Četvrtak, 30.05.2013.

20:30

'Dabl-dabl' Lovernja za novo finale

Košarkaši Partizana mt:s prvi su finalisti plej-ofa Agroživ Superlige Srbije, jer su u dva meča bili ubedljivi protiv Vojvodine Srbijagas

Izvor: AK

'Dabl-dabl' Lovernja za novo finale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

godina

pre 10 godina

Kako nije sramota cigane da komentarisu odbranu Partizana?Pratite li vi malo Lazica i Radivojevica sta rade po terenu ?
(LORD, 31. maj 2013 02:52)

Kako tebe nije sramota da komentarišeš igru Crvene Zvezde kada tvoj tim igra nešto poput kombinacije ragbija i rvanja grčko-rimskim stilom u režiji čoveka koji bije sudije,preti im,stalno ponavlja kako ste jadni mali,napušteni i bez para kad ono odjednom gle čuda ko je "pošteno" pobedio,ekipa koju vode 2 Francuza i Letonac je naše nacionalno blago...
Smešni ste.

stručnjak

pre 10 godina

Al najjači im je onaj playmaker koji šutira bacanja 1 od 7?! Kakva smejurija od ekipe.
Na niske grane je spala srpska košarka nažalost

Grobar Skopje

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova.
(veliki strumf, 30. maj 2013 21:49)

Ovakvi komentari i price o "ragbiju" koju uporno ponavljate kao papagaji pokazuju samo koliko VI uopste ne razumete kosarku.To je donekle i razumljivo jer 10 godina vi bukvalno ne pratite kosarku.Navijaci Partizana su za razliku od vas kosarkaski obrazovani,a da budem iskren cak su i navijaci MZT Skopja mnogo,mnogo obrazovaniji na tom planu.Uostalom igracete Evroligu ove godine(za vas realno nevidjeni uspeh) pa ce te videti kako se igra evropska kosarka.A u finalu,ako uopste udjete,ce te zavrsiti slicno kao Vojvodina.Ponekad mi padne i zao,jer nije lako trpiti ovu torturu toliko godina.Vasa deca zavrsavaju skolu,upisuju fakultet,a titulu jos nisu videli.

@Jojic 90' i gotov je san

pre 10 godina

Ajde nas samo prosvetli kada je to Zekovic igrao z FMP ili Zvezdu? Vojvodina, OKK, igrao po Austriji, a pre toga u Atlasu. I u mladjim kategorijama u istom tom Partizanu. Mora da je bas navalio zbog toga sto voli Zvezdu. Aha, kako da ne.

SVAKAKO

pre 10 godina

Kaznena expedicija,spremajte PP aparate FMP-ovci.
(vrazmena, 30. maj 2013 21:57)

4-2.Pozdrav
(., 30. maj 2013 22:12)

Od 4-2 do 4-5... Pozdrav.

albel

pre 10 godina

Kaznena expedicija,spremajte PP aparate FMP-ovci.
(vrazmena, 30. maj 2013 21:57)
Ni malo drmanja koseva i pljuvanja po trenerima expedicije nece biti na odmet!

nikolaknez

pre 10 godina

molio bi simpatizere malenog kluba iz predgradja da se udostoje i da ne lupetaju kojekakve gluposti,ovde se vodi rec o SAMPIONU EVROPE odnosno INSTITUCIJI zvanoj KK PARTIZAN!

Jojic 90' i gotov je san

pre 10 godina

U pravu su zvezdasi. Vosa se ne trudi protiv Partizana,ne zele da ih umaraju za finale. Posebno Ilic,Markovic,Zekovic i COVIC. Bivsi igraci FMP Zvezde.Oni nas najvise pustaju. Zar je toliko tesko gledati nasu dobru igru?

R

pre 10 godina

(vs, 30. maj 2013 21:24) Koliko si ti decko nesrecan, prosto mi te bi' zao u trenutku. Ali kad bolje razmislim mozda te i razumem, godine cine svoje.

partizan prvak evrope!!!

pre 10 godina

vs@ nije tebi lako!A jesu li sudije pomagale partizanu i kada je bio prvak evrope,kad ulazi i f8,u f4,kad dobija sve evropske velikane(barsu,real,cska,pao,olimp,makabi i sve ostale)!!!Moras da shvatis smo u basketu za vas tatamate!Sto pre to shvatis bice ti lakse pa ti jos se nisi ni radovao tituli u kosarci svog voljenog kluba posto ne verujem da imas 15 godina koliko je proslo od kad ste uzeli zadnju titulu!

Samo opusteno, doci cete i vi na red... Ne moras vec sad da places, cuvaj se za finale...

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova. Paradigma sudjenja je onaj samar Vestermana igracu Vojvodine na parketu kad je zamalo izgubio loptu, pred ocima sudije i - nista. Partizan nema nikakvu igru - iz nedosudjenih faulova razvijaju kontre, ili u pozicionom napadu nabijaju pod kos, gde Vojvodina ne moze da parira. Protiv Zvezde nista od toga nece biti moguce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 30. maj 2013 21:49)

Pa da, zato vi sinoc kao leptirici letite po terenu, he... Ako Partizan nema igru, ne znam sta onda Zvezda ima... I ja vam svaki put kazem, manite se kosarke, ako je gledate na taj nacin, imate odbojku, imate Djokovica, tu nema kontakta osim na kraju meca kad se pozdrave pa uzivajte do mile volje... Nemoj, molim te da komentarises kosarku na ovaj nacin, jer sam iz nekih tvojih komentara zakljucio da imas veze sa sportom, ali ova analiza je smesna... Nemoj da se brukas, kakav ragbi? Sta je igrao onda sinoc Katic nad Marjanovicem? A da ne komentarisem Radivojevica i Lazica, koji kada bi se sve sudilo ne bi bili na parketu ni po dva minuta...

