Ponedeljak, 29.04.2013.

23:59

Može li Real do čuda i Vemblija?

Fudbaleri Real Madrida dočekuju u utorak Borusiju iz Dortmunda (20.45h) u revanšu polufinala Lige šampiona.

Izvor: AG

Može li Real do èuda i Vemblija? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

hala

pre 10 godina

(niko, 30. april 2013 16:13)
Niko, niko ne potcenjuje nemce, oni su ogroman posao odradili na svom terenu, svima je jasno da spancima predstoji mnogo tezak posao.
Mislim da su se u ovom teskom trenutku mobilisali svi realovi navijaci, svi zele da veruju da je cudo moguce... I verovace do poslednjeg sudijskog zvizduka... Srecno kraljevi!

mladen

pre 10 godina

mislim da je 1987 zvezda je pobedila panetanikos u beogradu sa 4-1 a izgubla u atini sa 3-0 sve je moguce real me je blizi nego shvabe

M@X

pre 10 godina

Ja iskreno verujem u Real i u prolaz, jer ipak ovo je fudbal i mnogo smo puta bili svedoci strasnih preokreta i prolaza. Real ako prodje dalje (a nadam se da hoce) bice jako puno dvolicnih komentara, koji malo pljuju Real sad, a posle ce mu se diviti. Sve u svemu ceka nas strasnih 90 min. da nam oci ispadnu :)))

Darko

pre 10 godina

Moze Real mnogo lakse nego sto se ocekuje da stigne prednost, ako sudija bude na strani madridjana, i ako kao protiv United-a, iskljuci igraca Borusije, igra nemaca bi se totalno raspala, kao prvo ne znaju nesto posebno da se brane, a i ne znaju da igraju sa igracem manje, (dokaz je mec u Bundesligi, kada ih je HSV sravnio sa zemljom i to na sred Westfalena 1:4) Svaki igrac u timu Jirgena Klopa je veoma bitan deo njegove "fudbalske slagalice", tako da bi sa jednim delicem manje, tesko uspeli da se odbrane... Pozdrav svima, i iskreno se nadam da ce Borusija proci u finale, jer su to zasluzili igrama ove sezone...
(vagabundo borracho, 30. april 2013 11:04)

E bas si nasao koju utakmicu da uporedis, Dortmund je morao da juri u toj utakmici rezultat protiv HSV-a a sada nema potrebe. Pa i Manchester U. je rasturio Real M. sa igracem manje, bilo je pravo cudo kako na kraju nisu dali neki gol iz onih sansi.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Nema sanse zato sto mi Dortmundu pomazemo sa ovim nasim https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455551894527209&set=a.111940972221638.19918.108167945932274&type=1&theater

A.C. Milan

pre 10 godina

Cassilas
Varane, Pepe, Ramos, Coentrao
Alonso, Modrić, Di Maria, Ozil
C.Ronaldo, Benzema
samo napadačka formacija dolazi u obzir

vagabundo borracho

pre 10 godina

Moze Real mnogo lakse nego sto se ocekuje da stigne prednost, ako sudija bude na strani madridjana, i ako kao protiv United-a, iskljuci igraca Borusije, igra nemaca bi se totalno raspala, kao prvo ne znaju nesto posebno da se brane, a i ne znaju da igraju sa igracem manje, (dokaz je mec u Bundesligi, kada ih je HSV sravnio sa zemljom i to na sred Westfalena 1:4) Svaki igrac u timu Jirgena Klopa je veoma bitan deo njegove "fudbalske slagalice", tako da bi sa jednim delicem manje, tesko uspeli da se odbrane... Pozdrav svima, i iskreno se nadam da ce Borusija proci u finale, jer su to zasluzili igrama ove sezone...

Real Madrid

pre 10 godina

Sanjao sam nocas da Real prolazi u lavovskoj borbi i da u vrlo neizvesnom mecu Barsa ispada od Bajerna. Zelim da verujem u moje snove, vamos Real Madrid :D

moze

pre 10 godina

Ne znam zasto mnogi ne veruju da Real i Barsa mogu da se vrate. Niko n ije verovao ni da Bajern i Borusija mogu tako dobro odigrati u 1. mecu, zasto onda ne bi Real i Barsa mogli uraditi bar isto to na svom terenu... Sve je moguce, i meni nece biti bas neko cudo ako prodje Real, mozda sa 5:1, rezultat je tesko prognozirati, ali glupo je pitati se da li klubovi kakvi su Real i Barsa mogu do finala, narocito Real koji i nema toliko los rezultat iz 1. meca koliko se o tome prica.

Miky

pre 10 godina

A ti si izgleda neki ostrasceni navijac Junajteda koji zeli da Real osvoji pa da ima utehu da su ispali od sampiona...
(AK47, 30. april 2013 04:03)

Hahahahahah, mnogo si smesan!!!

