Četvrtak, 27.12.2012.

11:19

B92: Lovernj u Partizanu 2,5 godine

Kako B92 saznaje, francuski centar Žofri Lovernj potpisaće dvoipogodišnji ugovor sa prvakom Srbije, beogradskim Partizanom.

Izvor: ÈŽ

B92: Lovernj u Partizanu 2,5 godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

171 Komentari

Sortiraj po:

grobelar

pre 11 godina

kako igraju Djekic i Musli ma koga da dovedes je pojacnje
(grobelar, 28. decembar 2012 06:46)

napravio sam fatalnu gresku u koment. izvnjavam se Djekicu mnogo, permutovao sam ga za centra Gagica jos jednom izvini Djekicu !!!

Arsenije

pre 11 godina

Laki Da li mislis da pare rastu kao trava.Da li znas da je Bo kao i Roberts igrao za 70 hiljada za celu sezonu a da je otisao iz Turske zato sto mu nisu dali vise od 5000 mesecno.Partizan jos nije isplatio (prvi put u zadnjih 10 god) ni plate od prosle godine.Tepic je na primer dosao bez para tako sto je Perovicev ugovor bio deponovan Vojvodini da se aktivira i isplati kada Kosta ode u NBA.S obzirom da prosle godine nikog nisu prodali a da od drzave nema nista , jasno je zasto je Partizan u problemu.Izmedju dve opcije , ici na prvo mesto ili praviti mlad perspektivan tim , izbor se sam nametnuo.Vasi crnci imaju prosek 28 god a Partizanovi stranci 21 god.Ko je skuplji znamo a koja je cena , saznacemo za koju godinu.

gradiska

pre 11 godina

Joj, pogledajte samo izraz lica kod Perasovica i kako mlatara rukama. Mora da mu je ova situacija pred kraj meca probudila uspomene...hehehe :).

Falcao

pre 11 godina

Naravno da nisam mislio da Moku kad sam to reko. Mislio sam na Rakocevica, koji je bio 12-13. igrac, grejao klupu Jaricu i Vujanicu i ulazio da napravi faul.
A nemam nameru da se raspravljam vise, samo cu da kazem da onaj ko pokusava da u kosarci uporedi Partizan i Zvezdu u bilo kom segmentu je smesan. To je kao poredjenje Real Madrida ( Partizan) i Hetafea ( Zvezda).

PFC Knjaz

pre 11 godina

Odakle Partizanu pare za ovoga(120.000 eura mesecno plata)??A nesto kukate kako nemate novac haha
(Laki, 27. decembar 2012 17:44)

Godišnje, a ne mesečno!

Djura

pre 11 godina

Ha,ha,ha... ovim potezom Dulo pokazuje da ga ne zanima ni titula ni evroliga, već samo da može da nastavi da kuka kako ima najmladji tim, i da ubedjuje sve sledbenike svoje sekte da će za tri godine ovaj tim pokoriti Evropu- pa ko može u Srbiji u bilo čemu da sačuva ekipu tri godine, i to još talentovanu!!! Verovatno je Danilović hteo da dovede neko pojačanje (pošto su centri stvarno krš, sem Milutinova koji je još daleko od ozbiljne košarke) ali Dulo se onda uplašio da neće moći ni sa jačim timom da se plasira u evrolig, pa je ovaj Francuz rešenje za obe strane. Lako je bilo Dulo da osvajaš titule kad je Zvezda (ili CZBG Diva kako vam je draže) bila loša, hajde sad da te vidimo. I da, dobro je što je Andjušić otišao ne zbog Zvezde već zbog onoga što može da uradi za reprezentaciju.

Petronije

pre 11 godina

@Falcao... imaš jako selektivno pamćenje. Moka i Rakočević su PONIKLI u Zvezdi za razliku od Kićanovića, Dalipagića, Paspalja i Danilovića. I očigledno si mnogo mlad kad tvrdiš za Moku da je bio 12. igrač u reprezentaciji. Osim ako ne misliš da 12. igrač šutira u poslednjoj sekundi odlučujuće utalmice za ulazak u polufinale na Olimpijadi (Montreal '76).
I lepo si nabrojao naše strance, ali nisi svoje Čehovski, Bertrans, Vesterman, Lavrinj, Gordon i Gordić. I da ne zaboravimo maga, gurua, pedagoga iz Crne Gore. Prema tome, samo malo objektivnost.

Grobar iz Zeleznika

pre 11 godina

Ko je ovaj? dal ovo znaci da nema nista od Novice Ubice? Ovim smo samo zatvorili vrata jednom beku strancu koji nam je neophodan.

Мирко

pre 11 godina

Zato je Kosarkaska skola Crvene Zvezde nadaleko poznata po svojim asovima. Pa samo u poslednjih 10 godina uspeli ste da stvorite cak jednog vrednog igraca vrednog pomena,a to je ... e j.g ne znam mu ime !
(Hoces Iskreno ?, 27. decembar 2012 15:06)


Теби момак није добро. Легенде југословенске и српске кошарке Небојша Поповић, Владимир Цветковић, Борислав Станковић, Александар Гец, Зоран Славнић, Љубодраг Симоновић (најбољи играч света), Саша Обрадовић, Дејан Томашевић, Милан Вујанић, Предраг Стојаковић, Игор Ракочевић, Владимир Радмановић... играчки су стасали у Црвеној звезди.
Примећујеш да их има све више како се ближимо данашњем времену, и да су у идеалној петорци српске кошарке (на жалост, не и репрезентације) данас двојица (Ракочевић и Радмановић), а до прошле године је био и Пеђа Стојаковић.
Многе дрзге сјајне играче овде нисам поменуо.
Ја свакако не навијам за Партизан, али никад у животу не бих казао да су Драган Кићановић, Александар Ђорђевић... и многи други - "нико". У ком си ти то фазону?

KODAR78

pre 11 godina

Nisam upucen o limitu stranaca u nasim ekipama. Poceli smo vec odavno da se uklapamo u Evro standarde sto se tice broja stranaca. Setimo se da ima ekipa sa 2-3 domaca igraca i ne bih voleo da se nase ekipe tako ponasaju ali kako je krenulo...Treba razmisliti o strozijem ogranicenju.

Falcao

pre 11 godina

Ti sto kazes da nam je predsednik Bosanac, epa taj BOSANAD PREDRAG DANILOVIC JE DAO SRPSKOJ KOSARCI 100X VISE NEGO SVI VASI IGRACI ZAJEDNO i jedan je od 5 najboljih srpskih igraca ikad!
Ti sto nabrajas fudbalere, mislis da mi ne mozemo da spomenemo Stjepana Bobeka koji je bio najbolji jugoslovenski igrac tog vremena i jedan od najboljih ikad ( ti si naveo Savicevica koji je crnogorac i Panceva koji je Makedonac), Milana Galica, Predraga Mijatovica, Savu Milosevica, Zorana Mirkovica, Slavisu Jokanovica,Mateju Kezmana, Vladicu Kovacevica, Jusufija, Milosa Milutinovica,Velibora Vasovica... Uostalom 3 najbolja strelca u istorije reprezentacije jesu Bobek,Milosevic,Galic- tri Partizanova igraca.
Ti sto spominjes tu recenicu " nije iz nase skole", da te pitam samo jel Divac bio kalibar za reprezentaciju kad je igrao za Slogu? Ili je mozda postao igrac u Partizanu?
Ti sto spominjes Radmanovica,Stojakovica,Vujanica( " Ne secam se kad sam igrao za Zvezdu), Divca?! mora da imas 5 godina i da si juce naucio kako se koristi racunar.
Za Simonovica i Savovica se izvinjavam, moja greska, ali opet vam fali samo jedan bek za crnu petorku Nelson,Skot,Braun,Traore.
A da i NBA laze kad kaze da je najvise igraca iz Evrope bilo iz Partizana. Ne znam kako ne spomenuse intergalakticnog sampiona Divu, koja snima film kad uzme jedan kup.

yyz

pre 11 godina

Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,
(Nemanja Živković, 27. decembar 2012 13:31)

Zato nam je tako dobro stanje u fudbalu, zato JEDINO fudbalska reprezentacija nikad nije nista napravila zato sto nam zvezdasi vedre i oblace u fudbalu. Pogledajte kosarku i vaterpolo, nasi najtrofejniji sportovi brdo medalja a gle da li slucajno ili ne uvek je ogromna vecina igraca u reprezentaciju dolazila iz KK i VK Partizan.
Znate li kad cemo nesto veliko napraviti sa rep u fudbalu? Kad vecinu igraca budu cinili igraci iz Partizana. U SD Partizan se broje samo pobede i trofeji, nazalost u ovih zadnjih 20 god zvezdasi nece nikako da sjasu sa fudbala i rezultati su takvi kakvi su.
(n, 27. decembar 2012 15:07)

Nemoj molim te da mi poredis fudbal sa vaterpolom.U fudbalu je ogromna konkurencija skoro sve zemlje ga igraju dok vaterpolo ima mozda desetak reprezentacija u svetu.pa jedna Engleska koja ima najjacu ligu na svetu ne moze na nivou reprezentacije da nista znacajnije uradi decenijama

Metla bez drske

pre 11 godina

Dosadni ste vise sa tim nasi igraci,nasi igraci i Zvezda i Partizan su profesionalni klubovi kojima je stalo do dobrog rezultata i njima je ispred svega cilj da se postizu uspesi i osvajaju trofeji,prema tome dovodice one igrace za koje smatraju da mogu da se uklope u njihove vizije nasi mladi igraci neka se dokazu da zasluzuju dres nekog od ova dva tima i nema problema igrace.Ni Zvezda ni Partizan nemaju ama bas nikakve koristi od toga sto ce reprezentacija na primer postati prvak sveta,evrope...

goga

pre 11 godina

@ ja, 27. decembar 2012 14:24
e moram da ti odgovorim - imali ste "jaku utakmicu" sa evropskim gigantom bambergom pa kad ste u derbiju dali 110% spustili ste na -9 ali nije bilo snage da nastavite .....pa kralju, tako si pljunuo po svom partizanu da je to zastrasujuce

Jovan

pre 11 godina

Dovesti i Andreju Milutinovića ili još bolje Nemanju Dangubića.Bićemo prvi u ABA videćete,ne po plasmanu,to će možda Zvezda Beograd,moguće je i da će biti prvaci Srbije ali na ABA F4,Dule će pokazati ko je još uvek Tata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rampi R., 27. decembar 2012 16:31)

Fegi jer si to ti ?

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Čitam komentare i pola njih su kako je PArtizan stvorio mnogo igrača, kako je institucija u košarci, šampioni Evrope 1992. godine. Tako smo i mi Zvezdaši pričali za fudbal 2009. godine, šampioni Evrope, Bari, Tokio, dok je na drugoj strani Partizan radio i uzeo 5 uzastopnih titula. NEma Vesića više u Upravi kosarkaskog i fudbalskog kluba tako da su trofeji ove godine vrlo mogući. Sa Ali Traoreom, Zvezda je prvi kandidat za prvo mesto na kraju Aba lige i po meni tim je ujednačen u odnosu na Uniks i Galatasaraj. Nije isključeno da ove godine posle dugo vremena, neki naš košarkaški klub donese evropski trofej, mislim na Eurokup. OD raspada Jugoslavije, 1995 godine samo dva klupska trofeja su došla u Srbiju, BEče i PArtizan u VAterpolu postali prvaci Evrope. To mora da se promeni.

Mike

pre 11 godina

Da se potsetimo sta ce da bude:
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone !
Sledi vam 4 faza "Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta." posto su vam vec igraci pobegli.
E moji grobari , sve se vraca sve se placa :DDDD
I jos jedna stvar zapitajte se sto smo uspeli da se povratimo. Zbog toga sto npr. finale prvenstva u vaterpolu 2010 kada je Partizan prvak evrope protiv Vojvodine gleda 300 ljudi a utakmicu izmedju Zvezde i Radnickog 2012 3000 ljudi. Niko nece da sponzorise klub koji niko ne gleda. Mislite o tome

Nataeos

pre 11 godina

Siguran sam da 99%"komentatora"nikad nije culo za ovog igraca tako da me cude bilo pozitivni bilo negativni komentari.Kakav lik treba da budes pa da komentarises nesto potpuno nepoznato?
(BgHQ, 27. decembar 2012 15:22) ja zato sto sam u tih 1% se zato i pitam ko je odlucio da dovodi ovog!?? Bice promasaj ko vesterman

Sajonac

pre 11 godina

Kukaju grobari što nemaju budžet kao Rusi ili Španci. Ovo je Srbija, braćo. Ionako vam je pola tima iz inostranstva. I još dovodite, znači imate para, ali vam krivo što imaju i drugi. Nisi ti deda dovoljno potkovan znanjem. džabe dižeš noge

Rampi R.

pre 11 godina

Dovesti i Andreju Milutinovića ili još bolje Nemanju Dangubića.Bićemo prvi u ABA videćete,ne po plasmanu,to će možda Zvezda Beograd,moguće je i da će biti prvaci Srbije ali na ABA F4,Dule će pokazati ko je još uvek Tata.

...

pre 11 godina

Crvena zvezda nije dala igrača kroz svoju istoriju smešno ! ajmo da nabrojimo neke igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi VLADIMIR RADMANOVIĆ,MILOŠ VUJANIĆ,DEJAN TOMAŠEVIĆ,PREDRAG STOJAKOVIĆ,IGOR RAKOČEVIĆ,DRAGAN TARLAĆ,MARKO KEŠELJ,MILAN GUROVIĆ,VLADE DIVAC,SASA OBRADOVIC,ZORAN SLAVNIĆ,DRAŽEN DALIPAGIĆ,PERO ANTIĆ ...
(Vlada KG, 27. decembar 2012 14:38)

Momak, uozbilji se ...

g

pre 11 godina

Trebao bi nam jos jedan iskusan igrac, bek da pomogne ovoj mladoj ekipi. Meni je zao cakarevica li on iskreno treba da ide i da na njegovo mesto dodje neki iskusni bek ili krilo suter. Vratiti Kecmana bi bila prava stvar po moom misljenju.

tegeltija

pre 11 godina

Svi m neobjektivnim navijačima Crvene Zvezde Beograd Dive mogu samo da poručim da uprkos broju stranaca, Partizan ima 5 potencijalnih reprezentativaca (Milosavljevića nisam ni računao) u svom timu: 1.Bogdanović, 2.Lučić, 3.Musli, 4.Gagić, 5.Milutinov (svi imaju minimum 15 minuta po utakmici i svi su 90. godište i mlađi)
-------

Sve sami igraci ponikli u mladjim kategorijama KK Mali budzet- Dervisi. Sve same buduce zvezde srpske kosarke. Kao Tepic,Novica, Velickovic. Grejaci klupe u inostranstvu.Ulaze u igru kada se ameri odmaraju

Idemo dalje

pre 11 godina

Najnovija vest.KK CRvena Zvezda potpisala u hotelu Holidej Inn sponzorski ugovor sa Telekomom .Od 1 januara klub se zove KK Crvena Zvezda Telekom.Ugovor potpisali Nebojsa Covic i direktor Telekoma Culibrk.Eto odakle pare da ne postavljate glupa pitanja

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Srpska kosarka vam je jako zahvalna na Tepicu,Perovicu,Tripkovicu,lucidnom Djuri Ostojicu,Mekejlebu,Pekovicu,Veselom...jos jedno,veliko hvala partizanu na svim uspesima nase kosarke ovih godina u svetu i evropi!
(Jesenjin kk mali budzet, 27. decembar 2012 14:05)
Do suza si me nasmejao. Hvala ti, ali stvarno veliko,veliko hvala.

Zato je Kosarkaska skola Crvene Zvezde nadaleko poznata po svojim asovima. Pa samo u poslednjih 10 godina uspeli ste da stvorite cak jednog vrednog igraca vrednog pomena,a to je ... e j.g ne znam mu ime !

BgHQ

pre 11 godina

Siguran sam da 99%"komentatora"nikad nije culo za ovog igraca tako da me cude bilo pozitivni bilo negativni komentari.Kakav lik treba da budes pa da komentarises nesto potpuno nepoznato?

nz

pre 11 godina

Haha crveni su legendarni...prva sezona u kojoj su kandidati za neki trofej i vec mudruju. A u Traoreu vide Hauarda ili sta vec. Videcemo kako ce se ovaj momak uklopiti. Mozda je ipak neki iskusniji igrac trebalo da dodje ali sad sta je tu je.

C_Barkley

pre 11 godina

@Stavis prst na celo i setis se: taj kako ti kazes marginalni tim je od 85. do 92. osvojio 2 evropska takmicenja, a igrao jos jedan final four Evrolige, a i 3x dosao do najbolja 4 u kupu Koraca... kad bi ti znao o cemu pricas...

n

pre 11 godina

Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,
(Nemanja Živković, 27. decembar 2012 13:31)

Zato nam je tako dobro stanje u fudbalu, zato JEDINO fudbalska reprezentacija nikad nije nista napravila zato sto nam zvezdasi vedre i oblace u fudbalu. Pogledajte kosarku i vaterpolo, nasi najtrofejniji sportovi brdo medalja a gle da li slucajno ili ne uvek je ogromna vecina igraca u reprezentaciju dolazila iz KK i VK Partizan.
Znate li kad cemo nesto veliko napraviti sa rep u fudbalu? Kad vecinu igraca budu cinili igraci iz Partizana. U SD Partizan se broje samo pobede i trofeji, nazalost u ovih zadnjih 20 god zvezdasi nece nikako da sjasu sa fudbala i rezultati su takvi kakvi su.

Vlada KG

pre 11 godina

Crvena zvezda nije dala igrača kroz svoju istoriju smešno ! ajmo da nabrojimo neke igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi VLADIMIR RADMANOVIĆ,MILOŠ VUJANIĆ,DEJAN TOMAŠEVIĆ,PREDRAG STOJAKOVIĆ,IGOR RAKOČEVIĆ,DRAGAN TARLAĆ,MARKO KEŠELJ,MILAN GUROVIĆ,VLADE DIVAC,SASA OBRADOVIC,ZORAN SLAVNIĆ,DRAŽEN DALIPAGIĆ,PERO ANTIĆ ...

pfc

pre 11 godina

Nama Ali Traore a vama ovaj novi poletarac cije ime ni sami ne mozete da izgovorite. Duletu je pritisak mora biti otisao u 200. Jadan covek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 27. decembar 2012 11:36)

A znaci to je tajna vaseg uspeha, dovodite igrace cije se ime lako izgovara

Jordan

pre 11 godina

Milutinov je bolji od Muslija i Gagica zajedno. Ovaj momak iz francuske je odlicno pojacanje. On i Milutinov ce dobru saradnju napraviti, a nadam se da ce i onaj musli malo da se trgne jer je to jos slabo sto pokazuje. Za sve hejtere, mozete samo da hejtujete.

Глобтротер

pre 11 godina

Занимљиво је да је на вести о Човићевом новом играчу Траореу једино један навијач Партизана који се потписује као Ј.Д. Александар написао прозивку како су нагомилали све саме странце и искусне играче.

Овде можеш да нађеш сијасет прозивки од стране навијача Железника на ту тему па се ја питам јел' нешто не капирам. Ко је овде луд? Они се стварно колективно баве маркетингом и уздају се у крилатицу да 1000 пута изговорена лаж постаје истина. Изгледа да су колективно заражени вирусом маркетиншког стручњака Весића.

И ови што помињу да смо ми имали већи буџет свих ових година и да смо били државни пројекат нека се теше и даље. Добро је познато да је за време пројекта 'Европска звезда' буџет био сјајан и већи него Партизанов. Али резултата није било на њихову несрећу нигде.

Уреду су ми прозивке и са једне и са друге стране и мислим да су симпатичне. То издваја ривалство наша два клуба од ривалстава неких других. Али морају да постоје неке границе. Ајде без лажи. И чисто да се разумемо немам ништа против ФМП-вих странаца и политике тренутне тог клуба да доводе искусне играче. Играју добру кошарку и желим им све најбоље, али пред нама да поклекну! :-)

magic

pre 11 godina

Partizan i Zvezda postali "Legija Stranaca" Nasa kosarka je definitivno umrla.
(Ratko, 27. decembar 2012 12:25)

Nisu Partizan i Zvezda ti koji treba da prave igrace,oni gledaju svoje interese,kako da igraju jaka takmicenja da bi kroz njih zaradili novac,ima dosta ekipa kod nas koja treba da prave igrace,Mega,Hemofarm,itd,itd.Da li CSKA pravi igrace za reprez.imaju dva-tri rusa i od toga je samo jedan mlad igrac,da li Barsa pravi,da li Makabi za Izrael,dajte ljudi

dragan-grobar

pre 11 godina

mozete dulu svi da zavidite da ne napisem sta drugo pa da mi ne izadje komentar :)... napred dule ti znas sta radis, tebi se veruje!

alczsouth

pre 11 godina

ovo nije centar, sta vam je. lucic ce sada moci da igra samo trojku pa i dvojku. aman dosta sa tim sutem andjusicevim, decko sutne i promasi tablu i obruc, kakav je to suter. bertans je izmislio skok sut za njega. bertans sada igra i odbranu i napad i skace, sve radi. a ovaj ne zna u stav da se spusti. za sut spolja je sasvim dovoljan bogdanovic, bertans i lucic. i shvatite jednu stvar necemo dovesti iskusnog igraca i tu je tacka. i ne treba nam. mi stvaramo tip i shvatite to. strpljenje je potrebno za ovu mladu ekipu. i ako mislite samo da kudite ove igrace bolje ne gubite vreme. pravi grobari ce uvek biti u pioniru i da ovi momci izgube sve do kraja. da bi ti se vratilo moras prvo da stvoris nesto. samo neka treniraju naporno i kvalitetno. docice i taj sut. mora da se radi na snazi jer to zahteva moderna kosarka. samo napred momci.

Uspeh do uspeha

pre 11 godina

Kada ste poceli da stvarate reprezentativce poput Tepica, Velickovica, Tripkovica i ostalih koji sede na klupi stranih timova reprezentacija Srbije sve gora i gora.Cak nas i jedna CG ili Estonija tuku kako im se prohte. Postali smo treca liga u kosarci Evrope.A tek uspeh sa selektorom bez roaminga. Vas igrac Grbovic u emisiji Ja volim Partizan kod voditelja Tegeltije rece da Partizan poslednjih dvadeset godina nije izbacio iz svoje skole ni jednog igraca za prvi tim .Znam niste imali halu za treninge.Ha ha ha

ing Stanković

pre 11 godina

Zvezdaši koji misle da je košarka "agresivna" jurnjava po terenu i uopšte su na samom početku razumevanja ovog sporta koji u Srbiji igra jedino Partizan i to već godinama, desetlećima,... da se ne javljaju više i prave budale od sebe. Nek prođe koja godina da nešto naučite i vi i vaše uzdanice. Košarka je inače malo složeniji sport od prostog fudbala i traži određeno poznavanje a ne samo: Zvezdo, volim te, ljubim te, i slične gluposti pojedinih zdravstvenih radnika. E, ako i tu dođe Džaja onda je to druga priča. Ili amater Nebojša ima REŠENIIIIIJE!

