Ponedeljak, 29.04.2013.

09:39

Sa Pintu: Vermezović priča gluposti

Trener Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu rekao je za „Sport“ da ga dosta iritiraju komentarima Vladimira Vermezovića na račun ’crno-belih’.

Izvor: JT

Sa Pintu: Vermezoviæ prièa gluposti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

rale

pre 10 godina

Neko rece kako treba svi da se ugledaju na Prosineckog kada je bio u zvezdi... Pa i on se isto tako bio brzo prilagodio i posle nekih mesec dana poceo da prica zaverama i penalima... zaboravili ste to,jer je generalno bio mirnog temperamenta,pa niko nije ni obracao paznju.

Pedja J7

pre 10 godina

Koliko su jadni ovi grobari, oni umislili da su Barselona, pa kao cim izgube - to je namesteno!!!
Tako su i prosle sezone pricali, kad su poceli da gube, da je namesteno, cisto za svaki slucaj, da im bude lakse...
Namesteno da Srem pogodi stativu u 89. minutu protiv nas, namesteno da ovi njihovi pogode 2 precke protiv Pazara...Obicno kad je neko mnogo glup, to me rastuzuje, ali ovi me NERVIRAJU!!!

smeker

pre 10 godina

Kako ce to biti veselo kada ovoga budete oterali na kraju sezone i to bez para.Pa vi gore igrate nego kada je bio Murinjo.Celo prolece niste dali cestitog gola a iz Beograda ste izasli samo jednom.Nema vise Vermeza da vam daje nadu...

Mirko

pre 10 godina

Kako ne vidite da Partizan prodaje bodove,a Zvezda kupuje ! Na kraju - videcete- ponovo velika bodovna razlika za Partizan ! Nema tog trenera kojeg Zvezda na pocetku ne velica,a na kraju ne otera,sto ceka i Pintu !!
(Hi- Fi, 29. april 2013 13:31)

E brate, baš si naš'o šta ćeš da primetiš, pa Partizan je toliko trenera promenio u poslednjih par godina, i svaki je dizan u nebesa na početku, i svaki je odlazio podvijena repa, nebitno iz kog razloga - neću u to da ulazim.
Prosinečkog niko nije terao inako je bilo tenzija da se osvoji titula i slično, sam je otišao. Prelazno rešenje je bilo samo to i ništa više. Sa Pintu je trener koji treba ne samo Zvezdi, već i srpskom fudbalu, mnogi od grobara to shvataju, ne znam zašto ne bi i ti mogao da shvatiš?!

pera

pre 10 godina

Osilio se Pinto,moze mu se,ima covek 6 uzastopnih pobeda, 4 zicera kod kuce, gostovanje ubedljivo zadnjem Smederevu i ,nejteze, gostovanje BSK Borci, od toga 3 utakmice 1:0 (Smederevo u poslednjim minutima)...

Hi- Fi

pre 10 godina

Kako ne vidite da Partizan prodaje bodove,a Zvezda kupuje ! Na kraju - videcete- ponovo velika bodovna razlika za Partizan ! Nema tog trenera kojeg Zvezda na pocetku ne velica,a na kraju ne otera,sto ceka i Pintu !!

miki

pre 10 godina

a kako je bilo na basketu, deceniju i jače ih deremo redovno, pa mene je kao navijača Partizana sramota tolike dominacije, dajte da ih pustimo makar jednu sezonu, pucaju po savovima...

Sergej

pre 10 godina

Maximalno natezanje za pfc , protiv NPa nijedan zuti karton , svaka kontra NP ofsajd , svira faulove oko sesnaesterca NPa i sta jeste i sta nije . Protiv Rada Ilic salje spicu Rada loptu za 1-1 sa golmanom svira ofsajd , Luka kao poslednji igrac brutalnim startom prekida napad Rada dobija zuti , ponisten cist gol Rada . I tako svaka utakmica !

john

pre 10 godina

Zvezda može do titule zahvaljujući neverovatnim kiksevima Partizana ali... Gledao sam utakmicu protiv Pećinaca, Zvezda je bila SPEKTAKULARNO loša!! Pratim i navijam za Zvezdu 30 godina ali ovo od subote neću nikad zaboraviti,ja sam iz Rume koja ima 40.000 tak hiljada stanovnika,a Pećinci su u našem komšiluku i imaju oko 3.000 stanovnika nas Rumljane je sramota što nas nema nigde u fudbalu Pećinci(svaka im Čast) nadigraju moju Zvezdu na Marakani,pa nekad Zvezda nije htela ni prijateljsku da igra po takvim selima,a sad Milunović zadržava loptu kod korner zastavice!?? Ovaj tim nema pobednički karakter i na leto ga treba potpuno rekonstruisati kako god se završi ovo prvenstvo.

Covic iz prekida

pre 10 godina

@E3, majstore, ajd navedi jednu, samo jednu, utakmicu gde se sve to desilo???? Samo proturate neke price, nidje veze sa istinom, e groBARI, groBARI, na sta ste spali od onakvih navijaca

bob-bl

pre 10 godina

Napirlitani,sta ces reci kad ti se Jagodina suprostavi sa drugim timom,doduse to vama nije strano jer se vec desavalo i opet mi nesto mutimo.

Goxy

pre 10 godina

"Nisu ni oni u Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i meč u Kragujevcu koja će biti slična ovoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović.
(muamua, 29. april 2013 10:12)

Ne misli se na tu izjavu vec kako Hajduk nije igrao punom snagom protiv Zvezde kao i protiv Partizana..

Iha

pre 10 godina

U ovoj drzavi izgleda samo mali klub moze da bude prvak sve ostalo je namesteno. Samo vi imate rasne igrace koji prave razliku tipa Scepovic, Volkov, Miljkovic, Lola, Sale Viskic, Mitrovic i naravno stratega ekstra klase Vermeza.

Voda polako ulazi u usi. Nismo ni mi bog zna sta. Ali od vas smo bolji i to vec 2 godine sto kazu i rezultati proslih par derbija.

