Ponedeljak, 11.02.2013.

20:34

Rakoč: Prekid nije uticao

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević rekao je da prekid utakmice nije uticao na ishod meča sa Partizanom.

Izvor:

Rakoè: Prekid nije uticao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

Dusan US

pre 11 godina

Nisu samo ludi huligani nego i KSS. Ako je utakmica prekinuta logicno je da se igra nova. Nije bre ovo tenis. Sta da je odigrano 38 minuta? Setite se Zvezda Milano npr.. ali nasi moraju da izmisljaju toplu vodu...

Ivan

pre 11 godina

Koji nivo inteligencije treba neko da ima da pokusa da ubedi drugog kako je teze odigrati u jednom danu 26 minuta a u drugom 14 minuta nego u istom danu odjednom 40 minuta?
Pogotovu kad si imao 2 utakmice u 2 dana pre toga?
Jos samo da nas ubedite kako je 14 minuta cela utakmica i kako vam ozbiljan trening nije naporniji od 14 minuta utakmice gde samo 5 igraca moze biti na terenu u istom trenutku...

zeljko banjaluka

pre 11 godina

Nije, nije uticao. Baš si bio u energetskom plusu kada je krenula erozija igre CZ, mada tada ni Partizan nije mogao ništa pogoditi. Prelijepa priča. Bajke su na drugom spratu. Za Partizan je ovo basna. Valjda su naučili da ne prihvataju uslove koji nisu povoljni za tim.

qqlele

pre 11 godina

Ne, nije uticao je skok cene bakra na svetskoj berzi!!! Evo, ja priznajem, da je Zvaš tim ove godine bolji. Ima bolji sastav, igra lepšu košarku, imaće verovatno i dobar rezultat u većini takmičenja koje je započeo. Ali, zašto ne priznate da je prekid odgovarao vama i samo vama. Ne znbam da li bi Partizan pobedio da utakmica nije prekinuta ili da je nastavljena onda kada je Partizan to želeo, ali činjenica je da ste za 6 minuta treće četvrtine dali dva poena. Da vas Partizan spustio na 43 poena (što je realno, u odnosu na snagu vašeg tima, odlično odrađen posao u odbrani). Takođe, činjenica je da je predsednik vašeg kluba, odlučio da se utakmica ne odigra i da je to bez pogovora prihvaćeno. Tako da budite iskreni, jeste, prekid je itekako uticao. U svakom slučaju, čestitam na osovjenom Kupu, ali zaista ne mogu da čestitam na načinu na koji je osvojem. Opet ponavljam, Čović je odlučio na osnovu onoga što se događalo na terenu da se finale ne odigra u nedelju. Takođe, krivo mi je što je finale uopšte odigrano (isto bih mislio i da je Partizan pobedio), jer se opet divljanje "navijača" proći, skoro pa nezapaženo.

stiv

pre 11 godina

Nego sta nego uticao pa ZVEZDINI matorci nisu imali snage da izdrze tempo PARTIZANOVIH omladinaca jasno se videlo! I namemski je mec prekinut od strane delija,niko nije znao cak ni komentator da ce biti PREKID a u publici covek u dresu zvezde sa potpisima na maici lepo pokazuje rukama PRREKID NEMA DALJE! POGLEDAJTE TAJ DEO SNIMKA

One night in May

pre 11 godina

PPSTO JE DELIJAMA OVE GODINE VAZNIJA KOSARKA OD FUDBALA SADA CE MO MI NJIH DA PITAMO STA JE BILO '92!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GROBAR, 11. februar 2013 23:28)

I znas sta ce vam odgovoriti - svaka cast!! To je vrednost koja je neprolazna, to je vrednost koja ne moze da se dosegne ni na koji drugi nacin osim vrednim radom i vanserijskim sportskim znanjem. To je nesto cime ce vas klub moci da se isprsi i pred vasim cukuncukununucima...eto to ce vam reci Zvezdini navijaci!

gift

pre 11 godina

Nadam se da je ovo samo pocetak i da ce se srpska kosarka vratiti tamo gde je i bila na vrhu.I naravno Zvezda na pobednickom postolju.Tako je bilo i u istoriji,ako ne racunamo zadnjih 10-tak godina.

Markoo

pre 11 godina

Grobari kukaju ko neke mlade,vidim napustili su teren kad je Zvezdi dat trofej, to je ne postovanje protivnika. Stidite se, tako su i Hrvati napustali teren.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (XeroX, 11. februar 2013 20:57)

Nauci se da pises pa tek onda ostavljaj komentare!

KODAR78

pre 11 godina

Najzad i ti da osvojis nesto, penzija se blizi. Cestitke od srca na osvojenom trofeju, radost je razumljiva. Ja da se pitam dao bih vam odmah jos najmanje 3-4 pehara, da se malo popune vitrine i da se ne svadjate gde ce da se nose u Zeleznik ili Kalimegdan. Jos jednom sve najbolje u daljem nastavku karijere.

pozdrav

pre 11 godina

Hahahahaha ne ne nije nego, e moj FMP .....
CESTITAMO NA PRVOJ TITULI U ISTORIJI KLUBA !
Mozda jednog dana bidne nesto od vas.)))))));)
(Bole, 11. februar 2013 22:15)

Sarenac rece u prenosu da je 6ti kup koji ide u vitrine na malom kalemegdanu. Veceras u 23h ce biti postavljen na malom kalemegdanu u vitrine.

alex99

pre 11 godina

Pa nije dosta o prekidu meča, jer je očito izazvan namerno kad su videli da ih Partizan može pobediti. da je sinoć normalno nastavljena utakmica veliko je pitanje kakav bi bio ishod. Jadni ste vi u Zvezdi kad se koristite tako niskim udarcima, da biste se po svaku cenu dokopali trofeja. Pa nek vam je srećan tako dobijeni trofej.

zr

pre 11 godina

Malo kad si se umorio,poceo da masis,ajd sutra da nastavimo.Grobar sam i mislim da Zvezda ima jacu ekipu ove godine,ali ono od sinoc je sramota!

haha

pre 11 godina

Ma jok i nije...Samo da vi matorci dodjete do daha i da vam ne smeta publika kad je gusto...Plus i sudije danas i eto vam ga taj pehar sramni...

kkp

pre 11 godina

Ovaj covek me je toliko razocarao da ja nemam reci.Kaze,prekid nije uticao.Pa da je Partizan pobedio,rekli bi da je uticao.Juce ,kada su mislili da ce lako moci protiv Partizana,desilo se bas ono sto je i trebalo,ovi momci su pokazali zube.I kada je bilo gusto,kada su se umorili,resili da naprave prekid,i da imaju fore jedan dan da naprave taktiku za nastavak meca.Juce je Partizan bolje krenuo u mec i da se nastavio,ja dajem ruku da bi Partizan dobio i osvojio kup.Ali naravno,posto Covic sve moze,uradio je to sto je uradio i dobili titulu.Partizan je losije usao u mec,sudije necu da komentarisem,jednom recju bruka.Nije meni zao zbog pobede,ja da sam na njihovom mestu,ili bi nastavio igru juce,ili se ne bih ni pojavljivao,meni je samo zao ovih momaka koji trpe neciju nepravdu i olicenje zla,iako to nisu zasluzili.SAMO TAKO NASTAVITE MOMCI,VRATICE SE SVE TO. FORZA PARTIZAN

ja

pre 11 godina

Ma jok, nije prekid uopste uticao. Dok su se drugi igraci zagrevali, dok su sudije konstatovale da utakmica moze da se nastavi, ti i Covic ste vikali na sav glas da treba da se prekine utakmica

