Sreda, 23.01.2013.

19:17

Džajić više neće na Marakanu?

Posle sukoba sa Nebojšom Čovićem, predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić navodno je rekao da njegova noga više neće kročiti na Marakanu.

Izvor: B92

Džajiæ više neæe na Marakanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

269 Komentari

Sortiraj po:

Del Pjero

pre 11 godina

Iako sam grobar ne verujem da ce Dzaja otici,nece mu navijaci tek tako lako dozvoliti da napusti klub i da ga ostavi na cedilu.Ostaje on siguran sam.

Nemanja

pre 11 godina

Neostvareni, a preambiciozni Gosn. Nebojša koji je oduvek maštao da će postati vrhunski košarkaš, danas kao sportski radnik ne može da pobegne od svoje sujete pa pokušava da parira takvim velikanima sa bogatim sportskim karijerama kao što su Džajić, Danilović, Todorić... To sve deluje smešno jer zna se ko su ove legende a ko je on!
(Firga, 23. januar 2013 22:39)

On je doktor tehničkih nauka, o ovi ostali su obični šutači lopte.

Mozzart

pre 11 godina

@Grozni...Hajd navedi mi JEDAN razlog zasto bi Deki postao Zvezdina zvezda? Zato sto je brze otisao iz Zvezde, nego sto su mu navijaci zapamtili ime? Ne postaje se Zvezdina zvezda, ako iz iste odes sa nepunih 20 godina! Dzajic je, na primer, odigrao skoro 600 utakmica u Zvezdinom dresu! Mi ne cutimo. Neka neko ostavi trag u Zvezdi, pa neka racuna na "zvezdu". Ovako, odigraju dve, tri, fantasticne tekme, i kraj... Isto vazi za Zigu, Vidu... Daleko od toga da ne volim pomenute. Ali, Deki je pre Interov nego Zvezdin, Vidic Mancesterov...

olio

pre 11 godina

Igracki kadar sve igraci znani, pa na trening cesto dolaze pijani.
Izbila je svadja, podigla se graja, pa mu samar tresnu legendarni Dzaja.
Hoce Covic da istera neku svoju pravdu, al mu cvikeri letnuse na auto komandu.
Nisam ti ja Dule i ne pisem saopstenja, podnosim ostavku i ajde dovidjenja.

joca

pre 11 godina

Samo se vi zanosite da je problem 8000 ili da nije nesto drugo u pitanju. Niko nece da pomogne FK CZ za badava. Covic to zna, radi za platu...

Devla, devla

pre 11 godina

Znao sam da ćete se u većini svrstati uz Mandraka. Ništa ljubav,srce, ,,Naša Zvezda"- sa pogledom u daljinu, ideali, fudbalsko majstorstvo, zasluge za najveće uspehe Zvezde.Ništa Bari, Tokio. Ništa nepravda prema čoveku koji je uvek do sada bio odmeren, kulturan a uspešan u svom poslu.E, delgani, delgani...
Znam šta vam je rezon. Ljigavo je vreme pa su onda i ljigavci na ceni, jer samo oni mogu da nešto izljigaju, izmuvaju isprevaraju.Na silu, na laž,na maglu, ispod žita, na bezskrupuloznost.Takvo je vreme jel da? To se ceni u Srbiji danas. A ljubav ideali, zanos su samo priča za malu decu.Pa baš zato nam je tako kako nam je a i nismo za bolje.

Rodja

pre 11 godina

Svi znamo da je samo jedno najbolje za srpske klubove a to je PRIVATIZACIJA ... ali .... nikako da to priznamo sebi. Mnogo se bre ljudi LAPA po klubovima ... a mi navijaci i ceo narod koji je privrzen do groba svom klubu ne dobijamo ama bas nista! A sve sto sto trazimo je cista i kompetentna uprava, jaki treninzi za fudbalere i kvalitetan fudbal. Prazne tribine.... nece vise biti prazne ... to vam navijaci i narod obecavaju. Mnogo su to velika mesecna primanja za coveka koji trci za loptom a jos je anonimus. Dokazi se prvo pa zaradi. Ovo je zemlja Srbija, nema si ni za pasulj, klub u enormnim dugovima i 8000 mesecno!!! Sto je mnogo ... mnogo je!!!

pavle

pre 11 godina

@Tolle, 24. januar 2013 00:57

Bolje Železnik nego Teleoptik. ne bojte se, niste ni vi daleko....

Zvezda je rasturena odavno, ovo što sad gledamo je samo 'rasprodaja bola' što reče Bora čorba, razvlačenje po blatu. I nastaviće se mrcvarenje sve dok bude ijedne pare u Zvezdi ili dok država ne odluči drugačije.

Džajić je doveden zbog imena i ugleda, ali očigledno ne pristaje na sporednu ulogu, Čović zbog onoga što je uradio sa KK, ali i on nije zadovoljan time što nema potpun uvid u stvari. Ispada da su nespojiva kombinacija i da im treba i treći da ih drži na okupu...

•Grozni®

pre 11 godina

@Mozzart

A sta je sa El Gringom?Gde je Dejan Stankovic,cuveni Nemanja Vidic...?
Cutimo,a...cutimo!Samo,oni ne kopaju tunele k'o 500mil. Kineza ;-) ali su pre zasluzili to nego vec pomenuti!Osvetite se!!!
Sad Covic "postenjacina" hoce da ex igraci pomognu klubu!?
Zasto on ne pomogne sa svojim KAPITALOM :-)

milos

pre 11 godina

Dzajic treba da se bavi fudbalskim delom price a Covic ekonomijom. Sve ostalo su prazne price. Klub je u ekonomskom kolapsu i plata od 8000€ (16 000DM) nekom anonimusu je totalno van pameti. Puna podrska magistru! (Don Quijote, 24. januar 2013 08:14)
covic da se bavi ekonomijom, a zavrsio masinski fakultet, smer proizvodno masinstvo!? taj isti petkovic vam je oprostio 60 000 evra i samim tim kupio mesto u zvezdi, te njegov povratak dodje kao neka vrsta reprograma duga. manite se covica, ne zanosite se njegovim lazima, pa bio je i ministar i gradonacelnik, kako tada nije pokazao ni 1% znanja i sposobnosti, koje sad naprasno poseduje i prikazuje. pa njemu bi mmf trebao da ponudi mesto specijalnog savetnika. covek je jedan obican manipulator, uvidece te to vremenom.

Kokos

pre 11 godina

U jednom od svojih prvih komentara kada se vratio Džajić i došao Čović
napisao sam "neka vam je bog upomoć" i pokazalo se da sam u pravu. Džajić se vratio u Zvezdu jer je morao da ne bi trunuo na robiji, a Vučić koji je veliki Zvezdaš, ima percepciju da samo on može da preporodi klub na izdisaju! Ne bih se iznenadio kada bi uskoro saznali da je sukob počeo tako što je Čović ipak otkrio da u velikim dugovila Zvezde ima značajnu ulogu i dječačić sa Uba!

Marijus

pre 11 godina

(•samo Partizan®, 24. januar 2013 06:47)
Vidi se da ti godiste pocinje sa 9. Za vreme Tita igraci nisu mogli da napuste zemlju pre 28 godina, tako da nisu mogli da igraju po Evropi. Taj mali Dzajic je odigrao 590 utakmica za Zvezdu i dao 365 golova, Rajko Mitic 577. Svrstan je u najbolji tim Evropskih prvenstava ikada!!! Rambo je fenomenalan igrac ali se ne postaje Zvezdina zvezda sa 130 utakmica odigranih za klub. Potrudio sam se da ti razjasnim neke stvari, nadam se da jesam...

Ćoki, drži se!

pre 11 godina

@Pedu
Ti si potpuno odlepio. Kakve "kvalifikacije" ima Džajić da vodi klub? Misliš, nije diplomirao menadžnemt na "Univerzitetu burazera Karić". Ko je vodio godinama Zvezdu pa i onda kada je imala najbolji tim u istoriji i postala prvak Evrope i osvajač "Interkont kupa"? Svima nama jasno je da su "internet brigade" dobile zadatak da podržavaju Čovića (Džajić to nikada sebi ne bi dozvolio) i ja, kao partizanovac, mogu samo da poželim njegov ostanak a Džajićev odlazak.

THE CITIZEN

pre 11 godina

Значи овај зечевић је већ покушао са малверзацијом, подршка Човићу да истраје и истера све ствари до краја, а Џаја ако није спреман на то нек иде!!!

Patriota-bivsi!

pre 11 godina

HAHAHA...Sudbina od njih zavisi!!!Treba rasterati sve te strucnjake,prijatelje i razne legende koje i slepac vidi da su tu samo iz koristi! Klub sto pre privatizovati i prodati,pa cete videti rezultate,a verujte,znace se i ko sta radi i ko je zasto ovlasten!

mattko

pre 11 godina

Da je Djajic izvikana legenda zna se odavno.Osim gola protiv Engleske 1968 za reprezentaciju nije dao mnogo. Za Zvezdu je mozda nesto i doprineo ali su vise doprineli ondasnji novinari i mediji koji su pisali hvalospeve o njegovom driblingu. Fudbal ni onda a ni sada nide dribling vec mnogo vise od toga.U Titovo vreme on je bio ikona jer bio potreban Srbin iz centralne Srbije da bude idol tadasnjoj omladini koja sada broji penzionerske dane.Njegovo jucerasnje ponasanje i udaranje potpredsednika pokazuje da tokom zivota nije mnogo na sebi radio. O oprastanju sudskog procesa i istrazi pod kojom je bio nema smisla ni govoriti. Kakvi su navijaci, uprava je jos gora i to u kontinuitetu. Zvezdu treba po ugledu na Rendzers , koji isto tako skotska institucija, treba prebaciti u 4 nivoa nizi stepen takmicenja gde ce usijane glave biti ohladjene u naredne 3,4 godine. Pa kada pocnu da posluju po ekonomskoj logici , neka daju plate koliko god mogu.

Cvele

pre 11 godina

"Ipak, nema potvrde da je Džajić zaista to rekao, niti da li bi eventualno to mislio čak i da je izrečeno".
A ko ce da potvrdi sta Dzajic misli, kada nesto kaze?

moje ime

pre 11 godina

Ma ne, abolirajte Dzajica jos koji put i slavite ga! Neka radi covek sta i kako hoce, pa moze mu se, zar ne?! Putuj, Zvezdo, nije ti tu mesto gde jesi, ali te tvoja "deca" tu smestise! Sram ih bilo!

jeremija

pre 11 godina

Можда су звезди потребни и џајић и чолић - али схватите људи да Србији НИЈЕ потребна звезда.Никаква.

Bojan

pre 11 godina

Covic napolje iz Zvezde ! Ne trebaju nam takvi, Zvezda je oduvek bila klub naroda, legendi, postovanih, a Covic sigurno ne spada u takve, napravite anketu na ulici i videcete sta o njemu misli narod. Samo bez cenzure.

Mozzart

pre 11 godina

@samo partizan...Lepo si nabrojao sve Zvezdine zvezde, ali jedan cas si propustio, izgleda. CELA generacija '91 je proglasena za Zvezdinu zvezdu. Nismo ludi da zaboravimo one sjajne ljude. A oko sukoba ove dvojice, na strani sam Covica! Ako je Petkovicu malo 8 hiljada evra mesecno, neka trazi drugi klub. I, ako je vec Covic ugovorio tu platu, ko je bre taj Zecevic sto hoce da mu je povecava? Neka da onda iz svog dzepa, dosta je bilo pljacke!

samo realno

pre 11 godina

8 soma mesecno, sa premijama preko sto soma godisnje... za nekog ko preko ne moze ni lopte da skuplja...
stajem na stranu Covica, bez razmisljanja.

milan

pre 11 godina

Ma Čović gde god dođe napravi problem. Voli čovek vlast neće da bude drugi a voli i pare. Valjda će Vučić proveriti i jega a treba mu unakrsno ispitivanje imovine a i još mnogo afera oko Čovića koje su nerazjašnjene.
Džaja ni cipele ti Čović što se poštenja tiče nemože obrisati i nepovlači se.

Milan

pre 11 godina

Evo resenja,pozovite Riznica u upravni odbor,ubicete dve muve jednim udarcem.. On bi bio idealan savetnik za Jovanovica i njemu slicne i igrackom kadru,a i sve bi Dzaja i Covic to lakse resili uz "casicu razgovora"... Sram Vas bilo....

Pedu

pre 11 godina

Meni opet, nikada nije bilo jasno, kakve to kompetencije imaju tzv. "zaslužni" sportisti da VODE klubove?!
Dobro, bio je strašan fudbaler, proslavio Zvezdu, sve je to OK, ali kakve on kvalifikacije ima za vođenje bilo čega?
Govorim sve ovo, nezavisno od čitave ove priče sa Čovićem.

Za menadžerisanje treba da se postavi kvalifikovani menadžer (kako to danas vole svi da kažu), a ne fudbaler, po nekakvim zaslugama.

Ali, čitava država je takva.
Na ključnim mestima su nekompetenti likovi, koji su tu došli po nekakvim "zaslugama", pa nije ničudo što se ovakve stvari dešavaju i na ovim nivoima.
Jadna smo mi država i još jadniji narod.

Misirac

pre 11 godina

Ne bih se iznenadio da sledeći Čovićev korak bude preuzimanje kontrole nad treniranjem Novaka Đokovića. Treba i Vajdu najuriti. Neki ljudi nemaju ni obzira ni mozga. Ni ova komedija od KKCZ Bgd neće još dugo trajati. Ako mogu inspektori da kampuju i na Marakani i na JNA, kako nikome nije palo na pamet da pročešlja malo rad FMP-a. Koliko su mladih igrača oni prodali, šta je sad sa tim igračima, koliko su plaćeni i koliko je Čović na njima zaradio. Nemoguće je da je samo on pametan, a svi ostali glupi. O "regulisanju " dugovanja košarkaškog kluba neću ni da govorim. Od kojih para su vraćeni dugovi? Da nisu možda pare od sportskih hala i silnih puteva na Kosovu date za prodati grb? Kako Vučić koji sve zna ne pominje poreklo Čovićeve imovine? I onda jedan takav "sportski radnik" tera Džaju sa Marakane. Ljudi, bre, ko je ovde lud?

Don Quijote

pre 11 godina

Dzajic treba da se bavi fudbalskim delom price a Covic ekonomijom. Sve ostalo su prazne price. Klub je u ekonomskom kolapsu i plata od 8000€ (16 000DM) nekom anonimusu je totalno van pameti. Puna podrska magistru!

Hilux

pre 11 godina

Ima li ova tragikomedija iz Ljutice Bogdana kraja? Alo ljudi !!! Dzaba buanje, dzaba sms-ovi, dzaba history chanal i zazivanje barija kad god se zavrsi u avgustu ista oko Evrope... Crvena Zvezda je uginula. Ne postoji vise. Ove froncle sto hijene razvlace godinama nisu Zvezda. I sta tu nekome ima nejasno? Da li je iko ovde svestan da roditelji igracima placaju stanove i hranu u Beogradu, da su ugovori za Zvezdom samo fiktivni i da igrac ne dobije JEDAN JEDINI DINAR dok mu se ne realizuje neki transfer i onda se tu klub i igrac isprebijaju... Zigic svojevremeno zalepi one golove Romi a dobije 1.000 eura za dva meseca pre toga...pa kao ceka se SP u Nemackoj da mu dignu cenu, Arsenal ovo ono....i na kraju sta nista..Santander itd... e a to je bio Zigic..poslednji igrac vredan pomena...a zamislimo sad sve ovo sa ovom boranijom koja se mota po Zvezdi poslednjih 6-7 godina.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

http://www.mojacrvenazvezda.net/48322/2012/11/14/ko-su-clanovi-radne-grupe-fk-crvena-zvezda/

Evo pogledajte ko je sve sada u Zvezdi...pa ce vam biti jasno da je i dalje jedini cilj ona da se unisti...tragedija.

Risto Kubura

pre 11 godina

"U prilog tome govori i činjenica da su u klubu bila pogašena svetla samo nekoliko sati pošto se incident desio."
Možda su im samo isekli struju zbog dugovanja!?!

fontana

pre 11 godina

Sve je prolazno, Zvezda je večna! Čak i ako obojica odu, Zvezda će opstati. Ko ne ume da obuzda svoj ego, sujete, pohlepu i ostalo nije mu tu ni mesto. Za Zvezdu čovek treba da se žrtvuje, a ne za honorare ili državne projekte!

bolton

pre 11 godina

Hoce da Petkovicu namaknu preko 8000€?Kakav blam,taj ne zna ni da hoda kako treba a ne da igra fudbal.Bas je stednja na delu,a navijaci ovce koje treba da skupe lovu za pomoc siromasnoj Zvezdi.Ovi sto imaju platu 200-300€ treba da pomazu neznalice koje zaradjuju 30 puta vise od njih i zbog kojih se funkcioneri kluba tuku.
(BgHQ, 24. januar 2013 05:53)

hahahaha...sve si rekao ovim komentarom...jos kad vidim one reklame na tv-u, jadnici, drzavni klubovi, pa jos traze od ovog napacenog naroda da im se pomogne...eeeej, breee. Jos ako su oni likovi iz reklama stvarni i u ovdasnjem svetu, zaista treba da se zapitamo kuda smo mi Srbi krenuli, kakvi nas to demoni uhvatili pod svoje da nam ovakvi lesinari vise znace od svojih najmilijih. Ko to ne vidi, znaci da su mu neuroni potpuno zakrzljali i da mu spasa nema.

Boban

pre 11 godina

"Bravo" za Be92 !! Da li je moguće da kuća vašeg renomea i ozbiljnosti, u udarnom dnevniku, juče u 18 i 30 h,kao najvažniju vest objavi sukob u C.Zvezdi i tome posveti osam minuta već pomenutog termina !? Imate jednog gledaoca i slušaoca manje.Ćao !!

darko

pre 11 godina

nisam najbolje razumeo...jel taj fudbaler treba da ima platu 8000 eura godisnje ili mesecno?Licno mislim da firma koja je u krizi i tolikim dugovima nije u stanju da daje 8000 eura godisnje za platu jednom prosecnom srbijanskom fudbaleru.Ako je pak rec o mesecnoj apanazi onda bi ih sve trebalo pohapsiti i rasformirati fk crvena zvezda.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ko suruje sa drzavom obicno tako i zavrsi ! Kako ste doveli generaciju 1991,kako ste je prodali,tako sada i prolazite.Jos tada ste bili drzavni projekat i sluge rezima,ali ste uvek imali na tribini kvazi nacionaliste i anti komunjare da drze taj balans i dokazu da je Zvezda iznad Srbije,iznad Jugoslavije i iznad svega ! Jeste,bila je iznad svega,prvo u politickom,a onda i u sportskom smislu koji je ostvarila na krilima politike i drzavnog vrha ! Ko vas ne zna skupo bi vas platio ! Najljigavije sportsko drustvo na svetu.Anti Jugosloveni kojima nisu bile gadljive jugoslovenske pare i stubovi srpstva koji vole Srbiju do zadnje pare ! Kako sejete vise od 60 godina,tako danas zanjete !

•samo Partizan®

pre 11 godina

ZVEZDINE ZVEZDE !!!

To su
Rajko Mitić (igrao do osnivanja kluba do
1958), Dragoslav Šekularac (1955-1966),
Dragan Džajić (1963-1975, 1977-78),
Vladimir Petrović (1971-1982) i Dragan
Stojković (1986-1990).

Jel moze neko da mi objasni i pojasni po kom kriterijumu su oni dobili taj status,sem Pixija!?
Gde je cuveni Dzajic igrao posle Zvezde,u Francuskom.drugom,trecem klubu,a ostali??
Da li je moguce da ne cenite generaciju iz '91 i da niko od njih nije to zasluzio?
Jedan Pancev(u to vreme ZLATNA KOPACKA EVROPE,nakbolji strelac Evrope),STUB TE GENERACIJE Dejan Savicevic,Vladimir Jugovic koji je i sa Zvezdom i sa Juventusom(ako se ne varam osvajao LS...i mnogi drugi!!!!
Rambo Petkovic je dokazao velicinu u ni manje ni vise BRAZILU,njega i ne spominjete...to je sramno!
Ima ih mnogo vise koji brede i zasluzuju da dobiju tu pocast,pre gore navedenih.
Velicate Dzajica i sad Covica a ne zna se ko je vece zlo za vas!
I mi hocemo da oteramo Djurica i trenutne lopove i da vratimo prave ljude,koji su nesto znacili i jos uvek znace klubu!
Samo tako imacemo derbi kao nekad i klubove koji ce igrati znacajnu ulogu u LS...

Dule

pre 11 godina

Sve je ovde jasno, Covic bi da postane vlasnik svega i svacega,e pa preterao si ! Nema dileme, podrska Dzaji bre, obicni ljudi i iskreni ljubitelji Zvezde apsolutno stoje iza Dzaje, pa cak i navijaci Partizana. Hoce li neko da zaustavi tog Covica?

BgHQ

pre 11 godina

Hoce da Petkovicu namaknu preko 8000€?Kakav blam,taj ne zna ni da hoda kako treba a ne da igra fudbal.Bas je stednja na delu,a navijaci ovce koje treba da skupe lovu za pomoc siromasnoj Zvezdi.Ovi sto imaju platu 200-300€ treba da pomazu neznalice koje zaradjuju 30 puta vise od njih i zbog kojih se funkcioneri kluba tuku.

Tijana

pre 11 godina

Osam hiljada evre plate?! Sta vi radite za tu platu????? Boze kakva sramota...! Klub vam je u krizi i vi molite vaše navijače koji jedva imaju za hleb da vam pomognu???!!!Ludaci, s stvarno ste ludaci...tea.

Nikad robom

pre 11 godina

Ej bre Srbi, urazumite se!
Jedva ste docekali da se medjusobno ispljujete i brze bolje svrstate u tabore pljuvaca ONOGA u korist OVOGA!
Jel hocete da se posibate, pa ko pobedi - u pravu je?!
Sve prsti od pametnih predloga.
Onaj bi oterao obojicu i doveo nekog sposobnijeg.
Pa dovedi ga ako znas takvog!
Sve sam patriJota i organizacioni volumeni koji samo znaju da
vicu iz gomile i da se prosipaju s uvredama na forumima, a da ih covek izvede da kazu nesto pametno, ne bi znali da beknu.
Jesu li u Zvezdi bili izbori? Jesu!
Jesu li izabrani i ljudi koji su trenutno predmet pljuvacine? Jesu!
Ko ih je izabrao? Sami zvezdasi!
Pa sta onda hocete???
Ljudi su dobili mandate da rade. Ako iz nekog razloga nece, otici ce.
Onaj bre treba da prima 8000 evra mesecno, onaj drugi 7500, treci 7250 (ima ih da se sastave dva tima) a mi se ovamo polomismo da dokazemo ko je u pravu. Neka se lomi onaj ko je za to dobro placen, a takvih u doticnom klubu ima.

eee

pre 11 godina

Ima ljubavi u sportu.
Dođi u Pionir ako nisi svraćao zadnih 10 godina.
To je ljubav koja daje rezultate i bez novca.
Mi tako radimo, a vi...kako hoćete!
(mikele, 24. januar 2013 02:14)
- KOSARKA JE NEPROFITABILAN SPORT (kao i Rukemet, Vaterpolo i Odbojka)!
- Samo ne znam, zbog cega se onda toliko kuka kako nema para, ako igraci igraju iz ljubavi za Partizan!?

Nikola

pre 11 godina

Kako su smesni ovi Partizanovci sto se javljaju. Dok je Mirko Marjanovic bio glavni devedesetih godina, bilo im je lepo. Dok je Tadic poslednjih desetak godina bio na vlasti bilo im je lepo. Dok je Jocic partizanovac hapsio DZajica, bilo im je lepo. A sada kada je na vlasti Vucic zvezdas,a u opoziciji DJilas zvezdas, svi uglas vicu da je Zvezda drzavni klub. Ne nadaju se puno u nemocnog Ivicu Dacica. Nazalost, i Zvezda i Partizan su drzavni klubovi, i to je realnost koja privatizacijom mora biti izmenjena.

mikele

pre 11 godina

Kako klub zavisi od Dzaica!? Jel on neki diplomac? Nesto? Ima plan da nadje kintu? Da vrati 50 mil. e duga? Shvaite, u najvecim Evropskim klubovima, ima najmanje legendi koji su na predsednickim funkcijama! Perez (Real), Laporta i Rosel (Barsa)... Da ne pominjem vlasnike Morati, Beloruskoni... Na tim pozicijama se nalaze SPOSOBNI LJUDI! Oni koji znaju da obezbede NOVAC! Da, novac, jer se danas fudbal igra zbog NOVCA, a ne iz ljubavi, za tri obroka ili za 1.000e mesecno! Nema vise ljubavi u sportu!
(eee, 24. januar 2013 00:09)

Ima ljubavi u sportu.
Dođi u Pionir ako nisi svraćao zadnih 10 godina.
To je ljubav koja daje rezultate i bez novca.
Mi tako radimo, a vi...kako hoćete!

dr mr

pre 11 godina

ako je Covic kod Andjusa u emsiji Tv Kopernikus 15.12.2012 rekao da je Vucic u zgradu Vlade Srbije zvao njega i grupu ljudi da se dogovore oko pomici i sta da se radi sa FK Crvena Zvezda, da li to znaci da je FK CZ drzavni projekat???
i ako se Covic dokopa i FK Zvezda, da li ce opet doci do promene imena?