Euronics

pre 10 godina

@maki Statisticki gledano ovaj rezultat moze se preokrenuti. Realu je potrebno 3:0, to je Barci protiv Milana isto bilo potrebno pa su nadoknadili. Inace u istoriji evro kupova upravo je Real poznat po tome sto je na Bernabeu nadoknadio teske poraze. Na primer Derby Counti 1:4 i 5:1, Borusija M. 1:4 i 5:1. Real mora prvih 30 minuta igrati zestok dubok presing na polovici Borusije. Kradja lopti, flaster na sve vezne igrace Borusije. Iz prve do CR7 ili preko Oezila i Di Marije pa ponovo CR7. Ubacivanje Ramosa i Varana za igru glavom. Prekidi su vazni, CR7, Ramos i Varane glavom. Bice promena u timu Reala, Ramos u paru sa Varane. Essien na poziciji desnog beka. Umesto Khedire Kaka ili Modric.Ako u prvih 30 minuta steknu prednost od jednog gola, bice paklen finis.

mix021

pre 10 godina

da su dali jos jedan gol u gostima,bilo bi realno..ovako,veoma tesko..
ono sto je najcudnije,murinjo veceras moze da izgubi trece polufinale u nizu..

Nenad

pre 10 godina

Trenutno Nemacki fudbal to jest ova dva tima su najbolja,napunili su i Barsu i Real.I nezasluzuju da prodju dalje.Barasa ce sutra mozda da pobedi i nece proci ali Real sa ovakvim timom i trenerom nema sanse,Borusija ih je ove godine napunila golovima,svaka cast. Ja bih licno voleo da Borusija osvoji ligu posto nijedan mec do sada nisu izgubili.Mnogo znaci za kvalitet lige sampiona kad ima Nemackih timova ali nazalost sem ova dva ostali su katastrofa.Kad sam video tabelu Nemacke lige.Bajern ima dvadeset bodova vise a Borusija naspram treceg i cetvrtog plasiranog skoro isto toliko Borusija.Samo ova dva tima vrede a od sledece godine pitanje je hoce li i Borusija biti ovako jaka.Znaci samo Bajern,mnogo malo za jednu Nemacku.Licno navijam za Italijane i neprikosnoveni su i dominantni kad naprave jak tim i to je na duge staze. A i Englzi su isto takvi ali ove godine su kiksnuli.Nemoze svake godine da se osvoji liga sampiona.Videcemo sta ce biti sledece.tu si i Turci a vracaju se i Francuzu.A mi,sta da kazem.

xyz

pre 10 godina

Cuda se desavaju,ali retko.Mada,jedan potez,dogadjaj i pojavi se neocekivana snaga i krene drama,vec smo takve stvari gledali.Objektivno,tesko Real ima sanse.

lord

pre 10 godina

Brz gol u prvih 20-ak minuta bi otvorio mogucnost da Real dobije sa 3-0 ali ipak je tesko poverovati da nece primiti nijedan a da daju 3! Nije iskljuceno da prodju dalje,mislim da su im sanse oko 15 %

Real Madrid u srcu

pre 10 godina

Vratite Kasiljasa na gol, pa sta bude...
Legendi je mesto na terenu... Nocas je potrebno da Murinjo zaboravi sve nesuglasice, nocas igraju svi za jednog, jedan za sve... Nadam se da ce Pepe biti na klupi. U odbrani treba biti Varane, Ramos, Marselo i mozda Arbeloa.
Ispred Alonso i Kedira. U napadu Ronaldo, Ozil, Di Maria. Istureni napadac treba da bude neko ko je vec uigran, Benzema ili Iguain, nikako Kaljehon... Benzema je ove godine los u postizanju golova, ali je dobar asistent. Iguain nije los, ali dosta gresi... Nadam se da Mou moze izvuci najvise iz ovih igraca.

shazam

pre 10 godina

Jedno je sigurno, Real ima mnogo vece sanse da prodje od Barse. Dormund realno nema tako jaku odbranu kao sto je u proslom mecu delovalo. Problem je u tome sto Real nije bio dovoljno agresivan da im u nezgodnoj poziciji oduzme loptu (sa izuzetkom Humelsovog kiksa, ali to nije bio rezultat nekog velikog perioda pritiska). Ako realovci budu stvarno grizli na domacem terenu, sigurno da imaju sanse.

maki

pre 10 godina

ja mislim tesko, ali da li se neko seca utakmica, prvi duel milan-deportivo 4-1, revans deportivo- milan 4-0, deportivo je pregazio milano koji je bio kao stena jak

Пера

pre 10 godina

Не. Овај резултат, једино би могла надокнадити шампионска генерација Партизана из 1966. год.

Vuk

pre 10 godina

Odgovor na pitanje moze li Real do finala-sve je moguce, desavali su se i veci preokreti ali takav scenario je vrlo malo verovatan.

