Četvrtak, 13.06.2013.

01:13

Čović: DV iza pokušaja mog hapšenja

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da u srpskoj košarci neće biti mira dok se Dušku Vujoševiću dozvoljava da radi šta hoće.

Izvor: JT

Èoviæ: DV iza pokušaja mog hapšenja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Boban Pantovic

pre 10 godina

Čović je uništitelj Crvene Zvezde, taman sam pomislio da on može nešto da uradi i da zna šta radi a on najuri Vladu Vukičića, dovodeći Radonjića koji Vukojičiću ni opremu nije kadar da nosi... Najveći Čovićev domet je provincijski mali klub...Crvena Zvezda je instirucija, setite se samo velikana koji su igrali i vodili Zvezdu i način njihovog ophođenja a ne ovo danas je samo bruka...

Dobronamerni savet

pre 10 godina

Gospodine Covicu,moj bi Vam savet bio da se okanete Duleta Vujosevica,saopstenja,prepirki,ako nesto medjusobno imate,ostavite za sud.Ono sto bih Vam rado rekao jeste da se sada konsolidujemo,Partizanu su ovo jos repovi,oni ozbiljno rade vec citavu deceniju i na terenu i van njega i to je tesko srusiti u dve godine.Mi moramo sada da cestitamo njima,jer su bili bolji,a da se okrenemo nama.Ima EL i jos tri takmicenja,pa da sezonu pocnemo ozbiljno,sa ovim ili drugim trenerom,ali mora biti dobar i da odradi pripreme.U toku sezone ne menjati trenere,vec izdrzati do kraja,roster drzati do 10 igraca,gro,a ne dovoditi neke u pola sezone ili kada je najbitnije.Ja licno zelim da se mi takmicimo.Nek Dule vice,nek Muta skakuce,ali ne dobijaju oni utakmice vec nasi igraci koji su sinoc ubacili 25 poena za 25 min,a to ne moze ni jedan sudija da dosudi.Treba se zdravo boriti,nekada i odgovoriti ali ova prepucavanja od jutros su nedolicna.U takvoj situaciji ljudima padaju glave.Znam da osetite potrebu da odg,ali sacekajte,to je njegov nacin rada koji daje rezultate,dize frku,drzi svoje igrace spremnim.Udjite pametniji i racionalniji,pa neka bude opet njihova titula,ali da se zna da smo se sportski i posteno borili.Molim redakciju da objavi kom.Sportski pozdrav.

zih

pre 10 godina

Greska je smenjivanje vukoicica. kriza uvek dodje i prodje ma ko bio trener.
Radonjic nije dorastao zvezdi i utakmicama koje ona igra.

Ivan

pre 10 godina

Gos.Covicu,pusti struku da sastavi ekipu,inace nema nista od rezultata.Iz sadasnje Zvezde treba ostaviti najvise cetvoricu igraca.Kakvi Lazici,Radivojevici,Subotici,Simonovici.Trenera obavezno promeniti.Nemoze se Zvezdina igra svoditi na tome da li ce ovaj ili onaj pogoditi trojku ili ne.Lako ste se odrekli nekih igraca od prosle godine pa vam se to obilo o glavu.Partizan je bio bolji i radite na tome da vise ne bude tako.Pustite Vujosevica i ostale,bavite se svojom mukom.

Vlada

pre 10 godina

Ovaj covek ima veliki problem u glavi! Svaki dan pljuje po Partizanu umesto da gleda kako da pomogne svom klubu da ojaca i nekada osvoji nesto! Mora da su sudije krive?

Sho

pre 10 godina

Tako se sprema sledeća sezona:"Veliki posao počinjemo već u četvrtak, kako bismo se spremili za narednu sezonu."
"Krivična prijava će već u četvrtak biti popunjena”.

bane 013

pre 10 godina

daj bre covicu zvezdas sam ali smarate vise obojica ovo finale je obelezilo vase prepucavanje a ne kosarka. Pozabavi se malo igrom od sinoc koju su prikazali nasi manekeni pusti te praZne price.....

Dulex

pre 10 godina

Sećam se da sam u školi imao jednog Bojana koji je stalno kukao uveren da su svi protiv njega, svako malo se žalio i tužakao učiteljici i jednostavno nije nikada umeo da "pokaže zube" pa su svi redom to koristili odnosno zadirkivali ga više nego što je to kod dece uobičajeno. Znam da smo kasnije uvek u šali pričali samo da nam on ne bude šef nekada što nam se srećom nije desilo ali evo vidim da je nečiji Bojan došao da šefuje u Crvenoj Zvezdi Beograd...

Lomunac

pre 10 godina

"Igokea prvak drzave!!!!!!!cestitamo!!!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vozi Misko, 13. jun 2013 08:14)"

Ima tome vec 10-ak dana, pobedjen Siroki u majstorici, ti kao da si spavao od pocetka Juna?

Saigon

pre 10 godina

Na cast vam je obojici kako se ponasate, prepostavljam da je to vaspitanje iz kuce ili zivotne frustracije. DV je bar veliki trener za razliku od NC koji nema cime da se pohvali u zivotu.

GMG

pre 10 godina

Covek koji za DV prica da je inicijator svega loseg u kosarci kod nas treba da vidi sta je bilo prosle godine u finalu i ko je bio trener Partizana. Ko izaziva incidente i kako?

ГИ

pre 10 godina

Постоји ли нека грана друштва, или тегла меда, где Г-дин Небојша Човић нема умочене прсте.
Овим не желим да кажем да је криминалац, лопов, поштењачина, менаџер, политичар, али не можеш бити успешан као лекар, зидар,политичар, месар, баштован... једноставно не иде. Ако се представљаш да све умеш у суштини ниједан посао не завршиш до краја успешно.
Немам мишљење о Небојши као човеку јер једноставно ни он ни Дуле Вујошевић не заслужују од медија оволику пажњу и простор, али разумем да су медији успешни ако су читани или гледани.
Пружите пажњу клинцима који су синоћ изгарали, правим навијачима и црвено и црно белих, дајте простора помоћним тренерима и стручним тимовима да се представе...
Медији помозите Србији да буде срећнија тако што поменуту двојицу више не спомињите ни у једном контексту.

Sremac

pre 10 godina

Ajde Covke da probamo posvetiti se sebi, odnosno Zvezdi. Ajde da probamo ne odgovarati na Duletove provokacije. Ajde da probamo ne komentarisati sudije i suđenje. Ajde da probamo više i organizovanije raditi i sa manje pompe početi narednu sezonu.
Umemo li to?

v

pre 10 godina

I reče čovek koji je sve vlasti preživeo,pravi kameleon.A o drugim stvarima neću da pričam komentar mi neće biti objavljen u suštini pogledajte serijal Insajdera o ubistvu premijera ime Ćoki se često pominje.
PARTIZAN ŠAMPION!!!!

PV

pre 10 godina

Odnos u veličinama ova dva kluba se vidi u tome zato što je Zvezda zadovoljna sezonom jer je osvojila kup, a Partizan nije zato što jedino njega nije osvojio.

Konstatacija

pre 10 godina

Bravo Covicu.Svaka je na mestu. Stetocina srpske kosarke idalje vlada zajedno sa SPS lobijema nekada i JUL lobijem.Dovoljno je pogledati ko su bili predsednici KK Partizan i ne samo KK vec i ostalih sportskih klubova. Imali smoiranije da vidimo delovanje nacitanog trenera,kolekcionara slika bez porekla.Kada je Hemofarm bio jak ukljucivao se ovaj marginalac

grobari kradete

pre 10 godina

Bravo gospodine! sklanjanjem i
stranu pustili smo ih da nam vladaju i sportom i zivotima. ali i pored svega toga sve nas je vise i sve smo jaci, a oni obrnuto. jos jednon puna podrska!

zole

pre 10 godina

E sada ce ovaj narod da zivi bolje i srecnije kako su ovi crni opet kao dobili neku titulu. Bas se radujem i mnogo sam srecan. Odoh napolje da uzivam.

