Ponedeljak, 05.08.2013.

20:55

"Vučić da snosi odgovornost"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da bi prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić trebalo da ima odgovornost, pošto već poseduje apsolutnu moć u zemlji.

Izvor:

"Vuèiæ da snosi odgovornost" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

203 Komentari

Sortiraj po:

Boris, Ivica, Mirko, Branko, i jos stotine njih...

pre 10 godina

@Steva...Brate, na pogresnoj si vesti. Ovde se ne prica o vladi od pre sto godina, vec o novoj vladi, koja je resila da sve bude regularno! Jer, u poslednjih desetak godina, regularno je bilo ISKLJUCIVO kada je partizan bio prvak! Jadno, da jadnije ne moze biti...

Стева

pre 10 godina

Каква цензура влада на овом сајту :( Ко у најцрњим удбашким данима 1946,47,48... Само наставите тако, љубитељи лика и дела Александра Вучића, има нас доста који добро знамо ко је и какав је и одакле се изгнездио нови Крцун.

nick

pre 10 godina

Obaveze pre "širenja". Zbog vaše politike, tj što Voši niste dali 200k evra za Tepica koje dugujete 5 godina, nego te pare koristi za dovođenje jakih pojačanja da biste ostali dominantni, Vosa nije ušla u legalno izborenu ABA ligu, i poslednjih dana ih je napustio CEO stručni štab i svi najbolji igrači, ali medije to ne tangira, jer to nije "institucija srpstva, naš kkp"...

Legal Alien

pre 10 godina

Moje vidjenje ove situacije je da se nista alarmantno ne desava u Partizanu. Malo skripe finansije, na kraju ce biti tresla se gora, rodio se mis. Vujosevic malo gubi zivce, nema vise na silu, pa mora da prica. Da ironija bude veca, kuknjava kako se nema para, kako se krpi kraj sa krajom, a od 12 igraca, 10-orica su reprezentativci svojih zemalja i imaju malo vece zarade za ove nase uslove.

Dax

pre 10 godina

To se kod nas kaže:Zaigrala mečka i pred vašim vratima! Sad vi promenite ima,prodajte grb,spojite se sa nekim klubom 'van' Beograda,pa pocnite iz pocetka! Ne smej se tudjoj nesreci.

Sin po materi

pre 10 godina

Za one koji su prespavali poslednjih 12 godina, ovo je samo mala dramatizacija vrhunskog dramaturga Duleta. Sada se budi nada i kuraznost komsijama da bi hladan tus bio vrhunac drame kada se osvoji i trinaesta uzastopna titula. A onda malo sale na temu sledece sezone i tako do kraja vremena, svake godine titula.

Sasa

pre 10 godina

evo tebi ce licno da odgovara, hahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 6. avgust 2013 07:59)

Nece njemu, nego "grobarima" - idu izbori.

stastopojo

pre 10 godina

Za sve njih a i za sve vas je lek jedino Pol Pot. Ukinite profesionalne sportske klubove kao i sve firme koje posluju u gubicima, a radnike koji inace nista ne rade u tim firmama poslati na selo zajedno sa zaludnim ljudima koji trose zivotnu snagu na pisanje gluposti. Ako neki Kambodzanci znaju srpski pa jos i citaju ovo, izvinjavam im se

Glasac

pre 10 godina

Pa i Partizan i Zvezda su gubitasi kao i JAT i slicni pa ili ih privatizujte, mada su oni vec privatizovani jer sav novac ide u privatne dzepove dok "minus" ide na racun klubova ili ih zatvorite. Dok su plate u Srbiji 20-30.000 dinara njima su plate po desetak hiljada evra a trenerima i par stotina hiljada evra. Ako vam je toliko stalo do klubova koji su vam dali a i dalje daju bogatstvo onda se odreknite plata na jedno godinu dve i ima da izadjete iz minusa cas posla.

A bilo ti je nekada lepo

pre 10 godina

kako neko drugi moze da snosi odgovornost za vase ne placenje poreza. da bi dobio pare od drzave moras malo i da das. da znas da trazis sponzore ko sto blebeces po novinama imali bi budzet ko barsa ako ne i veci. zato cutite i radite nesto

bulik

pre 10 godina

Kako je neko ovde kratkog pamćenja...neko ovde priča o ne vraćanju dugova,stvaranju nemarno istih,lošem poslovanju,neplaćanju igrača...
Ajde navijači kluba koji ne postoji,stvarno bi mogli malo da budete ljudi pre svega. Znate na koji način je spasavano kompletno sd zvezda. Sada ostavite nas da spasavamo naš najveći klub od propasti,mada znamo svi koliko vam upravo taj bode oči...

Dr.Mabuzo

pre 10 godina

Partizan zaista jeste institucija, i fenomen u evropskim razmerama.
Cinjenica je da mu treba pomoci, ali da cinjenica je i da finansije i poslovanje kluba moraju biti javne.
Ne moze Dule da kuka a kajmak od prodaje da ne prikazuju.
Ni ta zvezda bez palrtizana (a i obrnuto) ne vredi nista.
Ako drzava nemoze da pomogne , neka im nadje nekog Arapina da izdvoji dzeparac i ulozi u evropski brand.
Mada mislim da Vucic zateze do poslednjeg trenutka , da bi se na kraju pojavio kao spasilac i pokupio bodove i u gostima.

Spasite partizan, jer bez njega nema ni domace a bogami ni Jadranske lige (kao ni bez Zvezde,Cibone ili olimpije)

s t v

pre 10 godina

Nadam se da će objaviti kada bude licitacija za grb Partizana, hteo bi da ga kupim, ima u sredini crvenu zvezdu.
Ma, šalim se skupljam samo vredne stvari.
(kolekcionar, 5. avgust 2013 23:55)

Nikada, rođače, nikada.
Možemo propasti i ugasiti se, ali imamo čast i obraz i grb NIKADA nećemo davati u zalog kao neki koji pričaju o poštenju.
Drugo, jasno mi je da omalovažavaš naš grb zbog zvezde u sredini. i ja mislim da je to najlošiji deo grba.
I zato hajde u Železnik na trening drmanja koševa. Počinje sezona.

rj

pre 10 godina

Privatizacija! Da su ta dva nasa najveca kluba bila privatizovana pre 10-15 godina sa parama koje su u medjuvremenu dobili danas bi bili evropski giganti... Ovako svake godine dobijas od drzave ogromne pare, trosis neplanski...

Zare

pre 10 godina

Pa Vujosevicu prvo izadjite sa cistim informacijama kako je trosen novac u Partizanu,kolike su plate,koliko je drzava davala a koliko ste sami uspevali da obezbedite i to u zadnjih 15ak godina bas kao sto je i zvezda uradila pa tek onda mozes da trazis nesto drugo...

Петар

pre 10 godina

Свака част Вујошевићу на освојеним титулама, али он не треба да буде изнад државе. Држава је до 31.3.2013. омогућила репрограм дугова за све привредне субјекте. То право су искористили и ФК Црвена Звезда и ФК Партизан (Вујошевић би то морао да зна као председник СД). Међутим, неко у КК Партизан сматра да то не мора да уради и да је довољно галамити преко новина и телевизије. Неко у КК Партизан није желео да уради репрограм у законском року, сматрајући вероватно да се захтев државних орагана на њих не односи (они су изнад државе). Крајње је време да одговорни за финансијске пропусте престане да се крије иза титула КК Партизан и ослободи своје место способнијем. Докле ћемо окривљавати друге за своје глупости?

Sibilio

pre 10 godina

@777 Da ne bi razmišljao, evo spiska: Zmago Sagadin, Borislav Dzakovic, Tom Ludvig, Jovica Antonic, Momir Milatovic, Stevan Karadzic, Miroslav Nikolic, ZoranKreckovic, Aleksandar Trifunovic, Dragan Sakota, Milan Skobalj, Aco Petrovic, Mihajlo Uvalin, Sasa Nikitovic, Milivoje Lazic, Vlada Vukojicic, Dejan Radonjić...i naravno nikada prezaljeni Svetislav Pesic(2 puta). Siguran sam da su svi oni zajedno uzeli više novca od DV. A gde su tek oni iz FMP-a?

danilo

pre 10 godina

aman, prijatelju, niko ne osporava vaše titule. međutim, vi osporavate naše ranije uspehe, kao, šljaka i tome slično. a mi smo osvojili evropski trofej pre nego što ste vi osvojili prvu titulu, alo! mnogo ste, bre, smešni... vi ste lažna institucija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavrilo, 6. avgust 2013 01:34)
Niko ne osporava vaše titule...vi ste lažna institucija?
Za prvake Evrope, jedine prvake Srbije u istoriji, tim koji je osvajao ABA ligu duplo više puta nego svi ostali zajedno, koji je iz Evrope dao najviše NBA igrača i od 10 najboljih evropskih igrača u istoriji bar 4 za sada, napisati lažna institucija?!?!
Prijatelju, postoji nauka koja se zove logika i može se sresti u životu, uz malo truda...

Alf Melmakovich

pre 10 godina

A Zvezda moze da plati 2,5% poreza i to je to. Lepo boga mi, lepo. Vidi se ta jednakost na svakom koraku. (Rak Sebastijan, 06. avgust 2013 00:29)
Isto to je nuđeno svima pa i parrizanu,zašto nije prihvatio?Trebalo je samo da kada je nuđen reprogram duga uradi to i nastavi da plaća svoje mesečne obaveze redovno a stari dug na rate po ugovoru...a sada traže reprogram celpg duga do danas...Znači ko je na to pristao u određenom roku je budala,a dule ispade maher...e pa neće moći!!!

slobodan

pre 10 godina

Nije mi samo jasno, zašto trener stalno priča o finansijama, njegovo je da trenira a kad god počne neka tema, prvo što kaže...imamo mali budžet itd...
Ima li u Partizanu još neka služba koja se bavi finansijama a to je najmanje posao trenera..otkad se treneri mešaju u finansije, njihovo je da vežbaju i uvežbaju ekipu pred takmičenje...Ovako ispada da u Partizanu nema finansijskog direktora već samo priča trener.

c7-5

pre 10 godina

.a viii,pa to je sve takodje proslost.a sad porez na naplatu!skratih ti text,ne moze da stane,a i samras
(duledudule, 5. avgust 2013 23:43)

Proslost??? Proslost je kada blebeces svaki drugi dan o tituli od pre 22 godine a kada si osvajac ABA lige i prvak Srbije kao ove godine ..e to je decko SADASNJOST. A ako trebam da pisem o proslosti...mnogo moram da kucam. Za tebe je dovoljna samo ova sezona a to je sadasnjost. To sam vec napisao, cisto da te potsetim sta je sadasnjost.

777

pre 10 godina

Koliko si uzeo od Partizana Dule u poslednjih 10 godina?
Za te pare bi celu ligu mogao da kupis a neces da pomognes sam nego trazis da navijaci i politicari spasavaju klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 5. avgust 2013 22:34)

Verovatno onoliko koliko je titula Partizanu doneo. A sada pitanje za tebe, koliko je Pesic i to dva puta uzeo od Zvezde i sta je osvojio sa Zvezdom?? O drugim trenerima, ni sam ne znam koliko ih je bilo i promasenim strancima koji su se prosetali kroz Zvezdu i debelo placeni da ne pisem. Bacene debele pare i isplaceno do poslednjeg dolara.. Jado...

Gavrilo

pre 10 godina

Prijatelju, a da se ipak držimo istine?Vaša dominacija je stala l955. dok se košarka igrala na šljaci i dok je bilo deset klubova u celoj zemlji.Devedesetih ste osvojili 3 titule prvaka za deset godina i to je bilo sve.Mi smo osvojili 4 titule prvaka, pet kupova, jednu titulu šampiona Evrope i još jednom igrali u F4 za tih istih deset godina.Možemo da nastavimo tamo gde smo stali u devedesetim, a?P.S. Man'te bre da poredite nešto što nije poredivo!
(danilo, 05. avgust 2013 23:24) aman, prijatelju, niko ne osporava vaše titule. međutim, vi osporavate naše ranije uspehe, kao, šljaka i tome slično. a mi smo osvojili evropski trofej pre nego što ste vi osvojili prvu titulu, alo! mnogo ste, bre, smešni... vi ste lažna institucija.

Mirko

pre 10 godina

Ovaj čovek samo kuka i zapomaže. Uvek su oni najbezobzirniji, najgrublji bili najveće pi.ke kad im udariš šamar - izgleda je ista situacija i sa njim. Čovek koji bije sudije, psuje ih i preti smrću, sada kuka i zapomaže?

Premijer i prvi čovek vlade je Partizanovac,što ne tražiš od njega sve to? To je sve u njegovom resoru i odgovornosti.

"Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti...
(veliki strumf, 5. avgust 2013 21:51)
Kao poreski obveznik VEC DAJES pare da dodje neki Amer da daje kos i to za PRIVATNI klub promenjenog imena dok tvoj stoji zamrznut! To tebi lici na uvodjenje REDA? Slep si pored ociju!!Jedini koji se ovde bogati je Covic!
(mrgud, 6. avgust 2013 00:26)

Mogao bi da mi objasniš na čemu to zarađuje Čović? Prodaja igrača? Nema je. Samo sponzori i vraćanje dugova. A mogao bi i da odgovoriš na neko od pitanja iz posta koji si komentarisao.

autostoper

pre 10 godina

Pa nije Vucic izmislio dugove.Ti dugovi su nastali pogresnim radom.Toliko igraca prodatih za jake klubove pa gde su tolike pare.Pune dvorane,perfektne uslove,rezultati,sve je Partizan imao.Neko je u prethodnim komentarima rekao odakle je Zvezda imala pare da placa igrace poput Bjelice,Keselja...Bjelica je dosao iz nekog austrijskog tima,Keselj je vidjen na univerzijadi.Mike Taylor i Kikanovic su bili skuplji.I da Partizan nije likovao u propadanju Zvezde ne bi rezultat poslednje utakmice stare zvezde i partizana bio 117-68 .Da ste sportska institucija ne bi ponizavali tada skoro ugasenog rivala.

pantani40

pre 10 godina

Pa nije Vucic izmislio dugove.Ti dugovi su nastali pogresnim radom.Toliko igraca prodatih za jake klubove pa gde su tolike pare.Pune dvorane,perfektne uslove,rezultati,sve je Partizan imao.Neko je u prethodnim komentarima rekao odakle je Zvezda imala pare da placa igrace poput Bjelice,Keselja...Bjelica je dosao iz nekog austrijskog tima,Keselj je vidjen na univerzijadi.Mike Taylor i Kikanovic su bili skuplji.I da Partizan nije likovao u propadanju Zvezde ne bi rezultat poslednje utakmice stare zvezde i partizana bio 117-68 .Da ste sportska institucija ne bi ponizavali tada skoro ugasenog rivala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (autostoper, 6. avgust 2013 01:05
KOSARKA: Partizan pobedio Crvenu Zvezdu (82:54)... . vidi se iz rezultata da ste se digli iz pepela ,nije ni 30 razlike :)

Mladen

pre 10 godina

Toliko godina vladavine u košarci,a grcate u dugovima.Bez komentara.Nije tačno da ti Vučič neće pomoći,vidiš da će da angažuje ovoga Dominik Stros Kana samo da ti se partizan ne ugasi.

bratanac

pre 10 godina

Ne može država da finasira sportske klubove šta je vama ponašate se kao deca komunizma. Dosta te INFANTILNOSTI.
Ps. klubovi su privatni sektor u svakoj normalnoj državi. Nađite privatna lica da vas finasiraju, to je to, kakva država kakvi bakrači.
(Andjela, 6. avgust 2013 00:03)

Partizan traži da mu država omogući da plati porez... A mogla bi da objasniš po kom osnovu državne kompanije: Telekom, Dunav osiguranje, Aerodrom Beograd i Air Serbia (do sada JAT) sponzorišu privatni klub Crvena Zvezda Beograd i da li su ikada raspisale javne nabavke za sponzorstvo???

mrgud

pre 10 godina

Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti. A sto bih ja kao poreski obveznik davao novac da dodje neki Amer ovde i ubacuje loptu u kos, ili sto bih placao Duletu i Todoricu da se bogate? Ako ne umeju da posluju - cao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 5. avgust 2013 21:51)
Kao poreski obveznik VEC DAJES pare da dodje neki Amer da daje kos i to za PRIVATNI klub promenjenog imena dok tvoj stoji zamrznut! To tebi lici na uvodjenje REDA? Slep si pored ociju!!Jedini koji se ovde bogati je Covic!

marko

pre 10 godina

E Dule,Dule...sad places, a likovo si dok je drzava urusavala SD Crvenu Zvezdu!!!
Svakoj vladavini dodje kraj, pa tako i vasoj!
Bicete tamo gde vam je uvek i bilo mesto!!!

dzoni

pre 10 godina

Neka doticni objasni kako to da klub koji godinama unazad prodaje igrace vrhunskim klubovima dospe u ovakvu situaciju(+mts ugovor+skori final4 gde su zaradjene takodje velike svote novca). Ja sam delija, ali sam postovao ovog coveka dok
je bio trener a ne politicar, tada je imao rezultate a sada je u novinama samo zbog kontraverznih izjava. Sve ovo se odnosi i na fk Crvena
zvezda(prihodi a ogroman dug)

UPPR

pre 10 godina

A je li moze meni neko da objasni kako je taj "neprikosnoveni" dug za porez smanjen onoj Zvezdi na 2,5% svoje vrednosti? Drzava je u 3. kategoriji poverilaca zajedno sa Milosem Vujanicem. Ko je odobrio to (koji sudija)? Bilo bi zanimljivo istraziti malo taj unapred pripremljeni plan reorganizacija.

rodrigo

pre 10 godina

Razumem da država pomaže vaterpolo i odbojku jer je tu mala zarada.Ali pomagati vrhunske fudbalske i košarkaške klubove nije u redu.Toliko prodatih igrača,gde su sve te pare otišle?U privatne džepove,a sad traže pomoć od države.Može ali prvo krivična odgovornost za sve one koji su napravili dugove.

Ova sezona

pre 10 godina

Evo ga napredak, bar je ova godina pocela zasmejavajucim izjavama, a ne prepucavanjem kao prosla. Bravo Dule, pocinjes da ucis,ima nade,ima nade...

Andjela

pre 10 godina

Ne može država da finasira sportske klubove šta je vama ponašate se kao deca komunizma. Dosta te INFANTILNOSTI.
Ps. klubovi su privatni sektor u svakoj normalnoj državi. Nađite privatna lica da vas finasiraju, to je to, kakva država kakvi bakrači.

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Ja mislim da smo se svi radovali pobedama nase reprezentacije od kojih je, ruku na srce, bar 90% kosarkasa trenirao, otkrio, stvorio, doticni. Kada su pocela da igraju deca koja nisu prosla partizanovu skolu poceli su i porazi. To je realnost, a vi kako hocete. Drugo, u partizanu se rusi sistem rada, od klinaca do prvog tima, u Zvezdi tako nesto nikada nije postojalo, bar rezultatski nije. Trece, ne razumem sta Vucic ima da se sastaje sa navijacima?!?! Sta je to, huligani, najglasniji pevaci, obezbedjenje sa splavova, zanimanje?? Cetvrto, nemojte misliti da zelim da branim doticnoga, nacitan i obrazovan covek poput njega nikako ne treba da se ponasa kao kocijas. Covic je uzeo zvezdi ime, potplatice navijace da FMP postane Zvezda, niko nista nece reci, uzece i titulu, a onda jednog dana kada nam Repka bude gubila od trecerazrednih timova nemoj djavo da Vam bude kriv. Procitajte malo sta kazu Francuzi kako se radi u Partizanu.

rade

pre 10 godina

Najbolje je kad Dervis i njegova saka jada pokusaju drzavni udar...a mi ne prestajemo da se smejemo...
(Antidervis, 5. avgust 2013 22:35)

A koji ste to vi?

Mishko

pre 10 godina

@ (ko se boji vuka jos?, 5. avgust 2013 23:37)

Mozda i jesi u pravu za kosarku, iako sam ZVEZDAS, nemam problem da to priznam... ali ako jesi, onda je i u fudbalu upravo onog momenta nastao pad (repke i klubova) otkad je upravo taj Partizan krenuo da se ponasa kako se ponasa u zadnjih 6 godina... Toliko!

danilo

pre 10 godina

(danilo, 05. avgust 2013 21:16) prijatelju, niko ne spori da je Dule legenda. problem je u tome što ste vi, grobari, na čelu sa dotičnim, umislili da su vaši klubovi neke institucije. sad ćete biti institucija bez para, kao i većina institucija u Srbiji, pa ćete se malo prizemljiti. a mi ćemo da nastavimo tamo gde smo stali 90-ih. živ bio pa video!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavrilo, 5. avgust 2013 22:12)
Prijatelju, a da se ipak držimo istine?
Vaša dominacija je stala l955. dok se košarka igrala na šljaci i dok je bilo deset klubova u celoj zemlji.
Devedesetih ste osvojili 3 titule prvaka za deset godina i to je bilo sve.
Mi smo osvojili 4 titule prvaka, pet kupova, jednu titulu šampiona Evrope i još jednom igrali u F4 za tih istih deset godina.
Možemo da nastavimo tamo gde smo stali u devedesetim, a?
P.S. Man'te bre da poredite nešto što nije poredivo!

Ljubo

pre 10 godina

Prozivkama na odgovornost nikad kraja. Baš me zanima sledeći naslov, kada država pomogne partizanu (što verujem da hoće) da li će se DV javno ivinuti svim ljdima koje proziva svih proteklih meseci (a i godina).
Biće ipak na kraju "mir,mir, mir, niko nije kriv, ..."

koja

pre 10 godina

Ovaj nece dobiti moj glas vise nikada , ali nikada!
Prvi put nekipoliticar toliko se bori da unisti jedan klub do sada da je to neverovatno .

A ima naas ipak 30 % u ovoj drzavi .

Duca

pre 10 godina

Ovo mu se verovatno desava jer je likovao kad je bivsi rezim davio Zvezdu godinama. Pa Dule nije ovo nista specijalno, ovako svi ostali klubovi u Srbiji zive. Ne dovode Kobije Brajanta jer ne mogu da ga plate. Porez mora da se plati.

Stojan

pre 10 godina

Ako klub (fudbalski, kosharkashki, vaterpolo,...) ne moze da se izdrzava, onda kao nesposoban treba da nestane, tj., da se skine drzavi sa grbace. To Vam je isto, ako domacinstvo ne moze da zaradi da placa struju, stanarinu, tv pretplatu i ostalo, zahteva (kukumace) da mu drzava placa. Molim Vas, zar je prebacivanje lopte preko mreze, ubacivanje iste u gol ili kosh toliko vazno da drzava treba da placa a treneri, igraci, funkcioneri da dobijaju ogromne svote. Zao mi je ove nove fudbalske zvede koja je doshla u Barselonu (pogledajte za koju sumu) ako je zaista boleastan. Ali suma koju dobija za potpis ugovora je sramna za moderno cevecanstvo. Zarade sportista su najveci paradoks u istoriji ljudskog drushtva. Josh da im drzava placa od svoje crkavije. Konstatacija da je Vucic taj koji treba da "prelomi" mnogo govori kakvi su nashi treneri i sportski funkcioneri. Sport je vazan ali u mnogim uredjenim zamljama (Shvajcarska, Danska, Svedska, i dr) se neuspeh ili uspeh ekipe ne analizira toliko detaljno kao kod nas. Pogledajte koliko "Politika" raspreda u danashnjem broju o vrsnom sportisti Djokovicu. Vaznije je da imamo uredjenu drzavu sa dobrim (normalnim) institucijama nego lazne klubove koji su neuspeshni cim odu van zemlje.
Stojan Radenovic

kolekcionar

pre 10 godina

Nadam se da će objaviti kada bude licitacija za grb Partizana, hteo bi da ga kupim, ima u sredini crvenu zvezdu.
Ma, šalim se skupljam samo vredne stvari.

SrbDk

pre 10 godina

Smešno. . dobri vam ljudi rade u marketingu i menadžmentu kada kao šampioni ne možete skupiti sponzore. Ne razumem!!! Dule šuti. . pametniji si.

leto

pre 10 godina

Niko nikad nije imao 6 miliona evra budžet u jednoj sezoni,i posle će opet da pričaju kako ih je država gasila!Plaćanjem skupih Pešića,Šakote,Sagadina,Ekezija,Skuni Pena,Avodžobija,vas je država gasila?robertsa ste platili 400 000e pa ga oterali,a psole za 300 000 e postao jedna od najcenjenijih 4ki u Evroligi,jel vam je i za to kriva država?