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

Partizan pravi igrace za sebe, dali smo boga oca reprezentativaca. Sada je red na metalne poluproizvode iz komsiluka da ih prave.
(auslander, 27. decembar 2012 12:24)

Srpska kosarka vam je jako zahvalna na Tepicu,Perovicu,Tripkovicu,lucidnom Djuri Ostojicu,Mekejlebu,Pekovicu,Veselom...jos jedno,veliko hvala partizanu na svim uspesima nase kosarke ovih godina u svetu i evropi!

pedja

pre 11 godina

Falcao ne lupetaj! Savovic je iz Trebinja, a Simonovic iz Beograda. Drugo trener vam je dukljanin, predsednik bosanac. Trece, za deset godina koliko ste prvi niste stvorili tri krstena igraca za Srbiju, a trebalo bi da su upravo vasi igraci glavni u reprezentaciji jer ste vi najbolji, najlepsi, ma "bogovi" kosarke. Ali zato za Cesku, Makedoniju, Crnu goru, Australiju ste stvarali igrace. Sad vam odlazi nas reprezentativac, a ostaju mladi Francuzi, Letonci ... Mani se te daleke proslosti, da ne pocnemo mi sa Barijem.

Johnny90

pre 11 godina

Molim vas,ali vas molim, zaobidjite vesti novooformljenih klubova,ne komentarisite ih ne ocenjujte komentare...Dajte da budemo strpljivi sa ovom ekipom,to su vec sada momci mladji i od mene,imamo toliko nezaboravnih trenutaka i u svojoj daljoj i u svojo bliskoj proslosti,ma imamo ih i od tek pre neki dan.Pustite mutirane da se sami uguse u svojoj izvestacenosti.Pricamo ovde treba nam bek,suter,sta god,sta mislite da ljudi iz kluba to ne znaju?Samo lagano,bez ikakve panike.Pozdrav,braco grobari!

ja

pre 11 godina

ee ovo je francusko medjunarodni timmm!!!!Jos dva tri francuza i cela reprezentazija sa nekoliko srba ,bosanaca,letonaca..
(baba, 27. decembar 2012 12:58)
Skot, Nelson, Brawn, Traore skoro cela petorka cistih Srba i staracki doma Katic, Radivojevic, Rakocevic plus Crnogorci Savovic i Simonovic. Zasto ste se toliko zabrinuli komsije pa vise komentarisete dolazak naseg Francuza kad je vama dosao "superstar" Traore. Znam ja da vama titula i pored svih ovih pojacanja deluje nestvarno a necete je ni osvojiti a znate zasto, zato sto nemate pobednicki mentalitet i zato sto gubitnici uvek ostaju gubitnici. U poslednjoj utakmici izmedju Partizana i Dive imali ste 20 poena razlike pred zadnju cetvrtinu a onda pocetkom poslednje cetvrtine panika, strah od pobede nad Partizanom i dolazimo na -9 igracima Dive i navijacima sa suprotne strane vidi se strah u ocima od dobro poznatog scenarija, poraza. Ali srecom po vas nepunih 48 sati ranije igrali smo tesku utakmicu sa Bambergom i nije bilo snage. Cuvajte se u drugom delu.

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Nije mi jasno cemu uvek prica o tome kako Partizan ne pravi reprezentativce ? Prvo mi nismo skola reprezentacije,drugo,onoliko koliko je Partizan dao legendi (da ih ne nabrajam) staroj Jugoslaviji,Slobinoj Jugoslaviji,Srbiji i Crnoj gori,Srbiji i koje su sve legende nosile sveti dres,Crvena zvezda to ne bi mogla da da za jedno 250 godina postojanja ! Jel shvatate vi da imate Moku,Obradovica i Rakocevica i nikog,ama nikog vise vrednog pomena !

Bio bih ali ne mogu da dosegnem!

pre 11 godina

& @Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.
(emilli, 27. decembar 2012 11:50)
Lepo, lepo, hajde sad nađi ovakav komentar Partizanovog navijača na vest o Zvezdi...
(heh, 27. decembar 2012 13:16)

Partizanovac nema razloga za izvinjavanje. Treba prvo da razumete o čemu grobari pišu kad pišu. To nije baš lako sa IQ (broj cipela).

akrobata

pre 11 godina

@Falcao "Crnogorce Savovica i Simonovica."

A sad odeš na google,ukucaš njihova imena; vidiš im mesta rođenja(a ako ne znaš geografiju pomoću ti u tome,Savović rođen u Trebinju,Republika Srpska;a Simonović u Prištini na Kosovu) i napišeš ispravku,jer si napisao neistinu.
Druga stvar,ako su naše dve najveće legende Igor Rakočević i Moka Slavnić,gde je tu Milenko Topić?

vutra-vopić-milenko-topić

Vujke

pre 11 godina

Da bi Zvezda nasoj kosarci podarila kosarkaskih legendi koliko Partizan u svojoj istoriji, (sto igraca sto trenera) - potrebno je da jedno 30 godina igra u kontinuitetu dobro, a da se Partizan ugasi.

Nije mi jasno da neko ko je pre dve sezone ispao iz ABA lige, ko je u istoriji dao reprezentativaca koliko Partizan za jednu sezonu, tim koji "stoka nabija", koji "skida gace" i koji trpi +41 uopste i govori o ovome, o tome da li Partizan daje reprezentativce ili ne. To je odraz nepostovanja i pozamasne frustracije.

Jedan Kicanovic (ili Djordjevic) je veci igrac od svih u istoriji Zvezde zajedno!! Svi uspesi srpske kosarke i vaterpola na nacionalnom nivou su vezani za PARTIZAN! I onda neko kaze - Partizan ne pravi igrace.

I iznad svega - Zvezda pravi 3 Amerikanca, sad i Francuza, dva Crnogorca i dva reprezentativca - Katic i Rakocevic. I onda neko prica o nama?!?! Cista frustracija i strah, nema treceg!

Stavi prst na celo

pre 11 godina

@(Falcao

Nesto si samo u svom navijackom tekstu zaboravio da kazes.Sve koje si pomenuo su valjda dosli ili prosli omladinsku skolu KK Partizan.Drugi stvarali a vi dovodili ili otimali.Da li treba da ti navodim odakle su dosli igraci koje si naveo.Duda Ivkovic je care svoju karijeru poceo u Radnickom Beograd
I na kraju drugi navedeni niz ali si zaboravio da spomenes,Bertransa, Vestermana,amerikance, bosance i ostale. Vazno je da si spomenuo Subotica i zvezdine amerikance

grobar

pre 11 godina

neko potpise na 3 godine talentovanog igraca od 20 godina za 80.000 godisnje, a neko 32godisnjeg igraca za 60.000 mesecno, na pola godine...
ko ce tu bolje da prodje?

Grobar

pre 11 godina

Dajem predlog za razmisljanje. Posto Partizan kuburi sa sa bekovima, veoma ozbiljno dajem predlog Duletu da pokusa da na teren vrati Vujanica za koga mislim da je i sada bez treninga najbolji bek u Partizanu. Tvrdim da bi za istu minutazu postigao vise koseva nego Vesterman i Boguanovic zajedno.

Hladnokrvni

pre 11 godina

Prvo,KK Partizan ne godinama već decenijama unazad je stvorio više reprezentativaca nego svi drugi klubovi zajedno. Da vam nabrojim samo neke: Kića,Praja,Grba,Divac,Djordjević,Danilović,Paspalj. Sad trenutno imamo Lučića,Milosavljevića,a sigurno će priliku u dogledno vreme dobiti i Milutinov,Musli i ostatak vrtića. Dolazak ovog igrača će biti rasterećenje Lučiću na poziciji 4,Gordon će imati odličnu zamenu,a konkurencija na poziciji centra je pojačana. A kkfmpczvbgddivasledećasezonadržavniprojekat i njeni navijači nek razmišljaju o drmanju koševa,menjanju imena,fuziji,16 miliona duga,i ako mogu nek mi nabroje 5 svojih reprezentativaca od kad se košarka igra u hali.

NekoIzMase

pre 11 godina

Pa je l moze neko da mi objasni zasto lepo ne dovedu Novicu?????
(lol, 27. decembar 2012 12:22)

zato što je debeo i neće igrati ozbilju košarku još par meseci ... jasnije ??? I ja Novicu mnogo volim, ali realnost je drugačija.

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ček da vidim ... Skot, Nelson, Braun, Traore, Savović ... Sve sami reprezentativci Srbije ... I još mladi i talentovani ... Ako se tu dodaju talenti Rakočević i Katić, jasno je ko brine o budućnosti naše košarke ... Šta ovi iz komšiluka ... Lučić, Musli, Anđušić, Čakarević, Milosavljević, Bogdanović, Milutinov ... Doveli neke poluigrače, a matore drtine ...
(ironija gotova)

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza.
(Mcclane, 27. decembar 2012 12:12)

Svaki tim je koncipiran sa 7 spoljnih i 5 igrača unutra ... Musli, Gagić i Milutinov su na poziciji 5, Gordon i ovaj Francuz na 4. Šta nije jasno ? Đekić će biti šutnut, konačno ...

Stavis prst na celo i setis se

pre 11 godina

@from serbia with love

Dobro si rekao u poslednjih dvadeset godina.Od tada pocinje vas uspeh .Dosla nova vlast i dosao segrt Slobe Milosevica u imenu Ivice Dacica.Pocelo je sakom i kapom da se daje.U Bivsoj Jugoslaviji ste bili jedan marginalni tim.I sada u ovo vreme opet kuknjava.Drzavo pomagaj.Nemamo za plate.Nemamo halu za treninge.Oprastaj poreski dug.Drzavo placaj za nas Pionir, Arenu.Drzavo daj pare za litvance, francuze,amerikance,crnogorce,estonce.Teraj iz kluba talente Miljenovica,Andjusica.Nisu perspektivni

posteno govoreci

pre 11 godina

Zvezdasi su se toliko navikli na Partizanove reprezentativce i sa njima na svjetske i evropske titule...da sad i oni brinu za buducnost srpske reprezentacije...od Zvezde niko nista i ne ocekuje...

KIZAI

pre 11 godina

Na vest da je neki dosao u Zvezdu gomila komentara odakle pare.Sada ja pitam vas gospodo kombi navijaci.Odakle pare.Dug za porez KK mali budzet milion evra (lista poreznika 37 mesto), Dug Marfin banci samo glavnica 4 miliona evra.Kuknjava trenera bez Roaminga da se duguje igracima.Mislim da znam odgovor.U novo usvojenom budzetu Srbije ima stavka pomoc partizanu kao i ministarstvu JSD partizan

I na kraju stvaranje igraca za reprezentciju Srbije
(Crni soko, 27. decembar 2012 12:26)

Ko nam prebacuje za stvaranje igrača kad nešto ne znaš nije sramota ali kad lupaš gluposti to je sramota!!!!

Mikeli

pre 11 godina

Ja za svojih 12 godina nisam video boljeg centra! Bravo Upravo!
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 12:32)

Mozda nisi video boleg centra jer imas samo 12 godina..Veruj starijem od sebe,ima i boljih...

heh

pre 11 godina

@Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.
(emilli, 27. decembar 2012 11:50)
Lepo, lepo, hajde sad nađi ovakav komentar Partizanovog navijača na vest o Zvezdi...

NekoIzMase

pre 11 godina

Dule ga je baš preterao! Može li se forsirati neki srpski igrač u mome (našem) "Partizanu"?
(Borivoje, 27. decembar 2012 12:03)

Osim Lučića, Bogdanovića, Milosavljevića, Gagića, Milutinova, Muslija, na koga konkretno ciljaš ???

Da nije možda na Miljenovića, kojem je Muta Nikolić obećavao minutažu i šansu, za razliku od Duleta ? Koliko je taj Miljenović sakupio minuta kod Mute ??? A taj Miljenović, Lea bi trebao da zamoli i patike da mu nosi, a ne da mu bude konkurent na poziciji ...

Hotel Radmilovac

pre 11 godina

Odlično je to da igra na pozicijama 4 i 5 i da zna da šutne sa distance pa i da pogodi trojku!Kada bi se još Novica vratio i da dovedemo iskusnog pleja. Ja verujem našoj upravi,a FMP-Diva je veštačka tvorevina koja neće dugo trajati. 11 uzastopnih titula Srbije,5 uzastopnih Jadrana,final four 2010.godine,obaranje rekorda gledanosti u Areni,skidanje skalpova mnogo bogatijim klubovima,nekoliko top 16 faza,malo li je??? NAPRED INSTITUCIJO!

PinballWizard.T

pre 11 godina

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza. Cak i da je iskusan razumeo bih donekle ovako nesto,ali jos jdan golobradi mladic medju centrima?! Peti (slovima peti centar)? Dule da moze, ovo bi mu bila prva petorka verovatno...

Prvo lepo si rekao neupucenom, drugo ne moras ni neki ekstra znalac da budes, dovoljno da si odlgedao 1, 2(recima jednu, dve) utakmice da znas da je Gordon 4(recima cetvorka) i da covek koji dolazi je takodje 4(recima cetvorka) ali moze da igra i centra. Jedino na toj poziciji je Partizan bio u manjku u ovom delu sezone. Na pleju ima Westermana i Gordica, na beku Bogranovica i Milosavljevica, na krilu Lucic i Bertans, na krilnom centru Gordona i sada ovog novog, i na centru Musli, Gagic i Milutinov, to je 11 igraca i kao 12 u rusteru ima da ubaci Cakarevica, Djekica i Cehovskog. Tako da na svakoj poziciji ima po 2 dobra igraca koji mogu da odmaraju jedan drugog (sem na poziciji centra gde ima tri, a ne pet igraca). Ako vec zelis da se pravis pametan prvo gledaj da ti sve cinjenice budu tacne a ne da lupas gluposti. Ti ako ne znas da Gordon igra 4 znaci da nisi odgledao ni jednu utakmicu Partizana, samim tim nisi ni merodavan da dajes bilo kakav komentar, to je pravi primer internet navijaca!

chubby checker

pre 11 godina

ovaj Ražnatović počeo opasno da ubacuje francuze u naše klubove.. no dobro, sve dok u timu ima 5-6 talentovanih mladića iz Srbije ja lično nemam ništa protiv da ostali budu stranci

dv

pre 11 godina

@falcao
bas sam to hteo da napisem , kao papagaji ponavljaju za strance a imace crnu prvu petorku , plus ovi sto igraju za okolne zemlje. Da nema Rakocevica ni jedan Srbin im ne bi davao poene.
Drugo - obraz...90% ovih sto ostavlja komentare su bili u zabavistu kad je zvezda uzela poslednju titulu ,klub im se ugasio , Covic koga su do juce pljuvali u zelezniku im kupi klub i oni pricaju o Partizanu, Vujosevicu , strancima ...

One night in May

pre 11 godina

vi sto pricaju koliko je igraca za repku napravio dule da podsetim, velickovic, tripkovic, tepic, krstic, perovic, vujanic, avdalovic....a sprema se milutinov, musli, bogdanovic, lucic...to sto ih nije bilo vise nije zato sto nije hteo vec zato sto nije bilo materijala!!! a kompleksaci iz kkczfmp sledeca zezona bolje da ne pricaju o zadnjih 30 godina,tad su imali ukupno tri reprenzitativca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos.k, 27. decembar 2012 12:14)

Dakle, prvopomenuti su ovi sto ih je razvaljivao Novi Zeland, Kina, Nigerija, Estonija, a drugopomenuti ce, pretpostavljam nadaleko prevazici prethodnike, pa ce se tu udenuti i Angola, Mozambik, Sri Lanka, Bolivija i Island.

Kad DV (Dukljanin) snabdeva reprezentaciju Srbije znamo da nas ceka deklasiranje na svim meridijanima...

Nemanja Živković

pre 11 godina

Ne znam samo odakle hrabrosti navijaca koji navijaju za klub cije su najvece legende 12-13. igrac reprezentacije Rakocevic i Moka Slavnic da govori nesto o reprezentativcima kluba za koji je dao jednog Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica... Ili mozda trenere kao sto su Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic?
A druga stvar Bogdan Bogdanovic, Dragan Milosevljevic, Vladimir Lucic, Dejan Musli, Djordje Gagic, Nikola Milutinov, to su sve sami stranci, dok su naravno Nelson, Skot, Braun, Traore sve cistokrvni Srbi, da ne zaboravimo i Crnogorce Savovica i Simonovica.
(Falcao, 27. decembar 2012 12:42)
....................................................................
Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,

u inat svima!

pre 11 godina

Za sve ove dusebriznike sto kukaju kako smo doveli jos jednog centra, ako ste pismeni procitajte da Lovernj moze da igra i na poziciji 4 i 5, a mi u timu imamo samo jednu pravu cetvroku Gordona, a Lucic i Bertans koji popunjavaju tu poziciju su klasicne trojke. Koliko sam pogledao do sad od njemu moze se zakljuciti da je dosta dobar igrac i nije bas neiskusan iako je mlad. Imao on iza sebe tri sezone (od kojih u druge dve je imao znacajnu ulogu) igranja u Francuskoj prvoj ligi (verovatno fizicki najzahtevnija liga u evropi) za Salon sa kojim je prosle godine uzeo i titulu, a ove sezone osetio je i igranje u EL gde je na 7 utakmica prosecno belezio 6,6 poena i 3,2 skoka za nekih 16min prosecno na parketu a odigrao je posle 2 utakmice u evro kupu i par u Spanskoj ligi za Valensiju a to je poprilicno iskustva za 21-godisnjaka. Cini mi se da je dosa odlucniji kad primi loptu pod kosem od Muslija, ume asistencijama da razigra igrace a ume da pogodi i sa distance i za tri sto nije slucaj sa ovim ostalim nasim visokim igracima. Sve u svemu zadovoljan sam jos da dodje i bek mesto Andjusica kao sto se prica da ce dovi i odlicno. Dobrodosao Lovernj!

Milan

pre 11 godina

Lovernj mozda nije neki spektakularan igrac, ali je zato veliki dervis. Ma sta veliki ogroman, dervis od 2,1 m. S obzirom na to da se jako lepo izrazava i to na francuskom, a ljubitelj je dobre knjige veliki dervis Vujosevic Dule ni casa nije casio. To je igrac, pardon to je dervis po njegovom ukusu.

u inat svima!

pre 11 godina

Za sve ove dusebriznike sto kukaju kako smo doveli jos jednog centra, ako ste pismeni procitajte da Lovernj moze da igra i na poziciji 4 i 5, a mi u timu imamo samo jednu pravu cetvroku Gordona, a Lucic i Bertans koji popunjavaju tu poziciju su klasicne trojke. Koliko sam pogledao do sad od njemu moze se zakljuciti da je dosta dobar igrac i nije bas neiskusan iako je mlad. Imao on iza sebe tri sezone (od kojih u druge dve je imao znacajnu ulogu) igranja u Francuskoj prvoj ligi (verovatno fizicki najzahtevnija liga u evropi) za Salon sa kojim je prosle godine uzeo i titulu, a ove sezone osetio je i igranje u EL gde je na 7 utakmica prosecno belezio 6,6 poena i 3,2 skoka za nekih 16min prosecno na parketu a odigrao je posle 2 utakmice u evro kupu i par u Spanskoj ligi za Valensiju a to je poprilicno iskustva za 21-godisnjaka. Cini mi se da je dosa odlucniji kad primi loptu pod kosem od Muslija, ume asistencijama da razigra igrace a ume da pogodi i sa distance i za tri sto nije slucaj sa ovim ostalim nasim visokim igracima. Sve u svemu zadovoljan sam jos da dodje i bek mesto Andjusica kao sto se prica da ce dovi i odlicno. Dobrodosao Lovernj!

Batko

pre 11 godina

Ja za svojih 12 godina nisam video boljeg centra! Bravo Upravo!
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 12:32)

Sine, a koliko ti imaš god???...11?? ;)))))

Aki

pre 11 godina

Za neupucene, sa "Odakle pare?" pitanjima - covek je doveden kao slobodan igrac, dakle, dogovorili su se samo za platu, je l'... Ne znam sta je tu komplikovano za razumeti.

trenutak istine

pre 11 godina

citam grobari se stalno bune kako Zvezda ne razvija mlade igrace iz Srbije za reprezentaciju.To im je bio glavni komentar na vest da Zvezda dovodi Traore-a,uz onaj neizbezni "odakle pare"...pa bi ovim putem hteo da ih zamolim da mi objasne sta je bolje:dovesti mlade strance koji nemaju minutazu u evropskim klubovima i istrpeti ih par sezona na ustreb rezultata kluba(da bi Dule i pojedinci pokupili lovu)ili je bolje kad se vec dovodi stranac dovesti igraca u zrelim igrackim godinama i odmah pred njega postaviti visoke ciljeve a ako ih ne ispuni noga.budimo realni kosarkasi u nasu zemlju dolaze samo kada ispucaju sve ostale opcije...

nepoznati_tip

pre 11 godina

Svi m neobjektivnim navijačima Crvene Zvezde Beograd Dive mogu samo da poručim da uprkos broju stranaca, Partizan ima 5 potencijalnih reprezentativaca (Milosavljevića nisam ni računao) u svom timu: 1.Bogdanović, 2.Lučić, 3.Musli, 4.Gagić, 5.Milutinov (svi imaju minimum 15 minuta po utakmici i svi su 90. godište i mlađi).

Koliko ima Crvena Zvezda Beograd Diva? Nijednog. Savović će igrati za BiH, a Cvele ni ne igra. I plus što i sama zvezda ima 3 Amerikanca, jednog Francuza i igrača koji će igrati za BiH.

U Radničkom je situacija još gora. Nemaju apsolutno nijednog reprezentativnog potencijala (Miljenović uopšte ne igra, a Sinovec nije taj kalibar), i plus što imaju 7 (SEDAM) igrača koji su ili stranci ili imaju tuđe državljanstvo i igraju za druge reprezentacije.

Zbog ovih ČINJENICA... PSSST!

Kukala vam majka

pre 11 godina

Kako unistiti klub KK Mali budzet. Lovom.Ali ne lovom u ulaganje. Dovedes nekog igraca a odmah KK mali budzet skoci i oni dovedu nekoga.Zaduzuju se.Zvezda dovede LB Djemsa a ovi skoce i dovedu Kobi Brajanta i to na crtu jer love nemaju. Do sada su vikali za Zvezdu katanac.Mi prezivesmo ali izgleda da se vama sprema katanac.Ali uskocice Dacic i Dinkic.Ima lufta u budzetu

ku de je grb

pre 11 godina

Meni nije jasno dokle vise od zvezdasa cujem,opet forsiranje stranaca a ne domacih igraca,pa ko je vise izbacio igraca za reprezentaciju,pa sto vi ne izbacite nekog klinca,sta su Bogdanovic,Musli,Milutinov,Gagic,Lucic,Milosavljevic jel su to stranci?Kako vas nije sramota i stid vi da pricate o igraca,imate 4 amera u timu,vracate dug 16m. drzava vam pomaze i vi nesto pricate,mnogo ste se vi podigli u nebesa a pad ce biti veoma bolan.
Sto se tice ovog igraca,svidja mi se sto ima meku ruku,i visinu odlicnu za cetvorku

ja

pre 11 godina

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ne znam koji im je stranac u ekipi,ali znam da im je peti (mladi) centar u ekipi..Imaju 5 centara!
(azerbejdzanski fen, 27. decembar 2012 12:26)

Vodite vi vasu brigu, nas se okanite. Objasnite mi zasto je samo Partizan duzan da proizvodi reprezentativce za Srbiju, zasto malo i Diva ne poradi na tome mesto sto razigrava Nelsone, Skotove, Brawne, sad vidim dolazi i Traore, pa perspektivni Katic i Rakocevic, Lazic, Radivojevic a Cvetkovic i Luka mitrovic sansu ni ne dobijaju a i kad dobiju dobiju po minut-dva kad je sve reseno. U Partizanu tu su Lucic, Bogdanovic, Musli, Gagic, Milutinov, Milosavljevic koji redovno igraju svi imaju znacajnu minutazu pa cak i u EL. Milutinov koji je 94 godiste skoro 95. (30. decembar)skoro svaku utakmicu u EL je dobijao izmedju 10-15 minuta.A koliko su igrali vasa jedina dva mlada igraca koje imate u timu?

z

pre 11 godina

Ne znam zasto mnogi misle da je posao klubova da stvaraju igrace za reprezentaciju? To je posao kosarkaskog saveza, a klubovi gledaju svoje interese. Tako je svuda, pa i kod nas. A sto se tice para, vidite, u Partizan hoce da dodju igraci i igraju za male pare jer znaju da se tu napreduje i sledeci ugovor kod drugog tima bude odlican ako se pokazu. A u FMP dolaze profesionalci koji ce da uzmu pare, odigraju solidno i pobegnu.