Ipak ce Dortmund najverovatnije u London na finale iz ovog para...

wlado

pre 10 godina

kako im je fancy ovaj spotic...umesto da treniraju snimaju opasne face...cuti tamo i slusaj murinja sta ti kaze, zabite danas 3 gola, pa stiskavac, pa da imamo mec i po!


hala madrid.

delta

pre 10 godina

Nije Dortmund Zvezda ili Partizan pa da od gotovog napravi veresiju. Real mora da igra otvoreno sto ce Dortmundu pruziti priliku da iz kontri da makar jedan gol i time zavrsi pricu a onda ide nemacko osvajanje Londona. Ono to nisu uspeli operaciji Sea Lion uradice u Ligi Sampiona :)

Shtala madrid

pre 10 godina

Dokle misli ovaj Real da se provlaci koga su to oni pobedili da igraju finale, Dortmund ih ubio po grupama, razbio ih prosle nedelje, jedva prosli Mancester dok nisu dobili igraca vise nisu imali sut u gol Junajteda, Galatasaraj ih nadigrao, i u prvom mecu su uz pomoc sudija stekli onoliku prednost, nadam se da ce im Borusija dati jos tri!

vopi

pre 10 godina

a sto ne bi mogao to je real najuspesniji evropski klub koji nikada ne treba otpisati sa extra igracima,bice tesko ali ne i nemoguce,isto kao i sa barsom sve je moguce,zasto barsa ne bi mogla da pobedi bajern 5-0 ili real Dortmund 3-0?svasta je moguce ja sam ubedjen da ce real ili barsa u finale.

sakis

pre 10 godina

ako Real da gol u prvi 20-ak minuta sve je moguce,a da ne pominjem potencijalu glupost nekog fudbalera dortmunda npr penal,crveni karton...e tek bi tad Real imao sansu...

Miky

pre 10 godina

Naravno da moze do cuda, pa zbog tih cuda fudbal je najpopularniji sport na svetu, cuda su uvek moguca. Real je 1. put ove sezone shvatio koliko imaju ozbiljnog protivnika, ulozice sve u tu utakmicu. Ronaldo je izjavio da ce dati zivot za finale. Bice to lavovska utakmica. 1. put u Realu su svi ujedinjeni: Portugalci, Spanci, igravi, navijaci, treneri, pa i sudije. Svi oni zive za taj mec. Lopta je okrugla, sve je moguce.
Podjednako zanimljiv mec ocekujem u sredu. Cetiri najbolje ekipe se bore za finale i niko se nece predati do kraja. Neka fudbal pobedi...

Cole

pre 10 godina

Pa verovatno će Real da pobedi,
ali će i da ispadne. Teško će
se ponoviti prošlonedeljna utakmica
(bar što se golova tiče). Mislim
da će Borusija igrati ipak malo
zatvorenije nego prošle nedelje,
tako da će Real teško dati tri,
a da ne primi baš ni jedan gol.

hala madrid

pre 10 godina

Madridjani, ja verujem u vas, znam da vi to mozete. Ostavite srca na terenu pa sta bude. Iako ne pobedite, vi cete uvek biti kraljevi.
Ali, opet, imam neki predosecaj da cete uspeti, ili je to samo moja ogromna zelja. U ovome ste svi zajedno, svi imate jedan cilj. Poslednji put kada ste svi imali taj zajednicki cilj, uspeli ste, pobedili ste Barsu, Junajted, Barsu... U najtezim trenutcima vi ste najjaci, budite i sad! SRECNO!

Miky

pre 10 godina

Naravno da moze do cuda, pa zbog tih cuda fudbal je najpopularniji sport na svetu, cuda su uvek moguca. Real je 1. put ove sezone shvatio koliko imaju ozbiljnog protivnika, ulozice sve u tu utakmicu. Ronaldo je izjavio da ce dati zivot za finale. Bice to lavovska utakmica. 1. put u Realu su svi ujedinjeni: Portugalci, Spanci, igravi, navijaci, treneri, pa i sudije. Svi oni zive za taj mec. Lopta je okrugla, sve je moguce.
Podjednako zanimljiv mec ocekujem u sredu. Cetiri najbolje ekipe se bore za finale i niko se nece predati do kraja. Neka fudbal pobedi...

Cole

pre 10 godina

Pa verovatno će Real da pobedi,
ali će i da ispadne. Teško će
se ponoviti prošlonedeljna utakmica
(bar što se golova tiče). Mislim
da će Borusija igrati ipak malo
zatvorenije nego prošle nedelje,
tako da će Real teško dati tri,
a da ne primi baš ni jedan gol.

hala madrid

pre 10 godina

Madridjani, ja verujem u vas, znam da vi to mozete. Ostavite srca na terenu pa sta bude. Iako ne pobedite, vi cete uvek biti kraljevi.
Ali, opet, imam neki predosecaj da cete uspeti, ili je to samo moja ogromna zelja. U ovome ste svi zajedno, svi imate jedan cilj. Poslednji put kada ste svi imali taj zajednicki cilj, uspeli ste, pobedili ste Barsu, Junajted, Barsu... U najtezim trenutcima vi ste najjaci, budite i sad! SRECNO!

maki

pre 10 godina

ja mislim tesko, ali da li se neko seca utakmica, prvi duel milan-deportivo 4-1, revans deportivo- milan 4-0, deportivo je pregazio milano koji je bio kao stena jak

mix021

pre 10 godina

da su dali jos jedan gol u gostima,bilo bi realno..ovako,veoma tesko..
ono sto je najcudnije,murinjo veceras moze da izgubi trece polufinale u nizu..

