Utorak, 18.12.2012.

13:59

EK: Crvena zvezda prvo u Nemačkoj

Košarkaši Crvene zvezde DIVA u LAST 16 fazi Evrokupa takmičiće se u grupi L zajedno sa Uniksom, Ulmom i ekipom Galatasaraja, a određen je i raspored utakmica.

Izvor: MN

EK: Crvena zvezda prvo u Nemaèkoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

NiksickoPivo

pre 11 godina

Osim Rakocevica i Nelson i Skot su nam sigurni za sljedecu sezonu.Za Savovica nisam siguran je li potpisan na 1 ili 2 godine.Pojacanja za EL ce svakako biti potrebna(ako je izborimo a to je jos daleko!) ali umjesto Vuka,Simonovica(za kojeg bi volio da vec ove sezone ode) i jedna kvalitetna petica dok je Skot po meni igrac koji moze da pomogne u EL i te kako.Dobro je sto Braun ima samo jednu sezonu da odradi jer se i nije nesto do sada pokazao a puno je placen dok je Rasko dosta napredovao i dobro bi dosao kao drugi centar recimo.Ali otom potom...
(Sector, 18. decembar 2012 17:35)

Svaki domaci igrac ima ugovor na dvije ili tri godine, a sad jel Savovic domaci igrac ne znam.

vladimir

pre 11 godina

kakav trener takve i titule kakva pamet takve i reci Nije dovoljno knjige procitati vec ih i razumeti bez imalo zelje da uvredim ikoga muslimanske veroispovesti preporuciti u vecini pravoslavnim vernicima da se ponasaju kao muslimanski iskusenik na putu dokazivanje alahu je...

lepi

pre 11 godina

Agrobanko moja,
Ako si i ti načitan kao tvoj prijatelj Dule sve mi je jasno. Prosipate pamet gde god stignete a kad treba da se ta kultura pokaže na terenu ili delu onda... Mene je sramota i ako ne navijam za Partizan njegovog ponašanja. Dalja rasprava je bezpredmetna jer takvi kao ti i on ste uvek u pravu.
Pozdrav

011

pre 11 godina

@@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mis
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 17:35)

Posto vidim da ovde delis lekcije o lepom ponasanju, a svoj isfrustrirani komentar nazivas salom, ja zaista nisam shvatio da sam tvoje "argumente" pobijao neosnovanim napadom na tebe, a ne na to sta hoces da kazes! Ako se neko salio to sam bio ja, a mene su ucili da je vrhunac primitivizma, nekulture i loseg kucnog vaspitanja podsmevati se necijem fizickom izgledu, kao sto ti radis, verovatno lececi neke svoje komplekse! Btw, u komentaru imas vise engleskih, nego srPskih (ja cu sa P kako je usvojeno, a ti slobodno B da bi mogao da kazes kako je i to pravilno, a nadam se da znas i zasto), pa sam onda i ja mesece napisao kao Englez!!!

Grb kluba za koji navijam nije se promenio-niti ce i to je jedino bitno, mozda te jedino boli ovo BG?

A ako neko zamara, to je onaj koji pokusava da bude pametan tamo gde mu nije mesto! Ali ja ti ne zameram, znam da ti nije lako! ;-)

marijanPFC

pre 11 godina

dok nismo bili bolji govorili su kk sledeca sezona,sad kad vide da su daleko ispod nas pominju fmp a ja im kazem da pogledaju grb na njemu sve pise. poz dervisi (mare, 18. decembar 2012 17:12)

hahaha. ko je ispod vas? pogledaj prijatelju tabelu. uvek, ali uvek cete Partizanu gledati u ledja. Kad je taj tvoj klub bio ispred Partizana poalednji put? Ne secas se? Pa tako sam i mislio.
A sto se naziva tvog kluba tice, izvini molim te, ja nikad nisam rekao da je taj tvoj klub Crvena Zvezda. ni kad smo vas tovarili +41. Taj klub je uvek bio i bice Covketov FMP. E sad, to sto je meni krivo sto nismo Zvezdu utrpali sa +41, nego FMP, ne mogu nista da ucinim povodom toga.

vlajzi

pre 11 godina

@samo mi vas je zao Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.(KODAR78, 18. decembar 2012 18:37)Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu (zao mi je a tebi moze samo da bude krivo, 18. decembar 2012 20:07)

hahahaha, samo se ti tesi. a zasto onda ta Diva nije clan SD CZ?
zasto na sajtu ABA lige pise da vam je adresa Stevana Zupanca Zeleznik?
Zasto ste u privrednom registru upisani pod sasvim drugim maticnim brojem od one Zvezde koja je smrznuta?
A? Cutimo sad, jeli???

Mirko

pre 11 godina

Opet smaraju glodari? Ako, ništa novo, samo još im se više spremamo da ih nadujemo.
Grupa je možda i najjača, Uniks je extra jak, a Galata se pojačala, jedino ovaj Ulm, nije previše jak, ali čim je ušao znači da je vrlo ozbiljna ekipa koja može i da iznenadi i pobedi nekog u ovoj grupi.
Voleo bih da prođemo mi i Uniks, što je najizvesnije, ali klaćemo se sa Galatom...

vasa

pre 11 godina

Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu
(zao mi je a tebi moze samo da bude krivo, 18. decembar 2012 20:07)

Znači i ti potvrđuješ da je to Crvena Zvezda Diva, za razliku od Crvene Zvezde koja je član SD Crvena Zvezda (samo im je ime slično, a ne pripadaju istom SD)... Drago mi je da ima vas REALNIH Zvezdaša!!!

zao mi je a tebi moze samo da bude krivo

pre 11 godina

@samo mi vas je zao
Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.
(KODAR78, 18. decembar 2012 18:37)

Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu

UlicaUlica

pre 11 godina

@UlicaUlica
Kažeš, brate, gde su delije tu je i Zvezda. Da li moja tetka svako veče gleda Zvezdu u "Sulejmanu Veličanstvenom"? Oko njega prave delije, a vama fali jedna intervencija da to postanete. Zasad ste samo srbski sinovi.
(Ej, Sulejmana othranila majka..., 18. decembar 2012 19:46)

Dozvoli da se zapadno izrazim.."What a load of BS"
Drugar moj, pa valjda si svestan majku mu da pricamo o navijackoj grupi Crvene Zvezde pod nazivom "Delije Sever", navijac sam Zvezde, podrzavam Partizan kad igra protiv inostranih klubova radujem se i njegovoj pobedi kao jos jednoj pobedi Srbije, a ne "Grobara" i "Delija", cak i da sam komplet Grobar, bilo bi mi drago da se Zvezda ne raspadne i da se pomogne klubu i da se prave sto vece sile i brendovi i CZ i Partizana..Ovo sto vi pisete to nije Zvezda to je Fmp, ravno je "moj tata jaci od tvog tate"

crveni djavo

pre 11 godina

(KK C.Zvezda VELIKAN+, 18. decembar 2012 18:50)

Navijam za Radnicki Kg, ali realno, ako je Zvezda kosarkaska institucija, Partizan je NBA sampion. Vi bre slavite 11 pobeda u nizu vise nego sto Grobari slave 11 titula u nizu. Eeej, o cemu dalje da pricamo??? O cemu???

