Petak, 25.01.2013.

14:04

FKCZ: Bitka za svaki evro

Finansijska disciplina u Crvenoj zvezdi biće gvozdena, ako sadašnja garnitura preživi januarske sukobe.

Izvor: B92

FKCZ: Bitka za svaki evro IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

dekan

pre 11 godina

@ Marko / e,to je ono ? Sta mislis gde bi zavrsilo onih 500 evra mesecno ? Mozemo da pretpostavimo ne u dzepu igraca. " Iver ne pada daleko od klada" a culi smo ciji je Zecevic !

Dumi Kladovo

pre 11 godina

AKO je zbog toga u sto ne sumnjam bravoooooooooooo, jer kamo srece da i u vladi srbije tako bude.Ne ko je ovde pobedio vec praksa da se cuva i tudje ko svoje.To u ovoj drzavi ko je tako radio do danas taj je bio indijanac.
Jos jednom cestitke Covicu.A Dzaji da ostavim sportski deo bez ekonomije.SVUGDE JE TO PRAKSA.
Pozdrav Dumi Kladovo

Marko

pre 11 godina

On je Dzajin surak i Dzaja ga je doveo... Ako ode on ide i Dzaja...
(pera petlić, 25. januar 2013 21:27)

Pa ako je u takvoj situaciji Dzaja stao na njegovu stranu ,neka idu i on Džaja,jer samo tim potezima štete klubu.

Dosta je kumova, šuraka koji su upropastili Zvezdu,iskreno mislim da Čović jedino može da skreše troškove ,ovi ostali su svi rasipnici,ponašaju se u fazonu boli me uvo nisu moje pare.

baki

pre 11 godina

U četvrtoj godini kad se klub stabilizuje i krene sa otplatom dugova razmišljati o tituli. Mislim da je ovo jedini recept za ozdravljenje.
(Stari Zvezdaš, 25. januar 2013 20:39)
Aj sve i da prodje ta kaubojstina sa poveriocima, to "vi sada nama otpisete kamate i date grejs period" :)
Kako mislis da se klub stabilizuje?! Zaradice tako sto ce da proda igraca koji igra za 1200e za nekoliko miliona?!
Ne mozes da stedis na onome sto ti je osnovni izvor prihoda, a to je igracki kadar

Predrag

pre 11 godina

Juce je reporter Fox sporta izjavio na SEN (sport talk radio), da je Melbourne Heart prosao neverovatno dobro finansijski u odnosu na Crvenu Zvezdu. Da je Heart dobio nazad Babalja I od Zvezde do sada 300.000 a za uzvrat je Zvezdi oprostio poslednju ratu za Babalja u vrednosti od 100.000$. E, ako vam je to dobro poslovanje da vam se smeje cela Australija I klub koji postoji oko 4 god. ispade profesionalniji I bolje prodje u poslu sa vama, svaka cast! E A NEKADA JE BILA ZVEZDA...

stefan

pre 11 godina

U kom li ce drzavnom preduzecu ovog meseca radnici ostati bez plata zbog zvezdine borbe za evre!?
(Radomir, 25. januar 2013 15:17)

Kako rece novinar veceras na RTSu DRZAVA je duzna da pomogne Zvezdi jer ju je ona ukopala kada je najjaca bila i kada je trebala da bere plodove svoga rada. Partizan ne bi ugledao svetlost dana nikada da nije bilo tako kako je bilo, nije bilo tesko iskoristiti situaciju.. Cak imaju glasine da je za vreme sankcija novac nestajao u svrhu sprecavanja socijalnih nemira..

Miksi - N.Pazova

pre 11 godina

Gazprom 4 miliona evra na godisnjem nivou,novi sponzorski daleko jaci ugovor,svaka cast ko god je pomogao oko ove price jer novac je više nego ozbiljan za naše uslove ... idemo polako korak po korak ...biće Zvezda tamo gde Jou je i prirodno mesto i to velo brzo !

pera petlić

pre 11 godina

Ovog Zecevia treba najuriti podhitno,ako je bilo dogovoreno 8000 evra ,a on daje 8500 evra,njega treba podhitno najuriti,jer samo šteti klubu,ja bi ga lepo sada naterao da placa tih 500 evra viska iz svog dzepa,pa da vidim kako bi platio.

Zbog njegove gluposti izbila frka,a on se pravi mutav,terajte takve ljude iz zvezde.Gledamo da štedimo svaki dinar a on se baja razbacuje sa tudjim parama.
(Marko, 25. januar 2013 18:11)

On je Dzajin surak i Dzaja ga je doveo... Ako ode on ide i Dzaja...

Lihvar sa ljudskim likom

pre 11 godina

@Stari zvezdaš
Ja sam vlasnik "lihvarske" banke i nemam nameru ikome da išta oprostim, najmanje ugovorene kamate, a one su manje nego što strane banke uzimaju našim građanima. Ugovor je ugovor! Ko će da poništi te ugovore, omiljeni spasilac i njegov gazda ili stari zvezdaši? Malo sutra.

Stari Zvezdaš

pre 11 godina

Rešenje je formirati 3 platna razreda za igrače. Plata da bude za I razred 800 EUR mesečno, za II razred 1000 EUR mesečno i za III razred 1200 EUR mesečno. Sve postojeće ugovore revidirati prema ovim platnim razredima. Ko ne želi da prihvati odmah na transfer listu, pa ko ponudi više.
Stojadinovića otpustiti odmah. "Menadžeri" u ovakvoj kriznoj situaciji nisu potrebni jer su oni najveći krivci zašto je klub došao u ovakvu situaciju. Dovesti tri bivša igrača da se bave skautingom. Da igrački pogon popunjavaju iz 3 lige. Najbolje omladince prekomandovati u prvi tim. Dovoditi mlade igrače, potpisivati ugovore na 5 godina uz obavezu igrača da potpiše da nema saradnju sa bilo kakvim menadžerom. Cilj u naredne 3 godine opstanak u I ligi, dok se finansijska situacija ne raščisti. Država da preispita dugove. Pogotovo "naduvane" dugove.
Oni koji su in napravili (menadžeri i uprava) u zatvor - ovo je Vučićev glavni zadatak. Lihvarske banke odmah da otpišu kamate. Za glavnicu duga da daju grejs period od 3 godine.
U četvrtoj godini kad se klub stabilizuje i krene sa otplatom dugova razmišljati o tituli. Mislim da je ovo jedini recept za ozdravljenje.

Marko

pre 11 godina

Ovog Zecevia treba najuriti podhitno,ako je bilo dogovoreno 8000 evra ,a on daje 8500 evra,njega treba podhitno najuriti,jer samo šteti klubu,ja bi ga lepo sada naterao da placa tih 500 evra viska iz svog dzepa,pa da vidim kako bi platio.

Zbog njegove gluposti izbila frka,a on se pravi mutav,terajte takve ljude iz zvezde.Gledamo da štedimo svaki dinar a on se baja razbacuje sa tudjim parama.

Vujke

pre 11 godina

Koga briga za propali klub? To bi isto rekao i za Partizan samo sto je on u boljoj startnoj poziciji. Dosta vise trgovine glasovima mazohistickih navijaca. Na koje noge Zvezda da stane? Sta da bude, prvak ove jadne lige? To je uspeh??? Zvezda je mrtva, kao i srpski fudbal, samo to jos nije objavljeno...