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Obrni,okreni,Covic ili Dzajic isti je djavo ! Vi posteno dugove necete vratiti ni ako ode Dzajic,a ostane Covic niti obrnuto ! Vi ste navikli da vam drzava tutka,da vam deli i sakom i kapom i u tome je cela poenta ! Jel moze ovoliko pompe bilo kada su Bjeka i Zeka bili terani iz Partizana ? Jel dolazio presednik drzave,premijer ili neko toliko bitan tada u Partizan i zakazivao konferencije u 23:30 ? Naravno da nije ! Necu reci da mi je milo sto vam se ovo desava,ali mi uopste nije zao ! Vecita prica o tome kako je isto tako i u Partizanu ! E,pa bas nije,nikada nije ni bilo ! A i da jeste nije bilo u toj meri,niti ce ikada biti ! U Partizanu se nalazi bar 15 igraca koji Partizan nisu kostali nista i garantujem da ako je Partizan i duzan,nije duzan 50 miliona,nego mnogo,mnogo manje,jer radi mnogo postenije od Crvene zvezde ! Da vama drzava nije gurala pare za generaciju Pancev,Savicevic,Jugovic i ostale tada najbolje igrace u drzavi djavola bi vi bili to sto jeste ! Ali je i tada bio dil sa drzavom ! Dzaja je pare od te generacije podelio sa drzavnim vrhom i upropastio vec tada taj drzavni klub ! E,pa dragi moji,kako se seje,tako se i zanje !

eee

pre 11 godina

Veliki sam grobar,
ali moram ovo da napišem.
Da sudbina Zvezde, svetskog prvaka, zavisi od Dragana Džajića - to mogu da shvatim,
ali da zavisi od Nebojše Čovića - to stvarno ne mogu da shvatim.
Zamislite da neko kaže nekoj svetskoj legendi tipa Platinija, Pelea ili Bekenbauera da sudbina jedne Zvezde zavisi od Nebojše Čovića? Morali bi tri dana da im objašnjavaju ko je to uopšte.
(pan, 23. januar 2013 22:12)
- Kako klub zavisi od Dzaica!? Jel on neki diplomac? Nesto? Ima plan da nadje kintu? Da vrati 50 mil. e duga? Shvaite, u najvecim Evropskim klubovima, ima najmanje legendi koji su na predsednickim funkcijama! Perez (Real), Laporta i Rosel (Barsa)... Da ne pominjem vlasnike Morati, Beloruskoni... Na tim pozicijama se nalaze SPOSOBNI LJUDI! Oni koji znaju da obezbede NOVAC! Da, novac, jer se danas fudbal igra zbog NOVCA, a ne iz ljubavi, za tri obroka ili za 1.000e mesecno! Nema vise ljubavi u sportu!

slobinator

pre 11 godina

povod za svađu da bude plata jednom igraču je smejurija.tu je po sredi nešto drugo.dalje taj dečko koji bi trebao da zaigra za zvezdu je za naše prilike solidan igrač.osim toga zaboravlja se da je petković zvezdi oprostio deo duga.praktično je pristao da za te pare koje mu već duguju odigra još neko vreme na marakani.prošlo je ono vreme kada je zvezda za dž.mogla da dovede velike igrače.koliko su je koštali prosinečki i belodedić?ništa.za koliko je doveden piksi?za kamion krompira.jedino je siniša koštao u ono vreme pozamašnih milion maraka.a ako je već odlučeno da se štedi,molim lepo.trebalo je pustiti sve i igrati sa klincima.verovatno bi ostali u ligi.ovako pala je jedna velika mrlja na pokušaje da se zvezda izvadi iz blata.džaja ipak nije smeo da dozvoli sebi da ga isprovociraju,ali i to mi je razumljivo posle svega što je doživao.ipak takve stvari su ljudske,treba to zaboraviti i ići dalje jer su u pitanju interesi kluba za koji navija par miliona ljudi.

grozní

pre 11 godina

šta je dzajić uradio od kada je došao? Očekivao sam da će ubediti klince koji odbijaju da potpišu ugovore ali nema autoritet više. Zato šuraka zaposlio . Kao ekonomista móram da dam podršku Čoviću jer mi svi živimo od plate a ne od uspomena.

Neznanje do neba

pre 11 godina

Fantastično - "treba" Zvezdu proceniti na 200 milionma evra! Zašto ne na 300 miliona? Imam jedan neispravan ruski sat marke "zarja" i procenio sam ga na 4999 evra, oćeš da ga kupiš? Znaš li šta je cena? To je iznos u novcu koji je neko spreman da plati. Ako nema kupca (ponude) nema ni cene. Javi mi za sat.

Tolle

pre 11 godina

@Kada se, ne daj Boze, Zvezda ugasi, za koga ce navijati njeni navijaci?
(Ja sam, 23. januar 2013 20:51)


Verovatno sa Zeleznik, samo sto to nece znati.

A dug raste

pre 11 godina

@Grozni
Ti kao ekonomista daješ podršku Čoviću a ja bih kao pravnik ispitao sve njegove ekonomske poteze i utvrdio kako on to vraća dugove. Pa ako nije po zakonu, zna se. Ljudi koji otpisuju dugove meni su jako zanimljivi, pošto slutim kakva je psihologija bogataša ("Ljubav za ljubav a sir za pare"). Šta bi od njihovog kapitala ostalo kad bi otpisivali dugove? Šta to ovaj "mesija" radi da tajkunima te otpisuju dugove? Ljubav prema klubu? Zašto su novac pozajmljivali a nisu ga poklanjali? Sumnjivi su Vučiću pa moraju da ćute? A zašto je od takvih novac uziman?

Ignorant

pre 11 godina

Ajd sad realno.Dogovorena jedna visina plate,dogovorena.Jesu mere štednje na snazi,jesu.Nakon toga,dogovor se krši,plata se povećava?!Prst u oko onome ko,na ovaj ili onaj način pokušava da reši finansije.Ne ulazim u to zašto je tu,ali činjenica je da smanjuje dugove,radi nešto.Džajić je,priznali to neki ili ne,čovek sportista.Zvezdi treba bezobrazan,brz,odsečan biznismen da reši problem dugova.Obojica,ako će raditi za dobro kluba,ostaviće to za van stadiona,klub ispred svega.Ako nisu u stanju,zahvaliti se obojici,stečaj ili prodati klub jednom čoveku i kraj.

zvezda pripada zvezdašima

pre 11 godina

može se zvati i Spiderman, Čović, Džajić, samo je jedan način da se Zvezda spasi, a to je otpis duga. A, takav nečastan izlaz mnogi navijači Zvezde neće, ali se ništa ne pitaju. Od države traže samo da se odgovorni za to pohapse i da im bude suđeno, svakom po zasluzi. Naravno i to je verovatno utopija u ovakvom društvenom uređenju.

što se tiče samog kluba, neka krenemo ispočetka, od najniže lige, samo nek' nam ostave stadion, ime i grb i Marakanu tu gde joj je mesto. Tad će se znati ko stvarno voli klub i ko je bio njena legenda, prihvatiće je i takvu, bez dinara.

marko__bgd

pre 11 godina

Jeste, baš, neko me plaća! Zvezdaš sam već 30 i kusur godina i mogu da imam svoje mišljenje o klubu za koji navijam.

Jesi li možda gledao Dzaju u ovih par meseci od kada se vratio na funkciju? To je jedan rasejan čovek, u godinama je kada radna energija opada. Uz to, poslednjih godina je bio ophrvan sopstvenim problemima, nije najbolje upućen u stvari. Ostavlja utisak čoveka koji nije svestan trenutne situacije u klubu. Uostalom, on je postigao rezultate dok je novca bilo na pretek. Kako su tonula državna preduzeća, tako su i njegovi rezultati bili sve gori. Samo kod nas dobar sportista mora posle biti i funkcioner, menadzer. Pa to nema veze jedno sa drugim.
(Alex, 23. januar 2013 22:30

dzajic je postigao uspeh sa zvezdom dok je novca bilo na pretek,kazes ti,koji si navijac preko 30 godina...ja se ne secam da je ni jedan od tih igraca iz 91. placen preko milion eura,i svi igraci su bili iz domaceg prvenstva sem belodedica...a ti igraci(zvezda 91.) su posle otisli za 15 puta vece pare nego sto su dovedeni,i generacije posle takodje..trebalo je sastaviti taj tim,tj umeti to..i zvezda je pod njegovim vodjstvom prezivela sankicije,.i ti kazes da se on kao vrhunski sportista ne razume u biznis,i u menadzerske poslove??to ume samo covic?

Vlada KG

pre 11 godina

Branko Tekic nesudjeni protivkandidat Dragana Dzajica ! Covek je Objasnio .. poslusajte celu konfereciju za stampu !
http://www.youtube.com/watch?v=8015orfwrfA

mb011

pre 11 godina

ne znam stvarno ko u javnosti ovog Covica predstavlja kao nekog maga, spasioca, Mesiju?! pa covek bi zbog svojih sumnjivih poslova od 90-ih na ovamo, trebalo da bude u zatvoru, a ovde se on forsira kao neki spasilac Crvene Zvezde. nije mi jasno. neka mi neko objasni, uvek kazem, mozda sam ja lud...

Mali IQ sta li?

pre 11 godina

Zivim vec neko vreme na zapadu i vidim kako stvari funkcionisu ovde. Valjda sam se i navikao i onda sam potpuno sokiran svime sto citam po nasim medijima. Danas je jedan privredni rekao da kod nas ima 10 puta vise tuzbi nego sto je prosek u Evropi sto ako je tacno ukazuje na potpuno odsustvo kulture dijaloga, usaglasavanja stavova sto je odlika civilizovanih ljudi i drustava.
Ako je vec tako i ako je ljudima tesko da na civilizovan nacin resavaju sporove nije mi jasno zasto drzava ne prepozna problem i reaguje tako sto ce uvesti u skole predmet(e) koji bi se bavili pitanjima etike, kulture dijaloga, socijalizacije. Ako ne moze da se ovaj proble resi kod ovih unistenih starijih generacija daj bar decu da necemu naucimo pa da svoje probleme u buducnosti resavaju bolje nego sto to rade njihovi roditelji.

miki

pre 11 godina

Dzaja treba da se povuce sa svih funkcija. Dosta mu je sto ga je SNS oslobodio krivicnog gonjenja. Neka je srecan sto je slobodan covek.

Covic je dosao u Zvezdu po politickoj liniji i treba da ustupi to mesto nekom strucnjaku.

Jasno je da ovakvi iskorumpirani kadrovi ne donose nista dobro Zvezdi. Zecevica da i ne pominjem.

Šalteruša iz Ljutice Bogdana

pre 11 godina

Izmedju ostalog se iz ovog izveštaja moglo pročitati da su se nakon burne rasprave na "Mari" pogasila
sva svetla. Postavljam pitanje, ko je prvi, a ko poslednji "išamaro" šaltere?

nenad

pre 11 godina

Čović: Džajiću, ti si ga doveo u klub. Postavljen je kao pravnik, a sad saznajem da je čovek inženjer.
inače Džajićev šurak hahaaaaaaaaa

zeljko

pre 11 godina

Mene je, bre ljudi srce bolelo kad sam video Džaju sa lisicama na rukama. Al to smo mi- Srbi. To što je Džaja dao fudbalu, to se pamti, svaki njegov potez, svaki gol, svaki dribling. I jedina osvojena titula kupa šampiona! Čović je veliki gospodin, pametan, vispren, i veliki zvezdaš. Zvezda je najbitnija, sve ostalo je život.

Mislim stvarno...

pre 11 godina

Ne znam koji to navijač Zvezde može da ne bude za najveću legendu našeg kluba D. Džajića? Koje bre ovaj mali jer to onaj šef Kordinacionog tima za Kosovo i Metohiju čiji je slučaj obradjen u Insajderu, šta taj 'oće sad bi i F.K. Zvezdu da preuzme malo li mu je samo basketaški klub? Što bi rekao magistar Ilić Velimir:,,Prikoči Miškoviću, prikoči''! Džajo vratićeš se on će morati da ode ako ne ode mi ćemo ga odneti!

NIkola

pre 11 godina

Šta mislite zašto političari ne dozvoljavaju da se Zvezda i Partizan privatizuju? Zato što dok postoje u ovom obliku kao udruženja gradjana, oni će se pitati za sve, zgrtati milione evra i zadovoljavati svoju nezasitu sujetu, a sa druge strane, neće odgovarati za bilo šta. Kako je to fantastična pozicija, imaš ovlašćenja a nemaš odgovornost. Naravno, to je na duge staze neodrživo. Vremenom će to slikanje po ložama klubova da im donese političku štetu, jer će i ovaj naš narod shvatiti o čemu se tu radi, pa će prodati dva naša mezimca. Samo se pitam kada će to biti i koliko ćemo još izgubiti godina na prenemaganje dva naša "velikana" (kojima osrednja evropska ekipa uvali pet komada).

Obican gradjanin

pre 11 godina

Treba prodati klub ljudi pa neka onda muljaju. Naravno da je Zvezda veliki klub ali ne moze se vise neko bahatiti sa novcem od gradjana.

duledudule

pre 11 godina

Kada se, ne daj Boze, Zvezda ugasi, za koga ce navijati njeni navijaci?
(Ja sam, 23. januar 2013 20:51)
za zvezdu sinak,za zvezdu i u beogradskoj zoni ako treba!

"Tekic"

pre 11 godina

Sada sam slusao snimak konferencije Branka Tekica i ispada da se njegove analize ostvaruju.
Odnosno vide se stvarni uzroci krize.
Zaista je tuga da covekove izjave i stavovi nisu ispracene-i u medijima.
POGLEDAJTE snimak!

Soko

pre 11 godina

ALEX vidim imas dosta godina i verovatno si u vezi Dzajica u pravu ali bi trebao da znas zbog svega onog sto si naveo Zvezda i Partizan ovako organizovani i sa ovolikim buzetima nemogu da postoje ne sto ih vode dobro ili lose vec sto nema ko da plati .

duledudule

pre 11 godina

hvala tebi dzajo za sve,ali udarila te malo demencija i paranoja,treba da se radi a ne da se sedi skrstenih ruku.moj glas covicu,makar oce da nas izvuce iz g..... i ume to da uradi.i da,sportski je najveci gospodin od svih,podrska stojadinovicu!

Srbenda

pre 11 godina

Kakav je to Čović čovek, dobio je devedesetih, kao gradonačelnik Beograda, šamar od Miloševića, sada od Džaje.... !??!? Da ne nabrajam ostale ispade...!!!?!?!?!?

Stecajni upravnik

pre 11 godina

Dajte bre privatizujte klub, dosta je bre. Ovako se ne zna ko pije,a ko placa...
(Aljosa, 23. januar 2013 19:45)

Kasno je derane za privatizaciju,sad je doslo vreme za stecaj!

zikaprof

pre 11 godina

Sad će tata Vučko da obojici uvrne uši i sutra će objaviti da su novinari preuveličali drugarsku raspravu dva čelna čoveka najvećeg nam kluba, i da je to atak na velikana,i da takvi novinari ne misle dobro Crvenoj Zvezdi i da ih treba kazniti,i bla,bla ,bla...živi bili pa videli

Krneta

pre 11 godina

BRAVO Dzajo legendo!!! Ovaj Iznogud nije zasluzio bolje. A pazite kako je vec pocelo spinovanje.
Za nedelju dana ce svi pljuvati Dzajica.... vec su poceli.

Marko

pre 11 godina

Privatizacija Zvezde i Partizana pod hitno! Državni klubovi su mogli kao takvi da funkcionišu u prošlom veku i postignu neki uspeh (Zvezda, Steaua, Dinamo Kijev). Sada su oni svi privatizovani i redovno učestvuju u Ligi šampiona, a ova naša dva rugla od fudbalskih klubova služe za defile neuspešnih političara koji svoje pojavljivanje u organima kluba naplaćuju milionima naših evra. Do kada ćemo to trpeti?

Bob Rock

pre 11 godina

Dajte bre privatizujte klub, dosta je bre. Ovako se ne zna ko pije,a ko placa...
(Aljosa, 23. januar 2013 19:45)

Zna se vrlo dobro! Oni piju, mi placamo!

zoki

pre 11 godina

Treba proceniti CZ na 200 mil$. to je 100.000 deonica po 2 soma. Ko voli CZ sazuva se i kupuje. Drzavi kontrolni paket pa da vidimo gde je ljubav prema klubu! Skupstina akcionara, uprava, predsednik. Finansijski izvestaj akcionarima. Cist racun i duga ljubav prema CZ! To je jedini put.

Alex

pre 11 godina

najjaci su ovi sa komentarima : "Dzajica je pregazilo vreme"!!!
ne znam samo da li vas je neko platio da to pisete ili kopirate jedni druge,a da ne znate zasto.
kako vi znate i kako ste kompetentni da procenite da li je nekoga zgazilo vreme?

-------

Jeste, baš, neko me plaća! Zvezdaš sam već 30 i kusur godina i mogu da imam svoje mišljenje o klubu za koji navijam.

Jesi li možda gledao Dzaju u ovih par meseci od kada se vratio na funkciju? To je jedan rasejan čovek, u godinama je kada radna energija opada. Uz to, poslednjih godina je bio ophrvan sopstvenim problemima, nije najbolje upućen u stvari. Ostavlja utisak čoveka koji nije svestan trenutne situacije u klubu. Uostalom, on je postigao rezultate dok je novca bilo na pretek. Kako su tonula državna preduzeća, tako su i njegovi rezultati bili sve gori. Samo kod nas dobar sportista mora posle biti i funkcioner, menadzer. Pa to nema veze jedno sa drugim.

evropejac

pre 11 godina

Aman ljudi, pa Covic tako veliki strucnjak i vatrogasac, i ako nema njega Zvezda moze da se ugasi...tccccarobnjak, finansijski strucnjak za oporavak..pa ne mogu da verujem!!!

Ivan

pre 11 godina

Čovića za predsednika, Džaju za počasnog i to po mogućstvu od sutra. Tako je trebalo da bude od starta i do ovog ne bi ni došlo. Nego mi Srbi uvek patimo od nekih legendi i mitova. Svaka čast i jednom i drugom za ono što su uradili za Zvezdu ali mislim da je došlo Čovino vreme. Za ono što je Džaja uradio onomad u Evropi je potrebno znanje ali za ono što je Čović prošle godine uradio sa KK je potreban čarobni štapić.

Kraljevina Srbija

pre 11 godina

Da li je moguce da se ovo stvarno desava ? Taman pomislim da se polako vracaju stari dani , da se dug smanjuje , da se traze igraci koji su dostojni dresa CRVENE ZVEZDE, da vodeci ljudi znaju sta rade ... ovo se desi ? Covic jeste covek koji svojim razmisljanjem moze da pomogne Zvezdi , ali ako se bira izmedju njega i Dzaje.... to pitanje ne treba da se postavlja . To je isto kao sto nam oduzimaju Kosovo ! NECEMO DATI DA DZAJIC ODE ! DZAJO

Ozbiljno_novinarstvo

pre 11 godina

Džajić više neće na Marakanu?
Izvor. B92

Posle sukoba sa Nebojšom Čovićem, predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić navodno je rekao da njegova noga više neće kročiti na Marakanu.

Međutim, nema potvrde da je Džajić zaista to rekao, niti da li bi eventualno to mislio čak i da je izrečeno.

dalje nisam ni citao...

Cica maca

pre 11 godina

8000€ mesecna plata Petkovicu, auuuuuuu nemam reci, pa koliko tek primaju Milijas, Lazovic ... nije ni cudo sto igraju ovde, liga opustencija uzimaju se velike pare i boli nas uvo, strasno ...

milan

pre 11 godina

A sta je sada sa onim aplauzom ili kakos to pomilovanje vec zove od Nikolica i kako ce Vucic na to reagovati, mozda ni emirati nece CZ bez Djajica.

pfk

pre 11 godina

Ako nas toliko zelite da odemo u stecaj i ako vam toliko smetamo, sto lepo ne pitate? Mozda vam i ispunimo zelju, mi pomazemo jadnima...
(Heroes, 23. januar 2013 21:30)
HEROES, VI STE SAMO USPEŠNI ATLETIČARI, NA DUGE STAZE.

Firga

pre 11 godina

Neostvareni, a preambiciozni Gosn. Nebojša koji je oduvek maštao da će postati vrhunski košarkaš, danas kao sportski radnik ne može da pobegne od svoje sujete pa pokušava da parira takvim velikanima sa bogatim sportskim karijerama kao što su Džajić, Danilović, Todorić... To sve deluje smešno jer zna se ko su ove legende a ko je on!

marko__bgd

pre 11 godina

Covic se pojavljuje svaki put minut pre nego sto zvezda treba da ode u stecaj...isto je bilo sa kosarkaskim klubom,koji je sada njegov...tj njegov mali fmp je preuzeo sve zvezdine trofeje,pod drugim nazivom...a i pojavio se u momentu kada je i fudbalski klub gotov...fk crvena zvezda beograd..zar nije providno?

Stednja

pre 11 godina

Govorimo li o stednjama ? Onda neka bude sve crno na belo i transparantno, odn. kolika svacija plata od predsednika, direktora i ostali. Da narod zna, da navijaci znaju i naravno ako nesto nije uredu sa platama, napravice reviziju s obzirom na situaciju. Mislim da to vazi za sve klubovi. Sportski i fer plej. Bez kradja. Valjda na taj nacin ce klub ici svakako na bolje ili se mozda varam.

pan

pre 11 godina

Veliki sam grobar,
ali moram ovo da napišem.
Da sudbina Zvezde, svetskog prvaka, zavisi od Dragana Džajića - to mogu da shvatim,
ali da zavisi od Nebojše Čovića - to stvarno ne mogu da shvatim.
Zamislite da neko kaže nekoj svetskoj legendi tipa Platinija, Pelea ili Bekenbauera da sudbina jedne Zvezde zavisi od Nebojše Čovića? Morali bi tri dana da im objašnjavaju ko je to uopšte.

Milutin

pre 11 godina

Dakle: kilava legenda ili štedljivi menadžer. I jedno i drugo je već potvrdjeno. Džaja je, uz sve uspehe, duvao u istu tikvu za najvećom muljarom u istoriji Zvezde Cveletom, a Čović je iz mrtvih povratio košarkaški klub i konačno uspostavio neki red u fudbalskom. Pa, izvolte.

Don Cartelo

pre 11 godina

Drago mi je sto delim misljenje velikog broja pravih i iskrenih ZVEZDASA. Dzajo legendo hvala ti na svemu sto si uradio za nas voljeni klub i sto si uspeo da nas odvedes na krov Evrope i sveta,ali ako moram da biram izmedju tebe i Nebojse Covica, stacu na Covketovu stranu. Pogledaj samo sta je covek uspeo da napravi od KK za nepune dve godine...On je pravi covek za nas voljeni klub i, to je bar moje skromno misljenje, jedini koji u ovom teskom trenutku moze da izvuce zvezdu iz ove teske situacije...
OD RODJENJA MOG NIJE PROSLO BEZ IMENA TVOG NI DAN NI GODINA ZVEZDO CRVENA!!!!!!!!!

Cccc

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub. (kestenjak, 23. januar 2013 19:48)

Mislim da nije krajnje vreme, zato molim te mani nas tvojih nadanja grobaru moj, necemo tako lako da se predamo.

Računale mesije na Agrobanku, a nje više nema

pre 11 godina

@Aljoša
Ti si zaista ništa ne znaš? "Ljudi, privatizujte klub." Da li znaš da nema zakona još? A i da ga ima, ko je taj kapitalista koji će da kupi klub u ekonomski propaloj zemlji i još klub koji duguje milione evra (samo naivni veruju da je to 50, koliko saopštava Ćoki) i u koji su se uselili policijski inspektori pa češljaju vunu?

Marko

pre 11 godina

U ovom slučaju podržavam Čovića,čovek gleda da sačuva svaki dinar a ovi se rasipaju,još na sav dug je ovaj Zečević povećao ispatu igraču,strašno,tog Zečevića treba najuriti.

Jer opet se počelo po starom da se razbacuju pare i ako ih nema,sramota čim dođe malo para lopovi bi odmah da ih razgrabe.

Ako Džaja misli ovako da radi bolje da ode,da se troše pare kada ih najviše nema,nije domaćinski i nikamo ne vodi.

Brazilac

pre 11 godina

Ajmo kulturno u stecaj ko sav normalan svet.Ne ide ovako. (aca smederevac, 23. januar 2013 19:48)

Iskompleksirani, ne ispunjavaju se zelje preko interneta...Dzaba se nadas.

Heroes

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub.
(kestenjak, 23. januar 2013 19:48)


Ajmo kulturno u stecaj ko sav normalan svet.Ne ide ovako.
(aca smederevac, 23. januar 2013 19:48)

Ako nas toliko zelite da odemo u stecaj i ako vam toliko smetamo, sto lepo ne pitate? Mozda vam i ispunimo zelju, mi pomazemo jadnima...

državni projektant

pre 11 godina

Dule Vujošević i Dragan Džajić su umislili da se razumeju u košarku, odnosno fudbal, i u vodjenje sportskih klubova, ali srećom, tu se pojavio čovek od principa i turbomegasposobni Nebojša Čović koji se dokazano u sve razume, i objasnio im neke stvari!

bane

pre 11 godina

Jos kada sam rekao,i dobio milion minusa od "velikih" navijaca zvezde!gde covic udje,kuca se raspada!i kao veliki navijac partizana molim Boga da isti ostane u c.zvezdi bar jos 6 meseci a onda Katanac!!!

