Petak, 07.06.2013.

22:17

Škotska slavila u Zagrebu!

Reprezentacija Škotske napravila je veliko iznenađenje, pobedila je Hrvatsku 1:0 (1:0), u grupi A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Izvor: AK

Škotska slavila u Zagrebu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Djordje

pre 10 godina

Neki seire, neki tuguju a neke baš briga. Razumljivo!
Nije razumljivo da svi zaboravljaju Škote.
A oni, i pored nacionalnog dresa, fudbal smatraju sportom, tako se I ponašaju.
Zaboravili ste njihov boravak u Beogradu?
"Došli smo u Beograd da odigramo utakmicu. Vi ste bolji. Pobedili ste Vels, ubedljivo, a Vels je pobedio nas. Ipak u sportu se nikad ne zna."
Onda su njihovi navijači uzeli lopate (do pajasa goli i bez gaća ispod kiltova) i očistili od snega polovinu terena. Uz dobro raspoloženje i na terenu i u gradu.
Škoti su takvi, ne potcenjuju protivnike a najmanje sebe.
Eto, u Zagrebu se to upravo i desilo!
Pobedu je odneo tim!
Nijedan član reprezentacije ni navijači utakmicu nisu shvatali kao događaj značajan za naciju (za raliku od protivničkih).
Za njih je to bilo sportsko takmičenje.
Vratili su se srećni zbog pobede!
Ne bi bilo drugačije ni da su izgubili!
KAPA DOLE!!!

Stefan

pre 10 godina

Možete pisati što hoćete!!!nama je glavno da smo Srbiju natamburali 2-0!!!A ova izgubljena utakmica samo će nas motivirati,a to znaci da cemo vam u BG pet komada uvaljati!!!!poz

acme

pre 10 godina

Realno ovo se moglo ocekivati! Hrvati su prosecnom igrom dosad prolazili u ovoj grupi. Setite se samo da su Makedoniju dobili 1:0 u finisu, a Vels 2:1 preokretom isto u finisu... Treci put bi bilo previse...

only fools and horses

pre 10 godina

80% hrvatske reprezentacije cine igraci Zdravka Mamica! A svi znamo cemu je sklon doticni gospodin.realno ovakvu skotsku bi dobio i U19 tim hrvata...

dr.

pre 10 godina

Sama cinjenica da se toliko radujemo porazu Hrvatske i da ima ovoliko komentara upravo na najbolji nacin dokazuje koliko smo optereceni tom reprezentacijom i koliko joj paznje ustvari pridajemo .

Široki Brig

pre 10 godina

Jaki su mi ovi Bosanci što su se raskokodakali nakon par pobjeda u, valjda najlošijoj skupini kvalifikacija u povijesti.. Pa dao dragi Bog da se kvalificirate (što nije još baš sigurno) pa da vam iole ozbiljnija reprezentacija na SP zada kajanje.. Trebam li napomenuti da će to biti prvo (opet kažem MOŽDA) veliko natjecanje na kojem će te nastupiti?

Ali ajde, veselite se i vi malo, meni nije ni malo žao (iskreno), samo mi je tužno gledati kako se svi narodi bivše Juge naslađuju porazom Hrvatske.. što valjda dovoljno govori..

Žiwili

cheers

pre 10 godina

Kaze neko u jednom komentaru "najgora utakmica u hrvatskoj dugoj povjesti"!!! Jos se slatko smijem. Cak bi se mozda mogao duze smijati od duzine hrvatske povjesti!!!:)))

satelit

pre 10 godina

pa,ne radujemo se mi Srbi vasem porazu kao porazu. Mi se smejemo sto kod svake objave liste dodje vas 200 ovde sa komenatrima da ste supersila!

sani

pre 10 godina

hrvatska je jaka sta god vi o njoj mislili.jes da se muci sa malima al zna igrat velike utakmice protiv velikih turske italije spanije ne tako davno.a velike utakmice tek sljede i u njima se pokazuje snaga i te se pamte.

Tottenham

pre 10 godina

ovi gori od nas i posle mi neko prica kako je Hrvatska jaca od nas,nije nego smo mi na megdan sa njima izasli sa Scepovicem,Radovanivicem,Stevanovicem,umesto da su na teren izasli Ljaic,Matic i Tadic ili makar Basta

Alen Halilovic

pre 10 godina

Hahahahah izgleda za Hrvatsku nisu igrali Messi,Xavi,Iniesta I Ronaldo HAHAHA mozda su bili povrijedeni :)
Skoti da su igrali u suknjicama opet bih dobili ove jadne hrvate ,mislim sta reci jad I bijeda od reprezentacije hahaha

Zigzag

pre 10 godina

Da to je kod nas dan zalosti...vidim vas ne dira vec 4.poraz i moguce zadnje mjesto....al pohvale za repku srbije ,nisu losi bili ...a za nase:dovoljan je pogled na strinica,simunica i sammira i kalinica pa niti jedan od njih ne bi igrao ni u domacoj ligi kamo li u repki ...budimo realni nama je najvaznija pobjeda u bg,a ne protiv belgije..al ajde bar se luka i corluka vracaju..

sds

pre 10 godina

U jednom danu izgubio i Đoković i nogometna reprezentacija ali vi se svejedno na kraju dana veselite jer je Hrvatska izgubila.

