Subota, 10.08.2013.

22:34

Mitrović u Anderlehtu

Mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović postaće ovog meseca član Anderlehta.

Izvor:

Mitroviæ u Anderlehtu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Kontrola

pre 10 godina

Pitam se gde odose toliki Evri prodali smo Ivanova,Markovica,Mitrovica,procenat od Jovetica,Manga,i td... plus dva mil. Evra od ucesca u Ligi Evrope za proslu sezonu!

Branko S.

pre 10 godina

PRODAJA KLUBA - privatniku pod hitno!!!Ovako i ja mogu da budem Predsednik Kluba!Pitam se dokle ovako da neki anonimusi odlucuju o poslovanju "Pace" a kintu nisu ulozili u klub i njegovo poslovanje!?Prodajom jos jednog bisera Partizanove skole zamazuju oci velokoj armiji crno-belih navijaca!Pojacanja nikakva,ako se izuzme vremesni Djomba,igra nikakva - olako primljeni golovi na svakoj utakmici,(ona juce za neverovati tri laka komada od tima bez rezervi),sta da ocekujemo protiv Tuna!?Kakvu motivaciju ce imati Mitrovic kad vec zna da je "otisao"?Sramna odluka,mada ako Partizan ovisi o ovom talentovanom igracu onda je to samo dno dna,ipak je fudbal timska igra!Zato privatizacija pod hitno ionako SPS odavno vlada ovim klubom!Pa nece vise biti Kimeta,Djure snajdera i ostalih...Cik da objavite ovo,ionako svaki put pisem ali izgleda samom sebi bar olaksam nervozu.HVALA!UPRAVA NAPOLJE!!!

Sasa

pre 10 godina

Sve je to lepo, oce da ide iz ove zabokrecine i treba ga pustiti. Covek ima sansu da se finansijski obezbedi za ceo zivot, pa naravno da zeli da ode. Sa druge strane Partizan ima ugovor sa njim i treba da ga proda pod najpovolnijim uslovima.
Ali, ne znam zasto nikom nije palo na pamet, da kad prodaje mladog fudbalera, napravi ugovor sa njim da se vrati pred kraj kariere, kao iskusan igrac i odigra sezonu ili dve za klub. Na primer, Mitrovic se proda, za neke pare i potpise se ugovor sa njim na dve godine, koji pocinje u prvom prelaznom roku kad on napun 31 ili 32 godine. Dogovori se kolika ce mu biti plata i ugovor se osigura kod nekog od respektibilnih osiguravajucih kompanija u slucaju povrede. Tako Mitrovic, moze da ode kad zeli, ima 10 i vise godina da zaradi dobre pare a Partizan posle nekog vremena dobije nazad odlicnog igracak koji je jos uvek u snazi da odigra dobro.
Zamislite Zvezdu u zadnje dve sezone sa Vidicem, Stankovicem, Zigicem, Pantelicem, ili Partizan za 10 tak godina sa Nastasicem, Savicem, Ljajicem, Bambijem, Joveticem, Markovicem, Mitrovicem u punoj snazi.
Ne razumem se u pravila oko ugovora, ali ovo mi se ne cini nemogucim. Naravno, ima tu i potencijalnih problema, nece se svi talenti razviti u vrhunske igrace, ali ako bi se sad pocelo sa ovom praksom, za desetak godina bi nasi timovi poceli imati u svakoj sezoni par vrhunskih igraca. Mozda treba probati.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

partizan je na tri igraca zaradio 15,1 miljon evra (lazar markovic, 10 ivan ivanov2,1 ,mitrovic 5 milona)).za te pare moze se napraviti odlican tim,ma da bar 6-7 miljona uloze u igraca ali ne ,nista partizan od ovih para nece videti..koja sramota;((!!

Driv3r

pre 10 godina

Provereno, decko je prodat za 3,5mil nazalost, a odbijena je ponuda od 5mil i nesto jednog kluba iz Italije, jer je Jestrovic DAO REC Anderlehtu... Srbijo medju sljivama...

niki

pre 10 godina

Da li se neko seca mog komentara kada smo prodali Lolu Smiljanica? Tu sam konstatovao da je ovo sramota sta se radi u klubu,da cemo prodati i Stojketa,Ivanova,Lazara Markovica,Mitrovica,da necemo produziti ugovore sa Lazevskim i Miljkovicem,dovescemo istrosene i igrace ispod proseka za mnogo losiji nivo fudbala i dobro sam konstatovao. Ne smem nista da pricam protiv uprave,jer mi se nece objaviti komentar,ali mislim da sam jasan.

cacanin

pre 10 godina

Glavu dajem da Mamic cita ovo i place od smeha, Bokca ti kakvi su ovo amateri ja bi ga uvaljo za bar 15 milki.(S, 10. avgust 2013 23:40)

Mamic, Mamic... pa sto ga Mamic nije kupio za 5.5 milki i kasnije na njemu zaradio 5 miliona?

gologomez

pre 10 godina

nije čudo da nismo u stanju nikoga da pobjedimo kad nam je tim katastrofa. mitrovica ne treba analizirati jer je otisao ali

- aksentijevic. katastrofa. ne zna u odbrani, ne zna dodati, ne zna nabaciti
- gulan. smotan, pokusava da centrira ali katastrofa
malbasic. katastrofa. ne zna da stopa loptu, ne zna da puca, pokusava da dribla a ne moze. za njega je babovic ronaldinjo.
- grbic. neprimjetan, ko da i ne igra
- ostojic. gdje ovaj igra? sta ovaj igra?
- obradovic. bolje da su krstajica vratili iz penzije.
- kojic. definitivno bolji od scepovica, ali ko nije.
- luka. samo srlja ko kokoš bez glave, ali bar se trudi.
- djemba djemba. najbolji igrac patrizana, ali daleko od moreire, žuke, mede, bar zasad. nekoliko pasova su mu olako presjecena. vjerovatno indisponiran saigracima.
-ninkovic. jel moze neko da mi objasni po cemu je ovaj decko navodno veliki talenat? centarsutevi su mu uglavnom loši, zaobljeni, mekani i neprecizni, korneri svaki vrlo kratak pred prvu stativu. dodavanje lose.

mnogo nam je loš tim, a navodni talenti samo izvikani bez neke osnove. mitrovic se valjda slucajno potrefio al nije cudo sto bas on ide a ne malbasic, aksentijevic...

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Za Acu nemam sta lose da kazem, decko se iz sveg srca borio za dres Partizana i hvala mu na tome.Jeste mlad i u neku ruku se slazem da je mozda mogao da ostane jos jednu sezonu kod nas ali s druge strane... otvorio mu se put ka napredovanju i sazrevanju u ozbiljnog fudbalera i to sad samo od njega zavisi, realno u ovoj nasoj nesrecnoj ligi moze samo da stagnira ili ne daj Boze da zaradi neku povredu jer je kod nas u JSL svaki drugi fudbaler kostolomac.Mitre zelim ti puno uspeha u nastavku karijere i da budes mnogo bolji nego ovde.Sto se tice ove nase uprave i predsednika ne znam sta da kazem, sije nam ga Djura pa to nije normalno i slazem se sa nekim predhodnim komentarima, krajnje je vreme za jedan ozbiljan protest jer ovako vise ne ide.Pa sad je deset puta gore nego kad su bili Zecevic i Bjekovic a vodje cute niko nista ne preduzima i tako godinama.Nije Djurica lud i glup zna on odakle mu preti opasnost pa je to na vreme masno namirio a zna se dobro da niko ne zeli da ujeda ruku koja ga hrani.Zato cemo mi koji stvarno volimo klub i dalje da jedemo sopstvenu dzigericu i da zavisimo od sake placenika.UPRAVA NAPOLjE

dragče

pre 10 godina

U nedostatku informiacija aj piši bilo šta. Taj kvazi menadžer nema veze sa Mitrovićećem. Agencija iz Austrije zastupa Mitra, a ne "čokano" ili jezgrović. Momak ide Premijer ligu i to u London. Arsenal, Totenfem, Krustal palas,a PFC dobija minimum 8 miliona evra. Pametnom dovoljno. Pozdrav "obaveštenima" Dragi Kale

maminjo

pre 10 godina

Za ovog mladca maminjo ne bi ni trepnuo na ponudu ispod 10 milki. Mali je sad na cijeni poslije titule, em je napadač a oni imaju najveću cijenu pri transferu a partizan ga praktično za DZ daje.
Zdravkec za stopere koji imaju 11 utakmica službeni za dinamo uzima veću lovu. Stvarno loš menadzment neki u partizanovaca.