Maksa Novi Sad

pre 11 godina

Trne mi guzica za C.Zvezdu...
Sami su sebe doveli do sranja i još imaju obraza da traže od države pomoć,šatro oni su institucija...Marš bre,raspadnite se...

komendija

pre 11 godina

Do juce ste svi bili srecni sto se Dzajic vraca u klub,i zbog njegovog povratka je bila opsta havarija u vasim glavama,ono Evropa,evropska Zvezda itd,a sad ste svi protiv njega jer se zakacio sa Covicem koji gleda samo svoj interes,al ima vremena shvatice i to..
Sto se tice ovog Petkovica,takodje i kad je izasla vest da je oprostio dug,svi ste bili iz fazona bravo majstore,tako rade veliki zvezdasi,opste odusevljenje je bilo kad se pricalo o njegovom povratku,kao vrh igrac itd,a sad ste i njega nasli da pljujete sve zbog sve visnjeg Covica...
Videcete da ce taj Covic da ispadne gori od Lukica,i u njega ste se kunuli,slepo slusali price o Toletu,FSS-u,a on batica op krk 25 miliona minus....

bojan

pre 11 godina

drzava je dzaju oslobodila,vi delije kukale na svakom forumu da se vrati,ovde sam kao covic ispade bolji po vasim komentarima,sacekajte da vidimo sta je bilo,saznace se istina kad tad,vidite i sami sta se desava sa vaterpolom,raspadate se,nema ni za kifle,odakle je covic nasao pare za KK to ce kad tad morati da dokaze,isto kao sto ce nas djura morati da dokaze gde su silne pare od prodate partizanove dece,sklonimo politicare,razne menadzere sto nam otimaju talente i posle ucenjuju klubove,kukali ste za dzaju sad ga podrzite,pozzz

Milisav

pre 11 godina

Samo je bilo pitanje vremena.
Kakva nula i novi početak pa nije Zvezda fljarmurtari.
Zvezda kao i Partizan su giganti i nije problem u dugu nego u ljudima i organizaciji! Sa ovakvim ljudima i od nule će napraviti dugove.
Rešenje je u ljudima, uvek.
Vidim u predhodmim tekstu komentar Marka za Džajinog nesuđenog protiv kandidata. Tačno je! Čovek kaže političari ne u klubove ili samo u skupštini kluna i to ograničeno nikako ne u organe upravljanja...

raky

pre 11 godina

najjaci su ovi sa komentarima : "Dzajica je pregazilo vreme"!!!
ne znam samo da li vas je neko platio da to pisete ili kopirate jedni druge,a da ne znate zasto.
kako vi znate i kako ste kompetentni da procenite da li je nekoga zgazilo vreme?

onda o nekim ugovorima...pa zar Dzaja treba da potpise ugovore u kojima vidi da nesto ne stima(lazni ugovor,kako bi Slobodi dali manje za Maksimovica), zar Dzaja treba da preuzme odgovornost za Coviceve malverzacije i ucene poverioca!?

lepo ste popljuvali svoju legendu, svaka cast!
po drugi put.
i to okrenuli se protiv njega u korist mafijasa. kao resio je probleme u KK, vratio 18M evra i napravio dobru ekipu..
je da,ali dobru ekipu FMP-a, a sa zvezdinim sponzorima. pogledajte malo u registru poslovnih subjekata, koji se to klub takmici pod imenom KK CZ BEOGRAD!!! a prava Zvezda je u mirovanju.
Vucic mu gleda kroz prste samo zato sto on NE SME uci licno u FK, jer se politika ne sme mesati sa sportom (iako je on vec javno obecao Zvezdi titulu). Na Covicu ja da sredi poverioce,a Vucic ga nece nista pitati za KK. neka idu drzavne pare u privatni klub, nije problem, bogata je Srbija.
kazu delije, treba njima i Covic. ne, ne treba....samo treba Vucic da izadje iz senke.

i usput, zapitajte se o kumstvu Vesica i Vucica, njihovom drugarstvu sa Covicem. nije vam ni malo sumljivo sto Covic dolazi kao spasioc u zvezduprvo kk pa onda i fk,nakon sto je pobratim Vucic olaksao posao!?

ciganIN

pre 11 godina

Poštujem legendu Džajića ali mislim da je njegovo vreme davno prošlo... Džajo nisi iskren u celoj priči.
Klub treba da vode menadžeri . Zamislite Mocu Vukotića na čelu partizana ikebana saksija fikus..... služio bi za slikanje

Johny Grobar

pre 11 godina

Uopste nisam zlonameran u komentaru ali za Zvezdu bi najbolje bilo da primeni Rendzersov model i pravac cetvrta liga. Ovoliko bruke, ponizavanja, moljenja da se oproste dugovi nisam video do sada. To bi isto vazilo i za moj Partizan. Pa ima li dnu kraja.

cengi

pre 11 godina

Tako je to u zemlji Srbiji kad nekoga spasavate robije(VUCIC),onda je on bog i moze sve!? Zalosno,a zovu ga "legenda" i postao je vazniji i od svih ostalih problema koje ovaj narod nosi u dusu.SRAMOTA!

Pera

pre 11 godina

"U prilog tome govori i činjenica da su u klubu bila pogašena svetla samo nekoliko sati pošto se incident desio". Ma bolje da ste stavili katanac!

DB-ovac

pre 11 godina

pa zar ne kapirate da čović non stop pravi marketing sebi?
i to iznošenje tih cifara i svega toga jedino njemu ne šteti.

pa kako možete da verujete jednom političaru izniklom iz slobinog skuta?
pa taj prošao od pionirske organizacije preko gradonačelnika do vlade srbije...u svakoj je aferi...

GdeJeLevo

pre 11 godina

Zvezdi niko od njih nije potreban. Bolje je da se srusi stadion i da se na toj parceli zasadi kukuruz, korisnije je a i zanimljivije za gledanje kako kukuruz raste nego gledati Zvezdu kako igra fudbal.

ja

pre 11 godina

8000 evra? I posle se pitamo sto strajkuju igraci i sto su nezadovoljni sto ne primaju platu. Pa realno, ko ce da igra za ovu sicu. Jadni oni, nemaju ni za leba...:(

Marko

pre 11 godina

Zvezdi ne treba nijedan ni drugi, već privatni vlasnik koji zna kako se radi u fudbal. Dokle god budemo imali klubove u društvenom vlasništvu i sa samoupravnim strukturama, naš fudbal će biti predmet sprdnje u Evropi.

Marko

pre 11 godina

Ma obojcu napolje.A te price ja sam ovde iz ljubavi, nek dodju kod mene u firmu nek rade iz ljubavi za dzabe.Obojca su tu samo da bi uzeli novac sto je i normalno.Obojcu treba najuriti odgovorne pohapsiti i dovesti postene i vredne ljude.

srky

pre 11 godina

Igracki kadar sve igraci znani,
Pa na trening cesto dolaze pijani.
Izbila je svadja,podigla se graja,pa mu samar tresnu legendarni Dzaja.
Hoce Covic da istera neku svoju pravdu,al mu cvikeri letnuse na auto komandu.
Nisam ti ja Dule i ne pisem saopstenja,podnosim ostavku i ajde dovidjenja.

nislija

pre 11 godina

ne moze zvezda da zavisi od jednog coveka....Dzaic je legenda ali dajem apsolutnu podrsku Covicu koji na sve nacine zeli da uvede finansijski red u klub.Ogromne plate igracima su nas i dovele do debelog minusa...Covicu idi do kraja!!!

Doktor86

pre 11 godina

Ako je zaista ovako kako je navedeno, tj. ako su se sukobili zbog Petkoviceve plate, onda su Dzajic i Zecevic u krivu. Ako se stedi, onda oko toga nema kompromisa, tim pre sto je i igrac pristao na Covicevu ponudu. Medjutim, ko zna sta se tu stvarno dogadja, ko zna sta je sve finansijska policija otkrila o poslovanjima bivsih predsednika, a jedan od bivsih je i Dzajic...

dekan

pre 11 godina

Covek koji je bio pod istragom - aboliran - i ponovo dolazi na istu funkciju - stvarno degutantno. A Covic: od Agrobanke davno uzeo kredit od 3 miiona evra,i umislio da ne treba da ga vrati ? Arogantan,i ima " problem sa sobom" - smatra da sve zna,i da za sve treba da se pita.Nije ni jedan od njih dvojice vise za Zvezdu.Klub treba da vodi : privrednik- menadzer,koji ne zavisi od nikoga.

konfučije

pre 11 godina

Razumem Čovića, treba da se radi a Džaja navukao u klub šurake i ljude od poverenja pa po sistemu lako ćemo. A da, pomilova ga predsednik republike pa sad ni zvezda nije bitna ode on. Nije trebao ni dolaziti vreme ga je odavno pregazilo.

Dragan K.

pre 11 godina

Vucicu ili prodavaj brze-bolje ovaj raspali klub (moze i za 1 EUR) pa da privatni vlasnik konacno uvede red i uspostavi moderan sistem rada, ili se pomiri sa tim da cemo za najvise sest meseci u stecaj i pod katanac. Jer sve ovo sto se desava tamo cak nije vise ni mucno gledati, jednostavno je postalo... besmisleno.

Kazanovanje u Kazanu

pre 11 godina

Zamolio bih B92 da ne cenzuriše komentare koji ne idu un prilog Vučku i Ćokiju. Nije normalna da većina bude protiv Džajića. On ne organizuje, siguran sam u to, pisanje podrške za sebe, a Ćoki je spreman na sve i to radi već dugo. Nravno, ni ovo nećete objaviti.

Marko

pre 11 godina

Dakle ako je sudeći po tekstu Čović je upravu. Ispruži se koliko ti je krevet dugačak. Dalje, nema dalje nego raspistai konkurs za direktora FKCZ i odabrati sbosobnog menadžera koji ne treba da ima veze sa fudbalom, već da ima liderske i organizacione sposobnosti. Upravljenje ili ti danas kako se to popularno kaže menadžment se izučava i uči, dakle poso kao i svaki drugi, i mora se znati. Ili kao drugo rešenje stečaj i beton liga pa ispočetka, što pre to bolje.

Stara trava se pali kako bi nikla mlada i zdrava.

Nikola

pre 11 godina

Tamo je održan sastanak kojem su prisustvovali Čović, Zečević, Džajić i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Koliko samo kontrakdirnosti, ako su bila samo cetvorica otkud vi znate sta se tamo dogodilo i sta je Dzajic izjavio?Ako niko nije dao izjavu...

ĆOSA

pre 11 godina

Ništa se drugo nije ni očekivalo od ova dva "VELIKA" imena.Oni su ljudi iz prošlosti koji nemaju VELIKU budućnost u Zvezdi.Najuriti obojicu i krenuti ispočetka.Drugarski-Grobarski pozdrav.

Kisho

pre 11 godina

Dzajic nema 50 godina i energiju da vodi Zvezdu kao nekad. Vise je delovao tu kao figura zbog koje ce se svi u klubu osecati sigurnije i spokojnije. Realno Covic koji se hvatao za gusu sa tim bankama i kvazi menadzerima koji su i napravili ovo stanje je isfrustriran sto ovi opet hoce da naprave iste greske koje je ovaj jurio da ispravi. Mislim da je ovaj put Covic u pravu,nama trebaju energicni i strucni ljudi da nas trgnu iz ovog stanja,svakim danom kamata je sve veca.
Dzajicu mesto dozivotnog predsednika,to je nasa legenda ali Zvezda je iznad svih.

runner

pre 11 godina

Da je Džajić tražio idealniji trenutak da napusti Zvezdu i mane se ćorava posla oko ozdravljenja ovog fudbalsko mrtvaca ne bi ga našao. Ovo mu je došlo k'o "kec na desetku". Aboliran je od svih krivičnih progona a sada je dobio i izgovor da se "časno" izvuče iz ove kaljuge i zaputi ka Srpskoj kući fudbala i nekoj lagodnoj funkcijici u njoj. Iskreno nisam verovao da je toliki maher. Hej, prevariti Tomu i Vučića zajedno, malo li je?

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Sto se guravo rodi ni Ivosevic ne ispravi.
Ili: ko s Covicem tikve sadi o glavu mu se obijaju.
Ili: zvezda je mala bara za vise krokodila.
Resenje - vratite Lukica, omogucite mu da radi, a ne dovodite mesije, od kojih je jedan najuren iz zvezde, a drugi ima svoj klub i u zvezdi je zbog sicara - ako ga bude...

miloš

pre 11 godina

Izvori čija je kancelarija u istom hodniku kažu da nije bilo fizičkog obračuna samo verbalne svađe. Ali to nije ni važno. Čović "ti si lopov i neradnik" Gde li je pogrešio?!
Nije Džajić čovek koji može pomoći Zvezdi trenutno. Ta vremena su prošla. Samo onaj ko Zvezdi ne želi dobro (grobari) može da navija da Čović ode. Od prošlosti se ne živi. Okanimo se tih "udarača lopte" bez obzira koliko oni u tom bili uspašni. Ovo je drugo vreme koje zahteva neke druge veštine za šta oni nisu više sposobni

chemer i tuga

pre 11 godina

E moj Dzajo imas dovoljno godina,trebalo bi da znas da treba birati drustvo...Sta ti trazis covece sa Covicem,Vucicem i kojekakvima?

Serbinho

pre 11 godina

Smirite strasti i otkud taj Petkovic opet na Marakani, kada su se jedva otarasili istog.
Ako ne znaju da komuniciraju, zaposle jednu atraktivnu zensku i preko nje uz osmeh neka salju poruke jedan drugome.

Miodrag

pre 11 godina

I netreba.Njegovo vreme je proslo ali da povede i zeninog rodjaka Zecevica.Treba nam sposoban predsednik.Covic i Stojadinovic da ostanu

Sakim

pre 11 godina

Dobro je novinari...sve vi znate.Pa kako ste saznali sve to ako su samo cetvorica ljudi bila na sastanku a kasnije niko nije dao izjavu!?

Dokle bre vise

pre 11 godina

pa normalno da se Covic buni,zasto da se nekome poveca plata kada je klub u ogromnom minusu,zato sto su tako i pre poslovali,zato i Zvezda u ovoj situaciji kao sto i jeste sada,a uz svo duzno postovanje prema pomenutom igracu,on jos nije pokazao nista u Zvezdi od igara sto bi mu u ovoj sitaciji islo u prilog za povecanje plate,niti je neki igrac oko koga se otimaju klubovi pa da mu se tim ugovorom bar podigne cena na trzistu...koliko vidim Covic zeli maximalnu disciplinu u klubu,a to je ne moguce zbog kojekakvih likova koji su naucili da dele i kapom i sakom tudje,neka se odrekne taj Zecevic svoje plate i neka daje tom Petkovicu posto mu je bas toliko stalo,,,,ja Covicu verujem,iz prostog razloga,jer je pokazao na primeru KK da ume i ima znanje da izvadi klub iz krize,a nekima to ne odgovara.

357

pre 11 godina

Svaka čast Džajiću ali nije ni trebao da se vraća. Ako su pametni treba pustiti da Čovića da radi, jer je on jedini sposoban čovek koji trenutno može Zvezdu da izvuče dugova. Očigledno nekome smeta da se razotkrije kako su nastali dugovi Zvezde. Isto treba uraditi i u Partizanu, treba proveriti gde idu pare od pojačanja, učešća u Ligi Šampijona... Đurić priča da Partizan nema dugove a plate kasne, ne može da registruje fudbalere!!!

Dzeronimo

pre 11 godina

Kao sto vidite,a vi posle crnite Covica.Nema velikih primanja ako cemo da stanemo na noge.Zar je malo 8hiljada evra mesecno...eeeej...za nase uslove vrh.A doticni uz Dzajica bi da nastave po starom,daj svima i muzi zvezdu.Teraj ih sve Covicu!

goran

pre 11 godina

klub u buli (bankrot) a mesecna plata od 8000e mu je mala. i pride jos drzava oce da spasava klub... dovedite mlade entuzijaste, puna ih je Srbija, pa mozda nesto i bude od naseg fudbala. bdw kakvi su nam strucnjaci vidi se po rezultatima, jedino jos za plate umeju da se bore...

ZACK ZIS

pre 11 godina

Evo zasto je klub u problemima.
"rasprava se proširila na to koje su ingerencije predsednika, ko se za šta pita, ko se previše ili premalo pita. "
Jednom reci nezna se ni ko pije ni ko placa.

ricinus

pre 11 godina

Covicu tek sad jasno u kakvo se kolo uhvatio. Bezi Nebojsa od tih likova koliko te noge nose i oci vide. Nije to tvoj nivo, oni te ne razumeju, pricas za njih nerazumljivim jezikom, oni su navikli na drugi nacin rada.
Budi pameta covece, sto ti to treba. Radi nesto pametnije i sa ljudima od kredibiliteta i znanja.

sloba.pet@sezampro.rs

pre 11 godina

ako mora da biramo onda nema sumnje ko mora da ode.džajić je legenda i sa njim niko ne sme da se poigrava.uostalom političari i nema šta da traže u sportu.sport treba vratiti sportistima

Dijabola

pre 11 godina

Ma da 100% je to rekao.. Vazi. Ma i zasluzili smo da nas cerece mediji, kad nismo ko u Partizanu zatvoreni i novinari sve saznaju...Sami smo krivi.

sale

pre 11 godina

ha,ha,ha,ha,ha,ma sta ha,ha buahahahahahahahahahahahahahah.kik bokseri tako treba samo neka se cepaju mora da se zna ko je jaci.....srbija brale!!!!!!!!!!!!

Pedja

pre 11 godina

Mene je od svega najvise zacudila informacija da je vodio klub u tom periodu ...ne znam zasto ,bio sam ubedjen da je ucestvovao u radu kluba i ranije ,cak sta vise ,mislio sam da je on jedan od tvoraca one velike svetske Zvezde sa pocetka devedesetih ?!

O sukobu ...ne bih nista imao da kazem :P !

Vojo

pre 11 godina

Fizicki nasrnuti na saradnika je u klubu kao sto je C.Zvezda zaista nedopustivo. A ako je tacno da je to rekao, onda Covica za predsednika i idemo dalje! Ionako je u ovoj teskoj finansijskoj situaciji Covic daleko najbitniji covek.

Laza

pre 11 godina

I koga sada podrzati?
Legendu, koji je, koliko toliko jedini vodio klub kako valja?
Coveka koji, ako je to istina sto pisu, gleda da sto pre povrati klub, vodeci umerenu finansijsku politiku?

veerghoen

pre 11 godina

Dzajo, postujemo te i volimo ali nisi u pravu. Covic je jedini koji je obelodanio koliki je tacno dug, ko je sve koliki dug napravio i covek je poceo da radi.

nenad

pre 11 godina

neka ide....umesto da stedimo i ulazemo u kvalitet,on daje petkovicu,koji nema pojma,vecu platu...moram reci da je covic u pravu sto odsto i da ne trebamo da se razbacujemo,pogotovo na anti talente kakav je petkovic

xox

pre 11 godina

i ne treba da kroči! ne mirisem Čovića, ali sam siguran da je u pravu. Dragane Džajiću,legendo svetskog fudbala, koji si pristao da budeš pomilovan, ostavio si na kraju prvog mandata kasu malo u minusu. kako bre? kako ako si rasprodao tim prvaka evrope i sveta? Vučiću, shvati da je menadžment nauka koja se izucava isto kao i pravo i ne daj poverenje olako.

macado7

pre 11 godina

Covek trpeo,trpeo,trpeo i narodski receno puk'o,sad bi trebalo svima da nam bude jasno kolika je neizlazna situacija u nasem voljenom klubu...

kestenjak

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub.

kestenjak

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub.

Kisho

pre 11 godina

Dzajic nema 50 godina i energiju da vodi Zvezdu kao nekad. Vise je delovao tu kao figura zbog koje ce se svi u klubu osecati sigurnije i spokojnije. Realno Covic koji se hvatao za gusu sa tim bankama i kvazi menadzerima koji su i napravili ovo stanje je isfrustriran sto ovi opet hoce da naprave iste greske koje je ovaj jurio da ispravi. Mislim da je ovaj put Covic u pravu,nama trebaju energicni i strucni ljudi da nas trgnu iz ovog stanja,svakim danom kamata je sve veca.
Dzajicu mesto dozivotnog predsednika,to je nasa legenda ali Zvezda je iznad svih.

veerghoen

pre 11 godina

Dzajo, postujemo te i volimo ali nisi u pravu. Covic je jedini koji je obelodanio koliki je tacno dug, ko je sve koliki dug napravio i covek je poceo da radi.

Vojo

pre 11 godina

Fizicki nasrnuti na saradnika je u klubu kao sto je C.Zvezda zaista nedopustivo. A ako je tacno da je to rekao, onda Covica za predsednika i idemo dalje! Ionako je u ovoj teskoj finansijskoj situaciji Covic daleko najbitniji covek.

nenad

pre 11 godina

neka ide....umesto da stedimo i ulazemo u kvalitet,on daje petkovicu,koji nema pojma,vecu platu...moram reci da je covic u pravu sto odsto i da ne trebamo da se razbacujemo,pogotovo na anti talente kakav je petkovic

Cica maca

pre 11 godina

8000€ mesecna plata Petkovicu, auuuuuuu nemam reci, pa koliko tek primaju Milijas, Lazovic ... nije ni cudo sto igraju ovde, liga opustencija uzimaju se velike pare i boli nas uvo, strasno ...

xox

pre 11 godina

i ne treba da kroči! ne mirisem Čovića, ali sam siguran da je u pravu. Dragane Džajiću,legendo svetskog fudbala, koji si pristao da budeš pomilovan, ostavio si na kraju prvog mandata kasu malo u minusu. kako bre? kako ako si rasprodao tim prvaka evrope i sveta? Vučiću, shvati da je menadžment nauka koja se izucava isto kao i pravo i ne daj poverenje olako.

pan

pre 11 godina

Veliki sam grobar,
ali moram ovo da napišem.
Da sudbina Zvezde, svetskog prvaka, zavisi od Dragana Džajića - to mogu da shvatim,
ali da zavisi od Nebojše Čovića - to stvarno ne mogu da shvatim.
Zamislite da neko kaže nekoj svetskoj legendi tipa Platinija, Pelea ili Bekenbauera da sudbina jedne Zvezde zavisi od Nebojše Čovića? Morali bi tri dana da im objašnjavaju ko je to uopšte.

zikaprof

pre 11 godina

Sad će tata Vučko da obojici uvrne uši i sutra će objaviti da su novinari preuveličali drugarsku raspravu dva čelna čoveka najvećeg nam kluba, i da je to atak na velikana,i da takvi novinari ne misle dobro Crvenoj Zvezdi i da ih treba kazniti,i bla,bla ,bla...živi bili pa videli

macado7

pre 11 godina

Covek trpeo,trpeo,trpeo i narodski receno puk'o,sad bi trebalo svima da nam bude jasno kolika je neizlazna situacija u nasem voljenom klubu...

Firga

pre 11 godina

Neostvareni, a preambiciozni Gosn. Nebojša koji je oduvek maštao da će postati vrhunski košarkaš, danas kao sportski radnik ne može da pobegne od svoje sujete pa pokušava da parira takvim velikanima sa bogatim sportskim karijerama kao što su Džajić, Danilović, Todorić... To sve deluje smešno jer zna se ko su ove legende a ko je on!

Laza

pre 11 godina

I koga sada podrzati?
Legendu, koji je, koliko toliko jedini vodio klub kako valja?
Coveka koji, ako je to istina sto pisu, gleda da sto pre povrati klub, vodeci umerenu finansijsku politiku?

Tijana

pre 11 godina

Osam hiljada evre plate?! Sta vi radite za tu platu????? Boze kakva sramota...! Klub vam je u krizi i vi molite vaše navijače koji jedva imaju za hleb da vam pomognu???!!!Ludaci, s stvarno ste ludaci...tea.

mb011

pre 11 godina

ne znam stvarno ko u javnosti ovog Covica predstavlja kao nekog maga, spasioca, Mesiju?! pa covek bi zbog svojih sumnjivih poslova od 90-ih na ovamo, trebalo da bude u zatvoru, a ovde se on forsira kao neki spasilac Crvene Zvezde. nije mi jasno. neka mi neko objasni, uvek kazem, mozda sam ja lud...

marko__bgd

pre 11 godina

Covic se pojavljuje svaki put minut pre nego sto zvezda treba da ode u stecaj...isto je bilo sa kosarkaskim klubom,koji je sada njegov...tj njegov mali fmp je preuzeo sve zvezdine trofeje,pod drugim nazivom...a i pojavio se u momentu kada je i fudbalski klub gotov...fk crvena zvezda beograd..zar nije providno?

nenad

pre 11 godina

Čović: Džajiću, ti si ga doveo u klub. Postavljen je kao pravnik, a sad saznajem da je čovek inženjer.
inače Džajićev šurak hahaaaaaaaaa

raky

pre 11 godina

najjaci su ovi sa komentarima : "Dzajica je pregazilo vreme"!!!
ne znam samo da li vas je neko platio da to pisete ili kopirate jedni druge,a da ne znate zasto.
kako vi znate i kako ste kompetentni da procenite da li je nekoga zgazilo vreme?

onda o nekim ugovorima...pa zar Dzaja treba da potpise ugovore u kojima vidi da nesto ne stima(lazni ugovor,kako bi Slobodi dali manje za Maksimovica), zar Dzaja treba da preuzme odgovornost za Coviceve malverzacije i ucene poverioca!?

lepo ste popljuvali svoju legendu, svaka cast!
po drugi put.
i to okrenuli se protiv njega u korist mafijasa. kao resio je probleme u KK, vratio 18M evra i napravio dobru ekipu..
je da,ali dobru ekipu FMP-a, a sa zvezdinim sponzorima. pogledajte malo u registru poslovnih subjekata, koji se to klub takmici pod imenom KK CZ BEOGRAD!!! a prava Zvezda je u mirovanju.
Vucic mu gleda kroz prste samo zato sto on NE SME uci licno u FK, jer se politika ne sme mesati sa sportom (iako je on vec javno obecao Zvezdi titulu). Na Covicu ja da sredi poverioce,a Vucic ga nece nista pitati za KK. neka idu drzavne pare u privatni klub, nije problem, bogata je Srbija.
kazu delije, treba njima i Covic. ne, ne treba....samo treba Vucic da izadje iz senke.

i usput, zapitajte se o kumstvu Vesica i Vucica, njihovom drugarstvu sa Covicem. nije vam ni malo sumljivo sto Covic dolazi kao spasioc u zvezduprvo kk pa onda i fk,nakon sto je pobratim Vucic olaksao posao!?

srky

pre 11 godina

Igracki kadar sve igraci znani,
Pa na trening cesto dolaze pijani.
Izbila je svadja,podigla se graja,pa mu samar tresnu legendarni Dzaja.
Hoce Covic da istera neku svoju pravdu,al mu cvikeri letnuse na auto komandu.
Nisam ti ja Dule i ne pisem saopstenja,podnosim ostavku i ajde dovidjenja.

Stecajni upravnik

pre 11 godina

Dajte bre privatizujte klub, dosta je bre. Ovako se ne zna ko pije,a ko placa...
(Aljosa, 23. januar 2013 19:45)

Kasno je derane za privatizaciju,sad je doslo vreme za stecaj!

BgHQ

pre 11 godina

Hoce da Petkovicu namaknu preko 8000€?Kakav blam,taj ne zna ni da hoda kako treba a ne da igra fudbal.Bas je stednja na delu,a navijaci ovce koje treba da skupe lovu za pomoc siromasnoj Zvezdi.Ovi sto imaju platu 200-300€ treba da pomazu neznalice koje zaradjuju 30 puta vise od njih i zbog kojih se funkcioneri kluba tuku.

Kazanovanje u Kazanu

pre 11 godina

Zamolio bih B92 da ne cenzuriše komentare koji ne idu un prilog Vučku i Ćokiju. Nije normalna da većina bude protiv Džajića. On ne organizuje, siguran sam u to, pisanje podrške za sebe, a Ćoki je spreman na sve i to radi već dugo. Nravno, ni ovo nećete objaviti.

