Petak, 22.03.2013.

08:58

Tompson, zvižduci, slavlje i tuga

<a href="http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=03&dd=22&nav_id=697758" class="text-link" target= "_blank">Reprezentacija Srbije izgubila je na Maksmiru od Hrvatske meč kvalifikacija za SP 2:0(2:0)</a>, a vi budite uz B92 i pratite sva dešavanja nakon meča.

Izvor: B92

Tompson, zvižduci, slavlje i tuga IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

340 Komentari

Sortiraj po:

Gordan

pre 11 godina

Iskreno, ne pratim, baš taj sport. Ali i ja kao totalni lajik u tom sportu, sam znao, da nemamo osnovnih šansi za pobedu. I čestitam, komšijama na pobedi. Ali što je meni najtužnije, da upravo te iste komšije vide tu pobedu, kao neku vrstu osvete i dominacije nad nama, sto je u prvu ruku jako blesavo. "Oni su bolji u "nogometu" i rukometu mi u košarci i tenisu", to najčešće možete čuti po forumima, ali ne kužim dokle više usporedba medju našim državama. U svakom smisli vuku ne paralele sa nama, to je onaj princip: "nema veze ako sam i predposlednji, najbitnije je samo, da je Srbija iz nas".
I, da komšijama ipak želim puno sreće u Brazilu (tu mislim i na BiH, Cg i Cro), ipak volim više, da oni pobijeđuju nego Španci, Englezi ili Francuzi. Sretno!

alibaba

pre 11 godina

@Ne znam što ovi iz Republike Srpske kukaju, pa njihova reprezentacija je itako izborila SP u Brazilu.
(Woot, 23. mart 2013 01:39)

Mislis na istu reprezentaciju za koju je sinoc navijala Raska Oblast? Ako je tako, podrzavam. Sto nas manje kuka - to bolje.

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@Sretno Hrvatska cijeli Sandzak je uz vas (:
(EminaNP, 22. mart 2013 15:52)

Naravno, vi ste njihovo "cvijece" :)
Ja da sam na tvom mjestu, otisao bih u mostar, ili stolac da gledam tekmu, i naglas rekao da se zovem Emina, pa da vidis ljubavi :))

Herceg Bosna Croatia

pre 11 godina

Kecman!!![Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!(ima toga jos, 22. mart 2013 20:43)BATICA ,MIJATOVC ...!!!
(sve neki grobari majku mu, 22. mart 2013 23:55) jes, al ovo boli kao sve to skupa vaše, i više čak, uz ono satiranje u rukometu u Londonu 10 razlike

zoranbgd

pre 11 godina

ovo "navijanje" treba predociti uefa pa nek vide sta da rade s tim nacistickim i rasistickim sljamom koji godinama prolazi sasvim prirodno u hrvatskoj.

Go Hrvatska

pre 11 godina

dobro je rekao naš komentator Čosić citiram "budale se uvijek same jave"..sramota od navijača..čak me je bilo i sram u jednom trenutku zbog tih navijača koji su vikali iz sveg glasa "Ubij Srbina" a isto tako i na fučkanje vašoj himni..al i još nešto nadam se da če se večina i složit oko toga šta ima Vukovar veze sa sportom to jest u ovom slučaju sa nogometom?apsolutno nikakve i moj otac se čak zgražao dok je to čuo..stvarno budale od navijača..sramota..

Svako

pre 11 godina

Pa ko je izgubio vise bitke nego srbi???? Jeste vi normalni????
(Niko, 22. mart 2013 17:24)

Ko ti reko, Francika kad je izasao iz buvare?

sve neki grobari majku mu

pre 11 godina

Kecman!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!
(ima toga jos, 22. mart 2013 20:43)BATICA ,MIJATOVC ...!!!

precanin

pre 11 godina

Epa braco Hrvati nismo vam mi krivi sto ste nas pobedili, pa morate za Brazil i tamo jurcati i kidati zivce, dok mi za to vreme uz televizor i ladnim pivom gledamo kako se mucite !

Lara

pre 11 godina

E kamo srece da sa ovolikim zarom ucestvujete na poboljsanju ove zemlje koja je odavno u raspadu,nego imate snage i volje samo kad se o fudbalu i sportu radi! Sramota!Sto se utakmice tice,pobedili su oni koji su bolje i igrali,kod nas od tima nema ni T ... za sada

mrnjau

pre 11 godina

Не знам да ли сте чули, али навијачи осим што су звиждали химни скандирали су и "Вуковар! Вуковар!" током химне, такође су касније скандирали "Убиј Србина" и "Цигани! Цигани!". Не бих ја ово ништа писао да није речено да ће се изрећи опомена навијачима, а касније и прекинути меч у случају антисрпског скандирања.

Goran

pre 11 godina

Volim ovakva dešavanja, treba ih češće organizovati. Na ovoj utakmici su se jasno isfiltrirali idioti od ostatka sveta. Jedva čekam revanš da se i naše budale javno pokažu.

ima toga jos

pre 11 godina

Kecman!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

igraci reprezentacije nemaju nikakav odnos prema dresu srbije ali bas nikakav.ne nose ih sa ponosom kao sto to cine hrvati i sve ostale zemlje u regionu..to zameravam igracima jer nemora ja njih licno da poznajem vidi se to i nije to prvi put da se jedan kolarov vuce po terenu .poceli smo presingom ,a onda nakon primljenog gola stali.sve evropske ekipe koje znace nesto u fudbalu bilo dali borusia dortmund real ili barcelona igraju presing skoro citavu utakmicu dok su nasi nakon 0-1 stali sa tim.necu da ulazim duze u pricu zbog ce ga su u prvih 11 igali stefanovic ,radovanovic i famozni scepovic nisu oni krivi kriv je "strucnjak" i ne znalica koji ima ime i prezime.na pres konferenciji njemu bilo smesno sto su novinari cetri puta zaredom pogresili na pitanje ko ce pocet utakmicu..on se smeje dok svi ostali ga gledaju ...zbunjeno.ipak,iako bi poceli nama zeljni igraci kao dusan tadic ,kuzmanovic i raca petrovic nista se na rezultatu nebi promenilo u to sam siguran.nasi igraci nis bili u stanju da se bore svih 90 minuta jer nebi izdrzali tempo ,tempo koji su nam hrvati nametnuli..sve u svemu totalna dominacija reprezentacije hrvatske..mi da igramo neki faktor u svetu fudbala i uposte u europi prekinuli bi utakmicu i otisli sa terena ,demostrativno na nekih 15 minuta zbog divljackog urlanja " ubi srbina" ali posto nismo nek nam je ..nismo bolje zasluzili!!!

Vanja

pre 11 godina

Ajmo anketa:

1 Ko misli da ce pobediti Srbija neka klikne na - "Preporučujem"
X Ko misli da ce biti nereseno neka klikne na - "Ne preporučujem"
2 Ko misli da ce pobediti Hrvatska neka klikne na - "Šta je ovo"
(code381, 22. mart 2013 10:36)

'Sta je ovo' Sad pucaj u glavi

Ratko

pre 11 godina

Tole odlazi! Sinisa odlazi i nikada vise u Srbiju da nisi dosao! Na ulice narode! Na ulice da gori FSS ovo je sramota ko nas vodi! Bruka! Menadzeri su ubili nas fudbal!

rf

pre 11 godina

Da su Srbi pametni pa da ne izvižde hrvatsku himnu u Beogradu i pokažu da smo civilizovaniji narod, jer nema većeg nepoštovanja od ovoga što su Hrvati nama uradili i pri tom pokazali koliko su jadni...

Bosanac

pre 11 godina

Najjaca karika Srpske reprezentacije a to je odbrana danas je potpono pokidana.

Ne mogu da vjerujem poslije onako solidnog pocetka.

Maree

pre 11 godina

Ma mi smo uvek pobednici jos od vremena mentalno poremecenog cara lazara i njegove cuvene pobede gde su nas turci odvalili od...a da nema psovanja.
Svejedno...pobedicemo, jer smo zaista posebni.

Bosanac

pre 11 godina

Najjaca karika Srpske reprezentacije a to je odbrana danas je potpono pokidana.

Ne mogu da vjerujem poslije onako solidnog pocetka.

fuad bijelic

pre 11 godina

Ajmo Srbija do pobjede!
Ne obazirite se sta publika arlauce, i moj mali pekinezer je takav i laje kada se u..... od straha. A Hrvati su takvi od pamtivjeka.

Tereza

pre 11 godina

@joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)

Pobjednik :-)))

Rokeri s' Moravu

pre 11 godina

Nisam cuo sta pevaju (cura spava iza mene pa da je ne probudim), ali najjaci mi je brkati matorac sa vaterpolo kapom na kraju snimka. Gde se setio, hahaha?

LLL

pre 11 godina

Ove raspevane navijace iz Hrvatske spojiti sa odgovarajucim raspevanim navijacima iz Srbije pa da se medjusobno pobiju i potru, pa da se u obe zemlje znatno poveca prosecan IQ.

Zoran kg

pre 11 godina

Danas sam se pricestio i pomolio se zdravlje najmilijih i da pobedimo Hrvate danas.Uz duzno postovanje Hrvata koji imaju opasnu ekipu.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

ne mogu da verujem da ce mihajlovic izaci na maksimir sa onom postavom gde su tuzni scepovic i jos tuzniji stefanovic u prvih 11?? dali je mihajlovic normalan ili on namerno hoce da srbija dobije pet komada u ustasiji??
nadam se da je ovo zajebancija ako nije nikad ali nikad mu necu ovo oprostiti..ostaviti tadica ,djordjevica(djurdjica) kuzmanovica napolje je nedopustivo i sramota za trenersko znanje naseg selektora.

Dobri duh Kasper

pre 11 godina

@Intelektualna Srbija

Kad budem rodjen i ziveo u Los Andjelesu, onda ce mi ova utakmica biti nebitna, do tada ovo je utakmica decenije. Zasto? Pa zato sto ne igramo protiv Tasmanije, nego protiv nekadasnjih sugradjana Hrvata. Nece biti da je to isto. Ali ako si ti Havajcanin onda té razumem.

Komsija

pre 11 godina

Igor Štimac je poput Siniše Mihajlovića iznenadio sastavom. Umjesto najavljenog Ognjena Vukojevića od prve minute će krenuti - Mateo Kovačić! Dakle, na Maksimir će istrčati: Pletikosa - Srna, Šimunić, Ćorluka, Strinić - Kovačić, Modrić, Rakitić, Kranjčar - Mandžukić, Olić. Saznajemo da je sastanak u našoj svlačionici trajao točno jednu minutu. Štimac je rekao: 'Juriš od prve minute'.

viktor

pre 11 godina

Fali nam jedan napadač, iskusan, spreman da gine na terenu.
(Mateja K., 22. mart 2013 16:02)

gde da se prijavim????!!sve za srbiju!!

djordjevic

pre 11 godina

Ja bih malo na ove njihove raspjevane decke sto pevuse o nacistima pustio malo ove domace fine momke sa raznih nam tribina...cisto da nacisti malo potrce.

limanac

pre 11 godina

"bjezite ljudi bjezite iz grada jer ovde igra hrvatska" hahahahahaha pa ovo je smesno .... napred srbijo , igrajte sa srcem ....

pohvale za hrvatsku policiju sto ovakve izrode i bolest za nase drustvo uklanja sa ulice , to ocekujemo i od nase srpske policije.

srbin

pre 11 godina

Alo bre Hrvati pa vasa nacionalnost se zasniva na mrznji Prema Srbima. I nikad necu razumeti sto se toliko folirate. Koja je vasa najaca bitka koju ste vodili, u koliko rata ste pobedili ne racnam sto ste najurili Srbe uz pomoc Amerike Nemacke Britanije.... I dA samo da vas podsetim. Veci ste vi srbi od nas Srba Samo sto necete to da priznate. Pozdrav za navijace iz Republike Srpske.

Kruno Dublin

pre 11 godina

Bivši prijatelj je gori nego neprijatelj.

Hrvatska - Srbija 3:0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GC87hm1klaM

uzor

pre 11 godina

ej ljudi,pa kaj je ovo! pa to je samo nogomet.iz principa necu gledat veceras tekmu,pomislio bi neko da je veceras finale europskog prvenstva.nezna se ko je gori,vi ili mi.ljudi,za vrijeme tekme izadjite iz kuce,prosecite psa,macku,vodite ljubav sa zenom,ljubavnicom......

knez_domagoj

pre 11 godina

Danima se priča samo o utakmici kao da će pobjeda jednih ili drugih unaprijediti živote pripadajuće nacije. Zbog "bubamare" smo zaboravili na vanjski dug, na nedostatak lijekova u bolnicama, na djecu koju roditelji ne mogu kvalitetno nahraniti, na vrtiće i škole gdje padaju stropovi i ne rade wc-i, na političare koji lažu gdje stignu. Umjesto da se žestimo i natječemo kako popraviti naše društvo u cjelini, mi otvaramo stare priče tko je koga više ubijao. Ne kažem da treba mrtve zapostaviti, ali njima se odaje počast na način da poboljšamo život, a ne da se prepustimo upravo onim najnižim strastima koji u datom trenutku čovjeka dovedu u stanje da drugog liši života. Mi se oko totalno nebitnih stvari zapalimo kao da su one broj 1 na ovome svijetu, ali nas baš ni malo ne dira i potpuno smo indiferentni kada nas vlast ošiša k'o zadnje ovce.
Danas će se u Maksimiru suprotstaviti igrači od kojih neki igraju u najvećim klubovima. Umjesto da se uživa u kvaliteti nogometa koju ipak ne vidimo često, zbog cijele obostrane huškačke atmosfere, tu će biti najmanje nogometa. Jedino se nadam da su sami igrači iznad primitivizma kojeg iskazuju navijači i da će samom susretu pristupiti u duhu sporta te da neće kompromitirati sebe kao sportaše. Srbi su nam došli u goste i prema tome trebamo ih primiti kako dolikuje. Ako nismo u stanju biti dobar domaćin, onda ih nemojmo niti zvati, nego im u startu kvalifikacija recimo da sa njima ne želimo imati posla.

torcida

pre 11 godina

1-1 srbija ce dati iz kontre Gol ah mi cemo navalit necemo ga moci dati i neki srbin ce dirnit loptu rukom i dobit cemo penal kraj price ....

Mpenza

pre 11 godina

Ignjovski, Stevanovic, Radovanovic, Scepovic...Ovaj covek nije normalan.Da su umesto njih Jankovic,Matic,Ljajic.. imali bi cemu da se nadamo.Ovo je zbogom pameti ili razigravamo Faljijeve nazovi igrace.

Gradjanin

pre 11 godina

Na snimku svi mogu videti kakva stoka peva to sto peva. Na sta lice i koje su godiste otprilike. IQ znamo koliki im je.
Mene oni jako podsecaju na nase Urose Misice.
Od skole imaju 99% njih dva casa i veliki odmor eventualno i dva grama mozga.

Zbog takve stoke, ne moze jedna porodica da ode sa decom da gleda fudbal.

Isto je i kod nas, nazalost.

Najbolji komentar sa Index.hr

pre 11 godina

mi smo vec isprid ducana od jerke tolja postavili veliki televizur i isprid njega poredjali klupe, jerko je reka da ce donit par gajbi pive i prodavat po specijalnoj cini dok nasi vode, a ako gube, onda 50% skupje, matan prkacin je obeca donit vina od cace, a jozo prcun, mali sime i ja cemo okrenit janjca. mi smo takodjer napravili internu kladionu i evo ga doli ispod rezultati sta mi mislimo o svemu u smislu rezultata sta ce rvacka pobidit (prvo idje rvacka, poslin je srbija):
mate prkacin: 6:0
jozo prcun: 9:0
mali sime: 5:1
jerko tolj: 8-9 gajbi
ive sundov: jos se nije probudija
pere jerkov: 7:0
dr. prndo 2:1 - oni mislidu da ce biti lako sa srbim, a ja mislin da je nece, jer nisu ni srbi za bacit, znaju udarit balun, a name je dosta i 2:1 za otic na svitsko prvenstvo. oko toga sam se svadja sa malim simom i jozom prcunom, dok smo drali janjca, vele oni meni, kako mozes dr. prndo, biti takav, samo 2:1, a vidji nas kako smo pobidili srbe. je, je, velim im ja, na isti ste nacin pojebali cili split i po zamgreba, a dr. prndo, nije ima takve ambicije, on je lipo radija radju po zloselima, donjem brgotnjom, gornjem brgotnjom, paklarevu i ostalim mistima kamene krajine. triba bit realan i fokusirati se na krajnji rezultat, a ne na mastu i ono, ja bi tija, ja bi zelija. tako je meni govorija i moj ujko mijo perusic: zapamti - bolje svaki dan jebavat maru iz vucje luke nego svakih osam miseci studenticu branku iz zamgreba. i bija je u pravu. eno, mare jos radi, a branke nigdi

Intelektualna Srbija

pre 11 godina

Cemu stvaranje tenzije u trecerazrednom mecu sa trecerazrednim fudbalercicima.
Istorijska utakmica.
Mec decenije.
Najvaznija utakmica ikada.
Utakmica stoleca.
Hahahah.
90% momcica sa sela u kopackama trcace za loptom i sa jedne i druge strane terena , a ja ne mogu da se nacudim ljudima koji se loze na na sve ovo, pa sam morao da napisem komentar.
Novinarima je samo da dizu tenzije a prostom narodu da se lozi na seosku decu u kopackama u trcanju za loptom.
Kako je samo dramaticno ahahah.

s9500

pre 11 godina

@joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)

Hahaha prejako! Ako Hrvatska ne uspije dobit utakmicu ti i tisuće Srba ćete doć po hrvatskim portalima pisat, naslađivat se i onda pričaš o nekim kompleksima? Ovom prilikom prvi puta pišem na nekom srpskom portalu zaintrigiran jer vas Srba po index.hr-u, t-portal.hr-u i drugim ima ko zečeva. Ko o čemu, Srbi o kompleksima...

Sale

pre 11 godina

Posle mnogobrojnih neverovatnih promašaja "vatrenih", sudija Čakir preuzima glavnu ulogu na terenu, u 93. minutu posle očiglednog ofsajda trojice srpskih fudbalera presuđuje za goste jedanaesterac koji je on jedini video na stadionu i ... ne znam šta je posle bilo, probudio sam se...

GLASAC

pre 11 godina

PUKO SI PILS-LIGHT BEER SINISA,KOJI SASTAV BRE PA KO GURA SCEPOVICA DA MI JE ZNATI?SAM SEBI PUSTAS GILJOTINU A POVEDI I TOLETA SA SOBOM STO DALJE..TADIC JE ZASLUZIO DA IGRA A SUBOTICA SI TAKO ZEZAO,VIDIM ZASTO VIDIC NECE DA IGRA SAD MI JASNO!

Pedja

pre 11 godina

Boze cenio sam Mihu kao igraca i mislio sam da je veliki srbin. Ali ovo sta on radi je neverovatno i skandalozno. Aku bude Tadic na klupi i Scepovic i Stevanovic u startnoj postavi idem licno u zagreb da mu .....!!

Nemogu da verujem? Zasto nemozemo da igramo sa najboljim timom ??

Miha bre sta ti je ?? -.-

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

@Prcko:I 16:0 da izgubimo,oni nece napustiti jer vec imaju spremljen izgovor.Ali Hrvati su mnogo bolji od trenera pa do levog krila.I najslabije rangirani igrac Hrvatske je bolji od naseg najboljeg.Nadamo se samo u navijace i prekida,druge pomoci nema.

Момчило

pre 11 godina

Када победимо ватрене;) нећу да се трезним 15 дана :)
Јако је слушати незналице на сваком кораку какао причају-мале су нам шансе, никакаве, кладићу на хрвате итд итд...
Идемо момци !!
СРБИЈА

Playboy

pre 11 godina

imam jedno pitanje zasto je markovic u timu zar on nije povređen,mislim da je zdrav i da je on iznanađenje

brkic-ivanovic ,kolarov,subotic-radovanovic,ignjovski-tosic,tadic-markovic,đurđic.

musa dembele

pre 11 godina

Mihajlovic po ko zna koji put pokazuje da mu je omiljeni sport teranje inata srpskom narodu ! Igra bez najboljih igraca,jer je sujetan i pravi alibi za poraz.. Glumi Fergusona. Nadam se da ce dobiti otkaz,koji i sam provocira zbog obestecenja.. Kao da ga je HR tajna sluzba postavila. Nadam se da cemo u septembru u najacem sastavu docekati HR sa normalnim selektorom.. Antic je sa 2 treninga odveo momke u Francusku i bili smo ravnopravni.. E,Karadzicu,vidis kako se bahatost ruzno vrati!!!!???

Dottore

pre 11 godina

@"oce moj" - nije On samo tvoj otac, nego Nas, tj svih nas, a sa malom dozom Njegove pravde odlazimo iz malog zagreba svetla obraza.
(juhu, 22. mart 2013 14:03)

Govori u svoje ime.Moj otac je Miroslav, a na terenu se vise uzdam u igrace i trenera, kakvi god da su.

Vlada

pre 11 godina

Ne plašim se rep. Hrvatske već Mihajlovićeve taktike i sastava naše ekipe. Ako bude filozofirao proći ćemo kao protiv Makedonaca, naravno još gore. Ineče mislim da nismo toliko loši koliko tabela pokazuje i da imamo i bolje igrače koje trener ne zove. Pgledajte Hrvate, Šimunić im igra u 35,36 godini. Zato šte je bitno kvalifikovati se a ne praviti alibije !!!

damba

pre 11 godina

Postoji slična molitva u Pravoslavnom molitveniku ovoj koju je napisao hrvatski selektor. Pa neka nam je svima Bog u pomoć! Srbi ne zaboravite da je ovo prva nedelja Časnog posta za nas pravoslavne.

nikone

pre 11 godina

Definitivno ovaj čovjek nije normalan da mu igra šćepović(namjerno malim slovom) a Tadić na klupi.Treba ga hitno najuriti iz našeg fudbala.Možda su ga kupili hrvati po "babinu liniju"pa nas uvalio u Skoplju a sad hoće i u Zagrebu.

mutambo

pre 11 godina

to je zato što volimo nogomet odnosno fudbal i želimo pobjediti bilo kojeg protivnika a pogotovo jačeg od nas. ali vi ste iznad svih, najviše interesa srbija izazove. zato smo toliko ludi. iiiiiha

ako izgubimo čestitam unaprijed i treba odma počet najavljivat uzvrat u beogradu po novinama a sad odoh bildat komplekse.. ciao!

Floh

pre 11 godina

Kako bi voleo da utakmica bude smor bez prave sanse i suta na gol, cisto da se ljudi dozovu pameti kroz antiklimaks koji, nadam se, sledi.

test

pre 11 godina

"Ovom prilikom prvi puta pišem na nekom srpskom portalu zaintrigiran jer vas Srba po index.hr-u, t-portal.hr-u i drugim ima ko zečeva."

Hmm, neko zaboravlja da u Hrvatskoj još uvek ima Srba (a ne zaboravi ni onih par stotina hiljada koje ste proterali).

Djura

pre 11 godina

Mislim da sma provalio šta pokušava Mihajlović. Stevanović je brži od Tadića pa će probati da ih pretrči. Za Šćepovića mi baš nije jasno, ali valjda zna šta radi. Inače Tadić će sigurno ući, verovatno na poluvremenu.

Miroslavv

pre 11 godina

Rezultat 1:1 (0:1) Hrvatska pocinje zestoko, propusta prvu sansu, nastavlja sa pritiskom. Medjutim iz jedne polukontre Srbija dolazi u vodstvo! Na Maksimiru zvizduci, krece i prljava igra, a do kraja poluvremena sudija iskljucuje fudbalera Srbije, ali ostaje 0:1. U drugom poluvremenu apsolutna dominacija Hrvata. Srbija se brani i sve do 70 i nekog minuta cuva vodstvo, a onda penal za Hrvatsu i 1:1. Do kraja po jedna sansa na obe strane, ali nema gola i to je to.
Svi pomenuti dogadjaji su izmisljeni, a svaka slicnost je neverovatna!

Dva brata

pre 11 godina

Tako je to kada na obadve klupe sede hrvatski selektori. Možda je Miha već zatražio hrvatski pašoš pa se posle utakmice neće ni vraćati. Ipak on može da dobije domovnicu kad se seti

borcanac

pre 11 godina

Ma sta se lozite vise, je*o vas fudbal!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pancevka, 22. mart 2013 14:55)

Pancevka ja bi tebe:-)

nesa

pre 11 godina

Prosto je neverovatno da RTS ne prenosi vise ni utakmice reprezentacije. Koliko su samo pricali kako je jedna od prvih stvari Tijaniceva smena. Ne da se to nije desilo, nego je program gori nego ikad.

ZG

pre 11 godina

Ajd što se ložite..tih 20tak izgrednika od par hiljada nije ništa..a i lijepo su ih otpremili u buksu i svaka čast za to..pravna država djeluje..nadam se da na stadionu neće biti povika "Ubij Srbina" i sl..no, postoje kamere high rezolucije na stadionu pa nek se pregledavaju u poluvremenu i neka ih lijepo murija dočeka na izlazu, pa i njima buksa..

Srbin

pre 11 godina

@Lijep pozdrav iz Zagreba! Sunčan dan, predivan...lijep pozdrav svim ljudima dobre volje, a prije svega susjedima u Srbiji. Mislim da bi bio red da se konačno negdje više prelomi i prestane sa svakim oblikom međunacionalne mržnje i idotskih ispada. Mnogi će reći da je neriješen rezultat najbolja opcija. No po meni najrealniji je pobjeda Hrvatske u Zagrebu, a pobjeda Srbije u Beogradu. Prije svega, navijajmo za odašiljanje jedne lijepe poruke u svijet danas, kao što bi to trebali i kad bude uzvratna tekma u Beogradu - da pokažemo da smo civilizirani narodi, barem većina nas Hrvata i većina vas Srba. Budala će nažalost uvijek biti. Ali njima na štetu. Iskreno se nadam i veselim danu kada će Hrvati moći dolaziti na utakmice u Srbiju bez da moraju dobro razmisliti i odvagnuti dal da idu ili ne, a isto tako i Srbi kad dolaze kod nas u Hrvatsku. I nadam se da neće biti ozljeda igrača prije svega...pa nek pobjedi bolja ekipa! :)
(Vatroslav, 22. mart 2013 14:54)

VECINA I NAS I VAS JE NORMALNA. U TO BUDI SIGURAN. Ovi sto pevaju pesme mrznje tamo i ovamo kod nas su stoka i niko i nista najcesce u svakodnevnom zivotu. Tako lece komplekse bilo koje vrste...finansijske, emotivne, to sto ne smeju ocu, zeni ili sefu na poslu nesto da kazu.