Miki Viljkovic

pre 11 godina

Ne znam zasto mnogi misle da je posao klubova da stvaraju igrace za reprezentaciju? To je posao kosarkaskog saveza, a klubovi gledaju svoje interese. Tako je svuda, pa i kod nas. A sto se tice para, vidite, u Partizan hoce da dodju igraci i igraju za male pare jer znaju da se tu napreduje i sledeci ugovor kod drugog tima bude odlican ako se pokazu. A u FMP dolaze profesionalci koji ce da uzmu pare, odigraju solidno i pobegnu.
(z, 27. decembar 2012 12:11)

Jeste, Djilas trenira i pravi reprezentativce u pauzama za dorucak i rucak.

from serbia with love...

pre 11 godina

Тачно, ми разигравамо играче за Партизан и ништа друго не треба да нас интересује. Партизан је већ дао бога оца играча за репрезентацију и ништа не дугује Србији. После свих наших резултата у последњих 20 година, ми и даље морамо да молимо државу за неку бедну цркавицу. И треба да скупљамо талентоване играче широм Европе кад год можемо, сваког ко може да унапреди Партизан и помогне да се дође до успеха. Баш ме брига кад мутиране диве причају како ми разигравамо туђе или не дајемо нешто репрезентацији...

Dusko Dule Vujosevic

pre 11 godina

Ajmo Dule, odakle ti sad pare? :DD
(Nebojsa Covic, 27. decembar 2012 11:59)

Otpustio sam Andjusica!

Mogu pasti vojvode al' nece nikad Kadinjaca

misa tumbas

pre 11 godina

(trenutak istine, 27. decembar 2012 12:01)

s obzirom da je klub za koji navijas osnovan 1975.godine, do sada menjao jedno tri cetiri imena. Fabrika metalnih proizvoda je tokom svoje istorije dala veliki broj reprezentativaca. Partizan je toliko zaduzio domacu kosarku da u narednih sto godina ne mora da pravi reprezentativce. Fabrika metalnih proizvoda je reprezentativca Nemanju Nedovica prodala. Kako stvari stoje slicno ce ucini sa Cvetkovicem. Sto se mene tice. Partizan ove godine ima trojicu potencijalnih reprezentativaca. Milosav, Lucic, Bogdan.

Darko

pre 11 godina

Ne znam da li je njegov dolazak izlazna karta za nekog,izgleda da jeste...Mada ne bi bilo potrebe za tim,decko moze da se menja na poziciji 4 sa Gordonom,Lucic je svakako vise trojka.Ipak mislim da ga je Vujosevic doveo da zameni jednog od centara,Gagic ili Musli verovatno otpadaju

milos.k

pre 11 godina

ovi sto pricaju koliko je igraca za repku napravio dule da podsetim, velickovic, tripkovic, tepic, krstic, perovic, vujanic, avdalovic....a sprema se milutinov, musli, bogdanovic, lucic...to sto ih nije bilo vise nije zato sto nije hteo vec zato sto nije bilo materijala!!! a kompleksaci iz kkczfmp sledeca zezona bolje da ne pricaju o zadnjih 30 godina,tad su imali ukupno tri reprenzitativca

Crni soko

pre 11 godina

Na vest da je neki dosao u Zvezdu gomila komentara odakle pare.Sada ja pitam vas gospodo kombi navijaci.Odakle pare.Dug za porez KK mali budzet milion evra (lista poreznika 37 mesto), Dug Marfin banci samo glavnica 4 miliona evra.Kuknjava trenera bez Roaminga da se duguje igracima.Mislim da znam odgovor.U novo usvojenom budzetu Srbije ima stavka pomoc partizanu kao i ministarstvu JSD partizan

I na kraju stvaranje igraca za reprezentciju Srbije

Spasoje

pre 11 godina

Jos jedan mlad,neiskusan igrac,sigurno talentovan ali koji mora mnogo da radi da bi taj talenat dokazao.Solidno je odradjivao malu minutazu koju je dobijao u Valensiji,sama cinjenica da je kao mlad doveden u klub kao sto je Valensija govori da se radi o dobrom igracu.Ono sto sam video na klipovima,bas se uklapa u ovu "igru bez igre" Partizana,ume da bude nesiguran pod kosem,sklon greskama,to me mozda i najvise plasi,licno mislim da je bilo bolje da dovedemo iskusnog igraca koji bi doneo sigurnost i iskustvo u trenutcima kada ekipa pada ali ovo je odluka ljudi iz kluba i vreme ce pokazati da li su doneli pravu odluku.
Videcemo sta ce igrati,moze da igra krilnog centra sto nije lose jer ni nemamo pravu zamenu za Gordona,vise ni Bertans ni Lucic nebi morali da se trose igranjem na cetvorci.Ima dobar osecaj za skok,210 visok,ima solidan sut.Ako bude provodio vise vremena na petici vrlo je moguce da Gagic ili Milutinov nece igrati uopste.Gagic posle dobrih partija na pripremnim utakmicama nije pokazao nista posebno,siguran sam da ima potencijala ali realno najslabija je karika od postojecih opcija na petici.Milutinov,stvarno bi mi bilo zao da on izgubi svoje minute u igri koje je igrao do sada,zasluzio je svojom igrom i u prvom i u drugom timu.Sto se Muslija tice,vidim da ima ljudi koji osporavaju njegov kvalitet,ali po meni dobar igrac,ako pogledate njegov ucinak za minutazu koju igra to je sasvim zadovoljavajuce.

azerbejdzanski fen

pre 11 godina

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ne znam koji im je stranac u ekipi,ali znam da im je peti (mladi) centar u ekipi..Imaju 5 centara!

Falcao

pre 11 godina

Ne znam samo odakle hrabrosti navijaca koji navijaju za klub cije su najvece legende 12-13. igrac reprezentacije Rakocevic i Moka Slavnic da govori nesto o reprezentativcima kluba za koji je dao jednog Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica... Ili mozda trenere kao sto su Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic?
A druga stvar Bogdan Bogdanovic, Dragan Milosevljevic, Vladimir Lucic, Dejan Musli, Djordje Gagic, Nikola Milutinov, to su sve sami stranci, dok su naravno Nelson, Skot, Braun, Traore sve cistokrvni Srbi, da ne zaboravimo i Crnogorce Savovica i Simonovica.

Mcclane

pre 11 godina

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza. Cak i da je iskusan razumeo bih donekle ovako nesto,ali jos jdan golobradi mladic medju centrima?! Peti (slovima peti centar)? Dule da moze, ovo bi mu bila prva petorka verovatno...

auslander

pre 11 godina

Dule ga je baš preterao! Može li se forsirati neki srpski igrač u mome (našem) "Partizanu"?
(Borivoje, 27. decembar 2012 12:03)

Partizan pravi igrace za sebe, dali smo boga oca reprezentativaca. Sada je red na metalne poluproizvode iz komsiluka da ih prave.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Cuj, "Odakle pare?" ... a da procitate vest ponovo ?

Ako Milutinov ne bude igrao barem sa istom minutazom kao do sad,ja vise u Pionir ne idem. Nema smisla dovodjenje ovog igraca.

Stanimir Branimir

pre 11 godina

Muka mi je ovih dušebrižnika što kukaju što ne igraju naši talenti. Pa gde su ti naši talenti? Đekić je dobio priliku da igra Evroligu sa 18 godinu pa je nije iskoristio. Dečko je na terenu kao da živi na bensedinima. Miljenović ne može da igra seniorsku košarku bez najmanje još 10 kg mišićne mase. Mnogi dobijaju šansu, retki je iskoriste. Pa onaj Vesterman gine za Partizan više nego bilo koji domaći igrač.

I navijam za Zvezdu, da se razumemo. Ne može naša košarka da napreduje ako forsiramo samo domaće igrače koji su umislili da su zvezde, niti može sa njima da se igra Evroliga, ili Evropkup. Ma ni ABA liga. Pa mislite da bi Premier liga u fudbalu bila toliko jaka da ima ne igraju stranci? Ako hoćete samo domaće igrače, pozdravite se Evroligom. Došla su druga vremena, samo najbolji igraju. Dobijaće i srpski talenti šansu, ali će igrati samo ako je iskoriste. Dobri primeri su Cvetković iz zvezde i Milutinov iz Partizana.

bb

pre 11 godina

Pritisak mi je skocio na 200(imam 20 godina) kad sam procitao odakle pare,i reprezentativci,pa nismo mi skola za reprezentativce,sto vi ne pravite reprezentaticve,odakle vama pare??? Jel ko ikad video negde u prodavnici tu vodu DIVA,a???Cutimo,cutimo...

deba86

pre 11 godina

Komsije (Cigani, FMP-ovci, Delije ili kako vec) kad prigovarate Partizanu za reprezentativce samo pogledajte svoje dvoriste i recite koliko to Vi imate istih???

Mare Care

pre 11 godina

A Perasovic(Trener Valensije) odmah salje ovog napred posto je dao trojku,da mu se ponovo ne ponovi Kecman :D definitivno ne bi preziveo :D

ivcha

pre 11 godina

voleo bi da ga vidm na poziiji 4, da menja gordona.
nikako na poziciji 5, jer bi opet stagnirali domaci mladi igraci, prevashodno mislim na muslija i milutinova...posto mi je gagic tip igraca poput koste perovica - mlitavost glavna osobina, pa ga i ne racunam

ddddd

pre 11 godina

razvijanje srpskih igraca hmmm. pekovic, veseli, bertans, vesterman, sad i ovaj.
ali najbitnije je da se drvosece forsiraju a suteri sputavaju i unistavaju. zato smo tu i gde smo sa kosarkom.
kad smo dominirali, dominirali smo na lucidnost i sut, a sada tuga i cemer.

Zuja Kovin

pre 11 godina

Lovrenj i Traore stigli u Beograd. Samo sto je ovaj drugi formiran igrac a ovo je Partizanu vec 5 stranac u ekipi. Nema sta Dule je resio da maksimalno podmladi ekipu tako da mi nije jasno sto ocekuje tako visok plasman sa ovom decom? Ako si odradio tako krupan korak onda cuti i stvaraj tim! A ne da samo kukas po medijma i da ovim momcima nabijas pritisak!

veliki strumf

pre 11 godina

Nama Ali Traore a vama ovaj novi poletarac cije ime ni sami ne mozete da izgovorite. Duletu je pritisak mora biti otisao u 200. Jadan covek.

Sremac

pre 11 godina

Dobro nam dosao, zelim ti strpljenja da se naviknes na Duletov nacin rada, pameti da iskoristis ovu sansu u nasem klubu, i snage da izdrzis podzemne udare koji se desavaju u nasoj kosarci. Smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

emilli

pre 11 godina

Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.

alexa

pre 11 godina

Pa ovo je odlicno! 6 poena i 4 skoka za 10min je vrlo dobar prosek za tako mladog igraca u najjacoj ligi u Evropi, a jos potpisuje na 2.5 godine! A FMP samo neka dovodi ove silne Amere koji odlaze na kraju sezone...

dule

pre 11 godina

Ama ljudi nama treba Novica! Ne neki golobradi momak. Treba nam i neki prekaljeni suter! Ne neki poput ovog, imamo vec 15 takvih, a kolko vidim i njih otpustamo! Pomozi Boze za bolje sutra!

Mikeli

pre 11 godina

Jos jedan centar za jacanje srpske reprezentacije..Pritom i on je dosta mlad i taman ga lepo mozete nauciti da igra i potom ga pustite u neku ozbiljniju sredinu! Pa ovi nece biti ni medju 8 u aba ligi!

Labud

pre 11 godina

Koja ludnica. Da covek pomisli da je u pitanju shega. Posle Dive i mi doveli pojacanje. Izgleda da u Srbiji jedino kosarka ne zaostaje za Evropom. Lepo. Ceka nas nategnuti ostatak sezone.

darije

pre 11 godina

Hvala Đekiću, ali u nekom drugom životu. Samo, da li će Dule da ostavi i Muslija i Gagića ili? Vidim da je ovaj lik i četvorka i petica, pa...

danilo

pre 11 godina

Pa gde nadjoste ovakav poklon za praznike, nama koji smo takva manjina u Srbiji?
Zar pred praznike da izazovete bol i patnju kod 54% Srba koji redovno dolaze na utakmice u Železniku ?
Mogu samo reći :
Bravo, carevi !

runner

pre 11 godina

Bože! Da nam je neko, pre 30-tak godina, u doba Kiće i Praje, rekao da ćemo mi angažovati košarkaše iz Francuske, krstili bismo se i levom i desnom, a vidi sad. U ono doba svi evropski, a pogotovu italijanski, španski i francuski timovi, su se prosto utrkivali da dovodu nekog igrača sa ovih prostora. A sada jedna od najsiromašnijih zemalja Evrope i sveta kupuje njihove igrače i uči od njih. Al'što je tu je ili što rekli stari Grci: "Panta rei!" valja dečku poželeti svaku sreću u Partizan.

Aleksandar

pre 11 godina

Andjusic (bek suter)otisao, a jos jedan centar dosao!
Da li cemo igrati sa pet centara u petorci?
Volim Partizan, volim i postujem Duleta, ali ne znam kakvu cemo to kosarku igrati u buducnosti.

Nemanja Radojevic

pre 11 godina

Olična vest. Samo nakon njega, na red bi trebao da dodje i jedan stariji i iskusniji domaći igrač, da sve to lepo poveže i uklopa a i da preuzme odgovornost kada treba.
Plašim se da Vujošević neće moći da izgura do kraja sa ovom ekipom, i da je najbolje rešenje neki drugi trener, ali znam da neće biti ništa od toga.
U svakom slučaju, ja sam protiv Cibone u Pioniru, nadam se da će Pionir biti pu, ovim momcima treba podrška!

Napred Partizan!

Deki

pre 11 godina

Dobro je što i dalje stvaramo tim od mladih košarkaša koji su talentovani i ne koštaju mnogo.Ne može država da finansira klubove i to nema nigde u svetu.Projekat Zvezde ne može dugo da traje jer klub mora da zaradjuje da bi postojao.Jedan vid je i prodaja igrača a na starom se ne zaradjuje.Sve je to tako dok su klubovi državni.Kad se privatizuju je druga priča.A što se ne pivatizuju je zato što onda Čović i ostali ne mogu da se grebu prilikom transfera i kako kažu prilikom spašavanja srpstva.

Falcao

pre 11 godina

Ne znam samo odakle hrabrosti navijaca koji navijaju za klub cije su najvece legende 12-13. igrac reprezentacije Rakocevic i Moka Slavnic da govori nesto o reprezentativcima kluba za koji je dao jednog Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica... Ili mozda trenere kao sto su Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic?
A druga stvar Bogdan Bogdanovic, Dragan Milosevljevic, Vladimir Lucic, Dejan Musli, Djordje Gagic, Nikola Milutinov, to su sve sami stranci, dok su naravno Nelson, Skot, Braun, Traore sve cistokrvni Srbi, da ne zaboravimo i Crnogorce Savovica i Simonovica.

Zuja Kovin

pre 11 godina

Lovrenj i Traore stigli u Beograd. Samo sto je ovaj drugi formiran igrac a ovo je Partizanu vec 5 stranac u ekipi. Nema sta Dule je resio da maksimalno podmladi ekipu tako da mi nije jasno sto ocekuje tako visok plasman sa ovom decom? Ako si odradio tako krupan korak onda cuti i stvaraj tim! A ne da samo kukas po medijma i da ovim momcima nabijas pritisak!

ku de je grb

pre 11 godina

Meni nije jasno dokle vise od zvezdasa cujem,opet forsiranje stranaca a ne domacih igraca,pa ko je vise izbacio igraca za reprezentaciju,pa sto vi ne izbacite nekog klinca,sta su Bogdanovic,Musli,Milutinov,Gagic,Lucic,Milosavljevic jel su to stranci?Kako vas nije sramota i stid vi da pricate o igraca,imate 4 amera u timu,vracate dug 16m. drzava vam pomaze i vi nesto pricate,mnogo ste se vi podigli u nebesa a pad ce biti veoma bolan.
Sto se tice ovog igraca,svidja mi se sto ima meku ruku,i visinu odlicnu za cetvorku

emilli

pre 11 godina

Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.

danilo

pre 11 godina

Pa gde nadjoste ovakav poklon za praznike, nama koji smo takva manjina u Srbiji?
Zar pred praznike da izazovete bol i patnju kod 54% Srba koji redovno dolaze na utakmice u Železniku ?
Mogu samo reći :
Bravo, carevi !

...

pre 11 godina

Crvena zvezda nije dala igrača kroz svoju istoriju smešno ! ajmo da nabrojimo neke igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi VLADIMIR RADMANOVIĆ,MILOŠ VUJANIĆ,DEJAN TOMAŠEVIĆ,PREDRAG STOJAKOVIĆ,IGOR RAKOČEVIĆ,DRAGAN TARLAĆ,MARKO KEŠELJ,MILAN GUROVIĆ,VLADE DIVAC,SASA OBRADOVIC,ZORAN SLAVNIĆ,DRAŽEN DALIPAGIĆ,PERO ANTIĆ ...
(Vlada KG, 27. decembar 2012 14:38)

Momak, uozbilji se ...

Mare Care

pre 11 godina

A Perasovic(Trener Valensije) odmah salje ovog napred posto je dao trojku,da mu se ponovo ne ponovi Kecman :D definitivno ne bi preziveo :D

auslander

pre 11 godina

Dule ga je baš preterao! Može li se forsirati neki srpski igrač u mome (našem) "Partizanu"?
(Borivoje, 27. decembar 2012 12:03)

Partizan pravi igrace za sebe, dali smo boga oca reprezentativaca. Sada je red na metalne poluproizvode iz komsiluka da ih prave.

alexa

pre 11 godina

Pa ovo je odlicno! 6 poena i 4 skoka za 10min je vrlo dobar prosek za tako mladog igraca u najjacoj ligi u Evropi, a jos potpisuje na 2.5 godine! A FMP samo neka dovodi ove silne Amere koji odlaze na kraju sezone...

pfc

pre 11 godina

Nama Ali Traore a vama ovaj novi poletarac cije ime ni sami ne mozete da izgovorite. Duletu je pritisak mora biti otisao u 200. Jadan covek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 27. decembar 2012 11:36)

A znaci to je tajna vaseg uspeha, dovodite igrace cije se ime lako izgovara

z

pre 11 godina

Ne znam zasto mnogi misle da je posao klubova da stvaraju igrace za reprezentaciju? To je posao kosarkaskog saveza, a klubovi gledaju svoje interese. Tako je svuda, pa i kod nas. A sto se tice para, vidite, u Partizan hoce da dodju igraci i igraju za male pare jer znaju da se tu napreduje i sledeci ugovor kod drugog tima bude odlican ako se pokazu. A u FMP dolaze profesionalci koji ce da uzmu pare, odigraju solidno i pobegnu.

Sremac

pre 11 godina

Dobro nam dosao, zelim ti strpljenja da se naviknes na Duletov nacin rada, pameti da iskoristis ovu sansu u nasem klubu, i snage da izdrzis podzemne udare koji se desavaju u nasoj kosarci. Smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

Dusko Dule Vujosevic

pre 11 godina

Ajmo Dule, odakle ti sad pare? :DD
(Nebojsa Covic, 27. decembar 2012 11:59)

Otpustio sam Andjusica!

Mogu pasti vojvode al' nece nikad Kadinjaca

from serbia with love...

pre 11 godina

Тачно, ми разигравамо играче за Партизан и ништа друго не треба да нас интересује. Партизан је већ дао бога оца играча за репрезентацију и ништа не дугује Србији. После свих наших резултата у последњих 20 година, ми и даље морамо да молимо државу за неку бедну цркавицу. И треба да скупљамо талентоване играче широм Европе кад год можемо, сваког ко може да унапреди Партизан и помогне да се дође до успеха. Баш ме брига кад мутиране диве причају како ми разигравамо туђе или не дајемо нешто репрезентацији...

milos.k

pre 11 godina

ovi sto pricaju koliko je igraca za repku napravio dule da podsetim, velickovic, tripkovic, tepic, krstic, perovic, vujanic, avdalovic....a sprema se milutinov, musli, bogdanovic, lucic...to sto ih nije bilo vise nije zato sto nije hteo vec zato sto nije bilo materijala!!! a kompleksaci iz kkczfmp sledeca zezona bolje da ne pricaju o zadnjih 30 godina,tad su imali ukupno tri reprenzitativca

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Srpska kosarka vam je jako zahvalna na Tepicu,Perovicu,Tripkovicu,lucidnom Djuri Ostojicu,Mekejlebu,Pekovicu,Veselom...jos jedno,veliko hvala partizanu na svim uspesima nase kosarke ovih godina u svetu i evropi!
(Jesenjin kk mali budzet, 27. decembar 2012 14:05)
Do suza si me nasmejao. Hvala ti, ali stvarno veliko,veliko hvala.

Zato je Kosarkaska skola Crvene Zvezde nadaleko poznata po svojim asovima. Pa samo u poslednjih 10 godina uspeli ste da stvorite cak jednog vrednog igraca vrednog pomena,a to je ... e j.g ne znam mu ime !

misa tumbas

pre 11 godina

(trenutak istine, 27. decembar 2012 12:01)

s obzirom da je klub za koji navijas osnovan 1975.godine, do sada menjao jedno tri cetiri imena. Fabrika metalnih proizvoda je tokom svoje istorije dala veliki broj reprezentativaca. Partizan je toliko zaduzio domacu kosarku da u narednih sto godina ne mora da pravi reprezentativce. Fabrika metalnih proizvoda je reprezentativca Nemanju Nedovica prodala. Kako stvari stoje slicno ce ucini sa Cvetkovicem. Sto se mene tice. Partizan ove godine ima trojicu potencijalnih reprezentativaca. Milosav, Lucic, Bogdan.

n

pre 11 godina

Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,
(Nemanja Živković, 27. decembar 2012 13:31)

Zato nam je tako dobro stanje u fudbalu, zato JEDINO fudbalska reprezentacija nikad nije nista napravila zato sto nam zvezdasi vedre i oblace u fudbalu. Pogledajte kosarku i vaterpolo, nasi najtrofejniji sportovi brdo medalja a gle da li slucajno ili ne uvek je ogromna vecina igraca u reprezentaciju dolazila iz KK i VK Partizan.
Znate li kad cemo nesto veliko napraviti sa rep u fudbalu? Kad vecinu igraca budu cinili igraci iz Partizana. U SD Partizan se broje samo pobede i trofeji, nazalost u ovih zadnjih 20 god zvezdasi nece nikako da sjasu sa fudbala i rezultati su takvi kakvi su.

