Ponedeljak, 15.04.2013.

22:42

Radonjić u Zvezdi dve i po sezone

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom saopštio je da će novi trener Dejan Radonjić biti predstavljen javnosti u utorak od 13.30h na Malom Kalemegdanu.

Izvor: AG

Radonjiæ u Zvezdi dve i po sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

146 Komentari

Sortiraj po:

Utissak

pre 11 godina

Realno belezio je slabe rezultate u zadnje vreme.Zestok poraz od Sirokog Brijega na kraju sezone,pa sad lagani porazi od Partizana i Mege,i navucena pobeda sa kosem razlike nad Radnickim.Ko zna da je ostao,pitanje je kako bi se Zvezda provela u Laktasima.Generalno veliki pad u formi ekipe.Slazem se da Skot i Braun slabo igraju.Braun je bio dobar do ovog spora sa upravom,ali otkad se vratio kao da nije isti igrac.Partizan dize formu,ako Dule zadrzi najbolje,uz jedno pravo dobro pojacanje,mogu dobro dogurati u Evropi.

kako se zvase onaj klub?

pre 11 godina

nije crvena zvezda dobila novog trenera nego diva
(aleksandar, 16. april 2013 10:55)

nije diva dobila novog trenera nego fmp
(Godza, 16. april 2013 12:40)


BGD je dobio novog trenera iz CG.

Zvezda

pre 11 godina

nije crvena zvezda dobila novog trenera nego diva
(aleksandar, 16. april 2013 10:55)

nije diva dobila novog trenera nego fmp
(Godza, 16. april 2013 12:40)

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...
(Nikola, Zemun, 15. april 2013 23:38)

Nikola, retko se desi da mi neki komentar izmami iskren osmeh sa lica. Svaka cast :)
(Miki, 16. april 2013 12:59)

Bas je internet grobarima zabavno...:-))

keke

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...


Da li vi ozbiljno mislte da ce Lucic da predje u privatni klub,hahahahah,a znam da bi voleli.

Aran Itović

pre 11 godina

Šteta je za Vladu, jer je on naš najtalentovaniji trener. ..ume da pripremi tim, ima autoritet i viziju igre koja je atraktivna i privlači publiku, dobro vodi utakmice... Nedostaje mu sposobnost da kad timu ide loše uspe da ga prodrma i mešajući karte podigne ekipu i igru. Nije uzrok smene poslednji poraz, jer ekipa je u padu forme već duže vreme. Potrebno je da iz meča u meč budu bar 4-5 raspoloženih igrača, a već dugo su max. 2-3, i to se vrti stalno oko 5 istih igrača. Amerikanci, sem Nelsona povremeno, doslovno su očajni. Statistika koju ima Skot je slabija nego da je data prilika bilo kom od juniora i nije mi jasno na čemu se zasniva čekanje da konačno zaigra. Braun je bio solidan početkom sezone, ali od kad je pročitan, jer nema ni šut, ni dobru pokretljivost i tehniku, ostvaruje vrlo slab učinak. Problem je i što neki mladji igrači ne uspevaju da daju veći doprinos, Subotića odavno nema nigde, a Lazić i Cvetković tek povremeno imaju neki učinak. UZ sve to, mislim da smena trenera, a RAdonjić je možda sasvim dobra opcija, može da prodrma ekipu, donese neke nove kvalitete i dobre rezultate. Ima još puno da se igra, i bitan je taj kritičan meč sa Radničkim, koji je srećom, takođe u padu forme. Na krilima te pobede, i sa, i dalje smatram najkvalitetnijim domaćim sastavom, ova ekipa u plej-ofu domaćeg prvenstva, i na 3 pobede, neće imati takmaca. A tada će se sva trenutna grobarska malicioznost,neumerenost i bahatost pretvoriti u uobičajene jadikovke ili muk.

fv-sweden

pre 11 godina

ja licno ne volim ofanzivu koju radonjic vidi, nikako da buducnost imaju vise od 5 asistencije kao tim!! , defanziva muje vrh nema sta. mislite na to da je radonjic proveo 8 godina!! u PG, i niko da mu se mijesa u posao i bez pritiska. biti trener zvezdu je totalno drugi stvar. ja mu zelim uspjeh naravno, jer je on jako i naporno radi svoj posao, pa evo njemu zasluzeno da se pokaze u veci klub.

Miki

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...
(Nikola, Zemun, 15. april 2013 23:38)

Nikola, retko se desi da mi neki komentar izmami iskren osmeh sa lica. Svaka cast :)

vlada

pre 11 godina

Nesvatljiva mi je uprava zvezde. Igraju u dobrom ritmu cele sezeno, dobiju partizan 3 puta, i normalno i logično je očekivati da ekipa padne u formi u jednom trenutku. Naročito kada se ekipa oslanja na veterana Rakočevića. I u tom žešćem padu forme oni uspeju da slave protiv radničkog povrh svega. Pad forme se naravno odrazi na poraz protiv Vizure, i oni reše da šutnu trenera koji je odlično radio svoj posao. Naravno da nije bitno šta će zvezda da uradi u super ligi, to je drugorazredno takmičenje trenutno, mnogo je bitnije da tempiraju da podignu formu za final four jadranske lige. Užasan potez uprave!

Zoran

pre 11 godina

Hoćete da vam čika Zoki objasni ovaj potez uprave ?
Radonjić je već dugo planiran za prvog čoveka struke u našem klubu. Jesenas nije bilo moguće preuzeti ga od Budućnosti.
Da smo pustili Vukoičića, koji je takođe sjajan trener, da pobedom u Laktašima izbori Evro Ligu, bilo bi jako teško promeniti ga na kraju sezone!
Ovako, postoji neposredni povod za smenu, zbog loše forme kluba, možda i tempiranja forme za finalni turnir ABA lige. Radonjić preuzima tim, osvaja plasman u Evro Ligu i za par nedelja, neće se niko sećati ovog sadašnjeg incidenta, a navijači Zvezde, gladni Evroligaškog takmičenja, podržaće velikog Zvezdaša Dejana Radonjića.
Ako mi ne verujete, gledajte i uverićete se.
Pozdrav.

vladimirzemun

pre 11 godina

Radonjic je sjajan defanzivni takticar ...
Bas me zanima kako ce da nadomesti -1 (Rakocevic). Jedino da uvedu hokejaske izmene, pa da cica igra samo napad.
Ja ne mogu vise ... dusica mi u nosu.

sad promena trenera?

pre 11 godina

Čović ne plaća, on reprogramira dugove.
(čikadača, 16. april 2013 09:15)

Ma jasno ko dan za onih 15 milki ali da li ce i nove dugove isto da reprogramira??A kada se ulaze a nema rezultata onda se dugovi prave. Sumnjam da je to opet moguce ipak je CZ njegov privatni klub.

dzozey

pre 11 godina

Ovo je sjajna vest a Dejan je najtalentovaniji trener u Evropi. Svaka cast, Covicu, Radonjic je idealno resenje po nase kosarkase.
(veerghoen, 16. april 2013 10:17)
Sto su mi zanimljivi ovi komentari. Neko odluci u svojoj glavi, jer mu ta "istina" odgovara, da je neko "najtalentovaniji" trener u Evropi i podeli to da podeli s nama. Ne znam ni sta to znaci "talentovan" trener. Buducnost nije u F4 ABA lige, a on je "najtalentovaniji" u celoj Evropi. Ja znam da je jedan trener iz ABA lige proglasen za najboljeg trenera u Evropi jedne godine...mislim da znas ko je to.

Djenka Djavo

pre 11 godina

Covic je poznat po vernosti i zahvalnosti (khm khm). Nije mu prvi put da Vladu pusta niz vodu posle velikih uspeha. Steta, Vlada je strasan lik, samo mu treba sjahati sa grbace i pustiti ga da vodi ekipu kako on misli da treba. To Covke nikada nece umeti, on je control-freak extra klase.

Petar

pre 11 godina

Zasto smo morali stranca da dovedemo za trenera ?
Pa imamo dosta boljih trenera u Srbiji...
Sad kad pocnu da dovode talente iz svoje zemlje u Zvezdu .....

djuka

pre 11 godina

Stigao Crnogorac da ujedini navijace i slozi kockice... DELIJE, sa Dejom, titula je vaša!! Da vidite kako se igra odbrana i kako krvare koljena od rada! Zelim mu sve najbolje i da nam sevrati u PG sa titulom!

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Svaka cast komsije,dobili ste trenera po meni posle DV najboljeg sa ovih prostora(mislim na mladje strucnjake).Normalno da je Obradovic ispred svih ali njega ne zanima domaca liga.Zelim vam puno uspeha sa novim trenerom i vidimo se u svim finalima pa kom opanci a kom obojci.

BATON SAMPION

pre 11 godina

Dobar trener, ima odredjenu harizmu sto mozda Vlado nije imao, sto se forme tice mozda ona sada i ne treba da bude na visokom nivou jer je Final Four jos uvek daleko tako da ima jos vremena da se ona podigne igra jeste losa ali to je i normalno igrala je Zvezda jako dobro do pocetka domace lige moze se reci da je poraz u derbiju malo poljuljao brod na mirnoj reci. E sad koliko ce ostati Radonjic videcemo ono sto je sigurno Zvezda ove godine nece zaliti novac kako bi prekinula domaciju Partizana dok je to kod nas mnogo drugacije mi smo imali 10 poraza u ABA ligi pa niko nije ni pominjao da ce Vujosevic otici, verujem da bi ostao i da smo na kraju bili peti jer je sistem rada drugaciji i ove se sezone drugacije razmislja.

Delija

pre 11 godina

GrobaR

A meni je interesantan tvoj Kompleks koji imas cim izgovoris Zvezda.Ali to je vec tvoj problem.Postoje specijalizovane medicinske ustanove.Ali bojim se da je kasno

Dejan

pre 11 godina

Dobar potez...Svaka čast..ko se razume malo u trenerske poslove psihologiju razume da je ovo ogičan potez...Nešto mora da trgne ekipu..vidi se šta je pintu uradio sa fk..

kvalitetna ekipa

pre 11 godina

Veliki strumf
Sta mislis da ce novi trener da podigne formu za mesec dana?Zvezda je pala u formi kad najvise treba.Forma se dize postepeno a kad jednom pada treba vremena da se vrati.Za to je potrebno mesec i po do dva a za to vremena nema.Zvezdina greska je bila sto je forsirala jedne iste igrace cele sezone a igrace sa klupe nije ubacivala u igru da se razigravaju.
(ja, 16. april 2013 08:51)

Ovde nije problem forma, vec borbenost. To u zvezdi fali, ovim igracima je trenutno potrebno da ih neko trgne iz sna. Kvalitet postoji i iskustvo, samo je potrebna promena nacina treninga i igranja. Oni znaju da igraju kosarku, finese su sada bitne.

Ponavljam, ovaj tim zvezde mora da odere svakog u ASL sa 20 poena

Svinja prica o svinji...

pre 11 godina

А код вас, комшо, ни тренер(и)! Али зато имате најлепши обор у Србистану и у њему вепра капиталца.

Грок, грок... оинк.
(Дервиш и Трт, 16. april 2013 02:17)


Kako glup komentar...

GrobaR

pre 11 godina

(Za ne verovati..., 16. april 2013 01:01)

Daj statistiku FMP-a, za CZ vec znamo da su pre gasenja cesto menjali trenere. Meni je FMP interesantan...

Crvena zvezda

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tero, 15. april 2013 23:50)

Tesko da Partizan ima toliki budzet za ovakav tim, a i ne verujem da ce hteti Rakocevic da obuce sveti dres, i trebalo je umesto onog zvrka Cvetkovica da ostavis Lea, ostace on jos sezonu sigurno... Ali, nikad se ne zna, iz tvojih usta u bozije usi, pa ni F4 nece biti daleko...
(Sigurica ce biti i sa ovom decurlijom sto imamo, sta ce nam ove babe iz FMP-a..., 16. april 2013 00:41)

Znamo da vi nemate, ali imamo mi tako da ne treba da se brinete!

