Četvrtak, 20.12.2012.

11:52

LŠ: Junajted na Real, Barsa – Milan

Žreb za osminu finala Lige šampiona doneo je tri velika derbija, a rundu će obeležiti duel devetostrukog šampiona Real Madrida i Mančester Junajteda.

Izvor: A. Kovaèeviæ

LŠ: Junajted na Real, Barsa – Milan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

141 Komentari

Sortiraj po:

Bobby

pre 11 godina

E prodje neki tupavi Bajern a ispade mi Chelzea :( :)) Nema veze, bitno da je Zver digao pehar LS, a i Bane! No, po mom skromnom missljenju dalje prolaze: Galatasaraj, Juve, Barsa dosadna naravno, Bajern (ssalio sam se za ono tupavi, igraju momci vrhunski), Borusija ce zgaziti Ukrajince, ne vidim tu nissta sporno, Navijacki bih voleo da Malaga nastavi da iznenadjuje, tako da cu rizikovati i tipovati na njih, ko prati malo fudbal ne bi smeo da pomisli da ce potonula Valensija da prismrdi Ibrakadabri. I za kraj sam ostavio derbi. Iznenadjen sam da retko ko daje ssanse Realu, svi vide United dalje. Ja mislim, tacnije sam siguran da ce ih Real nakantati! Ako smrdljivci iz Uniteda prodju dalje priznacu da nemam pojma o fudbalu. Eto, cujemo se u februaru :)

shazam

pre 11 godina

Kakav crni Milan...u svim parovima osmine finala nema vece sigurice za prolazak dalje od Barselone. Doduse i Juventus je stvarno imao srece sa Seltikom, ali sem ta 2 para, ostali su prilicno neizvesni. Sahtjor - Dortmund ce biti ludilo!

ado

pre 11 godina

united ,barca,juve i bayern .polufinale :) .njima ove god niko nista ne moze ,jedino ako se nebi prije sastali .sve u svemu jedna od ove 4 navedene ekipe uzima CL ove god .to su giganti !

Prvak se vec zna, sta se strecate

pre 11 godina

Cetvrtfinalisti su:

PSZ
Mancester
Barselona
Dortmund
Bajern
Porto
Juventus
Salke

Sampion ce biti Mancester. Ne navijam za njih, ali pokusavam da budem realan. Barselona i Bajern su takodje jaki, ali Barsi zaustavi Mesija, tu nema ko da daje golove, u Bajernu je slicno sa Riberijem, ustopujes njega, nema ko da pravi sanse. U Mancesteru i bekovi poput Rafaela i Evre su opasni po gol. Igraju najkvalitetniji fudbal. Ferguson je ipak SER!

Milan je obicna boranija

pre 11 godina

Kakav Milan, sta je bre vama, pratite li vi uopste danasnji fudbal? Tu nema vise ni "M" od onog Milana sa Kakom, Sevcenkom, Pirlom, Gatuzom, Nestom. Ovo je obicna boranija, Malaga ih bre kanta, glavni neki nabedjeni klinac sa traktorskom frizurom El-Sharahsdbhadhj (ne znam tacno ime). Pa tu bi Barsa mogla da postavlja rekorde u LS, sa sve Mesijem i njegovim novim rekordima. Sto se tice ostalih, Juventus ce verovatno proci Seltik ali nema kvalitet za dalje, Salke-Galatasaraj je mozda najneizvesniji duel, PSZ i Ibra verovatno kantaju Valensiju, Sahtjor je dobar, ali Dortmund je mnogo dobar, Real verovatno puca od Mancestera, Bajern skoro sigurica sa unezverenim Arsenalom, ako ne bude neko zesce kantanje dobro su Arsenalci prosli, i Porto-Malaga, najverovatnije ce Porto ici dalje, ipak je bolji u svakom pogledu.

venger

pre 11 godina

samo nek nije arsenal dobio barselonu,sa bajernom je lakse,zaustavis riberija i nema bajerna.........arsenal opet prima lijeve golove ,ali vratio se wilshire,rosicky pa cazorla i podolski su tu,jedino sto napadaci nemogu kile,ali bajern ce pasti...........

Marko

pre 11 godina

Kol'ko srece ima ovaj Arsenal, pa to je strasno, ali nema veze, kada pregaze Bavarsku boraniju, nema vise lakih protivnika! Inace moja projekcija finala (a i zelja!) Borusia Dortmund - Manchester utd., realno- dve najjace ekipe ove sezone (ne deluje tako jer je Dortmund ostavio slabasnom Bayernu titulu u Bundes ligi, kazu - ne mogu vise da ih slusaju kako kukaju!)
(IronMan, 20. decembar 2012 14:44)
Mislis kao sto je ove dve godine Bayern Dortmundu ostavio titulu jer je Dortmund kukao 10 godina,nije se moglo vise slusati

RV

pre 11 godina

``Drugi derbi biće okršaj Barselona i Milana, jedini duel timova koji su se svojevremeno sretali u finalu takmičenja. Te 1994. godine "rosoneri" su deklasirali Katalonce sa 4:0.``

Jedino ako se na proslogodisnje meceve to ne odnosi, posto se znalo da Farsa mora da pobedi!!!

Simon

pre 11 godina

Zapravo sam malopre poslao verovatnocu da se dva puta izvuku upravo ovi parovi koji su izvuceni. Verovatnoca da se ponove parovi je jednostavno samo 1:1440

Aleksandar

pre 11 godina

Milan se unesrecio totalno,Utd i Real prilicno,Nemci zadovoljni,PSG umeren kao i Valensija,Barsa prividno zadovoljna ali strepi zbog matematike,sudjenja...Juve (zasluzeno) prosao idealno,mozda najujednaceniji mec Malaga-Porto...Bice pakleno,kao i uvek u revansima ce da prsti od golova,sto se prvih meceva tice slutim goleadu(obostranu) u Milanu...Pozz

aha

pre 11 godina

Što se tiče utakmice Real-Mančester, tu će sudije biti zbunjene skroz. Jer neće znati kome više da pomognu. Razmišljaće tokom celog dvomeča "U brate, pa kome sad da navlačimo?"
(MM, 20. decembar 2012 15:01) Podelice 10 crvenih kartona da pomognu Barsi :)

marecare

pre 11 godina

Bilo bi zanimljivo da neko ko se razume u statistiku izracuna kolika je sansa da se i u probnom i u "stvarnom" izvlacenju pojave isti parovi?

Deuterium

pre 11 godina

Mnogo me nervita ovaj instant arapski klub. Imali su sreće. Prvi put ću u životu navijati za španski klub, dobro, znam da je Valensija trenutno slabija, ali...

Miki

pre 11 godina

barcaforcaolala, 20. decembar 2012 15:53
Ako Madridjani budu cekali da Penaldo napravi razliku, Mancester ide dalje milion posto. Taj vise ne moze da napravi razliku ni protiv Espanjola.

ognjen

pre 11 godina

real-mancester ce biti prava poslastica..nezahvalno je prognozirati,po meni 50:50 samo zbog toga sto je real u krizi trenutno.mozda gresim ali mislim da je real za nijansu jaci tim i da ce Ronaldo(koga ne volim inace)napraviti razliku.Sto se tice ostalih tekmi,predvidjam uspeh nemackim timovima..Sto se tice BARSE,90% osvaja ligu sampiona.Najbolji su,tu nema dileme,po meni najtezi ce im biti ovaj mec sa milanom.Ako prodju,rutinski ce doci do finala..Svaka cast bajernu,borusiji,arsenalu,sahtjoru ali ti timovi nemaju teoretsku sansu protiv barselone jer pokusavaju da igraju pas igru protiv tima koji je istu doktorirao!!!Barsi je puno teze igrati protiv Seltika,Celsija(tipicnih engleza) koji igraju pozicionu igru..No,bice sta bude
(barcaforcaolala, 20. decembar 2012 15:53)
Apsolutno se slazem sa tobom,s tim sto nisam siguran da ce tako lako da osvoje ligu sampiona ukoliko ne dovedu krstenog stopera,a cini mi se da nece,bez obzira na ovakav napad,imace velikih problema,i nisam siguran da ce da se prosetaju protiv reala,bajerna,dortmunda,bez obzira sto stvarno ti timovi igraju napadacki a barsa je tu najaca...Nemam nista protiv pujola ali vidi se da je vec mator,ne moze najace igrace da isprati..Znaci dobar stoper i ne vidim nacin da ne osvoje titulu..Inace navijam za bavarce i nadam se da ce izbeci barselonu kako god mogu,jer sve ostale sam siguran da mogu da dobiju!!!!

Marko Bayern

pre 11 godina

Kakva bre barsa - milan? Tu imamo sigurnog pobednika. Arsenal Bajern to je derbi.
(paki, 20. decembar 2012 12:35)
Bayern vise ni sa Realom nema derbi jer ga uvek pobedi,a kamo li tek derbi sa nekim ko nema ni jednu LS.Svi vi mali klubici (Arsenal,Dortmund...) biste hteli derbi sa nama ali ste za nekoliko klasa nizi.Za nas obicna utakmica kao i svaka druga :)

Boki

pre 11 godina

Sve je uglavnom ok, ali neznam zbog cega ovde preko 95% osoba smatra da Salke sigurno prolazi. Pogledajte malo koje sve igrace ima Galatasaraj. Gledao sam ih protiv Manchestra na Old Traford-u, i mogu reci da nisu bili nimalo naivni... Dok su u Istanbulu dobili...

Marko

pre 11 godina

Mislio sam da nikad ovo necu docekati vise,posle nekih 7-8 godina LIGA SAMPIONA je onakva kakva bi trebalo da bude!

Vestacka tvorevina Chelsea prestaje da igra LS, Malaga i PSZ nece jos dugo,Zenit nije prosao!

JUVE - REAL - MAN UTD - BAYERN - MILAN - VALENCIA - BARCELONA - DORTMUND
- PORTO - GALATASARAY !!!!!!!!!
(Joca Briselac, 20. decembar 2012 14:02)
A po kom osnovu su tu Valencia,Galatasaray-ni jednu LS nemaju.Valencia ima malo i prvenstrvenih titula.
Sada je kao Chelsea mali klubic a Dortmund osvojio tu jednu titulu pre manje od 20 godina i sada je on kao nesto posebno,a u Bundesligi jedva da ima 5 titula.Smesan si mnogo.

ultras

pre 11 godina

Ne razumem ove okorele navijače stranih klubova iz Srbije i njihovo prepucavanje,što se mene tiče baš me briga za Real,MUTD,Arsenal,Juventus...itd,ligu šampiona pratim površno jer je baš dosadno takmičenje tipa ko ima para može da igra ali ruku na srce najviše bi volio da Borusia Dortmund nešto uradi jer su mi oni najsimpatičniji i sa minimalnim ulaganjem u tim(čak i Galatasaray više ulaže)nabijaju komlekse čitavoj Evropi.

