Subota, 27.07.2013.

14:47

Čarls Dženkins definitivno u Zvezdi

Kako B92 nezvanično saznaje, američki kombo bek Čarls Dženkins igraće naredne sezone za Crvenu zvezdu.

Izvor: AG

Èarls Dženkins definitivno u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

148 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 10 godina

potpisan je i Medli iz Makabija na pozajmicu za 450k platu,kao i Darko Milicic na dve godine.....a ukida se ogranicenje stranaca za nasu ligu tako da grobari crknite
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zmaj od Pozege, 28. jul 2013 02:05)

Evo , upravo sam crko - al od smeha.

Ponovo ste poceli da osvajate sve moguce titule u Julu i Avgustu. Nista niste naucili. Titule se osvajaju kad pobedis u finalu, a tada.... skidate gace cim primite kos.
473040000 sekundi cekate tu titulu, drzavu biste prodali da je dograbite, ali dzaba vam.

Miki

pre 10 godina

"Mislis, ovako? obrati paznju na datume:


...Nedovic,Rakocevic,Morison,Nikolic,Ilic...Cvetkovic,Vasic,Milutinovic,Askrabic,Golubovic....Zvezdo gazi ih sveeeee !!!!
(SVETSKI I EVROPSKI PRVAK, 10. septembar 2011 14:11)

Sa Rakocevicem,Askrabicem,Golubovicem i Morisonom i Pesicem na klupi uz postojeci igracki kadar favoriti smo za titulu.
(Milan, 11. septembar 2011 00:55)

U pravu si, s kopiranjem je cimanje, sve ima u arhivi.
Pozdrav.
(radna grupa, 27. jul 2013 20:43)"
Pa kada su ovi igraci istovremeno igrali u Zvezdi? Nikada

Pfff

pre 10 godina

Zali boze ove nase talentovane momke koji ne mogu da dobiju priliku da igraju od jedva prosecnih stranaca,lakse kupiti drzavnim parama nego raditi sa Cvetkovicem I dati mu prostora da se razvije...kome je uopste merak da gleda ove strance mediokritete ?

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

potpisan je i Medli iz Makabija na pozajmicu za 450k platu,kao i Darko Milicic na dve godine.....a ukida se ogranicenje stranaca za nasu ligu tako da grobari crknite

Marko

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da "prava Zvezda" pravu dobru ekipu. Setimo se Zikine i Vesiceve ere, i kakvi su samo timovi pravljeni!! Ali, opet prave novu ekipu, dok se to usteluje, bicu tu dosta poraza. Radonjic je prosecan trener. Pitanje je, koliko on moze da vodi do uspeha. Covic, ga garant menja do pola sezone!

qqlele

pre 10 godina

Ne bih da me navijači kluba čije se ime ne zna pogrešno shvate, ali šta bi sa onim "... Srbija, nikad Jugoslavija"? Naime, ovaj klub neće moći da igra domaću ligu, jerbo osim Katića nema nikoga sa državljanstvom Republike Srbije. AAAAAAAAAAAA, da, domaća liga nikoga ne zanima!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Mozda vam je to dovoljno za neku pobedu u Euroligi,ali za Partizan vam je to dosta tanko ! Opet cemo vas nabiti 30 razlike na vasu veliku zalost ! Svako leto pocinje burno i isto kao predhodno ! Ja bih rekao mlacenje prazne slame ! Partizanu treba 2 igraca da bi nastavio dominaciju sa ovom mladom ekipom !

air covke

pre 10 godina

Zahvaljujemo se poreskim обвезниcima Srbije sto su omogucili dolazak ovog kosarkasa u Fmp...
(air jordan, 27. jul 2013 15:46)

Pismen si. Ljubi te brat...

Čudo

pre 10 godina

Šta kukate cz navijači što grobari komentarišu vesti, čudnije je to što vi komentarišete vesti o fmp-u kao da su vaše...bože, čudne li države a još čudnijih ljudi!!!

Sejn

pre 10 godina

Za ove sto komentarisu zasto toliko stranaca, itd itd.... Iz prostog razloga sto mi vise nismo kosarkaska sila i nema dovoljno kvalitetnih igraca da se napravi rezultat. Ovaj Dzenkins kakav god da je bio u NBA, sigurno je bolji od Stefana Markovica. Koju to trojku ili krilnog centra Zvezda moze da dovede, a da je Srbin i da pri tome pravi razliku u igri za recimo, 300 hiljada eura? Slazem se da je bitno davati sansu mladjim igracima, (Mitrovic, Cvetkovic) ali Zvezdi treba rezultat sto pre, zbog navijaca i Covic to zna. Od ove ekipe jedino me brine centarska pozicija jer mislim da smo tu i dalje tanki za EL i trener. Bilo kako bilo, videcemo sta ce biti.

NBA

pre 10 godina

Sigurno da nije "krs od igraca" kako neki zluradi komentarisu. Coveku je rekord karijere 27 ubacenih poena na jednoj NBA utakmici (protiv Portlanda 2012).
Jedino pitanje je kako ce Radonjic uspeti da uklopi poptpuno novu ekipu sa puno Amerikanaca

Romanticar

pre 10 godina

@@JF-LO Da se ne desi da vam ta 12 bude i poslednja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 27. jul 2013 19:09)

Brate, malo li je 12 komada?

Micko

pre 10 godina

Aj' da se nadamo da će ovo da izadje na dobro,ali bojim se da neće. Gomilanje igrača ne čini tim.Da to tako ide,u zadnjih 5-6 godina Euroligu bi osvajali samo Efes i CSK-A,a nisu uradili ništa!? Ne svidja mi se ni to,što će u mojoj Zvezdi,zvanični jezik biti engleski!Šta da radim,staromodan sam. U suštini,iskustva su pokazala,da nikada u ekipi ne treba imati više od 2 američka igrača.Trojica su već čuveni 'sindikat',a mi ih imamo već 5-oricu??! To je 'tempirana bomba' i u mnogo većim i bogatijim klubovima! Lično sam zadovoljan dovodjenjem Blažiča i Marjanovića,a smatram da je obavezno morao ostati Rakočević!! Tim mi je bez njega nekako 'izgubio dušu'. Mislim da je pored ostanka Rakočevića,trebalo 'pod obavezno' dovesti Micića,i jednu vrhunsku 'četvorku',i to bi već bio kompaktan tim.Ovako......sa ovima i Radonjićem,nisam baš siguran.Daj bože,da grešim!!

Železniković

pre 10 godina

Na komentar da je klub CZ Telekom privatni klub Nebojše Čovića i da se privatna svojina ne može privatizovati, mali maturanti udaraju minuse i glasanjem donose odluku da Čović nije vlasnik kluba. Kad Čović čuje da je ostao bez kluba glasanjem malih maturanata, biće drame.

radna grupa

pre 10 godina

@Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.
(radna grupa, 27. jul 2013 17:20)

Veruj mi, nema potrebe, samo ću za godinu dana otići u arhivu vesti, pronaći ove sadašnje i skorašnje i slatko se smejati na grobarske komentare tipa - uzalud trud, džaba vam novci, idemo lagano na 13. zaredom, biće Andrić bolji igrač od Šilba, Šalić će dominirati nad Marjanovićem i sl.
Što je najbolje, ja se već sada smejem na te gluposti...
Čak i da realno posmatraš Dženkins je 10 puta bolji od Vestermana...
(spurs19, 27. jul 2013 17:53)


Mislis, ovako? obrati paznju na datume:


...Nedovic,Rakocevic,Morison,Nikolic,Ilic...Cvetkovic,Vasic,Milutinovic,Askrabic,Golubovic....Zvezdo gazi ih sveeeee !!!!
(SVETSKI I EVROPSKI PRVAK, 10. septembar 2011 14:11)

Sa Rakocevicem,Askrabicem,Golubovicem i Morisonom i Pesicem na klupi uz postojeci igracki kadar favoriti smo za titulu.
(Milan, 11. septembar 2011 00:55)

U pravu si, s kopiranjem je cimanje, sve ima u arhivi.
Pozdrav.

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 10 godina

Kao Prokom smo postali. Nelson, Jenkins, Silb, Blazic, Savovic, cetvorka iz Makabija, moguce jos jedan stranac. Ajmo minusi

Bitanga

pre 10 godina

Ubica od igrača! Kakav ulaz ima!! Baš me zanima ko će da ga zadrži?? Šta ti misliš KODAR78? Pročitao sam tvoje "stručno" mišljenje al ajd još jednom
(SAŠA FRANKFURT, 27. jul 2013 19:43)

Ma samo opusteno...pusticemo nekog sa klupe.

Crno-belac

pre 10 godina

KK Sledeča sezona ili KK FMP ili KK Crvena zvezda Diva ili još četiri ili pet imena,nije više ni važno, sa ovim timom uistinu predstavlja stub Srpstva.

Simo

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah
(Simo, 27. jul 2013 16:47)

Ali đaba vam, opet se palite po trinaesti put zaredom,kako vam ne dojadi?Iskreno se nadam,da vas opet klinci ne spakuju u aprilu sledeće godine.
(rade, 27. jul 2013 17:12)
a ja pitam kako vama ne dojadi i posle 12 godina osvajanja titule, da i dalje citate nase vesti??? ja vasu vest nisam citao ni jednu. Ne mrzim vas, postujem vas, ali volim zvezdu i drugi me ne interesuje. Jel to znaci da vise mrzite Zvezdu nego sto volite partizan? nemoj samo da mi kazes kako se sprdate jer nismo mala deca

sef kancelarije za KiM

pre 10 godina

ja napisao jos pre neki dan da nije lud da propusti da mu stoji u biografiji da je nastupao za dvostrukog osvajaca aba lige iz zeleznika i zatrpali me sa minusima !!! FMP je to ...

Vladimir

pre 10 godina

@Nikola Bjelos Pitaj Vujosevica zasto niko u tvom klubu ne radi nista po pitanju duga i blokade? Verovatno nista ni ne znaju sem da kukaju. Da li ti je smetalo kada je KKCZ bila u blokadi osam godina? Naravno da nije. A pre komentara bilo bi pozeljnoalo se i raspitati, procitati i saznati o nekim stvarima. Pitaj rukovodstvo svog kluba zasto nije pravilo program reprograma dugova? "Gospoda" samo sede i cekaju. Zasto nisi umesto Zvrzdinih dugova pomenuo Vojvodinu? I ona duguje pa isto dovodi igrace.

Sole

pre 10 godina

@sole Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda.Zvezda dovodi formirane igrace sa imenom koji papreno kostaju.Verovatno je budzet vise od 5 miliona drzavnih para.Potpisuju se solidni stranci na dve sezone!Partizan to nikad nije radio.Ovo je klasican primer nedomacinskog poslovanja.Becej u vaterpolu je radio isto ali nije imao Eliota Nesa iza sebe.

Čim Zvezda dovede neko pojačanje (bilo koji sport) , vi grobari odmah udarate po tome kako instant tvorevine ne traju dugo. A kada se pojača neki od klubova iz SD Partizan , delije ne počnu sa pisanjima kako su to instant tvorevine , jer nas briga za vaše komplekse. Mi navijamo za Zvezdu , ako uopšte znate šta to znači , jer ne navija se za klub tako što se po ceo dan visi na Zvezdinim vestima , već se ide na stadion ili dvoranu i gleda voljeni klub.
I kad smo već kod instant tvorevina , FK Partizan , sve ozbiljnije pare koje je zaradio , zaradio je dovođenjem crnogoraca , koje je neko drugi formirao , a oni ih prodali za dobre pare za naše uslove. Kada FK Partizan počne da stvara igrače , kao što to radi Dinamo Zagreb , onda vi grobari imate pravo da govorite nešto o instant timovima.
Inače , svuda u svetu , je normalno da se dovode i formirani igrači , i igrači koji nisu iz njihove škole , i takve tvorevine vrlo uspešno opstaju dugi niz godina. Da nsad e nabrajam primere , jer ima ih zaista puno.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ubica od igrača! Kakav ulaz ima!! Baš me zanima ko će da ga zadrži?? Šta ti misliš KODAR78? Pročitao sam tvoje "stručno" mišljenje al ajd još jednom

Vladimir

pre 10 godina

Totalno su mi nejasni ovi komentari.Sve se to kao svodi na Partizan i ko ce biti jaci sledece godine.Zvezda igra Evro-ligu i logicno je da sa proslogodisnjim timom ne moze da igra tu vrstu takmicenja.Nije mi jasno sto se toliko potencira ta prica Zvezda-Partizan.Ovi internet ratnici crno-belih boja dosadise...

srdjan

pre 10 godina

Grobri bilo bi lepo da posetite neku vasu utakmicu ili neku vasu vest na netu.BRAVO COVICU.Ovo je jedan od najboljih amera koji su dosli kod nas(podsecame na Boa).Ako dodje i ovaj iz Makabia bice to paklen tim.Naravno da ga treba uigrati i napraviti dobru atmosveru .Imamo jako tesku grupu u EL ali sad sa ovakvim timom imamo cemu da se nadamo.Sto se tice Milicica nadam se da nikako nece doci kao igrac

Fika

pre 10 godina

Grobar sam,ali me ne interesuje odakle vam pare.
Zanimljivije mi je kad je Zvezda jaca.
Zvezda je sve pametno odradila osim petice.Rasko nije evroligaski kalibar,a sa Bobijem se mora igrati zona,koju ce Lokomotiva,Efes,Makabi kaznjavati trojkama.
Sto se tice Partizana,fale nam samo 4 igraca.

KK Partizan Mts

1:Vesterman,novi igrac.
2:Bogdanovic,Dragan kapiten.
3:Andric(na SP se pokazao,sad ide u vatru),novi igrac koji nam treba samo dok Bertans ne udje u formu.
4:Lovernj,novi igrac(jedini koji bi trebalo da bude crnac)
5:Musli,novi igrac.
To je 10 igraca! Mozemo da razigravamo i Pusicu u slabijim EL mecevima kao i Salica i Milutinova koji ce se rotirati.

KK Crvena Zvezda Telekom:

1:Dzenkins,novi igrac(bilo ko,samo ne Cvetkovic)
2:Blazic,Nelson
3:Silb,novi igrac
4:Savovic,novi igrac(valjda Milicic)
5:Marjanovic,novi igrac(Raska prodati)

To je 10, u nekim mecevima mogu igrati Mitrovic i Cvetkovic.

Sve najbolje i jednima i drugima!

Zvezda_institucija

pre 10 godina

Dobrodosao u instituciju majstore ! Jedva cekam Evroligu,vec sada imamo mocan tim a Cova ce dovesti jos dva igraca,na 1 i 4

Nikola Bjelos

pre 10 godina

Dok je Partizanu blokiran racun logicno je da se transferi ne mogu realizovati i zato dok je takva situacija slusacemo samo o pojacanjima prepostene ekipe FMP ,isto tako i u fudbalu minus 60 miliona al dovodi se...SRAMOTA...mada eto izbora,rekonstrukcije...bice svega...NAPRED PARTIZAN!!

