Sreda, 31.07.2013.

09:03

LŠ: Šta može Partizan u Razgradu?

Fudbaleri Partizana od 19.30 u Razgradu igraju prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom.

Izvor: JT

LŠ: Šta može Partizan u Razgradu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

124 Komentari

Sortiraj po:

Cska Lyon

pre 10 godina

Gubi Partizan a gubi i CZ.. Zato sto su klubovi jad i beda. Srpski Liga ne spada ni u Top-60 u svetu, a klubovi nisu ni u Top-300. Cemu prepucavanja i diskusije onda?? Koliko su nasi klubovi jadni toliko i ovi komentari. Nivo dno-dna.

Ultrasrbin

pre 10 godina

(Marko, 31. jul 2013 11:54)

Evo ja i kazem i ponasam se kako si naveo. Sebe ne smatram licemerom vec covekom koji zna da je prvo SRBIN pa tek onda zvezdas ili partizanovac. Mozda ima licemera koji se ovako ponasaju,ali mene vise brinu ljudi poput tebe. Ovo tvoje je bolest- navijas za bugare iako ih ne volis. Znaci da te vodi mrznja prema Partizanu.

KODAR78

pre 10 godina

Sampion od ove utakmice, pocinje da melje sve do LS. Ipak smo mi Partizan Beograd, a oni Ludogorec Razgrad. Pozdrav za sve Grobare, idemo dalje.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

E ja sam Zvezdaš i večeras navijam za Partizan! Nisam licemer kao što reče jedan Zvezdaš svi koji navijaju u Evropi za protivnički tabor su licemeri! Davno pre ovde u Nemačkoj sam išao da gledam Kaiserslautern-Partizan(čak sam i šal Partizanov dobio i nosio od prijatelja) a da ne kažem da sam nekad živeo i u Zagrebu i da smo ja i jedan super prijatelj iz BG(Partizanovac) išli zajedno na Maksimir i na Zvezdu i na Partizan i navijali za naše! Oću reći prvo sam Srbin i čovek a onda Zvezdaš

Realno!

pre 10 godina

Pre 25 godina smo Bugare (Slavija-Sofija)tukli 5:0 u Beogradu i Sofiji!
Ali sad je 2013 i bojim se da je razlika u kvalitetu ista,a samo će uloge biti zamenjene!

radoznali posmatrac

pre 10 godina

jel su grobari vec sklopili prijateljstvo sa navijacima ludogoreca? I da li je istina da Dacic vise nece da daje SPS-ove autobuse za prevoz navijaca partizana?

Стева

pre 10 godina

Искрено баш ме брига за Лигу шампиона, нама тамо и није место. Лига Европе је циљ, мада смо и за то такмичење танки. Дакле, нека момци дају све од себе, па како буде.
Напред Партизан!

Pop

pre 10 godina

Čitam tekst, probudi se nada, ali i ta nada koja poslednja umire se gasi čim vidim Šćepović. Drvo u napadu da imamo korisnije bi bilo, odbila bi se nekad lopta do nekog našeg igrača... Taman Miljkon ode, ali uvek nam neki "talenat" ostane u prvih 11.

Dzeronimo

pre 10 godina

@ Bugari su prosli u Sofiju.Vidi,nije to Valensija ali i ne mora da bude.Sustina je da je igra u najmanju ruku OCAJNA i sa njom ne bi ni pobedili onaj nesrecni samrok opet da igraju.Bugari nisu extra klasa ali u ovom momentu imaju sasvim solidnu igru.Ako partizan odigra kao u prethodnoj rundi primice NAJMANJE 3 KOMADA.

paja

pre 10 godina

Vama što pričate da hvalimo Bugare kao da su Valensija, Bajern ili Barselona da postavim jedno pitanje: Pa da li je potrebno biti Barselona, Valensija ili Bajern Minhen da bi se rasturio Partizan? Mislim da su Šamrok i AEL dali odgovore na to pitanje. Vi izgleda još uvek niste shvatili u kojoj kategoriji evropskog fudbala je sada Partizan. Mi smo kanta za punjenje i ništa više. Bugari će nas razvaliti kao amatere...

Nasa desna je njihova leva

pre 10 godina

Mane Z, sticajem okolnosti Bugari ce imati prodornost i po desnoj strani jer mislim da je Gulan smesan, ali inace si trebao da napises po levoj:-)

alcz

pre 10 godina

Mislim da je Partizanu glavni problem odbrana, tj. sporost iste. Ivanov jeste dobar u skoku ali njegove trkačke sposobnosti prilikom kontranapada su ravne nuli. Došao je Obradović, kažu da je fizički izuzetno spreman ali on ima 35 godina i pitanje je koliko on može u LŠ tempu. A i prenizak je i preslab za štopera. Krilne igrače nemamamo ali imamo dva brza beka (Volkov, Aksentijević) koji su slabiji u odbrani ali sa dobrim centaršutevima i trebali bi da drže levu i desnu stranu po celoj dužini. U takvoj postavci neophodno je igrati sa dva zadnja vezna. Kreatora igre imamo - mali Ninković.

------------------Lukač-----------------

------------Obradović----Ivanov---------
Aksentijević----------------------Volkov

------------Djemba------Marković--------

----------------Ilić--------------------
-------------------------Ninković-------

--------Luka----------------------------

--------------------Kojić---------------

Umesto Kojića možda i Šćepović ali on je prespor. Kojić ima bolju kretnju kroz prostor a da je Mitrović tu, to bi bila potpuno druga priča.

Crush

pre 10 godina

Svim navijacima Partizana (i onima koji su uvijek za Partizan, a i onima koji navijaju za srpski klub) veceras zelim puno srece... Realno gledajuci trebat ce vam... Nadam se da cete ipak na kraju uspjet proci dalje...
Pozdrav iz Zagreba!

Shearer

pre 10 godina

Ne treba se opterećivati rezultatom, treba se koncentrisati na igru, da ne pravimo neke kardinalne greške ili promašaje, sad, ako oni igraju kao Barselona i pobede nas i pored naše borbenosti treba im pružiti ruku ali čisto sumnjam da će pobediti ako mi odigramo dobro. Videćete koliko samo znače dva iskusna igrača kada se u tim ubace Obradović i Đemba-Đemba, neće to biti isti Partizan a isto tako su se i malo bolje uklopili Malbašić i Aksentijević tako da očekujem njihovu aktivniju ulogu u timu. Srećno momci, uz vas smo.

RODJA

pre 10 godina

Definitivno nismo favoriti jer je to dokazano protiv Siraka... a bugari su mnogo jaci od njih. Ubedjen sam u jedno a to je da stavljam 1000 dinara protiv svog kluba i mislim da će biti 2:0 za bugare. Od nasih jednostavno nema ko da da gol. Sto se pojacanja tice, moyda jesu pojacanja, ali nisu uigrana i bice to jedan rastimovani bend!!! N A Z A L O S T

bla bla

pre 10 godina

ludogorec sebe smatra favoritom i kako ce nas razbiti 3,4gola razlike. igraci partizana dokazite da smo jaki. NEK SE ONI BOJE NAS KAD DODJU U BEOGRAD

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Problem Partizana je sto njegovi igraci da se sretnu na ulici ne bi rekli "zdravo" jedni drugima, ne poznaju se. Prekasno Djura sklapa tim. Bugari ce i pored toga popiti jedno dva komada, cisto da zapamte za ubuduce ko je Partizan.

ForeverSRB

pre 10 godina

Ja sam delija ali bih voleo da partizan prodje dalje,mada mislim da ima jako male sanse... (RIKO, 31. jul 2013 09:38). Za "Ludu goru" iz sveg srca !!!

Munja P.F.C.

pre 10 godina

Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.
(Marko, 31. jul 2013 11:54)

U prilog protiv tvoje konstatacije ide nepreporucivanje.

Mi dobijamo sa 1:2, a nadam se i Zvezda i Voša.