Shtala madrid

pre 10 godina

Dokle misli ovaj Real da se provlaci koga su to oni pobedili da igraju finale, Dortmund ih ubio po grupama, razbio ih prosle nedelje, jedva prosli Mancester dok nisu dobili igraca vise nisu imali sut u gol Junajteda, Galatasaraj ih nadigrao, i u prvom mecu su uz pomoc sudija stekli onoliku prednost, nadam se da ce im Borusija dati jos tri!

Vuk

pre 10 godina

Odgovor na pitanje moze li Real do finala-sve je moguce, desavali su se i veci preokreti ali takav scenario je vrlo malo verovatan.

Ipak ce Dortmund najverovatnije u London na finale iz ovog para...

vagabundo borracho

pre 10 godina

Moze Real mnogo lakse nego sto se ocekuje da stigne prednost, ako sudija bude na strani madridjana, i ako kao protiv United-a, iskljuci igraca Borusije, igra nemaca bi se totalno raspala, kao prvo ne znaju nesto posebno da se brane, a i ne znaju da igraju sa igracem manje, (dokaz je mec u Bundesligi, kada ih je HSV sravnio sa zemljom i to na sred Westfalena 1:4) Svaki igrac u timu Jirgena Klopa je veoma bitan deo njegove "fudbalske slagalice", tako da bi sa jednim delicem manje, tesko uspeli da se odbrane... Pozdrav svima, i iskreno se nadam da ce Borusija proci u finale, jer su to zasluzili igrama ove sezone...

delta

pre 10 godina

Nije Dortmund Zvezda ili Partizan pa da od gotovog napravi veresiju. Real mora da igra otvoreno sto ce Dortmundu pruziti priliku da iz kontri da makar jedan gol i time zavrsi pricu a onda ide nemacko osvajanje Londona. Ono to nisu uspeli operaciji Sea Lion uradice u Ligi Sampiona :)

Пера

pre 10 godina

Не. Овај резултат, једино би могла надокнадити шампионска генерација Партизана из 1966. год.

vopi

pre 10 godina

a sto ne bi mogao to je real najuspesniji evropski klub koji nikada ne treba otpisati sa extra igracima,bice tesko ali ne i nemoguce,isto kao i sa barsom sve je moguce,zasto barsa ne bi mogla da pobedi bajern 5-0 ili real Dortmund 3-0?svasta je moguce ja sam ubedjen da ce real ili barsa u finale.

sakis

pre 10 godina

ako Real da gol u prvi 20-ak minuta sve je moguce,a da ne pominjem potencijalu glupost nekog fudbalera dortmunda npr penal,crveni karton...e tek bi tad Real imao sansu...

Nenad

pre 10 godina

Trenutno Nemacki fudbal to jest ova dva tima su najbolja,napunili su i Barsu i Real.I nezasluzuju da prodju dalje.Barasa ce sutra mozda da pobedi i nece proci ali Real sa ovakvim timom i trenerom nema sanse,Borusija ih je ove godine napunila golovima,svaka cast. Ja bih licno voleo da Borusija osvoji ligu posto nijedan mec do sada nisu izgubili.Mnogo znaci za kvalitet lige sampiona kad ima Nemackih timova ali nazalost sem ova dva ostali su katastrofa.Kad sam video tabelu Nemacke lige.Bajern ima dvadeset bodova vise a Borusija naspram treceg i cetvrtog plasiranog skoro isto toliko Borusija.Samo ova dva tima vrede a od sledece godine pitanje je hoce li i Borusija biti ovako jaka.Znaci samo Bajern,mnogo malo za jednu Nemacku.Licno navijam za Italijane i neprikosnoveni su i dominantni kad naprave jak tim i to je na duge staze. A i Englzi su isto takvi ali ove godine su kiksnuli.Nemoze svake godine da se osvoji liga sampiona.Videcemo sta ce biti sledece.tu si i Turci a vracaju se i Francuzu.A mi,sta da kazem.

xyz

pre 10 godina

Cuda se desavaju,ali retko.Mada,jedan potez,dogadjaj i pojavi se neocekivana snaga i krene drama,vec smo takve stvari gledali.Objektivno,tesko Real ima sanse.