Sportska razlika i zvizdanje protivniku i bodrenje svojih je potpuno u redu.

max

pre 11 godina

tako je bre! Scepa resava utakmicu ljudi,videcete. najbrzi i najjaci medju napadacima,presisace spore kroasane. hajde bre da podrzimo ove momke,ko god da bude u postavi. pa nece valjda hrvati da ih podrze!

guja

pre 11 godina

Ajoj...šta se bre primate. Kao da će Vam ta totalno nebitna stvar doneti nešto bolje u životu, i jednima i drugima. Strašno, zbog čega ljudi gube svoje vreme. (BrankoBundesRepublikDeutschland, 2...........sedi bre tamo u tom ćumezu i ćuti. Niko te ništa nije pitao. Otiš'o si i ne vraćaj se. Ionako ti ništa nije jasno. Ajmo braćo Srbi i dragi susedi Hrvati da budemo bolji od Argentinaca i Brazilaca. Samo da pršti večeras na Maksimiru. I pevajte šta hoćete i koliko hoćete. Nema ljutiš. Više volim Hrvata što me mrzi, nego Srbina što ga je kao sramota što je Srbin. I ovaj gore Her Bundesdojčland neka piše o sad na nemačkom. Nego, ne zna sluta. Zna samo da pobegne.

Vatroslav

pre 11 godina

Lijep pozdrav iz Zagreba! Sunčan dan, predivan...lijep pozdrav svim ljudima dobre volje, a prije svega susjedima u Srbiji. Mislim da bi bio red da se konačno negdje više prelomi i prestane sa svakim oblikom međunacionalne mržnje i idotskih ispada. Mnogi će reći da je neriješen rezultat najbolja opcija. No po meni najrealniji je pobjeda Hrvatske u Zagrebu, a pobjeda Srbije u Beogradu. Prije svega, navijajmo za odašiljanje jedne lijepe poruke u svijet danas, kao što bi to trebali i kad bude uzvratna tekma u Beogradu - da pokažemo da smo civilizirani narodi, barem većina nas Hrvata i većina vas Srba. Budala će nažalost uvijek biti. Ali njima na štetu. Iskreno se nadam i veselim danu kada će Hrvati moći dolaziti na utakmice u Srbiju bez da moraju dobro razmisliti i odvagnuti dal da idu ili ne, a isto tako i Srbi kad dolaze kod nas u Hrvatsku. I nadam se da neće biti ozljeda igrača prije svega...pa nek pobjedi bolja ekipa! :)

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Da smo prava država danas bi bio nerdni dan: a odrađivao bi se, na primer, sutra, u subotu. Produktivnost bi bila zavisna od rezultata.

timmy

pre 11 godina

ako ovo bude sastav srbije ugasili smo ga. jedino je odbrana sastavljena. a ako jedan scepovic zaigra prije djordjevica,djurdjica,tadica,onda znamo sta faLJi reprezentaciji.

smeker

pre 11 godina

Hrvati su prolupali nacisto.Jedna utakmica bez velikog znacaja je toliko naduvana da ce oni kolektivno da puknu ako puknu na terenu.Majko moja kakav oni kompleks imaju,do bolesti...

Tarzan

pre 11 godina

Jel zna neko neki link/adresu na kojoj ce se moci da gleda utakmica veceras? Trenutno sam u inostranstvu a ovi ovde nece prenositi Hrvatska - Srbija tako da mi ostaje samo da pokusam da odgledam na net-u.

Unapred hvala!

Neka pobedi bolji a Srbija neka se raduje na kraju:)

Pozdrav svima!

Boris

pre 11 godina

Sta je sa histerijom oko utakmice... Strasno! Na kraju ce biti 0:0 , dosadna utakmica, bez ikakvih ispada navijaca. Kada se toliko napumpa pritisak oko utakmice, uglavno bude jedno veliko razocarenje.

Splite moj

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :DNapred SRBIJA !!! :)
(Miroslav, 22. mart 2013 13:04) Pa kad u mom selu danas niko ne radi nista... :-)

gabriel-BANJALUKA

pre 11 godina

Mihina molitva:

Оče moj,
pošalji nam kišu
da zavučemo neku frljoku
po klizavom terenu
u 92. minutu...

Amen
(peace, 22. mart 2013 13:37)

OSIM STO KOD MIHE MOLITVE KAO I KOD SVAKOG SRBINA ZAVRSAVAJU SA AMIN,A NE SA AMEN...A KAKO SE MOLIO VIDJECETE VECERAS

Dementos

pre 11 godina

Skracuju casove zbog fudbala? Recimo da znate da se organizujete kada je u pitanju nacionalizam, pa tako sada i decu indoktrinirate ! Kako tako ne znate da se organizujete i za neke zivotno bitne stvari u Srbiji ? Taj Mihajlovic Vam je x puta javno rekao: "Fudbal je samo zabava" ? Jadan je ovo narod kad im treba fudbalski rezultat da bi se osecali normalno sat vremena. Ljudi kopaju po kontejnerima, starije osobe umiru od gladi u Srbiji, omladina bez posla, nista od ovoga Vama nije razlog da krenete i trazite bolje sutra? Nema tu nikakve organizacije jel da?

TUVEDZA

pre 11 godina

Scepovic hahahaahahahahahahaahhahahaahahahaahahahaahahaahahahaahahahaahahahaahahahahaahahahahahaahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO MIHAJLOVICU!!!!!!(ironija)

srbin lo

pre 11 godina

U Hrvatskoj je bas stvorena tenzija a ja im pricam da se kod nas osim u medijima neoseca nista posebno jer smo mi digli ruke od reprezentacije odavno! A to je samo jedan mec i nista drugo! Sutra ce svanuti novi dan i sve ce biti po starom. Vidim da su pojacali kontrolu na granici a ja cu gledati utakmicu u Zagrebu ali kod prijatelja hrvata u stanu!

To je to!

pre 11 godina

A ja bio skoro siguran da dobijamo, sad kad vidim Scepakadabru u prvih 11 samo se nadam i molim bogaa... Nije mi jasan ovaj Miha... Nadam se pobedi, SRBIJA!

magpies

pre 11 godina

Netko je dole u komentarima pitao kakvo ce biti vrijeme,jer kod vas je navodno oluja..pa evo iz prve;
Kod nas je +35 i razmislja se o odgodi utakmice i da ovaj cirkus potraje malo dulje...Susjed pitas koda se igra na Bermudi a ne 250 km zapadno...

Zivjeli ;) hehe

daros-zare@hotmail.com

pre 11 godina

ako ne budu Tadic i Brkic u ekipi a bude jedan Scepovic nemamo vise sta da kometarisemo ovde sve se zna TV trebamo ugasiti istog trenutka cim se pojavi ima Scepovic u formaciji...

nogometas

pre 11 godina

Svi oni koji se cude od kud ovoliko zanimanje i euforija za ovaj okrsaj neka fino kupe kartu za labude jezero i uzivaju,nemoraju slusat ono sto ih ne zanima.Ovo je nogomet,ovo je vjecno rivalstvo bez obzira na snagu ili rejting,ovo je derbi svih derbija ovih prostora.Ovu energiju treba iskoristit,zaradeni novac reinvestirat u djecu,poradit na tome da gostujuci navijaci budu nazocni i od buducih okrsaja stvorit praznik za koji se zivi i o kom se prica dugo nakon meca,ekonomski efekt takoder nije zanemariv,svaka od nasih drzava na ovakvim mecevima moze izvuc znatnu ekonomsku dobit,ovo ide u rang najvecih svjetskih sportskih atrakcija.Treba bit pametan i pravilno kanalizirat stvari,odstranit mrznju i budale,osigurat gostujuce navijace i nek bude spektakl.

"nasi su bolji"

pre 11 godina

Ko igra?Kada?Meni se cini da je mnostvo u oba naroda prolupano,i to jako!Igraju neki klinci puni love,a vi se siromasi sekirate!?Mizerija,mizerija...

Carter

pre 11 godina

Obrukacemo se. Vec je u tunelu 3:0 za Hrvatsku. Preplasice se kao zecevi. A jos je uz to uveo najdefanzivniji tim, Sepovica racunam kao odbrambenog posto ne zna gol da da.

Pedjolino

pre 11 godina

Ovo je direktan dokaz da nam se loše piše i da je u Srbiji obrazovanje deveta rupa na svirali.

Ministarstvo prosvete bi trebalo da smeni sve direktore koji su podržali ovu odluku, jer su njom pokazali da ih baš briga šta i koliko deca uče i da je mnogo važnije da se odgleda 90 minuta utakmice, nego da se smanji broj funkcionalno nepismenih.
(Ime, 22. mart 2013 10:12)

Ime moje , danas je praznik fudbala .. ovakve utakmice igraju se jednom u 15-tak godina .. skracenje casova od 1-2h deci nista nece ni odmoci ni pomoci ..

Srbija igra !!

Uostalom , neka im to bude nastava fizicke kulture

Bozo

pre 11 godina

Ovaj sto tvrdi da je nelogicno da se ne peva "ubij Srbina" je neki provokator koji pokusava da blati Hrvatsku. Nije hrvatski narod toliko primitivan da peva takve gadosti.

Bg

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :D

Da, Hrvatima koji su bili u zajedničkoj državi gdje su Beč, Budimpešta i Prag je Beograd stvarno pojam velegrada...

021's

pre 11 godina

A sto da se ne skrate casovi?Sta se tu zgrazavate?Pa pola Engleske ne dodje na posao pod izgovorom da su bolesni kad je neka bitna utakmica.Samo nesto pametujete a svaki travnjak nam je izgazen kolima,bacamo djubre kroz terasu,svaki zid nam je isaran,svaka reka puna plasticnih flasa,svaki drugi slusa sisate pevaljke i slicne turbo folk indijance...Tu ne znate reda nego vam je sad problem kako ce djaci izgubiti dragocenih sat-dva za ucenje.Ko hoce naucice...

fap

pre 11 godina

A što se sve pravi od sporta, pa to su momci koji nemaju nikakve veze s ratovima i svi su oni dobri prijatelji van terena... Ne želim nikakve incidente i Neka bolji pobijedi večeras ! Pozdrav

Kol

pre 11 godina

Na kraju ce miha morati ramadanija da vodi na veceru izgleda da je on pogodio sastav :D! Sto rece neko pre mene ako scepakadabra bude u startnih 11 necu gledati tekmu!

fer86

pre 11 godina

Daj narodu kruha i igara,ka u starom rimu..Bez obzira na rezultat,sutra se i mi i vi vracamo svojoj svakodnevici,nema se za rezije,raste broj nezposlenih a ni jedni niti drugi nece na ulice..jedino i jedni i drugi idemo na ulice kad treba vikati UBIJ SRBINA,ili USTASKE PICKE itd da ne nabrajam dalje mjesto da se ide u prosvjede u rusenje vlasti gdje guzicari jedne i druge drzave zive na nas racun i daju u bescjenje sve ono vrijedno strancima..I naravno nemojmo se lagati,ishod utakmice je bitan iz jednog jedinog razloga ( SP u brazilu itd.. je manje vazno) Pobjednik se kiti naslovom najboljeg na balkanu,te dobiva status nepobjedivog te naravno sirom otvorena vrata podhebavanju druge strane do uzvrata u BG,a u biti to je jedino vazno,da se rugamo jedni drugima..Nadam se da ce moderator objaviti moj tekst bez uredjivanja i cenzure,te naravno neka pobjedi sretniji i spretniji ne nuzno i bolji..Pozdrav normalnima iz sunca okupanog Karlovca!

afrogipsy

pre 11 godina

Imamo odlican tim, ali ponovo imamo dobronamernu budalu umesto selektora na klupi. Kakav crni Scepovic, kakav Ignjovski. Radovanovic takodje nije za prvu postavu. Nazalost , bez Tadica , Sulejmanija, i Djuricica, nemamo sta da trazimo veceras .

zoran

pre 11 godina

Sve u svemu to je ono sto imamo ali mi nije jasno sta ce u ekipi Scepovic, Radovanovic, Stevanovic a nema mesta za Sulejmanija, Kuzmanovica, Petrovica, a narocito Tadica. Opet bojazljivo, bunkerica a vadi nas samo pobeda a ko ce u ovoj ekipi dati gol niko. Pa za nas je najveci rezultat 0 : 0, jer objektivno toliko vredimo. Nepise nam se dobro jer Mihajlovic spada u trenere. filozofe cije je geslo NADIGRALI SMO PROTIVNIKA TAKTICKI, A MI NISMO KRIVI STO NISMO IMALI SRECE DA DAMO GOL A PROTIVNIK JESTE. Sve u svemu totalno defanzivna ekipa

Dzabatuki@yahoo.com

pre 11 godina

Sa ovakvim igracima osim odbrane nema sta da trazimo, a tek sa selektorom koji sa svaku utakmicu zove po n+1 igraca onda stvarno i onim karadzicem. Kakav nas fudbal, ko jos to gleda

veliki strumf

pre 11 godina

Ovo nije reprezentacija Srbije. reprezentaciju cine najbolji igraci, koji bi mogli biti najbolji tim (a ovo je svetlosnim godinama daleko od najboljeg). Da imamo selektora kakvog treba da imamo, u prvom timu bili bi i Matic i Ljajic i Sulejmani, a mesta makar na klupi bilo bi i za Laneta i Zigica a narocito Boska Jankovica. Po meni, taj najbolji tim bio bi: Stojkovic (Brkic), Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov, Matic, Tosic, Tadic, Ljajic, Djuricic, Djordjevic (trenutno se pokazao najbolji na prijateljskim utakmicama reprezentacije). Napadacki, nego sta. Krila vrhunski tehnicari i jako brzi, Djuriciu i Ljajicu loptu ne bi mogli da uzmu, Matic je kalibar za sebe. Ne bi ovakva odbrana mogla da primi toliko golova koliko ovakav napad ne bi mogao da da. A Stevanovic, Radovanovic i jos par njih gledalo bi utakmice kao sto to neretko rade i u svojim klubovima - na klupi ili tribinama.

šampion

pre 11 godina

zasto dozvoljavate da vas novinari tako napale?
do juce smo svi znali da srbija nema nikakve sanse u zagrebu narocito zato sto smo vec ISPALI.
miha je zeznuo stvar sa ovim njegovim nemogucim kombinacijama i izostavljanjem najboljih igraca pa se ni u ovoj utakmici to nece promeniti

Sikimic

pre 11 godina

Pozdrav od Srbina iz centra Zagreba, ovde je idealno vreme za fudbal. A sto se tice hrvata opsti haos vlada u gradu ali nadam se da cu oko 20h videti svima suze u ocima! Ajmo orlovi samo hrabro do pobede!

Dragan

pre 11 godina

Muslim da će biti tvrda i neizvesna utakmica sa malo golova prvo polivreme 0:0 a u drugom Štimca napušiaju njegovi anđeli i prima gol i gubi utakmicu,tada dolazi do raspada sistema u Hrvatskoj reprezentaciji.Sretno momci i borite se koliko možete!

Domagoj

pre 11 godina

Kod rezultata 1:0 za Hrvate deset minuta pred kraj utakmice dolazi do tri izmene, u igru ulaze Stankovic, Pantelic i Mihajlovic. Pantelica ruse u prvom naletu, sudija svira slobodnjak a Miha sa tridesetak metara u svom stilu izjednacava. Minut do kraja Deki uzima loptu na sredini terena, dribla dvojicu, trojicu hrvatskih fudbalera po desnoj strani, centrira a nas rasan Pantelija makazicama postize fantastican gol; 2:1 za Srbiju!
Citav stadion cuti, jedino se cuju srpski fudbaleri i njihov strucni stab...
(al udara ova rakija, 22. mart 2013 09:17)

... a onda je svizac zamotao čokoladu :)

umfufu

pre 11 godina

Tužno je koliko su Hrvati opsednuti nama... Ranije sam se nervirala zašto i mi nismo takvi, ali sam shvatilla da je to pogrešno i pre svega glupo. Ču, na svakoj utakmici pevaju Ubij Srbina... Strava i užas.

Miroslav

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :D
Napred SRBIJA !!! :)

Победите за Србију

pre 11 godina

Шћеповић пре Тадића? Да у тим неставите најбољег... Ма шта се ја чудим па, ово није први пут да нам неирају најбољи. Сетимо се Рамба Петковића. За оног Радовановића нисам ни чуо, па нећу да ни коментаришем. Већ сам се сад изнервирао после овог састава. Сви знамо како је прошао са својим експериментима против Македоније. Тад га је требало најурути.
Неочекујем ништа, па ћу опуштено са другрима да то одгледам.

purgerman

pre 11 godina

Nemanja pita kakovo je vrijeme u Zagrebu Maksimirski stadion ? Danas u 13,40 h bilo je 12 stepeni C ,poluobalacno ,sa malo sunca .Prognoza ne ocekuje se nikakova oborina pa ni kisa ! Idealno za fudbal !

Budi Bog sa nama

pre 11 godina

Srbija (4-4-1-1): Brkić – Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić – Đuričić – Šćepović. Ako izađeš sa ovom postavom izdao si SRBIJU!Alo Šćepović :((((

ZG

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.

Vrijeme u ZG idealno, suncano, toplo, bez ijednog oblaka, zivjeli

darkos

pre 11 godina

neka pobedi fudbal dosta je bilo gluposti i nasilja.dokazimo da smo civilizovan narod i mi i oni.nela pobedi fudbal.tacam rezultat za kladionicare 2:1 za srbiju.

Deki Čubura

pre 11 godina

Joooooj Šćepović i Stevanović u prvoj postavi... Ja sam realan i iskoristiću poklon kladionica... 1.75 su stavili na hrvate. Na uloženih 20 000 zarada čistih 15 000. Ko je lud to da propusti.

zgboyz

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.
(Nemanja, 22. mart 2013 11:42)

U Zagrebu pravi proljetni dan!
I da se pohvalim, vidio sam Orlove, izdaleka.

Tolle

pre 11 godina

@Rekao Sinisa da se ostave ceduljice: Nasa dva zadnja vezna (pretpostavljam da cemo igrati sa dva u formaciji 4 - 2 - 3 - 1) ce odluciti tok utakmice. Ako oni rasterete odbranu malo, imamo dobrih sansi. Brkic --- kum Bane - Nastasic - Subotic - Tomovic --- Raca - Kuzmanovic (sa povremenim izletima u napad) --- Basta - Djuricic - Kolarov (iznenadjenje tatatatirci) --- Djurdjic.
(Pretorija, 22. mart 2013 09:12)


Znaci, sa tri desna beka?Zanimljivo....

crush

pre 11 godina

joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)
ne znam... citam ovu izjavu i nekako mi totalno ironicna :)

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

Realno je bilo da je Scepakadabra u ekipi jer nemoguce je bilo da novinari koji su svakodnevno uz reprezentaciju nemogu da pogode ekipu. Moralo je biti neko jako, jako veliko iznenadjenje, mene nebi iznenadio ni da je Pantelu stavio u njegovih 11!

hahahhahahha

pre 11 godina

Ovaj Stimac je najbolji igrac Srbije - UBEDLJIVO :D
Da se ne lazemo i ja sam se od jutros pomolio 3 puta, ali u klonji da zena ne pomisli da nisam normalan.

AJMO SRBI ! ZA KRALJA i OTADZBINU !

BrankoBundesRepublikDeutschland

pre 11 godina

Ajoj...šta se bre primate. Kao da će Vam ta totalno nebitna stvar doneti nešto bolje u životu, i jednima i drugima. Strašno, zbog čega ljudi gube svoje vreme.

RobiNS

pre 11 godina

Pre nedelju dana sam mogao da s kladim da će Rvati da nas pocepaju... Ali što ih više slušam, sve sam više ubeđen da će biti obnuto :) Živi bili pa videli, ali mi deluje ovaj njihov selektor da, umesto da smiruje situaciju, a i svoje igrače, on uporno diže tenziju i priča kako će nas pocepati... Ništa me na ovom svetu ne bi više obradovalo od toga da ih dobijemo u sred Zagreba s 0:1 :D

Daniel

pre 11 godina

Hrvatska cijela bosna i hercegovina zivi za tebe...…..
(bolji ce da pobjedi, 22. mart 2013 10:39)

Osim pola bosne a to si izgleda zaboravio.

Jakov

pre 11 godina

Ne sviđa mi se ovo, digla se prevelika euforija i osjećaj superiornosti nad Srbijom, nije to dobro. Biti će sve samo ne lako...pobjeđuje onaj tko uđe hladnije glave u utakmicu...Srbiju treba maksimalno respektirati, treba pogledati prvo poluvrijeme protiv Belgije kada su ih doslovno pregazili, ali zaista nisu imali sreće...
Nadam se ferpleju i našoj pobjedi..

Prevodilac

pre 11 godina

Šta je ovom Štimcu? Jel normalan? Moraju li Hrvati u sve da uključe crku i OLUJU? http://www.intermagazin.rs/ratko-dmitrovic-mamic-se-samo-malo-zaneo-ponelo-ga-opste-raspolozenje-prema-srbima-u-hrvatskoj/

bbb zagreb

pre 11 godina

Za Nemanju!
Vrijeme je prekrasno, sunčano i tako će biti cijeli dan. Blizu sam Trga Bana Jelačića i već se od jutros čuju vani pjesme.
Što se tiče utakmice volio bih naravno da pobijedimo 5-0, ali iskreno mislim da će to biti vrlo teška utakmica i da se može dogoditi svaki rezultat. Čitam komentare i uglavnom se danima govori kako Srbi nemaju šanse (i u Hrvatskoj i u Srbiji), međutim, iako imamo bolju reprezentaciju, u današnjem nogometu nikoga ne možeš lako pobijediti. Kad se uzme i poseban značaj utakmice onda se još lakše može shvatiti ovo gore što sam napisao. Dakle, budite sigurni, biće to vrlo teška utakmica. Činjenica je da smo mi u 20 godina izgubili samo jednu kvalifikacijsku utakmicu u Hrvatskoj (protiv Engleske i to uz obilatu pomoć glavnog suca), ali to opet ništa ne znači. Volio bih da se varam.

Tvrtko

pre 11 godina

Svaka čast srpskoj repki na optimizmu i hrabrosti koju odašilju u eter (valjda tako stvarno i misle), ali šanse protiv Hrvatske su im minimalne. Ako izvuku remi danas onda će stvarno s pravom biti vaši heroji ali kao navijač Hrvatske koji se trudi biti objektivan, mislim da im danas prijeti katastrofa biblijskih razmjera.

car do kraja

pre 11 godina

2-1 za hrvate videcete,srbija ce zestoko da krene i daace gol u prvom poluvremenu a onda hrvatska ima da se vrati u igru...zivi bili pa videli...

novikorisnik

pre 11 godina

Mediji su nepotrebno naduvali utakmicu, kao da igraju u najmanju ruku Brazil i Spanija u finalu svetskog prvenstva...u stvari vise stvaraju nepotrebnu tenziju vezanu za ne tako lepu proslost, nego to obracaju paznju na sportski deo manifestacije...a u sustini obicna utakmica dve prosecne ekipe...i na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis...

HladnaGlava

pre 11 godina

Ovo prerasta u cirkus. Šta je sa komšijama? Ovaj Štimac doliva ulje na vatru. http://www.intermagazin.rs/ratko-dmitrovic-mamic-se-samo-malo-zaneo-ponelo-ga-opste-raspolozenje-prema-srbima-u-hrvatskoj/

mate mišo

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.
(Nemanja, 22. mart 2013 11:42)

Sunčano je, slab vjetar, 10 stupnjeva.

Želio bih se unaprijed ispričati za svako 'ubij Srbina', 'Srbe na vrbe' i slične gadosti kojih će sigurno biti. Zato i ne idem na utakmicu...Mogla bi nam se opet euforija osvetit

ministar

pre 11 godina

U Zagrebu je vedro, nema oblačka na nebu, bez vjetra, ali prohladno, oko 10 stupnjeva, a do početka utakmice past će temperatura na 7-8.

Ratko, Uros, Stefan verni navijaci

pre 11 godina

Srbijo Srbijo volimo te Srbijo! Evo ja sam upravo moja dva sina osnovca pokupio iz skole. Nisu spavali kako treba samo razmisljaju kako da razbijemo Hrvate. Gledamo nas troje zajedno a mamu smo poslali u kupovinu sa drugaricom kako nam ne bi smetala u bitnom terminu. Ovde u Pancevu je velika euforija i svi sa nestrpljenjem ocekuju ovaj epski mec. Jedva cekamo! Napred do pobede!

Tvrtko

pre 11 godina

Nadam se da cemo se sresti ponovo za 3,4 godine,kad ovi nasi stasaju ,a Hrvatima pola kljucnih ode.. Od nasih klinaca zelim samo da se bore!
(doctor, 22. mart 2013 11:48)

za 3,4 godine nama dolaze Livaja, Kovačić, Halilović, Rebić, Radošević, Brozović, Ademi.... vjeruj mi da ako mislite nešto napraviti protiv nas, danas vam je zadnja šansa jer će sa ovim dečkima to biti revijalne utakmice.

