Ponedeljak, 19.11.2012.

12:51

"Gluposti, derbi nije namešten"

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović izjavio je da su glasine da je ‘večiti derbi’ sa Crvenom zvezdom namešten obične gluposti.

Izvor: NS

"Gluposti, derbi nije namešten" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

novicas

pre 11 godina

Pustili smo ih da bi srpski narod živeo bolje,kako reče Čoki.
Bilo bi gadno da smo nastavili kao u prvom poluvremenu,nadrljao bi narod ni kriv,ni dužan!
Mislite o tome.

Mane

pre 11 godina

Ljudi moji da li ko zna;zbog cega je najpoznatiji covek za namestanje fudbalski utakmica(zaboravio sam mu ime) prvog dana posle oslobodavajuce presude trazio upravo Dzajica,da li mu je Dzajic ostao nesto duzan ili je bilo u pitanju namestanje vecitog derbija.

kako ste bedni

pre 11 godina

Ma da, sigurno namesteno...sve je to zavera koja obuhvata Partizanov strucni staba, Partizanov ceo tim, Zvezdinu Radnu Grupu, Vladu Srbije, bankare, placene navijace, Iluminati, medije, sudije, menadzere,papu,Tihog i Prleta....a i pokojnog Panteliju, posto je i Pantelija bio delija

Vlada

pre 11 godina

Ultimatum za pomoc oba kluba je bilo smanjivanje bodovne razlike, setimo se da gasprom trazi rezultate zvezde da bi dali pomoc.. Malo mucnite i slozice vam se kockice
(Ivan, 19. novembar 2012 22:28)

A ko je postavio taj "sportski" ultimatum?

Bojan

pre 11 godina

Derbi je namešten, i politika se umešala, posle sramne haške presude nije smelo da se dozvoli da klub osnovan u Hrvatskoj dobije srpski u sred Srbije, eto otkrio sam vam zaveru, grobari jel' vam lakše sada kada znate pravu istinu.

insajder

pre 11 godina

Ja sam navijac Partizana ali moram da priznam da nas je Zvezda razbila, toliko nam je razvalila bulju da nas i oci bole a nama se prividja da je derbi namesten.
Pa ne pistoji fudbaler Partizana koji ne bi voleo da Zvezdi uvali 5 komada!

Ivan

pre 11 godina

Ultimatum za pomoc oba kluba je bilo smanjivanje bodovne razlike, setimo se da gasprom trazi rezultate zvezde da bi dali pomoc.. Malo mucnite i slozice vam se kockice

Vedran Prijedor

pre 11 godina

Ma nije namjesteno nikako, samo je pauza u poluvremenu bila veca od 20 minuta, nesto su se puno dogovarali, a covijek stavlja 10000 eura na 2-1, i nije namjesteno nikako!!!

sramota

pre 11 godina

drugar okoreli partizanovac koji ne propusta skoro ni jednu utakmicu ne odlazi na derbi vec uplacuje singl 2-1 za 1ooo din. toliko o tome...

šampion sveta

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub. (ĆOSA, 19. novembar 2012 13:53)
a u drugom poluvremenu zvezda ugazi još gore partizan i potpuno ga igrački ponizi, zarad sopstvenog zadovoljstva i večno nedostizne razlike u pobedama

Radnik Kladionice

pre 11 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja ne mogu da verujem kakve vi gluposti pisete ovde i da u to stvarno i verujete! U kladionicama do pre godinu i po ili dve niste ni mogli da igrate nasu ligu,sada se na tiket pusta jedan par, a ako se odigra vise parova onda je MAKSIMALNA uplata 300 din! I da ne pricam da je u nekim kladionicama ograniceno igranje na 3 para iz nase lige. A kvota iz 2-1 je bila 28,sto je ok posto se to NIKADA U ISTORIJI DERBIJA nije dogodilo! I samo jos da dodam da kod mene NIKO nije igrao prelaz,a bilo je uplata koliko hoces (igrali su i jedni i drugi).

Pavle

pre 11 godina

Navijač sa Partizana ali smatram da je za budućnost SUPER LIGE bolje što je ZVEZDA pobedila. Verujem da će ,posle ovog neuspeha, Partizan shvatiti da se treba potruditi za osvajanje titule prvaka JELEN SUPER LIGE.

zvezdaš do groba, delija nikad

pre 11 godina

e, moj čika crni, ovom normalnom sportskom izjavom si uspeo da protiv sebe ujediniš sve tri partizanove navijačke grupe - i grobare jug, i zabranjene grobare i internet grobare.
s tim što će ti ovi poslednji doći glave, jer iako kao i ostale dve grupe frustracije i komplekse po difoltu leče teorijom zvezdine zavere, oni ne idu na utakmice, ne mogu da vide ako ponešto dobro napraviš, pa samim tim ne mogu ni da ti progledaju kroz prste.

Miki

pre 11 godina

"Gledao sam iz kladinice derbi i nema ko nije igra iz 2-1, jedan lik je navijao za partizan a igrao je iz 2-1 , de to ima (mare, 19. novembar 2012 15:38)"
A sto ti neodigra kad svi igrali. Pa kada je pocelo drugo poluvreme videlo se da lako moze doci iz 2 u 1. To ti nije merodavno cak i da je tako kao sto kazes.
A ako ti tvrdis da su oni igrali iz 2 u 1 pre pocetka meca, e onda izvini ali lazes.
Da je tako kladionice bi blokirale uplatu na tu igru. Kad ce ti prevaris kladionice i svako ko ti kaze da je u plusu na kladionici budi siguran da laze.
Nego ajde vi lepo priznajte da je Zvezda bila bolja i ne mlatite praznu slamu.

Max

pre 11 godina

Hahahah…ahah a, pa ovo je totalna paranoja hahahahahahaha...
Jos kad sam bio klinac pre 25 godina sam slusao ovakve price od partizanovaca, svaki put kad izgube - namestaljka, pustili su Zvezdu ili bilo koga drugog...Imam samo jedno pitanje - Zbog cega navijate i dalje za klub koji vec vise od dve decenije prodaje ili namesta meceve sa najljucim rivalom?! Hajde, je l' moze bilo koji od vas da da neki logican odgovor...
(dijagnoza - grobar, 19. novembar 2012 19:39)

Ti nas grobare pitas??? Ti pitas nas ovakvo pitanje???
Sine moj, bio si klinac pre 25 godina a klinac si i sada....
Jel ti nisi primetio da delije posle svake partizanove titule, posle svakog partizanovog transfera i pobede u derbiju pevaju Tole lopove, zasto to nisu pevali u subotu? Tole samo nase meceve namesta, a prosle godine sto vam je partizan prodao kup, a sto ste prodali bodove OFK-i i Jagodini??? Vi kukate kad gubite, grobari kukaju kad gube, molim lepo...

maki kg

pre 11 godina

Bas je namesteno,kod prvog gola zvezdina odbrana kiksnula kao da prvi put igraju fudbal,drugi gol je autogol i dve sanse sto ste imali u tom prvom poluvremenu i to obe preko markovica koga je cuvao mikic,u drugom poluvremenu zamenio ga vesovic koji je stavio vaseg talenta u dzep a ovaj od muke ga udara i bez lopte i naravno ne dobija crveni karton,da je bilo obrnuto bio bi smak sveta,zvezda je pored dva gola imala i dve sanse u drugom poluvremenu,igralo se do 96 min.da bi ste imali vremena da izjednacite ali niste uspeli,zvezda je dala tri prelepa gola koja ne mogu da se nameste,a vi se i dalje tesite!!!

šampion sveta

pre 11 godina

jeste namešteno je!
partizanovog igrači su vanserijski fudbaleri, trener je u rangu murinja, zvezda je mali klub da nesposobnim igračima, i zbog svega toga potpuno je nezamislivo da vaš voljeni partizan izgubi.
isto tako su nameštene i sve ostale pobede zvezde.
već godinama nameštamo da budemo drugi u prvenstvu, inače bi realno bilo da ispadnemo u trecu ligu.
kako drugačije podneti poraz od zvezde?
deco, morate se pomiriti s tim da navijate za pogrešan klub. prevarili su vaš očevi koji su pobesneli od ljubomore što je zvezda postala prvak sveta. dok ste bili mali nikad vam nisu rekli koji je klub bolji, nikad vam nisu rekli koliki je odnos u medjusobnim susretima, niti da je zvezda postala šampion sveta, jer vi tako nikad ne biste počeli da navijate za partizan.
a mi smo takvi da nikad ne menjamo klub za koji navijamo.
oni su to znali i namerno su vas prevarili.
žao mi vas je, ali to je istina.
i sad će ljubomora i zavist da vas izjeda dok god ne prihvatite tu istinu.

Miki

pre 11 godina

"Zamislite ovu situaciju: Ceo drzavni vrh se angazovao da se CZ oprosti dug, klub stabilizuje, Predsednik Srbije napravio aboliciju u korist Dzajica samo da bi mu omogucio da dodje ponovo u klub, oformljena radna grupa, svi poznati "muljaci" usli u radnu grupu za oporavak CZ, Vucic rizikovao svoju politicku karijeru u slucaju CZ, a Partizan pobedi i ode na plus 11 bodova. Sav trud drzave, SNS, predsednika, ministra ode k vragu. Sada sami zakljucite da li je utakmica dogovorena ili nije.
(Milojko, 19. novembar 2012 17:46)"
Pa naravno da nije, jer niko ne bi rekoa da su oni bili neuspesni da su izgubili derbi a niko i ne prica da su uspesni zato sto su pobedili u derbiju.
Pa to sto si napisao su ciste gluposti, pa Zvezda je redovno tukla Partizan bez obzira na mesto na tabeli. To se poremetilo zadnjih par godina, ali se takve stvari desavaju. Pa Partizan u jednom periodu od 15tak godina nije pobedio Zvezdu na Marakani, pa nista. Desava se.

KODAR78

pre 11 godina

Meni je javio priljatelj u petak uvece(supruga mu je direktor jedne velike banke)da je derbi namesten i da treba da pobedi zvezda.Izvor informacije je jedan nas poznati novinar,cije ime ne bih spominjao.Mnogi ce reci da je proradila grobarska sujeta,ali imam dovoljno godina da sam naucio i da gubim i da dobijam.Volio bih da sve ovo nije istina jer su poljuljana sva moja navijacka nacela,zar je moguce da nista nije sveto.

Miki

pre 11 godina

"Verujes da nisu? U vaterpolu su vas upumpali parama, jedan Radjen i Prlainovic su otisli kod vas umesto u svoj klub gde su stasali, klub koji vole.
U kosarci mi igramo ekstra sa CSKA, Barsom i Besiktasem, a vi nas satro otresete 15 razlike? Vi koji gubite u Splitu i Zadru sa 20 razlike, jedva dobijate Kahasol?

U fudbalu niste sutnuli OFK-u i Spartaku na gol, a nama sutnuli 15 puta, dali 3 gola, imali 30 akcija i centarsuteva.

Partizan parirao Interu na Meaci, a vama kao ne moze? Od njih primi jedan gol tamo, a od vas tri lagana komada?
(Fikus, 19. novembar 2012 18:35)"
Pa sada vam je krivo sto u vatrepolu imamo reprezantivce, pa imate i vi pa se niko ne buni.
Pa ti da se razumes u sport ne bi ni napisao. Pa normalno je da ekipa ima periode kada dobro igra i da ima periode kada igra lose. I nista cudno. Kazes igrali ste dobo protiv CSKA a Zvezda lose u prve dve, pa onda nije derbi ni trebao da se igra. A posto se vec odigrao i Zvezda pobedila onda je namesteno. Pa smesna stvar.
I u fudbalu je namestone, jer ste igrali dobro protiv Intera a mi lose protiv OFK i Spartaka. Ali ta tvoja logika je glupa da ne znam da li da se smejem ili da placem.
Izabrao si najbolju Partizanovu utakmicu i najgoru Zvezdinu i dosao do zakljucka da je namesteno i da je trebalo da bude 5:0 za Partizan. Ali ti si samo los sportski strucnjak i ovde si zalutao. JA se ne pravim da znam nesto mnogo, ali znam da nekada igras bolje nekada gore i da je svaka utakmica prica za sebe.

Jose Mourinho

pre 11 godina

@Fikus
Kako lupaš čoveče, nemaš veze za realnošću, a poređenja su ti trula.
Pa i Real dobije City, a izgubi od Hetafea.Onda taj isti City izgubi od Ajaxa, a taj isti Ajax izgubi kući od Vitesea.Dortmund dobije Real, pa igra nerešeno sa Nirnbergom.
Primera koliko hoćeš.
Pozdrav ubedljivo najboljoj sportskoj redakciji!

Miki

pre 11 godina

"Bio sam na utakmici. Posle prvog poluvremena sa mislio da ce Partizan pregaziti Zvezdu, medjutim k'o da je su na teren izasli Partizanovi 'petlici'. A i oni bi bolje odigrali nego ovi.
I ja sam misljenja da je utakmica namestena. A i u razgovoru sa mojim prijateljima, koji su verziraniji u fudbal od mene, dosli smo svi nevezano jedni od drugih da je utakmica zaista namestena/
(Milan, 19. novembar 2012 18:45)"
Koliko pratim dugo fudbal, ovakve gluposti jos nisam cuo. Ali zbog takvih kao sto si ti mi smo tu gde i jesmo. Ti i tvoji prijatelji, pa smesno bre, ajd sto je smesno nego i tuzno. Pa u poslednih par godina svaka Zvezdina utakmica kod koje je doslo do preokreta proglasena je namestenom. Pa dosta vise sa glupostima, aman ljudi.

MiloshMarjanovic

pre 11 godina

Još sam ljut i razočaran zbog izgubljenog 143 derbija
Ovo što sad pišem je odgovor na priču Crnog na KonfZaŠtampu...J*beš ti tvoju analizu, šta samo taktizirate, kako Zvezdu nisu presekla dva primljena gola,...ko zna možda ti i neka naša frakcija išarala ulaz i automobil iz besa zbog poraza. Nauši našeg najboljeg Markovića da daje golove u situacijama kad je umetnost promačiti. Miljković, Ostojić, S Markovič i Lazevski još ne mogu da odigraju bez kobnih kiksev.Pa nisi pogodio ni sa golmanom... Osposobi već jednom Eduarda, oset kad može Ninković i onaj drugi dragulj(budi macan pa im malo podiđi a ne samo što treniraš glupavu strogoću. Govorio si da je u onoj bruki sa Čačanima njih nekoliko imalo bar volju da igra, valda znanje nije sporno kad su u Partizanu.Pa Zvezda je krš od tima i umesto da je pobedimo sa 5:0 izgubismo sa 2:3... A ko zna možda čaršija ne prića bez veze da je ovo mućka sa klađenjem. Ako je to istina i dokaže se onda je to bruka, i sramota će ostati za sva vremena!!!

comy SB

pre 11 godina

"Nemam nikakvo opterećenje, utakmica u kojoj padne pet golova ne može da bude ružna. Da smo drugo poluvreme odigrali kao prvo, drugačije bismo pričali", objasnio je trener crno-belih......e stari dobri Alan Ford....ako kanis pobediti nesmes izgubiti...

BLBL

pre 11 godina

Partizan definitvno puca po svim savovima i to u svim sportovima. Izgubljen je sav osecaj za realnost, pa je to i dovelo do ovakvih prica! :-) Pricaju da su nastimali Tikvu, Romu, derbi,...,jer im je tako lakse prihvatiti da nemaju pojma. Pa, postoji li onda mec da oni nisu nastimali!? :-) Rekose da su titule regularne, a s druge strane sami guraju svoh klub u price o namestanju rezultata!!! :-) Ako je tako, onda kazniti Partizan, oduzeti te titule i pravac druga liga!!! :-) Bolje i to, nego da se brukaju opet u Evropi. Lakse je to za svariti...

..

pre 11 godina

ne znam da li je gore da je namesten ili da nije..ako jeste, onda su i ono jedino lepo u nasem fudbalu unistili..u suprotnom mogu da zakljucim da su i vermez i igraci najobicniji sarlatani bez imalo petlje..u svakom slucaju, odlazi vec jednom!!

john

pre 11 godina

Tup spic,troma sredina i suplja odbrana! To je opis tima Partizana. Nadam se da ce uspeti da pobede Nefci u crtvrtak jer niko ne bi voleo da se ponovi slicna situacija kao protiv Samroka! Ovde na ovaj ili onaj nacin mogu da pobedjuju i po 7:0,da uzimaju titule koliko hoce puta ali kad igraju protiv: Samroka,Aela,Tikve,Petrazalke i sl.!? Jedina svetla tacka je pobeda nad Tromzom!!

Flynn

pre 11 godina

(tiket, 19. novembar 2012 13:12)
Znas li ti koliko se odigra tiketa u toku dana u zemlji Srbiji? Jesi ucio kad verovatnocu i statistiku u skoli? Dosta sa tim glupostima, uvek ce neko na kladionici pogoditi nemoguce a milion ce da padne na istu stvar. Sta je bilo za protekla 3 derbija, namestao Grant?

dijagnoza - grobar

pre 11 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, pa ovo je totalna paranoja hahahahahahaha...
Jos kad sam bio klinac pre 25 godina sam slusao ovakve price od partizanovaca, svaki put kad izgube - namestaljka, pustili su Zvezdu ili bilo koga drugog...Imam samo jedno pitanje - Zbog cega navijate i dalje za klub koji vec vise od dve decenije prodaje ili namesta meceve sa najljucim rivalom?! Hajde, je l' moze bilo koji od vas da da neki logican odgovor...

History

pre 11 godina

Slazem se da derbi nije namesten u smislu da su se dva kluba dogovorila,to je besmislica ali ono sto je bas bas mnogo sumnjivo i cudno je pad Partizana, odnosno njegove igre u drugom poluvremenu. Sumnjam na neku "direktivu odozgo" jer jednostavno:Zvezda nije smela da izgubi nakon promena i dolaska novog rukovodstva a bodovna razlika bi u tom slucaju bila 11! Sve ovo nije dobro za nas fudbal i sve to me navodi da ce ove godine Zvezda biti prvak,iako Partizan ima mnogo kvalitetniji sastav.

TURAMGA

pre 11 godina

(grobar.prijepolje, 19. novembar 2012 17:26).Slusaj stari reci ti meni zasto su se izlezavali igraci zvezda ako su znali da ce da pobede i zasto toliko frustracije oko toga kod igraca partizana ako su znali da nece da pobede ili mi to gledamo holivud neki ovde a ovi fudbaleri su ustvari glumci koji su potpisali po direktivi ugovor sa Partizanom. Zasto je morao sam sebi Jovanovic da zabije gol?Zasto se Partizan posle gola vracao na svojoj polovini i to radi uvek bilo da je protivnik kao onomad Tromse,Ael ili sada Zvezda.Tu taktiku Vermeza je svako provalio i nema nikakve filozofije.Ako igraci Partizana lazno pokazuju osecanja, nacin na koji slave pa cak suze zadnji derbi ako se secate onda vi imate veliki problem i to je slucaj za lekara.

Bojan

pre 11 godina

Jeste namešteno, pogledajte samo kako je Marković uvežbao da promaši 1 na 1, čak je i protiv Intera promašivao kako ga ne bi provalili da namerno promašuje i namešta derbi. Pogledajte njegovu nervozu i razočarenje kod drugog partizanovog gola, on je hteo da napuca loptu u aut "preko tribina", ali naleteo Jovanović dao auto gol i upropastio mu ceo trud. A opet možda su igrači partizana posle dobre igre u prvom poluvremenu i vodstva izašli na teren prepotentni, sa mišlju da samo treba da "prošetaju" poluvreme, jer su derbi već dobili. Mislim taj stav, lako ćemo, je toliko suprotan karakteru naših fudbalera, oni da odigraju jedno poluvreme dobro a drugo loše, to se ne dešava i sigurno nisam u pravu mora da je namešteno.

vladimir

pre 11 godina

Ako utakmica nije namestena onda Vermezovic treba da pojede trenersku diplomu,izvini se onima kod kojih je stekao istu i napusti fudbal jednom zauvek.Ako je ipak namesteno,puno srece u daljem radu

Vujke

pre 11 godina

Jos jednom da naglasim :

Za 142. odigrana derbija NIKO NIKADA nije rekao ni rec o namestanju, bez obzira na pobednika. (a bilo je i prelomnih, teskih derbija).

143. derbi odigran i svi pricaju o namestanju, a nije preloman, razlika 5 bodova. Svi. Po prvi put u istoriji. Vermez kao trener o tome diskutuje i demantuje, dotle je doslo.

Samo mnogi su zadojeni klupskim fanatizmom i ne shvataju da klubovima manipulise politika, da su svi marionete. Partizan i Zvezda su jaka uporista, veliki deo drustva, nas simbol i mora se njima dirigovati iza kulisa, zadovoljiti sve strane. Ko nije shvatio, shvatice, ima vremena jos.

sigaret

pre 11 godina

Na par foruma se postavlja slika tiketa uplaćenog u Požarevcu u,gle čuda,kladionici Soccer,sponzoru oba kluba na prelaz 2-1.Možda nije namešteno,možda je došlo slučajno,a opet,možda i ima sumnje.Sličan tiket je bio i za poraz Zvezde od Spartaka 3:0 i pobedu Partizana od 2:1 i to tačan rezultat!

johny

pre 11 godina

@ grobar.prijepolje, 19. novembar 2012 17:26)
hoces da kazes da je svirao kraj tacno u 94. mislim da si pogresnu utakmicu gledao jer je kraj sviran tek u 96.

Milan

pre 11 godina

Bio sam na utakmici. Posle prvog poluvremena sa mislio da ce Partizan pregaziti Zvezdu, medjutim k'o da je su na teren izasli Partizanovi 'petlici'. A i oni bi bolje odigrali nego ovi.
I ja sam misljenja da je utakmica namestena. A i u razgovoru sa mojim prijateljima, koji su verziraniji u fudbal od mene, dosli smo svi nevezano jedni od drugih da je utakmica zaista namestena/

nemecel

pre 11 godina

Objasni onakvu igru u drugom poluvremenu pa cu ti poverovati ,kretanje igraca nula ,ostavljanje igraca zvezde same na 20 metra od gola mislim na centarfore ,dve akcije za 45 min i polu sanse ....i jos mnogo toga ...Prvo poluvreme susta suprotnost !

totti

pre 11 godina

@ Derbi namešten, ahahaha. Inače o nameštanju uvek pričaju oni koji su u tom poslu iskusni.
(Čika Rajko, 19. novembar 2012 12:56)

Nadji u jucerasnjem Blicu clanak o tome ko je prisluskivan zbog namestanja rezultata...

Fikus

pre 11 godina

vaterpolo ,odbojka i kosarka, su namesteni !
(Tole, 19. novembar 2012 18:02)

Verujes da nisu? U vaterpolu su vas upumpali parama, jedan Radjen i Prlainovic su otisli kod vas umesto u svoj klub gde su stasali, klub koji vole.
U kosarci mi igramo ekstra sa CSKA, Barsom i Besiktasem, a vi nas satro otresete 15 razlike? Vi koji gubite u Splitu i Zadru sa 20 razlike, jedva dobijate Kahasol?

U fudbalu niste sutnuli OFK-u i Spartaku na gol, a nama sutnuli 15 puta, dali 3 gola, imali 30 akcija i centarsuteva.

Partizan parirao Interu na Meaci, a vama kao ne moze? Od njih primi jedan gol tamo, a od vas tri lagana komada?

ferguson

pre 11 godina

OVAJ od kada je u Partizanu nije dobio NI JEDNU važnu utakmicu, a pazi ovamo, izgubićemo i od Nefčija tamo, pazi šta sam rekao.

beban

pre 11 godina

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=385051941572035&set=a.237941626283068.55196.100002016982524&type=1&theater
eto vam tiket....igrao sam i ja samo online ali iz x a na poluvremenu 1.

nebo

pre 11 godina

verovatno je namesteno da Partizan nema pobedu na nekim ozbiljnim evropskim klubom skoro celu svoju istoriju da nije Zvezde nikada ne bi pobedili Evropskog sampiona

bla

pre 11 godina

Ja samo znam da kad god je Mazic sudijo dolazilo je iz 2 u 1. Ako se dokaze da je namesten derbi onda stvarno sramota za fk partizan, sve oterati i dovesti ljude koji vole taj klub.

Xeri

pre 11 godina

Kakve grobari nebuloze pisu...Koliko ih samo boli poraz od Zvezde.Samo da ne priznaju sebi da su vec cetri puta za redom izgubili od Zvezde, da Vermezovic nikad nije dobio Zvezdu kao trener, da je Zvezda u medjusobnim derbijma strasna razlika, e to je bezanje od realnosti moji grobari, Mozda cete vi osvojiti titulu , ali ovakav strah jos nije zabelezen...

crnogorac

pre 11 godina

neznam od ovih sto su znali da je namjesteno sto nisu uzeli pare od kladionice .ja da sam znao nebi propustio priliku da odigram makar sa 10e kvotu 30

dr. Kadu

pre 11 godina

Ova navijacka grupa "tastatura" stvarno ne zna gde udara posle ovih silnih poraza u derbijima. Blamaza protiv Tikve - namesetno. Poraz protiv Zvezde - namesteno. Cudi me da niste proglasili blamazu protiv konobara, Rapida, Slavije, Kroacije, Fljamurtarija za namestaljku. A i kup ste namestili protiv Borca, naravno. Vi ste jedini tim na svetu koji ne moze da pukne regularno, stalno je namesteno. Da li vam je ikada palo na pamet da mozda u nekoj utakmici, ili u delu (poluvremenu) utakmice jednostavno NISTE IMALI POJMA, VEZE S' VEZOM, NISTE ZNALI GDE JE LEVO A GDE DESNO ITD.? NIKAD? Stvarno ste posebni, ali u svojoj gluposti, i to nevidjenoj gluposti. I zar predsednik vaseg SD, vas voljeni Dule da dozvoli namestaljku? Pa on je podrzao Djuru, a najurio hajduk Stanoja. Ali dobro, ako vam je lakse, evo priznajemo - Vucic namestio gol sa Autokomande!

Boban

pre 11 godina

Vermeze...ovaj derby nije namesten...
Petah Tikva nije namestena...
Roma u Rimu nije namestena...
Avram Grant nije rogonja(ne zna covek sta ga je snaslo u kupu... Mesec dana pre izbora u Srbiji)...Rnic se nije sklanjao Lazovicu...,Ilic,Vukic,Diarra...nisu 34 puta promasivali zicere...
Imam 40 g...vise bi voleo da je Crvena Zvezda dobila 8:0...nego ovako!
PS-Cestitam navijacima CZ na pobedi! ONI nemaju nista sa ovim! Ovo su nase interne muke i bruke!
Danas je postalo sramota biti navijac Partizana!

Nicks

pre 11 godina

Gledao sam iz kladinice derbi i nema ko nije igra iz 2-1, jedan lik je navijao za partizan a igrao je iz 2-1 , de to ima (mare, 19. novembar 2012 15:38)

Ma da svi su oni igrali iz 2 u 1 ,nema sta ,samo ti nisi?Kakve price...