Marko

pre 11 godina

Covicu majstore,odavno nam je ovo trebalo,cvrsta ruka i kontrola finansija.Gazprom ce uskoro dati 4 miliona i bice mnogo bolja situacija

styu

pre 11 godina

on oprostio zvezdi dug pa mu dali novi kako bi mu vratili njegove pare, a zvezda je pre neku godinu na njemu zaradila 400 000, tako da....

ni na TV

pre 11 godina

a mi pevamo "TEREN PREORITE, ZA GRB POGINITE... ", i to po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi. 8.000 € mesecno + premije + doprinosi!!! A ja se nerviram, stvarno sam budala.

Realno

pre 11 godina

Ajmo realno - Ni jedan fudbaler u našoj ligi ne zaslužuje više od 1000 evra mesečno. Naročito ne u klubu koji je do guše u dugovima. Tugica :/

Bacam pretplatnu

pre 11 godina

Tek sad sam skapirao da "majstor " treba da prima 8.000 € mesecno, a ne do kraja sezone. Pa koliko je realno da prima predsednik drzave?

zvezda do groba

pre 11 godina

@Liga sampiona, 25. januar 2013 16:10
a ti se nadas toj ligi sampiona pa dodje onda jedan samrok ili ael bio penal, i onda muuuk, petostrukom sampionu kuga na stadionu.,...vi ste bre vestacka tvorevina DS-a, to ce se vrlo brzo i videti, prva titula kada je izgubite cao zdravo, nece vam ostati ni ono malo bede na tribinama, dobro mozda ce oni sto prave lutke koje lice na brankicu ili sl.
ps.gledaj stvari u tvom dvoristu, sta vi bre nama preporucujete, savetujete itd

Ja

pre 11 godina

Pa onda to nije 500 eura ukupno, nego 500 eura mesecno. Kad se na to dodaju razni porezi i doprinosi to uopste nije mala suma. Uostalom, sta ima ko da se privatno i nasamo dogovara sa njim ako je vec sve dogovoreno?
Ako je ovo tacno, onda je Covic u pravu, pa sve i da je 500 dinara vise a ne 500 eura.

Igor

pre 11 godina

Dati Petkovicu(koji je nikakav igrac, sto ce i prolecni deo pokazati)8000 evra, je rasipanje, a ne bitka za svaki evro. Ja bih mu dao 8000 dinara+hrana i smestaj.

Liga sampiona

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!
(Pedja, 25. januar 2013 14:40)

Lepo si to rekao, samo problem je u tome sto cete kasnije tim istim igracima da nabijate pritisak kao da igraju za Barselonu i da ih pljujete kao da su placeni 5 miliona evra. Ne postoji razlika u cenama igraca tek tako. Ako imas mladog i neiskusnog igraca, moras biti spreman na njegovo sazrevanje i eventualne greske koje ce praviti. Isto vazi i za jeftine igrace. Ako pak tezis tome da zvezda ima najbolje igrace u kratkom roku onda moras i da ih platis najvise, a to ne mozete. I sta to znaci srce za klub? Da ti licno igras za zvezdu sigurno bi dao maksimum a to sto bi ti npr. BSK dao 10 komada nema veze. Realnost je da ne ocekujete previse od igrace ali da se nadate cudu, da stedite i planirate i prognozirate da uz vrhunski rad postignete neki rezultat za 2-3god. To je najoptimisticnija prognoza i sve to zavisi apsolutno i samo od uprave, trenera i kluba pa na samom kraju i od igraca. Ubija vas uobrazilja da morate da budete najbolji i da jeste najbolji i nazalost znam da ce svi ovde od reda pljuvati sve ove igrace od kojih sada traze srce na teren.

branko kockica

pre 11 godina

@mamo kornflekse, 25. januar 2013 16:09
dobro bre isfrustrirani, dokle cete vise internet mafijo..kukao si zadnja 4 derbija, kukati trener kako mi imamo budzet a vi nemate niti ste ga imali u zadnjih 11 godina, odakle vam obraza vise, ostavite vise zvezdu bre na miru...imacemo opet 25 000 navijaca u proseku i to vas boli, ALI BOL JE VECNA A KOD VAS, PA VISE KUGE U SVETU NEGO VAS NA STADIONU ALI STE ZATO ZA TASTATUROM NEVIDLJIVI MNOGO OPASNI

Dragan

pre 11 godina

Pa lljudi moji, da li nas neko pravi budalama? Klub nam u krizi a placamo igraca 8000 Eura mesecno,ej 8000 Eura. I svi cute. Pa u unutrasnjosti igraci zaradjuju par stotina Eura mesecno a nisu nista slabiji od ovog. Da li su vec poceli dilovi?

imamo kornflekse

pre 11 godina

8,000 i 8,500 velika razlika, 6% :)))

koje zamazivanje ociju navijaca koji pristaju i na pakt sa djavolom samo da se prekine 'dominacija' Partizana, a u Evropi se brukaju i jedni i drugi, dobro, jedni malo vise, primaju 7 golova od Naftana, poslednjeplasirane ekipe beloruskog prvenstva...

Slobodan

pre 11 godina

Mnogi ljudi se pitaju kako je Čović sredio finansije Zvezde i kako će po istom receptu to učiniti u Zvezdi. Evo kako. Da je ovo pravna država, svi funkcioneri dva najveća kluba u poslednje dve decenije bi bili u zatvoru. Isto tako, u zatvoru bi bili oni koji su pozajmljivali novac, menadžeri koji su saradjivali sa njima. Sve su to napumpani dugovi, po principu hajde da uvećamo dug, a kad Zvezda jednog dana vrati da podelimo po pola. Da je ovo pravna država, svi funkcioneri dva najveća kluba u poslednje dve decenije bi bili u zatvoru. Isto tako, u zatvoru bi bili oni koji su pozajmljivali novac, menadžeri koji su saradjivali sa njima. Klub je došao do dna, tj. nema više od čega da se krade. Da bi ubuduće ipak imalo od čega da se krade, stupa na scenu Čović, koga vlast šalje da se "dogovori" sa poveriocima. Ili će otpisati dugove, ili će im na vrata zakucati policija.

Marko

pre 11 godina

Zvezdu i Partizan privatizovati, a Čovića poslati u Klinički centar Srbije u kome se deca leče u uslovima koji nisu dostojni čoveka. Da vidimo da li bi tamo ovaj mag za finansije uspeo da popravi stanje. Država se našla da pomaže klubove u kojima igrači zarađuju stotine hiljada evra godišnje, a bolnice u raspadnutom stanju.

Peca

pre 11 godina

U prevodu, neko je hteo da se "ugradi" za tih 500 evra. U ugovoru pise 8500e, igrac primi 8000e a neko ostatak stavi u dzep. Malo li je na ovu krizu?
(Doktor86, 25. januar 2013 14:35)

Ko li je to ? Ima li u Zvezdi nedavno aboliranih za tako neka ugradjivanja ?

Pedja J7

pre 11 godina

Petkovic prima 8.000 evra mesecno???
Ja sam mislio da primaju izmedju 1.000 - 5.000 (najbolji igraci)!
Pa moj ujak je ortoped, po ceo dan sklapa slomljene ruke i noge, ugradjuje ljudima vestacke kukove, i za to primi jedva, sa dezurstvima 900 evra.
I TREBA DA PROPADNEMO!!!

