Ponedeljak, 17.06.2013.

11:41

Sa Pintu: Moj plan nije ispunjen

Trener Crvene zvezde Rikardo Sa Pintu rekao je da plan koji je ostavio pred kraj prošle sezone uopšte nije ispunjen.

Izvor: JT

Sa Pintu: Moj plan nije ispunjen IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 10 godina

od čega onda živite godinama ako vas država ne pomaže? Godinama ne igrate u Evropi, igrače ne prodajete i to malo što prodate je teška sića u odnosu na transfere Partizana.
(Deki, 18. jun 2013 01:43)

Pa zato i imamo dug od 40 miliona evra. Ne znam kakva je situacija u vaterpolu, odbojci, stonom tenisu, bejzbolu i bocanju, ali FK Crvena Zvezda ne dobija ni dinar od države već se zadužila na sve strane, pre svega kod banaka, onda kod menadžera, pa i kod igrača. Za ostale sportove nisam upućen, jer kad je neko stručnjak za sve onda obično nije stručnjak ni za šta!

xMADx

pre 10 godina

cujem nada se za ronalda a hteo bi i levandovskog... cuo sam isto da je pricao sa strucnim stabom da se dovede kaka i runi a mozda i buffon

jäger aus frankfurt

pre 10 godina

zvezda "veliki" klub!? nasmeja me covek... i njega savatao sindrom "zivimo od stare slave". bila nekad. sad je to sto jeste - sledeca sezona. treba biti realan. od proslosti se ne zivi. dok je juga finansirala i bili ste nesto. sad, srbija nema toliko kesa a apetiti vam veliki pa ste u buli. nismo ni mi nesto sjajni, al' smo ipak bolji od vas u svakom pogledu. znam, boli to, al' sta da se radi, tako je. vama ostaje da budete uporni pa vam se mozda jedne sezone stvarno i desi "sledeca sezona". ajd uzdravlje.

Deki

pre 10 godina

@(ja, 17. jun 2013 21:07),od čega onda živite godinama ako vas država ne pomaže? Godinama ne igrate u Evropi, igrače ne prodajete i to malo što prodate je teška sića u odnosu na transfere Partizana. Gazprom je dovela država i to je politički dil, ali je to mala suma sobzirom da vam je godišnji fond kao i Partizanov. Nemaju Rusi nikakvu korist od Zvezde, ali imaju korist od prodaje gasa i tu zaradjuju u Srbiji mnogo više. Vaš Milijaš ima godišnju platu 360000 evra,a mi nemamo trenutno ni jednog igrača sa tom platom. A to što pričaš da je za vaterpolo lakše da se Zvezdi pomogne nego u fudbalu je tačno, ali to nema veze sa tim da država pomaže Zvezdu, kao što sam napisao u mom prvom komentaru!

petar

pre 10 godina

Volim ovakve vesti.Sta bi radili grobari sa praznim glavama.Gde bi lecili frustraciju i komplekse. A ovaj vas trener koji je uspeo i Teleoptik iz prve lige da istera. Vec kada je preuzeo Partizan teleoptik je vec bio u srpskoj ligi. Pisu grobari kao da se njihov tim ubio od para. Prvog dana im receno mislite na fudbal a pare ce stici.
(Red star, 17. jun 2013 18:10) a taj trener vas je otkinuo u derbiju i osvojio titulu axaxaxa !!!! pozdravio te JOJIĆ 90'

ja

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!
(Deki, 17. jun 2013 13:28)

A tek kako je Tajger Vuds sa 40 godina najbolji golfer? Ne treba mesati babe i zabe, kosarka,vaterpolo i fudbal imaju zajednicko samo to sto su sportovi sa loptom. Ja znam da su svi Srbi strucnjaci za sve, ali u fudbal je svetski broj 1 i tu se vrte najvece pare, u basketu ulozis par miliona i stvoris jak tim, a recimo Zvezda u fudbalu bi sad 15ak miliona evra otplatila tek jedan manji deo duga, dok u vaterpolu za milion napravis drim tim, a u fudbalu je to plata jednog malo boljeg evropskog igraca.

Tako da ne treba mesati babe i zabe, voleo bih da vidim tog madjionicara koji bi od tima sa dugom od 40 miliona evra napravio ozbiljan,jak evropski tim.

I jos nesto, nema apsolutno nikakve pomoci drzave, da je drzava pomogla FK Crvena Zvezda ne bi situacija bila ovakva, prosto je Vucic iskoristio sansu da se slika, a zatim Zvezda nije dobila ni dinar pomoci od drzave, osim ako se kooptiranje Kokeze u upravu ne smatra nekom narocitom pomocu!

Nenad

pre 10 godina

@Nenad
neka te Nenade,ne brukaj se
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nnnn, 17. jun 2013 20:32) Ok,nabroj mi onda njegove trofeje a da nisu vezani za Partizan...

Nenad

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!
(Deki, 17. jun 2013 13:28) Ne pravi Dule nista,njega su sutirali gde god je bio.Partizan ima sistem zahvaljujuci Todoricu.Partizan ce biti jak i kada Vujosevic ponovo ode,a Vujosevic ce biti pedaliran gde god otisao.Vujosevic je dobar za trenera omladinskog tima i nista vise.Za uspehe u Partizanu su tudje zasluge pripisane njemu,upravo zato sto on sam radi sve da bi se to njemu pripisalo.Na sve se javlja,na sve odgovara,najcesce prvi provocira...

