Petak, 28.06.2013.

16:14

"Lovernj iz najponosnijeg kluba"

Generalni menadžer Denvera Tim Koneli izjavio je nakon dobijanja prava na Žofrija Lovernja od Memfisa, da će razgovarati sa njim i videti koje su njegove želje.

Izvor: SV

"Lovernj iz najponosnijeg kluba" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

74 Komentari

Sortiraj po:

Arsen

pre 10 godina

@Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.
(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Zasto neki ljudi nose glavu tek onako?

commando

pre 10 godina

hahaha partizan uništio reprezentaciju! moguće, moguće, ali u nekom iskrivljenom paralelnom miki maus univerzumu u kojem je (pok.) zvezda zaslužna za visok rejting srpske košarke.

stefan

pre 10 godina

Eto 52. pik druge runde je stvarno ogrooooman uspeh. Samo da napomenem da je prosle godine igrac Celika iz Zenice ( Ognjen Kuzmic sada u Joventudu) izabran na tom istom mestu. Pikovi druge runde se vecinom znaju i menadzeri to sredjuju sa klubovima ranije tako da ne dizite ga previse.

bley

pre 10 godina

Divac Paspalj Djordjevic Danilovic Savovic Rebraca Drobnjak Varda Kotutovic Krstic Erden Perovic Veseli Pekovic
(bertans, 28. jun 2013 18:00)

Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Novica ubica, Mccalebb, Tepic, Milojevic, Kecman, Maric
(Lucic, 29. jun 2013 00:05)

Tripkovic, Gist, Kosta Perovic, LUCIC!, Avdalovic, Aleks Maric, Predrag Drobnjak, Fred House, Jawai, Kecman, Krstic, Zeljko Obradovic, Rebraca, Scepanovic, Vranes, Vujanic...

Sale

pre 10 godina

ha ha ha kakav si ti lik ha ha ha gospodski dogovor u profesionalnom sportu.a kada ste dovodili vasovica i zebeca tada toboze nije bio sporazum.

U pravu si, ajde sad na spavanje...

pre 10 godina

Gospodin, 28. jun 2013 19:42) da li si ti čuo za "džentlmenski sporazum" između FK Crvena i FK Partizan, po kojem nijedan igrač ne može da pređe u drugi klub bez saglasnosti rukovodstva igračevog kluba? i onda, jednog dana, dolazi Mance u Zvezdu da se nudi da pređe iz najponosnijeg kluba kod nas (ovo je, inače, klasičan primer da se Partizan voli, a da se za Zvezdu navija). Džaja zove Partizan, ovi kažu "ne", i Džaja se zahvaljuje Manceu na pažnji i doviđenja. posle toga, Partizan "gospodski" pljuje na "džentlmenski sporazum" i iz Zvezde dovodi Milka Đurovskog, a zatim još jednog igrača. kakva ste gospoda bili onda, takva ste i ostali - Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Roberts / Kleo, Stojković.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Laku noć, 28. jun 2013 22:21)

E, od svih gluposti koje sam ovde uspeo da vidim, ovo je za medalju.... Zasto je onda Vasovic igrao za Zvezdu, ako su vec postojali ti dzentmenski sporazumi? Kakvih bre vi vise smesnih prica necete da se setite...

Sasa

pre 10 godina

Divac Paspalj Djordjevic Danilovic Savovic Rebraca Drobnjak Varda Kotutovic Krstic Erden Perovic Veseli Pekovic
(bertans, 28. jun 2013 18:00)

Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Novica ubica, Mccalebb, Tepic, Milojevic, Kecman, Maric
(Lucic, 29. jun 2013 00:05)

ccc

pre 10 godina

(nenad, 28. jun 2013 20:00)
"A" licenca se plaća, lafe moj, a ne zaslužuje! Kao bi je, inače, dobio Prokom? Pa silni turci? Pa italijani? Tutneš malo Žordiju (Bertomeuu) u džep i eto licence... Daj bože da vi, ko god bili (Zvezda ili FMP), napravite nešto značajnije, pa da vidimo kako ćete dobiti "A" licencu.

Sasa

pre 10 godina

Dragi grobari, svidelo se to vama ili ne, ali ovo je pojedinacno, neformalno misljenje. Zvanicno misljenje Evrope o Partizanu je nemanje A licence i peti sesir u zrebu. Ne sporim postojanje atmosfere unutar kluba. Druga je stvar kako se do nje doslo.
(nenad, 28. jun 2013 20:00)

A sto je najtuznije od svega, u istom sesiru je i zvezda. Prvak Evrope i nekoliko F4-ova sa timom koji je jos uvek Devica u Evroligi.
Stvarno neposteno.

Laku noć

pre 10 godina

Gospodski klub
(Gospodin, 28. jun 2013 19:42) da li si ti čuo za "džentlmenski sporazum" između FK Crvena i FK Partizan, po kojem nijedan igrač ne može da pređe u drugi klub bez saglasnosti rukovodstva igračevog kluba? i onda, jednog dana, dolazi Mance u Zvezdu da se nudi da pređe iz najponosnijeg kluba kod nas (ovo je, inače, klasičan primer da se Partizan voli, a da se za Zvezdu navija). Džaja zove Partizan, ovi kažu "ne", i Džaja se zahvaljuje Manceu na pažnji i doviđenja. posle toga, Partizan "gospodski" pljuje na "džentlmenski sporazum" i iz Zvezde dovodi Milka Đurovskog, a zatim još jednog igrača. kakva ste gospoda bili onda, takva ste i ostali - Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Roberts / Kleo, Stojković.

milos

pre 10 godina

,,Casovi ljubavi'' se demonstriraju na stadionu ali i vi sami znate koji klub je gledan kao cela liga zajedno :) i kolika je bila najmanja poseta na vasem stadionu, a kolika na nasem...