U stvari ti nisi vikao na sav glas, ti si jedva disao

crni_redstar

pre 11 godina

oni nisu imali sanse za pobedu ni sinoc,ni veceras,ko sto nece ni za vikend.ljudi iz vasione se vidi koliko smo mocnija i jaca ekipa

G

pre 11 godina

Svaka cast igracima, strucnom stabu i klubu Crvena zvezda.
Potpuno zasluzena pobeda i pehar.
Nadamo se da je ovo samo pocetak, a samo u ovoj sezoni ste u borbi za jos dva trofeja, plus Evropa.

P.S.
Cestitke i crno belima, da se ne vracamo na juce, za danas cestitke na...
-Udaranju Bertansa glavom Savovica.
-Udaranju Lucica u glavu Skota.
-Jurenju Milosavljevica za Rakocevicem posle kraja utakmice.
-Tajmautu na sekund i po pred kraj na minus 9.
-I za kraj, odlasku u svlacionicu prilikom dodele pehara,
sto kao da podseca na nekoga iz proslosti...

Sto bi i vas kulturni trener rekao, da ne bude uvreda, ipak ste vi jugoslovensko sportsko drustvo. Ima vas raznih.

Sve najbolje, vidimo se u nedelju u nasem Pioniru.

Lav

pre 11 godina

Odluka Rakočevića i Čovića da prekinu meč preneta je Vujoševiću preko Đilasa. Razmak od kada kapiten Zvezde donosi tu odluku (!?) do kada je Đilas saopštava kapitenu Partizana Lučiću je preko 5 minuta. Sve se vidi na snimku.

Milan

pre 11 godina

Ne prevrci korito iz koga jedes.Pogledaj snimak od juce i stavi prst na celo pitaj se gde je tu cojstvo i junastvo.Zeleli ste prekid i dobili ste ga.Bolja ste ekipa,tu nema price a li ne pobedjuje uvek bolji.Smanji dozivljaj,ovaj kup nije ni trebalo zavrsavati.

izgubili ste posteno na terenu

pre 11 godina

Ocekivo sam da na kraju trece cetvrtine ponovo Rakocevic i Covic narede Djilasu da prekine utakmicu, i odlozi je za sutra, ali ih je preduhitrio sudija koji nije bio na casu matematike, i ne zna da izbroji Nelsonovih tri koraka, ali zato vidi faul, koji niko nije video.
(crno beli, 11. februar 2013 20:58)

Razmisli malo, sto bi zvezdi odgovarao prekid i igranje jos jedan dan, kad zvezda u sredu igra Evrokup, odlucujucu utakmicu za prolaz dalje

Zaman

pre 11 godina

Sad ce verovatno bolje da se zivi u Srbiji, bar tako Vucic kaze... (Misa, 11. februar 2013 20:59)

Vucic nikad to nije rekao...tuzni ste grobari bas.

sretan momak

pre 11 godina

Vukoicic pokazao Vujosevicu kako se gospodski ponasa i razgovara... Scott nije nasedao na sramne provokcije Lucica. Rakocevic objasnio Milosavljevicu sta je gospodin, kosarkas i vodja jednog tima kad je posle zavrsetka ovaj nasrnuo na Rakoca. Mislim da se ovo moze nazvati "smekerski", a ne stvari gde se lincuju ljudi! I za kraj, izgleda da ipak ima malo hrvatske krvi u vama kad niste mogli da sacekate dodelu pehara!

delija nis

pre 11 godina

Rakoce,ja jesam zvezdas,ali reci da nije uticao prekid-ne pije vodu!!!Nelson i Skot juce nisu znali gde biju,a pogle sad...nismo imali juce sem tebe nijednog raspolozenog igraca,atmosfera ih ubila!!!

Milutin

pre 11 godina

Bravo Igore! Drago mi je zbog tebe jer si sve sto si napravio I uradio u kosarci uradio velikim radom I ozbiljnim profesionalizmom. Uvek fer, uvek korektan. Bio sam skeptican ranije prema tvom stilu igre, priznajem. Stvarno sam imao utisak da bih te dobio 1 na 1 basketu ali kakva bi to greska bila :)... Svaka cast majstore.

Shearer

pre 11 godina

Nemoj da lupaš gluposti. Skot se juče nije video na terenu kao i Nelson, to su dva igrača koja igraju na mišiće a ne kao ti na znanje. Da se juče odigralo do kraja, verujem da bi Partizan pobedio, ali nema veze. Čestitam na kupu i Partizan je dokazao da je ono bio samo loš dan u prvom delu sezone, ako se sećate igrali smo sa Bambergom. Nadam se da će u subotu biti viđen pravi derbi, bez ovih mutnih igara, da će se odigrati ceo meč. Naravno, biće najvažniji onaj derbi koji će se igrati na F4, tako da sve on odlučuje.

Maksa

pre 11 godina

DOSTA VISE O TOM PREKIDU MECA!! mec je prekinut i za jedne i za druge,Zvezda je bolje reagovala i na ovakve uslove i zasluzeno pobedila i tacka.

fmp

pre 11 godina

ma jok i nije srami se....kad je tesko coki....lupajte minuse slobodno ali navijate za fmp vas klub je zamrznut....samo realno razmislite ljudi malo.
..

Mikele

pre 11 godina

Koliko si samo ti pao u mojim očima. Verovao sam da si profesionalac i čovek, a ispade da si samo pijun u igri propalih političara. Sramota Igore, sramota....

TheObradovic

pre 11 godina

Ne ostavljam komentare na "partizanove" vesti,a ovaj cu ipak adresovati njihovim navijacima.
Zivot je prema vama ovaj put ispao fer.
Vec za vikend vam se pruza prilika da pokazete/dokazete kako je ovo bio "slucajan trijumf u namerno izazvanim nenormalnim uslovima".
Evo,novi derbi u nedelju.
Prava prilika za "vadjenje".
Samo..sve mi se cini da ce biti jos jedno razocarenje.
Napred Zvezdo!