Fudbalski

pre 10 godina

Gledajuci prvih par komentara po popularnosti, ispada da je udario "junak na junaka" odnosno partizan vs. zvezda. I sve bi to bilo ok, da nije jednog. Beograd nije Srbija (i obrnuto). A sta nas briga sto jedan klub iz prestonice ima muke da sastavi petorku? Pa jedan klub sa stogodisnjom tradicujom se ugasio!! Isto je iz zemlje Srbije. Sta cemo sa tim?

frenky simao

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
MVP i najbolji strelac ABA lige 2005. i 2006. godine - Dejan Milojević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine – 22 567 gledalaca
Nenad Krstić, Kosta Perović i Jan Vesely su direktno iz Partizana otišli u NBA ligu
Utakmice sa Phoenixom i Denverom 2009. godine

Stefan

pre 10 godina

Koje spinovanje, da covek ne poveruje. Pred veciti derbi na SOSu izjavljuje kako Partizan ne moze da se bori sa jednom vezanom rukom (naravno bez obrazlozenja kako je to njima ruka vezana), prodje derbi, uzese titulu nista se nije desilo..Evo sada ovo , pored svih cinjenica koje ne idu na ruku ni njemu ni rukovodstvu KKP , on prosijaci i molim te lepo ponasa se ko da je drzava obavezna samo da njima pomaze, malo je bilo 10 + godina. KATANAC

duledudule

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević


(frenky simao, 5. avgust 2013 23:23)
bla,bla,bla,bolje napravi sebi neki dobar CV i nadji posao,sta si sacuvao taj text ko da ti je od zivotnog znacaja...kao sto i sami kazete,zvezda je bila prvak evrope u fudbalu,a sada je tu gde je.a viii,pa to je sve takodje proslost.a sad porez na naplatu!skratih ti text,ne moze da stane,a i samras

chera-bera

pre 10 godina

Dule ne razume neke stvari. Malo mu je što 12 godina uzastopno ne dozvoljava bolji život naroda. Kakav je produžižće agoniju bar još 5, 6 godina.

kzen

pre 10 godina

Nema sta drzava da spasava neprofitabilne klubove parama iz budzeta, ako ne mogu sami da se finansiraju prodajom karata ili nalazenjem sponzora iz privrede i treba a se ugase, drzava moze parama iz budzeta da pomaze samo tri bazicna sporta, sve ostalo mora se finasirati po trzisnim principima.

boll

pre 10 godina

Ja mislim da smo se svi radovali pobedama nase reprezentacije od kojih je, ruku na srce, bar 90% kosarkasa trenirao, otkrio, stvorio, doticni. Kada su pocela da igraju deca koja nisu prosla partizanovu skolu poceli su i porazi. To je realnost, a vi kako hocete. Drugo, u partizanu se rusi sistem rada, od klinaca do prvog tima, u Zvezdi tako nesto nikada nije postojalo(ko se boji vuka jos?,05. avgust 2013 23:3 Pogrešno mislš jer te igrače niti je pronašao niti stvorio Vujošević ili Partizan.To što su odredjeni period proveli u Partizanu ne može se reći da ih je Partizan stvorio.Od Kićanovića,Divca do Krstića sve su to igrači koji su potekli u manjim klubovima,koje,zbog centralističke politike koju država vodi decenijama,nisu mogli da zadrže.Slično je i kada je Zvezda u pitanju.Znači sutra da se ugase i Partizan i Zvezda to neće uticati značajno na našu košarku.Koliko domaćih košarkaša ima u tri najbolja kluba.Zato što Partizan uzima mlade košarkaše iz drugih zemalja,koje uz to dobro plaća,klubovi poput Sloge,Borca,Spartaka su pred zatvaranjem.A ti klubovi su dali mnogo više reprezantivaca od Partizana i Zvezde.Znači problem sa nedostatkom kvalitetnih košarkaša je taj što mali klubovi nemaju sredstava i stručnjake za pronalaženje novih talenata,a pri tome klubovi koji imaju pare kupuju strance.

Stanislav

pre 10 godina

Ko je hapsio Dzajica,ko je srozao FK i KK Crvena Zvezda?Zna se.Pa niko nije kukao i plakao nego je radio da se to stanje resi.Boze me sacuvaj koje komentare ovaj iz Partizana iznosi.Sad kad je kriza,svi su krivi,a gde su bili proslih godina kad je bilo obrnuto?I sta sad cekaju?Da vam Delije placaju dugove.NE VEREJUM STA SEBI OVDE NEKI DOZVOLJAVAJU?

Gavrilo

pre 10 godina

Sada će 200 zvezdaša da ostavi komentare, visprene kao uvek:1)Katanac!2)Umukni!3) A radovali ste se kada smo mi pravili dug od 18 miliona evra i ništa nismo osvojili!4)Grobar srpske košarke!5)Gepek- majstor i car štipanja! Očekujem malo više kreativnosti pošto je čovek samo jedan običan, veliki trener koji ima petlju da kaže šta misli a zna to i da sroči.Znam da je navijačka armija komšija slepa od mržnje prema Duletu ali nadjite svetlo u mraku i poeziju u životu...
(danilo, 05. avgust 2013 21:16) prijatelju, niko ne spori da je Dule legenda. problem je u tome što ste vi, grobari, na čelu sa dotičnim, umislili da su vaši klubovi neke institucije. sad ćete biti institucija bez para, kao i većina institucija u Srbiji, pa ćete se malo prizemljiti. a mi ćemo da nastavimo tamo gde smo stali 90-ih. živ bio pa video!

koja

pre 10 godina

Koliko si uzeo od Partizana Dule u poslednjih 10 godina?
Za te pare bi celu ligu mogao da kupis a neces da pomognes sam nego trazis da navijaci i politicari spasavaju klub.

dzozey

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
Cim se ti potpisujes "dominiraj", moram da pretpostavim da si bivsi navijac Partizana koji sad navija za Zvezdu, jer to jedino ima smisla.

Zeleni Zub

pre 10 godina

bla bla bla. Smara dv, bolje bi mu bilo da ne proziva vucica, nije mu to covic. U ostalom, Reprogramirajte dug. Nadjite sponzore. Smanjite plate. Pozajmite se. Podignite kredit. Fuzija sa drugim klubom, prodajte igrace. Tim redosledom. Bez kukanja, pateticno i licemerno je kad dolazi od dv. U ostalom, nek djura pomogne sa kintom. To je samo delic od para koje kaplju na racun fk partizan ovog leta. Markovic, procenat od jovetica, ivanov, mitrovic. I sica od drugih. 200.000e potroseno na fofanu... ostala pojacanja free transferi i pozajmice. Znaci, djura ima para....

Vlada

pre 10 godina

Kada je KK C.Zvezda uništen država je ćutala. Čović je našao lični interes koji se poklopio sa Zvezdinim i nastao je KK C.Zvezda Bgd. Tada su navijači Partizana na raznim forumima pisali umrlice KK, a sam Vujošević je rekao da Partizan nije C.Zvezda da menja ime. Gospodo iz Partizana tražite rešenje, platite i nastavite dalje, uradite nešto slično kao Zvezda ili se ugasite.

Miki

pre 10 godina

SAMO VI PEVAJTE POGRDNE PESME VUCICU I ZVEZDI I DALJE...
DOK SU GASILI MOJU ZVEZDU LIKOVAO SI I SKUPLJAO TROFEJE BEZ KONKURENCIJE!
SRAMAN COVEK.

Crni

pre 10 godina

E moj Dule to s porezom funkcionise ovako u normalnom svetu. Posto si ti demagog i prilicno nevaspitan a to znaci ne mnogo inteligentan objsnicu ti na primeru.
Pre nekoliko godina moja firma greskom racunovodje ne uplati deo poreza velicine od oko 40 000 evra. Stigne prijava i odmah poreska inspekcija, revizor i pravnik. 6 meseci su pretresali sve moje racune, transakcije, poreze, uplate, isplate i sve redom. Svi moji privatni racuni su detaljno pregledani, racuni moje zene takodje 5 godina unazad. Odmah su doneli odluku da se uplati sporna suma sa kamatom od 2% dnevno pa ako mi se isplati da cekam i ne placam brojke zuje kao brojcanik na benzinskoj pumpi. Naravno imao sam pravo da se zalim na odluku ali zalba nije odlagala uplatu. Moj Dule platio sam pa se zalio. Iz cipela su me izbacili, 6 meseci mi visila optuzba za utaju poreza i 4 godine zatvora nad glavom.
Posle su oni (revizori iz poreske uprave) pronasli gresku jer je moji sluzbenici nisu mogli naci i ja sam oslobidjen optuzbe o utaji nego sam prosao sa uplacenom sumom koja je bila sporna + novcana kazna za odgovornog sluzbenika koja je bila oko 10% od sporne sume.
Nije mi padalo na pamet da izadjem u javnost i kazem da je njihov podpredsednik vlade odgovoran za to sto moja firma nije platila porez. E moj Dule Balkanac si ti u najgorem znacenju te reci.
Pozdrav iz uredjenog sveta.

Sasho

pre 10 godina

Konacno da neko prozove i kaze da Vucic sistematski gasi Partizan,Dule kralju!Evo mu C.Z nek mu bude prva u svim sportovima,ali ja i moja deca do smrti cemo voleti Partizan!

DIY

pre 10 godina

Zašto Vučić , neka odgovornost snosi neko od onih što su zavrtali rukave i pokazivali mišice u kameru na Partizanovim utakmicama, koji su vam i dozvolili da napravite tolike dugove prema državi.
(Miloš Delije Nis, 5. avgust 2013 21:48)
Које бре дугове? Наш дуг је смешан у односу на оно што дугује ФКЦЗ и оно што дугује ККЦЗ (тренутно замрзнута). Ми држави дугујемо око пола милиона евра главнице и још толико камате. То је 15 пута мање него што је дуговала замрзнута Звезда и ко зна колико пута мање него што дугује ФКЦЗ. Али њима држава не блокира рачуне. Само за Партизан важе правила а сви остали могу да дугују и 100 милиона и неће им нико ништа, чак напротив држава ће им оберучке помоћи. Да је тако доказује и само постојање ФКЦЗ. Да није било државе, ККЦЗ би био угашен још пре десетак година, а ФКЦЗ пре рецимо 5. Да је тада било поштовања правила па да се онда и не бунимо што за нас нема чак ни репрограма дуга, а камоли озбиљне финансијске помоћи, али није. Више пута је направљен преседан и сад се неко буни што ми то примећујемо. Е па извините што примећујемо и што нећемо да ћутимо.

А тај на кога алудираш је више помогао вама него нама. Не зна се да ли су били гори његови или ови сада. Како за Партизан тако и за државу (како је ово друго ипак нека друга тема нећемо сад о томе мада је јасно о чему се ради).

Nesa

pre 10 godina

Dule:"Ženski košarkaški klub Partizan se gasi, vaterpolo je efemerizovan, a sada traju napadi i na košarkaški klub".

Dule, kad ti to kažeš, zvuči kao da je to nešto loše.

Stanislav

pre 10 godina

Kao baba narikaca.Svake sezone isto.Joj mi ovo,joj mi ono,sve nam drugi pokvarise,a mi smo tako dobri i sjajni i mi bi bili takvi,a joj sta cemo sad kad su oni drugi krivi,a joj hocete li nam dati milione?A joj sta cu sada.Al je ovaj iz Partizana dosadan,samo place,a ja mislio da je on neki dasa,a on kao bakica neka.Pa sta cemo mi bez para,ugasicemo se,a joj pa svi drugi nemaju para,al nema veze,joj kako je nama sad tesko jer i mi sad nemamo kao i svi drugi.Kako cemo mi sad kad smo isti sa drugima?A Joj,bas mi je tesko.Boze dosade!!! Majko mila sacuvaj me ovakvih ljudi!!! Mislim da je i Obama kriv,Aha Dusko,to se nisi setio,aha.Sad za nedelju dana opet kukanje i opet mi nemamo i tako u krug.Udavi

maur gusar

pre 10 godina

nisam navijac Partizana,ali neko bi morao svojim sujetama.Ako nam je reprezentacija važna i ako svi želimo da čujemo našu himnu na pobedničkom postolju onda treba da imamo igrače koji znaju šta je utakmica visokog rizika,a tu mislim na derbi,jer na takvim utakmicama sazrevaju igrači.Ako se pomoglo Zvezdi onda mora i Partizanu.Svi znamo da Zvezda više ne postoji,nego je to sad Zvezda Beograd.Ako se njoj oprostilo 18 miliona evra,mislim da bi moglo i 1.5 miliona Partizanu.Ovde nije pitanje klubovi nego reprezentacija.Svi zaboravljamo da je Partizan svojim učestovanjem obezbedio 2 predstavnika u Evroligi.Zaboravlja se i da je ekipa DS-a 2002 ili 2003 sa Vesićem na čelu dala Zvezdi oko 12 miliona maraka i svi se sećamo crtanja onih grafikona kako se postaje Prvak Evrope.Te su pare otišle za kupovinu Jeretina,Antića itd.Pravo merilo je Evropa a šta je tamo Zvezda uradila ? Za ddobrobit ove naše Srbije pomozimo Partizan i ne samo njemu nego svima koji su od nacionalnog značaja timovi i sportovi

smešno

pre 10 godina

Je li ovaj gubi kompas ili je to bezpbrazluk u novoj dimenziji? Dule, imaš premijera i predsednika ove države (od kojih je prvi bio predsednik UOKK) i poziva se na odgovornost potpredsednik:-)

Goxy

pre 10 godina

Vaterpolo klub Crvena Zvezda je vec jednom gasen zbog slicne finansijske situacije (i to voljom vlasnika bazena na Banjici VK Partizan) pa zasto ne bi sada to bio slucaj i sa takvom institucijom kao sto je KK Partizan. Uostalom unutar SD Partizan ima dovoljno para da bi pozajmili novac takvoj profitabilnoj instituciji. A ko je bese predsednik SD Partizan? U FK Partizan pretice lova pa pozajmite od njih pod trzisnim bratskim uslovima a ne kmecite... Sada Covic cuti i cuje se ko je najveca kmeza i ko pravi negativnu atmosferu u odnosu dva sportska drustva! Jedan je Dule Vujosevic!!!

Jadno i bedno

pre 10 godina

Jedini nacin, da neko drugi, osim Partizana,makar se taj klub zvao i fmp, postane prvak je ovaj.Ako ce im ta titula biti draga ,samo izvolite.Drugi nacin ne postoji jer Nad Grobar Dile Vujosevic ce Vam opet pljunuti pod jezik.

lilly alen

pre 10 godina

U pravu je. Mesa Selimovic sto napisa, Nice sto postoji, Papa sto dade ostavku,, Jeronimus Bos sto naslika, fasizam sto tinja tu I tamo.... Sve je stvar odgovornosti.P.S. Jim Beam - pravo u centar. Poz za Kodara, Danila, Novica(s)a i ostale Topalovice!

Ko drugome jamu kopa...

pre 10 godina

Naviklo to da dobija od drzave sakom i kapom, sve podvriskujuci od srece sto je Zvezda u dugovima i sto mora da izvodi vratolomije ne bi li se nekako izborila za goli opstanak dok su se oni istovremeno bahatili, otimali sve sto vredi i podsmevali se tudjoj nevolji. Sta ce covek, nije navikao da placa racune i igra ravnopravno, treba ga razumeti... nije lako imati pa nemati...

Nikola

pre 10 godina

Sipala su vam i sakom i kapom bivsa vlast ali i sadasnja i nije se zvezda raspadala zato sto nije imala para nego nije sa tolikim parama nije imala rezultate. Partizan vas je drao i tad kad ste bili puni i kad ste na kratak period raspadali i sad kad ste opet puni. I sad vi zamerate Vujosevicu kao nije dizo glas da treba zvezdi pomoci pa vi ste bili uvek u boljoj finasiskoj situaciji od nas se mozda dve sezone jer vise nije bilo ni politicarima u interesu da sipaju u rupu bez dna.

Borky

pre 10 godina

Sutra osnivam klub i dovodim Lebroma i Kobea za 100 milona po sezoni i kad osvojimo titulu drzava ce ih platiti jer mi smo sampioni. To je ta logika.:)

Nikopolidis

pre 10 godina

Sami ste krivi sto niste prihvatili reprogram duga, kad vam je bio nudjen, a Zvezda jeste. Tako da nema kukanja i klecenja.
Inace bi ste sad bili u istom polozaju. Ovako KATANAC...

igor

pre 10 godina

ja se secam kad si ti dok je zvezda bila u maleru apelovao kod tadica i dodika da se pomogne zvezdi!!! dv gromada od coveka, ljudina......

bgcaffe

pre 10 godina

Ne vredi ti Dule, možeš samo da plačeš !!! Zašto Dačić nema odgovornost !? Mislim da je on premijer !? Hoćeš da navučeš gnev glasača ovako javno da razpneš Vučića !? Pa zašto je Tadić "pao" ??? Pa jer su ga DELIJE oduvale na izborima !!! Džaba vam sve, malo vas je !!! SPs je sledeći koji ce biti oduvan na izborima, mnogo nas ima Dule Bilo ti je lepo kada je ZVEZDA bila pred zatvaranjem ??? Čekajte, pa vi rekoste da ne postoji Zvezda, nego da je ovo privatni klub !? A sada hocete ravnopravni tretman sa ZVEZDOM, pa zar to nije licemerje koje pokazuješ stalno ! N isam ja na vlasti, video bi kako bi završio ! Prvo na sudu pa posle tamo gde ti je mesto !

Piksi

pre 10 godina

1. Od kada potiče dug? Ko je napravio dug, zašto nije plaćen i kako je moguće da niste morali plaćati porez?
2. Kolika su primanja Duleta, Danilovića i Todorića? Zašto bi to država plaćala?
3. Gde su pare od prodaje igrača, igranja EL?
4. Obećana vam je dvorana. Objasnite javnosti u kakvoj šemi su tu Dodik, Tadić i Dačić, neka narod zna.
5. Odakle Partizanu Teleoptik?
Da je Vučić toliko jak kao što ga ti Dule predstavljaš...ali ti je dobra fora...napravite vi dug, a kriv Vučić.
Partizan Mega Igokea...i Bog da vas vidi!

Mirko Jelic

pre 10 godina

Znam da necu promeniti nista, ali nece ni Vucic. Zvezdasi su oterali Vladana Lukica jer nije valjao, ni Piksi nije valjao, Partizanovcima nije valjao Zecevic, ni Bjekovic....trazili su bolje i sposobnije i bolji i sposobniji su dosli...i rezultati su sjajni? Kad ovaj narod promeni sistem i politicare bice para za sve....i jos nesto.....pocnite da pisete istinu zasto nasi reprezentativci nece da igraju za Srbiju.

Combe83

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje... (Heroes, 05. avgust 2013 20:58) Jel' ti crk'o zarez na tastaturi ili si jednostavno nepismen?

Shearer

pre 10 godina

Samo dajte račun i upaltiće koliko ko može. Neću da uplaćujem iz nekog hira i inata prema bilo kome, mi smo gospodski klub koga su osnovali generali i vojska, osvojili svo svwe što se osvojiti može, naš klub je dao članove za kuću slavnih u Springfildu, posle Univerziteta Severna Karolina je dao najviše NBA igrača, sve reprezentativne medalje su vezane za naše stručnjake i igrače i još mnogo toga a biće još više pošto ne živimo od prošlosti već gledamo ka budućnosti.

Realan

pre 10 godina

Podrska Vujosevicu i Partizanu!!! Aleksandar Vucic je odlican politicar, ali ukoliko ne uradi nesto za najuspesnije sportko drustvo na svetu napravice sebi i svojoj politici medvedju uslugu!!! Partizan je ponos Srbije!!!

Miloš Delije Nis

pre 10 godina

Zašto Vučić , neka odgovornost snosi neko od onih što su zavrtali rukave i pokazivali mišice u kameru na Partizanovim utakmicama, koji su vam i dozvolili da napravite tolike dugove prema državi.

M&M

pre 10 godina

Interesantni su ovi komentari navijaca cz, te joj ovaj opet prica,stalno je na naslovnim stranama, uvjek partizanovi komentari na cz vjestima, ko jos njega slusa, a broj komentara sve vise i vise raste a odgovore na sva ta pitanja daju sami citajuci i ostavljajuci komentare, toliko nelogicnosti gluposti i cega sve jos tu nema!Da jesam navijac Partizana i smatram da Vucic ima odgovornos ako je vec odlucio da umoci svoje prstice u sportska pitanja i ako je Partizan u drzavnom vlasnistvu naravno da je odgovoran.Medjutim posto su to politicke igre i igrice zasnovane na nekim unutrasnjim emocijama prema cz i ako je vec usao u to kolo svako, ja, bilo ko drugi ima pravo da ga proziva i poziva da uradi ono sto mislim da treba, sa te strane Duletovo negodovanje je sasvim opravdano i niko mu to pravo na bunt ne moze uskratiti a to sto se vama ne svidja u sustini nije ni bitno!

Pavle

pre 10 godina

Posto vidim da su svi komentari poslati od strane navijaca koji su nekada navijali za Crvenu Zvezdu u sportu zvanom KOSARKA. Dakle, napisite, ali argumentovano, a ne kao po matrici "sta se zalite kada nas 12 godina derete" itd. Ssta covek nije bio u pravu u vezi sa Trenutnim gospodarom u nasoj zemlji. MOLIM VAS!

Stefan

pre 10 godina

Zasto mediji toliku paznju pridaju ovom covjeku? Hocu li svaki dan kad udjem na sportski portal gledati na naslovnoj strani izjave Duska Vujosevica, identicna saopstenja vec nekoliko godina?? Sad treba da se proglasi vanredno stanje u drzavi zbog KKP?

živeo vladan tegeltija

pre 10 godina

najsmešniji su ovi novopečeni navijači limenki, kao " zaigrala mečka i pred vašim vratima, a kad je zvezda bila u dugovima..." šta " bila" još uvek jeste , imate 17 miliona duga i još je klub zamrznut ( druga reč za ugašen ) e sad što ste se vi istripovali da je to ona stara zvezda ...ali nije i tu je vaš obraz nestao, navijate za neki potpuno drugi klub a potpuno ste svesni toga što pokazuje vašu dugogodišnju frustraciju, e da i još nešto probajte to i u fudbalu da vidimo šta uefa kaže na to

slobinator

pre 10 godina

ja nisam za to da se ugasite nego da dođete na svoje.da budete kao u vreme sfrj jedan prosečni klub koji uzima po jednu ili dve titule u 10-15 godina u oba najpopularnija sporta,a ne da država od vas napravi srpski makabi.hteli ste da takvo stanje traje večno,pa sad kad se situacija drastično menja kukate kao kakve babe.ne znam da li će srbija ući u eu do 2020,ali znam da partizan do tada neće uzeti više ni jedan važniji trofej.

064...

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)

Pa cekaj, Zvezda se nije ugasila tih 12 godina, zar ne?? Pa zar sada treba da se ugasi Evropski prvak?? Mozda se Partizan i ugasi, sto ni ti ne verujes jer mnoga velika imena iz tog kluba su zahvaljujuci tom klubu stekli sve u zivotu i postali milioneri, ali Zvezda u kosarci NIKADA nece ostvariti ono sto je Partizan ostvario. Nikada. Kao i FK Partizan koji NIKADA nece biti prvak Evrope. I sada bi ti to voleo, zar ne??

Dovlanu

pre 10 godina

@12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
Ko je bre bio unistavan 12 godina?? Od 5.Oktobra 2000. ste imali pordsku vlasti, Zika Andjelkovic vam je bio predsednik od 2001 do 2005, pa evropski projekat... To sto niste znali kako to da iskoristite i pravite rezultate to je vas problem. Onda se zalite na sudjenje protiv Partizana svih ovih godine. Ok, sto onda niste pravili rezultate na evropskoj sceni kad ste bili tolko dobri? Dokle bre vise kukanja???

Sasa

pre 10 godina

Sad malo i Vucic,posto su vas svih ovih godina pomagali Tadic i Dacic. Da nije malo mnogo?
(Floro Flores, 5. avgust 2013 21:08)

Ajd leba ti , kad sve znas reci mi sta sam jutros doruckovao. Znas ti da su Dacic i Tadic pomagali KK Partizan , a on je bio u dugovima poslednjh nekoliko godina {Svake godine je dugovao novac igracima do kraja sezone i isplacivao ih je u toku leta od prodaje svojih najboljih igraca.

DOMINIRAJ

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!!!!!!!!!!!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....

ultrabgd1

pre 10 godina

Kako je bilo kada je Vujosevic bio u Buducnost koja je tada bila igracka rezima Mila Djukanovica. Bilo lepo, a ? Platite porez i mirna Backa

Sasa

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni , pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje...
(Heroes, 5. avgust 2013 20:58)

Tipicno razmisljanje jednog Zvezdasa. Ti da si na mestu Vucica verovatno bi i naredio streljanje svakog ko u negativnom kontekstu pomene Crvenu Zvezdu, a covek ne trazi nista vise nego ravnopravan tretman.
Neko moze da "zamrzne " dugove, neko moze da registruje nove igrace iako ima 5o miliona duga , a drugi ne mogu. Frustracije su vam toliko velike da je jadno to i komentarisati.
Sam , izbora ce biti verovatno u narecnih nekoliko meseci, prebrojacemo se na kraju.

poznavalac

pre 10 godina

Ja se samo pitam ko ce spreciti Vujosevica & co. da pravi atmosferu linca?
Dokle da proziva sve i svakoga,i da druge optuzuje za sosptevene greske.Kriv je Djokovic sto navija za Zvezdu,kriv je Vucic sto anvija za Zvezdu.Pa jel to danas zabranjeno?Ja da sam Vucic tek sad ne bi pomogao ,kad vas ovako prozovu ni krivog ni duznog.Proziva coveka koji je po njemu aposlutna moc,zasto,jel zato sto je jedini koji je nesto uradio za ovu zemlju ,i tek ce uraditi?
Gde su pare od Velickovica,Pekovica,Lucica,Tepica,Marica,Kecmana itd.
"DoDJUu, tako, vremena, kada pamet zaSuti, budala progovori, a fukara se obogati !"

sale

pre 10 godina

Da bi ste dobili ono što je dobila Zvezda morali bi ste da odete u stečaj. A ja vam kao navijač Crvnen Zvezde to ne želim! Drugačije ne možezete to dobiti....
To da vam vas neko, ne znam "vuče kroz blato", gospodine Vujoševiću, vi niste baš takvi čistunci! Vi uopšte i niste nikakvi čistunci. Niste ni bolji ni gori od svih ostalih.
Prestanite da zamlaćujete i manipulišete masama. Dokazali ste da to umete.
Platite porez koji niste platili, pronađite modalitet sa državom i pretsanite više da kukate. Niko ne želi da "uništi" Partizan.
Jedno je sigurno i to izbijte sebi iz glave, neće biti po vašem!
p.s Vi, a i država vrlo dobro znate kakve prihode ste imali, imate ili ćete imati,iako to krijete. Koliko vam je novca kroz klub prošlo.

