Četvrtak, 15.11.2012.

20:30

EL: Prva pobeda Partizana!

Košarkaši Partizana ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Evroligi, pošto su u šestom kolu D grupe savladali Bešiktaš u Pioniru sa 87:72.

Izvor: SO

EL: Prva pobeda Partizana! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

Commando

pre 11 godina

Gani su vam pokazali u nedelju...
(Stefan Bg, 15. novembar 2012 23:24)
Videcemo i njih drugom prilikom kad raspored ne bude ovako gust ...
(Apache, 16. novembar 2012 09:10)

onoliko zalaganje na obicnom treningu - to mogu samo kosarkasi partizana.
zato smo 11 kopalja ispred gana

ja

pre 11 godina

Nije mislio na 0-6 nego na 0-14 na casu kosarke......u nedelju....koji ste vi raspad niste ni svesni!
(Red Star, 16. novembar 2012 08:51)
Mi bar imamo svoj klub, dok su neki usvojili tudj klub pa sad bodre to kopile a na svoj su zaboravili da je ikad i postojao.

Onokao...

pre 11 godina

Ali ipak moj utisak cele utakmice: Dasic je prelomio mec onim dizanjem tenzija, a da toga nije ni svestan. Svaka cast i Lucicu kako je osetio taj trenutak, tacno je to bio momenat kada je utakmici vracena ona nekadasnja vatrena atmosfera...

Dejan

pre 11 godina

Sad sam 100% siguran da će jedini rezultat fuzije FMP-a i CZ biti taj što će navijači ovog drugog kluba koji se utopio u FMP dati sebi za pravo da komentarišu vesti o Partizanu. Nas u nedelju pobedi FMP, a raduju se navijači ugašene CZ i tako već neko vreme - kad god igramo sa Maccabi-jem, Barcom, Efes-om, Olyimpiakos-om javljaju se navijači CZ da nam najave našu veliku propast. Već 11 godina slušam kojekakve proroke iz redova navijača CZ kako nam uskoro dolazi "crni petak". Ljudi, mi smo gubili i gubićemo utakmice, imali smo i težih serija poraza od ove ali ukapirajte jednom da ima je KK Partizan evropska institucija u košarci sa dubokim i zdravim korenom. Vidimo se u proleće 2013.

Pukovac

pre 11 godina

Citajuci komentare nisam mogao da ne primetim da pojedincima, navijacima vecitog rivala, i dalje nije jasno kako i zasto su nas pobedili u nedelju, vec se ponovo busaju i prete. Ali neka ih...

mirko

pre 11 godina

Za 0:6 stvarno treba imati talenta.
(mirko, 15. novembar 2012 21:29)
Ne znam ko je ovaj, a ja sam navijač Partizana, takođe ne znam šta je hteo sa ovim komentarom, ali bolje je i 0:6 nego ne učestvovati.
Vreme će pokazati ispravnost politike KK Partizan.

Apache

pre 11 godina

Gani su vam pokazali u nedelju...
(Stefan Bg, 15. novembar 2012 23:24)
Videcemo i njih drugom prilikom kad raspored ne bude ovako gust ...

grobar-españa

pre 11 godina

Barça,Real Madrid,Juventud,Tau (Caja Laboral),Unicaja, Panathinaikos,Olympiakos,CSKA,Efes,Fenerbahce,Armani,Lottomatica,Cantu,Zalgiris ... Sve ove ekipe su padale pred Partizanom u zvanicnim utakmicama Evrolige. Neki su pametnij kad cute.

peca delija

pre 11 godina

I eto tako zavrsava se tekma i mi opet spominjemo Zvezdu i pevamo gluposti umesto da slavimo prvu istorijsku pobedu i posle mi njima pricamo kako pucaju od komplexa a u stvari je obrnuto!!!!
(mile grobar, 15. novembar 2012 22:35)


nisi ti razumeo nista:)
zvezda ne postoji,zamrzli je na -45stepeni
grobari su samo davali godisnjicu, od kada nije sa nama:)
evo ja kao delija sam razumeo komsije

Dalibor

pre 11 godina

Cestitke igracima i strucnom stabu na pobedi.....sto se tice ovih raznoraznih shamrocka i gluposti....dovoljno je da ukucas shamrock red star u google i da umres od smeha.....hahahahahah.....poneda samrocka od cini mi se 5-1.........hahahahahaha

frenky simao

pre 11 godina

Partizan mt:s: Milutinov 7, Vesterman 13 (8as), Gordić, Lučić 14 (5sk), Milosavljević 16, Gagić, Musli 14 (8sk), Čakarević, Đekić, Gordon 13 (9sk), Anđušić 4, Bertans 6. Trener: Duško Vujošević

Prosečna starost ovih 12 igrača je 21,4 godine. Najstariji su Gordić i Čakarević sa 24 godine koji sinoć praktično nisu ni igrali. Gordić zato što je tek stigao, a Čakarević zato što nema kvalitet za Partizan. Milutinov ima samo 17 godina, sinoć je igrao 14 minuta, postigao je 7 poena i velika je hrabrost ubaciti ga u vatru u evroligaškim mečevima! Ovom timu je potrebno vreme i strpljenje! Jedini kiks ovog mladog tima od početka sezone je utakmica sa Bambergom koja je izgubljena u poslednjim minutima zbog prevelikog pritiska. Kao posledica toga došla je loša utakmica samo dve večeri kasnije protiv CzvBgdDive.

savest

pre 11 godina

Za neupucene koji ovde komentarisu kosarku da postavim jedno pitanje. Znate li ko je mladji brat Drua Gordona? Jedan od najtalentovanijih kosarkasa srednjoskolaca u USA kome se predvidja velika NBA karijera. Naravno nece doci u Partizan, ni bilo gde drugo u Evropu. Neki bi trebali biti malo informisaniji kada odluce pisati komentare.

Bora

pre 11 godina

Bravo Bebe! Idemo u Top16! Ovaj Vesterman je čudo od igrača! Još kad mu je tu Bogdanović..... A himna? To je priča za sebe,neznaš da li ti se grlo stegne od tolike esencije ljubavi prema klubu,ili ti se digne kosa na glavi! Svi i kraj tv-a se jednostavno ućute,i sa ganutošću i pijetetom slušaju! Pojede dušu zvezdašima!! Potuljeno ćute (i oni slušaju!!) i guše se od besa,nemoći i ljubomore! A Pionir huči u ekstazi! E za to komšije treba tradicija i godine! Ja mislim da u Evropi najviše ljudi prepoznaje Marseljezu i Partizanovu himnu!!

Bo McCalebb

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)

Ovo nije basket. Basket je ono sto smo igrali sa vama poslednjih 11 i vise godina. Na jedan kos. Ovo je kosarka!

SASA

pre 11 godina

PObeda.....

Odavno losije navijanje u Pioniru ,vidi se i na igracima i na navijacima da su svi ovi porazi uzeli danka....
Partizan pomalo bez energije, ali ima srece jer Besiktas je bio jos bezvoljniji...
Nista ne videsmo od Gordica, ali ok, ....
Partizan mora dobiti Barsu i Ritas, a najveoravoatnije i Bamberg u gostima, cak ni to nece biti dovoljno, pa ce morati da nada povoljnoj situaciji, ali dobro za videti da se izdigao....
Na Gagicu se vidi da mu treba jos iskustva, ne staje iz igre, dok Musli standardno dobar...
Kakav je on coban ispao sto je otisao u SPaniju, i tamo 2 godine gledao kako sunce izlazi? sad je vec mogao biti reprezentativac... Ima sjajnu igru ledjima, odlicno se koristi telom,ali jos mu ne dostaje osecaj za prostor i naravno iskustvo....
Lucic standardno preteran.... tesko da ce ga Partizan moci zadrzati do godine...
ON je vec sad starter i u reprezentaciji...
Leo sve bolji, 13 poena, 8 asistencija, jos da ima malo iskusnije centre oko sebe, imao bi double-double svaku tekmu..
Milosavljevic , odlican ali to sa Draganom nista ne znas,ili je super, ili ga nigde nema...

