Ponedeljak, 17.06.2013.

10:49

B92: Dosa Žunior u Zvezdi

Kiparski reprezentativac portugalskog porekla Dosa Žunior, dosadašnji igrač kiparskog AEL-a, novi je fudbaler Crvene zvezde, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Dosa Žunior u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Zlatko

pre 10 godina

sto posto si u pravu...sta je brukanje od 96. i ucestvovanje u 2 lš, liga evrope svake godine i jedna 1/8 finala naspram ispadanja od evropskih giganata Cska Kijev !? , Ekeren , Ksamaks...jaki ste ko zemlja zato i nemate titulu 6 godina za redom i niste docekali avgust u Evropi
(nnnn, 17. jun 2013 15:53)

I deo:
Svaka čast za dve LŠ-a I nekoliko LE. To niko ne može da vam uzme. Pošto se tvoj komentar sveo na prozivku, hajde da se prebrojimo. Ksamaks, Ekeren, CSKA Kijev, Slovan (Liberec I Bratislava), Slavija, Apoel. Sa druge strane Slavija, Petah Tikva, Artmedija, Šamrok, “vaši” Kiprani. Sigurno još neki biser. Katastrofe. Zenit, PSV, hajde da svrstam I Ren. Sa druge strane Slavija, Petah Tikva, Kroacija, Sporting. Zvezda je za LŠ-a ispadala od Dinama Kijev, Milana, PSV-a, Leverkuzena. Partizan je izbacio Njukasl I Anderleht, a ispadao od Artmedije, AEL-a, Apoela, Briža. Partizan: Njukasl jednom ovde, jednom tamo, nerešeno sa Realom I Portom ovde, pobeda nad Sportingom ovde, I verovatno I neka veća pobeda one godine kad ste prezimili u Evropi. Zvezda: Kajzerslautern, Roma, Kjevo, PSV, Selta, nerešeno sa Barsom, Lacijom, Dinamom Kijev, Leverkuzenom, Renom, Bordoom. “Veliki” porazi. Partizan: Real, Porto na strani, Lacio ovde. Zvezda: Milan, Zenit, Bajern ovde, Bordo I Strazbur (remi kao poraz) na strani.

Zlatko

pre 10 godina

II deo:
Zvezda je od jačih timova ispadala za LŠ-a, ali I od jačih pretrpela katastrofe. Ostalo je tu negde. I jedni I drugi imaju poneku dobru utakmicu ali I blamaže. Realno, I po novom sistemu žreba, našim klubovima je I dalje teško da ostvare plasma u LŠ-a. Svaki ulazak može da se desi na sreću. Nije poenta ući jednom u pet godina, već ući svake godine. Samo tako može da se računa na neki rezultat. Vi ste u basketu počeli sa -30, -40, da biste kontinuitetom došli do F4. To što sam rekao mislim I na ostale klubove I LE. Zvezda bi ulaskom prošle godine dobila značajna sredstva da se “skrpi”, ali bi to bio ulazak na sreću. Voša je takođe za malo prošla, ali bi I to bilo na sreću. Jednom u pet godina. Vi ste konstantni u LE, ali samo to, ništa više. Niste pokazali napredak u rezultatu. Dokaz o teoriji slučajnosti su I rezultati. Vaše jedno prezimljavanje I Zvezdino ispadanje od Strazbura I Bordoa. Da je Zvezda prošla, bilo bi slučajno. Jeste, nije nam liga kao nekad, ali nekad se podrazumevalo da igramo u februaru u Evropi, a sad smo I jedni I drugi srećni ako dočekamo septembar. Dakle, svesni smo svi da je danas septembar uspeh, ali moramo malo da podignemo ciljeve. Svake godine boljim rezultatima od naših igraju Danci, Kiprani, Česi, Rumuni. To treba da bude naš cilj, da redovnim učešćem I kvalitetnim rezultatima uđemo u makar tu 4. ligu evropskog fudbala. A mi smo došli u situaciju da se čak I timovi nama slični raduju što su nas izvukli na žrebu.

metla bez drske

pre 10 godina

Gledao sam neke snimke ovaj je dao vise golova nego neki napadaci koje smo u proslosti dovodili,a posebno mi je jedan zapao za oko.Cekam da vidim ko ce pogoditi koji je to gol bio :)

ForeverSFRJ tad ste bar znacili nesta

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. (levo smetalo, 17. jun 2013

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD Ovi vise ni ne citaju buraz , samo d'uvale komentar, tipa smaranje :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ForeverSRB, 17. jun 2013 16:23)

A meni je drago da se vi uvek `popalite` na pocetku, pocev od igraca pa sve do trenera, a onda kad pocne sampionat i kad se ocekivanja ne ispune vratite se vec oprobanom receptu `Toletu` i vec izandjalim frazama o `namestanju u korist Partizana`, a vi kao `francuske sobarice jadni naivni`

marko__bgd

pre 10 godina

ceo tim aela vredi skoro 3 puta manje nego sadasnjin zvezdin..a ovaj igrac kosta pola miliona...prelazi covek u jaci klub...a dobar je igrac

seljak.

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (levo smetalo, 17. jun 2013 14:54) Tacno ja sam pogrešio u pisanju, nije Apoel nego Ael, ali pitanje ostaje isto. Uzgred, zašto baš taj Apoel, koji je ostvario za Kiparske prilike veoma solidne rezultate u Evropi, ne ponudi mu ugovor, ako je slobodan igrač i ako je tako dobar ?! Drugo, oni sigurno imaju bolji uvid o njegovom kvalitetu, kao fudbalera posto igra u njihovoj ligi i imaju ga stalno na "oku" i zašto bi ga onda prepuštali nekom drugom ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 16:26)......u svakom slucaju..svoj kvalitet je pokazao tako sto partizan nije ni jednom sutnuo na go AELa.....sto snaci da je duplo bolji od partizanovih napadaca....

genije

pre 10 godina

ovi iz zvezde su najbolji rudari na svetu. gde samo iskopaju ove fudbalere da mi je znati. daj bre vucicu zaposli ih u rtb bor ima da iskopaju hiljade tona zlata. bili bi bogatiji od svajcarske. pustite decu da igraju a ne da ih terate iz kluba. tako jedino mozete nesto da uradite.

Branko_NoviSad

pre 10 godina

skeptican sam ,verujem tek kad ga vidim u zvezdinom dresu,on je bio veoma daleko u pregovorima sa legia warschau i poljaci se cude pisanju b92.net jer su ga ocekivali u sredu na aerodromu varsave..bilo kako bilo,ovaj igrac je fenomenalan,"king kong" tako ga zovu navijaci ael..izgleda ponekad kao da jede protivnicke igrace,zguzva ih i sazvace ..jedini problem je kod njega disciplina ,tipican bad guy to je jedan veliki razlog zasto nije uspeo vise u karijeri(2007 imao ponudu aston ville,2009 fc basel,yong boys-a,2010 red bull salzburg ,tulus-a,2013 legia warshava ,c.zvezda)nadam se da ce biti vodja kod nas ..welcome!!

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

@veerghoen ne sefe,scepakadabra se nije odbijao od ovoga jer je tada bio povredjen..pauzirao od nove godine do oktobra..

