Ponedeljak, 08.07.2013.

15:27

FSS: Srbija – Hrvatska na Marakani

Fudbalski savez Srbije objavio je da će utakmica između Srbije i Hrvatske u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo biti odigrana na stadionu Crvene zvezde.

Izvor: JT

FSS: Srbija – Hrvatska na Marakani IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Crno (na) belo

pre 10 godina

Idemo redom. Kvalifikacije za EP '96- mi zbog nepravedno nametnutih sankcija nismo ucestvovali, vi ste KAO NOVI! imali grupu: Italija, ukrajina, Slovenija, Litvanija, Estonija. SP '98- mi Spanija, Ceska i Slovacka, vi Danska, Grcka, BiH i opet Slovenija. Za EP 2000 nam je bila zajednicka grupa; SP '02- mi Rusija, Svajcarska i Slovenija, vi Belgija, Skotska i Letonija (svi vasi za nijansu slabiji od nasih); EP '04- mi Italija, Finska i Vels, vi Bugarska, Belgija i Svedska, SP '06- mi Spanija, Belgija i BiH, vi opet Svedska, Bugarska i "uljez" Madjarska; EP '08- mi Portugal, Belgija, Poljska, vi Rusija, Engleska, Izrael (hajde da kazemo da je tek ovo ravnopravna trka jer je Portugal par godina pre toga pobedio Rusiju 7:1), SP '10- mi Francuska, Rumunija,
vi Engleska, ukrajina (opet niste imali iole tezu grupu), EP '12- mi Italija (gde ono rece da su igrali?), vi Grcka, Izrael, Letonija/Gruzija- sami izaberite ko vam je jaci od ta dva protivnika.

zg slavac

pre 10 godina

Ne vidim zašto je ova cola lista smješna. Molim neupucene da me sad zaobiđu sa Kolumbijom, Brazilom itd. Da, lista nije savršena, ponekad se provuće neka Norveška ali Hrvatska je u vrhu već 5-6 godina i to nemože biti statistička greška. Čisto usporedba Hrvatske i Srbije, mi imamo daleko bolji omjer poraza i pobjeda i satalno smo gore.

Nego i da usporedimo suparnike u kvalifikacijama, pretpostavljam da ste imali teže ali da vidimo kolika je to razlika. Hrvatska: Italija, Engleska, Engleska, Rusija, Švedska

Srbija: Italija, Španjolska, Portugal, dalje se ne sjećam.

Revolt

pre 10 godina

"Coca-Cola" lista je tragikomicna, i ja tvrdim da nije merodavna
gotovo ni po jednom kriterijumu oko kojeg bismo se ti i ja slozili.
Ja vam upravo pricam o tome da ste kao nosioci (ali i kao nenosioci) dobijali smesne protivnike, a kakva je vama ova sadasnja grupa, takva je valjda i nama tako da ti taj argument apsolutno u startu otpada, zar ne?
Nikada se ne spominju grupe u kojoj se nalazimo i jedni i drugi kad su ovakve stvari u pitanju jer to ultra pojacava relativnost argumentacije u diskusiji. Kad sam se u februaru i martu prepirao sa vama hvalio sam Bilica, a kudio Stimca kojeg ste vi branili neopravdano se pozivajuci na neku statistiku i procenat uspesnosti. Nisam mogao ni da sanjam da smo toliko razjedinjeni (iako sam sa nepune 23 godine bio u Nemackoj '06) i da su ovde AMATERIZAM i korupcija dostigli tacku kljucanja?! Pazite ovaj sastav: BRKIC (svi znamo da je indirektno ili direktno kriv za oba gola),
odbrana je bila ok, Tosic, RADOVANOVIC (jos je i odigrao korektno, ali za
jednog relativno anonimusa), Ignjovski (da imamo boljih od njega, imamo)
STEVANOVIC, Djuricic, SCEPOVIC. Gde su Vidic (moze valjda sa njim barem da se razgovara bez obzira sto su tu Bane, Neven i Matija Nastasic), Matic, Kuzmanovic (precesto ne igra), Ljajic, Jankovic, Sulejmani (dobro hajde povredjen, ali kad je spreman zna da bude mnogo opasan), Zigic, oba Lazovica, gde je Djurdjic i zasto taj decko ne ucestvuje aktivnije?!

susjed

pre 10 godina

Revolt @ pa tu kad mi trabunjamo o "coca-cola " listi vi se ismijavate.Kad si nosioc grupe ili u drugom sesiru normalno je da ce biti lakse preci grupu istina da smo imali proslu grupu smijesnu.Ali pogledaj ovu sad grupu sa belgijcima (ko je to jaci iz 2. sesira od njih) ili sami vi da ste igrali kako ste trebali igrat. Za SP 2010 izvucemo ponovno Engleze ;recimi koja je tada repka bila bolja(spremnija-odlucnija) od njih iz 2. sesira (pogotovo kad se uzme sve u obzir). Ovo EP budemo u grupi sa finalistima i odigramo na "egal" i fali nam gol -samo jedan gol za ic dalje kao X-puta u zavrsnicama EP i SP.

Revolt

pre 10 godina

Zg slavac, a umesto koga je Danska otisla na Euro '92?:-) Znam vrlo dobro koga ste pobedili i sam cu da napisem koje su to vase pobede u takmicarskim utakmicama- Italija u tim kvalifikacijama i na SP '02,
Nemacka na SP '98 (3:0) i na EP '08, Englesku dva puta u kvalifikacijama
(drugi put na Vembliju kad vam to nista nije znacilo, a izbacili ste ih)
i Holandiju u borbi za trece mesto na SP '98. Skinuli ste skalp skoro svim jacim reprezentacijama osim Brazila i Francuske i ja to priznajem, ali sko dokazes ovde da ste imali jace protivnike u kvalifikacijama za SP i EP od nas iako to niste zasluzivali jer niste oduvek imali bolji rejting, ja vise nikad ovde necu komentarisati.

Snagom argumenata protiv elemenata

pre 10 godina

SRS, promeni taj nadimak jer si presmesan i nemas nikakve veze sa njim, a
jos si smesniji ako zelis da koriscenjem tog nadimka isti podvrgnes ruglu
Elem, Srbija je ta koja nikad nece hteti da igra sa takozvanom samozvanom
samoproklamovanom drzavom Kosovo, a o Sandzaku da ni ne pricam. Jasno?!

zg slavac: omjer 7/4

pre 10 godina

(Revolt, 9. jul 2013 13:32)
Kad je trebalo pomeli smo Italiju (pobjeda u gostima i x kod kuće) i otišli kao prvi u skupini na EP 96 gdje smo 3-0 tukli aktualne euro prvake Dansku. Kad smo dobili skupinu sa Rusijom i Engleskom opet smo kao prvi išli na EP 08 i tamo pobijedili Njemačku.

