Subota, 09.02.2013.

08:55

Nigerijski napadač stiže u Zvezdu

Iako se spekulisno da će Crvena zvezda dovesti odbrambenog fudbalera, na Marakanu stiže napadač i to u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Izvor: B92

Nigerijski napadaè stiže u Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

84 Komentari

Sortiraj po:

BobaSD

pre 11 godina

Ne znam sto ali me je malo podsetio na Panceva, zna gde treba da bude a ostalo je rutina tj. znanje. Jedino je razlika kvaliteta lige u kojoj je igrao Pancev, a u kojoj ovaj (nadam se) buduci igrac Zvezde. Ako pruzi ovakve partije i golove u domacem prvenstvu onda ce tek tada biti pravi pogodak sa ovim transferom.

marko__bgd

pre 11 godina

Na prvi pogled učinilo mi se da sam pročitao "Nigerijski navijač stiže u Zvezdu". Čitam stvarnost kroz naslove.
(bumbar, 9. februar 2013 10:06)

nemoj vise pusiti te cudne cigare.

Ko laze taj i krade!

pre 11 godina

Jel moguce da se niko ne zapita kako to da sad zvezda moze da registruje igraca ako dugovi nisu namireni? Produzen im je rok za izmirenje dugova? Pa u ovoj zemlji si stvarno budala ako podmirujes svoje dugove.
Sto sad ne trazite pravdu?

Miloš

pre 11 godina

Hahaha. U nedostatku novih humorističkih serija (Bolji život 11.repriza) svakodnevne vesti o pojačinjima FK History channel zaista umeju da nasmeju.

stojko

pre 11 godina

Druga ili treca liga...ovaj crni ce biti bolji od Mudrinskog i Kasalice.A pitanje za gospodu Grobare!!! Jel ste sigurni da je vase pojacanje Kojic,bolji napadac???Aaaaaa?Da ne bude kao JOVANCA!!!A ne,nece Stojic da utrapi lose igrace!!!Eeee Grobari,Grobari cudna ste vi raja...samo pljujete u tudje dvoriste,a u vasem _________!

Miki

pre 11 godina

Svedski cetveroligas kadar nevera hahahahahaha
Pa oni beli orlovi nasi gastarbajteri sto preko nedelje rade a vikendom se zezaju i igraju fubal je u svedskoj trecoj ligi.E zvezdana sta su ti uradili

Sima

pre 11 godina

U POSLEDNJIM TRENUCIMA PRELAZNOG ROKA oko 23:55 h ,u prostorijama Fss-a nije bilo nikoga u to vreme,ali jeste u 09:00 h,blanko ostavljen papir u 09:00 jutros sa sinoćnim vremenom,bahatost FK Crvene zvezde je poznata iz prošlih vremena a i sada se nastavlja ....

Labud

pre 11 godina

Ljubisa livac@ Postoji nesto sto se zove signing on fee, tj, suma koju igrac dobija odmah po potpisivanju ugovora. Recimo Milijas je dobio najmanje 200k u kesu. Tako da nije istina da je jedini izdatak plata. Ali kada CZ moze da placa plate ispod zita a ne preko racuna, koji je ionako u blokadi, onda moze i da se isprsi za te pare igracu na ruke. Uostalom, mozete i Pedra Pauletu da dovedete - Partizan je sampion, opet

grozní

pre 11 godina

Čitam i ne verujem. Koliko neznanja. Od klasičnih napadača imamo samo Mudrinskog koji je samo gol igrač koji nema dribling i brzinu. Milunović i Kasalica su idealni da napadaju sa strane. Problem je formacija sa jednim špicem koja je kao napadačka ali ako krila zakažu centarfor je odsečen. Zato se nadam da igramo sa dva špica i formaciju 4-4-2 koju svi sada izbegavaju.

Spale

pre 11 godina

Kad na našim prostorima neko napravi dobar potez, onda to treba i pozdraviti. Zvezda je dovođenjem ovog igrača napravila vrlo dobar posao. Radi se o fudbaleru kakvog trenutno nema u našem prvenstvu, pravi afrički centarfor. Bilo je nekih nedoumica oko njegovog datuma rođenja (stari problem kada je reč o igračima iz Afrike) ali je i to razjašnjeno.
U svakom slučaju, Zvezda je dobila uveliko formiranog napadača i golgetera, dobrog asistenta i disciplinovanog momka.
Odmah ga treba gurnuti u vatru i po svemu sudeći on bi mogao biti jedno od boljih pojačanja Zvezde u poslednjih nekoliko godina. Još jednom, svaka čast.

stole

pre 11 godina

ja gledam ovaj snima i izneverovao sam, je l' ovo stvarno profesionalna liga?
ili su ovo snimci iz te cetvrte lige? posto meni ovo deluje ozbiljno koliko i mali fudbal u balonu.

dvor daleko

pre 11 godina

Grobari sta vas briga za pare?Covic se snalazi i hvala mu na tome.Vidjeli ste sta je napravio od kk tima pa se bojite da ce i od fk.Mene bas briga jeste li ili niste isplatili tosica.Zelim samo da Zvezda bude sto jaca.Dosao je igrac bez para ,ako ne bude valjao bar nas nece kostati,jer napad se ne moze zasnivati samo na Mudrinskom,sta ako se povredi?Podrska Covicu i Dzaji!!!