Koji su to neviđeni kompleksi..

djedmedjed

pre 10 godina

polaako ;
losa igra - los rezultat.
Ali, Skotska je Skotska - reprezentacija s imenom i tradicijom.
To nije Estonija ni Azerbejdzan.
Ili mozda Novi Zeland...

Aleksandar

pre 10 godina

Da li Hrvati vi zaista mislite da ćete sa ovakvom igrom otići u Brazil? Alo ljudi, ovu jadnu Srbiju ste dobili jer smo mi sami sebi dali golove, a nismo iskoristili par prilika. Vels ste dobili slučajno zahvaljujući golmanu Velšana, a protiv Škota ste za 90.minuta stvorili jednu priliku... Kako mislite do Brazila da odete, možda na turističko putovanje... Ja znam da je moja Srbija jadna u fudbalu, ali vi ste umislili da ste Brazil a igrate na našem nivou... Shvatate li?

4 na fifa lestivici

pre 10 godina

Pi bog te ovo neki Shamrock2 se desio?Nista ni mi ni vi necemo u Brazil jednostavno ne zasluzuje ni jedna reprezentacija koju sacinjavaju menadzerski igraci.Gde je onaj sada sto vice Samrok sila slusamROK.

Pantelic A.

pre 10 godina

Jel to znaci da je Skotska sada u top 5? Ja se krstim na koji su nacin oni u top 10? Evo preskacu i drugo veliko takmicenje a na listi napreduju. Za 90 minuta protiv druge postave Skotske jedna polu sansa. Jos umalo da im pomognemo i da izjednacimo protiv Belgije. Pobeda protiv Hrvatske kod kuce je po meni ravna odlasku u Brazil.

pukli

pre 10 godina

Mi Hvati, mazohisti, tako to radimo. Zašto jednostavno kad može mučenički, kao i uvijek. Uvijek ista priča. Sad fino kroz baraz i tu ce onda dobit nekog 3:0 uz silovanje nacije, umjesto škote laganini dobit. Koja glupost.

Ti živiš u oblacima mala......

pre 10 godina

Komšije, nadam se da ćete malo smanjiti prisustvo na ovom forumu sa svojim bahatim i nerealnim komentarima o vašoj više nego precenjenoj reprezentaciji. Mi bar znamo da ne valjamo a vi lebdite u oblacima. Cele kvalifikacije igrate prosečno a to što ste trenutno ispred nas i nije neko merilo kvaliteta.

krstivoje janjetović

pre 10 godina

Hrvati igrali bez Modrića, i izgubili od poslednjeplasirane reprezentacije. Ovaj njihov poraz znači da će stvarno morati da nas pritisnu. Mislim da bi najbolje bilo da igramo u Novom Sadu, jer publika iovako ne veruje u Mihine "čarolije".

Udo Brinkman

pre 10 godina

Jedna od najgorih odigranih hrvatskih utakmica u dugoj povijesti, i jedna od najbolje odigranih škotskih utakmica u dugoj povijesti.

Škotska čvrsta, ponosna i nema kompleksa.

Istočni susjedi se mogu po svemu ugledati na škote.
(Pobočnik_Liubo, 7. jun 2013 22:41)

A vi ste se veceras po svemu ugledali na istocne susJede.

Ne može nam nitko ništa

pre 10 godina

Glavu gore Balkanjerosi! Ajmo Hrvatistan i Srbistan, ruku pod ruku, sportski čestitat redom Skotima, Belgiji, i Bosni. Mi Rvati na trijeznjenje a vi na infuziju, pa idemo dalje.

code381

pre 10 godina

Ja kad pisem da je ova Hrvatska raspad od ekipe (kao i ovi nasi) onda dobijam minuse. Oba puta jedva pobedili Makedoniju, jedva pobedili Vels u proslom kolu, Srbiju su pobedili samo zato sto smo im oba gola poklonili, evo sad i poraz od Skota koje smo mi lagano pobedili u proslom kolu.

jebite se fudbaleri

pre 10 godina

Bila jednom jedna Juga s'vremenom postado smo tuga.
Pune nas Skoti i Belgijanci za nase repke opasni su i Albanci.
Mihajlovic i Stimac zaseli na klupe
uter... im Srbi i Hrvati u du..

doktor

pre 10 godina

manite se Fifine liste,gledajte sta je realnost. Mi smo ove Skote deklasirali. Hrvatska sa Stimcom ima vise srece nego pameti. Ne mogu da prebolim sto je Kardzic doveo Mihajlovica,pa sad tavorimo

pero

pre 10 godina

svim ovim hejterima koji pljuju Noleta poručujem da iskuliraju...popiju kafu...odmore malo. Neka im žena izduva malo...ako nemaju ženu onda devojka...ako neaju devojku onda neki prijatelj...a ako ni to nemaju onda nek im izduva keva...ali pre toga neka dođu do mene da im razradim aparaturu...

a ko hoće da se fajta neka kaže kad i gde dolazim....seronje...