čikadača

pre 11 godina

Opet Zvezda baca pare. Stara skola. Na kraju nigde rezultata, tako par sezona i milionski dugovi. Samo to sada nece drzava da placa neko Coki, Zvezda je njegov tim. Zivi mi bili pa gledali istu pricu. Navika je cudo.
(sad promena trenera?, 16. april 2013 00:35)

Čović ne plaća, on reprogramira dugove.

seljak

pre 11 godina

kao prvo...zna se da su Partizan i Zvezda sigurni i dirktno idu u evroligu..tako da je promena trenera logicna stvar...ako od zadnjih osam utakmica izgubis pet..suvisno bi bilo komentarisati kako nije trebao trener da se menja...Zvezda u zadnje vreme niti ima igru..nista..odbrana katastrofa,napad jos gori..individualnim kvalitetotm dobiju po neku utakmicu...sve u svemu lose..a sto se tice Radonjica..bio je odlican kosarkas,a kao trener je jos bolji..

NČF

pre 11 godina

Mnogo mi je jako ovo potpisivanje ugovora na dve i po godine, a treneri nisu ni sezonci... Valjda im tako deluje ozbiljije, šta li...

DV

pre 11 godina

pa kacimo se na fmp vesti zato sto ste vi poceli da navijate za taj klub i ako nije vas zapravo,nego covicev privatni koji se zove kao vas..ali posto ste vi presli da navijate za taj iz razloga jer se vas ugasio zbog neuspeha zadnjih 20godina,pa je sada varijanta daj sta das navijamo i za fmp sutra cete za metalac samo neka nakace nase ime i nema veze moze sve..eto tu smo vas da zezamo..i da se smejemo kako vas cova radi i koristi...mozda se i opametite ka opet bude neuspeh pa ga "bojkotujete",dok ne odmrzne vas klub,pa da opet gledamo "veciti" derbi...nije ga bilo odavno..

ja

pre 11 godina

Veliki strumf
Sta mislis da ce novi trener da podigne formu za mesec dana?Zvezda je pala u formi kad najvise treba.Forma se dize postepeno a kad jednom pada treba vremena da se vrati.Za to je potrebno mesec i po do dva a za to vremena nema.Zvezdina greska je bila sto je forsirala jedne iste igrace cele sezone a igrace sa klupe nije ubacivala u igru da se razigravaju.

veliki strumf

pre 11 godina

Vidim, masa grobara se okupila na vesti da se rugaju i nasladjuju. Nece vam biti tako veselo za desetak dana na f4, smejacemo se mi vama tada. Vlada je morao da ode ne zbog jednog ili dva poraza, vec zato sto vise od mesec dana u ekipi vlada apatija, u toralnom smo kontra ritmu, odbrana ne postoji, 4/5 tima van forme, nema borbenosti ni suta, totalna apatija zavladala. Morali su igraci da se prodrmaju pred najbitniji deo sezone.

xMADx

pre 11 godina

da bi tim bio odlican mora dugo vremena igrati zajedno to je kljuc uspeha pa tako je valjda i sa trenerima. a izbacen na kraju sezone to samo na ovim prostorima.... sretno od partizana valjda ce i sledeci derbi biti podjednako interesantan i napet ja se nadam!

Dušan Silni

pre 11 godina

Svaka časst. Alibababa i 1000 trenera .
Naj trofejni klub u istoriji kosarke na našim prostorima ali po trenerima.
Žali bože tih ljudi. Svi su krivi ili pravi a Alibaba hara i k..a.

Goran

pre 11 godina

Vukoicic je jedini covek koji je radio u sportskom drustvu czv/fmp koji je kulturan, koji je uvek imao odmerene izjave i koji nije imao komplekse.... Covic je imao potpuno pravo da otpusti trenera jer je fmp njegov privatni klub ali ce se ispostaviti da je ovo velika greska, sto meni kao grobaru odgovara!! Zanima me kako ce gani podneti osecaj da imaju za trebera "dukljanina"??

Tottenham

pre 11 godina

grobari ako mi nismo Zvezda nego smo FMP,Telekom ili Diva zasto ste onda na ovoj vesti,sta vas onda zabole za FMP ili kako god,zaista nemam ideju sta moze da donese ova promena,sigurno da su trebali ranije ili nikako ovo da urade jer se blizi utakmica sezone za nas protiv Radnickog u ABA,a inace Vlada nije imao kontrolu 6 utakmica(Krka,Cibona,Siroki,Radnicki,Partizan,Radnicki,Mega,ali smo se cupali),a ne kako neki navode 2 utakmice i vrlo je tuzno koliko grobara ima,ajde ovako grobari neka mi udare minus,a Delije plus da vidimo koga ima vise

milos

pre 11 godina

ljudi, igrali ste sa 7 igraca u rusteru celu sezonu, i to u visokom ritmu, sa puno trcanja i normalno je da je doslo do zamora misica, sto dalje utice na koncentraciju, odnosno sut. mladji igraci nisu dobijali sansu u aba ligi i sada je iluzorno misliti da ce oni podici formu za par tekmi u srpskoj ligi.

Stojan

pre 11 godina

Ne mogu da verujem sta se radi u zvezdi.Ponasamo se kao kk Drvodeljac.Smenimo pet trenera u sezoni dovodeci sve goreg trenera kako sezona odmice.Strasno!

Milos PFC

pre 11 godina

Nisam zvezdas ali uprava zvezda totalni promasaj je napravila kada je prvo otpustila Pesica, pa jos jedna greska sto je otpustila Vukoicica! Obojica su odlicni treneri, zvezda ima i solidan tim ove sezone pa je trebalo samo iskoristiti dobro i korisno, igrace i trenera! Postovanje za igrace i prethodne trenere Vladu i Pesica!

Milos PFC

pre 11 godina

Nisam zvezdas ali uprava zvezda totalni promasaj je napravila kada je prvo otpustila Pesica, pa jos jedna greska sto je otpustila Vukoicica! Obojica su odlicni treneri, zvezda ima i solidan tim ove sezone pa je trebalo samo iskoristiti dobro i korisno, igrace i trenera! Postovanje za igrace i prethodne trenere Vladu i Pesica!

smesni ste kao crtani

pre 11 godina

deffeeennssss,defennnnssss,defennssss :)
kao sad ste vi grobari pametni,mi menjamo trenere i tako to.pa pricate da tekme dobija odbrana i tako to.pa tako to i tako to.evo,stigla odbrana,pa ima da dobijamo utakmice sa odbranom
(duledudule, 15. april 2013 23:54)


stigla odbrana? haha jos samo penzionerskom domu na celu sa rakocevicem to da objasnis :p

Дервиш и Трт

pre 11 godina

e ovaj ce da smiri DV preko CG veze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (opet gospodin trener u CZ, 15. april 2013 23:18)

Treneri vam jesu gospoda, uglavnom ;), ali ostali su... khm..khm
(Merlin, 15. april 2013 23:43)


А код вас, комшо, ни тренер(и)! Али зато имате најлепши обор у Србистану и у њему вепра капиталца.

Грок, грок... оинк.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

A pazi kad smarate vise sa pricom o Zvezdi i FMP-u...mozda je to na pocetku i bilo zanimljivo, ali sada zaista pocinjete previse puta da se ponavljate i jednostavno smarate.

vrazmena

pre 11 godina

privatni klub,može čovek da radi šta hoće i nema kome da polaže račune a za par godina ili pak meseci pitaćete se što lepo niste otišli u stečaj a ne da dozvoljavate da ko stigne blati grb i ime kluba koji volite.Tužno je šta se sve dopušta i kome u ovoj zemlji.I da ne zaboravim za trenera vam je došao veliki Srbomrzac i to sa konja na magarca jer je KK Budućnost institucija za KK CZ Telekom.

ultra nbgd

pre 11 godina

Da nema vesti o Zvezdi, mislio bih da Partizan nema navijače...
Odličan izbor, daleko bolji od prethodnog. Idemo do triple krune, primerom odbojkaša.

Za ne verovati...

pre 11 godina

O daj okreni, taj ringišpil u mojoj glavi... Izvor: Wikipedia, Ušće: Druga Republička Liga
1997/98 Mihailo Pavićević, Tom Ludwig, Vladislav Lučić, Mihailo Pavićević
1998/99 Mihailo Pavićević, Bora Džaković, Jovica Antonić
1999/00 Jovica Antonić, Momir Milatović, Vladislav Lučić, Stevan Karadžić
2000/01 Stevan Karadžić, Miroslav Muta Nikolić
2001/02 Milan Krečković, Miroslav Muta Nikolić
2002/03 Aleksandar Trifunović
2003/04 Zmago Sagadin
2004/05 Zmago Sagadin, Aleksandar Trifunović
2005/06 Dragan Šakota
2006/07 Dragan Šakota, Stevan Karadžić
2007/08 Stevan Karadžić, Milan Škobalj
2008/09 Svetislav Pešić
2009/10 Aco Petrović, Aleksandar Trifunović
2010/11 Mihailo Uvalin, Aleksandar Nikitović
2011/12 Svetislav Pešić
2012/13 Milivoje Lazić, Vlada Vukoičić, Dejan Radonjić

gremlin

pre 11 godina

@Legal Alien
Radonjic moze da bude novi trener samo Crvene Zvezde Beograd,nikako kk Crvene Zvezde...sve u svemu,jel zabranjeno komentarisanje vesti o Fmp???!!!

be_joye

pre 11 godina

uuuuuaaaaaa! kakva je ovo glupost. pa Vukoicic ih je digao iz mrtvih na pocetku sezone. Sad zbog toga sto je izgubio od Mege ( koja je igrala sjajno) je smenjen! pa ko jos menja trenera pred kraj sezone. Kakva glupost. zelim ovakvoj zvezdu sve najgore!

sad promena trenera?

pre 11 godina

Opet Zvezda baca pare. Stara skola. Na kraju nigde rezultata, tako par sezona i milionski dugovi. Samo to sada nece drzava da placa neko Coki, Zvezda je njegov tim. Zivi mi bili pa gledali istu pricu. Navika je cudo.

mene bi bilo sramota

pre 11 godina

Valjda u Stjepana Stupanca 15a, to je adresa koja im je upisana na APR-u i na kojoj je sediste kluba.
(Bob Rock, 15. april 2013 23:13)

Kako te ne mrzi vise da nekome nesto objasnjavas? Ako ces lakse da spavas ovo je FMP, samo da znas da je veca sramota za instituciju sto je izgubla od FMPa 3 puta za mesec dana

Stevan

pre 11 godina

"Predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda odlučilo je da Vlada Vukoičić zameni Milivoja Lazića na mestu trenera, saopštili su crveno-beli. Vukoičić je potpisao trogodišnji ugovor i već je počeo da radi sa ekipom."

Vest iz oktobra prosle godine, trogodisnji ugovor :) sad Radonjic na dve i po godine, na leto dolazi Djurovic na dve godine i tako ukrug do kraja tog trogodisnjeg ciklusa, na kraju kojeg naravno ocekujemo F4 evrolige najmanje :)

Sigurica ce biti i sa ovom decurlijom sto imamo, sta ce nam ove babe iz FMP-a...

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tero, 15. april 2013 23:50)

Tesko da Partizan ima toliki budzet za ovakav tim, a i ne verujem da ce hteti Rakocevic da obuce sveti dres, i trebalo je umesto onog zvrka Cvetkovica da ostavis Lea, ostace on jos sezonu sigurno... Ali, nikad se ne zna, iz tvojih usta u bozije usi, pa ni F4 nece biti daleko...

