Sreda, 31.07.2013.

21:49

Rašović: Grešili smo, imamo šanse

Vuk Rašović rekao je posle poraza od Ludogoreca da je ekipa psihološki pala posle vodećeg gola domaćina, ali da i dalje smatra da su šanse za prolaz - realne.

Izvor:

Rašoviæ: Grešili smo, imamo šanse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

47 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 10 godina

Sanse postoji u revansu sigurno!!!
Ali ako se krene ozbiljno od samog starta,usprotno ako budemo igrali kao sto smo igrali dosad,nema cemu da se nadamo.

Rondon

pre 10 godina

Necu da kopiram imena, tj. prozivam. Ali svako ko je napisao da je Partizan lose igrao i sl, ili da je Ludogorec slab, je potpuno netacno. Bugari su fenomenalna ekipa, a Partizan je veceras bio solidan, i vise od toga, i ima vrlo aktivan rezlutat. Dobiju 1:0 i dosta. Pa mora da pobedimo, ako hocemo da prodjemo, ne moze uvek na gol u gostima. Tako da se Partizan dobro pokazao. Obradovic odlican, Djemba perfektna, sa jos par treninga sa ekipom bice extra obojica. Vezni red malo da se pretumba. Mitar u spic. Sve je otvoreno.

Daniele

pre 10 godina

za revans bi najvece pojacanje bio TOMISLAV KARADZIC najbolji strelac partizana u poslednjih 6 sezona ali je on licenciran samo za domace prvenstvo.jos kada bi BORIS TADIC najbolji odbrambeni igrac partizana u novom milenijumu stao pozadi ni real ne bi imao sta da trazi u humskoj 1 ali i on je predstavljao stub odbrane partizana, nazalost samo u domacem prvenstvu.bez njih dvojice prekaljenih asova bojim se da partizan nece dobro proci u revansu.
(devil him self, 31. jul 2013 22:54)

Nja nja nja... Pa sta je s vasom igrom molim te, sram vas bilo sto se javljate?

zoran

pre 10 godina

Ma, ljudi, shta ima da se lazemo. Rashovic je daleko od trenera za neku ozbiljnu ekipu. Svetlosne godine daleko. Ova ekipa nema igru...koncepciju...agresiju....ma , nema nishta...

P.S. Ovaj Djemba je BOMBA.....Klasa nad klasama za ansu ligu...ovakav se ovde nije pojavljivao...odigrace sa pola snage celo prvenstvo...Obradovic odlichan...

dejavu

pre 10 godina

Nisam veliki optimista iako smo dobili Obradovica,za Djembu ce se jos videti.Vrlo je moguce da to nece biti dovoljno jer linije tima ispred odbrane ne ulivaju poverenje.Malbasic i Grbic nisu uopste prava pojacanja.
Mitrovic ce u revansu morati da nadoknadi i hendikep igranja Scepovica,koji je odigrao jos jedan kriminalan mec,ali mu svi treneri slepo veruju pa ce verovatno opet biti u prvom timu.
Razocaran sam jer Partizanu je potrebno jos bar 2-3 pojacanja u rangu sa Obradovicem,a vremena vise nema.

veliki navijac partizana

pre 10 godina

Treneru, igraj fudbal, teraj te da igraju, pa ako treba izgubi i 5:0 al igrajte, napadaj, bori se. Koji je ovo fudbal bre.

Daniele

pre 10 godina

Izgleda i ove sezone isto pitanje- zasto Scepovic? Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu, sam bih otisao iz kluba. Sta treba jos da se desi da ode?

Danubewalker

pre 10 godina

Definitivno najlosiji Partizan u istoriji.Gol je posledica greske Marselinja a vec smo sastavili 270 minuta bez valjane akcije.Frustrirajuce je gledati uzasno sporu razmenu pasova,lopta se prima iskljucivo dok stojis u mestu i sve je to tako nekreativno i bledo da su rezultati Partizana cak bolji od igre.I jos poruka Jojicu...iritantno je gledati kako se mucis sa svojom novom frizuricom.Mnogo vise kontakta imas sa cuperkom nego sa loptom.Da Rasovic ima autoritet postedeo bi te muke masinicom ili snalicom.Ako si prosle godine ispao heroj,to ne znaci da je sad tvoja kompleks frizura "dodjoh i ja u veliki grad" bitnija od Partizana.