Jako je smiješno kad Srbi Hrvatima spominju lake protivnike. Vi ste uspjeli samo jednom Njemačku pobijediti.

Evo našeg niza u natjecateljskim utakmicama: Italija 2x, Njemačka 2x, Engleska 2x, Nizozemska

prijateljske: Italija, Argentina, Španjolska

SRS

pre 10 godina

Nemoj da se brinete,vi ćete protiv RS-a popraviti stanje na fifa rang listi a može Miha da vam bude selektor svima,tako ćete daleko dogurati!Ali kad bolje razmislim vi i niste za nešto bolje.Brzo će doći vrijeme kad nećete imati sa kim da igrate nego sa RS(SANDŽAK I KOSOVO neće htjeti)!!!

Revolt

pre 10 godina

Opet debata sa kockastima- tomo Zg, vidim da nisi prestao da izmisljas kao pre nekoliko meseci. Nije lopta presla gol-liniju vec je Suker u Bg pogodio stativu! Eventualno moze da se prica o vasem golu na Maksimiru, a koji moguce da je i bio. Pored te stative Sukera, bila je u Bg i jedna stativa za nas, a i Mihajlovic je glavom pogodio precku sopstvenog gola. Zg slavac, lako je vama da se plasirate kad ste imali smesne grupe i jos smesnije direktne rivale.

Ivica Olic

pre 10 godina

Dakle, zvanicno pocela paljevina pred utakmicu. Za proslu su mediji palili oba naroda 5 mjeseci, za ovu samo dva.
Sve tri do kraja utakmice ce biti "radi reda" jer promjene na tabeli nece biti. Tako da ce ova povijesnoistorijskohistoirijska utakmice biti rezultatski nezanimljiva.

zg slavac

pre 10 godina

Ne kapiram ove Hrvate koji bleje ovde na nashim portalima. E da za ovog iz lijepe njihove, Bok stari kak vam je bilo u juznoj africi??
(Sajsi-kudjo, 8. jul 2013 19:10)

Pa de si brate? Znaš šta je omjer 7/4 ? To ti je omjer hrvatskih i srpskih nastupa na SP/EP. Zanimljivo, to je i omjer broja stanovnika ali u srpsku korist. Šta bi tek bilo da nas ima jednako ili da je takav omjer u broju stanovnika u našu korist? Znam, ponižavajuće.

Co'ek koji zeli biti deo bolje I lepse Srbije

pre 10 godina

Daće bog da bude prazna Marakana, da najzad slozno pokazemo da zelimo drugu, mladju,talentovaniju,dosledniju I povrh svega kvalitetniju moralnu I ljudsku garnituru u FSS.

rondo

pre 10 godina

Prazna marakana pa da vidimo. Nije poenta koliko su dobri igraci, vec kako ih selektiraju i iz kojih razloga. Bicete vece patriote ako bojkotujete mec nego ako na njega odete. Ako bi Tole i Miha videli praznu Marakanu, mozda bi im dunulo. Kupite karte, i nemojte doci, da ne bi dosli 'profesionalne patriote'. Tako se podrzava repka, a ne kuknjavom.

Sajsi-kudjo

pre 10 godina

Ne kapiram ove Hrvate koji bleje ovde na nashim portalima. E da za ovog iz lijepe njihove, Bok stari kak vam je bilo u juznoj africi??

Jugosloven

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)

Izvini decko, a tvoji roditelji nisu Jugosloveni? Tvoj klub nije iz istog doba? Kada si ti rodjen? Dok je ista ta zemlja koju pljujes postojala nasi roditelji su ziveli kao carevi a tvoj klub je pravio najvece uspehe. Malo se samo zapitaj..

Delija Kš

pre 10 godina

pa gde će drugde nego kod svojih pobratima na marakanu
(hrvati i zvezda jecaju za titom 1980, 08. jul 2013 16:53)
A kome Tudjman bio predsednik?Ko je osnovao pfc? (tito)

nećete u brazil

pre 10 godina

maracana, zubin potok, čair,
humska, kačkavaljska banja,
nama svejedno, protutnjat ćemo
srbijom i vratiti se u "lijepu
našu" sa tri boda.......

Labud

pre 10 godina

Sve je krenulo po zlu od kada deca umesto da se igraju u pesku, lelemude po portalima, taman toliko da ih vecina izbegava u sirokom luku. JA se pitam koja je poenta debate da li ce se Hrvati vise osecati kod kuce u rupi ili u lavoru? Dajte bre ljudi, urazumite se. Inace stadion ce ispuniti profesionalni Srbi iz Srpske i CG, kao po obicaju, i hvala im za to.

CostaK

pre 10 godina

@ Nislija

E moj meraklijo...drzavni je interes da se Tole otera, mnogo vazniji od utakmice sa 'rvatima u vec prezaljenim kvalifikacijama...
Sto pre oteramno ove sa cela FSS pre cemo krenuti napred, ne ocekujemn nista spektakularno kada odu ali ovo je dno dna i gore ne moze!!!

BOJKOTOM DO CISTKE U FSS!!!!!

pera gušter

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)

Da te podsetim:

Kad je Mihajlović imenovan kao selektor vi Zvezdaši ste bili u transu i očekivali i obećavali svašta, a navijači Partizana su dosta kritično komentirali njegov dolazak. Sad Partizanovci vam se smeju a vi kukate na sva zvona i terate Mihu. Red je da baš vi dođete najmasovnije na mišiju rupu da ispratite vašu legendu jer on uskoro odlazi.

srbEUin

pre 10 godina

Da bismo zviždali i skandirali protiv Toleta i Mihe moramo znači još i da platimo ulaznice! Bolje onda bojkot tribina, uz blokadu stadiona dok ih ne smenimo.

Zipo

pre 10 godina

Samo nam skrnave stadion, pri tome mislim na nasu reprezentaciju, nebitno ko je na drugoj strani. Da nema paljevina koji ce da dodju samo da bi se primitivno ispraznili na tribinama protiv Hrvata, mogle bi 2 reprezentacije opusteno i u neki balon, samo oni i novinari.