Coco Bill

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (levo smetalo, 17. jun 2013 14:54)
Tacno ja sam pogrešio u pisanju, nije Apoel nego Ael, ali pitanje ostaje isto. Uzgred, zašto baš taj Apoel, koji je ostvario za Kiparske prilike veoma solidne rezultate u Evropi, ne ponudi mu ugovor, ako je slobodan igrač i ako je tako dobar ?! Drugo, oni sigurno imaju bolji uvid o njegovom kvalitetu, kao fudbalera posto igra u njihovoj ligi i imaju ga stalno na "oku" i zašto bi ga onda prepuštali nekom drugom ?!

ForeverSRB

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. (levo smetalo, 17. jun 2013

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD Ovi vise ni ne citaju buraz , samo d'uvale komentar, tipa smaranje :D

Iha

pre 10 godina

Haha 5 milliona kredit sad ovaj lik koji ispod 500 hiljada nece dauleti u avion. Pitanje je dal ima 2 ili 3 meseca da bude i ode odmah na stetu kluba.(ZH SÜD, 17. jun 2013 14:13)

Du chline zürcher Komplexhufe! Pozdravi Paokare iz ciriha, kad prave opet rostilj? ;-)

duca

pre 10 godina

Ljudi ko ovde koga zeza?kupite danasnji sport i citaj te poslednju stranu!pise da su svi igraci zvezde na prodaju i da je situacija jako teska,a sad ovde citam kako dolaze realno dobra pojacanja.jedan dan tesko,drugi dan odlicno i tako sve u krug

Mnogo vam se spustili kriterijumi

pre 10 godina

Meni bi bila najveca zelja da budemo poput Apoela,vidi se da ovi nasi klinci nista ne vrede.
(Mix, 17. jun 2013 11:22)

Najveća želja navijača bivšeg prvaka Evrope i osvajača Interkontinentalnog kupa da mu klub bude poput kiparskog Apoela? Svašta!!!

nnnn

pre 10 godina

@ojha
sto posto si u pravu...sta je brukanje od 96. i ucestvovanje u 2 lš, liga evrope svake godine i jedna 1/8 finala naspram ispadanja od evropskih giganata Cska Kijev !? , Ekeren , Ksamaks...jaki ste ko zemlja zato i nemate titulu 6 godina za redom i niste docekali avgust u Evropi

donpatron

pre 10 godina

Vrlo dobro pojacanje. Kostao 0 a dobece mnogo. Sad je samo pitanje da li ce dobijati platu, i kolika je ona. Kao sto neko vec rece, fali jos jedan stoper (steta sto je Spajic morao biti prodat), i eventualno uz Niknovica mozemo imati solidan tim. Ako uspemo da dovedemo i igraca tipa Abubakar, to je pun pogodak. A ovaj Sa Pinto (ili Pintu) cini mi se da ima kliker da napravi nesto. I msm da je bitnije uci u grupe u LE nego uzeti titulu(bar finansijski gledano). I jos jedna stvar, nadam se da je ovaj igrac u potpunosti Zvezdin, a ne od tamo nekog menadzera.
Mogla bi ovo biti solidna sezona za Zvezdu.
Pa nek nam je sa srecom.

ivan kg

pre 10 godina

veoma dobar igrac ,internacionalno iskusan ,gledao sam tekmu kipar-svajcarska pojeo je malog sacirija ,veoma stabilan ,agresivan igrac miran na lopti sa ogromnim skokom.. marcu streleru nije dao sanse da dise u zraku..nadam se da je ovo istina ..sad treba ciljati na milosa ninkovica i gledati da miljas ostane.nemre se samo sa mladim igracima ,vazno je da se nesto dogadja u najvecem klubu bivse sfrj.situacija je teska ponekad se pitam sto jedan filip zepter nedodje u zvezdu otkupi je i napraavi solidnu ekipu ,to nam je jedini spas..
(Vladimir_natal_Petkovic, 17. jun 2013 14:35)

I kao takav dodje u raspalu Zvezdu gde nece primati platu a moze da odabere klub koji hoce posto je slobodan

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

veoma dobar igrac ,internacionalno iskusan ,gledao sam tekmu kipar-svajcarska pojeo je malog sacirija ,veoma stabilan ,agresivan igrac miran na lopti sa ogromnim skokom.. marcu streleru nije dao sanse da dise u zraku..nadam se da je ovo istina ..sad treba ciljati na milosa ninkovica i gledati da miljas ostane.nemre se samo sa mladim igracima ,vazno je da se nesto dogadja u najvecem klubu bivse sfrj.situacija je teska ponekad se pitam sto jedan filip zepter nedodje u zvezdu otkupi je i napraavi solidnu ekipu ,to nam je jedini spas..

levo smetalo

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael.

Sumadinac_91

pre 10 godina

Zaista dobar igrac gledao sam ga na Kipru,ali mi je cudno da bilo ko iz kiparske lige dolazi kod nas zato sto su njima drugoligasi bolje uredjeni nego nasa Superliga,konkurencija je jaca sa 4-5 timova koja mogu ravnopravno da se bore za titulu od kojih su tri Omonia,APOEL i Anortozis sigurno u mnogo boljem stanju nego Partizan i Zvezda,sad jedino ako ih nije pogodila ova zadnja kriza i u fudbalskom sektoru,ali ipak mislim da nece dugo da se zadrzava kada bude video po kom principu fudbal funkcionise u Srbiji:namestaljke ,svadja,kasnjenje plata,losi uslovi za igranje,itd...

ZH SÜD

pre 10 godina

Haha 5 milliona kredit sad ovaj lik koji ispod 500 hiljada nece dauleti u avion. Pitanje je dal ima 2 ili 3 meseca da bude i ode odmah na stetu kluba.

Beban

pre 10 godina

Ja koliko pamtim, ovaj lik je dobar igrač. Naravno, ako ne dovedu još jednog, ništa nismo uradili. E sad, da su pametni, pa da vrate Ibrahima Gaja kome ističe ugovor za 2 nedelje, i problem rešen. Proveren igrač, taman jednu sezonu neka odigra, pa neka ode u penziju... A došao bi za dz!! ČOVIĆU REAGUJ!!!!

ojha

pre 10 godina

vidim pratili ste igre Partizana ovih godina u Evropi cim se secate Aelovih igraca :)
(..., 17. jun 2013 12:31)

Pratimo Partizanovo brukanje u Evropi još od 1966.

Mi bar ispadnemo od kvalitetnijih ekipa, pa ponkad i sa takvima odigramo egal utakmic, dok vi Šamrok,..

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Koja naša deca, svi poodlazili u inostranstvo. Ako mislite da je lako dovesti talentovanog klinca, pa čak i iz naše druge lige, varate se. Nisu ti klubovi toliko blesavi. Naši mladi (talentovani) igrači i iz manjih klubova su jako skupi. Mladog reprezentativca iz bilo koje omladinske selekcije je nemoguće dovesti za manje od 500 hiljada evra, plusa procenti od naredne prodaje. Bez tog procenta niko ne pušta igrača u Zvezdu ili Partizan, jer imaju bolje ponude iz inostranstva. A mladi talentovani igrači koji igraju čak i u drugoj ligi su bolje skautirani od velikih evropskih klubova, nego od Zvezde i Partizana.

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Džajiću svaka čast Stojadinoviću,Čoviću ne bitno za ovog momka dečko je zver,Đ.. ajde još jednog pozadi,Đorđe Rakić je stigao,dajte Ninkovića,Abubakar Oumarua ... samo polako Stojadine samo tako nastavi NOVCI NARAVNO NISUI PROBLE ! ZGAZI IH ZVEZDO SVE !