Nemanja Radojevic

pre 11 godina

Olična vest. Samo nakon njega, na red bi trebao da dodje i jedan stariji i iskusniji domaći igrač, da sve to lepo poveže i uklopa a i da preuzme odgovornost kada treba.
Plašim se da Vujošević neće moći da izgura do kraja sa ovom ekipom, i da je najbolje rešenje neki drugi trener, ali znam da neće biti ništa od toga.
U svakom slučaju, ja sam protiv Cibone u Pioniru, nadam se da će Pionir biti pu, ovim momcima treba podrška!

Napred Partizan!

dv

pre 11 godina

@falcao
bas sam to hteo da napisem , kao papagaji ponavljaju za strance a imace crnu prvu petorku , plus ovi sto igraju za okolne zemlje. Da nema Rakocevica ni jedan Srbin im ne bi davao poene.
Drugo - obraz...90% ovih sto ostavlja komentare su bili u zabavistu kad je zvezda uzela poslednju titulu ,klub im se ugasio , Covic koga su do juce pljuvali u zelezniku im kupi klub i oni pricaju o Partizanu, Vujosevicu , strancima ...

Labud

pre 11 godina

Koja ludnica. Da covek pomisli da je u pitanju shega. Posle Dive i mi doveli pojacanje. Izgleda da u Srbiji jedino kosarka ne zaostaje za Evropom. Lepo. Ceka nas nategnuti ostatak sezone.

runner

pre 11 godina

Bože! Da nam je neko, pre 30-tak godina, u doba Kiće i Praje, rekao da ćemo mi angažovati košarkaše iz Francuske, krstili bismo se i levom i desnom, a vidi sad. U ono doba svi evropski, a pogotovu italijanski, španski i francuski timovi, su se prosto utrkivali da dovodu nekog igrača sa ovih prostora. A sada jedna od najsiromašnijih zemalja Evrope i sveta kupuje njihove igrače i uči od njih. Al'što je tu je ili što rekli stari Grci: "Panta rei!" valja dečku poželeti svaku sreću u Partizan.

Vujke

pre 11 godina

Da bi Zvezda nasoj kosarci podarila kosarkaskih legendi koliko Partizan u svojoj istoriji, (sto igraca sto trenera) - potrebno je da jedno 30 godina igra u kontinuitetu dobro, a da se Partizan ugasi.

Nije mi jasno da neko ko je pre dve sezone ispao iz ABA lige, ko je u istoriji dao reprezentativaca koliko Partizan za jednu sezonu, tim koji "stoka nabija", koji "skida gace" i koji trpi +41 uopste i govori o ovome, o tome da li Partizan daje reprezentativce ili ne. To je odraz nepostovanja i pozamasne frustracije.

Jedan Kicanovic (ili Djordjevic) je veci igrac od svih u istoriji Zvezde zajedno!! Svi uspesi srpske kosarke i vaterpola na nacionalnom nivou su vezani za PARTIZAN! I onda neko kaze - Partizan ne pravi igrace.

I iznad svega - Zvezda pravi 3 Amerikanca, sad i Francuza, dva Crnogorca i dva reprezentativca - Katic i Rakocevic. I onda neko prica o nama?!?! Cista frustracija i strah, nema treceg!

Aleksandar

pre 11 godina

Andjusic (bek suter)otisao, a jos jedan centar dosao!
Da li cemo igrati sa pet centara u petorci?
Volim Partizan, volim i postujem Duleta, ali ne znam kakvu cemo to kosarku igrati u buducnosti.

veliki strumf

pre 11 godina

Nama Ali Traore a vama ovaj novi poletarac cije ime ni sami ne mozete da izgovorite. Duletu je pritisak mora biti otisao u 200. Jadan covek.

grobar

pre 11 godina

neko potpise na 3 godine talentovanog igraca od 20 godina za 80.000 godisnje, a neko 32godisnjeg igraca za 60.000 mesecno, na pola godine...
ko ce tu bolje da prodje?

KIZAI

pre 11 godina

Na vest da je neki dosao u Zvezdu gomila komentara odakle pare.Sada ja pitam vas gospodo kombi navijaci.Odakle pare.Dug za porez KK mali budzet milion evra (lista poreznika 37 mesto), Dug Marfin banci samo glavnica 4 miliona evra.Kuknjava trenera bez Roaminga da se duguje igracima.Mislim da znam odgovor.U novo usvojenom budzetu Srbije ima stavka pomoc partizanu kao i ministarstvu JSD partizan

I na kraju stvaranje igraca za reprezentciju Srbije
(Crni soko, 27. decembar 2012 12:26)

Ko nam prebacuje za stvaranje igrača kad nešto ne znaš nije sramota ali kad lupaš gluposti to je sramota!!!!

Spasoje

pre 11 godina

Jos jedan mlad,neiskusan igrac,sigurno talentovan ali koji mora mnogo da radi da bi taj talenat dokazao.Solidno je odradjivao malu minutazu koju je dobijao u Valensiji,sama cinjenica da je kao mlad doveden u klub kao sto je Valensija govori da se radi o dobrom igracu.Ono sto sam video na klipovima,bas se uklapa u ovu "igru bez igre" Partizana,ume da bude nesiguran pod kosem,sklon greskama,to me mozda i najvise plasi,licno mislim da je bilo bolje da dovedemo iskusnog igraca koji bi doneo sigurnost i iskustvo u trenutcima kada ekipa pada ali ovo je odluka ljudi iz kluba i vreme ce pokazati da li su doneli pravu odluku.
Videcemo sta ce igrati,moze da igra krilnog centra sto nije lose jer ni nemamo pravu zamenu za Gordona,vise ni Bertans ni Lucic nebi morali da se trose igranjem na cetvorci.Ima dobar osecaj za skok,210 visok,ima solidan sut.Ako bude provodio vise vremena na petici vrlo je moguce da Gagic ili Milutinov nece igrati uopste.Gagic posle dobrih partija na pripremnim utakmicama nije pokazao nista posebno,siguran sam da ima potencijala ali realno najslabija je karika od postojecih opcija na petici.Milutinov,stvarno bi mi bilo zao da on izgubi svoje minute u igri koje je igrao do sada,zasluzio je svojom igrom i u prvom i u drugom timu.Sto se Muslija tice,vidim da ima ljudi koji osporavaju njegov kvalitet,ali po meni dobar igrac,ako pogledate njegov ucinak za minutazu koju igra to je sasvim zadovoljavajuce.

Jordan

pre 11 godina

Milutinov je bolji od Muslija i Gagica zajedno. Ovaj momak iz francuske je odlicno pojacanje. On i Milutinov ce dobru saradnju napraviti, a nadam se da ce i onaj musli malo da se trgne jer je to jos slabo sto pokazuje. Za sve hejtere, mozete samo da hejtujete.

BgHQ

pre 11 godina

Siguran sam da 99%"komentatora"nikad nije culo za ovog igraca tako da me cude bilo pozitivni bilo negativni komentari.Kakav lik treba da budes pa da komentarises nesto potpuno nepoznato?

dragan-grobar

pre 11 godina

mozete dulu svi da zavidite da ne napisem sta drugo pa da mi ne izadje komentar :)... napred dule ti znas sta radis, tebi se veruje!

dule

pre 11 godina

Ama ljudi nama treba Novica! Ne neki golobradi momak. Treba nam i neki prekaljeni suter! Ne neki poput ovog, imamo vec 15 takvih, a kolko vidim i njih otpustamo! Pomozi Boze za bolje sutra!

nz

pre 11 godina

Haha crveni su legendarni...prva sezona u kojoj su kandidati za neki trofej i vec mudruju. A u Traoreu vide Hauarda ili sta vec. Videcemo kako ce se ovaj momak uklopiti. Mozda je ipak neki iskusniji igrac trebalo da dodje ali sad sta je tu je.

ddddd

pre 11 godina

razvijanje srpskih igraca hmmm. pekovic, veseli, bertans, vesterman, sad i ovaj.
ali najbitnije je da se drvosece forsiraju a suteri sputavaju i unistavaju. zato smo tu i gde smo sa kosarkom.
kad smo dominirali, dominirali smo na lucidnost i sut, a sada tuga i cemer.

posteno govoreci

pre 11 godina

Zvezdasi su se toliko navikli na Partizanove reprezentativce i sa njima na svjetske i evropske titule...da sad i oni brinu za buducnost srpske reprezentacije...od Zvezde niko nista i ne ocekuje...

Falcao

pre 11 godina

Ti sto kazes da nam je predsednik Bosanac, epa taj BOSANAD PREDRAG DANILOVIC JE DAO SRPSKOJ KOSARCI 100X VISE NEGO SVI VASI IGRACI ZAJEDNO i jedan je od 5 najboljih srpskih igraca ikad!
Ti sto nabrajas fudbalere, mislis da mi ne mozemo da spomenemo Stjepana Bobeka koji je bio najbolji jugoslovenski igrac tog vremena i jedan od najboljih ikad ( ti si naveo Savicevica koji je crnogorac i Panceva koji je Makedonac), Milana Galica, Predraga Mijatovica, Savu Milosevica, Zorana Mirkovica, Slavisu Jokanovica,Mateju Kezmana, Vladicu Kovacevica, Jusufija, Milosa Milutinovica,Velibora Vasovica... Uostalom 3 najbolja strelca u istorije reprezentacije jesu Bobek,Milosevic,Galic- tri Partizanova igraca.
Ti sto spominjes tu recenicu " nije iz nase skole", da te pitam samo jel Divac bio kalibar za reprezentaciju kad je igrao za Slogu? Ili je mozda postao igrac u Partizanu?
Ti sto spominjes Radmanovica,Stojakovica,Vujanica( " Ne secam se kad sam igrao za Zvezdu), Divca?! mora da imas 5 godina i da si juce naucio kako se koristi racunar.
Za Simonovica i Savovica se izvinjavam, moja greska, ali opet vam fali samo jedan bek za crnu petorku Nelson,Skot,Braun,Traore.
A da i NBA laze kad kaze da je najvise igraca iz Evrope bilo iz Partizana. Ne znam kako ne spomenuse intergalakticnog sampiona Divu, koja snima film kad uzme jedan kup.

NekoIzMase

pre 11 godina

Pa je l moze neko da mi objasni zasto lepo ne dovedu Novicu?????
(lol, 27. decembar 2012 12:22)

zato što je debeo i neće igrati ozbilju košarku još par meseci ... jasnije ??? I ja Novicu mnogo volim, ali realnost je drugačija.

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ček da vidim ... Skot, Nelson, Braun, Traore, Savović ... Sve sami reprezentativci Srbije ... I još mladi i talentovani ... Ako se tu dodaju talenti Rakočević i Katić, jasno je ko brine o budućnosti naše košarke ... Šta ovi iz komšiluka ... Lučić, Musli, Anđušić, Čakarević, Milosavljević, Bogdanović, Milutinov ... Doveli neke poluigrače, a matore drtine ...
(ironija gotova)

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza.
(Mcclane, 27. decembar 2012 12:12)

Svaki tim je koncipiran sa 7 spoljnih i 5 igrača unutra ... Musli, Gagić i Milutinov su na poziciji 5, Gordon i ovaj Francuz na 4. Šta nije jasno ? Đekić će biti šutnut, konačno ...

Deki

pre 11 godina

Dobro je što i dalje stvaramo tim od mladih košarkaša koji su talentovani i ne koštaju mnogo.Ne može država da finansira klubove i to nema nigde u svetu.Projekat Zvezde ne može dugo da traje jer klub mora da zaradjuje da bi postojao.Jedan vid je i prodaja igrača a na starom se ne zaradjuje.Sve je to tako dok su klubovi državni.Kad se privatizuju je druga priča.A što se ne pivatizuju je zato što onda Čović i ostali ne mogu da se grebu prilikom transfera i kako kažu prilikom spašavanja srpstva.

nepoznati_tip

pre 11 godina

Svi m neobjektivnim navijačima Crvene Zvezde Beograd Dive mogu samo da poručim da uprkos broju stranaca, Partizan ima 5 potencijalnih reprezentativaca (Milosavljevića nisam ni računao) u svom timu: 1.Bogdanović, 2.Lučić, 3.Musli, 4.Gagić, 5.Milutinov (svi imaju minimum 15 minuta po utakmici i svi su 90. godište i mlađi).

Koliko ima Crvena Zvezda Beograd Diva? Nijednog. Savović će igrati za BiH, a Cvele ni ne igra. I plus što i sama zvezda ima 3 Amerikanca, jednog Francuza i igrača koji će igrati za BiH.

U Radničkom je situacija još gora. Nemaju apsolutno nijednog reprezentativnog potencijala (Miljenović uopšte ne igra, a Sinovec nije taj kalibar), i plus što imaju 7 (SEDAM) igrača koji su ili stranci ili imaju tuđe državljanstvo i igraju za druge reprezentacije.

Zbog ovih ČINJENICA... PSSST!

bb

pre 11 godina

Pritisak mi je skocio na 200(imam 20 godina) kad sam procitao odakle pare,i reprezentativci,pa nismo mi skola za reprezentativce,sto vi ne pravite reprezentaticve,odakle vama pare??? Jel ko ikad video negde u prodavnici tu vodu DIVA,a???Cutimo,cutimo...

Hladnokrvni

pre 11 godina

Prvo,KK Partizan ne godinama već decenijama unazad je stvorio više reprezentativaca nego svi drugi klubovi zajedno. Da vam nabrojim samo neke: Kića,Praja,Grba,Divac,Djordjević,Danilović,Paspalj. Sad trenutno imamo Lučića,Milosavljevića,a sigurno će priliku u dogledno vreme dobiti i Milutinov,Musli i ostatak vrtića. Dolazak ovog igrača će biti rasterećenje Lučiću na poziciji 4,Gordon će imati odličnu zamenu,a konkurencija na poziciji centra je pojačana. A kkfmpczvbgddivasledećasezonadržavniprojekat i njeni navijači nek razmišljaju o drmanju koševa,menjanju imena,fuziji,16 miliona duga,i ako mogu nek mi nabroje 5 svojih reprezentativaca od kad se košarka igra u hali.

Idemo dalje

pre 11 godina

Najnovija vest.KK CRvena Zvezda potpisala u hotelu Holidej Inn sponzorski ugovor sa Telekomom .Od 1 januara klub se zove KK Crvena Zvezda Telekom.Ugovor potpisali Nebojsa Covic i direktor Telekoma Culibrk.Eto odakle pare da ne postavljate glupa pitanja

darije

pre 11 godina

Hvala Đekiću, ali u nekom drugom životu. Samo, da li će Dule da ostavi i Muslija i Gagića ili? Vidim da je ovaj lik i četvorka i petica, pa...

Stanimir Branimir

pre 11 godina

Muka mi je ovih dušebrižnika što kukaju što ne igraju naši talenti. Pa gde su ti naši talenti? Đekić je dobio priliku da igra Evroligu sa 18 godinu pa je nije iskoristio. Dečko je na terenu kao da živi na bensedinima. Miljenović ne može da igra seniorsku košarku bez najmanje još 10 kg mišićne mase. Mnogi dobijaju šansu, retki je iskoriste. Pa onaj Vesterman gine za Partizan više nego bilo koji domaći igrač.

I navijam za Zvezdu, da se razumemo. Ne može naša košarka da napreduje ako forsiramo samo domaće igrače koji su umislili da su zvezde, niti može sa njima da se igra Evroliga, ili Evropkup. Ma ni ABA liga. Pa mislite da bi Premier liga u fudbalu bila toliko jaka da ima ne igraju stranci? Ako hoćete samo domaće igrače, pozdravite se Evroligom. Došla su druga vremena, samo najbolji igraju. Dobijaće i srpski talenti šansu, ali će igrati samo ako je iskoriste. Dobri primeri su Cvetković iz zvezde i Milutinov iz Partizana.

alczsouth

pre 11 godina

ovo nije centar, sta vam je. lucic ce sada moci da igra samo trojku pa i dvojku. aman dosta sa tim sutem andjusicevim, decko sutne i promasi tablu i obruc, kakav je to suter. bertans je izmislio skok sut za njega. bertans sada igra i odbranu i napad i skace, sve radi. a ovaj ne zna u stav da se spusti. za sut spolja je sasvim dovoljan bogdanovic, bertans i lucic. i shvatite jednu stvar necemo dovesti iskusnog igraca i tu je tacka. i ne treba nam. mi stvaramo tip i shvatite to. strpljenje je potrebno za ovu mladu ekipu. i ako mislite samo da kudite ove igrace bolje ne gubite vreme. pravi grobari ce uvek biti u pioniru i da ovi momci izgube sve do kraja. da bi ti se vratilo moras prvo da stvoris nesto. samo neka treniraju naporno i kvalitetno. docice i taj sut. mora da se radi na snazi jer to zahteva moderna kosarka. samo napred momci.

Darko

pre 11 godina

Ne znam da li je njegov dolazak izlazna karta za nekog,izgleda da jeste...Mada ne bi bilo potrebe za tim,decko moze da se menja na poziciji 4 sa Gordonom,Lucic je svakako vise trojka.Ipak mislim da ga je Vujosevic doveo da zameni jednog od centara,Gagic ili Musli verovatno otpadaju

PinballWizard.T

pre 11 godina

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza. Cak i da je iskusan razumeo bih donekle ovako nesto,ali jos jdan golobradi mladic medju centrima?! Peti (slovima peti centar)? Dule da moze, ovo bi mu bila prva petorka verovatno...

Prvo lepo si rekao neupucenom, drugo ne moras ni neki ekstra znalac da budes, dovoljno da si odlgedao 1, 2(recima jednu, dve) utakmice da znas da je Gordon 4(recima cetvorka) i da covek koji dolazi je takodje 4(recima cetvorka) ali moze da igra i centra. Jedino na toj poziciji je Partizan bio u manjku u ovom delu sezone. Na pleju ima Westermana i Gordica, na beku Bogranovica i Milosavljevica, na krilu Lucic i Bertans, na krilnom centru Gordona i sada ovog novog, i na centru Musli, Gagic i Milutinov, to je 11 igraca i kao 12 u rusteru ima da ubaci Cakarevica, Djekica i Cehovskog. Tako da na svakoj poziciji ima po 2 dobra igraca koji mogu da odmaraju jedan drugog (sem na poziciji centra gde ima tri, a ne pet igraca). Ako vec zelis da se pravis pametan prvo gledaj da ti sve cinjenice budu tacne a ne da lupas gluposti. Ti ako ne znas da Gordon igra 4 znaci da nisi odgledao ni jednu utakmicu Partizana, samim tim nisi ni merodavan da dajes bilo kakav komentar, to je pravi primer internet navijaca!

Глобтротер

pre 11 godina

Занимљиво је да је на вести о Човићевом новом играчу Траореу једино један навијач Партизана који се потписује као Ј.Д. Александар написао прозивку како су нагомилали све саме странце и искусне играче.

Овде можеш да нађеш сијасет прозивки од стране навијача Железника на ту тему па се ја питам јел' нешто не капирам. Ко је овде луд? Они се стварно колективно баве маркетингом и уздају се у крилатицу да 1000 пута изговорена лаж постаје истина. Изгледа да су колективно заражени вирусом маркетиншког стручњака Весића.

И ови што помињу да смо ми имали већи буџет свих ових година и да смо били државни пројекат нека се теше и даље. Добро је познато да је за време пројекта 'Европска звезда' буџет био сјајан и већи него Партизанов. Али резултата није било на њихову несрећу нигде.

Уреду су ми прозивке и са једне и са друге стране и мислим да су симпатичне. То издваја ривалство наша два клуба од ривалстава неких других. Али морају да постоје неке границе. Ајде без лажи. И чисто да се разумемо немам ништа против ФМП-вих странаца и политике тренутне тог клуба да доводе искусне играче. Играју добру кошарку и желим им све најбоље, али пред нама да поклекну! :-)

NekoIzMase

pre 11 godina

Dule ga je baš preterao! Može li se forsirati neki srpski igrač u mome (našem) "Partizanu"?
(Borivoje, 27. decembar 2012 12:03)

Osim Lučića, Bogdanovića, Milosavljevića, Gagića, Milutinova, Muslija, na koga konkretno ciljaš ???

Da nije možda na Miljenovića, kojem je Muta Nikolić obećavao minutažu i šansu, za razliku od Duleta ? Koliko je taj Miljenović sakupio minuta kod Mute ??? A taj Miljenović, Lea bi trebao da zamoli i patike da mu nosi, a ne da mu bude konkurent na poziciji ...

C_Barkley

pre 11 godina

@Stavis prst na celo i setis se: taj kako ti kazes marginalni tim je od 85. do 92. osvojio 2 evropska takmicenja, a igrao jos jedan final four Evrolige, a i 3x dosao do najbolja 4 u kupu Koraca... kad bi ti znao o cemu pricas...

g

pre 11 godina

Trebao bi nam jos jedan iskusan igrac, bek da pomogne ovoj mladoj ekipi. Meni je zao cakarevica li on iskreno treba da ide i da na njegovo mesto dodje neki iskusni bek ili krilo suter. Vratiti Kecmana bi bila prava stvar po moom misljenju.

PFC Knjaz

pre 11 godina

Odakle Partizanu pare za ovoga(120.000 eura mesecno plata)??A nesto kukate kako nemate novac haha
(Laki, 27. decembar 2012 17:44)

Godišnje, a ne mesečno!

Mikeli

pre 11 godina

Jos jedan centar za jacanje srpske reprezentacije..Pritom i on je dosta mlad i taman ga lepo mozete nauciti da igra i potom ga pustite u neku ozbiljniju sredinu! Pa ovi nece biti ni medju 8 u aba ligi!

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

Partizan pravi igrace za sebe, dali smo boga oca reprezentativaca. Sada je red na metalne poluproizvode iz komsiluka da ih prave.
(auslander, 27. decembar 2012 12:24)

Srpska kosarka vam je jako zahvalna na Tepicu,Perovicu,Tripkovicu,lucidnom Djuri Ostojicu,Mekejlebu,Pekovicu,Veselom...jos jedno,veliko hvala partizanu na svim uspesima nase kosarke ovih godina u svetu i evropi!

ivcha

pre 11 godina

voleo bi da ga vidm na poziiji 4, da menja gordona.
nikako na poziciji 5, jer bi opet stagnirali domaci mladi igraci, prevashodno mislim na muslija i milutinova...posto mi je gagic tip igraca poput koste perovica - mlitavost glavna osobina, pa ga i ne racunam

Mike

pre 11 godina

Da se potsetimo sta ce da bude:
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone !
Sledi vam 4 faza "Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta." posto su vam vec igraci pobegli.
E moji grobari , sve se vraca sve se placa :DDDD
I jos jedna stvar zapitajte se sto smo uspeli da se povratimo. Zbog toga sto npr. finale prvenstva u vaterpolu 2010 kada je Partizan prvak evrope protiv Vojvodine gleda 300 ljudi a utakmicu izmedju Zvezde i Radnickog 2012 3000 ljudi. Niko nece da sponzorise klub koji niko ne gleda. Mislite o tome

Hotel Radmilovac

pre 11 godina

Odlično je to da igra na pozicijama 4 i 5 i da zna da šutne sa distance pa i da pogodi trojku!Kada bi se još Novica vratio i da dovedemo iskusnog pleja. Ja verujem našoj upravi,a FMP-Diva je veštačka tvorevina koja neće dugo trajati. 11 uzastopnih titula Srbije,5 uzastopnih Jadrana,final four 2010.godine,obaranje rekorda gledanosti u Areni,skidanje skalpova mnogo bogatijim klubovima,nekoliko top 16 faza,malo li je??? NAPRED INSTITUCIJO!