lord

pre 10 godina

Brz gol u prvih 20-ak minuta bi otvorio mogucnost da Real dobije sa 3-0 ali ipak je tesko poverovati da nece primiti nijedan a da daju 3! Nije iskljuceno da prodju dalje,mislim da su im sanse oko 15 %

wlado

pre 10 godina

kako im je fancy ovaj spotic...umesto da treniraju snimaju opasne face...cuti tamo i slusaj murinja sta ti kaze, zabite danas 3 gola, pa stiskavac, pa da imamo mec i po!


hala madrid.

shazam

pre 10 godina

Jedno je sigurno, Real ima mnogo vece sanse da prodje od Barse. Dormund realno nema tako jaku odbranu kao sto je u proslom mecu delovalo. Problem je u tome sto Real nije bio dovoljno agresivan da im u nezgodnoj poziciji oduzme loptu (sa izuzetkom Humelsovog kiksa, ali to nije bio rezultat nekog velikog perioda pritiska). Ako realovci budu stvarno grizli na domacem terenu, sigurno da imaju sanse.

Real Madrid

pre 10 godina

Sanjao sam nocas da Real prolazi u lavovskoj borbi i da u vrlo neizvesnom mecu Barsa ispada od Bajerna. Zelim da verujem u moje snove, vamos Real Madrid :D

Real Madrid u srcu

pre 10 godina

Vratite Kasiljasa na gol, pa sta bude...
Legendi je mesto na terenu... Nocas je potrebno da Murinjo zaboravi sve nesuglasice, nocas igraju svi za jednog, jedan za sve... Nadam se da ce Pepe biti na klupi. U odbrani treba biti Varane, Ramos, Marselo i mozda Arbeloa.
Ispred Alonso i Kedira. U napadu Ronaldo, Ozil, Di Maria. Istureni napadac treba da bude neko ko je vec uigran, Benzema ili Iguain, nikako Kaljehon... Benzema je ove godine los u postizanju golova, ali je dobar asistent. Iguain nije los, ali dosta gresi... Nadam se da Mou moze izvuci najvise iz ovih igraca.

Euronics

pre 10 godina

@maki Statisticki gledano ovaj rezultat moze se preokrenuti. Realu je potrebno 3:0, to je Barci protiv Milana isto bilo potrebno pa su nadoknadili. Inace u istoriji evro kupova upravo je Real poznat po tome sto je na Bernabeu nadoknadio teske poraze. Na primer Derby Counti 1:4 i 5:1, Borusija M. 1:4 i 5:1. Real mora prvih 30 minuta igrati zestok dubok presing na polovici Borusije. Kradja lopti, flaster na sve vezne igrace Borusije. Iz prve do CR7 ili preko Oezila i Di Marije pa ponovo CR7. Ubacivanje Ramosa i Varana za igru glavom. Prekidi su vazni, CR7, Ramos i Varane glavom. Bice promena u timu Reala, Ramos u paru sa Varane. Essien na poziciji desnog beka. Umesto Khedire Kaka ili Modric.Ako u prvih 30 minuta steknu prednost od jednog gola, bice paklen finis.

moze

pre 10 godina

Ne znam zasto mnogi ne veruju da Real i Barsa mogu da se vrate. Niko n ije verovao ni da Bajern i Borusija mogu tako dobro odigrati u 1. mecu, zasto onda ne bi Real i Barsa mogli uraditi bar isto to na svom terenu... Sve je moguce, i meni nece biti bas neko cudo ako prodje Real, mozda sa 5:1, rezultat je tesko prognozirati, ali glupo je pitati se da li klubovi kakvi su Real i Barsa mogu do finala, narocito Real koji i nema toliko los rezultat iz 1. meca koliko se o tome prica.

A.C. Milan

pre 10 godina

Cassilas
Varane, Pepe, Ramos, Coentrao
Alonso, Modrić, Di Maria, Ozil
C.Ronaldo, Benzema
samo napadačka formacija dolazi u obzir

Miky

pre 10 godina

A ti si izgleda neki ostrasceni navijac Junajteda koji zeli da Real osvoji pa da ima utehu da su ispali od sampiona...
(AK47, 30. april 2013 04:03)

Hahahahahah, mnogo si smesan!!!