Milos

pre 11 godina

Neko je napisao da se milan ravnopravno borio sa barselonom prosle godine hahahah pa centar nisu prelazili, koliko puta su centar presli toliko su i golova dali u obe utakmice posed lopte barselone je bio preko 70%, milion suteva u gol, da su pola od toga iskoristili milan bi primio 2 puta po 5 komada, ne mrzim milan za njih navijam od italijanskih timova ali neko tako lupi nesto i ostane ziv... dovidjenja prijatno

Bayern

pre 11 godina

Ne znam za vas ali ja i dalje strepim. Jedino dobro je to što nismo dobili Juventus za protivnika jer bi onda sigurno izgubili na obe utakmice od njih.

barcaforcaolala

pre 11 godina

real-mancester ce biti prava poslastica..nezahvalno je prognozirati,po meni 50:50 samo zbog toga sto je real u krizi trenutno.mozda gresim ali mislim da je real za nijansu jaci tim i da ce Ronaldo(koga ne volim inace)napraviti razliku.Sto se tice ostalih tekmi,predvidjam uspeh nemackim timovima..Sto se tice BARSE,90% osvaja ligu sampiona.Najbolji su,tu nema dileme,po meni najtezi ce im biti ovaj mec sa milanom.Ako prodju,rutinski ce doci do finala..Svaka cast bajernu,borusiji,arsenalu,sahtjoru ali ti timovi nemaju teoretsku sansu protiv barselone jer pokusavaju da igraju pas igru protiv tima koji je istu doktorirao!!!Barsi je puno teze igrati protiv Seltika,Celsija(tipicnih engleza) koji igraju pozicionu igru..No,bice sta bude

lud ko struja

pre 11 godina

Za Milaniste što spominju onaj penal Barci u drugoj utakmici protiv Milana

http://imgon.net/di-7NQH.gif

http://imgon.net/di-FAKQ.gif

:)

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Seca li se Arsenal 2001. kada smo ih sredili iako su imali najjacu ekipu u svojoj istoriji.A posle smo sredili i United i Real...i osvojili klempavka :))

MM

pre 11 godina

Što se tiče utakmice Real-Mančester, tu će sudije biti zbunjene skroz. Jer neće znati kome više da pomognu. Razmišljaće tokom celog dvomeča "U brate, pa kome sad da navlačimo?"

Tolle

pre 11 godina

@Da li neko zna razlog zbog cega Milan nije mogao ici na PSZ ili Mancester. Naime, bio je prinudjen da ide na Barsu a u tom trenutku bili su slobodni i PSZ i Mancester???
(cudno, 20. decembar 2012 12:56)


U tom slucaju, od cetiri preostala neizvucena kluba, tri bi bila iz Spanije.To bi znacilo da je neizbezno da igraju jedni protiv drugih, sto po pravilima nije dozvoljeno.Zato je Barselona bila jedina opcija.

IronMan

pre 11 godina

Kol'ko srece ima ovaj Arsenal, pa to je strasno, ali nema veze, kada pregaze Bavarsku boraniju, nema vise lakih protivnika! Inace moja projekcija finala (a i zelja!) Borusia Dortmund - Manchester utd., realno- dve najjace ekipe ove sezone (ne deluje tako jer je Dortmund ostavio slabasnom Bayernu titulu u Bundes ligi, kazu - ne mogu vise da ih slusaju kako kukaju!)

Miki

pre 11 godina

Ne razumem ove koji komentarisu da je namesteno, da ce svima biti lako, da opet najjaci idu na najslabije? Koji zreb vi gledate? Parovi su apsolutno realni: Barsa ce protiv svakog biti favorit i tu nema dileme. Real-Mancester: Kakve veze ima sto Real nije u formi, ne igra se sutra. Do marta mnogo toga moze da se promeni, a sve i da i tada ne budu igrali kako mogu, Junajtedu ce biti tesko da prodje. Bajern-Arsenal: Bajern svakako favorit, jer je realno jaci. Arsenal ne igra nista posebno i to traje od pocetka sezone, tako da ne vidim da ce nesto bitno da se promeni. Dortmund-Sahtjor: Ne bih tako rano otpisivao Ukrajince, igraju odlicno. Medjutim, da je Dortmund jak, jak je. PSG-Valensija: Nesumnjivo da je PSG favorit, ali Valensija ima iskustva, tako da ce i tu biti gusto. Barsa-Milan: Kao sto rekoh, protiv koga god da igraju, Spanci su favoriti, jer su realno za klasu ispred ostalih. Ako im bude dan, a uzimajuci u obzir Milanov kvalitet i igru, Barsa ce ih demolirati. Juventus-Seltik: Tu ne vidim neki nacin po kome bi Seltik mogao da iznenadi, jer je Juve dosta jaci i iskusniji u ovakvim mecevima. Galata-Salke: Definitivno najdosadniji mec, barem po imenima klubova. Prednost dajem Salkeu jer je bolji, ali nikad se ne zna. Porto-Malaga: Po kvalitetu tu negde. Porto, pak, ima dosta vise iskustva. Sve u svemu, parovi su prilicno realni i cak se ni u mecu Barsa-Milan ne zna sigurno sta ce biti, jer je Milan veliki i iskusan klub i pre svega, to su Zabari :) Uzivajmo!

Puki 1892

pre 11 godina

A protiv koga igraju čelsi,liverpul i man siti?XD (BaneUtd, 20. decembar 2012 13:28) Umesto da se radujes mecu Real-Jedinstvo i spektaklu, ti pokazujes koliki su ti trn u oku ova tri kluba. Liverpul: trofejniji od Mancester J. i vise puta prvak Evrope. Celsi: proslogodisnji prvak Evrope i Man. Siti: prvak Engleske ispred Junajteda u poslednjoj sekundi prvenstva. Dovidjenja, prijatno.

OoOoOoOoOooo

pre 11 godina

Realno najlepsa utakmica za oko ce biti Sahtjor-Borisija. Manje vise poznato je ko ce proci dalje, a bice i nekog iznenadjenja, ali kad bi to bio raspali Arsenal bio bih odusevljen! Ovakvi komentari od onog Bajernovca, Baneta, Drogbe i njima slicnih samo da ti se smuci fudbal za ceo zivot, nego deca izgleda nemaju druga posla pa lupaju po komentarima da im se ljudi podsmevaju!

dimitrije96

pre 11 godina

Bice dobrog fudbala, ima atraktivnih parova.. A sto se tice arsenala, posto sam navijac istog mislim da svaku sezonu upropaste posto zauzmu drugu poziciju u grupi i onda nalete na tezeg rivala. Salke koji je bio prvi u toj grupi igra sa galatasarejom, a arsenal ce morati u minhen. Da su pobedili olimpijakos u poslednjem kolu sada bi oni igrali sa galatasarejom... Ali sta da se radi, zelim im srecu

Joca Briselac

pre 11 godina

HVALA TI BOZE !!! Mislio sam da nikad ovo necu docekati vise,posle nekih 7-8 godina LIGA SAMPIONA je onakva kakva bi trebalo da bude!

Vestacka tvorevina Chelsea prestaje da igra LS, Malaga i PSZ nece jos dugo,Zenit nije prosao!

JUVE - REAL - MAN UTD - BAYERN - MILAN - VALENCIA - BARCELONA - DORTMUND
- PORTO - GALATASARAY !!!!!!!!!

Ker

pre 11 godina

Ovaj Arsenal nikad sreće nema, ali ako Venger kupi centarfora biće svašta. Neki dobar centarfor uz Volkota, Vilšira i Kazorlu nadavaće se golova. A ove priče tipa "Mančester će odvaliti Real" to zaboravite, jer ima dosta vremena do februara, može svašta da se desi što se tiče forme i jednog i drugog tima, i naravno januarski prelazni rok. Nema prelaznog roka u kojem Real nije kupovao. Ja bi voleo da prodje Mančester, ali teško će biti.

govorna mana

pre 11 godina

milan je 'bez izvlačenja' išao na barsu zato što bi od 6 preostalih ekipa za izvlačenje 4 bila iz španije (po 2 u oba šešira) te bi bilo nemoguće da se ne sastanu međusobno

steva utd

pre 11 godina

Runi i Van Persi napred a VIdić i Rio nazad,u sredini tata Skols deli lekcije i cepanje najtrofejnijeg kluba.Onda Ronaldo i Murinjo prelaze u Junajted.Glory glory Man Utd

Drogba11

pre 11 godina

Jedino čemu možemo da se nadamo je da Arsenal ima loš dan i da ne izgubimo sa prevelikom razlikom u Londonu, a kod kuće bismo mogli čak i bod da osvojimo. Valjda ćemo imati više sreće sledeće sezone.

LOST BOYS

pre 11 godina

Kakva bre barsa - milan? Tu imamo sigurnog pobednika. Arsenal Bajern to je derbi.
(paki, 20. decembar 2012 12:35)

..., ipak, neko te sprečava da staviš sav novac na Barsin prolaz i unovčiš svoju sigurnost...Taj neko zove se Stefan El Šaravi..., željan dokazivanja i gladan golova, slave... Barsa je mašinerija bez premca, ali već su pomalo zasićeni svega...

ps. AC Milan je bio sedam puta šampion Evrope. I Barsa će to biti, ali
tek 2069 godine. Mislite o tome!

buha

pre 11 godina

uuu!!!:) evo za sve kladionicare:

salke rutinski dere galatasaraj,
juventus ce smoriti seltik sa 1-0 i 0-0,
bajern ce unakaziti arsenal posteno,
sahtjor pravi iznenadjenje,
PSZ se proci valensiju na gol vise u gostima,
porto malaga niko ni nece gledati...
mancester real...penali,

a mesi...u te dve utakmice dace milanu vise golova nego milan barsi.

Wilshere

pre 11 godina

Galatasaraj – Šalke 04 (Galatasaraj)
Seltik – Juventus (Juventus)
Arsenal – Bajern Minhen (Arsenal)
Šahtjor Donjeck – Borusija Dortmund (B. Dortmund)
Milan – Barselona Barselona)
Real Madrid – Mančester Junajted (M. Junajted)
Valensija – Pari Sen Žermen PSG)
Porto – Malaga (Malaga)

Stefan

pre 11 godina

Ne bih ja tek tako otpisivao Milan,Barselona ih nijednom nije nadigrala u istoriji dok je njih Milan znao da oduva sa sve Krojfom...Sto se tice Real-Mancester voleo bih da prodju Djavoli naravno.Idu dalje sigurno Bajern,PSG,Borusija,Salke...dva jako neizvesna dvomeca po meni Porto-Malaga i Seltik moze biti prava mina Juventusu

Dado

pre 11 godina

Valjda ce Silvio da odreši kesu zbog Barce...vidim drago navijacima Barce kao i prosle godine kada su mislili da ce na prvoj utakmici vec sve da bude reseno, a na kraju su trebali sudije ds sviraju penal, dok lopta jos nije ni u igri....valjda ce ove godine to da se osveti...

woah

pre 11 godina

kolko je zaludan ovaj bajernovac što se raspisao oko podneva, pa sve do 12:15. Sačuvaj me bože kakvih likova ima. Ne bi me iznenadilo da se taj i raspravlja sam sa sobom u komentarima. Strašno!

