Četvrtak, 27.06.2013.

09:55

Da li je Nejmar simulant?

Sjajni golovi u grupnoj fazi, dve asistencije u polufinalu, ništa od toga nije dovelo Nejmara u centar pažnje na Kupu Konfederacija već optužbe da je simulant.

Izvor: AK

Da li je Nejmar simulant? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Bavarska Princeza

pre 10 godina

Meni je ovaj sto je ugrizo naseg Baneta ( Suarez valjda - mozda gresim) mnogo sladak! Uvek sam volela te sa jacim zubima...

neymar

pre 10 godina

pa naravno da je simulant i odlicno ce se uklopiti u barsu,tko sumnja nek pogleda ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=4MmntiSXljM

extremesportist

pre 10 godina

(neko, 27. jun 2013 19:17)

Kao prvo Ronaldo mi nije omiljeni igrac, ne volim spanski fudbal. Vise cenim od Mesija ali daleko od toga da mi je omiljeni. Omiljeni igraci su mi Bejl, Volkot i Ronaldinjo, nemam redosled. Ovde nije rec samo o simuliranju, vec i o tome sta igrac radi na terenu, a pljuvanje protivnika i napucavanje protivnickih navijaca svakako nije sportski.
Slazem se da svaki igrac ponekad simulira(osim mozda Davidsa) i samo sam hteo da kazem da ni Mesi nije "zlatan" kakvim ga u komentarima opisuju. On je majstor ali i mnogo prljav i bezobrazan igrac.

neko

pre 10 godina

Mislis da je Mesi bolji po tom pitanju? Inijesta ne simulira ali izgleda da nisi bas gledao Mesija. Pogledaj ovaj video i videces [link], pogotovo na 2:25. Pada kao pokosen, pljuje igrace, napucava navijace... Nejmar je preterao sa padanjem, valjda mu vise muka da tuku jer je manji ali i dalje ne opravdavam ovo. Ne znam samo sto ga vise porede sa Robinjom? Nejmar je za 4 sezone u Santosu postigao 130 golova a Robinjo za isto toliko 65, i plus nije bio ni upola dominantan na terenu kao Nejmar.
(extremesportist, 27. jun 2013 12:05)

A zasto nisi stavio pored neki klip od tvog omiljenog igraca (predpostavljam da je to Ronaldo), pa da uporedimo ko je imao vise ispada i simuliranja na terenu? Brate mili, ne postoji igrac koji nije simulirao ili se zakacio na terenu u svojoj karijeri. Pa prvi ja trazim ponekad faul i kad nije ili se posvadjam na fudbalu ispred zgrade, a kamol i profesionalni fudbaleri, koji danas koriste razne taktike, kako bi dosli do pobede, jer velika je danas lova u fudbalu. Tako da, pustite se tih prica ovaj simulira, drugi se tuce na terenu, treci napada sudije i ostalo. Svi su vise manje isti, razlika je samo ko to radi vise, a ko manje i ko igra u manjem klubu, kojeg malo ljudi prate, pa ne mogu da uhvate njegove akrobacije, i onaj koji igra u vecem klubu, pa njegovi hejteri pomno prate svaku njegovu gresku.

Tottenham

pre 10 godina

mogu da zamislim njegov duel sa Ramosom,Pepeom,Suboticem,Hamelsom,Vidicom,pa oni ce ga samo pipnuti i ovaj gubi ravnotezu,koliko god da igra lepo mora da nabaci par kilograma,ovako ce ga bilo koji stoper otresti u duelu

peXX

pre 10 godina

Ne znam da li je "simultant" ,ali znam da je strasan igrac ....uostalom dosta njih simulira,a ni blizu nisu po tehnici i fudbalskom umecu ovog momka!

simulant

pre 10 godina

Odgledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=0_ir0Z4IvjA Difference between Messi and Neymar, kako Messi trci kao lav kroz vise igraca i ne staje, dok Neymar pada cim ga neko pogleda ...

Barsin navijac

pre 10 godina

Nejmar je na dobrom putu da postane omrazen od strane svih navijaca, osim Barseloninih. Evo, ja ga vec ne volim.
(Razvan, 27. jun 2013 10:46)

Nejmar je na dobrom putu da postane omrazen i od Barsinih navijaca. Ne interesuje me njegov talenat, da bi bio veliki moras biti primer i kao covek a on je pokazao juce tokom celog meca da je samo bezobrazno malo razmazeno seljace.

MilanJ 88

pre 10 godina

Nije fudbal samo driblanje, treba izdrzati duele i biti pravi atleta i sportista a ne padati na svaki kontakt i posle se vaditi na kilazu ... Treba malo da pogleda Drogbu kako njega vuku i tuku al covek ne odustaje,, to je pravi fudbaler...

Pavle

pre 10 godina

Pokusaj faula, opasna igra i ostalo danas spada pod faul. Sudija ima pravo da svira faul. Evo jedan primer. Siti protiv Junajteda. Kompani uklizava sa dve noge na loptu, Nani ga preskace i pada na zemlju i sudija pokazuje Kompaniju crveni karton. Hocete da kazete da je Nani zbog toga simulant? U ovom snimku vidi se da ga je udario(mislim) Pereira, pre bi rekao zakacio i Nejmar nije smeo da se toliko valja i da odskoci 2 metra, sa time se slazem, ali opet laktu nije mesto u duel igri, u vazduhu ili na zemlji. Povrede sa laktom su jako opasne, pa cak i letalne.