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 10 godina

Zamislite petorku Nelson, Jenkins, Blazic, Savovic ( Srbin, ali.. ) i Katic. Plus ova cetvorka iz Makabija, moguce jos jedan stranac. Zamisljam situaciju u Pioniru, navijam za Zvezdu na utakmici u EL, a u petorci 5 stranaca ?! Ne znam da li cu imati taj osecaj da navijam za svoj (srpski) klub. Nisam za ne dovodjenje stranaca, ali nama su svi nosioci igre stranci. I tog jednog naseg nosioca (Rakocevic) smo pustili niz vodu. O mladim igracima i njihovoj minutazi da ne pricamo. Ako mi neko dokaze da je Subotic bolji igac od Mitrovica, ja cu da pojedem kosarkasku loptu. Godinama prozivamo grobare kako forsiraju cehe, letonce, francuze, crnogorce... , a sad istu stvar radimo. Mislim razumem zelju za trofejima, ali ne po svaku cenu. Makar da je Rakoc ostao, mozda bi se oprostio sa osvojenom titulom. Pozdrav

spurs19

pre 10 godina

Da i ja predložim:

PG Dženkins,Nelson
SG Blažič,Lazić
SF Šilb,Simonović,(novi igrač)
PF Savović,(novi igrač),Mitrović
C Marjanović,Katić

Ako dovedemo tog Kener-Medlija, on može pokrivati i SF i PF tako da bi 12. onda bio Cvetković što isto može biti dobra kombinacija.

Železniković

pre 10 godina

@autostoper
"Najbolje je da se privatizuju Zvezda i Partizan." Au, ala si ti upućen. Ovaj klub za koji ti misliš da je CZ privatni je klub Nebojše Čovića. Privatizovao bi privatnu svojinu? Veze nemaš.

ako nisi na terenu, ne možeš postizati poene

pre 10 godina

Covicu majstore, kako rece jedan Zeleznicar. Igrac koji daje 2,5 poena po mecu. Znaci jos 9 takvih i ekipa ce davati 25 poena po mecu. Strasno pojacanje. Dzaba gomilanje crnoputih igraca, to ne donosi titule, vec rad sa ekipom na duze staze i to sa igracima, koji vole i pripadaju klubu svim srcem, normalno sa pravim strucnjakom na celu.
(KODAR78, 27. jul 2013 16:30)

Ne znam da li si upoznat ali čovek je imao 2,5 poena po meču igrajući mizerne minute u NBA, najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi.
Kada je bio starter u GSW 2012. davao je 8,6 poena što je već dosta impresivnije za NBA, ponavljam, najjaču svetsku košarkašku ligu.
Ali nema veze, vaš Andrić je bolji od tamo nekog Amera što je osvajao silne CAA nagrade na koledžu, jel tako?

santa justa

pre 10 godina

Iskreno "stranci" su lutrija, pa samo je Nelson bio pun pogodak. Bolji su ovi klinci iz Mege + Miljenovic I neko iz mladjih kategorija. Bar ih gledas cele sezone I znas koliko mogu.

radna grupa

pre 10 godina

@Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...
(spurs19, 27. jul 2013 16:19)

Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.

Sole

pre 10 godina

Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda u skoro svim sportovima.Uvek je bila kombinacija mladih ili domacih potencijala sa dva-tri anonimna stranca (izuzetak je jedino Ejsi Lou) a ne odjednom kupovina ozbiljnih stranih igraca da cine celu petorku.Zaboravljate i Ekezijea,Skuni Pena,Omara Kuka,Omara Tomasa,Avodzobija,paprenog Sagadina...I tad nisu bile drzavne pare?A najjaci su komentari Zvezdasa koji govore da su u pitanju privatne pare.Ko normalan moze da poveruje u to???Da se zahvalite poreskim obveznicima i Eliot Nesu na poklonima...
(kamila, 27. jul 2013 16:44)

Isto niko normalan ne veruje da je Danilović svoje pare ulagao u KK Partizan , već svi znaju da je klub dobijao od države.

autostoper

pre 10 godina

Najbolje resenje je da se privatizuju Partizan i Zvezda,pa da dovode mega imena.Imali bi odlicne timove,a neka u Megi(i neka drzava pomaze Megi) bude tim gde ce svi mladi reprezantativci kaliti pa onda najbolji idu u vecite.A drugi kud koji mili moji.

Alavo

pre 10 godina

Kako to da sveveliki serbski klub dovodi samo Amerikance, sta je sa napretkom srpske kosarke? A nema dana da ne pljujete Partizan i Vujosevica da unistavaju srpsku kosarku dovodjenjem stranaca...koliko imate mladih i aktuelnih reprezentativaca u prvoj postavi?

.

pre 10 godina

Jul mesec, faza prva: Dolasci zvučnih pojačanja i najave prekida Partizanove dominacije i juriša na sve trofeje. Epizoda 13.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, Zemun, 27. jul 2013 16:00)
Priznajem da sam se nasmejao na tvoj komentar iako sam zvezdas.Ima tu malo istine.Ali te price o "fazama" kroz koje prolazi Zvezda su pustili partizanovci poredice ih sa svojim klubom,odnosno sa pricom kako CZ svake godine zeli da srusi Partizan iako je istina da Zvezda ide svojim putem i da dovodi pojacanja da bi bila jaca kao sto rade svi klubovi na svetu.Ono sto se nazire kod navijaca Partizana je neka vrsta ljubomore,tipa mi 12 god prvaci a niko nas ne konstatuje,i dalje svi o Zvezdi pricaju,i dalje je zvezdasa sve vise i vise a nas isto ili manje.Uzivajte u svom klubu,imate "magiju",imate velikog(doslovice)trenera "dokazanog" svuda u Evropi,imate predsednika koji bije neposlusne ako kola krenu nizbrdo itd...Vi ste veliki klub,osvojicete titulu u Srbiji pa makar sampion NBA dosao ovde da igra jer ste najveci i najbolji.Samo se zapitajte da li bi pobedili Zvezdu da se nadjemo u Evropi...

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ukoliko Grobarima ostanu glavni igraci (Vesterman, Lovrenj, Bertrans, Milosavljevic) ne vidim nacin da uzmemo titulu. Ekipa koja je uigrana ce UVEK dobiti ekipu jakih individualaca. Covic bolje da je sve pare dao na Micica nego sto dovodi novih 12 igraca. Ovaj Jenkins je opasan igrac ali nema sanse da on bude vise od godinu u Zvezdi (ako bude dobar ide, a i ako bude los opet ide). Igraci poput malog Luke ce opet sedeti na klupi a mi nista znacajno necemo uraditi. Ako udjemo u final four (a necemo) onda su ovakve vratolomije isplative.

Po svemu sudeci ja cu ove godine navijati za Megu ...

kamila

pre 10 godina

@sole Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda.Zvezda dovodi formirane igrace sa imenom koji papreno kostaju.Verovatno je budzet vise od 5 miliona drzavnih para.Potpisuju se solidni stranci na dve sezone!Partizan to nikad nije radio.Ovo je klasican primer nedomacinskog poslovanja.Becej u vaterpolu je radio isto ali nije imao Eliota Nesa iza sebe.

Fearless

pre 10 godina

@ Spurs Koje magije? Misliš one koja je stvarana 12 godina unazad, doniranjem državnog budžeta u kk partizan?
Savetujem ti prijateljski da pogledaš film "Velika iluzija" igra Morgan Frimen, sve će ti biti jasno o magiji...
Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...

Pošto smo prešli na filmove, ja ti preporučujem da odgledaš po 13. put film pod nazivom "Misija nemoguća".

Što se tiče ostatka komentara, da je Partizan zaista imao takvu pomoć države, mi vas danas ne bismo pobeđivali sa golobradim momcima.

IvanCZ

pre 10 godina

@pedja - Kk Crvena Zvezda je privatan klub i drzava ne finansira nista u njega, osim sponzora sve ostalo finansira
N.Covic.
Kao Mancester C. ili Monako,PSZ,... svi oni imaju svoje vlasnike(seike ili milionere)koji ulazu u njih.

ovo je realnost a vi lupajte minuse

pre 10 godina

Ovako odakle im pare bas me briga, oni su i onaku uvek vise para imali nego mi ovako su ih i pre razbacivali zato su i dosli u situaciju da im je klub zamrznut a navijaju za privatni Covicev klub. Samo bi ih zamoli da ne govore o tome kako Partizan unistava Srpsku kosarku forsiranjem stranaca, jer Partizan ima i 6-7 mladih Srpskih igraca koji dobijaju dobru minutazu u svi takmicenjima cak i u EL a dogodine Zvezda ce imati minimum 6 stranaca za sad su to Savovic (koji nema prava nastupa za reprezentaciju pa se kao takav po pravilima KSS smatra strancem) Blazic, Silb, Nelson, Dzenkins i sad ovaj iz Makabija sto ga zele na pozajmicu, a ne verujem nesto da ce se na ovome stati jer se pominje da stranac treba da dodje i na poziciju pleja. A onda kada nastupe domaca takmicenja dolazi do kukanja da ih KSS sabotira jer ce morati da precrtaju 2-3 skupo placena stranca. Ovo vec pocinje da mi lici na ono sto rade turski klubovi Besiktas, Efes, Galatasaraj trose gomilu para a rezultata nigde. Do ove godine tako je radio i Fener ali dolaskom Zeljka stvar se tamo iz osnova promenila jer on ne gomila tek tako igrace neke zvezde i skupe Amere vec ima svoju viziju po kojoj sklapa ekipu. Ali glavni i oni pravi problemi slede za sezonu dve, jer koliko god da Covic i dzava imaju para ne mogu vecno da ulazu u klub, a kosarka nije profitabilan sport kao fudbal da moze da se zaradi nesto cak i uspehom u evropi a igraca za prodaju necete imati i onda idemo sve nanovo kaukanje za pomoc, fuzije i ...

rade

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah
(Simo, 27. jul 2013 16:47)

Ali đaba vam, opet se palite po trinaesti put zaredom,kako vam ne dojadi?Iskreno se nadam,da vas opet klinci ne spakuju u aprilu sledeće godine.

my way

pre 10 godina

Starteri
PG Dzenkins
SG Nelson
SF Silb
PF Savovic
C Marjanovic/Katic

klupa
PG Cvetkovic
SG Blazic i Lazic
SF Simonovic i Skot
PF Luka Mitrovic
C Katic/Marjanovic

Ako dovedemo Kenera Bredlija na pozajmicu i placamo svoju polovinu od 300 hiljada evra godisnje mi dakle moramo da prodamo Simonovica ili Skota kao prvo, a kao drugo mali Luka Mitrovic bi bio treci krilni centar sa minornom minutazom. Vezano za to, nije li Rakoc odstranjen kao igrac navodno iz razloga podmladjivanja ekipe? Ovako bi Simonovic i Skot pokrivali sa klupe po potrebi i poziciju 4, ali Mitrovic bi imao vecu minutazu nego kad bi Kener Bredli dosao. Da li ima onda svrhe toliko truda i novca ulagati u tu pozajmicu, a to znaci i da nema zarade od njega prodajom? Ne znam, procenite sami.

Radovan III

pre 10 godina

Za 12 godina "dominacije" dali su dva i po reprezentativca (Krstić, Veličković, i možda Lučić (vreme će pokazati, ostali nisu vredni pomena)), i našli da prozivaju!

spurs19

pre 10 godina

Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.
(radna grupa, 27. jul 2013 17:20)

Veruj mi, nema potrebe, samo ću za godinu dana otići u arhivu vesti, pronaći ove sadašnje i skorašnje i slatko se smejati na grobarske komentare tipa - uzalud trud, džaba vam novci, idemo lagano na 13. zaredom, biće Andrić bolji igrač od Šilba, Šalić će dominirati nad Marjanovićem i sl.
Što je najbolje, ja se već sada smejem na te gluposti...
Čak i da realno posmatraš Dženkins je 10 puta bolji od Vestermana...

dex

pre 10 godina

Ne znam sta je bolje, citati komentare grobara sa kukanjem za pare, ili komentare delija koji vec prave drim timove koji kostaju 10-15 miliona evra, jer veze nemaju koliko igraci kostaju, i koji nam je budzet. Jedan trazi jos centara, krila, i bekova... Pa ne mozemo registrovati 18 igraca! Drugi traze iskusnog Keselja... Pa neverovatno! Keselj i Milicic zajedno nisu dali 7 poena prethodne godine. Sve u svemu, ni delije ni grobari nisu kosarkaska publika, niti prate kosarku, niti razumeju bilo sta...

Michael Scofield

pre 10 godina

Kad Čović u Privredni Sud donese podatke i pre 2008. godine umesto izjave da je zbog neažurnog vođenja knjiga za vreme prethodnih Uprava KK CZ takvo što nemoguće, onda ćemo i mi izaći u javnost sa podacima koliko nas je na jedvite jade država pomagala proteklih 13 godina.

A da je nas država pomogla makar 20 % onoga koliko smo zaslužili, mi bismo ako ne svake, onda sigurno svake druge sezone bili na F4 Eurolige.

veliki strumf

pre 10 godina

Grobari, ta idite malo na vase vesti. Sta, nema ih? Pa kako nema, kad i kod vas ima pojacanja: otisao kapiten, otisao Gordic, a spremaju se i drugi, samo da jos malo izluduju po splavovima, pardon - da procitaju jos koju knjigu. Ispljuvaste se ovog leta kao nikad: sto na svoje fudbalere koji veze nemaju van Tole Super Lige, sto na nasim vestima o stvaranju Dream tima. Cekajte, najbolje tek sledi...

duboki ofsajd

pre 10 godina

Поуздана информација: Миличић је потписао још пре два месеца али се то чува за крај, он тренира пуном паром већ два месеца и играће на четворци јер му је то природна позиција.

panter sa malog kalemegdana

pre 10 godina

@mix partizan legija stranaca bio 2010?
mekkejleb i roberts ameri..
vranes cg veseli ceh..aleks maric trebao za srb da igra..strahinja milosevic,bozic,rasic,kecman,sinovec,mitrovic 19 godina 15-20min po mecu,djekic 18 godina 15-20min po mecu. najlakse vam je da izmisljate i sirite neistine a u stvari vas istina boli.

kamila

pre 10 godina

Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda u skoro svim sportovima.Uvek je bila kombinacija mladih ili domacih potencijala sa dva-tri anonimna stranca (izuzetak je jedino Ejsi Lou) a ne odjednom kupovina ozbiljnih stranih igraca da cine celu petorku.Zaboravljate i Ekezijea,Skuni Pena,Omara Kuka,Omara Tomasa,Avodzobija,paprenog Sagadina...I tad nisu bile drzavne pare?A najjaci su komentari Zvezdasa koji govore da su u pitanju privatne pare.Ko normalan moze da poveruje u to???Da se zahvalite poreskim obveznicima i Eliot Nesu na poklonima...

