Subota, 18.05.2013.

08:49

Murinjo: Najgora sezona u karijeri

Trener Real Madrida Žoze Murinjo opisao je sezonu 2012-13 kao najgoru u svojoj karijeri nakon poraza u finalu Kupa kralja od Atletiko Madrida (2:1).

Izvor: AG

Murinjo: Najgora sezona u karijeri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

28 Komentari

Sortiraj po:

NogometAS

pre 10 godina

@(Dragan, 18. maj 2013 16:34)

A kakve veze klupski trofeji imaju sa srbijanskim ili bilo čijim nogometom na ovim prostorima?! To ti dođe kao utjeha za to što vam se reprezentacija godinama ne može plasirati na velika natjecanja?! Evo Mandžukić je ove sezone u Njemačkoj osvojio sve što se može, uzeti će i ligu prvaka kao prvi napadač Bayerna ali ti njegovi trofeji nemaju nikakvu težinu za hrvatski nogomet! Jedino ono što je bitno je reprezentacija i što on daje njoj ali Srbi su u potpunom nedostatku reprezentativnih rezultata potpuno okrenuli teze pa slavite naslove državnih prvaka zemalja EU kao uspjehe srbijanskog nogometa. Jel shvaćaš koliko to smješno izgleda?! Što se tiće Modrić on je svjetska klasa, nije individualac nego timski igrač koji ima mjesta u početnom sastavu bilo kojeg tima na svijetu, to govore Španjolci a ne Hrvati! Nije Modrićeva krivica što je Real sinoć umjesto pobjedio sa realnih 5-1 koliko su imali šansi izgubio sa 2-1. Kada je Modrić izašao iz igre zbog gubitka snage, Real je izgubio finale, igra je potpuno nestala, to su riječi Španjolaca, naš onih što su europski i svijetski prvaci u ovom sportu!

ostap

pre 10 godina

Da je ove izuzetne igracce trenirao umusto ssto ih je dresirao da postanu krvoloccni gladijatori osvojio bi sve. Ovako u odluccujucce mecceve gurao ih je sa duplom dozom adrenalina pa su ratovali umesto da igraju fudbal. Platio je cenu sopstvene umissljenosti i nadmenosti. Zanimljivo poredjenje u jednoj nedelji veliccanstveni oprosstaj gospodina Fergusona i bedni debakl prostaccine Portugalca.

Real Madrid

pre 10 godina

Dobro vidio sam samo jedan komentar ali kada ćete svi shvatiti da je ovo jedini portal na kojem se govori protiv Modrića, svakako manje nego prije ali opet pišete protiv njega dok ga MARCA, AS iz Španjolske, Goal.com iz Engleske hvali, na šta je ličio Real kad je izašo Modrić u 90. min vjerovatno zbog grčeva što se vidjelo na tvu, niko nije u vezi imao nikakvu ideju, pogotovo Ozil od kojeg očekujem najviše jer je po meni poslije CR-a najbolji igrač, Alosno samo obrana, Khedira mrtav, a Di Maria solidan i ništa više?

najveći umjetni klub na svijetu

pre 10 godina

Real je istinski značaj onoga što zovemo državni projekat.

Država im propada zbog klubova kao što su real i barca

Da real ima budžet jedne brage, bili bi nitko i ništa, tavorili bi u donjoj sredini druge lige.

Real je najveći krivac vrtoglavih transfera i glavni razlog zašto treba uvesti salary cap.

To svi znamo ali briga nas, dajte narodu kruha i igara, za drugo ćemo lako.

Dragan

pre 10 godina

@Styx river O cemu ti to,imao najboljeg veznjka u Evropi Modrica,kao Modric navikao da osvaja trofeje,taj covjek ima 28 godina i NIKADA NISTA nije osvojio,citam komentare na Indexu,vecina apsolutno van svke realnosti,vise vrijedi Modriceva asistencija nego svi Ivanovicevi,Vidicevi i Stankovicevi trofeji,nemoj da nabrajam sta su sve osvojili.

Granota

pre 10 godina

Najbolji način da se oprostimo od Llourinha (Plačljivka) - izbačen sa utakmice i bez ijednog trofeja. Putuj, prevodioče, i ne vraćaj se nikad u Primeru, mnogo će nam biti lepše bez tvog rovarenja...