Kukala vam majka

pre 11 godina

Kako unistiti klub KK Mali budzet. Lovom.Ali ne lovom u ulaganje. Dovedes nekog igraca a odmah KK mali budzet skoci i oni dovedu nekoga.Zaduzuju se.Zvezda dovede LB Djemsa a ovi skoce i dovedu Kobi Brajanta i to na crtu jer love nemaju. Do sada su vikali za Zvezdu katanac.Mi prezivesmo ali izgleda da se vama sprema katanac.Ali uskocice Dacic i Dinkic.Ima lufta u budzetu

ja

pre 11 godina

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ne znam koji im je stranac u ekipi,ali znam da im je peti (mladi) centar u ekipi..Imaju 5 centara!
(azerbejdzanski fen, 27. decembar 2012 12:26)

Vodite vi vasu brigu, nas se okanite. Objasnite mi zasto je samo Partizan duzan da proizvodi reprezentativce za Srbiju, zasto malo i Diva ne poradi na tome mesto sto razigrava Nelsone, Skotove, Brawne, sad vidim dolazi i Traore, pa perspektivni Katic i Rakocevic, Lazic, Radivojevic a Cvetkovic i Luka mitrovic sansu ni ne dobijaju a i kad dobiju dobiju po minut-dva kad je sve reseno. U Partizanu tu su Lucic, Bogdanovic, Musli, Gagic, Milutinov, Milosavljevic koji redovno igraju svi imaju znacajnu minutazu pa cak i u EL. Milutinov koji je 94 godiste skoro 95. (30. decembar)skoro svaku utakmicu u EL je dobijao izmedju 10-15 minuta.A koliko su igrali vasa jedina dva mlada igraca koje imate u timu?

azerbejdzanski fen

pre 11 godina

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ne znam koji im je stranac u ekipi,ali znam da im je peti (mladi) centar u ekipi..Imaju 5 centara!

Miki Viljkovic

pre 11 godina

Ne znam zasto mnogi misle da je posao klubova da stvaraju igrace za reprezentaciju? To je posao kosarkaskog saveza, a klubovi gledaju svoje interese. Tako je svuda, pa i kod nas. A sto se tice para, vidite, u Partizan hoce da dodju igraci i igraju za male pare jer znaju da se tu napreduje i sledeci ugovor kod drugog tima bude odlican ako se pokazu. A u FMP dolaze profesionalci koji ce da uzmu pare, odigraju solidno i pobegnu.
(z, 27. decembar 2012 12:11)

Jeste, Djilas trenira i pravi reprezentativce u pauzama za dorucak i rucak.

Rampi R.

pre 11 godina

Dovesti i Andreju Milutinovića ili još bolje Nemanju Dangubića.Bićemo prvi u ABA videćete,ne po plasmanu,to će možda Zvezda Beograd,moguće je i da će biti prvaci Srbije ali na ABA F4,Dule će pokazati ko je još uvek Tata.

u inat svima!

pre 11 godina

Za sve ove dusebriznike sto kukaju kako smo doveli jos jednog centra, ako ste pismeni procitajte da Lovernj moze da igra i na poziciji 4 i 5, a mi u timu imamo samo jednu pravu cetvroku Gordona, a Lucic i Bertans koji popunjavaju tu poziciju su klasicne trojke. Koliko sam pogledao do sad od njemu moze se zakljuciti da je dosta dobar igrac i nije bas neiskusan iako je mlad. Imao on iza sebe tri sezone (od kojih u druge dve je imao znacajnu ulogu) igranja u Francuskoj prvoj ligi (verovatno fizicki najzahtevnija liga u evropi) za Salon sa kojim je prosle godine uzeo i titulu, a ove sezone osetio je i igranje u EL gde je na 7 utakmica prosecno belezio 6,6 poena i 3,2 skoka za nekih 16min prosecno na parketu a odigrao je posle 2 utakmice u evro kupu i par u Spanskoj ligi za Valensiju a to je poprilicno iskustva za 21-godisnjaka. Cini mi se da je dosa odlucniji kad primi loptu pod kosem od Muslija, ume asistencijama da razigra igrace a ume da pogodi i sa distance i za tri sto nije slucaj sa ovim ostalim nasim visokim igracima. Sve u svemu zadovoljan sam jos da dodje i bek mesto Andjusica kao sto se prica da ce dovi i odlicno. Dobrodosao Lovernj!

Batko

pre 11 godina

Ja za svojih 12 godina nisam video boljeg centra! Bravo Upravo!
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 12:32)

Sine, a koliko ti imaš god???...11?? ;)))))

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Nije mi jasno cemu uvek prica o tome kako Partizan ne pravi reprezentativce ? Prvo mi nismo skola reprezentacije,drugo,onoliko koliko je Partizan dao legendi (da ih ne nabrajam) staroj Jugoslaviji,Slobinoj Jugoslaviji,Srbiji i Crnoj gori,Srbiji i koje su sve legende nosile sveti dres,Crvena zvezda to ne bi mogla da da za jedno 250 godina postojanja ! Jel shvatate vi da imate Moku,Obradovica i Rakocevica i nikog,ama nikog vise vrednog pomena !

Falcao

pre 11 godina

Naravno da nisam mislio da Moku kad sam to reko. Mislio sam na Rakocevica, koji je bio 12-13. igrac, grejao klupu Jaricu i Vujanicu i ulazio da napravi faul.
A nemam nameru da se raspravljam vise, samo cu da kazem da onaj ko pokusava da u kosarci uporedi Partizan i Zvezdu u bilo kom segmentu je smesan. To je kao poredjenje Real Madrida ( Partizan) i Hetafea ( Zvezda).

Mcclane

pre 11 godina

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza. Cak i da je iskusan razumeo bih donekle ovako nesto,ali jos jdan golobradi mladic medju centrima?! Peti (slovima peti centar)? Dule da moze, ovo bi mu bila prva petorka verovatno...

deba86

pre 11 godina

Komsije (Cigani, FMP-ovci, Delije ili kako vec) kad prigovarate Partizanu za reprezentativce samo pogledajte svoje dvoriste i recite koliko to Vi imate istih???

magic

pre 11 godina

Partizan i Zvezda postali "Legija Stranaca" Nasa kosarka je definitivno umrla.
(Ratko, 27. decembar 2012 12:25)

Nisu Partizan i Zvezda ti koji treba da prave igrace,oni gledaju svoje interese,kako da igraju jaka takmicenja da bi kroz njih zaradili novac,ima dosta ekipa kod nas koja treba da prave igrace,Mega,Hemofarm,itd,itd.Da li CSKA pravi igrace za reprez.imaju dva-tri rusa i od toga je samo jedan mlad igrac,da li Barsa pravi,da li Makabi za Izrael,dajte ljudi

ja

pre 11 godina

ee ovo je francusko medjunarodni timmm!!!!Jos dva tri francuza i cela reprezentazija sa nekoliko srba ,bosanaca,letonaca..
(baba, 27. decembar 2012 12:58)
Skot, Nelson, Brawn, Traore skoro cela petorka cistih Srba i staracki doma Katic, Radivojevic, Rakocevic plus Crnogorci Savovic i Simonovic. Zasto ste se toliko zabrinuli komsije pa vise komentarisete dolazak naseg Francuza kad je vama dosao "superstar" Traore. Znam ja da vama titula i pored svih ovih pojacanja deluje nestvarno a necete je ni osvojiti a znate zasto, zato sto nemate pobednicki mentalitet i zato sto gubitnici uvek ostaju gubitnici. U poslednjoj utakmici izmedju Partizana i Dive imali ste 20 poena razlike pred zadnju cetvrtinu a onda pocetkom poslednje cetvrtine panika, strah od pobede nad Partizanom i dolazimo na -9 igracima Dive i navijacima sa suprotne strane vidi se strah u ocima od dobro poznatog scenarija, poraza. Ali srecom po vas nepunih 48 sati ranije igrali smo tesku utakmicu sa Bambergom i nije bilo snage. Cuvajte se u drugom delu.

Sajonac

pre 11 godina

Kukaju grobari što nemaju budžet kao Rusi ili Španci. Ovo je Srbija, braćo. Ionako vam je pola tima iz inostranstva. I još dovodite, znači imate para, ali vam krivo što imaju i drugi. Nisi ti deda dovoljno potkovan znanjem. džabe dižeš noge

Bio bih ali ne mogu da dosegnem!

pre 11 godina

& @Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.
(emilli, 27. decembar 2012 11:50)
Lepo, lepo, hajde sad nađi ovakav komentar Partizanovog navijača na vest o Zvezdi...
(heh, 27. decembar 2012 13:16)

Partizanovac nema razloga za izvinjavanje. Treba prvo da razumete o čemu grobari pišu kad pišu. To nije baš lako sa IQ (broj cipela).

trenutak istine

pre 11 godina

citam grobari se stalno bune kako Zvezda ne razvija mlade igrace iz Srbije za reprezentaciju.To im je bio glavni komentar na vest da Zvezda dovodi Traore-a,uz onaj neizbezni "odakle pare"...pa bi ovim putem hteo da ih zamolim da mi objasne sta je bolje:dovesti mlade strance koji nemaju minutazu u evropskim klubovima i istrpeti ih par sezona na ustreb rezultata kluba(da bi Dule i pojedinci pokupili lovu)ili je bolje kad se vec dovodi stranac dovesti igraca u zrelim igrackim godinama i odmah pred njega postaviti visoke ciljeve a ako ih ne ispuni noga.budimo realni kosarkasi u nasu zemlju dolaze samo kada ispucaju sve ostale opcije...

Aki

pre 11 godina

Za neupucene, sa "Odakle pare?" pitanjima - covek je doveden kao slobodan igrac, dakle, dogovorili su se samo za platu, je l'... Ne znam sta je tu komplikovano za razumeti.

Milan

pre 11 godina

Lovernj mozda nije neki spektakularan igrac, ali je zato veliki dervis. Ma sta veliki ogroman, dervis od 2,1 m. S obzirom na to da se jako lepo izrazava i to na francuskom, a ljubitelj je dobre knjige veliki dervis Vujosevic Dule ni casa nije casio. To je igrac, pardon to je dervis po njegovom ukusu.

Nataeos

pre 11 godina

Siguran sam da 99%"komentatora"nikad nije culo za ovog igraca tako da me cude bilo pozitivni bilo negativni komentari.Kakav lik treba da budes pa da komentarises nesto potpuno nepoznato?
(BgHQ, 27. decembar 2012 15:22) ja zato sto sam u tih 1% se zato i pitam ko je odlucio da dovodi ovog!?? Bice promasaj ko vesterman

chubby checker

pre 11 godina

ovaj Ražnatović počeo opasno da ubacuje francuze u naše klubove.. no dobro, sve dok u timu ima 5-6 talentovanih mladića iz Srbije ja lično nemam ništa protiv da ostali budu stranci

Johnny90

pre 11 godina

Molim vas,ali vas molim, zaobidjite vesti novooformljenih klubova,ne komentarisite ih ne ocenjujte komentare...Dajte da budemo strpljivi sa ovom ekipom,to su vec sada momci mladji i od mene,imamo toliko nezaboravnih trenutaka i u svojoj daljoj i u svojo bliskoj proslosti,ma imamo ih i od tek pre neki dan.Pustite mutirane da se sami uguse u svojoj izvestacenosti.Pricamo ovde treba nam bek,suter,sta god,sta mislite da ljudi iz kluba to ne znaju?Samo lagano,bez ikakve panike.Pozdrav,braco grobari!

tegeltija

pre 11 godina

Svi m neobjektivnim navijačima Crvene Zvezde Beograd Dive mogu samo da poručim da uprkos broju stranaca, Partizan ima 5 potencijalnih reprezentativaca (Milosavljevića nisam ni računao) u svom timu: 1.Bogdanović, 2.Lučić, 3.Musli, 4.Gagić, 5.Milutinov (svi imaju minimum 15 minuta po utakmici i svi su 90. godište i mlađi)
-------

Sve sami igraci ponikli u mladjim kategorijama KK Mali budzet- Dervisi. Sve same buduce zvezde srpske kosarke. Kao Tepic,Novica, Velickovic. Grejaci klupe u inostranstvu.Ulaze u igru kada se ameri odmaraju

One night in May

pre 11 godina

vi sto pricaju koliko je igraca za repku napravio dule da podsetim, velickovic, tripkovic, tepic, krstic, perovic, vujanic, avdalovic....a sprema se milutinov, musli, bogdanovic, lucic...to sto ih nije bilo vise nije zato sto nije hteo vec zato sto nije bilo materijala!!! a kompleksaci iz kkczfmp sledeca zezona bolje da ne pricaju o zadnjih 30 godina,tad su imali ukupno tri reprenzitativca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos.k, 27. decembar 2012 12:14)

Dakle, prvopomenuti su ovi sto ih je razvaljivao Novi Zeland, Kina, Nigerija, Estonija, a drugopomenuti ce, pretpostavljam nadaleko prevazici prethodnike, pa ce se tu udenuti i Angola, Mozambik, Sri Lanka, Bolivija i Island.

Kad DV (Dukljanin) snabdeva reprezentaciju Srbije znamo da nas ceka deklasiranje na svim meridijanima...

Uspeh do uspeha

pre 11 godina

Kada ste poceli da stvarate reprezentativce poput Tepica, Velickovica, Tripkovica i ostalih koji sede na klupi stranih timova reprezentacija Srbije sve gora i gora.Cak nas i jedna CG ili Estonija tuku kako im se prohte. Postali smo treca liga u kosarci Evrope.A tek uspeh sa selektorom bez roaminga. Vas igrac Grbovic u emisiji Ja volim Partizan kod voditelja Tegeltije rece da Partizan poslednjih dvadeset godina nije izbacio iz svoje skole ni jednog igraca za prvi tim .Znam niste imali halu za treninge.Ha ha ha

Crni soko

pre 11 godina

Na vest da je neki dosao u Zvezdu gomila komentara odakle pare.Sada ja pitam vas gospodo kombi navijaci.Odakle pare.Dug za porez KK mali budzet milion evra (lista poreznika 37 mesto), Dug Marfin banci samo glavnica 4 miliona evra.Kuknjava trenera bez Roaminga da se duguje igracima.Mislim da znam odgovor.U novo usvojenom budzetu Srbije ima stavka pomoc partizanu kao i ministarstvu JSD partizan

I na kraju stvaranje igraca za reprezentciju Srbije

Grobar

pre 11 godina

Dajem predlog za razmisljanje. Posto Partizan kuburi sa sa bekovima, veoma ozbiljno dajem predlog Duletu da pokusa da na teren vrati Vujanica za koga mislim da je i sada bez treninga najbolji bek u Partizanu. Tvrdim da bi za istu minutazu postigao vise koseva nego Vesterman i Boguanovic zajedno.

u inat svima!

pre 11 godina

Za sve ove dusebriznike sto kukaju kako smo doveli jos jednog centra, ako ste pismeni procitajte da Lovernj moze da igra i na poziciji 4 i 5, a mi u timu imamo samo jednu pravu cetvroku Gordona, a Lucic i Bertans koji popunjavaju tu poziciju su klasicne trojke. Koliko sam pogledao do sad od njemu moze se zakljuciti da je dosta dobar igrac i nije bas neiskusan iako je mlad. Imao on iza sebe tri sezone (od kojih u druge dve je imao znacajnu ulogu) igranja u Francuskoj prvoj ligi (verovatno fizicki najzahtevnija liga u evropi) za Salon sa kojim je prosle godine uzeo i titulu, a ove sezone osetio je i igranje u EL gde je na 7 utakmica prosecno belezio 6,6 poena i 3,2 skoka za nekih 16min prosecno na parketu a odigrao je posle 2 utakmice u evro kupu i par u Spanskoj ligi za Valensiju a to je poprilicno iskustva za 21-godisnjaka. Cini mi se da je dosa odlucniji kad primi loptu pod kosem od Muslija, ume asistencijama da razigra igrace a ume da pogodi i sa distance i za tri sto nije slucaj sa ovim ostalim nasim visokim igracima. Sve u svemu zadovoljan sam jos da dodje i bek mesto Andjusica kao sto se prica da ce dovi i odlicno. Dobrodosao Lovernj!

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Cuj, "Odakle pare?" ... a da procitate vest ponovo ?

Ako Milutinov ne bude igrao barem sa istom minutazom kao do sad,ja vise u Pionir ne idem. Nema smisla dovodjenje ovog igraca.

Petronije

pre 11 godina

@Falcao... imaš jako selektivno pamćenje. Moka i Rakočević su PONIKLI u Zvezdi za razliku od Kićanovića, Dalipagića, Paspalja i Danilovića. I očigledno si mnogo mlad kad tvrdiš za Moku da je bio 12. igrač u reprezentaciji. Osim ako ne misliš da 12. igrač šutira u poslednjoj sekundi odlučujuće utalmice za ulazak u polufinale na Olimpijadi (Montreal '76).
I lepo si nabrojao naše strance, ali nisi svoje Čehovski, Bertrans, Vesterman, Lavrinj, Gordon i Gordić. I da ne zaboravimo maga, gurua, pedagoga iz Crne Gore. Prema tome, samo malo objektivnost.

Vlada KG

pre 11 godina

Crvena zvezda nije dala igrača kroz svoju istoriju smešno ! ajmo da nabrojimo neke igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi VLADIMIR RADMANOVIĆ,MILOŠ VUJANIĆ,DEJAN TOMAŠEVIĆ,PREDRAG STOJAKOVIĆ,IGOR RAKOČEVIĆ,DRAGAN TARLAĆ,MARKO KEŠELJ,MILAN GUROVIĆ,VLADE DIVAC,SASA OBRADOVIC,ZORAN SLAVNIĆ,DRAŽEN DALIPAGIĆ,PERO ANTIĆ ...

Mikeli

pre 11 godina

Ja za svojih 12 godina nisam video boljeg centra! Bravo Upravo!
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 12:32)

Mozda nisi video boleg centra jer imas samo 12 godina..Veruj starijem od sebe,ima i boljih...

heh

pre 11 godina

@Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.
(emilli, 27. decembar 2012 11:50)
Lepo, lepo, hajde sad nađi ovakav komentar Partizanovog navijača na vest o Zvezdi...

akrobata

pre 11 godina

@Falcao "Crnogorce Savovica i Simonovica."

A sad odeš na google,ukucaš njihova imena; vidiš im mesta rođenja(a ako ne znaš geografiju pomoću ti u tome,Savović rođen u Trebinju,Republika Srpska;a Simonović u Prištini na Kosovu) i napišeš ispravku,jer si napisao neistinu.
Druga stvar,ako su naše dve najveće legende Igor Rakočević i Moka Slavnić,gde je tu Milenko Topić?

vutra-vopić-milenko-topić

KODAR78

pre 11 godina

Nisam upucen o limitu stranaca u nasim ekipama. Poceli smo vec odavno da se uklapamo u Evro standarde sto se tice broja stranaca. Setimo se da ima ekipa sa 2-3 domaca igraca i ne bih voleo da se nase ekipe tako ponasaju ali kako je krenulo...Treba razmisliti o strozijem ogranicenju.

Stavis prst na celo i setis se

pre 11 godina

@from serbia with love

Dobro si rekao u poslednjih dvadeset godina.Od tada pocinje vas uspeh .Dosla nova vlast i dosao segrt Slobe Milosevica u imenu Ivice Dacica.Pocelo je sakom i kapom da se daje.U Bivsoj Jugoslaviji ste bili jedan marginalni tim.I sada u ovo vreme opet kuknjava.Drzavo pomagaj.Nemamo za plate.Nemamo halu za treninge.Oprastaj poreski dug.Drzavo placaj za nas Pionir, Arenu.Drzavo daj pare za litvance, francuze,amerikance,crnogorce,estonce.Teraj iz kluba talente Miljenovica,Andjusica.Nisu perspektivni

Metla bez drske

pre 11 godina

Dosadni ste vise sa tim nasi igraci,nasi igraci i Zvezda i Partizan su profesionalni klubovi kojima je stalo do dobrog rezultata i njima je ispred svega cilj da se postizu uspesi i osvajaju trofeji,prema tome dovodice one igrace za koje smatraju da mogu da se uklope u njihove vizije nasi mladi igraci neka se dokazu da zasluzuju dres nekog od ova dva tima i nema problema igrace.Ni Zvezda ni Partizan nemaju ama bas nikakve koristi od toga sto ce reprezentacija na primer postati prvak sveta,evrope...

Nemanja Živković

pre 11 godina

Ne znam samo odakle hrabrosti navijaca koji navijaju za klub cije su najvece legende 12-13. igrac reprezentacije Rakocevic i Moka Slavnic da govori nesto o reprezentativcima kluba za koji je dao jednog Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica... Ili mozda trenere kao sto su Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic?
A druga stvar Bogdan Bogdanovic, Dragan Milosevljevic, Vladimir Lucic, Dejan Musli, Djordje Gagic, Nikola Milutinov, to su sve sami stranci, dok su naravno Nelson, Skot, Braun, Traore sve cistokrvni Srbi, da ne zaboravimo i Crnogorce Savovica i Simonovica.
(Falcao, 27. decembar 2012 12:42)
....................................................................
Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,

ing Stanković

pre 11 godina

Zvezdaši koji misle da je košarka "agresivna" jurnjava po terenu i uopšte su na samom početku razumevanja ovog sporta koji u Srbiji igra jedino Partizan i to već godinama, desetlećima,... da se ne javljaju više i prave budale od sebe. Nek prođe koja godina da nešto naučite i vi i vaše uzdanice. Košarka je inače malo složeniji sport od prostog fudbala i traži određeno poznavanje a ne samo: Zvezdo, volim te, ljubim te, i slične gluposti pojedinih zdravstvenih radnika. E, ako i tu dođe Džaja onda je to druga priča. Ili amater Nebojša ima REŠENIIIIIJE!

Djura

pre 11 godina

Ha,ha,ha... ovim potezom Dulo pokazuje da ga ne zanima ni titula ni evroliga, već samo da može da nastavi da kuka kako ima najmladji tim, i da ubedjuje sve sledbenike svoje sekte da će za tri godine ovaj tim pokoriti Evropu- pa ko može u Srbiji u bilo čemu da sačuva ekipu tri godine, i to još talentovanu!!! Verovatno je Danilović hteo da dovede neko pojačanje (pošto su centri stvarno krš, sem Milutinova koji je još daleko od ozbiljne košarke) ali Dulo se onda uplašio da neće moći ni sa jačim timom da se plasira u evrolig, pa je ovaj Francuz rešenje za obe strane. Lako je bilo Dulo da osvajaš titule kad je Zvezda (ili CZBG Diva kako vam je draže) bila loša, hajde sad da te vidimo. I da, dobro je što je Andjušić otišao ne zbog Zvezde već zbog onoga što može da uradi za reprezentaciju.