H8er

pre 11 godina

Vidim da se niko od navijaca na forumu nije pitao : Zasto Vladimir Vermezovic uopste prica o namestanju?!

U proslosti su pobedjivali i jedni i drugi, ali niko nikada nije govorio o tome da je derbi namesten, a ovo je po prvi put u istoriji da se to dogadja!

Ja pamtim poslednjih 40 duela recimo i nikada niko nije govorio o namestanju, ali sada po prvi put svi pricaju o namestanju u tolikoj meri da trener to mora da demantuje.

A za neverne Delije : Gubio je Partizan ranije i vaznije derbije, prelomne, ali nikom nista. Niko nije spominjao neregularnost.

Milojko

pre 11 godina

Zamislite ovu situaciju: Ceo drzavni vrh se angazovao da se CZ oprosti dug, klub stabilizuje, Predsednik Srbije napravio aboliciju u korist Dzajica samo da bi mu omogucio da dodje ponovo u klub, oformljena radna grupa, svi poznati "muljaci" usli u radnu grupu za oporavak CZ, Vucic rizikovao svoju politicku karijeru u slucaju CZ, a Partizan pobedi i ode na plus 11 bodova. Sav trud drzave, SNS, predsednika, ministra ode k vragu. Sada sami zakljucite da li je utakmica dogovorena ili nije.

grobar.prijepolje

pre 11 godina

jeste...tri komada namestena perfektno...na volej,glavu,i raketa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...sve sve ali nista, 19. novembar 2012 16:31)

Vidis,druze,kako nemas pojma...ovaj komentar u stvari pokazuje kako vi i ne znate sta znaci "namestiti utakmicu"...Ne radi se to tako da neko "preusmeri let lopte",ili tako sto se ceni prema tome kakvi su golovi "pali'...Sudi se prema ponasanju igraca na terenu...prema zalaganju protivnika,prema tome kako neko igra jedno a kako drugo poluvreme...Niko ne spori da su glovi bili lepi za gledanje,naprotiv...Kamo srece da ih je vise u prvenstvu...Reci samo ,kako to da je kraj sviran u 94 minutu (tacno) ,koliko je 4-ti sudija i produzio utkamicu...zasto nije dodato jos bar par minuta,zbog vaseg izlezavanja,zbog opstrukcije decaka koji dodaju loptu...Pa,moglo je brat bratu da se doda jos 5 minuta...Ali,neee...to se radi samo kada vama treba...Ja ne PSORIM POBEDU...totalno zasluzeno,nakon svega vidjenog...Meni,a i svakome ko nepristrasno gleda,mora biti sumnjiva igra u prvom i drugom poluvremenu...Mi smo igrali sa pola snage prvo poluvreme,zasto se onako postaviti u drugom??!!Zasto ako nije namesteno??I,jos ovo,da je Partizan tisao na 11 razlike...ko bi se jos zamajavao ostatkom prvenstva??!!
No,kako hocete...Niko Vam nije sporio pobedu...bar smo tu razliciti...ne trazimo razlog u SUDIJAMA...nikad i nismo...To je vas manir...
Vidimo se na kraju prvenstva !!

Nemanja

pre 11 godina

Ja iskreno ne verujem, juce nisam za to hteo ni da cujem, ali su mi svi rekli kakvo je stanje bilo u kladionicama... Tako da sve vise mislim da je ipak bilo namestanja, kako bi ispalo kako se Zvezda podigla dolaskom novih ljudi a da ce to Partizanu da se vrati kroz druge sfere, racun za struju na odlozeno bez kamate itd. Ipak je ovo drzavna stvar... A tako misli dosta navijaca kako Zvezde tako i Partizana. Ali sta ja znam, ja prosto ne verujem, mada je sve moguce.

goran

pre 11 godina

Pozdrav!navijam za Partizan i sto se tice meca mada je sumnjiv ,mislim da nije namesten.Jednostavno,Partizan je takva truba isto kao i njegov trener ali dobar diplomata.Putuju za par dana za Azerbejdzan pa manekeni nisu hteli mnogo da se umaraju i da drugo poluvreme mirno privedu kraju.To je epilog svega,Zvezda je bila bolja i zasluzeno pobedila..

JA

pre 11 godina

rekla kazala,bolje se uhvatite ritma i nesto radite nego da pricate o namjestanju i kladionicama,u svakom pogledu je zvezda bila bolja i zasluzeno pobjedila

Nesa

pre 11 godina

Nisam kladioničar ali kvota 28, za rezultat iz 2 u 1 (5+), nešto govori, a vi se tu ložite i prepucavajte. I još nešto. Kladionica Soccer je sponzor i jednima i drugima. Tek toliko da se zna.

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Dokle idu teoretičari zavera, neki kazu ja bio tu, u kladionici kad je dosta ljudi uplaćivalo iz 2/1. Da vidimo te listiće, znaci uslikajte tikete na kojima je igrano iz 2/1. Što lažete? Mi zvezdaši, kad izgubimo derbi se nikad nismo vadili da je utakmica bila namestena. Ponekad smo se vadili da su nas sudije oštetile, nekad i opravdano ( derbi gde je Milijašu poništen gol, derbi za titulu kada je Krstajić ušao jače u duel i srušio KAdu-a u 16-ercu. Ali, vaditi se da je derbi namešten? Pa idite, recite Smiljaniću, Iliću, MArkoviću, onom vasem Baloteliju po frizuri... Milivojevic onu polupanjenku sa 20 metara sad da mu daš loptu i da pogađa 30 puta, ne bi uspeo... I da, teoretičari zavere, samo za Vas :" Mi smo dobili i NATO 1999. godine" :) MA nije Sloba bio kriv...

grobarkovic

pre 11 godina

Iz prve ruke imam informaciju da derbi nije namesten,veliki sam drugar sa nekim igracima partizana i najvece ime njihovog tima mi je rekao da mu to niko nikada nije trazio i da bi prestao da se bavi fudbalom da se to od njega zatrazi!

Istina

pre 11 godina

Derbi nije namesten i to znaju svi koji imaju vise o 15 godina!Pratim partizan vec 50 godina i jako mi je smenokada cujem tako nesto! Sta bi bilo da je Markovic iskoristio one sanse koje je imao? Je l bi i tada zvezda stigla? Naravno da ne bi! Kkao je moguce da se ceo tim onako raduje nakon Mitrovicevog gola a utakmica namestena? cela klupa usla na teren da bi se radovali namestenoj utakmici! Cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi,a deci porucujem da se okanu corava posla!

VULKAN

pre 11 godina

Naravno da je namesten ! Partizan je prvo poluvreme pikazao ko je bilji i ko je Sampion - a drugo poluvreme je odigrano " po diktatu" Golman nikada nije kriv za gol - kazu menadzeri.Pa videli ste,svi igraci Partizana naglo stali.Ako se ostale utakmice " namestaju" kao sto tvrdi javnost,zasto nebi mogla i ovaj derbi ?

Retro

pre 11 godina

Zašto je Partizan skroz stao u drugom poluvremenu?Zašto Mažić nije dao crvene kartone Kasalici i Milijašu za ubilačke startove?Pa moraju da se opravdaju uložene pare u FK C.Zvezda i zbog toga je MORALA da pobedi.Skroz providno.Jad,beda,Zvezda...DOMINIRAJ PARTIZANE (ĆOSA-PFC, 19. novembar 2012 13:27)

Nije tebi lako definitivno, Jel vas toliko boli poraz?

Gekon

pre 11 godina

Naravno i kosarka je namestena, kao i vaterpolo...i onih 6 godina sa pocetka milenijuma kad nam niste ni gol dali... Kako je samo neko pomislio da se Partizan moze pobediti regularno... Izgleda da nisu svi culi da ste institucija, sta ces...
Kriv vam Vucic, a dok smo mi nabrajali Dacica, Tadica, Ruzica, Tomu, Ljajica, Toleta vi ste nam pripisivali paranoju. Moracete da se naviknete.

GEPEK

pre 11 godina

Pa cinjenica je ,da je Partizan oduvek poznat po raznim namestaljkama i ucenama ! To je jedini klub na svetu koji je izdao knjigu o tome kako su namestali ( Sve mucke celnika Partizana ).

zoran fr

pre 11 godina

20% sam verovao da derbi nije namesten.
ali posle izjave ovog coveka,prosto sam siguran 100% o namestanju jer mi odma palo na pamet roma makabi prtar tikva i sad vaskrsnula zvezda.
kako se moze verovati coveku koji od kad se vratio u partizan nijednu ozbiljnu utakmicu nije pobedio ni jednu.
a sto se tice zvezdasa cestitam.derbi u svemu zasluzuje da se zove derbi,e sad ako je bilo namestanja to nek ide na obraz svima u partizanu,a sto se tice snage zvezde videcemo vec u narednom kolu protiv slobode(ako u poluvremenu vucic ne obavi neki telefonski poziv)bar sad to moze neometano jer nesme dacic da ga prisluskuje

Lud zbunjen

pre 11 godina

Ovi iz manjeg Bg kluba navikli da igraju namestene utakmice pa pomsili da se to moze i sa saampionom evrope i sveta..Inace da ja pomislim da je zvezda namerno izgubila,i ne samo ja,cenim 99 posto delija,stadion bi mogao biti srusen,ali to je razlika izmedju velikog i malog kluba i velikih i malih navijaca! Mi smo evropska institucija,sa nama nema sale,a vi lokalni klub koji igra namaestene meceve sa Izraelcima i ko zna kime jos i sada nas uplicete u vase igrarije. Molim vas bez toga,ustanite pre nego i sto pozelite da pominjete ime Velike Crvene Zvezde!

miojko

pre 11 godina

ljudi ja sam zvezdas,mozda veci od sve vas ovde,ali me sramota kako su nas pustili! pa da su hteli mogli su 6 da nam daju,i sta bi onda bilo...zapitaj te se malo!

Hoces iskreno?

pre 11 godina

Derbi namešten, ahahaha. Inače o nameštanju uvek pričaju oni koji su u tom poslu iskusni.
(Čika Rajko, 19. novembar 2012 12:56)

A prvi covek zvezde izjavio "Zvezda ove godine osvaja titulu,ako je prvenstvo regularno". AHAHAHAHAHAHAHA
A onda u tom prvenstvu vidimo poklon 3 boda iz derbija,sumnjive odluke u korist Zvezde na svakoj utakmici ... jaoj jaoj i na kraju sezone Crvena Zvezda ce biti klub koji nema nikakva dugovanja. :)

Ih,a silne milione pojela maca i naravno niko nece biti kriv. :)
SRBIJO VOLIM TE.

Mirko

pre 11 godina

Stariji navijaci znaju za derbi odigran 10.06.1979 godine na Marakani koji je dobila Zvezda sa 3:0.To je bila utakmica 33.kola prvenstva SFRJ kada su svi pricali kako je derbi namesten i kako Zvezda pusta Partizana da ne bi ispao iz lige.Zvezda je tu utakmicu dobila,gurnula Partizan ka velikoj provaliji i kada taj derbi nije namesten kako neko moze pricati za ovaj od subote koji po vaznosti se nikako ne moze porediti sa gore navedenim?

Heroes

pre 11 godina

Hvala bogu, da je Partizan ovako velukodusan da pusta, Romu,Zvezdu, Tikvu....Cuvaj se Barselono, Partizan je tu...Kako ih boli poraz samo...

Nikola ;/

pre 11 godina

Jao kakve nebuloze grobari ovde pisu, "rekao mi drugar" "informacija iz prve ruke" "Ceo grad znao rezultat""Znao sam tacan rezultat derbija" A niko da pokaze tiket i barem nesto...I sad tim frustriranim ljudima ovde treba odgovarati? Nepada mi na pamet...Ako se vi na ovaj nacin tesite za poraz od Rome ,Tikve,Zvezde, Lazia...i ko.zna koliko klubova. Ja vas iskreno zalim...

milan p f c

pre 11 godina

Ne nego smo mi svi glupi i naivni i ne vidimo sta se desava,a ti si Vermeze poznat po namestenim utakmicama,imas iskustva,Roma,Petah tikva,sad derbi....

McClane

pre 11 godina

Neverovatno kako je derbi uvek namesten kada partizan izgubi :D

Komentar da je kvota iz 2 u 1, 30 i da je to cudno je pobedila :D Evo zelim pitati svakoga ko ide u kladionicu kolika je inace kvota na tu igru :D Koji trust mozgova sve dolazi na ovaj cenjeni sajt :D

Mikeli

pre 11 godina

Ne uopšte! U svim ligama, kada se jedna ekipa "osamostali" na vrhu sa solidnom bodovnom zalihom (naročitu ako je u pitanju prvi deo sezone), kao po pravilu bivaju poraženi u derbiju sa drugoplasiranima. Verujem da fudbalski savezi to namerno čine kako interesovanje javnosti ne bi previše opalo u nastavku sezone što bi automatski uticalo i na godišnju zaradu saveza.
(ticroo, 19. novembar 2012 13:35)

Da li ti je lakse kaad ispricas ovakve gluposti? Pa 5 godina ste prvaci,prvi ste bili 5 godina i zbog ocajne zvezde za koju su igrali amateri ste i pobedjivali sve derbije do pre godinu dana i kako tada niko od nas ,ali ni vas nije rekao da su te utaklmice namestene?Zasto tada nije partizan pustao zvezdu koja je bila druga?Pa da li je moguce da se ovako nesto procita?! Ove godine ste 3 puta losiji do nas,ali igrate sa filijalama i osvajate bodove tako,dok zvezda igra sve do jedne utakmice posteno,a za to je sama kriva,treba da radi kao partizan i da prima u skupstinu clanove drugih klubova,treba da ima dil sa svima njima u vezi prodaje i otkupa igraca kao sto vi radite jer se prvak moze ovde biti samo na taj nacin! zvezda je sama kriva sto to nije uradila,nego igramo posteno!
Ps.savet kladionicarima,partizan kada god izgubi neku iole ozbiljniju utakmicu,nakanta svoje filijale kako bi pokazao da je poraz "samo slucajnost",smederevo je sledece,probajte 7 plus..Ja cu neku sigurniju varijantu,od 5 do 7 recimo!

jugguja

pre 11 godina

Bilo bi bez veze da je namjesten...ali...reakcija kod prvog gola zvezde, ne zna se je li gore reagovao lazevski ili mislim ostojic, kod drugog sasa markovic, kod treceg i lazevski i ne znam tacno ko u odbrani...prekrupne su to greske i previse ih je da budu slucajne...i ako nije namjesten, vermezovicu, nemas pojima, igraju ljudi koji mogu a nece, to je samo tvoja i nicija greska, pakuj kofere pa lagano u afriku ili dje god oces, samo u partizan nemoj.

Milan

pre 11 godina

Mi smo drustvo inficirano kladjenjem, kockanjem uopste.To sto je neko medju stotinama hiljada tiketa odigrao iz 2 u 1 apsolutno nista ne znaci. Kakvih sam se nebuloznih listica nagledao u zivotu ovo i nije strasno. Ima dosta igraca koji iskljucivo jure prelaze 2-1 tako da je po zakonu verovatnoce morao biti i neki vezan za derbi. Derbi ma kakav trenutno bio, treba da ostane svetinja i ne zelim da verujem u to da se namesta. Danas smo dobili mi, sutra ce pobediti Partizan pa sta? Peckamo se par dana pa idemo dalje. Trebamo da budemo srecni sto imamo privilegiju da imamo jedan od najvatrenijih derbija na svetu a ne da pravimo teorije zavere. Pozdrav svima.

zoran

pre 11 godina

Poshalji snimak utakmice u UEFA kancelariju pa hrabro sachekaj odgovor.
Utakmica je nameshtena..znam 100%....ali kome reci..?? Ovde sudovi oslobadjaju kriminalce.

No, Partizanovci, ne brinite..Partizan ce biti prvi...

losmi

pre 11 godina

Zasto niko ne pita vlasnike sportskih kladionica u Srbiji zasto ne moze vise od 1000din da se odigra veciti derbi na pobedu crvene zvezde gde je kvota bila 2.6,za pohvalu je jedino sto se vise ne namesta seljacki nego muski iz 2-1 da sve prsti,da se narodu zamazu oci u najtezoj krizi kluba u istoriji,nek se ekipa malo raduje visak euforije ne skodi.Mene prevariti nece

AK

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub.
(ĆOSA, 19. novembar 2012 13:53)
Kakvo gazenje, Partizan dao 2 smesna gola i jos imao jednu sansu Markovica. Niti je Partizan u prvom poluvremenu nesto posebno odigrao, niti se u drugom stalno branio. Zvezda je u drugom krenula na sve ili nista, dala rani gol koji joj je dao krila i to je to. Zvezda je proletos vec dobila 3 derbija tako da ne vidim zasto ne bi mogla i sada. Treba biti veliki i cestiti, ako vec ne postujete nas postujte makar svoj klub.

vidoje

pre 11 godina

Utisak godine: Zvezdin poker u fudbalskim derbijima i dominacija u svim sportovima ove jeseni. Grobariiiiii!!!! Jel sve namešteno??? Odbojka? Vaterpolo? Košarka? Fudbal?

AK

pre 11 godina

Grobari, derbi nije namesten. Da neko hoce Zvezdi da pokloni titulu valjda ne bi Hajduk iz Kule odmarao prvotimce protiv Partizana i cuvao za mec protiv Zvezde nego obrnuto? Ne bi Partizan vezao 10 pobeda u nizu i slicno. Prema tome smanjite dozivljaj, kakva bre namestaljka, pa pogledajte golove, pogledajte slavlje Mitrovica, pogledajte Smiljanica koji posle autogola prilazi Jovanovicu i ruga mu se...Kakva bre namestaljka, ispade sad Partizan neka ekipa koju Zvezda ne moze dobiti, kao da se ne radi o timu koji ni Nefci ne moze da savlada.

Zoso

pre 11 godina

Partizanovac sam zvezda zasluzeno pobedila jer je htela pobedu.Pozdrav delijama utakmica je bila dobro a sta je bilo bilo je.Namestanja nije bilo sudija odlican.

Webber

pre 11 godina

jubitelji teorije zavere kao glavni argument koristili su to što je prvi put u istoriji duela dva naša najveće kluba, ekipa koja je vodila na poluvremenu na kraju poražena napustila stadion.

Kad je bila ona utakmica cuvena kad je ponisten Milijasev cist gol bilo je 2:0 za Partizan na poluvremenu u drugom poluvremenu izjednacava rezultat na 2:2 i tu se desava 3:2 gde je ponisten gol Milijasa...

Samo da pitam ove grobare, jel i ta utakmica namestena?? da se zavrsila 3:2? Jel moguce da ste toliko pali pa da se izvlacite na tteorije zavere?

Mik

pre 11 godina

Nekome je lakše da veruje da je meč namešten nego da je pošteno izgubio, neko misli da je u ovoj zemlji baš sve na prodaju... ima ovde čak i onih koji neke od startova na utakmici proglašavaju ubilačkim (to je neka vrsta privremnog navijačkog slepila). To su sve gluposti, utakmicu je Partizan ispustio u prvom poluvremenu, Zvezda se dokopala svoje šanse u drugom i iskoristila je i to je sve! Zvezda je došla do daha u svom ludilu, a Partizan propustio da reši prvenstvo (mada je po meni ono 95% rešeno). Neko ovde tvrdi da se u nekim prvenstvima čim neko odmakne, namerno radi u korist pratilaca da bi se sačuvala neizvesnost i tako to. Na stranu što su to samo kladioničarske spekulacije, u ovoj zemlji je tako nešto skroz besmisleno. Ova zemlja i ovi klubovi samo prave gubitke, prvenstvo je svedeno na 2 kluba, a ostali konkurišu za finale Kupa. Toliko je zanimljivo i neizvesno da će do sledećeg derbija Zvezdaši čamiti, a Partizanu su ostale još 2 utakmice u Evropi pa se i oni vraćaju u blato srpskog fudbala!

PRAVEDAN

pre 11 godina

Derby je namesten stoposto i oni su uzeli lovu jer su se pre meca kafirali i sve dogovorili a bodova ima svakako viska e sad budale koje su uplacivale na partizan au pukle ali zato je prelaz odradjen!Pogledajte sut Markovica kod 0;1 za Partizan u onoj stoposto sansi kada suta iz skoka nepotrebno a moze da plasira loptu bilo gde sam pred golamanom..Pogledajte pazljivo kod ostalih golova gde stoji odbrana Partizana daleko od igraca i bice vam sve jasno a vi se lozite i dalje!!

dibi

pre 11 godina

ok zvezdasi kazete nije namestena,a zar vam nije cudno da u 5 kola dozivite 3 poraza i to od spartaka,jagodine,ofk uz gol razliku 1-6 i onda pobedite najacu ekipu na tabeli koja ima skor 38-7 a vi 26-18 o golovima pricam!pri tom vi ste jedina ekipa koja je do derbija primila 16 golova,samo cetri ekipe u ligi su primile vise golova od vas!Partizan prvo poluvreme vas ubio a u drugom koda je igrace preplasila mecka pa nemogu centar da predju!Nedelju dana pred utakmicu cela drzava dosla u zvezdu te mi cemo ovo te mi cemo ovo a dug 62 miliona,videcete ovo je dogovoreno da se trenutno zvezda stabilizuje a partizan uzima titulu!Neosporavam pobedu zvezdasi i nemoj da se ljutite ali mislim da je namestena e sad dali sam u pravu nikada necemo saznati!

Dr

pre 11 godina

Sacekajte da vidimo da li je bilo velikih uplata na "2-1" prije nego sto bilo koga optuzimo. Koja je svrha namjestanja,ako niko nije uzeo pare?!

To je samo oteglo stvar

pre 11 godina

Da je namesten ne bi da li sebi autogol! To mogu samo moji "papci" iz Zvezde! :D
(Floro Flores, 19. novembar 2012 12:55)

Pa nije on namerno - a Mažića bilo sramota da svira ofsajd.

stefan

pre 11 godina

namesten je derbi. ne mislite navijacki vec novcem. koliko bi zvezda pukla od sponzora da je pala na minus 11. a ovako su zadrzali napetost. znaju ljudi kako se prave pare...

Jester

pre 11 godina

Derbi nije namesten jer samo retki medju kojima si i ti mogu protivnika da pojedu u prvom poluvremenu a u drugom da im kazes da se povuku i "vrebaju" svoju sansu!

Srdjan

pre 11 godina

Rece covek koji u svojoj biografiji ima postene meceve poput Rome,Petah Tikve,Artmedije...Koliko puta da te oteramo pa da zauvek ostanes u Juznoj Africi?!Mec je namesten to svi normalni ljudi koji nisu zaslepljeni i ostrasceni klupskom pripadnoscu znaju.Poklon SNS i vlasti Draganu Dzajicu za povratak,ne bi imao smisla njegov povratak na -11!

Grobar

pre 11 godina

Bio sam na utakmici i čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Odrastao sam uz priče da je derbi jedina utakmica gde se ne namešta ishod i verovaću da je i ovaj meč bio regularan. Partizan je igrao katastrofalno drugo poluvreme i Zvezda je to iskoristila. Kvota iz 2 u 1 je bila 28,00 i to je razlog za priče o nameštanju. Kada bih bio maliciozan, istakao bih dva zicera koje je Marković promašio pri rezultatu 0:1 i 1:2, plus nepotrebno istrčavanje golmana Petrovića u drugom poluvremenu kod 2:2, i naravno katastrofalan šut Ninkovića na kraju. Uz sve ovo i Vermezovićevu istoriju sumnjivih utakmica (Roma, Petah Tikva, Donji Srem). I naravno, kafenisanje Đurića i Džajića, dolazak Vučića... Ali, neću da verujem da je moj Partizan prodao derbi! Niti su Marković i Ninković Mesi i Iniesta, niti je Petrović Bufon, niti je Vermez preterano inteligentan da ovako namesti. Ovo je čista pobeda!

ns

pre 11 godina

nije tebi Vermeze ovo prvi put...
seti se Rome , setise Petah tikve i sada derbi
nisi ti tu zato sto si dobar trener vec si obican pijun
Nisi prepoznao elemente ?
Na 3-2 vadis Markovica koji moze sam da igra protiv zvezde
Sta cemo sto su Partizanovi igraci 4-5 puta ulazili u 16m i onda vracali loptu do golmana pa u krug...
Zar je neko uopste i mislio da posle dogadjaja od prosle nedelje zvezda nece pobediti

marrssinen

pre 11 godina

Ljudi u Novom Sadu se danima znalo da je derbi namesten, informacije od drugara koji rade neke poslove za Partizan.Posle slucajnog auto gola Zvezda je morala da da pun gas jer je tako ispalo a ovi su samo stali u drugom, totalno providna utakmica.Pogledajte snimak kod treceg gola, par igraca Zvezde u sesnaestercu se uopste ne raduje, pala je i kvota na kladionicama i jos mnogo toga.Nepricam ovo na relaciji Zvezda-Partizan, nebitan je jedan derbi, posebno ovaj, vec pricam radi vracanja ljudi na tribine.Kako-zasto bi se vracali kad mi kao obicni civili saznamo sta ce biti a treba da se uputimo i portosimo para na put i utakmicu u Beogradu.Ma kakvi, zaboravite da cete ikad tako vratiti ljude i prave navijace na stadion, mene prvog.Zao mi je sto je tako ali . . . . .

Joao

pre 11 godina

Ako je namešten onda je odlično namešten, gluma odlična, neizvesnost odrađena, a zakitilo se i po nekom tenzijicom! Ne verujem u te priče, mada ništa nije nemoguće. Čak i kad bi hteli da ga nameste, ne bi znali kako da se dogovore, pa tu slabo ko sa kim priča normalno!

"navijac"

pre 11 godina

Gospodine Vermezovicu, bolje je da ne prichate.

Ja znam da je derbi nameshten, jer mi najbolji drugar igra u Zvezdi, ali shta mi to vredi? Kako mogu da dokazem..?? Kome mogu da kazem i ne stavim u horor polozaj mog prijatelja ?

Gospodine, poshaljite kasetu u UEFA organizaciju pa cesh videti shta ce oni reci.
Crno-beli su se kompletno povukli nazad i ostavljali prostor Zvezdinim igrachima da dodju u shansu. Kada se gleda snimak ,vidi se tachno koji igrachi su znali, a koji su trchali u prazno.
Sreca tvoja i Zvezdina je da ste u Srbiji, pa nikom nishta sem nasamernog naroda.

Oba kluba su sluge politicharima, ali to je dugachka pricha i nije za prosechnog navijacha koji je izmapulisan da vishe ni sam ne zna shta se deshava.

Ovaj derbi je za Insajder, ali ne verujem da i B92 sme da dirne u osinjak. Samo cu vam reci jos neshto. Mozete naci svedoke ako krenete u ispitivanje. Verujte da nije teshko. Ima ljudi koji su spremni da prichaju za dobrobit oba kluba. Ljudi koji nisu zadojeni mrznjom.
Vermezovic je samo piun. Njega ne slushajte.