Goran

pre 11 godina

iskreno se nadam da ce odraditi ugovor do kraja, a to znaci nekih 30% bolji uspjesi od ocekivanog...Pravi covjek u pravi klub, zivi bili pa vidjeli... (sasapg, 15. april 2013 23:44)

Znaci nece biti 3 nego 2 mesto.

Dragan Lo

pre 11 godina

U Zvezdi niko nije proveo dve sezone. Ko je Čović - Zvezdaši - ako Vam se ne može objasniti drugačije, zapitajte se gde Vam je Pešić. To je jedini čovek koji je bio tu i koji je od Vas mogao napraviti ljude, normalan, Evropski klub. Ne, Vi možete biti samo, FMP na taj format je limitiran Vaš bog Nebojša, namamio Vas je da budete vernici-sektaši.
Ime Crvene Zvezde svekoliki šljam arči kao što je Srbiju izarčio politički šljam.

raskorak

pre 11 godina

hahahahahahahahaahah, baš sam se iskidao od smeha kad napisa simpatizer ovih što ih delje mega kako će da kupe kapitena Partizana, malog milutinova i/li bertansa. hahahahahahaha, joj, kol'ko ste smešni! niste vi krivi, možda vas je ćoki tako naučio, ali nije baš sve na prodaju. neko iznajmi (čitaj: proda) grb, pa misli da može k'o šerif da se ponaša, ne plaća kazne, a neki mučenik koji prati košarku od ove godine se nada da će neko da pljune na sebe i ode u cirkus. anđušić vas je iskulirao, a neko se nada da će glavni igrači (kapiten, ej!!!) tek tako da upropaste svoju karijeru.

džaba se nadate. verovatno nećete ni videti evroligu (osim kad navijate za protivnike Partizana), a i ako nekim čudom uletite, služićete za nabijanje koš razlike. u evropi ne završavaju posao pp aparati.

Stanoje

pre 11 godina

A za sledecu sezonu ubaciti 2-3 extra talentovana juniora, kupiti dva dobra crnca, otpustiti pet-sest iz sadasnje ekipe i to je ekipa za narednih par godina.

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Da li je Covke moga bolju uslugu da ucini Partizanu. Pa Radonjica je Vujosevic upoznao sa trenerskim poslom.Sta on kao trener moze da da Zvezdi a da to ne procita Vujosevic i pravovremeno ne reaguje.Opet titula ode Partizanu.

duledudule

pre 11 godina

deffeeennssss,defennnnssss,defennssss :)
kao sad ste vi grobari pametni,mi menjamo trenere i tako to.pa pricate da tekme dobija odbrana i tako to.pa tako to i tako to.evo,stigla odbrana,pa ima da dobijamo utakmice sa odbranom

sasapg

pre 11 godina

Neko pita valja li ovaj, kakav je???
Pa drugari pogledajte tim Buducnosti zadnjih godina, zatim pogledajte tabelu jadranske lige. Odlican momak, veliki radnik, motivator do neba. Nadam se da ce mu dati slobodu da radi kako misli da treba, kao sto je imao i u Buducnosti. Ako su mu uvalili vruc krompir da bi ga sutnuli poslije par mjeseci, samo je Zvezda u minusu. iskreno se nadam da ce odraditi ugovor do kraja, a to znaci nekih 30% bolji uspjesi od ocekivanog...
Pravi covjek u pravi klub, zivi bili pa vidjeli...

ray

pre 11 godina

Eeee,pa ne mogu da verujem... Pa ne menja se trener tako cesto... Sta da ocekujemo???? Pa po cemu je ovaj Radonjic bolji od Vlade??? E jesam zvezdas,ali skidam kapu Partizanu... Oni veruju trenerima bez obzira na rezultate... Dule je bio dugo godina,a onda je i Vlado bio dve sezone... Ne razumem upravu Zvezde...

Stefan

pre 11 godina

Ovo je najljepsa vijest koju sam cuo u vezi Zvezde zadnjih nekoliko godina!Samo mi je krivo sto Dejo nije doveden na pocetku sezone...Kako vrijeme bude odmicalo,shvaticete o cemu pricam kad vidite sta znaci kad ekipa igra odbranu.Steta sto nije na 5 godina potpisan...

Beograđanin po rođenju, a i po dedi

pre 11 godina

A od kojeg je plemena Radonjić? Šta mu je bio đed, a šta prađed? Ima li neko od njegovih u familiji Obilićevu medalju?

Merlin

pre 11 godina

e ovaj ce da smiri DV preko CG veze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (opet gospodin trener u CZ, 15. april 2013 23:18)

Treneri vam jesu gospoda, uglavnom ;), ali ostali su... khm..khm

Ljubisa livac

pre 11 godina

Sklepan je jak tim, dosta placen, trazi se instant uspeh i zato ovakvi nagli i ishitreni potezi. Vukoicic je dobar strucnjak, gospodin, ali ne i sjajan motivator, sto se videlo cesto. Fali mu to malo. Nadam se da ce Radonjic razmrdati ekipu, upali su u neku letargiju.

Podgorica voli Partizan

pre 11 godina

Drago mi je sto ce Radonjic dobiti dobar ugovor jer je odlican momak,nadam se da nema nikakvih klauzula kao sa Vukoicicem.Treba da im uzme poslednji dinar,samo bezobrazno sa onima koji to i zasluzuju...bar da taj drzavni novac koliko toliko ode u ruke sportskih radnika,da ode onim ljudima koji zive od svog rada posteno.Eto to je moja zelja za Dejana,za koga mogu staviti obje ruke u vatru!

Nikola, Zemun

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...

gremlin

pre 11 godina

Dejane srecno,al da te Covic pusti dve ipo godine da radis u fmp...nema sanse,smenice te posle f4,ako izgubite od radnickog...p.s.I da dovedes i Le Brona...opet neces ti do trona!!!

vladaP

pre 11 godina

Veliki sam zvezdas i veoma mi je krivo zbog Vlade, ali realno ekipa je mnogo, mnogo pala jos od utakmice sa Olimpijom pre mesec, dva.. Izvlacio nas je Simonovic koji je jedini u usponu forme. Vlada je pokusavao da je probudi ostale ali nije uspeo, pa sam ovo i ocekivao. A sto se tice Dejana Radonjica, koliko ja pratim kosarku, mogu da kazem da je odlican trener, koji je sjajan defanzivni takticar, sto nam je potrebno.. Da je dobar trener potrvdjuje to sto je ove godine sa podgoricanima igrao cetvrtfinale Evrokupa, a ispali su od Lokomotive koja je verovatno i najjaci tim u EK...

koŠta

pre 11 godina

Ako npr. Mega Vizura na kraju bude bolje plasirana od Zvezde, a oboje izbore nastup u ABA, zašto Mega mora mijenjati grad u kojem će nastupati?

Legal Alien

pre 11 godina

Predlazem da Radonjic sutra odrzi jednu posebnu konferenciju za navijace Partizana, jer vidim da i kod njih vlada veliko interesovanje za novog trenera Crvene zvezde.

Podgoricanin

pre 11 godina

Bravo Dejo Murinjo,bas mi je drago da si posao u Zvezdu jer igraju F4 i vjerovatno EL sledece sezone! Veliki korak naprijed u tvojoj karijeri i svi Varvari su uz tebe! Jedino sto mi je zao sto ces svaki derbi da izgubis jer igraci Partizana igraju srcem za razliku od starletinih igraca ;)

Mlki Maus

pre 11 godina

Pa prethodni je potpisao na tri (http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2012&mm=10&dd=04&nav_id=648535)
Znači ovaj će da traje do završnice KLS.

ForeverSRB

pre 11 godina

Dve i po sezone, koje ce trajati do Juna ove godine, mada, mutan je ovaj tip, ove godine je dobro gurao ekipu, zna li ko sta o njemu, ima li vajde, a ?

sablja

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.

Nikola, Zemun

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...

ray

pre 11 godina

Eeee,pa ne mogu da verujem... Pa ne menja se trener tako cesto... Sta da ocekujemo???? Pa po cemu je ovaj Radonjic bolji od Vlade??? E jesam zvezdas,ali skidam kapu Partizanu... Oni veruju trenerima bez obzira na rezultate... Dule je bio dugo godina,a onda je i Vlado bio dve sezone... Ne razumem upravu Zvezde...

be_joye

pre 11 godina

uuuuuaaaaaa! kakva je ovo glupost. pa Vukoicic ih je digao iz mrtvih na pocetku sezone. Sad zbog toga sto je izgubio od Mege ( koja je igrala sjajno) je smenjen! pa ko jos menja trenera pred kraj sezone. Kakva glupost. zelim ovakvoj zvezdu sve najgore!

Mlki Maus

pre 11 godina

Pa prethodni je potpisao na tri (http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2012&mm=10&dd=04&nav_id=648535)
Znači ovaj će da traje do završnice KLS.

gremlin

pre 11 godina

Dejane srecno,al da te Covic pusti dve ipo godine da radis u fmp...nema sanse,smenice te posle f4,ako izgubite od radnickog...p.s.I da dovedes i Le Brona...opet neces ti do trona!!!

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Da li je Covke moga bolju uslugu da ucini Partizanu. Pa Radonjica je Vujosevic upoznao sa trenerskim poslom.Sta on kao trener moze da da Zvezdi a da to ne procita Vujosevic i pravovremeno ne reaguje.Opet titula ode Partizanu.

gremlin

pre 11 godina

@Legal Alien
Radonjic moze da bude novi trener samo Crvene Zvezde Beograd,nikako kk Crvene Zvezde...sve u svemu,jel zabranjeno komentarisanje vesti o Fmp???!!!

Beograđanin po rođenju, a i po dedi

pre 11 godina

A od kojeg je plemena Radonjić? Šta mu je bio đed, a šta prađed? Ima li neko od njegovih u familiji Obilićevu medalju?

Ljubisa livac

pre 11 godina

Sklepan je jak tim, dosta placen, trazi se instant uspeh i zato ovakvi nagli i ishitreni potezi. Vukoicic je dobar strucnjak, gospodin, ali ne i sjajan motivator, sto se videlo cesto. Fali mu to malo. Nadam se da ce Radonjic razmrdati ekipu, upali su u neku letargiju.

Legal Alien

pre 11 godina

Predlazem da Radonjic sutra odrzi jednu posebnu konferenciju za navijace Partizana, jer vidim da i kod njih vlada veliko interesovanje za novog trenera Crvene zvezde.

Podgoricanin

pre 11 godina

Bravo Dejo Murinjo,bas mi je drago da si posao u Zvezdu jer igraju F4 i vjerovatno EL sledece sezone! Veliki korak naprijed u tvojoj karijeri i svi Varvari su uz tebe! Jedino sto mi je zao sto ces svaki derbi da izgubis jer igraci Partizana igraju srcem za razliku od starletinih igraca ;)

koŠta

pre 11 godina

Ako npr. Mega Vizura na kraju bude bolje plasirana od Zvezde, a oboje izbore nastup u ABA, zašto Mega mora mijenjati grad u kojem će nastupati?

Podgorica voli Partizan

pre 11 godina

Drago mi je sto ce Radonjic dobiti dobar ugovor jer je odlican momak,nadam se da nema nikakvih klauzula kao sa Vukoicicem.Treba da im uzme poslednji dinar,samo bezobrazno sa onima koji to i zasluzuju...bar da taj drzavni novac koliko toliko ode u ruke sportskih radnika,da ode onim ljudima koji zive od svog rada posteno.Eto to je moja zelja za Dejana,za koga mogu staviti obje ruke u vatru!