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Čitam komentare i pola njih su kako je PArtizan stvorio mnogo igrača, kako je institucija u košarci, šampioni Evrope 1992. godine. Tako smo i mi Zvezdaši pričali za fudbal 2009. godine, šampioni Evrope, Bari, Tokio, dok je na drugoj strani Partizan radio i uzeo 5 uzastopnih titula. NEma Vesića više u Upravi kosarkaskog i fudbalskog kluba tako da su trofeji ove godine vrlo mogući. Sa Ali Traoreom, Zvezda je prvi kandidat za prvo mesto na kraju Aba lige i po meni tim je ujednačen u odnosu na Uniks i Galatasaraj. Nije isključeno da ove godine posle dugo vremena, neki naš košarkaški klub donese evropski trofej, mislim na Eurokup. OD raspada Jugoslavije, 1995 godine samo dva klupska trofeja su došla u Srbiju, BEče i PArtizan u VAterpolu postali prvaci Evrope. To mora da se promeni.

Мирко

pre 11 godina

Zato je Kosarkaska skola Crvene Zvezde nadaleko poznata po svojim asovima. Pa samo u poslednjih 10 godina uspeli ste da stvorite cak jednog vrednog igraca vrednog pomena,a to je ... e j.g ne znam mu ime !
(Hoces Iskreno ?, 27. decembar 2012 15:06)


Теби момак није добро. Легенде југословенске и српске кошарке Небојша Поповић, Владимир Цветковић, Борислав Станковић, Александар Гец, Зоран Славнић, Љубодраг Симоновић (најбољи играч света), Саша Обрадовић, Дејан Томашевић, Милан Вујанић, Предраг Стојаковић, Игор Ракочевић, Владимир Радмановић... играчки су стасали у Црвеној звезди.
Примећујеш да их има све више како се ближимо данашњем времену, и да су у идеалној петорци српске кошарке (на жалост, не и репрезентације) данас двојица (Ракочевић и Радмановић), а до прошле године је био и Пеђа Стојаковић.
Многе дрзге сјајне играче овде нисам поменуо.
Ја свакако не навијам за Партизан, али никад у животу не бих казао да су Драган Кићановић, Александар Ђорђевић... и многи други - "нико". У ком си ти то фазону?

pedja

pre 11 godina

Falcao ne lupetaj! Savovic je iz Trebinja, a Simonovic iz Beograda. Drugo trener vam je dukljanin, predsednik bosanac. Trece, za deset godina koliko ste prvi niste stvorili tri krstena igraca za Srbiju, a trebalo bi da su upravo vasi igraci glavni u reprezentaciji jer ste vi najbolji, najlepsi, ma "bogovi" kosarke. Ali zato za Cesku, Makedoniju, Crnu goru, Australiju ste stvarali igrace. Sad vam odlazi nas reprezentativac, a ostaju mladi Francuzi, Letonci ... Mani se te daleke proslosti, da ne pocnemo mi sa Barijem.

Jovan

pre 11 godina

Dovesti i Andreju Milutinovića ili još bolje Nemanju Dangubića.Bićemo prvi u ABA videćete,ne po plasmanu,to će možda Zvezda Beograd,moguće je i da će biti prvaci Srbije ali na ABA F4,Dule će pokazati ko je još uvek Tata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rampi R., 27. decembar 2012 16:31)

Fegi jer si to ti ?

gradiska

pre 11 godina

Joj, pogledajte samo izraz lica kod Perasovica i kako mlatara rukama. Mora da mu je ova situacija pred kraj meca probudila uspomene...hehehe :).

Stavi prst na celo

pre 11 godina

@(Falcao

Nesto si samo u svom navijackom tekstu zaboravio da kazes.Sve koje si pomenuo su valjda dosli ili prosli omladinsku skolu KK Partizan.Drugi stvarali a vi dovodili ili otimali.Da li treba da ti navodim odakle su dosli igraci koje si naveo.Duda Ivkovic je care svoju karijeru poceo u Radnickom Beograd
I na kraju drugi navedeni niz ali si zaboravio da spomenes,Bertransa, Vestermana,amerikance, bosance i ostale. Vazno je da si spomenuo Subotica i zvezdine amerikance

yyz

pre 11 godina

Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,
(Nemanja Živković, 27. decembar 2012 13:31)

Zato nam je tako dobro stanje u fudbalu, zato JEDINO fudbalska reprezentacija nikad nije nista napravila zato sto nam zvezdasi vedre i oblace u fudbalu. Pogledajte kosarku i vaterpolo, nasi najtrofejniji sportovi brdo medalja a gle da li slucajno ili ne uvek je ogromna vecina igraca u reprezentaciju dolazila iz KK i VK Partizan.
Znate li kad cemo nesto veliko napraviti sa rep u fudbalu? Kad vecinu igraca budu cinili igraci iz Partizana. U SD Partizan se broje samo pobede i trofeji, nazalost u ovih zadnjih 20 god zvezdasi nece nikako da sjasu sa fudbala i rezultati su takvi kakvi su.
(n, 27. decembar 2012 15:07)

Nemoj molim te da mi poredis fudbal sa vaterpolom.U fudbalu je ogromna konkurencija skoro sve zemlje ga igraju dok vaterpolo ima mozda desetak reprezentacija u svetu.pa jedna Engleska koja ima najjacu ligu na svetu ne moze na nivou reprezentacije da nista znacajnije uradi decenijama

Grobar iz Zeleznika

pre 11 godina

Ko je ovaj? dal ovo znaci da nema nista od Novice Ubice? Ovim smo samo zatvorili vrata jednom beku strancu koji nam je neophodan.

Arsenije

pre 11 godina

Laki Da li mislis da pare rastu kao trava.Da li znas da je Bo kao i Roberts igrao za 70 hiljada za celu sezonu a da je otisao iz Turske zato sto mu nisu dali vise od 5000 mesecno.Partizan jos nije isplatio (prvi put u zadnjih 10 god) ni plate od prosle godine.Tepic je na primer dosao bez para tako sto je Perovicev ugovor bio deponovan Vojvodini da se aktivira i isplati kada Kosta ode u NBA.S obzirom da prosle godine nikog nisu prodali a da od drzave nema nista , jasno je zasto je Partizan u problemu.Izmedju dve opcije , ici na prvo mesto ili praviti mlad perspektivan tim , izbor se sam nametnuo.Vasi crnci imaju prosek 28 god a Partizanovi stranci 21 god.Ko je skuplji znamo a koja je cena , saznacemo za koju godinu.

grobelar

pre 11 godina

kako igraju Djekic i Musli ma koga da dovedes je pojacnje
(grobelar, 28. decembar 2012 06:46)

napravio sam fatalnu gresku u koment. izvnjavam se Djekicu mnogo, permutovao sam ga za centra Gagica jos jednom izvini Djekicu !!!

goga

pre 11 godina

@ ja, 27. decembar 2012 14:24
e moram da ti odgovorim - imali ste "jaku utakmicu" sa evropskim gigantom bambergom pa kad ste u derbiju dali 110% spustili ste na -9 ali nije bilo snage da nastavite .....pa kralju, tako si pljunuo po svom partizanu da je to zastrasujuce

Falcao

pre 11 godina

Ne znam samo odakle hrabrosti navijaca koji navijaju za klub cije su najvece legende 12-13. igrac reprezentacije Rakocevic i Moka Slavnic da govori nesto o reprezentativcima kluba za koji je dao jednog Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica... Ili mozda trenere kao sto su Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic?
A druga stvar Bogdan Bogdanovic, Dragan Milosevljevic, Vladimir Lucic, Dejan Musli, Djordje Gagic, Nikola Milutinov, to su sve sami stranci, dok su naravno Nelson, Skot, Braun, Traore sve cistokrvni Srbi, da ne zaboravimo i Crnogorce Savovica i Simonovica.

Kukala vam majka

pre 11 godina

Kako unistiti klub KK Mali budzet. Lovom.Ali ne lovom u ulaganje. Dovedes nekog igraca a odmah KK mali budzet skoci i oni dovedu nekoga.Zaduzuju se.Zvezda dovede LB Djemsa a ovi skoce i dovedu Kobi Brajanta i to na crtu jer love nemaju. Do sada su vikali za Zvezdu katanac.Mi prezivesmo ali izgleda da se vama sprema katanac.Ali uskocice Dacic i Dinkic.Ima lufta u budzetu

danilo

pre 11 godina

Pa gde nadjoste ovakav poklon za praznike, nama koji smo takva manjina u Srbiji?
Zar pred praznike da izazovete bol i patnju kod 54% Srba koji redovno dolaze na utakmice u Železniku ?
Mogu samo reći :
Bravo, carevi !

Mike

pre 11 godina

Da se potsetimo sta ce da bude:
Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu. Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta. Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone !
Sledi vam 4 faza "Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta." posto su vam vec igraci pobegli.
E moji grobari , sve se vraca sve se placa :DDDD
I jos jedna stvar zapitajte se sto smo uspeli da se povratimo. Zbog toga sto npr. finale prvenstva u vaterpolu 2010 kada je Partizan prvak evrope protiv Vojvodine gleda 300 ljudi a utakmicu izmedju Zvezde i Radnickog 2012 3000 ljudi. Niko nece da sponzorise klub koji niko ne gleda. Mislite o tome

veliki strumf

pre 11 godina

Nama Ali Traore a vama ovaj novi poletarac cije ime ni sami ne mozete da izgovorite. Duletu je pritisak mora biti otisao u 200. Jadan covek.

Jesenjin kk mali budzet

pre 11 godina

Partizan pravi igrace za sebe, dali smo boga oca reprezentativaca. Sada je red na metalne poluproizvode iz komsiluka da ih prave.
(auslander, 27. decembar 2012 12:24)

Srpska kosarka vam je jako zahvalna na Tepicu,Perovicu,Tripkovicu,lucidnom Djuri Ostojicu,Mekejlebu,Pekovicu,Veselom...jos jedno,veliko hvala partizanu na svim uspesima nase kosarke ovih godina u svetu i evropi!

Nataeos

pre 11 godina

Siguran sam da 99%"komentatora"nikad nije culo za ovog igraca tako da me cude bilo pozitivni bilo negativni komentari.Kakav lik treba da budes pa da komentarises nesto potpuno nepoznato?
(BgHQ, 27. decembar 2012 15:22) ja zato sto sam u tih 1% se zato i pitam ko je odlucio da dovodi ovog!?? Bice promasaj ko vesterman

Mcclane

pre 11 godina

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza. Cak i da je iskusan razumeo bih donekle ovako nesto,ali jos jdan golobradi mladic medju centrima?! Peti (slovima peti centar)? Dule da moze, ovo bi mu bila prva petorka verovatno...

Mikeli

pre 11 godina

Jos jedan centar za jacanje srpske reprezentacije..Pritom i on je dosta mlad i taman ga lepo mozete nauciti da igra i potom ga pustite u neku ozbiljniju sredinu! Pa ovi nece biti ni medju 8 u aba ligi!

ddddd

pre 11 godina

razvijanje srpskih igraca hmmm. pekovic, veseli, bertans, vesterman, sad i ovaj.
ali najbitnije je da se drvosece forsiraju a suteri sputavaju i unistavaju. zato smo tu i gde smo sa kosarkom.
kad smo dominirali, dominirali smo na lucidnost i sut, a sada tuga i cemer.

tegeltija

pre 11 godina

Svi m neobjektivnim navijačima Crvene Zvezde Beograd Dive mogu samo da poručim da uprkos broju stranaca, Partizan ima 5 potencijalnih reprezentativaca (Milosavljevića nisam ni računao) u svom timu: 1.Bogdanović, 2.Lučić, 3.Musli, 4.Gagić, 5.Milutinov (svi imaju minimum 15 minuta po utakmici i svi su 90. godište i mlađi)
-------

Sve sami igraci ponikli u mladjim kategorijama KK Mali budzet- Dervisi. Sve same buduce zvezde srpske kosarke. Kao Tepic,Novica, Velickovic. Grejaci klupe u inostranstvu.Ulaze u igru kada se ameri odmaraju

Zuja Kovin

pre 11 godina

Lovrenj i Traore stigli u Beograd. Samo sto je ovaj drugi formiran igrac a ovo je Partizanu vec 5 stranac u ekipi. Nema sta Dule je resio da maksimalno podmladi ekipu tako da mi nije jasno sto ocekuje tako visok plasman sa ovom decom? Ako si odradio tako krupan korak onda cuti i stvaraj tim! A ne da samo kukas po medijma i da ovim momcima nabijas pritisak!

...

pre 11 godina

Crvena zvezda nije dala igrača kroz svoju istoriju smešno ! ajmo da nabrojimo neke igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi VLADIMIR RADMANOVIĆ,MILOŠ VUJANIĆ,DEJAN TOMAŠEVIĆ,PREDRAG STOJAKOVIĆ,IGOR RAKOČEVIĆ,DRAGAN TARLAĆ,MARKO KEŠELJ,MILAN GUROVIĆ,VLADE DIVAC,SASA OBRADOVIC,ZORAN SLAVNIĆ,DRAŽEN DALIPAGIĆ,PERO ANTIĆ ...
(Vlada KG, 27. decembar 2012 14:38)

Momak, uozbilji se ...

ku de je grb

pre 11 godina

Meni nije jasno dokle vise od zvezdasa cujem,opet forsiranje stranaca a ne domacih igraca,pa ko je vise izbacio igraca za reprezentaciju,pa sto vi ne izbacite nekog klinca,sta su Bogdanovic,Musli,Milutinov,Gagic,Lucic,Milosavljevic jel su to stranci?Kako vas nije sramota i stid vi da pricate o igraca,imate 4 amera u timu,vracate dug 16m. drzava vam pomaze i vi nesto pricate,mnogo ste se vi podigli u nebesa a pad ce biti veoma bolan.
Sto se tice ovog igraca,svidja mi se sto ima meku ruku,i visinu odlicnu za cetvorku

Vlada KG

pre 11 godina

Crvena zvezda nije dala igrača kroz svoju istoriju smešno ! ajmo da nabrojimo neke igrače koji su igrali u Crvenoj Zvezdi VLADIMIR RADMANOVIĆ,MILOŠ VUJANIĆ,DEJAN TOMAŠEVIĆ,PREDRAG STOJAKOVIĆ,IGOR RAKOČEVIĆ,DRAGAN TARLAĆ,MARKO KEŠELJ,MILAN GUROVIĆ,VLADE DIVAC,SASA OBRADOVIC,ZORAN SLAVNIĆ,DRAŽEN DALIPAGIĆ,PERO ANTIĆ ...

Sajonac

pre 11 godina

Kukaju grobari što nemaju budžet kao Rusi ili Španci. Ovo je Srbija, braćo. Ionako vam je pola tima iz inostranstva. I još dovodite, znači imate para, ali vam krivo što imaju i drugi. Nisi ti deda dovoljno potkovan znanjem. džabe dižeš noge

alexa

pre 11 godina

Pa ovo je odlicno! 6 poena i 4 skoka za 10min je vrlo dobar prosek za tako mladog igraca u najjacoj ligi u Evropi, a jos potpisuje na 2.5 godine! A FMP samo neka dovodi ove silne Amere koji odlaze na kraju sezone...

Crni soko

pre 11 godina

Na vest da je neki dosao u Zvezdu gomila komentara odakle pare.Sada ja pitam vas gospodo kombi navijaci.Odakle pare.Dug za porez KK mali budzet milion evra (lista poreznika 37 mesto), Dug Marfin banci samo glavnica 4 miliona evra.Kuknjava trenera bez Roaminga da se duguje igracima.Mislim da znam odgovor.U novo usvojenom budzetu Srbije ima stavka pomoc partizanu kao i ministarstvu JSD partizan

I na kraju stvaranje igraca za reprezentciju Srbije

trenutak istine

pre 11 godina

citam grobari se stalno bune kako Zvezda ne razvija mlade igrace iz Srbije za reprezentaciju.To im je bio glavni komentar na vest da Zvezda dovodi Traore-a,uz onaj neizbezni "odakle pare"...pa bi ovim putem hteo da ih zamolim da mi objasne sta je bolje:dovesti mlade strance koji nemaju minutazu u evropskim klubovima i istrpeti ih par sezona na ustreb rezultata kluba(da bi Dule i pojedinci pokupili lovu)ili je bolje kad se vec dovodi stranac dovesti igraca u zrelim igrackim godinama i odmah pred njega postaviti visoke ciljeve a ako ih ne ispuni noga.budimo realni kosarkasi u nasu zemlju dolaze samo kada ispucaju sve ostale opcije...

azerbejdzanski fen

pre 11 godina

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ne znam koji im je stranac u ekipi,ali znam da im je peti (mladi) centar u ekipi..Imaju 5 centara!

Djura

pre 11 godina

Ha,ha,ha... ovim potezom Dulo pokazuje da ga ne zanima ni titula ni evroliga, već samo da može da nastavi da kuka kako ima najmladji tim, i da ubedjuje sve sledbenike svoje sekte da će za tri godine ovaj tim pokoriti Evropu- pa ko može u Srbiji u bilo čemu da sačuva ekipu tri godine, i to još talentovanu!!! Verovatno je Danilović hteo da dovede neko pojačanje (pošto su centri stvarno krš, sem Milutinova koji je još daleko od ozbiljne košarke) ali Dulo se onda uplašio da neće moći ni sa jačim timom da se plasira u evrolig, pa je ovaj Francuz rešenje za obe strane. Lako je bilo Dulo da osvajaš titule kad je Zvezda (ili CZBG Diva kako vam je draže) bila loša, hajde sad da te vidimo. I da, dobro je što je Andjušić otišao ne zbog Zvezde već zbog onoga što može da uradi za reprezentaciju.

Milan

pre 11 godina

Lovernj mozda nije neki spektakularan igrac, ali je zato veliki dervis. Ma sta veliki ogroman, dervis od 2,1 m. S obzirom na to da se jako lepo izrazava i to na francuskom, a ljubitelj je dobre knjige veliki dervis Vujosevic Dule ni casa nije casio. To je igrac, pardon to je dervis po njegovom ukusu.

Idemo dalje

pre 11 godina

Najnovija vest.KK CRvena Zvezda potpisala u hotelu Holidej Inn sponzorski ugovor sa Telekomom .Od 1 januara klub se zove KK Crvena Zvezda Telekom.Ugovor potpisali Nebojsa Covic i direktor Telekoma Culibrk.Eto odakle pare da ne postavljate glupa pitanja

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Cuj, "Odakle pare?" ... a da procitate vest ponovo ?

Ako Milutinov ne bude igrao barem sa istom minutazom kao do sad,ja vise u Pionir ne idem. Nema smisla dovodjenje ovog igraca.

milos.k

pre 11 godina

ovi sto pricaju koliko je igraca za repku napravio dule da podsetim, velickovic, tripkovic, tepic, krstic, perovic, vujanic, avdalovic....a sprema se milutinov, musli, bogdanovic, lucic...to sto ih nije bilo vise nije zato sto nije hteo vec zato sto nije bilo materijala!!! a kompleksaci iz kkczfmp sledeca zezona bolje da ne pricaju o zadnjih 30 godina,tad su imali ukupno tri reprenzitativca

auslander

pre 11 godina

Dule ga je baš preterao! Može li se forsirati neki srpski igrač u mome (našem) "Partizanu"?
(Borivoje, 27. decembar 2012 12:03)

Partizan pravi igrace za sebe, dali smo boga oca reprezentativaca. Sada je red na metalne poluproizvode iz komsiluka da ih prave.

One night in May

pre 11 godina

vi sto pricaju koliko je igraca za repku napravio dule da podsetim, velickovic, tripkovic, tepic, krstic, perovic, vujanic, avdalovic....a sprema se milutinov, musli, bogdanovic, lucic...to sto ih nije bilo vise nije zato sto nije hteo vec zato sto nije bilo materijala!!! a kompleksaci iz kkczfmp sledeca zezona bolje da ne pricaju o zadnjih 30 godina,tad su imali ukupno tri reprenzitativca
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milos.k, 27. decembar 2012 12:14)

Dakle, prvopomenuti su ovi sto ih je razvaljivao Novi Zeland, Kina, Nigerija, Estonija, a drugopomenuti ce, pretpostavljam nadaleko prevazici prethodnike, pa ce se tu udenuti i Angola, Mozambik, Sri Lanka, Bolivija i Island.

Kad DV (Dukljanin) snabdeva reprezentaciju Srbije znamo da nas ceka deklasiranje na svim meridijanima...

Aleksandar

pre 11 godina

Andjusic (bek suter)otisao, a jos jedan centar dosao!
Da li cemo igrati sa pet centara u petorci?
Volim Partizan, volim i postujem Duleta, ali ne znam kakvu cemo to kosarku igrati u buducnosti.

Petronije

pre 11 godina

@Falcao... imaš jako selektivno pamćenje. Moka i Rakočević su PONIKLI u Zvezdi za razliku od Kićanovića, Dalipagića, Paspalja i Danilovića. I očigledno si mnogo mlad kad tvrdiš za Moku da je bio 12. igrač u reprezentaciji. Osim ako ne misliš da 12. igrač šutira u poslednjoj sekundi odlučujuće utalmice za ulazak u polufinale na Olimpijadi (Montreal '76).
I lepo si nabrojao naše strance, ali nisi svoje Čehovski, Bertrans, Vesterman, Lavrinj, Gordon i Gordić. I da ne zaboravimo maga, gurua, pedagoga iz Crne Gore. Prema tome, samo malo objektivnost.

n

pre 11 godina

Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,
(Nemanja Živković, 27. decembar 2012 13:31)

Zato nam je tako dobro stanje u fudbalu, zato JEDINO fudbalska reprezentacija nikad nije nista napravila zato sto nam zvezdasi vedre i oblace u fudbalu. Pogledajte kosarku i vaterpolo, nasi najtrofejniji sportovi brdo medalja a gle da li slucajno ili ne uvek je ogromna vecina igraca u reprezentaciju dolazila iz KK i VK Partizan.
Znate li kad cemo nesto veliko napraviti sa rep u fudbalu? Kad vecinu igraca budu cinili igraci iz Partizana. U SD Partizan se broje samo pobede i trofeji, nazalost u ovih zadnjih 20 god zvezdasi nece nikako da sjasu sa fudbala i rezultati su takvi kakvi su.