Milutin

pre 11 godina

Bravo Igore! Drago mi je zbog tebe jer si sve sto si napravio I uradio u kosarci uradio velikim radom I ozbiljnim profesionalizmom. Uvek fer, uvek korektan. Bio sam skeptican ranije prema tvom stilu igre, priznajem. Stvarno sam imao utisak da bih te dobio 1 na 1 basketu ali kakva bi to greska bila :)... Svaka cast majstore.

nerealno

pre 11 godina

Ma jok i nije...Samo da vi matorci dodjete do daha i da vam ne smeta publika kad je gusto...Plus i sudije danas i eto vam ga taj pehar sramni...
(haha, 11. februar 2013 21:04)

El si ti mali pao s Marsa? Sta znaci zvezdi da se utakmica igra jos jedan dan, pa u sredu da igraju protiv Ulma odlucujuci mec za prolaz? Manje od 2 dana odmora, tako da tvoj komentar pada u vodu

Sever

pre 11 godina

Ne obracajte paznju na komentare navijacke grupr "Grobari Net". Moraju nekako da se isprazne. Ti si nas kapiten Igoreeeeeeee...............

Dokle bre

pre 11 godina

Odluka Rakočevića i Čovića da prekinu meč preneta je Vujoševiću preko Đilasa. Razmak od kada kapiten Zvezde donosi tu odluku (!?) do kada je Đilas saopštava kapitenu Partizana Lučiću je preko 5 minuta. Sve se vidi na snimku. (Lav, 11. februar 2013 21:15)

A pre toga je Danilovic prihavtio prekid.

Istina

pre 11 godina

Zvezda je igrala 4 utakmice u 4 dana, samo budala moze da pomisli da je to namerno uradjeno. Partizanovi igraci su dosta mladji i imali su vise vremena i energije, kukanje grobara je zalosno.

Milan

pre 11 godina

Igor prosecno u aba ligi igra 25 minuta a ovde je u dva dana igrao 34... Sta li bi bilo da se pogleda Katic i jos neki igraci? Ma prekid uopste nije uticao...

Patrik Zvezda

pre 11 godina

Pa naravno da nije kad je razlika u kvalitetu ocigledna. Ne znam samo sta im je trebalo ono da izazivaju prekid meca ako im je ovaj trofej bezvredan kako DV kaze. A sad puna koncentracija za Evroligu, svaka cast Partizanu za ona 2 top 16 i F4 ali poslednjih godina nas samo brukaju u svim sportovima cim napuste zemlju.

sasa

pre 11 godina

Uh, kako ce ih Zvezda razbiti tek sledece nedelje...
I opet ista prica, kriv sudija, navijaci, dervis, Djilas, Covic, Vucic, drzava, seik, ali nikad Dule...hehehe....
Zato Zvezda i dere, u Partizanu ogluvili...

Никола

pre 11 godina

КК "Дулови сиротани" није издржао притисак. Мада талентовани су, можда идуће сезоне? Ко зна? Ал` реално тешко јер господин Човић спрема још већи буџет, прави Евролигашки!
Пријатељски савет- навикавајте се на полако на моћну ЗВЕЗДУ.

Љубомир

pre 11 godina

Сви на црвено-бели Калиш!
ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!!!
ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!
Сунце се поново рађа!
никад више југославија
П.С. За гепековање ће црногорско-херцеговачки бандити одговарати кад-тад!!!

crno beli

pre 11 godina

Ocekivo sam da na kraju trece cetvrtine ponovo Rakocevic i Covic narede Djilasu da prekine utakmicu, i odlozi je za sutra, ali ih je preduhitrio sudija koji nije bio na casu matematike, i ne zna da izbroji Nelsonovih tri koraka, ali zato vidi faul, koji niko nije video.

XeroX

pre 11 godina

Grobari kukaju ko neke mlade,vidim napustili su teren kad je Zvezdi dat trofej, to je ne postovanje protivnika. Stidite se, tako su i Hrvati napustali teren.

One night in May

pre 11 godina

Bravo, Vlado!! Bravo, Igore!! Sad samo zaboravite što pre, ide Ulm, pa opet dervisi, pa Galata, nemamo vremena za analizu i razmišljanje... Samo cepaj dalje!

fixy

pre 11 godina

Odluka dobra, steta samo sto ima snimak na kom se vidi da si ti bio protiv prekida. Nije uticalo na ishod, pa Partizan je bio u naletu, imao vetaru u ledja od Grobara, opste je poznato da diva nema snage da izdrzi i da je svi raskomadaju u poslednjoj cetvrtini....a i ti prosecno igras od 20 do 25 min, sad si zbog pauze izdrzao 35....nije uticalo? I kao sto je jednom bio slogan demokratske alternative: KAD JE TESKO covic

Monarhista

pre 11 godina

Znamo Rakoce Kralju!!!
Znaci R-U-T-I-N-S-K-I:-))
I po kratkom postupku...a bolno za ove sto bi sportske rezultate i oruzjem branili da bolnije ne moze biti...srecom njihova dogoreva...bice srbija sportska sila u sportu a u kosarci mnogo brze nego sto se misli...

Joko

pre 11 godina

Ne, nije ni malo. Još kad bi imao dan pauze posle svake četvrtine, onako da odmoriš ljudski i čojski, that would be great. Mada ko zna, možda spasilac srpske košarke, Čović, i to izdejstvuje do kraja godine...

XeroX

pre 11 godina

Grobari kukaju ko neke mlade,vidim napustili su teren kad je Zvezdi dat trofej, to je ne postovanje protivnika. Stidite se, tako su i Hrvati napustali teren.

G

pre 11 godina

Svaka cast igracima, strucnom stabu i klubu Crvena zvezda.
Potpuno zasluzena pobeda i pehar.
Nadamo se da je ovo samo pocetak, a samo u ovoj sezoni ste u borbi za jos dva trofeja, plus Evropa.

P.S.
Cestitke i crno belima, da se ne vracamo na juce, za danas cestitke na...
-Udaranju Bertansa glavom Savovica.
-Udaranju Lucica u glavu Skota.
-Jurenju Milosavljevica za Rakocevicem posle kraja utakmice.
-Tajmautu na sekund i po pred kraj na minus 9.
-I za kraj, odlasku u svlacionicu prilikom dodele pehara,
sto kao da podseca na nekoga iz proslosti...

Sto bi i vas kulturni trener rekao, da ne bude uvreda, ipak ste vi jugoslovensko sportsko drustvo. Ima vas raznih.

Sve najbolje, vidimo se u nedelju u nasem Pioniru.

sretan momak

pre 11 godina

Vukoicic pokazao Vujosevicu kako se gospodski ponasa i razgovara... Scott nije nasedao na sramne provokcije Lucica. Rakocevic objasnio Milosavljevicu sta je gospodin, kosarkas i vodja jednog tima kad je posle zavrsetka ovaj nasrnuo na Rakoca. Mislim da se ovo moze nazvati "smekerski", a ne stvari gde se lincuju ljudi! I za kraj, izgleda da ipak ima malo hrvatske krvi u vama kad niste mogli da sacekate dodelu pehara!