Za ne verovati...

pre 11 godina

O daj okreni, taj ringišpil u mojoj glavi... Izvor: Wikipedia, Ušće: Druga Republička Liga
1997/98 Mihailo Pavićević, Tom Ludwig, Vladislav Lučić, Mihailo Pavićević
1998/99 Mihailo Pavićević, Bora Džaković, Jovica Antonić
1999/00 Jovica Antonić, Momir Milatović, Vladislav Lučić, Stevan Karadžić
2000/01 Stevan Karadžić, Miroslav Muta Nikolić
2001/02 Milan Krečković, Miroslav Muta Nikolić
2002/03 Aleksandar Trifunović
2003/04 Zmago Sagadin
2004/05 Zmago Sagadin, Aleksandar Trifunović
2005/06 Dragan Šakota
2006/07 Dragan Šakota, Stevan Karadžić
2007/08 Stevan Karadžić, Milan Škobalj
2008/09 Svetislav Pešić
2009/10 Aco Petrović, Aleksandar Trifunović
2010/11 Mihailo Uvalin, Aleksandar Nikitović
2011/12 Svetislav Pešić
2012/13 Milivoje Lazić, Vlada Vukoičić, Dejan Radonjić

Stefan

pre 11 godina

Ovo je najljepsa vijest koju sam cuo u vezi Zvezde zadnjih nekoliko godina!Samo mi je krivo sto Dejo nije doveden na pocetku sezone...Kako vrijeme bude odmicalo,shvaticete o cemu pricam kad vidite sta znaci kad ekipa igra odbranu.Steta sto nije na 5 godina potpisan...

vladaP

pre 11 godina

Veliki sam zvezdas i veoma mi je krivo zbog Vlade, ali realno ekipa je mnogo, mnogo pala jos od utakmice sa Olimpijom pre mesec, dva.. Izvlacio nas je Simonovic koji je jedini u usponu forme. Vlada je pokusavao da je probudi ostale ali nije uspeo, pa sam ovo i ocekivao. A sto se tice Dejana Radonjica, koliko ja pratim kosarku, mogu da kazem da je odlican trener, koji je sjajan defanzivni takticar, sto nam je potrebno.. Da je dobar trener potrvdjuje to sto je ove godine sa podgoricanima igrao cetvrtfinale Evrokupa, a ispali su od Lokomotive koja je verovatno i najjaci tim u EK...

Merlin

pre 11 godina

e ovaj ce da smiri DV preko CG veze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (opet gospodin trener u CZ, 15. april 2013 23:18)

Treneri vam jesu gospoda, uglavnom ;), ali ostali su... khm..khm

Svinja prica o svinji...

pre 11 godina

А код вас, комшо, ни тренер(и)! Али зато имате најлепши обор у Србистану и у њему вепра капиталца.

Грок, грок... оинк.
(Дервиш и Трт, 16. april 2013 02:17)


Kako glup komentar...

sasapg

pre 11 godina

Neko pita valja li ovaj, kakav je???
Pa drugari pogledajte tim Buducnosti zadnjih godina, zatim pogledajte tabelu jadranske lige. Odlican momak, veliki radnik, motivator do neba. Nadam se da ce mu dati slobodu da radi kako misli da treba, kao sto je imao i u Buducnosti. Ako su mu uvalili vruc krompir da bi ga sutnuli poslije par mjeseci, samo je Zvezda u minusu. iskreno se nadam da ce odraditi ugovor do kraja, a to znaci nekih 30% bolji uspjesi od ocekivanog...
Pravi covjek u pravi klub, zivi bili pa vidjeli...

ultra nbgd

pre 11 godina

Da nema vesti o Zvezdi, mislio bih da Partizan nema navijače...
Odličan izbor, daleko bolji od prethodnog. Idemo do triple krune, primerom odbojkaša.

Goran

pre 11 godina

Vukoicic je jedini covek koji je radio u sportskom drustvu czv/fmp koji je kulturan, koji je uvek imao odmerene izjave i koji nije imao komplekse.... Covic je imao potpuno pravo da otpusti trenera jer je fmp njegov privatni klub ali ce se ispostaviti da je ovo velika greska, sto meni kao grobaru odgovara!! Zanima me kako ce gani podneti osecaj da imaju za trebera "dukljanina"??

ForeverSRB

pre 11 godina

Dve i po sezone, koje ce trajati do Juna ove godine, mada, mutan je ovaj tip, ove godine je dobro gurao ekipu, zna li ko sta o njemu, ima li vajde, a ?

sablja

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.

Dušan Silni

pre 11 godina

Svaka časst. Alibababa i 1000 trenera .
Naj trofejni klub u istoriji kosarke na našim prostorima ali po trenerima.
Žali bože tih ljudi. Svi su krivi ili pravi a Alibaba hara i k..a.

čikadača

pre 11 godina

Opet Zvezda baca pare. Stara skola. Na kraju nigde rezultata, tako par sezona i milionski dugovi. Samo to sada nece drzava da placa neko Coki, Zvezda je njegov tim. Zivi mi bili pa gledali istu pricu. Navika je cudo.
(sad promena trenera?, 16. april 2013 00:35)

Čović ne plaća, on reprogramira dugove.

dzozey

pre 11 godina

Ovo je sjajna vest a Dejan je najtalentovaniji trener u Evropi. Svaka cast, Covicu, Radonjic je idealno resenje po nase kosarkase.
(veerghoen, 16. april 2013 10:17)
Sto su mi zanimljivi ovi komentari. Neko odluci u svojoj glavi, jer mu ta "istina" odgovara, da je neko "najtalentovaniji" trener u Evropi i podeli to da podeli s nama. Ne znam ni sta to znaci "talentovan" trener. Buducnost nije u F4 ABA lige, a on je "najtalentovaniji" u celoj Evropi. Ja znam da je jedan trener iz ABA lige proglasen za najboljeg trenera u Evropi jedne godine...mislim da znas ko je to.

DV

pre 11 godina

pa kacimo se na fmp vesti zato sto ste vi poceli da navijate za taj klub i ako nije vas zapravo,nego covicev privatni koji se zove kao vas..ali posto ste vi presli da navijate za taj iz razloga jer se vas ugasio zbog neuspeha zadnjih 20godina,pa je sada varijanta daj sta das navijamo i za fmp sutra cete za metalac samo neka nakace nase ime i nema veze moze sve..eto tu smo vas da zezamo..i da se smejemo kako vas cova radi i koristi...mozda se i opametite ka opet bude neuspeh pa ga "bojkotujete",dok ne odmrzne vas klub,pa da opet gledamo "veciti" derbi...nije ga bilo odavno..

Stanoje

pre 11 godina

A za sledecu sezonu ubaciti 2-3 extra talentovana juniora, kupiti dva dobra crnca, otpustiti pet-sest iz sadasnje ekipe i to je ekipa za narednih par godina.

GrobaR

pre 11 godina

(Za ne verovati..., 16. april 2013 01:01)

Daj statistiku FMP-a, za CZ vec znamo da su pre gasenja cesto menjali trenere. Meni je FMP interesantan...

smesni ste kao crtani

pre 11 godina

deffeeennssss,defennnnssss,defennssss :)
kao sad ste vi grobari pametni,mi menjamo trenere i tako to.pa pricate da tekme dobija odbrana i tako to.pa tako to i tako to.evo,stigla odbrana,pa ima da dobijamo utakmice sa odbranom
(duledudule, 15. april 2013 23:54)


stigla odbrana? haha jos samo penzionerskom domu na celu sa rakocevicem to da objasnis :p

Tottenham

pre 11 godina

grobari ako mi nismo Zvezda nego smo FMP,Telekom ili Diva zasto ste onda na ovoj vesti,sta vas onda zabole za FMP ili kako god,zaista nemam ideju sta moze da donese ova promena,sigurno da su trebali ranije ili nikako ovo da urade jer se blizi utakmica sezone za nas protiv Radnickog u ABA,a inace Vlada nije imao kontrolu 6 utakmica(Krka,Cibona,Siroki,Radnicki,Partizan,Radnicki,Mega,ali smo se cupali),a ne kako neki navode 2 utakmice i vrlo je tuzno koliko grobara ima,ajde ovako grobari neka mi udare minus,a Delije plus da vidimo koga ima vise

Dragan Lo

pre 11 godina

U Zvezdi niko nije proveo dve sezone. Ko je Čović - Zvezdaši - ako Vam se ne može objasniti drugačije, zapitajte se gde Vam je Pešić. To je jedini čovek koji je bio tu i koji je od Vas mogao napraviti ljude, normalan, Evropski klub. Ne, Vi možete biti samo, FMP na taj format je limitiran Vaš bog Nebojša, namamio Vas je da budete vernici-sektaši.
Ime Crvene Zvezde svekoliki šljam arči kao što je Srbiju izarčio politički šljam.

veliki strumf

pre 11 godina

Vidim, masa grobara se okupila na vesti da se rugaju i nasladjuju. Nece vam biti tako veselo za desetak dana na f4, smejacemo se mi vama tada. Vlada je morao da ode ne zbog jednog ili dva poraza, vec zato sto vise od mesec dana u ekipi vlada apatija, u toralnom smo kontra ritmu, odbrana ne postoji, 4/5 tima van forme, nema borbenosti ni suta, totalna apatija zavladala. Morali su igraci da se prodrmaju pred najbitniji deo sezone.

Stevan

pre 11 godina

"Predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda odlučilo je da Vlada Vukoičić zameni Milivoja Lazića na mestu trenera, saopštili su crveno-beli. Vukoičić je potpisao trogodišnji ugovor i već je počeo da radi sa ekipom."

Vest iz oktobra prosle godine, trogodisnji ugovor :) sad Radonjic na dve i po godine, na leto dolazi Djurovic na dve godine i tako ukrug do kraja tog trogodisnjeg ciklusa, na kraju kojeg naravno ocekujemo F4 evrolige najmanje :)

vrazmena

pre 11 godina

privatni klub,može čovek da radi šta hoće i nema kome da polaže račune a za par godina ili pak meseci pitaćete se što lepo niste otišli u stečaj a ne da dozvoljavate da ko stigne blati grb i ime kluba koji volite.Tužno je šta se sve dopušta i kome u ovoj zemlji.I da ne zaboravim za trenera vam je došao veliki Srbomrzac i to sa konja na magarca jer je KK Budućnost institucija za KK CZ Telekom.

Milos PFC

pre 11 godina

Nisam zvezdas ali uprava zvezda totalni promasaj je napravila kada je prvo otpustila Pesica, pa jos jedna greska sto je otpustila Vukoicica! Obojica su odlicni treneri, zvezda ima i solidan tim ove sezone pa je trebalo samo iskoristiti dobro i korisno, igrace i trenera! Postovanje za igrace i prethodne trenere Vladu i Pesica!

milos

pre 11 godina

ljudi, igrali ste sa 7 igraca u rusteru celu sezonu, i to u visokom ritmu, sa puno trcanja i normalno je da je doslo do zamora misica, sto dalje utice na koncentraciju, odnosno sut. mladji igraci nisu dobijali sansu u aba ligi i sada je iluzorno misliti da ce oni podici formu za par tekmi u srpskoj ligi.

raskorak

pre 11 godina

hahahahahahahahaahah, baš sam se iskidao od smeha kad napisa simpatizer ovih što ih delje mega kako će da kupe kapitena Partizana, malog milutinova i/li bertansa. hahahahahahaha, joj, kol'ko ste smešni! niste vi krivi, možda vas je ćoki tako naučio, ali nije baš sve na prodaju. neko iznajmi (čitaj: proda) grb, pa misli da može k'o šerif da se ponaša, ne plaća kazne, a neki mučenik koji prati košarku od ove godine se nada da će neko da pljune na sebe i ode u cirkus. anđušić vas je iskulirao, a neko se nada da će glavni igrači (kapiten, ej!!!) tek tako da upropaste svoju karijeru.

džaba se nadate. verovatno nećete ni videti evroligu (osim kad navijate za protivnike Partizana), a i ako nekim čudom uletite, služićete za nabijanje koš razlike. u evropi ne završavaju posao pp aparati.