Jos samo da Novica se vrati, i to je tim....za titulu.
AKo mogu da dobiju Zvezdu(;-))...
Znam dosta njih i dalje gleda sta se desavalo u zadnji 10 godina, ali ne zivi se od onog sto se desilo juce, ovo je skroz nova Zvezda, i sve je bolja, i bolja... Popunjeni su na svim pozicijama, i igraju vrlo moderno....
Lakse sa Cedevitom, i Maljkovicevom strategijom iz 1988....

Mirko

pre 11 godina

Ooo.. Aj malo da se i Vi zaradujete, ne smem da mislim šta bi bilo da ste i ovo izgubili. Vidim mnogo komentara,pluseva i minusa, izgleda da ste se otkravili malo..
U svakom slučaju čestitke igračima.
Naša košarka zaslužuje da igramo u vrhu evropske košarke a ne da se borimo da bi uopšte igrali u Evropi.

Deki

pre 11 godina

Bravo za pobedu.Zaslužili smo je i protiv Nemaca i Rusa ali nam se nije dalo.Samo,ovde ima još mnogo da se radi! Ne bi me začudilo da Dule zakaže trening sutra ujutru za 7h.

Dorcol brate, Srbija!

pre 11 godina

Volim Partizan do neba , ali gubimo za 20 zato sto najlosi sudija u istori kosarke sudi! LaMonica!!!
(Gogi, 15. novembar 2012 20:46)

Samo da te obavestim da je Partizan pobedio u apsolutno svakom mecu u Pioniru, koji je sudio La Monica. Pozdrav za sve koji vole i zive za kosarku.

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Da citiramo: Izgubicete i vi nekada od Barse, Besiktasa i Cska. Mozda ne ove godine, mozda za godinu, ili za pet, ali ako nastavite tako.

prekoOkeanskeDelije

pre 11 godina

Od srca čestitam Partizanu na ovoj pobedi. Za razliku od nekih zvezdaša, ja ću uvek navijati za sve naše timove u evropskim takmičenjima. Možda čak i više za Partizan nego neke druge, jer je ipak basket-institucija bez pogovora. Iskreno vam želim još tri pobede u grupi - ili makar dve koliko bi realno mogli - pa šta bude posle nek' bude.

kit-kat

pre 11 godina

I corava koka neko zrno ubode....
(samrok sila SLUsamrok, 15. novembar 2012 22:31)


Covece ovo je Evroliga, a ti jos pricas o derbiju...

ja

pre 11 godina

gor



Slusaj ako nemas drugi poso nemoj onda da sedis tu za kompom i da vredjas Partizan,jer stvarno si jadan i primitivan,ako ne mozes da navijas za svoj klub u Evroligi onda nemoj da provociras navijace najboljeg kluba na svetu.A prosto ne mogu da verujem da vise navijaca fmp-a ovde komentarise nego navijaca Partizana.A ako si tako jak idi sad u Pionir i kazi glasno svima da je nasa himna tuzbalica.
(ponosan grobar, 15. novembar 2012 21:42)

ma ne treba da ide u pionir , ja se dobrovoljno javljam da mu sve objasnim , samo neka se javi

sandu

pre 11 godina

Joj kako bi ovo bila dobra ekipa,kad bi ostali svi na okupu dogodine...Gordic se malo pogubio,odmah izgubljena lopta...ali imao je dva bitna skoka...sve u svemu dule zna zasto ga je uveo i verujem mu...:)

Grobar od malena...

pre 11 godina

Koliko puta me sin Milosavljević iznervirao u životu, a kako je pokidao danas i koliko me je oduševio!!! Bio je zver u odbrani, a dao je i nekoliko značajnih koševa!!!

Djura

pre 11 godina

Svaka čast kompletnoj ekipii Partizana ,ali moram da naglasim : Leo Westermann je vrh !!! Kakav pregled igre ima sa nepunih 20 godina to je neverovatno ! 8 asistencija na ovako bitnoj utakmici ,dosad smo uglavnom imali plejmejkere-košgetere ! :)

Miljk@

pre 11 godina

Bravo, bravo...
Sta reci za ovaj mlad tim koji je bio pod velikim pritiskom. E sad je mnogo, mnogo, lakse...
Samo ne razumem ove iz Zeleznika sto komentarisu. Pa do juce Vas nigde nije bilo...sad mi tu pametujete.
Partizan je bio i bice sampion.

OFK BGD a pre toga JGD

pre 11 godina

I corava koka neko zrno ubode....
(samrok sila SLUsamrok, 15. novembar 2012 22:31)

Mogu da zamislim koliko si jadan sto gubis titulu od corave koke 11 godina...

realan

pre 11 godina

pa kad milosaljevic ovoliko pogadja dobili bi i majami, samo realnost je da se to desi jednom u 100 utakmica ... inace ovi turci retko losa ekipa, sa neshvatljiv greskama u bitnim trenucima, skok dobio utakmicu,ne znam sto se pale ovom pobedom kad i nemci dobijaju i cao!

Marko

pre 11 godina

Bravo momci,zelim vam uspeh u daljem takmicenju.Vidi se da ovaj mladi tim ima veliki potencijal,dobro rade i rezultati ce doci.Zeleo bih da prodju u top 16.Preko mene u Beograd dolazi 15 ljudi iz Svedske da gleda Partizan u Pioniru,Mislim da od ovog dogadjaja treba napraviti turisticku atrakciju, malo poraditi na reklami pa da svaku utakmicu dodje bar 300 ljudi ,to bi donelo neke devize ovoj siromasnoj zemlji.Puno srece u narednim utakmicama.

Ivam CG

pre 11 godina

Nocas nisam ocekivao pobjedu ali drhtao sam kao uvjek pored malih ekrana kad mi obaveze ne dozvoljavaju da budem u Pioniru.Odigrali ste muski, zrelo, tako dobro da nije bilo potrebe za strah.Hvala ti Partizane, hvala ti Dule uz vas smo i kad ide i kad ne ide.I da ne osvojite nista ove sezone, imacete punu podrsku kao i uvjek.Jer samo slijep ili zavidan covjek ne vidi ogroman potencijal koji posjedujemo.VOLIM GAAAAAAAAAAA

Flaš Gordon

pre 11 godina

...gordona zadrzati i sledece sezone plus dogodine dovesti i njegovog mladjeg brata...
(edge, 15. novembar 2012 22:53)

...i svastikinog sina i kuminog unuka.

bugi

pre 11 godina

Iz ''dubine duše'' cestitam partizanu prvu pobedu iz šestog meča. A i vi ste kao neki navijaci sad kao svi ostali da pevaju sa igracima , a kad izgube odmah zvizduci prosli put su bile i petarda, a dvorana se isprazni za manje od minut. Dzabe se vi radujete nema sanse da prodjete dalje.
(DELIJE SEVER(I KAD JE TESKO I KAD DOBRO IDE UVEK SU TU), 15. novembar 2012 22:37)

Ja znam da vi umirete od zelje da zvizdite svojim igracima u Evroligi.
A sto se nas tice, mi smo i na derbiju posle utakmice ostali da pevamo igracima! Ali ti ocigledno gledas utakmice preko novina.

Stefan brate

pre 11 godina

Neko igra sa mocnim Kahasolom...a neko sa Besiktasem,CSKA I Barsom :) Toliko....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vucic vucko, 15. novembar 2012 22:51) :

A ipak taje "neko" vam odrzao cas kosarke u nedelju? :)

Virus

pre 11 godina

Nezadovoljan sam posetom ,ovaj mlad tim zasluzuje podrsku,a hala nije ispunjena!!
(Fiki, 15. novembar 2012 20:39)

Dobro, jesi li ti navijač, uterivač gledalaca ili jedan od zvezdaša-brojača?

Pero

pre 11 godina

Ja sam veliki grobar i kazem da je melodija iz "da volim crno bele" iz pesme "Dok palme njisu grane" od Dubrovackih trubadura... sto je tu sporno delije? Ajmo setnja.

Djorgo

pre 11 godina

Na 66:63, ne znam da li ce Partizan dobiti i sta ce biti do kraja Evrolige, ali jedan utisak mi se namece. Ova ekipa ima i talenta, i dobrog trenera i volje, ali nema dovoljno kvaliteta (tu se racuna i isikustvo!) za ovu konkurenciju. Hrabro i sve najbolje ... .