Žilijen

pre 10 godina

Pitam se da li u ovom klubu postoji još neko osim Vujoševića.On se legitimiše od šefa stručnog štaba,predsednika svih klubova u okviru SD, ekonoma, dežurnog psovača i pljuvača. On je deset u jedan, a najmanje pedagog. Slažem se da država ne sme dozvoliti da takve institucije poput Zvezde i Partizana propadaju, ali još nigde nisam pročitao da je Vujošević /a niko ne zna njegova stvarna primanja/ dao predlog da se njegova primanja smanje.

Lazar

pre 10 godina

@(Heroes, 05. avgust 2013 20:58) Decko jel tebi JSD Partizan opsesija? Na svakoj vesti ti je komentar prvi? Sto se tice izjave Duleta Vujosevica: od reci do reci tacno, pogodio je u centar.

Dio

pre 10 godina

Ali Tadic je obecao da cete biti dozivotni prvaci, to bas je..
Necete se ugasiti kao sto nije ni Zvezda bar ako vasi navijaci
pokazu koliko su uz klub i ako vas ima vise od Delija kao sto mislite..

hercegovac

pre 10 godina

Licemjer,on je između ostalih doveo partizan tu gdje jeste sa svojim enormnim primanjima za srbiju. Pa čovjek je godišnje uzimao i po 400000 eura i sada kuka što para nema !!!

Wini

pre 10 godina

FMP treba ugasiti ,da je partizan dobio iste pare u zadnjih 15-20 godina kao i zvezda do sad bi bili prvaci evrope bar 3 puta ,najrealnije

Jim Beam

pre 10 godina

"Ženski košarkaški klub Partizan se gasi, vaterpolo je efemerizovan, a sada traju napadi i na košarkaški klub"

Nijedan od tih kolektiva nije bio profitabilan, uprkos podršci države i dobrim rezultatima. Umesto da ulažu u održiv sistem (govorim o ekonomskom aspektu), ulagano je u privatne nekretnine, slike, kuće, a energija je trošena na svađu sa rivalima umesto da je usmerena ka privlačenju privatnih sponzora. Kao što je Zvezdu vlast puštala niz vodu prethodnih godina, to sada radi sa Partizanom. Sutra, sa nekim novim promenama na političkoj sceni, uloge će ponovo biti obrnute. I nema tu kriv Pera, Mika ili Laza, uz svo poštovanje za rezultate Duleta, Danilovića i Todorića, dug su napravili oni. Sve ostalo je demagogija i zamena teza.

Andrej

pre 10 godina

Svi su krivi, samo sam ja u pravu. Gde si bio prethodnih 12 godina?
Sta je zenskim kosarkaskim klubom Crvena Zvezda, sta se desavalo sa VK Crvena Zvezda, sta je bilo sa gasenjem KK Crvena Zvezda, gde je tu bila drzava i zasto je to dozvolila, da ne kazem "gasila", i onako je to javna tajna. Daj bar malo pokazi obraz, covece.

Zoki

pre 10 godina

Ne razumem po kojoj to logici Vucic treba da snosi odgovornost? Bezobrazluk Vujosevica, a iza kulisa dogovaraju nove igrace a kao kuka se i place...

Srx

pre 10 godina

Ja se ne secam da su bilo koji funckioneri zvezde ( fudbalskog ili kosarkaskog), ma kakvi salabajzeri bili, pozivali na odgovornpst drzavu... Ovi je prevrsilo svaku mogucu meru... Hoce li njemu neko pokazati njegovo mesto vec jednom????

Grobar81

pre 10 godina

Tako je Dule, velika moc nosi i veliku odgovornost! Inace, moras priznati da je Vucic bio u pravu kada je rekao da ce Srbija ziveti bolje ako Zvezda osvoji titulu! Zvezda nije osvojila titulu a mi zivimo sve losije i losije. Ako bi se Partizan izvukao, Zvezda verovatno za jos 10 godina nebi osvojila titulu, zbog toga ovaj put nece biti greske, ugasi Partizan i Zvezda sigurno osvoji titulu a mi zivimo bolje. Cista matatematika! :)

Vladimir

pre 10 godina

Vujosevicu, parolu "jedan grad, jedan klub" je pre par godina izmislio jedan od tvojih cenjenih novinara. Kao nacitan covek to bi morao da znas. A voleo bih da mi odgovoris ko je bio trebao da preduzme odgovornost kada se Zvezda davila u dugovima? Ko je napravio dugove u KK Partizan? Zasto na vreme niste usli u proces reprograma? Da li ste ocekivali da ce dugovi biti otpisani? Zasto ne iznesete javno dokaze o vasem poslivanju? Hajde jednom da razgovaramo na realnim osnovama.

prc

pre 10 godina

Svi koje je stvorio partizan da se otvore malo
- Zeljko Obradovic - Stvorio ga Paretizan, Ovog leta sklopio Ugovor na ? miliona evra.
- Nikola Pekovic ovog leta sklapa ugovor na ? miliona dolara.
- Dusko Vujosevic Pre par leta sklopio ugovor na ? miliona evra.
- i da ne nabrajam vise, ako se partizan voli i ako je armija navijaca spremna da da neki procenat svoje zarade, politicari su promenljiva kategorija, ajde institucijo.
- kako sada stvari stoje Covic voli vise zvezdu i kosarku nego mi svi zajedno partizan. Pricamo o ljubavi prema klubu i instituciji ali hvali nam jedan Covic, koji ce da pokaze konkretno kako se voli Partizan. Gde je sad Divac, Djordjevic, Paspalj, Obradovic, Vujosevic, Pekovic, Krstic, ....,kad je tesko, a koje je partizan napravio. Kad je tesko covic???

Kme kme

pre 10 godina

kukaj, kukaj...tek će da ti bude žao. Džabe ti je i da vratiš „Morski pejzaž“ i „Na krivoj dasci klizači“, Acu slike ne zanimaju.

sram te bilo

pre 10 godina

Vucicu procitan si,Grobari idemo hrabro svi protiv onih sto nam zele zlo.Tomo pa gde si ti predsednice,nema te nigde,pustas pionira da ti kolo vodi u drzavi.

Simic

pre 10 godina

Poreski obveznici u Srbiji i dalje cekaju odgovor od celnika KK Partizan na pitanje koliko je para iz budzeta otislo ovom klubu u protekloj deceniji!? Hvala i pozdrav!

pp aparat

pre 10 godina

Zvezda je sama sebe ugasila sa projektom evropska Zvezda, kada je dosa Pesic, a igracki kadar da ne pominjem, seti te se sami! To je bilo u sred vladavine Tadica i demokratske stranke, a klub su vodili Goran Vesic i Zika Andjelkovic!Vise milionski budzet ste imali, a novac vam je gurao Branko Radujko iz telekoma koji je i bio u upravi! Onda dodje Covic, ugasi vas i pusti pricu kako je Partizan sa demokratama gasio Zvezdu! I naravno, svi poverujete u to!Roberts, Gurovic, Pero Antic, Keselj, Bjelica... svi su oni bili u Zvezdi za vreme u kome su pokusavali da vas ugase! Slabog smo pamcenja, generalno kao narod, zato nam je Vucic tu gde jeste, pored svega sto je u proslosti uradio!

Raša

pre 10 godina

Svi će da plaćaju svoje obaveze samo će Partizan da bude oslobođen toga. E to je moglo za vreme Tadića i DS ali Vujoševiću sada mora pomalo da se radi i po zakonu. Naravno, ako ne možete da platite obaveze, katanac. Nisi se bunio kod Tadića kada je CZ prodat i grb i koševi. Tada ste se u Blicu i sličnim novinama naslađivali njihovom mukom. Pričaj ti samo.

dex

pre 10 godina

Ali ja ne razumem ovakvu bahatost!? Svi znaju do kada se reprogram dugovanja mogao izvrsiti, pa zasto nije izvrsen? Bez ikakve ljutnje, zaista me zanima. Zvezda je produzila svoju agoniju tako, pa me zanima zasto KKP nije iskoristio priliku i tako nesto uradio? Nisu znali? Ili je u pitanju cista bahatost? Bitna je razlika dugovati za porez, i dugovati svima drugima osim drzavi. Na isto mu dodje, u buli su i jedni i drugi, ali ovo sto Vujosevic radi je bezobrazno. Mislim da bi bilo dobro da se Vucic oglasi na konstantne prozivke. Ja bih voleo da Vujosevic definise ko to gasi Partizan? Dacic? Ruzic? Dinkic? Dok je Tadic dolazio na utakmice Partizana, a Zvezda se gasila, sve je bilo u redu. Ljudi, da je reprogram uradjen na vreme, kada su ga i svi drugi radili, ovo se ne bi desilo, i to je kraj price!

Cekaj malo

pre 10 godina

Meni su najbolji ovi komentari navijaca zvezde, kako su partizan pomagali 12 godina...a zvezdu navodno gasili
Da se podsetimo projekta Evropska Zvezda u reziji visokog politickog funkcionera DSa Gorana Vesica i Zike Andjelkovica, tada takodje potpredsednika DSa, pa potom dovodjenja skupih igraca i trenera poput Pesica, Sakote i ostalih...i na kraju kad se iscedila poslednja kap para u zvezdi, onda se izvrsila fuzija sa FMPom i pojeo vuk magarca...
Gde je ta Partizanova hala od te vlasti koja je obecala zbog USPEHA 2010 i odlaska na F4 Evrolige, ko je to pomogao Partizan za ovih 12 godina!?
Kako Vas nije sramota, jos navijate za mali klub iz Zeleznika, samo da bi bili bolji nekako od Partizana...

veliki strumf

pre 10 godina

Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti. A sto bih ja kao poreski obveznik davao novac da dodje neki Amer ovde i ubacuje loptu u kos, ili sto bih placao Duletu i Todoricu da se bogate? Ako ne umeju da posluju - cao!

Bagg

pre 10 godina

Od osam komentara, sedam stižu iz Železnika.
Godine tuge, bola i patnje su učinile svoje.
Odrastao sam u večitom rivalstvu Partizana i Zvezde i poslednje dve godine nikako ne mogu da se naviknem da Zvezde više nema i da nam se nameće rivalstvo sa malim privatnim klubom iz predgrađa, kao da su oni neki faktor u košarci, osim dve regionalne lige i po kojeg kupa ništa nisu osvojili i njihovi navijači se sada nešto javljaju i prozivaju bivšeg evropskog prvaka, višestrukog šampiona regiona i države, jednu instituciju u sportu zvanom košarka.
Prosto neverovatno, pa na mestu tih navijača ja bih se pokrio i ne bih se javljao više u ovom životu, a možda ni u sledećem.

banegrobar

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
ja sam fasciniran , i veoma mi je zanimljivo pogotovo ovo prvo sto sam procitao i molio bi ljude da se sto vise nadovezu na ovaj komentar jer mislim da nije moguce da postoji jos neko ko navija za zvezdu a da je skapirao ovo ovako. konferencija za stampu na kojoj je pricao vujosevic i prekinuo novinare koji se smeju je bila posle derbija gde je on veoma ozbiljno rekao o mladom timu zvede u kojem su bili ,nedovic cvetkovic,stimac..... rekao je " ovo je pravi put , rad sa mladima, i za nekih pet godina zvezda ce biti sampion " nasta su se novinari nasmejali a on ih prekinuo rekavsi da je ozbiljno mislio. covek je mislio na zdrav rad uvalina a vi ste od tog tima trazili neke titule i kupove, covek je tad objasnio sta je pravi put, i sad ti ovde napises kako se on smeskao i nesto prozivao na toj konferenciji za stampu ??? veoma smesno i bez imalo sale bolesno

sloba

pre 10 godina

dule je delimicno u pravu ali sto se zenskog tima tice..nije.projekat reprezentacija u jednom timu....nije losa zamisao.ali,sta je u medjuvremenu sa mladjim selekcijama kluba.nikada ih nije bilo a sada su mogle da igraju da se vodilo racuna bar malo.plata jene prvotimke mogla je da pokrije ceo omladinski pogon.zato i treba da se ugase i da krenu da stvaraju tim od pionirki.dule,imas mladih igraca koji mogu igrati,zrtvujte jednu,dve sezone zarad njih.
u6xpm9r

banka

pre 10 godina

Postoje mnogo veci problemi od gore navedenih. Vucic nije najmocniji covek u Srbiji, vec samo predsednik najmocnije stranke u Srbiji i ministar-viceprimijer u vladi. To sto ZA SADA dobro obavlja svoju funkciju ne cini ga najmocnijim covekom u Srbiji i tesko je reci da je ijedan politicar posle Djindjica i Milosevica ikad bio najmocniji covek u Srbiji.

Дика

pre 10 godina

А шта је посао руководства клуба него да обезбеди паре? Само кукате! За 12 година ван државе нисте имали ниједног спонзора осим компаније Ардо.

Pfc

pre 10 godina

Najbolji su ljudi koji kazu da je cutao dok su unistavali Zvezdu.
Ko je unistavao,ko?
Zvezdu su unistavali Zvezdasi a ne neko drugi.
Mogli smo i mi godinama da imamo neogranicen budzet a kad stigne naplata
zatvorimo radnju i otvorimo novu ali nismo.
Imamo dugove i nismo pobegli od njih.
Ako neko normalan moze da misli da KK I FK mogu da vrate 16 i 60 miliona
evra duga za godinu dana taj zivi u Diznilendu.
Mozete da volite ili ne odredjene likove ali vise od decenije TOTALNE
dominacije ne samo lokalno nego i regionalno daje nam za pravo da barem budemo prvi medju jednakima ako ne vise.
Kako god okrenuli stvari Todoric,Danilovic i Vujosevic su za Covica,Ziku Spajdermena,Vesica(eeej Vesica)kosarka.

zalosna sova

pre 10 godina

Grobari,ja mislim,da mi ne bi trenbali ovo ravnodusno posmatrati,nego da bi trebali organizovati borbu protiv diktature,jasno mi je da cemo biti pioniri u tom poslu,ali to ce se na kraju zavrasiti kao i sve diktature,ranije pobedom protiv tiranije!!!!!!

Daki

pre 10 godina

Nadam se da Vucic nece pasti na ove bezobrazne trikove Vujosevica.. Zvezda se dosta sezona bila u situaciji kao Partizan sad pa niko nije trazio ravnomeran tretman i da nam omogucite isti tretman pa da vas dobijemo na terenu ne vi ste upravo takve trenutke koristili na stetu Zvezde...

panter

pre 10 godina

Partizanu je racun blokiran tek pre nekoliko meseci i vidite da skoro ne moze da se funkcionise. Mislim da je racun czv bio blokiran 8 godina. E sad, pitanje je kako su oni uspevali da prebrode te probleme, prave projekte 'evropska zvezda' itd?

danilo

pre 10 godina

Sada će 200 zvezdaša da ostavi komentare, visprene kao uvek:
1)Katanac!
2)Umukni!
3) A radovali ste se kada smo mi pravili dug od 18 miliona evra i ništa nismo osvojili!
4)Grobar srpske košarke!
5)Gepek- majstor i car štipanja!

Očekujem malo više kreativnosti pošto je čovek samo jedan običan, veliki trener koji ima petlju da kaže šta misli a zna to i da sroči.
Znam da je navijačka armija komšija slepa od mržnje prema Duletu ali nadjite svetlo u mraku i poeziju u životu...

petronije

pre 10 godina

Tako je! Ni ja neću više da plaćam porez pa neka Vučić preuzme odgovornost! Dokle više da ga plaćam kad ga Partizan ne plaća?

Marko Grobar

pre 10 godina

Ne brini dule ovakav klub se ne moze ugasiti, sutra ce biti pun stadion I videcete kakva je ljubav prema klubu, cim se odblokira racun siguran sam da ce svaki Grobar da po koji dinar ili evro I posle ce te videti kada klub bude bio u plus...Zivi bili pa videli !

Heroes

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni , pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje...

DOMINIRAJ

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!!!!!!!!!!!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....

Stefan

pre 10 godina

Zasto mediji toliku paznju pridaju ovom covjeku? Hocu li svaki dan kad udjem na sportski portal gledati na naslovnoj strani izjave Duska Vujosevica, identicna saopstenja vec nekoliko godina?? Sad treba da se proglasi vanredno stanje u drzavi zbog KKP?

Zoki

pre 10 godina

Ne razumem po kojoj to logici Vucic treba da snosi odgovornost? Bezobrazluk Vujosevica, a iza kulisa dogovaraju nove igrace a kao kuka se i place...

Heroes

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni , pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje...

dex

pre 10 godina

Ali ja ne razumem ovakvu bahatost!? Svi znaju do kada se reprogram dugovanja mogao izvrsiti, pa zasto nije izvrsen? Bez ikakve ljutnje, zaista me zanima. Zvezda je produzila svoju agoniju tako, pa me zanima zasto KKP nije iskoristio priliku i tako nesto uradio? Nisu znali? Ili je u pitanju cista bahatost? Bitna je razlika dugovati za porez, i dugovati svima drugima osim drzavi. Na isto mu dodje, u buli su i jedni i drugi, ali ovo sto Vujosevic radi je bezobrazno. Mislim da bi bilo dobro da se Vucic oglasi na konstantne prozivke. Ja bih voleo da Vujosevic definise ko to gasi Partizan? Dacic? Ruzic? Dinkic? Dok je Tadic dolazio na utakmice Partizana, a Zvezda se gasila, sve je bilo u redu. Ljudi, da je reprogram uradjen na vreme, kada su ga i svi drugi radili, ovo se ne bi desilo, i to je kraj price!

Marko Grobar

pre 10 godina

Ne brini dule ovakav klub se ne moze ugasiti, sutra ce biti pun stadion I videcete kakva je ljubav prema klubu, cim se odblokira racun siguran sam da ce svaki Grobar da po koji dinar ili evro I posle ce te videti kada klub bude bio u plus...Zivi bili pa videli !

Raša

pre 10 godina

Svi će da plaćaju svoje obaveze samo će Partizan da bude oslobođen toga. E to je moglo za vreme Tadića i DS ali Vujoševiću sada mora pomalo da se radi i po zakonu. Naravno, ako ne možete da platite obaveze, katanac. Nisi se bunio kod Tadića kada je CZ prodat i grb i koševi. Tada ste se u Blicu i sličnim novinama naslađivali njihovom mukom. Pričaj ti samo.

slobinator

pre 10 godina

ja nisam za to da se ugasite nego da dođete na svoje.da budete kao u vreme sfrj jedan prosečni klub koji uzima po jednu ili dve titule u 10-15 godina u oba najpopularnija sporta,a ne da država od vas napravi srpski makabi.hteli ste da takvo stanje traje večno,pa sad kad se situacija drastično menja kukate kao kakve babe.ne znam da li će srbija ući u eu do 2020,ali znam da partizan do tada neće uzeti više ni jedan važniji trofej.

Srx

pre 10 godina

Ja se ne secam da su bilo koji funckioneri zvezde ( fudbalskog ili kosarkaskog), ma kakvi salabajzeri bili, pozivali na odgovornpst drzavu... Ovi je prevrsilo svaku mogucu meru... Hoce li njemu neko pokazati njegovo mesto vec jednom????

Дика

pre 10 godina

А шта је посао руководства клуба него да обезбеди паре? Само кукате! За 12 година ван државе нисте имали ниједног спонзора осим компаније Ардо.

prc

pre 10 godina

Svi koje je stvorio partizan da se otvore malo
- Zeljko Obradovic - Stvorio ga Paretizan, Ovog leta sklopio Ugovor na ? miliona evra.
- Nikola Pekovic ovog leta sklapa ugovor na ? miliona dolara.
- Dusko Vujosevic Pre par leta sklopio ugovor na ? miliona evra.
- i da ne nabrajam vise, ako se partizan voli i ako je armija navijaca spremna da da neki procenat svoje zarade, politicari su promenljiva kategorija, ajde institucijo.
- kako sada stvari stoje Covic voli vise zvezdu i kosarku nego mi svi zajedno partizan. Pricamo o ljubavi prema klubu i instituciji ali hvali nam jedan Covic, koji ce da pokaze konkretno kako se voli Partizan. Gde je sad Divac, Djordjevic, Paspalj, Obradovic, Vujosevic, Pekovic, Krstic, ....,kad je tesko, a koje je partizan napravio. Kad je tesko covic???

veliki strumf

pre 10 godina

Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti. A sto bih ja kao poreski obveznik davao novac da dodje neki Amer ovde i ubacuje loptu u kos, ili sto bih placao Duletu i Todoricu da se bogate? Ako ne umeju da posluju - cao!

Jim Beam

pre 10 godina

"Ženski košarkaški klub Partizan se gasi, vaterpolo je efemerizovan, a sada traju napadi i na košarkaški klub"

Nijedan od tih kolektiva nije bio profitabilan, uprkos podršci države i dobrim rezultatima. Umesto da ulažu u održiv sistem (govorim o ekonomskom aspektu), ulagano je u privatne nekretnine, slike, kuće, a energija je trošena na svađu sa rivalima umesto da je usmerena ka privlačenju privatnih sponzora. Kao što je Zvezdu vlast puštala niz vodu prethodnih godina, to sada radi sa Partizanom. Sutra, sa nekim novim promenama na političkoj sceni, uloge će ponovo biti obrnute. I nema tu kriv Pera, Mika ili Laza, uz svo poštovanje za rezultate Duleta, Danilovića i Todorića, dug su napravili oni. Sve ostalo je demagogija i zamena teza.

Daki

pre 10 godina

Nadam se da Vucic nece pasti na ove bezobrazne trikove Vujosevica.. Zvezda se dosta sezona bila u situaciji kao Partizan sad pa niko nije trazio ravnomeran tretman i da nam omogucite isti tretman pa da vas dobijemo na terenu ne vi ste upravo takve trenutke koristili na stetu Zvezde...

bgcaffe

pre 10 godina

Ne vredi ti Dule, možeš samo da plačeš !!! Zašto Dačić nema odgovornost !? Mislim da je on premijer !? Hoćeš da navučeš gnev glasača ovako javno da razpneš Vučića !? Pa zašto je Tadić "pao" ??? Pa jer su ga DELIJE oduvale na izborima !!! Džaba vam sve, malo vas je !!! SPs je sledeći koji ce biti oduvan na izborima, mnogo nas ima Dule Bilo ti je lepo kada je ZVEZDA bila pred zatvaranjem ??? Čekajte, pa vi rekoste da ne postoji Zvezda, nego da je ovo privatni klub !? A sada hocete ravnopravni tretman sa ZVEZDOM, pa zar to nije licemerje koje pokazuješ stalno ! N isam ja na vlasti, video bi kako bi završio ! Prvo na sudu pa posle tamo gde ti je mesto !

Miki

pre 10 godina

SAMO VI PEVAJTE POGRDNE PESME VUCICU I ZVEZDI I DALJE...
DOK SU GASILI MOJU ZVEZDU LIKOVAO SI I SKUPLJAO TROFEJE BEZ KONKURENCIJE!
SRAMAN COVEK.

ultrabgd1

pre 10 godina

Kako je bilo kada je Vujosevic bio u Buducnost koja je tada bila igracka rezima Mila Djukanovica. Bilo lepo, a ? Platite porez i mirna Backa

sale

pre 10 godina

Da bi ste dobili ono što je dobila Zvezda morali bi ste da odete u stečaj. A ja vam kao navijač Crvnen Zvezde to ne želim! Drugačije ne možezete to dobiti....
To da vam vas neko, ne znam "vuče kroz blato", gospodine Vujoševiću, vi niste baš takvi čistunci! Vi uopšte i niste nikakvi čistunci. Niste ni bolji ni gori od svih ostalih.
Prestanite da zamlaćujete i manipulišete masama. Dokazali ste da to umete.
Platite porez koji niste platili, pronađite modalitet sa državom i pretsanite više da kukate. Niko ne želi da "uništi" Partizan.
Jedno je sigurno i to izbijte sebi iz glave, neće biti po vašem!
p.s Vi, a i država vrlo dobro znate kakve prihode ste imali, imate ili ćete imati,iako to krijete. Koliko vam je novca kroz klub prošlo.

Vlada

pre 10 godina

Kada je KK C.Zvezda uništen država je ćutala. Čović je našao lični interes koji se poklopio sa Zvezdinim i nastao je KK C.Zvezda Bgd. Tada su navijači Partizana na raznim forumima pisali umrlice KK, a sam Vujošević je rekao da Partizan nije C.Zvezda da menja ime. Gospodo iz Partizana tražite rešenje, platite i nastavite dalje, uradite nešto slično kao Zvezda ili se ugasite.

Andrej

pre 10 godina

Svi su krivi, samo sam ja u pravu. Gde si bio prethodnih 12 godina?
Sta je zenskim kosarkaskim klubom Crvena Zvezda, sta se desavalo sa VK Crvena Zvezda, sta je bilo sa gasenjem KK Crvena Zvezda, gde je tu bila drzava i zasto je to dozvolila, da ne kazem "gasila", i onako je to javna tajna. Daj bar malo pokazi obraz, covece.