Lecter

pre 10 godina

*Zvuci komicno kada se kaze da jedan NBA ligas trazi igraca iz Agroziv lige
(lol, 28. jun 2013 20:04)
Pa koliko znam vi jedino tu ligu priznajete i pratite ;)

Bora

pre 10 godina

Da Miloše,rekao sam Južne i Latinske Amerike.Pa? To je isto kao da sam rekao,u zemljama Evrope i Evroazije.Aj' da ti bar objasnim,ne mrzi me,a valjaće ti! Latinska i Južna Amerika,nisu isti pojam. Južna Amerika je deo,nečega što se naziva Latinska Amerika,i ima 12 zemalja.Takozvana Latinska Amerika je širi pojam. Ona obuhvata Južnu Ameriku i zemlje severno od Panamskog kanala,a broji ukupno 20 država. Mogu još elaborirati,ali mislim da je i ovo dovoljno.Pozdrav!

nenad

pre 10 godina

Dragi grobari, svidelo se to vama ili ne, ali ovo je pojedinacno, neformalno misljenje. Zvanicno misljenje Evrope o Partizanu je nemanje A licence i peti sesir u zrebu. Ne sporim postojanje atmosfere unutar kluba. Druga je stvar kako se do nje doslo.

Mr. Bojangles

pre 10 godina

@ (Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)
Prijatelju, ti ispaljuješ umotvorine (komentare) na bilo koju vest o JSD... E sada, ne znam da li je to znak dokonosti ili straha, strahopoštovanja, poštovanja, skrivene simpatije, možda čak i ljubavi. Hajde rašćisti to sam sa sobom, molim te, pa nam otkrij tajnu svoje privrženosti.

Ponosan na gospodski klub

pre 10 godina

Covicu je propao pokusaj da unisti partizan.Opet cemo komsinici da pljunemo pod jezik. Na silu ne damo zato sto smo GOSPODSKI klub. To znaju i preko atlantika,samo ne znaju ovi iz predgradja.

Neutralni!

pre 10 godina

@Katanac na jsd

Inace taj Dragicevic i Bjelica su standardni NBA ligaši. Sve se otimaju oko njih. A i taj Nedovic da je ostao u CZV, igrao bi 7 min u prosjeku i na kraju bi igrao u najboljem slucaju u Mega Vizuri.
Kako je Partizan unistio srpsku kosarku??? Pa ako u njemu samo igraju stranci, sto VI niste stvorili igračine pa da dominiramo svijetom. To sto nemamo reprezentaciju to je problem u savezu. Jer u svakoj generaciji pravimo 15 cirkona ujestmo da izbrusimo 1 dijamant.

cz

pre 10 godina

sta ce covek pogresi, on verovatno veruje da je to kao kod njih uredjen sistem, a ono lopovluk i kradja na sve strane, kad bi znao koliko je talenata propalo u tom istom partizanu ne bi ga zvao sistem, jos kad bi posle toliko uspeha pogledao finansisko stanje bilo bi mu jasno da tu nema ni s os sistema

Bora

pre 10 godina

Pa Partizan,odavno nije samo evropski,nego i svetski fenomen i brend! 1) Vladar jednog od Emirata,kome je najveća želja da vidi jedan meč Partizana! 2) prilog o Miši Tumbasu,na jednom od Nba portala! 3) Izjava najvećeg novinara Evrolige,da bi mu poslednja utakmica koju bi pred smrt voleo da gleda,bila utakmica Partizana u Pioniru! 4)Prenos utakmice Partizan-Barselona u 11 zemalja Južne i Latinske Amerike! 5) Film francuskog Kanala+ 6) Šta tek reći za izjavu menadžera Denvera!?....... JEDNOSTAVNO SVETSKI FENOMEN!!! P.S.-Zvezdi (i pravoj i lažnoj) u svetu,taman koliko i o Tamišu!

djole

pre 10 godina

(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Tri puta sam procitao tvoj komentar i OPET ti lupio minus jer si stvarno napisao gomilu gluposti, komentar pun mrznje, sto je normalno posle 12 godina gledanja nam u ledja.

Echo and the bunnyman

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Čoviću, ti si ?

Alexandar RRR

pre 10 godina

Evo kako jedan amer iz NBA lige vidi Partizan i njihov rad. Verovatno lupa, a?
(kobaz1987, 28. jun 2013 17:01)

Nemoj se zanositi, sad ce covke legenda to da demantuje saopstenjem :)

Katanac na jsd

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.

Realno

pre 10 godina

Hahahahahaahahahaha...dokaz da Ameri nemaju pojma o Evropskoj košarci i klubovima,kako lupeta menadžer a sigurno nezna Srbiju ni na karti da nađe.Odakle prevarantima ponos?Zato i sledi katanac.

djordjevic

pre 10 godina

U isto vreme iz NBA lige dolaze analize da je najveca snaga Nedovica to sto je sacuvao svoj talenat UPRKOS klubu za koji je igrao. Koliko citam, plase se ipak da ga ne saceka sudbina Radmanovica koji je takodje igrao prvo za zvezdu pa za fmp.

Mikica

pre 10 godina

Predpostavljam da je covek rekao "intriguing" a to se slozicete se tesko moze prevesti na srpski kao "intrigantan". Pre ce biti "zanimljiv, interesantan, izvanredan".

milko djurovski

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.@@
Nisi ti mnogo pametan...

Neko Roki,neko Ćoki

pre 10 godina

Čitam ove priče o katancima...Kako komšije ne shvataju,mi smo kao Roki,koliko god snažan udarac da primimo,mi ustajemo i idemo napred...Pa nije Dule dobar trener zato što osvaja našu ligu,već zato što dere deset puta skuplje ekipe uporedo praveći igrače od dece.U Denveru znaju da će Lovernjov potencijal,nakon Partizanovog drila,biti razvijan do maksimuma,na njima je samo da sačekaju gotov proizvod.