Stojan

pre 11 godina

Ne mogu da verujem sta se radi u zvezdi.Ponasamo se kao kk Drvodeljac.Smenimo pet trenera u sezoni dovodeci sve goreg trenera kako sezona odmice.Strasno!

Djenka Djavo

pre 11 godina

Covic je poznat po vernosti i zahvalnosti (khm khm). Nije mu prvi put da Vladu pusta niz vodu posle velikih uspeha. Steta, Vlada je strasan lik, samo mu treba sjahati sa grbace i pustiti ga da vodi ekipu kako on misli da treba. To Covke nikada nece umeti, on je control-freak extra klase.

NČF

pre 11 godina

Mnogo mi je jako ovo potpisivanje ugovora na dve i po godine, a treneri nisu ni sezonci... Valjda im tako deluje ozbiljije, šta li...

vladimirzemun

pre 11 godina

Radonjic je sjajan defanzivni takticar ...
Bas me zanima kako ce da nadomesti -1 (Rakocevic). Jedino da uvedu hokejaske izmene, pa da cica igra samo napad.
Ja ne mogu vise ... dusica mi u nosu.

sad promena trenera?

pre 11 godina

Čović ne plaća, on reprogramira dugove.
(čikadača, 16. april 2013 09:15)

Ma jasno ko dan za onih 15 milki ali da li ce i nove dugove isto da reprogramira??A kada se ulaze a nema rezultata onda se dugovi prave. Sumnjam da je to opet moguce ipak je CZ njegov privatni klub.

Miki

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...
(Nikola, Zemun, 15. april 2013 23:38)

Nikola, retko se desi da mi neki komentar izmami iskren osmeh sa lica. Svaka cast :)

Sigurica ce biti i sa ovom decurlijom sto imamo, sta ce nam ove babe iz FMP-a...

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tero, 15. april 2013 23:50)

Tesko da Partizan ima toliki budzet za ovakav tim, a i ne verujem da ce hteti Rakocevic da obuce sveti dres, i trebalo je umesto onog zvrka Cvetkovica da ostavis Lea, ostace on jos sezonu sigurno... Ali, nikad se ne zna, iz tvojih usta u bozije usi, pa ni F4 nece biti daleko...

Crvena zvezda

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tero, 15. april 2013 23:50)

Tesko da Partizan ima toliki budzet za ovakav tim, a i ne verujem da ce hteti Rakocevic da obuce sveti dres, i trebalo je umesto onog zvrka Cvetkovica da ostavis Lea, ostace on jos sezonu sigurno... Ali, nikad se ne zna, iz tvojih usta u bozije usi, pa ni F4 nece biti daleko...
(Sigurica ce biti i sa ovom decurlijom sto imamo, sta ce nam ove babe iz FMP-a..., 16. april 2013 00:41)

Znamo da vi nemate, ali imamo mi tako da ne treba da se brinete!

Petar

pre 11 godina

Zasto smo morali stranca da dovedemo za trenera ?
Pa imamo dosta boljih trenera u Srbiji...
Sad kad pocnu da dovode talente iz svoje zemlje u Zvezdu .....

duledudule

pre 11 godina

deffeeennssss,defennnnssss,defennssss :)
kao sad ste vi grobari pametni,mi menjamo trenere i tako to.pa pricate da tekme dobija odbrana i tako to.pa tako to i tako to.evo,stigla odbrana,pa ima da dobijamo utakmice sa odbranom

vlada

pre 11 godina

Nesvatljiva mi je uprava zvezde. Igraju u dobrom ritmu cele sezeno, dobiju partizan 3 puta, i normalno i logično je očekivati da ekipa padne u formi u jednom trenutku. Naročito kada se ekipa oslanja na veterana Rakočevića. I u tom žešćem padu forme oni uspeju da slave protiv radničkog povrh svega. Pad forme se naravno odrazi na poraz protiv Vizure, i oni reše da šutnu trenera koji je odlično radio svoj posao. Naravno da nije bitno šta će zvezda da uradi u super ligi, to je drugorazredno takmičenje trenutno, mnogo je bitnije da tempiraju da podignu formu za final four jadranske lige. Užasan potez uprave!

Delija

pre 11 godina

GrobaR

A meni je interesantan tvoj Kompleks koji imas cim izgovoris Zvezda.Ali to je vec tvoj problem.Postoje specijalizovane medicinske ustanove.Ali bojim se da je kasno

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Svaka cast komsije,dobili ste trenera po meni posle DV najboljeg sa ovih prostora(mislim na mladje strucnjake).Normalno da je Obradovic ispred svih ali njega ne zanima domaca liga.Zelim vam puno uspeha sa novim trenerom i vidimo se u svim finalima pa kom opanci a kom obojci.

sad promena trenera?

pre 11 godina

Opet Zvezda baca pare. Stara skola. Na kraju nigde rezultata, tako par sezona i milionski dugovi. Samo to sada nece drzava da placa neko Coki, Zvezda je njegov tim. Zivi mi bili pa gledali istu pricu. Navika je cudo.

seljak

pre 11 godina

kao prvo...zna se da su Partizan i Zvezda sigurni i dirktno idu u evroligu..tako da je promena trenera logicna stvar...ako od zadnjih osam utakmica izgubis pet..suvisno bi bilo komentarisati kako nije trebao trener da se menja...Zvezda u zadnje vreme niti ima igru..nista..odbrana katastrofa,napad jos gori..individualnim kvalitetotm dobiju po neku utakmicu...sve u svemu lose..a sto se tice Radonjica..bio je odlican kosarkas,a kao trener je jos bolji..

Zoran

pre 11 godina

Hoćete da vam čika Zoki objasni ovaj potez uprave ?
Radonjić je već dugo planiran za prvog čoveka struke u našem klubu. Jesenas nije bilo moguće preuzeti ga od Budućnosti.
Da smo pustili Vukoičića, koji je takođe sjajan trener, da pobedom u Laktašima izbori Evro Ligu, bilo bi jako teško promeniti ga na kraju sezone!
Ovako, postoji neposredni povod za smenu, zbog loše forme kluba, možda i tempiranja forme za finalni turnir ABA lige. Radonjić preuzima tim, osvaja plasman u Evro Ligu i za par nedelja, neće se niko sećati ovog sadašnjeg incidenta, a navijači Zvezde, gladni Evroligaškog takmičenja, podržaće velikog Zvezdaša Dejana Radonjića.
Ako mi ne verujete, gledajte i uverićete se.
Pozdrav.

Дервиш и Трт

pre 11 godina

e ovaj ce da smiri DV preko CG veze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (opet gospodin trener u CZ, 15. april 2013 23:18)

Treneri vam jesu gospoda, uglavnom ;), ali ostali su... khm..khm
(Merlin, 15. april 2013 23:43)


А код вас, комшо, ни тренер(и)! Али зато имате најлепши обор у Србистану и у њему вепра капиталца.

Грок, грок... оинк.

djuka

pre 11 godina

Stigao Crnogorac da ujedini navijace i slozi kockice... DELIJE, sa Dejom, titula je vaša!! Da vidite kako se igra odbrana i kako krvare koljena od rada! Zelim mu sve najbolje i da nam sevrati u PG sa titulom!

kvalitetna ekipa

pre 11 godina

Veliki strumf
Sta mislis da ce novi trener da podigne formu za mesec dana?Zvezda je pala u formi kad najvise treba.Forma se dize postepeno a kad jednom pada treba vremena da se vrati.Za to je potrebno mesec i po do dva a za to vremena nema.Zvezdina greska je bila sto je forsirala jedne iste igrace cele sezone a igrace sa klupe nije ubacivala u igru da se razigravaju.
(ja, 16. april 2013 08:51)

Ovde nije problem forma, vec borbenost. To u zvezdi fali, ovim igracima je trenutno potrebno da ih neko trgne iz sna. Kvalitet postoji i iskustvo, samo je potrebna promena nacina treninga i igranja. Oni znaju da igraju kosarku, finese su sada bitne.

Ponavljam, ovaj tim zvezde mora da odere svakog u ASL sa 20 poena

ja

pre 11 godina

Veliki strumf
Sta mislis da ce novi trener da podigne formu za mesec dana?Zvezda je pala u formi kad najvise treba.Forma se dize postepeno a kad jednom pada treba vremena da se vrati.Za to je potrebno mesec i po do dva a za to vremena nema.Zvezdina greska je bila sto je forsirala jedne iste igrace cele sezone a igrace sa klupe nije ubacivala u igru da se razigravaju.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

A pazi kad smarate vise sa pricom o Zvezdi i FMP-u...mozda je to na pocetku i bilo zanimljivo, ali sada zaista pocinjete previse puta da se ponavljate i jednostavno smarate.

xMADx

pre 11 godina

da bi tim bio odlican mora dugo vremena igrati zajedno to je kljuc uspeha pa tako je valjda i sa trenerima. a izbacen na kraju sezone to samo na ovim prostorima.... sretno od partizana valjda ce i sledeci derbi biti podjednako interesantan i napet ja se nadam!

keke

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...


Da li vi ozbiljno mislte da ce Lucic da predje u privatni klub,hahahahah,a znam da bi voleli.

Goran

pre 11 godina

iskreno se nadam da ce odraditi ugovor do kraja, a to znaci nekih 30% bolji uspjesi od ocekivanog...Pravi covjek u pravi klub, zivi bili pa vidjeli... (sasapg, 15. april 2013 23:44)

Znaci nece biti 3 nego 2 mesto.

BATON SAMPION

pre 11 godina

Dobar trener, ima odredjenu harizmu sto mozda Vlado nije imao, sto se forme tice mozda ona sada i ne treba da bude na visokom nivou jer je Final Four jos uvek daleko tako da ima jos vremena da se ona podigne igra jeste losa ali to je i normalno igrala je Zvezda jako dobro do pocetka domace lige moze se reci da je poraz u derbiju malo poljuljao brod na mirnoj reci. E sad koliko ce ostati Radonjic videcemo ono sto je sigurno Zvezda ove godine nece zaliti novac kako bi prekinula domaciju Partizana dok je to kod nas mnogo drugacije mi smo imali 10 poraza u ABA ligi pa niko nije ni pominjao da ce Vujosevic otici, verujem da bi ostao i da smo na kraju bili peti jer je sistem rada drugaciji i ove se sezone drugacije razmislja.

fv-sweden

pre 11 godina

ja licno ne volim ofanzivu koju radonjic vidi, nikako da buducnost imaju vise od 5 asistencije kao tim!! , defanziva muje vrh nema sta. mislite na to da je radonjic proveo 8 godina!! u PG, i niko da mu se mijesa u posao i bez pritiska. biti trener zvezdu je totalno drugi stvar. ja mu zelim uspjeh naravno, jer je on jako i naporno radi svoj posao, pa evo njemu zasluzeno da se pokaze u veci klub.

