Petak, 05.07.2013.

00:16

Đoko Šalić u Partizanu

Jedan od najtalentovanijih evropskih centara, Đoko Šalić, potpisao je ugovor sa Partizanom, rekao je njegov agent Aleksandar Rašković gostujući na SOS kanalu.

Izvor: B92

Ðoko Šaliæ u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

nesa

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=729450#k9978560
Simicu,koje taj koji je napravio izvestaj ?Samo se vrati 15 god. u nazad i vidi koje bio Voja Stojakovic koji je doveo Divca u Zvezdu za 1 milion za tri utakmice!

igor

pre 10 godina

ljudi shvatite ako hocete da budete bolji od partizana morate da uzmete igrace koji su prosli partizanovu skolu pogledajete vaterpolicte cist primer , znaci jurite Bogdanovica Milosavljevica itd drukcije nemoze dzaba ekstra pojacanja i sve ostalo nemoze se tako pa svake godine je cz imala bolji tim od partizan pa nista .., ako bi nekako uzeli Vujosevica zavrsili bi posao tako bi vam bilo najlakse on je vec radio u cz samo da coki odresi kesu.

vladica

pre 10 godina

@blokovi NBG: Udarila vrucina po blokovima,pa utice i na rezonovanje. A vreme KK Partizana nikako da prodje,vec dvanaest sezona.A sto se tice Marjanovica,tu je stih "I da dovedu O Nila,opet bi druga bila"...

frenky simao

pre 10 godina

@ Simic

Da li je neko video taj izveštaj i ko je sačinio taj famozni izveštaj...? Finansijski izveštaj je posao nezavisne revizije i onda je on validan...! Najlakše je sam sebi uraditi izveštaj i navesti u njemu šta hoćeš... Partizan je za razliku od CzvBgTelekom prijavljivao porez... Mi se ne plašimo, neka uđu revizori u klubove i neka provere poslovanje od perioda kada su u Partizan ušli Danilović i Divac a CzvBgTelekom redom vodili Žika Anđelković, Goran Vesić, braća Petrović, Vučićević, Drakulić i sada Čović i Andrej Vučić (rođeni brat Aleksandra Vučića)... Partizan je tek 2010. godine potpisao ugovore sa državnim firmama (NIS, mts, Komercijalna banka) i to zato što je ostvario neverovatan uspeh plasiravši se na f4 evrolige... Tada je i gradonačelnik Beograda Đilas počeo da nagrađuje klubove na osnovu njihovih uspeha, napravljena je tabela, obećana je i hala za treninge, potpisan je i ugovor koji do dana današnjeg nije realizovan...! I razlika je u tome što je KK Partizan državni klub dok CzvBgTelekom to nije, nije čak ni član SD Crvena zvezda...!

Pu, pu, pomeri se s' mesta

pre 10 godina

Bez ikakve namere da sa diletantima polemišem o kvalitetu centara, ranije sezone mi daju za pravo da i ovo prepustim vremenu kad se počne igrati košarka. Ovima što SVE osvajaju u julu, maštajući, kažem: Nije loše maštati, ali do 5 godina. Posle 12. nije preporučljivo jer ostavlja nesagledive posledice na psihu. Kompleksi su gotovo zanemarljiva epizoda prema patološkoj mržnji svega što se zove Partizan. Ne bilo vam primenjeno!

Milan

pre 10 godina

Mojim grobarima jedan link da uživaju, http://www.youtube.com/watch?v=QdYl_KZVNnY. Ja sam presrećan što sam navijač Partizana, svaki put kada pogledam ovaj film, ja se raspametim. A predlog za navijače KKCZV. Pošto bi vam sigurno bilo teško da pogledate ceo film, premotajte na 54 minut i poslušajte šta je izjavio Željko Obradović. Nama je to odavno poznato, a vi to ne želite i ne možete da prihvatite.

frenky simao

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
[link]
(krtica, 5. jul 2013 11:22)

Đoko Šalić je rezerva Nikoli Milutinovu (Partizan), a još je i godinu dana mlađi... Jedan od najtalentovanijih igrača 1995. godište, još uvek ima samo 17 godina, izabran je u najbolju petorku na turniru juniorske evrolige...! I naravno da ako postane igrač da će to biti zasluga Partizana i Duleta Vujoševića jer ponoviću dečko ima tek 17 godina...! Ne znači da će svaki talentovani igrač postati veliki seniorski igrač, primer je Bane Đekić, Miljenović i Anđušić nisu imali strpljenja i to je druga priča, ne mogu jednostavno svi da igraju, dođe do nagomilavanja igrača i uvek ima nezadovoljnih... Jednostavno, trener proceni koji igrač mu treba, kome će pružiti šansi i to je to...!

rax gravedigger

pre 10 godina

@Simic
Bolje pitaj politicare gde su pare poreskih obveznika, a ne da kritikujes uspesne! Da nije bilo tog Partizana, ne bi se narod toliko radovao uspesima i kluba i reprezentacije, niko ne bi cuo za Beograd i Srbiju (naravno i preko Djokovica), i ne bi tvoje dete igralo basket ispred zgrade, nego bi se drogiralo po haustorima! Malo vise postovanja, danas svako moze da kritikuje!

shomi

pre 10 godina

...tako mladi a vec reprezentativci, a vi fmp-dedice. ne javlja se odavno "odmoreni rakocevic", maca pojela jezik, neki komentar, bilo sta....il' si promijenio nick

Pera Zdera

pre 10 godina

U pa vi niste svesni, ovo dete će Bobi pregaziti...
Ne palite se grobari kada znate da od 18. juna nemate bolju postavu nego mi, vama odlaze nama dolaze evroligaši a vi se hvalite ovim klincem koji još nije ni punoletan...nije on Endru Bajnam to dobro znate...
(netsfan87, 5. jul 2013 11:42)

Marjanovic moze da bude odlican centar samo kod Vujosevica, kod svih drugih je samo neiskorisceni potencijal, kao sto su i Perovic i Vranjes.
Uostalom da je on takav evroligaski centar kao sto vi mislite ostao bi u CSK ili bi igrao u nekom evroligaskom klubu, a ne u izletniku u najacoj evropskoj ligi. On moze da odigra dobro samo protiv slabih ekipa, a ne i protiv ozbiljnih, osim ako ne igra kod strucnjaka za centre kao sto je Vujosevic.

Niko FMP ne moze da zabrani kako da se zove!

pre 10 godina

Милош Нинковић и дефинитивно на Маракани. Везиста је представљен на стадиону Црвене звезде као велико појачање. Задужио је дрес са бројем 33.
Милош Нинковић ће у овој сезони зарадити 280.000 евра. У случају да остане и у следећој, имаће 350.000.У уговору постоји клаузула да Нинковић може да иде без обештећења у случају да са финансијске стране не буде испоштован и не узме се титула.У супротном би могао са Маракaне за минимум 600.000 евра, а у случају веће суме играч и клуб ће делити по пола.Plata Milijasa 360 000 i Daude 280 000 sve receno.

zvezdan

pre 10 godina

Da sam kojim slucajem navijac zvezde a nisam bogu hvala nikada se ne bi usudio da komentarisem desavanja u kosarci jer bi me prosto bilo sramota.Zna se sta znaci ime Partizan u kosarci,zna se koliko je Partizan doneo uspeha srpskoj kosarci i koliko se poznatih kosarkasa afirmisalo bas u partizanu.Ne bi sada nabrajao da ne bi nekoga izostavio ali su njihova imena dobro poznata u kosarci.Zvezdasi spustite se na zemlju i ne likujte previse jer opet necete nista da napravite jer ste osudjeni da budete uvek iza najboljeg

Simic

pre 10 godina

Ja, poreski obveznik drzave Srbije cekam i dalje odgovor od celnika KK Partizan Mts na pitanje koliko je drzavnog i narodnog novca otislo u taj klub u protekloj deceniji. KKCZ je izasla sa izvestajem u javnost. Cemu ta tajna u Partizanu? Sta se to krije?

veliki strumf

pre 10 godina

Au ala se grobari napalili zbog klinca od 18 godina. Sa njim cete u Evroligu? Smehotres. U opasnoj ekipi igrao - Stars?! Tako ste se palili i za Besovica, Miljenovica itd. Za dve godine kad stasa i kad vas napusti, tuzice vas zbog stotina hiljada evra koje mu niste isplatili. Na sta ste spali: radujete se potpuno nepoznatom klincu kad vec ne mozete nikog drugog da dovedete. Blokada!

Veljko

pre 10 godina

Auuu,kakvu ekipu pravimo!
Salic i Milutinov centri,Cehovski i Marinkovic cetvorke (mada bilo bi bolje da uzmemo mitrovica fmp-u),Andric i Krstic krila,Bogdanovic I Dangubic bekovi i Vasa Micic i Djordjevic na pleju...

Novak

pre 10 godina

Očekivano, Đoko je vatreni grobar, kao i većina Sokočana. Ima još jedan vrhunski potencijal u Srpskoj, ime mu je Boriša Simanić, i samo čeka poziv Zvezde. Barsa i Kaha ga mole ide kod njih i vrše pritisak na njegove roditelje, ali ih sve "minira", jer ga samo interesuje Zvezda.

vlajzi

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine. (Nenad, 05. jul 2013 10:29)

Iz prve dve recenice se vidi da si navijac FMPa i da nemas pojma o sportu. Jedno je talengovan igrac a drugo formiran (napravljen) igrac.
Partizan je napravio sve te igrace zato sto bez Partizana oni nikad ne bi ni bili igraci, nego samo talenti.
Ali ti to ne kapiras, jel da?

privatan ste klub pod pomoci drzave

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nenad, 5. jul 2013 10:29)
Tipicna Coviceva i Dzajiceva propaganda dovesti talenta i formiranog igraca nije isto jer talenat ce igrati da se dokaze za manju platu ,a formiran igrac u najboljim godinama ce igrati za svoju egzistenciju i porodicu.Primer ovaj decko ce igrati za sicu dok to ne mogu da kazem za Milijasa,Marjanovica,Nelsona,Rakocevica,Savovic i na kraju vase najvece pojacanje Ninkovica.Mi ovde poredimo Milijas ima vecu platu nego Sale Ilic i Ninkovic ce imati najvecu platu kod vas jer je to igrac koji je igrao protiv Intera i Barselone ,a imao je ponude Viljareala i drugih evropskih klubova cujem dolazi vam igrac iz Turske gde su tradicionalno velike plate.Za kraj NIKO FMPu NE MOZE DA ZABRANI KAKO CE DA SE ZOVE!!!

Stvar domaćeg nevaspitanja

pre 10 godina

& (Aleksandar 81, 5. jul 2013 10:18)

Neznam zašto zvezdaši ne komentarišu Partizanove vesti, kao da se plaše, kao imaju komplekse, pa onda otegnu nešto od Kulina bana, što samo pokazuje da su pismeni ali da nemaju šta da kažu. Zaneme, izgube se i počnu da lude čak i zbog gramatičkih grešaka u koje svrstavaju i slovne greške. Skoro da ne koriste ni to što im admini puštaju ogavne uvrede i "duhovitosti" na uličnom nivou. Ili su ustvari lepo vaspitani pa znaju za meru. Ko će ga znati?

da, da, na njega mislim N.C.

pre 10 godina

E tako se gospodo draga doprinosi srpskoj kosarci, kad mladog igraca za kojeg se zna da ce biti u seniorskoj reprezentaciji, ubacite u tim koji s velikim ambicijama igra EL i kalite ga tu.. Ocigledno je onaj kojem su usta bila puno propadanja reprezentativne kosarke to radio samo zbog marketinga.. Svaka zemlja s vremena na vreme ima oscilacije, ali ne on je to ``propadanje`` morao da poveze sa pocetkom Partizanove dominacije..

BN

pre 10 godina

Oni Bobija Marijanovica za 1000…00 e a mi ovog naslednika Krstica/Pekovica za dz. E to je razlika izmedju Duleta i Covica.


uopste nije dosao dzabe vec je placen 100 000 eura sarajevskom sparsu a dosao je u partizan iako je imao ponudu od 150 000 i platu duplo vecu od jednog kluba .... doduse plata mu je veoma mala od 4000 eura mjesecno ...

The Joe

pre 10 godina

"Navijam" za Zvezdu, ali mi se više sviđaju potezi Partizanove uprave. Ipak imaju po meni bolju strategiju da dovode mlade, koje razvijaju i posle dobro prodaju. Čini mi se da ovi naši samo dovode, troše pare, al' su komšije opet ovaj put bile uspešnije. Ne znam koliko ovaj naš sistem finansijski može da opstane.

aleksandar

pre 10 godina

Sto se ovaj strucnjak "uzbudjava"po pitanju banana,i jos kaze da sudeci po komentaru imam 10-15 god.savet:nemoj da se "uzbudjavas".to skodi funkciji jetre.a sto se koeficijenta inteligencije,vidimo se u kviskoteci

netsfan87

pre 10 godina

U pa vi niste svesni, ovo dete će Bobi pregaziti...
Ne palite se grobari kada znate da od 18. juna nemate bolju postavu nego mi, vama odlaze nama dolaze evroligaši a vi se hvalite ovim klincem koji još nije ni punoletan...nije on Endru Bajnam to dobro znate...

krtica

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
http://www.prague2013.fiba.com/pages/eng/fe/13/fu19m/player/p/eid/9616/orderby//ot//pid/84967/rid//sid/9616/tid/96799/tid2//profile.html

max

pre 10 godina

xaxa jeste da je Bobi Marjanovic dobar momak,ali zbog ovih crvenih navijaca mi tako drago sto ce da vide koliko je limitiran...dizete ga u nebo kao da je Milicic,a zaboravljate kakva je smlata,polovinu od 10 skokova po utakmici je imao zato sto ne moze kos da pogodi a lopta mu se odbija u ruke. to protiv ozbiljnih ekipa nece ici.igru ledjima nema jer nikoga ne moze da ugura. a procenat suta za dva poena nije ni 60%! a Dzoni Milutinov i Djoka Salic reket dominacija!!!:)

Aleksandar RRR

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
[link]
(krtica, 5. jul 2013 11:22)

Vazno je da Rakocevic ima ucinak na tekucem SP, kao i Nelson, Savovic i sl...

blokovi NBG

pre 10 godina

Džabe vam ovaj moji sinovci...
Bobi i Katić će ga staviti u džep za poneti...
Džabe se nadate, gotovo je, vama je vreme prošlo i otkucano onog trentuka kada smo doveli Blažiča,Šilba,Marjanovića...evroligaška postava.
Daj nam Čovke onog Amera iz Budivelnika da bušimo ovu buraniju za 3...
Srećno sa ubeđivanjem Dinkića (ej od njega tražite pare...) trebaće vam novci...
Ipak ste vi državno (dete,projekat,tim...)

Miodrag

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Zvezda je koliko ja pratim kosarku(a moram priznati da mi je to osnovno zanimanje u zivotu) bila 5 puta jaca i u tek zavrsenoj sezoni. Mislite o tome.

black

pre 10 godina

Ovo je pravo pojacanje za buducnost!
Da li ovo znaci da Musli odlazi,ili...Kosta ne dolazi.
U svakom slucaju KKP ce opet biti dominantan pod kosem.
DV ce od njega napraviti novog Pekovica vec tokom ove godine.
I feel devotion!

AHA

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Prosle sezone ste bili 5 puta jaci kolko se secam pa ste brisali suzice...

ne brkaj loncice

pre 10 godina

Dalje, sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 16 miliona evra igra igrac koji je nekada bio najbolji strelac evro lige, ili igrac koji je bio 3 pik na NBA drfatu ili igrac koji je najbolji plej ABA lige?
(sale, 5. jul 2013 01:15)
Klub koji je duzan 16 miliona je zamrznut u stecajnom postupku, ne sme nigde da se takmici i ne sme da potpisuje ni sa kim bilo sta. Privatni klub Covica finansiran drzavnim parama moze da potpisuje sa kim hoce, posto su prilivi iz budzeta neiscrpljivi.

NekoIzMase

pre 10 godina

Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Kada Bogdanović posterizuje tog Bobija, kao Danilović onomad Sabonisa, pokrij se ćebetom i plači ... Kad se isplačeš, osokoljen dođi i ostavi neki komentar ... :)))

Nenad

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine.

Zeljko

pre 10 godina

Postoji vec fina analiza, na osnovu proslogodisnje juniorske EL.
http://www.draftexpress.com/profile/Doko-Salic-7120/

Moram reci da mi se najmanje svidja 2 assitencije na 37 izgubljenih lopti, ali sredice to Dule ;)

Aleksandar 81

pre 10 godina

@(Neograničen, 5. jul 2013 09:25)
neznam ni sto ti odgovaram za ovo posto nije uopste tema vesti, ali ajde. Dali si mozda video golove sa te ponistene utakmice protiv Zelje iako je tebi alibi sto je Zelja 11 bio to nema nikakve veze, jer golove koje je partizan dao tad ne bi primile ekipe iz opstinske lige, pritom Slavko Sajber je ponistio celo kolo a samo je partizan bojkotovao da odigra ponovo, e ti sad lepo pogledaj i onda ako si iole realan, shvatices da je utakmica bila cisto namestanje, i da vam je titula poklonjena par godina nakon toga za zelenim stolom

Ne sme drzava da pomaze privatnom klubu

pre 10 godina

Niko FMP ne moze da zabrani kako da se zove!
Možete li da objasnite šta Vi u stvari mislite kada pominjete projekat Partizana kao mini reprezentacije i šta takav projekat znači za žensku košarku u Srbiji,- Praksa je pokazala da je ovo dobar model. Konkretno za nas – takav model doveo nas je do 4. mesta u Evropi. Pre trideset godina kada je model takmičenja dopuštao češće treninge reprezentacije i duže pripreme moglo se raditi na drugačiji način. Danas uz regionalnu ligu, srpsku ligu, kup i evropsko takmičenje nije moguće okupiti sve igračice u državnom timu, recimo, na dve nedelje tokom sezone. Tako da je ovaj naš model jedini koji nam je priuštio dovoljno vremena da bar igračice koje ne igraju u inostranstvu budu duže na okupu i da radeći zajedno tokom cele sezone sakrijemo svoje nedostatke u odnosu na mnogo jače evropske reprezentacije, kao i da širimo značaj jedne homogene grupe ljudi što je, takođe, svako mogao da vidi na Evropskom prvenstvu. Šta je to što našim devojkama nedostaje sa čisto sportskog aspekta (tehnike, taktike, fizičkih karakteristika i sl.) da bi dostigle nivo na kom su reprezentacije Španije ili Francuske?
- Nedostaje im vreme i uslovi. Ništa više! Jako mi je žao što šira javnost nije imala prilike da vidi u Francuskoj ono što smo mi videle, pa bi tek onda znala da ceni naš rezultat na pravi način.
- SITUACIJA JE BILA DRAMATIČNA. SADA SITUACIJE NEMA!!!
http://partizan.net/srpski/?p=10298

ja

pre 10 godina

Ne razumem ove sto pricaju da mnogi nisu iz Partizanove skole...pa prvi tim Partizana jeste kao skola, zato i ima sve mlade igrace. Pekovic da nije dosao u Partizan verovatno nikad ne bi zavrsio u NBA. Isto i Vesely. A zamislite tek sta bi s Tepicem bilo...ne bi on nikad video inostranstvo....