Vlada

pre 11 godina

Strepim od katastrofe da nas raspali arsenal koji gubi od cetvrtoligasa ponizi u tom dvomecu,ne bi me cudilo da podignu formu.
(BAYERN recordmeister, 20. decembar 2012 12:52)
Ne moras uzimati tudje nikove,providan si.Ali eto iako ga mrzis ipak i ti pises da je Bayern rekorder :D

Juventusovac

pre 11 godina

Voleo bih da Arsenal ispadne samo da bismo mogli da nadujemo Bajern u sledećoj rundi, ali male su šanse da moćni Arsen Venger dozvoli iznenađenje u ovako ranoj fazi i ispadne od šminkerskih švaba iz bavarske.

odgovor

pre 11 godina

Milan nije mogao da ide na PSG ili Mancester jer bi onda 2 spanska kluba morala da igraju medjusobno (Barsa-Real ili Barsa-Valensija), a to nije dozvoljeno u 1/8 finala. Zato je jedina opcija bila da igra sa Barsom.

Fergi

pre 11 godina

Welcome home Cristiano!!!!!!!!
Zao mi sto cete izgubiti, ali mancester je jedan jedini... Bilo je vreme da se kristijano vrati. Bice tezak mec, ali sam svim srcem uz mancester. Persim Runi, Cicarito, a do tada ce se i Vidic potpuno oporaviti. Dok je Real u krizi mi cvetamo. Do pobede, do finala, do titule. Zasluzili ste!!!

lela MU

pre 11 godina

championsleague/season=2013/draws
Ko ce koga da pregazi to cemo jos videti. Zao mi ovih navijaca Reala, jos veruju u bajke... Ferguson je za Murinja svet izmislio!!! Vreme je da se Kristijano vrati kuci... Ali je vreme i da vas pobedimo, mi smo u formi, a vi tonete, tu nema spasa. Persi, Runi, Cicarito, Vidic ce vam doci glave. Pravi duel, u pravo vreme, jedva cekam...

Mad4Red

pre 11 godina

Znači ovo lagano Borussia D. do finala gazi sve, napadački trio Gotze,Reus,Lewandovski najbolji u Evropi osvaju žuti "KLEMPA" živi bili pa videli... ;)

pink floyd

pre 11 godina

sjajni parovi osmine finala!
realno najviše pravog fudbala dje će obje ekipe igrat na gol više je meč šahtjor-dortmund
Konačno da meni ogavni mančester nema sreće pri izvlačenju i vidjećemo koliko mogu protiv reala. Barselona ne bi trebalo da ima problema, mada sa milanom se nikad ne zna

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Strepim od katastrofe da nas raspali arsenal koji gubi od cetvrtoligasa ponizi u tom dvomecu,ne bi me cudilo da podignu formu.

gremlin

pre 11 godina

Ne znam mozda je to tako u zivotu,neki dugovi kad tad dodju na naplatu...vreme je da ACM vrati za onu kradju na kamp nou...i sraman penal,kako god barsa je favorit...ali...ACM je klub koji zna kako se igra na 2 utakmice,pa makar i sa barsom...uostalom ACM je veci klub i nema razloga da i sada to ne pokazu...uglavnom bice dobrog fudbala,FORZA ACM...SEMPRE CON TE!!!

Svaba

pre 11 godina

Nisam neki obozavalac Ronalda, ali jedva cekam da ga vidim ponovo na Old Trafordu, bas me zanima kako ce reagovati na povratak!

Prolazak Salke, Juve, Bajern, Dortmund (ma da ce biti zaista gusto), Barsa, Mancester, PSZ, Porto!

Pozdrav

Krang

pre 11 godina

Zao mi je sto igraju Sahtjor-Dortmund. Igrali su najljepsi fudbal ove sezone. Strasna utakmica ManUtd-Real, ima da varnici na sve strane. Nadam se prolazu Uniteda.

Barcaboj Banejutd Arsenal Opelrekordsmajster

pre 11 godina

Prošle sezone smo igrali u finalu u svojoj državi, u svom gradu, na svom sopstvenom stadionu protiv ekipe koja je po ocenama mnogih najslabiji šampion evrope, Čelsija, i izgubili smo. Taj isti šampion Evrope je pukao od Atletika sa 1 4 a mi im nismo mogli ništa. Sad će nas moćni Arsenal preslišati u obe utakmice i ispašćemo u osmini finala. Svi ostali favoriti će proći dalje, Juventus će već u prvoj utakmici obezbediti plasman u četvrtfinale. Strepim od katastrofe.

drago

pre 11 godina

Prolaze Juve, Bayern, Barca, United, PSG i Porto.

United će proći jer je Real van forme
U mečevima Galata vs Schalke Sahtar vs Dortmund je ovoreno. Šteta što se ovaj zadnji par već sad "desio". Isto vrijefi i za Real vs United.

zmaj

pre 11 godina

stalno iste ekipe i iste zemlje u zavrsnici kao i u grupama...ovo samo treba da igraju sampioni i pobednici kupa,ovako se samo bogati jos vise bogate!

arsenal

pre 11 godina

Boze ima li te gde, zar je mogao tezi protivnik da nam zapadne, trenutno najjaci klub na svetu, svake godina dobijamo redovno najjaceg protivnika

nislija

pre 11 godina

Kakve veze ima sto je izvuceno isto kao na probnom zrebu, sta bre vi lupetate, oni da hoce to da urade ne bi uradili tako providno, dosadni ste sa tim namestanjem, zbog koga da nameste, sta oni imaju od toga da li ce mancester juventus barsa ili real da osvoji, smarate stvarno, da se palo drugacije opet vam ne bi valjalo...

MMM

pre 11 godina

Moze li neko da mi objasni kad je izvucen bi MIlan, jedna mogucnost je bila a to je Barsa! Zasto nije mogao Mancester Utd da bude protivnik Milanu?? ne razumem stvarno

cudno

pre 11 godina

Da li neko zna razlog zbog cega Milan nije mogao ici na PSZ ili Mancester. Naime, bio je prinudjen da ide na Barsu a u tom trenutku bili su slobodni i PSZ i Mancester???

Mikron

pre 11 godina

Samo da se ne pogode Real-Mancester i Milan-Barsa u istom danu, dva derbija osmine finala LS. U neku ruku i steta sto ce dva od cetiri najveca evropska tima u martu 2013. zavrstiti svoj pohod ka Vembliju.

Slucajnost ili...???

pre 11 godina

Juce je UEFA odradila probno izvlacenja parova,i izvuceni su svi isti parovi kao danas na zvanicnom izvlacenju,ali bukvalno svi....

nebitan

pre 11 godina

Salke,Bayern,PSG,Barselona sigurno idu dalje,Borusija i Juve verovatno,a Real i Porto imaju vece sanse mada ce ta dva dvomeca biti potpuno otvoreni.

Misa

pre 11 godina

Au Ronaldo protiv Junajteda , Milan - Barselona . Bice mnogo dobrih meceva , nadam se da ce se Sahtjoru vratiti za ono i da ce ih Borusija zgaziti .

Slucajnost ili...???

pre 11 godina

Juce je UEFA odradila probno izvlacenja parova,i izvuceni su svi isti parovi kao danas na zvanicnom izvlacenju,ali bukvalno svi....

Krang

pre 11 godina

Zao mi je sto igraju Sahtjor-Dortmund. Igrali su najljepsi fudbal ove sezone. Strasna utakmica ManUtd-Real, ima da varnici na sve strane. Nadam se prolazu Uniteda.

Mad4Red

pre 11 godina

Znači ovo lagano Borussia D. do finala gazi sve, napadački trio Gotze,Reus,Lewandovski najbolji u Evropi osvaju žuti "KLEMPA" živi bili pa videli... ;)

Misa

pre 11 godina

Au Ronaldo protiv Junajteda , Milan - Barselona . Bice mnogo dobrih meceva , nadam se da ce se Sahtjoru vratiti za ono i da ce ih Borusija zgaziti .

gremlin

pre 11 godina

Ne znam mozda je to tako u zivotu,neki dugovi kad tad dodju na naplatu...vreme je da ACM vrati za onu kradju na kamp nou...i sraman penal,kako god barsa je favorit...ali...ACM je klub koji zna kako se igra na 2 utakmice,pa makar i sa barsom...uostalom ACM je veci klub i nema razloga da i sada to ne pokazu...uglavnom bice dobrog fudbala,FORZA ACM...SEMPRE CON TE!!!

pink floyd

pre 11 godina

sjajni parovi osmine finala!
realno najviše pravog fudbala dje će obje ekipe igrat na gol više je meč šahtjor-dortmund
Konačno da meni ogavni mančester nema sreće pri izvlačenju i vidjećemo koliko mogu protiv reala. Barselona ne bi trebalo da ima problema, mada sa milanom se nikad ne zna

Mikron

pre 11 godina

Samo da se ne pogode Real-Mancester i Milan-Barsa u istom danu, dva derbija osmine finala LS. U neku ruku i steta sto ce dva od cetiri najveca evropska tima u martu 2013. zavrstiti svoj pohod ka Vembliju.

woah

pre 11 godina

kolko je zaludan ovaj bajernovac što se raspisao oko podneva, pa sve do 12:15. Sačuvaj me bože kakvih likova ima. Ne bi me iznenadilo da se taj i raspravlja sam sa sobom u komentarima. Strašno!

Barcaboj Banejutd Arsenal Opelrekordsmajster

pre 11 godina

Prošle sezone smo igrali u finalu u svojoj državi, u svom gradu, na svom sopstvenom stadionu protiv ekipe koja je po ocenama mnogih najslabiji šampion evrope, Čelsija, i izgubili smo. Taj isti šampion Evrope je pukao od Atletika sa 1 4 a mi im nismo mogli ništa. Sad će nas moćni Arsenal preslišati u obe utakmice i ispašćemo u osmini finala. Svi ostali favoriti će proći dalje, Juventus će već u prvoj utakmici obezbediti plasman u četvrtfinale. Strepim od katastrofe.

aha

pre 11 godina

Što se tiče utakmice Real-Mančester, tu će sudije biti zbunjene skroz. Jer neće znati kome više da pomognu. Razmišljaće tokom celog dvomeča "U brate, pa kome sad da navlačimo?"
(MM, 20. decembar 2012 15:01) Podelice 10 crvenih kartona da pomognu Barsi :)

Fergi

pre 11 godina

Welcome home Cristiano!!!!!!!!
Zao mi sto cete izgubiti, ali mancester je jedan jedini... Bilo je vreme da se kristijano vrati. Bice tezak mec, ali sam svim srcem uz mancester. Persim Runi, Cicarito, a do tada ce se i Vidic potpuno oporaviti. Dok je Real u krizi mi cvetamo. Do pobede, do finala, do titule. Zasluzili ste!!!

