po:

Navijac

pre 10 godina

Sve ovo sto e pise moze biti tacno ali i ne mora. Ali sustina je da je trebalo pokrenuti kampanjiu na kraju prosle sezone. Zasto tada nije pokrenuta inicijativa za smenu Karadzica? Sada kada je partizan pobedio a zvezda izgubila, sve gubi smisao. Sta to znaci da je bilo obrnuto niko se ne bi bunio. Trebalo je pre pocetka prvenstva podizati optuzbe i traziti smene, a ne kada se ispadne iz evrope i lose pocne sezona.

namcor

pre 10 godina

"Inace, fudbal nam je dno. Bas zbog ovakvih...umesto da svi zajedno nesto uradimo radi poboljsanja istog, mi se smejemo jedni drugima, a ne zna se ko je vise smesan. I sportska javnost mora da reaguje, sto pre...
(Bosko, 11. avgust 2013 20:41)"

Bas to pokusavam svo vreme da kazem, ali usijane glave vide samo crno-beli ili crveno-beli dres.
Ili sto bi rekli: "Fudbal nam je na ivici provalije! Ostalo nam je samo da ucinimo odlucan korak napred!!!"

namcor

pre 10 godina

"rece navijac Terzinog kluba. Pa vi ste prosle godine protiv Zvezde izveli omladinski tim. Pa ovi jadni i njih su dobli "zanimljivo"."
Ne, ja nisam navijac nicijeg, pa ni Terzinog kluba. Klupski fudbal u Srbiji ne pratim uopste, jer nema sta da se vidi (iako ovde u Londonu imam sve nase televizije). Ali pratim srpski fudbal na reprezentativnom nivou u svim kategorijama, jer sam i sam deo njega bio godinama. I onda se vracamo na pocetak mog proslog komentara: DA navijam za OFK Bgd, ali za onaj OFK Bgd kakav ja znam, a ne ovaj novi "Terzicev". Jedino zaboravljas da napomenes koliko mladih igraca i jedni i drugi imate iz OFK-ovog omladinskog pogona, sada, ali i kroz istoriju (Mrkela, Vucicevic, Santrac, Stepanovic, Borota, i..mrzi me da nabrajam, pogledajte malo po arhivama. Ne moram ja ovde nikog da ucim fudbalskoj istoriji...

frenky simao

pre 10 godina

Moji komentari jesu zajedljivi ali nisu pogrdni...! Velika je to razlika, ja nikoga lično ne vređam, pre će biti da je obrnuto... Uglavnom iznosim istinu, statistiku i činjenice...!!!

Bojan

pre 10 godina

Bravo Sajber! Konacno razuman komentar, samo ostrascen i neobjektivan ce reci da nije tako! Ne znam da li je iko primetio u onom navodnom saopstenju NP gde isticu kako ce se zaliti UEFI, recenica koja se tek usput pominje a radi se upravo o tom licenciranju igraca, gde se kaze da nisu mogli da licenciraju zbog duga koji su hteli da izmire, "ali koji je jedan igrač odbio"?! Je l vama ovde sve ok?? igrac je odbio da ga isplate ili sta?? Ako sam ja pogresno razumeo izvinjavam se ali mi se ovo kosi sa zdravim razumom.

Maxim

pre 10 godina

@frenky simao
Čekaj, brate...
Oženjen si, imaš dvoje dece i sve ostalo što po opštem shvatanju karakteriše zrelog i ozbiljnog čoveka, a ostavljaš ovde gomilu pogrdnih i zajedljivih komentara k'o neki tinejdžer... Au, brate!
Možda treba da preispitaš svoje postupke.

SAJBER

pre 10 godina

Kao navijac Partizana moram da priznam da je moj klub uz sudijske greske dosao do pobede. Ne znaci da je utakmica namestena, vec da je sudija pogresio, pogotovo kod penala i crvenog kartona. Kod drugog gola mozemo diskutovati, jer se meni cini da je lopta presla liniju.
E sad, da li je zbog tih gresaka prvenstvo neregularno, to ostaje da neko ko je strucnjak uradi analizu i donese ocenu, ali to nije Covic niti Crvena Zvezda, pogotovu sto je Zvezda u ovoj situaciji trece lice i nije ucestvovala u ovom dogadjaju.
Po svim fudbalskim pravilima, po svim zakonima ove zemlje pa i propisima UEFA-e i FIFA-e, ukoliko se ustanovi da je utakmica namestena, Partizan treba poslati u nizi rang takmicenja, ali je po istim tim pravilima Zvezda trebala odavno da bude treceligas ili rang nize od tog. Zbog Crvene zvezde je, jos proletos, isti taj Tomislkav Karadzic produzavao rok za licenciranje i tada se Zvezda nije oglasavala?!
Novi Pazar je izasao na utakmicu sa 11 igraca, zar ne? Nije im dozvoljeno licenciranje novih 8 igraca? Pa gde su ostali igraci? 11 + 8 = 19, ako znam da racunam? Sta je sa ostalima? Svi klubovi sveta imaju po 25 ili 30 fudbalera. Nije valjda NP spremao sezonu sa 19 fudbalera, pa mu sad zafalilo 8 nelicenciranih? Gde je ostatak ekipe? Sve mi se cini da je ovo unapred spremljen scenario, samo da bi se napao jedan klub.
Svi u nasoj zemlji namestaju, Partizan, Zvezda, Vojvodina...neko vise neko manje...
Nama je cela zemlja namestena!!!!

RAZLIKA U KVALITETU

pre 10 godina

Tosic, Ljaic, Jovetic, Kleo, Savic, Krstajic, Ivanov, Stojkovic, Markovic, Mitrovic, Feisa, Teigo, Dijara,i td... to su igraci koji su Partizanu donosili titule i koji igraju u najvecim klubovima u Evropi,navedite mi dva igraca CZ koji igraju u nekom jacem klubu u Evropi u zadnjih pet sest god!!!!

from RS with love

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se zvezda stavlja u kontekst Srbije. Pa nije zvezda drzava nego jedan mali klub iz predgradja. Ovo me sve podsjeca na Karleusu-puno laje a malo daje.

dovla

pre 10 godina

Jeste,svuda u svetu se desavaju greske,sto je i normalno.Ali nije normalno da se te iste greske ne dese na stetu ovog "giganta" srpskog fudbala(isto vazi i za komsije)!Grobar sam,nekad sam se tresao kao prut dok igra Partizan,a sada me je sramota.Takodje,nekada sam i sudio i odlicno znam ko je Bogi,Goran Milanovic,Vlada Nedeljkovic,Srdjan Obradovic i ostala masinerija poslusnika koja nema obraza i koja je bila spremna sve da uradi zarad prve lige.Zvezda je nevina koliko i francuska sobarica,ali ovo saopstenje je tacno u rec!

mezohisti

pre 10 godina

a izvinite ko je vas predsednik fss-je ako to nije tole pa platini da dodje vama spasa nema kad tad cete se suociti sa istinom bolje pre jer ce manje da boli ali ce svakako da boli

Željko

pre 10 godina

Svetsko prvenstvo, Nemačka:Engleska 4:1 ali posle 2:0 za Nemačku, Engleska daje gol za 2:1, a onda Lampard par minuta kasnije daje gol za 2:2, lopta pola metra u golu, ali sudije ćute, ostaje 2:1 i Nemačka kasnije daje još 2 za 4:1.
Nego, vi kako ste? Javor:Crvena Zvezda 4:2. Znači i Javor vas pokrao? I Černomorec? Koliko vidim, imate toliko strašan tim da će vas ove godine "krasti" ko stigne. Čemu dreka oko pobede Partizana, razumeo bih da to rade Partizanovi konkurenti za titulu Vojvodina, OFK Beograd, Jagodina i Javor, ovako kažite hvala Partizanu jer je pobedio vašeg direktnog rivala u borbi za opstanak. Vidite kako mi brinemo o vama, pa niste džabe naša filijala.

НТТ Ни

pre 10 godina

Pa ovi znaci prate i prisluskuju Karadzica. Kakva je ovo jadna zemlja kada se klubovi pretvaraju u spijunske firme. I jos kazu da nije istina da je neko Karadzicu pretio.Pa onda je jasno da se upravo to desilo. Nadamo se da ce saznati ko.
(Dragam, 11. avgust 2013 14:30)

Сигурно си млад па и не знаш ко је формирао СДЦЗ. Формирала га је ОЗНА, тајна партијска полиција комунистичког режима, која је касније променила име у УДБА, а у међувремену си вероватно и чуо колико је зла та организација нанела народу, служећи се оним истим методама које си навео у свом коментару.

pera pavic

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:59)

Jel ovo otkad ti frenki pratis fudbal? Obrisi sline, jos si alav.

vanbujten

pre 10 godina

Piši,piši jarane iz Ljutice Bogdana očara vas zvuk trube sa Ovčara danas vam Javor dade 4 komada!!!PARTIZAN ŠAMPION U INAT SVIMA!!!

Bosko

pre 10 godina

a onaj cernomorec, jel vam i to tole namestio? ispali u predkolu u avgustu, ahahhhhaaaa... pa jos ni sezona nije pocela a vec ispali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miki, 11. avgust 2013 16:06)

Miki, kome se smejes?

Sirak - Partizan 1:1
Partizan - Sirak 0:0
Ludogorec - Partizan 2:1
Partizan - Ludogorec 0:1


I sad je smesno?

Inace, fudbal nam je dno. Bas zbog ovakvih...umesto da svi zajedno nesto uradimo radi poboljsanja istog, mi se smejemo jedni drugima, a ne zna se ko je vise smesan. I sportska javnost mora da reaguje, sto pre...

frenky simao

pre 10 godina

Odslužismo vojsku, završismo fax, zaposlismo se, oženismo se, dobismo decu, kupismo stan, doživesmo i to da generalni sekretar srpskih radikala ima apsolutnu moć u zemlji... Samo već 6 godina ne videsmo ni maleni klub iz predgrađa (KKCzvBgTelekom), ni nekada davno veliki klub (FK Crvena zvezda) kako osvajaju šampionsku titulu...! Frustracija je neminovnost u njihovom slučaju...!

Nekome je život majka, a nekome maćeha...! Neko ima suprugu, sina, ćerkicu, posao, stan, prijatelje i navija za pobednički tim, tim koji dominira godinama u oba najpopularnija sporta u nas, a neko nema ništa, živi sa mamicom i taticom, oni mu daju džeparac i na nesreću još i navija za gubitnike...! Kao što rekoh – frustracija je neminovnost u njihovom slučaju...!!!

Toske

pre 10 godina

@namcor

rece navijac Terzinog kluba. Pa vi ste prosle godine protiv Zvezde izveli omladinski tim. Pa ovi jadni i njih su dobli "zanimljivo".

Boba

pre 10 godina

Kad čitam komentare i kuknjave zvezdinih
navijača muka me uhvati. Ja pratim Bundesligu
Već godinama i nema utakmice gde se ne
dese kardinalne sudijske greške. Evo primera
jucerasnje i današnje utakmice gde kod Hoffenheima
protiv Nuerberga lopta pređe gol liniju i sudija
ne dosudi gol za Hoffenheim i na kraju bude 2:2.
Bayernu sudija svira dva penala u tri minute.
Mainz dadne gol iz ofsajda protiv Stuttgarta
i pobedi 3:2. Herhti ne prizna sudija čisti gol.
To je samo u jednom kolu.

Konstatacija

pre 10 godina

miki,

A vi ste kao prosli?? Oduvao vas jedan bugarski tim iz nekog bugarskog sela. Ai Sirak je za vas Barsa. Samo zahvaljujuci idiostskim pravilima Platinija pruza vam se nova sansa. Vojvodina je jedina izborila plasman

namcor

pre 10 godina

Unapred da se deklarisem: Nisam ni Zvezdas ni Partizanovac. Ja navijam za moje siromasne "Romanticare" - OFK Beograd, cijim se igracima i jedni i drugi hvalite i ponosite. Ova se diskusija ovde pretvorila u prepucavanje izmedju Zvezdasa i Partizanovaca, umesto o necemu sto je mnogo vaznije: Srpskom fudbalu. Godinama unazad, neopterecen navijackim emocijama, pisem i ponavljam: Ovakav FSS je smrt fudbala u Srbiji. Karadzic je vesto sklopio svoju glasacku masineriju i radi sta on hoce. Bice bolje svima ako takav covek ode.

zoran

pre 10 godina

Sta cemo ako sudija danas pomogne zvezdi. Čoviću nemoj to znamo , kaži taj i taj čovek su se to i to dogovorili. Kad ti tvoje dvoriste bude cisto gledaj tudje.

Volter

pre 10 godina

Nenade, ne izmisljaj! To nije bila prva LS i uefa vam to 100% ne priznaje
- niste vi najvazniji na svetu ma koliko mozda mislili da jeste. Veliki je uspeh bio igrati i u takvim grupama, i sta postizes tim neistinama?!
Takodje niste usli DIREKTNO u te grupe (ako si na to mislio) jer ste imali prvo dva kola da prodjete pre njih, Portadaun i Apolon iz Limasola.

Marko

pre 10 godina

Sto se tice penala,reakcija navijaca i igraca partizana pri udarcu lopte u pazarovog igraca je naterala sudiju da pogresi, komentator arene je bio ubedjen da je penal dok nije video usporeni snimak, tako je bilo i kod vecine. Zato mislim da se preteruje sa ovom dramom. Meni je sumnjiviji rezultat obzirom da je pazar igrao sa drugim timom,ovo mi vise lici na namestljku za kladionice.