Ljubisa livac

pre 11 godina

@Navijac
Jel mozete da uvidite razliku izmedju transfera i dolaska igraca koji je slobodan? Kada je transfer u pitanju klub koji prodaje igraca zahteva isplatu ili garancije, dok se slobodnom mogu jednostavno ponuditi uslovi, ugovor i na njemu je da prihvati.

zoran

pre 11 godina

Ajmoooo, grobarska kuknjava krenite.
(Nikola=Srb, 9. februar 2013 10:09)

Vi trebate kukati, dolazi vam pojachanje iz 4. shvedske lige..!!!!!!!!!!!!
Igrace za gajbu pomorandzi i tepsiju bureka.

Crni soko

pre 11 godina

@molim lepo,

A dug Banatu od 250 hiljada evra za Bambija kada je presao u MU.To se ne racuna.,.Sta se vi brinete za dug Zvezde.Nije Tole taj koji ce to da naredi.Drzava duguje 12,5 milijardi evra kao javni dug.Privreda duguje za struju milijarde evra.Preduzeca za porez i doprinose milijarde evra.Sto ne bi i Zvezda dugovala neku sicu.

crno belo mezimče

pre 11 godina

@Stize ali kad Boracu i kompaniji isplatite prvo njihova pare koje godinama cekaju, tek tad ce vam odblokirati racun. A do tad...
(molim lepo, 9. februar 2013 11:34)
A kada ste vi isplatili Banat? Niste još? A Tole vam dozvolio registraciju? Hm...

Shomy

pre 11 godina

Samo da dodam da je Babalj jutros po nasem vremenu, bio strelac drugog gola za Melbourne Heart. Onima koji vedre i oblace Zvezdu poruka: BUDITE STRPLJIVI, jer ni Torres, placen 50m £, nije nista pokazao u novom klubu, ni tada, a danas samo malo vise od toga. Ako igracu ne date sansu, ne pokojih desetak minuta (i Messi ima na desetine minuta u kojima se ne vidi), onda cete ih gubiti, kao Clea, Barcosa, Babalja itd.
(BariTokio1991INSTITUCIJA, 9. februar 2013 11:34)

Da je hteo, nije mogao da promasi. Inace celu utakmicu(dok nije zamenjen), nije se video. Gore napadace od Australijskih u zivotu nisam video ... sta oni mogu da promase tokom utakmice, retko ko moze. Tako da nema potrebe da zalimo za Babaljem.

Navijac

pre 11 godina

Elen nije nogao da dodje jer vam je Borac pustio menicu, a ovaj moze. Kod vas se vise ne zna ko prica istinu i kome treba verovati. Da nije Tole opet tu umesao svoje prste.

VASA

pre 11 godina

sizif nebojsa ce za 15 dana da odblokira racune,vrati dugove,napravi + i naravno da ce novopridosli igraci biti registrovani,covek je zmaj

Dexim

pre 11 godina

Mene brine odakle vam pare da ga registrujete za 15 dana.A to da je slobodan igrac jednostavno nije tacno posto ce kao rob morati da igra za dzaba (za stan i hranu). (Pare nisu problem para nema, 09. februar 2013 10:54)

A sta se vi brinete odakle nam pare? Pa zar vi grobari ne pricaste da na Vucic daje pare i sakom i kapom!? Eto datle pare, da vam bude lakse...

lune

pre 11 godina

Svaka cast Stojadinovicu!
(Belodedic, 9. februar 2013 09:34)

To svaka cast, kada smo mi u pitanju, nikada se ne govori pre pocetka sezone.

O Bozeeeee !!!!!!!!!

pre 11 godina

Bravo upravo, samo tako, planski i po potrebama. Odbrana skripi , vezni red los a vi dovodite igraca na poziciji na kojoj stojimo mnogo bolje. Al ce da se obraduju Mudrinski, Kasalica i ostali napadaci. Milina jedna. Pa mi Mesija da dovedemo, on ne moze da se nadaje golova koliko ova odbrana moze da primi. Nema veze, nek uzmu raspali grobari opet titulu, "zasluzili" su zahvaljujuci nama.

BariTokio1991INSTITUCIJA

pre 11 godina

Samo da dodam da je Babalj jutros po nasem vremenu, bio strelac drugog gola za Melbourne Heart. Onima koji vedre i oblace Zvezdu poruka: BUDITE STRPLJIVI, jer ni Torres, placen 50m £, nije nista pokazao u novom klubu, ni tada, a danas samo malo vise od toga. Ako igracu ne date sansu, ne pokojih desetak minuta (i Messi ima na desetine minuta u kojima se ne vidi), onda cete ih gubiti, kao Clea, Barcosa, Babalja itd.

Srki

pre 11 godina

Ma meni ovo za štopera ne deluje kao špekulacija, nego kao još jedan igrač koga ova uprava nije uspela da dovede. Sad su doveli napadača, odnosno, ono što su mogli da dovedu, a to prestavljaju kao veliku stvar. Videćemo još da li će uspeti da ga registruju...

marko

pre 11 godina

Ljudi o kojima para pričate, pa slobodan igrač a siguran sam da nema neku veću platu. Veći problem su neki kvazi igrači koje već imamo u timu a imaju nezasluženo velike plate. Mene najviše brine da li će oni srediti dugove uopšte, do tada ova pojačanja kao da ne postoje, a inače svaka čast za pojačanja sa obzirom na uložene pare, ovo bi sve moglo višestruko da se isplati.