CBS

pre 10 godina

Rezultat obecava,igra ne. Vi da izginete na terenu a mi na tribinama,pa da cekamo baraz i nekog ko ce inspirisati i imenom i znanjem. Samo tako se moze dalje

idemo na Mars

pre 10 godina

Ono sto je najgore ovakav Partizan (nikakav) i ima sanse u revansu. U timu ce biti Mitrovic umesto Scepovica sto ce biti kao da imamo dva igraca vise na terenu. Bugari nece srljati a nas jedan gol vodi dalje, tako da strpljivom igrom mozemo do prolaza. Tuzno je sve ovo...

B.

pre 10 godina

Bez ideje, plana i bilo kakve organizacije u napadu.
Sporo i nesigurno u defanzivi.
Ekipa nemotivisana, neborbena, bez zelje za pobedom.
Nije u pitanju kvalitet, vec iskljucivo, trener.
Odlazi!

p.s. Scepovica, nema potrebe da komentarisem

Zipo

pre 10 godina

Ima 2 remija i poraz protiv ekipa koje su duplo slabije od Partizana a nada se LS. Cuva ga samo to sto su ga iz uprave pompezno najavili kao nekog perspektivnog trenera pa kada bi ga zamenili sad ispalo bi da su skocili sami sebi u usta.

XXL Grobar

pre 10 godina

Scepovica ostavljas u igri posle svega sto NIJE uradio - sve sam vise ubedjen da je tvoj domet Teleoptik.....Porediti tvoju kukavicku igru sa Stanojevicevom taktikom i razmisljanjem je kao nebo i zemlja.
Neko ti je dao ime Vuk ali ti si samo jedna .... da ne kazem - ovca

mille grobar

pre 10 godina

Djemba klasa bre!! Jbt, sta ti je iskustvo! Obradovic takodje za svaku pohvalu!Sa Mitrovicem i Volkovim imamo sanse u revansu! Ako Mitar i Ivanov ostanu i prodjemo ove bugare,ja sam ubedjen u plasman u LS uz malo srece! Nego Vuce, dokle bre taj Sceepoviic?????!

realno

pre 10 godina

Ma pogresio si najvise ti sto si uvrstio Scepovica. Od starta smo igrali sa igracem manje. Da si neki autoritet ne bi mu sigurno dozvolio da sutira slobodne udarce za koje je vice nego ocigledno da nema pojma da izvodi.
Sve sve da nekako i razumem sto igra u Partizanu, ali za reprezentaciju???
Djemba Djemba klasa.

4C

pre 10 godina

Једини спас за српски фудбала: ЗАБРАНИТИ ГА НА БАР ДВЕ ГОДИНЕ! Кад се ужеле мало, можда ће појединци играти срчаније...

realne sanse?

pre 10 godina

A kada smo to poslednji put prosli bilo koju normalnu ekipu kada smo igrali revans kod nas?
Gubili smo i od Artmedije Petrzalke, Makabija Petah Tikve i od Samrok Roversa. Da ne spominjem zvucnije timove. Dok u gostima bolje igramo (Njukasl, Anderleht).

Marko

pre 10 godina

Postovani Rasovicu,
1. Da li ste primetili da su nasi igraci bili uplaseni da potrce, narocito posle izgubljene lopte? Ja bar stekoh takav utisak.
2. Da li ste primetili da pored Jojica u timu Scepovic 2 puta pokusava da sutne slobodan udarac? Umesto sto drugopomenuti Scepovic gadja navijace, misljenja sam da je trebalo omoguciti Jojicu da pokusa da postigne gol (posto je ovo, fakat, bila takmicarska utakmica).
3. Da li ste primetili da nasi igraci nemaju osnovna znanja fudbala: trcanje bez lopte, prijem lopte i pas? Delovali smo kao moja ekipa iz SELA. Zbog toga sam stekao utisak kao da smo igrali protiv Barselone u najmanju ruku.

Moj predlog za unapredjenje igre je sledeci: neka nauce da trce, prime loptu i dodaju. Eto, nije mnogo za profesionalne fudbalere koji primaju platu vecu od bilo kog obicnog zaposljenog smrtnika u nasoj zemlji sa fakultetskom diplomom koju nije kupio, vec je godinama grejao stolicu uceci.

Svako dobro!

devil him self

pre 10 godina

za revans bi najvece pojacanje bio TOMISLAV KARADZIC najbolji strelac partizana u poslednjih 6 sezona ali je on licenciran samo za domace prvenstvo.jos kada bi BORIS TADIC najbolji odbrambeni igrac partizana u novom milenijumu stao pozadi ni real ne bi imao sta da trazi u humskoj 1 ali i on je predstavljao stub odbrane partizana, nazalost samo u domacem prvenstvu.bez njih dvojice prekaljenih asova bojim se da partizan nece dobro proci u revansu.