Hrvoje

pre 11 godina

Kad ćete dragi ljudi shvatiti da se ne treba živcirati zbog bogatih nogometaša koje boli ona stvar za vas? U Hrvatskoj i Srbiji ljudi na tisuće ljudi nije zaposleno, a dižu se tenzije zbog gluposti kakav je nogomet ili fudbal, nije ni bitno. Pozdrav svima u Srbiji, ne dajte da nas uvijek idioti razdvajaju.

bojan

pre 11 godina

@ Hrvatska cijela bosna i hercegovina zivi za tebe...................... (bolji ce da pobjedi, 22. mart 2013 10:39)
@A jel?zato ce veceras Banja Luka da gori,gleda se organizovan prenos na trgu,bice par hiljada,okrenucemo Banja Luku naopako ako Srbija pobjedi,to mozda vas 50% iz federacije navija za hrvate,a zna se da je nama Srbija majka i maceha..toliko!

karmen

pre 11 godina

Ova nije utakmica gde ljudi i deca idu da gledaju sport i uzivaju kao u tenisu. Ovo kod nas danas, se desavalo u starom Rimu gde su se borili u areni jedni protiv drugih gladijatori.Cak i tamo je bilo bolje, jel se bulika nije tukla izmedju sebe, vec samo navijala. Ja bih ovo zabranila, ili publiku pustila da gleda fudbal ali samo u gacama, pa tako ne bi mogli nista da unesu.

ivan

pre 11 godina

Koliko se jedni i drugi "lože", to je patologija!
Borbe gladijatora su bile manje krvavije, od sportskog takmičenja Srbije i Hrvatske!
Dao bih sve medalje i pobede Srbije, samo da smo ekonomski jaki!

jna

pre 11 godina

Evo ljudi jos malo pa i toce se dogoditi. Skoro mjesec dana vecina nas je bila fokusirana na komentiranje ove utakmice, bilo je raznoraznih komentara al mislim da je doslo vrijeme da to ostavimo iza nas. Okrenimo se sportu navijajmo svi za svoje uz respekt prema drugim a ko bude bolji neka pobjedi. Nadam se da ce Hr pobjediti a ako vi budete bolji unaprijed vam cestitam. Pozdrav cijelom Balkanu

doctor

pre 11 godina

Hrvati zele ovu utakmicu da prikazu kao JEDINU,a ona u stvari za njih uopste nije kljucna,pa cak ni za nas s obzirom na veliki zaostatak! Osetili su da su nasi momci mladi i nedovoljno iskusni i zato pumpaju atmosferu,posebno Stimac koji se kandiduje za Heroja HR!Koliko se secam ,bice mec i u septembru,a siguran sam da ne ce proci novih 14 godina do sledeceg susreta.. Nadam se da cemo se sresti ponovo za 3,4 godine,kad ovi nasi stasaju ,a Hrvatima pola kljucnih ode.. Od nasih klinaca zelim samo da se bore!

Cole

pre 11 godina

Ma verujem da ih dobijamo,
ne zato što mislim da smo
kvalitetniji, već zbog toga
što je njihova mržnja prema
nama tolika da će da izgore
u želji da nas pokidaju.
Naravno, samo bez srljanja,
polako, najvažnije je da
ne primimo go u prvih pola sata,
smireno završimo prvo poluvreme
(nek bude i 0:0), e tamo negde
od 60-70 minuta kreće panika
(ne mogu da se satave, stalno
gube loptu...), i tu je naša šansa,
sevne kontra i eto ti 0:1 i to je to.

MILOVAN

pre 11 godina

Napokon poznat Mihajlovicev tim (saopstio igracima jutros. FOrmacija 4:4:2 (nije je do sada igrao, dakle jos jedan eksperiment)

Brkic

Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov
Stevanovic, Ignjovski, Radovanovic, Tosic
Scepovic, Đuricic...

Kockanje. Sta mu drugo i preostaje kada nemamo tim koji je odigrao bar tri utakmice u istom sastavu?

Babangida

pre 11 godina

Само да се клинци не преплаше атмосфере...
Ако кренемо да трчимо (за промену) мислим да можемо да победимо било кога!
И људи, само опуштено и НАПАДАЈ !!

Filipović Slavonija

pre 11 godina

Možete pričati Sta god hoćete ali dočekani ste kao da je Brazil došao!!Neka to bude nas El clasico i neka pobijedi bolji.Mislim da će biti nerijeseno.

Bane

pre 11 godina

Ako sto su im skratili casove. Secam se da su nas pustili sa zadnjeg casa da bi mogli da gledamo Zvezda-Panatinaikos (4:1; 1971 polufinale KES) i kada su nas 72/3 sa casova uveli u salu da na jednom TV-u gledamo Grcka-SFRJ (2:4; Karasi dao gol u zadnjem minutu). Na istom tom TV-u smo 1974 gledali proglasenje novog Ustava SFRJ kada nam je direktor (bio je Hrvat i mnogo dobar covek) nase osnovne skole u Beogradu odrzao govor kako prisustvujemo istorijskom trenutku u razvoju nase voljene domovine.

NS

pre 11 godina

Naj vaznije je imati dobar tim pa onda dolazi sve ostalo... Hrvati su jaci zadnjih godina imaju kontinuitet pogotovo su jaki na domacem terenu. Sve ono sto mi nemamo a to je Dobar napadac i tim zadnjih desetak godina.... Tako da ne treba gajiti neke lazne nade samo se pogleda tabela i sve je jasno pa mi nemozemo sa nekom makedonijom a kamoli sa jacima,.... Nije problem sto se izgubi na Maksimiru vec mi je veci problem sto ce nas dobiti i u Beogradu... Nadam se da gresim ali to je realnost...........

Bata Raka

pre 11 godina

Dajte, dušebrižnici, molim vas! Šta se folirate? Pa i nama su skraćivani časovi kad igra reprezentacija i to još u Jugoslaviji krajem ’70-ih. Slušali smo prenose na tranzistorima kad nas ne bi puštali da odemo kući i gledamo meč na miru ili smo bežali sa časova i gledali tekmu kod ortaka kojem je prazna gajba. Baš će večeras, u 6 uveče, u petak srpski obrazovni sistem biti u prilici da svu „ispuštenu” decu naprasno izvede na pravi put. Večeras će se hiljade funkcionalno opismeniti, pa ne smemo da izgubimo pola sata ove večeri.
Bolje je da puste đake da regularno odu sa časova svojim kućama i da tamo sa roditeljima gledaju tekmu, nego da im zvanično zabrane, pa da oni pobegnu u kafanu (jer će kod kuće znati da su im deca pobegla sa časova) i onda će sa ekipom uz alkohol i bes gledati prenos. Oni će tekmu svakako gledati. Jedino je pitanje da li će je gledati kod kuće sa ocem i bratom ili će pobeći u kafanu i gledati je sa ekipom i pivom.

NOLE

pre 11 godina

Ovdje vidim da se radi o derbiju kako neki govore ?
Ozbiljno derbi.

Hrvati-9 nacija na svijetu
Srbija-36 nacija svijeta


Hrvatska 10 bodova
Srbija -4 boda


Tko imalo prati nogomet zna da je daleko ova utakmica od derbija, Srbija jr Hrvatskoj jedino konkurentna u odbrani,e ako vam je odbrana najaci adut,onda je to zalosno.


Ustvari vidjet cete kako Hrvati grizu danas ,i da imate omjer 6:5 gol razliku,a hrvatska 6:2,pa mi nije nista jasno,?
Srbija ima igrace u odbrani ciji kluboci u kojima igraju ih cine igracima,a kad dodju u reprenentaciju,ona ih realnost prizemlji.

Milos Radulovic

pre 11 godina

Danas i uvek, hrabro i borbeno do poslednje kapi znoja, srce na teren, a rezultat... kakav god bude, jer jedino Vam navijaci i nacija ne mogu oprostiti,da se ne borite, budete anemicni i nemate zelju da "poginete" za dres koji nosite, naravno molim Vas da budete pravi sportisti, fer-plej momci, nek vas krasi, dostojanstvo i kultura, pokazite ko ste iz koje zemlje dolazite, napred sa verom u Boga, do pobede. Zivela SRBIJA.

Nemanja

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.

hrvat

pre 11 godina

Ma bravoo srbi,treba skratiti nastavu da djeca vide od Hrvata kako se igra nogomet,samo,kad vas rasturimo sa 5:0 kako ce to prihvatit ta vasa deca?Bit ce to veliki sok za njih!

wlado

pre 11 godina

skraceni casovi zbog fudbalskog meca?

da se razumemo ja letim posle posla, da se nadjem sa drugarima, sednemo u pub, pivce, navijanje ali ovo je tuga.

samo svemir i ljudska glupost nemaju granice

pre 11 godina

Za dvadeset godina deca ce da uce o ovoj utakmici iz udzbenika istorije? Ne. Po cemu je onda ovo istorijska utakmica? Pravite buku tamo gde je nema. Da li je normalno skracivati deci casove zbog fudbala? Ljudi, to je samo sport. To treba da je zabava, a ne mesto gde se desava istorija. Dokaz da ljudi mogu i najgluplje stvari da zloupotrebe na najdebilnije nacine. Zasto se ovo deci predstavlja kao DAN D? Tako ih ucite da su Hrvati nasi neprijatelji i da je ovo zato tako bitno. Upravo se takva poruka salje. Da igramo sa Madjarskom niko ne bi ni pricao o ovome. Zbog kolicine idiotizma prikazanog ovih dana, bas bih volela da izgubimo.

DAD

pre 11 godina

O boze koja glupost. Da li smo mi normalni. Koga ovaj Sinisa zamajava, izgubili smo u gostima od Makedonije, kuci od Belgije, prakticne sanse su nam nula da idemo na WC....
Danas kvota 1.7 na Hrvatsku zlata vredi.

Ја сам

pre 11 godina

Питам Министарство просвете да ли може да се скраћење прошири и на остале крајеве Србије, као и да ли може да се продужи на Фарму, а касније и на Великог брата?

Nemanja

pre 11 godina

Skraćeni časovi? Razumna odluka.
Interesovanje koje vlada za fudbal je nezapamćeno, cela Srbija će gledati prenos pa je ovaj potez logičan.

jinx_krapina

pre 11 godina

Pozdrav, komšije!
Vidim da su pripreme za tekmu u tijeku. ja budem na tekmi, bil sam i na onoj '99. šteta kaj nebude vaših navijača, al nebude ni naših na uzvratu. uglavnom, nek danas pobijedi nogomet (fudbal). želim vam svu sreću u nastavku kvalifikacija, al danas, realno, nemate šanse.

Pozdrav svim zaljubljenicima u nogomet/fudbal iz sunčanog Zagorja

Frozenka

pre 11 godina

Baca mi se pegla! Sami produkujemo navijače, nacionaliste, ksenofobe.. a onda se pitamo otkud svo to nasilje! Vau, utakmica SRBIJA-HRVATSKA.. trčim u toalet!

CH

pre 11 godina

(Sid, 22. mart 2013 10:12)
00
Baca mi se pegla! Sami produkujemo navijače, nacionaliste, ksenofobe.. a onda se pitamo otkud svo to nasilje! Vau, utakmica SRBIJA-HRVATSKA.. trčim u toalet!
(Frozenka, 22. mart 2013 10:12)A znas koliko mene zanima sto ces ti da povracas...?!To sto ne volis sport i sto nisi potrcao dva puta u zivotu to je tvoja tuga...

code381

pre 11 godina

Ajmo anketa:

1 Ko misli da ce pobediti Srbija neka klikne na - "Preporučujem"
X Ko misli da ce biti nereseno neka klikne na - "Ne preporučujem"
2 Ko misli da ce pobediti Hrvatska neka klikne na - "Šta je ovo"

Bojan

pre 11 godina

Čak i kad bih znao unapred da ćemo da izgubimo 4:0, otišao bih u kladionicu i odigrao tačan rezultat 2:1 za Srbiju!
IDEEEEEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pedja

pre 11 godina

"Ljudi da se ne lazemo, sve sem poraza od Hrvatske je uspeh. Cak bih rekao da je i minimalan poraz uspeh s obzirom na sledece
Moja prognoza, na zalost, 3:0 za Hrvatsku."
(Milan, 17. mart 2013 19:52)
Preporučujem (+291)Ne preporučujem (-89)

Moje mišljenje je da mi (Hrvatska) pobjeđujemo u petak iz sljedećih razloga:
- Od samostalnosti smo izgubili samo jednu kvalifikacijsku utakmicu igranu u Zagrebu.
- Ova sadašnja ekipa Hrvatske je naučila igrati utakmice pod pritiskom pa smo tako pobjeđivali Turke usred Istambula 3:0, Njemce, Engleze i druge jake ekipe ....."
(Ante_ZG, 17. mart 2013 23:42)
Preporučujem (+263)Ne preporučujem (-20)

I za komsiju i za naseg Srbina poruka
Sve je to lepo sto ste napisali , i dobili ste puno + na vasim komentarima , samo ste zaboravili par stvari :
-u derbiju je uvek sve moguce
-Srbija ima bedem ispred gola
-Srbija ima extra talente u sredini(dokazane) i u napadu(spremne dokazivanja)

Zasto mislite da ce Hrvatska tako lako dobiti .. ja tako ne mislim .. cak sta vise

Zelim obema Reprezentacijama odlicnu utakmicu , neka bolji pobedi .
Zelim da ne bude provokacija , nereda .. povreda .

A ja navijam za moju Srbiju !

djordje lukic

pre 11 godina

ako pobedite ovaj mec ljudima koji zive ovde i vole srbiju ce ta pobeda biti vrednija od osvajanje svetskog prvenstva POMOZI BOZE :))))))

Ime

pre 11 godina

Ovo je direktan dokaz da nam se loše piše i da je u Srbiji obrazovanje deveta rupa na svirali.

Ministarstvo prosvete bi trebalo da smeni sve direktore koji su podržali ovu odluku, jer su njom pokazali da ih baš briga šta i koliko deca uče i da je mnogo važnije da se odgleda 90 minuta utakmice, nego da se smanji broj funkcionalno nepismenih.

Blister

pre 11 godina

Modrić ulazi u životnu gormu, a Mandžukić i Olić vuku cijelu ekipu svojim zalaganjem. Plus iskustvo i domaći teren. Hrvatska je u ovom trenutka u stanju pobijediti i najbolje repretentacije. Ajmo Hrvatska po tri boda.

paralela

pre 11 godina

Oglašavam se ne kao ljubitelj fudbala, nego ljubitelj sporta. Već mesec dana, gde god da se okrenem, slušam o ovom meču, kao da je u pitanju opstanak života, što dodatno podgreva loše strasti, naročito navijačke. U medjuvremenu je odigran jedan ATP 1000, a drugi je u toku. Da li je iko vredjan, da li je iko fizički napadnut, da li je publika podivljala... Nije, iako se i u tom sportu itekako navija. Dakle, novinari, članovi stručnih štabova, fudbaleri... ne podgrevajte, jer vaša publika (većinom) pripada drugačijoj socijalnoj kategoriji, koja se uoči svake utakmice dopinguje alkoholom. I teniseri, i odbojkaši vole i prate fudbal, itekako navijaju, ali ne psuju, ne vredjaju, ne izazivaju, niti se tuku. Zašto, zato što su pravi sportisti! Želim i Srbima i Hrvatima dobar i borben, ali fer meč, jer i fudbal je samo sport.

al udara ova rakija

pre 11 godina

Kod rezultata 1:0 za Hrvate deset minuta pred kraj utakmice dolazi do tri izmene, u igru ulaze Stankovic, Pantelic i Mihajlovic. Pantelica ruse u prvom naletu, sudija svira slobodnjak a Miha sa tridesetak metara u svom stilu izjednacava. Minut do kraja Deki uzima loptu na sredini terena, dribla dvojicu, trojicu hrvatskih fudbalera po desnoj strani, centrira a nas rasan Pantelija makazicama postize fantastican gol; 2:1 za Srbiju!
Citav stadion cuti, jedino se cuju srpski fudbaleri i njihov strucni stab...

Aca Znalac

pre 11 godina

Danas će se u Zg desiti jedan veliki događaj. Sastaće se dva različita fudbalska tima. Jedan tim ima igru i rezultate i ako ćemo pravo i dosta međunarodnog iskustva i tim koji se polako ali sigurno uzdiže i predstavlja budućnost evropskog fudbala. Srbija će preko ovog meča da nadoknadi sva prethodna poniženja koja je doživela. Hrvatska će platiti danak svojoj prepotenciji i mišljeju da su najjači i njbolji. Biće 3-2 za Srbiju. Uložite pare, moje me nade nikada ne napuštaju. Nadam se da će suđeje biti pošteno i da će turčin biti na visini zadatka, a navijačima hrvatske poručujem nemojte kaljati ionako već loš stečeni ugled kod UEFE i FIFE, ako samo počnete da vređate utakmica će biti prekinuta i vi ćete biti izbačeni sa svih međunarodnih utkmica i takmičenja u narednih 6 ili 7 godina. Sećate se kako su prošli englezi. Nudite uz svoje ali poštujte bolje i veće od vas.

Pretorija

pre 11 godina

Rekao Sinisa da se ostave ceduljice: Nasa dva zadnja vezna (pretpostavljam da cemo igrati sa dva u formaciji 4 - 2 - 3 - 1) ce odluciti tok utakmice. Ako oni rasterete odbranu malo, imamo dobrih sansi. Brkic --- kum Bane - Nastasic - Subotic - Tomovic --- Raca - Kuzmanovic (sa povremenim izletima u napad) --- Basta - Djuricic - Kolarov (iznenadjenje tatatatirci) --- Djurdjic.

Bosko

pre 11 godina

Što se mene tiče, biće 1-3 ili 2-3 za naše, iz prostog razloga što će Hrvati da izgore u želji kao recimo onda u košarci, kao što su mnogi izgoreli u želji da nas pobede u raznoraznim sportovima...Zivi bili pa videli! Golove za nase postizu Ivanovic, Kolarov, Subotic, za Hrvate, brat Srna...;))

al udara ova rakija

pre 11 godina

Kod rezultata 1:0 za Hrvate deset minuta pred kraj utakmice dolazi do tri izmene, u igru ulaze Stankovic, Pantelic i Mihajlovic. Pantelica ruse u prvom naletu, sudija svira slobodnjak a Miha sa tridesetak metara u svom stilu izjednacava. Minut do kraja Deki uzima loptu na sredini terena, dribla dvojicu, trojicu hrvatskih fudbalera po desnoj strani, centrira a nas rasan Pantelija makazicama postize fantastican gol; 2:1 za Srbiju!
Citav stadion cuti, jedino se cuju srpski fudbaleri i njihov strucni stab...

code381

pre 11 godina

Ajmo anketa:

1 Ko misli da ce pobediti Srbija neka klikne na - "Preporučujem"
X Ko misli da ce biti nereseno neka klikne na - "Ne preporučujem"
2 Ko misli da ce pobediti Hrvatska neka klikne na - "Šta je ovo"

wlado

pre 11 godina

skraceni casovi zbog fudbalskog meca?

da se razumemo ja letim posle posla, da se nadjem sa drugarima, sednemo u pub, pivce, navijanje ali ovo je tuga.

Frozenka

pre 11 godina

Baca mi se pegla! Sami produkujemo navijače, nacionaliste, ksenofobe.. a onda se pitamo otkud svo to nasilje! Vau, utakmica SRBIJA-HRVATSKA.. trčim u toalet!

mate mišo

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.
(Nemanja, 22. mart 2013 11:42)

Sunčano je, slab vjetar, 10 stupnjeva.

Želio bih se unaprijed ispričati za svako 'ubij Srbina', 'Srbe na vrbe' i slične gadosti kojih će sigurno biti. Zato i ne idem na utakmicu...Mogla bi nam se opet euforija osvetit

Pedja

pre 11 godina

"Ljudi da se ne lazemo, sve sem poraza od Hrvatske je uspeh. Cak bih rekao da je i minimalan poraz uspeh s obzirom na sledece
Moja prognoza, na zalost, 3:0 za Hrvatsku."
(Milan, 17. mart 2013 19:52)
Preporučujem (+291)Ne preporučujem (-89)

Moje mišljenje je da mi (Hrvatska) pobjeđujemo u petak iz sljedećih razloga:
- Od samostalnosti smo izgubili samo jednu kvalifikacijsku utakmicu igranu u Zagrebu.
- Ova sadašnja ekipa Hrvatske je naučila igrati utakmice pod pritiskom pa smo tako pobjeđivali Turke usred Istambula 3:0, Njemce, Engleze i druge jake ekipe ....."
(Ante_ZG, 17. mart 2013 23:42)
Preporučujem (+263)Ne preporučujem (-20)

I za komsiju i za naseg Srbina poruka
Sve je to lepo sto ste napisali , i dobili ste puno + na vasim komentarima , samo ste zaboravili par stvari :
-u derbiju je uvek sve moguce
-Srbija ima bedem ispred gola
-Srbija ima extra talente u sredini(dokazane) i u napadu(spremne dokazivanja)

Zasto mislite da ce Hrvatska tako lako dobiti .. ja tako ne mislim .. cak sta vise

Zelim obema Reprezentacijama odlicnu utakmicu , neka bolji pobedi .
Zelim da ne bude provokacija , nereda .. povreda .

A ja navijam za moju Srbiju !

Ime

pre 11 godina

Ovo je direktan dokaz da nam se loše piše i da je u Srbiji obrazovanje deveta rupa na svirali.

Ministarstvo prosvete bi trebalo da smeni sve direktore koji su podržali ovu odluku, jer su njom pokazali da ih baš briga šta i koliko deca uče i da je mnogo važnije da se odgleda 90 minuta utakmice, nego da se smanji broj funkcionalno nepismenih.

Hrvoje

pre 11 godina

Kad ćete dragi ljudi shvatiti da se ne treba živcirati zbog bogatih nogometaša koje boli ona stvar za vas? U Hrvatskoj i Srbiji ljudi na tisuće ljudi nije zaposleno, a dižu se tenzije zbog gluposti kakav je nogomet ili fudbal, nije ni bitno. Pozdrav svima u Srbiji, ne dajte da nas uvijek idioti razdvajaju.

zgboyz

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.
(Nemanja, 22. mart 2013 11:42)

U Zagrebu pravi proljetni dan!
I da se pohvalim, vidio sam Orlove, izdaleka.

jinx_krapina

pre 11 godina

Pozdrav, komšije!
Vidim da su pripreme za tekmu u tijeku. ja budem na tekmi, bil sam i na onoj '99. šteta kaj nebude vaših navijača, al nebude ni naših na uzvratu. uglavnom, nek danas pobijedi nogomet (fudbal). želim vam svu sreću u nastavku kvalifikacija, al danas, realno, nemate šanse.

Pozdrav svim zaljubljenicima u nogomet/fudbal iz sunčanog Zagorja

Filipović Slavonija

pre 11 godina

Možete pričati Sta god hoćete ali dočekani ste kao da je Brazil došao!!Neka to bude nas El clasico i neka pobijedi bolji.Mislim da će biti nerijeseno.

srbin

pre 11 godina

Alo bre Hrvati pa vasa nacionalnost se zasniva na mrznji Prema Srbima. I nikad necu razumeti sto se toliko folirate. Koja je vasa najaca bitka koju ste vodili, u koliko rata ste pobedili ne racnam sto ste najurili Srbe uz pomoc Amerike Nemacke Britanije.... I dA samo da vas podsetim. Veci ste vi srbi od nas Srba Samo sto necete to da priznate. Pozdrav za navijace iz Republike Srpske.

Srbin

pre 11 godina

@Lijep pozdrav iz Zagreba! Sunčan dan, predivan...lijep pozdrav svim ljudima dobre volje, a prije svega susjedima u Srbiji. Mislim da bi bio red da se konačno negdje više prelomi i prestane sa svakim oblikom međunacionalne mržnje i idotskih ispada. Mnogi će reći da je neriješen rezultat najbolja opcija. No po meni najrealniji je pobjeda Hrvatske u Zagrebu, a pobjeda Srbije u Beogradu. Prije svega, navijajmo za odašiljanje jedne lijepe poruke u svijet danas, kao što bi to trebali i kad bude uzvratna tekma u Beogradu - da pokažemo da smo civilizirani narodi, barem većina nas Hrvata i većina vas Srba. Budala će nažalost uvijek biti. Ali njima na štetu. Iskreno se nadam i veselim danu kada će Hrvati moći dolaziti na utakmice u Srbiju bez da moraju dobro razmisliti i odvagnuti dal da idu ili ne, a isto tako i Srbi kad dolaze kod nas u Hrvatsku. I nadam se da neće biti ozljeda igrača prije svega...pa nek pobjedi bolja ekipa! :)
(Vatroslav, 22. mart 2013 14:54)

VECINA I NAS I VAS JE NORMALNA. U TO BUDI SIGURAN. Ovi sto pevaju pesme mrznje tamo i ovamo kod nas su stoka i niko i nista najcesce u svakodnevnom zivotu. Tako lece komplekse bilo koje vrste...finansijske, emotivne, to sto ne smeju ocu, zeni ili sefu na poslu nesto da kazu.

Sportska razlika i zvizdanje protivniku i bodrenje svojih je potpuno u redu.

paralela

pre 11 godina

Oglašavam se ne kao ljubitelj fudbala, nego ljubitelj sporta. Već mesec dana, gde god da se okrenem, slušam o ovom meču, kao da je u pitanju opstanak života, što dodatno podgreva loše strasti, naročito navijačke. U medjuvremenu je odigran jedan ATP 1000, a drugi je u toku. Da li je iko vredjan, da li je iko fizički napadnut, da li je publika podivljala... Nije, iako se i u tom sportu itekako navija. Dakle, novinari, članovi stručnih štabova, fudbaleri... ne podgrevajte, jer vaša publika (većinom) pripada drugačijoj socijalnoj kategoriji, koja se uoči svake utakmice dopinguje alkoholom. I teniseri, i odbojkaši vole i prate fudbal, itekako navijaju, ali ne psuju, ne vredjaju, ne izazivaju, niti se tuku. Zašto, zato što su pravi sportisti! Želim i Srbima i Hrvatima dobar i borben, ali fer meč, jer i fudbal je samo sport.

Goran

pre 11 godina

Volim ovakva dešavanja, treba ih češće organizovati. Na ovoj utakmici su se jasno isfiltrirali idioti od ostatka sveta. Jedva čekam revanš da se i naše budale javno pokažu.

rf

pre 11 godina

Da su Srbi pametni pa da ne izvižde hrvatsku himnu u Beogradu i pokažu da smo civilizovaniji narod, jer nema većeg nepoštovanja od ovoga što su Hrvati nama uradili i pri tom pokazali koliko su jadni...