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Strepim od katastrofe da nas raspali arsenal koji gubi od cetvrtoligasa ponizi u tom dvomecu,ne bi me cudilo da podignu formu.

drago

pre 11 godina

Prolaze Juve, Bayern, Barca, United, PSG i Porto.

United će proći jer je Real van forme
U mečevima Galata vs Schalke Sahtar vs Dortmund je ovoreno. Šteta što se ovaj zadnji par već sad "desio". Isto vrijefi i za Real vs United.

steva utd

pre 11 godina

Runi i Van Persi napred a VIdić i Rio nazad,u sredini tata Skols deli lekcije i cepanje najtrofejnijeg kluba.Onda Ronaldo i Murinjo prelaze u Junajted.Glory glory Man Utd

Juventusovac

pre 11 godina

Voleo bih da Arsenal ispadne samo da bismo mogli da nadujemo Bajern u sledećoj rundi, ali male su šanse da moćni Arsen Venger dozvoli iznenađenje u ovako ranoj fazi i ispadne od šminkerskih švaba iz bavarske.

Dado

pre 11 godina

Valjda ce Silvio da odreši kesu zbog Barce...vidim drago navijacima Barce kao i prosle godine kada su mislili da ce na prvoj utakmici vec sve da bude reseno, a na kraju su trebali sudije ds sviraju penal, dok lopta jos nije ni u igri....valjda ce ove godine to da se osveti...

zmaj

pre 11 godina

stalno iste ekipe i iste zemlje u zavrsnici kao i u grupama...ovo samo treba da igraju sampioni i pobednici kupa,ovako se samo bogati jos vise bogate!

nislija

pre 11 godina

Kakve veze ima sto je izvuceno isto kao na probnom zrebu, sta bre vi lupetate, oni da hoce to da urade ne bi uradili tako providno, dosadni ste sa tim namestanjem, zbog koga da nameste, sta oni imaju od toga da li ce mancester juventus barsa ili real da osvoji, smarate stvarno, da se palo drugacije opet vam ne bi valjalo...

Boki

pre 11 godina

Sve je uglavnom ok, ali neznam zbog cega ovde preko 95% osoba smatra da Salke sigurno prolazi. Pogledajte malo koje sve igrace ima Galatasaraj. Gledao sam ih protiv Manchestra na Old Traford-u, i mogu reci da nisu bili nimalo naivni... Dok su u Istanbulu dobili...

Svaba

pre 11 godina

Nisam neki obozavalac Ronalda, ali jedva cekam da ga vidim ponovo na Old Trafordu, bas me zanima kako ce reagovati na povratak!

Prolazak Salke, Juve, Bajern, Dortmund (ma da ce biti zaista gusto), Barsa, Mancester, PSZ, Porto!

Pozdrav

odgovor

pre 11 godina

Milan nije mogao da ide na PSG ili Mancester jer bi onda 2 spanska kluba morala da igraju medjusobno (Barsa-Real ili Barsa-Valensija), a to nije dozvoljeno u 1/8 finala. Zato je jedina opcija bila da igra sa Barsom.

Ker

pre 11 godina

Ovaj Arsenal nikad sreće nema, ali ako Venger kupi centarfora biće svašta. Neki dobar centarfor uz Volkota, Vilšira i Kazorlu nadavaće se golova. A ove priče tipa "Mančester će odvaliti Real" to zaboravite, jer ima dosta vremena do februara, može svašta da se desi što se tiče forme i jednog i drugog tima, i naravno januarski prelazni rok. Nema prelaznog roka u kojem Real nije kupovao. Ja bi voleo da prodje Mančester, ali teško će biti.

arsenal

pre 11 godina

Boze ima li te gde, zar je mogao tezi protivnik da nam zapadne, trenutno najjaci klub na svetu, svake godina dobijamo redovno najjaceg protivnika

Miki

pre 11 godina

barcaforcaolala, 20. decembar 2012 15:53
Ako Madridjani budu cekali da Penaldo napravi razliku, Mancester ide dalje milion posto. Taj vise ne moze da napravi razliku ni protiv Espanjola.

Wilshere

pre 11 godina

Galatasaraj – Šalke 04 (Galatasaraj)
Seltik – Juventus (Juventus)
Arsenal – Bajern Minhen (Arsenal)
Šahtjor Donjeck – Borusija Dortmund (B. Dortmund)
Milan – Barselona Barselona)
Real Madrid – Mančester Junajted (M. Junajted)
Valensija – Pari Sen Žermen PSG)
Porto – Malaga (Malaga)

ultras

pre 11 godina

Ne razumem ove okorele navijače stranih klubova iz Srbije i njihovo prepucavanje,što se mene tiče baš me briga za Real,MUTD,Arsenal,Juventus...itd,ligu šampiona pratim površno jer je baš dosadno takmičenje tipa ko ima para može da igra ali ruku na srce najviše bi volio da Borusia Dortmund nešto uradi jer su mi oni najsimpatičniji i sa minimalnim ulaganjem u tim(čak i Galatasaray više ulaže)nabijaju komlekse čitavoj Evropi.

Miki

pre 11 godina

Ne razumem ove koji komentarisu da je namesteno, da ce svima biti lako, da opet najjaci idu na najslabije? Koji zreb vi gledate? Parovi su apsolutno realni: Barsa ce protiv svakog biti favorit i tu nema dileme. Real-Mancester: Kakve veze ima sto Real nije u formi, ne igra se sutra. Do marta mnogo toga moze da se promeni, a sve i da i tada ne budu igrali kako mogu, Junajtedu ce biti tesko da prodje. Bajern-Arsenal: Bajern svakako favorit, jer je realno jaci. Arsenal ne igra nista posebno i to traje od pocetka sezone, tako da ne vidim da ce nesto bitno da se promeni. Dortmund-Sahtjor: Ne bih tako rano otpisivao Ukrajince, igraju odlicno. Medjutim, da je Dortmund jak, jak je. PSG-Valensija: Nesumnjivo da je PSG favorit, ali Valensija ima iskustva, tako da ce i tu biti gusto. Barsa-Milan: Kao sto rekoh, protiv koga god da igraju, Spanci su favoriti, jer su realno za klasu ispred ostalih. Ako im bude dan, a uzimajuci u obzir Milanov kvalitet i igru, Barsa ce ih demolirati. Juventus-Seltik: Tu ne vidim neki nacin po kome bi Seltik mogao da iznenadi, jer je Juve dosta jaci i iskusniji u ovakvim mecevima. Galata-Salke: Definitivno najdosadniji mec, barem po imenima klubova. Prednost dajem Salkeu jer je bolji, ali nikad se ne zna. Porto-Malaga: Po kvalitetu tu negde. Porto, pak, ima dosta vise iskustva. Sve u svemu, parovi su prilicno realni i cak se ni u mecu Barsa-Milan ne zna sigurno sta ce biti, jer je Milan veliki i iskusan klub i pre svega, to su Zabari :) Uzivajmo!

Puki 1892

pre 11 godina

A protiv koga igraju čelsi,liverpul i man siti?XD (BaneUtd, 20. decembar 2012 13:28) Umesto da se radujes mecu Real-Jedinstvo i spektaklu, ti pokazujes koliki su ti trn u oku ova tri kluba. Liverpul: trofejniji od Mancester J. i vise puta prvak Evrope. Celsi: proslogodisnji prvak Evrope i Man. Siti: prvak Engleske ispred Junajteda u poslednjoj sekundi prvenstva. Dovidjenja, prijatno.

OoOoOoOoOooo

pre 11 godina

Realno najlepsa utakmica za oko ce biti Sahtjor-Borisija. Manje vise poznato je ko ce proci dalje, a bice i nekog iznenadjenja, ali kad bi to bio raspali Arsenal bio bih odusevljen! Ovakvi komentari od onog Bajernovca, Baneta, Drogbe i njima slicnih samo da ti se smuci fudbal za ceo zivot, nego deca izgleda nemaju druga posla pa lupaju po komentarima da im se ljudi podsmevaju!

MM

pre 11 godina

Što se tiče utakmice Real-Mančester, tu će sudije biti zbunjene skroz. Jer neće znati kome više da pomognu. Razmišljaće tokom celog dvomeča "U brate, pa kome sad da navlačimo?"

Joca Briselac

pre 11 godina

HVALA TI BOZE !!! Mislio sam da nikad ovo necu docekati vise,posle nekih 7-8 godina LIGA SAMPIONA je onakva kakva bi trebalo da bude!

Vestacka tvorevina Chelsea prestaje da igra LS, Malaga i PSZ nece jos dugo,Zenit nije prosao!

JUVE - REAL - MAN UTD - BAYERN - MILAN - VALENCIA - BARCELONA - DORTMUND
- PORTO - GALATASARAY !!!!!!!!!

Milan je obicna boranija

pre 11 godina

Kakav Milan, sta je bre vama, pratite li vi uopste danasnji fudbal? Tu nema vise ni "M" od onog Milana sa Kakom, Sevcenkom, Pirlom, Gatuzom, Nestom. Ovo je obicna boranija, Malaga ih bre kanta, glavni neki nabedjeni klinac sa traktorskom frizurom El-Sharahsdbhadhj (ne znam tacno ime). Pa tu bi Barsa mogla da postavlja rekorde u LS, sa sve Mesijem i njegovim novim rekordima. Sto se tice ostalih, Juventus ce verovatno proci Seltik ali nema kvalitet za dalje, Salke-Galatasaraj je mozda najneizvesniji duel, PSZ i Ibra verovatno kantaju Valensiju, Sahtjor je dobar, ali Dortmund je mnogo dobar, Real verovatno puca od Mancestera, Bajern skoro sigurica sa unezverenim Arsenalom, ako ne bude neko zesce kantanje dobro su Arsenalci prosli, i Porto-Malaga, najverovatnije ce Porto ici dalje, ipak je bolji u svakom pogledu.

govorna mana

pre 11 godina

milan je 'bez izvlačenja' išao na barsu zato što bi od 6 preostalih ekipa za izvlačenje 4 bila iz španije (po 2 u oba šešira) te bi bilo nemoguće da se ne sastanu međusobno