Mungos

pre 10 godina

Ha ha ha ko je vas pobedio! I opet haha ha bez cele prve postave u sred Zagreba! I vi hocete u Brazil bruke jedne. I vi ste 4 nogometna sila koja ce puci i u Beogradu. U derbiju nema pravila i u sred BG ne mozete da dobijete. Idete u teske kvalifikacije. Toliko o vama laku noc.

edi

pre 10 godina

Atmosfera i osobe koje su oko Hr reprezentacije kumovale su ovom rezultatu,sa Welsom je pomogla sreca ali uvijek ne moze se na srecu i na silu pobjedjivati..nisu jake nesta posebno reprezentacije u barazu,Grcka ili Portugal bi bili savrseni..

Pobočnik_Liubo

pre 10 godina

Jedna od najgorih odigranih hrvatskih utakmica u dugoj povijesti, i jedna od najbolje odigranih škotskih utakmica u dugoj povijesti.

Škotska čvrsta, ponosna i nema kompleksa.

Istočni susjedi se mogu po svemu ugledati na škote.

Utucen!

pre 10 godina

dragi Srbi, slobodno nas iznapucajte u komntarima, zasluzili smo. Evo ja i frend se napili i tuga nas totalna ufatila. Ali.. u neku ruku, drago mi je da smo pukli od Skota, stvarno su face od naroda, za razliku od nasih balkanskih plemena. Bit ce bolje.

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Osecam sad ce Hrvatska nekako kad osvane ponedeljak da bude 2.na fifinoj rang listi.O majko koja smejurija od ekipe,kroz cele kvalifikacije se provlace i to najvise uz srecu...Samo sam cekao da se ovo desi,gledao sam i protiv Velsa i nestvarno je kako su se izvukli...

iii

pre 10 godina

hrvatska bez modrica ko barselona bez barse.a tanjiras mandzukic nije dao go jer roben i ribery nisu igrali....sta rekose na fifinoj listi cetvrta reprezentacija svijeta,mozda 44 tu je ta mjera .dan zalosti u hrvatskoj.

nevaljali_bane

pre 10 godina

sta radi taj mandzo, mindzo, ola, modra? srce mi je na mestu, mozemo zajedno sa svijetskom velesilom iz susjedstva u sarajevo da ispratimo dzeku u brazil.. :DDD

Milos

pre 10 godina

Kad tad su morali da dodju onoliki nezasluzeni bodovi na naplatu! Bod protiv Belgije u gostima, 6 bodova protiv Makedonije a realno zasluzena 2, pobeda protiv Velsa u gostima u '90min kada je Bejl pri rezultatu 0:0 i 1:0 za Vels promasio pet zicera kakve nikad ne promasuje! Protiv nas su zasluzeno pobedili, ali ne sto su mnogo dobro igrali vec sto smo mi bili katastrofalni i sami sebi dali dva gola!

maa

pre 10 godina

polako ali sigurno stimac unistava ekipu, sve sto je bilic ucinio nestaje, a budio realni i pobede koje su ostvarene nisu bile ni malo impresivne(npr makedonija)

Utucen!

pre 10 godina

dragi Srbi, slobodno nas iznapucajte u komntarima, zasluzili smo. Evo ja i frend se napili i tuga nas totalna ufatila. Ali.. u neku ruku, drago mi je da smo pukli od Skota, stvarno su face od naroda, za razliku od nasih balkanskih plemena. Bit ce bolje.

Milos

pre 10 godina

Kad tad su morali da dodju onoliki nezasluzeni bodovi na naplatu! Bod protiv Belgije u gostima, 6 bodova protiv Makedonije a realno zasluzena 2, pobeda protiv Velsa u gostima u '90min kada je Bejl pri rezultatu 0:0 i 1:0 za Vels promasio pet zicera kakve nikad ne promasuje! Protiv nas su zasluzeno pobedili, ali ne sto su mnogo dobro igrali vec sto smo mi bili katastrofalni i sami sebi dali dva gola!

nevaljali_bane

pre 10 godina

sta radi taj mandzo, mindzo, ola, modra? srce mi je na mestu, mozemo zajedno sa svijetskom velesilom iz susjedstva u sarajevo da ispratimo dzeku u brazil.. :DDD

iii

pre 10 godina

hrvatska bez modrica ko barselona bez barse.a tanjiras mandzukic nije dao go jer roben i ribery nisu igrali....sta rekose na fifinoj listi cetvrta reprezentacija svijeta,mozda 44 tu je ta mjera .dan zalosti u hrvatskoj.

