Nedelja, 28.04.2013.

17:06

JSL: Remi Partizana, Zvezda na -2!

Fudbaleri Partizana igrali su bez golova u Novom Pazaru u poslednjem meču 25. kolu Jelen Superlige Srbije, pa sada imaju samo dva boda više od Crvene zvezde.

Izvor: A Kovaèeviæ

JSL: Remi Partizana, Zvezda na -2! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

271 Komentari

Sortiraj po:

Jašim

pre 10 godina

Zvezda ima mnogo teži rasopred poslednje kolo igra sa Vojvodinom joja igra najbolje od svih kada su derbiji u pitanju.Tako da titulu odlučuje posledbja utakmica.Liga nam jeste sprdnja,ali krajnje vreme je da se nešto menja.Navijač sam zvezde,ali opet sam veći najvijač srpskog fudbala.

RedStarBG

pre 10 godina

Nama ce u derbiju i nereseno biti dovoljno, posto ce Jugosloveni kiksnuti u Kragujevcu, ali dobicemo ih, jer se sa Vosom nikad ne zna, cisto da 10000 Delija ide na eskrizju u Novi Sad!!!

Delija sever, Red Star FOREVER!

pre 10 godina

Znao sam, ali znaaaooo sam da će grobari (ukoliko czv im se primakne, a tek nedaj bože osvoji) početi da pričaju o nameštanjima, prodaji titule, mešanju politike, itd. Jad, beda, čemer, tuga...

Belgrade Boy

pre 10 godina

Kako vas bre nije sramota?Vasim kompleksima nema kraja,u kom vi paralenom univerzumu zivite pa vam je lakse da izmisljate price o prodavanju titule nego da priznate da na klupi imate diletanta koi ne zna da sastavi tim.Iskreno mi vas je zao,ocigledno zivite u zabludi da je Partizan Bajern koji treba da puni sve po 6-0...Da Ninkovic nije pogodio precku drugu bi sad pricu pricali...Trazite bolje razloge u tome sto vam igraju rasni centarfor Scepakadabra,mali Zidan,Lola splavar i nabedjeni centarfor Mitrovic umeso sto lupate gluposti po internetu...Cuj prodali titulu?!?!Zato ste verovatno navaljivali do 95. minuta

misa

pre 10 godina

Napokon pravi potez Zvezde . i u fudbalu i posebno kosarci godinama (20) gledamo politicki i moralni teror Paetizana i drugova , sas su shvatili svi da 70% posto Srba navija za Crvenu Zvezdu .

bobo mk

pre 10 godina

Dobro je, sad je prvenstvo valjda regularno... Kako inace, kad tim koji je za klasu boji od svih izgubi devet bodova za dvadeset dana u pet utakmica. Bravo za Partizan (koji je preko noci zaboravio da igra fudbal), Zvezdu (koja moze do titule a da realno nema ni jednu bar solidno odigranu utakmicu) i FSS (pod cijim se patronatom ovo ocigledno desava)... Lepota od lige. (Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti..., 28. april 2013 20:50) Zvezda realno ima jednu bar solidnu odigranu utakmicu i to baš kada je razbila Partizan!

no name

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!
(Student, 28. april 2013 19:52)

zar ne mislis da vam se to vraca mozda?? u svakom derbiju gde vas je Zvezda jurila za titulu vi date gol u prvih 15 min i posle laganica, a onda na JNA kad Krstajic pogodi precku svoju, tu ste imali vise srece nego pameti, i posle ga Tejko umulja, pa moralo je jednom da vam se okrene

ovo je smesno :D

pre 10 godina

Mislim..... a sta ako ni Zvezda ni Partizan NE SMEJU da osvoje titulu jer ce onda tamo neki ozbiljniji klubovi (kao oni sa Kipra recimo) da ih rashashave u kvalifikacijama za LS ? Meni se cini da se po svemu vidjenom u nekoliko poslednjih kola, moze reci da se igraci oba kluba boje blamiranja na medjunarodnoj sceni, i da bi najradije voleli da neki treci klub igra kvalifikacije.

Za sve ostale koji se loze na titulu, shvatite da i Partizan i Zvezda mogu da igraju samo srpsku ligu i nista vise. Nisu sposobni za Evropu i to nam dokazuju iz godine u godinu.
Cemu onda veselje ? Da komsiji crkne krava ? Da imate vise zvezdica od ovih drugih ? Ako je to za radovanje, onda za bolji fudbal od ovog i niste.

Rafet

pre 10 godina

Ja mogu samo da kazem da je ova nasa liga jedna velika sprdnja,z****o sam se sto sam otisao na utakmicu i umalo da zivu glavu izgubim od kamenja koja lete okolo,vise sam gledao u nebo na teren.Mesto da sam seo kuci i gledao pravi derbi Arsenal-Manchester United.Uzgred bacio sam 400 dinara...

Lijepa

pre 10 godina

A škola? Kaže se "poslednji" a ne "zadnji". (@(Normalan navijac najboljeg kluba u Srbiji - 6. godina prvog na tabeli, 28. april 2013 21:00) dok se sezona ne završi nije 6.

Grobar81

pre 10 godina

Kada se malo prisetimo kada je Stojkovic posle kiksa protiv Vojvodine cini mi se izjavio "bolje da cutim, necu da pravim probleme upravi" i kada danas vidim scenu kako on trci da izvede slobodan udarc, mogu samo da zakljucim da mu je puklo i da zna kako nece dati gol pa trci on kako bi ga dao. Definitivno je sve namesteno i voleo bih da Stojke progovori pa makar Partizan izbacili u 4. ligu! Kako stvari stoje, jedini on ne zeli da proda titulu, pa brani i sto se braniti ne moze dok ostali klipani namerno nece da daju gol. Sram vas bilo sve!

Lazni sjaj

pre 10 godina

(Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti..., 28. april 2013 20:50)
A ko te je to slagao da ste za klasu bolji tim od svih ostalih? Djura, Vermez, Tole... Ko?

sasa

pre 10 godina

nije zvezda na minus 2 vec na plus 1 znate da jedino prvenstvo na svetu u kojoj jedan klub krece u trku sa 6 bodova prednosti je nase neregularna ali je tako

Rade

pre 10 godina

Ne znam za vas ljudi ali ja sam posle pada na 7 bodova razlika, kad je sva ova sarada postajala i te kako ocigledna, obecao sebi jednu stvar: Ako Partizan, nakon 11 bodova razlike, 10 kola pred kraj sezone, izgubi titulu, nas, ako se tako i moze nazvati, "fudbal" prestajem da gledam i jos bitnije, prestajem da se nerviram zbog umisljenih zvezda, cast izuzecima, mnogobrojnih lopova u upravi voljenog mi kluba, nestrucnosti kraj aut linije, ako znate na sta, tj. koga mislim itd itd. A to, uz duzno postovanje, preporucujem i svima vama. Manite se fudbala u Srbiji, nema od toga 'leba...

Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti...

pre 10 godina

Dobro je, sad je prvenstvo valjda regularno... Kako inace, kad tim koji je za klasu boji od svih izgubi devet bodova za dvadeset dana u pet utakmica. Bravo za Partizan (koji je preko noci zaboravio da igra fudbal), Zvezdu (koja moze do titule a da realno nema ni jednu bar solidno odigranu utakmicu) i FSS (pod cijim se patronatom ovo ocigledno desava)... Lepota od lige.

ikikvo

pre 10 godina

Na stranu ove konstantne price,namesta Zvezda,namesta Partizan.
Hucu da skrenem paznju na jednu drugu stvar.
Ovi moji iz Zvezde nisu 'cvecke", ali posle svake utakmice koju Partizan nije dobio,krece salva psovki njegovih igracaka sudijama,rasprava,guranje, u cemu najvise prednjace Smiljanic,Ninkovic,Miljkovic,Mitrovic,a danas se moglo videti i kako to radi Sasa Ilic,uz svo duzno postovanje prema njemu.

Kriger

pre 10 godina

@..Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. (Milan, 28. april 2013 19:32)

A odbojka, to je za tebe marginalno? A sto se tice kosarke, cestitke za jucerasnju partiju, ali prijatelju tu jos sve nije receno.Nikada ne potcenjuj protivnika i ne otpisuj nikoga, ali pazi NIKADA...

red

pre 10 godina

Sta se na kraju gleda medjusobni skor ili gol razlika?
(skor ili razlika, 28. april 2013 20:08)

Prvo medjusobni skor, pa ako bude isti onda gol razlika.

DeX

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!
(Student, 28. april 2013 19:52)


Hoce hoce vratice vam DAUDA hehehe

Sole

pre 10 godina

Kada je partizan bio na +11 , svi su redom pisali kako su osvojili titulu , i maltene počeli da im i čestitaju , kad ono , dođe zvezda na -2.

Sandzak

pre 10 godina

Vi samo gledate sta rade navijaci pazara pa sto nevidoste 350 grobara sta oni prave skandale povredili su par policajaca nek hi sram bude.utakmica na nivou titula poklonjena zvezdi a uprava pazara mora sa rasimom sto brze da ode u zaborav,onda cemo imati i fudbal i prave navijace.ovako samo velika nula kao cela liga.pozdrav

lekinac

pre 10 godina

Pre sam ocekivao da ce Partizan kiksnuti u Kragujevcu nego u Pazaru,mmnogi zaboravljaju da se i Radnicki bori za opstanak i da ce igrati na krv i noz a pogotovo sto je sada tu Bekvalac koji nije nikada ispao,tako da ako i tu kiksne Partizan on u derbiju mora da pobedi zbog medjusobnog skora,Jesre da na papiru Zvezda ima tezi raspored ali igra protiv ekipa kojima bodovi nisu potrebni.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo je sve za hapsenje... Prosto ne mogu da verujem da se ovako providno namestaju utakmice, a da niko ne reaguje.. Ceo grad bruji o tome kako je sve namesteno.. Gadi minse cela uprava Partizana, cela uprava Zvezde... Ovo je tuzno i jadno

Mimi

pre 10 godina

Zvezda nema para da pokrije tekuce troskove , a kamoli da "kupi" titulu... Vi purgeri ste mogli danas i da izgubite od Novog Pazara obzirom na to da vas kazna nije stigla za propustene sanse...

runner

pre 10 godina

Ubeđen sam da je s današnjim danom i poslednjem optimistu jasno da od odbrane titule nema ništa. Od blede i jalove igre našeg tima, više me je zabolela Urketova izjava da će mu teži meč od ovog današnjeg biti u Užicu za 6 dana. Ne, ne verujem da je Vučićević hteo da nas ponizi. Čovek je jednostavno samo izneo bolnu činjenice o trenutnom stanju šampiona. Mi više nismo bauk ni jednom timu u JSL. Svi nas čitaju kao bukvar. I da smenimo Vermezovića, a treba ga smeniti, i dovedemo Murinja on od ovih livadića od fudbalera, u narednih pet utakmica, ne bi napravio ništa. Jesenas smo imali Tomića koji je, kada timu ne ide udarcem iz slobodnjaka mogao da reši utakmicu ili Stefana Šćepovića koji je moga da gol postigne glavom. Nažalost više nemamo takve igrače i neka nam je bog u pomoći do kraja šampionata.

uros

pre 10 godina

Kako su zalosni.I Zvezda i Partizan.Pa zar ove klubove da pratimo u Evro kupovima.ZALOSNI su i njihovi navijaci kad se zbog ovakvih klubova svadjaju i pljuju jedni druge.Jadni li smo,jadni.

50+

pre 10 godina

Grobari,
tek ćete po Srbije videti 'plodove' vaših kradja i nameštanja prethodnih nekoliko godina...
Isto vaš čeka i u košarci, kad počnu da vas zbog neimanja para, napuštaju igraci... A Dule & co će i dalje govoriti kako ste nacionalni blago...
Smejurija!!!
(Sale@, 28. april 2013 19:23)

Stvarno smesno, prava smejurija. Svrbi sport koji vise ne pratite od sinoc..

Kaba

pre 10 godina

Boze koje zaludjivanje! Ko da titula u Srbiji ima neki pretarani znacaj! Na tekme treba ici da se izderes i istreses, uzivas sa ortacima a svaki sportski rezultat je totalno relevantan...

marko

pre 10 godina

Navijaci Zvezde pricaju da partizan ima gotovu titulu.Da je to kupljeno itd.Pa zar onda ne bi bilo namjesteno i u Pazaru.Mozda i jeste ali da se preda titula.Sa 11 bodova viska malo po malo ode titula.Pravi Djura kombinacije :)

seljak

pre 10 godina

Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. Svakako cu vam cestitati ako budete prvaci, mada sumnjam, jer vam je ostao tezi raspored. Mi jedino imamo tesku urakmicu sa vama i eventualno Spartak. A ako od vas izgubimo, onda i ne zasluzujemo titulu. U svakom slucaju ovo me nije potreslo, jer cu jos dugo da uzivam u jucersanjoj pobedi! (Milan, 28. april 2013 19:32).....pratimo i dalje kosarku,mi smo pokazali ljubav prema klubu i grbu..momci su obecali euroligu,i to su ispunili...zao mi je sto nije uzeta titula ABA lige..ipak je partizan bio pravi kad je trebalo..sto im cestitam,ostala je borba za jos jedan trofej...sto se vaterpola tice,nije zanimljivo kad nema vas u borbi za trofej..a fudbal pises o tome kako smo samo mi ozbiljna ekipa,zaboravljas Kragujevac koji se grcevito bori za opstanak,i koji ce vam biti tezi nego zvezda...a zvezda igra sa ekipama koje su sigurne i kojima neznaci nista,a te utakmice je vrlo lako zatvoriti,a to rade sve ekipe..i to svi znaju..

Kaba

pre 10 godina

Boze koje zaludjivanje! Ko da titula u Srbiji ima neki pretarani znacaj! Na tekme treba ici da se izderes i istreses, uzivas sa ortacima a svaki sportski rezultat je totalno relevantan...

Covic iz prekida

pre 10 godina

@south i svi ostali groBARI, pa kad je tako sve prodato i namesteno, zasto ne odete do kladionice, lepo singlirate partizana za neke ozbiljne pare i superiska, nego svi samo po forumima trujete..

mikicar

pre 10 godina

Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal.
(li, 28. april 2013 18:20)

"Logika" je da nije trebao da dosudi taj penal jer penala nije ni bilo. Lopta je Rnica udarila u butinu COVECE!!!
"Logika" je da treba da radi svoj posao a ne da navlaci za Zvezdu COVECE !!!

South

pre 10 godina

Prodana titula,isto kao i one godine kad je Muslin bio trener Zvezde i oni kao dobijaju svaku utakmicu 1:0,na penal u 90 minutu.A Partizan imao 10 bodova prednosti na polusezoni.Hteli su da prodaju i prosle godine kad su smenili Stanojevica ali gani tad nisu imali kinte.Sad kad su Rusi usli sa lovom da se bar ovajde Djura i ekipa pre nego sto odu iz Partizana na kraju sezone.

Nikx

pre 10 godina

Kada se ne moze na terenu onda se ovako uzima titula, ocigledno da rad zamenika predsednika vlade daje rezultate.Uporediti ili pogledati zadnjih pet utakmica Partizana i Zvezde covek bi pomislio da su to dva razlicita ranga takmicenja.Dok Partizan igra Premijerligaske duele Zvezda igra konferenciju.Uzas sta se radi, ocigledno da Zvezda mora da osvoji titulu...Crno-Beli samo napred...docice oni na nasu stranu brda pa da vidimo ko je bolji.
(Vu-Či-ć, 28. april 2013 19:23)

Jel moguce da kao i prosle godine pokrecete pricu kako Zvezda mora da osvoji titulu kako se prodaje titula,mene bi bilo sramota..

.

pre 10 godina

E sad jos samo treba smisliti kako preziveti gostovanje Vosi u NS i titula je nasa.U derbiju bi Zvezda morala da dobije Partizan jer je trenutno kvalitetnija sto se i videlo na proslom derbiju,kao i na prethodnim derbi mecevima.Ali plasi me Vosa,jedino ako budu zeleli da se osvete grobarima za kradju u finalu kupa pa nas puste,ali u suprotnom bice to velika bitka na Karadjordju za titulu

solicitor

pre 10 godina

Samo bez panike grobari. Tako se komšinica ponadala tituli u basketu, pa smo videli šta se desilo. Ista priča će i sa fudbalom da bude.

A da mora bolje od ovoga, mora!

li

pre 10 godina

Ocigledno igranje rukom?!? A lopta pogodila Rnica u butinu. Ajde mlekce i na pajkenje.
(Saša, 28. april 2013 18:56)

Ma, jasno je da ste oštećeni!

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

E Pazarci moram da vam se zahvalim. Tako se bori za svoj klub i grad. Isto ovako i kad Zvezda i Vojvodina dodju. Imao je Pazar srece, kvalitet igraca nije na zavidnom nivou, ali srca kao klub i grad imaju. Jasno su stavili do znanja pomocnom sudiji da nece tolerisati nesto sto je skuvano u reziji Toleta. Uzice, Novi Pazar, Nis, Subotica, Kragujevac, Krusevac i naravno Novi Sad treba da budu tereni gde se PArtizan i Zvezda nece ugodno osecati i gde ce morati dusu da ispuste da bi osvojili bodove. Partizan je na ovih pet gostovanja jedino u Nisu uzeo tri boda. Sad je sve otvoreno i mislim da derbi odlucuje sampiona. I na kraju svaka cast Pazarcima na ono skandiranje :" Ode , ode, ode titula, titula" :)

Boban80

pre 10 godina

Čestitke fudbalerima Novog Pazara na borbenom i muškom meču. Iako nije bilo golova, utakmica je bila veoma zanimljiva za gledanje, što nije čest slučaj u našem fudbalu, je li. Međutim, "navijači" Pazara predstavljaju veliku, veliku sramotu, kako za njihov klub i grad, tako i za državu u kojoj rade i žive, odnosno za (ne)moć iste.

P.S. Koliko će biti potrebno da Vernez, taj "veliki trener", uvidi da Mitrović i Kojić ne mogu da igraju zajedno...

Selanne

pre 10 godina

Ne znam zasto b92 ovako senzacionalno prenosi ovu vest, mada razumem, velika bodovna prednost, a sada je minus dva. Uglavnom ono sto sam hteo da napisem je da ovo nije nista cudno, danasnji rezultat, mogu i da kazem ocekivan, pre svega glavni krivac je covek koji sedi na klupi Partizana "trener", najveca prevara koja postoji sa tim zvanjem, ne mogu da kritikujem pojedine igrace, sve ovo je zasluga Vermezovica, najprostije receno, on covek nema pojma ni sta prica ni sta radi, izgubljen je u prostoru i vremenu.

Babin_zub

pre 10 godina

I Partizan i Zvezda su ocajni,a s'obzirom da se ta dva tima bore za titulu jasno je kakvi su ostali.
Zvezda jeste prisla na -2 ali ima neuporedivo tezi raspored do kraja.Tu su pored utakmice na JNA mecevi sa Jagodinom,Vojvodinom,OFKom i Slobodom,dok Partizan za protivnike ima Nis,Kragujevac,Smederevo i Spartak.

kile

pre 10 godina

I dalje mislim da smo blizu titule jer Zvezda ima MNOGO tezi raspored do kraja. Tri puta u gostima i dva puta kuci sve protiv top 7 timova. Mi imamo tri kuci (Nis, Subotica i Zvezda) i dva gostovanja protiv fenjerasa. I dalje smo u velikoj prednosti! Samo napred do titule!

car do kraja

pre 10 godina

navijam za zvezdu ali ove pazarce treba izdaciti iZ svih takmicenja pa neka onda sire mrznju. ....
(bane 013, 28. april 2013 17:35)
hmmmm, mrznja bas zanimljivo sto to pominjes,danas kada su dosli "grobari" verbalno su vredjali su jednu pokrivenu muslimanku i da bi kasnije na utakmici palili tursku zastavu.Sta je sa tom mrznjom???

li

pre 10 godina

"Logika" je da nije trebao da dosudi taj penal jer penala nije ni bilo. Lopta je Rnica udarila u butinu COVECE!!!
"Logika" je da treba da radi svoj posao a ne da navlaci za Zvezdu COVECE !!!
(mikicar, 28. april 2013 19:00)

Trebali ste se povući kao Voša i onda bi ga sudijska već sutradan kaznila a ovako ko zna da li je?!

gaby

pre 10 godina

ni partizan ni crvena zvezda nemaju nikavu perspektivu(ipak su oni svoju snaglu vukli i SFRJ-pukla SFRJ pukli i oni)-tako da je manje više nebitno koće biti prvak jer su ambicije svako daleko veće s obzirom na renome tih klubova obzirom na prošlost -partizan će se sa prvom ozbiljnom krizom verovatno ugasiti a zvezda možda promeni ime ili se i ona ugasi ...u svakom slučaju možda je tračak nade u formiranju neke regionalne lige da se tako veliki klubovi spase- u ovakvoj ligi oni polako nestaju i nemaju nade

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Ovu ligu treba smanjiti na 10 eventualno 12 ekipa, izbaciti iz lige ovakve ekipe koje se samo valjaju i igraju na 0-0. Nemamo mi toliko kvalitetnih igraca za ligu od 16 timova.
(ja, 28. april 2013 18:46)

Ja godinama pricam i zastupam tezu da za nasu ligu treba uvesti pravilo da se za 0-0 ne dobijaju bodovi. Misljenja sam da bi se igra znatno ubrzala i unapredila,a samim tim videli bi i vise golova. Ne bi bilo ovoliko kalkulisanja. A ako hoce da namestaju neka bar namestaju tako da imamo da vidimo makar dva gola.
A i vodjen prostom logikom rezultat 0-0 znaci da nijedna ekipa nije nista uradila,nije ispunila osovni cilj-postizanje gola,pa samim tim nema sta ni da dobije. Mislim da bi se ovim pravilom bitno uticalo na promenu stanja svesti uspostavljeno u nasem fudbalu,pre svega od strane velikog maga ove igre Prvog Srpskog Beka,a to je "ko predje centar da mu umre majka".

secam se...

pre 10 godina

Jesam Zvezdaš, ali ova polusezona toliko smrdi na nameštaljku da to nije normalno!
(Lord_Sarma, 28. april 2013 19:00)

Posle sezone 1997/98 sve je sad normalno (Partizan kup, Obilic titulu)

Predrag

pre 10 godina

U Engleskoj bi Ivanov, Volkov i Smiljanic dobili crvene za onako masno psovanje sudije tokom meca. Naravno oni zbog svojih (ne)kvaliteta nikada nece ni zaigrati u Engleskoj.

Goxy

pre 10 godina

namestena liga..ja sam to jos rekao pre par nedelja..prelistajte i videcete..sve od A do S se odigralo..u drboju gubimo i zdravo..nisu ovi nasi igraci losi( msm JESU) al u ligi smo najjaci..nego momci dobili par hiljada evra da prodjau titulu..i to je to...kakva zemlja takvi i sportisti (Djura, 28. april 2013 19:17)

Cuj ovu teoriju zavere ahahhaha,idi ponovo u osnovnu...