Bilal

pre 10 godina

Teško da ćemo mi proći ove Bugare obzirom na našu stihijsku i nepovezanu igru u napadu. Svaka pogrešno upućena lopta naših navalnih igrača, a pogotovu Šćepovića, ili nam se mogla obiti o glavu il' nam se obila o glavu. Meni je jasno da Grbić i Malbašić nisu uigrani, al' da Ninković, Šćepović i Jojić ne mogu da vežu dva pasa, to mi je neshvatljivo. Bit će nama vraški teško u revanšu. Ludogorec je od sijaset naših grešaka kaznio dve a u Beogradu će mu biti dovoljna samo jedna. Mi ćemo srljati a njihovi brzi igrači će dolaziti u šanse i zabijati golove. Bojim se da ćemo doživeti pravu katastrofu, jer su ljudi, večeras, pokazali da i te kako dobro vezu u napadu. Uostalom setimo se Širaka koji je bio daleko konkretniji od nas u Beogradu. Tada nam je bilo dovoljno 0:0 sada moramo da pobedimo sa golom ili dva razlike što je, obzirom na prikazanu igru u ova tri meča, nemoguća misija.

XXL Grobar

pre 10 godina

Ti jedini vidis nesto sto niko ne vidi a jedini ne vidis ono sto svi vidimo - Scepovica napolje...... E svaka mi cast kako sam ovo rekao - sam sam sebe odusevio - kineske poslovice da mi pozavide

PFC Zemun

pre 10 godina

"dosta dobro smo zatvarali njihove igrače, pogotovo bočne" da li je ovaj covek normalan pa onaj Aksentijevic bi vise napada zaustavio da je stojao mirno ko balvan!!!!!

QQLELE

pre 10 godina

(u prolazu, 31. jul 2013 22:20)
Dečko, što se tvog tima tiče "PROLAZ" se pominje samo u potpisima vas na našim vestima! Mani se ti našeg kluba i čekaj sutrašnji duel najvećeg dužnika u Srbiji pa plači nad svojom sudbinom.

danilo

pre 10 godina

Realno, Partizan je iznenadio čvrstom i sigurnom igrom.
Ludgorec je daleko od naivne ekipe, sasvim sigurno je tim skuplji od Partizanovog, tako da je ovaj rezultat u stvari odličan jer je dovoljno i 1:0 a to je minimum od svih pobeda.
Ono što me brine, a moralo bi i Rašovića, je pojava Šćepovića u našem timu pošto niko živi u kosmosu ne može da vidi razlog za to.
Djemba će ako malo smrša i ubrza igru, biti silno pojačanje a Obradović definitivno jeste dobitak za ovu mladu ekipu.
Borbenost, koncentracija i ne sumnjam u pobedu.
I da Šćepović, a bogami i Djurić, ne budu ni u blizini, ljubazno bih molio.
Još ako Grubor se ne bude hvatao boca, eto nas zasigurno u 4. kolu...

Blagoje

pre 10 godina

Ako nas Mitrovic i Djemba ne spasu u revansu, niko nece.
Djemba, takav "nespreman", pokazao je za tih 20 minuta vise od svih u timu zajedno.
Scepovicu zabraniti dozivotno da igra fudbal, za primer drugima.

Marko

pre 10 godina

Postovani Rasovicu,
1. Da li ste primetili da su nasi igraci bili uplaseni da potrce, narocito posle izgubljene lopte? Ja bar stekoh takav utisak.
2. Da li ste primetili da pored Jojica u timu Scepovic 2 puta pokusava da sutne slobodan udarac? Umesto sto drugopomenuti Scepovic gadja navijace, misljenja sam da je trebalo omoguciti Jojicu da pokusa da postigne gol (posto je ovo, fakat, bila takmicarska utakmica).
3. Da li ste primetili da nasi igraci nemaju osnovna znanja fudbala: trcanje bez lopte, prijem lopte i pas? Delovali smo kao moja ekipa iz SELA. Zbog toga sam stekao utisak kao da smo igrali protiv Barselone u najmanju ruku.

Moj predlog za unapredjenje igre je sledeci: neka nauce da trce, prime loptu i dodaju. Eto, nije mnogo za profesionalne fudbalere koji primaju platu vecu od bilo kog obicnog zaposljenog smrtnika u nasoj zemlji sa fakultetskom diplomom koju nije kupio, vec je godinama grejao stolicu uceci.