NekoIzMase

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Čuli, ne čiuli, oni znaju da uzimamo titulu ...
Godinama unazad vi u ovo vreme uzimate titule, jurišate na krov Evrope, imate tim u rangu Lejkersa u najmanju ruku (a kod optimističnijih u rangu Majamija), ložite se kako ste mnogo jaki i kako će pred vama protivnici da padaju jedan za drugim ... Onda krene sezona, pa promenite trenera, pa otpustite nekog igrača, pa kukate na sudije i sudijsku organizaciju, i na kraju skarijete i tihujete neko vreme, dok ne krenu nova pojačanja ... I to je vaš sezonski ciklus, evo nekih 15ak poslednjihi godina ...

alzc

pre 10 godina

Mi krademo decu a odakle je njima došao Luka Mitrović? Inače u sastavu imaju sve amere a svojoj deci ne daju šansu. Imaju od 12 igrača 10 koji bi da šutnu i željni su lopte. Neće im biti 3 dovoljne po utakmici a da zlo bude veće niko od njih ne igra odbranu. Osvajaju titule dok se Gagi i Luča brčkaju a kada tamo u decembru počnu sujete da rade jer će svi samo za statistiku igrati onda počinje brod da tone, menja se trener i titula se osvaja sledeće sezone, tako smo već navikli. Opustite se dok imamo Duleta :)

Komša

pre 10 godina

... da li ce ikad osvanuti vest Partizan prikljucio prvom timu igraca iz SVOG omladinskog pogona? p.s. zar niste u blokadi?
(pixi 10, 5. jul 2013 07:28)
Da li si svestan koliko igrača odpadne u pionirskim,kadetskim i juniorskim selekcijama da bi se stvorio jedan košarkaš koji bi mogao da igra na nivou EL.
Partizan,Zvezda ili bilo koji klub u Srbiji bi morao da pokupuje bar 20-25 procenata dece kod nas,da ih ne daje nikom,da im pruža šansu da igraju takmičarske utakmice i da treniraju i da se nada da će u svakoj generaciji imati jednog ili dva igrača.To jednostavno nije moguće.
Pogledaj CZB.Raško,Bobi,Savović,Simonović,Radivojević.Da li su oni kojim slučajem ponikli u Crvenoj zvezdi ili prošli mladje selekcije FMP-a?
Naravno da nisu i ne bi bilo normalno da jesu.
To se retko dešavalo i kada smo bili država od 20 milioma stanovnika a kamoli sad kad smo šaka jada.

danilo

pre 10 godina

Na pitanje Tegija o ovom klincu, kaže Dule sa osmehom:
" Jako bih voleo da dodje u Partizan!"
A mi ćemo se osmehivati još godinama.
Tako je to u životu:
Neko suze roni dok su drugi šampioni...

CostaK

pre 10 godina

Ne brinite vi za Zvezdu, reprezentaciju i stvaranje igraca...zahvaljujuci vama i nismo mogli da kupujmo i otimamo mlade tako da smo morali da ih stvaramo i za vasu informaciju Zvezda je svetlosnim godinama ispred vas kada su u pitanju mladje kategorije a sada kada vise necete moci da nas cerupate kako stignete ne znam gde vi mislite doci do mladih i kvalitetnih igraca.

Nemanja

pre 10 godina

Dodje mi da povracam kad vidim prepucavanje delija i grobara, zaboga imate li bitnijih stvari u zivotu? Lik je dobar igrac, delija sam i srecan jer ce partizan imati vise sanse da uradi nesto. A dok pokazujete svoju nezrelost komentarima tipa "tim iz Zeleznika" i sl. nista postici necete, osim sto cete biti srecniji u vasem malom svetu. Jbte i Zvezda i Partizan igraju evroligu, treba svi zajedno da idemo i navijamo da se useru kad dodju na gostovanje a ne da glumimo maloumnike sa krajnje infantilnim komentarima i jedinim ciljem - uvrediti protivnicu stranu. Al stvarno...

Sasho

pre 10 godina

Dok neko placa i samo placa,u drugom dolaze sami da bi se razvijali,igrali,a zatim naplatili taj mukotrpan rad!Al znate gde,e to je magija u nekom drugom timu za nekoliko miliona dolara!

Neograničen

pre 10 godina

@Nemanja Vac8,
sinko, za razliku od propagande koja se prenosi sa kolena na koleno i igre gluvih telefona gde se izgubi po koja bitna činjenica ne ostavljam komentare, ali ću tebi odgovoriti za izrečene gluposti koje ti je neko loše i tendenciozno prepričao. Ovo je treću put u poslednjih 15 dana da čujem ovo za titule za zelenim stolom, kao da vas školuju i medijski obrazuju kako da pljunete. Na stranu, što ovo što si ti napisao nema ama baš nikakve veze sa vešću koju si komentarisao.
Kao neko ko je i tada pratio fudbal, za razliku od poluedukovanih pljuvača, sećemse o čemu si pisao. Pa da razjasnimo:
Partizan je u sezoni 1985/86. imao kolo pre kraja isto bodova kao i CZ, sa boljom gol razlikom. Posle utakmice sa Željom (11. na tabeli) i pobede i igre čiste kao suza (4:0), Partizan nije šampion (što je izborio na terenu)jer je tadašnji predsednik FSJ Slavko Šajber donosi istorijsku odluku odokativnom metodom da su "neke" utakmice nameštene. Ne te i te, neko mu se čini da se NEKE. Rezultati 5:5 i 5:3 na nekim utakmicama ili 4:0 za zvezdu u sred Sarajeva (a Sarajevo je prošlogodišnji šampion) nije bilo sumnjivo?!? Nema dovoljno karaktera za detaljno obrazlaganje i analiziranje, ali je sramota da ono što je Vaša sramota i pokušaj nameštanja, političke igre i pritiske, prebacujete na račun Partizana. Sramota. Slučaj Šajber je poznat, (edukuj se malo) i otegao se na sledeću sezonu, nije tajna, pitaj neke starije pa će ti se razjasniti.

frenky simao

pre 10 godina

Nastavlja se trend dovođenja izuzetno mladih i talentovanih igrača u Partizan... Znaju da je Partizan najbolja škola košarke i da će dobiti šansu da igraju evroligu i ABA ligu...! I Kosta Perović, Nikola Peković, Jan Veseli, Milenko Tepić su dolazili kao jako mladi u Partizan pa su ostvarili svoje snove, odlazili u najveće klubove u Evropi, NBA i zaradili veliki novac... Takav je slučaj i sa današnjom generacijom, znaju da im je Partizan najbolja odskočna daska za dalju karijeru, da će dobiti priliku da vrhunski rade i da igraju... Milutinov i Šalić su budućnost Partizana pod koševima, trebaće strpljenja naravno...!

ZoranJ

pre 10 godina

@Razanka Stip MKD

Koliko samo neistina i manipulacija na jednom mestu...
Ne znam samo da li je u pitanju neinformisanost ili zla namera, ili možda i jedno i drugo...
Neverovatno...
Pa u prvenstvima o kojima pričaš 1985/86. i 1986-87. Partizan je osvojio najviše bodova, i njemu su te titule pokušane na silu da budu oduzete za zelenim stolom. Nemam nameru da ovde objašnjavam slučaj Šajber, kad je jedan čovek odlučio da samo zato što mu je nešto bilo sumnjivo poništi celo poslednje kolo i još pritom izrekne kazne oduzimanje bodova praktično celoj ligi, bez ijednog materijalnog dokaza, što je Sud kasnije samo konstatovao.
Što se tiče 1999. godine, ne znam šta je trebalo tu da se uradi, čoveče pa bombe su padale po Srbiji, šokiran sam tvojim razmišljanjem!
Što se tiče podrške države i vojske Partizanu onako kako je ti opisuješ, ona je donekle postojala na samom početku, odmah posle rata kada su najbolji igrači morali da igraju u Partizanu, kasnije je teret vojnog i jugoslovenskog samo pravio probleme. Tu pre svega mislim na kvalitet rukovodećih ljudi i izbor igrača po nacionalnom ključu, ali ne samo to. Pa najveće uspehe Partizan počinje da ostvaruje tek pošto je počeo da se oslobađa vojnih uticaja. Ako si živeo u SFRJ onda bi trebalo da znaš da je bilo država=Tito, a njega fudbal uopšte nije zanimao, a ako je ikad nekoga simpatisao i pomogao im, onda je to Hajduk iz Splita.
Poređenje Danilovića i Simonovića je šlag na torti, zaista...

aleksandar

pre 10 godina

msm ok je to,al sta ce sa 4 centra.napisa jedan strucnjak.odgovor:do sad je diva primala 18 banana po mecu od partizana ne racunajuci bertansa,a sad ce 36,ne racunajuci bertansa,a u play off-u 45,racunajuci bertansa.

Ako Dule kaze...

pre 10 godina

Musli,Milutinov,Salic 5-ice
Lovergne,Gagic 4-ke
Trojke boga bitaj
Milosvljevic,Bogdanovic 2-ke
Westerman,Tepic? 1-ice

Znaci fakticki,treba nam bar tri igraca,od cega 2 trojke,gde ce jedna najverovatnije biti stranac,a druga klinac i plej ili Tepic posto je realno propao ili neki klinac, jer nemamo para.

Sve u svemu ja zadovoljan.Bice ovo tim sa lepom kosarkom za gledanje.

I BELIVE :)

Biga

pre 10 godina

Želim dečku sve najbolje, ali se bojim da ne prođe kao Miljenović, Čakarević, Anđušić, Ivan Marinković i mnogo drugih mladih igrača koji nisu uspeli u Partizanu, jer im nije data prava šansa.

vlajzi

pre 10 godina

Ovi gani kapiraju da neko mora da se rodi u svlačionici Partizana da bi bio partizanovo dete. A da mu je ćale Vujošević lično :-) (Liga šampiona, 05. jul 2013 01:59)

Hahahahahahahah!!!!

Goran

pre 10 godina

msm ok je to,al sta ce sa 4 centra.napisa jedan strucnjak.odgovor:do sad je diva primala 18 banana po mecu od partizana ne racunajuci bertansa,a sad ce 36,ne racunajuci bertansa,a u play off-u 45,racunajuci bertansa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aleksandar, 5. jul 2013 08:18)

Po ovom šta i kako je napisano, mislim da je je u pitanju dete 10 - 15 godina. Dete, kad porasteš, naučićeš da ne pišeš ovakve gluposti. Ali zato što si mali, sve ti je oprošteno. Ako je u pitanju neko stariji, onda je ovo jako tužna situacija. Ti si na intelektualnom nivou deteta od 10 godina.

Juzni Front VR

pre 10 godina

Za ovog lika sto kaze da smo miljenici "svih drzava" sledi odgovor...Koliko sam ja upoznat prvenstva iz 86 i 87 su na terenu pripala Partizanu, dodeljene zvezdi, i onda vracene Partizanu, sto je i normalno... Prvenstvo iz 99 se prekida zbog rata, Partizan sampion zato sto je u tom trenutku bio prvi na tabeli...

Deki

pre 10 godina

Stvarno ste neverovatni? Mi dugujemo 1,5 miliona i dovodimo već godinama decu od 18-20 godina čiji su ugovori mali,jer su mladi igrači.Onda ide mukotrpan posao da se od tih igrača napravi nešto i na kraju sezone takav tim kida!Vi dugujete 17 miliona,menjate ime,adrese,dovodite igrače koji su manje više vrhunski,koji imaju dobre ugovore i mi sada nešto polemišemo?Kako vas nije sramota?Dok ste imali mlade igrače bez stranaca,onda ste nas optuživali kako ne stvaramo igrače za reprezentaciju.Sada kada imamo nekoliko potencijala za Srbiju a vi ni jednog,vi ćutite?Kažete,niste čuli za njega,zato ste vi čuli za ovog koji je došao iz francuske lige kod vas?Da moj tim nije osvojio titulu od 1998 u košarci i titulu u fudbalu 6 godina,pa,mene bi bilo sramota da se uopšte upuštam u neku raspravu!Stvarno je ljudska psiha čudo jedno?

baki 1

pre 10 godina

(Миле, 5. jul 2013 04:12)
Mislim da si pogodio pravu metu. On je svakako dobar, ali je na klupskom nivou dosta postizao na osnovu fizicke domibacije. Vec na ovom prvenstvu u Pragu mu ne ude bas lako.
Sto se tice poredjenja malo je prrtenciozno porediti ga sa Pekovicem her po ponasanju i karakteru mnogo vise lici na Raduljicu.
A sto se tice toga ko ga je nagovorio da igra za Srbiju prica je krajnje neozbiljna. Decko ja sa Sokoca na Romaniji gde NE POSTOJI drugo opredeljenje osim Srbije, tako da njega i njegovu porodicu zaista niko nije morao nigde da nagovara i usmerava. Romanijci znaju koja je njihova otadzbina.

KODAR78

pre 10 godina

@ Razanka
Pa ovo je strasno. Koja tebe muka, muci u zivotu. Mora se pod hitno nesto preduzeti, inace ce biti kasno ako vec i nije. Sve u svemu, moja podrska za sto uspesnije ozdravljenje, iz Beograda-Srbija.

Миле

pre 10 godina

Оно што одмах пада у очи било коме који се имало разуме у кошарку је веома слаб одраз који Ђоко има (присјетимо се Растка Цветковића), већину постигнутих кошева је дао једва се одлепивши од паркета. У тим лигама и узрасту наравно да је могао доминирати са својом висином, а ли биће друга прича у такмичењима у којима има намеру играти.

Natalija

pre 10 godina

Š'a je bilo komšije panika a? Niste čuli za klinca,ala pa vi ste pravi stručnjaci postali za košarku i to sam za god dana..pa vi do neki dan ni za evroligu niste bili čuli..čar koju ima Partizan je ta da se ovom NAŠEM detetu ukaže prilika da postane pravi igrač i time da i NAŠA rerprezentcija ojača..a ne kao vi bum pojačanje amerikanac..lako je tako,aj probajte vi da napravite igrače ko što to radi Partizan..od "neznanca" do nba igrača..mi smo drage komšije INSTITVCIJA,a ne čović parada :) a za pare,vaš fk b je u -60 milki pa dovodi pojačanja :) mislite mal o tome piliäi moji ;)

Razanka Stip MKD

pre 10 godina

Prvi put u istoriji Zvezda ima zvaničnu i sa svih nivoa podršku države u njenoj istoriji za razliku od Partizana koji je globalni miljenik države faktički od kada postoji.Kada je bila stara Jugoslavija Partizan je imao i sam negovao imidž Jugoslovenskog kluba, a Zvezda srpskog kluba. Kao takav Partizan je ,i zahvaljujući JNA, uvek imao povlastice u odnosu na Zvezdu. Zvezda je iza sebe imala srpski DB, ali to je bilo smešno u poređenju sa JNA, tj. sa kompletnom državnom podrškom. Partizan u fudbalu recimo računa da ima isti broj titula kao i Zvezda, a niko ne pominje 1986, 1987 i 1999 godinu. Tih godina je Partizan bio prvak tako što je stvar odlučena van terena tj. odluku posle niza skandala je donela niko drugi do država. To su jedine titule u istoriji fudbala na ovim prostorima koje su oduzimane nekim klubovima pa potom nekom dodeljivane. A što se tiče 1999, poslednja trećina nije odigrana, a Partizan je imao 2 boda više i tako se završila liga. Toliko o afirmativnim mogućnostima i medijskom zataškavanju, tj. namernom prećutkivanju veoma važnih događaja iz istorije srpskog sporta. Što se Danilovića tiče on je bivši košarkaški as, ali daleko manji nego recimo Duci Simonović.Danilović je takođe i siledžija...@Nemanja Vac8............,Dejane Andjus ti li si?

Mirko

pre 10 godina

Mislim da je pametno od Vizure/Igokee/Mts što ga je doveo, u njihovom je stilu, još je mlad, a i nema neku konkurenciju i moći će da se kali, i naravno da Vizura nema svoju školu pa moraju da uzimaju klince sa strane, a to se izgleda više isplati. Naravno posle će da kažu da je njihov igrač, da je tu ponikao, što je dakako smešno, jer takvih ima na prstima jedne ruke da se nabroje.

Kod nas ne bi imao nikakvu minutažu pored Raška i Bobija a i Milutinović je bolji, tako da, samo napred, biće on za koju godinu dobar jer od SLEDEĆE SEZONE nema ništa, ali neke tamo hoće. Verovatno i kinta nije velika, da ne kažem džabe, jer je račun kao "blokiran" Ali mora "čovek" nekako da se snalazi, šta je tu je. Ja sigurno nisam od onih koji likuju zbog toga i tu sam mislim fer, iako mnogi odavde, koji se javljaju na našim vestima nisu. Zato smatram da su MALI kao ljudi.