Luka

pre 10 godina

Realno, ovo je silovanje fudbala. Juce Zvezda, danas Partizan. Oni juce "cuvaju" 1:0 a ovi danas padaju pri svakom kontaktu i traze slobodnjake na ivici sesnaesterca. Markovic vise vremena proveo na travi nego u igri. Da je ispratio svaku loptu i da nije padao pri svakom dodiru, imao bi priliku da zatrese mrezu. Igra Pazaraca na nivou BSK-a protiv Zvezde. Znaci 0!

ban

pre 10 godina

Hahaha, pa jesam li vam rekao da Vermezu ni 39 bodova nije dovoljno. Ninkovic je bio najbolji u prvom poluvremenu a on ga izvodi. Kao da namerno gubi titulu ili je totalna neznalica. A Partizanov vunderkid Mitrovic koga navodno trazi Napoli je upropastio citavo prvenstvo, pocev od Slobode pa nadalje. Nigde taj ne ide. Mozda u Teleoptik. Ove godine BEZ TITULE.

Zooran

pre 10 godina

Sta vam je ljudi, nema ovde namestanja, dobar tim ima Novi Pazar, a i danas svi znaju da igraju fudbal, samo neki bolje neki gore xD

Grobar

pre 10 godina

Mi, obicni navijaci sasvim sigurno vidimo da je ova titula izgubljena samo zato sto se na celu strucnog staba nalazi Vermezovic. Neznam kome je u interesu da on i dalje ostane trener kad je sasvim jasno da je on upropastio ovaj tim. On nema autoritet kao trener mada je ocigledno da on ne razume dovoljno fudbalsku igru. Predlazem upravi Partizana da izvrsi tajnu anketu igraca sa pitanjem da li igraci imaju poverenje u Vermezovica. Nije tesko naslutit1 kakvo bi bilo misljenje igraca o njegovoj strucnosti. Mozda jos nije kasno da se dovede novi trener kako bi Partizan ponovo postao pravi tim. Sta znaci kvalitetan trener pokazao je Dule Vujosevic sa kosarkaskim timom. Hitna smena Vermezovica je spas naseg voljenog Partizana.

Esad NP

pre 10 godina

Evo i mene nije drago za ubacivanje predmeta ali smao da znate da se nije publika pobunila bila bi sigurna 3 boda, zato smo i prozivali upravu jer niko ne želi da gleda dogovore van zelenog terena. Bravo momci!

Паја

pre 10 godina

Значи све договорено, Звезда првак. Војводини куп. Честитке.Вучићу шта кажете?

Djura

pre 10 godina

namestena liga..ja sam to jos rekao pre par nedelja..prelistajte i videcete..sve od A do S se odigralo..u drboju gubimo i zdravo..nisu ovi nasi igraci losi( msm JESU) al u ligi smo najjaci..nego momci dobili par hiljada evra da prodjau titulu..i to je to...kakva zemlja takvi i sportisti

dzoni

pre 10 godina

ja sam pisao da zvezda igra ocajno bio na tekmi juce ali jedna stvar grobari sad vidite kako se pola lige bori kad hoce,dosta su vam se svi sklanjali i dobijali sve sto pozelite,zvezda do titule!

Don Quijote

pre 10 godina

Dobro se borio Novi Pazar. Kljuc lose atmosfere na stadionu ide na dusu sudije koji nije, a morao je, svirati onaj crveni karton i faul u prvom poluvremenu. Svi su vise umorni i siti loseg sudjenja i navlacenja za jednu ekipu iz utakmice u utakmicu i to vec bezobrazno dugo vremena. Ovo sve vec odavno nema veze ni sa sportom ni sa fudbalom, neka "burazerska" liga u kojoj se titule osvajaju nekim "zatvaranjem" utakmica sa filijalama i klubovima ciji su direktori istovremeno i clanovi uprave jednog kluba. Ovo bre nema vise ni u najzabacenijim zabitima Afrike. Danas sam odgledao utakmicu u Novom Pazaru i video jedan Partizan koji veze nema. Blage veze. Nemam iluzija da Zvezda mnogo bolja. Bolja jeste, ali ne mnogo. I najpostenije je da se do derbija izjednace, pa neka derbi odluci ko je zaista bolji. Ili manje los. Svako neutralan ko sa strane pogleda situaciju, vidi da ekipa koja je pobedila poslednja 4 derbija za redom, ima 11 bodova manje. Kako se to, bilo kome moze objasniti, nekim realnim argumentima?
Novom Pazaru svaka cast. I sam sám ocekivao"formalnost" imajuci u vidi i Rasima Ljajica i Vucicevica. Ali prevario sam se, borili su se najbolje sto su mogli i svaka im cast na tome.

GrobarNP

pre 10 godina

Mogu da zamislim kako se glupo osecaju ovi sto su pisali o prodaji utakmice, filijalama, Danilu Grujicu itd...
Slab Partizan, nema srece, a Pazaru puno zelja za osptankom...

Mirko

pre 10 godina

E sad jos samo treba smisliti kako preziveti gostovanje Vosi u NS i titula je nasa.U derbiju bi Zvezda morala da dobije Partizan jer je trenutno kvalitetnija sto se i videlo na proslom derbiju,kao i na prethodnim derbi mecevima.Ali plasi me Vosa,jedino ako budu zeleli da se osvete grobarima za kradju u finalu kupa pa nas puste,ali u suprotnom bice to velika bitka na Karadjordju za titulu
(., 28. april 2013 19:21

Ne treba da se plasite Vose..zna se da vi protiv Vose u NS-u igrate prijateljske utakmice.Brinite se vi sta cete sa ovom ekipom u kvalifikacijama za LS ili uefa kup...jasno je svima da Zvezda mora da osvoji titulu.Ali sta cete kad dodju sudije koje ne sviraju penal na svakoj drugoj utakmici za Zvezdu i kad budete igrali protiv 11 igraca na terenu a ne kao u ovom prolecnom delu gde ste svaku drugu utakmicu igrali sa igracem vise.

Gagi

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno ,ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google ! (Milan, 28. april 2013 17:33) Bas je pomogao. A i "filijala" Novi Pazar isto. Sve se sklanjali. Ocigledno je da zvezda mora da osvoji titulu i sve ka tome ide.

Goxy

pre 10 godina

Flashback...grobarska paranoja.

Odlazi Vermeze, prodali ste titulu. (goran NTT, 28. april 2013 18:45)

Odlazi Avrame, prodali ste titulu. (goran NTT, 28. april 2012 18:45)

Jel vam nesto poznato?

sad

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...
(A1, 28. april 2013 17:29)
Koliko, preko 5000?

Flynn

pre 10 godina

Juce Zvezda na jedvite jade pobedila D.Srem a mogla je da izgubi a danas Partizan pogadja precke ali mreza pazaraca miruje. Ovo najavljuje bolje dane za srpski fudbal, ne u smislu da Zvezda bude sampion vec da bude malo nepredvidljivije.

Dr Greenthumb

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.
(Razuman, 28. april 2013 17:16)

Sta kazes? Kladim se da se sada osecas glupo, zar ne? :D

Zvezdas

pre 10 godina

danas ce Partizan biti jalov. nereseno u novom pazaru!
(Zvezdas, 28. april 2013 17:33)


kao sto sam rekao. prvenstvo ce biti reseno u poslednjem kolu. zvezda dobija derbi!

radna grupa

pre 10 godina

Ne znam kojom logikom se vode Vucicevi navijaci, ali njima nista ne odgovara. Kad partizan pobijedi, onda je kupio, a kad izgubi, onda je prodao :)
Kako vam udovoljiti? Sto bi se reklo, "nakukacete" titulu.

cartmanx

pre 10 godina

Bez obzira na precke, sanse, i bolju igru nego na prosloj utakmici kad smo pobedli, Vermezovicu, kojom logikom izbacujes najboljeg igraca u 1. poluvremenu Ninkovica, i ubacujes Lazara koji nije igrao 5. meseci, mogao si da ga razigras drugom prilikom!!!?P.S. Nisam ekspert al mi nije jasno!

DuleUstipak

pre 10 godina

Bas je pomogao. A i "filijala" Novi Pazar isto. Sve se sklanjali. Ocigledno je da zvezda mora da osvoji titulu i sve ka tome ide. (Gagi, 28. april 2013 19:00). Xaxa komedije sa vama.. pa ko vam je kriv sto nikog ne mozete da pobedite ? Razumem vas navikli ste da vam se sklanjaju ili igraju sa drugim timovima kao zadnjih 5godina . Kad nema toga trt meduna !

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Normalan Navijac
Pa zasto izvredja coveka, lepo je predvideo krajnji ishod. Da si ga poslusao i odigrao u kladzi, mogao si i da zaradis. Ovako uzivaj na +2, uskoro ce -1.

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Titula se potvrđuje u direktnom meču sa zvezdom,a rezultat će biti kao jučer u finalu ABA lige. Dominacija se nastavlja!
VOLIM GA KO OKA DVA!

grobariiii jel nas čujeteeee

pre 10 godina

Ključno je bilo kada Grobari Čokot nije dosudio faul Pajoviću pred šesneastercem kada je skočila publika i stavila do znanja da se ne igra, džaba dogovori van terena.

Koja

pre 10 godina

Значи све договорено, Звезда првак. Војводини куп. Честитке.Вучићу шта кажете? (Паја, 28. april 2013 19:28)

Pa pa paranoja...svake godine ista prica od stane vas teorija zavere grobara ...

Dragorad

pre 10 godina

Ko o čemu grobari o poštenju! Poslednjih pet godina kad god Zvezda priđe odma cela država bruji da je Zvezda kupila titulu i na kraju ništa od toga. Muka mi je od JSD Partizan, kada god izgube krive su im sudije, a kada pobede od toga prave epsku pobedu!

jednoruki krstivoje

pre 10 godina

Hoce li neko da odgovara za ove rezultate?Ne znam mozda uprava?Ili trener?Mozda pak igraci? Ko ce da odgovara za ovu sramotu?Vlasnici splavova sto prave od vas alkoholicare?Sponzoruse koje su od vas napravile nesposobnjakovice?Ko ce?

LOST BOYS

pre 10 godina

Ako komšinica Zvezdana,kojim slučajem, bude na kraju imala jedan bod manje od Partizana, hoće li onda ona biti šampion?
Neće?!?
PA ŠTO SE ONDA TOLIKO LOŽE, HAHAHAHAHA ?!?!???

wroom1975

pre 10 godina

"I dalje mislim da smo blizu titule jer Zvezda ima MNOGO tezi raspored do kraja. Tri puta u gostima i dva puta kuci sve protiv top 7 timova. Mi imamo tri kuci (Nis, Subotica i Zvezda) i dva gostovanja protiv fenjerasa. I dalje smo u velikoj prednosti! Samo napred do titule!
(kile, 28. april 2013 19:04)"

A sta u nasoj ligi postoje "top 7" ?!? Hahaha...pa sta mislis da ima razlike izmedju prvog i poslednjeg? Ista boranija i jedni drugi. U prevodu topovsko meso za timove iz Evropskog fudbala kome nasa livadarska liga na zalost ne pripada.

Vu-Či-ć

pre 10 godina

Kada se ne moze na terenu onda se ovako uzima titula, ocigledno da rad zamenika predsednika vlade daje rezultate.Uporediti ili pogledati zadnjih pet utakmica Partizana i Zvezde covek bi pomislio da su to dva razlicita ranga takmicenja.Dok Partizan igra Premijerligaske duele Zvezda igra konferenciju.Uzas sta se radi, ocigledno da Zvezda mora da osvoji titulu...Crno-Beli samo napred...docice oni na nasu stranu brda pa da vidimo ko je bolji.

MarkoS

pre 10 godina

Ako neko za 94 minuta ne uvalja gol timu koji je na zacelju, koji razlog ima da prigovara sudijama bilo sta, i to na ovako drzak nacin!? I toliko o tome da je Partizan kupio titulu! Ali ima jos utakmica, sve je u rukama Partizana.

grobar

pre 10 godina

Dok bude ovih autobus ekipa nece biti ni bolje lige i plus sto su kad se sve sabere pola sata oduzeli izlezavanjem i izvodjenjem prekida.A ako je titula prodata ide njima na dusu, a sve mi se cini da namestaljka.

Srki

pre 10 godina

Vermeze, ti ispravljaš novinara koji te pita "Ako Partizan pobedi Novi Pazar" i kažeš "Kad dobije". Nisam sujeveran, ali kako si tako siguran? Ili ćeš opet biti zadovoljan kako su "momci" odigrali i borili se?!?
U svakom slučaju ćeš reći "Pa dobro" i "Bože moj", a na kraju ćeš izgleda i na žalost ući u istoriju kao drugi trener koji je izgubio 10 bodova prednosti za polusezonu... Mislio sam da to može samo onaj nesretni Ješić, ali izgleda da sam se prevario.
Do sada sam te iskreno podržavao, ali gubi se iz Partizana što pre i, molim te, povedi Lolu Smiljanića sa sobom...

Milan

pre 10 godina

Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. Svakako cu vam cestitati ako budete prvaci, mada sumnjam, jer vam je ostao tezi raspored. Mi jedino imamo tesku urakmicu sa vama i eventualno Spartak. A ako od vas izgubimo, onda i ne zasluzujemo titulu. U svakom slucaju ovo me nije potreslo, jer cu jos dugo da uzivam u jucersanjoj pobedi!

grobelar

pre 10 godina

Kakav trener takav I vezni red koji je velika nepoznanica za vermezovica cak
I ono nesto kreativnosti u vidu ninkovica je preuranjeno zamenuo

Gog

pre 10 godina

Od kad je doso za trenera pisem ( ako je to uopste nekome bitno ali eto cisto da mi lakse bude) da je Vermez neznalica koja koja forsira kukavički fudbal i koji ce biti upamcen da je izgubio titulu posle +11. Setite se evropskih utakmica i njegovih taktika i tumbacija. Nema vajde pricati o njemu nego hitno oterati one koji su ga doveli i zabraniti takvim trenerima prilaz klupi Partizana.

sajber_kurajber

pre 10 godina

Uvedite efektivno vreme i u fudbal !!!
30 minuta poluvreme i niko nije na gubitku !!!
Ne zbog ove utakmice, već svih budućih. Čim neko ima pozitivan rezultat protiv favorita, dobija grčeve, napade slepog creva, crveni vetar i sl.
Od utakmice se otkine bar 20 minuta...
Efektivno vreme kao u košarci, pa nek bolji pobedi !!!

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Skandalozna odluka sudije Grujica da sudi napucanu ruku uz tijelo igracu Novog Pazara i da slobodnjak Partizanu kad su igraci Pazara trebali da imaju cistu kontru.To je bilo pri kraju meca.Gdje god se pojavi neki predstavnik SD Partizan sve cesce se skandira "lopovi" sa tribina.Juce na kraju poluvremena ABA lige "gospodin" Vujosevic psuje sudijama sve od Kosova na ovamo,a danas to isto rade igraci Partizana po zavrsetku meca prema sudiji Grujicu.Valjda je doticni trebao da postigne gol umjesto njih?Mozda nije dovoljno dobro "navlacio" za njih?Zapitajte se malo,dosta je bilo nepravde!
P.S Da,gledao sam vas mec jer se itekako ticao borbe za titulu koji je sada moja Zvezda za 2 koraka bliza!

radna grupa

pre 10 godina

@ode titula ode titula ode titula
(Zmaj, 28. april 2013 19:09)

Sinko, zadnji put kad partizan nije bio prvak, ti se nisi ni brijao, a u beogradu je rodjena beba od 4kg, koja je proslog septembra krenula u skolu.

DarkoPFC

pre 10 godina

Pa ovde niko ne zasluzuje titulu,ni partizan ni zvezda,toliko je fudbal postao ocajan da je ovo stvarno vise mucno gledati...i lepo je Stojkovic posle kiksa protiv Hajduka rekao da cemo zaliti za dva izgubljena boda I bio je u pravu...ovde se stvarno nesto cudno desava I sa partizanom I sa zvezdom...

DELIJA 011

pre 10 godina

Boljeg trenera od Vermezovića ZVEZDA nikada nije imala . HVALA TI VERMEZE NA TITULI KOJU SI NAM PODARIO . Ako ga nakim slučajem najure nećemo osvojiti TITULU . Ako ostane TITULA JE ZVEZDINA .

Durshluk II

pre 10 godina

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Skandalozna odluka sudije Grujica da sudi napucanu ruku uz tijelo igracu Novog Pazara i da slobodnjak Partizanu kad su igraci Pazara trebali da imaju cistu kontru.To je bilo pri kraju meca.Gdje god se pojavi neki predstavnik SD Partizan sve cesce se skandira "lopovi" sa tribina.Juce na kraju poluvremena ABA lige "gospodin" Vujosevic psuje sudijama sve od Kosova na ovamo,a danas to isto rade igraci Partizana po zavrsetku meca prema sudiji Grujicu.Valjda je doticni trebao da postigne gol umjesto njih?Mozda nije dovoljno dobro "navlacio" za njih?Zapitajte se malo,dosta je bilo nepravde!
P.S Da,gledao sam vas mec jer se itekako ticao borbe za titulu koji je sada moja Zvezda za 2 koraka bliza!
(Stefan Herceg-Novi, 28. april 2013 19:02)
# Link komentara
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@: Rece covek i ostade ziv....Pa tvojoj zvezdi direktno su sudije donele makar 15 bodova,inace prema igri realno zasluzujete 3-4-5 mesto.Najrealnije!!Partizanu se nema sto zameriti.Igrao je solidno,lopta jednostavno nije htela u gol i eto desava se....A,trudili su se,izgarali,ali kad nece nece.Dobro,idemo dalje,jos uvek smo u prednosti.Naprad Partizan !!!!

Wayward son

pre 10 godina

ne lozite se, pogledajte rasporede do kraja, nema teorijske sanse da zvezda, ako i pobedi u derbiju, pobedi sve ostale do kraja, kao sto nema sanse da partizan ne dobije sve do kraja, osim mozda derbija.

max

pre 10 godina

Volio sam u pocetku citati komentare,rijetko kad i napisem koji.Dosadilo mi vise stvarno,namestila zvezda,namestio partizan.Samo se ceka kome ce se svirati penal odmah namjestaljka.Svako kolo samo se o tome pise

slobinator

pre 10 godina

(Milan, 28. april 2013 19:32)
zaboravio si kragujevac gde ćete pući k'o zvečka.neće vam se ni nišlije skloniti.možda čak nećemo morati ni mi da vas bijemo.sami ćete se izudarati.

vik

pre 10 godina

Slika i prilika naseg fudbala...bunker ceo mec, valjanje na terenu, ne vracanje lopte i na kraju igraci i navijaci slave bod protiv Partizana kao da su osvojili titulu!

Borha

pre 10 godina

Ne znam kojom logikom se vode Vucicevi navijaci, ali njima nista ne odgovara. Kad partizan pobijedi, onda je kupio, a kad izgubi, onda je prodao :)
Kako vam udovoljiti? Sto bi se reklo, "nakukacete" titulu.
(radna grupa, 28. april 2013 19:28)

Čitaj komentare svojih grobara koji kažu da je prvenstvo namešteno tj. Partizan može jedino tako da ne bude prvak. A u vezi filijala, naravno da se moraju boriti za opstanak inače dogodine ne bi mogle da "filijališu".

Milos

pre 10 godina

"Smejurija...igraju bunker ceo mec, vec od 55min se bacaju na travu i izigravaju neku povredu a klinci pored terena nece da vracaju loptu kad je aut za Partizan!
(jag, 28. april 2013 18:25)"

Stvarno sram ih bilo..kako smeju to da rade..xaxxaxaxaaxa

Sale@

pre 10 godina

Grobari,
tek ćete po Srbije videti 'plodove' vaših kradja i nameštanja prethodnih nekoliko godina...
Isto vaš čeka i u košarci, kad počnu da vas zbog neimanja para, napuštaju igraci... A Dule & co će i dalje govoriti kako ste nacionalni blago...
Smejurija!!!

crni_redstar

pre 10 godina

najlepsa zapaznja grobara u zadnjih 6(sest) godina,u kojima oni uzese sve u fudbalu,gde potukose sve rekorede i eto primakose se zvezdi na jednu titulu,a zapazanja su sledeca:zvezda namesta svaki mec ,a oni prvaci svih tih godina,sada partizan namesta odnosno prodaje titulu zvezdi,sta je sledece? gde je smisao da zvezda namesta ,a ovi osvajaju sve zivo? zbog cega onda namesta? da bude druga??? zasto bi partizan prodavao titulu i ako je prodaje ,zasto bi iko normalan navijao za takav klub? grobari kazu da su i derbi prodali njihovi ljubimci,a ja se pitam da li onda igraci partizana navijaju za zvezdu?! to mi je jedino logicno...u svakom slucaju partizan je bio gore,jer su zvezdu unistavali,a sada je tome dosao kraj i normalno je da ce zvezda izaci na vrh jer je i to normalno,a vi polako krenite da se privikavate na to.jos se nadam jakoj reprezentaciji kad tomislava karadzica oteramo!

Zabranjeni alcatraz

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...

(A1, 28. april 2013 17:29)
Takodje jedini klub na cijim vijestima ima vise komentara iskompleksiranih navijaca,nego komentara svojih navijaca.
(Fika, 28. april 2013 18:01)

Pa kad vas ni na internetu nema više od 14.

Chika Vule

pre 10 godina

Vremenska prognoza: Dragi gledaoci, nakon derbija u Humskoj temperatura u Srbiji ponovo ce biti U PLUSU! Vash odani shtelovatelj drushtvenih, politichkih, sportskih i drugih prilika:

Dr.Brele

pre 10 godina

Da se ne lažemo, ni Zvezda ni Partizan ne bi dobili barem trećinu svojih utakmica da nije pomoći sudija (namerno ili nenamerno, nebitno). Posle se pitamo zašto ispadamo od nižerazrednih ekipa u Evropi.

pazarac

pre 10 godina

nije mi drago zvog ubacenih predmeta u teren..al moralo je tako ..da nije doslo do prekida sudija bi dao gol za partizan..toliko je providno sudio da smo morali da prekinemo.
bravo za igrace pazara..

Student

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!

Navijac

pre 10 godina

Ovo je cista namestaljka. Sta igra Brasanac, Miljkovic, Mitrovic nece da doda loptu Kojicu, promasuje sanse, a posle ovaj njemu uzvraca istom merom. U 65 minutu kod 0:0 Vermezovic ubacuje malog Zivkovica, kao da vode sa 5 razlike. Vise nego ocigledno da pojedincima u Partizanu nije u interesu da Partizan bude prvi i uzme titulu.

veerghoen

pre 10 godina

Da se makar jednom ne pomenu sudije. Danasnji arbitar Grujic je bio na visinu zadatka a Partizan nije zasluzio da pobedi. Nisu odigrali bukvalno nista u drugom poluvremenu, vec duvali loptu na dur.

