Utorak, 15.01.2013.

02:38

Armstrong priznao doping kod Opre

Američki biciklista Lens Armstrong navodno je priznao da je koristio doping tokom profesionalne karijere, prenosi Asošiejted pres.

Izvor: AK

Armstrong priznao doping kod Opre IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

precednk s m

pre 11 godina

svejedno opet je najbolj i legenda biciklizma. zasto? pa zato sto je to sport u kome, da se mi ne lazemo, nema cistih. i to odavno, ko kaze da su merk, filjol, lemond , indurain itd bili cisti u njihovoj eri. a za ove zaludne koji prozivaju felpsa i ostale amere, manite se gluposti. ima jedan teniser koji je maltene preko noci , tamo s' kraja 2010 pa na ovamo, od kilavog radovana evoluirao u supermena koji je izdrzljiviji od jednog igraca sa majorke za koga se inace od kad sebe prica ono sto se godinama pricalo za lensa......

Tex

pre 11 godina

Ne mozes biti vodeci svetski sportista bez kombinacije dozvoljenih I nedozvoljenih sredstava. Jednostavno konkurencija je ogromna I ako se ti nedopingujes drugi ce to uraditi I preleteti te. Svaki veci sportista je na necemu ukljucujuci i naseg heroja.

realni

pre 11 godina

Da li se i ostali sportisti dopinguju ovde uopste nije bitno. Bitno je da se Armstrong dopingovao i imao ogromnu materijalnu korist od dopinga. Priznao je doping tek kad su ga uhvatili, sto takodje mnogo govori o njegovom karakteru. Mislim da je u pitanju jedan prilicno los covek koji nema pojma da je ista lose uradio. Nadam se da se mladi nece vise ugledati na njega jer bi to bilo pogubno.
(nesa, 15. januar 2013 14:04)

a kad su ga uhvatili?

Priboj PFC

pre 11 godina

Pustili buvu,kao priznao,da bi skočila gledanost emisije!Mislim da će to biti najgledanija emisija Opre u istoriji,gde će sekunde reklame biti skuplje nego u Superbolu!

Meljo

pre 11 godina

svi znamo da su najveći američki sportisti isforsirani dopingom,u sklopu propagande o superiornosti Amerike,a najveći produkt toga je Karl Luis,svidelo se to nekom ili ne,ako je neko slušao Ducija Simonovića,sve mu je jasno,a onda posle par godina,kad zgrnu pare svi kao priznaju nešto,opet u sklopu zgrtanja para

Kiklop

pre 11 godina

Setimo se npr. Florence Griffith-Joyner. A Andre Agassi, koji je priznao da je koristio drogu kristal metamfetamin? A sada je veliki filantrop sa Steffi koja ne bi uzela sve te titule da nisu Moniku uništili. Sve je to veliki biznis, timovi, industrija lekova kao možda najveća svetska mafija. Ali to ispada kao ono "nisi lopov ako te ne uhvate". A Bena Johnsona su brže bolje (jest da je zaslužio) ocrnili, uzeli medalje. Pa radilo se o Carlu Lewisu, a ko zna koliko je on čist, mada je bio jedan od najvećih atletičara, ali... Važno da su našeg Milorada Čavića skoro upropastili zbog majice Kosovo je Srbija, a onaj debil Phelps ko zna na čemu je, pa ipak su morali Čaviću da ukradu zlato u Pekingu. Sav taj vrhunski sport je de fakto Sportska mafija, treba pročitati šta Duci Simonović o tome svemu kaže.

nesa

pre 11 godina

Da li se i ostali sportisti dopinguju ovde uopste nije bitno. Bitno je da se Armstrong dopingovao i imao ogromnu materijalnu korist od dopinga. Priznao je doping tek kad su ga uhvatili, sto takodje mnogo govori o njegovom karakteru. Mislim da je u pitanju jedan prilicno los covek koji nema pojma da je ista lose uradio. Nadam se da se mladi nece vise ugledati na njega jer bi to bilo pogubno.

grrr

pre 11 godina

Armstrong se dopinguje a ostali ne!Kada je on krenuo da čini čuda koja je činio to je bilo preko potrebno u biciklističkom svetu.Znao je cenu koju će platiti sa vremenom a i svi oko njega su znali da se dopinguje.Za desetak godina doći će na red Usein Bolt jer sada on čini čuda u svetu atletike .Platiće cenu !Poenta je da se 99% sportista u svim sportovima koji iziskuju izdržljivost , snagu , eksplozivnost dopinguju....Poenta je da se na herojima zarađuje lova i niko nije nevin.Lupetanja tipa pripadnosti nekom narodu i ostale baljezgarije su samo deo folklora našeg naroda .Armstrong je čudo i veliki sportista i još vwći čovek!Na njegovoj sam strani a sve ostalo je licemerstvo !

strahinja

pre 11 godina

Armstrong se ne bavi biatlonom nego triatlonom,odnosno half ironman-om i ironman-om. A sto se tice amerikanaca,stvarno nemam reci.

maminjo

pre 11 godina

Američka "žvaka",sad će uzet' pare na reklamu,a kriv je 100 %,a Ben DŽonson je ocrnjen za čitav život kad je uhvaćen,a i ovo sa AP i anonimnosti,to su pokupili iz TOP LISTA NADREALISTA

realista

pre 11 godina

Necu sada da pricam kako volim biciklizam i pratim ga....ali je nevrovatno to koliko JE BITI HEROJ U BICIKLIZMU VECA STVAR NEGO BITI HEROJ U BASKENTU,NPR!!!!Gledajuci dvoboj godinama pokojnog slonceta,Marka Pantanija i Jana Urliha ,divio sam se!!!!Nemac ko masina,a ovaj kada vidi brdo postane raketa!!!!!Posle njih se pojavio Lens Amsrtong i objasnio neka stvari.Krivo mi je sto se dopingovao,medjutim,covek je pobedio rak i dosao da uzme Tur.....ruzno je,ali meni su oni i dalje heroji.,najvecu su stetu sami sebi naneli....ali u srcu ostaje Marko Pantani!!!

