Subota, 13.07.2013.

08:00

Vujošević: Ako dođe do sezone...

Trener KK Partizan mt:s Duško Vujošević rekao je da je klub totalno blokiran i da se ne zna kada će se promeniti teška situacija u kojoj se šampion nalazi.

Izvor: B92

Vujoševiæ: Ako doðe do sezone... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

130 Komentari

Sortiraj po:

Ne pada nam na pamet

pre 10 godina

# Otkad ste promenili ime kluba iz KK Partizan u "KK Ako dođe do sezone".
(NemanjaVac8, 14. jul 2013 03:03)

Nismo mi ništa menjali. Niti nameravamo!

grobar

pre 10 godina

Ucitelju pametni, kada Partizanu MTS ne bi bio sponzor on bi mogao da se zove Partizan, a kada vama ne bi telekom više bio sponzor vi ne biste smeli da se zovete crvena zvezda, već czdivafmpbgdzeleznik ili kako god želite.

MicaCica

pre 10 godina

@branislav-titula ne moze da se kupi,za nju mora da se znoji,ako ne verujes pitaj Rakocevica i ostale koji su pukli od klinaca .ja sam gledala utakmice a ti?

bratanac

pre 10 godina

Partizanu se ne dozvoljava da zaradi novac i plati porez. Po cenu gašenja kluba, država je spremna da ne naplati ništa. Ako se ugasi KK Partizan, hoće li neko u Poreskoj upravi odgovarati što je dozvolio da država izgubi 600.000 eura zato što ne želi da reprogramira dug??? Sponzorski ugovor sa Telekomom je istekao, ministri ne dozvoljavaju da se on obnovi, ali su zato vrlo srećni što država sponzoriše privatne klubove i to bez javnih nabavki. Baš me zanima zašto se državni revizor nikada nije oglasio zbog toga.
Da sam na mestu Danilovića, ugasio bih klub , pa neka država i Čović ostanu kratkih rukava, ako je to uslov da se bolje živi u Srbiji. A košarku i treba vratiti na nivo Rolan Garosa, kada su vladali kraljevi šljake.

aca Umc

pre 10 godina

samrok sila@ taj jedno te isti komentar koji saljes svaki put na neku vest o Partizanu je bio glup i poslednjih 15 puta kad si ga ostavljao. Ne bi bilo lose da smislis nesto novo, ponavljati iste komentare je podjednako jadno kao nadati se "sledecoj sezoni"

milko djurovski

pre 10 godina

Sremac@ Asta ti ne znas, amnezija, sta...?! Braćala upamti jednom, zvezda nije pocela iz pocetka, kao sto nece ni PARTIZAN ako ga preuzme drugi krug. Kontas ili...

sremac

pre 10 godina

u stecaj! i zvezda je morala da gasi klub pa da krece iz pocetka, zasto nebi i partizan! ili krece novi drzavni projekat kao i u fudbalu poslednjih 20 godina!?

Bijeli Pavle

pre 10 godina

Grobari da li vam je poznata ona: "nije lepo smejati se tudjoj nesreci..."?? Cini mi se da ste se mnogo smejali...
(sve se vraca, sve se placa!, 13. jul 2013 11:51) Odlicno, to znaci da ce se vama u fudbalu vracati narednih 50 godina.A tek je pocelo. U kosarci nema sta da vam se vraca, mali ste kako god okrenes..

Vlada

pre 10 godina

Jesam grobar ali je Dule smorio sa kukanjem! Nije mi jasno, sta on u stvai hoce, da se ne plati porez? Pa ko mene pita da li sam platio porez na koriscenje gradjevinskog zemljista, ja placam kako mogu i ne zalim se! To sto je on kivan na fmp, zbog toga sto dovode skupe igrace a u dugovima su, i to ce doci na naplatu, ugasice se i fmp kao i zvezda sto je ugasena, nece ni Vucic vladati vecno!

Nemanja

pre 10 godina

Zasucite rukave malo, a ne samo placete. Odreknite se procenata od plate reprogramirajte plate igracima, snadjite se nekako,a ne samo mi smo u krizi, mi ovo, mi ono... Niste jedini kome pomoc u ovoj drzavi treba zato pamet u glavu i na posao.

Sa Pinto

pre 10 godina

Sa kojim parama,ko vam je dao te pare? Ajde manje licemerisete...kao nemate para...
(Webber, 13. jul 2013 08:34)

Platiće jedan sponzor. Ne zvuči ti poznato?

Gravedigger

pre 10 godina

Kako samo likuju kompleksasi i nadaju se da cemo zavrsiti kao oni pa da mogu reci kako smo isti. Problem je podsvjesni strah da,kako god poceli sezonu,DV ima otvarac za konzerve i limenke koji funkcionise a oni mu, posteno, ne mogu nista.

Giroux

pre 10 godina

I vas ceka ista sudbina, ali u fudbalskom klubu, nadam se sto pre. Dugujete na desetine miliona. Trebace vam ne jedan, nego deset katanaca.

ristiko

pre 10 godina

@ Gde ce se skupljati novac za pomoc KK partizan da li kod mostova ili samo na raskrsnicama>!??!?!Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 13. jul 2013 11:53)

mi ćemo kod mostova jer vi odavno to radite na raskrsnicama :P ... izaći ćemo mi još jači iz ovoga ne brinite vi za nas ... samo me interesuje kako ćete na kraju sezone da opravdate toliki uloženi novac ,a opet bez trofeja (barem ovih značajnijih ABA i titula) ... i naravno poslije par sezona uzaludnog bacanja novca na skupe igrače doći ćete u istu situaciju kao što ste bili prije dvije godine pa ste našli izlaz u fuziji i zamrzavanju velikog duga koji niko neće nikada platiti... PFC

Gazda

pre 10 godina

"Niko ne beži od toga da bi poreske obaveze trebalo da se ispune, ali normalno, bez kamata. I ne shvatam u čemu je problem da se dug reprogramira bez obezbeđivanja hipoteke jer u slučaju neispunjavanja obaveza najlakše je ponovo staviti blokadu", dodao je trener "crno-belih".
I meni ovo treba za firmu!

vlajzi

pre 10 godina

Mi bre i s katancem ima da se sprdamo s vama kao svih ovih 12 godina!!
Partizan sampion ponovo, a vi ce te sledece sezone...
ali mozda! hahahahab

sasa

pre 10 godina

mene interesuje da li i drzava placa kamate kada ona duguje. Koliko ce da mi racunaju kamatu za ratne dnevnice koje sam trebao da dobijem ili samo mi placamo kamate njoj jer nema vise od cega da se dele penzije i plate u JP

joca

pre 10 godina

Ovo i jeste jedini nacin da ova sadasnja zvezda uzme titulu
busiti i unistiti Partizan otkud odjednom da je klub u ovakvoj situaciji a bilo je i mnogo gorih godina i vecih kriza raspad drzave ekonomski kolaps ratova
Zna se cije je ovo maslo coveka koji ne moze da podnese cinjenicu da je porazen
(Booom, 13. jul 2013 13:19)

Hahahhahaha,ajde sad razmisli sta si upravo napisao!Ovim tekstom si sam sebi priznao da ste bili drzavno mezimce koje ko zna koliko godina (ali verovadno od dolaska Tadica i Dacica) nije platilo porez drzavi,i sad kad drzava trazi da se plati vi svi nesto u cudu odakle to sad?hahahahaha

duh sa sekirom

pre 10 godina

...FMP-zvezda pomenuta 0 puta u ovoj vesti, ali njihov procenat komentara 93%.
...e to je matematicki izracunata jacina komplexa prisutna kod navijaca sa severa.
...sve ostalo je demagogija i spinovanje.

igor

pre 10 godina

Samo da vam vratim, jedna reč iz vašeg vokabulara... KATANAC!
(Čorbast pasulj, 13. jul 2013 12:07)

Druže veruj mi sve je bolje nego Čović?!!!!

Booom

pre 10 godina

Ovo i jeste jedini nacin da ova sadasnja zvezda uzme titulu
busiti i unistiti Partizan otkud odjednom da je klub u ovakvoj situaciji a bilo je i mnogo gorih godina i vecih kriza raspad drzave ekonomski kolaps ratova
Zna se cije je ovo maslo coveka koji ne moze da podnese cinjenicu da je porazen

igor

pre 10 godina

Jao, kako mi je 'lep' ovaj Dule! Ve
(Davor, 13. jul 2013 11:55)

Pa kako da ti ne bude, ovo je jedini način da neki od tvojih klubova (ne znam tačno kako se zovete)bude prvi?!

