Ponedeljak, 24.06.2013.

20:53

Apel navijača: Pomozimo KK Partizan

Navijači Partizana uputili su apel kako bi pomogli košarkaškom klubu, koji protekle decenije dominira regionalnom košarkom, ali ima finansijskih problema.

Izvor: B92

Apel navijaèa: Pomozimo KK Partizan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

211 Komentari

Sortiraj po:

tacka

pre 10 godina

Da se razumemo,mnogo,ali mnogo volim Partizan,ali da imam neke vece pare,prvo bih dao bolesnima i gladnima,ali odmah zatim i mom Partizanu,jer mislim da je to zasluzio svih ovih godina,ali pre njega bolesni imaju prednost.

Istina

pre 10 godina

Zamolio bih navijace Partizana da kada govore o Partizanu kao o instituciji u kosarci, dobro sagledaju realnost.. A to je, da se bez para, vrlo lako od institucije stize do margine.. Navijam za Zvezdu i ispravio bih Gospodina Vujosevica.. DA, i ja drzim do sebe.. I nikada nisam, niti cu prestati da navijam za nju, pa makar Partizan narednih trista godina, bio prvak Srbije u kosarci! Ali, nemam ni problem sa tim.. Ako je Partizan bolji, neka bude prvak.. Cinjenica je, da se bez para ne moze biti sampion u uslovima kada drugi ulazu i ne moze se biti doveka institucija! Zato hvala, Nebojsi Covicu, ako ce Zvezda svake godine igrati F4 Eurolige, neka je "kupi"! Jer, sa skupljanjem priloga, to se sigurno, nece moci.. U istoriji sporta se milion puta desavalo da privatni klubovi osvajaju trofeje, a prilozima su se retko stvarale institucije, koje traju..

Netacno

pre 10 godina

"Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

To sto ga je rekao jedan velikan ne mora da znaci da je 100% ispravno. Ispade da Novak Djokovic ne drzi do sebe, a Fadij Vokri je kao onda gospodin za njega. Mada nije cudno da se ta krilatica primila kod nezrelih licnosti koje misle da je pisanje Zvezda malim slovom a Partizan velikim neka velika uvreda.
(Zipo, 25. jun 2013 00:11)"

Nole je igrac TK PARTIZAN, tako da ne "ispada" nista, i on covek drzi do sebe a ocigledno da nije navijac zvezde, jer je bodrio FK cz, i privatni KK FMP, a reklamirao i privatni BVK, drugim recima igra za Partizan a bodri jos 3 kluba pored njega...

Boban Pantović

pre 10 godina

Potpisujem se imenom i prezimenom, za razliku od mnogih. Partizanovac sam u srcu i duši ali nikad nisam i neću biti GROBAR. Taj naziv za mene je ruglo i nada ga ja neću prihvatiti. Vrlo rado bi donirao novac Partizanu kada bi neko bio toliko pošten da javno prezentuje finansijski izveštaj gde dolazeće pare odlaze...Neverujem da će ovi sa B92 ovo pustiti jer očigledno da na taj način štite nečiji lik i delo...Prijatelje čovek uvek bira sam, tako da je jedan palčić sitnica... Pomozimo, kome?

gilesppi

pre 10 godina

Ja cu uplatiti, ali mislim da je potrebno ipak videti gde te pare idu.
Mozda je ipak bolje te pare dati nekoj deci kome su pare za zivot mnogo potrebnije. Ajde da sve bude transparetno pa da se vidi.
"Kanta koja ima rupu na dnu nikad ne može biti puna".

sinovac

pre 10 godina

Koliko vas ima taman cete skupiti za vredno pojacanje u vidu Jake Klobucara!!! Srecno komsije i da vam se i sledece godine dogodi Brose basket.....

gde potrosiste novci moji sinovci

pre 10 godina

ko se drugima smeje,na kraju uvek dodje u istu situaciju,mada su u KK Partizan kukali da su bankrot i kada su pre nekoliko sezona uzeli dvocifren broj milioncica od transfera igraca.Kako stvari stoje ove sezone ce im bilo kakva pomoc biti malo,ali stvarno.....

Spartan

pre 10 godina

Nadam se da ce skupiti dovoljno da plate porez. Do sada je novac SVIH poreskih obveznika ulagan samo u 1 klub, za koji ne navija vecina poreskih obveznika. Sada neka ta manjina placa porez i pojacanja svog kluba. Lep potez.

s t v

pre 10 godina

Lele omladinci, pa tituli ni 40 dana niste dali a vec kuknjava i plac??

Nego, a kapiten, gde je kapiten?
(komsinica ceka darka, 24. jun 2013 21:36)

Naš je otišao u jak evropski klub, a gde će vaš ?
Na Kalemegdan, na partiju šaha ?

Kako uplatiti

pre 10 godina

Ne znam da li sam lud, mozda i jesam, ali ne mogu da ukapiram kako preko uplatnice sa uplatim? Ako zna neko neka napise.

Grobar81

pre 10 godina

Smatram da svi koji su pravi Grobari treba da pomognu koliko mogu, sa 100 din sa 100 dinara. Te price, necu ja ko zna kome ide taj novac, pa Dule i njegove tehnicke, su jako glupe iz prostog razloga sto je ovde u pitanju ljubav prema klubu a ne trgovina. Mene zaista ne interesuje sta ce biti sa tim novcem koji cu uplatiti posto ga uplacujem srcem i hocu da budem cist pred Bogom i sobom. Ja cu sasvim sigurno uplatiti i moj tromesecni sin posto se ljubav prema klubu gaji od pelena!:)

Veliki pozdrav za sve GROBARE!!!

dzon snezni

pre 10 godina

Naravno da cu uplatiti koliko mogu... trenutno cu dati 10 eur. Nije puno ali ja toliko mogu sada.

Nesto bih zamolio ovako javno administratore sajta kkpartizan.rs ili partizan.net koji ovu akciju pokusavaju da sprovedu u delo (bravo!!!) da obezbede neku stranu na kojoj ce se videti kako napredujemo! VEOMA BITNO!

Znam da je to americki princip ali je veoma bitno, zaista, da vidimo kako nam ide!

ajd u zdravlje!

Sale PFC

pre 10 godina

Grobari, ujedinimo se kao nikad pre i pomozimo KK Partizan. Ukoliko budemo jedinstveni, sto posto sam ubeđen da možemo da nastavimo dominaciju i sledeće godine. Ponovnim osvajanjem jadranske lige i prvenstva Srbije, definitivno bi bio krah za Čovićev projekat.

Zuki

pre 10 godina

Uplatih dvajs evrica voljenom klubu, sa sve PDV-om drzavi da moze da finansira i onaj klub iz Zeleznika sto nam sluzi za trening utakmice.

scorpio2x

pre 10 godina

resenje je jednostavno - privatizacija svih profesionalnih klubova!
ovako su udruzenja za pranje para... dosta je uzimanja od naroda...

lol

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара

Mozda je i tacno to,ali je zato sladje kada milion Grobara dere 5 miliona Cigana,evo vec 12. godina zaredom.

bley

pre 10 godina

Idemo grobari svi koliko ko moze, da pomognemo nasoj instituciji, jaci smo od sistema!!! Siguran sam da svako moze da izdvoji 500 din, odreknite se par obroka i to je to, siguran sam da je partizan i mnogo vise zasluzio

Komar

pre 10 godina

Grobari,a jel se secate kako ste nam se podsmevali kada smo mi nasem fudbalskom klubu pomagali?? Evo i vas stigli isti problemi...Nemojte se smejati tudjoj nesreci...

Humanitarci

pre 10 godina

Dok izdvajate novac za KKP, razmislite da bar neki procenat donirate npr. i za ovu devojcicu koja ce umreti ako ne sakupi novac za transplantaciju pluca - www.nevenajankovic.wordpress.com. Razumem da volite svoj klub, ali mozete i da iskoristite odlazak u banku i za spasavanje jednog mladog zivota.

Dejan

pre 10 godina

Zar stvarno neko ko ima platu 200€ treba uplatiti novac onima koji imaju minimalnu platu 2000€ + bonusi?! Alo, razbudite se! A ovi sto pisu poziv, pogledajte samo kakva auta voze a nemaju ni dana radnog staza!!!
(Krang, 24. jun 2013 22:24)

Bravo za komentar!

GG

pre 10 godina

Crno-beli” su imali podršku bivših asova Danila Anđušića, Novice Velikčkovića, Slavka Vraneša i Miloša Vujanića. Tu je bio i veliki “grobar”, treći najbolji srpski teniser Viktor Troicki, kao i olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić.

Tu su bili i Marko Ivanović nekadašnji igrač Partizana i bivši direktor Hemofarma, pa bivši srpski reprezentativac Miloš Vujanić, kao i Miroslav Berić, Dejan Tomašević….. Iz lože je utakmicu posmatrao i proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović... ONI su gledali Partizanovo demoliranje FMP-a. Nema zime za GROBARE!!!

Ceta Mala Ali Odabrana

pre 10 godina

Dajem 20 jura za: Lepotu kosarke, Saletovu Trojku (dve), kucanje preko Arvidasa, Kecmanov kos sto nemoze biti, Pecarskog i Grbu, Boove vratolomoje, Pekovica, Bertansa, Skaremento Kingse, Bananamena,Zeljka, Bogdanovica, Za Dzaba vam Sve, Za Danilovica, Paspalja, Divca i Djordjevica.....

Lomunac

pre 10 godina

"e moji grobari prebacili smo loptu u vase dvoriste da vidite kako je bez para-posto nam se smejete kako ne mozemo nista da osvojimo!
(Aleksandar, 24. jun 2013 23:49)"

Kakve veze ima Hemofarm i njegovi navijaci sa ovom pricom, sto se javljate, krivo vam sto niste imali dovoljno navijaca da vas spasu?

eee

pre 10 godina

Samo komentari navijaca FMP-a! Boli ova dominacija? ;-)
(Musper Kasper, 24. jun 2013 22:19)
- Ne ne boli! Nego se smejemo, onima koji su se nama smejali! :D

Zipo

pre 10 godina

Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

To sto ga je rekao jedan velikan ne mora da znaci da je 100% ispravno. Ispade da Novak Djokovic ne drzi do sebe, a Fadij Vokri je kao onda gospodin za njega. Mada nije cudno da se ta krilatica primila kod nezrelih licnosti koje misle da je pisanje Zvezda malim slovom a Partizan velikim neka velika uvreda.

Pravi grobar

pre 10 godina

Pametan potez. Neka svaki od ovih net navijaca uplati po 100 din i kkp ce da vrati sve dugove. Dzaba timu podrska na netu. Dodjite na utakmice ili makar uplatite donaciju!

navijac

pre 10 godina

Ja uplacujem ujutru 1000din! Mislim da to nije mnogo, s obzirom koliko su mi srece doneli zadnjih ne znam ni ja koliko godina! Svako ko je pravi grobar treba da da makar toliko!

Nislija

pre 10 godina

ajmo sada svi slozno...ko koliko moze...ja sutra idem do banke da uplatim, ako vec nisam u mogucnosti da dolazim na svaku utakmicu da gledam izdvojicu bar 10e i tako pomognem svom voljenom klubu.Bitno je samo da se odazovemo u sto vecem broju pa da se za godinu dana opet radujemo svi zajedno..

zvezdas sa osmehom na licu

pre 10 godina

Dragi moji Partizanovci moram da Vas podsetim da se kolo srece okrece i da sada Vi dolazite u situaciju da molite za pomoc.Podseticu Vas i one Vase pesme:,,A Vi kukate,za dinar prosite,,
I jos samo da Vas podsetim Vase omiljene reci:,,KATANAC,,

AcaPN

pre 10 godina

I, sta je sada ovo komsije? Lepo je to sto hocete da pomognete svom klubu. Ali, setite se kako ste se pre 3-4 godine smejali akciji fk Crvena Zvezda...

Tottenham

pre 10 godina

i treba im pomoci,jesam Zvezdas,ali im treba pomoci koliko god to moze,isto to mislim i za VK Partizan i VK Zvezdu,a moglo bi se pomoci i RK Zvezda,cisto da srpski sport bude dobar,jer bez Partizana,Zvezde,Vojvodine i Radnkckog KG nema ni srpskog sporta

king

pre 10 godina

Sutra idem da uplatim 10e nek uplate svi grobari a ne da se tu raduju 12 godina i dobijaju lajkove na fejsu, a kad treba da se pomogne nigde ih nema. Predlazem klubu da propusnice budu od 200e pa da pomognemo i tako. A ne svake godine da se rasipa tim. Da se nije tesko povredio i Bertans bi otisao. A ovaj drzavni projekat prekoputa divlja dovode najskuplje na trzistu. Strasno, ajmo grobari, cela drzava navija za zvezdu a oni sto drze do sebe za partizan! :)

lyric Soprano

pre 10 godina

Naravno da je ovo lep gest navijaca,samo sto su cergari umislili da ce se klub ugasiti. Treba da znaju da Grobari nikad nece pristati da se Partizan zamrzne a da crno beli dres okace na drugi klub. To je njihova trauma i zato ih ima ovoliko na nasim vestima.

Lomunac

pre 10 godina

"Gasiiiiii seeee!!!! KATANAC!!! Da pobedi jednom pravda u Srbiji!
(A od kuma katanac, 24. jun 2013 21:59)"

To se sve izdesavalo ima vec oko 2 godine, gde si bio do sad, zabagovao u zimskom snu??? :))

Komša

pre 10 godina

Sećam se kada smo uspeli za jedno veče da skupimo 5000 e za kaznu i to samo mi koji smo bili na utakmici.
Treba pomoći jer je KKP to zaslužio a sada je u težoj situaciji nego kad su Spajdermen,Vesić i ekipa hteli da ga unište.
Pomoći KKP je stvar morala i gradjanske hrabrosti.

Jug

pre 10 godina

Ma sta da im dam,roditelji mi se muče,crnče rade po ceo dan,tata nije kupio patike 2 godine . alo mozgovi. a što Vujošević ne radi za 5 hiljada eura mesečno,nego radi za 32 hiljade eura mesečno.to je bre 380hiljada godišnje.što se on ne odrekne pola plate,zna se ko može pomoći realno Dileri i bizmismeni a vi klinci razmislite koliko i šta vaši roditelji rade da bi vi normalno živeli,zato vi pomozite tako što ćete kupiti kartu kad idete na tekmu i to je pomoć.

Krang

pre 10 godina

Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

A za FMP navija onaj koji nema svoj klub.