MII

pre 10 godina

Šta može Partizan u RASgradu? Pa može da pobedi, igra nerešeno ili da izgubi. Nadam se da ćemo pobediti, ko se u to ne nada ne treba ni da igra fudbal.

mi8le

pre 10 godina

Ocigledno mnogi od vas nisu gledali Ludogorec ,ja sam student na visoj trenerskoj skoli i juce sam iz znatizelje pustio revans Ludogorec-Slovan(ima na tubu ko hoce da odgleda) i Bugari za nas i jesu Barcelona igraju brzo iz 1-2 dodira igrac odma trazi prostor cim doda loptu ,uvek znaju sta ce i kako ce napasti ,krila su im mnogo opasna pogotovo Abalo ubacuju se odlicno iz drugog plana, svaku gresku na sredini pretvaraju u kontranapad iz 2-3 dodavanja ,bojim se da necemo dobro proci ,nama su bekovi ocaj u defanzivi.

ja

pre 10 godina

Nasa velika sansa je sto su Bugari toliko prepotentni i uvereni u laganu pobedu a sigurno nisu toliko jaci od nas da bi mogli tako da pricaju, verujem da uopste nisu jaci od nas, ali naravno onakva sramotna igra iz prvog kola ne sme da se ponovi. Ako igraci imaju i malo samopostovanja i ponosa izacice na teren napaljeni i motivisani do daske da razuvere ove Bugare za koje do juce niko nije ni cuo, da pokazu ko su i ko je Partizan. Zato izadjite na teren i igrajte fudbal, znam da mozete!

Dragan BL

pre 10 godina

@Marko
Nije baš tako. I ja sam Zvezdaš, ne mogu da navijam za Ludogorec protiv Partizana. Samo kada otresu protiv nekoga normalno da zezam grobare drugare ili kuma. Tako i oni mene kad se Zvezda obruka.
E sad to što se počesto brukamo..to je naš fudbal sada.

Nije to ništa, ne brini

pre 10 godina

& Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.
(Marko, 31. jul 2013 11:54)

Licemer nisi a o ničim izazvanoj bahatosti nećemo, ne ide ti u prilog. Ima mnogo gorih stvari.

zoran

pre 10 godina

Oce li biti neki stream, imam samo TV CG1,2, Pink M, Vijesti. I budjavi Mtel7 koji jedva radi na 3G ali cu valjda moci da gledam neki stream ako ga bude. Pozdrav iz CG.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

bugari su definitivno favoriti ne zato sto su bugari nego sto im skoro citava ekipa cine stranci ..i to kvalitetni stranci.ne boji se srbin bugara njih smo uvek pobedjivali nego kad se pogleda njihov tim ,moze da se vidi da tu ima 3-4 pa i 5 odlicnih igraca.protiv dinama zagreba su prosle sezone pokazali da su igracki gledano mocni,da imaju jake spoljne igrace defanzivno i ofanzivno.bice jako tesko za partizan ,mnogo nade nemam da se moze nesto pozitivno napraviti veceras ali ko zna,bas zato sto nas podcenjivaju nam moze dati krila.ne razumem ljude koji pisu"nikad cuo za ludogorats,kako protiv njih moze partizan izgubiti" pa lako,jer imaju za 2 klase kvalitetnije igrace(osim na poziciji stopera),ovako kako posluje ludogorats tako nesto zelim i srpskim klubovima,a ne da se samo oslonjaju na deckice da bi ih brze bolje mogli prodati.bugari imaju plan ,imaju svoj cilj a to je iskorak u evropi za tako nesto je potreban odredjeni rizik i ulaganje to se moze samo kad imas sportske ambicije a poznato je da su partizanove sportske ambicije ravne nuli.

pozz

rax gravedigger

pre 10 godina

Ajde bre, glavu gore! Svi vas potcenjuju, svi vas nipodastavaju, pokazite sad od cega ste sazdani! Pa ja da sam na vasem mestu bi se postideo zato sto se sprdaju sa mnom cak i sopstveni navijaci i dao sve od sebe! Pokazite da imate moral! Idemo do pobede!

Tekelija

pre 10 godina

Ако и само једна српска екипа од преостале три на крају прође квалификације, то ће се моћи сматрати успијехом за нас...

Туга, шташ.
Наша једина нада је то што се од нас ништа ни не очекује.

alo bre

pre 10 godina

Otkacite se ljudi od fudbala vise,nasi timovi igraju sa ekipama za koje niko ziv nikad nije cuo,imate seljacke fudbalere koji osnove fudbala ne znaju,nisu ni preko zice da igraju a kamo li da stadionu.Pogledajte ih malo,vezu sa zivotom nemaju,prosto trce jos prostije se raduju.Otkacite se vise,smesni ste.Hiljadu godina jos i dzaba,nikad nista,ma bar da stagniras nego propadas.Za neku godinu sa ulice,iz kafane ima da dovode u Zvezdu i Partizan a upravni odbori i dalje puni politicara.

asa

pre 10 godina

pricate o bugarima kao da su Barsa a glavu dajem da ni dva coveka sa ovih komentara nisu ih nikad gledala....napred Partizan i nateraj ove iste sto te sad pljuju da te oko 21h hvale na sva usta jer tako to ide kod nas

Labud

pre 10 godina

Moze svasta da uradi, pogotovo ako se pristup utakmici preslika od Novosadjana i Jagodinaca. MAda, redovna plata je redovna, makar bila i 5 puta manja. Neplacen radnik je nesrecan radnik i u tome lezi losa igra CZ i Partizana. Obradovica i Djembu - Djembu u tim, sa iskusnim igracima to sve deluje drugacije. A mene veceras, kao i svaki put kad FKP igra u Evropi, ocekuje povisen pritisak, glavovolja i 2 paklice ispusenih cigareta.

Marko

pre 10 godina

Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.

Igor

pre 10 godina

Prosto, ne mogu večeras da odigram keca na Ludogorec i zaradim novac, jer navijam za Partizan i pratim ga u svim sportovima ceo život. Glava govori da je kvota na Bugare pravi poklon, ali jednostavno ne mogu. O "kvalitetu" Partizana ne treba dalje trošiti reči, sve smo videli. Želim im sreće jer na drugi način pobediti ne mogu.
P.S. Ako prvenstvo ne bude namešteno za Zvezdu, mislim da će Vojvodina biti prvak, odličan tim su skockali (bez obzira na igru protiv nejakog Honveda). Ovakvom Partizanu će biti problem pobeda protiv Jagodine, Rada, OFK, o Vojvodini i Zvezdi i da ne pričam.

ceda

pre 10 godina

Pred svaku utakmicu ista prica, znaju greske koje ne smeju da ponove pa ipak opet bledo odigraju... iskreno tesko da cemo bilo sta da uradimo veceras

Mane Z

pre 10 godina

Problem Partizana je sto Rasovic nezna psihicki da motivise i pre svega opusti mlade igrace Partizana koji igraju u grcu i zato nepruzaju ni blizu onoliko koliko znaju.To je kao ucenik koji nauci dobro lekciju,izade pred tablu i nezna nista nije sto nije naucio nego ga trema uhvatila.Ako se igraci Partizana opuste i shvate da je to samo jedna prosecna Bugarska ekipa,a ne Bayern ili neki od velikana imamo sansu za dobar uspeh i poraz od 2:1 za mene bi bio uspeh jer bi u Beogradu i sa 1:0 prosli u drugi krug.Najvise se uzdam u Lukaca i iskustvo novajlija Obradovica i Dzembu i naravno Ivanova.Bolna tacka nam je desni bek Aksentijevic kad vide kako igra navalice Bugari desnom stranom,ali kazem i ponavljam uzdam se u Obradovica koji ce mu siguran sam pomagati na toj strani.Napred Partizan

ja

pre 10 godina

@jeste, jeste, i te kakAo

Ti hoces da kazes da je Cernomorec kvalitetniji od Ludogoreca?
Decko, malo si se zaigrao. Cernomorec je u Evropi sasvim slucajno. Kroz kup. Inace je njihov domet u Ukrajini veoma mali.

Osim toga, dobili ste najlakseg moguceg protivnika, s obzirom na to da niste bili povlasceni.

Ludogorec nije neko ime, ali su ulozene ogromne pare u njih i svakako su kvalitetniji od Cernomoreca.
Osim toga, Partizan je bio povlascen i mogao je da dobije i znatno lakse rivale od ovog.

U svakom slucaju, realno je da i jedni i drugi ispadnu. Ipak, zelim da oba kluba prodju. I naravno Vosa, ali je to jos manje realno. Ako Vosa prodje Bursu, onda treba da ih podrzi neko javno preduzece, jer je to dokaz da se tamo radi odlicno.

Prognozu za veceras ne moze niko da da. U najgorem slucaju ocekujem 2:0 za Bugare(onda to znaci da ispadamo), a u najboljem 1:1. Sve izmedju je manje ili vise dobro i otvara mogucnost naseg prolaska dalje. Onaj ko ocekuje pobedu tamo je ili lud ili neinformisan.

Miroslave

pre 10 godina

Imamo kvalitet, nisu ni oni neka jaka ekipa. Problem je u tome što naši igrači igraju bez volje, nit' trče, nit' se vidi da imaju ikakve volje...