Ovde je sve moguce

pre 11 godina

Naravno da ce to izjaviti, cak i ako jeste bio namesten, ko je lud da javno prizna namestanje ?!? Licno mislim da je moguca namestaljka cak i derbija, jer sve ono sto su uradili tokom nedelje bi palo u vodu da Czv nije pobedila a Partizan je imao dovoljno zalihe bodova pre utakmice.Djuric i Ruzic dolaze na kafu na Marakanu, ok treba pomirenje 2 tabora ali tako brzo i hitno? Kako da ne u ovoj drzavi,vise mi smrdi da su ih Vucic i Dacic naterali! Mazic je sudio kao seoski sudija , ni priblizno onome kako sudi u LS , koliko sam video snimak propustio je dati crvene i MIlijasu u prvom (zamahnuo rukom na protivnickog igraca) i Markovicu u drugom poluvremenu, plus opet oprastanje raznih gestikulacija onom buntovniku i folirantu Kasalici,kao svojevremeno Koromanu i jos mnogo sitnih detalja kojih nema u evropskim utakmicama..Sve u svemu srpski fudbal i dalje propada i mislim da nikad nece biti bolje,osim u slucaju privatizacije i neke bas profesionalne lige pa bi se valjda vodilo racuna o svakom dinaru i euru...?

Krang

pre 11 godina

I na jednoj i na drugoj strani trebaju ovakvi ljudi, koji ce da hlade usijane glave. Postovanje za cika Crnog od vatrenog Ciganina! I jos jednom veliko izvinjenje ako su mu ono uradili neki degenerici iz naseg tabora.

Idi na sever, luzeru doživotni

pre 11 godina

@ Na stranu sta mislim o trenerskim kvalitetima,ali ovog coveka postujem zbog korektnih izjava prema Zvezdi i strasno mi je krivo sto je doziveo one neprijatnosti od nekih huligana u pokusaju! Isto tako treba ceniti Sasu Ilica koji nikad nije uvredio nas cigane i uvek od njega se cuju odmerene izjave...
(Znaisha, 19. novembar 2012 13:00)

Koliko je korektan, taj nikad nije pobedio Zvezdu, da je ne uvredi. To samo Partizan trpi.

Krle Bgd

pre 11 godina

Mislim, dali stvarno neko moze da zamisli Djuru kako u poluvremenu govori Vermezovicu, Sasi Ilicu, Loli, napaljenim Mitrovicu i Ninkovicu, Scepovicima, Tomicu izgubite derbi a oni svi kazu, ok sefe nema problema.

Sale@

pre 11 godina

Ne bi me čudilo da neko iz "komšiluka" na čijim se derbijima skupi po par hiljada ljudi, protura ovakve gluposti. Ljubomora i zavist su čudo!!!

Bane

pre 11 godina

Sumnjivi ste mi drustvo. :) Elem. U prvom poluvremenu Partizan je igrao bolje, kao i cele sezone, pametno, pas igrom, poveo 1:2, Zvezda sa druge strane bezidejna uglavnom, bez neke inicijative, bez posebnog zara. Manje vise kao i do sada u prvenstvu.

Zatim sledi drugi deo - Zvezda igra kao Barselona, preporodjena (kao Gali u Asteriksu), leti po terenu, izvodi kako kazes 20 napada, a toliko napada nije izvela u poslednjih 5 kola. Protiv OFK-a i Spartaka za 180 nisu imali ni pet akcija, ma ni sut u okvir gola. A sad odjednom rapsodija. Tako je Zvezda odigrala JEDINO sa BSK-om, sve ostalo je bilo OCAJNO i na MISICE, mucenje do 90. minuta.

Sa druge strane, Partizan vec oko dva meseca igra odlicno, standardno, nadahnuto, pun samopouzdanja pogotovo posle Intera u Milanu, odigra opet dobro, povede 1:2, a onda - KATASTROFA! Smiljanic gubi 5 lopti, Miljkovic najmanje 5, Lazar dribla iako ima slobodne igrace, Ivanov dribla 3 puta u kaznenom, Smiljanic takodje, Tomic centrira jednom od 10 situacija, Ostojic vraca kratku loptu Petrovicu.

Prosto, ne verujem da Partizan koji je za klasu jaci od Zvezde, koji vodi 2:1 na poluvremenu, puca od samopouzdanja i pre meca i pogotovo posle 1:2 - odigra poluvreme za anale, za verovali ili ne. (u losem smislu)

PS. Partizan kada povede protiv Zvezde cuva loptu i rezultat. Sada se otvorio i stalno petljao i napadao. HM?!

Puki 1892

pre 11 godina

"Van terena pomagati"?? Pa van terena ste im i pomogli. Zadovoljan sudjenjem Mazica? Ovaj vise ne zna sta prica. Sto onda nisi hteo da das izjavu odmah posle utakmice? Mozda zato sto si bio besan jer si ponovo bio deo namestanja, ili zato sto neki "dogovor" pre utakmice nije ispostovan? Sramota da bude i jedne i druge i krajnje je vreme da se zakopa nas fudbal i prestane sa pracenjem. Veciti derbi ste namestili, eeejjj, prvi put prelaz iz 2-1 ili 1-2 u istoriji!

Vlada

pre 11 godina

Gluposti. Derbi nije i nikada neće biti namešten. Nameštaju se samo utakmice sa manjim klubovima, poturaju se sudije i gleda se da se što više odmogne Zvezdi ili Partizanu. Previše je igrača oba kluba koji ga istinski vole da bi se to desilo. Da li neko veruje da bi Saša Ilić ili Smiljanić pristali da igraju namešten derbi?

Kadu #93

pre 11 godina

Vermezovic je pravi sportski radnik, svidelo se to nama zvezdasima ili ne. Covek je na mestu sa korektnim izjavama. To sto mu farbaju kola neki degenerici, znaci da radi svoj posao kako treba jer Srbija ima iskrivljenu percepciju realnosti...

graf

pre 11 godina

Kako može da bude namešten kad je Zvezda pobedila?
A ti Vermeze, ako iole voliš Partizan, polako pakuj kofere i vodi sa sobom Miljkovića, Lazevskog, Smiljanića i braću Šćepović.

Znaisha

pre 11 godina

Na stranu sta mislim o trenerskim kvalitetima,ali ovog coveka postujem zbog korektnih izjava prema Zvezdi i strasno mi je krivo sto je doziveo one neprijatnosti od nekih huligana u pokusaju! Isto tako treba ceniti Sasu Ilica koji nikad nije uvredio nas cigane i uvek od njega se cuju odmerene izjave...

Bojke

pre 11 godina

Slobodan Milosavljević, autor knjige „Najveće mućke čelnika FK Partizan u poslednjoj deceniji“, priča o nameštanju meča sa Romom.

- Meni je UEFA tražila snimak, a u klubu ga nemaju, jer je taj snimak Slobodan Novaković uništio, ali sam ga pronašao na B 92! Pred kraj utakmice, kada Vermezović pravi penal, čak je i reporter Zvonko Mihajlovski prokomentarisao rečima: „Pa šta je trebalo, lopta je bila daleko od Rudija Felera!?“. Vermezović je, nažalost, jedan od tih koji su učestvovali u nameštanju utakmice, inače šestorica igrača su to prihvatila!? A, ja sam, pre nego što sam podneo krivičnu prijavu, a još sam bio službenik Partizana, otišao kod Bate Bulatovića u FSJ, nastavlja priču Milosavljević...

Toliko o njegovom poštenju...

De

pre 11 godina

Ma jok! Izgubili smo od jedne jako dobre Zvezde, grupe izvrsnih talenata za koje se otimaju jake evropske ekipe, koja bi da igra LS verovatno bila prva u svojoj grupi!
Da li vam ovo zvuci normalno?

Dexim

pre 11 godina

Mislim da su grobari ovim dokazali da se nista ne razlikuju od Lukica, a kao prozivali tog istog ,na tribini imaju crveno belog Kalimera?? A sad teorije zavere o namestanju?! Zbog popijene kafe sa Dzajicem im derbi namesten a kad predsednici superligasa u upravi Partizana, tad je sve normalno?

LAVINIJA LEVIC

pre 11 godina

Sami novinari javljali su ko je gde bio javno a gde tajno.Sa nekim ko eventualno ima putera na glavi pregovori idu lako.Ovo mi se javilo,fudbal ne pratim.Ovo je vise od igre.

miki

pre 11 godina

Ma jok,samo par stotina hiljada ljudi je znalo da ce Partizan da pusti Zvezdu,zbog Dzaje i celokupne situacije.Samo sto ce Zvezda morati da uzvrati uslugu,nema nista za dzabe.Kad smo poceli i Zvezdi da dajemo bodove,tuga totalna

Realno

pre 11 godina

To jedino može plitka grobarska pamet da smisli takvu nebulozu.Pobedio je kvalitetniji i bolji tim,kao i proletos 3 puta za kratko vreme.Zar im to nije očigledan dokaz.Međutim,jadnici se ponadali kad ih Zvezda častila sa dva vodeća gola i sad nikako da se pomire sa stvarnošću.

Heroes

pre 11 godina

"Derbi se ne moze namestiti" rekose jednom priliko grobari, sad okrecu pricu. Rekose grobari, Partizan ne namesta utakmice, i nema filijale i to su gluposti, sad i cista mira se i Derbi moze namestiti? Pa ako se i derbi moze namestiti, mozete da zamislite sta Djuric dogovora sa drugim klubovima... Alo bre grobari, vasa paranoja je stvarno neverovatna.

ĆOSA-PFC

pre 11 godina

Zašto je Partizan skroz stao u drugom poluvremenu?Zašto Mažić nije dao crvene kartone Kasalici i Milijašu za ubilačke startove?Pa moraju da se opravdaju uložene pare u FK C.Zvezda i zbog toga je MORALA da pobedi.Skroz providno.Jad,beda,Zvezda...DOMINIRAJ PARTIZANE

Webber

pre 11 godina

Komicno! Kakav paradoks! Grobari u svojoj paranoji da bi se lakse oprali od poraza, izmisljajuci price o namestanju!? Nisu ni bili svesni da su time najzad priznali da namestaju utakmice?Ono sto godinama negiraju,i prozivaju cigane sa "Tole lopove"

Svasta

pre 11 godina

Ja sam verovao da u nasem namestenom prvenstvu jedino derbi nije namesten, sve dok pre par godina nisam dobio tacan rezultat od prijatelja dan pre derbija. Od tada, ubedjen sam da je svaki derbi namesten, kao i taj sto je bio. Sto se tice ovog derbija, neko rece da je kvota na iz 2 u 1 u Meridijanu par sati pre utakmice smanjena na 5... ako je ovo istina, da li treba bolji pokazatelj da je tekma bila namestena?

cx

pre 11 godina

Ma jeste, sve je namešteno, četiri derbija u nizu, vaterpolo, košarka, odbojka, rukomet, one bruke u Evropi, porazi u odbojci, rukometu..., jeste, sve je namešteno, samo vaše "titule" nisu.
Ako vam je tako lakše živite u tom ubeđenju, samo se setite: "Derbi se ne može namestiti, komšije", a kamo li četiri za redom...

Marko

pre 11 godina

Naravno, evo jedan komentar ne navijacki,trener Partizana kada je klub pobedio Petah Tikvu 2-0 u gostima a izgubio kod kuce 5-2,svi su pricali da je mec namesten,derbi je lagano dosao iz 2-1 (1-2)3-2, kvota je bila cini mi se 35 u kladionici,ne znam ko je kriv i da li je,ako klubovi od ovoga imaju koristi,pozdravljam,ako neki sitni ljudi uzimaju velike pare to se ne radi zbog navijaca,uzgred Barselona i Real u zadnje dve godine imaju 2 ili 3 derbija iz 2-1.

cobe

pre 11 godina

Kako nije namesten,pa neshvatljiv je onakav pad igre u drugom poluvremenu,kao odjednom je Neci Tomicu pripala muka,a mali Lazar se nesto naljutio pa nije licio na sebe,a Vermezovic povukao ekipu i ako smo trebali da zgazimo zvezdu,koja realno ove sezone zasluzuje neku sredinu tabele...

sl

pre 11 godina

ma kakvi namesteno i to u trenutku kad smo dobili radnu grupu i kad bi poraz znacio totalno potonuce... a onda je mrmot uvio cokoladu...

zvezdas

pre 11 godina

Sram Vas bilo. Dokle god ste pobedjivali sve je bilo regularno.Cim krenu porazi odmah pocinje prica o namestanju. Razvalili smo Vas u sve cetiri utakmice u ovoj godini . Treba da Vas je sramota sto uopste pominjete namestanje. Mozda smo i Bari namestili??!!

ĆOSA

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub.

ticroo

pre 11 godina

Ne uopšte! U svim ligama, kada se jedna ekipa "osamostali" na vrhu sa solidnom bodovnom zalihom (naročitu ako je u pitanju prvi deo sezone), kao po pravilu bivaju poraženi u derbiju sa drugoplasiranima. Verujem da fudbalski savezi to namerno čine kako interesovanje javnosti ne bi previše opalo u nastavku sezone što bi automatski uticalo i na godišnju zaradu saveza.

Nicks

pre 11 godina

Meni je fascinantno da mediji uopste postavljaju pitanja takva , to je cisto omalovazavanje derbija i pobede Zvezde i znak da nekim bas smeta poraz. Jel treba da podsecam da slicne gluposti u komentarima klinaca sa interneta bio i u polufinalu kupa Srbije? I pored ubedljive pobede od 2x2:0? Najboje bi bilo da svaku sledecu pobedu Partizana isto ovako kazemo?

Verujem Stanojevicu...

pre 11 godina

...da je Ruzic mislio kako ne mora Partizan bas uvek biti prvi.

Zato ne verujem Djuricu, koji ima poduzi spisak ljudi kojima duguje, ni Ruzicu koji bi da politicki napreduje...

Trancer

pre 11 godina

Zvezda je do sad dobila 104 derbija, izgleda da je svaki "namesten" a kad Partizan dobije onda je cisto, pogotovo su ciste utakmice sa clanom kluba uprave Partizana!? Tad se nikad nisu postavljala pitanja od strane novinara?

Milan

pre 11 godina

Navijac sam Zvezde, ali zaista moram da pohvalim gospodsko ponasanje trenera Vermezovica, i jos jednom osudim idiote koji su se majmunisali na Senjaku, ma ciji navijaci bili. Vermezovic ne samo da je veliki sportsmen, vec i kvalitetan trener znatno bolji od izvikanog Stanojevica, alijas malog Murinja.

sasa

pre 11 godina

Lazes Vermeze!!!

Odvalili smo ih u prvom poluvremenu i to sa pola snage...Trebalo je 3 ili 4-1 da bude vec u prvom...A onda drugo poluvreme,pustamo ih da se dosetaju do gola,niko ne napada,niko ne vrsi presing.Kod drugog gola oko igraca na 10 metara nigde nikog,a golman istracao 5-6 metara...O trecema da ne pricam,toliko su lagano stigli do gola,da bi moja baba mogla da ih zaustavi...i onda golman koji se za sut sa pola snage,baca u mestu...

Kako je moguce da smo tako stali,da smo odjednom sa 50% snage,spustili na 10-15%?

Koga bre lazete?

Dogovoreno je!!! Mi uzimamo titulu,oni derbi,da bi se smirile strasti...

A bolji smo od raspale zvezde za 5 klasa...Ko je naredio da se ne igra punim kapacitetom???

KO?

AK

pre 11 godina

Kako bre nije Vermezovicu, pa ovi tvoji bolje znaju. :D
Grobari, dzaba vam tolike titule, uvek ste bili luzeri, luzeri ste i ostali. Mali u pobedi, jos manji u porazu. Ispade da je svaka pobeda Zvezde namestena, namesteno i da pobedimo u polufinalu kupa, namesteno i da Kadu a u 93, namesteno i da Milivojevic sutne pod precku, ma sve je namesteno. Jedino Partizanove utakmice protiv rezervi Hajduka iz Kule nisu namestene.

kenny

pre 11 godina

Namesteno, u Srbiji? Ma gde ovde, to mozda u Primeri, tamo preko nema toga kod nas. Nego nesto razmisljam, da bi i kup bio zanimljiviji, mozda i Crvena Zvezda izgubi od FK Donja Zaklopaca?

Kolektivna paranoja

pre 11 godina

Nije nameštena utakmica, sudija je dobro svirao, čista pobeda protivnika... Ne moram da čitam naslov da bi znao čije su ovo reči - ovakve izjave nisu nikad dolazile iz redova SD CZV.

Srbin

pre 11 godina

Trener Partizana Vladimir Vermezović još uvek nije osetio slast pobede u večitom derbiju. Vermez je u prvenstvenim duelima nanizao tri remija, dok je u kupu dva puta poražen.

Jel i ovo namesteno? Grobari sa ovim paranoicnim komentarima, gde ne mozete da podnesete poraz, mislim da nikog nemate prava da prozivate sa "Tole namestio" "Cia,Bia" i ostale vase gluposti..

danilo

pre 11 godina

E moj Vermeze,da bi se namestila utakmica potrebna su dva uslova:
1)Da nameštaju maheri a ti ni o taktici nemaš bitna znanja
2)Da bude na Zvezdinu štetu jer se u istoriji sveta zna,od Eve i Adama(za koga se pouzdano zna da je bio Srbin i zvezdaš)da su samo pobede Zvezde sigurno regularne,a ostalo:?
Malo više prati komentare ovde,možda ti se javi...

relja

pre 11 godina

Stvarno, umesto da se priča o fudbalu, igri, Lazaru Markoviću, Kasalici, glupom autogolu, vađenju Zvezde i evrogolovima ...neočekivano dobroj utakmici, izmišljaju se priče o nameštanjima i svinjarijama.

Čestitke i jednima i drugima, jedva čekam da vas dobijemo i na JNA.

Nebojsa

pre 11 godina

Nije namesteno samo ste im pozajmili 3 boda a to se zove dogovoreno da bi malo zivnuli pa trazili pare od drzave zajedno da izadjete iz krize tako je najlakse nema odgovornosti vratice bodove ima vremena.

blizanac

pre 11 godina

Nameštena svaka utakmica u svakoj sezoni 20 god unazad, ja ne znam kakvi ljudi mogu da se lože na ovaj mafijaško-državno-bedni-nazovi fudbal.

Znaisha

pre 11 godina

Na stranu sta mislim o trenerskim kvalitetima,ali ovog coveka postujem zbog korektnih izjava prema Zvezdi i strasno mi je krivo sto je doziveo one neprijatnosti od nekih huligana u pokusaju! Isto tako treba ceniti Sasu Ilica koji nikad nije uvredio nas cigane i uvek od njega se cuju odmerene izjave...

ĆOSA-PFC

pre 11 godina

Zašto je Partizan skroz stao u drugom poluvremenu?Zašto Mažić nije dao crvene kartone Kasalici i Milijašu za ubilačke startove?Pa moraju da se opravdaju uložene pare u FK C.Zvezda i zbog toga je MORALA da pobedi.Skroz providno.Jad,beda,Zvezda...DOMINIRAJ PARTIZANE

Svasta

pre 11 godina

Ja sam verovao da u nasem namestenom prvenstvu jedino derbi nije namesten, sve dok pre par godina nisam dobio tacan rezultat od prijatelja dan pre derbija. Od tada, ubedjen sam da je svaki derbi namesten, kao i taj sto je bio. Sto se tice ovog derbija, neko rece da je kvota na iz 2 u 1 u Meridijanu par sati pre utakmice smanjena na 5... ako je ovo istina, da li treba bolji pokazatelj da je tekma bila namestena?

sasa

pre 11 godina

Lazes Vermeze!!!

Odvalili smo ih u prvom poluvremenu i to sa pola snage...Trebalo je 3 ili 4-1 da bude vec u prvom...A onda drugo poluvreme,pustamo ih da se dosetaju do gola,niko ne napada,niko ne vrsi presing.Kod drugog gola oko igraca na 10 metara nigde nikog,a golman istracao 5-6 metara...O trecema da ne pricam,toliko su lagano stigli do gola,da bi moja baba mogla da ih zaustavi...i onda golman koji se za sut sa pola snage,baca u mestu...

Kako je moguce da smo tako stali,da smo odjednom sa 50% snage,spustili na 10-15%?

Koga bre lazete?

Dogovoreno je!!! Mi uzimamo titulu,oni derbi,da bi se smirile strasti...

A bolji smo od raspale zvezde za 5 klasa...Ko je naredio da se ne igra punim kapacitetom???

KO?

Heroes

pre 11 godina

"Derbi se ne moze namestiti" rekose jednom priliko grobari, sad okrecu pricu. Rekose grobari, Partizan ne namesta utakmice, i nema filijale i to su gluposti, sad i cista mira se i Derbi moze namestiti? Pa ako se i derbi moze namestiti, mozete da zamislite sta Djuric dogovora sa drugim klubovima... Alo bre grobari, vasa paranoja je stvarno neverovatna.

Boban

pre 11 godina

Vermeze...ovaj derby nije namesten...
Petah Tikva nije namestena...
Roma u Rimu nije namestena...
Avram Grant nije rogonja(ne zna covek sta ga je snaslo u kupu... Mesec dana pre izbora u Srbiji)...Rnic se nije sklanjao Lazovicu...,Ilic,Vukic,Diarra...nisu 34 puta promasivali zicere...
Imam 40 g...vise bi voleo da je Crvena Zvezda dobila 8:0...nego ovako!
PS-Cestitam navijacima CZ na pobedi! ONI nemaju nista sa ovim! Ovo su nase interne muke i bruke!
Danas je postalo sramota biti navijac Partizana!

Milojko

pre 11 godina

Zamislite ovu situaciju: Ceo drzavni vrh se angazovao da se CZ oprosti dug, klub stabilizuje, Predsednik Srbije napravio aboliciju u korist Dzajica samo da bi mu omogucio da dodje ponovo u klub, oformljena radna grupa, svi poznati "muljaci" usli u radnu grupu za oporavak CZ, Vucic rizikovao svoju politicku karijeru u slucaju CZ, a Partizan pobedi i ode na plus 11 bodova. Sav trud drzave, SNS, predsednika, ministra ode k vragu. Sada sami zakljucite da li je utakmica dogovorena ili nije.

Bojke

pre 11 godina

Slobodan Milosavljević, autor knjige „Najveće mućke čelnika FK Partizan u poslednjoj deceniji“, priča o nameštanju meča sa Romom.

- Meni je UEFA tražila snimak, a u klubu ga nemaju, jer je taj snimak Slobodan Novaković uništio, ali sam ga pronašao na B 92! Pred kraj utakmice, kada Vermezović pravi penal, čak je i reporter Zvonko Mihajlovski prokomentarisao rečima: „Pa šta je trebalo, lopta je bila daleko od Rudija Felera!?“. Vermezović je, nažalost, jedan od tih koji su učestvovali u nameštanju utakmice, inače šestorica igrača su to prihvatila!? A, ja sam, pre nego što sam podneo krivičnu prijavu, a još sam bio službenik Partizana, otišao kod Bate Bulatovića u FSJ, nastavlja priču Milosavljević...

Toliko o njegovom poštenju...

Trancer

pre 11 godina

Zvezda je do sad dobila 104 derbija, izgleda da je svaki "namesten" a kad Partizan dobije onda je cisto, pogotovo su ciste utakmice sa clanom kluba uprave Partizana!? Tad se nikad nisu postavljala pitanja od strane novinara?

AK

pre 11 godina

Kako bre nije Vermezovicu, pa ovi tvoji bolje znaju. :D
Grobari, dzaba vam tolike titule, uvek ste bili luzeri, luzeri ste i ostali. Mali u pobedi, jos manji u porazu. Ispade da je svaka pobeda Zvezde namestena, namesteno i da pobedimo u polufinalu kupa, namesteno i da Kadu a u 93, namesteno i da Milivojevic sutne pod precku, ma sve je namesteno. Jedino Partizanove utakmice protiv rezervi Hajduka iz Kule nisu namestene.

grobar.prijepolje

pre 11 godina

jeste...tri komada namestena perfektno...na volej,glavu,i raketa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...sve sve ali nista, 19. novembar 2012 16:31)

Vidis,druze,kako nemas pojma...ovaj komentar u stvari pokazuje kako vi i ne znate sta znaci "namestiti utakmicu"...Ne radi se to tako da neko "preusmeri let lopte",ili tako sto se ceni prema tome kakvi su golovi "pali'...Sudi se prema ponasanju igraca na terenu...prema zalaganju protivnika,prema tome kako neko igra jedno a kako drugo poluvreme...Niko ne spori da su glovi bili lepi za gledanje,naprotiv...Kamo srece da ih je vise u prvenstvu...Reci samo ,kako to da je kraj sviran u 94 minutu (tacno) ,koliko je 4-ti sudija i produzio utkamicu...zasto nije dodato jos bar par minuta,zbog vaseg izlezavanja,zbog opstrukcije decaka koji dodaju loptu...Pa,moglo je brat bratu da se doda jos 5 minuta...Ali,neee...to se radi samo kada vama treba...Ja ne PSORIM POBEDU...totalno zasluzeno,nakon svega vidjenog...Meni,a i svakome ko nepristrasno gleda,mora biti sumnjiva igra u prvom i drugom poluvremenu...Mi smo igrali sa pola snage prvo poluvreme,zasto se onako postaviti u drugom??!!Zasto ako nije namesteno??I,jos ovo,da je Partizan tisao na 11 razlike...ko bi se jos zamajavao ostatkom prvenstva??!!
No,kako hocete...Niko Vam nije sporio pobedu...bar smo tu razliciti...ne trazimo razlog u SUDIJAMA...nikad i nismo...To je vas manir...
Vidimo se na kraju prvenstva !!

Nicks

pre 11 godina

Gledao sam iz kladinice derbi i nema ko nije igra iz 2-1, jedan lik je navijao za partizan a igrao je iz 2-1 , de to ima (mare, 19. novembar 2012 15:38)

Ma da svi su oni igrali iz 2 u 1 ,nema sta ,samo ti nisi?Kakve price...

De

pre 11 godina

Ma jok! Izgubili smo od jedne jako dobre Zvezde, grupe izvrsnih talenata za koje se otimaju jake evropske ekipe, koja bi da igra LS verovatno bila prva u svojoj grupi!
Da li vam ovo zvuci normalno?

AK

pre 11 godina

Grobari, derbi nije namesten. Da neko hoce Zvezdi da pokloni titulu valjda ne bi Hajduk iz Kule odmarao prvotimce protiv Partizana i cuvao za mec protiv Zvezde nego obrnuto? Ne bi Partizan vezao 10 pobeda u nizu i slicno. Prema tome smanjite dozivljaj, kakva bre namestaljka, pa pogledajte golove, pogledajte slavlje Mitrovica, pogledajte Smiljanica koji posle autogola prilazi Jovanovicu i ruga mu se...Kakva bre namestaljka, ispade sad Partizan neka ekipa koju Zvezda ne moze dobiti, kao da se ne radi o timu koji ni Nefci ne moze da savlada.

zvezdas

pre 11 godina

Sram Vas bilo. Dokle god ste pobedjivali sve je bilo regularno.Cim krenu porazi odmah pocinje prica o namestanju. Razvalili smo Vas u sve cetiri utakmice u ovoj godini . Treba da Vas je sramota sto uopste pominjete namestanje. Mozda smo i Bari namestili??!!

graf

pre 11 godina

Kako može da bude namešten kad je Zvezda pobedila?
A ti Vermeze, ako iole voliš Partizan, polako pakuj kofere i vodi sa sobom Miljkovića, Lazevskog, Smiljanića i braću Šćepović.

cobe

pre 11 godina

Kako nije namesten,pa neshvatljiv je onakav pad igre u drugom poluvremenu,kao odjednom je Neci Tomicu pripala muka,a mali Lazar se nesto naljutio pa nije licio na sebe,a Vermezovic povukao ekipu i ako smo trebali da zgazimo zvezdu,koja realno ove sezone zasluzuje neku sredinu tabele...