Stig

pre 10 godina

Ide murinjo iz Reala ko jen-dva. Ni jedan trofej u sezoni, dovodio igrace invalide i plus se igraci podelili. Taj raskol u klubu on ne moze da popravi. Da ide on za Celzi i da vodi ronalda. I ako je ikako moguce da poklone onog modrica nekome, jer ga sigurno niko nece kupiti.

xMADx

pre 10 godina

mozete vi njega da vredjate koliko hocete a pogledajte naseg... da je miha trener reala ispali bi i iz beton lige... mozda je to nemoguce ali jedan je miha!

Styx river

pre 10 godina

Kako tim koji u svojim redovima ima najboljeg veznog u Evropi, Modrica, da ne osvoji nijedan trofej???:DDD Murinjo ti si se pokazao stavljanjem na klupu jednog od dva najbolja golmana u poslednjih petnaestak godina( drugi je Bufon)

Euronics

pre 10 godina

Posto je era specijalnog u Spaniji zavrsena evo njegovog bilansa: 3 titule, Barca za to vreme 8 titula. Medjusoban skor 6:5 za Barcu. Skor Gvardiole protiv Mourinha: 7:3 u pobedama 26:16 u golovima.

veliki strumf

pre 10 godina

Moj utisak je da je Atletiko bio dominantniji, a Real imao bolje sanse. Ali moj najveci utisak sa utakmice je sudjenje. Sudija je bio izvanredan, nije podlegao pritisku sa tribina, zvizducima navijaca Reala na Bernabeuu niti prisustvu kralja u lozi. 2 mala propusta je imao: kada Koentrau za udaranje lopte glavom nije dao zuti (5 min posle toga dao bi mu drugi zuti za start za koji je i inace dobio zuti), i sto Ronaldu nije dao zuti mnogo ranije, jos u regularnom toku, a imao je bar dve prilike za to.

Sladjan LazareFaC

pre 10 godina

A tek kako će naredna sezona biti zanimljiva ako se Murinjo vrati u Englesku. Mančester bez Fergusona i Runija i bez kinte za pojačanja a sa novim menadžerom koji nikad ništa nije osvojio, nema nikakve šanse da odbrani titulu, očekujem da Siti napravi potpuni remont ekipe pa će im trebati vremena da se uigraju, Totenhem ako proda Bejla pade u prosek, Arsenal sa pojačanjima iz 2. belgijske i 3. francuske lige osvojiće isto što i zadnjih 8 godina, tako da ostaju samo Chelski sa Murinjom i silno pojačani LIVERPOOL. Sad je prilika da se vlasnici isprse i pokažu jer sa 2-3 prava pojačanja imamo šansu da izdominiramo narednih nekoliko sezona.
YNWA

Miky

pre 10 godina

Realno, trebali su da pobede Atletiko, bili su bolji, ko je gledao utakmicu razumece... Zaista su imali nesrecnu sezonu, za dlaku su ispali od Borusije u LS. Jedino su zaista ispustili trofej iz Primere. E, sad, kao sto neko rece, u fudbalu ne pobedjuje uvek naj bolji. Za ligu sampiona opet razumem, nepravedno su pobedili Junajted, pa im se to vratilo protiv Borusije. Ali u Kupu kralja malo su bili bolji od Barse, ali mnogo bolji od Atletika. Sve u svemu, iako se mnogi ne slazu, mislim da Murinjo treba da ostane u Realu na bar jos 1 sezonu, napravio je tim koji ima buducnost, samo treba poraditi na atmosferi u klubu. Iako ode, Mou ce se jednoga dana vratiti u Real da uzme trofeje koje nije uspeo uzeti do sada. Kasiljasa treba vratiti na gol, ali da se zna da nije iznad trenera. Pepea treba prodati, koliko god da voli Real, nije smeo da se suprostavi treneru zbog koga je igrao do sada. Realno, Pepe nama neki poseban kvalitet, u timu je bio zbog Murinja. napadaci su ove sezone zakazali, moraju dovesti 1 klasicnog, provereno dobrog napadaca...