cheers

pre 10 godina

Kaze neko u jednom komentaru "najgora utakmica u hrvatskoj dugoj povjesti"!!! Jos se slatko smijem. Cak bi se mozda mogao duze smijati od duzine hrvatske povjesti!!!:)))

maa

pre 10 godina

polako ali sigurno stimac unistava ekipu, sve sto je bilic ucinio nestaje, a budio realni i pobede koje su ostvarene nisu bile ni malo impresivne(npr makedonija)

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Osecam sad ce Hrvatska nekako kad osvane ponedeljak da bude 2.na fifinoj rang listi.O majko koja smejurija od ekipe,kroz cele kvalifikacije se provlace i to najvise uz srecu...Samo sam cekao da se ovo desi,gledao sam i protiv Velsa i nestvarno je kako su se izvukli...

Aleksandar

pre 10 godina

Da li Hrvati vi zaista mislite da ćete sa ovakvom igrom otići u Brazil? Alo ljudi, ovu jadnu Srbiju ste dobili jer smo mi sami sebi dali golove, a nismo iskoristili par prilika. Vels ste dobili slučajno zahvaljujući golmanu Velšana, a protiv Škota ste za 90.minuta stvorili jednu priliku... Kako mislite do Brazila da odete, možda na turističko putovanje... Ja znam da je moja Srbija jadna u fudbalu, ali vi ste umislili da ste Brazil a igrate na našem nivou... Shvatate li?

Mungos

pre 10 godina

Ha ha ha ko je vas pobedio! I opet haha ha bez cele prve postave u sred Zagreba! I vi hocete u Brazil bruke jedne. I vi ste 4 nogometna sila koja ce puci i u Beogradu. U derbiju nema pravila i u sred BG ne mozete da dobijete. Idete u teske kvalifikacije. Toliko o vama laku noc.

satelit

pre 10 godina

pa,ne radujemo se mi Srbi vasem porazu kao porazu. Mi se smejemo sto kod svake objave liste dodje vas 200 ovde sa komenatrima da ste supersila!

Ti živiš u oblacima mala......

pre 10 godina

Komšije, nadam se da ćete malo smanjiti prisustvo na ovom forumu sa svojim bahatim i nerealnim komentarima o vašoj više nego precenjenoj reprezentaciji. Mi bar znamo da ne valjamo a vi lebdite u oblacima. Cele kvalifikacije igrate prosečno a to što ste trenutno ispred nas i nije neko merilo kvaliteta.

jebite se fudbaleri

pre 10 godina

Bila jednom jedna Juga s'vremenom postado smo tuga.
Pune nas Skoti i Belgijanci za nase repke opasni su i Albanci.
Mihajlovic i Stimac zaseli na klupe
uter... im Srbi i Hrvati u du..

code381

pre 10 godina

Ja kad pisem da je ova Hrvatska raspad od ekipe (kao i ovi nasi) onda dobijam minuse. Oba puta jedva pobedili Makedoniju, jedva pobedili Vels u proslom kolu, Srbiju su pobedili samo zato sto smo im oba gola poklonili, evo sad i poraz od Skota koje smo mi lagano pobedili u proslom kolu.

Udo Brinkman

pre 10 godina

Jedna od najgorih odigranih hrvatskih utakmica u dugoj povijesti, i jedna od najbolje odigranih škotskih utakmica u dugoj povijesti.

Škotska čvrsta, ponosna i nema kompleksa.

Istočni susjedi se mogu po svemu ugledati na škote.
(Pobočnik_Liubo, 7. jun 2013 22:41)

A vi ste se veceras po svemu ugledali na istocne susJede.

Ne može nam nitko ništa

pre 10 godina

Glavu gore Balkanjerosi! Ajmo Hrvatistan i Srbistan, ruku pod ruku, sportski čestitat redom Skotima, Belgiji, i Bosni. Mi Rvati na trijeznjenje a vi na infuziju, pa idemo dalje.

sds

pre 10 godina

U jednom danu izgubio i Đoković i nogometna reprezentacija ali vi se svejedno na kraju dana veselite jer je Hrvatska izgubila.

Koji su to neviđeni kompleksi..

doktor

pre 10 godina

manite se Fifine liste,gledajte sta je realnost. Mi smo ove Skote deklasirali. Hrvatska sa Stimcom ima vise srece nego pameti. Ne mogu da prebolim sto je Kardzic doveo Mihajlovica,pa sad tavorimo

Pobočnik_Liubo

pre 10 godina

Jedna od najgorih odigranih hrvatskih utakmica u dugoj povijesti, i jedna od najbolje odigranih škotskih utakmica u dugoj povijesti.

Škotska čvrsta, ponosna i nema kompleksa.

Istočni susjedi se mogu po svemu ugledati na škote.