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

Mene učiš jednačenju po zvučnosti? Pismeni kažu srpski a patrijoti (delije) sebe zovu 5 000 000 srbskih sinova. Zar još nisi shvatio kvaku, a ima dosta dobrih bravara ovde. Ako ti u jednom pismenom i stilski doteranom tekstu nesi razumeo zašto ide ovo "srbski sinovi", onda kasniš sa čitanjem. Moraš mnogo knjiga da pročitaš, ne bi li razumeo jezik između redova ili figurativno izražavanje. Ni sad me nesi razumeo? ispravi me.

dule mali budzet hahaha

pre 11 godina

Braco Delije sta se ovi sa malim budzetom raskokodakali hahaha deremo vas glodari nema vise borisa(namerno malo slovo)

Ej, Sulejmana othranila majka...

pre 11 godina

@UlicaUlica
Kažeš, brate, gde su delije tu je i Zvezda. Da li moja tetka svako veče gleda Zvezdu u "Sulejmanu Veličanstvenom"? Oko njega prave delije, a vama fali jedna intervencija da to postanete. Zasad ste samo srbski sinovi.

vladimir

pre 11 godina

velika je razlika izmedju vas i nas Nasi ljudim -ranko zeravica su vas osnovali vi bi ste da nas ugasite nas otpadnik-dule vujosevic je vasa ikona mi vas zelimo na tribini na derbiju vi igrate finale sa unistenom tribinom gde ste bili Kad nismo imali para preveli ste koga ste god hteli ako niste drzavni projekat odakle su bile pare od 11 titula nekoliko smrdi sad osporavate nasu fuziju placite ali mi nismo drzavni projekat za nas mahom politicari ne navijaju sem pojedinih prebrojte vase uprave pravda je spora ali dostizna

KODAR78

pre 11 godina

@samo mi vas je zao
Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.

UlicaUlica

pre 11 godina

@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mislim na onaj obavezni ritualni obred. I zašto navijaš za FMP, što ne sačekaš da se KKCZ "konsoliduje" i vrati u takmičenje? Da li je tačno da je KKCZ ispala iz Abe a ipak igra? Kako je to moguće? Nemaš ti tu šta da odgovaraš, jer su te žednog preveslali preko vode. Ne zamaraj, čekam neizvesne rezultate izbora, a najviše me zanima da le je svih 5 000 000 srbskih sinova glasalo.
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 17:35)


Dozvoli da ti se obratim sa Tebra,

Tebra, poceo si fino komentar, naglasavajuci da si pametna/inteligentna osoba i "razumna" ali, ne mogu da verujem da i dalje pricate o Fmp, Cz, Diva, Beograd i ostale gluposti, covece pogledaj grb, lici li na Fmp? Gde su Delije tu je i Zvezda!

KK C.Zvezda VELIKAN+

pre 11 godina

Ono sto je najvaznije za naseg jedinog predstavnika u Evropi, kosarkaskog velikana Crvenu Zvezdu to je da pokusa svim silama da pobedi u gostima ULM, realno najlakse gostovanje u ovoj fazi takmicenja. Ostale moramo dobijati kod kuce! Polako podizati jacinu treninga, jer nas cekaju velika iskusenja na koja moramo da odgovorimo kako dolikuje renomeu kosarkaske institucije Crvene Zvezde.

Kale_pravi

pre 11 godina

Paaaa, moglo je i bolje, ali 1000000 navijaca, milion kombinacija, bitno je da pobedjujemo. Ja bih ovako poredjao raspored, ali opet kazem to ja, ja navijac:
1. Zvezda - Uniks
2. Galata - Zvezda
3. Zvezda - Ulm
4. Ulm - Zvezda
5. Uniks - Zvezda i,
6. Zvezda - Galata ( kao slag)
Medjutim, ono sto je realno, to je izvucena grupa i raspored, i kazem odgovorno, ukoliko Zvezda dobije Ulm, eto lepe sanse. Mi jednostavno moramo dobiti 4 utakmice, ili nas nema nigde.
E, sad malo grobarima da nasmesim brk, sledece sezone ovom timu pridodati Milicica, Vratiti Keselja , Nedovica i dovesti jos jednog extra pleja Amera i eto jednog ozbiljnog sastava. Braunu se zahvaliti, Lazi se zahvaliti, mozda Vuku...medjutim taj vuk je toliko nepredvidiv, da bi ga ja trpeo...Simonovica, treba sacekati, ali ne dugo, verujte paklen je to igrac, ali kao da se najeo bunike.
4. Cvele(ozbiljno mu dati minutazu)
5. Nedovic (univerzalac 1 i 2 po potrebi)
6. Amer plej
7. Subotic
8. Rakocevic (auto-strada, tako su ga Italijani zvali)
9. Mitrovic (ozbiljno mu dati minutazu)
10. Milicic
11. Skot
12. Simonovic ( Milutinovic)
13. Vuk ( Katic, ali ako moze da se proda, nemam nista protiv, a dovesti Marjanovica, jer ne kosta nista)
14. Nelson
15. Savovic
Jest da ima previse krila i krilnih centara, ali svi mogu i pod kos, a i sutirati spolja).

zao mi je a tebi moze samo da bude krivo

pre 11 godina

Najbolji komentar je onaj o jezgru evro tima, dokle ide navijacka masta. Setite se da je ovo FMP, CZ vise ne postoji.
(KODAR78, 18. decembar 2012 16:17)

El nisi upucen ili ti mozak slabije kapira? Oba kluba postoje. Posto ne znas i pao si sa Marsa, da ti objasnim FMP postoji i igra u KLSu pod nazivom Radnicki FMP. Igra u dvorani u Zelezniku i predsednik kluba je Aleksandar Covic. Crvena zvezda igra u ABA ligi, trenutno je na 3 mestu, od sutra uvece nadam se na 2 mestu ABA lige. Nastupa u crveno belim dresovima u Pioniru veceras od 20h, i predsednik kluba je Nebojsa Covic. Imamo veliki budzet (veci od Partizana aka KK mali budzet), dobar i i skusan tim i prednost od 14 poena, i dracemo vas ove godine na svakoj utakmici.

Zao mi ti je jer samo mozes da se zalis i da kukas da imas mali budzet i mladu ekipu

vienna-bulls

pre 11 godina

Imam jedno pitanje:
ovako, jasno mi je da su prvi i drugi posle regularnog dela ABA-Lige sigurni ucesnici EL. Recimo da su to PAR i CZ. Sledeci scenario, trecu i cetvrtu poziciju zauzimaju IGO i Radnicki u reg. delu. Dalje, dva zadnja navedena kluba igraju finale F4, Radnicki osvaja. Konacan plasman 1.RAD 2.IGO 3. i 4.PAR i CZ.

Kako dalje, kad se zna da samo dva kluba iz jedne drzave mogu u EL (to su CZ i PAR)??? Sta je sa RAD? To znaci da osvajac ABA-Lige ne ide u EL?

Drugi scenario:
Regularni deo, 1. IGO 2. CED 3. CZ 4. BUD
Znaci, IGO i CED idu u EL. Na F4 CZ osvaja titulu! Kako dalje? CZ i BUD direktni ili neko od njih idu u kvali. za EL??

mare

pre 11 godina

dok nismo bili bolji govorili su kk sledeca sezona,sad kad vide da su daleko ispod nas pominju fmp a ja im kazem da pogledaju grb na njemu sve pise. poz dervisi

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mislim na onaj obavezni ritualni obred. I zašto navijaš za FMP, što ne sačekaš da se KKCZ "konsoliduje" i vrati u takmičenje? Da li je tačno da je KKCZ ispala iz Abe a ipak igra? Kako je to moguće? Nemaš ti tu šta da odgovaraš, jer su te žednog preveslali preko vode. Ne zamaraj, čekam neizvesne rezultate izbora, a najviše me zanima da le je svih 5 000 000 srbskih sinova glasalo.