Nemanja

pre 10 godina

On jeste mnogo fauliran jer je jako dobar i lagan igrac. Ali fudbal je muska igra i nije opravdano sve sto se svira. On je primetio da je najcesce fauliran i sada to koristi da padne i kad ne treba... Ovaj potez, gde je pao ko da ga je odneo voz, a Urugvajac ga nije maltene ni zakacio je sraman, i sigurno ce izazvati mnogo negativnoh komentara.

Кривокапић

pre 10 godina

Фолирант и препотентан. Нека се угледа на Месија ако хоће да направи каријеру.

Nikola

pre 10 godina

Nejmar je tezak 64 kilograma, i sta on moze da radi kada mu snazniji igraci(velika vecina, narocito odbrambeni) udju na fizicki kontakt osim da povuce loptu na neku stranu i ide na faul? ja mu ne bih to zamerao u ovom trenutku. a iz Barse su od kad su potpisali s njim ugovor porucili da ce od pocetka morati mnogo da rade na povecanju njegove kilaze i snage..

Deni Krejn

pre 10 godina

Tako je i Krasić simulirao penal u Italiji. Dobio je dve utakmice kazne i nijedan penal više u njegovoj karijeri na Apeninima.

extremesportist

pre 10 godina

treba malo da se ugleda na Messija i Inijestu, pada brate na svaki kontakt...
(Barsa, 27. jun 2013 11:01)


Mislis da je Mesi bolji po tom pitanju? Inijesta ne simulira ali izgleda da nisi bas gledao Mesija. Pogledaj ovaj video i videces http://www.youtube.com/watch?v=y9a9YKR1nJE, pogotovo na 2:25. Pada kao pokosen, pljuje igrace, napucava navijace... Nejmar je preterao sa padanjem, valjda mu vise muka da tuku jer je manji ali i dalje ne opravdavam ovo. Ne znam samo sto ga vise porede sa Robinjom? Nejmar je za 4 sezone u Santosu postigao 130 golova a Robinjo za isto toliko 65, i plus nije bio ni upola dominantan na terenu kao Nejmar.

disorder

pre 10 godina

svi fudbaleri su obicni foliranti, valjaju se tamo a onda im spomenes familiju i onda kao skacu nije im nista, mrzim fudbalere, a sto je tuzno i u kosarci su poceli sve vise da se pojavljuju "floperi"

Pedja

pre 10 godina

Barselona je odabrala pravog igraca, a i ovaj nju. Vec sada preti da ce poneti titulu najveceg simulanta u Barseloni gde je vrlo ozbiljna konkurencija za tu titulu. A kako je odskocio ovde, da je bomba pukla ne bi toliko odleteo.

kobee

pre 10 godina

Startovi Urugvaja juce nisu toliko bili grubi da bi Neymar teatralno padao kao da ga je pokupio kamion. To ide njemu na stetu jer evropske sudije nece tolerisati simulaciju.

Gledalac

pre 10 godina

Kakav antiklimaks! Prvo mi se strasno svideo zbog par asistencija i fora, a onda je u mojim ocima pao u najcrnje blato. Ti su Nejmaru sramota od coveka!

ja

pre 10 godina

U poptunosti je spreman za Barselonu. Izgleda da su mu po do dolasku u Barselonu odma odrzali neki kurs glume cuvene glumacke trupe sa la Masije.

Mjau

pre 10 godina

"Lugano ima stav koji je odavno u upotrebi, a kojem nije mesto u modernom fudbalu", navodi se u saopštenju FS Brazila.

Čuj, imati stav nema mesta u modernom fudbalu. Ovakvim potezima nije mesto u fudbalu:

http://images.4chan.org/sp/src/1372280062062.gif

Za ovako nešto treba igračima dodeliti 3 meča suspenzije i 2 nedeljne plate pa nek onda volontiraju po pozorištima.

Dejan

pre 10 godina

Da sam Brazilac ja bih ga se sramio ... Da sam Italijan, Argentinac, Urugvajac, ili neki već Latino ... bio bih ponosan njegovim sposobnostima ... Link je nedostupan ali sam ga gledao i protiv Italije i protiv Urugvaja ... vrlo kvaran i prljav igrač ... Urugvajci mogu njime biti nezadovoljni ali ću reći da je bio na njihovom nivou...

hajduk veljko

pre 10 godina

gotivio sam ranije barsu a naročito dok ih je drao liverpul B-) a onda su počeli sa prenemaganjima i simuliranjima pedro, buskets, alveš takodje a potpuno me je iznenadio i razočarao kad je to počeo da radi maskerano.. žao mi je što tamo stiže još jedan prljav igrač, imaju oni svoje klince koji mogu da završe posao taman toliko koliko će i Nejmar

Mare

pre 10 godina

Onaj slobodnjak protiv italije je sve rekao. Gurnuo svoju nogu u noge italijanskog defanzivca i sapleo se sam i pao. Nije on dzabe izmedju barse i sitija izabrao barsu. U eng bi ga izlomili. Kakav ce to tandem padača biti, kad se udruzi sa pedrom. Penali ima da pljuste. Ne znam da li se Kantona oglasio u vezi njega, ali sam siguran da ce uskoro.

ja...

pre 10 godina

vec je ljiga a jos se nije i pokazao..to se dobija kad ljigu proslavis u nebo bez dokaza konkretnih..jos jedan razlog da negleda barselonu