Marko

pre 10 godina

Матични број: 07024924
Назив: КОШАРКАШКИ КЛУБ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Облик организовања: Спортско удружење
Статус: Активан

Пословни подаци
Датум уписа у регистар: 19.01.1998
Датум доношења статута: 12.08.2011
Датум последњих измена и допуна статута: 12/29/2011 12:00:00 AM
Време трајања: Неодређено
Шифра и опис делатности: 9312 Делатност спортских клубова
ПИБ: 101821735
Број рачуна у банци: 160-17792-50
Телефон 1: +381 11 3284780
Телефон 2:
Факс: +381 11 2631142
Е-пошта: office@kkcrvenazvezda.rs
Интернет адреса:

ILI

Матични број: 07078048
Назив: Кошаркашки клуб Црвена Звезда Телеком
Облик организовања: Спортско удружење
Статус: Активан

Пословни подаци
Датум уписа у регистар: 08.12.1997
Датум доношења статута: 16.08.2011
Датум последњих измена и допуна статута: 12/27/2012 12:00:00 AM
Време трајања: Неодређено
Шифра и опис делатности: 9312 Делатност спортских клубова
ПИБ: 101032648
Број рачуна у банци: 125-109-63
Телефон 1: +381 11 2570199
Телефон 2:
Факс: +381 11 2570101
Е-пошта: office@kkcrvenazvezda.rs
Интернет адреса: w.w.w.kkcrvenazvezda.rs

Lazove

pre 10 godina

"Da se obrate Tadiću i Dodiku koji su nemilice sipali pare u KK Partizan!
(Mikica, 24. jun 2013 21:09)"

Tadic, Tadic... Nesto mi to poznato, ah daaaaaa... Covek koji je dosao da GRATIS iz loze gleda Partizan-Maccabi, pa obecao posle nase pobede halu za treninge, posle 2 nedelje postavio svoje zamenike u stranci Dulica i Jeremica za potpredsednike SD cz a FK cz doveo Telekom sa 4 MILIONA EURA sponzorstva!!!!!!
A nasa "nemilice finansirana" hala je GDE BRE???

DuleStipac

pre 10 godina

Romi jel ste zaboravili 2344 ? :) (Neki tamo, 24. jun 2013 22:34). Ovo je pitanje za vas grobare.. Jeste li vi zaboravili kako ste se smejali tudjoj nesreci.. Jel vam sad smesno !

rudiment

pre 10 godina

Volim ga k'o oka dva ali necu uplatiti novac.
Razlog je jednostavan - ne mozemo sakupiti ni onoliko novca koliko kosta jedna Duletova tehnicka greska. Ako uzmemo u obzir da je polovina njegovih ovogodisnjih tehickih gresaka nepotrebna - to je novac koji fali i koji bi sada znacio. Dule, volimo te ali iskontrolisi se. Realno.

danilo

pre 10 godina

Naravno da ću uplatiti jer ono što KK Partizan radi već 40 godina nema paralelu na ovim prostorima. Toliko uspeha, talenta, predanosti i žara drugi nemaju a mi im možemo pomoći sa bar 100 dinara ili prema mogućnostima.
Da pokažemo našoj tamnoputoj braći kako se voli šampion a oni neka sanjaju i dalje snove u predgradju...

sick

pre 10 godina

Naravno vecina komentara iskompleksiranih limenki iz predgradja,al ajde da ih razumemo ,kad im je klub za koji navijaju poslednji put osvojio titulu,vecina su bila u pelenama,pa se i ne secaju.

Bojan

pre 10 godina

Fudbalski klub ne bih pomogao, ali KK Partizan hoću - u skladu sa mogućnostima. Jednostavno, volim taj klub, pružio mi je nebrojene lepe trenutke, ponosim se njime i mislim da je svime što je pokazao barem poslednjih 25 godina zaslužio tu pomoć.
A od ovih koji kao likuju nešto ovde, čijem su NN KK misteriozno otpisali 17 miliona duga, i koji su za 50 miliona duga FK dobili kao rezultat jedino Lukićeva i Čovićeva saopštenja, od njih i ne očekujem da to razumeju. Zato neko navija za Partizan, a neko za saopštenja.

Milan

pre 10 godina

Udjes na komentare i poslednjih 50 od zvezdasa. Blago vama, a posle mi iskompleksirani, bolje idite pustajte klincima ako ih imate snimke sa Youtube-a kada ste osvojili poslednji put titulu u kosarci, jos malo zaboravicete i godinu kada ste u fudbalu osvojili nesto. Sramota, jedva cekam ponovo derbi, oljusticemo vas sa decom jos milion puta, dzabe vam sva pojacanja.

Arapi,VUCIC,pomoc drzave

pre 10 godina

bitna razlika...ovo grobari rade da pomognu klubu koji je i bez obzira na situaciju najbolji u zemlji dok je zvezda prosila..

Mrrk

pre 10 godina

Sve dok se ne stvori pozitivno rivalstvo izmedju 2 nasa najveca kluba, od bilo kakvog veceg uspeha nece biti nista, a i "navijaci" ce samo jos vise siriti mrznju prema suprotnom klubu. Iskreno, ja sam Zvezdas, ali ne mrzim Partizan. Sve dok je 1 upresan, bice i drugi, samo je potrebno zdravo rivalstvo izmedju oba kluba. A ne ova sarada koja se stvara vec zadnjih nekoliko godina. Ako nista ne bude od toga, neka ugase oba kluba, ja barem nemam nista protiv.

jigsaw

pre 10 godina

Odlicna ideja.Ja zivim u Sjenici,povratna karta mi je 4.000,ulaz u Pionir 500,da jedem nesto,popijem sa drustvom mene utakmica kosta skoro pa 6.000Ja mogu mesecno da izdvojim za jednu-dve utakmice,mada nema tih para koje zasluzuje kk Partizan.Ali uplaticu pa cu gledati na tvu.Misljenja sam da prvi treba da pomognu Grba,Gru,Djuricic i ostali,jer nista vise ne vole Partizan od mene,a tu su uvek da se slikaju i daju intervijue u prvim redovima,i pitaj Boga da li nekad plate ulaznicu.Kao i Cegi,Kimi i ostali koji vise na sipkama...I neka se izdvoji na tribini 200 mesta za turiste,udariti im cenu 100ak evra po utakmici.Znam da mnogi zele da prisustvuju casovima ljubavi,Izraelci,Spanci,Rusi,sada Francuzi i mnogi drugi su izrazavali zelju da prisustvuju necemu sto nema nigde u svetu.

mislite o tome

pre 10 godina

Da li se ikada iko od vasa zapitao gde su pare?

Pitate koje pare.....pa 11 godina igrate Evroligu u prepunom Pioniru, za mizerne pare ste pokupovali sve sto je valjalo po ex YU i Srbiji, a kasnije visestruko skuplje prodali, godinama ste imali neogranicen budzet, sponzore....a uspeli ste da budete duzni svima. Igracima, Pioniru, drzavi.....!

Navijajte za svoj klub nemam nista protiv toga, borite se da mu bude bolje, ali bi pre svega trebali da zapitate nekoliko ljudi koji su privatizovali vas klub i ocigledno jako lepo zive od toga, sta je sa parama??? Godinama punite Pionir iz utakmice u utakmicu, pa mozda vi pre svih drugih treba da saznate zasto je budzet vaseg kluba toliko cuvana tajna, zasto se nista nije uradilo da se podignete stepenik vise sa par pravih pojacanja za koje je bilo para, nego se se sve pere drzavnim titulama, a ne bih sada da pricam kako su mnoge od njih osvojene!

Pa zamislite sta bi trebali da kazu ostali klubovi koji igraju pred polupraznim tribinama, nemaju sponzore, ne igraju u Evropi, prodaju igrace za smesne pare, a svi imaju iste troskove!!!!!

Ne volim Partizan, da ne kazem nesto gore i to iskljucivo zbog ljudi koji ga vode, ali mu ne zelim da se ugasi, nego da oni koji ga vode godinam, koji bi po cenu sopstvenih interesa ugasili svaki klub (sto su i radili ne jednom), koji godinam seju mrznju i od sporta prave ono sto nije, jednom zauvek nestanu iz istog!

To su na zalost neki kojima slepo verujete i u koje se kunete!!!

Krang

pre 10 godina

Zar stvarno neko ko ima platu 200€ treba uplatiti novac onima koji imaju minimalnu platu 2000€ + bonusi?! Alo, razbudite se! A ovi sto pisu poziv, pogledajte samo kakva auta voze a nemaju ni dana radnog staza!!!

emirati

pre 10 godina

Prvi cu dati novcani prilog,ako nista ono zbog kazni koje klub stalno placa zbog nas navijaca !
Proterati sve politicare,iz UO i raznih komisija,dok svaki clan UO ne prilozi licno npr.po 100.000 evra,i to godisnje,ili gudbaj....!

grobar 11070

pre 10 godina

Grobari s tobom sve do pobede.
Svi ko jedan.
Pokazacemo da smo jaci i od propagande i od politicara ...
Uzalud trud dzaba bam sve...
Zna se odlicno gde idu drzavne pare u visedecenijske stubove vaterpola i kosarke Radnicki i KK FMP

wer

pre 10 godina

Saopstenje u maniru Gorana "cyco" Vesica, dolazi kao melem na zasoljene rane egipatskih gubitnika..

Mada njima je tesko biti konkurencija.

udri

pre 10 godina

Prvih 20 komentara od navijaca FMP-a. Kompleksi drmaju, evo osecam ih cak u Filadelfiji. Ja saljem odavde 1000 dolara, to je nista za ove uslove ovde i ono sto nam pruzaju. Napred momci, pa da produzimo patnju komsinice. Boli ih mnogo bre..

nestor

pre 10 godina

Kad vec mimo svoje zelje pomazem KK i FK "Rupa bez dna", pomocicu i ove nase momke,koliko toliko...ja ne znam samo sto se iz komsiluka javljaju,pa i oni su imali onu uspesnu sms akciju,svojevremeno,izvukli su FK iz velike bule...kuš u svoje dvorište,od vas nismo ništa tražili...

Vladimir

pre 10 godina

Koliko mrznje od strane zvezdasa, to je neverovatno. A kk Partizan jedan od najboljih ambasadora srpskog sporta u svetu. Ja cu ove nedelje donirati 20 evra.

Volim Partizan

pre 10 godina

Slazem se da treba pomoci koloko ko moze ali bi mnogo vise voleo da su pisci ovog apela obecali da vise nece kupovati godisnje propusnice po 40 eura dok mi "obicni" navijaci placamo po 120E.
8000x120eur=960.000 Eura....to je pola godisnjeg budjeta.Mislite o tome kada u septembru budete trebovali navijacke propisnice!

KODAR78

pre 10 godina

Slucajno bas sutra planiram da platim racune. Vidim da ce biti jos jedan za placanje i to ce biti jedini za koji mi nece biti nimalo zao, da izdvojim novac. O ovome se vec godinama prica i najzad je zazivelo u praksi. Ko moze, neka uplati koliko moze. Ko ne moze da uplati, neka animira, obavesti druge koji hoce da se ukljuce u akciju. Samo sloga Grobare spasava.

netsfan87

pre 10 godina

Savet Grobarima: Imali bi mnogo više novca da ne vređate ženu Igora Rakočevića, Raška Katića, ne gađate ih upaljačima, da Dule ne tuče i ne psuje sudije i ko zna sve zašto su vas kažnjavali.
Evo izračunajte jer mene mrzi koliko puta je Vujošević kažnjen u EL i ABA prošle sezone pa u Ligi Srbije, pogledajte koje su to cifre.
Aman ljudi, urazumite njega pa ćete onda imati i više para ali ko vam je (ko mu je) kriv...

niki

pre 10 godina

Ja cu uplatiti,komsijama preporucujem da ne lete previse,ne komentarisem odakle im pare,svaka im cast,a vreme ce pokazati kao i svih ovih godina da li je nesto bilo dobro ili lose,pogotovu za tog Covica.A u moje grobare,upravu i trenera u Partizanu ne sumnjam ni promil.

KODAR78 ORIGINAL

pre 10 godina

@santa justa
Pomocicemo mi vama, da vidite jos koji put pehare namenjene sampionima, mislim, uzivo. Pozdrav za sve zamrznute.

Radojica

pre 10 godina

Je l ovi FMPovci kontaju da je njihov klub zamrznut? I to ne Partizanovom krivicom, vec iskljucivo krivicom njihovih uprava: Vesic, Zika Pauk, Petrovici. U Partizanovom slucaju, drzava blokira sponzore i to klubu koji je 12 godina uzastopno sampion Srbije! A vi FMPovci prestanite da glumite kaludjerice, vi se kao niste nasladjivali Partizanovim padovima i neuspesima?

ikis

pre 10 godina

Uplaticu, ali se pitam ima li KK Partizan predsednika i sta on radi, osim sto se tuce po kafanama i docekuje zatvorenike. Nije se ni pojavio posle osvojenih trofeja i koje su njegove obaveze. Toliko poznat igrac a ne moze jednog sponzora da nadje.

frenky simao

pre 10 godina

Zašto im treba pomoći:
- zato što su osvojili ABA titulu
- zato što su osvojili titulu PET godina zaredom
- zato što su šampioni ŠEST od poslednjih SEDAM godina
- zato što su nacionalni šampioni već 12 godina
- zato što sa golobradim klincima pobeđuju ”privatan klub” iz Železnika
- zato što ne dozvoljavaju da se u Srbiji bolje živi
- zato što su institucija košarke na Balkanu i u Evropi
- zato što ABA ne bi bila to što jeste bez njih

Treba imati obraza i skromnu pamet, pa prestati navijati za svoj klub i početi navijati za privatni klub Nebojše Čovića - FMP Železnik, koji je samo promenio ime u CzvBgTelekom i pozajmio grb koji im je velikodušno vratio dobrotvor Milan Beko, a pritom komentarisati vesti o Partizanu koji je sa timom dvadesetjednogodišnjaka osvojio ABA ligu i titulu šampiona Srbije...!

...

pre 10 godina

sta god da skupimo ili ne skupimo 90posto ovih sto komentarise bi dalo sve sto ima da su na ovoj slici sa ovim trofejima majstori iz Kkss , ali ne ide ...
brzo ste mi nesto zaboravilo ovo skorasnje gazenje od ove decurlije sa slike...

ccccc

pre 10 godina

Hvala Bogu da su se setili! Ajmo sad Grobari, da damo sve od sebe i umesto kafa, cigara, piva i viskija ovaj vikend da pomognemo klubu koji volimo!