Tottenham

pre 10 godina

ovi gori od nas i posle mi neko prica kako je Hrvatska jaca od nas,nije nego smo mi na megdan sa njima izasli sa Scepovicem,Radovanivicem,Stevanovicem,umesto da su na teren izasli Ljaic,Matic i Tadic ili makar Basta

Alen Halilovic

pre 10 godina

Hahahahah izgleda za Hrvatsku nisu igrali Messi,Xavi,Iniesta I Ronaldo HAHAHA mozda su bili povrijedeni :)
Skoti da su igrali u suknjicama opet bih dobili ove jadne hrvate ,mislim sta reci jad I bijeda od reprezentacije hahaha

Pantelic A.

pre 10 godina

Jel to znaci da je Skotska sada u top 5? Ja se krstim na koji su nacin oni u top 10? Evo preskacu i drugo veliko takmicenje a na listi napreduju. Za 90 minuta protiv druge postave Skotske jedna polu sansa. Jos umalo da im pomognemo i da izjednacimo protiv Belgije. Pobeda protiv Hrvatske kod kuce je po meni ravna odlasku u Brazil.

djedmedjed

pre 10 godina

polaako ;
losa igra - los rezultat.
Ali, Skotska je Skotska - reprezentacija s imenom i tradicijom.
To nije Estonija ni Azerbejdzan.
Ili mozda Novi Zeland...

4 na fifa lestivici

pre 10 godina

Pi bog te ovo neki Shamrock2 se desio?Nista ni mi ni vi necemo u Brazil jednostavno ne zasluzuje ni jedna reprezentacija koju sacinjavaju menadzerski igraci.Gde je onaj sada sto vice Samrok sila slusamROK.

pero

pre 10 godina

svim ovim hejterima koji pljuju Noleta poručujem da iskuliraju...popiju kafu...odmore malo. Neka im žena izduva malo...ako nemaju ženu onda devojka...ako neaju devojku onda neki prijatelj...a ako ni to nemaju onda nek im izduva keva...ali pre toga neka dođu do mene da im razradim aparaturu...

a ko hoće da se fajta neka kaže kad i gde dolazim....seronje...

krstivoje janjetović

pre 10 godina

Hrvati igrali bez Modrića, i izgubili od poslednjeplasirane reprezentacije. Ovaj njihov poraz znači da će stvarno morati da nas pritisnu. Mislim da bi najbolje bilo da igramo u Novom Sadu, jer publika iovako ne veruje u Mihine "čarolije".

dr.

pre 10 godina

Sama cinjenica da se toliko radujemo porazu Hrvatske i da ima ovoliko komentara upravo na najbolji nacin dokazuje koliko smo optereceni tom reprezentacijom i koliko joj paznje ustvari pridajemo .

edi

pre 10 godina

Atmosfera i osobe koje su oko Hr reprezentacije kumovale su ovom rezultatu,sa Welsom je pomogla sreca ali uvijek ne moze se na srecu i na silu pobjedjivati..nisu jake nesta posebno reprezentacije u barazu,Grcka ili Portugal bi bili savrseni..

pukli

pre 10 godina

Mi Hvati, mazohisti, tako to radimo. Zašto jednostavno kad može mučenički, kao i uvijek. Uvijek ista priča. Sad fino kroz baraz i tu ce onda dobit nekog 3:0 uz silovanje nacije, umjesto škote laganini dobit. Koja glupost.

acme

pre 10 godina

Realno ovo se moglo ocekivati! Hrvati su prosecnom igrom dosad prolazili u ovoj grupi. Setite se samo da su Makedoniju dobili 1:0 u finisu, a Vels 2:1 preokretom isto u finisu... Treci put bi bilo previse...

Zigzag

pre 10 godina

Da to je kod nas dan zalosti...vidim vas ne dira vec 4.poraz i moguce zadnje mjesto....al pohvale za repku srbije ,nisu losi bili ...a za nase:dovoljan je pogled na strinica,simunica i sammira i kalinica pa niti jedan od njih ne bi igrao ni u domacoj ligi kamo li u repki ...budimo realni nama je najvaznija pobjeda u bg,a ne protiv belgije..al ajde bar se luka i corluka vracaju..

only fools and horses

pre 10 godina

80% hrvatske reprezentacije cine igraci Zdravka Mamica! A svi znamo cemu je sklon doticni gospodin.realno ovakvu skotsku bi dobio i U19 tim hrvata...

sani

pre 10 godina

hrvatska je jaka sta god vi o njoj mislili.jes da se muci sa malima al zna igrat velike utakmice protiv velikih turske italije spanije ne tako davno.a velike utakmice tek sljede i u njima se pokazuje snaga i te se pamte.

Široki Brig

pre 10 godina

Jaki su mi ovi Bosanci što su se raskokodakali nakon par pobjeda u, valjda najlošijoj skupini kvalifikacija u povijesti.. Pa dao dragi Bog da se kvalificirate (što nije još baš sigurno) pa da vam iole ozbiljnija reprezentacija na SP zada kajanje.. Trebam li napomenuti da će to biti prvo (opet kažem MOŽDA) veliko natjecanje na kojem će te nastupiti?