Majkl Skott

pre 10 godina

3-6-1
Bajko-Maslac,Gaj,Dosa-Milias,Radivojevic,Milivojevic-Savicevic,Ninkovic,Milunovic-Dauda
ili4-3-3
Bajko-Maslac,Dosa,Mladenovic,Vesovic-Radivojevic,Milias-Ninkovic-Milunovic,Dauda,Savicevic :D

Mladenko

pre 10 godina

Nije problem dovesti slobodnog igraca, problem je tog igraca placati. Neki se dobro zavaraju kad procitaju da dolazi kao slobodan igrac. Ako date coveku ugovor na tri godine i platu od 400-500 hiljada eura, +bonusi, onda se treba zapitati koliko ce taj igrac opteretiti budzet kluba a mislim da nasi klubovi nisu u stanju za ovakve plate. Npr Moreira u partizanu je izlazio sa bonusima 600hiljada eura, ti treba da prodas igraca tipa volkova, scepovica i sl da bi platio takvog igraca 2god. Za nas fudbal to moze doneti vise loseg nego dobrog, i zbog toga je bolje nasu decu gurati. A siguran sam da i ovaj igrac sigurno nece igrati ispod 400 hiljada godisnje.

PAOK

pre 10 godina

To ovaj sto su ga grobari zapamtili :)) Dolazi kao slobodan igrac sto je najvaznije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 17. jun 2013 11:15)

Salata

делија нс

pre 10 godina

О каквом је играчу реч видећемо када почне да игра, мука ми је више када пренаглашавају појачања (а свесни сте и сами како су то досад радили) а на крају играчи не остану ни до пролећног дела сезоне.

Ratko

pre 10 godina

Ovaj je malog Lazara i navalu Partizana ubio u pojam. Sa kakvom lakocom su tada odigrali protiv njih pa za klasu su bili bolji ali je njihova anonimus odbrana na mene ostavila najaci utisak.

razocaran

pre 10 godina

Svake godine ista prica?! Alo bre, a nasa deca??? Bez Lige sampiona, ovo je samo namet na budzet kluba, upropascavate nas i dalje, a deca odlaze. Da li vidite kako radi Ajax, Barselona, pa i partizan, na kraju krajeva???

$$$

pre 10 godina

U najboljim godinama, izgleda kao stoper (gradja ,visina),ja sam zadovoljan.
Posto je crnac, ima dobre fizikalije, moze da trci i skace.Jos jedan plus.
Ako zna i da doda loptu to je bre SUPER igrac.

Mungos

pre 10 godina

opala, dobro resenje! Dobro je sto dolazi za dzabe. Jos jedan iskusan igrac poput ninkovica, i ostatak ekipe popuniti klincima, kao partizan i moze se daleko dogurati. Steta samo sto su Jovanovica otpustili, cinili bi dobar tandem.

geronimo

pre 10 godina

Mazanje oci kao i do sada, podigli kao kredit da isplate fudbalere i radnu zajednicu kad ono opet bezvredna ali skupa pojacanja gde pojedini moze da se "ugrade". Nikada se vi ovako necete izvuci iz mulja, pa makar vam drzava upumpala i milijardu.

Sima - PFC

pre 10 godina

Xa xa xa državni projekat,odakle vam pare za ovakva pojacanja ? ko ovo sve finansira,znači kukate nemate pare i onda ekstra pojacanja,verovatno da vaša uprava na čelu sa Covicem i 'spinuje' neke stvari ... sve jedno cela Srbija placa a Zvezda se pojacava,sramota !

nn

pre 10 godina

dobro pojacanje za odbranu 2 mesta. Sada ce i Vojvodina pasti u formi i Zvezda ce biti neprikosnoven vladar drugog mesta! Cestitke komsije! Bio sam sa Jojicem juce na picu. Kaze da vezba slobodne udarce!

Mix

pre 10 godina

Jel to Stojadinovic najzad nesto ubo!? pored toliko promasaja i to nasao dobrog igraca koji dolazi kao slobodan igrac.Meni bi bila najveca zelja da budemo poput Apoela,vidi se da ovi nasi klinci nista ne vrede.

Pokojni Toza

pre 10 godina

Ovo onaj što je tresao Šćepoviće i Lazara kao maslačke?
(samo pitam, 17. jun 2013 11:23)

Ma jok, ovo je sledeci koji ce da vas tuzi zbog neisplacenih zarada, pa ce da vas istrese iz gaca. A da ce trese, tresce. Videcete ubrzo.

Koja

pre 10 godina

Odakle kinta? Stojadinovic kaze da za pojacanja u budzetu imate 0 eura! (Juzni Front VR, 17. jun 2013 11:30)

Imamo i dalje jer ovaj i Rakic su dosli za 0 evra tj bez obestecenja, za one koji spominju kredit kredit je uzet da bi se isplatili igraci kojima se duguje.

Mix

pre 10 godina

Jel to Stojadinovic najzad nesto ubo!? pored toliko promasaja i to nasao dobrog igraca koji dolazi kao slobodan igrac.Meni bi bila najveca zelja da budemo poput Apoela,vidi se da ovi nasi klinci nista ne vrede.

Pokojni Toza

pre 10 godina

Ovo onaj što je tresao Šćepoviće i Lazara kao maslačke?
(samo pitam, 17. jun 2013 11:23)

Ma jok, ovo je sledeci koji ce da vas tuzi zbog neisplacenih zarada, pa ce da vas istrese iz gaca. A da ce trese, tresce. Videcete ubrzo.

$$$

pre 10 godina

U najboljim godinama, izgleda kao stoper (gradja ,visina),ja sam zadovoljan.
Posto je crnac, ima dobre fizikalije, moze da trci i skace.Jos jedan plus.
Ako zna i da doda loptu to je bre SUPER igrac.

PAOK

pre 10 godina

To ovaj sto su ga grobari zapamtili :)) Dolazi kao slobodan igrac sto je najvaznije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 17. jun 2013 11:15)

Salata

Koja

pre 10 godina

Odakle kinta? Stojadinovic kaze da za pojacanja u budzetu imate 0 eura! (Juzni Front VR, 17. jun 2013 11:30)

Imamo i dalje jer ovaj i Rakic su dosli za 0 evra tj bez obestecenja, za one koji spominju kredit kredit je uzet da bi se isplatili igraci kojima se duguje.

Beban

pre 10 godina

Ja koliko pamtim, ovaj lik je dobar igrač. Naravno, ako ne dovedu još jednog, ništa nismo uradili. E sad, da su pametni, pa da vrate Ibrahima Gaja kome ističe ugovor za 2 nedelje, i problem rešen. Proveren igrač, taman jednu sezonu neka odigra, pa neka ode u penziju... A došao bi za dz!! ČOVIĆU REAGUJ!!!!

Ratko

pre 10 godina

Ovaj je malog Lazara i navalu Partizana ubio u pojam. Sa kakvom lakocom su tada odigrali protiv njih pa za klasu su bili bolji ali je njihova anonimus odbrana na mene ostavila najaci utisak.