Svako dobro!

realno

pre 10 godina

Ma pogresio si najvise ti sto si uvrstio Scepovica. Od starta smo igrali sa igracem manje. Da si neki autoritet ne bi mu sigurno dozvolio da sutira slobodne udarce za koje je vice nego ocigledno da nema pojma da izvodi.
Sve sve da nekako i razumem sto igra u Partizanu, ali za reprezentaciju???
Djemba Djemba klasa.

danilo

pre 10 godina

Realno, Partizan je iznenadio čvrstom i sigurnom igrom.
Ludgorec je daleko od naivne ekipe, sasvim sigurno je tim skuplji od Partizanovog, tako da je ovaj rezultat u stvari odličan jer je dovoljno i 1:0 a to je minimum od svih pobeda.
Ono što me brine, a moralo bi i Rašovića, je pojava Šćepovića u našem timu pošto niko živi u kosmosu ne može da vidi razlog za to.
Djemba će ako malo smrša i ubrza igru, biti silno pojačanje a Obradović definitivno jeste dobitak za ovu mladu ekipu.
Borbenost, koncentracija i ne sumnjam u pobedu.
I da Šćepović, a bogami i Djurić, ne budu ni u blizini, ljubazno bih molio.
Još ako Grubor se ne bude hvatao boca, eto nas zasigurno u 4. kolu...

Blagoje

pre 10 godina

Ako nas Mitrovic i Djemba ne spasu u revansu, niko nece.
Djemba, takav "nespreman", pokazao je za tih 20 minuta vise od svih u timu zajedno.
Scepovicu zabraniti dozivotno da igra fudbal, za primer drugima.

mille grobar

pre 10 godina

Djemba klasa bre!! Jbt, sta ti je iskustvo! Obradovic takodje za svaku pohvalu!Sa Mitrovicem i Volkovim imamo sanse u revansu! Ako Mitar i Ivanov ostanu i prodjemo ove bugare,ja sam ubedjen u plasman u LS uz malo srece! Nego Vuce, dokle bre taj Sceepoviic?????!

XXL Grobar

pre 10 godina

Ti jedini vidis nesto sto niko ne vidi a jedini ne vidis ono sto svi vidimo - Scepovica napolje...... E svaka mi cast kako sam ovo rekao - sam sam sebe odusevio - kineske poslovice da mi pozavide

idemo na Mars

pre 10 godina

Ono sto je najgore ovakav Partizan (nikakav) i ima sanse u revansu. U timu ce biti Mitrovic umesto Scepovica sto ce biti kao da imamo dva igraca vise na terenu. Bugari nece srljati a nas jedan gol vodi dalje, tako da strpljivom igrom mozemo do prolaza. Tuzno je sve ovo...

Daniele

pre 10 godina

Izgleda i ove sezone isto pitanje- zasto Scepovic? Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu, sam bih otisao iz kluba. Sta treba jos da se desi da ode?

PFC Zemun

pre 10 godina

"dosta dobro smo zatvarali njihove igrače, pogotovo bočne" da li je ovaj covek normalan pa onaj Aksentijevic bi vise napada zaustavio da je stojao mirno ko balvan!!!!!

veliki navijac partizana

pre 10 godina

Treneru, igraj fudbal, teraj te da igraju, pa ako treba izgubi i 5:0 al igrajte, napadaj, bori se. Koji je ovo fudbal bre.

B.

pre 10 godina

Bez ideje, plana i bilo kakve organizacije u napadu.
Sporo i nesigurno u defanzivi.
Ekipa nemotivisana, neborbena, bez zelje za pobedom.
Nije u pitanju kvalitet, vec iskljucivo, trener.
Odlazi!

p.s. Scepovica, nema potrebe da komentarisem

XXL Grobar

pre 10 godina

Scepovica ostavljas u igri posle svega sto NIJE uradio - sve sam vise ubedjen da je tvoj domet Teleoptik.....Porediti tvoju kukavicku igru sa Stanojevicevom taktikom i razmisljanjem je kao nebo i zemlja.
Neko ti je dao ime Vuk ali ti si samo jedna .... da ne kazem - ovca

Bilal

pre 10 godina

Teško da ćemo mi proći ove Bugare obzirom na našu stihijsku i nepovezanu igru u napadu. Svaka pogrešno upućena lopta naših navalnih igrača, a pogotovu Šćepovića, ili nam se mogla obiti o glavu il' nam se obila o glavu. Meni je jasno da Grbić i Malbašić nisu uigrani, al' da Ninković, Šćepović i Jojić ne mogu da vežu dva pasa, to mi je neshvatljivo. Bit će nama vraški teško u revanšu. Ludogorec je od sijaset naših grešaka kaznio dve a u Beogradu će mu biti dovoljna samo jedna. Mi ćemo srljati a njihovi brzi igrači će dolaziti u šanse i zabijati golove. Bojim se da ćemo doživeti pravu katastrofu, jer su ljudi, večeras, pokazali da i te kako dobro vezu u napadu. Uostalom setimo se Širaka koji je bio daleko konkretniji od nas u Beogradu. Tada nam je bilo dovoljno 0:0 sada moramo da pobedimo sa golom ili dva razlike što je, obzirom na prikazanu igru u ova tri meča, nemoguća misija.