Ali dobro, sudije navlace za Partizan cak i kad dobija sa tridesetak razlike...

pre 10 godina

E pa ovakvo "gostujuce" sudjenje jos nisam video. Igraci Vojvodine su u prvih 7-8 minuta imali bar 10 ulaza, nijedan nisu dali, a od toga je bar 8 bilo faulova. Naravno, sudije nijedan nisu sudile. I umesto nekoliko puta po 2 bacanja za Vojvodinu, Partizan (koji nije mogao u 3 napada nista da ubode) se razigrao i sipao iz kontri (to je prakticno 4 poena plusa po napadu). Utakmica resena u 5 minuta, iskljucivo zahvaljujuci sudijama. A Vojvodini sudjena 10 faulova. Sramota. E tako se sudi, da ne bude previse providno. Nema nesportskih, tehnickih, ali ko ume da gleda, vidi nevidjeno navlacenje. I tako vec 10 godina. Od 29 kosa Partizan 21 dao iz kontri i bacanja. Sramota.
(vs, 30. maj 2013 21:24)

Ma ne, najbolje je da se svaki pokusaj ulaza medju pet igraca svira kao faul u korist napadaca... Pa reci mi, kako bi se onda igrala odbrana? Svodila bi se na to da se promasuju polaganja, inace bi svaki napad bio kos ili bacanja... Ne pricajte gluposti vise, igracete sledece godine EL pa cete videti kad ce Rakocevic da dobije faul kada se zakuca u trojicu npr protiv CSKA, ili Reala... To mozete ovde da iskukate da vam se tako sudi... I dosta sa tim kradjama vise, kako mislite da Partizan moze da izgubi od ovog tima koji je deset puta slabiji od njega, pa mu treba sudjenje? Ajde kad se nesto i krade, ali pricati za ovakvu utakmicu je smesno.. Mene bi bilo sramota da kad Zvezda nekog ovako razbija dodjem na komentarima i pricam o nekakvom sudjenju u prvom minutu utakmice...

kalcokera

pre 10 godina

4-2 ove sezone ..realno je da zvezda bude prvak...abu su vam dale sudije sa slobodnim bacanjima,sad se igra na tri dobijene mislim da grobarcici ove sezone nema te sanse pozz

gremlin

pre 10 godina

Ovako,sad da zgazimo one kojima niko ne moze da zabrani kako ce da se zovu!p.s.Bane Djekic,pravi primer skromnog i vrednog decka,jer on i svoj min vremena,odradi max!respect!

Sta reci

pre 10 godina

FMP ovci, frka pred finale, a?
(Selanne, 30. maj 2013 21:24)

Ne znam ko je sinoc ostavio stotinjak komentara na Zvezdinu pobjedu. A ovu Vosu smo mi razbili 20 razlike na poluvremenu, da se sudija nije smilovao i poklonio im 10-ak bacanja ne bi 50 dobacili.

max

pre 10 godina

pa da li je moguce da su fanovi fmp-a toliko nerealni!??? sad je Partizan kriv sto igra sa Vojvodinom! pa gospodo,zasto vi niste bili prvi pa igrali sa njima?a da,sudije i savez,zaboravih! gledajte malo sebe,mi vas cekamo u finalu,mada Mega moze da iznenadi!

ZH SÜD

pre 10 godina

gde ste bili 11 godina tu imate da budete i u 12 godini. Odakle vam obraz da vi komentarisete o sudjenju? Videcete vi u euroligi kako imate da puknete 0-10 dal mozda i tamo nebudu partizanovi sudije?! Hahaha cudna ste vi rasa. Pogledajte u fudbalu jedno 10 utakmice ste pobedili preko sudija razlika nije trebala da bude 11 nego 30 poena al imak ste vi najSrbskiklub na svetu! Ajde u rupu i u kosarci ima da ostanete sledeca sezona! Neznam sto vam to ime smeta kad je SUROVA ISTINA?!

frenky simao

pre 10 godina

Polako ali sigurno stvara se nova mašinerija iz radionice Duška Vujoševića! Ovaj tim ima u proseku samo 21,08 godinu! Neverovatno...!

Lomunac

pre 10 godina

"Narvno da ne moze. Mogao je radnicki, ali mu je kosarkaski savez oduzeo 4 stranca, pa sada vosa igra polufinale u kojem se partizan igra sa protivnikom. U aba ligi gde je radnicki bio kompletan, partizan je gubio od radnickog i u ligaskom delu je bio iza radnickog. Sad smo kao drzava izgubili i predstavnika u evrokupu i poklonili to mesto nekim spancima. Dok cela evropa igra kosarku bez granica mi zabranjujemo strance. Svaka cast Djilasu sto uvodi standarde iz vijetnama i severne koreje i zabranjuje strance...
(NBA ima strance, 30. maj 2013 20:47)"

Aj specijalno za vas laike, pravilo je uvedeno 2011. jos i ZNALI ste za njega, ali ste ipak uzeli 8 (osam) komada iako je pravilo uvedeno sa vasim znanjem posto je vas Grujin, ili kako bese, clan uprave KSL, ko vam je onda sta ODUZEO???