Ali ajde, veselite se i vi malo, meni nije ni malo žao (iskreno), samo mi je tužno gledati kako se svi narodi bivše Juge naslađuju porazom Hrvatske.. što valjda dovoljno govori..

Žiwili

Stefan

pre 10 godina

Možete pisati što hoćete!!!nama je glavno da smo Srbiju natamburali 2-0!!!A ova izgubljena utakmica samo će nas motivirati,a to znaci da cemo vam u BG pet komada uvaljati!!!!poz

Djordje

pre 10 godina

Neki seire, neki tuguju a neke baš briga. Razumljivo!
Nije razumljivo da svi zaboravljaju Škote.
A oni, i pored nacionalnog dresa, fudbal smatraju sportom, tako se I ponašaju.
Zaboravili ste njihov boravak u Beogradu?
"Došli smo u Beograd da odigramo utakmicu. Vi ste bolji. Pobedili ste Vels, ubedljivo, a Vels je pobedio nas. Ipak u sportu se nikad ne zna."
Onda su njihovi navijači uzeli lopate (do pajasa goli i bez gaća ispod kiltova) i očistili od snega polovinu terena. Uz dobro raspoloženje i na terenu i u gradu.
Škoti su takvi, ne potcenjuju protivnike a najmanje sebe.
Eto, u Zagrebu se to upravo i desilo!
Pobedu je odneo tim!
Nijedan član reprezentacije ni navijači utakmicu nisu shvatali kao događaj značajan za naciju (za raliku od protivničkih).
Za njih je to bilo sportsko takmičenje.
Vratili su se srećni zbog pobede!
Ne bi bilo drugačije ni da su izgubili!
KAPA DOLE!!!

sds

pre 10 godina

U jednom danu izgubio i Đoković i nogometna reprezentacija ali vi se svejedno na kraju dana veselite jer je Hrvatska izgubila.

Koji su to neviđeni kompleksi..

pero

pre 10 godina

svim ovim hejterima koji pljuju Noleta poručujem da iskuliraju...popiju kafu...odmore malo. Neka im žena izduva malo...ako nemaju ženu onda devojka...ako neaju devojku onda neki prijatelj...a ako ni to nemaju onda nek im izduva keva...ali pre toga neka dođu do mene da im razradim aparaturu...

a ko hoće da se fajta neka kaže kad i gde dolazim....seronje...

Pobočnik_Liubo

pre 10 godina

Jedna od najgorih odigranih hrvatskih utakmica u dugoj povijesti, i jedna od najbolje odigranih škotskih utakmica u dugoj povijesti.

Škotska čvrsta, ponosna i nema kompleksa.

Istočni susjedi se mogu po svemu ugledati na škote.

sani

pre 10 godina

hrvatska je jaka sta god vi o njoj mislili.jes da se muci sa malima al zna igrat velike utakmice protiv velikih turske italije spanije ne tako davno.a velike utakmice tek sljede i u njima se pokazuje snaga i te se pamte.

djedmedjed

pre 10 godina

polaako ;
losa igra - los rezultat.
Ali, Skotska je Skotska - reprezentacija s imenom i tradicijom.
To nije Estonija ni Azerbejdzan.
Ili mozda Novi Zeland...

cheers

pre 10 godina

Kaze neko u jednom komentaru "najgora utakmica u hrvatskoj dugoj povjesti"!!! Jos se slatko smijem. Cak bi se mozda mogao duze smijati od duzine hrvatske povjesti!!!:)))

Stefan

pre 10 godina

Možete pisati što hoćete!!!nama je glavno da smo Srbiju natamburali 2-0!!!A ova izgubljena utakmica samo će nas motivirati,a to znaci da cemo vam u BG pet komada uvaljati!!!!poz

Široki Brig

pre 10 godina

Jaki su mi ovi Bosanci što su se raskokodakali nakon par pobjeda u, valjda najlošijoj skupini kvalifikacija u povijesti.. Pa dao dragi Bog da se kvalificirate (što nije još baš sigurno) pa da vam iole ozbiljnija reprezentacija na SP zada kajanje.. Trebam li napomenuti da će to biti prvo (opet kažem MOŽDA) veliko natjecanje na kojem će te nastupiti?

Ali ajde, veselite se i vi malo, meni nije ni malo žao (iskreno), samo mi je tužno gledati kako se svi narodi bivše Juge naslađuju porazom Hrvatske.. što valjda dovoljno govori..

Žiwili

iii

pre 10 godina

hrvatska bez modrica ko barselona bez barse.a tanjiras mandzukic nije dao go jer roben i ribery nisu igrali....sta rekose na fifinoj listi cetvrta reprezentacija svijeta,mozda 44 tu je ta mjera .dan zalosti u hrvatskoj.