Homa

pre 10 godina

Ovo stvarno prevazilazi sve granice. Covek izlazi jedan na jedan, Pajovic ga rusi za crveni karton, a sudija ne sudi ni faul!? Protiv Rada ispade da su dobili lagano, a likovima ponisten cist gol i prekinuta akcija takodje jedan na jedan zbog fantomskog ofsajda koji vide samo grobarske sudije. Zvezda je juce vrlo lako mogla da primi gol, ali sudije su protivniku dozvolile ravnopravnim tretmanom da igraju fudbal i stvaraju sanse, dok je protiv Partizana zabranjeno da ih napadnes uopste, a kamoli da das gol.
(ivke, 28. april 2013 18:06)
Cuti nesreco,pa nije Smederevo davno bilo,pre 2-3 kola.Jel se nesecas da je Spajic igrao rukom,nesecas se crvenog kartona???

Killuminati

pre 10 godina

Navijam od malih nogu za Partizan ali bih iskreno voleo da izgubimo titulu i da se konacno razjuri ova banda, na celu sa Djurom i Vermezom a i delom igraca!!!
Dosta je bilo ovog cirkusa!!!

vostani carice

pre 10 godina

Jesam Zvezdaš, ali ova polusezona toliko smrdi na nameštaljku da to nije normalno!
(Lord_Sarma, 28. april 2013 19:00)

Mislis smrdi da su prestali sa namestanjima!?

Ilija

pre 10 godina

Srpski fudbal out! Ko ce biti prvak, Zvezda koja sinoc jedva brani 1:0 protiv Pecinaca, ili danas Partizan koji ne moze da uvali bar jedan ocajnim Pazarcima... I Bog je digao ruke od nas...

nenad ristic

pre 10 godina

najjaci su cigani ,oni tripuju da oni imaju plus dva.... morate da naucite racun ,ovo sitno do deset i nazad plus i mi8nus nista vise ,a onda kad otkrijete da ste i dalje u buli nemoj da se slogirate..e gani gani da li je plus 55 ili plus pola mi smo prvi

Komar

pre 10 godina

Cim se Zvezda priblizila,odmah prica kako je titula prodana,znaci odakle vam obraz da to pricate??Sta li cete pricati ako nas dobijete u derbiju u osvojite titulu...onda cete da se lozite i zaboravicete na "prodanu" titulu...

Mirko

pre 10 godina

Auuuu iz sve snage i sa svih strana pritisak da Partizan ne osvoji titulu, koliko je placen NP za ovakvu fanaticnu borbenost..da se ovako bore protiv svih bili bi treci na tabeli.Ocigledno da mi zadjih 5 utakmica igramo na noz sa fanaticno borbenim protivnicima dok Zvezda zadnjih pet utakmica igra prijateljske sa po jednim datim golom i sa igracem vise svaku drugu.Ali nema veze sami protiv svih.Kako se samona volseban nacin izgubise one price o Toletu..ocigledno Zvezdi ide dobro kupovina pa vise nema skandiranja.

Ko se zadnji raduje najsladje se raduje

Saša

pre 10 godina

@Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal. (li, 28. april 2013 18:20) Ocigledno igranje rukom?!? A lopta pogodila Rnica u butinu. Ajde mlekce i na pajkenje.

ja

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !
(Milan, 28. april 2013 17:33)
Za ome koji ne znaju to je onaj sudija sto je svirao nepostojeci penal za Zvezdu u derbiju kad je Rnica lopta pogodila u butinu.

Pitanje

pre 10 godina

@ Mika

I ti mislis da si navijac? Pa iz tebe govori mrznja, a ne ljubav prema svom klubu.
Da li ti mislis da ovakvom svojom retorikom Partizan ima koristi od tebe?

ivke

pre 10 godina

Ovo stvarno prevazilazi sve granice. Covek izlazi jedan na jedan, Pajovic ga rusi za crveni karton, a sudija ne sudi ni faul!? Protiv Rada ispade da su dobili lagano, a likovima ponisten cist gol i prekinuta akcija takodje jedan na jedan zbog fantomskog ofsajda koji vide samo grobarske sudije. Zvezda je juce vrlo lako mogla da primi gol, ali sudije su protivniku dozvolile ravnopravnim tretmanom da igraju fudbal i stvaraju sanse, dok je protiv Partizana zabranjeno da ih napadnes uopste, a kamoli da das gol.

ja

pre 10 godina

Ovu ligu treba smanjiti na 10 eventualno 12 ekipa, izbaciti iz lige ovakve ekipe koje se samo valjaju i igraju na 0-0. Nemamo mi toliko kvalitetnih igraca za ligu od 16 timova.

Fika

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...

(A1, 28. april 2013 17:29)
Takodje jedini klub na cijim vijestima ima vise komentara iskompleksiranih navijaca,nego komentara svojih navijaca.

li

pre 10 godina

Danilo Grujic je svirao penal za Zvezdu i to u derbiju, kada je Evandro pogodio stativu tako da nema zdrave logike da je partizanov covek! KAda je sviran zadnji penal za Partizan u derbiju, pre 15 godina?! Nadam se da ce Partizan da slomi otpor Pazara u 2. poluvremenu, mozda cak i mec za titulu!
(Ivan_Nis, 28. april 2013 17:46)

Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal.

Kolina

pre 10 godina

Ako nije sredio Bane Smiljanic onda ce Grujic. Sramota je sta radi Zoran Petrovic.Ne bi me cudilo da je i kontrolor sudjenja.Ovo pisem na poluvremenu

sishke

pre 10 godina

Pogode sudiju u glavu i nikom nista,koje primitivno navijanje u pazaru necuveno,samo vredjanje,vredjanje,jel treba da pustimo ove divljake da nas pobede,da se kuci vratimo u jednom komadu!

jag

pre 10 godina

Smejurija...igraju bunker ceo mec, vec od 55min se bacaju na travu i izigravaju neku povredu a klinci pored terena nece da vracaju loptu kad je aut za Partizan!

Smesno...

pre 10 godina

Kako smo mi smesni, svi su nas procitali, nabiju svi u sredinu svoje igrace, puste nam krila gde su one dve zablude Miljkovic i Volkov i mi ne mozemo da napravimo sansu, evo vec pet utakmica... Njih dvojica ni puskom ne mogu neki centarsut da pogode....

wroom1975

pre 10 godina

Motka je bre za vas...juce se Zvezda muci sa Donjim Sremom eeeej! Danas Partizan sa Novim Pazarom...ma daj bre! Nije ni cudo sto i jedne i druge "overi" posle neki tim iz Azerbejdzana. Kada se sa ovima muce onda nemoj ni da igrate fudbal vise nikad! Imamo ligu u kojoj bi u najmanju ruku Zvezda, Partizan i Vojvodina trebali da beze ostalima za po 20 boda...kod nas neizvesno do kraja. Niste bre ni za domine da igrate a kamoli fudbal. Ovo vise postaje smesno...reprezentacija nula ( Bajern bi ih RAZVALIO jedno 5 do 6 nula ) Zvezda, Partizan, Vojvodina...pa tu tek nista nemas ni da vidis ni da ocekujes, za ostale nema sta ni da pricas...sve u svemu liga+reprezentacija=KOLATERALNA STETA!

Normalan navijac najboljeg kluba u Srbiji - 6. godina prvog na tabeli

pre 10 godina

@danas ce Partizan biti jalov. nereseno u novom pazaru!
(Zvezdas, 28. april 2013 17:33)

Au tuzan li si..hahaha... Pa i da uzmete titulu, nekim cudom...jel vidis ti na sta Zvezda lici 6 godina?????? Na sve samo ne na fudbalski klub, ukljucujuci vas "navijace".

Da smo zadnji na tabeli, vise bih voleo, samo da nisam deo "takve druzine".

Che

pre 10 godina

Davno smo mi izgubili bilo kakav identitet. Ovakvo skandiranje je nemoguće u bilo kojoj zemlji osim u Srbiji. Neke stvari su bitnije od toga ko će biti prvak u fudbalu...ili nisu?

гробар до гроба

pre 10 godina

Како вас није срамота да продајете титулу после 11 бода предности????????????????????????????????????????????? Срам да Вас буде, требали сте још на јесен да почнете да продајете утакмице или на пролеће пре него што сте отишли на 11 бода, знам да Партизан има крш екипу али је јачи од свих остали и да овако изгуби бодове и титулу то је срамота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Срам да вас буде, срамота сте за Партизан и за цело Спортско Друштво не само за ФК!!!!!!!!!!!!!!!!!

Goxy

pre 10 godina

Kako je vama tesko! Sta mi vama uradili zadnjih par godina pa to je strasno.Takve smo vam komplekse nabili da vi vise pratite nas Partizan nego one vase.Pa kukate na namestaljke a niko ne pominje "ono" juce protiv Srema.Kako se osecate posle poraza juce u kosarci mogu samo da zamislim jer ste skakali celu sezonu i onda vas Dule smiri... I ovde da izgubimo danas u Pazaru, pa da igramo sledecu nereseno da udjete kao prvi na tabeli u derbi i onda, da vas oderemo pa da vam jos teze padne nasa 6 ta titula zaredom! Samo Partizan! (mika, 28. april 2013 17:57)

I vi komentarisete Zvezdine utakmice i kukate i kujete teorije zavere zato nemoj da si smesan.

realan

pre 10 godina

Najvaznije je to sto domaci vatreni navijaci bojkotuju mec i ne idu na stadion, ali se zato mirni navijaci jace cuju nego grobari. To je Novi Pazar!!! Vatreno i kada je najteze!

jovek85

pre 10 godina

Vidim ja da mi Srbi nemamo pametnijih problema,nego koje kome ukrao,ko se kesa nakupio,a pola nas nema pas zasta da ujede,tuga su i crveni i crni,ko bre treba jos da namesta tekme u nasem prvenstvu pa to je smesno bre,kukuruz liga,svi vide samo sto se njima svidja,subjektivnost i ogranicenost to krasi nase navijace.A sada idemo rekor minusa :-D

el gladijator

pre 10 godina

@ivke
jeste jeste
Tako ste "posteno" pobedili Smederevo i Spartak, i to tako posteno da je predsednik sudijske komisije placuci objasnjavao da "ne guraju Zvezdu-majke mi"

Delija banovo brdo

pre 10 godina

mika

Ko o cemu baba o ustipcima.A ne pitas se kako smo vas sredili u kuglanju i kriketu?? Ti si naso da pises o prisustvu delija na sajtu. Pogledaj juce posle utakmice Zvezda Srem.Koliko vas je bilo i koliko za vreme utakmice.Sedis gledas utakmicu grizes nokte,nerviras se i lecis se sa komentarima.Eto ja ne gledam jer nemam Arenu

Che

pre 10 godina

Davno smo mi izgubili bilo kakav identitet. Ovakvo skandiranje je nemoguće u bilo kojoj zemlji osim u Srbiji. Neke stvari su bitnije od toga ko će biti prvak u fudbalu...ili nisu?

show

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !
(Milan, 28. april 2013 17:33)

Koliko je tvoj zivot ustvari dosadan.

Marko

pre 10 godina

Pitanje za Vladimira Vermezovica glasi: Da li ste prodali ili kupili titulu i da li ste zadovoljni sudjenjem u Novom Pazaru? Utakmica je jos uvek u toku i trenutni rezultat je 0-0 a minut 29.? Hvala.

mikicar

pre 10 godina

- igraju Novi Pazar - Partizan.
- Na tribinama navijaci Galatasaraja i Fenerbahcea koji lome stolice i gadjaju sudije, skandiraju protiv Srbij.
- komentator koji kaze da "Odbrana JAVORA i dalje odoleva napadima Partizana". - klinci koji dodaju lopte vec u 6. minutu pocinju sa odugovlacenjem.
...

SRBISTAN !

Ivan_Nis

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujić.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobari Čokot, 28. april 2013 17:22)

Danilo Grujic je svirao penal za Zvezdu i to u derbiju, kada je Evandro pogodio stativu tako da nema zdrave logike da je partizanov covek! KAda je sviran zadnji penal za Partizan u derbiju, pre 15 godina?! Nadam se da ce Partizan da slomi otpor Pazara u 2. poluvremenu, mozda cak i mec za titulu!

pazarac

pre 10 godina

sramno sudjenje sudija je kriv zbog prekida. umesto da svira faul i pokaze zuti karton igracu partizana on samo odmahuje rukom. uuuuua sudijaaaa

Milan

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !

Razuman

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.

mika

pre 10 godina

Kako je vama tesko! Sta mi vama uradili zadnjih par godina pa to je strasno.Takve smo vam komplekse nabili da vi vise pratite nas Partizan nego one vase.Pa kukate na namestaljke a niko ne pominje "ono" juce protiv Srema.Kako se osecate posle poraza juce u kosarci mogu samo da zamislim jer ste skakali celu sezonu i onda vas Dule smiri... I ovde da izgubimo danas u Pazaru, pa da igramo sledecu nereseno da udjete kao prvi na tabeli u derbi i onda, da vas oderemo pa da vam jos teze padne nasa 6 ta titula zaredom! Samo Partizan!

nesa

pre 10 godina

Ovo samo kod nas moze.Prvi incident i sudija mora da odluci: ili deo publike napolje ili sva publika napolje ili prekid meca.Kad bi se tako radilo nebi imali ni divljanja ni uvrede ni nista.Ili bi se igrao fudval ili se nebi igrao.

Milow

pre 10 godina

Dobro sta mora da se desi na nasim "sportskim" terenima da bi konacno neko ukinuo, zabranio, izopstio sve one koji sebe nazivaju navijacima, sportskim fanaticima, ljubiteljima sporta, oni su jedna velika gomila neostvareno-degenerisanih drustvenih defekata koji moraju jednom shvatiti da baklja, stolica, kajla, uvreda nece dati gol, asistenciju, pravilno izveden aut, korner, slobodan udarac. Neko mora poginuti da bi se osvestili i konacno poceli da igramo fudbal zbog fudbala. Tomislave odlazi, Djuricu odlazi, Dzajicu odlazi, ulizivaci i "navijacki" poltroni odlazite. PS. Fudbalsku legendu, pitah za sliku on mi se nasmeja kaze moze i dve, meni puno srce, sa njim jos jedan mali, talenat, moze slika, ne moze nemam naocare, mislim se decko nece od tebe fudbalera biti. Sami smo ih napravili sami ih moramo skloniti...

vostani carice

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.
(Razuman, 28. april 2013 17:16)

Tole, ti li si?

Činjenice!

pre 10 godina

Neverovatno koliko ima odsustva kvaliteta u napadu kod igrača Partizana u prvom poluvremenu ove utakmice,ako ovako budu nastavili da igraju neće dati gol pa sve da neprekidno igraju do 1.Maja!

samo pitam

pre 10 godina

Predsednik Pazara je Sead Malićević, dugogodišnji lekar u Partizanu. Da li ni oni, kao ni BSK, Smederevo, Hajduk, Metalac, Borac... nisu ničija filjala?

merak

pre 10 godina

Zalosno je sta se skandira na stadionu u Novom Pazaru, i to od strane obicne publike, posto im je navijacka tribina prazna.Pevaju
"Vidovdan" skandiraju Taciju a za Srbiju ne mogu da izgovorim.

mikicar

pre 10 godina

- igraju Novi Pazar - Partizan.
- Na tribinama navijaci Galatasaraja i Fenerbahcea koji lome stolice i gadjaju sudije, skandiraju protiv Srbij.
- komentator koji kaze da "Odbrana JAVORA i dalje odoleva napadima Partizana". - klinci koji dodaju lopte vec u 6. minutu pocinju sa odugovlacenjem.
...

SRBISTAN !

vostani carice

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.
(Razuman, 28. april 2013 17:16)

Tole, ti li si?

Milan

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !

Che

pre 10 godina

Davno smo mi izgubili bilo kakav identitet. Ovakvo skandiranje je nemoguće u bilo kojoj zemlji osim u Srbiji. Neke stvari su bitnije od toga ko će biti prvak u fudbalu...ili nisu?

samo pitam

pre 10 godina

Predsednik Pazara je Sead Malićević, dugogodišnji lekar u Partizanu. Da li ni oni, kao ni BSK, Smederevo, Hajduk, Metalac, Borac... nisu ničija filjala?

Dr Greenthumb

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.
(Razuman, 28. april 2013 17:16)

Sta kazes? Kladim se da se sada osecas glupo, zar ne? :D

dzoni

pre 10 godina

ja sam pisao da zvezda igra ocajno bio na tekmi juce ali jedna stvar grobari sad vidite kako se pola lige bori kad hoce,dosta su vam se svi sklanjali i dobijali sve sto pozelite,zvezda do titule!

wroom1975

pre 10 godina

"I dalje mislim da smo blizu titule jer Zvezda ima MNOGO tezi raspored do kraja. Tri puta u gostima i dva puta kuci sve protiv top 7 timova. Mi imamo tri kuci (Nis, Subotica i Zvezda) i dva gostovanja protiv fenjerasa. I dalje smo u velikoj prednosti! Samo napred do titule!
(kile, 28. april 2013 19:04)"

A sta u nasoj ligi postoje "top 7" ?!? Hahaha...pa sta mislis da ima razlike izmedju prvog i poslednjeg? Ista boranija i jedni drugi. U prevodu topovsko meso za timove iz Evropskog fudbala kome nasa livadarska liga na zalost ne pripada.

ivke

pre 10 godina

Ovo stvarno prevazilazi sve granice. Covek izlazi jedan na jedan, Pajovic ga rusi za crveni karton, a sudija ne sudi ni faul!? Protiv Rada ispade da su dobili lagano, a likovima ponisten cist gol i prekinuta akcija takodje jedan na jedan zbog fantomskog ofsajda koji vide samo grobarske sudije. Zvezda je juce vrlo lako mogla da primi gol, ali sudije su protivniku dozvolile ravnopravnim tretmanom da igraju fudbal i stvaraju sanse, dok je protiv Partizana zabranjeno da ih napadnes uopste, a kamoli da das gol.

Predrag

pre 10 godina

U Engleskoj bi Ivanov, Volkov i Smiljanic dobili crvene za onako masno psovanje sudije tokom meca. Naravno oni zbog svojih (ne)kvaliteta nikada nece ni zaigrati u Engleskoj.

merak

pre 10 godina

Zalosno je sta se skandira na stadionu u Novom Pazaru, i to od strane obicne publike, posto im je navijacka tribina prazna.Pevaju
"Vidovdan" skandiraju Taciju a za Srbiju ne mogu da izgovorim.

show

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !
(Milan, 28. april 2013 17:33)

Koliko je tvoj zivot ustvari dosadan.

Che

pre 10 godina

Davno smo mi izgubili bilo kakav identitet. Ovakvo skandiranje je nemoguće u bilo kojoj zemlji osim u Srbiji. Neke stvari su bitnije od toga ko će biti prvak u fudbalu...ili nisu?

lekinac

pre 10 godina

Pre sam ocekivao da ce Partizan kiksnuti u Kragujevcu nego u Pazaru,mmnogi zaboravljaju da se i Radnicki bori za opstanak i da ce igrati na krv i noz a pogotovo sto je sada tu Bekvalac koji nije nikada ispao,tako da ako i tu kiksne Partizan on u derbiju mora da pobedi zbog medjusobnog skora,Jesre da na papiru Zvezda ima tezi raspored ali igra protiv ekipa kojima bodovi nisu potrebni.

cartmanx

pre 10 godina

Bez obzira na precke, sanse, i bolju igru nego na prosloj utakmici kad smo pobedli, Vermezovicu, kojom logikom izbacujes najboljeg igraca u 1. poluvremenu Ninkovica, i ubacujes Lazara koji nije igrao 5. meseci, mogao si da ga razigras drugom prilikom!!!?P.S. Nisam ekspert al mi nije jasno!

DELIJA 011

pre 10 godina

Boljeg trenera od Vermezovića ZVEZDA nikada nije imala . HVALA TI VERMEZE NA TITULI KOJU SI NAM PODARIO . Ako ga nakim slučajem najure nećemo osvojiti TITULU . Ako ostane TITULA JE ZVEZDINA .

vostani carice

pre 10 godina

Jesam Zvezdaš, ali ova polusezona toliko smrdi na nameštaljku da to nije normalno!
(Lord_Sarma, 28. april 2013 19:00)

Mislis smrdi da su prestali sa namestanjima!?

Milos

pre 10 godina

"Smejurija...igraju bunker ceo mec, vec od 55min se bacaju na travu i izigravaju neku povredu a klinci pored terena nece da vracaju loptu kad je aut za Partizan!
(jag, 28. april 2013 18:25)"

Stvarno sram ih bilo..kako smeju to da rade..xaxxaxaxaaxa

Marko

pre 10 godina

Pitanje za Vladimira Vermezovica glasi: Da li ste prodali ili kupili titulu i da li ste zadovoljni sudjenjem u Novom Pazaru? Utakmica je jos uvek u toku i trenutni rezultat je 0-0 a minut 29.? Hvala.

Sale@

pre 10 godina

Grobari,
tek ćete po Srbije videti 'plodove' vaših kradja i nameštanja prethodnih nekoliko godina...
Isto vaš čeka i u košarci, kad počnu da vas zbog neimanja para, napuštaju igraci... A Dule & co će i dalje govoriti kako ste nacionalni blago...
Smejurija!!!

Kriger

pre 10 godina

@..Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. (Milan, 28. april 2013 19:32)

A odbojka, to je za tebe marginalno? A sto se tice kosarke, cestitke za jucerasnju partiju, ali prijatelju tu jos sve nije receno.Nikada ne potcenjuj protivnika i ne otpisuj nikoga, ali pazi NIKADA...

Belgrade Boy

pre 10 godina

Kako vas bre nije sramota?Vasim kompleksima nema kraja,u kom vi paralenom univerzumu zivite pa vam je lakse da izmisljate price o prodavanju titule nego da priznate da na klupi imate diletanta koi ne zna da sastavi tim.Iskreno mi vas je zao,ocigledno zivite u zabludi da je Partizan Bajern koji treba da puni sve po 6-0...Da Ninkovic nije pogodio precku drugu bi sad pricu pricali...Trazite bolje razloge u tome sto vam igraju rasni centarfor Scepakadabra,mali Zidan,Lola splavar i nabedjeni centarfor Mitrovic umeso sto lupate gluposti po internetu...Cuj prodali titulu?!?!Zato ste verovatno navaljivali do 95. minuta

jovek85

pre 10 godina

Vidim ja da mi Srbi nemamo pametnijih problema,nego koje kome ukrao,ko se kesa nakupio,a pola nas nema pas zasta da ujede,tuga su i crveni i crni,ko bre treba jos da namesta tekme u nasem prvenstvu pa to je smesno bre,kukuruz liga,svi vide samo sto se njima svidja,subjektivnost i ogranicenost to krasi nase navijace.A sada idemo rekor minusa :-D

Smesno...

pre 10 godina

Kako smo mi smesni, svi su nas procitali, nabiju svi u sredinu svoje igrace, puste nam krila gde su one dve zablude Miljkovic i Volkov i mi ne mozemo da napravimo sansu, evo vec pet utakmica... Njih dvojica ni puskom ne mogu neki centarsut da pogode....

realan

pre 10 godina

Najvaznije je to sto domaci vatreni navijaci bojkotuju mec i ne idu na stadion, ali se zato mirni navijaci jace cuju nego grobari. To je Novi Pazar!!! Vatreno i kada je najteze!