Marko

pre 10 godina

...hmmmm, ne bih znao dal se ovdje samo javljaju ovi pljuvaci vase repke ili je to razmisljanje vecine u Srbiji ali ja sam 100 % ubijedjen da ce stadion Crvene Zvezde ipak biti pun.

A zasto i ne bi bio...zanimljiva tekma za strance a o nasima i vasima i da ne govorim... koliko god da se neki od nas/vas pravili ludi da ih ne zanima... Sta je 50 hiljada za jedan grad kao sto je Beograd...doci ce normalni ljudi(vecina)...kao sto je bilo i u Zagrebu...Ovi vasi i nasi "zestoki" navijaci i onako nisu nikom potrebni...Ne sjecam se kad su nam nesto dobro donijeli

sportski pozdrav

ZG TOM

pre 10 godina

1999. taman kada je HRV polako preuzimala inicijativu, a i Šukeru nije priznat gol (lopta je prešla gol liniju) nestalo je struje. Hm, namjerno ili slučajno ? Najljepše je to što su jugoslovenski igrači u onom mraku doslovce čuvali naše igrače, da neka budala ne iskoristi mrak na stadionu,za one koji ne znaju vaši igrači su stali uz svakog našeg igrača za svaki slučaj.

Matić

pre 10 godina

Ako Vladimir Stojković ne dobije temperaturu pred utakmicu, biće zvižduka. Pitanje je i kako će selektor biti dočekan, možda napusti sve kao Bajević...

podseti me sta to bese fudbal

pre 10 godina

Umesto da napravimo spektakl, ovo ce biti jad i beda. Setite se samo petarde protiv Rumuna... Ta igra, taj zar i zelja za pobedom, atmosfera..... Unazadili su nas 300 godina!

Dzeronimo

pre 10 godina

@luka laban.Ne lupaj molim te.Ne dolazimo jer necemo vise da podrzavamo ove mutivode iz fss-a kao ni ovu neznalicu od trenera koji nas konstantno ismeva.Dok je bio Radomir bilo je sve puno.Sad se nadam da ce biti prazno,ne zbog igraca koji to nisu zasluzili,vec zbog ovih sto nam unistavaju decenijama fudbal.Nema druge nego da istrajemo pa cak i na ovaj nacin protiv hrvata,za bolje sutra.

Nislija

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)
Ovi sto stavljaju klupske ispred drzavnih interesa proglasiti izdajnicima i proterati iz Srbije!!!!

BOJKOT

pre 10 godina

Utakmice reprezentacije treba bojkotovati sve dok se rukovodstvo FSS bezobzirno poigrava sa ugledom zemlje i nanosi nesagledivu štetu domaćem fudbalu.

Vukovar

pre 10 godina

Dao bog srece da niko ne dodje na utakmicu,valjda bi se posle toga FSS sa svim sljamom oko njega zapitao...
(prezime, 8. jul 2013 16:04)
A KADA SE PROMENI FSS TI CES NAPRASNO DA ZAVOLIS SRBIJU.

Karaburac

pre 10 godina

Pa gde ce nece sigurno na onom pasnjaku zvanom jugoslovenska narodna armija!!!
(samork sila SLUsamrok, 8. jul 2013 15:51)
Jesi li ti nekada cuo za veliko slovo,zarez,tacku i td? To se zovu znakovi interpunkcije. Nije to vazno,vazno je da su te dobro nadojili mrznjom prema Partizanu.

Kol

pre 10 godina

@(kursula, 08. jul 2013 15:50)

Da dolazi bilo koja reprezentacija slozio bi se bojkot obavezno, ali hrvati su nam najveci rivali i ovakve utakmice padaju jednom u 10 godina tako da treba otici na utakmicu! Zamisli da Englezi iskuliraju svoju reprezentaciju kada im na Vembli dodje Nemacka!

CostaK

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...

Luka Laban

pre 10 godina

Zasto tamo? Srbijo, Novi Sad ti je pokazao da te voli i kad igras protiv Skotske, i protiv Velsa, i kad gubis i kad dobijas. Tamo su dosad samo zvizdali i kad se gubi, a Boga mi i kad se vodi nekim nasim igracima. A i tih 2 miliona Beogradjana ne mogu da napune stadion osim kad se igra protiv Francuske, Italije... nisu zasluzili reprezentaciju u svom gradu.
Al nema veze, dolaze tvoji Vojvodjani i u Beograd da navijaju! :)

CostaK

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...

Luka Laban

pre 10 godina

Zasto tamo? Srbijo, Novi Sad ti je pokazao da te voli i kad igras protiv Skotske, i protiv Velsa, i kad gubis i kad dobijas. Tamo su dosad samo zvizdali i kad se gubi, a Boga mi i kad se vodi nekim nasim igracima. A i tih 2 miliona Beogradjana ne mogu da napune stadion osim kad se igra protiv Francuske, Italije... nisu zasluzili reprezentaciju u svom gradu.
Al nema veze, dolaze tvoji Vojvodjani i u Beograd da navijaju! :)

Nislija

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)
Ovi sto stavljaju klupske ispred drzavnih interesa proglasiti izdajnicima i proterati iz Srbije!!!!

podseti me sta to bese fudbal

pre 10 godina

Umesto da napravimo spektakl, ovo ce biti jad i beda. Setite se samo petarde protiv Rumuna... Ta igra, taj zar i zelja za pobedom, atmosfera..... Unazadili su nas 300 godina!

Jugosloven

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)

Izvini decko, a tvoji roditelji nisu Jugosloveni? Tvoj klub nije iz istog doba? Kada si ti rodjen? Dok je ista ta zemlja koju pljujes postojala nasi roditelji su ziveli kao carevi a tvoj klub je pravio najvece uspehe. Malo se samo zapitaj..

ZG TOM

pre 10 godina

1999. taman kada je HRV polako preuzimala inicijativu, a i Šukeru nije priznat gol (lopta je prešla gol liniju) nestalo je struje. Hm, namjerno ili slučajno ? Najljepše je to što su jugoslovenski igrači u onom mraku doslovce čuvali naše igrače, da neka budala ne iskoristi mrak na stadionu,za one koji ne znaju vaši igrači su stali uz svakog našeg igrača za svaki slučaj.