NewWave

pre 10 godina

Dobro je, dečko je perspektivan i verovatno je cena simbolična, u skladu sa KK Mali Budžet. Podržavam.
Jes da će posle da pričaju kako je tu ponikao, ali ako bude ko Peković, neka, ako bude ko neki drugi - neka hvala. Doduše od njega imaju vajde samo Crnogorci.

Peca

pre 10 godina

Neverovatno, odusevljen sam, osvajamo EL lagano sa Milutinovim i ovim novim Pekovice, nisam cuo za njega, ali vidim po komentarima kakvo je pojacanje. U Aba ligi ubedljivo prvi, neverovatan NBA centar.

Samo polako, bez trzanja, posle vam treba secer i voda kad ukapirate neke stvari...

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Bas kao sto su nas i ove godine i Bobi i Rasko pojeli, sve sa po -30... Ajde bre, ne palite se, doveli ste Marjanovica, koji je realno jedino protiv vas nesto igrao i mislite da ste mnogo jaci nego prosle godine... Opet cete na tezi nacin ukapirati koliko ste u zabludi... Realno, ove godine jedini kvalitet plus vam je Jaka Blazic... Bobi je takav, kakav je, jednostavno bezopasan ako znas kako da igras protiv njega, a sto se tice tetoviranih crnaca, takvi se po Evropi prodaju na kilo i ima ih svaki prosecan tim... Videcemo sta cete jos da dovedete, ali ovo vam je malo da bi dobijali Partizan, naravno ako se nama ekipa ne raspadne i ostanemo u sastavu od prosle sezone... Videcemo, Gagic i Musli su za godinu stariji, sto je za kosarkasa izuzetno bitno, naravno, ako nema godina kao Rasko Katic... Oni mogu biti samo bolji nego prosle sezone, Katic tesko da moze da ponovi sezonu kao proslu... Sa jednom dobrom trojkom, opet nam necete ni u petnaest uci... Samo lagano, jos mesec dva i vasa dominacija se zavrsava, uvek tu negde septembra...

vorda

pre 10 godina

ja takodje nisam cuo za ALEKSU MARICA kad je dolazio u Partizan !!!!!!!!PS. Koliko god je fmp jak, Partizan bice jos jaci!!! Najbitnije je da kosarka ozivi !!

Slaviša

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Druže, vaš problem je što košarku pratite godinu dana. Evo, ovaj "anonimus" je toliko nebitan kada '95 god a igra za selekciju '94. Možeš misliti. Mijatović lud načisto (ne Peđa što je pogodio prečku, nego Dejan, trener U19).
Opusti se ti, likuj nad imenima raznih NBA igrača, i ostalih "potrošenih". Na sreću Srbije, dobio si da gledaš Evroligu u Pioniru, jer verovatno Železnik ne ispunjava zahteve, idi kao pravi Delija navijaj za giganta iz predgrađa, a nas pusti da budemo autsajderi, da niko ne priča o nama do početka sezone, onda kada izgubimo dve utakmice da je došao kraj, i na kraju ćeš opet praviti pauzu sa pisanjem do početka nove sezone, jer sumnjam da će ti lepo biti kada Gagi podigne sva tri trofeja.
Živ bio!

NemanjaNS

pre 10 godina

Za sve koji nisu culi za njega mogu reci da smo doveli buduceg reprezentativnog centra Srbije. On i Milutinov su sigurno ogromne nade nase kosarke i uz Ristica iz Zvezde cini trojac najtalentovanijih centara koje ova zemlja ima u te dve generacije (igraci rodjeni 1994. i 1995.) Salic je ove sezone ucestvovao na finalnom juniorskom turniru EL i bio izabran u idealnu petorku. Na kvalificionom turniru u Rimu je bio sjajan, proglasen za MVP-a turnira, sa prosekom od 21,8 poen i 10,5 skokova. Covek ima super ledjnu tehniku, fizicki je dominantan, ima odlican desni horog i veliki je zalog za buducnost.
Mislim da je ovo signal da ce Musli i Gagic otici iz tima i da ce se dovesti igrac koji ce moci igrati 30 minuta po mecu, a da ce Milutinov i Salic deliti ostatak.

NemanjaVac8

pre 10 godina

B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno neve Vucic da Vas grdi .
(marko, 5. jul 2013 01:08)
...
Prvi put u istoriji Zvezda ima zvaničnu i sa svih nivoa podršku države u njenoj istoriji za razliku od Partizana koji je globalni miljenik države faktički od kada postoji.Kada je bila stara Jugoslavija Partizan je imao i sam negovao imidž Jugoslovenskog kluba, a Zvezda srpskog kluba. Kao takav Partizan je ,i zahvaljujući JNA, uvek imao povlastice u odnosu na Zvezdu. Zvezda je iza sebe imala srpski DB, ali to je bilo smešno u poređenju sa JNA, tj. sa kompletnom državnom podrškom. Partizan u fudbalu recimo računa da ima isti broj titula kao i Zvezda, a niko ne pominje 1986, 1987 i 1999 godinu. Tih godina je Partizan bio prvak tako što je stvar odlučena van terena tj. odluku posle niza skandala je donela niko drugi do država. To su jedine titule u istoriji fudbala na ovim prostorima koje su oduzimane nekim klubovima pa potom nekom dodeljivane. A što se tiče 1999, poslednja trećina nije odigrana, a Partizan je imao 2 boda više i tako se završila liga. Toliko o afirmativnim mogućnostima i medijskom zataškavanju, tj. namernom prećutkivanju veoma važnih događaja iz istorije srpskog sporta. Što se Danilovića tiče on je bivši košarkaški as, ali daleko manji nego recimo Duci Simonović.Danilović je takođe i siledžija.

strasno

pre 10 godina

Znaci potencijalni reprezentativac Crne Gore ....

E dule dule, sta napravi od nase kosarke >:(
(Rajko, 5. jul 2013 01:23)

e sapke znas ti da citas reprezentatizac SRBIJE!!!

pera

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

I prosle sezone ste bili jaci 10 puta ( po Vama) kao i prethodnih 12 godina... uuuuu 2 bombe... jaoo ne, ne... opet ce zvezda telekom stvoriti dream team.. dobice nas prvi derbi, mozda drugi.. kako da izgubimo ta dva najvaznija gradska derbija..

Voracek

pre 10 godina

Razlika je u tome sto mi imamo najperspektivnije centre, koji nemaju ni dvadeset godina, a vi imate Katica koji moze da odigra jos koju sezonu, i Marjanovica koji je limitiran, njemu je FMP vrhunac karijere. Mi imamo doktore kada je skauting u pitanju za razliku od kluba iz Zeleznika.

sta reci

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...

Dzi

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.

Saša

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

Nažalost nisi dobro informisan, klinac je jako perspektivan. Obzirom da ove godine puni 18, kao i na njegovu visinu, dečko ima sjajnu motoriku. To je lako uočljivo. Uz dobar rad, mislim da će se za maks godinu dana izboriti za jako dobru minutažu u Partizanu. Posle Pekmena definitivno najtalentovaniji centar koji je došao u Partizan. Moje mišljenje barem...

realno

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.

NekoizMase

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Puni ste tih bombi, a najjace pucaju negde u maju, pred kraj sezone ...


Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

Nije bas pametno hvaliti se svojim neznanjem ... Mada, erovatno si cuo za svetskog megagiga cara Silba ...

Liga šampiona

pre 10 godina

Ovi gani kapiraju da neko mora da se rodi u svlačionici Partizana da bi bio partizanovo dete. A da mu je ćale Vujošević lično :-)

jodd

pre 10 godina

kakve se sve nebuloze ovde pisu...Djoko Salic je mladi reprezentativac Srbije i jedan od najtalentovanijih centara u svom uzrastu tj i nesto starijem...tako da ne, nece biti reprezentativac CG i da, svi Grobari pa i drugi su naravno culi za njega...ne V Dragicevic je jako skup igrac i nema nikakve sanse da dodje u KKP...ne, Salic nije pojacanje za EL nego ulog za buducnost...i ne, KKP nije morao nista da plati za njega ili nesto skromno jer mu je ovo prvi profi ugovor a nije igrac iz Srbije pa to pravilo odstete ne vredi...

marko

pre 10 godina

B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno neve Vucic da Vas grdi .

sale

pre 10 godina

Odakle pare bre!? :D
(eee, 5. jul 2013 01:06)
Odakle pare? kmeeee
(Nenad-SRB, 5. jul 2013 01:06

Sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 1.5 miliona evra igra igrac od 17 godina, koji potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor...

Dalje, sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 16 miliona evra igra igrac koji je nekada bio najbolji strelac evro lige, ili igrac koji je bio 3 pik na NBA drfatu ili igrac koji je najbolji plej ABA lige?

Institucija

pre 10 godina

Tako se to radi. Sledece sezone ne verujem da ce imati neku minutazu, mozda nece biti ni u rosteru. Ali kroz dve sezone mogao bi da bude starter. Ima veliki potencijal.
Jos nek' nam FMP posalje ovog Mitrovica. Posto njih reprezentacija ocigledno ne zanima. Imaju Savovica i Simonovica i oce da dovode jos jednu cetvorku. Mitrovic bi kod nas odmah imao 5 do 15 minuta u Evroligi. Bio bi backup Lovernju.

Marko lazov

pre 10 godina

@ marko
"B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno nece Vucic da Vas grdi."

Veceras kod Tegija‚ menadzer Raskovic rece da je vlasnik Sparsa iz Sarajeva inace Musliman taj koji je ubedio momka Srbin da uzme srpsko drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Toliko o zaslugama Sase Danilovica.

ja

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

svaka cast , eto toliko o tvom poznavanju kosarke (godinu dana je malo da se nauci bilo st au zivotu )najbolji centar u reprezentaciji Srbije U 19 ....sedi 1 , tj ajd sad na spavanje i sanjaj opet titulu , mozda je dosanjate za 5-10 godina ....ali mozda

zona pres

pre 10 godina

Odlican kosarkas, svako ko ga je bar jednom gledao mogao je videti o kakvom se potencijalu radi. Nastupa za reperzenaciju Srbije U19, koja ce proci u polufinale(dobiti hurvate) , nadam se da ce RTS obezbediti prenos završnice, jer momci igraju dobro.

old school

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu. Ovaj decko je nevidjeni potencijal, i drago mi je sto je dosao u Partizan. Jer Dule zaista zna sa centrima kao malo koji drugi trener (iako smatram da je potpuna suprotnost sa bekovima). Nevidjen osecaj za kos i kretnju, a pritom je vec sada dovoljno snazan. On i mali Ristic, koji je prosle sezone jos igrao odlicno u KLS-u za FMP, mogu da budu spas nase kosarke na poziciji 5, ukoliko se dobro razviju. Jer budimo realni, dominantnog centra nismo imali vec 15 godina, a Musli sa svojim napucavanjem table to sigurno nece biti.

zvezdaš

pre 10 godina

Svaka čast na ovom pojačanju,nije ništa manji potencijal od Pekovića ruku na srce sviđa mi se Partizanov odabir mladih igrača dok moja Zvezda izgleda nema dobar skauting i ono što je valjalo otera(Nedović,Milutinović,Gagić verovatno i Cvetković).

bertans!

pre 10 godina

i nastavlja se tradicionalna dominacija partizana na pozicijama 4 i 5, ovaj mali i milutinov će eksplodirati kao i žofri, milosavljević sa distance,BERTA ČEKAMO TE U TOP16!!

marko

pre 10 godina

B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno neve Vucic da Vas grdi .

Slaviša

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Druže, vaš problem je što košarku pratite godinu dana. Evo, ovaj "anonimus" je toliko nebitan kada '95 god a igra za selekciju '94. Možeš misliti. Mijatović lud načisto (ne Peđa što je pogodio prečku, nego Dejan, trener U19).
Opusti se ti, likuj nad imenima raznih NBA igrača, i ostalih "potrošenih". Na sreću Srbije, dobio si da gledaš Evroligu u Pioniru, jer verovatno Železnik ne ispunjava zahteve, idi kao pravi Delija navijaj za giganta iz predgrađa, a nas pusti da budemo autsajderi, da niko ne priča o nama do početka sezone, onda kada izgubimo dve utakmice da je došao kraj, i na kraju ćeš opet praviti pauzu sa pisanjem do početka nove sezone, jer sumnjam da će ti lepo biti kada Gagi podigne sva tri trofeja.
Živ bio!

sale

pre 10 godina

Odakle pare bre!? :D
(eee, 5. jul 2013 01:06)
Odakle pare? kmeeee
(Nenad-SRB, 5. jul 2013 01:06

Sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 1.5 miliona evra igra igrac od 17 godina, koji potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor...

Dalje, sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 16 miliona evra igra igrac koji je nekada bio najbolji strelac evro lige, ili igrac koji je bio 3 pik na NBA drfatu ili igrac koji je najbolji plej ABA lige?

zona pres

pre 10 godina

Odlican kosarkas, svako ko ga je bar jednom gledao mogao je videti o kakvom se potencijalu radi. Nastupa za reperzenaciju Srbije U19, koja ce proci u polufinale(dobiti hurvate) , nadam se da ce RTS obezbediti prenos završnice, jer momci igraju dobro.

ja

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

svaka cast , eto toliko o tvom poznavanju kosarke (godinu dana je malo da se nauci bilo st au zivotu )najbolji centar u reprezentaciji Srbije U 19 ....sedi 1 , tj ajd sad na spavanje i sanjaj opet titulu , mozda je dosanjate za 5-10 godina ....ali mozda

Deki

pre 10 godina

Stvarno ste neverovatni? Mi dugujemo 1,5 miliona i dovodimo već godinama decu od 18-20 godina čiji su ugovori mali,jer su mladi igrači.Onda ide mukotrpan posao da se od tih igrača napravi nešto i na kraju sezone takav tim kida!Vi dugujete 17 miliona,menjate ime,adrese,dovodite igrače koji su manje više vrhunski,koji imaju dobre ugovore i mi sada nešto polemišemo?Kako vas nije sramota?Dok ste imali mlade igrače bez stranaca,onda ste nas optuživali kako ne stvaramo igrače za reprezentaciju.Sada kada imamo nekoliko potencijala za Srbiju a vi ni jednog,vi ćutite?Kažete,niste čuli za njega,zato ste vi čuli za ovog koji je došao iz francuske lige kod vas?Da moj tim nije osvojio titulu od 1998 u košarci i titulu u fudbalu 6 godina,pa,mene bi bilo sramota da se uopšte upuštam u neku raspravu!Stvarno je ljudska psiha čudo jedno?

bertans!

pre 10 godina

i nastavlja se tradicionalna dominacija partizana na pozicijama 4 i 5, ovaj mali i milutinov će eksplodirati kao i žofri, milosavljević sa distance,BERTA ČEKAMO TE U TOP16!!

Liga šampiona

pre 10 godina

Ovi gani kapiraju da neko mora da se rodi u svlačionici Partizana da bi bio partizanovo dete. A da mu je ćale Vujošević lično :-)

zvezdaš

pre 10 godina

Svaka čast na ovom pojačanju,nije ništa manji potencijal od Pekovića ruku na srce sviđa mi se Partizanov odabir mladih igrača dok moja Zvezda izgleda nema dobar skauting i ono što je valjalo otera(Nedović,Milutinović,Gagić verovatno i Cvetković).

Natalija

pre 10 godina

Š'a je bilo komšije panika a? Niste čuli za klinca,ala pa vi ste pravi stručnjaci postali za košarku i to sam za god dana..pa vi do neki dan ni za evroligu niste bili čuli..čar koju ima Partizan je ta da se ovom NAŠEM detetu ukaže prilika da postane pravi igrač i time da i NAŠA rerprezentcija ojača..a ne kao vi bum pojačanje amerikanac..lako je tako,aj probajte vi da napravite igrače ko što to radi Partizan..od "neznanca" do nba igrača..mi smo drage komšije INSTITVCIJA,a ne čović parada :) a za pare,vaš fk b je u -60 milki pa dovodi pojačanja :) mislite mal o tome piliäi moji ;)

pera

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

I prosle sezone ste bili jaci 10 puta ( po Vama) kao i prethodnih 12 godina... uuuuu 2 bombe... jaoo ne, ne... opet ce zvezda telekom stvoriti dream team.. dobice nas prvi derbi, mozda drugi.. kako da izgubimo ta dva najvaznija gradska derbija..

vorda

pre 10 godina

ja takodje nisam cuo za ALEKSU MARICA kad je dolazio u Partizan !!!!!!!!PS. Koliko god je fmp jak, Partizan bice jos jaci!!! Najbitnije je da kosarka ozivi !!

Samo polako, bez trzanja, posle vam treba secer i voda kad ukapirate neke stvari...

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Bas kao sto su nas i ove godine i Bobi i Rasko pojeli, sve sa po -30... Ajde bre, ne palite se, doveli ste Marjanovica, koji je realno jedino protiv vas nesto igrao i mislite da ste mnogo jaci nego prosle godine... Opet cete na tezi nacin ukapirati koliko ste u zabludi... Realno, ove godine jedini kvalitet plus vam je Jaka Blazic... Bobi je takav, kakav je, jednostavno bezopasan ako znas kako da igras protiv njega, a sto se tice tetoviranih crnaca, takvi se po Evropi prodaju na kilo i ima ih svaki prosecan tim... Videcemo sta cete jos da dovedete, ali ovo vam je malo da bi dobijali Partizan, naravno ako se nama ekipa ne raspadne i ostanemo u sastavu od prosle sezone... Videcemo, Gagic i Musli su za godinu stariji, sto je za kosarkasa izuzetno bitno, naravno, ako nema godina kao Rasko Katic... Oni mogu biti samo bolji nego prosle sezone, Katic tesko da moze da ponovi sezonu kao proslu... Sa jednom dobrom trojkom, opet nam necete ni u petnaest uci... Samo lagano, jos mesec dva i vasa dominacija se zavrsava, uvek tu negde septembra...

strasno

pre 10 godina

Znaci potencijalni reprezentativac Crne Gore ....