Vi i FMP/zvezda bi samo da dovedete gomilu stranaca i vrhunskih igraca jer imate pare, vi od Fiata a oni od Telekoma, Dive, Agrobanke... citaj drzave, e pa ne ide to tako, strance dovoditi ako bas prave razliku, kao sto su kod nas Bertans i recimo Lovernj, a ne samo da ih je sto vise!!

sss

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da je Radnicki zbog ovih poluamatera ostao bez Uleb kupa i Aba lige, mislim da bi Aba ligi bilo pametnije da pozivnicu da Radnickom zbog Uleba, jer ako Vojvodina bude igrala mi smo ostali bez jedne ekipe dogodine!

veliki strumf

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova. Paradigma sudjenja je onaj samar Vestermana igracu Vojvodine na parketu kad je zamalo izgubio loptu, pred ocima sudije i - nista. Partizan nema nikakvu igru - iz nedosudjenih faulova razvijaju kontre, ili u pozicionom napadu nabijaju pod kos, gde Vojvodina ne moze da parira. Protiv Zvezde nista od toga nece biti moguce.

vs

pre 10 godina

E pa ovakvo "gostujuce" sudjenje jos nisam video. Igraci Vojvodine su u prvih 7-8 minuta imali bar 10 ulaza, nijedan nisu dali, a od toga je bar 8 bilo faulova. Naravno, sudije nijedan nisu sudile. I umesto nekoliko puta po 2 bacanja za Vojvodinu, Partizan (koji nije mogao u 3 napada nista da ubode) se razigrao i sipao iz kontri (to je prakticno 4 poena plusa po napadu). Utakmica resena u 5 minuta, iskljucivo zahvaljujuci sudijama. A Vojvodini sudjena 10 faulova. Sramota. E tako se sudi, da ne bude previse providno. Nema nesportskih, tehnickih, ali ko ume da gleda, vidi nevidjeno navlacenje. I tako vec 10 godina. Od 29 kosa Partizan 21 dao iz kontri i bacanja. Sramota.

pfff...

pre 10 godina

Ili, hoće li Voša do majstorice, smešno je koliko se nisu ni oznojili u prvoj tekmi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Radovan lll, 30. maj 2013 20:47)

A sta hoces da kazes, da su nam i oni filijala?

Stefan

pre 10 godina

Meni je neshvatljivo da domaci klubovi ovako lako poloze oruzje protiv Partizana. Prvih par minuta Vosa promasila nekoliko zicera ispod kosa. Ovo nije ista Vosa koja je dobila Megu i Radnicki u gostima i igrala egal sa Zvezdom u Pioniru... Narocito je primjetan manjak volje, kao da igraju protiv Tamisa. A klinci iz Mege na celu sa Novicom i Bobijem izginu protiv Zvezde svaki put. Ocigledno je jake temelje postavio Partizan u nasoj kosarci zadnjih 10 godina ali svemu dodje kraj. Pocelo je od Bojica....

NBA ima strance

pre 10 godina

Narvno da ne moze. Mogao je radnicki, ali mu je kosarkaski savez oduzeo 4 stranca, pa sada vosa igra polufinale u kojem se partizan igra sa protivnikom. U aba ligi gde je radnicki bio kompletan, partizan je gubio od radnickog i u ligaskom delu je bio iza radnickog. Sad smo kao drzava izgubili i predstavnika u evrokupu i poklonili to mesto nekim spancima. Dok cela evropa igra kosarku bez granica mi zabranjujemo strance. Svaka cast Djilasu sto uvodi standarde iz vijetnama i severne koreje i zabranjuje strance...

Svetlana

pre 10 godina

Kakva majstorica!Molim igrace Partizana da se uozbilje.Ispucali su sve kredite sa utakmicama na jednu loptu.Dosta je bilo za ovu sezonu!Ajde da na miru odgledam utakmicu.Unaprijed HVALA!

Samo opusteno, doci cete i vi na red... Ne moras vec sad da places, cuvaj se za finale...

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova. Paradigma sudjenja je onaj samar Vestermana igracu Vojvodine na parketu kad je zamalo izgubio loptu, pred ocima sudije i - nista. Partizan nema nikakvu igru - iz nedosudjenih faulova razvijaju kontre, ili u pozicionom napadu nabijaju pod kos, gde Vojvodina ne moze da parira. Protiv Zvezde nista od toga nece biti moguce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 30. maj 2013 21:49)

Pa da, zato vi sinoc kao leptirici letite po terenu, he... Ako Partizan nema igru, ne znam sta onda Zvezda ima... I ja vam svaki put kazem, manite se kosarke, ako je gledate na taj nacin, imate odbojku, imate Djokovica, tu nema kontakta osim na kraju meca kad se pozdrave pa uzivajte do mile volje... Nemoj, molim te da komentarises kosarku na ovaj nacin, jer sam iz nekih tvojih komentara zakljucio da imas veze sa sportom, ali ova analiza je smesna... Nemoj da se brukas, kakav ragbi? Sta je igrao onda sinoc Katic nad Marjanovicem? A da ne komentarisem Radivojevica i Lazica, koji kada bi se sve sudilo ne bi bili na parketu ni po dva minuta...

pfff...

pre 10 godina

Ili, hoće li Voša do majstorice, smešno je koliko se nisu ni oznojili u prvoj tekmi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Radovan lll, 30. maj 2013 20:47)

A sta hoces da kazes, da su nam i oni filijala?

