Nedelja, 11.08.2013.

10:07

"Nema potrebe da Zvezda ovo radi"

Branko Ružić, potpredsednik FK Partizan, rekao je gostujući u Jutarnjem programu RTS da "nema potrebe da Zvezda poseže za ovakvim koracima".

Izvor: B92

"Nema potrebe da Zvezda ovo radi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Sunce Slobode

pre 10 godina

@sale
"A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje."

Jos jedan pokusaj da se Zvezda i Partizan po ovom pitanju strpaju u isti kos. Kako se ne gresi kada je na Marakani sviran penal za Jagodinu na 18 metara? Kakav je mec u Subotici bio kada je Mijailovic dobio direktan crveni, i gde je Zvezda ostecena za penal. Eto, cisto za razmisljanje. . .

Mile

pre 10 godina

@Spartan a koje mesto Zvezda treba da bude ja bi rekao deseto ako cemo po toj logici,uostalom imali ste priliku u derbiju da uzmete titulu ali ne nijedan sut na gol nijedna jedina dobra akcija,da je namesteno zar mislis da bi dozvolili da derbi odlucuje bilo bi reseno pre toga

crnac

pre 10 godina

Pa dobro Ruzicu, kako te nije sramota da pricas o tome? Pa covece nismo mi slepi da ne vidimo sta se radilo juce. Mislim da je svakog pravog navijaca Partizana sramota od ovakvih pobeda.

Novikorisnik

pre 10 godina

Nisam gledao utakmicu ali ako su greške toliko očigledne, a pri tom još i direktno uticale na krajnji rezultat, ja bih razmotrio da se utakmica poništi ili još bolje da se bodovi dodele oštećenoj ekipi pa bi onda ekipe koje plaćaju sudije malo razmislile da li im se to isplati. Ovde nije bila u pitanju samo jedna greška…ali naravno to je samo moje mišljenje koje je u domenu naučne fantastike…

Obican gledalac

pre 10 godina

I umesto da neko od sportskih radnika nesto kaze izjavu da politicar desna ruka Dacica koji samo nastavlja zapoceto devedesetih. Ovo vise nema nikakve veze sa fudbalom. Sudija moze da gresi i pogresi.Ali ovo je vec bezobrazluk. Ruzic se nije oglasio u slucaju Kimi.Zasto. Nije hteo ili nije smeo ili nije dobio dozvolu svog sefa. U par dana dva cirkusa od strane Partizana. Sto je mnogo mnogo je

zoran

pre 10 godina

Ovaj Ruzic mi lici na nekadasnjeg velikog sportistu i poznavaoca sporta!
Covek bez morala i blama,jer da je i malo moralan ne bi ni bio tu gde jeste!Voleo bi da vidim da li zna da sutne fudbalsku loptu,mada sam ubedjen da ne bi znao ni da hoda u kopackama!

Platini

pre 10 godina

Ima potrebe da Zvezda ovo radi! Karadžić se osilio na funkciji i nanosi ogromnu štetu našem fudbalu radi svojih interesa. Karadžiću podnesi ostavku sa svojom bratijom i omogući da naš fudbal bude poštena sportska disciplina.

Tolle

pre 10 godina

@Kazniti sudiju ,da! A sta je sa tri boda? Da li se oduzimaju?Evropa je pokazala gde nam je fudbal ! Kako radite tako se i vraća!
(knight, 11. avgust 2013 10:49)

Evropa je nama pokazala da nismo za vise od Lige Evrope.A sta je vama Evropa pokazala?Ili ste mozda i na njih ogorceni pa ste odlucili da istupite i odatle? :)

fetty

pre 10 godina

A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje.
(sale, 11. avgust 2013 12:28)

Nepostojeci penal za Jagodinu protiv Zvezde na Marakani. "Greska" koja je direktno uticala na krajnji rezultat i poraz Zvezde.

cole

pre 10 godina

Naravno da ima! Da je ovo 1, 3, 10 ili 20. put, pa ajde, ali 6 punih godina kradje i sedma u najavi, pa mnooogo je. Moja jedina zamerka je sto Zvezda ovo nije ranije uradila. Npr. onda kad je Tole rekao da ce Partizan biti sampion dok je on predsednik....

Nenad

pre 10 godina

A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje.
(sale, 11. avgust 2013 12:28) Pogresile su u korist Jagodine protiv Zvezde prosle sezone na Marakani kada su dosudili penal za Jagodinu za faul koji je bio van kaznenog prostora,kao i ista situacija u Subotici,penal za Spartak protiv Zvezde za faul koji je bio van kaznenog prostora.Za Partizan se ne secam,bio sam mozda dete.

pravda

pre 10 godina

Ruzicu izadji iz sporta i pusti da sportisti rade svoj posao, a ti se smeskaj sa plakata na banderama, mada na sledecim izborima tebe i tvog lidercica nece biti na mapi.

Jegulja

pre 10 godina

navijam za zvezdu ali realno da nema filijala, sudjenja po direktivi i sl. zvezda i partizan bi stameno drzali sredinu tabele (u najboljem slucaju).

ovo moze da resi ketrin eston ili neko iznad nje od nasih ocekujte resenje samo ako im neko zavrne ruku spolja.