Sasa

pre 10 godina

Gde ce se skupljati novac za pomoc KK partizan da li kod mostova ili samo na raskrsnicama>!??!?!Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 13. jul 2013 11:53)

Ko sto rece jedan moj kolega, raskrsnice su oduvek vase tako da nam ostaju mostovi

Sasa

pre 10 godina

A bilo vam je lepo dok ste bili "sampioni".
(ghhjj, 13. jul 2013 10:54

I jos mi je lepo. Evo od rodjenja do danas.
Ucenik 6 IV osnovne skole Nebojsa Covic Tito

Grobar81

pre 10 godina

Ma sta vas boli uvo, dodajte imenu Partizan kao neki Diva, Viva ili bilo sta drugo i idemo ispocetka kao neki. Mi smo sada posteni i pametni pa cemo sve da platimo a neki menjaju ime, prodaju grb i nista. Naglasio bih da jos imaju obraza da nas prozivaju. Propala drzava pa i mi treba da se ponasamo kao propaliteti. Uradite isto sto i Zvezda, i tako u nedogled. U ovoj zemlji nema sistema vrednosti, postenja, zakona, pravde... Jedini nacin je da budes kao i svi ostali sljam, ili odes sto dalje odavde!!!

SLOGA KV

pre 10 godina

I račun KK Sloge iz Kraljeva je blokiran već duže vreme pa niko iz Kraljeva ne kuka i prosijači kao dotični. Otvorite poslovne knjige, prikažite poslovanja pa će tek onda neko dati pare. Ovako je čisto bacanje para u rupu gde su na dnu privatni računi pojedinaca.

MarkoSi

pre 10 godina

Secate li se kada je Zvezda igrala maltene sa juniorima zbog finansija.Vi ste sa Galenikom,Dunavom,Srbijagasom i EPS slavili.Platite Covicu za konsalting...

VASA

pre 10 godina

lozi dule pantere iz zeleznika,razmisljanjem o nasem gasenju utapaju tugu zbog izgubljenog pehara u aba i domacoj ligi,a vec je bio vidjen kod cokija i vesne u vitrini

markus81

pre 10 godina

Da su mislili da plate porez placali bi redovno. Ovako samo otezu da dobiju na vremenu, nadajuci se nekom eventualnom otpisu dugova. Zato im ne odgovara privatna hipoteka, a lova zavrsila u privatnim dzepovima...

Čorbast pasulj

pre 10 godina

@shole78
Kamo sreće da su i nama blokirali račun na 2 miliona evra duga, sada bi navijali za KK Crvena Zvezda, a ne za KK Crvena Zvezda Telekom. Mada, iskreno, pustio bih vas da se zadužite isto ko KKCZ...

mark

pre 10 godina

Kada partizan proda igraca pola para na racun a pola ide duletu na privatne racune. Pojedinci igraju a onda kad se prodaju procenat duletu u dzep. I onda drzava da mu da pare propada klub. Malo sutra. Oni koji su doveli do dugova ne mogu vise da vode klub..... Dule guru u sve se razumije u ekonomiju u kosarku u politiku... Nije lepo smejati se tudjoj nesreci,a smejali ste se grobari...

Dex

pre 10 godina

Ovo ima samo u Srbiji. Nemas para da platis porez, gasi se. Sta imas ti da trazis od Srbije, dovedi nekog sposobnog ekonomistu i nemoj da trosis vise od onoga sto mozes da zaradis pa neces nikome biti duzan. Ovo vazi i za Zvezdu. Mnogo ljudi treba da ode u zatvor.

sio mi ga djura

pre 10 godina

Zasto niste placali porez? Prodali ste tolike igrace (sami kazete da Partizan stvara igrace za reprezentaciju), gde su pare od tih igraca?

dex

pre 10 godina

Ne shvatam ovu kuknjavu... Budzet Partizana je vec spreman za sledecu sezonu, i iznosice oko 3,5 miliona evra! Vec ste ugovorili 3 pojacanja, jedno doveli... Ne vidim sta je poenta ovoga.

Neznalica

pre 10 godina

Duško bi da se i dalje zaduzuje bez kamata. Ništa prirodnije. Tako u principu izgleda ekonomija ove zemlje. Treba ga pitati da li bi on radio za džabe.

prle

pre 10 godina

Zvezda je napravila presek svojih dugovanja i u fudbalu i u kosarci dok Dule i Djura nikako da stave knjige na sto pa da vidimo koja su to vasa dugovanja.

sve se vraca, sve se placa!

pre 10 godina

Grobari da li vam je poznata ona: "nije lepo smejati se tudjoj nesreci..."?? Cini mi se da ste se mnogo smejali...

Danubewalker

pre 10 godina

Dodaj Beograd u ime i resi problem dugovanja.Ja dodao zenino prezime uz moje,banka me vise ne juri za kredit i jos me krenulo samo tako.

Urezano na UŠATOM 1991.

pre 10 godina

KKP se prevodi kao Košarkaški Klub Prosjaci. Evo, kao gest dobre volje, daću vam KATANAC, ne tražim ni dinara. Možda se finansijski oporavite SLEDEĆE SEZONE? Hehehehe kako mečka lepo igra, a?

Oooj pameti

pre 10 godina

glasac

Ajde ne pisi gluposti. Kome se to izaslo u susret za 50 miliona?.Kakve bre veze Vucic ima sa ovim?? Ko duguje 50 miliona?? Ako se nekom izaslo u susret znaci taj vise ne duguje

Dođite na stadion!

pre 10 godina

Ljudi, shvatite da sponzori ne žele da dođu u Partizan upravo zbog Vujoševića.On želi za sve da se pita.Jedan prijatelj koji poznaje stanje u Partizanu mi je rekao da se Vujošević čak pita i za to da li će neka spremačica dobiti posao u Partizanu.

racunovodja

pre 10 godina

A sto ne naplatite i Fijatu pdv na izvoz automobila? Izvezli igraca u inostranstvo i treba da plate pdv? Ja bih ovo terao do ustavnog suda.

poznavalac

pre 10 godina

kad je zvezda bila u blokadi jedno desetak godina ko nam je tada pomogao,sve dok nije dosao covic sa onceptom..pa zasucite rukave i radite nesto po tom pitanju a ne samo cuvate vrata tok tradicionalni srpski gospodin pokazuje silu nezasticenim deliocima pravde na kosarkaskim terenima

Zipo

pre 10 godina

Ako klub osvoji 12 vezanih titula, igra uspesno u EL pred punim tribinama, prodaje asove bogatim klubovima, ima povlascen tretman kod drzavnih sponzora...i opet posluje u velikom minusu, onda nesto ipak nije u redu sa ljudima koji ga vode. Ili su nesposobni da naprave odrzivu finansijsku konstrukciju ili su jednostavno velike lopuze.

crnobeli delija

pre 10 godina

a da li mogu ja da ne placam porez desetak godina? ne bi bilo lose i da povremeno doem u neki hipermarket i napunim kola namirnicama i drangulijama, naravno, da ne platim. i da mi reprogramiraju dug oko 2035 sa grejs peridodom od 50 godina?

to bi pomoglo mojoj porodici u velikoj meri i mislim da bi ovakav pristup finansijskim obavezama trebalo primeniti na sve gradjane ove zemlje.

glasac

pre 10 godina

Glasam za Vucica od kad znam za sebe, ali sada moj glas nece dobiti sigurno. Nekom je majka a nekom maceha, ne moze to tako. Ako se nekom izadje u susret sa -50 miliona, onda valjda moze i nekom sa milion manjka. I jos ovi mole za reprogram, a ne za lovu.

Vladimir

pre 10 godina

Neverovatno je da je je prvih 16 komentara ostavljeno od strane navijača suparničkog kluba. Navijača onog bivšeg kluba koji je napravio više od 15 miliona evra duga a da pritom ništa nije napravio a potom te iste dugove zamrzao a presvukao opremu a ostavio isti založeni grb i doveo bivše propale političare koji su se obogatili na račun napaćenog srpskog naroda na KiM i sada drže lekcije iz morala i uspešnosti a troše ko zna čije pare ili su to ipak pare iz državnog budžete ili ti svih nas koji plaćamo porez?!

shole78

pre 10 godina

kada su moji fk i kk crvena zvezda tonuli na ocigled svih, a uprave kukale, ja nisam sazaljevao ljude iz uprava, vec sam ih smatrao glavnim krivcima za takvu situaciju. posle nekog vremena ispostavilo se da njihova nestrucnost, nesposobnost i u odredjenim slucajevima (ne tako retko) nepostenje, kao i netransparentan rad i jesu bili kljucni faktor propadanja klubova. isto to sada mislim i za partizan.
(NBA, 13. jul 2013 09:00)

Nesposobnost uprave!? Momak, DRŽAVA ne dozvoljava privatizaciju, a privatnik ne želi da ulaže veliki novac ako ne može da donosi odluke. Šta tu može da uradi uprava kluba? U Partizanu je ta uprava bar imala sportske rezultate, a šta su u Zvezdi radili da bi zaslužili ovakve posvlastice sada?? U košarci se ne živi od prodaje igrača, jer su obeštećenje mala, tako da privatni sponzori moraju da pomognu,a očigledno je da neće da ulažu, trenutno im je "milija" Zvezda zbog političkog pritiska koji je očigledan.
Objasni kako KK I FK CZ dovode igrače i računi im nisu blokirani iako su imali mnogo veća dugovanja od Partizana??? Sposobna uprava jel da? Nemojte biti smešni i naivni.Gledamo na delu projekat urušavanja Partizana zbog nečije sujete kompleksa, ali ne brinem ja, neće to trajati doveka, sjahaće i ovi Čovićevi puleni sa vlasti....