Konstatacija

pre 10 godina

Utah Jazz...... Tipicno grobarsko razmisljanje.Umesto da te je sram kako je tvoj klub uz pomoc sudije dosaodo pobede protiv desetkovanog Pazarati pises gluposti. U tome i jeste problem. Sto se takmicarski brojevi vec pet sezona unazad ne izvlace vec se dodeljuju. Kome smeta da pukim izvlacenjem nie moguc derbi vec u prvim kolima.U engleskoj MU u prvih pet kola igra sa Celzijem, MC, Totenhemom i Arsenalom.To je care zreb.Po ispadale vam filijale od Metalca, Hajduka, Smederava, BSK-a a sada lopovlukom namestenih sudija dolazite bodova. Nemate tim u krizi ste, nemate trenera, finansije katastrofa i barem pocetak prvenstva da bude stabilizacija

One night in May

pre 10 godina

Umesto rupe u ljutice bogdana
Pomocni stadion I parking partizana
Tole molim te ucini mi to
(misa gtr tumbas, 11. avgust 2013 14:48)

To je JEDINI nacin da vi dodjete u posed nekog medjunarodnog trofeja - da ga ukradete!

franky symao

pre 10 godina

Šmrc, Šmrc. Ja sam mnogo nesrećan, nikada me devojke nisu zanimale, radim u kopirnici ceo dan, ptijatelje nemam i jedino mi ostaje moj Partizan.

NN

pre 10 godina

"Dzaba vam je sve,ispadate u sezoni kupanja,a za to vam nije kriv Tomislav Karadzic,vec oni koji vode vas klub i oni manekeni na terenu,koji ne mogu da daju gol ,cak ni iz penala
(Ne mogu da cutim, 11. avgust 2013 14:02)"

Nije džaba, vama pomogne da budete prvaci. Mislite da ste mnogo bolji od Zvezde, kako da ne. Uz dva nerešena i dva poraza ste još u igri za Evropa ligu jer je lakše doći preko kvalifikacija za ligu šampiona nego preko kvalifikacija za evropa ligu.

Nenad

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:59) Zvezda je prvi ucesnik prve Lige Sampiona odrzane 1992 godine i bila je u grupi sa Sampdorijom,Panatinaikosom i Anderlehtom.Imas sve na Uefinom sajtu i procitaj,pre nego sto postavljas nesto o cemu pojma nemas.Zvezda je igrala direktno kao tada aktuelni prvak Evrope.Uefa joj to priznaje kao Ligu Sampiona.A sto se vas tice,ne bi se iznenadio da pocnete da pisete kako Zvezda nikada nije nista osvojila u Euro kupovima jer ako mozete da pricate da nije igrala LS(a bila je ustvari prvi njen ucesnik),onda ne vidim zasto ne biste poceli i sa pricom da nikada i nista osvojila nije.

Delija

pre 10 godina

Grobari, bolje se pozabavite time ko vam je predsednik kluba, Djuric ili Kimi npr ? posto sam ja i danas u zabuni...Ja svo vreme mislio da je Djura predsednik.

maximus

pre 10 godina

E pa ovako: ja sam Grobar, i apsolutno sam zgadjen onim sto sam juce video. Ali, ovu kampanju ima pravo da vodi bilo koji klub u Srbiji, samo ne FK Crvena Zvezda! Isti ste kao ovi moji, sve isto radite, a prava sustina je da zelite da onim glupljim navijacima medju vama (kakvih je, na srecu, sve manje) skrenete paznju da ste ispali iz Evrope u avgusu (Partizan ima srece sa sistemom takmicenja, ali i on ce za tri nedelje), da ste, kao i Partizan, lose odradili prelazni rok, da vam se u klubu ne zna ko je s kim a ko protiv koga... I jedina karta na koju igrate, i vi i Partizan, a koja je prolazila svih ovih godina, je da izazovete rat izmedju sebe, a da se navijaci onda loze, a zapravo na fudbalskoj mapi Evrope ste nista. Nule. Sto se mene tice, ta taktika vec dugo na pali, a deluje mi da je sve manje uspesna i inace. Da li cete vi da vise ukradete ili Partizan, postalo je nebitno. Sve vise na vas gledam kao na "Titove blizance", sto kazu oni iz NS i KG.

Bogdan

pre 10 godina

Koja gomila gluposti.Prosto ovo je dno dna.Toliko vas boli a jos nije ni pocelo.Pa da je pravde i pravne drzave vas bi trebalo kao Rendzers u 5 ligu.Ma sta reci nego ciganija!!!!!

realan

pre 10 godina

Tuzno je koliko je istinito ali koliko se oni bune jer zele iste ove privilegije u kojima su i oni uzivali pre Partizana i nisu se bunili.

Katanac i na jedne i na druge za bolji Srpski fudbal!

Nićko

pre 10 godina

Sad će JSD pokušati da relativizuje nekim saopštenjem o lošoj igri...a iz FSS će kazniti sudije. Karadžić će pozvati na nekakve sastanke, skupštine i legalistićke akcije kako bi potvrdio svoju dominaciju. Opet lažna slika kako je u stvari sve u najboljem redu... Zato predlažem istupanje iz lige ali najiskrenije. Taman krenuli iz beton lige pa će ona biti gledanija od prve lige... Nema nazad sad treba nagaziti Gargamela!

Vladimir

pre 10 godina

HMMM, UFF, AUUU,...
Oko pocetka prvenstva, prosto nemamo sta novo da kzememo.

Da se krade, to je ocigledno.
Da je to normalno, nije i to je ocigledno.
Da treba da se resava, treba i to je ocigledno.
Da jedino drzava moze ovome da stane na put i to je ocigledno.
Da u njoj jedino nesto Vucic radi i to je ocigledno.
Ceka se Vucic da pohvata lopove :), pa kad stigne i ako stigne.
A do tada .....

Bas smo nemocni, sta kazete.

radna grupa

pre 10 godina

@Jel moze neko od komsija (grobara) da da kratak komentar sinocne utakmice po mogucstvu bez pominjanja Zvezde? Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komsa, 11. avgust 2013 14:26)

Ja, kao grobar, i NEZVANICNO lice imam pravo da komentarisem sta hocu, posebno putem komentara na netu, ali vi kao "institucija" sa istorijom i renomeom, ne bi trebali da izdajete ZVANICNA saopstenja u vezi utakmice u kojoj niste ni ucestvovali. Dakle, kad prestanete da prozivate, mozda vas i prestanemo pominjati.

Grobar

pre 10 godina

Kao grobara me sramota jucerasnjeg cirkusa,ako ne mogu NP sa 11 igraca da dobiju a da se ne krade ne treba ni da igramo ovu nasu beton ligu.Ovima iz uprave partizana ocigledno treba neka nova petah tikva da bi spakovali kofere...bagra!

Cole

pre 10 godina

Sve je istina, mada ima još mnooogo mnooogo toga. Moj jedini zahtev Zvezdi je nikako i ni pod kojim uslovima ne odustajte! Ni po koju cenu! I ne nasedajte na pokušaje smirivanja tenzija i slične gluposti. Oterajte bandu lopovsku!

pedja

pre 10 godina

kad ste dobijali smederevo,ofk, slobodu idr na racun sudija niste davali saopštenja za javnost,sve bi bilo regularno da partizan nije dao gol. mnogo ste jadni. pogledajte samo derbije u zadnjih 15 godina, kolika ste penala dobili a kolika partizanu nisu svirana. sta hocete nije mi jasno. da vam damo titulu da se jadni smirite, e to necete dobiti ako je na terenu ne zasluzite

medjutim

pre 10 godina

Ovo je sjajno.

Ako se tako često sve zna unapred, pa zašto onda ne reagujete unapred? Niste uplatili iz 2 u 1 i 7+, ili ste imali dojavu ali niste hteli da kažete?

Ne želite da im se odlaže gostovanje zbog muzičkih priredbi, ali vam ne smeta što je prošle godine gol u odloženom meču dao Mudrinski, kom je to bilo drugo prvo kolo u sezoni, čovek odigrao 31 utakmicu u prvenstvu, ko da je bager iz Kolubare.

Pre žreba ni reč, posle žreba ni reč, ni ove ni prošle sezone, ali posle Partizanove utakmice prvog kola smeta vam težak raspored?

Ni reč posle tragikomičnog niza sudijskih navlačenja za Zvezdu prošle polusezone?

Ne tražite vi pravdu. Ne tražite ni promenu sistema. Samo da sistem nastavi da vam daje privilegije kao i dosad, i kao što ih nažalost daje i Partizanu, na štetu fudbala i svih nas koji ga gledamo.

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Na Karadzica i Djurica svi kukaju i svi ih tapsu po ramenima. Vrte sve oko malog prsta. Samo pisite saopstenja, Partizan je napravio 3 koraka ka novoj tituli!

jo-jo

pre 10 godina

A da probate da jedne godine udjete u grupe nekog Evropskog klupskog takmicenja. Nego tvrdoglavo zavrsavate igranje u sezoni kupanja i posle samo pisete saopstenja.

duh sa sekirom

pre 10 godina

boli me nepravda da Partizan uzme sva tri boda sinoc, ali ovi sto pricaju o postenju?!?!?!!!???
...pa pre 2 god lopta pogodi Rnica u butinu Zvezda dobije penal, prosle godine igrac Zvezde otvorenom sakom odbrani cist gol Smedereva na liniji i sudija nista?!?!?!!!
...isto prosle god Mudrinski odigra prvo kolo za Jagodinu i kasnije odigra isto prvo ali odlozeno kolo za Zvezdu...i sad oni kao stub morala!?

Maxim

pre 10 godina

@frenky simao
Au, brate, pa ti štancuješ komentare k'o Zvezda saopštenja.
Ne pomažu ti ni Zvezdini neuspesi da prevaziđeš osećaj inferiornosti i kompleks niže vrednosti, je l' da?

Dosta!

pre 10 godina

Ljudi, na stranu sto ovo pokrece Zvezda kojoj se pomaze takodje, Tomislav Tole Karadzic mora da ode sa funkcije predsednika! Podrska ostalih klubova je neophodna, Sloboda je takodje izdala saopstenje. Dosta je bre!!

sasa nis:

pre 10 godina

Ovo je prepisano ponasanje iz kosarke od prosle godine Covic nema obraz i maltretirace saopstenjima sve zive, da se javio bilo koji drugi klub u redu ali Zvezda pa nije li ih sramota? Ili igraju na kartu da su ljudi glupi ili hoce da napali klince. Prosto me interesuje ako je ovako poceo fudbal sta ce tek biti s kosarkom na jesen ako mu klub bude lose igrao posle gomile potrosenih para. Ogadice mi i sport posle svega sto su mi ogadili.

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Kada bi i napustili dalje takmicenje u JSL mnogo bi ih obradovali. Umesto jalovog tamburanja po medijima uradite bar nesto korisno: Obavestite FIFA i UEFA da se Tole i njegova gerila iz FSS i sudijske organizacije vec godinama bave namestanjem rezultata jer su ove dve medjunarodne fudbalske organizacije veoma zainteresovane da pokrenu istragu o ociglednim namestanju. Nabavite snimke spornih slucajeva i to je to!

Ne mogu da cutim

pre 10 godina

Dzaba vam je sve,ispadate u sezoni kupanja,a za to vam nije kriv Tomislav Karadzic,vec oni koji vode vas klub i oni manekeni na terenu,koji ne mogu da daju gol ,cak ni iz penala

ymaa

pre 10 godina

Ne razumem kako od toliko materijala naprave ovako jalovo saopstenje. I zasto cekate toliko godina? Izadjite iz lige lepo kao ljudi, napravite regionalnu ligu. Ako nece Hrvati, Rumuni, Bugari i sl. napravite je sa Makedoncima, Moldavcima, Litvanijom , nije bitno, ali dok ne napravimo neku regionalnu ligu nas fudbal ce stagnirati zbog burazerskih kombinacija i siromastva stanovnistva. 90 posto klubova nema bas nikakve ambicije nego samo gledaju kako da naprave neku kombinaciju i zgrnu pare na kladionici ili nameste neku utakmicu koja treba Partizanu ili Zvezdi. To vise nije fudbal i nista ne zavisi od igraca, nego je sampion onaj ko ima jacu politicko-kriminalisticku poledjinu. Mafijasi-huligani na tribinama, mafijasi u savezu, mafijasi-politicari u upravama, mafijasi sa pistaljkama, igraci splavari...Gangsta Liga Srbije. Sto je najgore to deca gledaju i to su im idoli. Ne sme da se psuje da bi objavili komentar, to je sada postao jedini razlog zasto bi neko kupio kartu za utakmicu nase lige. Tamo moze na nekim tribinama.

Utah Jazz

pre 10 godina

I pored sramnog jucerasnjeg sudjenja,sta reci na pocetak jsl !? Partizan u prva 4 kola igra 3x kod kuce dok ,Zvezda u prva 4 kola igra 3x na strani.Pa pred kraj polusezone utakmice sa Vojvodinom,pa uvek prvi derbi na Marakani.STOP Tole super ligi.
(drmr, 11. avgust 2013 13:56)

Hahaha, plakanje. Sine, koliko ja znam svaki tim odigra 30 utakmica, po 15 na strani i na domacem terenu. Igras sa 100 % pa sta uradis-uradis.
Prvi derbi se igra na Marakani. I sta sad? Cemu ujdurma? Zar ne bese lani 3:2 za vas? Pobedite nas pred 50 000 vasih najboljih navijaca i bicete nadomak titule. Vojvodina gostuje u poslednjem kolu. Kakve veze ima? Ko je vama kriv sto vas isti razbiju sa 3:0 na Marakani? Sreca da sa Vojvodinom ne igrate odmah, bilo bi 10:0. Ovako imate fore da izbrusite formu.