Laf

pre 10 godina

Dosta je više davati legitimitet Partizanovim titulama.Dok se nešto drastično ne uradi ništa se neće promeniti.Istupiti iz lige,pokrenuti postupak pred UEFOM i stati na kraj crno belom teroru i ovakvom FSS.Kakve boje kluba takav nam i fudbal,ZACRNIŠE

Miki

pre 10 godina

"Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba.
(R, 11. avgust 2013 10:33)"
Verovatno mislis na onaj penal na 18 metera, kada je Zvezdi oteta pobeda protiv Jagodine.
Secam se da ste se bunili za neke penale, ali niste bili upravu, osim za onaj u Smederevu.
A kada bi poredili kome je sudija vise pomogao i koga je vise ostetio u zadnjih 6 godina to bi bilo katastrofa. Pocnimo od ponistenog gola Milijasa u polufinalu kupa, pa napustanje terena igraca Vojvodine u finalu kupa, pa kada sudija u derbiju koje odlucivao sampiona nije sudio ocigledan penal nad Kaduom i dodelio drugi zuti karton Krstaicu, pa ovo juce i jos mnogo toga.
Ali vi ste po sistemu drzte lopova napadate Zvezdu a u stvari vama sudije pomazu do besvesti.

Mahinator

pre 10 godina

Pa zar od samog starta prvenstva da sumnjamo u potencijalne mahinacije? Ovo i slucaj Kimi skoro da je vec ogadilo celo prvenstvo unapred...

Zeljkoni

pre 10 godina

i opet kaznjavaju sudije po unapred utvrdjenom scenariju a njima bodovi ostaju!! Cuj kaze regularna prvenstva!! A kako je moguce da vec godinama Zvezda prvo kolo gostuje a oni igraju kuci?? Sramota i uzas!

Damir Zr

pre 10 godina

Kazna nego sta!Iskreno sam ocekivao od Kimija da ce reagovati na licu mesta I da ce sici da mu novi drugar preda pistaljku,a pomocnici zastavice.

Rasa

pre 10 godina

Kako zamagljivanje istine. Sramota Ruzicu! Sramota! To se godinama radi. Posto sa takvima kao sto si ti ne moze da se nadje resenje, citav film utakmice treba oislati u Strasbur ili FIFA. Negde ce se ipak naci pravda!

dileja sa severa

pre 10 godina

U interesu srpskog naroda je da postoje i Zvezda i Partizan i zato mi najverniji navijači podržavamo Vučića i Dačića da se iz budžeta pomažu naši najveći klubovi. Razumem da postoji na primer problem novca za lečenje bolesne dece,ali moraju se znati prioriteti, a kad vidite desetine hiljada ludih navijača kako složno pevaju voljenom klubu, jasno je šta mora biti prioritet.

grunf

pre 10 godina

Pa da, djura ce da ti oprosti sto te je tukao, i nema problema. Ovo je cista provokacija, ne treba odustati ni po koju cenu. Ako vec nema normalnog nacina da se oteraju pijavice onda mora nekako drugacije

Dalton

pre 10 godina

Nema potrebe ni da vi (socijalisti) vć dvadeset godina uništavate zemlju i društvo pa ipak to radite. Zato ti je bolje da ćutiš!

ivan

pre 10 godina

ne nevijam ni za Zvezdu ni za Partizan ali kako navijati za bilo koju ekipu kad je sve odredjeno pre pocetka meča, pre početka prvenstva. čemu navijanje kad se pobednik zna. jednostavno nema nikakvog smisla.

Можете ме звати Џони

pre 10 godina

Искрено да ти кажем,ни судија није требало да ради оно синоћ...

Dokle?

pre 10 godina

Malo se podigne prasina, sudija se kazni, Partizan uzme 3 boda, prasina splasne, i tako do neke naredne utakmice gde se vidi da Partizan ne moze drugacije da pobedi. Sramota...

Realnost

pre 10 godina

i kaznice.sudiju, a vama ostaje 3 boda.. ama vas treba oterat u minus 3! bruka i sramota FSS.. Prvo sto nisu dozvolili Pazaru igrace da registruje, i morali su sa omladincima! pa sudjenje! BRUKA! SVAKA CAST PAZARCI! FSS JE BRUKA! vec se zna sampion..

aki

pre 10 godina

Ma da, nema potrebe. Sudija je odradio posao, kaznite ga 10 utakmica i teraj dalje. Fudbal kod nas treba zakonom zabraniti, ovo je totalno izgubilo svaki smisao.

Maximus

pre 10 godina

Nema regularnosti dok nam Ružici vode klubove decko nije znao sta je fudbal dok mu Dacic nije naredio da postane predsednik uprave pa je malo guglovao i eto...

Mex

pre 10 godina

Vi i dalje mislite da samo vi postojite. Pa varate se! Juce je na Cairu bilo 9000 ljudi.
Ovo su vam zadnji trzaji. Ili cete sami da stavite katance ili ce to da uradi ostatak Srbije!
(Nislije, 11. avgust 2013 10:31)

Dali stvarno mislis u ovo sto si napisao?
Zalite se sto drzava pomaze Zvezdu i Partizan a takozvani gradski klubovi tipa Radnicki Nis, Radnicki KG, Novi Pazar isisavaju pare iz gradskog budzeta(pare gradjana) svake godine.
Hvalis se posetom od 9000 ljudi, a kad Zvezda/Partizan igraju u Nisu od tih 9000 ljudi samo 500 njih sa juga navija za Radnicki,a ostatak stadiona za Zvezdu/Partizan.

Only Patizan

pre 10 godina

Sinoc penal nije bio,ali gol jeste.Niko se nije bunio posle penala za CZ protiv OFK-e ili Banata.Partizan nije pisao saopstenje kad je Rnica lopta pogodila u koleno,a Zvezdi sviran penal.Najiskrenije vas molim da objavite komentar.Hvala.

danilo

pre 10 godina

Naravno da je Zvezdi ovo itekako potrebno, tu Ružić greši i pokazuje naivnost.
Jer saopštenje ima vrlo jasan cilj:
1) Pritisak na sudije
2) Stvaranje klime u kojoj je sve sem titule Zvezde-lopovluk
3)Stvaranje alibija za izgubljeno prvenstvo
Ne bih se iznenadio ako Zvezda pribegne i drugim, oštrijim merama jer njihova frustracija polako postaje nesnosna ...