ZG

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.

Vrijeme u ZG idealno, suncano, toplo, bez ijednog oblaka, zivjeli

LLL

pre 11 godina

Ove raspevane navijace iz Hrvatske spojiti sa odgovarajucim raspevanim navijacima iz Srbije pa da se medjusobno pobiju i potru, pa da se u obe zemlje znatno poveca prosecan IQ.

bbb zagreb

pre 11 godina

Za Nemanju!
Vrijeme je prekrasno, sunčano i tako će biti cijeli dan. Blizu sam Trga Bana Jelačića i već se od jutros čuju vani pjesme.
Što se tiče utakmice volio bih naravno da pobijedimo 5-0, ali iskreno mislim da će to biti vrlo teška utakmica i da se može dogoditi svaki rezultat. Čitam komentare i uglavnom se danima govori kako Srbi nemaju šanse (i u Hrvatskoj i u Srbiji), međutim, iako imamo bolju reprezentaciju, u današnjem nogometu nikoga ne možeš lako pobijediti. Kad se uzme i poseban značaj utakmice onda se još lakše može shvatiti ovo gore što sam napisao. Dakle, budite sigurni, biće to vrlo teška utakmica. Činjenica je da smo mi u 20 godina izgubili samo jednu kvalifikacijsku utakmicu u Hrvatskoj (protiv Engleske i to uz obilatu pomoć glavnog suca), ali to opet ništa ne znači. Volio bih da se varam.

samo svemir i ljudska glupost nemaju granice

pre 11 godina

Za dvadeset godina deca ce da uce o ovoj utakmici iz udzbenika istorije? Ne. Po cemu je onda ovo istorijska utakmica? Pravite buku tamo gde je nema. Da li je normalno skracivati deci casove zbog fudbala? Ljudi, to je samo sport. To treba da je zabava, a ne mesto gde se desava istorija. Dokaz da ljudi mogu i najgluplje stvari da zloupotrebe na najdebilnije nacine. Zasto se ovo deci predstavlja kao DAN D? Tako ih ucite da su Hrvati nasi neprijatelji i da je ovo zato tako bitno. Upravo se takva poruka salje. Da igramo sa Madjarskom niko ne bi ni pricao o ovome. Zbog kolicine idiotizma prikazanog ovih dana, bas bih volela da izgubimo.

jna

pre 11 godina

Evo ljudi jos malo pa i toce se dogoditi. Skoro mjesec dana vecina nas je bila fokusirana na komentiranje ove utakmice, bilo je raznoraznih komentara al mislim da je doslo vrijeme da to ostavimo iza nas. Okrenimo se sportu navijajmo svi za svoje uz respekt prema drugim a ko bude bolji neka pobjedi. Nadam se da ce Hr pobjediti a ako vi budete bolji unaprijed vam cestitam. Pozdrav cijelom Balkanu

Победите за Србију

pre 11 godina

Шћеповић пре Тадића? Да у тим неставите најбољег... Ма шта се ја чудим па, ово није први пут да нам неирају најбољи. Сетимо се Рамба Петковића. За оног Радовановића нисам ни чуо, па нећу да ни коментаришем. Већ сам се сад изнервирао после овог састава. Сви знамо како је прошао са својим експериментима против Македоније. Тад га је требало најурути.
Неочекујем ништа, па ћу опуштено са другрима да то одгледам.

Najbolji komentar sa Index.hr

pre 11 godina

mi smo vec isprid ducana od jerke tolja postavili veliki televizur i isprid njega poredjali klupe, jerko je reka da ce donit par gajbi pive i prodavat po specijalnoj cini dok nasi vode, a ako gube, onda 50% skupje, matan prkacin je obeca donit vina od cace, a jozo prcun, mali sime i ja cemo okrenit janjca. mi smo takodjer napravili internu kladionu i evo ga doli ispod rezultati sta mi mislimo o svemu u smislu rezultata sta ce rvacka pobidit (prvo idje rvacka, poslin je srbija):
mate prkacin: 6:0
jozo prcun: 9:0
mali sime: 5:1
jerko tolj: 8-9 gajbi
ive sundov: jos se nije probudija
pere jerkov: 7:0
dr. prndo 2:1 - oni mislidu da ce biti lako sa srbim, a ja mislin da je nece, jer nisu ni srbi za bacit, znaju udarit balun, a name je dosta i 2:1 za otic na svitsko prvenstvo. oko toga sam se svadja sa malim simom i jozom prcunom, dok smo drali janjca, vele oni meni, kako mozes dr. prndo, biti takav, samo 2:1, a vidji nas kako smo pobidili srbe. je, je, velim im ja, na isti ste nacin pojebali cili split i po zamgreba, a dr. prndo, nije ima takve ambicije, on je lipo radija radju po zloselima, donjem brgotnjom, gornjem brgotnjom, paklarevu i ostalim mistima kamene krajine. triba bit realan i fokusirati se na krajnji rezultat, a ne na mastu i ono, ja bi tija, ja bi zelija. tako je meni govorija i moj ujko mijo perusic: zapamti - bolje svaki dan jebavat maru iz vucje luke nego svakih osam miseci studenticu branku iz zamgreba. i bija je u pravu. eno, mare jos radi, a branke nigdi

Ratko

pre 11 godina

Tole odlazi! Sinisa odlazi i nikada vise u Srbiju da nisi dosao! Na ulice narode! Na ulice da gori FSS ovo je sramota ko nas vodi! Bruka! Menadzeri su ubili nas fudbal!

Vatroslav

pre 11 godina

Lijep pozdrav iz Zagreba! Sunčan dan, predivan...lijep pozdrav svim ljudima dobre volje, a prije svega susjedima u Srbiji. Mislim da bi bio red da se konačno negdje više prelomi i prestane sa svakim oblikom međunacionalne mržnje i idotskih ispada. Mnogi će reći da je neriješen rezultat najbolja opcija. No po meni najrealniji je pobjeda Hrvatske u Zagrebu, a pobjeda Srbije u Beogradu. Prije svega, navijajmo za odašiljanje jedne lijepe poruke u svijet danas, kao što bi to trebali i kad bude uzvratna tekma u Beogradu - da pokažemo da smo civilizirani narodi, barem većina nas Hrvata i većina vas Srba. Budala će nažalost uvijek biti. Ali njima na štetu. Iskreno se nadam i veselim danu kada će Hrvati moći dolaziti na utakmice u Srbiju bez da moraju dobro razmisliti i odvagnuti dal da idu ili ne, a isto tako i Srbi kad dolaze kod nas u Hrvatsku. I nadam se da neće biti ozljeda igrača prije svega...pa nek pobjedi bolja ekipa! :)

DAD

pre 11 godina

O boze koja glupost. Da li smo mi normalni. Koga ovaj Sinisa zamajava, izgubili smo u gostima od Makedonije, kuci od Belgije, prakticne sanse su nam nula da idemo na WC....
Danas kvota 1.7 na Hrvatsku zlata vredi.

ZG

pre 11 godina

Ajd što se ložite..tih 20tak izgrednika od par hiljada nije ništa..a i lijepo su ih otpremili u buksu i svaka čast za to..pravna država djeluje..nadam se da na stadionu neće biti povika "Ubij Srbina" i sl..no, postoje kamere high rezolucije na stadionu pa nek se pregledavaju u poluvremenu i neka ih lijepo murija dočeka na izlazu, pa i njima buksa..

Daniel

pre 11 godina

Hrvatska cijela bosna i hercegovina zivi za tebe...…..
(bolji ce da pobjedi, 22. mart 2013 10:39)

Osim pola bosne a to si izgleda zaboravio.

Bane

pre 11 godina

Ako sto su im skratili casove. Secam se da su nas pustili sa zadnjeg casa da bi mogli da gledamo Zvezda-Panatinaikos (4:1; 1971 polufinale KES) i kada su nas 72/3 sa casova uveli u salu da na jednom TV-u gledamo Grcka-SFRJ (2:4; Karasi dao gol u zadnjem minutu). Na istom tom TV-u smo 1974 gledali proglasenje novog Ustava SFRJ kada nam je direktor (bio je Hrvat i mnogo dobar covek) nase osnovne skole u Beogradu odrzao govor kako prisustvujemo istorijskom trenutku u razvoju nase voljene domovine.

djordje lukic

pre 11 godina

ako pobedite ovaj mec ljudima koji zive ovde i vole srbiju ce ta pobeda biti vrednija od osvajanje svetskog prvenstva POMOZI BOZE :))))))

limanac

pre 11 godina

"bjezite ljudi bjezite iz grada jer ovde igra hrvatska" hahahahahaha pa ovo je smesno .... napred srbijo , igrajte sa srcem ....

pohvale za hrvatsku policiju sto ovakve izrode i bolest za nase drustvo uklanja sa ulice , to ocekujemo i od nase srpske policije.

Gradjanin

pre 11 godina

Na snimku svi mogu videti kakva stoka peva to sto peva. Na sta lice i koje su godiste otprilike. IQ znamo koliki im je.
Mene oni jako podsecaju na nase Urose Misice.
Od skole imaju 99% njih dva casa i veliki odmor eventualno i dva grama mozga.

Zbog takve stoke, ne moze jedna porodica da ode sa decom da gleda fudbal.

Isto je i kod nas, nazalost.

Ја сам

pre 11 godina

Питам Министарство просвете да ли може да се скраћење прошири и на остале крајеве Србије, као и да ли може да се продужи на Фарму, а касније и на Великог брата?

Deki Čubura

pre 11 godina

Joooooj Šćepović i Stevanović u prvoj postavi... Ja sam realan i iskoristiću poklon kladionica... 1.75 su stavili na hrvate. Na uloženih 20 000 zarada čistih 15 000. Ko je lud to da propusti.

Bojan

pre 11 godina

Čak i kad bih znao unapred da ćemo da izgubimo 4:0, otišao bih u kladionicu i odigrao tačan rezultat 2:1 za Srbiju!
IDEEEEEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bosanac

pre 11 godina

Najjaca karika Srpske reprezentacije a to je odbrana danas je potpono pokidana.

Ne mogu da vjerujem poslije onako solidnog pocetka.

hrvat

pre 11 godina

Ma bravoo srbi,treba skratiti nastavu da djeca vide od Hrvata kako se igra nogomet,samo,kad vas rasturimo sa 5:0 kako ce to prihvatit ta vasa deca?Bit ce to veliki sok za njih!

Maree

pre 11 godina

Ma mi smo uvek pobednici jos od vremena mentalno poremecenog cara lazara i njegove cuvene pobede gde su nas turci odvalili od...a da nema psovanja.
Svejedno...pobedicemo, jer smo zaista posebni.

Dobri duh Kasper

pre 11 godina

@Intelektualna Srbija

Kad budem rodjen i ziveo u Los Andjelesu, onda ce mi ova utakmica biti nebitna, do tada ovo je utakmica decenije. Zasto? Pa zato sto ne igramo protiv Tasmanije, nego protiv nekadasnjih sugradjana Hrvata. Nece biti da je to isto. Ali ako si ti Havajcanin onda té razumem.

Blister

pre 11 godina

Modrić ulazi u životnu gormu, a Mandžukić i Olić vuku cijelu ekipu svojim zalaganjem. Plus iskustvo i domaći teren. Hrvatska je u ovom trenutka u stanju pobijediti i najbolje repretentacije. Ajmo Hrvatska po tri boda.

bojan

pre 11 godina

@ Hrvatska cijela bosna i hercegovina zivi za tebe...................... (bolji ce da pobjedi, 22. mart 2013 10:39)
@A jel?zato ce veceras Banja Luka da gori,gleda se organizovan prenos na trgu,bice par hiljada,okrenucemo Banja Luku naopako ako Srbija pobjedi,to mozda vas 50% iz federacije navija za hrvate,a zna se da je nama Srbija majka i maceha..toliko!

precanin

pre 11 godina

Epa braco Hrvati nismo vam mi krivi sto ste nas pobedili, pa morate za Brazil i tamo jurcati i kidati zivce, dok mi za to vreme uz televizor i ladnim pivom gledamo kako se mucite !

Pedja

pre 11 godina

Boze cenio sam Mihu kao igraca i mislio sam da je veliki srbin. Ali ovo sta on radi je neverovatno i skandalozno. Aku bude Tadic na klupi i Scepovic i Stevanovic u startnoj postavi idem licno u zagreb da mu .....!!

Nemogu da verujem? Zasto nemozemo da igramo sa najboljim timom ??

Miha bre sta ti je ?? -.-

mrnjau

pre 11 godina

Не знам да ли сте чули, али навијачи осим што су звиждали химни скандирали су и "Вуковар! Вуковар!" током химне, такође су касније скандирали "Убиј Србина" и "Цигани! Цигани!". Не бих ја ово ништа писао да није речено да ће се изрећи опомена навијачима, а касније и прекинути меч у случају антисрпског скандирања.

ivan

pre 11 godina

Koliko se jedni i drugi "lože", to je patologija!
Borbe gladijatora su bile manje krvavije, od sportskog takmičenja Srbije i Hrvatske!
Dao bih sve medalje i pobede Srbije, samo da smo ekonomski jaki!

Vlada

pre 11 godina

Ne plašim se rep. Hrvatske već Mihajlovićeve taktike i sastava naše ekipe. Ako bude filozofirao proći ćemo kao protiv Makedonaca, naravno još gore. Ineče mislim da nismo toliko loši koliko tabela pokazuje i da imamo i bolje igrače koje trener ne zove. Pgledajte Hrvate, Šimunić im igra u 35,36 godini. Zato šte je bitno kvalifikovati se a ne praviti alibije !!!

test

pre 11 godina

"Ovom prilikom prvi puta pišem na nekom srpskom portalu zaintrigiran jer vas Srba po index.hr-u, t-portal.hr-u i drugim ima ko zečeva."

Hmm, neko zaboravlja da u Hrvatskoj još uvek ima Srba (a ne zaboravi ni onih par stotina hiljada koje ste proterali).

TUVEDZA

pre 11 godina

Scepovic hahahaahahahahahahaahhahahaahahahaahahahaahahaahahahaahahahaahahahaahahahahaahahahahahaahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO MIHAJLOVICU!!!!!!(ironija)

Milos Radulovic

pre 11 godina

Danas i uvek, hrabro i borbeno do poslednje kapi znoja, srce na teren, a rezultat... kakav god bude, jer jedino Vam navijaci i nacija ne mogu oprostiti,da se ne borite, budete anemicni i nemate zelju da "poginete" za dres koji nosite, naravno molim Vas da budete pravi sportisti, fer-plej momci, nek vas krasi, dostojanstvo i kultura, pokazite ko ste iz koje zemlje dolazite, napred sa verom u Boga, do pobede. Zivela SRBIJA.

Nemanja

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.

borcanac

pre 11 godina

Ma sta se lozite vise, je*o vas fudbal!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pancevka, 22. mart 2013 14:55)

Pancevka ja bi tebe:-)

novikorisnik

pre 11 godina

Mediji su nepotrebno naduvali utakmicu, kao da igraju u najmanju ruku Brazil i Spanija u finalu svetskog prvenstva...u stvari vise stvaraju nepotrebnu tenziju vezanu za ne tako lepu proslost, nego to obracaju paznju na sportski deo manifestacije...a u sustini obicna utakmica dve prosecne ekipe...i na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis...

darkos

pre 11 godina

neka pobedi fudbal dosta je bilo gluposti i nasilja.dokazimo da smo civilizovan narod i mi i oni.nela pobedi fudbal.tacam rezultat za kladionicare 2:1 za srbiju.

Intelektualna Srbija

pre 11 godina

Cemu stvaranje tenzije u trecerazrednom mecu sa trecerazrednim fudbalercicima.
Istorijska utakmica.
Mec decenije.
Najvaznija utakmica ikada.
Utakmica stoleca.
Hahahah.
90% momcica sa sela u kopackama trcace za loptom i sa jedne i druge strane terena , a ja ne mogu da se nacudim ljudima koji se loze na na sve ovo, pa sam morao da napisem komentar.
Novinarima je samo da dizu tenzije a prostom narodu da se lozi na seosku decu u kopackama u trcanju za loptom.
Kako je samo dramaticno ahahah.

Zoran kg

pre 11 godina

Danas sam se pricestio i pomolio se zdravlje najmilijih i da pobedimo Hrvate danas.Uz duzno postovanje Hrvata koji imaju opasnu ekipu.

CH

pre 11 godina

(Sid, 22. mart 2013 10:12)
00
Baca mi se pegla! Sami produkujemo navijače, nacionaliste, ksenofobe.. a onda se pitamo otkud svo to nasilje! Vau, utakmica SRBIJA-HRVATSKA.. trčim u toalet!
(Frozenka, 22. mart 2013 10:12)A znas koliko mene zanima sto ces ti da povracas...?!To sto ne volis sport i sto nisi potrcao dva puta u zivotu to je tvoja tuga...

Bata Raka

pre 11 godina

Dajte, dušebrižnici, molim vas! Šta se folirate? Pa i nama su skraćivani časovi kad igra reprezentacija i to još u Jugoslaviji krajem ’70-ih. Slušali smo prenose na tranzistorima kad nas ne bi puštali da odemo kući i gledamo meč na miru ili smo bežali sa časova i gledali tekmu kod ortaka kojem je prazna gajba. Baš će večeras, u 6 uveče, u petak srpski obrazovni sistem biti u prilici da svu „ispuštenu” decu naprasno izvede na pravi put. Večeras će se hiljade funkcionalno opismeniti, pa ne smemo da izgubimo pola sata ove večeri.
Bolje je da puste đake da regularno odu sa časova svojim kućama i da tamo sa roditeljima gledaju tekmu, nego da im zvanično zabrane, pa da oni pobegnu u kafanu (jer će kod kuće znati da su im deca pobegla sa časova) i onda će sa ekipom uz alkohol i bes gledati prenos. Oni će tekmu svakako gledati. Jedino je pitanje da li će je gledati kod kuće sa ocem i bratom ili će pobeći u kafanu i gledati je sa ekipom i pivom.

Miroslav

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :D
Napred SRBIJA !!! :)

nikone

pre 11 godina

Definitivno ovaj čovjek nije normalan da mu igra šćepović(namjerno malim slovom) a Tadić na klupi.Treba ga hitno najuriti iz našeg fudbala.Možda su ga kupili hrvati po "babinu liniju"pa nas uvalio u Skoplju a sad hoće i u Zagrebu.

karmen

pre 11 godina

Ova nije utakmica gde ljudi i deca idu da gledaju sport i uzivaju kao u tenisu. Ovo kod nas danas, se desavalo u starom Rimu gde su se borili u areni jedni protiv drugih gladijatori.Cak i tamo je bilo bolje, jel se bulika nije tukla izmedju sebe, vec samo navijala. Ja bih ovo zabranila, ili publiku pustila da gleda fudbal ali samo u gacama, pa tako ne bi mogli nista da unesu.

uzor

pre 11 godina

ej ljudi,pa kaj je ovo! pa to je samo nogomet.iz principa necu gledat veceras tekmu,pomislio bi neko da je veceras finale europskog prvenstva.nezna se ko je gori,vi ili mi.ljudi,za vrijeme tekme izadjite iz kuce,prosecite psa,macku,vodite ljubav sa zenom,ljubavnicom......

nesa

pre 11 godina

Prosto je neverovatno da RTS ne prenosi vise ni utakmice reprezentacije. Koliko su samo pricali kako je jedna od prvih stvari Tijaniceva smena. Ne da se to nije desilo, nego je program gori nego ikad.

djordjevic

pre 11 godina

Ja bih malo na ove njihove raspjevane decke sto pevuse o nacistima pustio malo ove domace fine momke sa raznih nam tribina...cisto da nacisti malo potrce.

doctor

pre 11 godina

Hrvati zele ovu utakmicu da prikazu kao JEDINU,a ona u stvari za njih uopste nije kljucna,pa cak ni za nas s obzirom na veliki zaostatak! Osetili su da su nasi momci mladi i nedovoljno iskusni i zato pumpaju atmosferu,posebno Stimac koji se kandiduje za Heroja HR!Koliko se secam ,bice mec i u septembru,a siguran sam da ne ce proci novih 14 godina do sledeceg susreta.. Nadam se da cemo se sresti ponovo za 3,4 godine,kad ovi nasi stasaju ,a Hrvatima pola kljucnih ode.. Od nasih klinaca zelim samo da se bore!

fer86

pre 11 godina

Daj narodu kruha i igara,ka u starom rimu..Bez obzira na rezultat,sutra se i mi i vi vracamo svojoj svakodnevici,nema se za rezije,raste broj nezposlenih a ni jedni niti drugi nece na ulice..jedino i jedni i drugi idemo na ulice kad treba vikati UBIJ SRBINA,ili USTASKE PICKE itd da ne nabrajam dalje mjesto da se ide u prosvjede u rusenje vlasti gdje guzicari jedne i druge drzave zive na nas racun i daju u bescjenje sve ono vrijedno strancima..I naravno nemojmo se lagati,ishod utakmice je bitan iz jednog jedinog razloga ( SP u brazilu itd.. je manje vazno) Pobjednik se kiti naslovom najboljeg na balkanu,te dobiva status nepobjedivog te naravno sirom otvorena vrata podhebavanju druge strane do uzvrata u BG,a u biti to je jedino vazno,da se rugamo jedni drugima..Nadam se da ce moderator objaviti moj tekst bez uredjivanja i cenzure,te naravno neka pobjedi sretniji i spretniji ne nuzno i bolji..Pozdrav normalnima iz sunca okupanog Karlovca!

Babangida

pre 11 godina

Само да се клинци не преплаше атмосфере...
Ако кренемо да трчимо (за промену) мислим да можемо да победимо било кога!
И људи, само опуштено и НАПАДАЈ !!

Domagoj

pre 11 godina

Kod rezultata 1:0 za Hrvate deset minuta pred kraj utakmice dolazi do tri izmene, u igru ulaze Stankovic, Pantelic i Mihajlovic. Pantelica ruse u prvom naletu, sudija svira slobodnjak a Miha sa tridesetak metara u svom stilu izjednacava. Minut do kraja Deki uzima loptu na sredini terena, dribla dvojicu, trojicu hrvatskih fudbalera po desnoj strani, centrira a nas rasan Pantelija makazicama postize fantastican gol; 2:1 za Srbiju!
Citav stadion cuti, jedino se cuju srpski fudbaleri i njihov strucni stab...
(al udara ova rakija, 22. mart 2013 09:17)

... a onda je svizac zamotao čokoladu :)

021's

pre 11 godina

A sto da se ne skrate casovi?Sta se tu zgrazavate?Pa pola Engleske ne dodje na posao pod izgovorom da su bolesni kad je neka bitna utakmica.Samo nesto pametujete a svaki travnjak nam je izgazen kolima,bacamo djubre kroz terasu,svaki zid nam je isaran,svaka reka puna plasticnih flasa,svaki drugi slusa sisate pevaljke i slicne turbo folk indijance...Tu ne znate reda nego vam je sad problem kako ce djaci izgubiti dragocenih sat-dva za ucenje.Ko hoce naucice...

s9500

pre 11 godina

@joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)

Hahaha prejako! Ako Hrvatska ne uspije dobit utakmicu ti i tisuće Srba ćete doć po hrvatskim portalima pisat, naslađivat se i onda pričaš o nekim kompleksima? Ovom prilikom prvi puta pišem na nekom srpskom portalu zaintrigiran jer vas Srba po index.hr-u, t-portal.hr-u i drugim ima ko zečeva. Ko o čemu, Srbi o kompleksima...

Mpenza

pre 11 godina

Ignjovski, Stevanovic, Radovanovic, Scepovic...Ovaj covek nije normalan.Da su umesto njih Jankovic,Matic,Ljajic.. imali bi cemu da se nadamo.Ovo je zbogom pameti ili razigravamo Faljijeve nazovi igrace.

Aca Znalac

pre 11 godina

Danas će se u Zg desiti jedan veliki događaj. Sastaće se dva različita fudbalska tima. Jedan tim ima igru i rezultate i ako ćemo pravo i dosta međunarodnog iskustva i tim koji se polako ali sigurno uzdiže i predstavlja budućnost evropskog fudbala. Srbija će preko ovog meča da nadoknadi sva prethodna poniženja koja je doživela. Hrvatska će platiti danak svojoj prepotenciji i mišljeju da su najjači i njbolji. Biće 3-2 za Srbiju. Uložite pare, moje me nade nikada ne napuštaju. Nadam se da će suđeje biti pošteno i da će turčin biti na visini zadatka, a navijačima hrvatske poručujem nemojte kaljati ionako već loš stečeni ugled kod UEFE i FIFE, ako samo počnete da vređate utakmica će biti prekinuta i vi ćete biti izbačeni sa svih međunarodnih utkmica i takmičenja u narednih 6 ili 7 godina. Sećate se kako su prošli englezi. Nudite uz svoje ali poštujte bolje i veće od vas.

Tolle

pre 11 godina

@Rekao Sinisa da se ostave ceduljice: Nasa dva zadnja vezna (pretpostavljam da cemo igrati sa dva u formaciji 4 - 2 - 3 - 1) ce odluciti tok utakmice. Ako oni rasterete odbranu malo, imamo dobrih sansi. Brkic --- kum Bane - Nastasic - Subotic - Tomovic --- Raca - Kuzmanovic (sa povremenim izletima u napad) --- Basta - Djuricic - Kolarov (iznenadjenje tatatatirci) --- Djurdjic.
(Pretorija, 22. mart 2013 09:12)


Znaci, sa tri desna beka?Zanimljivo....

knez_domagoj

pre 11 godina

Danima se priča samo o utakmici kao da će pobjeda jednih ili drugih unaprijediti živote pripadajuće nacije. Zbog "bubamare" smo zaboravili na vanjski dug, na nedostatak lijekova u bolnicama, na djecu koju roditelji ne mogu kvalitetno nahraniti, na vrtiće i škole gdje padaju stropovi i ne rade wc-i, na političare koji lažu gdje stignu. Umjesto da se žestimo i natječemo kako popraviti naše društvo u cjelini, mi otvaramo stare priče tko je koga više ubijao. Ne kažem da treba mrtve zapostaviti, ali njima se odaje počast na način da poboljšamo život, a ne da se prepustimo upravo onim najnižim strastima koji u datom trenutku čovjeka dovedu u stanje da drugog liši života. Mi se oko totalno nebitnih stvari zapalimo kao da su one broj 1 na ovome svijetu, ali nas baš ni malo ne dira i potpuno smo indiferentni kada nas vlast ošiša k'o zadnje ovce.
Danas će se u Maksimiru suprotstaviti igrači od kojih neki igraju u najvećim klubovima. Umjesto da se uživa u kvaliteti nogometa koju ipak ne vidimo često, zbog cijele obostrane huškačke atmosfere, tu će biti najmanje nogometa. Jedino se nadam da su sami igrači iznad primitivizma kojeg iskazuju navijači i da će samom susretu pristupiti u duhu sporta te da neće kompromitirati sebe kao sportaše. Srbi su nam došli u goste i prema tome trebamo ih primiti kako dolikuje. Ako nismo u stanju biti dobar domaćin, onda ih nemojmo niti zvati, nego im u startu kvalifikacija recimo da sa njima ne želimo imati posla.