UrosBg

pre 11 godina

Alal vera momci!!! Moram priznati da me sramota jer nisam bas verovao da mozemo da pobedimo veceras. Ali kako su se momci borili ovo je fenomenalno. Tek sad vidim koliki potencijal ima ova ekipa i sad verujem da mozemo u Top 16. Napred crno-beli!!!

http://hoopsuniverse.net

Labud

pre 11 godina

Ti si jedini od svih, klubova na svetu celom....Sine Dragane, svaka ti se dala...Svi su momci carevi, eventuelno jos Novica, ali svi igraju za KK Duleta i Grobare, ukljucujuci i Gordona. Alal Vera momci!

jagodina sila SLUjagodina

pre 11 godina

Cestitam zvezdi stoprocentni ucinak u Evroligi: 0-0.
To ni Partizan kao evropska kosarkaska institucija ne moze da ostvari.
Buaaahahahahahaahahaha

Rica

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Verujem da za sebe misliš da si dobar čovek.

edge

pre 11 godina

neka sad neko kaze nesto za gordona a covek je strasan da se dovede novica a gordona zadrzati i sledece sezone plus dogodine dovesti i njegovog mladjeg brata

Kontraš

pre 11 godina

Uh... Pao mi je kamen sa srca! Bravo momci! Bravo Dule! Bravo grobari! Idemoooooooo!
Pobedjujte i dalje da nam Dragana (voditeljka Sport kluba) bude uvek ovako nasmejana i vesela! Pobeda Partizana i njen osmeh nakon toga - kompletan užitak!

partizan4ever

pre 11 godina

Gotovo je! Sad kad smo probili ovu blokadu sledi serija pobeda. Zvezdasima se vec sad tresu gace. Osvajamo ABA ligu sa pola snage i ulazimo u TOP 16.

ja

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)
Rece navijac kluba koji je nekad dok je postojao igrao najsmesniju kosarku u evropi, a sada kad ih nema presao da navija za FMP.

Stex

pre 11 godina

Jao grobari koja ste vi komedija od kluba i navijaca,hahahaha...Da,pisem ovo posle vase pobjede.I jos jednom:hahahahaha...Uvod:dubrovacki trubaduri,zaplet i rasplet:turske navijacke pjesme od pobratimljenog vam tima Besiktasa :)

Puki 1892

pre 11 godina

Svaka cast momci, pokazali ste klasu. Mladi al igraju kao matori. Da je bilo srece imali bi sada skor 3-3 ili 4-2 a ne 1-5. Samo napred!!!

danijelBGD

pre 11 godina

Sta je bre ovo ljudi moji???
Pa navijaci komsinice ne prate nase tekme da bi gledali kosarku, nego da bi slusali nase pesmice sa tribina. Razocaran sam! :(

smeker

pre 11 godina

Kakav sok za navijace turskog tima,mislim ove domace koji svake nedelje menjaju klub u zavisnosti sa kim Partizan igra.Bravo momci,samo hrabro u igri smo...

mile grobar

pre 11 godina

I eto tako zavrsava se tekma i mi opet spominjemo Zvezdu i pevamo gluposti umesto da slavimo prvu istorijsku pobedu i posle mi njima pricamo kako pucaju od komplexa a u stvari je obrnuto!!!!

toptop

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)

E moj nesrećniče... samo izgooglaj i vidi koliko puta ste izgubili u zadnih 10 godina i koliko puta je bilo kme, kme, kme... OFK sila SLUjagodina...

eto

pre 11 godina

"Dzerels nema pojma,treba da ide iz Partizan"... Ovo su grobari govorili o doticnom.A,da je ostao sad bi bili strasna ekipa
(Floro Flores, 15. novembar 2012 21:36)
Igrač kojeg je Džerels čuvao (Leo) imao je 13 poena, 8 asistencija, ranking mu je 20 a +- 14. Džerels ima rkg 17, ali +- -11. Zato nikada nećete dominirati, jer neznate košarku.

Dosadna si cigancice... Bolje sakupljaj limenke za tata Covu...

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11) Ajde, idi cuvaj decu tamo, ne mesaj se gde ti nije mesto....

simpatizer

pre 11 godina

Искрене честитке од навијача Звезде...догурајте што даље,као што се надам за нас у еврокупу,па после у нашој лиги коначно да гледамо право финале,па нек победи бољи! Живели.

Nenad

pre 11 godina

Кад год погледам утакмице Партизана, увек ми буде жао тих навијача...
Партизан, још једна заблуда Срба.
(Владимир, 15. novembar 2012 20:51) O kojim ti Srbima pricas covece?Njih ima 25 posto i kada pricas o njima ne mozes aludirati na vecinsku Srbiju.I vrabac na grani zna da ravno pola Srbije navija za Zvezdu i to po svim mogucim anketama,istrazivanjima i sl.Tako da tvoja opaska o zabludama Srba ne postoji.Da si rekao zabluda jednog dela Srba ili Srbije,to bi bilo mozda(jer svako ima pravo na sopstveni izbor kluba) tacno.Besiktas im je poslednja sansa u Evropi ove sezone,ako ga ne dobiju,ispadaju...

Burazer

pre 11 godina

(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)
Ovi Turci bi vas tukli sa rezervnom postavom.
Zauvek cete biti Run&Gun ekipa koja nikad nece znati odbranu da igra i bas zato nista necete osvojiti. Ne verujes mi, seti se Projekta Evropska Zvezda sa Gurovicem, Rakocevicem i ostalima u tim godinama, ekipa nesposobna da igra odbranu, dozivljavala je debakl i u Sirokom, i u Azovmasu, i tako dalje, a Partizan mozda jeste izgledao jadan tokom 2000-2004 ali sistem koji se nije menjao zasnovan na odbrani i veoma fizicki orijentisanoj igri je podigao rezultate Partizana na skroz drugi nivo, konstantnost ekipe u daljima fazama Evroligaskog takmicenja(jedini znacajni rezultati neke Srpske ekipe u Evropi osim F4 Uleb Cupa Vlade Vukoicica sa FMPom u poslednjih 10 godina, ups zamalo da zaboravim Hemofarm iz 2005 - ali to nista nije u poredjenju sa 2xTop8, 1x F4(pritom jedina ekipa koja je pobedila Barselonu u toj godini) i 3x Top16 fazama Evrolige)

nz

pre 11 godina

Očekivana pobeda...sada kreće polako uzlaznom linijom, pada i Lijetvos u Pioniru kao i Bamberg u gostima, možda čak i Barsa mada teško. Kako god, Partizan je večeras pokazao zašto je jedino čime Srbija može da se ponosi.

ja

pre 11 godina

Koliko se ovi navijaci FMP Dive posle jedne pobede u derbiju rasprde to je strasno. Covek bi iz njihove price pomislio da su neka strasna ekipa koja vise od deceniju dominira ovim prostorima i pravi velike rezultate u evro ligi ali u stvari to radi jedan drugi klub. Nama nesto pricaju da komentarisemo njihove vesti a 80% komentara na nasoj vesti njihovi. De ste vi nasli nama da pricate u kosarci dobijete nas jednom u derbiju i (to smo jos igrali dva dana pre toga tesku utakmicu)i jos neke dve smesne ekipa u jos smesnijem Uteh kupu i odma mislite da ste sila. Kad se bude igralo za trofeje videce se ko je ko, kao i svake godine. Bravo crno beli samo gazite.

Sveta

pre 11 godina

Svidja mi se u ovoj pobedi sto smo demantovali sve ono sto se zamera u poslednje vreme.
Prvo, da nemamo igrace u rotaciji, a danas je mulitonov odigrao jako vaznu rolu.
Drugo, da je milosavljevic smesan igrac a danas je razbio
Trece, da imamo smesne centre, a muslo dao 16p i 8sk
Cetvrto, da trener ne zna da vodi utakmicu, a povukao je svaki potez savrseno
Peto, da igramo neku dosadnu kosarku, a vesterman je podelio bar 5 top10 asistencija
Sesto, danemaju pobednicki mentalitet.
U igri smo...