Sector

pre 11 godina

Osim Rakocevica i Nelson i Skot su nam sigurni za sljedecu sezonu.Za Savovica nisam siguran je li potpisan na 1 ili 2 godine.Pojacanja za EL ce svakako biti potrebna(ako je izborimo a to je jos daleko!) ali umjesto Vuka,Simonovica(za kojeg bi volio da vec ove sezone ode) i jedna kvalitetna petica dok je Skot po meni igrac koji moze da pomogne u EL i te kako.Dobro je sto Braun ima samo jednu sezonu da odradi jer se i nije nesto do sada pokazao a puno je placen dok je Rasko dosta napredovao i dobro bi dosao kao drugi centar recimo.Ali otom potom...

crnobeli delija

pre 11 godina

Realno, CZ ima lepe sanse za prolaz. Milim da bi dovodjenje Milicica bio vrlo riskantan potez, verovatno sa losim ishodom. Covek je u svojoj glavi BOG i nista ga nemoze razuveriti, pogledajte kroz kolike timove promenio i NI U JEDNOM se nije uklopio.

U svakom slucaju, nek je sa srecom. I dalje imamo tim koji prolece docekuje u Evropi :)

011

pre 11 godina

@A tako, ovo je Last nije Top. Last na engleskom - poslednji, top - vrh. Možda biste ovo last mogli da izbacite, da vas Ćoki ne bi contactirao. On je danas u cntactu sa svima.
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 15:04)

Ja znam da si ti jedan od eksperata za to Last ali nije to ono na sta si ti navikao!!!

Nego sta radis u Januaru i Februaru kada jedan od ovih POSLEDNJIH 16 igra? Citas "Dervis i smrt" na engleskom i stipkas nekog decka!!! Ccccccc, teska situacija! :-)

he he he poznavalac

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

Koliko ja znam samo su Skot i Rakocevic sigurni za sledecu sezonu. A ovo sto si rekao za Skota je bas interesantno, licno mislim da nemas pojma

xxx

pre 11 godina

Bice tesko. Prve dve su presudne rekao bih, jer moramo jednu da dobijemo u gostima a Ulm je na papiru najlaksi protivnik i naravno sve kuci.

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

A tako, ovo je Last nije Top. Last na engleskom - poslednji, top - vrh. Možda biste ovo last mogli da izbacite, da vas Ćoki ne bi contactirao. On je danas u cntactu sa svima.

Čoks

pre 11 godina

Ako pobedimo prve dve utakmice prolazimo sigurno...Što se tiče pojačanja ne vjerujem da će biti nekih zvučnijih imena, ali bih voleo da me demantuju!!!Napred ZVEZDA

grobar

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

Polako s evroligom;) Ima jos mnogo utakmica i mnogo borbe preostaje za to evroligasko mesto. Sve je izvesnije da ce Igokea zavrsiti na 1. mestu, tako da cete morati da osvojite F4, a tamo u jednoj utakmici svasta moze da se desi. To ne pobedjuje samo najbolji, vec i najsrecniji. Ako zasluzite, ja cu biti prvi koji cu vam cestitati mesto u evroligi,samo vas molim, nemojte da slavite pre kraja...

sasha

pre 11 godina

Mecevi u Ljubljani i Laktasima, izmedju kojih dolazi Cedevita u januaru trebalo bi da nam budu najvazniji u sezoni, oni ce nam umnogome odrediti plasman. Dobro je da izmedju njih igramo u Nemackoj i dolazi Galatasaraj (plasio sam se puta u Kazanj koji je ipak pred MZT) Videlo se u Podgorici kako je kad se akumulira umor, a igras sa dobrom ekipom.
Evroliga je bas daleko, a mi lako ne pobedjujemo ni Krku i Siroki na svom terenu, ali smo na dobrom putu. Sada da zavrsimo kalendarsku godinu sa dve pobede, malo odmora pa da napadnemo Olimpiju, a u Evro kupu sta bude bude, manje je vazno, lepo je sto nam dolaze odlicni timovi i za gledanje.

ccccccccccc

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

A sta ti je ovde sada slabo majke ti?

Idemo_Zvezdo

pre 11 godina

Bice tesko ali spektakl je zagarantovan u Pioniru.Uniks je prosle godine stigao do top 8 evrolige,Galatasaraju je za malo izmakao top 8.Pomozi boze,idemoooo Zvezdo samo hrabro.Plasman u top 8 nije nemoguc.

idemo

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.

Alfred Jovovic

pre 11 godina

Jos me ubedjuju da je ovo zvezda za koju navijam 50 god. More bre mars... i vratite ime mojoj zvezdi.
(Mi zbunjeni, 18. decembar 2012 14:16)

Ddelije, zapamtite sad - nije Top 16 nego Last 16! Mada mi i dalje nije jasno ko ovo igra - CZ ili FMP? Niko to nije objasnio. A Ćoki se ceri svojim zečjom njuškom.
(Advokat Zdenko, 18. decembar 2012 14:19)

A mozda bi i vas dvojica voleli da stipnete malo, a?

idemo

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.

Alfred Jovovic

pre 11 godina

Jos me ubedjuju da je ovo zvezda za koju navijam 50 god. More bre mars... i vratite ime mojoj zvezdi.
(Mi zbunjeni, 18. decembar 2012 14:16)

Ddelije, zapamtite sad - nije Top 16 nego Last 16! Mada mi i dalje nije jasno ko ovo igra - CZ ili FMP? Niko to nije objasnio. A Ćoki se ceri svojim zečjom njuškom.
(Advokat Zdenko, 18. decembar 2012 14:19)

A mozda bi i vas dvojica voleli da stipnete malo, a?

Čoks

pre 11 godina

Ako pobedimo prve dve utakmice prolazimo sigurno...Što se tiče pojačanja ne vjerujem da će biti nekih zvučnijih imena, ali bih voleo da me demantuju!!!Napred ZVEZDA

011

pre 11 godina

@A tako, ovo je Last nije Top. Last na engleskom - poslednji, top - vrh. Možda biste ovo last mogli da izbacite, da vas Ćoki ne bi contactirao. On je danas u cntactu sa svima.
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 15:04)

Ja znam da si ti jedan od eksperata za to Last ali nije to ono na sta si ti navikao!!!

Nego sta radis u Januaru i Februaru kada jedan od ovih POSLEDNJIH 16 igra? Citas "Dervis i smrt" na engleskom i stipkas nekog decka!!! Ccccccc, teska situacija! :-)

xxx

pre 11 godina

Bice tesko. Prve dve su presudne rekao bih, jer moramo jednu da dobijemo u gostima a Ulm je na papiru najlaksi protivnik i naravno sve kuci.

Idemo_Zvezdo

pre 11 godina

Bice tesko ali spektakl je zagarantovan u Pioniru.Uniks je prosle godine stigao do top 8 evrolige,Galatasaraju je za malo izmakao top 8.Pomozi boze,idemoooo Zvezdo samo hrabro.Plasman u top 8 nije nemoguc.

sasha

pre 11 godina

Mecevi u Ljubljani i Laktasima, izmedju kojih dolazi Cedevita u januaru trebalo bi da nam budu najvazniji u sezoni, oni ce nam umnogome odrediti plasman. Dobro je da izmedju njih igramo u Nemackoj i dolazi Galatasaraj (plasio sam se puta u Kazanj koji je ipak pred MZT) Videlo se u Podgorici kako je kad se akumulira umor, a igras sa dobrom ekipom.
Evroliga je bas daleko, a mi lako ne pobedjujemo ni Krku i Siroki na svom terenu, ali smo na dobrom putu. Sada da zavrsimo kalendarsku godinu sa dve pobede, malo odmora pa da napadnemo Olimpiju, a u Evro kupu sta bude bude, manje je vazno, lepo je sto nam dolaze odlicni timovi i za gledanje.