Dale

pre 10 godina

@ Libelula

Vasa Mijic bi vam bio pravo pojacanje jer koliko inovacija uvodite ne bi me cudilo da i u kosarci uvedete poziciju odbojkaskog libera.

Delija

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.
(TeoFan, 27. jul 2013 15:13)
Meni se javlja da si ti umisljeni navijac Zvezde a da si u stvari partizanovac !!! A to bezanje Amera po aerodromu su neka ruzna i prosla vremnea kada su bezali zato sto nema para !!!

obavesten

pre 10 godina

Cestitam,postali ste bleda kopija Turskih klubova....Sama legija stranaca koju ce voditi preiskusni Radonjic.
Kad omirisu night life Beograda niko ih vise ne moze vratiti u ritam

Simo

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah

Ненад Sydney

pre 10 godina

Ако Звезда жели топ 16, треба јој још 2-3 проверена играча. Надам се Кешељу, крило и крилни центар под хитно довести... А исто тако се надам да ће млади играчи попут Цветковића,Митровића,Миловановића и Смиљанића добијати већу минутажу барем у АБА лиги јер могу доста...ипак су они наша будућност...
Ајде ЗВездооо !!!!

Dejan Popovic

pre 10 godina

Izadjite grobari pitajte duleta zasto nema sponzore??? zato sto sponzor hoce nesto da se pita a ne moze proti v mecene DV..hocete samo da sedite I da vas drzava finansira...sve su ovo pare sponzora. ..veze nemate. ..Borusiju je tuzio sponzor jer nije dovela pojedine igrace koji bi nosili sponzorski simbol..jos jednom veze nemate..sponzore koje smo spremili zahtevaju pojacanja I dobar plasman. .pitajte sefove zasto nemate sponzore...

leto

pre 10 godina

Da sam na mestu ostalih klubova u zemlji napustio bih ligu istog momenta i dao Zvezdi dekretom titule u svim sportovima sledeće godine jer ovo što se radi je pre svega bezobrazno i nedomaćinsko poslovanje sa državnim parama.Mogu da pričaju priče za malu decu ali je svima valjda jasno ko gura pare u Zvezdu,čiji je brat u upravi,ko je pravio revoluciju u ponoć u FK...

KODAR78

pre 10 godina

Covicu majstore, kako rece jedan Zeleznicar. Igrac koji daje 2,5 poena po mecu. Znaci jos 9 takvih i ekipa ce davati 25 poena po mecu. Strasno pojacanje. Dzaba gomilanje crnoputih igraca, to ne donosi titule, vec rad sa ekipom na duze staze i to sa igracima, koji vole i pripadaju klubu svim srcem, normalno sa pravim strucnjakom na celu.

crni gruja

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.
(TeoFan, 27. jul 2013 15:13)

Druzila, ti li si?
Da pogodim ta skraćenica Teo ti je od Teleoptik jel da?

Vladimir

pre 10 godina

Uvek sam cestitao Partizanu na titulama. Priznajem da imate trenera koji ume da radi, ali koliki je strucnjak, jos je veci demagog. Rukovodstvo KK Partizan mora da se okrene radu, a ne da samo kuka i govori o teorijama zavere. Nadam se da cete izaci iz krize i naredne godine ponovo da gledamo vecite u finalu Jadrana i ponovo dva predsravnika u EL. Sve cestitke rukovodstvu KKCZ i Nebojsi Covicu.

spurs19

pre 10 godina

Spurs19, nikada nećete naučiti...

Ne može se silom protiv magije. Čitamo se na kraju "sledeće sezone".
(Fearless, 27. jul 2013 15:45)

Koje magije? Misliš one koja je stvarana 12 godina unazad, doniranjem državnog budžeta u kk partizan?
Savetujem ti prijateljski da pogledaš film "Velika iluzija" igra Morgan Frimen, sve će ti biti jasno o magiji...
Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...

Dušan

pre 10 godina

Džabe grobari plačete, smejali ste se kad smo mi imali finansijske probleme, a vi bili jedini donirani od strane države. Čović lepo kaže, hajde papire na sto da se vidi ko koliko dobija od države. Ali neće Vujošević to, izašlo bi na videlo koliko bezobraznu platu dobija godinama, a vi ga samo obožavajte i dalje.

Stefan

pre 10 godina

Ufff kakav igrac. Sjecam ga se predprosle sezone u GS, znao je Lakersima da ubaci 20 poena! Ne znam kako je kod nas zavrsio, ali svaka cast Radonjicu i upravi. Inace on je jedan od 3 igraca koji su dosli do NBA preko svog malog koledza koji nije ni u 100 u SAD, svaka cast.

panter sa malog kalemegdana

pre 10 godina

srecno u evroligi legijo stranaca i sve najbolje navijacima koji vode brigu koliko partizan razigrava igraca za reprezentaciju.na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam svaki dan fabrika metalnih proizvodaaa

Fudo

pre 10 godina

Izvrsno, sjajno, vec se nazire petorka s Jenkinsom, Blazicem, Shilbom, Savovicem ili Medlijem, te Marjanovicem ... mada bih radije na petici gledao "ponovo rodjenog" Darka Milicica. Bice to respektabilna ekipa za evropske okvire, jos samo Vasa Micic i Jovan Novak.

Libelula

pre 10 godina

Nazire se Mocan tim.Jos dva pojacanja,a onda tokom sezone ako je potrebna nekakva korekcija i titule nece izostati.Voleo bih da dovedemo Vasu Mijica.

Staridz

pre 10 godina

A grobari u soku:))
Pa mi lagano uzimamo EL mozda cemo imati malih problema sa CSK i Fenerom,a sa ovima ostalima lagano plus DELIJE,jaaaooo bice ludo.

Hero

pre 10 godina

Eto zašto poskupljuje sve živo u zemlji (struja itd...).Zvezda mora da se finansira,bahato,"napredno"... (leto, 27. jul 2013 15:26)


Kakva grobarska patetika, a ceo drzavni budzet za kompletan sport u ovoj drzavi je 0.50% a onda Zvezda kriva za struju...

Dale

pre 10 godina

Sad kad se privatni klub, a drzavno mezimce ispojacavao, valjda je i doslo vreme da se Partizanu odblokira racun, ili pak ne?!

Ono sto je sigurno je da ce posle Eurobasketa u Sloveniji i odlaska Dude Ivkovica sa kormila reprezentacije biti i ukinuto pravilo o cetiri kosarkaska stranca u domacim takmicenjima kako Covicev privatni klub, a drzavno mezimce ne bi imao probleme kao Radnicki lane.

pfaih

pre 10 godina

Osim toga, prosle sezone je odigrao u 42 meca za Golden State. Da ne bude zabune kako je pauzirao sezonu. Mada, nije se mnogo naigrao.

dzozey

pre 10 godina

Dule 250 sa 150.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Misha, 27. jul 2013 15:23)
Vi pricate kako on uvek pominje CZ, a sta cemo sa tim sto vi mnogo vise pominjete njega :). Ljudi...dzaba vam sve :). Pitam se kog cete da dovedete sledece sledece sezone, jer naravno Partizan ponovo osvaja.

Goxy

pre 10 godina

odakle pare covece, klubu koji duguje 15 miliona. dajte i drugima u srbiji sredstva. ne secam se da je nekad u partizan dosao igrac iz nba lige. nisam navijac ali treba ispitati odakle ta sredstva (pedja, 27. jul 2013 15:31


A ti kao si navijac Partizana a ne znas da je Acie Law dosao iz GSW a imao i jace statse nego ovaj igrac...Vidim krenula je kuknjava na ovoj vesti.

spurs19

pre 10 godina

Dobrodošao u Crvenu Zvezdu!!!
Čoviću legendo, majstore, profesore doktore... zna li neko ima li negde na prodaju Čovketova slika za zid?
Blažič,Šilb,Marjanović,Dženkins, ajoj grobari, vi ste ga ugasili sada!!!

TeoFan

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.

Mix

pre 10 godina

srecno u evroligi legijo stranaca i sve najbolje navijacima koji vode brigu koliko partizan razigrava igraca za reprezentaciju.na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam svaki dan fabrika metalnih proizvodaaa (panter sa malog kalemegdana, 27. jul 2013 15:14)

Partizan je bio legija stranaca kada je dosao na F4, toliko o tome...

DijametralnoSuprotan

pre 10 godina

Добар играч,поготово за Европу,али плаши ме колико је тимски играч.

bra TE

pre 10 godina

Skoro sam saznao da je Igor Rakočević imao 300.000e po sezoni i da su mu dali 2 stana u Beogradu. Zaradio je 500.000e! Napokon dobar igrač za velike pare...a Igor je bio očajan u Zvezdi. Želim sreću mojoj Zvezdi.

pedja

pre 10 godina

odakle pare covece, klubu koji duguje 15 miliona. dajte i drugima u srbiji sredstva. ne secam se da je nekad u partizan dosao igrac iz nba lige. nisam navijac ali treba ispitati odakle ta sredstva

Koja

pre 10 godina

I sad verovatno ocekujemo gomilu grobarskih komentara kako nam dzaba ovaj igrac,on nece nista promeniti etc i kako su oni sigurni da Partizan osvaja a tokom sezone su upravo oni najvise potcenjivali svoj tim i pljuvali ga a sad su im ti isti igraci heroji...Sve ima na internetu zapamceno..

Stefan

pre 10 godina

Ufff kakav igrac. Sjecam ga se predprosle sezone u GS, znao je Lakersima da ubaci 20 poena! Ne znam kako je kod nas zavrsio, ali svaka cast Radonjicu i upravi. Inace on je jedan od 3 igraca koji su dosli do NBA preko svog malog koledza koji nije ni u 100 u SAD, svaka cast.

spurs19

pre 10 godina

Dobrodošao u Crvenu Zvezdu!!!
Čoviću legendo, majstore, profesore doktore... zna li neko ima li negde na prodaju Čovketova slika za zid?
Blažič,Šilb,Marjanović,Dženkins, ajoj grobari, vi ste ga ugasili sada!!!

Dušan

pre 10 godina

Džabe grobari plačete, smejali ste se kad smo mi imali finansijske probleme, a vi bili jedini donirani od strane države. Čović lepo kaže, hajde papire na sto da se vidi ko koliko dobija od države. Ali neće Vujošević to, izašlo bi na videlo koliko bezobraznu platu dobija godinama, a vi ga samo obožavajte i dalje.

obavesten

pre 10 godina

Cestitam,postali ste bleda kopija Turskih klubova....Sama legija stranaca koju ce voditi preiskusni Radonjic.
Kad omirisu night life Beograda niko ih vise ne moze vratiti u ritam

Dale

pre 10 godina

Sad kad se privatni klub, a drzavno mezimce ispojacavao, valjda je i doslo vreme da se Partizanu odblokira racun, ili pak ne?!

Ono sto je sigurno je da ce posle Eurobasketa u Sloveniji i odlaska Dude Ivkovica sa kormila reprezentacije biti i ukinuto pravilo o cetiri kosarkaska stranca u domacim takmicenjima kako Covicev privatni klub, a drzavno mezimce ne bi imao probleme kao Radnicki lane.

Hero

pre 10 godina

Eto zašto poskupljuje sve živo u zemlji (struja itd...).Zvezda mora da se finansira,bahato,"napredno"... (leto, 27. jul 2013 15:26)


Kakva grobarska patetika, a ceo drzavni budzet za kompletan sport u ovoj drzavi je 0.50% a onda Zvezda kriva za struju...

pedja

pre 10 godina

odakle pare covece, klubu koji duguje 15 miliona. dajte i drugima u srbiji sredstva. ne secam se da je nekad u partizan dosao igrac iz nba lige. nisam navijac ali treba ispitati odakle ta sredstva

panter sa malog kalemegdana

pre 10 godina

srecno u evroligi legijo stranaca i sve najbolje navijacima koji vode brigu koliko partizan razigrava igraca za reprezentaciju.na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam svaki dan fabrika metalnih proizvodaaa

Dejan Popovic

pre 10 godina

Izadjite grobari pitajte duleta zasto nema sponzore??? zato sto sponzor hoce nesto da se pita a ne moze proti v mecene DV..hocete samo da sedite I da vas drzava finansira...sve su ovo pare sponzora. ..veze nemate. ..Borusiju je tuzio sponzor jer nije dovela pojedine igrace koji bi nosili sponzorski simbol..jos jednom veze nemate..sponzore koje smo spremili zahtevaju pojacanja I dobar plasman. .pitajte sefove zasto nemate sponzore...

Mix

pre 10 godina

srecno u evroligi legijo stranaca i sve najbolje navijacima koji vode brigu koliko partizan razigrava igraca za reprezentaciju.na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam svaki dan fabrika metalnih proizvodaaa (panter sa malog kalemegdana, 27. jul 2013 15:14)

Partizan je bio legija stranaca kada je dosao na F4, toliko o tome...

Sole

pre 10 godina

Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda u skoro svim sportovima.Uvek je bila kombinacija mladih ili domacih potencijala sa dva-tri anonimna stranca (izuzetak je jedino Ejsi Lou) a ne odjednom kupovina ozbiljnih stranih igraca da cine celu petorku.Zaboravljate i Ekezijea,Skuni Pena,Omara Kuka,Omara Tomasa,Avodzobija,paprenog Sagadina...I tad nisu bile drzavne pare?A najjaci su komentari Zvezdasa koji govore da su u pitanju privatne pare.Ko normalan moze da poveruje u to???Da se zahvalite poreskim obveznicima i Eliot Nesu na poklonima...
(kamila, 27. jul 2013 16:44)

Isto niko normalan ne veruje da je Danilović svoje pare ulagao u KK Partizan , već svi znaju da je klub dobijao od države.

DijametralnoSuprotan

pre 10 godina

Добар играч,поготово за Европу,али плаши ме колико је тимски играч.

air covke

pre 10 godina

Zahvaljujemo se poreskim обвезниcima Srbije sto su omogucili dolazak ovog kosarkasa u Fmp...
(air jordan, 27. jul 2013 15:46)

Pismen si. Ljubi te brat...

dzozey

pre 10 godina

Dule 250 sa 150.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Misha, 27. jul 2013 15:23)
Vi pricate kako on uvek pominje CZ, a sta cemo sa tim sto vi mnogo vise pominjete njega :). Ljudi...dzaba vam sve :). Pitam se kog cete da dovedete sledece sledece sezone, jer naravno Partizan ponovo osvaja.