Labud

pre 10 godina

Sve je krenulo po zlu od kada deca umesto da se igraju u pesku, lelemude po portalima, taman toliko da ih vecina izbegava u sirokom luku. JA se pitam koja je poenta debate da li ce se Hrvati vise osecati kod kuce u rupi ili u lavoru? Dajte bre ljudi, urazumite se. Inace stadion ce ispuniti profesionalni Srbi iz Srpske i CG, kao po obicaju, i hvala im za to.

Marko

pre 10 godina

...hmmmm, ne bih znao dal se ovdje samo javljaju ovi pljuvaci vase repke ili je to razmisljanje vecine u Srbiji ali ja sam 100 % ubijedjen da ce stadion Crvene Zvezde ipak biti pun.

A zasto i ne bi bio...zanimljiva tekma za strance a o nasima i vasima i da ne govorim... koliko god da se neki od nas/vas pravili ludi da ih ne zanima... Sta je 50 hiljada za jedan grad kao sto je Beograd...doci ce normalni ljudi(vecina)...kao sto je bilo i u Zagrebu...Ovi vasi i nasi "zestoki" navijaci i onako nisu nikom potrebni...Ne sjecam se kad su nam nesto dobro donijeli

sportski pozdrav

Karaburac

pre 10 godina

Pa gde ce nece sigurno na onom pasnjaku zvanom jugoslovenska narodna armija!!!
(samork sila SLUsamrok, 8. jul 2013 15:51)
Jesi li ti nekada cuo za veliko slovo,zarez,tacku i td? To se zovu znakovi interpunkcije. Nije to vazno,vazno je da su te dobro nadojili mrznjom prema Partizanu.

BOJKOT

pre 10 godina

Utakmice reprezentacije treba bojkotovati sve dok se rukovodstvo FSS bezobzirno poigrava sa ugledom zemlje i nanosi nesagledivu štetu domaćem fudbalu.

Delija Kš

pre 10 godina

pa gde će drugde nego kod svojih pobratima na marakanu
(hrvati i zvezda jecaju za titom 1980, 08. jul 2013 16:53)
A kome Tudjman bio predsednik?Ko je osnovao pfc? (tito)

Dzeronimo

pre 10 godina

@luka laban.Ne lupaj molim te.Ne dolazimo jer necemo vise da podrzavamo ove mutivode iz fss-a kao ni ovu neznalicu od trenera koji nas konstantno ismeva.Dok je bio Radomir bilo je sve puno.Sad se nadam da ce biti prazno,ne zbog igraca koji to nisu zasluzili,vec zbog ovih sto nam unistavaju decenijama fudbal.Nema druge nego da istrajemo pa cak i na ovaj nacin protiv hrvata,za bolje sutra.

srbEUin

pre 10 godina

Da bismo zviždali i skandirali protiv Toleta i Mihe moramo znači još i da platimo ulaznice! Bolje onda bojkot tribina, uz blokadu stadiona dok ih ne smenimo.

Kol

pre 10 godina

@(kursula, 08. jul 2013 15:50)

Da dolazi bilo koja reprezentacija slozio bi se bojkot obavezno, ali hrvati su nam najveci rivali i ovakve utakmice padaju jednom u 10 godina tako da treba otici na utakmicu! Zamisli da Englezi iskuliraju svoju reprezentaciju kada im na Vembli dodje Nemacka!

Zipo

pre 10 godina

Samo nam skrnave stadion, pri tome mislim na nasu reprezentaciju, nebitno ko je na drugoj strani. Da nema paljevina koji ce da dodju samo da bi se primitivno ispraznili na tribinama protiv Hrvata, mogle bi 2 reprezentacije opusteno i u neki balon, samo oni i novinari.

Co'ek koji zeli biti deo bolje I lepse Srbije

pre 10 godina

Daće bog da bude prazna Marakana, da najzad slozno pokazemo da zelimo drugu, mladju,talentovaniju,dosledniju I povrh svega kvalitetniju moralnu I ljudsku garnituru u FSS.

Matić

pre 10 godina

Ako Vladimir Stojković ne dobije temperaturu pred utakmicu, biće zvižduka. Pitanje je i kako će selektor biti dočekan, možda napusti sve kao Bajević...

Vukovar

pre 10 godina

Dao bog srece da niko ne dodje na utakmicu,valjda bi se posle toga FSS sa svim sljamom oko njega zapitao...
(prezime, 8. jul 2013 16:04)
A KADA SE PROMENI FSS TI CES NAPRASNO DA ZAVOLIS SRBIJU.

CostaK

pre 10 godina

@ Nislija

E moj meraklijo...drzavni je interes da se Tole otera, mnogo vazniji od utakmice sa 'rvatima u vec prezaljenim kvalifikacijama...
Sto pre oteramno ove sa cela FSS pre cemo krenuti napred, ne ocekujemn nista spektakularno kada odu ali ovo je dno dna i gore ne moze!!!

BOJKOTOM DO CISTKE U FSS!!!!!

nećete u brazil

pre 10 godina

maracana, zubin potok, čair,
humska, kačkavaljska banja,
nama svejedno, protutnjat ćemo
srbijom i vratiti se u "lijepu
našu" sa tri boda.......

pera gušter

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)

Da te podsetim:

Kad je Mihajlović imenovan kao selektor vi Zvezdaši ste bili u transu i očekivali i obećavali svašta, a navijači Partizana su dosta kritično komentirali njegov dolazak. Sad Partizanovci vam se smeju a vi kukate na sva zvona i terate Mihu. Red je da baš vi dođete najmasovnije na mišiju rupu da ispratite vašu legendu jer on uskoro odlazi.

rondo

pre 10 godina

Prazna marakana pa da vidimo. Nije poenta koliko su dobri igraci, vec kako ih selektiraju i iz kojih razloga. Bicete vece patriote ako bojkotujete mec nego ako na njega odete. Ako bi Tole i Miha videli praznu Marakanu, mozda bi im dunulo. Kupite karte, i nemojte doci, da ne bi dosli 'profesionalne patriote'. Tako se podrzava repka, a ne kuknjavom.

zg slavac

pre 10 godina

Ne kapiram ove Hrvate koji bleje ovde na nashim portalima. E da za ovog iz lijepe njihove, Bok stari kak vam je bilo u juznoj africi??
(Sajsi-kudjo, 8. jul 2013 19:10)

Pa de si brate? Znaš šta je omjer 7/4 ? To ti je omjer hrvatskih i srpskih nastupa na SP/EP. Zanimljivo, to je i omjer broja stanovnika ali u srpsku korist. Šta bi tek bilo da nas ima jednako ili da je takav omjer u broju stanovnika u našu korist? Znam, ponižavajuće.