frenky simao

pre 10 godina

Polako ali sigurno stvara se nova mašinerija iz radionice Duška Vujoševića! Ovaj tim ima u proseku samo 21,08 godinu! Neverovatno...!

gremlin

pre 10 godina

Ovako,sad da zgazimo one kojima niko ne moze da zabrani kako ce da se zovu!p.s.Bane Djekic,pravi primer skromnog i vrednog decka,jer on i svoj min vremena,odradi max!respect!

sss

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da je Radnicki zbog ovih poluamatera ostao bez Uleb kupa i Aba lige, mislim da bi Aba ligi bilo pametnije da pozivnicu da Radnickom zbog Uleba, jer ako Vojvodina bude igrala mi smo ostali bez jedne ekipe dogodine!

nikolaknez

pre 10 godina

molio bi simpatizere malenog kluba iz predgradja da se udostoje i da ne lupetaju kojekakve gluposti,ovde se vodi rec o SAMPIONU EVROPE odnosno INSTITUCIJI zvanoj KK PARTIZAN!

Ali dobro, sudije navlace za Partizan cak i kad dobija sa tridesetak razlike...

pre 10 godina

E pa ovakvo "gostujuce" sudjenje jos nisam video. Igraci Vojvodine su u prvih 7-8 minuta imali bar 10 ulaza, nijedan nisu dali, a od toga je bar 8 bilo faulova. Naravno, sudije nijedan nisu sudile. I umesto nekoliko puta po 2 bacanja za Vojvodinu, Partizan (koji nije mogao u 3 napada nista da ubode) se razigrao i sipao iz kontri (to je prakticno 4 poena plusa po napadu). Utakmica resena u 5 minuta, iskljucivo zahvaljujuci sudijama. A Vojvodini sudjena 10 faulova. Sramota. E tako se sudi, da ne bude previse providno. Nema nesportskih, tehnickih, ali ko ume da gleda, vidi nevidjeno navlacenje. I tako vec 10 godina. Od 29 kosa Partizan 21 dao iz kontri i bacanja. Sramota.
(vs, 30. maj 2013 21:24)

Ma ne, najbolje je da se svaki pokusaj ulaza medju pet igraca svira kao faul u korist napadaca... Pa reci mi, kako bi se onda igrala odbrana? Svodila bi se na to da se promasuju polaganja, inace bi svaki napad bio kos ili bacanja... Ne pricajte gluposti vise, igracete sledece godine EL pa cete videti kad ce Rakocevic da dobije faul kada se zakuca u trojicu npr protiv CSKA, ili Reala... To mozete ovde da iskukate da vam se tako sudi... I dosta sa tim kradjama vise, kako mislite da Partizan moze da izgubi od ovog tima koji je deset puta slabiji od njega, pa mu treba sudjenje? Ajde kad se nesto i krade, ali pricati za ovakvu utakmicu je smesno.. Mene bi bilo sramota da kad Zvezda nekog ovako razbija dodjem na komentarima i pricam o nekakvom sudjenju u prvom minutu utakmice...

Jojic 90' i gotov je san

pre 10 godina

U pravu su zvezdasi. Vosa se ne trudi protiv Partizana,ne zele da ih umaraju za finale. Posebno Ilic,Markovic,Zekovic i COVIC. Bivsi igraci FMP Zvezde.Oni nas najvise pustaju. Zar je toliko tesko gledati nasu dobru igru?

ZH SÜD

pre 10 godina

gde ste bili 11 godina tu imate da budete i u 12 godini. Odakle vam obraz da vi komentarisete o sudjenju? Videcete vi u euroligi kako imate da puknete 0-10 dal mozda i tamo nebudu partizanovi sudije?! Hahaha cudna ste vi rasa. Pogledajte u fudbalu jedno 10 utakmice ste pobedili preko sudija razlika nije trebala da bude 11 nego 30 poena al imak ste vi najSrbskiklub na svetu! Ajde u rupu i u kosarci ima da ostanete sledeca sezona! Neznam sto vam to ime smeta kad je SUROVA ISTINA?!

max

pre 10 godina

pa da li je moguce da su fanovi fmp-a toliko nerealni!??? sad je Partizan kriv sto igra sa Vojvodinom! pa gospodo,zasto vi niste bili prvi pa igrali sa njima?a da,sudije i savez,zaboravih! gledajte malo sebe,mi vas cekamo u finalu,mada Mega moze da iznenadi!

Lomunac

pre 10 godina

"Narvno da ne moze. Mogao je radnicki, ali mu je kosarkaski savez oduzeo 4 stranca, pa sada vosa igra polufinale u kojem se partizan igra sa protivnikom. U aba ligi gde je radnicki bio kompletan, partizan je gubio od radnickog i u ligaskom delu je bio iza radnickog. Sad smo kao drzava izgubili i predstavnika u evrokupu i poklonili to mesto nekim spancima. Dok cela evropa igra kosarku bez granica mi zabranjujemo strance. Svaka cast Djilasu sto uvodi standarde iz vijetnama i severne koreje i zabranjuje strance...
(NBA ima strance, 30. maj 2013 20:47)"

Aj specijalno za vas laike, pravilo je uvedeno 2011. jos i ZNALI ste za njega, ali ste ipak uzeli 8 (osam) komada iako je pravilo uvedeno sa vasim znanjem posto je vas Grujin, ili kako bese, clan uprave KSL, ko vam je onda sta ODUZEO???