Vladan R

pre 10 godina

Cinjenica je da najbolje igrace bas biju i da kada igrate protiv drvoseca kao sto su Pepe Marselo, Ramos, a sudije im gledaju kroz prste, onda je jedan od nacin zastite, da simuliranjem izvrse dodatni pritsak na sudije. Problem je sto nakon izvesnog vremena to postane profesionalna deformacija pa se pada i kada ima bar nekog i kada nema bas nikakvog opravdanja. Drugi pak, kao npr Toti i pre svega Zidan, Kantona, Kin su to resavali tako sto kad im pukne film, zestoko uzvracate. Kako ce se ponasati, podosta toga zavisi i od licnosti samog igraca, pa bas u toj Barseloni ne videh da foliraju ili uzvracaju udarce ni Mesi ni Cavi ni Inijesta.

Urezano na UŠATOM 1991

pre 10 godina

Samo glup igrac moze da ovako simulira, jer ga izgleda nisu upozorili da postoje kamere koje sve vide. Ovog Neymara sam cenio, ali ne vise, obican simulant, a Barca je bacila onoliki novac, sto ce se ubrzo i potvrditi. Da Messi onako pada, a malo malo ga potkresu po nogama, bio bi najomrznutiji igrac, sto on svakako nije. Ukoliko se ovaj decak ne opameti, dzaba ce mu biti i talenat koji poseduje, zvizdace mu gde se god pojavi.

Isti Robinjo

pre 10 godina

Sta da li je, naravno da jeste,ne zbog toga sto to radi namerno nego ne moze da se nosi u duelu sa jacim igracima..I maradona pa i Pele su imali jak donji deo,da ne kazem nisko teziste,pa i mesi koliko god bio mali je jak u nogama i nije ga lako srusiti,a za Ronalda da ne pricam,svi najbolji fudbaleri savremenog fudbala su jaki u duelu...On ukoliko se ne ugoji pet kila i ne ojaca njegove nogice proce kao mali Robinjo i to je to..

Bora

pre 10 godina

Ne znam da li je bas simulant, al' kad mu vidim namestenu frizuricu i zadignutu kragnu na dresu shvatam da od njegove karijere nece biti bas puno...

ko zna zna

pre 10 godina

lugano i njemu slicni su pobrkali sport ovo nije ragbi ovo je fudbal to sto su danas ragbisti na cijeni i to sto je od njih murinjo napravio fudbalere pa se sad i ragbisti zovu fudbaleri je druga i duga prica!!!
pa sta ako je mekan nije zver niti je razbijac ne mozemo svi biti kristijano, i ne mogu sudije uvek biti za urugvaj i policajci dodavati lopte iz golauta da bi se dobijali mecevi!! ajte sad uhrugvajci pokrijte se zbog onakve grube igre i vidimo se jedno ko zna gde i ko zna kad!

čarobnjak

pre 10 godina

samo neka se bacaka tu je jak ...ipak i na lopti je Boh. Defanzivci se boje da lako može da isprovocira penal ili nezgodan faul u zoni šuta...itd!? Ali zo je moderan fudval ...odlično je pročitan od Tabareza i urugvajci će napraviti haos sledeçe godine..

simulant

pre 10 godina

Nimalo nije pogrešijo što je izabro Barcelonu, tamo se zna i javno prikazuje i primenjuje trening simuliranja, ima odlično da se uklopi tamo.

konfučije

pre 10 godina

Opet ću ponoviti.. velika podvala menadžera i jedan od najvećih promašaja evropskog fudbala. Setite se Robinja, ovo će biti gore.

Terry

pre 10 godina

haha. Pa real i barca, reprezentacija spanije i italije su najpoznatiji po simuliranju... Kada ne mogu fer da dobiju oni pribegavaju tim metodama.

Urezano na UŠATOM 1991

pre 10 godina

Samo glup igrac moze da ovako simulira, jer ga izgleda nisu upozorili da postoje kamere koje sve vide. Ovog Neymara sam cenio, ali ne vise, obican simulant, a Barca je bacila onoliki novac, sto ce se ubrzo i potvrditi. Da Messi onako pada, a malo malo ga potkresu po nogama, bio bi najomrznutiji igrac, sto on svakako nije. Ukoliko se ovaj decak ne opameti, dzaba ce mu biti i talenat koji poseduje, zvizdace mu gde se god pojavi.

Mare

pre 10 godina

Onaj slobodnjak protiv italije je sve rekao. Gurnuo svoju nogu u noge italijanskog defanzivca i sapleo se sam i pao. Nije on dzabe izmedju barse i sitija izabrao barsu. U eng bi ga izlomili. Kakav ce to tandem padača biti, kad se udruzi sa pedrom. Penali ima da pljuste. Ne znam da li se Kantona oglasio u vezi njega, ali sam siguran da ce uskoro.

Bora

pre 10 godina

Ne znam da li je bas simulant, al' kad mu vidim namestenu frizuricu i zadignutu kragnu na dresu shvatam da od njegove karijere nece biti bas puno...

simulant

pre 10 godina

Nimalo nije pogrešijo što je izabro Barcelonu, tamo se zna i javno prikazuje i primenjuje trening simuliranja, ima odlično da se uklopi tamo.

konfučije

pre 10 godina

Opet ću ponoviti.. velika podvala menadžera i jedan od najvećih promašaja evropskog fudbala. Setite se Robinja, ovo će biti gore.