делија нс

pre 10 godina

О каквом је играчу реч видећемо када почне да игра, мука ми је више када пренаглашавају појачања (а свесни сте и сами како су то досад радили) а на крају играчи не остану ни до пролећног дела сезоне.

nn

pre 10 godina

dobro pojacanje za odbranu 2 mesta. Sada ce i Vojvodina pasti u formi i Zvezda ce biti neprikosnoven vladar drugog mesta! Cestitke komsije! Bio sam sa Jojicem juce na picu. Kaze da vezba slobodne udarce!

levo smetalo

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael.

ojha

pre 10 godina

vidim pratili ste igre Partizana ovih godina u Evropi cim se secate Aelovih igraca :)
(..., 17. jun 2013 12:31)

Pratimo Partizanovo brukanje u Evropi još od 1966.

Mi bar ispadnemo od kvalitetnijih ekipa, pa ponkad i sa takvima odigramo egal utakmic, dok vi Šamrok,..

donpatron

pre 10 godina

Vrlo dobro pojacanje. Kostao 0 a dobece mnogo. Sad je samo pitanje da li ce dobijati platu, i kolika je ona. Kao sto neko vec rece, fali jos jedan stoper (steta sto je Spajic morao biti prodat), i eventualno uz Niknovica mozemo imati solidan tim. Ako uspemo da dovedemo i igraca tipa Abubakar, to je pun pogodak. A ovaj Sa Pinto (ili Pintu) cini mi se da ima kliker da napravi nesto. I msm da je bitnije uci u grupe u LE nego uzeti titulu(bar finansijski gledano). I jos jedna stvar, nadam se da je ovaj igrac u potpunosti Zvezdin, a ne od tamo nekog menadzera.
Mogla bi ovo biti solidna sezona za Zvezdu.
Pa nek nam je sa srecom.

razocaran

pre 10 godina

Svake godine ista prica?! Alo bre, a nasa deca??? Bez Lige sampiona, ovo je samo namet na budzet kluba, upropascavate nas i dalje, a deca odlaze. Da li vidite kako radi Ajax, Barselona, pa i partizan, na kraju krajeva???

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

veoma dobar igrac ,internacionalno iskusan ,gledao sam tekmu kipar-svajcarska pojeo je malog sacirija ,veoma stabilan ,agresivan igrac miran na lopti sa ogromnim skokom.. marcu streleru nije dao sanse da dise u zraku..nadam se da je ovo istina ..sad treba ciljati na milosa ninkovica i gledati da miljas ostane.nemre se samo sa mladim igracima ,vazno je da se nesto dogadja u najvecem klubu bivse sfrj.situacija je teska ponekad se pitam sto jedan filip zepter nedodje u zvezdu otkupi je i napraavi solidnu ekipu ,to nam je jedini spas..

Sima - PFC

pre 10 godina

Xa xa xa državni projekat,odakle vam pare za ovakva pojacanja ? ko ovo sve finansira,znači kukate nemate pare i onda ekstra pojacanja,verovatno da vaša uprava na čelu sa Covicem i 'spinuje' neke stvari ... sve jedno cela Srbija placa a Zvezda se pojacava,sramota !

geronimo

pre 10 godina

Mazanje oci kao i do sada, podigli kao kredit da isplate fudbalere i radnu zajednicu kad ono opet bezvredna ali skupa pojacanja gde pojedini moze da se "ugrade". Nikada se vi ovako necete izvuci iz mulja, pa makar vam drzava upumpala i milijardu.

duca

pre 10 godina

Ljudi ko ovde koga zeza?kupite danasnji sport i citaj te poslednju stranu!pise da su svi igraci zvezde na prodaju i da je situacija jako teska,a sad ovde citam kako dolaze realno dobra pojacanja.jedan dan tesko,drugi dan odlicno i tako sve u krug

Mladenko

pre 10 godina

Nije problem dovesti slobodnog igraca, problem je tog igraca placati. Neki se dobro zavaraju kad procitaju da dolazi kao slobodan igrac. Ako date coveku ugovor na tri godine i platu od 400-500 hiljada eura, +bonusi, onda se treba zapitati koliko ce taj igrac opteretiti budzet kluba a mislim da nasi klubovi nisu u stanju za ovakve plate. Npr Moreira u partizanu je izlazio sa bonusima 600hiljada eura, ti treba da prodas igraca tipa volkova, scepovica i sl da bi platio takvog igraca 2god. Za nas fudbal to moze doneti vise loseg nego dobrog, i zbog toga je bolje nasu decu gurati. A siguran sam da i ovaj igrac sigurno nece igrati ispod 400 hiljada godisnje.

Mungos

pre 10 godina

opala, dobro resenje! Dobro je sto dolazi za dzabe. Jos jedan iskusan igrac poput ninkovica, i ostatak ekipe popuniti klincima, kao partizan i moze se daleko dogurati. Steta samo sto su Jovanovica otpustili, cinili bi dobar tandem.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Koja naša deca, svi poodlazili u inostranstvo. Ako mislite da je lako dovesti talentovanog klinca, pa čak i iz naše druge lige, varate se. Nisu ti klubovi toliko blesavi. Naši mladi (talentovani) igrači i iz manjih klubova su jako skupi. Mladog reprezentativca iz bilo koje omladinske selekcije je nemoguće dovesti za manje od 500 hiljada evra, plusa procenti od naredne prodaje. Bez tog procenta niko ne pušta igrača u Zvezdu ili Partizan, jer imaju bolje ponude iz inostranstva. A mladi talentovani igrači koji igraju čak i u drugoj ligi su bolje skautirani od velikih evropskih klubova, nego od Zvezde i Partizana.

ivan kg

pre 10 godina

veoma dobar igrac ,internacionalno iskusan ,gledao sam tekmu kipar-svajcarska pojeo je malog sacirija ,veoma stabilan ,agresivan igrac miran na lopti sa ogromnim skokom.. marcu streleru nije dao sanse da dise u zraku..nadam se da je ovo istina ..sad treba ciljati na milosa ninkovica i gledati da miljas ostane.nemre se samo sa mladim igracima ,vazno je da se nesto dogadja u najvecem klubu bivse sfrj.situacija je teska ponekad se pitam sto jedan filip zepter nedodje u zvezdu otkupi je i napraavi solidnu ekipu ,to nam je jedini spas..
(Vladimir_natal_Petkovic, 17. jun 2013 14:35)

I kao takav dodje u raspalu Zvezdu gde nece primati platu a moze da odabere klub koji hoce posto je slobodan

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Džajiću svaka čast Stojadinoviću,Čoviću ne bitno za ovog momka dečko je zver,Đ.. ajde još jednog pozadi,Đorđe Rakić je stigao,dajte Ninkovića,Abubakar Oumarua ... samo polako Stojadine samo tako nastavi NOVCI NARAVNO NISUI PROBLE ! ZGAZI IH ZVEZDO SVE !

metla bez drske

pre 10 godina

Gledao sam neke snimke ovaj je dao vise golova nego neki napadaci koje smo u proslosti dovodili,a posebno mi je jedan zapao za oko.Cekam da vidim ko ce pogoditi koji je to gol bio :)

ForeverSRB

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. (levo smetalo, 17. jun 2013

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD Ovi vise ni ne citaju buraz , samo d'uvale komentar, tipa smaranje :D

Branko_NoviSad

pre 10 godina

skeptican sam ,verujem tek kad ga vidim u zvezdinom dresu,on je bio veoma daleko u pregovorima sa legia warschau i poljaci se cude pisanju b92.net jer su ga ocekivali u sredu na aerodromu varsave..bilo kako bilo,ovaj igrac je fenomenalan,"king kong" tako ga zovu navijaci ael..izgleda ponekad kao da jede protivnicke igrace,zguzva ih i sazvace ..jedini problem je kod njega disciplina ,tipican bad guy to je jedan veliki razlog zasto nije uspeo vise u karijeri(2007 imao ponudu aston ville,2009 fc basel,yong boys-a,2010 red bull salzburg ,tulus-a,2013 legia warshava ,c.zvezda)nadam se da ce biti vodja kod nas ..welcome!!