Vi i FMP/zvezda bi samo da dovedete gomilu stranaca i vrhunskih igraca jer imate pare, vi od Fiata a oni od Telekoma, Dive, Agrobanke... citaj drzave, e pa ne ide to tako, strance dovoditi ako bas prave razliku, kao sto su kod nas Bertans i recimo Lovernj, a ne samo da ih je sto vise!!

albel

pre 10 godina

Kaznena expedicija,spremajte PP aparate FMP-ovci.
(vrazmena, 30. maj 2013 21:57)
Ni malo drmanja koseva i pljuvanja po trenerima expedicije nece biti na odmet!

partizan prvak evrope!!!

pre 10 godina

vs@ nije tebi lako!A jesu li sudije pomagale partizanu i kada je bio prvak evrope,kad ulazi i f8,u f4,kad dobija sve evropske velikane(barsu,real,cska,pao,olimp,makabi i sve ostale)!!!Moras da shvatis smo u basketu za vas tatamate!Sto pre to shvatis bice ti lakse pa ti jos se nisi ni radovao tituli u kosarci svog voljenog kluba posto ne verujem da imas 15 godina koliko je proslo od kad ste uzeli zadnju titulu!

Svetlana

pre 10 godina

Kakva majstorica!Molim igrace Partizana da se uozbilje.Ispucali su sve kredite sa utakmicama na jednu loptu.Dosta je bilo za ovu sezonu!Ajde da na miru odgledam utakmicu.Unaprijed HVALA!

SVAKAKO

pre 10 godina

Kaznena expedicija,spremajte PP aparate FMP-ovci.
(vrazmena, 30. maj 2013 21:57)

4-2.Pozdrav
(., 30. maj 2013 22:12)

Od 4-2 do 4-5... Pozdrav.

Grobar Skopje

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova.
(veliki strumf, 30. maj 2013 21:49)

Ovakvi komentari i price o "ragbiju" koju uporno ponavljate kao papagaji pokazuju samo koliko VI uopste ne razumete kosarku.To je donekle i razumljivo jer 10 godina vi bukvalno ne pratite kosarku.Navijaci Partizana su za razliku od vas kosarkaski obrazovani,a da budem iskren cak su i navijaci MZT Skopja mnogo,mnogo obrazovaniji na tom planu.Uostalom igracete Evroligu ove godine(za vas realno nevidjeni uspeh) pa ce te videti kako se igra evropska kosarka.A u finalu,ako uopste udjete,ce te zavrsiti slicno kao Vojvodina.Ponekad mi padne i zao,jer nije lako trpiti ovu torturu toliko godina.Vasa deca zavrsavaju skolu,upisuju fakultet,a titulu jos nisu videli.

R

pre 10 godina

(vs, 30. maj 2013 21:24) Koliko si ti decko nesrecan, prosto mi te bi' zao u trenutku. Ali kad bolje razmislim mozda te i razumem, godine cine svoje.

NBA ima strance

pre 10 godina

Narvno da ne moze. Mogao je radnicki, ali mu je kosarkaski savez oduzeo 4 stranca, pa sada vosa igra polufinale u kojem se partizan igra sa protivnikom. U aba ligi gde je radnicki bio kompletan, partizan je gubio od radnickog i u ligaskom delu je bio iza radnickog. Sad smo kao drzava izgubili i predstavnika u evrokupu i poklonili to mesto nekim spancima. Dok cela evropa igra kosarku bez granica mi zabranjujemo strance. Svaka cast Djilasu sto uvodi standarde iz vijetnama i severne koreje i zabranjuje strance...

Stefan

pre 10 godina

Meni je neshvatljivo da domaci klubovi ovako lako poloze oruzje protiv Partizana. Prvih par minuta Vosa promasila nekoliko zicera ispod kosa. Ovo nije ista Vosa koja je dobila Megu i Radnicki u gostima i igrala egal sa Zvezdom u Pioniru... Narocito je primjetan manjak volje, kao da igraju protiv Tamisa. A klinci iz Mege na celu sa Novicom i Bobijem izginu protiv Zvezde svaki put. Ocigledno je jake temelje postavio Partizan u nasoj kosarci zadnjih 10 godina ali svemu dodje kraj. Pocelo je od Bojica....

kalcokera

pre 10 godina

4-2 ove sezone ..realno je da zvezda bude prvak...abu su vam dale sudije sa slobodnim bacanjima,sad se igra na tri dobijene mislim da grobarcici ove sezone nema te sanse pozz

vs

pre 10 godina

E pa ovakvo "gostujuce" sudjenje jos nisam video. Igraci Vojvodine su u prvih 7-8 minuta imali bar 10 ulaza, nijedan nisu dali, a od toga je bar 8 bilo faulova. Naravno, sudije nijedan nisu sudile. I umesto nekoliko puta po 2 bacanja za Vojvodinu, Partizan (koji nije mogao u 3 napada nista da ubode) se razigrao i sipao iz kontri (to je prakticno 4 poena plusa po napadu). Utakmica resena u 5 minuta, iskljucivo zahvaljujuci sudijama. A Vojvodini sudjena 10 faulova. Sramota. E tako se sudi, da ne bude previse providno. Nema nesportskih, tehnickih, ali ko ume da gleda, vidi nevidjeno navlacenje. I tako vec 10 godina. Od 29 kosa Partizan 21 dao iz kontri i bacanja. Sramota.

veliki strumf

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova. Paradigma sudjenja je onaj samar Vestermana igracu Vojvodine na parketu kad je zamalo izgubio loptu, pred ocima sudije i - nista. Partizan nema nikakvu igru - iz nedosudjenih faulova razvijaju kontre, ili u pozicionom napadu nabijaju pod kos, gde Vojvodina ne moze da parira. Protiv Zvezde nista od toga nece biti moguce.