I kakve veze ima sto vi na startu igrate 3x kao gosti, a mi 3x kao domacini? Tocak se okrece sine moj, te cemo i mi u jednom trenutku samo gostovati, a vi cete igrati na Marakani.
I zar niste onomad sa -11 prisli na -2? I imali derbi zicer da uzmete titulu? Samo ste odigrali kao babe i pukli. Nemojte da lupate.

skorpija

pre 10 godina

sve napisano je apsolutno tacno. ovo je jako smesna i jadna liga, a takva ce i ostati dok je tole tu. ne znam sto se grobari plase toletovog odlaska. ako su toliko bolji od svih klubova u srbiji ( kao sto tvrde ) onda im nece biti problem da budu prvi i kad neko drugi dodje na celo fss-a.

Dragam

pre 10 godina

Pa ovi znaci prate i prisluskuju Karadzica. Kakva je ovo jadna zemlja kada se klubovi pretvaraju u spijunske firme. I jos kazu da nije istina da je neko Karadzicu pretio.Pa onda je jasno da se upravo to desilo. Nadamo se da ce saznati ko.

dileja sa severa

pre 10 godina

Koliko saopštenje, čovek bi rekao da su vratili sve dugove ovoj državi i narodu, pa da mogu sad da drže lekcije. Katanac na ova kluba, kao i na svaki drugi koji je u dugovima, i rešen problem.

One night in May

pre 10 godina

Konacno!! Sad borba do kraja, nema stajanja! Staropazovac mora da leti, trebalo je odavno...

60% publike u nasoj ligi cine Zvezdini navijaci, Toletovi podanici na stadion (ako je to ona udzerica u Humskoj) dolaze na nivou statistiske greske, vise im ne dajte da se kriju iza Zvezdinih navijaca.

Ko hoce da podrzi Toleta, siroko mu polje, svako ima pravo! Radnicki Nis, Sloboda Uzice, Vojvodina Novi Sad, Spartak Subotica, Radnicki Kragujevac, Javor Ivanjica...mislim da nece biti na istoj strani motke kao Partizan i Cukaricki npr.

.

Kol

pre 10 godina

Niste ni vi iz zvezde cvecke (zvezdas sam da ne bude zabune) ali ono juce je bilo toliko ocigledno da je ne smesno vec zalosno, namesta se u nasoj ligi odavno ali ono od juce je zaista za neku ozbiljnu akciju pravosudnih organa!

Covicu ti li si ?

pre 10 godina

Ala pljuste saopsrenja koja niko ne sme da potpise. To govori o Vama. Ne bi bilo lose da ta saopstenja sacuvate pa da ih pustite posle meca sa Javorom. Zivi bili pa videli.

PFC

pre 10 godina

Ja ne znam sto se ovi iz Zvezde javljaju kao da su njih pokrali a ne Novi Pazar briga njih za Pazarce,sto se Vojvodina nije javila i pisala saopstenja ipak su gospoda za ove koji vec nalaze alibi za neuspeh

LAIK

pre 10 godina

Uzurpirana je cela država , svakim danom grupa ljudi pokazuje silu u bilo kojoj sferi života a sport im dodje kao lečenje kompleksa . Nažalost već par godina razmišljam da zauvek odem iz ove nazovi države .

Heroes

pre 10 godina

Uzmi Tole sedmu titulu, sedmu titulu... ha ha ha...! (frenky simao, 11. avgust 2013 14:02)

Ajde ostavi jos 10 komentara mozda ce ti to pomoci da se smiris...Pogodila te istina.

mare

pre 10 godina

Ajmo da smenimo ovog toleta koji godinama unistava srpski fudbal i zrvenu zvezdu pokusava da ukloni iz srpskog fudbala i dovede je do te mere da se ugasi.Zato czv treba da izadji iz toletove lige,a siguran sam da ce njen potez slediti i drugi klubovi kao sto je novi pazar,sloboda...

Jabilondo

pre 10 godina

Zvezda od raspada SFRJ je bila 1. ili 2. na tabeli, a mnogo puta, kao poslednjih par godina, nema kvalitet ni za top 5.

Ja kao navijac Partizana priznajem da se namesta za Partizan i da taj tim treba ugasiti. Ali, sto se vi javljate?

barakuda

pre 10 godina

Svakako, Čoviću, da državni organi odmah utvrde odakle dug u CZ koji se meri desetinama miliona evra i zašto se dug ne vraća. Sve to isto i za FSS i za Partizan. I da se pozabave kako je FMP mimo svih propisa, ugovorom koji je ništavan, postao KKCZ i kako to država iz budžeta pomaže tebi, privatnom vlasniku kluba.

Next season again

pre 10 godina

Možda ste VI nekonkurentni u Evropi, ali vam za to sigurno nisu krivi ni Partizan, ni Vojvodina, ni Tomislav Karadžić....

crni_redstar

pre 10 godina

sve se zna jos od istorijske kradje u derbiju kada je milijasu ponisten najregularniji gol na svetu,gde covek nije bio metrima ni blizu ofsajd linije,pa do donas ,a verujte secam se svih kradja...karadzic je unistio srpski fudbal,a stite ga dacic i ruzic. srbijo bedna li si sa takvim vladarima.

ispeci_pa_reci

pre 10 godina

Zvezda ne priznaje Partizanovu titulu (sestu godinu za redom), Zvezda ne priznaje poraz u derbiju, Zvezda ne priznaje predsednika FSS, Zvezda ne priznaje... Kako je lepo ziveti u Zvezdinom svetu! Jednostavno kazes: "Ja ne priznajem to i to!" i problem je resen. Kad tako sam sebe proglasavas pobednikom svega i svacega nije ni cudo sto zivis u iluziji kako si najveci.

djordjevic

pre 10 godina

Najludje je sto su ih grobari sludeli sa ovim Don Toleoneom, opstom sprdnjom na stadionu JNA. Covic doveden do ludila.

A saopstenja...Pa citanje saopstenja FK FMP je jedno od mojih omiljenih aktivnosti godinama u nazad. Neki miks Nusica, Bukovskog i filma Matrix. Cudo nevidjeno.

a

pre 10 godina

Pa ako znate da ce vas optuziti za prijetnje onda ste ili:

a) stvarno prijetili
b) nelegalno prisluskujete covjeka ili mu pratite prepisku
c) angazovali vidovitog bobana

Crni

pre 10 godina

Alo bre ljudi dosta vise sa tim famoznim sopstenjima.Pocnimo da igramo fudbal i zapitajmo se sta nam se desava sa klubom.Ko je potpisao ovo saopstenje?Dzajic nije sigurno nego veliki sportski radnik Covic! Ovo je sramota za Zvezdu!

automehanicar

pre 10 godina

@Pa Partizan samo i ovako moze da uzme titulu,jadni ste da jadniji ne mozete biti....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrgud, 11. avgust 2013 14:51)

A vi ni ovako... :(((

dule

pre 10 godina

Recite mi samo dragi moji fudbalski simpatizeri ako je i Zvezda namestala kako nije uzela nijednu titulu za ovih 6(sest) godina od kako je Tole dosao iz predsednicke fotelje Partizana na predsednicko mesto FSS. Molim da me neko argumentuje.

grobar

pre 10 godina

Jel moze neko od komsija (grobara) da da kratak komentar sinocne utakmice po mogucstvu bez pominjanja Zvezde? Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komsa, 11. avgust 2013 14:26)

A jel moze tvoj klub da ne napise bar jedno saopstenje posle svake utakmice Partizana? Hvala.

TheObradovic

pre 10 godina

Stalno se busaju parolom "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija", a otkada je Srbija nezavisna država odigrano je po 7 prvenstava u fudbalu, košarci i vaterpolu, a odnos u titulama šampiona Srbije je 19 - 2 u korist Partizana...! Potpuno je razumljiva njihova frustracija, bes, nemoć, patnja, bol, tuga... Nije to lako...!
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:57)

Sta je nasih 7 za vasih 57?

drmr

pre 10 godina

I pored sramnog jucerasnjeg sudjenja,sta reci na pocetak jsl !? Partizan u prva 4 kola igra 3x kod kuce dok ,Zvezda u prva 4 kola igra 3x na strani.Pa pred kraj polusezone utakmice sa Vojvodinom,pa uvek prvi derbi na Marakani.STOP Tole super ligi.

frenky simao

pre 10 godina

Stalno se busaju parolom "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija", a otkada je Srbija nezavisna država odigrano je po 7 prvenstava u fudbalu, košarci i vaterpolu, a odnos u titulama šampiona Srbije je 19 - 2 u korist Partizana...! Potpuno je razumljiva njihova frustracija, bes, nemoć, patnja, bol, tuga... Nije to lako...!

vaistinu

pre 10 godina

Pravo saopstenje.Sad treba MUP i drzava da reaguju.Ali,sa obzirom ko je ministar policije,iz koje je stranke,ne bih se mnogo na zalost nadao.

frenky simao

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope

vaistinu

pre 10 godina

Pravo saopstenje.Sad treba MUP i drzava da reaguju.Ali,sa obzirom ko je ministar policije,iz koje je stranke,ne bih se mnogo na zalost nadao.

frenky simao

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope

drmr

pre 10 godina

I pored sramnog jucerasnjeg sudjenja,sta reci na pocetak jsl !? Partizan u prva 4 kola igra 3x kod kuce dok ,Zvezda u prva 4 kola igra 3x na strani.Pa pred kraj polusezone utakmice sa Vojvodinom,pa uvek prvi derbi na Marakani.STOP Tole super ligi.

djordjevic

pre 10 godina

Najludje je sto su ih grobari sludeli sa ovim Don Toleoneom, opstom sprdnjom na stadionu JNA. Covic doveden do ludila.

A saopstenja...Pa citanje saopstenja FK FMP je jedno od mojih omiljenih aktivnosti godinama u nazad. Neki miks Nusica, Bukovskog i filma Matrix. Cudo nevidjeno.

frenky simao

pre 10 godina

Stalno se busaju parolom "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija", a otkada je Srbija nezavisna država odigrano je po 7 prvenstava u fudbalu, košarci i vaterpolu, a odnos u titulama šampiona Srbije je 19 - 2 u korist Partizana...! Potpuno je razumljiva njihova frustracija, bes, nemoć, patnja, bol, tuga... Nije to lako...!

namcor

pre 10 godina

Unapred da se deklarisem: Nisam ni Zvezdas ni Partizanovac. Ja navijam za moje siromasne "Romanticare" - OFK Beograd, cijim se igracima i jedni i drugi hvalite i ponosite. Ova se diskusija ovde pretvorila u prepucavanje izmedju Zvezdasa i Partizanovaca, umesto o necemu sto je mnogo vaznije: Srpskom fudbalu. Godinama unazad, neopterecen navijackim emocijama, pisem i ponavljam: Ovakav FSS je smrt fudbala u Srbiji. Karadzic je vesto sklopio svoju glasacku masineriju i radi sta on hoce. Bice bolje svima ako takav covek ode.

Ne mogu da cutim

pre 10 godina

Dzaba vam je sve,ispadate u sezoni kupanja,a za to vam nije kriv Tomislav Karadzic,vec oni koji vode vas klub i oni manekeni na terenu,koji ne mogu da daju gol ,cak ni iz penala

Kol

pre 10 godina

Niste ni vi iz zvezde cvecke (zvezdas sam da ne bude zabune) ali ono juce je bilo toliko ocigledno da je ne smesno vec zalosno, namesta se u nasoj ligi odavno ali ono od juce je zaista za neku ozbiljnu akciju pravosudnih organa!

Utah Jazz

pre 10 godina

I pored sramnog jucerasnjeg sudjenja,sta reci na pocetak jsl !? Partizan u prva 4 kola igra 3x kod kuce dok ,Zvezda u prva 4 kola igra 3x na strani.Pa pred kraj polusezone utakmice sa Vojvodinom,pa uvek prvi derbi na Marakani.STOP Tole super ligi.
(drmr, 11. avgust 2013 13:56)

Hahaha, plakanje. Sine, koliko ja znam svaki tim odigra 30 utakmica, po 15 na strani i na domacem terenu. Igras sa 100 % pa sta uradis-uradis.
Prvi derbi se igra na Marakani. I sta sad? Cemu ujdurma? Zar ne bese lani 3:2 za vas? Pobedite nas pred 50 000 vasih najboljih navijaca i bicete nadomak titule. Vojvodina gostuje u poslednjem kolu. Kakve veze ima? Ko je vama kriv sto vas isti razbiju sa 3:0 na Marakani? Sreca da sa Vojvodinom ne igrate odmah, bilo bi 10:0. Ovako imate fore da izbrusite formu.

I kakve veze ima sto vi na startu igrate 3x kao gosti, a mi 3x kao domacini? Tocak se okrece sine moj, te cemo i mi u jednom trenutku samo gostovati, a vi cete igrati na Marakani.
I zar niste onomad sa -11 prisli na -2? I imali derbi zicer da uzmete titulu? Samo ste odigrali kao babe i pukli. Nemojte da lupate.

Nenad

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:59) Zvezda je prvi ucesnik prve Lige Sampiona odrzane 1992 godine i bila je u grupi sa Sampdorijom,Panatinaikosom i Anderlehtom.Imas sve na Uefinom sajtu i procitaj,pre nego sto postavljas nesto o cemu pojma nemas.Zvezda je igrala direktno kao tada aktuelni prvak Evrope.Uefa joj to priznaje kao Ligu Sampiona.A sto se vas tice,ne bi se iznenadio da pocnete da pisete kako Zvezda nikada nije nista osvojila u Euro kupovima jer ako mozete da pricate da nije igrala LS(a bila je ustvari prvi njen ucesnik),onda ne vidim zasto ne biste poceli i sa pricom da nikada i nista osvojila nije.