Nikad poraz samo lekcija !!!

pre 10 godina

Mene kao navijaca interesuju rezultati, a to hoce li igrati Ivanov ili Stankovic i Ostojic ili Obradovic me bas briga, neka dovedu koga hoce, Hrvate, Crnogorce, Madjare, bugare, samo neka naprave vise nesto, oni pricaju o Ligi Sampiona, a tamo su ekipe poput Ludogoreca, Tromsoa, Samroka, Genka, Skendije, La Valete, Siraka, Briza... smesne kao Cirkus i svi zajedno ne osvoje 3 boda, tako da je racunica jasna, ko zeli u LS treba da se "posprda" sa ovakvim ekipama, a ne da na bilo koji nacin zazire od njih... Samo hrabro, napred Partizan, o upravi ne vredi ...............

Grobar Kg

pre 10 godina

Kad god smo bili unapred prezaljeni i pesimisticki raspolozeni, uvek smo igrali dobro. Slican scenario ocekujem i veceras. Pobeda!!!

laufer

pre 10 godina

Može da ne doživi havariju,ali pod uslovom da Lukač brani kao do sada.Ko zna...možda večeras iznenadimo sami sebe pa zablistamo :)

vaduz

pre 10 godina

"... Najžalije mi što Vojvodina zadnjih godina nema ni izbliza sreću u žrebu kao Partizan, a bolje se pokažu i od Partizana i od Zvezde...."
(jeste, jeste, i te kakAo, 31. jul 2013 09:39)


vaduz

debakl

pre 10 godina

ukoliko ostojic bude igrao..bojim se debakla.pa zar niko ni trener,ni uprave ne vidi i vredja inteligenciju svim navijacima da on i scepovic nemaju kvalitet ni za drugu ligu? gledao sam mec ludogorec -slovan i ne vidim ni promil sanse kako bi ostojic mogao da parira brzim igracima ludogoreca.

Bugari su usli u Sofiju

pre 10 godina

Sta vi ljudi pricate uopste mi nije jasno,kao da igramo u najmanju ruku protiv Valensije a ne protiv nekih tamo bugara od pre dve godine...Jesmo dosta losiji nego prethodnih godina,ali ja ocekujem da sigurno prolazimo.Kakvi crni bugari...

DjukaDrugi

pre 10 godina

Nije ni Ludogorec Barselona.Mada,ne smijem ni da zamislim šta bi se desilo da sa ovakvim timom(i još bez Ivanova)uđemo u LŠ.Zaboravio bi se Dinamo Zagreb i njihovih 7 protiv Liona.Uprava napolje!

jeste, jeste, i te kakAo

pre 10 godina

Šta može da uradi? Pa može da se provuče nekako uz dosta sreće i taktiku (čisto na rezultat) baš kao i mi sutra, jer je kvalitet ravan nuli. Sada je podvig da se izbace Bugari, Kiprani, i sl, to je naša realnost. Mi izbacujemo one nižerazredne (i to jedva), a sa ekipama s kojima smo egal igram na rezultat kao da su Barselona, dok je protiv top 10 liga poniženje zagarantovano. Najžalije mi što Vojvodina zadnjih godina nema ni izbliza sreću u žrebu kao Partizan, a bolje se pokažu i od Partizana i od Zvezde. I moja Zvezda ako nekako predje ove Ukrajince ( valja napomenuti da to nisu Dinamo ili Šahtjor koji su za 2 klase ispred ostalih u ligi, dakle nisu bauk ali su opet kvalitetnniji ), kakve je sreće ićiće na Francuze ili tako nešto... Al ajde, kakvi god da su - naši su, druge nemamo, nadajmo se...

za danas i sutra

pre 10 godina

Moze da odigra dobro i sta ces vise? E dokle smo dosli, da nas svi gledaju sa podsmehom i sansu za prolaz dalje.I kazu,srpski fudbal je truba.E daBogda nasi omladinci sutra da im najave one prave trube, pobednicke!

Makaveli

pre 10 godina

Imamo manje-vise prednost domaceg terena s´obzirom da stadion prima nekih 6.000 ako se ne varam, oni nemaju nikakve navijace, Grobari dolaze u velikom broju i treba da budu vetar u ledja ekipi. A posle utakmice, bez obzira na ishod, obavezno "Uprava napolje!"
p.s.: ovi su sve, samo ne bugarska ekipa...pogledajte im tim i sve ce vam biti jasno. Imaju toliko Bugara koliko i mi otprilike.
Napred Partizan!

Dacha

pre 10 godina

Sa Vukom Rasovicem i njegovim poimanjem fudbala, na zalost nista...Sreca pa ni ti bugari nisu nista posebno, ali Partizan jednostavno igra ocajno od kada ga je preuzeo Rasovic i to traje i od prosle sezone koja je pokrivena pobedom na misice nad slabom zvezdom u poslednjem minutu. Nije ni pod Vermezovicem igra bila nesto posebno, ali ovo sada je daleko, daleko gori Partizan. Ono sto posebno zabrinjava jeste degradacija igraca koji imaju potencijal. Pod Rasovicem Sasa Markovic igra nikad gore, Aksentijevic je neprepoznatljiv, Ninkovic vec ozbiljno brine, cak ni Lazar Markovic nije pruzao ocekivane partije prosle sezone a u Benfiki koliko vidim razbija. Problem Partizana danas jeste trener, losa atmosfera na tribinama i oko kluba, i katastrofalna uprava...Bojim se previse za bilo sta znacajnije u Evropi a s obzirom koliko su se pojacale zvezda i narocito Vojvodina, bice za mene iznenadjenje ako Partizan osvoji i domace prvenstvo. Steta sto je opet zbog raznih rodjackih i kumovskih veza u klubu propustena sansa angazovanja Nikolica, najpersepktivnijeg trenera Srbije, i doveden umesto njega covek koji je pre toga trenirao jedino Teleoptik i to tako sto ih je izbacio u trecu ligu.

DjukaDrugi

pre 10 godina

Nije ni Ludogorec Barselona.Mada,ne smijem ni da zamislim šta bi se desilo da sa ovakvim timom(i još bez Ivanova)uđemo u LŠ.Zaboravio bi se Dinamo Zagreb i njihovih 7 protiv Liona.Uprava napolje!

vaduz

pre 10 godina

"... Najžalije mi što Vojvodina zadnjih godina nema ni izbliza sreću u žrebu kao Partizan, a bolje se pokažu i od Partizana i od Zvezde...."
(jeste, jeste, i te kakAo, 31. jul 2013 09:39)


vaduz

Dacha

pre 10 godina

Sa Vukom Rasovicem i njegovim poimanjem fudbala, na zalost nista...Sreca pa ni ti bugari nisu nista posebno, ali Partizan jednostavno igra ocajno od kada ga je preuzeo Rasovic i to traje i od prosle sezone koja je pokrivena pobedom na misice nad slabom zvezdom u poslednjem minutu. Nije ni pod Vermezovicem igra bila nesto posebno, ali ovo sada je daleko, daleko gori Partizan. Ono sto posebno zabrinjava jeste degradacija igraca koji imaju potencijal. Pod Rasovicem Sasa Markovic igra nikad gore, Aksentijevic je neprepoznatljiv, Ninkovic vec ozbiljno brine, cak ni Lazar Markovic nije pruzao ocekivane partije prosle sezone a u Benfiki koliko vidim razbija. Problem Partizana danas jeste trener, losa atmosfera na tribinama i oko kluba, i katastrofalna uprava...Bojim se previse za bilo sta znacajnije u Evropi a s obzirom koliko su se pojacale zvezda i narocito Vojvodina, bice za mene iznenadjenje ako Partizan osvoji i domace prvenstvo. Steta sto je opet zbog raznih rodjackih i kumovskih veza u klubu propustena sansa angazovanja Nikolica, najpersepktivnijeg trenera Srbije, i doveden umesto njega covek koji je pre toga trenirao jedino Teleoptik i to tako sto ih je izbacio u trecu ligu.

za danas i sutra

pre 10 godina

Moze da odigra dobro i sta ces vise? E dokle smo dosli, da nas svi gledaju sa podsmehom i sansu za prolaz dalje.I kazu,srpski fudbal je truba.E daBogda nasi omladinci sutra da im najave one prave trube, pobednicke!

Nikad poraz samo lekcija !!!

pre 10 godina

Mene kao navijaca interesuju rezultati, a to hoce li igrati Ivanov ili Stankovic i Ostojic ili Obradovic me bas briga, neka dovedu koga hoce, Hrvate, Crnogorce, Madjare, bugare, samo neka naprave vise nesto, oni pricaju o Ligi Sampiona, a tamo su ekipe poput Ludogoreca, Tromsoa, Samroka, Genka, Skendije, La Valete, Siraka, Briza... smesne kao Cirkus i svi zajedno ne osvoje 3 boda, tako da je racunica jasna, ko zeli u LS treba da se "posprda" sa ovakvim ekipama, a ne da na bilo koji nacin zazire od njih... Samo hrabro, napred Partizan, o upravi ne vredi ...............