DANILOVICU ZOVI IH I DA NAPRAVE REPORTAZU

pre 10 godina

Treba dovesti ljude iz ESPN i Sport Ilustreteda da naprave izvestaj o nama kao Kanal+ na EL utakmicama.Dobar glas daleko se cuje.Ponosan na moj klub PONOS SRBIJE PARTIZAN.

nestor

pre 10 godina

@katanac na jsd Kakva si ti trolčina prijatelju,to je nezabeleženo...gde god si stigao ostavio si ovaj svoj komentar koji je pun takvih notornih laži,da bi komotno mogao kao Čovićev adjutant da se zaposliš.

Ovo je stvar percepcije,kako neko vidi nekoga drugog.Navijači Zvezde nas naravno vide drugačije...sad samo treba uporediti težinu mišljenja jednog prosečnog navijača KK CZ i generalnog menadzera Nuggets-a.

Kica,Sale,Divac,Danilovic,Krstic,Paspalj I TD.....

pre 10 godina

Svaka cast momku ima veliko SRCE ali moramo videti i jednu cinjenicu da je ove godine u finalu Partizan igrao protiv ekipe koja je u proslom VEKU osvoila poslednju titulu!

vujce

pre 10 godina

g-dine koneli,u toj istoj srbiji ima i jos jedan kk,oformljen je pre 2 godine fuzijom nekoliko propalih klubova i na precac je postao drzavno mezimce tj.sva sredstva se slivaju na njen racun,igraci se placaju basnoslovno, ma pravi raj od kluba...molim vas da sledeci put spomenete i taj kk da njene navijacice ne bi cupale sebi kosu od zavisti prilikom citanja ovog vaseg intervjua.unapred hvala

Ivan iz Čačka

pre 10 godina

(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Au, brale, kakav si ti hejter, ali ne obični, nego onaj najgore vrste, koji zbog pristrasnosti ne može ni da vidi koliko greši... za argumente te neću ni pitati, svojim komentarom si pokazao da li ih imaš ili ne!

nz

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada. Znam da ima dvogodišnji ugovor, videćemo kakve su mu ambicije” naveo je Konoli.

i u Americi znaju šta je Partizan.

nikola

pre 10 godina

Evropski klub koji je dao najvise NBA igraca.Isti ti igraci vecno zahvalni klubu i navijacima.Partizan je primer rada sa mladima u kosarci.

danilo

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada. Znam da ima dvogodišnji ugovor, videćemo kakve su mu ambicije” naveo je Konoli."

Kako samo prijaju ove reči ljudi sa vrha svetske košarke!
Eh, moje komšije, trebaće vam 50 godina krvi i znoja da dobacite do ovoga; para mnogi imaju više od nas, čak i ovde, al' ponos se stiče radom i znanjem!

Секретар

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada."

Ako bih sta dodao glup bih ispao.

Nemanja

pre 10 godina

Generalni menadzer Denver Nuggets-a zna ko je i sta je Partizan, drzava Srbija ne zna i ne zeli da ukapira... Nema veze...
NAPRED PARTIZAN !!!

Gilchrist

pre 10 godina

'On igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastican program rada'.
Objasnio covek. Ovo je ozbiljno priznanje za Partizanov rad, posebno kad se uzme u obzir da prosecan amerikanac ni ne zna gde se Srbija nalazi.

Nemanja

pre 10 godina

Generalni menadzer Denver Nuggets-a zna ko je i sta je Partizan, drzava Srbija ne zna i ne zeli da ukapira... Nema veze...
NAPRED PARTIZAN !!!

Секретар

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada."

Ako bih sta dodao glup bih ispao.

Gilchrist

pre 10 godina

'On igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastican program rada'.
Objasnio covek. Ovo je ozbiljno priznanje za Partizanov rad, posebno kad se uzme u obzir da prosecan amerikanac ni ne zna gde se Srbija nalazi.

nikola

pre 10 godina

Evropski klub koji je dao najvise NBA igraca.Isti ti igraci vecno zahvalni klubu i navijacima.Partizan je primer rada sa mladima u kosarci.

nz

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada. Znam da ima dvogodišnji ugovor, videćemo kakve su mu ambicije” naveo je Konoli.

i u Americi znaju šta je Partizan.

danilo

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada. Znam da ima dvogodišnji ugovor, videćemo kakve su mu ambicije” naveo je Konoli."

Kako samo prijaju ove reči ljudi sa vrha svetske košarke!
Eh, moje komšije, trebaće vam 50 godina krvi i znoja da dobacite do ovoga; para mnogi imaju više od nas, čak i ovde, al' ponos se stiče radom i znanjem!

Bora

pre 10 godina

Pa Partizan,odavno nije samo evropski,nego i svetski fenomen i brend! 1) Vladar jednog od Emirata,kome je najveća želja da vidi jedan meč Partizana! 2) prilog o Miši Tumbasu,na jednom od Nba portala! 3) Izjava najvećeg novinara Evrolige,da bi mu poslednja utakmica koju bi pred smrt voleo da gleda,bila utakmica Partizana u Pioniru! 4)Prenos utakmice Partizan-Barselona u 11 zemalja Južne i Latinske Amerike! 5) Film francuskog Kanala+ 6) Šta tek reći za izjavu menadžera Denvera!?....... JEDNOSTAVNO SVETSKI FENOMEN!!! P.S.-Zvezdi (i pravoj i lažnoj) u svetu,taman koliko i o Tamišu!