Dejan

pre 10 godina

Da sam Brazilac ja bih ga se sramio ... Da sam Italijan, Argentinac, Urugvajac, ili neki već Latino ... bio bih ponosan njegovim sposobnostima ... Link je nedostupan ali sam ga gledao i protiv Italije i protiv Urugvaja ... vrlo kvaran i prljav igrač ... Urugvajci mogu njime biti nezadovoljni ali ću reći da je bio na njihovom nivou...

Gledalac

pre 10 godina

Kakav antiklimaks! Prvo mi se strasno svideo zbog par asistencija i fora, a onda je u mojim ocima pao u najcrnje blato. Ti su Nejmaru sramota od coveka!

Isti Robinjo

pre 10 godina

Sta da li je, naravno da jeste,ne zbog toga sto to radi namerno nego ne moze da se nosi u duelu sa jacim igracima..I maradona pa i Pele su imali jak donji deo,da ne kazem nisko teziste,pa i mesi koliko god bio mali je jak u nogama i nije ga lako srusiti,a za Ronalda da ne pricam,svi najbolji fudbaleri savremenog fudbala su jaki u duelu...On ukoliko se ne ugoji pet kila i ne ojaca njegove nogice proce kao mali Robinjo i to je to..

Deni Krejn

pre 10 godina

Tako je i Krasić simulirao penal u Italiji. Dobio je dve utakmice kazne i nijedan penal više u njegovoj karijeri na Apeninima.

ja

pre 10 godina

U poptunosti je spreman za Barselonu. Izgleda da su mu po do dolasku u Barselonu odma odrzali neki kurs glume cuvene glumacke trupe sa la Masije.

Mjau

pre 10 godina

"Lugano ima stav koji je odavno u upotrebi, a kojem nije mesto u modernom fudbalu", navodi se u saopštenju FS Brazila.

Čuj, imati stav nema mesta u modernom fudbalu. Ovakvim potezima nije mesto u fudbalu:

http://images.4chan.org/sp/src/1372280062062.gif

Za ovako nešto treba igračima dodeliti 3 meča suspenzije i 2 nedeljne plate pa nek onda volontiraju po pozorištima.

Pedja

pre 10 godina

Barselona je odabrala pravog igraca, a i ovaj nju. Vec sada preti da ce poneti titulu najveceg simulanta u Barseloni gde je vrlo ozbiljna konkurencija za tu titulu. A kako je odskocio ovde, da je bomba pukla ne bi toliko odleteo.

Terry

pre 10 godina

haha. Pa real i barca, reprezentacija spanije i italije su najpoznatiji po simuliranju... Kada ne mogu fer da dobiju oni pribegavaju tim metodama.

Nemanja

pre 10 godina

On jeste mnogo fauliran jer je jako dobar i lagan igrac. Ali fudbal je muska igra i nije opravdano sve sto se svira. On je primetio da je najcesce fauliran i sada to koristi da padne i kad ne treba... Ovaj potez, gde je pao ko da ga je odneo voz, a Urugvajac ga nije maltene ni zakacio je sraman, i sigurno ce izazvati mnogo negativnoh komentara.

disorder

pre 10 godina

svi fudbaleri su obicni foliranti, valjaju se tamo a onda im spomenes familiju i onda kao skacu nije im nista, mrzim fudbalere, a sto je tuzno i u kosarci su poceli sve vise da se pojavljuju "floperi"

kobee

pre 10 godina

Startovi Urugvaja juce nisu toliko bili grubi da bi Neymar teatralno padao kao da ga je pokupio kamion. To ide njemu na stetu jer evropske sudije nece tolerisati simulaciju.

Кривокапић

pre 10 godina

Фолирант и препотентан. Нека се угледа на Месија ако хоће да направи каријеру.

MilanJ 88

pre 10 godina

Nije fudbal samo driblanje, treba izdrzati duele i biti pravi atleta i sportista a ne padati na svaki kontakt i posle se vaditi na kilazu ... Treba malo da pogleda Drogbu kako njega vuku i tuku al covek ne odustaje,, to je pravi fudbaler...

hajduk veljko

pre 10 godina

gotivio sam ranije barsu a naročito dok ih je drao liverpul B-) a onda su počeli sa prenemaganjima i simuliranjima pedro, buskets, alveš takodje a potpuno me je iznenadio i razočarao kad je to počeo da radi maskerano.. žao mi je što tamo stiže još jedan prljav igrač, imaju oni svoje klince koji mogu da završe posao taman toliko koliko će i Nejmar

Barsin navijac

pre 10 godina

Nejmar je na dobrom putu da postane omrazen od strane svih navijaca, osim Barseloninih. Evo, ja ga vec ne volim.
(Razvan, 27. jun 2013 10:46)

Nejmar je na dobrom putu da postane omrazen i od Barsinih navijaca. Ne interesuje me njegov talenat, da bi bio veliki moras biti primer i kao covek a on je pokazao juce tokom celog meca da je samo bezobrazno malo razmazeno seljace.

neymar

pre 10 godina

pa naravno da je simulant i odlicno ce se uklopiti u barsu,tko sumnja nek pogleda ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=4MmntiSXljM

simulant

pre 10 godina

Odgledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=0_ir0Z4IvjA Difference between Messi and Neymar, kako Messi trci kao lav kroz vise igraca i ne staje, dok Neymar pada cim ga neko pogleda ...