GROBARI PRNJAVOR

pre 10 godina

Znate li sta Djuric posjeduje u Republici Srpskoj tacnije u jednom selu kod Prnjavora,,,ja znam,,,a trebali bi svi da znaju to..medjutim nije na njemu nista nego na familiji,,trebalo bi se porijeklo provjeriti,vrijeme je,,,,

Igor

pre 10 godina

Mamić bi za tu lovu razgovarao samo o njegovim kopačkama i dresu.Ipak je riječ o najboljem igraču evropskih prvaka za omladince,dok on za tu lovu prodaje praktički klošare.

Djura

pre 10 godina

Bitno je da ne idu sudije iz naše lige, tako da nema problema. A i za pare nemojte da se sekirate, garantujem da je uzeto više od 5 miliona, e sad gde su otišle to je druga stvar.

tender

pre 10 godina

Pet miliona su velike pare. Da bude srecno i da decko opravda ulozeni novac i otvori put i drugima iz ovih krajeva. Pametan potez uprave Partizan. Sport je biznis a u biznisu pre svega treba novac zaraditi da bi opstao.

c7-5

pre 10 godina

Nikako ne bi trebalo da nastupi u plejofu za P. Čuvaće se povrede i biće totalno nezainteresovan.
(Gojko (.)(.), 10. avgust 2013 22:52)

Pises gluposti. Potpisao je zasto da se cuva?? Protiv Bugara odbio je zamenu i igrao sa zavojem na glavi?? A ima 18 godina?? I sada ti pises da ce da se cuva?? Mogu da razumem da se boji povrede, da ocekuje da potpise ugovor, ali sada kada je potpisao..cega da se plasi?? Bas ga briga ima ugovor u dzepu.

Boban

pre 10 godina

Culi ste sta je decko koji ima nepunu sezonu u nogama izjavio prosle nedelje. Zar je losa odluka uzeti 5 mil za klinca koji je juce poceo da igra I vec smatra da je prevazisao Partizan?!?!?! Za sta nam je tacno neophodan? Za neki vrhunski rezultat u evropi? Paaaa sumnjam. Domacu titulu osvajamo i bez, kao sto bi i sa Mitrovicem.Ne dovodim u pitanje promenu rukovodstva, ali ne vidim carobni stapic kojim bi ova ili bilo koja druga,mogla da zadrzi klinca koji je umislio da je zreo za vise. Malom Mitrovicu puno srece I zdravlja.

ivanelo

pre 10 godina

malo ste uzeli do sad od transfera, ovo je sramno,dokle vise da prodaju sve sto valja pa Mamic neke nepoznate klince prodaje za desetine miliona a mi Mitrovica za ove pare.Ustajte grobari i svi na stadion da uklonimo ovo zlo,sto je mnogo mnogo je.

majstor

pre 10 godina

Ja samo hocu da se istrazi zbog cega se dize kredit i stavlja pod hipoteku Teleoptik ? Mitrovic 5 miliona, Lazar 7 miliona ! Zasto ?

OGNJAN

pre 10 godina

Jezim se kad zamislim da ce nam Kojic biti prvi napadac. Pa on je gori i od onog Jovancica ako ga se neko seca. Pa nemoze se sa pojacanjima iz Rada i otpisanim fudbalerima iz srednjih evropskih klubova praviti ekipa.
Garantujem da su David Manga i Davidov bolji igraci od Malbasica.
Garantujem da je Pajovic 3x bolji od Ostojica.
Garantujem da je Pauljevic 2x bolji od Aksentijevica.
Ovaj Djemba mi nesto sumnjiv. Obradovic je dobar ja nasu *super ligicu*, jedino imam utisak da ce Fofana da razbije... Ako ima ko da mu dodaje loptu.... Sad se brinem i Thun kako cemo proci. Ah da, da ne zaboravim... Sada je moj utisak da je LUDOGOREC na nivou Jagodine od prilike.... I SRECNO MITRE I NE OKRECI GLAVU!!

dizel

pre 10 godina

tuga! nabolji igrac lige,svega 18 god i nisu mogli da ga zadrze barem jos jednu godinu? bolje da su njemu dali 400 000 e po sezoni,nego tamo neko kamari,ili bilo kom drugom strancu pa da odtane jos koju sezonu,nego igra za sicu,na dodjem ti,a fudbal nam je u raspadu,sramota,treba da uvedu pravilo pre 23. godine da se ne ide van zemlje i tacno,ovako nas pobedjuju irci,moldavci,bugari,ukrajinci...

mica

pre 10 godina

На неким другим сајтовима пише да је продат за 3.5 милиона евра. Шта је истина, неће се сазнати као ни За Марковића.

Crno beli

pre 10 godina

Prodali Markovica za 7 mil,Mitrovica za 5,Ivanova za 2, i jos im treba kredit,pa kao hipoteku daju Teleoptik,a pritom za pojacanja dali celih 200 000 eura.Gde je granica bahatosti Djurica i kompanije?

dzozey

pre 10 godina

Pet miliona i procenat od prodaje...puna kapa. On je odlican igrac, ali nama ne znaci mnogo. Ne moze on sam da nadoknadi to sto su ostali ocajni. Valjda ce da plate porez sad...ako ne plate, obavezno da se ispita poslovanje kluba, jer je nelogicno da posle toliko para od prodaje igraca, oni kao nemaju da plate porez.

k

pre 10 godina

Ej Srbijo, dokle smo mi dosli kad jedan mlad igrac sa 18 godina i jedne solidne sezone odmah ode. Pa zar ne moze neko da ga zadrzi!!!!!????? I to nije samo jedan, vec mnogo vise: Ljajic, Jovetic, Savic, Nastasic (nije odigral nijedan jedini mec za Partizan), Markovic... Izgleda da je onaj zakon da igrac pre 26. godine ne sme da ode iz Srbije bio jako dobar!!!!!!

zoran

pre 10 godina

Da li ce konacno Tuzilastvo i policija da reaguju na ogromnu kradju u Partizanu, da je za vreme Dragana Djurica (coveka koji ni ne zna kako se koji igrac zove) preko 120 miliona evra uslo u klub i da je polovina tog novca nestala!!!
(Aki, 10. avgust 2013 22:50)

Ljudi sta je vama..? Kakvo tuzilashtvo, koji sud..? Gde je sud u sluchaju nestanka 50 miliona iz Zvezde..? Tako je isto i u Partizanu. Ko da sudi kad se zna da pare odlaze u politichke partije...jednu drzi Vuchic (Zvezda) drugu Dachic (Partizan)....ko ce njih da osudi, odnosno njihove partije..???

Kakv crni Djuric...pa, njega niko zivi ne pita...ona je mali od palube, kao i jadni Dzajic u Zvezdi.

nenad

pre 10 godina

I sta cemo sada sa onim silnim izjavama Durica i Nadja kako Mitrovic SIGURNO ostaje ove godine? Sve ce se to zaboraviti za 2-3 nedelje pa onda sve ispocetka! Nadam se samo da novinari to nece tako brzo zaboraviti i da ce pitati ovu dvojicu za objasnjenje! A mogli su iduce godine zaraditi min. duplo vise.