Sajsi-kudjo

pre 10 godina

Ne kapiram ove Hrvate koji bleje ovde na nashim portalima. E da za ovog iz lijepe njihove, Bok stari kak vam je bilo u juznoj africi??

Ivica Olic

pre 10 godina

Dakle, zvanicno pocela paljevina pred utakmicu. Za proslu su mediji palili oba naroda 5 mjeseci, za ovu samo dva.
Sve tri do kraja utakmice ce biti "radi reda" jer promjene na tabeli nece biti. Tako da ce ova povijesnoistorijskohistoirijska utakmice biti rezultatski nezanimljiva.

Revolt

pre 10 godina

Opet debata sa kockastima- tomo Zg, vidim da nisi prestao da izmisljas kao pre nekoliko meseci. Nije lopta presla gol-liniju vec je Suker u Bg pogodio stativu! Eventualno moze da se prica o vasem golu na Maksimiru, a koji moguce da je i bio. Pored te stative Sukera, bila je u Bg i jedna stativa za nas, a i Mihajlovic je glavom pogodio precku sopstvenog gola. Zg slavac, lako je vama da se plasirate kad ste imali smesne grupe i jos smesnije direktne rivale.

SRS

pre 10 godina

Nemoj da se brinete,vi ćete protiv RS-a popraviti stanje na fifa rang listi a može Miha da vam bude selektor svima,tako ćete daleko dogurati!Ali kad bolje razmislim vi i niste za nešto bolje.Brzo će doći vrijeme kad nećete imati sa kim da igrate nego sa RS(SANDŽAK I KOSOVO neće htjeti)!!!

susjed

pre 10 godina

Revolt @ pa tu kad mi trabunjamo o "coca-cola " listi vi se ismijavate.Kad si nosioc grupe ili u drugom sesiru normalno je da ce biti lakse preci grupu istina da smo imali proslu grupu smijesnu.Ali pogledaj ovu sad grupu sa belgijcima (ko je to jaci iz 2. sesira od njih) ili sami vi da ste igrali kako ste trebali igrat. Za SP 2010 izvucemo ponovno Engleze ;recimi koja je tada repka bila bolja(spremnija-odlucnija) od njih iz 2. sesira (pogotovo kad se uzme sve u obzir). Ovo EP budemo u grupi sa finalistima i odigramo na "egal" i fali nam gol -samo jedan gol za ic dalje kao X-puta u zavrsnicama EP i SP.

zg slavac: omjer 7/4

pre 10 godina

(Revolt, 9. jul 2013 13:32)
Kad je trebalo pomeli smo Italiju (pobjeda u gostima i x kod kuće) i otišli kao prvi u skupini na EP 96 gdje smo 3-0 tukli aktualne euro prvake Dansku. Kad smo dobili skupinu sa Rusijom i Engleskom opet smo kao prvi išli na EP 08 i tamo pobijedili Njemačku.

Jako je smiješno kad Srbi Hrvatima spominju lake protivnike. Vi ste uspjeli samo jednom Njemačku pobijediti.

Evo našeg niza u natjecateljskim utakmicama: Italija 2x, Njemačka 2x, Engleska 2x, Nizozemska

prijateljske: Italija, Argentina, Španjolska

Revolt

pre 10 godina

"Coca-Cola" lista je tragikomicna, i ja tvrdim da nije merodavna
gotovo ni po jednom kriterijumu oko kojeg bismo se ti i ja slozili.
Ja vam upravo pricam o tome da ste kao nosioci (ali i kao nenosioci) dobijali smesne protivnike, a kakva je vama ova sadasnja grupa, takva je valjda i nama tako da ti taj argument apsolutno u startu otpada, zar ne?
Nikada se ne spominju grupe u kojoj se nalazimo i jedni i drugi kad su ovakve stvari u pitanju jer to ultra pojacava relativnost argumentacije u diskusiji. Kad sam se u februaru i martu prepirao sa vama hvalio sam Bilica, a kudio Stimca kojeg ste vi branili neopravdano se pozivajuci na neku statistiku i procenat uspesnosti. Nisam mogao ni da sanjam da smo toliko razjedinjeni (iako sam sa nepune 23 godine bio u Nemackoj '06) i da su ovde AMATERIZAM i korupcija dostigli tacku kljucanja?! Pazite ovaj sastav: BRKIC (svi znamo da je indirektno ili direktno kriv za oba gola),
odbrana je bila ok, Tosic, RADOVANOVIC (jos je i odigrao korektno, ali za
jednog relativno anonimusa), Ignjovski (da imamo boljih od njega, imamo)
STEVANOVIC, Djuricic, SCEPOVIC. Gde su Vidic (moze valjda sa njim barem da se razgovara bez obzira sto su tu Bane, Neven i Matija Nastasic), Matic, Kuzmanovic (precesto ne igra), Ljajic, Jankovic, Sulejmani (dobro hajde povredjen, ali kad je spreman zna da bude mnogo opasan), Zigic, oba Lazovica, gde je Djurdjic i zasto taj decko ne ucestvuje aktivnije?!

Snagom argumenata protiv elemenata

pre 10 godina

SRS, promeni taj nadimak jer si presmesan i nemas nikakve veze sa njim, a
jos si smesniji ako zelis da koriscenjem tog nadimka isti podvrgnes ruglu
Elem, Srbija je ta koja nikad nece hteti da igra sa takozvanom samozvanom
samoproklamovanom drzavom Kosovo, a o Sandzaku da ni ne pricam. Jasno?!

Revolt

pre 10 godina

Zg slavac, a umesto koga je Danska otisla na Euro '92?:-) Znam vrlo dobro koga ste pobedili i sam cu da napisem koje su to vase pobede u takmicarskim utakmicama- Italija u tim kvalifikacijama i na SP '02,
Nemacka na SP '98 (3:0) i na EP '08, Englesku dva puta u kvalifikacijama
(drugi put na Vembliju kad vam to nista nije znacilo, a izbacili ste ih)
i Holandiju u borbi za trece mesto na SP '98. Skinuli ste skalp skoro svim jacim reprezentacijama osim Brazila i Francuske i ja to priznajem, ali sko dokazes ovde da ste imali jace protivnike u kvalifikacijama za SP i EP od nas iako to niste zasluzivali jer niste oduvek imali bolji rejting, ja vise nikad ovde necu komentarisati.