SiMa

pre 10 godina

Vesti pratim preko B92 i narocito volim da citam komentare i primetio sam da su komentari na vecinu vesti (pogotovo politickih) skoro identicni, 90% nema polemike i vecinom su negativni, zluradi. O cemu se radi, nije valjda da smo toliki jednomisljenici. Ovo se dogadja i posle ovog clanka, dovoljno mi je da procitam dva tri komentara i kao da sam procitao i sve ostalo.

Max

pre 10 godina

Bivši gradonačelnik, visoki funkcioner vlade, biznismen s jedne strane. Košarkaški trener s druge strane. Ne znam koji profil više odgovara čoveku sa kojim policija treba da se bavi.

qapeiron

pre 10 godina

Jeste, sve je istina što reče ovaj čovek. Pa vi niste ni svesni koliki politički, a tek finansijski uticaj ima Vujošević! Govor mržnje je počeo još 2001. kad je Partizan počeo seriju titula, nije kad je došla ova "mala maca", "dete cveća" koje zna samo za "govor ljubavi"!!!

Sada do kraja otvoreno

pre 10 godina

Vujošević je ZLO srpsokg sporta i idejni tvorac projekta tkzv. makabizacije. Ima veoma jaku pozadinu u politici, pre svega u strukturama SPS i delu BG asfalta.

Mirko

pre 10 godina

Tako je. Kad se pomenu argumenti, DV i bratija utihnu. E pa neće više moći tako. Vi ste krivi što se ovo pretvara u totalni rat. Nije Vam dovoljno kad pobedite, Vi želite da uništite protivnika. Ali batina ima dva kraja. Sad ćete da vidite kako to izgleda. Samo polako.

milan

pre 10 godina

Kako mozemo imati normalnu publiku kada im ovakvi ljudi kao ova dvojica sluze kao primer. Sportsko rivalstvo je postovanje protivnika ali ovo sto ovde cujemo nema sa sportom nista i zato bi obadvojici trebalo da se onemoguci da nemaju sa sportom nista.

PIVKE

pre 10 godina

Nasa liga je oslabilia a samim tim i reprezentacija onog trenutka kad je zvezda po svaku cenu htela u ABA ligu ne bi li se nekako domogla EVRO LIGE.

uxyzapenje

pre 10 godina

Hvala ti Covicu za oporavak Zvezde. Hvala za vracanje dugova i to sto smo najzad postali ozbiljan klub. Sezona je bila odlicna, izborili smo Evroligu, igrali odlicno u Evrokupu i bilo najbolji tim ABA lige tokom veceg dela sezone. Nisi ti kriv sto je forma igraca pala u presudnom momentu, sto se Rakoc povredio onda kad nam je najvie trebao.

Sa druge strane, molio bih te da prestanes da se prepires sa Vujosevicem. On je veliki trener ali bez osnovnih manira. Ovim samo pokazujes da iste manire, nazalost, nemas ni ti. Izdignite se obojica, budite za priemr svojim ponasanjem, barem jednom.

I na kraju, cestitke rivalu na pobedi, vidimo se u Evroligi!

afrogipsy

pre 10 godina

Covic ima moju podrsku. KK je izvukao iz blata, ali sam skeptican kad je u pitanju Fk. Sto se tice Vujosevica, mislim da je on vrlo interesantan fenomen. Kosarkasko znanje ne sporim, ali evidentno je da se covek hrani mrznjom prema CZ. TO uspesno prenosi i na igraca , pa i na generacije mladjih navijaca. Medjutim to daje rezultate. Ove , kao i vecinu ranijih godina, sveukupno gledano, sudije nam nisu otele titulu, vec smo je izgubili na terenu. Treba da radimo jace i bolje i to je sustina, a to sto je DV bio ocajan selektor nece nam pomoci.

Doktor_KS

pre 10 godina

Januar...Decembar
12 meseci-12 titula
Svaki mesec tj, svaka strana na kalendaru ima po jednu titulu. :)
Auuu kakav ce to kalendar biti. :)
Idemo dalje... Pravimo seriju.;)

P.S. Covicu, bolje obrati paznju na kalendar koji sledi,
nego sto mlatis ovde praznu slamu. :)

Silver Surfer

pre 10 godina

Cinjenica je da Vam je glavni cilj bila Evroliga sto je ostvareno kroz prekrajanje pravila, u kojima doduse nije ucestvovao ni jedan klub ABA lige ni njeni celnici vec sam ULEB. Da su ostala stara pravila ni od Eurolige ne bi bilo nista.
Osvojili ste jedan trofej, nebitniji i od domaceg prvenstva.
Medjutim, nije problem sto Zvezda nije osvojila nista vise, vec sto je u finalnoj seriji domaceg prvenstva Zvezda izgledala kao provincijska ekipa koju je splet okolnosti doveo do same zavrsnice. A najgore od svega, ni crno-beli nisu odigrali bog zna kako jer su sinocnu Zvezdu trebalo da dobiju najmanje sa 50 razlike. U sportu je jedini parametar teren, a Zvezdini kosarkasi nisu pokazali nista u finalu i vise su sami sebe pobedili nego sto ih je nadigrao protivnik. Sto dovoljno govori o kvalitetu nase kosarke.
Gospodine Covicu, ako zelite stabilan evroligaski klub morate da budete daleko ozbiljniji. Prvo da dovedete ozbiljnog trenera i da ga ne smenjujete posle dve izgubljene utakmice. Da izbegnete koncipiranje igre na starom i isluzenom igracu. Da ne dovedete klub u situaciju da ostane samo sa jednim centrom, posto jednog otpustate i angazujete drugog, pa drugog otpustate i vracate otpustenog da bi na kraju i tog ponovo otpustili. Da nadjete igrace kojima ubacivanje slobodnih bacanja nece biti nemoguca misija. Da se igraci kao Majk Skot ne izgube u sezoni. I da se na kraju posvetite zestokom radu. To je u sportu jedino davalo rezultat. A ne konferencije i saopstenja.

Tolle

pre 10 godina

"Oni nama ne polažu račune, već građanima Srbije."

A ko je vas gospodine Covicu ovlastio da se oglasavate u ime gradjana Srbije?Evo, ja placam porez drzavi i nisam vam dao ovlascenje da me javno zastupate.

GORAN BANJA LUKA

pre 10 godina

Molim gospodju Brankicu Stankovic da se jos jednom pozabavi slucajem "Covic" jer je prosto nevjerovatno da je taj covijek jos uvjek na slobodi posle svega iznesenog u emisiji "Insajder".Ko stiti tog covijeka?