Goxy

pre 10 godina

odakle pare covece, klubu koji duguje 15 miliona. dajte i drugima u srbiji sredstva. ne secam se da je nekad u partizan dosao igrac iz nba lige. nisam navijac ali treba ispitati odakle ta sredstva (pedja, 27. jul 2013 15:31


A ti kao si navijac Partizana a ne znas da je Acie Law dosao iz GSW a imao i jace statse nego ovaj igrac...Vidim krenula je kuknjava na ovoj vesti.

Simo

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah

panter sa malog kalemegdana

pre 10 godina

@mix partizan legija stranaca bio 2010?
mekkejleb i roberts ameri..
vranes cg veseli ceh..aleks maric trebao za srb da igra..strahinja milosevic,bozic,rasic,kecman,sinovec,mitrovic 19 godina 15-20min po mecu,djekic 18 godina 15-20min po mecu. najlakse vam je da izmisljate i sirite neistine a u stvari vas istina boli.

TeoFan

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.

kamila

pre 10 godina

Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda u skoro svim sportovima.Uvek je bila kombinacija mladih ili domacih potencijala sa dva-tri anonimna stranca (izuzetak je jedino Ejsi Lou) a ne odjednom kupovina ozbiljnih stranih igraca da cine celu petorku.Zaboravljate i Ekezijea,Skuni Pena,Omara Kuka,Omara Tomasa,Avodzobija,paprenog Sagadina...I tad nisu bile drzavne pare?A najjaci su komentari Zvezdasa koji govore da su u pitanju privatne pare.Ko normalan moze da poveruje u to???Da se zahvalite poreskim obveznicima i Eliot Nesu na poklonima...

Vladimir

pre 10 godina

@Nikola Bjelos Pitaj Vujosevica zasto niko u tvom klubu ne radi nista po pitanju duga i blokade? Verovatno nista ni ne znaju sem da kukaju. Da li ti je smetalo kada je KKCZ bila u blokadi osam godina? Naravno da nije. A pre komentara bilo bi pozeljnoalo se i raspitati, procitati i saznati o nekim stvarima. Pitaj rukovodstvo svog kluba zasto nije pravilo program reprograma dugova? "Gospoda" samo sede i cekaju. Zasto nisi umesto Zvrzdinih dugova pomenuo Vojvodinu? I ona duguje pa isto dovodi igrace.

.

pre 10 godina

Jul mesec, faza prva: Dolasci zvučnih pojačanja i najave prekida Partizanove dominacije i juriša na sve trofeje. Epizoda 13.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, Zemun, 27. jul 2013 16:00)
Priznajem da sam se nasmejao na tvoj komentar iako sam zvezdas.Ima tu malo istine.Ali te price o "fazama" kroz koje prolazi Zvezda su pustili partizanovci poredice ih sa svojim klubom,odnosno sa pricom kako CZ svake godine zeli da srusi Partizan iako je istina da Zvezda ide svojim putem i da dovodi pojacanja da bi bila jaca kao sto rade svi klubovi na svetu.Ono sto se nazire kod navijaca Partizana je neka vrsta ljubomore,tipa mi 12 god prvaci a niko nas ne konstatuje,i dalje svi o Zvezdi pricaju,i dalje je zvezdasa sve vise i vise a nas isto ili manje.Uzivajte u svom klubu,imate "magiju",imate velikog(doslovice)trenera "dokazanog" svuda u Evropi,imate predsednika koji bije neposlusne ako kola krenu nizbrdo itd...Vi ste veliki klub,osvojicete titulu u Srbiji pa makar sampion NBA dosao ovde da igra jer ste najveci i najbolji.Samo se zapitajte da li bi pobedili Zvezdu da se nadjemo u Evropi...

spurs19

pre 10 godina

Spurs19, nikada nećete naučiti...

Ne može se silom protiv magije. Čitamo se na kraju "sledeće sezone".
(Fearless, 27. jul 2013 15:45)

Koje magije? Misliš one koja je stvarana 12 godina unazad, doniranjem državnog budžeta u kk partizan?
Savetujem ti prijateljski da pogledaš film "Velika iluzija" igra Morgan Frimen, sve će ti biti jasno o magiji...
Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...

pfaih

pre 10 godina

Osim toga, prosle sezone je odigrao u 42 meca za Golden State. Da ne bude zabune kako je pauzirao sezonu. Mada, nije se mnogo naigrao.

Staridz

pre 10 godina

A grobari u soku:))
Pa mi lagano uzimamo EL mozda cemo imati malih problema sa CSK i Fenerom,a sa ovima ostalima lagano plus DELIJE,jaaaooo bice ludo.

Vladimir

pre 10 godina

Totalno su mi nejasni ovi komentari.Sve se to kao svodi na Partizan i ko ce biti jaci sledece godine.Zvezda igra Evro-ligu i logicno je da sa proslogodisnjim timom ne moze da igra tu vrstu takmicenja.Nije mi jasno sto se toliko potencira ta prica Zvezda-Partizan.Ovi internet ratnici crno-belih boja dosadise...

duboki ofsajd

pre 10 godina

Поуздана информација: Миличић је потписао још пре два месеца али се то чува за крај, он тренира пуном паром већ два месеца и играће на четворци јер му је то природна позиција.

ako nisi na terenu, ne možeš postizati poene

pre 10 godina

Covicu majstore, kako rece jedan Zeleznicar. Igrac koji daje 2,5 poena po mecu. Znaci jos 9 takvih i ekipa ce davati 25 poena po mecu. Strasno pojacanje. Dzaba gomilanje crnoputih igraca, to ne donosi titule, vec rad sa ekipom na duze staze i to sa igracima, koji vole i pripadaju klubu svim srcem, normalno sa pravim strucnjakom na celu.
(KODAR78, 27. jul 2013 16:30)

Ne znam da li si upoznat ali čovek je imao 2,5 poena po meču igrajući mizerne minute u NBA, najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi.
Kada je bio starter u GSW 2012. davao je 8,6 poena što je već dosta impresivnije za NBA, ponavljam, najjaču svetsku košarkašku ligu.
Ali nema veze, vaš Andrić je bolji od tamo nekog Amera što je osvajao silne CAA nagrade na koledžu, jel tako?

ovo je realnost a vi lupajte minuse

pre 10 godina

Ovako odakle im pare bas me briga, oni su i onaku uvek vise para imali nego mi ovako su ih i pre razbacivali zato su i dosli u situaciju da im je klub zamrznut a navijaju za privatni Covicev klub. Samo bi ih zamoli da ne govore o tome kako Partizan unistava Srpsku kosarku forsiranjem stranaca, jer Partizan ima i 6-7 mladih Srpskih igraca koji dobijaju dobru minutazu u svi takmicenjima cak i u EL a dogodine Zvezda ce imati minimum 6 stranaca za sad su to Savovic (koji nema prava nastupa za reprezentaciju pa se kao takav po pravilima KSS smatra strancem) Blazic, Silb, Nelson, Dzenkins i sad ovaj iz Makabija sto ga zele na pozajmicu, a ne verujem nesto da ce se na ovome stati jer se pominje da stranac treba da dodje i na poziciju pleja. A onda kada nastupe domaca takmicenja dolazi do kukanja da ih KSS sabotira jer ce morati da precrtaju 2-3 skupo placena stranca. Ovo vec pocinje da mi lici na ono sto rade turski klubovi Besiktas, Efes, Galatasaraj trose gomilu para a rezultata nigde. Do ove godine tako je radio i Fener ali dolaskom Zeljka stvar se tamo iz osnova promenila jer on ne gomila tek tako igrace neke zvezde i skupe Amere vec ima svoju viziju po kojoj sklapa ekipu. Ali glavni i oni pravi problemi slede za sezonu dve, jer koliko god da Covic i dzava imaju para ne mogu vecno da ulazu u klub, a kosarka nije profitabilan sport kao fudbal da moze da se zaradi nesto cak i uspehom u evropi a igraca za prodaju necete imati i onda idemo sve nanovo kaukanje za pomoc, fuzije i ...

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ukoliko Grobarima ostanu glavni igraci (Vesterman, Lovrenj, Bertrans, Milosavljevic) ne vidim nacin da uzmemo titulu. Ekipa koja je uigrana ce UVEK dobiti ekipu jakih individualaca. Covic bolje da je sve pare dao na Micica nego sto dovodi novih 12 igraca. Ovaj Jenkins je opasan igrac ali nema sanse da on bude vise od godinu u Zvezdi (ako bude dobar ide, a i ako bude los opet ide). Igraci poput malog Luke ce opet sedeti na klupi a mi nista znacajno necemo uraditi. Ako udjemo u final four (a necemo) onda su ovakve vratolomije isplative.

Po svemu sudeci ja cu ove godine navijati za Megu ...

Sejn

pre 10 godina

Za ove sto komentarisu zasto toliko stranaca, itd itd.... Iz prostog razloga sto mi vise nismo kosarkaska sila i nema dovoljno kvalitetnih igraca da se napravi rezultat. Ovaj Dzenkins kakav god da je bio u NBA, sigurno je bolji od Stefana Markovica. Koju to trojku ili krilnog centra Zvezda moze da dovede, a da je Srbin i da pri tome pravi razliku u igri za recimo, 300 hiljada eura? Slazem se da je bitno davati sansu mladjim igracima, (Mitrovic, Cvetkovic) ali Zvezdi treba rezultat sto pre, zbog navijaca i Covic to zna. Od ove ekipe jedino me brine centarska pozicija jer mislim da smo tu i dalje tanki za EL i trener. Bilo kako bilo, videcemo sta ce biti.

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

potpisan je i Medli iz Makabija na pozajmicu za 450k platu,kao i Darko Milicic na dve godine.....a ukida se ogranicenje stranaca za nasu ligu tako da grobari crknite

Fudo

pre 10 godina

Izvrsno, sjajno, vec se nazire petorka s Jenkinsom, Blazicem, Shilbom, Savovicem ili Medlijem, te Marjanovicem ... mada bih radije na petici gledao "ponovo rodjenog" Darka Milicica. Bice to respektabilna ekipa za evropske okvire, jos samo Vasa Micic i Jovan Novak.

Vladimir

pre 10 godina

Uvek sam cestitao Partizanu na titulama. Priznajem da imate trenera koji ume da radi, ali koliki je strucnjak, jos je veci demagog. Rukovodstvo KK Partizan mora da se okrene radu, a ne da samo kuka i govori o teorijama zavere. Nadam se da cete izaci iz krize i naredne godine ponovo da gledamo vecite u finalu Jadrana i ponovo dva predsravnika u EL. Sve cestitke rukovodstvu KKCZ i Nebojsi Covicu.

Nikola Bjelos

pre 10 godina

Dok je Partizanu blokiran racun logicno je da se transferi ne mogu realizovati i zato dok je takva situacija slusacemo samo o pojacanjima prepostene ekipe FMP ,isto tako i u fudbalu minus 60 miliona al dovodi se...SRAMOTA...mada eto izbora,rekonstrukcije...bice svega...NAPRED PARTIZAN!!

Radovan III

pre 10 godina

Za 12 godina "dominacije" dali su dva i po reprezentativca (Krstić, Veličković, i možda Lučić (vreme će pokazati, ostali nisu vredni pomena)), i našli da prozivaju!

Alavo

pre 10 godina

Kako to da sveveliki serbski klub dovodi samo Amerikance, sta je sa napretkom srpske kosarke? A nema dana da ne pljujete Partizan i Vujosevica da unistavaju srpsku kosarku dovodjenjem stranaca...koliko imate mladih i aktuelnih reprezentativaca u prvoj postavi?

veliki strumf

pre 10 godina

Grobari, ta idite malo na vase vesti. Sta, nema ih? Pa kako nema, kad i kod vas ima pojacanja: otisao kapiten, otisao Gordic, a spremaju se i drugi, samo da jos malo izluduju po splavovima, pardon - da procitaju jos koju knjigu. Ispljuvaste se ovog leta kao nikad: sto na svoje fudbalere koji veze nemaju van Tole Super Lige, sto na nasim vestima o stvaranju Dream tima. Cekajte, najbolje tek sledi...

Marko

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da "prava Zvezda" pravu dobru ekipu. Setimo se Zikine i Vesiceve ere, i kakvi su samo timovi pravljeni!! Ali, opet prave novu ekipu, dok se to usteluje, bicu tu dosta poraza. Radonjic je prosecan trener. Pitanje je, koliko on moze da vodi do uspeha. Covic, ga garant menja do pola sezone!

Fika

pre 10 godina

Grobar sam,ali me ne interesuje odakle vam pare.
Zanimljivije mi je kad je Zvezda jaca.
Zvezda je sve pametno odradila osim petice.Rasko nije evroligaski kalibar,a sa Bobijem se mora igrati zona,koju ce Lokomotiva,Efes,Makabi kaznjavati trojkama.
Sto se tice Partizana,fale nam samo 4 igraca.

KK Partizan Mts

1:Vesterman,novi igrac.
2:Bogdanovic,Dragan kapiten.
3:Andric(na SP se pokazao,sad ide u vatru),novi igrac koji nam treba samo dok Bertans ne udje u formu.
4:Lovernj,novi igrac(jedini koji bi trebalo da bude crnac)
5:Musli,novi igrac.
To je 10 igraca! Mozemo da razigravamo i Pusicu u slabijim EL mecevima kao i Salica i Milutinova koji ce se rotirati.

KK Crvena Zvezda Telekom:

1:Dzenkins,novi igrac(bilo ko,samo ne Cvetkovic)
2:Blazic,Nelson
3:Silb,novi igrac
4:Savovic,novi igrac(valjda Milicic)
5:Marjanovic,novi igrac(Raska prodati)

To je 10, u nekim mecevima mogu igrati Mitrovic i Cvetkovic.

Sve najbolje i jednima i drugima!