H8er

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!
(Pedja, 25. januar 2013 14:40)

Jeste, samo si zaboravio da je isti taj Petkovic oprostio dug od 70 000 evra i povukao bolkadu/menicu ili sta vec! I sad najbolje je jos da igra za 1000 jevreja, kako da ne. A mogao je lepo da ode u Izrael ili Tursku, uzme isto toliko ili i vise od toga, da uziva i pride vas tuzi za tih 70 000 evra duga i lepo za godinu dana da uzme cirka 170 000- 200 000 evra (plata + dugovanja).
Ovako ce uzeti za godinu dana 8000 * 12 = 96 000.

Isto tako Zvezda hoce da Sloboda ukine blokadu i prolongira vracanje duga, a onda da kupi Tijaga Silvu od njih za bagatelu. Ne moz' sad i jare i pare.

Ivan

pre 11 godina

Šta sve može spin, sada treba da poverujemo da je tuča funkcionera odraz dobrog stanja u klubu, jer eto trude se da sačuvaju svaki dinar... Neverovatno!

toša

pre 11 godina

Ne znam što su se tukli za 500e kada neće dobiti ni onih 8000 hiljada obećanih. Zvezda u krizi a plaća odbranbenog igrača 8000 e, pa koga bre vi zezate...ovaj će im oprostiti i ovo kao i ono što im je oprostio, tj. to mu je bila ulaznica da ponovo dodje u "veliku zvezdu".

Mister No

pre 11 godina

Ma ljudi su se potukli zbog povređenih sujeta i potpuno različitih karaktera, to nema nikakve veze sa 5.000 eur i platom Petkovića. Plata je samo kap koja je očigledno prelila čašu. Kad pre...

Nikola

pre 11 godina

Problem društvene svojine je što ona nema titulara, nema vlasnika koji bi brinuo o njoj, čuvao je i uvećavao njenu vrednost. Ona je istovremeno svačija i ničija. Ipak, klubom u društvenoj svojini mora neko da upravlja. Zato politička garnitura koja je trenutno na vlasti pošalje funkcionere u organe klubova (Antić, Škundrić, Vesić, Ružić, LJajić). Oni znaju da će na tim mestima biti par godina dok se ne promeni vlast, što znači i da hoće da urade nešto za klub nema vremena za to. Osim toga, oni nemaju nikakve kvalifikacije da obavljaju rukovodeće poslove, što mogućnost bilo kakvog pomaka na bolje svodi na minimum. Sve oni to i sami znaju, pa se trude da dok su u upravama klubova bar nešto za sebe urade (bar miliončić evra u dzep). Ono što se političarima najviše svidja kod društvene svojine je što kad nesposobnošću, nemarom ili najčešće zloupotrebama naprave minus u kasi, oni uopšte ne odgovaraju za taj minus, već se on svaljuje na klub. Zbog svega toga privatna svojina postoji hiljadama godina, a društvena nije preživela ni sto godina. Zbog svega toga su najveći klubovi na svetu privatni (Mancester, Liverpul, Celsi, Bajern, Milan, Inter, Real, Barsa), a društveni klubovi ne postoje na fudbalskoj mapi Evrope.

Gadna vremena, prijatelju, prijatelju...

pre 11 godina

...i za svaku kunu....i za svaku lipu... i za svaki dukat akamoli groš. Šamari se ne računaju...

momir

pre 11 godina

Meni nikako nije jasno kako je moguce da se neko u FK (bilo kom) zaduzi po nerealnim kamatama i pozajmljuje pare (koje se dijele pola-pola a klub sve placa) a da pri tome ne odgovara?! Pa makar da stoji ispred Marakane sa natpisom ja sam IDIOT!!! Bar neka sankcija, ovako zao mi da dam svoje pare jer ne znam kuda odose. Postoji li neka odgovornost da ljudi koji su minus napravili pare vrate kroz imovinu, valjda neko odgovara za propuste, ili su sva drzavna preduzeca na taj fazon vodjena da bi se kupila za 1e?!

Mrtvac

pre 11 godina

Covicu, oteraj tu bagru iz kluba! Za propalog fudbalera koji nece ni igrati u prvom timu 8000 evra MESECNO!! Pa nije ni cudno sto smo ovoliko miliona u minusu...

Pedja

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!

zlatko

pre 11 godina

Bravo Covicu,tako se voli Zvezda. Dosta nam je rasipnika koji su zaduzili Zvezdu do guse.
Nego se sad vrati u KKCZ i ocitaj malo lekciju igracima,mnogo su se opustili. Vidimo se u Pioniru. Pozdrav za Delije!

Doktor86

pre 11 godina

U prevodu, neko je hteo da se "ugradi" za tih 500 evra. U ugovoru pise 8500e, igrac primi 8000e a neko ostatak stavi u dzep. Malo li je na ovu krizu?

Pedja

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!

Doktor86

pre 11 godina

U prevodu, neko je hteo da se "ugradi" za tih 500 evra. U ugovoru pise 8500e, igrac primi 8000e a neko ostatak stavi u dzep. Malo li je na ovu krizu?

Pedja J7

pre 11 godina

Petkovic prima 8.000 evra mesecno???
Ja sam mislio da primaju izmedju 1.000 - 5.000 (najbolji igraci)!
Pa moj ujak je ortoped, po ceo dan sklapa slomljene ruke i noge, ugradjuje ljudima vestacke kukove, i za to primi jedva, sa dezurstvima 900 evra.
I TREBA DA PROPADNEMO!!!

Realno

pre 11 godina

Ajmo realno - Ni jedan fudbaler u našoj ligi ne zaslužuje više od 1000 evra mesečno. Naročito ne u klubu koji je do guše u dugovima. Tugica :/

Ivan

pre 11 godina

Šta sve može spin, sada treba da poverujemo da je tuča funkcionera odraz dobrog stanja u klubu, jer eto trude se da sačuvaju svaki dinar... Neverovatno!

Marko

pre 11 godina

Zvezdu i Partizan privatizovati, a Čovića poslati u Klinički centar Srbije u kome se deca leče u uslovima koji nisu dostojni čoveka. Da vidimo da li bi tamo ovaj mag za finansije uspeo da popravi stanje. Država se našla da pomaže klubove u kojima igrači zarađuju stotine hiljada evra godišnje, a bolnice u raspadnutom stanju.

Igor

pre 11 godina

Dati Petkovicu(koji je nikakav igrac, sto ce i prolecni deo pokazati)8000 evra, je rasipanje, a ne bitka za svaki evro. Ja bih mu dao 8000 dinara+hrana i smestaj.

ni na TV

pre 11 godina

a mi pevamo "TEREN PREORITE, ZA GRB POGINITE... ", i to po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi. 8.000 € mesecno + premije + doprinosi!!! A ja se nerviram, stvarno sam budala.

Bacam pretplatnu

pre 11 godina

Tek sad sam skapirao da "majstor " treba da prima 8.000 € mesecno, a ne do kraja sezone. Pa koliko je realno da prima predsednik drzave?

zlatko

pre 11 godina

Bravo Covicu,tako se voli Zvezda. Dosta nam je rasipnika koji su zaduzili Zvezdu do guse.
Nego se sad vrati u KKCZ i ocitaj malo lekciju igracima,mnogo su se opustili. Vidimo se u Pioniru. Pozdrav za Delije!