ja...

pre 10 godina

vec je ljiga a jos se nije i pokazao..to se dobija kad ljigu proslavis u nebo bez dokaza konkretnih..jos jedan razlog da negleda barselonu

extremesportist

pre 10 godina

treba malo da se ugleda na Messija i Inijestu, pada brate na svaki kontakt...
(Barsa, 27. jun 2013 11:01)


Mislis da je Mesi bolji po tom pitanju? Inijesta ne simulira ali izgleda da nisi bas gledao Mesija. Pogledaj ovaj video i videces http://www.youtube.com/watch?v=y9a9YKR1nJE, pogotovo na 2:25. Pada kao pokosen, pljuje igrace, napucava navijace... Nejmar je preterao sa padanjem, valjda mu vise muka da tuku jer je manji ali i dalje ne opravdavam ovo. Ne znam samo sto ga vise porede sa Robinjom? Nejmar je za 4 sezone u Santosu postigao 130 golova a Robinjo za isto toliko 65, i plus nije bio ni upola dominantan na terenu kao Nejmar.

Tottenham

pre 10 godina

mogu da zamislim njegov duel sa Ramosom,Pepeom,Suboticem,Hamelsom,Vidicom,pa oni ce ga samo pipnuti i ovaj gubi ravnotezu,koliko god da igra lepo mora da nabaci par kilograma,ovako ce ga bilo koji stoper otresti u duelu

ko zna zna

pre 10 godina

lugano i njemu slicni su pobrkali sport ovo nije ragbi ovo je fudbal to sto su danas ragbisti na cijeni i to sto je od njih murinjo napravio fudbalere pa se sad i ragbisti zovu fudbaleri je druga i duga prica!!!
pa sta ako je mekan nije zver niti je razbijac ne mozemo svi biti kristijano, i ne mogu sudije uvek biti za urugvaj i policajci dodavati lopte iz golauta da bi se dobijali mecevi!! ajte sad uhrugvajci pokrijte se zbog onakve grube igre i vidimo se jedno ko zna gde i ko zna kad!

Vladan R

pre 10 godina

Cinjenica je da najbolje igrace bas biju i da kada igrate protiv drvoseca kao sto su Pepe Marselo, Ramos, a sudije im gledaju kroz prste, onda je jedan od nacin zastite, da simuliranjem izvrse dodatni pritsak na sudije. Problem je sto nakon izvesnog vremena to postane profesionalna deformacija pa se pada i kada ima bar nekog i kada nema bas nikakvog opravdanja. Drugi pak, kao npr Toti i pre svega Zidan, Kantona, Kin su to resavali tako sto kad im pukne film, zestoko uzvracate. Kako ce se ponasati, podosta toga zavisi i od licnosti samog igraca, pa bas u toj Barseloni ne videh da foliraju ili uzvracaju udarce ni Mesi ni Cavi ni Inijesta.

Pavle

pre 10 godina

Pokusaj faula, opasna igra i ostalo danas spada pod faul. Sudija ima pravo da svira faul. Evo jedan primer. Siti protiv Junajteda. Kompani uklizava sa dve noge na loptu, Nani ga preskace i pada na zemlju i sudija pokazuje Kompaniju crveni karton. Hocete da kazete da je Nani zbog toga simulant? U ovom snimku vidi se da ga je udario(mislim) Pereira, pre bi rekao zakacio i Nejmar nije smeo da se toliko valja i da odskoci 2 metra, sa time se slazem, ali opet laktu nije mesto u duel igri, u vazduhu ili na zemlji. Povrede sa laktom su jako opasne, pa cak i letalne.

peXX

pre 10 godina

Ne znam da li je "simultant" ,ali znam da je strasan igrac ....uostalom dosta njih simulira,a ni blizu nisu po tehnici i fudbalskom umecu ovog momka!

neko

pre 10 godina

Mislis da je Mesi bolji po tom pitanju? Inijesta ne simulira ali izgleda da nisi bas gledao Mesija. Pogledaj ovaj video i videces [link], pogotovo na 2:25. Pada kao pokosen, pljuje igrace, napucava navijace... Nejmar je preterao sa padanjem, valjda mu vise muka da tuku jer je manji ali i dalje ne opravdavam ovo. Ne znam samo sto ga vise porede sa Robinjom? Nejmar je za 4 sezone u Santosu postigao 130 golova a Robinjo za isto toliko 65, i plus nije bio ni upola dominantan na terenu kao Nejmar.
(extremesportist, 27. jun 2013 12:05)

A zasto nisi stavio pored neki klip od tvog omiljenog igraca (predpostavljam da je to Ronaldo), pa da uporedimo ko je imao vise ispada i simuliranja na terenu? Brate mili, ne postoji igrac koji nije simulirao ili se zakacio na terenu u svojoj karijeri. Pa prvi ja trazim ponekad faul i kad nije ili se posvadjam na fudbalu ispred zgrade, a kamol i profesionalni fudbaleri, koji danas koriste razne taktike, kako bi dosli do pobede, jer velika je danas lova u fudbalu. Tako da, pustite se tih prica ovaj simulira, drugi se tuce na terenu, treci napada sudije i ostalo. Svi su vise manje isti, razlika je samo ko to radi vise, a ko manje i ko igra u manjem klubu, kojeg malo ljudi prate, pa ne mogu da uhvate njegove akrobacije, i onaj koji igra u vecem klubu, pa njegovi hejteri pomno prate svaku njegovu gresku.