NBA

pre 10 godina

Sigurno da nije "krs od igraca" kako neki zluradi komentarisu. Coveku je rekord karijere 27 ubacenih poena na jednoj NBA utakmici (protiv Portlanda 2012).
Jedino pitanje je kako ce Radonjic uspeti da uklopi poptpuno novu ekipu sa puno Amerikanaca

Koja

pre 10 godina

I sad verovatno ocekujemo gomilu grobarskih komentara kako nam dzaba ovaj igrac,on nece nista promeniti etc i kako su oni sigurni da Partizan osvaja a tokom sezone su upravo oni najvise potcenjivali svoj tim i pljuvali ga a sad su im ti isti igraci heroji...Sve ima na internetu zapamceno..

leto

pre 10 godina

Da sam na mestu ostalih klubova u zemlji napustio bih ligu istog momenta i dao Zvezdi dekretom titule u svim sportovima sledeće godine jer ovo što se radi je pre svega bezobrazno i nedomaćinsko poslovanje sa državnim parama.Mogu da pričaju priče za malu decu ali je svima valjda jasno ko gura pare u Zvezdu,čiji je brat u upravi,ko je pravio revoluciju u ponoć u FK...

spurs19

pre 10 godina

Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.
(radna grupa, 27. jul 2013 17:20)

Veruj mi, nema potrebe, samo ću za godinu dana otići u arhivu vesti, pronaći ove sadašnje i skorašnje i slatko se smejati na grobarske komentare tipa - uzalud trud, džaba vam novci, idemo lagano na 13. zaredom, biće Andrić bolji igrač od Šilba, Šalić će dominirati nad Marjanovićem i sl.
Što je najbolje, ja se već sada smejem na te gluposti...
Čak i da realno posmatraš Dženkins je 10 puta bolji od Vestermana...

Zvezda_institucija

pre 10 godina

Dobrodosao u instituciju majstore ! Jedva cekam Evroligu,vec sada imamo mocan tim a Cova ce dovesti jos dva igraca,na 1 i 4

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ubica od igrača! Kakav ulaz ima!! Baš me zanima ko će da ga zadrži?? Šta ti misliš KODAR78? Pročitao sam tvoje "stručno" mišljenje al ajd još jednom

KODAR78

pre 10 godina

Covicu majstore, kako rece jedan Zeleznicar. Igrac koji daje 2,5 poena po mecu. Znaci jos 9 takvih i ekipa ce davati 25 poena po mecu. Strasno pojacanje. Dzaba gomilanje crnoputih igraca, to ne donosi titule, vec rad sa ekipom na duze staze i to sa igracima, koji vole i pripadaju klubu svim srcem, normalno sa pravim strucnjakom na celu.

Železniković

pre 10 godina

@autostoper
"Najbolje je da se privatizuju Zvezda i Partizan." Au, ala si ti upućen. Ovaj klub za koji ti misliš da je CZ privatni je klub Nebojše Čovića. Privatizovao bi privatnu svojinu? Veze nemaš.

crni gruja

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.
(TeoFan, 27. jul 2013 15:13)

Druzila, ti li si?
Da pogodim ta skraćenica Teo ti je od Teleoptik jel da?

Dale

pre 10 godina

@ Libelula

Vasa Mijic bi vam bio pravo pojacanje jer koliko inovacija uvodite ne bi me cudilo da i u kosarci uvedete poziciju odbojkaskog libera.

bra TE

pre 10 godina

Skoro sam saznao da je Igor Rakočević imao 300.000e po sezoni i da su mu dali 2 stana u Beogradu. Zaradio je 500.000e! Napokon dobar igrač za velike pare...a Igor je bio očajan u Zvezdi. Želim sreću mojoj Zvezdi.

Michael Scofield

pre 10 godina

Kad Čović u Privredni Sud donese podatke i pre 2008. godine umesto izjave da je zbog neažurnog vođenja knjiga za vreme prethodnih Uprava KK CZ takvo što nemoguće, onda ćemo i mi izaći u javnost sa podacima koliko nas je na jedvite jade država pomagala proteklih 13 godina.

A da je nas država pomogla makar 20 % onoga koliko smo zaslužili, mi bismo ako ne svake, onda sigurno svake druge sezone bili na F4 Eurolige.

kamila

pre 10 godina

@sole Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda.Zvezda dovodi formirane igrace sa imenom koji papreno kostaju.Verovatno je budzet vise od 5 miliona drzavnih para.Potpisuju se solidni stranci na dve sezone!Partizan to nikad nije radio.Ovo je klasican primer nedomacinskog poslovanja.Becej u vaterpolu je radio isto ali nije imao Eliota Nesa iza sebe.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Mozda vam je to dovoljno za neku pobedu u Euroligi,ali za Partizan vam je to dosta tanko ! Opet cemo vas nabiti 30 razlike na vasu veliku zalost ! Svako leto pocinje burno i isto kao predhodno ! Ja bih rekao mlacenje prazne slame ! Partizanu treba 2 igraca da bi nastavio dominaciju sa ovom mladom ekipom !

rade

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah
(Simo, 27. jul 2013 16:47)

Ali đaba vam, opet se palite po trinaesti put zaredom,kako vam ne dojadi?Iskreno se nadam,da vas opet klinci ne spakuju u aprilu sledeće godine.

Čudo

pre 10 godina

Šta kukate cz navijači što grobari komentarišu vesti, čudnije je to što vi komentarišete vesti o fmp-u kao da su vaše...bože, čudne li države a još čudnijih ljudi!!!

radna grupa

pre 10 godina

@Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.
(radna grupa, 27. jul 2013 17:20)

Veruj mi, nema potrebe, samo ću za godinu dana otići u arhivu vesti, pronaći ove sadašnje i skorašnje i slatko se smejati na grobarske komentare tipa - uzalud trud, džaba vam novci, idemo lagano na 13. zaredom, biće Andrić bolji igrač od Šilba, Šalić će dominirati nad Marjanovićem i sl.
Što je najbolje, ja se već sada smejem na te gluposti...
Čak i da realno posmatraš Dženkins je 10 puta bolji od Vestermana...
(spurs19, 27. jul 2013 17:53)


Mislis, ovako? obrati paznju na datume:


...Nedovic,Rakocevic,Morison,Nikolic,Ilic...Cvetkovic,Vasic,Milutinovic,Askrabic,Golubovic....Zvezdo gazi ih sveeeee !!!!
(SVETSKI I EVROPSKI PRVAK, 10. septembar 2011 14:11)

Sa Rakocevicem,Askrabicem,Golubovicem i Morisonom i Pesicem na klupi uz postojeci igracki kadar favoriti smo za titulu.
(Milan, 11. septembar 2011 00:55)

U pravu si, s kopiranjem je cimanje, sve ima u arhivi.
Pozdrav.

Fearless

pre 10 godina

@ Spurs Koje magije? Misliš one koja je stvarana 12 godina unazad, doniranjem državnog budžeta u kk partizan?
Savetujem ti prijateljski da pogledaš film "Velika iluzija" igra Morgan Frimen, sve će ti biti jasno o magiji...
Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...

Pošto smo prešli na filmove, ja ti preporučujem da odgledaš po 13. put film pod nazivom "Misija nemoguća".

Što se tiče ostatka komentara, da je Partizan zaista imao takvu pomoć države, mi vas danas ne bismo pobeđivali sa golobradim momcima.

sef kancelarije za KiM

pre 10 godina

ja napisao jos pre neki dan da nije lud da propusti da mu stoji u biografiji da je nastupao za dvostrukog osvajaca aba lige iz zeleznika i zatrpali me sa minusima !!! FMP je to ...

qqlele

pre 10 godina

Ne bih da me navijači kluba čije se ime ne zna pogrešno shvate, ali šta bi sa onim "... Srbija, nikad Jugoslavija"? Naime, ovaj klub neće moći da igra domaću ligu, jerbo osim Katića nema nikoga sa državljanstvom Republike Srbije. AAAAAAAAAAAA, da, domaća liga nikoga ne zanima!

Libelula

pre 10 godina

Nazire se Mocan tim.Jos dva pojacanja,a onda tokom sezone ako je potrebna nekakva korekcija i titule nece izostati.Voleo bih da dovedemo Vasu Mijica.

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 10 godina

Zamislite petorku Nelson, Jenkins, Blazic, Savovic ( Srbin, ali.. ) i Katic. Plus ova cetvorka iz Makabija, moguce jos jedan stranac. Zamisljam situaciju u Pioniru, navijam za Zvezdu na utakmici u EL, a u petorci 5 stranaca ?! Ne znam da li cu imati taj osecaj da navijam za svoj (srpski) klub. Nisam za ne dovodjenje stranaca, ali nama su svi nosioci igre stranci. I tog jednog naseg nosioca (Rakocevic) smo pustili niz vodu. O mladim igracima i njihovoj minutazi da ne pricamo. Ako mi neko dokaze da je Subotic bolji igac od Mitrovica, ja cu da pojedem kosarkasku loptu. Godinama prozivamo grobare kako forsiraju cehe, letonce, francuze, crnogorce... , a sad istu stvar radimo. Mislim razumem zelju za trofejima, ali ne po svaku cenu. Makar da je Rakoc ostao, mozda bi se oprostio sa osvojenom titulom. Pozdrav

Ненад Sydney

pre 10 godina

Ако Звезда жели топ 16, треба јој још 2-3 проверена играча. Надам се Кешељу, крило и крилни центар под хитно довести... А исто тако се надам да ће млади играчи попут Цветковића,Митровића,Миловановића и Смиљанића добијати већу минутажу барем у АБА лиги јер могу доста...ипак су они наша будућност...
Ајде ЗВездооо !!!!

radna grupa

pre 10 godina

@Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...
(spurs19, 27. jul 2013 16:19)

Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.

srdjan

pre 10 godina

Grobri bilo bi lepo da posetite neku vasu utakmicu ili neku vasu vest na netu.BRAVO COVICU.Ovo je jedan od najboljih amera koji su dosli kod nas(podsecame na Boa).Ako dodje i ovaj iz Makabia bice to paklen tim.Naravno da ga treba uigrati i napraviti dobru atmosveru .Imamo jako tesku grupu u EL ali sad sa ovakvim timom imamo cemu da se nadamo.Sto se tice Milicica nadam se da nikako nece doci kao igrac

spurs19

pre 10 godina

Da i ja predložim:

PG Dženkins,Nelson
SG Blažič,Lazić
SF Šilb,Simonović,(novi igrač)
PF Savović,(novi igrač),Mitrović
C Marjanović,Katić

Ako dovedemo tog Kener-Medlija, on može pokrivati i SF i PF tako da bi 12. onda bio Cvetković što isto može biti dobra kombinacija.

Crno-belac

pre 10 godina

KK Sledeča sezona ili KK FMP ili KK Crvena zvezda Diva ili još četiri ili pet imena,nije više ni važno, sa ovim timom uistinu predstavlja stub Srpstva.

Delija

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.
(TeoFan, 27. jul 2013 15:13)
Meni se javlja da si ti umisljeni navijac Zvezde a da si u stvari partizanovac !!! A to bezanje Amera po aerodromu su neka ruzna i prosla vremnea kada su bezali zato sto nema para !!!

Železniković

pre 10 godina

Na komentar da je klub CZ Telekom privatni klub Nebojše Čovića i da se privatna svojina ne može privatizovati, mali maturanti udaraju minuse i glasanjem donose odluku da Čović nije vlasnik kluba. Kad Čović čuje da je ostao bez kluba glasanjem malih maturanata, biće drame.

dex

pre 10 godina

Ne znam sta je bolje, citati komentare grobara sa kukanjem za pare, ili komentare delija koji vec prave drim timove koji kostaju 10-15 miliona evra, jer veze nemaju koliko igraci kostaju, i koji nam je budzet. Jedan trazi jos centara, krila, i bekova... Pa ne mozemo registrovati 18 igraca! Drugi traze iskusnog Keselja... Pa neverovatno! Keselj i Milicic zajedno nisu dali 7 poena prethodne godine. Sve u svemu, ni delije ni grobari nisu kosarkaska publika, niti prate kosarku, niti razumeju bilo sta...

Micko

pre 10 godina

Aj' da se nadamo da će ovo da izadje na dobro,ali bojim se da neće. Gomilanje igrača ne čini tim.Da to tako ide,u zadnjih 5-6 godina Euroligu bi osvajali samo Efes i CSK-A,a nisu uradili ništa!? Ne svidja mi se ni to,što će u mojoj Zvezdi,zvanični jezik biti engleski!Šta da radim,staromodan sam. U suštini,iskustva su pokazala,da nikada u ekipi ne treba imati više od 2 američka igrača.Trojica su već čuveni 'sindikat',a mi ih imamo već 5-oricu??! To je 'tempirana bomba' i u mnogo većim i bogatijim klubovima! Lično sam zadovoljan dovodjenjem Blažiča i Marjanovića,a smatram da je obavezno morao ostati Rakočević!! Tim mi je bez njega nekako 'izgubio dušu'. Mislim da je pored ostanka Rakočevića,trebalo 'pod obavezno' dovesti Micića,i jednu vrhunsku 'četvorku',i to bi već bio kompaktan tim.Ovako......sa ovima i Radonjićem,nisam baš siguran.Daj bože,da grešim!!

Romanticar

pre 10 godina

@@JF-LO Da se ne desi da vam ta 12 bude i poslednja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 27. jul 2013 19:09)

Brate, malo li je 12 komada?

Simo

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah
(Simo, 27. jul 2013 16:47)

Ali đaba vam, opet se palite po trinaesti put zaredom,kako vam ne dojadi?Iskreno se nadam,da vas opet klinci ne spakuju u aprilu sledeće godine.
(rade, 27. jul 2013 17:12)
a ja pitam kako vama ne dojadi i posle 12 godina osvajanja titule, da i dalje citate nase vesti??? ja vasu vest nisam citao ni jednu. Ne mrzim vas, postujem vas, ali volim zvezdu i drugi me ne interesuje. Jel to znaci da vise mrzite Zvezdu nego sto volite partizan? nemoj samo da mi kazes kako se sprdate jer nismo mala deca

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 10 godina

Kao Prokom smo postali. Nelson, Jenkins, Silb, Blazic, Savovic, cetvorka iz Makabija, moguce jos jedan stranac. Ajmo minusi

Bitanga

pre 10 godina

Ubica od igrača! Kakav ulaz ima!! Baš me zanima ko će da ga zadrži?? Šta ti misliš KODAR78? Pročitao sam tvoje "stručno" mišljenje al ajd još jednom
(SAŠA FRANKFURT, 27. jul 2013 19:43)

Ma samo opusteno...pusticemo nekog sa klupe.

Sole

pre 10 godina

@sole Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda.Zvezda dovodi formirane igrace sa imenom koji papreno kostaju.Verovatno je budzet vise od 5 miliona drzavnih para.Potpisuju se solidni stranci na dve sezone!Partizan to nikad nije radio.Ovo je klasican primer nedomacinskog poslovanja.Becej u vaterpolu je radio isto ali nije imao Eliota Nesa iza sebe.