Jabilondo

pre 10 godina

Zvezda od raspada SFRJ je bila 1. ili 2. na tabeli, a mnogo puta, kao poslednjih par godina, nema kvalitet ni za top 5.

Ja kao navijac Partizana priznajem da se namesta za Partizan i da taj tim treba ugasiti. Ali, sto se vi javljate?

barakuda

pre 10 godina

Svakako, Čoviću, da državni organi odmah utvrde odakle dug u CZ koji se meri desetinama miliona evra i zašto se dug ne vraća. Sve to isto i za FSS i za Partizan. I da se pozabave kako je FMP mimo svih propisa, ugovorom koji je ništavan, postao KKCZ i kako to država iz budžeta pomaže tebi, privatnom vlasniku kluba.

Boba

pre 10 godina

Kad čitam komentare i kuknjave zvezdinih
navijača muka me uhvati. Ja pratim Bundesligu
Već godinama i nema utakmice gde se ne
dese kardinalne sudijske greške. Evo primera
jucerasnje i današnje utakmice gde kod Hoffenheima
protiv Nuerberga lopta pređe gol liniju i sudija
ne dosudi gol za Hoffenheim i na kraju bude 2:2.
Bayernu sudija svira dva penala u tri minute.
Mainz dadne gol iz ofsajda protiv Stuttgarta
i pobedi 3:2. Herhti ne prizna sudija čisti gol.
To je samo u jednom kolu.

Cole

pre 10 godina

Sve je istina, mada ima još mnooogo mnooogo toga. Moj jedini zahtev Zvezdi je nikako i ni pod kojim uslovima ne odustajte! Ni po koju cenu! I ne nasedajte na pokušaje smirivanja tenzija i slične gluposti. Oterajte bandu lopovsku!

One night in May

pre 10 godina

Umesto rupe u ljutice bogdana
Pomocni stadion I parking partizana
Tole molim te ucini mi to
(misa gtr tumbas, 11. avgust 2013 14:48)

To je JEDINI nacin da vi dodjete u posed nekog medjunarodnog trofeja - da ga ukradete!

sasa nis:

pre 10 godina

Ovo je prepisano ponasanje iz kosarke od prosle godine Covic nema obraz i maltretirace saopstenjima sve zive, da se javio bilo koji drugi klub u redu ali Zvezda pa nije li ih sramota? Ili igraju na kartu da su ljudi glupi ili hoce da napali klince. Prosto me interesuje ako je ovako poceo fudbal sta ce tek biti s kosarkom na jesen ako mu klub bude lose igrao posle gomile potrosenih para. Ogadice mi i sport posle svega sto su mi ogadili.

automehanicar

pre 10 godina

@Pa Partizan samo i ovako moze da uzme titulu,jadni ste da jadniji ne mozete biti....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrgud, 11. avgust 2013 14:51)

A vi ni ovako... :(((

maximus

pre 10 godina

E pa ovako: ja sam Grobar, i apsolutno sam zgadjen onim sto sam juce video. Ali, ovu kampanju ima pravo da vodi bilo koji klub u Srbiji, samo ne FK Crvena Zvezda! Isti ste kao ovi moji, sve isto radite, a prava sustina je da zelite da onim glupljim navijacima medju vama (kakvih je, na srecu, sve manje) skrenete paznju da ste ispali iz Evrope u avgusu (Partizan ima srece sa sistemom takmicenja, ali i on ce za tri nedelje), da ste, kao i Partizan, lose odradili prelazni rok, da vam se u klubu ne zna ko je s kim a ko protiv koga... I jedina karta na koju igrate, i vi i Partizan, a koja je prolazila svih ovih godina, je da izazovete rat izmedju sebe, a da se navijaci onda loze, a zapravo na fudbalskoj mapi Evrope ste nista. Nule. Sto se mene tice, ta taktika vec dugo na pali, a deluje mi da je sve manje uspesna i inace. Da li cete vi da vise ukradete ili Partizan, postalo je nebitno. Sve vise na vas gledam kao na "Titove blizance", sto kazu oni iz NS i KG.

NN

pre 10 godina

"Dzaba vam je sve,ispadate u sezoni kupanja,a za to vam nije kriv Tomislav Karadzic,vec oni koji vode vas klub i oni manekeni na terenu,koji ne mogu da daju gol ,cak ni iz penala
(Ne mogu da cutim, 11. avgust 2013 14:02)"

Nije džaba, vama pomogne da budete prvaci. Mislite da ste mnogo bolji od Zvezde, kako da ne. Uz dva nerešena i dva poraza ste još u igri za Evropa ligu jer je lakše doći preko kvalifikacija za ligu šampiona nego preko kvalifikacija za evropa ligu.

Crni

pre 10 godina

Alo bre ljudi dosta vise sa tim famoznim sopstenjima.Pocnimo da igramo fudbal i zapitajmo se sta nam se desava sa klubom.Ko je potpisao ovo saopstenje?Dzajic nije sigurno nego veliki sportski radnik Covic! Ovo je sramota za Zvezdu!

grobar

pre 10 godina

Jel moze neko od komsija (grobara) da da kratak komentar sinocne utakmice po mogucstvu bez pominjanja Zvezde? Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komsa, 11. avgust 2013 14:26)

A jel moze tvoj klub da ne napise bar jedno saopstenje posle svake utakmice Partizana? Hvala.

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Kada bi i napustili dalje takmicenje u JSL mnogo bi ih obradovali. Umesto jalovog tamburanja po medijima uradite bar nesto korisno: Obavestite FIFA i UEFA da se Tole i njegova gerila iz FSS i sudijske organizacije vec godinama bave namestanjem rezultata jer su ove dve medjunarodne fudbalske organizacije veoma zainteresovane da pokrenu istragu o ociglednim namestanju. Nabavite snimke spornih slucajeva i to je to!

crni_redstar

pre 10 godina

sve se zna jos od istorijske kradje u derbiju kada je milijasu ponisten najregularniji gol na svetu,gde covek nije bio metrima ni blizu ofsajd linije,pa do donas ,a verujte secam se svih kradja...karadzic je unistio srpski fudbal,a stite ga dacic i ruzic. srbijo bedna li si sa takvim vladarima.

a

pre 10 godina

Pa ako znate da ce vas optuziti za prijetnje onda ste ili:

a) stvarno prijetili
b) nelegalno prisluskujete covjeka ili mu pratite prepisku
c) angazovali vidovitog bobana

duh sa sekirom

pre 10 godina

boli me nepravda da Partizan uzme sva tri boda sinoc, ali ovi sto pricaju o postenju?!?!?!!!???
...pa pre 2 god lopta pogodi Rnica u butinu Zvezda dobije penal, prosle godine igrac Zvezde otvorenom sakom odbrani cist gol Smedereva na liniji i sudija nista?!?!?!!!
...isto prosle god Mudrinski odigra prvo kolo za Jagodinu i kasnije odigra isto prvo ali odlozeno kolo za Zvezdu...i sad oni kao stub morala!?

Marko

pre 10 godina

Sto se tice penala,reakcija navijaca i igraca partizana pri udarcu lopte u pazarovog igraca je naterala sudiju da pogresi, komentator arene je bio ubedjen da je penal dok nije video usporeni snimak, tako je bilo i kod vecine. Zato mislim da se preteruje sa ovom dramom. Meni je sumnjiviji rezultat obzirom da je pazar igrao sa drugim timom,ovo mi vise lici na namestljku za kladionice.

LAIK

pre 10 godina

Uzurpirana je cela država , svakim danom grupa ljudi pokazuje silu u bilo kojoj sferi života a sport im dodje kao lečenje kompleksa . Nažalost već par godina razmišljam da zauvek odem iz ove nazovi države .

zoran

pre 10 godina

Sta cemo ako sudija danas pomogne zvezdi. Čoviću nemoj to znamo , kaži taj i taj čovek su se to i to dogovorili. Kad ti tvoje dvoriste bude cisto gledaj tudje.

radna grupa

pre 10 godina

@Jel moze neko od komsija (grobara) da da kratak komentar sinocne utakmice po mogucstvu bez pominjanja Zvezde? Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komsa, 11. avgust 2013 14:26)

Ja, kao grobar, i NEZVANICNO lice imam pravo da komentarisem sta hocu, posebno putem komentara na netu, ali vi kao "institucija" sa istorijom i renomeom, ne bi trebali da izdajete ZVANICNA saopstenja u vezi utakmice u kojoj niste ni ucestvovali. Dakle, kad prestanete da prozivate, mozda vas i prestanemo pominjati.

Konstatacija

pre 10 godina

Utah Jazz...... Tipicno grobarsko razmisljanje.Umesto da te je sram kako je tvoj klub uz pomoc sudije dosaodo pobede protiv desetkovanog Pazarati pises gluposti. U tome i jeste problem. Sto se takmicarski brojevi vec pet sezona unazad ne izvlace vec se dodeljuju. Kome smeta da pukim izvlacenjem nie moguc derbi vec u prvim kolima.U engleskoj MU u prvih pet kola igra sa Celzijem, MC, Totenhemom i Arsenalom.To je care zreb.Po ispadale vam filijale od Metalca, Hajduka, Smederava, BSK-a a sada lopovlukom namestenih sudija dolazite bodova. Nemate tim u krizi ste, nemate trenera, finansije katastrofa i barem pocetak prvenstva da bude stabilizacija

ymaa

pre 10 godina

Ne razumem kako od toliko materijala naprave ovako jalovo saopstenje. I zasto cekate toliko godina? Izadjite iz lige lepo kao ljudi, napravite regionalnu ligu. Ako nece Hrvati, Rumuni, Bugari i sl. napravite je sa Makedoncima, Moldavcima, Litvanijom , nije bitno, ali dok ne napravimo neku regionalnu ligu nas fudbal ce stagnirati zbog burazerskih kombinacija i siromastva stanovnistva. 90 posto klubova nema bas nikakve ambicije nego samo gledaju kako da naprave neku kombinaciju i zgrnu pare na kladionici ili nameste neku utakmicu koja treba Partizanu ili Zvezdi. To vise nije fudbal i nista ne zavisi od igraca, nego je sampion onaj ko ima jacu politicko-kriminalisticku poledjinu. Mafijasi-huligani na tribinama, mafijasi u savezu, mafijasi-politicari u upravama, mafijasi sa pistaljkama, igraci splavari...Gangsta Liga Srbije. Sto je najgore to deca gledaju i to su im idoli. Ne sme da se psuje da bi objavili komentar, to je sada postao jedini razlog zasto bi neko kupio kartu za utakmicu nase lige. Tamo moze na nekim tribinama.

ispeci_pa_reci

pre 10 godina

Zvezda ne priznaje Partizanovu titulu (sestu godinu za redom), Zvezda ne priznaje poraz u derbiju, Zvezda ne priznaje predsednika FSS, Zvezda ne priznaje... Kako je lepo ziveti u Zvezdinom svetu! Jednostavno kazes: "Ja ne priznajem to i to!" i problem je resen. Kad tako sam sebe proglasavas pobednikom svega i svacega nije ni cudo sto zivis u iluziji kako si najveci.

One night in May

pre 10 godina

Konacno!! Sad borba do kraja, nema stajanja! Staropazovac mora da leti, trebalo je odavno...

60% publike u nasoj ligi cine Zvezdini navijaci, Toletovi podanici na stadion (ako je to ona udzerica u Humskoj) dolaze na nivou statistiske greske, vise im ne dajte da se kriju iza Zvezdinih navijaca.

Ko hoce da podrzi Toleta, siroko mu polje, svako ima pravo! Radnicki Nis, Sloboda Uzice, Vojvodina Novi Sad, Spartak Subotica, Radnicki Kragujevac, Javor Ivanjica...mislim da nece biti na istoj strani motke kao Partizan i Cukaricki npr.

.

Konstatacija

pre 10 godina

miki,

A vi ste kao prosli?? Oduvao vas jedan bugarski tim iz nekog bugarskog sela. Ai Sirak je za vas Barsa. Samo zahvaljujuci idiostskim pravilima Platinija pruza vam se nova sansa. Vojvodina je jedina izborila plasman

from RS with love

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se zvezda stavlja u kontekst Srbije. Pa nije zvezda drzava nego jedan mali klub iz predgradja. Ovo me sve podsjeca na Karleusu-puno laje a malo daje.

mare

pre 10 godina

Ajmo da smenimo ovog toleta koji godinama unistava srpski fudbal i zrvenu zvezdu pokusava da ukloni iz srpskog fudbala i dovede je do te mere da se ugasi.Zato czv treba da izadji iz toletove lige,a siguran sam da ce njen potez slediti i drugi klubovi kao sto je novi pazar,sloboda...

Bogdan

pre 10 godina

Koja gomila gluposti.Prosto ovo je dno dna.Toliko vas boli a jos nije ni pocelo.Pa da je pravde i pravne drzave vas bi trebalo kao Rendzers u 5 ligu.Ma sta reci nego ciganija!!!!!

Next season again

pre 10 godina

Možda ste VI nekonkurentni u Evropi, ali vam za to sigurno nisu krivi ni Partizan, ni Vojvodina, ni Tomislav Karadžić....

medjutim

pre 10 godina

Ovo je sjajno.

Ako se tako često sve zna unapred, pa zašto onda ne reagujete unapred? Niste uplatili iz 2 u 1 i 7+, ili ste imali dojavu ali niste hteli da kažete?