Љубомир

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара, огромна већина у Србији живи за Црвену Звезду!
Зато Звездин буџет у сваком спорту мора бити 5 пута већи од буџета југославенског спортског друштва партизан.
Звезда се у наредних годину-две враћа на место лидера на Балкану (после Барија убедљиво највећи клуб на Балкану јер је титула у фудбалу немерљива са другим спортовима; наравно, после фудбала и ватерпола очекује се и у кошарци)

PFC

pre 10 godina

Ja hocu! Pored toga sto sezonsku ulaznicu kupujem vec sedam godina ovo me je obradovalo, da mogu da dam doprinos Partizanu. Jos sa Duletom i Danilovicem! Racunajte na nas!!

son

pre 10 godina

pa sto se ne zapitate gde su pare? uzmite digitron i sve ce vam biti jasno. o fk necu ni da pricam. za 8 god poreska evidentirala da je uslo 95 mil.

г4

pre 10 godina

Да, док људи немају за лекове, сад још треба да скупљамо и за кошарку? Да би после исти играчи који на основу тог новца дођу до великих клубова и пара отказивали селектору. Да су власници ЦСКА ангажовали Ивковића да ли би Мицов одбио да игра за клуб? Лако је одбацити плави дрес. Лицемер.

Joker

pre 10 godina

Cuj ovo, privatni klub ahah a ceo UO ima i privatnici daju pare za to mesto u kluba ,a vidi ova kuknjava,kao njima daju ,nama nista ne daju, a zato NIS i Mts,ciji su sponzori?Privatni? Licemeri..ne mogu jedno saopstenje da napisu bez kompleksa.

vreme vam je da nestanete

pre 10 godina

Zbog ovakvog pisma, nadam se, da ce vam se desiti ista sudbina kao sto se desilo KK Crvena zvezda, a ja se nadam slicnoj situaciji i FK partizan.

Mecka mora da zaigra i pred vratima JSDa

Љубомир

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара, огромна већина у Србији живи за Црвену Звезду!
Зато Звездин буџет у сваком спорту мора бити 5 пута већи од буџета југославенског спортског друштва партизан.
Звезда се у наредних годину-две враћа на место лидера на Балкану (после Барија убедљиво највећи клуб на Балкану јер је титула у фудбалу немерљива са другим спортовима; наравно, после фудбала и ватерпола очекује се и у кошарци)

srecko

pre 10 godina

ideja je dobra i verujem da ce puno ljudi koji vole partizan da se odazovu pozivu.ali pre svega neka neko iz kluba da informaciju o kojoj cifri se radi i za sta se duguje. poraz,dugovanja bivsim igracima ,sadasnjim igracima,drugim klubovima.sve na grubo ne do dinara ili evra ali da se bar nesto zna a ne licitira nekakvim ciframa koje su nebuloze.

Marko

pre 10 godina

Moje pare od poreza idu u privatni klub kk crvena zvezda.Sramota..... Lopovska drzava a glume borbu protiv kriminala.Pomoc je prava stvar. Vucicev brat u upravi privatnog kluba.

Mario

pre 10 godina

Sta bi, nema vise drzave da sipa pare?
Pa gde je FK da pomogne,pa oni vec godinama posluj u plusu, kako to da nemaju nista da pomognu KK i VK?

eee

pre 10 godina

"Država nam je pokazala da nema nameru da ulaže u najtrofejniji KK, već pare građana ulaže u privatni klub koji i pored tolikih para koje dobija ne ostvaruje uspehe..."
- A koliko je para od drzave dobio "kk kukako mali nam je budzet" za ovih 13. godina? Nesto ne videh da se spominju neke cifre!?
- Prvo izadjite sa finansijskim izvestajem za poslenjih 13. godina! Pa onda pricajte, kucajte, pisite!
- I da kako ono bese... Za dinar prosite... Smeshke!

santa justa

pre 10 godina

Pa nek Vam pomognu trener, predsednik i Tosha. Oni drze blagajnu. Svaka cast navijacuma ali ce ta eventualna kinta biti uzalud utrosena. Gde su pare od Tripkovica, Tepica, Vujanica, Velickovica i ostalih. Razmislite malo.

gremlin

pre 10 godina

Uplaticu naravno,koliko mogu...al mi i dalje nije jasno da uprava ne moze ili ne ume,posle silnih titula,i prstenova da pronadje sponzore...bilo gde,Evropa,Afrika,Srbija,ne bitno!!!Partizane volim te...

nenad

pre 10 godina

Kada trazite drzavne pare morate da kazete koliko ste dobili i kako ih trosite, a to trojici na celu malo teze ide od ruke. Zivotom bih garantovao da ste i prosle sezone dobili vise para nego CZ, a o prethodnim godinama i ne pricam. Sve dok ne izadju sa preciznim podacima ima mesta spekulacijama. Ne vidim sta je to toliko komplikovano osim ako se nesto ne krije...

loznica

pre 10 godina

Onaj ko neće da pomogne neka se ne oglašava. A vi gurbeti tišina. Vi da ste pravi navijači ne bi dozvolili da se proda grb VAŠEG VOLJENOG TROFEJNOG EVROPSKOG kluba. Svi za ove momke i PARTIZAN. Za druge se navija PARTIZAN se voli.

Shishavac

pre 10 godina

Nije mi jasno da tako dobri rezultati u predhodnoj deceniji nisu omogucili i dobru finansisku stabilnost kluba. Grobari razmisljajte malo o tome, ko je u toj prici dobro proso?

Ranke

pre 10 godina

Za 3 meseca rada i raskid ugovora sa CSKA Vujosevic je uzeo preko 1,5 miliona evra. Posto toliko voli Partizan i bori se za njega nek uplati on koji evric, ili makar nek zatrazi smanjenje svog ugovora u Partizanu ( koji je ogroman za nase uslove ) .
Ali kad bolje razmislim, on kuka za sve pare :D

Kum

pre 10 godina

Skupite, ali ne balavite o Zvezdi, jer je Zvezdin budzet otvoren, a najviše para dolaze od privatnih firmi i sponzora. To što KKP krije svoj budzet, i nije u stanju da nadje sponzora (čak i Mega je uspela!), bi pored dugova trebalo više da brine grobare nego Zvezda.

mille grobar

pre 10 godina

Ajmo ljudi da ulozimo u jedino sto od klubskog sporta valja u ovoj drzavi! U nesto sto nije instant preko noci stvarano, u nesto iskonski vredno,po cemu nas ceo svet zna, u ljubav, u instituciju...u PARTIZAN!

Realan

pre 10 godina

Cim vam je drzava zavrnula slavinu odmah kuknjava i besparica, a nije vam smetalo od '02 - '12 dok ste ubedljivo najvise para dobijali od iste?! E tek sada mozete da naslutite kako je ostalim klubovima ... I to namerno kazem "naslutite" jer i dalje primate visestruko vise para nego recimo moj Konstantin koji nije dobio ni jedan pisljivi dinar od drzave niti od grada.

Zvezdin sin

pre 10 godina

Samo se nadajte...Dosta ste dobijali narodnih para i vise od toga! Da niste umislili da ste jedini na svetu??? Da drugi ne postoje?
A sto se tice ,,privatnog,,kluba, Partizan je odavno i privatni i drzavni,MAG,Cepter, ICN,Simod,IgokeaPartizan,MTS, ni sami ne znate ciji ste! Sve dok se budete tako drsko i nadmeno ponasali, svi ce da beze od vas a kamoli sta drugo...

cirkus

pre 10 godina

Smehotres. Koliko godina unazad ista garnitura i u FK i u KK, toliko uspeha, trofeja, nagrada, sponzora, državnog ulaganja, prodatih igrača, i umesto da pitaju "Gde su nestale pare?" oni im još i dodaju...

Bojan

pre 10 godina

Stvarno je strasna nepravda koju trpi Partizan,em nije nagradjen od strane drzave za rezultate koje je imao u poslednjoj deceniji,a koliko sam video A licencu evrolige ce dobiti tamo neki "Budilnik" iz Ukrajine koji do sada evroligu nije ni video...Koliko vidim evroliga postaje biznis liga i verovatno ce za neku godinu da se placa ucesce u njoj tako da od kosarke nece biti nista...

ne talasaj

pre 10 godina

treba li da nas bilo ko podseca koliko nam je srece doneo kk Partizan? kampanja mora biti jos jaca! svako od nas koji imaju bar toliko da uplate samo po evro Partizan bi prikupio sigurno milion evra za sledecu sezonu. zamislite samo kakvu bi ekipu imali?! DOMINACIJA mora da se nastavi, ustanite GROBARI!

igor

pre 10 godina

Ima nas bar 2000000 i naravno nemaju svi novca ali nas 100000 da uplati po 10 evra i eto milionce koje bi mnogo olaksalo klubu da se bori sa zulumom iz Zeleznika.
Ajmo braco za nove radosti.
PARTIZAN OPET SAMPION

Webber

pre 10 godina

Pustih suzu, a ko to drugi daje pare Partizanu, ako ne drzava?! Ko vam nije blokirao racun i pored zakona? Ko vam je sad reprogramirao poreski dug, a zato KKCZ odma blokiraju racun, i jos onda kukate?

Dejan

pre 10 godina

Uplaćujem izvesnu sumu u narednih nekoliko dana. Baš me briga koga država pomaže, a koga ne pomaže. Sa velikim ushićenjem pratim moj KK Partizan, teško proživljavam sve neuspehe, nesrećne poraze, period uigravanja mladih igrača ali ljudi u rukovodstvu kluba Danilović-Šilobad-Todorić-Vujošević, pa mladi igrački kadar uz partizanovce "do srži" na tribinama su vrednosti po kojoj je KK Partizan poznat u celom svetu i koju treba očuvati.

gremlin

pre 10 godina

Uplaticu naravno,koliko mogu...al mi i dalje nije jasno da uprava ne moze ili ne ume,posle silnih titula,i prstenova da pronadje sponzore...bilo gde,Evropa,Afrika,Srbija,ne bitno!!!Partizane volim te...

cirkus

pre 10 godina

Smehotres. Koliko godina unazad ista garnitura i u FK i u KK, toliko uspeha, trofeja, nagrada, sponzora, državnog ulaganja, prodatih igrača, i umesto da pitaju "Gde su nestale pare?" oni im još i dodaju...

frenky simao

pre 10 godina

Zašto im treba pomoći:
- zato što su osvojili ABA titulu
- zato što su osvojili titulu PET godina zaredom
- zato što su šampioni ŠEST od poslednjih SEDAM godina
- zato što su nacionalni šampioni već 12 godina
- zato što sa golobradim klincima pobeđuju ”privatan klub” iz Železnika
- zato što ne dozvoljavaju da se u Srbiji bolje živi
- zato što su institucija košarke na Balkanu i u Evropi
- zato što ABA ne bi bila to što jeste bez njih

Treba imati obraza i skromnu pamet, pa prestati navijati za svoj klub i početi navijati za privatni klub Nebojše Čovića - FMP Železnik, koji je samo promenio ime u CzvBgTelekom i pozajmio grb koji im je velikodušno vratio dobrotvor Milan Beko, a pritom komentarisati vesti o Partizanu koji je sa timom dvadesetjednogodišnjaka osvojio ABA ligu i titulu šampiona Srbije...!

netsfan87

pre 10 godina

Savet Grobarima: Imali bi mnogo više novca da ne vređate ženu Igora Rakočevića, Raška Katića, ne gađate ih upaljačima, da Dule ne tuče i ne psuje sudije i ko zna sve zašto su vas kažnjavali.
Evo izračunajte jer mene mrzi koliko puta je Vujošević kažnjen u EL i ABA prošle sezone pa u Ligi Srbije, pogledajte koje su to cifre.
Aman ljudi, urazumite njega pa ćete onda imati i više para ali ko vam je (ko mu je) kriv...

Ranke

pre 10 godina

Za 3 meseca rada i raskid ugovora sa CSKA Vujosevic je uzeo preko 1,5 miliona evra. Posto toliko voli Partizan i bori se za njega nek uplati on koji evric, ili makar nek zatrazi smanjenje svog ugovora u Partizanu ( koji je ogroman za nase uslove ) .
Ali kad bolje razmislim, on kuka za sve pare :D

Krang

pre 10 godina

Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

A za FMP navija onaj koji nema svoj klub.

vreme vam je da nestanete

pre 10 godina

Zbog ovakvog pisma, nadam se, da ce vam se desiti ista sudbina kao sto se desilo KK Crvena zvezda, a ja se nadam slicnoj situaciji i FK partizan.

Mecka mora da zaigra i pred vratima JSDa

Lazove

pre 10 godina

"Da se obrate Tadiću i Dodiku koji su nemilice sipali pare u KK Partizan!
(Mikica, 24. jun 2013 21:09)"

Tadic, Tadic... Nesto mi to poznato, ah daaaaaa... Covek koji je dosao da GRATIS iz loze gleda Partizan-Maccabi, pa obecao posle nase pobede halu za treninge, posle 2 nedelje postavio svoje zamenike u stranci Dulica i Jeremica za potpredsednike SD cz a FK cz doveo Telekom sa 4 MILIONA EURA sponzorstva!!!!!!
A nasa "nemilice finansirana" hala je GDE BRE???

Jug

pre 10 godina

Ma sta da im dam,roditelji mi se muče,crnče rade po ceo dan,tata nije kupio patike 2 godine . alo mozgovi. a što Vujošević ne radi za 5 hiljada eura mesečno,nego radi za 32 hiljade eura mesečno.to je bre 380hiljada godišnje.što se on ne odrekne pola plate,zna se ko može pomoći realno Dileri i bizmismeni a vi klinci razmislite koliko i šta vaši roditelji rade da bi vi normalno živeli,zato vi pomozite tako što ćete kupiti kartu kad idete na tekmu i to je pomoć.