Red star

pre 10 godina

Volim ovakve vesti.Sta bi radili grobari sa praznim glavama.Gde bi lecili frustraciju i komplekse. A ovaj vas trener koji je uspeo i Teleoptik iz prve lige da istera. Vec kada je preuzeo Partizan teleoptik je vec bio u srpskoj ligi. Pisu grobari kao da se njihov tim ubio od para. Prvog dana im receno mislite na fudbal a pare ce stici.

Vodič

pre 10 godina

Stigao si u osrednji seoski klub. Kraj priče!
(Banega, 17. jun 2013 16:34) da, Rikardo, a ako imaš konja, štala tog seoskog kluba ti je prekoputa. čim uđeš, nastavi pravo, ima dobar pašnjak

marko__bgd

pre 10 godina

hahaha.kako grobari komentarisu...pa nisam znao da zvezda ima toliko fanova i medju grobarima...eh sta ti je zivot kada si lokalni klub u blizini velikog...a ti sa pinto,budi malo strpljiv

veselko

pre 10 godina

ima li neki stilista da malo restilizuje ovog lika.prvo da ga osisa moderno,a ne da isti friz gura 40 god.ovo je stajling iz sredine proslog veka,xe.

Pep

pre 10 godina

Sa Pintu trazio Stojadinu, Covicu i Dzaji Mutinja, Dzeksona Martineza, Gaitana, Garaja i Matica, pa je sad nezadovoljan:). Bajo ja sam Partizanovac, ali ne bih bas tako reko, deluje mi da pravite solidnu ekipu, dovodjenje Dose Zuniora govori za sebe, mislim da je odlican igrac i da se ne secam kad ste imali boljeg stopera. A Stojadinovic izjavio da ce da dovede i neka skupa pojacanja, tako da sacekajte.

drula9

pre 10 godina

Dobar si trener i ova liga nije za tebe...begaj odavde ovde nema buducnosti za tebe...ovde je fudbal dno dna
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BGD, 17. jun 2013 12:50)

Nasa liga jeste dno dna a on ako je dobar trener neka osvoji titulu sa igracima koje ima! Murinjo je bio sampion Evrope sa Portom. Mislim da je osvajanje nase lige i ulazak u Ligu Evrope sa ovim igracima veliki izazov ali za dobrog trenera ne i nemoguca misija !!!

Grobar

pre 10 godina

@Grobari, ne palite se! Gledajte vase stvari, npr da vas ne izrade za stolice. Na zapadu je svaka treca polomljena.
(Parter B, 17. jun 2013 15:42)

Polomila STOKA stolice. Sad ti je valjda jasno ko su "navijaci sto se busaju u grudi".

U pozoristu nije polomljena ni jedna nikad, jer tamo idu ljudi.

Brančilo

pre 10 godina

Piše jedan dečko: trebalo je sve prodati. Kome? Što ne pratiš sajt pažljivo. Zar nije Stojadinović nedavno izjavio da nemaju nijednu ponudu. To isto važi i za ove koji pominju privatizaciju. Ko je lud da kupi nešto što pravi gubitke i još duguje milione evra? Ovi bogati ne bi bili bogati kad bi kupovali dugove. Država koja pomaže iz budžeta gubitnike klizi ka bankrotu. Kapitalizam počiva na proizvodnji, kvalitetu i profitu.

Baja

pre 10 godina

Prosle godine u ovo vreme isto izadje spisak igraca,odma' sam rekao ovaj tim je osudjen na propast,mnogi su me blago receno kritikovali,a nisam ni u cemu pogresio.Gledajuci ovaj spisak,ovo je jos tuznije,i ovo ce biti jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.Ako vam nesto znaci od jednog clana strucnog staba sam cuo da imamo veoma dobrog trenera,i velikog profesionalca.Medjutim sa ovakvim timom,sa ovakvim sportskim direktorom,i sa jos mnogo krvopija u upravi,mozemo da zaboravimo titule,dobar fudbal,stabilan klub.Unapred smo osudjeni na propast!

@Talijan

pre 10 godina

Pretpostavljam da je mislio na Zemana. Kada je video koliko nemaju kondicije terao je fudbalere da dodatno rade. Kada je video da nece covek digao ruke i otisao. Pametan potez

Delija

pre 10 godina

Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Trebalo je sve prodati.Ko hoce da ostane neka ostane i ovu sezonu igrati sa omladincima.Kakva nam je liga opet bi igrali Evropu i sledece godine i jos narednih godina dok se finansijska situacija ne stabilizuje

Talijan

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali da sam ja trener i da mi se kaze da nema potrebe da ucestvujem u sastavljanju tima i izboru igraca, pokupio bih se i otisao glavom bez obzira...Nekako mi se cini da ce ovaj nesrecnik, koji i ne izgleda toliko lose kao trener, proci gore od onog nesrecnog italijana koga je koroman oterao iz kluba zato sto je terao igrace da treniraju dva puta dnevno i nije im dozvoljavao da bance po splavovima do 5 ujutru...
(Bob Rock, 17. jun 2013 12:47) kog Italijana?

sramota..

pre 10 godina

Kakvo otreznjenje. Koja prevara. Covek mislio da je dosao u onaj klub koji je osvojio Bari pre 20 i kusur godina, kad ono moša. Bilo to nekada a sad je coveku sve jasno. Blamaža..pobeže on garant i to glavom bez obzira. Najgore je sto ce posle da prica svuda po svetu gde je bio. To je tek sramota i to velika sramota..

Heroes

pre 10 godina

Nemoj Sa Pintu da se nerviraš. Sad će Kavani i ROnaldo, a do kraja prelaznog roka David Luis i Felaini. Milijaš je naravno tu. Napad na Evropu! Bari Tokio! Intergalaktički prvaci! (SFRJ, 17. jun 2013 11:58)

Smisli nesto novo...