E dule dule, sta napravi od nase kosarke >:(
(Rajko, 5. jul 2013 01:23)

e sapke znas ti da citas reprezentatizac SRBIJE!!!

vlajzi

pre 10 godina

Ovi gani kapiraju da neko mora da se rodi u svlačionici Partizana da bi bio partizanovo dete. A da mu je ćale Vujošević lično :-) (Liga šampiona, 05. jul 2013 01:59)

Hahahahahahahah!!!!

Voracek

pre 10 godina

Razlika je u tome sto mi imamo najperspektivnije centre, koji nemaju ni dvadeset godina, a vi imate Katica koji moze da odigra jos koju sezonu, i Marjanovica koji je limitiran, njemu je FMP vrhunac karijere. Mi imamo doktore kada je skauting u pitanju za razliku od kluba iz Zeleznika.

old school

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu. Ovaj decko je nevidjeni potencijal, i drago mi je sto je dosao u Partizan. Jer Dule zaista zna sa centrima kao malo koji drugi trener (iako smatram da je potpuna suprotnost sa bekovima). Nevidjen osecaj za kos i kretnju, a pritom je vec sada dovoljno snazan. On i mali Ristic, koji je prosle sezone jos igrao odlicno u KLS-u za FMP, mogu da budu spas nase kosarke na poziciji 5, ukoliko se dobro razviju. Jer budimo realni, dominantnog centra nismo imali vec 15 godina, a Musli sa svojim napucavanjem table to sigurno nece biti.

NekoizMase

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Puni ste tih bombi, a najjace pucaju negde u maju, pred kraj sezone ...


Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

Nije bas pametno hvaliti se svojim neznanjem ... Mada, erovatno si cuo za svetskog megagiga cara Silba ...

Institucija

pre 10 godina

Tako se to radi. Sledece sezone ne verujem da ce imati neku minutazu, mozda nece biti ni u rosteru. Ali kroz dve sezone mogao bi da bude starter. Ima veliki potencijal.
Jos nek' nam FMP posalje ovog Mitrovica. Posto njih reprezentacija ocigledno ne zanima. Imaju Savovica i Simonovica i oce da dovode jos jednu cetvorku. Mitrovic bi kod nas odmah imao 5 do 15 minuta u Evroligi. Bio bi backup Lovernju.

NemanjaNS

pre 10 godina

Za sve koji nisu culi za njega mogu reci da smo doveli buduceg reprezentativnog centra Srbije. On i Milutinov su sigurno ogromne nade nase kosarke i uz Ristica iz Zvezde cini trojac najtalentovanijih centara koje ova zemlja ima u te dve generacije (igraci rodjeni 1994. i 1995.) Salic je ove sezone ucestvovao na finalnom juniorskom turniru EL i bio izabran u idealnu petorku. Na kvalificionom turniru u Rimu je bio sjajan, proglasen za MVP-a turnira, sa prosekom od 21,8 poen i 10,5 skokova. Covek ima super ledjnu tehniku, fizicki je dominantan, ima odlican desni horog i veliki je zalog za buducnost.
Mislim da je ovo signal da ce Musli i Gagic otici iz tima i da ce se dovesti igrac koji ce moci igrati 30 minuta po mecu, a da ce Milutinov i Salic deliti ostatak.

jodd

pre 10 godina

kakve se sve nebuloze ovde pisu...Djoko Salic je mladi reprezentativac Srbije i jedan od najtalentovanijih centara u svom uzrastu tj i nesto starijem...tako da ne, nece biti reprezentativac CG i da, svi Grobari pa i drugi su naravno culi za njega...ne V Dragicevic je jako skup igrac i nema nikakve sanse da dodje u KKP...ne, Salic nije pojacanje za EL nego ulog za buducnost...i ne, KKP nije morao nista da plati za njega ili nesto skromno jer mu je ovo prvi profi ugovor a nije igrac iz Srbije pa to pravilo odstete ne vredi...

Saša

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

Nažalost nisi dobro informisan, klinac je jako perspektivan. Obzirom da ove godine puni 18, kao i na njegovu visinu, dečko ima sjajnu motoriku. To je lako uočljivo. Uz dobar rad, mislim da će se za maks godinu dana izboriti za jako dobru minutažu u Partizanu. Posle Pekmena definitivno najtalentovaniji centar koji je došao u Partizan. Moje mišljenje barem...

frenky simao

pre 10 godina

Nastavlja se trend dovođenja izuzetno mladih i talentovanih igrača u Partizan... Znaju da je Partizan najbolja škola košarke i da će dobiti šansu da igraju evroligu i ABA ligu...! I Kosta Perović, Nikola Peković, Jan Veseli, Milenko Tepić su dolazili kao jako mladi u Partizan pa su ostvarili svoje snove, odlazili u najveće klubove u Evropi, NBA i zaradili veliki novac... Takav je slučaj i sa današnjom generacijom, znaju da im je Partizan najbolja odskočna daska za dalju karijeru, da će dobiti priliku da vrhunski rade i da igraju... Milutinov i Šalić su budućnost Partizana pod koševima, trebaće strpljenja naravno...!

Juzni Front VR

pre 10 godina

Za ovog lika sto kaze da smo miljenici "svih drzava" sledi odgovor...Koliko sam ja upoznat prvenstva iz 86 i 87 su na terenu pripala Partizanu, dodeljene zvezdi, i onda vracene Partizanu, sto je i normalno... Prvenstvo iz 99 se prekida zbog rata, Partizan sampion zato sto je u tom trenutku bio prvi na tabeli...

baki 1

pre 10 godina

(Миле, 5. jul 2013 04:12)
Mislim da si pogodio pravu metu. On je svakako dobar, ali je na klupskom nivou dosta postizao na osnovu fizicke domibacije. Vec na ovom prvenstvu u Pragu mu ne ude bas lako.
Sto se tice poredjenja malo je prrtenciozno porediti ga sa Pekovicem her po ponasanju i karakteru mnogo vise lici na Raduljicu.
A sto se tice toga ko ga je nagovorio da igra za Srbiju prica je krajnje neozbiljna. Decko ja sa Sokoca na Romaniji gde NE POSTOJI drugo opredeljenje osim Srbije, tako da njega i njegovu porodicu zaista niko nije morao nigde da nagovara i usmerava. Romanijci znaju koja je njihova otadzbina.

NekoIzMase

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Čuli, ne čiuli, oni znaju da uzimamo titulu ...
Godinama unazad vi u ovo vreme uzimate titule, jurišate na krov Evrope, imate tim u rangu Lejkersa u najmanju ruku (a kod optimističnijih u rangu Majamija), ložite se kako ste mnogo jaki i kako će pred vama protivnici da padaju jedan za drugim ... Onda krene sezona, pa promenite trenera, pa otpustite nekog igrača, pa kukate na sudije i sudijsku organizaciju, i na kraju skarijete i tihujete neko vreme, dok ne krenu nova pojačanja ... I to je vaš sezonski ciklus, evo nekih 15ak poslednjihi godina ...

aleksandar

pre 10 godina

msm ok je to,al sta ce sa 4 centra.napisa jedan strucnjak.odgovor:do sad je diva primala 18 banana po mecu od partizana ne racunajuci bertansa,a sad ce 36,ne racunajuci bertansa,a u play off-u 45,racunajuci bertansa.

Ako Dule kaze...

pre 10 godina

Musli,Milutinov,Salic 5-ice
Lovergne,Gagic 4-ke
Trojke boga bitaj
Milosvljevic,Bogdanovic 2-ke
Westerman,Tepic? 1-ice

Znaci fakticki,treba nam bar tri igraca,od cega 2 trojke,gde ce jedna najverovatnije biti stranac,a druga klinac i plej ili Tepic posto je realno propao ili neki klinac, jer nemamo para.

Sve u svemu ja zadovoljan.Bice ovo tim sa lepom kosarkom za gledanje.

I BELIVE :)

Razanka Stip MKD

pre 10 godina

Prvi put u istoriji Zvezda ima zvaničnu i sa svih nivoa podršku države u njenoj istoriji za razliku od Partizana koji je globalni miljenik države faktički od kada postoji.Kada je bila stara Jugoslavija Partizan je imao i sam negovao imidž Jugoslovenskog kluba, a Zvezda srpskog kluba. Kao takav Partizan je ,i zahvaljujući JNA, uvek imao povlastice u odnosu na Zvezdu. Zvezda je iza sebe imala srpski DB, ali to je bilo smešno u poređenju sa JNA, tj. sa kompletnom državnom podrškom. Partizan u fudbalu recimo računa da ima isti broj titula kao i Zvezda, a niko ne pominje 1986, 1987 i 1999 godinu. Tih godina je Partizan bio prvak tako što je stvar odlučena van terena tj. odluku posle niza skandala je donela niko drugi do država. To su jedine titule u istoriji fudbala na ovim prostorima koje su oduzimane nekim klubovima pa potom nekom dodeljivane. A što se tiče 1999, poslednja trećina nije odigrana, a Partizan je imao 2 boda više i tako se završila liga. Toliko o afirmativnim mogućnostima i medijskom zataškavanju, tj. namernom prećutkivanju veoma važnih događaja iz istorije srpskog sporta. Što se Danilovića tiče on je bivši košarkaški as, ali daleko manji nego recimo Duci Simonović.Danilović je takođe i siledžija...@Nemanja Vac8............,Dejane Andjus ti li si?

NekoIzMase

pre 10 godina

Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Kada Bogdanović posterizuje tog Bobija, kao Danilović onomad Sabonisa, pokrij se ćebetom i plači ... Kad se isplačeš, osokoljen dođi i ostavi neki komentar ... :)))

danilo

pre 10 godina

Na pitanje Tegija o ovom klincu, kaže Dule sa osmehom:
" Jako bih voleo da dodje u Partizan!"
A mi ćemo se osmehivati još godinama.
Tako je to u životu:
Neko suze roni dok su drugi šampioni...

Neograničen

pre 10 godina

@Nemanja Vac8,
sinko, za razliku od propagande koja se prenosi sa kolena na koleno i igre gluvih telefona gde se izgubi po koja bitna činjenica ne ostavljam komentare, ali ću tebi odgovoriti za izrečene gluposti koje ti je neko loše i tendenciozno prepričao. Ovo je treću put u poslednjih 15 dana da čujem ovo za titule za zelenim stolom, kao da vas školuju i medijski obrazuju kako da pljunete. Na stranu, što ovo što si ti napisao nema ama baš nikakve veze sa vešću koju si komentarisao.
Kao neko ko je i tada pratio fudbal, za razliku od poluedukovanih pljuvača, sećemse o čemu si pisao. Pa da razjasnimo:
Partizan je u sezoni 1985/86. imao kolo pre kraja isto bodova kao i CZ, sa boljom gol razlikom. Posle utakmice sa Željom (11. na tabeli) i pobede i igre čiste kao suza (4:0), Partizan nije šampion (što je izborio na terenu)jer je tadašnji predsednik FSJ Slavko Šajber donosi istorijsku odluku odokativnom metodom da su "neke" utakmice nameštene. Ne te i te, neko mu se čini da se NEKE. Rezultati 5:5 i 5:3 na nekim utakmicama ili 4:0 za zvezdu u sred Sarajeva (a Sarajevo je prošlogodišnji šampion) nije bilo sumnjivo?!? Nema dovoljno karaktera za detaljno obrazlaganje i analiziranje, ali je sramota da ono što je Vaša sramota i pokušaj nameštanja, političke igre i pritiske, prebacujete na račun Partizana. Sramota. Slučaj Šajber je poznat, (edukuj se malo) i otegao se na sledeću sezonu, nije tajna, pitaj neke starije pa će ti se razjasniti.

alzc

pre 10 godina

Mi krademo decu a odakle je njima došao Luka Mitrović? Inače u sastavu imaju sve amere a svojoj deci ne daju šansu. Imaju od 12 igrača 10 koji bi da šutnu i željni su lopte. Neće im biti 3 dovoljne po utakmici a da zlo bude veće niko od njih ne igra odbranu. Osvajaju titule dok se Gagi i Luča brčkaju a kada tamo u decembru počnu sujete da rade jer će svi samo za statistiku igrati onda počinje brod da tone, menja se trener i titula se osvaja sledeće sezone, tako smo već navikli. Opustite se dok imamo Duleta :)

privatan ste klub pod pomoci drzave

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nenad, 5. jul 2013 10:29)
Tipicna Coviceva i Dzajiceva propaganda dovesti talenta i formiranog igraca nije isto jer talenat ce igrati da se dokaze za manju platu ,a formiran igrac u najboljim godinama ce igrati za svoju egzistenciju i porodicu.Primer ovaj decko ce igrati za sicu dok to ne mogu da kazem za Milijasa,Marjanovica,Nelsona,Rakocevica,Savovic i na kraju vase najvece pojacanje Ninkovica.Mi ovde poredimo Milijas ima vecu platu nego Sale Ilic i Ninkovic ce imati najvecu platu kod vas jer je to igrac koji je igrao protiv Intera i Barselone ,a imao je ponude Viljareala i drugih evropskih klubova cujem dolazi vam igrac iz Turske gde su tradicionalno velike plate.Za kraj NIKO FMPu NE MOZE DA ZABRANI KAKO CE DA SE ZOVE!!!

vlajzi

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine. (Nenad, 05. jul 2013 10:29)

Iz prve dve recenice se vidi da si navijac FMPa i da nemas pojma o sportu. Jedno je talengovan igrac a drugo formiran (napravljen) igrac.
Partizan je napravio sve te igrace zato sto bez Partizana oni nikad ne bi ni bili igraci, nego samo talenti.
Ali ti to ne kapiras, jel da?

Miodrag

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Zvezda je koliko ja pratim kosarku(a moram priznati da mi je to osnovno zanimanje u zivotu) bila 5 puta jaca i u tek zavrsenoj sezoni. Mislite o tome.

Sasho

pre 10 godina

Dok neko placa i samo placa,u drugom dolaze sami da bi se razvijali,igrali,a zatim naplatili taj mukotrpan rad!Al znate gde,e to je magija u nekom drugom timu za nekoliko miliona dolara!

ne brkaj loncice

pre 10 godina

Dalje, sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 16 miliona evra igra igrac koji je nekada bio najbolji strelac evro lige, ili igrac koji je bio 3 pik na NBA drfatu ili igrac koji je najbolji plej ABA lige?
(sale, 5. jul 2013 01:15)
Klub koji je duzan 16 miliona je zamrznut u stecajnom postupku, ne sme nigde da se takmici i ne sme da potpisuje ni sa kim bilo sta. Privatni klub Covica finansiran drzavnim parama moze da potpisuje sa kim hoce, posto su prilivi iz budzeta neiscrpljivi.

Pera Zdera

pre 10 godina

U pa vi niste svesni, ovo dete će Bobi pregaziti...
Ne palite se grobari kada znate da od 18. juna nemate bolju postavu nego mi, vama odlaze nama dolaze evroligaši a vi se hvalite ovim klincem koji još nije ni punoletan...nije on Endru Bajnam to dobro znate...
(netsfan87, 5. jul 2013 11:42)

Marjanovic moze da bude odlican centar samo kod Vujosevica, kod svih drugih je samo neiskorisceni potencijal, kao sto su i Perovic i Vranjes.
Uostalom da je on takav evroligaski centar kao sto vi mislite ostao bi u CSK ili bi igrao u nekom evroligaskom klubu, a ne u izletniku u najacoj evropskoj ligi. On moze da odigra dobro samo protiv slabih ekipa, a ne i protiv ozbiljnih, osim ako ne igra kod strucnjaka za centre kao sto je Vujosevic.

frenky simao

pre 10 godina

@ Simic

Da li je neko video taj izveštaj i ko je sačinio taj famozni izveštaj...? Finansijski izveštaj je posao nezavisne revizije i onda je on validan...! Najlakše je sam sebi uraditi izveštaj i navesti u njemu šta hoćeš... Partizan je za razliku od CzvBgTelekom prijavljivao porez... Mi se ne plašimo, neka uđu revizori u klubove i neka provere poslovanje od perioda kada su u Partizan ušli Danilović i Divac a CzvBgTelekom redom vodili Žika Anđelković, Goran Vesić, braća Petrović, Vučićević, Drakulić i sada Čović i Andrej Vučić (rođeni brat Aleksandra Vučića)... Partizan je tek 2010. godine potpisao ugovore sa državnim firmama (NIS, mts, Komercijalna banka) i to zato što je ostvario neverovatan uspeh plasiravši se na f4 evrolige... Tada je i gradonačelnik Beograda Đilas počeo da nagrađuje klubove na osnovu njihovih uspeha, napravljena je tabela, obećana je i hala za treninge, potpisan je i ugovor koji do dana današnjeg nije realizovan...! I razlika je u tome što je KK Partizan državni klub dok CzvBgTelekom to nije, nije čak ni član SD Crvena zvezda...!

Nemanja

pre 10 godina

Dodje mi da povracam kad vidim prepucavanje delija i grobara, zaboga imate li bitnijih stvari u zivotu? Lik je dobar igrac, delija sam i srecan jer ce partizan imati vise sanse da uradi nesto. A dok pokazujete svoju nezrelost komentarima tipa "tim iz Zeleznika" i sl. nista postici necete, osim sto cete biti srecniji u vasem malom svetu. Jbte i Zvezda i Partizan igraju evroligu, treba svi zajedno da idemo i navijamo da se useru kad dodju na gostovanje a ne da glumimo maloumnike sa krajnje infantilnim komentarima i jedinim ciljem - uvrediti protivnicu stranu. Al stvarno...