Milos PFC

pre 11 godina

Nisam zvezdas ali uprava zvezda totalni promasaj je napravila kada je prvo otpustila Pesica, pa jos jedna greska sto je otpustila Vukoicica! Obojica su odlicni treneri, zvezda ima i solidan tim ove sezone pa je trebalo samo iskoristiti dobro i korisno, igrace i trenera! Postovanje za igrace i prethodne trenere Vladu i Pesica!

kako se zvase onaj klub?

pre 11 godina

nije crvena zvezda dobila novog trenera nego diva
(aleksandar, 16. april 2013 10:55)

nije diva dobila novog trenera nego fmp
(Godza, 16. april 2013 12:40)


BGD je dobio novog trenera iz CG.

mene bi bilo sramota

pre 11 godina

Valjda u Stjepana Stupanca 15a, to je adresa koja im je upisana na APR-u i na kojoj je sediste kluba.
(Bob Rock, 15. april 2013 23:13)

Kako te ne mrzi vise da nekome nesto objasnjavas? Ako ces lakse da spavas ovo je FMP, samo da znas da je veca sramota za instituciju sto je izgubla od FMPa 3 puta za mesec dana

Aran Itović

pre 11 godina

Šteta je za Vladu, jer je on naš najtalentovaniji trener. ..ume da pripremi tim, ima autoritet i viziju igre koja je atraktivna i privlači publiku, dobro vodi utakmice... Nedostaje mu sposobnost da kad timu ide loše uspe da ga prodrma i mešajući karte podigne ekipu i igru. Nije uzrok smene poslednji poraz, jer ekipa je u padu forme već duže vreme. Potrebno je da iz meča u meč budu bar 4-5 raspoloženih igrača, a već dugo su max. 2-3, i to se vrti stalno oko 5 istih igrača. Amerikanci, sem Nelsona povremeno, doslovno su očajni. Statistika koju ima Skot je slabija nego da je data prilika bilo kom od juniora i nije mi jasno na čemu se zasniva čekanje da konačno zaigra. Braun je bio solidan početkom sezone, ali od kad je pročitan, jer nema ni šut, ni dobru pokretljivost i tehniku, ostvaruje vrlo slab učinak. Problem je i što neki mladji igrači ne uspevaju da daju veći doprinos, Subotića odavno nema nigde, a Lazić i Cvetković tek povremeno imaju neki učinak. UZ sve to, mislim da smena trenera, a RAdonjić je možda sasvim dobra opcija, može da prodrma ekipu, donese neke nove kvalitete i dobre rezultate. Ima još puno da se igra, i bitan je taj kritičan meč sa Radničkim, koji je srećom, takođe u padu forme. Na krilima te pobede, i sa, i dalje smatram najkvalitetnijim domaćim sastavom, ova ekipa u plej-ofu domaćeg prvenstva, i na 3 pobede, neće imati takmaca. A tada će se sva trenutna grobarska malicioznost,neumerenost i bahatost pretvoriti u uobičajene jadikovke ili muk.

Dejan

pre 11 godina

Dobar potez...Svaka čast..ko se razume malo u trenerske poslove psihologiju razume da je ovo ogičan potez...Nešto mora da trgne ekipu..vidi se šta je pintu uradio sa fk..

Zvezda

pre 11 godina

nije crvena zvezda dobila novog trenera nego diva
(aleksandar, 16. april 2013 10:55)

nije diva dobila novog trenera nego fmp
(Godza, 16. april 2013 12:40)

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...
(Nikola, Zemun, 15. april 2013 23:38)

Nikola, retko se desi da mi neki komentar izmami iskren osmeh sa lica. Svaka cast :)
(Miki, 16. april 2013 12:59)

Bas je internet grobarima zabavno...:-))

Utissak

pre 11 godina

Realno belezio je slabe rezultate u zadnje vreme.Zestok poraz od Sirokog Brijega na kraju sezone,pa sad lagani porazi od Partizana i Mege,i navucena pobeda sa kosem razlike nad Radnickim.Ko zna da je ostao,pitanje je kako bi se Zvezda provela u Laktasima.Generalno veliki pad u formi ekipe.Slazem se da Skot i Braun slabo igraju.Braun je bio dobar do ovog spora sa upravom,ali otkad se vratio kao da nije isti igrac.Partizan dize formu,ako Dule zadrzi najbolje,uz jedno pravo dobro pojacanje,mogu dobro dogurati u Evropi.

sablja

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.

ultra nbgd

pre 11 godina

Da nema vesti o Zvezdi, mislio bih da Partizan nema navijače...
Odličan izbor, daleko bolji od prethodnog. Idemo do triple krune, primerom odbojkaša.

Nikola, Zemun

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...

duledudule

pre 11 godina

deffeeennssss,defennnnssss,defennssss :)
kao sad ste vi grobari pametni,mi menjamo trenere i tako to.pa pricate da tekme dobija odbrana i tako to.pa tako to i tako to.evo,stigla odbrana,pa ima da dobijamo utakmice sa odbranom

gremlin

pre 11 godina

@Legal Alien
Radonjic moze da bude novi trener samo Crvene Zvezde Beograd,nikako kk Crvene Zvezde...sve u svemu,jel zabranjeno komentarisanje vesti o Fmp???!!!

Legal Alien

pre 11 godina

Predlazem da Radonjic sutra odrzi jednu posebnu konferenciju za navijace Partizana, jer vidim da i kod njih vlada veliko interesovanje za novog trenera Crvene zvezde.

Tottenham

pre 11 godina

grobari ako mi nismo Zvezda nego smo FMP,Telekom ili Diva zasto ste onda na ovoj vesti,sta vas onda zabole za FMP ili kako god,zaista nemam ideju sta moze da donese ova promena,sigurno da su trebali ranije ili nikako ovo da urade jer se blizi utakmica sezone za nas protiv Radnickog u ABA,a inace Vlada nije imao kontrolu 6 utakmica(Krka,Cibona,Siroki,Radnicki,Partizan,Radnicki,Mega,ali smo se cupali),a ne kako neki navode 2 utakmice i vrlo je tuzno koliko grobara ima,ajde ovako grobari neka mi udare minus,a Delije plus da vidimo koga ima vise

gremlin

pre 11 godina

Dejane srecno,al da te Covic pusti dve ipo godine da radis u fmp...nema sanse,smenice te posle f4,ako izgubite od radnickog...p.s.I da dovedes i Le Brona...opet neces ti do trona!!!

Stefan

pre 11 godina

Ovo je najljepsa vijest koju sam cuo u vezi Zvezde zadnjih nekoliko godina!Samo mi je krivo sto Dejo nije doveden na pocetku sezone...Kako vrijeme bude odmicalo,shvaticete o cemu pricam kad vidite sta znaci kad ekipa igra odbranu.Steta sto nije na 5 godina potpisan...

Stanoje

pre 11 godina

A za sledecu sezonu ubaciti 2-3 extra talentovana juniora, kupiti dva dobra crnca, otpustiti pet-sest iz sadasnje ekipe i to je ekipa za narednih par godina.

be_joye

pre 11 godina

uuuuuaaaaaa! kakva je ovo glupost. pa Vukoicic ih je digao iz mrtvih na pocetku sezone. Sad zbog toga sto je izgubio od Mege ( koja je igrala sjajno) je smenjen! pa ko jos menja trenera pred kraj sezone. Kakva glupost. zelim ovakvoj zvezdu sve najgore!

Delija

pre 11 godina

GrobaR

A meni je interesantan tvoj Kompleks koji imas cim izgovoris Zvezda.Ali to je vec tvoj problem.Postoje specijalizovane medicinske ustanove.Ali bojim se da je kasno

Podgorica voli Partizan

pre 11 godina

Drago mi je sto ce Radonjic dobiti dobar ugovor jer je odlican momak,nadam se da nema nikakvih klauzula kao sa Vukoicicem.Treba da im uzme poslednji dinar,samo bezobrazno sa onima koji to i zasluzuju...bar da taj drzavni novac koliko toliko ode u ruke sportskih radnika,da ode onim ljudima koji zive od svog rada posteno.Eto to je moja zelja za Dejana,za koga mogu staviti obje ruke u vatru!

Podgoricanin

pre 11 godina

Bravo Dejo Murinjo,bas mi je drago da si posao u Zvezdu jer igraju F4 i vjerovatno EL sledece sezone! Veliki korak naprijed u tvojoj karijeri i svi Varvari su uz tebe! Jedino sto mi je zao sto ces svaki derbi da izgubis jer igraci Partizana igraju srcem za razliku od starletinih igraca ;)

Crvena zvezda

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tero, 15. april 2013 23:50)

Tesko da Partizan ima toliki budzet za ovakav tim, a i ne verujem da ce hteti Rakocevic da obuce sveti dres, i trebalo je umesto onog zvrka Cvetkovica da ostavis Lea, ostace on jos sezonu sigurno... Ali, nikad se ne zna, iz tvojih usta u bozije usi, pa ni F4 nece biti daleko...
(Sigurica ce biti i sa ovom decurlijom sto imamo, sta ce nam ove babe iz FMP-a..., 16. april 2013 00:41)

Znamo da vi nemate, ali imamo mi tako da ne treba da se brinete!

sasapg

pre 11 godina

Neko pita valja li ovaj, kakav je???
Pa drugari pogledajte tim Buducnosti zadnjih godina, zatim pogledajte tabelu jadranske lige. Odlican momak, veliki radnik, motivator do neba. Nadam se da ce mu dati slobodu da radi kako misli da treba, kao sto je imao i u Buducnosti. Ako su mu uvalili vruc krompir da bi ga sutnuli poslije par mjeseci, samo je Zvezda u minusu. iskreno se nadam da ce odraditi ugovor do kraja, a to znaci nekih 30% bolji uspjesi od ocekivanog...
Pravi covjek u pravi klub, zivi bili pa vidjeli...

Razocarani Srbin

pre 11 godina

Da li je Covke moga bolju uslugu da ucini Partizanu. Pa Radonjica je Vujosevic upoznao sa trenerskim poslom.Sta on kao trener moze da da Zvezdi a da to ne procita Vujosevic i pravovremeno ne reaguje.Opet titula ode Partizanu.

veliki strumf

pre 11 godina

Vidim, masa grobara se okupila na vesti da se rugaju i nasladjuju. Nece vam biti tako veselo za desetak dana na f4, smejacemo se mi vama tada. Vlada je morao da ode ne zbog jednog ili dva poraza, vec zato sto vise od mesec dana u ekipi vlada apatija, u toralnom smo kontra ritmu, odbrana ne postoji, 4/5 tima van forme, nema borbenosti ni suta, totalna apatija zavladala. Morali su igraci da se prodrmaju pred najbitniji deo sezone.

Дервиш и Трт

pre 11 godina

e ovaj ce da smiri DV preko CG veze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (opet gospodin trener u CZ, 15. april 2013 23:18)

Treneri vam jesu gospoda, uglavnom ;), ali ostali su... khm..khm
(Merlin, 15. april 2013 23:43)


А код вас, комшо, ни тренер(и)! Али зато имате најлепши обор у Србистану и у њему вепра капиталца.

Грок, грок... оинк.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

A pazi kad smarate vise sa pricom o Zvezdi i FMP-u...mozda je to na pocetku i bilo zanimljivo, ali sada zaista pocinjete previse puta da se ponavljate i jednostavno smarate.

djuka

pre 11 godina

Stigao Crnogorac da ujedini navijace i slozi kockice... DELIJE, sa Dejom, titula je vaša!! Da vidite kako se igra odbrana i kako krvare koljena od rada! Zelim mu sve najbolje i da nam sevrati u PG sa titulom!

Ljubisa livac

pre 11 godina

Sklepan je jak tim, dosta placen, trazi se instant uspeh i zato ovakvi nagli i ishitreni potezi. Vukoicic je dobar strucnjak, gospodin, ali ne i sjajan motivator, sto se videlo cesto. Fali mu to malo. Nadam se da ce Radonjic razmrdati ekipu, upali su u neku letargiju.

Beograđanin po rođenju, a i po dedi

pre 11 godina

A od kojeg je plemena Radonjić? Šta mu je bio đed, a šta prađed? Ima li neko od njegovih u familiji Obilićevu medalju?