Piksi

pre 10 godina

1. Od kada potiče dug? Ko je napravio dug, zašto nije plaćen i kako je moguće da niste morali plaćati porez?
2. Kolika su primanja Duleta, Danilovića i Todorića? Zašto bi to država plaćala?
3. Gde su pare od prodaje igrača, igranja EL?
4. Obećana vam je dvorana. Objasnite javnosti u kakvoj šemi su tu Dodik, Tadić i Dačić, neka narod zna.
5. Odakle Partizanu Teleoptik?
Da je Vučić toliko jak kao što ga ti Dule predstavljaš...ali ti je dobra fora...napravite vi dug, a kriv Vučić.
Partizan Mega Igokea...i Bog da vas vidi!

danilo

pre 10 godina

Sada će 200 zvezdaša da ostavi komentare, visprene kao uvek:
1)Katanac!
2)Umukni!
3) A radovali ste se kada smo mi pravili dug od 18 miliona evra i ništa nismo osvojili!
4)Grobar srpske košarke!
5)Gepek- majstor i car štipanja!

Očekujem malo više kreativnosti pošto je čovek samo jedan običan, veliki trener koji ima petlju da kaže šta misli a zna to i da sroči.
Znam da je navijačka armija komšija slepa od mržnje prema Duletu ali nadjite svetlo u mraku i poeziju u životu...

Wini

pre 10 godina

FMP treba ugasiti ,da je partizan dobio iste pare u zadnjih 15-20 godina kao i zvezda do sad bi bili prvaci evrope bar 3 puta ,najrealnije

Miloš Delije Nis

pre 10 godina

Zašto Vučić , neka odgovornost snosi neko od onih što su zavrtali rukave i pokazivali mišice u kameru na Partizanovim utakmicama, koji su vam i dozvolili da napravite tolike dugove prema državi.

Simic

pre 10 godina

Poreski obveznici u Srbiji i dalje cekaju odgovor od celnika KK Partizan na pitanje koliko je para iz budzeta otislo ovom klubu u protekloj deceniji!? Hvala i pozdrav!

777

pre 10 godina

Koliko si uzeo od Partizana Dule u poslednjih 10 godina?
Za te pare bi celu ligu mogao da kupis a neces da pomognes sam nego trazis da navijaci i politicari spasavaju klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 5. avgust 2013 22:34)

Verovatno onoliko koliko je titula Partizanu doneo. A sada pitanje za tebe, koliko je Pesic i to dva puta uzeo od Zvezde i sta je osvojio sa Zvezdom?? O drugim trenerima, ni sam ne znam koliko ih je bilo i promasenim strancima koji su se prosetali kroz Zvezdu i debelo placeni da ne pisem. Bacene debele pare i isplaceno do poslednjeg dolara.. Jado...

Borky

pre 10 godina

Sutra osnivam klub i dovodim Lebroma i Kobea za 100 milona po sezoni i kad osvojimo titulu drzava ce ih platiti jer mi smo sampioni. To je ta logika.:)

petronije

pre 10 godina

Tako je! Ni ja neću više da plaćam porez pa neka Vučić preuzme odgovornost! Dokle više da ga plaćam kad ga Partizan ne plaća?

Петар

pre 10 godina

Свака част Вујошевићу на освојеним титулама, али он не треба да буде изнад државе. Држава је до 31.3.2013. омогућила репрограм дугова за све привредне субјекте. То право су искористили и ФК Црвена Звезда и ФК Партизан (Вујошевић би то морао да зна као председник СД). Међутим, неко у КК Партизан сматра да то не мора да уради и да је довољно галамити преко новина и телевизије. Неко у КК Партизан није желео да уради репрограм у законском року, сматрајући вероватно да се захтев државних орагана на њих не односи (они су изнад државе). Крајње је време да одговорни за финансијске пропусте престане да се крије иза титула КК Партизан и ослободи своје место способнијем. Докле ћемо окривљавати друге за своје глупости?

Vladimir

pre 10 godina

Vujosevicu, parolu "jedan grad, jedan klub" je pre par godina izmislio jedan od tvojih cenjenih novinara. Kao nacitan covek to bi morao da znas. A voleo bih da mi odgovoris ko je bio trebao da preduzme odgovornost kada se Zvezda davila u dugovima? Ko je napravio dugove u KK Partizan? Zasto na vreme niste usli u proces reprograma? Da li ste ocekivali da ce dugovi biti otpisani? Zasto ne iznesete javno dokaze o vasem poslivanju? Hajde jednom da razgovaramo na realnim osnovama.

Crni

pre 10 godina

E moj Dule to s porezom funkcionise ovako u normalnom svetu. Posto si ti demagog i prilicno nevaspitan a to znaci ne mnogo inteligentan objsnicu ti na primeru.
Pre nekoliko godina moja firma greskom racunovodje ne uplati deo poreza velicine od oko 40 000 evra. Stigne prijava i odmah poreska inspekcija, revizor i pravnik. 6 meseci su pretresali sve moje racune, transakcije, poreze, uplate, isplate i sve redom. Svi moji privatni racuni su detaljno pregledani, racuni moje zene takodje 5 godina unazad. Odmah su doneli odluku da se uplati sporna suma sa kamatom od 2% dnevno pa ako mi se isplati da cekam i ne placam brojke zuje kao brojcanik na benzinskoj pumpi. Naravno imao sam pravo da se zalim na odluku ali zalba nije odlagala uplatu. Moj Dule platio sam pa se zalio. Iz cipela su me izbacili, 6 meseci mi visila optuzba za utaju poreza i 4 godine zatvora nad glavom.
Posle su oni (revizori iz poreske uprave) pronasli gresku jer je moji sluzbenici nisu mogli naci i ja sam oslobidjen optuzbe o utaji nego sam prosao sa uplacenom sumom koja je bila sporna + novcana kazna za odgovornog sluzbenika koja je bila oko 10% od sporne sume.
Nije mi padalo na pamet da izadjem u javnost i kazem da je njihov podpredsednik vlade odgovoran za to sto moja firma nije platila porez. E moj Dule Balkanac si ti u najgorem znacenju te reci.
Pozdrav iz uredjenog sveta.

Zare

pre 10 godina

Pa Vujosevicu prvo izadjite sa cistim informacijama kako je trosen novac u Partizanu,kolike su plate,koliko je drzava davala a koliko ste sami uspevali da obezbedite i to u zadnjih 15ak godina bas kao sto je i zvezda uradila pa tek onda mozes da trazis nesto drugo...

panter

pre 10 godina

Partizanu je racun blokiran tek pre nekoliko meseci i vidite da skoro ne moze da se funkcionise. Mislim da je racun czv bio blokiran 8 godina. E sad, pitanje je kako su oni uspevali da prebrode te probleme, prave projekte 'evropska zvezda' itd?

Cekaj malo

pre 10 godina

Meni su najbolji ovi komentari navijaca zvezde, kako su partizan pomagali 12 godina...a zvezdu navodno gasili
Da se podsetimo projekta Evropska Zvezda u reziji visokog politickog funkcionera DSa Gorana Vesica i Zike Andjelkovica, tada takodje potpredsednika DSa, pa potom dovodjenja skupih igraca i trenera poput Pesica, Sakote i ostalih...i na kraju kad se iscedila poslednja kap para u zvezdi, onda se izvrsila fuzija sa FMPom i pojeo vuk magarca...
Gde je ta Partizanova hala od te vlasti koja je obecala zbog USPEHA 2010 i odlaska na F4 Evrolige, ko je to pomogao Partizan za ovih 12 godina!?
Kako Vas nije sramota, jos navijate za mali klub iz Zeleznika, samo da bi bili bolji nekako od Partizana...

živeo vladan tegeltija

pre 10 godina

najsmešniji su ovi novopečeni navijači limenki, kao " zaigrala mečka i pred vašim vratima, a kad je zvezda bila u dugovima..." šta " bila" još uvek jeste , imate 17 miliona duga i još je klub zamrznut ( druga reč za ugašen ) e sad što ste se vi istripovali da je to ona stara zvezda ...ali nije i tu je vaš obraz nestao, navijate za neki potpuno drugi klub a potpuno ste svesni toga što pokazuje vašu dugogodišnju frustraciju, e da i još nešto probajte to i u fudbalu da vidimo šta uefa kaže na to

kolekcionar

pre 10 godina

Nadam se da će objaviti kada bude licitacija za grb Partizana, hteo bi da ga kupim, ima u sredini crvenu zvezdu.
Ma, šalim se skupljam samo vredne stvari.

hercegovac

pre 10 godina

Licemjer,on je između ostalih doveo partizan tu gdje jeste sa svojim enormnim primanjima za srbiju. Pa čovjek je godišnje uzimao i po 400000 eura i sada kuka što para nema !!!

Kme kme

pre 10 godina

kukaj, kukaj...tek će da ti bude žao. Džabe ti je i da vratiš „Morski pejzaž“ i „Na krivoj dasci klizači“, Acu slike ne zanimaju.

duledudule

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević


(frenky simao, 5. avgust 2013 23:23)
bla,bla,bla,bolje napravi sebi neki dobar CV i nadji posao,sta si sacuvao taj text ko da ti je od zivotnog znacaja...kao sto i sami kazete,zvezda je bila prvak evrope u fudbalu,a sada je tu gde je.a viii,pa to je sve takodje proslost.a sad porez na naplatu!skratih ti text,ne moze da stane,a i samras

Realan

pre 10 godina

Podrska Vujosevicu i Partizanu!!! Aleksandar Vucic je odlican politicar, ali ukoliko ne uradi nesto za najuspesnije sportko drustvo na svetu napravice sebi i svojoj politici medvedju uslugu!!! Partizan je ponos Srbije!!!

SrbDk

pre 10 godina

Smešno. . dobri vam ljudi rade u marketingu i menadžmentu kada kao šampioni ne možete skupiti sponzore. Ne razumem!!! Dule šuti. . pametniji si.

Mirko

pre 10 godina

Ovaj čovek samo kuka i zapomaže. Uvek su oni najbezobzirniji, najgrublji bili najveće pi.ke kad im udariš šamar - izgleda je ista situacija i sa njim. Čovek koji bije sudije, psuje ih i preti smrću, sada kuka i zapomaže?

Premijer i prvi čovek vlade je Partizanovac,što ne tražiš od njega sve to? To je sve u njegovom resoru i odgovornosti.

"Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti...
(veliki strumf, 5. avgust 2013 21:51)
Kao poreski obveznik VEC DAJES pare da dodje neki Amer da daje kos i to za PRIVATNI klub promenjenog imena dok tvoj stoji zamrznut! To tebi lici na uvodjenje REDA? Slep si pored ociju!!Jedini koji se ovde bogati je Covic!
(mrgud, 6. avgust 2013 00:26)

Mogao bi da mi objasniš na čemu to zarađuje Čović? Prodaja igrača? Nema je. Samo sponzori i vraćanje dugova. A mogao bi i da odgovoriš na neko od pitanja iz posta koji si komentarisao.

dzozey

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
Cim se ti potpisujes "dominiraj", moram da pretpostavim da si bivsi navijac Partizana koji sad navija za Zvezdu, jer to jedino ima smisla.

Stefan

pre 10 godina

Koje spinovanje, da covek ne poveruje. Pred veciti derbi na SOSu izjavljuje kako Partizan ne moze da se bori sa jednom vezanom rukom (naravno bez obrazlozenja kako je to njima ruka vezana), prodje derbi, uzese titulu nista se nije desilo..Evo sada ovo , pored svih cinjenica koje ne idu na ruku ni njemu ni rukovodstvu KKP , on prosijaci i molim te lepo ponasa se ko da je drzava obavezna samo da njima pomaze, malo je bilo 10 + godina. KATANAC

A bilo ti je nekada lepo

pre 10 godina

kako neko drugi moze da snosi odgovornost za vase ne placenje poreza. da bi dobio pare od drzave moras malo i da das. da znas da trazis sponzore ko sto blebeces po novinama imali bi budzet ko barsa ako ne i veci. zato cutite i radite nesto

Stanislav

pre 10 godina

Kao baba narikaca.Svake sezone isto.Joj mi ovo,joj mi ono,sve nam drugi pokvarise,a mi smo tako dobri i sjajni i mi bi bili takvi,a joj sta cemo sad kad su oni drugi krivi,a joj hocete li nam dati milione?A joj sta cu sada.Al je ovaj iz Partizana dosadan,samo place,a ja mislio da je on neki dasa,a on kao bakica neka.Pa sta cemo mi bez para,ugasicemo se,a joj pa svi drugi nemaju para,al nema veze,joj kako je nama sad tesko jer i mi sad nemamo kao i svi drugi.Kako cemo mi sad kad smo isti sa drugima?A Joj,bas mi je tesko.Boze dosade!!! Majko mila sacuvaj me ovakvih ljudi!!! Mislim da je i Obama kriv,Aha Dusko,to se nisi setio,aha.Sad za nedelju dana opet kukanje i opet mi nemamo i tako u krug.Udavi

frenky simao

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
MVP i najbolji strelac ABA lige 2005. i 2006. godine - Dejan Milojević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine – 22 567 gledalaca
Nenad Krstić, Kosta Perović i Jan Vesely su direktno iz Partizana otišli u NBA ligu
Utakmice sa Phoenixom i Denverom 2009. godine

Mladen

pre 10 godina

Toliko godina vladavine u košarci,a grcate u dugovima.Bez komentara.Nije tačno da ti Vučič neće pomoći,vidiš da će da angažuje ovoga Dominik Stros Kana samo da ti se partizan ne ugasi.

pp aparat

pre 10 godina

Zvezda je sama sebe ugasila sa projektom evropska Zvezda, kada je dosa Pesic, a igracki kadar da ne pominjem, seti te se sami! To je bilo u sred vladavine Tadica i demokratske stranke, a klub su vodili Goran Vesic i Zika Andjelkovic!Vise milionski budzet ste imali, a novac vam je gurao Branko Radujko iz telekoma koji je i bio u upravi! Onda dodje Covic, ugasi vas i pusti pricu kako je Partizan sa demokratama gasio Zvezdu! I naravno, svi poverujete u to!Roberts, Gurovic, Pero Antic, Keselj, Bjelica... svi su oni bili u Zvezdi za vreme u kome su pokusavali da vas ugase! Slabog smo pamcenja, generalno kao narod, zato nam je Vucic tu gde jeste, pored svega sto je u proslosti uradio!

smešno

pre 10 godina

Je li ovaj gubi kompas ili je to bezpbrazluk u novoj dimenziji? Dule, imaš premijera i predsednika ove države (od kojih je prvi bio predsednik UOKK) i poziva se na odgovornost potpredsednik:-)

Duca

pre 10 godina

Ovo mu se verovatno desava jer je likovao kad je bivsi rezim davio Zvezdu godinama. Pa Dule nije ovo nista specijalno, ovako svi ostali klubovi u Srbiji zive. Ne dovode Kobije Brajanta jer ne mogu da ga plate. Porez mora da se plati.

Lazar

pre 10 godina

@(Heroes, 05. avgust 2013 20:58) Decko jel tebi JSD Partizan opsesija? Na svakoj vesti ti je komentar prvi? Sto se tice izjave Duleta Vujosevica: od reci do reci tacno, pogodio je u centar.

Pfc

pre 10 godina

Najbolji su ljudi koji kazu da je cutao dok su unistavali Zvezdu.
Ko je unistavao,ko?
Zvezdu su unistavali Zvezdasi a ne neko drugi.
Mogli smo i mi godinama da imamo neogranicen budzet a kad stigne naplata
zatvorimo radnju i otvorimo novu ali nismo.
Imamo dugove i nismo pobegli od njih.
Ako neko normalan moze da misli da KK I FK mogu da vrate 16 i 60 miliona
evra duga za godinu dana taj zivi u Diznilendu.
Mozete da volite ili ne odredjene likove ali vise od decenije TOTALNE
dominacije ne samo lokalno nego i regionalno daje nam za pravo da barem budemo prvi medju jednakima ako ne vise.
Kako god okrenuli stvari Todoric,Danilovic i Vujosevic su za Covica,Ziku Spajdermena,Vesica(eeej Vesica)kosarka.

dzoni

pre 10 godina

Neka doticni objasni kako to da klub koji godinama unazad prodaje igrace vrhunskim klubovima dospe u ovakvu situaciju(+mts ugovor+skori final4 gde su zaradjene takodje velike svote novca). Ja sam delija, ali sam postovao ovog coveka dok
je bio trener a ne politicar, tada je imao rezultate a sada je u novinama samo zbog kontraverznih izjava. Sve ovo se odnosi i na fk Crvena
zvezda(prihodi a ogroman dug)

Sibilio

pre 10 godina

@777 Da ne bi razmišljao, evo spiska: Zmago Sagadin, Borislav Dzakovic, Tom Ludvig, Jovica Antonic, Momir Milatovic, Stevan Karadzic, Miroslav Nikolic, ZoranKreckovic, Aleksandar Trifunovic, Dragan Sakota, Milan Skobalj, Aco Petrovic, Mihajlo Uvalin, Sasa Nikitovic, Milivoje Lazic, Vlada Vukojicic, Dejan Radonjić...i naravno nikada prezaljeni Svetislav Pesic(2 puta). Siguran sam da su svi oni zajedno uzeli više novca od DV. A gde su tek oni iz FMP-a?

Bagg

pre 10 godina

Od osam komentara, sedam stižu iz Železnika.
Godine tuge, bola i patnje su učinile svoje.
Odrastao sam u večitom rivalstvu Partizana i Zvezde i poslednje dve godine nikako ne mogu da se naviknem da Zvezde više nema i da nam se nameće rivalstvo sa malim privatnim klubom iz predgrađa, kao da su oni neki faktor u košarci, osim dve regionalne lige i po kojeg kupa ništa nisu osvojili i njihovi navijači se sada nešto javljaju i prozivaju bivšeg evropskog prvaka, višestrukog šampiona regiona i države, jednu instituciju u sportu zvanom košarka.
Prosto neverovatno, pa na mestu tih navijača ja bih se pokrio i ne bih se javljao više u ovom životu, a možda ni u sledećem.

Ko drugome jamu kopa...

pre 10 godina

Naviklo to da dobija od drzave sakom i kapom, sve podvriskujuci od srece sto je Zvezda u dugovima i sto mora da izvodi vratolomije ne bi li se nekako izborila za goli opstanak dok su se oni istovremeno bahatili, otimali sve sto vredi i podsmevali se tudjoj nevolji. Sta ce covek, nije navikao da placa racune i igra ravnopravno, treba ga razumeti... nije lako imati pa nemati...

marko

pre 10 godina

E Dule,Dule...sad places, a likovo si dok je drzava urusavala SD Crvenu Zvezdu!!!
Svakoj vladavini dodje kraj, pa tako i vasoj!
Bicete tamo gde vam je uvek i bilo mesto!!!

autostoper

pre 10 godina

Pa nije Vucic izmislio dugove.Ti dugovi su nastali pogresnim radom.Toliko igraca prodatih za jake klubove pa gde su tolike pare.Pune dvorane,perfektne uslove,rezultati,sve je Partizan imao.Neko je u prethodnim komentarima rekao odakle je Zvezda imala pare da placa igrace poput Bjelice,Keselja...Bjelica je dosao iz nekog austrijskog tima,Keselj je vidjen na univerzijadi.Mike Taylor i Kikanovic su bili skuplji.I da Partizan nije likovao u propadanju Zvezde ne bi rezultat poslednje utakmice stare zvezde i partizana bio 117-68 .Da ste sportska institucija ne bi ponizavali tada skoro ugasenog rivala.

Gavrilo

pre 10 godina

Prijatelju, a da se ipak držimo istine?Vaša dominacija je stala l955. dok se košarka igrala na šljaci i dok je bilo deset klubova u celoj zemlji.Devedesetih ste osvojili 3 titule prvaka za deset godina i to je bilo sve.Mi smo osvojili 4 titule prvaka, pet kupova, jednu titulu šampiona Evrope i još jednom igrali u F4 za tih istih deset godina.Možemo da nastavimo tamo gde smo stali u devedesetim, a?P.S. Man'te bre da poredite nešto što nije poredivo!
(danilo, 05. avgust 2013 23:24) aman, prijatelju, niko ne osporava vaše titule. međutim, vi osporavate naše ranije uspehe, kao, šljaka i tome slično. a mi smo osvojili evropski trofej pre nego što ste vi osvojili prvu titulu, alo! mnogo ste, bre, smešni... vi ste lažna institucija.

maur gusar

pre 10 godina

nisam navijac Partizana,ali neko bi morao svojim sujetama.Ako nam je reprezentacija važna i ako svi želimo da čujemo našu himnu na pobedničkom postolju onda treba da imamo igrače koji znaju šta je utakmica visokog rizika,a tu mislim na derbi,jer na takvim utakmicama sazrevaju igrači.Ako se pomoglo Zvezdi onda mora i Partizanu.Svi znamo da Zvezda više ne postoji,nego je to sad Zvezda Beograd.Ako se njoj oprostilo 18 miliona evra,mislim da bi moglo i 1.5 miliona Partizanu.Ovde nije pitanje klubovi nego reprezentacija.Svi zaboravljamo da je Partizan svojim učestovanjem obezbedio 2 predstavnika u Evroligi.Zaboravlja se i da je ekipa DS-a 2002 ili 2003 sa Vesićem na čelu dala Zvezdi oko 12 miliona maraka i svi se sećamo crtanja onih grafikona kako se postaje Prvak Evrope.Te su pare otišle za kupovinu Jeretina,Antića itd.Pravo merilo je Evropa a šta je tamo Zvezda uradila ? Za ddobrobit ove naše Srbije pomozimo Partizan i ne samo njemu nego svima koji su od nacionalnog značaja timovi i sportovi

chera-bera

pre 10 godina

Dule ne razume neke stvari. Malo mu je što 12 godina uzastopno ne dozvoljava bolji život naroda. Kakav je produžižće agoniju bar još 5, 6 godina.

danilo

pre 10 godina

(danilo, 05. avgust 2013 21:16) prijatelju, niko ne spori da je Dule legenda. problem je u tome što ste vi, grobari, na čelu sa dotičnim, umislili da su vaši klubovi neke institucije. sad ćete biti institucija bez para, kao i većina institucija u Srbiji, pa ćete se malo prizemljiti. a mi ćemo da nastavimo tamo gde smo stali 90-ih. živ bio pa video!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavrilo, 5. avgust 2013 22:12)
Prijatelju, a da se ipak držimo istine?
Vaša dominacija je stala l955. dok se košarka igrala na šljaci i dok je bilo deset klubova u celoj zemlji.
Devedesetih ste osvojili 3 titule prvaka za deset godina i to je bilo sve.
Mi smo osvojili 4 titule prvaka, pet kupova, jednu titulu šampiona Evrope i još jednom igrali u F4 za tih istih deset godina.
Možemo da nastavimo tamo gde smo stali u devedesetim, a?
P.S. Man'te bre da poredite nešto što nije poredivo!

kzen

pre 10 godina

Nema sta drzava da spasava neprofitabilne klubove parama iz budzeta, ako ne mogu sami da se finansiraju prodajom karata ili nalazenjem sponzora iz privrede i treba a se ugase, drzava moze parama iz budzeta da pomaze samo tri bazicna sporta, sve ostalo mora se finasirati po trzisnim principima.

Alf Melmakovich

pre 10 godina

A Zvezda moze da plati 2,5% poreza i to je to. Lepo boga mi, lepo. Vidi se ta jednakost na svakom koraku. (Rak Sebastijan, 06. avgust 2013 00:29)
Isto to je nuđeno svima pa i parrizanu,zašto nije prihvatio?Trebalo je samo da kada je nuđen reprogram duga uradi to i nastavi da plaća svoje mesečne obaveze redovno a stari dug na rate po ugovoru...a sada traže reprogram celpg duga do danas...Znači ko je na to pristao u određenom roku je budala,a dule ispade maher...e pa neće moći!!!

Sasa

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni , pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje...
(Heroes, 5. avgust 2013 20:58)

Tipicno razmisljanje jednog Zvezdasa. Ti da si na mestu Vucica verovatno bi i naredio streljanje svakog ko u negativnom kontekstu pomene Crvenu Zvezdu, a covek ne trazi nista vise nego ravnopravan tretman.
Neko moze da "zamrzne " dugove, neko moze da registruje nove igrace iako ima 5o miliona duga , a drugi ne mogu. Frustracije su vam toliko velike da je jadno to i komentarisati.
Sam , izbora ce biti verovatno u narecnih nekoliko meseci, prebrojacemo se na kraju.

Dovlanu

pre 10 godina

@12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
Ko je bre bio unistavan 12 godina?? Od 5.Oktobra 2000. ste imali pordsku vlasti, Zika Andjelkovic vam je bio predsednik od 2001 do 2005, pa evropski projekat... To sto niste znali kako to da iskoristite i pravite rezultate to je vas problem. Onda se zalite na sudjenje protiv Partizana svih ovih godine. Ok, sto onda niste pravili rezultate na evropskoj sceni kad ste bili tolko dobri? Dokle bre vise kukanja???

mrgud

pre 10 godina

Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti. A sto bih ja kao poreski obveznik davao novac da dodje neki Amer ovde i ubacuje loptu u kos, ili sto bih placao Duletu i Todoricu da se bogate? Ako ne umeju da posluju - cao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 5. avgust 2013 21:51)
Kao poreski obveznik VEC DAJES pare da dodje neki Amer da daje kos i to za PRIVATNI klub promenjenog imena dok tvoj stoji zamrznut! To tebi lici na uvodjenje REDA? Slep si pored ociju!!Jedini koji se ovde bogati je Covic!