darko

pre 11 godina

covek zbog koga sam zavoleo biciklizam i zbog koga sam postao veliki fanatik sa svojim cannondaleom prelazim po 40 km na dan.....ali najvise sam ga zavoleo jer je on pored svih ljudina i pomaze nesrecnim ljudima koji su oboleli od opake bolesti svi vi primitivci koji smatrate da nema dopinga varate sebe pogledajte koliko je sport dignut na visi nivo nego pre 50 godina,ali shvatite da je i tehnologija i rekviziti koji koriste danasnji sportisti poslednja rec tehnologije biciklove kakve voze profesionalci su avioni uz doping stvarate super sportistu on je sve od toga imao i bio je najbolji medju dopinganima,po meni komotno moze da stane rame uz rame majklu dzordanu kao najbolji sportista svih vremena i cenicu ga nakon svega kao veliku ljudinu!!!

Mokum

pre 11 godina

Amstrong je jednostavno bio najbolji u tom sportu . Biciklizam je tezak sport kada hocete da oni voze po 3500 km za 20 dana . Imao sam priliku da gledam tada jednu legendu u tom sportu koja je nazalost pokojna , a to je bio MARKO PANTANI , dok se penjao , on je morao da koci pri ulasku na krivini , isao je 23 km na sat . Naravno da za takav spektakl , biciklista ne moze samo da jede voce i povrce .

Ivan BA

pre 11 godina

Na kraju je ispao ljigavac.
Nije hteo da prizna sve dok to nije bilo ocigledno i vrapcima na grani.
Onda je to priznanje naplatio (nemojte misliti da Opra nije platila da to bude kod nje), plus zna se kako ljudi reaguju na priznanja u takvom showu.
Plus ono slikanje sa dresovima dok se jos nagadjalo... bljak.

DD

pre 11 godina

Armstrongova životna priča liči na scenario filma "Đavolji advokat". Nažalost, ne mogu previše da saosećam sa njim. Svako pravi svoj izbor i odgovoran je za svoje postupke. Kada "kusi" dođe po naplatu, ni plakanje kod Opre ne pomaže.

@(Sima Strahota, 15. januar 2013 03:12)
Sjajan komentar. Nažalost, mnogi ovdašnji komentatori još uvek veruju u Deda Mraza.

Pozdrav,

wlado

pre 11 godina

kada cete shvatiti da se svaki SVAKI vrhunski sportista dopinguje?

vidim kako sada svi blatite armstronga, covek je legenda sporta, veliki borac i velik, ogroman doprinos je dao popularizaciji biciklizma u svetu pa i kod nas. mislite da trkac koji je zavrsio 13. na toour de france-u te godine nije na teskom dopingu? smesni ste, onaj napor nije za ljude, ja kao rekreativni biciklista znam sta znaci voziti uspon , a voziti tim brzinama tolike etape...moras biti jako neupucen da pomislis da je to dostizno bez pomagala.

ako vam je blize, verujte mi da se teniseri jednako dopinguju, pogotovo svetski br 1-20 (realno 1-200)

batko dzutim

pre 11 godina

Ulrih pada, Amstrong staje da mu pomogne, ali samo zato sto mu bezi 2 min. Kad se odlučivala trka stvarno, Lens je pao, a Ulrih ga je sačekao i izgubio trku, nikad ne bi stao da je bilo gusto.

dex

pre 11 godina

Tacno sam znao cim je odbio da prizna. Jednostavno, Opra mu je dala ogromnu lovu da prizna kod nje u emisiji, i ocigledno je tolika lova u pitanju da je zarad toga pristao i da se odrekne titula koje su mu nudjene da ostanu u njegovom vlasnistvu.

deksonyu

pre 11 godina

ljudi... ja se bavim amaterskim trčanjem ovde U dijaspori. verujte meni da svi bolji trkaci U amaterskom sekturu boluju od astme... a kamoli u profesionalnom sekturu gde svi stoje izpod ogromnom očekivanje sponzorima i navijačima, pa i na kraj krajeva i para....

uuuaaaa

pre 11 godina

Prevarant,antisportista se velica do neba,sramota!!! Zamislite da ste jedan od njegovih kolega koji nije uzimao nedozvoljena sretstva. Trenirate tako naporan sport,a nagruvani kolega vas stalno ponizava svojom nadmoci. Lens je i oboleo od raka testisa zbog nedozvoljenih sretstava. Takvog coveka obozavati?! To je strasno! Ima toliko pravih sportista kojima se treba diviti,a ovog treba kazniti maksimalno. Mozda i zatvor da zaglavi,jer napravio teske prevare,koje su nekima unistile karijere. Uuuaaaa!!!!!

Sent from my HTC One X

pre 11 godina

Sva sreca pa ostali biciklisti nisu na dopingu! ... Ma, daaaaaj! ... To samo znaci da je opet bio najbolji medju jednakima! ... Legenda!

Beast from the East

pre 11 godina

Prvo je pljuvao sve zive zbog te informacije. Izgleda da nije dovoljno platio da cute. Ali ne razumem, znas da si pomocu hemikalija postao prvak i ti si najbolji? U cemu? Skrivanju istine?