DANILOVICU ZOVI IH I DA NAPRAVE REPORTAZU

pre 10 godina

Treba dovesti ljude iz ESPN i Sport Ilustreteda da naprave izvestaj o nama kao Kanal+ na EL utakmicama.Dobar glas daleko se cuje.Ponosan na moj klub PONOS SRBIJE PARTIZAN.

Alexandar RRR

pre 10 godina

Evo kako jedan amer iz NBA lige vidi Partizan i njihov rad. Verovatno lupa, a?
(kobaz1987, 28. jun 2013 17:01)

Nemoj se zanositi, sad ce covke legenda to da demantuje saopstenjem :)

djordjevic

pre 10 godina

U isto vreme iz NBA lige dolaze analize da je najveca snaga Nedovica to sto je sacuvao svoj talenat UPRKOS klubu za koji je igrao. Koliko citam, plase se ipak da ga ne saceka sudbina Radmanovica koji je takodje igrao prvo za zvezdu pa za fmp.

Echo and the bunnyman

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Čoviću, ti si ?

vujce

pre 10 godina

g-dine koneli,u toj istoj srbiji ima i jos jedan kk,oformljen je pre 2 godine fuzijom nekoliko propalih klubova i na precac je postao drzavno mezimce tj.sva sredstva se slivaju na njen racun,igraci se placaju basnoslovno, ma pravi raj od kluba...molim vas da sledeci put spomenete i taj kk da njene navijacice ne bi cupale sebi kosu od zavisti prilikom citanja ovog vaseg intervjua.unapred hvala

Neko Roki,neko Ćoki

pre 10 godina

Čitam ove priče o katancima...Kako komšije ne shvataju,mi smo kao Roki,koliko god snažan udarac da primimo,mi ustajemo i idemo napred...Pa nije Dule dobar trener zato što osvaja našu ligu,već zato što dere deset puta skuplje ekipe uporedo praveći igrače od dece.U Denveru znaju da će Lovernjov potencijal,nakon Partizanovog drila,biti razvijan do maksimuma,na njima je samo da sačekaju gotov proizvod.

nestor

pre 10 godina

@katanac na jsd Kakva si ti trolčina prijatelju,to je nezabeleženo...gde god si stigao ostavio si ovaj svoj komentar koji je pun takvih notornih laži,da bi komotno mogao kao Čovićev adjutant da se zaposliš.

Ovo je stvar percepcije,kako neko vidi nekoga drugog.Navijači Zvezde nas naravno vide drugačije...sad samo treba uporediti težinu mišljenja jednog prosečnog navijača KK CZ i generalnog menadzera Nuggets-a.

Ponosan na gospodski klub

pre 10 godina

Covicu je propao pokusaj da unisti partizan.Opet cemo komsinici da pljunemo pod jezik. Na silu ne damo zato sto smo GOSPODSKI klub. To znaju i preko atlantika,samo ne znaju ovi iz predgradja.

djole

pre 10 godina

(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Tri puta sam procitao tvoj komentar i OPET ti lupio minus jer si stvarno napisao gomilu gluposti, komentar pun mrznje, sto je normalno posle 12 godina gledanja nam u ledja.

Kica,Sale,Divac,Danilovic,Krstic,Paspalj I TD.....

pre 10 godina

Svaka cast momku ima veliko SRCE ali moramo videti i jednu cinjenicu da je ove godine u finalu Partizan igrao protiv ekipe koja je u proslom VEKU osvoila poslednju titulu!

Neutralni!

pre 10 godina

@Katanac na jsd

Inace taj Dragicevic i Bjelica su standardni NBA ligaši. Sve se otimaju oko njih. A i taj Nedovic da je ostao u CZV, igrao bi 7 min u prosjeku i na kraju bi igrao u najboljem slucaju u Mega Vizuri.
Kako je Partizan unistio srpsku kosarku??? Pa ako u njemu samo igraju stranci, sto VI niste stvorili igračine pa da dominiramo svijetom. To sto nemamo reprezentaciju to je problem u savezu. Jer u svakoj generaciji pravimo 15 cirkona ujestmo da izbrusimo 1 dijamant.

Lecter

pre 10 godina

*Zvuci komicno kada se kaze da jedan NBA ligas trazi igraca iz Agroziv lige
(lol, 28. jun 2013 20:04)
Pa koliko znam vi jedino tu ligu priznajete i pratite ;)

milko djurovski

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.@@
Nisi ti mnogo pametan...

Ivan iz Čačka

pre 10 godina

(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Au, brale, kakav si ti hejter, ali ne obični, nego onaj najgore vrste, koji zbog pristrasnosti ne može ni da vidi koliko greši... za argumente te neću ni pitati, svojim komentarom si pokazao da li ih imaš ili ne!

Mr. Bojangles

pre 10 godina

@ (Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)
Prijatelju, ti ispaljuješ umotvorine (komentare) na bilo koju vest o JSD... E sada, ne znam da li je to znak dokonosti ili straha, strahopoštovanja, poštovanja, skrivene simpatije, možda čak i ljubavi. Hajde rašćisti to sam sa sobom, molim te, pa nam otkrij tajnu svoje privrženosti.

Bora

pre 10 godina

Da Miloše,rekao sam Južne i Latinske Amerike.Pa? To je isto kao da sam rekao,u zemljama Evrope i Evroazije.Aj' da ti bar objasnim,ne mrzi me,a valjaće ti! Latinska i Južna Amerika,nisu isti pojam. Južna Amerika je deo,nečega što se naziva Latinska Amerika,i ima 12 zemalja.Takozvana Latinska Amerika je širi pojam. Ona obuhvata Južnu Ameriku i zemlje severno od Panamskog kanala,a broji ukupno 20 država. Mogu još elaborirati,ali mislim da je i ovo dovoljno.Pozdrav!