Marko

pre 10 godina

Stvar je vrlo jasna. Ogorman je dug i bilo kakav prihod od sponzora, transfera i karata najvecim delom ide na otplatu kredita. Realno Zvezda nema para za bilo kakva pojacanja i mora da se osloni na omladince i eventualno na igrace iz domace lige kojima ce jasno biti predoceno da ce igrati za minimalac i da jedina satisfakcija da ce igrati u Zvezdi i da u nekom narednom periodu mogu da se bolje prodaju u inostranstvo. Jos dugo cemo se muciti.

Mad4Red

pre 10 godina

Oumaru može da košta 1,2 mil. ali Voša ne može da uzme tolike pare za njega jer njemu ističe ugovor na zimu tako da će uzeti prve pare koje im se ponude... Tako da će tu Stojadinović da odradi posao mag je to menadžerske igre...

czv

pre 10 godina

a mi smo kao zadovoljni?
nego ti vidi promeni odluku i zadrži mudrinskog
mudrinski nam kao ne treba, a na njemu može novac da se zaradi u budućnosti, a rakić nam kao pa treba, a na njemu ćemo zaraditi novac, nikad.
ne razumem tu filozofiju uništavanja samog sebe.

Deki

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!

shomypfc

pre 10 godina

Sto rece Stojadin,imamo trenutno 0€ na raspolaganju za transfere...a pre neki dan citam Oumaru u Zvezdi(Vosa trazi minimum 1,2M) pa ko koga sprda ovde :-D inace Kokeza je veliki fudbalski strucnjak :-D

duboki ofsajd

pre 10 godina

Brate, mnogo si dobar covek, i vredan trener to se vidi ali kao Zvezdasa me srce boli sto takvi ovde ne prolaze dobro...srecno u potrazi za boljim igracima.

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Tisina @ Tottenham
Pa da momci, tako je najlakse. Dati nekome vruc krompir i ocekivati bogat rucak. Tim se raspada, klinci beze, najbolji odlaze bez obestecenja, pojacanja nema (Rakic NIJE pojacanje). I sta treba covek da kaze? "Extra je sve, treba da budemo srecni sto smo tu, idemo na titulu, LE"? E pa to je nerealno. Na prozivci deca, 4-5 straosedelaca i sta ocekivati, sta reci... Pojacanja ni na vidiku. Ako je samo Pinto problem, to bi bilo sjajno. Ok, otkaz, ali koga onda dovesti? Mislite da moze da se pojavi neki sa carobnim stapicem i ode ove ekipe napravi nesto spektakularno? Da vam kazem odmah, ne biva.

Ništa čudno

pre 10 godina

Nema rezultata bez para, to je svima jasno.
Nego prodati sve za koje postoje ponude, popuniti se klincima iz škole i raditi na igri. Da ima bar šta da se vidi. Raditi na kakvom-takvom vraćanju ugleda. Niko ne očekuje čuda. Koliko para, toliko muzike.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali da sam ja trener i da mi se kaze da nema potrebe da ucestvujem u sastavljanju tima i izboru igraca, pokupio bih se i otisao glavom bez obzira...

Nekako mi se cini da ce ovaj nesrecnik, koji i ne izgleda toliko lose kao trener, proci gore od onog nesrecnog italijana koga je koroman oterao iz kluba zato sto je terao igrace da treniraju dva puta dnevno i nije im dozvoljavao da bance po splavovima do 5 ujutru...

SFRJ

pre 10 godina

Nemoj Sa Pintu da se nerviraš. Sad će Kavani i ROnaldo, a do kraja prelaznog roka David Luis i Felaini. Milijaš je naravno tu. Napad na Evropu! Bari Tokio! Intergalaktički prvaci!

SFRJ

pre 10 godina

Nemoj Sa Pintu da se nerviraš. Sad će Kavani i ROnaldo, a do kraja prelaznog roka David Luis i Felaini. Milijaš je naravno tu. Napad na Evropu! Bari Tokio! Intergalaktički prvaci!

Bob Rock

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali da sam ja trener i da mi se kaze da nema potrebe da ucestvujem u sastavljanju tima i izboru igraca, pokupio bih se i otisao glavom bez obzira...

Nekako mi se cini da ce ovaj nesrecnik, koji i ne izgleda toliko lose kao trener, proci gore od onog nesrecnog italijana koga je koroman oterao iz kluba zato sto je terao igrace da treniraju dva puta dnevno i nije im dozvoljavao da bance po splavovima do 5 ujutru...

duboki ofsajd

pre 10 godina

Brate, mnogo si dobar covek, i vredan trener to se vidi ali kao Zvezdasa me srce boli sto takvi ovde ne prolaze dobro...srecno u potrazi za boljim igracima.

shomypfc

pre 10 godina

Sto rece Stojadin,imamo trenutno 0€ na raspolaganju za transfere...a pre neki dan citam Oumaru u Zvezdi(Vosa trazi minimum 1,2M) pa ko koga sprda ovde :-D inace Kokeza je veliki fudbalski strucnjak :-D

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Tisina @ Tottenham
Pa da momci, tako je najlakse. Dati nekome vruc krompir i ocekivati bogat rucak. Tim se raspada, klinci beze, najbolji odlaze bez obestecenja, pojacanja nema (Rakic NIJE pojacanje). I sta treba covek da kaze? "Extra je sve, treba da budemo srecni sto smo tu, idemo na titulu, LE"? E pa to je nerealno. Na prozivci deca, 4-5 straosedelaca i sta ocekivati, sta reci... Pojacanja ni na vidiku. Ako je samo Pinto problem, to bi bilo sjajno. Ok, otkaz, ali koga onda dovesti? Mislite da moze da se pojavi neki sa carobnim stapicem i ode ove ekipe napravi nesto spektakularno? Da vam kazem odmah, ne biva.