Nikola

pre 11 godina

Lepo je da hoce da rascisti i sa sobom i sa drugima.Njegovo priznajne ne bih vezivao sa davanjem dozvola za triatlon i maraton.Da je njemu od strane Americke antidoping komisije nudjeno da zadrzi 5 titula ako prizna govori kakav nemoralni sljam i tamo sedi.

Droga ti je cudo

pre 11 godina

(Slaviša, 15. januar 2013 04:17)

Toliko su ga gruvali sa drogama da je mogao komotno da parkira bicikl, popije kaficu, pomogne tu i tamo nekom nesrecnom biciklisti, vrati se na stazu i sve ih na kraju pretekne i pobedi u velikom stilu :).

in4

pre 11 godina

Toga ima u svakom sportu. Ako nista covek je priznao, a mnogi ne bi. Cisto sumljam da ce npr. Rafael Nadal ili Justin Henin naprasno da "propevaju" kao Agasi nedavno.

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

Scout

pre 11 godina

Hmm nije hteo da prizna kada mu je to ponidjeno u zamenu za pet trofeja, on je sve izgubio i sad ce da prizna jer ga grize savest sve to kod Opre, tu nesto smrdi...

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

Slaviša

pre 11 godina

Iskreno se ne sećam se koji Tur po redu, pred kraj, lomi se rezultat, jedna od zadnjih etapa, izdvojio se on sa jednim takmičarem, inače glavnim konkurentom, ovaj na 15ak km od cilja pada, Lens koči, pomaže mu, odgura ga 10ak metara, vrati se po svoj bajs i nastavi... Ali neka, hajde da ga pljujemo. I livestrong nikome nije pomoglo, ma ne.

Eskobar

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?!

Sima Strahota

pre 11 godina

Evo kako je bilo: oboleo je od raka, ponudjena mu je eksperimentalna terapija koja ima veliki procenat uspesnog izlecenja ali se ne komercijalizuje jer farmaceutska industrija grabi ogronam profit iz postojecih (citaj: neuspesnih)lekova za rak. Elem, oporavi se on a onda mu ponude sledeci dil: da isprobaju stimulativna sredstva na njemu u zamenu za dobru lovu ali da cuti. Traje to godinama, on hara po najvecim takmicenjima na svetu, niko mu nista ne moze jer je zasticen od strane mocnih, njega se ne dira mada svi sumnjaju da nesto smrdi. On pun sebe, apsolutni sampion, pomisli u jednom trenutku da je bogom dan i zatrazi vise novca ili vec nesto sto naljuti one iza debelih vrata. Posto mu je i inace istekao rok, odluka mocnih je surova: pustaj ga niz vodu. On ne sme da zine, prica price pout steroida i statijaznam (bio bi otkriven u momentu da je koristio "konvencionalni" doping)...Sada poksava da se snadje za pare pa ide okolo i kuka, kao kod Opre. Da pise memoare i tako zaradi kintu - ne sme - glava mu je na panju jer su do jucerasnji "prijatelji" jako mocni. Po starom dobrom obicaju, kao i u politici, dobar si dok im trebas a kad ti istekne rok - puste te niz vodu i oznace neprijateljem (Sadam, Sloboleon, Gadafi, Mi-ladin) ... Neka se pripremi Mihajlo Felps!

Milos Iskreno

pre 11 godina

Bilo bi cool da nekako b92 preuzme ovu epizode emisije i prikaze je, obozavam ovog coveka, nakon svega sto se desilo ne mogu ga mrzeti, neko na koga se ugledas, jos ako si biciklista uh. Tesko mu je, nazalost izabrao je pogresan put, mozda i ne svojevoljno ali na kraju telo je njegov instrument. Sta nedozvoljena sredstva naprave od idola i ikone, Lense, Lense...

Eskobar

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?!

Sima Strahota

pre 11 godina

Evo kako je bilo: oboleo je od raka, ponudjena mu je eksperimentalna terapija koja ima veliki procenat uspesnog izlecenja ali se ne komercijalizuje jer farmaceutska industrija grabi ogronam profit iz postojecih (citaj: neuspesnih)lekova za rak. Elem, oporavi se on a onda mu ponude sledeci dil: da isprobaju stimulativna sredstva na njemu u zamenu za dobru lovu ali da cuti. Traje to godinama, on hara po najvecim takmicenjima na svetu, niko mu nista ne moze jer je zasticen od strane mocnih, njega se ne dira mada svi sumnjaju da nesto smrdi. On pun sebe, apsolutni sampion, pomisli u jednom trenutku da je bogom dan i zatrazi vise novca ili vec nesto sto naljuti one iza debelih vrata. Posto mu je i inace istekao rok, odluka mocnih je surova: pustaj ga niz vodu. On ne sme da zine, prica price pout steroida i statijaznam (bio bi otkriven u momentu da je koristio "konvencionalni" doping)...Sada poksava da se snadje za pare pa ide okolo i kuka, kao kod Opre. Da pise memoare i tako zaradi kintu - ne sme - glava mu je na panju jer su do jucerasnji "prijatelji" jako mocni. Po starom dobrom obicaju, kao i u politici, dobar si dok im trebas a kad ti istekne rok - puste te niz vodu i oznace neprijateljem (Sadam, Sloboleon, Gadafi, Mi-ladin) ... Neka se pripremi Mihajlo Felps!