Slobodan

pre 11 godina

Mnogi ljudi se pitaju kako je Čović sredio finansije Zvezde i kako će po istom receptu to učiniti u Zvezdi. Evo kako. Da je ovo pravna država, svi funkcioneri dva najveća kluba u poslednje dve decenije bi bili u zatvoru. Isto tako, u zatvoru bi bili oni koji su pozajmljivali novac, menadžeri koji su saradjivali sa njima. Sve su to napumpani dugovi, po principu hajde da uvećamo dug, a kad Zvezda jednog dana vrati da podelimo po pola. Da je ovo pravna država, svi funkcioneri dva najveća kluba u poslednje dve decenije bi bili u zatvoru. Isto tako, u zatvoru bi bili oni koji su pozajmljivali novac, menadžeri koji su saradjivali sa njima. Klub je došao do dna, tj. nema više od čega da se krade. Da bi ubuduće ipak imalo od čega da se krade, stupa na scenu Čović, koga vlast šalje da se "dogovori" sa poveriocima. Ili će otpisati dugove, ili će im na vrata zakucati policija.

Liga sampiona

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!
(Pedja, 25. januar 2013 14:40)

Lepo si to rekao, samo problem je u tome sto cete kasnije tim istim igracima da nabijate pritisak kao da igraju za Barselonu i da ih pljujete kao da su placeni 5 miliona evra. Ne postoji razlika u cenama igraca tek tako. Ako imas mladog i neiskusnog igraca, moras biti spreman na njegovo sazrevanje i eventualne greske koje ce praviti. Isto vazi i za jeftine igrace. Ako pak tezis tome da zvezda ima najbolje igrace u kratkom roku onda moras i da ih platis najvise, a to ne mozete. I sta to znaci srce za klub? Da ti licno igras za zvezdu sigurno bi dao maksimum a to sto bi ti npr. BSK dao 10 komada nema veze. Realnost je da ne ocekujete previse od igrace ali da se nadate cudu, da stedite i planirate i prognozirate da uz vrhunski rad postignete neki rezultat za 2-3god. To je najoptimisticnija prognoza i sve to zavisi apsolutno i samo od uprave, trenera i kluba pa na samom kraju i od igraca. Ubija vas uobrazilja da morate da budete najbolji i da jeste najbolji i nazalost znam da ce svi ovde od reda pljuvati sve ove igrace od kojih sada traze srce na teren.

Mister No

pre 11 godina

Ma ljudi su se potukli zbog povređenih sujeta i potpuno različitih karaktera, to nema nikakve veze sa 5.000 eur i platom Petkovića. Plata je samo kap koja je očigledno prelila čašu. Kad pre...

Ja

pre 11 godina

Pa onda to nije 500 eura ukupno, nego 500 eura mesecno. Kad se na to dodaju razni porezi i doprinosi to uopste nije mala suma. Uostalom, sta ima ko da se privatno i nasamo dogovara sa njim ako je vec sve dogovoreno?
Ako je ovo tacno, onda je Covic u pravu, pa sve i da je 500 dinara vise a ne 500 eura.

Dragan

pre 11 godina

Pa lljudi moji, da li nas neko pravi budalama? Klub nam u krizi a placamo igraca 8000 Eura mesecno,ej 8000 Eura. I svi cute. Pa u unutrasnjosti igraci zaradjuju par stotina Eura mesecno a nisu nista slabiji od ovog. Da li su vec poceli dilovi?

imamo kornflekse

pre 11 godina

8,000 i 8,500 velika razlika, 6% :)))

koje zamazivanje ociju navijaca koji pristaju i na pakt sa djavolom samo da se prekine 'dominacija' Partizana, a u Evropi se brukaju i jedni i drugi, dobro, jedni malo vise, primaju 7 golova od Naftana, poslednjeplasirane ekipe beloruskog prvenstva...

H8er

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!
(Pedja, 25. januar 2013 14:40)

Jeste, samo si zaboravio da je isti taj Petkovic oprostio dug od 70 000 evra i povukao bolkadu/menicu ili sta vec! I sad najbolje je jos da igra za 1000 jevreja, kako da ne. A mogao je lepo da ode u Izrael ili Tursku, uzme isto toliko ili i vise od toga, da uziva i pride vas tuzi za tih 70 000 evra duga i lepo za godinu dana da uzme cirka 170 000- 200 000 evra (plata + dugovanja).
Ovako ce uzeti za godinu dana 8000 * 12 = 96 000.

Isto tako Zvezda hoce da Sloboda ukine blokadu i prolongira vracanje duga, a onda da kupi Tijaga Silvu od njih za bagatelu. Ne moz' sad i jare i pare.

momir

pre 11 godina

Meni nikako nije jasno kako je moguce da se neko u FK (bilo kom) zaduzi po nerealnim kamatama i pozajmljuje pare (koje se dijele pola-pola a klub sve placa) a da pri tome ne odgovara?! Pa makar da stoji ispred Marakane sa natpisom ja sam IDIOT!!! Bar neka sankcija, ovako zao mi da dam svoje pare jer ne znam kuda odose. Postoji li neka odgovornost da ljudi koji su minus napravili pare vrate kroz imovinu, valjda neko odgovara za propuste, ili su sva drzavna preduzeca na taj fazon vodjena da bi se kupila za 1e?!

Vujke

pre 11 godina

Koga briga za propali klub? To bi isto rekao i za Partizan samo sto je on u boljoj startnoj poziciji. Dosta vise trgovine glasovima mazohistickih navijaca. Na koje noge Zvezda da stane? Sta da bude, prvak ove jadne lige? To je uspeh??? Zvezda je mrtva, kao i srpski fudbal, samo to jos nije objavljeno...

Mrtvac

pre 11 godina

Covicu, oteraj tu bagru iz kluba! Za propalog fudbalera koji nece ni igrati u prvom timu 8000 evra MESECNO!! Pa nije ni cudno sto smo ovoliko miliona u minusu...

Marko

pre 11 godina

Ovog Zecevia treba najuriti podhitno,ako je bilo dogovoreno 8000 evra ,a on daje 8500 evra,njega treba podhitno najuriti,jer samo šteti klubu,ja bi ga lepo sada naterao da placa tih 500 evra viska iz svog dzepa,pa da vidim kako bi platio.

Zbog njegove gluposti izbila frka,a on se pravi mutav,terajte takve ljude iz zvezde.Gledamo da štedimo svaki dinar a on se baja razbacuje sa tudjim parama.