Sawa

pre 10 godina

Sramota! Malo li je para od Lazara i brata mu (za kojeg ne znamo koliko je placen niti kako je otisao), Ivanova, brisanje sa platnog spiska Smiljanica, Pauljevica, Eliomara...? I onda jos i Mitrovic.. Da je 10 miliona pa da se ne odbije, ali 5 smo mogli dobiti u svakom trenutku.. Znate li koliko on ima godina??? Pa sada je najavljen kao buduci bum u Evropi i brze-bolje pali.. Jeza me hvata! A Kezman bez dinara pravi ekipu Vojvodini..

Šta deca znaju?

pre 10 godina

Šta hoćete, vi kojima nikada ništa nije po volji? Iz dugova se mora izaći! Da li mislite da je bolje da se od šest dogura do 65 miliona duga? Oni koji žive u iluziji kako će država da plati i tih 65 i onih 15, ukupno 80 miliona evra, varaju se. Tih para nema niti će neko moći više da se igra državnim budžetom. Đavo dolazi po svoje, zato je neophodno ne biti u gubitku.

black

pre 10 godina

Ako je tacno da je dogovoren i procenat od sledece prodaje,40%,onda je to dobar posao,ali ako ne dodje Princ Tejgo kao zamena u napadu, i Bodurov ili igrac slicnog kvaliteta,tesko cemo proci Thun,a ovakvih problema kao veceras sa NP ce jos biti.
Istine radi,penal nije postojao,a poslednji gol bi trebalo da je video peti sudija iza gola.
I za kraj,Vuk nije kriv,ili barem najmanje je kriv u odnosu na rukovodstvo,koje ostavlja na cedilu sportski sektor svojim odlukama.Ovo je 18. igrac koji je napustio klub u ovom prelaznom roku.Ovolika fluktuacija se nije desila u istoriji FKP!

danilo

pre 10 godina

Ovo je već van komentara...
Samo Specijalni sud, molim i pod hitno.
P.S. Ako je Vučić smeo na Miškovića, mora pod hitno na ove umrežene u Partizanu i Zvezdi...

Aki

pre 10 godina

Da li ce konacno Tuzilastvo i policija da reaguju na ogromnu kradju u Partizanu, da je za vreme Dragana Djurica (coveka koji ni ne zna kako se koji igrac zove) preko 120 miliona evra uslo u klub i da je polovina tog novca nestala!!!

Duh

pre 10 godina

Decko ima potencijal, nema sta. Ali em ste uzeli objektivno male pare, em ste pustili jos jednog talentovanog igraca da ode u inostranstvo gde ce da propadne...I onda se nakon 7 godina vrati u Partizan,svoju drugu kucu,bez nje ne moze bla bla..Koliko puta vidjena prica

Aj vise pobedite nekog u grupnoj fazi

pre 10 godina

Tri Toletu, milion menadzeru, milion Djuri.
Ovde nagrada u obliku titule, opet sansa veca od svih drugih u startu da se zaradi u Evropi i da se kolac podeli ako izbore plasman u LE ili LS, a tamo krompir naravno u obliku bodova.

djordjevic

pre 10 godina

Idi decko, sve najbolje! Boli me ovo mnogo kao navijaca Partizana, ali posto sam prvo i osnovno covek ne mogu drugom ljudskom bicu da zelim ZLO kakav je srpski fudbal.

Pametno tamo Mitre, na zapadu nema zezanja...Ili 100% od sebe dajes ili si 100% na klupi.

A ti Djuricu, uh uh uh...uh uh uh uh, samo kad prestane da ti stiti ledja onak ko ti ih stiti, TVORZA!

AS Monaco - Serbian Fans

pre 10 godina

Ovi nasi ne zaobilaze Brisel, pocevsi od politicara. Sretno Mitre, sve najbolje u daljoj karijeri, na vreme si otisao iz ove JSL i ides u ligu gde se bar igra fudbal, a ne ova nasa vizija istog sa 3 zadnja vezna i neprestanim bunarenjem (cast Vojvodini).

mimi

pre 10 godina

Dokaz da je klub u finansijskoj krizi.Vreme je da se oteraju svi iz uprave a da dodju Sava,Vjetrovic,Mijat i Batica,uz Drulovica kao trenera.Ovako vise ne moze.

twister

pre 10 godina

ahahhahaahhahahahah navijam za partizan al igrac je smesan, protiv ludogoreca nije se sastavio sa loptom protiv novog paraza gol sa penala,ja ne znam jel su ovi skauti iz Anderlehta coravi ili sta , doduse ako je ovo tacno za ovaj transfer

Djuro ima li kraja ?

pre 10 godina

Zamolio bi sve prave navijace Partizana na TOTALAN BOJKOT FK Partizana sve dok se ne promeni aktuelna uprava.
Dosta je bilo....nismo ti Djuro mi ovce ta sisanje.Kada bude video 1oo navijavaca valjda ce razumeti sta muslimo o njegovoj upravi!

samo da dodam

pre 10 godina

Takođe, isti izvor navodi i da je Partizan imao čak i bolju ponudu, u vrednosti od 5,5 miliona evra koliko je navodno ponudio Udizene, ali iz nepoznatih razloga ona nije prihvaćena.

Crno beli

pre 10 godina

Prodali Markovica za 7 mil,Mitrovica za 5,Ivanova za 2, i jos im treba kredit,pa kao hipoteku daju Teleoptik,a pritom za pojacanja dali celih 200 000 eura.Gde je granica bahatosti Djurica i kompanije?

mimi

pre 10 godina

Dokaz da je klub u finansijskoj krizi.Vreme je da se oteraju svi iz uprave a da dodju Sava,Vjetrovic,Mijat i Batica,uz Drulovica kao trenera.Ovako vise ne moze.

danilo

pre 10 godina

Ovo je već van komentara...
Samo Specijalni sud, molim i pod hitno.
P.S. Ako je Vučić smeo na Miškovića, mora pod hitno na ove umrežene u Partizanu i Zvezdi...

Aki

pre 10 godina

Da li ce konacno Tuzilastvo i policija da reaguju na ogromnu kradju u Partizanu, da je za vreme Dragana Djurica (coveka koji ni ne zna kako se koji igrac zove) preko 120 miliona evra uslo u klub i da je polovina tog novca nestala!!!

Sawa

pre 10 godina

Sramota! Malo li je para od Lazara i brata mu (za kojeg ne znamo koliko je placen niti kako je otisao), Ivanova, brisanje sa platnog spiska Smiljanica, Pauljevica, Eliomara...? I onda jos i Mitrovic.. Da je 10 miliona pa da se ne odbije, ali 5 smo mogli dobiti u svakom trenutku.. Znate li koliko on ima godina??? Pa sada je najavljen kao buduci bum u Evropi i brze-bolje pali.. Jeza me hvata! A Kezman bez dinara pravi ekipu Vojvodini..

djordjevic

pre 10 godina

Idi decko, sve najbolje! Boli me ovo mnogo kao navijaca Partizana, ali posto sam prvo i osnovno covek ne mogu drugom ljudskom bicu da zelim ZLO kakav je srpski fudbal.

Pametno tamo Mitre, na zapadu nema zezanja...Ili 100% od sebe dajes ili si 100% na klupi.