Slaviša

pre 11 godina

Iskreno se ne sećam se koji Tur po redu, pred kraj, lomi se rezultat, jedna od zadnjih etapa, izdvojio se on sa jednim takmičarem, inače glavnim konkurentom, ovaj na 15ak km od cilja pada, Lens koči, pomaže mu, odgura ga 10ak metara, vrati se po svoj bajs i nastavi... Ali neka, hajde da ga pljujemo. I livestrong nikome nije pomoglo, ma ne.

Droga ti je cudo

pre 11 godina

(Slaviša, 15. januar 2013 04:17)

Toliko su ga gruvali sa drogama da je mogao komotno da parkira bicikl, popije kaficu, pomogne tu i tamo nekom nesrecnom biciklisti, vrati se na stazu i sve ih na kraju pretekne i pobedi u velikom stilu :).

Sent from my HTC One X

pre 11 godina

Sva sreca pa ostali biciklisti nisu na dopingu! ... Ma, daaaaaj! ... To samo znaci da je opet bio najbolji medju jednakima! ... Legenda!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

Beast from the East

pre 11 godina

Prvo je pljuvao sve zive zbog te informacije. Izgleda da nije dovoljno platio da cute. Ali ne razumem, znas da si pomocu hemikalija postao prvak i ti si najbolji? U cemu? Skrivanju istine?

Scout

pre 11 godina

Hmm nije hteo da prizna kada mu je to ponidjeno u zamenu za pet trofeja, on je sve izgubio i sad ce da prizna jer ga grize savest sve to kod Opre, tu nesto smrdi...

in4

pre 11 godina

Toga ima u svakom sportu. Ako nista covek je priznao, a mnogi ne bi. Cisto sumljam da ce npr. Rafael Nadal ili Justin Henin naprasno da "propevaju" kao Agasi nedavno.

Nikola

pre 11 godina

Lepo je da hoce da rascisti i sa sobom i sa drugima.Njegovo priznajne ne bih vezivao sa davanjem dozvola za triatlon i maraton.Da je njemu od strane Americke antidoping komisije nudjeno da zadrzi 5 titula ako prizna govori kakav nemoralni sljam i tamo sedi.

Ivan BA

pre 11 godina

Na kraju je ispao ljigavac.
Nije hteo da prizna sve dok to nije bilo ocigledno i vrapcima na grani.
Onda je to priznanje naplatio (nemojte misliti da Opra nije platila da to bude kod nje), plus zna se kako ljudi reaguju na priznanja u takvom showu.
Plus ono slikanje sa dresovima dok se jos nagadjalo... bljak.

Mokum

pre 11 godina

Amstrong je jednostavno bio najbolji u tom sportu . Biciklizam je tezak sport kada hocete da oni voze po 3500 km za 20 dana . Imao sam priliku da gledam tada jednu legendu u tom sportu koja je nazalost pokojna , a to je bio MARKO PANTANI , dok se penjao , on je morao da koci pri ulasku na krivini , isao je 23 km na sat . Naravno da za takav spektakl , biciklista ne moze samo da jede voce i povrce .

Milos Iskreno

pre 11 godina

Bilo bi cool da nekako b92 preuzme ovu epizode emisije i prikaze je, obozavam ovog coveka, nakon svega sto se desilo ne mogu ga mrzeti, neko na koga se ugledas, jos ako si biciklista uh. Tesko mu je, nazalost izabrao je pogresan put, mozda i ne svojevoljno ali na kraju telo je njegov instrument. Sta nedozvoljena sredstva naprave od idola i ikone, Lense, Lense...

wlado

pre 11 godina

kada cete shvatiti da se svaki SVAKI vrhunski sportista dopinguje?

vidim kako sada svi blatite armstronga, covek je legenda sporta, veliki borac i velik, ogroman doprinos je dao popularizaciji biciklizma u svetu pa i kod nas. mislite da trkac koji je zavrsio 13. na toour de france-u te godine nije na teskom dopingu? smesni ste, onaj napor nije za ljude, ja kao rekreativni biciklista znam sta znaci voziti uspon , a voziti tim brzinama tolike etape...moras biti jako neupucen da pomislis da je to dostizno bez pomagala.

ako vam je blize, verujte mi da se teniseri jednako dopinguju, pogotovo svetski br 1-20 (realno 1-200)

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

DD

pre 11 godina

Armstrongova životna priča liči na scenario filma "Đavolji advokat". Nažalost, ne mogu previše da saosećam sa njim. Svako pravi svoj izbor i odgovoran je za svoje postupke. Kada "kusi" dođe po naplatu, ni plakanje kod Opre ne pomaže.

@(Sima Strahota, 15. januar 2013 03:12)
Sjajan komentar. Nažalost, mnogi ovdašnji komentatori još uvek veruju u Deda Mraza.

Pozdrav,

uuuaaaa

pre 11 godina

Prevarant,antisportista se velica do neba,sramota!!! Zamislite da ste jedan od njegovih kolega koji nije uzimao nedozvoljena sretstva. Trenirate tako naporan sport,a nagruvani kolega vas stalno ponizava svojom nadmoci. Lens je i oboleo od raka testisa zbog nedozvoljenih sretstava. Takvog coveka obozavati?! To je strasno! Ima toliko pravih sportista kojima se treba diviti,a ovog treba kazniti maksimalno. Mozda i zatvor da zaglavi,jer napravio teske prevare,koje su nekima unistile karijere. Uuuaaaa!!!!!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

dex

pre 11 godina

Tacno sam znao cim je odbio da prizna. Jednostavno, Opra mu je dala ogromnu lovu da prizna kod nje u emisiji, i ocigledno je tolika lova u pitanju da je zarad toga pristao i da se odrekne titula koje su mu nudjene da ostanu u njegovom vlasnistvu.