Marko

pre 11 godina

Covicu majstore,odavno nam je ovo trebalo,cvrsta ruka i kontrola finansija.Gazprom ce uskoro dati 4 miliona i bice mnogo bolja situacija

Nikola

pre 11 godina

Problem društvene svojine je što ona nema titulara, nema vlasnika koji bi brinuo o njoj, čuvao je i uvećavao njenu vrednost. Ona je istovremeno svačija i ničija. Ipak, klubom u društvenoj svojini mora neko da upravlja. Zato politička garnitura koja je trenutno na vlasti pošalje funkcionere u organe klubova (Antić, Škundrić, Vesić, Ružić, LJajić). Oni znaju da će na tim mestima biti par godina dok se ne promeni vlast, što znači i da hoće da urade nešto za klub nema vremena za to. Osim toga, oni nemaju nikakve kvalifikacije da obavljaju rukovodeće poslove, što mogućnost bilo kakvog pomaka na bolje svodi na minimum. Sve oni to i sami znaju, pa se trude da dok su u upravama klubova bar nešto za sebe urade (bar miliončić evra u dzep). Ono što se političarima najviše svidja kod društvene svojine je što kad nesposobnošću, nemarom ili najčešće zloupotrebama naprave minus u kasi, oni uopšte ne odgovaraju za taj minus, već se on svaljuje na klub. Zbog svega toga privatna svojina postoji hiljadama godina, a društvena nije preživela ni sto godina. Zbog svega toga su najveći klubovi na svetu privatni (Mancester, Liverpul, Celsi, Bajern, Milan, Inter, Real, Barsa), a društveni klubovi ne postoje na fudbalskoj mapi Evrope.

branko kockica

pre 11 godina

@mamo kornflekse, 25. januar 2013 16:09
dobro bre isfrustrirani, dokle cete vise internet mafijo..kukao si zadnja 4 derbija, kukati trener kako mi imamo budzet a vi nemate niti ste ga imali u zadnjih 11 godina, odakle vam obraza vise, ostavite vise zvezdu bre na miru...imacemo opet 25 000 navijaca u proseku i to vas boli, ALI BOL JE VECNA A KOD VAS, PA VISE KUGE U SVETU NEGO VAS NA STADIONU ALI STE ZATO ZA TASTATUROM NEVIDLJIVI MNOGO OPASNI

pera petlić

pre 11 godina

Ovog Zecevia treba najuriti podhitno,ako je bilo dogovoreno 8000 evra ,a on daje 8500 evra,njega treba podhitno najuriti,jer samo šteti klubu,ja bi ga lepo sada naterao da placa tih 500 evra viska iz svog dzepa,pa da vidim kako bi platio.

Zbog njegove gluposti izbila frka,a on se pravi mutav,terajte takve ljude iz zvezde.Gledamo da štedimo svaki dinar a on se baja razbacuje sa tudjim parama.
(Marko, 25. januar 2013 18:11)

On je Dzajin surak i Dzaja ga je doveo... Ako ode on ide i Dzaja...

toša

pre 11 godina

Ne znam što su se tukli za 500e kada neće dobiti ni onih 8000 hiljada obećanih. Zvezda u krizi a plaća odbranbenog igrača 8000 e, pa koga bre vi zezate...ovaj će im oprostiti i ovo kao i ono što im je oprostio, tj. to mu je bila ulaznica da ponovo dodje u "veliku zvezdu".

Peca

pre 11 godina

U prevodu, neko je hteo da se "ugradi" za tih 500 evra. U ugovoru pise 8500e, igrac primi 8000e a neko ostatak stavi u dzep. Malo li je na ovu krizu?
(Doktor86, 25. januar 2013 14:35)

Ko li je to ? Ima li u Zvezdi nedavno aboliranih za tako neka ugradjivanja ?

Predrag

pre 11 godina

Juce je reporter Fox sporta izjavio na SEN (sport talk radio), da je Melbourne Heart prosao neverovatno dobro finansijski u odnosu na Crvenu Zvezdu. Da je Heart dobio nazad Babalja I od Zvezde do sada 300.000 a za uzvrat je Zvezdi oprostio poslednju ratu za Babalja u vrednosti od 100.000$. E, ako vam je to dobro poslovanje da vam se smeje cela Australija I klub koji postoji oko 4 god. ispade profesionalniji I bolje prodje u poslu sa vama, svaka cast! E A NEKADA JE BILA ZVEZDA...

zvezda do groba

pre 11 godina

@Liga sampiona, 25. januar 2013 16:10
a ti se nadas toj ligi sampiona pa dodje onda jedan samrok ili ael bio penal, i onda muuuk, petostrukom sampionu kuga na stadionu.,...vi ste bre vestacka tvorevina DS-a, to ce se vrlo brzo i videti, prva titula kada je izgubite cao zdravo, nece vam ostati ni ono malo bede na tribinama, dobro mozda ce oni sto prave lutke koje lice na brankicu ili sl.
ps.gledaj stvari u tvom dvoristu, sta vi bre nama preporucujete, savetujete itd

Lihvar sa ljudskim likom

pre 11 godina

@Stari zvezdaš
Ja sam vlasnik "lihvarske" banke i nemam nameru ikome da išta oprostim, najmanje ugovorene kamate, a one su manje nego što strane banke uzimaju našim građanima. Ugovor je ugovor! Ko će da poništi te ugovore, omiljeni spasilac i njegov gazda ili stari zvezdaši? Malo sutra.

Gadna vremena, prijatelju, prijatelju...

pre 11 godina

...i za svaku kunu....i za svaku lipu... i za svaki dukat akamoli groš. Šamari se ne računaju...

Miksi - N.Pazova

pre 11 godina

Gazprom 4 miliona evra na godisnjem nivou,novi sponzorski daleko jaci ugovor,svaka cast ko god je pomogao oko ove price jer novac je više nego ozbiljan za naše uslove ... idemo polako korak po korak ...biće Zvezda tamo gde Jou je i prirodno mesto i to velo brzo !

styu

pre 11 godina

on oprostio zvezdi dug pa mu dali novi kako bi mu vratili njegove pare, a zvezda je pre neku godinu na njemu zaradila 400 000, tako da....

Stari Zvezdaš

pre 11 godina

Rešenje je formirati 3 platna razreda za igrače. Plata da bude za I razred 800 EUR mesečno, za II razred 1000 EUR mesečno i za III razred 1200 EUR mesečno. Sve postojeće ugovore revidirati prema ovim platnim razredima. Ko ne želi da prihvati odmah na transfer listu, pa ko ponudi više.
Stojadinovića otpustiti odmah. "Menadžeri" u ovakvoj kriznoj situaciji nisu potrebni jer su oni najveći krivci zašto je klub došao u ovakvu situaciju. Dovesti tri bivša igrača da se bave skautingom. Da igrački pogon popunjavaju iz 3 lige. Najbolje omladince prekomandovati u prvi tim. Dovoditi mlade igrače, potpisivati ugovore na 5 godina uz obavezu igrača da potpiše da nema saradnju sa bilo kakvim menadžerom. Cilj u naredne 3 godine opstanak u I ligi, dok se finansijska situacija ne raščisti. Država da preispita dugove. Pogotovo "naduvane" dugove.
Oni koji su in napravili (menadžeri i uprava) u zatvor - ovo je Vučićev glavni zadatak. Lihvarske banke odmah da otpišu kamate. Za glavnicu duga da daju grejs period od 3 godine.
U četvrtoj godini kad se klub stabilizuje i krene sa otplatom dugova razmišljati o tituli. Mislim da je ovo jedini recept za ozdravljenje.

Marko

pre 11 godina

On je Dzajin surak i Dzaja ga je doveo... Ako ode on ide i Dzaja...
(pera petlić, 25. januar 2013 21:27)

Pa ako je u takvoj situaciji Dzaja stao na njegovu stranu ,neka idu i on Džaja,jer samo tim potezima štete klubu.