Sasa

pre 10 godina

Dragi grobari, svidelo se to vama ili ne, ali ovo je pojedinacno, neformalno misljenje. Zvanicno misljenje Evrope o Partizanu je nemanje A licence i peti sesir u zrebu. Ne sporim postojanje atmosfere unutar kluba. Druga je stvar kako se do nje doslo.
(nenad, 28. jun 2013 20:00)

A sto je najtuznije od svega, u istom sesiru je i zvezda. Prvak Evrope i nekoliko F4-ova sa timom koji je jos uvek Devica u Evroligi.
Stvarno neposteno.

Mikica

pre 10 godina

Predpostavljam da je covek rekao "intriguing" a to se slozicete se tesko moze prevesti na srpski kao "intrigantan". Pre ce biti "zanimljiv, interesantan, izvanredan".

U pravu si, ajde sad na spavanje...

pre 10 godina

Gospodin, 28. jun 2013 19:42) da li si ti čuo za "džentlmenski sporazum" između FK Crvena i FK Partizan, po kojem nijedan igrač ne može da pređe u drugi klub bez saglasnosti rukovodstva igračevog kluba? i onda, jednog dana, dolazi Mance u Zvezdu da se nudi da pređe iz najponosnijeg kluba kod nas (ovo je, inače, klasičan primer da se Partizan voli, a da se za Zvezdu navija). Džaja zove Partizan, ovi kažu "ne", i Džaja se zahvaljuje Manceu na pažnji i doviđenja. posle toga, Partizan "gospodski" pljuje na "džentlmenski sporazum" i iz Zvezde dovodi Milka Đurovskog, a zatim još jednog igrača. kakva ste gospoda bili onda, takva ste i ostali - Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Roberts / Kleo, Stojković.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Laku noć, 28. jun 2013 22:21)

E, od svih gluposti koje sam ovde uspeo da vidim, ovo je za medalju.... Zasto je onda Vasovic igrao za Zvezdu, ako su vec postojali ti dzentmenski sporazumi? Kakvih bre vi vise smesnih prica necete da se setite...

Sasa

pre 10 godina

Divac Paspalj Djordjevic Danilovic Savovic Rebraca Drobnjak Varda Kotutovic Krstic Erden Perovic Veseli Pekovic
(bertans, 28. jun 2013 18:00)

Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Novica ubica, Mccalebb, Tepic, Milojevic, Kecman, Maric
(Lucic, 29. jun 2013 00:05)

Sale

pre 10 godina

ha ha ha kakav si ti lik ha ha ha gospodski dogovor u profesionalnom sportu.a kada ste dovodili vasovica i zebeca tada toboze nije bio sporazum.

bley

pre 10 godina

Divac Paspalj Djordjevic Danilovic Savovic Rebraca Drobnjak Varda Kotutovic Krstic Erden Perovic Veseli Pekovic
(bertans, 28. jun 2013 18:00)

Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Novica ubica, Mccalebb, Tepic, Milojevic, Kecman, Maric
(Lucic, 29. jun 2013 00:05)

Tripkovic, Gist, Kosta Perovic, LUCIC!, Avdalovic, Aleks Maric, Predrag Drobnjak, Fred House, Jawai, Kecman, Krstic, Zeljko Obradovic, Rebraca, Scepanovic, Vranes, Vujanic...

commando

pre 10 godina

hahaha partizan uništio reprezentaciju! moguće, moguće, ali u nekom iskrivljenom paralelnom miki maus univerzumu u kojem je (pok.) zvezda zaslužna za visok rejting srpske košarke.

Katanac na jsd

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.

ccc

pre 10 godina

(nenad, 28. jun 2013 20:00)
"A" licenca se plaća, lafe moj, a ne zaslužuje! Kao bi je, inače, dobio Prokom? Pa silni turci? Pa italijani? Tutneš malo Žordiju (Bertomeuu) u džep i eto licence... Daj bože da vi, ko god bili (Zvezda ili FMP), napravite nešto značajnije, pa da vidimo kako ćete dobiti "A" licencu.

Arsen

pre 10 godina

@Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.
(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Zasto neki ljudi nose glavu tek onako?

nenad

pre 10 godina

Dragi grobari, svidelo se to vama ili ne, ali ovo je pojedinacno, neformalno misljenje. Zvanicno misljenje Evrope o Partizanu je nemanje A licence i peti sesir u zrebu. Ne sporim postojanje atmosfere unutar kluba. Druga je stvar kako se do nje doslo.

Realno

pre 10 godina

Hahahahahaahahahaha...dokaz da Ameri nemaju pojma o Evropskoj košarci i klubovima,kako lupeta menadžer a sigurno nezna Srbiju ni na karti da nađe.Odakle prevarantima ponos?Zato i sledi katanac.

cz

pre 10 godina

sta ce covek pogresi, on verovatno veruje da je to kao kod njih uredjen sistem, a ono lopovluk i kradja na sve strane, kad bi znao koliko je talenata propalo u tom istom partizanu ne bi ga zvao sistem, jos kad bi posle toliko uspeha pogledao finansisko stanje bilo bi mu jasno da tu nema ni s os sistema

Laku noć

pre 10 godina

Gospodski klub
(Gospodin, 28. jun 2013 19:42) da li si ti čuo za "džentlmenski sporazum" između FK Crvena i FK Partizan, po kojem nijedan igrač ne može da pređe u drugi klub bez saglasnosti rukovodstva igračevog kluba? i onda, jednog dana, dolazi Mance u Zvezdu da se nudi da pređe iz najponosnijeg kluba kod nas (ovo je, inače, klasičan primer da se Partizan voli, a da se za Zvezdu navija). Džaja zove Partizan, ovi kažu "ne", i Džaja se zahvaljuje Manceu na pažnji i doviđenja. posle toga, Partizan "gospodski" pljuje na "džentlmenski sporazum" i iz Zvezde dovodi Milka Đurovskog, a zatim još jednog igrača. kakva ste gospoda bili onda, takva ste i ostali - Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Roberts / Kleo, Stojković.