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

realista

pre 11 godina

Necu sada da pricam kako volim biciklizam i pratim ga....ali je nevrovatno to koliko JE BITI HEROJ U BICIKLIZMU VECA STVAR NEGO BITI HEROJ U BASKENTU,NPR!!!!Gledajuci dvoboj godinama pokojnog slonceta,Marka Pantanija i Jana Urliha ,divio sam se!!!!Nemac ko masina,a ovaj kada vidi brdo postane raketa!!!!!Posle njih se pojavio Lens Amsrtong i objasnio neka stvari.Krivo mi je sto se dopingovao,medjutim,covek je pobedio rak i dosao da uzme Tur.....ruzno je,ali meni su oni i dalje heroji.,najvecu su stetu sami sebi naneli....ali u srcu ostaje Marko Pantani!!!

batko dzutim

pre 11 godina

Ulrih pada, Amstrong staje da mu pomogne, ali samo zato sto mu bezi 2 min. Kad se odlučivala trka stvarno, Lens je pao, a Ulrih ga je sačekao i izgubio trku, nikad ne bi stao da je bilo gusto.

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

nesa

pre 11 godina

Da li se i ostali sportisti dopinguju ovde uopste nije bitno. Bitno je da se Armstrong dopingovao i imao ogromnu materijalnu korist od dopinga. Priznao je doping tek kad su ga uhvatili, sto takodje mnogo govori o njegovom karakteru. Mislim da je u pitanju jedan prilicno los covek koji nema pojma da je ista lose uradio. Nadam se da se mladi nece vise ugledati na njega jer bi to bilo pogubno.

grrr

pre 11 godina

Armstrong se dopinguje a ostali ne!Kada je on krenuo da čini čuda koja je činio to je bilo preko potrebno u biciklističkom svetu.Znao je cenu koju će platiti sa vremenom a i svi oko njega su znali da se dopinguje.Za desetak godina doći će na red Usein Bolt jer sada on čini čuda u svetu atletike .Platiće cenu !Poenta je da se 99% sportista u svim sportovima koji iziskuju izdržljivost , snagu , eksplozivnost dopinguju....Poenta je da se na herojima zarađuje lova i niko nije nevin.Lupetanja tipa pripadnosti nekom narodu i ostale baljezgarije su samo deo folklora našeg naroda .Armstrong je čudo i veliki sportista i još vwći čovek!Na njegovoj sam strani a sve ostalo je licemerstvo !

deksonyu

pre 11 godina

ljudi... ja se bavim amaterskim trčanjem ovde U dijaspori. verujte meni da svi bolji trkaci U amaterskom sekturu boluju od astme... a kamoli u profesionalnom sekturu gde svi stoje izpod ogromnom očekivanje sponzorima i navijačima, pa i na kraj krajeva i para....

darko

pre 11 godina

covek zbog koga sam zavoleo biciklizam i zbog koga sam postao veliki fanatik sa svojim cannondaleom prelazim po 40 km na dan.....ali najvise sam ga zavoleo jer je on pored svih ljudina i pomaze nesrecnim ljudima koji su oboleli od opake bolesti svi vi primitivci koji smatrate da nema dopinga varate sebe pogledajte koliko je sport dignut na visi nivo nego pre 50 godina,ali shvatite da je i tehnologija i rekviziti koji koriste danasnji sportisti poslednja rec tehnologije biciklove kakve voze profesionalci su avioni uz doping stvarate super sportistu on je sve od toga imao i bio je najbolji medju dopinganima,po meni komotno moze da stane rame uz rame majklu dzordanu kao najbolji sportista svih vremena i cenicu ga nakon svega kao veliku ljudinu!!!

strahinja

pre 11 godina

Armstrong se ne bavi biatlonom nego triatlonom,odnosno half ironman-om i ironman-om. A sto se tice amerikanaca,stvarno nemam reci.

maminjo

pre 11 godina

Američka "žvaka",sad će uzet' pare na reklamu,a kriv je 100 %,a Ben DŽonson je ocrnjen za čitav život kad je uhvaćen,a i ovo sa AP i anonimnosti,to su pokupili iz TOP LISTA NADREALISTA

Kiklop

pre 11 godina

Setimo se npr. Florence Griffith-Joyner. A Andre Agassi, koji je priznao da je koristio drogu kristal metamfetamin? A sada je veliki filantrop sa Steffi koja ne bi uzela sve te titule da nisu Moniku uništili. Sve je to veliki biznis, timovi, industrija lekova kao možda najveća svetska mafija. Ali to ispada kao ono "nisi lopov ako te ne uhvate". A Bena Johnsona su brže bolje (jest da je zaslužio) ocrnili, uzeli medalje. Pa radilo se o Carlu Lewisu, a ko zna koliko je on čist, mada je bio jedan od najvećih atletičara, ali... Važno da su našeg Milorada Čavića skoro upropastili zbog majice Kosovo je Srbija, a onaj debil Phelps ko zna na čemu je, pa ipak su morali Čaviću da ukradu zlato u Pekingu. Sav taj vrhunski sport je de fakto Sportska mafija, treba pročitati šta Duci Simonović o tome svemu kaže.