A ti Djuricu, uh uh uh...uh uh uh uh, samo kad prestane da ti stiti ledja onak ko ti ih stiti, TVORZA!

samo da dodam

pre 10 godina

Takođe, isti izvor navodi i da je Partizan imao čak i bolju ponudu, u vrednosti od 5,5 miliona evra koliko je navodno ponudio Udizene, ali iz nepoznatih razloga ona nije prihvaćena.

dizel

pre 10 godina

tuga! nabolji igrac lige,svega 18 god i nisu mogli da ga zadrze barem jos jednu godinu? bolje da su njemu dali 400 000 e po sezoni,nego tamo neko kamari,ili bilo kom drugom strancu pa da odtane jos koju sezonu,nego igra za sicu,na dodjem ti,a fudbal nam je u raspadu,sramota,treba da uvedu pravilo pre 23. godine da se ne ide van zemlje i tacno,ovako nas pobedjuju irci,moldavci,bugari,ukrajinci...

mica

pre 10 godina

На неким другим сајтовима пише да је продат за 3.5 милиона евра. Шта је истина, неће се сазнати као ни За Марковића.

black

pre 10 godina

Ako je tacno da je dogovoren i procenat od sledece prodaje,40%,onda je to dobar posao,ali ako ne dodje Princ Tejgo kao zamena u napadu, i Bodurov ili igrac slicnog kvaliteta,tesko cemo proci Thun,a ovakvih problema kao veceras sa NP ce jos biti.
Istine radi,penal nije postojao,a poslednji gol bi trebalo da je video peti sudija iza gola.
I za kraj,Vuk nije kriv,ili barem najmanje je kriv u odnosu na rukovodstvo,koje ostavlja na cedilu sportski sektor svojim odlukama.Ovo je 18. igrac koji je napustio klub u ovom prelaznom roku.Ovolika fluktuacija se nije desila u istoriji FKP!

Djuro ima li kraja ?

pre 10 godina

Zamolio bi sve prave navijace Partizana na TOTALAN BOJKOT FK Partizana sve dok se ne promeni aktuelna uprava.
Dosta je bilo....nismo ti Djuro mi ovce ta sisanje.Kada bude video 1oo navijavaca valjda ce razumeti sta muslimo o njegovoj upravi!

AS Monaco - Serbian Fans

pre 10 godina

Ovi nasi ne zaobilaze Brisel, pocevsi od politicara. Sretno Mitre, sve najbolje u daljoj karijeri, na vreme si otisao iz ove JSL i ides u ligu gde se bar igra fudbal, a ne ova nasa vizija istog sa 3 zadnja vezna i neprestanim bunarenjem (cast Vojvodini).

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Za Acu nemam sta lose da kazem, decko se iz sveg srca borio za dres Partizana i hvala mu na tome.Jeste mlad i u neku ruku se slazem da je mozda mogao da ostane jos jednu sezonu kod nas ali s druge strane... otvorio mu se put ka napredovanju i sazrevanju u ozbiljnog fudbalera i to sad samo od njega zavisi, realno u ovoj nasoj nesrecnoj ligi moze samo da stagnira ili ne daj Boze da zaradi neku povredu jer je kod nas u JSL svaki drugi fudbaler kostolomac.Mitre zelim ti puno uspeha u nastavku karijere i da budes mnogo bolji nego ovde.Sto se tice ove nase uprave i predsednika ne znam sta da kazem, sije nam ga Djura pa to nije normalno i slazem se sa nekim predhodnim komentarima, krajnje je vreme za jedan ozbiljan protest jer ovako vise ne ide.Pa sad je deset puta gore nego kad su bili Zecevic i Bjekovic a vodje cute niko nista ne preduzima i tako godinama.Nije Djurica lud i glup zna on odakle mu preti opasnost pa je to na vreme masno namirio a zna se dobro da niko ne zeli da ujeda ruku koja ga hrani.Zato cemo mi koji stvarno volimo klub i dalje da jedemo sopstvenu dzigericu i da zavisimo od sake placenika.UPRAVA NAPOLjE

Duh

pre 10 godina

Decko ima potencijal, nema sta. Ali em ste uzeli objektivno male pare, em ste pustili jos jednog talentovanog igraca da ode u inostranstvo gde ce da propadne...I onda se nakon 7 godina vrati u Partizan,svoju drugu kucu,bez nje ne moze bla bla..Koliko puta vidjena prica

maminjo

pre 10 godina

Za ovog mladca maminjo ne bi ni trepnuo na ponudu ispod 10 milki. Mali je sad na cijeni poslije titule, em je napadač a oni imaju najveću cijenu pri transferu a partizan ga praktično za DZ daje.
Zdravkec za stopere koji imaju 11 utakmica službeni za dinamo uzima veću lovu. Stvarno loš menadzment neki u partizanovaca.

majstor

pre 10 godina

Ja samo hocu da se istrazi zbog cega se dize kredit i stavlja pod hipoteku Teleoptik ? Mitrovic 5 miliona, Lazar 7 miliona ! Zasto ?

gologomez

pre 10 godina

nije čudo da nismo u stanju nikoga da pobjedimo kad nam je tim katastrofa. mitrovica ne treba analizirati jer je otisao ali

- aksentijevic. katastrofa. ne zna u odbrani, ne zna dodati, ne zna nabaciti
- gulan. smotan, pokusava da centrira ali katastrofa
malbasic. katastrofa. ne zna da stopa loptu, ne zna da puca, pokusava da dribla a ne moze. za njega je babovic ronaldinjo.
- grbic. neprimjetan, ko da i ne igra
- ostojic. gdje ovaj igra? sta ovaj igra?
- obradovic. bolje da su krstajica vratili iz penzije.
- kojic. definitivno bolji od scepovica, ali ko nije.
- luka. samo srlja ko kokoš bez glave, ali bar se trudi.
- djemba djemba. najbolji igrac patrizana, ali daleko od moreire, žuke, mede, bar zasad. nekoliko pasova su mu olako presjecena. vjerovatno indisponiran saigracima.
-ninkovic. jel moze neko da mi objasni po cemu je ovaj decko navodno veliki talenat? centarsutevi su mu uglavnom loši, zaobljeni, mekani i neprecizni, korneri svaki vrlo kratak pred prvu stativu. dodavanje lose.

mnogo nam je loš tim, a navodni talenti samo izvikani bez neke osnove. mitrovic se valjda slucajno potrefio al nije cudo sto bas on ide a ne malbasic, aksentijevic...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

partizan je na tri igraca zaradio 15,1 miljon evra (lazar markovic, 10 ivan ivanov2,1 ,mitrovic 5 milona)).za te pare moze se napraviti odlican tim,ma da bar 6-7 miljona uloze u igraca ali ne ,nista partizan od ovih para nece videti..koja sramota;((!!

Aj vise pobedite nekog u grupnoj fazi

pre 10 godina

Tri Toletu, milion menadzeru, milion Djuri.
Ovde nagrada u obliku titule, opet sansa veca od svih drugih u startu da se zaradi u Evropi i da se kolac podeli ako izbore plasman u LE ili LS, a tamo krompir naravno u obliku bodova.

GROBARI PRNJAVOR

pre 10 godina

Znate li sta Djuric posjeduje u Republici Srpskoj tacnije u jednom selu kod Prnjavora,,,ja znam,,,a trebali bi svi da znaju to..medjutim nije na njemu nista nego na familiji,,trebalo bi se porijeklo provjeriti,vrijeme je,,,,

OGNJAN

pre 10 godina

Jezim se kad zamislim da ce nam Kojic biti prvi napadac. Pa on je gori i od onog Jovancica ako ga se neko seca. Pa nemoze se sa pojacanjima iz Rada i otpisanim fudbalerima iz srednjih evropskih klubova praviti ekipa.
Garantujem da su David Manga i Davidov bolji igraci od Malbasica.
Garantujem da je Pajovic 3x bolji od Ostojica.
Garantujem da je Pauljevic 2x bolji od Aksentijevica.
Ovaj Djemba mi nesto sumnjiv. Obradovic je dobar ja nasu *super ligicu*, jedino imam utisak da ce Fofana da razbije... Ako ima ko da mu dodaje loptu.... Sad se brinem i Thun kako cemo proci. Ah da, da ne zaboravim... Sada je moj utisak da je LUDOGOREC na nivou Jagodine od prilike.... I SRECNO MITRE I NE OKRECI GLAVU!!