Љубомир

pre 11 godina

Сви на црвено-бели Калиш!
ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!!!
ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!
Сунце се поново рађа!
никад више југославија
П.С. За гепековање ће црногорско-херцеговачки бандити одговарати кад-тад!!!

fixy

pre 11 godina

Odluka dobra, steta samo sto ima snimak na kom se vidi da si ti bio protiv prekida. Nije uticalo na ishod, pa Partizan je bio u naletu, imao vetaru u ledja od Grobara, opste je poznato da diva nema snage da izdrzi i da je svi raskomadaju u poslednjoj cetvrtini....a i ti prosecno igras od 20 do 25 min, sad si zbog pauze izdrzao 35....nije uticalo? I kao sto je jednom bio slogan demokratske alternative: KAD JE TESKO covic

Monarhista

pre 11 godina

Znamo Rakoce Kralju!!!
Znaci R-U-T-I-N-S-K-I:-))
I po kratkom postupku...a bolno za ove sto bi sportske rezultate i oruzjem branili da bolnije ne moze biti...srecom njihova dogoreva...bice srbija sportska sila u sportu a u kosarci mnogo brze nego sto se misli...

One night in May

pre 11 godina

Bravo, Vlado!! Bravo, Igore!! Sad samo zaboravite što pre, ide Ulm, pa opet dervisi, pa Galata, nemamo vremena za analizu i razmišljanje... Samo cepaj dalje!

Istina

pre 11 godina

Zvezda je igrala 4 utakmice u 4 dana, samo budala moze da pomisli da je to namerno uradjeno. Partizanovi igraci su dosta mladji i imali su vise vremena i energije, kukanje grobara je zalosno.

Никола

pre 11 godina

КК "Дулови сиротани" није издржао притисак. Мада талентовани су, можда идуће сезоне? Ко зна? Ал` реално тешко јер господин Човић спрема још већи буџет, прави Евролигашки!
Пријатељски савет- навикавајте се на полако на моћну ЗВЕЗДУ.

Joko

pre 11 godina

Ne, nije ni malo. Još kad bi imao dan pauze posle svake četvrtine, onako da odmoriš ljudski i čojski, that would be great. Mada ko zna, možda spasilac srpske košarke, Čović, i to izdejstvuje do kraja godine...

TheObradovic

pre 11 godina

Ne ostavljam komentare na "partizanove" vesti,a ovaj cu ipak adresovati njihovim navijacima.
Zivot je prema vama ovaj put ispao fer.
Vec za vikend vam se pruza prilika da pokazete/dokazete kako je ovo bio "slucajan trijumf u namerno izazvanim nenormalnim uslovima".
Evo,novi derbi u nedelju.
Prava prilika za "vadjenje".
Samo..sve mi se cini da ce biti jos jedno razocarenje.
Napred Zvezdo!

Maksa

pre 11 godina

DOSTA VISE O TOM PREKIDU MECA!! mec je prekinut i za jedne i za druge,Zvezda je bolje reagovala i na ovakve uslove i zasluzeno pobedila i tacka.

sasa

pre 11 godina

Uh, kako ce ih Zvezda razbiti tek sledece nedelje...
I opet ista prica, kriv sudija, navijaci, dervis, Djilas, Covic, Vucic, drzava, seik, ali nikad Dule...hehehe....
Zato Zvezda i dere, u Partizanu ogluvili...

Sever

pre 11 godina

Ne obracajte paznju na komentare navijacke grupr "Grobari Net". Moraju nekako da se isprazne. Ti si nas kapiten Igoreeeeeeee...............

Zaman

pre 11 godina

Sad ce verovatno bolje da se zivi u Srbiji, bar tako Vucic kaze... (Misa, 11. februar 2013 20:59)

Vucic nikad to nije rekao...tuzni ste grobari bas.

kkp

pre 11 godina

Ovaj covek me je toliko razocarao da ja nemam reci.Kaze,prekid nije uticao.Pa da je Partizan pobedio,rekli bi da je uticao.Juce ,kada su mislili da ce lako moci protiv Partizana,desilo se bas ono sto je i trebalo,ovi momci su pokazali zube.I kada je bilo gusto,kada su se umorili,resili da naprave prekid,i da imaju fore jedan dan da naprave taktiku za nastavak meca.Juce je Partizan bolje krenuo u mec i da se nastavio,ja dajem ruku da bi Partizan dobio i osvojio kup.Ali naravno,posto Covic sve moze,uradio je to sto je uradio i dobili titulu.Partizan je losije usao u mec,sudije necu da komentarisem,jednom recju bruka.Nije meni zao zbog pobede,ja da sam na njihovom mestu,ili bi nastavio igru juce,ili se ne bih ni pojavljivao,meni je samo zao ovih momaka koji trpe neciju nepravdu i olicenje zla,iako to nisu zasluzili.SAMO TAKO NASTAVITE MOMCI,VRATICE SE SVE TO. FORZA PARTIZAN

Dokle bre

pre 11 godina

Odluka Rakočevića i Čovića da prekinu meč preneta je Vujoševiću preko Đilasa. Razmak od kada kapiten Zvezde donosi tu odluku (!?) do kada je Đilas saopštava kapitenu Partizana Lučiću je preko 5 minuta. Sve se vidi na snimku. (Lav, 11. februar 2013 21:15)

A pre toga je Danilovic prihavtio prekid.

ja

pre 11 godina

Ma jok, nije prekid uopste uticao. Dok su se drugi igraci zagrevali, dok su sudije konstatovale da utakmica moze da se nastavi, ti i Covic ste vikali na sav glas da treba da se prekine utakmica

U stvari ti nisi vikao na sav glas, ti si jedva disao

delija nis

pre 11 godina

Rakoce,ja jesam zvezdas,ali reci da nije uticao prekid-ne pije vodu!!!Nelson i Skot juce nisu znali gde biju,a pogle sad...nismo imali juce sem tebe nijednog raspolozenog igraca,atmosfera ih ubila!!!

Milutin

pre 11 godina

Bravo Igore! Drago mi je zbog tebe jer si sve sto si napravio I uradio u kosarci uradio velikim radom I ozbiljnim profesionalizmom. Uvek fer, uvek korektan. Bio sam skeptican ranije prema tvom stilu igre, priznajem. Stvarno sam imao utisak da bih te dobio 1 na 1 basketu ali kakva bi to greska bila :)... Svaka cast majstore.

Mikele

pre 11 godina

Koliko si samo ti pao u mojim očima. Verovao sam da si profesionalac i čovek, a ispade da si samo pijun u igri propalih političara. Sramota Igore, sramota....

izgubili ste posteno na terenu

pre 11 godina

Ocekivo sam da na kraju trece cetvrtine ponovo Rakocevic i Covic narede Djilasu da prekine utakmicu, i odlozi je za sutra, ali ih je preduhitrio sudija koji nije bio na casu matematike, i ne zna da izbroji Nelsonovih tri koraka, ali zato vidi faul, koji niko nije video.
(crno beli, 11. februar 2013 20:58)

Razmisli malo, sto bi zvezdi odgovarao prekid i igranje jos jedan dan, kad zvezda u sredu igra Evrokup, odlucujucu utakmicu za prolaz dalje

crno beli

pre 11 godina

Ocekivo sam da na kraju trece cetvrtine ponovo Rakocevic i Covic narede Djilasu da prekine utakmicu, i odlozi je za sutra, ali ih je preduhitrio sudija koji nije bio na casu matematike, i ne zna da izbroji Nelsonovih tri koraka, ali zato vidi faul, koji niko nije video.

alex99

pre 11 godina

Pa nije dosta o prekidu meča, jer je očito izazvan namerno kad su videli da ih Partizan može pobediti. da je sinoć normalno nastavljena utakmica veliko je pitanje kakav bi bio ishod. Jadni ste vi u Zvezdi kad se koristite tako niskim udarcima, da biste se po svaku cenu dokopali trofeja. Pa nek vam je srećan tako dobijeni trofej.

crni_redstar

pre 11 godina

oni nisu imali sanse za pobedu ni sinoc,ni veceras,ko sto nece ni za vikend.ljudi iz vasione se vidi koliko smo mocnija i jaca ekipa

haha

pre 11 godina

Ma jok i nije...Samo da vi matorci dodjete do daha i da vam ne smeta publika kad je gusto...Plus i sudije danas i eto vam ga taj pehar sramni...