Lomunac

pre 10 godina

"Gasiiiiii seeee!!!! KATANAC!!! Da pobedi jednom pravda u Srbiji!
(A od kuma katanac, 24. jun 2013 21:59)"

To se sve izdesavalo ima vec oko 2 godine, gde si bio do sad, zabagovao u zimskom snu??? :))

Realan

pre 10 godina

Cim vam je drzava zavrnula slavinu odmah kuknjava i besparica, a nije vam smetalo od '02 - '12 dok ste ubedljivo najvise para dobijali od iste?! E tek sada mozete da naslutite kako je ostalim klubovima ... I to namerno kazem "naslutite" jer i dalje primate visestruko vise para nego recimo moj Konstantin koji nije dobio ni jedan pisljivi dinar od drzave niti od grada.

son

pre 10 godina

pa sto se ne zapitate gde su pare? uzmite digitron i sve ce vam biti jasno. o fk necu ni da pricam. za 8 god poreska evidentirala da je uslo 95 mil.

santa justa

pre 10 godina

Pa nek Vam pomognu trener, predsednik i Tosha. Oni drze blagajnu. Svaka cast navijacuma ali ce ta eventualna kinta biti uzalud utrosena. Gde su pare od Tripkovica, Tepica, Vujanica, Velickovica i ostalih. Razmislite malo.

Kum

pre 10 godina

Skupite, ali ne balavite o Zvezdi, jer je Zvezdin budzet otvoren, a najviše para dolaze od privatnih firmi i sponzora. To što KKP krije svoj budzet, i nije u stanju da nadje sponzora (čak i Mega je uspela!), bi pored dugova trebalo više da brine grobare nego Zvezda.

ikis

pre 10 godina

Uplaticu, ali se pitam ima li KK Partizan predsednika i sta on radi, osim sto se tuce po kafanama i docekuje zatvorenike. Nije se ni pojavio posle osvojenih trofeja i koje su njegove obaveze. Toliko poznat igrac a ne moze jednog sponzora da nadje.

Komša

pre 10 godina

Sećam se kada smo uspeli za jedno veče da skupimo 5000 e za kaznu i to samo mi koji smo bili na utakmici.
Treba pomoći jer je KKP to zaslužio a sada je u težoj situaciji nego kad su Spajdermen,Vesić i ekipa hteli da ga unište.
Pomoći KKP je stvar morala i gradjanske hrabrosti.

г4

pre 10 godina

Да, док људи немају за лекове, сад још треба да скупљамо и за кошарку? Да би после исти играчи који на основу тог новца дођу до великих клубова и пара отказивали селектору. Да су власници ЦСКА ангажовали Ивковића да ли би Мицов одбио да игра за клуб? Лако је одбацити плави дрес. Лицемер.

Vladimir

pre 10 godina

Koliko mrznje od strane zvezdasa, to je neverovatno. A kk Partizan jedan od najboljih ambasadora srpskog sporta u svetu. Ja cu ove nedelje donirati 20 evra.

Nislija

pre 10 godina

ajmo sada svi slozno...ko koliko moze...ja sutra idem do banke da uplatim, ako vec nisam u mogucnosti da dolazim na svaku utakmicu da gledam izdvojicu bar 10e i tako pomognem svom voljenom klubu.Bitno je samo da se odazovemo u sto vecem broju pa da se za godinu dana opet radujemo svi zajedno..

Shishavac

pre 10 godina

Nije mi jasno da tako dobri rezultati u predhodnoj deceniji nisu omogucili i dobru finansisku stabilnost kluba. Grobari razmisljajte malo o tome, ko je u toj prici dobro proso?

mille grobar

pre 10 godina

Ajmo ljudi da ulozimo u jedino sto od klubskog sporta valja u ovoj drzavi! U nesto sto nije instant preko noci stvarano, u nesto iskonski vredno,po cemu nas ceo svet zna, u ljubav, u instituciju...u PARTIZAN!

Mario

pre 10 godina

Sta bi, nema vise drzave da sipa pare?
Pa gde je FK da pomogne,pa oni vec godinama posluj u plusu, kako to da nemaju nista da pomognu KK i VK?

lyric Soprano

pre 10 godina

Naravno da je ovo lep gest navijaca,samo sto su cergari umislili da ce se klub ugasiti. Treba da znaju da Grobari nikad nece pristati da se Partizan zamrzne a da crno beli dres okace na drugi klub. To je njihova trauma i zato ih ima ovoliko na nasim vestima.

niki

pre 10 godina

Ja cu uplatiti,komsijama preporucujem da ne lete previse,ne komentarisem odakle im pare,svaka im cast,a vreme ce pokazati kao i svih ovih godina da li je nesto bilo dobro ili lose,pogotovu za tog Covica.A u moje grobare,upravu i trenera u Partizanu ne sumnjam ni promil.

ccccc

pre 10 godina

Hvala Bogu da su se setili! Ajmo sad Grobari, da damo sve od sebe i umesto kafa, cigara, piva i viskija ovaj vikend da pomognemo klubu koji volimo!

Bojan

pre 10 godina

Fudbalski klub ne bih pomogao, ali KK Partizan hoću - u skladu sa mogućnostima. Jednostavno, volim taj klub, pružio mi je nebrojene lepe trenutke, ponosim se njime i mislim da je svime što je pokazao barem poslednjih 25 godina zaslužio tu pomoć.
A od ovih koji kao likuju nešto ovde, čijem su NN KK misteriozno otpisali 17 miliona duga, i koji su za 50 miliona duga FK dobili kao rezultat jedino Lukićeva i Čovićeva saopštenja, od njih i ne očekujem da to razumeju. Zato neko navija za Partizan, a neko za saopštenja.

PFC

pre 10 godina

Ja hocu! Pored toga sto sezonsku ulaznicu kupujem vec sedam godina ovo me je obradovalo, da mogu da dam doprinos Partizanu. Jos sa Duletom i Danilovicem! Racunajte na nas!!

nestor

pre 10 godina

Kad vec mimo svoje zelje pomazem KK i FK "Rupa bez dna", pomocicu i ove nase momke,koliko toliko...ja ne znam samo sto se iz komsiluka javljaju,pa i oni su imali onu uspesnu sms akciju,svojevremeno,izvukli su FK iz velike bule...kuš u svoje dvorište,od vas nismo ništa tražili...

grobar 11070

pre 10 godina

Grobari s tobom sve do pobede.
Svi ko jedan.
Pokazacemo da smo jaci i od propagande i od politicara ...
Uzalud trud dzaba bam sve...
Zna se odlicno gde idu drzavne pare u visedecenijske stubove vaterpola i kosarke Radnicki i KK FMP

...

pre 10 godina

sta god da skupimo ili ne skupimo 90posto ovih sto komentarise bi dalo sve sto ima da su na ovoj slici sa ovim trofejima majstori iz Kkss , ali ne ide ...
brzo ste mi nesto zaboravilo ovo skorasnje gazenje od ove decurlije sa slike...

Krang

pre 10 godina

Zar stvarno neko ko ima platu 200€ treba uplatiti novac onima koji imaju minimalnu platu 2000€ + bonusi?! Alo, razbudite se! A ovi sto pisu poziv, pogledajte samo kakva auta voze a nemaju ni dana radnog staza!!!

rudiment

pre 10 godina

Volim ga k'o oka dva ali necu uplatiti novac.
Razlog je jednostavan - ne mozemo sakupiti ni onoliko novca koliko kosta jedna Duletova tehnicka greska. Ako uzmemo u obzir da je polovina njegovih ovogodisnjih tehickih gresaka nepotrebna - to je novac koji fali i koji bi sada znacio. Dule, volimo te ali iskontrolisi se. Realno.

DuleStipac

pre 10 godina

Romi jel ste zaboravili 2344 ? :) (Neki tamo, 24. jun 2013 22:34). Ovo je pitanje za vas grobare.. Jeste li vi zaboravili kako ste se smejali tudjoj nesreci.. Jel vam sad smesno !

jigsaw

pre 10 godina

Odlicna ideja.Ja zivim u Sjenici,povratna karta mi je 4.000,ulaz u Pionir 500,da jedem nesto,popijem sa drustvom mene utakmica kosta skoro pa 6.000Ja mogu mesecno da izdvojim za jednu-dve utakmice,mada nema tih para koje zasluzuje kk Partizan.Ali uplaticu pa cu gledati na tvu.Misljenja sam da prvi treba da pomognu Grba,Gru,Djuricic i ostali,jer nista vise ne vole Partizan od mene,a tu su uvek da se slikaju i daju intervijue u prvim redovima,i pitaj Boga da li nekad plate ulaznicu.Kao i Cegi,Kimi i ostali koji vise na sipkama...I neka se izdvoji na tribini 200 mesta za turiste,udariti im cenu 100ak evra po utakmici.Znam da mnogi zele da prisustvuju casovima ljubavi,Izraelci,Spanci,Rusi,sada Francuzi i mnogi drugi su izrazavali zelju da prisustvuju necemu sto nema nigde u svetu.

Pravi grobar

pre 10 godina

Pametan potez. Neka svaki od ovih net navijaca uplati po 100 din i kkp ce da vrati sve dugove. Dzaba timu podrska na netu. Dodjite na utakmice ili makar uplatite donaciju!

Љубомир

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара, огромна већина у Србији живи за Црвену Звезду!
Зато Звездин буџет у сваком спорту мора бити 5 пута већи од буџета југославенског спортског друштва партизан.
Звезда се у наредних годину-две враћа на место лидера на Балкану (после Барија убедљиво највећи клуб на Балкану јер је титула у фудбалу немерљива са другим спортовима; наравно, после фудбала и ватерпола очекује се и у кошарци)

Bojan

pre 10 godina

Stvarno je strasna nepravda koju trpi Partizan,em nije nagradjen od strane drzave za rezultate koje je imao u poslednjoj deceniji,a koliko sam video A licencu evrolige ce dobiti tamo neki "Budilnik" iz Ukrajine koji do sada evroligu nije ni video...Koliko vidim evroliga postaje biznis liga i verovatno ce za neku godinu da se placa ucesce u njoj tako da od kosarke nece biti nista...

udri

pre 10 godina

Prvih 20 komentara od navijaca FMP-a. Kompleksi drmaju, evo osecam ih cak u Filadelfiji. Ja saljem odavde 1000 dolara, to je nista za ove uslove ovde i ono sto nam pruzaju. Napred momci, pa da produzimo patnju komsinice. Boli ih mnogo bre..

Milan

pre 10 godina

Udjes na komentare i poslednjih 50 od zvezdasa. Blago vama, a posle mi iskompleksirani, bolje idite pustajte klincima ako ih imate snimke sa Youtube-a kada ste osvojili poslednji put titulu u kosarci, jos malo zaboravicete i godinu kada ste u fudbalu osvojili nesto. Sramota, jedva cekam ponovo derbi, oljusticemo vas sa decom jos milion puta, dzabe vam sva pojacanja.

mislite o tome

pre 10 godina

Da li se ikada iko od vasa zapitao gde su pare?

Pitate koje pare.....pa 11 godina igrate Evroligu u prepunom Pioniru, za mizerne pare ste pokupovali sve sto je valjalo po ex YU i Srbiji, a kasnije visestruko skuplje prodali, godinama ste imali neogranicen budzet, sponzore....a uspeli ste da budete duzni svima. Igracima, Pioniru, drzavi.....!

Navijajte za svoj klub nemam nista protiv toga, borite se da mu bude bolje, ali bi pre svega trebali da zapitate nekoliko ljudi koji su privatizovali vas klub i ocigledno jako lepo zive od toga, sta je sa parama??? Godinama punite Pionir iz utakmice u utakmicu, pa mozda vi pre svih drugih treba da saznate zasto je budzet vaseg kluba toliko cuvana tajna, zasto se nista nije uradilo da se podignete stepenik vise sa par pravih pojacanja za koje je bilo para, nego se se sve pere drzavnim titulama, a ne bih sada da pricam kako su mnoge od njih osvojene!

Pa zamislite sta bi trebali da kazu ostali klubovi koji igraju pred polupraznim tribinama, nemaju sponzore, ne igraju u Evropi, prodaju igrace za smesne pare, a svi imaju iste troskove!!!!!

Ne volim Partizan, da ne kazem nesto gore i to iskljucivo zbog ljudi koji ga vode, ali mu ne zelim da se ugasi, nego da oni koji ga vode godinam, koji bi po cenu sopstvenih interesa ugasili svaki klub (sto su i radili ne jednom), koji godinam seju mrznju i od sporta prave ono sto nije, jednom zauvek nestanu iz istog!

To su na zalost neki kojima slepo verujete i u koje se kunete!!!

Radojica

pre 10 godina

Je l ovi FMPovci kontaju da je njihov klub zamrznut? I to ne Partizanovom krivicom, vec iskljucivo krivicom njihovih uprava: Vesic, Zika Pauk, Petrovici. U Partizanovom slucaju, drzava blokira sponzore i to klubu koji je 12 godina uzastopno sampion Srbije! A vi FMPovci prestanite da glumite kaludjerice, vi se kao niste nasladjivali Partizanovim padovima i neuspesima?

Marko

pre 10 godina

Матични број: 07024924
Назив: КОШАРКАШКИ КЛУБ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Облик организовања: Спортско удружење
Статус: Активан

Пословни подаци
Датум уписа у регистар: 19.01.1998
Датум доношења статута: 12.08.2011
Датум последњих измена и допуна статута: 12/29/2011 12:00:00 AM
Време трајања: Неодређено
Шифра и опис делатности: 9312 Делатност спортских клубова
ПИБ: 101821735
Број рачуна у банци: 160-17792-50
Телефон 1: +381 11 3284780
Телефон 2:
Факс: +381 11 2631142
Е-пошта: office@kkcrvenazvezda.rs
Интернет адреса:

ILI

Матични број: 07078048
Назив: Кошаркашки клуб Црвена Звезда Телеком
Облик организовања: Спортско удружење
Статус: Активан

Пословни подаци
Датум уписа у регистар: 08.12.1997
Датум доношења статута: 16.08.2011
Датум последњих измена и допуна статута: 12/27/2012 12:00:00 AM
Време трајања: Неодређено
Шифра и опис делатности: 9312 Делатност спортских клубова
ПИБ: 101032648
Број рачуна у банци: 125-109-63
Телефон 1: +381 11 2570199
Телефон 2:
Факс: +381 11 2570101
Е-пошта: office@kkcrvenazvezda.rs
Интернет адреса: w.w.w.kkcrvenazvezda.rs

KODAR78

pre 10 godina

Slucajno bas sutra planiram da platim racune. Vidim da ce biti jos jedan za placanje i to ce biti jedini za koji mi nece biti nimalo zao, da izdvojim novac. O ovome se vec godinama prica i najzad je zazivelo u praksi. Ko moze, neka uplati koliko moze. Ko ne moze da uplati, neka animira, obavesti druge koji hoce da se ukljuce u akciju. Samo sloga Grobare spasava.