Danubewalker

pre 10 godina

Definitivno najlosiji Partizan u istoriji.Gol je posledica greske Marselinja a vec smo sastavili 270 minuta bez valjane akcije.Frustrirajuce je gledati uzasno sporu razmenu pasova,lopta se prima iskljucivo dok stojis u mestu i sve je to tako nekreativno i bledo da su rezultati Partizana cak bolji od igre.I jos poruka Jojicu...iritantno je gledati kako se mucis sa svojom novom frizuricom.Mnogo vise kontakta imas sa cuperkom nego sa loptom.Da Rasovic ima autoritet postedeo bi te muke masinicom ili snalicom.Ako si prosle godine ispao heroj,to ne znaci da je sad tvoja kompleks frizura "dodjoh i ja u veliki grad" bitnija od Partizana.

Daniele

pre 10 godina

za revans bi najvece pojacanje bio TOMISLAV KARADZIC najbolji strelac partizana u poslednjih 6 sezona ali je on licenciran samo za domace prvenstvo.jos kada bi BORIS TADIC najbolji odbrambeni igrac partizana u novom milenijumu stao pozadi ni real ne bi imao sta da trazi u humskoj 1 ali i on je predstavljao stub odbrane partizana, nazalost samo u domacem prvenstvu.bez njih dvojice prekaljenih asova bojim se da partizan nece dobro proci u revansu.
(devil him self, 31. jul 2013 22:54)

Nja nja nja... Pa sta je s vasom igrom molim te, sram vas bilo sto se javljate?

realne sanse?

pre 10 godina

A kada smo to poslednji put prosli bilo koju normalnu ekipu kada smo igrali revans kod nas?
Gubili smo i od Artmedije Petrzalke, Makabija Petah Tikve i od Samrok Roversa. Da ne spominjem zvucnije timove. Dok u gostima bolje igramo (Njukasl, Anderleht).

CBS

pre 10 godina

Rezultat obecava,igra ne. Vi da izginete na terenu a mi na tribinama,pa da cekamo baraz i nekog ko ce inspirisati i imenom i znanjem. Samo tako se moze dalje

dejavu

pre 10 godina

Nisam veliki optimista iako smo dobili Obradovica,za Djembu ce se jos videti.Vrlo je moguce da to nece biti dovoljno jer linije tima ispred odbrane ne ulivaju poverenje.Malbasic i Grbic nisu uopste prava pojacanja.
Mitrovic ce u revansu morati da nadoknadi i hendikep igranja Scepovica,koji je odigrao jos jedan kriminalan mec,ali mu svi treneri slepo veruju pa ce verovatno opet biti u prvom timu.
Razocaran sam jer Partizanu je potrebno jos bar 2-3 pojacanja u rangu sa Obradovicem,a vremena vise nema.

zoran

pre 10 godina

Ma, ljudi, shta ima da se lazemo. Rashovic je daleko od trenera za neku ozbiljnu ekipu. Svetlosne godine daleko. Ova ekipa nema igru...koncepciju...agresiju....ma , nema nishta...

P.S. Ovaj Djemba je BOMBA.....Klasa nad klasama za ansu ligu...ovakav se ovde nije pojavljivao...odigrace sa pola snage celo prvenstvo...Obradovic odlichan...

QQLELE

pre 10 godina

(u prolazu, 31. jul 2013 22:20)
Dečko, što se tvog tima tiče "PROLAZ" se pominje samo u potpisima vas na našim vestima! Mani se ti našeg kluba i čekaj sutrašnji duel najvećeg dužnika u Srbiji pa plači nad svojom sudbinom.