NS

pre 11 godina

Naj vaznije je imati dobar tim pa onda dolazi sve ostalo... Hrvati su jaci zadnjih godina imaju kontinuitet pogotovo su jaki na domacem terenu. Sve ono sto mi nemamo a to je Dobar napadac i tim zadnjih desetak godina.... Tako da ne treba gajiti neke lazne nade samo se pogleda tabela i sve je jasno pa mi nemozemo sa nekom makedonijom a kamoli sa jacima,.... Nije problem sto se izgubi na Maksimiru vec mi je veci problem sto ce nas dobiti i u Beogradu... Nadam se da gresim ali to je realnost...........

Cole

pre 11 godina

Ma verujem da ih dobijamo,
ne zato što mislim da smo
kvalitetniji, već zbog toga
što je njihova mržnja prema
nama tolika da će da izgore
u želji da nas pokidaju.
Naravno, samo bez srljanja,
polako, najvažnije je da
ne primimo go u prvih pola sata,
smireno završimo prvo poluvreme
(nek bude i 0:0), e tamo negde
od 60-70 minuta kreće panika
(ne mogu da se satave, stalno
gube loptu...), i tu je naša šansa,
sevne kontra i eto ti 0:1 i to je to.

Bosko

pre 11 godina

Što se mene tiče, biće 1-3 ili 2-3 za naše, iz prostog razloga što će Hrvati da izgore u želji kao recimo onda u košarci, kao što su mnogi izgoreli u želji da nas pobede u raznoraznim sportovima...Zivi bili pa videli! Golove za nase postizu Ivanovic, Kolarov, Subotic, za Hrvate, brat Srna...;))

Nemanja

pre 11 godina

Skraćeni časovi? Razumna odluka.
Interesovanje koje vlada za fudbal je nezapamćeno, cela Srbija će gledati prenos pa je ovaj potez logičan.

hahahhahahha

pre 11 godina

Ovaj Stimac je najbolji igrac Srbije - UBEDLJIVO :D
Da se ne lazemo i ja sam se od jutros pomolio 3 puta, ali u klonji da zena ne pomisli da nisam normalan.

AJMO SRBI ! ZA KRALJA i OTADZBINU !

ministar

pre 11 godina

U Zagrebu je vedro, nema oblačka na nebu, bez vjetra, ali prohladno, oko 10 stupnjeva, a do početka utakmice past će temperatura na 7-8.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

igraci reprezentacije nemaju nikakav odnos prema dresu srbije ali bas nikakav.ne nose ih sa ponosom kao sto to cine hrvati i sve ostale zemlje u regionu..to zameravam igracima jer nemora ja njih licno da poznajem vidi se to i nije to prvi put da se jedan kolarov vuce po terenu .poceli smo presingom ,a onda nakon primljenog gola stali.sve evropske ekipe koje znace nesto u fudbalu bilo dali borusia dortmund real ili barcelona igraju presing skoro citavu utakmicu dok su nasi nakon 0-1 stali sa tim.necu da ulazim duze u pricu zbog ce ga su u prvih 11 igali stefanovic ,radovanovic i famozni scepovic nisu oni krivi kriv je "strucnjak" i ne znalica koji ima ime i prezime.na pres konferenciji njemu bilo smesno sto su novinari cetri puta zaredom pogresili na pitanje ko ce pocet utakmicu..on se smeje dok svi ostali ga gledaju ...zbunjeno.ipak,iako bi poceli nama zeljni igraci kao dusan tadic ,kuzmanovic i raca petrovic nista se na rezultatu nebi promenilo u to sam siguran.nasi igraci nis bili u stanju da se bore svih 90 minuta jer nebi izdrzali tempo ,tempo koji su nam hrvati nametnuli..sve u svemu totalna dominacija reprezentacije hrvatske..mi da igramo neki faktor u svetu fudbala i uposte u europi prekinuli bi utakmicu i otisli sa terena ,demostrativno na nekih 15 minuta zbog divljackog urlanja " ubi srbina" ali posto nismo nek nam je ..nismo bolje zasluzili!!!

Bosanac

pre 11 godina

Najjaca karika Srpske reprezentacije a to je odbrana danas je potpono pokidana.

Ne mogu da vjerujem poslije onako solidnog pocetka.

GLASAC

pre 11 godina

PUKO SI PILS-LIGHT BEER SINISA,KOJI SASTAV BRE PA KO GURA SCEPOVICA DA MI JE ZNATI?SAM SEBI PUSTAS GILJOTINU A POVEDI I TOLETA SA SOBOM STO DALJE..TADIC JE ZASLUZIO DA IGRA A SUBOTICA SI TAKO ZEZAO,VIDIM ZASTO VIDIC NECE DA IGRA SAD MI JASNO!

fuad bijelic

pre 11 godina

Ajmo Srbija do pobjede!
Ne obazirite se sta publika arlauce, i moj mali pekinezer je takav i laje kada se u..... od straha. A Hrvati su takvi od pamtivjeka.

Tvrtko

pre 11 godina

Svaka čast srpskoj repki na optimizmu i hrabrosti koju odašilju u eter (valjda tako stvarno i misle), ali šanse protiv Hrvatske su im minimalne. Ako izvuku remi danas onda će stvarno s pravom biti vaši heroji ali kao navijač Hrvatske koji se trudi biti objektivan, mislim da im danas prijeti katastrofa biblijskih razmjera.

smeker

pre 11 godina

Hrvati su prolupali nacisto.Jedna utakmica bez velikog znacaja je toliko naduvana da ce oni kolektivno da puknu ako puknu na terenu.Majko moja kakav oni kompleks imaju,do bolesti...

Момчило

pre 11 godina

Када победимо ватрене;) нећу да се трезним 15 дана :)
Јако је слушати незналице на сваком кораку какао причају-мале су нам шансе, никакаве, кладићу на хрвате итд итд...
Идемо момци !!
СРБИЈА

musa dembele

pre 11 godina

Mihajlovic po ko zna koji put pokazuje da mu je omiljeni sport teranje inata srpskom narodu ! Igra bez najboljih igraca,jer je sujetan i pravi alibi za poraz.. Glumi Fergusona. Nadam se da ce dobiti otkaz,koji i sam provocira zbog obestecenja.. Kao da ga je HR tajna sluzba postavila. Nadam se da cemo u septembru u najacem sastavu docekati HR sa normalnim selektorom.. Antic je sa 2 treninga odveo momke u Francusku i bili smo ravnopravni.. E,Karadzicu,vidis kako se bahatost ruzno vrati!!!!???

Jakov

pre 11 godina

Ne sviđa mi se ovo, digla se prevelika euforija i osjećaj superiornosti nad Srbijom, nije to dobro. Biti će sve samo ne lako...pobjeđuje onaj tko uđe hladnije glave u utakmicu...Srbiju treba maksimalno respektirati, treba pogledati prvo poluvrijeme protiv Belgije kada su ih doslovno pregazili, ali zaista nisu imali sreće...
Nadam se ferpleju i našoj pobjedi..

BrankoBundesRepublikDeutschland

pre 11 godina

Ajoj...šta se bre primate. Kao da će Vam ta totalno nebitna stvar doneti nešto bolje u životu, i jednima i drugima. Strašno, zbog čega ljudi gube svoje vreme.

torcida

pre 11 godina

1-1 srbija ce dati iz kontre Gol ah mi cemo navalit necemo ga moci dati i neki srbin ce dirnit loptu rukom i dobit cemo penal kraj price ....

Ratko, Uros, Stefan verni navijaci

pre 11 godina

Srbijo Srbijo volimo te Srbijo! Evo ja sam upravo moja dva sina osnovca pokupio iz skole. Nisu spavali kako treba samo razmisljaju kako da razbijemo Hrvate. Gledamo nas troje zajedno a mamu smo poslali u kupovinu sa drugaricom kako nam ne bi smetala u bitnom terminu. Ovde u Pancevu je velika euforija i svi sa nestrpljenjem ocekuju ovaj epski mec. Jedva cekamo! Napred do pobede!

RobiNS

pre 11 godina

Pre nedelju dana sam mogao da s kladim da će Rvati da nas pocepaju... Ali što ih više slušam, sve sam više ubeđen da će biti obnuto :) Živi bili pa videli, ali mi deluje ovaj njihov selektor da, umesto da smiruje situaciju, a i svoje igrače, on uporno diže tenziju i priča kako će nas pocepati... Ništa me na ovom svetu ne bi više obradovalo od toga da ih dobijemo u sred Zagreba s 0:1 :D

Tvrtko

pre 11 godina

Nadam se da cemo se sresti ponovo za 3,4 godine,kad ovi nasi stasaju ,a Hrvatima pola kljucnih ode.. Od nasih klinaca zelim samo da se bore!
(doctor, 22. mart 2013 11:48)

za 3,4 godine nama dolaze Livaja, Kovačić, Halilović, Rebić, Radošević, Brozović, Ademi.... vjeruj mi da ako mislite nešto napraviti protiv nas, danas vam je zadnja šansa jer će sa ovim dečkima to biti revijalne utakmice.

Vanja

pre 11 godina

Ajmo anketa:

1 Ko misli da ce pobediti Srbija neka klikne na - "Preporučujem"
X Ko misli da ce biti nereseno neka klikne na - "Ne preporučujem"
2 Ko misli da ce pobediti Hrvatska neka klikne na - "Šta je ovo"
(code381, 22. mart 2013 10:36)

'Sta je ovo' Sad pucaj u glavi

veliki strumf

pre 11 godina

Ovo nije reprezentacija Srbije. reprezentaciju cine najbolji igraci, koji bi mogli biti najbolji tim (a ovo je svetlosnim godinama daleko od najboljeg). Da imamo selektora kakvog treba da imamo, u prvom timu bili bi i Matic i Ljajic i Sulejmani, a mesta makar na klupi bilo bi i za Laneta i Zigica a narocito Boska Jankovica. Po meni, taj najbolji tim bio bi: Stojkovic (Brkic), Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov, Matic, Tosic, Tadic, Ljajic, Djuricic, Djordjevic (trenutno se pokazao najbolji na prijateljskim utakmicama reprezentacije). Napadacki, nego sta. Krila vrhunski tehnicari i jako brzi, Djuriciu i Ljajicu loptu ne bi mogli da uzmu, Matic je kalibar za sebe. Ne bi ovakva odbrana mogla da primi toliko golova koliko ovakav napad ne bi mogao da da. A Stevanovic, Radovanovic i jos par njih gledalo bi utakmice kao sto to neretko rade i u svojim klubovima - na klupi ili tribinama.

Miroslavv

pre 11 godina

Rezultat 1:1 (0:1) Hrvatska pocinje zestoko, propusta prvu sansu, nastavlja sa pritiskom. Medjutim iz jedne polukontre Srbija dolazi u vodstvo! Na Maksimiru zvizduci, krece i prljava igra, a do kraja poluvremena sudija iskljucuje fudbalera Srbije, ali ostaje 0:1. U drugom poluvremenu apsolutna dominacija Hrvata. Srbija se brani i sve do 70 i nekog minuta cuva vodstvo, a onda penal za Hrvatsu i 1:1. Do kraja po jedna sansa na obe strane, ali nema gola i to je to.
Svi pomenuti dogadjaji su izmisljeni, a svaka slicnost je neverovatna!

Budi Bog sa nama

pre 11 godina

Srbija (4-4-1-1): Brkić – Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić – Đuričić – Šćepović. Ako izađeš sa ovom postavom izdao si SRBIJU!Alo Šćepović :((((

timmy

pre 11 godina

ako ovo bude sastav srbije ugasili smo ga. jedino je odbrana sastavljena. a ako jedan scepovic zaigra prije djordjevica,djurdjica,tadica,onda znamo sta faLJi reprezentaciji.

afrogipsy

pre 11 godina

Imamo odlican tim, ali ponovo imamo dobronamernu budalu umesto selektora na klupi. Kakav crni Scepovic, kakav Ignjovski. Radovanovic takodje nije za prvu postavu. Nazalost , bez Tadica , Sulejmanija, i Djuricica, nemamo sta da trazimo veceras .

crush

pre 11 godina

joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)
ne znam... citam ovu izjavu i nekako mi totalno ironicna :)

magpies

pre 11 godina

Netko je dole u komentarima pitao kakvo ce biti vrijeme,jer kod vas je navodno oluja..pa evo iz prve;
Kod nas je +35 i razmislja se o odgodi utakmice i da ovaj cirkus potraje malo dulje...Susjed pitas koda se igra na Bermudi a ne 250 km zapadno...

Zivjeli ;) hehe

Lara

pre 11 godina

E kamo srece da sa ovolikim zarom ucestvujete na poboljsanju ove zemlje koja je odavno u raspadu,nego imate snage i volje samo kad se o fudbalu i sportu radi! Sramota!Sto se utakmice tice,pobedili su oni koji su bolje i igrali,kod nas od tima nema ni T ... za sada

Dottore

pre 11 godina

@"oce moj" - nije On samo tvoj otac, nego Nas, tj svih nas, a sa malom dozom Njegove pravde odlazimo iz malog zagreba svetla obraza.
(juhu, 22. mart 2013 14:03)

Govori u svoje ime.Moj otac je Miroslav, a na terenu se vise uzdam u igrace i trenera, kakvi god da su.

nogometas

pre 11 godina

Svi oni koji se cude od kud ovoliko zanimanje i euforija za ovaj okrsaj neka fino kupe kartu za labude jezero i uzivaju,nemoraju slusat ono sto ih ne zanima.Ovo je nogomet,ovo je vjecno rivalstvo bez obzira na snagu ili rejting,ovo je derbi svih derbija ovih prostora.Ovu energiju treba iskoristit,zaradeni novac reinvestirat u djecu,poradit na tome da gostujuci navijaci budu nazocni i od buducih okrsaja stvorit praznik za koji se zivi i o kom se prica dugo nakon meca,ekonomski efekt takoder nije zanemariv,svaka od nasih drzava na ovakvim mecevima moze izvuc znatnu ekonomsku dobit,ovo ide u rang najvecih svjetskih sportskih atrakcija.Treba bit pametan i pravilno kanalizirat stvari,odstranit mrznju i budale,osigurat gostujuce navijace i nek bude spektakl.

Bozo

pre 11 godina

Ovaj sto tvrdi da je nelogicno da se ne peva "ubij Srbina" je neki provokator koji pokusava da blati Hrvatsku. Nije hrvatski narod toliko primitivan da peva takve gadosti.

max

pre 11 godina

tako je bre! Scepa resava utakmicu ljudi,videcete. najbrzi i najjaci medju napadacima,presisace spore kroasane. hajde bre da podrzimo ove momke,ko god da bude u postavi. pa nece valjda hrvati da ih podrze!

NOLE

pre 11 godina

Ovdje vidim da se radi o derbiju kako neki govore ?
Ozbiljno derbi.

Hrvati-9 nacija na svijetu
Srbija-36 nacija svijeta


Hrvatska 10 bodova
Srbija -4 boda


Tko imalo prati nogomet zna da je daleko ova utakmica od derbija, Srbija jr Hrvatskoj jedino konkurentna u odbrani,e ako vam je odbrana najaci adut,onda je to zalosno.


Ustvari vidjet cete kako Hrvati grizu danas ,i da imate omjer 6:5 gol razliku,a hrvatska 6:2,pa mi nije nista jasno,?
Srbija ima igrace u odbrani ciji kluboci u kojima igraju ih cine igracima,a kad dodju u reprenentaciju,ona ih realnost prizemlji.

Prevodilac

pre 11 godina

Šta je ovom Štimcu? Jel normalan? Moraju li Hrvati u sve da uključe crku i OLUJU? http://www.intermagazin.rs/ratko-dmitrovic-mamic-se-samo-malo-zaneo-ponelo-ga-opste-raspolozenje-prema-srbima-u-hrvatskoj/

Dragan

pre 11 godina

Muslim da će biti tvrda i neizvesna utakmica sa malo golova prvo polivreme 0:0 a u drugom Štimca napušiaju njegovi anđeli i prima gol i gubi utakmicu,tada dolazi do raspada sistema u Hrvatskoj reprezentaciji.Sretno momci i borite se koliko možete!

Carter

pre 11 godina

Obrukacemo se. Vec je u tunelu 3:0 za Hrvatsku. Preplasice se kao zecevi. A jos je uz to uveo najdefanzivniji tim, Sepovica racunam kao odbrambenog posto ne zna gol da da.

Kol

pre 11 godina

Na kraju ce miha morati ramadanija da vodi na veceru izgleda da je on pogodio sastav :D! Sto rece neko pre mene ako scepakadabra bude u startnih 11 necu gledati tekmu!

Floh

pre 11 godina

Kako bi voleo da utakmica bude smor bez prave sanse i suta na gol, cisto da se ljudi dozovu pameti kroz antiklimaks koji, nadam se, sledi.

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

@Prcko:I 16:0 da izgubimo,oni nece napustiti jer vec imaju spremljen izgovor.Ali Hrvati su mnogo bolji od trenera pa do levog krila.I najslabije rangirani igrac Hrvatske je bolji od naseg najboljeg.Nadamo se samo u navijace i prekida,druge pomoci nema.

Sikimic

pre 11 godina

Pozdrav od Srbina iz centra Zagreba, ovde je idealno vreme za fudbal. A sto se tice hrvata opsti haos vlada u gradu ali nadam se da cu oko 20h videti svima suze u ocima! Ajmo orlovi samo hrabro do pobede!

Bg

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :D

Da, Hrvatima koji su bili u zajedničkoj državi gdje su Beč, Budimpešta i Prag je Beograd stvarno pojam velegrada...

Dementos

pre 11 godina

Skracuju casove zbog fudbala? Recimo da znate da se organizujete kada je u pitanju nacionalizam, pa tako sada i decu indoktrinirate ! Kako tako ne znate da se organizujete i za neke zivotno bitne stvari u Srbiji ? Taj Mihajlovic Vam je x puta javno rekao: "Fudbal je samo zabava" ? Jadan je ovo narod kad im treba fudbalski rezultat da bi se osecali normalno sat vremena. Ljudi kopaju po kontejnerima, starije osobe umiru od gladi u Srbiji, omladina bez posla, nista od ovoga Vama nije razlog da krenete i trazite bolje sutra? Nema tu nikakve organizacije jel da?

guja

pre 11 godina

Ajoj...šta se bre primate. Kao da će Vam ta totalno nebitna stvar doneti nešto bolje u životu, i jednima i drugima. Strašno, zbog čega ljudi gube svoje vreme. (BrankoBundesRepublikDeutschland, 2...........sedi bre tamo u tom ćumezu i ćuti. Niko te ništa nije pitao. Otiš'o si i ne vraćaj se. Ionako ti ništa nije jasno. Ajmo braćo Srbi i dragi susedi Hrvati da budemo bolji od Argentinaca i Brazilaca. Samo da pršti večeras na Maksimiru. I pevajte šta hoćete i koliko hoćete. Nema ljutiš. Više volim Hrvata što me mrzi, nego Srbina što ga je kao sramota što je Srbin. I ovaj gore Her Bundesdojčland neka piše o sad na nemačkom. Nego, ne zna sluta. Zna samo da pobegne.

mutambo

pre 11 godina

to je zato što volimo nogomet odnosno fudbal i želimo pobjediti bilo kojeg protivnika a pogotovo jačeg od nas. ali vi ste iznad svih, najviše interesa srbija izazove. zato smo toliko ludi. iiiiiha

ako izgubimo čestitam unaprijed i treba odma počet najavljivat uzvrat u beogradu po novinama a sad odoh bildat komplekse.. ciao!

HladnaGlava

pre 11 godina

Ovo prerasta u cirkus. Šta je sa komšijama? Ovaj Štimac doliva ulje na vatru. http://www.intermagazin.rs/ratko-dmitrovic-mamic-se-samo-malo-zaneo-ponelo-ga-opste-raspolozenje-prema-srbima-u-hrvatskoj/

damba

pre 11 godina

Postoji slična molitva u Pravoslavnom molitveniku ovoj koju je napisao hrvatski selektor. Pa neka nam je svima Bog u pomoć! Srbi ne zaboravite da je ovo prva nedelja Časnog posta za nas pravoslavne.

viktor

pre 11 godina

Fali nam jedan napadač, iskusan, spreman da gine na terenu.
(Mateja K., 22. mart 2013 16:02)

gde da se prijavim????!!sve za srbiju!!

šampion

pre 11 godina

zasto dozvoljavate da vas novinari tako napale?
do juce smo svi znali da srbija nema nikakve sanse u zagrebu narocito zato sto smo vec ISPALI.
miha je zeznuo stvar sa ovim njegovim nemogucim kombinacijama i izostavljanjem najboljih igraca pa se ni u ovoj utakmici to nece promeniti

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

ne mogu da verujem da ce mihajlovic izaci na maksimir sa onom postavom gde su tuzni scepovic i jos tuzniji stefanovic u prvih 11?? dali je mihajlovic normalan ili on namerno hoce da srbija dobije pet komada u ustasiji??
nadam se da je ovo zajebancija ako nije nikad ali nikad mu necu ovo oprostiti..ostaviti tadica ,djordjevica(djurdjica) kuzmanovica napolje je nedopustivo i sramota za trenersko znanje naseg selektora.

umfufu

pre 11 godina

Tužno je koliko su Hrvati opsednuti nama... Ranije sam se nervirala zašto i mi nismo takvi, ali sam shvatilla da je to pogrešno i pre svega glupo. Ču, na svakoj utakmici pevaju Ubij Srbina... Strava i užas.

Djura

pre 11 godina

Mislim da sma provalio šta pokušava Mihajlović. Stevanović je brži od Tadića pa će probati da ih pretrči. Za Šćepovića mi baš nije jasno, ali valjda zna šta radi. Inače Tadić će sigurno ući, verovatno na poluvremenu.

Komsija

pre 11 godina

Igor Štimac je poput Siniše Mihajlovića iznenadio sastavom. Umjesto najavljenog Ognjena Vukojevića od prve minute će krenuti - Mateo Kovačić! Dakle, na Maksimir će istrčati: Pletikosa - Srna, Šimunić, Ćorluka, Strinić - Kovačić, Modrić, Rakitić, Kranjčar - Mandžukić, Olić. Saznajemo da je sastanak u našoj svlačionici trajao točno jednu minutu. Štimac je rekao: 'Juriš od prve minute'.

ima toga jos

pre 11 godina

Kecman!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!

Gordan

pre 11 godina

Iskreno, ne pratim, baš taj sport. Ali i ja kao totalni lajik u tom sportu, sam znao, da nemamo osnovnih šansi za pobedu. I čestitam, komšijama na pobedi. Ali što je meni najtužnije, da upravo te iste komšije vide tu pobedu, kao neku vrstu osvete i dominacije nad nama, sto je u prvu ruku jako blesavo. "Oni su bolji u "nogometu" i rukometu mi u košarci i tenisu", to najčešće možete čuti po forumima, ali ne kužim dokle više usporedba medju našim državama. U svakom smisli vuku ne paralele sa nama, to je onaj princip: "nema veze ako sam i predposlednji, najbitnije je samo, da je Srbija iz nas".
I, da komšijama ipak želim puno sreće u Brazilu (tu mislim i na BiH, Cg i Cro), ipak volim više, da oni pobijeđuju nego Španci, Englezi ili Francuzi. Sretno!

purgerman

pre 11 godina

Nemanja pita kakovo je vrijeme u Zagrebu Maksimirski stadion ? Danas u 13,40 h bilo je 12 stepeni C ,poluobalacno ,sa malo sunca .Prognoza ne ocekuje se nikakova oborina pa ni kisa ! Idealno za fudbal !

Splite moj

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :DNapred SRBIJA !!! :)
(Miroslav, 22. mart 2013 13:04) Pa kad u mom selu danas niko ne radi nista... :-)

Rokeri s' Moravu

pre 11 godina

Nisam cuo sta pevaju (cura spava iza mene pa da je ne probudim), ali najjaci mi je brkati matorac sa vaterpolo kapom na kraju snimka. Gde se setio, hahaha?

srbin lo

pre 11 godina

U Hrvatskoj je bas stvorena tenzija a ja im pricam da se kod nas osim u medijima neoseca nista posebno jer smo mi digli ruke od reprezentacije odavno! A to je samo jedan mec i nista drugo! Sutra ce svanuti novi dan i sve ce biti po starom. Vidim da su pojacali kontrolu na granici a ja cu gledati utakmicu u Zagrebu ali kod prijatelja hrvata u stanu!

"nasi su bolji"

pre 11 godina

Ko igra?Kada?Meni se cini da je mnostvo u oba naroda prolupano,i to jako!Igraju neki klinci puni love,a vi se siromasi sekirate!?Mizerija,mizerija...

fap

pre 11 godina

A što se sve pravi od sporta, pa to su momci koji nemaju nikakve veze s ratovima i svi su oni dobri prijatelji van terena... Ne želim nikakve incidente i Neka bolji pobijedi večeras ! Pozdrav

Sale

pre 11 godina

Posle mnogobrojnih neverovatnih promašaja "vatrenih", sudija Čakir preuzima glavnu ulogu na terenu, u 93. minutu posle očiglednog ofsajda trojice srpskih fudbalera presuđuje za goste jedanaesterac koji je on jedini video na stadionu i ... ne znam šta je posle bilo, probudio sam se...