Dado

pre 10 godina

Axca znalac o cemu ti pricas? Kao prvo, Real je osvojio 5 a ne 6 uzastopnih trofeja u Evropi (56-60), a kao drugo, sta si uopste zeleo da kazes? Prvo pricas kako je Real prvi dovodio skupa pojacanja i tome se divis, a onda kukas kako UEFA ne napravi dovoljno za siromasne, pa sta u stvari zelis momce? Real je svakako institucija, ali njihova zlatna era je bila pre 60 godina a posle toga nikad vise nisu dominirali u Evropi, mozda jedino na prelomu mileniuma, dok jih je Del Bosque vodio. Liverpool je imao svoju seriju u Evropi pocetkom 80ih, Milan od 88 do 95 pa i od 03 do 07, Barcelona od 09 do 13, u medju vremenu i Manchester, od 2010 pa do danas, svoju neku seriju ima i Bayern, tako da mi stvarno nije zasto se Real uvek izdvaja kao nesto neznam kako posebno. Da imali su izvanrednu seriju krajem 50ih, ali budimo realni, konkurencija tada i konkurencija danas su dve razlicite galaksije.

Aca Znalac

pre 10 godina

Treneri u Real Madridu ili su pod srećnom zvezdom ili nisu. Murinjo ti si rođen pod nesrećnom zvezdom. Real je tim koji je planetarnog značaja. To je tim koji je postavio neke posebne uslove i koji je u mnogo čemu uticao na svetski fudbal. Real je prvi dovodio najskuplja igrače na celom sveu. To je bio tim od legije stranaca. Osvojio je u prvim godinama 6 liga šampiona.
Onda se liga šampiona transformisala u ligu najbogatijih timova Evrope. Pa nema lige šampiona nego po 4 tima neke zemlje mogu da učestvuju u ligi šampiona. To je onako bez veze.
Murinjo je samo kolateralna šteta ovakvih organizacija na nivou bogatih UEFA pravilnika. Naravno ovo nećete objaviti, ali neka se zna. Mene više liga šampiona i liga evrope ne interesuju, jer iz godine u godinu sve isti timovi i sve iste foliraže. Platini učini nešto za siromašne. Dosta više uslova za nove stadione, osvetljenja, svlačionice, lože i ostala nepredmetna pitanja za loptanje. Jer Pele je rođen na nekom poljančetu, isto tako i Maradona, pa i Krojf, a i ti Paltini si počeo na nekom poljančetu.
Murinjo je car, ali nema prave uslove za bavljenje svojim poslom, sve je previše dovedeno u prizmu apoteke.

Јован +

pre 10 godina

Има толико година а заборавио је на јако важну ствар у фудбалу...НЕ ПОБЕЂУЈЕ УВЕК БОЉИ ТИМ

Corleone

pre 10 godina

Atletiko mi je najdraži španski klub oduvek, noćas kad su dali drugi gol skočio sam kao da ga je moja zvezda dala. Kako god, 5. trofej jorgandžija od 2010-te (2 x liga evrope, 2 x superkup evrope, kup španije) što je za svaki respekt.

Corleone

pre 10 godina

Atletiko mi je najdraži španski klub oduvek, noćas kad su dali drugi gol skočio sam kao da ga je moja zvezda dala. Kako god, 5. trofej jorgandžija od 2010-te (2 x liga evrope, 2 x superkup evrope, kup španije) što je za svaki respekt.

Јован +

pre 10 godina

Има толико година а заборавио је на јако важну ствар у фудбалу...НЕ ПОБЕЂУЈЕ УВЕК БОЉИ ТИМ

Dado

pre 10 godina

Axca znalac o cemu ti pricas? Kao prvo, Real je osvojio 5 a ne 6 uzastopnih trofeja u Evropi (56-60), a kao drugo, sta si uopste zeleo da kazes? Prvo pricas kako je Real prvi dovodio skupa pojacanja i tome se divis, a onda kukas kako UEFA ne napravi dovoljno za siromasne, pa sta u stvari zelis momce? Real je svakako institucija, ali njihova zlatna era je bila pre 60 godina a posle toga nikad vise nisu dominirali u Evropi, mozda jedino na prelomu mileniuma, dok jih je Del Bosque vodio. Liverpool je imao svoju seriju u Evropi pocetkom 80ih, Milan od 88 do 95 pa i od 03 do 07, Barcelona od 09 do 13, u medju vremenu i Manchester, od 2010 pa do danas, svoju neku seriju ima i Bayern, tako da mi stvarno nije zasto se Real uvek izdvaja kao nesto neznam kako posebno. Da imali su izvanrednu seriju krajem 50ih, ali budimo realni, konkurencija tada i konkurencija danas su dve razlicite galaksije.