Zlatko

pre 10 godina

sto posto si u pravu...sta je brukanje od 96. i ucestvovanje u 2 lš, liga evrope svake godine i jedna 1/8 finala naspram ispadanja od evropskih giganata Cska Kijev !? , Ekeren , Ksamaks...jaki ste ko zemlja zato i nemate titulu 6 godina za redom i niste docekali avgust u Evropi
(nnnn, 17. jun 2013 15:53)

I deo:
Svaka čast za dve LŠ-a I nekoliko LE. To niko ne može da vam uzme. Pošto se tvoj komentar sveo na prozivku, hajde da se prebrojimo. Ksamaks, Ekeren, CSKA Kijev, Slovan (Liberec I Bratislava), Slavija, Apoel. Sa druge strane Slavija, Petah Tikva, Artmedija, Šamrok, “vaši” Kiprani. Sigurno još neki biser. Katastrofe. Zenit, PSV, hajde da svrstam I Ren. Sa druge strane Slavija, Petah Tikva, Kroacija, Sporting. Zvezda je za LŠ-a ispadala od Dinama Kijev, Milana, PSV-a, Leverkuzena. Partizan je izbacio Njukasl I Anderleht, a ispadao od Artmedije, AEL-a, Apoela, Briža. Partizan: Njukasl jednom ovde, jednom tamo, nerešeno sa Realom I Portom ovde, pobeda nad Sportingom ovde, I verovatno I neka veća pobeda one godine kad ste prezimili u Evropi. Zvezda: Kajzerslautern, Roma, Kjevo, PSV, Selta, nerešeno sa Barsom, Lacijom, Dinamom Kijev, Leverkuzenom, Renom, Bordoom. “Veliki” porazi. Partizan: Real, Porto na strani, Lacio ovde. Zvezda: Milan, Zenit, Bajern ovde, Bordo I Strazbur (remi kao poraz) na strani.

Sumadinac_91

pre 10 godina

Zaista dobar igrac gledao sam ga na Kipru,ali mi je cudno da bilo ko iz kiparske lige dolazi kod nas zato sto su njima drugoligasi bolje uredjeni nego nasa Superliga,konkurencija je jaca sa 4-5 timova koja mogu ravnopravno da se bore za titulu od kojih su tri Omonia,APOEL i Anortozis sigurno u mnogo boljem stanju nego Partizan i Zvezda,sad jedino ako ih nije pogodila ova zadnja kriza i u fudbalskom sektoru,ali ipak mislim da nece dugo da se zadrzava kada bude video po kom principu fudbal funkcionise u Srbiji:namestaljke ,svadja,kasnjenje plata,losi uslovi za igranje,itd...

seljak.

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (levo smetalo, 17. jun 2013 14:54) Tacno ja sam pogrešio u pisanju, nije Apoel nego Ael, ali pitanje ostaje isto. Uzgred, zašto baš taj Apoel, koji je ostvario za Kiparske prilike veoma solidne rezultate u Evropi, ne ponudi mu ugovor, ako je slobodan igrač i ako je tako dobar ?! Drugo, oni sigurno imaju bolji uvid o njegovom kvalitetu, kao fudbalera posto igra u njihovoj ligi i imaju ga stalno na "oku" i zašto bi ga onda prepuštali nekom drugom ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 16:26)......u svakom slucaju..svoj kvalitet je pokazao tako sto partizan nije ni jednom sutnuo na go AELa.....sto snaci da je duplo bolji od partizanovih napadaca....

Mnogo vam se spustili kriterijumi

pre 10 godina

Meni bi bila najveca zelja da budemo poput Apoela,vidi se da ovi nasi klinci nista ne vrede.
(Mix, 17. jun 2013 11:22)

Najveća želja navijača bivšeg prvaka Evrope i osvajača Interkontinentalnog kupa da mu klub bude poput kiparskog Apoela? Svašta!!!

marko__bgd

pre 10 godina

ceo tim aela vredi skoro 3 puta manje nego sadasnjin zvezdin..a ovaj igrac kosta pola miliona...prelazi covek u jaci klub...a dobar je igrac

Zlatko

pre 10 godina

II deo:
Zvezda je od jačih timova ispadala za LŠ-a, ali I od jačih pretrpela katastrofe. Ostalo je tu negde. I jedni I drugi imaju poneku dobru utakmicu ali I blamaže. Realno, I po novom sistemu žreba, našim klubovima je I dalje teško da ostvare plasma u LŠ-a. Svaki ulazak može da se desi na sreću. Nije poenta ući jednom u pet godina, već ući svake godine. Samo tako može da se računa na neki rezultat. Vi ste u basketu počeli sa -30, -40, da biste kontinuitetom došli do F4. To što sam rekao mislim I na ostale klubove I LE. Zvezda bi ulaskom prošle godine dobila značajna sredstva da se “skrpi”, ali bi to bio ulazak na sreću. Voša je takođe za malo prošla, ali bi I to bilo na sreću. Jednom u pet godina. Vi ste konstantni u LE, ali samo to, ništa više. Niste pokazali napredak u rezultatu. Dokaz o teoriji slučajnosti su I rezultati. Vaše jedno prezimljavanje I Zvezdino ispadanje od Strazbura I Bordoa. Da je Zvezda prošla, bilo bi slučajno. Jeste, nije nam liga kao nekad, ali nekad se podrazumevalo da igramo u februaru u Evropi, a sad smo I jedni I drugi srećni ako dočekamo septembar. Dakle, svesni smo svi da je danas septembar uspeh, ali moramo malo da podignemo ciljeve. Svake godine boljim rezultatima od naših igraju Danci, Kiprani, Česi, Rumuni. To treba da bude naš cilj, da redovnim učešćem I kvalitetnim rezultatima uđemo u makar tu 4. ligu evropskog fudbala. A mi smo došli u situaciju da se čak I timovi nama slični raduju što su nas izvukli na žrebu.

ZH SÜD

pre 10 godina

Haha 5 milliona kredit sad ovaj lik koji ispod 500 hiljada nece dauleti u avion. Pitanje je dal ima 2 ili 3 meseca da bude i ode odmah na stetu kluba.

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

@veerghoen ne sefe,scepakadabra se nije odbijao od ovoga jer je tada bio povredjen..pauzirao od nove godine do oktobra..