AK

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub.
(ĆOSA, 19. novembar 2012 13:53)
Kakvo gazenje, Partizan dao 2 smesna gola i jos imao jednu sansu Markovica. Niti je Partizan u prvom poluvremenu nesto posebno odigrao, niti se u drugom stalno branio. Zvezda je u drugom krenula na sve ili nista, dala rani gol koji joj je dao krila i to je to. Zvezda je proletos vec dobila 3 derbija tako da ne vidim zasto ne bi mogla i sada. Treba biti veliki i cestiti, ako vec ne postujete nas postujte makar svoj klub.

miojko

pre 11 godina

ljudi ja sam zvezdas,mozda veci od sve vas ovde,ali me sramota kako su nas pustili! pa da su hteli mogli su 6 da nam daju,i sta bi onda bilo...zapitaj te se malo!

Realno

pre 11 godina

To jedino može plitka grobarska pamet da smisli takvu nebulozu.Pobedio je kvalitetniji i bolji tim,kao i proletos 3 puta za kratko vreme.Zar im to nije očigledan dokaz.Međutim,jadnici se ponadali kad ih Zvezda častila sa dva vodeća gola i sad nikako da se pomire sa stvarnošću.

cx

pre 11 godina

Ma jeste, sve je namešteno, četiri derbija u nizu, vaterpolo, košarka, odbojka, rukomet, one bruke u Evropi, porazi u odbojci, rukometu..., jeste, sve je namešteno, samo vaše "titule" nisu.
Ako vam je tako lakše živite u tom ubeđenju, samo se setite: "Derbi se ne može namestiti, komšije", a kamo li četiri za redom...

H8er

pre 11 godina

Vidim da se niko od navijaca na forumu nije pitao : Zasto Vladimir Vermezovic uopste prica o namestanju?!

U proslosti su pobedjivali i jedni i drugi, ali niko nikada nije govorio o tome da je derbi namesten, a ovo je po prvi put u istoriji da se to dogadja!

Ja pamtim poslednjih 40 duela recimo i nikada niko nije govorio o namestanju, ali sada po prvi put svi pricaju o namestanju u tolikoj meri da trener to mora da demantuje.

A za neverne Delije : Gubio je Partizan ranije i vaznije derbije, prelomne, ali nikom nista. Niko nije spominjao neregularnost.

zoran

pre 11 godina

Poshalji snimak utakmice u UEFA kancelariju pa hrabro sachekaj odgovor.
Utakmica je nameshtena..znam 100%....ali kome reci..?? Ovde sudovi oslobadjaju kriminalce.

No, Partizanovci, ne brinite..Partizan ce biti prvi...

Istina

pre 11 godina

Derbi nije namesten i to znaju svi koji imaju vise o 15 godina!Pratim partizan vec 50 godina i jako mi je smenokada cujem tako nesto! Sta bi bilo da je Markovic iskoristio one sanse koje je imao? Je l bi i tada zvezda stigla? Naravno da ne bi! Kkao je moguce da se ceo tim onako raduje nakon Mitrovicevog gola a utakmica namestena? cela klupa usla na teren da bi se radovali namestenoj utakmici! Cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi,a deci porucujem da se okanu corava posla!

relja

pre 11 godina

Stvarno, umesto da se priča o fudbalu, igri, Lazaru Markoviću, Kasalici, glupom autogolu, vađenju Zvezde i evrogolovima ...neočekivano dobroj utakmici, izmišljaju se priče o nameštanjima i svinjarijama.

Čestitke i jednima i drugima, jedva čekam da vas dobijemo i na JNA.

Fikus

pre 11 godina

vaterpolo ,odbojka i kosarka, su namesteni !
(Tole, 19. novembar 2012 18:02)

Verujes da nisu? U vaterpolu su vas upumpali parama, jedan Radjen i Prlainovic su otisli kod vas umesto u svoj klub gde su stasali, klub koji vole.
U kosarci mi igramo ekstra sa CSKA, Barsom i Besiktasem, a vi nas satro otresete 15 razlike? Vi koji gubite u Splitu i Zadru sa 20 razlike, jedva dobijate Kahasol?

U fudbalu niste sutnuli OFK-u i Spartaku na gol, a nama sutnuli 15 puta, dali 3 gola, imali 30 akcija i centarsuteva.

Partizan parirao Interu na Meaci, a vama kao ne moze? Od njih primi jedan gol tamo, a od vas tri lagana komada?

sramota

pre 11 godina

drugar okoreli partizanovac koji ne propusta skoro ni jednu utakmicu ne odlazi na derbi vec uplacuje singl 2-1 za 1ooo din. toliko o tome...

miki

pre 11 godina

Ma jok,samo par stotina hiljada ljudi je znalo da ce Partizan da pusti Zvezdu,zbog Dzaje i celokupne situacije.Samo sto ce Zvezda morati da uzvrati uslugu,nema nista za dzabe.Kad smo poceli i Zvezdi da dajemo bodove,tuga totalna

Krle Bgd

pre 11 godina

Mislim, dali stvarno neko moze da zamisli Djuru kako u poluvremenu govori Vermezovicu, Sasi Ilicu, Loli, napaljenim Mitrovicu i Ninkovicu, Scepovicima, Tomicu izgubite derbi a oni svi kazu, ok sefe nema problema.

Vlada

pre 11 godina

Gluposti. Derbi nije i nikada neće biti namešten. Nameštaju se samo utakmice sa manjim klubovima, poturaju se sudije i gleda se da se što više odmogne Zvezdi ili Partizanu. Previše je igrača oba kluba koji ga istinski vole da bi se to desilo. Da li neko veruje da bi Saša Ilić ili Smiljanić pristali da igraju namešten derbi?

milan p f c

pre 11 godina

Ne nego smo mi svi glupi i naivni i ne vidimo sta se desava,a ti si Vermeze poznat po namestenim utakmicama,imas iskustva,Roma,Petah tikva,sad derbi....

Milan

pre 11 godina

Bio sam na utakmici. Posle prvog poluvremena sa mislio da ce Partizan pregaziti Zvezdu, medjutim k'o da je su na teren izasli Partizanovi 'petlici'. A i oni bi bolje odigrali nego ovi.
I ja sam misljenja da je utakmica namestena. A i u razgovoru sa mojim prijateljima, koji su verziraniji u fudbal od mene, dosli smo svi nevezano jedni od drugih da je utakmica zaista namestena/

Verujem Stanojevicu...

pre 11 godina

...da je Ruzic mislio kako ne mora Partizan bas uvek biti prvi.

Zato ne verujem Djuricu, koji ima poduzi spisak ljudi kojima duguje, ni Ruzicu koji bi da politicki napreduje...

losmi

pre 11 godina

Zasto niko ne pita vlasnike sportskih kladionica u Srbiji zasto ne moze vise od 1000din da se odigra veciti derbi na pobedu crvene zvezde gde je kvota bila 2.6,za pohvalu je jedino sto se vise ne namesta seljacki nego muski iz 2-1 da sve prsti,da se narodu zamazu oci u najtezoj krizi kluba u istoriji,nek se ekipa malo raduje visak euforije ne skodi.Mene prevariti nece

Gekon

pre 11 godina

Naravno i kosarka je namestena, kao i vaterpolo...i onih 6 godina sa pocetka milenijuma kad nam niste ni gol dali... Kako je samo neko pomislio da se Partizan moze pobediti regularno... Izgleda da nisu svi culi da ste institucija, sta ces...
Kriv vam Vucic, a dok smo mi nabrajali Dacica, Tadica, Ruzica, Tomu, Ljajica, Toleta vi ste nam pripisivali paranoju. Moracete da se naviknete.

dr. Kadu

pre 11 godina

Ova navijacka grupa "tastatura" stvarno ne zna gde udara posle ovih silnih poraza u derbijima. Blamaza protiv Tikve - namesetno. Poraz protiv Zvezde - namesteno. Cudi me da niste proglasili blamazu protiv konobara, Rapida, Slavije, Kroacije, Fljamurtarija za namestaljku. A i kup ste namestili protiv Borca, naravno. Vi ste jedini tim na svetu koji ne moze da pukne regularno, stalno je namesteno. Da li vam je ikada palo na pamet da mozda u nekoj utakmici, ili u delu (poluvremenu) utakmice jednostavno NISTE IMALI POJMA, VEZE S' VEZOM, NISTE ZNALI GDE JE LEVO A GDE DESNO ITD.? NIKAD? Stvarno ste posebni, ali u svojoj gluposti, i to nevidjenoj gluposti. I zar predsednik vaseg SD, vas voljeni Dule da dozvoli namestaljku? Pa on je podrzao Djuru, a najurio hajduk Stanoja. Ali dobro, ako vam je lakse, evo priznajemo - Vucic namestio gol sa Autokomande!

McClane

pre 11 godina

Neverovatno kako je derbi uvek namesten kada partizan izgubi :D

Komentar da je kvota iz 2 u 1, 30 i da je to cudno je pobedila :D Evo zelim pitati svakoga ko ide u kladionicu kolika je inace kvota na tu igru :D Koji trust mozgova sve dolazi na ovaj cenjeni sajt :D

nemecel

pre 11 godina

Objasni onakvu igru u drugom poluvremenu pa cu ti poverovati ,kretanje igraca nula ,ostavljanje igraca zvezde same na 20 metra od gola mislim na centarfore ,dve akcije za 45 min i polu sanse ....i jos mnogo toga ...Prvo poluvreme susta suprotnost !

insajder

pre 11 godina

Ja sam navijac Partizana ali moram da priznam da nas je Zvezda razbila, toliko nam je razvalila bulju da nas i oci bole a nama se prividja da je derbi namesten.
Pa ne pistoji fudbaler Partizana koji ne bi voleo da Zvezdi uvali 5 komada!

Bane

pre 11 godina

Sumnjivi ste mi drustvo. :) Elem. U prvom poluvremenu Partizan je igrao bolje, kao i cele sezone, pametno, pas igrom, poveo 1:2, Zvezda sa druge strane bezidejna uglavnom, bez neke inicijative, bez posebnog zara. Manje vise kao i do sada u prvenstvu.

Zatim sledi drugi deo - Zvezda igra kao Barselona, preporodjena (kao Gali u Asteriksu), leti po terenu, izvodi kako kazes 20 napada, a toliko napada nije izvela u poslednjih 5 kola. Protiv OFK-a i Spartaka za 180 nisu imali ni pet akcija, ma ni sut u okvir gola. A sad odjednom rapsodija. Tako je Zvezda odigrala JEDINO sa BSK-om, sve ostalo je bilo OCAJNO i na MISICE, mucenje do 90. minuta.

Sa druge strane, Partizan vec oko dva meseca igra odlicno, standardno, nadahnuto, pun samopouzdanja pogotovo posle Intera u Milanu, odigra opet dobro, povede 1:2, a onda - KATASTROFA! Smiljanic gubi 5 lopti, Miljkovic najmanje 5, Lazar dribla iako ima slobodne igrace, Ivanov dribla 3 puta u kaznenom, Smiljanic takodje, Tomic centrira jednom od 10 situacija, Ostojic vraca kratku loptu Petrovicu.

Prosto, ne verujem da Partizan koji je za klasu jaci od Zvezde, koji vodi 2:1 na poluvremenu, puca od samopouzdanja i pre meca i pogotovo posle 1:2 - odigra poluvreme za anale, za verovali ili ne. (u losem smislu)

PS. Partizan kada povede protiv Zvezde cuva loptu i rezultat. Sada se otvorio i stalno petljao i napadao. HM?!

VULKAN

pre 11 godina

Naravno da je namesten ! Partizan je prvo poluvreme pikazao ko je bilji i ko je Sampion - a drugo poluvreme je odigrano " po diktatu" Golman nikada nije kriv za gol - kazu menadzeri.Pa videli ste,svi igraci Partizana naglo stali.Ako se ostale utakmice " namestaju" kao sto tvrdi javnost,zasto nebi mogla i ovaj derbi ?

Heroes

pre 11 godina

Hvala bogu, da je Partizan ovako velukodusan da pusta, Romu,Zvezdu, Tikvu....Cuvaj se Barselono, Partizan je tu...Kako ih boli poraz samo...

KODAR78

pre 11 godina

Meni je javio priljatelj u petak uvece(supruga mu je direktor jedne velike banke)da je derbi namesten i da treba da pobedi zvezda.Izvor informacije je jedan nas poznati novinar,cije ime ne bih spominjao.Mnogi ce reci da je proradila grobarska sujeta,ali imam dovoljno godina da sam naucio i da gubim i da dobijam.Volio bih da sve ovo nije istina jer su poljuljana sva moja navijacka nacela,zar je moguce da nista nije sveto.

šampion sveta

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub. (ĆOSA, 19. novembar 2012 13:53)
a u drugom poluvremenu zvezda ugazi još gore partizan i potpuno ga igrački ponizi, zarad sopstvenog zadovoljstva i večno nedostizne razlike u pobedama

zoran fr

pre 11 godina

20% sam verovao da derbi nije namesten.
ali posle izjave ovog coveka,prosto sam siguran 100% o namestanju jer mi odma palo na pamet roma makabi prtar tikva i sad vaskrsnula zvezda.
kako se moze verovati coveku koji od kad se vratio u partizan nijednu ozbiljnu utakmicu nije pobedio ni jednu.
a sto se tice zvezdasa cestitam.derbi u svemu zasluzuje da se zove derbi,e sad ako je bilo namestanja to nek ide na obraz svima u partizanu,a sto se tice snage zvezde videcemo vec u narednom kolu protiv slobode(ako u poluvremenu vucic ne obavi neki telefonski poziv)bar sad to moze neometano jer nesme dacic da ga prisluskuje

Srbin

pre 11 godina

Trener Partizana Vladimir Vermezović još uvek nije osetio slast pobede u večitom derbiju. Vermez je u prvenstvenim duelima nanizao tri remija, dok je u kupu dva puta poražen.

Jel i ovo namesteno? Grobari sa ovim paranoicnim komentarima, gde ne mozete da podnesete poraz, mislim da nikog nemate prava da prozivate sa "Tole namestio" "Cia,Bia" i ostale vase gluposti..

GEPEK

pre 11 godina

Pa cinjenica je ,da je Partizan oduvek poznat po raznim namestaljkama i ucenama ! To je jedini klub na svetu koji je izdao knjigu o tome kako su namestali ( Sve mucke celnika Partizana ).

Nesa

pre 11 godina

Nisam kladioničar ali kvota 28, za rezultat iz 2 u 1 (5+), nešto govori, a vi se tu ložite i prepucavajte. I još nešto. Kladionica Soccer je sponzor i jednima i drugima. Tek toliko da se zna.

maki kg

pre 11 godina

Bas je namesteno,kod prvog gola zvezdina odbrana kiksnula kao da prvi put igraju fudbal,drugi gol je autogol i dve sanse sto ste imali u tom prvom poluvremenu i to obe preko markovica koga je cuvao mikic,u drugom poluvremenu zamenio ga vesovic koji je stavio vaseg talenta u dzep a ovaj od muke ga udara i bez lopte i naravno ne dobija crveni karton,da je bilo obrnuto bio bi smak sveta,zvezda je pored dva gola imala i dve sanse u drugom poluvremenu,igralo se do 96 min.da bi ste imali vremena da izjednacite ali niste uspeli,zvezda je dala tri prelepa gola koja ne mogu da se nameste,a vi se i dalje tesite!!!

šampion sveta

pre 11 godina

jeste namešteno je!
partizanovog igrači su vanserijski fudbaleri, trener je u rangu murinja, zvezda je mali klub da nesposobnim igračima, i zbog svega toga potpuno je nezamislivo da vaš voljeni partizan izgubi.
isto tako su nameštene i sve ostale pobede zvezde.
već godinama nameštamo da budemo drugi u prvenstvu, inače bi realno bilo da ispadnemo u trecu ligu.
kako drugačije podneti poraz od zvezde?
deco, morate se pomiriti s tim da navijate za pogrešan klub. prevarili su vaš očevi koji su pobesneli od ljubomore što je zvezda postala prvak sveta. dok ste bili mali nikad vam nisu rekli koji je klub bolji, nikad vam nisu rekli koliki je odnos u medjusobnim susretima, niti da je zvezda postala šampion sveta, jer vi tako nikad ne biste počeli da navijate za partizan.
a mi smo takvi da nikad ne menjamo klub za koji navijamo.
oni su to znali i namerno su vas prevarili.
žao mi vas je, ali to je istina.
i sad će ljubomora i zavist da vas izjeda dok god ne prihvatite tu istinu.

Zoso

pre 11 godina

Partizanovac sam zvezda zasluzeno pobedila jer je htela pobedu.Pozdrav delijama utakmica je bila dobro a sta je bilo bilo je.Namestanja nije bilo sudija odlican.

Lud zbunjen

pre 11 godina

Ovi iz manjeg Bg kluba navikli da igraju namestene utakmice pa pomsili da se to moze i sa saampionom evrope i sveta..Inace da ja pomislim da je zvezda namerno izgubila,i ne samo ja,cenim 99 posto delija,stadion bi mogao biti srusen,ali to je razlika izmedju velikog i malog kluba i velikih i malih navijaca! Mi smo evropska institucija,sa nama nema sale,a vi lokalni klub koji igra namaestene meceve sa Izraelcima i ko zna kime jos i sada nas uplicete u vase igrarije. Molim vas bez toga,ustanite pre nego i sto pozelite da pominjete ime Velike Crvene Zvezde!

Nikola ;/

pre 11 godina

Jao kakve nebuloze grobari ovde pisu, "rekao mi drugar" "informacija iz prve ruke" "Ceo grad znao rezultat""Znao sam tacan rezultat derbija" A niko da pokaze tiket i barem nesto...I sad tim frustriranim ljudima ovde treba odgovarati? Nepada mi na pamet...Ako se vi na ovaj nacin tesite za poraz od Rome ,Tikve,Zvezde, Lazia...i ko.zna koliko klubova. Ja vas iskreno zalim...

ns

pre 11 godina

nije tebi Vermeze ovo prvi put...
seti se Rome , setise Petah tikve i sada derbi
nisi ti tu zato sto si dobar trener vec si obican pijun
Nisi prepoznao elemente ?
Na 3-2 vadis Markovica koji moze sam da igra protiv zvezde
Sta cemo sto su Partizanovi igraci 4-5 puta ulazili u 16m i onda vracali loptu do golmana pa u krug...
Zar je neko uopste i mislio da posle dogadjaja od prosle nedelje zvezda nece pobediti

"navijac"

pre 11 godina

Gospodine Vermezovicu, bolje je da ne prichate.

Ja znam da je derbi nameshten, jer mi najbolji drugar igra u Zvezdi, ali shta mi to vredi? Kako mogu da dokazem..?? Kome mogu da kazem i ne stavim u horor polozaj mog prijatelja ?

Gospodine, poshaljite kasetu u UEFA organizaciju pa cesh videti shta ce oni reci.
Crno-beli su se kompletno povukli nazad i ostavljali prostor Zvezdinim igrachima da dodju u shansu. Kada se gleda snimak ,vidi se tachno koji igrachi su znali, a koji su trchali u prazno.
Sreca tvoja i Zvezdina je da ste u Srbiji, pa nikom nishta sem nasamernog naroda.

Oba kluba su sluge politicharima, ali to je dugachka pricha i nije za prosechnog navijacha koji je izmapulisan da vishe ni sam ne zna shta se deshava.

Ovaj derbi je za Insajder, ali ne verujem da i B92 sme da dirne u osinjak. Samo cu vam reci jos neshto. Mozete naci svedoke ako krenete u ispitivanje. Verujte da nije teshko. Ima ljudi koji su spremni da prichaju za dobrobit oba kluba. Ljudi koji nisu zadojeni mrznjom.
Vermezovic je samo piun. Njega ne slushajte.

grobarkovic

pre 11 godina

Iz prve ruke imam informaciju da derbi nije namesten,veliki sam drugar sa nekim igracima partizana i najvece ime njihovog tima mi je rekao da mu to niko nikada nije trazio i da bi prestao da se bavi fudbalom da se to od njega zatrazi!

goran

pre 11 godina

Pozdrav!navijam za Partizan i sto se tice meca mada je sumnjiv ,mislim da nije namesten.Jednostavno,Partizan je takva truba isto kao i njegov trener ali dobar diplomata.Putuju za par dana za Azerbejdzan pa manekeni nisu hteli mnogo da se umaraju i da drugo poluvreme mirno privedu kraju.To je epilog svega,Zvezda je bila bolja i zasluzeno pobedila..

Nemanja

pre 11 godina

Ja iskreno ne verujem, juce nisam za to hteo ni da cujem, ali su mi svi rekli kakvo je stanje bilo u kladionicama... Tako da sve vise mislim da je ipak bilo namestanja, kako bi ispalo kako se Zvezda podigla dolaskom novih ljudi a da ce to Partizanu da se vrati kroz druge sfere, racun za struju na odlozeno bez kamate itd. Ipak je ovo drzavna stvar... A tako misli dosta navijaca kako Zvezde tako i Partizana. Ali sta ja znam, ja prosto ne verujem, mada je sve moguce.

Grobar

pre 11 godina

Bio sam na utakmici i čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Odrastao sam uz priče da je derbi jedina utakmica gde se ne namešta ishod i verovaću da je i ovaj meč bio regularan. Partizan je igrao katastrofalno drugo poluvreme i Zvezda je to iskoristila. Kvota iz 2 u 1 je bila 28,00 i to je razlog za priče o nameštanju. Kada bih bio maliciozan, istakao bih dva zicera koje je Marković promašio pri rezultatu 0:1 i 1:2, plus nepotrebno istrčavanje golmana Petrovića u drugom poluvremenu kod 2:2, i naravno katastrofalan šut Ninkovića na kraju. Uz sve ovo i Vermezovićevu istoriju sumnjivih utakmica (Roma, Petah Tikva, Donji Srem). I naravno, kafenisanje Đurića i Džajića, dolazak Vučića... Ali, neću da verujem da je moj Partizan prodao derbi! Niti su Marković i Ninković Mesi i Iniesta, niti je Petrović Bufon, niti je Vermez preterano inteligentan da ovako namesti. Ovo je čista pobeda!

vidoje

pre 11 godina

Utisak godine: Zvezdin poker u fudbalskim derbijima i dominacija u svim sportovima ove jeseni. Grobariiiiii!!!! Jel sve namešteno??? Odbojka? Vaterpolo? Košarka? Fudbal?

Mikeli

pre 11 godina

Ne uopšte! U svim ligama, kada se jedna ekipa "osamostali" na vrhu sa solidnom bodovnom zalihom (naročitu ako je u pitanju prvi deo sezone), kao po pravilu bivaju poraženi u derbiju sa drugoplasiranima. Verujem da fudbalski savezi to namerno čine kako interesovanje javnosti ne bi previše opalo u nastavku sezone što bi automatski uticalo i na godišnju zaradu saveza.
(ticroo, 19. novembar 2012 13:35)

Da li ti je lakse kaad ispricas ovakve gluposti? Pa 5 godina ste prvaci,prvi ste bili 5 godina i zbog ocajne zvezde za koju su igrali amateri ste i pobedjivali sve derbije do pre godinu dana i kako tada niko od nas ,ali ni vas nije rekao da su te utaklmice namestene?Zasto tada nije partizan pustao zvezdu koja je bila druga?Pa da li je moguce da se ovako nesto procita?! Ove godine ste 3 puta losiji do nas,ali igrate sa filijalama i osvajate bodove tako,dok zvezda igra sve do jedne utakmice posteno,a za to je sama kriva,treba da radi kao partizan i da prima u skupstinu clanove drugih klubova,treba da ima dil sa svima njima u vezi prodaje i otkupa igraca kao sto vi radite jer se prvak moze ovde biti samo na taj nacin! zvezda je sama kriva sto to nije uradila,nego igramo posteno!
Ps.savet kladionicarima,partizan kada god izgubi neku iole ozbiljniju utakmicu,nakanta svoje filijale kako bi pokazao da je poraz "samo slucajnost",smederevo je sledece,probajte 7 plus..Ja cu neku sigurniju varijantu,od 5 do 7 recimo!

Dr

pre 11 godina

Sacekajte da vidimo da li je bilo velikih uplata na "2-1" prije nego sto bilo koga optuzimo. Koja je svrha namjestanja,ako niko nije uzeo pare?!

Vujke

pre 11 godina

Jos jednom da naglasim :

Za 142. odigrana derbija NIKO NIKADA nije rekao ni rec o namestanju, bez obzira na pobednika. (a bilo je i prelomnih, teskih derbija).

143. derbi odigran i svi pricaju o namestanju, a nije preloman, razlika 5 bodova. Svi. Po prvi put u istoriji. Vermez kao trener o tome diskutuje i demantuje, dotle je doslo.

Samo mnogi su zadojeni klupskim fanatizmom i ne shvataju da klubovima manipulise politika, da su svi marionete. Partizan i Zvezda su jaka uporista, veliki deo drustva, nas simbol i mora se njima dirigovati iza kulisa, zadovoljiti sve strane. Ko nije shvatio, shvatice, ima vremena jos.

Kolektivna paranoja

pre 11 godina

Nije nameštena utakmica, sudija je dobro svirao, čista pobeda protivnika... Ne moram da čitam naslov da bi znao čije su ovo reči - ovakve izjave nisu nikad dolazile iz redova SD CZV.

Srdjan

pre 11 godina

Rece covek koji u svojoj biografiji ima postene meceve poput Rome,Petah Tikve,Artmedije...Koliko puta da te oteramo pa da zauvek ostanes u Juznoj Africi?!Mec je namesten to svi normalni ljudi koji nisu zaslepljeni i ostrasceni klupskom pripadnoscu znaju.Poklon SNS i vlasti Draganu Dzajicu za povratak,ne bi imao smisla njegov povratak na -11!