MRKI

pre 10 godina

Pa odresi malo kesu Vujosevicu ulozi u Partizan. Ti si samo naucio da zavlacis ruku u kasu. Postigao si mnogo sa Partizanom ali si mnogo i zaradio. Vi koji ste na sportu zaradili milione nista ne dajete. Okupi Divca Sala Paspalja i ostale pa resite problem. Nece ti pasti kruna sa glave ili imate zvecarku u dzepu.

mirko

pre 10 godina

To je jedini način da Zvezda osvoji prvenstvo. Pustite igrače da reše svoj status, a sadašnja uprava I predsedništvo treba da podnesu ostavke, jer ovo se nije desilo preko noči. Mnogi bi trebalo da se stide zbog ovoga.

solunac

pre 10 godina

a šta ćeš dule, ovo je ciganska država bitno je da zvezda sa 40 milki duga nije blokirana a partizan sa milion i po jeste ,i onda kažu da smo isti , pa nije isto 1,5 i 40, i opet im nista ne vredi...

NBA

pre 10 godina

kada su moji fk i kk crvena zvezda tonuli na ocigled svih, a uprave kukale, ja nisam sazaljevao ljude iz uprava, vec sam ih smatrao glavnim krivcima za takvu situaciju. posle nekog vremena ispostavilo se da njihova nestrucnost, nesposobnost i u odredjenim slucajevima (ne tako retko) nepostenje, kao i netransparentan rad i jesu bili kljucni faktor propadanja klubova. isto to sada mislim i za partizan.

Dođe tako vrijeme...

pre 10 godina

Dugujete pare građanima Srbije. U bolnicama nema dovoljno inkubatora. Ljudi oboleli od kancera mesecima čekaju na terapiju. A vi i crkva ne plaćate porez. Hoćete da kupujete igrače. SRAM VAS BRE BILO

Sasho

pre 10 godina

Znali ste sve vreme ovog sveta da vam ni jedna vlast nije zelela dobro i vi ste se zezali s porezom da ne placate,svako bi zeleo da ste pod hipotekom jer onda niste svoji vec tudji!Kakav covek je Dacic verujem da bi vas on prvo vezao,a za gos.Vucica verujem da bi nas ukinuo na jedno deceniju!

darije

pre 10 godina

Neverovatno koliko se navijaci drugih klubova lepe na ovu vest. Lepo je to kad vas Dule ovako nalozi, uzdignete se zbog toga, a onda vas svakog maja/juna lupi o pod sa te iste Velike visine :-D. Gledajte ljudi vasa posla, manite se Partizana. Mi cemo se vec nekako snaci sami.

Mali Perica

pre 10 godina

Privatizacija. A protiv privatizacije mogu da budu samo 'kontroverzni' menadzeri i biznismeni koji love u mutnom i imaju 'prijateljske' odnose sa upravama klubova. Kod nas su oni jaci od drzave posto koja po vec po redu vlast ne donosi zakon o privatizaciji sportskih drustava. Taj zakon bi bio najbolje resenje i za drzavu i za celo drustvo

EVO RESENJA

pre 10 godina

Vazno je da kk fmp kupuje i razbacuje drzavne pare fk CZ kupuje na sve strane igrace i pored duga od 50 miliona evra,eh drzavo Srbijo nema tebi spasa.

Крагујевчанин

pre 10 godina

Па можете ви то и без новаца "Џаба вам новци" јелте.
Шалу на страну ако послије 12 година максималних успјеха нисте платили порез, како да било ко очекује да ћете платити 13-те године?

Dragan

pre 10 godina

Dusko, tako mi je firma otisla u blokadu, pa u stecaj. I to za nekih 1,5 mil dinara. Firma koja je dobro radila, sve do blokade. Nisam ni ja imao garanciju za reprogram, pa nisu hteli da reprogramiraju dug. U medjuvremenu su mi otisli glavni dobavljaci, jer nisu vise zeleli da ulaze u rizik, jer se blokada videla na sajtu NBS. I meni nije bilo jasno cemu sve to vodi, bas kao i tebi sada, ali je jednostavno tako. Zato Vam ne gine KATANAC ! Pozz

nestor

pre 10 godina

Komšije,16 komentara,svi su vaši.Ni u jednoj reči nije pomenuta Crvena Zvezda.Posle čitam o raznim kompleksima i glupostima.Imate super tim,parice kaplju na sve strane,još ćete se pojačavati...zar vas i sad stvarno zanima KK Partizan?Nadam se da ćemo se izvući,a sve i ako nećemo,poslednjih 15 godina bila je čast i privilegija navijati za ovaj klub.

DRŽAVA

pre 10 godina

Kuka i fk cz pa joj ne blokiram račune, čak i sme da dovodi igrače! Neka odblokiraju račun, svakako ja DRŽAVA neću pomoći, pomoći će mu grobari uplatom na račun a toga se i boje, ako ja ne brinem i ne cenim, ima ljudi koji su svedoci kako su me predstavljali u evropi!

divcibare

pre 10 godina

neverovatno. svi komentari simpatizera kluba iz Zeleznika.

Shvatite vec jednom, malo se sprdamo sa vama, a vi kao hepo kockice u dodiru sa vatrom...

Marfi

pre 10 godina

Aman! Pa, ti si predsednik tog drustva. Plati, odblokiraj ga. Tvoj, Danilovicev i Todoricev racun nisu u blokadi, ti se odrekni jedne slike, Danilovic dve vecere a, Todoric jednog placenog letovanja za sudije ili skolarine za sudijsku decu i eto resenja. Sidji nam sa grbace, imam dovoljno problema sa mojim racunom.

Mix

pre 10 godina

Dogovorili dolazak 2 igraca +2 igraca kasnije, i onda Vujosevic kaze ovde kao jadni mi blokirani nema se para, na zalost ljudi bez obraza i koji prilicno lazu najbolje prolaze u Srbiji dok u inostranstvu ne moze to da prodje...

Dragan

pre 10 godina

Najlakše je da Uprava sebi da velika primanja, a kad zagusti diži frku državi.
Gde su pare? Revizija, da se vidi sve. Pošteno, crno na belo.

Webber

pre 10 godina

Kako to onda vasi insajderi najavljuju jacu ekipu nego prosle godine, tipa dolazi 4 igraca!? Sa kojim parama,ko vam je dao te pare? Ajde manje licemerisete...kao nemate para...

NBA

pre 10 godina

kada su moji fk i kk crvena zvezda tonuli na ocigled svih, a uprave kukale, ja nisam sazaljevao ljude iz uprava, vec sam ih smatrao glavnim krivcima za takvu situaciju. posle nekog vremena ispostavilo se da njihova nestrucnost, nesposobnost i u odredjenim slucajevima (ne tako retko) nepostenje, kao i netransparentan rad i jesu bili kljucni faktor propadanja klubova. isto to sada mislim i za partizan.

Dragan

pre 10 godina

Najlakše je da Uprava sebi da velika primanja, a kad zagusti diži frku državi.
Gde su pare? Revizija, da se vidi sve. Pošteno, crno na belo.

Крагујевчанин

pre 10 godina

Па можете ви то и без новаца "Џаба вам новци" јелте.
Шалу на страну ако послије 12 година максималних успјеха нисте платили порез, како да било ко очекује да ћете платити 13-те године?

Webber

pre 10 godina

Kako to onda vasi insajderi najavljuju jacu ekipu nego prosle godine, tipa dolazi 4 igraca!? Sa kojim parama,ko vam je dao te pare? Ajde manje licemerisete...kao nemate para...

Mix

pre 10 godina

Dogovorili dolazak 2 igraca +2 igraca kasnije, i onda Vujosevic kaze ovde kao jadni mi blokirani nema se para, na zalost ljudi bez obraza i koji prilicno lazu najbolje prolaze u Srbiji dok u inostranstvu ne moze to da prodje...

Marfi

pre 10 godina

Aman! Pa, ti si predsednik tog drustva. Plati, odblokiraj ga. Tvoj, Danilovicev i Todoricev racun nisu u blokadi, ti se odrekni jedne slike, Danilovic dve vecere a, Todoric jednog placenog letovanja za sudije ili skolarine za sudijsku decu i eto resenja. Sidji nam sa grbace, imam dovoljno problema sa mojim racunom.

glasac

pre 10 godina

Glasam za Vucica od kad znam za sebe, ali sada moj glas nece dobiti sigurno. Nekom je majka a nekom maceha, ne moze to tako. Ako se nekom izadje u susret sa -50 miliona, onda valjda moze i nekom sa milion manjka. I jos ovi mole za reprogram, a ne za lovu.

Dragan

pre 10 godina

Dusko, tako mi je firma otisla u blokadu, pa u stecaj. I to za nekih 1,5 mil dinara. Firma koja je dobro radila, sve do blokade. Nisam ni ja imao garanciju za reprogram, pa nisu hteli da reprogramiraju dug. U medjuvremenu su mi otisli glavni dobavljaci, jer nisu vise zeleli da ulaze u rizik, jer se blokada videla na sajtu NBS. I meni nije bilo jasno cemu sve to vodi, bas kao i tebi sada, ali je jednostavno tako. Zato Vam ne gine KATANAC ! Pozz

Zipo

pre 10 godina

Ako klub osvoji 12 vezanih titula, igra uspesno u EL pred punim tribinama, prodaje asove bogatim klubovima, ima povlascen tretman kod drzavnih sponzora...i opet posluje u velikom minusu, onda nesto ipak nije u redu sa ljudima koji ga vode. Ili su nesposobni da naprave odrzivu finansijsku konstrukciju ili su jednostavno velike lopuze.