Pfcirkus

pre 11 godina

Sad cekamo 'strucna' misljenja zvezdasa koji godinama prate svedsku ligu, a posebno ovog igraca xD (Sima Grobarchina, 09. februar 2013. Pa dobro mi svedsku prvu ,vi englesku osmu !

Gorance

pre 11 godina

Sramota.Tu nam podmecu neke Brazilce,pale masu,a dodje nepoznati Nigerijac iz Svedske.Igrao 4.ligu tamo... Covece na sta smo mi spali.Sramota bre.bolje da smo mi uzeli Luku i Kojica,nego Partizan.I sta ce nam uopste napadac.Imamo Mudrog Ogija Kasalicu Miluna ej ti...

Djole-Grof "Civijas for ever" Sharm el Sheikh/

pre 11 godina

Dali je moguce da iz Zvezdine skole fudbala nema talenata!? mora li da se pare bacaju u znak pitanja?za neke isprcane igrace,sa 25 godina bez obestecenja klubu onda mora da je boze,boze, ko sve vodi fudbal tuzno,i zalosno

talenat

Gertruda

pre 11 godina

Brat mi zivi u Svedskoj i prati tamosnji fudbal.

Iako smo navijaci Partizana,ipak sam dosla na vase vesti da podelim sa vama ono sto sam cula iz prve ruke.
Radi se o igracu koji je davno prevazisao Svedski fudbal,jako opasan strelac i ukoliko mu se pruzi sansa u Zvezdi,bice pravo otkrovljenje lige.Brz,jak,ima visok procenat realizacije.

Vidi se sta znaci imati jednog Stojadinovica u klubu,covek zna znanje.
Izgleda da ste ovaj put pogodili sa pojacanjima.

Pare nisu problem para nema

pre 11 godina

Steta za odrambenog igraca...E da sto je najbolje igrac dolazi kao slobodan igrac.Za ove sto brinu odakle nam pare...
(Heroes, 9. februar 2013 09:14)

Mene brine odakle vam pare da ga registrujete za 15 dana.
A to da je slobodan igrac jednostavno nije tacno posto ce kao rob morati da igra za dzaba (za stan i hranu).

Nenad

pre 11 godina

Kalmar je bio dosta primamljiv za igru na golove u sportskim kladionicama.
Tačno bi Partizan mogao da kupi ovog igrača od Zvezde idućeg leta.
Verujem da je on doprineo Kalmarovoj efikasnosti.

Iks

pre 11 godina

Vratite Jovanovica i to je to...A uprava ako misli da ne znamo da niko ne zna sta radi. Pogresili su, bolje da se rascisti sad od nekih politicara, kojih ni ja sam ne znam zbog cega su tu...

PSZ

pre 11 godina

lepo je to sto je dosao ali nije lepo sto ce sedeti na klupa ako igra samo cemtarfora,jer Jankovic planira da igra sa jednim centarforom a na toj poziciji igra nas najvolji igrac(po meni) Mudrinski

odličan posao, ccc

pre 11 godina

Zar nisu efikasnija neka naša deca poput Mudrinskog, od ovog stranca koji je tamo u takvoj ligi davao 1 gol na svakoj četvrtoj utakmici?
Mislim možda je samo Mudrinski efikasniji, Kasalica, Milunović i Asamoa nisu, ali su tu negde. Ali eto mora stranac.
Bolje iz naše škole fudbala ubaciti u prvi tim neke klince, prodati za koju godinu, tako dok ne stanemo na noge, nego ovako, uz mogućnost da igrač ode bez obeštećenja zbog plate koja kasni.

Gertruda

pre 11 godina

Brat mi zivi u Svedskoj i prati tamosnji fudbal.

Iako smo navijaci Partizana,ipak sam dosla na vase vesti da podelim sa vama ono sto sam cula iz prve ruke.
Radi se o igracu koji je davno prevazisao Svedski fudbal,jako opasan strelac i ukoliko mu se pruzi sansa u Zvezdi,bice pravo otkrovljenje lige.Brz,jak,ima visok procenat realizacije.

Vidi se sta znaci imati jednog Stojadinovica u klubu,covek zna znanje.
Izgleda da ste ovaj put pogodili sa pojacanjima.

Dexim

pre 11 godina

Mene brine odakle vam pare da ga registrujete za 15 dana.A to da je slobodan igrac jednostavno nije tacno posto ce kao rob morati da igra za dzaba (za stan i hranu). (Pare nisu problem para nema, 09. februar 2013 10:54)

A sta se vi brinete odakle nam pare? Pa zar vi grobari ne pricaste da na Vucic daje pare i sakom i kapom!? Eto datle pare, da vam bude lakse...

O Bozeeeee !!!!!!!!!

pre 11 godina

Bravo upravo, samo tako, planski i po potrebama. Odbrana skripi , vezni red los a vi dovodite igraca na poziciji na kojoj stojimo mnogo bolje. Al ce da se obraduju Mudrinski, Kasalica i ostali napadaci. Milina jedna. Pa mi Mesija da dovedemo, on ne moze da se nadaje golova koliko ova odbrana moze da primi. Nema veze, nek uzmu raspali grobari opet titulu, "zasluzili" su zahvaljujuci nama.