milos

pre 10 godina

,,Casovi ljubavi'' se demonstriraju na stadionu ali i vi sami znate koji klub je gledan kao cela liga zajedno :) i kolika je bila najmanja poseta na vasem stadionu, a kolika na nasem...

stefan

pre 10 godina

Eto 52. pik druge runde je stvarno ogrooooman uspeh. Samo da napomenem da je prosle godine igrac Celika iz Zenice ( Ognjen Kuzmic sada u Joventudu) izabran na tom istom mestu. Pikovi druge runde se vecinom znaju i menadzeri to sredjuju sa klubovima ranije tako da ne dizite ga previse.

Katanac na jsd

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.

Realno

pre 10 godina

Hahahahahaahahahaha...dokaz da Ameri nemaju pojma o Evropskoj košarci i klubovima,kako lupeta menadžer a sigurno nezna Srbiju ni na karti da nađe.Odakle prevarantima ponos?Zato i sledi katanac.

nenad

pre 10 godina

Dragi grobari, svidelo se to vama ili ne, ali ovo je pojedinacno, neformalno misljenje. Zvanicno misljenje Evrope o Partizanu je nemanje A licence i peti sesir u zrebu. Ne sporim postojanje atmosfere unutar kluba. Druga je stvar kako se do nje doslo.

cz

pre 10 godina

sta ce covek pogresi, on verovatno veruje da je to kao kod njih uredjen sistem, a ono lopovluk i kradja na sve strane, kad bi znao koliko je talenata propalo u tom istom partizanu ne bi ga zvao sistem, jos kad bi posle toliko uspeha pogledao finansisko stanje bilo bi mu jasno da tu nema ni s os sistema

Laku noć

pre 10 godina

Gospodski klub
(Gospodin, 28. jun 2013 19:42) da li si ti čuo za "džentlmenski sporazum" između FK Crvena i FK Partizan, po kojem nijedan igrač ne može da pređe u drugi klub bez saglasnosti rukovodstva igračevog kluba? i onda, jednog dana, dolazi Mance u Zvezdu da se nudi da pređe iz najponosnijeg kluba kod nas (ovo je, inače, klasičan primer da se Partizan voli, a da se za Zvezdu navija). Džaja zove Partizan, ovi kažu "ne", i Džaja se zahvaljuje Manceu na pažnji i doviđenja. posle toga, Partizan "gospodski" pljuje na "džentlmenski sporazum" i iz Zvezde dovodi Milka Đurovskog, a zatim još jednog igrača. kakva ste gospoda bili onda, takva ste i ostali - Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Roberts / Kleo, Stojković.

milos

pre 10 godina

,,Casovi ljubavi'' se demonstriraju na stadionu ali i vi sami znate koji klub je gledan kao cela liga zajedno :) i kolika je bila najmanja poseta na vasem stadionu, a kolika na nasem...

Nemanja

pre 10 godina

Generalni menadzer Denver Nuggets-a zna ko je i sta je Partizan, drzava Srbija ne zna i ne zeli da ukapira... Nema veze...
NAPRED PARTIZAN !!!

stefan

pre 10 godina

Eto 52. pik druge runde je stvarno ogrooooman uspeh. Samo da napomenem da je prosle godine igrac Celika iz Zenice ( Ognjen Kuzmic sada u Joventudu) izabran na tom istom mestu. Pikovi druge runde se vecinom znaju i menadzeri to sredjuju sa klubovima ranije tako da ne dizite ga previse.

Секретар

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada."

Ako bih sta dodao glup bih ispao.

danilo

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada. Znam da ima dvogodišnji ugovor, videćemo kakve su mu ambicije” naveo je Konoli."

Kako samo prijaju ove reči ljudi sa vrha svetske košarke!
Eh, moje komšije, trebaće vam 50 godina krvi i znoja da dobacite do ovoga; para mnogi imaju više od nas, čak i ovde, al' ponos se stiče radom i znanjem!

Gilchrist

pre 10 godina

'On igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastican program rada'.
Objasnio covek. Ovo je ozbiljno priznanje za Partizanov rad, posebno kad se uzme u obzir da prosecan amerikanac ni ne zna gde se Srbija nalazi.

nikola

pre 10 godina

Evropski klub koji je dao najvise NBA igraca.Isti ti igraci vecno zahvalni klubu i navijacima.Partizan je primer rada sa mladima u kosarci.

Alexandar RRR

pre 10 godina

Evo kako jedan amer iz NBA lige vidi Partizan i njihov rad. Verovatno lupa, a?
(kobaz1987, 28. jun 2013 17:01)

Nemoj se zanositi, sad ce covke legenda to da demantuje saopstenjem :)

nz

pre 10 godina

“On trenutno igra za jedan od najponosnijih klubova u Evropi, beogradski Partizan koji ima fantastičan program rada. Znam da ima dvogodišnji ugovor, videćemo kakve su mu ambicije” naveo je Konoli.

i u Americi znaju šta je Partizan.