Ništa čudno

pre 10 godina

Nema rezultata bez para, to je svima jasno.
Nego prodati sve za koje postoje ponude, popuniti se klincima iz škole i raditi na igri. Da ima bar šta da se vidi. Raditi na kakvom-takvom vraćanju ugleda. Niko ne očekuje čuda. Koliko para, toliko muzike.

@Talijan

pre 10 godina

Pretpostavljam da je mislio na Zemana. Kada je video koliko nemaju kondicije terao je fudbalere da dodatno rade. Kada je video da nece covek digao ruke i otisao. Pametan potez

sramota..

pre 10 godina

Kakvo otreznjenje. Koja prevara. Covek mislio da je dosao u onaj klub koji je osvojio Bari pre 20 i kusur godina, kad ono moša. Bilo to nekada a sad je coveku sve jasno. Blamaža..pobeže on garant i to glavom bez obzira. Najgore je sto ce posle da prica svuda po svetu gde je bio. To je tek sramota i to velika sramota..

Deki

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!

Baja

pre 10 godina

Prosle godine u ovo vreme isto izadje spisak igraca,odma' sam rekao ovaj tim je osudjen na propast,mnogi su me blago receno kritikovali,a nisam ni u cemu pogresio.Gledajuci ovaj spisak,ovo je jos tuznije,i ovo ce biti jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.Ako vam nesto znaci od jednog clana strucnog staba sam cuo da imamo veoma dobrog trenera,i velikog profesionalca.Medjutim sa ovakvim timom,sa ovakvim sportskim direktorom,i sa jos mnogo krvopija u upravi,mozemo da zaboravimo titule,dobar fudbal,stabilan klub.Unapred smo osudjeni na propast!

Talijan

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali da sam ja trener i da mi se kaze da nema potrebe da ucestvujem u sastavljanju tima i izboru igraca, pokupio bih se i otisao glavom bez obzira...Nekako mi se cini da ce ovaj nesrecnik, koji i ne izgleda toliko lose kao trener, proci gore od onog nesrecnog italijana koga je koroman oterao iz kluba zato sto je terao igrace da treniraju dva puta dnevno i nije im dozvoljavao da bance po splavovima do 5 ujutru...
(Bob Rock, 17. jun 2013 12:47) kog Italijana?

Grobar

pre 10 godina

@Grobari, ne palite se! Gledajte vase stvari, npr da vas ne izrade za stolice. Na zapadu je svaka treca polomljena.
(Parter B, 17. jun 2013 15:42)

Polomila STOKA stolice. Sad ti je valjda jasno ko su "navijaci sto se busaju u grudi".

U pozoristu nije polomljena ni jedna nikad, jer tamo idu ljudi.

Marko

pre 10 godina

Stvar je vrlo jasna. Ogorman je dug i bilo kakav prihod od sponzora, transfera i karata najvecim delom ide na otplatu kredita. Realno Zvezda nema para za bilo kakva pojacanja i mora da se osloni na omladince i eventualno na igrace iz domace lige kojima ce jasno biti predoceno da ce igrati za minimalac i da jedina satisfakcija da ce igrati u Zvezdi i da u nekom narednom periodu mogu da se bolje prodaju u inostranstvo. Jos dugo cemo se muciti.

Vodič

pre 10 godina

Stigao si u osrednji seoski klub. Kraj priče!
(Banega, 17. jun 2013 16:34) da, Rikardo, a ako imaš konja, štala tog seoskog kluba ti je prekoputa. čim uđeš, nastavi pravo, ima dobar pašnjak

Brančilo

pre 10 godina

Piše jedan dečko: trebalo je sve prodati. Kome? Što ne pratiš sajt pažljivo. Zar nije Stojadinović nedavno izjavio da nemaju nijednu ponudu. To isto važi i za ove koji pominju privatizaciju. Ko je lud da kupi nešto što pravi gubitke i još duguje milione evra? Ovi bogati ne bi bili bogati kad bi kupovali dugove. Država koja pomaže iz budžeta gubitnike klizi ka bankrotu. Kapitalizam počiva na proizvodnji, kvalitetu i profitu.

czv

pre 10 godina

a mi smo kao zadovoljni?
nego ti vidi promeni odluku i zadrži mudrinskog
mudrinski nam kao ne treba, a na njemu može novac da se zaradi u budućnosti, a rakić nam kao pa treba, a na njemu ćemo zaraditi novac, nikad.
ne razumem tu filozofiju uništavanja samog sebe.

Delija

pre 10 godina

Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Trebalo je sve prodati.Ko hoce da ostane neka ostane i ovu sezonu igrati sa omladincima.Kakva nam je liga opet bi igrali Evropu i sledece godine i jos narednih godina dok se finansijska situacija ne stabilizuje

Pep

pre 10 godina

Sa Pintu trazio Stojadinu, Covicu i Dzaji Mutinja, Dzeksona Martineza, Gaitana, Garaja i Matica, pa je sad nezadovoljan:). Bajo ja sam Partizanovac, ali ne bih bas tako reko, deluje mi da pravite solidnu ekipu, dovodjenje Dose Zuniora govori za sebe, mislim da je odlican igrac i da se ne secam kad ste imali boljeg stopera. A Stojadinovic izjavio da ce da dovede i neka skupa pojacanja, tako da sacekajte.