Cojko

pre 11 godina

Odlican mec,nadam se da nam nece faliti taj jedan pogodak i da ce sada polako doci sve na svoje mesto,uz nadam se brejk protiv Bamberga i kod kuce protiv Ritasa,samo zaista nam fali jedan kvalitetan teskas u reketu,Gagic mi je mnogo slabasan igrac za Evroligu,sve u svemu dobro je,idemo u drugi krug,napred Partizan!!!

gabrijel sila

pre 11 godina

Markota daje izjavu a u pozadini lekcija Grobara iz navijanja. Moja dva cimera (gani) zinuli u tv. NEPROCENJIVO!
I posle mi se ovde javljaju razne samrok sile, i ostale smesne vradzbine... hahahahahahahaha

TeoFan

pre 11 godina

Svaka čast! Lučić standardan, a ovaj mali Vesterman igra 35 minuta i to dobro! Moram i ja da primetim da navijanje nije kao prethodnih godina... Čim Partizan povede dvorana utihne. Kao da Bamberg, pa ni ovaj Bešiktaš nisu dovoljno jaki protivnici za motivaciju?

vlajzi

pre 11 godina

Neko delja sampiona Turske,a neko nereseno sa predposlednjom ekipom Spanije.
I sta ja sad s navijacima KMFBGDFMPCZVAZBUKA da polemisem... ajde, sta????

Radan

pre 11 godina

@Đorgo
Jeste, još nema pravog kvaliteta, ne može se bez para biti uspešan u Evroligi, ali pobeda je visoka! Koliko vredi Bešiktaš? Verovatno će se ipak naću u prvih 16, ali nije presudno.Izgubili su dobijen meč protiv slabijeg Bamberga i to je ono što može samo dda nervira, ali ne i da brine. Za pola godine, kad se bude igralo za prvaka Srbije, ovaj će tim biti mnogo jači (iskusniji) a verovatno će dovesti bar dva prava igrača. Diva je veštačka tvorevina, kako je nastala tako će se i završiti.

ja

pre 11 godina

Nezadovoljan sam posetom ,ovaj mlad tim zasluzuje podrsku,a hala nije ispunjena!!
(Fiki, 15. novembar 2012 20:39)
Jedan deo hale je morao da ostane prazan zbog navijaca Besiktasa koji su dosli. Nasa uprava ne bi trebalo ovo da dozvoljava, zbog njih 10-ak ostao je jedan dobar deo hale prazan.

DELIJE SEVER(I KAD JE TESKO I KAD DOBRO IDE UVEK SU TU)

pre 11 godina

Iz ''dubine duše'' cestitam partizanu prvu pobedu iz šestog meča. A i vi ste kao neki navijaci sad kao svi ostali da pevaju sa igracima , a kad izgube odmah zvizduci prosli put su bile i petarda, a dvorana se isprazni za manje od minut. Dzabe se vi radujete nema sanse da prodjete dalje.

rade

pre 11 godina

Za 0:6 stvarno treba imati talenta.
(mirko, 15. novembar 2012 21:29)

Ne znam na sta mislis, jel na uzastopne titule u fudbalu ili nesto drugo, nisam bas razumeo najbolje.

ponosan grobar

pre 11 godina

@igor



Slusaj ako nemas drugi poso nemoj onda da sedis tu za kompom i da vredjas Partizan,jer stvarno si jadan i primitivan,ako ne mozes da navijas za svoj klub u Evroligi onda nemoj da provociras navijace najboljeg kluba na svetu.A prosto ne mogu da verujem da vise navijaca fmp-a ovde komentarise nego navijaca Partizana.A ako si tako jak idi sad u Pionir i kazi glasno svima da je nasa himna tuzbalica.

Nova godina još nije, a kad će ne zna se

pre 11 godina

Na žalost nisam otišao na utakmicu u Pionir, pa sam prinuđen da gledam na TV-u. Ali, imam sreće, zadovoljstvo je gledati tekmu kada komentariše Srđan Radojević na Sport Klubu, lik je stvarno extra, komentari su mu smisleni, precizni, zanimljivi, ne priča kojekakve gluposti kao većina komentatora. Eh da su svi ovakvi...

Lazaros

pre 11 godina

Kad su u Teksasu postali prebogati, zbog nafte, rešili su da kupe "tradiciju". Kupe dvorac u Engleskoj, presele ga, kamen po kamen u SAD, i sve isto osim lepe, zelene trave. I pitaju o i prodavce dvoraca kako da postignu nivo travnjaka iz Engleske. Odgovor je glasio: "Samo redovno ualovajte". "Pa to i radimo. Koliko dugo"? "Ne dugo, jedno 200-300 godina"... Tada će i FMPCZVBGDD, da...

Автократор

pre 11 godina

Ко је за то да се Партизан врати граду Загребу? Молим и Загрепчане да се укључе у гласање! Хвала!

vlajzi

pre 11 godina

Kako sam ponosan kad vidim ove nesrecne gane da komentarisu Partizan u EVroligi.
To me podseti na jedan dogadjaj iz mog detinjstva: popnem se ja u tresnju i sladim se, a jedan drugar sto ne ume da se popne vice odozdo: 'Ma sta me briga, ja i onako ne volim tresnje!'
Bilo mi ga zao isto kao sad navijaca zvezde...ili kako se vec zove taj klub za koji navijaju.

cartmanx

pre 11 godina

Poluvreme, Novica daje izjavu, naravno diplomatski na pitanje da li dolazi, rekao bih DA! Ono sto je veoma bitno vecerasnja evntulana pobeda posle izgubljenih dobijenih -utakmica protiv CSK,agal utakmicom sa Barsom, ovu decu bi tako rasteretila,jer bi im konacno dala potrebno samopuozdanje za dalje meceve u ABA i Evroligi.Naravno ne ocekujem F4 ma ne mora ni F16(mada moze, ne bih se bunio) ali je bitno da se stvara kostur uz jos neko pojacanje videcete skeptici, valadace klinci Partizana Evropom i te kako!P.S. Posebno isticem vaznost pobede u ovoj utakmici, da ce bog da je bude samo i samo zbog sampouzdanja ove mladosti na terenu!!!!

АнђеоОсвете

pre 11 godina

Очајно навијање... био једном један клуб... буши, хахахаха... буши, хахахаха...

Max

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Zasto tvoj tim ne igra Evroligu?

Sale@

pre 11 godina

Partizanu sve najbolje u ovoj utakmici i da ostvari prvu pobedu ove godine u Euroligi... Nadam se i prolasku u sledeći krug, ako ništa drugo zbog navijača i tzv. KombankArene koja je sve postala, samo ne i košarkaška...

P.S. Jedan od sledećih derbija sa Zvezdom da odigramo i odgledamo naravno tamo.

danilo

pre 11 godina

Partizan odlican,Turci ozbiljna ekipa.Nadam se da ce Partizan zadrzati koncentraciju do kraja.
Medjutim,decije bolesti moramo prelezati.
Neko pravi tim koji posle ove sezone moze u ligu veterana,sa Krkobabicem kao menadzerom,a neko iduce sezone ide na F4.
Za one koji sporo kapiraju,Partizan mnogo cesce ide na F4 nego sto Zvezda ovde osvaja bilo kakav trofej.Tek da se znaju relacije...

Zvezdas

pre 11 godina

Malo mi je muka od ovih tzv navijaca sto navijaju protiv Partizana ili Zvezde ili bilo kog drugog kluba kad igraju protiv stranaca. Daj Boze da i Radnicki i Zvezda i Partizan igraju F4 Jadranske lige, pa gde bi nam kraj bio...

Komsija

pre 11 godina

Ovo pisem pred poluvreme. Svaka cast mladom timu Partizana, iskreno navijam za Vas da pobedite ove turke. Nesto sto mi upada u oko, pun pionir, Partizan vodi od pocetka utakmice, a navijanje ok smo na momente. Nekada je pionir grmeo, ne znam sta se sada desava sa Grobarima? Ubise Vas znackatrazi :( Jos jednom, nadam se da ce Partizan pobediti!!!