Igor

pre 10 godina

Mamić bi za tu lovu razgovarao samo o njegovim kopačkama i dresu.Ipak je riječ o najboljem igraču evropskih prvaka za omladince,dok on za tu lovu prodaje praktički klošare.

cacanin

pre 10 godina

Glavu dajem da Mamic cita ovo i place od smeha, Bokca ti kakvi su ovo amateri ja bi ga uvaljo za bar 15 milki.(S, 10. avgust 2013 23:40)

Mamic, Mamic... pa sto ga Mamic nije kupio za 5.5 milki i kasnije na njemu zaradio 5 miliona?

Driv3r

pre 10 godina

Provereno, decko je prodat za 3,5mil nazalost, a odbijena je ponuda od 5mil i nesto jednog kluba iz Italije, jer je Jestrovic DAO REC Anderlehtu... Srbijo medju sljivama...

c7-5

pre 10 godina

Nikako ne bi trebalo da nastupi u plejofu za P. Čuvaće se povrede i biće totalno nezainteresovan.
(Gojko (.)(.), 10. avgust 2013 22:52)

Pises gluposti. Potpisao je zasto da se cuva?? Protiv Bugara odbio je zamenu i igrao sa zavojem na glavi?? A ima 18 godina?? I sada ti pises da ce da se cuva?? Mogu da razumem da se boji povrede, da ocekuje da potpise ugovor, ali sada kada je potpisao..cega da se plasi?? Bas ga briga ima ugovor u dzepu.

niki

pre 10 godina

Da li se neko seca mog komentara kada smo prodali Lolu Smiljanica? Tu sam konstatovao da je ovo sramota sta se radi u klubu,da cemo prodati i Stojketa,Ivanova,Lazara Markovica,Mitrovica,da necemo produziti ugovore sa Lazevskim i Miljkovicem,dovescemo istrosene i igrace ispod proseka za mnogo losiji nivo fudbala i dobro sam konstatovao. Ne smem nista da pricam protiv uprave,jer mi se nece objaviti komentar,ali mislim da sam jasan.

nenad

pre 10 godina

I sta cemo sada sa onim silnim izjavama Durica i Nadja kako Mitrovic SIGURNO ostaje ove godine? Sve ce se to zaboraviti za 2-3 nedelje pa onda sve ispocetka! Nadam se samo da novinari to nece tako brzo zaboraviti i da ce pitati ovu dvojicu za objasnjenje! A mogli su iduce godine zaraditi min. duplo vise.

k

pre 10 godina

Ej Srbijo, dokle smo mi dosli kad jedan mlad igrac sa 18 godina i jedne solidne sezone odmah ode. Pa zar ne moze neko da ga zadrzi!!!!!????? I to nije samo jedan, vec mnogo vise: Ljajic, Jovetic, Savic, Nastasic (nije odigral nijedan jedini mec za Partizan), Markovic... Izgleda da je onaj zakon da igrac pre 26. godine ne sme da ode iz Srbije bio jako dobar!!!!!!

ivanelo

pre 10 godina

malo ste uzeli do sad od transfera, ovo je sramno,dokle vise da prodaju sve sto valja pa Mamic neke nepoznate klince prodaje za desetine miliona a mi Mitrovica za ove pare.Ustajte grobari i svi na stadion da uklonimo ovo zlo,sto je mnogo mnogo je.

Djura

pre 10 godina

Bitno je da ne idu sudije iz naše lige, tako da nema problema. A i za pare nemojte da se sekirate, garantujem da je uzeto više od 5 miliona, e sad gde su otišle to je druga stvar.

Boban

pre 10 godina

Culi ste sta je decko koji ima nepunu sezonu u nogama izjavio prosle nedelje. Zar je losa odluka uzeti 5 mil za klinca koji je juce poceo da igra I vec smatra da je prevazisao Partizan?!?!?! Za sta nam je tacno neophodan? Za neki vrhunski rezultat u evropi? Paaaa sumnjam. Domacu titulu osvajamo i bez, kao sto bi i sa Mitrovicem.Ne dovodim u pitanje promenu rukovodstva, ali ne vidim carobni stapic kojim bi ova ili bilo koja druga,mogla da zadrzi klinca koji je umislio da je zreo za vise. Malom Mitrovicu puno srece I zdravlja.

twister

pre 10 godina

ahahhahaahhahahahah navijam za partizan al igrac je smesan, protiv ludogoreca nije se sastavio sa loptom protiv novog paraza gol sa penala,ja ne znam jel su ovi skauti iz Anderlehta coravi ili sta , doduse ako je ovo tacno za ovaj transfer

dzozey

pre 10 godina

Pet miliona i procenat od prodaje...puna kapa. On je odlican igrac, ali nama ne znaci mnogo. Ne moze on sam da nadoknadi to sto su ostali ocajni. Valjda ce da plate porez sad...ako ne plate, obavezno da se ispita poslovanje kluba, jer je nelogicno da posle toliko para od prodaje igraca, oni kao nemaju da plate porez.

dragče

pre 10 godina

U nedostatku informiacija aj piši bilo šta. Taj kvazi menadžer nema veze sa Mitrovićećem. Agencija iz Austrije zastupa Mitra, a ne "čokano" ili jezgrović. Momak ide Premijer ligu i to u London. Arsenal, Totenfem, Krustal palas,a PFC dobija minimum 8 miliona evra. Pametnom dovoljno. Pozdrav "obaveštenima" Dragi Kale

zoran

pre 10 godina

Da li ce konacno Tuzilastvo i policija da reaguju na ogromnu kradju u Partizanu, da je za vreme Dragana Djurica (coveka koji ni ne zna kako se koji igrac zove) preko 120 miliona evra uslo u klub i da je polovina tog novca nestala!!!
(Aki, 10. avgust 2013 22:50)

Ljudi sta je vama..? Kakvo tuzilashtvo, koji sud..? Gde je sud u sluchaju nestanka 50 miliona iz Zvezde..? Tako je isto i u Partizanu. Ko da sudi kad se zna da pare odlaze u politichke partije...jednu drzi Vuchic (Zvezda) drugu Dachic (Partizan)....ko ce njih da osudi, odnosno njihove partije..???

Kakv crni Djuric...pa, njega niko zivi ne pita...ona je mali od palube, kao i jadni Dzajic u Zvezdi.

Šta deca znaju?

pre 10 godina

Šta hoćete, vi kojima nikada ništa nije po volji? Iz dugova se mora izaći! Da li mislite da je bolje da se od šest dogura do 65 miliona duga? Oni koji žive u iluziji kako će država da plati i tih 65 i onih 15, ukupno 80 miliona evra, varaju se. Tih para nema niti će neko moći više da se igra državnim budžetom. Đavo dolazi po svoje, zato je neophodno ne biti u gubitku.

Kontrola

pre 10 godina

Pitam se gde odose toliki Evri prodali smo Ivanova,Markovica,Mitrovica,procenat od Jovetica,Manga,i td... plus dva mil. Evra od ucesca u Ligi Evrope za proslu sezonu!

tender

pre 10 godina

Pet miliona su velike pare. Da bude srecno i da decko opravda ulozeni novac i otvori put i drugima iz ovih krajeva. Pametan potez uprave Partizan. Sport je biznis a u biznisu pre svega treba novac zaraditi da bi opstao.