Crno (na) belo

pre 10 godina

Idemo redom. Kvalifikacije za EP '96- mi zbog nepravedno nametnutih sankcija nismo ucestvovali, vi ste KAO NOVI! imali grupu: Italija, ukrajina, Slovenija, Litvanija, Estonija. SP '98- mi Spanija, Ceska i Slovacka, vi Danska, Grcka, BiH i opet Slovenija. Za EP 2000 nam je bila zajednicka grupa; SP '02- mi Rusija, Svajcarska i Slovenija, vi Belgija, Skotska i Letonija (svi vasi za nijansu slabiji od nasih); EP '04- mi Italija, Finska i Vels, vi Bugarska, Belgija i Svedska, SP '06- mi Spanija, Belgija i BiH, vi opet Svedska, Bugarska i "uljez" Madjarska; EP '08- mi Portugal, Belgija, Poljska, vi Rusija, Engleska, Izrael (hajde da kazemo da je tek ovo ravnopravna trka jer je Portugal par godina pre toga pobedio Rusiju 7:1), SP '10- mi Francuska, Rumunija,
vi Engleska, ukrajina (opet niste imali iole tezu grupu), EP '12- mi Italija (gde ono rece da su igrali?), vi Grcka, Izrael, Letonija/Gruzija- sami izaberite ko vam je jaci od ta dva protivnika.

zg slavac

pre 10 godina

Ne vidim zašto je ova cola lista smješna. Molim neupucene da me sad zaobiđu sa Kolumbijom, Brazilom itd. Da, lista nije savršena, ponekad se provuće neka Norveška ali Hrvatska je u vrhu već 5-6 godina i to nemože biti statistička greška. Čisto usporedba Hrvatske i Srbije, mi imamo daleko bolji omjer poraza i pobjeda i satalno smo gore.

Nego i da usporedimo suparnike u kvalifikacijama, pretpostavljam da ste imali teže ali da vidimo kolika je to razlika. Hrvatska: Italija, Engleska, Engleska, Rusija, Švedska

Srbija: Italija, Španjolska, Portugal, dalje se ne sjećam.

CostaK

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...

Luka Laban

pre 10 godina

Zasto tamo? Srbijo, Novi Sad ti je pokazao da te voli i kad igras protiv Skotske, i protiv Velsa, i kad gubis i kad dobijas. Tamo su dosad samo zvizdali i kad se gubi, a Boga mi i kad se vodi nekim nasim igracima. A i tih 2 miliona Beogradjana ne mogu da napune stadion osim kad se igra protiv Francuske, Italije... nisu zasluzili reprezentaciju u svom gradu.
Al nema veze, dolaze tvoji Vojvodjani i u Beograd da navijaju! :)

nećete u brazil

pre 10 godina

maracana, zubin potok, čair,
humska, kačkavaljska banja,
nama svejedno, protutnjat ćemo
srbijom i vratiti se u "lijepu
našu" sa tri boda.......

Sajsi-kudjo

pre 10 godina

Ne kapiram ove Hrvate koji bleje ovde na nashim portalima. E da za ovog iz lijepe njihove, Bok stari kak vam je bilo u juznoj africi??

Kol

pre 10 godina

@(kursula, 08. jul 2013 15:50)

Da dolazi bilo koja reprezentacija slozio bi se bojkot obavezno, ali hrvati su nam najveci rivali i ovakve utakmice padaju jednom u 10 godina tako da treba otici na utakmicu! Zamisli da Englezi iskuliraju svoju reprezentaciju kada im na Vembli dodje Nemacka!

Delija Kš

pre 10 godina

pa gde će drugde nego kod svojih pobratima na marakanu
(hrvati i zvezda jecaju za titom 1980, 08. jul 2013 16:53)
A kome Tudjman bio predsednik?Ko je osnovao pfc? (tito)

Karaburac

pre 10 godina

Pa gde ce nece sigurno na onom pasnjaku zvanom jugoslovenska narodna armija!!!
(samork sila SLUsamrok, 8. jul 2013 15:51)
Jesi li ti nekada cuo za veliko slovo,zarez,tacku i td? To se zovu znakovi interpunkcije. Nije to vazno,vazno je da su te dobro nadojili mrznjom prema Partizanu.

Nislija

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)
Ovi sto stavljaju klupske ispred drzavnih interesa proglasiti izdajnicima i proterati iz Srbije!!!!

Jugosloven

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)

Izvini decko, a tvoji roditelji nisu Jugosloveni? Tvoj klub nije iz istog doba? Kada si ti rodjen? Dok je ista ta zemlja koju pljujes postojala nasi roditelji su ziveli kao carevi a tvoj klub je pravio najvece uspehe. Malo se samo zapitaj..

pera gušter

pre 10 godina

Prvi put bi mi bilo drago da Marakana bude prazna, bar Delije neka bojkotuju pa i nek dodje 2-3 hiljade jugoslovena koliko ih standardno ima i na JNA...
(CostaK, 8. jul 2013 15:45)

Da te podsetim:

Kad je Mihajlović imenovan kao selektor vi Zvezdaši ste bili u transu i očekivali i obećavali svašta, a navijači Partizana su dosta kritično komentirali njegov dolazak. Sad Partizanovci vam se smeju a vi kukate na sva zvona i terate Mihu. Red je da baš vi dođete najmasovnije na mišiju rupu da ispratite vašu legendu jer on uskoro odlazi.

Vukovar

pre 10 godina

Dao bog srece da niko ne dodje na utakmicu,valjda bi se posle toga FSS sa svim sljamom oko njega zapitao...
(prezime, 8. jul 2013 16:04)
A KADA SE PROMENI FSS TI CES NAPRASNO DA ZAVOLIS SRBIJU.

ZG TOM

pre 10 godina

1999. taman kada je HRV polako preuzimala inicijativu, a i Šukeru nije priznat gol (lopta je prešla gol liniju) nestalo je struje. Hm, namjerno ili slučajno ? Najljepše je to što su jugoslovenski igrači u onom mraku doslovce čuvali naše igrače, da neka budala ne iskoristi mrak na stadionu,za one koji ne znaju vaši igrači su stali uz svakog našeg igrača za svaki slučaj.

BOJKOT

pre 10 godina

Utakmice reprezentacije treba bojkotovati sve dok se rukovodstvo FSS bezobzirno poigrava sa ugledom zemlje i nanosi nesagledivu štetu domaćem fudbalu.