Zoran

pre 11 godina

Hoćete da vam čika Zoki objasni ovaj potez uprave ?
Radonjić je već dugo planiran za prvog čoveka struke u našem klubu. Jesenas nije bilo moguće preuzeti ga od Budućnosti.
Da smo pustili Vukoičića, koji je takođe sjajan trener, da pobedom u Laktašima izbori Evro Ligu, bilo bi jako teško promeniti ga na kraju sezone!
Ovako, postoji neposredni povod za smenu, zbog loše forme kluba, možda i tempiranja forme za finalni turnir ABA lige. Radonjić preuzima tim, osvaja plasman u Evro Ligu i za par nedelja, neće se niko sećati ovog sadašnjeg incidenta, a navijači Zvezde, gladni Evroligaškog takmičenja, podržaće velikog Zvezdaša Dejana Radonjića.
Ako mi ne verujete, gledajte i uverićete se.
Pozdrav.

kvalitetna ekipa

pre 11 godina

Veliki strumf
Sta mislis da ce novi trener da podigne formu za mesec dana?Zvezda je pala u formi kad najvise treba.Forma se dize postepeno a kad jednom pada treba vremena da se vrati.Za to je potrebno mesec i po do dva a za to vremena nema.Zvezdina greska je bila sto je forsirala jedne iste igrace cele sezone a igrace sa klupe nije ubacivala u igru da se razigravaju.
(ja, 16. april 2013 08:51)

Ovde nije problem forma, vec borbenost. To u zvezdi fali, ovim igracima je trenutno potrebno da ih neko trgne iz sna. Kvalitet postoji i iskustvo, samo je potrebna promena nacina treninga i igranja. Oni znaju da igraju kosarku, finese su sada bitne.

Ponavljam, ovaj tim zvezde mora da odere svakog u ASL sa 20 poena

ray

pre 11 godina

Eeee,pa ne mogu da verujem... Pa ne menja se trener tako cesto... Sta da ocekujemo???? Pa po cemu je ovaj Radonjic bolji od Vlade??? E jesam zvezdas,ali skidam kapu Partizanu... Oni veruju trenerima bez obzira na rezultate... Dule je bio dugo godina,a onda je i Vlado bio dve sezone... Ne razumem upravu Zvezde...

mene bi bilo sramota

pre 11 godina

Valjda u Stjepana Stupanca 15a, to je adresa koja im je upisana na APR-u i na kojoj je sediste kluba.
(Bob Rock, 15. april 2013 23:13)

Kako te ne mrzi vise da nekome nesto objasnjavas? Ako ces lakse da spavas ovo je FMP, samo da znas da je veca sramota za instituciju sto je izgubla od FMPa 3 puta za mesec dana

Dejan

pre 11 godina

Dobar potez...Svaka čast..ko se razume malo u trenerske poslove psihologiju razume da je ovo ogičan potez...Nešto mora da trgne ekipu..vidi se šta je pintu uradio sa fk..

ForeverSRB

pre 11 godina

Dve i po sezone, koje ce trajati do Juna ove godine, mada, mutan je ovaj tip, ove godine je dobro gurao ekipu, zna li ko sta o njemu, ima li vajde, a ?

Mlki Maus

pre 11 godina

Pa prethodni je potpisao na tri (http://www.b92.net/sport/kosarka/nlb_liga.php?yyyy=2012&mm=10&dd=04&nav_id=648535)
Znači ovaj će da traje do završnice KLS.

Goran

pre 11 godina

Vukoicic je jedini covek koji je radio u sportskom drustvu czv/fmp koji je kulturan, koji je uvek imao odmerene izjave i koji nije imao komplekse.... Covic je imao potpuno pravo da otpusti trenera jer je fmp njegov privatni klub ali ce se ispostaviti da je ovo velika greska, sto meni kao grobaru odgovara!! Zanima me kako ce gani podneti osecaj da imaju za trebera "dukljanina"??

koŠta

pre 11 godina

Ako npr. Mega Vizura na kraju bude bolje plasirana od Zvezde, a oboje izbore nastup u ABA, zašto Mega mora mijenjati grad u kojem će nastupati?

GrobaR

pre 11 godina

(Za ne verovati..., 16. april 2013 01:01)

Daj statistiku FMP-a, za CZ vec znamo da su pre gasenja cesto menjali trenere. Meni je FMP interesantan...

vladaP

pre 11 godina

Veliki sam zvezdas i veoma mi je krivo zbog Vlade, ali realno ekipa je mnogo, mnogo pala jos od utakmice sa Olimpijom pre mesec, dva.. Izvlacio nas je Simonovic koji je jedini u usponu forme. Vlada je pokusavao da je probudi ostale ali nije uspeo, pa sam ovo i ocekivao. A sto se tice Dejana Radonjica, koliko ja pratim kosarku, mogu da kazem da je odlican trener, koji je sjajan defanzivni takticar, sto nam je potrebno.. Da je dobar trener potrvdjuje to sto je ove godine sa podgoricanima igrao cetvrtfinale Evrokupa, a ispali su od Lokomotive koja je verovatno i najjaci tim u EK...

ja

pre 11 godina

Veliki strumf
Sta mislis da ce novi trener da podigne formu za mesec dana?Zvezda je pala u formi kad najvise treba.Forma se dize postepeno a kad jednom pada treba vremena da se vrati.Za to je potrebno mesec i po do dva a za to vremena nema.Zvezdina greska je bila sto je forsirala jedne iste igrace cele sezone a igrace sa klupe nije ubacivala u igru da se razigravaju.

Aran Itović

pre 11 godina

Šteta je za Vladu, jer je on naš najtalentovaniji trener. ..ume da pripremi tim, ima autoritet i viziju igre koja je atraktivna i privlači publiku, dobro vodi utakmice... Nedostaje mu sposobnost da kad timu ide loše uspe da ga prodrma i mešajući karte podigne ekipu i igru. Nije uzrok smene poslednji poraz, jer ekipa je u padu forme već duže vreme. Potrebno je da iz meča u meč budu bar 4-5 raspoloženih igrača, a već dugo su max. 2-3, i to se vrti stalno oko 5 istih igrača. Amerikanci, sem Nelsona povremeno, doslovno su očajni. Statistika koju ima Skot je slabija nego da je data prilika bilo kom od juniora i nije mi jasno na čemu se zasniva čekanje da konačno zaigra. Braun je bio solidan početkom sezone, ali od kad je pročitan, jer nema ni šut, ni dobru pokretljivost i tehniku, ostvaruje vrlo slab učinak. Problem je i što neki mladji igrači ne uspevaju da daju veći doprinos, Subotića odavno nema nigde, a Lazić i Cvetković tek povremeno imaju neki učinak. UZ sve to, mislim da smena trenera, a RAdonjić je možda sasvim dobra opcija, može da prodrma ekipu, donese neke nove kvalitete i dobre rezultate. Ima još puno da se igra, i bitan je taj kritičan meč sa Radničkim, koji je srećom, takođe u padu forme. Na krilima te pobede, i sa, i dalje smatram najkvalitetnijim domaćim sastavom, ova ekipa u plej-ofu domaćeg prvenstva, i na 3 pobede, neće imati takmaca. A tada će se sva trenutna grobarska malicioznost,neumerenost i bahatost pretvoriti u uobičajene jadikovke ili muk.

Zvezda

pre 11 godina

nije crvena zvezda dobila novog trenera nego diva
(aleksandar, 16. april 2013 10:55)

nije diva dobila novog trenera nego fmp
(Godza, 16. april 2013 12:40)

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...
(Nikola, Zemun, 15. april 2013 23:38)

Nikola, retko se desi da mi neki komentar izmami iskren osmeh sa lica. Svaka cast :)
(Miki, 16. april 2013 12:59)

Bas je internet grobarima zabavno...:-))

smesni ste kao crtani

pre 11 godina

deffeeennssss,defennnnssss,defennssss :)
kao sad ste vi grobari pametni,mi menjamo trenere i tako to.pa pricate da tekme dobija odbrana i tako to.pa tako to i tako to.evo,stigla odbrana,pa ima da dobijamo utakmice sa odbranom
(duledudule, 15. april 2013 23:54)


stigla odbrana? haha jos samo penzionerskom domu na celu sa rakocevicem to da objasnis :p

vlada

pre 11 godina

Nesvatljiva mi je uprava zvezde. Igraju u dobrom ritmu cele sezeno, dobiju partizan 3 puta, i normalno i logično je očekivati da ekipa padne u formi u jednom trenutku. Naročito kada se ekipa oslanja na veterana Rakočevića. I u tom žešćem padu forme oni uspeju da slave protiv radničkog povrh svega. Pad forme se naravno odrazi na poraz protiv Vizure, i oni reše da šutnu trenera koji je odlično radio svoj posao. Naravno da nije bitno šta će zvezda da uradi u super ligi, to je drugorazredno takmičenje trenutno, mnogo je bitnije da tempiraju da podignu formu za final four jadranske lige. Užasan potez uprave!

Dušan Silni

pre 11 godina

Svaka časst. Alibababa i 1000 trenera .
Naj trofejni klub u istoriji kosarke na našim prostorima ali po trenerima.
Žali bože tih ljudi. Svi su krivi ili pravi a Alibaba hara i k..a.

DV

pre 11 godina

pa kacimo se na fmp vesti zato sto ste vi poceli da navijate za taj klub i ako nije vas zapravo,nego covicev privatni koji se zove kao vas..ali posto ste vi presli da navijate za taj iz razloga jer se vas ugasio zbog neuspeha zadnjih 20godina,pa je sada varijanta daj sta das navijamo i za fmp sutra cete za metalac samo neka nakace nase ime i nema veze moze sve..eto tu smo vas da zezamo..i da se smejemo kako vas cova radi i koristi...mozda se i opametite ka opet bude neuspeh pa ga "bojkotujete",dok ne odmrzne vas klub,pa da opet gledamo "veciti" derbi...nije ga bilo odavno..

seljak

pre 11 godina

kao prvo...zna se da su Partizan i Zvezda sigurni i dirktno idu u evroligu..tako da je promena trenera logicna stvar...ako od zadnjih osam utakmica izgubis pet..suvisno bi bilo komentarisati kako nije trebao trener da se menja...Zvezda u zadnje vreme niti ima igru..nista..odbrana katastrofa,napad jos gori..individualnim kvalitetotm dobiju po neku utakmicu...sve u svemu lose..a sto se tice Radonjica..bio je odlican kosarkas,a kao trener je jos bolji..

dzozey

pre 11 godina

Ovo je sjajna vest a Dejan je najtalentovaniji trener u Evropi. Svaka cast, Covicu, Radonjic je idealno resenje po nase kosarkase.
(veerghoen, 16. april 2013 10:17)
Sto su mi zanimljivi ovi komentari. Neko odluci u svojoj glavi, jer mu ta "istina" odgovara, da je neko "najtalentovaniji" trener u Evropi i podeli to da podeli s nama. Ne znam ni sta to znaci "talentovan" trener. Buducnost nije u F4 ABA lige, a on je "najtalentovaniji" u celoj Evropi. Ja znam da je jedan trener iz ABA lige proglasen za najboljeg trenera u Evropi jedne godine...mislim da znas ko je to.

Merlin

pre 11 godina

e ovaj ce da smiri DV preko CG veze
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (opet gospodin trener u CZ, 15. april 2013 23:18)

Treneri vam jesu gospoda, uglavnom ;), ali ostali su... khm..khm

vrazmena

pre 11 godina

privatni klub,može čovek da radi šta hoće i nema kome da polaže račune a za par godina ili pak meseci pitaćete se što lepo niste otišli u stečaj a ne da dozvoljavate da ko stigne blati grb i ime kluba koji volite.Tužno je šta se sve dopušta i kome u ovoj zemlji.I da ne zaboravim za trenera vam je došao veliki Srbomrzac i to sa konja na magarca jer je KK Budućnost institucija za KK CZ Telekom.

Svinja prica o svinji...

pre 11 godina

А код вас, комшо, ни тренер(и)! Али зато имате најлепши обор у Србистану и у њему вепра капиталца.