he he he poznavalac

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

Koliko ja znam samo su Skot i Rakocevic sigurni za sledecu sezonu. A ovo sto si rekao za Skota je bas interesantno, licno mislim da nemas pojma

mare

pre 11 godina

dok nismo bili bolji govorili su kk sledeca sezona,sad kad vide da su daleko ispod nas pominju fmp a ja im kazem da pogledaju grb na njemu sve pise. poz dervisi

zao mi je a tebi moze samo da bude krivo

pre 11 godina

Najbolji komentar je onaj o jezgru evro tima, dokle ide navijacka masta. Setite se da je ovo FMP, CZ vise ne postoji.
(KODAR78, 18. decembar 2012 16:17)

El nisi upucen ili ti mozak slabije kapira? Oba kluba postoje. Posto ne znas i pao si sa Marsa, da ti objasnim FMP postoji i igra u KLSu pod nazivom Radnicki FMP. Igra u dvorani u Zelezniku i predsednik kluba je Aleksandar Covic. Crvena zvezda igra u ABA ligi, trenutno je na 3 mestu, od sutra uvece nadam se na 2 mestu ABA lige. Nastupa u crveno belim dresovima u Pioniru veceras od 20h, i predsednik kluba je Nebojsa Covic. Imamo veliki budzet (veci od Partizana aka KK mali budzet), dobar i i skusan tim i prednost od 14 poena, i dracemo vas ove godine na svakoj utakmici.

Zao mi ti je jer samo mozes da se zalis i da kukas da imas mali budzet i mladu ekipu

crnobeli delija

pre 11 godina

Realno, CZ ima lepe sanse za prolaz. Milim da bi dovodjenje Milicica bio vrlo riskantan potez, verovatno sa losim ishodom. Covek je u svojoj glavi BOG i nista ga nemoze razuveriti, pogledajte kroz kolike timove promenio i NI U JEDNOM se nije uklopio.

U svakom slucaju, nek je sa srecom. I dalje imamo tim koji prolece docekuje u Evropi :)

KK C.Zvezda VELIKAN+

pre 11 godina

Ono sto je najvaznije za naseg jedinog predstavnika u Evropi, kosarkaskog velikana Crvenu Zvezdu to je da pokusa svim silama da pobedi u gostima ULM, realno najlakse gostovanje u ovoj fazi takmicenja. Ostale moramo dobijati kod kuce! Polako podizati jacinu treninga, jer nas cekaju velika iskusenja na koja moramo da odgovorimo kako dolikuje renomeu kosarkaske institucije Crvene Zvezde.

UlicaUlica

pre 11 godina

@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mislim na onaj obavezni ritualni obred. I zašto navijaš za FMP, što ne sačekaš da se KKCZ "konsoliduje" i vrati u takmičenje? Da li je tačno da je KKCZ ispala iz Abe a ipak igra? Kako je to moguće? Nemaš ti tu šta da odgovaraš, jer su te žednog preveslali preko vode. Ne zamaraj, čekam neizvesne rezultate izbora, a najviše me zanima da le je svih 5 000 000 srbskih sinova glasalo.
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 17:35)


Dozvoli da ti se obratim sa Tebra,

Tebra, poceo si fino komentar, naglasavajuci da si pametna/inteligentna osoba i "razumna" ali, ne mogu da verujem da i dalje pricate o Fmp, Cz, Diva, Beograd i ostale gluposti, covece pogledaj grb, lici li na Fmp? Gde su Delije tu je i Zvezda!

dule mali budzet hahaha

pre 11 godina

Braco Delije sta se ovi sa malim budzetom raskokodakali hahaha deremo vas glodari nema vise borisa(namerno malo slovo)

grobar

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

Polako s evroligom;) Ima jos mnogo utakmica i mnogo borbe preostaje za to evroligasko mesto. Sve je izvesnije da ce Igokea zavrsiti na 1. mestu, tako da cete morati da osvojite F4, a tamo u jednoj utakmici svasta moze da se desi. To ne pobedjuje samo najbolji, vec i najsrecniji. Ako zasluzite, ja cu biti prvi koji cu vam cestitati mesto u evroligi,samo vas molim, nemojte da slavite pre kraja...

Sector

pre 11 godina

Osim Rakocevica i Nelson i Skot su nam sigurni za sljedecu sezonu.Za Savovica nisam siguran je li potpisan na 1 ili 2 godine.Pojacanja za EL ce svakako biti potrebna(ako je izborimo a to je jos daleko!) ali umjesto Vuka,Simonovica(za kojeg bi volio da vec ove sezone ode) i jedna kvalitetna petica dok je Skot po meni igrac koji moze da pomogne u EL i te kako.Dobro je sto Braun ima samo jednu sezonu da odradi jer se i nije nesto do sada pokazao a puno je placen dok je Rasko dosta napredovao i dobro bi dosao kao drugi centar recimo.Ali otom potom...

vladimir

pre 11 godina

velika je razlika izmedju vas i nas Nasi ljudim -ranko zeravica su vas osnovali vi bi ste da nas ugasite nas otpadnik-dule vujosevic je vasa ikona mi vas zelimo na tribini na derbiju vi igrate finale sa unistenom tribinom gde ste bili Kad nismo imali para preveli ste koga ste god hteli ako niste drzavni projekat odakle su bile pare od 11 titula nekoliko smrdi sad osporavate nasu fuziju placite ali mi nismo drzavni projekat za nas mahom politicari ne navijaju sem pojedinih prebrojte vase uprave pravda je spora ali dostizna

ccccccccccc

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

A sta ti je ovde sada slabo majke ti?

zao mi je a tebi moze samo da bude krivo

pre 11 godina

@samo mi vas je zao
Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.
(KODAR78, 18. decembar 2012 18:37)

Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu

UlicaUlica

pre 11 godina

@UlicaUlica
Kažeš, brate, gde su delije tu je i Zvezda. Da li moja tetka svako veče gleda Zvezdu u "Sulejmanu Veličanstvenom"? Oko njega prave delije, a vama fali jedna intervencija da to postanete. Zasad ste samo srbski sinovi.
(Ej, Sulejmana othranila majka..., 18. decembar 2012 19:46)

Dozvoli da se zapadno izrazim.."What a load of BS"
Drugar moj, pa valjda si svestan majku mu da pricamo o navijackoj grupi Crvene Zvezde pod nazivom "Delije Sever", navijac sam Zvezde, podrzavam Partizan kad igra protiv inostranih klubova radujem se i njegovoj pobedi kao jos jednoj pobedi Srbije, a ne "Grobara" i "Delija", cak i da sam komplet Grobar, bilo bi mi drago da se Zvezda ne raspadne i da se pomogne klubu i da se prave sto vece sile i brendovi i CZ i Partizana..Ovo sto vi pisete to nije Zvezda to je Fmp, ravno je "moj tata jaci od tvog tate"

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

A tako, ovo je Last nije Top. Last na engleskom - poslednji, top - vrh. Možda biste ovo last mogli da izbacite, da vas Ćoki ne bi contactirao. On je danas u cntactu sa svima.

crveni djavo

pre 11 godina

(KK C.Zvezda VELIKAN+, 18. decembar 2012 18:50)

Navijam za Radnicki Kg, ali realno, ako je Zvezda kosarkaska institucija, Partizan je NBA sampion. Vi bre slavite 11 pobeda u nizu vise nego sto Grobari slave 11 titula u nizu. Eeej, o cemu dalje da pricamo??? O cemu???

KODAR78

pre 11 godina

@samo mi vas je zao
Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.

Mirko

pre 11 godina

Opet smaraju glodari? Ako, ništa novo, samo još im se više spremamo da ih nadujemo.
Grupa je možda i najjača, Uniks je extra jak, a Galata se pojačala, jedino ovaj Ulm, nije previše jak, ali čim je ušao znači da je vrlo ozbiljna ekipa koja može i da iznenadi i pobedi nekog u ovoj grupi.
Voleo bih da prođemo mi i Uniks, što je najizvesnije, ali klaćemo se sa Galatom...