@Jojic 90' i gotov je san

pre 10 godina

Ajde nas samo prosvetli kada je to Zekovic igrao z FMP ili Zvezdu? Vojvodina, OKK, igrao po Austriji, a pre toga u Atlasu. I u mladjim kategorijama u istom tom Partizanu. Mora da je bas navalio zbog toga sto voli Zvezdu. Aha, kako da ne.

Sta reci

pre 10 godina

FMP ovci, frka pred finale, a?
(Selanne, 30. maj 2013 21:24)

Ne znam ko je sinoc ostavio stotinjak komentara na Zvezdinu pobjedu. A ovu Vosu smo mi razbili 20 razlike na poluvremenu, da se sudija nije smilovao i poklonio im 10-ak bacanja ne bi 50 dobacili.

stručnjak

pre 10 godina

Al najjači im je onaj playmaker koji šutira bacanja 1 od 7?! Kakva smejurija od ekipe.
Na niske grane je spala srpska košarka nažalost

godina

pre 10 godina

Kako nije sramota cigane da komentarisu odbranu Partizana?Pratite li vi malo Lazica i Radivojevica sta rade po terenu ?
(LORD, 31. maj 2013 02:52)

Kako tebe nije sramota da komentarišeš igru Crvene Zvezde kada tvoj tim igra nešto poput kombinacije ragbija i rvanja grčko-rimskim stilom u režiji čoveka koji bije sudije,preti im,stalno ponavlja kako ste jadni mali,napušteni i bez para kad ono odjednom gle čuda ko je "pošteno" pobedio,ekipa koju vode 2 Francuza i Letonac je naše nacionalno blago...
Smešni ste.

kalcokera

pre 10 godina

4-2 ove sezone ..realno je da zvezda bude prvak...abu su vam dale sudije sa slobodnim bacanjima,sad se igra na tri dobijene mislim da grobarcici ove sezone nema te sanse pozz

veliki strumf

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova. Paradigma sudjenja je onaj samar Vestermana igracu Vojvodine na parketu kad je zamalo izgubio loptu, pred ocima sudije i - nista. Partizan nema nikakvu igru - iz nedosudjenih faulova razvijaju kontre, ili u pozicionom napadu nabijaju pod kos, gde Vojvodina ne moze da parira. Protiv Zvezde nista od toga nece biti moguce.

vs

pre 10 godina

E pa ovakvo "gostujuce" sudjenje jos nisam video. Igraci Vojvodine su u prvih 7-8 minuta imali bar 10 ulaza, nijedan nisu dali, a od toga je bar 8 bilo faulova. Naravno, sudije nijedan nisu sudile. I umesto nekoliko puta po 2 bacanja za Vojvodinu, Partizan (koji nije mogao u 3 napada nista da ubode) se razigrao i sipao iz kontri (to je prakticno 4 poena plusa po napadu). Utakmica resena u 5 minuta, iskljucivo zahvaljujuci sudijama. A Vojvodini sudjena 10 faulova. Sramota. E tako se sudi, da ne bude previse providno. Nema nesportskih, tehnickih, ali ko ume da gleda, vidi nevidjeno navlacenje. I tako vec 10 godina. Od 29 kosa Partizan 21 dao iz kontri i bacanja. Sramota.

Stefan

pre 10 godina

Meni je neshvatljivo da domaci klubovi ovako lako poloze oruzje protiv Partizana. Prvih par minuta Vosa promasila nekoliko zicera ispod kosa. Ovo nije ista Vosa koja je dobila Megu i Radnicki u gostima i igrala egal sa Zvezdom u Pioniru... Narocito je primjetan manjak volje, kao da igraju protiv Tamisa. A klinci iz Mege na celu sa Novicom i Bobijem izginu protiv Zvezde svaki put. Ocigledno je jake temelje postavio Partizan u nasoj kosarci zadnjih 10 godina ali svemu dodje kraj. Pocelo je od Bojica....

NBA ima strance

pre 10 godina

Narvno da ne moze. Mogao je radnicki, ali mu je kosarkaski savez oduzeo 4 stranca, pa sada vosa igra polufinale u kojem se partizan igra sa protivnikom. U aba ligi gde je radnicki bio kompletan, partizan je gubio od radnickog i u ligaskom delu je bio iza radnickog. Sad smo kao drzava izgubili i predstavnika u evrokupu i poklonili to mesto nekim spancima. Dok cela evropa igra kosarku bez granica mi zabranjujemo strance. Svaka cast Djilasu sto uvodi standarde iz vijetnama i severne koreje i zabranjuje strance...

Sta reci

pre 10 godina

FMP ovci, frka pred finale, a?
(Selanne, 30. maj 2013 21:24)

Ne znam ko je sinoc ostavio stotinjak komentara na Zvezdinu pobjedu. A ovu Vosu smo mi razbili 20 razlike na poluvremenu, da se sudija nije smilovao i poklonio im 10-ak bacanja ne bi 50 dobacili.

sss

pre 10 godina

Ja ne mogu da verujem da je Radnicki zbog ovih poluamatera ostao bez Uleb kupa i Aba lige, mislim da bi Aba ligi bilo pametnije da pozivnicu da Radnickom zbog Uleba, jer ako Vojvodina bude igrala mi smo ostali bez jedne ekipe dogodine!