Dragan BL

pre 10 godina

@Marko
Nije baš tako. I ja sam Zvezdaš, ne mogu da navijam za Ludogorec protiv Partizana. Samo kada otresu protiv nekoga normalno da zezam grobare drugare ili kuma. Tako i oni mene kad se Zvezda obruka.
E sad to što se počesto brukamo..to je naš fudbal sada.

Grobar Kg

pre 10 godina

Kad god smo bili unapred prezaljeni i pesimisticki raspolozeni, uvek smo igrali dobro. Slican scenario ocekujem i veceras. Pobeda!!!

Miroslave

pre 10 godina

Imamo kvalitet, nisu ni oni neka jaka ekipa. Problem je u tome što naši igrači igraju bez volje, nit' trče, nit' se vidi da imaju ikakve volje...

Makaveli

pre 10 godina

Imamo manje-vise prednost domaceg terena s´obzirom da stadion prima nekih 6.000 ako se ne varam, oni nemaju nikakve navijace, Grobari dolaze u velikom broju i treba da budu vetar u ledja ekipi. A posle utakmice, bez obzira na ishod, obavezno "Uprava napolje!"
p.s.: ovi su sve, samo ne bugarska ekipa...pogledajte im tim i sve ce vam biti jasno. Imaju toliko Bugara koliko i mi otprilike.
Napred Partizan!

ja

pre 10 godina

@jeste, jeste, i te kakAo

Ti hoces da kazes da je Cernomorec kvalitetniji od Ludogoreca?
Decko, malo si se zaigrao. Cernomorec je u Evropi sasvim slucajno. Kroz kup. Inace je njihov domet u Ukrajini veoma mali.

Osim toga, dobili ste najlakseg moguceg protivnika, s obzirom na to da niste bili povlasceni.

Ludogorec nije neko ime, ali su ulozene ogromne pare u njih i svakako su kvalitetniji od Cernomoreca.
Osim toga, Partizan je bio povlascen i mogao je da dobije i znatno lakse rivale od ovog.

U svakom slucaju, realno je da i jedni i drugi ispadnu. Ipak, zelim da oba kluba prodju. I naravno Vosa, ali je to jos manje realno. Ako Vosa prodje Bursu, onda treba da ih podrzi neko javno preduzece, jer je to dokaz da se tamo radi odlicno.

Prognozu za veceras ne moze niko da da. U najgorem slucaju ocekujem 2:0 za Bugare(onda to znaci da ispadamo), a u najboljem 1:1. Sve izmedju je manje ili vise dobro i otvara mogucnost naseg prolaska dalje. Onaj ko ocekuje pobedu tamo je ili lud ili neinformisan.

jeste, jeste, i te kakAo

pre 10 godina

Šta može da uradi? Pa može da se provuče nekako uz dosta sreće i taktiku (čisto na rezultat) baš kao i mi sutra, jer je kvalitet ravan nuli. Sada je podvig da se izbace Bugari, Kiprani, i sl, to je naša realnost. Mi izbacujemo one nižerazredne (i to jedva), a sa ekipama s kojima smo egal igram na rezultat kao da su Barselona, dok je protiv top 10 liga poniženje zagarantovano. Najžalije mi što Vojvodina zadnjih godina nema ni izbliza sreću u žrebu kao Partizan, a bolje se pokažu i od Partizana i od Zvezde. I moja Zvezda ako nekako predje ove Ukrajince ( valja napomenuti da to nisu Dinamo ili Šahtjor koji su za 2 klase ispred ostalih u ligi, dakle nisu bauk ali su opet kvalitetnniji ), kakve je sreće ićiće na Francuze ili tako nešto... Al ajde, kakvi god da su - naši su, druge nemamo, nadajmo se...

laufer

pre 10 godina

Može da ne doživi havariju,ali pod uslovom da Lukač brani kao do sada.Ko zna...možda večeras iznenadimo sami sebe pa zablistamo :)

Bugari su usli u Sofiju

pre 10 godina

Sta vi ljudi pricate uopste mi nije jasno,kao da igramo u najmanju ruku protiv Valensije a ne protiv nekih tamo bugara od pre dve godine...Jesmo dosta losiji nego prethodnih godina,ali ja ocekujem da sigurno prolazimo.Kakvi crni bugari...

ja

pre 10 godina

Nasa velika sansa je sto su Bugari toliko prepotentni i uvereni u laganu pobedu a sigurno nisu toliko jaci od nas da bi mogli tako da pricaju, verujem da uopste nisu jaci od nas, ali naravno onakva sramotna igra iz prvog kola ne sme da se ponovi. Ako igraci imaju i malo samopostovanja i ponosa izacice na teren napaljeni i motivisani do daske da razuvere ove Bugare za koje do juce niko nije ni cuo, da pokazu ko su i ko je Partizan. Zato izadjite na teren i igrajte fudbal, znam da mozete!

Nije to ništa, ne brini

pre 10 godina

& Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.
(Marko, 31. jul 2013 11:54)

Licemer nisi a o ničim izazvanoj bahatosti nećemo, ne ide ti u prilog. Ima mnogo gorih stvari.

asa

pre 10 godina

pricate o bugarima kao da su Barsa a glavu dajem da ni dva coveka sa ovih komentara nisu ih nikad gledala....napred Partizan i nateraj ove iste sto te sad pljuju da te oko 21h hvale na sva usta jer tako to ide kod nas

alo bre

pre 10 godina

Otkacite se ljudi od fudbala vise,nasi timovi igraju sa ekipama za koje niko ziv nikad nije cuo,imate seljacke fudbalere koji osnove fudbala ne znaju,nisu ni preko zice da igraju a kamo li da stadionu.Pogledajte ih malo,vezu sa zivotom nemaju,prosto trce jos prostije se raduju.Otkacite se vise,smesni ste.Hiljadu godina jos i dzaba,nikad nista,ma bar da stagniras nego propadas.Za neku godinu sa ulice,iz kafane ima da dovode u Zvezdu i Partizan a upravni odbori i dalje puni politicara.

Labud

pre 10 godina

Moze svasta da uradi, pogotovo ako se pristup utakmici preslika od Novosadjana i Jagodinaca. MAda, redovna plata je redovna, makar bila i 5 puta manja. Neplacen radnik je nesrecan radnik i u tome lezi losa igra CZ i Partizana. Obradovica i Djembu - Djembu u tim, sa iskusnim igracima to sve deluje drugacije. A mene veceras, kao i svaki put kad FKP igra u Evropi, ocekuje povisen pritisak, glavovolja i 2 paklice ispusenih cigareta.

rax gravedigger

pre 10 godina

Ajde bre, glavu gore! Svi vas potcenjuju, svi vas nipodastavaju, pokazite sad od cega ste sazdani! Pa ja da sam na vasem mestu bi se postideo zato sto se sprdaju sa mnom cak i sopstveni navijaci i dao sve od sebe! Pokazite da imate moral! Idemo do pobede!

Mane Z

pre 10 godina

Problem Partizana je sto Rasovic nezna psihicki da motivise i pre svega opusti mlade igrace Partizana koji igraju u grcu i zato nepruzaju ni blizu onoliko koliko znaju.To je kao ucenik koji nauci dobro lekciju,izade pred tablu i nezna nista nije sto nije naucio nego ga trema uhvatila.Ako se igraci Partizana opuste i shvate da je to samo jedna prosecna Bugarska ekipa,a ne Bayern ili neki od velikana imamo sansu za dobar uspeh i poraz od 2:1 za mene bi bio uspeh jer bi u Beogradu i sa 1:0 prosli u drugi krug.Najvise se uzdam u Lukaca i iskustvo novajlija Obradovica i Dzembu i naravno Ivanova.Bolna tacka nam je desni bek Aksentijevic kad vide kako igra navalice Bugari desnom stranom,ali kazem i ponavljam uzdam se u Obradovica koji ce mu siguran sam pomagati na toj strani.Napred Partizan

Igor

pre 10 godina

Prosto, ne mogu večeras da odigram keca na Ludogorec i zaradim novac, jer navijam za Partizan i pratim ga u svim sportovima ceo život. Glava govori da je kvota na Bugare pravi poklon, ali jednostavno ne mogu. O "kvalitetu" Partizana ne treba dalje trošiti reči, sve smo videli. Želim im sreće jer na drugi način pobediti ne mogu.
P.S. Ako prvenstvo ne bude namešteno za Zvezdu, mislim da će Vojvodina biti prvak, odličan tim su skockali (bez obzira na igru protiv nejakog Honveda). Ovakvom Partizanu će biti problem pobeda protiv Jagodine, Rada, OFK, o Vojvodini i Zvezdi i da ne pričam.