Gole

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Jeste porjeklo pjesme je iz Dubrovačkih klapa. Poslušaj od tvojih navijača ''I kada dođe tuga, ja zvezdo biću s tobom''. Potpuno ista melodija.

Ne piši gluposti, dovoljno je tužno što navijaš za..

Samo vas lozim :))))))))

pre 11 godina

Grobari zelim vam da dobijete veceras Besiktas,i da u ponedeljak dobijete Olimpiju,jer nam je ona konkurent za f4,i hvala vam sto ste nas pustili u derbiju,jer samo deca mogu da veruju da mozete da primite 93 poena pred svojom publikom.

ams

pre 11 godina

Klimavo, a i bila bi krajnja steta da gdin poliglota upropasti svoj ucinak u najelitnijem takmicenju. Bese ona uspesna sezona sa CSKA, pa sad s ovim pulenima...Skor je otprilike 0 od 10. Amin.

igor ns

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....

Владимир

pre 11 godina

Кад год погледам утакмице Партизана, увек ми буде жао тих навијача...
Партизан, још једна заблуда Срба.

ja

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)
Rece navijac kluba koji je nekad dok je postojao igrao najsmesniju kosarku u evropi, a sada kad ih nema presao da navija za FMP.

Max

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Zasto tvoj tim ne igra Evroligu?

Gole

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Jeste porjeklo pjesme je iz Dubrovačkih klapa. Poslušaj od tvojih navijača ''I kada dođe tuga, ja zvezdo biću s tobom''. Potpuno ista melodija.

Ne piši gluposti, dovoljno je tužno što navijaš za..

Lazaros

pre 11 godina

Kad su u Teksasu postali prebogati, zbog nafte, rešili su da kupe "tradiciju". Kupe dvorac u Engleskoj, presele ga, kamen po kamen u SAD, i sve isto osim lepe, zelene trave. I pitaju o i prodavce dvoraca kako da postignu nivo travnjaka iz Engleske. Odgovor je glasio: "Samo redovno ualovajte". "Pa to i radimo. Koliko dugo"? "Ne dugo, jedno 200-300 godina"... Tada će i FMPCZVBGDD, da...

vlajzi

pre 11 godina

Kako sam ponosan kad vidim ove nesrecne gane da komentarisu Partizan u EVroligi.
To me podseti na jedan dogadjaj iz mog detinjstva: popnem se ja u tresnju i sladim se, a jedan drugar sto ne ume da se popne vice odozdo: 'Ma sta me briga, ja i onako ne volim tresnje!'
Bilo mi ga zao isto kao sad navijaca zvezde...ili kako se vec zove taj klub za koji navijaju.

Sveta

pre 11 godina

Svidja mi se u ovoj pobedi sto smo demantovali sve ono sto se zamera u poslednje vreme.
Prvo, da nemamo igrace u rotaciji, a danas je mulitonov odigrao jako vaznu rolu.
Drugo, da je milosavljevic smesan igrac a danas je razbio
Trece, da imamo smesne centre, a muslo dao 16p i 8sk
Cetvrto, da trener ne zna da vodi utakmicu, a povukao je svaki potez savrseno
Peto, da igramo neku dosadnu kosarku, a vesterman je podelio bar 5 top10 asistencija
Sesto, danemaju pobednicki mentalitet.
U igri smo...

smeker

pre 11 godina

Kakav sok za navijace turskog tima,mislim ove domace koji svake nedelje menjaju klub u zavisnosti sa kim Partizan igra.Bravo momci,samo hrabro u igri smo...

danilo

pre 11 godina

Partizan odlican,Turci ozbiljna ekipa.Nadam se da ce Partizan zadrzati koncentraciju do kraja.
Medjutim,decije bolesti moramo prelezati.
Neko pravi tim koji posle ove sezone moze u ligu veterana,sa Krkobabicem kao menadzerom,a neko iduce sezone ide na F4.
Za one koji sporo kapiraju,Partizan mnogo cesce ide na F4 nego sto Zvezda ovde osvaja bilo kakav trofej.Tek da se znaju relacije...

ja

pre 11 godina

Koliko se ovi navijaci FMP Dive posle jedne pobede u derbiju rasprde to je strasno. Covek bi iz njihove price pomislio da su neka strasna ekipa koja vise od deceniju dominira ovim prostorima i pravi velike rezultate u evro ligi ali u stvari to radi jedan drugi klub. Nama nesto pricaju da komentarisemo njihove vesti a 80% komentara na nasoj vesti njihovi. De ste vi nasli nama da pricate u kosarci dobijete nas jednom u derbiju i (to smo jos igrali dva dana pre toga tesku utakmicu)i jos neke dve smesne ekipa u jos smesnijem Uteh kupu i odma mislite da ste sila. Kad se bude igralo za trofeje videce se ko je ko, kao i svake godine. Bravo crno beli samo gazite.

ja

pre 11 godina

Nezadovoljan sam posetom ,ovaj mlad tim zasluzuje podrsku,a hala nije ispunjena!!
(Fiki, 15. novembar 2012 20:39)
Jedan deo hale je morao da ostane prazan zbog navijaca Besiktasa koji su dosli. Nasa uprava ne bi trebalo ovo da dozvoljava, zbog njih 10-ak ostao je jedan dobar deo hale prazan.

gabrijel sila

pre 11 godina

Markota daje izjavu a u pozadini lekcija Grobara iz navijanja. Moja dva cimera (gani) zinuli u tv. NEPROCENJIVO!
I posle mi se ovde javljaju razne samrok sile, i ostale smesne vradzbine... hahahahahahahaha

jagodina sila SLUjagodina

pre 11 godina

Cestitam zvezdi stoprocentni ucinak u Evroligi: 0-0.
To ni Partizan kao evropska kosarkaska institucija ne moze da ostvari.
Buaaahahahahahaahahaha

Djura

pre 11 godina

Svaka čast kompletnoj ekipii Partizana ,ali moram da naglasim : Leo Westermann je vrh !!! Kakav pregled igre ima sa nepunih 20 godina to je neverovatno ! 8 asistencija na ovako bitnoj utakmici ,dosad smo uglavnom imali plejmejkere-košgetere ! :)

edge

pre 11 godina

neka sad neko kaze nesto za gordona a covek je strasan da se dovede novica a gordona zadrzati i sledece sezone plus dogodine dovesti i njegovog mladjeg brata

OFK BGD a pre toga JGD

pre 11 godina

I corava koka neko zrno ubode....
(samrok sila SLUsamrok, 15. novembar 2012 22:31)

Mogu da zamislim koliko si jadan sto gubis titulu od corave koke 11 godina...

cartmanx

pre 11 godina

Poluvreme, Novica daje izjavu, naravno diplomatski na pitanje da li dolazi, rekao bih DA! Ono sto je veoma bitno vecerasnja evntulana pobeda posle izgubljenih dobijenih -utakmica protiv CSK,agal utakmicom sa Barsom, ovu decu bi tako rasteretila,jer bi im konacno dala potrebno samopuozdanje za dalje meceve u ABA i Evroligi.Naravno ne ocekujem F4 ma ne mora ni F16(mada moze, ne bih se bunio) ali je bitno da se stvara kostur uz jos neko pojacanje videcete skeptici, valadace klinci Partizana Evropom i te kako!P.S. Posebno isticem vaznost pobede u ovoj utakmici, da ce bog da je bude samo i samo zbog sampouzdanja ove mladosti na terenu!!!!

simpatizer

pre 11 godina

Искрене честитке од навијача Звезде...догурајте што даље,као што се надам за нас у еврокупу,па после у нашој лиги коначно да гледамо право финале,па нек победи бољи! Живели.

ponosan grobar

pre 11 godina

@igor



Slusaj ako nemas drugi poso nemoj onda da sedis tu za kompom i da vredjas Partizan,jer stvarno si jadan i primitivan,ako ne mozes da navijas za svoj klub u Evroligi onda nemoj da provociras navijace najboljeg kluba na svetu.A prosto ne mogu da verujem da vise navijaca fmp-a ovde komentarise nego navijaca Partizana.A ako si tako jak idi sad u Pionir i kazi glasno svima da je nasa himna tuzbalica.