Heroes

pre 10 godina

Nemoj Sa Pintu da se nerviraš. Sad će Kavani i ROnaldo, a do kraja prelaznog roka David Luis i Felaini. Milijaš je naravno tu. Napad na Evropu! Bari Tokio! Intergalaktički prvaci! (SFRJ, 17. jun 2013 11:58)

Smisli nesto novo...

veselko

pre 10 godina

ima li neki stilista da malo restilizuje ovog lika.prvo da ga osisa moderno,a ne da isti friz gura 40 god.ovo je stajling iz sredine proslog veka,xe.

drula9

pre 10 godina

Dobar si trener i ova liga nije za tebe...begaj odavde ovde nema buducnosti za tebe...ovde je fudbal dno dna
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BGD, 17. jun 2013 12:50)

Nasa liga jeste dno dna a on ako je dobar trener neka osvoji titulu sa igracima koje ima! Murinjo je bio sampion Evrope sa Portom. Mislim da je osvajanje nase lige i ulazak u Ligu Evrope sa ovim igracima veliki izazov ali za dobrog trenera ne i nemoguca misija !!!

marko__bgd

pre 10 godina

hahaha.kako grobari komentarisu...pa nisam znao da zvezda ima toliko fanova i medju grobarima...eh sta ti je zivot kada si lokalni klub u blizini velikog...a ti sa pinto,budi malo strpljiv

Red star

pre 10 godina

Volim ovakve vesti.Sta bi radili grobari sa praznim glavama.Gde bi lecili frustraciju i komplekse. A ovaj vas trener koji je uspeo i Teleoptik iz prve lige da istera. Vec kada je preuzeo Partizan teleoptik je vec bio u srpskoj ligi. Pisu grobari kao da se njihov tim ubio od para. Prvog dana im receno mislite na fudbal a pare ce stici.

Mad4Red

pre 10 godina

Oumaru može da košta 1,2 mil. ali Voša ne može da uzme tolike pare za njega jer njemu ističe ugovor na zimu tako da će uzeti prve pare koje im se ponude... Tako da će tu Stojadinović da odradi posao mag je to menadžerske igre...

ja

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!
(Deki, 17. jun 2013 13:28)

A tek kako je Tajger Vuds sa 40 godina najbolji golfer? Ne treba mesati babe i zabe, kosarka,vaterpolo i fudbal imaju zajednicko samo to sto su sportovi sa loptom. Ja znam da su svi Srbi strucnjaci za sve, ali u fudbal je svetski broj 1 i tu se vrte najvece pare, u basketu ulozis par miliona i stvoris jak tim, a recimo Zvezda u fudbalu bi sad 15ak miliona evra otplatila tek jedan manji deo duga, dok u vaterpolu za milion napravis drim tim, a u fudbalu je to plata jednog malo boljeg evropskog igraca.

Tako da ne treba mesati babe i zabe, voleo bih da vidim tog madjionicara koji bi od tima sa dugom od 40 miliona evra napravio ozbiljan,jak evropski tim.

I jos nesto, nema apsolutno nikakve pomoci drzave, da je drzava pomogla FK Crvena Zvezda ne bi situacija bila ovakva, prosto je Vucic iskoristio sansu da se slika, a zatim Zvezda nije dobila ni dinar pomoci od drzave, osim ako se kooptiranje Kokeze u upravu ne smatra nekom narocitom pomocu!

Nenad

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!
(Deki, 17. jun 2013 13:28) Ne pravi Dule nista,njega su sutirali gde god je bio.Partizan ima sistem zahvaljujuci Todoricu.Partizan ce biti jak i kada Vujosevic ponovo ode,a Vujosevic ce biti pedaliran gde god otisao.Vujosevic je dobar za trenera omladinskog tima i nista vise.Za uspehe u Partizanu su tudje zasluge pripisane njemu,upravo zato sto on sam radi sve da bi se to njemu pripisalo.Na sve se javlja,na sve odgovara,najcesce prvi provocira...

jäger aus frankfurt

pre 10 godina

zvezda "veliki" klub!? nasmeja me covek... i njega savatao sindrom "zivimo od stare slave". bila nekad. sad je to sto jeste - sledeca sezona. treba biti realan. od proslosti se ne zivi. dok je juga finansirala i bili ste nesto. sad, srbija nema toliko kesa a apetiti vam veliki pa ste u buli. nismo ni mi nesto sjajni, al' smo ipak bolji od vas u svakom pogledu. znam, boli to, al' sta da se radi, tako je. vama ostaje da budete uporni pa vam se mozda jedne sezone stvarno i desi "sledeca sezona". ajd uzdravlje.

petar

pre 10 godina

Volim ovakve vesti.Sta bi radili grobari sa praznim glavama.Gde bi lecili frustraciju i komplekse. A ovaj vas trener koji je uspeo i Teleoptik iz prve lige da istera. Vec kada je preuzeo Partizan teleoptik je vec bio u srpskoj ligi. Pisu grobari kao da se njihov tim ubio od para. Prvog dana im receno mislite na fudbal a pare ce stici.
(Red star, 17. jun 2013 18:10) a taj trener vas je otkinuo u derbiju i osvojio titulu axaxaxa !!!! pozdravio te JOJIĆ 90'

Deki

pre 10 godina

@(ja, 17. jun 2013 21:07),od čega onda živite godinama ako vas država ne pomaže? Godinama ne igrate u Evropi, igrače ne prodajete i to malo što prodate je teška sića u odnosu na transfere Partizana. Gazprom je dovela država i to je politički dil, ali je to mala suma sobzirom da vam je godišnji fond kao i Partizanov. Nemaju Rusi nikakvu korist od Zvezde, ali imaju korist od prodaje gasa i tu zaradjuju u Srbiji mnogo više. Vaš Milijaš ima godišnju platu 360000 evra,a mi nemamo trenutno ni jednog igrača sa tom platom. A to što pričaš da je za vaterpolo lakše da se Zvezdi pomogne nego u fudbalu je tačno, ali to nema veze sa tim da država pomaže Zvezdu, kao što sam napisao u mom prvom komentaru!