75

pre 10 godina

Kraj sezone kupanja oznacava pocetak sezone kukanja! Standardno iz suprotne "kuhinje"!
Da je bar malo pravde zvezda ne bi morala da preti istupanjem iz lige nego bi vec sada bila u nekoj zonskoj ligi!

snajko

pre 10 godina

Koliko juce su Dacic i Vucic rekli da Zvezda i Partizan imaju ravnopravan polozaj. Bilo je potrebna samo jedna utakmica pa da se vidi ko je "ravnopravniji" u Srbji..ili ce se i Zvezdi ovako suditi (doduse kad Partizan napravi +10) pa ce na racun te ravnopravnosti ispastati svi ostali timovi. Potrebne su korenite promene u FSS.

Koja

pre 10 godina

Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba. (R, 11. avgust 2013 10:33)

Zvezdi su svirali penal za ruku ali nikad nije bilo i crveni uz to, pa sad ti vidi sta je Zvezdi svirano,koja zahvaljujuci tim sudijama nije osvojila nista a vi?

Nenad

pre 10 godina

Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (R, 11. avgust 2013 10:33)Je l mislis na penal za Jagodinu koji je dosudjen i ako je faul bio na osamnaest metara od gola?Je l mislis i na penal za Spartak kada je faul bio isto van kaznenog prostora?Nesto se ne secam da je Partizan na takav nacin skoro bio ostecen protiv manjih klubova...

Spartan

pre 10 godina

Izjavu Zvezde potpisujem!
Jel ovo isti onaj Ruzic sto je pricao u finisu prosle sezone, pred derbi, da je namesteno da Zvezda uzme titulu?
Ova Liga nema smisla jer se svi bore za drugo mesto, jer je prvo rezervisano za Partizan! Partizan nikada slabiji nije bio, realno je da bude izmedju 3 i 6 mesta ove sezone, narocito jer i Mitrovic odlazi.

Insajder

pre 10 godina

Ružiću,čovek je gospodar svojih misli koje ne izgovori.Dakle, bolje ne reći ništa nego mlatiti se frazama. Zvezdino 1500-to saopštenje zaslužuje odgovor, ali ne ovakav i posebno ne od gospodina Ružića.

Јастребов

pre 10 godina

Обзиром да су судије криве за све, казниш судију и све је ок? Заврше посао, након гужве мало их казниш, склониш па их опет, након извесног времена вратиш на листу. Успешан рецепт који се годинама уназад примењује.

bobo mk

pre 10 godina

Pa normalno, kazniti Vladimira Nedeljkovića ako je kriv ali 3 boda svakako ostaju. Novih "delioca pravde" koliko hoćeš, ali titula samo jedna!

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Dovoljno je samo da se pogleda ova slika pa da nam svima bude jasno dokle je dogurao nas fudbal.Pa zar u ovoj zemlji nema sportskih radnika nego moraju politicari da vode klubove,dokle god je sprege politike i sporta nema od nasih klubova i lige nista, kad pijavice napadnu glavnu arteriju neminovno dolazi do kolapsa.

vladimir

pre 10 godina

sto si ti naivan.
ajde za pocetak nemojte da dajete zvezdi i parizanu novac iz drzavne kase (posto oni vape za tim i stalno traze), ili ako dajete njima isto toliko dajte i svim ostalim klubovima i JSL.
Da znaju da vode klubove i da se ne bave malverzacijama zaradjivali bi i nebi bili gde jesu u evropskim takmicenjima.

Nislije

pre 10 godina

Vi i dalje mislite da samo vi postojite. Pa varate se! Juce je na Cairu bilo 9000 ljudi.
Ovo su vam zadnji trzaji. Ili cete sami da stavite katance ili ce to da uradi ostatak Srbije!

Јастребов

pre 10 godina

Обзиром да су судије криве за све, казниш судију и све је ок? Заврше посао, након гужве мало их казниш, склониш па их опет, након извесног времена вратиш на листу. Успешан рецепт који се годинама уназад примењује.

Nislije

pre 10 godina

Vi i dalje mislite da samo vi postojite. Pa varate se! Juce je na Cairu bilo 9000 ljudi.
Ovo su vam zadnji trzaji. Ili cete sami da stavite katance ili ce to da uradi ostatak Srbije!

vladimir

pre 10 godina

sto si ti naivan.
ajde za pocetak nemojte da dajete zvezdi i parizanu novac iz drzavne kase (posto oni vape za tim i stalno traze), ili ako dajete njima isto toliko dajte i svim ostalim klubovima i JSL.
Da znaju da vode klubove i da se ne bave malverzacijama zaradjivali bi i nebi bili gde jesu u evropskim takmicenjima.

Maximus

pre 10 godina

Nema regularnosti dok nam Ružici vode klubove decko nije znao sta je fudbal dok mu Dacic nije naredio da postane predsednik uprave pa je malo guglovao i eto...

Damir Zr

pre 10 godina

Kazna nego sta!Iskreno sam ocekivao od Kimija da ce reagovati na licu mesta I da ce sici da mu novi drugar preda pistaljku,a pomocnici zastavice.

Insajder

pre 10 godina

Ružiću,čovek je gospodar svojih misli koje ne izgovori.Dakle, bolje ne reći ništa nego mlatiti se frazama. Zvezdino 1500-to saopštenje zaslužuje odgovor, ali ne ovakav i posebno ne od gospodina Ružića.