Shearer

pre 11 godina

Nemoj da lupaš gluposti. Skot se juče nije video na terenu kao i Nelson, to su dva igrača koja igraju na mišiće a ne kao ti na znanje. Da se juče odigralo do kraja, verujem da bi Partizan pobedio, ali nema veze. Čestitam na kupu i Partizan je dokazao da je ono bio samo loš dan u prvom delu sezone, ako se sećate igrali smo sa Bambergom. Nadam se da će u subotu biti viđen pravi derbi, bez ovih mutnih igara, da će se odigrati ceo meč. Naravno, biće najvažniji onaj derbi koji će se igrati na F4, tako da sve on odlučuje.

Milutin

pre 11 godina

Bravo Igore! Drago mi je zbog tebe jer si sve sto si napravio I uradio u kosarci uradio velikim radom I ozbiljnim profesionalizmom. Uvek fer, uvek korektan. Bio sam skeptican ranije prema tvom stilu igre, priznajem. Stvarno sam imao utisak da bih te dobio 1 na 1 basketu ali kakva bi to greska bila :)... Svaka cast majstore.

Milan

pre 11 godina

Igor prosecno u aba ligi igra 25 minuta a ovde je u dva dana igrao 34... Sta li bi bilo da se pogleda Katic i jos neki igraci? Ma prekid uopste nije uticao...

fmp

pre 11 godina

ma jok i nije srami se....kad je tesko coki....lupajte minuse slobodno ali navijate za fmp vas klub je zamrznut....samo realno razmislite ljudi malo.
..

nerealno

pre 11 godina

Ma jok i nije...Samo da vi matorci dodjete do daha i da vam ne smeta publika kad je gusto...Plus i sudije danas i eto vam ga taj pehar sramni...
(haha, 11. februar 2013 21:04)

El si ti mali pao s Marsa? Sta znaci zvezdi da se utakmica igra jos jedan dan, pa u sredu da igraju protiv Ulma odlucujuci mec za prolaz? Manje od 2 dana odmora, tako da tvoj komentar pada u vodu

Patrik Zvezda

pre 11 godina

Pa naravno da nije kad je razlika u kvalitetu ocigledna. Ne znam samo sta im je trebalo ono da izazivaju prekid meca ako im je ovaj trofej bezvredan kako DV kaze. A sad puna koncentracija za Evroligu, svaka cast Partizanu za ona 2 top 16 i F4 ali poslednjih godina nas samo brukaju u svim sportovima cim napuste zemlju.

zr

pre 11 godina

Malo kad si se umorio,poceo da masis,ajd sutra da nastavimo.Grobar sam i mislim da Zvezda ima jacu ekipu ove godine,ali ono od sinoc je sramota!

gift

pre 11 godina

Nadam se da je ovo samo pocetak i da ce se srpska kosarka vratiti tamo gde je i bila na vrhu.I naravno Zvezda na pobednickom postolju.Tako je bilo i u istoriji,ako ne racunamo zadnjih 10-tak godina.

Lav

pre 11 godina

Odluka Rakočevića i Čovića da prekinu meč preneta je Vujoševiću preko Đilasa. Razmak od kada kapiten Zvezde donosi tu odluku (!?) do kada je Đilas saopštava kapitenu Partizana Lučiću je preko 5 minuta. Sve se vidi na snimku.

pozdrav

pre 11 godina

Hahahahaha ne ne nije nego, e moj FMP .....
CESTITAMO NA PRVOJ TITULI U ISTORIJI KLUBA !
Mozda jednog dana bidne nesto od vas.)))))));)
(Bole, 11. februar 2013 22:15)

Sarenac rece u prenosu da je 6ti kup koji ide u vitrine na malom kalemegdanu. Veceras u 23h ce biti postavljen na malom kalemegdanu u vitrine.

KODAR78

pre 11 godina

Najzad i ti da osvojis nesto, penzija se blizi. Cestitke od srca na osvojenom trofeju, radost je razumljiva. Ja da se pitam dao bih vam odmah jos najmanje 3-4 pehara, da se malo popune vitrine i da se ne svadjate gde ce da se nose u Zeleznik ili Kalimegdan. Jos jednom sve najbolje u daljem nastavku karijere.

Markoo

pre 11 godina

Grobari kukaju ko neke mlade,vidim napustili su teren kad je Zvezdi dat trofej, to je ne postovanje protivnika. Stidite se, tako su i Hrvati napustali teren.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (XeroX, 11. februar 2013 20:57)

Nauci se da pises pa tek onda ostavljaj komentare!

Milan

pre 11 godina

Ne prevrci korito iz koga jedes.Pogledaj snimak od juce i stavi prst na celo pitaj se gde je tu cojstvo i junastvo.Zeleli ste prekid i dobili ste ga.Bolja ste ekipa,tu nema price a li ne pobedjuje uvek bolji.Smanji dozivljaj,ovaj kup nije ni trebalo zavrsavati.

One night in May

pre 11 godina

PPSTO JE DELIJAMA OVE GODINE VAZNIJA KOSARKA OD FUDBALA SADA CE MO MI NJIH DA PITAMO STA JE BILO '92!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GROBAR, 11. februar 2013 23:28)

I znas sta ce vam odgovoriti - svaka cast!! To je vrednost koja je neprolazna, to je vrednost koja ne moze da se dosegne ni na koji drugi nacin osim vrednim radom i vanserijskim sportskim znanjem. To je nesto cime ce vas klub moci da se isprsi i pred vasim cukuncukununucima...eto to ce vam reci Zvezdini navijaci!