Coco Bill

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (levo smetalo, 17. jun 2013 14:54)
Tacno ja sam pogrešio u pisanju, nije Apoel nego Ael, ali pitanje ostaje isto. Uzgred, zašto baš taj Apoel, koji je ostvario za Kiparske prilike veoma solidne rezultate u Evropi, ne ponudi mu ugovor, ako je slobodan igrač i ako je tako dobar ?! Drugo, oni sigurno imaju bolji uvid o njegovom kvalitetu, kao fudbalera posto igra u njihovoj ligi i imaju ga stalno na "oku" i zašto bi ga onda prepuštali nekom drugom ?!

genije

pre 10 godina

ovi iz zvezde su najbolji rudari na svetu. gde samo iskopaju ove fudbalere da mi je znati. daj bre vucicu zaposli ih u rtb bor ima da iskopaju hiljade tona zlata. bili bi bogatiji od svajcarske. pustite decu da igraju a ne da ih terate iz kluba. tako jedino mozete nesto da uradite.

ForeverSFRJ tad ste bar znacili nesta

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. (levo smetalo, 17. jun 2013

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD Ovi vise ni ne citaju buraz , samo d'uvale komentar, tipa smaranje :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ForeverSRB, 17. jun 2013 16:23)

A meni je drago da se vi uvek `popalite` na pocetku, pocev od igraca pa sve do trenera, a onda kad pocne sampionat i kad se ocekivanja ne ispune vratite se vec oprobanom receptu `Toletu` i vec izandjalim frazama o `namestanju u korist Partizana`, a vi kao `francuske sobarice jadni naivni`

Iha

pre 10 godina

Haha 5 milliona kredit sad ovaj lik koji ispod 500 hiljada nece dauleti u avion. Pitanje je dal ima 2 ili 3 meseca da bude i ode odmah na stetu kluba.(ZH SÜD, 17. jun 2013 14:13)

Du chline zürcher Komplexhufe! Pozdravi Paokare iz ciriha, kad prave opet rostilj? ;-)

nnnn

pre 10 godina

@ojha
sto posto si u pravu...sta je brukanje od 96. i ucestvovanje u 2 lš, liga evrope svake godine i jedna 1/8 finala naspram ispadanja od evropskih giganata Cska Kijev !? , Ekeren , Ksamaks...jaki ste ko zemlja zato i nemate titulu 6 godina za redom i niste docekali avgust u Evropi

Majkl Skott

pre 10 godina

3-6-1
Bajko-Maslac,Gaj,Dosa-Milias,Radivojevic,Milivojevic-Savicevic,Ninkovic,Milunovic-Dauda
ili4-3-3
Bajko-Maslac,Dosa,Mladenovic,Vesovic-Radivojevic,Milias-Ninkovic-Milunovic,Dauda,Savicevic :D

nn

pre 10 godina

dobro pojacanje za odbranu 2 mesta. Sada ce i Vojvodina pasti u formi i Zvezda ce biti neprikosnoven vladar drugog mesta! Cestitke komsije! Bio sam sa Jojicem juce na picu. Kaze da vezba slobodne udarce!

Pokojni Toza

pre 10 godina

Ovo onaj što je tresao Šćepoviće i Lazara kao maslačke?
(samo pitam, 17. jun 2013 11:23)

Ma jok, ovo je sledeci koji ce da vas tuzi zbog neisplacenih zarada, pa ce da vas istrese iz gaca. A da ce trese, tresce. Videcete ubrzo.

Sima - PFC

pre 10 godina

Xa xa xa državni projekat,odakle vam pare za ovakva pojacanja ? ko ovo sve finansira,znači kukate nemate pare i onda ekstra pojacanja,verovatno da vaša uprava na čelu sa Covicem i 'spinuje' neke stvari ... sve jedno cela Srbija placa a Zvezda se pojacava,sramota !

razocaran

pre 10 godina

Svake godine ista prica?! Alo bre, a nasa deca??? Bez Lige sampiona, ovo je samo namet na budzet kluba, upropascavate nas i dalje, a deca odlaze. Da li vidite kako radi Ajax, Barselona, pa i partizan, na kraju krajeva???

Majkl Skott

pre 10 godina

3-6-1
Bajko-Maslac,Gaj,Dosa-Milias,Radivojevic,Milivojevic-Savicevic,Ninkovic,Milunovic-Dauda
ili4-3-3
Bajko-Maslac,Dosa,Mladenovic,Vesovic-Radivojevic,Milias-Ninkovic-Milunovic,Dauda,Savicevic :D

PAOK

pre 10 godina

To ovaj sto su ga grobari zapamtili :)) Dolazi kao slobodan igrac sto je najvaznije...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 17. jun 2013 11:15)

Salata

geronimo

pre 10 godina

Mazanje oci kao i do sada, podigli kao kredit da isplate fudbalere i radnu zajednicu kad ono opet bezvredna ali skupa pojacanja gde pojedini moze da se "ugrade". Nikada se vi ovako necete izvuci iz mulja, pa makar vam drzava upumpala i milijardu.

Mladenko

pre 10 godina

Nije problem dovesti slobodnog igraca, problem je tog igraca placati. Neki se dobro zavaraju kad procitaju da dolazi kao slobodan igrac. Ako date coveku ugovor na tri godine i platu od 400-500 hiljada eura, +bonusi, onda se treba zapitati koliko ce taj igrac opteretiti budzet kluba a mislim da nasi klubovi nisu u stanju za ovakve plate. Npr Moreira u partizanu je izlazio sa bonusima 600hiljada eura, ti treba da prodas igraca tipa volkova, scepovica i sl da bi platio takvog igraca 2god. Za nas fudbal to moze doneti vise loseg nego dobrog, i zbog toga je bolje nasu decu gurati. A siguran sam da i ovaj igrac sigurno nece igrati ispod 400 hiljada godisnje.

Mix

pre 10 godina

Jel to Stojadinovic najzad nesto ubo!? pored toliko promasaja i to nasao dobrog igraca koji dolazi kao slobodan igrac.Meni bi bila najveca zelja da budemo poput Apoela,vidi se da ovi nasi klinci nista ne vrede.

ojha

pre 10 godina

vidim pratili ste igre Partizana ovih godina u Evropi cim se secate Aelovih igraca :)
(..., 17. jun 2013 12:31)

Pratimo Partizanovo brukanje u Evropi još od 1966.

Mi bar ispadnemo od kvalitetnijih ekipa, pa ponkad i sa takvima odigramo egal utakmic, dok vi Šamrok,..

Ratko

pre 10 godina

Ovaj je malog Lazara i navalu Partizana ubio u pojam. Sa kakvom lakocom su tada odigrali protiv njih pa za klasu su bili bolji ali je njihova anonimus odbrana na mene ostavila najaci utisak.

genije

pre 10 godina

ovi iz zvezde su najbolji rudari na svetu. gde samo iskopaju ove fudbalere da mi je znati. daj bre vucicu zaposli ih u rtb bor ima da iskopaju hiljade tona zlata. bili bi bogatiji od svajcarske. pustite decu da igraju a ne da ih terate iz kluba. tako jedino mozete nesto da uradite.

ZH SÜD

pre 10 godina

Haha 5 milliona kredit sad ovaj lik koji ispod 500 hiljada nece dauleti u avion. Pitanje je dal ima 2 ili 3 meseca da bude i ode odmah na stetu kluba.

Beban

pre 10 godina

Ja koliko pamtim, ovaj lik je dobar igrač. Naravno, ako ne dovedu još jednog, ništa nismo uradili. E sad, da su pametni, pa da vrate Ibrahima Gaja kome ističe ugovor za 2 nedelje, i problem rešen. Proveren igrač, taman jednu sezonu neka odigra, pa neka ode u penziju... A došao bi za dz!! ČOVIĆU REAGUJ!!!!