Dusan

pre 10 godina

Ne znam koji od vas dvojice je gori. Neverovatno da se ljudi u tim godinama bave ovakvim glupostima. Posle se cudimo kad nam reprezentacija zavrsi na 14. mestu. Dok god postoje ovakvi ljudi u sportu nema nama nikakvog napretka.

poznavalac

pre 10 godina

dok je covic u zvezdi partizanovci nece biti srecni,,a to nema veze da li ce zvezda osvojiti titulu ili ne..
zato partizanovci ni veceras nisu potpuno srecni jer covic nije dozvolio da se zvezda ugasi
Cestitam paritzanu na zasluzeno osvojenoj tituli,imaju sjajnog trenera(ne i coveka ali sta da se radi) i perspektivnu ekipu
jedva cekam zdreb za euroligu
pozdrav
delije moramo biti uz klub i biti jedinstveni kao i uvek.podrska Dekiju i Covicu

ForeverSRB

pre 10 godina

Za razliku od onog, Covic je bar inteligentan, recit, i uspesan, to sto je radio, i, ako je radio, nek ide njemu na dusu, ali na koji nacin je uspeo da digne Zvezdu, za to mu skidam kapu. Imaju drugi i bolje, i vise, pa nece ni za kartu da daju. Podrska za rad u Zvezdi Nebojsa !

milan

pre 10 godina

Covicu, daj oladi malo. Veceras smo izgubili i gotovo. Sada cu ponovo da slusam tvoju tiradu o Vujosevicu. Zar klub koji je imao igrace kao sto su Duci Simonovic, Slavnic, Kapidzic, Karadzic da spadne na propalog politicara, cija je jedina vrednost sto ima novac i dobre veze sa vlastima. Nema nama srece dok se zvezdine legende ne vrate u klub. Zato te ljudski molim da odes, a da u klub dodju gore pomenuti ali i Obradovic, Trifa i ostali pravi zvezdasi. Za razliku od njih i nas tvoj pravi klub ipak nije Zvezde, nego zelja da se preko Zvezde vratis u sportske i politicke strukture.Ja nocas necu moci da spavam a ti mi pricas o Kostunici i slikama, i maltretiras nas sa Vujosevicem.Na kraju krajeva, tuzakajte se po sudovima i resavajte vase licne odnose. Koga to jos interesuje? Vrati se u politiku i prestani vise da govoris u ime Crvene Zvezde.

bojan

pre 10 godina

Covicu,molim te nestani vise iz drustvenog zivota,i gde god da si bio,posle tebe je propast>SPS,Jul,Kosovo,politika,i Staljin,nije toliko vladao

frenky simao

pre 10 godina

Da su ostala pravila sa početka sezone, evroligu bi igrali Partizan kao osvajač ABA lige i Igokea kao pobednik ligaškog dela... Za CzvBgTelekom bi bilo rezervisano mesto u kvalifikacijama, jedino su oni profitirali, opet su ulovili u mutnom i naprasno odustali od tužbe prema ABA ligi...! Da ne govorimo o tome koliko su sreće imali što im je Radnički poklonio pobedu...! Što se tiče tračeva - gepekovanje i kumovske veze su najveći tračevi i laži koje se podmeću od strane ovoga čoveka...! Pripremaju se za SLEDEĆU SEZONU - ha ha ha...! Profil evroligaške ekipe - još jednom ha ha ha...! Jadna li je Srbija kada ovakvi ljudi nisu u mardelju...! Ni FK ni KK gde ordinira ovaj čovek nisu šampioni Srbije...!

Uros

pre 10 godina

"Pad srpske košarke je počeo 2003. godine, a svi znamo ko je tada bio selektor"

Pad Srbije je poceo pre 25 godina i jos uvek traje... Od tih 25 godina, ti si Covicu na vlasti vise od 20... Sahranio si (i figurativno i bukvalno) sve koji su ti bili sefovi, a sada surujes sa onim koji je za tebe rekao: "jedan od retkih za koje sa sigurnoscu mozete da tvrdite da bi gazio preko leseva sve se umilno osmehujuci"... I ti ces da meris koliko je neko covek - sram te bilo!

El Grande Che

pre 10 godina

Jeste Čoviću, Dule je kriv što 2003. u Švedskoj nije imao Divca, Radmanovića, Tomaševića, Čabarkapu kao Kari, Peđa je bio u slaboj formi, a trenutak najgori da se preuzme repka, i formalni raspad Jugoslavije itd. Ostale nebuloze izrečene od ovog čoveka neću ni da komentarišem...

ujka sa fontane

pre 10 godina

Kada sa ekipom odesh na F4,shvaticesh koliko je to teshko.Budi realan,posavetuj se sa dobrim i izadji iz sporta zauvek.DV radi sa igrachima kvalitetno,ali takvi kao ti,omalovazavaju uchinjeno.Nije ti mesto u sportu,probaj da postanesh chovek

Bojan

pre 10 godina

Vas dvojicu definitivno treba odstraniti iz našeg sporta. Niste nikakav uzor omladini i deci. Za vas dvojicu su Dušan Ivković, Radomir Antić ljudske veličine. AH...da, umalo zaboravih... povedite i Sinišu Mihajlovića sa sobom.

Dragan

pre 10 godina

Gdje je bio mir prosle godine kad Vujosevic nije bio tu.Ko vam je onda bio problem.Zbog koga ste onda izazivali nerede,drmali koseve,pljuvali trenere itd...

danilo

pre 10 godina

Koja je ovo forma postojanja!?
Partizan je sa klicima uzeo sve i imaće te klince na okupu još dve godine!
Kakvi će tada biti, za F4 El minimum.
A legenda Zvezde,poznati političar i biznismen, kaže da je postignuto mnogo ove sezone a u julu niti ima trenera niti i jednog ozbiljnog igrača jer ako sa Igorom i Raškom nešto planira, e pa mi se radujemo...
Ima samo sebe u Zvezdi, al' voljenog sebe. Za njega to nije baš malo...

Uros

pre 10 godina

"Pad srpske košarke je počeo 2003. godine, a svi znamo ko je tada bio selektor"

Pad Srbije je poceo pre 25 godina i jos uvek traje... Od tih 25 godina, ti si Covicu na vlasti vise od 20... Sahranio si (i figurativno i bukvalno) sve koji su ti bili sefovi, a sada surujes sa onim koji je za tebe rekao: "jedan od retkih za koje sa sigurnoscu mozete da tvrdite da bi gazio preko leseva sve se umilno osmehujuci"... I ti ces da meris koliko je neko covek - sram te bilo!

Dragan

pre 10 godina

Gdje je bio mir prosle godine kad Vujosevic nije bio tu.Ko vam je onda bio problem.Zbog koga ste onda izazivali nerede,drmali koseve,pljuvali trenere itd...

milan

pre 10 godina

Covicu, daj oladi malo. Veceras smo izgubili i gotovo. Sada cu ponovo da slusam tvoju tiradu o Vujosevicu. Zar klub koji je imao igrace kao sto su Duci Simonovic, Slavnic, Kapidzic, Karadzic da spadne na propalog politicara, cija je jedina vrednost sto ima novac i dobre veze sa vlastima. Nema nama srece dok se zvezdine legende ne vrate u klub. Zato te ljudski molim da odes, a da u klub dodju gore pomenuti ali i Obradovic, Trifa i ostali pravi zvezdasi. Za razliku od njih i nas tvoj pravi klub ipak nije Zvezde, nego zelja da se preko Zvezde vratis u sportske i politicke strukture.Ja nocas necu moci da spavam a ti mi pricas o Kostunici i slikama, i maltretiras nas sa Vujosevicem.Na kraju krajeva, tuzakajte se po sudovima i resavajte vase licne odnose. Koga to jos interesuje? Vrati se u politiku i prestani vise da govoris u ime Crvene Zvezde.

GORAN BANJA LUKA

pre 10 godina

Molim gospodju Brankicu Stankovic da se jos jednom pozabavi slucajem "Covic" jer je prosto nevjerovatno da je taj covijek jos uvjek na slobodi posle svega iznesenog u emisiji "Insajder".Ko stiti tog covijeka?

Tolle

pre 10 godina

"Oni nama ne polažu račune, već građanima Srbije."