Branko S.

pre 10 godina

PRODAJA KLUBA - privatniku pod hitno!!!Ovako i ja mogu da budem Predsednik Kluba!Pitam se dokle ovako da neki anonimusi odlucuju o poslovanju "Pace" a kintu nisu ulozili u klub i njegovo poslovanje!?Prodajom jos jednog bisera Partizanove skole zamazuju oci velokoj armiji crno-belih navijaca!Pojacanja nikakva,ako se izuzme vremesni Djomba,igra nikakva - olako primljeni golovi na svakoj utakmici,(ona juce za neverovati tri laka komada od tima bez rezervi),sta da ocekujemo protiv Tuna!?Kakvu motivaciju ce imati Mitrovic kad vec zna da je "otisao"?Sramna odluka,mada ako Partizan ovisi o ovom talentovanom igracu onda je to samo dno dna,ipak je fudbal timska igra!Zato privatizacija pod hitno ionako SPS odavno vlada ovim klubom!Pa nece vise biti Kimeta,Djure snajdera i ostalih...Cik da objavite ovo,ionako svaki put pisem ali izgleda samom sebi bar olaksam nervozu.HVALA!UPRAVA NAPOLJE!!!

Sasa

pre 10 godina

Sve je to lepo, oce da ide iz ove zabokrecine i treba ga pustiti. Covek ima sansu da se finansijski obezbedi za ceo zivot, pa naravno da zeli da ode. Sa druge strane Partizan ima ugovor sa njim i treba da ga proda pod najpovolnijim uslovima.
Ali, ne znam zasto nikom nije palo na pamet, da kad prodaje mladog fudbalera, napravi ugovor sa njim da se vrati pred kraj kariere, kao iskusan igrac i odigra sezonu ili dve za klub. Na primer, Mitrovic se proda, za neke pare i potpise se ugovor sa njim na dve godine, koji pocinje u prvom prelaznom roku kad on napun 31 ili 32 godine. Dogovori se kolika ce mu biti plata i ugovor se osigura kod nekog od respektibilnih osiguravajucih kompanija u slucaju povrede. Tako Mitrovic, moze da ode kad zeli, ima 10 i vise godina da zaradi dobre pare a Partizan posle nekog vremena dobije nazad odlicnog igracak koji je jos uvek u snazi da odigra dobro.
Zamislite Zvezdu u zadnje dve sezone sa Vidicem, Stankovicem, Zigicem, Pantelicem, ili Partizan za 10 tak godina sa Nastasicem, Savicem, Ljajicem, Bambijem, Joveticem, Markovicem, Mitrovicem u punoj snazi.
Ne razumem se u pravila oko ugovora, ali ovo mi se ne cini nemogucim. Naravno, ima tu i potencijalnih problema, nece se svi talenti razviti u vrhunske igrace, ali ako bi se sad pocelo sa ovom praksom, za desetak godina bi nasi timovi poceli imati u svakoj sezoni par vrhunskih igraca. Mozda treba probati.

twister

pre 10 godina

ahahhahaahhahahahah navijam za partizan al igrac je smesan, protiv ludogoreca nije se sastavio sa loptom protiv novog paraza gol sa penala,ja ne znam jel su ovi skauti iz Anderlehta coravi ili sta , doduse ako je ovo tacno za ovaj transfer

cacanin

pre 10 godina

Glavu dajem da Mamic cita ovo i place od smeha, Bokca ti kakvi su ovo amateri ja bi ga uvaljo za bar 15 milki.(S, 10. avgust 2013 23:40)

Mamic, Mamic... pa sto ga Mamic nije kupio za 5.5 milki i kasnije na njemu zaradio 5 miliona?

Šta deca znaju?

pre 10 godina

Šta hoćete, vi kojima nikada ništa nije po volji? Iz dugova se mora izaći! Da li mislite da je bolje da se od šest dogura do 65 miliona duga? Oni koji žive u iluziji kako će država da plati i tih 65 i onih 15, ukupno 80 miliona evra, varaju se. Tih para nema niti će neko moći više da se igra državnim budžetom. Đavo dolazi po svoje, zato je neophodno ne biti u gubitku.

tender

pre 10 godina

Pet miliona su velike pare. Da bude srecno i da decko opravda ulozeni novac i otvori put i drugima iz ovih krajeva. Pametan potez uprave Partizan. Sport je biznis a u biznisu pre svega treba novac zaraditi da bi opstao.

dragče

pre 10 godina

U nedostatku informiacija aj piši bilo šta. Taj kvazi menadžer nema veze sa Mitrovićećem. Agencija iz Austrije zastupa Mitra, a ne "čokano" ili jezgrović. Momak ide Premijer ligu i to u London. Arsenal, Totenfem, Krustal palas,a PFC dobija minimum 8 miliona evra. Pametnom dovoljno. Pozdrav "obaveštenima" Dragi Kale

Boban

pre 10 godina

Culi ste sta je decko koji ima nepunu sezonu u nogama izjavio prosle nedelje. Zar je losa odluka uzeti 5 mil za klinca koji je juce poceo da igra I vec smatra da je prevazisao Partizan?!?!?! Za sta nam je tacno neophodan? Za neki vrhunski rezultat u evropi? Paaaa sumnjam. Domacu titulu osvajamo i bez, kao sto bi i sa Mitrovicem.Ne dovodim u pitanje promenu rukovodstva, ali ne vidim carobni stapic kojim bi ova ili bilo koja druga,mogla da zadrzi klinca koji je umislio da je zreo za vise. Malom Mitrovicu puno srece I zdravlja.

Sasa

pre 10 godina

Sve je to lepo, oce da ide iz ove zabokrecine i treba ga pustiti. Covek ima sansu da se finansijski obezbedi za ceo zivot, pa naravno da zeli da ode. Sa druge strane Partizan ima ugovor sa njim i treba da ga proda pod najpovolnijim uslovima.
Ali, ne znam zasto nikom nije palo na pamet, da kad prodaje mladog fudbalera, napravi ugovor sa njim da se vrati pred kraj kariere, kao iskusan igrac i odigra sezonu ili dve za klub. Na primer, Mitrovic se proda, za neke pare i potpise se ugovor sa njim na dve godine, koji pocinje u prvom prelaznom roku kad on napun 31 ili 32 godine. Dogovori se kolika ce mu biti plata i ugovor se osigura kod nekog od respektibilnih osiguravajucih kompanija u slucaju povrede. Tako Mitrovic, moze da ode kad zeli, ima 10 i vise godina da zaradi dobre pare a Partizan posle nekog vremena dobije nazad odlicnog igracak koji je jos uvek u snazi da odigra dobro.
Zamislite Zvezdu u zadnje dve sezone sa Vidicem, Stankovicem, Zigicem, Pantelicem, ili Partizan za 10 tak godina sa Nastasicem, Savicem, Ljajicem, Bambijem, Joveticem, Markovicem, Mitrovicem u punoj snazi.
Ne razumem se u pravila oko ugovora, ali ovo mi se ne cini nemogucim. Naravno, ima tu i potencijalnih problema, nece se svi talenti razviti u vrhunske igrace, ali ako bi se sad pocelo sa ovom praksom, za desetak godina bi nasi timovi poceli imati u svakoj sezoni par vrhunskih igraca. Mozda treba probati.

mimi

pre 10 godina

Dokaz da je klub u finansijskoj krizi.Vreme je da se oteraju svi iz uprave a da dodju Sava,Vjetrovic,Mijat i Batica,uz Drulovica kao trenera.Ovako vise ne moze.

danilo

pre 10 godina

Ovo je već van komentara...
Samo Specijalni sud, molim i pod hitno.
P.S. Ako je Vučić smeo na Miškovića, mora pod hitno na ove umrežene u Partizanu i Zvezdi...

dizel

pre 10 godina

tuga! nabolji igrac lige,svega 18 god i nisu mogli da ga zadrze barem jos jednu godinu? bolje da su njemu dali 400 000 e po sezoni,nego tamo neko kamari,ili bilo kom drugom strancu pa da odtane jos koju sezonu,nego igra za sicu,na dodjem ti,a fudbal nam je u raspadu,sramota,treba da uvedu pravilo pre 23. godine da se ne ide van zemlje i tacno,ovako nas pobedjuju irci,moldavci,bugari,ukrajinci...