Dođe tako vrijeme...

pre 10 godina

Dugujete pare građanima Srbije. U bolnicama nema dovoljno inkubatora. Ljudi oboleli od kancera mesecima čekaju na terapiju. A vi i crkva ne plaćate porez. Hoćete da kupujete igrače. SRAM VAS BRE BILO

SLOGA KV

pre 10 godina

I račun KK Sloge iz Kraljeva je blokiran već duže vreme pa niko iz Kraljeva ne kuka i prosijači kao dotični. Otvorite poslovne knjige, prikažite poslovanja pa će tek onda neko dati pare. Ovako je čisto bacanje para u rupu gde su na dnu privatni računi pojedinaca.

Dođite na stadion!

pre 10 godina

Ljudi, shvatite da sponzori ne žele da dođu u Partizan upravo zbog Vujoševića.On želi za sve da se pita.Jedan prijatelj koji poznaje stanje u Partizanu mi je rekao da se Vujošević čak pita i za to da li će neka spremačica dobiti posao u Partizanu.

mark

pre 10 godina

Kada partizan proda igraca pola para na racun a pola ide duletu na privatne racune. Pojedinci igraju a onda kad se prodaju procenat duletu u dzep. I onda drzava da mu da pare propada klub. Malo sutra. Oni koji su doveli do dugova ne mogu vise da vode klub..... Dule guru u sve se razumije u ekonomiju u kosarku u politiku... Nije lepo smejati se tudjoj nesreci,a smejali ste se grobari...

EVO RESENJA

pre 10 godina

Vazno je da kk fmp kupuje i razbacuje drzavne pare fk CZ kupuje na sve strane igrace i pored duga od 50 miliona evra,eh drzavo Srbijo nema tebi spasa.

shole78

pre 10 godina

kada su moji fk i kk crvena zvezda tonuli na ocigled svih, a uprave kukale, ja nisam sazaljevao ljude iz uprava, vec sam ih smatrao glavnim krivcima za takvu situaciju. posle nekog vremena ispostavilo se da njihova nestrucnost, nesposobnost i u odredjenim slucajevima (ne tako retko) nepostenje, kao i netransparentan rad i jesu bili kljucni faktor propadanja klubova. isto to sada mislim i za partizan.
(NBA, 13. jul 2013 09:00)

Nesposobnost uprave!? Momak, DRŽAVA ne dozvoljava privatizaciju, a privatnik ne želi da ulaže veliki novac ako ne može da donosi odluke. Šta tu može da uradi uprava kluba? U Partizanu je ta uprava bar imala sportske rezultate, a šta su u Zvezdi radili da bi zaslužili ovakve posvlastice sada?? U košarci se ne živi od prodaje igrača, jer su obeštećenje mala, tako da privatni sponzori moraju da pomognu,a očigledno je da neće da ulažu, trenutno im je "milija" Zvezda zbog političkog pritiska koji je očigledan.
Objasni kako KK I FK CZ dovode igrače i računi im nisu blokirani iako su imali mnogo veća dugovanja od Partizana??? Sposobna uprava jel da? Nemojte biti smešni i naivni.Gledamo na delu projekat urušavanja Partizana zbog nečije sujete kompleksa, ali ne brinem ja, neće to trajati doveka, sjahaće i ovi Čovićevi puleni sa vlasti....

dex

pre 10 godina

Ne shvatam ovu kuknjavu... Budzet Partizana je vec spreman za sledecu sezonu, i iznosice oko 3,5 miliona evra! Vec ste ugovorili 3 pojacanja, jedno doveli... Ne vidim sta je poenta ovoga.

solunac

pre 10 godina

a šta ćeš dule, ovo je ciganska država bitno je da zvezda sa 40 milki duga nije blokirana a partizan sa milion i po jeste ,i onda kažu da smo isti , pa nije isto 1,5 i 40, i opet im nista ne vredi...

crnobeli delija

pre 10 godina

a da li mogu ja da ne placam porez desetak godina? ne bi bilo lose i da povremeno doem u neki hipermarket i napunim kola namirnicama i drangulijama, naravno, da ne platim. i da mi reprogramiraju dug oko 2035 sa grejs peridodom od 50 godina?

to bi pomoglo mojoj porodici u velikoj meri i mislim da bi ovakav pristup finansijskim obavezama trebalo primeniti na sve gradjane ove zemlje.

sve se vraca, sve se placa!

pre 10 godina

Grobari da li vam je poznata ona: "nije lepo smejati se tudjoj nesreci..."?? Cini mi se da ste se mnogo smejali...

Dex

pre 10 godina

Ovo ima samo u Srbiji. Nemas para da platis porez, gasi se. Sta imas ti da trazis od Srbije, dovedi nekog sposobnog ekonomistu i nemoj da trosis vise od onoga sto mozes da zaradis pa neces nikome biti duzan. Ovo vazi i za Zvezdu. Mnogo ljudi treba da ode u zatvor.

Danubewalker

pre 10 godina

Dodaj Beograd u ime i resi problem dugovanja.Ja dodao zenino prezime uz moje,banka me vise ne juri za kredit i jos me krenulo samo tako.

MRKI

pre 10 godina

Pa odresi malo kesu Vujosevicu ulozi u Partizan. Ti si samo naucio da zavlacis ruku u kasu. Postigao si mnogo sa Partizanom ali si mnogo i zaradio. Vi koji ste na sportu zaradili milione nista ne dajete. Okupi Divca Sala Paspalja i ostale pa resite problem. Nece ti pasti kruna sa glave ili imate zvecarku u dzepu.

sio mi ga djura

pre 10 godina

Zasto niste placali porez? Prodali ste tolike igrace (sami kazete da Partizan stvara igrace za reprezentaciju), gde su pare od tih igraca?

nestor

pre 10 godina

Komšije,16 komentara,svi su vaši.Ni u jednoj reči nije pomenuta Crvena Zvezda.Posle čitam o raznim kompleksima i glupostima.Imate super tim,parice kaplju na sve strane,još ćete se pojačavati...zar vas i sad stvarno zanima KK Partizan?Nadam se da ćemo se izvući,a sve i ako nećemo,poslednjih 15 godina bila je čast i privilegija navijati za ovaj klub.

Urezano na UŠATOM 1991.

pre 10 godina

KKP se prevodi kao Košarkaški Klub Prosjaci. Evo, kao gest dobre volje, daću vam KATANAC, ne tražim ni dinara. Možda se finansijski oporavite SLEDEĆE SEZONE? Hehehehe kako mečka lepo igra, a?

prle

pre 10 godina

Zvezda je napravila presek svojih dugovanja i u fudbalu i u kosarci dok Dule i Djura nikako da stave knjige na sto pa da vidimo koja su to vasa dugovanja.

Vladimir

pre 10 godina

Neverovatno je da je je prvih 16 komentara ostavljeno od strane navijača suparničkog kluba. Navijača onog bivšeg kluba koji je napravio više od 15 miliona evra duga a da pritom ništa nije napravio a potom te iste dugove zamrzao a presvukao opremu a ostavio isti založeni grb i doveo bivše propale političare koji su se obogatili na račun napaćenog srpskog naroda na KiM i sada drže lekcije iz morala i uspešnosti a troše ko zna čije pare ili su to ipak pare iz državnog budžete ili ti svih nas koji plaćamo porez?!

MarkoSi

pre 10 godina

Secate li se kada je Zvezda igrala maltene sa juniorima zbog finansija.Vi ste sa Galenikom,Dunavom,Srbijagasom i EPS slavili.Platite Covicu za konsalting...

poznavalac

pre 10 godina

kad je zvezda bila u blokadi jedno desetak godina ko nam je tada pomogao,sve dok nije dosao covic sa onceptom..pa zasucite rukave i radite nesto po tom pitanju a ne samo cuvate vrata tok tradicionalni srpski gospodin pokazuje silu nezasticenim deliocima pravde na kosarkaskim terenima

Neznalica

pre 10 godina

Duško bi da se i dalje zaduzuje bez kamata. Ništa prirodnije. Tako u principu izgleda ekonomija ove zemlje. Treba ga pitati da li bi on radio za džabe.

markus81

pre 10 godina

Da su mislili da plate porez placali bi redovno. Ovako samo otezu da dobiju na vremenu, nadajuci se nekom eventualnom otpisu dugova. Zato im ne odgovara privatna hipoteka, a lova zavrsila u privatnim dzepovima...