Aca Znalac

pre 10 godina

Treneri u Real Madridu ili su pod srećnom zvezdom ili nisu. Murinjo ti si rođen pod nesrećnom zvezdom. Real je tim koji je planetarnog značaja. To je tim koji je postavio neke posebne uslove i koji je u mnogo čemu uticao na svetski fudbal. Real je prvi dovodio najskuplja igrače na celom sveu. To je bio tim od legije stranaca. Osvojio je u prvim godinama 6 liga šampiona.
Onda se liga šampiona transformisala u ligu najbogatijih timova Evrope. Pa nema lige šampiona nego po 4 tima neke zemlje mogu da učestvuju u ligi šampiona. To je onako bez veze.
Murinjo je samo kolateralna šteta ovakvih organizacija na nivou bogatih UEFA pravilnika. Naravno ovo nećete objaviti, ali neka se zna. Mene više liga šampiona i liga evrope ne interesuju, jer iz godine u godinu sve isti timovi i sve iste foliraže. Platini učini nešto za siromašne. Dosta više uslova za nove stadione, osvetljenja, svlačionice, lože i ostala nepredmetna pitanja za loptanje. Jer Pele je rođen na nekom poljančetu, isto tako i Maradona, pa i Krojf, a i ti Paltini si počeo na nekom poljančetu.
Murinjo je car, ali nema prave uslove za bavljenje svojim poslom, sve je previše dovedeno u prizmu apoteke.

Miky

pre 10 godina

Realno, trebali su da pobede Atletiko, bili su bolji, ko je gledao utakmicu razumece... Zaista su imali nesrecnu sezonu, za dlaku su ispali od Borusije u LS. Jedino su zaista ispustili trofej iz Primere. E, sad, kao sto neko rece, u fudbalu ne pobedjuje uvek naj bolji. Za ligu sampiona opet razumem, nepravedno su pobedili Junajted, pa im se to vratilo protiv Borusije. Ali u Kupu kralja malo su bili bolji od Barse, ali mnogo bolji od Atletika. Sve u svemu, iako se mnogi ne slazu, mislim da Murinjo treba da ostane u Realu na bar jos 1 sezonu, napravio je tim koji ima buducnost, samo treba poraditi na atmosferi u klubu. Iako ode, Mou ce se jednoga dana vratiti u Real da uzme trofeje koje nije uspeo uzeti do sada. Kasiljasa treba vratiti na gol, ali da se zna da nije iznad trenera. Pepea treba prodati, koliko god da voli Real, nije smeo da se suprostavi treneru zbog koga je igrao do sada. Realno, Pepe nama neki poseban kvalitet, u timu je bio zbog Murinja. napadaci su ove sezone zakazali, moraju dovesti 1 klasicnog, provereno dobrog napadaca...

Sladjan LazareFaC

pre 10 godina

A tek kako će naredna sezona biti zanimljiva ako se Murinjo vrati u Englesku. Mančester bez Fergusona i Runija i bez kinte za pojačanja a sa novim menadžerom koji nikad ništa nije osvojio, nema nikakve šanse da odbrani titulu, očekujem da Siti napravi potpuni remont ekipe pa će im trebati vremena da se uigraju, Totenhem ako proda Bejla pade u prosek, Arsenal sa pojačanjima iz 2. belgijske i 3. francuske lige osvojiće isto što i zadnjih 8 godina, tako da ostaju samo Chelski sa Murinjom i silno pojačani LIVERPOOL. Sad je prilika da se vlasnici isprse i pokažu jer sa 2-3 prava pojačanja imamo šansu da izdominiramo narednih nekoliko sezona.
YNWA

xMADx

pre 10 godina

mozete vi njega da vredjate koliko hocete a pogledajte naseg... da je miha trener reala ispali bi i iz beton lige... mozda je to nemoguce ali jedan je miha!