Milos

pre 10 godina

Kad tad su morali da dodju onoliki nezasluzeni bodovi na naplatu! Bod protiv Belgije u gostima, 6 bodova protiv Makedonije a realno zasluzena 2, pobeda protiv Velsa u gostima u '90min kada je Bejl pri rezultatu 0:0 i 1:0 za Vels promasio pet zicera kakve nikad ne promasuje! Protiv nas su zasluzeno pobedili, ali ne sto su mnogo dobro igrali vec sto smo mi bili katastrofalni i sami sebi dali dva gola!

Alen Halilovic

pre 10 godina

Hahahahah izgleda za Hrvatsku nisu igrali Messi,Xavi,Iniesta I Ronaldo HAHAHA mozda su bili povrijedeni :)
Skoti da su igrali u suknjicama opet bih dobili ove jadne hrvate ,mislim sta reci jad I bijeda od reprezentacije hahaha

Matt Le Tissier

pre 10 godina

Osecam sad ce Hrvatska nekako kad osvane ponedeljak da bude 2.na fifinoj rang listi.O majko koja smejurija od ekipe,kroz cele kvalifikacije se provlace i to najvise uz srecu...Samo sam cekao da se ovo desi,gledao sam i protiv Velsa i nestvarno je kako su se izvukli...

Aleksandar

pre 10 godina

Da li Hrvati vi zaista mislite da ćete sa ovakvom igrom otići u Brazil? Alo ljudi, ovu jadnu Srbiju ste dobili jer smo mi sami sebi dali golove, a nismo iskoristili par prilika. Vels ste dobili slučajno zahvaljujući golmanu Velšana, a protiv Škota ste za 90.minuta stvorili jednu priliku... Kako mislite do Brazila da odete, možda na turističko putovanje... Ja znam da je moja Srbija jadna u fudbalu, ali vi ste umislili da ste Brazil a igrate na našem nivou... Shvatate li?

satelit

pre 10 godina

pa,ne radujemo se mi Srbi vasem porazu kao porazu. Mi se smejemo sto kod svake objave liste dodje vas 200 ovde sa komenatrima da ste supersila!

Mungos

pre 10 godina

Ha ha ha ko je vas pobedio! I opet haha ha bez cele prve postave u sred Zagreba! I vi hocete u Brazil bruke jedne. I vi ste 4 nogometna sila koja ce puci i u Beogradu. U derbiju nema pravila i u sred BG ne mozete da dobijete. Idete u teske kvalifikacije. Toliko o vama laku noc.

code381

pre 10 godina

Ja kad pisem da je ova Hrvatska raspad od ekipe (kao i ovi nasi) onda dobijam minuse. Oba puta jedva pobedili Makedoniju, jedva pobedili Vels u proslom kolu, Srbiju su pobedili samo zato sto smo im oba gola poklonili, evo sad i poraz od Skota koje smo mi lagano pobedili u proslom kolu.

Pantelic A.

pre 10 godina

Jel to znaci da je Skotska sada u top 5? Ja se krstim na koji su nacin oni u top 10? Evo preskacu i drugo veliko takmicenje a na listi napreduju. Za 90 minuta protiv druge postave Skotske jedna polu sansa. Jos umalo da im pomognemo i da izjednacimo protiv Belgije. Pobeda protiv Hrvatske kod kuce je po meni ravna odlasku u Brazil.

Utucen!

pre 10 godina

dragi Srbi, slobodno nas iznapucajte u komntarima, zasluzili smo. Evo ja i frend se napili i tuga nas totalna ufatila. Ali.. u neku ruku, drago mi je da smo pukli od Skota, stvarno su face od naroda, za razliku od nasih balkanskih plemena. Bit ce bolje.

nevaljali_bane

pre 10 godina

sta radi taj mandzo, mindzo, ola, modra? srce mi je na mestu, mozemo zajedno sa svijetskom velesilom iz susjedstva u sarajevo da ispratimo dzeku u brazil.. :DDD

Tottenham

pre 10 godina

ovi gori od nas i posle mi neko prica kako je Hrvatska jaca od nas,nije nego smo mi na megdan sa njima izasli sa Scepovicem,Radovanivicem,Stevanovicem,umesto da su na teren izasli Ljaic,Matic i Tadic ili makar Basta

dr.

pre 10 godina

Sama cinjenica da se toliko radujemo porazu Hrvatske i da ima ovoliko komentara upravo na najbolji nacin dokazuje koliko smo optereceni tom reprezentacijom i koliko joj paznje ustvari pridajemo .

doktor

pre 10 godina

manite se Fifine liste,gledajte sta je realnost. Mi smo ove Skote deklasirali. Hrvatska sa Stimcom ima vise srece nego pameti. Ne mogu da prebolim sto je Kardzic doveo Mihajlovica,pa sad tavorimo

Ne može nam nitko ništa

pre 10 godina

Glavu gore Balkanjerosi! Ajmo Hrvatistan i Srbistan, ruku pod ruku, sportski čestitat redom Skotima, Belgiji, i Bosni. Mi Rvati na trijeznjenje a vi na infuziju, pa idemo dalje.