Bora

pre 10 godina

Pa Partizan,odavno nije samo evropski,nego i svetski fenomen i brend! 1) Vladar jednog od Emirata,kome je najveća želja da vidi jedan meč Partizana! 2) prilog o Miši Tumbasu,na jednom od Nba portala! 3) Izjava najvećeg novinara Evrolige,da bi mu poslednja utakmica koju bi pred smrt voleo da gleda,bila utakmica Partizana u Pioniru! 4)Prenos utakmice Partizan-Barselona u 11 zemalja Južne i Latinske Amerike! 5) Film francuskog Kanala+ 6) Šta tek reći za izjavu menadžera Denvera!?....... JEDNOSTAVNO SVETSKI FENOMEN!!! P.S.-Zvezdi (i pravoj i lažnoj) u svetu,taman koliko i o Tamišu!

milko djurovski

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.@@
Nisi ti mnogo pametan...

vujce

pre 10 godina

g-dine koneli,u toj istoj srbiji ima i jos jedan kk,oformljen je pre 2 godine fuzijom nekoliko propalih klubova i na precac je postao drzavno mezimce tj.sva sredstva se slivaju na njen racun,igraci se placaju basnoslovno, ma pravi raj od kluba...molim vas da sledeci put spomenete i taj kk da njene navijacice ne bi cupale sebi kosu od zavisti prilikom citanja ovog vaseg intervjua.unapred hvala

Ponosan na gospodski klub

pre 10 godina

Covicu je propao pokusaj da unisti partizan.Opet cemo komsinici da pljunemo pod jezik. Na silu ne damo zato sto smo GOSPODSKI klub. To znaju i preko atlantika,samo ne znaju ovi iz predgradja.

Echo and the bunnyman

pre 10 godina

Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Čoviću, ti si ?

djole

pre 10 godina

(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Tri puta sam procitao tvoj komentar i OPET ti lupio minus jer si stvarno napisao gomilu gluposti, komentar pun mrznje, sto je normalno posle 12 godina gledanja nam u ledja.

Mr. Bojangles

pre 10 godina

@ (Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)
Prijatelju, ti ispaljuješ umotvorine (komentare) na bilo koju vest o JSD... E sada, ne znam da li je to znak dokonosti ili straha, strahopoštovanja, poštovanja, skrivene simpatije, možda čak i ljubavi. Hajde rašćisti to sam sa sobom, molim te, pa nam otkrij tajnu svoje privrženosti.

DANILOVICU ZOVI IH I DA NAPRAVE REPORTAZU

pre 10 godina

Treba dovesti ljude iz ESPN i Sport Ilustreteda da naprave izvestaj o nama kao Kanal+ na EL utakmicama.Dobar glas daleko se cuje.Ponosan na moj klub PONOS SRBIJE PARTIZAN.

nestor

pre 10 godina

@katanac na jsd Kakva si ti trolčina prijatelju,to je nezabeleženo...gde god si stigao ostavio si ovaj svoj komentar koji je pun takvih notornih laži,da bi komotno mogao kao Čovićev adjutant da se zaposliš.

Ovo je stvar percepcije,kako neko vidi nekoga drugog.Navijači Zvezde nas naravno vide drugačije...sad samo treba uporediti težinu mišljenja jednog prosečnog navijača KK CZ i generalnog menadzera Nuggets-a.

Arsen

pre 10 godina

@Partizan je potpuno uništio našu reprezentaciju. Ogromne pare koje su dobijali od države 12 godina su ulagali samo u strance i a pritom su pogasili ostale klubove. Jesu FMP, Zvezda i Hemofarm uspeli da održe bar malo reprezentaciju sa Teodosićem, Bjelicom, Savanovićem, Mačvanom, Ercegom, Kešeljem, Rašićem, Markovićem,... (ukratko 95% reprezentacije da ih ne nabrajam) ali nije se moglo više u uslovima koji su diktirani da bi imali jedan tim. Nadam se da će se dozvoliti ubuduće ostalim klubovima da zasluženo dobiju više i da će reprezentacija samim tim krenuti opet na bolje. Čestitke Nedoviću i Zvezdi koja ga je od deteta podigla (a ne otela) što je konačno izabran za NBA, posle Dragićevića, Bjelice (opet hvala Crvenoj Zvezdi). Francuzi i Crnogorci mogu da se zahvale vujoševiću, ja ne znam na čemu bih. Zasluženo bi bilo da Zvezda, Hemofarm, FMP, Hemofarm dobiju 800.000 puta veću pomoć kao što Danilović kaže. Licemeri tastatura vizuraši igokejci mts stavite minus da vidim koliko vas je pročitalo.
(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Zasto neki ljudi nose glavu tek onako?

djordjevic

pre 10 godina

U isto vreme iz NBA lige dolaze analize da je najveca snaga Nedovica to sto je sacuvao svoj talenat UPRKOS klubu za koji je igrao. Koliko citam, plase se ipak da ga ne saceka sudbina Radmanovica koji je takodje igrao prvo za zvezdu pa za fmp.

Neko Roki,neko Ćoki

pre 10 godina

Čitam ove priče o katancima...Kako komšije ne shvataju,mi smo kao Roki,koliko god snažan udarac da primimo,mi ustajemo i idemo napred...Pa nije Dule dobar trener zato što osvaja našu ligu,već zato što dere deset puta skuplje ekipe uporedo praveći igrače od dece.U Denveru znaju da će Lovernjov potencijal,nakon Partizanovog drila,biti razvijan do maksimuma,na njima je samo da sačekaju gotov proizvod.

Bora

pre 10 godina

Da Miloše,rekao sam Južne i Latinske Amerike.Pa? To je isto kao da sam rekao,u zemljama Evrope i Evroazije.Aj' da ti bar objasnim,ne mrzi me,a valjaće ti! Latinska i Južna Amerika,nisu isti pojam. Južna Amerika je deo,nečega što se naziva Latinska Amerika,i ima 12 zemalja.Takozvana Latinska Amerika je širi pojam. Ona obuhvata Južnu Ameriku i zemlje severno od Panamskog kanala,a broji ukupno 20 država. Mogu još elaborirati,ali mislim da je i ovo dovoljno.Pozdrav!