stiv

pre 11 godina

Nego sta nego uticao pa ZVEZDINI matorci nisu imali snage da izdrze tempo PARTIZANOVIH omladinaca jasno se videlo! I namemski je mec prekinut od strane delija,niko nije znao cak ni komentator da ce biti PREKID a u publici covek u dresu zvezde sa potpisima na maici lepo pokazuje rukama PRREKID NEMA DALJE! POGLEDAJTE TAJ DEO SNIMKA

qqlele

pre 11 godina

Ne, nije uticao je skok cene bakra na svetskoj berzi!!! Evo, ja priznajem, da je Zvaš tim ove godine bolji. Ima bolji sastav, igra lepšu košarku, imaće verovatno i dobar rezultat u većini takmičenja koje je započeo. Ali, zašto ne priznate da je prekid odgovarao vama i samo vama. Ne znbam da li bi Partizan pobedio da utakmica nije prekinuta ili da je nastavljena onda kada je Partizan to želeo, ali činjenica je da ste za 6 minuta treće četvrtine dali dva poena. Da vas Partizan spustio na 43 poena (što je realno, u odnosu na snagu vašeg tima, odlično odrađen posao u odbrani). Takođe, činjenica je da je predsednik vašeg kluba, odlučio da se utakmica ne odigra i da je to bez pogovora prihvaćeno. Tako da budite iskreni, jeste, prekid je itekako uticao. U svakom slučaju, čestitam na osovjenom Kupu, ali zaista ne mogu da čestitam na načinu na koji je osvojem. Opet ponavljam, Čović je odlučio na osnovu onoga što se događalo na terenu da se finale ne odigra u nedelju. Takođe, krivo mi je što je finale uopšte odigrano (isto bih mislio i da je Partizan pobedio), jer se opet divljanje "navijača" proći, skoro pa nezapaženo.

zeljko banjaluka

pre 11 godina

Nije, nije uticao. Baš si bio u energetskom plusu kada je krenula erozija igre CZ, mada tada ni Partizan nije mogao ništa pogoditi. Prelijepa priča. Bajke su na drugom spratu. Za Partizan je ovo basna. Valjda su naučili da ne prihvataju uslove koji nisu povoljni za tim.

Ivan

pre 11 godina

Koji nivo inteligencije treba neko da ima da pokusa da ubedi drugog kako je teze odigrati u jednom danu 26 minuta a u drugom 14 minuta nego u istom danu odjednom 40 minuta?
Pogotovu kad si imao 2 utakmice u 2 dana pre toga?
Jos samo da nas ubedite kako je 14 minuta cela utakmica i kako vam ozbiljan trening nije naporniji od 14 minuta utakmice gde samo 5 igraca moze biti na terenu u istom trenutku...

Dusan US

pre 11 godina

Nisu samo ludi huligani nego i KSS. Ako je utakmica prekinuta logicno je da se igra nova. Nije bre ovo tenis. Sta da je odigrano 38 minuta? Setite se Zvezda Milano npr.. ali nasi moraju da izmisljaju toplu vodu...

fixy

pre 11 godina

Odluka dobra, steta samo sto ima snimak na kom se vidi da si ti bio protiv prekida. Nije uticalo na ishod, pa Partizan je bio u naletu, imao vetaru u ledja od Grobara, opste je poznato da diva nema snage da izdrzi i da je svi raskomadaju u poslednjoj cetvrtini....a i ti prosecno igras od 20 do 25 min, sad si zbog pauze izdrzao 35....nije uticalo? I kao sto je jednom bio slogan demokratske alternative: KAD JE TESKO covic

Љубомир

pre 11 godina

Сви на црвено-бели Калиш!
ЖИВЕЛА ЗВЕЗДА!!!
ЖИВЕЛА СРБИЈА!!!
Сунце се поново рађа!
никад више југославија
П.С. За гепековање ће црногорско-херцеговачки бандити одговарати кад-тад!!!

XeroX

pre 11 godina

Grobari kukaju ko neke mlade,vidim napustili su teren kad je Zvezdi dat trofej, to je ne postovanje protivnika. Stidite se, tako su i Hrvati napustali teren.

Joko

pre 11 godina

Ne, nije ni malo. Još kad bi imao dan pauze posle svake četvrtine, onako da odmoriš ljudski i čojski, that would be great. Mada ko zna, možda spasilac srpske košarke, Čović, i to izdejstvuje do kraja godine...

crno beli

pre 11 godina

Ocekivo sam da na kraju trece cetvrtine ponovo Rakocevic i Covic narede Djilasu da prekine utakmicu, i odlozi je za sutra, ali ih je preduhitrio sudija koji nije bio na casu matematike, i ne zna da izbroji Nelsonovih tri koraka, ali zato vidi faul, koji niko nije video.

G

pre 11 godina

Svaka cast igracima, strucnom stabu i klubu Crvena zvezda.
Potpuno zasluzena pobeda i pehar.
Nadamo se da je ovo samo pocetak, a samo u ovoj sezoni ste u borbi za jos dva trofeja, plus Evropa.

P.S.
Cestitke i crno belima, da se ne vracamo na juce, za danas cestitke na...
-Udaranju Bertansa glavom Savovica.
-Udaranju Lucica u glavu Skota.
-Jurenju Milosavljevica za Rakocevicem posle kraja utakmice.
-Tajmautu na sekund i po pred kraj na minus 9.
-I za kraj, odlasku u svlacionicu prilikom dodele pehara,
sto kao da podseca na nekoga iz proslosti...

Sto bi i vas kulturni trener rekao, da ne bude uvreda, ipak ste vi jugoslovensko sportsko drustvo. Ima vas raznih.

Sve najbolje, vidimo se u nedelju u nasem Pioniru.

kkp

pre 11 godina

Ovaj covek me je toliko razocarao da ja nemam reci.Kaze,prekid nije uticao.Pa da je Partizan pobedio,rekli bi da je uticao.Juce ,kada su mislili da ce lako moci protiv Partizana,desilo se bas ono sto je i trebalo,ovi momci su pokazali zube.I kada je bilo gusto,kada su se umorili,resili da naprave prekid,i da imaju fore jedan dan da naprave taktiku za nastavak meca.Juce je Partizan bolje krenuo u mec i da se nastavio,ja dajem ruku da bi Partizan dobio i osvojio kup.Ali naravno,posto Covic sve moze,uradio je to sto je uradio i dobili titulu.Partizan je losije usao u mec,sudije necu da komentarisem,jednom recju bruka.Nije meni zao zbog pobede,ja da sam na njihovom mestu,ili bi nastavio igru juce,ili se ne bih ni pojavljivao,meni je samo zao ovih momaka koji trpe neciju nepravdu i olicenje zla,iako to nisu zasluzili.SAMO TAKO NASTAVITE MOMCI,VRATICE SE SVE TO. FORZA PARTIZAN

Mikele

pre 11 godina

Koliko si samo ti pao u mojim očima. Verovao sam da si profesionalac i čovek, a ispade da si samo pijun u igri propalih političara. Sramota Igore, sramota....

Monarhista

pre 11 godina

Znamo Rakoce Kralju!!!
Znaci R-U-T-I-N-S-K-I:-))
I po kratkom postupku...a bolno za ove sto bi sportske rezultate i oruzjem branili da bolnije ne moze biti...srecom njihova dogoreva...bice srbija sportska sila u sportu a u kosarci mnogo brze nego sto se misli...

sretan momak

pre 11 godina

Vukoicic pokazao Vujosevicu kako se gospodski ponasa i razgovara... Scott nije nasedao na sramne provokcije Lucica. Rakocevic objasnio Milosavljevicu sta je gospodin, kosarkas i vodja jednog tima kad je posle zavrsetka ovaj nasrnuo na Rakoca. Mislim da se ovo moze nazvati "smekerski", a ne stvari gde se lincuju ljudi! I za kraj, izgleda da ipak ima malo hrvatske krvi u vama kad niste mogli da sacekate dodelu pehara!