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Skandalozna odluka sudije Grujica da sudi napucanu ruku uz tijelo igracu Novog Pazara i da slobodnjak Partizanu kad su igraci Pazara trebali da imaju cistu kontru.To je bilo pri kraju meca.Gdje god se pojavi neki predstavnik SD Partizan sve cesce se skandira "lopovi" sa tribina.Juce na kraju poluvremena ABA lige "gospodin" Vujosevic psuje sudijama sve od Kosova na ovamo,a danas to isto rade igraci Partizana po zavrsetku meca prema sudiji Grujicu.Valjda je doticni trebao da postigne gol umjesto njih?Mozda nije dovoljno dobro "navlacio" za njih?Zapitajte se malo,dosta je bilo nepravde!
P.S Da,gledao sam vas mec jer se itekako ticao borbe za titulu koji je sada moja Zvezda za 2 koraka bliza!

DeX

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!
(Student, 28. april 2013 19:52)


Hoce hoce vratice vam DAUDA hehehe

seljak

pre 10 godina

Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. Svakako cu vam cestitati ako budete prvaci, mada sumnjam, jer vam je ostao tezi raspored. Mi jedino imamo tesku urakmicu sa vama i eventualno Spartak. A ako od vas izgubimo, onda i ne zasluzujemo titulu. U svakom slucaju ovo me nije potreslo, jer cu jos dugo da uzivam u jucersanjoj pobedi! (Milan, 28. april 2013 19:32).....pratimo i dalje kosarku,mi smo pokazali ljubav prema klubu i grbu..momci su obecali euroligu,i to su ispunili...zao mi je sto nije uzeta titula ABA lige..ipak je partizan bio pravi kad je trebalo..sto im cestitam,ostala je borba za jos jedan trofej...sto se vaterpola tice,nije zanimljivo kad nema vas u borbi za trofej..a fudbal pises o tome kako smo samo mi ozbiljna ekipa,zaboravljas Kragujevac koji se grcevito bori za opstanak,i koji ce vam biti tezi nego zvezda...a zvezda igra sa ekipama koje su sigurne i kojima neznaci nista,a te utakmice je vrlo lako zatvoriti,a to rade sve ekipe..i to svi znaju..

Covic iz prekida

pre 10 godina

@south i svi ostali groBARI, pa kad je tako sve prodato i namesteno, zasto ne odete do kladionice, lepo singlirate partizana za neke ozbiljne pare i superiska, nego svi samo po forumima trujete..

Sole

pre 10 godina

Kada je partizan bio na +11 , svi su redom pisali kako su osvojili titulu , i maltene počeli da im i čestitaju , kad ono , dođe zvezda na -2.

secam se...

pre 10 godina

Jesam Zvezdaš, ali ova polusezona toliko smrdi na nameštaljku da to nije normalno!
(Lord_Sarma, 28. april 2013 19:00)

Posle sezone 1997/98 sve je sad normalno (Partizan kup, Obilic titulu)

uros

pre 10 godina

Kako su zalosni.I Zvezda i Partizan.Pa zar ove klubove da pratimo u Evro kupovima.ZALOSNI su i njihovi navijaci kad se zbog ovakvih klubova svadjaju i pljuju jedni druge.Jadni li smo,jadni.

max

pre 10 godina

Volio sam u pocetku citati komentare,rijetko kad i napisem koji.Dosadilo mi vise stvarno,namestila zvezda,namestio partizan.Samo se ceka kome ce se svirati penal odmah namjestaljka.Svako kolo samo se o tome pise

crni_redstar

pre 10 godina

najlepsa zapaznja grobara u zadnjih 6(sest) godina,u kojima oni uzese sve u fudbalu,gde potukose sve rekorede i eto primakose se zvezdi na jednu titulu,a zapazanja su sledeca:zvezda namesta svaki mec ,a oni prvaci svih tih godina,sada partizan namesta odnosno prodaje titulu zvezdi,sta je sledece? gde je smisao da zvezda namesta ,a ovi osvajaju sve zivo? zbog cega onda namesta? da bude druga??? zasto bi partizan prodavao titulu i ako je prodaje ,zasto bi iko normalan navijao za takav klub? grobari kazu da su i derbi prodali njihovi ljubimci,a ja se pitam da li onda igraci partizana navijaju za zvezdu?! to mi je jedino logicno...u svakom slucaju partizan je bio gore,jer su zvezdu unistavali,a sada je tome dosao kraj i normalno je da ce zvezda izaci na vrh jer je i to normalno,a vi polako krenite da se privikavate na to.jos se nadam jakoj reprezentaciji kad tomislava karadzica oteramo!

Killuminati

pre 10 godina

Navijam od malih nogu za Partizan ali bih iskreno voleo da izgubimo titulu i da se konacno razjuri ova banda, na celu sa Djurom i Vermezom a i delom igraca!!!
Dosta je bilo ovog cirkusa!!!

Činjenice!

pre 10 godina

Neverovatno koliko ima odsustva kvaliteta u napadu kod igrača Partizana u prvom poluvremenu ove utakmice,ako ovako budu nastavili da igraju neće dati gol pa sve da neprekidno igraju do 1.Maja!

Goxy

pre 10 godina

Flashback...grobarska paranoja.

Odlazi Vermeze, prodali ste titulu. (goran NTT, 28. april 2013 18:45)

Odlazi Avrame, prodali ste titulu. (goran NTT, 28. april 2012 18:45)

Jel vam nesto poznato?

jag

pre 10 godina

Smejurija...igraju bunker ceo mec, vec od 55min se bacaju na travu i izigravaju neku povredu a klinci pored terena nece da vracaju loptu kad je aut za Partizan!

wroom1975

pre 10 godina

Motka je bre za vas...juce se Zvezda muci sa Donjim Sremom eeeej! Danas Partizan sa Novim Pazarom...ma daj bre! Nije ni cudo sto i jedne i druge "overi" posle neki tim iz Azerbejdzana. Kada se sa ovima muce onda nemoj ni da igrate fudbal vise nikad! Imamo ligu u kojoj bi u najmanju ruku Zvezda, Partizan i Vojvodina trebali da beze ostalima za po 20 boda...kod nas neizvesno do kraja. Niste bre ni za domine da igrate a kamoli fudbal. Ovo vise postaje smesno...reprezentacija nula ( Bajern bi ih RAZVALIO jedno 5 do 6 nula ) Zvezda, Partizan, Vojvodina...pa tu tek nista nemas ni da vidis ni da ocekujes, za ostale nema sta ni da pricas...sve u svemu liga+reprezentacija=KOLATERALNA STETA!

sajber_kurajber

pre 10 godina

Uvedite efektivno vreme i u fudbal !!!
30 minuta poluvreme i niko nije na gubitku !!!
Ne zbog ove utakmice, već svih budućih. Čim neko ima pozitivan rezultat protiv favorita, dobija grčeve, napade slepog creva, crveni vetar i sl.
Od utakmice se otkine bar 20 minuta...
Efektivno vreme kao u košarci, pa nek bolji pobedi !!!

Srki

pre 10 godina

Vermeze, ti ispravljaš novinara koji te pita "Ako Partizan pobedi Novi Pazar" i kažeš "Kad dobije". Nisam sujeveran, ali kako si tako siguran? Ili ćeš opet biti zadovoljan kako su "momci" odigrali i borili se?!?
U svakom slučaju ćeš reći "Pa dobro" i "Bože moj", a na kraju ćeš izgleda i na žalost ući u istoriju kao drugi trener koji je izgubio 10 bodova prednosti za polusezonu... Mislio sam da to može samo onaj nesretni Ješić, ali izgleda da sam se prevario.
Do sada sam te iskreno podržavao, ali gubi se iz Partizana što pre i, molim te, povedi Lolu Smiljanića sa sobom...

ja

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !
(Milan, 28. april 2013 17:33)
Za ome koji ne znaju to je onaj sudija sto je svirao nepostojeci penal za Zvezdu u derbiju kad je Rnica lopta pogodila u butinu.

Mimi

pre 10 godina

Zvezda nema para da pokrije tekuce troskove , a kamoli da "kupi" titulu... Vi purgeri ste mogli danas i da izgubite od Novog Pazara obzirom na to da vas kazna nije stigla za propustene sanse...

Dragorad

pre 10 godina

Ko o čemu grobari o poštenju! Poslednjih pet godina kad god Zvezda priđe odma cela država bruji da je Zvezda kupila titulu i na kraju ništa od toga. Muka mi je od JSD Partizan, kada god izgube krive su im sudije, a kada pobede od toga prave epsku pobedu!

Razuman

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.

Goxy

pre 10 godina

namestena liga..ja sam to jos rekao pre par nedelja..prelistajte i videcete..sve od A do S se odigralo..u drboju gubimo i zdravo..nisu ovi nasi igraci losi( msm JESU) al u ligi smo najjaci..nego momci dobili par hiljada evra da prodjau titulu..i to je to...kakva zemlja takvi i sportisti (Djura, 28. april 2013 19:17)

Cuj ovu teoriju zavere ahahhaha,idi ponovo u osnovnu...

Luka

pre 10 godina

Realno, ovo je silovanje fudbala. Juce Zvezda, danas Partizan. Oni juce "cuvaju" 1:0 a ovi danas padaju pri svakom kontaktu i traze slobodnjake na ivici sesnaesterca. Markovic vise vremena proveo na travi nego u igri. Da je ispratio svaku loptu i da nije padao pri svakom dodiru, imao bi priliku da zatrese mrezu. Igra Pazaraca na nivou BSK-a protiv Zvezde. Znaci 0!

slobinator

pre 10 godina

(Milan, 28. april 2013 19:32)
zaboravio si kragujevac gde ćete pući k'o zvečka.neće vam se ni nišlije skloniti.možda čak nećemo morati ni mi da vas bijemo.sami ćete se izudarati.

pazarac

pre 10 godina

sramno sudjenje sudija je kriv zbog prekida. umesto da svira faul i pokaze zuti karton igracu partizana on samo odmahuje rukom. uuuuua sudijaaaa

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

E Pazarci moram da vam se zahvalim. Tako se bori za svoj klub i grad. Isto ovako i kad Zvezda i Vojvodina dodju. Imao je Pazar srece, kvalitet igraca nije na zavidnom nivou, ali srca kao klub i grad imaju. Jasno su stavili do znanja pomocnom sudiji da nece tolerisati nesto sto je skuvano u reziji Toleta. Uzice, Novi Pazar, Nis, Subotica, Kragujevac, Krusevac i naravno Novi Sad treba da budu tereni gde se PArtizan i Zvezda nece ugodno osecati i gde ce morati dusu da ispuste da bi osvojili bodove. Partizan je na ovih pet gostovanja jedino u Nisu uzeo tri boda. Sad je sve otvoreno i mislim da derbi odlucuje sampiona. I na kraju svaka cast Pazarcima na ono skandiranje :" Ode , ode, ode titula, titula" :)

ja

pre 10 godina

Ovu ligu treba smanjiti na 10 eventualno 12 ekipa, izbaciti iz lige ovakve ekipe koje se samo valjaju i igraju na 0-0. Nemamo mi toliko kvalitetnih igraca za ligu od 16 timova.

Rafet

pre 10 godina

Ja mogu samo da kazem da je ova nasa liga jedna velika sprdnja,z****o sam se sto sam otisao na utakmicu i umalo da zivu glavu izgubim od kamenja koja lete okolo,vise sam gledao u nebo na teren.Mesto da sam seo kuci i gledao pravi derbi Arsenal-Manchester United.Uzgred bacio sam 400 dinara...

Koja

pre 10 godina

Значи све договорено, Звезда првак. Војводини куп. Честитке.Вучићу шта кажете? (Паја, 28. april 2013 19:28)

Pa pa paranoja...svake godine ista prica od stane vas teorija zavere grobara ...

li

pre 10 godina

Danilo Grujic je svirao penal za Zvezdu i to u derbiju, kada je Evandro pogodio stativu tako da nema zdrave logike da je partizanov covek! KAda je sviran zadnji penal za Partizan u derbiju, pre 15 godina?! Nadam se da ce Partizan da slomi otpor Pazara u 2. poluvremenu, mozda cak i mec za titulu!
(Ivan_Nis, 28. april 2013 17:46)

Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal.

гробар до гроба

pre 10 godina

Како вас није срамота да продајете титулу после 11 бода предности????????????????????????????????????????????? Срам да Вас буде, требали сте још на јесен да почнете да продајете утакмице или на пролеће пре него што сте отишли на 11 бода, знам да Партизан има крш екипу али је јачи од свих остали и да овако изгуби бодове и титулу то је срамота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Срам да вас буде, срамота сте за Партизан и за цело Спортско Друштво не само за ФК!!!!!!!!!!!!!!!!!

ikikvo

pre 10 godina

Na stranu ove konstantne price,namesta Zvezda,namesta Partizan.
Hucu da skrenem paznju na jednu drugu stvar.
Ovi moji iz Zvezde nisu 'cvecke", ali posle svake utakmice koju Partizan nije dobio,krece salva psovki njegovih igracaka sudijama,rasprava,guranje, u cemu najvise prednjace Smiljanic,Ninkovic,Miljkovic,Mitrovic,a danas se moglo videti i kako to radi Sasa Ilic,uz svo duzno postovanje prema njemu.

bobo mk

pre 10 godina

Dobro je, sad je prvenstvo valjda regularno... Kako inace, kad tim koji je za klasu boji od svih izgubi devet bodova za dvadeset dana u pet utakmica. Bravo za Partizan (koji je preko noci zaboravio da igra fudbal), Zvezdu (koja moze do titule a da realno nema ni jednu bar solidno odigranu utakmicu) i FSS (pod cijim se patronatom ovo ocigledno desava)... Lepota od lige. (Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti..., 28. april 2013 20:50) Zvezda realno ima jednu bar solidnu odigranu utakmicu i to baš kada je razbila Partizan!

misa

pre 10 godina

Napokon pravi potez Zvezde . i u fudbalu i posebno kosarci godinama (20) gledamo politicki i moralni teror Paetizana i drugova , sas su shvatili svi da 70% posto Srba navija za Crvenu Zvezdu .

Milow

pre 10 godina

Dobro sta mora da se desi na nasim "sportskim" terenima da bi konacno neko ukinuo, zabranio, izopstio sve one koji sebe nazivaju navijacima, sportskim fanaticima, ljubiteljima sporta, oni su jedna velika gomila neostvareno-degenerisanih drustvenih defekata koji moraju jednom shvatiti da baklja, stolica, kajla, uvreda nece dati gol, asistenciju, pravilno izveden aut, korner, slobodan udarac. Neko mora poginuti da bi se osvestili i konacno poceli da igramo fudbal zbog fudbala. Tomislave odlazi, Djuricu odlazi, Dzajicu odlazi, ulizivaci i "navijacki" poltroni odlazite. PS. Fudbalsku legendu, pitah za sliku on mi se nasmeja kaze moze i dve, meni puno srce, sa njim jos jedan mali, talenat, moze slika, ne moze nemam naocare, mislim se decko nece od tebe fudbalera biti. Sami smo ih napravili sami ih moramo skloniti...

Delija banovo brdo

pre 10 godina

mika

Ko o cemu baba o ustipcima.A ne pitas se kako smo vas sredili u kuglanju i kriketu?? Ti si naso da pises o prisustvu delija na sajtu. Pogledaj juce posle utakmice Zvezda Srem.Koliko vas je bilo i koliko za vreme utakmice.Sedis gledas utakmicu grizes nokte,nerviras se i lecis se sa komentarima.Eto ja ne gledam jer nemam Arenu

Lazni sjaj

pre 10 godina

(Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti..., 28. april 2013 20:50)
A ko te je to slagao da ste za klasu bolji tim od svih ostalih? Djura, Vermez, Tole... Ko?

nesa

pre 10 godina

Ovo samo kod nas moze.Prvi incident i sudija mora da odluci: ili deo publike napolje ili sva publika napolje ili prekid meca.Kad bi se tako radilo nebi imali ni divljanja ni uvrede ni nista.Ili bi se igrao fudval ili se nebi igrao.

Zvezdas

pre 10 godina

danas ce Partizan biti jalov. nereseno u novom pazaru!
(Zvezdas, 28. april 2013 17:33)


kao sto sam rekao. prvenstvo ce biti reseno u poslednjem kolu. zvezda dobija derbi!

red

pre 10 godina

Sta se na kraju gleda medjusobni skor ili gol razlika?
(skor ili razlika, 28. april 2013 20:08)

Prvo medjusobni skor, pa ako bude isti onda gol razlika.

Komar

pre 10 godina

Cim se Zvezda priblizila,odmah prica kako je titula prodana,znaci odakle vam obraz da to pricate??Sta li cete pricati ako nas dobijete u derbiju u osvojite titulu...onda cete da se lozite i zaboravicete na "prodanu" titulu...

pazarac

pre 10 godina

nije mi drago zvog ubacenih predmeta u teren..al moralo je tako ..da nije doslo do prekida sudija bi dao gol za partizan..toliko je providno sudio da smo morali da prekinemo.
bravo za igrace pazara..

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Ovu ligu treba smanjiti na 10 eventualno 12 ekipa, izbaciti iz lige ovakve ekipe koje se samo valjaju i igraju na 0-0. Nemamo mi toliko kvalitetnih igraca za ligu od 16 timova.
(ja, 28. april 2013 18:46)

Ja godinama pricam i zastupam tezu da za nasu ligu treba uvesti pravilo da se za 0-0 ne dobijaju bodovi. Misljenja sam da bi se igra znatno ubrzala i unapredila,a samim tim videli bi i vise golova. Ne bi bilo ovoliko kalkulisanja. A ako hoce da namestaju neka bar namestaju tako da imamo da vidimo makar dva gola.
A i vodjen prostom logikom rezultat 0-0 znaci da nijedna ekipa nije nista uradila,nije ispunila osovni cilj-postizanje gola,pa samim tim nema sta ni da dobije. Mislim da bi se ovim pravilom bitno uticalo na promenu stanja svesti uspostavljeno u nasem fudbalu,pre svega od strane velikog maga ove igre Prvog Srpskog Beka,a to je "ko predje centar da mu umre majka".

grobariiii jel nas čujeteeee

pre 10 godina

Ključno je bilo kada Grobari Čokot nije dosudio faul Pajoviću pred šesneastercem kada je skočila publika i stavila do znanja da se ne igra, džaba dogovori van terena.

Ilija

pre 10 godina

Srpski fudbal out! Ko ce biti prvak, Zvezda koja sinoc jedva brani 1:0 protiv Pecinaca, ili danas Partizan koji ne moze da uvali bar jedan ocajnim Pazarcima... I Bog je digao ruke od nas...

no name

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!
(Student, 28. april 2013 19:52)

zar ne mislis da vam se to vraca mozda?? u svakom derbiju gde vas je Zvezda jurila za titulu vi date gol u prvih 15 min i posle laganica, a onda na JNA kad Krstajic pogodi precku svoju, tu ste imali vise srece nego pameti, i posle ga Tejko umulja, pa moralo je jednom da vam se okrene

Fika

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...

(A1, 28. april 2013 17:29)
Takodje jedini klub na cijim vijestima ima vise komentara iskompleksiranih navijaca,nego komentara svojih navijaca.

mikicar

pre 10 godina

Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal.
(li, 28. april 2013 18:20)

"Logika" je da nije trebao da dosudi taj penal jer penala nije ni bilo. Lopta je Rnica udarila u butinu COVECE!!!
"Logika" je da treba da radi svoj posao a ne da navlaci za Zvezdu COVECE !!!

Chika Vule

pre 10 godina

Vremenska prognoza: Dragi gledaoci, nakon derbija u Humskoj temperatura u Srbiji ponovo ce biti U PLUSU! Vash odani shtelovatelj drushtvenih, politichkih, sportskih i drugih prilika:

Homa

pre 10 godina

Ovo stvarno prevazilazi sve granice. Covek izlazi jedan na jedan, Pajovic ga rusi za crveni karton, a sudija ne sudi ni faul!? Protiv Rada ispade da su dobili lagano, a likovima ponisten cist gol i prekinuta akcija takodje jedan na jedan zbog fantomskog ofsajda koji vide samo grobarske sudije. Zvezda je juce vrlo lako mogla da primi gol, ali sudije su protivniku dozvolile ravnopravnim tretmanom da igraju fudbal i stvaraju sanse, dok je protiv Partizana zabranjeno da ih napadnes uopste, a kamoli da das gol.
(ivke, 28. april 2013 18:06)
Cuti nesreco,pa nije Smederevo davno bilo,pre 2-3 kola.Jel se nesecas da je Spajic igrao rukom,nesecas se crvenog kartona???

Gagi

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno ,ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google ! (Milan, 28. april 2013 17:33) Bas je pomogao. A i "filijala" Novi Pazar isto. Sve se sklanjali. Ocigledno je da zvezda mora da osvoji titulu i sve ka tome ide.

50+

pre 10 godina

Grobari,
tek ćete po Srbije videti 'plodove' vaših kradja i nameštanja prethodnih nekoliko godina...
Isto vaš čeka i u košarci, kad počnu da vas zbog neimanja para, napuštaju igraci... A Dule & co će i dalje govoriti kako ste nacionalni blago...
Smejurija!!!
(Sale@, 28. april 2013 19:23)

Stvarno smesno, prava smejurija. Svrbi sport koji vise ne pratite od sinoc..

Normalan navijac najboljeg kluba u Srbiji - 6. godina prvog na tabeli

pre 10 godina

@danas ce Partizan biti jalov. nereseno u novom pazaru!
(Zvezdas, 28. april 2013 17:33)

Au tuzan li si..hahaha... Pa i da uzmete titulu, nekim cudom...jel vidis ti na sta Zvezda lici 6 godina?????? Na sve samo ne na fudbalski klub, ukljucujuci vas "navijace".

Da smo zadnji na tabeli, vise bih voleo, samo da nisam deo "takve druzine".