Neutralni!

pre 10 godina

@Katanac na jsd

Inace taj Dragicevic i Bjelica su standardni NBA ligaši. Sve se otimaju oko njih. A i taj Nedovic da je ostao u CZV, igrao bi 7 min u prosjeku i na kraju bi igrao u najboljem slucaju u Mega Vizuri.
Kako je Partizan unistio srpsku kosarku??? Pa ako u njemu samo igraju stranci, sto VI niste stvorili igračine pa da dominiramo svijetom. To sto nemamo reprezentaciju to je problem u savezu. Jer u svakoj generaciji pravimo 15 cirkona ujestmo da izbrusimo 1 dijamant.

Mikica

pre 10 godina

Predpostavljam da je covek rekao "intriguing" a to se slozicete se tesko moze prevesti na srpski kao "intrigantan". Pre ce biti "zanimljiv, interesantan, izvanredan".

Lecter

pre 10 godina

*Zvuci komicno kada se kaze da jedan NBA ligas trazi igraca iz Agroziv lige
(lol, 28. jun 2013 20:04)
Pa koliko znam vi jedino tu ligu priznajete i pratite ;)

Sasa

pre 10 godina

Dragi grobari, svidelo se to vama ili ne, ali ovo je pojedinacno, neformalno misljenje. Zvanicno misljenje Evrope o Partizanu je nemanje A licence i peti sesir u zrebu. Ne sporim postojanje atmosfere unutar kluba. Druga je stvar kako se do nje doslo.
(nenad, 28. jun 2013 20:00)

A sto je najtuznije od svega, u istom sesiru je i zvezda. Prvak Evrope i nekoliko F4-ova sa timom koji je jos uvek Devica u Evroligi.
Stvarno neposteno.

bley

pre 10 godina

Divac Paspalj Djordjevic Danilovic Savovic Rebraca Drobnjak Varda Kotutovic Krstic Erden Perovic Veseli Pekovic
(bertans, 28. jun 2013 18:00)

Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Novica ubica, Mccalebb, Tepic, Milojevic, Kecman, Maric
(Lucic, 29. jun 2013 00:05)

Tripkovic, Gist, Kosta Perovic, LUCIC!, Avdalovic, Aleks Maric, Predrag Drobnjak, Fred House, Jawai, Kecman, Krstic, Zeljko Obradovic, Rebraca, Scepanovic, Vranes, Vujanic...

commando

pre 10 godina

hahaha partizan uništio reprezentaciju! moguće, moguće, ali u nekom iskrivljenom paralelnom miki maus univerzumu u kojem je (pok.) zvezda zaslužna za visok rejting srpske košarke.

Ivan iz Čačka

pre 10 godina

(Katanac na jsd, 28. jun 2013 18:29)

Au, brale, kakav si ti hejter, ali ne obični, nego onaj najgore vrste, koji zbog pristrasnosti ne može ni da vidi koliko greši... za argumente te neću ni pitati, svojim komentarom si pokazao da li ih imaš ili ne!

Kica,Sale,Divac,Danilovic,Krstic,Paspalj I TD.....

pre 10 godina

Svaka cast momku ima veliko SRCE ali moramo videti i jednu cinjenicu da je ove godine u finalu Partizan igrao protiv ekipe koja je u proslom VEKU osvoila poslednju titulu!

Sasa

pre 10 godina

Divac Paspalj Djordjevic Danilovic Savovic Rebraca Drobnjak Varda Kotutovic Krstic Erden Perovic Veseli Pekovic
(bertans, 28. jun 2013 18:00)

Kicanovic, Dalipagic, Grbovic, Novica ubica, Mccalebb, Tepic, Milojevic, Kecman, Maric
(Lucic, 29. jun 2013 00:05)

ccc

pre 10 godina

(nenad, 28. jun 2013 20:00)
"A" licenca se plaća, lafe moj, a ne zaslužuje! Kao bi je, inače, dobio Prokom? Pa silni turci? Pa italijani? Tutneš malo Žordiju (Bertomeuu) u džep i eto licence... Daj bože da vi, ko god bili (Zvezda ili FMP), napravite nešto značajnije, pa da vidimo kako ćete dobiti "A" licencu.

Sale

pre 10 godina

ha ha ha kakav si ti lik ha ha ha gospodski dogovor u profesionalnom sportu.a kada ste dovodili vasovica i zebeca tada toboze nije bio sporazum.

U pravu si, ajde sad na spavanje...

pre 10 godina

Gospodin, 28. jun 2013 19:42) da li si ti čuo za "džentlmenski sporazum" između FK Crvena i FK Partizan, po kojem nijedan igrač ne može da pređe u drugi klub bez saglasnosti rukovodstva igračevog kluba? i onda, jednog dana, dolazi Mance u Zvezdu da se nudi da pređe iz najponosnijeg kluba kod nas (ovo je, inače, klasičan primer da se Partizan voli, a da se za Zvezdu navija). Džaja zove Partizan, ovi kažu "ne", i Džaja se zahvaljuje Manceu na pažnji i doviđenja. posle toga, Partizan "gospodski" pljuje na "džentlmenski sporazum" i iz Zvezde dovodi Milka Đurovskog, a zatim još jednog igrača. kakva ste gospoda bili onda, takva ste i ostali - Tomašević, Vujanić, Bogdanović, Roberts / Kleo, Stojković.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Laku noć, 28. jun 2013 22:21)

E, od svih gluposti koje sam ovde uspeo da vidim, ovo je za medalju.... Zasto je onda Vasovic igrao za Zvezdu, ako su vec postojali ti dzentmenski sporazumi? Kakvih bre vi vise smesnih prica necete da se setite...