Dzeronimo

pre 10 godina

@luka laban.Ne lupaj molim te.Ne dolazimo jer necemo vise da podrzavamo ove mutivode iz fss-a kao ni ovu neznalicu od trenera koji nas konstantno ismeva.Dok je bio Radomir bilo je sve puno.Sad se nadam da ce biti prazno,ne zbog igraca koji to nisu zasluzili,vec zbog ovih sto nam unistavaju decenijama fudbal.Nema druge nego da istrajemo pa cak i na ovaj nacin protiv hrvata,za bolje sutra.

podseti me sta to bese fudbal

pre 10 godina

Umesto da napravimo spektakl, ovo ce biti jad i beda. Setite se samo petarde protiv Rumuna... Ta igra, taj zar i zelja za pobedom, atmosfera..... Unazadili su nas 300 godina!

Marko

pre 10 godina

...hmmmm, ne bih znao dal se ovdje samo javljaju ovi pljuvaci vase repke ili je to razmisljanje vecine u Srbiji ali ja sam 100 % ubijedjen da ce stadion Crvene Zvezde ipak biti pun.

A zasto i ne bi bio...zanimljiva tekma za strance a o nasima i vasima i da ne govorim... koliko god da se neki od nas/vas pravili ludi da ih ne zanima... Sta je 50 hiljada za jedan grad kao sto je Beograd...doci ce normalni ljudi(vecina)...kao sto je bilo i u Zagrebu...Ovi vasi i nasi "zestoki" navijaci i onako nisu nikom potrebni...Ne sjecam se kad su nam nesto dobro donijeli

sportski pozdrav

Labud

pre 10 godina

Sve je krenulo po zlu od kada deca umesto da se igraju u pesku, lelemude po portalima, taman toliko da ih vecina izbegava u sirokom luku. JA se pitam koja je poenta debate da li ce se Hrvati vise osecati kod kuce u rupi ili u lavoru? Dajte bre ljudi, urazumite se. Inace stadion ce ispuniti profesionalni Srbi iz Srpske i CG, kao po obicaju, i hvala im za to.

zg slavac

pre 10 godina

Ne kapiram ove Hrvate koji bleje ovde na nashim portalima. E da za ovog iz lijepe njihove, Bok stari kak vam je bilo u juznoj africi??
(Sajsi-kudjo, 8. jul 2013 19:10)

Pa de si brate? Znaš šta je omjer 7/4 ? To ti je omjer hrvatskih i srpskih nastupa na SP/EP. Zanimljivo, to je i omjer broja stanovnika ali u srpsku korist. Šta bi tek bilo da nas ima jednako ili da je takav omjer u broju stanovnika u našu korist? Znam, ponižavajuće.

Revolt

pre 10 godina

Opet debata sa kockastima- tomo Zg, vidim da nisi prestao da izmisljas kao pre nekoliko meseci. Nije lopta presla gol-liniju vec je Suker u Bg pogodio stativu! Eventualno moze da se prica o vasem golu na Maksimiru, a koji moguce da je i bio. Pored te stative Sukera, bila je u Bg i jedna stativa za nas, a i Mihajlovic je glavom pogodio precku sopstvenog gola. Zg slavac, lako je vama da se plasirate kad ste imali smesne grupe i jos smesnije direktne rivale.

srbEUin

pre 10 godina

Da bismo zviždali i skandirali protiv Toleta i Mihe moramo znači još i da platimo ulaznice! Bolje onda bojkot tribina, uz blokadu stadiona dok ih ne smenimo.

SRS

pre 10 godina

Nemoj da se brinete,vi ćete protiv RS-a popraviti stanje na fifa rang listi a može Miha da vam bude selektor svima,tako ćete daleko dogurati!Ali kad bolje razmislim vi i niste za nešto bolje.Brzo će doći vrijeme kad nećete imati sa kim da igrate nego sa RS(SANDŽAK I KOSOVO neće htjeti)!!!

Matić

pre 10 godina

Ako Vladimir Stojković ne dobije temperaturu pred utakmicu, biće zvižduka. Pitanje je i kako će selektor biti dočekan, možda napusti sve kao Bajević...

rondo

pre 10 godina

Prazna marakana pa da vidimo. Nije poenta koliko su dobri igraci, vec kako ih selektiraju i iz kojih razloga. Bicete vece patriote ako bojkotujete mec nego ako na njega odete. Ako bi Tole i Miha videli praznu Marakanu, mozda bi im dunulo. Kupite karte, i nemojte doci, da ne bi dosli 'profesionalne patriote'. Tako se podrzava repka, a ne kuknjavom.

Co'ek koji zeli biti deo bolje I lepse Srbije

pre 10 godina

Daće bog da bude prazna Marakana, da najzad slozno pokazemo da zelimo drugu, mladju,talentovaniju,dosledniju I povrh svega kvalitetniju moralnu I ljudsku garnituru u FSS.

zg slavac: omjer 7/4

pre 10 godina

(Revolt, 9. jul 2013 13:32)
Kad je trebalo pomeli smo Italiju (pobjeda u gostima i x kod kuće) i otišli kao prvi u skupini na EP 96 gdje smo 3-0 tukli aktualne euro prvake Dansku. Kad smo dobili skupinu sa Rusijom i Engleskom opet smo kao prvi išli na EP 08 i tamo pobijedili Njemačku.

Jako je smiješno kad Srbi Hrvatima spominju lake protivnike. Vi ste uspjeli samo jednom Njemačku pobijediti.

Evo našeg niza u natjecateljskim utakmicama: Italija 2x, Njemačka 2x, Engleska 2x, Nizozemska

prijateljske: Italija, Argentina, Španjolska

zg slavac

pre 10 godina

Ne vidim zašto je ova cola lista smješna. Molim neupucene da me sad zaobiđu sa Kolumbijom, Brazilom itd. Da, lista nije savršena, ponekad se provuće neka Norveška ali Hrvatska je u vrhu već 5-6 godina i to nemože biti statistička greška. Čisto usporedba Hrvatske i Srbije, mi imamo daleko bolji omjer poraza i pobjeda i satalno smo gore.

Nego i da usporedimo suparnike u kvalifikacijama, pretpostavljam da ste imali teže ali da vidimo kolika je to razlika. Hrvatska: Italija, Engleska, Engleska, Rusija, Švedska

Srbija: Italija, Španjolska, Portugal, dalje se ne sjećam.