Mahinator

pre 10 godina

Pa zar od samog starta prvenstva da sumnjamo u potencijalne mahinacije? Ovo i slucaj Kimi skoro da je vec ogadilo celo prvenstvo unapred...

Miki

pre 10 godina

"Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba.
(R, 11. avgust 2013 10:33)"
Verovatno mislis na onaj penal na 18 metera, kada je Zvezdi oteta pobeda protiv Jagodine.
Secam se da ste se bunili za neke penale, ali niste bili upravu, osim za onaj u Smederevu.
A kada bi poredili kome je sudija vise pomogao i koga je vise ostetio u zadnjih 6 godina to bi bilo katastrofa. Pocnimo od ponistenog gola Milijasa u polufinalu kupa, pa napustanje terena igraca Vojvodine u finalu kupa, pa kada sudija u derbiju koje odlucivao sampiona nije sudio ocigledan penal nad Kaduom i dodelio drugi zuti karton Krstaicu, pa ovo juce i jos mnogo toga.
Ali vi ste po sistemu drzte lopova napadate Zvezdu a u stvari vama sudije pomazu do besvesti.

bobo mk

pre 10 godina

Pa normalno, kazniti Vladimira Nedeljkovića ako je kriv ali 3 boda svakako ostaju. Novih "delioca pravde" koliko hoćeš, ali titula samo jedna!

Spartan

pre 10 godina

Izjavu Zvezde potpisujem!
Jel ovo isti onaj Ruzic sto je pricao u finisu prosle sezone, pred derbi, da je namesteno da Zvezda uzme titulu?
Ova Liga nema smisla jer se svi bore za drugo mesto, jer je prvo rezervisano za Partizan! Partizan nikada slabiji nije bio, realno je da bude izmedju 3 i 6 mesta ove sezone, narocito jer i Mitrovic odlazi.

aki

pre 10 godina

Ma da, nema potrebe. Sudija je odradio posao, kaznite ga 10 utakmica i teraj dalje. Fudbal kod nas treba zakonom zabraniti, ovo je totalno izgubilo svaki smisao.

snajko

pre 10 godina

Koliko juce su Dacic i Vucic rekli da Zvezda i Partizan imaju ravnopravan polozaj. Bilo je potrebna samo jedna utakmica pa da se vidi ko je "ravnopravniji" u Srbji..ili ce se i Zvezdi ovako suditi (doduse kad Partizan napravi +10) pa ce na racun te ravnopravnosti ispastati svi ostali timovi. Potrebne su korenite promene u FSS.

Zeljkoni

pre 10 godina

i opet kaznjavaju sudije po unapred utvrdjenom scenariju a njima bodovi ostaju!! Cuj kaze regularna prvenstva!! A kako je moguce da vec godinama Zvezda prvo kolo gostuje a oni igraju kuci?? Sramota i uzas!

ivan

pre 10 godina

ne nevijam ni za Zvezdu ni za Partizan ali kako navijati za bilo koju ekipu kad je sve odredjeno pre pocetka meča, pre početka prvenstva. čemu navijanje kad se pobednik zna. jednostavno nema nikakvog smisla.

Rasa

pre 10 godina

Kako zamagljivanje istine. Sramota Ruzicu! Sramota! To se godinama radi. Posto sa takvima kao sto si ti ne moze da se nadje resenje, citav film utakmice treba oislati u Strasbur ili FIFA. Negde ce se ipak naci pravda!

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Dovoljno je samo da se pogleda ova slika pa da nam svima bude jasno dokle je dogurao nas fudbal.Pa zar u ovoj zemlji nema sportskih radnika nego moraju politicari da vode klubove,dokle god je sprege politike i sporta nema od nasih klubova i lige nista, kad pijavice napadnu glavnu arteriju neminovno dolazi do kolapsa.

Mex

pre 10 godina

Vi i dalje mislite da samo vi postojite. Pa varate se! Juce je na Cairu bilo 9000 ljudi.
Ovo su vam zadnji trzaji. Ili cete sami da stavite katance ili ce to da uradi ostatak Srbije!
(Nislije, 11. avgust 2013 10:31)

Dali stvarno mislis u ovo sto si napisao?
Zalite se sto drzava pomaze Zvezdu i Partizan a takozvani gradski klubovi tipa Radnicki Nis, Radnicki KG, Novi Pazar isisavaju pare iz gradskog budzeta(pare gradjana) svake godine.
Hvalis se posetom od 9000 ljudi, a kad Zvezda/Partizan igraju u Nisu od tih 9000 ljudi samo 500 njih sa juga navija za Radnicki,a ostatak stadiona za Zvezdu/Partizan.

Nenad

pre 10 godina

Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (R, 11. avgust 2013 10:33)Je l mislis na penal za Jagodinu koji je dosudjen i ako je faul bio na osamnaest metara od gola?Je l mislis i na penal za Spartak kada je faul bio isto van kaznenog prostora?Nesto se ne secam da je Partizan na takav nacin skoro bio ostecen protiv manjih klubova...

Koja

pre 10 godina

Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba. (R, 11. avgust 2013 10:33)

Zvezdi su svirali penal za ruku ali nikad nije bilo i crveni uz to, pa sad ti vidi sta je Zvezdi svirano,koja zahvaljujuci tim sudijama nije osvojila nista a vi?

danilo

pre 10 godina

Naravno da je Zvezdi ovo itekako potrebno, tu Ružić greši i pokazuje naivnost.
Jer saopštenje ima vrlo jasan cilj:
1) Pritisak na sudije
2) Stvaranje klime u kojoj je sve sem titule Zvezde-lopovluk
3)Stvaranje alibija za izgubljeno prvenstvo
Ne bih se iznenadio ako Zvezda pribegne i drugim, oštrijim merama jer njihova frustracija polako postaje nesnosna ...

fetty

pre 10 godina

A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje.
(sale, 11. avgust 2013 12:28)

Nepostojeci penal za Jagodinu protiv Zvezde na Marakani. "Greska" koja je direktno uticala na krajnji rezultat i poraz Zvezde.