Dva brata

pre 11 godina

Tako je to kada na obadve klupe sede hrvatski selektori. Možda je Miha već zatražio hrvatski pašoš pa se posle utakmice neće ni vraćati. Ipak on može da dobije domovnicu kad se seti

Go Hrvatska

pre 11 godina

dobro je rekao naš komentator Čosić citiram "budale se uvijek same jave"..sramota od navijača..čak me je bilo i sram u jednom trenutku zbog tih navijača koji su vikali iz sveg glasa "Ubij Srbina" a isto tako i na fučkanje vašoj himni..al i još nešto nadam se da če se večina i složit oko toga šta ima Vukovar veze sa sportom to jest u ovom slučaju sa nogometom?apsolutno nikakve i moj otac se čak zgražao dok je to čuo..stvarno budale od navijača..sramota..

Pretorija

pre 11 godina

Rekao Sinisa da se ostave ceduljice: Nasa dva zadnja vezna (pretpostavljam da cemo igrati sa dva u formaciji 4 - 2 - 3 - 1) ce odluciti tok utakmice. Ako oni rasterete odbranu malo, imamo dobrih sansi. Brkic --- kum Bane - Nastasic - Subotic - Tomovic --- Raca - Kuzmanovic (sa povremenim izletima u napad) --- Basta - Djuricic - Kolarov (iznenadjenje tatatatirci) --- Djurdjic.

car do kraja

pre 11 godina

2-1 za hrvate videcete,srbija ce zestoko da krene i daace gol u prvom poluvremenu a onda hrvatska ima da se vrati u igru...zivi bili pa videli...

Tereza

pre 11 godina

@joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)

Pobjednik :-)))

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@Sretno Hrvatska cijeli Sandzak je uz vas (:
(EminaNP, 22. mart 2013 15:52)

Naravno, vi ste njihovo "cvijece" :)
Ja da sam na tvom mjestu, otisao bih u mostar, ili stolac da gledam tekmu, i naglas rekao da se zovem Emina, pa da vidis ljubavi :))

Pedjolino

pre 11 godina

Ovo je direktan dokaz da nam se loše piše i da je u Srbiji obrazovanje deveta rupa na svirali.

Ministarstvo prosvete bi trebalo da smeni sve direktore koji su podržali ovu odluku, jer su njom pokazali da ih baš briga šta i koliko deca uče i da je mnogo važnije da se odgleda 90 minuta utakmice, nego da se smanji broj funkcionalno nepismenih.
(Ime, 22. mart 2013 10:12)

Ime moje , danas je praznik fudbala .. ovakve utakmice igraju se jednom u 15-tak godina .. skracenje casova od 1-2h deci nista nece ni odmoci ni pomoci ..

Srbija igra !!

Uostalom , neka im to bude nastava fizicke kulture

daros-zare@hotmail.com

pre 11 godina

ako ne budu Tadic i Brkic u ekipi a bude jedan Scepovic nemamo vise sta da kometarisemo ovde sve se zna TV trebamo ugasiti istog trenutka cim se pojavi ima Scepovic u formaciji...

Svako

pre 11 godina

Pa ko je izgubio vise bitke nego srbi???? Jeste vi normalni????
(Niko, 22. mart 2013 17:24)

Ko ti reko, Francika kad je izasao iz buvare?

Kruno Dublin

pre 11 godina

Bivši prijatelj je gori nego neprijatelj.

Hrvatska - Srbija 3:0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GC87hm1klaM

Boris

pre 11 godina

Sta je sa histerijom oko utakmice... Strasno! Na kraju ce biti 0:0 , dosadna utakmica, bez ikakvih ispada navijaca. Kada se toliko napumpa pritisak oko utakmice, uglavno bude jedno veliko razocarenje.

Playboy

pre 11 godina

imam jedno pitanje zasto je markovic u timu zar on nije povređen,mislim da je zdrav i da je on iznanađenje

brkic-ivanovic ,kolarov,subotic-radovanovic,ignjovski-tosic,tadic-markovic,đurđic.

zoranbgd

pre 11 godina

ovo "navijanje" treba predociti uefa pa nek vide sta da rade s tim nacistickim i rasistickim sljamom koji godinama prolazi sasvim prirodno u hrvatskoj.

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Da smo prava država danas bi bio nerdni dan: a odrađivao bi se, na primer, sutra, u subotu. Produktivnost bi bila zavisna od rezultata.

gabriel-BANJALUKA

pre 11 godina

Mihina molitva:

Оče moj,
pošalji nam kišu
da zavučemo neku frljoku
po klizavom terenu
u 92. minutu...

Amen
(peace, 22. mart 2013 13:37)

OSIM STO KOD MIHE MOLITVE KAO I KOD SVAKOG SRBINA ZAVRSAVAJU SA AMIN,A NE SA AMEN...A KAKO SE MOLIO VIDJECETE VECERAS

zoran

pre 11 godina

Sve u svemu to je ono sto imamo ali mi nije jasno sta ce u ekipi Scepovic, Radovanovic, Stevanovic a nema mesta za Sulejmanija, Kuzmanovica, Petrovica, a narocito Tadica. Opet bojazljivo, bunkerica a vadi nas samo pobeda a ko ce u ovoj ekipi dati gol niko. Pa za nas je najveci rezultat 0 : 0, jer objektivno toliko vredimo. Nepise nam se dobro jer Mihajlovic spada u trenere. filozofe cije je geslo NADIGRALI SMO PROTIVNIKA TAKTICKI, A MI NISMO KRIVI STO NISMO IMALI SRECE DA DAMO GOL A PROTIVNIK JESTE. Sve u svemu totalno defanzivna ekipa

To je to!

pre 11 godina

A ja bio skoro siguran da dobijamo, sad kad vidim Scepakadabru u prvih 11 samo se nadam i molim bogaa... Nije mi jasan ovaj Miha... Nadam se pobedi, SRBIJA!

Dzabatuki@yahoo.com

pre 11 godina

Sa ovakvim igracima osim odbrane nema sta da trazimo, a tek sa selektorom koji sa svaku utakmicu zove po n+1 igraca onda stvarno i onim karadzicem. Kakav nas fudbal, ko jos to gleda

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

Realno je bilo da je Scepakadabra u ekipi jer nemoguce je bilo da novinari koji su svakodnevno uz reprezentaciju nemogu da pogode ekipu. Moralo je biti neko jako, jako veliko iznenadjenje, mene nebi iznenadio ni da je Pantelu stavio u njegovih 11!

Tarzan

pre 11 godina

Jel zna neko neki link/adresu na kojoj ce se moci da gleda utakmica veceras? Trenutno sam u inostranstvu a ovi ovde nece prenositi Hrvatska - Srbija tako da mi ostaje samo da pokusam da odgledam na net-u.

Unapred hvala!

Neka pobedi bolji a Srbija neka se raduje na kraju:)

Pozdrav svima!

sve neki grobari majku mu

pre 11 godina

Kecman!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!
(ima toga jos, 22. mart 2013 20:43)BATICA ,MIJATOVC ...!!!

Herceg Bosna Croatia

pre 11 godina

Kecman!!![Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!(ima toga jos, 22. mart 2013 20:43)BATICA ,MIJATOVC ...!!!
(sve neki grobari majku mu, 22. mart 2013 23:55) jes, al ovo boli kao sve to skupa vaše, i više čak, uz ono satiranje u rukometu u Londonu 10 razlike

alibaba

pre 11 godina

@Ne znam što ovi iz Republike Srpske kukaju, pa njihova reprezentacija je itako izborila SP u Brazilu.
(Woot, 23. mart 2013 01:39)

Mislis na istu reprezentaciju za koju je sinoc navijala Raska Oblast? Ako je tako, podrzavam. Sto nas manje kuka - to bolje.

MILOVAN

pre 11 godina

Napokon poznat Mihajlovicev tim (saopstio igracima jutros. FOrmacija 4:4:2 (nije je do sada igrao, dakle jos jedan eksperiment)

Brkic

Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov
Stevanovic, Ignjovski, Radovanovic, Tosic
Scepovic, Đuricic...

Kockanje. Sta mu drugo i preostaje kada nemamo tim koji je odigrao bar tri utakmice u istom sastavu?

hrvat

pre 11 godina

Ma bravoo srbi,treba skratiti nastavu da djeca vide od Hrvata kako se igra nogomet,samo,kad vas rasturimo sa 5:0 kako ce to prihvatit ta vasa deca?Bit ce to veliki sok za njih!

rf

pre 11 godina

Da su Srbi pametni pa da ne izvižde hrvatsku himnu u Beogradu i pokažu da smo civilizovaniji narod, jer nema većeg nepoštovanja od ovoga što su Hrvati nama uradili i pri tom pokazali koliko su jadni...

srbin

pre 11 godina

Alo bre Hrvati pa vasa nacionalnost se zasniva na mrznji Prema Srbima. I nikad necu razumeti sto se toliko folirate. Koja je vasa najaca bitka koju ste vodili, u koliko rata ste pobedili ne racnam sto ste najurili Srbe uz pomoc Amerike Nemacke Britanije.... I dA samo da vas podsetim. Veci ste vi srbi od nas Srba Samo sto necete to da priznate. Pozdrav za navijace iz Republike Srpske.

Frozenka

pre 11 godina

Baca mi se pegla! Sami produkujemo navijače, nacionaliste, ksenofobe.. a onda se pitamo otkud svo to nasilje! Vau, utakmica SRBIJA-HRVATSKA.. trčim u toalet!

al udara ova rakija

pre 11 godina

Kod rezultata 1:0 za Hrvate deset minuta pred kraj utakmice dolazi do tri izmene, u igru ulaze Stankovic, Pantelic i Mihajlovic. Pantelica ruse u prvom naletu, sudija svira slobodnjak a Miha sa tridesetak metara u svom stilu izjednacava. Minut do kraja Deki uzima loptu na sredini terena, dribla dvojicu, trojicu hrvatskih fudbalera po desnoj strani, centrira a nas rasan Pantelija makazicama postize fantastican gol; 2:1 za Srbiju!
Citav stadion cuti, jedino se cuju srpski fudbaleri i njihov strucni stab...

Tvrtko

pre 11 godina

Svaka čast srpskoj repki na optimizmu i hrabrosti koju odašilju u eter (valjda tako stvarno i misle), ali šanse protiv Hrvatske su im minimalne. Ako izvuku remi danas onda će stvarno s pravom biti vaši heroji ali kao navijač Hrvatske koji se trudi biti objektivan, mislim da im danas prijeti katastrofa biblijskih razmjera.

Blister

pre 11 godina

Modrić ulazi u životnu gormu, a Mandžukić i Olić vuku cijelu ekipu svojim zalaganjem. Plus iskustvo i domaći teren. Hrvatska je u ovom trenutka u stanju pobijediti i najbolje repretentacije. Ajmo Hrvatska po tri boda.

Ime

pre 11 godina

Ovo je direktan dokaz da nam se loše piše i da je u Srbiji obrazovanje deveta rupa na svirali.

Ministarstvo prosvete bi trebalo da smeni sve direktore koji su podržali ovu odluku, jer su njom pokazali da ih baš briga šta i koliko deca uče i da je mnogo važnije da se odgleda 90 minuta utakmice, nego da se smanji broj funkcionalno nepismenih.

Domagoj

pre 11 godina

Kod rezultata 1:0 za Hrvate deset minuta pred kraj utakmice dolazi do tri izmene, u igru ulaze Stankovic, Pantelic i Mihajlovic. Pantelica ruse u prvom naletu, sudija svira slobodnjak a Miha sa tridesetak metara u svom stilu izjednacava. Minut do kraja Deki uzima loptu na sredini terena, dribla dvojicu, trojicu hrvatskih fudbalera po desnoj strani, centrira a nas rasan Pantelija makazicama postize fantastican gol; 2:1 za Srbiju!
Citav stadion cuti, jedino se cuju srpski fudbaleri i njihov strucni stab...
(al udara ova rakija, 22. mart 2013 09:17)

... a onda je svizac zamotao čokoladu :)

code381

pre 11 godina

Ajmo anketa:

1 Ko misli da ce pobediti Srbija neka klikne na - "Preporučujem"
X Ko misli da ce biti nereseno neka klikne na - "Ne preporučujem"
2 Ko misli da ce pobediti Hrvatska neka klikne na - "Šta je ovo"

wlado

pre 11 godina

skraceni casovi zbog fudbalskog meca?

da se razumemo ja letim posle posla, da se nadjem sa drugarima, sednemo u pub, pivce, navijanje ali ovo je tuga.

Aca Znalac

pre 11 godina

Danas će se u Zg desiti jedan veliki događaj. Sastaće se dva različita fudbalska tima. Jedan tim ima igru i rezultate i ako ćemo pravo i dosta međunarodnog iskustva i tim koji se polako ali sigurno uzdiže i predstavlja budućnost evropskog fudbala. Srbija će preko ovog meča da nadoknadi sva prethodna poniženja koja je doživela. Hrvatska će platiti danak svojoj prepotenciji i mišljeju da su najjači i njbolji. Biće 3-2 za Srbiju. Uložite pare, moje me nade nikada ne napuštaju. Nadam se da će suđeje biti pošteno i da će turčin biti na visini zadatka, a navijačima hrvatske poručujem nemojte kaljati ionako već loš stečeni ugled kod UEFE i FIFE, ako samo počnete da vređate utakmica će biti prekinuta i vi ćete biti izbačeni sa svih međunarodnih utkmica i takmičenja u narednih 6 ili 7 godina. Sećate se kako su prošli englezi. Nudite uz svoje ali poštujte bolje i veće od vas.

Pretorija

pre 11 godina

Rekao Sinisa da se ostave ceduljice: Nasa dva zadnja vezna (pretpostavljam da cemo igrati sa dva u formaciji 4 - 2 - 3 - 1) ce odluciti tok utakmice. Ako oni rasterete odbranu malo, imamo dobrih sansi. Brkic --- kum Bane - Nastasic - Subotic - Tomovic --- Raca - Kuzmanovic (sa povremenim izletima u napad) --- Basta - Djuricic - Kolarov (iznenadjenje tatatatirci) --- Djurdjic.

Maree

pre 11 godina

Ma mi smo uvek pobednici jos od vremena mentalno poremecenog cara lazara i njegove cuvene pobede gde su nas turci odvalili od...a da nema psovanja.
Svejedno...pobedicemo, jer smo zaista posebni.

NOLE

pre 11 godina

Ovdje vidim da se radi o derbiju kako neki govore ?
Ozbiljno derbi.

Hrvati-9 nacija na svijetu
Srbija-36 nacija svijeta


Hrvatska 10 bodova
Srbija -4 boda


Tko imalo prati nogomet zna da je daleko ova utakmica od derbija, Srbija jr Hrvatskoj jedino konkurentna u odbrani,e ako vam je odbrana najaci adut,onda je to zalosno.


Ustvari vidjet cete kako Hrvati grizu danas ,i da imate omjer 6:5 gol razliku,a hrvatska 6:2,pa mi nije nista jasno,?
Srbija ima igrace u odbrani ciji kluboci u kojima igraju ih cine igracima,a kad dodju u reprenentaciju,ona ih realnost prizemlji.

Intelektualna Srbija

pre 11 godina

Cemu stvaranje tenzije u trecerazrednom mecu sa trecerazrednim fudbalercicima.
Istorijska utakmica.
Mec decenije.
Najvaznija utakmica ikada.
Utakmica stoleca.
Hahahah.
90% momcica sa sela u kopackama trcace za loptom i sa jedne i druge strane terena , a ja ne mogu da se nacudim ljudima koji se loze na na sve ovo, pa sam morao da napisem komentar.
Novinarima je samo da dizu tenzije a prostom narodu da se lozi na seosku decu u kopackama u trcanju za loptom.
Kako je samo dramaticno ahahah.

Miroslav

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :D
Napred SRBIJA !!! :)

fuad bijelic

pre 11 godina

Ajmo Srbija do pobjede!
Ne obazirite se sta publika arlauce, i moj mali pekinezer je takav i laje kada se u..... od straha. A Hrvati su takvi od pamtivjeka.

djordje lukic

pre 11 godina

ako pobedite ovaj mec ljudima koji zive ovde i vole srbiju ce ta pobeda biti vrednija od osvajanje svetskog prvenstva POMOZI BOZE :))))))

Kruno Dublin

pre 11 godina

Bivši prijatelj je gori nego neprijatelj.

Hrvatska - Srbija 3:0
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GC87hm1klaM

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

igraci reprezentacije nemaju nikakav odnos prema dresu srbije ali bas nikakav.ne nose ih sa ponosom kao sto to cine hrvati i sve ostale zemlje u regionu..to zameravam igracima jer nemora ja njih licno da poznajem vidi se to i nije to prvi put da se jedan kolarov vuce po terenu .poceli smo presingom ,a onda nakon primljenog gola stali.sve evropske ekipe koje znace nesto u fudbalu bilo dali borusia dortmund real ili barcelona igraju presing skoro citavu utakmicu dok su nasi nakon 0-1 stali sa tim.necu da ulazim duze u pricu zbog ce ga su u prvih 11 igali stefanovic ,radovanovic i famozni scepovic nisu oni krivi kriv je "strucnjak" i ne znalica koji ima ime i prezime.na pres konferenciji njemu bilo smesno sto su novinari cetri puta zaredom pogresili na pitanje ko ce pocet utakmicu..on se smeje dok svi ostali ga gledaju ...zbunjeno.ipak,iako bi poceli nama zeljni igraci kao dusan tadic ,kuzmanovic i raca petrovic nista se na rezultatu nebi promenilo u to sam siguran.nasi igraci nis bili u stanju da se bore svih 90 minuta jer nebi izdrzali tempo ,tempo koji su nam hrvati nametnuli..sve u svemu totalna dominacija reprezentacije hrvatske..mi da igramo neki faktor u svetu fudbala i uposte u europi prekinuli bi utakmicu i otisli sa terena ,demostrativno na nekih 15 minuta zbog divljackog urlanja " ubi srbina" ali posto nismo nek nam je ..nismo bolje zasluzili!!!

CH

pre 11 godina

(Sid, 22. mart 2013 10:12)
00
Baca mi se pegla! Sami produkujemo navijače, nacionaliste, ksenofobe.. a onda se pitamo otkud svo to nasilje! Vau, utakmica SRBIJA-HRVATSKA.. trčim u toalet!
(Frozenka, 22. mart 2013 10:12)A znas koliko mene zanima sto ces ti da povracas...?!To sto ne volis sport i sto nisi potrcao dva puta u zivotu to je tvoja tuga...

Tvrtko

pre 11 godina

Nadam se da cemo se sresti ponovo za 3,4 godine,kad ovi nasi stasaju ,a Hrvatima pola kljucnih ode.. Od nasih klinaca zelim samo da se bore!
(doctor, 22. mart 2013 11:48)

za 3,4 godine nama dolaze Livaja, Kovačić, Halilović, Rebić, Radošević, Brozović, Ademi.... vjeruj mi da ako mislite nešto napraviti protiv nas, danas vam je zadnja šansa jer će sa ovim dečkima to biti revijalne utakmice.

jinx_krapina

pre 11 godina

Pozdrav, komšije!
Vidim da su pripreme za tekmu u tijeku. ja budem na tekmi, bil sam i na onoj '99. šteta kaj nebude vaših navijača, al nebude ni naših na uzvratu. uglavnom, nek danas pobijedi nogomet (fudbal). želim vam svu sreću u nastavku kvalifikacija, al danas, realno, nemate šanse.

Pozdrav svim zaljubljenicima u nogomet/fudbal iz sunčanog Zagorja

mrnjau

pre 11 godina

Не знам да ли сте чули, али навијачи осим што су звиждали химни скандирали су и "Вуковар! Вуковар!" током химне, такође су касније скандирали "Убиј Србина" и "Цигани! Цигани!". Не бих ја ово ништа писао да није речено да ће се изрећи опомена навијачима, а касније и прекинути меч у случају антисрпског скандирања.

s9500

pre 11 godina

@joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)

Hahaha prejako! Ako Hrvatska ne uspije dobit utakmicu ti i tisuće Srba ćete doć po hrvatskim portalima pisat, naslađivat se i onda pričaš o nekim kompleksima? Ovom prilikom prvi puta pišem na nekom srpskom portalu zaintrigiran jer vas Srba po index.hr-u, t-portal.hr-u i drugim ima ko zečeva. Ko o čemu, Srbi o kompleksima...

Dok se nekom ne smrkne....

pre 11 godina

@Prcko:I 16:0 da izgubimo,oni nece napustiti jer vec imaju spremljen izgovor.Ali Hrvati su mnogo bolji od trenera pa do levog krila.I najslabije rangirani igrac Hrvatske je bolji od naseg najboljeg.Nadamo se samo u navijace i prekida,druge pomoci nema.

Pedja

pre 11 godina

"Ljudi da se ne lazemo, sve sem poraza od Hrvatske je uspeh. Cak bih rekao da je i minimalan poraz uspeh s obzirom na sledece
Moja prognoza, na zalost, 3:0 za Hrvatsku."
(Milan, 17. mart 2013 19:52)
Preporučujem (+291)Ne preporučujem (-89)

Moje mišljenje je da mi (Hrvatska) pobjeđujemo u petak iz sljedećih razloga:
- Od samostalnosti smo izgubili samo jednu kvalifikacijsku utakmicu igranu u Zagrebu.
- Ova sadašnja ekipa Hrvatske je naučila igrati utakmice pod pritiskom pa smo tako pobjeđivali Turke usred Istambula 3:0, Njemce, Engleze i druge jake ekipe ....."
(Ante_ZG, 17. mart 2013 23:42)
Preporučujem (+263)Ne preporučujem (-20)

I za komsiju i za naseg Srbina poruka
Sve je to lepo sto ste napisali , i dobili ste puno + na vasim komentarima , samo ste zaboravili par stvari :
-u derbiju je uvek sve moguce
-Srbija ima bedem ispred gola
-Srbija ima extra talente u sredini(dokazane) i u napadu(spremne dokazivanja)

Zasto mislite da ce Hrvatska tako lako dobiti .. ja tako ne mislim .. cak sta vise

Zelim obema Reprezentacijama odlicnu utakmicu , neka bolji pobedi .
Zelim da ne bude provokacija , nereda .. povreda .

A ja navijam za moju Srbiju !

Bojan

pre 11 godina

Čak i kad bih znao unapred da ćemo da izgubimo 4:0, otišao bih u kladionicu i odigrao tačan rezultat 2:1 za Srbiju!
IDEEEEEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bosko

pre 11 godina

Što se mene tiče, biće 1-3 ili 2-3 za naše, iz prostog razloga što će Hrvati da izgore u želji kao recimo onda u košarci, kao što su mnogi izgoreli u želji da nas pobede u raznoraznim sportovima...Zivi bili pa videli! Golove za nase postizu Ivanovic, Kolarov, Subotic, za Hrvate, brat Srna...;))

Komsija

pre 11 godina

Igor Štimac je poput Siniše Mihajlovića iznenadio sastavom. Umjesto najavljenog Ognjena Vukojevića od prve minute će krenuti - Mateo Kovačić! Dakle, na Maksimir će istrčati: Pletikosa - Srna, Šimunić, Ćorluka, Strinić - Kovačić, Modrić, Rakitić, Kranjčar - Mandžukić, Olić. Saznajemo da je sastanak u našoj svlačionici trajao točno jednu minutu. Štimac je rekao: 'Juriš od prve minute'.

samo svemir i ljudska glupost nemaju granice

pre 11 godina

Za dvadeset godina deca ce da uce o ovoj utakmici iz udzbenika istorije? Ne. Po cemu je onda ovo istorijska utakmica? Pravite buku tamo gde je nema. Da li je normalno skracivati deci casove zbog fudbala? Ljudi, to je samo sport. To treba da je zabava, a ne mesto gde se desava istorija. Dokaz da ljudi mogu i najgluplje stvari da zloupotrebe na najdebilnije nacine. Zasto se ovo deci predstavlja kao DAN D? Tako ih ucite da su Hrvati nasi neprijatelji i da je ovo zato tako bitno. Upravo se takva poruka salje. Da igramo sa Madjarskom niko ne bi ni pricao o ovome. Zbog kolicine idiotizma prikazanog ovih dana, bas bih volela da izgubimo.

DAD

pre 11 godina

O boze koja glupost. Da li smo mi normalni. Koga ovaj Sinisa zamajava, izgubili smo u gostima od Makedonije, kuci od Belgije, prakticne sanse su nam nula da idemo na WC....
Danas kvota 1.7 na Hrvatsku zlata vredi.

Ratko, Uros, Stefan verni navijaci

pre 11 godina

Srbijo Srbijo volimo te Srbijo! Evo ja sam upravo moja dva sina osnovca pokupio iz skole. Nisu spavali kako treba samo razmisljaju kako da razbijemo Hrvate. Gledamo nas troje zajedno a mamu smo poslali u kupovinu sa drugaricom kako nam ne bi smetala u bitnom terminu. Ovde u Pancevu je velika euforija i svi sa nestrpljenjem ocekuju ovaj epski mec. Jedva cekamo! Napred do pobede!

paralela

pre 11 godina

Oglašavam se ne kao ljubitelj fudbala, nego ljubitelj sporta. Već mesec dana, gde god da se okrenem, slušam o ovom meču, kao da je u pitanju opstanak života, što dodatno podgreva loše strasti, naročito navijačke. U medjuvremenu je odigran jedan ATP 1000, a drugi je u toku. Da li je iko vredjan, da li je iko fizički napadnut, da li je publika podivljala... Nije, iako se i u tom sportu itekako navija. Dakle, novinari, članovi stručnih štabova, fudbaleri... ne podgrevajte, jer vaša publika (većinom) pripada drugačijoj socijalnoj kategoriji, koja se uoči svake utakmice dopinguje alkoholom. I teniseri, i odbojkaši vole i prate fudbal, itekako navijaju, ali ne psuju, ne vredjaju, ne izazivaju, niti se tuku. Zašto, zato što su pravi sportisti! Želim i Srbima i Hrvatima dobar i borben, ali fer meč, jer i fudbal je samo sport.