Pfcirkus

pre 11 godina

Sad cekamo 'strucna' misljenja zvezdasa koji godinama prate svedsku ligu, a posebno ovog igraca xD (Sima Grobarchina, 09. februar 2013. Pa dobro mi svedsku prvu ,vi englesku osmu !

grozní

pre 11 godina

Čitam i ne verujem. Koliko neznanja. Od klasičnih napadača imamo samo Mudrinskog koji je samo gol igrač koji nema dribling i brzinu. Milunović i Kasalica su idealni da napadaju sa strane. Problem je formacija sa jednim špicem koja je kao napadačka ali ako krila zakažu centarfor je odsečen. Zato se nadam da igramo sa dva špica i formaciju 4-4-2 koju svi sada izbegavaju.

lune

pre 11 godina

Svaka cast Stojadinovicu!
(Belodedic, 9. februar 2013 09:34)

To svaka cast, kada smo mi u pitanju, nikada se ne govori pre pocetka sezone.

Shomy

pre 11 godina

Samo da dodam da je Babalj jutros po nasem vremenu, bio strelac drugog gola za Melbourne Heart. Onima koji vedre i oblace Zvezdu poruka: BUDITE STRPLJIVI, jer ni Torres, placen 50m £, nije nista pokazao u novom klubu, ni tada, a danas samo malo vise od toga. Ako igracu ne date sansu, ne pokojih desetak minuta (i Messi ima na desetine minuta u kojima se ne vidi), onda cete ih gubiti, kao Clea, Barcosa, Babalja itd.
(BariTokio1991INSTITUCIJA, 9. februar 2013 11:34)

Da je hteo, nije mogao da promasi. Inace celu utakmicu(dok nije zamenjen), nije se video. Gore napadace od Australijskih u zivotu nisam video ... sta oni mogu da promase tokom utakmice, retko ko moze. Tako da nema potrebe da zalimo za Babaljem.

zoran

pre 11 godina

Ajmoooo, grobarska kuknjava krenite.
(Nikola=Srb, 9. februar 2013 10:09)

Vi trebate kukati, dolazi vam pojachanje iz 4. shvedske lige..!!!!!!!!!!!!
Igrace za gajbu pomorandzi i tepsiju bureka.

crno belo mezimče

pre 11 godina

@Stize ali kad Boracu i kompaniji isplatite prvo njihova pare koje godinama cekaju, tek tad ce vam odblokirati racun. A do tad...
(molim lepo, 9. februar 2013 11:34)
A kada ste vi isplatili Banat? Niste još? A Tole vam dozvolio registraciju? Hm...

Spale

pre 11 godina

Kad na našim prostorima neko napravi dobar potez, onda to treba i pozdraviti. Zvezda je dovođenjem ovog igrača napravila vrlo dobar posao. Radi se o fudbaleru kakvog trenutno nema u našem prvenstvu, pravi afrički centarfor. Bilo je nekih nedoumica oko njegovog datuma rođenja (stari problem kada je reč o igračima iz Afrike) ali je i to razjašnjeno.
U svakom slučaju, Zvezda je dobila uveliko formiranog napadača i golgetera, dobrog asistenta i disciplinovanog momka.
Odmah ga treba gurnuti u vatru i po svemu sudeći on bi mogao biti jedno od boljih pojačanja Zvezde u poslednjih nekoliko godina. Još jednom, svaka čast.

Pare nisu problem para nema

pre 11 godina

Steta za odrambenog igraca...E da sto je najbolje igrac dolazi kao slobodan igrac.Za ove sto brinu odakle nam pare...
(Heroes, 9. februar 2013 09:14)

Mene brine odakle vam pare da ga registrujete za 15 dana.
A to da je slobodan igrac jednostavno nije tacno posto ce kao rob morati da igra za dzaba (za stan i hranu).

Srki

pre 11 godina

Ma meni ovo za štopera ne deluje kao špekulacija, nego kao još jedan igrač koga ova uprava nije uspela da dovede. Sad su doveli napadača, odnosno, ono što su mogli da dovedu, a to prestavljaju kao veliku stvar. Videćemo još da li će uspeti da ga registruju...

VASA

pre 11 godina

sizif nebojsa ce za 15 dana da odblokira racune,vrati dugove,napravi + i naravno da ce novopridosli igraci biti registrovani,covek je zmaj

Crni soko

pre 11 godina

@molim lepo,

A dug Banatu od 250 hiljada evra za Bambija kada je presao u MU.To se ne racuna.,.Sta se vi brinete za dug Zvezde.Nije Tole taj koji ce to da naredi.Drzava duguje 12,5 milijardi evra kao javni dug.Privreda duguje za struju milijarde evra.Preduzeca za porez i doprinose milijarde evra.Sto ne bi i Zvezda dugovala neku sicu.

odličan posao, ccc

pre 11 godina

Zar nisu efikasnija neka naša deca poput Mudrinskog, od ovog stranca koji je tamo u takvoj ligi davao 1 gol na svakoj četvrtoj utakmici?
Mislim možda je samo Mudrinski efikasniji, Kasalica, Milunović i Asamoa nisu, ali su tu negde. Ali eto mora stranac.
Bolje iz naše škole fudbala ubaciti u prvi tim neke klince, prodati za koju godinu, tako dok ne stanemo na noge, nego ovako, uz mogućnost da igrač ode bez obeštećenja zbog plate koja kasni.