Only Patizan

pre 10 godina

Sinoc penal nije bio,ali gol jeste.Niko se nije bunio posle penala za CZ protiv OFK-e ili Banata.Partizan nije pisao saopstenje kad je Rnica lopta pogodila u koleno,a Zvezdi sviran penal.Najiskrenije vas molim da objavite komentar.Hvala.

75

pre 10 godina

Kraj sezone kupanja oznacava pocetak sezone kukanja! Standardno iz suprotne "kuhinje"!
Da je bar malo pravde zvezda ne bi morala da preti istupanjem iz lige nego bi vec sada bila u nekoj zonskoj ligi!

Nenad

pre 10 godina

A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje.
(sale, 11. avgust 2013 12:28) Pogresile su u korist Jagodine protiv Zvezde prosle sezone na Marakani kada su dosudili penal za Jagodinu za faul koji je bio van kaznenog prostora,kao i ista situacija u Subotici,penal za Spartak protiv Zvezde za faul koji je bio van kaznenog prostora.Za Partizan se ne secam,bio sam mozda dete.

zoran

pre 10 godina

Ovaj Ruzic mi lici na nekadasnjeg velikog sportistu i poznavaoca sporta!
Covek bez morala i blama,jer da je i malo moralan ne bi ni bio tu gde jeste!Voleo bi da vidim da li zna da sutne fudbalsku loptu,mada sam ubedjen da ne bi znao ni da hoda u kopackama!

crnac

pre 10 godina

Pa dobro Ruzicu, kako te nije sramota da pricas o tome? Pa covece nismo mi slepi da ne vidimo sta se radilo juce. Mislim da je svakog pravog navijaca Partizana sramota od ovakvih pobeda.

Sunce Slobode

pre 10 godina

@sale
"A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje."

Jos jedan pokusaj da se Zvezda i Partizan po ovom pitanju strpaju u isti kos. Kako se ne gresi kada je na Marakani sviran penal za Jagodinu na 18 metara? Kakav je mec u Subotici bio kada je Mijailovic dobio direktan crveni, i gde je Zvezda ostecena za penal. Eto, cisto za razmisljanje. . .

Tolle

pre 10 godina

@Kazniti sudiju ,da! A sta je sa tri boda? Da li se oduzimaju?Evropa je pokazala gde nam je fudbal ! Kako radite tako se i vraća!
(knight, 11. avgust 2013 10:49)

Evropa je nama pokazala da nismo za vise od Lige Evrope.A sta je vama Evropa pokazala?Ili ste mozda i na njih ogorceni pa ste odlucili da istupite i odatle? :)

Novikorisnik

pre 10 godina

Nisam gledao utakmicu ali ako su greške toliko očigledne, a pri tom još i direktno uticale na krajnji rezultat, ja bih razmotrio da se utakmica poništi ili još bolje da se bodovi dodele oštećenoj ekipi pa bi onda ekipe koje plaćaju sudije malo razmislile da li im se to isplati. Ovde nije bila u pitanju samo jedna greška…ali naravno to je samo moje mišljenje koje je u domenu naučne fantastike…

Obican gledalac

pre 10 godina

I umesto da neko od sportskih radnika nesto kaze izjavu da politicar desna ruka Dacica koji samo nastavlja zapoceto devedesetih. Ovo vise nema nikakve veze sa fudbalom. Sudija moze da gresi i pogresi.Ali ovo je vec bezobrazluk. Ruzic se nije oglasio u slucaju Kimi.Zasto. Nije hteo ili nije smeo ili nije dobio dozvolu svog sefa. U par dana dva cirkusa od strane Partizana. Sto je mnogo mnogo je

Platini

pre 10 godina

Ima potrebe da Zvezda ovo radi! Karadžić se osilio na funkciji i nanosi ogromnu štetu našem fudbalu radi svojih interesa. Karadžiću podnesi ostavku sa svojom bratijom i omogući da naš fudbal bude poštena sportska disciplina.

Laf

pre 10 godina

Dosta je više davati legitimitet Partizanovim titulama.Dok se nešto drastično ne uradi ništa se neće promeniti.Istupiti iz lige,pokrenuti postupak pred UEFOM i stati na kraj crno belom teroru i ovakvom FSS.Kakve boje kluba takav nam i fudbal,ZACRNIŠE

pravda

pre 10 godina

Ruzicu izadji iz sporta i pusti da sportisti rade svoj posao, a ti se smeskaj sa plakata na banderama, mada na sledecim izborima tebe i tvog lidercica nece biti na mapi.

Dalton

pre 10 godina

Nema potrebe ni da vi (socijalisti) vć dvadeset godina uništavate zemlju i društvo pa ipak to radite. Zato ti je bolje da ćutiš!

Mile

pre 10 godina

@Spartan a koje mesto Zvezda treba da bude ja bi rekao deseto ako cemo po toj logici,uostalom imali ste priliku u derbiju da uzmete titulu ali ne nijedan sut na gol nijedna jedina dobra akcija,da je namesteno zar mislis da bi dozvolili da derbi odlucuje bilo bi reseno pre toga

Realnost

pre 10 godina

i kaznice.sudiju, a vama ostaje 3 boda.. ama vas treba oterat u minus 3! bruka i sramota FSS.. Prvo sto nisu dozvolili Pazaru igrace da registruje, i morali su sa omladincima! pa sudjenje! BRUKA! SVAKA CAST PAZARCI! FSS JE BRUKA! vec se zna sampion..