extremesportist

pre 10 godina

(neko, 27. jun 2013 19:17)

Kao prvo Ronaldo mi nije omiljeni igrac, ne volim spanski fudbal. Vise cenim od Mesija ali daleko od toga da mi je omiljeni. Omiljeni igraci su mi Bejl, Volkot i Ronaldinjo, nemam redosled. Ovde nije rec samo o simuliranju, vec i o tome sta igrac radi na terenu, a pljuvanje protivnika i napucavanje protivnickih navijaca svakako nije sportski.
Slazem se da svaki igrac ponekad simulira(osim mozda Davidsa) i samo sam hteo da kazem da ni Mesi nije "zlatan" kakvim ga u komentarima opisuju. On je majstor ali i mnogo prljav i bezobrazan igrac.

čarobnjak

pre 10 godina

samo neka se bacaka tu je jak ...ipak i na lopti je Boh. Defanzivci se boje da lako može da isprovocira penal ili nezgodan faul u zoni šuta...itd!? Ali zo je moderan fudval ...odlično je pročitan od Tabareza i urugvajci će napraviti haos sledeçe godine..

Nikola

pre 10 godina

Nejmar je tezak 64 kilograma, i sta on moze da radi kada mu snazniji igraci(velika vecina, narocito odbrambeni) udju na fizicki kontakt osim da povuce loptu na neku stranu i ide na faul? ja mu ne bih to zamerao u ovom trenutku. a iz Barse su od kad su potpisali s njim ugovor porucili da ce od pocetka morati mnogo da rade na povecanju njegove kilaze i snage..

Bavarska Princeza

pre 10 godina

Meni je ovaj sto je ugrizo naseg Baneta ( Suarez valjda - mozda gresim) mnogo sladak! Uvek sam volela te sa jacim zubima...

ko zna zna

pre 10 godina

lugano i njemu slicni su pobrkali sport ovo nije ragbi ovo je fudbal to sto su danas ragbisti na cijeni i to sto je od njih murinjo napravio fudbalere pa se sad i ragbisti zovu fudbaleri je druga i duga prica!!!
pa sta ako je mekan nije zver niti je razbijac ne mozemo svi biti kristijano, i ne mogu sudije uvek biti za urugvaj i policajci dodavati lopte iz golauta da bi se dobijali mecevi!! ajte sad uhrugvajci pokrijte se zbog onakve grube igre i vidimo se jedno ko zna gde i ko zna kad!

Nikola

pre 10 godina

Nejmar je tezak 64 kilograma, i sta on moze da radi kada mu snazniji igraci(velika vecina, narocito odbrambeni) udju na fizicki kontakt osim da povuce loptu na neku stranu i ide na faul? ja mu ne bih to zamerao u ovom trenutku. a iz Barse su od kad su potpisali s njim ugovor porucili da ce od pocetka morati mnogo da rade na povecanju njegove kilaze i snage..

simulant

pre 10 godina

Nimalo nije pogrešijo što je izabro Barcelonu, tamo se zna i javno prikazuje i primenjuje trening simuliranja, ima odlično da se uklopi tamo.

konfučije

pre 10 godina

Opet ću ponoviti.. velika podvala menadžera i jedan od najvećih promašaja evropskog fudbala. Setite se Robinja, ovo će biti gore.

čarobnjak

pre 10 godina

samo neka se bacaka tu je jak ...ipak i na lopti je Boh. Defanzivci se boje da lako može da isprovocira penal ili nezgodan faul u zoni šuta...itd!? Ali zo je moderan fudval ...odlično je pročitan od Tabareza i urugvajci će napraviti haos sledeçe godine..

Bora

pre 10 godina

Ne znam da li je bas simulant, al' kad mu vidim namestenu frizuricu i zadignutu kragnu na dresu shvatam da od njegove karijere nece biti bas puno...

extremesportist

pre 10 godina

treba malo da se ugleda na Messija i Inijestu, pada brate na svaki kontakt...
(Barsa, 27. jun 2013 11:01)


Mislis da je Mesi bolji po tom pitanju? Inijesta ne simulira ali izgleda da nisi bas gledao Mesija. Pogledaj ovaj video i videces http://www.youtube.com/watch?v=y9a9YKR1nJE, pogotovo na 2:25. Pada kao pokosen, pljuje igrace, napucava navijace... Nejmar je preterao sa padanjem, valjda mu vise muka da tuku jer je manji ali i dalje ne opravdavam ovo. Ne znam samo sto ga vise porede sa Robinjom? Nejmar je za 4 sezone u Santosu postigao 130 golova a Robinjo za isto toliko 65, i plus nije bio ni upola dominantan na terenu kao Nejmar.

peXX

pre 10 godina

Ne znam da li je "simultant" ,ali znam da je strasan igrac ....uostalom dosta njih simulira,a ni blizu nisu po tehnici i fudbalskom umecu ovog momka!

Urezano na UŠATOM 1991

pre 10 godina

Samo glup igrac moze da ovako simulira, jer ga izgleda nisu upozorili da postoje kamere koje sve vide. Ovog Neymara sam cenio, ali ne vise, obican simulant, a Barca je bacila onoliki novac, sto ce se ubrzo i potvrditi. Da Messi onako pada, a malo malo ga potkresu po nogama, bio bi najomrznutiji igrac, sto on svakako nije. Ukoliko se ovaj decak ne opameti, dzaba ce mu biti i talenat koji poseduje, zvizdace mu gde se god pojavi.