Aj vise pobedite nekog u grupnoj fazi

pre 10 godina

Tri Toletu, milion menadzeru, milion Djuri.
Ovde nagrada u obliku titule, opet sansa veca od svih drugih u startu da se zaradi u Evropi i da se kolac podeli ako izbore plasman u LE ili LS, a tamo krompir naravno u obliku bodova.

k

pre 10 godina

Ej Srbijo, dokle smo mi dosli kad jedan mlad igrac sa 18 godina i jedne solidne sezone odmah ode. Pa zar ne moze neko da ga zadrzi!!!!!????? I to nije samo jedan, vec mnogo vise: Ljajic, Jovetic, Savic, Nastasic (nije odigral nijedan jedini mec za Partizan), Markovic... Izgleda da je onaj zakon da igrac pre 26. godine ne sme da ode iz Srbije bio jako dobar!!!!!!

djordjevic

pre 10 godina

Idi decko, sve najbolje! Boli me ovo mnogo kao navijaca Partizana, ali posto sam prvo i osnovno covek ne mogu drugom ljudskom bicu da zelim ZLO kakav je srpski fudbal.

Pametno tamo Mitre, na zapadu nema zezanja...Ili 100% od sebe dajes ili si 100% na klupi.

A ti Djuricu, uh uh uh...uh uh uh uh, samo kad prestane da ti stiti ledja onak ko ti ih stiti, TVORZA!

black

pre 10 godina

Ako je tacno da je dogovoren i procenat od sledece prodaje,40%,onda je to dobar posao,ali ako ne dodje Princ Tejgo kao zamena u napadu, i Bodurov ili igrac slicnog kvaliteta,tesko cemo proci Thun,a ovakvih problema kao veceras sa NP ce jos biti.
Istine radi,penal nije postojao,a poslednji gol bi trebalo da je video peti sudija iza gola.
I za kraj,Vuk nije kriv,ili barem najmanje je kriv u odnosu na rukovodstvo,koje ostavlja na cedilu sportski sektor svojim odlukama.Ovo je 18. igrac koji je napustio klub u ovom prelaznom roku.Ovolika fluktuacija se nije desila u istoriji FKP!

dzozey

pre 10 godina

Pet miliona i procenat od prodaje...puna kapa. On je odlican igrac, ali nama ne znaci mnogo. Ne moze on sam da nadoknadi to sto su ostali ocajni. Valjda ce da plate porez sad...ako ne plate, obavezno da se ispita poslovanje kluba, jer je nelogicno da posle toliko para od prodaje igraca, oni kao nemaju da plate porez.

Igor

pre 10 godina

Mamić bi za tu lovu razgovarao samo o njegovim kopačkama i dresu.Ipak je riječ o najboljem igraču evropskih prvaka za omladince,dok on za tu lovu prodaje praktički klošare.

Duh

pre 10 godina

Decko ima potencijal, nema sta. Ali em ste uzeli objektivno male pare, em ste pustili jos jednog talentovanog igraca da ode u inostranstvo gde ce da propadne...I onda se nakon 7 godina vrati u Partizan,svoju drugu kucu,bez nje ne moze bla bla..Koliko puta vidjena prica

c7-5

pre 10 godina

Nikako ne bi trebalo da nastupi u plejofu za P. Čuvaće se povrede i biće totalno nezainteresovan.
(Gojko (.)(.), 10. avgust 2013 22:52)

Pises gluposti. Potpisao je zasto da se cuva?? Protiv Bugara odbio je zamenu i igrao sa zavojem na glavi?? A ima 18 godina?? I sada ti pises da ce da se cuva?? Mogu da razumem da se boji povrede, da ocekuje da potpise ugovor, ali sada kada je potpisao..cega da se plasi?? Bas ga briga ima ugovor u dzepu.

Djura

pre 10 godina

Bitno je da ne idu sudije iz naše lige, tako da nema problema. A i za pare nemojte da se sekirate, garantujem da je uzeto više od 5 miliona, e sad gde su otišle to je druga stvar.

maminjo

pre 10 godina

Za ovog mladca maminjo ne bi ni trepnuo na ponudu ispod 10 milki. Mali je sad na cijeni poslije titule, em je napadač a oni imaju najveću cijenu pri transferu a partizan ga praktično za DZ daje.
Zdravkec za stopere koji imaju 11 utakmica službeni za dinamo uzima veću lovu. Stvarno loš menadzment neki u partizanovaca.

gologomez

pre 10 godina

nije čudo da nismo u stanju nikoga da pobjedimo kad nam je tim katastrofa. mitrovica ne treba analizirati jer je otisao ali

- aksentijevic. katastrofa. ne zna u odbrani, ne zna dodati, ne zna nabaciti
- gulan. smotan, pokusava da centrira ali katastrofa
malbasic. katastrofa. ne zna da stopa loptu, ne zna da puca, pokusava da dribla a ne moze. za njega je babovic ronaldinjo.
- grbic. neprimjetan, ko da i ne igra
- ostojic. gdje ovaj igra? sta ovaj igra?
- obradovic. bolje da su krstajica vratili iz penzije.
- kojic. definitivno bolji od scepovica, ali ko nije.
- luka. samo srlja ko kokoš bez glave, ali bar se trudi.
- djemba djemba. najbolji igrac patrizana, ali daleko od moreire, žuke, mede, bar zasad. nekoliko pasova su mu olako presjecena. vjerovatno indisponiran saigracima.
-ninkovic. jel moze neko da mi objasni po cemu je ovaj decko navodno veliki talenat? centarsutevi su mu uglavnom loši, zaobljeni, mekani i neprecizni, korneri svaki vrlo kratak pred prvu stativu. dodavanje lose.

mnogo nam je loš tim, a navodni talenti samo izvikani bez neke osnove. mitrovic se valjda slucajno potrefio al nije cudo sto bas on ide a ne malbasic, aksentijevic...

samo da dodam

pre 10 godina

Takođe, isti izvor navodi i da je Partizan imao čak i bolju ponudu, u vrednosti od 5,5 miliona evra koliko je navodno ponudio Udizene, ali iz nepoznatih razloga ona nije prihvaćena.

Djuro ima li kraja ?

pre 10 godina

Zamolio bi sve prave navijace Partizana na TOTALAN BOJKOT FK Partizana sve dok se ne promeni aktuelna uprava.
Dosta je bilo....nismo ti Djuro mi ovce ta sisanje.Kada bude video 1oo navijavaca valjda ce razumeti sta muslimo o njegovoj upravi!

Driv3r

pre 10 godina

Provereno, decko je prodat za 3,5mil nazalost, a odbijena je ponuda od 5mil i nesto jednog kluba iz Italije, jer je Jestrovic DAO REC Anderlehtu... Srbijo medju sljivama...

AS Monaco - Serbian Fans

pre 10 godina

Ovi nasi ne zaobilaze Brisel, pocevsi od politicara. Sretno Mitre, sve najbolje u daljoj karijeri, na vreme si otisao iz ove JSL i ides u ligu gde se bar igra fudbal, a ne ova nasa vizija istog sa 3 zadnja vezna i neprestanim bunarenjem (cast Vojvodini).

Crno beli

pre 10 godina

Prodali Markovica za 7 mil,Mitrovica za 5,Ivanova za 2, i jos im treba kredit,pa kao hipoteku daju Teleoptik,a pritom za pojacanja dali celih 200 000 eura.Gde je granica bahatosti Djurica i kompanije?

ivanelo

pre 10 godina

malo ste uzeli do sad od transfera, ovo je sramno,dokle vise da prodaju sve sto valja pa Mamic neke nepoznate klince prodaje za desetine miliona a mi Mitrovica za ove pare.Ustajte grobari i svi na stadion da uklonimo ovo zlo,sto je mnogo mnogo je.