A ko je vas gospodine Covicu ovlastio da se oglasavate u ime gradjana Srbije?Evo, ja placam porez drzavi i nisam vam dao ovlascenje da me javno zastupate.

El Grande Che

pre 10 godina

Jeste Čoviću, Dule je kriv što 2003. u Švedskoj nije imao Divca, Radmanovića, Tomaševića, Čabarkapu kao Kari, Peđa je bio u slaboj formi, a trenutak najgori da se preuzme repka, i formalni raspad Jugoslavije itd. Ostale nebuloze izrečene od ovog čoveka neću ni da komentarišem...

Silver Surfer

pre 10 godina

Cinjenica je da Vam je glavni cilj bila Evroliga sto je ostvareno kroz prekrajanje pravila, u kojima doduse nije ucestvovao ni jedan klub ABA lige ni njeni celnici vec sam ULEB. Da su ostala stara pravila ni od Eurolige ne bi bilo nista.
Osvojili ste jedan trofej, nebitniji i od domaceg prvenstva.
Medjutim, nije problem sto Zvezda nije osvojila nista vise, vec sto je u finalnoj seriji domaceg prvenstva Zvezda izgledala kao provincijska ekipa koju je splet okolnosti doveo do same zavrsnice. A najgore od svega, ni crno-beli nisu odigrali bog zna kako jer su sinocnu Zvezdu trebalo da dobiju najmanje sa 50 razlike. U sportu je jedini parametar teren, a Zvezdini kosarkasi nisu pokazali nista u finalu i vise su sami sebe pobedili nego sto ih je nadigrao protivnik. Sto dovoljno govori o kvalitetu nase kosarke.
Gospodine Covicu, ako zelite stabilan evroligaski klub morate da budete daleko ozbiljniji. Prvo da dovedete ozbiljnog trenera i da ga ne smenjujete posle dve izgubljene utakmice. Da izbegnete koncipiranje igre na starom i isluzenom igracu. Da ne dovedete klub u situaciju da ostane samo sa jednim centrom, posto jednog otpustate i angazujete drugog, pa drugog otpustate i vracate otpustenog da bi na kraju i tog ponovo otpustili. Da nadjete igrace kojima ubacivanje slobodnih bacanja nece biti nemoguca misija. Da se igraci kao Majk Skot ne izgube u sezoni. I da se na kraju posvetite zestokom radu. To je u sportu jedino davalo rezultat. A ne konferencije i saopstenja.

danilo

pre 10 godina

Koja je ovo forma postojanja!?
Partizan je sa klicima uzeo sve i imaće te klince na okupu još dve godine!
Kakvi će tada biti, za F4 El minimum.
A legenda Zvezde,poznati političar i biznismen, kaže da je postignuto mnogo ove sezone a u julu niti ima trenera niti i jednog ozbiljnog igrača jer ako sa Igorom i Raškom nešto planira, e pa mi se radujemo...
Ima samo sebe u Zvezdi, al' voljenog sebe. Za njega to nije baš malo...

frenky simao

pre 10 godina

Da su ostala pravila sa početka sezone, evroligu bi igrali Partizan kao osvajač ABA lige i Igokea kao pobednik ligaškog dela... Za CzvBgTelekom bi bilo rezervisano mesto u kvalifikacijama, jedino su oni profitirali, opet su ulovili u mutnom i naprasno odustali od tužbe prema ABA ligi...! Da ne govorimo o tome koliko su sreće imali što im je Radnički poklonio pobedu...! Što se tiče tračeva - gepekovanje i kumovske veze su najveći tračevi i laži koje se podmeću od strane ovoga čoveka...! Pripremaju se za SLEDEĆU SEZONU - ha ha ha...! Profil evroligaške ekipe - još jednom ha ha ha...! Jadna li je Srbija kada ovakvi ljudi nisu u mardelju...! Ni FK ni KK gde ordinira ovaj čovek nisu šampioni Srbije...!

ujka sa fontane

pre 10 godina

Kada sa ekipom odesh na F4,shvaticesh koliko je to teshko.Budi realan,posavetuj se sa dobrim i izadji iz sporta zauvek.DV radi sa igrachima kvalitetno,ali takvi kao ti,omalovazavaju uchinjeno.Nije ti mesto u sportu,probaj da postanesh chovek

bojan

pre 10 godina

Covicu,molim te nestani vise iz drustvenog zivota,i gde god da si bio,posle tebe je propast>SPS,Jul,Kosovo,politika,i Staljin,nije toliko vladao

Max

pre 10 godina

Bivši gradonačelnik, visoki funkcioner vlade, biznismen s jedne strane. Košarkaški trener s druge strane. Ne znam koji profil više odgovara čoveku sa kojim policija treba da se bavi.

GMG

pre 10 godina

Covek koji za DV prica da je inicijator svega loseg u kosarci kod nas treba da vidi sta je bilo prosle godine u finalu i ko je bio trener Partizana. Ko izaziva incidente i kako?

PIVKE

pre 10 godina

Nasa liga je oslabilia a samim tim i reprezentacija onog trenutka kad je zvezda po svaku cenu htela u ABA ligu ne bi li se nekako domogla EVRO LIGE.

Dulex

pre 10 godina

Sećam se da sam u školi imao jednog Bojana koji je stalno kukao uveren da su svi protiv njega, svako malo se žalio i tužakao učiteljici i jednostavno nije nikada umeo da "pokaže zube" pa su svi redom to koristili odnosno zadirkivali ga više nego što je to kod dece uobičajeno. Znam da smo kasnije uvek u šali pričali samo da nam on ne bude šef nekada što nam se srećom nije desilo ali evo vidim da je nečiji Bojan došao da šefuje u Crvenoj Zvezdi Beograd...

Lomunac

pre 10 godina

"Igokea prvak drzave!!!!!!!cestitamo!!!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vozi Misko, 13. jun 2013 08:14)"

Ima tome vec 10-ak dana, pobedjen Siroki u majstorici, ti kao da si spavao od pocetka Juna?

v

pre 10 godina

I reče čovek koji je sve vlasti preživeo,pravi kameleon.A o drugim stvarima neću da pričam komentar mi neće biti objavljen u suštini pogledajte serijal Insajdera o ubistvu premijera ime Ćoki se često pominje.
PARTIZAN ŠAMPION!!!!

PV

pre 10 godina

Odnos u veličinama ova dva kluba se vidi u tome zato što je Zvezda zadovoljna sezonom jer je osvojila kup, a Partizan nije zato što jedino njega nije osvojio.

Bojan

pre 10 godina

Vas dvojicu definitivno treba odstraniti iz našeg sporta. Niste nikakav uzor omladini i deci. Za vas dvojicu su Dušan Ivković, Radomir Antić ljudske veličine. AH...da, umalo zaboravih... povedite i Sinišu Mihajlovića sa sobom.

Doktor_KS

pre 10 godina

Januar...Decembar
12 meseci-12 titula
Svaki mesec tj, svaka strana na kalendaru ima po jednu titulu. :)
Auuu kakav ce to kalendar biti. :)
Idemo dalje... Pravimo seriju.;)

P.S. Covicu, bolje obrati paznju na kalendar koji sledi,
nego sto mlatis ovde praznu slamu. :)

Sremac

pre 10 godina

Ajde Covke da probamo posvetiti se sebi, odnosno Zvezdi. Ajde da probamo ne odgovarati na Duletove provokacije. Ajde da probamo ne komentarisati sudije i suđenje. Ajde da probamo više i organizovanije raditi i sa manje pompe početi narednu sezonu.
Umemo li to?

qapeiron

pre 10 godina

Jeste, sve je istina što reče ovaj čovek. Pa vi niste ni svesni koliki politički, a tek finansijski uticaj ima Vujošević! Govor mržnje je počeo još 2001. kad je Partizan počeo seriju titula, nije kad je došla ova "mala maca", "dete cveća" koje zna samo za "govor ljubavi"!!!