Objasnite kako se prodaje prvenstvo? Ko je to kome dao pare? Mi vama? Od sta? Smeshni ste Partizani. Forma i klima u timu vam je kao kod nasih kosarkasa pa eto desava se da nekad gubis od drugih. Budite jednom realni.

Sunce Slobode

pre 10 godina

Tako to ide kada ti se igraci sibaju na treninzima, na utakmicama ne znaju gde biju i na kraju ti i navijaci okrecu ledja. Ne to nisu problemi, problem je kako igra Zvezda, ziv bio Vermeze i dugo ih vodio!

Lijepa

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje! (e3, 29. april 2013 10:12) podsetime te utakmice.

Đepeto

pre 10 godina

Sjajno se uklopio u taj neki mentalitet koji je zastupljen u CZ.
(Pinokio, 29. april 2013 10:25)

Tako je! Sjajno se uklopio u evropski i urbani mentalitet, koji se ne ogleda u tome što klub bez identiteta, proslavu svog rođendana organizuje u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, u pokušaju da se predstavi u urbanom svetlu.

Kao da se ne zna ko ste, odakle ste i kakvi ste, pa ćete još i da nam namećete mentalitet koji ste doneli.

radna grupa

pre 10 godina

@Naravno da priča gluposti, pričali su ih i prošle godine za svaki slučaj ako ne uzmu titulu da imaju alibi u teoriji zavere. Mo'š misliti raspala zvezda kriva što gube bodove ili što u pazaru pogode 2 prečke umesto gola.
(gađenje, 29. april 2013 10:00)

Jedini tacan podatak u tvom komentaru je da je "zvezda raspala".

Igor

pre 10 godina

Obojica pricate gluposti i uzasno ste dosadni. Sve do ove izjave Sa Pinto mi je, kao navijacu Partizana, delovao kao trenersko osvezenje koje se nece spustiti u kaljugu srpskog fudbala, ali sam se ipak prevario.

Da li su mu ovo sapnuli Stojadinovic i Covic ili je sam dosao do ovakvog zakljucka, svejedno.

Matija

pre 10 godina

Naravno da necu braniti nesposobnog Vermezovica,ali o cemu ovaj prica?U kom svetu on zivi?Igraci Donjeg Srema se takmice ko ce veci zicer da promasi,ono je toliko bilo ocigledno da samo neko ko je ostrascen ne vidi o cemu se radi...Kao oni u nekoj formi,on neki veliki strucnjak.Izvini molim te,nisam te prepoznao.Ako nas vi takvi kakvi ste pobedite i ne treba onda da uzmemo titulu.

Pera

pre 10 godina

Gospodine Pintu, u zemljici Srbijici, nama cvetaju ruze, lepo nam je, buducnost zagarantovana, tako da nam je jedina briga ko ce biti prvi u fudbalu, kosarci. PArtizan je samo malo bolji od moje Zvezde i tako zadnjih 10 godina. Svojim kvalitetom su daleko dogurali u Evropi.

Evo sta je jos rekao

pre 10 godina

Iako nije želeo direktno da govori o tome, moglo se naslutiti mišljenje trenera Partizana.

"Gledao sam utakmicu, rekoh već da se temeljno bavim svojim poslom. Video sam i tu situaciju o kojoj se priča, ali bolje da ne pričam, biće posle..." počeo je Vermezović, zastao, pa nastavio,

"Penal je kada sudija dosudi. Teško mi je da komentarišem, jer kada kažem ono što mislim i što su verovatno svi videli, javiće se neko da kaže: 'Vidi ga ovaj...'. Zato gledam u svoje dvorište.", rekao je pre nekoliko dana trener Partizana.

Ivan

pre 10 godina

@Bane. Nije potrebno biti duze od dva dana u Srbiji da bi se provalilo u kakavoj fudbalskoj kaljuzi se nalazimo i ko je cija filijala. Mozda je tebi komplikovano da shvatis, ali su stvari vrlo jednostavne. Imate, BSK,Smederevo, Donji Srem, Hajduk iz Kule, i mozda jos neki klub.

antižabar

pre 10 godina

Dosta više!!! I jedni i drugi. Kada god dođem da pročitam komentare na bilo koji meč i Zvezde i Partizana, 90% komentara se odnosi na suđenje, zavere, filijale... Gospodo, pravu vrednost ćete pokazati u Evropskim takmičenjima. Ako vam je suđenje opravdanje za to što nemate veze sa vezom, uživajte u svojim zabludama. Razumem frustirane navijače, ali evo, sada već i treneri počinju sa ovim pričama. E moji majstori, Prosinečki vam je objasnio kako se ponaša, i jednima i drugima. Navijač sam Partizana ali u ovakvoj jadnoj ligi sa ovako jadnim timovima i ovakvim kompleksašima na obe strane koji umesto igre komentarišu sudije, baš me briga ko će biti šampion.

Zvezda sampion!!!!

pre 10 godina

Prljavstina mora da ispliva na povrsinu kad tad!! Sve ce izaci na videlo za par meseci ,ja se ne brinem. Posle 5. sezona Srbija ce ponovo imati istinski pravog sampiona drzave!!

grobar

pre 10 godina

Znaci Sa Pintu dosao u pravi klub, licemeran kao i sve u vezi tog tima.
Pocinje kampanja protiv Partizana kao i pre 2 god. kad je bila ista situcaija 2 boda prednosti, Derbi, tad je Prosinecki krenuo da pljuje o Partizanu, ali im se na kraju Stanoje smejao u facu.Tako ce biti i ovog puta.

Apatinac

pre 10 godina

E moj prijatelju, da si znao gde dolazis i kako se to kod nas radi ne bi te to pogadjalo. To im je manir i traje vec godinama, kada neko sa strane dodje mozda se iznenadi livadama na kojima se igra i slabom ligom ali ovaj pritisak i zakulisne igre su zakon kod nas.
Neka neko iz kluba pojasni coveku stvari i kako to izgleda vec godinama kada su oni u pitanju, neka mu pusti neke prijateljske utakmice koje su ovi igrali u prvenstvu pa ce mu sve bviti jasno i nece trositi energiju na stvari koje nemaju veze sa sportom i da se covek ne bori sa vetrenjacama.