ZoranJ

pre 10 godina

@Razanka Stip MKD

Koliko samo neistina i manipulacija na jednom mestu...
Ne znam samo da li je u pitanju neinformisanost ili zla namera, ili možda i jedno i drugo...
Neverovatno...
Pa u prvenstvima o kojima pričaš 1985/86. i 1986-87. Partizan je osvojio najviše bodova, i njemu su te titule pokušane na silu da budu oduzete za zelenim stolom. Nemam nameru da ovde objašnjavam slučaj Šajber, kad je jedan čovek odlučio da samo zato što mu je nešto bilo sumnjivo poništi celo poslednje kolo i još pritom izrekne kazne oduzimanje bodova praktično celoj ligi, bez ijednog materijalnog dokaza, što je Sud kasnije samo konstatovao.
Što se tiče 1999. godine, ne znam šta je trebalo tu da se uradi, čoveče pa bombe su padale po Srbiji, šokiran sam tvojim razmišljanjem!
Što se tiče podrške države i vojske Partizanu onako kako je ti opisuješ, ona je donekle postojala na samom početku, odmah posle rata kada su najbolji igrači morali da igraju u Partizanu, kasnije je teret vojnog i jugoslovenskog samo pravio probleme. Tu pre svega mislim na kvalitet rukovodećih ljudi i izbor igrača po nacionalnom ključu, ali ne samo to. Pa najveće uspehe Partizan počinje da ostvaruje tek pošto je počeo da se oslobađa vojnih uticaja. Ako si živeo u SFRJ onda bi trebalo da znaš da je bilo država=Tito, a njega fudbal uopšte nije zanimao, a ako je ikad nekoga simpatisao i pomogao im, onda je to Hajduk iz Splita.
Poređenje Danilovića i Simonovića je šlag na torti, zaista...

zvezdan

pre 10 godina

Da sam kojim slucajem navijac zvezde a nisam bogu hvala nikada se ne bi usudio da komentarisem desavanja u kosarci jer bi me prosto bilo sramota.Zna se sta znaci ime Partizan u kosarci,zna se koliko je Partizan doneo uspeha srpskoj kosarci i koliko se poznatih kosarkasa afirmisalo bas u partizanu.Ne bi sada nabrajao da ne bi nekoga izostavio ali su njihova imena dobro poznata u kosarci.Zvezdasi spustite se na zemlju i ne likujte previse jer opet necete nista da napravite jer ste osudjeni da budete uvek iza najboljeg

The Joe

pre 10 godina

"Navijam" za Zvezdu, ali mi se više sviđaju potezi Partizanove uprave. Ipak imaju po meni bolju strategiju da dovode mlade, koje razvijaju i posle dobro prodaju. Čini mi se da ovi naši samo dovode, troše pare, al' su komšije opet ovaj put bile uspešnije. Ne znam koliko ovaj naš sistem finansijski može da opstane.

AHA

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Prosle sezone ste bili 5 puta jaci kolko se secam pa ste brisali suzice...

ja

pre 10 godina

Ne razumem ove sto pricaju da mnogi nisu iz Partizanove skole...pa prvi tim Partizana jeste kao skola, zato i ima sve mlade igrace. Pekovic da nije dosao u Partizan verovatno nikad ne bi zavrsio u NBA. Isto i Vesely. A zamislite tek sta bi s Tepicem bilo...ne bi on nikad video inostranstvo....

vladica

pre 10 godina

@blokovi NBG: Udarila vrucina po blokovima,pa utice i na rezonovanje. A vreme KK Partizana nikako da prodje,vec dvanaest sezona.A sto se tice Marjanovica,tu je stih "I da dovedu O Nila,opet bi druga bila"...

max

pre 10 godina

xaxa jeste da je Bobi Marjanovic dobar momak,ali zbog ovih crvenih navijaca mi tako drago sto ce da vide koliko je limitiran...dizete ga u nebo kao da je Milicic,a zaboravljate kakva je smlata,polovinu od 10 skokova po utakmici je imao zato sto ne moze kos da pogodi a lopta mu se odbija u ruke. to protiv ozbiljnih ekipa nece ici.igru ledjima nema jer nikoga ne moze da ugura. a procenat suta za dva poena nije ni 60%! a Dzoni Milutinov i Djoka Salic reket dominacija!!!:)

Komša

pre 10 godina

... da li ce ikad osvanuti vest Partizan prikljucio prvom timu igraca iz SVOG omladinskog pogona? p.s. zar niste u blokadi?
(pixi 10, 5. jul 2013 07:28)
Da li si svestan koliko igrača odpadne u pionirskim,kadetskim i juniorskim selekcijama da bi se stvorio jedan košarkaš koji bi mogao da igra na nivou EL.
Partizan,Zvezda ili bilo koji klub u Srbiji bi morao da pokupuje bar 20-25 procenata dece kod nas,da ih ne daje nikom,da im pruža šansu da igraju takmičarske utakmice i da treniraju i da se nada da će u svakoj generaciji imati jednog ili dva igrača.To jednostavno nije moguće.
Pogledaj CZB.Raško,Bobi,Savović,Simonović,Radivojević.Da li su oni kojim slučajem ponikli u Crvenoj zvezdi ili prošli mladje selekcije FMP-a?
Naravno da nisu i ne bi bilo normalno da jesu.
To se retko dešavalo i kada smo bili država od 20 milioma stanovnika a kamoli sad kad smo šaka jada.

Aleksandar RRR

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
[link]
(krtica, 5. jul 2013 11:22)

Vazno je da Rakocevic ima ucinak na tekucem SP, kao i Nelson, Savovic i sl...

Ne sme drzava da pomaze privatnom klubu

pre 10 godina

Niko FMP ne moze da zabrani kako da se zove!
Možete li da objasnite šta Vi u stvari mislite kada pominjete projekat Partizana kao mini reprezentacije i šta takav projekat znači za žensku košarku u Srbiji,- Praksa je pokazala da je ovo dobar model. Konkretno za nas – takav model doveo nas je do 4. mesta u Evropi. Pre trideset godina kada je model takmičenja dopuštao češće treninge reprezentacije i duže pripreme moglo se raditi na drugačiji način. Danas uz regionalnu ligu, srpsku ligu, kup i evropsko takmičenje nije moguće okupiti sve igračice u državnom timu, recimo, na dve nedelje tokom sezone. Tako da je ovaj naš model jedini koji nam je priuštio dovoljno vremena da bar igračice koje ne igraju u inostranstvu budu duže na okupu i da radeći zajedno tokom cele sezone sakrijemo svoje nedostatke u odnosu na mnogo jače evropske reprezentacije, kao i da širimo značaj jedne homogene grupe ljudi što je, takođe, svako mogao da vidi na Evropskom prvenstvu. Šta je to što našim devojkama nedostaje sa čisto sportskog aspekta (tehnike, taktike, fizičkih karakteristika i sl.) da bi dostigle nivo na kom su reprezentacije Španije ili Francuske?
- Nedostaje im vreme i uslovi. Ništa više! Jako mi je žao što šira javnost nije imala prilike da vidi u Francuskoj ono što smo mi videle, pa bi tek onda znala da ceni naš rezultat na pravi način.
- SITUACIJA JE BILA DRAMATIČNA. SADA SITUACIJE NEMA!!!
http://partizan.net/srpski/?p=10298

Pu, pu, pomeri se s' mesta

pre 10 godina

Bez ikakve namere da sa diletantima polemišem o kvalitetu centara, ranije sezone mi daju za pravo da i ovo prepustim vremenu kad se počne igrati košarka. Ovima što SVE osvajaju u julu, maštajući, kažem: Nije loše maštati, ali do 5 godina. Posle 12. nije preporučljivo jer ostavlja nesagledive posledice na psihu. Kompleksi su gotovo zanemarljiva epizoda prema patološkoj mržnji svega što se zove Partizan. Ne bilo vam primenjeno!

Veljko

pre 10 godina

Auuu,kakvu ekipu pravimo!
Salic i Milutinov centri,Cehovski i Marinkovic cetvorke (mada bilo bi bolje da uzmemo mitrovica fmp-u),Andric i Krstic krila,Bogdanovic I Dangubic bekovi i Vasa Micic i Djordjevic na pleju...

da, da, na njega mislim N.C.

pre 10 godina

E tako se gospodo draga doprinosi srpskoj kosarci, kad mladog igraca za kojeg se zna da ce biti u seniorskoj reprezentaciji, ubacite u tim koji s velikim ambicijama igra EL i kalite ga tu.. Ocigledno je onaj kojem su usta bila puno propadanja reprezentativne kosarke to radio samo zbog marketinga.. Svaka zemlja s vremena na vreme ima oscilacije, ali ne on je to ``propadanje`` morao da poveze sa pocetkom Partizanove dominacije..

frenky simao

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
[link]
(krtica, 5. jul 2013 11:22)

Đoko Šalić je rezerva Nikoli Milutinovu (Partizan), a još je i godinu dana mlađi... Jedan od najtalentovanijih igrača 1995. godište, još uvek ima samo 17 godina, izabran je u najbolju petorku na turniru juniorske evrolige...! I naravno da ako postane igrač da će to biti zasluga Partizana i Duleta Vujoševića jer ponoviću dečko ima tek 17 godina...! Ne znači da će svaki talentovani igrač postati veliki seniorski igrač, primer je Bane Đekić, Miljenović i Anđušić nisu imali strpljenja i to je druga priča, ne mogu jednostavno svi da igraju, dođe do nagomilavanja igrača i uvek ima nezadovoljnih... Jednostavno, trener proceni koji igrač mu treba, kome će pružiti šansi i to je to...!

realno

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.

Миле

pre 10 godina

Оно што одмах пада у очи било коме који се имало разуме у кошарку је веома слаб одраз који Ђоко има (присјетимо се Растка Цветковића), већину постигнутих кошева је дао једва се одлепивши од паркета. У тим лигама и узрасту наравно да је могао доминирати са својом висином, а ли биће друга прича у такмичењима у којима има намеру играти.

Dzi

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.

Niko FMP ne moze da zabrani kako da se zove!

pre 10 godina

Милош Нинковић и дефинитивно на Маракани. Везиста је представљен на стадиону Црвене звезде као велико појачање. Задужио је дрес са бројем 33.
Милош Нинковић ће у овој сезони зарадити 280.000 евра. У случају да остане и у следећој, имаће 350.000.У уговору постоји клаузула да Нинковић може да иде без обештећења у случају да са финансијске стране не буде испоштован и не узме се титула.У супротном би могао са Маракaне за минимум 600.000 евра, а у случају веће суме играч и клуб ће делити по пола.Plata Milijasa 360 000 i Daude 280 000 sve receno.

rax gravedigger

pre 10 godina

@Simic
Bolje pitaj politicare gde su pare poreskih obveznika, a ne da kritikujes uspesne! Da nije bilo tog Partizana, ne bi se narod toliko radovao uspesima i kluba i reprezentacije, niko ne bi cuo za Beograd i Srbiju (naravno i preko Djokovica), i ne bi tvoje dete igralo basket ispred zgrade, nego bi se drogiralo po haustorima! Malo vise postovanja, danas svako moze da kritikuje!

KODAR78

pre 10 godina

@ Razanka
Pa ovo je strasno. Koja tebe muka, muci u zivotu. Mora se pod hitno nesto preduzeti, inace ce biti kasno ako vec i nije. Sve u svemu, moja podrska za sto uspesnije ozdravljenje, iz Beograda-Srbija.

black

pre 10 godina

Ovo je pravo pojacanje za buducnost!
Da li ovo znaci da Musli odlazi,ili...Kosta ne dolazi.
U svakom slucaju KKP ce opet biti dominantan pod kosem.
DV ce od njega napraviti novog Pekovica vec tokom ove godine.
I feel devotion!

Mirko

pre 10 godina

Mislim da je pametno od Vizure/Igokee/Mts što ga je doveo, u njihovom je stilu, još je mlad, a i nema neku konkurenciju i moći će da se kali, i naravno da Vizura nema svoju školu pa moraju da uzimaju klince sa strane, a to se izgleda više isplati. Naravno posle će da kažu da je njihov igrač, da je tu ponikao, što je dakako smešno, jer takvih ima na prstima jedne ruke da se nabroje.

Kod nas ne bi imao nikakvu minutažu pored Raška i Bobija a i Milutinović je bolji, tako da, samo napred, biće on za koju godinu dobar jer od SLEDEĆE SEZONE nema ništa, ali neke tamo hoće. Verovatno i kinta nije velika, da ne kažem džabe, jer je račun kao "blokiran" Ali mora "čovek" nekako da se snalazi, šta je tu je. Ja sigurno nisam od onih koji likuju zbog toga i tu sam mislim fer, iako mnogi odavde, koji se javljaju na našim vestima nisu. Zato smatram da su MALI kao ljudi.

Milan

pre 10 godina

Mojim grobarima jedan link da uživaju, http://www.youtube.com/watch?v=QdYl_KZVNnY. Ja sam presrećan što sam navijač Partizana, svaki put kada pogledam ovaj film, ja se raspametim. A predlog za navijače KKCZV. Pošto bi vam sigurno bilo teško da pogledate ceo film, premotajte na 54 minut i poslušajte šta je izjavio Željko Obradović. Nama je to odavno poznato, a vi to ne želite i ne možete da prihvatite.

BN

pre 10 godina

Oni Bobija Marijanovica za 1000…00 e a mi ovog naslednika Krstica/Pekovica za dz. E to je razlika izmedju Duleta i Covica.


uopste nije dosao dzabe vec je placen 100 000 eura sarajevskom sparsu a dosao je u partizan iako je imao ponudu od 150 000 i platu duplo vecu od jednog kluba .... doduse plata mu je veoma mala od 4000 eura mjesecno ...

shomi

pre 10 godina

...tako mladi a vec reprezentativci, a vi fmp-dedice. ne javlja se odavno "odmoreni rakocevic", maca pojela jezik, neki komentar, bilo sta....il' si promijenio nick

Zeljko

pre 10 godina

Postoji vec fina analiza, na osnovu proslogodisnje juniorske EL.
http://www.draftexpress.com/profile/Doko-Salic-7120/

Moram reci da mi se najmanje svidja 2 assitencije na 37 izgubljenih lopti, ali sredice to Dule ;)

CostaK

pre 10 godina

Ne brinite vi za Zvezdu, reprezentaciju i stvaranje igraca...zahvaljujuci vama i nismo mogli da kupujmo i otimamo mlade tako da smo morali da ih stvaramo i za vasu informaciju Zvezda je svetlosnim godinama ispred vas kada su u pitanju mladje kategorije a sada kada vise necete moci da nas cerupate kako stignete ne znam gde vi mislite doci do mladih i kvalitetnih igraca.

Stvar domaćeg nevaspitanja

pre 10 godina

& (Aleksandar 81, 5. jul 2013 10:18)

Neznam zašto zvezdaši ne komentarišu Partizanove vesti, kao da se plaše, kao imaju komplekse, pa onda otegnu nešto od Kulina bana, što samo pokazuje da su pismeni ali da nemaju šta da kažu. Zaneme, izgube se i počnu da lude čak i zbog gramatičkih grešaka u koje svrstavaju i slovne greške. Skoro da ne koriste ni to što im admini puštaju ogavne uvrede i "duhovitosti" na uličnom nivou. Ili su ustvari lepo vaspitani pa znaju za meru. Ko će ga znati?

NewWave

pre 10 godina

Dobro je, dečko je perspektivan i verovatno je cena simbolična, u skladu sa KK Mali Budžet. Podržavam.
Jes da će posle da pričaju kako je tu ponikao, ali ako bude ko Peković, neka, ako bude ko neki drugi - neka hvala. Doduše od njega imaju vajde samo Crnogorci.

Marko lazov

pre 10 godina

@ marko
"B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno nece Vucic da Vas grdi."

Veceras kod Tegija‚ menadzer Raskovic rece da je vlasnik Sparsa iz Sarajeva inace Musliman taj koji je ubedio momka Srbin da uzme srpsko drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Toliko o zaslugama Sase Danilovica.

Novak

pre 10 godina

Očekivano, Đoko je vatreni grobar, kao i većina Sokočana. Ima još jedan vrhunski potencijal u Srpskoj, ime mu je Boriša Simanić, i samo čeka poziv Zvezde. Barsa i Kaha ga mole ide kod njih i vrše pritisak na njegove roditelje, ali ih sve "minira", jer ga samo interesuje Zvezda.

sta reci

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...

NemanjaVac8

pre 10 godina

B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno neve Vucic da Vas grdi .
(marko, 5. jul 2013 01:08)
...
Prvi put u istoriji Zvezda ima zvaničnu i sa svih nivoa podršku države u njenoj istoriji za razliku od Partizana koji je globalni miljenik države faktički od kada postoji.Kada je bila stara Jugoslavija Partizan je imao i sam negovao imidž Jugoslovenskog kluba, a Zvezda srpskog kluba. Kao takav Partizan je ,i zahvaljujući JNA, uvek imao povlastice u odnosu na Zvezdu. Zvezda je iza sebe imala srpski DB, ali to je bilo smešno u poređenju sa JNA, tj. sa kompletnom državnom podrškom. Partizan u fudbalu recimo računa da ima isti broj titula kao i Zvezda, a niko ne pominje 1986, 1987 i 1999 godinu. Tih godina je Partizan bio prvak tako što je stvar odlučena van terena tj. odluku posle niza skandala je donela niko drugi do država. To su jedine titule u istoriji fudbala na ovim prostorima koje su oduzimane nekim klubovima pa potom nekom dodeljivane. A što se tiče 1999, poslednja trećina nije odigrana, a Partizan je imao 2 boda više i tako se završila liga. Toliko o afirmativnim mogućnostima i medijskom zataškavanju, tj. namernom prećutkivanju veoma važnih događaja iz istorije srpskog sporta. Što se Danilovića tiče on je bivši košarkaški as, ali daleko manji nego recimo Duci Simonović.Danilović je takođe i siledžija.