Radan

pre 11 godina

@Đorgo
Jeste, još nema pravog kvaliteta, ne može se bez para biti uspešan u Evroligi, ali pobeda je visoka! Koliko vredi Bešiktaš? Verovatno će se ipak naću u prvih 16, ali nije presudno.Izgubili su dobijen meč protiv slabijeg Bamberga i to je ono što može samo dda nervira, ali ne i da brine. Za pola godine, kad se bude igralo za prvaka Srbije, ovaj će tim biti mnogo jači (iskusniji) a verovatno će dovesti bar dva prava igrača. Diva je veštačka tvorevina, kako je nastala tako će se i završiti.

Dosadna si cigancice... Bolje sakupljaj limenke za tata Covu...

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11) Ajde, idi cuvaj decu tamo, ne mesaj se gde ti nije mesto....

toptop

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)

E moj nesrećniče... samo izgooglaj i vidi koliko puta ste izgubili u zadnih 10 godina i koliko puta je bilo kme, kme, kme... OFK sila SLUjagodina...

TeoFan

pre 11 godina

Svaka čast! Lučić standardan, a ovaj mali Vesterman igra 35 minuta i to dobro! Moram i ja da primetim da navijanje nije kao prethodnih godina... Čim Partizan povede dvorana utihne. Kao da Bamberg, pa ni ovaj Bešiktaš nisu dovoljno jaki protivnici za motivaciju?

vlajzi

pre 11 godina

Neko delja sampiona Turske,a neko nereseno sa predposlednjom ekipom Spanije.
I sta ja sad s navijacima KMFBGDFMPCZVAZBUKA da polemisem... ajde, sta????

Rica

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Verujem da za sebe misliš da si dobar čovek.

partizan4ever

pre 11 godina

Gotovo je! Sad kad smo probili ovu blokadu sledi serija pobeda. Zvezdasima se vec sad tresu gace. Osvajamo ABA ligu sa pola snage i ulazimo u TOP 16.

danijelBGD

pre 11 godina

Sta je bre ovo ljudi moji???
Pa navijaci komsinice ne prate nase tekme da bi gledali kosarku, nego da bi slusali nase pesmice sa tribina. Razocaran sam! :(

rade

pre 11 godina

Za 0:6 stvarno treba imati talenta.
(mirko, 15. novembar 2012 21:29)

Ne znam na sta mislis, jel na uzastopne titule u fudbalu ili nesto drugo, nisam bas razumeo najbolje.

Komsija

pre 11 godina

Ovo pisem pred poluvreme. Svaka cast mladom timu Partizana, iskreno navijam za Vas da pobedite ove turke. Nesto sto mi upada u oko, pun pionir, Partizan vodi od pocetka utakmice, a navijanje ok smo na momente. Nekada je pionir grmeo, ne znam sta se sada desava sa Grobarima? Ubise Vas znackatrazi :( Jos jednom, nadam se da ce Partizan pobediti!!!

Grobar od malena...

pre 11 godina

Koliko puta me sin Milosavljević iznervirao u životu, a kako je pokidao danas i koliko me je oduševio!!! Bio je zver u odbrani, a dao je i nekoliko značajnih koševa!!!

Zvezdas

pre 11 godina

Malo mi je muka od ovih tzv navijaca sto navijaju protiv Partizana ili Zvezde ili bilo kog drugog kluba kad igraju protiv stranaca. Daj Boze da i Radnicki i Zvezda i Partizan igraju F4 Jadranske lige, pa gde bi nam kraj bio...

Burazer

pre 11 godina

(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)
Ovi Turci bi vas tukli sa rezervnom postavom.
Zauvek cete biti Run&Gun ekipa koja nikad nece znati odbranu da igra i bas zato nista necete osvojiti. Ne verujes mi, seti se Projekta Evropska Zvezda sa Gurovicem, Rakocevicem i ostalima u tim godinama, ekipa nesposobna da igra odbranu, dozivljavala je debakl i u Sirokom, i u Azovmasu, i tako dalje, a Partizan mozda jeste izgledao jadan tokom 2000-2004 ali sistem koji se nije menjao zasnovan na odbrani i veoma fizicki orijentisanoj igri je podigao rezultate Partizana na skroz drugi nivo, konstantnost ekipe u daljima fazama Evroligaskog takmicenja(jedini znacajni rezultati neke Srpske ekipe u Evropi osim F4 Uleb Cupa Vlade Vukoicica sa FMPom u poslednjih 10 godina, ups zamalo da zaboravim Hemofarm iz 2005 - ali to nista nije u poredjenju sa 2xTop8, 1x F4(pritom jedina ekipa koja je pobedila Barselonu u toj godini) i 3x Top16 fazama Evrolige)

Nova godina još nije, a kad će ne zna se

pre 11 godina

Na žalost nisam otišao na utakmicu u Pionir, pa sam prinuđen da gledam na TV-u. Ali, imam sreće, zadovoljstvo je gledati tekmu kada komentariše Srđan Radojević na Sport Klubu, lik je stvarno extra, komentari su mu smisleni, precizni, zanimljivi, ne priča kojekakve gluposti kao većina komentatora. Eh da su svi ovakvi...

Virus

pre 11 godina

Nezadovoljan sam posetom ,ovaj mlad tim zasluzuje podrsku,a hala nije ispunjena!!
(Fiki, 15. novembar 2012 20:39)

Dobro, jesi li ti navijač, uterivač gledalaca ili jedan od zvezdaša-brojača?

Ivam CG

pre 11 godina

Nocas nisam ocekivao pobjedu ali drhtao sam kao uvjek pored malih ekrana kad mi obaveze ne dozvoljavaju da budem u Pioniru.Odigrali ste muski, zrelo, tako dobro da nije bilo potrebe za strah.Hvala ti Partizane, hvala ti Dule uz vas smo i kad ide i kad ne ide.I da ne osvojite nista ove sezone, imacete punu podrsku kao i uvjek.Jer samo slijep ili zavidan covjek ne vidi ogroman potencijal koji posjedujemo.VOLIM GAAAAAAAAAAA

Puki 1892

pre 11 godina

Svaka cast momci, pokazali ste klasu. Mladi al igraju kao matori. Da je bilo srece imali bi sada skor 3-3 ili 4-2 a ne 1-5. Samo napred!!!

bugi

pre 11 godina

Iz ''dubine duše'' cestitam partizanu prvu pobedu iz šestog meča. A i vi ste kao neki navijaci sad kao svi ostali da pevaju sa igracima , a kad izgube odmah zvizduci prosli put su bile i petarda, a dvorana se isprazni za manje od minut. Dzabe se vi radujete nema sanse da prodjete dalje.
(DELIJE SEVER(I KAD JE TESKO I KAD DOBRO IDE UVEK SU TU), 15. novembar 2012 22:37)

Ja znam da vi umirete od zelje da zvizdite svojim igracima u Evroligi.
A sto se nas tice, mi smo i na derbiju posle utakmice ostali da pevamo igracima! Ali ti ocigledno gledas utakmice preko novina.

nz

pre 11 godina

Očekivana pobeda...sada kreće polako uzlaznom linijom, pada i Lijetvos u Pioniru kao i Bamberg u gostima, možda čak i Barsa mada teško. Kako god, Partizan je večeras pokazao zašto je jedino čime Srbija može da se ponosi.

Pero

pre 11 godina

Ja sam veliki grobar i kazem da je melodija iz "da volim crno bele" iz pesme "Dok palme njisu grane" od Dubrovackih trubadura... sto je tu sporno delije? Ajmo setnja.

Labud

pre 11 godina

Ti si jedini od svih, klubova na svetu celom....Sine Dragane, svaka ti se dala...Svi su momci carevi, eventuelno jos Novica, ali svi igraju za KK Duleta i Grobare, ukljucujuci i Gordona. Alal Vera momci!

sandu

pre 11 godina

Joj kako bi ovo bila dobra ekipa,kad bi ostali svi na okupu dogodine...Gordic se malo pogubio,odmah izgubljena lopta...ali imao je dva bitna skoka...sve u svemu dule zna zasto ga je uveo i verujem mu...:)

Flaš Gordon

pre 11 godina

...gordona zadrzati i sledece sezone plus dogodine dovesti i njegovog mladjeg brata...
(edge, 15. novembar 2012 22:53)

...i svastikinog sina i kuminog unuka.