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mislim na onaj obavezni ritualni obred. I zašto navijaš za FMP, što ne sačekaš da se KKCZ "konsoliduje" i vrati u takmičenje? Da li je tačno da je KKCZ ispala iz Abe a ipak igra? Kako je to moguće? Nemaš ti tu šta da odgovaraš, jer su te žednog preveslali preko vode. Ne zamaraj, čekam neizvesne rezultate izbora, a najviše me zanima da le je svih 5 000 000 srbskih sinova glasalo.

Kale_pravi

pre 11 godina

Paaaa, moglo je i bolje, ali 1000000 navijaca, milion kombinacija, bitno je da pobedjujemo. Ja bih ovako poredjao raspored, ali opet kazem to ja, ja navijac:
1. Zvezda - Uniks
2. Galata - Zvezda
3. Zvezda - Ulm
4. Ulm - Zvezda
5. Uniks - Zvezda i,
6. Zvezda - Galata ( kao slag)
Medjutim, ono sto je realno, to je izvucena grupa i raspored, i kazem odgovorno, ukoliko Zvezda dobije Ulm, eto lepe sanse. Mi jednostavno moramo dobiti 4 utakmice, ili nas nema nigde.
E, sad malo grobarima da nasmesim brk, sledece sezone ovom timu pridodati Milicica, Vratiti Keselja , Nedovica i dovesti jos jednog extra pleja Amera i eto jednog ozbiljnog sastava. Braunu se zahvaliti, Lazi se zahvaliti, mozda Vuku...medjutim taj vuk je toliko nepredvidiv, da bi ga ja trpeo...Simonovica, treba sacekati, ali ne dugo, verujte paklen je to igrac, ali kao da se najeo bunike.
4. Cvele(ozbiljno mu dati minutazu)
5. Nedovic (univerzalac 1 i 2 po potrebi)
6. Amer plej
7. Subotic
8. Rakocevic (auto-strada, tako su ga Italijani zvali)
9. Mitrovic (ozbiljno mu dati minutazu)
10. Milicic
11. Skot
12. Simonovic ( Milutinovic)
13. Vuk ( Katic, ali ako moze da se proda, nemam nista protiv, a dovesti Marjanovica, jer ne kosta nista)
14. Nelson
15. Savovic
Jest da ima previse krila i krilnih centara, ali svi mogu i pod kos, a i sutirati spolja).

vlajzi

pre 11 godina

@samo mi vas je zao Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.(KODAR78, 18. decembar 2012 18:37)Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu (zao mi je a tebi moze samo da bude krivo, 18. decembar 2012 20:07)

hahahaha, samo se ti tesi. a zasto onda ta Diva nije clan SD CZ?
zasto na sajtu ABA lige pise da vam je adresa Stevana Zupanca Zeleznik?
Zasto ste u privrednom registru upisani pod sasvim drugim maticnim brojem od one Zvezde koja je smrznuta?
A? Cutimo sad, jeli???

011

pre 11 godina

@@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mis
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 17:35)

Posto vidim da ovde delis lekcije o lepom ponasanju, a svoj isfrustrirani komentar nazivas salom, ja zaista nisam shvatio da sam tvoje "argumente" pobijao neosnovanim napadom na tebe, a ne na to sta hoces da kazes! Ako se neko salio to sam bio ja, a mene su ucili da je vrhunac primitivizma, nekulture i loseg kucnog vaspitanja podsmevati se necijem fizickom izgledu, kao sto ti radis, verovatno lececi neke svoje komplekse! Btw, u komentaru imas vise engleskih, nego srPskih (ja cu sa P kako je usvojeno, a ti slobodno B da bi mogao da kazes kako je i to pravilno, a nadam se da znas i zasto), pa sam onda i ja mesece napisao kao Englez!!!

Grb kluba za koji navijam nije se promenio-niti ce i to je jedino bitno, mozda te jedino boli ovo BG?

A ako neko zamara, to je onaj koji pokusava da bude pametan tamo gde mu nije mesto! Ali ja ti ne zameram, znam da ti nije lako! ;-)

vienna-bulls

pre 11 godina

Imam jedno pitanje:
ovako, jasno mi je da su prvi i drugi posle regularnog dela ABA-Lige sigurni ucesnici EL. Recimo da su to PAR i CZ. Sledeci scenario, trecu i cetvrtu poziciju zauzimaju IGO i Radnicki u reg. delu. Dalje, dva zadnja navedena kluba igraju finale F4, Radnicki osvaja. Konacan plasman 1.RAD 2.IGO 3. i 4.PAR i CZ.

Kako dalje, kad se zna da samo dva kluba iz jedne drzave mogu u EL (to su CZ i PAR)??? Sta je sa RAD? To znaci da osvajac ABA-Lige ne ide u EL?

Drugi scenario:
Regularni deo, 1. IGO 2. CED 3. CZ 4. BUD
Znaci, IGO i CED idu u EL. Na F4 CZ osvaja titulu! Kako dalje? CZ i BUD direktni ili neko od njih idu u kvali. za EL??

vasa

pre 11 godina

Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu
(zao mi je a tebi moze samo da bude krivo, 18. decembar 2012 20:07)

Znači i ti potvrđuješ da je to Crvena Zvezda Diva, za razliku od Crvene Zvezde koja je član SD Crvena Zvezda (samo im je ime slično, a ne pripadaju istom SD)... Drago mi je da ima vas REALNIH Zvezdaša!!!

marijanPFC

pre 11 godina

dok nismo bili bolji govorili su kk sledeca sezona,sad kad vide da su daleko ispod nas pominju fmp a ja im kazem da pogledaju grb na njemu sve pise. poz dervisi (mare, 18. decembar 2012 17:12)

hahaha. ko je ispod vas? pogledaj prijatelju tabelu. uvek, ali uvek cete Partizanu gledati u ledja. Kad je taj tvoj klub bio ispred Partizana poalednji put? Ne secas se? Pa tako sam i mislio.
A sto se naziva tvog kluba tice, izvini molim te, ja nikad nisam rekao da je taj tvoj klub Crvena Zvezda. ni kad smo vas tovarili +41. Taj klub je uvek bio i bice Covketov FMP. E sad, to sto je meni krivo sto nismo Zvezdu utrpali sa +41, nego FMP, ne mogu nista da ucinim povodom toga.

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

Mene učiš jednačenju po zvučnosti? Pismeni kažu srpski a patrijoti (delije) sebe zovu 5 000 000 srbskih sinova. Zar još nisi shvatio kvaku, a ima dosta dobrih bravara ovde. Ako ti u jednom pismenom i stilski doteranom tekstu nesi razumeo zašto ide ovo "srbski sinovi", onda kasniš sa čitanjem. Moraš mnogo knjiga da pročitaš, ne bi li razumeo jezik između redova ili figurativno izražavanje. Ni sad me nesi razumeo? ispravi me.

Ej, Sulejmana othranila majka...

pre 11 godina

@UlicaUlica
Kažeš, brate, gde su delije tu je i Zvezda. Da li moja tetka svako veče gleda Zvezdu u "Sulejmanu Veličanstvenom"? Oko njega prave delije, a vama fali jedna intervencija da to postanete. Zasad ste samo srbski sinovi.

lepi

pre 11 godina

Agrobanko moja,
Ako si i ti načitan kao tvoj prijatelj Dule sve mi je jasno. Prosipate pamet gde god stignete a kad treba da se ta kultura pokaže na terenu ili delu onda... Mene je sramota i ako ne navijam za Partizan njegovog ponašanja. Dalja rasprava je bezpredmetna jer takvi kao ti i on ste uvek u pravu.
Pozdrav

vladimir

pre 11 godina

kakav trener takve i titule kakva pamet takve i reci Nije dovoljno knjige procitati vec ih i razumeti bez imalo zelje da uvredim ikoga muslimanske veroispovesti preporuciti u vecini pravoslavnim vernicima da se ponasaju kao muslimanski iskusenik na putu dokazivanje alahu je...