Simic

pre 10 godina

Ja, poreski obveznik drzave Srbije cekam i dalje odgovor od celnika KK Partizan Mts na pitanje koliko je drzavnog i narodnog novca otislo u taj klub u protekloj deceniji. KKCZ je izasla sa izvestajem u javnost. Cemu ta tajna u Partizanu? Sta se to krije?

Peca

pre 10 godina

Neverovatno, odusevljen sam, osvajamo EL lagano sa Milutinovim i ovim novim Pekovice, nisam cuo za njega, ali vidim po komentarima kakvo je pojacanje. U Aba ligi ubedljivo prvi, neverovatan NBA centar.

igor

pre 10 godina

ljudi shvatite ako hocete da budete bolji od partizana morate da uzmete igrace koji su prosli partizanovu skolu pogledajete vaterpolicte cist primer , znaci jurite Bogdanovica Milosavljevica itd drukcije nemoze dzaba ekstra pojacanja i sve ostalo nemoze se tako pa svake godine je cz imala bolji tim od partizan pa nista .., ako bi nekako uzeli Vujosevica zavrsili bi posao tako bi vam bilo najlakse on je vec radio u cz samo da coki odresi kesu.

aleksandar

pre 10 godina

Sto se ovaj strucnjak "uzbudjava"po pitanju banana,i jos kaze da sudeci po komentaru imam 10-15 god.savet:nemoj da se "uzbudjavas".to skodi funkciji jetre.a sto se koeficijenta inteligencije,vidimo se u kviskoteci

Goran

pre 10 godina

msm ok je to,al sta ce sa 4 centra.napisa jedan strucnjak.odgovor:do sad je diva primala 18 banana po mecu od partizana ne racunajuci bertansa,a sad ce 36,ne racunajuci bertansa,a u play off-u 45,racunajuci bertansa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aleksandar, 5. jul 2013 08:18)

Po ovom šta i kako je napisano, mislim da je je u pitanju dete 10 - 15 godina. Dete, kad porasteš, naučićeš da ne pišeš ovakve gluposti. Ali zato što si mali, sve ti je oprošteno. Ako je u pitanju neko stariji, onda je ovo jako tužna situacija. Ti si na intelektualnom nivou deteta od 10 godina.

Biga

pre 10 godina

Želim dečku sve najbolje, ali se bojim da ne prođe kao Miljenović, Čakarević, Anđušić, Ivan Marinković i mnogo drugih mladih igrača koji nisu uspeli u Partizanu, jer im nije data prava šansa.

Nenad

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine.

Aleksandar 81

pre 10 godina

@(Neograničen, 5. jul 2013 09:25)
neznam ni sto ti odgovaram za ovo posto nije uopste tema vesti, ali ajde. Dali si mozda video golove sa te ponistene utakmice protiv Zelje iako je tebi alibi sto je Zelja 11 bio to nema nikakve veze, jer golove koje je partizan dao tad ne bi primile ekipe iz opstinske lige, pritom Slavko Sajber je ponistio celo kolo a samo je partizan bojkotovao da odigra ponovo, e ti sad lepo pogledaj i onda ako si iole realan, shvatices da je utakmica bila cisto namestanje, i da vam je titula poklonjena par godina nakon toga za zelenim stolom

nesa

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=729450#k9978560
Simicu,koje taj koji je napravio izvestaj ?Samo se vrati 15 god. u nazad i vidi koje bio Voja Stojakovic koji je doveo Divca u Zvezdu za 1 milion za tri utakmice!

netsfan87

pre 10 godina

U pa vi niste svesni, ovo dete će Bobi pregaziti...
Ne palite se grobari kada znate da od 18. juna nemate bolju postavu nego mi, vama odlaze nama dolaze evroligaši a vi se hvalite ovim klincem koji još nije ni punoletan...nije on Endru Bajnam to dobro znate...

blokovi NBG

pre 10 godina

Džabe vam ovaj moji sinovci...
Bobi i Katić će ga staviti u džep za poneti...
Džabe se nadate, gotovo je, vama je vreme prošlo i otkucano onog trentuka kada smo doveli Blažiča,Šilba,Marjanovića...evroligaška postava.
Daj nam Čovke onog Amera iz Budivelnika da bušimo ovu buraniju za 3...
Srećno sa ubeđivanjem Dinkića (ej od njega tražite pare...) trebaće vam novci...
Ipak ste vi državno (dete,projekat,tim...)

krtica

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
http://www.prague2013.fiba.com/pages/eng/fe/13/fu19m/player/p/eid/9616/orderby//ot//pid/84967/rid//sid/9616/tid/96799/tid2//profile.html

veliki strumf

pre 10 godina

Au ala se grobari napalili zbog klinca od 18 godina. Sa njim cete u Evroligu? Smehotres. U opasnoj ekipi igrao - Stars?! Tako ste se palili i za Besovica, Miljenovica itd. Za dve godine kad stasa i kad vas napusti, tuzice vas zbog stotina hiljada evra koje mu niste isplatili. Na sta ste spali: radujete se potpuno nepoznatom klincu kad vec ne mozete nikog drugog da dovedete. Blokada!

Razanka Stip MKD

pre 10 godina

Prvi put u istoriji Zvezda ima zvaničnu i sa svih nivoa podršku države u njenoj istoriji za razliku od Partizana koji je globalni miljenik države faktički od kada postoji.Kada je bila stara Jugoslavija Partizan je imao i sam negovao imidž Jugoslovenskog kluba, a Zvezda srpskog kluba. Kao takav Partizan je ,i zahvaljujući JNA, uvek imao povlastice u odnosu na Zvezdu. Zvezda je iza sebe imala srpski DB, ali to je bilo smešno u poređenju sa JNA, tj. sa kompletnom državnom podrškom. Partizan u fudbalu recimo računa da ima isti broj titula kao i Zvezda, a niko ne pominje 1986, 1987 i 1999 godinu. Tih godina je Partizan bio prvak tako što je stvar odlučena van terena tj. odluku posle niza skandala je donela niko drugi do država. To su jedine titule u istoriji fudbala na ovim prostorima koje su oduzimane nekim klubovima pa potom nekom dodeljivane. A što se tiče 1999, poslednja trećina nije odigrana, a Partizan je imao 2 boda više i tako se završila liga. Toliko o afirmativnim mogućnostima i medijskom zataškavanju, tj. namernom prećutkivanju veoma važnih događaja iz istorije srpskog sporta. Što se Danilovića tiče on je bivši košarkaški as, ali daleko manji nego recimo Duci Simonović.Danilović je takođe i siledžija...@Nemanja Vac8............,Dejane Andjus ti li si?

realno

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.

NewWave

pre 10 godina

Dobro je, dečko je perspektivan i verovatno je cena simbolična, u skladu sa KK Mali Budžet. Podržavam.
Jes da će posle da pričaju kako je tu ponikao, ali ako bude ko Peković, neka, ako bude ko neki drugi - neka hvala. Doduše od njega imaju vajde samo Crnogorci.

Mirko

pre 10 godina

Mislim da je pametno od Vizure/Igokee/Mts što ga je doveo, u njihovom je stilu, još je mlad, a i nema neku konkurenciju i moći će da se kali, i naravno da Vizura nema svoju školu pa moraju da uzimaju klince sa strane, a to se izgleda više isplati. Naravno posle će da kažu da je njihov igrač, da je tu ponikao, što je dakako smešno, jer takvih ima na prstima jedne ruke da se nabroje.

Kod nas ne bi imao nikakvu minutažu pored Raška i Bobija a i Milutinović je bolji, tako da, samo napred, biće on za koju godinu dobar jer od SLEDEĆE SEZONE nema ništa, ali neke tamo hoće. Verovatno i kinta nije velika, da ne kažem džabe, jer je račun kao "blokiran" Ali mora "čovek" nekako da se snalazi, šta je tu je. Ja sigurno nisam od onih koji likuju zbog toga i tu sam mislim fer, iako mnogi odavde, koji se javljaju na našim vestima nisu. Zato smatram da su MALI kao ljudi.

Dzi

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.

NemanjaVac8

pre 10 godina

B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno neve Vucic da Vas grdi .
(marko, 5. jul 2013 01:08)
...
Prvi put u istoriji Zvezda ima zvaničnu i sa svih nivoa podršku države u njenoj istoriji za razliku od Partizana koji je globalni miljenik države faktički od kada postoji.Kada je bila stara Jugoslavija Partizan je imao i sam negovao imidž Jugoslovenskog kluba, a Zvezda srpskog kluba. Kao takav Partizan je ,i zahvaljujući JNA, uvek imao povlastice u odnosu na Zvezdu. Zvezda je iza sebe imala srpski DB, ali to je bilo smešno u poređenju sa JNA, tj. sa kompletnom državnom podrškom. Partizan u fudbalu recimo računa da ima isti broj titula kao i Zvezda, a niko ne pominje 1986, 1987 i 1999 godinu. Tih godina je Partizan bio prvak tako što je stvar odlučena van terena tj. odluku posle niza skandala je donela niko drugi do država. To su jedine titule u istoriji fudbala na ovim prostorima koje su oduzimane nekim klubovima pa potom nekom dodeljivane. A što se tiče 1999, poslednja trećina nije odigrana, a Partizan je imao 2 boda više i tako se završila liga. Toliko o afirmativnim mogućnostima i medijskom zataškavanju, tj. namernom prećutkivanju veoma važnih događaja iz istorije srpskog sporta. Što se Danilovića tiče on je bivši košarkaški as, ali daleko manji nego recimo Duci Simonović.Danilović je takođe i siledžija.

sta reci

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...

Миле

pre 10 godina

Оно што одмах пада у очи било коме који се имало разуме у кошарку је веома слаб одраз који Ђоко има (присјетимо се Растка Цветковића), већину постигнутих кошева је дао једва се одлепивши од паркета. У тим лигама и узрасту наравно да је могао доминирати са својом висином, а ли биће друга прича у такмичењима у којима има намеру играти.

CostaK

pre 10 godina

Ne brinite vi za Zvezdu, reprezentaciju i stvaranje igraca...zahvaljujuci vama i nismo mogli da kupujmo i otimamo mlade tako da smo morali da ih stvaramo i za vasu informaciju Zvezda je svetlosnim godinama ispred vas kada su u pitanju mladje kategorije a sada kada vise necete moci da nas cerupate kako stignete ne znam gde vi mislite doci do mladih i kvalitetnih igraca.

marko

pre 10 godina

B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno neve Vucic da Vas grdi .

Marko lazov

pre 10 godina

@ marko
"B92 napisite dlobodno da je pre svega zahvaljujuci Predragu Danilovicu najtalentovaniji centar Evrope u ovom uzrastu odabrao Srbiju da igra za nju ! Nije popularno da se pise afirmativno o Partizanu ali slobodno nece Vucic da Vas grdi."

Veceras kod Tegija‚ menadzer Raskovic rece da je vlasnik Sparsa iz Sarajeva inace Musliman taj koji je ubedio momka Srbin da uzme srpsko drzavljanstvo i da igra za Srbiju. Toliko o zaslugama Sase Danilovica.

blokovi NBG

pre 10 godina

Džabe vam ovaj moji sinovci...
Bobi i Katić će ga staviti u džep za poneti...
Džabe se nadate, gotovo je, vama je vreme prošlo i otkucano onog trentuka kada smo doveli Blažiča,Šilba,Marjanovića...evroligaška postava.
Daj nam Čovke onog Amera iz Budivelnika da bušimo ovu buraniju za 3...
Srećno sa ubeđivanjem Dinkića (ej od njega tražite pare...) trebaće vam novci...
Ipak ste vi državno (dete,projekat,tim...)

Simic

pre 10 godina

Ja, poreski obveznik drzave Srbije cekam i dalje odgovor od celnika KK Partizan Mts na pitanje koliko je drzavnog i narodnog novca otislo u taj klub u protekloj deceniji. KKCZ je izasla sa izvestajem u javnost. Cemu ta tajna u Partizanu? Sta se to krije?

Peca

pre 10 godina

Neverovatno, odusevljen sam, osvajamo EL lagano sa Milutinovim i ovim novim Pekovice, nisam cuo za njega, ali vidim po komentarima kakvo je pojacanje. U Aba ligi ubedljivo prvi, neverovatan NBA centar.

Natalija

pre 10 godina

Š'a je bilo komšije panika a? Niste čuli za klinca,ala pa vi ste pravi stručnjaci postali za košarku i to sam za god dana..pa vi do neki dan ni za evroligu niste bili čuli..čar koju ima Partizan je ta da se ovom NAŠEM detetu ukaže prilika da postane pravi igrač i time da i NAŠA rerprezentcija ojača..a ne kao vi bum pojačanje amerikanac..lako je tako,aj probajte vi da napravite igrače ko što to radi Partizan..od "neznanca" do nba igrača..mi smo drage komšije INSTITVCIJA,a ne čović parada :) a za pare,vaš fk b je u -60 milki pa dovodi pojačanja :) mislite mal o tome piliäi moji ;)

Nenad

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine.

veliki strumf

pre 10 godina

Au ala se grobari napalili zbog klinca od 18 godina. Sa njim cete u Evroligu? Smehotres. U opasnoj ekipi igrao - Stars?! Tako ste se palili i za Besovica, Miljenovica itd. Za dve godine kad stasa i kad vas napusti, tuzice vas zbog stotina hiljada evra koje mu niste isplatili. Na sta ste spali: radujete se potpuno nepoznatom klincu kad vec ne mozete nikog drugog da dovedete. Blokada!

netsfan87

pre 10 godina

U pa vi niste svesni, ovo dete će Bobi pregaziti...
Ne palite se grobari kada znate da od 18. juna nemate bolju postavu nego mi, vama odlaze nama dolaze evroligaši a vi se hvalite ovim klincem koji još nije ni punoletan...nije on Endru Bajnam to dobro znate...

Aleksandar 81

pre 10 godina

@(Neograničen, 5. jul 2013 09:25)
neznam ni sto ti odgovaram za ovo posto nije uopste tema vesti, ali ajde. Dali si mozda video golove sa te ponistene utakmice protiv Zelje iako je tebi alibi sto je Zelja 11 bio to nema nikakve veze, jer golove koje je partizan dao tad ne bi primile ekipe iz opstinske lige, pritom Slavko Sajber je ponistio celo kolo a samo je partizan bojkotovao da odigra ponovo, e ti sad lepo pogledaj i onda ako si iole realan, shvatices da je utakmica bila cisto namestanje, i da vam je titula poklonjena par godina nakon toga za zelenim stolom

Biga

pre 10 godina

Želim dečku sve najbolje, ali se bojim da ne prođe kao Miljenović, Čakarević, Anđušić, Ivan Marinković i mnogo drugih mladih igrača koji nisu uspeli u Partizanu, jer im nije data prava šansa.

Slaviša

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Druže, vaš problem je što košarku pratite godinu dana. Evo, ovaj "anonimus" je toliko nebitan kada '95 god a igra za selekciju '94. Možeš misliti. Mijatović lud načisto (ne Peđa što je pogodio prečku, nego Dejan, trener U19).
Opusti se ti, likuj nad imenima raznih NBA igrača, i ostalih "potrošenih". Na sreću Srbije, dobio si da gledaš Evroligu u Pioniru, jer verovatno Železnik ne ispunjava zahteve, idi kao pravi Delija navijaj za giganta iz predgrađa, a nas pusti da budemo autsajderi, da niko ne priča o nama do početka sezone, onda kada izgubimo dve utakmice da je došao kraj, i na kraju ćeš opet praviti pauzu sa pisanjem do početka nove sezone, jer sumnjam da će ti lepo biti kada Gagi podigne sva tri trofeja.
Živ bio!

ja

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

svaka cast , eto toliko o tvom poznavanju kosarke (godinu dana je malo da se nauci bilo st au zivotu )najbolji centar u reprezentaciji Srbije U 19 ....sedi 1 , tj ajd sad na spavanje i sanjaj opet titulu , mozda je dosanjate za 5-10 godina ....ali mozda

sale

pre 10 godina

Odakle pare bre!? :D
(eee, 5. jul 2013 01:06)
Odakle pare? kmeeee
(Nenad-SRB, 5. jul 2013 01:06

Sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 1.5 miliona evra igra igrac od 17 godina, koji potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor...

Dalje, sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 16 miliona evra igra igrac koji je nekada bio najbolji strelac evro lige, ili igrac koji je bio 3 pik na NBA drfatu ili igrac koji je najbolji plej ABA lige?

Goran

pre 10 godina

msm ok je to,al sta ce sa 4 centra.napisa jedan strucnjak.odgovor:do sad je diva primala 18 banana po mecu od partizana ne racunajuci bertansa,a sad ce 36,ne racunajuci bertansa,a u play off-u 45,racunajuci bertansa.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aleksandar, 5. jul 2013 08:18)

Po ovom šta i kako je napisano, mislim da je je u pitanju dete 10 - 15 godina. Dete, kad porasteš, naučićeš da ne pišeš ovakve gluposti. Ali zato što si mali, sve ti je oprošteno. Ako je u pitanju neko stariji, onda je ovo jako tužna situacija. Ti si na intelektualnom nivou deteta od 10 godina.

krtica

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
http://www.prague2013.fiba.com/pages/eng/fe/13/fu19m/player/p/eid/9616/orderby//ot//pid/84967/rid//sid/9616/tid/96799/tid2//profile.html

Deki

pre 10 godina

Stvarno ste neverovatni? Mi dugujemo 1,5 miliona i dovodimo već godinama decu od 18-20 godina čiji su ugovori mali,jer su mladi igrači.Onda ide mukotrpan posao da se od tih igrača napravi nešto i na kraju sezone takav tim kida!Vi dugujete 17 miliona,menjate ime,adrese,dovodite igrače koji su manje više vrhunski,koji imaju dobre ugovore i mi sada nešto polemišemo?Kako vas nije sramota?Dok ste imali mlade igrače bez stranaca,onda ste nas optuživali kako ne stvaramo igrače za reprezentaciju.Sada kada imamo nekoliko potencijala za Srbiju a vi ni jednog,vi ćutite?Kažete,niste čuli za njega,zato ste vi čuli za ovog koji je došao iz francuske lige kod vas?Da moj tim nije osvojio titulu od 1998 u košarci i titulu u fudbalu 6 godina,pa,mene bi bilo sramota da se uopšte upuštam u neku raspravu!Stvarno je ljudska psiha čudo jedno?

zvezdaš

pre 10 godina

Svaka čast na ovom pojačanju,nije ništa manji potencijal od Pekovića ruku na srce sviđa mi se Partizanov odabir mladih igrača dok moja Zvezda izgleda nema dobar skauting i ono što je valjalo otera(Nedović,Milutinović,Gagić verovatno i Cvetković).

vorda

pre 10 godina

ja takodje nisam cuo za ALEKSU MARICA kad je dolazio u Partizan !!!!!!!!PS. Koliko god je fmp jak, Partizan bice jos jaci!!! Najbitnije je da kosarka ozivi !!

bertans!

pre 10 godina

i nastavlja se tradicionalna dominacija partizana na pozicijama 4 i 5, ovaj mali i milutinov će eksplodirati kao i žofri, milosavljević sa distance,BERTA ČEKAMO TE U TOP16!!