.

pre 10 godina

E sad jos samo treba smisliti kako preziveti gostovanje Vosi u NS i titula je nasa.U derbiju bi Zvezda morala da dobije Partizan jer je trenutno kvalitetnija sto se i videlo na proslom derbiju,kao i na prethodnim derbi mecevima.Ali plasi me Vosa,jedino ako budu zeleli da se osvete grobarima za kradju u finalu kupa pa nas puste,ali u suprotnom bice to velika bitka na Karadjordju za titulu

Don Quijote

pre 10 godina

Dobro se borio Novi Pazar. Kljuc lose atmosfere na stadionu ide na dusu sudije koji nije, a morao je, svirati onaj crveni karton i faul u prvom poluvremenu. Svi su vise umorni i siti loseg sudjenja i navlacenja za jednu ekipu iz utakmice u utakmicu i to vec bezobrazno dugo vremena. Ovo sve vec odavno nema veze ni sa sportom ni sa fudbalom, neka "burazerska" liga u kojoj se titule osvajaju nekim "zatvaranjem" utakmica sa filijalama i klubovima ciji su direktori istovremeno i clanovi uprave jednog kluba. Ovo bre nema vise ni u najzabacenijim zabitima Afrike. Danas sam odgledao utakmicu u Novom Pazaru i video jedan Partizan koji veze nema. Blage veze. Nemam iluzija da Zvezda mnogo bolja. Bolja jeste, ali ne mnogo. I najpostenije je da se do derbija izjednace, pa neka derbi odluci ko je zaista bolji. Ili manje los. Svako neutralan ko sa strane pogleda situaciju, vidi da ekipa koja je pobedila poslednja 4 derbija za redom, ima 11 bodova manje. Kako se to, bilo kome moze objasniti, nekim realnim argumentima?
Novom Pazaru svaka cast. I sam sám ocekivao"formalnost" imajuci u vidi i Rasima Ljajica i Vucicevica. Ali prevario sam se, borili su se najbolje sto su mogli i svaka im cast na tome.

sishke

pre 10 godina

Pogode sudiju u glavu i nikom nista,koje primitivno navijanje u pazaru necuveno,samo vredjanje,vredjanje,jel treba da pustimo ove divljake da nas pobede,da se kuci vratimo u jednom komadu!

MarkoS

pre 10 godina

Ako neko za 94 minuta ne uvalja gol timu koji je na zacelju, koji razlog ima da prigovara sudijama bilo sta, i to na ovako drzak nacin!? I toliko o tome da je Partizan kupio titulu! Ali ima jos utakmica, sve je u rukama Partizana.

Zabranjeni alcatraz

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...

(A1, 28. april 2013 17:29)
Takodje jedini klub na cijim vijestima ima vise komentara iskompleksiranih navijaca,nego komentara svojih navijaca.
(Fika, 28. april 2013 18:01)

Pa kad vas ni na internetu nema više od 14.

DuleUstipak

pre 10 godina

Bas je pomogao. A i "filijala" Novi Pazar isto. Sve se sklanjali. Ocigledno je da zvezda mora da osvoji titulu i sve ka tome ide. (Gagi, 28. april 2013 19:00). Xaxa komedije sa vama.. pa ko vam je kriv sto nikog ne mozete da pobedite ? Razumem vas navikli ste da vam se sklanjaju ili igraju sa drugim timovima kao zadnjih 5godina . Kad nema toga trt meduna !

Goxy

pre 10 godina

Kako je vama tesko! Sta mi vama uradili zadnjih par godina pa to je strasno.Takve smo vam komplekse nabili da vi vise pratite nas Partizan nego one vase.Pa kukate na namestaljke a niko ne pominje "ono" juce protiv Srema.Kako se osecate posle poraza juce u kosarci mogu samo da zamislim jer ste skakali celu sezonu i onda vas Dule smiri... I ovde da izgubimo danas u Pazaru, pa da igramo sledecu nereseno da udjete kao prvi na tabeli u derbi i onda, da vas oderemo pa da vam jos teze padne nasa 6 ta titula zaredom! Samo Partizan! (mika, 28. april 2013 17:57)

I vi komentarisete Zvezdine utakmice i kukate i kujete teorije zavere zato nemoj da si smesan.

Dr.Brele

pre 10 godina

Da se ne lažemo, ni Zvezda ni Partizan ne bi dobili barem trećinu svojih utakmica da nije pomoći sudija (namerno ili nenamerno, nebitno). Posle se pitamo zašto ispadamo od nižerazrednih ekipa u Evropi.

mika

pre 10 godina

Kako je vama tesko! Sta mi vama uradili zadnjih par godina pa to je strasno.Takve smo vam komplekse nabili da vi vise pratite nas Partizan nego one vase.Pa kukate na namestaljke a niko ne pominje "ono" juce protiv Srema.Kako se osecate posle poraza juce u kosarci mogu samo da zamislim jer ste skakali celu sezonu i onda vas Dule smiri... I ovde da izgubimo danas u Pazaru, pa da igramo sledecu nereseno da udjete kao prvi na tabeli u derbi i onda, da vas oderemo pa da vam jos teze padne nasa 6 ta titula zaredom! Samo Partizan!

Nikx

pre 10 godina

Kada se ne moze na terenu onda se ovako uzima titula, ocigledno da rad zamenika predsednika vlade daje rezultate.Uporediti ili pogledati zadnjih pet utakmica Partizana i Zvezde covek bi pomislio da su to dva razlicita ranga takmicenja.Dok Partizan igra Premijerligaske duele Zvezda igra konferenciju.Uzas sta se radi, ocigledno da Zvezda mora da osvoji titulu...Crno-Beli samo napred...docice oni na nasu stranu brda pa da vidimo ko je bolji.
(Vu-Či-ć, 28. april 2013 19:23)

Jel moguce da kao i prosle godine pokrecete pricu kako Zvezda mora da osvoji titulu kako se prodaje titula,mene bi bilo sramota..

runner

pre 10 godina

Ubeđen sam da je s današnjim danom i poslednjem optimistu jasno da od odbrane titule nema ništa. Od blede i jalove igre našeg tima, više me je zabolela Urketova izjava da će mu teži meč od ovog današnjeg biti u Užicu za 6 dana. Ne, ne verujem da je Vučićević hteo da nas ponizi. Čovek je jednostavno samo izneo bolnu činjenice o trenutnom stanju šampiona. Mi više nismo bauk ni jednom timu u JSL. Svi nas čitaju kao bukvar. I da smenimo Vermezovića, a treba ga smeniti, i dovedemo Murinja on od ovih livadića od fudbalera, u narednih pet utakmica, ne bi napravio ništa. Jesenas smo imali Tomića koji je, kada timu ne ide udarcem iz slobodnjaka mogao da reši utakmicu ili Stefana Šćepovića koji je moga da gol postigne glavom. Nažalost više nemamo takve igrače i neka nam je bog u pomoći do kraja šampionata.

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Normalan Navijac
Pa zasto izvredja coveka, lepo je predvideo krajnji ishod. Da si ga poslusao i odigrao u kladzi, mogao si i da zaradis. Ovako uzivaj na +2, uskoro ce -1.

Esad NP

pre 10 godina

Evo i mene nije drago za ubacivanje predmeta ali smao da znate da se nije publika pobunila bila bi sigurna 3 boda, zato smo i prozivali upravu jer niko ne želi da gleda dogovore van zelenog terena. Bravo momci!

Flynn

pre 10 godina

Juce Zvezda na jedvite jade pobedila D.Srem a mogla je da izgubi a danas Partizan pogadja precke ali mreza pazaraca miruje. Ovo najavljuje bolje dane za srpski fudbal, ne u smislu da Zvezda bude sampion vec da bude malo nepredvidljivije.

Sandzak

pre 10 godina

Vi samo gledate sta rade navijaci pazara pa sto nevidoste 350 grobara sta oni prave skandale povredili su par policajaca nek hi sram bude.utakmica na nivou titula poklonjena zvezdi a uprava pazara mora sa rasimom sto brze da ode u zaborav,onda cemo imati i fudbal i prave navijace.ovako samo velika nula kao cela liga.pozdrav

car do kraja

pre 10 godina

navijam za zvezdu ali ove pazarce treba izdaciti iZ svih takmicenja pa neka onda sire mrznju. ....
(bane 013, 28. april 2013 17:35)
hmmmm, mrznja bas zanimljivo sto to pominjes,danas kada su dosli "grobari" verbalno su vredjali su jednu pokrivenu muslimanku i da bi kasnije na utakmici palili tursku zastavu.Sta je sa tom mrznjom???

gaby

pre 10 godina

ni partizan ni crvena zvezda nemaju nikavu perspektivu(ipak su oni svoju snaglu vukli i SFRJ-pukla SFRJ pukli i oni)-tako da je manje više nebitno koće biti prvak jer su ambicije svako daleko veće s obzirom na renome tih klubova obzirom na prošlost -partizan će se sa prvom ozbiljnom krizom verovatno ugasiti a zvezda možda promeni ime ili se i ona ugasi ...u svakom slučaju možda je tračak nade u formiranju neke regionalne lige da se tako veliki klubovi spase- u ovakvoj ligi oni polako nestaju i nemaju nade

Navijac

pre 10 godina

Ovo je cista namestaljka. Sta igra Brasanac, Miljkovic, Mitrovic nece da doda loptu Kojicu, promasuje sanse, a posle ovaj njemu uzvraca istom merom. U 65 minutu kod 0:0 Vermezovic ubacuje malog Zivkovica, kao da vode sa 5 razlike. Vise nego ocigledno da pojedincima u Partizanu nije u interesu da Partizan bude prvi i uzme titulu.

ban

pre 10 godina

Hahaha, pa jesam li vam rekao da Vermezu ni 39 bodova nije dovoljno. Ninkovic je bio najbolji u prvom poluvremenu a on ga izvodi. Kao da namerno gubi titulu ili je totalna neznalica. A Partizanov vunderkid Mitrovic koga navodno trazi Napoli je upropastio citavo prvenstvo, pocev od Slobode pa nadalje. Nigde taj ne ide. Mozda u Teleoptik. Ove godine BEZ TITULE.

radna grupa

pre 10 godina

@ode titula ode titula ode titula
(Zmaj, 28. april 2013 19:09)

Sinko, zadnji put kad partizan nije bio prvak, ti se nisi ni brijao, a u beogradu je rodjena beba od 4kg, koja je proslog septembra krenula u skolu.

el gladijator

pre 10 godina

@ivke
jeste jeste
Tako ste "posteno" pobedili Smederevo i Spartak, i to tako posteno da je predsednik sudijske komisije placuci objasnjavao da "ne guraju Zvezdu-majke mi"

Grobar81

pre 10 godina

Kada se malo prisetimo kada je Stojkovic posle kiksa protiv Vojvodine cini mi se izjavio "bolje da cutim, necu da pravim probleme upravi" i kada danas vidim scenu kako on trci da izvede slobodan udarc, mogu samo da zakljucim da mu je puklo i da zna kako nece dati gol pa trci on kako bi ga dao. Definitivno je sve namesteno i voleo bih da Stojke progovori pa makar Partizan izbacili u 4. ligu! Kako stvari stoje, jedini on ne zeli da proda titulu, pa brani i sto se braniti ne moze dok ostali klipani namerno nece da daju gol. Sram vas bilo sve!

Паја

pre 10 godina

Значи све договорено, Звезда првак. Војводини куп. Честитке.Вучићу шта кажете?

Borha

pre 10 godina

Ne znam kojom logikom se vode Vucicevi navijaci, ali njima nista ne odgovara. Kad partizan pobijedi, onda je kupio, a kad izgubi, onda je prodao :)
Kako vam udovoljiti? Sto bi se reklo, "nakukacete" titulu.
(radna grupa, 28. april 2013 19:28)

Čitaj komentare svojih grobara koji kažu da je prvenstvo namešteno tj. Partizan može jedino tako da ne bude prvak. A u vezi filijala, naravno da se moraju boriti za opstanak inače dogodine ne bi mogle da "filijališu".

Grobar

pre 10 godina

Mi, obicni navijaci sasvim sigurno vidimo da je ova titula izgubljena samo zato sto se na celu strucnog staba nalazi Vermezovic. Neznam kome je u interesu da on i dalje ostane trener kad je sasvim jasno da je on upropastio ovaj tim. On nema autoritet kao trener mada je ocigledno da on ne razume dovoljno fudbalsku igru. Predlazem upravi Partizana da izvrsi tajnu anketu igraca sa pitanjem da li igraci imaju poverenje u Vermezovica. Nije tesko naslutit1 kakvo bi bilo misljenje igraca o njegovoj strucnosti. Mozda jos nije kasno da se dovede novi trener kako bi Partizan ponovo postao pravi tim. Sta znaci kvalitetan trener pokazao je Dule Vujosevic sa kosarkaskim timom. Hitna smena Vermezovica je spas naseg voljenog Partizana.

Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti...

pre 10 godina

Dobro je, sad je prvenstvo valjda regularno... Kako inace, kad tim koji je za klasu boji od svih izgubi devet bodova za dvadeset dana u pet utakmica. Bravo za Partizan (koji je preko noci zaboravio da igra fudbal), Zvezdu (koja moze do titule a da realno nema ni jednu bar solidno odigranu utakmicu) i FSS (pod cijim se patronatom ovo ocigledno desava)... Lepota od lige.

Ivan_Nis

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujić.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobari Čokot, 28. april 2013 17:22)

Danilo Grujic je svirao penal za Zvezdu i to u derbiju, kada je Evandro pogodio stativu tako da nema zdrave logike da je partizanov covek! KAda je sviran zadnji penal za Partizan u derbiju, pre 15 godina?! Nadam se da ce Partizan da slomi otpor Pazara u 2. poluvremenu, mozda cak i mec za titulu!

Kolina

pre 10 godina

Ako nije sredio Bane Smiljanic onda ce Grujic. Sramota je sta radi Zoran Petrovic.Ne bi me cudilo da je i kontrolor sudjenja.Ovo pisem na poluvremenu

Selanne

pre 10 godina

Ne znam zasto b92 ovako senzacionalno prenosi ovu vest, mada razumem, velika bodovna prednost, a sada je minus dva. Uglavnom ono sto sam hteo da napisem je da ovo nije nista cudno, danasnji rezultat, mogu i da kazem ocekivan, pre svega glavni krivac je covek koji sedi na klupi Partizana "trener", najveca prevara koja postoji sa tim zvanjem, ne mogu da kritikujem pojedine igrace, sve ovo je zasluga Vermezovica, najprostije receno, on covek nema pojma ni sta prica ni sta radi, izgubljen je u prostoru i vremenu.

GrobarNP

pre 10 godina

Mogu da zamislim kako se glupo osecaju ovi sto su pisali o prodaji utakmice, filijalama, Danilu Grujicu itd...
Slab Partizan, nema srece, a Pazaru puno zelja za osptankom...

marko

pre 10 godina

Navijaci Zvezde pricaju da partizan ima gotovu titulu.Da je to kupljeno itd.Pa zar onda ne bi bilo namjesteno i u Pazaru.Mozda i jeste ali da se preda titula.Sa 11 bodova viska malo po malo ode titula.Pravi Djura kombinacije :)

Kaba

pre 10 godina

Boze koje zaludjivanje! Ko da titula u Srbiji ima neki pretarani znacaj! Na tekme treba ici da se izderes i istreses, uzivas sa ortacima a svaki sportski rezultat je totalno relevantan...

Milan

pre 10 godina

Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. Svakako cu vam cestitati ako budete prvaci, mada sumnjam, jer vam je ostao tezi raspored. Mi jedino imamo tesku urakmicu sa vama i eventualno Spartak. A ako od vas izgubimo, onda i ne zasluzujemo titulu. U svakom slucaju ovo me nije potreslo, jer cu jos dugo da uzivam u jucersanjoj pobedi!

jednoruki krstivoje

pre 10 godina

Hoce li neko da odgovara za ove rezultate?Ne znam mozda uprava?Ili trener?Mozda pak igraci? Ko ce da odgovara za ovu sramotu?Vlasnici splavova sto prave od vas alkoholicare?Sponzoruse koje su od vas napravile nesposobnjakovice?Ko ce?

Student

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!

Rade

pre 10 godina

Ne znam za vas ljudi ali ja sam posle pada na 7 bodova razlika, kad je sva ova sarada postajala i te kako ocigledna, obecao sebi jednu stvar: Ako Partizan, nakon 11 bodova razlike, 10 kola pred kraj sezone, izgubi titulu, nas, ako se tako i moze nazvati, "fudbal" prestajem da gledam i jos bitnije, prestajem da se nerviram zbog umisljenih zvezda, cast izuzecima, mnogobrojnih lopova u upravi voljenog mi kluba, nestrucnosti kraj aut linije, ako znate na sta, tj. koga mislim itd itd. A to, uz duzno postovanje, preporucujem i svima vama. Manite se fudbala u Srbiji, nema od toga 'leba...

Kaba

pre 10 godina

Boze koje zaludjivanje! Ko da titula u Srbiji ima neki pretarani znacaj! Na tekme treba ici da se izderes i istreses, uzivas sa ortacima a svaki sportski rezultat je totalno relevantan...

Lijepa

pre 10 godina

A škola? Kaže se "poslednji" a ne "zadnji". (@(Normalan navijac najboljeg kluba u Srbiji - 6. godina prvog na tabeli, 28. april 2013 21:00) dok se sezona ne završi nije 6.

kile

pre 10 godina

I dalje mislim da smo blizu titule jer Zvezda ima MNOGO tezi raspored do kraja. Tri puta u gostima i dva puta kuci sve protiv top 7 timova. Mi imamo tri kuci (Nis, Subotica i Zvezda) i dva gostovanja protiv fenjerasa. I dalje smo u velikoj prednosti! Samo napred do titule!

Pitanje

pre 10 godina

@ Mika

I ti mislis da si navijac? Pa iz tebe govori mrznja, a ne ljubav prema svom klubu.
Da li ti mislis da ovakvom svojom retorikom Partizan ima koristi od tebe?

Saša

pre 10 godina

@Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal. (li, 28. april 2013 18:20) Ocigledno igranje rukom?!? A lopta pogodila Rnica u butinu. Ajde mlekce i na pajkenje.

veerghoen

pre 10 godina

Da se makar jednom ne pomenu sudije. Danasnji arbitar Grujic je bio na visinu zadatka a Partizan nije zasluzio da pobedi. Nisu odigrali bukvalno nista u drugom poluvremenu, vec duvali loptu na dur.

ovo je smesno :D

pre 10 godina

Mislim..... a sta ako ni Zvezda ni Partizan NE SMEJU da osvoje titulu jer ce onda tamo neki ozbiljniji klubovi (kao oni sa Kipra recimo) da ih rashashave u kvalifikacijama za LS ? Meni se cini da se po svemu vidjenom u nekoliko poslednjih kola, moze reci da se igraci oba kluba boje blamiranja na medjunarodnoj sceni, i da bi najradije voleli da neki treci klub igra kvalifikacije.

Za sve ostale koji se loze na titulu, shvatite da i Partizan i Zvezda mogu da igraju samo srpsku ligu i nista vise. Nisu sposobni za Evropu i to nam dokazuju iz godine u godinu.
Cemu onda veselje ? Da komsiji crkne krava ? Da imate vise zvezdica od ovih drugih ? Ako je to za radovanje, onda za bolji fudbal od ovog i niste.

sad

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...
(A1, 28. april 2013 17:29)
Koliko, preko 5000?

DarkoPFC

pre 10 godina

Pa ovde niko ne zasluzuje titulu,ni partizan ni zvezda,toliko je fudbal postao ocajan da je ovo stvarno vise mucno gledati...i lepo je Stojkovic posle kiksa protiv Hajduka rekao da cemo zaliti za dva izgubljena boda I bio je u pravu...ovde se stvarno nesto cudno desava I sa partizanom I sa zvezdom...

grobelar

pre 10 godina

Kakav trener takav I vezni red koji je velika nepoznanica za vermezovica cak
I ono nesto kreativnosti u vidu ninkovica je preuranjeno zamenuo

South

pre 10 godina

Prodana titula,isto kao i one godine kad je Muslin bio trener Zvezde i oni kao dobijaju svaku utakmicu 1:0,na penal u 90 minutu.A Partizan imao 10 bodova prednosti na polusezoni.Hteli su da prodaju i prosle godine kad su smenili Stanojevica ali gani tad nisu imali kinte.Sad kad su Rusi usli sa lovom da se bar ovajde Djura i ekipa pre nego sto odu iz Partizana na kraju sezone.

Zooran

pre 10 godina

Sta vam je ljudi, nema ovde namestanja, dobar tim ima Novi Pazar, a i danas svi znaju da igraju fudbal, samo neki bolje neki gore xD

solicitor

pre 10 godina

Samo bez panike grobari. Tako se komšinica ponadala tituli u basketu, pa smo videli šta se desilo. Ista priča će i sa fudbalom da bude.

A da mora bolje od ovoga, mora!

Vu-Či-ć

pre 10 godina

Kada se ne moze na terenu onda se ovako uzima titula, ocigledno da rad zamenika predsednika vlade daje rezultate.Uporediti ili pogledati zadnjih pet utakmica Partizana i Zvezde covek bi pomislio da su to dva razlicita ranga takmicenja.Dok Partizan igra Premijerligaske duele Zvezda igra konferenciju.Uzas sta se radi, ocigledno da Zvezda mora da osvoji titulu...Crno-Beli samo napred...docice oni na nasu stranu brda pa da vidimo ko je bolji.

Durshluk II

pre 10 godina

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Skandalozna odluka sudije Grujica da sudi napucanu ruku uz tijelo igracu Novog Pazara i da slobodnjak Partizanu kad su igraci Pazara trebali da imaju cistu kontru.To je bilo pri kraju meca.Gdje god se pojavi neki predstavnik SD Partizan sve cesce se skandira "lopovi" sa tribina.Juce na kraju poluvremena ABA lige "gospodin" Vujosevic psuje sudijama sve od Kosova na ovamo,a danas to isto rade igraci Partizana po zavrsetku meca prema sudiji Grujicu.Valjda je doticni trebao da postigne gol umjesto njih?Mozda nije dovoljno dobro "navlacio" za njih?Zapitajte se malo,dosta je bilo nepravde!
P.S Da,gledao sam vas mec jer se itekako ticao borbe za titulu koji je sada moja Zvezda za 2 koraka bliza!
(Stefan Herceg-Novi, 28. april 2013 19:02)
# Link komentara
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@: Rece covek i ostade ziv....Pa tvojoj zvezdi direktno su sudije donele makar 15 bodova,inace prema igri realno zasluzujete 3-4-5 mesto.Najrealnije!!Partizanu se nema sto zameriti.Igrao je solidno,lopta jednostavno nije htela u gol i eto desava se....A,trudili su se,izgarali,ali kad nece nece.Dobro,idemo dalje,jos uvek smo u prednosti.Naprad Partizan !!!!

Mirko

pre 10 godina

E sad jos samo treba smisliti kako preziveti gostovanje Vosi u NS i titula je nasa.U derbiju bi Zvezda morala da dobije Partizan jer je trenutno kvalitetnija sto se i videlo na proslom derbiju,kao i na prethodnim derbi mecevima.Ali plasi me Vosa,jedino ako budu zeleli da se osvete grobarima za kradju u finalu kupa pa nas puste,ali u suprotnom bice to velika bitka na Karadjordju za titulu
(., 28. april 2013 19:21

Ne treba da se plasite Vose..zna se da vi protiv Vose u NS-u igrate prijateljske utakmice.Brinite se vi sta cete sa ovom ekipom u kvalifikacijama za LS ili uefa kup...jasno je svima da Zvezda mora da osvoji titulu.Ali sta cete kad dodju sudije koje ne sviraju penal na svakoj drugoj utakmici za Zvezdu i kad budete igrali protiv 11 igraca na terenu a ne kao u ovom prolecnom delu gde ste svaku drugu utakmicu igrali sa igracem vise.

li

pre 10 godina

Ocigledno igranje rukom?!? A lopta pogodila Rnica u butinu. Ajde mlekce i na pajkenje.
(Saša, 28. april 2013 18:56)

Ma, jasno je da ste oštećeni!

vik

pre 10 godina

Slika i prilika naseg fudbala...bunker ceo mec, valjanje na terenu, ne vracanje lopte i na kraju igraci i navijaci slave bod protiv Partizana kao da su osvojili titulu!

radna grupa

pre 10 godina

Ne znam kojom logikom se vode Vucicevi navijaci, ali njima nista ne odgovara. Kad partizan pobijedi, onda je kupio, a kad izgubi, onda je prodao :)
Kako vam udovoljiti? Sto bi se reklo, "nakukacete" titulu.