Mali Perica

pre 10 godina

Privatizacija. A protiv privatizacije mogu da budu samo 'kontroverzni' menadzeri i biznismeni koji love u mutnom i imaju 'prijateljske' odnose sa upravama klubova. Kod nas su oni jaci od drzave posto koja po vec po redu vlast ne donosi zakon o privatizaciji sportskih drustava. Taj zakon bi bio najbolje resenje i za drzavu i za celo drustvo

darije

pre 10 godina

Neverovatno koliko se navijaci drugih klubova lepe na ovu vest. Lepo je to kad vas Dule ovako nalozi, uzdignete se zbog toga, a onda vas svakog maja/juna lupi o pod sa te iste Velike visine :-D. Gledajte ljudi vasa posla, manite se Partizana. Mi cemo se vec nekako snaci sami.

Grobar81

pre 10 godina

Ma sta vas boli uvo, dodajte imenu Partizan kao neki Diva, Viva ili bilo sta drugo i idemo ispocetka kao neki. Mi smo sada posteni i pametni pa cemo sve da platimo a neki menjaju ime, prodaju grb i nista. Naglasio bih da jos imaju obraza da nas prozivaju. Propala drzava pa i mi treba da se ponasamo kao propaliteti. Uradite isto sto i Zvezda, i tako u nedogled. U ovoj zemlji nema sistema vrednosti, postenja, zakona, pravde... Jedini nacin je da budes kao i svi ostali sljam, ili odes sto dalje odavde!!!

igor

pre 10 godina

Samo da vam vratim, jedna reč iz vašeg vokabulara... KATANAC!
(Čorbast pasulj, 13. jul 2013 12:07)

Druže veruj mi sve je bolje nego Čović?!!!!

divcibare

pre 10 godina

neverovatno. svi komentari simpatizera kluba iz Zeleznika.

Shvatite vec jednom, malo se sprdamo sa vama, a vi kao hepo kockice u dodiru sa vatrom...

Oooj pameti

pre 10 godina

glasac

Ajde ne pisi gluposti. Kome se to izaslo u susret za 50 miliona?.Kakve bre veze Vucic ima sa ovim?? Ko duguje 50 miliona?? Ako se nekom izaslo u susret znaci taj vise ne duguje

DRŽAVA

pre 10 godina

Kuka i fk cz pa joj ne blokiram račune, čak i sme da dovodi igrače! Neka odblokiraju račun, svakako ja DRŽAVA neću pomoći, pomoći će mu grobari uplatom na račun a toga se i boje, ako ja ne brinem i ne cenim, ima ljudi koji su svedoci kako su me predstavljali u evropi!

vlajzi

pre 10 godina

Mi bre i s katancem ima da se sprdamo s vama kao svih ovih 12 godina!!
Partizan sampion ponovo, a vi ce te sledece sezone...
ali mozda! hahahahab

bratanac

pre 10 godina

Partizanu se ne dozvoljava da zaradi novac i plati porez. Po cenu gašenja kluba, država je spremna da ne naplati ništa. Ako se ugasi KK Partizan, hoće li neko u Poreskoj upravi odgovarati što je dozvolio da država izgubi 600.000 eura zato što ne želi da reprogramira dug??? Sponzorski ugovor sa Telekomom je istekao, ministri ne dozvoljavaju da se on obnovi, ali su zato vrlo srećni što država sponzoriše privatne klubove i to bez javnih nabavki. Baš me zanima zašto se državni revizor nikada nije oglasio zbog toga.
Da sam na mestu Danilovića, ugasio bih klub , pa neka država i Čović ostanu kratkih rukava, ako je to uslov da se bolje živi u Srbiji. A košarku i treba vratiti na nivo Rolan Garosa, kada su vladali kraljevi šljake.

Sasho

pre 10 godina

Znali ste sve vreme ovog sveta da vam ni jedna vlast nije zelela dobro i vi ste se zezali s porezom da ne placate,svako bi zeleo da ste pod hipotekom jer onda niste svoji vec tudji!Kakav covek je Dacic verujem da bi vas on prvo vezao,a za gos.Vucica verujem da bi nas ukinuo na jedno deceniju!

Gazda

pre 10 godina

"Niko ne beži od toga da bi poreske obaveze trebalo da se ispune, ali normalno, bez kamata. I ne shvatam u čemu je problem da se dug reprogramira bez obezbeđivanja hipoteke jer u slučaju neispunjavanja obaveza najlakše je ponovo staviti blokadu", dodao je trener "crno-belih".
I meni ovo treba za firmu!

Booom

pre 10 godina

Ovo i jeste jedini nacin da ova sadasnja zvezda uzme titulu
busiti i unistiti Partizan otkud odjednom da je klub u ovakvoj situaciji a bilo je i mnogo gorih godina i vecih kriza raspad drzave ekonomski kolaps ratova
Zna se cije je ovo maslo coveka koji ne moze da podnese cinjenicu da je porazen

Bijeli Pavle

pre 10 godina

Grobari da li vam je poznata ona: "nije lepo smejati se tudjoj nesreci..."?? Cini mi se da ste se mnogo smejali...
(sve se vraca, sve se placa!, 13. jul 2013 11:51) Odlicno, to znaci da ce se vama u fudbalu vracati narednih 50 godina.A tek je pocelo. U kosarci nema sta da vam se vraca, mali ste kako god okrenes..

Sasa

pre 10 godina

A bilo vam je lepo dok ste bili "sampioni".
(ghhjj, 13. jul 2013 10:54

I jos mi je lepo. Evo od rodjenja do danas.
Ucenik 6 IV osnovne skole Nebojsa Covic Tito

racunovodja

pre 10 godina

A sto ne naplatite i Fijatu pdv na izvoz automobila? Izvezli igraca u inostranstvo i treba da plate pdv? Ja bih ovo terao do ustavnog suda.

VASA

pre 10 godina

lozi dule pantere iz zeleznika,razmisljanjem o nasem gasenju utapaju tugu zbog izgubljenog pehara u aba i domacoj ligi,a vec je bio vidjen kod cokija i vesne u vitrini

duh sa sekirom

pre 10 godina

...FMP-zvezda pomenuta 0 puta u ovoj vesti, ali njihov procenat komentara 93%.
...e to je matematicki izracunata jacina komplexa prisutna kod navijaca sa severa.
...sve ostalo je demagogija i spinovanje.

MicaCica

pre 10 godina

@branislav-titula ne moze da se kupi,za nju mora da se znoji,ako ne verujes pitaj Rakocevica i ostale koji su pukli od klinaca .ja sam gledala utakmice a ti?

igor

pre 10 godina

Jao, kako mi je 'lep' ovaj Dule! Ve
(Davor, 13. jul 2013 11:55)

Pa kako da ti ne bude, ovo je jedini način da neki od tvojih klubova (ne znam tačno kako se zovete)bude prvi?!

mirko

pre 10 godina

To je jedini način da Zvezda osvoji prvenstvo. Pustite igrače da reše svoj status, a sadašnja uprava I predsedništvo treba da podnesu ostavke, jer ovo se nije desilo preko noči. Mnogi bi trebalo da se stide zbog ovoga.

Giroux

pre 10 godina

I vas ceka ista sudbina, ali u fudbalskom klubu, nadam se sto pre. Dugujete na desetine miliona. Trebace vam ne jedan, nego deset katanaca.

aca Umc

pre 10 godina

samrok sila@ taj jedno te isti komentar koji saljes svaki put na neku vest o Partizanu je bio glup i poslednjih 15 puta kad si ga ostavljao. Ne bi bilo lose da smislis nesto novo, ponavljati iste komentare je podjednako jadno kao nadati se "sledecoj sezoni"

ristiko

pre 10 godina

@ Gde ce se skupljati novac za pomoc KK partizan da li kod mostova ili samo na raskrsnicama>!??!?!Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 13. jul 2013 11:53)

mi ćemo kod mostova jer vi odavno to radite na raskrsnicama :P ... izaći ćemo mi još jači iz ovoga ne brinite vi za nas ... samo me interesuje kako ćete na kraju sezone da opravdate toliki uloženi novac ,a opet bez trofeja (barem ovih značajnijih ABA i titula) ... i naravno poslije par sezona uzaludnog bacanja novca na skupe igrače doći ćete u istu situaciju kao što ste bili prije dvije godine pa ste našli izlaz u fuziji i zamrzavanju velikog duga koji niko neće nikada platiti... PFC

Sasa

pre 10 godina

Gde ce se skupljati novac za pomoc KK partizan da li kod mostova ili samo na raskrsnicama>!??!?!Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 13. jul 2013 11:53)

Ko sto rece jedan moj kolega, raskrsnice su oduvek vase tako da nam ostaju mostovi

Gravedigger

pre 10 godina

Kako samo likuju kompleksasi i nadaju se da cemo zavrsiti kao oni pa da mogu reci kako smo isti. Problem je podsvjesni strah da,kako god poceli sezonu,DV ima otvarac za konzerve i limenke koji funkcionise a oni mu, posteno, ne mogu nista.