Liga šampiona

pre 10 godina

Ovi gani kapiraju da neko mora da se rodi u svlačionici Partizana da bi bio partizanovo dete. A da mu je ćale Vujošević lično :-)

Institucija

pre 10 godina

Tako se to radi. Sledece sezone ne verujem da ce imati neku minutazu, mozda nece biti ni u rosteru. Ali kroz dve sezone mogao bi da bude starter. Ima veliki potencijal.
Jos nek' nam FMP posalje ovog Mitrovica. Posto njih reprezentacija ocigledno ne zanima. Imaju Savovica i Simonovica i oce da dovode jos jednu cetvorku. Mitrovic bi kod nas odmah imao 5 do 15 minuta u Evroligi. Bio bi backup Lovernju.

Samo polako, bez trzanja, posle vam treba secer i voda kad ukapirate neke stvari...

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Bas kao sto su nas i ove godine i Bobi i Rasko pojeli, sve sa po -30... Ajde bre, ne palite se, doveli ste Marjanovica, koji je realno jedino protiv vas nesto igrao i mislite da ste mnogo jaci nego prosle godine... Opet cete na tezi nacin ukapirati koliko ste u zabludi... Realno, ove godine jedini kvalitet plus vam je Jaka Blazic... Bobi je takav, kakav je, jednostavno bezopasan ako znas kako da igras protiv njega, a sto se tice tetoviranih crnaca, takvi se po Evropi prodaju na kilo i ima ih svaki prosecan tim... Videcemo sta cete jos da dovedete, ali ovo vam je malo da bi dobijali Partizan, naravno ako se nama ekipa ne raspadne i ostanemo u sastavu od prosle sezone... Videcemo, Gagic i Musli su za godinu stariji, sto je za kosarkasa izuzetno bitno, naravno, ako nema godina kao Rasko Katic... Oni mogu biti samo bolji nego prosle sezone, Katic tesko da moze da ponovi sezonu kao proslu... Sa jednom dobrom trojkom, opet nam necete ni u petnaest uci... Samo lagano, jos mesec dva i vasa dominacija se zavrsava, uvek tu negde septembra...

Juzni Front VR

pre 10 godina

Za ovog lika sto kaze da smo miljenici "svih drzava" sledi odgovor...Koliko sam ja upoznat prvenstva iz 86 i 87 su na terenu pripala Partizanu, dodeljene zvezdi, i onda vracene Partizanu, sto je i normalno... Prvenstvo iz 99 se prekida zbog rata, Partizan sampion zato sto je u tom trenutku bio prvi na tabeli...

Novak

pre 10 godina

Očekivano, Đoko je vatreni grobar, kao i većina Sokočana. Ima još jedan vrhunski potencijal u Srpskoj, ime mu je Boriša Simanić, i samo čeka poziv Zvezde. Barsa i Kaha ga mole ide kod njih i vrše pritisak na njegove roditelje, ali ih sve "minira", jer ga samo interesuje Zvezda.

vlajzi

pre 10 godina

Ovi gani kapiraju da neko mora da se rodi u svlačionici Partizana da bi bio partizanovo dete. A da mu je ćale Vujošević lično :-) (Liga šampiona, 05. jul 2013 01:59)

Hahahahahahahah!!!!

Ako Dule kaze...

pre 10 godina

Musli,Milutinov,Salic 5-ice
Lovergne,Gagic 4-ke
Trojke boga bitaj
Milosvljevic,Bogdanovic 2-ke
Westerman,Tepic? 1-ice

Znaci fakticki,treba nam bar tri igraca,od cega 2 trojke,gde ce jedna najverovatnije biti stranac,a druga klinac i plej ili Tepic posto je realno propao ili neki klinac, jer nemamo para.

Sve u svemu ja zadovoljan.Bice ovo tim sa lepom kosarkom za gledanje.

I BELIVE :)

zona pres

pre 10 godina

Odlican kosarkas, svako ko ga je bar jednom gledao mogao je videti o kakvom se potencijalu radi. Nastupa za reperzenaciju Srbije U19, koja ce proci u polufinale(dobiti hurvate) , nadam se da ce RTS obezbediti prenos završnice, jer momci igraju dobro.

aleksandar

pre 10 godina

msm ok je to,al sta ce sa 4 centra.napisa jedan strucnjak.odgovor:do sad je diva primala 18 banana po mecu od partizana ne racunajuci bertansa,a sad ce 36,ne racunajuci bertansa,a u play off-u 45,racunajuci bertansa.

Nemanja

pre 10 godina

Dodje mi da povracam kad vidim prepucavanje delija i grobara, zaboga imate li bitnijih stvari u zivotu? Lik je dobar igrac, delija sam i srecan jer ce partizan imati vise sanse da uradi nesto. A dok pokazujete svoju nezrelost komentarima tipa "tim iz Zeleznika" i sl. nista postici necete, osim sto cete biti srecniji u vasem malom svetu. Jbte i Zvezda i Partizan igraju evroligu, treba svi zajedno da idemo i navijamo da se useru kad dodju na gostovanje a ne da glumimo maloumnike sa krajnje infantilnim komentarima i jedinim ciljem - uvrediti protivnicu stranu. Al stvarno...

Niko FMP ne moze da zabrani kako da se zove!

pre 10 godina

Милош Нинковић и дефинитивно на Маракани. Везиста је представљен на стадиону Црвене звезде као велико појачање. Задужио је дрес са бројем 33.
Милош Нинковић ће у овој сезони зарадити 280.000 евра. У случају да остане и у следећој, имаће 350.000.У уговору постоји клаузула да Нинковић може да иде без обештећења у случају да са финансијске стране не буде испоштован и не узме се титула.У супротном би могао са Маракaне за минимум 600.000 евра, а у случају веће суме играч и клуб ће делити по пола.Plata Milijasa 360 000 i Daude 280 000 sve receno.

Voracek

pre 10 godina

Razlika je u tome sto mi imamo najperspektivnije centre, koji nemaju ni dvadeset godina, a vi imate Katica koji moze da odigra jos koju sezonu, i Marjanovica koji je limitiran, njemu je FMP vrhunac karijere. Mi imamo doktore kada je skauting u pitanju za razliku od kluba iz Zeleznika.

pera

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

I prosle sezone ste bili jaci 10 puta ( po Vama) kao i prethodnih 12 godina... uuuuu 2 bombe... jaoo ne, ne... opet ce zvezda telekom stvoriti dream team.. dobice nas prvi derbi, mozda drugi.. kako da izgubimo ta dva najvaznija gradska derbija..

NemanjaNS

pre 10 godina

Za sve koji nisu culi za njega mogu reci da smo doveli buduceg reprezentativnog centra Srbije. On i Milutinov su sigurno ogromne nade nase kosarke i uz Ristica iz Zvezde cini trojac najtalentovanijih centara koje ova zemlja ima u te dve generacije (igraci rodjeni 1994. i 1995.) Salic je ove sezone ucestvovao na finalnom juniorskom turniru EL i bio izabran u idealnu petorku. Na kvalificionom turniru u Rimu je bio sjajan, proglasen za MVP-a turnira, sa prosekom od 21,8 poen i 10,5 skokova. Covek ima super ledjnu tehniku, fizicki je dominantan, ima odlican desni horog i veliki je zalog za buducnost.
Mislim da je ovo signal da ce Musli i Gagic otici iz tima i da ce se dovesti igrac koji ce moci igrati 30 minuta po mecu, a da ce Milutinov i Salic deliti ostatak.

Neograničen

pre 10 godina

@Nemanja Vac8,
sinko, za razliku od propagande koja se prenosi sa kolena na koleno i igre gluvih telefona gde se izgubi po koja bitna činjenica ne ostavljam komentare, ali ću tebi odgovoriti za izrečene gluposti koje ti je neko loše i tendenciozno prepričao. Ovo je treću put u poslednjih 15 dana da čujem ovo za titule za zelenim stolom, kao da vas školuju i medijski obrazuju kako da pljunete. Na stranu, što ovo što si ti napisao nema ama baš nikakve veze sa vešću koju si komentarisao.
Kao neko ko je i tada pratio fudbal, za razliku od poluedukovanih pljuvača, sećemse o čemu si pisao. Pa da razjasnimo:
Partizan je u sezoni 1985/86. imao kolo pre kraja isto bodova kao i CZ, sa boljom gol razlikom. Posle utakmice sa Željom (11. na tabeli) i pobede i igre čiste kao suza (4:0), Partizan nije šampion (što je izborio na terenu)jer je tadašnji predsednik FSJ Slavko Šajber donosi istorijsku odluku odokativnom metodom da su "neke" utakmice nameštene. Ne te i te, neko mu se čini da se NEKE. Rezultati 5:5 i 5:3 na nekim utakmicama ili 4:0 za zvezdu u sred Sarajeva (a Sarajevo je prošlogodišnji šampion) nije bilo sumnjivo?!? Nema dovoljno karaktera za detaljno obrazlaganje i analiziranje, ali je sramota da ono što je Vaša sramota i pokušaj nameštanja, političke igre i pritiske, prebacujete na račun Partizana. Sramota. Slučaj Šajber je poznat, (edukuj se malo) i otegao se na sledeću sezonu, nije tajna, pitaj neke starije pa će ti se razjasniti.

ne brkaj loncice

pre 10 godina

Dalje, sta mislite, za koliko u klubu koji je duzan 16 miliona evra igra igrac koji je nekada bio najbolji strelac evro lige, ili igrac koji je bio 3 pik na NBA drfatu ili igrac koji je najbolji plej ABA lige?
(sale, 5. jul 2013 01:15)
Klub koji je duzan 16 miliona je zamrznut u stecajnom postupku, ne sme nigde da se takmici i ne sme da potpisuje ni sa kim bilo sta. Privatni klub Covica finansiran drzavnim parama moze da potpisuje sa kim hoce, posto su prilivi iz budzeta neiscrpljivi.

BN

pre 10 godina

Oni Bobija Marijanovica za 1000…00 e a mi ovog naslednika Krstica/Pekovica za dz. E to je razlika izmedju Duleta i Covica.


uopste nije dosao dzabe vec je placen 100 000 eura sarajevskom sparsu a dosao je u partizan iako je imao ponudu od 150 000 i platu duplo vecu od jednog kluba .... doduse plata mu je veoma mala od 4000 eura mjesecno ...

zvezdan

pre 10 godina

Da sam kojim slucajem navijac zvezde a nisam bogu hvala nikada se ne bi usudio da komentarisem desavanja u kosarci jer bi me prosto bilo sramota.Zna se sta znaci ime Partizan u kosarci,zna se koliko je Partizan doneo uspeha srpskoj kosarci i koliko se poznatih kosarkasa afirmisalo bas u partizanu.Ne bi sada nabrajao da ne bi nekoga izostavio ali su njihova imena dobro poznata u kosarci.Zvezdasi spustite se na zemlju i ne likujte previse jer opet necete nista da napravite jer ste osudjeni da budete uvek iza najboljeg

Veljko

pre 10 godina

Auuu,kakvu ekipu pravimo!
Salic i Milutinov centri,Cehovski i Marinkovic cetvorke (mada bilo bi bolje da uzmemo mitrovica fmp-u),Andric i Krstic krila,Bogdanovic I Dangubic bekovi i Vasa Micic i Djordjevic na pleju...

NekoIzMase

pre 10 godina

Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Kada Bogdanović posterizuje tog Bobija, kao Danilović onomad Sabonisa, pokrij se ćebetom i plači ... Kad se isplačeš, osokoljen dođi i ostavi neki komentar ... :)))

frenky simao

pre 10 godina

Nastavlja se trend dovođenja izuzetno mladih i talentovanih igrača u Partizan... Znaju da je Partizan najbolja škola košarke i da će dobiti šansu da igraju evroligu i ABA ligu...! I Kosta Perović, Nikola Peković, Jan Veseli, Milenko Tepić su dolazili kao jako mladi u Partizan pa su ostvarili svoje snove, odlazili u najveće klubove u Evropi, NBA i zaradili veliki novac... Takav je slučaj i sa današnjom generacijom, znaju da im je Partizan najbolja odskočna daska za dalju karijeru, da će dobiti priliku da vrhunski rade i da igraju... Milutinov i Šalić su budućnost Partizana pod koševima, trebaće strpljenja naravno...!

danilo

pre 10 godina

Na pitanje Tegija o ovom klincu, kaže Dule sa osmehom:
" Jako bih voleo da dodje u Partizan!"
A mi ćemo se osmehivati još godinama.
Tako je to u životu:
Neko suze roni dok su drugi šampioni...

Sasho

pre 10 godina

Dok neko placa i samo placa,u drugom dolaze sami da bi se razvijali,igrali,a zatim naplatili taj mukotrpan rad!Al znate gde,e to je magija u nekom drugom timu za nekoliko miliona dolara!

vlajzi

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine. (Nenad, 05. jul 2013 10:29)

Iz prve dve recenice se vidi da si navijac FMPa i da nemas pojma o sportu. Jedno je talengovan igrac a drugo formiran (napravljen) igrac.
Partizan je napravio sve te igrace zato sto bez Partizana oni nikad ne bi ni bili igraci, nego samo talenti.
Ali ti to ne kapiras, jel da?

old school

pre 10 godina

Navijam za Zvezdu. Ovaj decko je nevidjeni potencijal, i drago mi je sto je dosao u Partizan. Jer Dule zaista zna sa centrima kao malo koji drugi trener (iako smatram da je potpuna suprotnost sa bekovima). Nevidjen osecaj za kos i kretnju, a pritom je vec sada dovoljno snazan. On i mali Ristic, koji je prosle sezone jos igrao odlicno u KLS-u za FMP, mogu da budu spas nase kosarke na poziciji 5, ukoliko se dobro razviju. Jer budimo realni, dominantnog centra nismo imali vec 15 godina, a Musli sa svojim napucavanjem table to sigurno nece biti.

Pera Zdera

pre 10 godina

U pa vi niste svesni, ovo dete će Bobi pregaziti...
Ne palite se grobari kada znate da od 18. juna nemate bolju postavu nego mi, vama odlaze nama dolaze evroligaši a vi se hvalite ovim klincem koji još nije ni punoletan...nije on Endru Bajnam to dobro znate...
(netsfan87, 5. jul 2013 11:42)

Marjanovic moze da bude odlican centar samo kod Vujosevica, kod svih drugih je samo neiskorisceni potencijal, kao sto su i Perovic i Vranjes.
Uostalom da je on takav evroligaski centar kao sto vi mislite ostao bi u CSK ili bi igrao u nekom evroligaskom klubu, a ne u izletniku u najacoj evropskoj ligi. On moze da odigra dobro samo protiv slabih ekipa, a ne i protiv ozbiljnih, osim ako ne igra kod strucnjaka za centre kao sto je Vujosevic.

frenky simao

pre 10 godina

@ Simic

Da li je neko video taj izveštaj i ko je sačinio taj famozni izveštaj...? Finansijski izveštaj je posao nezavisne revizije i onda je on validan...! Najlakše je sam sebi uraditi izveštaj i navesti u njemu šta hoćeš... Partizan je za razliku od CzvBgTelekom prijavljivao porez... Mi se ne plašimo, neka uđu revizori u klubove i neka provere poslovanje od perioda kada su u Partizan ušli Danilović i Divac a CzvBgTelekom redom vodili Žika Anđelković, Goran Vesić, braća Petrović, Vučićević, Drakulić i sada Čović i Andrej Vučić (rođeni brat Aleksandra Vučića)... Partizan je tek 2010. godine potpisao ugovore sa državnim firmama (NIS, mts, Komercijalna banka) i to zato što je ostvario neverovatan uspeh plasiravši se na f4 evrolige... Tada je i gradonačelnik Beograda Đilas počeo da nagrađuje klubove na osnovu njihovih uspeha, napravljena je tabela, obećana je i hala za treninge, potpisan je i ugovor koji do dana današnjeg nije realizovan...! I razlika je u tome što je KK Partizan državni klub dok CzvBgTelekom to nije, nije čak ni član SD Crvena zvezda...!

ja

pre 10 godina

Ne razumem ove sto pricaju da mnogi nisu iz Partizanove skole...pa prvi tim Partizana jeste kao skola, zato i ima sve mlade igrace. Pekovic da nije dosao u Partizan verovatno nikad ne bi zavrsio u NBA. Isto i Vesely. A zamislite tek sta bi s Tepicem bilo...ne bi on nikad video inostranstvo....

jodd

pre 10 godina

kakve se sve nebuloze ovde pisu...Djoko Salic je mladi reprezentativac Srbije i jedan od najtalentovanijih centara u svom uzrastu tj i nesto starijem...tako da ne, nece biti reprezentativac CG i da, svi Grobari pa i drugi su naravno culi za njega...ne V Dragicevic je jako skup igrac i nema nikakve sanse da dodje u KKP...ne, Salic nije pojacanje za EL nego ulog za buducnost...i ne, KKP nije morao nista da plati za njega ili nesto skromno jer mu je ovo prvi profi ugovor a nije igrac iz Srbije pa to pravilo odstete ne vredi...

max

pre 10 godina

xaxa jeste da je Bobi Marjanovic dobar momak,ali zbog ovih crvenih navijaca mi tako drago sto ce da vide koliko je limitiran...dizete ga u nebo kao da je Milicic,a zaboravljate kakva je smlata,polovinu od 10 skokova po utakmici je imao zato sto ne moze kos da pogodi a lopta mu se odbija u ruke. to protiv ozbiljnih ekipa nece ici.igru ledjima nema jer nikoga ne moze da ugura. a procenat suta za dva poena nije ni 60%! a Dzoni Milutinov i Djoka Salic reket dominacija!!!:)

strasno

pre 10 godina

Znaci potencijalni reprezentativac Crne Gore ....