Neznanje do neba

pre 11 godina

Fantastično - "treba" Zvezdu proceniti na 200 milionma evra! Zašto ne na 300 miliona? Imam jedan neispravan ruski sat marke "zarja" i procenio sam ga na 4999 evra, oćeš da ga kupiš? Znaš li šta je cena? To je iznos u novcu koji je neko spreman da plati. Ako nema kupca (ponude) nema ni cene. Javi mi za sat.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Obrni,okreni,Covic ili Dzajic isti je djavo ! Vi posteno dugove necete vratiti ni ako ode Dzajic,a ostane Covic niti obrnuto ! Vi ste navikli da vam drzava tutka,da vam deli i sakom i kapom i u tome je cela poenta ! Jel moze ovoliko pompe bilo kada su Bjeka i Zeka bili terani iz Partizana ? Jel dolazio presednik drzave,premijer ili neko toliko bitan tada u Partizan i zakazivao konferencije u 23:30 ? Naravno da nije ! Necu reci da mi je milo sto vam se ovo desava,ali mi uopste nije zao ! Vecita prica o tome kako je isto tako i u Partizanu ! E,pa bas nije,nikada nije ni bilo ! A i da jeste nije bilo u toj meri,niti ce ikada biti ! U Partizanu se nalazi bar 15 igraca koji Partizan nisu kostali nista i garantujem da ako je Partizan i duzan,nije duzan 50 miliona,nego mnogo,mnogo manje,jer radi mnogo postenije od Crvene zvezde ! Da vama drzava nije gurala pare za generaciju Pancev,Savicevic,Jugovic i ostale tada najbolje igrace u drzavi djavola bi vi bili to sto jeste ! Ali je i tada bio dil sa drzavom ! Dzaja je pare od te generacije podelio sa drzavnim vrhom i upropastio vec tada taj drzavni klub ! E,pa dragi moji,kako se seje,tako se i zanje !

ja

pre 11 godina

8000 evra? I posle se pitamo sto strajkuju igraci i sto su nezadovoljni sto ne primaju platu. Pa realno, ko ce da igra za ovu sicu. Jadni oni, nemaju ni za leba...:(

DB-ovac

pre 11 godina

pa zar ne kapirate da čović non stop pravi marketing sebi?
i to iznošenje tih cifara i svega toga jedino njemu ne šteti.

pa kako možete da verujete jednom političaru izniklom iz slobinog skuta?
pa taj prošao od pionirske organizacije preko gradonačelnika do vlade srbije...u svakoj je aferi...

eee

pre 11 godina

Veliki sam grobar,
ali moram ovo da napišem.
Da sudbina Zvezde, svetskog prvaka, zavisi od Dragana Džajića - to mogu da shvatim,
ali da zavisi od Nebojše Čovića - to stvarno ne mogu da shvatim.
Zamislite da neko kaže nekoj svetskoj legendi tipa Platinija, Pelea ili Bekenbauera da sudbina jedne Zvezde zavisi od Nebojše Čovića? Morali bi tri dana da im objašnjavaju ko je to uopšte.
(pan, 23. januar 2013 22:12)
- Kako klub zavisi od Dzaica!? Jel on neki diplomac? Nesto? Ima plan da nadje kintu? Da vrati 50 mil. e duga? Shvaite, u najvecim Evropskim klubovima, ima najmanje legendi koji su na predsednickim funkcijama! Perez (Real), Laporta i Rosel (Barsa)... Da ne pominjem vlasnike Morati, Beloruskoni... Na tim pozicijama se nalaze SPOSOBNI LJUDI! Oni koji znaju da obezbede NOVAC! Da, novac, jer se danas fudbal igra zbog NOVCA, a ne iz ljubavi, za tri obroka ili za 1.000e mesecno! Nema vise ljubavi u sportu!

Ozbiljno_novinarstvo

pre 11 godina

Džajić više neće na Marakanu?
Izvor. B92

Posle sukoba sa Nebojšom Čovićem, predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić navodno je rekao da njegova noga više neće kročiti na Marakanu.

Međutim, nema potvrde da je Džajić zaista to rekao, niti da li bi eventualno to mislio čak i da je izrečeno.

dalje nisam ni citao...

grozní

pre 11 godina

šta je dzajić uradio od kada je došao? Očekivao sam da će ubediti klince koji odbijaju da potpišu ugovore ali nema autoritet više. Zato šuraka zaposlio . Kao ekonomista móram da dam podršku Čoviću jer mi svi živimo od plate a ne od uspomena.

dr mr

pre 11 godina

ako je Covic kod Andjusa u emsiji Tv Kopernikus 15.12.2012 rekao da je Vucic u zgradu Vlade Srbije zvao njega i grupu ljudi da se dogovore oko pomici i sta da se radi sa FK Crvena Zvezda, da li to znaci da je FK CZ drzavni projekat???
i ako se Covic dokopa i FK Zvezda, da li ce opet doci do promene imena?

Tolle

pre 11 godina

@Kada se, ne daj Boze, Zvezda ugasi, za koga ce navijati njeni navijaci?
(Ja sam, 23. januar 2013 20:51)


Verovatno sa Zeleznik, samo sto to nece znati.

GdeJeLevo

pre 11 godina

Zvezdi niko od njih nije potreban. Bolje je da se srusi stadion i da se na toj parceli zasadi kukuruz, korisnije je a i zanimljivije za gledanje kako kukuruz raste nego gledati Zvezdu kako igra fudbal.

A dug raste

pre 11 godina

@Grozni
Ti kao ekonomista daješ podršku Čoviću a ja bih kao pravnik ispitao sve njegove ekonomske poteze i utvrdio kako on to vraća dugove. Pa ako nije po zakonu, zna se. Ljudi koji otpisuju dugove meni su jako zanimljivi, pošto slutim kakva je psihologija bogataša ("Ljubav za ljubav a sir za pare"). Šta bi od njihovog kapitala ostalo kad bi otpisivali dugove? Šta to ovaj "mesija" radi da tajkunima te otpisuju dugove? Ljubav prema klubu? Zašto su novac pozajmljivali a nisu ga poklanjali? Sumnjivi su Vučiću pa moraju da ćute? A zašto je od takvih novac uziman?

Pedu

pre 11 godina

Meni opet, nikada nije bilo jasno, kakve to kompetencije imaju tzv. "zaslužni" sportisti da VODE klubove?!
Dobro, bio je strašan fudbaler, proslavio Zvezdu, sve je to OK, ali kakve on kvalifikacije ima za vođenje bilo čega?
Govorim sve ovo, nezavisno od čitave ove priče sa Čovićem.

Za menadžerisanje treba da se postavi kvalifikovani menadžer (kako to danas vole svi da kažu), a ne fudbaler, po nekakvim zaslugama.

Ali, čitava država je takva.
Na ključnim mestima su nekompetenti likovi, koji su tu došli po nekakvim "zaslugama", pa nije ničudo što se ovakve stvari dešavaju i na ovim nivoima.
Jadna smo mi država i još jadniji narod.

samo realno

pre 11 godina

8 soma mesecno, sa premijama preko sto soma godisnje... za nekog ko preko ne moze ni lopte da skuplja...
stajem na stranu Covica, bez razmisljanja.

dekan

pre 11 godina

Covek koji je bio pod istragom - aboliran - i ponovo dolazi na istu funkciju - stvarno degutantno. A Covic: od Agrobanke davno uzeo kredit od 3 miiona evra,i umislio da ne treba da ga vrati ? Arogantan,i ima " problem sa sobom" - smatra da sve zna,i da za sve treba da se pita.Nije ni jedan od njih dvojice vise za Zvezdu.Klub treba da vodi : privrednik- menadzer,koji ne zavisi od nikoga.

NIkola

pre 11 godina

Šta mislite zašto političari ne dozvoljavaju da se Zvezda i Partizan privatizuju? Zato što dok postoje u ovom obliku kao udruženja gradjana, oni će se pitati za sve, zgrtati milione evra i zadovoljavati svoju nezasitu sujetu, a sa druge strane, neće odgovarati za bilo šta. Kako je to fantastična pozicija, imaš ovlašćenja a nemaš odgovornost. Naravno, to je na duge staze neodrživo. Vremenom će to slikanje po ložama klubova da im donese političku štetu, jer će i ovaj naš narod shvatiti o čemu se tu radi, pa će prodati dva naša mezimca. Samo se pitam kada će to biti i koliko ćemo još izgubiti godina na prenemaganje dva naša "velikana" (kojima osrednja evropska ekipa uvali pet komada).

•samo Partizan®

pre 11 godina

ZVEZDINE ZVEZDE !!!

To su
Rajko Mitić (igrao do osnivanja kluba do
1958), Dragoslav Šekularac (1955-1966),
Dragan Džajić (1963-1975, 1977-78),
Vladimir Petrović (1971-1982) i Dragan
Stojković (1986-1990).

Jel moze neko da mi objasni i pojasni po kom kriterijumu su oni dobili taj status,sem Pixija!?
Gde je cuveni Dzajic igrao posle Zvezde,u Francuskom.drugom,trecem klubu,a ostali??
Da li je moguce da ne cenite generaciju iz '91 i da niko od njih nije to zasluzio?
Jedan Pancev(u to vreme ZLATNA KOPACKA EVROPE,nakbolji strelac Evrope),STUB TE GENERACIJE Dejan Savicevic,Vladimir Jugovic koji je i sa Zvezdom i sa Juventusom(ako se ne varam osvajao LS...i mnogi drugi!!!!
Rambo Petkovic je dokazao velicinu u ni manje ni vise BRAZILU,njega i ne spominjete...to je sramno!
Ima ih mnogo vise koji brede i zasluzuju da dobiju tu pocast,pre gore navedenih.
Velicate Dzajica i sad Covica a ne zna se ko je vece zlo za vas!
I mi hocemo da oteramo Djurica i trenutne lopove i da vratimo prave ljude,koji su nesto znacili i jos uvek znace klubu!
Samo tako imacemo derbi kao nekad i klubove koji ce igrati znacajnu ulogu u LS...

Alex

pre 11 godina

najjaci su ovi sa komentarima : "Dzajica je pregazilo vreme"!!!
ne znam samo da li vas je neko platio da to pisete ili kopirate jedni druge,a da ne znate zasto.
kako vi znate i kako ste kompetentni da procenite da li je nekoga zgazilo vreme?

-------

Jeste, baš, neko me plaća! Zvezdaš sam već 30 i kusur godina i mogu da imam svoje mišljenje o klubu za koji navijam.

Jesi li možda gledao Dzaju u ovih par meseci od kada se vratio na funkciju? To je jedan rasejan čovek, u godinama je kada radna energija opada. Uz to, poslednjih godina je bio ophrvan sopstvenim problemima, nije najbolje upućen u stvari. Ostavlja utisak čoveka koji nije svestan trenutne situacije u klubu. Uostalom, on je postigao rezultate dok je novca bilo na pretek. Kako su tonula državna preduzeća, tako su i njegovi rezultati bili sve gori. Samo kod nas dobar sportista mora posle biti i funkcioner, menadzer. Pa to nema veze jedno sa drugim.

Maksa Novi Sad

pre 11 godina

Trne mi guzica za C.Zvezdu...
Sami su sebe doveli do sranja i još imaju obraza da traže od države pomoć,šatro oni su institucija...Marš bre,raspadnite se...

bojan

pre 11 godina

drzava je dzaju oslobodila,vi delije kukale na svakom forumu da se vrati,ovde sam kao covic ispade bolji po vasim komentarima,sacekajte da vidimo sta je bilo,saznace se istina kad tad,vidite i sami sta se desava sa vaterpolom,raspadate se,nema ni za kifle,odakle je covic nasao pare za KK to ce kad tad morati da dokaze,isto kao sto ce nas djura morati da dokaze gde su silne pare od prodate partizanove dece,sklonimo politicare,razne menadzere sto nam otimaju talente i posle ucenjuju klubove,kukali ste za dzaju sad ga podrzite,pozzz

Dule

pre 11 godina

Sve je ovde jasno, Covic bi da postane vlasnik svega i svacega,e pa preterao si ! Nema dileme, podrska Dzaji bre, obicni ljudi i iskreni ljubitelji Zvezde apsolutno stoje iza Dzaje, pa cak i navijaci Partizana. Hoce li neko da zaustavi tog Covica?

komendija

pre 11 godina

Do juce ste svi bili srecni sto se Dzajic vraca u klub,i zbog njegovog povratka je bila opsta havarija u vasim glavama,ono Evropa,evropska Zvezda itd,a sad ste svi protiv njega jer se zakacio sa Covicem koji gleda samo svoj interes,al ima vremena shvatice i to..
Sto se tice ovog Petkovica,takodje i kad je izasla vest da je oprostio dug,svi ste bili iz fazona bravo majstore,tako rade veliki zvezdasi,opste odusevljenje je bilo kad se pricalo o njegovom povratku,kao vrh igrac itd,a sad ste i njega nasli da pljujete sve zbog sve visnjeg Covica...
Videcete da ce taj Covic da ispadne gori od Lukica,i u njega ste se kunuli,slepo slusali price o Toletu,FSS-u,a on batica op krk 25 miliona minus....

Marko

pre 11 godina

Privatizacija Zvezde i Partizana pod hitno! Državni klubovi su mogli kao takvi da funkcionišu u prošlom veku i postignu neki uspeh (Zvezda, Steaua, Dinamo Kijev). Sada su oni svi privatizovani i redovno učestvuju u Ligi šampiona, a ova naša dva rugla od fudbalskih klubova služe za defile neuspešnih političara koji svoje pojavljivanje u organima kluba naplaćuju milionima naših evra. Do kada ćemo to trpeti?

Srbenda

pre 11 godina

Kakav je to Čović čovek, dobio je devedesetih, kao gradonačelnik Beograda, šamar od Miloševića, sada od Džaje.... !??!? Da ne nabrajam ostale ispade...!!!?!?!?!?

Pera

pre 11 godina

"U prilog tome govori i činjenica da su u klubu bila pogašena svetla samo nekoliko sati pošto se incident desio". Ma bolje da ste stavili katanac!

mikele

pre 11 godina

Kako klub zavisi od Dzaica!? Jel on neki diplomac? Nesto? Ima plan da nadje kintu? Da vrati 50 mil. e duga? Shvaite, u najvecim Evropskim klubovima, ima najmanje legendi koji su na predsednickim funkcijama! Perez (Real), Laporta i Rosel (Barsa)... Da ne pominjem vlasnike Morati, Beloruskoni... Na tim pozicijama se nalaze SPOSOBNI LJUDI! Oni koji znaju da obezbede NOVAC! Da, novac, jer se danas fudbal igra zbog NOVCA, a ne iz ljubavi, za tri obroka ili za 1.000e mesecno! Nema vise ljubavi u sportu!
(eee, 24. januar 2013 00:09)

Ima ljubavi u sportu.
Dođi u Pionir ako nisi svraćao zadnih 10 godina.
To je ljubav koja daje rezultate i bez novca.
Mi tako radimo, a vi...kako hoćete!

Ivan

pre 11 godina

Čovića za predsednika, Džaju za počasnog i to po mogućstvu od sutra. Tako je trebalo da bude od starta i do ovog ne bi ni došlo. Nego mi Srbi uvek patimo od nekih legendi i mitova. Svaka čast i jednom i drugom za ono što su uradili za Zvezdu ali mislim da je došlo Čovino vreme. Za ono što je Džaja uradio onomad u Evropi je potrebno znanje ali za ono što je Čović prošle godine uradio sa KK je potreban čarobni štapić.

Bob Rock

pre 11 godina

Dajte bre privatizujte klub, dosta je bre. Ovako se ne zna ko pije,a ko placa...
(Aljosa, 23. januar 2013 19:45)

Zna se vrlo dobro! Oni piju, mi placamo!

zoki

pre 11 godina

Treba proceniti CZ na 200 mil$. to je 100.000 deonica po 2 soma. Ko voli CZ sazuva se i kupuje. Drzavi kontrolni paket pa da vidimo gde je ljubav prema klubu! Skupstina akcionara, uprava, predsednik. Finansijski izvestaj akcionarima. Cist racun i duga ljubav prema CZ! To je jedini put.

"Tekic"

pre 11 godina

Sada sam slusao snimak konferencije Branka Tekica i ispada da se njegove analize ostvaruju.
Odnosno vide se stvarni uzroci krize.
Zaista je tuga da covekove izjave i stavovi nisu ispracene-i u medijima.
POGLEDAJTE snimak!

Kraljevina Srbija

pre 11 godina

Da li je moguce da se ovo stvarno desava ? Taman pomislim da se polako vracaju stari dani , da se dug smanjuje , da se traze igraci koji su dostojni dresa CRVENE ZVEZDE, da vodeci ljudi znaju sta rade ... ovo se desi ? Covic jeste covek koji svojim razmisljanjem moze da pomogne Zvezdi , ali ako se bira izmedju njega i Dzaje.... to pitanje ne treba da se postavlja . To je isto kao sto nam oduzimaju Kosovo ! NECEMO DATI DA DZAJIC ODE ! DZAJO

milan

pre 11 godina

A sta je sada sa onim aplauzom ili kakos to pomilovanje vec zove od Nikolica i kako ce Vucic na to reagovati, mozda ni emirati nece CZ bez Djajica.

jeremija

pre 11 godina

Можда су звезди потребни и џајић и чолић - али схватите људи да Србији НИЈЕ потребна звезда.Никаква.

runner

pre 11 godina

Da je Džajić tražio idealniji trenutak da napusti Zvezdu i mane se ćorava posla oko ozdravljenja ovog fudbalsko mrtvaca ne bi ga našao. Ovo mu je došlo k'o "kec na desetku". Aboliran je od svih krivičnih progona a sada je dobio i izgovor da se "časno" izvuče iz ove kaljuge i zaputi ka Srpskoj kući fudbala i nekoj lagodnoj funkcijici u njoj. Iskreno nisam verovao da je toliki maher. Hej, prevariti Tomu i Vučića zajedno, malo li je?

Vlada KG

pre 11 godina

Branko Tekic nesudjeni protivkandidat Dragana Dzajica ! Covek je Objasnio .. poslusajte celu konfereciju za stampu !
http://www.youtube.com/watch?v=8015orfwrfA

miki

pre 11 godina

Dzaja treba da se povuce sa svih funkcija. Dosta mu je sto ga je SNS oslobodio krivicnog gonjenja. Neka je srecan sto je slobodan covek.

Covic je dosao u Zvezdu po politickoj liniji i treba da ustupi to mesto nekom strucnjaku.

Jasno je da ovakvi iskorumpirani kadrovi ne donose nista dobro Zvezdi. Zecevica da i ne pominjem.

Mislim stvarno...

pre 11 godina

Ne znam koji to navijač Zvezde može da ne bude za najveću legendu našeg kluba D. Džajića? Koje bre ovaj mali jer to onaj šef Kordinacionog tima za Kosovo i Metohiju čiji je slučaj obradjen u Insajderu, šta taj 'oće sad bi i F.K. Zvezdu da preuzme malo li mu je samo basketaški klub? Što bi rekao magistar Ilić Velimir:,,Prikoči Miškoviću, prikoči''! Džajo vratićeš se on će morati da ode ako ne ode mi ćemo ga odneti!

Krneta

pre 11 godina

BRAVO Dzajo legendo!!! Ovaj Iznogud nije zasluzio bolje. A pazite kako je vec pocelo spinovanje.
Za nedelju dana ce svi pljuvati Dzajica.... vec su poceli.

Ignorant

pre 11 godina

Ajd sad realno.Dogovorena jedna visina plate,dogovorena.Jesu mere štednje na snazi,jesu.Nakon toga,dogovor se krši,plata se povećava?!Prst u oko onome ko,na ovaj ili onaj način pokušava da reši finansije.Ne ulazim u to zašto je tu,ali činjenica je da smanjuje dugove,radi nešto.Džajić je,priznali to neki ili ne,čovek sportista.Zvezdi treba bezobrazan,brz,odsečan biznismen da reši problem dugova.Obojica,ako će raditi za dobro kluba,ostaviće to za van stadiona,klub ispred svega.Ako nisu u stanju,zahvaliti se obojici,stečaj ili prodati klub jednom čoveku i kraj.

slobinator

pre 11 godina

povod za svađu da bude plata jednom igraču je smejurija.tu je po sredi nešto drugo.dalje taj dečko koji bi trebao da zaigra za zvezdu je za naše prilike solidan igrač.osim toga zaboravlja se da je petković zvezdi oprostio deo duga.praktično je pristao da za te pare koje mu već duguju odigra još neko vreme na marakani.prošlo je ono vreme kada je zvezda za dž.mogla da dovede velike igrače.koliko su je koštali prosinečki i belodedić?ništa.za koliko je doveden piksi?za kamion krompira.jedino je siniša koštao u ono vreme pozamašnih milion maraka.a ako je već odlučeno da se štedi,molim lepo.trebalo je pustiti sve i igrati sa klincima.verovatno bi ostali u ligi.ovako pala je jedna velika mrlja na pokušaje da se zvezda izvadi iz blata.džaja ipak nije smeo da dozvoli sebi da ga isprovociraju,ali i to mi je razumljivo posle svega što je doživao.ipak takve stvari su ljudske,treba to zaboraviti i ići dalje jer su u pitanju interesi kluba za koji navija par miliona ljudi.

Nikad robom

pre 11 godina

Ej bre Srbi, urazumite se!
Jedva ste docekali da se medjusobno ispljujete i brze bolje svrstate u tabore pljuvaca ONOGA u korist OVOGA!
Jel hocete da se posibate, pa ko pobedi - u pravu je?!
Sve prsti od pametnih predloga.
Onaj bi oterao obojicu i doveo nekog sposobnijeg.
Pa dovedi ga ako znas takvog!
Sve sam patriJota i organizacioni volumeni koji samo znaju da
vicu iz gomile i da se prosipaju s uvredama na forumima, a da ih covek izvede da kazu nesto pametno, ne bi znali da beknu.
Jesu li u Zvezdi bili izbori? Jesu!
Jesu li izabrani i ljudi koji su trenutno predmet pljuvacine? Jesu!
Ko ih je izabrao? Sami zvezdasi!
Pa sta onda hocete???
Ljudi su dobili mandate da rade. Ako iz nekog razloga nece, otici ce.
Onaj bre treba da prima 8000 evra mesecno, onaj drugi 7500, treci 7250 (ima ih da se sastave dva tima) a mi se ovamo polomismo da dokazemo ko je u pravu. Neka se lomi onaj ko je za to dobro placen, a takvih u doticnom klubu ima.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ko suruje sa drzavom obicno tako i zavrsi ! Kako ste doveli generaciju 1991,kako ste je prodali,tako sada i prolazite.Jos tada ste bili drzavni projekat i sluge rezima,ali ste uvek imali na tribini kvazi nacionaliste i anti komunjare da drze taj balans i dokazu da je Zvezda iznad Srbije,iznad Jugoslavije i iznad svega ! Jeste,bila je iznad svega,prvo u politickom,a onda i u sportskom smislu koji je ostvarila na krilima politike i drzavnog vrha ! Ko vas ne zna skupo bi vas platio ! Najljigavije sportsko drustvo na svetu.Anti Jugosloveni kojima nisu bile gadljive jugoslovenske pare i stubovi srpstva koji vole Srbiju do zadnje pare ! Kako sejete vise od 60 godina,tako danas zanjete !

Don Quijote

pre 11 godina

Dzajic treba da se bavi fudbalskim delom price a Covic ekonomijom. Sve ostalo su prazne price. Klub je u ekonomskom kolapsu i plata od 8000€ (16 000DM) nekom anonimusu je totalno van pameti. Puna podrska magistru!

bane

pre 11 godina

Jos kada sam rekao,i dobio milion minusa od "velikih" navijaca zvezde!gde covic udje,kuca se raspada!i kao veliki navijac partizana molim Boga da isti ostane u c.zvezdi bar jos 6 meseci a onda Katanac!!!

Marko

pre 11 godina

U ovom slučaju podržavam Čovića,čovek gleda da sačuva svaki dinar a ovi se rasipaju,još na sav dug je ovaj Zečević povećao ispatu igraču,strašno,tog Zečevića treba najuriti.

Jer opet se počelo po starom da se razbacuju pare i ako ih nema,sramota čim dođe malo para lopovi bi odmah da ih razgrabe.

Ako Džaja misli ovako da radi bolje da ode,da se troše pare kada ih najviše nema,nije domaćinski i nikamo ne vodi.

Obican gradjanin

pre 11 godina

Treba prodati klub ljudi pa neka onda muljaju. Naravno da je Zvezda veliki klub ali ne moze se vise neko bahatiti sa novcem od gradjana.

bolton

pre 11 godina

Hoce da Petkovicu namaknu preko 8000€?Kakav blam,taj ne zna ni da hoda kako treba a ne da igra fudbal.Bas je stednja na delu,a navijaci ovce koje treba da skupe lovu za pomoc siromasnoj Zvezdi.Ovi sto imaju platu 200-300€ treba da pomazu neznalice koje zaradjuju 30 puta vise od njih i zbog kojih se funkcioneri kluba tuku.
(BgHQ, 24. januar 2013 05:53)

hahahaha...sve si rekao ovim komentarom...jos kad vidim one reklame na tv-u, jadnici, drzavni klubovi, pa jos traze od ovog napacenog naroda da im se pomogne...eeeej, breee. Jos ako su oni likovi iz reklama stvarni i u ovdasnjem svetu, zaista treba da se zapitamo kuda smo mi Srbi krenuli, kakvi nas to demoni uhvatili pod svoje da nam ovakvi lesinari vise znace od svojih najmilijih. Ko to ne vidi, znaci da su mu neuroni potpuno zakrzljali i da mu spasa nema.

marko__bgd

pre 11 godina

Jeste, baš, neko me plaća! Zvezdaš sam već 30 i kusur godina i mogu da imam svoje mišljenje o klubu za koji navijam.

Jesi li možda gledao Dzaju u ovih par meseci od kada se vratio na funkciju? To je jedan rasejan čovek, u godinama je kada radna energija opada. Uz to, poslednjih godina je bio ophrvan sopstvenim problemima, nije najbolje upućen u stvari. Ostavlja utisak čoveka koji nije svestan trenutne situacije u klubu. Uostalom, on je postigao rezultate dok je novca bilo na pretek. Kako su tonula državna preduzeća, tako su i njegovi rezultati bili sve gori. Samo kod nas dobar sportista mora posle biti i funkcioner, menadzer. Pa to nema veze jedno sa drugim.
(Alex, 23. januar 2013 22:30

dzajic je postigao uspeh sa zvezdom dok je novca bilo na pretek,kazes ti,koji si navijac preko 30 godina...ja se ne secam da je ni jedan od tih igraca iz 91. placen preko milion eura,i svi igraci su bili iz domaceg prvenstva sem belodedica...a ti igraci(zvezda 91.) su posle otisli za 15 puta vece pare nego sto su dovedeni,i generacije posle takodje..trebalo je sastaviti taj tim,tj umeti to..i zvezda je pod njegovim vodjstvom prezivela sankicije,.i ti kazes da se on kao vrhunski sportista ne razume u biznis,i u menadzerske poslove??to ume samo covic?