Mirko Jelic

pre 10 godina

Znam da necu promeniti nista, ali nece ni Vucic. Zvezdasi su oterali Vladana Lukica jer nije valjao, ni Piksi nije valjao, Partizanovcima nije valjao Zecevic, ni Bjekovic....trazili su bolje i sposobnije i bolji i sposobniji su dosli...i rezultati su sjajni? Kad ovaj narod promeni sistem i politicare bice para za sve....i jos nesto.....pocnite da pisete istinu zasto nasi reprezentativci nece da igraju za Srbiju.

Stanislav

pre 10 godina

Ko je hapsio Dzajica,ko je srozao FK i KK Crvena Zvezda?Zna se.Pa niko nije kukao i plakao nego je radio da se to stanje resi.Boze me sacuvaj koje komentare ovaj iz Partizana iznosi.Sad kad je kriza,svi su krivi,a gde su bili proslih godina kad je bilo obrnuto?I sta sad cekaju?Da vam Delije placaju dugove.NE VEREJUM STA SEBI OVDE NEKI DOZVOLJAVAJU?

poznavalac

pre 10 godina

Ja se samo pitam ko ce spreciti Vujosevica & co. da pravi atmosferu linca?
Dokle da proziva sve i svakoga,i da druge optuzuje za sosptevene greske.Kriv je Djokovic sto navija za Zvezdu,kriv je Vucic sto anvija za Zvezdu.Pa jel to danas zabranjeno?Ja da sam Vucic tek sad ne bi pomogao ,kad vas ovako prozovu ni krivog ni duznog.Proziva coveka koji je po njemu aposlutna moc,zasto,jel zato sto je jedini koji je nesto uradio za ovu zemlju ,i tek ce uraditi?
Gde su pare od Velickovica,Pekovica,Lucica,Tepica,Marica,Kecmana itd.
"DoDJUu, tako, vremena, kada pamet zaSuti, budala progovori, a fukara se obogati !"

Pavle

pre 10 godina

Posto vidim da su svi komentari poslati od strane navijaca koji su nekada navijali za Crvenu Zvezdu u sportu zvanom KOSARKA. Dakle, napisite, ali argumentovano, a ne kao po matrici "sta se zalite kada nas 12 godina derete" itd. Ssta covek nije bio u pravu u vezi sa Trenutnim gospodarom u nasoj zemlji. MOLIM VAS!

sram te bilo

pre 10 godina

Vucicu procitan si,Grobari idemo hrabro svi protiv onih sto nam zele zlo.Tomo pa gde si ti predsednice,nema te nigde,pustas pionira da ti kolo vodi u drzavi.

koja

pre 10 godina

Koliko si uzeo od Partizana Dule u poslednjih 10 godina?
Za te pare bi celu ligu mogao da kupis a neces da pomognes sam nego trazis da navijaci i politicari spasavaju klub.

leto

pre 10 godina

Niko nikad nije imao 6 miliona evra budžet u jednoj sezoni,i posle će opet da pričaju kako ih je država gasila!Plaćanjem skupih Pešića,Šakote,Sagadina,Ekezija,Skuni Pena,Avodžobija,vas je država gasila?robertsa ste platili 400 000e pa ga oterali,a psole za 300 000 e postao jedna od najcenjenijih 4ki u Evroligi,jel vam je i za to kriva država?

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Ja mislim da smo se svi radovali pobedama nase reprezentacije od kojih je, ruku na srce, bar 90% kosarkasa trenirao, otkrio, stvorio, doticni. Kada su pocela da igraju deca koja nisu prosla partizanovu skolu poceli su i porazi. To je realnost, a vi kako hocete. Drugo, u partizanu se rusi sistem rada, od klinaca do prvog tima, u Zvezdi tako nesto nikada nije postojalo, bar rezultatski nije. Trece, ne razumem sta Vucic ima da se sastaje sa navijacima?!?! Sta je to, huligani, najglasniji pevaci, obezbedjenje sa splavova, zanimanje?? Cetvrto, nemojte misliti da zelim da branim doticnoga, nacitan i obrazovan covek poput njega nikako ne treba da se ponasa kao kocijas. Covic je uzeo zvezdi ime, potplatice navijace da FMP postane Zvezda, niko nista nece reci, uzece i titulu, a onda jednog dana kada nam Repka bude gubila od trecerazrednih timova nemoj djavo da Vam bude kriv. Procitajte malo sta kazu Francuzi kako se radi u Partizanu.

Mishko

pre 10 godina

@ (ko se boji vuka jos?, 5. avgust 2013 23:37)

Mozda i jesi u pravu za kosarku, iako sam ZVEZDAS, nemam problem da to priznam... ali ako jesi, onda je i u fudbalu upravo onog momenta nastao pad (repke i klubova) otkad je upravo taj Partizan krenuo da se ponasa kako se ponasa u zadnjih 6 godina... Toliko!

Grobar81

pre 10 godina

Tako je Dule, velika moc nosi i veliku odgovornost! Inace, moras priznati da je Vucic bio u pravu kada je rekao da ce Srbija ziveti bolje ako Zvezda osvoji titulu! Zvezda nije osvojila titulu a mi zivimo sve losije i losije. Ako bi se Partizan izvukao, Zvezda verovatno za jos 10 godina nebi osvojila titulu, zbog toga ovaj put nece biti greske, ugasi Partizan i Zvezda sigurno osvoji titulu a mi zivimo bolje. Cista matatematika! :)

Nikopolidis

pre 10 godina

Sami ste krivi sto niste prihvatili reprogram duga, kad vam je bio nudjen, a Zvezda jeste. Tako da nema kukanja i klecenja.
Inace bi ste sad bili u istom polozaju. Ovako KATANAC...

rade

pre 10 godina

Najbolje je kad Dervis i njegova saka jada pokusaju drzavni udar...a mi ne prestajemo da se smejemo...
(Antidervis, 5. avgust 2013 22:35)

A koji ste to vi?

bratanac

pre 10 godina

Ne može država da finasira sportske klubove šta je vama ponašate se kao deca komunizma. Dosta te INFANTILNOSTI.
Ps. klubovi su privatni sektor u svakoj normalnoj državi. Nađite privatna lica da vas finasiraju, to je to, kakva država kakvi bakrači.
(Andjela, 6. avgust 2013 00:03)

Partizan traži da mu država omogući da plati porez... A mogla bi da objasniš po kom osnovu državne kompanije: Telekom, Dunav osiguranje, Aerodrom Beograd i Air Serbia (do sada JAT) sponzorišu privatni klub Crvena Zvezda Beograd i da li su ikada raspisale javne nabavke za sponzorstvo???

UPPR

pre 10 godina

A je li moze meni neko da objasni kako je taj "neprikosnoveni" dug za porez smanjen onoj Zvezdi na 2,5% svoje vrednosti? Drzava je u 3. kategoriji poverilaca zajedno sa Milosem Vujanicem. Ko je odobrio to (koji sudija)? Bilo bi zanimljivo istraziti malo taj unapred pripremljeni plan reorganizacija.

rj

pre 10 godina

Privatizacija! Da su ta dva nasa najveca kluba bila privatizovana pre 10-15 godina sa parama koje su u medjuvremenu dobili danas bi bili evropski giganti... Ovako svake godine dobijas od drzave ogromne pare, trosis neplanski...

Žilijen

pre 10 godina

Pitam se da li u ovom klubu postoji još neko osim Vujoševića.On se legitimiše od šefa stručnog štaba,predsednika svih klubova u okviru SD, ekonoma, dežurnog psovača i pljuvača. On je deset u jedan, a najmanje pedagog. Slažem se da država ne sme dozvoliti da takve institucije poput Zvezde i Partizana propadaju, ali još nigde nisam pročitao da je Vujošević /a niko ne zna njegova stvarna primanja/ dao predlog da se njegova primanja smanje.

zalosna sova

pre 10 godina

Grobari,ja mislim,da mi ne bi trenbali ovo ravnodusno posmatrati,nego da bi trebali organizovati borbu protiv diktature,jasno mi je da cemo biti pioniri u tom poslu,ali to ce se na kraju zavrasiti kao i sve diktature,ranije pobedom protiv tiranije!!!!!!

Nikola

pre 10 godina

Sipala su vam i sakom i kapom bivsa vlast ali i sadasnja i nije se zvezda raspadala zato sto nije imala para nego nije sa tolikim parama nije imala rezultate. Partizan vas je drao i tad kad ste bili puni i kad ste na kratak period raspadali i sad kad ste opet puni. I sad vi zamerate Vujosevicu kao nije dizo glas da treba zvezdi pomoci pa vi ste bili uvek u boljoj finasiskoj situaciji od nas se mozda dve sezone jer vise nije bilo ni politicarima u interesu da sipaju u rupu bez dna.

Andjela

pre 10 godina

Ne može država da finasira sportske klubove šta je vama ponašate se kao deca komunizma. Dosta te INFANTILNOSTI.
Ps. klubovi su privatni sektor u svakoj normalnoj državi. Nađite privatna lica da vas finasiraju, to je to, kakva država kakvi bakrači.

s t v

pre 10 godina

Nadam se da će objaviti kada bude licitacija za grb Partizana, hteo bi da ga kupim, ima u sredini crvenu zvezdu.
Ma, šalim se skupljam samo vredne stvari.
(kolekcionar, 5. avgust 2013 23:55)

Nikada, rođače, nikada.
Možemo propasti i ugasiti se, ali imamo čast i obraz i grb NIKADA nećemo davati u zalog kao neki koji pričaju o poštenju.
Drugo, jasno mi je da omalovažavaš naš grb zbog zvezde u sredini. i ja mislim da je to najlošiji deo grba.
I zato hajde u Železnik na trening drmanja koševa. Počinje sezona.

Gavrilo

pre 10 godina

Sada će 200 zvezdaša da ostavi komentare, visprene kao uvek:1)Katanac!2)Umukni!3) A radovali ste se kada smo mi pravili dug od 18 miliona evra i ništa nismo osvojili!4)Grobar srpske košarke!5)Gepek- majstor i car štipanja! Očekujem malo više kreativnosti pošto je čovek samo jedan običan, veliki trener koji ima petlju da kaže šta misli a zna to i da sroči.Znam da je navijačka armija komšija slepa od mržnje prema Duletu ali nadjite svetlo u mraku i poeziju u životu...
(danilo, 05. avgust 2013 21:16) prijatelju, niko ne spori da je Dule legenda. problem je u tome što ste vi, grobari, na čelu sa dotičnim, umislili da su vaši klubovi neke institucije. sad ćete biti institucija bez para, kao i većina institucija u Srbiji, pa ćete se malo prizemljiti. a mi ćemo da nastavimo tamo gde smo stali 90-ih. živ bio pa video!

DIY

pre 10 godina

Zašto Vučić , neka odgovornost snosi neko od onih što su zavrtali rukave i pokazivali mišice u kameru na Partizanovim utakmicama, koji su vam i dozvolili da napravite tolike dugove prema državi.
(Miloš Delije Nis, 5. avgust 2013 21:48)
Које бре дугове? Наш дуг је смешан у односу на оно што дугује ФКЦЗ и оно што дугује ККЦЗ (тренутно замрзнута). Ми држави дугујемо око пола милиона евра главнице и још толико камате. То је 15 пута мање него што је дуговала замрзнута Звезда и ко зна колико пута мање него што дугује ФКЦЗ. Али њима држава не блокира рачуне. Само за Партизан важе правила а сви остали могу да дугују и 100 милиона и неће им нико ништа, чак напротив држава ће им оберучке помоћи. Да је тако доказује и само постојање ФКЦЗ. Да није било државе, ККЦЗ би био угашен још пре десетак година, а ФКЦЗ пре рецимо 5. Да је тада било поштовања правила па да се онда и не бунимо што за нас нема чак ни репрограма дуга, а камоли озбиљне финансијске помоћи, али није. Више пута је направљен преседан и сад се неко буни што ми то примећујемо. Е па извините што примећујемо и што нећемо да ћутимо.

А тај на кога алудираш је више помогао вама него нама. Не зна се да ли су били гори његови или ови сада. Како за Партизан тако и за државу (како је ово друго ипак нека друга тема нећемо сад о томе мада је јасно о чему се ради).

rodrigo

pre 10 godina

Razumem da država pomaže vaterpolo i odbojku jer je tu mala zarada.Ali pomagati vrhunske fudbalske i košarkaške klubove nije u redu.Toliko prodatih igrača,gde su sve te pare otišle?U privatne džepove,a sad traže pomoć od države.Može ali prvo krivična odgovornost za sve one koji su napravili dugove.

Ova sezona

pre 10 godina

Evo ga napredak, bar je ova godina pocela zasmejavajucim izjavama, a ne prepucavanjem kao prosla. Bravo Dule, pocinjes da ucis,ima nade,ima nade...

Sasa

pre 10 godina

Sad malo i Vucic,posto su vas svih ovih godina pomagali Tadic i Dacic. Da nije malo mnogo?
(Floro Flores, 5. avgust 2013 21:08)

Ajd leba ti , kad sve znas reci mi sta sam jutros doruckovao. Znas ti da su Dacic i Tadic pomagali KK Partizan , a on je bio u dugovima poslednjh nekoliko godina {Svake godine je dugovao novac igracima do kraja sezone i isplacivao ih je u toku leta od prodaje svojih najboljih igraca.

Zeleni Zub

pre 10 godina

bla bla bla. Smara dv, bolje bi mu bilo da ne proziva vucica, nije mu to covic. U ostalom, Reprogramirajte dug. Nadjite sponzore. Smanjite plate. Pozajmite se. Podignite kredit. Fuzija sa drugim klubom, prodajte igrace. Tim redosledom. Bez kukanja, pateticno i licemerno je kad dolazi od dv. U ostalom, nek djura pomogne sa kintom. To je samo delic od para koje kaplju na racun fk partizan ovog leta. Markovic, procenat od jovetica, ivanov, mitrovic. I sica od drugih. 200.000e potroseno na fofanu... ostala pojacanja free transferi i pozajmice. Znaci, djura ima para....

Nesa

pre 10 godina

Dule:"Ženski košarkaški klub Partizan se gasi, vaterpolo je efemerizovan, a sada traju napadi i na košarkaški klub".

Dule, kad ti to kažeš, zvuči kao da je to nešto loše.

M&M

pre 10 godina

Interesantni su ovi komentari navijaca cz, te joj ovaj opet prica,stalno je na naslovnim stranama, uvjek partizanovi komentari na cz vjestima, ko jos njega slusa, a broj komentara sve vise i vise raste a odgovore na sva ta pitanja daju sami citajuci i ostavljajuci komentare, toliko nelogicnosti gluposti i cega sve jos tu nema!Da jesam navijac Partizana i smatram da Vucic ima odgovornos ako je vec odlucio da umoci svoje prstice u sportska pitanja i ako je Partizan u drzavnom vlasnistvu naravno da je odgovoran.Medjutim posto su to politicke igre i igrice zasnovane na nekim unutrasnjim emocijama prema cz i ako je vec usao u to kolo svako, ja, bilo ko drugi ima pravo da ga proziva i poziva da uradi ono sto mislim da treba, sa te strane Duletovo negodovanje je sasvim opravdano i niko mu to pravo na bunt ne moze uskratiti a to sto se vama ne svidja u sustini nije ni bitno!

Fudbalski

pre 10 godina

Gledajuci prvih par komentara po popularnosti, ispada da je udario "junak na junaka" odnosno partizan vs. zvezda. I sve bi to bilo ok, da nije jednog. Beograd nije Srbija (i obrnuto). A sta nas briga sto jedan klub iz prestonice ima muke da sastavi petorku? Pa jedan klub sa stogodisnjom tradicujom se ugasio!! Isto je iz zemlje Srbije. Sta cemo sa tim?

koja

pre 10 godina

Ovaj nece dobiti moj glas vise nikada , ali nikada!
Prvi put nekipoliticar toliko se bori da unisti jedan klub do sada da je to neverovatno .

A ima naas ipak 30 % u ovoj drzavi .

Dax

pre 10 godina

To se kod nas kaže:Zaigrala mečka i pred vašim vratima! Sad vi promenite ima,prodajte grb,spojite se sa nekim klubom 'van' Beograda,pa pocnite iz pocetka! Ne smej se tudjoj nesreci.

Shearer

pre 10 godina

Samo dajte račun i upaltiće koliko ko može. Neću da uplaćujem iz nekog hira i inata prema bilo kome, mi smo gospodski klub koga su osnovali generali i vojska, osvojili svo svwe što se osvojiti može, naš klub je dao članove za kuću slavnih u Springfildu, posle Univerziteta Severna Karolina je dao najviše NBA igrača, sve reprezentativne medalje su vezane za naše stručnjake i igrače i još mnogo toga a biće još više pošto ne živimo od prošlosti već gledamo ka budućnosti.

banegrobar

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
ja sam fasciniran , i veoma mi je zanimljivo pogotovo ovo prvo sto sam procitao i molio bi ljude da se sto vise nadovezu na ovaj komentar jer mislim da nije moguce da postoji jos neko ko navija za zvezdu a da je skapirao ovo ovako. konferencija za stampu na kojoj je pricao vujosevic i prekinuo novinare koji se smeju je bila posle derbija gde je on veoma ozbiljno rekao o mladom timu zvede u kojem su bili ,nedovic cvetkovic,stimac..... rekao je " ovo je pravi put , rad sa mladima, i za nekih pet godina zvezda ce biti sampion " nasta su se novinari nasmejali a on ih prekinuo rekavsi da je ozbiljno mislio. covek je mislio na zdrav rad uvalina a vi ste od tog tima trazili neke titule i kupove, covek je tad objasnio sta je pravi put, i sad ti ovde napises kako se on smeskao i nesto prozivao na toj konferenciji za stampu ??? veoma smesno i bez imalo sale bolesno

Dio

pre 10 godina

Ali Tadic je obecao da cete biti dozivotni prvaci, to bas je..
Necete se ugasiti kao sto nije ni Zvezda bar ako vasi navijaci
pokazu koliko su uz klub i ako vas ima vise od Delija kao sto mislite..

Sasho

pre 10 godina

Konacno da neko prozove i kaze da Vucic sistematski gasi Partizan,Dule kralju!Evo mu C.Z nek mu bude prva u svim sportovima,ali ja i moja deca do smrti cemo voleti Partizan!

boll

pre 10 godina

Ja mislim da smo se svi radovali pobedama nase reprezentacije od kojih je, ruku na srce, bar 90% kosarkasa trenirao, otkrio, stvorio, doticni. Kada su pocela da igraju deca koja nisu prosla partizanovu skolu poceli su i porazi. To je realnost, a vi kako hocete. Drugo, u partizanu se rusi sistem rada, od klinaca do prvog tima, u Zvezdi tako nesto nikada nije postojalo(ko se boji vuka jos?,05. avgust 2013 23:3 Pogrešno mislš jer te igrače niti je pronašao niti stvorio Vujošević ili Partizan.To što su odredjeni period proveli u Partizanu ne može se reći da ih je Partizan stvorio.Od Kićanovića,Divca do Krstića sve su to igrači koji su potekli u manjim klubovima,koje,zbog centralističke politike koju država vodi decenijama,nisu mogli da zadrže.Slično je i kada je Zvezda u pitanju.Znači sutra da se ugase i Partizan i Zvezda to neće uticati značajno na našu košarku.Koliko domaćih košarkaša ima u tri najbolja kluba.Zato što Partizan uzima mlade košarkaše iz drugih zemalja,koje uz to dobro plaća,klubovi poput Sloge,Borca,Spartaka su pred zatvaranjem.A ti klubovi su dali mnogo više reprezantivaca od Partizana i Zvezde.Znači problem sa nedostatkom kvalitetnih košarkaša je taj što mali klubovi nemaju sredstava i stručnjake za pronalaženje novih talenata,a pri tome klubovi koji imaju pare kupuju strance.

Combe83

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje... (Heroes, 05. avgust 2013 20:58) Jel' ti crk'o zarez na tastaturi ili si jednostavno nepismen?

danilo

pre 10 godina

aman, prijatelju, niko ne osporava vaše titule. međutim, vi osporavate naše ranije uspehe, kao, šljaka i tome slično. a mi smo osvojili evropski trofej pre nego što ste vi osvojili prvu titulu, alo! mnogo ste, bre, smešni... vi ste lažna institucija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavrilo, 6. avgust 2013 01:34)
Niko ne osporava vaše titule...vi ste lažna institucija?
Za prvake Evrope, jedine prvake Srbije u istoriji, tim koji je osvajao ABA ligu duplo više puta nego svi ostali zajedno, koji je iz Evrope dao najviše NBA igrača i od 10 najboljih evropskih igrača u istoriji bar 4 za sada, napisati lažna institucija?!?!
Prijatelju, postoji nauka koja se zove logika i može se sresti u životu, uz malo truda...

064...

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)

Pa cekaj, Zvezda se nije ugasila tih 12 godina, zar ne?? Pa zar sada treba da se ugasi Evropski prvak?? Mozda se Partizan i ugasi, sto ni ti ne verujes jer mnoga velika imena iz tog kluba su zahvaljujuci tom klubu stekli sve u zivotu i postali milioneri, ali Zvezda u kosarci NIKADA nece ostvariti ono sto je Partizan ostvario. Nikada. Kao i FK Partizan koji NIKADA nece biti prvak Evrope. I sada bi ti to voleo, zar ne??

Sin po materi

pre 10 godina

Za one koji su prespavali poslednjih 12 godina, ovo je samo mala dramatizacija vrhunskog dramaturga Duleta. Sada se budi nada i kuraznost komsijama da bi hladan tus bio vrhunac drame kada se osvoji i trinaesta uzastopna titula. A onda malo sale na temu sledece sezone i tako do kraja vremena, svake godine titula.

Goxy

pre 10 godina

Vaterpolo klub Crvena Zvezda je vec jednom gasen zbog slicne finansijske situacije (i to voljom vlasnika bazena na Banjici VK Partizan) pa zasto ne bi sada to bio slucaj i sa takvom institucijom kao sto je KK Partizan. Uostalom unutar SD Partizan ima dovoljno para da bi pozajmili novac takvoj profitabilnoj instituciji. A ko je bese predsednik SD Partizan? U FK Partizan pretice lova pa pozajmite od njih pod trzisnim bratskim uslovima a ne kmecite... Sada Covic cuti i cuje se ko je najveca kmeza i ko pravi negativnu atmosferu u odnosu dva sportska drustva! Jedan je Dule Vujosevic!!!

Dr.Mabuzo

pre 10 godina

Partizan zaista jeste institucija, i fenomen u evropskim razmerama.
Cinjenica je da mu treba pomoci, ali da cinjenica je i da finansije i poslovanje kluba moraju biti javne.
Ne moze Dule da kuka a kajmak od prodaje da ne prikazuju.
Ni ta zvezda bez palrtizana (a i obrnuto) ne vredi nista.
Ako drzava nemoze da pomogne , neka im nadje nekog Arapina da izdvoji dzeparac i ulozi u evropski brand.
Mada mislim da Vucic zateze do poslednjeg trenutka , da bi se na kraju pojavio kao spasilac i pokupio bodove i u gostima.

Spasite partizan, jer bez njega nema ni domace a bogami ni Jadranske lige (kao ni bez Zvezde,Cibone ili olimpije)

igor

pre 10 godina

ja se secam kad si ti dok je zvezda bila u maleru apelovao kod tadica i dodika da se pomogne zvezdi!!! dv gromada od coveka, ljudina......

slobodan

pre 10 godina

Nije mi samo jasno, zašto trener stalno priča o finansijama, njegovo je da trenira a kad god počne neka tema, prvo što kaže...imamo mali budžet itd...
Ima li u Partizanu još neka služba koja se bavi finansijama a to je najmanje posao trenera..otkad se treneri mešaju u finansije, njihovo je da vežbaju i uvežbaju ekipu pred takmičenje...Ovako ispada da u Partizanu nema finansijskog direktora već samo priča trener.

Ljubo

pre 10 godina

Prozivkama na odgovornost nikad kraja. Baš me zanima sledeći naslov, kada država pomogne partizanu (što verujem da hoće) da li će se DV javno ivinuti svim ljdima koje proziva svih proteklih meseci (a i godina).
Biće ipak na kraju "mir,mir, mir, niko nije kriv, ..."

c7-5

pre 10 godina

.a viii,pa to je sve takodje proslost.a sad porez na naplatu!skratih ti text,ne moze da stane,a i samras
(duledudule, 5. avgust 2013 23:43)

Proslost??? Proslost je kada blebeces svaki drugi dan o tituli od pre 22 godine a kada si osvajac ABA lige i prvak Srbije kao ove godine ..e to je decko SADASNJOST. A ako trebam da pisem o proslosti...mnogo moram da kucam. Za tebe je dovoljna samo ova sezona a to je sadasnjost. To sam vec napisao, cisto da te potsetim sta je sadasnjost.

banka

pre 10 godina

Postoje mnogo veci problemi od gore navedenih. Vucic nije najmocniji covek u Srbiji, vec samo predsednik najmocnije stranke u Srbiji i ministar-viceprimijer u vladi. To sto ZA SADA dobro obavlja svoju funkciju ne cini ga najmocnijim covekom u Srbiji i tesko je reci da je ijedan politicar posle Djindjica i Milosevica ikad bio najmocniji covek u Srbiji.

nick

pre 10 godina

Obaveze pre "širenja". Zbog vaše politike, tj što Voši niste dali 200k evra za Tepica koje dugujete 5 godina, nego te pare koristi za dovođenje jakih pojačanja da biste ostali dominantni, Vosa nije ušla u legalno izborenu ABA ligu, i poslednjih dana ih je napustio CEO stručni štab i svi najbolji igrači, ali medije to ne tangira, jer to nije "institucija srpstva, naš kkp"...