E dule dule, sta napravi od nase kosarke >:(
(Rajko, 5. jul 2013 01:23)

e sapke znas ti da citas reprezentatizac SRBIJE!!!

baki 1

pre 10 godina

(Миле, 5. jul 2013 04:12)
Mislim da si pogodio pravu metu. On je svakako dobar, ali je na klupskom nivou dosta postizao na osnovu fizicke domibacije. Vec na ovom prvenstvu u Pragu mu ne ude bas lako.
Sto se tice poredjenja malo je prrtenciozno porediti ga sa Pekovicem her po ponasanju i karakteru mnogo vise lici na Raduljicu.
A sto se tice toga ko ga je nagovorio da igra za Srbiju prica je krajnje neozbiljna. Decko ja sa Sokoca na Romaniji gde NE POSTOJI drugo opredeljenje osim Srbije, tako da njega i njegovu porodicu zaista niko nije morao nigde da nagovara i usmerava. Romanijci znaju koja je njihova otadzbina.

KODAR78

pre 10 godina

@ Razanka
Pa ovo je strasno. Koja tebe muka, muci u zivotu. Mora se pod hitno nesto preduzeti, inace ce biti kasno ako vec i nije. Sve u svemu, moja podrska za sto uspesnije ozdravljenje, iz Beograda-Srbija.

alzc

pre 10 godina

Mi krademo decu a odakle je njima došao Luka Mitrović? Inače u sastavu imaju sve amere a svojoj deci ne daju šansu. Imaju od 12 igrača 10 koji bi da šutnu i željni su lopte. Neće im biti 3 dovoljne po utakmici a da zlo bude veće niko od njih ne igra odbranu. Osvajaju titule dok se Gagi i Luča brčkaju a kada tamo u decembru počnu sujete da rade jer će svi samo za statistiku igrati onda počinje brod da tone, menja se trener i titula se osvaja sledeće sezone, tako smo već navikli. Opustite se dok imamo Duleta :)

Komša

pre 10 godina

... da li ce ikad osvanuti vest Partizan prikljucio prvom timu igraca iz SVOG omladinskog pogona? p.s. zar niste u blokadi?
(pixi 10, 5. jul 2013 07:28)
Da li si svestan koliko igrača odpadne u pionirskim,kadetskim i juniorskim selekcijama da bi se stvorio jedan košarkaš koji bi mogao da igra na nivou EL.
Partizan,Zvezda ili bilo koji klub u Srbiji bi morao da pokupuje bar 20-25 procenata dece kod nas,da ih ne daje nikom,da im pruža šansu da igraju takmičarske utakmice i da treniraju i da se nada da će u svakoj generaciji imati jednog ili dva igrača.To jednostavno nije moguće.
Pogledaj CZB.Raško,Bobi,Savović,Simonović,Radivojević.Da li su oni kojim slučajem ponikli u Crvenoj zvezdi ili prošli mladje selekcije FMP-a?
Naravno da nisu i ne bi bilo normalno da jesu.
To se retko dešavalo i kada smo bili država od 20 milioma stanovnika a kamoli sad kad smo šaka jada.

Ne sme drzava da pomaze privatnom klubu

pre 10 godina

Niko FMP ne moze da zabrani kako da se zove!
Možete li da objasnite šta Vi u stvari mislite kada pominjete projekat Partizana kao mini reprezentacije i šta takav projekat znači za žensku košarku u Srbiji,- Praksa je pokazala da je ovo dobar model. Konkretno za nas – takav model doveo nas je do 4. mesta u Evropi. Pre trideset godina kada je model takmičenja dopuštao češće treninge reprezentacije i duže pripreme moglo se raditi na drugačiji način. Danas uz regionalnu ligu, srpsku ligu, kup i evropsko takmičenje nije moguće okupiti sve igračice u državnom timu, recimo, na dve nedelje tokom sezone. Tako da je ovaj naš model jedini koji nam je priuštio dovoljno vremena da bar igračice koje ne igraju u inostranstvu budu duže na okupu i da radeći zajedno tokom cele sezone sakrijemo svoje nedostatke u odnosu na mnogo jače evropske reprezentacije, kao i da širimo značaj jedne homogene grupe ljudi što je, takođe, svako mogao da vidi na Evropskom prvenstvu. Šta je to što našim devojkama nedostaje sa čisto sportskog aspekta (tehnike, taktike, fizičkih karakteristika i sl.) da bi dostigle nivo na kom su reprezentacije Španije ili Francuske?
- Nedostaje im vreme i uslovi. Ništa više! Jako mi je žao što šira javnost nije imala prilike da vidi u Francuskoj ono što smo mi videle, pa bi tek onda znala da ceni naš rezultat na pravi način.
- SITUACIJA JE BILA DRAMATIČNA. SADA SITUACIJE NEMA!!!
http://partizan.net/srpski/?p=10298

privatan ste klub pod pomoci drzave

pre 10 godina

Je l i ovo dete vase skole?Dovodite najtalentovanije igrace a posle pricate kako ste ih vi napravili,smesno.Dugujete za Miljenovica,Katica,dugujete Gordonu i ko zna jos kome,dugujete milione za porez drzavi a dovodite najvece talente.Mi u fudbalu dugujemo ali nam ne uspeva da dovedemo najvece talente vec samo one koji su ispod proseka,ali bitno je da vi nama nesto govorite i ako je to sto pricate cesto daleko od istine.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nenad, 5. jul 2013 10:29)
Tipicna Coviceva i Dzajiceva propaganda dovesti talenta i formiranog igraca nije isto jer talenat ce igrati da se dokaze za manju platu ,a formiran igrac u najboljim godinama ce igrati za svoju egzistenciju i porodicu.Primer ovaj decko ce igrati za sicu dok to ne mogu da kazem za Milijasa,Marjanovica,Nelsona,Rakocevica,Savovic i na kraju vase najvece pojacanje Ninkovica.Mi ovde poredimo Milijas ima vecu platu nego Sale Ilic i Ninkovic ce imati najvecu platu kod vas jer je to igrac koji je igrao protiv Intera i Barselone ,a imao je ponude Viljareala i drugih evropskih klubova cujem dolazi vam igrac iz Turske gde su tradicionalno velike plate.Za kraj NIKO FMPu NE MOZE DA ZABRANI KAKO CE DA SE ZOVE!!!

Aleksandar RRR

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
[link]
(krtica, 5. jul 2013 11:22)

Vazno je da Rakocevic ima ucinak na tekucem SP, kao i Nelson, Savovic i sl...

Miodrag

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Zvezda je koliko ja pratim kosarku(a moram priznati da mi je to osnovno zanimanje u zivotu) bila 5 puta jaca i u tek zavrsenoj sezoni. Mislite o tome.

frenky simao

pre 10 godina

Impozantan učinak na tekućem SP. :)
[link]
(krtica, 5. jul 2013 11:22)

Đoko Šalić je rezerva Nikoli Milutinovu (Partizan), a još je i godinu dana mlađi... Jedan od najtalentovanijih igrača 1995. godište, još uvek ima samo 17 godina, izabran je u najbolju petorku na turniru juniorske evrolige...! I naravno da ako postane igrač da će to biti zasluga Partizana i Duleta Vujoševića jer ponoviću dečko ima tek 17 godina...! Ne znači da će svaki talentovani igrač postati veliki seniorski igrač, primer je Bane Đekić, Miljenović i Anđušić nisu imali strpljenja i to je druga priča, ne mogu jednostavno svi da igraju, dođe do nagomilavanja igrača i uvek ima nezadovoljnih... Jednostavno, trener proceni koji igrač mu treba, kome će pružiti šansi i to je to...!

vladica

pre 10 godina

@blokovi NBG: Udarila vrucina po blokovima,pa utice i na rezonovanje. A vreme KK Partizana nikako da prodje,vec dvanaest sezona.A sto se tice Marjanovica,tu je stih "I da dovedu O Nila,opet bi druga bila"...

NekoIzMase

pre 10 godina

Lol... 90% Grobara nije culo za ovoga a vec idu komentari da se uzimaju svi trofeji...
Realno Bobi i Rasko ce da ih pojedu za dorucak a jos treba jedan centar da dodje.
(Dzi, 5. jul 2013 01:19)

Čuli, ne čiuli, oni znaju da uzimamo titulu ...
Godinama unazad vi u ovo vreme uzimate titule, jurišate na krov Evrope, imate tim u rangu Lejkersa u najmanju ruku (a kod optimističnijih u rangu Majamija), ložite se kako ste mnogo jaki i kako će pred vama protivnici da padaju jedan za drugim ... Onda krene sezona, pa promenite trenera, pa otpustite nekog igrača, pa kukate na sudije i sudijsku organizaciju, i na kraju skarijete i tihujete neko vreme, dok ne krenu nova pojačanja ... I to je vaš sezonski ciklus, evo nekih 15ak poslednjihi godina ...

Zeljko

pre 10 godina

Postoji vec fina analiza, na osnovu proslogodisnje juniorske EL.
http://www.draftexpress.com/profile/Doko-Salic-7120/

Moram reci da mi se najmanje svidja 2 assitencije na 37 izgubljenih lopti, ali sredice to Dule ;)

AHA

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Prosle sezone ste bili 5 puta jaci kolko se secam pa ste brisali suzice...

NekoizMase

pre 10 godina

Wow... Pod kosem Gagic i Musli, na trojci nema nikoga, na dvojci Bogdan i Milosavljevic... Zvezda je vec sa 3 puta jaca a treba da stignu jos 2 bombe.
(realno, 5. jul 2013 01:17)

Puni ste tih bombi, a najjace pucaju negde u maju, pred kraj sezone ...


Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

Nije bas pametno hvaliti se svojim neznanjem ... Mada, erovatno si cuo za svetskog megagiga cara Silba ...

The Joe

pre 10 godina

"Navijam" za Zvezdu, ali mi se više sviđaju potezi Partizanove uprave. Ipak imaju po meni bolju strategiju da dovode mlade, koje razvijaju i posle dobro prodaju. Čini mi se da ovi naši samo dovode, troše pare, al' su komšije opet ovaj put bile uspešnije. Ne znam koliko ovaj naš sistem finansijski može da opstane.

shomi

pre 10 godina

...tako mladi a vec reprezentativci, a vi fmp-dedice. ne javlja se odavno "odmoreni rakocevic", maca pojela jezik, neki komentar, bilo sta....il' si promijenio nick

Pu, pu, pomeri se s' mesta

pre 10 godina

Bez ikakve namere da sa diletantima polemišem o kvalitetu centara, ranije sezone mi daju za pravo da i ovo prepustim vremenu kad se počne igrati košarka. Ovima što SVE osvajaju u julu, maštajući, kažem: Nije loše maštati, ali do 5 godina. Posle 12. nije preporučljivo jer ostavlja nesagledive posledice na psihu. Kompleksi su gotovo zanemarljiva epizoda prema patološkoj mržnji svega što se zove Partizan. Ne bilo vam primenjeno!

Milan

pre 10 godina

Mojim grobarima jedan link da uživaju, http://www.youtube.com/watch?v=QdYl_KZVNnY. Ja sam presrećan što sam navijač Partizana, svaki put kada pogledam ovaj film, ja se raspametim. A predlog za navijače KKCZV. Pošto bi vam sigurno bilo teško da pogledate ceo film, premotajte na 54 minut i poslušajte šta je izjavio Željko Obradović. Nama je to odavno poznato, a vi to ne želite i ne možete da prihvatite.

da, da, na njega mislim N.C.

pre 10 godina

E tako se gospodo draga doprinosi srpskoj kosarci, kad mladog igraca za kojeg se zna da ce biti u seniorskoj reprezentaciji, ubacite u tim koji s velikim ambicijama igra EL i kalite ga tu.. Ocigledno je onaj kojem su usta bila puno propadanja reprezentativne kosarke to radio samo zbog marketinga.. Svaka zemlja s vremena na vreme ima oscilacije, ali ne on je to ``propadanje`` morao da poveze sa pocetkom Partizanove dominacije..

black

pre 10 godina

Ovo je pravo pojacanje za buducnost!
Da li ovo znaci da Musli odlazi,ili...Kosta ne dolazi.
U svakom slucaju KKP ce opet biti dominantan pod kosem.
DV ce od njega napraviti novog Pekovica vec tokom ove godine.
I feel devotion!

rax gravedigger

pre 10 godina

@Simic
Bolje pitaj politicare gde su pare poreskih obveznika, a ne da kritikujes uspesne! Da nije bilo tog Partizana, ne bi se narod toliko radovao uspesima i kluba i reprezentacije, niko ne bi cuo za Beograd i Srbiju (naravno i preko Djokovica), i ne bi tvoje dete igralo basket ispred zgrade, nego bi se drogiralo po haustorima! Malo vise postovanja, danas svako moze da kritikuje!

Saša

pre 10 godina

Odlicna vest,jos kada bi dosao i Micic i to bi bilo dovoljno za nove titule u aba ligi i domacem prvenstvu.
(Igor, 5. jul 2013 01:01)

Da ovakva 'pojacanja' su vam garancija da uzimate sve zivo. :D
Iskreno prvi put cujem za momka...
(sta reci, 5. jul 2013 01:15)

Nažalost nisi dobro informisan, klinac je jako perspektivan. Obzirom da ove godine puni 18, kao i na njegovu visinu, dečko ima sjajnu motoriku. To je lako uočljivo. Uz dobar rad, mislim da će se za maks godinu dana izboriti za jako dobru minutažu u Partizanu. Posle Pekmena definitivno najtalentovaniji centar koji je došao u Partizan. Moje mišljenje barem...

ZoranJ

pre 10 godina

@Razanka Stip MKD

Koliko samo neistina i manipulacija na jednom mestu...
Ne znam samo da li je u pitanju neinformisanost ili zla namera, ili možda i jedno i drugo...
Neverovatno...
Pa u prvenstvima o kojima pričaš 1985/86. i 1986-87. Partizan je osvojio najviše bodova, i njemu su te titule pokušane na silu da budu oduzete za zelenim stolom. Nemam nameru da ovde objašnjavam slučaj Šajber, kad je jedan čovek odlučio da samo zato što mu je nešto bilo sumnjivo poništi celo poslednje kolo i još pritom izrekne kazne oduzimanje bodova praktično celoj ligi, bez ijednog materijalnog dokaza, što je Sud kasnije samo konstatovao.
Što se tiče 1999. godine, ne znam šta je trebalo tu da se uradi, čoveče pa bombe su padale po Srbiji, šokiran sam tvojim razmišljanjem!
Što se tiče podrške države i vojske Partizanu onako kako je ti opisuješ, ona je donekle postojala na samom početku, odmah posle rata kada su najbolji igrači morali da igraju u Partizanu, kasnije je teret vojnog i jugoslovenskog samo pravio probleme. Tu pre svega mislim na kvalitet rukovodećih ljudi i izbor igrača po nacionalnom ključu, ali ne samo to. Pa najveće uspehe Partizan počinje da ostvaruje tek pošto je počeo da se oslobađa vojnih uticaja. Ako si živeo u SFRJ onda bi trebalo da znaš da je bilo država=Tito, a njega fudbal uopšte nije zanimao, a ako je ikad nekoga simpatisao i pomogao im, onda je to Hajduk iz Splita.
Poređenje Danilovića i Simonovića je šlag na torti, zaista...

aleksandar

pre 10 godina

Sto se ovaj strucnjak "uzbudjava"po pitanju banana,i jos kaze da sudeci po komentaru imam 10-15 god.savet:nemoj da se "uzbudjavas".to skodi funkciji jetre.a sto se koeficijenta inteligencije,vidimo se u kviskoteci

Stvar domaćeg nevaspitanja

pre 10 godina

& (Aleksandar 81, 5. jul 2013 10:18)

Neznam zašto zvezdaši ne komentarišu Partizanove vesti, kao da se plaše, kao imaju komplekse, pa onda otegnu nešto od Kulina bana, što samo pokazuje da su pismeni ali da nemaju šta da kažu. Zaneme, izgube se i počnu da lude čak i zbog gramatičkih grešaka u koje svrstavaju i slovne greške. Skoro da ne koriste ni to što im admini puštaju ogavne uvrede i "duhovitosti" na uličnom nivou. Ili su ustvari lepo vaspitani pa znaju za meru. Ko će ga znati?

igor

pre 10 godina

ljudi shvatite ako hocete da budete bolji od partizana morate da uzmete igrace koji su prosli partizanovu skolu pogledajete vaterpolicte cist primer , znaci jurite Bogdanovica Milosavljevica itd drukcije nemoze dzaba ekstra pojacanja i sve ostalo nemoze se tako pa svake godine je cz imala bolji tim od partizan pa nista .., ako bi nekako uzeli Vujosevica zavrsili bi posao tako bi vam bilo najlakse on je vec radio u cz samo da coki odresi kesu.

nesa

pre 10 godina

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=729450#k9978560
Simicu,koje taj koji je napravio izvestaj ?Samo se vrati 15 god. u nazad i vidi koje bio Voja Stojakovic koji je doveo Divca u Zvezdu za 1 milion za tri utakmice!