Mozzart

pre 11 godina

@samo partizan...Lepo si nabrojao sve Zvezdine zvezde, ali jedan cas si propustio, izgleda. CELA generacija '91 je proglasena za Zvezdinu zvezdu. Nismo ludi da zaboravimo one sjajne ljude. A oko sukoba ove dvojice, na strani sam Covica! Ako je Petkovicu malo 8 hiljada evra mesecno, neka trazi drugi klub. I, ako je vec Covic ugovorio tu platu, ko je bre taj Zecevic sto hoce da mu je povecava? Neka da onda iz svog dzepa, dosta je bilo pljacke!

Bojan

pre 11 godina

Covic napolje iz Zvezde ! Ne trebaju nam takvi, Zvezda je oduvek bila klub naroda, legendi, postovanih, a Covic sigurno ne spada u takve, napravite anketu na ulici i videcete sta o njemu misli narod. Samo bez cenzure.

Johny Grobar

pre 11 godina

Uopste nisam zlonameran u komentaru ali za Zvezdu bi najbolje bilo da primeni Rendzersov model i pravac cetvrta liga. Ovoliko bruke, ponizavanja, moljenja da se oproste dugovi nisam video do sada. To bi isto vazilo i za moj Partizan. Pa ima li dnu kraja.

Šalteruša iz Ljutice Bogdana

pre 11 godina

Izmedju ostalog se iz ovog izveštaja moglo pročitati da su se nakon burne rasprave na "Mari" pogasila
sva svetla. Postavljam pitanje, ko je prvi, a ko poslednji "išamaro" šaltere?

duledudule

pre 11 godina

Kada se, ne daj Boze, Zvezda ugasi, za koga ce navijati njeni navijaci?
(Ja sam, 23. januar 2013 20:51)
za zvezdu sinak,za zvezdu i u beogradskoj zoni ako treba!

Dokle bre vise

pre 11 godina

pa normalno da se Covic buni,zasto da se nekome poveca plata kada je klub u ogromnom minusu,zato sto su tako i pre poslovali,zato i Zvezda u ovoj situaciji kao sto i jeste sada,a uz svo duzno postovanje prema pomenutom igracu,on jos nije pokazao nista u Zvezdi od igara sto bi mu u ovoj sitaciji islo u prilog za povecanje plate,niti je neki igrac oko koga se otimaju klubovi pa da mu se tim ugovorom bar podigne cena na trzistu...koliko vidim Covic zeli maximalnu disciplinu u klubu,a to je ne moguce zbog kojekakvih likova koji su naucili da dele i kapom i sakom tudje,neka se odrekne taj Zecevic svoje plate i neka daje tom Petkovicu posto mu je bas toliko stalo,,,,ja Covicu verujem,iz prostog razloga,jer je pokazao na primeru KK da ume i ima znanje da izvadi klub iz krize,a nekima to ne odgovara.

Doktor86

pre 11 godina

Ako je zaista ovako kako je navedeno, tj. ako su se sukobili zbog Petkoviceve plate, onda su Dzajic i Zecevic u krivu. Ako se stedi, onda oko toga nema kompromisa, tim pre sto je i igrac pristao na Covicevu ponudu. Medjutim, ko zna sta se tu stvarno dogadja, ko zna sta je sve finansijska policija otkrila o poslovanjima bivsih predsednika, a jedan od bivsih je i Dzajic...

zvezda pripada zvezdašima

pre 11 godina

može se zvati i Spiderman, Čović, Džajić, samo je jedan način da se Zvezda spasi, a to je otpis duga. A, takav nečastan izlaz mnogi navijači Zvezde neće, ali se ništa ne pitaju. Od države traže samo da se odgovorni za to pohapse i da im bude suđeno, svakom po zasluzi. Naravno i to je verovatno utopija u ovakvom društvenom uređenju.

što se tiče samog kluba, neka krenemo ispočetka, od najniže lige, samo nek' nam ostave stadion, ime i grb i Marakanu tu gde joj je mesto. Tad će se znati ko stvarno voli klub i ko je bio njena legenda, prihvatiće je i takvu, bez dinara.

Hilux

pre 11 godina

Ima li ova tragikomedija iz Ljutice Bogdana kraja? Alo ljudi !!! Dzaba buanje, dzaba sms-ovi, dzaba history chanal i zazivanje barija kad god se zavrsi u avgustu ista oko Evrope... Crvena Zvezda je uginula. Ne postoji vise. Ove froncle sto hijene razvlace godinama nisu Zvezda. I sta tu nekome ima nejasno? Da li je iko ovde svestan da roditelji igracima placaju stanove i hranu u Beogradu, da su ugovori za Zvezdom samo fiktivni i da igrac ne dobije JEDAN JEDINI DINAR dok mu se ne realizuje neki transfer i onda se tu klub i igrac isprebijaju... Zigic svojevremeno zalepi one golove Romi a dobije 1.000 eura za dva meseca pre toga...pa kao ceka se SP u Nemackoj da mu dignu cenu, Arsenal ovo ono....i na kraju sta nista..Santander itd... e a to je bio Zigic..poslednji igrac vredan pomena...a zamislimo sad sve ovo sa ovom boranijom koja se mota po Zvezdi poslednjih 6-7 godina.

Miodrag

pre 11 godina

I netreba.Njegovo vreme je proslo ali da povede i zeninog rodjaka Zecevica.Treba nam sposoban predsednik.Covic i Stojadinovic da ostanu

chemer i tuga

pre 11 godina

E moj Dzajo imas dovoljno godina,trebalo bi da znas da treba birati drustvo...Sta ti trazis covece sa Covicem,Vucicem i kojekakvima?

Risto Kubura

pre 11 godina

"U prilog tome govori i činjenica da su u klubu bila pogašena svetla samo nekoliko sati pošto se incident desio."
Možda su im samo isekli struju zbog dugovanja!?!

pfk

pre 11 godina

Ako nas toliko zelite da odemo u stecaj i ako vam toliko smetamo, sto lepo ne pitate? Mozda vam i ispunimo zelju, mi pomazemo jadnima...
(Heroes, 23. januar 2013 21:30)
HEROES, VI STE SAMO USPEŠNI ATLETIČARI, NA DUGE STAZE.

Nikola

pre 11 godina

Kako su smesni ovi Partizanovci sto se javljaju. Dok je Mirko Marjanovic bio glavni devedesetih godina, bilo im je lepo. Dok je Tadic poslednjih desetak godina bio na vlasti bilo im je lepo. Dok je Jocic partizanovac hapsio DZajica, bilo im je lepo. A sada kada je na vlasti Vucic zvezdas,a u opoziciji DJilas zvezdas, svi uglas vicu da je Zvezda drzavni klub. Ne nadaju se puno u nemocnog Ivicu Dacica. Nazalost, i Zvezda i Partizan su drzavni klubovi, i to je realnost koja privatizacijom mora biti izmenjena.

Pedja

pre 11 godina

Mene je od svega najvise zacudila informacija da je vodio klub u tom periodu ...ne znam zasto ,bio sam ubedjen da je ucestvovao u radu kluba i ranije ,cak sta vise ,mislio sam da je on jedan od tvoraca one velike svetske Zvezde sa pocetka devedesetih ?!

O sukobu ...ne bih nista imao da kazem :P !

cengi

pre 11 godina

Tako je to u zemlji Srbiji kad nekoga spasavate robije(VUCIC),onda je on bog i moze sve!? Zalosno,a zovu ga "legenda" i postao je vazniji i od svih ostalih problema koje ovaj narod nosi u dusu.SRAMOTA!

Marko

pre 11 godina

Zvezdi ne treba nijedan ni drugi, već privatni vlasnik koji zna kako se radi u fudbal. Dokle god budemo imali klubove u društvenom vlasništvu i sa samoupravnim strukturama, naš fudbal će biti predmet sprdnje u Evropi.

Mali IQ sta li?

pre 11 godina

Zivim vec neko vreme na zapadu i vidim kako stvari funkcionisu ovde. Valjda sam se i navikao i onda sam potpuno sokiran svime sto citam po nasim medijima. Danas je jedan privredni rekao da kod nas ima 10 puta vise tuzbi nego sto je prosek u Evropi sto ako je tacno ukazuje na potpuno odsustvo kulture dijaloga, usaglasavanja stavova sto je odlika civilizovanih ljudi i drustava.
Ako je vec tako i ako je ljudima tesko da na civilizovan nacin resavaju sporove nije mi jasno zasto drzava ne prepozna problem i reaguje tako sto ce uvesti u skole predmet(e) koji bi se bavili pitanjima etike, kulture dijaloga, socijalizacije. Ako ne moze da se ovaj proble resi kod ovih unistenih starijih generacija daj bar decu da necemu naucimo pa da svoje probleme u buducnosti resavaju bolje nego sto to rade njihovi roditelji.

Soko

pre 11 godina

ALEX vidim imas dosta godina i verovatno si u vezi Dzajica u pravu ali bi trebao da znas zbog svega onog sto si naveo Zvezda i Partizan ovako organizovani i sa ovolikim buzetima nemogu da postoje ne sto ih vode dobro ili lose vec sto nema ko da plati .

Boban

pre 11 godina

"Bravo" za Be92 !! Da li je moguće da kuća vašeg renomea i ozbiljnosti, u udarnom dnevniku, juče u 18 i 30 h,kao najvažniju vest objavi sukob u C.Zvezdi i tome posveti osam minuta već pomenutog termina !? Imate jednog gledaoca i slušaoca manje.Ćao !!

Dragan K.

pre 11 godina

Vucicu ili prodavaj brze-bolje ovaj raspali klub (moze i za 1 EUR) pa da privatni vlasnik konacno uvede red i uspostavi moderan sistem rada, ili se pomiri sa tim da cemo za najvise sest meseci u stecaj i pod katanac. Jer sve ovo sto se desava tamo cak nije vise ni mucno gledati, jednostavno je postalo... besmisleno.

darko

pre 11 godina

nisam najbolje razumeo...jel taj fudbaler treba da ima platu 8000 eura godisnje ili mesecno?Licno mislim da firma koja je u krizi i tolikim dugovima nije u stanju da daje 8000 eura godisnje za platu jednom prosecnom srbijanskom fudbaleru.Ako je pak rec o mesecnoj apanazi onda bi ih sve trebalo pohapsiti i rasformirati fk crvena zvezda.

Milutin

pre 11 godina

Dakle: kilava legenda ili štedljivi menadžer. I jedno i drugo je već potvrdjeno. Džaja je, uz sve uspehe, duvao u istu tikvu za najvećom muljarom u istoriji Zvezde Cveletom, a Čović je iz mrtvih povratio košarkaški klub i konačno uspostavio neki red u fudbalskom. Pa, izvolte.

Računale mesije na Agrobanku, a nje više nema

pre 11 godina

@Aljoša
Ti si zaista ništa ne znaš? "Ljudi, privatizujte klub." Da li znaš da nema zakona još? A i da ga ima, ko je taj kapitalista koji će da kupi klub u ekonomski propaloj zemlji i još klub koji duguje milione evra (samo naivni veruju da je to 50, koliko saopštava Ćoki) i u koji su se uselili policijski inspektori pa češljaju vunu?

Milisav

pre 11 godina

Samo je bilo pitanje vremena.
Kakva nula i novi početak pa nije Zvezda fljarmurtari.
Zvezda kao i Partizan su giganti i nije problem u dugu nego u ljudima i organizaciji! Sa ovakvim ljudima i od nule će napraviti dugove.
Rešenje je u ljudima, uvek.
Vidim u predhodmim tekstu komentar Marka za Džajinog nesuđenog protiv kandidata. Tačno je! Čovek kaže političari ne u klubove ili samo u skupštini kluna i to ograničeno nikako ne u organe upravljanja...

Milan

pre 11 godina

Evo resenja,pozovite Riznica u upravni odbor,ubicete dve muve jednim udarcem.. On bi bio idealan savetnik za Jovanovica i njemu slicne i igrackom kadru,a i sve bi Dzaja i Covic to lakse resili uz "casicu razgovora"... Sram Vas bilo....

357

pre 11 godina

Svaka čast Džajiću ali nije ni trebao da se vraća. Ako su pametni treba pustiti da Čovića da radi, jer je on jedini sposoban čovek koji trenutno može Zvezdu da izvuče dugova. Očigledno nekome smeta da se razotkrije kako su nastali dugovi Zvezde. Isto treba uraditi i u Partizanu, treba proveriti gde idu pare od pojačanja, učešća u Ligi Šampijona... Đurić priča da Partizan nema dugove a plate kasne, ne može da registruje fudbalere!!!

konfučije

pre 11 godina

Razumem Čovića, treba da se radi a Džaja navukao u klub šurake i ljude od poverenja pa po sistemu lako ćemo. A da, pomilova ga predsednik republike pa sad ni zvezda nije bitna ode on. Nije trebao ni dolaziti vreme ga je odavno pregazilo.

evropejac

pre 11 godina

Aman ljudi, pa Covic tako veliki strucnjak i vatrogasac, i ako nema njega Zvezda moze da se ugasi...tccccarobnjak, finansijski strucnjak za oporavak..pa ne mogu da verujem!!!

ZACK ZIS

pre 11 godina

Evo zasto je klub u problemima.
"rasprava se proširila na to koje su ingerencije predsednika, ko se za šta pita, ko se previše ili premalo pita. "
Jednom reci nezna se ni ko pije ni ko placa.

Dzeronimo

pre 11 godina

Kao sto vidite,a vi posle crnite Covica.Nema velikih primanja ako cemo da stanemo na noge.Zar je malo 8hiljada evra mesecno...eeeej...za nase uslove vrh.A doticni uz Dzajica bi da nastave po starom,daj svima i muzi zvezdu.Teraj ih sve Covicu!

državni projektant

pre 11 godina

Dule Vujošević i Dragan Džajić su umislili da se razumeju u košarku, odnosno fudbal, i u vodjenje sportskih klubova, ali srećom, tu se pojavio čovek od principa i turbomegasposobni Nebojša Čović koji se dokazano u sve razume, i objasnio im neke stvari!

milan

pre 11 godina

Ma Čović gde god dođe napravi problem. Voli čovek vlast neće da bude drugi a voli i pare. Valjda će Vučić proveriti i jega a treba mu unakrsno ispitivanje imovine a i još mnogo afera oko Čovića koje su nerazjašnjene.
Džaja ni cipele ti Čović što se poštenja tiče nemože obrisati i nepovlači se.

ciganIN

pre 11 godina

Poštujem legendu Džajića ali mislim da je njegovo vreme davno prošlo... Džajo nisi iskren u celoj priči.
Klub treba da vode menadžeri . Zamislite Mocu Vukotića na čelu partizana ikebana saksija fikus..... služio bi za slikanje

ricinus

pre 11 godina

Covicu tek sad jasno u kakvo se kolo uhvatio. Bezi Nebojsa od tih likova koliko te noge nose i oci vide. Nije to tvoj nivo, oni te ne razumeju, pricas za njih nerazumljivim jezikom, oni su navikli na drugi nacin rada.
Budi pameta covece, sto ti to treba. Radi nesto pametnije i sa ljudima od kredibiliteta i znanja.

Don Cartelo

pre 11 godina

Drago mi je sto delim misljenje velikog broja pravih i iskrenih ZVEZDASA. Dzajo legendo hvala ti na svemu sto si uradio za nas voljeni klub i sto si uspeo da nas odvedes na krov Evrope i sveta,ali ako moram da biram izmedju tebe i Nebojse Covica, stacu na Covketovu stranu. Pogledaj samo sta je covek uspeo da napravi od KK za nepune dve godine...On je pravi covek za nas voljeni klub i, to je bar moje skromno misljenje, jedini koji u ovom teskom trenutku moze da izvuce zvezdu iz ove teske situacije...
OD RODJENJA MOG NIJE PROSLO BEZ IMENA TVOG NI DAN NI GODINA ZVEZDO CRVENA!!!!!!!!!

duledudule

pre 11 godina

hvala tebi dzajo za sve,ali udarila te malo demencija i paranoja,treba da se radi a ne da se sedi skrstenih ruku.moj glas covicu,makar oce da nas izvuce iz g..... i ume to da uradi.i da,sportski je najveci gospodin od svih,podrska stojadinovicu!

ĆOSA

pre 11 godina

Ništa se drugo nije ni očekivalo od ova dva "VELIKA" imena.Oni su ljudi iz prošlosti koji nemaju VELIKU budućnost u Zvezdi.Najuriti obojicu i krenuti ispočetka.Drugarski-Grobarski pozdrav.

miloš

pre 11 godina

Izvori čija je kancelarija u istom hodniku kažu da nije bilo fizičkog obračuna samo verbalne svađe. Ali to nije ni važno. Čović "ti si lopov i neradnik" Gde li je pogrešio?!
Nije Džajić čovek koji može pomoći Zvezdi trenutno. Ta vremena su prošla. Samo onaj ko Zvezdi ne želi dobro (grobari) može da navija da Čović ode. Od prošlosti se ne živi. Okanimo se tih "udarača lopte" bez obzira koliko oni u tom bili uspašni. Ovo je drugo vreme koje zahteva neke druge veštine za šta oni nisu više sposobni

goran

pre 11 godina

klub u buli (bankrot) a mesecna plata od 8000e mu je mala. i pride jos drzava oce da spasava klub... dovedite mlade entuzijaste, puna ih je Srbija, pa mozda nesto i bude od naseg fudbala. bdw kakvi su nam strucnjaci vidi se po rezultatima, jedino jos za plate umeju da se bore...

nislija

pre 11 godina

ne moze zvezda da zavisi od jednog coveka....Dzaic je legenda ali dajem apsolutnu podrsku Covicu koji na sve nacine zeli da uvede finansijski red u klub.Ogromne plate igracima su nas i dovele do debelog minusa...Covicu idi do kraja!!!

Marko

pre 11 godina

Ma obojcu napolje.A te price ja sam ovde iz ljubavi, nek dodju kod mene u firmu nek rade iz ljubavi za dzabe.Obojca su tu samo da bi uzeli novac sto je i normalno.Obojcu treba najuriti odgovorne pohapsiti i dovesti postene i vredne ljude.

Marko

pre 11 godina

Dakle ako je sudeći po tekstu Čović je upravu. Ispruži se koliko ti je krevet dugačak. Dalje, nema dalje nego raspistai konkurs za direktora FKCZ i odabrati sbosobnog menadžera koji ne treba da ima veze sa fudbalom, već da ima liderske i organizacione sposobnosti. Upravljenje ili ti danas kako se to popularno kaže menadžment se izučava i uči, dakle poso kao i svaki drugi, i mora se znati. Ili kao drugo rešenje stečaj i beton liga pa ispočetka, što pre to bolje.

Stara trava se pali kako bi nikla mlada i zdrava.

Nikola

pre 11 godina

Tamo je održan sastanak kojem su prisustvovali Čović, Zečević, Džajić i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Koliko samo kontrakdirnosti, ako su bila samo cetvorica otkud vi znate sta se tamo dogodilo i sta je Dzajic izjavio?Ako niko nije dao izjavu...

eee

pre 11 godina

Ima ljubavi u sportu.
Dođi u Pionir ako nisi svraćao zadnih 10 godina.
To je ljubav koja daje rezultate i bez novca.
Mi tako radimo, a vi...kako hoćete!
(mikele, 24. januar 2013 02:14)
- KOSARKA JE NEPROFITABILAN SPORT (kao i Rukemet, Vaterpolo i Odbojka)!
- Samo ne znam, zbog cega se onda toliko kuka kako nema para, ako igraci igraju iz ljubavi za Partizan!?

Sakim

pre 11 godina

Dobro je novinari...sve vi znate.Pa kako ste saznali sve to ako su samo cetvorica ljudi bila na sastanku a kasnije niko nije dao izjavu!?

sloba.pet@sezampro.rs

pre 11 godina

ako mora da biramo onda nema sumnje ko mora da ode.džajić je legenda i sa njim niko ne sme da se poigrava.uostalom političari i nema šta da traže u sportu.sport treba vratiti sportistima

Serbinho

pre 11 godina

Smirite strasti i otkud taj Petkovic opet na Marakani, kada su se jedva otarasili istog.
Ako ne znaju da komuniciraju, zaposle jednu atraktivnu zensku i preko nje uz osmeh neka salju poruke jedan drugome.

fontana

pre 11 godina

Sve je prolazno, Zvezda je večna! Čak i ako obojica odu, Zvezda će opstati. Ko ne ume da obuzda svoj ego, sujete, pohlepu i ostalo nije mu tu ni mesto. Za Zvezdu čovek treba da se žrtvuje, a ne za honorare ili državne projekte!

Dijabola

pre 11 godina

Ma da 100% je to rekao.. Vazi. Ma i zasluzili smo da nas cerece mediji, kad nismo ko u Partizanu zatvoreni i novinari sve saznaju...Sami smo krivi.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Sto se guravo rodi ni Ivosevic ne ispravi.
Ili: ko s Covicem tikve sadi o glavu mu se obijaju.
Ili: zvezda je mala bara za vise krokodila.
Resenje - vratite Lukica, omogucite mu da radi, a ne dovodite mesije, od kojih je jedan najuren iz zvezde, a drugi ima svoj klub i u zvezdi je zbog sicara - ako ga bude...

sale

pre 11 godina

ha,ha,ha,ha,ha,ma sta ha,ha buahahahahahahahahahahahahahah.kik bokseri tako treba samo neka se cepaju mora da se zna ko je jaci.....srbija brale!!!!!!!!!!!!

Stednja

pre 11 godina

Govorimo li o stednjama ? Onda neka bude sve crno na belo i transparantno, odn. kolika svacija plata od predsednika, direktora i ostali. Da narod zna, da navijaci znaju i naravno ako nesto nije uredu sa platama, napravice reviziju s obzirom na situaciju. Mislim da to vazi za sve klubovi. Sportski i fer plej. Bez kradja. Valjda na taj nacin ce klub ici svakako na bolje ili se mozda varam.

Brazilac

pre 11 godina

Ajmo kulturno u stecaj ko sav normalan svet.Ne ide ovako. (aca smederevac, 23. januar 2013 19:48)

Iskompleksirani, ne ispunjavaju se zelje preko interneta...Dzaba se nadas.

Heroes

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub.
(kestenjak, 23. januar 2013 19:48)


Ajmo kulturno u stecaj ko sav normalan svet.Ne ide ovako.
(aca smederevac, 23. januar 2013 19:48)

Ako nas toliko zelite da odemo u stecaj i ako vam toliko smetamo, sto lepo ne pitate? Mozda vam i ispunimo zelju, mi pomazemo jadnima...

zeljko

pre 11 godina

Mene je, bre ljudi srce bolelo kad sam video Džaju sa lisicama na rukama. Al to smo mi- Srbi. To što je Džaja dao fudbalu, to se pamti, svaki njegov potez, svaki gol, svaki dribling. I jedina osvojena titula kupa šampiona! Čović je veliki gospodin, pametan, vispren, i veliki zvezdaš. Zvezda je najbitnija, sve ostalo je život.

Cccc

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub. (kestenjak, 23. januar 2013 19:48)

Mislim da nije krajnje vreme, zato molim te mani nas tvojih nadanja grobaru moj, necemo tako lako da se predamo.

mattko

pre 11 godina

Da je Djajic izvikana legenda zna se odavno.Osim gola protiv Engleske 1968 za reprezentaciju nije dao mnogo. Za Zvezdu je mozda nesto i doprineo ali su vise doprineli ondasnji novinari i mediji koji su pisali hvalospeve o njegovom driblingu. Fudbal ni onda a ni sada nide dribling vec mnogo vise od toga.U Titovo vreme on je bio ikona jer bio potreban Srbin iz centralne Srbije da bude idol tadasnjoj omladini koja sada broji penzionerske dane.Njegovo jucerasnje ponasanje i udaranje potpredsednika pokazuje da tokom zivota nije mnogo na sebi radio. O oprastanju sudskog procesa i istrazi pod kojom je bio nema smisla ni govoriti. Kakvi su navijaci, uprava je jos gora i to u kontinuitetu. Zvezdu treba po ugledu na Rendzers , koji isto tako skotska institucija, treba prebaciti u 4 nivoa nizi stepen takmicenja gde ce usijane glave biti ohladjene u naredne 3,4 godine. Pa kada pocnu da posluju po ekonomskoj logici , neka daju plate koliko god mogu.

olio

pre 11 godina

Igracki kadar sve igraci znani, pa na trening cesto dolaze pijani.
Izbila je svadja, podigla se graja, pa mu samar tresnu legendarni Dzaja.
Hoce Covic da istera neku svoju pravdu, al mu cvikeri letnuse na auto komandu.
Nisam ti ja Dule i ne pisem saopstenja, podnosim ostavku i ajde dovidjenja.

moje ime

pre 11 godina

Ma ne, abolirajte Dzajica jos koji put i slavite ga! Neka radi covek sta i kako hoce, pa moze mu se, zar ne?! Putuj, Zvezdo, nije ti tu mesto gde jesi, ali te tvoja "deca" tu smestise! Sram ih bilo!

Misirac

pre 11 godina

Ne bih se iznenadio da sledeći Čovićev korak bude preuzimanje kontrole nad treniranjem Novaka Đokovića. Treba i Vajdu najuriti. Neki ljudi nemaju ni obzira ni mozga. Ni ova komedija od KKCZ Bgd neće još dugo trajati. Ako mogu inspektori da kampuju i na Marakani i na JNA, kako nikome nije palo na pamet da pročešlja malo rad FMP-a. Koliko su mladih igrača oni prodali, šta je sad sa tim igračima, koliko su plaćeni i koliko je Čović na njima zaradio. Nemoguće je da je samo on pametan, a svi ostali glupi. O "regulisanju " dugovanja košarkaškog kluba neću ni da govorim. Od kojih para su vraćeni dugovi? Da nisu možda pare od sportskih hala i silnih puteva na Kosovu date za prodati grb? Kako Vučić koji sve zna ne pominje poreklo Čovićeve imovine? I onda jedan takav "sportski radnik" tera Džaju sa Marakane. Ljudi, bre, ko je ovde lud?