Milos

pre 11 godina

Neko je napisao da se milan ravnopravno borio sa barselonom prosle godine hahahah pa centar nisu prelazili, koliko puta su centar presli toliko su i golova dali u obe utakmice posed lopte barselone je bio preko 70%, milion suteva u gol, da su pola od toga iskoristili milan bi primio 2 puta po 5 komada, ne mrzim milan za njih navijam od italijanskih timova ali neko tako lupi nesto i ostane ziv... dovidjenja prijatno

nebitan

pre 11 godina

Salke,Bayern,PSG,Barselona sigurno idu dalje,Borusija i Juve verovatno,a Real i Porto imaju vece sanse mada ce ta dva dvomeca biti potpuno otvoreni.

barcaforcaolala

pre 11 godina

real-mancester ce biti prava poslastica..nezahvalno je prognozirati,po meni 50:50 samo zbog toga sto je real u krizi trenutno.mozda gresim ali mislim da je real za nijansu jaci tim i da ce Ronaldo(koga ne volim inace)napraviti razliku.Sto se tice ostalih tekmi,predvidjam uspeh nemackim timovima..Sto se tice BARSE,90% osvaja ligu sampiona.Najbolji su,tu nema dileme,po meni najtezi ce im biti ovaj mec sa milanom.Ako prodju,rutinski ce doci do finala..Svaka cast bajernu,borusiji,arsenalu,sahtjoru ali ti timovi nemaju teoretsku sansu protiv barselone jer pokusavaju da igraju pas igru protiv tima koji je istu doktorirao!!!Barsi je puno teze igrati protiv Seltika,Celsija(tipicnih engleza) koji igraju pozicionu igru..No,bice sta bude

Stefan

pre 11 godina

Ne bih ja tek tako otpisivao Milan,Barselona ih nijednom nije nadigrala u istoriji dok je njih Milan znao da oduva sa sve Krojfom...Sto se tice Real-Mancester voleo bih da prodju Djavoli naravno.Idu dalje sigurno Bajern,PSG,Borusija,Salke...dva jako neizvesna dvomeca po meni Porto-Malaga i Seltik moze biti prava mina Juventusu

LOST BOYS

pre 11 godina

Kakva bre barsa - milan? Tu imamo sigurnog pobednika. Arsenal Bajern to je derbi.
(paki, 20. decembar 2012 12:35)

..., ipak, neko te sprečava da staviš sav novac na Barsin prolaz i unovčiš svoju sigurnost...Taj neko zove se Stefan El Šaravi..., željan dokazivanja i gladan golova, slave... Barsa je mašinerija bez premca, ali već su pomalo zasićeni svega...

ps. AC Milan je bio sedam puta šampion Evrope. I Barsa će to biti, ali
tek 2069 godine. Mislite o tome!

buha

pre 11 godina

uuu!!!:) evo za sve kladionicare:

salke rutinski dere galatasaraj,
juventus ce smoriti seltik sa 1-0 i 0-0,
bajern ce unakaziti arsenal posteno,
sahtjor pravi iznenadjenje,
PSZ se proci valensiju na gol vise u gostima,
porto malaga niko ni nece gledati...
mancester real...penali,

a mesi...u te dve utakmice dace milanu vise golova nego milan barsi.

Aleksandar

pre 11 godina

Milan se unesrecio totalno,Utd i Real prilicno,Nemci zadovoljni,PSG umeren kao i Valensija,Barsa prividno zadovoljna ali strepi zbog matematike,sudjenja...Juve (zasluzeno) prosao idealno,mozda najujednaceniji mec Malaga-Porto...Bice pakleno,kao i uvek u revansima ce da prsti od golova,sto se prvih meceva tice slutim goleadu(obostranu) u Milanu...Pozz

Deuterium

pre 11 godina

Mnogo me nervita ovaj instant arapski klub. Imali su sreće. Prvi put ću u životu navijati za španski klub, dobro, znam da je Valensija trenutno slabija, ali...

dimitrije96

pre 11 godina

Bice dobrog fudbala, ima atraktivnih parova.. A sto se tice arsenala, posto sam navijac istog mislim da svaku sezonu upropaste posto zauzmu drugu poziciju u grupi i onda nalete na tezeg rivala. Salke koji je bio prvi u toj grupi igra sa galatasarejom, a arsenal ce morati u minhen. Da su pobedili olimpijakos u poslednjem kolu sada bi oni igrali sa galatasarejom... Ali sta da se radi, zelim im srecu

lud ko struja

pre 11 godina

Za Milaniste što spominju onaj penal Barci u drugoj utakmici protiv Milana

http://imgon.net/di-7NQH.gif

http://imgon.net/di-FAKQ.gif

:)

Simon

pre 11 godina

Zapravo sam malopre poslao verovatnocu da se dva puta izvuku upravo ovi parovi koji su izvuceni. Verovatnoca da se ponove parovi je jednostavno samo 1:1440

Marko

pre 11 godina

Kol'ko srece ima ovaj Arsenal, pa to je strasno, ali nema veze, kada pregaze Bavarsku boraniju, nema vise lakih protivnika! Inace moja projekcija finala (a i zelja!) Borusia Dortmund - Manchester utd., realno- dve najjace ekipe ove sezone (ne deluje tako jer je Dortmund ostavio slabasnom Bayernu titulu u Bundes ligi, kazu - ne mogu vise da ih slusaju kako kukaju!)
(IronMan, 20. decembar 2012 14:44)
Mislis kao sto je ove dve godine Bayern Dortmundu ostavio titulu jer je Dortmund kukao 10 godina,nije se moglo vise slusati

MMM

pre 11 godina

Moze li neko da mi objasni kad je izvucen bi MIlan, jedna mogucnost je bila a to je Barsa! Zasto nije mogao Mancester Utd da bude protivnik Milanu?? ne razumem stvarno

Marko Bayern

pre 11 godina

Kakva bre barsa - milan? Tu imamo sigurnog pobednika. Arsenal Bajern to je derbi.
(paki, 20. decembar 2012 12:35)
Bayern vise ni sa Realom nema derbi jer ga uvek pobedi,a kamo li tek derbi sa nekim ko nema ni jednu LS.Svi vi mali klubici (Arsenal,Dortmund...) biste hteli derbi sa nama ali ste za nekoliko klasa nizi.Za nas obicna utakmica kao i svaka druga :)

lela MU

pre 11 godina

championsleague/season=2013/draws
Ko ce koga da pregazi to cemo jos videti. Zao mi ovih navijaca Reala, jos veruju u bajke... Ferguson je za Murinja svet izmislio!!! Vreme je da se Kristijano vrati kuci... Ali je vreme i da vas pobedimo, mi smo u formi, a vi tonete, tu nema spasa. Persi, Runi, Cicarito, Vidic ce vam doci glave. Pravi duel, u pravo vreme, jedva cekam...

Drogba11

pre 11 godina

Jedino čemu možemo da se nadamo je da Arsenal ima loš dan i da ne izgubimo sa prevelikom razlikom u Londonu, a kod kuće bismo mogli čak i bod da osvojimo. Valjda ćemo imati više sreće sledeće sezone.

Vlada

pre 11 godina

Strepim od katastrofe da nas raspali arsenal koji gubi od cetvrtoligasa ponizi u tom dvomecu,ne bi me cudilo da podignu formu.
(BAYERN recordmeister, 20. decembar 2012 12:52)
Ne moras uzimati tudje nikove,providan si.Ali eto iako ga mrzis ipak i ti pises da je Bayern rekorder :D

Tolle

pre 11 godina

@Da li neko zna razlog zbog cega Milan nije mogao ici na PSZ ili Mancester. Naime, bio je prinudjen da ide na Barsu a u tom trenutku bili su slobodni i PSZ i Mancester???
(cudno, 20. decembar 2012 12:56)


U tom slucaju, od cetiri preostala neizvucena kluba, tri bi bila iz Spanije.To bi znacilo da je neizbezno da igraju jedni protiv drugih, sto po pravilima nije dozvoljeno.Zato je Barselona bila jedina opcija.

IronMan

pre 11 godina

Kol'ko srece ima ovaj Arsenal, pa to je strasno, ali nema veze, kada pregaze Bavarsku boraniju, nema vise lakih protivnika! Inace moja projekcija finala (a i zelja!) Borusia Dortmund - Manchester utd., realno- dve najjace ekipe ove sezone (ne deluje tako jer je Dortmund ostavio slabasnom Bayernu titulu u Bundes ligi, kazu - ne mogu vise da ih slusaju kako kukaju!)

Bayern

pre 11 godina

Ne znam za vas ali ja i dalje strepim. Jedino dobro je to što nismo dobili Juventus za protivnika jer bi onda sigurno izgubili na obe utakmice od njih.

ognjen

pre 11 godina

real-mancester ce biti prava poslastica..nezahvalno je prognozirati,po meni 50:50 samo zbog toga sto je real u krizi trenutno.mozda gresim ali mislim da je real za nijansu jaci tim i da ce Ronaldo(koga ne volim inace)napraviti razliku.Sto se tice ostalih tekmi,predvidjam uspeh nemackim timovima..Sto se tice BARSE,90% osvaja ligu sampiona.Najbolji su,tu nema dileme,po meni najtezi ce im biti ovaj mec sa milanom.Ako prodju,rutinski ce doci do finala..Svaka cast bajernu,borusiji,arsenalu,sahtjoru ali ti timovi nemaju teoretsku sansu protiv barselone jer pokusavaju da igraju pas igru protiv tima koji je istu doktorirao!!!Barsi je puno teze igrati protiv Seltika,Celsija(tipicnih engleza) koji igraju pozicionu igru..No,bice sta bude
(barcaforcaolala, 20. decembar 2012 15:53)
Apsolutno se slazem sa tobom,s tim sto nisam siguran da ce tako lako da osvoje ligu sampiona ukoliko ne dovedu krstenog stopera,a cini mi se da nece,bez obzira na ovakav napad,imace velikih problema,i nisam siguran da ce da se prosetaju protiv reala,bajerna,dortmunda,bez obzira sto stvarno ti timovi igraju napadacki a barsa je tu najaca...Nemam nista protiv pujola ali vidi se da je vec mator,ne moze najace igrace da isprati..Znaci dobar stoper i ne vidim nacin da ne osvoje titulu..Inace navijam za bavarce i nadam se da ce izbeci barselonu kako god mogu,jer sve ostale sam siguran da mogu da dobiju!!!!

marecare

pre 11 godina

Bilo bi zanimljivo da neko ko se razume u statistiku izracuna kolika je sansa da se i u probnom i u "stvarnom" izvlacenju pojave isti parovi?