Euronics

pre 10 godina

Posto je era specijalnog u Spaniji zavrsena evo njegovog bilansa: 3 titule, Barca za to vreme 8 titula. Medjusoban skor 6:5 za Barcu. Skor Gvardiole protiv Mourinha: 7:3 u pobedama 26:16 u golovima.

ostap

pre 10 godina

Da je ove izuzetne igracce trenirao umusto ssto ih je dresirao da postanu krvoloccni gladijatori osvojio bi sve. Ovako u odluccujucce mecceve gurao ih je sa duplom dozom adrenalina pa su ratovali umesto da igraju fudbal. Platio je cenu sopstvene umissljenosti i nadmenosti. Zanimljivo poredjenje u jednoj nedelji veliccanstveni oprosstaj gospodina Fergusona i bedni debakl prostaccine Portugalca.

Granota

pre 10 godina

Najbolji način da se oprostimo od Llourinha (Plačljivka) - izbačen sa utakmice i bez ijednog trofeja. Putuj, prevodioče, i ne vraćaj se nikad u Primeru, mnogo će nam biti lepše bez tvog rovarenja...

veliki strumf

pre 10 godina

Moj utisak je da je Atletiko bio dominantniji, a Real imao bolje sanse. Ali moj najveci utisak sa utakmice je sudjenje. Sudija je bio izvanredan, nije podlegao pritisku sa tribina, zvizducima navijaca Reala na Bernabeuu niti prisustvu kralja u lozi. 2 mala propusta je imao: kada Koentrau za udaranje lopte glavom nije dao zuti (5 min posle toga dao bi mu drugi zuti za start za koji je i inace dobio zuti), i sto Ronaldu nije dao zuti mnogo ranije, jos u regularnom toku, a imao je bar dve prilike za to.

Styx river

pre 10 godina

Kako tim koji u svojim redovima ima najboljeg veznog u Evropi, Modrica, da ne osvoji nijedan trofej???:DDD Murinjo ti si se pokazao stavljanjem na klupu jednog od dva najbolja golmana u poslednjih petnaestak godina( drugi je Bufon)

najveći umjetni klub na svijetu

pre 10 godina

Real je istinski značaj onoga što zovemo državni projekat.

Država im propada zbog klubova kao što su real i barca

Da real ima budžet jedne brage, bili bi nitko i ništa, tavorili bi u donjoj sredini druge lige.

Real je najveći krivac vrtoglavih transfera i glavni razlog zašto treba uvesti salary cap.

To svi znamo ali briga nas, dajte narodu kruha i igara, za drugo ćemo lako.

Real Madrid

pre 10 godina

Dobro vidio sam samo jedan komentar ali kada ćete svi shvatiti da je ovo jedini portal na kojem se govori protiv Modrića, svakako manje nego prije ali opet pišete protiv njega dok ga MARCA, AS iz Španjolske, Goal.com iz Engleske hvali, na šta je ličio Real kad je izašo Modrić u 90. min vjerovatno zbog grčeva što se vidjelo na tvu, niko nije u vezi imao nikakvu ideju, pogotovo Ozil od kojeg očekujem najviše jer je po meni poslije CR-a najbolji igrač, Alosno samo obrana, Khedira mrtav, a Di Maria solidan i ništa više?

NogometAS

pre 10 godina

@(Dragan, 18. maj 2013 16:34)