Tekelija

pre 10 godina

Ако и само једна српска екипа од преостале три на крају прође квалификације, то ће се моћи сматрати успијехом за нас...

Туга, шташ.
Наша једина нада је то што се од нас ништа ни не очекује.

ceda

pre 10 godina

Pred svaku utakmicu ista prica, znaju greske koje ne smeju da ponove pa ipak opet bledo odigraju... iskreno tesko da cemo bilo sta da uradimo veceras

Marko

pre 10 godina

Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.

Crush

pre 10 godina

Svim navijacima Partizana (i onima koji su uvijek za Partizan, a i onima koji navijaju za srpski klub) veceras zelim puno srece... Realno gledajuci trebat ce vam... Nadam se da cete ipak na kraju uspjet proci dalje...
Pozdrav iz Zagreba!

debakl

pre 10 godina

ukoliko ostojic bude igrao..bojim se debakla.pa zar niko ni trener,ni uprave ne vidi i vredja inteligenciju svim navijacima da on i scepovic nemaju kvalitet ni za drugu ligu? gledao sam mec ludogorec -slovan i ne vidim ni promil sanse kako bi ostojic mogao da parira brzim igracima ludogoreca.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

bugari su definitivno favoriti ne zato sto su bugari nego sto im skoro citava ekipa cine stranci ..i to kvalitetni stranci.ne boji se srbin bugara njih smo uvek pobedjivali nego kad se pogleda njihov tim ,moze da se vidi da tu ima 3-4 pa i 5 odlicnih igraca.protiv dinama zagreba su prosle sezone pokazali da su igracki gledano mocni,da imaju jake spoljne igrace defanzivno i ofanzivno.bice jako tesko za partizan ,mnogo nade nemam da se moze nesto pozitivno napraviti veceras ali ko zna,bas zato sto nas podcenjivaju nam moze dati krila.ne razumem ljude koji pisu"nikad cuo za ludogorats,kako protiv njih moze partizan izgubiti" pa lako,jer imaju za 2 klase kvalitetnije igrace(osim na poziciji stopera),ovako kako posluje ludogorats tako nesto zelim i srpskim klubovima,a ne da se samo oslonjaju na deckice da bi ih brze bolje mogli prodati.bugari imaju plan ,imaju svoj cilj a to je iskorak u evropi za tako nesto je potreban odredjeni rizik i ulaganje to se moze samo kad imas sportske ambicije a poznato je da su partizanove sportske ambicije ravne nuli.

pozz

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Problem Partizana je sto njegovi igraci da se sretnu na ulici ne bi rekli "zdravo" jedni drugima, ne poznaju se. Prekasno Djura sklapa tim. Bugari ce i pored toga popiti jedno dva komada, cisto da zapamte za ubuduce ko je Partizan.

Shearer

pre 10 godina

Ne treba se opterećivati rezultatom, treba se koncentrisati na igru, da ne pravimo neke kardinalne greške ili promašaje, sad, ako oni igraju kao Barselona i pobede nas i pored naše borbenosti treba im pružiti ruku ali čisto sumnjam da će pobediti ako mi odigramo dobro. Videćete koliko samo znače dva iskusna igrača kada se u tim ubace Obradović i Đemba-Đemba, neće to biti isti Partizan a isto tako su se i malo bolje uklopili Malbašić i Aksentijević tako da očekujem njihovu aktivniju ulogu u timu. Srećno momci, uz vas smo.

paja

pre 10 godina

Vama što pričate da hvalimo Bugare kao da su Valensija, Bajern ili Barselona da postavim jedno pitanje: Pa da li je potrebno biti Barselona, Valensija ili Bajern Minhen da bi se rasturio Partizan? Mislim da su Šamrok i AEL dali odgovore na to pitanje. Vi izgleda još uvek niste shvatili u kojoj kategoriji evropskog fudbala je sada Partizan. Mi smo kanta za punjenje i ništa više. Bugari će nas razvaliti kao amatere...

mi8le

pre 10 godina

Ocigledno mnogi od vas nisu gledali Ludogorec ,ja sam student na visoj trenerskoj skoli i juce sam iz znatizelje pustio revans Ludogorec-Slovan(ima na tubu ko hoce da odgleda) i Bugari za nas i jesu Barcelona igraju brzo iz 1-2 dodira igrac odma trazi prostor cim doda loptu ,uvek znaju sta ce i kako ce napasti ,krila su im mnogo opasna pogotovo Abalo ubacuju se odlicno iz drugog plana, svaku gresku na sredini pretvaraju u kontranapad iz 2-3 dodavanja ,bojim se da necemo dobro proci ,nama su bekovi ocaj u defanzivi.

Munja P.F.C.

pre 10 godina

Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.
(Marko, 31. jul 2013 11:54)

U prilog protiv tvoje konstatacije ide nepreporucivanje.

Mi dobijamo sa 1:2, a nadam se i Zvezda i Voša.

MII

pre 10 godina

Šta može Partizan u RASgradu? Pa može da pobedi, igra nerešeno ili da izgubi. Nadam se da ćemo pobediti, ko se u to ne nada ne treba ni da igra fudbal.

bla bla

pre 10 godina

ludogorec sebe smatra favoritom i kako ce nas razbiti 3,4gola razlike. igraci partizana dokazite da smo jaki. NEK SE ONI BOJE NAS KAD DODJU U BEOGRAD

RODJA

pre 10 godina

Definitivno nismo favoriti jer je to dokazano protiv Siraka... a bugari su mnogo jaci od njih. Ubedjen sam u jedno a to je da stavljam 1000 dinara protiv svog kluba i mislim da će biti 2:0 za bugare. Od nasih jednostavno nema ko da da gol. Sto se pojacanja tice, moyda jesu pojacanja, ali nisu uigrana i bice to jedan rastimovani bend!!! N A Z A L O S T

Nasa desna je njihova leva

pre 10 godina

Mane Z, sticajem okolnosti Bugari ce imati prodornost i po desnoj strani jer mislim da je Gulan smesan, ali inace si trebao da napises po levoj:-)

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

E ja sam Zvezdaš i večeras navijam za Partizan! Nisam licemer kao što reče jedan Zvezdaš svi koji navijaju u Evropi za protivnički tabor su licemeri! Davno pre ovde u Nemačkoj sam išao da gledam Kaiserslautern-Partizan(čak sam i šal Partizanov dobio i nosio od prijatelja) a da ne kažem da sam nekad živeo i u Zagrebu i da smo ja i jedan super prijatelj iz BG(Partizanovac) išli zajedno na Maksimir i na Zvezdu i na Partizan i navijali za naše! Oću reći prvo sam Srbin i čovek a onda Zvezdaš

Dzeronimo

pre 10 godina

@ Bugari su prosli u Sofiju.Vidi,nije to Valensija ali i ne mora da bude.Sustina je da je igra u najmanju ruku OCAJNA i sa njom ne bi ni pobedili onaj nesrecni samrok opet da igraju.Bugari nisu extra klasa ali u ovom momentu imaju sasvim solidnu igru.Ako partizan odigra kao u prethodnoj rundi primice NAJMANJE 3 KOMADA.

alcz

pre 10 godina

Mislim da je Partizanu glavni problem odbrana, tj. sporost iste. Ivanov jeste dobar u skoku ali njegove trkačke sposobnosti prilikom kontranapada su ravne nuli. Došao je Obradović, kažu da je fizički izuzetno spreman ali on ima 35 godina i pitanje je koliko on može u LŠ tempu. A i prenizak je i preslab za štopera. Krilne igrače nemamamo ali imamo dva brza beka (Volkov, Aksentijević) koji su slabiji u odbrani ali sa dobrim centaršutevima i trebali bi da drže levu i desnu stranu po celoj dužini. U takvoj postavci neophodno je igrati sa dva zadnja vezna. Kreatora igre imamo - mali Ninković.

------------------Lukač-----------------

------------Obradović----Ivanov---------
Aksentijević----------------------Volkov

------------Djemba------Marković--------

----------------Ilić--------------------
-------------------------Ninković-------

--------Luka----------------------------

--------------------Kojić---------------

Umesto Kojića možda i Šćepović ali on je prespor. Kojić ima bolju kretnju kroz prostor a da je Mitrović tu, to bi bila potpuno druga priča.