Navijac

pre 11 godina

Elen nije nogao da dodje jer vam je Borac pustio menicu, a ovaj moze. Kod vas se vise ne zna ko prica istinu i kome treba verovati. Da nije Tole opet tu umesao svoje prste.

BariTokio1991INSTITUCIJA

pre 11 godina

Samo da dodam da je Babalj jutros po nasem vremenu, bio strelac drugog gola za Melbourne Heart. Onima koji vedre i oblace Zvezdu poruka: BUDITE STRPLJIVI, jer ni Torres, placen 50m £, nije nista pokazao u novom klubu, ni tada, a danas samo malo vise od toga. Ako igracu ne date sansu, ne pokojih desetak minuta (i Messi ima na desetine minuta u kojima se ne vidi), onda cete ih gubiti, kao Clea, Barcosa, Babalja itd.

dvor daleko

pre 11 godina

Grobari sta vas briga za pare?Covic se snalazi i hvala mu na tome.Vidjeli ste sta je napravio od kk tima pa se bojite da ce i od fk.Mene bas briga jeste li ili niste isplatili tosica.Zelim samo da Zvezda bude sto jaca.Dosao je igrac bez para ,ako ne bude valjao bar nas nece kostati,jer napad se ne moze zasnivati samo na Mudrinskom,sta ako se povredi?Podrska Covicu i Dzaji!!!

Ljubisa livac

pre 11 godina

@Navijac
Jel mozete da uvidite razliku izmedju transfera i dolaska igraca koji je slobodan? Kada je transfer u pitanju klub koji prodaje igraca zahteva isplatu ili garancije, dok se slobodnom mogu jednostavno ponuditi uslovi, ugovor i na njemu je da prihvati.

stojko

pre 11 godina

Druga ili treca liga...ovaj crni ce biti bolji od Mudrinskog i Kasalice.A pitanje za gospodu Grobare!!! Jel ste sigurni da je vase pojacanje Kojic,bolji napadac???Aaaaaa?Da ne bude kao JOVANCA!!!A ne,nece Stojic da utrapi lose igrace!!!Eeee Grobari,Grobari cudna ste vi raja...samo pljujete u tudje dvoriste,a u vasem _________!

Iks

pre 11 godina

Vratite Jovanovica i to je to...A uprava ako misli da ne znamo da niko ne zna sta radi. Pogresili su, bolje da se rascisti sad od nekih politicara, kojih ni ja sam ne znam zbog cega su tu...

marko

pre 11 godina

Ljudi o kojima para pričate, pa slobodan igrač a siguran sam da nema neku veću platu. Veći problem su neki kvazi igrači koje već imamo u timu a imaju nezasluženo velike plate. Mene najviše brine da li će oni srediti dugove uopšte, do tada ova pojačanja kao da ne postoje, a inače svaka čast za pojačanja sa obzirom na uložene pare, ovo bi sve moglo višestruko da se isplati.

stole

pre 11 godina

ja gledam ovaj snima i izneverovao sam, je l' ovo stvarno profesionalna liga?
ili su ovo snimci iz te cetvrte lige? posto meni ovo deluje ozbiljno koliko i mali fudbal u balonu.

Gorance

pre 11 godina

Sramota.Tu nam podmecu neke Brazilce,pale masu,a dodje nepoznati Nigerijac iz Svedske.Igrao 4.ligu tamo... Covece na sta smo mi spali.Sramota bre.bolje da smo mi uzeli Luku i Kojica,nego Partizan.I sta ce nam uopste napadac.Imamo Mudrog Ogija Kasalicu Miluna ej ti...

Labud

pre 11 godina

Ljubisa livac@ Postoji nesto sto se zove signing on fee, tj, suma koju igrac dobija odmah po potpisivanju ugovora. Recimo Milijas je dobio najmanje 200k u kesu. Tako da nije istina da je jedini izdatak plata. Ali kada CZ moze da placa plate ispod zita a ne preko racuna, koji je ionako u blokadi, onda moze i da se isprsi za te pare igracu na ruke. Uostalom, mozete i Pedra Pauletu da dovedete - Partizan je sampion, opet

Nenad

pre 11 godina

Kalmar je bio dosta primamljiv za igru na golove u sportskim kladionicama.
Tačno bi Partizan mogao da kupi ovog igrača od Zvezde idućeg leta.
Verujem da je on doprineo Kalmarovoj efikasnosti.

Djole-Grof "Civijas for ever" Sharm el Sheikh/

pre 11 godina

Dali je moguce da iz Zvezdine skole fudbala nema talenata!? mora li da se pare bacaju u znak pitanja?za neke isprcane igrace,sa 25 godina bez obestecenja klubu onda mora da je boze,boze, ko sve vodi fudbal tuzno,i zalosno

talenat

marko__bgd

pre 11 godina

Na prvi pogled učinilo mi se da sam pročitao "Nigerijski navijač stiže u Zvezdu". Čitam stvarnost kroz naslove.
(bumbar, 9. februar 2013 10:06)

nemoj vise pusiti te cudne cigare.