Cole

pre 11 godina

Ma verujem da ih dobijamo,
ne zato što mislim da smo
kvalitetniji, već zbog toga
što je njihova mržnja prema
nama tolika da će da izgore
u želji da nas pokidaju.
Naravno, samo bez srljanja,
polako, najvažnije je da
ne primimo go u prvih pola sata,
smireno završimo prvo poluvreme
(nek bude i 0:0), e tamo negde
od 60-70 minuta kreće panika
(ne mogu da se satave, stalno
gube loptu...), i tu je naša šansa,
sevne kontra i eto ti 0:1 i to je to.

bojan

pre 11 godina

@ Hrvatska cijela bosna i hercegovina zivi za tebe...................... (bolji ce da pobjedi, 22. mart 2013 10:39)
@A jel?zato ce veceras Banja Luka da gori,gleda se organizovan prenos na trgu,bice par hiljada,okrenucemo Banja Luku naopako ako Srbija pobjedi,to mozda vas 50% iz federacije navija za hrvate,a zna se da je nama Srbija majka i maceha..toliko!

Zoran kg

pre 11 godina

Danas sam se pricestio i pomolio se zdravlje najmilijih i da pobedimo Hrvate danas.Uz duzno postovanje Hrvata koji imaju opasnu ekipu.

car do kraja

pre 11 godina

2-1 za hrvate videcete,srbija ce zestoko da krene i daace gol u prvom poluvremenu a onda hrvatska ima da se vrati u igru...zivi bili pa videli...

test

pre 11 godina

"Ovom prilikom prvi puta pišem na nekom srpskom portalu zaintrigiran jer vas Srba po index.hr-u, t-portal.hr-u i drugim ima ko zečeva."

Hmm, neko zaboravlja da u Hrvatskoj još uvek ima Srba (a ne zaboravi ni onih par stotina hiljada koje ste proterali).

Dobri duh Kasper

pre 11 godina

@Intelektualna Srbija

Kad budem rodjen i ziveo u Los Andjelesu, onda ce mi ova utakmica biti nebitna, do tada ovo je utakmica decenije. Zasto? Pa zato sto ne igramo protiv Tasmanije, nego protiv nekadasnjih sugradjana Hrvata. Nece biti da je to isto. Ali ako si ti Havajcanin onda té razumem.

Nemanja

pre 11 godina

Skraćeni časovi? Razumna odluka.
Interesovanje koje vlada za fudbal je nezapamćeno, cela Srbija će gledati prenos pa je ovaj potez logičan.

Deki Čubura

pre 11 godina

Joooooj Šćepović i Stevanović u prvoj postavi... Ja sam realan i iskoristiću poklon kladionica... 1.75 su stavili na hrvate. Na uloženih 20 000 zarada čistih 15 000. Ko je lud to da propusti.

djordjevic

pre 11 godina

Ja bih malo na ove njihove raspjevane decke sto pevuse o nacistima pustio malo ove domace fine momke sa raznih nam tribina...cisto da nacisti malo potrce.

hahahhahahha

pre 11 godina

Ovaj Stimac je najbolji igrac Srbije - UBEDLJIVO :D
Da se ne lazemo i ja sam se od jutros pomolio 3 puta, ali u klonji da zena ne pomisli da nisam normalan.

AJMO SRBI ! ZA KRALJA i OTADZBINU !

precanin

pre 11 godina

Epa braco Hrvati nismo vam mi krivi sto ste nas pobedili, pa morate za Brazil i tamo jurcati i kidati zivce, dok mi za to vreme uz televizor i ladnim pivom gledamo kako se mucite !

umfufu

pre 11 godina

Tužno je koliko su Hrvati opsednuti nama... Ranije sam se nervirala zašto i mi nismo takvi, ali sam shvatilla da je to pogrešno i pre svega glupo. Ču, na svakoj utakmici pevaju Ubij Srbina... Strava i užas.

doctor

pre 11 godina

Hrvati zele ovu utakmicu da prikazu kao JEDINU,a ona u stvari za njih uopste nije kljucna,pa cak ni za nas s obzirom na veliki zaostatak! Osetili su da su nasi momci mladi i nedovoljno iskusni i zato pumpaju atmosferu,posebno Stimac koji se kandiduje za Heroja HR!Koliko se secam ,bice mec i u septembru,a siguran sam da ne ce proci novih 14 godina do sledeceg susreta.. Nadam se da cemo se sresti ponovo za 3,4 godine,kad ovi nasi stasaju ,a Hrvatima pola kljucnih ode.. Od nasih klinaca zelim samo da se bore!

smeker

pre 11 godina

Hrvati su prolupali nacisto.Jedna utakmica bez velikog znacaja je toliko naduvana da ce oni kolektivno da puknu ako puknu na terenu.Majko moja kakav oni kompleks imaju,do bolesti...

Daniel

pre 11 godina

Hrvatska cijela bosna i hercegovina zivi za tebe...…..
(bolji ce da pobjedi, 22. mart 2013 10:39)

Osim pola bosne a to si izgleda zaboravio.

Miroslavv

pre 11 godina

Rezultat 1:1 (0:1) Hrvatska pocinje zestoko, propusta prvu sansu, nastavlja sa pritiskom. Medjutim iz jedne polukontre Srbija dolazi u vodstvo! Na Maksimiru zvizduci, krece i prljava igra, a do kraja poluvremena sudija iskljucuje fudbalera Srbije, ali ostaje 0:1. U drugom poluvremenu apsolutna dominacija Hrvata. Srbija se brani i sve do 70 i nekog minuta cuva vodstvo, a onda penal za Hrvatsu i 1:1. Do kraja po jedna sansa na obe strane, ali nema gola i to je to.
Svi pomenuti dogadjaji su izmisljeni, a svaka slicnost je neverovatna!

Sale

pre 11 godina

Posle mnogobrojnih neverovatnih promašaja "vatrenih", sudija Čakir preuzima glavnu ulogu na terenu, u 93. minutu posle očiglednog ofsajda trojice srpskih fudbalera presuđuje za goste jedanaesterac koji je on jedini video na stadionu i ... ne znam šta je posle bilo, probudio sam se...

Dva brata

pre 11 godina

Tako je to kada na obadve klupe sede hrvatski selektori. Možda je Miha već zatražio hrvatski pašoš pa se posle utakmice neće ni vraćati. Ipak on može da dobije domovnicu kad se seti

Ratko

pre 11 godina

Tole odlazi! Sinisa odlazi i nikada vise u Srbiju da nisi dosao! Na ulice narode! Na ulice da gori FSS ovo je sramota ko nas vodi! Bruka! Menadzeri su ubili nas fudbal!

karmen

pre 11 godina

Ova nije utakmica gde ljudi i deca idu da gledaju sport i uzivaju kao u tenisu. Ovo kod nas danas, se desavalo u starom Rimu gde su se borili u areni jedni protiv drugih gladijatori.Cak i tamo je bilo bolje, jel se bulika nije tukla izmedju sebe, vec samo navijala. Ja bih ovo zabranila, ili publiku pustila da gleda fudbal ali samo u gacama, pa tako ne bi mogli nista da unesu.

max

pre 11 godina

tako je bre! Scepa resava utakmicu ljudi,videcete. najbrzi i najjaci medju napadacima,presisace spore kroasane. hajde bre da podrzimo ove momke,ko god da bude u postavi. pa nece valjda hrvati da ih podrze!

nikone

pre 11 godina

Definitivno ovaj čovjek nije normalan da mu igra šćepović(namjerno malim slovom) a Tadić na klupi.Treba ga hitno najuriti iz našeg fudbala.Možda su ga kupili hrvati po "babinu liniju"pa nas uvalio u Skoplju a sad hoće i u Zagrebu.

Ја сам

pre 11 godina

Питам Министарство просвете да ли може да се скраћење прошири и на остале крајеве Србије, као и да ли може да се продужи на Фарму, а касније и на Великог брата?

RobiNS

pre 11 godina

Pre nedelju dana sam mogao da s kladim da će Rvati da nas pocepaju... Ali što ih više slušam, sve sam više ubeđen da će biti obnuto :) Živi bili pa videli, ali mi deluje ovaj njihov selektor da, umesto da smiruje situaciju, a i svoje igrače, on uporno diže tenziju i priča kako će nas pocepati... Ništa me na ovom svetu ne bi više obradovalo od toga da ih dobijemo u sred Zagreba s 0:1 :D

Bozo

pre 11 godina

Ovaj sto tvrdi da je nelogicno da se ne peva "ubij Srbina" je neki provokator koji pokusava da blati Hrvatsku. Nije hrvatski narod toliko primitivan da peva takve gadosti.

Prevodilac

pre 11 godina

Šta je ovom Štimcu? Jel normalan? Moraju li Hrvati u sve da uključe crku i OLUJU? http://www.intermagazin.rs/ratko-dmitrovic-mamic-se-samo-malo-zaneo-ponelo-ga-opste-raspolozenje-prema-srbima-u-hrvatskoj/

BrankoBundesRepublikDeutschland

pre 11 godina

Ajoj...šta se bre primate. Kao da će Vam ta totalno nebitna stvar doneti nešto bolje u životu, i jednima i drugima. Strašno, zbog čega ljudi gube svoje vreme.

Победите за Србију

pre 11 godina

Шћеповић пре Тадића? Да у тим неставите најбољег... Ма шта се ја чудим па, ово није први пут да нам неирају најбољи. Сетимо се Рамба Петковића. За оног Радовановића нисам ни чуо, па нећу да ни коментаришем. Већ сам се сад изнервирао после овог састава. Сви знамо како је прошао са својим експериментима против Македоније. Тад га је требало најурути.
Неочекујем ништа, па ћу опуштено са другрима да то одгледам.

Sikimic

pre 11 godina

Pozdrav od Srbina iz centra Zagreba, ovde je idealno vreme za fudbal. A sto se tice hrvata opsti haos vlada u gradu ali nadam se da cu oko 20h videti svima suze u ocima! Ajmo orlovi samo hrabro do pobede!

guja

pre 11 godina

Ajoj...šta se bre primate. Kao da će Vam ta totalno nebitna stvar doneti nešto bolje u životu, i jednima i drugima. Strašno, zbog čega ljudi gube svoje vreme. (BrankoBundesRepublikDeutschland, 2...........sedi bre tamo u tom ćumezu i ćuti. Niko te ništa nije pitao. Otiš'o si i ne vraćaj se. Ionako ti ništa nije jasno. Ajmo braćo Srbi i dragi susedi Hrvati da budemo bolji od Argentinaca i Brazilaca. Samo da pršti večeras na Maksimiru. I pevajte šta hoćete i koliko hoćete. Nema ljutiš. Više volim Hrvata što me mrzi, nego Srbina što ga je kao sramota što je Srbin. I ovaj gore Her Bundesdojčland neka piše o sad na nemačkom. Nego, ne zna sluta. Zna samo da pobegne.

Srbin

pre 11 godina

@Lijep pozdrav iz Zagreba! Sunčan dan, predivan...lijep pozdrav svim ljudima dobre volje, a prije svega susjedima u Srbiji. Mislim da bi bio red da se konačno negdje više prelomi i prestane sa svakim oblikom međunacionalne mržnje i idotskih ispada. Mnogi će reći da je neriješen rezultat najbolja opcija. No po meni najrealniji je pobjeda Hrvatske u Zagrebu, a pobjeda Srbije u Beogradu. Prije svega, navijajmo za odašiljanje jedne lijepe poruke u svijet danas, kao što bi to trebali i kad bude uzvratna tekma u Beogradu - da pokažemo da smo civilizirani narodi, barem većina nas Hrvata i većina vas Srba. Budala će nažalost uvijek biti. Ali njima na štetu. Iskreno se nadam i veselim danu kada će Hrvati moći dolaziti na utakmice u Srbiju bez da moraju dobro razmisliti i odvagnuti dal da idu ili ne, a isto tako i Srbi kad dolaze kod nas u Hrvatsku. I nadam se da neće biti ozljeda igrača prije svega...pa nek pobjedi bolja ekipa! :)
(Vatroslav, 22. mart 2013 14:54)

VECINA I NAS I VAS JE NORMALNA. U TO BUDI SIGURAN. Ovi sto pevaju pesme mrznje tamo i ovamo kod nas su stoka i niko i nista najcesce u svakodnevnom zivotu. Tako lece komplekse bilo koje vrste...finansijske, emotivne, to sto ne smeju ocu, zeni ili sefu na poslu nesto da kazu.

Sportska razlika i zvizdanje protivniku i bodrenje svojih je potpuno u redu.

Mpenza

pre 11 godina

Ignjovski, Stevanovic, Radovanovic, Scepovic...Ovaj covek nije normalan.Da su umesto njih Jankovic,Matic,Ljajic.. imali bi cemu da se nadamo.Ovo je zbogom pameti ili razigravamo Faljijeve nazovi igrace.

Svako

pre 11 godina

Pa ko je izgubio vise bitke nego srbi???? Jeste vi normalni????
(Niko, 22. mart 2013 17:24)

Ko ti reko, Francika kad je izasao iz buvare?

zoranbgd

pre 11 godina

ovo "navijanje" treba predociti uefa pa nek vide sta da rade s tim nacistickim i rasistickim sljamom koji godinama prolazi sasvim prirodno u hrvatskoj.

Bata Raka

pre 11 godina

Dajte, dušebrižnici, molim vas! Šta se folirate? Pa i nama su skraćivani časovi kad igra reprezentacija i to još u Jugoslaviji krajem ’70-ih. Slušali smo prenose na tranzistorima kad nas ne bi puštali da odemo kući i gledamo meč na miru ili smo bežali sa časova i gledali tekmu kod ortaka kojem je prazna gajba. Baš će večeras, u 6 uveče, u petak srpski obrazovni sistem biti u prilici da svu „ispuštenu” decu naprasno izvede na pravi put. Večeras će se hiljade funkcionalno opismeniti, pa ne smemo da izgubimo pola sata ove večeri.
Bolje je da puste đake da regularno odu sa časova svojim kućama i da tamo sa roditeljima gledaju tekmu, nego da im zvanično zabrane, pa da oni pobegnu u kafanu (jer će kod kuće znati da su im deca pobegla sa časova) i onda će sa ekipom uz alkohol i bes gledati prenos. Oni će tekmu svakako gledati. Jedino je pitanje da li će je gledati kod kuće sa ocem i bratom ili će pobeći u kafanu i gledati je sa ekipom i pivom.

HladnaGlava

pre 11 godina

Ovo prerasta u cirkus. Šta je sa komšijama? Ovaj Štimac doliva ulje na vatru. http://www.intermagazin.rs/ratko-dmitrovic-mamic-se-samo-malo-zaneo-ponelo-ga-opste-raspolozenje-prema-srbima-u-hrvatskoj/

limanac

pre 11 godina

"bjezite ljudi bjezite iz grada jer ovde igra hrvatska" hahahahahaha pa ovo je smesno .... napred srbijo , igrajte sa srcem ....

pohvale za hrvatsku policiju sto ovakve izrode i bolest za nase drustvo uklanja sa ulice , to ocekujemo i od nase srpske policije.

Milos Radulovic

pre 11 godina

Danas i uvek, hrabro i borbeno do poslednje kapi znoja, srce na teren, a rezultat... kakav god bude, jer jedino Vam navijaci i nacija ne mogu oprostiti,da se ne borite, budete anemicni i nemate zelju da "poginete" za dres koji nosite, naravno molim Vas da budete pravi sportisti, fer-plej momci, nek vas krasi, dostojanstvo i kultura, pokazite ko ste iz koje zemlje dolazite, napred sa verom u Boga, do pobede. Zivela SRBIJA.

novikorisnik

pre 11 godina

Mediji su nepotrebno naduvali utakmicu, kao da igraju u najmanju ruku Brazil i Spanija u finalu svetskog prvenstva...u stvari vise stvaraju nepotrebnu tenziju vezanu za ne tako lepu proslost, nego to obracaju paznju na sportski deo manifestacije...a u sustini obicna utakmica dve prosecne ekipe...i na kraju ce biti tresla se gora rodio se mis...

Dragan

pre 11 godina

Muslim da će biti tvrda i neizvesna utakmica sa malo golova prvo polivreme 0:0 a u drugom Štimca napušiaju njegovi anđeli i prima gol i gubi utakmicu,tada dolazi do raspada sistema u Hrvatskoj reprezentaciji.Sretno momci i borite se koliko možete!

Bg

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :D

Da, Hrvatima koji su bili u zajedničkoj državi gdje su Beč, Budimpešta i Prag je Beograd stvarno pojam velegrada...

Dementos

pre 11 godina

Skracuju casove zbog fudbala? Recimo da znate da se organizujete kada je u pitanju nacionalizam, pa tako sada i decu indoktrinirate ! Kako tako ne znate da se organizujete i za neke zivotno bitne stvari u Srbiji ? Taj Mihajlovic Vam je x puta javno rekao: "Fudbal je samo zabava" ? Jadan je ovo narod kad im treba fudbalski rezultat da bi se osecali normalno sat vremena. Ljudi kopaju po kontejnerima, starije osobe umiru od gladi u Srbiji, omladina bez posla, nista od ovoga Vama nije razlog da krenete i trazite bolje sutra? Nema tu nikakve organizacije jel da?

Playboy

pre 11 godina

imam jedno pitanje zasto je markovic u timu zar on nije povređen,mislim da je zdrav i da je on iznanađenje

brkic-ivanovic ,kolarov,subotic-radovanovic,ignjovski-tosic,tadic-markovic,đurđic.

damba

pre 11 godina

Postoji slična molitva u Pravoslavnom molitveniku ovoj koju je napisao hrvatski selektor. Pa neka nam je svima Bog u pomoć! Srbi ne zaboravite da je ovo prva nedelja Časnog posta za nas pravoslavne.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

ne mogu da verujem da ce mihajlovic izaci na maksimir sa onom postavom gde su tuzni scepovic i jos tuzniji stefanovic u prvih 11?? dali je mihajlovic normalan ili on namerno hoce da srbija dobije pet komada u ustasiji??
nadam se da je ovo zajebancija ako nije nikad ali nikad mu necu ovo oprostiti..ostaviti tadica ,djordjevica(djurdjica) kuzmanovica napolje je nedopustivo i sramota za trenersko znanje naseg selektora.

Bosanac

pre 11 godina

Najjaca karika Srpske reprezentacije a to je odbrana danas je potpono pokidana.

Ne mogu da vjerujem poslije onako solidnog pocetka.

Filipović Slavonija

pre 11 godina

Možete pričati Sta god hoćete ali dočekani ste kao da je Brazil došao!!Neka to bude nas El clasico i neka pobijedi bolji.Mislim da će biti nerijeseno.

TUVEDZA

pre 11 godina

Scepovic hahahaahahahahahahaahhahahaahahahaahahahaahahaahahahaahahahaahahahaahahahahaahahahahahaahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO MIHAJLOVICU!!!!!!(ironija)

magpies

pre 11 godina

Netko je dole u komentarima pitao kakvo ce biti vrijeme,jer kod vas je navodno oluja..pa evo iz prve;
Kod nas je +35 i razmislja se o odgodi utakmice i da ovaj cirkus potraje malo dulje...Susjed pitas koda se igra na Bermudi a ne 250 km zapadno...

Zivjeli ;) hehe

uzor

pre 11 godina

ej ljudi,pa kaj je ovo! pa to je samo nogomet.iz principa necu gledat veceras tekmu,pomislio bi neko da je veceras finale europskog prvenstva.nezna se ko je gori,vi ili mi.ljudi,za vrijeme tekme izadjite iz kuce,prosecite psa,macku,vodite ljubav sa zenom,ljubavnicom......

torcida

pre 11 godina

1-1 srbija ce dati iz kontre Gol ah mi cemo navalit necemo ga moci dati i neki srbin ce dirnit loptu rukom i dobit cemo penal kraj price ....

Pedja

pre 11 godina

Boze cenio sam Mihu kao igraca i mislio sam da je veliki srbin. Ali ovo sta on radi je neverovatno i skandalozno. Aku bude Tadic na klupi i Scepovic i Stevanovic u startnoj postavi idem licno u zagreb da mu .....!!

Nemogu da verujem? Zasto nemozemo da igramo sa najboljim timom ??

Miha bre sta ti je ?? -.-

Najbolji komentar sa Index.hr

pre 11 godina

mi smo vec isprid ducana od jerke tolja postavili veliki televizur i isprid njega poredjali klupe, jerko je reka da ce donit par gajbi pive i prodavat po specijalnoj cini dok nasi vode, a ako gube, onda 50% skupje, matan prkacin je obeca donit vina od cace, a jozo prcun, mali sime i ja cemo okrenit janjca. mi smo takodjer napravili internu kladionu i evo ga doli ispod rezultati sta mi mislimo o svemu u smislu rezultata sta ce rvacka pobidit (prvo idje rvacka, poslin je srbija):
mate prkacin: 6:0
jozo prcun: 9:0
mali sime: 5:1
jerko tolj: 8-9 gajbi
ive sundov: jos se nije probudija
pere jerkov: 7:0
dr. prndo 2:1 - oni mislidu da ce biti lako sa srbim, a ja mislin da je nece, jer nisu ni srbi za bacit, znaju udarit balun, a name je dosta i 2:1 za otic na svitsko prvenstvo. oko toga sam se svadja sa malim simom i jozom prcunom, dok smo drali janjca, vele oni meni, kako mozes dr. prndo, biti takav, samo 2:1, a vidji nas kako smo pobidili srbe. je, je, velim im ja, na isti ste nacin pojebali cili split i po zamgreba, a dr. prndo, nije ima takve ambicije, on je lipo radija radju po zloselima, donjem brgotnjom, gornjem brgotnjom, paklarevu i ostalim mistima kamene krajine. triba bit realan i fokusirati se na krajnji rezultat, a ne na mastu i ono, ja bi tija, ja bi zelija. tako je meni govorija i moj ujko mijo perusic: zapamti - bolje svaki dan jebavat maru iz vucje luke nego svakih osam miseci studenticu branku iz zamgreba. i bija je u pravu. eno, mare jos radi, a branke nigdi

borcanac

pre 11 godina

Ma sta se lozite vise, je*o vas fudbal!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pancevka, 22. mart 2013 14:55)

Pancevka ja bi tebe:-)

Rokeri s' Moravu

pre 11 godina

Nisam cuo sta pevaju (cura spava iza mene pa da je ne probudim), ali najjaci mi je brkati matorac sa vaterpolo kapom na kraju snimka. Gde se setio, hahaha?

Babangida

pre 11 godina

Само да се клинци не преплаше атмосфере...
Ако кренемо да трчимо (за промену) мислим да можемо да победимо било кога!
И људи, само опуштено и НАПАДАЈ !!

Žile sa Zvezdare

pre 11 godina

Da smo prava država danas bi bio nerdni dan: a odrađivao bi se, na primer, sutra, u subotu. Produktivnost bi bila zavisna od rezultata.

gabriel-BANJALUKA

pre 11 godina

Mihina molitva:

Оče moj,
pošalji nam kišu
da zavučemo neku frljoku
po klizavom terenu
u 92. minutu...

Amen
(peace, 22. mart 2013 13:37)

OSIM STO KOD MIHE MOLITVE KAO I KOD SVAKOG SRBINA ZAVRSAVAJU SA AMIN,A NE SA AMEN...A KAKO SE MOLIO VIDJECETE VECERAS

Dottore

pre 11 godina

@"oce moj" - nije On samo tvoj otac, nego Nas, tj svih nas, a sa malom dozom Njegove pravde odlazimo iz malog zagreba svetla obraza.
(juhu, 22. mart 2013 14:03)

Govori u svoje ime.Moj otac je Miroslav, a na terenu se vise uzdam u igrace i trenera, kakvi god da su.

Момчило

pre 11 godina

Када победимо ватрене;) нећу да се трезним 15 дана :)
Јако је слушати незналице на сваком кораку какао причају-мале су нам шансе, никакаве, кладићу на хрвате итд итд...
Идемо момци !!
СРБИЈА

ZG

pre 11 godina

Ajd što se ložite..tih 20tak izgrednika od par hiljada nije ništa..a i lijepo su ih otpremili u buksu i svaka čast za to..pravna država djeluje..nadam se da na stadionu neće biti povika "Ubij Srbina" i sl..no, postoje kamere high rezolucije na stadionu pa nek se pregledavaju u poluvremenu i neka ih lijepo murija dočeka na izlazu, pa i njima buksa..

Vanja

pre 11 godina

Ajmo anketa:

1 Ko misli da ce pobediti Srbija neka klikne na - "Preporučujem"
X Ko misli da ce biti nereseno neka klikne na - "Ne preporučujem"
2 Ko misli da ce pobediti Hrvatska neka klikne na - "Šta je ovo"
(code381, 22. mart 2013 10:36)

'Sta je ovo' Sad pucaj u glavi

ima toga jos

pre 11 godina

Kecman!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!

daj bombona da sisamo

pre 11 godina

@Sretno Hrvatska cijeli Sandzak je uz vas (:
(EminaNP, 22. mart 2013 15:52)

Naravno, vi ste njihovo "cvijece" :)
Ja da sam na tvom mjestu, otisao bih u mostar, ili stolac da gledam tekmu, i naglas rekao da se zovem Emina, pa da vidis ljubavi :))

NS

pre 11 godina

Naj vaznije je imati dobar tim pa onda dolazi sve ostalo... Hrvati su jaci zadnjih godina imaju kontinuitet pogotovo su jaki na domacem terenu. Sve ono sto mi nemamo a to je Dobar napadac i tim zadnjih desetak godina.... Tako da ne treba gajiti neke lazne nade samo se pogleda tabela i sve je jasno pa mi nemozemo sa nekom makedonijom a kamoli sa jacima,.... Nije problem sto se izgubi na Maksimiru vec mi je veci problem sto ce nas dobiti i u Beogradu... Nadam se da gresim ali to je realnost...........

mate mišo

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.
(Nemanja, 22. mart 2013 11:42)

Sunčano je, slab vjetar, 10 stupnjeva.