Arapi,VUCIC,pomoc drzave

pre 10 godina

bitna razlika...ovo grobari rade da pomognu klubu koji je i bez obzira na situaciju najbolji u zemlji dok je zvezda prosila..

Marko

pre 10 godina

Moje pare od poreza idu u privatni klub kk crvena zvezda.Sramota..... Lopovska drzava a glume borbu protiv kriminala.Pomoc je prava stvar. Vucicev brat u upravi privatnog kluba.

KODAR78 ORIGINAL

pre 10 godina

@santa justa
Pomocicemo mi vama, da vidite jos koji put pehare namenjene sampionima, mislim, uzivo. Pozdrav za sve zamrznute.

loznica

pre 10 godina

Onaj ko neće da pomogne neka se ne oglašava. A vi gurbeti tišina. Vi da ste pravi navijači ne bi dozvolili da se proda grb VAŠEG VOLJENOG TROFEJNOG EVROPSKOG kluba. Svi za ove momke i PARTIZAN. Za druge se navija PARTIZAN se voli.

sick

pre 10 godina

Naravno vecina komentara iskompleksiranih limenki iz predgradja,al ajde da ih razumemo ,kad im je klub za koji navijaju poslednji put osvojio titulu,vecina su bila u pelenama,pa se i ne secaju.

emirati

pre 10 godina

Prvi cu dati novcani prilog,ako nista ono zbog kazni koje klub stalno placa zbog nas navijaca !
Proterati sve politicare,iz UO i raznih komisija,dok svaki clan UO ne prilozi licno npr.po 100.000 evra,i to godisnje,ili gudbaj....!

igor

pre 10 godina

Ima nas bar 2000000 i naravno nemaju svi novca ali nas 100000 da uplati po 10 evra i eto milionce koje bi mnogo olaksalo klubu da se bori sa zulumom iz Zeleznika.
Ajmo braco za nove radosti.
PARTIZAN OPET SAMPION

eee

pre 10 godina

"Država nam je pokazala da nema nameru da ulaže u najtrofejniji KK, već pare građana ulaže u privatni klub koji i pored tolikih para koje dobija ne ostvaruje uspehe..."
- A koliko je para od drzave dobio "kk kukako mali nam je budzet" za ovih 13. godina? Nesto ne videh da se spominju neke cifre!?
- Prvo izadjite sa finansijskim izvestajem za poslenjih 13. godina! Pa onda pricajte, kucajte, pisite!
- I da kako ono bese... Za dinar prosite... Smeshke!

danilo

pre 10 godina

Naravno da ću uplatiti jer ono što KK Partizan radi već 40 godina nema paralelu na ovim prostorima. Toliko uspeha, talenta, predanosti i žara drugi nemaju a mi im možemo pomoći sa bar 100 dinara ili prema mogućnostima.
Da pokažemo našoj tamnoputoj braći kako se voli šampion a oni neka sanjaju i dalje snove u predgradju...

Volim Partizan

pre 10 godina

Slazem se da treba pomoci koloko ko moze ali bi mnogo vise voleo da su pisci ovog apela obecali da vise nece kupovati godisnje propusnice po 40 eura dok mi "obicni" navijaci placamo po 120E.
8000x120eur=960.000 Eura....to je pola godisnjeg budjeta.Mislite o tome kada u septembru budete trebovali navijacke propisnice!

Webber

pre 10 godina

Pustih suzu, a ko to drugi daje pare Partizanu, ako ne drzava?! Ko vam nije blokirao racun i pored zakona? Ko vam je sad reprogramirao poreski dug, a zato KKCZ odma blokiraju racun, i jos onda kukate?

Dejan

pre 10 godina

Uplaćujem izvesnu sumu u narednih nekoliko dana. Baš me briga koga država pomaže, a koga ne pomaže. Sa velikim ushićenjem pratim moj KK Partizan, teško proživljavam sve neuspehe, nesrećne poraze, period uigravanja mladih igrača ali ljudi u rukovodstvu kluba Danilović-Šilobad-Todorić-Vujošević, pa mladi igrački kadar uz partizanovce "do srži" na tribinama su vrednosti po kojoj je KK Partizan poznat u celom svetu i koju treba očuvati.

ne talasaj

pre 10 godina

treba li da nas bilo ko podseca koliko nam je srece doneo kk Partizan? kampanja mora biti jos jaca! svako od nas koji imaju bar toliko da uplate samo po evro Partizan bi prikupio sigurno milion evra za sledecu sezonu. zamislite samo kakvu bi ekipu imali?! DOMINACIJA mora da se nastavi, ustanite GROBARI!

nenad

pre 10 godina

Kada trazite drzavne pare morate da kazete koliko ste dobili i kako ih trosite, a to trojici na celu malo teze ide od ruke. Zivotom bih garantovao da ste i prosle sezone dobili vise para nego CZ, a o prethodnim godinama i ne pricam. Sve dok ne izadju sa preciznim podacima ima mesta spekulacijama. Ne vidim sta je to toliko komplikovano osim ako se nesto ne krije...

Joker

pre 10 godina

Cuj ovo, privatni klub ahah a ceo UO ima i privatnici daju pare za to mesto u kluba ,a vidi ova kuknjava,kao njima daju ,nama nista ne daju, a zato NIS i Mts,ciji su sponzori?Privatni? Licemeri..ne mogu jedno saopstenje da napisu bez kompleksa.

srecko

pre 10 godina

ideja je dobra i verujem da ce puno ljudi koji vole partizan da se odazovu pozivu.ali pre svega neka neko iz kluba da informaciju o kojoj cifri se radi i za sta se duguje. poraz,dugovanja bivsim igracima ,sadasnjim igracima,drugim klubovima.sve na grubo ne do dinara ili evra ali da se bar nesto zna a ne licitira nekakvim ciframa koje su nebuloze.

Zvezdin sin

pre 10 godina

Samo se nadajte...Dosta ste dobijali narodnih para i vise od toga! Da niste umislili da ste jedini na svetu??? Da drugi ne postoje?
A sto se tice ,,privatnog,,kluba, Partizan je odavno i privatni i drzavni,MAG,Cepter, ICN,Simod,IgokeaPartizan,MTS, ni sami ne znate ciji ste! Sve dok se budete tako drsko i nadmeno ponasali, svi ce da beze od vas a kamoli sta drugo...

wer

pre 10 godina

Saopstenje u maniru Gorana "cyco" Vesica, dolazi kao melem na zasoljene rane egipatskih gubitnika..

Mada njima je tesko biti konkurencija.

Љубомир

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара, огромна већина у Србији живи за Црвену Звезду!
Зато Звездин буџет у сваком спорту мора бити 5 пута већи од буџета југославенског спортског друштва партизан.
Звезда се у наредних годину-две враћа на место лидера на Балкану (после Барија убедљиво највећи клуб на Балкану јер је титула у фудбалу немерљива са другим спортовима; наравно, после фудбала и ватерпола очекује се и у кошарци)

Mrrk

pre 10 godina

Sve dok se ne stvori pozitivno rivalstvo izmedju 2 nasa najveca kluba, od bilo kakvog veceg uspeha nece biti nista, a i "navijaci" ce samo jos vise siriti mrznju prema suprotnom klubu. Iskreno, ja sam Zvezdas, ali ne mrzim Partizan. Sve dok je 1 upresan, bice i drugi, samo je potrebno zdravo rivalstvo izmedju oba kluba. A ne ova sarada koja se stvara vec zadnjih nekoliko godina. Ako nista ne bude od toga, neka ugase oba kluba, ja barem nemam nista protiv.

lol

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара

Mozda je i tacno to,ali je zato sladje kada milion Grobara dere 5 miliona Cigana,evo vec 12. godina zaredom.

Ceta Mala Ali Odabrana

pre 10 godina

Dajem 20 jura za: Lepotu kosarke, Saletovu Trojku (dve), kucanje preko Arvidasa, Kecmanov kos sto nemoze biti, Pecarskog i Grbu, Boove vratolomoje, Pekovica, Bertansa, Skaremento Kingse, Bananamena,Zeljka, Bogdanovica, Za Dzaba vam Sve, Za Danilovica, Paspalja, Divca i Djordjevica.....

Zuki

pre 10 godina

Uplatih dvajs evrica voljenom klubu, sa sve PDV-om drzavi da moze da finansira i onaj klub iz Zeleznika sto nam sluzi za trening utakmice.

Grobar81

pre 10 godina

Smatram da svi koji su pravi Grobari treba da pomognu koliko mogu, sa 100 din sa 100 dinara. Te price, necu ja ko zna kome ide taj novac, pa Dule i njegove tehnicke, su jako glupe iz prostog razloga sto je ovde u pitanju ljubav prema klubu a ne trgovina. Mene zaista ne interesuje sta ce biti sa tim novcem koji cu uplatiti posto ga uplacujem srcem i hocu da budem cist pred Bogom i sobom. Ja cu sasvim sigurno uplatiti i moj tromesecni sin posto se ljubav prema klubu gaji od pelena!:)

Veliki pozdrav za sve GROBARE!!!

king

pre 10 godina

Sutra idem da uplatim 10e nek uplate svi grobari a ne da se tu raduju 12 godina i dobijaju lajkove na fejsu, a kad treba da se pomogne nigde ih nema. Predlazem klubu da propusnice budu od 200e pa da pomognemo i tako. A ne svake godine da se rasipa tim. Da se nije tesko povredio i Bertans bi otisao. A ovaj drzavni projekat prekoputa divlja dovode najskuplje na trzistu. Strasno, ajmo grobari, cela drzava navija za zvezdu a oni sto drze do sebe za partizan! :)

s t v

pre 10 godina

Lele omladinci, pa tituli ni 40 dana niste dali a vec kuknjava i plac??

Nego, a kapiten, gde je kapiten?
(komsinica ceka darka, 24. jun 2013 21:36)

Naš je otišao u jak evropski klub, a gde će vaš ?
Na Kalemegdan, na partiju šaha ?

dzon snezni

pre 10 godina

Naravno da cu uplatiti koliko mogu... trenutno cu dati 10 eur. Nije puno ali ja toliko mogu sada.

Nesto bih zamolio ovako javno administratore sajta kkpartizan.rs ili partizan.net koji ovu akciju pokusavaju da sprovedu u delo (bravo!!!) da obezbede neku stranu na kojoj ce se videti kako napredujemo! VEOMA BITNO!

Znam da je to americki princip ali je veoma bitno, zaista, da vidimo kako nam ide!

ajd u zdravlje!

gilesppi

pre 10 godina

Ja cu uplatiti, ali mislim da je potrebno ipak videti gde te pare idu.
Mozda je ipak bolje te pare dati nekoj deci kome su pare za zivot mnogo potrebnije. Ajde da sve bude transparetno pa da se vidi.
"Kanta koja ima rupu na dnu nikad ne može biti puna".

GG

pre 10 godina

Crno-beli” su imali podršku bivših asova Danila Anđušića, Novice Velikčkovića, Slavka Vraneša i Miloša Vujanića. Tu je bio i veliki “grobar”, treći najbolji srpski teniser Viktor Troicki, kao i olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić.

Tu su bili i Marko Ivanović nekadašnji igrač Partizana i bivši direktor Hemofarma, pa bivši srpski reprezentativac Miloš Vujanić, kao i Miroslav Berić, Dejan Tomašević….. Iz lože je utakmicu posmatrao i proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović... ONI su gledali Partizanovo demoliranje FMP-a. Nema zime za GROBARE!!!

navijac

pre 10 godina

Ja uplacujem ujutru 1000din! Mislim da to nije mnogo, s obzirom koliko su mi srece doneli zadnjih ne znam ni ja koliko godina! Svako ko je pravi grobar treba da da makar toliko!

Humanitarci

pre 10 godina

Dok izdvajate novac za KKP, razmislite da bar neki procenat donirate npr. i za ovu devojcicu koja ce umreti ako ne sakupi novac za transplantaciju pluca - www.nevenajankovic.wordpress.com. Razumem da volite svoj klub, ali mozete i da iskoristite odlazak u banku i za spasavanje jednog mladog zivota.

Dejan

pre 10 godina

Zar stvarno neko ko ima platu 200€ treba uplatiti novac onima koji imaju minimalnu platu 2000€ + bonusi?! Alo, razbudite se! A ovi sto pisu poziv, pogledajte samo kakva auta voze a nemaju ni dana radnog staza!!!
(Krang, 24. jun 2013 22:24)

Bravo za komentar!

eee

pre 10 godina

Samo komentari navijaca FMP-a! Boli ova dominacija? ;-)
(Musper Kasper, 24. jun 2013 22:19)
- Ne ne boli! Nego se smejemo, onima koji su se nama smejali! :D

bley

pre 10 godina

Idemo grobari svi koliko ko moze, da pomognemo nasoj instituciji, jaci smo od sistema!!! Siguran sam da svako moze da izdvoji 500 din, odreknite se par obroka i to je to, siguran sam da je partizan i mnogo vise zasluzio

Sale PFC

pre 10 godina

Grobari, ujedinimo se kao nikad pre i pomozimo KK Partizan. Ukoliko budemo jedinstveni, sto posto sam ubeđen da možemo da nastavimo dominaciju i sledeće godine. Ponovnim osvajanjem jadranske lige i prvenstva Srbije, definitivno bi bio krah za Čovićev projekat.

Komar

pre 10 godina

Grobari,a jel se secate kako ste nam se podsmevali kada smo mi nasem fudbalskom klubu pomagali?? Evo i vas stigli isti problemi...Nemojte se smejati tudjoj nesreci...

scorpio2x

pre 10 godina

resenje je jednostavno - privatizacija svih profesionalnih klubova!
ovako su udruzenja za pranje para... dosta je uzimanja od naroda...

gde potrosiste novci moji sinovci

pre 10 godina

ko se drugima smeje,na kraju uvek dodje u istu situaciju,mada su u KK Partizan kukali da su bankrot i kada su pre nekoliko sezona uzeli dvocifren broj milioncica od transfera igraca.Kako stvari stoje ove sezone ce im bilo kakva pomoc biti malo,ali stvarno.....

Netacno

pre 10 godina

"Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

To sto ga je rekao jedan velikan ne mora da znaci da je 100% ispravno. Ispade da Novak Djokovic ne drzi do sebe, a Fadij Vokri je kao onda gospodin za njega. Mada nije cudno da se ta krilatica primila kod nezrelih licnosti koje misle da je pisanje Zvezda malim slovom a Partizan velikim neka velika uvreda.
(Zipo, 25. jun 2013 00:11)"

Nole je igrac TK PARTIZAN, tako da ne "ispada" nista, i on covek drzi do sebe a ocigledno da nije navijac zvezde, jer je bodrio FK cz, i privatni KK FMP, a reklamirao i privatni BVK, drugim recima igra za Partizan a bodri jos 3 kluba pored njega...