Стева

pre 10 godina

Искрено баш ме брига за Лигу шампиона, нама тамо и није место. Лига Европе је циљ, мада смо и за то такмичење танки. Дакле, нека момци дају све од себе, па како буде.
Напред Партизан!

ForeverSRB

pre 10 godina

Ja sam delija ali bih voleo da partizan prodje dalje,mada mislim da ima jako male sanse... (RIKO, 31. jul 2013 09:38). Za "Ludu goru" iz sveg srca !!!

Ultrasrbin

pre 10 godina

(Marko, 31. jul 2013 11:54)

Evo ja i kazem i ponasam se kako si naveo. Sebe ne smatram licemerom vec covekom koji zna da je prvo SRBIN pa tek onda zvezdas ili partizanovac. Mozda ima licemera koji se ovako ponasaju,ali mene vise brinu ljudi poput tebe. Ovo tvoje je bolest- navijas za bugare iako ih ne volis. Znaci da te vodi mrznja prema Partizanu.

Realno!

pre 10 godina

Pre 25 godina smo Bugare (Slavija-Sofija)tukli 5:0 u Beogradu i Sofiji!
Ali sad je 2013 i bojim se da je razlika u kvalitetu ista,a samo će uloge biti zamenjene!

KODAR78

pre 10 godina

Sampion od ove utakmice, pocinje da melje sve do LS. Ipak smo mi Partizan Beograd, a oni Ludogorec Razgrad. Pozdrav za sve Grobare, idemo dalje.

Cska Lyon

pre 10 godina

Gubi Partizan a gubi i CZ.. Zato sto su klubovi jad i beda. Srpski Liga ne spada ni u Top-60 u svetu, a klubovi nisu ni u Top-300. Cemu prepucavanja i diskusije onda?? Koliko su nasi klubovi jadni toliko i ovi komentari. Nivo dno-dna.

zoran

pre 10 godina

Oce li biti neki stream, imam samo TV CG1,2, Pink M, Vijesti. I budjavi Mtel7 koji jedva radi na 3G ali cu valjda moci da gledam neki stream ako ga bude. Pozdrav iz CG.

Pop

pre 10 godina

Čitam tekst, probudi se nada, ali i ta nada koja poslednja umire se gasi čim vidim Šćepović. Drvo u napadu da imamo korisnije bi bilo, odbila bi se nekad lopta do nekog našeg igrača... Taman Miljkon ode, ali uvek nam neki "talenat" ostane u prvih 11.

radoznali posmatrac

pre 10 godina

jel su grobari vec sklopili prijateljstvo sa navijacima ludogoreca? I da li je istina da Dacic vise nece da daje SPS-ove autobuse za prevoz navijaca partizana?

Dacha

pre 10 godina

Sa Vukom Rasovicem i njegovim poimanjem fudbala, na zalost nista...Sreca pa ni ti bugari nisu nista posebno, ali Partizan jednostavno igra ocajno od kada ga je preuzeo Rasovic i to traje i od prosle sezone koja je pokrivena pobedom na misice nad slabom zvezdom u poslednjem minutu. Nije ni pod Vermezovicem igra bila nesto posebno, ali ovo sada je daleko, daleko gori Partizan. Ono sto posebno zabrinjava jeste degradacija igraca koji imaju potencijal. Pod Rasovicem Sasa Markovic igra nikad gore, Aksentijevic je neprepoznatljiv, Ninkovic vec ozbiljno brine, cak ni Lazar Markovic nije pruzao ocekivane partije prosle sezone a u Benfiki koliko vidim razbija. Problem Partizana danas jeste trener, losa atmosfera na tribinama i oko kluba, i katastrofalna uprava...Bojim se previse za bilo sta znacajnije u Evropi a s obzirom koliko su se pojacale zvezda i narocito Vojvodina, bice za mene iznenadjenje ako Partizan osvoji i domace prvenstvo. Steta sto je opet zbog raznih rodjackih i kumovskih veza u klubu propustena sansa angazovanja Nikolica, najpersepktivnijeg trenera Srbije, i doveden umesto njega covek koji je pre toga trenirao jedino Teleoptik i to tako sto ih je izbacio u trecu ligu.

Marko

pre 10 godina

Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.

Bugari su usli u Sofiju

pre 10 godina

Sta vi ljudi pricate uopste mi nije jasno,kao da igramo u najmanju ruku protiv Valensije a ne protiv nekih tamo bugara od pre dve godine...Jesmo dosta losiji nego prethodnih godina,ali ja ocekujem da sigurno prolazimo.Kakvi crni bugari...

Grobar Kg

pre 10 godina

Kad god smo bili unapred prezaljeni i pesimisticki raspolozeni, uvek smo igrali dobro. Slican scenario ocekujem i veceras. Pobeda!!!

vaduz

pre 10 godina

"... Najžalije mi što Vojvodina zadnjih godina nema ni izbliza sreću u žrebu kao Partizan, a bolje se pokažu i od Partizana i od Zvezde...."
(jeste, jeste, i te kakAo, 31. jul 2013 09:39)


vaduz

ja

pre 10 godina

@jeste, jeste, i te kakAo

Ti hoces da kazes da je Cernomorec kvalitetniji od Ludogoreca?
Decko, malo si se zaigrao. Cernomorec je u Evropi sasvim slucajno. Kroz kup. Inace je njihov domet u Ukrajini veoma mali.

Osim toga, dobili ste najlakseg moguceg protivnika, s obzirom na to da niste bili povlasceni.

Ludogorec nije neko ime, ali su ulozene ogromne pare u njih i svakako su kvalitetniji od Cernomoreca.
Osim toga, Partizan je bio povlascen i mogao je da dobije i znatno lakse rivale od ovog.

U svakom slucaju, realno je da i jedni i drugi ispadnu. Ipak, zelim da oba kluba prodju. I naravno Vosa, ali je to jos manje realno. Ako Vosa prodje Bursu, onda treba da ih podrzi neko javno preduzece, jer je to dokaz da se tamo radi odlicno.

Prognozu za veceras ne moze niko da da. U najgorem slucaju ocekujem 2:0 za Bugare(onda to znaci da ispadamo), a u najboljem 1:1. Sve izmedju je manje ili vise dobro i otvara mogucnost naseg prolaska dalje. Onaj ko ocekuje pobedu tamo je ili lud ili neinformisan.

DjukaDrugi

pre 10 godina

Nije ni Ludogorec Barselona.Mada,ne smijem ni da zamislim šta bi se desilo da sa ovakvim timom(i još bez Ivanova)uđemo u LŠ.Zaboravio bi se Dinamo Zagreb i njihovih 7 protiv Liona.Uprava napolje!

Miroslave

pre 10 godina

Imamo kvalitet, nisu ni oni neka jaka ekipa. Problem je u tome što naši igrači igraju bez volje, nit' trče, nit' se vidi da imaju ikakve volje...

ForeverSRB

pre 10 godina

Ja sam delija ali bih voleo da partizan prodje dalje,mada mislim da ima jako male sanse... (RIKO, 31. jul 2013 09:38). Za "Ludu goru" iz sveg srca !!!

Makaveli

pre 10 godina

Imamo manje-vise prednost domaceg terena s´obzirom da stadion prima nekih 6.000 ako se ne varam, oni nemaju nikakve navijace, Grobari dolaze u velikom broju i treba da budu vetar u ledja ekipi. A posle utakmice, bez obzira na ishod, obavezno "Uprava napolje!"
p.s.: ovi su sve, samo ne bugarska ekipa...pogledajte im tim i sve ce vam biti jasno. Imaju toliko Bugara koliko i mi otprilike.
Napred Partizan!

jeste, jeste, i te kakAo

pre 10 godina

Šta može da uradi? Pa može da se provuče nekako uz dosta sreće i taktiku (čisto na rezultat) baš kao i mi sutra, jer je kvalitet ravan nuli. Sada je podvig da se izbace Bugari, Kiprani, i sl, to je naša realnost. Mi izbacujemo one nižerazredne (i to jedva), a sa ekipama s kojima smo egal igram na rezultat kao da su Barselona, dok je protiv top 10 liga poniženje zagarantovano. Najžalije mi što Vojvodina zadnjih godina nema ni izbliza sreću u žrebu kao Partizan, a bolje se pokažu i od Partizana i od Zvezde. I moja Zvezda ako nekako predje ove Ukrajince ( valja napomenuti da to nisu Dinamo ili Šahtjor koji su za 2 klase ispred ostalih u ligi, dakle nisu bauk ali su opet kvalitetnniji ), kakve je sreće ićiće na Francuze ili tako nešto... Al ajde, kakvi god da su - naši su, druge nemamo, nadajmo se...

za danas i sutra

pre 10 godina

Moze da odigra dobro i sta ces vise? E dokle smo dosli, da nas svi gledaju sa podsmehom i sansu za prolaz dalje.I kazu,srpski fudbal je truba.E daBogda nasi omladinci sutra da im najave one prave trube, pobednicke!