Nenad

pre 10 godina

@Nenad
neka te Nenade,ne brukaj se
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nnnn, 17. jun 2013 20:32) Ok,nabroj mi onda njegove trofeje a da nisu vezani za Partizan...

xMADx

pre 10 godina

cujem nada se za ronalda a hteo bi i levandovskog... cuo sam isto da je pricao sa strucnim stabom da se dovede kaka i runi a mozda i buffon

ja

pre 10 godina

od čega onda živite godinama ako vas država ne pomaže? Godinama ne igrate u Evropi, igrače ne prodajete i to malo što prodate je teška sića u odnosu na transfere Partizana.
(Deki, 18. jun 2013 01:43)

Pa zato i imamo dug od 40 miliona evra. Ne znam kakva je situacija u vaterpolu, odbojci, stonom tenisu, bejzbolu i bocanju, ali FK Crvena Zvezda ne dobija ni dinar od države već se zadužila na sve strane, pre svega kod banaka, onda kod menadžera, pa i kod igrača. Za ostale sportove nisam upućen, jer kad je neko stručnjak za sve onda obično nije stručnjak ni za šta!

SFRJ

pre 10 godina

Nemoj Sa Pintu da se nerviraš. Sad će Kavani i ROnaldo, a do kraja prelaznog roka David Luis i Felaini. Milijaš je naravno tu. Napad na Evropu! Bari Tokio! Intergalaktički prvaci!

Mad4Red

pre 10 godina

Oumaru može da košta 1,2 mil. ali Voša ne može da uzme tolike pare za njega jer njemu ističe ugovor na zimu tako da će uzeti prve pare koje im se ponude... Tako da će tu Stojadinović da odradi posao mag je to menadžerske igre...

Heroes

pre 10 godina

Nemoj Sa Pintu da se nerviraš. Sad će Kavani i ROnaldo, a do kraja prelaznog roka David Luis i Felaini. Milijaš je naravno tu. Napad na Evropu! Bari Tokio! Intergalaktički prvaci! (SFRJ, 17. jun 2013 11:58)

Smisli nesto novo...

Vodič

pre 10 godina

Stigao si u osrednji seoski klub. Kraj priče!
(Banega, 17. jun 2013 16:34) da, Rikardo, a ako imaš konja, štala tog seoskog kluba ti je prekoputa. čim uđeš, nastavi pravo, ima dobar pašnjak

Deki

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!

Red star

pre 10 godina

Volim ovakve vesti.Sta bi radili grobari sa praznim glavama.Gde bi lecili frustraciju i komplekse. A ovaj vas trener koji je uspeo i Teleoptik iz prve lige da istera. Vec kada je preuzeo Partizan teleoptik je vec bio u srpskoj ligi. Pisu grobari kao da se njihov tim ubio od para. Prvog dana im receno mislite na fudbal a pare ce stici.

Nenad

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!
(Deki, 17. jun 2013 13:28) Ne pravi Dule nista,njega su sutirali gde god je bio.Partizan ima sistem zahvaljujuci Todoricu.Partizan ce biti jak i kada Vujosevic ponovo ode,a Vujosevic ce biti pedaliran gde god otisao.Vujosevic je dobar za trenera omladinskog tima i nista vise.Za uspehe u Partizanu su tudje zasluge pripisane njemu,upravo zato sto on sam radi sve da bi se to njemu pripisalo.Na sve se javlja,na sve odgovara,najcesce prvi provocira...

veselko

pre 10 godina

ima li neki stilista da malo restilizuje ovog lika.prvo da ga osisa moderno,a ne da isti friz gura 40 god.ovo je stajling iz sredine proslog veka,xe.

marko__bgd

pre 10 godina

hahaha.kako grobari komentarisu...pa nisam znao da zvezda ima toliko fanova i medju grobarima...eh sta ti je zivot kada si lokalni klub u blizini velikog...a ti sa pinto,budi malo strpljiv

ja

pre 10 godina

Lako je sa kvalitetnim i skupim igračima napraviti rezultat.Kako Dule sa klincima sa Partizanom u košarci pravi rezultat?To je mukotrpan posao,od klinca napraviti kvalitet!Problem je što vi u Zvezdi hoćete gotove ,kvalitetne igrače i da vam stalno neko daje lovu,kao što vam daju Gazprom,država u vaterpolu,čović u košarci.Lako je tako,na gotovo!
(Deki, 17. jun 2013 13:28)

A tek kako je Tajger Vuds sa 40 godina najbolji golfer? Ne treba mesati babe i zabe, kosarka,vaterpolo i fudbal imaju zajednicko samo to sto su sportovi sa loptom. Ja znam da su svi Srbi strucnjaci za sve, ali u fudbal je svetski broj 1 i tu se vrte najvece pare, u basketu ulozis par miliona i stvoris jak tim, a recimo Zvezda u fudbalu bi sad 15ak miliona evra otplatila tek jedan manji deo duga, dok u vaterpolu za milion napravis drim tim, a u fudbalu je to plata jednog malo boljeg evropskog igraca.