Никола

pre 11 godina

КК "Дулови сиротани" није издржао притисак. Мада талентовани су, можда идуће сезоне? Ко зна? Ал` реално тешко јер господин Човић спрема још већи буџет, прави Евролигашки!
Пријатељски савет- навикавајте се на полако на моћну ЗВЕЗДУ.

Istina

pre 11 godina

Zvezda je igrala 4 utakmice u 4 dana, samo budala moze da pomisli da je to namerno uradjeno. Partizanovi igraci su dosta mladji i imali su vise vremena i energije, kukanje grobara je zalosno.

One night in May

pre 11 godina

Bravo, Vlado!! Bravo, Igore!! Sad samo zaboravite što pre, ide Ulm, pa opet dervisi, pa Galata, nemamo vremena za analizu i razmišljanje... Samo cepaj dalje!

Shearer

pre 11 godina

Nemoj da lupaš gluposti. Skot se juče nije video na terenu kao i Nelson, to su dva igrača koja igraju na mišiće a ne kao ti na znanje. Da se juče odigralo do kraja, verujem da bi Partizan pobedio, ali nema veze. Čestitam na kupu i Partizan je dokazao da je ono bio samo loš dan u prvom delu sezone, ako se sećate igrali smo sa Bambergom. Nadam se da će u subotu biti viđen pravi derbi, bez ovih mutnih igara, da će se odigrati ceo meč. Naravno, biće najvažniji onaj derbi koji će se igrati na F4, tako da sve on odlučuje.

Zaman

pre 11 godina

Sad ce verovatno bolje da se zivi u Srbiji, bar tako Vucic kaze... (Misa, 11. februar 2013 20:59)

Vucic nikad to nije rekao...tuzni ste grobari bas.

haha

pre 11 godina

Ma jok i nije...Samo da vi matorci dodjete do daha i da vam ne smeta publika kad je gusto...Plus i sudije danas i eto vam ga taj pehar sramni...

delija nis

pre 11 godina

Rakoce,ja jesam zvezdas,ali reci da nije uticao prekid-ne pije vodu!!!Nelson i Skot juce nisu znali gde biju,a pogle sad...nismo imali juce sem tebe nijednog raspolozenog igraca,atmosfera ih ubila!!!

fmp

pre 11 godina

ma jok i nije srami se....kad je tesko coki....lupajte minuse slobodno ali navijate za fmp vas klub je zamrznut....samo realno razmislite ljudi malo.
..

ja

pre 11 godina

Ma jok, nije prekid uopste uticao. Dok su se drugi igraci zagrevali, dok su sudije konstatovale da utakmica moze da se nastavi, ti i Covic ste vikali na sav glas da treba da se prekine utakmica

U stvari ti nisi vikao na sav glas, ti si jedva disao

alex99

pre 11 godina

Pa nije dosta o prekidu meča, jer je očito izazvan namerno kad su videli da ih Partizan može pobediti. da je sinoć normalno nastavljena utakmica veliko je pitanje kakav bi bio ishod. Jadni ste vi u Zvezdi kad se koristite tako niskim udarcima, da biste se po svaku cenu dokopali trofeja. Pa nek vam je srećan tako dobijeni trofej.

Markoo

pre 11 godina

Grobari kukaju ko neke mlade,vidim napustili su teren kad je Zvezdi dat trofej, to je ne postovanje protivnika. Stidite se, tako su i Hrvati napustali teren.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (XeroX, 11. februar 2013 20:57)

Nauci se da pises pa tek onda ostavljaj komentare!

gift

pre 11 godina

Nadam se da je ovo samo pocetak i da ce se srpska kosarka vratiti tamo gde je i bila na vrhu.I naravno Zvezda na pobednickom postolju.Tako je bilo i u istoriji,ako ne racunamo zadnjih 10-tak godina.

Maksa

pre 11 godina

DOSTA VISE O TOM PREKIDU MECA!! mec je prekinut i za jedne i za druge,Zvezda je bolje reagovala i na ovakve uslove i zasluzeno pobedila i tacka.

TheObradovic

pre 11 godina

Ne ostavljam komentare na "partizanove" vesti,a ovaj cu ipak adresovati njihovim navijacima.
Zivot je prema vama ovaj put ispao fer.
Vec za vikend vam se pruza prilika da pokazete/dokazete kako je ovo bio "slucajan trijumf u namerno izazvanim nenormalnim uslovima".
Evo,novi derbi u nedelju.
Prava prilika za "vadjenje".
Samo..sve mi se cini da ce biti jos jedno razocarenje.
Napred Zvezdo!

Lav

pre 11 godina

Odluka Rakočevića i Čovića da prekinu meč preneta je Vujoševiću preko Đilasa. Razmak od kada kapiten Zvezde donosi tu odluku (!?) do kada je Đilas saopštava kapitenu Partizana Lučiću je preko 5 minuta. Sve se vidi na snimku.

Sever

pre 11 godina

Ne obracajte paznju na komentare navijacke grupr "Grobari Net". Moraju nekako da se isprazne. Ti si nas kapiten Igoreeeeeeee...............

sasa

pre 11 godina

Uh, kako ce ih Zvezda razbiti tek sledece nedelje...
I opet ista prica, kriv sudija, navijaci, dervis, Djilas, Covic, Vucic, drzava, seik, ali nikad Dule...hehehe....
Zato Zvezda i dere, u Partizanu ogluvili...

izgubili ste posteno na terenu

pre 11 godina

Ocekivo sam da na kraju trece cetvrtine ponovo Rakocevic i Covic narede Djilasu da prekine utakmicu, i odlozi je za sutra, ali ih je preduhitrio sudija koji nije bio na casu matematike, i ne zna da izbroji Nelsonovih tri koraka, ali zato vidi faul, koji niko nije video.
(crno beli, 11. februar 2013 20:58)

Razmisli malo, sto bi zvezdi odgovarao prekid i igranje jos jedan dan, kad zvezda u sredu igra Evrokup, odlucujucu utakmicu za prolaz dalje

Milan

pre 11 godina

Ne prevrci korito iz koga jedes.Pogledaj snimak od juce i stavi prst na celo pitaj se gde je tu cojstvo i junastvo.Zeleli ste prekid i dobili ste ga.Bolja ste ekipa,tu nema price a li ne pobedjuje uvek bolji.Smanji dozivljaj,ovaj kup nije ni trebalo zavrsavati.

Milutin

pre 11 godina

Bravo Igore! Drago mi je zbog tebe jer si sve sto si napravio I uradio u kosarci uradio velikim radom I ozbiljnim profesionalizmom. Uvek fer, uvek korektan. Bio sam skeptican ranije prema tvom stilu igre, priznajem. Stvarno sam imao utisak da bih te dobio 1 na 1 basketu ali kakva bi to greska bila :)... Svaka cast majstore.