Zipo

pre 10 godina

Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

To sto ga je rekao jedan velikan ne mora da znaci da je 100% ispravno. Ispade da Novak Djokovic ne drzi do sebe, a Fadij Vokri je kao onda gospodin za njega. Mada nije cudno da se ta krilatica primila kod nezrelih licnosti koje misle da je pisanje Zvezda malim slovom a Partizan velikim neka velika uvreda.

AcaPN

pre 10 godina

I, sta je sada ovo komsije? Lepo je to sto hocete da pomognete svom klubu. Ali, setite se kako ste se pre 3-4 godine smejali akciji fk Crvena Zvezda...

Spartan

pre 10 godina

Nadam se da ce skupiti dovoljno da plate porez. Do sada je novac SVIH poreskih obveznika ulagan samo u 1 klub, za koji ne navija vecina poreskih obveznika. Sada neka ta manjina placa porez i pojacanja svog kluba. Lep potez.

Boban Pantović

pre 10 godina

Potpisujem se imenom i prezimenom, za razliku od mnogih. Partizanovac sam u srcu i duši ali nikad nisam i neću biti GROBAR. Taj naziv za mene je ruglo i nada ga ja neću prihvatiti. Vrlo rado bi donirao novac Partizanu kada bi neko bio toliko pošten da javno prezentuje finansijski izveštaj gde dolazeće pare odlaze...Neverujem da će ovi sa B92 ovo pustiti jer očigledno da na taj način štite nečiji lik i delo...Prijatelje čovek uvek bira sam, tako da je jedan palčić sitnica... Pomozimo, kome?

Tottenham

pre 10 godina

i treba im pomoci,jesam Zvezdas,ali im treba pomoci koliko god to moze,isto to mislim i za VK Partizan i VK Zvezdu,a moglo bi se pomoci i RK Zvezda,cisto da srpski sport bude dobar,jer bez Partizana,Zvezde,Vojvodine i Radnkckog KG nema ni srpskog sporta

sinovac

pre 10 godina

Koliko vas ima taman cete skupiti za vredno pojacanje u vidu Jake Klobucara!!! Srecno komsije i da vam se i sledece godine dogodi Brose basket.....

Kako uplatiti

pre 10 godina

Ne znam da li sam lud, mozda i jesam, ali ne mogu da ukapiram kako preko uplatnice sa uplatim? Ako zna neko neka napise.

Istina

pre 10 godina

Zamolio bih navijace Partizana da kada govore o Partizanu kao o instituciji u kosarci, dobro sagledaju realnost.. A to je, da se bez para, vrlo lako od institucije stize do margine.. Navijam za Zvezdu i ispravio bih Gospodina Vujosevica.. DA, i ja drzim do sebe.. I nikada nisam, niti cu prestati da navijam za nju, pa makar Partizan narednih trista godina, bio prvak Srbije u kosarci! Ali, nemam ni problem sa tim.. Ako je Partizan bolji, neka bude prvak.. Cinjenica je, da se bez para ne moze biti sampion u uslovima kada drugi ulazu i ne moze se biti doveka institucija! Zato hvala, Nebojsi Covicu, ako ce Zvezda svake godine igrati F4 Eurolige, neka je "kupi"! Jer, sa skupljanjem priloga, to se sigurno, nece moci.. U istoriji sporta se milion puta desavalo da privatni klubovi osvajaju trofeje, a prilozima su se retko stvarale institucije, koje traju..

zvezdas sa osmehom na licu

pre 10 godina

Dragi moji Partizanovci moram da Vas podsetim da se kolo srece okrece i da sada Vi dolazite u situaciju da molite za pomoc.Podseticu Vas i one Vase pesme:,,A Vi kukate,za dinar prosite,,
I jos samo da Vas podsetim Vase omiljene reci:,,KATANAC,,

tacka

pre 10 godina

Da se razumemo,mnogo,ali mnogo volim Partizan,ali da imam neke vece pare,prvo bih dao bolesnima i gladnima,ali odmah zatim i mom Partizanu,jer mislim da je to zasluzio svih ovih godina,ali pre njega bolesni imaju prednost.

Lomunac

pre 10 godina

"e moji grobari prebacili smo loptu u vase dvoriste da vidite kako je bez para-posto nam se smejete kako ne mozemo nista da osvojimo!
(Aleksandar, 24. jun 2013 23:49)"

Kakve veze ima Hemofarm i njegovi navijaci sa ovom pricom, sto se javljate, krivo vam sto niste imali dovoljno navijaca da vas spasu?

vreme vam je da nestanete

pre 10 godina

Zbog ovakvog pisma, nadam se, da ce vam se desiti ista sudbina kao sto se desilo KK Crvena zvezda, a ja se nadam slicnoj situaciji i FK partizan.

Mecka mora da zaigra i pred vratima JSDa

netsfan87

pre 10 godina

Savet Grobarima: Imali bi mnogo više novca da ne vređate ženu Igora Rakočevića, Raška Katića, ne gađate ih upaljačima, da Dule ne tuče i ne psuje sudije i ko zna sve zašto su vas kažnjavali.
Evo izračunajte jer mene mrzi koliko puta je Vujošević kažnjen u EL i ABA prošle sezone pa u Ligi Srbije, pogledajte koje su to cifre.
Aman ljudi, urazumite njega pa ćete onda imati i više para ali ko vam je (ko mu je) kriv...

Љубомир

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара, огромна већина у Србији живи за Црвену Звезду!
Зато Звездин буџет у сваком спорту мора бити 5 пута већи од буџета југославенског спортског друштва партизан.
Звезда се у наредних годину-две враћа на место лидера на Балкану (после Барија убедљиво највећи клуб на Балкану јер је титула у фудбалу немерљива са другим спортовима; наравно, после фудбала и ватерпола очекује се и у кошарци)

cirkus

pre 10 godina

Smehotres. Koliko godina unazad ista garnitura i u FK i u KK, toliko uspeha, trofeja, nagrada, sponzora, državnog ulaganja, prodatih igrača, i umesto da pitaju "Gde su nestale pare?" oni im još i dodaju...

Realan

pre 10 godina

Cim vam je drzava zavrnula slavinu odmah kuknjava i besparica, a nije vam smetalo od '02 - '12 dok ste ubedljivo najvise para dobijali od iste?! E tek sada mozete da naslutite kako je ostalim klubovima ... I to namerno kazem "naslutite" jer i dalje primate visestruko vise para nego recimo moj Konstantin koji nije dobio ni jedan pisljivi dinar od drzave niti od grada.

frenky simao

pre 10 godina

Zašto im treba pomoći:
- zato što su osvojili ABA titulu
- zato što su osvojili titulu PET godina zaredom
- zato što su šampioni ŠEST od poslednjih SEDAM godina
- zato što su nacionalni šampioni već 12 godina
- zato što sa golobradim klincima pobeđuju ”privatan klub” iz Železnika
- zato što ne dozvoljavaju da se u Srbiji bolje živi
- zato što su institucija košarke na Balkanu i u Evropi
- zato što ABA ne bi bila to što jeste bez njih

Treba imati obraza i skromnu pamet, pa prestati navijati za svoj klub i početi navijati za privatni klub Nebojše Čovića - FMP Železnik, koji je samo promenio ime u CzvBgTelekom i pozajmio grb koji im je velikodušno vratio dobrotvor Milan Beko, a pritom komentarisati vesti o Partizanu koji je sa timom dvadesetjednogodišnjaka osvojio ABA ligu i titulu šampiona Srbije...!

santa justa

pre 10 godina

Pa nek Vam pomognu trener, predsednik i Tosha. Oni drze blagajnu. Svaka cast navijacuma ali ce ta eventualna kinta biti uzalud utrosena. Gde su pare od Tripkovica, Tepica, Vujanica, Velickovica i ostalih. Razmislite malo.

DuleStipac

pre 10 godina

Romi jel ste zaboravili 2344 ? :) (Neki tamo, 24. jun 2013 22:34). Ovo je pitanje za vas grobare.. Jeste li vi zaboravili kako ste se smejali tudjoj nesreci.. Jel vam sad smesno !

Ranke

pre 10 godina

Za 3 meseca rada i raskid ugovora sa CSKA Vujosevic je uzeo preko 1,5 miliona evra. Posto toliko voli Partizan i bori se za njega nek uplati on koji evric, ili makar nek zatrazi smanjenje svog ugovora u Partizanu ( koji je ogroman za nase uslove ) .
Ali kad bolje razmislim, on kuka za sve pare :D

Krang

pre 10 godina

Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

A za FMP navija onaj koji nema svoj klub.

gremlin

pre 10 godina

Uplaticu naravno,koliko mogu...al mi i dalje nije jasno da uprava ne moze ili ne ume,posle silnih titula,i prstenova da pronadje sponzore...bilo gde,Evropa,Afrika,Srbija,ne bitno!!!Partizane volim te...

rudiment

pre 10 godina

Volim ga k'o oka dva ali necu uplatiti novac.
Razlog je jednostavan - ne mozemo sakupiti ni onoliko novca koliko kosta jedna Duletova tehnicka greska. Ako uzmemo u obzir da je polovina njegovih ovogodisnjih tehickih gresaka nepotrebna - to je novac koji fali i koji bi sada znacio. Dule, volimo te ali iskontrolisi se. Realno.

mille grobar

pre 10 godina

Ajmo ljudi da ulozimo u jedino sto od klubskog sporta valja u ovoj drzavi! U nesto sto nije instant preko noci stvarano, u nesto iskonski vredno,po cemu nas ceo svet zna, u ljubav, u instituciju...u PARTIZAN!

PFC

pre 10 godina

Ja hocu! Pored toga sto sezonsku ulaznicu kupujem vec sedam godina ovo me je obradovalo, da mogu da dam doprinos Partizanu. Jos sa Duletom i Danilovicem! Racunajte na nas!!

Bojan

pre 10 godina

Stvarno je strasna nepravda koju trpi Partizan,em nije nagradjen od strane drzave za rezultate koje je imao u poslednjoj deceniji,a koliko sam video A licencu evrolige ce dobiti tamo neki "Budilnik" iz Ukrajine koji do sada evroligu nije ni video...Koliko vidim evroliga postaje biznis liga i verovatno ce za neku godinu da se placa ucesce u njoj tako da od kosarke nece biti nista...

mislite o tome

pre 10 godina

Da li se ikada iko od vasa zapitao gde su pare?

Pitate koje pare.....pa 11 godina igrate Evroligu u prepunom Pioniru, za mizerne pare ste pokupovali sve sto je valjalo po ex YU i Srbiji, a kasnije visestruko skuplje prodali, godinama ste imali neogranicen budzet, sponzore....a uspeli ste da budete duzni svima. Igracima, Pioniru, drzavi.....!

Navijajte za svoj klub nemam nista protiv toga, borite se da mu bude bolje, ali bi pre svega trebali da zapitate nekoliko ljudi koji su privatizovali vas klub i ocigledno jako lepo zive od toga, sta je sa parama??? Godinama punite Pionir iz utakmice u utakmicu, pa mozda vi pre svih drugih treba da saznate zasto je budzet vaseg kluba toliko cuvana tajna, zasto se nista nije uradilo da se podignete stepenik vise sa par pravih pojacanja za koje je bilo para, nego se se sve pere drzavnim titulama, a ne bih sada da pricam kako su mnoge od njih osvojene!

Pa zamislite sta bi trebali da kazu ostali klubovi koji igraju pred polupraznim tribinama, nemaju sponzore, ne igraju u Evropi, prodaju igrace za smesne pare, a svi imaju iste troskove!!!!!

Ne volim Partizan, da ne kazem nesto gore i to iskljucivo zbog ljudi koji ga vode, ali mu ne zelim da se ugasi, nego da oni koji ga vode godinam, koji bi po cenu sopstvenih interesa ugasili svaki klub (sto su i radili ne jednom), koji godinam seju mrznju i od sporta prave ono sto nije, jednom zauvek nestanu iz istog!

To su na zalost neki kojima slepo verujete i u koje se kunete!!!

Lomunac

pre 10 godina

"Gasiiiiii seeee!!!! KATANAC!!! Da pobedi jednom pravda u Srbiji!
(A od kuma katanac, 24. jun 2013 21:59)"

To se sve izdesavalo ima vec oko 2 godine, gde si bio do sad, zabagovao u zimskom snu??? :))

Lazove

pre 10 godina

"Da se obrate Tadiću i Dodiku koji su nemilice sipali pare u KK Partizan!
(Mikica, 24. jun 2013 21:09)"

Tadic, Tadic... Nesto mi to poznato, ah daaaaaa... Covek koji je dosao da GRATIS iz loze gleda Partizan-Maccabi, pa obecao posle nase pobede halu za treninge, posle 2 nedelje postavio svoje zamenike u stranci Dulica i Jeremica za potpredsednike SD cz a FK cz doveo Telekom sa 4 MILIONA EURA sponzorstva!!!!!!
A nasa "nemilice finansirana" hala je GDE BRE???

ccccc

pre 10 godina

Hvala Bogu da su se setili! Ajmo sad Grobari, da damo sve od sebe i umesto kafa, cigara, piva i viskija ovaj vikend da pomognemo klubu koji volimo!

Љубомир

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара, огромна већина у Србији живи за Црвену Звезду!
Зато Звездин буџет у сваком спорту мора бити 5 пута већи од буџета југославенског спортског друштва партизан.
Звезда се у наредних годину-две враћа на место лидера на Балкану (после Барија убедљиво највећи клуб на Балкану јер је титула у фудбалу немерљива са другим спортовима; наравно, после фудбала и ватерпола очекује се и у кошарци)

Kum

pre 10 godina

Skupite, ali ne balavite o Zvezdi, jer je Zvezdin budzet otvoren, a najviše para dolaze od privatnih firmi i sponzora. To što KKP krije svoj budzet, i nije u stanju da nadje sponzora (čak i Mega je uspela!), bi pored dugova trebalo više da brine grobare nego Zvezda.