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Seca li se Arsenal 2001. kada smo ih sredili iako su imali najjacu ekipu u svojoj istoriji.A posle smo sredili i United i Real...i osvojili klempavka :))

RV

pre 11 godina

``Drugi derbi biće okršaj Barselona i Milana, jedini duel timova koji su se svojevremeno sretali u finalu takmičenja. Te 1994. godine "rosoneri" su deklasirali Katalonce sa 4:0.``

Jedino ako se na proslogodisnje meceve to ne odnosi, posto se znalo da Farsa mora da pobedi!!!

venger

pre 11 godina

samo nek nije arsenal dobio barselonu,sa bajernom je lakse,zaustavis riberija i nema bajerna.........arsenal opet prima lijeve golove ,ali vratio se wilshire,rosicky pa cazorla i podolski su tu,jedino sto napadaci nemogu kile,ali bajern ce pasti...........

shazam

pre 11 godina

Kakav crni Milan...u svim parovima osmine finala nema vece sigurice za prolazak dalje od Barselone. Doduse i Juventus je stvarno imao srece sa Seltikom, ali sem ta 2 para, ostali su prilicno neizvesni. Sahtjor - Dortmund ce biti ludilo!

Marko

pre 11 godina

Mislio sam da nikad ovo necu docekati vise,posle nekih 7-8 godina LIGA SAMPIONA je onakva kakva bi trebalo da bude!

Vestacka tvorevina Chelsea prestaje da igra LS, Malaga i PSZ nece jos dugo,Zenit nije prosao!

JUVE - REAL - MAN UTD - BAYERN - MILAN - VALENCIA - BARCELONA - DORTMUND
- PORTO - GALATASARAY !!!!!!!!!
(Joca Briselac, 20. decembar 2012 14:02)
A po kom osnovu su tu Valencia,Galatasaray-ni jednu LS nemaju.Valencia ima malo i prvenstrvenih titula.
Sada je kao Chelsea mali klubic a Dortmund osvojio tu jednu titulu pre manje od 20 godina i sada je on kao nesto posebno,a u Bundesligi jedva da ima 5 titula.Smesan si mnogo.

cudno

pre 11 godina

Da li neko zna razlog zbog cega Milan nije mogao ici na PSZ ili Mancester. Naime, bio je prinudjen da ide na Barsu a u tom trenutku bili su slobodni i PSZ i Mancester???

Prvak se vec zna, sta se strecate

pre 11 godina

Cetvrtfinalisti su:

PSZ
Mancester
Barselona
Dortmund
Bajern
Porto
Juventus
Salke

Sampion ce biti Mancester. Ne navijam za njih, ali pokusavam da budem realan. Barselona i Bajern su takodje jaki, ali Barsi zaustavi Mesija, tu nema ko da daje golove, u Bajernu je slicno sa Riberijem, ustopujes njega, nema ko da pravi sanse. U Mancesteru i bekovi poput Rafaela i Evre su opasni po gol. Igraju najkvalitetniji fudbal. Ferguson je ipak SER!

Bobby

pre 11 godina

E prodje neki tupavi Bajern a ispade mi Chelzea :( :)) Nema veze, bitno da je Zver digao pehar LS, a i Bane! No, po mom skromnom missljenju dalje prolaze: Galatasaraj, Juve, Barsa dosadna naravno, Bajern (ssalio sam se za ono tupavi, igraju momci vrhunski), Borusija ce zgaziti Ukrajince, ne vidim tu nissta sporno, Navijacki bih voleo da Malaga nastavi da iznenadjuje, tako da cu rizikovati i tipovati na njih, ko prati malo fudbal ne bi smeo da pomisli da ce potonula Valensija da prismrdi Ibrakadabri. I za kraj sam ostavio derbi. Iznenadjen sam da retko ko daje ssanse Realu, svi vide United dalje. Ja mislim, tacnije sam siguran da ce ih Real nakantati! Ako smrdljivci iz Uniteda prodju dalje priznacu da nemam pojma o fudbalu. Eto, cujemo se u februaru :)

ado

pre 11 godina

united ,barca,juve i bayern .polufinale :) .njima ove god niko nista ne moze ,jedino ako se nebi prije sastali .sve u svemu jedna od ove 4 navedene ekipe uzima CL ove god .to su giganti !

Wilshere

pre 11 godina

Galatasaraj – Šalke 04 (Galatasaraj)
Seltik – Juventus (Juventus)
Arsenal – Bajern Minhen (Arsenal)
Šahtjor Donjeck – Borusija Dortmund (B. Dortmund)
Milan – Barselona Barselona)
Real Madrid – Mančester Junajted (M. Junajted)
Valensija – Pari Sen Žermen PSG)
Porto – Malaga (Malaga)

gremlin

pre 11 godina

Ne znam mozda je to tako u zivotu,neki dugovi kad tad dodju na naplatu...vreme je da ACM vrati za onu kradju na kamp nou...i sraman penal,kako god barsa je favorit...ali...ACM je klub koji zna kako se igra na 2 utakmice,pa makar i sa barsom...uostalom ACM je veci klub i nema razloga da i sada to ne pokazu...uglavnom bice dobrog fudbala,FORZA ACM...SEMPRE CON TE!!!

arsenal

pre 11 godina

Boze ima li te gde, zar je mogao tezi protivnik da nam zapadne, trenutno najjaci klub na svetu, svake godina dobijamo redovno najjaceg protivnika

MMM

pre 11 godina

Moze li neko da mi objasni kad je izvucen bi MIlan, jedna mogucnost je bila a to je Barsa! Zasto nije mogao Mancester Utd da bude protivnik Milanu?? ne razumem stvarno

drago

pre 11 godina

Prolaze Juve, Bayern, Barca, United, PSG i Porto.

United će proći jer je Real van forme
U mečevima Galata vs Schalke Sahtar vs Dortmund je ovoreno. Šteta što se ovaj zadnji par već sad "desio". Isto vrijefi i za Real vs United.

Marko Bayern

pre 11 godina

Kakva bre barsa - milan? Tu imamo sigurnog pobednika. Arsenal Bajern to je derbi.
(paki, 20. decembar 2012 12:35)
Bayern vise ni sa Realom nema derbi jer ga uvek pobedi,a kamo li tek derbi sa nekim ko nema ni jednu LS.Svi vi mali klubici (Arsenal,Dortmund...) biste hteli derbi sa nama ali ste za nekoliko klasa nizi.Za nas obicna utakmica kao i svaka druga :)

Mad4Red

pre 11 godina

Znači ovo lagano Borussia D. do finala gazi sve, napadački trio Gotze,Reus,Lewandovski najbolji u Evropi osvaju žuti "KLEMPA" živi bili pa videli... ;)

ultras

pre 11 godina

Ne razumem ove okorele navijače stranih klubova iz Srbije i njihovo prepucavanje,što se mene tiče baš me briga za Real,MUTD,Arsenal,Juventus...itd,ligu šampiona pratim površno jer je baš dosadno takmičenje tipa ko ima para može da igra ali ruku na srce najviše bi volio da Borusia Dortmund nešto uradi jer su mi oni najsimpatičniji i sa minimalnim ulaganjem u tim(čak i Galatasaray više ulaže)nabijaju komlekse čitavoj Evropi.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Seca li se Arsenal 2001. kada smo ih sredili iako su imali najjacu ekipu u svojoj istoriji.A posle smo sredili i United i Real...i osvojili klempavka :))

Marko

pre 11 godina

Mislio sam da nikad ovo necu docekati vise,posle nekih 7-8 godina LIGA SAMPIONA je onakva kakva bi trebalo da bude!

Vestacka tvorevina Chelsea prestaje da igra LS, Malaga i PSZ nece jos dugo,Zenit nije prosao!

JUVE - REAL - MAN UTD - BAYERN - MILAN - VALENCIA - BARCELONA - DORTMUND
- PORTO - GALATASARAY !!!!!!!!!
(Joca Briselac, 20. decembar 2012 14:02)
A po kom osnovu su tu Valencia,Galatasaray-ni jednu LS nemaju.Valencia ima malo i prvenstrvenih titula.
Sada je kao Chelsea mali klubic a Dortmund osvojio tu jednu titulu pre manje od 20 godina i sada je on kao nesto posebno,a u Bundesligi jedva da ima 5 titula.Smesan si mnogo.

aha

pre 11 godina

Što se tiče utakmice Real-Mančester, tu će sudije biti zbunjene skroz. Jer neće znati kome više da pomognu. Razmišljaće tokom celog dvomeča "U brate, pa kome sad da navlačimo?"
(MM, 20. decembar 2012 15:01) Podelice 10 crvenih kartona da pomognu Barsi :)

buha

pre 11 godina

uuu!!!:) evo za sve kladionicare:

salke rutinski dere galatasaraj,
juventus ce smoriti seltik sa 1-0 i 0-0,
bajern ce unakaziti arsenal posteno,
sahtjor pravi iznenadjenje,
PSZ se proci valensiju na gol vise u gostima,
porto malaga niko ni nece gledati...
mancester real...penali,

a mesi...u te dve utakmice dace milanu vise golova nego milan barsi.

LOST BOYS

pre 11 godina

Kakva bre barsa - milan? Tu imamo sigurnog pobednika. Arsenal Bajern to je derbi.
(paki, 20. decembar 2012 12:35)

..., ipak, neko te sprečava da staviš sav novac na Barsin prolaz i unovčiš svoju sigurnost...Taj neko zove se Stefan El Šaravi..., željan dokazivanja i gladan golova, slave... Barsa je mašinerija bez premca, ali već su pomalo zasićeni svega...

ps. AC Milan je bio sedam puta šampion Evrope. I Barsa će to biti, ali
tek 2069 godine. Mislite o tome!

Krang

pre 11 godina

Zao mi je sto igraju Sahtjor-Dortmund. Igrali su najljepsi fudbal ove sezone. Strasna utakmica ManUtd-Real, ima da varnici na sve strane. Nadam se prolazu Uniteda.

nebitan

pre 11 godina

Salke,Bayern,PSG,Barselona sigurno idu dalje,Borusija i Juve verovatno,a Real i Porto imaju vece sanse mada ce ta dva dvomeca biti potpuno otvoreni.

Fergi

pre 11 godina

Welcome home Cristiano!!!!!!!!
Zao mi sto cete izgubiti, ali mancester je jedan jedini... Bilo je vreme da se kristijano vrati. Bice tezak mec, ali sam svim srcem uz mancester. Persim Runi, Cicarito, a do tada ce se i Vidic potpuno oporaviti. Dok je Real u krizi mi cvetamo. Do pobede, do finala, do titule. Zasluzili ste!!!

Stefan

pre 11 godina

Ne bih ja tek tako otpisivao Milan,Barselona ih nijednom nije nadigrala u istoriji dok je njih Milan znao da oduva sa sve Krojfom...Sto se tice Real-Mancester voleo bih da prodju Djavoli naravno.Idu dalje sigurno Bajern,PSG,Borusija,Salke...dva jako neizvesna dvomeca po meni Porto-Malaga i Seltik moze biti prava mina Juventusu

Prvak se vec zna, sta se strecate

pre 11 godina

Cetvrtfinalisti su:

PSZ
Mancester
Barselona
Dortmund
Bajern
Porto
Juventus
Salke

Sampion ce biti Mancester. Ne navijam za njih, ali pokusavam da budem realan. Barselona i Bajern su takodje jaki, ali Barsi zaustavi Mesija, tu nema ko da daje golove, u Bajernu je slicno sa Riberijem, ustopujes njega, nema ko da pravi sanse. U Mancesteru i bekovi poput Rafaela i Evre su opasni po gol. Igraju najkvalitetniji fudbal. Ferguson je ipak SER!