Aki

pre 10 godina

Da li ce konacno Tuzilastvo i policija da reaguju na ogromnu kradju u Partizanu, da je za vreme Dragana Djurica (coveka koji ni ne zna kako se koji igrac zove) preko 120 miliona evra uslo u klub i da je polovina tog novca nestala!!!

zoran

pre 10 godina

Da li ce konacno Tuzilastvo i policija da reaguju na ogromnu kradju u Partizanu, da je za vreme Dragana Djurica (coveka koji ni ne zna kako se koji igrac zove) preko 120 miliona evra uslo u klub i da je polovina tog novca nestala!!!
(Aki, 10. avgust 2013 22:50)

Ljudi sta je vama..? Kakvo tuzilashtvo, koji sud..? Gde je sud u sluchaju nestanka 50 miliona iz Zvezde..? Tako je isto i u Partizanu. Ko da sudi kad se zna da pare odlaze u politichke partije...jednu drzi Vuchic (Zvezda) drugu Dachic (Partizan)....ko ce njih da osudi, odnosno njihove partije..???

Kakv crni Djuric...pa, njega niko zivi ne pita...ona je mali od palube, kao i jadni Dzajic u Zvezdi.

OGNJAN

pre 10 godina

Jezim se kad zamislim da ce nam Kojic biti prvi napadac. Pa on je gori i od onog Jovancica ako ga se neko seca. Pa nemoze se sa pojacanjima iz Rada i otpisanim fudbalerima iz srednjih evropskih klubova praviti ekipa.
Garantujem da su David Manga i Davidov bolji igraci od Malbasica.
Garantujem da je Pajovic 3x bolji od Ostojica.
Garantujem da je Pauljevic 2x bolji od Aksentijevica.
Ovaj Djemba mi nesto sumnjiv. Obradovic je dobar ja nasu *super ligicu*, jedino imam utisak da ce Fofana da razbije... Ako ima ko da mu dodaje loptu.... Sad se brinem i Thun kako cemo proci. Ah da, da ne zaboravim... Sada je moj utisak da je LUDOGOREC na nivou Jagodine od prilike.... I SRECNO MITRE I NE OKRECI GLAVU!!

majstor

pre 10 godina

Ja samo hocu da se istrazi zbog cega se dize kredit i stavlja pod hipoteku Teleoptik ? Mitrovic 5 miliona, Lazar 7 miliona ! Zasto ?

Rumpel Stickin

pre 10 godina

Za Acu nemam sta lose da kazem, decko se iz sveg srca borio za dres Partizana i hvala mu na tome.Jeste mlad i u neku ruku se slazem da je mozda mogao da ostane jos jednu sezonu kod nas ali s druge strane... otvorio mu se put ka napredovanju i sazrevanju u ozbiljnog fudbalera i to sad samo od njega zavisi, realno u ovoj nasoj nesrecnoj ligi moze samo da stagnira ili ne daj Boze da zaradi neku povredu jer je kod nas u JSL svaki drugi fudbaler kostolomac.Mitre zelim ti puno uspeha u nastavku karijere i da budes mnogo bolji nego ovde.Sto se tice ove nase uprave i predsednika ne znam sta da kazem, sije nam ga Djura pa to nije normalno i slazem se sa nekim predhodnim komentarima, krajnje je vreme za jedan ozbiljan protest jer ovako vise ne ide.Pa sad je deset puta gore nego kad su bili Zecevic i Bjekovic a vodje cute niko nista ne preduzima i tako godinama.Nije Djurica lud i glup zna on odakle mu preti opasnost pa je to na vreme masno namirio a zna se dobro da niko ne zeli da ujeda ruku koja ga hrani.Zato cemo mi koji stvarno volimo klub i dalje da jedemo sopstvenu dzigericu i da zavisimo od sake placenika.UPRAVA NAPOLjE

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

partizan je na tri igraca zaradio 15,1 miljon evra (lazar markovic, 10 ivan ivanov2,1 ,mitrovic 5 milona)).za te pare moze se napraviti odlican tim,ma da bar 6-7 miljona uloze u igraca ali ne ,nista partizan od ovih para nece videti..koja sramota;((!!

Sawa

pre 10 godina

Sramota! Malo li je para od Lazara i brata mu (za kojeg ne znamo koliko je placen niti kako je otisao), Ivanova, brisanje sa platnog spiska Smiljanica, Pauljevica, Eliomara...? I onda jos i Mitrovic.. Da je 10 miliona pa da se ne odbije, ali 5 smo mogli dobiti u svakom trenutku.. Znate li koliko on ima godina??? Pa sada je najavljen kao buduci bum u Evropi i brze-bolje pali.. Jeza me hvata! A Kezman bez dinara pravi ekipu Vojvodini..

GROBARI PRNJAVOR

pre 10 godina

Znate li sta Djuric posjeduje u Republici Srpskoj tacnije u jednom selu kod Prnjavora,,,ja znam,,,a trebali bi svi da znaju to..medjutim nije na njemu nista nego na familiji,,trebalo bi se porijeklo provjeriti,vrijeme je,,,,

mica

pre 10 godina

На неким другим сајтовима пише да је продат за 3.5 милиона евра. Шта је истина, неће се сазнати као ни За Марковића.

nenad

pre 10 godina

I sta cemo sada sa onim silnim izjavama Durica i Nadja kako Mitrovic SIGURNO ostaje ove godine? Sve ce se to zaboraviti za 2-3 nedelje pa onda sve ispocetka! Nadam se samo da novinari to nece tako brzo zaboraviti i da ce pitati ovu dvojicu za objasnjenje! A mogli su iduce godine zaraditi min. duplo vise.

niki

pre 10 godina

Da li se neko seca mog komentara kada smo prodali Lolu Smiljanica? Tu sam konstatovao da je ovo sramota sta se radi u klubu,da cemo prodati i Stojketa,Ivanova,Lazara Markovica,Mitrovica,da necemo produziti ugovore sa Lazevskim i Miljkovicem,dovescemo istrosene i igrace ispod proseka za mnogo losiji nivo fudbala i dobro sam konstatovao. Ne smem nista da pricam protiv uprave,jer mi se nece objaviti komentar,ali mislim da sam jasan.

Branko S.

pre 10 godina

PRODAJA KLUBA - privatniku pod hitno!!!Ovako i ja mogu da budem Predsednik Kluba!Pitam se dokle ovako da neki anonimusi odlucuju o poslovanju "Pace" a kintu nisu ulozili u klub i njegovo poslovanje!?Prodajom jos jednog bisera Partizanove skole zamazuju oci velokoj armiji crno-belih navijaca!Pojacanja nikakva,ako se izuzme vremesni Djomba,igra nikakva - olako primljeni golovi na svakoj utakmici,(ona juce za neverovati tri laka komada od tima bez rezervi),sta da ocekujemo protiv Tuna!?Kakvu motivaciju ce imati Mitrovic kad vec zna da je "otisao"?Sramna odluka,mada ako Partizan ovisi o ovom talentovanom igracu onda je to samo dno dna,ipak je fudbal timska igra!Zato privatizacija pod hitno ionako SPS odavno vlada ovim klubom!Pa nece vise biti Kimeta,Djure snajdera i ostalih...Cik da objavite ovo,ionako svaki put pisem ali izgleda samom sebi bar olaksam nervozu.HVALA!UPRAVA NAPOLJE!!!

Kontrola

pre 10 godina

Pitam se gde odose toliki Evri prodali smo Ivanova,Markovica,Mitrovica,procenat od Jovetica,Manga,i td... plus dva mil. Evra od ucesca u Ligi Evrope za proslu sezonu!