A kakve veze klupski trofeji imaju sa srbijanskim ili bilo čijim nogometom na ovim prostorima?! To ti dođe kao utjeha za to što vam se reprezentacija godinama ne može plasirati na velika natjecanja?! Evo Mandžukić je ove sezone u Njemačkoj osvojio sve što se može, uzeti će i ligu prvaka kao prvi napadač Bayerna ali ti njegovi trofeji nemaju nikakvu težinu za hrvatski nogomet! Jedino ono što je bitno je reprezentacija i što on daje njoj ali Srbi su u potpunom nedostatku reprezentativnih rezultata potpuno okrenuli teze pa slavite naslove državnih prvaka zemalja EU kao uspjehe srbijanskog nogometa. Jel shvaćaš koliko to smješno izgleda?! Što se tiće Modrić on je svjetska klasa, nije individualac nego timski igrač koji ima mjesta u početnom sastavu bilo kojeg tima na svijetu, to govore Španjolci a ne Hrvati! Nije Modrićeva krivica što je Real sinoć umjesto pobjedio sa realnih 5-1 koliko su imali šansi izgubio sa 2-1. Kada je Modrić izašao iz igre zbog gubitka snage, Real je izgubio finale, igra je potpuno nestala, to su riječi Španjolaca, naš onih što su europski i svijetski prvaci u ovom sportu!

Dragan

pre 10 godina

@Styx river O cemu ti to,imao najboljeg veznjka u Evropi Modrica,kao Modric navikao da osvaja trofeje,taj covjek ima 28 godina i NIKADA NISTA nije osvojio,citam komentare na Indexu,vecina apsolutno van svke realnosti,vise vrijedi Modriceva asistencija nego svi Ivanovicevi,Vidicevi i Stankovicevi trofeji,nemoj da nabrajam sta su sve osvojili.

Stig

pre 10 godina

Ide murinjo iz Reala ko jen-dva. Ni jedan trofej u sezoni, dovodio igrace invalide i plus se igraci podelili. Taj raskol u klubu on ne moze da popravi. Da ide on za Celzi i da vodi ronalda. I ako je ikako moguce da poklone onog modrica nekome, jer ga sigurno niko nece kupiti.

Aca Znalac

pre 10 godina

Treneri u Real Madridu ili su pod srećnom zvezdom ili nisu. Murinjo ti si rođen pod nesrećnom zvezdom. Real je tim koji je planetarnog značaja. To je tim koji je postavio neke posebne uslove i koji je u mnogo čemu uticao na svetski fudbal. Real je prvi dovodio najskuplja igrače na celom sveu. To je bio tim od legije stranaca. Osvojio je u prvim godinama 6 liga šampiona.
Onda se liga šampiona transformisala u ligu najbogatijih timova Evrope. Pa nema lige šampiona nego po 4 tima neke zemlje mogu da učestvuju u ligi šampiona. To je onako bez veze.
Murinjo je samo kolateralna šteta ovakvih organizacija na nivou bogatih UEFA pravilnika. Naravno ovo nećete objaviti, ali neka se zna. Mene više liga šampiona i liga evrope ne interesuju, jer iz godine u godinu sve isti timovi i sve iste foliraže. Platini učini nešto za siromašne. Dosta više uslova za nove stadione, osvetljenja, svlačionice, lože i ostala nepredmetna pitanja za loptanje. Jer Pele je rođen na nekom poljančetu, isto tako i Maradona, pa i Krojf, a i ti Paltini si počeo na nekom poljančetu.
Murinjo je car, ali nema prave uslove za bavljenje svojim poslom, sve je previše dovedeno u prizmu apoteke.

Sladjan LazareFaC

pre 10 godina

A tek kako će naredna sezona biti zanimljiva ako se Murinjo vrati u Englesku. Mančester bez Fergusona i Runija i bez kinte za pojačanja a sa novim menadžerom koji nikad ništa nije osvojio, nema nikakve šanse da odbrani titulu, očekujem da Siti napravi potpuni remont ekipe pa će im trebati vremena da se uigraju, Totenhem ako proda Bejla pade u prosek, Arsenal sa pojačanjima iz 2. belgijske i 3. francuske lige osvojiće isto što i zadnjih 8 godina, tako da ostaju samo Chelski sa Murinjom i silno pojačani LIVERPOOL. Sad je prilika da se vlasnici isprse i pokažu jer sa 2-3 prava pojačanja imamo šansu da izdominiramo narednih nekoliko sezona.
YNWA