Priboj PFC

pre 11 godina

Pustili buvu,kao priznao,da bi skočila gledanost emisije!Mislim da će to biti najgledanija emisija Opre u istoriji,gde će sekunde reklame biti skuplje nego u Superbolu!

precednk s m

pre 11 godina

svejedno opet je najbolj i legenda biciklizma. zasto? pa zato sto je to sport u kome, da se mi ne lazemo, nema cistih. i to odavno, ko kaze da su merk, filjol, lemond , indurain itd bili cisti u njihovoj eri. a za ove zaludne koji prozivaju felpsa i ostale amere, manite se gluposti. ima jedan teniser koji je maltene preko noci , tamo s' kraja 2010 pa na ovamo, od kilavog radovana evoluirao u supermena koji je izdrzljiviji od jednog igraca sa majorke za koga se inace od kad sebe prica ono sto se godinama pricalo za lensa......

realni

pre 11 godina

Da li se i ostali sportisti dopinguju ovde uopste nije bitno. Bitno je da se Armstrong dopingovao i imao ogromnu materijalnu korist od dopinga. Priznao je doping tek kad su ga uhvatili, sto takodje mnogo govori o njegovom karakteru. Mislim da je u pitanju jedan prilicno los covek koji nema pojma da je ista lose uradio. Nadam se da se mladi nece vise ugledati na njega jer bi to bilo pogubno.
(nesa, 15. januar 2013 14:04)

a kad su ga uhvatili?

Meljo

pre 11 godina

svi znamo da su najveći američki sportisti isforsirani dopingom,u sklopu propagande o superiornosti Amerike,a najveći produkt toga je Karl Luis,svidelo se to nekom ili ne,ako je neko slušao Ducija Simonovića,sve mu je jasno,a onda posle par godina,kad zgrnu pare svi kao priznaju nešto,opet u sklopu zgrtanja para

Tex

pre 11 godina

Ne mozes biti vodeci svetski sportista bez kombinacije dozvoljenih I nedozvoljenih sredstava. Jednostavno konkurencija je ogromna I ako se ti nedopingujes drugi ce to uraditi I preleteti te. Svaki veci sportista je na necemu ukljucujuci i naseg heroja.

Milos Iskreno

pre 11 godina

Bilo bi cool da nekako b92 preuzme ovu epizode emisije i prikaze je, obozavam ovog coveka, nakon svega sto se desilo ne mogu ga mrzeti, neko na koga se ugledas, jos ako si biciklista uh. Tesko mu je, nazalost izabrao je pogresan put, mozda i ne svojevoljno ali na kraju telo je njegov instrument. Sta nedozvoljena sredstva naprave od idola i ikone, Lense, Lense...

Sent from my HTC One X

pre 11 godina

Sva sreca pa ostali biciklisti nisu na dopingu! ... Ma, daaaaaj! ... To samo znaci da je opet bio najbolji medju jednakima! ... Legenda!

Slaviša

pre 11 godina

Iskreno se ne sećam se koji Tur po redu, pred kraj, lomi se rezultat, jedna od zadnjih etapa, izdvojio se on sa jednim takmičarem, inače glavnim konkurentom, ovaj na 15ak km od cilja pada, Lens koči, pomaže mu, odgura ga 10ak metara, vrati se po svoj bajs i nastavi... Ali neka, hajde da ga pljujemo. I livestrong nikome nije pomoglo, ma ne.

Sima Strahota

pre 11 godina

Evo kako je bilo: oboleo je od raka, ponudjena mu je eksperimentalna terapija koja ima veliki procenat uspesnog izlecenja ali se ne komercijalizuje jer farmaceutska industrija grabi ogronam profit iz postojecih (citaj: neuspesnih)lekova za rak. Elem, oporavi se on a onda mu ponude sledeci dil: da isprobaju stimulativna sredstva na njemu u zamenu za dobru lovu ali da cuti. Traje to godinama, on hara po najvecim takmicenjima na svetu, niko mu nista ne moze jer je zasticen od strane mocnih, njega se ne dira mada svi sumnjaju da nesto smrdi. On pun sebe, apsolutni sampion, pomisli u jednom trenutku da je bogom dan i zatrazi vise novca ili vec nesto sto naljuti one iza debelih vrata. Posto mu je i inace istekao rok, odluka mocnih je surova: pustaj ga niz vodu. On ne sme da zine, prica price pout steroida i statijaznam (bio bi otkriven u momentu da je koristio "konvencionalni" doping)...Sada poksava da se snadje za pare pa ide okolo i kuka, kao kod Opre. Da pise memoare i tako zaradi kintu - ne sme - glava mu je na panju jer su do jucerasnji "prijatelji" jako mocni. Po starom dobrom obicaju, kao i u politici, dobar si dok im trebas a kad ti istekne rok - puste te niz vodu i oznace neprijateljem (Sadam, Sloboleon, Gadafi, Mi-ladin) ... Neka se pripremi Mihajlo Felps!

wlado

pre 11 godina

kada cete shvatiti da se svaki SVAKI vrhunski sportista dopinguje?

vidim kako sada svi blatite armstronga, covek je legenda sporta, veliki borac i velik, ogroman doprinos je dao popularizaciji biciklizma u svetu pa i kod nas. mislite da trkac koji je zavrsio 13. na toour de france-u te godine nije na teskom dopingu? smesni ste, onaj napor nije za ljude, ja kao rekreativni biciklista znam sta znaci voziti uspon , a voziti tim brzinama tolike etape...moras biti jako neupucen da pomislis da je to dostizno bez pomagala.

ako vam je blize, verujte mi da se teniseri jednako dopinguju, pogotovo svetski br 1-20 (realno 1-200)

uuuaaaa

pre 11 godina

Prevarant,antisportista se velica do neba,sramota!!! Zamislite da ste jedan od njegovih kolega koji nije uzimao nedozvoljena sretstva. Trenirate tako naporan sport,a nagruvani kolega vas stalno ponizava svojom nadmoci. Lens je i oboleo od raka testisa zbog nedozvoljenih sretstava. Takvog coveka obozavati?! To je strasno! Ima toliko pravih sportista kojima se treba diviti,a ovog treba kazniti maksimalno. Mozda i zatvor da zaglavi,jer napravio teske prevare,koje su nekima unistile karijere. Uuuaaaa!!!!!