NiksickoPivo

pre 11 godina

Osim Rakocevica i Nelson i Skot su nam sigurni za sljedecu sezonu.Za Savovica nisam siguran je li potpisan na 1 ili 2 godine.Pojacanja za EL ce svakako biti potrebna(ako je izborimo a to je jos daleko!) ali umjesto Vuka,Simonovica(za kojeg bi volio da vec ove sezone ode) i jedna kvalitetna petica dok je Skot po meni igrac koji moze da pomogne u EL i te kako.Dobro je sto Braun ima samo jednu sezonu da odradi jer se i nije nesto do sada pokazao a puno je placen dok je Rasko dosta napredovao i dobro bi dosao kao drugi centar recimo.Ali otom potom...
(Sector, 18. decembar 2012 17:35)

Svaki domaci igrac ima ugovor na dvije ili tri godine, a sad jel Savovic domaci igrac ne znam.

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

A tako, ovo je Last nije Top. Last na engleskom - poslednji, top - vrh. Možda biste ovo last mogli da izbacite, da vas Ćoki ne bi contactirao. On je danas u cntactu sa svima.

idemo

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.

crveni djavo

pre 11 godina

(KK C.Zvezda VELIKAN+, 18. decembar 2012 18:50)

Navijam za Radnicki Kg, ali realno, ako je Zvezda kosarkaska institucija, Partizan je NBA sampion. Vi bre slavite 11 pobeda u nizu vise nego sto Grobari slave 11 titula u nizu. Eeej, o cemu dalje da pricamo??? O cemu???

KODAR78

pre 11 godina

@samo mi vas je zao
Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mislim na onaj obavezni ritualni obred. I zašto navijaš za FMP, što ne sačekaš da se KKCZ "konsoliduje" i vrati u takmičenje? Da li je tačno da je KKCZ ispala iz Abe a ipak igra? Kako je to moguće? Nemaš ti tu šta da odgovaraš, jer su te žednog preveslali preko vode. Ne zamaraj, čekam neizvesne rezultate izbora, a najviše me zanima da le je svih 5 000 000 srbskih sinova glasalo.

vasa

pre 11 godina

Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu
(zao mi je a tebi moze samo da bude krivo, 18. decembar 2012 20:07)

Znači i ti potvrđuješ da je to Crvena Zvezda Diva, za razliku od Crvene Zvezde koja je član SD Crvena Zvezda (samo im je ime slično, a ne pripadaju istom SD)... Drago mi je da ima vas REALNIH Zvezdaša!!!

marijanPFC

pre 11 godina

dok nismo bili bolji govorili su kk sledeca sezona,sad kad vide da su daleko ispod nas pominju fmp a ja im kazem da pogledaju grb na njemu sve pise. poz dervisi (mare, 18. decembar 2012 17:12)

hahaha. ko je ispod vas? pogledaj prijatelju tabelu. uvek, ali uvek cete Partizanu gledati u ledja. Kad je taj tvoj klub bio ispred Partizana poalednji put? Ne secas se? Pa tako sam i mislio.
A sto se naziva tvog kluba tice, izvini molim te, ja nikad nisam rekao da je taj tvoj klub Crvena Zvezda. ni kad smo vas tovarili +41. Taj klub je uvek bio i bice Covketov FMP. E sad, to sto je meni krivo sto nismo Zvezdu utrpali sa +41, nego FMP, ne mogu nista da ucinim povodom toga.

grobar

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

Polako s evroligom;) Ima jos mnogo utakmica i mnogo borbe preostaje za to evroligasko mesto. Sve je izvesnije da ce Igokea zavrsiti na 1. mestu, tako da cete morati da osvojite F4, a tamo u jednoj utakmici svasta moze da se desi. To ne pobedjuje samo najbolji, vec i najsrecniji. Ako zasluzite, ja cu biti prvi koji cu vam cestitati mesto u evroligi,samo vas molim, nemojte da slavite pre kraja...

vienna-bulls

pre 11 godina

Imam jedno pitanje:
ovako, jasno mi je da su prvi i drugi posle regularnog dela ABA-Lige sigurni ucesnici EL. Recimo da su to PAR i CZ. Sledeci scenario, trecu i cetvrtu poziciju zauzimaju IGO i Radnicki u reg. delu. Dalje, dva zadnja navedena kluba igraju finale F4, Radnicki osvaja. Konacan plasman 1.RAD 2.IGO 3. i 4.PAR i CZ.

Kako dalje, kad se zna da samo dva kluba iz jedne drzave mogu u EL (to su CZ i PAR)??? Sta je sa RAD? To znaci da osvajac ABA-Lige ne ide u EL?

Drugi scenario:
Regularni deo, 1. IGO 2. CED 3. CZ 4. BUD
Znaci, IGO i CED idu u EL. Na F4 CZ osvaja titulu! Kako dalje? CZ i BUD direktni ili neko od njih idu u kvali. za EL??

Bivša Agrobanka

pre 11 godina

Mene učiš jednačenju po zvučnosti? Pismeni kažu srpski a patrijoti (delije) sebe zovu 5 000 000 srbskih sinova. Zar još nisi shvatio kvaku, a ima dosta dobrih bravara ovde. Ako ti u jednom pismenom i stilski doteranom tekstu nesi razumeo zašto ide ovo "srbski sinovi", onda kasniš sa čitanjem. Moraš mnogo knjiga da pročitaš, ne bi li razumeo jezik između redova ili figurativno izražavanje. Ni sad me nesi razumeo? ispravi me.

Kale_pravi

pre 11 godina

Paaaa, moglo je i bolje, ali 1000000 navijaca, milion kombinacija, bitno je da pobedjujemo. Ja bih ovako poredjao raspored, ali opet kazem to ja, ja navijac:
1. Zvezda - Uniks
2. Galata - Zvezda
3. Zvezda - Ulm
4. Ulm - Zvezda
5. Uniks - Zvezda i,
6. Zvezda - Galata ( kao slag)
Medjutim, ono sto je realno, to je izvucena grupa i raspored, i kazem odgovorno, ukoliko Zvezda dobije Ulm, eto lepe sanse. Mi jednostavno moramo dobiti 4 utakmice, ili nas nema nigde.
E, sad malo grobarima da nasmesim brk, sledece sezone ovom timu pridodati Milicica, Vratiti Keselja , Nedovica i dovesti jos jednog extra pleja Amera i eto jednog ozbiljnog sastava. Braunu se zahvaliti, Lazi se zahvaliti, mozda Vuku...medjutim taj vuk je toliko nepredvidiv, da bi ga ja trpeo...Simonovica, treba sacekati, ali ne dugo, verujte paklen je to igrac, ali kao da se najeo bunike.
4. Cvele(ozbiljno mu dati minutazu)
5. Nedovic (univerzalac 1 i 2 po potrebi)
6. Amer plej
7. Subotic
8. Rakocevic (auto-strada, tako su ga Italijani zvali)
9. Mitrovic (ozbiljno mu dati minutazu)
10. Milicic
11. Skot
12. Simonovic ( Milutinovic)
13. Vuk ( Katic, ali ako moze da se proda, nemam nista protiv, a dovesti Marjanovica, jer ne kosta nista)
14. Nelson
15. Savovic
Jest da ima previse krila i krilnih centara, ali svi mogu i pod kos, a i sutirati spolja).