PSZ

pre 11 godina

lepo je to sto je dosao ali nije lepo sto ce sedeti na klupa ako igra samo cemtarfora,jer Jankovic planira da igra sa jednim centarforom a na toj poziciji igra nas najvolji igrac(po meni) Mudrinski

Miki

pre 11 godina

Svedski cetveroligas kadar nevera hahahahahaha
Pa oni beli orlovi nasi gastarbajteri sto preko nedelje rade a vikendom se zezaju i igraju fubal je u svedskoj trecoj ligi.E zvezdana sta su ti uradili

Sima

pre 11 godina

U POSLEDNJIM TRENUCIMA PRELAZNOG ROKA oko 23:55 h ,u prostorijama Fss-a nije bilo nikoga u to vreme,ali jeste u 09:00 h,blanko ostavljen papir u 09:00 jutros sa sinoćnim vremenom,bahatost FK Crvene zvezde je poznata iz prošlih vremena a i sada se nastavlja ....

Miloš

pre 11 godina

Hahaha. U nedostatku novih humorističkih serija (Bolji život 11.repriza) svakodnevne vesti o pojačinjima FK History channel zaista umeju da nasmeju.

Ko laze taj i krade!

pre 11 godina

Jel moguce da se niko ne zapita kako to da sad zvezda moze da registruje igraca ako dugovi nisu namireni? Produzen im je rok za izmirenje dugova? Pa u ovoj zemlji si stvarno budala ako podmirujes svoje dugove.
Sto sad ne trazite pravdu?

BobaSD

pre 11 godina

Ne znam sto ali me je malo podsetio na Panceva, zna gde treba da bude a ostalo je rutina tj. znanje. Jedino je razlika kvaliteta lige u kojoj je igrao Pancev, a u kojoj ovaj (nadam se) buduci igrac Zvezde. Ako pruzi ovakve partije i golove u domacem prvenstvu onda ce tek tada biti pravi pogodak sa ovim transferom.

odličan posao, ccc

pre 11 godina

Zar nisu efikasnija neka naša deca poput Mudrinskog, od ovog stranca koji je tamo u takvoj ligi davao 1 gol na svakoj četvrtoj utakmici?
Mislim možda je samo Mudrinski efikasniji, Kasalica, Milunović i Asamoa nisu, ali su tu negde. Ali eto mora stranac.
Bolje iz naše škole fudbala ubaciti u prvi tim neke klince, prodati za koju godinu, tako dok ne stanemo na noge, nego ovako, uz mogućnost da igrač ode bez obeštećenja zbog plate koja kasni.

Gorance

pre 11 godina

Sramota.Tu nam podmecu neke Brazilce,pale masu,a dodje nepoznati Nigerijac iz Svedske.Igrao 4.ligu tamo... Covece na sta smo mi spali.Sramota bre.bolje da smo mi uzeli Luku i Kojica,nego Partizan.I sta ce nam uopste napadac.Imamo Mudrog Ogija Kasalicu Miluna ej ti...

zoran

pre 11 godina

Ajmoooo, grobarska kuknjava krenite.
(Nikola=Srb, 9. februar 2013 10:09)

Vi trebate kukati, dolazi vam pojachanje iz 4. shvedske lige..!!!!!!!!!!!!
Igrace za gajbu pomorandzi i tepsiju bureka.

Gertruda

pre 11 godina

Brat mi zivi u Svedskoj i prati tamosnji fudbal.

Iako smo navijaci Partizana,ipak sam dosla na vase vesti da podelim sa vama ono sto sam cula iz prve ruke.
Radi se o igracu koji je davno prevazisao Svedski fudbal,jako opasan strelac i ukoliko mu se pruzi sansa u Zvezdi,bice pravo otkrovljenje lige.Brz,jak,ima visok procenat realizacije.

Vidi se sta znaci imati jednog Stojadinovica u klubu,covek zna znanje.
Izgleda da ste ovaj put pogodili sa pojacanjima.

Pare nisu problem para nema

pre 11 godina

Steta za odrambenog igraca...E da sto je najbolje igrac dolazi kao slobodan igrac.Za ove sto brinu odakle nam pare...
(Heroes, 9. februar 2013 09:14)

Mene brine odakle vam pare da ga registrujete za 15 dana.
A to da je slobodan igrac jednostavno nije tacno posto ce kao rob morati da igra za dzaba (za stan i hranu).

stole

pre 11 godina

ja gledam ovaj snima i izneverovao sam, je l' ovo stvarno profesionalna liga?
ili su ovo snimci iz te cetvrte lige? posto meni ovo deluje ozbiljno koliko i mali fudbal u balonu.

O Bozeeeee !!!!!!!!!

pre 11 godina

Bravo upravo, samo tako, planski i po potrebama. Odbrana skripi , vezni red los a vi dovodite igraca na poziciji na kojoj stojimo mnogo bolje. Al ce da se obraduju Mudrinski, Kasalica i ostali napadaci. Milina jedna. Pa mi Mesija da dovedemo, on ne moze da se nadaje golova koliko ova odbrana moze da primi. Nema veze, nek uzmu raspali grobari opet titulu, "zasluzili" su zahvaljujuci nama.