Stojan

pre 10 godina

Ako klub (fudbalski, kosharkashki, vaterpolo,...) ne moze da se izdrzava, onda kao nesposoban treba da nestane, tj., da se skine drzavi sa grbace. To Vam je isto, ako domacinstvo ne moze da zaradi da placa struju, stanarinu, tv pretplatu i ostalo, zahteva (kukumace) da mu drzava placa. Molim Vas, zar je prebacivanje lopte preko mreze, ubacivanje iste u gol ili kosh toliko vazno da drzava treba da placa a treneri, igraci, funkcioneri da dobijaju ogromne svote. Zao mi je ove nove fudbalske zvede koja je doshla u Barselonu (pogledajte za koju sumu) ako je zaista boleastan. Ali suma koju dobija za potpis ugovora je sramna za moderno cevecanstvo. Zarade sportista su najveci paradoks u istoriji ljudskog drushtva. Josh da im drzava placa od svoje crkavije. Konstatacija da je Vucic taj koji treba da "prelomi" mnogo govori kakvi su nashi treneri i sportski funkcioneri. Sport je vazan ali u mnogim uredjenim zamljama (Shvajcarska, Danska, Svedska, i dr) se neuspeh ili uspeh ekipe ne analizira toliko detaljno kao kod nas. Pogledajte koliko "Politika" raspreda u danashnjem broju o vrsnom sportisti Djokovicu. Vaznije je da imamo uredjenu drzavu sa dobrim (normalnim) institucijama nego lazne klubove koji su neuspeshni cim odu van zemlje.
Stojan Radenovic

pantani40

pre 10 godina

Pa nije Vucic izmislio dugove.Ti dugovi su nastali pogresnim radom.Toliko igraca prodatih za jake klubove pa gde su tolike pare.Pune dvorane,perfektne uslove,rezultati,sve je Partizan imao.Neko je u prethodnim komentarima rekao odakle je Zvezda imala pare da placa igrace poput Bjelice,Keselja...Bjelica je dosao iz nekog austrijskog tima,Keselj je vidjen na univerzijadi.Mike Taylor i Kikanovic su bili skuplji.I da Partizan nije likovao u propadanju Zvezde ne bi rezultat poslednje utakmice stare zvezde i partizana bio 117-68 .Da ste sportska institucija ne bi ponizavali tada skoro ugasenog rivala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (autostoper, 6. avgust 2013 01:05
KOSARKA: Partizan pobedio Crvenu Zvezdu (82:54)... . vidi se iz rezultata da ste se digli iz pepela ,nije ni 30 razlike :)

Legal Alien

pre 10 godina

Moje vidjenje ove situacije je da se nista alarmantno ne desava u Partizanu. Malo skripe finansije, na kraju ce biti tresla se gora, rodio se mis. Vujosevic malo gubi zivce, nema vise na silu, pa mora da prica. Da ironija bude veca, kuknjava kako se nema para, kako se krpi kraj sa krajom, a od 12 igraca, 10-orica su reprezentativci svojih zemalja i imaju malo vece zarade za ove nase uslove.

lilly alen

pre 10 godina

U pravu je. Mesa Selimovic sto napisa, Nice sto postoji, Papa sto dade ostavku,, Jeronimus Bos sto naslika, fasizam sto tinja tu I tamo.... Sve je stvar odgovornosti.P.S. Jim Beam - pravo u centar. Poz za Kodara, Danila, Novica(s)a i ostale Topalovice!

Jadno i bedno

pre 10 godina

Jedini nacin, da neko drugi, osim Partizana,makar se taj klub zvao i fmp, postane prvak je ovaj.Ako ce im ta titula biti draga ,samo izvolite.Drugi nacin ne postoji jer Nad Grobar Dile Vujosevic ce Vam opet pljunuti pod jezik.

Glasac

pre 10 godina

Pa i Partizan i Zvezda su gubitasi kao i JAT i slicni pa ili ih privatizujte, mada su oni vec privatizovani jer sav novac ide u privatne dzepove dok "minus" ide na racun klubova ili ih zatvorite. Dok su plate u Srbiji 20-30.000 dinara njima su plate po desetak hiljada evra a trenerima i par stotina hiljada evra. Ako vam je toliko stalo do klubova koji su vam dali a i dalje daju bogatstvo onda se odreknite plata na jedno godinu dve i ima da izadjete iz minusa cas posla.

bulik

pre 10 godina

Kako je neko ovde kratkog pamćenja...neko ovde priča o ne vraćanju dugova,stvaranju nemarno istih,lošem poslovanju,neplaćanju igrača...
Ajde navijači kluba koji ne postoji,stvarno bi mogli malo da budete ljudi pre svega. Znate na koji način je spasavano kompletno sd zvezda. Sada ostavite nas da spasavamo naš najveći klub od propasti,mada znamo svi koliko vam upravo taj bode oči...

sloba

pre 10 godina

dule je delimicno u pravu ali sto se zenskog tima tice..nije.projekat reprezentacija u jednom timu....nije losa zamisao.ali,sta je u medjuvremenu sa mladjim selekcijama kluba.nikada ih nije bilo a sada su mogle da igraju da se vodilo racuna bar malo.plata jene prvotimke mogla je da pokrije ceo omladinski pogon.zato i treba da se ugase i da krenu da stvaraju tim od pionirki.dule,imas mladih igraca koji mogu igrati,zrtvujte jednu,dve sezone zarad njih.
u6xpm9r

stastopojo

pre 10 godina

Za sve njih a i za sve vas je lek jedino Pol Pot. Ukinite profesionalne sportske klubove kao i sve firme koje posluju u gubicima, a radnike koji inace nista ne rade u tim firmama poslati na selo zajedno sa zaludnim ljudima koji trose zivotnu snagu na pisanje gluposti. Ako neki Kambodzanci znaju srpski pa jos i citaju ovo, izvinjavam im se

Стева

pre 10 godina

Каква цензура влада на овом сајту :( Ко у најцрњим удбашким данима 1946,47,48... Само наставите тако, љубитељи лика и дела Александра Вучића, има нас доста који добро знамо ко је и какав је и одакле се изгнездио нови Крцун.

Sasa

pre 10 godina

evo tebi ce licno da odgovara, hahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 6. avgust 2013 07:59)

Nece njemu, nego "grobarima" - idu izbori.

Boris, Ivica, Mirko, Branko, i jos stotine njih...

pre 10 godina

@Steva...Brate, na pogresnoj si vesti. Ovde se ne prica o vladi od pre sto godina, vec o novoj vladi, koja je resila da sve bude regularno! Jer, u poslednjih desetak godina, regularno je bilo ISKLJUCIVO kada je partizan bio prvak! Jadno, da jadnije ne moze biti...

DOMINIRAJ

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!!!!!!!!!!!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....

Stefan

pre 10 godina

Zasto mediji toliku paznju pridaju ovom covjeku? Hocu li svaki dan kad udjem na sportski portal gledati na naslovnoj strani izjave Duska Vujosevica, identicna saopstenja vec nekoliko godina?? Sad treba da se proglasi vanredno stanje u drzavi zbog KKP?

Marko Grobar

pre 10 godina

Ne brini dule ovakav klub se ne moze ugasiti, sutra ce biti pun stadion I videcete kakva je ljubav prema klubu, cim se odblokira racun siguran sam da ce svaki Grobar da po koji dinar ili evro I posle ce te videti kada klub bude bio u plus...Zivi bili pa videli !

Zoki

pre 10 godina

Ne razumem po kojoj to logici Vucic treba da snosi odgovornost? Bezobrazluk Vujosevica, a iza kulisa dogovaraju nove igrace a kao kuka se i place...

Heroes

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni , pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje...

danilo

pre 10 godina

Sada će 200 zvezdaša da ostavi komentare, visprene kao uvek:
1)Katanac!
2)Umukni!
3) A radovali ste se kada smo mi pravili dug od 18 miliona evra i ništa nismo osvojili!
4)Grobar srpske košarke!
5)Gepek- majstor i car štipanja!

Očekujem malo više kreativnosti pošto je čovek samo jedan običan, veliki trener koji ima petlju da kaže šta misli a zna to i da sroči.
Znam da je navijačka armija komšija slepa od mržnje prema Duletu ali nadjite svetlo u mraku i poeziju u životu...

Realan

pre 10 godina

Podrska Vujosevicu i Partizanu!!! Aleksandar Vucic je odlican politicar, ali ukoliko ne uradi nesto za najuspesnije sportko drustvo na svetu napravice sebi i svojoj politici medvedju uslugu!!! Partizan je ponos Srbije!!!

Wini

pre 10 godina

FMP treba ugasiti ,da je partizan dobio iste pare u zadnjih 15-20 godina kao i zvezda do sad bi bili prvaci evrope bar 3 puta ,najrealnije

slobinator

pre 10 godina

ja nisam za to da se ugasite nego da dođete na svoje.da budete kao u vreme sfrj jedan prosečni klub koji uzima po jednu ili dve titule u 10-15 godina u oba najpopularnija sporta,a ne da država od vas napravi srpski makabi.hteli ste da takvo stanje traje večno,pa sad kad se situacija drastično menja kukate kao kakve babe.ne znam da li će srbija ući u eu do 2020,ali znam da partizan do tada neće uzeti više ni jedan važniji trofej.

Lazar

pre 10 godina

@(Heroes, 05. avgust 2013 20:58) Decko jel tebi JSD Partizan opsesija? Na svakoj vesti ti je komentar prvi? Sto se tice izjave Duleta Vujosevica: od reci do reci tacno, pogodio je u centar.

bgcaffe

pre 10 godina

Ne vredi ti Dule, možeš samo da plačeš !!! Zašto Dačić nema odgovornost !? Mislim da je on premijer !? Hoćeš da navučeš gnev glasača ovako javno da razpneš Vučića !? Pa zašto je Tadić "pao" ??? Pa jer su ga DELIJE oduvale na izborima !!! Džaba vam sve, malo vas je !!! SPs je sledeći koji ce biti oduvan na izborima, mnogo nas ima Dule Bilo ti je lepo kada je ZVEZDA bila pred zatvaranjem ??? Čekajte, pa vi rekoste da ne postoji Zvezda, nego da je ovo privatni klub !? A sada hocete ravnopravni tretman sa ZVEZDOM, pa zar to nije licemerje koje pokazuješ stalno ! N isam ja na vlasti, video bi kako bi završio ! Prvo na sudu pa posle tamo gde ti je mesto !

živeo vladan tegeltija

pre 10 godina

najsmešniji su ovi novopečeni navijači limenki, kao " zaigrala mečka i pred vašim vratima, a kad je zvezda bila u dugovima..." šta " bila" još uvek jeste , imate 17 miliona duga i još je klub zamrznut ( druga reč za ugašen ) e sad što ste se vi istripovali da je to ona stara zvezda ...ali nije i tu je vaš obraz nestao, navijate za neki potpuno drugi klub a potpuno ste svesni toga što pokazuje vašu dugogodišnju frustraciju, e da i još nešto probajte to i u fudbalu da vidimo šta uefa kaže na to

777

pre 10 godina

Koliko si uzeo od Partizana Dule u poslednjih 10 godina?
Za te pare bi celu ligu mogao da kupis a neces da pomognes sam nego trazis da navijaci i politicari spasavaju klub.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 5. avgust 2013 22:34)

Verovatno onoliko koliko je titula Partizanu doneo. A sada pitanje za tebe, koliko je Pesic i to dva puta uzeo od Zvezde i sta je osvojio sa Zvezdom?? O drugim trenerima, ni sam ne znam koliko ih je bilo i promasenim strancima koji su se prosetali kroz Zvezdu i debelo placeni da ne pisem. Bacene debele pare i isplaceno do poslednjeg dolara.. Jado...

Srx

pre 10 godina

Ja se ne secam da su bilo koji funckioneri zvezde ( fudbalskog ili kosarkaskog), ma kakvi salabajzeri bili, pozivali na odgovornpst drzavu... Ovi je prevrsilo svaku mogucu meru... Hoce li njemu neko pokazati njegovo mesto vec jednom????

Daki

pre 10 godina

Nadam se da Vucic nece pasti na ove bezobrazne trikove Vujosevica.. Zvezda se dosta sezona bila u situaciji kao Partizan sad pa niko nije trazio ravnomeran tretman i da nam omogucite isti tretman pa da vas dobijemo na terenu ne vi ste upravo takve trenutke koristili na stetu Zvezde...

frenky simao

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević
MVP i najbolji strelac ABA lige 2005. i 2006. godine - Dejan Milojević
Rekord evrolige po broju gledalaca protiv Panathinaikosa 2009. godine – 22 567 gledalaca
Nenad Krstić, Kosta Perović i Jan Vesely su direktno iz Partizana otišli u NBA ligu
Utakmice sa Phoenixom i Denverom 2009. godine

Raša

pre 10 godina

Svi će da plaćaju svoje obaveze samo će Partizan da bude oslobođen toga. E to je moglo za vreme Tadića i DS ali Vujoševiću sada mora pomalo da se radi i po zakonu. Naravno, ako ne možete da platite obaveze, katanac. Nisi se bunio kod Tadića kada je CZ prodat i grb i koševi. Tada ste se u Blicu i sličnim novinama naslađivali njihovom mukom. Pričaj ti samo.

Jim Beam

pre 10 godina

"Ženski košarkaški klub Partizan se gasi, vaterpolo je efemerizovan, a sada traju napadi i na košarkaški klub"

Nijedan od tih kolektiva nije bio profitabilan, uprkos podršci države i dobrim rezultatima. Umesto da ulažu u održiv sistem (govorim o ekonomskom aspektu), ulagano je u privatne nekretnine, slike, kuće, a energija je trošena na svađu sa rivalima umesto da je usmerena ka privlačenju privatnih sponzora. Kao što je Zvezdu vlast puštala niz vodu prethodnih godina, to sada radi sa Partizanom. Sutra, sa nekim novim promenama na političkoj sceni, uloge će ponovo biti obrnute. I nema tu kriv Pera, Mika ili Laza, uz svo poštovanje za rezultate Duleta, Danilovića i Todorića, dug su napravili oni. Sve ostalo je demagogija i zamena teza.

ko se boji vuka jos?

pre 10 godina

Ja mislim da smo se svi radovali pobedama nase reprezentacije od kojih je, ruku na srce, bar 90% kosarkasa trenirao, otkrio, stvorio, doticni. Kada su pocela da igraju deca koja nisu prosla partizanovu skolu poceli su i porazi. To je realnost, a vi kako hocete. Drugo, u partizanu se rusi sistem rada, od klinaca do prvog tima, u Zvezdi tako nesto nikada nije postojalo, bar rezultatski nije. Trece, ne razumem sta Vucic ima da se sastaje sa navijacima?!?! Sta je to, huligani, najglasniji pevaci, obezbedjenje sa splavova, zanimanje?? Cetvrto, nemojte misliti da zelim da branim doticnoga, nacitan i obrazovan covek poput njega nikako ne treba da se ponasa kao kocijas. Covic je uzeo zvezdi ime, potplatice navijace da FMP postane Zvezda, niko nista nece reci, uzece i titulu, a onda jednog dana kada nam Repka bude gubila od trecerazrednih timova nemoj djavo da Vam bude kriv. Procitajte malo sta kazu Francuzi kako se radi u Partizanu.

danilo

pre 10 godina

(danilo, 05. avgust 2013 21:16) prijatelju, niko ne spori da je Dule legenda. problem je u tome što ste vi, grobari, na čelu sa dotičnim, umislili da su vaši klubovi neke institucije. sad ćete biti institucija bez para, kao i većina institucija u Srbiji, pa ćete se malo prizemljiti. a mi ćemo da nastavimo tamo gde smo stali 90-ih. živ bio pa video!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavrilo, 5. avgust 2013 22:12)
Prijatelju, a da se ipak držimo istine?
Vaša dominacija je stala l955. dok se košarka igrala na šljaci i dok je bilo deset klubova u celoj zemlji.
Devedesetih ste osvojili 3 titule prvaka za deset godina i to je bilo sve.
Mi smo osvojili 4 titule prvaka, pet kupova, jednu titulu šampiona Evrope i još jednom igrali u F4 za tih istih deset godina.
Možemo da nastavimo tamo gde smo stali u devedesetim, a?
P.S. Man'te bre da poredite nešto što nije poredivo!

veliki strumf

pre 10 godina

Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti. A sto bih ja kao poreski obveznik davao novac da dodje neki Amer ovde i ubacuje loptu u kos, ili sto bih placao Duletu i Todoricu da se bogate? Ako ne umeju da posluju - cao!

Miki

pre 10 godina

SAMO VI PEVAJTE POGRDNE PESME VUCICU I ZVEZDI I DALJE...
DOK SU GASILI MOJU ZVEZDU LIKOVAO SI I SKUPLJAO TROFEJE BEZ KONKURENCIJE!
SRAMAN COVEK.

Cekaj malo

pre 10 godina

Meni su najbolji ovi komentari navijaca zvezde, kako su partizan pomagali 12 godina...a zvezdu navodno gasili
Da se podsetimo projekta Evropska Zvezda u reziji visokog politickog funkcionera DSa Gorana Vesica i Zike Andjelkovica, tada takodje potpredsednika DSa, pa potom dovodjenja skupih igraca i trenera poput Pesica, Sakote i ostalih...i na kraju kad se iscedila poslednja kap para u zvezdi, onda se izvrsila fuzija sa FMPom i pojeo vuk magarca...
Gde je ta Partizanova hala od te vlasti koja je obecala zbog USPEHA 2010 i odlaska na F4 Evrolige, ko je to pomogao Partizan za ovih 12 godina!?
Kako Vas nije sramota, jos navijate za mali klub iz Zeleznika, samo da bi bili bolji nekako od Partizana...

koja

pre 10 godina

Ovaj nece dobiti moj glas vise nikada , ali nikada!
Prvi put nekipoliticar toliko se bori da unisti jedan klub do sada da je to neverovatno .

A ima naas ipak 30 % u ovoj drzavi .

dzozey

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
Cim se ti potpisujes "dominiraj", moram da pretpostavim da si bivsi navijac Partizana koji sad navija za Zvezdu, jer to jedino ima smisla.

maur gusar

pre 10 godina

nisam navijac Partizana,ali neko bi morao svojim sujetama.Ako nam je reprezentacija važna i ako svi želimo da čujemo našu himnu na pobedničkom postolju onda treba da imamo igrače koji znaju šta je utakmica visokog rizika,a tu mislim na derbi,jer na takvim utakmicama sazrevaju igrači.Ako se pomoglo Zvezdi onda mora i Partizanu.Svi znamo da Zvezda više ne postoji,nego je to sad Zvezda Beograd.Ako se njoj oprostilo 18 miliona evra,mislim da bi moglo i 1.5 miliona Partizanu.Ovde nije pitanje klubovi nego reprezentacija.Svi zaboravljamo da je Partizan svojim učestovanjem obezbedio 2 predstavnika u Evroligi.Zaboravlja se i da je ekipa DS-a 2002 ili 2003 sa Vesićem na čelu dala Zvezdi oko 12 miliona maraka i svi se sećamo crtanja onih grafikona kako se postaje Prvak Evrope.Te su pare otišle za kupovinu Jeretina,Antića itd.Pravo merilo je Evropa a šta je tamo Zvezda uradila ? Za ddobrobit ove naše Srbije pomozimo Partizan i ne samo njemu nego svima koji su od nacionalnog značaja timovi i sportovi

Mirko

pre 10 godina

Ovaj čovek samo kuka i zapomaže. Uvek su oni najbezobzirniji, najgrublji bili najveće pi.ke kad im udariš šamar - izgleda je ista situacija i sa njim. Čovek koji bije sudije, psuje ih i preti smrću, sada kuka i zapomaže?

Premijer i prvi čovek vlade je Partizanovac,što ne tražiš od njega sve to? To je sve u njegovom resoru i odgovornosti.

"Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti...
(veliki strumf, 5. avgust 2013 21:51)
Kao poreski obveznik VEC DAJES pare da dodje neki Amer da daje kos i to za PRIVATNI klub promenjenog imena dok tvoj stoji zamrznut! To tebi lici na uvodjenje REDA? Slep si pored ociju!!Jedini koji se ovde bogati je Covic!
(mrgud, 6. avgust 2013 00:26)

Mogao bi da mi objasniš na čemu to zarađuje Čović? Prodaja igrača? Nema je. Samo sponzori i vraćanje dugova. A mogao bi i da odgovoriš na neko od pitanja iz posta koji si komentarisao.

Pavle

pre 10 godina

Posto vidim da su svi komentari poslati od strane navijaca koji su nekada navijali za Crvenu Zvezdu u sportu zvanom KOSARKA. Dakle, napisite, ali argumentovano, a ne kao po matrici "sta se zalite kada nas 12 godina derete" itd. Ssta covek nije bio u pravu u vezi sa Trenutnim gospodarom u nasoj zemlji. MOLIM VAS!

pantani40

pre 10 godina

Pa nije Vucic izmislio dugove.Ti dugovi su nastali pogresnim radom.Toliko igraca prodatih za jake klubove pa gde su tolike pare.Pune dvorane,perfektne uslove,rezultati,sve je Partizan imao.Neko je u prethodnim komentarima rekao odakle je Zvezda imala pare da placa igrace poput Bjelice,Keselja...Bjelica je dosao iz nekog austrijskog tima,Keselj je vidjen na univerzijadi.Mike Taylor i Kikanovic su bili skuplji.I da Partizan nije likovao u propadanju Zvezde ne bi rezultat poslednje utakmice stare zvezde i partizana bio 117-68 .Da ste sportska institucija ne bi ponizavali tada skoro ugasenog rivala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (autostoper, 6. avgust 2013 01:05
KOSARKA: Partizan pobedio Crvenu Zvezdu (82:54)... . vidi se iz rezultata da ste se digli iz pepela ,nije ni 30 razlike :)

dex

pre 10 godina

Ali ja ne razumem ovakvu bahatost!? Svi znaju do kada se reprogram dugovanja mogao izvrsiti, pa zasto nije izvrsen? Bez ikakve ljutnje, zaista me zanima. Zvezda je produzila svoju agoniju tako, pa me zanima zasto KKP nije iskoristio priliku i tako nesto uradio? Nisu znali? Ili je u pitanju cista bahatost? Bitna je razlika dugovati za porez, i dugovati svima drugima osim drzavi. Na isto mu dodje, u buli su i jedni i drugi, ali ovo sto Vujosevic radi je bezobrazno. Mislim da bi bilo dobro da se Vucic oglasi na konstantne prozivke. Ja bih voleo da Vujosevic definise ko to gasi Partizan? Dacic? Ruzic? Dinkic? Dok je Tadic dolazio na utakmice Partizana, a Zvezda se gasila, sve je bilo u redu. Ljudi, da je reprogram uradjen na vreme, kada su ga i svi drugi radili, ovo se ne bi desilo, i to je kraj price!

Dovlanu

pre 10 godina

@12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
Ko je bre bio unistavan 12 godina?? Od 5.Oktobra 2000. ste imali pordsku vlasti, Zika Andjelkovic vam je bio predsednik od 2001 do 2005, pa evropski projekat... To sto niste znali kako to da iskoristite i pravite rezultate to je vas problem. Onda se zalite na sudjenje protiv Partizana svih ovih godine. Ok, sto onda niste pravili rezultate na evropskoj sceni kad ste bili tolko dobri? Dokle bre vise kukanja???

Sasho

pre 10 godina

Konacno da neko prozove i kaze da Vucic sistematski gasi Partizan,Dule kralju!Evo mu C.Z nek mu bude prva u svim sportovima,ali ja i moja deca do smrti cemo voleti Partizan!

Pfc

pre 10 godina

Najbolji su ljudi koji kazu da je cutao dok su unistavali Zvezdu.
Ko je unistavao,ko?
Zvezdu su unistavali Zvezdasi a ne neko drugi.
Mogli smo i mi godinama da imamo neogranicen budzet a kad stigne naplata
zatvorimo radnju i otvorimo novu ali nismo.
Imamo dugove i nismo pobegli od njih.
Ako neko normalan moze da misli da KK I FK mogu da vrate 16 i 60 miliona
evra duga za godinu dana taj zivi u Diznilendu.
Mozete da volite ili ne odredjene likove ali vise od decenije TOTALNE
dominacije ne samo lokalno nego i regionalno daje nam za pravo da barem budemo prvi medju jednakima ako ne vise.
Kako god okrenuli stvari Todoric,Danilovic i Vujosevic su za Covica,Ziku Spajdermena,Vesica(eeej Vesica)kosarka.

sram te bilo

pre 10 godina

Vucicu procitan si,Grobari idemo hrabro svi protiv onih sto nam zele zlo.Tomo pa gde si ti predsednice,nema te nigde,pustas pionira da ti kolo vodi u drzavi.

s t v

pre 10 godina

Nadam se da će objaviti kada bude licitacija za grb Partizana, hteo bi da ga kupim, ima u sredini crvenu zvezdu.
Ma, šalim se skupljam samo vredne stvari.
(kolekcionar, 5. avgust 2013 23:55)

Nikada, rođače, nikada.
Možemo propasti i ugasiti se, ali imamo čast i obraz i grb NIKADA nećemo davati u zalog kao neki koji pričaju o poštenju.
Drugo, jasno mi je da omalovažavaš naš grb zbog zvezde u sredini. i ja mislim da je to najlošiji deo grba.
I zato hajde u Železnik na trening drmanja koševa. Počinje sezona.