Nikad poraz samo lekcija !!!

pre 10 godina

Mene kao navijaca interesuju rezultati, a to hoce li igrati Ivanov ili Stankovic i Ostojic ili Obradovic me bas briga, neka dovedu koga hoce, Hrvate, Crnogorce, Madjare, bugare, samo neka naprave vise nesto, oni pricaju o Ligi Sampiona, a tamo su ekipe poput Ludogoreca, Tromsoa, Samroka, Genka, Skendije, La Valete, Siraka, Briza... smesne kao Cirkus i svi zajedno ne osvoje 3 boda, tako da je racunica jasna, ko zeli u LS treba da se "posprda" sa ovakvim ekipama, a ne da na bilo koji nacin zazire od njih... Samo hrabro, napred Partizan, o upravi ne vredi ...............

Igor

pre 10 godina

Prosto, ne mogu večeras da odigram keca na Ludogorec i zaradim novac, jer navijam za Partizan i pratim ga u svim sportovima ceo život. Glava govori da je kvota na Bugare pravi poklon, ali jednostavno ne mogu. O "kvalitetu" Partizana ne treba dalje trošiti reči, sve smo videli. Želim im sreće jer na drugi način pobediti ne mogu.
P.S. Ako prvenstvo ne bude namešteno za Zvezdu, mislim da će Vojvodina biti prvak, odličan tim su skockali (bez obzira na igru protiv nejakog Honveda). Ovakvom Partizanu će biti problem pobeda protiv Jagodine, Rada, OFK, o Vojvodini i Zvezdi i da ne pričam.

ja

pre 10 godina

Nasa velika sansa je sto su Bugari toliko prepotentni i uvereni u laganu pobedu a sigurno nisu toliko jaci od nas da bi mogli tako da pricaju, verujem da uopste nisu jaci od nas, ali naravno onakva sramotna igra iz prvog kola ne sme da se ponovi. Ako igraci imaju i malo samopostovanja i ponosa izacice na teren napaljeni i motivisani do daske da razuvere ove Bugare za koje do juce niko nije ni cuo, da pokazu ko su i ko je Partizan. Zato izadjite na teren i igrajte fudbal, znam da mozete!

RODJA

pre 10 godina

Definitivno nismo favoriti jer je to dokazano protiv Siraka... a bugari su mnogo jaci od njih. Ubedjen sam u jedno a to je da stavljam 1000 dinara protiv svog kluba i mislim da će biti 2:0 za bugare. Od nasih jednostavno nema ko da da gol. Sto se pojacanja tice, moyda jesu pojacanja, ali nisu uigrana i bice to jedan rastimovani bend!!! N A Z A L O S T

asa

pre 10 godina

pricate o bugarima kao da su Barsa a glavu dajem da ni dva coveka sa ovih komentara nisu ih nikad gledala....napred Partizan i nateraj ove iste sto te sad pljuju da te oko 21h hvale na sva usta jer tako to ide kod nas

Nije to ništa, ne brini

pre 10 godina

& Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.
(Marko, 31. jul 2013 11:54)

Licemer nisi a o ničim izazvanoj bahatosti nećemo, ne ide ti u prilog. Ima mnogo gorih stvari.

mi8le

pre 10 godina

Ocigledno mnogi od vas nisu gledali Ludogorec ,ja sam student na visoj trenerskoj skoli i juce sam iz znatizelje pustio revans Ludogorec-Slovan(ima na tubu ko hoce da odgleda) i Bugari za nas i jesu Barcelona igraju brzo iz 1-2 dodira igrac odma trazi prostor cim doda loptu ,uvek znaju sta ce i kako ce napasti ,krila su im mnogo opasna pogotovo Abalo ubacuju se odlicno iz drugog plana, svaku gresku na sredini pretvaraju u kontranapad iz 2-3 dodavanja ,bojim se da necemo dobro proci ,nama su bekovi ocaj u defanzivi.

paja

pre 10 godina

Vama što pričate da hvalimo Bugare kao da su Valensija, Bajern ili Barselona da postavim jedno pitanje: Pa da li je potrebno biti Barselona, Valensija ili Bajern Minhen da bi se rasturio Partizan? Mislim da su Šamrok i AEL dali odgovore na to pitanje. Vi izgleda još uvek niste shvatili u kojoj kategoriji evropskog fudbala je sada Partizan. Mi smo kanta za punjenje i ništa više. Bugari će nas razvaliti kao amatere...

alo bre

pre 10 godina

Otkacite se ljudi od fudbala vise,nasi timovi igraju sa ekipama za koje niko ziv nikad nije cuo,imate seljacke fudbalere koji osnove fudbala ne znaju,nisu ni preko zice da igraju a kamo li da stadionu.Pogledajte ih malo,vezu sa zivotom nemaju,prosto trce jos prostije se raduju.Otkacite se vise,smesni ste.Hiljadu godina jos i dzaba,nikad nista,ma bar da stagniras nego propadas.Za neku godinu sa ulice,iz kafane ima da dovode u Zvezdu i Partizan a upravni odbori i dalje puni politicara.

laufer

pre 10 godina

Može da ne doživi havariju,ali pod uslovom da Lukač brani kao do sada.Ko zna...možda večeras iznenadimo sami sebe pa zablistamo :)

debakl

pre 10 godina

ukoliko ostojic bude igrao..bojim se debakla.pa zar niko ni trener,ni uprave ne vidi i vredja inteligenciju svim navijacima da on i scepovic nemaju kvalitet ni za drugu ligu? gledao sam mec ludogorec -slovan i ne vidim ni promil sanse kako bi ostojic mogao da parira brzim igracima ludogoreca.

rax gravedigger

pre 10 godina

Ajde bre, glavu gore! Svi vas potcenjuju, svi vas nipodastavaju, pokazite sad od cega ste sazdani! Pa ja da sam na vasem mestu bi se postideo zato sto se sprdaju sa mnom cak i sopstveni navijaci i dao sve od sebe! Pokazite da imate moral! Idemo do pobede!

Dragan BL

pre 10 godina

@Marko
Nije baš tako. I ja sam Zvezdaš, ne mogu da navijam za Ludogorec protiv Partizana. Samo kada otresu protiv nekoga normalno da zezam grobare drugare ili kuma. Tako i oni mene kad se Zvezda obruka.
E sad to što se počesto brukamo..to je naš fudbal sada.

alcz

pre 10 godina

Mislim da je Partizanu glavni problem odbrana, tj. sporost iste. Ivanov jeste dobar u skoku ali njegove trkačke sposobnosti prilikom kontranapada su ravne nuli. Došao je Obradović, kažu da je fizički izuzetno spreman ali on ima 35 godina i pitanje je koliko on može u LŠ tempu. A i prenizak je i preslab za štopera. Krilne igrače nemamamo ali imamo dva brza beka (Volkov, Aksentijević) koji su slabiji u odbrani ali sa dobrim centaršutevima i trebali bi da drže levu i desnu stranu po celoj dužini. U takvoj postavci neophodno je igrati sa dva zadnja vezna. Kreatora igre imamo - mali Ninković.

------------------Lukač-----------------

------------Obradović----Ivanov---------
Aksentijević----------------------Volkov

------------Djemba------Marković--------

----------------Ilić--------------------
-------------------------Ninković-------

--------Luka----------------------------

--------------------Kojić---------------

Umesto Kojića možda i Šćepović ali on je prespor. Kojić ima bolju kretnju kroz prostor a da je Mitrović tu, to bi bila potpuno druga priča.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

bugari su definitivno favoriti ne zato sto su bugari nego sto im skoro citava ekipa cine stranci ..i to kvalitetni stranci.ne boji se srbin bugara njih smo uvek pobedjivali nego kad se pogleda njihov tim ,moze da se vidi da tu ima 3-4 pa i 5 odlicnih igraca.protiv dinama zagreba su prosle sezone pokazali da su igracki gledano mocni,da imaju jake spoljne igrace defanzivno i ofanzivno.bice jako tesko za partizan ,mnogo nade nemam da se moze nesto pozitivno napraviti veceras ali ko zna,bas zato sto nas podcenjivaju nam moze dati krila.ne razumem ljude koji pisu"nikad cuo za ludogorats,kako protiv njih moze partizan izgubiti" pa lako,jer imaju za 2 klase kvalitetnije igrace(osim na poziciji stopera),ovako kako posluje ludogorats tako nesto zelim i srpskim klubovima,a ne da se samo oslonjaju na deckice da bi ih brze bolje mogli prodati.bugari imaju plan ,imaju svoj cilj a to je iskorak u evropi za tako nesto je potreban odredjeni rizik i ulaganje to se moze samo kad imas sportske ambicije a poznato je da su partizanove sportske ambicije ravne nuli.

pozz

SAMSUNG+TOSHIBA=HP & ILR+COVIC+CZ=FMP

pre 10 godina

Problem Partizana je sto njegovi igraci da se sretnu na ulici ne bi rekli "zdravo" jedni drugima, ne poznaju se. Prekasno Djura sklapa tim. Bugari ce i pored toga popiti jedno dva komada, cisto da zapamte za ubuduce ko je Partizan.