Čorbast pasulj

pre 10 godina

@shole78
Kamo sreće da su i nama blokirali račun na 2 miliona evra duga, sada bi navijali za KK Crvena Zvezda, a ne za KK Crvena Zvezda Telekom. Mada, iskreno, pustio bih vas da se zadužite isto ko KKCZ...

sremac

pre 10 godina

u stecaj! i zvezda je morala da gasi klub pa da krece iz pocetka, zasto nebi i partizan! ili krece novi drzavni projekat kao i u fudbalu poslednjih 20 godina!?

sasa

pre 10 godina

mene interesuje da li i drzava placa kamate kada ona duguje. Koliko ce da mi racunaju kamatu za ratne dnevnice koje sam trebao da dobijem ili samo mi placamo kamate njoj jer nema vise od cega da se dele penzije i plate u JP

joca

pre 10 godina

Ovo i jeste jedini nacin da ova sadasnja zvezda uzme titulu
busiti i unistiti Partizan otkud odjednom da je klub u ovakvoj situaciji a bilo je i mnogo gorih godina i vecih kriza raspad drzave ekonomski kolaps ratova
Zna se cije je ovo maslo coveka koji ne moze da podnese cinjenicu da je porazen
(Booom, 13. jul 2013 13:19)

Hahahhahaha,ajde sad razmisli sta si upravo napisao!Ovim tekstom si sam sebi priznao da ste bili drzavno mezimce koje ko zna koliko godina (ali verovadno od dolaska Tadica i Dacica) nije platilo porez drzavi,i sad kad drzava trazi da se plati vi svi nesto u cudu odakle to sad?hahahahaha

Vlada

pre 10 godina

Jesam grobar ali je Dule smorio sa kukanjem! Nije mi jasno, sta on u stvai hoce, da se ne plati porez? Pa ko mene pita da li sam platio porez na koriscenje gradjevinskog zemljista, ja placam kako mogu i ne zalim se! To sto je on kivan na fmp, zbog toga sto dovode skupe igrace a u dugovima su, i to ce doci na naplatu, ugasice se i fmp kao i zvezda sto je ugasena, nece ni Vucic vladati vecno!

Nemanja

pre 10 godina

Zasucite rukave malo, a ne samo placete. Odreknite se procenata od plate reprogramirajte plate igracima, snadjite se nekako,a ne samo mi smo u krizi, mi ovo, mi ono... Niste jedini kome pomoc u ovoj drzavi treba zato pamet u glavu i na posao.

Sa Pinto

pre 10 godina

Sa kojim parama,ko vam je dao te pare? Ajde manje licemerisete...kao nemate para...
(Webber, 13. jul 2013 08:34)

Platiće jedan sponzor. Ne zvuči ti poznato?

milko djurovski

pre 10 godina

Sremac@ Asta ti ne znas, amnezija, sta...?! Braćala upamti jednom, zvezda nije pocela iz pocetka, kao sto nece ni PARTIZAN ako ga preuzme drugi krug. Kontas ili...

grobar

pre 10 godina

Ucitelju pametni, kada Partizanu MTS ne bi bio sponzor on bi mogao da se zove Partizan, a kada vama ne bi telekom više bio sponzor vi ne biste smeli da se zovete crvena zvezda, već czdivafmpbgdzeleznik ili kako god želite.

Ne pada nam na pamet

pre 10 godina

# Otkad ste promenili ime kluba iz KK Partizan u "KK Ako dođe do sezone".
(NemanjaVac8, 14. jul 2013 03:03)

Nismo mi ništa menjali. Niti nameravamo!

glasac

pre 10 godina

Glasam za Vucica od kad znam za sebe, ali sada moj glas nece dobiti sigurno. Nekom je majka a nekom maceha, ne moze to tako. Ako se nekom izadje u susret sa -50 miliona, onda valjda moze i nekom sa milion manjka. I jos ovi mole za reprogram, a ne za lovu.

solunac

pre 10 godina

a šta ćeš dule, ovo je ciganska država bitno je da zvezda sa 40 milki duga nije blokirana a partizan sa milion i po jeste ,i onda kažu da smo isti , pa nije isto 1,5 i 40, i opet im nista ne vredi...

shole78

pre 10 godina

kada su moji fk i kk crvena zvezda tonuli na ocigled svih, a uprave kukale, ja nisam sazaljevao ljude iz uprava, vec sam ih smatrao glavnim krivcima za takvu situaciju. posle nekog vremena ispostavilo se da njihova nestrucnost, nesposobnost i u odredjenim slucajevima (ne tako retko) nepostenje, kao i netransparentan rad i jesu bili kljucni faktor propadanja klubova. isto to sada mislim i za partizan.
(NBA, 13. jul 2013 09:00)

Nesposobnost uprave!? Momak, DRŽAVA ne dozvoljava privatizaciju, a privatnik ne želi da ulaže veliki novac ako ne može da donosi odluke. Šta tu može da uradi uprava kluba? U Partizanu je ta uprava bar imala sportske rezultate, a šta su u Zvezdi radili da bi zaslužili ovakve posvlastice sada?? U košarci se ne živi od prodaje igrača, jer su obeštećenje mala, tako da privatni sponzori moraju da pomognu,a očigledno je da neće da ulažu, trenutno im je "milija" Zvezda zbog političkog pritiska koji je očigledan.
Objasni kako KK I FK CZ dovode igrače i računi im nisu blokirani iako su imali mnogo veća dugovanja od Partizana??? Sposobna uprava jel da? Nemojte biti smešni i naivni.Gledamo na delu projekat urušavanja Partizana zbog nečije sujete kompleksa, ali ne brinem ja, neće to trajati doveka, sjahaće i ovi Čovićevi puleni sa vlasti....

EVO RESENJA

pre 10 godina

Vazno je da kk fmp kupuje i razbacuje drzavne pare fk CZ kupuje na sve strane igrace i pored duga od 50 miliona evra,eh drzavo Srbijo nema tebi spasa.

Крагујевчанин

pre 10 godina

Па можете ви то и без новаца "Џаба вам новци" јелте.
Шалу на страну ако послије 12 година максималних успјеха нисте платили порез, како да било ко очекује да ћете платити 13-те године?

nestor

pre 10 godina

Komšije,16 komentara,svi su vaši.Ni u jednoj reči nije pomenuta Crvena Zvezda.Posle čitam o raznim kompleksima i glupostima.Imate super tim,parice kaplju na sve strane,još ćete se pojačavati...zar vas i sad stvarno zanima KK Partizan?Nadam se da ćemo se izvući,a sve i ako nećemo,poslednjih 15 godina bila je čast i privilegija navijati za ovaj klub.

darije

pre 10 godina

Neverovatno koliko se navijaci drugih klubova lepe na ovu vest. Lepo je to kad vas Dule ovako nalozi, uzdignete se zbog toga, a onda vas svakog maja/juna lupi o pod sa te iste Velike visine :-D. Gledajte ljudi vasa posla, manite se Partizana. Mi cemo se vec nekako snaci sami.

NBA

pre 10 godina

kada su moji fk i kk crvena zvezda tonuli na ocigled svih, a uprave kukale, ja nisam sazaljevao ljude iz uprava, vec sam ih smatrao glavnim krivcima za takvu situaciju. posle nekog vremena ispostavilo se da njihova nestrucnost, nesposobnost i u odredjenim slucajevima (ne tako retko) nepostenje, kao i netransparentan rad i jesu bili kljucni faktor propadanja klubova. isto to sada mislim i za partizan.

Webber

pre 10 godina

Kako to onda vasi insajderi najavljuju jacu ekipu nego prosle godine, tipa dolazi 4 igraca!? Sa kojim parama,ko vam je dao te pare? Ajde manje licemerisete...kao nemate para...

divcibare

pre 10 godina

neverovatno. svi komentari simpatizera kluba iz Zeleznika.

Shvatite vec jednom, malo se sprdamo sa vama, a vi kao hepo kockice u dodiru sa vatrom...

mirko

pre 10 godina

To je jedini način da Zvezda osvoji prvenstvo. Pustite igrače da reše svoj status, a sadašnja uprava I predsedništvo treba da podnesu ostavke, jer ovo se nije desilo preko noči. Mnogi bi trebalo da se stide zbog ovoga.

mark

pre 10 godina

Kada partizan proda igraca pola para na racun a pola ide duletu na privatne racune. Pojedinci igraju a onda kad se prodaju procenat duletu u dzep. I onda drzava da mu da pare propada klub. Malo sutra. Oni koji su doveli do dugova ne mogu vise da vode klub..... Dule guru u sve se razumije u ekonomiju u kosarku u politiku... Nije lepo smejati se tudjoj nesreci,a smejali ste se grobari...

Dođite na stadion!

pre 10 godina

Ljudi, shvatite da sponzori ne žele da dođu u Partizan upravo zbog Vujoševića.On želi za sve da se pita.Jedan prijatelj koji poznaje stanje u Partizanu mi je rekao da se Vujošević čak pita i za to da li će neka spremačica dobiti posao u Partizanu.

Mix

pre 10 godina

Dogovorili dolazak 2 igraca +2 igraca kasnije, i onda Vujosevic kaze ovde kao jadni mi blokirani nema se para, na zalost ljudi bez obraza i koji prilicno lazu najbolje prolaze u Srbiji dok u inostranstvu ne moze to da prodje...