Čim Zvezda dovede neko pojačanje (bilo koji sport) , vi grobari odmah udarate po tome kako instant tvorevine ne traju dugo. A kada se pojača neki od klubova iz SD Partizan , delije ne počnu sa pisanjima kako su to instant tvorevine , jer nas briga za vaše komplekse. Mi navijamo za Zvezdu , ako uopšte znate šta to znači , jer ne navija se za klub tako što se po ceo dan visi na Zvezdinim vestima , već se ide na stadion ili dvoranu i gleda voljeni klub.
I kad smo već kod instant tvorevina , FK Partizan , sve ozbiljnije pare koje je zaradio , zaradio je dovođenjem crnogoraca , koje je neko drugi formirao , a oni ih prodali za dobre pare za naše uslove. Kada FK Partizan počne da stvara igrače , kao što to radi Dinamo Zagreb , onda vi grobari imate pravo da govorite nešto o instant timovima.
Inače , svuda u svetu , je normalno da se dovode i formirani igrači , i igrači koji nisu iz njihove škole , i takve tvorevine vrlo uspešno opstaju dugi niz godina. Da nsad e nabrajam primere , jer ima ih zaista puno.

autostoper

pre 10 godina

Najbolje resenje je da se privatizuju Partizan i Zvezda,pa da dovode mega imena.Imali bi odlicne timove,a neka u Megi(i neka drzava pomaze Megi) bude tim gde ce svi mladi reprezantativci kaliti pa onda najbolji idu u vecite.A drugi kud koji mili moji.

my way

pre 10 godina

Starteri
PG Dzenkins
SG Nelson
SF Silb
PF Savovic
C Marjanovic/Katic

klupa
PG Cvetkovic
SG Blazic i Lazic
SF Simonovic i Skot
PF Luka Mitrovic
C Katic/Marjanovic

Ako dovedemo Kenera Bredlija na pozajmicu i placamo svoju polovinu od 300 hiljada evra godisnje mi dakle moramo da prodamo Simonovica ili Skota kao prvo, a kao drugo mali Luka Mitrovic bi bio treci krilni centar sa minornom minutazom. Vezano za to, nije li Rakoc odstranjen kao igrac navodno iz razloga podmladjivanja ekipe? Ovako bi Simonovic i Skot pokrivali sa klupe po potrebi i poziciju 4, ali Mitrovic bi imao vecu minutazu nego kad bi Kener Bredli dosao. Da li ima onda svrhe toliko truda i novca ulagati u tu pozajmicu, a to znaci i da nema zarade od njega prodajom? Ne znam, procenite sami.

Pfff

pre 10 godina

Zali boze ove nase talentovane momke koji ne mogu da dobiju priliku da igraju od jedva prosecnih stranaca,lakse kupiti drzavnim parama nego raditi sa Cvetkovicem I dati mu prostora da se razvije...kome je uopste merak da gleda ove strance mediokritete ?

IvanCZ

pre 10 godina

@pedja - Kk Crvena Zvezda je privatan klub i drzava ne finansira nista u njega, osim sponzora sve ostalo finansira
N.Covic.
Kao Mancester C. ili Monako,PSZ,... svi oni imaju svoje vlasnike(seike ili milionere)koji ulazu u njih.

santa justa

pre 10 godina

Iskreno "stranci" su lutrija, pa samo je Nelson bio pun pogodak. Bolji su ovi klinci iz Mege + Miljenovic I neko iz mladjih kategorija. Bar ih gledas cele sezone I znas koliko mogu.

Miki

pre 10 godina

"Mislis, ovako? obrati paznju na datume:


...Nedovic,Rakocevic,Morison,Nikolic,Ilic...Cvetkovic,Vasic,Milutinovic,Askrabic,Golubovic....Zvezdo gazi ih sveeeee !!!!
(SVETSKI I EVROPSKI PRVAK, 10. septembar 2011 14:11)

Sa Rakocevicem,Askrabicem,Golubovicem i Morisonom i Pesicem na klupi uz postojeci igracki kadar favoriti smo za titulu.
(Milan, 11. septembar 2011 00:55)

U pravu si, s kopiranjem je cimanje, sve ima u arhivi.
Pozdrav.
(radna grupa, 27. jul 2013 20:43)"
Pa kada su ovi igraci istovremeno igrali u Zvezdi? Nikada

Sasa

pre 10 godina

potpisan je i Medli iz Makabija na pozajmicu za 450k platu,kao i Darko Milicic na dve godine.....a ukida se ogranicenje stranaca za nasu ligu tako da grobari crknite
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zmaj od Pozege, 28. jul 2013 02:05)

Evo , upravo sam crko - al od smeha.

Ponovo ste poceli da osvajate sve moguce titule u Julu i Avgustu. Nista niste naucili. Titule se osvajaju kad pobedis u finalu, a tada.... skidate gace cim primite kos.
473040000 sekundi cekate tu titulu, drzavu biste prodali da je dograbite, ali dzaba vam.

pedja

pre 10 godina

odakle pare covece, klubu koji duguje 15 miliona. dajte i drugima u srbiji sredstva. ne secam se da je nekad u partizan dosao igrac iz nba lige. nisam navijac ali treba ispitati odakle ta sredstva

Dale

pre 10 godina

Sad kad se privatni klub, a drzavno mezimce ispojacavao, valjda je i doslo vreme da se Partizanu odblokira racun, ili pak ne?!

Ono sto je sigurno je da ce posle Eurobasketa u Sloveniji i odlaska Dude Ivkovica sa kormila reprezentacije biti i ukinuto pravilo o cetiri kosarkaska stranca u domacim takmicenjima kako Covicev privatni klub, a drzavno mezimce ne bi imao probleme kao Radnicki lane.

panter sa malog kalemegdana

pre 10 godina

srecno u evroligi legijo stranaca i sve najbolje navijacima koji vode brigu koliko partizan razigrava igraca za reprezentaciju.na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam svaki dan fabrika metalnih proizvodaaa

spurs19

pre 10 godina

Dobrodošao u Crvenu Zvezdu!!!
Čoviću legendo, majstore, profesore doktore... zna li neko ima li negde na prodaju Čovketova slika za zid?
Blažič,Šilb,Marjanović,Dženkins, ajoj grobari, vi ste ga ugasili sada!!!

obavesten

pre 10 godina

Cestitam,postali ste bleda kopija Turskih klubova....Sama legija stranaca koju ce voditi preiskusni Radonjic.
Kad omirisu night life Beograda niko ih vise ne moze vratiti u ritam

TeoFan

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.

Nikola Bjelos

pre 10 godina

Dok je Partizanu blokiran racun logicno je da se transferi ne mogu realizovati i zato dok je takva situacija slusacemo samo o pojacanjima prepostene ekipe FMP ,isto tako i u fudbalu minus 60 miliona al dovodi se...SRAMOTA...mada eto izbora,rekonstrukcije...bice svega...NAPRED PARTIZAN!!

Dušan

pre 10 godina

Džabe grobari plačete, smejali ste se kad smo mi imali finansijske probleme, a vi bili jedini donirani od strane države. Čović lepo kaže, hajde papire na sto da se vidi ko koliko dobija od države. Ali neće Vujošević to, izašlo bi na videlo koliko bezobraznu platu dobija godinama, a vi ga samo obožavajte i dalje.

dzozey

pre 10 godina

Dule 250 sa 150.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Misha, 27. jul 2013 15:23)
Vi pricate kako on uvek pominje CZ, a sta cemo sa tim sto vi mnogo vise pominjete njega :). Ljudi...dzaba vam sve :). Pitam se kog cete da dovedete sledece sledece sezone, jer naravno Partizan ponovo osvaja.

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 10 godina

Zamislite petorku Nelson, Jenkins, Blazic, Savovic ( Srbin, ali.. ) i Katic. Plus ova cetvorka iz Makabija, moguce jos jedan stranac. Zamisljam situaciju u Pioniru, navijam za Zvezdu na utakmici u EL, a u petorci 5 stranaca ?! Ne znam da li cu imati taj osecaj da navijam za svoj (srpski) klub. Nisam za ne dovodjenje stranaca, ali nama su svi nosioci igre stranci. I tog jednog naseg nosioca (Rakocevic) smo pustili niz vodu. O mladim igracima i njihovoj minutazi da ne pricamo. Ako mi neko dokaze da je Subotic bolji igac od Mitrovica, ja cu da pojedem kosarkasku loptu. Godinama prozivamo grobare kako forsiraju cehe, letonce, francuze, crnogorce... , a sad istu stvar radimo. Mislim razumem zelju za trofejima, ali ne po svaku cenu. Makar da je Rakoc ostao, mozda bi se oprostio sa osvojenom titulom. Pozdrav

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Mozda vam je to dovoljno za neku pobedu u Euroligi,ali za Partizan vam je to dosta tanko ! Opet cemo vas nabiti 30 razlike na vasu veliku zalost ! Svako leto pocinje burno i isto kao predhodno ! Ja bih rekao mlacenje prazne slame ! Partizanu treba 2 igraca da bi nastavio dominaciju sa ovom mladom ekipom !

Mix

pre 10 godina

srecno u evroligi legijo stranaca i sve najbolje navijacima koji vode brigu koliko partizan razigrava igraca za reprezentaciju.na celom svetu mi je sve da zivim ne mogu bez nje i zato pevam svaki dan fabrika metalnih proizvodaaa (panter sa malog kalemegdana, 27. jul 2013 15:14)

Partizan je bio legija stranaca kada je dosao na F4, toliko o tome...

Staridz

pre 10 godina

A grobari u soku:))
Pa mi lagano uzimamo EL mozda cemo imati malih problema sa CSK i Fenerom,a sa ovima ostalima lagano plus DELIJE,jaaaooo bice ludo.

sef kancelarije za KiM

pre 10 godina

ja napisao jos pre neki dan da nije lud da propusti da mu stoji u biografiji da je nastupao za dvostrukog osvajaca aba lige iz zeleznika i zatrpali me sa minusima !!! FMP je to ...

KODAR78

pre 10 godina

Covicu majstore, kako rece jedan Zeleznicar. Igrac koji daje 2,5 poena po mecu. Znaci jos 9 takvih i ekipa ce davati 25 poena po mecu. Strasno pojacanje. Dzaba gomilanje crnoputih igraca, to ne donosi titule, vec rad sa ekipom na duze staze i to sa igracima, koji vole i pripadaju klubu svim srcem, normalno sa pravim strucnjakom na celu.

Hero

pre 10 godina

Eto zašto poskupljuje sve živo u zemlji (struja itd...).Zvezda mora da se finansira,bahato,"napredno"... (leto, 27. jul 2013 15:26)


Kakva grobarska patetika, a ceo drzavni budzet za kompletan sport u ovoj drzavi je 0.50% a onda Zvezda kriva za struju...

leto

pre 10 godina

Da sam na mestu ostalih klubova u zemlji napustio bih ligu istog momenta i dao Zvezdi dekretom titule u svim sportovima sledeće godine jer ovo što se radi je pre svega bezobrazno i nedomaćinsko poslovanje sa državnim parama.Mogu da pričaju priče za malu decu ali je svima valjda jasno ko gura pare u Zvezdu,čiji je brat u upravi,ko je pravio revoluciju u ponoć u FK...

CrvenaZvezda1991

pre 10 godina

Ukoliko Grobarima ostanu glavni igraci (Vesterman, Lovrenj, Bertrans, Milosavljevic) ne vidim nacin da uzmemo titulu. Ekipa koja je uigrana ce UVEK dobiti ekipu jakih individualaca. Covic bolje da je sve pare dao na Micica nego sto dovodi novih 12 igraca. Ovaj Jenkins je opasan igrac ali nema sanse da on bude vise od godinu u Zvezdi (ako bude dobar ide, a i ako bude los opet ide). Igraci poput malog Luke ce opet sedeti na klupi a mi nista znacajno necemo uraditi. Ako udjemo u final four (a necemo) onda su ovakve vratolomije isplative.

Po svemu sudeci ja cu ove godine navijati za Megu ...

kamila

pre 10 godina

@sole Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda.Zvezda dovodi formirane igrace sa imenom koji papreno kostaju.Verovatno je budzet vise od 5 miliona drzavnih para.Potpisuju se solidni stranci na dve sezone!Partizan to nikad nije radio.Ovo je klasican primer nedomacinskog poslovanja.Becej u vaterpolu je radio isto ali nije imao Eliota Nesa iza sebe.

Crno-belac

pre 10 godina

KK Sledeča sezona ili KK FMP ili KK Crvena zvezda Diva ili još četiri ili pet imena,nije više ni važno, sa ovim timom uistinu predstavlja stub Srpstva.

Čudo

pre 10 godina

Šta kukate cz navijači što grobari komentarišu vesti, čudnije je to što vi komentarišete vesti o fmp-u kao da su vaše...bože, čudne li države a još čudnijih ljudi!!!

Dejan Popovic

pre 10 godina

Izadjite grobari pitajte duleta zasto nema sponzore??? zato sto sponzor hoce nesto da se pita a ne moze proti v mecene DV..hocete samo da sedite I da vas drzava finansira...sve su ovo pare sponzora. ..veze nemate. ..Borusiju je tuzio sponzor jer nije dovela pojedine igrace koji bi nosili sponzorski simbol..jos jednom veze nemate..sponzore koje smo spremili zahtevaju pojacanja I dobar plasman. .pitajte sefove zasto nemate sponzore...

kamila

pre 10 godina

Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda u skoro svim sportovima.Uvek je bila kombinacija mladih ili domacih potencijala sa dva-tri anonimna stranca (izuzetak je jedino Ejsi Lou) a ne odjednom kupovina ozbiljnih stranih igraca da cine celu petorku.Zaboravljate i Ekezijea,Skuni Pena,Omara Kuka,Omara Tomasa,Avodzobija,paprenog Sagadina...I tad nisu bile drzavne pare?A najjaci su komentari Zvezdasa koji govore da su u pitanju privatne pare.Ko normalan moze da poveruje u to???Da se zahvalite poreskim obveznicima i Eliot Nesu na poklonima...

Michael Scofield

pre 10 godina

Kad Čović u Privredni Sud donese podatke i pre 2008. godine umesto izjave da je zbog neažurnog vođenja knjiga za vreme prethodnih Uprava KK CZ takvo što nemoguće, onda ćemo i mi izaći u javnost sa podacima koliko nas je na jedvite jade država pomagala proteklih 13 godina.

A da je nas država pomogla makar 20 % onoga koliko smo zaslužili, mi bismo ako ne svake, onda sigurno svake druge sezone bili na F4 Eurolige.

spurs19

pre 10 godina

Spurs19, nikada nećete naučiti...

Ne može se silom protiv magije. Čitamo se na kraju "sledeće sezone".
(Fearless, 27. jul 2013 15:45)

Koje magije? Misliš one koja je stvarana 12 godina unazad, doniranjem državnog budžeta u kk partizan?
Savetujem ti prijateljski da pogledaš film "Velika iluzija" igra Morgan Frimen, sve će ti biti jasno o magiji...
Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...

Stefan

pre 10 godina

Ufff kakav igrac. Sjecam ga se predprosle sezone u GS, znao je Lakersima da ubaci 20 poena! Ne znam kako je kod nas zavrsio, ali svaka cast Radonjicu i upravi. Inace on je jedan od 3 igraca koji su dosli do NBA preko svog malog koledza koji nije ni u 100 u SAD, svaka cast.