Ne želite da im se odlaže gostovanje zbog muzičkih priredbi, ali vam ne smeta što je prošle godine gol u odloženom meču dao Mudrinski, kom je to bilo drugo prvo kolo u sezoni, čovek odigrao 31 utakmicu u prvenstvu, ko da je bager iz Kolubare.

Pre žreba ni reč, posle žreba ni reč, ni ove ni prošle sezone, ali posle Partizanove utakmice prvog kola smeta vam težak raspored?

Ni reč posle tragikomičnog niza sudijskih navlačenja za Zvezdu prošle polusezone?

Ne tražite vi pravdu. Ne tražite ni promenu sistema. Samo da sistem nastavi da vam daje privilegije kao i dosad, i kao što ih nažalost daje i Partizanu, na štetu fudbala i svih nas koji ga gledamo.

jo-jo

pre 10 godina

A da probate da jedne godine udjete u grupe nekog Evropskog klupskog takmicenja. Nego tvrdoglavo zavrsavate igranje u sezoni kupanja i posle samo pisete saopstenja.

Dosta!

pre 10 godina

Ljudi, na stranu sto ovo pokrece Zvezda kojoj se pomaze takodje, Tomislav Tole Karadzic mora da ode sa funkcije predsednika! Podrska ostalih klubova je neophodna, Sloboda je takodje izdala saopstenje. Dosta je bre!!

franky symao

pre 10 godina

Šmrc, Šmrc. Ja sam mnogo nesrećan, nikada me devojke nisu zanimale, radim u kopirnici ceo dan, ptijatelje nemam i jedino mi ostaje moj Partizan.

pedja

pre 10 godina

kad ste dobijali smederevo,ofk, slobodu idr na racun sudija niste davali saopštenja za javnost,sve bi bilo regularno da partizan nije dao gol. mnogo ste jadni. pogledajte samo derbije u zadnjih 15 godina, kolika ste penala dobili a kolika partizanu nisu svirana. sta hocete nije mi jasno. da vam damo titulu da se jadni smirite, e to necete dobiti ako je na terenu ne zasluzite

Dragam

pre 10 godina

Pa ovi znaci prate i prisluskuju Karadzica. Kakva je ovo jadna zemlja kada se klubovi pretvaraju u spijunske firme. I jos kazu da nije istina da je neko Karadzicu pretio.Pa onda je jasno da se upravo to desilo. Nadamo se da ce saznati ko.

Covicu ti li si ?

pre 10 godina

Ala pljuste saopsrenja koja niko ne sme da potpise. To govori o Vama. Ne bi bilo lose da ta saopstenja sacuvate pa da ih pustite posle meca sa Javorom. Zivi bili pa videli.

PFC

pre 10 godina

Ja ne znam sto se ovi iz Zvezde javljaju kao da su njih pokrali a ne Novi Pazar briga njih za Pazarce,sto se Vojvodina nije javila i pisala saopstenja ipak su gospoda za ove koji vec nalaze alibi za neuspeh

Željko

pre 10 godina

Svetsko prvenstvo, Nemačka:Engleska 4:1 ali posle 2:0 za Nemačku, Engleska daje gol za 2:1, a onda Lampard par minuta kasnije daje gol za 2:2, lopta pola metra u golu, ali sudije ćute, ostaje 2:1 i Nemačka kasnije daje još 2 za 4:1.
Nego, vi kako ste? Javor:Crvena Zvezda 4:2. Znači i Javor vas pokrao? I Černomorec? Koliko vidim, imate toliko strašan tim da će vas ove godine "krasti" ko stigne. Čemu dreka oko pobede Partizana, razumeo bih da to rade Partizanovi konkurenti za titulu Vojvodina, OFK Beograd, Jagodina i Javor, ovako kažite hvala Partizanu jer je pobedio vašeg direktnog rivala u borbi za opstanak. Vidite kako mi brinemo o vama, pa niste džabe naša filijala.

RAZLIKA U KVALITETU

pre 10 godina

Tosic, Ljaic, Jovetic, Kleo, Savic, Krstajic, Ivanov, Stojkovic, Markovic, Mitrovic, Feisa, Teigo, Dijara,i td... to su igraci koji su Partizanu donosili titule i koji igraju u najvecim klubovima u Evropi,navedite mi dva igraca CZ koji igraju u nekom jacem klubu u Evropi u zadnjih pet sest god!!!!

realan

pre 10 godina

Tuzno je koliko je istinito ali koliko se oni bune jer zele iste ove privilegije u kojima su i oni uzivali pre Partizana i nisu se bunili.

Katanac i na jedne i na druge za bolji Srpski fudbal!

Grobar

pre 10 godina

Kao grobara me sramota jucerasnjeg cirkusa,ako ne mogu NP sa 11 igraca da dobiju a da se ne krade ne treba ni da igramo ovu nasu beton ligu.Ovima iz uprave partizana ocigledno treba neka nova petah tikva da bi spakovali kofere...bagra!

SAJBER

pre 10 godina

Kao navijac Partizana moram da priznam da je moj klub uz sudijske greske dosao do pobede. Ne znaci da je utakmica namestena, vec da je sudija pogresio, pogotovo kod penala i crvenog kartona. Kod drugog gola mozemo diskutovati, jer se meni cini da je lopta presla liniju.
E sad, da li je zbog tih gresaka prvenstvo neregularno, to ostaje da neko ko je strucnjak uradi analizu i donese ocenu, ali to nije Covic niti Crvena Zvezda, pogotovu sto je Zvezda u ovoj situaciji trece lice i nije ucestvovala u ovom dogadjaju.
Po svim fudbalskim pravilima, po svim zakonima ove zemlje pa i propisima UEFA-e i FIFA-e, ukoliko se ustanovi da je utakmica namestena, Partizan treba poslati u nizi rang takmicenja, ali je po istim tim pravilima Zvezda trebala odavno da bude treceligas ili rang nize od tog. Zbog Crvene zvezde je, jos proletos, isti taj Tomislkav Karadzic produzavao rok za licenciranje i tada se Zvezda nije oglasavala?!
Novi Pazar je izasao na utakmicu sa 11 igraca, zar ne? Nije im dozvoljeno licenciranje novih 8 igraca? Pa gde su ostali igraci? 11 + 8 = 19, ako znam da racunam? Sta je sa ostalima? Svi klubovi sveta imaju po 25 ili 30 fudbalera. Nije valjda NP spremao sezonu sa 19 fudbalera, pa mu sad zafalilo 8 nelicenciranih? Gde je ostatak ekipe? Sve mi se cini da je ovo unapred spremljen scenario, samo da bi se napao jedan klub.
Svi u nasoj zemlji namestaju, Partizan, Zvezda, Vojvodina...neko vise neko manje...
Nama je cela zemlja namestena!!!!

dileja sa severa

pre 10 godina

Koliko saopštenje, čovek bi rekao da su vratili sve dugove ovoj državi i narodu, pa da mogu sad da drže lekcije. Katanac na ova kluba, kao i na svaki drugi koji je u dugovima, i rešen problem.

Heroes

pre 10 godina

Uzmi Tole sedmu titulu, sedmu titulu... ha ha ha...! (frenky simao, 11. avgust 2013 14:02)

Ajde ostavi jos 10 komentara mozda ce ti to pomoci da se smiris...Pogodila te istina.

Vladimir

pre 10 godina

HMMM, UFF, AUUU,...
Oko pocetka prvenstva, prosto nemamo sta novo da kzememo.

Da se krade, to je ocigledno.
Da je to normalno, nije i to je ocigledno.
Da treba da se resava, treba i to je ocigledno.
Da jedino drzava moze ovome da stane na put i to je ocigledno.
Da u njoj jedino nesto Vucic radi i to je ocigledno.
Ceka se Vucic da pohvata lopove :), pa kad stigne i ako stigne.
A do tada .....

Bas smo nemocni, sta kazete.

Delija

pre 10 godina

Grobari, bolje se pozabavite time ko vam je predsednik kluba, Djuric ili Kimi npr ? posto sam ja i danas u zabuni...Ja svo vreme mislio da je Djura predsednik.

Volter

pre 10 godina

Nenade, ne izmisljaj! To nije bila prva LS i uefa vam to 100% ne priznaje
- niste vi najvazniji na svetu ma koliko mozda mislili da jeste. Veliki je uspeh bio igrati i u takvim grupama, i sta postizes tim neistinama?!
Takodje niste usli DIREKTNO u te grupe (ako si na to mislio) jer ste imali prvo dva kola da prodjete pre njih, Portadaun i Apolon iz Limasola.

frenky simao

pre 10 godina

Odslužismo vojsku, završismo fax, zaposlismo se, oženismo se, dobismo decu, kupismo stan, doživesmo i to da generalni sekretar srpskih radikala ima apsolutnu moć u zemlji... Samo već 6 godina ne videsmo ni maleni klub iz predgrađa (KKCzvBgTelekom), ni nekada davno veliki klub (FK Crvena zvezda) kako osvajaju šampionsku titulu...! Frustracija je neminovnost u njihovom slučaju...!

Nekome je život majka, a nekome maćeha...! Neko ima suprugu, sina, ćerkicu, posao, stan, prijatelje i navija za pobednički tim, tim koji dominira godinama u oba najpopularnija sporta u nas, a neko nema ništa, živi sa mamicom i taticom, oni mu daju džeparac i na nesreću još i navija za gubitnike...! Kao što rekoh – frustracija je neminovnost u njihovom slučaju...!!!

dovla

pre 10 godina

Jeste,svuda u svetu se desavaju greske,sto je i normalno.Ali nije normalno da se te iste greske ne dese na stetu ovog "giganta" srpskog fudbala(isto vazi i za komsije)!Grobar sam,nekad sam se tresao kao prut dok igra Partizan,a sada me je sramota.Takodje,nekada sam i sudio i odlicno znam ko je Bogi,Goran Milanovic,Vlada Nedeljkovic,Srdjan Obradovic i ostala masinerija poslusnika koja nema obraza i koja je bila spremna sve da uradi zarad prve lige.Zvezda je nevina koliko i francuska sobarica,ali ovo saopstenje je tacno u rec!

Maxim

pre 10 godina

@frenky simao
Au, brate, pa ti štancuješ komentare k'o Zvezda saopštenja.
Ne pomažu ti ni Zvezdini neuspesi da prevaziđeš osećaj inferiornosti i kompleks niže vrednosti, je l' da?

skorpija

pre 10 godina

sve napisano je apsolutno tacno. ovo je jako smesna i jadna liga, a takva ce i ostati dok je tole tu. ne znam sto se grobari plase toletovog odlaska. ako su toliko bolji od svih klubova u srbiji ( kao sto tvrde ) onda im nece biti problem da budu prvi i kad neko drugi dodje na celo fss-a.

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Na Karadzica i Djurica svi kukaju i svi ih tapsu po ramenima. Vrte sve oko malog prsta. Samo pisite saopstenja, Partizan je napravio 3 koraka ka novoj tituli!

Nićko

pre 10 godina

Sad će JSD pokušati da relativizuje nekim saopštenjem o lošoj igri...a iz FSS će kazniti sudije. Karadžić će pozvati na nekakve sastanke, skupštine i legalistićke akcije kako bi potvrdio svoju dominaciju. Opet lažna slika kako je u stvari sve u najboljem redu... Zato predlažem istupanje iz lige ali najiskrenije. Taman krenuli iz beton lige pa će ona biti gledanija od prve lige... Nema nazad sad treba nagaziti Gargamela!

dule

pre 10 godina

Recite mi samo dragi moji fudbalski simpatizeri ako je i Zvezda namestala kako nije uzela nijednu titulu za ovih 6(sest) godina od kako je Tole dosao iz predsednicke fotelje Partizana na predsednicko mesto FSS. Molim da me neko argumentuje.

vanbujten

pre 10 godina

Piši,piši jarane iz Ljutice Bogdana očara vas zvuk trube sa Ovčara danas vam Javor dade 4 komada!!!PARTIZAN ŠAMPION U INAT SVIMA!!!

Bosko

pre 10 godina

a onaj cernomorec, jel vam i to tole namestio? ispali u predkolu u avgustu, ahahhhhaaaa... pa jos ni sezona nije pocela a vec ispali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miki, 11. avgust 2013 16:06)

Miki, kome se smejes?

Sirak - Partizan 1:1
Partizan - Sirak 0:0
Ludogorec - Partizan 2:1
Partizan - Ludogorec 0:1


I sad je smesno?

Inace, fudbal nam je dno. Bas zbog ovakvih...umesto da svi zajedno nesto uradimo radi poboljsanja istog, mi se smejemo jedni drugima, a ne zna se ko je vise smesan. I sportska javnost mora da reaguje, sto pre...

НТТ Ни

pre 10 godina

Pa ovi znaci prate i prisluskuju Karadzica. Kakva je ovo jadna zemlja kada se klubovi pretvaraju u spijunske firme. I jos kazu da nije istina da je neko Karadzicu pretio.Pa onda je jasno da se upravo to desilo. Nadamo se da ce saznati ko.
(Dragam, 11. avgust 2013 14:30)

Сигурно си млад па и не знаш ко је формирао СДЦЗ. Формирала га је ОЗНА, тајна партијска полиција комунистичког режима, која је касније променила име у УДБА, а у међувремену си вероватно и чуо колико је зла та организација нанела народу, служећи се оним истим методама које си навео у свом коментару.

TheObradovic

pre 10 godina

Stalno se busaju parolom "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija", a otkada je Srbija nezavisna država odigrano je po 7 prvenstava u fudbalu, košarci i vaterpolu, a odnos u titulama šampiona Srbije je 19 - 2 u korist Partizana...! Potpuno je razumljiva njihova frustracija, bes, nemoć, patnja, bol, tuga... Nije to lako...!
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:57)

Sta je nasih 7 za vasih 57?

mezohisti

pre 10 godina

a izvinite ko je vas predsednik fss-je ako to nije tole pa platini da dodje vama spasa nema kad tad cete se suociti sa istinom bolje pre jer ce manje da boli ali ce svakako da boli

pera pavic

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:59)

Jel ovo otkad ti frenki pratis fudbal? Obrisi sline, jos si alav.