Можете ме звати Џони

pre 10 godina

Искрено да ти кажем,ни судија није требало да ради оно синоћ...

Dokle?

pre 10 godina

Malo se podigne prasina, sudija se kazni, Partizan uzme 3 boda, prasina splasne, i tako do neke naredne utakmice gde se vidi da Partizan ne moze drugacije da pobedi. Sramota...

cole

pre 10 godina

Naravno da ima! Da je ovo 1, 3, 10 ili 20. put, pa ajde, ali 6 punih godina kradje i sedma u najavi, pa mnooogo je. Moja jedina zamerka je sto Zvezda ovo nije ranije uradila. Npr. onda kad je Tole rekao da ce Partizan biti sampion dok je on predsednik....

grunf

pre 10 godina

Pa da, djura ce da ti oprosti sto te je tukao, i nema problema. Ovo je cista provokacija, ne treba odustati ni po koju cenu. Ako vec nema normalnog nacina da se oteraju pijavice onda mora nekako drugacije

Jegulja

pre 10 godina

navijam za zvezdu ali realno da nema filijala, sudjenja po direktivi i sl. zvezda i partizan bi stameno drzali sredinu tabele (u najboljem slucaju).

ovo moze da resi ketrin eston ili neko iznad nje od nasih ocekujte resenje samo ako im neko zavrne ruku spolja.

dileja sa severa

pre 10 godina

U interesu srpskog naroda je da postoje i Zvezda i Partizan i zato mi najverniji navijači podržavamo Vučića i Dačića da se iz budžeta pomažu naši najveći klubovi. Razumem da postoji na primer problem novca za lečenje bolesne dece,ali moraju se znati prioriteti, a kad vidite desetine hiljada ludih navijača kako složno pevaju voljenom klubu, jasno je šta mora biti prioritet.

danilo

pre 10 godina

Naravno da je Zvezdi ovo itekako potrebno, tu Ružić greši i pokazuje naivnost.
Jer saopštenje ima vrlo jasan cilj:
1) Pritisak na sudije
2) Stvaranje klime u kojoj je sve sem titule Zvezde-lopovluk
3)Stvaranje alibija za izgubljeno prvenstvo
Ne bih se iznenadio ako Zvezda pribegne i drugim, oštrijim merama jer njihova frustracija polako postaje nesnosna ...

75

pre 10 godina

Kraj sezone kupanja oznacava pocetak sezone kukanja! Standardno iz suprotne "kuhinje"!
Da je bar malo pravde zvezda ne bi morala da preti istupanjem iz lige nego bi vec sada bila u nekoj zonskoj ligi!

Only Patizan

pre 10 godina

Sinoc penal nije bio,ali gol jeste.Niko se nije bunio posle penala za CZ protiv OFK-e ili Banata.Partizan nije pisao saopstenje kad je Rnica lopta pogodila u koleno,a Zvezdi sviran penal.Najiskrenije vas molim da objavite komentar.Hvala.

Nislije

pre 10 godina

Vi i dalje mislite da samo vi postojite. Pa varate se! Juce je na Cairu bilo 9000 ljudi.
Ovo su vam zadnji trzaji. Ili cete sami da stavite katance ili ce to da uradi ostatak Srbije!

Јастребов

pre 10 godina

Обзиром да су судије криве за све, казниш судију и све је ок? Заврше посао, након гужве мало их казниш, склониш па их опет, након извесног времена вратиш на листу. Успешан рецепт који се годинама уназад примењује.

Miki

pre 10 godina

"Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba.
(R, 11. avgust 2013 10:33)"
Verovatno mislis na onaj penal na 18 metera, kada je Zvezdi oteta pobeda protiv Jagodine.
Secam se da ste se bunili za neke penale, ali niste bili upravu, osim za onaj u Smederevu.
A kada bi poredili kome je sudija vise pomogao i koga je vise ostetio u zadnjih 6 godina to bi bilo katastrofa. Pocnimo od ponistenog gola Milijasa u polufinalu kupa, pa napustanje terena igraca Vojvodine u finalu kupa, pa kada sudija u derbiju koje odlucivao sampiona nije sudio ocigledan penal nad Kaduom i dodelio drugi zuti karton Krstaicu, pa ovo juce i jos mnogo toga.
Ali vi ste po sistemu drzte lopova napadate Zvezdu a u stvari vama sudije pomazu do besvesti.

Mex

pre 10 godina

Vi i dalje mislite da samo vi postojite. Pa varate se! Juce je na Cairu bilo 9000 ljudi.
Ovo su vam zadnji trzaji. Ili cete sami da stavite katance ili ce to da uradi ostatak Srbije!
(Nislije, 11. avgust 2013 10:31)

Dali stvarno mislis u ovo sto si napisao?
Zalite se sto drzava pomaze Zvezdu i Partizan a takozvani gradski klubovi tipa Radnicki Nis, Radnicki KG, Novi Pazar isisavaju pare iz gradskog budzeta(pare gradjana) svake godine.
Hvalis se posetom od 9000 ljudi, a kad Zvezda/Partizan igraju u Nisu od tih 9000 ljudi samo 500 njih sa juga navija za Radnicki,a ostatak stadiona za Zvezdu/Partizan.

Zeljkoni

pre 10 godina

i opet kaznjavaju sudije po unapred utvrdjenom scenariju a njima bodovi ostaju!! Cuj kaze regularna prvenstva!! A kako je moguce da vec godinama Zvezda prvo kolo gostuje a oni igraju kuci?? Sramota i uzas!