Zipo

pre 10 godina

Samo nam skrnave stadion, pri tome mislim na nasu reprezentaciju, nebitno ko je na drugoj strani. Da nema paljevina koji ce da dodju samo da bi se primitivno ispraznili na tribinama protiv Hrvata, mogle bi 2 reprezentacije opusteno i u neki balon, samo oni i novinari.

CostaK

pre 10 godina

@ Nislija

E moj meraklijo...drzavni je interes da se Tole otera, mnogo vazniji od utakmice sa 'rvatima u vec prezaljenim kvalifikacijama...
Sto pre oteramno ove sa cela FSS pre cemo krenuti napred, ne ocekujemn nista spektakularno kada odu ali ovo je dno dna i gore ne moze!!!

BOJKOTOM DO CISTKE U FSS!!!!!

susjed

pre 10 godina

Revolt @ pa tu kad mi trabunjamo o "coca-cola " listi vi se ismijavate.Kad si nosioc grupe ili u drugom sesiru normalno je da ce biti lakse preci grupu istina da smo imali proslu grupu smijesnu.Ali pogledaj ovu sad grupu sa belgijcima (ko je to jaci iz 2. sesira od njih) ili sami vi da ste igrali kako ste trebali igrat. Za SP 2010 izvucemo ponovno Engleze ;recimi koja je tada repka bila bolja(spremnija-odlucnija) od njih iz 2. sesira (pogotovo kad se uzme sve u obzir). Ovo EP budemo u grupi sa finalistima i odigramo na "egal" i fali nam gol -samo jedan gol za ic dalje kao X-puta u zavrsnicama EP i SP.

Revolt

pre 10 godina

"Coca-Cola" lista je tragikomicna, i ja tvrdim da nije merodavna
gotovo ni po jednom kriterijumu oko kojeg bismo se ti i ja slozili.
Ja vam upravo pricam o tome da ste kao nosioci (ali i kao nenosioci) dobijali smesne protivnike, a kakva je vama ova sadasnja grupa, takva je valjda i nama tako da ti taj argument apsolutno u startu otpada, zar ne?
Nikada se ne spominju grupe u kojoj se nalazimo i jedni i drugi kad su ovakve stvari u pitanju jer to ultra pojacava relativnost argumentacije u diskusiji. Kad sam se u februaru i martu prepirao sa vama hvalio sam Bilica, a kudio Stimca kojeg ste vi branili neopravdano se pozivajuci na neku statistiku i procenat uspesnosti. Nisam mogao ni da sanjam da smo toliko razjedinjeni (iako sam sa nepune 23 godine bio u Nemackoj '06) i da su ovde AMATERIZAM i korupcija dostigli tacku kljucanja?! Pazite ovaj sastav: BRKIC (svi znamo da je indirektno ili direktno kriv za oba gola),
odbrana je bila ok, Tosic, RADOVANOVIC (jos je i odigrao korektno, ali za
jednog relativno anonimusa), Ignjovski (da imamo boljih od njega, imamo)
STEVANOVIC, Djuricic, SCEPOVIC. Gde su Vidic (moze valjda sa njim barem da se razgovara bez obzira sto su tu Bane, Neven i Matija Nastasic), Matic, Kuzmanovic (precesto ne igra), Ljajic, Jankovic, Sulejmani (dobro hajde povredjen, ali kad je spreman zna da bude mnogo opasan), Zigic, oba Lazovica, gde je Djurdjic i zasto taj decko ne ucestvuje aktivnije?!

Revolt

pre 10 godina

Zg slavac, a umesto koga je Danska otisla na Euro '92?:-) Znam vrlo dobro koga ste pobedili i sam cu da napisem koje su to vase pobede u takmicarskim utakmicama- Italija u tim kvalifikacijama i na SP '02,
Nemacka na SP '98 (3:0) i na EP '08, Englesku dva puta u kvalifikacijama
(drugi put na Vembliju kad vam to nista nije znacilo, a izbacili ste ih)
i Holandiju u borbi za trece mesto na SP '98. Skinuli ste skalp skoro svim jacim reprezentacijama osim Brazila i Francuske i ja to priznajem, ali sko dokazes ovde da ste imali jace protivnike u kvalifikacijama za SP i EP od nas iako to niste zasluzivali jer niste oduvek imali bolji rejting, ja vise nikad ovde necu komentarisati.

Crno (na) belo

pre 10 godina

Idemo redom. Kvalifikacije za EP '96- mi zbog nepravedno nametnutih sankcija nismo ucestvovali, vi ste KAO NOVI! imali grupu: Italija, ukrajina, Slovenija, Litvanija, Estonija. SP '98- mi Spanija, Ceska i Slovacka, vi Danska, Grcka, BiH i opet Slovenija. Za EP 2000 nam je bila zajednicka grupa; SP '02- mi Rusija, Svajcarska i Slovenija, vi Belgija, Skotska i Letonija (svi vasi za nijansu slabiji od nasih); EP '04- mi Italija, Finska i Vels, vi Bugarska, Belgija i Svedska, SP '06- mi Spanija, Belgija i BiH, vi opet Svedska, Bugarska i "uljez" Madjarska; EP '08- mi Portugal, Belgija, Poljska, vi Rusija, Engleska, Izrael (hajde da kazemo da je tek ovo ravnopravna trka jer je Portugal par godina pre toga pobedio Rusiju 7:1), SP '10- mi Francuska, Rumunija,
vi Engleska, ukrajina (opet niste imali iole tezu grupu), EP '12- mi Italija (gde ono rece da su igrali?), vi Grcka, Izrael, Letonija/Gruzija- sami izaberite ko vam je jaci od ta dva protivnika.

Ivica Olic

pre 10 godina

Dakle, zvanicno pocela paljevina pred utakmicu. Za proslu su mediji palili oba naroda 5 mjeseci, za ovu samo dva.
Sve tri do kraja utakmice ce biti "radi reda" jer promjene na tabeli nece biti. Tako da ce ova povijesnoistorijskohistoirijska utakmice biti rezultatski nezanimljiva.

Snagom argumenata protiv elemenata

pre 10 godina

SRS, promeni taj nadimak jer si presmesan i nemas nikakve veze sa njim, a
jos si smesniji ako zelis da koriscenjem tog nadimka isti podvrgnes ruglu
Elem, Srbija je ta koja nikad nece hteti da igra sa takozvanom samozvanom
samoproklamovanom drzavom Kosovo, a o Sandzaku da ni ne pricam. Jasno?!