Pa igraci su vec progovorili o namestanjima i pustanju pa je bilo, pojeo vuk magare...

vladimir

pre 10 godina

Sa Pintu, batali ti Partizan i njihove izjave. Nego lepo iskoristite njihovo lose "pregrupisavanje", i iskoristite cinjenicu da su gori nego mi i da nam njihovim glupostima prosto poklanjaju titulu. Poklonu se u zube ne gleda, nadam se da su ti objasnili tu poslovicu. A na leto, rasterajte ovu boraniju koja igra za moju Zvezdu, i dajte sansu onim klincima koji jos zele da igraju srcem za ovu nasu ruinu od kluba. Ko zna, mozda ce je bas oni ponovo napraviti velikom.

seljak

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje! (e3, 29. april 2013 10:12)....nemas ti pojma,pobede u 95.,se zasluzuju,za razliku od vas kad vam poklanjaju protivnicki igraci penale i sklanjanje od lopte vec u prvih 10 min...zaboravljas proslu sezonu gde je isti hajduk u Kuli protiv vas izasao sa omladincima,jer je odmarao igrace za duel sa zvezdom...

muamua

pre 10 godina

i sta je covek lose pricao o zvezdi

"Nisu ni oni u Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i meč u Kragujevcu koja će biti slična ovoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović.

gađenje

pre 10 godina

Naravno da priča gluposti, pričali su ih i prošle godine za svaki slučaj ako ne uzmu titulu da imaju alibi u teoriji zavere. Mo'š misliti raspala zvezda kriva što gube bodove ili što u pazaru pogode 2 prečke umesto gola.

mille grobar

pre 10 godina

Vermez obicno i lupa gluposti a to sto je rekao da nemate igru i da na silu osvajate bodove, to stoji. Da ne spominjem sad penale u vasu korist ili na stetu protivnika...pa i ti si prvi rekao da nisi zadovoljan igrom ali da su bodovi najvazniji. Isto su izjavljivali i igraci Zvezde. Jedino ako je Vermezovic rekao jos nesto sto ja nisam procitao u medijima...

struki

pre 10 godina

Skywalker,covek je lepo objasnio na promociji kad je postavljen za trenera C.Zvezde,da se u njegovoj zemlji(portugal),njegovo prezime cita Sa Pintu,i takodje zamolio novinare da ga tako zovu! E sad sto je nama ostao u pamcenju kao Sa Pinto,to je druga stvar... Pozdrav!

aleksandar

pre 10 godina

u pravu si.navijam za partizan.mozda diva bude prvak ali iskljucivo zahvaljujuci vermezovicu.mada ni ti neznas nista.jer u suprotnom ne bi dolazio u srpsku ligu

dzozey

pre 10 godina

A sta je Vermezovic rekao za Zvezdu? Citao sam sportske vesti ovih dana i nista nisam video. Mislim da se ovaj Sa Pintu odlicno snasao u nasoj zemlji...vec javno govori da neko "prica gluposti"...bas se dobro uklopio.

e3

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje!

boki

pre 10 godina

Čovek samo nekoliko nedelja u našem fudbalu a već je skontao koji klub "radi" za Partizan, i onda kažu da mi umišljamo, mi možda i umišljamo ali čovek stranac teško, bez obzira što je trener C. zvezde.

Bane

pre 10 godina

Interesantan tip, ne verujem da zna i do svoje kuće da ode koliko je dugo ovde, a već se razume ko je čija filijala i kakvi su odnosi u srpskom fudbalu...

Skywalker

pre 10 godina

"Trener Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu..."
Otkad covek koji je postao slavan kao Ricardo Sá Pinto postade Rikardu Sa Pintu? Juce sam mislio da su malo pogresili u kucanju, ali je ocigledno da neko misli da mu je Rikardu Sa Pintu ime.

gađenje

pre 10 godina

Naravno da priča gluposti, pričali su ih i prošle godine za svaki slučaj ako ne uzmu titulu da imaju alibi u teoriji zavere. Mo'š misliti raspala zvezda kriva što gube bodove ili što u pazaru pogode 2 prečke umesto gola.

antižabar

pre 10 godina

Dosta više!!! I jedni i drugi. Kada god dođem da pročitam komentare na bilo koji meč i Zvezde i Partizana, 90% komentara se odnosi na suđenje, zavere, filijale... Gospodo, pravu vrednost ćete pokazati u Evropskim takmičenjima. Ako vam je suđenje opravdanje za to što nemate veze sa vezom, uživajte u svojim zabludama. Razumem frustirane navijače, ali evo, sada već i treneri počinju sa ovim pričama. E moji majstori, Prosinečki vam je objasnio kako se ponaša, i jednima i drugima. Navijač sam Partizana ali u ovakvoj jadnoj ligi sa ovako jadnim timovima i ovakvim kompleksašima na obe strane koji umesto igre komentarišu sudije, baš me briga ko će biti šampion.

Bane

pre 10 godina

Interesantan tip, ne verujem da zna i do svoje kuće da ode koliko je dugo ovde, a već se razume ko je čija filijala i kakvi su odnosi u srpskom fudbalu...

Sunce Slobode

pre 10 godina

Tako to ide kada ti se igraci sibaju na treninzima, na utakmicama ne znaju gde biju i na kraju ti i navijaci okrecu ledja. Ne to nisu problemi, problem je kako igra Zvezda, ziv bio Vermeze i dugo ih vodio!