Komša

pre 10 godina

Sećam se kada smo uspeli za jedno veče da skupimo 5000 e za kaznu i to samo mi koji smo bili na utakmici.
Treba pomoći jer je KKP to zaslužio a sada je u težoj situaciji nego kad su Spajdermen,Vesić i ekipa hteli da ga unište.
Pomoći KKP je stvar morala i gradjanske hrabrosti.

son

pre 10 godina

pa sto se ne zapitate gde su pare? uzmite digitron i sve ce vam biti jasno. o fk necu ni da pricam. za 8 god poreska evidentirala da je uslo 95 mil.

Jug

pre 10 godina

Ma sta da im dam,roditelji mi se muče,crnče rade po ceo dan,tata nije kupio patike 2 godine . alo mozgovi. a što Vujošević ne radi za 5 hiljada eura mesečno,nego radi za 32 hiljade eura mesečno.to je bre 380hiljada godišnje.što se on ne odrekne pola plate,zna se ko može pomoći realno Dileri i bizmismeni a vi klinci razmislite koliko i šta vaši roditelji rade da bi vi normalno živeli,zato vi pomozite tako što ćete kupiti kartu kad idete na tekmu i to je pomoć.

Vladimir

pre 10 godina

Koliko mrznje od strane zvezdasa, to je neverovatno. A kk Partizan jedan od najboljih ambasadora srpskog sporta u svetu. Ja cu ove nedelje donirati 20 evra.

Mario

pre 10 godina

Sta bi, nema vise drzave da sipa pare?
Pa gde je FK da pomogne,pa oni vec godinama posluj u plusu, kako to da nemaju nista da pomognu KK i VK?

lyric Soprano

pre 10 godina

Naravno da je ovo lep gest navijaca,samo sto su cergari umislili da ce se klub ugasiti. Treba da znaju da Grobari nikad nece pristati da se Partizan zamrzne a da crno beli dres okace na drugi klub. To je njihova trauma i zato ih ima ovoliko na nasim vestima.

г4

pre 10 godina

Да, док људи немају за лекове, сад још треба да скупљамо и за кошарку? Да би после исти играчи који на основу тог новца дођу до великих клубова и пара отказивали селектору. Да су власници ЦСКА ангажовали Ивковића да ли би Мицов одбио да игра за клуб? Лако је одбацити плави дрес. Лицемер.

Shishavac

pre 10 godina

Nije mi jasno da tako dobri rezultati u predhodnoj deceniji nisu omogucili i dobru finansisku stabilnost kluba. Grobari razmisljajte malo o tome, ko je u toj prici dobro proso?

Krang

pre 10 godina

Zar stvarno neko ko ima platu 200€ treba uplatiti novac onima koji imaju minimalnu platu 2000€ + bonusi?! Alo, razbudite se! A ovi sto pisu poziv, pogledajte samo kakva auta voze a nemaju ni dana radnog staza!!!

Nislija

pre 10 godina

ajmo sada svi slozno...ko koliko moze...ja sutra idem do banke da uplatim, ako vec nisam u mogucnosti da dolazim na svaku utakmicu da gledam izdvojicu bar 10e i tako pomognem svom voljenom klubu.Bitno je samo da se odazovemo u sto vecem broju pa da se za godinu dana opet radujemo svi zajedno..

Zvezdin sin

pre 10 godina

Samo se nadajte...Dosta ste dobijali narodnih para i vise od toga! Da niste umislili da ste jedini na svetu??? Da drugi ne postoje?
A sto se tice ,,privatnog,,kluba, Partizan je odavno i privatni i drzavni,MAG,Cepter, ICN,Simod,IgokeaPartizan,MTS, ni sami ne znate ciji ste! Sve dok se budete tako drsko i nadmeno ponasali, svi ce da beze od vas a kamoli sta drugo...

eee

pre 10 godina

"Država nam je pokazala da nema nameru da ulaže u najtrofejniji KK, već pare građana ulaže u privatni klub koji i pored tolikih para koje dobija ne ostvaruje uspehe..."
- A koliko je para od drzave dobio "kk kukako mali nam je budzet" za ovih 13. godina? Nesto ne videh da se spominju neke cifre!?
- Prvo izadjite sa finansijskim izvestajem za poslenjih 13. godina! Pa onda pricajte, kucajte, pisite!
- I da kako ono bese... Za dinar prosite... Smeshke!

Webber

pre 10 godina

Pustih suzu, a ko to drugi daje pare Partizanu, ako ne drzava?! Ko vam nije blokirao racun i pored zakona? Ko vam je sad reprogramirao poreski dug, a zato KKCZ odma blokiraju racun, i jos onda kukate?

Marko

pre 10 godina

Moje pare od poreza idu u privatni klub kk crvena zvezda.Sramota..... Lopovska drzava a glume borbu protiv kriminala.Pomoc je prava stvar. Vucicev brat u upravi privatnog kluba.

niki

pre 10 godina

Ja cu uplatiti,komsijama preporucujem da ne lete previse,ne komentarisem odakle im pare,svaka im cast,a vreme ce pokazati kao i svih ovih godina da li je nesto bilo dobro ili lose,pogotovu za tog Covica.A u moje grobare,upravu i trenera u Partizanu ne sumnjam ni promil.

igor

pre 10 godina

Ima nas bar 2000000 i naravno nemaju svi novca ali nas 100000 da uplati po 10 evra i eto milionce koje bi mnogo olaksalo klubu da se bori sa zulumom iz Zeleznika.
Ajmo braco za nove radosti.
PARTIZAN OPET SAMPION

loznica

pre 10 godina

Onaj ko neće da pomogne neka se ne oglašava. A vi gurbeti tišina. Vi da ste pravi navijači ne bi dozvolili da se proda grb VAŠEG VOLJENOG TROFEJNOG EVROPSKOG kluba. Svi za ove momke i PARTIZAN. Za druge se navija PARTIZAN se voli.

...

pre 10 godina

sta god da skupimo ili ne skupimo 90posto ovih sto komentarise bi dalo sve sto ima da su na ovoj slici sa ovim trofejima majstori iz Kkss , ali ne ide ...
brzo ste mi nesto zaboravilo ovo skorasnje gazenje od ove decurlije sa slike...

Dejan

pre 10 godina

Uplaćujem izvesnu sumu u narednih nekoliko dana. Baš me briga koga država pomaže, a koga ne pomaže. Sa velikim ushićenjem pratim moj KK Partizan, teško proživljavam sve neuspehe, nesrećne poraze, period uigravanja mladih igrača ali ljudi u rukovodstvu kluba Danilović-Šilobad-Todorić-Vujošević, pa mladi igrački kadar uz partizanovce "do srži" na tribinama su vrednosti po kojoj je KK Partizan poznat u celom svetu i koju treba očuvati.

nestor

pre 10 godina

Kad vec mimo svoje zelje pomazem KK i FK "Rupa bez dna", pomocicu i ove nase momke,koliko toliko...ja ne znam samo sto se iz komsiluka javljaju,pa i oni su imali onu uspesnu sms akciju,svojevremeno,izvukli su FK iz velike bule...kuš u svoje dvorište,od vas nismo ništa tražili...

Radojica

pre 10 godina

Je l ovi FMPovci kontaju da je njihov klub zamrznut? I to ne Partizanovom krivicom, vec iskljucivo krivicom njihovih uprava: Vesic, Zika Pauk, Petrovici. U Partizanovom slucaju, drzava blokira sponzore i to klubu koji je 12 godina uzastopno sampion Srbije! A vi FMPovci prestanite da glumite kaludjerice, vi se kao niste nasladjivali Partizanovim padovima i neuspesima?

Marko

pre 10 godina

Матични број: 07024924
Назив: КОШАРКАШКИ КЛУБ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА
Облик организовања: Спортско удружење
Статус: Активан

Пословни подаци
Датум уписа у регистар: 19.01.1998
Датум доношења статута: 12.08.2011
Датум последњих измена и допуна статута: 12/29/2011 12:00:00 AM
Време трајања: Неодређено
Шифра и опис делатности: 9312 Делатност спортских клубова
ПИБ: 101821735
Број рачуна у банци: 160-17792-50
Телефон 1: +381 11 3284780
Телефон 2:
Факс: +381 11 2631142
Е-пошта: office@kkcrvenazvezda.rs
Интернет адреса:

ILI

Матични број: 07078048
Назив: Кошаркашки клуб Црвена Звезда Телеком
Облик организовања: Спортско удружење
Статус: Активан

Пословни подаци
Датум уписа у регистар: 08.12.1997
Датум доношења статута: 16.08.2011
Датум последњих измена и допуна статута: 12/27/2012 12:00:00 AM
Време трајања: Неодређено
Шифра и опис делатности: 9312 Делатност спортских клубова
ПИБ: 101032648
Број рачуна у банци: 125-109-63
Телефон 1: +381 11 2570199
Телефон 2:
Факс: +381 11 2570101
Е-пошта: office@kkcrvenazvezda.rs
Интернет адреса: w.w.w.kkcrvenazvezda.rs

Milan

pre 10 godina

Udjes na komentare i poslednjih 50 od zvezdasa. Blago vama, a posle mi iskompleksirani, bolje idite pustajte klincima ako ih imate snimke sa Youtube-a kada ste osvojili poslednji put titulu u kosarci, jos malo zaboravicete i godinu kada ste u fudbalu osvojili nesto. Sramota, jedva cekam ponovo derbi, oljusticemo vas sa decom jos milion puta, dzabe vam sva pojacanja.

Arapi,VUCIC,pomoc drzave

pre 10 godina

bitna razlika...ovo grobari rade da pomognu klubu koji je i bez obzira na situaciju najbolji u zemlji dok je zvezda prosila..

Bojan

pre 10 godina

Fudbalski klub ne bih pomogao, ali KK Partizan hoću - u skladu sa mogućnostima. Jednostavno, volim taj klub, pružio mi je nebrojene lepe trenutke, ponosim se njime i mislim da je svime što je pokazao barem poslednjih 25 godina zaslužio tu pomoć.
A od ovih koji kao likuju nešto ovde, čijem su NN KK misteriozno otpisali 17 miliona duga, i koji su za 50 miliona duga FK dobili kao rezultat jedino Lukićeva i Čovićeva saopštenja, od njih i ne očekujem da to razumeju. Zato neko navija za Partizan, a neko za saopštenja.

grobar 11070

pre 10 godina

Grobari s tobom sve do pobede.
Svi ko jedan.
Pokazacemo da smo jaci i od propagande i od politicara ...
Uzalud trud dzaba bam sve...
Zna se odlicno gde idu drzavne pare u visedecenijske stubove vaterpola i kosarke Radnicki i KK FMP

srecko

pre 10 godina

ideja je dobra i verujem da ce puno ljudi koji vole partizan da se odazovu pozivu.ali pre svega neka neko iz kluba da informaciju o kojoj cifri se radi i za sta se duguje. poraz,dugovanja bivsim igracima ,sadasnjim igracima,drugim klubovima.sve na grubo ne do dinara ili evra ali da se bar nesto zna a ne licitira nekakvim ciframa koje su nebuloze.

udri

pre 10 godina

Prvih 20 komentara od navijaca FMP-a. Kompleksi drmaju, evo osecam ih cak u Filadelfiji. Ja saljem odavde 1000 dolara, to je nista za ove uslove ovde i ono sto nam pruzaju. Napred momci, pa da produzimo patnju komsinice. Boli ih mnogo bre..

wer

pre 10 godina

Saopstenje u maniru Gorana "cyco" Vesica, dolazi kao melem na zasoljene rane egipatskih gubitnika..

Mada njima je tesko biti konkurencija.

sick

pre 10 godina

Naravno vecina komentara iskompleksiranih limenki iz predgradja,al ajde da ih razumemo ,kad im je klub za koji navijaju poslednji put osvojio titulu,vecina su bila u pelenama,pa se i ne secaju.

Joker

pre 10 godina

Cuj ovo, privatni klub ahah a ceo UO ima i privatnici daju pare za to mesto u kluba ,a vidi ova kuknjava,kao njima daju ,nama nista ne daju, a zato NIS i Mts,ciji su sponzori?Privatni? Licemeri..ne mogu jedno saopstenje da napisu bez kompleksa.

KODAR78

pre 10 godina

Slucajno bas sutra planiram da platim racune. Vidim da ce biti jos jedan za placanje i to ce biti jedini za koji mi nece biti nimalo zao, da izdvojim novac. O ovome se vec godinama prica i najzad je zazivelo u praksi. Ko moze, neka uplati koliko moze. Ko ne moze da uplati, neka animira, obavesti druge koji hoce da se ukljuce u akciju. Samo sloga Grobare spasava.

Pravi grobar

pre 10 godina

Pametan potez. Neka svaki od ovih net navijaca uplati po 100 din i kkp ce da vrati sve dugove. Dzaba timu podrska na netu. Dodjite na utakmice ili makar uplatite donaciju!

danilo

pre 10 godina

Naravno da ću uplatiti jer ono što KK Partizan radi već 40 godina nema paralelu na ovim prostorima. Toliko uspeha, talenta, predanosti i žara drugi nemaju a mi im možemo pomoći sa bar 100 dinara ili prema mogućnostima.
Da pokažemo našoj tamnoputoj braći kako se voli šampion a oni neka sanjaju i dalje snove u predgradju...

KODAR78 ORIGINAL

pre 10 godina

@santa justa
Pomocicemo mi vama, da vidite jos koji put pehare namenjene sampionima, mislim, uzivo. Pozdrav za sve zamrznute.

nenad

pre 10 godina

Kada trazite drzavne pare morate da kazete koliko ste dobili i kako ih trosite, a to trojici na celu malo teze ide od ruke. Zivotom bih garantovao da ste i prosle sezone dobili vise para nego CZ, a o prethodnim godinama i ne pricam. Sve dok ne izadju sa preciznim podacima ima mesta spekulacijama. Ne vidim sta je to toliko komplikovano osim ako se nesto ne krije...

jigsaw

pre 10 godina

Odlicna ideja.Ja zivim u Sjenici,povratna karta mi je 4.000,ulaz u Pionir 500,da jedem nesto,popijem sa drustvom mene utakmica kosta skoro pa 6.000Ja mogu mesecno da izdvojim za jednu-dve utakmice,mada nema tih para koje zasluzuje kk Partizan.Ali uplaticu pa cu gledati na tvu.Misljenja sam da prvi treba da pomognu Grba,Gru,Djuricic i ostali,jer nista vise ne vole Partizan od mene,a tu su uvek da se slikaju i daju intervijue u prvim redovima,i pitaj Boga da li nekad plate ulaznicu.Kao i Cegi,Kimi i ostali koji vise na sipkama...I neka se izdvoji na tribini 200 mesta za turiste,udariti im cenu 100ak evra po utakmici.Znam da mnogi zele da prisustvuju casovima ljubavi,Izraelci,Spanci,Rusi,sada Francuzi i mnogi drugi su izrazavali zelju da prisustvuju necemu sto nema nigde u svetu.

ikis

pre 10 godina

Uplaticu, ali se pitam ima li KK Partizan predsednika i sta on radi, osim sto se tuce po kafanama i docekuje zatvorenike. Nije se ni pojavio posle osvojenih trofeja i koje su njegove obaveze. Toliko poznat igrac a ne moze jednog sponzora da nadje.