Zipo

pre 10 godina

Ima 2 remija i poraz protiv ekipa koje su duplo slabije od Partizana a nada se LS. Cuva ga samo to sto su ga iz uprave pompezno najavili kao nekog perspektivnog trenera pa kada bi ga zamenili sad ispalo bi da su skocili sami sebi u usta.

devil him self

pre 10 godina

za revans bi najvece pojacanje bio TOMISLAV KARADZIC najbolji strelac partizana u poslednjih 6 sezona ali je on licenciran samo za domace prvenstvo.jos kada bi BORIS TADIC najbolji odbrambeni igrac partizana u novom milenijumu stao pozadi ni real ne bi imao sta da trazi u humskoj 1 ali i on je predstavljao stub odbrane partizana, nazalost samo u domacem prvenstvu.bez njih dvojice prekaljenih asova bojim se da partizan nece dobro proci u revansu.

4C

pre 10 godina

Једини спас за српски фудбала: ЗАБРАНИТИ ГА НА БАР ДВЕ ГОДИНЕ! Кад се ужеле мало, можда ће појединци играти срчаније...

Rondon

pre 10 godina

Necu da kopiram imena, tj. prozivam. Ali svako ko je napisao da je Partizan lose igrao i sl, ili da je Ludogorec slab, je potpuno netacno. Bugari su fenomenalna ekipa, a Partizan je veceras bio solidan, i vise od toga, i ima vrlo aktivan rezlutat. Dobiju 1:0 i dosta. Pa mora da pobedimo, ako hocemo da prodjemo, ne moze uvek na gol u gostima. Tako da se Partizan dobro pokazao. Obradovic odlican, Djemba perfektna, sa jos par treninga sa ekipom bice extra obojica. Vezni red malo da se pretumba. Mitar u spic. Sve je otvoreno.

Marko

pre 10 godina

Sanse postoji u revansu sigurno!!!
Ali ako se krene ozbiljno od samog starta,usprotno ako budemo igrali kao sto smo igrali dosad,nema cemu da se nadamo.

devil him self

pre 10 godina

za revans bi najvece pojacanje bio TOMISLAV KARADZIC najbolji strelac partizana u poslednjih 6 sezona ali je on licenciran samo za domace prvenstvo.jos kada bi BORIS TADIC najbolji odbrambeni igrac partizana u novom milenijumu stao pozadi ni real ne bi imao sta da trazi u humskoj 1 ali i on je predstavljao stub odbrane partizana, nazalost samo u domacem prvenstvu.bez njih dvojice prekaljenih asova bojim se da partizan nece dobro proci u revansu.

Marko

pre 10 godina

Postovani Rasovicu,
1. Da li ste primetili da su nasi igraci bili uplaseni da potrce, narocito posle izgubljene lopte? Ja bar stekoh takav utisak.
2. Da li ste primetili da pored Jojica u timu Scepovic 2 puta pokusava da sutne slobodan udarac? Umesto sto drugopomenuti Scepovic gadja navijace, misljenja sam da je trebalo omoguciti Jojicu da pokusa da postigne gol (posto je ovo, fakat, bila takmicarska utakmica).
3. Da li ste primetili da nasi igraci nemaju osnovna znanja fudbala: trcanje bez lopte, prijem lopte i pas? Delovali smo kao moja ekipa iz SELA. Zbog toga sam stekao utisak kao da smo igrali protiv Barselone u najmanju ruku.

Moj predlog za unapredjenje igre je sledeci: neka nauce da trce, prime loptu i dodaju. Eto, nije mnogo za profesionalne fudbalere koji primaju platu vecu od bilo kog obicnog zaposljenog smrtnika u nasoj zemlji sa fakultetskom diplomom koju nije kupio, vec je godinama grejao stolicu uceci.

Svako dobro!

Daniele

pre 10 godina

za revans bi najvece pojacanje bio TOMISLAV KARADZIC najbolji strelac partizana u poslednjih 6 sezona ali je on licenciran samo za domace prvenstvo.jos kada bi BORIS TADIC najbolji odbrambeni igrac partizana u novom milenijumu stao pozadi ni real ne bi imao sta da trazi u humskoj 1 ali i on je predstavljao stub odbrane partizana, nazalost samo u domacem prvenstvu.bez njih dvojice prekaljenih asova bojim se da partizan nece dobro proci u revansu.
(devil him self, 31. jul 2013 22:54)

Nja nja nja... Pa sta je s vasom igrom molim te, sram vas bilo sto se javljate?