Dusan

pre 10 godina

Ne znam koji od vas dvojice je gori. Neverovatno da se ljudi u tim godinama bave ovakvim glupostima. Posle se cudimo kad nam reprezentacija zavrsi na 14. mestu. Dok god postoje ovakvi ljudi u sportu nema nama nikakvog napretka.

Sho

pre 10 godina

Tako se sprema sledeća sezona:"Veliki posao počinjemo već u četvrtak, kako bismo se spremili za narednu sezonu."
"Krivična prijava će već u četvrtak biti popunjena”.

ГИ

pre 10 godina

Постоји ли нека грана друштва, или тегла меда, где Г-дин Небојша Човић нема умочене прсте.
Овим не желим да кажем да је криминалац, лопов, поштењачина, менаџер, политичар, али не можеш бити успешан као лекар, зидар,политичар, месар, баштован... једноставно не иде. Ако се представљаш да све умеш у суштини ниједан посао не завршиш до краја успешно.
Немам мишљење о Небојши као човеку јер једноставно ни он ни Дуле Вујошевић не заслужују од медија оволику пажњу и простор, али разумем да су медији успешни ако су читани или гледани.
Пружите пажњу клинцима који су синоћ изгарали, правим навијачима и црвено и црно белих, дајте простора помоћним тренерима и стручним тимовима да се представе...
Медији помозите Србији да буде срећнија тако што поменуту двојицу више не спомињите ни у једном контексту.

uxyzapenje

pre 10 godina

Hvala ti Covicu za oporavak Zvezde. Hvala za vracanje dugova i to sto smo najzad postali ozbiljan klub. Sezona je bila odlicna, izborili smo Evroligu, igrali odlicno u Evrokupu i bilo najbolji tim ABA lige tokom veceg dela sezone. Nisi ti kriv sto je forma igraca pala u presudnom momentu, sto se Rakoc povredio onda kad nam je najvie trebao.

Sa druge strane, molio bih te da prestanes da se prepires sa Vujosevicem. On je veliki trener ali bez osnovnih manira. Ovim samo pokazujes da iste manire, nazalost, nemas ni ti. Izdignite se obojica, budite za priemr svojim ponasanjem, barem jednom.

I na kraju, cestitke rivalu na pobedi, vidimo se u Evroligi!

bane 013

pre 10 godina

daj bre covicu zvezdas sam ali smarate vise obojica ovo finale je obelezilo vase prepucavanje a ne kosarka. Pozabavi se malo igrom od sinoc koju su prikazali nasi manekeni pusti te praZne price.....

Vlada

pre 10 godina

Ovaj covek ima veliki problem u glavi! Svaki dan pljuje po Partizanu umesto da gleda kako da pomogne svom klubu da ojaca i nekada osvoji nesto! Mora da su sudije krive?

ForeverSRB

pre 10 godina

Za razliku od onog, Covic je bar inteligentan, recit, i uspesan, to sto je radio, i, ako je radio, nek ide njemu na dusu, ali na koji nacin je uspeo da digne Zvezdu, za to mu skidam kapu. Imaju drugi i bolje, i vise, pa nece ni za kartu da daju. Podrska za rad u Zvezdi Nebojsa !

Saigon

pre 10 godina

Na cast vam je obojici kako se ponasate, prepostavljam da je to vaspitanje iz kuce ili zivotne frustracije. DV je bar veliki trener za razliku od NC koji nema cime da se pohvali u zivotu.

Dobronamerni savet

pre 10 godina

Gospodine Covicu,moj bi Vam savet bio da se okanete Duleta Vujosevica,saopstenja,prepirki,ako nesto medjusobno imate,ostavite za sud.Ono sto bih Vam rado rekao jeste da se sada konsolidujemo,Partizanu su ovo jos repovi,oni ozbiljno rade vec citavu deceniju i na terenu i van njega i to je tesko srusiti u dve godine.Mi moramo sada da cestitamo njima,jer su bili bolji,a da se okrenemo nama.Ima EL i jos tri takmicenja,pa da sezonu pocnemo ozbiljno,sa ovim ili drugim trenerom,ali mora biti dobar i da odradi pripreme.U toku sezone ne menjati trenere,vec izdrzati do kraja,roster drzati do 10 igraca,gro,a ne dovoditi neke u pola sezone ili kada je najbitnije.Ja licno zelim da se mi takmicimo.Nek Dule vice,nek Muta skakuce,ali ne dobijaju oni utakmice vec nasi igraci koji su sinoc ubacili 25 poena za 25 min,a to ne moze ni jedan sudija da dosudi.Treba se zdravo boriti,nekada i odgovoriti ali ova prepucavanja od jutros su nedolicna.U takvoj situaciji ljudima padaju glave.Znam da osetite potrebu da odg,ali sacekajte,to je njegov nacin rada koji daje rezultate,dize frku,drzi svoje igrace spremnim.Udjite pametniji i racionalniji,pa neka bude opet njihova titula,ali da se zna da smo se sportski i posteno borili.Molim redakciju da objavi kom.Sportski pozdrav.

poznavalac

pre 10 godina

dok je covic u zvezdi partizanovci nece biti srecni,,a to nema veze da li ce zvezda osvojiti titulu ili ne..
zato partizanovci ni veceras nisu potpuno srecni jer covic nije dozvolio da se zvezda ugasi
Cestitam paritzanu na zasluzeno osvojenoj tituli,imaju sjajnog trenera(ne i coveka ali sta da se radi) i perspektivnu ekipu
jedva cekam zdreb za euroligu
pozdrav
delije moramo biti uz klub i biti jedinstveni kao i uvek.podrska Dekiju i Covicu

milan

pre 10 godina

Kako mozemo imati normalnu publiku kada im ovakvi ljudi kao ova dvojica sluze kao primer. Sportsko rivalstvo je postovanje protivnika ali ovo sto ovde cujemo nema sa sportom nista i zato bi obadvojici trebalo da se onemoguci da nemaju sa sportom nista.

afrogipsy

pre 10 godina

Covic ima moju podrsku. KK je izvukao iz blata, ali sam skeptican kad je u pitanju Fk. Sto se tice Vujosevica, mislim da je on vrlo interesantan fenomen. Kosarkasko znanje ne sporim, ali evidentno je da se covek hrani mrznjom prema CZ. TO uspesno prenosi i na igraca , pa i na generacije mladjih navijaca. Medjutim to daje rezultate. Ove , kao i vecinu ranijih godina, sveukupno gledano, sudije nam nisu otele titulu, vec smo je izgubili na terenu. Treba da radimo jace i bolje i to je sustina, a to sto je DV bio ocajan selektor nece nam pomoci.

Ivan

pre 10 godina

Gos.Covicu,pusti struku da sastavi ekipu,inace nema nista od rezultata.Iz sadasnje Zvezde treba ostaviti najvise cetvoricu igraca.Kakvi Lazici,Radivojevici,Subotici,Simonovici.Trenera obavezno promeniti.Nemoze se Zvezdina igra svoditi na tome da li ce ovaj ili onaj pogoditi trojku ili ne.Lako ste se odrekli nekih igraca od prosle godine pa vam se to obilo o glavu.Partizan je bio bolji i radite na tome da vise ne bude tako.Pustite Vujosevica i ostale,bavite se svojom mukom.