Dragan

pre 10 godina

Dusko, tako mi je firma otisla u blokadu, pa u stecaj. I to za nekih 1,5 mil dinara. Firma koja je dobro radila, sve do blokade. Nisam ni ja imao garanciju za reprogram, pa nisu hteli da reprogramiraju dug. U medjuvremenu su mi otisli glavni dobavljaci, jer nisu vise zeleli da ulaze u rizik, jer se blokada videla na sajtu NBS. I meni nije bilo jasno cemu sve to vodi, bas kao i tebi sada, ali je jednostavno tako. Zato Vam ne gine KATANAC ! Pozz

DRŽAVA

pre 10 godina

Kuka i fk cz pa joj ne blokiram račune, čak i sme da dovodi igrače! Neka odblokiraju račun, svakako ja DRŽAVA neću pomoći, pomoći će mu grobari uplatom na račun a toga se i boje, ako ja ne brinem i ne cenim, ima ljudi koji su svedoci kako su me predstavljali u evropi!

Dragan

pre 10 godina

Najlakše je da Uprava sebi da velika primanja, a kad zagusti diži frku državi.
Gde su pare? Revizija, da se vidi sve. Pošteno, crno na belo.

Vladimir

pre 10 godina

Neverovatno je da je je prvih 16 komentara ostavljeno od strane navijača suparničkog kluba. Navijača onog bivšeg kluba koji je napravio više od 15 miliona evra duga a da pritom ništa nije napravio a potom te iste dugove zamrzao a presvukao opremu a ostavio isti založeni grb i doveo bivše propale političare koji su se obogatili na račun napaćenog srpskog naroda na KiM i sada drže lekcije iz morala i uspešnosti a troše ko zna čije pare ili su to ipak pare iz državnog budžete ili ti svih nas koji plaćamo porez?!

Urezano na UŠATOM 1991.

pre 10 godina

KKP se prevodi kao Košarkaški Klub Prosjaci. Evo, kao gest dobre volje, daću vam KATANAC, ne tražim ni dinara. Možda se finansijski oporavite SLEDEĆE SEZONE? Hehehehe kako mečka lepo igra, a?

Grobar81

pre 10 godina

Ma sta vas boli uvo, dodajte imenu Partizan kao neki Diva, Viva ili bilo sta drugo i idemo ispocetka kao neki. Mi smo sada posteni i pametni pa cemo sve da platimo a neki menjaju ime, prodaju grb i nista. Naglasio bih da jos imaju obraza da nas prozivaju. Propala drzava pa i mi treba da se ponasamo kao propaliteti. Uradite isto sto i Zvezda, i tako u nedogled. U ovoj zemlji nema sistema vrednosti, postenja, zakona, pravde... Jedini nacin je da budes kao i svi ostali sljam, ili odes sto dalje odavde!!!

Zipo

pre 10 godina

Ako klub osvoji 12 vezanih titula, igra uspesno u EL pred punim tribinama, prodaje asove bogatim klubovima, ima povlascen tretman kod drzavnih sponzora...i opet posluje u velikom minusu, onda nesto ipak nije u redu sa ljudima koji ga vode. Ili su nesposobni da naprave odrzivu finansijsku konstrukciju ili su jednostavno velike lopuze.

Marfi

pre 10 godina

Aman! Pa, ti si predsednik tog drustva. Plati, odblokiraj ga. Tvoj, Danilovicev i Todoricev racun nisu u blokadi, ti se odrekni jedne slike, Danilovic dve vecere a, Todoric jednog placenog letovanja za sudije ili skolarine za sudijsku decu i eto resenja. Sidji nam sa grbace, imam dovoljno problema sa mojim racunom.

Dođe tako vrijeme...

pre 10 godina

Dugujete pare građanima Srbije. U bolnicama nema dovoljno inkubatora. Ljudi oboleli od kancera mesecima čekaju na terapiju. A vi i crkva ne plaćate porez. Hoćete da kupujete igrače. SRAM VAS BRE BILO

Oooj pameti

pre 10 godina

glasac

Ajde ne pisi gluposti. Kome se to izaslo u susret za 50 miliona?.Kakve bre veze Vucic ima sa ovim?? Ko duguje 50 miliona?? Ako se nekom izaslo u susret znaci taj vise ne duguje

poznavalac

pre 10 godina

kad je zvezda bila u blokadi jedno desetak godina ko nam je tada pomogao,sve dok nije dosao covic sa onceptom..pa zasucite rukave i radite nesto po tom pitanju a ne samo cuvate vrata tok tradicionalni srpski gospodin pokazuje silu nezasticenim deliocima pravde na kosarkaskim terenima

MarkoSi

pre 10 godina

Secate li se kada je Zvezda igrala maltene sa juniorima zbog finansija.Vi ste sa Galenikom,Dunavom,Srbijagasom i EPS slavili.Platite Covicu za konsalting...

Booom

pre 10 godina

Ovo i jeste jedini nacin da ova sadasnja zvezda uzme titulu
busiti i unistiti Partizan otkud odjednom da je klub u ovakvoj situaciji a bilo je i mnogo gorih godina i vecih kriza raspad drzave ekonomski kolaps ratova
Zna se cije je ovo maslo coveka koji ne moze da podnese cinjenicu da je porazen

VASA

pre 10 godina

lozi dule pantere iz zeleznika,razmisljanjem o nasem gasenju utapaju tugu zbog izgubljenog pehara u aba i domacoj ligi,a vec je bio vidjen kod cokija i vesne u vitrini

igor

pre 10 godina

Samo da vam vratim, jedna reč iz vašeg vokabulara... KATANAC!
(Čorbast pasulj, 13. jul 2013 12:07)

Druže veruj mi sve je bolje nego Čović?!!!!

sve se vraca, sve se placa!

pre 10 godina

Grobari da li vam je poznata ona: "nije lepo smejati se tudjoj nesreci..."?? Cini mi se da ste se mnogo smejali...

Vlada

pre 10 godina

Jesam grobar ali je Dule smorio sa kukanjem! Nije mi jasno, sta on u stvai hoce, da se ne plati porez? Pa ko mene pita da li sam platio porez na koriscenje gradjevinskog zemljista, ja placam kako mogu i ne zalim se! To sto je on kivan na fmp, zbog toga sto dovode skupe igrace a u dugovima su, i to ce doci na naplatu, ugasice se i fmp kao i zvezda sto je ugasena, nece ni Vucic vladati vecno!

sio mi ga djura

pre 10 godina

Zasto niste placali porez? Prodali ste tolike igrace (sami kazete da Partizan stvara igrace za reprezentaciju), gde su pare od tih igraca?

vlajzi

pre 10 godina

Mi bre i s katancem ima da se sprdamo s vama kao svih ovih 12 godina!!
Partizan sampion ponovo, a vi ce te sledece sezone...
ali mozda! hahahahab

racunovodja

pre 10 godina

A sto ne naplatite i Fijatu pdv na izvoz automobila? Izvezli igraca u inostranstvo i treba da plate pdv? Ja bih ovo terao do ustavnog suda.

sremac

pre 10 godina

u stecaj! i zvezda je morala da gasi klub pa da krece iz pocetka, zasto nebi i partizan! ili krece novi drzavni projekat kao i u fudbalu poslednjih 20 godina!?

SLOGA KV

pre 10 godina

I račun KK Sloge iz Kraljeva je blokiran već duže vreme pa niko iz Kraljeva ne kuka i prosijači kao dotični. Otvorite poslovne knjige, prikažite poslovanja pa će tek onda neko dati pare. Ovako je čisto bacanje para u rupu gde su na dnu privatni računi pojedinaca.

Gravedigger

pre 10 godina

Kako samo likuju kompleksasi i nadaju se da cemo zavrsiti kao oni pa da mogu reci kako smo isti. Problem je podsvjesni strah da,kako god poceli sezonu,DV ima otvarac za konzerve i limenke koji funkcionise a oni mu, posteno, ne mogu nista.

bratanac

pre 10 godina

Partizanu se ne dozvoljava da zaradi novac i plati porez. Po cenu gašenja kluba, država je spremna da ne naplati ništa. Ako se ugasi KK Partizan, hoće li neko u Poreskoj upravi odgovarati što je dozvolio da država izgubi 600.000 eura zato što ne želi da reprogramira dug??? Sponzorski ugovor sa Telekomom je istekao, ministri ne dozvoljavaju da se on obnovi, ali su zato vrlo srećni što država sponzoriše privatne klubove i to bez javnih nabavki. Baš me zanima zašto se državni revizor nikada nije oglasio zbog toga.
Da sam na mestu Danilovića, ugasio bih klub , pa neka država i Čović ostanu kratkih rukava, ako je to uslov da se bolje živi u Srbiji. A košarku i treba vratiti na nivo Rolan Garosa, kada su vladali kraljevi šljake.

igor

pre 10 godina

Jao, kako mi je 'lep' ovaj Dule! Ve
(Davor, 13. jul 2013 11:55)

Pa kako da ti ne bude, ovo je jedini način da neki od tvojih klubova (ne znam tačno kako se zovete)bude prvi?!