Želio bih se unaprijed ispričati za svako 'ubij Srbina', 'Srbe na vrbe' i slične gadosti kojih će sigurno biti. Zato i ne idem na utakmicu...Mogla bi nam se opet euforija osvetit

Boris

pre 11 godina

Sta je sa histerijom oko utakmice... Strasno! Na kraju ce biti 0:0 , dosadna utakmica, bez ikakvih ispada navijaca. Kada se toliko napumpa pritisak oko utakmice, uglavno bude jedno veliko razocarenje.

Vatroslav

pre 11 godina

Lijep pozdrav iz Zagreba! Sunčan dan, predivan...lijep pozdrav svim ljudima dobre volje, a prije svega susjedima u Srbiji. Mislim da bi bio red da se konačno negdje više prelomi i prestane sa svakim oblikom međunacionalne mržnje i idotskih ispada. Mnogi će reći da je neriješen rezultat najbolja opcija. No po meni najrealniji je pobjeda Hrvatske u Zagrebu, a pobjeda Srbije u Beogradu. Prije svega, navijajmo za odašiljanje jedne lijepe poruke u svijet danas, kao što bi to trebali i kad bude uzvratna tekma u Beogradu - da pokažemo da smo civilizirani narodi, barem većina nas Hrvata i većina vas Srba. Budala će nažalost uvijek biti. Ali njima na štetu. Iskreno se nadam i veselim danu kada će Hrvati moći dolaziti na utakmice u Srbiju bez da moraju dobro razmisliti i odvagnuti dal da idu ili ne, a isto tako i Srbi kad dolaze kod nas u Hrvatsku. I nadam se da neće biti ozljeda igrača prije svega...pa nek pobjedi bolja ekipa! :)

afrogipsy

pre 11 godina

Imamo odlican tim, ali ponovo imamo dobronamernu budalu umesto selektora na klupi. Kakav crni Scepovic, kakav Ignjovski. Radovanovic takodje nije za prvu postavu. Nazalost , bez Tadica , Sulejmanija, i Djuricica, nemamo sta da trazimo veceras .

021's

pre 11 godina

A sto da se ne skrate casovi?Sta se tu zgrazavate?Pa pola Engleske ne dodje na posao pod izgovorom da su bolesni kad je neka bitna utakmica.Samo nesto pametujete a svaki travnjak nam je izgazen kolima,bacamo djubre kroz terasu,svaki zid nam je isaran,svaka reka puna plasticnih flasa,svaki drugi slusa sisate pevaljke i slicne turbo folk indijance...Tu ne znate reda nego vam je sad problem kako ce djaci izgubiti dragocenih sat-dva za ucenje.Ko hoce naucice...

musa dembele

pre 11 godina

Mihajlovic po ko zna koji put pokazuje da mu je omiljeni sport teranje inata srpskom narodu ! Igra bez najboljih igraca,jer je sujetan i pravi alibi za poraz.. Glumi Fergusona. Nadam se da ce dobiti otkaz,koji i sam provocira zbog obestecenja.. Kao da ga je HR tajna sluzba postavila. Nadam se da cemo u septembru u najacem sastavu docekati HR sa normalnim selektorom.. Antic je sa 2 treninga odveo momke u Francusku i bili smo ravnopravni.. E,Karadzicu,vidis kako se bahatost ruzno vrati!!!!???

LLL

pre 11 godina

Ove raspevane navijace iz Hrvatske spojiti sa odgovarajucim raspevanim navijacima iz Srbije pa da se medjusobno pobiju i potru, pa da se u obe zemlje znatno poveca prosecan IQ.

Tereza

pre 11 godina

@joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)

Pobjednik :-)))

viktor

pre 11 godina

Fali nam jedan napadač, iskusan, spreman da gine na terenu.
(Mateja K., 22. mart 2013 16:02)

gde da se prijavim????!!sve za srbiju!!

Goran

pre 11 godina

Volim ovakva dešavanja, treba ih češće organizovati. Na ovoj utakmici su se jasno isfiltrirali idioti od ostatka sveta. Jedva čekam revanš da se i naše budale javno pokažu.

jna

pre 11 godina

Evo ljudi jos malo pa i toce se dogoditi. Skoro mjesec dana vecina nas je bila fokusirana na komentiranje ove utakmice, bilo je raznoraznih komentara al mislim da je doslo vrijeme da to ostavimo iza nas. Okrenimo se sportu navijajmo svi za svoje uz respekt prema drugim a ko bude bolji neka pobjedi. Nadam se da ce Hr pobjediti a ako vi budete bolji unaprijed vam cestitam. Pozdrav cijelom Balkanu

ivan

pre 11 godina

Koliko se jedni i drugi "lože", to je patologija!
Borbe gladijatora su bile manje krvavije, od sportskog takmičenja Srbije i Hrvatske!
Dao bih sve medalje i pobede Srbije, samo da smo ekonomski jaki!

crush

pre 11 godina

joj samo neki x da izvucemo pa nema njihovog novinskog portala gde necu pisati :)
koji su oni kompleksasi...
(maliperica, 22. mart 2013 11:27)
ne znam... citam ovu izjavu i nekako mi totalno ironicna :)

ZG

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.

Vrijeme u ZG idealno, suncano, toplo, bez ijednog oblaka, zivjeli

darkos

pre 11 godina

neka pobedi fudbal dosta je bilo gluposti i nasilja.dokazimo da smo civilizovan narod i mi i oni.nela pobedi fudbal.tacam rezultat za kladionicare 2:1 za srbiju.

Pedjolino

pre 11 godina

Ovo je direktan dokaz da nam se loše piše i da je u Srbiji obrazovanje deveta rupa na svirali.

Ministarstvo prosvete bi trebalo da smeni sve direktore koji su podržali ovu odluku, jer su njom pokazali da ih baš briga šta i koliko deca uče i da je mnogo važnije da se odgleda 90 minuta utakmice, nego da se smanji broj funkcionalno nepismenih.
(Ime, 22. mart 2013 10:12)

Ime moje , danas je praznik fudbala .. ovakve utakmice igraju se jednom u 15-tak godina .. skracenje casova od 1-2h deci nista nece ni odmoci ni pomoci ..

Srbija igra !!

Uostalom , neka im to bude nastava fizicke kulture

Djura

pre 11 godina

Mislim da sma provalio šta pokušava Mihajlović. Stevanović je brži od Tadića pa će probati da ih pretrči. Za Šćepovića mi baš nije jasno, ali valjda zna šta radi. Inače Tadić će sigurno ući, verovatno na poluvremenu.

Floh

pre 11 godina

Kako bi voleo da utakmica bude smor bez prave sanse i suta na gol, cisto da se ljudi dozovu pameti kroz antiklimaks koji, nadam se, sledi.

Bosanac

pre 11 godina

Najjaca karika Srpske reprezentacije a to je odbrana danas je potpono pokidana.

Ne mogu da vjerujem poslije onako solidnog pocetka.

Go Hrvatska

pre 11 godina

dobro je rekao naš komentator Čosić citiram "budale se uvijek same jave"..sramota od navijača..čak me je bilo i sram u jednom trenutku zbog tih navijača koji su vikali iz sveg glasa "Ubij Srbina" a isto tako i na fučkanje vašoj himni..al i još nešto nadam se da če se večina i složit oko toga šta ima Vukovar veze sa sportom to jest u ovom slučaju sa nogometom?apsolutno nikakve i moj otac se čak zgražao dok je to čuo..stvarno budale od navijača..sramota..

Bane

pre 11 godina

Ako sto su im skratili casove. Secam se da su nas pustili sa zadnjeg casa da bi mogli da gledamo Zvezda-Panatinaikos (4:1; 1971 polufinale KES) i kada su nas 72/3 sa casova uveli u salu da na jednom TV-u gledamo Grcka-SFRJ (2:4; Karasi dao gol u zadnjem minutu). Na istom tom TV-u smo 1974 gledali proglasenje novog Ustava SFRJ kada nam je direktor (bio je Hrvat i mnogo dobar covek) nase osnovne skole u Beogradu odrzao govor kako prisustvujemo istorijskom trenutku u razvoju nase voljene domovine.

Jakov

pre 11 godina

Ne sviđa mi se ovo, digla se prevelika euforija i osjećaj superiornosti nad Srbijom, nije to dobro. Biti će sve samo ne lako...pobjeđuje onaj tko uđe hladnije glave u utakmicu...Srbiju treba maksimalno respektirati, treba pogledati prvo poluvrijeme protiv Belgije kada su ih doslovno pregazili, ali zaista nisu imali sreće...
Nadam se ferpleju i našoj pobjedi..

Hrvoje

pre 11 godina

Kad ćete dragi ljudi shvatiti da se ne treba živcirati zbog bogatih nogometaša koje boli ona stvar za vas? U Hrvatskoj i Srbiji ljudi na tisuće ljudi nije zaposleno, a dižu se tenzije zbog gluposti kakav je nogomet ili fudbal, nije ni bitno. Pozdrav svima u Srbiji, ne dajte da nas uvijek idioti razdvajaju.

Splite moj

pre 11 godina

Pa koliko hrvata na srpskom sajtu,strasno,ceo zivot im se svodi na to sta se radi u srbiji,sta se radi u najvecem gradu na balkanu beogradu :DNapred SRBIJA !!! :)
(Miroslav, 22. mart 2013 13:04) Pa kad u mom selu danas niko ne radi nista... :-)

Tarzan

pre 11 godina

Jel zna neko neki link/adresu na kojoj ce se moci da gleda utakmica veceras? Trenutno sam u inostranstvu a ovi ovde nece prenositi Hrvatska - Srbija tako da mi ostaje samo da pokusam da odgledam na net-u.

Unapred hvala!

Neka pobedi bolji a Srbija neka se raduje na kraju:)

Pozdrav svima!

fer86

pre 11 godina

Daj narodu kruha i igara,ka u starom rimu..Bez obzira na rezultat,sutra se i mi i vi vracamo svojoj svakodnevici,nema se za rezije,raste broj nezposlenih a ni jedni niti drugi nece na ulice..jedino i jedni i drugi idemo na ulice kad treba vikati UBIJ SRBINA,ili USTASKE PICKE itd da ne nabrajam dalje mjesto da se ide u prosvjede u rusenje vlasti gdje guzicari jedne i druge drzave zive na nas racun i daju u bescjenje sve ono vrijedno strancima..I naravno nemojmo se lagati,ishod utakmice je bitan iz jednog jedinog razloga ( SP u brazilu itd.. je manje vazno) Pobjednik se kiti naslovom najboljeg na balkanu,te dobiva status nepobjedivog te naravno sirom otvorena vrata podhebavanju druge strane do uzvrata u BG,a u biti to je jedino vazno,da se rugamo jedni drugima..Nadam se da ce moderator objaviti moj tekst bez uredjivanja i cenzure,te naravno neka pobjedi sretniji i spretniji ne nuzno i bolji..Pozdrav normalnima iz sunca okupanog Karlovca!

GLASAC

pre 11 godina

PUKO SI PILS-LIGHT BEER SINISA,KOJI SASTAV BRE PA KO GURA SCEPOVICA DA MI JE ZNATI?SAM SEBI PUSTAS GILJOTINU A POVEDI I TOLETA SA SOBOM STO DALJE..TADIC JE ZASLUZIO DA IGRA A SUBOTICA SI TAKO ZEZAO,VIDIM ZASTO VIDIC NECE DA IGRA SAD MI JASNO!

Gradjanin

pre 11 godina

Na snimku svi mogu videti kakva stoka peva to sto peva. Na sta lice i koje su godiste otprilike. IQ znamo koliki im je.
Mene oni jako podsecaju na nase Urose Misice.
Od skole imaju 99% njih dva casa i veliki odmor eventualno i dva grama mozga.

Zbog takve stoke, ne moze jedna porodica da ode sa decom da gleda fudbal.

Isto je i kod nas, nazalost.

sve neki grobari majku mu

pre 11 godina

Kecman!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!
(ima toga jos, 22. mart 2013 20:43)BATICA ,MIJATOVC ...!!!

Herceg Bosna Croatia

pre 11 godina

Kecman!!![Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kecman, 22. mart 2013 17:28) DJORDJEVIC !!!(ima toga jos, 22. mart 2013 20:43)BATICA ,MIJATOVC ...!!!
(sve neki grobari majku mu, 22. mart 2013 23:55) jes, al ovo boli kao sve to skupa vaše, i više čak, uz ono satiranje u rukometu u Londonu 10 razlike

zgboyz

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.
(Nemanja, 22. mart 2013 11:42)

U Zagrebu pravi proljetni dan!
I da se pohvalim, vidio sam Orlove, izdaleka.

Budi Bog sa nama

pre 11 godina

Srbija (4-4-1-1): Brkić – Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov – Radovanović, Ignjovski, Stevanović, Tošić – Đuričić – Šćepović. Ako izađeš sa ovom postavom izdao si SRBIJU!Alo Šćepović :((((

srbin lo

pre 11 godina

U Hrvatskoj je bas stvorena tenzija a ja im pricam da se kod nas osim u medijima neoseca nista posebno jer smo mi digli ruke od reprezentacije odavno! A to je samo jedan mec i nista drugo! Sutra ce svanuti novi dan i sve ce biti po starom. Vidim da su pojacali kontrolu na granici a ja cu gledati utakmicu u Zagrebu ali kod prijatelja hrvata u stanu!

To je to!

pre 11 godina

A ja bio skoro siguran da dobijamo, sad kad vidim Scepakadabru u prvih 11 samo se nadam i molim bogaa... Nije mi jasan ovaj Miha... Nadam se pobedi, SRBIJA!

Carter

pre 11 godina

Obrukacemo se. Vec je u tunelu 3:0 za Hrvatsku. Preplasice se kao zecevi. A jos je uz to uveo najdefanzivniji tim, Sepovica racunam kao odbrambenog posto ne zna gol da da.

Nemanja

pre 11 godina

Zamolio bih nekog komentatora iz Zagreba da napiše kakvo je trenutno vreme i kakvo se očekuje večeras. U Beogradu od jutros prava mećava.
Hvala.

Tolle

pre 11 godina

@Rekao Sinisa da se ostave ceduljice: Nasa dva zadnja vezna (pretpostavljam da cemo igrati sa dva u formaciji 4 - 2 - 3 - 1) ce odluciti tok utakmice. Ako oni rasterete odbranu malo, imamo dobrih sansi. Brkic --- kum Bane - Nastasic - Subotic - Tomovic --- Raca - Kuzmanovic (sa povremenim izletima u napad) --- Basta - Djuricic - Kolarov (iznenadjenje tatatatirci) --- Djurdjic.
(Pretorija, 22. mart 2013 09:12)


Znaci, sa tri desna beka?Zanimljivo....

nogometas

pre 11 godina

Svi oni koji se cude od kud ovoliko zanimanje i euforija za ovaj okrsaj neka fino kupe kartu za labude jezero i uzivaju,nemoraju slusat ono sto ih ne zanima.Ovo je nogomet,ovo je vjecno rivalstvo bez obzira na snagu ili rejting,ovo je derbi svih derbija ovih prostora.Ovu energiju treba iskoristit,zaradeni novac reinvestirat u djecu,poradit na tome da gostujuci navijaci budu nazocni i od buducih okrsaja stvorit praznik za koji se zivi i o kom se prica dugo nakon meca,ekonomski efekt takoder nije zanemariv,svaka od nasih drzava na ovakvim mecevima moze izvuc znatnu ekonomsku dobit,ovo ide u rang najvecih svjetskih sportskih atrakcija.Treba bit pametan i pravilno kanalizirat stvari,odstranit mrznju i budale,osigurat gostujuce navijace i nek bude spektakl.

veliki strumf

pre 11 godina

Ovo nije reprezentacija Srbije. reprezentaciju cine najbolji igraci, koji bi mogli biti najbolji tim (a ovo je svetlosnim godinama daleko od najboljeg). Da imamo selektora kakvog treba da imamo, u prvom timu bili bi i Matic i Ljajic i Sulejmani, a mesta makar na klupi bilo bi i za Laneta i Zigica a narocito Boska Jankovica. Po meni, taj najbolji tim bio bi: Stojkovic (Brkic), Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov, Matic, Tosic, Tadic, Ljajic, Djuricic, Djordjevic (trenutno se pokazao najbolji na prijateljskim utakmicama reprezentacije). Napadacki, nego sta. Krila vrhunski tehnicari i jako brzi, Djuriciu i Ljajicu loptu ne bi mogli da uzmu, Matic je kalibar za sebe. Ne bi ovakva odbrana mogla da primi toliko golova koliko ovakav napad ne bi mogao da da. A Stevanovic, Radovanovic i jos par njih gledalo bi utakmice kao sto to neretko rade i u svojim klubovima - na klupi ili tribinama.

Kol

pre 11 godina

Na kraju ce miha morati ramadanija da vodi na veceru izgleda da je on pogodio sastav :D! Sto rece neko pre mene ako scepakadabra bude u startnih 11 necu gledati tekmu!

daros-zare@hotmail.com

pre 11 godina

ako ne budu Tadic i Brkic u ekipi a bude jedan Scepovic nemamo vise sta da kometarisemo ovde sve se zna TV trebamo ugasiti istog trenutka cim se pojavi ima Scepovic u formaciji...

timmy

pre 11 godina

ako ovo bude sastav srbije ugasili smo ga. jedino je odbrana sastavljena. a ako jedan scepovic zaigra prije djordjevica,djurdjica,tadica,onda znamo sta faLJi reprezentaciji.

nesa

pre 11 godina

Prosto je neverovatno da RTS ne prenosi vise ni utakmice reprezentacije. Koliko su samo pricali kako je jedna od prvih stvari Tijaniceva smena. Ne da se to nije desilo, nego je program gori nego ikad.

Vlada

pre 11 godina

Ne plašim se rep. Hrvatske već Mihajlovićeve taktike i sastava naše ekipe. Ako bude filozofirao proći ćemo kao protiv Makedonaca, naravno još gore. Ineče mislim da nismo toliko loši koliko tabela pokazuje i da imamo i bolje igrače koje trener ne zove. Pgledajte Hrvate, Šimunić im igra u 35,36 godini. Zato šte je bitno kvalifikovati se a ne praviti alibije !!!

Lara

pre 11 godina

E kamo srece da sa ovolikim zarom ucestvujete na poboljsanju ove zemlje koja je odavno u raspadu,nego imate snage i volje samo kad se o fudbalu i sportu radi! Sramota!Sto se utakmice tice,pobedili su oni koji su bolje i igrali,kod nas od tima nema ni T ... za sada

alibaba

pre 11 godina

@Ne znam što ovi iz Republike Srpske kukaju, pa njihova reprezentacija je itako izborila SP u Brazilu.
(Woot, 23. mart 2013 01:39)

Mislis na istu reprezentaciju za koju je sinoc navijala Raska Oblast? Ako je tako, podrzavam. Sto nas manje kuka - to bolje.

Gordan

pre 11 godina

Iskreno, ne pratim, baš taj sport. Ali i ja kao totalni lajik u tom sportu, sam znao, da nemamo osnovnih šansi za pobedu. I čestitam, komšijama na pobedi. Ali što je meni najtužnije, da upravo te iste komšije vide tu pobedu, kao neku vrstu osvete i dominacije nad nama, sto je u prvu ruku jako blesavo. "Oni su bolji u "nogometu" i rukometu mi u košarci i tenisu", to najčešće možete čuti po forumima, ali ne kužim dokle više usporedba medju našim državama. U svakom smisli vuku ne paralele sa nama, to je onaj princip: "nema veze ako sam i predposlednji, najbitnije je samo, da je Srbija iz nas".
I, da komšijama ipak želim puno sreće u Brazilu (tu mislim i na BiH, Cg i Cro), ipak volim više, da oni pobijeđuju nego Španci, Englezi ili Francuzi. Sretno!

bbb zagreb

pre 11 godina

Za Nemanju!
Vrijeme je prekrasno, sunčano i tako će biti cijeli dan. Blizu sam Trga Bana Jelačića i već se od jutros čuju vani pjesme.
Što se tiče utakmice volio bih naravno da pobijedimo 5-0, ali iskreno mislim da će to biti vrlo teška utakmica i da se može dogoditi svaki rezultat. Čitam komentare i uglavnom se danima govori kako Srbi nemaju šanse (i u Hrvatskoj i u Srbiji), međutim, iako imamo bolju reprezentaciju, u današnjem nogometu nikoga ne možeš lako pobijediti. Kad se uzme i poseban značaj utakmice onda se još lakše može shvatiti ovo gore što sam napisao. Dakle, budite sigurni, biće to vrlo teška utakmica. Činjenica je da smo mi u 20 godina izgubili samo jednu kvalifikacijsku utakmicu u Hrvatskoj (protiv Engleske i to uz obilatu pomoć glavnog suca), ali to opet ništa ne znači. Volio bih da se varam.

Monteri iz Jajca

pre 11 godina

Realno je bilo da je Scepakadabra u ekipi jer nemoguce je bilo da novinari koji su svakodnevno uz reprezentaciju nemogu da pogode ekipu. Moralo je biti neko jako, jako veliko iznenadjenje, mene nebi iznenadio ni da je Pantelu stavio u njegovih 11!

purgerman

pre 11 godina

Nemanja pita kakovo je vrijeme u Zagrebu Maksimirski stadion ? Danas u 13,40 h bilo je 12 stepeni C ,poluobalacno ,sa malo sunca .Prognoza ne ocekuje se nikakova oborina pa ni kisa ! Idealno za fudbal !

"nasi su bolji"

pre 11 godina

Ko igra?Kada?Meni se cini da je mnostvo u oba naroda prolupano,i to jako!Igraju neki klinci puni love,a vi se siromasi sekirate!?Mizerija,mizerija...

fap

pre 11 godina

A što se sve pravi od sporta, pa to su momci koji nemaju nikakve veze s ratovima i svi su oni dobri prijatelji van terena... Ne želim nikakve incidente i Neka bolji pobijedi večeras ! Pozdrav

mutambo

pre 11 godina

to je zato što volimo nogomet odnosno fudbal i želimo pobjediti bilo kojeg protivnika a pogotovo jačeg od nas. ali vi ste iznad svih, najviše interesa srbija izazove. zato smo toliko ludi. iiiiiha

ako izgubimo čestitam unaprijed i treba odma počet najavljivat uzvrat u beogradu po novinama a sad odoh bildat komplekse.. ciao!

knez_domagoj

pre 11 godina

Danima se priča samo o utakmici kao da će pobjeda jednih ili drugih unaprijediti živote pripadajuće nacije. Zbog "bubamare" smo zaboravili na vanjski dug, na nedostatak lijekova u bolnicama, na djecu koju roditelji ne mogu kvalitetno nahraniti, na vrtiće i škole gdje padaju stropovi i ne rade wc-i, na političare koji lažu gdje stignu. Umjesto da se žestimo i natječemo kako popraviti naše društvo u cjelini, mi otvaramo stare priče tko je koga više ubijao. Ne kažem da treba mrtve zapostaviti, ali njima se odaje počast na način da poboljšamo život, a ne da se prepustimo upravo onim najnižim strastima koji u datom trenutku čovjeka dovedu u stanje da drugog liši života. Mi se oko totalno nebitnih stvari zapalimo kao da su one broj 1 na ovome svijetu, ali nas baš ni malo ne dira i potpuno smo indiferentni kada nas vlast ošiša k'o zadnje ovce.
Danas će se u Maksimiru suprotstaviti igrači od kojih neki igraju u najvećim klubovima. Umjesto da se uživa u kvaliteti nogometa koju ipak ne vidimo često, zbog cijele obostrane huškačke atmosfere, tu će biti najmanje nogometa. Jedino se nadam da su sami igrači iznad primitivizma kojeg iskazuju navijači i da će samom susretu pristupiti u duhu sporta te da neće kompromitirati sebe kao sportaše. Srbi su nam došli u goste i prema tome trebamo ih primiti kako dolikuje. Ako nismo u stanju biti dobar domaćin, onda ih nemojmo niti zvati, nego im u startu kvalifikacija recimo da sa njima ne želimo imati posla.

MILOVAN

pre 11 godina

Napokon poznat Mihajlovicev tim (saopstio igracima jutros. FOrmacija 4:4:2 (nije je do sada igrao, dakle jos jedan eksperiment)

Brkic

Ivanovic, Subotic, Nastasic, Kolarov
Stevanovic, Ignjovski, Radovanovic, Tosic
Scepovic, Đuricic...

Kockanje. Sta mu drugo i preostaje kada nemamo tim koji je odigrao bar tri utakmice u istom sastavu?

ministar

pre 11 godina

U Zagrebu je vedro, nema oblačka na nebu, bez vjetra, ali prohladno, oko 10 stupnjeva, a do početka utakmice past će temperatura na 7-8.

šampion

pre 11 godina

zasto dozvoljavate da vas novinari tako napale?
do juce smo svi znali da srbija nema nikakve sanse u zagrebu narocito zato sto smo vec ISPALI.
miha je zeznuo stvar sa ovim njegovim nemogucim kombinacijama i izostavljanjem najboljih igraca pa se ni u ovoj utakmici to nece promeniti

zoran

pre 11 godina

Sve u svemu to je ono sto imamo ali mi nije jasno sta ce u ekipi Scepovic, Radovanovic, Stevanovic a nema mesta za Sulejmanija, Kuzmanovica, Petrovica, a narocito Tadica. Opet bojazljivo, bunkerica a vadi nas samo pobeda a ko ce u ovoj ekipi dati gol niko. Pa za nas je najveci rezultat 0 : 0, jer objektivno toliko vredimo. Nepise nam se dobro jer Mihajlovic spada u trenere. filozofe cije je geslo NADIGRALI SMO PROTIVNIKA TAKTICKI, A MI NISMO KRIVI STO NISMO IMALI SRECE DA DAMO GOL A PROTIVNIK JESTE. Sve u svemu totalno defanzivna ekipa

Dzabatuki@yahoo.com

pre 11 godina

Sa ovakvim igracima osim odbrane nema sta da trazimo, a tek sa selektorom koji sa svaku utakmicu zove po n+1 igraca onda stvarno i onim karadzicem. Kakav nas fudbal, ko jos to gleda