RV

pre 11 godina

``Drugi derbi biće okršaj Barselona i Milana, jedini duel timova koji su se svojevremeno sretali u finalu takmičenja. Te 1994. godine "rosoneri" su deklasirali Katalonce sa 4:0.``

Jedino ako se na proslogodisnje meceve to ne odnosi, posto se znalo da Farsa mora da pobedi!!!

pink floyd

pre 11 godina

sjajni parovi osmine finala!
realno najviše pravog fudbala dje će obje ekipe igrat na gol više je meč šahtjor-dortmund
Konačno da meni ogavni mančester nema sreće pri izvlačenju i vidjećemo koliko mogu protiv reala. Barselona ne bi trebalo da ima problema, mada sa milanom se nikad ne zna

steva utd

pre 11 godina

Runi i Van Persi napred a VIdić i Rio nazad,u sredini tata Skols deli lekcije i cepanje najtrofejnijeg kluba.Onda Ronaldo i Murinjo prelaze u Junajted.Glory glory Man Utd

zmaj

pre 11 godina

stalno iste ekipe i iste zemlje u zavrsnici kao i u grupama...ovo samo treba da igraju sampioni i pobednici kupa,ovako se samo bogati jos vise bogate!

Joca Briselac

pre 11 godina

HVALA TI BOZE !!! Mislio sam da nikad ovo necu docekati vise,posle nekih 7-8 godina LIGA SAMPIONA je onakva kakva bi trebalo da bude!

Vestacka tvorevina Chelsea prestaje da igra LS, Malaga i PSZ nece jos dugo,Zenit nije prosao!

JUVE - REAL - MAN UTD - BAYERN - MILAN - VALENCIA - BARCELONA - DORTMUND
- PORTO - GALATASARAY !!!!!!!!!

Milos

pre 11 godina

Neko je napisao da se milan ravnopravno borio sa barselonom prosle godine hahahah pa centar nisu prelazili, koliko puta su centar presli toliko su i golova dali u obe utakmice posed lopte barselone je bio preko 70%, milion suteva u gol, da su pola od toga iskoristili milan bi primio 2 puta po 5 komada, ne mrzim milan za njih navijam od italijanskih timova ali neko tako lupi nesto i ostane ziv... dovidjenja prijatno

MM

pre 11 godina

Što se tiče utakmice Real-Mančester, tu će sudije biti zbunjene skroz. Jer neće znati kome više da pomognu. Razmišljaće tokom celog dvomeča "U brate, pa kome sad da navlačimo?"

Milan je obicna boranija

pre 11 godina

Kakav Milan, sta je bre vama, pratite li vi uopste danasnji fudbal? Tu nema vise ni "M" od onog Milana sa Kakom, Sevcenkom, Pirlom, Gatuzom, Nestom. Ovo je obicna boranija, Malaga ih bre kanta, glavni neki nabedjeni klinac sa traktorskom frizurom El-Sharahsdbhadhj (ne znam tacno ime). Pa tu bi Barsa mogla da postavlja rekorde u LS, sa sve Mesijem i njegovim novim rekordima. Sto se tice ostalih, Juventus ce verovatno proci Seltik ali nema kvalitet za dalje, Salke-Galatasaraj je mozda najneizvesniji duel, PSZ i Ibra verovatno kantaju Valensiju, Sahtjor je dobar, ali Dortmund je mnogo dobar, Real verovatno puca od Mancestera, Bajern skoro sigurica sa unezverenim Arsenalom, ako ne bude neko zesce kantanje dobro su Arsenalci prosli, i Porto-Malaga, najverovatnije ce Porto ici dalje, ipak je bolji u svakom pogledu.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

Strepim od katastrofe da nas raspali arsenal koji gubi od cetvrtoligasa ponizi u tom dvomecu,ne bi me cudilo da podignu formu.

Drogba11

pre 11 godina

Jedino čemu možemo da se nadamo je da Arsenal ima loš dan i da ne izgubimo sa prevelikom razlikom u Londonu, a kod kuće bismo mogli čak i bod da osvojimo. Valjda ćemo imati više sreće sledeće sezone.

Slucajnost ili...???

pre 11 godina

Juce je UEFA odradila probno izvlacenja parova,i izvuceni su svi isti parovi kao danas na zvanicnom izvlacenju,ali bukvalno svi....

Puki 1892

pre 11 godina

A protiv koga igraju čelsi,liverpul i man siti?XD (BaneUtd, 20. decembar 2012 13:28) Umesto da se radujes mecu Real-Jedinstvo i spektaklu, ti pokazujes koliki su ti trn u oku ova tri kluba. Liverpul: trofejniji od Mancester J. i vise puta prvak Evrope. Celsi: proslogodisnji prvak Evrope i Man. Siti: prvak Engleske ispred Junajteda u poslednjoj sekundi prvenstva. Dovidjenja, prijatno.

barcaforcaolala

pre 11 godina

real-mancester ce biti prava poslastica..nezahvalno je prognozirati,po meni 50:50 samo zbog toga sto je real u krizi trenutno.mozda gresim ali mislim da je real za nijansu jaci tim i da ce Ronaldo(koga ne volim inace)napraviti razliku.Sto se tice ostalih tekmi,predvidjam uspeh nemackim timovima..Sto se tice BARSE,90% osvaja ligu sampiona.Najbolji su,tu nema dileme,po meni najtezi ce im biti ovaj mec sa milanom.Ako prodju,rutinski ce doci do finala..Svaka cast bajernu,borusiji,arsenalu,sahtjoru ali ti timovi nemaju teoretsku sansu protiv barselone jer pokusavaju da igraju pas igru protiv tima koji je istu doktorirao!!!Barsi je puno teze igrati protiv Seltika,Celsija(tipicnih engleza) koji igraju pozicionu igru..No,bice sta bude

Miki

pre 11 godina

barcaforcaolala, 20. decembar 2012 15:53
Ako Madridjani budu cekali da Penaldo napravi razliku, Mancester ide dalje milion posto. Taj vise ne moze da napravi razliku ni protiv Espanjola.

Juventusovac

pre 11 godina

Voleo bih da Arsenal ispadne samo da bismo mogli da nadujemo Bajern u sledećoj rundi, ali male su šanse da moćni Arsen Venger dozvoli iznenađenje u ovako ranoj fazi i ispadne od šminkerskih švaba iz bavarske.

lud ko struja

pre 11 godina

Za Milaniste što spominju onaj penal Barci u drugoj utakmici protiv Milana

http://imgon.net/di-7NQH.gif

http://imgon.net/di-FAKQ.gif

:)

nislija

pre 11 godina

Kakve veze ima sto je izvuceno isto kao na probnom zrebu, sta bre vi lupetate, oni da hoce to da urade ne bi uradili tako providno, dosadni ste sa tim namestanjem, zbog koga da nameste, sta oni imaju od toga da li ce mancester juventus barsa ili real da osvoji, smarate stvarno, da se palo drugacije opet vam ne bi valjalo...

lela MU

pre 11 godina

championsleague/season=2013/draws
Ko ce koga da pregazi to cemo jos videti. Zao mi ovih navijaca Reala, jos veruju u bajke... Ferguson je za Murinja svet izmislio!!! Vreme je da se Kristijano vrati kuci... Ali je vreme i da vas pobedimo, mi smo u formi, a vi tonete, tu nema spasa. Persi, Runi, Cicarito, Vidic ce vam doci glave. Pravi duel, u pravo vreme, jedva cekam...

Svaba

pre 11 godina

Nisam neki obozavalac Ronalda, ali jedva cekam da ga vidim ponovo na Old Trafordu, bas me zanima kako ce reagovati na povratak!

Prolazak Salke, Juve, Bajern, Dortmund (ma da ce biti zaista gusto), Barsa, Mancester, PSZ, Porto!

Pozdrav

Vlada

pre 11 godina

Strepim od katastrofe da nas raspali arsenal koji gubi od cetvrtoligasa ponizi u tom dvomecu,ne bi me cudilo da podignu formu.
(BAYERN recordmeister, 20. decembar 2012 12:52)
Ne moras uzimati tudje nikove,providan si.Ali eto iako ga mrzis ipak i ti pises da je Bayern rekorder :D

Bayern

pre 11 godina

Ne znam za vas ali ja i dalje strepim. Jedino dobro je to što nismo dobili Juventus za protivnika jer bi onda sigurno izgubili na obe utakmice od njih.

Mikron

pre 11 godina

Samo da se ne pogode Real-Mancester i Milan-Barsa u istom danu, dva derbija osmine finala LS. U neku ruku i steta sto ce dva od cetiri najveca evropska tima u martu 2013. zavrstiti svoj pohod ka Vembliju.

Barcaboj Banejutd Arsenal Opelrekordsmajster

pre 11 godina

Prošle sezone smo igrali u finalu u svojoj državi, u svom gradu, na svom sopstvenom stadionu protiv ekipe koja je po ocenama mnogih najslabiji šampion evrope, Čelsija, i izgubili smo. Taj isti šampion Evrope je pukao od Atletika sa 1 4 a mi im nismo mogli ništa. Sad će nas moćni Arsenal preslišati u obe utakmice i ispašćemo u osmini finala. Svi ostali favoriti će proći dalje, Juventus će već u prvoj utakmici obezbediti plasman u četvrtfinale. Strepim od katastrofe.

IronMan

pre 11 godina

Kol'ko srece ima ovaj Arsenal, pa to je strasno, ali nema veze, kada pregaze Bavarsku boraniju, nema vise lakih protivnika! Inace moja projekcija finala (a i zelja!) Borusia Dortmund - Manchester utd., realno- dve najjace ekipe ove sezone (ne deluje tako jer je Dortmund ostavio slabasnom Bayernu titulu u Bundes ligi, kazu - ne mogu vise da ih slusaju kako kukaju!)

cudno

pre 11 godina

Da li neko zna razlog zbog cega Milan nije mogao ici na PSZ ili Mancester. Naime, bio je prinudjen da ide na Barsu a u tom trenutku bili su slobodni i PSZ i Mancester???