B.

pre 10 godina

Bez ideje, plana i bilo kakve organizacije u napadu.
Sporo i nesigurno u defanzivi.
Ekipa nemotivisana, neborbena, bez zelje za pobedom.
Nije u pitanju kvalitet, vec iskljucivo, trener.
Odlazi!

p.s. Scepovica, nema potrebe da komentarisem

4C

pre 10 godina

Једини спас за српски фудбала: ЗАБРАНИТИ ГА НА БАР ДВЕ ГОДИНЕ! Кад се ужеле мало, можда ће појединци играти срчаније...

realno

pre 10 godina

Ma pogresio si najvise ti sto si uvrstio Scepovica. Od starta smo igrali sa igracem manje. Da si neki autoritet ne bi mu sigurno dozvolio da sutira slobodne udarce za koje je vice nego ocigledno da nema pojma da izvodi.
Sve sve da nekako i razumem sto igra u Partizanu, ali za reprezentaciju???
Djemba Djemba klasa.

danilo

pre 10 godina

Realno, Partizan je iznenadio čvrstom i sigurnom igrom.
Ludgorec je daleko od naivne ekipe, sasvim sigurno je tim skuplji od Partizanovog, tako da je ovaj rezultat u stvari odličan jer je dovoljno i 1:0 a to je minimum od svih pobeda.
Ono što me brine, a moralo bi i Rašovića, je pojava Šćepovića u našem timu pošto niko živi u kosmosu ne može da vidi razlog za to.
Djemba će ako malo smrša i ubrza igru, biti silno pojačanje a Obradović definitivno jeste dobitak za ovu mladu ekipu.
Borbenost, koncentracija i ne sumnjam u pobedu.
I da Šćepović, a bogami i Djurić, ne budu ni u blizini, ljubazno bih molio.
Još ako Grubor se ne bude hvatao boca, eto nas zasigurno u 4. kolu...

XXL Grobar

pre 10 godina

Scepovica ostavljas u igri posle svega sto NIJE uradio - sve sam vise ubedjen da je tvoj domet Teleoptik.....Porediti tvoju kukavicku igru sa Stanojevicevom taktikom i razmisljanjem je kao nebo i zemlja.
Neko ti je dao ime Vuk ali ti si samo jedna .... da ne kazem - ovca

Bilal

pre 10 godina

Teško da ćemo mi proći ove Bugare obzirom na našu stihijsku i nepovezanu igru u napadu. Svaka pogrešno upućena lopta naših navalnih igrača, a pogotovu Šćepovića, ili nam se mogla obiti o glavu il' nam se obila o glavu. Meni je jasno da Grbić i Malbašić nisu uigrani, al' da Ninković, Šćepović i Jojić ne mogu da vežu dva pasa, to mi je neshvatljivo. Bit će nama vraški teško u revanšu. Ludogorec je od sijaset naših grešaka kaznio dve a u Beogradu će mu biti dovoljna samo jedna. Mi ćemo srljati a njihovi brzi igrači će dolaziti u šanse i zabijati golove. Bojim se da ćemo doživeti pravu katastrofu, jer su ljudi, večeras, pokazali da i te kako dobro vezu u napadu. Uostalom setimo se Širaka koji je bio daleko konkretniji od nas u Beogradu. Tada nam je bilo dovoljno 0:0 sada moramo da pobedimo sa golom ili dva razlike što je, obzirom na prikazanu igru u ova tri meča, nemoguća misija.

QQLELE

pre 10 godina

(u prolazu, 31. jul 2013 22:20)
Dečko, što se tvog tima tiče "PROLAZ" se pominje samo u potpisima vas na našim vestima! Mani se ti našeg kluba i čekaj sutrašnji duel najvećeg dužnika u Srbiji pa plači nad svojom sudbinom.

dejavu

pre 10 godina

Nisam veliki optimista iako smo dobili Obradovica,za Djembu ce se jos videti.Vrlo je moguce da to nece biti dovoljno jer linije tima ispred odbrane ne ulivaju poverenje.Malbasic i Grbic nisu uopste prava pojacanja.
Mitrovic ce u revansu morati da nadoknadi i hendikep igranja Scepovica,koji je odigrao jos jedan kriminalan mec,ali mu svi treneri slepo veruju pa ce verovatno opet biti u prvom timu.
Razocaran sam jer Partizanu je potrebno jos bar 2-3 pojacanja u rangu sa Obradovicem,a vremena vise nema.

PFC Zemun

pre 10 godina

"dosta dobro smo zatvarali njihove igrače, pogotovo bočne" da li je ovaj covek normalan pa onaj Aksentijevic bi vise napada zaustavio da je stojao mirno ko balvan!!!!!