Грок, грок... оинк.
(Дервиш и Трт, 16. april 2013 02:17)


Kako glup komentar...

Sigurica ce biti i sa ovom decurlijom sto imamo, sta ce nam ove babe iz FMP-a...

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tero, 15. april 2013 23:50)

Tesko da Partizan ima toliki budzet za ovakav tim, a i ne verujem da ce hteti Rakocevic da obuce sveti dres, i trebalo je umesto onog zvrka Cvetkovica da ostavis Lea, ostace on jos sezonu sigurno... Ali, nikad se ne zna, iz tvojih usta u bozije usi, pa ni F4 nece biti daleko...

Dragan Lo

pre 11 godina

U Zvezdi niko nije proveo dve sezone. Ko je Čović - Zvezdaši - ako Vam se ne može objasniti drugačije, zapitajte se gde Vam je Pešić. To je jedini čovek koji je bio tu i koji je od Vas mogao napraviti ljude, normalan, Evropski klub. Ne, Vi možete biti samo, FMP na taj format je limitiran Vaš bog Nebojša, namamio Vas je da budete vernici-sektaši.
Ime Crvene Zvezde svekoliki šljam arči kao što je Srbiju izarčio politički šljam.

Milos PFC

pre 11 godina

Nisam zvezdas ali uprava zvezda totalni promasaj je napravila kada je prvo otpustila Pesica, pa jos jedna greska sto je otpustila Vukoicica! Obojica su odlicni treneri, zvezda ima i solidan tim ove sezone pa je trebalo samo iskoristiti dobro i korisno, igrace i trenera! Postovanje za igrace i prethodne trenere Vladu i Pesica!

Milos PFC

pre 11 godina

Nisam zvezdas ali uprava zvezda totalni promasaj je napravila kada je prvo otpustila Pesica, pa jos jedna greska sto je otpustila Vukoicica! Obojica su odlicni treneri, zvezda ima i solidan tim ove sezone pa je trebalo samo iskoristiti dobro i korisno, igrace i trenera! Postovanje za igrace i prethodne trenere Vladu i Pesica!

Stojan

pre 11 godina

Ne mogu da verujem sta se radi u zvezdi.Ponasamo se kao kk Drvodeljac.Smenimo pet trenera u sezoni dovodeci sve goreg trenera kako sezona odmice.Strasno!

milos

pre 11 godina

ljudi, igrali ste sa 7 igraca u rusteru celu sezonu, i to u visokom ritmu, sa puno trcanja i normalno je da je doslo do zamora misica, sto dalje utice na koncentraciju, odnosno sut. mladji igraci nisu dobijali sansu u aba ligi i sada je iluzorno misliti da ce oni podici formu za par tekmi u srpskoj ligi.

čikadača

pre 11 godina

Opet Zvezda baca pare. Stara skola. Na kraju nigde rezultata, tako par sezona i milionski dugovi. Samo to sada nece drzava da placa neko Coki, Zvezda je njegov tim. Zivi mi bili pa gledali istu pricu. Navika je cudo.
(sad promena trenera?, 16. april 2013 00:35)

Čović ne plaća, on reprogramira dugove.

Stevan

pre 11 godina

"Predsedništvo Košarkaškog kluba Crvena zvezda odlučilo je da Vlada Vukoičić zameni Milivoja Lazića na mestu trenera, saopštili su crveno-beli. Vukoičić je potpisao trogodišnji ugovor i već je počeo da radi sa ekipom."

Vest iz oktobra prosle godine, trogodisnji ugovor :) sad Radonjic na dve i po godine, na leto dolazi Djurovic na dve godine i tako ukrug do kraja tog trogodisnjeg ciklusa, na kraju kojeg naravno ocekujemo F4 evrolige najmanje :)

Petar

pre 11 godina

Zasto smo morali stranca da dovedemo za trenera ?
Pa imamo dosta boljih trenera u Srbiji...
Sad kad pocnu da dovode talente iz svoje zemlje u Zvezdu .....

Goran

pre 11 godina

iskreno se nadam da ce odraditi ugovor do kraja, a to znaci nekih 30% bolji uspjesi od ocekivanog...Pravi covjek u pravi klub, zivi bili pa vidjeli... (sasapg, 15. april 2013 23:44)

Znaci nece biti 3 nego 2 mesto.

raskorak

pre 11 godina

hahahahahahahahaahah, baš sam se iskidao od smeha kad napisa simpatizer ovih što ih delje mega kako će da kupe kapitena Partizana, malog milutinova i/li bertansa. hahahahahahaha, joj, kol'ko ste smešni! niste vi krivi, možda vas je ćoki tako naučio, ali nije baš sve na prodaju. neko iznajmi (čitaj: proda) grb, pa misli da može k'o šerif da se ponaša, ne plaća kazne, a neki mučenik koji prati košarku od ove godine se nada da će neko da pljune na sebe i ode u cirkus. anđušić vas je iskulirao, a neko se nada da će glavni igrači (kapiten, ej!!!) tek tako da upropaste svoju karijeru.

džaba se nadate. verovatno nećete ni videti evroligu (osim kad navijate za protivnike Partizana), a i ako nekim čudom uletite, služićete za nabijanje koš razlike. u evropi ne završavaju posao pp aparati.

Za ne verovati...

pre 11 godina

O daj okreni, taj ringišpil u mojoj glavi... Izvor: Wikipedia, Ušće: Druga Republička Liga
1997/98 Mihailo Pavićević, Tom Ludwig, Vladislav Lučić, Mihailo Pavićević
1998/99 Mihailo Pavićević, Bora Džaković, Jovica Antonić
1999/00 Jovica Antonić, Momir Milatović, Vladislav Lučić, Stevan Karadžić
2000/01 Stevan Karadžić, Miroslav Muta Nikolić
2001/02 Milan Krečković, Miroslav Muta Nikolić
2002/03 Aleksandar Trifunović
2003/04 Zmago Sagadin
2004/05 Zmago Sagadin, Aleksandar Trifunović
2005/06 Dragan Šakota
2006/07 Dragan Šakota, Stevan Karadžić
2007/08 Stevan Karadžić, Milan Škobalj
2008/09 Svetislav Pešić
2009/10 Aco Petrović, Aleksandar Trifunović
2010/11 Mihailo Uvalin, Aleksandar Nikitović
2011/12 Svetislav Pešić
2012/13 Milivoje Lazić, Vlada Vukoičić, Dejan Radonjić

xMADx

pre 11 godina

da bi tim bio odlican mora dugo vremena igrati zajedno to je kljuc uspeha pa tako je valjda i sa trenerima. a izbacen na kraju sezone to samo na ovim prostorima.... sretno od partizana valjda ce i sledeci derbi biti podjednako interesantan i napet ja se nadam!

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

Svaka cast komsije,dobili ste trenera po meni posle DV najboljeg sa ovih prostora(mislim na mladje strucnjake).Normalno da je Obradovic ispred svih ali njega ne zanima domaca liga.Zelim vam puno uspeha sa novim trenerom i vidimo se u svim finalima pa kom opanci a kom obojci.

sad promena trenera?

pre 11 godina

Čović ne plaća, on reprogramira dugove.
(čikadača, 16. april 2013 09:15)

Ma jasno ko dan za onih 15 milki ali da li ce i nove dugove isto da reprogramira??A kada se ulaze a nema rezultata onda se dugovi prave. Sumnjam da je to opet moguce ipak je CZ njegov privatni klub.

sad promena trenera?

pre 11 godina

Opet Zvezda baca pare. Stara skola. Na kraju nigde rezultata, tako par sezona i milionski dugovi. Samo to sada nece drzava da placa neko Coki, Zvezda je njegov tim. Zivi mi bili pa gledali istu pricu. Navika je cudo.

BATON SAMPION

pre 11 godina

Dobar trener, ima odredjenu harizmu sto mozda Vlado nije imao, sto se forme tice mozda ona sada i ne treba da bude na visokom nivou jer je Final Four jos uvek daleko tako da ima jos vremena da se ona podigne igra jeste losa ali to je i normalno igrala je Zvezda jako dobro do pocetka domace lige moze se reci da je poraz u derbiju malo poljuljao brod na mirnoj reci. E sad koliko ce ostati Radonjic videcemo ono sto je sigurno Zvezda ove godine nece zaliti novac kako bi prekinula domaciju Partizana dok je to kod nas mnogo drugacije mi smo imali 10 poraza u ABA ligi pa niko nije ni pominjao da ce Vujosevic otici, verujem da bi ostao i da smo na kraju bili peti jer je sistem rada drugaciji i ove se sezone drugacije razmislja.

fv-sweden

pre 11 godina

ja licno ne volim ofanzivu koju radonjic vidi, nikako da buducnost imaju vise od 5 asistencije kao tim!! , defanziva muje vrh nema sta. mislite na to da je radonjic proveo 8 godina!! u PG, i niko da mu se mijesa u posao i bez pritiska. biti trener zvezdu je totalno drugi stvar. ja mu zelim uspjeh naravno, jer je on jako i naporno radi svoj posao, pa evo njemu zasluzeno da se pokaze u veci klub.

vladimirzemun

pre 11 godina

Radonjic je sjajan defanzivni takticar ...
Bas me zanima kako ce da nadomesti -1 (Rakocevic). Jedino da uvedu hokejaske izmene, pa da cica igra samo napad.
Ja ne mogu vise ... dusica mi u nosu.

NČF

pre 11 godina

Mnogo mi je jako ovo potpisivanje ugovora na dve i po godine, a treneri nisu ni sezonci... Valjda im tako deluje ozbiljije, šta li...

Miki

pre 11 godina

Apsolutno najtalentovaniji trener u evropi,svaka cast Covicu! Ja prosto ne vidim sta ce nas sledece sezone spreciti da se plasiramo u Top 16 evrolige.
(sablja, 15. april 2013 22:57)

To sto necete ni ucestvovati u Evroligi...
(Nikola, Zemun, 15. april 2013 23:38)

Nikola, retko se desi da mi neki komentar izmami iskren osmeh sa lica. Svaka cast :)

kako se zvase onaj klub?

pre 11 godina

nije crvena zvezda dobila novog trenera nego diva
(aleksandar, 16. april 2013 10:55)

nije diva dobila novog trenera nego fmp
(Godza, 16. april 2013 12:40)


BGD je dobio novog trenera iz CG.

Djenka Djavo

pre 11 godina

Covic je poznat po vernosti i zahvalnosti (khm khm). Nije mu prvi put da Vladu pusta niz vodu posle velikih uspeha. Steta, Vlada je strasan lik, samo mu treba sjahati sa grbace i pustiti ga da vodi ekipu kako on misli da treba. To Covke nikada nece umeti, on je control-freak extra klase.

keke

pre 11 godina

1 Nelson,Cvetkovic
2 Rakocevic,Lazic
3 Keselj,Bertans,Simonovic
4 Savovic,Lucic
5 Milicic,Katic,Braun
Top 16 sigurica...


Da li vi ozbiljno mislte da ce Lucic da predje u privatni klub,hahahahah,a znam da bi voleli.

Utissak

pre 11 godina

Realno belezio je slabe rezultate u zadnje vreme.Zestok poraz od Sirokog Brijega na kraju sezone,pa sad lagani porazi od Partizana i Mege,i navucena pobeda sa kosem razlike nad Radnickim.Ko zna da je ostao,pitanje je kako bi se Zvezda provela u Laktasima.Generalno veliki pad u formi ekipe.Slazem se da Skot i Braun slabo igraju.Braun je bio dobar do ovog spora sa upravom,ali otkad se vratio kao da nije isti igrac.Partizan dize formu,ako Dule zadrzi najbolje,uz jedno pravo dobro pojacanje,mogu dobro dogurati u Evropi.