Miki

pre 11 godina

"Gledao sam iz kladinice derbi i nema ko nije igra iz 2-1, jedan lik je navijao za partizan a igrao je iz 2-1 , de to ima (mare, 19. novembar 2012 15:38)"
A sto ti neodigra kad svi igrali. Pa kada je pocelo drugo poluvreme videlo se da lako moze doci iz 2 u 1. To ti nije merodavno cak i da je tako kao sto kazes.
A ako ti tvrdis da su oni igrali iz 2 u 1 pre pocetka meca, e onda izvini ali lazes.
Da je tako kladionice bi blokirale uplatu na tu igru. Kad ce ti prevaris kladionice i svako ko ti kaze da je u plusu na kladionici budi siguran da laze.
Nego ajde vi lepo priznajte da je Zvezda bila bolja i ne mlatite praznu slamu.

totti

pre 11 godina

@ Derbi namešten, ahahaha. Inače o nameštanju uvek pričaju oni koji su u tom poslu iskusni.
(Čika Rajko, 19. novembar 2012 12:56)

Nadji u jucerasnjem Blicu clanak o tome ko je prisluskivan zbog namestanja rezultata...

Vedran Prijedor

pre 11 godina

Ma nije namjesteno nikako, samo je pauza u poluvremenu bila veca od 20 minuta, nesto su se puno dogovarali, a covijek stavlja 10000 eura na 2-1, i nije namjesteno nikako!!!

Ivan

pre 11 godina

Ultimatum za pomoc oba kluba je bilo smanjivanje bodovne razlike, setimo se da gasprom trazi rezultate zvezde da bi dali pomoc.. Malo mucnite i slozice vam se kockice

kako ste bedni

pre 11 godina

Ma da, sigurno namesteno...sve je to zavera koja obuhvata Partizanov strucni staba, Partizanov ceo tim, Zvezdinu Radnu Grupu, Vladu Srbije, bankare, placene navijace, Iluminati, medije, sudije, menadzere,papu,Tihog i Prleta....a i pokojnog Panteliju, posto je i Pantelija bio delija

ticroo

pre 11 godina

Ne uopšte! U svim ligama, kada se jedna ekipa "osamostali" na vrhu sa solidnom bodovnom zalihom (naročitu ako je u pitanju prvi deo sezone), kao po pravilu bivaju poraženi u derbiju sa drugoplasiranima. Verujem da fudbalski savezi to namerno čine kako interesovanje javnosti ne bi previše opalo u nastavku sezone što bi automatski uticalo i na godišnju zaradu saveza.

Milan

pre 11 godina

Mi smo drustvo inficirano kladjenjem, kockanjem uopste.To sto je neko medju stotinama hiljada tiketa odigrao iz 2 u 1 apsolutno nista ne znaci. Kakvih sam se nebuloznih listica nagledao u zivotu ovo i nije strasno. Ima dosta igraca koji iskljucivo jure prelaze 2-1 tako da je po zakonu verovatnoce morao biti i neki vezan za derbi. Derbi ma kakav trenutno bio, treba da ostane svetinja i ne zelim da verujem u to da se namesta. Danas smo dobili mi, sutra ce pobediti Partizan pa sta? Peckamo se par dana pa idemo dalje. Trebamo da budemo srecni sto imamo privilegiju da imamo jedan od najvatrenijih derbija na svetu a ne da pravimo teorije zavere. Pozdrav svima.

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Dokle idu teoretičari zavera, neki kazu ja bio tu, u kladionici kad je dosta ljudi uplaćivalo iz 2/1. Da vidimo te listiće, znaci uslikajte tikete na kojima je igrano iz 2/1. Što lažete? Mi zvezdaši, kad izgubimo derbi se nikad nismo vadili da je utakmica bila namestena. Ponekad smo se vadili da su nas sudije oštetile, nekad i opravdano ( derbi gde je Milijašu poništen gol, derbi za titulu kada je Krstajić ušao jače u duel i srušio KAdu-a u 16-ercu. Ali, vaditi se da je derbi namešten? Pa idite, recite Smiljaniću, Iliću, MArkoviću, onom vasem Baloteliju po frizuri... Milivojevic onu polupanjenku sa 20 metara sad da mu daš loptu i da pogađa 30 puta, ne bi uspeo... I da, teoretičari zavere, samo za Vas :" Mi smo dobili i NATO 1999. godine" :) MA nije Sloba bio kriv...

ferguson

pre 11 godina

OVAJ od kada je u Partizanu nije dobio NI JEDNU važnu utakmicu, a pazi ovamo, izgubićemo i od Nefčija tamo, pazi šta sam rekao.

Nicks

pre 11 godina

Meni je fascinantno da mediji uopste postavljaju pitanja takva , to je cisto omalovazavanje derbija i pobede Zvezde i znak da nekim bas smeta poraz. Jel treba da podsecam da slicne gluposti u komentarima klinaca sa interneta bio i u polufinalu kupa Srbije? I pored ubedljive pobede od 2x2:0? Najboje bi bilo da svaku sledecu pobedu Partizana isto ovako kazemo?

ĆOSA

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub.

sl

pre 11 godina

ma kakvi namesteno i to u trenutku kad smo dobili radnu grupu i kad bi poraz znacio totalno potonuce... a onda je mrmot uvio cokoladu...

marrssinen

pre 11 godina

Ljudi u Novom Sadu se danima znalo da je derbi namesten, informacije od drugara koji rade neke poslove za Partizan.Posle slucajnog auto gola Zvezda je morala da da pun gas jer je tako ispalo a ovi su samo stali u drugom, totalno providna utakmica.Pogledajte snimak kod treceg gola, par igraca Zvezde u sesnaestercu se uopste ne raduje, pala je i kvota na kladionicama i jos mnogo toga.Nepricam ovo na relaciji Zvezda-Partizan, nebitan je jedan derbi, posebno ovaj, vec pricam radi vracanja ljudi na tribine.Kako-zasto bi se vracali kad mi kao obicni civili saznamo sta ce biti a treba da se uputimo i portosimo para na put i utakmicu u Beogradu.Ma kakvi, zaboravite da cete ikad tako vratiti ljude i prave navijace na stadion, mene prvog.Zao mi je sto je tako ali . . . . .

Retro

pre 11 godina

Zašto je Partizan skroz stao u drugom poluvremenu?Zašto Mažić nije dao crvene kartone Kasalici i Milijašu za ubilačke startove?Pa moraju da se opravdaju uložene pare u FK C.Zvezda i zbog toga je MORALA da pobedi.Skroz providno.Jad,beda,Zvezda...DOMINIRAJ PARTIZANE (ĆOSA-PFC, 19. novembar 2012 13:27)

Nije tebi lako definitivno, Jel vas toliko boli poraz?

Xeri

pre 11 godina

Kakve grobari nebuloze pisu...Koliko ih samo boli poraz od Zvezde.Samo da ne priznaju sebi da su vec cetri puta za redom izgubili od Zvezde, da Vermezovic nikad nije dobio Zvezdu kao trener, da je Zvezda u medjusobnim derbijma strasna razlika, e to je bezanje od realnosti moji grobari, Mozda cete vi osvojiti titulu , ali ovakav strah jos nije zabelezen...

Radnik Kladionice

pre 11 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja ne mogu da verujem kakve vi gluposti pisete ovde i da u to stvarno i verujete! U kladionicama do pre godinu i po ili dve niste ni mogli da igrate nasu ligu,sada se na tiket pusta jedan par, a ako se odigra vise parova onda je MAKSIMALNA uplata 300 din! I da ne pricam da je u nekim kladionicama ograniceno igranje na 3 para iz nase lige. A kvota iz 2-1 je bila 28,sto je ok posto se to NIKADA U ISTORIJI DERBIJA nije dogodilo! I samo jos da dodam da kod mene NIKO nije igrao prelaz,a bilo je uplata koliko hoces (igrali su i jedni i drugi).

Webber

pre 11 godina

Komicno! Kakav paradoks! Grobari u svojoj paranoji da bi se lakse oprali od poraza, izmisljajuci price o namestanju!? Nisu ni bili svesni da su time najzad priznali da namestaju utakmice?Ono sto godinama negiraju,i prozivaju cigane sa "Tole lopove"

Nebojsa

pre 11 godina

Nije namesteno samo ste im pozajmili 3 boda a to se zove dogovoreno da bi malo zivnuli pa trazili pare od drzave zajedno da izadjete iz krize tako je najlakse nema odgovornosti vratice bodove ima vremena.

Sale@

pre 11 godina

Ne bi me čudilo da neko iz "komšiluka" na čijim se derbijima skupi po par hiljada ljudi, protura ovakve gluposti. Ljubomora i zavist su čudo!!!

danilo

pre 11 godina

E moj Vermeze,da bi se namestila utakmica potrebna su dva uslova:
1)Da nameštaju maheri a ti ni o taktici nemaš bitna znanja
2)Da bude na Zvezdinu štetu jer se u istoriji sveta zna,od Eve i Adama(za koga se pouzdano zna da je bio Srbin i zvezdaš)da su samo pobede Zvezde sigurno regularne,a ostalo:?
Malo više prati komentare ovde,možda ti se javi...

LAVINIJA LEVIC

pre 11 godina

Sami novinari javljali su ko je gde bio javno a gde tajno.Sa nekim ko eventualno ima putera na glavi pregovori idu lako.Ovo mi se javilo,fudbal ne pratim.Ovo je vise od igre.

dibi

pre 11 godina

ok zvezdasi kazete nije namestena,a zar vam nije cudno da u 5 kola dozivite 3 poraza i to od spartaka,jagodine,ofk uz gol razliku 1-6 i onda pobedite najacu ekipu na tabeli koja ima skor 38-7 a vi 26-18 o golovima pricam!pri tom vi ste jedina ekipa koja je do derbija primila 16 golova,samo cetri ekipe u ligi su primile vise golova od vas!Partizan prvo poluvreme vas ubio a u drugom koda je igrace preplasila mecka pa nemogu centar da predju!Nedelju dana pred utakmicu cela drzava dosla u zvezdu te mi cemo ovo te mi cemo ovo a dug 62 miliona,videcete ovo je dogovoreno da se trenutno zvezda stabilizuje a partizan uzima titulu!Neosporavam pobedu zvezdasi i nemoj da se ljutite ali mislim da je namestena e sad dali sam u pravu nikada necemo saznati!

johny

pre 11 godina

@ grobar.prijepolje, 19. novembar 2012 17:26)
hoces da kazes da je svirao kraj tacno u 94. mislim da si pogresnu utakmicu gledao jer je kraj sviran tek u 96.

dijagnoza - grobar

pre 11 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, pa ovo je totalna paranoja hahahahahahaha...
Jos kad sam bio klinac pre 25 godina sam slusao ovakve price od partizanovaca, svaki put kad izgube - namestaljka, pustili su Zvezdu ili bilo koga drugog...Imam samo jedno pitanje - Zbog cega navijate i dalje za klub koji vec vise od dve decenije prodaje ili namesta meceve sa najljucim rivalom?! Hajde, je l' moze bilo koji od vas da da neki logican odgovor...

zvezdaš do groba, delija nikad

pre 11 godina

e, moj čika crni, ovom normalnom sportskom izjavom si uspeo da protiv sebe ujediniš sve tri partizanove navijačke grupe - i grobare jug, i zabranjene grobare i internet grobare.
s tim što će ti ovi poslednji doći glave, jer iako kao i ostale dve grupe frustracije i komplekse po difoltu leče teorijom zvezdine zavere, oni ne idu na utakmice, ne mogu da vide ako ponešto dobro napraviš, pa samim tim ne mogu ni da ti progledaju kroz prste.

Milan

pre 11 godina

Navijac sam Zvezde, ali zaista moram da pohvalim gospodsko ponasanje trenera Vermezovica, i jos jednom osudim idiote koji su se majmunisali na Senjaku, ma ciji navijaci bili. Vermezovic ne samo da je veliki sportsmen, vec i kvalitetan trener znatno bolji od izvikanog Stanojevica, alijas malog Murinja.

stefan

pre 11 godina

namesten je derbi. ne mislite navijacki vec novcem. koliko bi zvezda pukla od sponzora da je pala na minus 11. a ovako su zadrzali napetost. znaju ljudi kako se prave pare...

Mik

pre 11 godina

Nekome je lakše da veruje da je meč namešten nego da je pošteno izgubio, neko misli da je u ovoj zemlji baš sve na prodaju... ima ovde čak i onih koji neke od startova na utakmici proglašavaju ubilačkim (to je neka vrsta privremnog navijačkog slepila). To su sve gluposti, utakmicu je Partizan ispustio u prvom poluvremenu, Zvezda se dokopala svoje šanse u drugom i iskoristila je i to je sve! Zvezda je došla do daha u svom ludilu, a Partizan propustio da reši prvenstvo (mada je po meni ono 95% rešeno). Neko ovde tvrdi da se u nekim prvenstvima čim neko odmakne, namerno radi u korist pratilaca da bi se sačuvala neizvesnost i tako to. Na stranu što su to samo kladioničarske spekulacije, u ovoj zemlji je tako nešto skroz besmisleno. Ova zemlja i ovi klubovi samo prave gubitke, prvenstvo je svedeno na 2 kluba, a ostali konkurišu za finale Kupa. Toliko je zanimljivo i neizvesno da će do sledećeg derbija Zvezdaši čamiti, a Partizanu su ostale još 2 utakmice u Evropi pa se i oni vraćaju u blato srpskog fudbala!

Hoces iskreno?

pre 11 godina

Derbi namešten, ahahaha. Inače o nameštanju uvek pričaju oni koji su u tom poslu iskusni.
(Čika Rajko, 19. novembar 2012 12:56)

A prvi covek zvezde izjavio "Zvezda ove godine osvaja titulu,ako je prvenstvo regularno". AHAHAHAHAHAHAHA
A onda u tom prvenstvu vidimo poklon 3 boda iz derbija,sumnjive odluke u korist Zvezde na svakoj utakmici ... jaoj jaoj i na kraju sezone Crvena Zvezda ce biti klub koji nema nikakva dugovanja. :)

Ih,a silne milione pojela maca i naravno niko nece biti kriv. :)
SRBIJO VOLIM TE.

vladimir

pre 11 godina

Ako utakmica nije namestena onda Vermezovic treba da pojede trenersku diplomu,izvini se onima kod kojih je stekao istu i napusti fudbal jednom zauvek.Ako je ipak namesteno,puno srece u daljem radu

Max

pre 11 godina

Hahahah…ahah a, pa ovo je totalna paranoja hahahahahahaha...
Jos kad sam bio klinac pre 25 godina sam slusao ovakve price od partizanovaca, svaki put kad izgube - namestaljka, pustili su Zvezdu ili bilo koga drugog...Imam samo jedno pitanje - Zbog cega navijate i dalje za klub koji vec vise od dve decenije prodaje ili namesta meceve sa najljucim rivalom?! Hajde, je l' moze bilo koji od vas da da neki logican odgovor...
(dijagnoza - grobar, 19. novembar 2012 19:39)

Ti nas grobare pitas??? Ti pitas nas ovakvo pitanje???
Sine moj, bio si klinac pre 25 godina a klinac si i sada....
Jel ti nisi primetio da delije posle svake partizanove titule, posle svakog partizanovog transfera i pobede u derbiju pevaju Tole lopove, zasto to nisu pevali u subotu? Tole samo nase meceve namesta, a prosle godine sto vam je partizan prodao kup, a sto ste prodali bodove OFK-i i Jagodini??? Vi kukate kad gubite, grobari kukaju kad gube, molim lepo...

kenny

pre 11 godina

Namesteno, u Srbiji? Ma gde ovde, to mozda u Primeri, tamo preko nema toga kod nas. Nego nesto razmisljam, da bi i kup bio zanimljiviji, mozda i Crvena Zvezda izgubi od FK Donja Zaklopaca?

Puki 1892

pre 11 godina

"Van terena pomagati"?? Pa van terena ste im i pomogli. Zadovoljan sudjenjem Mazica? Ovaj vise ne zna sta prica. Sto onda nisi hteo da das izjavu odmah posle utakmice? Mozda zato sto si bio besan jer si ponovo bio deo namestanja, ili zato sto neki "dogovor" pre utakmice nije ispostovan? Sramota da bude i jedne i druge i krajnje je vreme da se zakopa nas fudbal i prestane sa pracenjem. Veciti derbi ste namestili, eeejjj, prvi put prelaz iz 2-1 ili 1-2 u istoriji!

Mirko

pre 11 godina

Stariji navijaci znaju za derbi odigran 10.06.1979 godine na Marakani koji je dobila Zvezda sa 3:0.To je bila utakmica 33.kola prvenstva SFRJ kada su svi pricali kako je derbi namesten i kako Zvezda pusta Partizana da ne bi ispao iz lige.Zvezda je tu utakmicu dobila,gurnula Partizan ka velikoj provaliji i kada taj derbi nije namesten kako neko moze pricati za ovaj od subote koji po vaznosti se nikako ne moze porediti sa gore navedenim?

Bojan

pre 11 godina

Jeste namešteno, pogledajte samo kako je Marković uvežbao da promaši 1 na 1, čak je i protiv Intera promašivao kako ga ne bi provalili da namerno promašuje i namešta derbi. Pogledajte njegovu nervozu i razočarenje kod drugog partizanovog gola, on je hteo da napuca loptu u aut "preko tribina", ali naleteo Jovanović dao auto gol i upropastio mu ceo trud. A opet možda su igrači partizana posle dobre igre u prvom poluvremenu i vodstva izašli na teren prepotentni, sa mišlju da samo treba da "prošetaju" poluvreme, jer su derbi već dobili. Mislim taj stav, lako ćemo, je toliko suprotan karakteru naših fudbalera, oni da odigraju jedno poluvreme dobro a drugo loše, to se ne dešava i sigurno nisam u pravu mora da je namešteno.

Webber

pre 11 godina

jubitelji teorije zavere kao glavni argument koristili su to što je prvi put u istoriji duela dva naša najveće kluba, ekipa koja je vodila na poluvremenu na kraju poražena napustila stadion.

Kad je bila ona utakmica cuvena kad je ponisten Milijasev cist gol bilo je 2:0 za Partizan na poluvremenu u drugom poluvremenu izjednacava rezultat na 2:2 i tu se desava 3:2 gde je ponisten gol Milijasa...

Samo da pitam ove grobare, jel i ta utakmica namestena?? da se zavrsila 3:2? Jel moguce da ste toliko pali pa da se izvlacite na tteorije zavere?

MiloshMarjanovic

pre 11 godina

Još sam ljut i razočaran zbog izgubljenog 143 derbija
Ovo što sad pišem je odgovor na priču Crnog na KonfZaŠtampu...J*beš ti tvoju analizu, šta samo taktizirate, kako Zvezdu nisu presekla dva primljena gola,...ko zna možda ti i neka naša frakcija išarala ulaz i automobil iz besa zbog poraza. Nauši našeg najboljeg Markovića da daje golove u situacijama kad je umetnost promačiti. Miljković, Ostojić, S Markovič i Lazevski još ne mogu da odigraju bez kobnih kiksev.Pa nisi pogodio ni sa golmanom... Osposobi već jednom Eduarda, oset kad može Ninković i onaj drugi dragulj(budi macan pa im malo podiđi a ne samo što treniraš glupavu strogoću. Govorio si da je u onoj bruki sa Čačanima njih nekoliko imalo bar volju da igra, valda znanje nije sporno kad su u Partizanu.Pa Zvezda je krš od tima i umesto da je pobedimo sa 5:0 izgubismo sa 2:3... A ko zna možda čaršija ne prića bez veze da je ovo mućka sa klađenjem. Ako je to istina i dokaže se onda je to bruka, i sramota će ostati za sva vremena!!!

..

pre 11 godina

ne znam da li je gore da je namesten ili da nije..ako jeste, onda su i ono jedino lepo u nasem fudbalu unistili..u suprotnom mogu da zakljucim da su i vermez i igraci najobicniji sarlatani bez imalo petlje..u svakom slucaju, odlazi vec jednom!!

Krang

pre 11 godina

I na jednoj i na drugoj strani trebaju ovakvi ljudi, koji ce da hlade usijane glave. Postovanje za cika Crnog od vatrenog Ciganina! I jos jednom veliko izvinjenje ako su mu ono uradili neki degenerici iz naseg tabora.

Ovde je sve moguce

pre 11 godina

Naravno da ce to izjaviti, cak i ako jeste bio namesten, ko je lud da javno prizna namestanje ?!? Licno mislim da je moguca namestaljka cak i derbija, jer sve ono sto su uradili tokom nedelje bi palo u vodu da Czv nije pobedila a Partizan je imao dovoljno zalihe bodova pre utakmice.Djuric i Ruzic dolaze na kafu na Marakanu, ok treba pomirenje 2 tabora ali tako brzo i hitno? Kako da ne u ovoj drzavi,vise mi smrdi da su ih Vucic i Dacic naterali! Mazic je sudio kao seoski sudija , ni priblizno onome kako sudi u LS , koliko sam video snimak propustio je dati crvene i MIlijasu u prvom (zamahnuo rukom na protivnickog igraca) i Markovicu u drugom poluvremenu, plus opet oprastanje raznih gestikulacija onom buntovniku i folirantu Kasalici,kao svojevremeno Koromanu i jos mnogo sitnih detalja kojih nema u evropskim utakmicama..Sve u svemu srpski fudbal i dalje propada i mislim da nikad nece biti bolje,osim u slucaju privatizacije i neke bas profesionalne lige pa bi se valjda vodilo racuna o svakom dinaru i euru...?

PRAVEDAN

pre 11 godina

Derby je namesten stoposto i oni su uzeli lovu jer su se pre meca kafirali i sve dogovorili a bodova ima svakako viska e sad budale koje su uplacivale na partizan au pukle ali zato je prelaz odradjen!Pogledajte sut Markovica kod 0;1 za Partizan u onoj stoposto sansi kada suta iz skoka nepotrebno a moze da plasira loptu bilo gde sam pred golamanom..Pogledajte pazljivo kod ostalih golova gde stoji odbrana Partizana daleko od igraca i bice vam sve jasno a vi se lozite i dalje!!

sigaret

pre 11 godina

Na par foruma se postavlja slika tiketa uplaćenog u Požarevcu u,gle čuda,kladionici Soccer,sponzoru oba kluba na prelaz 2-1.Možda nije namešteno,možda je došlo slučajno,a opet,možda i ima sumnje.Sličan tiket je bio i za poraz Zvezde od Spartaka 3:0 i pobedu Partizana od 2:1 i to tačan rezultat!

Jester

pre 11 godina

Derbi nije namesten jer samo retki medju kojima si i ti mogu protivnika da pojedu u prvom poluvremenu a u drugom da im kazes da se povuku i "vrebaju" svoju sansu!

To je samo oteglo stvar

pre 11 godina

Da je namesten ne bi da li sebi autogol! To mogu samo moji "papci" iz Zvezde! :D
(Floro Flores, 19. novembar 2012 12:55)

Pa nije on namerno - a Mažića bilo sramota da svira ofsajd.

Miki

pre 11 godina

"Verujes da nisu? U vaterpolu su vas upumpali parama, jedan Radjen i Prlainovic su otisli kod vas umesto u svoj klub gde su stasali, klub koji vole.
U kosarci mi igramo ekstra sa CSKA, Barsom i Besiktasem, a vi nas satro otresete 15 razlike? Vi koji gubite u Splitu i Zadru sa 20 razlike, jedva dobijate Kahasol?

U fudbalu niste sutnuli OFK-u i Spartaku na gol, a nama sutnuli 15 puta, dali 3 gola, imali 30 akcija i centarsuteva.

Partizan parirao Interu na Meaci, a vama kao ne moze? Od njih primi jedan gol tamo, a od vas tri lagana komada?
(Fikus, 19. novembar 2012 18:35)"
Pa sada vam je krivo sto u vatrepolu imamo reprezantivce, pa imate i vi pa se niko ne buni.
Pa ti da se razumes u sport ne bi ni napisao. Pa normalno je da ekipa ima periode kada dobro igra i da ima periode kada igra lose. I nista cudno. Kazes igrali ste dobo protiv CSKA a Zvezda lose u prve dve, pa onda nije derbi ni trebao da se igra. A posto se vec odigrao i Zvezda pobedila onda je namesteno. Pa smesna stvar.
I u fudbalu je namestone, jer ste igrali dobro protiv Intera a mi lose protiv OFK i Spartaka. Ali ta tvoja logika je glupa da ne znam da li da se smejem ili da placem.
Izabrao si najbolju Partizanovu utakmicu i najgoru Zvezdinu i dosao do zakljucka da je namesteno i da je trebalo da bude 5:0 za Partizan. Ali ti si samo los sportski strucnjak i ovde si zalutao. JA se ne pravim da znam nesto mnogo, ali znam da nekada igras bolje nekada gore i da je svaka utakmica prica za sebe.

Miki

pre 11 godina

"Bio sam na utakmici. Posle prvog poluvremena sa mislio da ce Partizan pregaziti Zvezdu, medjutim k'o da je su na teren izasli Partizanovi 'petlici'. A i oni bi bolje odigrali nego ovi.
I ja sam misljenja da je utakmica namestena. A i u razgovoru sa mojim prijateljima, koji su verziraniji u fudbal od mene, dosli smo svi nevezano jedni od drugih da je utakmica zaista namestena/
(Milan, 19. novembar 2012 18:45)"
Koliko pratim dugo fudbal, ovakve gluposti jos nisam cuo. Ali zbog takvih kao sto si ti mi smo tu gde i jesmo. Ti i tvoji prijatelji, pa smesno bre, ajd sto je smesno nego i tuzno. Pa u poslednih par godina svaka Zvezdina utakmica kod koje je doslo do preokreta proglasena je namestenom. Pa dosta vise sa glupostima, aman ljudi.

Dexim

pre 11 godina

Mislim da su grobari ovim dokazali da se nista ne razlikuju od Lukica, a kao prozivali tog istog ,na tribini imaju crveno belog Kalimera?? A sad teorije zavere o namestanju?! Zbog popijene kafe sa Dzajicem im derbi namesten a kad predsednici superligasa u upravi Partizana, tad je sve normalno?

Joao

pre 11 godina

Ako je namešten onda je odlično namešten, gluma odlična, neizvesnost odrađena, a zakitilo se i po nekom tenzijicom! Ne verujem u te priče, mada ništa nije nemoguće. Čak i kad bi hteli da ga nameste, ne bi znali kako da se dogovore, pa tu slabo ko sa kim priča normalno!

Idi na sever, luzeru doživotni

pre 11 godina

@ Na stranu sta mislim o trenerskim kvalitetima,ali ovog coveka postujem zbog korektnih izjava prema Zvezdi i strasno mi je krivo sto je doziveo one neprijatnosti od nekih huligana u pokusaju! Isto tako treba ceniti Sasu Ilica koji nikad nije uvredio nas cigane i uvek od njega se cuju odmerene izjave...
(Znaisha, 19. novembar 2012 13:00)

Koliko je korektan, taj nikad nije pobedio Zvezdu, da je ne uvredi. To samo Partizan trpi.

TURAMGA

pre 11 godina

(grobar.prijepolje, 19. novembar 2012 17:26).Slusaj stari reci ti meni zasto su se izlezavali igraci zvezda ako su znali da ce da pobede i zasto toliko frustracije oko toga kod igraca partizana ako su znali da nece da pobede ili mi to gledamo holivud neki ovde a ovi fudbaleri su ustvari glumci koji su potpisali po direktivi ugovor sa Partizanom. Zasto je morao sam sebi Jovanovic da zabije gol?Zasto se Partizan posle gola vracao na svojoj polovini i to radi uvek bilo da je protivnik kao onomad Tromse,Ael ili sada Zvezda.Tu taktiku Vermeza je svako provalio i nema nikakve filozofije.Ako igraci Partizana lazno pokazuju osecanja, nacin na koji slave pa cak suze zadnji derbi ako se secate onda vi imate veliki problem i to je slucaj za lekara.