M@X

pre 10 godina

Ja iskreno verujem u Real i u prolaz, jer ipak ovo je fudbal i mnogo smo puta bili svedoci strasnih preokreta i prolaza. Real ako prodje dalje (a nadam se da hoce) bice jako puno dvolicnih komentara, koji malo pljuju Real sad, a posle ce mu se diviti. Sve u svemu ceka nas strasnih 90 min. da nam oci ispadnu :)))

mladen

pre 10 godina

mislim da je 1987 zvezda je pobedila panetanikos u beogradu sa 4-1 a izgubla u atini sa 3-0 sve je moguce real me je blizi nego shvabe

Darko

pre 10 godina

Moze Real mnogo lakse nego sto se ocekuje da stigne prednost, ako sudija bude na strani madridjana, i ako kao protiv United-a, iskljuci igraca Borusije, igra nemaca bi se totalno raspala, kao prvo ne znaju nesto posebno da se brane, a i ne znaju da igraju sa igracem manje, (dokaz je mec u Bundesligi, kada ih je HSV sravnio sa zemljom i to na sred Westfalena 1:4) Svaki igrac u timu Jirgena Klopa je veoma bitan deo njegove "fudbalske slagalice", tako da bi sa jednim delicem manje, tesko uspeli da se odbrane... Pozdrav svima, i iskreno se nadam da ce Borusija proci u finale, jer su to zasluzili igrama ove sezone...
(vagabundo borracho, 30. april 2013 11:04)

E bas si nasao koju utakmicu da uporedis, Dortmund je morao da juri u toj utakmici rezultat protiv HSV-a a sada nema potrebe. Pa i Manchester U. je rasturio Real M. sa igracem manje, bilo je pravo cudo kako na kraju nisu dali neki gol iz onih sansi.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Nema sanse zato sto mi Dortmundu pomazemo sa ovim nasim https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455551894527209&set=a.111940972221638.19918.108167945932274&type=1&theater

hala

pre 10 godina

(niko, 30. april 2013 16:13)
Niko, niko ne potcenjuje nemce, oni su ogroman posao odradili na svom terenu, svima je jasno da spancima predstoji mnogo tezak posao.
Mislim da su se u ovom teskom trenutku mobilisali svi realovi navijaci, svi zele da veruju da je cudo moguce... I verovace do poslednjeg sudijskog zvizduka... Srecno kraljevi!

hala madrid

pre 10 godina

Madridjani, ja verujem u vas, znam da vi to mozete. Ostavite srca na terenu pa sta bude. Iako ne pobedite, vi cete uvek biti kraljevi.
Ali, opet, imam neki predosecaj da cete uspeti, ili je to samo moja ogromna zelja. U ovome ste svi zajedno, svi imate jedan cilj. Poslednji put kada ste svi imali taj zajednicki cilj, uspeli ste, pobedili ste Barsu, Junajted, Barsu... U najtezim trenutcima vi ste najjaci, budite i sad! SRECNO!

Miky

pre 10 godina

Naravno da moze do cuda, pa zbog tih cuda fudbal je najpopularniji sport na svetu, cuda su uvek moguca. Real je 1. put ove sezone shvatio koliko imaju ozbiljnog protivnika, ulozice sve u tu utakmicu. Ronaldo je izjavio da ce dati zivot za finale. Bice to lavovska utakmica. 1. put u Realu su svi ujedinjeni: Portugalci, Spanci, igravi, navijaci, treneri, pa i sudije. Svi oni zive za taj mec. Lopta je okrugla, sve je moguce.
Podjednako zanimljiv mec ocekujem u sredu. Cetiri najbolje ekipe se bore za finale i niko se nece predati do kraja. Neka fudbal pobedi...

Real Madrid

pre 10 godina

Sanjao sam nocas da Real prolazi u lavovskoj borbi i da u vrlo neizvesnom mecu Barsa ispada od Bajerna. Zelim da verujem u moje snove, vamos Real Madrid :D

Пера

pre 10 godina

Не. Овај резултат, једино би могла надокнадити шампионска генерација Партизана из 1966. год.

Cole

pre 10 godina

Pa verovatno će Real da pobedi,
ali će i da ispadne. Teško će
se ponoviti prošlonedeljna utakmica
(bar što se golova tiče). Mislim
da će Borusija igrati ipak malo
zatvorenije nego prošle nedelje,
tako da će Real teško dati tri,
a da ne primi baš ni jedan gol.

vopi

pre 10 godina

a sto ne bi mogao to je real najuspesniji evropski klub koji nikada ne treba otpisati sa extra igracima,bice tesko ali ne i nemoguce,isto kao i sa barsom sve je moguce,zasto barsa ne bi mogla da pobedi bajern 5-0 ili real Dortmund 3-0?svasta je moguce ja sam ubedjen da ce real ili barsa u finale.

Nenad

pre 10 godina

Trenutno Nemacki fudbal to jest ova dva tima su najbolja,napunili su i Barsu i Real.I nezasluzuju da prodju dalje.Barasa ce sutra mozda da pobedi i nece proci ali Real sa ovakvim timom i trenerom nema sanse,Borusija ih je ove godine napunila golovima,svaka cast. Ja bih licno voleo da Borusija osvoji ligu posto nijedan mec do sada nisu izgubili.Mnogo znaci za kvalitet lige sampiona kad ima Nemackih timova ali nazalost sem ova dva ostali su katastrofa.Kad sam video tabelu Nemacke lige.Bajern ima dvadeset bodova vise a Borusija naspram treceg i cetvrtog plasiranog skoro isto toliko Borusija.Samo ova dva tima vrede a od sledece godine pitanje je hoce li i Borusija biti ovako jaka.Znaci samo Bajern,mnogo malo za jednu Nemacku.Licno navijam za Italijane i neprikosnoveni su i dominantni kad naprave jak tim i to je na duge staze. A i Englzi su isto takvi ali ove godine su kiksnuli.Nemoze svake godine da se osvoji liga sampiona.Videcemo sta ce biti sledece.tu si i Turci a vracaju se i Francuzu.A mi,sta da kazem.