Labud

pre 11 godina

Ljubisa livac@ Postoji nesto sto se zove signing on fee, tj, suma koju igrac dobija odmah po potpisivanju ugovora. Recimo Milijas je dobio najmanje 200k u kesu. Tako da nije istina da je jedini izdatak plata. Ali kada CZ moze da placa plate ispod zita a ne preko racuna, koji je ionako u blokadi, onda moze i da se isprsi za te pare igracu na ruke. Uostalom, mozete i Pedra Pauletu da dovedete - Partizan je sampion, opet

Djole-Grof "Civijas for ever" Sharm el Sheikh/

pre 11 godina

Dali je moguce da iz Zvezdine skole fudbala nema talenata!? mora li da se pare bacaju u znak pitanja?za neke isprcane igrace,sa 25 godina bez obestecenja klubu onda mora da je boze,boze, ko sve vodi fudbal tuzno,i zalosno

talenat

Nenad

pre 11 godina

Kalmar je bio dosta primamljiv za igru na golove u sportskim kladionicama.
Tačno bi Partizan mogao da kupi ovog igrača od Zvezde idućeg leta.
Verujem da je on doprineo Kalmarovoj efikasnosti.

Pfcirkus

pre 11 godina

Sad cekamo 'strucna' misljenja zvezdasa koji godinama prate svedsku ligu, a posebno ovog igraca xD (Sima Grobarchina, 09. februar 2013. Pa dobro mi svedsku prvu ,vi englesku osmu !

Dexim

pre 11 godina

Mene brine odakle vam pare da ga registrujete za 15 dana.A to da je slobodan igrac jednostavno nije tacno posto ce kao rob morati da igra za dzaba (za stan i hranu). (Pare nisu problem para nema, 09. februar 2013 10:54)

A sta se vi brinete odakle nam pare? Pa zar vi grobari ne pricaste da na Vucic daje pare i sakom i kapom!? Eto datle pare, da vam bude lakse...

Miloš

pre 11 godina

Hahaha. U nedostatku novih humorističkih serija (Bolji život 11.repriza) svakodnevne vesti o pojačinjima FK History channel zaista umeju da nasmeju.

Iks

pre 11 godina

Vratite Jovanovica i to je to...A uprava ako misli da ne znamo da niko ne zna sta radi. Pogresili su, bolje da se rascisti sad od nekih politicara, kojih ni ja sam ne znam zbog cega su tu...

BariTokio1991INSTITUCIJA

pre 11 godina

Samo da dodam da je Babalj jutros po nasem vremenu, bio strelac drugog gola za Melbourne Heart. Onima koji vedre i oblace Zvezdu poruka: BUDITE STRPLJIVI, jer ni Torres, placen 50m £, nije nista pokazao u novom klubu, ni tada, a danas samo malo vise od toga. Ako igracu ne date sansu, ne pokojih desetak minuta (i Messi ima na desetine minuta u kojima se ne vidi), onda cete ih gubiti, kao Clea, Barcosa, Babalja itd.

Navijac

pre 11 godina

Elen nije nogao da dodje jer vam je Borac pustio menicu, a ovaj moze. Kod vas se vise ne zna ko prica istinu i kome treba verovati. Da nije Tole opet tu umesao svoje prste.

Sima

pre 11 godina

U POSLEDNJIM TRENUCIMA PRELAZNOG ROKA oko 23:55 h ,u prostorijama Fss-a nije bilo nikoga u to vreme,ali jeste u 09:00 h,blanko ostavljen papir u 09:00 jutros sa sinoćnim vremenom,bahatost FK Crvene zvezde je poznata iz prošlih vremena a i sada se nastavlja ....

Ko laze taj i krade!

pre 11 godina

Jel moguce da se niko ne zapita kako to da sad zvezda moze da registruje igraca ako dugovi nisu namireni? Produzen im je rok za izmirenje dugova? Pa u ovoj zemlji si stvarno budala ako podmirujes svoje dugove.
Sto sad ne trazite pravdu?

Crni soko

pre 11 godina

@molim lepo,

A dug Banatu od 250 hiljada evra za Bambija kada je presao u MU.To se ne racuna.,.Sta se vi brinete za dug Zvezde.Nije Tole taj koji ce to da naredi.Drzava duguje 12,5 milijardi evra kao javni dug.Privreda duguje za struju milijarde evra.Preduzeca za porez i doprinose milijarde evra.Sto ne bi i Zvezda dugovala neku sicu.

crno belo mezimče

pre 11 godina

@Stize ali kad Boracu i kompaniji isplatite prvo njihova pare koje godinama cekaju, tek tad ce vam odblokirati racun. A do tad...
(molim lepo, 9. februar 2013 11:34)
A kada ste vi isplatili Banat? Niste još? A Tole vam dozvolio registraciju? Hm...