Miki

pre 11 godina

"Zamislite ovu situaciju: Ceo drzavni vrh se angazovao da se CZ oprosti dug, klub stabilizuje, Predsednik Srbije napravio aboliciju u korist Dzajica samo da bi mu omogucio da dodje ponovo u klub, oformljena radna grupa, svi poznati "muljaci" usli u radnu grupu za oporavak CZ, Vucic rizikovao svoju politicku karijeru u slucaju CZ, a Partizan pobedi i ode na plus 11 bodova. Sav trud drzave, SNS, predsednika, ministra ode k vragu. Sada sami zakljucite da li je utakmica dogovorena ili nije.
(Milojko, 19. novembar 2012 17:46)"
Pa naravno da nije, jer niko ne bi rekoa da su oni bili neuspesni da su izgubili derbi a niko i ne prica da su uspesni zato sto su pobedili u derbiju.
Pa to sto si napisao su ciste gluposti, pa Zvezda je redovno tukla Partizan bez obzira na mesto na tabeli. To se poremetilo zadnjih par godina, ali se takve stvari desavaju. Pa Partizan u jednom periodu od 15tak godina nije pobedio Zvezdu na Marakani, pa nista. Desava se.

Kadu #93

pre 11 godina

Vermezovic je pravi sportski radnik, svidelo se to nama zvezdasima ili ne. Covek je na mestu sa korektnim izjavama. To sto mu farbaju kola neki degenerici, znaci da radi svoj posao kako treba jer Srbija ima iskrivljenu percepciju realnosti...

bla

pre 11 godina

Ja samo znam da kad god je Mazic sudijo dolazilo je iz 2 u 1. Ako se dokaze da je namesten derbi onda stvarno sramota za fk partizan, sve oterati i dovesti ljude koji vole taj klub.

History

pre 11 godina

Slazem se da derbi nije namesten u smislu da su se dva kluba dogovorila,to je besmislica ali ono sto je bas bas mnogo sumnjivo i cudno je pad Partizana, odnosno njegove igre u drugom poluvremenu. Sumnjam na neku "direktivu odozgo" jer jednostavno:Zvezda nije smela da izgubi nakon promena i dolaska novog rukovodstva a bodovna razlika bi u tom slucaju bila 11! Sve ovo nije dobro za nas fudbal i sve to me navodi da ce ove godine Zvezda biti prvak,iako Partizan ima mnogo kvalitetniji sastav.

Flynn

pre 11 godina

(tiket, 19. novembar 2012 13:12)
Znas li ti koliko se odigra tiketa u toku dana u zemlji Srbiji? Jesi ucio kad verovatnocu i statistiku u skoli? Dosta sa tim glupostima, uvek ce neko na kladionici pogoditi nemoguce a milion ce da padne na istu stvar. Sta je bilo za protekla 3 derbija, namestao Grant?

Bojan

pre 11 godina

Derbi je namešten, i politika se umešala, posle sramne haške presude nije smelo da se dozvoli da klub osnovan u Hrvatskoj dobije srpski u sred Srbije, eto otkrio sam vam zaveru, grobari jel' vam lakše sada kada znate pravu istinu.

Vlada

pre 11 godina

Ultimatum za pomoc oba kluba je bilo smanjivanje bodovne razlike, setimo se da gasprom trazi rezultate zvezde da bi dali pomoc.. Malo mucnite i slozice vam se kockice
(Ivan, 19. novembar 2012 22:28)

A ko je postavio taj "sportski" ultimatum?

jugguja

pre 11 godina

Bilo bi bez veze da je namjesten...ali...reakcija kod prvog gola zvezde, ne zna se je li gore reagovao lazevski ili mislim ostojic, kod drugog sasa markovic, kod treceg i lazevski i ne znam tacno ko u odbrani...prekrupne su to greske i previse ih je da budu slucajne...i ako nije namjesten, vermezovicu, nemas pojima, igraju ljudi koji mogu a nece, to je samo tvoja i nicija greska, pakuj kofere pa lagano u afriku ili dje god oces, samo u partizan nemoj.

crnogorac

pre 11 godina

neznam od ovih sto su znali da je namjesteno sto nisu uzeli pare od kladionice .ja da sam znao nebi propustio priliku da odigram makar sa 10e kvotu 30

comy SB

pre 11 godina

"Nemam nikakvo opterećenje, utakmica u kojoj padne pet golova ne može da bude ružna. Da smo drugo poluvreme odigrali kao prvo, drugačije bismo pričali", objasnio je trener crno-belih......e stari dobri Alan Ford....ako kanis pobediti nesmes izgubiti...

BLBL

pre 11 godina

Partizan definitvno puca po svim savovima i to u svim sportovima. Izgubljen je sav osecaj za realnost, pa je to i dovelo do ovakvih prica! :-) Pricaju da su nastimali Tikvu, Romu, derbi,...,jer im je tako lakse prihvatiti da nemaju pojma. Pa, postoji li onda mec da oni nisu nastimali!? :-) Rekose da su titule regularne, a s druge strane sami guraju svoh klub u price o namestanju rezultata!!! :-) Ako je tako, onda kazniti Partizan, oduzeti te titule i pravac druga liga!!! :-) Bolje i to, nego da se brukaju opet u Evropi. Lakse je to za svariti...

JA

pre 11 godina

rekla kazala,bolje se uhvatite ritma i nesto radite nego da pricate o namjestanju i kladionicama,u svakom pogledu je zvezda bila bolja i zasluzeno pobjedila

Pavle

pre 11 godina

Navijač sa Partizana ali smatram da je za budućnost SUPER LIGE bolje što je ZVEZDA pobedila. Verujem da će ,posle ovog neuspeha, Partizan shvatiti da se treba potruditi za osvajanje titule prvaka JELEN SUPER LIGE.

nebo

pre 11 godina

verovatno je namesteno da Partizan nema pobedu na nekim ozbiljnim evropskim klubom skoro celu svoju istoriju da nije Zvezde nikada ne bi pobedili Evropskog sampiona

john

pre 11 godina

Tup spic,troma sredina i suplja odbrana! To je opis tima Partizana. Nadam se da ce uspeti da pobede Nefci u crtvrtak jer niko ne bi voleo da se ponovi slicna situacija kao protiv Samroka! Ovde na ovaj ili onaj nacin mogu da pobedjuju i po 7:0,da uzimaju titule koliko hoce puta ali kad igraju protiv: Samroka,Aela,Tikve,Petrazalke i sl.!? Jedina svetla tacka je pobeda nad Tromzom!!

blizanac

pre 11 godina

Nameštena svaka utakmica u svakoj sezoni 20 god unazad, ja ne znam kakvi ljudi mogu da se lože na ovaj mafijaško-državno-bedni-nazovi fudbal.

Mane

pre 11 godina

Ljudi moji da li ko zna;zbog cega je najpoznatiji covek za namestanje fudbalski utakmica(zaboravio sam mu ime) prvog dana posle oslobodavajuce presude trazio upravo Dzajica,da li mu je Dzajic ostao nesto duzan ili je bilo u pitanju namestanje vecitog derbija.

Jose Mourinho

pre 11 godina

@Fikus
Kako lupaš čoveče, nemaš veze za realnošću, a poređenja su ti trula.
Pa i Real dobije City, a izgubi od Hetafea.Onda taj isti City izgubi od Ajaxa, a taj isti Ajax izgubi kući od Vitesea.Dortmund dobije Real, pa igra nerešeno sa Nirnbergom.
Primera koliko hoćeš.
Pozdrav ubedljivo najboljoj sportskoj redakciji!

Marko

pre 11 godina

Naravno, evo jedan komentar ne navijacki,trener Partizana kada je klub pobedio Petah Tikvu 2-0 u gostima a izgubio kod kuce 5-2,svi su pricali da je mec namesten,derbi je lagano dosao iz 2-1 (1-2)3-2, kvota je bila cini mi se 35 u kladionici,ne znam ko je kriv i da li je,ako klubovi od ovoga imaju koristi,pozdravljam,ako neki sitni ljudi uzimaju velike pare to se ne radi zbog navijaca,uzgred Barselona i Real u zadnje dve godine imaju 2 ili 3 derbija iz 2-1.

novicas

pre 11 godina

Pustili smo ih da bi srpski narod živeo bolje,kako reče Čoki.
Bilo bi gadno da smo nastavili kao u prvom poluvremenu,nadrljao bi narod ni kriv,ni dužan!
Mislite o tome.

beban

pre 11 godina

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=385051941572035&set=a.237941626283068.55196.100002016982524&type=1&theater
eto vam tiket....igrao sam i ja samo online ali iz x a na poluvremenu 1.

ĆOSA-PFC

pre 11 godina

Zašto je Partizan skroz stao u drugom poluvremenu?Zašto Mažić nije dao crvene kartone Kasalici i Milijašu za ubilačke startove?Pa moraju da se opravdaju uložene pare u FK C.Zvezda i zbog toga je MORALA da pobedi.Skroz providno.Jad,beda,Zvezda...DOMINIRAJ PARTIZANE

Realno

pre 11 godina

To jedino može plitka grobarska pamet da smisli takvu nebulozu.Pobedio je kvalitetniji i bolji tim,kao i proletos 3 puta za kratko vreme.Zar im to nije očigledan dokaz.Međutim,jadnici se ponadali kad ih Zvezda častila sa dva vodeća gola i sad nikako da se pomire sa stvarnošću.

Heroes

pre 11 godina

"Derbi se ne moze namestiti" rekose jednom priliko grobari, sad okrecu pricu. Rekose grobari, Partizan ne namesta utakmice, i nema filijale i to su gluposti, sad i cista mira se i Derbi moze namestiti? Pa ako se i derbi moze namestiti, mozete da zamislite sta Djuric dogovora sa drugim klubovima... Alo bre grobari, vasa paranoja je stvarno neverovatna.

miojko

pre 11 godina

ljudi ja sam zvezdas,mozda veci od sve vas ovde,ali me sramota kako su nas pustili! pa da su hteli mogli su 6 da nam daju,i sta bi onda bilo...zapitaj te se malo!

sasa

pre 11 godina

Lazes Vermeze!!!

Odvalili smo ih u prvom poluvremenu i to sa pola snage...Trebalo je 3 ili 4-1 da bude vec u prvom...A onda drugo poluvreme,pustamo ih da se dosetaju do gola,niko ne napada,niko ne vrsi presing.Kod drugog gola oko igraca na 10 metara nigde nikog,a golman istracao 5-6 metara...O trecema da ne pricam,toliko su lagano stigli do gola,da bi moja baba mogla da ih zaustavi...i onda golman koji se za sut sa pola snage,baca u mestu...

Kako je moguce da smo tako stali,da smo odjednom sa 50% snage,spustili na 10-15%?

Koga bre lazete?

Dogovoreno je!!! Mi uzimamo titulu,oni derbi,da bi se smirile strasti...

A bolji smo od raspale zvezde za 5 klasa...Ko je naredio da se ne igra punim kapacitetom???

KO?

Svasta

pre 11 godina

Ja sam verovao da u nasem namestenom prvenstvu jedino derbi nije namesten, sve dok pre par godina nisam dobio tacan rezultat od prijatelja dan pre derbija. Od tada, ubedjen sam da je svaki derbi namesten, kao i taj sto je bio. Sto se tice ovog derbija, neko rece da je kvota na iz 2 u 1 u Meridijanu par sati pre utakmice smanjena na 5... ako je ovo istina, da li treba bolji pokazatelj da je tekma bila namestena?

AK

pre 11 godina

Kako bre nije Vermezovicu, pa ovi tvoji bolje znaju. :D
Grobari, dzaba vam tolike titule, uvek ste bili luzeri, luzeri ste i ostali. Mali u pobedi, jos manji u porazu. Ispade da je svaka pobeda Zvezde namestena, namesteno i da pobedimo u polufinalu kupa, namesteno i da Kadu a u 93, namesteno i da Milivojevic sutne pod precku, ma sve je namesteno. Jedino Partizanove utakmice protiv rezervi Hajduka iz Kule nisu namestene.

Trancer

pre 11 godina

Zvezda je do sad dobila 104 derbija, izgleda da je svaki "namesten" a kad Partizan dobije onda je cisto, pogotovo su ciste utakmice sa clanom kluba uprave Partizana!? Tad se nikad nisu postavljala pitanja od strane novinara?

Fikus

pre 11 godina

vaterpolo ,odbojka i kosarka, su namesteni !
(Tole, 19. novembar 2012 18:02)

Verujes da nisu? U vaterpolu su vas upumpali parama, jedan Radjen i Prlainovic su otisli kod vas umesto u svoj klub gde su stasali, klub koji vole.
U kosarci mi igramo ekstra sa CSKA, Barsom i Besiktasem, a vi nas satro otresete 15 razlike? Vi koji gubite u Splitu i Zadru sa 20 razlike, jedva dobijate Kahasol?

U fudbalu niste sutnuli OFK-u i Spartaku na gol, a nama sutnuli 15 puta, dali 3 gola, imali 30 akcija i centarsuteva.

Partizan parirao Interu na Meaci, a vama kao ne moze? Od njih primi jedan gol tamo, a od vas tri lagana komada?

Milan

pre 11 godina

Bio sam na utakmici. Posle prvog poluvremena sa mislio da ce Partizan pregaziti Zvezdu, medjutim k'o da je su na teren izasli Partizanovi 'petlici'. A i oni bi bolje odigrali nego ovi.
I ja sam misljenja da je utakmica namestena. A i u razgovoru sa mojim prijateljima, koji su verziraniji u fudbal od mene, dosli smo svi nevezano jedni od drugih da je utakmica zaista namestena/

insajder

pre 11 godina

Ja sam navijac Partizana ali moram da priznam da nas je Zvezda razbila, toliko nam je razvalila bulju da nas i oci bole a nama se prividja da je derbi namesten.
Pa ne pistoji fudbaler Partizana koji ne bi voleo da Zvezdi uvali 5 komada!

zvezdas

pre 11 godina

Sram Vas bilo. Dokle god ste pobedjivali sve je bilo regularno.Cim krenu porazi odmah pocinje prica o namestanju. Razvalili smo Vas u sve cetiri utakmice u ovoj godini . Treba da Vas je sramota sto uopste pominjete namestanje. Mozda smo i Bari namestili??!!

Retro

pre 11 godina

Zašto je Partizan skroz stao u drugom poluvremenu?Zašto Mažić nije dao crvene kartone Kasalici i Milijašu za ubilačke startove?Pa moraju da se opravdaju uložene pare u FK C.Zvezda i zbog toga je MORALA da pobedi.Skroz providno.Jad,beda,Zvezda...DOMINIRAJ PARTIZANE (ĆOSA-PFC, 19. novembar 2012 13:27)

Nije tebi lako definitivno, Jel vas toliko boli poraz?

De

pre 11 godina

Ma jok! Izgubili smo od jedne jako dobre Zvezde, grupe izvrsnih talenata za koje se otimaju jake evropske ekipe, koja bi da igra LS verovatno bila prva u svojoj grupi!
Da li vam ovo zvuci normalno?

cx

pre 11 godina

Ma jeste, sve je namešteno, četiri derbija u nizu, vaterpolo, košarka, odbojka, rukomet, one bruke u Evropi, porazi u odbojci, rukometu..., jeste, sve je namešteno, samo vaše "titule" nisu.
Ako vam je tako lakše živite u tom ubeđenju, samo se setite: "Derbi se ne može namestiti, komšije", a kamo li četiri za redom...

VULKAN

pre 11 godina

Naravno da je namesten ! Partizan je prvo poluvreme pikazao ko je bilji i ko je Sampion - a drugo poluvreme je odigrano " po diktatu" Golman nikada nije kriv za gol - kazu menadzeri.Pa videli ste,svi igraci Partizana naglo stali.Ako se ostale utakmice " namestaju" kao sto tvrdi javnost,zasto nebi mogla i ovaj derbi ?

danilo

pre 11 godina

E moj Vermeze,da bi se namestila utakmica potrebna su dva uslova:
1)Da nameštaju maheri a ti ni o taktici nemaš bitna znanja
2)Da bude na Zvezdinu štetu jer se u istoriji sveta zna,od Eve i Adama(za koga se pouzdano zna da je bio Srbin i zvezdaš)da su samo pobede Zvezde sigurno regularne,a ostalo:?
Malo više prati komentare ovde,možda ti se javi...

grobar.prijepolje

pre 11 godina

jeste...tri komada namestena perfektno...na volej,glavu,i raketa...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (...sve sve ali nista, 19. novembar 2012 16:31)

Vidis,druze,kako nemas pojma...ovaj komentar u stvari pokazuje kako vi i ne znate sta znaci "namestiti utakmicu"...Ne radi se to tako da neko "preusmeri let lopte",ili tako sto se ceni prema tome kakvi su golovi "pali'...Sudi se prema ponasanju igraca na terenu...prema zalaganju protivnika,prema tome kako neko igra jedno a kako drugo poluvreme...Niko ne spori da su glovi bili lepi za gledanje,naprotiv...Kamo srece da ih je vise u prvenstvu...Reci samo ,kako to da je kraj sviran u 94 minutu (tacno) ,koliko je 4-ti sudija i produzio utkamicu...zasto nije dodato jos bar par minuta,zbog vaseg izlezavanja,zbog opstrukcije decaka koji dodaju loptu...Pa,moglo je brat bratu da se doda jos 5 minuta...Ali,neee...to se radi samo kada vama treba...Ja ne PSORIM POBEDU...totalno zasluzeno,nakon svega vidjenog...Meni,a i svakome ko nepristrasno gleda,mora biti sumnjiva igra u prvom i drugom poluvremenu...Mi smo igrali sa pola snage prvo poluvreme,zasto se onako postaviti u drugom??!!Zasto ako nije namesteno??I,jos ovo,da je Partizan tisao na 11 razlike...ko bi se jos zamajavao ostatkom prvenstva??!!
No,kako hocete...Niko Vam nije sporio pobedu...bar smo tu razliciti...ne trazimo razlog u SUDIJAMA...nikad i nismo...To je vas manir...
Vidimo se na kraju prvenstva !!

cobe

pre 11 godina

Kako nije namesten,pa neshvatljiv je onakav pad igre u drugom poluvremenu,kao odjednom je Neci Tomicu pripala muka,a mali Lazar se nesto naljutio pa nije licio na sebe,a Vermezovic povukao ekipu i ako smo trebali da zgazimo zvezdu,koja realno ove sezone zasluzuje neku sredinu tabele...

"navijac"

pre 11 godina

Gospodine Vermezovicu, bolje je da ne prichate.

Ja znam da je derbi nameshten, jer mi najbolji drugar igra u Zvezdi, ali shta mi to vredi? Kako mogu da dokazem..?? Kome mogu da kazem i ne stavim u horor polozaj mog prijatelja ?

Gospodine, poshaljite kasetu u UEFA organizaciju pa cesh videti shta ce oni reci.
Crno-beli su se kompletno povukli nazad i ostavljali prostor Zvezdinim igrachima da dodju u shansu. Kada se gleda snimak ,vidi se tachno koji igrachi su znali, a koji su trchali u prazno.
Sreca tvoja i Zvezdina je da ste u Srbiji, pa nikom nishta sem nasamernog naroda.

Oba kluba su sluge politicharima, ali to je dugachka pricha i nije za prosechnog navijacha koji je izmapulisan da vishe ni sam ne zna shta se deshava.

Ovaj derbi je za Insajder, ali ne verujem da i B92 sme da dirne u osinjak. Samo cu vam reci jos neshto. Mozete naci svedoke ako krenete u ispitivanje. Verujte da nije teshko. Ima ljudi koji su spremni da prichaju za dobrobit oba kluba. Ljudi koji nisu zadojeni mrznjom.
Vermezovic je samo piun. Njega ne slushajte.

marrssinen

pre 11 godina

Ljudi u Novom Sadu se danima znalo da je derbi namesten, informacije od drugara koji rade neke poslove za Partizan.Posle slucajnog auto gola Zvezda je morala da da pun gas jer je tako ispalo a ovi su samo stali u drugom, totalno providna utakmica.Pogledajte snimak kod treceg gola, par igraca Zvezde u sesnaestercu se uopste ne raduje, pala je i kvota na kladionicama i jos mnogo toga.Nepricam ovo na relaciji Zvezda-Partizan, nebitan je jedan derbi, posebno ovaj, vec pricam radi vracanja ljudi na tribine.Kako-zasto bi se vracali kad mi kao obicni civili saznamo sta ce biti a treba da se uputimo i portosimo para na put i utakmicu u Beogradu.Ma kakvi, zaboravite da cete ikad tako vratiti ljude i prave navijace na stadion, mene prvog.Zao mi je sto je tako ali . . . . .

dr. Kadu

pre 11 godina

Ova navijacka grupa "tastatura" stvarno ne zna gde udara posle ovih silnih poraza u derbijima. Blamaza protiv Tikve - namesetno. Poraz protiv Zvezde - namesteno. Cudi me da niste proglasili blamazu protiv konobara, Rapida, Slavije, Kroacije, Fljamurtarija za namestaljku. A i kup ste namestili protiv Borca, naravno. Vi ste jedini tim na svetu koji ne moze da pukne regularno, stalno je namesteno. Da li vam je ikada palo na pamet da mozda u nekoj utakmici, ili u delu (poluvremenu) utakmice jednostavno NISTE IMALI POJMA, VEZE S' VEZOM, NISTE ZNALI GDE JE LEVO A GDE DESNO ITD.? NIKAD? Stvarno ste posebni, ali u svojoj gluposti, i to nevidjenoj gluposti. I zar predsednik vaseg SD, vas voljeni Dule da dozvoli namestaljku? Pa on je podrzao Djuru, a najurio hajduk Stanoja. Ali dobro, ako vam je lakse, evo priznajemo - Vucic namestio gol sa Autokomande!

šampion sveta

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub. (ĆOSA, 19. novembar 2012 13:53)
a u drugom poluvremenu zvezda ugazi još gore partizan i potpuno ga igrački ponizi, zarad sopstvenog zadovoljstva i večno nedostizne razlike u pobedama

ticroo

pre 11 godina

Ne uopšte! U svim ligama, kada se jedna ekipa "osamostali" na vrhu sa solidnom bodovnom zalihom (naročitu ako je u pitanju prvi deo sezone), kao po pravilu bivaju poraženi u derbiju sa drugoplasiranima. Verujem da fudbalski savezi to namerno čine kako interesovanje javnosti ne bi previše opalo u nastavku sezone što bi automatski uticalo i na godišnju zaradu saveza.

GEPEK

pre 11 godina

Pa cinjenica je ,da je Partizan oduvek poznat po raznim namestaljkama i ucenama ! To je jedini klub na svetu koji je izdao knjigu o tome kako su namestali ( Sve mucke celnika Partizana ).

Srbin

pre 11 godina

Trener Partizana Vladimir Vermezović još uvek nije osetio slast pobede u večitom derbiju. Vermez je u prvenstvenim duelima nanizao tri remija, dok je u kupu dva puta poražen.

Jel i ovo namesteno? Grobari sa ovim paranoicnim komentarima, gde ne mozete da podnesete poraz, mislim da nikog nemate prava da prozivate sa "Tole namestio" "Cia,Bia" i ostale vase gluposti..

AK

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub.
(ĆOSA, 19. novembar 2012 13:53)
Kakvo gazenje, Partizan dao 2 smesna gola i jos imao jednu sansu Markovica. Niti je Partizan u prvom poluvremenu nesto posebno odigrao, niti se u drugom stalno branio. Zvezda je u drugom krenula na sve ili nista, dala rani gol koji joj je dao krila i to je to. Zvezda je proletos vec dobila 3 derbija tako da ne vidim zasto ne bi mogla i sada. Treba biti veliki i cestiti, ako vec ne postujete nas postujte makar svoj klub.

AK

pre 11 godina

Grobari, derbi nije namesten. Da neko hoce Zvezdi da pokloni titulu valjda ne bi Hajduk iz Kule odmarao prvotimce protiv Partizana i cuvao za mec protiv Zvezde nego obrnuto? Ne bi Partizan vezao 10 pobeda u nizu i slicno. Prema tome smanjite dozivljaj, kakva bre namestaljka, pa pogledajte golove, pogledajte slavlje Mitrovica, pogledajte Smiljanica koji posle autogola prilazi Jovanovicu i ruga mu se...Kakva bre namestaljka, ispade sad Partizan neka ekipa koju Zvezda ne moze dobiti, kao da se ne radi o timu koji ni Nefci ne moze da savlada.

relja

pre 11 godina

Stvarno, umesto da se priča o fudbalu, igri, Lazaru Markoviću, Kasalici, glupom autogolu, vađenju Zvezde i evrogolovima ...neočekivano dobroj utakmici, izmišljaju se priče o nameštanjima i svinjarijama.

Čestitke i jednima i drugima, jedva čekam da vas dobijemo i na JNA.

sramota

pre 11 godina

drugar okoreli partizanovac koji ne propusta skoro ni jednu utakmicu ne odlazi na derbi vec uplacuje singl 2-1 za 1ooo din. toliko o tome...

Znaisha

pre 11 godina

Na stranu sta mislim o trenerskim kvalitetima,ali ovog coveka postujem zbog korektnih izjava prema Zvezdi i strasno mi je krivo sto je doziveo one neprijatnosti od nekih huligana u pokusaju! Isto tako treba ceniti Sasu Ilica koji nikad nije uvredio nas cigane i uvek od njega se cuju odmerene izjave...

dibi

pre 11 godina

ok zvezdasi kazete nije namestena,a zar vam nije cudno da u 5 kola dozivite 3 poraza i to od spartaka,jagodine,ofk uz gol razliku 1-6 i onda pobedite najacu ekipu na tabeli koja ima skor 38-7 a vi 26-18 o golovima pricam!pri tom vi ste jedina ekipa koja je do derbija primila 16 golova,samo cetri ekipe u ligi su primile vise golova od vas!Partizan prvo poluvreme vas ubio a u drugom koda je igrace preplasila mecka pa nemogu centar da predju!Nedelju dana pred utakmicu cela drzava dosla u zvezdu te mi cemo ovo te mi cemo ovo a dug 62 miliona,videcete ovo je dogovoreno da se trenutno zvezda stabilizuje a partizan uzima titulu!Neosporavam pobedu zvezdasi i nemoj da se ljutite ali mislim da je namestena e sad dali sam u pravu nikada necemo saznati!

Vedran Prijedor

pre 11 godina

Ma nije namjesteno nikako, samo je pauza u poluvremenu bila veca od 20 minuta, nesto su se puno dogovarali, a covijek stavlja 10000 eura na 2-1, i nije namjesteno nikako!!!