Gavrilo

pre 10 godina

Prijatelju, a da se ipak držimo istine?Vaša dominacija je stala l955. dok se košarka igrala na šljaci i dok je bilo deset klubova u celoj zemlji.Devedesetih ste osvojili 3 titule prvaka za deset godina i to je bilo sve.Mi smo osvojili 4 titule prvaka, pet kupova, jednu titulu šampiona Evrope i još jednom igrali u F4 za tih istih deset godina.Možemo da nastavimo tamo gde smo stali u devedesetim, a?P.S. Man'te bre da poredite nešto što nije poredivo!
(danilo, 05. avgust 2013 23:24) aman, prijatelju, niko ne osporava vaše titule. međutim, vi osporavate naše ranije uspehe, kao, šljaka i tome slično. a mi smo osvojili evropski trofej pre nego što ste vi osvojili prvu titulu, alo! mnogo ste, bre, smešni... vi ste lažna institucija.

Bagg

pre 10 godina

Od osam komentara, sedam stižu iz Železnika.
Godine tuge, bola i patnje su učinile svoje.
Odrastao sam u večitom rivalstvu Partizana i Zvezde i poslednje dve godine nikako ne mogu da se naviknem da Zvezde više nema i da nam se nameće rivalstvo sa malim privatnim klubom iz predgrađa, kao da su oni neki faktor u košarci, osim dve regionalne lige i po kojeg kupa ništa nisu osvojili i njihovi navijači se sada nešto javljaju i prozivaju bivšeg evropskog prvaka, višestrukog šampiona regiona i države, jednu instituciju u sportu zvanom košarka.
Prosto neverovatno, pa na mestu tih navijača ja bih se pokrio i ne bih se javljao više u ovom životu, a možda ni u sledećem.

boll

pre 10 godina

Ja mislim da smo se svi radovali pobedama nase reprezentacije od kojih je, ruku na srce, bar 90% kosarkasa trenirao, otkrio, stvorio, doticni. Kada su pocela da igraju deca koja nisu prosla partizanovu skolu poceli su i porazi. To je realnost, a vi kako hocete. Drugo, u partizanu se rusi sistem rada, od klinaca do prvog tima, u Zvezdi tako nesto nikada nije postojalo(ko se boji vuka jos?,05. avgust 2013 23:3 Pogrešno mislš jer te igrače niti je pronašao niti stvorio Vujošević ili Partizan.To što su odredjeni period proveli u Partizanu ne može se reći da ih je Partizan stvorio.Od Kićanovića,Divca do Krstića sve su to igrači koji su potekli u manjim klubovima,koje,zbog centralističke politike koju država vodi decenijama,nisu mogli da zadrže.Slično je i kada je Zvezda u pitanju.Znači sutra da se ugase i Partizan i Zvezda to neće uticati značajno na našu košarku.Koliko domaćih košarkaša ima u tri najbolja kluba.Zato što Partizan uzima mlade košarkaše iz drugih zemalja,koje uz to dobro plaća,klubovi poput Sloge,Borca,Spartaka su pred zatvaranjem.A ti klubovi su dali mnogo više reprezantivaca od Partizana i Zvezde.Znači problem sa nedostatkom kvalitetnih košarkaša je taj što mali klubovi nemaju sredstava i stručnjake za pronalaženje novih talenata,a pri tome klubovi koji imaju pare kupuju strance.

poznavalac

pre 10 godina

Ja se samo pitam ko ce spreciti Vujosevica & co. da pravi atmosferu linca?
Dokle da proziva sve i svakoga,i da druge optuzuje za sosptevene greske.Kriv je Djokovic sto navija za Zvezdu,kriv je Vucic sto anvija za Zvezdu.Pa jel to danas zabranjeno?Ja da sam Vucic tek sad ne bi pomogao ,kad vas ovako prozovu ni krivog ni duznog.Proziva coveka koji je po njemu aposlutna moc,zasto,jel zato sto je jedini koji je nesto uradio za ovu zemlju ,i tek ce uraditi?
Gde su pare od Velickovica,Pekovica,Lucica,Tepica,Marica,Kecmana itd.
"DoDJUu, tako, vremena, kada pamet zaSuti, budala progovori, a fukara se obogati !"

Sibilio

pre 10 godina

@777 Da ne bi razmišljao, evo spiska: Zmago Sagadin, Borislav Dzakovic, Tom Ludvig, Jovica Antonic, Momir Milatovic, Stevan Karadzic, Miroslav Nikolic, ZoranKreckovic, Aleksandar Trifunovic, Dragan Sakota, Milan Skobalj, Aco Petrovic, Mihajlo Uvalin, Sasa Nikitovic, Milivoje Lazic, Vlada Vukojicic, Dejan Radonjić...i naravno nikada prezaljeni Svetislav Pesic(2 puta). Siguran sam da su svi oni zajedno uzeli više novca od DV. A gde su tek oni iz FMP-a?

Дика

pre 10 godina

А шта је посао руководства клуба него да обезбеди паре? Само кукате! За 12 година ван државе нисте имали ниједног спонзора осим компаније Ардо.

pp aparat

pre 10 godina

Zvezda je sama sebe ugasila sa projektom evropska Zvezda, kada je dosa Pesic, a igracki kadar da ne pominjem, seti te se sami! To je bilo u sred vladavine Tadica i demokratske stranke, a klub su vodili Goran Vesic i Zika Andjelkovic!Vise milionski budzet ste imali, a novac vam je gurao Branko Radujko iz telekoma koji je i bio u upravi! Onda dodje Covic, ugasi vas i pusti pricu kako je Partizan sa demokratama gasio Zvezdu! I naravno, svi poverujete u to!Roberts, Gurovic, Pero Antic, Keselj, Bjelica... svi su oni bili u Zvezdi za vreme u kome su pokusavali da vas ugase! Slabog smo pamcenja, generalno kao narod, zato nam je Vucic tu gde jeste, pored svega sto je u proslosti uradio!

Piksi

pre 10 godina

1. Od kada potiče dug? Ko je napravio dug, zašto nije plaćen i kako je moguće da niste morali plaćati porez?
2. Kolika su primanja Duleta, Danilovića i Todorića? Zašto bi to država plaćala?
3. Gde su pare od prodaje igrača, igranja EL?
4. Obećana vam je dvorana. Objasnite javnosti u kakvoj šemi su tu Dodik, Tadić i Dačić, neka narod zna.
5. Odakle Partizanu Teleoptik?
Da je Vučić toliko jak kao što ga ti Dule predstavljaš...ali ti je dobra fora...napravite vi dug, a kriv Vučić.
Partizan Mega Igokea...i Bog da vas vidi!

mrgud

pre 10 godina

Znaci ovako: godinama dobijas od drzave pare da kupujes najbolje domace igrace i izuzetno skupe strance, odrezes sebi platu koliku zelis (a koju ne smes da objavis), jer ce to drzava, grad i preduzeca da plate da bi se ti igrao kosarke. Uz najbolji tim dobijes i sudije koji ti donose titule, igras Evroligu i ostvarujes enormne prihode po osnovu ucesca, od ulaznica, tv prava, skupo prodatih igraca... A drzavi ne placas porez, niti nekim igracima isplacujes plate. Sve je to moglo za 12 godina prosle vlasti. A sada, kada se uvodi red - kuknjava na drzavu koja ti je sve i omogucila. Pa gde su toliki milioni nestali? Policija treba da udje i sve rascisti. A sto bih ja kao poreski obveznik davao novac da dodje neki Amer ovde i ubacuje loptu u kos, ili sto bih placao Duletu i Todoricu da se bogate? Ako ne umeju da posluju - cao!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 5. avgust 2013 21:51)
Kao poreski obveznik VEC DAJES pare da dodje neki Amer da daje kos i to za PRIVATNI klub promenjenog imena dok tvoj stoji zamrznut! To tebi lici na uvodjenje REDA? Slep si pored ociju!!Jedini koji se ovde bogati je Covic!

Sasa

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni , pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje...
(Heroes, 5. avgust 2013 20:58)

Tipicno razmisljanje jednog Zvezdasa. Ti da si na mestu Vucica verovatno bi i naredio streljanje svakog ko u negativnom kontekstu pomene Crvenu Zvezdu, a covek ne trazi nista vise nego ravnopravan tretman.
Neko moze da "zamrzne " dugove, neko moze da registruje nove igrace iako ima 5o miliona duga , a drugi ne mogu. Frustracije su vam toliko velike da je jadno to i komentarisati.
Sam , izbora ce biti verovatno u narecnih nekoliko meseci, prebrojacemo se na kraju.

marko

pre 10 godina

E Dule,Dule...sad places, a likovo si dok je drzava urusavala SD Crvenu Zvezdu!!!
Svakoj vladavini dodje kraj, pa tako i vasoj!
Bicete tamo gde vam je uvek i bilo mesto!!!

Nikola

pre 10 godina

Sipala su vam i sakom i kapom bivsa vlast ali i sadasnja i nije se zvezda raspadala zato sto nije imala para nego nije sa tolikim parama nije imala rezultate. Partizan vas je drao i tad kad ste bili puni i kad ste na kratak period raspadali i sad kad ste opet puni. I sad vi zamerate Vujosevicu kao nije dizo glas da treba zvezdi pomoci pa vi ste bili uvek u boljoj finasiskoj situaciji od nas se mozda dve sezone jer vise nije bilo ni politicarima u interesu da sipaju u rupu bez dna.

banegrobar

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)
ja sam fasciniran , i veoma mi je zanimljivo pogotovo ovo prvo sto sam procitao i molio bi ljude da se sto vise nadovezu na ovaj komentar jer mislim da nije moguce da postoji jos neko ko navija za zvezdu a da je skapirao ovo ovako. konferencija za stampu na kojoj je pricao vujosevic i prekinuo novinare koji se smeju je bila posle derbija gde je on veoma ozbiljno rekao o mladom timu zvede u kojem su bili ,nedovic cvetkovic,stimac..... rekao je " ovo je pravi put , rad sa mladima, i za nekih pet godina zvezda ce biti sampion " nasta su se novinari nasmejali a on ih prekinuo rekavsi da je ozbiljno mislio. covek je mislio na zdrav rad uvalina a vi ste od tog tima trazili neke titule i kupove, covek je tad objasnio sta je pravi put, i sad ti ovde napises kako se on smeskao i nesto prozivao na toj konferenciji za stampu ??? veoma smesno i bez imalo sale bolesno

Grobar81

pre 10 godina

Tako je Dule, velika moc nosi i veliku odgovornost! Inace, moras priznati da je Vucic bio u pravu kada je rekao da ce Srbija ziveti bolje ako Zvezda osvoji titulu! Zvezda nije osvojila titulu a mi zivimo sve losije i losije. Ako bi se Partizan izvukao, Zvezda verovatno za jos 10 godina nebi osvojila titulu, zbog toga ovaj put nece biti greske, ugasi Partizan i Zvezda sigurno osvoji titulu a mi zivimo bolje. Cista matatematika! :)

Andrej

pre 10 godina

Svi su krivi, samo sam ja u pravu. Gde si bio prethodnih 12 godina?
Sta je zenskim kosarkaskim klubom Crvena Zvezda, sta se desavalo sa VK Crvena Zvezda, sta je bilo sa gasenjem KK Crvena Zvezda, gde je tu bila drzava i zasto je to dozvolila, da ne kazem "gasila", i onako je to javna tajna. Daj bar malo pokazi obraz, covece.

zalosna sova

pre 10 godina

Grobari,ja mislim,da mi ne bi trenbali ovo ravnodusno posmatrati,nego da bi trebali organizovati borbu protiv diktature,jasno mi je da cemo biti pioniri u tom poslu,ali to ce se na kraju zavrasiti kao i sve diktature,ranije pobedom protiv tiranije!!!!!!

Jadno i bedno

pre 10 godina

Jedini nacin, da neko drugi, osim Partizana,makar se taj klub zvao i fmp, postane prvak je ovaj.Ako ce im ta titula biti draga ,samo izvolite.Drugi nacin ne postoji jer Nad Grobar Dile Vujosevic ce Vam opet pljunuti pod jezik.

c7-5

pre 10 godina

.a viii,pa to je sve takodje proslost.a sad porez na naplatu!skratih ti text,ne moze da stane,a i samras
(duledudule, 5. avgust 2013 23:43)

Proslost??? Proslost je kada blebeces svaki drugi dan o tituli od pre 22 godine a kada si osvajac ABA lige i prvak Srbije kao ove godine ..e to je decko SADASNJOST. A ako trebam da pisem o proslosti...mnogo moram da kucam. Za tebe je dovoljna samo ova sezona a to je sadasnjost. To sam vec napisao, cisto da te potsetim sta je sadasnjost.

Sasa

pre 10 godina

Sad malo i Vucic,posto su vas svih ovih godina pomagali Tadic i Dacic. Da nije malo mnogo?
(Floro Flores, 5. avgust 2013 21:08)

Ajd leba ti , kad sve znas reci mi sta sam jutros doruckovao. Znas ti da su Dacic i Tadic pomagali KK Partizan , a on je bio u dugovima poslednjh nekoliko godina {Svake godine je dugovao novac igracima do kraja sezone i isplacivao ih je u toku leta od prodaje svojih najboljih igraca.

kolekcionar

pre 10 godina

Nadam se da će objaviti kada bude licitacija za grb Partizana, hteo bi da ga kupim, ima u sredini crvenu zvezdu.
Ma, šalim se skupljam samo vredne stvari.

autostoper

pre 10 godina

Pa nije Vucic izmislio dugove.Ti dugovi su nastali pogresnim radom.Toliko igraca prodatih za jake klubove pa gde su tolike pare.Pune dvorane,perfektne uslove,rezultati,sve je Partizan imao.Neko je u prethodnim komentarima rekao odakle je Zvezda imala pare da placa igrace poput Bjelice,Keselja...Bjelica je dosao iz nekog austrijskog tima,Keselj je vidjen na univerzijadi.Mike Taylor i Kikanovic su bili skuplji.I da Partizan nije likovao u propadanju Zvezde ne bi rezultat poslednje utakmice stare zvezde i partizana bio 117-68 .Da ste sportska institucija ne bi ponizavali tada skoro ugasenog rivala.

banka

pre 10 godina

Postoje mnogo veci problemi od gore navedenih. Vucic nije najmocniji covek u Srbiji, vec samo predsednik najmocnije stranke u Srbiji i ministar-viceprimijer u vladi. To sto ZA SADA dobro obavlja svoju funkciju ne cini ga najmocnijim covekom u Srbiji i tesko je reci da je ijedan politicar posle Djindjica i Milosevica ikad bio najmocniji covek u Srbiji.

petronije

pre 10 godina

Tako je! Ni ja neću više da plaćam porez pa neka Vučić preuzme odgovornost! Dokle više da ga plaćam kad ga Partizan ne plaća?

Simic

pre 10 godina

Poreski obveznici u Srbiji i dalje cekaju odgovor od celnika KK Partizan na pitanje koliko je para iz budzeta otislo ovom klubu u protekloj deceniji!? Hvala i pozdrav!

Miloš Delije Nis

pre 10 godina

Zašto Vučić , neka odgovornost snosi neko od onih što su zavrtali rukave i pokazivali mišice u kameru na Partizanovim utakmicama, koji su vam i dozvolili da napravite tolike dugove prema državi.

Stanislav

pre 10 godina

Ko je hapsio Dzajica,ko je srozao FK i KK Crvena Zvezda?Zna se.Pa niko nije kukao i plakao nego je radio da se to stanje resi.Boze me sacuvaj koje komentare ovaj iz Partizana iznosi.Sad kad je kriza,svi su krivi,a gde su bili proslih godina kad je bilo obrnuto?I sta sad cekaju?Da vam Delije placaju dugove.NE VEREJUM STA SEBI OVDE NEKI DOZVOLJAVAJU?

duledudule

pre 10 godina

12 puta uzastopno šampion države
6 puta osvajač nacionalnog kupa
6 puta osvajač ABA lige
Od 9 sezona koliko učestvuje u ABA ligi, 8 puta je igrao finale i jedanput polufinale
5 puta učesnik top16 faze evrolige
2 puta četvrtfinalista evrolige u sezonama 2007/2008 i 2008/2009
Učesnik F4 evrolige u sezoni 2009/2010
Četiri sezone uzastopno osvajač triple krune: ABA liga, kup Radivoja Koraća i prvenstvo Srbije – 07/08, 08/09, 09/10 i 10/11
Partizan je u tom periodu uspeo da pobedi: Real Madrid, Panathinaikos, Khimki, Maccabi, Unicaju, Montepaschi, Asseco Prokom, Zalgiris, Olympiacos, Anadolu Efes, Emporio Armani, Caju Laboral, Barcelonu, CSKA, Besiktas, Brose Baskets, Lietuvos Rytas, Unics Kazan, Joventut, Romu, Kinder, Skipper Bolognu…
Najbolji strelac evrolige 2003. godine - Miloš Vujanić
Najbolji mladi igrač Evrope po izboru FIBA 2010. godine - Jan Vesely
Član prve petorke evrolige 2010. godine - Aleks Marić
Članovi druge petorke evrolige - Miloš Vujanić (2003), Nikola Peković (2008), Bo McCalebb (2010)
Najbolji mladi igrač evrolige 2009. godine - Novica Veličković
Najbolji trener evrolige 2009. godine - Duško Vujošević


(frenky simao, 5. avgust 2013 23:23)
bla,bla,bla,bolje napravi sebi neki dobar CV i nadji posao,sta si sacuvao taj text ko da ti je od zivotnog znacaja...kao sto i sami kazete,zvezda je bila prvak evrope u fudbalu,a sada je tu gde je.a viii,pa to je sve takodje proslost.a sad porez na naplatu!skratih ti text,ne moze da stane,a i samras

Kme kme

pre 10 godina

kukaj, kukaj...tek će da ti bude žao. Džabe ti je i da vratiš „Morski pejzaž“ i „Na krivoj dasci klizači“, Acu slike ne zanimaju.

Gavrilo

pre 10 godina

Sada će 200 zvezdaša da ostavi komentare, visprene kao uvek:1)Katanac!2)Umukni!3) A radovali ste se kada smo mi pravili dug od 18 miliona evra i ništa nismo osvojili!4)Grobar srpske košarke!5)Gepek- majstor i car štipanja! Očekujem malo više kreativnosti pošto je čovek samo jedan običan, veliki trener koji ima petlju da kaže šta misli a zna to i da sroči.Znam da je navijačka armija komšija slepa od mržnje prema Duletu ali nadjite svetlo u mraku i poeziju u životu...
(danilo, 05. avgust 2013 21:16) prijatelju, niko ne spori da je Dule legenda. problem je u tome što ste vi, grobari, na čelu sa dotičnim, umislili da su vaši klubovi neke institucije. sad ćete biti institucija bez para, kao i većina institucija u Srbiji, pa ćete se malo prizemljiti. a mi ćemo da nastavimo tamo gde smo stali 90-ih. živ bio pa video!

DIY

pre 10 godina

Zašto Vučić , neka odgovornost snosi neko od onih što su zavrtali rukave i pokazivali mišice u kameru na Partizanovim utakmicama, koji su vam i dozvolili da napravite tolike dugove prema državi.
(Miloš Delije Nis, 5. avgust 2013 21:48)
Које бре дугове? Наш дуг је смешан у односу на оно што дугује ФКЦЗ и оно што дугује ККЦЗ (тренутно замрзнута). Ми држави дугујемо око пола милиона евра главнице и још толико камате. То је 15 пута мање него што је дуговала замрзнута Звезда и ко зна колико пута мање него што дугује ФКЦЗ. Али њима држава не блокира рачуне. Само за Партизан важе правила а сви остали могу да дугују и 100 милиона и неће им нико ништа, чак напротив држава ће им оберучке помоћи. Да је тако доказује и само постојање ФКЦЗ. Да није било државе, ККЦЗ би био угашен још пре десетак година, а ФКЦЗ пре рецимо 5. Да је тада било поштовања правила па да се онда и не бунимо што за нас нема чак ни репрограма дуга, а камоли озбиљне финансијске помоћи, али није. Више пута је направљен преседан и сад се неко буни што ми то примећујемо. Е па извините што примећујемо и што нећемо да ћутимо.

А тај на кога алудираш је више помогао вама него нама. Не зна се да ли су били гори његови или ови сада. Како за Партизан тако и за државу (како је ово друго ипак нека друга тема нећемо сад о томе мада је јасно о чему се ради).

chera-bera

pre 10 godina

Dule ne razume neke stvari. Malo mu je što 12 godina uzastopno ne dozvoljava bolji život naroda. Kakav je produžižće agoniju bar još 5, 6 godina.

danilo

pre 10 godina

aman, prijatelju, niko ne osporava vaše titule. međutim, vi osporavate naše ranije uspehe, kao, šljaka i tome slično. a mi smo osvojili evropski trofej pre nego što ste vi osvojili prvu titulu, alo! mnogo ste, bre, smešni... vi ste lažna institucija.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Gavrilo, 6. avgust 2013 01:34)
Niko ne osporava vaše titule...vi ste lažna institucija?
Za prvake Evrope, jedine prvake Srbije u istoriji, tim koji je osvajao ABA ligu duplo više puta nego svi ostali zajedno, koji je iz Evrope dao najviše NBA igrača i od 10 najboljih evropskih igrača u istoriji bar 4 za sada, napisati lažna institucija?!?!
Prijatelju, postoji nauka koja se zove logika i može se sresti u životu, uz malo truda...

ultrabgd1

pre 10 godina

Kako je bilo kada je Vujosevic bio u Buducnost koja je tada bila igracka rezima Mila Djukanovica. Bilo lepo, a ? Platite porez i mirna Backa

hercegovac

pre 10 godina

Licemjer,on je između ostalih doveo partizan tu gdje jeste sa svojim enormnim primanjima za srbiju. Pa čovjek je godišnje uzimao i po 400000 eura i sada kuka što para nema !!!

prc

pre 10 godina

Svi koje je stvorio partizan da se otvore malo
- Zeljko Obradovic - Stvorio ga Paretizan, Ovog leta sklopio Ugovor na ? miliona evra.
- Nikola Pekovic ovog leta sklapa ugovor na ? miliona dolara.
- Dusko Vujosevic Pre par leta sklopio ugovor na ? miliona evra.
- i da ne nabrajam vise, ako se partizan voli i ako je armija navijaca spremna da da neki procenat svoje zarade, politicari su promenljiva kategorija, ajde institucijo.
- kako sada stvari stoje Covic voli vise zvezdu i kosarku nego mi svi zajedno partizan. Pricamo o ljubavi prema klubu i instituciji ali hvali nam jedan Covic, koji ce da pokaze konkretno kako se voli Partizan. Gde je sad Divac, Djordjevic, Paspalj, Obradovic, Vujosevic, Pekovic, Krstic, ....,kad je tesko, a koje je partizan napravio. Kad je tesko covic???

Dio

pre 10 godina

Ali Tadic je obecao da cete biti dozivotni prvaci, to bas je..
Necete se ugasiti kao sto nije ni Zvezda bar ako vasi navijaci
pokazu koliko su uz klub i ako vas ima vise od Delija kao sto mislite..

M&M

pre 10 godina

Interesantni su ovi komentari navijaca cz, te joj ovaj opet prica,stalno je na naslovnim stranama, uvjek partizanovi komentari na cz vjestima, ko jos njega slusa, a broj komentara sve vise i vise raste a odgovore na sva ta pitanja daju sami citajuci i ostavljajuci komentare, toliko nelogicnosti gluposti i cega sve jos tu nema!Da jesam navijac Partizana i smatram da Vucic ima odgovornos ako je vec odlucio da umoci svoje prstice u sportska pitanja i ako je Partizan u drzavnom vlasnistvu naravno da je odgovoran.Medjutim posto su to politicke igre i igrice zasnovane na nekim unutrasnjim emocijama prema cz i ako je vec usao u to kolo svako, ja, bilo ko drugi ima pravo da ga proziva i poziva da uradi ono sto mislim da treba, sa te strane Duletovo negodovanje je sasvim opravdano i niko mu to pravo na bunt ne moze uskratiti a to sto se vama ne svidja u sustini nije ni bitno!

Vlada

pre 10 godina

Kada je KK C.Zvezda uništen država je ćutala. Čović je našao lični interes koji se poklopio sa Zvezdinim i nastao je KK C.Zvezda Bgd. Tada su navijači Partizana na raznim forumima pisali umrlice KK, a sam Vujošević je rekao da Partizan nije C.Zvezda da menja ime. Gospodo iz Partizana tražite rešenje, platite i nastavite dalje, uradite nešto slično kao Zvezda ili se ugasite.

Stefan

pre 10 godina

Koje spinovanje, da covek ne poveruje. Pred veciti derbi na SOSu izjavljuje kako Partizan ne moze da se bori sa jednom vezanom rukom (naravno bez obrazlozenja kako je to njima ruka vezana), prodje derbi, uzese titulu nista se nije desilo..Evo sada ovo , pored svih cinjenica koje ne idu na ruku ni njemu ni rukovodstvu KKP , on prosijaci i molim te lepo ponasa se ko da je drzava obavezna samo da njima pomaze, malo je bilo 10 + godina. KATANAC

064...

pre 10 godina

12 godina si cutao kad su Zvezdu unistavali i gasili. Krao joj sve sto vredi i smejao se kako se dobro radi i da ce jednog lepog dana biti sampioni. Kolo srece se okrenulo. Zaigrala mecka i pred tvojim vratima. KATANAC!!!…!! Ko poslednji izadje neka ugasi svetlo.....
(DOMINIRAJ, 5. avgust 2013 21:01)

Pa cekaj, Zvezda se nije ugasila tih 12 godina, zar ne?? Pa zar sada treba da se ugasi Evropski prvak?? Mozda se Partizan i ugasi, sto ni ti ne verujes jer mnoga velika imena iz tog kluba su zahvaljujuci tom klubu stekli sve u zivotu i postali milioneri, ali Zvezda u kosarci NIKADA nece ostvariti ono sto je Partizan ostvario. Nikada. Kao i FK Partizan koji NIKADA nece biti prvak Evrope. I sada bi ti to voleo, zar ne??