darko

pre 11 godina

covek zbog koga sam zavoleo biciklizam i zbog koga sam postao veliki fanatik sa svojim cannondaleom prelazim po 40 km na dan.....ali najvise sam ga zavoleo jer je on pored svih ljudina i pomaze nesrecnim ljudima koji su oboleli od opake bolesti svi vi primitivci koji smatrate da nema dopinga varate sebe pogledajte koliko je sport dignut na visi nivo nego pre 50 godina,ali shvatite da je i tehnologija i rekviziti koji koriste danasnji sportisti poslednja rec tehnologije biciklove kakve voze profesionalci su avioni uz doping stvarate super sportistu on je sve od toga imao i bio je najbolji medju dopinganima,po meni komotno moze da stane rame uz rame majklu dzordanu kao najbolji sportista svih vremena i cenicu ga nakon svega kao veliku ljudinu!!!

in4

pre 11 godina

Toga ima u svakom sportu. Ako nista covek je priznao, a mnogi ne bi. Cisto sumljam da ce npr. Rafael Nadal ili Justin Henin naprasno da "propevaju" kao Agasi nedavno.

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

Droga ti je cudo

pre 11 godina

(Slaviša, 15. januar 2013 04:17)

Toliko su ga gruvali sa drogama da je mogao komotno da parkira bicikl, popije kaficu, pomogne tu i tamo nekom nesrecnom biciklisti, vrati se na stazu i sve ih na kraju pretekne i pobedi u velikom stilu :).

Eskobar

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

grrr

pre 11 godina

Armstrong se dopinguje a ostali ne!Kada je on krenuo da čini čuda koja je činio to je bilo preko potrebno u biciklističkom svetu.Znao je cenu koju će platiti sa vremenom a i svi oko njega su znali da se dopinguje.Za desetak godina doći će na red Usein Bolt jer sada on čini čuda u svetu atletike .Platiće cenu !Poenta je da se 99% sportista u svim sportovima koji iziskuju izdržljivost , snagu , eksplozivnost dopinguju....Poenta je da se na herojima zarađuje lova i niko nije nevin.Lupetanja tipa pripadnosti nekom narodu i ostale baljezgarije su samo deo folklora našeg naroda .Armstrong je čudo i veliki sportista i još vwći čovek!Na njegovoj sam strani a sve ostalo je licemerstvo !

Mokum

pre 11 godina

Amstrong je jednostavno bio najbolji u tom sportu . Biciklizam je tezak sport kada hocete da oni voze po 3500 km za 20 dana . Imao sam priliku da gledam tada jednu legendu u tom sportu koja je nazalost pokojna , a to je bio MARKO PANTANI , dok se penjao , on je morao da koci pri ulasku na krivini , isao je 23 km na sat . Naravno da za takav spektakl , biciklista ne moze samo da jede voce i povrce .

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

anonimus

pre 11 godina

Ma joooook, to sto kazu lazu.. Cist je covek kao njegov brat od tetke Felps.. A ovo je morao zbog marketinga da "priznaje" kod svestenika opre?! (Eskobar, 15. januar 2013 03:22)

SVAKA CAST NA KOMENTARU!

Beast from the East

pre 11 godina

Prvo je pljuvao sve zive zbog te informacije. Izgleda da nije dovoljno platio da cute. Ali ne razumem, znas da si pomocu hemikalija postao prvak i ti si najbolji? U cemu? Skrivanju istine?

Scout

pre 11 godina

Hmm nije hteo da prizna kada mu je to ponidjeno u zamenu za pet trofeja, on je sve izgubio i sad ce da prizna jer ga grize savest sve to kod Opre, tu nesto smrdi...

precednk s m

pre 11 godina

svejedno opet je najbolj i legenda biciklizma. zasto? pa zato sto je to sport u kome, da se mi ne lazemo, nema cistih. i to odavno, ko kaze da su merk, filjol, lemond , indurain itd bili cisti u njihovoj eri. a za ove zaludne koji prozivaju felpsa i ostale amere, manite se gluposti. ima jedan teniser koji je maltene preko noci , tamo s' kraja 2010 pa na ovamo, od kilavog radovana evoluirao u supermena koji je izdrzljiviji od jednog igraca sa majorke za koga se inace od kad sebe prica ono sto se godinama pricalo za lensa......

realista

pre 11 godina

Necu sada da pricam kako volim biciklizam i pratim ga....ali je nevrovatno to koliko JE BITI HEROJ U BICIKLIZMU VECA STVAR NEGO BITI HEROJ U BASKENTU,NPR!!!!Gledajuci dvoboj godinama pokojnog slonceta,Marka Pantanija i Jana Urliha ,divio sam se!!!!Nemac ko masina,a ovaj kada vidi brdo postane raketa!!!!!Posle njih se pojavio Lens Amsrtong i objasnio neka stvari.Krivo mi je sto se dopingovao,medjutim,covek je pobedio rak i dosao da uzme Tur.....ruzno je,ali meni su oni i dalje heroji.,najvecu su stetu sami sebi naneli....ali u srcu ostaje Marko Pantani!!!

dex

pre 11 godina

Tacno sam znao cim je odbio da prizna. Jednostavno, Opra mu je dala ogromnu lovu da prizna kod nje u emisiji, i ocigledno je tolika lova u pitanju da je zarad toga pristao i da se odrekne titula koje su mu nudjene da ostanu u njegovom vlasnistvu.