Miky

pre 10 godina

Realno, trebali su da pobede Atletiko, bili su bolji, ko je gledao utakmicu razumece... Zaista su imali nesrecnu sezonu, za dlaku su ispali od Borusije u LS. Jedino su zaista ispustili trofej iz Primere. E, sad, kao sto neko rece, u fudbalu ne pobedjuje uvek naj bolji. Za ligu sampiona opet razumem, nepravedno su pobedili Junajted, pa im se to vratilo protiv Borusije. Ali u Kupu kralja malo su bili bolji od Barse, ali mnogo bolji od Atletika. Sve u svemu, iako se mnogi ne slazu, mislim da Murinjo treba da ostane u Realu na bar jos 1 sezonu, napravio je tim koji ima buducnost, samo treba poraditi na atmosferi u klubu. Iako ode, Mou ce se jednoga dana vratiti u Real da uzme trofeje koje nije uspeo uzeti do sada. Kasiljasa treba vratiti na gol, ali da se zna da nije iznad trenera. Pepea treba prodati, koliko god da voli Real, nije smeo da se suprostavi treneru zbog koga je igrao do sada. Realno, Pepe nama neki poseban kvalitet, u timu je bio zbog Murinja. napadaci su ove sezone zakazali, moraju dovesti 1 klasicnog, provereno dobrog napadaca...

Corleone

pre 10 godina

Atletiko mi je najdraži španski klub oduvek, noćas kad su dali drugi gol skočio sam kao da ga je moja zvezda dala. Kako god, 5. trofej jorgandžija od 2010-te (2 x liga evrope, 2 x superkup evrope, kup španije) što je za svaki respekt.

Styx river

pre 10 godina

Kako tim koji u svojim redovima ima najboljeg veznog u Evropi, Modrica, da ne osvoji nijedan trofej???:DDD Murinjo ti si se pokazao stavljanjem na klupu jednog od dva najbolja golmana u poslednjih petnaestak godina( drugi je Bufon)

Јован +

pre 10 godina

Има толико година а заборавио је на јако важну ствар у фудбалу...НЕ ПОБЕЂУЈЕ УВЕК БОЉИ ТИМ

Euronics

pre 10 godina

Posto je era specijalnog u Spaniji zavrsena evo njegovog bilansa: 3 titule, Barca za to vreme 8 titula. Medjusoban skor 6:5 za Barcu. Skor Gvardiole protiv Mourinha: 7:3 u pobedama 26:16 u golovima.

veliki strumf

pre 10 godina

Moj utisak je da je Atletiko bio dominantniji, a Real imao bolje sanse. Ali moj najveci utisak sa utakmice je sudjenje. Sudija je bio izvanredan, nije podlegao pritisku sa tribina, zvizducima navijaca Reala na Bernabeuu niti prisustvu kralja u lozi. 2 mala propusta je imao: kada Koentrau za udaranje lopte glavom nije dao zuti (5 min posle toga dao bi mu drugi zuti za start za koji je i inace dobio zuti), i sto Ronaldu nije dao zuti mnogo ranije, jos u regularnom toku, a imao je bar dve prilike za to.

Dado

pre 10 godina

Axca znalac o cemu ti pricas? Kao prvo, Real je osvojio 5 a ne 6 uzastopnih trofeja u Evropi (56-60), a kao drugo, sta si uopste zeleo da kazes? Prvo pricas kako je Real prvi dovodio skupa pojacanja i tome se divis, a onda kukas kako UEFA ne napravi dovoljno za siromasne, pa sta u stvari zelis momce? Real je svakako institucija, ali njihova zlatna era je bila pre 60 godina a posle toga nikad vise nisu dominirali u Evropi, mozda jedino na prelomu mileniuma, dok jih je Del Bosque vodio. Liverpool je imao svoju seriju u Evropi pocetkom 80ih, Milan od 88 do 95 pa i od 03 do 07, Barcelona od 09 do 13, u medju vremenu i Manchester, od 2010 pa do danas, svoju neku seriju ima i Bayern, tako da mi stvarno nije zasto se Real uvek izdvaja kao nesto neznam kako posebno. Da imali su izvanrednu seriju krajem 50ih, ali budimo realni, konkurencija tada i konkurencija danas su dve razlicite galaksije.

Stig

pre 10 godina

Ide murinjo iz Reala ko jen-dva. Ni jedan trofej u sezoni, dovodio igrace invalide i plus se igraci podelili. Taj raskol u klubu on ne moze da popravi. Da ide on za Celzi i da vodi ronalda. I ako je ikako moguce da poklone onog modrica nekome, jer ga sigurno niko nece kupiti.