Heroes

pre 11 godina

Hvala bogu, da je Partizan ovako velukodusan da pusta, Romu,Zvezdu, Tikvu....Cuvaj se Barselono, Partizan je tu...Kako ih boli poraz samo...

šampion sveta

pre 11 godina

jeste namešteno je!
partizanovog igrači su vanserijski fudbaleri, trener je u rangu murinja, zvezda je mali klub da nesposobnim igračima, i zbog svega toga potpuno je nezamislivo da vaš voljeni partizan izgubi.
isto tako su nameštene i sve ostale pobede zvezde.
već godinama nameštamo da budemo drugi u prvenstvu, inače bi realno bilo da ispadnemo u trecu ligu.
kako drugačije podneti poraz od zvezde?
deco, morate se pomiriti s tim da navijate za pogrešan klub. prevarili su vaš očevi koji su pobesneli od ljubomore što je zvezda postala prvak sveta. dok ste bili mali nikad vam nisu rekli koji je klub bolji, nikad vam nisu rekli koliki je odnos u medjusobnim susretima, niti da je zvezda postala šampion sveta, jer vi tako nikad ne biste počeli da navijate za partizan.
a mi smo takvi da nikad ne menjamo klub za koji navijamo.
oni su to znali i namerno su vas prevarili.
žao mi vas je, ali to je istina.
i sad će ljubomora i zavist da vas izjeda dok god ne prihvatite tu istinu.

Nicks

pre 11 godina

Gledao sam iz kladinice derbi i nema ko nije igra iz 2-1, jedan lik je navijao za partizan a igrao je iz 2-1 , de to ima (mare, 19. novembar 2012 15:38)

Ma da svi su oni igrali iz 2 u 1 ,nema sta ,samo ti nisi?Kakve price...

Milojko

pre 11 godina

Zamislite ovu situaciju: Ceo drzavni vrh se angazovao da se CZ oprosti dug, klub stabilizuje, Predsednik Srbije napravio aboliciju u korist Dzajica samo da bi mu omogucio da dodje ponovo u klub, oformljena radna grupa, svi poznati "muljaci" usli u radnu grupu za oporavak CZ, Vucic rizikovao svoju politicku karijeru u slucaju CZ, a Partizan pobedi i ode na plus 11 bodova. Sav trud drzave, SNS, predsednika, ministra ode k vragu. Sada sami zakljucite da li je utakmica dogovorena ili nije.

vidoje

pre 11 godina

Utisak godine: Zvezdin poker u fudbalskim derbijima i dominacija u svim sportovima ove jeseni. Grobariiiiii!!!! Jel sve namešteno??? Odbojka? Vaterpolo? Košarka? Fudbal?

Lud zbunjen

pre 11 godina

Ovi iz manjeg Bg kluba navikli da igraju namestene utakmice pa pomsili da se to moze i sa saampionom evrope i sveta..Inace da ja pomislim da je zvezda namerno izgubila,i ne samo ja,cenim 99 posto delija,stadion bi mogao biti srusen,ali to je razlika izmedju velikog i malog kluba i velikih i malih navijaca! Mi smo evropska institucija,sa nama nema sale,a vi lokalni klub koji igra namaestene meceve sa Izraelcima i ko zna kime jos i sada nas uplicete u vase igrarije. Molim vas bez toga,ustanite pre nego i sto pozelite da pominjete ime Velike Crvene Zvezde!

Vlada

pre 11 godina

Gluposti. Derbi nije i nikada neće biti namešten. Nameštaju se samo utakmice sa manjim klubovima, poturaju se sudije i gleda se da se što više odmogne Zvezdi ili Partizanu. Previše je igrača oba kluba koji ga istinski vole da bi se to desilo. Da li neko veruje da bi Saša Ilić ili Smiljanić pristali da igraju namešten derbi?

McClane

pre 11 godina

Neverovatno kako je derbi uvek namesten kada partizan izgubi :D

Komentar da je kvota iz 2 u 1, 30 i da je to cudno je pobedila :D Evo zelim pitati svakoga ko ide u kladionicu kolika je inace kvota na tu igru :D Koji trust mozgova sve dolazi na ovaj cenjeni sajt :D

zoran fr

pre 11 godina

20% sam verovao da derbi nije namesten.
ali posle izjave ovog coveka,prosto sam siguran 100% o namestanju jer mi odma palo na pamet roma makabi prtar tikva i sad vaskrsnula zvezda.
kako se moze verovati coveku koji od kad se vratio u partizan nijednu ozbiljnu utakmicu nije pobedio ni jednu.
a sto se tice zvezdasa cestitam.derbi u svemu zasluzuje da se zove derbi,e sad ako je bilo namestanja to nek ide na obraz svima u partizanu,a sto se tice snage zvezde videcemo vec u narednom kolu protiv slobode(ako u poluvremenu vucic ne obavi neki telefonski poziv)bar sad to moze neometano jer nesme dacic da ga prisluskuje

zvezdas-rajvoSa

pre 11 godina

Dokle idu teoretičari zavera, neki kazu ja bio tu, u kladionici kad je dosta ljudi uplaćivalo iz 2/1. Da vidimo te listiće, znaci uslikajte tikete na kojima je igrano iz 2/1. Što lažete? Mi zvezdaši, kad izgubimo derbi se nikad nismo vadili da je utakmica bila namestena. Ponekad smo se vadili da su nas sudije oštetile, nekad i opravdano ( derbi gde je Milijašu poništen gol, derbi za titulu kada je Krstajić ušao jače u duel i srušio KAdu-a u 16-ercu. Ali, vaditi se da je derbi namešten? Pa idite, recite Smiljaniću, Iliću, MArkoviću, onom vasem Baloteliju po frizuri... Milivojevic onu polupanjenku sa 20 metara sad da mu daš loptu i da pogađa 30 puta, ne bi uspeo... I da, teoretičari zavere, samo za Vas :" Mi smo dobili i NATO 1999. godine" :) MA nije Sloba bio kriv...

KODAR78

pre 11 godina

Meni je javio priljatelj u petak uvece(supruga mu je direktor jedne velike banke)da je derbi namesten i da treba da pobedi zvezda.Izvor informacije je jedan nas poznati novinar,cije ime ne bih spominjao.Mnogi ce reci da je proradila grobarska sujeta,ali imam dovoljno godina da sam naucio i da gubim i da dobijam.Volio bih da sve ovo nije istina jer su poljuljana sva moja navijacka nacela,zar je moguce da nista nije sveto.

losmi

pre 11 godina

Zasto niko ne pita vlasnike sportskih kladionica u Srbiji zasto ne moze vise od 1000din da se odigra veciti derbi na pobedu crvene zvezde gde je kvota bila 2.6,za pohvalu je jedino sto se vise ne namesta seljacki nego muski iz 2-1 da sve prsti,da se narodu zamazu oci u najtezoj krizi kluba u istoriji,nek se ekipa malo raduje visak euforije ne skodi.Mene prevariti nece

Gekon

pre 11 godina

Naravno i kosarka je namestena, kao i vaterpolo...i onih 6 godina sa pocetka milenijuma kad nam niste ni gol dali... Kako je samo neko pomislio da se Partizan moze pobediti regularno... Izgleda da nisu svi culi da ste institucija, sta ces...
Kriv vam Vucic, a dok smo mi nabrajali Dacica, Tadica, Ruzica, Tomu, Ljajica, Toleta vi ste nam pripisivali paranoju. Moracete da se naviknete.

Xeri

pre 11 godina

Kakve grobari nebuloze pisu...Koliko ih samo boli poraz od Zvezde.Samo da ne priznaju sebi da su vec cetri puta za redom izgubili od Zvezde, da Vermezovic nikad nije dobio Zvezdu kao trener, da je Zvezda u medjusobnim derbijma strasna razlika, e to je bezanje od realnosti moji grobari, Mozda cete vi osvojiti titulu , ali ovakav strah jos nije zabelezen...

Ivan

pre 11 godina

Ultimatum za pomoc oba kluba je bilo smanjivanje bodovne razlike, setimo se da gasprom trazi rezultate zvezde da bi dali pomoc.. Malo mucnite i slozice vam se kockice

Bojan

pre 11 godina

Derbi je namešten, i politika se umešala, posle sramne haške presude nije smelo da se dozvoli da klub osnovan u Hrvatskoj dobije srpski u sred Srbije, eto otkrio sam vam zaveru, grobari jel' vam lakše sada kada znate pravu istinu.

Nicks

pre 11 godina

Meni je fascinantno da mediji uopste postavljaju pitanja takva , to je cisto omalovazavanje derbija i pobede Zvezde i znak da nekim bas smeta poraz. Jel treba da podsecam da slicne gluposti u komentarima klinaca sa interneta bio i u polufinalu kupa Srbije? I pored ubedljive pobede od 2x2:0? Najboje bi bilo da svaku sledecu pobedu Partizana isto ovako kazemo?

Kolektivna paranoja

pre 11 godina

Nije nameštena utakmica, sudija je dobro svirao, čista pobeda protivnika... Ne moram da čitam naslov da bi znao čije su ovo reči - ovakve izjave nisu nikad dolazile iz redova SD CZV.

miki

pre 11 godina

Ma jok,samo par stotina hiljada ljudi je znalo da ce Partizan da pusti Zvezdu,zbog Dzaje i celokupne situacije.Samo sto ce Zvezda morati da uzvrati uslugu,nema nista za dzabe.Kad smo poceli i Zvezdi da dajemo bodove,tuga totalna

ĆOSA

pre 11 godina

Smešna utakmica gde Partizan ugazi Zvezdu u prvom poluvremenu,a u nastavku odjedanput stane.Ali zarad mira u fudbalskoj kući i zarad pravdanja uloženih NARODNIH para u propali klub.

Mikeli

pre 11 godina

Ne uopšte! U svim ligama, kada se jedna ekipa "osamostali" na vrhu sa solidnom bodovnom zalihom (naročitu ako je u pitanju prvi deo sezone), kao po pravilu bivaju poraženi u derbiju sa drugoplasiranima. Verujem da fudbalski savezi to namerno čine kako interesovanje javnosti ne bi previše opalo u nastavku sezone što bi automatski uticalo i na godišnju zaradu saveza.
(ticroo, 19. novembar 2012 13:35)

Da li ti je lakse kaad ispricas ovakve gluposti? Pa 5 godina ste prvaci,prvi ste bili 5 godina i zbog ocajne zvezde za koju su igrali amateri ste i pobedjivali sve derbije do pre godinu dana i kako tada niko od nas ,ali ni vas nije rekao da su te utaklmice namestene?Zasto tada nije partizan pustao zvezdu koja je bila druga?Pa da li je moguce da se ovako nesto procita?! Ove godine ste 3 puta losiji do nas,ali igrate sa filijalama i osvajate bodove tako,dok zvezda igra sve do jedne utakmice posteno,a za to je sama kriva,treba da radi kao partizan i da prima u skupstinu clanove drugih klubova,treba da ima dil sa svima njima u vezi prodaje i otkupa igraca kao sto vi radite jer se prvak moze ovde biti samo na taj nacin! zvezda je sama kriva sto to nije uradila,nego igramo posteno!
Ps.savet kladionicarima,partizan kada god izgubi neku iole ozbiljniju utakmicu,nakanta svoje filijale kako bi pokazao da je poraz "samo slucajnost",smederevo je sledece,probajte 7 plus..Ja cu neku sigurniju varijantu,od 5 do 7 recimo!

Max

pre 11 godina

Hahahah…ahah a, pa ovo je totalna paranoja hahahahahahaha...
Jos kad sam bio klinac pre 25 godina sam slusao ovakve price od partizanovaca, svaki put kad izgube - namestaljka, pustili su Zvezdu ili bilo koga drugog...Imam samo jedno pitanje - Zbog cega navijate i dalje za klub koji vec vise od dve decenije prodaje ili namesta meceve sa najljucim rivalom?! Hajde, je l' moze bilo koji od vas da da neki logican odgovor...
(dijagnoza - grobar, 19. novembar 2012 19:39)

Ti nas grobare pitas??? Ti pitas nas ovakvo pitanje???
Sine moj, bio si klinac pre 25 godina a klinac si i sada....
Jel ti nisi primetio da delije posle svake partizanove titule, posle svakog partizanovog transfera i pobede u derbiju pevaju Tole lopove, zasto to nisu pevali u subotu? Tole samo nase meceve namesta, a prosle godine sto vam je partizan prodao kup, a sto ste prodali bodove OFK-i i Jagodini??? Vi kukate kad gubite, grobari kukaju kad gube, molim lepo...

PRAVEDAN

pre 11 godina

Derby je namesten stoposto i oni su uzeli lovu jer su se pre meca kafirali i sve dogovorili a bodova ima svakako viska e sad budale koje su uplacivale na partizan au pukle ali zato je prelaz odradjen!Pogledajte sut Markovica kod 0;1 za Partizan u onoj stoposto sansi kada suta iz skoka nepotrebno a moze da plasira loptu bilo gde sam pred golamanom..Pogledajte pazljivo kod ostalih golova gde stoji odbrana Partizana daleko od igraca i bice vam sve jasno a vi se lozite i dalje!!

Mirko

pre 11 godina

Stariji navijaci znaju za derbi odigran 10.06.1979 godine na Marakani koji je dobila Zvezda sa 3:0.To je bila utakmica 33.kola prvenstva SFRJ kada su svi pricali kako je derbi namesten i kako Zvezda pusta Partizana da ne bi ispao iz lige.Zvezda je tu utakmicu dobila,gurnula Partizan ka velikoj provaliji i kada taj derbi nije namesten kako neko moze pricati za ovaj od subote koji po vaznosti se nikako ne moze porediti sa gore navedenim?

Hoces iskreno?

pre 11 godina

Derbi namešten, ahahaha. Inače o nameštanju uvek pričaju oni koji su u tom poslu iskusni.
(Čika Rajko, 19. novembar 2012 12:56)

A prvi covek zvezde izjavio "Zvezda ove godine osvaja titulu,ako je prvenstvo regularno". AHAHAHAHAHAHAHA
A onda u tom prvenstvu vidimo poklon 3 boda iz derbija,sumnjive odluke u korist Zvezde na svakoj utakmici ... jaoj jaoj i na kraju sezone Crvena Zvezda ce biti klub koji nema nikakva dugovanja. :)

Ih,a silne milione pojela maca i naravno niko nece biti kriv. :)
SRBIJO VOLIM TE.

maki kg

pre 11 godina

Bas je namesteno,kod prvog gola zvezdina odbrana kiksnula kao da prvi put igraju fudbal,drugi gol je autogol i dve sanse sto ste imali u tom prvom poluvremenu i to obe preko markovica koga je cuvao mikic,u drugom poluvremenu zamenio ga vesovic koji je stavio vaseg talenta u dzep a ovaj od muke ga udara i bez lopte i naravno ne dobija crveni karton,da je bilo obrnuto bio bi smak sveta,zvezda je pored dva gola imala i dve sanse u drugom poluvremenu,igralo se do 96 min.da bi ste imali vremena da izjednacite ali niste uspeli,zvezda je dala tri prelepa gola koja ne mogu da se nameste,a vi se i dalje tesite!!!

stefan

pre 11 godina

namesten je derbi. ne mislite navijacki vec novcem. koliko bi zvezda pukla od sponzora da je pala na minus 11. a ovako su zadrzali napetost. znaju ljudi kako se prave pare...

Bane

pre 11 godina

Sumnjivi ste mi drustvo. :) Elem. U prvom poluvremenu Partizan je igrao bolje, kao i cele sezone, pametno, pas igrom, poveo 1:2, Zvezda sa druge strane bezidejna uglavnom, bez neke inicijative, bez posebnog zara. Manje vise kao i do sada u prvenstvu.

Zatim sledi drugi deo - Zvezda igra kao Barselona, preporodjena (kao Gali u Asteriksu), leti po terenu, izvodi kako kazes 20 napada, a toliko napada nije izvela u poslednjih 5 kola. Protiv OFK-a i Spartaka za 180 nisu imali ni pet akcija, ma ni sut u okvir gola. A sad odjednom rapsodija. Tako je Zvezda odigrala JEDINO sa BSK-om, sve ostalo je bilo OCAJNO i na MISICE, mucenje do 90. minuta.

Sa druge strane, Partizan vec oko dva meseca igra odlicno, standardno, nadahnuto, pun samopouzdanja pogotovo posle Intera u Milanu, odigra opet dobro, povede 1:2, a onda - KATASTROFA! Smiljanic gubi 5 lopti, Miljkovic najmanje 5, Lazar dribla iako ima slobodne igrace, Ivanov dribla 3 puta u kaznenom, Smiljanic takodje, Tomic centrira jednom od 10 situacija, Ostojic vraca kratku loptu Petrovicu.

Prosto, ne verujem da Partizan koji je za klasu jaci od Zvezde, koji vodi 2:1 na poluvremenu, puca od samopouzdanja i pre meca i pogotovo posle 1:2 - odigra poluvreme za anale, za verovali ili ne. (u losem smislu)

PS. Partizan kada povede protiv Zvezde cuva loptu i rezultat. Sada se otvorio i stalno petljao i napadao. HM?!

Miki

pre 11 godina

"Verujes da nisu? U vaterpolu su vas upumpali parama, jedan Radjen i Prlainovic su otisli kod vas umesto u svoj klub gde su stasali, klub koji vole.
U kosarci mi igramo ekstra sa CSKA, Barsom i Besiktasem, a vi nas satro otresete 15 razlike? Vi koji gubite u Splitu i Zadru sa 20 razlike, jedva dobijate Kahasol?

U fudbalu niste sutnuli OFK-u i Spartaku na gol, a nama sutnuli 15 puta, dali 3 gola, imali 30 akcija i centarsuteva.

Partizan parirao Interu na Meaci, a vama kao ne moze? Od njih primi jedan gol tamo, a od vas tri lagana komada?
(Fikus, 19. novembar 2012 18:35)"
Pa sada vam je krivo sto u vatrepolu imamo reprezantivce, pa imate i vi pa se niko ne buni.
Pa ti da se razumes u sport ne bi ni napisao. Pa normalno je da ekipa ima periode kada dobro igra i da ima periode kada igra lose. I nista cudno. Kazes igrali ste dobo protiv CSKA a Zvezda lose u prve dve, pa onda nije derbi ni trebao da se igra. A posto se vec odigrao i Zvezda pobedila onda je namesteno. Pa smesna stvar.
I u fudbalu je namestone, jer ste igrali dobro protiv Intera a mi lose protiv OFK i Spartaka. Ali ta tvoja logika je glupa da ne znam da li da se smejem ili da placem.
Izabrao si najbolju Partizanovu utakmicu i najgoru Zvezdinu i dosao do zakljucka da je namesteno i da je trebalo da bude 5:0 za Partizan. Ali ti si samo los sportski strucnjak i ovde si zalutao. JA se ne pravim da znam nesto mnogo, ali znam da nekada igras bolje nekada gore i da je svaka utakmica prica za sebe.

Miki

pre 11 godina

"Zamislite ovu situaciju: Ceo drzavni vrh se angazovao da se CZ oprosti dug, klub stabilizuje, Predsednik Srbije napravio aboliciju u korist Dzajica samo da bi mu omogucio da dodje ponovo u klub, oformljena radna grupa, svi poznati "muljaci" usli u radnu grupu za oporavak CZ, Vucic rizikovao svoju politicku karijeru u slucaju CZ, a Partizan pobedi i ode na plus 11 bodova. Sav trud drzave, SNS, predsednika, ministra ode k vragu. Sada sami zakljucite da li je utakmica dogovorena ili nije.
(Milojko, 19. novembar 2012 17:46)"
Pa naravno da nije, jer niko ne bi rekoa da su oni bili neuspesni da su izgubili derbi a niko i ne prica da su uspesni zato sto su pobedili u derbiju.
Pa to sto si napisao su ciste gluposti, pa Zvezda je redovno tukla Partizan bez obzira na mesto na tabeli. To se poremetilo zadnjih par godina, ali se takve stvari desavaju. Pa Partizan u jednom periodu od 15tak godina nije pobedio Zvezdu na Marakani, pa nista. Desava se.

Miki

pre 11 godina

"Gledao sam iz kladinice derbi i nema ko nije igra iz 2-1, jedan lik je navijao za partizan a igrao je iz 2-1 , de to ima (mare, 19. novembar 2012 15:38)"
A sto ti neodigra kad svi igrali. Pa kada je pocelo drugo poluvreme videlo se da lako moze doci iz 2 u 1. To ti nije merodavno cak i da je tako kao sto kazes.
A ako ti tvrdis da su oni igrali iz 2 u 1 pre pocetka meca, e onda izvini ali lazes.
Da je tako kladionice bi blokirale uplatu na tu igru. Kad ce ti prevaris kladionice i svako ko ti kaze da je u plusu na kladionici budi siguran da laze.
Nego ajde vi lepo priznajte da je Zvezda bila bolja i ne mlatite praznu slamu.

Mane

pre 11 godina

Ljudi moji da li ko zna;zbog cega je najpoznatiji covek za namestanje fudbalski utakmica(zaboravio sam mu ime) prvog dana posle oslobodavajuce presude trazio upravo Dzajica,da li mu je Dzajic ostao nesto duzan ili je bilo u pitanju namestanje vecitog derbija.

Webber

pre 11 godina

Komicno! Kakav paradoks! Grobari u svojoj paranoji da bi se lakse oprali od poraza, izmisljajuci price o namestanju!? Nisu ni bili svesni da su time najzad priznali da namestaju utakmice?Ono sto godinama negiraju,i prozivaju cigane sa "Tole lopove"

Krle Bgd

pre 11 godina

Mislim, dali stvarno neko moze da zamisli Djuru kako u poluvremenu govori Vermezovicu, Sasi Ilicu, Loli, napaljenim Mitrovicu i Ninkovicu, Scepovicima, Tomicu izgubite derbi a oni svi kazu, ok sefe nema problema.

zoran

pre 11 godina

Poshalji snimak utakmice u UEFA kancelariju pa hrabro sachekaj odgovor.
Utakmica je nameshtena..znam 100%....ali kome reci..?? Ovde sudovi oslobadjaju kriminalce.

No, Partizanovci, ne brinite..Partizan ce biti prvi...

Nikola ;/

pre 11 godina

Jao kakve nebuloze grobari ovde pisu, "rekao mi drugar" "informacija iz prve ruke" "Ceo grad znao rezultat""Znao sam tacan rezultat derbija" A niko da pokaze tiket i barem nesto...I sad tim frustriranim ljudima ovde treba odgovarati? Nepada mi na pamet...Ako se vi na ovaj nacin tesite za poraz od Rome ,Tikve,Zvezde, Lazia...i ko.zna koliko klubova. Ja vas iskreno zalim...

milan p f c

pre 11 godina

Ne nego smo mi svi glupi i naivni i ne vidimo sta se desava,a ti si Vermeze poznat po namestenim utakmicama,imas iskustva,Roma,Petah tikva,sad derbi....

goran

pre 11 godina

Pozdrav!navijam za Partizan i sto se tice meca mada je sumnjiv ,mislim da nije namesten.Jednostavno,Partizan je takva truba isto kao i njegov trener ali dobar diplomata.Putuju za par dana za Azerbejdzan pa manekeni nisu hteli mnogo da se umaraju i da drugo poluvreme mirno privedu kraju.To je epilog svega,Zvezda je bila bolja i zasluzeno pobedila..

Boban

pre 11 godina

Vermeze...ovaj derby nije namesten...
Petah Tikva nije namestena...
Roma u Rimu nije namestena...
Avram Grant nije rogonja(ne zna covek sta ga je snaslo u kupu... Mesec dana pre izbora u Srbiji)...Rnic se nije sklanjao Lazovicu...,Ilic,Vukic,Diarra...nisu 34 puta promasivali zicere...
Imam 40 g...vise bi voleo da je Crvena Zvezda dobila 8:0...nego ovako!
PS-Cestitam navijacima CZ na pobedi! ONI nemaju nista sa ovim! Ovo su nase interne muke i bruke!
Danas je postalo sramota biti navijac Partizana!

Miki

pre 11 godina

"Bio sam na utakmici. Posle prvog poluvremena sa mislio da ce Partizan pregaziti Zvezdu, medjutim k'o da je su na teren izasli Partizanovi 'petlici'. A i oni bi bolje odigrali nego ovi.
I ja sam misljenja da je utakmica namestena. A i u razgovoru sa mojim prijateljima, koji su verziraniji u fudbal od mene, dosli smo svi nevezano jedni od drugih da je utakmica zaista namestena/
(Milan, 19. novembar 2012 18:45)"
Koliko pratim dugo fudbal, ovakve gluposti jos nisam cuo. Ali zbog takvih kao sto si ti mi smo tu gde i jesmo. Ti i tvoji prijatelji, pa smesno bre, ajd sto je smesno nego i tuzno. Pa u poslednih par godina svaka Zvezdina utakmica kod koje je doslo do preokreta proglasena je namestenom. Pa dosta vise sa glupostima, aman ljudi.

Puki 1892

pre 11 godina

"Van terena pomagati"?? Pa van terena ste im i pomogli. Zadovoljan sudjenjem Mazica? Ovaj vise ne zna sta prica. Sto onda nisi hteo da das izjavu odmah posle utakmice? Mozda zato sto si bio besan jer si ponovo bio deo namestanja, ili zato sto neki "dogovor" pre utakmice nije ispostovan? Sramota da bude i jedne i druge i krajnje je vreme da se zakopa nas fudbal i prestane sa pracenjem. Veciti derbi ste namestili, eeejjj, prvi put prelaz iz 2-1 ili 1-2 u istoriji!

To je samo oteglo stvar

pre 11 godina

Da je namesten ne bi da li sebi autogol! To mogu samo moji "papci" iz Zvezde! :D
(Floro Flores, 19. novembar 2012 12:55)

Pa nije on namerno - a Mažića bilo sramota da svira ofsajd.

Istina

pre 11 godina

Derbi nije namesten i to znaju svi koji imaju vise o 15 godina!Pratim partizan vec 50 godina i jako mi je smenokada cujem tako nesto! Sta bi bilo da je Markovic iskoristio one sanse koje je imao? Je l bi i tada zvezda stigla? Naravno da ne bi! Kkao je moguce da se ceo tim onako raduje nakon Mitrovicevog gola a utakmica namestena? cela klupa usla na teren da bi se radovali namestenoj utakmici! Cestitam zvezdi na zasluzenoj pobedi,a deci porucujem da se okanu corava posla!

grobarkovic

pre 11 godina

Iz prve ruke imam informaciju da derbi nije namesten,veliki sam drugar sa nekim igracima partizana i najvece ime njihovog tima mi je rekao da mu to niko nikada nije trazio i da bi prestao da se bavi fudbalom da se to od njega zatrazi!

Nesa

pre 11 godina

Nisam kladioničar ali kvota 28, za rezultat iz 2 u 1 (5+), nešto govori, a vi se tu ložite i prepucavajte. I još nešto. Kladionica Soccer je sponzor i jednima i drugima. Tek toliko da se zna.

Nebojsa

pre 11 godina

Nije namesteno samo ste im pozajmili 3 boda a to se zove dogovoreno da bi malo zivnuli pa trazili pare od drzave zajedno da izadjete iz krize tako je najlakse nema odgovornosti vratice bodove ima vremena.