Apatinac

pre 10 godina

E moj prijatelju, da si znao gde dolazis i kako se to kod nas radi ne bi te to pogadjalo. To im je manir i traje vec godinama, kada neko sa strane dodje mozda se iznenadi livadama na kojima se igra i slabom ligom ali ovaj pritisak i zakulisne igre su zakon kod nas.
Neka neko iz kluba pojasni coveku stvari i kako to izgleda vec godinama kada su oni u pitanju, neka mu pusti neke prijateljske utakmice koje su ovi igrali u prvenstvu pa ce mu sve bviti jasno i nece trositi energiju na stvari koje nemaju veze sa sportom i da se covek ne bori sa vetrenjacama.

Pa igraci su vec progovorili o namestanjima i pustanju pa je bilo, pojeo vuk magare...

e3

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje!

dzozey

pre 10 godina

A sta je Vermezovic rekao za Zvezdu? Citao sam sportske vesti ovih dana i nista nisam video. Mislim da se ovaj Sa Pintu odlicno snasao u nasoj zemlji...vec javno govori da neko "prica gluposti"...bas se dobro uklopio.

mille grobar

pre 10 godina

Vermez obicno i lupa gluposti a to sto je rekao da nemate igru i da na silu osvajate bodove, to stoji. Da ne spominjem sad penale u vasu korist ili na stetu protivnika...pa i ti si prvi rekao da nisi zadovoljan igrom ali da su bodovi najvazniji. Isto su izjavljivali i igraci Zvezde. Jedino ako je Vermezovic rekao jos nesto sto ja nisam procitao u medijima...

Sergej

pre 10 godina

Maximalno natezanje za pfc , protiv NPa nijedan zuti karton , svaka kontra NP ofsajd , svira faulove oko sesnaesterca NPa i sta jeste i sta nije . Protiv Rada Ilic salje spicu Rada loptu za 1-1 sa golmanom svira ofsajd , Luka kao poslednji igrac brutalnim startom prekida napad Rada dobija zuti , ponisten cist gol Rada . I tako svaka utakmica !

boki

pre 10 godina

Čovek samo nekoliko nedelja u našem fudbalu a već je skontao koji klub "radi" za Partizan, i onda kažu da mi umišljamo, mi možda i umišljamo ali čovek stranac teško, bez obzira što je trener C. zvezde.

Skywalker

pre 10 godina

"Trener Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu..."
Otkad covek koji je postao slavan kao Ricardo Sá Pinto postade Rikardu Sa Pintu? Juce sam mislio da su malo pogresili u kucanju, ali je ocigledno da neko misli da mu je Rikardu Sa Pintu ime.

seljak

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje! (e3, 29. april 2013 10:12)....nemas ti pojma,pobede u 95.,se zasluzuju,za razliku od vas kad vam poklanjaju protivnicki igraci penale i sklanjanje od lopte vec u prvih 10 min...zaboravljas proslu sezonu gde je isti hajduk u Kuli protiv vas izasao sa omladincima,jer je odmarao igrace za duel sa zvezdom...

john

pre 10 godina

Zvezda može do titule zahvaljujući neverovatnim kiksevima Partizana ali... Gledao sam utakmicu protiv Pećinaca, Zvezda je bila SPEKTAKULARNO loša!! Pratim i navijam za Zvezdu 30 godina ali ovo od subote neću nikad zaboraviti,ja sam iz Rume koja ima 40.000 tak hiljada stanovnika,a Pećinci su u našem komšiluku i imaju oko 3.000 stanovnika nas Rumljane je sramota što nas nema nigde u fudbalu Pećinci(svaka im Čast) nadigraju moju Zvezdu na Marakani,pa nekad Zvezda nije htela ni prijateljsku da igra po takvim selima,a sad Milunović zadržava loptu kod korner zastavice!?? Ovaj tim nema pobednički karakter i na leto ga treba potpuno rekonstruisati kako god se završi ovo prvenstvo.

aleksandar

pre 10 godina

u pravu si.navijam za partizan.mozda diva bude prvak ali iskljucivo zahvaljujuci vermezovicu.mada ni ti neznas nista.jer u suprotnom ne bi dolazio u srpsku ligu

Zvezda sampion!!!!

pre 10 godina

Prljavstina mora da ispliva na povrsinu kad tad!! Sve ce izaci na videlo za par meseci ,ja se ne brinem. Posle 5. sezona Srbija ce ponovo imati istinski pravog sampiona drzave!!

muamua

pre 10 godina

i sta je covek lose pricao o zvezdi

"Nisu ni oni u Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i meč u Kragujevcu koja će biti slična ovoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović.

grobar

pre 10 godina

Znaci Sa Pintu dosao u pravi klub, licemeran kao i sve u vezi tog tima.
Pocinje kampanja protiv Partizana kao i pre 2 god. kad je bila ista situcaija 2 boda prednosti, Derbi, tad je Prosinecki krenuo da pljuje o Partizanu, ali im se na kraju Stanoje smejao u facu.Tako ce biti i ovog puta.

struki

pre 10 godina

Skywalker,covek je lepo objasnio na promociji kad je postavljen za trenera C.Zvezde,da se u njegovoj zemlji(portugal),njegovo prezime cita Sa Pintu,i takodje zamolio novinare da ga tako zovu! E sad sto je nama ostao u pamcenju kao Sa Pinto,to je druga stvar... Pozdrav!

bob-bl

pre 10 godina

Napirlitani,sta ces reci kad ti se Jagodina suprostavi sa drugim timom,doduse to vama nije strano jer se vec desavalo i opet mi nesto mutimo.

Covic iz prekida

pre 10 godina

@E3, majstore, ajd navedi jednu, samo jednu, utakmicu gde se sve to desilo???? Samo proturate neke price, nidje veze sa istinom, e groBARI, groBARI, na sta ste spali od onakvih navijaca

Đepeto

pre 10 godina

Sjajno se uklopio u taj neki mentalitet koji je zastupljen u CZ.
(Pinokio, 29. april 2013 10:25)

Tako je! Sjajno se uklopio u evropski i urbani mentalitet, koji se ne ogleda u tome što klub bez identiteta, proslavu svog rođendana organizuje u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, u pokušaju da se predstavi u urbanom svetlu.

Kao da se ne zna ko ste, odakle ste i kakvi ste, pa ćete još i da nam namećete mentalitet koji ste doneli.