Železniković

pre 10 godina

@autostoper
"Najbolje je da se privatizuju Zvezda i Partizan." Au, ala si ti upućen. Ovaj klub za koji ti misliš da je CZ privatni je klub Nebojše Čovića. Privatizovao bi privatnu svojinu? Veze nemaš.

qqlele

pre 10 godina

Ne bih da me navijači kluba čije se ime ne zna pogrešno shvate, ali šta bi sa onim "... Srbija, nikad Jugoslavija"? Naime, ovaj klub neće moći da igra domaću ligu, jerbo osim Katića nema nikoga sa državljanstvom Republike Srbije. AAAAAAAAAAAA, da, domaća liga nikoga ne zanima!

Sole

pre 10 godina

Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda u skoro svim sportovima.Uvek je bila kombinacija mladih ili domacih potencijala sa dva-tri anonimna stranca (izuzetak je jedino Ejsi Lou) a ne odjednom kupovina ozbiljnih stranih igraca da cine celu petorku.Zaboravljate i Ekezijea,Skuni Pena,Omara Kuka,Omara Tomasa,Avodzobija,paprenog Sagadina...I tad nisu bile drzavne pare?A najjaci su komentari Zvezdasa koji govore da su u pitanju privatne pare.Ko normalan moze da poveruje u to???Da se zahvalite poreskim obveznicima i Eliot Nesu na poklonima...
(kamila, 27. jul 2013 16:44)

Isto niko normalan ne veruje da je Danilović svoje pare ulagao u KK Partizan , već svi znaju da je klub dobijao od države.

Radovan III

pre 10 godina

Za 12 godina "dominacije" dali su dva i po reprezentativca (Krstić, Veličković, i možda Lučić (vreme će pokazati, ostali nisu vredni pomena)), i našli da prozivaju!

bra TE

pre 10 godina

Skoro sam saznao da je Igor Rakočević imao 300.000e po sezoni i da su mu dali 2 stana u Beogradu. Zaradio je 500.000e! Napokon dobar igrač za velike pare...a Igor je bio očajan u Zvezdi. Želim sreću mojoj Zvezdi.

Goxy

pre 10 godina

odakle pare covece, klubu koji duguje 15 miliona. dajte i drugima u srbiji sredstva. ne secam se da je nekad u partizan dosao igrac iz nba lige. nisam navijac ali treba ispitati odakle ta sredstva (pedja, 27. jul 2013 15:31


A ti kao si navijac Partizana a ne znas da je Acie Law dosao iz GSW a imao i jace statse nego ovaj igrac...Vidim krenula je kuknjava na ovoj vesti.

Libelula

pre 10 godina

Nazire se Mocan tim.Jos dva pojacanja,a onda tokom sezone ako je potrebna nekakva korekcija i titule nece izostati.Voleo bih da dovedemo Vasu Mijica.

Koja

pre 10 godina

I sad verovatno ocekujemo gomilu grobarskih komentara kako nam dzaba ovaj igrac,on nece nista promeniti etc i kako su oni sigurni da Partizan osvaja a tokom sezone su upravo oni najvise potcenjivali svoj tim i pljuvali ga a sad su im ti isti igraci heroji...Sve ima na internetu zapamceno..

panter sa malog kalemegdana

pre 10 godina

@mix partizan legija stranaca bio 2010?
mekkejleb i roberts ameri..
vranes cg veseli ceh..aleks maric trebao za srb da igra..strahinja milosevic,bozic,rasic,kecman,sinovec,mitrovic 19 godina 15-20min po mecu,djekic 18 godina 15-20min po mecu. najlakse vam je da izmisljate i sirite neistine a u stvari vas istina boli.

.

pre 10 godina

Jul mesec, faza prva: Dolasci zvučnih pojačanja i najave prekida Partizanove dominacije i juriša na sve trofeje. Epizoda 13.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, Zemun, 27. jul 2013 16:00)
Priznajem da sam se nasmejao na tvoj komentar iako sam zvezdas.Ima tu malo istine.Ali te price o "fazama" kroz koje prolazi Zvezda su pustili partizanovci poredice ih sa svojim klubom,odnosno sa pricom kako CZ svake godine zeli da srusi Partizan iako je istina da Zvezda ide svojim putem i da dovodi pojacanja da bi bila jaca kao sto rade svi klubovi na svetu.Ono sto se nazire kod navijaca Partizana je neka vrsta ljubomore,tipa mi 12 god prvaci a niko nas ne konstatuje,i dalje svi o Zvezdi pricaju,i dalje je zvezdasa sve vise i vise a nas isto ili manje.Uzivajte u svom klubu,imate "magiju",imate velikog(doslovice)trenera "dokazanog" svuda u Evropi,imate predsednika koji bije neposlusne ako kola krenu nizbrdo itd...Vi ste veliki klub,osvojicete titulu u Srbiji pa makar sampion NBA dosao ovde da igra jer ste najveci i najbolji.Samo se zapitajte da li bi pobedili Zvezdu da se nadjemo u Evropi...

IvanCZ

pre 10 godina

@pedja - Kk Crvena Zvezda je privatan klub i drzava ne finansira nista u njega, osim sponzora sve ostalo finansira
N.Covic.
Kao Mancester C. ili Monako,PSZ,... svi oni imaju svoje vlasnike(seike ili milionere)koji ulazu u njih.

santa justa

pre 10 godina

Iskreno "stranci" su lutrija, pa samo je Nelson bio pun pogodak. Bolji su ovi klinci iz Mege + Miljenovic I neko iz mladjih kategorija. Bar ih gledas cele sezone I znas koliko mogu.

Ненад Sydney

pre 10 godina

Ако Звезда жели топ 16, треба јој још 2-3 проверена играча. Надам се Кешељу, крило и крилни центар под хитно довести... А исто тако се надам да ће млади играчи попут Цветковића,Митровића,Миловановића и Смиљанића добијати већу минутажу барем у АБА лиги јер могу доста...ипак су они наша будућност...
Ајде ЗВездооо !!!!

spurs19

pre 10 godina

Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.
(radna grupa, 27. jul 2013 17:20)

Veruj mi, nema potrebe, samo ću za godinu dana otići u arhivu vesti, pronaći ove sadašnje i skorašnje i slatko se smejati na grobarske komentare tipa - uzalud trud, džaba vam novci, idemo lagano na 13. zaredom, biće Andrić bolji igrač od Šilba, Šalić će dominirati nad Marjanovićem i sl.
Što je najbolje, ja se već sada smejem na te gluposti...
Čak i da realno posmatraš Dženkins je 10 puta bolji od Vestermana...

Simo

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah

Pfff

pre 10 godina

Zali boze ove nase talentovane momke koji ne mogu da dobiju priliku da igraju od jedva prosecnih stranaca,lakse kupiti drzavnim parama nego raditi sa Cvetkovicem I dati mu prostora da se razvije...kome je uopste merak da gleda ove strance mediokritete ?

Fudo

pre 10 godina

Izvrsno, sjajno, vec se nazire petorka s Jenkinsom, Blazicem, Shilbom, Savovicem ili Medlijem, te Marjanovicem ... mada bih radije na petici gledao "ponovo rodjenog" Darka Milicica. Bice to respektabilna ekipa za evropske okvire, jos samo Vasa Micic i Jovan Novak.

duboki ofsajd

pre 10 godina

Поуздана информација: Миличић је потписао још пре два месеца али се то чува за крај, он тренира пуном паром већ два месеца и играће на четворци јер му је то природна позиција.

ovo je realnost a vi lupajte minuse

pre 10 godina

Ovako odakle im pare bas me briga, oni su i onaku uvek vise para imali nego mi ovako su ih i pre razbacivali zato su i dosli u situaciju da im je klub zamrznut a navijaju za privatni Covicev klub. Samo bi ih zamoli da ne govore o tome kako Partizan unistava Srpsku kosarku forsiranjem stranaca, jer Partizan ima i 6-7 mladih Srpskih igraca koji dobijaju dobru minutazu u svi takmicenjima cak i u EL a dogodine Zvezda ce imati minimum 6 stranaca za sad su to Savovic (koji nema prava nastupa za reprezentaciju pa se kao takav po pravilima KSS smatra strancem) Blazic, Silb, Nelson, Dzenkins i sad ovaj iz Makabija sto ga zele na pozajmicu, a ne verujem nesto da ce se na ovome stati jer se pominje da stranac treba da dodje i na poziciju pleja. A onda kada nastupe domaca takmicenja dolazi do kukanja da ih KSS sabotira jer ce morati da precrtaju 2-3 skupo placena stranca. Ovo vec pocinje da mi lici na ono sto rade turski klubovi Besiktas, Efes, Galatasaraj trose gomilu para a rezultata nigde. Do ove godine tako je radio i Fener ali dolaskom Zeljka stvar se tamo iz osnova promenila jer on ne gomila tek tako igrace neke zvezde i skupe Amere vec ima svoju viziju po kojoj sklapa ekipu. Ali glavni i oni pravi problemi slede za sezonu dve, jer koliko god da Covic i dzava imaju para ne mogu vecno da ulazu u klub, a kosarka nije profitabilan sport kao fudbal da moze da se zaradi nesto cak i uspehom u evropi a igraca za prodaju necete imati i onda idemo sve nanovo kaukanje za pomoc, fuzije i ...

rade

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah
(Simo, 27. jul 2013 16:47)

Ali đaba vam, opet se palite po trinaesti put zaredom,kako vam ne dojadi?Iskreno se nadam,da vas opet klinci ne spakuju u aprilu sledeće godine.

veliki strumf

pre 10 godina

Grobari, ta idite malo na vase vesti. Sta, nema ih? Pa kako nema, kad i kod vas ima pojacanja: otisao kapiten, otisao Gordic, a spremaju se i drugi, samo da jos malo izluduju po splavovima, pardon - da procitaju jos koju knjigu. Ispljuvaste se ovog leta kao nikad: sto na svoje fudbalere koji veze nemaju van Tole Super Lige, sto na nasim vestima o stvaranju Dream tima. Cekajte, najbolje tek sledi...

Fearless

pre 10 godina

@ Spurs Koje magije? Misliš one koja je stvarana 12 godina unazad, doniranjem državnog budžeta u kk partizan?
Savetujem ti prijateljski da pogledaš film "Velika iluzija" igra Morgan Frimen, sve će ti biti jasno o magiji...
Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...

Pošto smo prešli na filmove, ja ti preporučujem da odgledaš po 13. put film pod nazivom "Misija nemoguća".

Što se tiče ostatka komentara, da je Partizan zaista imao takvu pomoć države, mi vas danas ne bismo pobeđivali sa golobradim momcima.

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 10 godina

Kao Prokom smo postali. Nelson, Jenkins, Silb, Blazic, Savovic, cetvorka iz Makabija, moguce jos jedan stranac. Ajmo minusi

Alavo

pre 10 godina

Kako to da sveveliki serbski klub dovodi samo Amerikance, sta je sa napretkom srpske kosarke? A nema dana da ne pljujete Partizan i Vujosevica da unistavaju srpsku kosarku dovodjenjem stranaca...koliko imate mladih i aktuelnih reprezentativaca u prvoj postavi?

Romanticar

pre 10 godina

@@JF-LO Da se ne desi da vam ta 12 bude i poslednja?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vladimir, 27. jul 2013 19:09)

Brate, malo li je 12 komada?

Zvezda_institucija

pre 10 godina

Dobrodosao u instituciju majstore ! Jedva cekam Evroligu,vec sada imamo mocan tim a Cova ce dovesti jos dva igraca,na 1 i 4

Fika

pre 10 godina

Grobar sam,ali me ne interesuje odakle vam pare.
Zanimljivije mi je kad je Zvezda jaca.
Zvezda je sve pametno odradila osim petice.Rasko nije evroligaski kalibar,a sa Bobijem se mora igrati zona,koju ce Lokomotiva,Efes,Makabi kaznjavati trojkama.
Sto se tice Partizana,fale nam samo 4 igraca.

KK Partizan Mts

1:Vesterman,novi igrac.
2:Bogdanovic,Dragan kapiten.
3:Andric(na SP se pokazao,sad ide u vatru),novi igrac koji nam treba samo dok Bertans ne udje u formu.
4:Lovernj,novi igrac(jedini koji bi trebalo da bude crnac)
5:Musli,novi igrac.
To je 10 igraca! Mozemo da razigravamo i Pusicu u slabijim EL mecevima kao i Salica i Milutinova koji ce se rotirati.

KK Crvena Zvezda Telekom:

1:Dzenkins,novi igrac(bilo ko,samo ne Cvetkovic)
2:Blazic,Nelson
3:Silb,novi igrac
4:Savovic,novi igrac(valjda Milicic)
5:Marjanovic,novi igrac(Raska prodati)

To je 10, u nekim mecevima mogu igrati Mitrovic i Cvetkovic.

Sve najbolje i jednima i drugima!

Zmaj od Pozege

pre 10 godina

potpisan je i Medli iz Makabija na pozajmicu za 450k platu,kao i Darko Milicic na dve godine.....a ukida se ogranicenje stranaca za nasu ligu tako da grobari crknite

Micko

pre 10 godina

Aj' da se nadamo da će ovo da izadje na dobro,ali bojim se da neće. Gomilanje igrača ne čini tim.Da to tako ide,u zadnjih 5-6 godina Euroligu bi osvajali samo Efes i CSK-A,a nisu uradili ništa!? Ne svidja mi se ni to,što će u mojoj Zvezdi,zvanični jezik biti engleski!Šta da radim,staromodan sam. U suštini,iskustva su pokazala,da nikada u ekipi ne treba imati više od 2 američka igrača.Trojica su već čuveni 'sindikat',a mi ih imamo već 5-oricu??! To je 'tempirana bomba' i u mnogo većim i bogatijim klubovima! Lično sam zadovoljan dovodjenjem Blažiča i Marjanovića,a smatram da je obavezno morao ostati Rakočević!! Tim mi je bez njega nekako 'izgubio dušu'. Mislim da je pored ostanka Rakočevića,trebalo 'pod obavezno' dovesti Micića,i jednu vrhunsku 'četvorku',i to bi već bio kompaktan tim.Ovako......sa ovima i Radonjićem,nisam baš siguran.Daj bože,da grešim!!