Tolle

pre 10 godina

@Kazniti sudiju ,da! A sta je sa tri boda? Da li se oduzimaju?Evropa je pokazala gde nam je fudbal ! Kako radite tako se i vraća!
(knight, 11. avgust 2013 10:49)

Evropa je nama pokazala da nismo za vise od Lige Evrope.A sta je vama Evropa pokazala?Ili ste mozda i na njih ogorceni pa ste odlucili da istupite i odatle? :)

Insajder

pre 10 godina

Ružiću,čovek je gospodar svojih misli koje ne izgovori.Dakle, bolje ne reći ništa nego mlatiti se frazama. Zvezdino 1500-to saopštenje zaslužuje odgovor, ali ne ovakav i posebno ne od gospodina Ružića.

Koja

pre 10 godina

Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba. (R, 11. avgust 2013 10:33)

Zvezdi su svirali penal za ruku ali nikad nije bilo i crveni uz to, pa sad ti vidi sta je Zvezdi svirano,koja zahvaljujuci tim sudijama nije osvojila nista a vi?

Mile

pre 10 godina

@Spartan a koje mesto Zvezda treba da bude ja bi rekao deseto ako cemo po toj logici,uostalom imali ste priliku u derbiju da uzmete titulu ali ne nijedan sut na gol nijedna jedina dobra akcija,da je namesteno zar mislis da bi dozvolili da derbi odlucuje bilo bi reseno pre toga

Nenad

pre 10 godina

A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje.
(sale, 11. avgust 2013 12:28) Pogresile su u korist Jagodine protiv Zvezde prosle sezone na Marakani kada su dosudili penal za Jagodinu za faul koji je bio van kaznenog prostora,kao i ista situacija u Subotici,penal za Spartak protiv Zvezde za faul koji je bio van kaznenog prostora.Za Partizan se ne secam,bio sam mozda dete.

fetty

pre 10 godina

A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje.
(sale, 11. avgust 2013 12:28)

Nepostojeci penal za Jagodinu protiv Zvezde na Marakani. "Greska" koja je direktno uticala na krajnji rezultat i poraz Zvezde.

vladimir

pre 10 godina

sto si ti naivan.
ajde za pocetak nemojte da dajete zvezdi i parizanu novac iz drzavne kase (posto oni vape za tim i stalno traze), ili ako dajete njima isto toliko dajte i svim ostalim klubovima i JSL.
Da znaju da vode klubove i da se ne bave malverzacijama zaradjivali bi i nebi bili gde jesu u evropskim takmicenjima.

Nenad

pre 10 godina

Lepo receno...Kad se samo setim sta su sve Zvezdi sudili prosle godine, ovo je mala beba.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (R, 11. avgust 2013 10:33)Je l mislis na penal za Jagodinu koji je dosudjen i ako je faul bio na osamnaest metara od gola?Je l mislis i na penal za Spartak kada je faul bio isto van kaznenog prostora?Nesto se ne secam da je Partizan na takav nacin skoro bio ostecen protiv manjih klubova...

Spartan

pre 10 godina

Izjavu Zvezde potpisujem!
Jel ovo isti onaj Ruzic sto je pricao u finisu prosle sezone, pred derbi, da je namesteno da Zvezda uzme titulu?
Ova Liga nema smisla jer se svi bore za drugo mesto, jer je prvo rezervisano za Partizan! Partizan nikada slabiji nije bio, realno je da bude izmedju 3 i 6 mesta ove sezone, narocito jer i Mitrovic odlazi.

Rasa

pre 10 godina

Kako zamagljivanje istine. Sramota Ruzicu! Sramota! To se godinama radi. Posto sa takvima kao sto si ti ne moze da se nadje resenje, citav film utakmice treba oislati u Strasbur ili FIFA. Negde ce se ipak naci pravda!

Maximus

pre 10 godina

Nema regularnosti dok nam Ružici vode klubove decko nije znao sta je fudbal dok mu Dacic nije naredio da postane predsednik uprave pa je malo guglovao i eto...

ivan

pre 10 godina

ne nevijam ni za Zvezdu ni za Partizan ali kako navijati za bilo koju ekipu kad je sve odredjeno pre pocetka meča, pre početka prvenstva. čemu navijanje kad se pobednik zna. jednostavno nema nikakvog smisla.

Sunce Slobode

pre 10 godina

@sale
"A kako to da sudije nikada ne "greše" u koristi protivvika Partizana i Crvene Zvezde?? Čisto za razmišljanje."

Jos jedan pokusaj da se Zvezda i Partizan po ovom pitanju strpaju u isti kos. Kako se ne gresi kada je na Marakani sviran penal za Jagodinu na 18 metara? Kakav je mec u Subotici bio kada je Mijailovic dobio direktan crveni, i gde je Zvezda ostecena za penal. Eto, cisto za razmisljanje. . .

snajko

pre 10 godina

Koliko juce su Dacic i Vucic rekli da Zvezda i Partizan imaju ravnopravan polozaj. Bilo je potrebna samo jedna utakmica pa da se vidi ko je "ravnopravniji" u Srbji..ili ce se i Zvezdi ovako suditi (doduse kad Partizan napravi +10) pa ce na racun te ravnopravnosti ispastati svi ostali timovi. Potrebne su korenite promene u FSS.