Ej, Sulejmana othranila majka...

pre 11 godina

@UlicaUlica
Kažeš, brate, gde su delije tu je i Zvezda. Da li moja tetka svako veče gleda Zvezdu u "Sulejmanu Veličanstvenom"? Oko njega prave delije, a vama fali jedna intervencija da to postanete. Zasad ste samo srbski sinovi.

Sector

pre 11 godina

Osim Rakocevica i Nelson i Skot su nam sigurni za sljedecu sezonu.Za Savovica nisam siguran je li potpisan na 1 ili 2 godine.Pojacanja za EL ce svakako biti potrebna(ako je izborimo a to je jos daleko!) ali umjesto Vuka,Simonovica(za kojeg bi volio da vec ove sezone ode) i jedna kvalitetna petica dok je Skot po meni igrac koji moze da pomogne u EL i te kako.Dobro je sto Braun ima samo jednu sezonu da odradi jer se i nije nesto do sada pokazao a puno je placen dok je Rasko dosta napredovao i dobro bi dosao kao drugi centar recimo.Ali otom potom...

UlicaUlica

pre 11 godina

@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mislim na onaj obavezni ritualni obred. I zašto navijaš za FMP, što ne sačekaš da se KKCZ "konsoliduje" i vrati u takmičenje? Da li je tačno da je KKCZ ispala iz Abe a ipak igra? Kako je to moguće? Nemaš ti tu šta da odgovaraš, jer su te žednog preveslali preko vode. Ne zamaraj, čekam neizvesne rezultate izbora, a najviše me zanima da le je svih 5 000 000 srbskih sinova glasalo.
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 17:35)


Dozvoli da ti se obratim sa Tebra,

Tebra, poceo si fino komentar, naglasavajuci da si pametna/inteligentna osoba i "razumna" ali, ne mogu da verujem da i dalje pricate o Fmp, Cz, Diva, Beograd i ostale gluposti, covece pogledaj grb, lici li na Fmp? Gde su Delije tu je i Zvezda!

vladimir

pre 11 godina

velika je razlika izmedju vas i nas Nasi ljudim -ranko zeravica su vas osnovali vi bi ste da nas ugasite nas otpadnik-dule vujosevic je vasa ikona mi vas zelimo na tribini na derbiju vi igrate finale sa unistenom tribinom gde ste bili Kad nismo imali para preveli ste koga ste god hteli ako niste drzavni projekat odakle su bile pare od 11 titula nekoliko smrdi sad osporavate nasu fuziju placite ali mi nismo drzavni projekat za nas mahom politicari ne navijaju sem pojedinih prebrojte vase uprave pravda je spora ali dostizna

vlajzi

pre 11 godina

@samo mi vas je zao Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.(KODAR78, 18. decembar 2012 18:37)Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu (zao mi je a tebi moze samo da bude krivo, 18. decembar 2012 20:07)

hahahaha, samo se ti tesi. a zasto onda ta Diva nije clan SD CZ?
zasto na sajtu ABA lige pise da vam je adresa Stevana Zupanca Zeleznik?
Zasto ste u privrednom registru upisani pod sasvim drugim maticnim brojem od one Zvezde koja je smrznuta?
A? Cutimo sad, jeli???

Idemo_Zvezdo

pre 11 godina

Bice tesko ali spektakl je zagarantovan u Pioniru.Uniks je prosle godine stigao do top 8 evrolige,Galatasaraju je za malo izmakao top 8.Pomozi boze,idemoooo Zvezdo samo hrabro.Plasman u top 8 nije nemoguc.

xxx

pre 11 godina

Bice tesko. Prve dve su presudne rekao bih, jer moramo jednu da dobijemo u gostima a Ulm je na papiru najlaksi protivnik i naravno sve kuci.

KK C.Zvezda VELIKAN+

pre 11 godina

Ono sto je najvaznije za naseg jedinog predstavnika u Evropi, kosarkaskog velikana Crvenu Zvezdu to je da pokusa svim silama da pobedi u gostima ULM, realno najlakse gostovanje u ovoj fazi takmicenja. Ostale moramo dobijati kod kuce! Polako podizati jacinu treninga, jer nas cekaju velika iskusenja na koja moramo da odgovorimo kako dolikuje renomeu kosarkaske institucije Crvene Zvezde.

dule mali budzet hahaha

pre 11 godina

Braco Delije sta se ovi sa malim budzetom raskokodakali hahaha deremo vas glodari nema vise borisa(namerno malo slovo)

Alfred Jovovic

pre 11 godina

Jos me ubedjuju da je ovo zvezda za koju navijam 50 god. More bre mars... i vratite ime mojoj zvezdi.
(Mi zbunjeni, 18. decembar 2012 14:16)

Ddelije, zapamtite sad - nije Top 16 nego Last 16! Mada mi i dalje nije jasno ko ovo igra - CZ ili FMP? Niko to nije objasnio. A Ćoki se ceri svojim zečjom njuškom.
(Advokat Zdenko, 18. decembar 2012 14:19)

A mozda bi i vas dvojica voleli da stipnete malo, a?

Čoks

pre 11 godina

Ako pobedimo prve dve utakmice prolazimo sigurno...Što se tiče pojačanja ne vjerujem da će biti nekih zvučnijih imena, ali bih voleo da me demantuju!!!Napred ZVEZDA

zao mi je a tebi moze samo da bude krivo

pre 11 godina

Najbolji komentar je onaj o jezgru evro tima, dokle ide navijacka masta. Setite se da je ovo FMP, CZ vise ne postoji.
(KODAR78, 18. decembar 2012 16:17)

El nisi upucen ili ti mozak slabije kapira? Oba kluba postoje. Posto ne znas i pao si sa Marsa, da ti objasnim FMP postoji i igra u KLSu pod nazivom Radnicki FMP. Igra u dvorani u Zelezniku i predsednik kluba je Aleksandar Covic. Crvena zvezda igra u ABA ligi, trenutno je na 3 mestu, od sutra uvece nadam se na 2 mestu ABA lige. Nastupa u crveno belim dresovima u Pioniru veceras od 20h, i predsednik kluba je Nebojsa Covic. Imamo veliki budzet (veci od Partizana aka KK mali budzet), dobar i i skusan tim i prednost od 14 poena, i dracemo vas ove godine na svakoj utakmici.

Zao mi ti je jer samo mozes da se zalis i da kukas da imas mali budzet i mladu ekipu

crnobeli delija

pre 11 godina

Realno, CZ ima lepe sanse za prolaz. Milim da bi dovodjenje Milicica bio vrlo riskantan potez, verovatno sa losim ishodom. Covek je u svojoj glavi BOG i nista ga nemoze razuveriti, pogledajte kroz kolike timove promenio i NI U JEDNOM se nije uklopio.

U svakom slucaju, nek je sa srecom. I dalje imamo tim koji prolece docekuje u Evropi :)

011

pre 11 godina

@A tako, ovo je Last nije Top. Last na engleskom - poslednji, top - vrh. Možda biste ovo last mogli da izbacite, da vas Ćoki ne bi contactirao. On je danas u cntactu sa svima.
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 15:04)

Ja znam da si ti jedan od eksperata za to Last ali nije to ono na sta si ti navikao!!!