Dosta je kumova, šuraka koji su upropastili Zvezdu,iskreno mislim da Čović jedino može da skreše troškove ,ovi ostali su svi rasipnici,ponašaju se u fazonu boli me uvo nisu moje pare.

stefan

pre 11 godina

U kom li ce drzavnom preduzecu ovog meseca radnici ostati bez plata zbog zvezdine borbe za evre!?
(Radomir, 25. januar 2013 15:17)

Kako rece novinar veceras na RTSu DRZAVA je duzna da pomogne Zvezdi jer ju je ona ukopala kada je najjaca bila i kada je trebala da bere plodove svoga rada. Partizan ne bi ugledao svetlost dana nikada da nije bilo tako kako je bilo, nije bilo tesko iskoristiti situaciju.. Cak imaju glasine da je za vreme sankcija novac nestajao u svrhu sprecavanja socijalnih nemira..

baki

pre 11 godina

U četvrtoj godini kad se klub stabilizuje i krene sa otplatom dugova razmišljati o tituli. Mislim da je ovo jedini recept za ozdravljenje.
(Stari Zvezdaš, 25. januar 2013 20:39)
Aj sve i da prodje ta kaubojstina sa poveriocima, to "vi sada nama otpisete kamate i date grejs period" :)
Kako mislis da se klub stabilizuje?! Zaradice tako sto ce da proda igraca koji igra za 1200e za nekoliko miliona?!
Ne mozes da stedis na onome sto ti je osnovni izvor prihoda, a to je igracki kadar

Dumi Kladovo

pre 11 godina

AKO je zbog toga u sto ne sumnjam bravoooooooooooo, jer kamo srece da i u vladi srbije tako bude.Ne ko je ovde pobedio vec praksa da se cuva i tudje ko svoje.To u ovoj drzavi ko je tako radio do danas taj je bio indijanac.
Jos jednom cestitke Covicu.A Dzaji da ostavim sportski deo bez ekonomije.SVUGDE JE TO PRAKSA.
Pozdrav Dumi Kladovo

dekan

pre 11 godina

@ Marko / e,to je ono ? Sta mislis gde bi zavrsilo onih 500 evra mesecno ? Mozemo da pretpostavimo ne u dzepu igraca. " Iver ne pada daleko od klada" a culi smo ciji je Zecevic !

Pedja

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!

branko kockica

pre 11 godina

@mamo kornflekse, 25. januar 2013 16:09
dobro bre isfrustrirani, dokle cete vise internet mafijo..kukao si zadnja 4 derbija, kukati trener kako mi imamo budzet a vi nemate niti ste ga imali u zadnjih 11 godina, odakle vam obraza vise, ostavite vise zvezdu bre na miru...imacemo opet 25 000 navijaca u proseku i to vas boli, ALI BOL JE VECNA A KOD VAS, PA VISE KUGE U SVETU NEGO VAS NA STADIONU ALI STE ZATO ZA TASTATUROM NEVIDLJIVI MNOGO OPASNI

Stari Zvezdaš

pre 11 godina

Rešenje je formirati 3 platna razreda za igrače. Plata da bude za I razred 800 EUR mesečno, za II razred 1000 EUR mesečno i za III razred 1200 EUR mesečno. Sve postojeće ugovore revidirati prema ovim platnim razredima. Ko ne želi da prihvati odmah na transfer listu, pa ko ponudi više.
Stojadinovića otpustiti odmah. "Menadžeri" u ovakvoj kriznoj situaciji nisu potrebni jer su oni najveći krivci zašto je klub došao u ovakvu situaciju. Dovesti tri bivša igrača da se bave skautingom. Da igrački pogon popunjavaju iz 3 lige. Najbolje omladince prekomandovati u prvi tim. Dovoditi mlade igrače, potpisivati ugovore na 5 godina uz obavezu igrača da potpiše da nema saradnju sa bilo kakvim menadžerom. Cilj u naredne 3 godine opstanak u I ligi, dok se finansijska situacija ne raščisti. Država da preispita dugove. Pogotovo "naduvane" dugove.
Oni koji su in napravili (menadžeri i uprava) u zatvor - ovo je Vučićev glavni zadatak. Lihvarske banke odmah da otpišu kamate. Za glavnicu duga da daju grejs period od 3 godine.
U četvrtoj godini kad se klub stabilizuje i krene sa otplatom dugova razmišljati o tituli. Mislim da je ovo jedini recept za ozdravljenje.

zvezda do groba

pre 11 godina

@Liga sampiona, 25. januar 2013 16:10
a ti se nadas toj ligi sampiona pa dodje onda jedan samrok ili ael bio penal, i onda muuuk, petostrukom sampionu kuga na stadionu.,...vi ste bre vestacka tvorevina DS-a, to ce se vrlo brzo i videti, prva titula kada je izgubite cao zdravo, nece vam ostati ni ono malo bede na tribinama, dobro mozda ce oni sto prave lutke koje lice na brankicu ili sl.
ps.gledaj stvari u tvom dvoristu, sta vi bre nama preporucujete, savetujete itd

zlatko

pre 11 godina

Bravo Covicu,tako se voli Zvezda. Dosta nam je rasipnika koji su zaduzili Zvezdu do guse.
Nego se sad vrati u KKCZ i ocitaj malo lekciju igracima,mnogo su se opustili. Vidimo se u Pioniru. Pozdrav za Delije!

imamo kornflekse

pre 11 godina

8,000 i 8,500 velika razlika, 6% :)))

koje zamazivanje ociju navijaca koji pristaju i na pakt sa djavolom samo da se prekine 'dominacija' Partizana, a u Evropi se brukaju i jedni i drugi, dobro, jedni malo vise, primaju 7 golova od Naftana, poslednjeplasirane ekipe beloruskog prvenstva...

stefan

pre 11 godina

U kom li ce drzavnom preduzecu ovog meseca radnici ostati bez plata zbog zvezdine borbe za evre!?
(Radomir, 25. januar 2013 15:17)

Kako rece novinar veceras na RTSu DRZAVA je duzna da pomogne Zvezdi jer ju je ona ukopala kada je najjaca bila i kada je trebala da bere plodove svoga rada. Partizan ne bi ugledao svetlost dana nikada da nije bilo tako kako je bilo, nije bilo tesko iskoristiti situaciju.. Cak imaju glasine da je za vreme sankcija novac nestajao u svrhu sprecavanja socijalnih nemira..

Marko

pre 11 godina

Covicu majstore,odavno nam je ovo trebalo,cvrsta ruka i kontrola finansija.Gazprom ce uskoro dati 4 miliona i bice mnogo bolja situacija

Marko

pre 11 godina

Zvezdu i Partizan privatizovati, a Čovića poslati u Klinički centar Srbije u kome se deca leče u uslovima koji nisu dostojni čoveka. Da vidimo da li bi tamo ovaj mag za finansije uspeo da popravi stanje. Država se našla da pomaže klubove u kojima igrači zarađuju stotine hiljada evra godišnje, a bolnice u raspadnutom stanju.

Pedja J7

pre 11 godina

Petkovic prima 8.000 evra mesecno???
Ja sam mislio da primaju izmedju 1.000 - 5.000 (najbolji igraci)!
Pa moj ujak je ortoped, po ceo dan sklapa slomljene ruke i noge, ugradjuje ljudima vestacke kukove, i za to primi jedva, sa dezurstvima 900 evra.
I TREBA DA PROPADNEMO!!!