Iha

pre 10 godina

U ovoj drzavi izgleda samo mali klub moze da bude prvak sve ostalo je namesteno. Samo vi imate rasne igrace koji prave razliku tipa Scepovic, Volkov, Miljkovic, Lola, Sale Viskic, Mitrovic i naravno stratega ekstra klase Vermeza.

Voda polako ulazi u usi. Nismo ni mi bog zna sta. Ali od vas smo bolji i to vec 2 godine sto kazu i rezultati proslih par derbija.

Objasnite kako se prodaje prvenstvo? Ko je to kome dao pare? Mi vama? Od sta? Smeshni ste Partizani. Forma i klima u timu vam je kao kod nasih kosarkasa pa eto desava se da nekad gubis od drugih. Budite jednom realni.

vladimir

pre 10 godina

Sa Pintu, batali ti Partizan i njihove izjave. Nego lepo iskoristite njihovo lose "pregrupisavanje", i iskoristite cinjenicu da su gori nego mi i da nam njihovim glupostima prosto poklanjaju titulu. Poklonu se u zube ne gleda, nadam se da su ti objasnili tu poslovicu. A na leto, rasterajte ovu boraniju koja igra za moju Zvezdu, i dajte sansu onim klincima koji jos zele da igraju srcem za ovu nasu ruinu od kluba. Ko zna, mozda ce je bas oni ponovo napraviti velikom.

Goxy

pre 10 godina

"Nisu ni oni u Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i meč u Kragujevcu koja će biti slična ovoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović.
(muamua, 29. april 2013 10:12)

Ne misli se na tu izjavu vec kako Hajduk nije igrao punom snagom protiv Zvezde kao i protiv Partizana..

Lijepa

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje! (e3, 29. april 2013 10:12) podsetime te utakmice.

Ivan

pre 10 godina

@Bane. Nije potrebno biti duze od dva dana u Srbiji da bi se provalilo u kakavoj fudbalskoj kaljuzi se nalazimo i ko je cija filijala. Mozda je tebi komplikovano da shvatis, ali su stvari vrlo jednostavne. Imate, BSK,Smederevo, Donji Srem, Hajduk iz Kule, i mozda jos neki klub.

Mirko

pre 10 godina

Kako ne vidite da Partizan prodaje bodove,a Zvezda kupuje ! Na kraju - videcete- ponovo velika bodovna razlika za Partizan ! Nema tog trenera kojeg Zvezda na pocetku ne velica,a na kraju ne otera,sto ceka i Pintu !!
(Hi- Fi, 29. april 2013 13:31)

E brate, baš si naš'o šta ćeš da primetiš, pa Partizan je toliko trenera promenio u poslednjih par godina, i svaki je dizan u nebesa na početku, i svaki je odlazio podvijena repa, nebitno iz kog razloga - neću u to da ulazim.
Prosinečkog niko nije terao inako je bilo tenzija da se osvoji titula i slično, sam je otišao. Prelazno rešenje je bilo samo to i ništa više. Sa Pintu je trener koji treba ne samo Zvezdi, već i srpskom fudbalu, mnogi od grobara to shvataju, ne znam zašto ne bi i ti mogao da shvatiš?!

pera

pre 10 godina

Osilio se Pinto,moze mu se,ima covek 6 uzastopnih pobeda, 4 zicera kod kuce, gostovanje ubedljivo zadnjem Smederevu i ,nejteze, gostovanje BSK Borci, od toga 3 utakmice 1:0 (Smederevo u poslednjim minutima)...

Igor

pre 10 godina

Obojica pricate gluposti i uzasno ste dosadni. Sve do ove izjave Sa Pinto mi je, kao navijacu Partizana, delovao kao trenersko osvezenje koje se nece spustiti u kaljugu srpskog fudbala, ali sam se ipak prevario.

Da li su mu ovo sapnuli Stojadinovic i Covic ili je sam dosao do ovakvog zakljucka, svejedno.

Hi- Fi

pre 10 godina

Kako ne vidite da Partizan prodaje bodove,a Zvezda kupuje ! Na kraju - videcete- ponovo velika bodovna razlika za Partizan ! Nema tog trenera kojeg Zvezda na pocetku ne velica,a na kraju ne otera,sto ceka i Pintu !!

Pedja J7

pre 10 godina

Koliko su jadni ovi grobari, oni umislili da su Barselona, pa kao cim izgube - to je namesteno!!!
Tako su i prosle sezone pricali, kad su poceli da gube, da je namesteno, cisto za svaki slucaj, da im bude lakse...
Namesteno da Srem pogodi stativu u 89. minutu protiv nas, namesteno da ovi njihovi pogode 2 precke protiv Pazara...Obicno kad je neko mnogo glup, to me rastuzuje, ali ovi me NERVIRAJU!!!

miki

pre 10 godina

a kako je bilo na basketu, deceniju i jače ih deremo redovno, pa mene je kao navijača Partizana sramota tolike dominacije, dajte da ih pustimo makar jednu sezonu, pucaju po savovima...

Matija

pre 10 godina

Naravno da necu braniti nesposobnog Vermezovica,ali o cemu ovaj prica?U kom svetu on zivi?Igraci Donjeg Srema se takmice ko ce veci zicer da promasi,ono je toliko bilo ocigledno da samo neko ko je ostrascen ne vidi o cemu se radi...Kao oni u nekoj formi,on neki veliki strucnjak.Izvini molim te,nisam te prepoznao.Ako nas vi takvi kakvi ste pobedite i ne treba onda da uzmemo titulu.

radna grupa

pre 10 godina

@Naravno da priča gluposti, pričali su ih i prošle godine za svaki slučaj ako ne uzmu titulu da imaju alibi u teoriji zavere. Mo'š misliti raspala zvezda kriva što gube bodove ili što u pazaru pogode 2 prečke umesto gola.
(gađenje, 29. april 2013 10:00)

Jedini tacan podatak u tvom komentaru je da je "zvezda raspala".