Tako da ne treba mesati babe i zabe, voleo bih da vidim tog madjionicara koji bi od tima sa dugom od 40 miliona evra napravio ozbiljan,jak evropski tim.

I jos nesto, nema apsolutno nikakve pomoci drzave, da je drzava pomogla FK Crvena Zvezda ne bi situacija bila ovakva, prosto je Vucic iskoristio sansu da se slika, a zatim Zvezda nije dobila ni dinar pomoci od drzave, osim ako se kooptiranje Kokeze u upravu ne smatra nekom narocitom pomocu!

duboki ofsajd

pre 10 godina

Brate, mnogo si dobar covek, i vredan trener to se vidi ali kao Zvezdasa me srce boli sto takvi ovde ne prolaze dobro...srecno u potrazi za boljim igracima.

Talijan

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali da sam ja trener i da mi se kaze da nema potrebe da ucestvujem u sastavljanju tima i izboru igraca, pokupio bih se i otisao glavom bez obzira...Nekako mi se cini da ce ovaj nesrecnik, koji i ne izgleda toliko lose kao trener, proci gore od onog nesrecnog italijana koga je koroman oterao iz kluba zato sto je terao igrace da treniraju dva puta dnevno i nije im dozvoljavao da bance po splavovima do 5 ujutru...
(Bob Rock, 17. jun 2013 12:47) kog Italijana?

drula9

pre 10 godina

Dobar si trener i ova liga nije za tebe...begaj odavde ovde nema buducnosti za tebe...ovde je fudbal dno dna
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BGD, 17. jun 2013 12:50)

Nasa liga jeste dno dna a on ako je dobar trener neka osvoji titulu sa igracima koje ima! Murinjo je bio sampion Evrope sa Portom. Mislim da je osvajanje nase lige i ulazak u Ligu Evrope sa ovim igracima veliki izazov ali za dobrog trenera ne i nemoguca misija !!!

shomypfc

pre 10 godina

Sto rece Stojadin,imamo trenutno 0€ na raspolaganju za transfere...a pre neki dan citam Oumaru u Zvezdi(Vosa trazi minimum 1,2M) pa ko koga sprda ovde :-D inace Kokeza je veliki fudbalski strucnjak :-D

Nenad

pre 10 godina

@Nenad
neka te Nenade,ne brukaj se
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nnnn, 17. jun 2013 20:32) Ok,nabroj mi onda njegove trofeje a da nisu vezani za Partizan...

Ništa čudno

pre 10 godina

Nema rezultata bez para, to je svima jasno.
Nego prodati sve za koje postoje ponude, popuniti se klincima iz škole i raditi na igri. Da ima bar šta da se vidi. Raditi na kakvom-takvom vraćanju ugleda. Niko ne očekuje čuda. Koliko para, toliko muzike.

czv

pre 10 godina

a mi smo kao zadovoljni?
nego ti vidi promeni odluku i zadrži mudrinskog
mudrinski nam kao ne treba, a na njemu može novac da se zaradi u budućnosti, a rakić nam kao pa treba, a na njemu ćemo zaraditi novac, nikad.
ne razumem tu filozofiju uništavanja samog sebe.

Grobar

pre 10 godina

@Grobari, ne palite se! Gledajte vase stvari, npr da vas ne izrade za stolice. Na zapadu je svaka treca polomljena.
(Parter B, 17. jun 2013 15:42)

Polomila STOKA stolice. Sad ti je valjda jasno ko su "navijaci sto se busaju u grudi".

U pozoristu nije polomljena ni jedna nikad, jer tamo idu ljudi.

Delija

pre 10 godina

Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Trebalo je sve prodati.Ko hoce da ostane neka ostane i ovu sezonu igrati sa omladincima.Kakva nam je liga opet bi igrali Evropu i sledece godine i jos narednih godina dok se finansijska situacija ne stabilizuje

Pep

pre 10 godina

Sa Pintu trazio Stojadinu, Covicu i Dzaji Mutinja, Dzeksona Martineza, Gaitana, Garaja i Matica, pa je sad nezadovoljan:). Bajo ja sam Partizanovac, ali ne bih bas tako reko, deluje mi da pravite solidnu ekipu, dovodjenje Dose Zuniora govori za sebe, mislim da je odlican igrac i da se ne secam kad ste imali boljeg stopera. A Stojadinovic izjavio da ce da dovede i neka skupa pojacanja, tako da sacekajte.

Bob Rock

pre 10 godina

Ne znam za vas, ali da sam ja trener i da mi se kaze da nema potrebe da ucestvujem u sastavljanju tima i izboru igraca, pokupio bih se i otisao glavom bez obzira...

Nekako mi se cini da ce ovaj nesrecnik, koji i ne izgleda toliko lose kao trener, proci gore od onog nesrecnog italijana koga je koroman oterao iz kluba zato sto je terao igrace da treniraju dva puta dnevno i nije im dozvoljavao da bance po splavovima do 5 ujutru...

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Tisina @ Tottenham
Pa da momci, tako je najlakse. Dati nekome vruc krompir i ocekivati bogat rucak. Tim se raspada, klinci beze, najbolji odlaze bez obestecenja, pojacanja nema (Rakic NIJE pojacanje). I sta treba covek da kaze? "Extra je sve, treba da budemo srecni sto smo tu, idemo na titulu, LE"? E pa to je nerealno. Na prozivci deca, 4-5 straosedelaca i sta ocekivati, sta reci... Pojacanja ni na vidiku. Ako je samo Pinto problem, to bi bilo sjajno. Ok, otkaz, ali koga onda dovesti? Mislite da moze da se pojavi neki sa carobnim stapicem i ode ove ekipe napravi nesto spektakularno? Da vam kazem odmah, ne biva.

sramota..

pre 10 godina

Kakvo otreznjenje. Koja prevara. Covek mislio da je dosao u onaj klub koji je osvojio Bari pre 20 i kusur godina, kad ono moša. Bilo to nekada a sad je coveku sve jasno. Blamaža..pobeže on garant i to glavom bez obzira. Najgore je sto ce posle da prica svuda po svetu gde je bio. To je tek sramota i to velika sramota..