Srdjan

pre 11 godina

Rece covek koji u svojoj biografiji ima postene meceve poput Rome,Petah Tikve,Artmedije...Koliko puta da te oteramo pa da zauvek ostanes u Juznoj Africi?!Mec je namesten to svi normalni ljudi koji nisu zaslepljeni i ostrasceni klupskom pripadnoscu znaju.Poklon SNS i vlasti Draganu Dzajicu za povratak,ne bi imao smisla njegov povratak na -11!

graf

pre 11 godina

Kako može da bude namešten kad je Zvezda pobedila?
A ti Vermeze, ako iole voliš Partizan, polako pakuj kofere i vodi sa sobom Miljkovića, Lazevskog, Smiljanića i braću Šćepović.

Dexim

pre 11 godina

Mislim da su grobari ovim dokazali da se nista ne razlikuju od Lukica, a kao prozivali tog istog ,na tribini imaju crveno belog Kalimera?? A sad teorije zavere o namestanju?! Zbog popijene kafe sa Dzajicem im derbi namesten a kad predsednici superligasa u upravi Partizana, tad je sve normalno?

Ovde je sve moguce

pre 11 godina

Naravno da ce to izjaviti, cak i ako jeste bio namesten, ko je lud da javno prizna namestanje ?!? Licno mislim da je moguca namestaljka cak i derbija, jer sve ono sto su uradili tokom nedelje bi palo u vodu da Czv nije pobedila a Partizan je imao dovoljno zalihe bodova pre utakmice.Djuric i Ruzic dolaze na kafu na Marakanu, ok treba pomirenje 2 tabora ali tako brzo i hitno? Kako da ne u ovoj drzavi,vise mi smrdi da su ih Vucic i Dacic naterali! Mazic je sudio kao seoski sudija , ni priblizno onome kako sudi u LS , koliko sam video snimak propustio je dati crvene i MIlijasu u prvom (zamahnuo rukom na protivnickog igraca) i Markovicu u drugom poluvremenu, plus opet oprastanje raznih gestikulacija onom buntovniku i folirantu Kasalici,kao svojevremeno Koromanu i jos mnogo sitnih detalja kojih nema u evropskim utakmicama..Sve u svemu srpski fudbal i dalje propada i mislim da nikad nece biti bolje,osim u slucaju privatizacije i neke bas profesionalne lige pa bi se valjda vodilo racuna o svakom dinaru i euru...?

Grobar

pre 11 godina

Bio sam na utakmici i čestitam protivniku na zasluženoj pobedi. Odrastao sam uz priče da je derbi jedina utakmica gde se ne namešta ishod i verovaću da je i ovaj meč bio regularan. Partizan je igrao katastrofalno drugo poluvreme i Zvezda je to iskoristila. Kvota iz 2 u 1 je bila 28,00 i to je razlog za priče o nameštanju. Kada bih bio maliciozan, istakao bih dva zicera koje je Marković promašio pri rezultatu 0:1 i 1:2, plus nepotrebno istrčavanje golmana Petrovića u drugom poluvremenu kod 2:2, i naravno katastrofalan šut Ninkovića na kraju. Uz sve ovo i Vermezovićevu istoriju sumnjivih utakmica (Roma, Petah Tikva, Donji Srem). I naravno, kafenisanje Đurića i Džajića, dolazak Vučića... Ali, neću da verujem da je moj Partizan prodao derbi! Niti su Marković i Ninković Mesi i Iniesta, niti je Petrović Bufon, niti je Vermez preterano inteligentan da ovako namesti. Ovo je čista pobeda!

History

pre 11 godina

Slazem se da derbi nije namesten u smislu da su se dva kluba dogovorila,to je besmislica ali ono sto je bas bas mnogo sumnjivo i cudno je pad Partizana, odnosno njegove igre u drugom poluvremenu. Sumnjam na neku "direktivu odozgo" jer jednostavno:Zvezda nije smela da izgubi nakon promena i dolaska novog rukovodstva a bodovna razlika bi u tom slucaju bila 11! Sve ovo nije dobro za nas fudbal i sve to me navodi da ce ove godine Zvezda biti prvak,iako Partizan ima mnogo kvalitetniji sastav.

BLBL

pre 11 godina

Partizan definitvno puca po svim savovima i to u svim sportovima. Izgubljen je sav osecaj za realnost, pa je to i dovelo do ovakvih prica! :-) Pricaju da su nastimali Tikvu, Romu, derbi,...,jer im je tako lakse prihvatiti da nemaju pojma. Pa, postoji li onda mec da oni nisu nastimali!? :-) Rekose da su titule regularne, a s druge strane sami guraju svoh klub u price o namestanju rezultata!!! :-) Ako je tako, onda kazniti Partizan, oduzeti te titule i pravac druga liga!!! :-) Bolje i to, nego da se brukaju opet u Evropi. Lakse je to za svariti...

dijagnoza - grobar

pre 11 godina

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha, pa ovo je totalna paranoja hahahahahahaha...
Jos kad sam bio klinac pre 25 godina sam slusao ovakve price od partizanovaca, svaki put kad izgube - namestaljka, pustili su Zvezdu ili bilo koga drugog...Imam samo jedno pitanje - Zbog cega navijate i dalje za klub koji vec vise od dve decenije prodaje ili namesta meceve sa najljucim rivalom?! Hajde, je l' moze bilo koji od vas da da neki logican odgovor...

ns

pre 11 godina

nije tebi Vermeze ovo prvi put...
seti se Rome , setise Petah tikve i sada derbi
nisi ti tu zato sto si dobar trener vec si obican pijun
Nisi prepoznao elemente ?
Na 3-2 vadis Markovica koji moze sam da igra protiv zvezde
Sta cemo sto su Partizanovi igraci 4-5 puta ulazili u 16m i onda vracali loptu do golmana pa u krug...
Zar je neko uopste i mislio da posle dogadjaja od prosle nedelje zvezda nece pobediti

Sale@

pre 11 godina

Ne bi me čudilo da neko iz "komšiluka" na čijim se derbijima skupi po par hiljada ljudi, protura ovakve gluposti. Ljubomora i zavist su čudo!!!

Zoso

pre 11 godina

Partizanovac sam zvezda zasluzeno pobedila jer je htela pobedu.Pozdrav delijama utakmica je bila dobro a sta je bilo bilo je.Namestanja nije bilo sudija odlican.

Webber

pre 11 godina

jubitelji teorije zavere kao glavni argument koristili su to što je prvi put u istoriji duela dva naša najveće kluba, ekipa koja je vodila na poluvremenu na kraju poražena napustila stadion.

Kad je bila ona utakmica cuvena kad je ponisten Milijasev cist gol bilo je 2:0 za Partizan na poluvremenu u drugom poluvremenu izjednacava rezultat na 2:2 i tu se desava 3:2 gde je ponisten gol Milijasa...

Samo da pitam ove grobare, jel i ta utakmica namestena?? da se zavrsila 3:2? Jel moguce da ste toliko pali pa da se izvlacite na tteorije zavere?

crnogorac

pre 11 godina

neznam od ovih sto su znali da je namjesteno sto nisu uzeli pare od kladionice .ja da sam znao nebi propustio priliku da odigram makar sa 10e kvotu 30

nemecel

pre 11 godina

Objasni onakvu igru u drugom poluvremenu pa cu ti poverovati ,kretanje igraca nula ,ostavljanje igraca zvezde same na 20 metra od gola mislim na centarfore ,dve akcije za 45 min i polu sanse ....i jos mnogo toga ...Prvo poluvreme susta suprotnost !

Vujke

pre 11 godina

Jos jednom da naglasim :

Za 142. odigrana derbija NIKO NIKADA nije rekao ni rec o namestanju, bez obzira na pobednika. (a bilo je i prelomnih, teskih derbija).

143. derbi odigran i svi pricaju o namestanju, a nije preloman, razlika 5 bodova. Svi. Po prvi put u istoriji. Vermez kao trener o tome diskutuje i demantuje, dotle je doslo.

Samo mnogi su zadojeni klupskim fanatizmom i ne shvataju da klubovima manipulise politika, da su svi marionete. Partizan i Zvezda su jaka uporista, veliki deo drustva, nas simbol i mora se njima dirigovati iza kulisa, zadovoljiti sve strane. Ko nije shvatio, shvatice, ima vremena jos.

Vlada

pre 11 godina

Ultimatum za pomoc oba kluba je bilo smanjivanje bodovne razlike, setimo se da gasprom trazi rezultate zvezde da bi dali pomoc.. Malo mucnite i slozice vam se kockice
(Ivan, 19. novembar 2012 22:28)

A ko je postavio taj "sportski" ultimatum?

Verujem Stanojevicu...

pre 11 godina

...da je Ruzic mislio kako ne mora Partizan bas uvek biti prvi.

Zato ne verujem Djuricu, koji ima poduzi spisak ljudi kojima duguje, ni Ruzicu koji bi da politicki napreduje...

kenny

pre 11 godina

Namesteno, u Srbiji? Ma gde ovde, to mozda u Primeri, tamo preko nema toga kod nas. Nego nesto razmisljam, da bi i kup bio zanimljiviji, mozda i Crvena Zvezda izgubi od FK Donja Zaklopaca?

Milan

pre 11 godina

Navijac sam Zvezde, ali zaista moram da pohvalim gospodsko ponasanje trenera Vermezovica, i jos jednom osudim idiote koji su se majmunisali na Senjaku, ma ciji navijaci bili. Vermezovic ne samo da je veliki sportsmen, vec i kvalitetan trener znatno bolji od izvikanog Stanojevica, alijas malog Murinja.

Joao

pre 11 godina

Ako je namešten onda je odlično namešten, gluma odlična, neizvesnost odrađena, a zakitilo se i po nekom tenzijicom! Ne verujem u te priče, mada ništa nije nemoguće. Čak i kad bi hteli da ga nameste, ne bi znali kako da se dogovore, pa tu slabo ko sa kim priča normalno!

H8er

pre 11 godina

Vidim da se niko od navijaca na forumu nije pitao : Zasto Vladimir Vermezovic uopste prica o namestanju?!

U proslosti su pobedjivali i jedni i drugi, ali niko nikada nije govorio o tome da je derbi namesten, a ovo je po prvi put u istoriji da se to dogadja!

Ja pamtim poslednjih 40 duela recimo i nikada niko nije govorio o namestanju, ali sada po prvi put svi pricaju o namestanju u tolikoj meri da trener to mora da demantuje.

A za neverne Delije : Gubio je Partizan ranije i vaznije derbije, prelomne, ali nikom nista. Niko nije spominjao neregularnost.

Nemanja

pre 11 godina

Ja iskreno ne verujem, juce nisam za to hteo ni da cujem, ali su mi svi rekli kakvo je stanje bilo u kladionicama... Tako da sve vise mislim da je ipak bilo namestanja, kako bi ispalo kako se Zvezda podigla dolaskom novih ljudi a da ce to Partizanu da se vrati kroz druge sfere, racun za struju na odlozeno bez kamate itd. Ipak je ovo drzavna stvar... A tako misli dosta navijaca kako Zvezde tako i Partizana. Ali sta ja znam, ja prosto ne verujem, mada je sve moguce.

totti

pre 11 godina

@ Derbi namešten, ahahaha. Inače o nameštanju uvek pričaju oni koji su u tom poslu iskusni.
(Čika Rajko, 19. novembar 2012 12:56)

Nadji u jucerasnjem Blicu clanak o tome ko je prisluskivan zbog namestanja rezultata...

Bojke

pre 11 godina

Slobodan Milosavljević, autor knjige „Najveće mućke čelnika FK Partizan u poslednjoj deceniji“, priča o nameštanju meča sa Romom.

- Meni je UEFA tražila snimak, a u klubu ga nemaju, jer je taj snimak Slobodan Novaković uništio, ali sam ga pronašao na B 92! Pred kraj utakmice, kada Vermezović pravi penal, čak je i reporter Zvonko Mihajlovski prokomentarisao rečima: „Pa šta je trebalo, lopta je bila daleko od Rudija Felera!?“. Vermezović je, nažalost, jedan od tih koji su učestvovali u nameštanju utakmice, inače šestorica igrača su to prihvatila!? A, ja sam, pre nego što sam podneo krivičnu prijavu, a još sam bio službenik Partizana, otišao kod Bate Bulatovića u FSJ, nastavlja priču Milosavljević...

Toliko o njegovom poštenju...

sl

pre 11 godina

ma kakvi namesteno i to u trenutku kad smo dobili radnu grupu i kad bi poraz znacio totalno potonuce... a onda je mrmot uvio cokoladu...

jugguja

pre 11 godina

Bilo bi bez veze da je namjesten...ali...reakcija kod prvog gola zvezde, ne zna se je li gore reagovao lazevski ili mislim ostojic, kod drugog sasa markovic, kod treceg i lazevski i ne znam tacno ko u odbrani...prekrupne su to greske i previse ih je da budu slucajne...i ako nije namjesten, vermezovicu, nemas pojima, igraju ljudi koji mogu a nece, to je samo tvoja i nicija greska, pakuj kofere pa lagano u afriku ili dje god oces, samo u partizan nemoj.

JA

pre 11 godina

rekla kazala,bolje se uhvatite ritma i nesto radite nego da pricate o namjestanju i kladionicama,u svakom pogledu je zvezda bila bolja i zasluzeno pobjedila

johny

pre 11 godina

@ grobar.prijepolje, 19. novembar 2012 17:26)
hoces da kazes da je svirao kraj tacno u 94. mislim da si pogresnu utakmicu gledao jer je kraj sviran tek u 96.

Bojan

pre 11 godina

Jeste namešteno, pogledajte samo kako je Marković uvežbao da promaši 1 na 1, čak je i protiv Intera promašivao kako ga ne bi provalili da namerno promašuje i namešta derbi. Pogledajte njegovu nervozu i razočarenje kod drugog partizanovog gola, on je hteo da napuca loptu u aut "preko tribina", ali naleteo Jovanović dao auto gol i upropastio mu ceo trud. A opet možda su igrači partizana posle dobre igre u prvom poluvremenu i vodstva izašli na teren prepotentni, sa mišlju da samo treba da "prošetaju" poluvreme, jer su derbi već dobili. Mislim taj stav, lako ćemo, je toliko suprotan karakteru naših fudbalera, oni da odigraju jedno poluvreme dobro a drugo loše, to se ne dešava i sigurno nisam u pravu mora da je namešteno.

Radnik Kladionice

pre 11 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja ne mogu da verujem kakve vi gluposti pisete ovde i da u to stvarno i verujete! U kladionicama do pre godinu i po ili dve niste ni mogli da igrate nasu ligu,sada se na tiket pusta jedan par, a ako se odigra vise parova onda je MAKSIMALNA uplata 300 din! I da ne pricam da je u nekim kladionicama ograniceno igranje na 3 para iz nase lige. A kvota iz 2-1 je bila 28,sto je ok posto se to NIKADA U ISTORIJI DERBIJA nije dogodilo! I samo jos da dodam da kod mene NIKO nije igrao prelaz,a bilo je uplata koliko hoces (igrali su i jedni i drugi).

LAVINIJA LEVIC

pre 11 godina

Sami novinari javljali su ko je gde bio javno a gde tajno.Sa nekim ko eventualno ima putera na glavi pregovori idu lako.Ovo mi se javilo,fudbal ne pratim.Ovo je vise od igre.

blizanac

pre 11 godina

Nameštena svaka utakmica u svakoj sezoni 20 god unazad, ja ne znam kakvi ljudi mogu da se lože na ovaj mafijaško-državno-bedni-nazovi fudbal.

Milan

pre 11 godina

Mi smo drustvo inficirano kladjenjem, kockanjem uopste.To sto je neko medju stotinama hiljada tiketa odigrao iz 2 u 1 apsolutno nista ne znaci. Kakvih sam se nebuloznih listica nagledao u zivotu ovo i nije strasno. Ima dosta igraca koji iskljucivo jure prelaze 2-1 tako da je po zakonu verovatnoce morao biti i neki vezan za derbi. Derbi ma kakav trenutno bio, treba da ostane svetinja i ne zelim da verujem u to da se namesta. Danas smo dobili mi, sutra ce pobediti Partizan pa sta? Peckamo se par dana pa idemo dalje. Trebamo da budemo srecni sto imamo privilegiju da imamo jedan od najvatrenijih derbija na svetu a ne da pravimo teorije zavere. Pozdrav svima.

sigaret

pre 11 godina

Na par foruma se postavlja slika tiketa uplaćenog u Požarevcu u,gle čuda,kladionici Soccer,sponzoru oba kluba na prelaz 2-1.Možda nije namešteno,možda je došlo slučajno,a opet,možda i ima sumnje.Sličan tiket je bio i za poraz Zvezde od Spartaka 3:0 i pobedu Partizana od 2:1 i to tačan rezultat!

Pavle

pre 11 godina

Navijač sa Partizana ali smatram da je za budućnost SUPER LIGE bolje što je ZVEZDA pobedila. Verujem da će ,posle ovog neuspeha, Partizan shvatiti da se treba potruditi za osvajanje titule prvaka JELEN SUPER LIGE.

kako ste bedni

pre 11 godina

Ma da, sigurno namesteno...sve je to zavera koja obuhvata Partizanov strucni staba, Partizanov ceo tim, Zvezdinu Radnu Grupu, Vladu Srbije, bankare, placene navijace, Iluminati, medije, sudije, menadzere,papu,Tihog i Prleta....a i pokojnog Panteliju, posto je i Pantelija bio delija

Dr

pre 11 godina

Sacekajte da vidimo da li je bilo velikih uplata na "2-1" prije nego sto bilo koga optuzimo. Koja je svrha namjestanja,ako niko nije uzeo pare?!

beban

pre 11 godina

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=385051941572035&set=a.237941626283068.55196.100002016982524&type=1&theater
eto vam tiket....igrao sam i ja samo online ali iz x a na poluvremenu 1.

Marko

pre 11 godina

Naravno, evo jedan komentar ne navijacki,trener Partizana kada je klub pobedio Petah Tikvu 2-0 u gostima a izgubio kod kuce 5-2,svi su pricali da je mec namesten,derbi je lagano dosao iz 2-1 (1-2)3-2, kvota je bila cini mi se 35 u kladionici,ne znam ko je kriv i da li je,ako klubovi od ovoga imaju koristi,pozdravljam,ako neki sitni ljudi uzimaju velike pare to se ne radi zbog navijaca,uzgred Barselona i Real u zadnje dve godine imaju 2 ili 3 derbija iz 2-1.

Jester

pre 11 godina

Derbi nije namesten jer samo retki medju kojima si i ti mogu protivnika da pojedu u prvom poluvremenu a u drugom da im kazes da se povuku i "vrebaju" svoju sansu!

Kadu #93

pre 11 godina

Vermezovic je pravi sportski radnik, svidelo se to nama zvezdasima ili ne. Covek je na mestu sa korektnim izjavama. To sto mu farbaju kola neki degenerici, znaci da radi svoj posao kako treba jer Srbija ima iskrivljenu percepciju realnosti...

Mik

pre 11 godina

Nekome je lakše da veruje da je meč namešten nego da je pošteno izgubio, neko misli da je u ovoj zemlji baš sve na prodaju... ima ovde čak i onih koji neke od startova na utakmici proglašavaju ubilačkim (to je neka vrsta privremnog navijačkog slepila). To su sve gluposti, utakmicu je Partizan ispustio u prvom poluvremenu, Zvezda se dokopala svoje šanse u drugom i iskoristila je i to je sve! Zvezda je došla do daha u svom ludilu, a Partizan propustio da reši prvenstvo (mada je po meni ono 95% rešeno). Neko ovde tvrdi da se u nekim prvenstvima čim neko odmakne, namerno radi u korist pratilaca da bi se sačuvala neizvesnost i tako to. Na stranu što su to samo kladioničarske spekulacije, u ovoj zemlji je tako nešto skroz besmisleno. Ova zemlja i ovi klubovi samo prave gubitke, prvenstvo je svedeno na 2 kluba, a ostali konkurišu za finale Kupa. Toliko je zanimljivo i neizvesno da će do sledećeg derbija Zvezdaši čamiti, a Partizanu su ostale još 2 utakmice u Evropi pa se i oni vraćaju u blato srpskog fudbala!

nebo

pre 11 godina

verovatno je namesteno da Partizan nema pobedu na nekim ozbiljnim evropskim klubom skoro celu svoju istoriju da nije Zvezde nikada ne bi pobedili Evropskog sampiona

bla

pre 11 godina

Ja samo znam da kad god je Mazic sudijo dolazilo je iz 2 u 1. Ako se dokaze da je namesten derbi onda stvarno sramota za fk partizan, sve oterati i dovesti ljude koji vole taj klub.

TURAMGA

pre 11 godina

(grobar.prijepolje, 19. novembar 2012 17:26).Slusaj stari reci ti meni zasto su se izlezavali igraci zvezda ako su znali da ce da pobede i zasto toliko frustracije oko toga kod igraca partizana ako su znali da nece da pobede ili mi to gledamo holivud neki ovde a ovi fudbaleri su ustvari glumci koji su potpisali po direktivi ugovor sa Partizanom. Zasto je morao sam sebi Jovanovic da zabije gol?Zasto se Partizan posle gola vracao na svojoj polovini i to radi uvek bilo da je protivnik kao onomad Tromse,Ael ili sada Zvezda.Tu taktiku Vermeza je svako provalio i nema nikakve filozofije.Ako igraci Partizana lazno pokazuju osecanja, nacin na koji slave pa cak suze zadnji derbi ako se secate onda vi imate veliki problem i to je slucaj za lekara.

Krang

pre 11 godina

I na jednoj i na drugoj strani trebaju ovakvi ljudi, koji ce da hlade usijane glave. Postovanje za cika Crnog od vatrenog Ciganina! I jos jednom veliko izvinjenje ako su mu ono uradili neki degenerici iz naseg tabora.

Flynn

pre 11 godina

(tiket, 19. novembar 2012 13:12)
Znas li ti koliko se odigra tiketa u toku dana u zemlji Srbiji? Jesi ucio kad verovatnocu i statistiku u skoli? Dosta sa tim glupostima, uvek ce neko na kladionici pogoditi nemoguce a milion ce da padne na istu stvar. Sta je bilo za protekla 3 derbija, namestao Grant?

Idi na sever, luzeru doživotni

pre 11 godina

@ Na stranu sta mislim o trenerskim kvalitetima,ali ovog coveka postujem zbog korektnih izjava prema Zvezdi i strasno mi je krivo sto je doziveo one neprijatnosti od nekih huligana u pokusaju! Isto tako treba ceniti Sasu Ilica koji nikad nije uvredio nas cigane i uvek od njega se cuju odmerene izjave...
(Znaisha, 19. novembar 2012 13:00)

Koliko je korektan, taj nikad nije pobedio Zvezdu, da je ne uvredi. To samo Partizan trpi.

MiloshMarjanovic

pre 11 godina

Još sam ljut i razočaran zbog izgubljenog 143 derbija
Ovo što sad pišem je odgovor na priču Crnog na KonfZaŠtampu...J*beš ti tvoju analizu, šta samo taktizirate, kako Zvezdu nisu presekla dva primljena gola,...ko zna možda ti i neka naša frakcija išarala ulaz i automobil iz besa zbog poraza. Nauši našeg najboljeg Markovića da daje golove u situacijama kad je umetnost promačiti. Miljković, Ostojić, S Markovič i Lazevski još ne mogu da odigraju bez kobnih kiksev.Pa nisi pogodio ni sa golmanom... Osposobi već jednom Eduarda, oset kad može Ninković i onaj drugi dragulj(budi macan pa im malo podiđi a ne samo što treniraš glupavu strogoću. Govorio si da je u onoj bruki sa Čačanima njih nekoliko imalo bar volju da igra, valda znanje nije sporno kad su u Partizanu.Pa Zvezda je krš od tima i umesto da je pobedimo sa 5:0 izgubismo sa 2:3... A ko zna možda čaršija ne prića bez veze da je ovo mućka sa klađenjem. Ako je to istina i dokaže se onda je to bruka, i sramota će ostati za sva vremena!!!

john

pre 11 godina

Tup spic,troma sredina i suplja odbrana! To je opis tima Partizana. Nadam se da ce uspeti da pobede Nefci u crtvrtak jer niko ne bi voleo da se ponovi slicna situacija kao protiv Samroka! Ovde na ovaj ili onaj nacin mogu da pobedjuju i po 7:0,da uzimaju titule koliko hoce puta ali kad igraju protiv: Samroka,Aela,Tikve,Petrazalke i sl.!? Jedina svetla tacka je pobeda nad Tromzom!!

vladimir

pre 11 godina

Ako utakmica nije namestena onda Vermezovic treba da pojede trenersku diplomu,izvini se onima kod kojih je stekao istu i napusti fudbal jednom zauvek.Ako je ipak namesteno,puno srece u daljem radu

zvezdaš do groba, delija nikad

pre 11 godina

e, moj čika crni, ovom normalnom sportskom izjavom si uspeo da protiv sebe ujediniš sve tri partizanove navijačke grupe - i grobare jug, i zabranjene grobare i internet grobare.
s tim što će ti ovi poslednji doći glave, jer iako kao i ostale dve grupe frustracije i komplekse po difoltu leče teorijom zvezdine zavere, oni ne idu na utakmice, ne mogu da vide ako ponešto dobro napraviš, pa samim tim ne mogu ni da ti progledaju kroz prste.

novicas

pre 11 godina

Pustili smo ih da bi srpski narod živeo bolje,kako reče Čoki.
Bilo bi gadno da smo nastavili kao u prvom poluvremenu,nadrljao bi narod ni kriv,ni dužan!
Mislite o tome.

Jose Mourinho

pre 11 godina

@Fikus
Kako lupaš čoveče, nemaš veze za realnošću, a poređenja su ti trula.
Pa i Real dobije City, a izgubi od Hetafea.Onda taj isti City izgubi od Ajaxa, a taj isti Ajax izgubi kući od Vitesea.Dortmund dobije Real, pa igra nerešeno sa Nirnbergom.
Primera koliko hoćeš.
Pozdrav ubedljivo najboljoj sportskoj redakciji!

comy SB

pre 11 godina

"Nemam nikakvo opterećenje, utakmica u kojoj padne pet golova ne može da bude ružna. Da smo drugo poluvreme odigrali kao prvo, drugačije bismo pričali", objasnio je trener crno-belih......e stari dobri Alan Ford....ako kanis pobediti nesmes izgubiti...

ferguson

pre 11 godina

OVAJ od kada je u Partizanu nije dobio NI JEDNU važnu utakmicu, a pazi ovamo, izgubićemo i od Nefčija tamo, pazi šta sam rekao.

..

pre 11 godina

ne znam da li je gore da je namesten ili da nije..ako jeste, onda su i ono jedino lepo u nasem fudbalu unistili..u suprotnom mogu da zakljucim da su i vermez i igraci najobicniji sarlatani bez imalo petlje..u svakom slucaju, odlazi vec jednom!!