Damir Zr

pre 10 godina

Kazna nego sta!Iskreno sam ocekivao od Kimija da ce reagovati na licu mesta I da ce sici da mu novi drugar preda pistaljku,a pomocnici zastavice.

dileja sa severa

pre 10 godina

U interesu srpskog naroda je da postoje i Zvezda i Partizan i zato mi najverniji navijači podržavamo Vučića i Dačića da se iz budžeta pomažu naši najveći klubovi. Razumem da postoji na primer problem novca za lečenje bolesne dece,ali moraju se znati prioriteti, a kad vidite desetine hiljada ludih navijača kako složno pevaju voljenom klubu, jasno je šta mora biti prioritet.

bobo mk

pre 10 godina

Pa normalno, kazniti Vladimira Nedeljkovića ako je kriv ali 3 boda svakako ostaju. Novih "delioca pravde" koliko hoćeš, ali titula samo jedna!

aki

pre 10 godina

Ma da, nema potrebe. Sudija je odradio posao, kaznite ga 10 utakmica i teraj dalje. Fudbal kod nas treba zakonom zabraniti, ovo je totalno izgubilo svaki smisao.

Mahinator

pre 10 godina

Pa zar od samog starta prvenstva da sumnjamo u potencijalne mahinacije? Ovo i slucaj Kimi skoro da je vec ogadilo celo prvenstvo unapred...

Novikorisnik

pre 10 godina

Nisam gledao utakmicu ali ako su greške toliko očigledne, a pri tom još i direktno uticale na krajnji rezultat, ja bih razmotrio da se utakmica poništi ili još bolje da se bodovi dodele oštećenoj ekipi pa bi onda ekipe koje plaćaju sudije malo razmislile da li im se to isplati. Ovde nije bila u pitanju samo jedna greška…ali naravno to je samo moje mišljenje koje je u domenu naučne fantastike…

crnac

pre 10 godina

Pa dobro Ruzicu, kako te nije sramota da pricas o tome? Pa covece nismo mi slepi da ne vidimo sta se radilo juce. Mislim da je svakog pravog navijaca Partizana sramota od ovakvih pobeda.

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Dovoljno je samo da se pogleda ova slika pa da nam svima bude jasno dokle je dogurao nas fudbal.Pa zar u ovoj zemlji nema sportskih radnika nego moraju politicari da vode klubove,dokle god je sprege politike i sporta nema od nasih klubova i lige nista, kad pijavice napadnu glavnu arteriju neminovno dolazi do kolapsa.

Obican gledalac

pre 10 godina

I umesto da neko od sportskih radnika nesto kaze izjavu da politicar desna ruka Dacica koji samo nastavlja zapoceto devedesetih. Ovo vise nema nikakve veze sa fudbalom. Sudija moze da gresi i pogresi.Ali ovo je vec bezobrazluk. Ruzic se nije oglasio u slucaju Kimi.Zasto. Nije hteo ili nije smeo ili nije dobio dozvolu svog sefa. U par dana dva cirkusa od strane Partizana. Sto je mnogo mnogo je

zoran

pre 10 godina

Ovaj Ruzic mi lici na nekadasnjeg velikog sportistu i poznavaoca sporta!
Covek bez morala i blama,jer da je i malo moralan ne bi ni bio tu gde jeste!Voleo bi da vidim da li zna da sutne fudbalsku loptu,mada sam ubedjen da ne bi znao ni da hoda u kopackama!

Dokle?

pre 10 godina

Malo se podigne prasina, sudija se kazni, Partizan uzme 3 boda, prasina splasne, i tako do neke naredne utakmice gde se vidi da Partizan ne moze drugacije da pobedi. Sramota...

cole

pre 10 godina

Naravno da ima! Da je ovo 1, 3, 10 ili 20. put, pa ajde, ali 6 punih godina kradje i sedma u najavi, pa mnooogo je. Moja jedina zamerka je sto Zvezda ovo nije ranije uradila. Npr. onda kad je Tole rekao da ce Partizan biti sampion dok je on predsednik....

Jegulja

pre 10 godina

navijam za zvezdu ali realno da nema filijala, sudjenja po direktivi i sl. zvezda i partizan bi stameno drzali sredinu tabele (u najboljem slucaju).

ovo moze da resi ketrin eston ili neko iznad nje od nasih ocekujte resenje samo ako im neko zavrne ruku spolja.

Platini

pre 10 godina

Ima potrebe da Zvezda ovo radi! Karadžić se osilio na funkciji i nanosi ogromnu štetu našem fudbalu radi svojih interesa. Karadžiću podnesi ostavku sa svojom bratijom i omogući da naš fudbal bude poštena sportska disciplina.

Laf

pre 10 godina

Dosta je više davati legitimitet Partizanovim titulama.Dok se nešto drastično ne uradi ništa se neće promeniti.Istupiti iz lige,pokrenuti postupak pred UEFOM i stati na kraj crno belom teroru i ovakvom FSS.Kakve boje kluba takav nam i fudbal,ZACRNIŠE

Realnost

pre 10 godina

i kaznice.sudiju, a vama ostaje 3 boda.. ama vas treba oterat u minus 3! bruka i sramota FSS.. Prvo sto nisu dozvolili Pazaru igrace da registruje, i morali su sa omladincima! pa sudjenje! BRUKA! SVAKA CAST PAZARCI! FSS JE BRUKA! vec se zna sampion..

Можете ме звати Џони

pre 10 godina

Искрено да ти кажем,ни судија није требало да ради оно синоћ...

grunf

pre 10 godina

Pa da, djura ce da ti oprosti sto te je tukao, i nema problema. Ovo je cista provokacija, ne treba odustati ni po koju cenu. Ako vec nema normalnog nacina da se oteraju pijavice onda mora nekako drugacije

Dalton

pre 10 godina

Nema potrebe ni da vi (socijalisti) vć dvadeset godina uništavate zemlju i društvo pa ipak to radite. Zato ti je bolje da ćutiš!

pravda

pre 10 godina

Ruzicu izadji iz sporta i pusti da sportisti rade svoj posao, a ti se smeskaj sa plakata na banderama, mada na sledecim izborima tebe i tvog lidercica nece biti na mapi.