Toske

pre 10 godina

@namcor

rece navijac Terzinog kluba. Pa vi ste prosle godine protiv Zvezde izveli omladinski tim. Pa ovi jadni i njih su dobli "zanimljivo".

Navijac

pre 10 godina

Sve ovo sto e pise moze biti tacno ali i ne mora. Ali sustina je da je trebalo pokrenuti kampanjiu na kraju prosle sezone. Zasto tada nije pokrenuta inicijativa za smenu Karadzica? Sada kada je partizan pobedio a zvezda izgubila, sve gubi smisao. Sta to znaci da je bilo obrnuto niko se ne bi bunio. Trebalo je pre pocetka prvenstva podizati optuzbe i traziti smene, a ne kada se ispadne iz evrope i lose pocne sezona.

Bojan

pre 10 godina

Bravo Sajber! Konacno razuman komentar, samo ostrascen i neobjektivan ce reci da nije tako! Ne znam da li je iko primetio u onom navodnom saopstenju NP gde isticu kako ce se zaliti UEFI, recenica koja se tek usput pominje a radi se upravo o tom licenciranju igraca, gde se kaze da nisu mogli da licenciraju zbog duga koji su hteli da izmire, "ali koji je jedan igrač odbio"?! Je l vama ovde sve ok?? igrac je odbio da ga isplate ili sta?? Ako sam ja pogresno razumeo izvinjavam se ali mi se ovo kosi sa zdravim razumom.

Maxim

pre 10 godina

@frenky simao
Čekaj, brate...
Oženjen si, imaš dvoje dece i sve ostalo što po opštem shvatanju karakteriše zrelog i ozbiljnog čoveka, a ostavljaš ovde gomilu pogrdnih i zajedljivih komentara k'o neki tinejdžer... Au, brate!
Možda treba da preispitaš svoje postupke.

frenky simao

pre 10 godina

Moji komentari jesu zajedljivi ali nisu pogrdni...! Velika je to razlika, ja nikoga lično ne vređam, pre će biti da je obrnuto... Uglavnom iznosim istinu, statistiku i činjenice...!!!

namcor

pre 10 godina

"rece navijac Terzinog kluba. Pa vi ste prosle godine protiv Zvezde izveli omladinski tim. Pa ovi jadni i njih su dobli "zanimljivo"."
Ne, ja nisam navijac nicijeg, pa ni Terzinog kluba. Klupski fudbal u Srbiji ne pratim uopste, jer nema sta da se vidi (iako ovde u Londonu imam sve nase televizije). Ali pratim srpski fudbal na reprezentativnom nivou u svim kategorijama, jer sam i sam deo njega bio godinama. I onda se vracamo na pocetak mog proslog komentara: DA navijam za OFK Bgd, ali za onaj OFK Bgd kakav ja znam, a ne ovaj novi "Terzicev". Jedino zaboravljas da napomenes koliko mladih igraca i jedni i drugi imate iz OFK-ovog omladinskog pogona, sada, ali i kroz istoriju (Mrkela, Vucicevic, Santrac, Stepanovic, Borota, i..mrzi me da nabrajam, pogledajte malo po arhivama. Ne moram ja ovde nikog da ucim fudbalskoj istoriji...

namcor

pre 10 godina

"Inace, fudbal nam je dno. Bas zbog ovakvih...umesto da svi zajedno nesto uradimo radi poboljsanja istog, mi se smejemo jedni drugima, a ne zna se ko je vise smesan. I sportska javnost mora da reaguje, sto pre...
(Bosko, 11. avgust 2013 20:41)"

Bas to pokusavam svo vreme da kazem, ali usijane glave vide samo crno-beli ili crveno-beli dres.
Ili sto bi rekli: "Fudbal nam je na ivici provalije! Ostalo nam je samo da ucinimo odlucan korak napred!!!"

frenky simao

pre 10 godina

Stalno se busaju parolom "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija", a otkada je Srbija nezavisna država odigrano je po 7 prvenstava u fudbalu, košarci i vaterpolu, a odnos u titulama šampiona Srbije je 19 - 2 u korist Partizana...! Potpuno je razumljiva njihova frustracija, bes, nemoć, patnja, bol, tuga... Nije to lako...!

vaistinu

pre 10 godina

Pravo saopstenje.Sad treba MUP i drzava da reaguju.Ali,sa obzirom ko je ministar policije,iz koje je stranke,ne bih se mnogo na zalost nadao.

djordjevic

pre 10 godina

Najludje je sto su ih grobari sludeli sa ovim Don Toleoneom, opstom sprdnjom na stadionu JNA. Covic doveden do ludila.

A saopstenja...Pa citanje saopstenja FK FMP je jedno od mojih omiljenih aktivnosti godinama u nazad. Neki miks Nusica, Bukovskog i filma Matrix. Cudo nevidjeno.

frenky simao

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope

drmr

pre 10 godina

I pored sramnog jucerasnjeg sudjenja,sta reci na pocetak jsl !? Partizan u prva 4 kola igra 3x kod kuce dok ,Zvezda u prva 4 kola igra 3x na strani.Pa pred kraj polusezone utakmice sa Vojvodinom,pa uvek prvi derbi na Marakani.STOP Tole super ligi.

Nenad

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:59) Zvezda je prvi ucesnik prve Lige Sampiona odrzane 1992 godine i bila je u grupi sa Sampdorijom,Panatinaikosom i Anderlehtom.Imas sve na Uefinom sajtu i procitaj,pre nego sto postavljas nesto o cemu pojma nemas.Zvezda je igrala direktno kao tada aktuelni prvak Evrope.Uefa joj to priznaje kao Ligu Sampiona.A sto se vas tice,ne bi se iznenadio da pocnete da pisete kako Zvezda nikada nije nista osvojila u Euro kupovima jer ako mozete da pricate da nije igrala LS(a bila je ustvari prvi njen ucesnik),onda ne vidim zasto ne biste poceli i sa pricom da nikada i nista osvojila nije.

One night in May

pre 10 godina

Umesto rupe u ljutice bogdana
Pomocni stadion I parking partizana
Tole molim te ucini mi to
(misa gtr tumbas, 11. avgust 2013 14:48)

To je JEDINI nacin da vi dodjete u posed nekog medjunarodnog trofeja - da ga ukradete!

One night in May

pre 10 godina

Konacno!! Sad borba do kraja, nema stajanja! Staropazovac mora da leti, trebalo je odavno...

60% publike u nasoj ligi cine Zvezdini navijaci, Toletovi podanici na stadion (ako je to ona udzerica u Humskoj) dolaze na nivou statistiske greske, vise im ne dajte da se kriju iza Zvezdinih navijaca.

Ko hoce da podrzi Toleta, siroko mu polje, svako ima pravo! Radnicki Nis, Sloboda Uzice, Vojvodina Novi Sad, Spartak Subotica, Radnicki Kragujevac, Javor Ivanjica...mislim da nece biti na istoj strani motke kao Partizan i Cukaricki npr.

.

Ne mogu da cutim

pre 10 godina

Dzaba vam je sve,ispadate u sezoni kupanja,a za to vam nije kriv Tomislav Karadzic,vec oni koji vode vas klub i oni manekeni na terenu,koji ne mogu da daju gol ,cak ni iz penala

Cole

pre 10 godina

Sve je istina, mada ima još mnooogo mnooogo toga. Moj jedini zahtev Zvezdi je nikako i ni pod kojim uslovima ne odustajte! Ni po koju cenu! I ne nasedajte na pokušaje smirivanja tenzija i slične gluposti. Oterajte bandu lopovsku!

Konstatacija

pre 10 godina

Utah Jazz...... Tipicno grobarsko razmisljanje.Umesto da te je sram kako je tvoj klub uz pomoc sudije dosaodo pobede protiv desetkovanog Pazarati pises gluposti. U tome i jeste problem. Sto se takmicarski brojevi vec pet sezona unazad ne izvlace vec se dodeljuju. Kome smeta da pukim izvlacenjem nie moguc derbi vec u prvim kolima.U engleskoj MU u prvih pet kola igra sa Celzijem, MC, Totenhemom i Arsenalom.To je care zreb.Po ispadale vam filijale od Metalca, Hajduka, Smederava, BSK-a a sada lopovlukom namestenih sudija dolazite bodova. Nemate tim u krizi ste, nemate trenera, finansije katastrofa i barem pocetak prvenstva da bude stabilizacija

crni_redstar

pre 10 godina

sve se zna jos od istorijske kradje u derbiju kada je milijasu ponisten najregularniji gol na svetu,gde covek nije bio metrima ni blizu ofsajd linije,pa do donas ,a verujte secam se svih kradja...karadzic je unistio srpski fudbal,a stite ga dacic i ruzic. srbijo bedna li si sa takvim vladarima.

franky symao

pre 10 godina

Šmrc, Šmrc. Ja sam mnogo nesrećan, nikada me devojke nisu zanimale, radim u kopirnici ceo dan, ptijatelje nemam i jedino mi ostaje moj Partizan.

NN

pre 10 godina

"Dzaba vam je sve,ispadate u sezoni kupanja,a za to vam nije kriv Tomislav Karadzic,vec oni koji vode vas klub i oni manekeni na terenu,koji ne mogu da daju gol ,cak ni iz penala
(Ne mogu da cutim, 11. avgust 2013 14:02)"

Nije džaba, vama pomogne da budete prvaci. Mislite da ste mnogo bolji od Zvezde, kako da ne. Uz dva nerešena i dva poraza ste još u igri za Evropa ligu jer je lakše doći preko kvalifikacija za ligu šampiona nego preko kvalifikacija za evropa ligu.

Konstatacija

pre 10 godina

miki,

A vi ste kao prosli?? Oduvao vas jedan bugarski tim iz nekog bugarskog sela. Ai Sirak je za vas Barsa. Samo zahvaljujuci idiostskim pravilima Platinija pruza vam se nova sansa. Vojvodina je jedina izborila plasman

Boba

pre 10 godina

Kad čitam komentare i kuknjave zvezdinih
navijača muka me uhvati. Ja pratim Bundesligu
Već godinama i nema utakmice gde se ne
dese kardinalne sudijske greške. Evo primera
jucerasnje i današnje utakmice gde kod Hoffenheima
protiv Nuerberga lopta pređe gol liniju i sudija
ne dosudi gol za Hoffenheim i na kraju bude 2:2.
Bayernu sudija svira dva penala u tri minute.
Mainz dadne gol iz ofsajda protiv Stuttgarta
i pobedi 3:2. Herhti ne prizna sudija čisti gol.
To je samo u jednom kolu.

zoran

pre 10 godina

Sta cemo ako sudija danas pomogne zvezdi. Čoviću nemoj to znamo , kaži taj i taj čovek su se to i to dogovorili. Kad ti tvoje dvoriste bude cisto gledaj tudje.

Jabilondo

pre 10 godina

Zvezda od raspada SFRJ je bila 1. ili 2. na tabeli, a mnogo puta, kao poslednjih par godina, nema kvalitet ni za top 5.

Ja kao navijac Partizana priznajem da se namesta za Partizan i da taj tim treba ugasiti. Ali, sto se vi javljate?

Heroes

pre 10 godina

Uzmi Tole sedmu titulu, sedmu titulu... ha ha ha...! (frenky simao, 11. avgust 2013 14:02)

Ajde ostavi jos 10 komentara mozda ce ti to pomoci da se smiris...Pogodila te istina.

barakuda

pre 10 godina

Svakako, Čoviću, da državni organi odmah utvrde odakle dug u CZ koji se meri desetinama miliona evra i zašto se dug ne vraća. Sve to isto i za FSS i za Partizan. I da se pozabave kako je FMP mimo svih propisa, ugovorom koji je ništavan, postao KKCZ i kako to država iz budžeta pomaže tebi, privatnom vlasniku kluba.

sasa nis:

pre 10 godina

Ovo je prepisano ponasanje iz kosarke od prosle godine Covic nema obraz i maltretirace saopstenjima sve zive, da se javio bilo koji drugi klub u redu ali Zvezda pa nije li ih sramota? Ili igraju na kartu da su ljudi glupi ili hoce da napali klince. Prosto me interesuje ako je ovako poceo fudbal sta ce tek biti s kosarkom na jesen ako mu klub bude lose igrao posle gomile potrosenih para. Ogadice mi i sport posle svega sto su mi ogadili.

mare

pre 10 godina

Ajmo da smenimo ovog toleta koji godinama unistava srpski fudbal i zrvenu zvezdu pokusava da ukloni iz srpskog fudbala i dovede je do te mere da se ugasi.Zato czv treba da izadji iz toletove lige,a siguran sam da ce njen potez slediti i drugi klubovi kao sto je novi pazar,sloboda...

Maxim

pre 10 godina

@frenky simao
Au, brate, pa ti štancuješ komentare k'o Zvezda saopštenja.
Ne pomažu ti ni Zvezdini neuspesi da prevaziđeš osećaj inferiornosti i kompleks niže vrednosti, je l' da?