Sada do kraja otvoreno

pre 10 godina

Vujošević je ZLO srpsokg sporta i idejni tvorac projekta tkzv. makabizacije. Ima veoma jaku pozadinu u politici, pre svega u strukturama SPS i delu BG asfalta.

SiMa

pre 10 godina

Vesti pratim preko B92 i narocito volim da citam komentare i primetio sam da su komentari na vecinu vesti (pogotovo politickih) skoro identicni, 90% nema polemike i vecinom su negativni, zluradi. O cemu se radi, nije valjda da smo toliki jednomisljenici. Ovo se dogadja i posle ovog clanka, dovoljno mi je da procitam dva tri komentara i kao da sam procitao i sve ostalo.

zih

pre 10 godina

Greska je smenjivanje vukoicica. kriza uvek dodje i prodje ma ko bio trener.
Radonjic nije dorastao zvezdi i utakmicama koje ona igra.

Boban Pantovic

pre 10 godina

Čović je uništitelj Crvene Zvezde, taman sam pomislio da on može nešto da uradi i da zna šta radi a on najuri Vladu Vukičića, dovodeći Radonjića koji Vukojičiću ni opremu nije kadar da nosi... Najveći Čovićev domet je provincijski mali klub...Crvena Zvezda je instirucija, setite se samo velikana koji su igrali i vodili Zvezdu i način njihovog ophođenja a ne ovo danas je samo bruka...

Mirko

pre 10 godina

Tako je. Kad se pomenu argumenti, DV i bratija utihnu. E pa neće više moći tako. Vi ste krivi što se ovo pretvara u totalni rat. Nije Vam dovoljno kad pobedite, Vi želite da uništite protivnika. Ali batina ima dva kraja. Sad ćete da vidite kako to izgleda. Samo polako.

grobari kradete

pre 10 godina

Bravo gospodine! sklanjanjem i
stranu pustili smo ih da nam vladaju i sportom i zivotima. ali i pored svega toga sve nas je vise i sve smo jaci, a oni obrnuto. jos jednon puna podrska!

Konstatacija

pre 10 godina

Bravo Covicu.Svaka je na mestu. Stetocina srpske kosarke idalje vlada zajedno sa SPS lobijema nekada i JUL lobijem.Dovoljno je pogledati ko su bili predsednici KK Partizan i ne samo KK vec i ostalih sportskih klubova. Imali smoiranije da vidimo delovanje nacitanog trenera,kolekcionara slika bez porekla.Kada je Hemofarm bio jak ukljucivao se ovaj marginalac

zole

pre 10 godina

E sada ce ovaj narod da zivi bolje i srecnije kako su ovi crni opet kao dobili neku titulu. Bas se radujem i mnogo sam srecan. Odoh napolje da uzivam.

ForeverSRB

pre 10 godina

Za razliku od onog, Covic je bar inteligentan, recit, i uspesan, to sto je radio, i, ako je radio, nek ide njemu na dusu, ali na koji nacin je uspeo da digne Zvezdu, za to mu skidam kapu. Imaju drugi i bolje, i vise, pa nece ni za kartu da daju. Podrska za rad u Zvezdi Nebojsa !

poznavalac

pre 10 godina

dok je covic u zvezdi partizanovci nece biti srecni,,a to nema veze da li ce zvezda osvojiti titulu ili ne..
zato partizanovci ni veceras nisu potpuno srecni jer covic nije dozvolio da se zvezda ugasi
Cestitam paritzanu na zasluzeno osvojenoj tituli,imaju sjajnog trenera(ne i coveka ali sta da se radi) i perspektivnu ekipu
jedva cekam zdreb za euroligu
pozdrav
delije moramo biti uz klub i biti jedinstveni kao i uvek.podrska Dekiju i Covicu

Sada do kraja otvoreno

pre 10 godina

Vujošević je ZLO srpsokg sporta i idejni tvorac projekta tkzv. makabizacije. Ima veoma jaku pozadinu u politici, pre svega u strukturama SPS i delu BG asfalta.

Mirko

pre 10 godina

Tako je. Kad se pomenu argumenti, DV i bratija utihnu. E pa neće više moći tako. Vi ste krivi što se ovo pretvara u totalni rat. Nije Vam dovoljno kad pobedite, Vi želite da uništite protivnika. Ali batina ima dva kraja. Sad ćete da vidite kako to izgleda. Samo polako.

grobari kradete

pre 10 godina

Bravo gospodine! sklanjanjem i
stranu pustili smo ih da nam vladaju i sportom i zivotima. ali i pored svega toga sve nas je vise i sve smo jaci, a oni obrnuto. jos jednon puna podrska!

Bojan

pre 10 godina

Vas dvojicu definitivno treba odstraniti iz našeg sporta. Niste nikakav uzor omladini i deci. Za vas dvojicu su Dušan Ivković, Radomir Antić ljudske veličine. AH...da, umalo zaboravih... povedite i Sinišu Mihajlovića sa sobom.

Konstatacija

pre 10 godina

Bravo Covicu.Svaka je na mestu. Stetocina srpske kosarke idalje vlada zajedno sa SPS lobijema nekada i JUL lobijem.Dovoljno je pogledati ko su bili predsednici KK Partizan i ne samo KK vec i ostalih sportskih klubova. Imali smoiranije da vidimo delovanje nacitanog trenera,kolekcionara slika bez porekla.Kada je Hemofarm bio jak ukljucivao se ovaj marginalac

Dusan

pre 10 godina

Ne znam koji od vas dvojice je gori. Neverovatno da se ljudi u tim godinama bave ovakvim glupostima. Posle se cudimo kad nam reprezentacija zavrsi na 14. mestu. Dok god postoje ovakvi ljudi u sportu nema nama nikakvog napretka.

afrogipsy

pre 10 godina

Covic ima moju podrsku. KK je izvukao iz blata, ali sam skeptican kad je u pitanju Fk. Sto se tice Vujosevica, mislim da je on vrlo interesantan fenomen. Kosarkasko znanje ne sporim, ali evidentno je da se covek hrani mrznjom prema CZ. TO uspesno prenosi i na igraca , pa i na generacije mladjih navijaca. Medjutim to daje rezultate. Ove , kao i vecinu ranijih godina, sveukupno gledano, sudije nam nisu otele titulu, vec smo je izgubili na terenu. Treba da radimo jace i bolje i to je sustina, a to sto je DV bio ocajan selektor nece nam pomoci.

Uros

pre 10 godina

"Pad srpske košarke je počeo 2003. godine, a svi znamo ko je tada bio selektor"

Pad Srbije je poceo pre 25 godina i jos uvek traje... Od tih 25 godina, ti si Covicu na vlasti vise od 20... Sahranio si (i figurativno i bukvalno) sve koji su ti bili sefovi, a sada surujes sa onim koji je za tebe rekao: "jedan od retkih za koje sa sigurnoscu mozete da tvrdite da bi gazio preko leseva sve se umilno osmehujuci"... I ti ces da meris koliko je neko covek - sram te bilo!

zole

pre 10 godina

E sada ce ovaj narod da zivi bolje i srecnije kako su ovi crni opet kao dobili neku titulu. Bas se radujem i mnogo sam srecan. Odoh napolje da uzivam.

El Grande Che

pre 10 godina

Jeste Čoviću, Dule je kriv što 2003. u Švedskoj nije imao Divca, Radmanovića, Tomaševića, Čabarkapu kao Kari, Peđa je bio u slaboj formi, a trenutak najgori da se preuzme repka, i formalni raspad Jugoslavije itd. Ostale nebuloze izrečene od ovog čoveka neću ni da komentarišem...