Doktor86

pre 11 godina

U prevodu, neko je hteo da se "ugradi" za tih 500 evra. U ugovoru pise 8500e, igrac primi 8000e a neko ostatak stavi u dzep. Malo li je na ovu krizu?

Miksi - N.Pazova

pre 11 godina

Gazprom 4 miliona evra na godisnjem nivou,novi sponzorski daleko jaci ugovor,svaka cast ko god je pomogao oko ove price jer novac je više nego ozbiljan za naše uslove ... idemo polako korak po korak ...biće Zvezda tamo gde Jou je i prirodno mesto i to velo brzo !

Ivan

pre 11 godina

Šta sve može spin, sada treba da poverujemo da je tuča funkcionera odraz dobrog stanja u klubu, jer eto trude se da sačuvaju svaki dinar... Neverovatno!

H8er

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!
(Pedja, 25. januar 2013 14:40)

Jeste, samo si zaboravio da je isti taj Petkovic oprostio dug od 70 000 evra i povukao bolkadu/menicu ili sta vec! I sad najbolje je jos da igra za 1000 jevreja, kako da ne. A mogao je lepo da ode u Izrael ili Tursku, uzme isto toliko ili i vise od toga, da uziva i pride vas tuzi za tih 70 000 evra duga i lepo za godinu dana da uzme cirka 170 000- 200 000 evra (plata + dugovanja).
Ovako ce uzeti za godinu dana 8000 * 12 = 96 000.

Isto tako Zvezda hoce da Sloboda ukine blokadu i prolongira vracanje duga, a onda da kupi Tijaga Silvu od njih za bagatelu. Ne moz' sad i jare i pare.

Vujke

pre 11 godina

Koga briga za propali klub? To bi isto rekao i za Partizan samo sto je on u boljoj startnoj poziciji. Dosta vise trgovine glasovima mazohistickih navijaca. Na koje noge Zvezda da stane? Sta da bude, prvak ove jadne lige? To je uspeh??? Zvezda je mrtva, kao i srpski fudbal, samo to jos nije objavljeno...

Liga sampiona

pre 11 godina

Svaka cast gospodinu Covicu na takvom stavu!!!Zar Zvezda treba da placa nekog Petkovica vise od 8000 evra?Pa ko je taj Petkovic?Dosta nam je starih,propalih fudbalera! Zvezdi treba mladost,skromnost i pre svega SRCE za klub koji voli vise od svog novcanika!!!Covicu puna podrska!
(Pedja, 25. januar 2013 14:40)

Lepo si to rekao, samo problem je u tome sto cete kasnije tim istim igracima da nabijate pritisak kao da igraju za Barselonu i da ih pljujete kao da su placeni 5 miliona evra. Ne postoji razlika u cenama igraca tek tako. Ako imas mladog i neiskusnog igraca, moras biti spreman na njegovo sazrevanje i eventualne greske koje ce praviti. Isto vazi i za jeftine igrace. Ako pak tezis tome da zvezda ima najbolje igrace u kratkom roku onda moras i da ih platis najvise, a to ne mozete. I sta to znaci srce za klub? Da ti licno igras za zvezdu sigurno bi dao maksimum a to sto bi ti npr. BSK dao 10 komada nema veze. Realnost je da ne ocekujete previse od igrace ali da se nadate cudu, da stedite i planirate i prognozirate da uz vrhunski rad postignete neki rezultat za 2-3god. To je najoptimisticnija prognoza i sve to zavisi apsolutno i samo od uprave, trenera i kluba pa na samom kraju i od igraca. Ubija vas uobrazilja da morate da budete najbolji i da jeste najbolji i nazalost znam da ce svi ovde od reda pljuvati sve ove igrace od kojih sada traze srce na teren.

Marko

pre 11 godina

Ovog Zecevia treba najuriti podhitno,ako je bilo dogovoreno 8000 evra ,a on daje 8500 evra,njega treba podhitno najuriti,jer samo šteti klubu,ja bi ga lepo sada naterao da placa tih 500 evra viska iz svog dzepa,pa da vidim kako bi platio.

Zbog njegove gluposti izbila frka,a on se pravi mutav,terajte takve ljude iz zvezde.Gledamo da štedimo svaki dinar a on se baja razbacuje sa tudjim parama.

Marko

pre 11 godina

On je Dzajin surak i Dzaja ga je doveo... Ako ode on ide i Dzaja...
(pera petlić, 25. januar 2013 21:27)

Pa ako je u takvoj situaciji Dzaja stao na njegovu stranu ,neka idu i on Džaja,jer samo tim potezima štete klubu.

Dosta je kumova, šuraka koji su upropastili Zvezdu,iskreno mislim da Čović jedino može da skreše troškove ,ovi ostali su svi rasipnici,ponašaju se u fazonu boli me uvo nisu moje pare.

Dragan

pre 11 godina

Pa lljudi moji, da li nas neko pravi budalama? Klub nam u krizi a placamo igraca 8000 Eura mesecno,ej 8000 Eura. I svi cute. Pa u unutrasnjosti igraci zaradjuju par stotina Eura mesecno a nisu nista slabiji od ovog. Da li su vec poceli dilovi?

Peca

pre 11 godina

U prevodu, neko je hteo da se "ugradi" za tih 500 evra. U ugovoru pise 8500e, igrac primi 8000e a neko ostatak stavi u dzep. Malo li je na ovu krizu?
(Doktor86, 25. januar 2013 14:35)

Ko li je to ? Ima li u Zvezdi nedavno aboliranih za tako neka ugradjivanja ?

Mrtvac

pre 11 godina

Covicu, oteraj tu bagru iz kluba! Za propalog fudbalera koji nece ni igrati u prvom timu 8000 evra MESECNO!! Pa nije ni cudno sto smo ovoliko miliona u minusu...

Ja

pre 11 godina

Pa onda to nije 500 eura ukupno, nego 500 eura mesecno. Kad se na to dodaju razni porezi i doprinosi to uopste nije mala suma. Uostalom, sta ima ko da se privatno i nasamo dogovara sa njim ako je vec sve dogovoreno?
Ako je ovo tacno, onda je Covic u pravu, pa sve i da je 500 dinara vise a ne 500 eura.

Igor

pre 11 godina

Dati Petkovicu(koji je nikakav igrac, sto ce i prolecni deo pokazati)8000 evra, je rasipanje, a ne bitka za svaki evro. Ja bih mu dao 8000 dinara+hrana i smestaj.

Lihvar sa ljudskim likom

pre 11 godina

@Stari zvezdaš
Ja sam vlasnik "lihvarske" banke i nemam nameru ikome da išta oprostim, najmanje ugovorene kamate, a one su manje nego što strane banke uzimaju našim građanima. Ugovor je ugovor! Ko će da poništi te ugovore, omiljeni spasilac i njegov gazda ili stari zvezdaši? Malo sutra.

toša

pre 11 godina

Ne znam što su se tukli za 500e kada neće dobiti ni onih 8000 hiljada obećanih. Zvezda u krizi a plaća odbranbenog igrača 8000 e, pa koga bre vi zezate...ovaj će im oprostiti i ovo kao i ono što im je oprostio, tj. to mu je bila ulaznica da ponovo dodje u "veliku zvezdu".