Devla, devla

pre 11 godina

Znao sam da ćete se u većini svrstati uz Mandraka. Ništa ljubav,srce, ,,Naša Zvezda"- sa pogledom u daljinu, ideali, fudbalsko majstorstvo, zasluge za najveće uspehe Zvezde.Ništa Bari, Tokio. Ništa nepravda prema čoveku koji je uvek do sada bio odmeren, kulturan a uspešan u svom poslu.E, delgani, delgani...
Znam šta vam je rezon. Ljigavo je vreme pa su onda i ljigavci na ceni, jer samo oni mogu da nešto izljigaju, izmuvaju isprevaraju.Na silu, na laž,na maglu, ispod žita, na bezskrupuloznost.Takvo je vreme jel da? To se ceni u Srbiji danas. A ljubav ideali, zanos su samo priča za malu decu.Pa baš zato nam je tako kako nam je a i nismo za bolje.

milos

pre 11 godina

Dzajic treba da se bavi fudbalskim delom price a Covic ekonomijom. Sve ostalo su prazne price. Klub je u ekonomskom kolapsu i plata od 8000€ (16 000DM) nekom anonimusu je totalno van pameti. Puna podrska magistru! (Don Quijote, 24. januar 2013 08:14)
covic da se bavi ekonomijom, a zavrsio masinski fakultet, smer proizvodno masinstvo!? taj isti petkovic vam je oprostio 60 000 evra i samim tim kupio mesto u zvezdi, te njegov povratak dodje kao neka vrsta reprograma duga. manite se covica, ne zanosite se njegovim lazima, pa bio je i ministar i gradonacelnik, kako tada nije pokazao ni 1% znanja i sposobnosti, koje sad naprasno poseduje i prikazuje. pa njemu bi mmf trebao da ponudi mesto specijalnog savetnika. covek je jedan obican manipulator, uvidece te to vremenom.

Kokos

pre 11 godina

U jednom od svojih prvih komentara kada se vratio Džajić i došao Čović
napisao sam "neka vam je bog upomoć" i pokazalo se da sam u pravu. Džajić se vratio u Zvezdu jer je morao da ne bi trunuo na robiji, a Vučić koji je veliki Zvezdaš, ima percepciju da samo on može da preporodi klub na izdisaju! Ne bih se iznenadio kada bi uskoro saznali da je sukob počeo tako što je Čović ipak otkrio da u velikim dugovila Zvezde ima značajnu ulogu i dječačić sa Uba!

THE CITIZEN

pre 11 godina

Значи овај зечевић је већ покушао са малверзацијом, подршка Човићу да истраје и истера све ствари до краја, а Џаја ако није спреман на то нек иде!!!

Ćoki, drži se!

pre 11 godina

@Pedu
Ti si potpuno odlepio. Kakve "kvalifikacije" ima Džajić da vodi klub? Misliš, nije diplomirao menadžnemt na "Univerzitetu burazera Karić". Ko je vodio godinama Zvezdu pa i onda kada je imala najbolji tim u istoriji i postala prvak Evrope i osvajač "Interkont kupa"? Svima nama jasno je da su "internet brigade" dobile zadatak da podržavaju Čovića (Džajić to nikada sebi ne bi dozvolio) i ja, kao partizanovac, mogu samo da poželim njegov ostanak a Džajićev odlazak.

Marijus

pre 11 godina

(•samo Partizan®, 24. januar 2013 06:47)
Vidi se da ti godiste pocinje sa 9. Za vreme Tita igraci nisu mogli da napuste zemlju pre 28 godina, tako da nisu mogli da igraju po Evropi. Taj mali Dzajic je odigrao 590 utakmica za Zvezdu i dao 365 golova, Rajko Mitic 577. Svrstan je u najbolji tim Evropskih prvenstava ikada!!! Rambo je fenomenalan igrac ali se ne postaje Zvezdina zvezda sa 130 utakmica odigranih za klub. Potrudio sam se da ti razjasnim neke stvari, nadam se da jesam...

Rodja

pre 11 godina

Svi znamo da je samo jedno najbolje za srpske klubove a to je PRIVATIZACIJA ... ali .... nikako da to priznamo sebi. Mnogo se bre ljudi LAPA po klubovima ... a mi navijaci i ceo narod koji je privrzen do groba svom klubu ne dobijamo ama bas nista! A sve sto sto trazimo je cista i kompetentna uprava, jaki treninzi za fudbalere i kvalitetan fudbal. Prazne tribine.... nece vise biti prazne ... to vam navijaci i narod obecavaju. Mnogo su to velika mesecna primanja za coveka koji trci za loptom a jos je anonimus. Dokazi se prvo pa zaradi. Ovo je zemlja Srbija, nema si ni za pasulj, klub u enormnim dugovima i 8000 mesecno!!! Sto je mnogo ... mnogo je!!!

joca

pre 11 godina

Samo se vi zanosite da je problem 8000 ili da nije nesto drugo u pitanju. Niko nece da pomogne FK CZ za badava. Covic to zna, radi za platu...

Mozzart

pre 11 godina

@Grozni...Hajd navedi mi JEDAN razlog zasto bi Deki postao Zvezdina zvezda? Zato sto je brze otisao iz Zvezde, nego sto su mu navijaci zapamtili ime? Ne postaje se Zvezdina zvezda, ako iz iste odes sa nepunih 20 godina! Dzajic je, na primer, odigrao skoro 600 utakmica u Zvezdinom dresu! Mi ne cutimo. Neka neko ostavi trag u Zvezdi, pa neka racuna na "zvezdu". Ovako, odigraju dve, tri, fantasticne tekme, i kraj... Isto vazi za Zigu, Vidu... Daleko od toga da ne volim pomenute. Ali, Deki je pre Interov nego Zvezdin, Vidic Mancesterov...

Del Pjero

pre 11 godina

Iako sam grobar ne verujem da ce Dzaja otici,nece mu navijaci tek tako lako dozvoliti da napusti klub i da ga ostavi na cedilu.Ostaje on siguran sam.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

http://www.mojacrvenazvezda.net/48322/2012/11/14/ko-su-clanovi-radne-grupe-fk-crvena-zvezda/

Evo pogledajte ko je sve sada u Zvezdi...pa ce vam biti jasno da je i dalje jedini cilj ona da se unisti...tragedija.

•Grozni®

pre 11 godina

@Mozzart

A sta je sa El Gringom?Gde je Dejan Stankovic,cuveni Nemanja Vidic...?
Cutimo,a...cutimo!Samo,oni ne kopaju tunele k'o 500mil. Kineza ;-) ali su pre zasluzili to nego vec pomenuti!Osvetite se!!!
Sad Covic "postenjacina" hoce da ex igraci pomognu klubu!?
Zasto on ne pomogne sa svojim KAPITALOM :-)

Cvele

pre 11 godina

"Ipak, nema potvrde da je Džajić zaista to rekao, niti da li bi eventualno to mislio čak i da je izrečeno".
A ko ce da potvrdi sta Dzajic misli, kada nesto kaze?

Patriota-bivsi!

pre 11 godina

HAHAHA...Sudbina od njih zavisi!!!Treba rasterati sve te strucnjake,prijatelje i razne legende koje i slepac vidi da su tu samo iz koristi! Klub sto pre privatizovati i prodati,pa cete videti rezultate,a verujte,znace se i ko sta radi i ko je zasto ovlasten!

pavle

pre 11 godina

@Tolle, 24. januar 2013 00:57

Bolje Železnik nego Teleoptik. ne bojte se, niste ni vi daleko....

Zvezda je rasturena odavno, ovo što sad gledamo je samo 'rasprodaja bola' što reče Bora čorba, razvlačenje po blatu. I nastaviće se mrcvarenje sve dok bude ijedne pare u Zvezdi ili dok država ne odluči drugačije.

Džajić je doveden zbog imena i ugleda, ali očigledno ne pristaje na sporednu ulogu, Čović zbog onoga što je uradio sa KK, ali i on nije zadovoljan time što nema potpun uvid u stvari. Ispada da su nespojiva kombinacija i da im treba i treći da ih drži na okupu...

Nemanja

pre 11 godina

Neostvareni, a preambiciozni Gosn. Nebojša koji je oduvek maštao da će postati vrhunski košarkaš, danas kao sportski radnik ne može da pobegne od svoje sujete pa pokušava da parira takvim velikanima sa bogatim sportskim karijerama kao što su Džajić, Danilović, Todorić... To sve deluje smešno jer zna se ko su ove legende a ko je on!
(Firga, 23. januar 2013 22:39)

On je doktor tehničkih nauka, o ovi ostali su obični šutači lopte.

Kisho

pre 11 godina

Dzajic nema 50 godina i energiju da vodi Zvezdu kao nekad. Vise je delovao tu kao figura zbog koje ce se svi u klubu osecati sigurnije i spokojnije. Realno Covic koji se hvatao za gusu sa tim bankama i kvazi menadzerima koji su i napravili ovo stanje je isfrustriran sto ovi opet hoce da naprave iste greske koje je ovaj jurio da ispravi. Mislim da je ovaj put Covic u pravu,nama trebaju energicni i strucni ljudi da nas trgnu iz ovog stanja,svakim danom kamata je sve veca.
Dzajicu mesto dozivotnog predsednika,to je nasa legenda ali Zvezda je iznad svih.

veerghoen

pre 11 godina

Dzajo, postujemo te i volimo ali nisi u pravu. Covic je jedini koji je obelodanio koliki je tacno dug, ko je sve koliki dug napravio i covek je poceo da radi.

Vojo

pre 11 godina

Fizicki nasrnuti na saradnika je u klubu kao sto je C.Zvezda zaista nedopustivo. A ako je tacno da je to rekao, onda Covica za predsednika i idemo dalje! Ionako je u ovoj teskoj finansijskoj situaciji Covic daleko najbitniji covek.

Ivan

pre 11 godina

Čovića za predsednika, Džaju za počasnog i to po mogućstvu od sutra. Tako je trebalo da bude od starta i do ovog ne bi ni došlo. Nego mi Srbi uvek patimo od nekih legendi i mitova. Svaka čast i jednom i drugom za ono što su uradili za Zvezdu ali mislim da je došlo Čovino vreme. Za ono što je Džaja uradio onomad u Evropi je potrebno znanje ali za ono što je Čović prošle godine uradio sa KK je potreban čarobni štapić.

xox

pre 11 godina

i ne treba da kroči! ne mirisem Čovića, ali sam siguran da je u pravu. Dragane Džajiću,legendo svetskog fudbala, koji si pristao da budeš pomilovan, ostavio si na kraju prvog mandata kasu malo u minusu. kako bre? kako ako si rasprodao tim prvaka evrope i sveta? Vučiću, shvati da je menadžment nauka koja se izucava isto kao i pravo i ne daj poverenje olako.

zeljko

pre 11 godina

Mene je, bre ljudi srce bolelo kad sam video Džaju sa lisicama na rukama. Al to smo mi- Srbi. To što je Džaja dao fudbalu, to se pamti, svaki njegov potez, svaki gol, svaki dribling. I jedina osvojena titula kupa šampiona! Čović je veliki gospodin, pametan, vispren, i veliki zvezdaš. Zvezda je najbitnija, sve ostalo je život.

pan

pre 11 godina

Veliki sam grobar,
ali moram ovo da napišem.
Da sudbina Zvezde, svetskog prvaka, zavisi od Dragana Džajića - to mogu da shvatim,
ali da zavisi od Nebojše Čovića - to stvarno ne mogu da shvatim.
Zamislite da neko kaže nekoj svetskoj legendi tipa Platinija, Pelea ili Bekenbauera da sudbina jedne Zvezde zavisi od Nebojše Čovića? Morali bi tri dana da im objašnjavaju ko je to uopšte.

Dule

pre 11 godina

Sve je ovde jasno, Covic bi da postane vlasnik svega i svacega,e pa preterao si ! Nema dileme, podrska Dzaji bre, obicni ljudi i iskreni ljubitelji Zvezde apsolutno stoje iza Dzaje, pa cak i navijaci Partizana. Hoce li neko da zaustavi tog Covica?

Bojan

pre 11 godina

Covic napolje iz Zvezde ! Ne trebaju nam takvi, Zvezda je oduvek bila klub naroda, legendi, postovanih, a Covic sigurno ne spada u takve, napravite anketu na ulici i videcete sta o njemu misli narod. Samo bez cenzure.

eee

pre 11 godina

Veliki sam grobar,
ali moram ovo da napišem.
Da sudbina Zvezde, svetskog prvaka, zavisi od Dragana Džajića - to mogu da shvatim,
ali da zavisi od Nebojše Čovića - to stvarno ne mogu da shvatim.
Zamislite da neko kaže nekoj svetskoj legendi tipa Platinija, Pelea ili Bekenbauera da sudbina jedne Zvezde zavisi od Nebojše Čovića? Morali bi tri dana da im objašnjavaju ko je to uopšte.
(pan, 23. januar 2013 22:12)
- Kako klub zavisi od Dzaica!? Jel on neki diplomac? Nesto? Ima plan da nadje kintu? Da vrati 50 mil. e duga? Shvaite, u najvecim Evropskim klubovima, ima najmanje legendi koji su na predsednickim funkcijama! Perez (Real), Laporta i Rosel (Barsa)... Da ne pominjem vlasnike Morati, Beloruskoni... Na tim pozicijama se nalaze SPOSOBNI LJUDI! Oni koji znaju da obezbede NOVAC! Da, novac, jer se danas fudbal igra zbog NOVCA, a ne iz ljubavi, za tri obroka ili za 1.000e mesecno! Nema vise ljubavi u sportu!

Don Cartelo

pre 11 godina

Drago mi je sto delim misljenje velikog broja pravih i iskrenih ZVEZDASA. Dzajo legendo hvala ti na svemu sto si uradio za nas voljeni klub i sto si uspeo da nas odvedes na krov Evrope i sveta,ali ako moram da biram izmedju tebe i Nebojse Covica, stacu na Covketovu stranu. Pogledaj samo sta je covek uspeo da napravi od KK za nepune dve godine...On je pravi covek za nas voljeni klub i, to je bar moje skromno misljenje, jedini koji u ovom teskom trenutku moze da izvuce zvezdu iz ove teske situacije...
OD RODJENJA MOG NIJE PROSLO BEZ IMENA TVOG NI DAN NI GODINA ZVEZDO CRVENA!!!!!!!!!

Firga

pre 11 godina

Neostvareni, a preambiciozni Gosn. Nebojša koji je oduvek maštao da će postati vrhunski košarkaš, danas kao sportski radnik ne može da pobegne od svoje sujete pa pokušava da parira takvim velikanima sa bogatim sportskim karijerama kao što su Džajić, Danilović, Todorić... To sve deluje smešno jer zna se ko su ove legende a ko je on!

Nikola

pre 11 godina

Kako su smesni ovi Partizanovci sto se javljaju. Dok je Mirko Marjanovic bio glavni devedesetih godina, bilo im je lepo. Dok je Tadic poslednjih desetak godina bio na vlasti bilo im je lepo. Dok je Jocic partizanovac hapsio DZajica, bilo im je lepo. A sada kada je na vlasti Vucic zvezdas,a u opoziciji DJilas zvezdas, svi uglas vicu da je Zvezda drzavni klub. Ne nadaju se puno u nemocnog Ivicu Dacica. Nazalost, i Zvezda i Partizan su drzavni klubovi, i to je realnost koja privatizacijom mora biti izmenjena.

fontana

pre 11 godina

Sve je prolazno, Zvezda je večna! Čak i ako obojica odu, Zvezda će opstati. Ko ne ume da obuzda svoj ego, sujete, pohlepu i ostalo nije mu tu ni mesto. Za Zvezdu čovek treba da se žrtvuje, a ne za honorare ili državne projekte!

Marko

pre 11 godina

U ovom slučaju podržavam Čovića,čovek gleda da sačuva svaki dinar a ovi se rasipaju,još na sav dug je ovaj Zečević povećao ispatu igraču,strašno,tog Zečevića treba najuriti.

Jer opet se počelo po starom da se razbacuju pare i ako ih nema,sramota čim dođe malo para lopovi bi odmah da ih razgrabe.

Ako Džaja misli ovako da radi bolje da ode,da se troše pare kada ih najviše nema,nije domaćinski i nikamo ne vodi.

nenad

pre 11 godina

neka ide....umesto da stedimo i ulazemo u kvalitet,on daje petkovicu,koji nema pojma,vecu platu...moram reci da je covic u pravu sto odsto i da ne trebamo da se razbacujemo,pogotovo na anti talente kakav je petkovic

mikele

pre 11 godina

Kako klub zavisi od Dzaica!? Jel on neki diplomac? Nesto? Ima plan da nadje kintu? Da vrati 50 mil. e duga? Shvaite, u najvecim Evropskim klubovima, ima najmanje legendi koji su na predsednickim funkcijama! Perez (Real), Laporta i Rosel (Barsa)... Da ne pominjem vlasnike Morati, Beloruskoni... Na tim pozicijama se nalaze SPOSOBNI LJUDI! Oni koji znaju da obezbede NOVAC! Da, novac, jer se danas fudbal igra zbog NOVCA, a ne iz ljubavi, za tri obroka ili za 1.000e mesecno! Nema vise ljubavi u sportu!
(eee, 24. januar 2013 00:09)

Ima ljubavi u sportu.
Dođi u Pionir ako nisi svraćao zadnih 10 godina.
To je ljubav koja daje rezultate i bez novca.
Mi tako radimo, a vi...kako hoćete!

Kraljevina Srbija

pre 11 godina

Da li je moguce da se ovo stvarno desava ? Taman pomislim da se polako vracaju stari dani , da se dug smanjuje , da se traze igraci koji su dostojni dresa CRVENE ZVEZDE, da vodeci ljudi znaju sta rade ... ovo se desi ? Covic jeste covek koji svojim razmisljanjem moze da pomogne Zvezdi , ali ako se bira izmedju njega i Dzaje.... to pitanje ne treba da se postavlja . To je isto kao sto nam oduzimaju Kosovo ! NECEMO DATI DA DZAJIC ODE ! DZAJO

Heroes

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub.
(kestenjak, 23. januar 2013 19:48)


Ajmo kulturno u stecaj ko sav normalan svet.Ne ide ovako.
(aca smederevac, 23. januar 2013 19:48)

Ako nas toliko zelite da odemo u stecaj i ako vam toliko smetamo, sto lepo ne pitate? Mozda vam i ispunimo zelju, mi pomazemo jadnima...

državni projektant

pre 11 godina

Dule Vujošević i Dragan Džajić su umislili da se razumeju u košarku, odnosno fudbal, i u vodjenje sportskih klubova, ali srećom, tu se pojavio čovek od principa i turbomegasposobni Nebojša Čović koji se dokazano u sve razume, i objasnio im neke stvari!

Alex

pre 11 godina

najjaci su ovi sa komentarima : "Dzajica je pregazilo vreme"!!!
ne znam samo da li vas je neko platio da to pisete ili kopirate jedni druge,a da ne znate zasto.
kako vi znate i kako ste kompetentni da procenite da li je nekoga zgazilo vreme?

-------

Jeste, baš, neko me plaća! Zvezdaš sam već 30 i kusur godina i mogu da imam svoje mišljenje o klubu za koji navijam.

Jesi li možda gledao Dzaju u ovih par meseci od kada se vratio na funkciju? To je jedan rasejan čovek, u godinama je kada radna energija opada. Uz to, poslednjih godina je bio ophrvan sopstvenim problemima, nije najbolje upućen u stvari. Ostavlja utisak čoveka koji nije svestan trenutne situacije u klubu. Uostalom, on je postigao rezultate dok je novca bilo na pretek. Kako su tonula državna preduzeća, tako su i njegovi rezultati bili sve gori. Samo kod nas dobar sportista mora posle biti i funkcioner, menadzer. Pa to nema veze jedno sa drugim.

grozní

pre 11 godina

šta je dzajić uradio od kada je došao? Očekivao sam da će ubediti klince koji odbijaju da potpišu ugovore ali nema autoritet više. Zato šuraka zaposlio . Kao ekonomista móram da dam podršku Čoviću jer mi svi živimo od plate a ne od uspomena.

Kazanovanje u Kazanu

pre 11 godina

Zamolio bih B92 da ne cenzuriše komentare koji ne idu un prilog Vučku i Ćokiju. Nije normalna da većina bude protiv Džajića. On ne organizuje, siguran sam u to, pisanje podrške za sebe, a Ćoki je spreman na sve i to radi već dugo. Nravno, ni ovo nećete objaviti.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Obrni,okreni,Covic ili Dzajic isti je djavo ! Vi posteno dugove necete vratiti ni ako ode Dzajic,a ostane Covic niti obrnuto ! Vi ste navikli da vam drzava tutka,da vam deli i sakom i kapom i u tome je cela poenta ! Jel moze ovoliko pompe bilo kada su Bjeka i Zeka bili terani iz Partizana ? Jel dolazio presednik drzave,premijer ili neko toliko bitan tada u Partizan i zakazivao konferencije u 23:30 ? Naravno da nije ! Necu reci da mi je milo sto vam se ovo desava,ali mi uopste nije zao ! Vecita prica o tome kako je isto tako i u Partizanu ! E,pa bas nije,nikada nije ni bilo ! A i da jeste nije bilo u toj meri,niti ce ikada biti ! U Partizanu se nalazi bar 15 igraca koji Partizan nisu kostali nista i garantujem da ako je Partizan i duzan,nije duzan 50 miliona,nego mnogo,mnogo manje,jer radi mnogo postenije od Crvene zvezde ! Da vama drzava nije gurala pare za generaciju Pancev,Savicevic,Jugovic i ostale tada najbolje igrace u drzavi djavola bi vi bili to sto jeste ! Ali je i tada bio dil sa drzavom ! Dzaja je pare od te generacije podelio sa drzavnim vrhom i upropastio vec tada taj drzavni klub ! E,pa dragi moji,kako se seje,tako se i zanje !

duledudule

pre 11 godina

hvala tebi dzajo za sve,ali udarila te malo demencija i paranoja,treba da se radi a ne da se sedi skrstenih ruku.moj glas covicu,makar oce da nas izvuce iz g..... i ume to da uradi.i da,sportski je najveci gospodin od svih,podrska stojadinovicu!

Mislim stvarno...

pre 11 godina

Ne znam koji to navijač Zvezde može da ne bude za najveću legendu našeg kluba D. Džajića? Koje bre ovaj mali jer to onaj šef Kordinacionog tima za Kosovo i Metohiju čiji je slučaj obradjen u Insajderu, šta taj 'oće sad bi i F.K. Zvezdu da preuzme malo li mu je samo basketaški klub? Što bi rekao magistar Ilić Velimir:,,Prikoči Miškoviću, prikoči''! Džajo vratićeš se on će morati da ode ako ne ode mi ćemo ga odneti!

mb011

pre 11 godina

ne znam stvarno ko u javnosti ovog Covica predstavlja kao nekog maga, spasioca, Mesiju?! pa covek bi zbog svojih sumnjivih poslova od 90-ih na ovamo, trebalo da bude u zatvoru, a ovde se on forsira kao neki spasilac Crvene Zvezde. nije mi jasno. neka mi neko objasni, uvek kazem, mozda sam ja lud...

raky

pre 11 godina

najjaci su ovi sa komentarima : "Dzajica je pregazilo vreme"!!!
ne znam samo da li vas je neko platio da to pisete ili kopirate jedni druge,a da ne znate zasto.
kako vi znate i kako ste kompetentni da procenite da li je nekoga zgazilo vreme?

onda o nekim ugovorima...pa zar Dzaja treba da potpise ugovore u kojima vidi da nesto ne stima(lazni ugovor,kako bi Slobodi dali manje za Maksimovica), zar Dzaja treba da preuzme odgovornost za Coviceve malverzacije i ucene poverioca!?

lepo ste popljuvali svoju legendu, svaka cast!
po drugi put.
i to okrenuli se protiv njega u korist mafijasa. kao resio je probleme u KK, vratio 18M evra i napravio dobru ekipu..
je da,ali dobru ekipu FMP-a, a sa zvezdinim sponzorima. pogledajte malo u registru poslovnih subjekata, koji se to klub takmici pod imenom KK CZ BEOGRAD!!! a prava Zvezda je u mirovanju.
Vucic mu gleda kroz prste samo zato sto on NE SME uci licno u FK, jer se politika ne sme mesati sa sportom (iako je on vec javno obecao Zvezdi titulu). Na Covicu ja da sredi poverioce,a Vucic ga nece nista pitati za KK. neka idu drzavne pare u privatni klub, nije problem, bogata je Srbija.
kazu delije, treba njima i Covic. ne, ne treba....samo treba Vucic da izadje iz senke.

i usput, zapitajte se o kumstvu Vesica i Vucica, njihovom drugarstvu sa Covicem. nije vam ni malo sumljivo sto Covic dolazi kao spasioc u zvezduprvo kk pa onda i fk,nakon sto je pobratim Vucic olaksao posao!?

eee

pre 11 godina

Ima ljubavi u sportu.
Dođi u Pionir ako nisi svraćao zadnih 10 godina.
To je ljubav koja daje rezultate i bez novca.
Mi tako radimo, a vi...kako hoćete!
(mikele, 24. januar 2013 02:14)
- KOSARKA JE NEPROFITABILAN SPORT (kao i Rukemet, Vaterpolo i Odbojka)!
- Samo ne znam, zbog cega se onda toliko kuka kako nema para, ako igraci igraju iz ljubavi za Partizan!?

milan

pre 11 godina

Ma Čović gde god dođe napravi problem. Voli čovek vlast neće da bude drugi a voli i pare. Valjda će Vučić proveriti i jega a treba mu unakrsno ispitivanje imovine a i još mnogo afera oko Čovića koje su nerazjašnjene.
Džaja ni cipele ti Čović što se poštenja tiče nemože obrisati i nepovlači se.

Laza

pre 11 godina

I koga sada podrzati?
Legendu, koji je, koliko toliko jedini vodio klub kako valja?
Coveka koji, ako je to istina sto pisu, gleda da sto pre povrati klub, vodeci umerenu finansijsku politiku?