Dragan

pre 10 godina

Gdje je bio mir prosle godine kad Vujosevic nije bio tu.Ko vam je onda bio problem.Zbog koga ste onda izazivali nerede,drmali koseve,pljuvali trenere itd...

GORAN BANJA LUKA

pre 10 godina

Molim gospodju Brankicu Stankovic da se jos jednom pozabavi slucajem "Covic" jer je prosto nevjerovatno da je taj covijek jos uvjek na slobodi posle svega iznesenog u emisiji "Insajder".Ko stiti tog covijeka?

Tolle

pre 10 godina

"Oni nama ne polažu račune, već građanima Srbije."

A ko je vas gospodine Covicu ovlastio da se oglasavate u ime gradjana Srbije?Evo, ja placam porez drzavi i nisam vam dao ovlascenje da me javno zastupate.

qapeiron

pre 10 godina

Jeste, sve je istina što reče ovaj čovek. Pa vi niste ni svesni koliki politički, a tek finansijski uticaj ima Vujošević! Govor mržnje je počeo još 2001. kad je Partizan počeo seriju titula, nije kad je došla ova "mala maca", "dete cveća" koje zna samo za "govor ljubavi"!!!

frenky simao

pre 10 godina

Da su ostala pravila sa početka sezone, evroligu bi igrali Partizan kao osvajač ABA lige i Igokea kao pobednik ligaškog dela... Za CzvBgTelekom bi bilo rezervisano mesto u kvalifikacijama, jedino su oni profitirali, opet su ulovili u mutnom i naprasno odustali od tužbe prema ABA ligi...! Da ne govorimo o tome koliko su sreće imali što im je Radnički poklonio pobedu...! Što se tiče tračeva - gepekovanje i kumovske veze su najveći tračevi i laži koje se podmeću od strane ovoga čoveka...! Pripremaju se za SLEDEĆU SEZONU - ha ha ha...! Profil evroligaške ekipe - još jednom ha ha ha...! Jadna li je Srbija kada ovakvi ljudi nisu u mardelju...! Ni FK ni KK gde ordinira ovaj čovek nisu šampioni Srbije...!

milan

pre 10 godina

Covicu, daj oladi malo. Veceras smo izgubili i gotovo. Sada cu ponovo da slusam tvoju tiradu o Vujosevicu. Zar klub koji je imao igrace kao sto su Duci Simonovic, Slavnic, Kapidzic, Karadzic da spadne na propalog politicara, cija je jedina vrednost sto ima novac i dobre veze sa vlastima. Nema nama srece dok se zvezdine legende ne vrate u klub. Zato te ljudski molim da odes, a da u klub dodju gore pomenuti ali i Obradovic, Trifa i ostali pravi zvezdasi. Za razliku od njih i nas tvoj pravi klub ipak nije Zvezde, nego zelja da se preko Zvezde vratis u sportske i politicke strukture.Ja nocas necu moci da spavam a ti mi pricas o Kostunici i slikama, i maltretiras nas sa Vujosevicem.Na kraju krajeva, tuzakajte se po sudovima i resavajte vase licne odnose. Koga to jos interesuje? Vrati se u politiku i prestani vise da govoris u ime Crvene Zvezde.

Silver Surfer

pre 10 godina

Cinjenica je da Vam je glavni cilj bila Evroliga sto je ostvareno kroz prekrajanje pravila, u kojima doduse nije ucestvovao ni jedan klub ABA lige ni njeni celnici vec sam ULEB. Da su ostala stara pravila ni od Eurolige ne bi bilo nista.
Osvojili ste jedan trofej, nebitniji i od domaceg prvenstva.
Medjutim, nije problem sto Zvezda nije osvojila nista vise, vec sto je u finalnoj seriji domaceg prvenstva Zvezda izgledala kao provincijska ekipa koju je splet okolnosti doveo do same zavrsnice. A najgore od svega, ni crno-beli nisu odigrali bog zna kako jer su sinocnu Zvezdu trebalo da dobiju najmanje sa 50 razlike. U sportu je jedini parametar teren, a Zvezdini kosarkasi nisu pokazali nista u finalu i vise su sami sebe pobedili nego sto ih je nadigrao protivnik. Sto dovoljno govori o kvalitetu nase kosarke.
Gospodine Covicu, ako zelite stabilan evroligaski klub morate da budete daleko ozbiljniji. Prvo da dovedete ozbiljnog trenera i da ga ne smenjujete posle dve izgubljene utakmice. Da izbegnete koncipiranje igre na starom i isluzenom igracu. Da ne dovedete klub u situaciju da ostane samo sa jednim centrom, posto jednog otpustate i angazujete drugog, pa drugog otpustate i vracate otpustenog da bi na kraju i tog ponovo otpustili. Da nadjete igrace kojima ubacivanje slobodnih bacanja nece biti nemoguca misija. Da se igraci kao Majk Skot ne izgube u sezoni. I da se na kraju posvetite zestokom radu. To je u sportu jedino davalo rezultat. A ne konferencije i saopstenja.

danilo

pre 10 godina

Koja je ovo forma postojanja!?
Partizan je sa klicima uzeo sve i imaće te klince na okupu još dve godine!
Kakvi će tada biti, za F4 El minimum.
A legenda Zvezde,poznati političar i biznismen, kaže da je postignuto mnogo ove sezone a u julu niti ima trenera niti i jednog ozbiljnog igrača jer ako sa Igorom i Raškom nešto planira, e pa mi se radujemo...
Ima samo sebe u Zvezdi, al' voljenog sebe. Za njega to nije baš malo...

uxyzapenje

pre 10 godina

Hvala ti Covicu za oporavak Zvezde. Hvala za vracanje dugova i to sto smo najzad postali ozbiljan klub. Sezona je bila odlicna, izborili smo Evroligu, igrali odlicno u Evrokupu i bilo najbolji tim ABA lige tokom veceg dela sezone. Nisi ti kriv sto je forma igraca pala u presudnom momentu, sto se Rakoc povredio onda kad nam je najvie trebao.

Sa druge strane, molio bih te da prestanes da se prepires sa Vujosevicem. On je veliki trener ali bez osnovnih manira. Ovim samo pokazujes da iste manire, nazalost, nemas ni ti. Izdignite se obojica, budite za priemr svojim ponasanjem, barem jednom.

I na kraju, cestitke rivalu na pobedi, vidimo se u Evroligi!

ujka sa fontane

pre 10 godina

Kada sa ekipom odesh na F4,shvaticesh koliko je to teshko.Budi realan,posavetuj se sa dobrim i izadji iz sporta zauvek.DV radi sa igrachima kvalitetno,ali takvi kao ti,omalovazavaju uchinjeno.Nije ti mesto u sportu,probaj da postanesh chovek

bojan

pre 10 godina

Covicu,molim te nestani vise iz drustvenog zivota,i gde god da si bio,posle tebe je propast>SPS,Jul,Kosovo,politika,i Staljin,nije toliko vladao

PIVKE

pre 10 godina

Nasa liga je oslabilia a samim tim i reprezentacija onog trenutka kad je zvezda po svaku cenu htela u ABA ligu ne bi li se nekako domogla EVRO LIGE.

Dulex

pre 10 godina

Sećam se da sam u školi imao jednog Bojana koji je stalno kukao uveren da su svi protiv njega, svako malo se žalio i tužakao učiteljici i jednostavno nije nikada umeo da "pokaže zube" pa su svi redom to koristili odnosno zadirkivali ga više nego što je to kod dece uobičajeno. Znam da smo kasnije uvek u šali pričali samo da nam on ne bude šef nekada što nam se srećom nije desilo ali evo vidim da je nečiji Bojan došao da šefuje u Crvenoj Zvezdi Beograd...