Nego sta radis u Januaru i Februaru kada jedan od ovih POSLEDNJIH 16 igra? Citas "Dervis i smrt" na engleskom i stipkas nekog decka!!! Ccccccc, teska situacija! :-)

Mirko

pre 11 godina

Opet smaraju glodari? Ako, ništa novo, samo još im se više spremamo da ih nadujemo.
Grupa je možda i najjača, Uniks je extra jak, a Galata se pojačala, jedino ovaj Ulm, nije previše jak, ali čim je ušao znači da je vrlo ozbiljna ekipa koja može i da iznenadi i pobedi nekog u ovoj grupi.
Voleo bih da prođemo mi i Uniks, što je najizvesnije, ali klaćemo se sa Galatom...

zao mi je a tebi moze samo da bude krivo

pre 11 godina

@samo mi vas je zao
Za komsije potpuno karakteristicno i ljudski je razumljivo da se u kosarku jako malo razumeju. KK CZ Mali Kalemegdan je originalan klub i postoji, doduse samo na papiru ali postoji. Ovo je FMP koji je registrovao novi klub CZ Beograd i nije clan SD CZ. Klub ce da postoji dok postoje zajednicki interesi FMP-a i CZ a kad to jednog dana prestane svako ide dalje svojim putem. Sto se tice neceg drugog, neozbiljno je govoriti o necem sto se jos nije dogodilo a verovatno i nece.Ovo se stvarno dogodilo. CZ jedno polufinale jadranske lige, 5 izgubljenih finala KRKoraca i 2 titule u hali.
(KODAR78, 18. decembar 2012 18:37)

Srbine opet da ti napisem, posto si izgleda nedokazan. FMP igra u KLSu ima skor 6/7, naziv kluba je Radnicki FMP. Crvena zvezda Beograd Diva igra u ABA ligi, 14 razlike je dobila KK mali budzet u tudjem dvoristu

UlicaUlica

pre 11 godina

@UlicaUlica
Kažeš, brate, gde su delije tu je i Zvezda. Da li moja tetka svako veče gleda Zvezdu u "Sulejmanu Veličanstvenom"? Oko njega prave delije, a vama fali jedna intervencija da to postanete. Zasad ste samo srbski sinovi.
(Ej, Sulejmana othranila majka..., 18. decembar 2012 19:46)

Dozvoli da se zapadno izrazim.."What a load of BS"
Drugar moj, pa valjda si svestan majku mu da pricamo o navijackoj grupi Crvene Zvezde pod nazivom "Delije Sever", navijac sam Zvezde, podrzavam Partizan kad igra protiv inostranih klubova radujem se i njegovoj pobedi kao jos jednoj pobedi Srbije, a ne "Grobara" i "Delija", cak i da sam komplet Grobar, bilo bi mi drago da se Zvezda ne raspadne i da se pomogne klubu i da se prave sto vece sile i brendovi i CZ i Partizana..Ovo sto vi pisete to nije Zvezda to je Fmp, ravno je "moj tata jaci od tvog tate"

sasha

pre 11 godina

Mecevi u Ljubljani i Laktasima, izmedju kojih dolazi Cedevita u januaru trebalo bi da nam budu najvazniji u sezoni, oni ce nam umnogome odrediti plasman. Dobro je da izmedju njih igramo u Nemackoj i dolazi Galatasaraj (plasio sam se puta u Kazanj koji je ipak pred MZT) Videlo se u Podgorici kako je kad se akumulira umor, a igras sa dobrom ekipom.
Evroliga je bas daleko, a mi lako ne pobedjujemo ni Krku i Siroki na svom terenu, ali smo na dobrom putu. Sada da zavrsimo kalendarsku godinu sa dve pobede, malo odmora pa da napadnemo Olimpiju, a u Evro kupu sta bude bude, manje je vazno, lepo je sto nam dolaze odlicni timovi i za gledanje.

ccccccccccc

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

A sta ti je ovde sada slabo majke ti?

mare

pre 11 godina

dok nismo bili bolji govorili su kk sledeca sezona,sad kad vide da su daleko ispod nas pominju fmp a ja im kazem da pogledaju grb na njemu sve pise. poz dervisi

011

pre 11 godina

@@D1
Pisali ste da ste u Top 16. Očigledno da to nije bilo tačno. Onda sam ovo last uporedio sa top i dao englesko značenje. Ništa strašno, jedna šala. A ti si, kao oparen, krenuo na mene "ad homini", pitao šta radim u Januaru, Februaru (meseci idu malim slovima, pojma nemaš), pomenuo si roman "Derviš i smrt" koji nisi čitao (kaži brzo ime glavnog junaka i njegovog brata), na kraju besmisleno pominješ štipkanje. Šta ja imam s tim? Ako bih se služio tvojim primitivnim stilom, mogao bih da te pitam da li si pravi delija, mis
(Bivša Agrobanka, 18. decembar 2012 17:35)

Posto vidim da ovde delis lekcije o lepom ponasanju, a svoj isfrustrirani komentar nazivas salom, ja zaista nisam shvatio da sam tvoje "argumente" pobijao neosnovanim napadom na tebe, a ne na to sta hoces da kazes! Ako se neko salio to sam bio ja, a mene su ucili da je vrhunac primitivizma, nekulture i loseg kucnog vaspitanja podsmevati se necijem fizickom izgledu, kao sto ti radis, verovatno lececi neke svoje komplekse! Btw, u komentaru imas vise engleskih, nego srPskih (ja cu sa P kako je usvojeno, a ti slobodno B da bi mogao da kazes kako je i to pravilno, a nadam se da znas i zasto), pa sam onda i ja mesece napisao kao Englez!!!

Grb kluba za koji navijam nije se promenio-niti ce i to je jedino bitno, mozda te jedino boli ovo BG?

A ako neko zamara, to je onaj koji pokusava da bude pametan tamo gde mu nije mesto! Ali ja ti ne zameram, znam da ti nije lako! ;-)

lepi

pre 11 godina

Agrobanko moja,
Ako si i ti načitan kao tvoj prijatelj Dule sve mi je jasno. Prosipate pamet gde god stignete a kad treba da se ta kultura pokaže na terenu ili delu onda... Mene je sramota i ako ne navijam za Partizan njegovog ponašanja. Dalja rasprava je bezpredmetna jer takvi kao ti i on ste uvek u pravu.
Pozdrav

vladimir

pre 11 godina

kakav trener takve i titule kakva pamet takve i reci Nije dovoljno knjige procitati vec ih i razumeti bez imalo zelje da uvredim ikoga muslimanske veroispovesti preporuciti u vecini pravoslavnim vernicima da se ponasaju kao muslimanski iskusenik na putu dokazivanje alahu je...

he he he poznavalac

pre 11 godina

jezgro evroligaskog tima za sledecu godinu: rakocevic, savovic i nelson.
ako dovedemo milicica (iskreno se nadam), jednog klasicnog pleja i jedno startno krilo (simpatican je skot, ali nije evroligaski igrac) to je onda vrhunska petorka i dosta jaka klupa.
nadam se da ce u buducim godinama i vise igraca iz podmlatka dobijati sansu u prvom timu.
(idemo, 18. decembar 2012 14:10)

Koliko ja znam samo su Skot i Rakocevic sigurni za sledecu sezonu. A ovo sto si rekao za Skota je bas interesantno, licno mislim da nemas pojma

NiksickoPivo

pre 11 godina

Osim Rakocevica i Nelson i Skot su nam sigurni za sljedecu sezonu.Za Savovica nisam siguran je li potpisan na 1 ili 2 godine.Pojacanja za EL ce svakako biti potrebna(ako je izborimo a to je jos daleko!) ali umjesto Vuka,Simonovica(za kojeg bi volio da vec ove sezone ode) i jedna kvalitetna petica dok je Skot po meni igrac koji moze da pomogne u EL i te kako.Dobro je sto Braun ima samo jednu sezonu da odradi jer se i nije nesto do sada pokazao a puno je placen dok je Rasko dosta napredovao i dobro bi dosao kao drugi centar recimo.Ali otom potom...
(Sector, 18. decembar 2012 17:35)

Svaki domaci igrac ima ugovor na dvije ili tri godine, a sad jel Savovic domaci igrac ne znam.