Bijeli Pavle

pre 10 godina

Grobari da li vam je poznata ona: "nije lepo smejati se tudjoj nesreci..."?? Cini mi se da ste se mnogo smejali...
(sve se vraca, sve se placa!, 13. jul 2013 11:51) Odlicno, to znaci da ce se vama u fudbalu vracati narednih 50 godina.A tek je pocelo. U kosarci nema sta da vam se vraca, mali ste kako god okrenes..

duh sa sekirom

pre 10 godina

...FMP-zvezda pomenuta 0 puta u ovoj vesti, ali njihov procenat komentara 93%.
...e to je matematicki izracunata jacina komplexa prisutna kod navijaca sa severa.
...sve ostalo je demagogija i spinovanje.

Sasho

pre 10 godina

Znali ste sve vreme ovog sveta da vam ni jedna vlast nije zelela dobro i vi ste se zezali s porezom da ne placate,svako bi zeleo da ste pod hipotekom jer onda niste svoji vec tudji!Kakav covek je Dacic verujem da bi vas on prvo vezao,a za gos.Vucica verujem da bi nas ukinuo na jedno deceniju!

prle

pre 10 godina

Zvezda je napravila presek svojih dugovanja i u fudbalu i u kosarci dok Dule i Djura nikako da stave knjige na sto pa da vidimo koja su to vasa dugovanja.

markus81

pre 10 godina

Da su mislili da plate porez placali bi redovno. Ovako samo otezu da dobiju na vremenu, nadajuci se nekom eventualnom otpisu dugova. Zato im ne odgovara privatna hipoteka, a lova zavrsila u privatnim dzepovima...

Giroux

pre 10 godina

I vas ceka ista sudbina, ali u fudbalskom klubu, nadam se sto pre. Dugujete na desetine miliona. Trebace vam ne jedan, nego deset katanaca.

dex

pre 10 godina

Ne shvatam ovu kuknjavu... Budzet Partizana je vec spreman za sledecu sezonu, i iznosice oko 3,5 miliona evra! Vec ste ugovorili 3 pojacanja, jedno doveli... Ne vidim sta je poenta ovoga.

Čorbast pasulj

pre 10 godina

@shole78
Kamo sreće da su i nama blokirali račun na 2 miliona evra duga, sada bi navijali za KK Crvena Zvezda, a ne za KK Crvena Zvezda Telekom. Mada, iskreno, pustio bih vas da se zadužite isto ko KKCZ...

Danubewalker

pre 10 godina

Dodaj Beograd u ime i resi problem dugovanja.Ja dodao zenino prezime uz moje,banka me vise ne juri za kredit i jos me krenulo samo tako.

joca

pre 10 godina

Ovo i jeste jedini nacin da ova sadasnja zvezda uzme titulu
busiti i unistiti Partizan otkud odjednom da je klub u ovakvoj situaciji a bilo je i mnogo gorih godina i vecih kriza raspad drzave ekonomski kolaps ratova
Zna se cije je ovo maslo coveka koji ne moze da podnese cinjenicu da je porazen
(Booom, 13. jul 2013 13:19)

Hahahhahaha,ajde sad razmisli sta si upravo napisao!Ovim tekstom si sam sebi priznao da ste bili drzavno mezimce koje ko zna koliko godina (ali verovadno od dolaska Tadica i Dacica) nije platilo porez drzavi,i sad kad drzava trazi da se plati vi svi nesto u cudu odakle to sad?hahahahaha

crnobeli delija

pre 10 godina

a da li mogu ja da ne placam porez desetak godina? ne bi bilo lose i da povremeno doem u neki hipermarket i napunim kola namirnicama i drangulijama, naravno, da ne platim. i da mi reprogramiraju dug oko 2035 sa grejs peridodom od 50 godina?

to bi pomoglo mojoj porodici u velikoj meri i mislim da bi ovakav pristup finansijskim obavezama trebalo primeniti na sve gradjane ove zemlje.

Sasa

pre 10 godina

A bilo vam je lepo dok ste bili "sampioni".
(ghhjj, 13. jul 2013 10:54

I jos mi je lepo. Evo od rodjenja do danas.
Ucenik 6 IV osnovne skole Nebojsa Covic Tito

MicaCica

pre 10 godina

@branislav-titula ne moze da se kupi,za nju mora da se znoji,ako ne verujes pitaj Rakocevica i ostale koji su pukli od klinaca .ja sam gledala utakmice a ti?

MRKI

pre 10 godina

Pa odresi malo kesu Vujosevicu ulozi u Partizan. Ti si samo naucio da zavlacis ruku u kasu. Postigao si mnogo sa Partizanom ali si mnogo i zaradio. Vi koji ste na sportu zaradili milione nista ne dajete. Okupi Divca Sala Paspalja i ostale pa resite problem. Nece ti pasti kruna sa glave ili imate zvecarku u dzepu.

Neznalica

pre 10 godina

Duško bi da se i dalje zaduzuje bez kamata. Ništa prirodnije. Tako u principu izgleda ekonomija ove zemlje. Treba ga pitati da li bi on radio za džabe.

ristiko

pre 10 godina

@ Gde ce se skupljati novac za pomoc KK partizan da li kod mostova ili samo na raskrsnicama>!??!?!Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 13. jul 2013 11:53)

mi ćemo kod mostova jer vi odavno to radite na raskrsnicama :P ... izaći ćemo mi još jači iz ovoga ne brinite vi za nas ... samo me interesuje kako ćete na kraju sezone da opravdate toliki uloženi novac ,a opet bez trofeja (barem ovih značajnijih ABA i titula) ... i naravno poslije par sezona uzaludnog bacanja novca na skupe igrače doći ćete u istu situaciju kao što ste bili prije dvije godine pa ste našli izlaz u fuziji i zamrzavanju velikog duga koji niko neće nikada platiti... PFC

aca Umc

pre 10 godina

samrok sila@ taj jedno te isti komentar koji saljes svaki put na neku vest o Partizanu je bio glup i poslednjih 15 puta kad si ga ostavljao. Ne bi bilo lose da smislis nesto novo, ponavljati iste komentare je podjednako jadno kao nadati se "sledecoj sezoni"

Dex

pre 10 godina

Ovo ima samo u Srbiji. Nemas para da platis porez, gasi se. Sta imas ti da trazis od Srbije, dovedi nekog sposobnog ekonomistu i nemoj da trosis vise od onoga sto mozes da zaradis pa neces nikome biti duzan. Ovo vazi i za Zvezdu. Mnogo ljudi treba da ode u zatvor.

Sasa

pre 10 godina

Gde ce se skupljati novac za pomoc KK partizan da li kod mostova ili samo na raskrsnicama>!??!?!Hvala unapred
(samork sila SLUsamrok, 13. jul 2013 11:53)

Ko sto rece jedan moj kolega, raskrsnice su oduvek vase tako da nam ostaju mostovi

Nemanja

pre 10 godina

Zasucite rukave malo, a ne samo placete. Odreknite se procenata od plate reprogramirajte plate igracima, snadjite se nekako,a ne samo mi smo u krizi, mi ovo, mi ono... Niste jedini kome pomoc u ovoj drzavi treba zato pamet u glavu i na posao.

Sa Pinto

pre 10 godina

Sa kojim parama,ko vam je dao te pare? Ajde manje licemerisete...kao nemate para...
(Webber, 13. jul 2013 08:34)

Platiće jedan sponzor. Ne zvuči ti poznato?

milko djurovski

pre 10 godina

Sremac@ Asta ti ne znas, amnezija, sta...?! Braćala upamti jednom, zvezda nije pocela iz pocetka, kao sto nece ni PARTIZAN ako ga preuzme drugi krug. Kontas ili...

grobar

pre 10 godina

Ucitelju pametni, kada Partizanu MTS ne bi bio sponzor on bi mogao da se zove Partizan, a kada vama ne bi telekom više bio sponzor vi ne biste smeli da se zovete crvena zvezda, već czdivafmpbgdzeleznik ili kako god želite.

Mali Perica

pre 10 godina

Privatizacija. A protiv privatizacije mogu da budu samo 'kontroverzni' menadzeri i biznismeni koji love u mutnom i imaju 'prijateljske' odnose sa upravama klubova. Kod nas su oni jaci od drzave posto koja po vec po redu vlast ne donosi zakon o privatizaciji sportskih drustava. Taj zakon bi bio najbolje resenje i za drzavu i za celo drustvo

sasa

pre 10 godina

mene interesuje da li i drzava placa kamate kada ona duguje. Koliko ce da mi racunaju kamatu za ratne dnevnice koje sam trebao da dobijem ili samo mi placamo kamate njoj jer nema vise od cega da se dele penzije i plate u JP

Gazda

pre 10 godina

"Niko ne beži od toga da bi poreske obaveze trebalo da se ispune, ali normalno, bez kamata. I ne shvatam u čemu je problem da se dug reprogramira bez obezbeđivanja hipoteke jer u slučaju neispunjavanja obaveza najlakše je ponovo staviti blokadu", dodao je trener "crno-belih".
I meni ovo treba za firmu!

Ne pada nam na pamet

pre 10 godina

# Otkad ste promenili ime kluba iz KK Partizan u "KK Ako dođe do sezone".
(NemanjaVac8, 14. jul 2013 03:03)

Nismo mi ništa menjali. Niti nameravamo!