Zigzag

pre 10 godina

Da to je kod nas dan zalosti...vidim vas ne dira vec 4.poraz i moguce zadnje mjesto....al pohvale za repku srbije ,nisu losi bili ...a za nase:dovoljan je pogled na strinica,simunica i sammira i kalinica pa niti jedan od njih ne bi igrao ni u domacoj ligi kamo li u repki ...budimo realni nama je najvaznija pobjeda u bg,a ne protiv belgije..al ajde bar se luka i corluka vracaju..

edi

pre 10 godina

Atmosfera i osobe koje su oko Hr reprezentacije kumovale su ovom rezultatu,sa Welsom je pomogla sreca ali uvijek ne moze se na srecu i na silu pobjedjivati..nisu jake nesta posebno reprezentacije u barazu,Grcka ili Portugal bi bili savrseni..

only fools and horses

pre 10 godina

80% hrvatske reprezentacije cine igraci Zdravka Mamica! A svi znamo cemu je sklon doticni gospodin.realno ovakvu skotsku bi dobio i U19 tim hrvata...

Ti živiš u oblacima mala......

pre 10 godina

Komšije, nadam se da ćete malo smanjiti prisustvo na ovom forumu sa svojim bahatim i nerealnim komentarima o vašoj više nego precenjenoj reprezentaciji. Mi bar znamo da ne valjamo a vi lebdite u oblacima. Cele kvalifikacije igrate prosečno a to što ste trenutno ispred nas i nije neko merilo kvaliteta.

acme

pre 10 godina

Realno ovo se moglo ocekivati! Hrvati su prosecnom igrom dosad prolazili u ovoj grupi. Setite se samo da su Makedoniju dobili 1:0 u finisu, a Vels 2:1 preokretom isto u finisu... Treci put bi bilo previse...

maa

pre 10 godina

polako ali sigurno stimac unistava ekipu, sve sto je bilic ucinio nestaje, a budio realni i pobede koje su ostvarene nisu bile ni malo impresivne(npr makedonija)

pukli

pre 10 godina

Mi Hvati, mazohisti, tako to radimo. Zašto jednostavno kad može mučenički, kao i uvijek. Uvijek ista priča. Sad fino kroz baraz i tu ce onda dobit nekog 3:0 uz silovanje nacije, umjesto škote laganini dobit. Koja glupost.

4 na fifa lestivici

pre 10 godina

Pi bog te ovo neki Shamrock2 se desio?Nista ni mi ni vi necemo u Brazil jednostavno ne zasluzuje ni jedna reprezentacija koju sacinjavaju menadzerski igraci.Gde je onaj sada sto vice Samrok sila slusamROK.

Udo Brinkman

pre 10 godina

Jedna od najgorih odigranih hrvatskih utakmica u dugoj povijesti, i jedna od najbolje odigranih škotskih utakmica u dugoj povijesti.

Škotska čvrsta, ponosna i nema kompleksa.

Istočni susjedi se mogu po svemu ugledati na škote.
(Pobočnik_Liubo, 7. jun 2013 22:41)

A vi ste se veceras po svemu ugledali na istocne susJede.

krstivoje janjetović

pre 10 godina

Hrvati igrali bez Modrića, i izgubili od poslednjeplasirane reprezentacije. Ovaj njihov poraz znači da će stvarno morati da nas pritisnu. Mislim da bi najbolje bilo da igramo u Novom Sadu, jer publika iovako ne veruje u Mihine "čarolije".

jebite se fudbaleri

pre 10 godina

Bila jednom jedna Juga s'vremenom postado smo tuga.
Pune nas Skoti i Belgijanci za nase repke opasni su i Albanci.
Mihajlovic i Stimac zaseli na klupe
uter... im Srbi i Hrvati u du..

Djordje

pre 10 godina

Neki seire, neki tuguju a neke baš briga. Razumljivo!
Nije razumljivo da svi zaboravljaju Škote.
A oni, i pored nacionalnog dresa, fudbal smatraju sportom, tako se I ponašaju.
Zaboravili ste njihov boravak u Beogradu?
"Došli smo u Beograd da odigramo utakmicu. Vi ste bolji. Pobedili ste Vels, ubedljivo, a Vels je pobedio nas. Ipak u sportu se nikad ne zna."
Onda su njihovi navijači uzeli lopate (do pajasa goli i bez gaća ispod kiltova) i očistili od snega polovinu terena. Uz dobro raspoloženje i na terenu i u gradu.
Škoti su takvi, ne potcenjuju protivnike a najmanje sebe.
Eto, u Zagrebu se to upravo i desilo!
Pobedu je odneo tim!
Nijedan član reprezentacije ni navijači utakmicu nisu shvatali kao događaj značajan za naciju (za raliku od protivničkih).
Za njih je to bilo sportsko takmičenje.
Vratili su se srećni zbog pobede!
Ne bi bilo drugačije ni da su izgubili!
KAPA DOLE!!!