A.C. Milan

pre 10 godina

Cassilas
Varane, Pepe, Ramos, Coentrao
Alonso, Modrić, Di Maria, Ozil
C.Ronaldo, Benzema
samo napadačka formacija dolazi u obzir

Shtala madrid

pre 10 godina

Dokle misli ovaj Real da se provlaci koga su to oni pobedili da igraju finale, Dortmund ih ubio po grupama, razbio ih prosle nedelje, jedva prosli Mancester dok nisu dobili igraca vise nisu imali sut u gol Junajteda, Galatasaraj ih nadigrao, i u prvom mecu su uz pomoc sudija stekli onoliku prednost, nadam se da ce im Borusija dati jos tri!

wlado

pre 10 godina

kako im je fancy ovaj spotic...umesto da treniraju snimaju opasne face...cuti tamo i slusaj murinja sta ti kaze, zabite danas 3 gola, pa stiskavac, pa da imamo mec i po!


hala madrid.

Real Madrid u srcu

pre 10 godina

Vratite Kasiljasa na gol, pa sta bude...
Legendi je mesto na terenu... Nocas je potrebno da Murinjo zaboravi sve nesuglasice, nocas igraju svi za jednog, jedan za sve... Nadam se da ce Pepe biti na klupi. U odbrani treba biti Varane, Ramos, Marselo i mozda Arbeloa.
Ispred Alonso i Kedira. U napadu Ronaldo, Ozil, Di Maria. Istureni napadac treba da bude neko ko je vec uigran, Benzema ili Iguain, nikako Kaljehon... Benzema je ove godine los u postizanju golova, ali je dobar asistent. Iguain nije los, ali dosta gresi... Nadam se da Mou moze izvuci najvise iz ovih igraca.

moze

pre 10 godina

Ne znam zasto mnogi ne veruju da Real i Barsa mogu da se vrate. Niko n ije verovao ni da Bajern i Borusija mogu tako dobro odigrati u 1. mecu, zasto onda ne bi Real i Barsa mogli uraditi bar isto to na svom terenu... Sve je moguce, i meni nece biti bas neko cudo ako prodje Real, mozda sa 5:1, rezultat je tesko prognozirati, ali glupo je pitati se da li klubovi kakvi su Real i Barsa mogu do finala, narocito Real koji i nema toliko los rezultat iz 1. meca koliko se o tome prica.

Euronics

pre 10 godina

@maki Statisticki gledano ovaj rezultat moze se preokrenuti. Realu je potrebno 3:0, to je Barci protiv Milana isto bilo potrebno pa su nadoknadili. Inace u istoriji evro kupova upravo je Real poznat po tome sto je na Bernabeu nadoknadio teske poraze. Na primer Derby Counti 1:4 i 5:1, Borusija M. 1:4 i 5:1. Real mora prvih 30 minuta igrati zestok dubok presing na polovici Borusije. Kradja lopti, flaster na sve vezne igrace Borusije. Iz prve do CR7 ili preko Oezila i Di Marije pa ponovo CR7. Ubacivanje Ramosa i Varana za igru glavom. Prekidi su vazni, CR7, Ramos i Varane glavom. Bice promena u timu Reala, Ramos u paru sa Varane. Essien na poziciji desnog beka. Umesto Khedire Kaka ili Modric.Ako u prvih 30 minuta steknu prednost od jednog gola, bice paklen finis.

M@X

pre 10 godina

Ja iskreno verujem u Real i u prolaz, jer ipak ovo je fudbal i mnogo smo puta bili svedoci strasnih preokreta i prolaza. Real ako prodje dalje (a nadam se da hoce) bice jako puno dvolicnih komentara, koji malo pljuju Real sad, a posle ce mu se diviti. Sve u svemu ceka nas strasnih 90 min. da nam oci ispadnu :)))

shazam

pre 10 godina

Jedno je sigurno, Real ima mnogo vece sanse da prodje od Barse. Dormund realno nema tako jaku odbranu kao sto je u proslom mecu delovalo. Problem je u tome sto Real nije bio dovoljno agresivan da im u nezgodnoj poziciji oduzme loptu (sa izuzetkom Humelsovog kiksa, ali to nije bio rezultat nekog velikog perioda pritiska). Ako realovci budu stvarno grizli na domacem terenu, sigurno da imaju sanse.