LOST BOYS

pre 10 godina

Ako komšinica Zvezdana,kojim slučajem, bude na kraju imala jedan bod manje od Partizana, hoće li onda ona biti šampion?
Neće?!?
PA ŠTO SE ONDA TOLIKO LOŽE, HAHAHAHAHA ?!?!???

li

pre 10 godina

"Logika" je da nije trebao da dosudi taj penal jer penala nije ni bilo. Lopta je Rnica udarila u butinu COVECE!!!
"Logika" je da treba da radi svoj posao a ne da navlaci za Zvezdu COVECE !!!
(mikicar, 28. april 2013 19:00)

Trebali ste se povući kao Voša i onda bi ga sudijska već sutradan kaznila a ovako ko zna da li je?!

nenad ristic

pre 10 godina

najjaci su cigani ,oni tripuju da oni imaju plus dva.... morate da naucite racun ,ovo sitno do deset i nazad plus i mi8nus nista vise ,a onda kad otkrijete da ste i dalje u buli nemoj da se slogirate..e gani gani da li je plus 55 ili plus pola mi smo prvi

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo je sve za hapsenje... Prosto ne mogu da verujem da se ovako providno namestaju utakmice, a da niko ne reaguje.. Ceo grad bruji o tome kako je sve namesteno.. Gadi minse cela uprava Partizana, cela uprava Zvezde... Ovo je tuzno i jadno

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Titula se potvrđuje u direktnom meču sa zvezdom,a rezultat će biti kao jučer u finalu ABA lige. Dominacija se nastavlja!
VOLIM GA KO OKA DVA!

Mirko

pre 10 godina

Auuuu iz sve snage i sa svih strana pritisak da Partizan ne osvoji titulu, koliko je placen NP za ovakvu fanaticnu borbenost..da se ovako bore protiv svih bili bi treci na tabeli.Ocigledno da mi zadjih 5 utakmica igramo na noz sa fanaticno borbenim protivnicima dok Zvezda zadnjih pet utakmica igra prijateljske sa po jednim datim golom i sa igracem vise svaku drugu.Ali nema veze sami protiv svih.Kako se samona volseban nacin izgubise one price o Toletu..ocigledno Zvezdi ide dobro kupovina pa vise nema skandiranja.

Ko se zadnji raduje najsladje se raduje

grobar

pre 10 godina

Dok bude ovih autobus ekipa nece biti ni bolje lige i plus sto su kad se sve sabere pola sata oduzeli izlezavanjem i izvodjenjem prekida.A ako je titula prodata ide njima na dusu, a sve mi se cini da namestaljka.

sasa

pre 10 godina

nije zvezda na minus 2 vec na plus 1 znate da jedino prvenstvo na svetu u kojoj jedan klub krece u trku sa 6 bodova prednosti je nase neregularna ali je tako

Gog

pre 10 godina

Od kad je doso za trenera pisem ( ako je to uopste nekome bitno ali eto cisto da mi lakse bude) da je Vermez neznalica koja koja forsira kukavički fudbal i koji ce biti upamcen da je izgubio titulu posle +11. Setite se evropskih utakmica i njegovih taktika i tumbacija. Nema vajde pricati o njemu nego hitno oterati one koji su ga doveli i zabraniti takvim trenerima prilaz klupi Partizana.

Boban80

pre 10 godina

Čestitke fudbalerima Novog Pazara na borbenom i muškom meču. Iako nije bilo golova, utakmica je bila veoma zanimljiva za gledanje, što nije čest slučaj u našem fudbalu, je li. Međutim, "navijači" Pazara predstavljaju veliku, veliku sramotu, kako za njihov klub i grad, tako i za državu u kojoj rade i žive, odnosno za (ne)moć iste.

P.S. Koliko će biti potrebno da Vernez, taj "veliki trener", uvidi da Mitrović i Kojić ne mogu da igraju zajedno...

Babin_zub

pre 10 godina

I Partizan i Zvezda su ocajni,a s'obzirom da se ta dva tima bore za titulu jasno je kakvi su ostali.
Zvezda jeste prisla na -2 ali ima neuporedivo tezi raspored do kraja.Tu su pored utakmice na JNA mecevi sa Jagodinom,Vojvodinom,OFKom i Slobodom,dok Partizan za protivnike ima Nis,Kragujevac,Smederevo i Spartak.

Djura

pre 10 godina

namestena liga..ja sam to jos rekao pre par nedelja..prelistajte i videcete..sve od A do S se odigralo..u drboju gubimo i zdravo..nisu ovi nasi igraci losi( msm JESU) al u ligi smo najjaci..nego momci dobili par hiljada evra da prodjau titulu..i to je to...kakva zemlja takvi i sportisti

Wayward son

pre 10 godina

ne lozite se, pogledajte rasporede do kraja, nema teorijske sanse da zvezda, ako i pobedi u derbiju, pobedi sve ostale do kraja, kao sto nema sanse da partizan ne dobije sve do kraja, osim mozda derbija.

Delija sever, Red Star FOREVER!

pre 10 godina

Znao sam, ali znaaaooo sam da će grobari (ukoliko czv im se primakne, a tek nedaj bože osvoji) početi da pričaju o nameštanjima, prodaji titule, mešanju politike, itd. Jad, beda, čemer, tuga...

RedStarBG

pre 10 godina

Nama ce u derbiju i nereseno biti dovoljno, posto ce Jugosloveni kiksnuti u Kragujevcu, ali dobicemo ih, jer se sa Vosom nikad ne zna, cisto da 10000 Delija ide na eskrizju u Novi Sad!!!

Jašim

pre 10 godina

Zvezda ima mnogo teži rasopred poslednje kolo igra sa Vojvodinom joja igra najbolje od svih kada su derbiji u pitanju.Tako da titulu odlučuje posledbja utakmica.Liga nam jeste sprdnja,ali krajnje vreme je da se nešto menja.Navijač sam zvezde,ali opet sam veći najvijač srpskog fudbala.

Milan

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !

Razuman

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.

samo pitam

pre 10 godina

Predsednik Pazara je Sead Malićević, dugogodišnji lekar u Partizanu. Da li ni oni, kao ni BSK, Smederevo, Hajduk, Metalac, Borac... nisu ničija filjala?

Normalan navijac najboljeg kluba u Srbiji - 6. godina prvog na tabeli

pre 10 godina

@danas ce Partizan biti jalov. nereseno u novom pazaru!
(Zvezdas, 28. april 2013 17:33)

Au tuzan li si..hahaha... Pa i da uzmete titulu, nekim cudom...jel vidis ti na sta Zvezda lici 6 godina?????? Na sve samo ne na fudbalski klub, ukljucujuci vas "navijace".

Da smo zadnji na tabeli, vise bih voleo, samo da nisam deo "takve druzine".

Vu-Či-ć

pre 10 godina

Kada se ne moze na terenu onda se ovako uzima titula, ocigledno da rad zamenika predsednika vlade daje rezultate.Uporediti ili pogledati zadnjih pet utakmica Partizana i Zvezde covek bi pomislio da su to dva razlicita ranga takmicenja.Dok Partizan igra Premijerligaske duele Zvezda igra konferenciju.Uzas sta se radi, ocigledno da Zvezda mora da osvoji titulu...Crno-Beli samo napred...docice oni na nasu stranu brda pa da vidimo ko je bolji.

ivke

pre 10 godina

Ovo stvarno prevazilazi sve granice. Covek izlazi jedan na jedan, Pajovic ga rusi za crveni karton, a sudija ne sudi ni faul!? Protiv Rada ispade da su dobili lagano, a likovima ponisten cist gol i prekinuta akcija takodje jedan na jedan zbog fantomskog ofsajda koji vide samo grobarske sudije. Zvezda je juce vrlo lako mogla da primi gol, ali sudije su protivniku dozvolile ravnopravnim tretmanom da igraju fudbal i stvaraju sanse, dok je protiv Partizana zabranjeno da ih napadnes uopste, a kamoli da das gol.

show

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !
(Milan, 28. april 2013 17:33)

Koliko je tvoj zivot ustvari dosadan.

Fika

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...

(A1, 28. april 2013 17:29)
Takodje jedini klub na cijim vijestima ima vise komentara iskompleksiranih navijaca,nego komentara svojih navijaca.

гробар до гроба

pre 10 godina

Како вас није срамота да продајете титулу после 11 бода предности????????????????????????????????????????????? Срам да Вас буде, требали сте још на јесен да почнете да продајете утакмице или на пролеће пре него што сте отишли на 11 бода, знам да Партизан има крш екипу али је јачи од свих остали и да овако изгуби бодове и титулу то је срамота!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Срам да вас буде, срамота сте за Партизан и за цело Спортско Друштво не само за ФК!!!!!!!!!!!!!!!!!

Паја

pre 10 godina

Значи све договорено, Звезда првак. Војводини куп. Честитке.Вучићу шта кажете?

mikicar

pre 10 godina

Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal.
(li, 28. april 2013 18:20)

"Logika" je da nije trebao da dosudi taj penal jer penala nije ni bilo. Lopta je Rnica udarila u butinu COVECE!!!
"Logika" je da treba da radi svoj posao a ne da navlaci za Zvezdu COVECE !!!

mika

pre 10 godina

Kako je vama tesko! Sta mi vama uradili zadnjih par godina pa to je strasno.Takve smo vam komplekse nabili da vi vise pratite nas Partizan nego one vase.Pa kukate na namestaljke a niko ne pominje "ono" juce protiv Srema.Kako se osecate posle poraza juce u kosarci mogu samo da zamislim jer ste skakali celu sezonu i onda vas Dule smiri... I ovde da izgubimo danas u Pazaru, pa da igramo sledecu nereseno da udjete kao prvi na tabeli u derbi i onda, da vas oderemo pa da vam jos teze padne nasa 6 ta titula zaredom! Samo Partizan!

vostani carice

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.
(Razuman, 28. april 2013 17:16)

Tole, ti li si?

jag

pre 10 godina

Smejurija...igraju bunker ceo mec, vec od 55min se bacaju na travu i izigravaju neku povredu a klinci pored terena nece da vracaju loptu kad je aut za Partizan!

ja

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno , ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google !
(Milan, 28. april 2013 17:33)
Za ome koji ne znaju to je onaj sudija sto je svirao nepostojeci penal za Zvezdu u derbiju kad je Rnica lopta pogodila u butinu.

South

pre 10 godina

Prodana titula,isto kao i one godine kad je Muslin bio trener Zvezde i oni kao dobijaju svaku utakmicu 1:0,na penal u 90 minutu.A Partizan imao 10 bodova prednosti na polusezoni.Hteli su da prodaju i prosle godine kad su smenili Stanojevica ali gani tad nisu imali kinte.Sad kad su Rusi usli sa lovom da se bar ovajde Djura i ekipa pre nego sto odu iz Partizana na kraju sezone.

Gagi

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujic ? Auu bre Grobari , preteraste !!! Stvarno ,ne znam kako vas vise nije sramota ! Za one koji ne znaju o cemu pricam dovoljno je da upotrebe google ! (Milan, 28. april 2013 17:33) Bas je pomogao. A i "filijala" Novi Pazar isto. Sve se sklanjali. Ocigledno je da zvezda mora da osvoji titulu i sve ka tome ide.

Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti...

pre 10 godina

Dobro je, sad je prvenstvo valjda regularno... Kako inace, kad tim koji je za klasu boji od svih izgubi devet bodova za dvadeset dana u pet utakmica. Bravo za Partizan (koji je preko noci zaboravio da igra fudbal), Zvezdu (koja moze do titule a da realno nema ni jednu bar solidno odigranu utakmicu) i FSS (pod cijim se patronatom ovo ocigledno desava)... Lepota od lige.

Homa

pre 10 godina

Ovo stvarno prevazilazi sve granice. Covek izlazi jedan na jedan, Pajovic ga rusi za crveni karton, a sudija ne sudi ni faul!? Protiv Rada ispade da su dobili lagano, a likovima ponisten cist gol i prekinuta akcija takodje jedan na jedan zbog fantomskog ofsajda koji vide samo grobarske sudije. Zvezda je juce vrlo lako mogla da primi gol, ali sudije su protivniku dozvolile ravnopravnim tretmanom da igraju fudbal i stvaraju sanse, dok je protiv Partizana zabranjeno da ih napadnes uopste, a kamoli da das gol.
(ivke, 28. april 2013 18:06)
Cuti nesreco,pa nije Smederevo davno bilo,pre 2-3 kola.Jel se nesecas da je Spajic igrao rukom,nesecas se crvenog kartona???

Saša

pre 10 godina

@Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal. (li, 28. april 2013 18:20) Ocigledno igranje rukom?!? A lopta pogodila Rnica u butinu. Ajde mlekce i na pajkenje.

Student

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!

Grobar81

pre 10 godina

Kada se malo prisetimo kada je Stojkovic posle kiksa protiv Vojvodine cini mi se izjavio "bolje da cutim, necu da pravim probleme upravi" i kada danas vidim scenu kako on trci da izvede slobodan udarc, mogu samo da zakljucim da mu je puklo i da zna kako nece dati gol pa trci on kako bi ga dao. Definitivno je sve namesteno i voleo bih da Stojke progovori pa makar Partizan izbacili u 4. ligu! Kako stvari stoje, jedini on ne zeli da proda titulu, pa brani i sto se braniti ne moze dok ostali klipani namerno nece da daju gol. Sram vas bilo sve!

Ivan_Nis

pre 10 godina

Sudi Danilo Grujić.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Grobari Čokot, 28. april 2013 17:22)

Danilo Grujic je svirao penal za Zvezdu i to u derbiju, kada je Evandro pogodio stativu tako da nema zdrave logike da je partizanov covek! KAda je sviran zadnji penal za Partizan u derbiju, pre 15 godina?! Nadam se da ce Partizan da slomi otpor Pazara u 2. poluvremenu, mozda cak i mec za titulu!

kile

pre 10 godina

I dalje mislim da smo blizu titule jer Zvezda ima MNOGO tezi raspored do kraja. Tri puta u gostima i dva puta kuci sve protiv top 7 timova. Mi imamo tri kuci (Nis, Subotica i Zvezda) i dva gostovanja protiv fenjerasa. I dalje smo u velikoj prednosti! Samo napred do titule!

Durshluk II

pre 10 godina

# Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.
Skandalozna odluka sudije Grujica da sudi napucanu ruku uz tijelo igracu Novog Pazara i da slobodnjak Partizanu kad su igraci Pazara trebali da imaju cistu kontru.To je bilo pri kraju meca.Gdje god se pojavi neki predstavnik SD Partizan sve cesce se skandira "lopovi" sa tribina.Juce na kraju poluvremena ABA lige "gospodin" Vujosevic psuje sudijama sve od Kosova na ovamo,a danas to isto rade igraci Partizana po zavrsetku meca prema sudiji Grujicu.Valjda je doticni trebao da postigne gol umjesto njih?Mozda nije dovoljno dobro "navlacio" za njih?Zapitajte se malo,dosta je bilo nepravde!
P.S Da,gledao sam vas mec jer se itekako ticao borbe za titulu koji je sada moja Zvezda za 2 koraka bliza!
(Stefan Herceg-Novi, 28. april 2013 19:02)
# Link komentara
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@: Rece covek i ostade ziv....Pa tvojoj zvezdi direktno su sudije donele makar 15 bodova,inace prema igri realno zasluzujete 3-4-5 mesto.Najrealnije!!Partizanu se nema sto zameriti.Igrao je solidno,lopta jednostavno nije htela u gol i eto desava se....A,trudili su se,izgarali,ali kad nece nece.Dobro,idemo dalje,jos uvek smo u prednosti.Naprad Partizan !!!!

dzoni

pre 10 godina

ja sam pisao da zvezda igra ocajno bio na tekmi juce ali jedna stvar grobari sad vidite kako se pola lige bori kad hoce,dosta su vam se svi sklanjali i dobijali sve sto pozelite,zvezda do titule!

solicitor

pre 10 godina

Samo bez panike grobari. Tako se komšinica ponadala tituli u basketu, pa smo videli šta se desilo. Ista priča će i sa fudbalom da bude.

A da mora bolje od ovoga, mora!

nenad ristic

pre 10 godina

najjaci su cigani ,oni tripuju da oni imaju plus dva.... morate da naucite racun ,ovo sitno do deset i nazad plus i mi8nus nista vise ,a onda kad otkrijete da ste i dalje u buli nemoj da se slogirate..e gani gani da li je plus 55 ili plus pola mi smo prvi

Navijač PARTIZANA iz Vukovara!

pre 10 godina

Titula se potvrđuje u direktnom meču sa zvezdom,a rezultat će biti kao jučer u finalu ABA lige. Dominacija se nastavlja!
VOLIM GA KO OKA DVA!

LOST BOYS

pre 10 godina

Ako komšinica Zvezdana,kojim slučajem, bude na kraju imala jedan bod manje od Partizana, hoće li onda ona biti šampion?
Neće?!?
PA ŠTO SE ONDA TOLIKO LOŽE, HAHAHAHAHA ?!?!???

Mirko

pre 10 godina

E sad jos samo treba smisliti kako preziveti gostovanje Vosi u NS i titula je nasa.U derbiju bi Zvezda morala da dobije Partizan jer je trenutno kvalitetnija sto se i videlo na proslom derbiju,kao i na prethodnim derbi mecevima.Ali plasi me Vosa,jedino ako budu zeleli da se osvete grobarima za kradju u finalu kupa pa nas puste,ali u suprotnom bice to velika bitka na Karadjordju za titulu
(., 28. april 2013 19:21

Ne treba da se plasite Vose..zna se da vi protiv Vose u NS-u igrate prijateljske utakmice.Brinite se vi sta cete sa ovom ekipom u kvalifikacijama za LS ili uefa kup...jasno je svima da Zvezda mora da osvoji titulu.Ali sta cete kad dodju sudije koje ne sviraju penal na svakoj drugoj utakmici za Zvezdu i kad budete igrali protiv 11 igraca na terenu a ne kao u ovom prolecnom delu gde ste svaku drugu utakmicu igrali sa igracem vise.

Sale@

pre 10 godina

Grobari,
tek ćete po Srbije videti 'plodove' vaših kradja i nameštanja prethodnih nekoliko godina...
Isto vaš čeka i u košarci, kad počnu da vas zbog neimanja para, napuštaju igraci... A Dule & co će i dalje govoriti kako ste nacionalni blago...
Smejurija!!!

Milan

pre 10 godina

Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. Svakako cu vam cestitati ako budete prvaci, mada sumnjam, jer vam je ostao tezi raspored. Mi jedino imamo tesku urakmicu sa vama i eventualno Spartak. A ako od vas izgubimo, onda i ne zasluzujemo titulu. U svakom slucaju ovo me nije potreslo, jer cu jos dugo da uzivam u jucersanjoj pobedi!

Marko

pre 10 godina

Pitanje za Vladimira Vermezovica glasi: Da li ste prodali ili kupili titulu i da li ste zadovoljni sudjenjem u Novom Pazaru? Utakmica je jos uvek u toku i trenutni rezultat je 0-0 a minut 29.? Hvala.

Aleksandar

pre 10 godina

Ovo je sve za hapsenje... Prosto ne mogu da verujem da se ovako providno namestaju utakmice, a da niko ne reaguje.. Ceo grad bruji o tome kako je sve namesteno.. Gadi minse cela uprava Partizana, cela uprava Zvezde... Ovo je tuzno i jadno

el gladijator

pre 10 godina

@ivke
jeste jeste
Tako ste "posteno" pobedili Smederevo i Spartak, i to tako posteno da je predsednik sudijske komisije placuci objasnjavao da "ne guraju Zvezdu-majke mi"

Navijac

pre 10 godina

Ovo je cista namestaljka. Sta igra Brasanac, Miljkovic, Mitrovic nece da doda loptu Kojicu, promasuje sanse, a posle ovaj njemu uzvraca istom merom. U 65 minutu kod 0:0 Vermezovic ubacuje malog Zivkovica, kao da vode sa 5 razlike. Vise nego ocigledno da pojedincima u Partizanu nije u interesu da Partizan bude prvi i uzme titulu.

50+

pre 10 godina

Grobari,
tek ćete po Srbije videti 'plodove' vaših kradja i nameštanja prethodnih nekoliko godina...
Isto vaš čeka i u košarci, kad počnu da vas zbog neimanja para, napuštaju igraci... A Dule & co će i dalje govoriti kako ste nacionalni blago...
Smejurija!!!
(Sale@, 28. april 2013 19:23)

Stvarno smesno, prava smejurija. Svrbi sport koji vise ne pratite od sinoc..

li

pre 10 godina

Danilo Grujic je svirao penal za Zvezdu i to u derbiju, kada je Evandro pogodio stativu tako da nema zdrave logike da je partizanov covek! KAda je sviran zadnji penal za Partizan u derbiju, pre 15 godina?! Nadam se da ce Partizan da slomi otpor Pazara u 2. poluvremenu, mozda cak i mec za titulu!
(Ivan_Nis, 28. april 2013 17:46)

Ako je svirao penal za Zvezdu u derbiju to znači da nije Partizanov čovek. Stvarno ubedljiv dokaz. Tvoja logika je da je trebalo da se unapred odredi da se ne dosudi penal za Zvezdu. Dominacija u doba Toleta vas je napravila "nedodirljivim" pa ste zato i digli onakvu frku da očigledno igranje rukom nije penal.

radna grupa

pre 10 godina

@ode titula ode titula ode titula
(Zmaj, 28. april 2013 19:09)

Sinko, zadnji put kad partizan nije bio prvak, ti se nisi ni brijao, a u beogradu je rodjena beba od 4kg, koja je proslog septembra krenula u skolu.

Kolina

pre 10 godina

Ako nije sredio Bane Smiljanic onda ce Grujic. Sramota je sta radi Zoran Petrovic.Ne bi me cudilo da je i kontrolor sudjenja.Ovo pisem na poluvremenu

Wayward son

pre 10 godina

ne lozite se, pogledajte rasporede do kraja, nema teorijske sanse da zvezda, ako i pobedi u derbiju, pobedi sve ostale do kraja, kao sto nema sanse da partizan ne dobije sve do kraja, osim mozda derbija.