Baja

pre 10 godina

Prosle godine u ovo vreme isto izadje spisak igraca,odma' sam rekao ovaj tim je osudjen na propast,mnogi su me blago receno kritikovali,a nisam ni u cemu pogresio.Gledajuci ovaj spisak,ovo je jos tuznije,i ovo ce biti jedna od najgorih sezona u istoriji kluba.Ako vam nesto znaci od jednog clana strucnog staba sam cuo da imamo veoma dobrog trenera,i velikog profesionalca.Medjutim sa ovakvim timom,sa ovakvim sportskim direktorom,i sa jos mnogo krvopija u upravi,mozemo da zaboravimo titule,dobar fudbal,stabilan klub.Unapred smo osudjeni na propast!

jäger aus frankfurt

pre 10 godina

zvezda "veliki" klub!? nasmeja me covek... i njega savatao sindrom "zivimo od stare slave". bila nekad. sad je to sto jeste - sledeca sezona. treba biti realan. od proslosti se ne zivi. dok je juga finansirala i bili ste nesto. sad, srbija nema toliko kesa a apetiti vam veliki pa ste u buli. nismo ni mi nesto sjajni, al' smo ipak bolji od vas u svakom pogledu. znam, boli to, al' sta da se radi, tako je. vama ostaje da budete uporni pa vam se mozda jedne sezone stvarno i desi "sledeca sezona". ajd uzdravlje.

Brančilo

pre 10 godina

Piše jedan dečko: trebalo je sve prodati. Kome? Što ne pratiš sajt pažljivo. Zar nije Stojadinović nedavno izjavio da nemaju nijednu ponudu. To isto važi i za ove koji pominju privatizaciju. Ko je lud da kupi nešto što pravi gubitke i još duguje milione evra? Ovi bogati ne bi bili bogati kad bi kupovali dugove. Država koja pomaže iz budžeta gubitnike klizi ka bankrotu. Kapitalizam počiva na proizvodnji, kvalitetu i profitu.

Marko

pre 10 godina

Stvar je vrlo jasna. Ogorman je dug i bilo kakav prihod od sponzora, transfera i karata najvecim delom ide na otplatu kredita. Realno Zvezda nema para za bilo kakva pojacanja i mora da se osloni na omladince i eventualno na igrace iz domace lige kojima ce jasno biti predoceno da ce igrati za minimalac i da jedina satisfakcija da ce igrati u Zvezdi i da u nekom narednom periodu mogu da se bolje prodaju u inostranstvo. Jos dugo cemo se muciti.

@Talijan

pre 10 godina

Pretpostavljam da je mislio na Zemana. Kada je video koliko nemaju kondicije terao je fudbalere da dodatno rade. Kada je video da nece covek digao ruke i otisao. Pametan potez

xMADx

pre 10 godina

cujem nada se za ronalda a hteo bi i levandovskog... cuo sam isto da je pricao sa strucnim stabom da se dovede kaka i runi a mozda i buffon

petar

pre 10 godina

Volim ovakve vesti.Sta bi radili grobari sa praznim glavama.Gde bi lecili frustraciju i komplekse. A ovaj vas trener koji je uspeo i Teleoptik iz prve lige da istera. Vec kada je preuzeo Partizan teleoptik je vec bio u srpskoj ligi. Pisu grobari kao da se njihov tim ubio od para. Prvog dana im receno mislite na fudbal a pare ce stici.
(Red star, 17. jun 2013 18:10) a taj trener vas je otkinuo u derbiju i osvojio titulu axaxaxa !!!! pozdravio te JOJIĆ 90'

Deki

pre 10 godina

@(ja, 17. jun 2013 21:07),od čega onda živite godinama ako vas država ne pomaže? Godinama ne igrate u Evropi, igrače ne prodajete i to malo što prodate je teška sića u odnosu na transfere Partizana. Gazprom je dovela država i to je politički dil, ali je to mala suma sobzirom da vam je godišnji fond kao i Partizanov. Nemaju Rusi nikakvu korist od Zvezde, ali imaju korist od prodaje gasa i tu zaradjuju u Srbiji mnogo više. Vaš Milijaš ima godišnju platu 360000 evra,a mi nemamo trenutno ni jednog igrača sa tom platom. A to što pričaš da je za vaterpolo lakše da se Zvezdi pomogne nego u fudbalu je tačno, ali to nema veze sa tim da država pomaže Zvezdu, kao što sam napisao u mom prvom komentaru!

ja

pre 10 godina

od čega onda živite godinama ako vas država ne pomaže? Godinama ne igrate u Evropi, igrače ne prodajete i to malo što prodate je teška sića u odnosu na transfere Partizana.
(Deki, 18. jun 2013 01:43)

Pa zato i imamo dug od 40 miliona evra. Ne znam kakva je situacija u vaterpolu, odbojci, stonom tenisu, bejzbolu i bocanju, ali FK Crvena Zvezda ne dobija ni dinar od države već se zadužila na sve strane, pre svega kod banaka, onda kod menadžera, pa i kod igrača. Za ostale sportove nisam upućen, jer kad je neko stručnjak za sve onda obično nije stručnjak ni za šta!