Realno!

pre 10 godina

Pre 25 godina smo Bugare (Slavija-Sofija)tukli 5:0 u Beogradu i Sofiji!
Ali sad je 2013 i bojim se da je razlika u kvalitetu ista,a samo će uloge biti zamenjene!

KODAR78

pre 10 godina

Sampion od ove utakmice, pocinje da melje sve do LS. Ipak smo mi Partizan Beograd, a oni Ludogorec Razgrad. Pozdrav za sve Grobare, idemo dalje.

ceda

pre 10 godina

Pred svaku utakmicu ista prica, znaju greske koje ne smeju da ponove pa ipak opet bledo odigraju... iskreno tesko da cemo bilo sta da uradimo veceras

Munja P.F.C.

pre 10 godina

Zvezdaš sam i večeras navijam bez obzira koliko ih ne volim za Bugare. Svi koji kažu ja sam zvezdaš ili partizanovac ali u Evropi navijam za naše bla bla bla, je licemer. Priznajte jedva čekamo da nam večiti rival kiksne kako bi odmah mogli da krenemo sa omalovažavanjem. U prilog ovoj konsstataciji svedoče brojni komentari posle utakmkice.
(Marko, 31. jul 2013 11:54)

U prilog protiv tvoje konstatacije ide nepreporucivanje.

Mi dobijamo sa 1:2, a nadam se i Zvezda i Voša.

Nasa desna je njihova leva

pre 10 godina

Mane Z, sticajem okolnosti Bugari ce imati prodornost i po desnoj strani jer mislim da je Gulan smesan, ali inace si trebao da napises po levoj:-)

Crush

pre 10 godina

Svim navijacima Partizana (i onima koji su uvijek za Partizan, a i onima koji navijaju za srpski klub) veceras zelim puno srece... Realno gledajuci trebat ce vam... Nadam se da cete ipak na kraju uspjet proci dalje...
Pozdrav iz Zagreba!

Labud

pre 10 godina

Moze svasta da uradi, pogotovo ako se pristup utakmici preslika od Novosadjana i Jagodinaca. MAda, redovna plata je redovna, makar bila i 5 puta manja. Neplacen radnik je nesrecan radnik i u tome lezi losa igra CZ i Partizana. Obradovica i Djembu - Djembu u tim, sa iskusnim igracima to sve deluje drugacije. A mene veceras, kao i svaki put kad FKP igra u Evropi, ocekuje povisen pritisak, glavovolja i 2 paklice ispusenih cigareta.

Tekelija

pre 10 godina

Ако и само једна српска екипа од преостале три на крају прође квалификације, то ће се моћи сматрати успијехом за нас...

Туга, шташ.
Наша једина нада је то што се од нас ништа ни не очекује.

MII

pre 10 godina

Šta može Partizan u RASgradu? Pa može da pobedi, igra nerešeno ili da izgubi. Nadam se da ćemo pobediti, ko se u to ne nada ne treba ni da igra fudbal.

Dzeronimo

pre 10 godina

@ Bugari su prosli u Sofiju.Vidi,nije to Valensija ali i ne mora da bude.Sustina je da je igra u najmanju ruku OCAJNA i sa njom ne bi ni pobedili onaj nesrecni samrok opet da igraju.Bugari nisu extra klasa ali u ovom momentu imaju sasvim solidnu igru.Ako partizan odigra kao u prethodnoj rundi primice NAJMANJE 3 KOMADA.

Стева

pre 10 godina

Искрено баш ме брига за Лигу шампиона, нама тамо и није место. Лига Европе је циљ, мада смо и за то такмичење танки. Дакле, нека момци дају све од себе, па како буде.
Напред Партизан!

Cska Lyon

pre 10 godina

Gubi Partizan a gubi i CZ.. Zato sto su klubovi jad i beda. Srpski Liga ne spada ni u Top-60 u svetu, a klubovi nisu ni u Top-300. Cemu prepucavanja i diskusije onda?? Koliko su nasi klubovi jadni toliko i ovi komentari. Nivo dno-dna.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

E ja sam Zvezdaš i večeras navijam za Partizan! Nisam licemer kao što reče jedan Zvezdaš svi koji navijaju u Evropi za protivnički tabor su licemeri! Davno pre ovde u Nemačkoj sam išao da gledam Kaiserslautern-Partizan(čak sam i šal Partizanov dobio i nosio od prijatelja) a da ne kažem da sam nekad živeo i u Zagrebu i da smo ja i jedan super prijatelj iz BG(Partizanovac) išli zajedno na Maksimir i na Zvezdu i na Partizan i navijali za naše! Oću reći prvo sam Srbin i čovek a onda Zvezdaš

Mane Z

pre 10 godina

Problem Partizana je sto Rasovic nezna psihicki da motivise i pre svega opusti mlade igrace Partizana koji igraju u grcu i zato nepruzaju ni blizu onoliko koliko znaju.To je kao ucenik koji nauci dobro lekciju,izade pred tablu i nezna nista nije sto nije naucio nego ga trema uhvatila.Ako se igraci Partizana opuste i shvate da je to samo jedna prosecna Bugarska ekipa,a ne Bayern ili neki od velikana imamo sansu za dobar uspeh i poraz od 2:1 za mene bi bio uspeh jer bi u Beogradu i sa 1:0 prosli u drugi krug.Najvise se uzdam u Lukaca i iskustvo novajlija Obradovica i Dzembu i naravno Ivanova.Bolna tacka nam je desni bek Aksentijevic kad vide kako igra navalice Bugari desnom stranom,ali kazem i ponavljam uzdam se u Obradovica koji ce mu siguran sam pomagati na toj strani.Napred Partizan

zoran

pre 10 godina

Oce li biti neki stream, imam samo TV CG1,2, Pink M, Vijesti. I budjavi Mtel7 koji jedva radi na 3G ali cu valjda moci da gledam neki stream ako ga bude. Pozdrav iz CG.

bla bla

pre 10 godina

ludogorec sebe smatra favoritom i kako ce nas razbiti 3,4gola razlike. igraci partizana dokazite da smo jaki. NEK SE ONI BOJE NAS KAD DODJU U BEOGRAD

Shearer

pre 10 godina

Ne treba se opterećivati rezultatom, treba se koncentrisati na igru, da ne pravimo neke kardinalne greške ili promašaje, sad, ako oni igraju kao Barselona i pobede nas i pored naše borbenosti treba im pružiti ruku ali čisto sumnjam da će pobediti ako mi odigramo dobro. Videćete koliko samo znače dva iskusna igrača kada se u tim ubace Obradović i Đemba-Đemba, neće to biti isti Partizan a isto tako su se i malo bolje uklopili Malbašić i Aksentijević tako da očekujem njihovu aktivniju ulogu u timu. Srećno momci, uz vas smo.

Pop

pre 10 godina

Čitam tekst, probudi se nada, ali i ta nada koja poslednja umire se gasi čim vidim Šćepović. Drvo u napadu da imamo korisnije bi bilo, odbila bi se nekad lopta do nekog našeg igrača... Taman Miljkon ode, ali uvek nam neki "talenat" ostane u prvih 11.

radoznali posmatrac

pre 10 godina

jel su grobari vec sklopili prijateljstvo sa navijacima ludogoreca? I da li je istina da Dacic vise nece da daje SPS-ove autobuse za prevoz navijaca partizana?

Ultrasrbin

pre 10 godina

(Marko, 31. jul 2013 11:54)

Evo ja i kazem i ponasam se kako si naveo. Sebe ne smatram licemerom vec covekom koji zna da je prvo SRBIN pa tek onda zvezdas ili partizanovac. Mozda ima licemera koji se ovako ponasaju,ali mene vise brinu ljudi poput tebe. Ovo tvoje je bolest- navijas za bugare iako ih ne volis. Znaci da te vodi mrznja prema Partizanu.