Vladimir

pre 10 godina

Uvek sam cestitao Partizanu na titulama. Priznajem da imate trenera koji ume da radi, ali koliki je strucnjak, jos je veci demagog. Rukovodstvo KK Partizan mora da se okrene radu, a ne da samo kuka i govori o teorijama zavere. Nadam se da cete izaci iz krize i naredne godine ponovo da gledamo vecite u finalu Jadrana i ponovo dva predsravnika u EL. Sve cestitke rukovodstvu KKCZ i Nebojsi Covicu.

dex

pre 10 godina

Ne znam sta je bolje, citati komentare grobara sa kukanjem za pare, ili komentare delija koji vec prave drim timove koji kostaju 10-15 miliona evra, jer veze nemaju koliko igraci kostaju, i koji nam je budzet. Jedan trazi jos centara, krila, i bekova... Pa ne mozemo registrovati 18 igraca! Drugi traze iskusnog Keselja... Pa neverovatno! Keselj i Milicic zajedno nisu dali 7 poena prethodne godine. Sve u svemu, ni delije ni grobari nisu kosarkaska publika, niti prate kosarku, niti razumeju bilo sta...

my way

pre 10 godina

Starteri
PG Dzenkins
SG Nelson
SF Silb
PF Savovic
C Marjanovic/Katic

klupa
PG Cvetkovic
SG Blazic i Lazic
SF Simonovic i Skot
PF Luka Mitrovic
C Katic/Marjanovic

Ako dovedemo Kenera Bredlija na pozajmicu i placamo svoju polovinu od 300 hiljada evra godisnje mi dakle moramo da prodamo Simonovica ili Skota kao prvo, a kao drugo mali Luka Mitrovic bi bio treci krilni centar sa minornom minutazom. Vezano za to, nije li Rakoc odstranjen kao igrac navodno iz razloga podmladjivanja ekipe? Ovako bi Simonovic i Skot pokrivali sa klupe po potrebi i poziciju 4, ali Mitrovic bi imao vecu minutazu nego kad bi Kener Bredli dosao. Da li ima onda svrhe toliko truda i novca ulagati u tu pozajmicu, a to znaci i da nema zarade od njega prodajom? Ne znam, procenite sami.

Vladimir

pre 10 godina

@Nikola Bjelos Pitaj Vujosevica zasto niko u tvom klubu ne radi nista po pitanju duga i blokade? Verovatno nista ni ne znaju sem da kukaju. Da li ti je smetalo kada je KKCZ bila u blokadi osam godina? Naravno da nije. A pre komentara bilo bi pozeljnoalo se i raspitati, procitati i saznati o nekim stvarima. Pitaj rukovodstvo svog kluba zasto nije pravilo program reprograma dugova? "Gospoda" samo sede i cekaju. Zasto nisi umesto Zvrzdinih dugova pomenuo Vojvodinu? I ona duguje pa isto dovodi igrace.

air covke

pre 10 godina

Zahvaljujemo se poreskim обвезниcima Srbije sto su omogucili dolazak ovog kosarkasa u Fmp...
(air jordan, 27. jul 2013 15:46)

Pismen si. Ljubi te brat...

crni gruja

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.
(TeoFan, 27. jul 2013 15:13)

Druzila, ti li si?
Da pogodim ta skraćenica Teo ti je od Teleoptik jel da?

Vladimir

pre 10 godina

Totalno su mi nejasni ovi komentari.Sve se to kao svodi na Partizan i ko ce biti jaci sledece godine.Zvezda igra Evro-ligu i logicno je da sa proslogodisnjim timom ne moze da igra tu vrstu takmicenja.Nije mi jasno sto se toliko potencira ta prica Zvezda-Partizan.Ovi internet ratnici crno-belih boja dosadise...

Železniković

pre 10 godina

Na komentar da je klub CZ Telekom privatni klub Nebojše Čovića i da se privatna svojina ne može privatizovati, mali maturanti udaraju minuse i glasanjem donose odluku da Čović nije vlasnik kluba. Kad Čović čuje da je ostao bez kluba glasanjem malih maturanata, biće drame.

Delija

pre 10 godina

Javlja mi se da će oko Nove godine da ode kući za praznike i da se neće vratiti... Kao i većina umišljenih amerikanaca koji dolaze u Zvezdu. Po mom mišljenju pogrešan izbor.
(TeoFan, 27. jul 2013 15:13)
Meni se javlja da si ti umisljeni navijac Zvezde a da si u stvari partizanovac !!! A to bezanje Amera po aerodromu su neka ruzna i prosla vremnea kada su bezali zato sto nema para !!!

radna grupa

pre 10 godina

@Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.
(radna grupa, 27. jul 2013 17:20)

Veruj mi, nema potrebe, samo ću za godinu dana otići u arhivu vesti, pronaći ove sadašnje i skorašnje i slatko se smejati na grobarske komentare tipa - uzalud trud, džaba vam novci, idemo lagano na 13. zaredom, biće Andrić bolji igrač od Šilba, Šalić će dominirati nad Marjanovićem i sl.
Što je najbolje, ja se već sada smejem na te gluposti...
Čak i da realno posmatraš Dženkins je 10 puta bolji od Vestermana...
(spurs19, 27. jul 2013 17:53)


Mislis, ovako? obrati paznju na datume:


...Nedovic,Rakocevic,Morison,Nikolic,Ilic...Cvetkovic,Vasic,Milutinovic,Askrabic,Golubovic....Zvezdo gazi ih sveeeee !!!!
(SVETSKI I EVROPSKI PRVAK, 10. septembar 2011 14:11)

Sa Rakocevicem,Askrabicem,Golubovicem i Morisonom i Pesicem na klupi uz postojeci igracki kadar favoriti smo za titulu.
(Milan, 11. septembar 2011 00:55)

U pravu si, s kopiranjem je cimanje, sve ima u arhivi.
Pozdrav.

ako nisi na terenu, ne možeš postizati poene

pre 10 godina

Covicu majstore, kako rece jedan Zeleznicar. Igrac koji daje 2,5 poena po mecu. Znaci jos 9 takvih i ekipa ce davati 25 poena po mecu. Strasno pojacanje. Dzaba gomilanje crnoputih igraca, to ne donosi titule, vec rad sa ekipom na duze staze i to sa igracima, koji vole i pripadaju klubu svim srcem, normalno sa pravim strucnjakom na celu.
(KODAR78, 27. jul 2013 16:30)

Ne znam da li si upoznat ali čovek je imao 2,5 poena po meču igrajući mizerne minute u NBA, najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi.
Kada je bio starter u GSW 2012. davao je 8,6 poena što je već dosta impresivnije za NBA, ponavljam, najjaču svetsku košarkašku ligu.
Ali nema veze, vaš Andrić je bolji od tamo nekog Amera što je osvajao silne CAA nagrade na koledžu, jel tako?

spurs19

pre 10 godina

Da i ja predložim:

PG Dženkins,Nelson
SG Blažič,Lazić
SF Šilb,Simonović,(novi igrač)
PF Savović,(novi igrač),Mitrović
C Marjanović,Katić

Ako dovedemo tog Kener-Medlija, on može pokrivati i SF i PF tako da bi 12. onda bio Cvetković što isto može biti dobra kombinacija.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Ubica od igrača! Kakav ulaz ima!! Baš me zanima ko će da ga zadrži?? Šta ti misliš KODAR78? Pročitao sam tvoje "stručno" mišljenje al ajd još jednom

Marko

pre 10 godina

Ovo nije prvi put da "prava Zvezda" pravu dobru ekipu. Setimo se Zikine i Vesiceve ere, i kakvi su samo timovi pravljeni!! Ali, opet prave novu ekipu, dok se to usteluje, bicu tu dosta poraza. Radonjic je prosecan trener. Pitanje je, koliko on moze da vodi do uspeha. Covic, ga garant menja do pola sezone!

DijametralnoSuprotan

pre 10 godina

Добар играч,поготово за Европу,али плаши ме колико је тимски играч.

Sejn

pre 10 godina

Za ove sto komentarisu zasto toliko stranaca, itd itd.... Iz prostog razloga sto mi vise nismo kosarkaska sila i nema dovoljno kvalitetnih igraca da se napravi rezultat. Ovaj Dzenkins kakav god da je bio u NBA, sigurno je bolji od Stefana Markovica. Koju to trojku ili krilnog centra Zvezda moze da dovede, a da je Srbin i da pri tome pravi razliku u igri za recimo, 300 hiljada eura? Slazem se da je bitno davati sansu mladjim igracima, (Mitrovic, Cvetkovic) ali Zvezdi treba rezultat sto pre, zbog navijaca i Covic to zna. Od ove ekipe jedino me brine centarska pozicija jer mislim da smo tu i dalje tanki za EL i trener. Bilo kako bilo, videcemo sta ce biti.

Dale

pre 10 godina

@ Libelula

Vasa Mijic bi vam bio pravo pojacanje jer koliko inovacija uvodite ne bi me cudilo da i u kosarci uvedete poziciju odbojkaskog libera.

Sole

pre 10 godina

@sole Ali Partizan nikad nije pravio ovakve instant drim timove kao Zvezda.Zvezda dovodi formirane igrace sa imenom koji papreno kostaju.Verovatno je budzet vise od 5 miliona drzavnih para.Potpisuju se solidni stranci na dve sezone!Partizan to nikad nije radio.Ovo je klasican primer nedomacinskog poslovanja.Becej u vaterpolu je radio isto ali nije imao Eliota Nesa iza sebe.

Čim Zvezda dovede neko pojačanje (bilo koji sport) , vi grobari odmah udarate po tome kako instant tvorevine ne traju dugo. A kada se pojača neki od klubova iz SD Partizan , delije ne počnu sa pisanjima kako su to instant tvorevine , jer nas briga za vaše komplekse. Mi navijamo za Zvezdu , ako uopšte znate šta to znači , jer ne navija se za klub tako što se po ceo dan visi na Zvezdinim vestima , već se ide na stadion ili dvoranu i gleda voljeni klub.
I kad smo već kod instant tvorevina , FK Partizan , sve ozbiljnije pare koje je zaradio , zaradio je dovođenjem crnogoraca , koje je neko drugi formirao , a oni ih prodali za dobre pare za naše uslove. Kada FK Partizan počne da stvara igrače , kao što to radi Dinamo Zagreb , onda vi grobari imate pravo da govorite nešto o instant timovima.
Inače , svuda u svetu , je normalno da se dovode i formirani igrači , i igrači koji nisu iz njihove škole , i takve tvorevine vrlo uspešno opstaju dugi niz godina. Da nsad e nabrajam primere , jer ima ih zaista puno.

radna grupa

pre 10 godina

@Jedva čekam da vam vidim komentare posle silnih poraza, što je najsmešnije vi ni ne znate šta vam se sprema...
(spurs19, 27. jul 2013 16:19)

Ovo su oni komentari koje pazljivo kopirate, smjestite u neki txt fajl, i plasirate ih u pravom trenutku, cisto da se nasladjujete, barem do sledece sezone.

srdjan

pre 10 godina

Grobri bilo bi lepo da posetite neku vasu utakmicu ili neku vasu vest na netu.BRAVO COVICU.Ovo je jedan od najboljih amera koji su dosli kod nas(podsecame na Boa).Ako dodje i ovaj iz Makabia bice to paklen tim.Naravno da ga treba uigrati i napraviti dobru atmosveru .Imamo jako tesku grupu u EL ali sad sa ovakvim timom imamo cemu da se nadamo.Sto se tice Milicica nadam se da nikako nece doci kao igrac

Simo

pre 10 godina

Zamolio bih grobare da ostave neku vest ovde u zvezdine komentare, jer njihove vesti niko ne cita posti su svi grobare ovde (na zvezdinim vestima). Odakle nam pare? imamo hahahahah
(Simo, 27. jul 2013 16:47)

Ali đaba vam, opet se palite po trinaesti put zaredom,kako vam ne dojadi?Iskreno se nadam,da vas opet klinci ne spakuju u aprilu sledeće godine.
(rade, 27. jul 2013 17:12)
a ja pitam kako vama ne dojadi i posle 12 godina osvajanja titule, da i dalje citate nase vesti??? ja vasu vest nisam citao ni jednu. Ne mrzim vas, postujem vas, ali volim zvezdu i drugi me ne interesuje. Jel to znaci da vise mrzite Zvezdu nego sto volite partizan? nemoj samo da mi kazes kako se sprdate jer nismo mala deca

Bitanga

pre 10 godina

Ubica od igrača! Kakav ulaz ima!! Baš me zanima ko će da ga zadrži?? Šta ti misliš KODAR78? Pročitao sam tvoje "stručno" mišljenje al ajd još jednom
(SAŠA FRANKFURT, 27. jul 2013 19:43)

Ma samo opusteno...pusticemo nekog sa klupe.

pfaih

pre 10 godina

Osim toga, prosle sezone je odigrao u 42 meca za Golden State. Da ne bude zabune kako je pauzirao sezonu. Mada, nije se mnogo naigrao.

autostoper

pre 10 godina

Najbolje resenje je da se privatizuju Partizan i Zvezda,pa da dovode mega imena.Imali bi odlicne timove,a neka u Megi(i neka drzava pomaze Megi) bude tim gde ce svi mladi reprezantativci kaliti pa onda najbolji idu u vecite.A drugi kud koji mili moji.

Miki

pre 10 godina

"Mislis, ovako? obrati paznju na datume:


...Nedovic,Rakocevic,Morison,Nikolic,Ilic...Cvetkovic,Vasic,Milutinovic,Askrabic,Golubovic....Zvezdo gazi ih sveeeee !!!!
(SVETSKI I EVROPSKI PRVAK, 10. septembar 2011 14:11)

Sa Rakocevicem,Askrabicem,Golubovicem i Morisonom i Pesicem na klupi uz postojeci igracki kadar favoriti smo za titulu.
(Milan, 11. septembar 2011 00:55)

U pravu si, s kopiranjem je cimanje, sve ima u arhivi.
Pozdrav.
(radna grupa, 27. jul 2013 20:43)"
Pa kada su ovi igraci istovremeno igrali u Zvezdi? Nikada

NBA

pre 10 godina

Sigurno da nije "krs od igraca" kako neki zluradi komentarisu. Coveku je rekord karijere 27 ubacenih poena na jednoj NBA utakmici (protiv Portlanda 2012).
Jedino pitanje je kako ce Radonjic uspeti da uklopi poptpuno novu ekipu sa puno Amerikanaca

Sasa

pre 10 godina

potpisan je i Medli iz Makabija na pozajmicu za 450k platu,kao i Darko Milicic na dve godine.....a ukida se ogranicenje stranaca za nasu ligu tako da grobari crknite
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zmaj od Pozege, 28. jul 2013 02:05)

Evo , upravo sam crko - al od smeha.

Ponovo ste poceli da osvajate sve moguce titule u Julu i Avgustu. Nista niste naucili. Titule se osvajaju kad pobedis u finalu, a tada.... skidate gace cim primite kos.
473040000 sekundi cekate tu titulu, drzavu biste prodali da je dograbite, ali dzaba vam.