Djura

pre 10 godina

namestena liga..ja sam to jos rekao pre par nedelja..prelistajte i videcete..sve od A do S se odigralo..u drboju gubimo i zdravo..nisu ovi nasi igraci losi( msm JESU) al u ligi smo najjaci..nego momci dobili par hiljada evra da prodjau titulu..i to je to...kakva zemlja takvi i sportisti

ja

pre 10 godina

Ovu ligu treba smanjiti na 10 eventualno 12 ekipa, izbaciti iz lige ovakve ekipe koje se samo valjaju i igraju na 0-0. Nemamo mi toliko kvalitetnih igraca za ligu od 16 timova.

Mirko

pre 10 godina

Auuuu iz sve snage i sa svih strana pritisak da Partizan ne osvoji titulu, koliko je placen NP za ovakvu fanaticnu borbenost..da se ovako bore protiv svih bili bi treci na tabeli.Ocigledno da mi zadjih 5 utakmica igramo na noz sa fanaticno borbenim protivnicima dok Zvezda zadnjih pet utakmica igra prijateljske sa po jednim datim golom i sa igracem vise svaku drugu.Ali nema veze sami protiv svih.Kako se samona volseban nacin izgubise one price o Toletu..ocigledno Zvezdi ide dobro kupovina pa vise nema skandiranja.

Ko se zadnji raduje najsladje se raduje

radna grupa

pre 10 godina

Ne znam kojom logikom se vode Vucicevi navijaci, ali njima nista ne odgovara. Kad partizan pobijedi, onda je kupio, a kad izgubi, onda je prodao :)
Kako vam udovoljiti? Sto bi se reklo, "nakukacete" titulu.

sasa

pre 10 godina

nije zvezda na minus 2 vec na plus 1 znate da jedino prvenstvo na svetu u kojoj jedan klub krece u trku sa 6 bodova prednosti je nase neregularna ali je tako

Stefan Herceg-Novi

pre 10 godina

Skandalozna odluka sudije Grujica da sudi napucanu ruku uz tijelo igracu Novog Pazara i da slobodnjak Partizanu kad su igraci Pazara trebali da imaju cistu kontru.To je bilo pri kraju meca.Gdje god se pojavi neki predstavnik SD Partizan sve cesce se skandira "lopovi" sa tribina.Juce na kraju poluvremena ABA lige "gospodin" Vujosevic psuje sudijama sve od Kosova na ovamo,a danas to isto rade igraci Partizana po zavrsetku meca prema sudiji Grujicu.Valjda je doticni trebao da postigne gol umjesto njih?Mozda nije dovoljno dobro "navlacio" za njih?Zapitajte se malo,dosta je bilo nepravde!
P.S Da,gledao sam vas mec jer se itekako ticao borbe za titulu koji je sada moja Zvezda za 2 koraka bliza!

Milos

pre 10 godina

"Smejurija...igraju bunker ceo mec, vec od 55min se bacaju na travu i izigravaju neku povredu a klinci pored terena nece da vracaju loptu kad je aut za Partizan!
(jag, 28. april 2013 18:25)"

Stvarno sram ih bilo..kako smeju to da rade..xaxxaxaxaaxa

vik

pre 10 godina

Slika i prilika naseg fudbala...bunker ceo mec, valjanje na terenu, ne vracanje lopte i na kraju igraci i navijaci slave bod protiv Partizana kao da su osvojili titulu!

Goxy

pre 10 godina

Kako je vama tesko! Sta mi vama uradili zadnjih par godina pa to je strasno.Takve smo vam komplekse nabili da vi vise pratite nas Partizan nego one vase.Pa kukate na namestaljke a niko ne pominje "ono" juce protiv Srema.Kako se osecate posle poraza juce u kosarci mogu samo da zamislim jer ste skakali celu sezonu i onda vas Dule smiri... I ovde da izgubimo danas u Pazaru, pa da igramo sledecu nereseno da udjete kao prvi na tabeli u derbi i onda, da vas oderemo pa da vam jos teze padne nasa 6 ta titula zaredom! Samo Partizan! (mika, 28. april 2013 17:57)

I vi komentarisete Zvezdine utakmice i kukate i kujete teorije zavere zato nemoj da si smesan.

misa

pre 10 godina

Napokon pravi potez Zvezde . i u fudbalu i posebno kosarci godinama (20) gledamo politicki i moralni teror Paetizana i drugova , sas su shvatili svi da 70% posto Srba navija za Crvenu Zvezdu .

Zvezdas

pre 10 godina

danas ce Partizan biti jalov. nereseno u novom pazaru!
(Zvezdas, 28. april 2013 17:33)


kao sto sam rekao. prvenstvo ce biti reseno u poslednjem kolu. zvezda dobija derbi!

seljak

pre 10 godina

Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. Svakako cu vam cestitati ako budete prvaci, mada sumnjam, jer vam je ostao tezi raspored. Mi jedino imamo tesku urakmicu sa vama i eventualno Spartak. A ako od vas izgubimo, onda i ne zasluzujemo titulu. U svakom slucaju ovo me nije potreslo, jer cu jos dugo da uzivam u jucersanjoj pobedi! (Milan, 28. april 2013 19:32).....pratimo i dalje kosarku,mi smo pokazali ljubav prema klubu i grbu..momci su obecali euroligu,i to su ispunili...zao mi je sto nije uzeta titula ABA lige..ipak je partizan bio pravi kad je trebalo..sto im cestitam,ostala je borba za jos jedan trofej...sto se vaterpola tice,nije zanimljivo kad nema vas u borbi za trofej..a fudbal pises o tome kako smo samo mi ozbiljna ekipa,zaboravljas Kragujevac koji se grcevito bori za opstanak,i koji ce vam biti tezi nego zvezda...a zvezda igra sa ekipama koje su sigurne i kojima neznaci nista,a te utakmice je vrlo lako zatvoriti,a to rade sve ekipe..i to svi znaju..

pazarac

pre 10 godina

sramno sudjenje sudija je kriv zbog prekida. umesto da svira faul i pokaze zuti karton igracu partizana on samo odmahuje rukom. uuuuua sudijaaaa

sishke

pre 10 godina

Pogode sudiju u glavu i nikom nista,koje primitivno navijanje u pazaru necuveno,samo vredjanje,vredjanje,jel treba da pustimo ove divljake da nas pobede,da se kuci vratimo u jednom komadu!

realan

pre 10 godina

Najvaznije je to sto domaci vatreni navijaci bojkotuju mec i ne idu na stadion, ali se zato mirni navijaci jace cuju nego grobari. To je Novi Pazar!!! Vatreno i kada je najteze!

grobar

pre 10 godina

Dok bude ovih autobus ekipa nece biti ni bolje lige i plus sto su kad se sve sabere pola sata oduzeli izlezavanjem i izvodjenjem prekida.A ako je titula prodata ide njima na dusu, a sve mi se cini da namestaljka.

DeX

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!
(Student, 28. april 2013 19:52)


Hoce hoce vratice vam DAUDA hehehe

bobo mk

pre 10 godina

Dobro je, sad je prvenstvo valjda regularno... Kako inace, kad tim koji je za klasu boji od svih izgubi devet bodova za dvadeset dana u pet utakmica. Bravo za Partizan (koji je preko noci zaboravio da igra fudbal), Zvezdu (koja moze do titule a da realno nema ni jednu bar solidno odigranu utakmicu) i FSS (pod cijim se patronatom ovo ocigledno desava)... Lepota od lige. (Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti..., 28. april 2013 20:50) Zvezda realno ima jednu bar solidnu odigranu utakmicu i to baš kada je razbila Partizan!

vostani carice

pre 10 godina

Jesam Zvezdaš, ali ova polusezona toliko smrdi na nameštaljku da to nije normalno!
(Lord_Sarma, 28. april 2013 19:00)

Mislis smrdi da su prestali sa namestanjima!?

mikicar

pre 10 godina

- igraju Novi Pazar - Partizan.
- Na tribinama navijaci Galatasaraja i Fenerbahcea koji lome stolice i gadjaju sudije, skandiraju protiv Srbij.
- komentator koji kaze da "Odbrana JAVORA i dalje odoleva napadima Partizana". - klinci koji dodaju lopte vec u 6. minutu pocinju sa odugovlacenjem.
...

SRBISTAN !

Chika Vule

pre 10 godina

Vremenska prognoza: Dragi gledaoci, nakon derbija u Humskoj temperatura u Srbiji ponovo ce biti U PLUSU! Vash odani shtelovatelj drushtvenih, politichkih, sportskih i drugih prilika:

Che

pre 10 godina

Davno smo mi izgubili bilo kakav identitet. Ovakvo skandiranje je nemoguće u bilo kojoj zemlji osim u Srbiji. Neke stvari su bitnije od toga ko će biti prvak u fudbalu...ili nisu?

sajber_kurajber

pre 10 godina

Uvedite efektivno vreme i u fudbal !!!
30 minuta poluvreme i niko nije na gubitku !!!
Ne zbog ove utakmice, već svih budućih. Čim neko ima pozitivan rezultat protiv favorita, dobija grčeve, napade slepog creva, crveni vetar i sl.
Od utakmice se otkine bar 20 minuta...
Efektivno vreme kao u košarci, pa nek bolji pobedi !!!

Goxy

pre 10 godina

namestena liga..ja sam to jos rekao pre par nedelja..prelistajte i videcete..sve od A do S se odigralo..u drboju gubimo i zdravo..nisu ovi nasi igraci losi( msm JESU) al u ligi smo najjaci..nego momci dobili par hiljada evra da prodjau titulu..i to je to...kakva zemlja takvi i sportisti (Djura, 28. april 2013 19:17)

Cuj ovu teoriju zavere ahahhaha,idi ponovo u osnovnu...

no name

pre 10 godina

Zvezda je 3 utakmice dobila po 1 0. Golovi u finisu,nedosudjeni penali. Pobede bez igre I sansi. Protivnici promasuju nemoguce. Partizan ne briljira ali svaku utakmicu koju je malo losije odigrao nije dobio. Na svakoj utakmici(osim Javora) je propustio bar 4_5 sansi,danas I precke. Red je da I nas Bog pogleda. Imam osecaj da ce se sve vratiti u derbiju!
(Student, 28. april 2013 19:52)

zar ne mislis da vam se to vraca mozda?? u svakom derbiju gde vas je Zvezda jurila za titulu vi date gol u prvih 15 min i posle laganica, a onda na JNA kad Krstajic pogodi precku svoju, tu ste imali vise srece nego pameti, i posle ga Tejko umulja, pa moralo je jednom da vam se okrene

DuleUstipak

pre 10 godina

Bas je pomogao. A i "filijala" Novi Pazar isto. Sve se sklanjali. Ocigledno je da zvezda mora da osvoji titulu i sve ka tome ide. (Gagi, 28. april 2013 19:00). Xaxa komedije sa vama.. pa ko vam je kriv sto nikog ne mozete da pobedite ? Razumem vas navikli ste da vam se sklanjaju ili igraju sa drugim timovima kao zadnjih 5godina . Kad nema toga trt meduna !

Predrag

pre 10 godina

U Engleskoj bi Ivanov, Volkov i Smiljanic dobili crvene za onako masno psovanje sudije tokom meca. Naravno oni zbog svojih (ne)kvaliteta nikada nece ni zaigrati u Engleskoj.

gaby

pre 10 godina

ni partizan ni crvena zvezda nemaju nikavu perspektivu(ipak su oni svoju snaglu vukli i SFRJ-pukla SFRJ pukli i oni)-tako da je manje više nebitno koće biti prvak jer su ambicije svako daleko veće s obzirom na renome tih klubova obzirom na prošlost -partizan će se sa prvom ozbiljnom krizom verovatno ugasiti a zvezda možda promeni ime ili se i ona ugasi ...u svakom slučaju možda je tračak nade u formiranju neke regionalne lige da se tako veliki klubovi spase- u ovakvoj ligi oni polako nestaju i nemaju nade

merak

pre 10 godina

Zalosno je sta se skandira na stadionu u Novom Pazaru, i to od strane obicne publike, posto im je navijacka tribina prazna.Pevaju
"Vidovdan" skandiraju Taciju a za Srbiju ne mogu da izgovorim.

cartmanx

pre 10 godina

Bez obzira na precke, sanse, i bolju igru nego na prosloj utakmici kad smo pobedli, Vermezovicu, kojom logikom izbacujes najboljeg igraca u 1. poluvremenu Ninkovica, i ubacujes Lazara koji nije igrao 5. meseci, mogao si da ga razigras drugom prilikom!!!?P.S. Nisam ekspert al mi nije jasno!

car do kraja

pre 10 godina

navijam za zvezdu ali ove pazarce treba izdaciti iZ svih takmicenja pa neka onda sire mrznju. ....
(bane 013, 28. april 2013 17:35)
hmmmm, mrznja bas zanimljivo sto to pominjes,danas kada su dosli "grobari" verbalno su vredjali su jednu pokrivenu muslimanku i da bi kasnije na utakmici palili tursku zastavu.Sta je sa tom mrznjom???

Rade

pre 10 godina

Ne znam za vas ljudi ali ja sam posle pada na 7 bodova razlika, kad je sva ova sarada postajala i te kako ocigledna, obecao sebi jednu stvar: Ako Partizan, nakon 11 bodova razlike, 10 kola pred kraj sezone, izgubi titulu, nas, ako se tako i moze nazvati, "fudbal" prestajem da gledam i jos bitnije, prestajem da se nerviram zbog umisljenih zvezda, cast izuzecima, mnogobrojnih lopova u upravi voljenog mi kluba, nestrucnosti kraj aut linije, ako znate na sta, tj. koga mislim itd itd. A to, uz duzno postovanje, preporucujem i svima vama. Manite se fudbala u Srbiji, nema od toga 'leba...

Sandzak

pre 10 godina

Vi samo gledate sta rade navijaci pazara pa sto nevidoste 350 grobara sta oni prave skandale povredili su par policajaca nek hi sram bude.utakmica na nivou titula poklonjena zvezdi a uprava pazara mora sa rasimom sto brze da ode u zaborav,onda cemo imati i fudbal i prave navijace.ovako samo velika nula kao cela liga.pozdrav

Dr.Brele

pre 10 godina

Da se ne lažemo, ni Zvezda ni Partizan ne bi dobili barem trećinu svojih utakmica da nije pomoći sudija (namerno ili nenamerno, nebitno). Posle se pitamo zašto ispadamo od nižerazrednih ekipa u Evropi.

Delija banovo brdo

pre 10 godina

mika

Ko o cemu baba o ustipcima.A ne pitas se kako smo vas sredili u kuglanju i kriketu?? Ti si naso da pises o prisustvu delija na sajtu. Pogledaj juce posle utakmice Zvezda Srem.Koliko vas je bilo i koliko za vreme utakmice.Sedis gledas utakmicu grizes nokte,nerviras se i lecis se sa komentarima.Eto ja ne gledam jer nemam Arenu

zvezdas_rajvoSa

pre 10 godina

E Pazarci moram da vam se zahvalim. Tako se bori za svoj klub i grad. Isto ovako i kad Zvezda i Vojvodina dodju. Imao je Pazar srece, kvalitet igraca nije na zavidnom nivou, ali srca kao klub i grad imaju. Jasno su stavili do znanja pomocnom sudiji da nece tolerisati nesto sto je skuvano u reziji Toleta. Uzice, Novi Pazar, Nis, Subotica, Kragujevac, Krusevac i naravno Novi Sad treba da budu tereni gde se PArtizan i Zvezda nece ugodno osecati i gde ce morati dusu da ispuste da bi osvojili bodove. Partizan je na ovih pet gostovanja jedino u Nisu uzeo tri boda. Sad je sve otvoreno i mislim da derbi odlucuje sampiona. I na kraju svaka cast Pazarcima na ono skandiranje :" Ode , ode, ode titula, titula" :)

secam se...

pre 10 godina

Jesam Zvezdaš, ali ova polusezona toliko smrdi na nameštaljku da to nije normalno!
(Lord_Sarma, 28. april 2013 19:00)

Posle sezone 1997/98 sve je sad normalno (Partizan kup, Obilic titulu)

Srki

pre 10 godina

Vermeze, ti ispravljaš novinara koji te pita "Ako Partizan pobedi Novi Pazar" i kažeš "Kad dobije". Nisam sujeveran, ali kako si tako siguran? Ili ćeš opet biti zadovoljan kako su "momci" odigrali i borili se?!?
U svakom slučaju ćeš reći "Pa dobro" i "Bože moj", a na kraju ćeš izgleda i na žalost ući u istoriju kao drugi trener koji je izgubio 10 bodova prednosti za polusezonu... Mislio sam da to može samo onaj nesretni Ješić, ali izgleda da sam se prevario.
Do sada sam te iskreno podržavao, ali gubi se iz Partizana što pre i, molim te, povedi Lolu Smiljanića sa sobom...

grobariiii jel nas čujeteeee

pre 10 godina

Ključno je bilo kada Grobari Čokot nije dosudio faul Pajoviću pred šesneastercem kada je skočila publika i stavila do znanja da se ne igra, džaba dogovori van terena.

Kaba

pre 10 godina

Boze koje zaludjivanje! Ko da titula u Srbiji ima neki pretarani znacaj! Na tekme treba ici da se izderes i istreses, uzivas sa ortacima a svaki sportski rezultat je totalno relevantan...

uros

pre 10 godina

Kako su zalosni.I Zvezda i Partizan.Pa zar ove klubove da pratimo u Evro kupovima.ZALOSNI su i njihovi navijaci kad se zbog ovakvih klubova svadjaju i pljuju jedni druge.Jadni li smo,jadni.

Kaba

pre 10 godina

Boze koje zaludjivanje! Ko da titula u Srbiji ima neki pretarani znacaj! Na tekme treba ici da se izderes i istreses, uzivas sa ortacima a svaki sportski rezultat je totalno relevantan...

MarkoS

pre 10 godina

Ako neko za 94 minuta ne uvalja gol timu koji je na zacelju, koji razlog ima da prigovara sudijama bilo sta, i to na ovako drzak nacin!? I toliko o tome da je Partizan kupio titulu! Ali ima jos utakmica, sve je u rukama Partizana.

.

pre 10 godina

E sad jos samo treba smisliti kako preziveti gostovanje Vosi u NS i titula je nasa.U derbiju bi Zvezda morala da dobije Partizan jer je trenutno kvalitetnija sto se i videlo na proslom derbiju,kao i na prethodnim derbi mecevima.Ali plasi me Vosa,jedino ako budu zeleli da se osvete grobarima za kradju u finalu kupa pa nas puste,ali u suprotnom bice to velika bitka na Karadjordju za titulu

Grobar

pre 10 godina

Mi, obicni navijaci sasvim sigurno vidimo da je ova titula izgubljena samo zato sto se na celu strucnog staba nalazi Vermezovic. Neznam kome je u interesu da on i dalje ostane trener kad je sasvim jasno da je on upropastio ovaj tim. On nema autoritet kao trener mada je ocigledno da on ne razume dovoljno fudbalsku igru. Predlazem upravi Partizana da izvrsi tajnu anketu igraca sa pitanjem da li igraci imaju poverenje u Vermezovica. Nije tesko naslutit1 kakvo bi bilo misljenje igraca o njegovoj strucnosti. Mozda jos nije kasno da se dovede novi trener kako bi Partizan ponovo postao pravi tim. Sta znaci kvalitetan trener pokazao je Dule Vujosevic sa kosarkaskim timom. Hitna smena Vermezovica je spas naseg voljenog Partizana.

Dr Greenthumb

pre 10 godina

Partizan dobija bez problema ovu utakmicu. Zato i osvaja titule,jer se ne muči sa "manjim" klubovima, dok je za Zvezdu svaka utakmica derbi.
(Razuman, 28. april 2013 17:16)

Sta kazes? Kladim se da se sada osecas glupo, zar ne? :D

wroom1975

pre 10 godina

"I dalje mislim da smo blizu titule jer Zvezda ima MNOGO tezi raspored do kraja. Tri puta u gostima i dva puta kuci sve protiv top 7 timova. Mi imamo tri kuci (Nis, Subotica i Zvezda) i dva gostovanja protiv fenjerasa. I dalje smo u velikoj prednosti! Samo napred do titule!
(kile, 28. april 2013 19:04)"

A sta u nasoj ligi postoje "top 7" ?!? Hahaha...pa sta mislis da ima razlike izmedju prvog i poslednjeg? Ista boranija i jedni drugi. U prevodu topovsko meso za timove iz Evropskog fudbala kome nasa livadarska liga na zalost ne pripada.

marko

pre 10 godina

Navijaci Zvezde pricaju da partizan ima gotovu titulu.Da je to kupljeno itd.Pa zar onda ne bi bilo namjesteno i u Pazaru.Mozda i jeste ali da se preda titula.Sa 11 bodova viska malo po malo ode titula.Pravi Djura kombinacije :)

Che

pre 10 godina

Davno smo mi izgubili bilo kakav identitet. Ovakvo skandiranje je nemoguće u bilo kojoj zemlji osim u Srbiji. Neke stvari su bitnije od toga ko će biti prvak u fudbalu...ili nisu?

jovek85

pre 10 godina

Vidim ja da mi Srbi nemamo pametnijih problema,nego koje kome ukrao,ko se kesa nakupio,a pola nas nema pas zasta da ujede,tuga su i crveni i crni,ko bre treba jos da namesta tekme u nasem prvenstvu pa to je smesno bre,kukuruz liga,svi vide samo sto se njima svidja,subjektivnost i ogranicenost to krasi nase navijace.A sada idemo rekor minusa :-D

Esad NP

pre 10 godina

Evo i mene nije drago za ubacivanje predmeta ali smao da znate da se nije publika pobunila bila bi sigurna 3 boda, zato smo i prozivali upravu jer niko ne želi da gleda dogovore van zelenog terena. Bravo momci!

li

pre 10 godina

Ocigledno igranje rukom?!? A lopta pogodila Rnica u butinu. Ajde mlekce i na pajkenje.
(Saša, 28. april 2013 18:56)

Ma, jasno je da ste oštećeni!

DELIJA 011

pre 10 godina

Boljeg trenera od Vermezovića ZVEZDA nikada nije imala . HVALA TI VERMEZE NA TITULI KOJU SI NAM PODARIO . Ako ga nakim slučajem najure nećemo osvojiti TITULU . Ako ostane TITULA JE ZVEZDINA .

pazarac

pre 10 godina

nije mi drago zvog ubacenih predmeta u teren..al moralo je tako ..da nije doslo do prekida sudija bi dao gol za partizan..toliko je providno sudio da smo morali da prekinemo.
bravo za igrace pazara..

Kriger

pre 10 godina

@..Opet vas naprasno zanima fudbal, a ne kosarka, jos uvek pratite vaterpolo i tako u krug. (Milan, 28. april 2013 19:32)

A odbojka, to je za tebe marginalno? A sto se tice kosarke, cestitke za jucerasnju partiju, ali prijatelju tu jos sve nije receno.Nikada ne potcenjuj protivnika i ne otpisuj nikoga, ali pazi NIKADA...