Stavis prst na celo i setis se

pre 11 godina

@from serbia with love

Dobro si rekao u poslednjih dvadeset godina.Od tada pocinje vas uspeh .Dosla nova vlast i dosao segrt Slobe Milosevica u imenu Ivice Dacica.Pocelo je sakom i kapom da se daje.U Bivsoj Jugoslaviji ste bili jedan marginalni tim.I sada u ovo vreme opet kuknjava.Drzavo pomagaj.Nemamo za plate.Nemamo halu za treninge.Oprastaj poreski dug.Drzavo placaj za nas Pionir, Arenu.Drzavo daj pare za litvance, francuze,amerikance,crnogorce,estonce.Teraj iz kluba talente Miljenovica,Andjusica.Nisu perspektivni

Uspeh do uspeha

pre 11 godina

Kada ste poceli da stvarate reprezentativce poput Tepica, Velickovica, Tripkovica i ostalih koji sede na klupi stranih timova reprezentacija Srbije sve gora i gora.Cak nas i jedna CG ili Estonija tuku kako im se prohte. Postali smo treca liga u kosarci Evrope.A tek uspeh sa selektorom bez roaminga. Vas igrac Grbovic u emisiji Ja volim Partizan kod voditelja Tegeltije rece da Partizan poslednjih dvadeset godina nije izbacio iz svoje skole ni jednog igraca za prvi tim .Znam niste imali halu za treninge.Ha ha ha

Мирко

pre 11 godina

Zato je Kosarkaska skola Crvene Zvezde nadaleko poznata po svojim asovima. Pa samo u poslednjih 10 godina uspeli ste da stvorite cak jednog vrednog igraca vrednog pomena,a to je ... e j.g ne znam mu ime !
(Hoces Iskreno ?, 27. decembar 2012 15:06)


Теби момак није добро. Легенде југословенске и српске кошарке Небојша Поповић, Владимир Цветковић, Борислав Станковић, Александар Гец, Зоран Славнић, Љубодраг Симоновић (најбољи играч света), Саша Обрадовић, Дејан Томашевић, Милан Вујанић, Предраг Стојаковић, Игор Ракочевић, Владимир Радмановић... играчки су стасали у Црвеној звезди.
Примећујеш да их има све више како се ближимо данашњем времену, и да су у идеалној петорци српске кошарке (на жалост, не и репрезентације) данас двојица (Ракочевић и Радмановић), а до прошле године је био и Пеђа Стојаковић.
Многе дрзге сјајне играче овде нисам поменуо.
Ја свакако не навијам за Партизан, али никад у животу не бих казао да су Драган Кићановић, Александар Ђорђевић... и многи други - "нико". У ком си ти то фазону?

Miki Viljkovic

pre 11 godina

Ne znam zasto mnogi misle da je posao klubova da stvaraju igrace za reprezentaciju? To je posao kosarkaskog saveza, a klubovi gledaju svoje interese. Tako je svuda, pa i kod nas. A sto se tice para, vidite, u Partizan hoce da dodju igraci i igraju za male pare jer znaju da se tu napreduje i sledeci ugovor kod drugog tima bude odlican ako se pokazu. A u FMP dolaze profesionalci koji ce da uzmu pare, odigraju solidno i pobegnu.
(z, 27. decembar 2012 12:11)

Jeste, Djilas trenira i pravi reprezentativce u pauzama za dorucak i rucak.

pedja

pre 11 godina

Falcao ne lupetaj! Savovic je iz Trebinja, a Simonovic iz Beograda. Drugo trener vam je dukljanin, predsednik bosanac. Trece, za deset godina koliko ste prvi niste stvorili tri krstena igraca za Srbiju, a trebalo bi da su upravo vasi igraci glavni u reprezentaciji jer ste vi najbolji, najlepsi, ma "bogovi" kosarke. Ali zato za Cesku, Makedoniju, Crnu goru, Australiju ste stvarali igrace. Sad vam odlazi nas reprezentativac, a ostaju mladi Francuzi, Letonci ... Mani se te daleke proslosti, da ne pocnemo mi sa Barijem.

Rampi R.

pre 11 godina

Dovesti i Andreju Milutinovića ili još bolje Nemanju Dangubića.Bićemo prvi u ABA videćete,ne po plasmanu,to će možda Zvezda Beograd,moguće je i da će biti prvaci Srbije ali na ABA F4,Dule će pokazati ko je još uvek Tata.

emilli

pre 11 godina

Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.

Sremac

pre 11 godina

Dobro nam dosao, zelim ti strpljenja da se naviknes na Duletov nacin rada, pameti da iskoristis ovu sansu u nasem klubu, i snage da izdrzis podzemne udare koji se desavaju u nasoj kosarci. Smrt fasizmu, ziveo Partizan!!!

misa tumbas

pre 11 godina

(trenutak istine, 27. decembar 2012 12:01)

s obzirom da je klub za koji navijas osnovan 1975.godine, do sada menjao jedno tri cetiri imena. Fabrika metalnih proizvoda je tokom svoje istorije dala veliki broj reprezentativaca. Partizan je toliko zaduzio domacu kosarku da u narednih sto godina ne mora da pravi reprezentativce. Fabrika metalnih proizvoda je reprezentativca Nemanju Nedovica prodala. Kako stvari stoje slicno ce ucini sa Cvetkovicem. Sto se mene tice. Partizan ove godine ima trojicu potencijalnih reprezentativaca. Milosav, Lucic, Bogdan.

Dusko Dule Vujosevic

pre 11 godina

Ajmo Dule, odakle ti sad pare? :DD
(Nebojsa Covic, 27. decembar 2012 11:59)

Otpustio sam Andjusica!

Mogu pasti vojvode al' nece nikad Kadinjaca

z

pre 11 godina

Ne znam zasto mnogi misle da je posao klubova da stvaraju igrace za reprezentaciju? To je posao kosarkaskog saveza, a klubovi gledaju svoje interese. Tako je svuda, pa i kod nas. A sto se tice para, vidite, u Partizan hoce da dodju igraci i igraju za male pare jer znaju da se tu napreduje i sledeci ugovor kod drugog tima bude odlican ako se pokazu. A u FMP dolaze profesionalci koji ce da uzmu pare, odigraju solidno i pobegnu.

from serbia with love...

pre 11 godina

Тачно, ми разигравамо играче за Партизан и ништа друго не треба да нас интересује. Партизан је већ дао бога оца играча за репрезентацију и ништа не дугује Србији. После свих наших резултата у последњих 20 година, ми и даље морамо да молимо државу за неку бедну цркавицу. И треба да скупљамо талентоване играче широм Европе кад год можемо, сваког ко може да унапреди Партизан и помогне да се дође до успеха. Баш ме брига кад мутиране диве причају како ми разигравамо туђе или не дајемо нешто репрезентацији...

goga

pre 11 godina

@ ja, 27. decembar 2012 14:24
e moram da ti odgovorim - imali ste "jaku utakmicu" sa evropskim gigantom bambergom pa kad ste u derbiju dali 110% spustili ste na -9 ali nije bilo snage da nastavite .....pa kralju, tako si pljunuo po svom partizanu da je to zastrasujuce

Nemanja Radojevic

pre 11 godina

Olična vest. Samo nakon njega, na red bi trebao da dodje i jedan stariji i iskusniji domaći igrač, da sve to lepo poveže i uklopa a i da preuzme odgovornost kada treba.
Plašim se da Vujošević neće moći da izgura do kraja sa ovom ekipom, i da je najbolje rešenje neki drugi trener, ali znam da neće biti ništa od toga.
U svakom slučaju, ja sam protiv Cibone u Pioniru, nadam se da će Pionir biti pu, ovim momcima treba podrška!

Napred Partizan!

Stavi prst na celo

pre 11 godina

@(Falcao

Nesto si samo u svom navijackom tekstu zaboravio da kazes.Sve koje si pomenuo su valjda dosli ili prosli omladinsku skolu KK Partizan.Drugi stvarali a vi dovodili ili otimali.Da li treba da ti navodim odakle su dosli igraci koje si naveo.Duda Ivkovic je care svoju karijeru poceo u Radnickom Beograd
I na kraju drugi navedeni niz ali si zaboravio da spomenes,Bertransa, Vestermana,amerikance, bosance i ostale. Vazno je da si spomenuo Subotica i zvezdine amerikance

dule

pre 11 godina

Ama ljudi nama treba Novica! Ne neki golobradi momak. Treba nam i neki prekaljeni suter! Ne neki poput ovog, imamo vec 15 takvih, a kolko vidim i njih otpustamo! Pomozi Boze za bolje sutra!

Deki

pre 11 godina

Dobro je što i dalje stvaramo tim od mladih košarkaša koji su talentovani i ne koštaju mnogo.Ne može država da finansira klubove i to nema nigde u svetu.Projekat Zvezde ne može dugo da traje jer klub mora da zaradjuje da bi postojao.Jedan vid je i prodaja igrača a na starom se ne zaradjuje.Sve je to tako dok su klubovi državni.Kad se privatizuju je druga priča.A što se ne pivatizuju je zato što onda Čović i ostali ne mogu da se grebu prilikom transfera i kako kažu prilikom spašavanja srpstva.

yyz

pre 11 godina

Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,
(Nemanja Živković, 27. decembar 2012 13:31)

Zato nam je tako dobro stanje u fudbalu, zato JEDINO fudbalska reprezentacija nikad nije nista napravila zato sto nam zvezdasi vedre i oblace u fudbalu. Pogledajte kosarku i vaterpolo, nasi najtrofejniji sportovi brdo medalja a gle da li slucajno ili ne uvek je ogromna vecina igraca u reprezentaciju dolazila iz KK i VK Partizan.
Znate li kad cemo nesto veliko napraviti sa rep u fudbalu? Kad vecinu igraca budu cinili igraci iz Partizana. U SD Partizan se broje samo pobede i trofeji, nazalost u ovih zadnjih 20 god zvezdasi nece nikako da sjasu sa fudbala i rezultati su takvi kakvi su.
(n, 27. decembar 2012 15:07)

Nemoj molim te da mi poredis fudbal sa vaterpolom.U fudbalu je ogromna konkurencija skoro sve zemlje ga igraju dok vaterpolo ima mozda desetak reprezentacija u svetu.pa jedna Engleska koja ima najjacu ligu na svetu ne moze na nivou reprezentacije da nista znacajnije uradi decenijama

Nemanja Živković

pre 11 godina

Ne znam samo odakle hrabrosti navijaca koji navijaju za klub cije su najvece legende 12-13. igrac reprezentacije Rakocevic i Moka Slavnic da govori nesto o reprezentativcima kluba za koji je dao jednog Danilovica, Djordjevica, Paspalja, Divca, Dalipagica, Kicanovica... Ili mozda trenere kao sto su Duda Ivkovic i Zeljko Obradovic?
A druga stvar Bogdan Bogdanovic, Dragan Milosevljevic, Vladimir Lucic, Dejan Musli, Djordje Gagic, Nikola Milutinov, to su sve sami stranci, dok su naravno Nelson, Skot, Braun, Traore sve cistokrvni Srbi, da ne zaboravimo i Crnogorce Savovica i Simonovica.
(Falcao, 27. decembar 2012 12:42)
....................................................................
Slažem se KK Partizan je mnogo veći klub od KK Zvezde. Međutim sve što si napisao važi i u obrnutom smeru kada je fudbal u pitanju. Džaja, Piksi, Jugović, Šestić, Šekularac, Rajko Mitić, Pižon, Vidić, Stanković. Savićević, Miha, Prosinečki, Bora Kostić (jači i precizniji šut od Siniše), Rambo Petković (legenda u Brazilu),Darko Pančev, Dule Savić,

akrobata

pre 11 godina

@Falcao "Crnogorce Savovica i Simonovica."

A sad odeš na google,ukucaš njihova imena; vidiš im mesta rođenja(a ako ne znaš geografiju pomoću ti u tome,Savović rođen u Trebinju,Republika Srpska;a Simonović u Prištini na Kosovu) i napišeš ispravku,jer si napisao neistinu.
Druga stvar,ako su naše dve najveće legende Igor Rakočević i Moka Slavnić,gde je tu Milenko Topić?

vutra-vopić-milenko-topić

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

Srpska kosarka vam je jako zahvalna na Tepicu,Perovicu,Tripkovicu,lucidnom Djuri Ostojicu,Mekejlebu,Pekovicu,Veselom...jos jedno,veliko hvala partizanu na svim uspesima nase kosarke ovih godina u svetu i evropi!
(Jesenjin kk mali budzet, 27. decembar 2012 14:05)
Do suza si me nasmejao. Hvala ti, ali stvarno veliko,veliko hvala.

Zato je Kosarkaska skola Crvene Zvezde nadaleko poznata po svojim asovima. Pa samo u poslednjih 10 godina uspeli ste da stvorite cak jednog vrednog igraca vrednog pomena,a to je ... e j.g ne znam mu ime !

heh

pre 11 godina

@Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.
(emilli, 27. decembar 2012 11:50)
Lepo, lepo, hajde sad nađi ovakav komentar Partizanovog navijača na vest o Zvezdi...

dv

pre 11 godina

@falcao
bas sam to hteo da napisem , kao papagaji ponavljaju za strance a imace crnu prvu petorku , plus ovi sto igraju za okolne zemlje. Da nema Rakocevica ni jedan Srbin im ne bi davao poene.
Drugo - obraz...90% ovih sto ostavlja komentare su bili u zabavistu kad je zvezda uzela poslednju titulu ,klub im se ugasio , Covic koga su do juce pljuvali u zelezniku im kupi klub i oni pricaju o Partizanu, Vujosevicu , strancima ...

Bio bih ali ne mogu da dosegnem!

pre 11 godina

& @Zvezdas sam,ali cestitke Partizanu na dobrom izboru.Mlad igrac,dobre predispozicije,za svoju visinu ima dosta meku ruku.Bolji je od Gordona sto posto.
(emilli, 27. decembar 2012 11:50)
Lepo, lepo, hajde sad nađi ovakav komentar Partizanovog navijača na vest o Zvezdi...
(heh, 27. decembar 2012 13:16)

Partizanovac nema razloga za izvinjavanje. Treba prvo da razumete o čemu grobari pišu kad pišu. To nije baš lako sa IQ (broj cipela).

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Čitam komentare i pola njih su kako je PArtizan stvorio mnogo igrača, kako je institucija u košarci, šampioni Evrope 1992. godine. Tako smo i mi Zvezdaši pričali za fudbal 2009. godine, šampioni Evrope, Bari, Tokio, dok je na drugoj strani Partizan radio i uzeo 5 uzastopnih titula. NEma Vesića više u Upravi kosarkaskog i fudbalskog kluba tako da su trofeji ove godine vrlo mogući. Sa Ali Traoreom, Zvezda je prvi kandidat za prvo mesto na kraju Aba lige i po meni tim je ujednačen u odnosu na Uniks i Galatasaraj. Nije isključeno da ove godine posle dugo vremena, neki naš košarkaški klub donese evropski trofej, mislim na Eurokup. OD raspada Jugoslavije, 1995 godine samo dva klupska trofeja su došla u Srbiju, BEče i PArtizan u VAterpolu postali prvaci Evrope. To mora da se promeni.

Grobar iz Zeleznika

pre 11 godina

Ko je ovaj? dal ovo znaci da nema nista od Novice Ubice? Ovim smo samo zatvorili vrata jednom beku strancu koji nam je neophodan.

bb

pre 11 godina

Pritisak mi je skocio na 200(imam 20 godina) kad sam procitao odakle pare,i reprezentativci,pa nismo mi skola za reprezentativce,sto vi ne pravite reprezentaticve,odakle vama pare??? Jel ko ikad video negde u prodavnici tu vodu DIVA,a???Cutimo,cutimo...

Batko

pre 11 godina

Ja za svojih 12 godina nisam video boljeg centra! Bravo Upravo!
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 12:32)

Sine, a koliko ti imaš god???...11?? ;)))))

pfc

pre 11 godina

Nama Ali Traore a vama ovaj novi poletarac cije ime ni sami ne mozete da izgovorite. Duletu je pritisak mora biti otisao u 200. Jadan covek.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 27. decembar 2012 11:36)

A znaci to je tajna vaseg uspeha, dovodite igrace cije se ime lako izgovara

nz

pre 11 godina

Haha crveni su legendarni...prva sezona u kojoj su kandidati za neki trofej i vec mudruju. A u Traoreu vide Hauarda ili sta vec. Videcemo kako ce se ovaj momak uklopiti. Mozda je ipak neki iskusniji igrac trebalo da dodje ali sad sta je tu je.

Labud

pre 11 godina

Koja ludnica. Da covek pomisli da je u pitanju shega. Posle Dive i mi doveli pojacanje. Izgleda da u Srbiji jedino kosarka ne zaostaje za Evropom. Lepo. Ceka nas nategnuti ostatak sezone.

runner

pre 11 godina

Bože! Da nam je neko, pre 30-tak godina, u doba Kiće i Praje, rekao da ćemo mi angažovati košarkaše iz Francuske, krstili bismo se i levom i desnom, a vidi sad. U ono doba svi evropski, a pogotovu italijanski, španski i francuski timovi, su se prosto utrkivali da dovodu nekog igrača sa ovih prostora. A sada jedna od najsiromašnijih zemalja Evrope i sveta kupuje njihove igrače i uči od njih. Al'što je tu je ili što rekli stari Grci: "Panta rei!" valja dečku poželeti svaku sreću u Partizan.

ivcha

pre 11 godina

voleo bi da ga vidm na poziiji 4, da menja gordona.
nikako na poziciji 5, jer bi opet stagnirali domaci mladi igraci, prevashodno mislim na muslija i milutinova...posto mi je gagic tip igraca poput koste perovica - mlitavost glavna osobina, pa ga i ne racunam

NekoIzMase

pre 11 godina

Dule ga je baš preterao! Može li se forsirati neki srpski igrač u mome (našem) "Partizanu"?
(Borivoje, 27. decembar 2012 12:03)

Osim Lučića, Bogdanovića, Milosavljevića, Gagića, Milutinova, Muslija, na koga konkretno ciljaš ???

Da nije možda na Miljenovića, kojem je Muta Nikolić obećavao minutažu i šansu, za razliku od Duleta ? Koliko je taj Miljenović sakupio minuta kod Mute ??? A taj Miljenović, Lea bi trebao da zamoli i patike da mu nosi, a ne da mu bude konkurent na poziciji ...

dragan-grobar

pre 11 godina

mozete dulu svi da zavidite da ne napisem sta drugo pa da mi ne izadje komentar :)... napred dule ti znas sta radis, tebi se veruje!

Vujke

pre 11 godina

Da bi Zvezda nasoj kosarci podarila kosarkaskih legendi koliko Partizan u svojoj istoriji, (sto igraca sto trenera) - potrebno je da jedno 30 godina igra u kontinuitetu dobro, a da se Partizan ugasi.

Nije mi jasno da neko ko je pre dve sezone ispao iz ABA lige, ko je u istoriji dao reprezentativaca koliko Partizan za jednu sezonu, tim koji "stoka nabija", koji "skida gace" i koji trpi +41 uopste i govori o ovome, o tome da li Partizan daje reprezentativce ili ne. To je odraz nepostovanja i pozamasne frustracije.

Jedan Kicanovic (ili Djordjevic) je veci igrac od svih u istoriji Zvezde zajedno!! Svi uspesi srpske kosarke i vaterpola na nacionalnom nivou su vezani za PARTIZAN! I onda neko kaze - Partizan ne pravi igrace.

I iznad svega - Zvezda pravi 3 Amerikanca, sad i Francuza, dva Crnogorca i dva reprezentativca - Katic i Rakocevic. I onda neko prica o nama?!?! Cista frustracija i strah, nema treceg!

Jordan

pre 11 godina

Milutinov je bolji od Muslija i Gagica zajedno. Ovaj momak iz francuske je odlicno pojacanje. On i Milutinov ce dobru saradnju napraviti, a nadam se da ce i onaj musli malo da se trgne jer je to jos slabo sto pokazuje. Za sve hejtere, mozete samo da hejtujete.

Darko

pre 11 godina

Ne znam da li je njegov dolazak izlazna karta za nekog,izgleda da jeste...Mada ne bi bilo potrebe za tim,decko moze da se menja na poziciji 4 sa Gordonom,Lucic je svakako vise trojka.Ipak mislim da ga je Vujosevic doveo da zameni jednog od centara,Gagic ili Musli verovatno otpadaju

Spasoje

pre 11 godina

Jos jedan mlad,neiskusan igrac,sigurno talentovan ali koji mora mnogo da radi da bi taj talenat dokazao.Solidno je odradjivao malu minutazu koju je dobijao u Valensiji,sama cinjenica da je kao mlad doveden u klub kao sto je Valensija govori da se radi o dobrom igracu.Ono sto sam video na klipovima,bas se uklapa u ovu "igru bez igre" Partizana,ume da bude nesiguran pod kosem,sklon greskama,to me mozda i najvise plasi,licno mislim da je bilo bolje da dovedemo iskusnog igraca koji bi doneo sigurnost i iskustvo u trenutcima kada ekipa pada ali ovo je odluka ljudi iz kluba i vreme ce pokazati da li su doneli pravu odluku.
Videcemo sta ce igrati,moze da igra krilnog centra sto nije lose jer ni nemamo pravu zamenu za Gordona,vise ni Bertans ni Lucic nebi morali da se trose igranjem na cetvorci.Ima dobar osecaj za skok,210 visok,ima solidan sut.Ako bude provodio vise vremena na petici vrlo je moguce da Gagic ili Milutinov nece igrati uopste.Gagic posle dobrih partija na pripremnim utakmicama nije pokazao nista posebno,siguran sam da ima potencijala ali realno najslabija je karika od postojecih opcija na petici.Milutinov,stvarno bi mi bilo zao da on izgubi svoje minute u igri koje je igrao do sada,zasluzio je svojom igrom i u prvom i u drugom timu.Sto se Muslija tice,vidim da ima ljudi koji osporavaju njegov kvalitet,ali po meni dobar igrac,ako pogledate njegov ucinak za minutazu koju igra to je sasvim zadovoljavajuce.

ja

pre 11 godina

ee ovo je francusko medjunarodni timmm!!!!Jos dva tri francuza i cela reprezentazija sa nekoliko srba ,bosanaca,letonaca..
(baba, 27. decembar 2012 12:58)
Skot, Nelson, Brawn, Traore skoro cela petorka cistih Srba i staracki doma Katic, Radivojevic, Rakocevic plus Crnogorci Savovic i Simonovic. Zasto ste se toliko zabrinuli komsije pa vise komentarisete dolazak naseg Francuza kad je vama dosao "superstar" Traore. Znam ja da vama titula i pored svih ovih pojacanja deluje nestvarno a necete je ni osvojiti a znate zasto, zato sto nemate pobednicki mentalitet i zato sto gubitnici uvek ostaju gubitnici. U poslednjoj utakmici izmedju Partizana i Dive imali ste 20 poena razlike pred zadnju cetvrtinu a onda pocetkom poslednje cetvrtine panika, strah od pobede nad Partizanom i dolazimo na -9 igracima Dive i navijacima sa suprotne strane vidi se strah u ocima od dobro poznatog scenarija, poraza. Ali srecom po vas nepunih 48 sati ranije igrali smo tesku utakmicu sa Bambergom i nije bilo snage. Cuvajte se u drugom delu.

nepoznati_tip

pre 11 godina

Svi m neobjektivnim navijačima Crvene Zvezde Beograd Dive mogu samo da poručim da uprkos broju stranaca, Partizan ima 5 potencijalnih reprezentativaca (Milosavljevića nisam ni računao) u svom timu: 1.Bogdanović, 2.Lučić, 3.Musli, 4.Gagić, 5.Milutinov (svi imaju minimum 15 minuta po utakmici i svi su 90. godište i mlađi).

Koliko ima Crvena Zvezda Beograd Diva? Nijednog. Savović će igrati za BiH, a Cvele ni ne igra. I plus što i sama zvezda ima 3 Amerikanca, jednog Francuza i igrača koji će igrati za BiH.

U Radničkom je situacija još gora. Nemaju apsolutno nijednog reprezentativnog potencijala (Miljenović uopšte ne igra, a Sinovec nije taj kalibar), i plus što imaju 7 (SEDAM) igrača koji su ili stranci ili imaju tuđe državljanstvo i igraju za druge reprezentacije.

Zbog ovih ČINJENICA... PSSST!