mladen

pre 10 godina

mislim da je 1987 zvezda je pobedila panetanikos u beogradu sa 4-1 a izgubla u atini sa 3-0 sve je moguce real me je blizi nego shvabe

Darko

pre 10 godina

Moze Real mnogo lakse nego sto se ocekuje da stigne prednost, ako sudija bude na strani madridjana, i ako kao protiv United-a, iskljuci igraca Borusije, igra nemaca bi se totalno raspala, kao prvo ne znaju nesto posebno da se brane, a i ne znaju da igraju sa igracem manje, (dokaz je mec u Bundesligi, kada ih je HSV sravnio sa zemljom i to na sred Westfalena 1:4) Svaki igrac u timu Jirgena Klopa je veoma bitan deo njegove "fudbalske slagalice", tako da bi sa jednim delicem manje, tesko uspeli da se odbrane... Pozdrav svima, i iskreno se nadam da ce Borusija proci u finale, jer su to zasluzili igrama ove sezone...
(vagabundo borracho, 30. april 2013 11:04)

E bas si nasao koju utakmicu da uporedis, Dortmund je morao da juri u toj utakmici rezultat protiv HSV-a a sada nema potrebe. Pa i Manchester U. je rasturio Real M. sa igracem manje, bilo je pravo cudo kako na kraju nisu dali neki gol iz onih sansi.

BAYERN recordmeister

pre 10 godina

Nema sanse zato sto mi Dortmundu pomazemo sa ovim nasim https://www.facebook.com/photo.php?fbid=455551894527209&set=a.111940972221638.19918.108167945932274&type=1&theater

sakis

pre 10 godina

ako Real da gol u prvi 20-ak minuta sve je moguce,a da ne pominjem potencijalu glupost nekog fudbalera dortmunda npr penal,crveni karton...e tek bi tad Real imao sansu...

delta

pre 10 godina

Nije Dortmund Zvezda ili Partizan pa da od gotovog napravi veresiju. Real mora da igra otvoreno sto ce Dortmundu pruziti priliku da iz kontri da makar jedan gol i time zavrsi pricu a onda ide nemacko osvajanje Londona. Ono to nisu uspeli operaciji Sea Lion uradice u Ligi Sampiona :)

vagabundo borracho

pre 10 godina

Moze Real mnogo lakse nego sto se ocekuje da stigne prednost, ako sudija bude na strani madridjana, i ako kao protiv United-a, iskljuci igraca Borusije, igra nemaca bi se totalno raspala, kao prvo ne znaju nesto posebno da se brane, a i ne znaju da igraju sa igracem manje, (dokaz je mec u Bundesligi, kada ih je HSV sravnio sa zemljom i to na sred Westfalena 1:4) Svaki igrac u timu Jirgena Klopa je veoma bitan deo njegove "fudbalske slagalice", tako da bi sa jednim delicem manje, tesko uspeli da se odbrane... Pozdrav svima, i iskreno se nadam da ce Borusija proci u finale, jer su to zasluzili igrama ove sezone...

xyz

pre 10 godina

Cuda se desavaju,ali retko.Mada,jedan potez,dogadjaj i pojavi se neocekivana snaga i krene drama,vec smo takve stvari gledali.Objektivno,tesko Real ima sanse.

lord

pre 10 godina

Brz gol u prvih 20-ak minuta bi otvorio mogucnost da Real dobije sa 3-0 ali ipak je tesko poverovati da nece primiti nijedan a da daju 3! Nije iskljuceno da prodju dalje,mislim da su im sanse oko 15 %

maki

pre 10 godina

ja mislim tesko, ali da li se neko seca utakmica, prvi duel milan-deportivo 4-1, revans deportivo- milan 4-0, deportivo je pregazio milano koji je bio kao stena jak

Vuk

pre 10 godina

Odgovor na pitanje moze li Real do finala-sve je moguce, desavali su se i veci preokreti ali takav scenario je vrlo malo verovatan.

Ipak ce Dortmund najverovatnije u London na finale iz ovog para...

mix021

pre 10 godina

da su dali jos jedan gol u gostima,bilo bi realno..ovako,veoma tesko..
ono sto je najcudnije,murinjo veceras moze da izgubi trece polufinale u nizu..

Miky

pre 10 godina

A ti si izgleda neki ostrasceni navijac Junajteda koji zeli da Real osvoji pa da ima utehu da su ispali od sampiona...
(AK47, 30. april 2013 04:03)

Hahahahahah, mnogo si smesan!!!

hala

pre 10 godina

(niko, 30. april 2013 16:13)
Niko, niko ne potcenjuje nemce, oni su ogroman posao odradili na svom terenu, svima je jasno da spancima predstoji mnogo tezak posao.
Mislim da su se u ovom teskom trenutku mobilisali svi realovi navijaci, svi zele da veruju da je cudo moguce... I verovace do poslednjeg sudijskog zvizduka... Srecno kraljevi!