Blagoje

pre 10 godina

Ako nas Mitrovic i Djemba ne spasu u revansu, niko nece.
Djemba, takav "nespreman", pokazao je za tih 20 minuta vise od svih u timu zajedno.
Scepovicu zabraniti dozivotno da igra fudbal, za primer drugima.

idemo na Mars

pre 10 godina

Ono sto je najgore ovakav Partizan (nikakav) i ima sanse u revansu. U timu ce biti Mitrovic umesto Scepovica sto ce biti kao da imamo dva igraca vise na terenu. Bugari nece srljati a nas jedan gol vodi dalje, tako da strpljivom igrom mozemo do prolaza. Tuzno je sve ovo...

mille grobar

pre 10 godina

Djemba klasa bre!! Jbt, sta ti je iskustvo! Obradovic takodje za svaku pohvalu!Sa Mitrovicem i Volkovim imamo sanse u revansu! Ako Mitar i Ivanov ostanu i prodjemo ove bugare,ja sam ubedjen u plasman u LS uz malo srece! Nego Vuce, dokle bre taj Sceepoviic?????!

Zipo

pre 10 godina

Ima 2 remija i poraz protiv ekipa koje su duplo slabije od Partizana a nada se LS. Cuva ga samo to sto su ga iz uprave pompezno najavili kao nekog perspektivnog trenera pa kada bi ga zamenili sad ispalo bi da su skocili sami sebi u usta.

realne sanse?

pre 10 godina

A kada smo to poslednji put prosli bilo koju normalnu ekipu kada smo igrali revans kod nas?
Gubili smo i od Artmedije Petrzalke, Makabija Petah Tikve i od Samrok Roversa. Da ne spominjem zvucnije timove. Dok u gostima bolje igramo (Njukasl, Anderleht).

XXL Grobar

pre 10 godina

Ti jedini vidis nesto sto niko ne vidi a jedini ne vidis ono sto svi vidimo - Scepovica napolje...... E svaka mi cast kako sam ovo rekao - sam sam sebe odusevio - kineske poslovice da mi pozavide

Danubewalker

pre 10 godina

Definitivno najlosiji Partizan u istoriji.Gol je posledica greske Marselinja a vec smo sastavili 270 minuta bez valjane akcije.Frustrirajuce je gledati uzasno sporu razmenu pasova,lopta se prima iskljucivo dok stojis u mestu i sve je to tako nekreativno i bledo da su rezultati Partizana cak bolji od igre.I jos poruka Jojicu...iritantno je gledati kako se mucis sa svojom novom frizuricom.Mnogo vise kontakta imas sa cuperkom nego sa loptom.Da Rasovic ima autoritet postedeo bi te muke masinicom ili snalicom.Ako si prosle godine ispao heroj,to ne znaci da je sad tvoja kompleks frizura "dodjoh i ja u veliki grad" bitnija od Partizana.

zoran

pre 10 godina

Ma, ljudi, shta ima da se lazemo. Rashovic je daleko od trenera za neku ozbiljnu ekipu. Svetlosne godine daleko. Ova ekipa nema igru...koncepciju...agresiju....ma , nema nishta...

P.S. Ovaj Djemba je BOMBA.....Klasa nad klasama za ansu ligu...ovakav se ovde nije pojavljivao...odigrace sa pola snage celo prvenstvo...Obradovic odlichan...

veliki navijac partizana

pre 10 godina

Treneru, igraj fudbal, teraj te da igraju, pa ako treba izgubi i 5:0 al igrajte, napadaj, bori se. Koji je ovo fudbal bre.

Daniele

pre 10 godina

Izgleda i ove sezone isto pitanje- zasto Scepovic? Mene bi bilo sramota da sam na njegovom mestu, sam bih otisao iz kluba. Sta treba jos da se desi da ode?

CBS

pre 10 godina

Rezultat obecava,igra ne. Vi da izginete na terenu a mi na tribinama,pa da cekamo baraz i nekog ko ce inspirisati i imenom i znanjem. Samo tako se moze dalje

Rondon

pre 10 godina

Necu da kopiram imena, tj. prozivam. Ali svako ko je napisao da je Partizan lose igrao i sl, ili da je Ludogorec slab, je potpuno netacno. Bugari su fenomenalna ekipa, a Partizan je veceras bio solidan, i vise od toga, i ima vrlo aktivan rezlutat. Dobiju 1:0 i dosta. Pa mora da pobedimo, ako hocemo da prodjemo, ne moze uvek na gol u gostima. Tako da se Partizan dobro pokazao. Obradovic odlican, Djemba perfektna, sa jos par treninga sa ekipom bice extra obojica. Vezni red malo da se pretumba. Mitar u spic. Sve je otvoreno.

Marko

pre 10 godina

Sanse postoji u revansu sigurno!!!
Ali ako se krene ozbiljno od samog starta,usprotno ako budemo igrali kao sto smo igrali dosad,nema cemu da se nadamo.