KIZAI

pre 11 godina

Na vest da je neki dosao u Zvezdu gomila komentara odakle pare.Sada ja pitam vas gospodo kombi navijaci.Odakle pare.Dug za porez KK mali budzet milion evra (lista poreznika 37 mesto), Dug Marfin banci samo glavnica 4 miliona evra.Kuknjava trenera bez Roaminga da se duguje igracima.Mislim da znam odgovor.U novo usvojenom budzetu Srbije ima stavka pomoc partizanu kao i ministarstvu JSD partizan

I na kraju stvaranje igraca za reprezentciju Srbije
(Crni soko, 27. decembar 2012 12:26)

Ko nam prebacuje za stvaranje igrača kad nešto ne znaš nije sramota ali kad lupaš gluposti to je sramota!!!!

Mikeli

pre 11 godina

Ja za svojih 12 godina nisam video boljeg centra! Bravo Upravo!
(J.D.Aleksandar, 27. decembar 2012 12:32)

Mozda nisi video boleg centra jer imas samo 12 godina..Veruj starijem od sebe,ima i boljih...

grobar

pre 11 godina

neko potpise na 3 godine talentovanog igraca od 20 godina za 80.000 godisnje, a neko 32godisnjeg igraca za 60.000 mesecno, na pola godine...
ko ce tu bolje da prodje?

BgHQ

pre 11 godina

Siguran sam da 99%"komentatora"nikad nije culo za ovog igraca tako da me cude bilo pozitivni bilo negativni komentari.Kakav lik treba da budes pa da komentarises nesto potpuno nepoznato?

deba86

pre 11 godina

Komsije (Cigani, FMP-ovci, Delije ili kako vec) kad prigovarate Partizanu za reprezentativce samo pogledajte svoje dvoriste i recite koliko to Vi imate istih???

posteno govoreci

pre 11 godina

Zvezdasi su se toliko navikli na Partizanove reprezentativce i sa njima na svjetske i evropske titule...da sad i oni brinu za buducnost srpske reprezentacije...od Zvezde niko nista i ne ocekuje...

NekoIzMase

pre 11 godina

Pa je l moze neko da mi objasni zasto lepo ne dovedu Novicu?????
(lol, 27. decembar 2012 12:22)

zato što je debeo i neće igrati ozbilju košarku još par meseci ... jasnije ??? I ja Novicu mnogo volim, ali realnost je drugačija.

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ček da vidim ... Skot, Nelson, Braun, Traore, Savović ... Sve sami reprezentativci Srbije ... I još mladi i talentovani ... Ako se tu dodaju talenti Rakočević i Katić, jasno je ko brine o budućnosti naše košarke ... Šta ovi iz komšiluka ... Lučić, Musli, Anđušić, Čakarević, Milosavljević, Bogdanović, Milutinov ... Doveli neke poluigrače, a matore drtine ...
(ironija gotova)

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza.
(Mcclane, 27. decembar 2012 12:12)

Svaki tim je koncipiran sa 7 spoljnih i 5 igrača unutra ... Musli, Gagić i Milutinov su na poziciji 5, Gordon i ovaj Francuz na 4. Šta nije jasno ? Đekić će biti šutnut, konačno ...

g

pre 11 godina

Trebao bi nam jos jedan iskusan igrac, bek da pomogne ovoj mladoj ekipi. Meni je zao cakarevica li on iskreno treba da ide i da na njegovo mesto dodje neki iskusni bek ili krilo suter. Vratiti Kecmana bi bila prava stvar po moom misljenju.

KODAR78

pre 11 godina

Nisam upucen o limitu stranaca u nasim ekipama. Poceli smo vec odavno da se uklapamo u Evro standarde sto se tice broja stranaca. Setimo se da ima ekipa sa 2-3 domaca igraca i ne bih voleo da se nase ekipe tako ponasaju ali kako je krenulo...Treba razmisliti o strozijem ogranicenju.

ing Stanković

pre 11 godina

Zvezdaši koji misle da je košarka "agresivna" jurnjava po terenu i uopšte su na samom početku razumevanja ovog sporta koji u Srbiji igra jedino Partizan i to već godinama, desetlećima,... da se ne javljaju više i prave budale od sebe. Nek prođe koja godina da nešto naučite i vi i vaše uzdanice. Košarka je inače malo složeniji sport od prostog fudbala i traži određeno poznavanje a ne samo: Zvezdo, volim te, ljubim te, i slične gluposti pojedinih zdravstvenih radnika. E, ako i tu dođe Džaja onda je to druga priča. Ili amater Nebojša ima REŠENIIIIIJE!

Falcao

pre 11 godina

Ti sto kazes da nam je predsednik Bosanac, epa taj BOSANAD PREDRAG DANILOVIC JE DAO SRPSKOJ KOSARCI 100X VISE NEGO SVI VASI IGRACI ZAJEDNO i jedan je od 5 najboljih srpskih igraca ikad!
Ti sto nabrajas fudbalere, mislis da mi ne mozemo da spomenemo Stjepana Bobeka koji je bio najbolji jugoslovenski igrac tog vremena i jedan od najboljih ikad ( ti si naveo Savicevica koji je crnogorac i Panceva koji je Makedonac), Milana Galica, Predraga Mijatovica, Savu Milosevica, Zorana Mirkovica, Slavisu Jokanovica,Mateju Kezmana, Vladicu Kovacevica, Jusufija, Milosa Milutinovica,Velibora Vasovica... Uostalom 3 najbolja strelca u istorije reprezentacije jesu Bobek,Milosevic,Galic- tri Partizanova igraca.
Ti sto spominjes tu recenicu " nije iz nase skole", da te pitam samo jel Divac bio kalibar za reprezentaciju kad je igrao za Slogu? Ili je mozda postao igrac u Partizanu?
Ti sto spominjes Radmanovica,Stojakovica,Vujanica( " Ne secam se kad sam igrao za Zvezdu), Divca?! mora da imas 5 godina i da si juce naucio kako se koristi racunar.
Za Simonovica i Savovica se izvinjavam, moja greska, ali opet vam fali samo jedan bek za crnu petorku Nelson,Skot,Braun,Traore.
A da i NBA laze kad kaze da je najvise igraca iz Evrope bilo iz Partizana. Ne znam kako ne spomenuse intergalakticnog sampiona Divu, koja snima film kad uzme jedan kup.

Falcao

pre 11 godina

Naravno da nisam mislio da Moku kad sam to reko. Mislio sam na Rakocevica, koji je bio 12-13. igrac, grejao klupu Jaricu i Vujanicu i ulazio da napravi faul.
A nemam nameru da se raspravljam vise, samo cu da kazem da onaj ko pokusava da u kosarci uporedi Partizan i Zvezdu u bilo kom segmentu je smesan. To je kao poredjenje Real Madrida ( Partizan) i Hetafea ( Zvezda).

u inat svima!

pre 11 godina

Za sve ove dusebriznike sto kukaju kako smo doveli jos jednog centra, ako ste pismeni procitajte da Lovernj moze da igra i na poziciji 4 i 5, a mi u timu imamo samo jednu pravu cetvroku Gordona, a Lucic i Bertans koji popunjavaju tu poziciju su klasicne trojke. Koliko sam pogledao do sad od njemu moze se zakljuciti da je dosta dobar igrac i nije bas neiskusan iako je mlad. Imao on iza sebe tri sezone (od kojih u druge dve je imao znacajnu ulogu) igranja u Francuskoj prvoj ligi (verovatno fizicki najzahtevnija liga u evropi) za Salon sa kojim je prosle godine uzeo i titulu, a ove sezone osetio je i igranje u EL gde je na 7 utakmica prosecno belezio 6,6 poena i 3,2 skoka za nekih 16min prosecno na parketu a odigrao je posle 2 utakmice u evro kupu i par u Spanskoj ligi za Valensiju a to je poprilicno iskustva za 21-godisnjaka. Cini mi se da je dosa odlucniji kad primi loptu pod kosem od Muslija, ume asistencijama da razigra igrace a ume da pogodi i sa distance i za tri sto nije slucaj sa ovim ostalim nasim visokim igracima. Sve u svemu zadovoljan sam jos da dodje i bek mesto Andjusica kao sto se prica da ce dovi i odlicno. Dobrodosao Lovernj!

Hotel Radmilovac

pre 11 godina

Odlično je to da igra na pozicijama 4 i 5 i da zna da šutne sa distance pa i da pogodi trojku!Kada bi se još Novica vratio i da dovedemo iskusnog pleja. Ja verujem našoj upravi,a FMP-Diva je veštačka tvorevina koja neće dugo trajati. 11 uzastopnih titula Srbije,5 uzastopnih Jadrana,final four 2010.godine,obaranje rekorda gledanosti u Areni,skidanje skalpova mnogo bogatijim klubovima,nekoliko top 16 faza,malo li je??? NAPRED INSTITUCIJO!

Hladnokrvni

pre 11 godina

Prvo,KK Partizan ne godinama već decenijama unazad je stvorio više reprezentativaca nego svi drugi klubovi zajedno. Da vam nabrojim samo neke: Kića,Praja,Grba,Divac,Djordjević,Danilović,Paspalj. Sad trenutno imamo Lučića,Milosavljevića,a sigurno će priliku u dogledno vreme dobiti i Milutinov,Musli i ostatak vrtića. Dolazak ovog igrača će biti rasterećenje Lučiću na poziciji 4,Gordon će imati odličnu zamenu,a konkurencija na poziciji centra je pojačana. A kkfmpczvbgddivasledećasezonadržavniprojekat i njeni navijači nek razmišljaju o drmanju koševa,menjanju imena,fuziji,16 miliona duga,i ako mogu nek mi nabroje 5 svojih reprezentativaca od kad se košarka igra u hali.

Johnny90

pre 11 godina

Molim vas,ali vas molim, zaobidjite vesti novooformljenih klubova,ne komentarisite ih ne ocenjujte komentare...Dajte da budemo strpljivi sa ovom ekipom,to su vec sada momci mladji i od mene,imamo toliko nezaboravnih trenutaka i u svojoj daljoj i u svojo bliskoj proslosti,ma imamo ih i od tek pre neki dan.Pustite mutirane da se sami uguse u svojoj izvestacenosti.Pricamo ovde treba nam bek,suter,sta god,sta mislite da ljudi iz kluba to ne znaju?Samo lagano,bez ikakve panike.Pozdrav,braco grobari!

J.D.Aleksandar

pre 11 godina

Nije mi jasno cemu uvek prica o tome kako Partizan ne pravi reprezentativce ? Prvo mi nismo skola reprezentacije,drugo,onoliko koliko je Partizan dao legendi (da ih ne nabrajam) staroj Jugoslaviji,Slobinoj Jugoslaviji,Srbiji i Crnoj gori,Srbiji i koje su sve legende nosile sveti dres,Crvena zvezda to ne bi mogla da da za jedno 250 godina postojanja ! Jel shvatate vi da imate Moku,Obradovica i Rakocevica i nikog,ama nikog vise vrednog pomena !

Mare Care

pre 11 godina

A Perasovic(Trener Valensije) odmah salje ovog napred posto je dao trojku,da mu se ponovo ne ponovi Kecman :D definitivno ne bi preziveo :D

Aki

pre 11 godina

Za neupucene, sa "Odakle pare?" pitanjima - covek je doveden kao slobodan igrac, dakle, dogovorili su se samo za platu, je l'... Ne znam sta je tu komplikovano za razumeti.

PinballWizard.T

pre 11 godina

Nakon Gordona,Muslija,Gagica i po mojoj proceni najtalentovanijeg od svih Milutinova,partizan je doveo petog centra!??!! Pet centara ima covek u ekipi?! Evo molim da meni neupucenom ,neko ko se razume u kosarku objasni logicnost ovog poteza. Cak i da je iskusan razumeo bih donekle ovako nesto,ali jos jdan golobradi mladic medju centrima?! Peti (slovima peti centar)? Dule da moze, ovo bi mu bila prva petorka verovatno...

Prvo lepo si rekao neupucenom, drugo ne moras ni neki ekstra znalac da budes, dovoljno da si odlgedao 1, 2(recima jednu, dve) utakmice da znas da je Gordon 4(recima cetvorka) i da covek koji dolazi je takodje 4(recima cetvorka) ali moze da igra i centra. Jedino na toj poziciji je Partizan bio u manjku u ovom delu sezone. Na pleju ima Westermana i Gordica, na beku Bogranovica i Milosavljevica, na krilu Lucic i Bertans, na krilnom centru Gordona i sada ovog novog, i na centru Musli, Gagic i Milutinov, to je 11 igraca i kao 12 u rusteru ima da ubaci Cakarevica, Djekica i Cehovskog. Tako da na svakoj poziciji ima po 2 dobra igraca koji mogu da odmaraju jedan drugog (sem na poziciji centra gde ima tri, a ne pet igraca). Ako vec zelis da se pravis pametan prvo gledaj da ti sve cinjenice budu tacne a ne da lupas gluposti. Ti ako ne znas da Gordon igra 4 znaci da nisi odgledao ni jednu utakmicu Partizana, samim tim nisi ni merodavan da dajes bilo kakav komentar, to je pravi primer internet navijaca!

Grobar

pre 11 godina

Dajem predlog za razmisljanje. Posto Partizan kuburi sa sa bekovima, veoma ozbiljno dajem predlog Duletu da pokusa da na teren vrati Vujanica za koga mislim da je i sada bez treninga najbolji bek u Partizanu. Tvrdim da bi za istu minutazu postigao vise koseva nego Vesterman i Boguanovic zajedno.

u inat svima!

pre 11 godina

Za sve ove dusebriznike sto kukaju kako smo doveli jos jednog centra, ako ste pismeni procitajte da Lovernj moze da igra i na poziciji 4 i 5, a mi u timu imamo samo jednu pravu cetvroku Gordona, a Lucic i Bertans koji popunjavaju tu poziciju su klasicne trojke. Koliko sam pogledao do sad od njemu moze se zakljuciti da je dosta dobar igrac i nije bas neiskusan iako je mlad. Imao on iza sebe tri sezone (od kojih u druge dve je imao znacajnu ulogu) igranja u Francuskoj prvoj ligi (verovatno fizicki najzahtevnija liga u evropi) za Salon sa kojim je prosle godine uzeo i titulu, a ove sezone osetio je i igranje u EL gde je na 7 utakmica prosecno belezio 6,6 poena i 3,2 skoka za nekih 16min prosecno na parketu a odigrao je posle 2 utakmice u evro kupu i par u Spanskoj ligi za Valensiju a to je poprilicno iskustva za 21-godisnjaka. Cini mi se da je dosa odlucniji kad primi loptu pod kosem od Muslija, ume asistencijama da razigra igrace a ume da pogodi i sa distance i za tri sto nije slucaj sa ovim ostalim nasim visokim igracima. Sve u svemu zadovoljan sam jos da dodje i bek mesto Andjusica kao sto se prica da ce dovi i odlicno. Dobrodosao Lovernj!

Глобтротер

pre 11 godina

Занимљиво је да је на вести о Човићевом новом играчу Траореу једино један навијач Партизана који се потписује као Ј.Д. Александар написао прозивку како су нагомилали све саме странце и искусне играче.

Овде можеш да нађеш сијасет прозивки од стране навијача Железника на ту тему па се ја питам јел' нешто не капирам. Ко је овде луд? Они се стварно колективно баве маркетингом и уздају се у крилатицу да 1000 пута изговорена лаж постаје истина. Изгледа да су колективно заражени вирусом маркетиншког стручњака Весића.

И ови што помињу да смо ми имали већи буџет свих ових година и да смо били државни пројекат нека се теше и даље. Добро је познато да је за време пројекта 'Европска звезда' буџет био сјајан и већи него Партизанов. Али резултата није било на њихову несрећу нигде.

Уреду су ми прозивке и са једне и са друге стране и мислим да су симпатичне. То издваја ривалство наша два клуба од ривалстава неких других. Али морају да постоје неке границе. Ајде без лажи. И чисто да се разумемо немам ништа против ФМП-вих странаца и политике тренутне тог клуба да доводе искусне играче. Играју добру кошарку и желим им све најбоље, али пред нама да поклекну! :-)

PFC Knjaz

pre 11 godina

Odakle Partizanu pare za ovoga(120.000 eura mesecno plata)??A nesto kukate kako nemate novac haha
(Laki, 27. decembar 2012 17:44)

Godišnje, a ne mesečno!

chubby checker

pre 11 godina

ovaj Ražnatović počeo opasno da ubacuje francuze u naše klubove.. no dobro, sve dok u timu ima 5-6 talentovanih mladića iz Srbije ja lično nemam ništa protiv da ostali budu stranci

C_Barkley

pre 11 godina

@Stavis prst na celo i setis se: taj kako ti kazes marginalni tim je od 85. do 92. osvojio 2 evropska takmicenja, a igrao jos jedan final four Evrolige, a i 3x dosao do najbolja 4 u kupu Koraca... kad bi ti znao o cemu pricas...

darije

pre 11 godina

Hvala Đekiću, ali u nekom drugom životu. Samo, da li će Dule da ostavi i Muslija i Gagića ili? Vidim da je ovaj lik i četvorka i petica, pa...

ja

pre 11 godina

koji vam je ovo reprezentativac Srbije po redu? 5i,6i?
(@jd aleksandar, 27. decembar 2012 11:37)

ne znam koji im je stranac u ekipi,ali znam da im je peti (mladi) centar u ekipi..Imaju 5 centara!
(azerbejdzanski fen, 27. decembar 2012 12:26)

Vodite vi vasu brigu, nas se okanite. Objasnite mi zasto je samo Partizan duzan da proizvodi reprezentativce za Srbiju, zasto malo i Diva ne poradi na tome mesto sto razigrava Nelsone, Skotove, Brawne, sad vidim dolazi i Traore, pa perspektivni Katic i Rakocevic, Lazic, Radivojevic a Cvetkovic i Luka mitrovic sansu ni ne dobijaju a i kad dobiju dobiju po minut-dva kad je sve reseno. U Partizanu tu su Lucic, Bogdanovic, Musli, Gagic, Milutinov, Milosavljevic koji redovno igraju svi imaju znacajnu minutazu pa cak i u EL. Milutinov koji je 94 godiste skoro 95. (30. decembar)skoro svaku utakmicu u EL je dobijao izmedju 10-15 minuta.A koliko su igrali vasa jedina dva mlada igraca koje imate u timu?

magic

pre 11 godina

Partizan i Zvezda postali "Legija Stranaca" Nasa kosarka je definitivno umrla.
(Ratko, 27. decembar 2012 12:25)

Nisu Partizan i Zvezda ti koji treba da prave igrace,oni gledaju svoje interese,kako da igraju jaka takmicenja da bi kroz njih zaradili novac,ima dosta ekipa kod nas koja treba da prave igrace,Mega,Hemofarm,itd,itd.Da li CSKA pravi igrace za reprez.imaju dva-tri rusa i od toga je samo jedan mlad igrac,da li Barsa pravi,da li Makabi za Izrael,dajte ljudi

Jovan

pre 11 godina

Dovesti i Andreju Milutinovića ili još bolje Nemanju Dangubića.Bićemo prvi u ABA videćete,ne po plasmanu,to će možda Zvezda Beograd,moguće je i da će biti prvaci Srbije ali na ABA F4,Dule će pokazati ko je još uvek Tata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rampi R., 27. decembar 2012 16:31)

Fegi jer si to ti ?

Stanimir Branimir

pre 11 godina

Muka mi je ovih dušebrižnika što kukaju što ne igraju naši talenti. Pa gde su ti naši talenti? Đekić je dobio priliku da igra Evroligu sa 18 godinu pa je nije iskoristio. Dečko je na terenu kao da živi na bensedinima. Miljenović ne može da igra seniorsku košarku bez najmanje još 10 kg mišićne mase. Mnogi dobijaju šansu, retki je iskoriste. Pa onaj Vesterman gine za Partizan više nego bilo koji domaći igrač.

I navijam za Zvezdu, da se razumemo. Ne može naša košarka da napreduje ako forsiramo samo domaće igrače koji su umislili da su zvezde, niti može sa njima da se igra Evroliga, ili Evropkup. Ma ni ABA liga. Pa mislite da bi Premier liga u fudbalu bila toliko jaka da ima ne igraju stranci? Ako hoćete samo domaće igrače, pozdravite se Evroligom. Došla su druga vremena, samo najbolji igraju. Dobijaće i srpski talenti šansu, ali će igrati samo ako je iskoriste. Dobri primeri su Cvetković iz zvezde i Milutinov iz Partizana.

alczsouth

pre 11 godina

ovo nije centar, sta vam je. lucic ce sada moci da igra samo trojku pa i dvojku. aman dosta sa tim sutem andjusicevim, decko sutne i promasi tablu i obruc, kakav je to suter. bertans je izmislio skok sut za njega. bertans sada igra i odbranu i napad i skace, sve radi. a ovaj ne zna u stav da se spusti. za sut spolja je sasvim dovoljan bogdanovic, bertans i lucic. i shvatite jednu stvar necemo dovesti iskusnog igraca i tu je tacka. i ne treba nam. mi stvaramo tip i shvatite to. strpljenje je potrebno za ovu mladu ekipu. i ako mislite samo da kudite ove igrace bolje ne gubite vreme. pravi grobari ce uvek biti u pioniru i da ovi momci izgube sve do kraja. da bi ti se vratilo moras prvo da stvoris nesto. samo neka treniraju naporno i kvalitetno. docice i taj sut. mora da se radi na snazi jer to zahteva moderna kosarka. samo napred momci.

gradiska

pre 11 godina

Joj, pogledajte samo izraz lica kod Perasovica i kako mlatara rukama. Mora da mu je ova situacija pred kraj meca probudila uspomene...hehehe :).

Arsenije

pre 11 godina

Laki Da li mislis da pare rastu kao trava.Da li znas da je Bo kao i Roberts igrao za 70 hiljada za celu sezonu a da je otisao iz Turske zato sto mu nisu dali vise od 5000 mesecno.Partizan jos nije isplatio (prvi put u zadnjih 10 god) ni plate od prosle godine.Tepic je na primer dosao bez para tako sto je Perovicev ugovor bio deponovan Vojvodini da se aktivira i isplati kada Kosta ode u NBA.S obzirom da prosle godine nikog nisu prodali a da od drzave nema nista , jasno je zasto je Partizan u problemu.Izmedju dve opcije , ici na prvo mesto ili praviti mlad perspektivan tim , izbor se sam nametnuo.Vasi crnci imaju prosek 28 god a Partizanovi stranci 21 god.Ko je skuplji znamo a koja je cena , saznacemo za koju godinu.

Metla bez drske

pre 11 godina

Dosadni ste vise sa tim nasi igraci,nasi igraci i Zvezda i Partizan su profesionalni klubovi kojima je stalo do dobrog rezultata i njima je ispred svega cilj da se postizu uspesi i osvajaju trofeji,prema tome dovodice one igrace za koje smatraju da mogu da se uklope u njihove vizije nasi mladi igraci neka se dokazu da zasluzuju dres nekog od ova dva tima i nema problema igrace.Ni Zvezda ni Partizan nemaju ama bas nikakve koristi od toga sto ce reprezentacija na primer postati prvak sveta,evrope...

grobelar

pre 11 godina

kako igraju Djekic i Musli ma koga da dovedes je pojacnje
(grobelar, 28. decembar 2012 06:46)

napravio sam fatalnu gresku u koment. izvnjavam se Djekicu mnogo, permutovao sam ga za centra Gagica jos jednom izvini Djekicu !!!