Miodrag

pre 11 godina

I netreba.Njegovo vreme je proslo ali da povede i zeninog rodjaka Zecevica.Treba nam sposoban predsednik.Covic i Stojadinovic da ostanu

Milutin

pre 11 godina

Dakle: kilava legenda ili štedljivi menadžer. I jedno i drugo je već potvrdjeno. Džaja je, uz sve uspehe, duvao u istu tikvu za najvećom muljarom u istoriji Zvezde Cveletom, a Čović je iz mrtvih povratio košarkaški klub i konačno uspostavio neki red u fudbalskom. Pa, izvolte.

kestenjak

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub.

Cccc

pre 11 godina

Mislim da je kranje vreme da krenemo od nule, beton lige. Kada je mogao Rendzers, ne vidim zasto ne bi mogli i mi. Nemam vise zeludac da citam svaki dan neka nadanja a dobro znam da nema od toga leba. Ovo je sve samo ne fudbalski klub. (kestenjak, 23. januar 2013 19:48)

Mislim da nije krajnje vreme, zato molim te mani nas tvojih nadanja grobaru moj, necemo tako lako da se predamo.

Boban

pre 11 godina

"Bravo" za Be92 !! Da li je moguće da kuća vašeg renomea i ozbiljnosti, u udarnom dnevniku, juče u 18 i 30 h,kao najvažniju vest objavi sukob u C.Zvezdi i tome posveti osam minuta već pomenutog termina !? Imate jednog gledaoca i slušaoca manje.Ćao !!

jeremija

pre 11 godina

Можда су звезди потребни и џајић и чолић - али схватите људи да Србији НИЈЕ потребна звезда.Никаква.

macado7

pre 11 godina

Covek trpeo,trpeo,trpeo i narodski receno puk'o,sad bi trebalo svima da nam bude jasno kolika je neizlazna situacija u nasem voljenom klubu...

•samo Partizan®

pre 11 godina

ZVEZDINE ZVEZDE !!!

To su
Rajko Mitić (igrao do osnivanja kluba do
1958), Dragoslav Šekularac (1955-1966),
Dragan Džajić (1963-1975, 1977-78),
Vladimir Petrović (1971-1982) i Dragan
Stojković (1986-1990).

Jel moze neko da mi objasni i pojasni po kom kriterijumu su oni dobili taj status,sem Pixija!?
Gde je cuveni Dzajic igrao posle Zvezde,u Francuskom.drugom,trecem klubu,a ostali??
Da li je moguce da ne cenite generaciju iz '91 i da niko od njih nije to zasluzio?
Jedan Pancev(u to vreme ZLATNA KOPACKA EVROPE,nakbolji strelac Evrope),STUB TE GENERACIJE Dejan Savicevic,Vladimir Jugovic koji je i sa Zvezdom i sa Juventusom(ako se ne varam osvajao LS...i mnogi drugi!!!!
Rambo Petkovic je dokazao velicinu u ni manje ni vise BRAZILU,njega i ne spominjete...to je sramno!
Ima ih mnogo vise koji brede i zasluzuju da dobiju tu pocast,pre gore navedenih.
Velicate Dzajica i sad Covica a ne zna se ko je vece zlo za vas!
I mi hocemo da oteramo Djurica i trenutne lopove i da vratimo prave ljude,koji su nesto znacili i jos uvek znace klubu!
Samo tako imacemo derbi kao nekad i klubove koji ce igrati znacajnu ulogu u LS...

sloba.pet@sezampro.rs

pre 11 godina

ako mora da biramo onda nema sumnje ko mora da ode.džajić je legenda i sa njim niko ne sme da se poigrava.uostalom političari i nema šta da traže u sportu.sport treba vratiti sportistima

miloš

pre 11 godina

Izvori čija je kancelarija u istom hodniku kažu da nije bilo fizičkog obračuna samo verbalne svađe. Ali to nije ni važno. Čović "ti si lopov i neradnik" Gde li je pogrešio?!
Nije Džajić čovek koji može pomoći Zvezdi trenutno. Ta vremena su prošla. Samo onaj ko Zvezdi ne želi dobro (grobari) može da navija da Čović ode. Od prošlosti se ne živi. Okanimo se tih "udarača lopte" bez obzira koliko oni u tom bili uspašni. Ovo je drugo vreme koje zahteva neke druge veštine za šta oni nisu više sposobni

ciganIN

pre 11 godina

Poštujem legendu Džajića ali mislim da je njegovo vreme davno prošlo... Džajo nisi iskren u celoj priči.
Klub treba da vode menadžeri . Zamislite Mocu Vukotića na čelu partizana ikebana saksija fikus..... služio bi za slikanje

nislija

pre 11 godina

ne moze zvezda da zavisi od jednog coveka....Dzaic je legenda ali dajem apsolutnu podrsku Covicu koji na sve nacine zeli da uvede finansijski red u klub.Ogromne plate igracima su nas i dovele do debelog minusa...Covicu idi do kraja!!!

DB-ovac

pre 11 godina

pa zar ne kapirate da čović non stop pravi marketing sebi?
i to iznošenje tih cifara i svega toga jedino njemu ne šteti.

pa kako možete da verujete jednom političaru izniklom iz slobinog skuta?
pa taj prošao od pionirske organizacije preko gradonačelnika do vlade srbije...u svakoj je aferi...

duledudule

pre 11 godina

Kada se, ne daj Boze, Zvezda ugasi, za koga ce navijati njeni navijaci?
(Ja sam, 23. januar 2013 20:51)
za zvezdu sinak,za zvezdu i u beogradskoj zoni ako treba!

Brazilac

pre 11 godina

Ajmo kulturno u stecaj ko sav normalan svet.Ne ide ovako. (aca smederevac, 23. januar 2013 19:48)

Iskompleksirani, ne ispunjavaju se zelje preko interneta...Dzaba se nadas.

Ozbiljno_novinarstvo

pre 11 godina

Džajić više neće na Marakanu?
Izvor. B92

Posle sukoba sa Nebojšom Čovićem, predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić navodno je rekao da njegova noga više neće kročiti na Marakanu.

Međutim, nema potvrde da je Džajić zaista to rekao, niti da li bi eventualno to mislio čak i da je izrečeno.

dalje nisam ni citao...

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

Sto se guravo rodi ni Ivosevic ne ispravi.
Ili: ko s Covicem tikve sadi o glavu mu se obijaju.
Ili: zvezda je mala bara za vise krokodila.
Resenje - vratite Lukica, omogucite mu da radi, a ne dovodite mesije, od kojih je jedan najuren iz zvezde, a drugi ima svoj klub i u zvezdi je zbog sicara - ako ga bude...

ricinus

pre 11 godina

Covicu tek sad jasno u kakvo se kolo uhvatio. Bezi Nebojsa od tih likova koliko te noge nose i oci vide. Nije to tvoj nivo, oni te ne razumeju, pricas za njih nerazumljivim jezikom, oni su navikli na drugi nacin rada.
Budi pameta covece, sto ti to treba. Radi nesto pametnije i sa ljudima od kredibiliteta i znanja.

Pedja

pre 11 godina

Mene je od svega najvise zacudila informacija da je vodio klub u tom periodu ...ne znam zasto ,bio sam ubedjen da je ucestvovao u radu kluba i ranije ,cak sta vise ,mislio sam da je on jedan od tvoraca one velike svetske Zvezde sa pocetka devedesetih ?!

O sukobu ...ne bih nista imao da kazem :P !

konfučije

pre 11 godina

Razumem Čovića, treba da se radi a Džaja navukao u klub šurake i ljude od poverenja pa po sistemu lako ćemo. A da, pomilova ga predsednik republike pa sad ni zvezda nije bitna ode on. Nije trebao ni dolaziti vreme ga je odavno pregazilo.

marko__bgd

pre 11 godina

Jeste, baš, neko me plaća! Zvezdaš sam već 30 i kusur godina i mogu da imam svoje mišljenje o klubu za koji navijam.

Jesi li možda gledao Dzaju u ovih par meseci od kada se vratio na funkciju? To je jedan rasejan čovek, u godinama je kada radna energija opada. Uz to, poslednjih godina je bio ophrvan sopstvenim problemima, nije najbolje upućen u stvari. Ostavlja utisak čoveka koji nije svestan trenutne situacije u klubu. Uostalom, on je postigao rezultate dok je novca bilo na pretek. Kako su tonula državna preduzeća, tako su i njegovi rezultati bili sve gori. Samo kod nas dobar sportista mora posle biti i funkcioner, menadzer. Pa to nema veze jedno sa drugim.
(Alex, 23. januar 2013 22:30

dzajic je postigao uspeh sa zvezdom dok je novca bilo na pretek,kazes ti,koji si navijac preko 30 godina...ja se ne secam da je ni jedan od tih igraca iz 91. placen preko milion eura,i svi igraci su bili iz domaceg prvenstva sem belodedica...a ti igraci(zvezda 91.) su posle otisli za 15 puta vece pare nego sto su dovedeni,i generacije posle takodje..trebalo je sastaviti taj tim,tj umeti to..i zvezda je pod njegovim vodjstvom prezivela sankicije,.i ti kazes da se on kao vrhunski sportista ne razume u biznis,i u menadzerske poslove??to ume samo covic?

ĆOSA

pre 11 godina

Ništa se drugo nije ni očekivalo od ova dva "VELIKA" imena.Oni su ljudi iz prošlosti koji nemaju VELIKU budućnost u Zvezdi.Najuriti obojicu i krenuti ispočetka.Drugarski-Grobarski pozdrav.

Tolle

pre 11 godina

@Kada se, ne daj Boze, Zvezda ugasi, za koga ce navijati njeni navijaci?
(Ja sam, 23. januar 2013 20:51)


Verovatno sa Zeleznik, samo sto to nece znati.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Ko suruje sa drzavom obicno tako i zavrsi ! Kako ste doveli generaciju 1991,kako ste je prodali,tako sada i prolazite.Jos tada ste bili drzavni projekat i sluge rezima,ali ste uvek imali na tribini kvazi nacionaliste i anti komunjare da drze taj balans i dokazu da je Zvezda iznad Srbije,iznad Jugoslavije i iznad svega ! Jeste,bila je iznad svega,prvo u politickom,a onda i u sportskom smislu koji je ostvarila na krilima politike i drzavnog vrha ! Ko vas ne zna skupo bi vas platio ! Najljigavije sportsko drustvo na svetu.Anti Jugosloveni kojima nisu bile gadljive jugoslovenske pare i stubovi srpstva koji vole Srbiju do zadnje pare ! Kako sejete vise od 60 godina,tako danas zanjete !

samo realno

pre 11 godina

8 soma mesecno, sa premijama preko sto soma godisnje... za nekog ko preko ne moze ni lopte da skuplja...
stajem na stranu Covica, bez razmisljanja.

bane

pre 11 godina

Jos kada sam rekao,i dobio milion minusa od "velikih" navijaca zvezde!gde covic udje,kuca se raspada!i kao veliki navijac partizana molim Boga da isti ostane u c.zvezdi bar jos 6 meseci a onda Katanac!!!

komendija

pre 11 godina

Do juce ste svi bili srecni sto se Dzajic vraca u klub,i zbog njegovog povratka je bila opsta havarija u vasim glavama,ono Evropa,evropska Zvezda itd,a sad ste svi protiv njega jer se zakacio sa Covicem koji gleda samo svoj interes,al ima vremena shvatice i to..
Sto se tice ovog Petkovica,takodje i kad je izasla vest da je oprostio dug,svi ste bili iz fazona bravo majstore,tako rade veliki zvezdasi,opste odusevljenje je bilo kad se pricalo o njegovom povratku,kao vrh igrac itd,a sad ste i njega nasli da pljujete sve zbog sve visnjeg Covica...
Videcete da ce taj Covic da ispadne gori od Lukica,i u njega ste se kunuli,slepo slusali price o Toletu,FSS-u,a on batica op krk 25 miliona minus....

zoki

pre 11 godina

Treba proceniti CZ na 200 mil$. to je 100.000 deonica po 2 soma. Ko voli CZ sazuva se i kupuje. Drzavi kontrolni paket pa da vidimo gde je ljubav prema klubu! Skupstina akcionara, uprava, predsednik. Finansijski izvestaj akcionarima. Cist racun i duga ljubav prema CZ! To je jedini put.

dr mr

pre 11 godina

ako je Covic kod Andjusa u emsiji Tv Kopernikus 15.12.2012 rekao da je Vucic u zgradu Vlade Srbije zvao njega i grupu ljudi da se dogovore oko pomici i sta da se radi sa FK Crvena Zvezda, da li to znaci da je FK CZ drzavni projekat???
i ako se Covic dokopa i FK Zvezda, da li ce opet doci do promene imena?

Dokle bre vise

pre 11 godina

pa normalno da se Covic buni,zasto da se nekome poveca plata kada je klub u ogromnom minusu,zato sto su tako i pre poslovali,zato i Zvezda u ovoj situaciji kao sto i jeste sada,a uz svo duzno postovanje prema pomenutom igracu,on jos nije pokazao nista u Zvezdi od igara sto bi mu u ovoj sitaciji islo u prilog za povecanje plate,niti je neki igrac oko koga se otimaju klubovi pa da mu se tim ugovorom bar podigne cena na trzistu...koliko vidim Covic zeli maximalnu disciplinu u klubu,a to je ne moguce zbog kojekakvih likova koji su naucili da dele i kapom i sakom tudje,neka se odrekne taj Zecevic svoje plate i neka daje tom Petkovicu posto mu je bas toliko stalo,,,,ja Covicu verujem,iz prostog razloga,jer je pokazao na primeru KK da ume i ima znanje da izvadi klub iz krize,a nekima to ne odgovara.

357

pre 11 godina

Svaka čast Džajiću ali nije ni trebao da se vraća. Ako su pametni treba pustiti da Čovića da radi, jer je on jedini sposoban čovek koji trenutno može Zvezdu da izvuče dugova. Očigledno nekome smeta da se razotkrije kako su nastali dugovi Zvezde. Isto treba uraditi i u Partizanu, treba proveriti gde idu pare od pojačanja, učešća u Ligi Šampijona... Đurić priča da Partizan nema dugove a plate kasne, ne može da registruje fudbalere!!!

marko__bgd

pre 11 godina

Covic se pojavljuje svaki put minut pre nego sto zvezda treba da ode u stecaj...isto je bilo sa kosarkaskim klubom,koji je sada njegov...tj njegov mali fmp je preuzeo sve zvezdine trofeje,pod drugim nazivom...a i pojavio se u momentu kada je i fudbalski klub gotov...fk crvena zvezda beograd..zar nije providno?

Krneta

pre 11 godina

BRAVO Dzajo legendo!!! Ovaj Iznogud nije zasluzio bolje. A pazite kako je vec pocelo spinovanje.
Za nedelju dana ce svi pljuvati Dzajica.... vec su poceli.

Dzeronimo

pre 11 godina

Kao sto vidite,a vi posle crnite Covica.Nema velikih primanja ako cemo da stanemo na noge.Zar je malo 8hiljada evra mesecno...eeeej...za nase uslove vrh.A doticni uz Dzajica bi da nastave po starom,daj svima i muzi zvezdu.Teraj ih sve Covicu!

Maksa Novi Sad

pre 11 godina

Trne mi guzica za C.Zvezdu...
Sami su sebe doveli do sranja i još imaju obraza da traže od države pomoć,šatro oni su institucija...Marš bre,raspadnite se...

Srbenda

pre 11 godina

Kakav je to Čović čovek, dobio je devedesetih, kao gradonačelnik Beograda, šamar od Miloševića, sada od Džaje.... !??!? Da ne nabrajam ostale ispade...!!!?!?!?!?

Ignorant

pre 11 godina

Ajd sad realno.Dogovorena jedna visina plate,dogovorena.Jesu mere štednje na snazi,jesu.Nakon toga,dogovor se krši,plata se povećava?!Prst u oko onome ko,na ovaj ili onaj način pokušava da reši finansije.Ne ulazim u to zašto je tu,ali činjenica je da smanjuje dugove,radi nešto.Džajić je,priznali to neki ili ne,čovek sportista.Zvezdi treba bezobrazan,brz,odsečan biznismen da reši problem dugova.Obojica,ako će raditi za dobro kluba,ostaviće to za van stadiona,klub ispred svega.Ako nisu u stanju,zahvaliti se obojici,stečaj ili prodati klub jednom čoveku i kraj.

Pedu

pre 11 godina

Meni opet, nikada nije bilo jasno, kakve to kompetencije imaju tzv. "zaslužni" sportisti da VODE klubove?!
Dobro, bio je strašan fudbaler, proslavio Zvezdu, sve je to OK, ali kakve on kvalifikacije ima za vođenje bilo čega?
Govorim sve ovo, nezavisno od čitave ove priče sa Čovićem.

Za menadžerisanje treba da se postavi kvalifikovani menadžer (kako to danas vole svi da kažu), a ne fudbaler, po nekakvim zaslugama.

Ali, čitava država je takva.
Na ključnim mestima su nekompetenti likovi, koji su tu došli po nekakvim "zaslugama", pa nije ničudo što se ovakve stvari dešavaju i na ovim nivoima.
Jadna smo mi država i još jadniji narod.

cengi

pre 11 godina

Tako je to u zemlji Srbiji kad nekoga spasavate robije(VUCIC),onda je on bog i moze sve!? Zalosno,a zovu ga "legenda" i postao je vazniji i od svih ostalih problema koje ovaj narod nosi u dusu.SRAMOTA!

evropejac

pre 11 godina

Aman ljudi, pa Covic tako veliki strucnjak i vatrogasac, i ako nema njega Zvezda moze da se ugasi...tccccarobnjak, finansijski strucnjak za oporavak..pa ne mogu da verujem!!!

sale

pre 11 godina

ha,ha,ha,ha,ha,ma sta ha,ha buahahahahahahahahahahahahahah.kik bokseri tako treba samo neka se cepaju mora da se zna ko je jaci.....srbija brale!!!!!!!!!!!!

chemer i tuga

pre 11 godina

E moj Dzajo imas dovoljno godina,trebalo bi da znas da treba birati drustvo...Sta ti trazis covece sa Covicem,Vucicem i kojekakvima?

dekan

pre 11 godina

Covek koji je bio pod istragom - aboliran - i ponovo dolazi na istu funkciju - stvarno degutantno. A Covic: od Agrobanke davno uzeo kredit od 3 miiona evra,i umislio da ne treba da ga vrati ? Arogantan,i ima " problem sa sobom" - smatra da sve zna,i da za sve treba da se pita.Nije ni jedan od njih dvojice vise za Zvezdu.Klub treba da vodi : privrednik- menadzer,koji ne zavisi od nikoga.

bojan

pre 11 godina

drzava je dzaju oslobodila,vi delije kukale na svakom forumu da se vrati,ovde sam kao covic ispade bolji po vasim komentarima,sacekajte da vidimo sta je bilo,saznace se istina kad tad,vidite i sami sta se desava sa vaterpolom,raspadate se,nema ni za kifle,odakle je covic nasao pare za KK to ce kad tad morati da dokaze,isto kao sto ce nas djura morati da dokaze gde su silne pare od prodate partizanove dece,sklonimo politicare,razne menadzere sto nam otimaju talente i posle ucenjuju klubove,kukali ste za dzaju sad ga podrzite,pozzz

slobinator

pre 11 godina

povod za svađu da bude plata jednom igraču je smejurija.tu je po sredi nešto drugo.dalje taj dečko koji bi trebao da zaigra za zvezdu je za naše prilike solidan igrač.osim toga zaboravlja se da je petković zvezdi oprostio deo duga.praktično je pristao da za te pare koje mu već duguju odigra još neko vreme na marakani.prošlo je ono vreme kada je zvezda za dž.mogla da dovede velike igrače.koliko su je koštali prosinečki i belodedić?ništa.za koliko je doveden piksi?za kamion krompira.jedino je siniša koštao u ono vreme pozamašnih milion maraka.a ako je već odlučeno da se štedi,molim lepo.trebalo je pustiti sve i igrati sa klincima.verovatno bi ostali u ligi.ovako pala je jedna velika mrlja na pokušaje da se zvezda izvadi iz blata.džaja ipak nije smeo da dozvoli sebi da ga isprovociraju,ali i to mi je razumljivo posle svega što je doživao.ipak takve stvari su ljudske,treba to zaboraviti i ići dalje jer su u pitanju interesi kluba za koji navija par miliona ljudi.

Mozzart

pre 11 godina

@samo partizan...Lepo si nabrojao sve Zvezdine zvezde, ali jedan cas si propustio, izgleda. CELA generacija '91 je proglasena za Zvezdinu zvezdu. Nismo ludi da zaboravimo one sjajne ljude. A oko sukoba ove dvojice, na strani sam Covica! Ako je Petkovicu malo 8 hiljada evra mesecno, neka trazi drugi klub. I, ako je vec Covic ugovorio tu platu, ko je bre taj Zecevic sto hoce da mu je povecava? Neka da onda iz svog dzepa, dosta je bilo pljacke!

Sakim

pre 11 godina

Dobro je novinari...sve vi znate.Pa kako ste saznali sve to ako su samo cetvorica ljudi bila na sastanku a kasnije niko nije dao izjavu!?

Hilux

pre 11 godina

Ima li ova tragikomedija iz Ljutice Bogdana kraja? Alo ljudi !!! Dzaba buanje, dzaba sms-ovi, dzaba history chanal i zazivanje barija kad god se zavrsi u avgustu ista oko Evrope... Crvena Zvezda je uginula. Ne postoji vise. Ove froncle sto hijene razvlace godinama nisu Zvezda. I sta tu nekome ima nejasno? Da li je iko ovde svestan da roditelji igracima placaju stanove i hranu u Beogradu, da su ugovori za Zvezdom samo fiktivni i da igrac ne dobije JEDAN JEDINI DINAR dok mu se ne realizuje neki transfer i onda se tu klub i igrac isprebijaju... Zigic svojevremeno zalepi one golove Romi a dobije 1.000 eura za dva meseca pre toga...pa kao ceka se SP u Nemackoj da mu dignu cenu, Arsenal ovo ono....i na kraju sta nista..Santander itd... e a to je bio Zigic..poslednji igrac vredan pomena...a zamislimo sad sve ovo sa ovom boranijom koja se mota po Zvezdi poslednjih 6-7 godina.

Marko

pre 11 godina

Dakle ako je sudeći po tekstu Čović je upravu. Ispruži se koliko ti je krevet dugačak. Dalje, nema dalje nego raspistai konkurs za direktora FKCZ i odabrati sbosobnog menadžera koji ne treba da ima veze sa fudbalom, već da ima liderske i organizacione sposobnosti. Upravljenje ili ti danas kako se to popularno kaže menadžment se izučava i uči, dakle poso kao i svaki drugi, i mora se znati. Ili kao drugo rešenje stečaj i beton liga pa ispočetka, što pre to bolje.

Stara trava se pali kako bi nikla mlada i zdrava.

Pera

pre 11 godina

"U prilog tome govori i činjenica da su u klubu bila pogašena svetla samo nekoliko sati pošto se incident desio". Ma bolje da ste stavili katanac!

srky

pre 11 godina

Igracki kadar sve igraci znani,
Pa na trening cesto dolaze pijani.
Izbila je svadja,podigla se graja,pa mu samar tresnu legendarni Dzaja.
Hoce Covic da istera neku svoju pravdu,al mu cvikeri letnuse na auto komandu.
Nisam ti ja Dule i ne pisem saopstenja,podnosim ostavku i ajde dovidjenja.

zikaprof

pre 11 godina

Sad će tata Vučko da obojici uvrne uši i sutra će objaviti da su novinari preuveličali drugarsku raspravu dva čelna čoveka najvećeg nam kluba, i da je to atak na velikana,i da takvi novinari ne misle dobro Crvenoj Zvezdi i da ih treba kazniti,i bla,bla ,bla...živi bili pa videli

milan

pre 11 godina

A sta je sada sa onim aplauzom ili kakos to pomilovanje vec zove od Nikolica i kako ce Vucic na to reagovati, mozda ni emirati nece CZ bez Djajica.

darko

pre 11 godina

nisam najbolje razumeo...jel taj fudbaler treba da ima platu 8000 eura godisnje ili mesecno?Licno mislim da firma koja je u krizi i tolikim dugovima nije u stanju da daje 8000 eura godisnje za platu jednom prosecnom srbijanskom fudbaleru.Ako je pak rec o mesecnoj apanazi onda bi ih sve trebalo pohapsiti i rasformirati fk crvena zvezda.

Dijabola

pre 11 godina

Ma da 100% je to rekao.. Vazi. Ma i zasluzili smo da nas cerece mediji, kad nismo ko u Partizanu zatvoreni i novinari sve saznaju...Sami smo krivi.

Marko

pre 11 godina

Zvezdi ne treba nijedan ni drugi, već privatni vlasnik koji zna kako se radi u fudbal. Dokle god budemo imali klubove u društvenom vlasništvu i sa samoupravnim strukturama, naš fudbal će biti predmet sprdnje u Evropi.

Stecajni upravnik

pre 11 godina

Dajte bre privatizujte klub, dosta je bre. Ovako se ne zna ko pije,a ko placa...
(Aljosa, 23. januar 2013 19:45)

Kasno je derane za privatizaciju,sad je doslo vreme za stecaj!

nenad

pre 11 godina

Čović: Džajiću, ti si ga doveo u klub. Postavljen je kao pravnik, a sad saznajem da je čovek inženjer.
inače Džajićev šurak hahaaaaaaaaa

Don Quijote

pre 11 godina

Dzajic treba da se bavi fudbalskim delom price a Covic ekonomijom. Sve ostalo su prazne price. Klub je u ekonomskom kolapsu i plata od 8000€ (16 000DM) nekom anonimusu je totalno van pameti. Puna podrska magistru!

Marko

pre 11 godina

Ma obojcu napolje.A te price ja sam ovde iz ljubavi, nek dodju kod mene u firmu nek rade iz ljubavi za dzabe.Obojca su tu samo da bi uzeli novac sto je i normalno.Obojcu treba najuriti odgovorne pohapsiti i dovesti postene i vredne ljude.

Cica maca

pre 11 godina

8000€ mesecna plata Petkovicu, auuuuuuu nemam reci, pa koliko tek primaju Milijas, Lazovic ... nije ni cudo sto igraju ovde, liga opustencija uzimaju se velike pare i boli nas uvo, strasno ...