Belgrade Boy

pre 10 godina

Kako vas bre nije sramota?Vasim kompleksima nema kraja,u kom vi paralenom univerzumu zivite pa vam je lakse da izmisljate price o prodavanju titule nego da priznate da na klupi imate diletanta koi ne zna da sastavi tim.Iskreno mi vas je zao,ocigledno zivite u zabludi da je Partizan Bajern koji treba da puni sve po 6-0...Da Ninkovic nije pogodio precku drugu bi sad pricu pricali...Trazite bolje razloge u tome sto vam igraju rasni centarfor Scepakadabra,mali Zidan,Lola splavar i nabedjeni centarfor Mitrovic umeso sto lupate gluposti po internetu...Cuj prodali titulu?!?!Zato ste verovatno navaljivali do 95. minuta

Zabranjeni alcatraz

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...

(A1, 28. april 2013 17:29)
Takodje jedini klub na cijim vijestima ima vise komentara iskompleksiranih navijaca,nego komentara svojih navijaca.
(Fika, 28. april 2013 18:01)

Pa kad vas ni na internetu nema više od 14.

Slobodni Klikeri

pre 10 godina

Ovu ligu treba smanjiti na 10 eventualno 12 ekipa, izbaciti iz lige ovakve ekipe koje se samo valjaju i igraju na 0-0. Nemamo mi toliko kvalitetnih igraca za ligu od 16 timova.
(ja, 28. april 2013 18:46)

Ja godinama pricam i zastupam tezu da za nasu ligu treba uvesti pravilo da se za 0-0 ne dobijaju bodovi. Misljenja sam da bi se igra znatno ubrzala i unapredila,a samim tim videli bi i vise golova. Ne bi bilo ovoliko kalkulisanja. A ako hoce da namestaju neka bar namestaju tako da imamo da vidimo makar dva gola.
A i vodjen prostom logikom rezultat 0-0 znaci da nijedna ekipa nije nista uradila,nije ispunila osovni cilj-postizanje gola,pa samim tim nema sta ni da dobije. Mislim da bi se ovim pravilom bitno uticalo na promenu stanja svesti uspostavljeno u nasem fudbalu,pre svega od strane velikog maga ove igre Prvog Srpskog Beka,a to je "ko predje centar da mu umre majka".

Koja

pre 10 godina

Значи све договорено, Звезда првак. Војводини куп. Честитке.Вучићу шта кажете? (Паја, 28. april 2013 19:28)

Pa pa paranoja...svake godine ista prica od stane vas teorija zavere grobara ...

Goxy

pre 10 godina

Flashback...grobarska paranoja.

Odlazi Vermeze, prodali ste titulu. (goran NTT, 28. april 2013 18:45)

Odlazi Avrame, prodali ste titulu. (goran NTT, 28. april 2012 18:45)

Jel vam nesto poznato?

slobinator

pre 10 godina

(Milan, 28. april 2013 19:32)
zaboravio si kragujevac gde ćete pući k'o zvečka.neće vam se ni nišlije skloniti.možda čak nećemo morati ni mi da vas bijemo.sami ćete se izudarati.

Luka

pre 10 godina

Realno, ovo je silovanje fudbala. Juce Zvezda, danas Partizan. Oni juce "cuvaju" 1:0 a ovi danas padaju pri svakom kontaktu i traze slobodnjake na ivici sesnaesterca. Markovic vise vremena proveo na travi nego u igri. Da je ispratio svaku loptu i da nije padao pri svakom dodiru, imao bi priliku da zatrese mrezu. Igra Pazaraca na nivou BSK-a protiv Zvezde. Znaci 0!

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Normalan Navijac
Pa zasto izvredja coveka, lepo je predvideo krajnji ishod. Da si ga poslusao i odigrao u kladzi, mogao si i da zaradis. Ovako uzivaj na +2, uskoro ce -1.

Mimi

pre 10 godina

Zvezda nema para da pokrije tekuce troskove , a kamoli da "kupi" titulu... Vi purgeri ste mogli danas i da izgubite od Novog Pazara obzirom na to da vas kazna nije stigla za propustene sanse...

Činjenice!

pre 10 godina

Neverovatno koliko ima odsustva kvaliteta u napadu kod igrača Partizana u prvom poluvremenu ove utakmice,ako ovako budu nastavili da igraju neće dati gol pa sve da neprekidno igraju do 1.Maja!

sad

pre 10 godina

Mislim da je Partizan jedini klub na svetu koji ima isti broj navijača i na gostovanjima i na JNA. Evo i danas...
(A1, 28. april 2013 17:29)
Koliko, preko 5000?

Komar

pre 10 godina

Cim se Zvezda priblizila,odmah prica kako je titula prodana,znaci odakle vam obraz da to pricate??Sta li cete pricati ako nas dobijete u derbiju u osvojite titulu...onda cete da se lozite i zaboravicete na "prodanu" titulu...

Zooran

pre 10 godina

Sta vam je ljudi, nema ovde namestanja, dobar tim ima Novi Pazar, a i danas svi znaju da igraju fudbal, samo neki bolje neki gore xD

DarkoPFC

pre 10 godina

Pa ovde niko ne zasluzuje titulu,ni partizan ni zvezda,toliko je fudbal postao ocajan da je ovo stvarno vise mucno gledati...i lepo je Stojkovic posle kiksa protiv Hajduka rekao da cemo zaliti za dva izgubljena boda I bio je u pravu...ovde se stvarno nesto cudno desava I sa partizanom I sa zvezdom...

li

pre 10 godina

"Logika" je da nije trebao da dosudi taj penal jer penala nije ni bilo. Lopta je Rnica udarila u butinu COVECE!!!
"Logika" je da treba da radi svoj posao a ne da navlaci za Zvezdu COVECE !!!
(mikicar, 28. april 2013 19:00)

Trebali ste se povući kao Voša i onda bi ga sudijska već sutradan kaznila a ovako ko zna da li je?!

GrobarNP

pre 10 godina

Mogu da zamislim kako se glupo osecaju ovi sto su pisali o prodaji utakmice, filijalama, Danilu Grujicu itd...
Slab Partizan, nema srece, a Pazaru puno zelja za osptankom...

Dragorad

pre 10 godina

Ko o čemu grobari o poštenju! Poslednjih pet godina kad god Zvezda priđe odma cela država bruji da je Zvezda kupila titulu i na kraju ništa od toga. Muka mi je od JSD Partizan, kada god izgube krive su im sudije, a kada pobede od toga prave epsku pobedu!

Boban80

pre 10 godina

Čestitke fudbalerima Novog Pazara na borbenom i muškom meču. Iako nije bilo golova, utakmica je bila veoma zanimljiva za gledanje, što nije čest slučaj u našem fudbalu, je li. Međutim, "navijači" Pazara predstavljaju veliku, veliku sramotu, kako za njihov klub i grad, tako i za državu u kojoj rade i žive, odnosno za (ne)moć iste.

P.S. Koliko će biti potrebno da Vernez, taj "veliki trener", uvidi da Mitrović i Kojić ne mogu da igraju zajedno...

wroom1975

pre 10 godina

Motka je bre za vas...juce se Zvezda muci sa Donjim Sremom eeeej! Danas Partizan sa Novim Pazarom...ma daj bre! Nije ni cudo sto i jedne i druge "overi" posle neki tim iz Azerbejdzana. Kada se sa ovima muce onda nemoj ni da igrate fudbal vise nikad! Imamo ligu u kojoj bi u najmanju ruku Zvezda, Partizan i Vojvodina trebali da beze ostalima za po 20 boda...kod nas neizvesno do kraja. Niste bre ni za domine da igrate a kamoli fudbal. Ovo vise postaje smesno...reprezentacija nula ( Bajern bi ih RAZVALIO jedno 5 do 6 nula ) Zvezda, Partizan, Vojvodina...pa tu tek nista nemas ni da vidis ni da ocekujes, za ostale nema sta ni da pricas...sve u svemu liga+reprezentacija=KOLATERALNA STETA!

Selanne

pre 10 godina

Ne znam zasto b92 ovako senzacionalno prenosi ovu vest, mada razumem, velika bodovna prednost, a sada je minus dva. Uglavnom ono sto sam hteo da napisem je da ovo nije nista cudno, danasnji rezultat, mogu i da kazem ocekivan, pre svega glavni krivac je covek koji sedi na klupi Partizana "trener", najveca prevara koja postoji sa tim zvanjem, ne mogu da kritikujem pojedine igrace, sve ovo je zasluga Vermezovica, najprostije receno, on covek nema pojma ni sta prica ni sta radi, izgubljen je u prostoru i vremenu.

Lijepa

pre 10 godina

A škola? Kaže se "poslednji" a ne "zadnji". (@(Normalan navijac najboljeg kluba u Srbiji - 6. godina prvog na tabeli, 28. april 2013 21:00) dok se sezona ne završi nije 6.

Pitanje

pre 10 godina

@ Mika

I ti mislis da si navijac? Pa iz tebe govori mrznja, a ne ljubav prema svom klubu.
Da li ti mislis da ovakvom svojom retorikom Partizan ima koristi od tebe?

Don Quijote

pre 10 godina

Dobro se borio Novi Pazar. Kljuc lose atmosfere na stadionu ide na dusu sudije koji nije, a morao je, svirati onaj crveni karton i faul u prvom poluvremenu. Svi su vise umorni i siti loseg sudjenja i navlacenja za jednu ekipu iz utakmice u utakmicu i to vec bezobrazno dugo vremena. Ovo sve vec odavno nema veze ni sa sportom ni sa fudbalom, neka "burazerska" liga u kojoj se titule osvajaju nekim "zatvaranjem" utakmica sa filijalama i klubovima ciji su direktori istovremeno i clanovi uprave jednog kluba. Ovo bre nema vise ni u najzabacenijim zabitima Afrike. Danas sam odgledao utakmicu u Novom Pazaru i video jedan Partizan koji veze nema. Blage veze. Nemam iluzija da Zvezda mnogo bolja. Bolja jeste, ali ne mnogo. I najpostenije je da se do derbija izjednace, pa neka derbi odluci ko je zaista bolji. Ili manje los. Svako neutralan ko sa strane pogleda situaciju, vidi da ekipa koja je pobedila poslednja 4 derbija za redom, ima 11 bodova manje. Kako se to, bilo kome moze objasniti, nekim realnim argumentima?
Novom Pazaru svaka cast. I sam sám ocekivao"formalnost" imajuci u vidi i Rasima Ljajica i Vucicevica. Ali prevario sam se, borili su se najbolje sto su mogli i svaka im cast na tome.

Nikx

pre 10 godina

Kada se ne moze na terenu onda se ovako uzima titula, ocigledno da rad zamenika predsednika vlade daje rezultate.Uporediti ili pogledati zadnjih pet utakmica Partizana i Zvezde covek bi pomislio da su to dva razlicita ranga takmicenja.Dok Partizan igra Premijerligaske duele Zvezda igra konferenciju.Uzas sta se radi, ocigledno da Zvezda mora da osvoji titulu...Crno-Beli samo napred...docice oni na nasu stranu brda pa da vidimo ko je bolji.
(Vu-Či-ć, 28. april 2013 19:23)

Jel moguce da kao i prosle godine pokrecete pricu kako Zvezda mora da osvoji titulu kako se prodaje titula,mene bi bilo sramota..

nesa

pre 10 godina

Ovo samo kod nas moze.Prvi incident i sudija mora da odluci: ili deo publike napolje ili sva publika napolje ili prekid meca.Kad bi se tako radilo nebi imali ni divljanja ni uvrede ni nista.Ili bi se igrao fudval ili se nebi igrao.

Smesno...

pre 10 godina

Kako smo mi smesni, svi su nas procitali, nabiju svi u sredinu svoje igrace, puste nam krila gde su one dve zablude Miljkovic i Volkov i mi ne mozemo da napravimo sansu, evo vec pet utakmica... Njih dvojica ni puskom ne mogu neki centarsut da pogode....

Babin_zub

pre 10 godina

I Partizan i Zvezda su ocajni,a s'obzirom da se ta dva tima bore za titulu jasno je kakvi su ostali.
Zvezda jeste prisla na -2 ali ima neuporedivo tezi raspored do kraja.Tu su pored utakmice na JNA mecevi sa Jagodinom,Vojvodinom,OFKom i Slobodom,dok Partizan za protivnike ima Nis,Kragujevac,Smederevo i Spartak.

Flynn

pre 10 godina

Juce Zvezda na jedvite jade pobedila D.Srem a mogla je da izgubi a danas Partizan pogadja precke ali mreza pazaraca miruje. Ovo najavljuje bolje dane za srpski fudbal, ne u smislu da Zvezda bude sampion vec da bude malo nepredvidljivije.

Ilija

pre 10 godina

Srpski fudbal out! Ko ce biti prvak, Zvezda koja sinoc jedva brani 1:0 protiv Pecinaca, ili danas Partizan koji ne moze da uvali bar jedan ocajnim Pazarcima... I Bog je digao ruke od nas...

Borha

pre 10 godina

Ne znam kojom logikom se vode Vucicevi navijaci, ali njima nista ne odgovara. Kad partizan pobijedi, onda je kupio, a kad izgubi, onda je prodao :)
Kako vam udovoljiti? Sto bi se reklo, "nakukacete" titulu.
(radna grupa, 28. april 2013 19:28)

Čitaj komentare svojih grobara koji kažu da je prvenstvo namešteno tj. Partizan može jedino tako da ne bude prvak. A u vezi filijala, naravno da se moraju boriti za opstanak inače dogodine ne bi mogle da "filijališu".

Killuminati

pre 10 godina

Navijam od malih nogu za Partizan ali bih iskreno voleo da izgubimo titulu i da se konacno razjuri ova banda, na celu sa Djurom i Vermezom a i delom igraca!!!
Dosta je bilo ovog cirkusa!!!

Sole

pre 10 godina

Kada je partizan bio na +11 , svi su redom pisali kako su osvojili titulu , i maltene počeli da im i čestitaju , kad ono , dođe zvezda na -2.

ovo je smesno :D

pre 10 godina

Mislim..... a sta ako ni Zvezda ni Partizan NE SMEJU da osvoje titulu jer ce onda tamo neki ozbiljniji klubovi (kao oni sa Kipra recimo) da ih rashashave u kvalifikacijama za LS ? Meni se cini da se po svemu vidjenom u nekoliko poslednjih kola, moze reci da se igraci oba kluba boje blamiranja na medjunarodnoj sceni, i da bi najradije voleli da neki treci klub igra kvalifikacije.

Za sve ostale koji se loze na titulu, shvatite da i Partizan i Zvezda mogu da igraju samo srpsku ligu i nista vise. Nisu sposobni za Evropu i to nam dokazuju iz godine u godinu.
Cemu onda veselje ? Da komsiji crkne krava ? Da imate vise zvezdica od ovih drugih ? Ako je to za radovanje, onda za bolji fudbal od ovog i niste.

Lazni sjaj

pre 10 godina

(Teze je zadrzati +11 u JSL, nego u premijer ligi... Sve u ime regularnosti..., 28. april 2013 20:50)
A ko te je to slagao da ste za klasu bolji tim od svih ostalih? Djura, Vermez, Tole... Ko?

veerghoen

pre 10 godina

Da se makar jednom ne pomenu sudije. Danasnji arbitar Grujic je bio na visinu zadatka a Partizan nije zasluzio da pobedi. Nisu odigrali bukvalno nista u drugom poluvremenu, vec duvali loptu na dur.

crni_redstar

pre 10 godina

najlepsa zapaznja grobara u zadnjih 6(sest) godina,u kojima oni uzese sve u fudbalu,gde potukose sve rekorede i eto primakose se zvezdi na jednu titulu,a zapazanja su sledeca:zvezda namesta svaki mec ,a oni prvaci svih tih godina,sada partizan namesta odnosno prodaje titulu zvezdi,sta je sledece? gde je smisao da zvezda namesta ,a ovi osvajaju sve zivo? zbog cega onda namesta? da bude druga??? zasto bi partizan prodavao titulu i ako je prodaje ,zasto bi iko normalan navijao za takav klub? grobari kazu da su i derbi prodali njihovi ljubimci,a ja se pitam da li onda igraci partizana navijaju za zvezdu?! to mi je jedino logicno...u svakom slucaju partizan je bio gore,jer su zvezdu unistavali,a sada je tome dosao kraj i normalno je da ce zvezda izaci na vrh jer je i to normalno,a vi polako krenite da se privikavate na to.jos se nadam jakoj reprezentaciji kad tomislava karadzica oteramo!

Covic iz prekida

pre 10 godina

@south i svi ostali groBARI, pa kad je tako sve prodato i namesteno, zasto ne odete do kladionice, lepo singlirate partizana za neke ozbiljne pare i superiska, nego svi samo po forumima trujete..

Milow

pre 10 godina

Dobro sta mora da se desi na nasim "sportskim" terenima da bi konacno neko ukinuo, zabranio, izopstio sve one koji sebe nazivaju navijacima, sportskim fanaticima, ljubiteljima sporta, oni su jedna velika gomila neostvareno-degenerisanih drustvenih defekata koji moraju jednom shvatiti da baklja, stolica, kajla, uvreda nece dati gol, asistenciju, pravilno izveden aut, korner, slobodan udarac. Neko mora poginuti da bi se osvestili i konacno poceli da igramo fudbal zbog fudbala. Tomislave odlazi, Djuricu odlazi, Dzajicu odlazi, ulizivaci i "navijacki" poltroni odlazite. PS. Fudbalsku legendu, pitah za sliku on mi se nasmeja kaze moze i dve, meni puno srce, sa njim jos jedan mali, talenat, moze slika, ne moze nemam naocare, mislim se decko nece od tebe fudbalera biti. Sami smo ih napravili sami ih moramo skloniti...

Gog

pre 10 godina

Od kad je doso za trenera pisem ( ako je to uopste nekome bitno ali eto cisto da mi lakse bude) da je Vermez neznalica koja koja forsira kukavički fudbal i koji ce biti upamcen da je izgubio titulu posle +11. Setite se evropskih utakmica i njegovih taktika i tumbacija. Nema vajde pricati o njemu nego hitno oterati one koji su ga doveli i zabraniti takvim trenerima prilaz klupi Partizana.

max

pre 10 godina

Volio sam u pocetku citati komentare,rijetko kad i napisem koji.Dosadilo mi vise stvarno,namestila zvezda,namestio partizan.Samo se ceka kome ce se svirati penal odmah namjestaljka.Svako kolo samo se o tome pise

jednoruki krstivoje

pre 10 godina

Hoce li neko da odgovara za ove rezultate?Ne znam mozda uprava?Ili trener?Mozda pak igraci? Ko ce da odgovara za ovu sramotu?Vlasnici splavova sto prave od vas alkoholicare?Sponzoruse koje su od vas napravile nesposobnjakovice?Ko ce?

grobelar

pre 10 godina

Kakav trener takav I vezni red koji je velika nepoznanica za vermezovica cak
I ono nesto kreativnosti u vidu ninkovica je preuranjeno zamenuo

lekinac

pre 10 godina

Pre sam ocekivao da ce Partizan kiksnuti u Kragujevcu nego u Pazaru,mmnogi zaboravljaju da se i Radnicki bori za opstanak i da ce igrati na krv i noz a pogotovo sto je sada tu Bekvalac koji nije nikada ispao,tako da ako i tu kiksne Partizan on u derbiju mora da pobedi zbog medjusobnog skora,Jesre da na papiru Zvezda ima tezi raspored ali igra protiv ekipa kojima bodovi nisu potrebni.

red

pre 10 godina

Sta se na kraju gleda medjusobni skor ili gol razlika?
(skor ili razlika, 28. april 2013 20:08)

Prvo medjusobni skor, pa ako bude isti onda gol razlika.

runner

pre 10 godina

Ubeđen sam da je s današnjim danom i poslednjem optimistu jasno da od odbrane titule nema ništa. Od blede i jalove igre našeg tima, više me je zabolela Urketova izjava da će mu teži meč od ovog današnjeg biti u Užicu za 6 dana. Ne, ne verujem da je Vučićević hteo da nas ponizi. Čovek je jednostavno samo izneo bolnu činjenice o trenutnom stanju šampiona. Mi više nismo bauk ni jednom timu u JSL. Svi nas čitaju kao bukvar. I da smenimo Vermezovića, a treba ga smeniti, i dovedemo Murinja on od ovih livadića od fudbalera, u narednih pet utakmica, ne bi napravio ništa. Jesenas smo imali Tomića koji je, kada timu ne ide udarcem iz slobodnjaka mogao da reši utakmicu ili Stefana Šćepovića koji je moga da gol postigne glavom. Nažalost više nemamo takve igrače i neka nam je bog u pomoći do kraja šampionata.

RedStarBG

pre 10 godina

Nama ce u derbiju i nereseno biti dovoljno, posto ce Jugosloveni kiksnuti u Kragujevcu, ali dobicemo ih, jer se sa Vosom nikad ne zna, cisto da 10000 Delija ide na eskrizju u Novi Sad!!!

Jašim

pre 10 godina

Zvezda ima mnogo teži rasopred poslednje kolo igra sa Vojvodinom joja igra najbolje od svih kada su derbiji u pitanju.Tako da titulu odlučuje posledbja utakmica.Liga nam jeste sprdnja,ali krajnje vreme je da se nešto menja.Navijač sam zvezde,ali opet sam veći najvijač srpskog fudbala.

ban

pre 10 godina

Hahaha, pa jesam li vam rekao da Vermezu ni 39 bodova nije dovoljno. Ninkovic je bio najbolji u prvom poluvremenu a on ga izvodi. Kao da namerno gubi titulu ili je totalna neznalica. A Partizanov vunderkid Mitrovic koga navodno trazi Napoli je upropastio citavo prvenstvo, pocev od Slobode pa nadalje. Nigde taj ne ide. Mozda u Teleoptik. Ove godine BEZ TITULE.

ikikvo

pre 10 godina

Na stranu ove konstantne price,namesta Zvezda,namesta Partizan.
Hucu da skrenem paznju na jednu drugu stvar.
Ovi moji iz Zvezde nisu 'cvecke", ali posle svake utakmice koju Partizan nije dobio,krece salva psovki njegovih igracaka sudijama,rasprava,guranje, u cemu najvise prednjace Smiljanic,Ninkovic,Miljkovic,Mitrovic,a danas se moglo videti i kako to radi Sasa Ilic,uz svo duzno postovanje prema njemu.

Delija sever, Red Star FOREVER!

pre 10 godina

Znao sam, ali znaaaooo sam da će grobari (ukoliko czv im se primakne, a tek nedaj bože osvoji) početi da pričaju o nameštanjima, prodaji titule, mešanju politike, itd. Jad, beda, čemer, tuga...

Rafet

pre 10 godina

Ja mogu samo da kazem da je ova nasa liga jedna velika sprdnja,z****o sam se sto sam otisao na utakmicu i umalo da zivu glavu izgubim od kamenja koja lete okolo,vise sam gledao u nebo na teren.Mesto da sam seo kuci i gledao pravi derbi Arsenal-Manchester United.Uzgred bacio sam 400 dinara...