@Jojic 90' i gotov je san

pre 10 godina

Ajde nas samo prosvetli kada je to Zekovic igrao z FMP ili Zvezdu? Vojvodina, OKK, igrao po Austriji, a pre toga u Atlasu. I u mladjim kategorijama u istom tom Partizanu. Mora da je bas navalio zbog toga sto voli Zvezdu. Aha, kako da ne.

Samo opusteno, doci cete i vi na red... Ne moras vec sad da places, cuvaj se za finale...

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova. Paradigma sudjenja je onaj samar Vestermana igracu Vojvodine na parketu kad je zamalo izgubio loptu, pred ocima sudije i - nista. Partizan nema nikakvu igru - iz nedosudjenih faulova razvijaju kontre, ili u pozicionom napadu nabijaju pod kos, gde Vojvodina ne moze da parira. Protiv Zvezde nista od toga nece biti moguce.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 30. maj 2013 21:49)

Pa da, zato vi sinoc kao leptirici letite po terenu, he... Ako Partizan nema igru, ne znam sta onda Zvezda ima... I ja vam svaki put kazem, manite se kosarke, ako je gledate na taj nacin, imate odbojku, imate Djokovica, tu nema kontakta osim na kraju meca kad se pozdrave pa uzivajte do mile volje... Nemoj, molim te da komentarises kosarku na ovaj nacin, jer sam iz nekih tvojih komentara zakljucio da imas veze sa sportom, ali ova analiza je smesna... Nemoj da se brukas, kakav ragbi? Sta je igrao onda sinoc Katic nad Marjanovicem? A da ne komentarisem Radivojevica i Lazica, koji kada bi se sve sudilo ne bi bili na parketu ni po dva minuta...

Lomunac

pre 10 godina

"Narvno da ne moze. Mogao je radnicki, ali mu je kosarkaski savez oduzeo 4 stranca, pa sada vosa igra polufinale u kojem se partizan igra sa protivnikom. U aba ligi gde je radnicki bio kompletan, partizan je gubio od radnickog i u ligaskom delu je bio iza radnickog. Sad smo kao drzava izgubili i predstavnika u evrokupu i poklonili to mesto nekim spancima. Dok cela evropa igra kosarku bez granica mi zabranjujemo strance. Svaka cast Djilasu sto uvodi standarde iz vijetnama i severne koreje i zabranjuje strance...
(NBA ima strance, 30. maj 2013 20:47)"

Aj specijalno za vas laike, pravilo je uvedeno 2011. jos i ZNALI ste za njega, ali ste ipak uzeli 8 (osam) komada iako je pravilo uvedeno sa vasim znanjem posto je vas Grujin, ili kako bese, clan uprave KSL, ko vam je onda sta ODUZEO???

Vi i FMP/zvezda bi samo da dovedete gomilu stranaca i vrhunskih igraca jer imate pare, vi od Fiata a oni od Telekoma, Dive, Agrobanke... citaj drzave, e pa ne ide to tako, strance dovoditi ako bas prave razliku, kao sto su kod nas Bertans i recimo Lovernj, a ne samo da ih je sto vise!!

nikolaknez

pre 10 godina

molio bi simpatizere malenog kluba iz predgradja da se udostoje i da ne lupetaju kojekakve gluposti,ovde se vodi rec o SAMPIONU EVROPE odnosno INSTITUCIJI zvanoj KK PARTIZAN!

gremlin

pre 10 godina

Ovako,sad da zgazimo one kojima niko ne moze da zabrani kako ce da se zovu!p.s.Bane Djekic,pravi primer skromnog i vrednog decka,jer on i svoj min vremena,odradi max!respect!

ZH SÜD

pre 10 godina

gde ste bili 11 godina tu imate da budete i u 12 godini. Odakle vam obraz da vi komentarisete o sudjenju? Videcete vi u euroligi kako imate da puknete 0-10 dal mozda i tamo nebudu partizanovi sudije?! Hahaha cudna ste vi rasa. Pogledajte u fudbalu jedno 10 utakmice ste pobedili preko sudija razlika nije trebala da bude 11 nego 30 poena al imak ste vi najSrbskiklub na svetu! Ajde u rupu i u kosarci ima da ostanete sledeca sezona! Neznam sto vam to ime smeta kad je SUROVA ISTINA?!

Ali dobro, sudije navlace za Partizan cak i kad dobija sa tridesetak razlike...

pre 10 godina

E pa ovakvo "gostujuce" sudjenje jos nisam video. Igraci Vojvodine su u prvih 7-8 minuta imali bar 10 ulaza, nijedan nisu dali, a od toga je bar 8 bilo faulova. Naravno, sudije nijedan nisu sudile. I umesto nekoliko puta po 2 bacanja za Vojvodinu, Partizan (koji nije mogao u 3 napada nista da ubode) se razigrao i sipao iz kontri (to je prakticno 4 poena plusa po napadu). Utakmica resena u 5 minuta, iskljucivo zahvaljujuci sudijama. A Vojvodini sudjena 10 faulova. Sramota. E tako se sudi, da ne bude previse providno. Nema nesportskih, tehnickih, ali ko ume da gleda, vidi nevidjeno navlacenje. I tako vec 10 godina. Od 29 kosa Partizan 21 dao iz kontri i bacanja. Sramota.
(vs, 30. maj 2013 21:24)