Pavle

pre 10 godina

Pokusaj faula, opasna igra i ostalo danas spada pod faul. Sudija ima pravo da svira faul. Evo jedan primer. Siti protiv Junajteda. Kompani uklizava sa dve noge na loptu, Nani ga preskace i pada na zemlju i sudija pokazuje Kompaniju crveni karton. Hocete da kazete da je Nani zbog toga simulant? U ovom snimku vidi se da ga je udario(mislim) Pereira, pre bi rekao zakacio i Nejmar nije smeo da se toliko valja i da odskoci 2 metra, sa time se slazem, ali opet laktu nije mesto u duel igri, u vazduhu ili na zemlji. Povrede sa laktom su jako opasne, pa cak i letalne.

Terry

pre 10 godina

haha. Pa real i barca, reprezentacija spanije i italije su najpoznatiji po simuliranju... Kada ne mogu fer da dobiju oni pribegavaju tim metodama.

Gledalac

pre 10 godina

Kakav antiklimaks! Prvo mi se strasno svideo zbog par asistencija i fora, a onda je u mojim ocima pao u najcrnje blato. Ti su Nejmaru sramota od coveka!

Кривокапић

pre 10 godina

Фолирант и препотентан. Нека се угледа на Месија ако хоће да направи каријеру.

kobee

pre 10 godina

Startovi Urugvaja juce nisu toliko bili grubi da bi Neymar teatralno padao kao da ga je pokupio kamion. To ide njemu na stetu jer evropske sudije nece tolerisati simulaciju.

ja...

pre 10 godina

vec je ljiga a jos se nije i pokazao..to se dobija kad ljigu proslavis u nebo bez dokaza konkretnih..jos jedan razlog da negleda barselonu

ja

pre 10 godina

U poptunosti je spreman za Barselonu. Izgleda da su mu po do dolasku u Barselonu odma odrzali neki kurs glume cuvene glumacke trupe sa la Masije.

Mare

pre 10 godina

Onaj slobodnjak protiv italije je sve rekao. Gurnuo svoju nogu u noge italijanskog defanzivca i sapleo se sam i pao. Nije on dzabe izmedju barse i sitija izabrao barsu. U eng bi ga izlomili. Kakav ce to tandem padača biti, kad se udruzi sa pedrom. Penali ima da pljuste. Ne znam da li se Kantona oglasio u vezi njega, ali sam siguran da ce uskoro.

Vladan R

pre 10 godina

Cinjenica je da najbolje igrace bas biju i da kada igrate protiv drvoseca kao sto su Pepe Marselo, Ramos, a sudije im gledaju kroz prste, onda je jedan od nacin zastite, da simuliranjem izvrse dodatni pritsak na sudije. Problem je sto nakon izvesnog vremena to postane profesionalna deformacija pa se pada i kada ima bar nekog i kada nema bas nikakvog opravdanja. Drugi pak, kao npr Toti i pre svega Zidan, Kantona, Kin su to resavali tako sto kad im pukne film, zestoko uzvracate. Kako ce se ponasati, podosta toga zavisi i od licnosti samog igraca, pa bas u toj Barseloni ne videh da foliraju ili uzvracaju udarce ni Mesi ni Cavi ni Inijesta.

Barsin navijac

pre 10 godina

Nejmar je na dobrom putu da postane omrazen od strane svih navijaca, osim Barseloninih. Evo, ja ga vec ne volim.
(Razvan, 27. jun 2013 10:46)

Nejmar je na dobrom putu da postane omrazen i od Barsinih navijaca. Ne interesuje me njegov talenat, da bi bio veliki moras biti primer i kao covek a on je pokazao juce tokom celog meca da je samo bezobrazno malo razmazeno seljace.

neko

pre 10 godina

Mislis da je Mesi bolji po tom pitanju? Inijesta ne simulira ali izgleda da nisi bas gledao Mesija. Pogledaj ovaj video i videces [link], pogotovo na 2:25. Pada kao pokosen, pljuje igrace, napucava navijace... Nejmar je preterao sa padanjem, valjda mu vise muka da tuku jer je manji ali i dalje ne opravdavam ovo. Ne znam samo sto ga vise porede sa Robinjom? Nejmar je za 4 sezone u Santosu postigao 130 golova a Robinjo za isto toliko 65, i plus nije bio ni upola dominantan na terenu kao Nejmar.
(extremesportist, 27. jun 2013 12:05)

A zasto nisi stavio pored neki klip od tvog omiljenog igraca (predpostavljam da je to Ronaldo), pa da uporedimo ko je imao vise ispada i simuliranja na terenu? Brate mili, ne postoji igrac koji nije simulirao ili se zakacio na terenu u svojoj karijeri. Pa prvi ja trazim ponekad faul i kad nije ili se posvadjam na fudbalu ispred zgrade, a kamol i profesionalni fudbaleri, koji danas koriste razne taktike, kako bi dosli do pobede, jer velika je danas lova u fudbalu. Tako da, pustite se tih prica ovaj simulira, drugi se tuce na terenu, treci napada sudije i ostalo. Svi su vise manje isti, razlika je samo ko to radi vise, a ko manje i ko igra u manjem klubu, kojeg malo ljudi prate, pa ne mogu da uhvate njegove akrobacije, i onaj koji igra u vecem klubu, pa njegovi hejteri pomno prate svaku njegovu gresku.