Mrrk

pre 10 godina

Sve dok se ne stvori pozitivno rivalstvo izmedju 2 nasa najveca kluba, od bilo kakvog veceg uspeha nece biti nista, a i "navijaci" ce samo jos vise siriti mrznju prema suprotnom klubu. Iskreno, ja sam Zvezdas, ali ne mrzim Partizan. Sve dok je 1 upresan, bice i drugi, samo je potrebno zdravo rivalstvo izmedju oba kluba. A ne ova sarada koja se stvara vec zadnjih nekoliko godina. Ako nista ne bude od toga, neka ugase oba kluba, ja barem nemam nista protiv.

Boban Pantović

pre 10 godina

Potpisujem se imenom i prezimenom, za razliku od mnogih. Partizanovac sam u srcu i duši ali nikad nisam i neću biti GROBAR. Taj naziv za mene je ruglo i nada ga ja neću prihvatiti. Vrlo rado bi donirao novac Partizanu kada bi neko bio toliko pošten da javno prezentuje finansijski izveštaj gde dolazeće pare odlaze...Neverujem da će ovi sa B92 ovo pustiti jer očigledno da na taj način štite nečiji lik i delo...Prijatelje čovek uvek bira sam, tako da je jedan palčić sitnica... Pomozimo, kome?

ne talasaj

pre 10 godina

treba li da nas bilo ko podseca koliko nam je srece doneo kk Partizan? kampanja mora biti jos jaca! svako od nas koji imaju bar toliko da uplate samo po evro Partizan bi prikupio sigurno milion evra za sledecu sezonu. zamislite samo kakvu bi ekipu imali?! DOMINACIJA mora da se nastavi, ustanite GROBARI!

sinovac

pre 10 godina

Koliko vas ima taman cete skupiti za vredno pojacanje u vidu Jake Klobucara!!! Srecno komsije i da vam se i sledece godine dogodi Brose basket.....

emirati

pre 10 godina

Prvi cu dati novcani prilog,ako nista ono zbog kazni koje klub stalno placa zbog nas navijaca !
Proterati sve politicare,iz UO i raznih komisija,dok svaki clan UO ne prilozi licno npr.po 100.000 evra,i to godisnje,ili gudbaj....!

zvezdas sa osmehom na licu

pre 10 godina

Dragi moji Partizanovci moram da Vas podsetim da se kolo srece okrece i da sada Vi dolazite u situaciju da molite za pomoc.Podseticu Vas i one Vase pesme:,,A Vi kukate,za dinar prosite,,
I jos samo da Vas podsetim Vase omiljene reci:,,KATANAC,,

Zipo

pre 10 godina

Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

To sto ga je rekao jedan velikan ne mora da znaci da je 100% ispravno. Ispade da Novak Djokovic ne drzi do sebe, a Fadij Vokri je kao onda gospodin za njega. Mada nije cudno da se ta krilatica primila kod nezrelih licnosti koje misle da je pisanje Zvezda malim slovom a Partizan velikim neka velika uvreda.

Netacno

pre 10 godina

"Lepo je rekao Dusko Radovic:,,za zvezdu navija cela Srbija,a za Partizan samo oni koji drze do sebe''
(SVE VAM JE JASNO, 24. jun 2013 23:19)

To sto ga je rekao jedan velikan ne mora da znaci da je 100% ispravno. Ispade da Novak Djokovic ne drzi do sebe, a Fadij Vokri je kao onda gospodin za njega. Mada nije cudno da se ta krilatica primila kod nezrelih licnosti koje misle da je pisanje Zvezda malim slovom a Partizan velikim neka velika uvreda.
(Zipo, 25. jun 2013 00:11)"

Nole je igrac TK PARTIZAN, tako da ne "ispada" nista, i on covek drzi do sebe a ocigledno da nije navijac zvezde, jer je bodrio FK cz, i privatni KK FMP, a reklamirao i privatni BVK, drugim recima igra za Partizan a bodri jos 3 kluba pored njega...

Volim Partizan

pre 10 godina

Slazem se da treba pomoci koloko ko moze ali bi mnogo vise voleo da su pisci ovog apela obecali da vise nece kupovati godisnje propusnice po 40 eura dok mi "obicni" navijaci placamo po 120E.
8000x120eur=960.000 Eura....to je pola godisnjeg budjeta.Mislite o tome kada u septembru budete trebovali navijacke propisnice!

eee

pre 10 godina

Samo komentari navijaca FMP-a! Boli ova dominacija? ;-)
(Musper Kasper, 24. jun 2013 22:19)
- Ne ne boli! Nego se smejemo, onima koji su se nama smejali! :D

Sale PFC

pre 10 godina

Grobari, ujedinimo se kao nikad pre i pomozimo KK Partizan. Ukoliko budemo jedinstveni, sto posto sam ubeđen da možemo da nastavimo dominaciju i sledeće godine. Ponovnim osvajanjem jadranske lige i prvenstva Srbije, definitivno bi bio krah za Čovićev projekat.

gde potrosiste novci moji sinovci

pre 10 godina

ko se drugima smeje,na kraju uvek dodje u istu situaciju,mada su u KK Partizan kukali da su bankrot i kada su pre nekoliko sezona uzeli dvocifren broj milioncica od transfera igraca.Kako stvari stoje ove sezone ce im bilo kakva pomoc biti malo,ali stvarno.....

lol

pre 10 godina

Мало вас је гробари!
5 милиона Делија наспрам милион гробара

Mozda je i tacno to,ali je zato sladje kada milion Grobara dere 5 miliona Cigana,evo vec 12. godina zaredom.

Zuki

pre 10 godina

Uplatih dvajs evrica voljenom klubu, sa sve PDV-om drzavi da moze da finansira i onaj klub iz Zeleznika sto nam sluzi za trening utakmice.

s t v

pre 10 godina

Lele omladinci, pa tituli ni 40 dana niste dali a vec kuknjava i plac??

Nego, a kapiten, gde je kapiten?
(komsinica ceka darka, 24. jun 2013 21:36)

Naš je otišao u jak evropski klub, a gde će vaš ?
Na Kalemegdan, na partiju šaha ?

Spartan

pre 10 godina

Nadam se da ce skupiti dovoljno da plate porez. Do sada je novac SVIH poreskih obveznika ulagan samo u 1 klub, za koji ne navija vecina poreskih obveznika. Sada neka ta manjina placa porez i pojacanja svog kluba. Lep potez.

gilesppi

pre 10 godina

Ja cu uplatiti, ali mislim da je potrebno ipak videti gde te pare idu.
Mozda je ipak bolje te pare dati nekoj deci kome su pare za zivot mnogo potrebnije. Ajde da sve bude transparetno pa da se vidi.
"Kanta koja ima rupu na dnu nikad ne može biti puna".

navijac

pre 10 godina

Ja uplacujem ujutru 1000din! Mislim da to nije mnogo, s obzirom koliko su mi srece doneli zadnjih ne znam ni ja koliko godina! Svako ko je pravi grobar treba da da makar toliko!

AcaPN

pre 10 godina

I, sta je sada ovo komsije? Lepo je to sto hocete da pomognete svom klubu. Ali, setite se kako ste se pre 3-4 godine smejali akciji fk Crvena Zvezda...

Ceta Mala Ali Odabrana

pre 10 godina

Dajem 20 jura za: Lepotu kosarke, Saletovu Trojku (dve), kucanje preko Arvidasa, Kecmanov kos sto nemoze biti, Pecarskog i Grbu, Boove vratolomoje, Pekovica, Bertansa, Skaremento Kingse, Bananamena,Zeljka, Bogdanovica, Za Dzaba vam Sve, Za Danilovica, Paspalja, Divca i Djordjevica.....

GG

pre 10 godina

Crno-beli” su imali podršku bivših asova Danila Anđušića, Novice Velikčkovića, Slavka Vraneša i Miloša Vujanića. Tu je bio i veliki “grobar”, treći najbolji srpski teniser Viktor Troicki, kao i olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić.

Tu su bili i Marko Ivanović nekadašnji igrač Partizana i bivši direktor Hemofarma, pa bivši srpski reprezentativac Miloš Vujanić, kao i Miroslav Berić, Dejan Tomašević….. Iz lože je utakmicu posmatrao i proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović... ONI su gledali Partizanovo demoliranje FMP-a. Nema zime za GROBARE!!!

Dejan

pre 10 godina

Zar stvarno neko ko ima platu 200€ treba uplatiti novac onima koji imaju minimalnu platu 2000€ + bonusi?! Alo, razbudite se! A ovi sto pisu poziv, pogledajte samo kakva auta voze a nemaju ni dana radnog staza!!!
(Krang, 24. jun 2013 22:24)

Bravo za komentar!

Komar

pre 10 godina

Grobari,a jel se secate kako ste nam se podsmevali kada smo mi nasem fudbalskom klubu pomagali?? Evo i vas stigli isti problemi...Nemojte se smejati tudjoj nesreci...

Grobar81

pre 10 godina

Smatram da svi koji su pravi Grobari treba da pomognu koliko mogu, sa 100 din sa 100 dinara. Te price, necu ja ko zna kome ide taj novac, pa Dule i njegove tehnicke, su jako glupe iz prostog razloga sto je ovde u pitanju ljubav prema klubu a ne trgovina. Mene zaista ne interesuje sta ce biti sa tim novcem koji cu uplatiti posto ga uplacujem srcem i hocu da budem cist pred Bogom i sobom. Ja cu sasvim sigurno uplatiti i moj tromesecni sin posto se ljubav prema klubu gaji od pelena!:)

Veliki pozdrav za sve GROBARE!!!

Istina

pre 10 godina

Zamolio bih navijace Partizana da kada govore o Partizanu kao o instituciji u kosarci, dobro sagledaju realnost.. A to je, da se bez para, vrlo lako od institucije stize do margine.. Navijam za Zvezdu i ispravio bih Gospodina Vujosevica.. DA, i ja drzim do sebe.. I nikada nisam, niti cu prestati da navijam za nju, pa makar Partizan narednih trista godina, bio prvak Srbije u kosarci! Ali, nemam ni problem sa tim.. Ako je Partizan bolji, neka bude prvak.. Cinjenica je, da se bez para ne moze biti sampion u uslovima kada drugi ulazu i ne moze se biti doveka institucija! Zato hvala, Nebojsi Covicu, ako ce Zvezda svake godine igrati F4 Eurolige, neka je "kupi"! Jer, sa skupljanjem priloga, to se sigurno, nece moci.. U istoriji sporta se milion puta desavalo da privatni klubovi osvajaju trofeje, a prilozima su se retko stvarale institucije, koje traju..

Tottenham

pre 10 godina

i treba im pomoci,jesam Zvezdas,ali im treba pomoci koliko god to moze,isto to mislim i za VK Partizan i VK Zvezdu,a moglo bi se pomoci i RK Zvezda,cisto da srpski sport bude dobar,jer bez Partizana,Zvezde,Vojvodine i Radnkckog KG nema ni srpskog sporta

bley

pre 10 godina

Idemo grobari svi koliko ko moze, da pomognemo nasoj instituciji, jaci smo od sistema!!! Siguran sam da svako moze da izdvoji 500 din, odreknite se par obroka i to je to, siguran sam da je partizan i mnogo vise zasluzio

scorpio2x

pre 10 godina

resenje je jednostavno - privatizacija svih profesionalnih klubova!
ovako su udruzenja za pranje para... dosta je uzimanja od naroda...

king

pre 10 godina

Sutra idem da uplatim 10e nek uplate svi grobari a ne da se tu raduju 12 godina i dobijaju lajkove na fejsu, a kad treba da se pomogne nigde ih nema. Predlazem klubu da propusnice budu od 200e pa da pomognemo i tako. A ne svake godine da se rasipa tim. Da se nije tesko povredio i Bertans bi otisao. A ovaj drzavni projekat prekoputa divlja dovode najskuplje na trzistu. Strasno, ajmo grobari, cela drzava navija za zvezdu a oni sto drze do sebe za partizan! :)

Lomunac

pre 10 godina

"e moji grobari prebacili smo loptu u vase dvoriste da vidite kako je bez para-posto nam se smejete kako ne mozemo nista da osvojimo!
(Aleksandar, 24. jun 2013 23:49)"

Kakve veze ima Hemofarm i njegovi navijaci sa ovom pricom, sto se javljate, krivo vam sto niste imali dovoljno navijaca da vas spasu?

Kako uplatiti

pre 10 godina

Ne znam da li sam lud, mozda i jesam, ali ne mogu da ukapiram kako preko uplatnice sa uplatim? Ako zna neko neka napise.

dzon snezni

pre 10 godina

Naravno da cu uplatiti koliko mogu... trenutno cu dati 10 eur. Nije puno ali ja toliko mogu sada.

Nesto bih zamolio ovako javno administratore sajta kkpartizan.rs ili partizan.net koji ovu akciju pokusavaju da sprovedu u delo (bravo!!!) da obezbede neku stranu na kojoj ce se videti kako napredujemo! VEOMA BITNO!

Znam da je to americki princip ali je veoma bitno, zaista, da vidimo kako nam ide!

ajd u zdravlje!

Humanitarci

pre 10 godina

Dok izdvajate novac za KKP, razmislite da bar neki procenat donirate npr. i za ovu devojcicu koja ce umreti ako ne sakupi novac za transplantaciju pluca - www.nevenajankovic.wordpress.com. Razumem da volite svoj klub, ali mozete i da iskoristite odlazak u banku i za spasavanje jednog mladog zivota.

tacka

pre 10 godina

Da se razumemo,mnogo,ali mnogo volim Partizan,ali da imam neke vece pare,prvo bih dao bolesnima i gladnima,ali odmah zatim i mom Partizanu,jer mislim da je to zasluzio svih ovih godina,ali pre njega bolesni imaju prednost.