Shearer

pre 10 godina

Samo dajte račun i upaltiće koliko ko može. Neću da uplaćujem iz nekog hira i inata prema bilo kome, mi smo gospodski klub koga su osnovali generali i vojska, osvojili svo svwe što se osvojiti može, naš klub je dao članove za kuću slavnih u Springfildu, posle Univerziteta Severna Karolina je dao najviše NBA igrača, sve reprezentativne medalje su vezane za naše stručnjake i igrače i još mnogo toga a biće još više pošto ne živimo od prošlosti već gledamo ka budućnosti.

Combe83

pre 10 godina

Dal je moguce da se ovoliko moze da manipulise i spinuje ja da sam na Vucicevom mestu stvarno bih ih ugasio jer izgleda da ne blokiranje racuna svih ovih godina i pored zakona se ne ceni pa sada cim je blokiran racun odma plakanje i kmecenje... (Heroes, 05. avgust 2013 20:58) Jel' ti crk'o zarez na tastaturi ili si jednostavno nepismen?

Ova sezona

pre 10 godina

Evo ga napredak, bar je ova godina pocela zasmejavajucim izjavama, a ne prepucavanjem kao prosla. Bravo Dule, pocinjes da ucis,ima nade,ima nade...

leto

pre 10 godina

Niko nikad nije imao 6 miliona evra budžet u jednoj sezoni,i posle će opet da pričaju kako ih je država gasila!Plaćanjem skupih Pešića,Šakote,Sagadina,Ekezija,Skuni Pena,Avodžobija,vas je država gasila?robertsa ste platili 400 000e pa ga oterali,a psole za 300 000 e postao jedna od najcenjenijih 4ki u Evroligi,jel vam je i za to kriva država?

Ko drugome jamu kopa...

pre 10 godina

Naviklo to da dobija od drzave sakom i kapom, sve podvriskujuci od srece sto je Zvezda u dugovima i sto mora da izvodi vratolomije ne bi li se nekako izborila za goli opstanak dok su se oni istovremeno bahatili, otimali sve sto vredi i podsmevali se tudjoj nevolji. Sta ce covek, nije navikao da placa racune i igra ravnopravno, treba ga razumeti... nije lako imati pa nemati...

Stanislav

pre 10 godina

Kao baba narikaca.Svake sezone isto.Joj mi ovo,joj mi ono,sve nam drugi pokvarise,a mi smo tako dobri i sjajni i mi bi bili takvi,a joj sta cemo sad kad su oni drugi krivi,a joj hocete li nam dati milione?A joj sta cu sada.Al je ovaj iz Partizana dosadan,samo place,a ja mislio da je on neki dasa,a on kao bakica neka.Pa sta cemo mi bez para,ugasicemo se,a joj pa svi drugi nemaju para,al nema veze,joj kako je nama sad tesko jer i mi sad nemamo kao i svi drugi.Kako cemo mi sad kad smo isti sa drugima?A Joj,bas mi je tesko.Boze dosade!!! Majko mila sacuvaj me ovakvih ljudi!!! Mislim da je i Obama kriv,Aha Dusko,to se nisi setio,aha.Sad za nedelju dana opet kukanje i opet mi nemamo i tako u krug.Udavi

rodrigo

pre 10 godina

Razumem da država pomaže vaterpolo i odbojku jer je tu mala zarada.Ali pomagati vrhunske fudbalske i košarkaške klubove nije u redu.Toliko prodatih igrača,gde su sve te pare otišle?U privatne džepove,a sad traže pomoć od države.Može ali prvo krivična odgovornost za sve one koji su napravili dugove.

igor

pre 10 godina

ja se secam kad si ti dok je zvezda bila u maleru apelovao kod tadica i dodika da se pomogne zvezdi!!! dv gromada od coveka, ljudina......

Zare

pre 10 godina

Pa Vujosevicu prvo izadjite sa cistim informacijama kako je trosen novac u Partizanu,kolike su plate,koliko je drzava davala a koliko ste sami uspevali da obezbedite i to u zadnjih 15ak godina bas kao sto je i zvezda uradila pa tek onda mozes da trazis nesto drugo...

sale

pre 10 godina

Da bi ste dobili ono što je dobila Zvezda morali bi ste da odete u stečaj. A ja vam kao navijač Crvnen Zvezde to ne želim! Drugačije ne možezete to dobiti....
To da vam vas neko, ne znam "vuče kroz blato", gospodine Vujoševiću, vi niste baš takvi čistunci! Vi uopšte i niste nikakvi čistunci. Niste ni bolji ni gori od svih ostalih.
Prestanite da zamlaćujete i manipulišete masama. Dokazali ste da to umete.
Platite porez koji niste platili, pronađite modalitet sa državom i pretsanite više da kukate. Niko ne želi da "uništi" Partizan.
Jedno je sigurno i to izbijte sebi iz glave, neće biti po vašem!
p.s Vi, a i država vrlo dobro znate kakve prihode ste imali, imate ili ćete imati,iako to krijete. Koliko vam je novca kroz klub prošlo.

Žilijen

pre 10 godina

Pitam se da li u ovom klubu postoji još neko osim Vujoševića.On se legitimiše od šefa stručnog štaba,predsednika svih klubova u okviru SD, ekonoma, dežurnog psovača i pljuvača. On je deset u jedan, a najmanje pedagog. Slažem se da država ne sme dozvoliti da takve institucije poput Zvezde i Partizana propadaju, ali još nigde nisam pročitao da je Vujošević /a niko ne zna njegova stvarna primanja/ dao predlog da se njegova primanja smanje.

Crni

pre 10 godina

E moj Dule to s porezom funkcionise ovako u normalnom svetu. Posto si ti demagog i prilicno nevaspitan a to znaci ne mnogo inteligentan objsnicu ti na primeru.
Pre nekoliko godina moja firma greskom racunovodje ne uplati deo poreza velicine od oko 40 000 evra. Stigne prijava i odmah poreska inspekcija, revizor i pravnik. 6 meseci su pretresali sve moje racune, transakcije, poreze, uplate, isplate i sve redom. Svi moji privatni racuni su detaljno pregledani, racuni moje zene takodje 5 godina unazad. Odmah su doneli odluku da se uplati sporna suma sa kamatom od 2% dnevno pa ako mi se isplati da cekam i ne placam brojke zuje kao brojcanik na benzinskoj pumpi. Naravno imao sam pravo da se zalim na odluku ali zalba nije odlagala uplatu. Moj Dule platio sam pa se zalio. Iz cipela su me izbacili, 6 meseci mi visila optuzba za utaju poreza i 4 godine zatvora nad glavom.
Posle su oni (revizori iz poreske uprave) pronasli gresku jer je moji sluzbenici nisu mogli naci i ja sam oslobidjen optuzbe o utaji nego sam prosao sa uplacenom sumom koja je bila sporna + novcana kazna za odgovornog sluzbenika koja je bila oko 10% od sporne sume.
Nije mi padalo na pamet da izadjem u javnost i kazem da je njihov podpredsednik vlade odgovoran za to sto moja firma nije platila porez. E moj Dule Balkanac si ti u najgorem znacenju te reci.
Pozdrav iz uredjenog sveta.

Borky

pre 10 godina

Sutra osnivam klub i dovodim Lebroma i Kobea za 100 milona po sezoni i kad osvojimo titulu drzava ce ih platiti jer mi smo sampioni. To je ta logika.:)

Nesa

pre 10 godina

Dule:"Ženski košarkaški klub Partizan se gasi, vaterpolo je efemerizovan, a sada traju napadi i na košarkaški klub".

Dule, kad ti to kažeš, zvuči kao da je to nešto loše.

bratanac

pre 10 godina

Ne može država da finasira sportske klubove šta je vama ponašate se kao deca komunizma. Dosta te INFANTILNOSTI.
Ps. klubovi su privatni sektor u svakoj normalnoj državi. Nađite privatna lica da vas finasiraju, to je to, kakva država kakvi bakrači.
(Andjela, 6. avgust 2013 00:03)

Partizan traži da mu država omogući da plati porez... A mogla bi da objasniš po kom osnovu državne kompanije: Telekom, Dunav osiguranje, Aerodrom Beograd i Air Serbia (do sada JAT) sponzorišu privatni klub Crvena Zvezda Beograd i da li su ikada raspisale javne nabavke za sponzorstvo???

Alf Melmakovich

pre 10 godina

A Zvezda moze da plati 2,5% poreza i to je to. Lepo boga mi, lepo. Vidi se ta jednakost na svakom koraku. (Rak Sebastijan, 06. avgust 2013 00:29)
Isto to je nuđeno svima pa i parrizanu,zašto nije prihvatio?Trebalo je samo da kada je nuđen reprogram duga uradi to i nastavi da plaća svoje mesečne obaveze redovno a stari dug na rate po ugovoru...a sada traže reprogram celpg duga do danas...Znači ko je na to pristao u određenom roku je budala,a dule ispade maher...e pa neće moći!!!

Vladimir

pre 10 godina

Vujosevicu, parolu "jedan grad, jedan klub" je pre par godina izmislio jedan od tvojih cenjenih novinara. Kao nacitan covek to bi morao da znas. A voleo bih da mi odgovoris ko je bio trebao da preduzme odgovornost kada se Zvezda davila u dugovima? Ko je napravio dugove u KK Partizan? Zasto na vreme niste usli u proces reprograma? Da li ste ocekivali da ce dugovi biti otpisani? Zasto ne iznesete javno dokaze o vasem poslivanju? Hajde jednom da razgovaramo na realnim osnovama.

Duca

pre 10 godina

Ovo mu se verovatno desava jer je likovao kad je bivsi rezim davio Zvezdu godinama. Pa Dule nije ovo nista specijalno, ovako svi ostali klubovi u Srbiji zive. Ne dovode Kobije Brajanta jer ne mogu da ga plate. Porez mora da se plati.

SrbDk

pre 10 godina

Smešno. . dobri vam ljudi rade u marketingu i menadžmentu kada kao šampioni ne možete skupiti sponzore. Ne razumem!!! Dule šuti. . pametniji si.

A bilo ti je nekada lepo

pre 10 godina

kako neko drugi moze da snosi odgovornost za vase ne placenje poreza. da bi dobio pare od drzave moras malo i da das. da znas da trazis sponzore ko sto blebeces po novinama imali bi budzet ko barsa ako ne i veci. zato cutite i radite nesto

panter

pre 10 godina

Partizanu je racun blokiran tek pre nekoliko meseci i vidite da skoro ne moze da se funkcionise. Mislim da je racun czv bio blokiran 8 godina. E sad, pitanje je kako su oni uspevali da prebrode te probleme, prave projekte 'evropska zvezda' itd?

sloba

pre 10 godina

dule je delimicno u pravu ali sto se zenskog tima tice..nije.projekat reprezentacija u jednom timu....nije losa zamisao.ali,sta je u medjuvremenu sa mladjim selekcijama kluba.nikada ih nije bilo a sada su mogle da igraju da se vodilo racuna bar malo.plata jene prvotimke mogla je da pokrije ceo omladinski pogon.zato i treba da se ugase i da krenu da stvaraju tim od pionirki.dule,imas mladih igraca koji mogu igrati,zrtvujte jednu,dve sezone zarad njih.
u6xpm9r

Nikopolidis

pre 10 godina

Sami ste krivi sto niste prihvatili reprogram duga, kad vam je bio nudjen, a Zvezda jeste. Tako da nema kukanja i klecenja.
Inace bi ste sad bili u istom polozaju. Ovako KATANAC...

UPPR

pre 10 godina

A je li moze meni neko da objasni kako je taj "neprikosnoveni" dug za porez smanjen onoj Zvezdi na 2,5% svoje vrednosti? Drzava je u 3. kategoriji poverilaca zajedno sa Milosem Vujanicem. Ko je odobrio to (koji sudija)? Bilo bi zanimljivo istraziti malo taj unapred pripremljeni plan reorganizacija.

dzoni

pre 10 godina

Neka doticni objasni kako to da klub koji godinama unazad prodaje igrace vrhunskim klubovima dospe u ovakvu situaciju(+mts ugovor+skori final4 gde su zaradjene takodje velike svote novca). Ja sam delija, ali sam postovao ovog coveka dok
je bio trener a ne politicar, tada je imao rezultate a sada je u novinama samo zbog kontraverznih izjava. Sve ovo se odnosi i na fk Crvena
zvezda(prihodi a ogroman dug)

Mladen

pre 10 godina

Toliko godina vladavine u košarci,a grcate u dugovima.Bez komentara.Nije tačno da ti Vučič neće pomoći,vidiš da će da angažuje ovoga Dominik Stros Kana samo da ti se partizan ne ugasi.

Zeleni Zub

pre 10 godina

bla bla bla. Smara dv, bolje bi mu bilo da ne proziva vucica, nije mu to covic. U ostalom, Reprogramirajte dug. Nadjite sponzore. Smanjite plate. Pozajmite se. Podignite kredit. Fuzija sa drugim klubom, prodajte igrace. Tim redosledom. Bez kukanja, pateticno i licemerno je kad dolazi od dv. U ostalom, nek djura pomogne sa kintom. To je samo delic od para koje kaplju na racun fk partizan ovog leta. Markovic, procenat od jovetica, ivanov, mitrovic. I sica od drugih. 200.000e potroseno na fofanu... ostala pojacanja free transferi i pozajmice. Znaci, djura ima para....

smešno

pre 10 godina

Je li ovaj gubi kompas ili je to bezpbrazluk u novoj dimenziji? Dule, imaš premijera i predsednika ove države (od kojih je prvi bio predsednik UOKK) i poziva se na odgovornost potpredsednik:-)

rade

pre 10 godina

Najbolje je kad Dervis i njegova saka jada pokusaju drzavni udar...a mi ne prestajemo da se smejemo...
(Antidervis, 5. avgust 2013 22:35)

A koji ste to vi?

Goxy

pre 10 godina

Vaterpolo klub Crvena Zvezda je vec jednom gasen zbog slicne finansijske situacije (i to voljom vlasnika bazena na Banjici VK Partizan) pa zasto ne bi sada to bio slucaj i sa takvom institucijom kao sto je KK Partizan. Uostalom unutar SD Partizan ima dovoljno para da bi pozajmili novac takvoj profitabilnoj instituciji. A ko je bese predsednik SD Partizan? U FK Partizan pretice lova pa pozajmite od njih pod trzisnim bratskim uslovima a ne kmecite... Sada Covic cuti i cuje se ko je najveca kmeza i ko pravi negativnu atmosferu u odnosu dva sportska drustva! Jedan je Dule Vujosevic!!!

Mishko

pre 10 godina

@ (ko se boji vuka jos?, 5. avgust 2013 23:37)

Mozda i jesi u pravu za kosarku, iako sam ZVEZDAS, nemam problem da to priznam... ali ako jesi, onda je i u fudbalu upravo onog momenta nastao pad (repke i klubova) otkad je upravo taj Partizan krenuo da se ponasa kako se ponasa u zadnjih 6 godina... Toliko!

koja

pre 10 godina

Koliko si uzeo od Partizana Dule u poslednjih 10 godina?
Za te pare bi celu ligu mogao da kupis a neces da pomognes sam nego trazis da navijaci i politicari spasavaju klub.

Stojan

pre 10 godina

Ako klub (fudbalski, kosharkashki, vaterpolo,...) ne moze da se izdrzava, onda kao nesposoban treba da nestane, tj., da se skine drzavi sa grbace. To Vam je isto, ako domacinstvo ne moze da zaradi da placa struju, stanarinu, tv pretplatu i ostalo, zahteva (kukumace) da mu drzava placa. Molim Vas, zar je prebacivanje lopte preko mreze, ubacivanje iste u gol ili kosh toliko vazno da drzava treba da placa a treneri, igraci, funkcioneri da dobijaju ogromne svote. Zao mi je ove nove fudbalske zvede koja je doshla u Barselonu (pogledajte za koju sumu) ako je zaista boleastan. Ali suma koju dobija za potpis ugovora je sramna za moderno cevecanstvo. Zarade sportista su najveci paradoks u istoriji ljudskog drushtva. Josh da im drzava placa od svoje crkavije. Konstatacija da je Vucic taj koji treba da "prelomi" mnogo govori kakvi su nashi treneri i sportski funkcioneri. Sport je vazan ali u mnogim uredjenim zamljama (Shvajcarska, Danska, Svedska, i dr) se neuspeh ili uspeh ekipe ne analizira toliko detaljno kao kod nas. Pogledajte koliko "Politika" raspreda u danashnjem broju o vrsnom sportisti Djokovicu. Vaznije je da imamo uredjenu drzavu sa dobrim (normalnim) institucijama nego lazne klubove koji su neuspeshni cim odu van zemlje.
Stojan Radenovic

Fudbalski

pre 10 godina

Gledajuci prvih par komentara po popularnosti, ispada da je udario "junak na junaka" odnosno partizan vs. zvezda. I sve bi to bilo ok, da nije jednog. Beograd nije Srbija (i obrnuto). A sta nas briga sto jedan klub iz prestonice ima muke da sastavi petorku? Pa jedan klub sa stogodisnjom tradicujom se ugasio!! Isto je iz zemlje Srbije. Sta cemo sa tim?

Sasa

pre 10 godina

evo tebi ce licno da odgovara, hahaha
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Marko, 6. avgust 2013 07:59)

Nece njemu, nego "grobarima" - idu izbori.

Dax

pre 10 godina

To se kod nas kaže:Zaigrala mečka i pred vašim vratima! Sad vi promenite ima,prodajte grb,spojite se sa nekim klubom 'van' Beograda,pa pocnite iz pocetka! Ne smej se tudjoj nesreci.

bulik

pre 10 godina

Kako je neko ovde kratkog pamćenja...neko ovde priča o ne vraćanju dugova,stvaranju nemarno istih,lošem poslovanju,neplaćanju igrača...
Ajde navijači kluba koji ne postoji,stvarno bi mogli malo da budete ljudi pre svega. Znate na koji način je spasavano kompletno sd zvezda. Sada ostavite nas da spasavamo naš najveći klub od propasti,mada znamo svi koliko vam upravo taj bode oči...

Sin po materi

pre 10 godina

Za one koji su prespavali poslednjih 12 godina, ovo je samo mala dramatizacija vrhunskog dramaturga Duleta. Sada se budi nada i kuraznost komsijama da bi hladan tus bio vrhunac drame kada se osvoji i trinaesta uzastopna titula. A onda malo sale na temu sledece sezone i tako do kraja vremena, svake godine titula.

kzen

pre 10 godina

Nema sta drzava da spasava neprofitabilne klubove parama iz budzeta, ako ne mogu sami da se finansiraju prodajom karata ili nalazenjem sponzora iz privrede i treba a se ugase, drzava moze parama iz budzeta da pomaze samo tri bazicna sporta, sve ostalo mora se finasirati po trzisnim principima.

Dr.Mabuzo

pre 10 godina

Partizan zaista jeste institucija, i fenomen u evropskim razmerama.
Cinjenica je da mu treba pomoci, ali da cinjenica je i da finansije i poslovanje kluba moraju biti javne.
Ne moze Dule da kuka a kajmak od prodaje da ne prikazuju.
Ni ta zvezda bez palrtizana (a i obrnuto) ne vredi nista.
Ako drzava nemoze da pomogne , neka im nadje nekog Arapina da izdvoji dzeparac i ulozi u evropski brand.
Mada mislim da Vucic zateze do poslednjeg trenutka , da bi se na kraju pojavio kao spasilac i pokupio bodove i u gostima.

Spasite partizan, jer bez njega nema ni domace a bogami ni Jadranske lige (kao ni bez Zvezde,Cibone ili olimpije)

Andjela

pre 10 godina

Ne može država da finasira sportske klubove šta je vama ponašate se kao deca komunizma. Dosta te INFANTILNOSTI.
Ps. klubovi su privatni sektor u svakoj normalnoj državi. Nađite privatna lica da vas finasiraju, to je to, kakva država kakvi bakrači.

Петар

pre 10 godina

Свака част Вујошевићу на освојеним титулама, али он не треба да буде изнад државе. Држава је до 31.3.2013. омогућила репрограм дугова за све привредне субјекте. То право су искористили и ФК Црвена Звезда и ФК Партизан (Вујошевић би то морао да зна као председник СД). Међутим, неко у КК Партизан сматра да то не мора да уради и да је довољно галамити преко новина и телевизије. Неко у КК Партизан није желео да уради репрограм у законском року, сматрајући вероватно да се захтев државних орагана на њих не односи (они су изнад државе). Крајње је време да одговорни за финансијске пропусте престане да се крије иза титула КК Партизан и ослободи своје место способнијем. Докле ћемо окривљавати друге за своје глупости?

rj

pre 10 godina

Privatizacija! Da su ta dva nasa najveca kluba bila privatizovana pre 10-15 godina sa parama koje su u medjuvremenu dobili danas bi bili evropski giganti... Ovako svake godine dobijas od drzave ogromne pare, trosis neplanski...

lilly alen

pre 10 godina

U pravu je. Mesa Selimovic sto napisa, Nice sto postoji, Papa sto dade ostavku,, Jeronimus Bos sto naslika, fasizam sto tinja tu I tamo.... Sve je stvar odgovornosti.P.S. Jim Beam - pravo u centar. Poz za Kodara, Danila, Novica(s)a i ostale Topalovice!

slobodan

pre 10 godina

Nije mi samo jasno, zašto trener stalno priča o finansijama, njegovo je da trenira a kad god počne neka tema, prvo što kaže...imamo mali budžet itd...
Ima li u Partizanu još neka služba koja se bavi finansijama a to je najmanje posao trenera..otkad se treneri mešaju u finansije, njihovo je da vežbaju i uvežbaju ekipu pred takmičenje...Ovako ispada da u Partizanu nema finansijskog direktora već samo priča trener.

Стева

pre 10 godina

Каква цензура влада на овом сајту :( Ко у најцрњим удбашким данима 1946,47,48... Само наставите тако, љубитељи лика и дела Александра Вучића, има нас доста који добро знамо ко је и какав је и одакле се изгнездио нови Крцун.

Ljubo

pre 10 godina

Prozivkama na odgovornost nikad kraja. Baš me zanima sledeći naslov, kada država pomogne partizanu (što verujem da hoće) da li će se DV javno ivinuti svim ljdima koje proziva svih proteklih meseci (a i godina).
Biće ipak na kraju "mir,mir, mir, niko nije kriv, ..."

stastopojo

pre 10 godina

Za sve njih a i za sve vas je lek jedino Pol Pot. Ukinite profesionalne sportske klubove kao i sve firme koje posluju u gubicima, a radnike koji inace nista ne rade u tim firmama poslati na selo zajedno sa zaludnim ljudima koji trose zivotnu snagu na pisanje gluposti. Ako neki Kambodzanci znaju srpski pa jos i citaju ovo, izvinjavam im se

nick

pre 10 godina

Obaveze pre "širenja". Zbog vaše politike, tj što Voši niste dali 200k evra za Tepica koje dugujete 5 godina, nego te pare koristi za dovođenje jakih pojačanja da biste ostali dominantni, Vosa nije ušla u legalno izborenu ABA ligu, i poslednjih dana ih je napustio CEO stručni štab i svi najbolji igrači, ali medije to ne tangira, jer to nije "institucija srpstva, naš kkp"...

Glasac

pre 10 godina

Pa i Partizan i Zvezda su gubitasi kao i JAT i slicni pa ili ih privatizujte, mada su oni vec privatizovani jer sav novac ide u privatne dzepove dok "minus" ide na racun klubova ili ih zatvorite. Dok su plate u Srbiji 20-30.000 dinara njima su plate po desetak hiljada evra a trenerima i par stotina hiljada evra. Ako vam je toliko stalo do klubova koji su vam dali a i dalje daju bogatstvo onda se odreknite plata na jedno godinu dve i ima da izadjete iz minusa cas posla.

Legal Alien

pre 10 godina

Moje vidjenje ove situacije je da se nista alarmantno ne desava u Partizanu. Malo skripe finansije, na kraju ce biti tresla se gora, rodio se mis. Vujosevic malo gubi zivce, nema vise na silu, pa mora da prica. Da ironija bude veca, kuknjava kako se nema para, kako se krpi kraj sa krajom, a od 12 igraca, 10-orica su reprezentativci svojih zemalja i imaju malo vece zarade za ove nase uslove.

Mirko Jelic

pre 10 godina

Znam da necu promeniti nista, ali nece ni Vucic. Zvezdasi su oterali Vladana Lukica jer nije valjao, ni Piksi nije valjao, Partizanovcima nije valjao Zecevic, ni Bjekovic....trazili su bolje i sposobnije i bolji i sposobniji su dosli...i rezultati su sjajni? Kad ovaj narod promeni sistem i politicare bice para za sve....i jos nesto.....pocnite da pisete istinu zasto nasi reprezentativci nece da igraju za Srbiju.

Boris, Ivica, Mirko, Branko, i jos stotine njih...

pre 10 godina

@Steva...Brate, na pogresnoj si vesti. Ovde se ne prica o vladi od pre sto godina, vec o novoj vladi, koja je resila da sve bude regularno! Jer, u poslednjih desetak godina, regularno je bilo ISKLJUCIVO kada je partizan bio prvak! Jadno, da jadnije ne moze biti...