extremesportist

pre 10 godina

(neko, 27. jun 2013 19:17)

Kao prvo Ronaldo mi nije omiljeni igrac, ne volim spanski fudbal. Vise cenim od Mesija ali daleko od toga da mi je omiljeni. Omiljeni igraci su mi Bejl, Volkot i Ronaldinjo, nemam redosled. Ovde nije rec samo o simuliranju, vec i o tome sta igrac radi na terenu, a pljuvanje protivnika i napucavanje protivnickih navijaca svakako nije sportski.
Slazem se da svaki igrac ponekad simulira(osim mozda Davidsa) i samo sam hteo da kazem da ni Mesi nije "zlatan" kakvim ga u komentarima opisuju. On je majstor ali i mnogo prljav i bezobrazan igrac.

Dejan

pre 10 godina

Da sam Brazilac ja bih ga se sramio ... Da sam Italijan, Argentinac, Urugvajac, ili neki već Latino ... bio bih ponosan njegovim sposobnostima ... Link je nedostupan ali sam ga gledao i protiv Italije i protiv Urugvaja ... vrlo kvaran i prljav igrač ... Urugvajci mogu njime biti nezadovoljni ali ću reći da je bio na njihovom nivou...

disorder

pre 10 godina

svi fudbaleri su obicni foliranti, valjaju se tamo a onda im spomenes familiju i onda kao skacu nije im nista, mrzim fudbalere, a sto je tuzno i u kosarci su poceli sve vise da se pojavljuju "floperi"

Bavarska Princeza

pre 10 godina

Meni je ovaj sto je ugrizo naseg Baneta ( Suarez valjda - mozda gresim) mnogo sladak! Uvek sam volela te sa jacim zubima...

Pedja

pre 10 godina

Barselona je odabrala pravog igraca, a i ovaj nju. Vec sada preti da ce poneti titulu najveceg simulanta u Barseloni gde je vrlo ozbiljna konkurencija za tu titulu. A kako je odskocio ovde, da je bomba pukla ne bi toliko odleteo.

MilanJ 88

pre 10 godina

Nije fudbal samo driblanje, treba izdrzati duele i biti pravi atleta i sportista a ne padati na svaki kontakt i posle se vaditi na kilazu ... Treba malo da pogleda Drogbu kako njega vuku i tuku al covek ne odustaje,, to je pravi fudbaler...

simulant

pre 10 godina

Odgledajte ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=0_ir0Z4IvjA Difference between Messi and Neymar, kako Messi trci kao lav kroz vise igraca i ne staje, dok Neymar pada cim ga neko pogleda ...

Isti Robinjo

pre 10 godina

Sta da li je, naravno da jeste,ne zbog toga sto to radi namerno nego ne moze da se nosi u duelu sa jacim igracima..I maradona pa i Pele su imali jak donji deo,da ne kazem nisko teziste,pa i mesi koliko god bio mali je jak u nogama i nije ga lako srusiti,a za Ronalda da ne pricam,svi najbolji fudbaleri savremenog fudbala su jaki u duelu...On ukoliko se ne ugoji pet kila i ne ojaca njegove nogice proce kao mali Robinjo i to je to..

hajduk veljko

pre 10 godina

gotivio sam ranije barsu a naročito dok ih je drao liverpul B-) a onda su počeli sa prenemaganjima i simuliranjima pedro, buskets, alveš takodje a potpuno me je iznenadio i razočarao kad je to počeo da radi maskerano.. žao mi je što tamo stiže još jedan prljav igrač, imaju oni svoje klince koji mogu da završe posao taman toliko koliko će i Nejmar

Tottenham

pre 10 godina

mogu da zamislim njegov duel sa Ramosom,Pepeom,Suboticem,Hamelsom,Vidicom,pa oni ce ga samo pipnuti i ovaj gubi ravnotezu,koliko god da igra lepo mora da nabaci par kilograma,ovako ce ga bilo koji stoper otresti u duelu

Deni Krejn

pre 10 godina

Tako je i Krasić simulirao penal u Italiji. Dobio je dve utakmice kazne i nijedan penal više u njegovoj karijeri na Apeninima.

Mjau

pre 10 godina

"Lugano ima stav koji je odavno u upotrebi, a kojem nije mesto u modernom fudbalu", navodi se u saopštenju FS Brazila.

Čuj, imati stav nema mesta u modernom fudbalu. Ovakvim potezima nije mesto u fudbalu:

http://images.4chan.org/sp/src/1372280062062.gif

Za ovako nešto treba igračima dodeliti 3 meča suspenzije i 2 nedeljne plate pa nek onda volontiraju po pozorištima.

Nemanja

pre 10 godina

On jeste mnogo fauliran jer je jako dobar i lagan igrac. Ali fudbal je muska igra i nije opravdano sve sto se svira. On je primetio da je najcesce fauliran i sada to koristi da padne i kad ne treba... Ovaj potez, gde je pao ko da ga je odneo voz, a Urugvajac ga nije maltene ni zakacio je sraman, i sigurno ce izazvati mnogo negativnoh komentara.

neymar

pre 10 godina

pa naravno da je simulant i odlicno ce se uklopiti u barsu,tko sumnja nek pogleda ovaj video https://www.youtube.com/watch?v=4MmntiSXljM