Miljk@

pre 11 godina

Bravo, bravo...
Sta reci za ovaj mlad tim koji je bio pod velikim pritiskom. E sad je mnogo, mnogo, lakse...
Samo ne razumem ove iz Zeleznika sto komentarisu. Pa do juce Vas nigde nije bilo...sad mi tu pametujete.
Partizan je bio i bice sampion.

Djorgo

pre 11 godina

Na 66:63, ne znam da li ce Partizan dobiti i sta ce biti do kraja Evrolige, ali jedan utisak mi se namece. Ova ekipa ima i talenta, i dobrog trenera i volje, ali nema dovoljno kvaliteta (tu se racuna i isikustvo!) za ovu konkurenciju. Hrabro i sve najbolje ... .

Kontraš

pre 11 godina

Uh... Pao mi je kamen sa srca! Bravo momci! Bravo Dule! Bravo grobari! Idemoooooooo!
Pobedjujte i dalje da nam Dragana (voditeljka Sport kluba) bude uvek ovako nasmejana i vesela! Pobeda Partizana i njen osmeh nakon toga - kompletan užitak!

Samo vas lozim :))))))))

pre 11 godina

Grobari zelim vam da dobijete veceras Besiktas,i da u ponedeljak dobijete Olimpiju,jer nam je ona konkurent za f4,i hvala vam sto ste nas pustili u derbiju,jer samo deca mogu da veruju da mozete da primite 93 poena pred svojom publikom.

Marko

pre 11 godina

Bravo momci,zelim vam uspeh u daljem takmicenju.Vidi se da ovaj mladi tim ima veliki potencijal,dobro rade i rezultati ce doci.Zeleo bih da prodju u top 16.Preko mene u Beograd dolazi 15 ljudi iz Svedske da gleda Partizan u Pioniru,Mislim da od ovog dogadjaja treba napraviti turisticku atrakciju, malo poraditi na reklami pa da svaku utakmicu dodje bar 300 ljudi ,to bi donelo neke devize ovoj siromasnoj zemlji.Puno srece u narednim utakmicama.

Sale@

pre 11 godina

Partizanu sve najbolje u ovoj utakmici i da ostvari prvu pobedu ove godine u Euroligi... Nadam se i prolasku u sledeći krug, ako ništa drugo zbog navijača i tzv. KombankArene koja je sve postala, samo ne i košarkaška...

P.S. Jedan od sledećih derbija sa Zvezdom da odigramo i odgledamo naravno tamo.

UrosBg

pre 11 godina

Alal vera momci!!! Moram priznati da me sramota jer nisam bas verovao da mozemo da pobedimo veceras. Ali kako su se momci borili ovo je fenomenalno. Tek sad vidim koliki potencijal ima ova ekipa i sad verujem da mozemo u Top 16. Napred crno-beli!!!

http://hoopsuniverse.net

Bo McCalebb

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)

Ovo nije basket. Basket je ono sto smo igrali sa vama poslednjih 11 i vise godina. Na jedan kos. Ovo je kosarka!

eto

pre 11 godina

"Dzerels nema pojma,treba da ide iz Partizan"... Ovo su grobari govorili o doticnom.A,da je ostao sad bi bili strasna ekipa
(Floro Flores, 15. novembar 2012 21:36)
Igrač kojeg je Džerels čuvao (Leo) imao je 13 poena, 8 asistencija, ranking mu je 20 a +- 14. Džerels ima rkg 17, ali +- -11. Zato nikada nećete dominirati, jer neznate košarku.

grobar-españa

pre 11 godina

Barça,Real Madrid,Juventud,Tau (Caja Laboral),Unicaja, Panathinaikos,Olympiakos,CSKA,Efes,Fenerbahce,Armani,Lottomatica,Cantu,Zalgiris ... Sve ove ekipe su padale pred Partizanom u zvanicnim utakmicama Evrolige. Neki su pametnij kad cute.

Cojko

pre 11 godina

Odlican mec,nadam se da nam nece faliti taj jedan pogodak i da ce sada polako doci sve na svoje mesto,uz nadam se brejk protiv Bamberga i kod kuce protiv Ritasa,samo zaista nam fali jedan kvalitetan teskas u reketu,Gagic mi je mnogo slabasan igrac za Evroligu,sve u svemu dobro je,idemo u drugi krug,napred Partizan!!!

Bora

pre 11 godina

Bravo Bebe! Idemo u Top16! Ovaj Vesterman je čudo od igrača! Još kad mu je tu Bogdanović..... A himna? To je priča za sebe,neznaš da li ti se grlo stegne od tolike esencije ljubavi prema klubu,ili ti se digne kosa na glavi! Svi i kraj tv-a se jednostavno ućute,i sa ganutošću i pijetetom slušaju! Pojede dušu zvezdašima!! Potuljeno ćute (i oni slušaju!!) i guše se od besa,nemoći i ljubomore! A Pionir huči u ekstazi! E za to komšije treba tradicija i godine! Ja mislim da u Evropi najviše ljudi prepoznaje Marseljezu i Partizanovu himnu!!

mirko

pre 11 godina

Za 0:6 stvarno treba imati talenta.
(mirko, 15. novembar 2012 21:29)
Ne znam ko je ovaj, a ja sam navijač Partizana, takođe ne znam šta je hteo sa ovim komentarom, ali bolje je i 0:6 nego ne učestvovati.
Vreme će pokazati ispravnost politike KK Partizan.

frenky simao

pre 11 godina

Partizan mt:s: Milutinov 7, Vesterman 13 (8as), Gordić, Lučić 14 (5sk), Milosavljević 16, Gagić, Musli 14 (8sk), Čakarević, Đekić, Gordon 13 (9sk), Anđušić 4, Bertans 6. Trener: Duško Vujošević

Prosečna starost ovih 12 igrača je 21,4 godine. Najstariji su Gordić i Čakarević sa 24 godine koji sinoć praktično nisu ni igrali. Gordić zato što je tek stigao, a Čakarević zato što nema kvalitet za Partizan. Milutinov ima samo 17 godina, sinoć je igrao 14 minuta, postigao je 7 poena i velika je hrabrost ubaciti ga u vatru u evroligaškim mečevima! Ovom timu je potrebno vreme i strpljenje! Jedini kiks ovog mladog tima od početka sezone je utakmica sa Bambergom koja je izgubljena u poslednjim minutima zbog prevelikog pritiska. Kao posledica toga došla je loša utakmica samo dve večeri kasnije protiv CzvBgdDive.

Apache

pre 11 godina

Gani su vam pokazali u nedelju...
(Stefan Bg, 15. novembar 2012 23:24)
Videcemo i njih drugom prilikom kad raspored ne bude ovako gust ...

Владимир

pre 11 godina

Кад год погледам утакмице Партизана, увек ми буде жао тих навијача...
Партизан, још једна заблуда Срба.