Ivan BA

pre 11 godina

Na kraju je ispao ljigavac.
Nije hteo da prizna sve dok to nije bilo ocigledno i vrapcima na grani.
Onda je to priznanje naplatio (nemojte misliti da Opra nije platila da to bude kod nje), plus zna se kako ljudi reaguju na priznanja u takvom showu.
Plus ono slikanje sa dresovima dok se jos nagadjalo... bljak.

realni

pre 11 godina

Da li se i ostali sportisti dopinguju ovde uopste nije bitno. Bitno je da se Armstrong dopingovao i imao ogromnu materijalnu korist od dopinga. Priznao je doping tek kad su ga uhvatili, sto takodje mnogo govori o njegovom karakteru. Mislim da je u pitanju jedan prilicno los covek koji nema pojma da je ista lose uradio. Nadam se da se mladi nece vise ugledati na njega jer bi to bilo pogubno.
(nesa, 15. januar 2013 14:04)

a kad su ga uhvatili?

Kiklop

pre 11 godina

Setimo se npr. Florence Griffith-Joyner. A Andre Agassi, koji je priznao da je koristio drogu kristal metamfetamin? A sada je veliki filantrop sa Steffi koja ne bi uzela sve te titule da nisu Moniku uništili. Sve je to veliki biznis, timovi, industrija lekova kao možda najveća svetska mafija. Ali to ispada kao ono "nisi lopov ako te ne uhvate". A Bena Johnsona su brže bolje (jest da je zaslužio) ocrnili, uzeli medalje. Pa radilo se o Carlu Lewisu, a ko zna koliko je on čist, mada je bio jedan od najvećih atletičara, ali... Važno da su našeg Milorada Čavića skoro upropastili zbog majice Kosovo je Srbija, a onaj debil Phelps ko zna na čemu je, pa ipak su morali Čaviću da ukradu zlato u Pekingu. Sav taj vrhunski sport je de fakto Sportska mafija, treba pročitati šta Duci Simonović o tome svemu kaže.

nesa

pre 11 godina

Da li se i ostali sportisti dopinguju ovde uopste nije bitno. Bitno je da se Armstrong dopingovao i imao ogromnu materijalnu korist od dopinga. Priznao je doping tek kad su ga uhvatili, sto takodje mnogo govori o njegovom karakteru. Mislim da je u pitanju jedan prilicno los covek koji nema pojma da je ista lose uradio. Nadam se da se mladi nece vise ugledati na njega jer bi to bilo pogubno.

batko dzutim

pre 11 godina

Ulrih pada, Amstrong staje da mu pomogne, ali samo zato sto mu bezi 2 min. Kad se odlučivala trka stvarno, Lens je pao, a Ulrih ga je sačekao i izgubio trku, nikad ne bi stao da je bilo gusto.

DD

pre 11 godina

Armstrongova životna priča liči na scenario filma "Đavolji advokat". Nažalost, ne mogu previše da saosećam sa njim. Svako pravi svoj izbor i odgovoran je za svoje postupke. Kada "kusi" dođe po naplatu, ni plakanje kod Opre ne pomaže.

@(Sima Strahota, 15. januar 2013 03:12)
Sjajan komentar. Nažalost, mnogi ovdašnji komentatori još uvek veruju u Deda Mraza.

Pozdrav,

Tex

pre 11 godina

Ne mozes biti vodeci svetski sportista bez kombinacije dozvoljenih I nedozvoljenih sredstava. Jednostavno konkurencija je ogromna I ako se ti nedopingujes drugi ce to uraditi I preleteti te. Svaki veci sportista je na necemu ukljucujuci i naseg heroja.

Nikola

pre 11 godina

Lepo je da hoce da rascisti i sa sobom i sa drugima.Njegovo priznajne ne bih vezivao sa davanjem dozvola za triatlon i maraton.Da je njemu od strane Americke antidoping komisije nudjeno da zadrzi 5 titula ako prizna govori kakav nemoralni sljam i tamo sedi.

deksonyu

pre 11 godina

ljudi... ja se bavim amaterskim trčanjem ovde U dijaspori. verujte meni da svi bolji trkaci U amaterskom sekturu boluju od astme... a kamoli u profesionalnom sekturu gde svi stoje izpod ogromnom očekivanje sponzorima i navijačima, pa i na kraj krajeva i para....

maminjo

pre 11 godina

Američka "žvaka",sad će uzet' pare na reklamu,a kriv je 100 %,a Ben DŽonson je ocrnjen za čitav život kad je uhvaćen,a i ovo sa AP i anonimnosti,to su pokupili iz TOP LISTA NADREALISTA

Meljo

pre 11 godina

svi znamo da su najveći američki sportisti isforsirani dopingom,u sklopu propagande o superiornosti Amerike,a najveći produkt toga je Karl Luis,svidelo se to nekom ili ne,ako je neko slušao Ducija Simonovića,sve mu je jasno,a onda posle par godina,kad zgrnu pare svi kao priznaju nešto,opet u sklopu zgrtanja para

strahinja

pre 11 godina

Armstrong se ne bavi biatlonom nego triatlonom,odnosno half ironman-om i ironman-om. A sto se tice amerikanaca,stvarno nemam reci.

Priboj PFC

pre 11 godina

Pustili buvu,kao priznao,da bi skočila gledanost emisije!Mislim da će to biti najgledanija emisija Opre u istoriji,gde će sekunde reklame biti skuplje nego u Superbolu!