Kol

pre 10 godina

Niste ni vi iz zvezde cvecke (zvezdas sam da ne bude zabune) ali ono juce je bilo toliko ocigledno da je ne smesno vec zalosno, namesta se u nasoj ligi odavno ali ono od juce je zaista za neku ozbiljnu akciju pravosudnih organa!

dule

pre 10 godina

Recite mi samo dragi moji fudbalski simpatizeri ako je i Zvezda namestala kako nije uzela nijednu titulu za ovih 6(sest) godina od kako je Tole dosao iz predsednicke fotelje Partizana na predsednicko mesto FSS. Molim da me neko argumentuje.

pera pavic

pre 10 godina

DINAMO: 4x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

PARTIZAN: 2x Liga šampiona, 5x Liga Evrope, a u ovoj sezoni će možda ponovo igrati LE

MARIBOR: 1x Liga šampiona, 2x Liga Evrope, a u ovoj sezoni igraće ili LŠ ili LE

HAJDUK: 1x Liga šampiona, 1x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisan iz Evrope

C. ZVEZDA: 2x Liga Evrope, a ove sezone je već eliminisana iz Evrope
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:59)

Jel ovo otkad ti frenki pratis fudbal? Obrisi sline, jos si alav.

Utah Jazz

pre 10 godina

I pored sramnog jucerasnjeg sudjenja,sta reci na pocetak jsl !? Partizan u prva 4 kola igra 3x kod kuce dok ,Zvezda u prva 4 kola igra 3x na strani.Pa pred kraj polusezone utakmice sa Vojvodinom,pa uvek prvi derbi na Marakani.STOP Tole super ligi.
(drmr, 11. avgust 2013 13:56)

Hahaha, plakanje. Sine, koliko ja znam svaki tim odigra 30 utakmica, po 15 na strani i na domacem terenu. Igras sa 100 % pa sta uradis-uradis.
Prvi derbi se igra na Marakani. I sta sad? Cemu ujdurma? Zar ne bese lani 3:2 za vas? Pobedite nas pred 50 000 vasih najboljih navijaca i bicete nadomak titule. Vojvodina gostuje u poslednjem kolu. Kakve veze ima? Ko je vama kriv sto vas isti razbiju sa 3:0 na Marakani? Sreca da sa Vojvodinom ne igrate odmah, bilo bi 10:0. Ovako imate fore da izbrusite formu.

I kakve veze ima sto vi na startu igrate 3x kao gosti, a mi 3x kao domacini? Tocak se okrece sine moj, te cemo i mi u jednom trenutku samo gostovati, a vi cete igrati na Marakani.
I zar niste onomad sa -11 prisli na -2? I imali derbi zicer da uzmete titulu? Samo ste odigrali kao babe i pukli. Nemojte da lupate.

a

pre 10 godina

Pa ako znate da ce vas optuziti za prijetnje onda ste ili:

a) stvarno prijetili
b) nelegalno prisluskujete covjeka ili mu pratite prepisku
c) angazovali vidovitog bobana

TheObradovic

pre 10 godina

Stalno se busaju parolom "Zvezda Srbija, nikad Jugoslavija", a otkada je Srbija nezavisna država odigrano je po 7 prvenstava u fudbalu, košarci i vaterpolu, a odnos u titulama šampiona Srbije je 19 - 2 u korist Partizana...! Potpuno je razumljiva njihova frustracija, bes, nemoć, patnja, bol, tuga... Nije to lako...!
(frenky simao, 11. avgust 2013 13:57)

Sta je nasih 7 za vasih 57?

Branislav Zekic Zeka

pre 10 godina

Kada bi i napustili dalje takmicenje u JSL mnogo bi ih obradovali. Umesto jalovog tamburanja po medijima uradite bar nesto korisno: Obavestite FIFA i UEFA da se Tole i njegova gerila iz FSS i sudijske organizacije vec godinama bave namestanjem rezultata jer su ove dve medjunarodne fudbalske organizacije veoma zainteresovane da pokrenu istragu o ociglednim namestanju. Nabavite snimke spornih slucajeva i to je to!

Crni

pre 10 godina

Alo bre ljudi dosta vise sa tim famoznim sopstenjima.Pocnimo da igramo fudbal i zapitajmo se sta nam se desava sa klubom.Ko je potpisao ovo saopstenje?Dzajic nije sigurno nego veliki sportski radnik Covic! Ovo je sramota za Zvezdu!

frenky simao

pre 10 godina

Odslužismo vojsku, završismo fax, zaposlismo se, oženismo se, dobismo decu, kupismo stan, doživesmo i to da generalni sekretar srpskih radikala ima apsolutnu moć u zemlji... Samo već 6 godina ne videsmo ni maleni klub iz predgrađa (KKCzvBgTelekom), ni nekada davno veliki klub (FK Crvena zvezda) kako osvajaju šampionsku titulu...! Frustracija je neminovnost u njihovom slučaju...!

Nekome je život majka, a nekome maćeha...! Neko ima suprugu, sina, ćerkicu, posao, stan, prijatelje i navija za pobednički tim, tim koji dominira godinama u oba najpopularnija sporta u nas, a neko nema ništa, živi sa mamicom i taticom, oni mu daju džeparac i na nesreću još i navija za gubitnike...! Kao što rekoh – frustracija je neminovnost u njihovom slučaju...!!!

Delija

pre 10 godina

Grobari, bolje se pozabavite time ko vam je predsednik kluba, Djuric ili Kimi npr ? posto sam ja i danas u zabuni...Ja svo vreme mislio da je Djura predsednik.

grobar

pre 10 godina

Jel moze neko od komsija (grobara) da da kratak komentar sinocne utakmice po mogucstvu bez pominjanja Zvezde? Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komsa, 11. avgust 2013 14:26)

A jel moze tvoj klub da ne napise bar jedno saopstenje posle svake utakmice Partizana? Hvala.

radna grupa

pre 10 godina

@Jel moze neko od komsija (grobara) da da kratak komentar sinocne utakmice po mogucstvu bez pominjanja Zvezde? Hvala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komsa, 11. avgust 2013 14:26)

Ja, kao grobar, i NEZVANICNO lice imam pravo da komentarisem sta hocu, posebno putem komentara na netu, ali vi kao "institucija" sa istorijom i renomeom, ne bi trebali da izdajete ZVANICNA saopstenja u vezi utakmice u kojoj niste ni ucestvovali. Dakle, kad prestanete da prozivate, mozda vas i prestanemo pominjati.

Vladimir

pre 10 godina

HMMM, UFF, AUUU,...
Oko pocetka prvenstva, prosto nemamo sta novo da kzememo.

Da se krade, to je ocigledno.
Da je to normalno, nije i to je ocigledno.
Da treba da se resava, treba i to je ocigledno.
Da jedino drzava moze ovome da stane na put i to je ocigledno.
Da u njoj jedino nesto Vucic radi i to je ocigledno.
Ceka se Vucic da pohvata lopove :), pa kad stigne i ako stigne.
A do tada .....

Bas smo nemocni, sta kazete.

skorpija

pre 10 godina

sve napisano je apsolutno tacno. ovo je jako smesna i jadna liga, a takva ce i ostati dok je tole tu. ne znam sto se grobari plase toletovog odlaska. ako su toliko bolji od svih klubova u srbiji ( kao sto tvrde ) onda im nece biti problem da budu prvi i kad neko drugi dodje na celo fss-a.

Grobar

pre 10 godina

Kao grobara me sramota jucerasnjeg cirkusa,ako ne mogu NP sa 11 igraca da dobiju a da se ne krade ne treba ni da igramo ovu nasu beton ligu.Ovima iz uprave partizana ocigledno treba neka nova petah tikva da bi spakovali kofere...bagra!

jo-jo

pre 10 godina

A da probate da jedne godine udjete u grupe nekog Evropskog klupskog takmicenja. Nego tvrdoglavo zavrsavate igranje u sezoni kupanja i posle samo pisete saopstenja.

Bogdan

pre 10 godina

Koja gomila gluposti.Prosto ovo je dno dna.Toliko vas boli a jos nije ni pocelo.Pa da je pravde i pravne drzave vas bi trebalo kao Rendzers u 5 ligu.Ma sta reci nego ciganija!!!!!

Next season again

pre 10 godina

Možda ste VI nekonkurentni u Evropi, ali vam za to sigurno nisu krivi ni Partizan, ni Vojvodina, ni Tomislav Karadžić....

automehanicar

pre 10 godina

@Pa Partizan samo i ovako moze da uzme titulu,jadni ste da jadniji ne mozete biti....
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mrgud, 11. avgust 2013 14:51)

A vi ni ovako... :(((

pedja

pre 10 godina

kad ste dobijali smederevo,ofk, slobodu idr na racun sudija niste davali saopštenja za javnost,sve bi bilo regularno da partizan nije dao gol. mnogo ste jadni. pogledajte samo derbije u zadnjih 15 godina, kolika ste penala dobili a kolika partizanu nisu svirana. sta hocete nije mi jasno. da vam damo titulu da se jadni smirite, e to necete dobiti ako je na terenu ne zasluzite

Nićko

pre 10 godina

Sad će JSD pokušati da relativizuje nekim saopštenjem o lošoj igri...a iz FSS će kazniti sudije. Karadžić će pozvati na nekakve sastanke, skupštine i legalistićke akcije kako bi potvrdio svoju dominaciju. Opet lažna slika kako je u stvari sve u najboljem redu... Zato predlažem istupanje iz lige ali najiskrenije. Taman krenuli iz beton lige pa će ona biti gledanija od prve lige... Nema nazad sad treba nagaziti Gargamela!

LAIK

pre 10 godina

Uzurpirana je cela država , svakim danom grupa ljudi pokazuje silu u bilo kojoj sferi života a sport im dodje kao lečenje kompleksa . Nažalost već par godina razmišljam da zauvek odem iz ove nazovi države .

namcor

pre 10 godina

Unapred da se deklarisem: Nisam ni Zvezdas ni Partizanovac. Ja navijam za moje siromasne "Romanticare" - OFK Beograd, cijim se igracima i jedni i drugi hvalite i ponosite. Ova se diskusija ovde pretvorila u prepucavanje izmedju Zvezdasa i Partizanovaca, umesto o necemu sto je mnogo vaznije: Srpskom fudbalu. Godinama unazad, neopterecen navijackim emocijama, pisem i ponavljam: Ovakav FSS je smrt fudbala u Srbiji. Karadzic je vesto sklopio svoju glasacku masineriju i radi sta on hoce. Bice bolje svima ako takav covek ode.

from RS with love

pre 10 godina

Nije mi jasno zasto se zvezda stavlja u kontekst Srbije. Pa nije zvezda drzava nego jedan mali klub iz predgradja. Ovo me sve podsjeca na Karleusu-puno laje a malo daje.

ymaa

pre 10 godina

Ne razumem kako od toliko materijala naprave ovako jalovo saopstenje. I zasto cekate toliko godina? Izadjite iz lige lepo kao ljudi, napravite regionalnu ligu. Ako nece Hrvati, Rumuni, Bugari i sl. napravite je sa Makedoncima, Moldavcima, Litvanijom , nije bitno, ali dok ne napravimo neku regionalnu ligu nas fudbal ce stagnirati zbog burazerskih kombinacija i siromastva stanovnistva. 90 posto klubova nema bas nikakve ambicije nego samo gledaju kako da naprave neku kombinaciju i zgrnu pare na kladionici ili nameste neku utakmicu koja treba Partizanu ili Zvezdi. To vise nije fudbal i nista ne zavisi od igraca, nego je sampion onaj ko ima jacu politicko-kriminalisticku poledjinu. Mafijasi-huligani na tribinama, mafijasi u savezu, mafijasi-politicari u upravama, mafijasi sa pistaljkama, igraci splavari...Gangsta Liga Srbije. Sto je najgore to deca gledaju i to su im idoli. Ne sme da se psuje da bi objavili komentar, to je sada postao jedini razlog zasto bi neko kupio kartu za utakmicu nase lige. Tamo moze na nekim tribinama.

medjutim

pre 10 godina

Ovo je sjajno.

Ako se tako često sve zna unapred, pa zašto onda ne reagujete unapred? Niste uplatili iz 2 u 1 i 7+, ili ste imali dojavu ali niste hteli da kažete?

Ne želite da im se odlaže gostovanje zbog muzičkih priredbi, ali vam ne smeta što je prošle godine gol u odloženom meču dao Mudrinski, kom je to bilo drugo prvo kolo u sezoni, čovek odigrao 31 utakmicu u prvenstvu, ko da je bager iz Kolubare.

Pre žreba ni reč, posle žreba ni reč, ni ove ni prošle sezone, ali posle Partizanove utakmice prvog kola smeta vam težak raspored?

Ni reč posle tragikomičnog niza sudijskih navlačenja za Zvezdu prošle polusezone?

Ne tražite vi pravdu. Ne tražite ni promenu sistema. Samo da sistem nastavi da vam daje privilegije kao i dosad, i kao što ih nažalost daje i Partizanu, na štetu fudbala i svih nas koji ga gledamo.

dovla

pre 10 godina

Jeste,svuda u svetu se desavaju greske,sto je i normalno.Ali nije normalno da se te iste greske ne dese na stetu ovog "giganta" srpskog fudbala(isto vazi i za komsije)!Grobar sam,nekad sam se tresao kao prut dok igra Partizan,a sada me je sramota.Takodje,nekada sam i sudio i odlicno znam ko je Bogi,Goran Milanovic,Vlada Nedeljkovic,Srdjan Obradovic i ostala masinerija poslusnika koja nema obraza i koja je bila spremna sve da uradi zarad prve lige.Zvezda je nevina koliko i francuska sobarica,ali ovo saopstenje je tacno u rec!

RAZLIKA U KVALITETU

pre 10 godina

Tosic, Ljaic, Jovetic, Kleo, Savic, Krstajic, Ivanov, Stojkovic, Markovic, Mitrovic, Feisa, Teigo, Dijara,i td... to su igraci koji su Partizanu donosili titule i koji igraju u najvecim klubovima u Evropi,navedite mi dva igraca CZ koji igraju u nekom jacem klubu u Evropi u zadnjih pet sest god!!!!