Granota

pre 10 godina

Najbolji način da se oprostimo od Llourinha (Plačljivka) - izbačen sa utakmice i bez ijednog trofeja. Putuj, prevodioče, i ne vraćaj se nikad u Primeru, mnogo će nam biti lepše bez tvog rovarenja...

Dragan

pre 10 godina

@Styx river O cemu ti to,imao najboljeg veznjka u Evropi Modrica,kao Modric navikao da osvaja trofeje,taj covjek ima 28 godina i NIKADA NISTA nije osvojio,citam komentare na Indexu,vecina apsolutno van svke realnosti,vise vrijedi Modriceva asistencija nego svi Ivanovicevi,Vidicevi i Stankovicevi trofeji,nemoj da nabrajam sta su sve osvojili.

xMADx

pre 10 godina

mozete vi njega da vredjate koliko hocete a pogledajte naseg... da je miha trener reala ispali bi i iz beton lige... mozda je to nemoguce ali jedan je miha!

NogometAS

pre 10 godina

@(Dragan, 18. maj 2013 16:34)

A kakve veze klupski trofeji imaju sa srbijanskim ili bilo čijim nogometom na ovim prostorima?! To ti dođe kao utjeha za to što vam se reprezentacija godinama ne može plasirati na velika natjecanja?! Evo Mandžukić je ove sezone u Njemačkoj osvojio sve što se može, uzeti će i ligu prvaka kao prvi napadač Bayerna ali ti njegovi trofeji nemaju nikakvu težinu za hrvatski nogomet! Jedino ono što je bitno je reprezentacija i što on daje njoj ali Srbi su u potpunom nedostatku reprezentativnih rezultata potpuno okrenuli teze pa slavite naslove državnih prvaka zemalja EU kao uspjehe srbijanskog nogometa. Jel shvaćaš koliko to smješno izgleda?! Što se tiće Modrić on je svjetska klasa, nije individualac nego timski igrač koji ima mjesta u početnom sastavu bilo kojeg tima na svijetu, to govore Španjolci a ne Hrvati! Nije Modrićeva krivica što je Real sinoć umjesto pobjedio sa realnih 5-1 koliko su imali šansi izgubio sa 2-1. Kada je Modrić izašao iz igre zbog gubitka snage, Real je izgubio finale, igra je potpuno nestala, to su riječi Španjolaca, naš onih što su europski i svijetski prvaci u ovom sportu!

ostap

pre 10 godina

Da je ove izuzetne igracce trenirao umusto ssto ih je dresirao da postanu krvoloccni gladijatori osvojio bi sve. Ovako u odluccujucce mecceve gurao ih je sa duplom dozom adrenalina pa su ratovali umesto da igraju fudbal. Platio je cenu sopstvene umissljenosti i nadmenosti. Zanimljivo poredjenje u jednoj nedelji veliccanstveni oprosstaj gospodina Fergusona i bedni debakl prostaccine Portugalca.

najveći umjetni klub na svijetu

pre 10 godina

Real je istinski značaj onoga što zovemo državni projekat.

Država im propada zbog klubova kao što su real i barca

Da real ima budžet jedne brage, bili bi nitko i ništa, tavorili bi u donjoj sredini druge lige.

Real je najveći krivac vrtoglavih transfera i glavni razlog zašto treba uvesti salary cap.

To svi znamo ali briga nas, dajte narodu kruha i igara, za drugo ćemo lako.

Real Madrid

pre 10 godina

Dobro vidio sam samo jedan komentar ali kada ćete svi shvatiti da je ovo jedini portal na kojem se govori protiv Modrića, svakako manje nego prije ali opet pišete protiv njega dok ga MARCA, AS iz Španjolske, Goal.com iz Engleske hvali, na šta je ličio Real kad je izašo Modrić u 90. min vjerovatno zbog grčeva što se vidjelo na tvu, niko nije u vezi imao nikakvu ideju, pogotovo Ozil od kojeg očekujem najviše jer je po meni poslije CR-a najbolji igrač, Alosno samo obrana, Khedira mrtav, a Di Maria solidan i ništa više?