SiMa

pre 10 godina

Vesti pratim preko B92 i narocito volim da citam komentare i primetio sam da su komentari na vecinu vesti (pogotovo politickih) skoro identicni, 90% nema polemike i vecinom su negativni, zluradi. O cemu se radi, nije valjda da smo toliki jednomisljenici. Ovo se dogadja i posle ovog clanka, dovoljno mi je da procitam dva tri komentara i kao da sam procitao i sve ostalo.

Saigon

pre 10 godina

Na cast vam je obojici kako se ponasate, prepostavljam da je to vaspitanje iz kuce ili zivotne frustracije. DV je bar veliki trener za razliku od NC koji nema cime da se pohvali u zivotu.

Doktor_KS

pre 10 godina

Januar...Decembar
12 meseci-12 titula
Svaki mesec tj, svaka strana na kalendaru ima po jednu titulu. :)
Auuu kakav ce to kalendar biti. :)
Idemo dalje... Pravimo seriju.;)

P.S. Covicu, bolje obrati paznju na kalendar koji sledi,
nego sto mlatis ovde praznu slamu. :)

milan

pre 10 godina

Kako mozemo imati normalnu publiku kada im ovakvi ljudi kao ova dvojica sluze kao primer. Sportsko rivalstvo je postovanje protivnika ali ovo sto ovde cujemo nema sa sportom nista i zato bi obadvojici trebalo da se onemoguci da nemaju sa sportom nista.

Max

pre 10 godina

Bivši gradonačelnik, visoki funkcioner vlade, biznismen s jedne strane. Košarkaški trener s druge strane. Ne znam koji profil više odgovara čoveku sa kojim policija treba da se bavi.

Vlada

pre 10 godina

Ovaj covek ima veliki problem u glavi! Svaki dan pljuje po Partizanu umesto da gleda kako da pomogne svom klubu da ojaca i nekada osvoji nesto! Mora da su sudije krive?

Sremac

pre 10 godina

Ajde Covke da probamo posvetiti se sebi, odnosno Zvezdi. Ajde da probamo ne odgovarati na Duletove provokacije. Ajde da probamo ne komentarisati sudije i suđenje. Ajde da probamo više i organizovanije raditi i sa manje pompe početi narednu sezonu.
Umemo li to?

GMG

pre 10 godina

Covek koji za DV prica da je inicijator svega loseg u kosarci kod nas treba da vidi sta je bilo prosle godine u finalu i ko je bio trener Partizana. Ko izaziva incidente i kako?

Lomunac

pre 10 godina

"Igokea prvak drzave!!!!!!!cestitamo!!!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vozi Misko, 13. jun 2013 08:14)"

Ima tome vec 10-ak dana, pobedjen Siroki u majstorici, ti kao da si spavao od pocetka Juna?

Dobronamerni savet

pre 10 godina

Gospodine Covicu,moj bi Vam savet bio da se okanete Duleta Vujosevica,saopstenja,prepirki,ako nesto medjusobno imate,ostavite za sud.Ono sto bih Vam rado rekao jeste da se sada konsolidujemo,Partizanu su ovo jos repovi,oni ozbiljno rade vec citavu deceniju i na terenu i van njega i to je tesko srusiti u dve godine.Mi moramo sada da cestitamo njima,jer su bili bolji,a da se okrenemo nama.Ima EL i jos tri takmicenja,pa da sezonu pocnemo ozbiljno,sa ovim ili drugim trenerom,ali mora biti dobar i da odradi pripreme.U toku sezone ne menjati trenere,vec izdrzati do kraja,roster drzati do 10 igraca,gro,a ne dovoditi neke u pola sezone ili kada je najbitnije.Ja licno zelim da se mi takmicimo.Nek Dule vice,nek Muta skakuce,ali ne dobijaju oni utakmice vec nasi igraci koji su sinoc ubacili 25 poena za 25 min,a to ne moze ni jedan sudija da dosudi.Treba se zdravo boriti,nekada i odgovoriti ali ova prepucavanja od jutros su nedolicna.U takvoj situaciji ljudima padaju glave.Znam da osetite potrebu da odg,ali sacekajte,to je njegov nacin rada koji daje rezultate,dize frku,drzi svoje igrace spremnim.Udjite pametniji i racionalniji,pa neka bude opet njihova titula,ali da se zna da smo se sportski i posteno borili.Molim redakciju da objavi kom.Sportski pozdrav.

ГИ

pre 10 godina

Постоји ли нека грана друштва, или тегла меда, где Г-дин Небојша Човић нема умочене прсте.
Овим не желим да кажем да је криминалац, лопов, поштењачина, менаџер, политичар, али не можеш бити успешан као лекар, зидар,политичар, месар, баштован... једноставно не иде. Ако се представљаш да све умеш у суштини ниједан посао не завршиш до краја успешно.
Немам мишљење о Небојши као човеку јер једноставно ни он ни Дуле Вујошевић не заслужују од медија оволику пажњу и простор, али разумем да су медији успешни ако су читани или гледани.
Пружите пажњу клинцима који су синоћ изгарали, правим навијачима и црвено и црно белих, дајте простора помоћним тренерима и стручним тимовима да се представе...
Медији помозите Србији да буде срећнија тако што поменуту двојицу више не спомињите ни у једном контексту.

PV

pre 10 godina

Odnos u veličinama ova dva kluba se vidi u tome zato što je Zvezda zadovoljna sezonom jer je osvojila kup, a Partizan nije zato što jedino njega nije osvojio.

v

pre 10 godina

I reče čovek koji je sve vlasti preživeo,pravi kameleon.A o drugim stvarima neću da pričam komentar mi neće biti objavljen u suštini pogledajte serijal Insajdera o ubistvu premijera ime Ćoki se često pominje.
PARTIZAN ŠAMPION!!!!

Ivan

pre 10 godina

Gos.Covicu,pusti struku da sastavi ekipu,inace nema nista od rezultata.Iz sadasnje Zvezde treba ostaviti najvise cetvoricu igraca.Kakvi Lazici,Radivojevici,Subotici,Simonovici.Trenera obavezno promeniti.Nemoze se Zvezdina igra svoditi na tome da li ce ovaj ili onaj pogoditi trojku ili ne.Lako ste se odrekli nekih igraca od prosle godine pa vam se to obilo o glavu.Partizan je bio bolji i radite na tome da vise ne bude tako.Pustite Vujosevica i ostale,bavite se svojom mukom.

zih

pre 10 godina

Greska je smenjivanje vukoicica. kriza uvek dodje i prodje ma ko bio trener.
Radonjic nije dorastao zvezdi i utakmicama koje ona igra.

bane 013

pre 10 godina

daj bre covicu zvezdas sam ali smarate vise obojica ovo finale je obelezilo vase prepucavanje a ne kosarka. Pozabavi se malo igrom od sinoc koju su prikazali nasi manekeni pusti te praZne price.....

Sho

pre 10 godina

Tako se sprema sledeća sezona:"Veliki posao počinjemo već u četvrtak, kako bismo se spremili za narednu sezonu."
"Krivična prijava će već u četvrtak biti popunjena”.

Boban Pantovic

pre 10 godina

Čović je uništitelj Crvene Zvezde, taman sam pomislio da on može nešto da uradi i da zna šta radi a on najuri Vladu Vukičića, dovodeći Radonjića koji Vukojičiću ni opremu nije kadar da nosi... Najveći Čovićev domet je provincijski mali klub...Crvena Zvezda je instirucija, setite se samo velikana koji su igrali i vodili Zvezdu i način njihovog ophođenja a ne ovo danas je samo bruka...