Patrik Zvezda

pre 11 godina

Pa naravno da nije kad je razlika u kvalitetu ocigledna. Ne znam samo sta im je trebalo ono da izazivaju prekid meca ako im je ovaj trofej bezvredan kako DV kaze. A sad puna koncentracija za Evroligu, svaka cast Partizanu za ona 2 top 16 i F4 ali poslednjih godina nas samo brukaju u svim sportovima cim napuste zemlju.

nerealno

pre 11 godina

Ma jok i nije...Samo da vi matorci dodjete do daha i da vam ne smeta publika kad je gusto...Plus i sudije danas i eto vam ga taj pehar sramni...
(haha, 11. februar 2013 21:04)

El si ti mali pao s Marsa? Sta znaci zvezdi da se utakmica igra jos jedan dan, pa u sredu da igraju protiv Ulma odlucujuci mec za prolaz? Manje od 2 dana odmora, tako da tvoj komentar pada u vodu

KODAR78

pre 11 godina

Najzad i ti da osvojis nesto, penzija se blizi. Cestitke od srca na osvojenom trofeju, radost je razumljiva. Ja da se pitam dao bih vam odmah jos najmanje 3-4 pehara, da se malo popune vitrine i da se ne svadjate gde ce da se nose u Zeleznik ili Kalimegdan. Jos jednom sve najbolje u daljem nastavku karijere.

Milan

pre 11 godina

Igor prosecno u aba ligi igra 25 minuta a ovde je u dva dana igrao 34... Sta li bi bilo da se pogleda Katic i jos neki igraci? Ma prekid uopste nije uticao...

Dokle bre

pre 11 godina

Odluka Rakočevića i Čovića da prekinu meč preneta je Vujoševiću preko Đilasa. Razmak od kada kapiten Zvezde donosi tu odluku (!?) do kada je Đilas saopštava kapitenu Partizana Lučiću je preko 5 minuta. Sve se vidi na snimku. (Lav, 11. februar 2013 21:15)

A pre toga je Danilovic prihavtio prekid.

crni_redstar

pre 11 godina

oni nisu imali sanse za pobedu ni sinoc,ni veceras,ko sto nece ni za vikend.ljudi iz vasione se vidi koliko smo mocnija i jaca ekipa

Milutin

pre 11 godina

Bravo Igore! Drago mi je zbog tebe jer si sve sto si napravio I uradio u kosarci uradio velikim radom I ozbiljnim profesionalizmom. Uvek fer, uvek korektan. Bio sam skeptican ranije prema tvom stilu igre, priznajem. Stvarno sam imao utisak da bih te dobio 1 na 1 basketu ali kakva bi to greska bila :)... Svaka cast majstore.

zr

pre 11 godina

Malo kad si se umorio,poceo da masis,ajd sutra da nastavimo.Grobar sam i mislim da Zvezda ima jacu ekipu ove godine,ali ono od sinoc je sramota!

stiv

pre 11 godina

Nego sta nego uticao pa ZVEZDINI matorci nisu imali snage da izdrze tempo PARTIZANOVIH omladinaca jasno se videlo! I namemski je mec prekinut od strane delija,niko nije znao cak ni komentator da ce biti PREKID a u publici covek u dresu zvezde sa potpisima na maici lepo pokazuje rukama PRREKID NEMA DALJE! POGLEDAJTE TAJ DEO SNIMKA

pozdrav

pre 11 godina

Hahahahaha ne ne nije nego, e moj FMP .....
CESTITAMO NA PRVOJ TITULI U ISTORIJI KLUBA !
Mozda jednog dana bidne nesto od vas.)))))));)
(Bole, 11. februar 2013 22:15)

Sarenac rece u prenosu da je 6ti kup koji ide u vitrine na malom kalemegdanu. Veceras u 23h ce biti postavljen na malom kalemegdanu u vitrine.

One night in May

pre 11 godina

PPSTO JE DELIJAMA OVE GODINE VAZNIJA KOSARKA OD FUDBALA SADA CE MO MI NJIH DA PITAMO STA JE BILO '92!!!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (GROBAR, 11. februar 2013 23:28)

I znas sta ce vam odgovoriti - svaka cast!! To je vrednost koja je neprolazna, to je vrednost koja ne moze da se dosegne ni na koji drugi nacin osim vrednim radom i vanserijskim sportskim znanjem. To je nesto cime ce vas klub moci da se isprsi i pred vasim cukuncukununucima...eto to ce vam reci Zvezdini navijaci!

zeljko banjaluka

pre 11 godina

Nije, nije uticao. Baš si bio u energetskom plusu kada je krenula erozija igre CZ, mada tada ni Partizan nije mogao ništa pogoditi. Prelijepa priča. Bajke su na drugom spratu. Za Partizan je ovo basna. Valjda su naučili da ne prihvataju uslove koji nisu povoljni za tim.

Ivan

pre 11 godina

Koji nivo inteligencije treba neko da ima da pokusa da ubedi drugog kako je teze odigrati u jednom danu 26 minuta a u drugom 14 minuta nego u istom danu odjednom 40 minuta?
Pogotovu kad si imao 2 utakmice u 2 dana pre toga?
Jos samo da nas ubedite kako je 14 minuta cela utakmica i kako vam ozbiljan trening nije naporniji od 14 minuta utakmice gde samo 5 igraca moze biti na terenu u istom trenutku...

qqlele

pre 11 godina

Ne, nije uticao je skok cene bakra na svetskoj berzi!!! Evo, ja priznajem, da je Zvaš tim ove godine bolji. Ima bolji sastav, igra lepšu košarku, imaće verovatno i dobar rezultat u većini takmičenja koje je započeo. Ali, zašto ne priznate da je prekid odgovarao vama i samo vama. Ne znbam da li bi Partizan pobedio da utakmica nije prekinuta ili da je nastavljena onda kada je Partizan to želeo, ali činjenica je da ste za 6 minuta treće četvrtine dali dva poena. Da vas Partizan spustio na 43 poena (što je realno, u odnosu na snagu vašeg tima, odlično odrađen posao u odbrani). Takođe, činjenica je da je predsednik vašeg kluba, odlučio da se utakmica ne odigra i da je to bez pogovora prihvaćeno. Tako da budite iskreni, jeste, prekid je itekako uticao. U svakom slučaju, čestitam na osovjenom Kupu, ali zaista ne mogu da čestitam na načinu na koji je osvojem. Opet ponavljam, Čović je odlučio na osnovu onoga što se događalo na terenu da se finale ne odigra u nedelju. Takođe, krivo mi je što je finale uopšte odigrano (isto bih mislio i da je Partizan pobedio), jer se opet divljanje "navijača" proći, skoro pa nezapaženo.

Dusan US

pre 11 godina

Nisu samo ludi huligani nego i KSS. Ako je utakmica prekinuta logicno je da se igra nova. Nije bre ovo tenis. Sta da je odigrano 38 minuta? Setite se Zvezda Milano npr.. ali nasi moraju da izmisljaju toplu vodu...