Shomy

pre 11 godina

Samo da dodam da je Babalj jutros po nasem vremenu, bio strelac drugog gola za Melbourne Heart. Onima koji vedre i oblace Zvezdu poruka: BUDITE STRPLJIVI, jer ni Torres, placen 50m £, nije nista pokazao u novom klubu, ni tada, a danas samo malo vise od toga. Ako igracu ne date sansu, ne pokojih desetak minuta (i Messi ima na desetine minuta u kojima se ne vidi), onda cete ih gubiti, kao Clea, Barcosa, Babalja itd.
(BariTokio1991INSTITUCIJA, 9. februar 2013 11:34)

Da je hteo, nije mogao da promasi. Inace celu utakmicu(dok nije zamenjen), nije se video. Gore napadace od Australijskih u zivotu nisam video ... sta oni mogu da promase tokom utakmice, retko ko moze. Tako da nema potrebe da zalimo za Babaljem.

dvor daleko

pre 11 godina

Grobari sta vas briga za pare?Covic se snalazi i hvala mu na tome.Vidjeli ste sta je napravio od kk tima pa se bojite da ce i od fk.Mene bas briga jeste li ili niste isplatili tosica.Zelim samo da Zvezda bude sto jaca.Dosao je igrac bez para ,ako ne bude valjao bar nas nece kostati,jer napad se ne moze zasnivati samo na Mudrinskom,sta ako se povredi?Podrska Covicu i Dzaji!!!

Spale

pre 11 godina

Kad na našim prostorima neko napravi dobar potez, onda to treba i pozdraviti. Zvezda je dovođenjem ovog igrača napravila vrlo dobar posao. Radi se o fudbaleru kakvog trenutno nema u našem prvenstvu, pravi afrički centarfor. Bilo je nekih nedoumica oko njegovog datuma rođenja (stari problem kada je reč o igračima iz Afrike) ali je i to razjašnjeno.
U svakom slučaju, Zvezda je dobila uveliko formiranog napadača i golgetera, dobrog asistenta i disciplinovanog momka.
Odmah ga treba gurnuti u vatru i po svemu sudeći on bi mogao biti jedno od boljih pojačanja Zvezde u poslednjih nekoliko godina. Još jednom, svaka čast.

Miki

pre 11 godina

Svedski cetveroligas kadar nevera hahahahahaha
Pa oni beli orlovi nasi gastarbajteri sto preko nedelje rade a vikendom se zezaju i igraju fubal je u svedskoj trecoj ligi.E zvezdana sta su ti uradili

PSZ

pre 11 godina

lepo je to sto je dosao ali nije lepo sto ce sedeti na klupa ako igra samo cemtarfora,jer Jankovic planira da igra sa jednim centarforom a na toj poziciji igra nas najvolji igrac(po meni) Mudrinski

Ljubisa livac

pre 11 godina

@Navijac
Jel mozete da uvidite razliku izmedju transfera i dolaska igraca koji je slobodan? Kada je transfer u pitanju klub koji prodaje igraca zahteva isplatu ili garancije, dok se slobodnom mogu jednostavno ponuditi uslovi, ugovor i na njemu je da prihvati.

Srki

pre 11 godina

Ma meni ovo za štopera ne deluje kao špekulacija, nego kao još jedan igrač koga ova uprava nije uspela da dovede. Sad su doveli napadača, odnosno, ono što su mogli da dovedu, a to prestavljaju kao veliku stvar. Videćemo još da li će uspeti da ga registruju...

marko

pre 11 godina

Ljudi o kojima para pričate, pa slobodan igrač a siguran sam da nema neku veću platu. Veći problem su neki kvazi igrači koje već imamo u timu a imaju nezasluženo velike plate. Mene najviše brine da li će oni srediti dugove uopšte, do tada ova pojačanja kao da ne postoje, a inače svaka čast za pojačanja sa obzirom na uložene pare, ovo bi sve moglo višestruko da se isplati.

VASA

pre 11 godina

sizif nebojsa ce za 15 dana da odblokira racune,vrati dugove,napravi + i naravno da ce novopridosli igraci biti registrovani,covek je zmaj

lune

pre 11 godina

Svaka cast Stojadinovicu!
(Belodedic, 9. februar 2013 09:34)

To svaka cast, kada smo mi u pitanju, nikada se ne govori pre pocetka sezone.

stojko

pre 11 godina

Druga ili treca liga...ovaj crni ce biti bolji od Mudrinskog i Kasalice.A pitanje za gospodu Grobare!!! Jel ste sigurni da je vase pojacanje Kojic,bolji napadac???Aaaaaa?Da ne bude kao JOVANCA!!!A ne,nece Stojic da utrapi lose igrace!!!Eeee Grobari,Grobari cudna ste vi raja...samo pljujete u tudje dvoriste,a u vasem _________!

grozní

pre 11 godina

Čitam i ne verujem. Koliko neznanja. Od klasičnih napadača imamo samo Mudrinskog koji je samo gol igrač koji nema dribling i brzinu. Milunović i Kasalica su idealni da napadaju sa strane. Problem je formacija sa jednim špicem koja je kao napadačka ali ako krila zakažu centarfor je odsečen. Zato se nadam da igramo sa dva špica i formaciju 4-4-2 koju svi sada izbegavaju.

marko__bgd

pre 11 godina

Na prvi pogled učinilo mi se da sam pročitao "Nigerijski navijač stiže u Zvezdu". Čitam stvarnost kroz naslove.
(bumbar, 9. februar 2013 10:06)

nemoj vise pusiti te cudne cigare.

BobaSD

pre 11 godina

Ne znam sto ali me je malo podsetio na Panceva, zna gde treba da bude a ostalo je rutina tj. znanje. Jedino je razlika kvaliteta lige u kojoj je igrao Pancev, a u kojoj ovaj (nadam se) buduci igrac Zvezde. Ako pruzi ovakve partije i golove u domacem prvenstvu onda ce tek tada biti pravi pogodak sa ovim transferom.