Ma ne, najbolje je da se svaki pokusaj ulaza medju pet igraca svira kao faul u korist napadaca... Pa reci mi, kako bi se onda igrala odbrana? Svodila bi se na to da se promasuju polaganja, inace bi svaki napad bio kos ili bacanja... Ne pricajte gluposti vise, igracete sledece godine EL pa cete videti kad ce Rakocevic da dobije faul kada se zakuca u trojicu npr protiv CSKA, ili Reala... To mozete ovde da iskukate da vam se tako sudi... I dosta sa tim kradjama vise, kako mislite da Partizan moze da izgubi od ovog tima koji je deset puta slabiji od njega, pa mu treba sudjenje? Ajde kad se nesto i krade, ali pricati za ovakvu utakmicu je smesno.. Mene bi bilo sramota da kad Zvezda nekog ovako razbija dodjem na komentarima i pricam o nekakvom sudjenju u prvom minutu utakmice...

frenky simao

pre 10 godina

Polako ali sigurno stvara se nova mašinerija iz radionice Duška Vujoševića! Ovaj tim ima u proseku samo 21,08 godinu! Neverovatno...!

partizan prvak evrope!!!

pre 10 godina

vs@ nije tebi lako!A jesu li sudije pomagale partizanu i kada je bio prvak evrope,kad ulazi i f8,u f4,kad dobija sve evropske velikane(barsu,real,cska,pao,olimp,makabi i sve ostale)!!!Moras da shvatis smo u basketu za vas tatamate!Sto pre to shvatis bice ti lakse pa ti jos se nisi ni radovao tituli u kosarci svog voljenog kluba posto ne verujem da imas 15 godina koliko je proslo od kad ste uzeli zadnju titulu!

pfff...

pre 10 godina

Ili, hoće li Voša do majstorice, smešno je koliko se nisu ni oznojili u prvoj tekmi!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Radovan lll, 30. maj 2013 20:47)

A sta hoces da kazes, da su nam i oni filijala?

Svetlana

pre 10 godina

Kakva majstorica!Molim igrace Partizana da se uozbilje.Ispucali su sve kredite sa utakmicama na jednu loptu.Dosta je bilo za ovu sezonu!Ajde da na miru odgledam utakmicu.Unaprijed HVALA!

SVAKAKO

pre 10 godina

Kaznena expedicija,spremajte PP aparate FMP-ovci.
(vrazmena, 30. maj 2013 21:57)

4-2.Pozdrav
(., 30. maj 2013 22:12)

Od 4-2 do 4-5... Pozdrav.

max

pre 10 godina

pa da li je moguce da su fanovi fmp-a toliko nerealni!??? sad je Partizan kriv sto igra sa Vojvodinom! pa gospodo,zasto vi niste bili prvi pa igrali sa njima?a da,sudije i savez,zaboravih! gledajte malo sebe,mi vas cekamo u finalu,mada Mega moze da iznenadi!

Jojic 90' i gotov je san

pre 10 godina

U pravu su zvezdasi. Vosa se ne trudi protiv Partizana,ne zele da ih umaraju za finale. Posebno Ilic,Markovic,Zekovic i COVIC. Bivsi igraci FMP Zvezde.Oni nas najvise pustaju. Zar je toliko tesko gledati nasu dobru igru?

albel

pre 10 godina

Kaznena expedicija,spremajte PP aparate FMP-ovci.
(vrazmena, 30. maj 2013 21:57)
Ni malo drmanja koseva i pljuvanja po trenerima expedicije nece biti na odmet!

Grobar Skopje

pre 10 godina

Apsurd je da Partizan igra bukvalno ragbi u odbrani, a da Vojvodina ima mnogo vise faulova.
(veliki strumf, 30. maj 2013 21:49)

Ovakvi komentari i price o "ragbiju" koju uporno ponavljate kao papagaji pokazuju samo koliko VI uopste ne razumete kosarku.To je donekle i razumljivo jer 10 godina vi bukvalno ne pratite kosarku.Navijaci Partizana su za razliku od vas kosarkaski obrazovani,a da budem iskren cak su i navijaci MZT Skopja mnogo,mnogo obrazovaniji na tom planu.Uostalom igracete Evroligu ove godine(za vas realno nevidjeni uspeh) pa ce te videti kako se igra evropska kosarka.A u finalu,ako uopste udjete,ce te zavrsiti slicno kao Vojvodina.Ponekad mi padne i zao,jer nije lako trpiti ovu torturu toliko godina.Vasa deca zavrsavaju skolu,upisuju fakultet,a titulu jos nisu videli.

godina

pre 10 godina

Kako nije sramota cigane da komentarisu odbranu Partizana?Pratite li vi malo Lazica i Radivojevica sta rade po terenu ?
(LORD, 31. maj 2013 02:52)

Kako tebe nije sramota da komentarišeš igru Crvene Zvezde kada tvoj tim igra nešto poput kombinacije ragbija i rvanja grčko-rimskim stilom u režiji čoveka koji bije sudije,preti im,stalno ponavlja kako ste jadni mali,napušteni i bez para kad ono odjednom gle čuda ko je "pošteno" pobedio,ekipa koju vode 2 Francuza i Letonac je naše nacionalno blago...
Smešni ste.

R

pre 10 godina

(vs, 30. maj 2013 21:24) Koliko si ti decko nesrecan, prosto mi te bi' zao u trenutku. Ali kad bolje razmislim mozda te i razumem, godine cine svoje.

stručnjak

pre 10 godina

Al najjači im je onaj playmaker koji šutira bacanja 1 od 7?! Kakva smejurija od ekipe.
Na niske grane je spala srpska košarka nažalost