Evo sta je jos rekao

pre 10 godina

Iako nije želeo direktno da govori o tome, moglo se naslutiti mišljenje trenera Partizana.

"Gledao sam utakmicu, rekoh već da se temeljno bavim svojim poslom. Video sam i tu situaciju o kojoj se priča, ali bolje da ne pričam, biće posle..." počeo je Vermezović, zastao, pa nastavio,

"Penal je kada sudija dosudi. Teško mi je da komentarišem, jer kada kažem ono što mislim i što su verovatno svi videli, javiće se neko da kaže: 'Vidi ga ovaj...'. Zato gledam u svoje dvorište.", rekao je pre nekoliko dana trener Partizana.

smeker

pre 10 godina

Kako ce to biti veselo kada ovoga budete oterali na kraju sezone i to bez para.Pa vi gore igrate nego kada je bio Murinjo.Celo prolece niste dali cestitog gola a iz Beograda ste izasli samo jednom.Nema vise Vermeza da vam daje nadu...

Pera

pre 10 godina

Gospodine Pintu, u zemljici Srbijici, nama cvetaju ruze, lepo nam je, buducnost zagarantovana, tako da nam je jedina briga ko ce biti prvi u fudbalu, kosarci. PArtizan je samo malo bolji od moje Zvezde i tako zadnjih 10 godina. Svojim kvalitetom su daleko dogurali u Evropi.

rale

pre 10 godina

Neko rece kako treba svi da se ugledaju na Prosineckog kada je bio u zvezdi... Pa i on se isto tako bio brzo prilagodio i posle nekih mesec dana poceo da prica zaverama i penalima... zaboravili ste to,jer je generalno bio mirnog temperamenta,pa niko nije ni obracao paznju.

e3

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje!

Bane

pre 10 godina

Interesantan tip, ne verujem da zna i do svoje kuće da ode koliko je dugo ovde, a već se razume ko je čija filijala i kakvi su odnosi u srpskom fudbalu...

aleksandar

pre 10 godina

u pravu si.navijam za partizan.mozda diva bude prvak ali iskljucivo zahvaljujuci vermezovicu.mada ni ti neznas nista.jer u suprotnom ne bi dolazio u srpsku ligu

dzozey

pre 10 godina

A sta je Vermezovic rekao za Zvezdu? Citao sam sportske vesti ovih dana i nista nisam video. Mislim da se ovaj Sa Pintu odlicno snasao u nasoj zemlji...vec javno govori da neko "prica gluposti"...bas se dobro uklopio.

muamua

pre 10 godina

i sta je covek lose pricao o zvezdi

"Nisu ni oni u Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i meč u Kragujevcu koja će biti slična ovoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović.

mille grobar

pre 10 godina

Vermez obicno i lupa gluposti a to sto je rekao da nemate igru i da na silu osvajate bodove, to stoji. Da ne spominjem sad penale u vasu korist ili na stetu protivnika...pa i ti si prvi rekao da nisi zadovoljan igrom ali da su bodovi najvazniji. Isto su izjavljivali i igraci Zvezde. Jedino ako je Vermezovic rekao jos nesto sto ja nisam procitao u medijima...

grobar

pre 10 godina

Znaci Sa Pintu dosao u pravi klub, licemeran kao i sve u vezi tog tima.
Pocinje kampanja protiv Partizana kao i pre 2 god. kad je bila ista situcaija 2 boda prednosti, Derbi, tad je Prosinecki krenuo da pljuje o Partizanu, ali im se na kraju Stanoje smejao u facu.Tako ce biti i ovog puta.

bob-bl

pre 10 godina

Napirlitani,sta ces reci kad ti se Jagodina suprostavi sa drugim timom,doduse to vama nije strano jer se vec desavalo i opet mi nesto mutimo.

miki

pre 10 godina

a kako je bilo na basketu, deceniju i jače ih deremo redovno, pa mene je kao navijača Partizana sramota tolike dominacije, dajte da ih pustimo makar jednu sezonu, pucaju po savovima...

Hi- Fi

pre 10 godina

Kako ne vidite da Partizan prodaje bodove,a Zvezda kupuje ! Na kraju - videcete- ponovo velika bodovna razlika za Partizan ! Nema tog trenera kojeg Zvezda na pocetku ne velica,a na kraju ne otera,sto ceka i Pintu !!

Skywalker

pre 10 godina

"Trener Crvene zvezde Rikardu Sa Pintu..."
Otkad covek koji je postao slavan kao Ricardo Sá Pinto postade Rikardu Sa Pintu? Juce sam mislio da su malo pogresili u kucanju, ali je ocigledno da neko misli da mu je Rikardu Sa Pintu ime.

Zvezda sampion!!!!

pre 10 godina

Prljavstina mora da ispliva na povrsinu kad tad!! Sve ce izaci na videlo za par meseci ,ja se ne brinem. Posle 5. sezona Srbija ce ponovo imati istinski pravog sampiona drzave!!

seljak

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje! (e3, 29. april 2013 10:12)....nemas ti pojma,pobede u 95.,se zasluzuju,za razliku od vas kad vam poklanjaju protivnicki igraci penale i sklanjanje od lopte vec u prvih 10 min...zaboravljas proslu sezonu gde je isti hajduk u Kuli protiv vas izasao sa omladincima,jer je odmarao igrace za duel sa zvezdom...

gađenje

pre 10 godina

Naravno da priča gluposti, pričali su ih i prošle godine za svaki slučaj ako ne uzmu titulu da imaju alibi u teoriji zavere. Mo'š misliti raspala zvezda kriva što gube bodove ili što u pazaru pogode 2 prečke umesto gola.