Koja

pre 10 godina

Odakle kinta? Stojadinovic kaze da za pojacanja u budzetu imate 0 eura! (Juzni Front VR, 17. jun 2013 11:30)

Imamo i dalje jer ovaj i Rakic su dosli za 0 evra tj bez obestecenja, za one koji spominju kredit kredit je uzet da bi se isplatili igraci kojima se duguje.

nnnn

pre 10 godina

@ojha
sto posto si u pravu...sta je brukanje od 96. i ucestvovanje u 2 lš, liga evrope svake godine i jedna 1/8 finala naspram ispadanja od evropskih giganata Cska Kijev !? , Ekeren , Ksamaks...jaki ste ko zemlja zato i nemate titulu 6 godina za redom i niste docekali avgust u Evropi

Vlada - Frankfurt

pre 10 godina

Džajiću svaka čast Stojadinoviću,Čoviću ne bitno za ovog momka dečko je zver,Đ.. ajde još jednog pozadi,Đorđe Rakić je stigao,dajte Ninkovića,Abubakar Oumarua ... samo polako Stojadine samo tako nastavi NOVCI NARAVNO NISUI PROBLE ! ZGAZI IH ZVEZDO SVE !

Mungos

pre 10 godina

opala, dobro resenje! Dobro je sto dolazi za dzabe. Jos jedan iskusan igrac poput ninkovica, i ostatak ekipe popuniti klincima, kao partizan i moze se daleko dogurati. Steta samo sto su Jovanovica otpustili, cinili bi dobar tandem.

Coco Bill

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (levo smetalo, 17. jun 2013 14:54)
Tacno ja sam pogrešio u pisanju, nije Apoel nego Ael, ali pitanje ostaje isto. Uzgred, zašto baš taj Apoel, koji je ostvario za Kiparske prilike veoma solidne rezultate u Evropi, ne ponudi mu ugovor, ako je slobodan igrač i ako je tako dobar ?! Drugo, oni sigurno imaju bolji uvid o njegovom kvalitetu, kao fudbalera posto igra u njihovoj ligi i imaju ga stalno na "oku" i zašto bi ga onda prepuštali nekom drugom ?!

seljak.

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (levo smetalo, 17. jun 2013 14:54) Tacno ja sam pogrešio u pisanju, nije Apoel nego Ael, ali pitanje ostaje isto. Uzgred, zašto baš taj Apoel, koji je ostvario za Kiparske prilike veoma solidne rezultate u Evropi, ne ponudi mu ugovor, ako je slobodan igrač i ako je tako dobar ?! Drugo, oni sigurno imaju bolji uvid o njegovom kvalitetu, kao fudbalera posto igra u njihovoj ligi i imaju ga stalno na "oku" i zašto bi ga onda prepuštali nekom drugom ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 16:26)......u svakom slucaju..svoj kvalitet je pokazao tako sto partizan nije ni jednom sutnuo na go AELa.....sto snaci da je duplo bolji od partizanovih napadaca....

ForeverSFRJ tad ste bar znacili nesta

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. (levo smetalo, 17. jun 2013

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD Ovi vise ni ne citaju buraz , samo d'uvale komentar, tipa smaranje :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (ForeverSRB, 17. jun 2013 16:23)

A meni je drago da se vi uvek `popalite` na pocetku, pocev od igraca pa sve do trenera, a onda kad pocne sampionat i kad se ocekivanja ne ispune vratite se vec oprobanom receptu `Toletu` i vec izandjalim frazama o `namestanju u korist Partizana`, a vi kao `francuske sobarice jadni naivni`

Mnogo vam se spustili kriterijumi

pre 10 godina

Meni bi bila najveca zelja da budemo poput Apoela,vidi se da ovi nasi klinci nista ne vrede.
(Mix, 17. jun 2013 11:22)

Najveća želja navijača bivšeg prvaka Evrope i osvajača Interkontinentalnog kupa da mu klub bude poput kiparskog Apoela? Svašta!!!

levo smetalo

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 10 godina

veoma dobar igrac ,internacionalno iskusan ,gledao sam tekmu kipar-svajcarska pojeo je malog sacirija ,veoma stabilan ,agresivan igrac miran na lopti sa ogromnim skokom.. marcu streleru nije dao sanse da dise u zraku..nadam se da je ovo istina ..sad treba ciljati na milosa ninkovica i gledati da miljas ostane.nemre se samo sa mladim igracima ,vazno je da se nesto dogadja u najvecem klubu bivse sfrj.situacija je teska ponekad se pitam sto jedan filip zepter nedodje u zvezdu otkupi je i napraavi solidnu ekipu ,to nam je jedini spas..

ivan kg

pre 10 godina

veoma dobar igrac ,internacionalno iskusan ,gledao sam tekmu kipar-svajcarska pojeo je malog sacirija ,veoma stabilan ,agresivan igrac miran na lopti sa ogromnim skokom.. marcu streleru nije dao sanse da dise u zraku..nadam se da je ovo istina ..sad treba ciljati na milosa ninkovica i gledati da miljas ostane.nemre se samo sa mladim igracima ,vazno je da se nesto dogadja u najvecem klubu bivse sfrj.situacija je teska ponekad se pitam sto jedan filip zepter nedodje u zvezdu otkupi je i napraavi solidnu ekipu ,to nam je jedini spas..
(Vladimir_natal_Petkovic, 17. jun 2013 14:35)

I kao takav dodje u raspalu Zvezdu gde nece primati platu a moze da odabere klub koji hoce posto je slobodan

Iha

pre 10 godina

Haha 5 milliona kredit sad ovaj lik koji ispod 500 hiljada nece dauleti u avion. Pitanje je dal ima 2 ili 3 meseca da bude i ode odmah na stetu kluba.(ZH SÜD, 17. jun 2013 14:13)

Du chline zürcher Komplexhufe! Pozdravi Paokare iz ciriha, kad prave opet rostilj? ;-)

donpatron

pre 10 godina

Vrlo dobro pojacanje. Kostao 0 a dobece mnogo. Sad je samo pitanje da li ce dobijati platu, i kolika je ona. Kao sto neko vec rece, fali jos jedan stoper (steta sto je Spajic morao biti prodat), i eventualno uz Niknovica mozemo imati solidan tim. Ako uspemo da dovedemo i igraca tipa Abubakar, to je pun pogodak. A ovaj Sa Pinto (ili Pintu) cini mi se da ima kliker da napravi nesto. I msm da je bitnije uci u grupe u LE nego uzeti titulu(bar finansijski gledano). I jos jedna stvar, nadam se da je ovaj igrac u potpunosti Zvezdin, a ne od tamo nekog menadzera.
Mogla bi ovo biti solidna sezona za Zvezdu.
Pa nek nam je sa srecom.

ForeverSRB

pre 10 godina

Pa čisto da vas pitam. Ako je tako dobar igrač što mu Apoel nije produžio ugovor ?! (Coco Bill, 17. jun 2013 13:45) Zato sto nikad nije ni igrao za Apoel vec za Ael. (levo smetalo, 17. jun 2013

AHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD Ovi vise ni ne citaju buraz , samo d'uvale komentar, tipa smaranje :D

marko__bgd

pre 10 godina

ceo tim aela vredi skoro 3 puta manje nego sadasnjin zvezdin..a ovaj igrac kosta pola miliona...prelazi covek u jaci klub...a dobar je igrac

$$$

pre 10 godina

U najboljim godinama, izgleda kao stoper (gradja ,visina),ja sam zadovoljan.
Posto je crnac, ima dobre fizikalije, moze da trci i skace.Jos jedan plus.
Ako zna i da doda loptu to je bre SUPER igrac.