Dosta!

pre 10 godina

Ljudi, na stranu sto ovo pokrece Zvezda kojoj se pomaze takodje, Tomislav Tole Karadzic mora da ode sa funkcije predsednika! Podrska ostalih klubova je neophodna, Sloboda je takodje izdala saopstenje. Dosta je bre!!

dileja sa severa

pre 10 godina

Koliko saopštenje, čovek bi rekao da su vratili sve dugove ovoj državi i narodu, pa da mogu sad da drže lekcije. Katanac na ova kluba, kao i na svaki drugi koji je u dugovima, i rešen problem.

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Na Karadzica i Djurica svi kukaju i svi ih tapsu po ramenima. Vrte sve oko malog prsta. Samo pisite saopstenja, Partizan je napravio 3 koraka ka novoj tituli!

realan

pre 10 godina

Tuzno je koliko je istinito ali koliko se oni bune jer zele iste ove privilegije u kojima su i oni uzivali pre Partizana i nisu se bunili.

Katanac i na jedne i na druge za bolji Srpski fudbal!

PFC

pre 10 godina

Ja ne znam sto se ovi iz Zvezde javljaju kao da su njih pokrali a ne Novi Pazar briga njih za Pazarce,sto se Vojvodina nije javila i pisala saopstenja ipak su gospoda za ove koji vec nalaze alibi za neuspeh

Marko

pre 10 godina

Sto se tice penala,reakcija navijaca i igraca partizana pri udarcu lopte u pazarovog igraca je naterala sudiju da pogresi, komentator arene je bio ubedjen da je penal dok nije video usporeni snimak, tako je bilo i kod vecine. Zato mislim da se preteruje sa ovom dramom. Meni je sumnjiviji rezultat obzirom da je pazar igrao sa drugim timom,ovo mi vise lici na namestljku za kladionice.

Volter

pre 10 godina

Nenade, ne izmisljaj! To nije bila prva LS i uefa vam to 100% ne priznaje
- niste vi najvazniji na svetu ma koliko mozda mislili da jeste. Veliki je uspeh bio igrati i u takvim grupama, i sta postizes tim neistinama?!
Takodje niste usli DIREKTNO u te grupe (ako si na to mislio) jer ste imali prvo dva kola da prodjete pre njih, Portadaun i Apolon iz Limasola.

Željko

pre 10 godina

Svetsko prvenstvo, Nemačka:Engleska 4:1 ali posle 2:0 za Nemačku, Engleska daje gol za 2:1, a onda Lampard par minuta kasnije daje gol za 2:2, lopta pola metra u golu, ali sudije ćute, ostaje 2:1 i Nemačka kasnije daje još 2 za 4:1.
Nego, vi kako ste? Javor:Crvena Zvezda 4:2. Znači i Javor vas pokrao? I Černomorec? Koliko vidim, imate toliko strašan tim da će vas ove godine "krasti" ko stigne. Čemu dreka oko pobede Partizana, razumeo bih da to rade Partizanovi konkurenti za titulu Vojvodina, OFK Beograd, Jagodina i Javor, ovako kažite hvala Partizanu jer je pobedio vašeg direktnog rivala u borbi za opstanak. Vidite kako mi brinemo o vama, pa niste džabe naša filijala.

ispeci_pa_reci

pre 10 godina

Zvezda ne priznaje Partizanovu titulu (sestu godinu za redom), Zvezda ne priznaje poraz u derbiju, Zvezda ne priznaje predsednika FSS, Zvezda ne priznaje... Kako je lepo ziveti u Zvezdinom svetu! Jednostavno kazes: "Ja ne priznajem to i to!" i problem je resen. Kad tako sam sebe proglasavas pobednikom svega i svacega nije ni cudo sto zivis u iluziji kako si najveci.

duh sa sekirom

pre 10 godina

boli me nepravda da Partizan uzme sva tri boda sinoc, ali ovi sto pricaju o postenju?!?!?!!!???
...pa pre 2 god lopta pogodi Rnica u butinu Zvezda dobije penal, prosle godine igrac Zvezde otvorenom sakom odbrani cist gol Smedereva na liniji i sudija nista?!?!?!!!
...isto prosle god Mudrinski odigra prvo kolo za Jagodinu i kasnije odigra isto prvo ali odlozeno kolo za Zvezdu...i sad oni kao stub morala!?

Dragam

pre 10 godina

Pa ovi znaci prate i prisluskuju Karadzica. Kakva je ovo jadna zemlja kada se klubovi pretvaraju u spijunske firme. I jos kazu da nije istina da je neko Karadzicu pretio.Pa onda je jasno da se upravo to desilo. Nadamo se da ce saznati ko.

maximus

pre 10 godina

E pa ovako: ja sam Grobar, i apsolutno sam zgadjen onim sto sam juce video. Ali, ovu kampanju ima pravo da vodi bilo koji klub u Srbiji, samo ne FK Crvena Zvezda! Isti ste kao ovi moji, sve isto radite, a prava sustina je da zelite da onim glupljim navijacima medju vama (kakvih je, na srecu, sve manje) skrenete paznju da ste ispali iz Evrope u avgusu (Partizan ima srece sa sistemom takmicenja, ali i on ce za tri nedelje), da ste, kao i Partizan, lose odradili prelazni rok, da vam se u klubu ne zna ko je s kim a ko protiv koga... I jedina karta na koju igrate, i vi i Partizan, a koja je prolazila svih ovih godina, je da izazovete rat izmedju sebe, a da se navijaci onda loze, a zapravo na fudbalskoj mapi Evrope ste nista. Nule. Sto se mene tice, ta taktika vec dugo na pali, a deluje mi da je sve manje uspesna i inace. Da li cete vi da vise ukradete ili Partizan, postalo je nebitno. Sve vise na vas gledam kao na "Titove blizance", sto kazu oni iz NS i KG.

mezohisti

pre 10 godina

a izvinite ko je vas predsednik fss-je ako to nije tole pa platini da dodje vama spasa nema kad tad cete se suociti sa istinom bolje pre jer ce manje da boli ali ce svakako da boli

Bosko

pre 10 godina

a onaj cernomorec, jel vam i to tole namestio? ispali u predkolu u avgustu, ahahhhhaaaa... pa jos ni sezona nije pocela a vec ispali.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (miki, 11. avgust 2013 16:06)

Miki, kome se smejes?

Sirak - Partizan 1:1
Partizan - Sirak 0:0
Ludogorec - Partizan 2:1
Partizan - Ludogorec 0:1


I sad je smesno?

Inace, fudbal nam je dno. Bas zbog ovakvih...umesto da svi zajedno nesto uradimo radi poboljsanja istog, mi se smejemo jedni drugima, a ne zna se ko je vise smesan. I sportska javnost mora da reaguje, sto pre...

Covicu ti li si ?

pre 10 godina

Ala pljuste saopsrenja koja niko ne sme da potpise. To govori o Vama. Ne bi bilo lose da ta saopstenja sacuvate pa da ih pustite posle meca sa Javorom. Zivi bili pa videli.

SAJBER

pre 10 godina

Kao navijac Partizana moram da priznam da je moj klub uz sudijske greske dosao do pobede. Ne znaci da je utakmica namestena, vec da je sudija pogresio, pogotovo kod penala i crvenog kartona. Kod drugog gola mozemo diskutovati, jer se meni cini da je lopta presla liniju.
E sad, da li je zbog tih gresaka prvenstvo neregularno, to ostaje da neko ko je strucnjak uradi analizu i donese ocenu, ali to nije Covic niti Crvena Zvezda, pogotovu sto je Zvezda u ovoj situaciji trece lice i nije ucestvovala u ovom dogadjaju.
Po svim fudbalskim pravilima, po svim zakonima ove zemlje pa i propisima UEFA-e i FIFA-e, ukoliko se ustanovi da je utakmica namestena, Partizan treba poslati u nizi rang takmicenja, ali je po istim tim pravilima Zvezda trebala odavno da bude treceligas ili rang nize od tog. Zbog Crvene zvezde je, jos proletos, isti taj Tomislkav Karadzic produzavao rok za licenciranje i tada se Zvezda nije oglasavala?!
Novi Pazar je izasao na utakmicu sa 11 igraca, zar ne? Nije im dozvoljeno licenciranje novih 8 igraca? Pa gde su ostali igraci? 11 + 8 = 19, ako znam da racunam? Sta je sa ostalima? Svi klubovi sveta imaju po 25 ili 30 fudbalera. Nije valjda NP spremao sezonu sa 19 fudbalera, pa mu sad zafalilo 8 nelicenciranih? Gde je ostatak ekipe? Sve mi se cini da je ovo unapred spremljen scenario, samo da bi se napao jedan klub.
Svi u nasoj zemlji namestaju, Partizan, Zvezda, Vojvodina...neko vise neko manje...
Nama je cela zemlja namestena!!!!

НТТ Ни

pre 10 godina

Pa ovi znaci prate i prisluskuju Karadzica. Kakva je ovo jadna zemlja kada se klubovi pretvaraju u spijunske firme. I jos kazu da nije istina da je neko Karadzicu pretio.Pa onda je jasno da se upravo to desilo. Nadamo se da ce saznati ko.
(Dragam, 11. avgust 2013 14:30)

Сигурно си млад па и не знаш ко је формирао СДЦЗ. Формирала га је ОЗНА, тајна партијска полиција комунистичког режима, која је касније променила име у УДБА, а у међувремену си вероватно и чуо колико је зла та организација нанела народу, служећи се оним истим методама које си навео у свом коментару.

Maxim

pre 10 godina

@frenky simao
Čekaj, brate...
Oženjen si, imaš dvoje dece i sve ostalo što po opštem shvatanju karakteriše zrelog i ozbiljnog čoveka, a ostavljaš ovde gomilu pogrdnih i zajedljivih komentara k'o neki tinejdžer... Au, brate!
Možda treba da preispitaš svoje postupke.

Toske

pre 10 godina

@namcor

rece navijac Terzinog kluba. Pa vi ste prosle godine protiv Zvezde izveli omladinski tim. Pa ovi jadni i njih su dobli "zanimljivo".

vanbujten

pre 10 godina

Piši,piši jarane iz Ljutice Bogdana očara vas zvuk trube sa Ovčara danas vam Javor dade 4 komada!!!PARTIZAN ŠAMPION U INAT SVIMA!!!

frenky simao

pre 10 godina

Moji komentari jesu zajedljivi ali nisu pogrdni...! Velika je to razlika, ja nikoga lično ne vređam, pre će biti da je obrnuto... Uglavnom iznosim istinu, statistiku i činjenice...!!!

namcor

pre 10 godina

"rece navijac Terzinog kluba. Pa vi ste prosle godine protiv Zvezde izveli omladinski tim. Pa ovi jadni i njih su dobli "zanimljivo"."
Ne, ja nisam navijac nicijeg, pa ni Terzinog kluba. Klupski fudbal u Srbiji ne pratim uopste, jer nema sta da se vidi (iako ovde u Londonu imam sve nase televizije). Ali pratim srpski fudbal na reprezentativnom nivou u svim kategorijama, jer sam i sam deo njega bio godinama. I onda se vracamo na pocetak mog proslog komentara: DA navijam za OFK Bgd, ali za onaj OFK Bgd kakav ja znam, a ne ovaj novi "Terzicev". Jedino zaboravljas da napomenes koliko mladih igraca i jedni i drugi imate iz OFK-ovog omladinskog pogona, sada, ali i kroz istoriju (Mrkela, Vucicevic, Santrac, Stepanovic, Borota, i..mrzi me da nabrajam, pogledajte malo po arhivama. Ne moram ja ovde nikog da ucim fudbalskoj istoriji...

Bojan

pre 10 godina

Bravo Sajber! Konacno razuman komentar, samo ostrascen i neobjektivan ce reci da nije tako! Ne znam da li je iko primetio u onom navodnom saopstenju NP gde isticu kako ce se zaliti UEFI, recenica koja se tek usput pominje a radi se upravo o tom licenciranju igraca, gde se kaze da nisu mogli da licenciraju zbog duga koji su hteli da izmire, "ali koji je jedan igrač odbio"?! Je l vama ovde sve ok?? igrac je odbio da ga isplate ili sta?? Ako sam ja pogresno razumeo izvinjavam se ali mi se ovo kosi sa zdravim razumom.

namcor

pre 10 godina

"Inace, fudbal nam je dno. Bas zbog ovakvih...umesto da svi zajedno nesto uradimo radi poboljsanja istog, mi se smejemo jedni drugima, a ne zna se ko je vise smesan. I sportska javnost mora da reaguje, sto pre...
(Bosko, 11. avgust 2013 20:41)"

Bas to pokusavam svo vreme da kazem, ali usijane glave vide samo crno-beli ili crveno-beli dres.
Ili sto bi rekli: "Fudbal nam je na ivici provalije! Ostalo nam je samo da ucinimo odlucan korak napred!!!"

Navijac

pre 10 godina

Sve ovo sto e pise moze biti tacno ali i ne mora. Ali sustina je da je trebalo pokrenuti kampanjiu na kraju prosle sezone. Zasto tada nije pokrenuta inicijativa za smenu Karadzica? Sada kada je partizan pobedio a zvezda izgubila, sve gubi smisao. Sta to znaci da je bilo obrnuto niko se ne bi bunio. Trebalo je pre pocetka prvenstva podizati optuzbe i traziti smene, a ne kada se ispadne iz evrope i lose pocne sezona.