Apatinac

pre 10 godina

E moj prijatelju, da si znao gde dolazis i kako se to kod nas radi ne bi te to pogadjalo. To im je manir i traje vec godinama, kada neko sa strane dodje mozda se iznenadi livadama na kojima se igra i slabom ligom ali ovaj pritisak i zakulisne igre su zakon kod nas.
Neka neko iz kluba pojasni coveku stvari i kako to izgleda vec godinama kada su oni u pitanju, neka mu pusti neke prijateljske utakmice koje su ovi igrali u prvenstvu pa ce mu sve bviti jasno i nece trositi energiju na stvari koje nemaju veze sa sportom i da se covek ne bori sa vetrenjacama.

Pa igraci su vec progovorili o namestanjima i pustanju pa je bilo, pojeo vuk magare...

radna grupa

pre 10 godina

@Naravno da priča gluposti, pričali su ih i prošle godine za svaki slučaj ako ne uzmu titulu da imaju alibi u teoriji zavere. Mo'š misliti raspala zvezda kriva što gube bodove ili što u pazaru pogode 2 prečke umesto gola.
(gađenje, 29. april 2013 10:00)

Jedini tacan podatak u tvom komentaru je da je "zvezda raspala".

boki

pre 10 godina

Čovek samo nekoliko nedelja u našem fudbalu a već je skontao koji klub "radi" za Partizan, i onda kažu da mi umišljamo, mi možda i umišljamo ali čovek stranac teško, bez obzira što je trener C. zvezde.

Sergej

pre 10 godina

Maximalno natezanje za pfc , protiv NPa nijedan zuti karton , svaka kontra NP ofsajd , svira faulove oko sesnaesterca NPa i sta jeste i sta nije . Protiv Rada Ilic salje spicu Rada loptu za 1-1 sa golmanom svira ofsajd , Luka kao poslednji igrac brutalnim startom prekida napad Rada dobija zuti , ponisten cist gol Rada . I tako svaka utakmica !

Matija

pre 10 godina

Naravno da necu braniti nesposobnog Vermezovica,ali o cemu ovaj prica?U kom svetu on zivi?Igraci Donjeg Srema se takmice ko ce veci zicer da promasi,ono je toliko bilo ocigledno da samo neko ko je ostrascen ne vidi o cemu se radi...Kao oni u nekoj formi,on neki veliki strucnjak.Izvini molim te,nisam te prepoznao.Ako nas vi takvi kakvi ste pobedite i ne treba onda da uzmemo titulu.

Đepeto

pre 10 godina

Sjajno se uklopio u taj neki mentalitet koji je zastupljen u CZ.
(Pinokio, 29. april 2013 10:25)

Tako je! Sjajno se uklopio u evropski i urbani mentalitet, koji se ne ogleda u tome što klub bez identiteta, proslavu svog rođendana organizuje u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, u pokušaju da se predstavi u urbanom svetlu.

Kao da se ne zna ko ste, odakle ste i kakvi ste, pa ćete još i da nam namećete mentalitet koji ste doneli.

Igor

pre 10 godina

Obojica pricate gluposti i uzasno ste dosadni. Sve do ove izjave Sa Pinto mi je, kao navijacu Partizana, delovao kao trenersko osvezenje koje se nece spustiti u kaljugu srpskog fudbala, ali sam se ipak prevario.

Da li su mu ovo sapnuli Stojadinovic i Covic ili je sam dosao do ovakvog zakljucka, svejedno.

Covic iz prekida

pre 10 godina

@E3, majstore, ajd navedi jednu, samo jednu, utakmicu gde se sve to desilo???? Samo proturate neke price, nidje veze sa istinom, e groBARI, groBARI, na sta ste spali od onakvih navijaca

Sunce Slobode

pre 10 godina

Tako to ide kada ti se igraci sibaju na treninzima, na utakmicama ne znaju gde biju i na kraju ti i navijaci okrecu ledja. Ne to nisu problemi, problem je kako igra Zvezda, ziv bio Vermeze i dugo ih vodio!

rale

pre 10 godina

Neko rece kako treba svi da se ugledaju na Prosineckog kada je bio u zvezdi... Pa i on se isto tako bio brzo prilagodio i posle nekih mesec dana poceo da prica zaverama i penalima... zaboravili ste to,jer je generalno bio mirnog temperamenta,pa niko nije ni obracao paznju.

pera

pre 10 godina

Osilio se Pinto,moze mu se,ima covek 6 uzastopnih pobeda, 4 zicera kod kuce, gostovanje ubedljivo zadnjem Smederevu i ,nejteze, gostovanje BSK Borci, od toga 3 utakmice 1:0 (Smederevo u poslednjim minutima)...

Iha

pre 10 godina

U ovoj drzavi izgleda samo mali klub moze da bude prvak sve ostalo je namesteno. Samo vi imate rasne igrace koji prave razliku tipa Scepovic, Volkov, Miljkovic, Lola, Sale Viskic, Mitrovic i naravno stratega ekstra klase Vermeza.

Voda polako ulazi u usi. Nismo ni mi bog zna sta. Ali od vas smo bolji i to vec 2 godine sto kazu i rezultati proslih par derbija.

Objasnite kako se prodaje prvenstvo? Ko je to kome dao pare? Mi vama? Od sta? Smeshni ste Partizani. Forma i klima u timu vam je kao kod nasih kosarkasa pa eto desava se da nekad gubis od drugih. Budite jednom realni.

Lijepa

pre 10 godina

Koje spinovanje! A prica sasvim suprotna...svaki Partizanov mec je pod lupom i odma' krece hajka medija! A zvezdine pobede sa penala, u 95., s' igracem vise i protiv ekipa koje izvode omladince niko ne spominje! (e3, 29. april 2013 10:12) podsetime te utakmice.