Sumadinac_91

pre 10 godina

Zaista dobar igrac gledao sam ga na Kipru,ali mi je cudno da bilo ko iz kiparske lige dolazi kod nas zato sto su njima drugoligasi bolje uredjeni nego nasa Superliga,konkurencija je jaca sa 4-5 timova koja mogu ravnopravno da se bore za titulu od kojih su tri Omonia,APOEL i Anortozis sigurno u mnogo boljem stanju nego Partizan i Zvezda,sad jedino ako ih nije pogodila ova zadnja kriza i u fudbalskom sektoru,ali ipak mislim da nece dugo da se zadrzava kada bude video po kom principu fudbal funkcionise u Srbiji:namestaljke ,svadja,kasnjenje plata,losi uslovi za igranje,itd...

делија нс

pre 10 godina

О каквом је играчу реч видећемо када почне да игра, мука ми је више када пренаглашавају појачања (а свесни сте и сами како су то досад радили) а на крају играчи не остану ни до пролећног дела сезоне.

duca

pre 10 godina

Ljudi ko ovde koga zeza?kupite danasnji sport i citaj te poslednju stranu!pise da su svi igraci zvezde na prodaju i da je situacija jako teska,a sad ovde citam kako dolaze realno dobra pojacanja.jedan dan tesko,drugi dan odlicno i tako sve u krug

Zlatko

pre 10 godina

sto posto si u pravu...sta je brukanje od 96. i ucestvovanje u 2 lš, liga evrope svake godine i jedna 1/8 finala naspram ispadanja od evropskih giganata Cska Kijev !? , Ekeren , Ksamaks...jaki ste ko zemlja zato i nemate titulu 6 godina za redom i niste docekali avgust u Evropi
(nnnn, 17. jun 2013 15:53)

I deo:
Svaka čast za dve LŠ-a I nekoliko LE. To niko ne može da vam uzme. Pošto se tvoj komentar sveo na prozivku, hajde da se prebrojimo. Ksamaks, Ekeren, CSKA Kijev, Slovan (Liberec I Bratislava), Slavija, Apoel. Sa druge strane Slavija, Petah Tikva, Artmedija, Šamrok, “vaši” Kiprani. Sigurno još neki biser. Katastrofe. Zenit, PSV, hajde da svrstam I Ren. Sa druge strane Slavija, Petah Tikva, Kroacija, Sporting. Zvezda je za LŠ-a ispadala od Dinama Kijev, Milana, PSV-a, Leverkuzena. Partizan je izbacio Njukasl I Anderleht, a ispadao od Artmedije, AEL-a, Apoela, Briža. Partizan: Njukasl jednom ovde, jednom tamo, nerešeno sa Realom I Portom ovde, pobeda nad Sportingom ovde, I verovatno I neka veća pobeda one godine kad ste prezimili u Evropi. Zvezda: Kajzerslautern, Roma, Kjevo, PSV, Selta, nerešeno sa Barsom, Lacijom, Dinamom Kijev, Leverkuzenom, Renom, Bordoom. “Veliki” porazi. Partizan: Real, Porto na strani, Lacio ovde. Zvezda: Milan, Zenit, Bajern ovde, Bordo I Strazbur (remi kao poraz) na strani.

23:47 u 28.minutu utakmice

pre 10 godina

@veerghoen ne sefe,scepakadabra se nije odbijao od ovoga jer je tada bio povredjen..pauzirao od nove godine do oktobra..

Branko_NoviSad

pre 10 godina

skeptican sam ,verujem tek kad ga vidim u zvezdinom dresu,on je bio veoma daleko u pregovorima sa legia warschau i poljaci se cude pisanju b92.net jer su ga ocekivali u sredu na aerodromu varsave..bilo kako bilo,ovaj igrac je fenomenalan,"king kong" tako ga zovu navijaci ael..izgleda ponekad kao da jede protivnicke igrace,zguzva ih i sazvace ..jedini problem je kod njega disciplina ,tipican bad guy to je jedan veliki razlog zasto nije uspeo vise u karijeri(2007 imao ponudu aston ville,2009 fc basel,yong boys-a,2010 red bull salzburg ,tulus-a,2013 legia warshava ,c.zvezda)nadam se da ce biti vodja kod nas ..welcome!!

metla bez drske

pre 10 godina

Gledao sam neke snimke ovaj je dao vise golova nego neki napadaci koje smo u proslosti dovodili,a posebno mi je jedan zapao za oko.Cekam da vidim ko ce pogoditi koji je to gol bio :)

Zlatko

pre 10 godina

II deo:
Zvezda je od jačih timova ispadala za LŠ-a, ali I od jačih pretrpela katastrofe. Ostalo je tu negde. I jedni I drugi imaju poneku dobru utakmicu ali I blamaže. Realno, I po novom sistemu žreba, našim klubovima je I dalje teško da ostvare plasma u LŠ-a. Svaki ulazak može da se desi na sreću. Nije poenta ući jednom u pet godina, već ući svake godine. Samo tako može da se računa na neki rezultat. Vi ste u basketu počeli sa -30, -40, da biste kontinuitetom došli do F4. To što sam rekao mislim I na ostale klubove I LE. Zvezda bi ulaskom prošle godine dobila značajna sredstva da se “skrpi”, ali bi to bio ulazak na sreću. Voša je takođe za malo prošla, ali bi I to bilo na sreću. Jednom u pet godina. Vi ste konstantni u LE, ali samo to, ništa više. Niste pokazali napredak u rezultatu. Dokaz o teoriji slučajnosti su I rezultati. Vaše jedno prezimljavanje I Zvezdino ispadanje od Strazbura I Bordoa. Da je Zvezda prošla, bilo bi slučajno. Jeste, nije nam liga kao nekad, ali nekad se podrazumevalo da igramo u februaru u Evropi, a sad smo I jedni I drugi srećni ako dočekamo septembar. Dakle, svesni smo svi da je danas septembar uspeh, ali moramo malo da podignemo ciljeve. Svake godine boljim rezultatima od naših igraju Danci, Kiprani, Česi, Rumuni. To treba da bude naš cilj, da redovnim učešćem I kvalitetnim rezultatima uđemo u makar tu 4. ligu evropskog fudbala. A mi smo došli u situaciju da se čak I timovi nama slični raduju što su nas izvukli na žrebu.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Koja naša deca, svi poodlazili u inostranstvo. Ako mislite da je lako dovesti talentovanog klinca, pa čak i iz naše druge lige, varate se. Nisu ti klubovi toliko blesavi. Naši mladi (talentovani) igrači i iz manjih klubova su jako skupi. Mladog reprezentativca iz bilo koje omladinske selekcije je nemoguće dovesti za manje od 500 hiljada evra, plusa procenti od naredne prodaje. Bez tog procenta niko ne pušta igrača u Zvezdu ili Partizan, jer imaju bolje ponude iz inostranstva. A mladi talentovani igrači koji igraju čak i u drugoj ligi su bolje skautirani od velikih evropskih klubova, nego od Zvezde i Partizana.