Dado

pre 11 godina

Valjda ce Silvio da odreši kesu zbog Barce...vidim drago navijacima Barce kao i prosle godine kada su mislili da ce na prvoj utakmici vec sve da bude reseno, a na kraju su trebali sudije ds sviraju penal, dok lopta jos nije ni u igri....valjda ce ove godine to da se osveti...

ognjen

pre 11 godina

real-mancester ce biti prava poslastica..nezahvalno je prognozirati,po meni 50:50 samo zbog toga sto je real u krizi trenutno.mozda gresim ali mislim da je real za nijansu jaci tim i da ce Ronaldo(koga ne volim inace)napraviti razliku.Sto se tice ostalih tekmi,predvidjam uspeh nemackim timovima..Sto se tice BARSE,90% osvaja ligu sampiona.Najbolji su,tu nema dileme,po meni najtezi ce im biti ovaj mec sa milanom.Ako prodju,rutinski ce doci do finala..Svaka cast bajernu,borusiji,arsenalu,sahtjoru ali ti timovi nemaju teoretsku sansu protiv barselone jer pokusavaju da igraju pas igru protiv tima koji je istu doktorirao!!!Barsi je puno teze igrati protiv Seltika,Celsija(tipicnih engleza) koji igraju pozicionu igru..No,bice sta bude
(barcaforcaolala, 20. decembar 2012 15:53)
Apsolutno se slazem sa tobom,s tim sto nisam siguran da ce tako lako da osvoje ligu sampiona ukoliko ne dovedu krstenog stopera,a cini mi se da nece,bez obzira na ovakav napad,imace velikih problema,i nisam siguran da ce da se prosetaju protiv reala,bajerna,dortmunda,bez obzira sto stvarno ti timovi igraju napadacki a barsa je tu najaca...Nemam nista protiv pujola ali vidi se da je vec mator,ne moze najace igrace da isprati..Znaci dobar stoper i ne vidim nacin da ne osvoje titulu..Inace navijam za bavarce i nadam se da ce izbeci barselonu kako god mogu,jer sve ostale sam siguran da mogu da dobiju!!!!

Misa

pre 11 godina

Au Ronaldo protiv Junajteda , Milan - Barselona . Bice mnogo dobrih meceva , nadam se da ce se Sahtjoru vratiti za ono i da ce ih Borusija zgaziti .

Miki

pre 11 godina

Ne razumem ove koji komentarisu da je namesteno, da ce svima biti lako, da opet najjaci idu na najslabije? Koji zreb vi gledate? Parovi su apsolutno realni: Barsa ce protiv svakog biti favorit i tu nema dileme. Real-Mancester: Kakve veze ima sto Real nije u formi, ne igra se sutra. Do marta mnogo toga moze da se promeni, a sve i da i tada ne budu igrali kako mogu, Junajtedu ce biti tesko da prodje. Bajern-Arsenal: Bajern svakako favorit, jer je realno jaci. Arsenal ne igra nista posebno i to traje od pocetka sezone, tako da ne vidim da ce nesto bitno da se promeni. Dortmund-Sahtjor: Ne bih tako rano otpisivao Ukrajince, igraju odlicno. Medjutim, da je Dortmund jak, jak je. PSG-Valensija: Nesumnjivo da je PSG favorit, ali Valensija ima iskustva, tako da ce i tu biti gusto. Barsa-Milan: Kao sto rekoh, protiv koga god da igraju, Spanci su favoriti, jer su realno za klasu ispred ostalih. Ako im bude dan, a uzimajuci u obzir Milanov kvalitet i igru, Barsa ce ih demolirati. Juventus-Seltik: Tu ne vidim neki nacin po kome bi Seltik mogao da iznenadi, jer je Juve dosta jaci i iskusniji u ovakvim mecevima. Galata-Salke: Definitivno najdosadniji mec, barem po imenima klubova. Prednost dajem Salkeu jer je bolji, ali nikad se ne zna. Porto-Malaga: Po kvalitetu tu negde. Porto, pak, ima dosta vise iskustva. Sve u svemu, parovi su prilicno realni i cak se ni u mecu Barsa-Milan ne zna sigurno sta ce biti, jer je Milan veliki i iskusan klub i pre svega, to su Zabari :) Uzivajmo!

Ker

pre 11 godina

Ovaj Arsenal nikad sreće nema, ali ako Venger kupi centarfora biće svašta. Neki dobar centarfor uz Volkota, Vilšira i Kazorlu nadavaće se golova. A ove priče tipa "Mančester će odvaliti Real" to zaboravite, jer ima dosta vremena do februara, može svašta da se desi što se tiče forme i jednog i drugog tima, i naravno januarski prelazni rok. Nema prelaznog roka u kojem Real nije kupovao. Ja bi voleo da prodje Mančester, ali teško će biti.

dimitrije96

pre 11 godina

Bice dobrog fudbala, ima atraktivnih parova.. A sto se tice arsenala, posto sam navijac istog mislim da svaku sezonu upropaste posto zauzmu drugu poziciju u grupi i onda nalete na tezeg rivala. Salke koji je bio prvi u toj grupi igra sa galatasarejom, a arsenal ce morati u minhen. Da su pobedili olimpijakos u poslednjem kolu sada bi oni igrali sa galatasarejom... Ali sta da se radi, zelim im srecu

Aleksandar

pre 11 godina

Milan se unesrecio totalno,Utd i Real prilicno,Nemci zadovoljni,PSG umeren kao i Valensija,Barsa prividno zadovoljna ali strepi zbog matematike,sudjenja...Juve (zasluzeno) prosao idealno,mozda najujednaceniji mec Malaga-Porto...Bice pakleno,kao i uvek u revansima ce da prsti od golova,sto se prvih meceva tice slutim goleadu(obostranu) u Milanu...Pozz

venger

pre 11 godina

samo nek nije arsenal dobio barselonu,sa bajernom je lakse,zaustavis riberija i nema bajerna.........arsenal opet prima lijeve golove ,ali vratio se wilshire,rosicky pa cazorla i podolski su tu,jedino sto napadaci nemogu kile,ali bajern ce pasti...........

Deuterium

pre 11 godina

Mnogo me nervita ovaj instant arapski klub. Imali su sreće. Prvi put ću u životu navijati za španski klub, dobro, znam da je Valensija trenutno slabija, ali...

marecare

pre 11 godina

Bilo bi zanimljivo da neko ko se razume u statistiku izracuna kolika je sansa da se i u probnom i u "stvarnom" izvlacenju pojave isti parovi?

Bobby

pre 11 godina

E prodje neki tupavi Bajern a ispade mi Chelzea :( :)) Nema veze, bitno da je Zver digao pehar LS, a i Bane! No, po mom skromnom missljenju dalje prolaze: Galatasaraj, Juve, Barsa dosadna naravno, Bajern (ssalio sam se za ono tupavi, igraju momci vrhunski), Borusija ce zgaziti Ukrajince, ne vidim tu nissta sporno, Navijacki bih voleo da Malaga nastavi da iznenadjuje, tako da cu rizikovati i tipovati na njih, ko prati malo fudbal ne bi smeo da pomisli da ce potonula Valensija da prismrdi Ibrakadabri. I za kraj sam ostavio derbi. Iznenadjen sam da retko ko daje ssanse Realu, svi vide United dalje. Ja mislim, tacnije sam siguran da ce ih Real nakantati! Ako smrdljivci iz Uniteda prodju dalje priznacu da nemam pojma o fudbalu. Eto, cujemo se u februaru :)

Marko

pre 11 godina

Kol'ko srece ima ovaj Arsenal, pa to je strasno, ali nema veze, kada pregaze Bavarsku boraniju, nema vise lakih protivnika! Inace moja projekcija finala (a i zelja!) Borusia Dortmund - Manchester utd., realno- dve najjace ekipe ove sezone (ne deluje tako jer je Dortmund ostavio slabasnom Bayernu titulu u Bundes ligi, kazu - ne mogu vise da ih slusaju kako kukaju!)
(IronMan, 20. decembar 2012 14:44)
Mislis kao sto je ove dve godine Bayern Dortmundu ostavio titulu jer je Dortmund kukao 10 godina,nije se moglo vise slusati

odgovor

pre 11 godina

Milan nije mogao da ide na PSG ili Mancester jer bi onda 2 spanska kluba morala da igraju medjusobno (Barsa-Real ili Barsa-Valensija), a to nije dozvoljeno u 1/8 finala. Zato je jedina opcija bila da igra sa Barsom.

woah

pre 11 godina

kolko je zaludan ovaj bajernovac što se raspisao oko podneva, pa sve do 12:15. Sačuvaj me bože kakvih likova ima. Ne bi me iznenadilo da se taj i raspravlja sam sa sobom u komentarima. Strašno!

OoOoOoOoOooo

pre 11 godina

Realno najlepsa utakmica za oko ce biti Sahtjor-Borisija. Manje vise poznato je ko ce proci dalje, a bice i nekog iznenadjenja, ali kad bi to bio raspali Arsenal bio bih odusevljen! Ovakvi komentari od onog Bajernovca, Baneta, Drogbe i njima slicnih samo da ti se smuci fudbal za ceo zivot, nego deca izgleda nemaju druga posla pa lupaju po komentarima da im se ljudi podsmevaju!

Boki

pre 11 godina

Sve je uglavnom ok, ali neznam zbog cega ovde preko 95% osoba smatra da Salke sigurno prolazi. Pogledajte malo koje sve igrace ima Galatasaraj. Gledao sam ih protiv Manchestra na Old Traford-u, i mogu reci da nisu bili nimalo naivni... Dok su u Istanbulu dobili...

Simon

pre 11 godina

Zapravo sam malopre poslao verovatnocu da se dva puta izvuku upravo ovi parovi koji su izvuceni. Verovatnoca da se ponove parovi je jednostavno samo 1:1440

ado

pre 11 godina

united ,barca,juve i bayern .polufinale :) .njima ove god niko nista ne moze ,jedino ako se nebi prije sastali .sve u svemu jedna od ove 4 navedene ekipe uzima CL ove god .to su giganti !

shazam

pre 11 godina

Kakav crni Milan...u svim parovima osmine finala nema vece sigurice za prolazak dalje od Barselone. Doduse i Juventus je stvarno imao srece sa Seltikom, ali sem ta 2 para, ostali su prilicno neizvesni. Sahtjor - Dortmund ce biti ludilo!

govorna mana

pre 11 godina

milan je 'bez izvlačenja' išao na barsu zato što bi od 6 preostalih ekipa za izvlačenje 4 bila iz španije (po 2 u oba šešira) te bi bilo nemoguće da se ne sastanu međusobno

Tolle

pre 11 godina

@Da li neko zna razlog zbog cega Milan nije mogao ici na PSZ ili Mancester. Naime, bio je prinudjen da ide na Barsu a u tom trenutku bili su slobodni i PSZ i Mancester???
(cudno, 20. decembar 2012 12:56)


U tom slucaju, od cetiri preostala neizvucena kluba, tri bi bila iz Spanije.To bi znacilo da je neizbezno da igraju jedni protiv drugih, sto po pravilima nije dozvoljeno.Zato je Barselona bila jedina opcija.