Nikola

pre 11 godina

Problem društvene svojine je što ona nema titulara, nema vlasnika koji bi brinuo o njoj, čuvao je i uvećavao njenu vrednost. Ona je istovremeno svačija i ničija. Ipak, klubom u društvenoj svojini mora neko da upravlja. Zato politička garnitura koja je trenutno na vlasti pošalje funkcionere u organe klubova (Antić, Škundrić, Vesić, Ružić, LJajić). Oni znaju da će na tim mestima biti par godina dok se ne promeni vlast, što znači i da hoće da urade nešto za klub nema vremena za to. Osim toga, oni nemaju nikakve kvalifikacije da obavljaju rukovodeće poslove, što mogućnost bilo kakvog pomaka na bolje svodi na minimum. Sve oni to i sami znaju, pa se trude da dok su u upravama klubova bar nešto za sebe urade (bar miliončić evra u dzep). Ono što se političarima najviše svidja kod društvene svojine je što kad nesposobnošću, nemarom ili najčešće zloupotrebama naprave minus u kasi, oni uopšte ne odgovaraju za taj minus, već se on svaljuje na klub. Zbog svega toga privatna svojina postoji hiljadama godina, a društvena nije preživela ni sto godina. Zbog svega toga su najveći klubovi na svetu privatni (Mancester, Liverpul, Celsi, Bajern, Milan, Inter, Real, Barsa), a društveni klubovi ne postoje na fudbalskoj mapi Evrope.

Slobodan

pre 11 godina

Mnogi ljudi se pitaju kako je Čović sredio finansije Zvezde i kako će po istom receptu to učiniti u Zvezdi. Evo kako. Da je ovo pravna država, svi funkcioneri dva najveća kluba u poslednje dve decenije bi bili u zatvoru. Isto tako, u zatvoru bi bili oni koji su pozajmljivali novac, menadžeri koji su saradjivali sa njima. Sve su to napumpani dugovi, po principu hajde da uvećamo dug, a kad Zvezda jednog dana vrati da podelimo po pola. Da je ovo pravna država, svi funkcioneri dva najveća kluba u poslednje dve decenije bi bili u zatvoru. Isto tako, u zatvoru bi bili oni koji su pozajmljivali novac, menadžeri koji su saradjivali sa njima. Klub je došao do dna, tj. nema više od čega da se krade. Da bi ubuduće ipak imalo od čega da se krade, stupa na scenu Čović, koga vlast šalje da se "dogovori" sa poveriocima. Ili će otpisati dugove, ili će im na vrata zakucati policija.

ni na TV

pre 11 godina

a mi pevamo "TEREN PREORITE, ZA GRB POGINITE... ", i to po zimi, kisi, suncu, snegu ili kosavi. 8.000 € mesecno + premije + doprinosi!!! A ja se nerviram, stvarno sam budala.

Gadna vremena, prijatelju, prijatelju...

pre 11 godina

...i za svaku kunu....i za svaku lipu... i za svaki dukat akamoli groš. Šamari se ne računaju...

Bacam pretplatnu

pre 11 godina

Tek sad sam skapirao da "majstor " treba da prima 8.000 € mesecno, a ne do kraja sezone. Pa koliko je realno da prima predsednik drzave?

Realno

pre 11 godina

Ajmo realno - Ni jedan fudbaler u našoj ligi ne zaslužuje više od 1000 evra mesečno. Naročito ne u klubu koji je do guše u dugovima. Tugica :/

pera petlić

pre 11 godina

Ovog Zecevia treba najuriti podhitno,ako je bilo dogovoreno 8000 evra ,a on daje 8500 evra,njega treba podhitno najuriti,jer samo šteti klubu,ja bi ga lepo sada naterao da placa tih 500 evra viska iz svog dzepa,pa da vidim kako bi platio.

Zbog njegove gluposti izbila frka,a on se pravi mutav,terajte takve ljude iz zvezde.Gledamo da štedimo svaki dinar a on se baja razbacuje sa tudjim parama.
(Marko, 25. januar 2013 18:11)

On je Dzajin surak i Dzaja ga je doveo... Ako ode on ide i Dzaja...

styu

pre 11 godina

on oprostio zvezdi dug pa mu dali novi kako bi mu vratili njegove pare, a zvezda je pre neku godinu na njemu zaradila 400 000, tako da....

Predrag

pre 11 godina

Juce je reporter Fox sporta izjavio na SEN (sport talk radio), da je Melbourne Heart prosao neverovatno dobro finansijski u odnosu na Crvenu Zvezdu. Da je Heart dobio nazad Babalja I od Zvezde do sada 300.000 a za uzvrat je Zvezdi oprostio poslednju ratu za Babalja u vrednosti od 100.000$. E, ako vam je to dobro poslovanje da vam se smeje cela Australija I klub koji postoji oko 4 god. ispade profesionalniji I bolje prodje u poslu sa vama, svaka cast! E A NEKADA JE BILA ZVEZDA...

Dumi Kladovo

pre 11 godina

AKO je zbog toga u sto ne sumnjam bravoooooooooooo, jer kamo srece da i u vladi srbije tako bude.Ne ko je ovde pobedio vec praksa da se cuva i tudje ko svoje.To u ovoj drzavi ko je tako radio do danas taj je bio indijanac.
Jos jednom cestitke Covicu.A Dzaji da ostavim sportski deo bez ekonomije.SVUGDE JE TO PRAKSA.
Pozdrav Dumi Kladovo

momir

pre 11 godina

Meni nikako nije jasno kako je moguce da se neko u FK (bilo kom) zaduzi po nerealnim kamatama i pozajmljuje pare (koje se dijele pola-pola a klub sve placa) a da pri tome ne odgovara?! Pa makar da stoji ispred Marakane sa natpisom ja sam IDIOT!!! Bar neka sankcija, ovako zao mi da dam svoje pare jer ne znam kuda odose. Postoji li neka odgovornost da ljudi koji su minus napravili pare vrate kroz imovinu, valjda neko odgovara za propuste, ili su sva drzavna preduzeca na taj fazon vodjena da bi se kupila za 1e?!

Mister No

pre 11 godina

Ma ljudi su se potukli zbog povređenih sujeta i potpuno različitih karaktera, to nema nikakve veze sa 5.000 eur i platom Petkovića. Plata je samo kap koja je očigledno prelila čašu. Kad pre...

baki

pre 11 godina

U četvrtoj godini kad se klub stabilizuje i krene sa otplatom dugova razmišljati o tituli. Mislim da je ovo jedini recept za ozdravljenje.
(Stari Zvezdaš, 25. januar 2013 20:39)
Aj sve i da prodje ta kaubojstina sa poveriocima, to "vi sada nama otpisete kamate i date grejs period" :)
Kako mislis da se klub stabilizuje?! Zaradice tako sto ce da proda igraca koji igra za 1200e za nekoliko miliona?!
Ne mozes da stedis na onome sto ti je osnovni izvor prihoda, a to je igracki kadar

dekan

pre 11 godina

@ Marko / e,to je ono ? Sta mislis gde bi zavrsilo onih 500 evra mesecno ? Mozemo da pretpostavimo ne u dzepu igraca. " Iver ne pada daleko od klada" a culi smo ciji je Zecevic !