Mirko

pre 10 godina

Kako ne vidite da Partizan prodaje bodove,a Zvezda kupuje ! Na kraju - videcete- ponovo velika bodovna razlika za Partizan ! Nema tog trenera kojeg Zvezda na pocetku ne velica,a na kraju ne otera,sto ceka i Pintu !!
(Hi- Fi, 29. april 2013 13:31)

E brate, baš si naš'o šta ćeš da primetiš, pa Partizan je toliko trenera promenio u poslednjih par godina, i svaki je dizan u nebesa na početku, i svaki je odlazio podvijena repa, nebitno iz kog razloga - neću u to da ulazim.
Prosinečkog niko nije terao inako je bilo tenzija da se osvoji titula i slično, sam je otišao. Prelazno rešenje je bilo samo to i ništa više. Sa Pintu je trener koji treba ne samo Zvezdi, već i srpskom fudbalu, mnogi od grobara to shvataju, ne znam zašto ne bi i ti mogao da shvatiš?!

antižabar

pre 10 godina

Dosta više!!! I jedni i drugi. Kada god dođem da pročitam komentare na bilo koji meč i Zvezde i Partizana, 90% komentara se odnosi na suđenje, zavere, filijale... Gospodo, pravu vrednost ćete pokazati u Evropskim takmičenjima. Ako vam je suđenje opravdanje za to što nemate veze sa vezom, uživajte u svojim zabludama. Razumem frustirane navijače, ali evo, sada već i treneri počinju sa ovim pričama. E moji majstori, Prosinečki vam je objasnio kako se ponaša, i jednima i drugima. Navijač sam Partizana ali u ovakvoj jadnoj ligi sa ovako jadnim timovima i ovakvim kompleksašima na obe strane koji umesto igre komentarišu sudije, baš me briga ko će biti šampion.

Ivan

pre 10 godina

@Bane. Nije potrebno biti duze od dva dana u Srbiji da bi se provalilo u kakavoj fudbalskoj kaljuzi se nalazimo i ko je cija filijala. Mozda je tebi komplikovano da shvatis, ali su stvari vrlo jednostavne. Imate, BSK,Smederevo, Donji Srem, Hajduk iz Kule, i mozda jos neki klub.

smeker

pre 10 godina

Kako ce to biti veselo kada ovoga budete oterali na kraju sezone i to bez para.Pa vi gore igrate nego kada je bio Murinjo.Celo prolece niste dali cestitog gola a iz Beograda ste izasli samo jednom.Nema vise Vermeza da vam daje nadu...

struki

pre 10 godina

Skywalker,covek je lepo objasnio na promociji kad je postavljen za trenera C.Zvezde,da se u njegovoj zemlji(portugal),njegovo prezime cita Sa Pintu,i takodje zamolio novinare da ga tako zovu! E sad sto je nama ostao u pamcenju kao Sa Pinto,to je druga stvar... Pozdrav!

Pera

pre 10 godina

Gospodine Pintu, u zemljici Srbijici, nama cvetaju ruze, lepo nam je, buducnost zagarantovana, tako da nam je jedina briga ko ce biti prvi u fudbalu, kosarci. PArtizan je samo malo bolji od moje Zvezde i tako zadnjih 10 godina. Svojim kvalitetom su daleko dogurali u Evropi.

Goxy

pre 10 godina

"Nisu ni oni u Bog zna kakvom naletu, ali rezultatski dobro stoje. Do derbija imamo još dve utakmice, Radnički iz Niša gde moramo da pobedimo i meč u Kragujevcu koja će biti slična ovoj. Verovatno će derbi posle dužeg vremena odlučivati o prvaku", rekao je Vermezović.
(muamua, 29. april 2013 10:12)

Ne misli se na tu izjavu vec kako Hajduk nije igrao punom snagom protiv Zvezde kao i protiv Partizana..

john

pre 10 godina

Zvezda može do titule zahvaljujući neverovatnim kiksevima Partizana ali... Gledao sam utakmicu protiv Pećinaca, Zvezda je bila SPEKTAKULARNO loša!! Pratim i navijam za Zvezdu 30 godina ali ovo od subote neću nikad zaboraviti,ja sam iz Rume koja ima 40.000 tak hiljada stanovnika,a Pećinci su u našem komšiluku i imaju oko 3.000 stanovnika nas Rumljane je sramota što nas nema nigde u fudbalu Pećinci(svaka im Čast) nadigraju moju Zvezdu na Marakani,pa nekad Zvezda nije htela ni prijateljsku da igra po takvim selima,a sad Milunović zadržava loptu kod korner zastavice!?? Ovaj tim nema pobednički karakter i na leto ga treba potpuno rekonstruisati kako god se završi ovo prvenstvo.

Pedja J7

pre 10 godina

Koliko su jadni ovi grobari, oni umislili da su Barselona, pa kao cim izgube - to je namesteno!!!
Tako su i prosle sezone pricali, kad su poceli da gube, da je namesteno, cisto za svaki slucaj, da im bude lakse...
Namesteno da Srem pogodi stativu u 89. minutu protiv nas, namesteno da ovi njihovi pogode 2 precke protiv Pazara...Obicno kad je neko mnogo glup, to me rastuzuje, ali ovi me NERVIRAJU!!!

vladimir

pre 10 godina

Sa Pintu, batali ti Partizan i njihove izjave. Nego lepo iskoristite njihovo lose "pregrupisavanje", i iskoristite cinjenicu da su gori nego mi i da nam njihovim glupostima prosto poklanjaju titulu. Poklonu se u zube ne gleda, nadam se da su ti objasnili tu poslovicu. A na leto, rasterajte ovu boraniju koja igra za moju Zvezdu, i dajte sansu onim klincima koji jos zele da igraju srcem za ovu nasu ruinu od kluba. Ko zna, mozda ce je bas oni ponovo napraviti velikom.

Evo sta je jos rekao

pre 10 godina

Iako nije želeo direktno da govori o tome, moglo se naslutiti mišljenje trenera Partizana.

"Gledao sam utakmicu, rekoh već da se temeljno bavim svojim poslom. Video sam i tu situaciju o kojoj se priča, ali bolje da ne pričam, biće posle..." počeo je Vermezović, zastao, pa nastavio,

"Penal je kada sudija dosudi. Teško mi je da komentarišem, jer kada kažem ono što mislim i što su verovatno svi videli, javiće se neko da kaže: 'Vidi ga ovaj...'. Zato gledam u svoje dvorište.", rekao je pre nekoliko dana trener Partizana.