Mali IQ sta li?

pre 11 godina

Zivim vec neko vreme na zapadu i vidim kako stvari funkcionisu ovde. Valjda sam se i navikao i onda sam potpuno sokiran svime sto citam po nasim medijima. Danas je jedan privredni rekao da kod nas ima 10 puta vise tuzbi nego sto je prosek u Evropi sto ako je tacno ukazuje na potpuno odsustvo kulture dijaloga, usaglasavanja stavova sto je odlika civilizovanih ljudi i drustava.
Ako je vec tako i ako je ljudima tesko da na civilizovan nacin resavaju sporove nije mi jasno zasto drzava ne prepozna problem i reaguje tako sto ce uvesti u skole predmet(e) koji bi se bavili pitanjima etike, kulture dijaloga, socijalizacije. Ako ne moze da se ovaj proble resi kod ovih unistenih starijih generacija daj bar decu da necemu naucimo pa da svoje probleme u buducnosti resavaju bolje nego sto to rade njihovi roditelji.

A dug raste

pre 11 godina

@Grozni
Ti kao ekonomista daješ podršku Čoviću a ja bih kao pravnik ispitao sve njegove ekonomske poteze i utvrdio kako on to vraća dugove. Pa ako nije po zakonu, zna se. Ljudi koji otpisuju dugove meni su jako zanimljivi, pošto slutim kakva je psihologija bogataša ("Ljubav za ljubav a sir za pare"). Šta bi od njihovog kapitala ostalo kad bi otpisivali dugove? Šta to ovaj "mesija" radi da tajkunima te otpisuju dugove? Ljubav prema klubu? Zašto su novac pozajmljivali a nisu ga poklanjali? Sumnjivi su Vučiću pa moraju da ćute? A zašto je od takvih novac uziman?

GdeJeLevo

pre 11 godina

Zvezdi niko od njih nije potreban. Bolje je da se srusi stadion i da se na toj parceli zasadi kukuruz, korisnije je a i zanimljivije za gledanje kako kukuruz raste nego gledati Zvezdu kako igra fudbal.

Milisav

pre 11 godina

Samo je bilo pitanje vremena.
Kakva nula i novi početak pa nije Zvezda fljarmurtari.
Zvezda kao i Partizan su giganti i nije problem u dugu nego u ljudima i organizaciji! Sa ovakvim ljudima i od nule će napraviti dugove.
Rešenje je u ljudima, uvek.
Vidim u predhodmim tekstu komentar Marka za Džajinog nesuđenog protiv kandidata. Tačno je! Čovek kaže političari ne u klubove ili samo u skupštini kluna i to ograničeno nikako ne u organe upravljanja...

zvezda pripada zvezdašima

pre 11 godina

može se zvati i Spiderman, Čović, Džajić, samo je jedan način da se Zvezda spasi, a to je otpis duga. A, takav nečastan izlaz mnogi navijači Zvezde neće, ali se ništa ne pitaju. Od države traže samo da se odgovorni za to pohapse i da im bude suđeno, svakom po zasluzi. Naravno i to je verovatno utopija u ovakvom društvenom uređenju.

što se tiče samog kluba, neka krenemo ispočetka, od najniže lige, samo nek' nam ostave stadion, ime i grb i Marakanu tu gde joj je mesto. Tad će se znati ko stvarno voli klub i ko je bio njena legenda, prihvatiće je i takvu, bez dinara.

Neznanje do neba

pre 11 godina

Fantastično - "treba" Zvezdu proceniti na 200 milionma evra! Zašto ne na 300 miliona? Imam jedan neispravan ruski sat marke "zarja" i procenio sam ga na 4999 evra, oćeš da ga kupiš? Znaš li šta je cena? To je iznos u novcu koji je neko spreman da plati. Ako nema kupca (ponude) nema ni cene. Javi mi za sat.

Risto Kubura

pre 11 godina

"U prilog tome govori i činjenica da su u klubu bila pogašena svetla samo nekoliko sati pošto se incident desio."
Možda su im samo isekli struju zbog dugovanja!?!

Nikola

pre 11 godina

Tamo je održan sastanak kojem su prisustvovali Čović, Zečević, Džajić i sportski direktor Zoran Stojadinović.

Koliko samo kontrakdirnosti, ako su bila samo cetvorica otkud vi znate sta se tamo dogodilo i sta je Dzajic izjavio?Ako niko nije dao izjavu...

Doktor86

pre 11 godina

Ako je zaista ovako kako je navedeno, tj. ako su se sukobili zbog Petkoviceve plate, onda su Dzajic i Zecevic u krivu. Ako se stedi, onda oko toga nema kompromisa, tim pre sto je i igrac pristao na Covicevu ponudu. Medjutim, ko zna sta se tu stvarno dogadja, ko zna sta je sve finansijska policija otkrila o poslovanjima bivsih predsednika, a jedan od bivsih je i Dzajic...

Računale mesije na Agrobanku, a nje više nema

pre 11 godina

@Aljoša
Ti si zaista ništa ne znaš? "Ljudi, privatizujte klub." Da li znaš da nema zakona još? A i da ga ima, ko je taj kapitalista koji će da kupi klub u ekonomski propaloj zemlji i još klub koji duguje milione evra (samo naivni veruju da je to 50, koliko saopštava Ćoki) i u koji su se uselili policijski inspektori pa češljaju vunu?

Johny Grobar

pre 11 godina

Uopste nisam zlonameran u komentaru ali za Zvezdu bi najbolje bilo da primeni Rendzersov model i pravac cetvrta liga. Ovoliko bruke, ponizavanja, moljenja da se oproste dugovi nisam video do sada. To bi isto vazilo i za moj Partizan. Pa ima li dnu kraja.

ja

pre 11 godina

8000 evra? I posle se pitamo sto strajkuju igraci i sto su nezadovoljni sto ne primaju platu. Pa realno, ko ce da igra za ovu sicu. Jadni oni, nemaju ni za leba...:(

pfk

pre 11 godina

Ako nas toliko zelite da odemo u stecaj i ako vam toliko smetamo, sto lepo ne pitate? Mozda vam i ispunimo zelju, mi pomazemo jadnima...
(Heroes, 23. januar 2013 21:30)
HEROES, VI STE SAMO USPEŠNI ATLETIČARI, NA DUGE STAZE.

miki

pre 11 godina

Dzaja treba da se povuce sa svih funkcija. Dosta mu je sto ga je SNS oslobodio krivicnog gonjenja. Neka je srecan sto je slobodan covek.

Covic je dosao u Zvezdu po politickoj liniji i treba da ustupi to mesto nekom strucnjaku.

Jasno je da ovakvi iskorumpirani kadrovi ne donose nista dobro Zvezdi. Zecevica da i ne pominjem.

Šalteruša iz Ljutice Bogdana

pre 11 godina

Izmedju ostalog se iz ovog izveštaja moglo pročitati da su se nakon burne rasprave na "Mari" pogasila
sva svetla. Postavljam pitanje, ko je prvi, a ko poslednji "išamaro" šaltere?

Nemanja

pre 11 godina

Neostvareni, a preambiciozni Gosn. Nebojša koji je oduvek maštao da će postati vrhunski košarkaš, danas kao sportski radnik ne može da pobegne od svoje sujete pa pokušava da parira takvim velikanima sa bogatim sportskim karijerama kao što su Džajić, Danilović, Todorić... To sve deluje smešno jer zna se ko su ove legende a ko je on!
(Firga, 23. januar 2013 22:39)

On je doktor tehničkih nauka, o ovi ostali su obični šutači lopte.

Serbinho

pre 11 godina

Smirite strasti i otkud taj Petkovic opet na Marakani, kada su se jedva otarasili istog.
Ako ne znaju da komuniciraju, zaposle jednu atraktivnu zensku i preko nje uz osmeh neka salju poruke jedan drugome.

Nikad robom

pre 11 godina

Ej bre Srbi, urazumite se!
Jedva ste docekali da se medjusobno ispljujete i brze bolje svrstate u tabore pljuvaca ONOGA u korist OVOGA!
Jel hocete da se posibate, pa ko pobedi - u pravu je?!
Sve prsti od pametnih predloga.
Onaj bi oterao obojicu i doveo nekog sposobnijeg.
Pa dovedi ga ako znas takvog!
Sve sam patriJota i organizacioni volumeni koji samo znaju da
vicu iz gomile i da se prosipaju s uvredama na forumima, a da ih covek izvede da kazu nesto pametno, ne bi znali da beknu.
Jesu li u Zvezdi bili izbori? Jesu!
Jesu li izabrani i ljudi koji su trenutno predmet pljuvacine? Jesu!
Ko ih je izabrao? Sami zvezdasi!
Pa sta onda hocete???
Ljudi su dobili mandate da rade. Ako iz nekog razloga nece, otici ce.
Onaj bre treba da prima 8000 evra mesecno, onaj drugi 7500, treci 7250 (ima ih da se sastave dva tima) a mi se ovamo polomismo da dokazemo ko je u pravu. Neka se lomi onaj ko je za to dobro placen, a takvih u doticnom klubu ima.

mattko

pre 11 godina

Da je Djajic izvikana legenda zna se odavno.Osim gola protiv Engleske 1968 za reprezentaciju nije dao mnogo. Za Zvezdu je mozda nesto i doprineo ali su vise doprineli ondasnji novinari i mediji koji su pisali hvalospeve o njegovom driblingu. Fudbal ni onda a ni sada nide dribling vec mnogo vise od toga.U Titovo vreme on je bio ikona jer bio potreban Srbin iz centralne Srbije da bude idol tadasnjoj omladini koja sada broji penzionerske dane.Njegovo jucerasnje ponasanje i udaranje potpredsednika pokazuje da tokom zivota nije mnogo na sebi radio. O oprastanju sudskog procesa i istrazi pod kojom je bio nema smisla ni govoriti. Kakvi su navijaci, uprava je jos gora i to u kontinuitetu. Zvezdu treba po ugledu na Rendzers , koji isto tako skotska institucija, treba prebaciti u 4 nivoa nizi stepen takmicenja gde ce usijane glave biti ohladjene u naredne 3,4 godine. Pa kada pocnu da posluju po ekonomskoj logici , neka daju plate koliko god mogu.

THE CITIZEN

pre 11 godina

Значи овај зечевић је већ покушао са малверзацијом, подршка Човићу да истраје и истера све ствари до краја, а Џаја ако није спреман на то нек иде!!!

Dragan K.

pre 11 godina

Vucicu ili prodavaj brze-bolje ovaj raspali klub (moze i za 1 EUR) pa da privatni vlasnik konacno uvede red i uspostavi moderan sistem rada, ili se pomiri sa tim da cemo za najvise sest meseci u stecaj i pod katanac. Jer sve ovo sto se desava tamo cak nije vise ni mucno gledati, jednostavno je postalo... besmisleno.

Bob Rock

pre 11 godina

Dajte bre privatizujte klub, dosta je bre. Ovako se ne zna ko pije,a ko placa...
(Aljosa, 23. januar 2013 19:45)

Zna se vrlo dobro! Oni piju, mi placamo!

Marko

pre 11 godina

Privatizacija Zvezde i Partizana pod hitno! Državni klubovi su mogli kao takvi da funkcionišu u prošlom veku i postignu neki uspeh (Zvezda, Steaua, Dinamo Kijev). Sada su oni svi privatizovani i redovno učestvuju u Ligi šampiona, a ova naša dva rugla od fudbalskih klubova služe za defile neuspešnih političara koji svoje pojavljivanje u organima kluba naplaćuju milionima naših evra. Do kada ćemo to trpeti?

NIkola

pre 11 godina

Šta mislite zašto političari ne dozvoljavaju da se Zvezda i Partizan privatizuju? Zato što dok postoje u ovom obliku kao udruženja gradjana, oni će se pitati za sve, zgrtati milione evra i zadovoljavati svoju nezasitu sujetu, a sa druge strane, neće odgovarati za bilo šta. Kako je to fantastična pozicija, imaš ovlašćenja a nemaš odgovornost. Naravno, to je na duge staze neodrživo. Vremenom će to slikanje po ložama klubova da im donese političku štetu, jer će i ovaj naš narod shvatiti o čemu se tu radi, pa će prodati dva naša mezimca. Samo se pitam kada će to biti i koliko ćemo još izgubiti godina na prenemaganje dva naša "velikana" (kojima osrednja evropska ekipa uvali pet komada).

Vlada KG

pre 11 godina

Branko Tekic nesudjeni protivkandidat Dragana Dzajica ! Covek je Objasnio .. poslusajte celu konfereciju za stampu !
http://www.youtube.com/watch?v=8015orfwrfA

Tijana

pre 11 godina

Osam hiljada evre plate?! Sta vi radite za tu platu????? Boze kakva sramota...! Klub vam je u krizi i vi molite vaše navijače koji jedva imaju za hleb da vam pomognu???!!!Ludaci, s stvarno ste ludaci...tea.

BgHQ

pre 11 godina

Hoce da Petkovicu namaknu preko 8000€?Kakav blam,taj ne zna ni da hoda kako treba a ne da igra fudbal.Bas je stednja na delu,a navijaci ovce koje treba da skupe lovu za pomoc siromasnoj Zvezdi.Ovi sto imaju platu 200-300€ treba da pomazu neznalice koje zaradjuju 30 puta vise od njih i zbog kojih se funkcioneri kluba tuku.

Misirac

pre 11 godina

Ne bih se iznenadio da sledeći Čovićev korak bude preuzimanje kontrole nad treniranjem Novaka Đokovića. Treba i Vajdu najuriti. Neki ljudi nemaju ni obzira ni mozga. Ni ova komedija od KKCZ Bgd neće još dugo trajati. Ako mogu inspektori da kampuju i na Marakani i na JNA, kako nikome nije palo na pamet da pročešlja malo rad FMP-a. Koliko su mladih igrača oni prodali, šta je sad sa tim igračima, koliko su plaćeni i koliko je Čović na njima zaradio. Nemoguće je da je samo on pametan, a svi ostali glupi. O "regulisanju " dugovanja košarkaškog kluba neću ni da govorim. Od kojih para su vraćeni dugovi? Da nisu možda pare od sportskih hala i silnih puteva na Kosovu date za prodati grb? Kako Vučić koji sve zna ne pominje poreklo Čovićeve imovine? I onda jedan takav "sportski radnik" tera Džaju sa Marakane. Ljudi, bre, ko je ovde lud?

milos

pre 11 godina

Dzajic treba da se bavi fudbalskim delom price a Covic ekonomijom. Sve ostalo su prazne price. Klub je u ekonomskom kolapsu i plata od 8000€ (16 000DM) nekom anonimusu je totalno van pameti. Puna podrska magistru! (Don Quijote, 24. januar 2013 08:14)
covic da se bavi ekonomijom, a zavrsio masinski fakultet, smer proizvodno masinstvo!? taj isti petkovic vam je oprostio 60 000 evra i samim tim kupio mesto u zvezdi, te njegov povratak dodje kao neka vrsta reprograma duga. manite se covica, ne zanosite se njegovim lazima, pa bio je i ministar i gradonacelnik, kako tada nije pokazao ni 1% znanja i sposobnosti, koje sad naprasno poseduje i prikazuje. pa njemu bi mmf trebao da ponudi mesto specijalnog savetnika. covek je jedan obican manipulator, uvidece te to vremenom.

runner

pre 11 godina

Da je Džajić tražio idealniji trenutak da napusti Zvezdu i mane se ćorava posla oko ozdravljenja ovog fudbalsko mrtvaca ne bi ga našao. Ovo mu je došlo k'o "kec na desetku". Aboliran je od svih krivičnih progona a sada je dobio i izgovor da se "časno" izvuče iz ove kaljuge i zaputi ka Srpskoj kući fudbala i nekoj lagodnoj funkcijici u njoj. Iskreno nisam verovao da je toliki maher. Hej, prevariti Tomu i Vučića zajedno, malo li je?

goran

pre 11 godina

klub u buli (bankrot) a mesecna plata od 8000e mu je mala. i pride jos drzava oce da spasava klub... dovedite mlade entuzijaste, puna ih je Srbija, pa mozda nesto i bude od naseg fudbala. bdw kakvi su nam strucnjaci vidi se po rezultatima, jedino jos za plate umeju da se bore...

ZACK ZIS

pre 11 godina

Evo zasto je klub u problemima.
"rasprava se proširila na to koje su ingerencije predsednika, ko se za šta pita, ko se previše ili premalo pita. "
Jednom reci nezna se ni ko pije ni ko placa.

Stednja

pre 11 godina

Govorimo li o stednjama ? Onda neka bude sve crno na belo i transparantno, odn. kolika svacija plata od predsednika, direktora i ostali. Da narod zna, da navijaci znaju i naravno ako nesto nije uredu sa platama, napravice reviziju s obzirom na situaciju. Mislim da to vazi za sve klubovi. Sportski i fer plej. Bez kradja. Valjda na taj nacin ce klub ici svakako na bolje ili se mozda varam.

Rodja

pre 11 godina

Svi znamo da je samo jedno najbolje za srpske klubove a to je PRIVATIZACIJA ... ali .... nikako da to priznamo sebi. Mnogo se bre ljudi LAPA po klubovima ... a mi navijaci i ceo narod koji je privrzen do groba svom klubu ne dobijamo ama bas nista! A sve sto sto trazimo je cista i kompetentna uprava, jaki treninzi za fudbalere i kvalitetan fudbal. Prazne tribine.... nece vise biti prazne ... to vam navijaci i narod obecavaju. Mnogo su to velika mesecna primanja za coveka koji trci za loptom a jos je anonimus. Dokazi se prvo pa zaradi. Ovo je zemlja Srbija, nema si ni za pasulj, klub u enormnim dugovima i 8000 mesecno!!! Sto je mnogo ... mnogo je!!!

"Tekic"

pre 11 godina

Sada sam slusao snimak konferencije Branka Tekica i ispada da se njegove analize ostvaruju.
Odnosno vide se stvarni uzroci krize.
Zaista je tuga da covekove izjave i stavovi nisu ispracene-i u medijima.
POGLEDAJTE snimak!

bolton

pre 11 godina

Hoce da Petkovicu namaknu preko 8000€?Kakav blam,taj ne zna ni da hoda kako treba a ne da igra fudbal.Bas je stednja na delu,a navijaci ovce koje treba da skupe lovu za pomoc siromasnoj Zvezdi.Ovi sto imaju platu 200-300€ treba da pomazu neznalice koje zaradjuju 30 puta vise od njih i zbog kojih se funkcioneri kluba tuku.
(BgHQ, 24. januar 2013 05:53)

hahahaha...sve si rekao ovim komentarom...jos kad vidim one reklame na tv-u, jadnici, drzavni klubovi, pa jos traze od ovog napacenog naroda da im se pomogne...eeeej, breee. Jos ako su oni likovi iz reklama stvarni i u ovdasnjem svetu, zaista treba da se zapitamo kuda smo mi Srbi krenuli, kakvi nas to demoni uhvatili pod svoje da nam ovakvi lesinari vise znace od svojih najmilijih. Ko to ne vidi, znaci da su mu neuroni potpuno zakrzljali i da mu spasa nema.

Milan

pre 11 godina

Evo resenja,pozovite Riznica u upravni odbor,ubicete dve muve jednim udarcem.. On bi bio idealan savetnik za Jovanovica i njemu slicne i igrackom kadru,a i sve bi Dzaja i Covic to lakse resili uz "casicu razgovora"... Sram Vas bilo....

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

http://www.mojacrvenazvezda.net/48322/2012/11/14/ko-su-clanovi-radne-grupe-fk-crvena-zvezda/

Evo pogledajte ko je sve sada u Zvezdi...pa ce vam biti jasno da je i dalje jedini cilj ona da se unisti...tragedija.

moje ime

pre 11 godina

Ma ne, abolirajte Dzajica jos koji put i slavite ga! Neka radi covek sta i kako hoce, pa moze mu se, zar ne?! Putuj, Zvezdo, nije ti tu mesto gde jesi, ali te tvoja "deca" tu smestise! Sram ih bilo!

Ćoki, drži se!

pre 11 godina

@Pedu
Ti si potpuno odlepio. Kakve "kvalifikacije" ima Džajić da vodi klub? Misliš, nije diplomirao menadžnemt na "Univerzitetu burazera Karić". Ko je vodio godinama Zvezdu pa i onda kada je imala najbolji tim u istoriji i postala prvak Evrope i osvajač "Interkont kupa"? Svima nama jasno je da su "internet brigade" dobile zadatak da podržavaju Čovića (Džajić to nikada sebi ne bi dozvolio) i ja, kao partizanovac, mogu samo da poželim njegov ostanak a Džajićev odlazak.

Marijus

pre 11 godina

(•samo Partizan®, 24. januar 2013 06:47)
Vidi se da ti godiste pocinje sa 9. Za vreme Tita igraci nisu mogli da napuste zemlju pre 28 godina, tako da nisu mogli da igraju po Evropi. Taj mali Dzajic je odigrao 590 utakmica za Zvezdu i dao 365 golova, Rajko Mitic 577. Svrstan je u najbolji tim Evropskih prvenstava ikada!!! Rambo je fenomenalan igrac ali se ne postaje Zvezdina zvezda sa 130 utakmica odigranih za klub. Potrudio sam se da ti razjasnim neke stvari, nadam se da jesam...

Kokos

pre 11 godina

U jednom od svojih prvih komentara kada se vratio Džajić i došao Čović
napisao sam "neka vam je bog upomoć" i pokazalo se da sam u pravu. Džajić se vratio u Zvezdu jer je morao da ne bi trunuo na robiji, a Vučić koji je veliki Zvezdaš, ima percepciju da samo on može da preporodi klub na izdisaju! Ne bih se iznenadio kada bi uskoro saznali da je sukob počeo tako što je Čović ipak otkrio da u velikim dugovila Zvezde ima značajnu ulogu i dječačić sa Uba!

joca

pre 11 godina

Samo se vi zanosite da je problem 8000 ili da nije nesto drugo u pitanju. Niko nece da pomogne FK CZ za badava. Covic to zna, radi za platu...

•Grozni®

pre 11 godina

@Mozzart

A sta je sa El Gringom?Gde je Dejan Stankovic,cuveni Nemanja Vidic...?
Cutimo,a...cutimo!Samo,oni ne kopaju tunele k'o 500mil. Kineza ;-) ali su pre zasluzili to nego vec pomenuti!Osvetite se!!!
Sad Covic "postenjacina" hoce da ex igraci pomognu klubu!?
Zasto on ne pomogne sa svojim KAPITALOM :-)

olio

pre 11 godina

Igracki kadar sve igraci znani, pa na trening cesto dolaze pijani.
Izbila je svadja, podigla se graja, pa mu samar tresnu legendarni Dzaja.
Hoce Covic da istera neku svoju pravdu, al mu cvikeri letnuse na auto komandu.
Nisam ti ja Dule i ne pisem saopstenja, podnosim ostavku i ajde dovidjenja.

Obican gradjanin

pre 11 godina

Treba prodati klub ljudi pa neka onda muljaju. Naravno da je Zvezda veliki klub ali ne moze se vise neko bahatiti sa novcem od gradjana.

Soko

pre 11 godina

ALEX vidim imas dosta godina i verovatno si u vezi Dzajica u pravu ali bi trebao da znas zbog svega onog sto si naveo Zvezda i Partizan ovako organizovani i sa ovolikim buzetima nemogu da postoje ne sto ih vode dobro ili lose vec sto nema ko da plati .

Cvele

pre 11 godina

"Ipak, nema potvrde da je Džajić zaista to rekao, niti da li bi eventualno to mislio čak i da je izrečeno".
A ko ce da potvrdi sta Dzajic misli, kada nesto kaze?

Patriota-bivsi!

pre 11 godina

HAHAHA...Sudbina od njih zavisi!!!Treba rasterati sve te strucnjake,prijatelje i razne legende koje i slepac vidi da su tu samo iz koristi! Klub sto pre privatizovati i prodati,pa cete videti rezultate,a verujte,znace se i ko sta radi i ko je zasto ovlasten!

Devla, devla

pre 11 godina

Znao sam da ćete se u većini svrstati uz Mandraka. Ništa ljubav,srce, ,,Naša Zvezda"- sa pogledom u daljinu, ideali, fudbalsko majstorstvo, zasluge za najveće uspehe Zvezde.Ništa Bari, Tokio. Ništa nepravda prema čoveku koji je uvek do sada bio odmeren, kulturan a uspešan u svom poslu.E, delgani, delgani...
Znam šta vam je rezon. Ljigavo je vreme pa su onda i ljigavci na ceni, jer samo oni mogu da nešto izljigaju, izmuvaju isprevaraju.Na silu, na laž,na maglu, ispod žita, na bezskrupuloznost.Takvo je vreme jel da? To se ceni u Srbiji danas. A ljubav ideali, zanos su samo priča za malu decu.Pa baš zato nam je tako kako nam je a i nismo za bolje.

pavle

pre 11 godina

@Tolle, 24. januar 2013 00:57

Bolje Železnik nego Teleoptik. ne bojte se, niste ni vi daleko....

Zvezda je rasturena odavno, ovo što sad gledamo je samo 'rasprodaja bola' što reče Bora čorba, razvlačenje po blatu. I nastaviće se mrcvarenje sve dok bude ijedne pare u Zvezdi ili dok država ne odluči drugačije.

Džajić je doveden zbog imena i ugleda, ali očigledno ne pristaje na sporednu ulogu, Čović zbog onoga što je uradio sa KK, ali i on nije zadovoljan time što nema potpun uvid u stvari. Ispada da su nespojiva kombinacija i da im treba i treći da ih drži na okupu...

Mozzart

pre 11 godina

@Grozni...Hajd navedi mi JEDAN razlog zasto bi Deki postao Zvezdina zvezda? Zato sto je brze otisao iz Zvezde, nego sto su mu navijaci zapamtili ime? Ne postaje se Zvezdina zvezda, ako iz iste odes sa nepunih 20 godina! Dzajic je, na primer, odigrao skoro 600 utakmica u Zvezdinom dresu! Mi ne cutimo. Neka neko ostavi trag u Zvezdi, pa neka racuna na "zvezdu". Ovako, odigraju dve, tri, fantasticne tekme, i kraj... Isto vazi za Zigu, Vidu... Daleko od toga da ne volim pomenute. Ali, Deki je pre Interov nego Zvezdin, Vidic Mancesterov...

Del Pjero

pre 11 godina

Iako sam grobar ne verujem da ce Dzaja otici,nece mu navijaci tek tako lako dozvoliti da napusti klub i da ga ostavi na cedilu.Ostaje on siguran sam.