Автократор

pre 11 godina

Ко је за то да се Партизан врати граду Загребу? Молим и Загрепчане да се укључе у гласање! Хвала!

kit-kat

pre 11 godina

I corava koka neko zrno ubode....
(samrok sila SLUsamrok, 15. novembar 2012 22:31)


Covece ovo je Evroliga, a ti jos pricas o derbiju...

peca delija

pre 11 godina

I eto tako zavrsava se tekma i mi opet spominjemo Zvezdu i pevamo gluposti umesto da slavimo prvu istorijsku pobedu i posle mi njima pricamo kako pucaju od komplexa a u stvari je obrnuto!!!!
(mile grobar, 15. novembar 2012 22:35)


nisi ti razumeo nista:)
zvezda ne postoji,zamrzli je na -45stepeni
grobari su samo davali godisnjicu, od kada nije sa nama:)
evo ja kao delija sam razumeo komsije

Dalibor

pre 11 godina

Cestitke igracima i strucnom stabu na pobedi.....sto se tice ovih raznoraznih shamrocka i gluposti....dovoljno je da ukucas shamrock red star u google i da umres od smeha.....hahahahahah.....poneda samrocka od cini mi se 5-1.........hahahahahaha

Dejan

pre 11 godina

Sad sam 100% siguran da će jedini rezultat fuzije FMP-a i CZ biti taj što će navijači ovog drugog kluba koji se utopio u FMP dati sebi za pravo da komentarišu vesti o Partizanu. Nas u nedelju pobedi FMP, a raduju se navijači ugašene CZ i tako već neko vreme - kad god igramo sa Maccabi-jem, Barcom, Efes-om, Olyimpiakos-om javljaju se navijači CZ da nam najave našu veliku propast. Već 11 godina slušam kojekakve proroke iz redova navijača CZ kako nam uskoro dolazi "crni petak". Ljudi, mi smo gubili i gubićemo utakmice, imali smo i težih serija poraza od ove ali ukapirajte jednom da ima je KK Partizan evropska institucija u košarci sa dubokim i zdravim korenom. Vidimo se u proleće 2013.

ja

pre 11 godina

Nije mislio na 0-6 nego na 0-14 na casu kosarke......u nedelju....koji ste vi raspad niste ni svesni!
(Red Star, 16. novembar 2012 08:51)
Mi bar imamo svoj klub, dok su neki usvojili tudj klub pa sad bodre to kopile a na svoj su zaboravili da je ikad i postojao.

prekoOkeanskeDelije

pre 11 godina

Od srca čestitam Partizanu na ovoj pobedi. Za razliku od nekih zvezdaša, ja ću uvek navijati za sve naše timove u evropskim takmičenjima. Možda čak i više za Partizan nego neke druge, jer je ipak basket-institucija bez pogovora. Iskreno vam želim još tri pobede u grupi - ili makar dve koliko bi realno mogli - pa šta bude posle nek' bude.

Onokao...

pre 11 godina

Ali ipak moj utisak cele utakmice: Dasic je prelomio mec onim dizanjem tenzija, a da toga nije ni svestan. Svaka cast i Lucicu kako je osetio taj trenutak, tacno je to bio momenat kada je utakmici vracena ona nekadasnja vatrena atmosfera...

savest

pre 11 godina

Za neupucene koji ovde komentarisu kosarku da postavim jedno pitanje. Znate li ko je mladji brat Drua Gordona? Jedan od najtalentovanijih kosarkasa srednjoskolaca u USA kome se predvidja velika NBA karijera. Naravno nece doci u Partizan, ni bilo gde drugo u Evropu. Neki bi trebali biti malo informisaniji kada odluce pisati komentare.

Stefan brate

pre 11 godina

Neko igra sa mocnim Kahasolom...a neko sa Besiktasem,CSKA I Barsom :) Toliko....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vucic vucko, 15. novembar 2012 22:51) :

A ipak taje "neko" vam odrzao cas kosarke u nedelju? :)

Dorcol brate, Srbija!

pre 11 godina

Volim Partizan do neba , ali gubimo za 20 zato sto najlosi sudija u istori kosarke sudi! LaMonica!!!
(Gogi, 15. novembar 2012 20:46)

Samo da te obavestim da je Partizan pobedio u apsolutno svakom mecu u Pioniru, koji je sudio La Monica. Pozdrav za sve koji vole i zive za kosarku.

igor ns

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Da citiramo: Izgubicete i vi nekada od Barse, Besiktasa i Cska. Mozda ne ove godine, mozda za godinu, ili za pet, ali ako nastavite tako.

mile grobar

pre 11 godina

I eto tako zavrsava se tekma i mi opet spominjemo Zvezdu i pevamo gluposti umesto da slavimo prvu istorijsku pobedu i posle mi njima pricamo kako pucaju od komplexa a u stvari je obrnuto!!!!

Pukovac

pre 11 godina

Citajuci komentare nisam mogao da ne primetim da pojedincima, navijacima vecitog rivala, i dalje nije jasno kako i zasto su nas pobedili u nedelju, vec se ponovo busaju i prete. Ali neka ih...

АнђеоОсвете

pre 11 godina

Очајно навијање... био једном један клуб... буши, хахахаха... буши, хахахаха...

Deki

pre 11 godina

Bravo za pobedu.Zaslužili smo je i protiv Nemaca i Rusa ali nam se nije dalo.Samo,ovde ima još mnogo da se radi! Ne bi me začudilo da Dule zakaže trening sutra ujutru za 7h.

Commando

pre 11 godina

Gani su vam pokazali u nedelju...
(Stefan Bg, 15. novembar 2012 23:24)
Videcemo i njih drugom prilikom kad raspored ne bude ovako gust ...
(Apache, 16. novembar 2012 09:10)

onoliko zalaganje na obicnom treningu - to mogu samo kosarkasi partizana.
zato smo 11 kopalja ispred gana

ja

pre 11 godina

gor



Slusaj ako nemas drugi poso nemoj onda da sedis tu za kompom i da vredjas Partizan,jer stvarno si jadan i primitivan,ako ne mozes da navijas za svoj klub u Evroligi onda nemoj da provociras navijace najboljeg kluba na svetu.A prosto ne mogu da verujem da vise navijaca fmp-a ovde komentarise nego navijaca Partizana.A ako si tako jak idi sad u Pionir i kazi glasno svima da je nasa himna tuzbalica.
(ponosan grobar, 15. novembar 2012 21:42)

ma ne treba da ide u pionir , ja se dobrovoljno javljam da mu sve objasnim , samo neka se javi

Nenad

pre 11 godina

Кад год погледам утакмице Партизана, увек ми буде жао тих навијача...
Партизан, још једна заблуда Срба.
(Владимир, 15. novembar 2012 20:51) O kojim ti Srbima pricas covece?Njih ima 25 posto i kada pricas o njima ne mozes aludirati na vecinsku Srbiju.I vrabac na grani zna da ravno pola Srbije navija za Zvezdu i to po svim mogucim anketama,istrazivanjima i sl.Tako da tvoja opaska o zabludama Srba ne postoji.Da si rekao zabluda jednog dela Srba ili Srbije,to bi bilo mozda(jer svako ima pravo na sopstveni izbor kluba) tacno.Besiktas im je poslednja sansa u Evropi ove sezone,ako ga ne dobiju,ispadaju...

Stex

pre 11 godina

Jao grobari koja ste vi komedija od kluba i navijaca,hahahaha...Da,pisem ovo posle vase pobjede.I jos jednom:hahahahaha...Uvod:dubrovacki trubaduri,zaplet i rasplet:turske navijacke pjesme od pobratimljenog vam tima Besiktasa :)

DELIJE SEVER(I KAD JE TESKO I KAD DOBRO IDE UVEK SU TU)

pre 11 godina

Iz ''dubine duše'' cestitam partizanu prvu pobedu iz šestog meča. A i vi ste kao neki navijaci sad kao svi ostali da pevaju sa igracima , a kad izgube odmah zvizduci prosli put su bile i petarda, a dvorana se isprazni za manje od minut. Dzabe se vi radujete nema sanse da prodjete dalje.

ams

pre 11 godina

Klimavo, a i bila bi krajnja steta da gdin poliglota upropasti svoj ucinak u najelitnijem takmicenju. Bese ona uspesna sezona sa CSKA, pa sad s ovim pulenima...Skor je otprilike 0 od 10. Amin.

Mirko

pre 11 godina

Ooo.. Aj malo da se i Vi zaradujete, ne smem da mislim šta bi bilo da ste i ovo izgubili. Vidim mnogo komentara,pluseva i minusa, izgleda da ste se otkravili malo..
U svakom slučaju čestitke igračima.
Naša košarka zaslužuje da igramo u vrhu evropske košarke a ne da se borimo da bi uopšte igrali u Evropi.

realan

pre 11 godina

pa kad milosaljevic ovoliko pogadja dobili bi i majami, samo realnost je da se to desi jednom u 100 utakmica ... inace ovi turci retko losa ekipa, sa neshvatljiv greskama u bitnim trenucima, skok dobio utakmicu,ne znam sto se pale ovom pobedom kad i nemci dobijaju i cao!

SASA

pre 11 godina

PObeda.....

Odavno losije navijanje u Pioniru ,vidi se i na igracima i na navijacima da su svi ovi porazi uzeli danka....
Partizan pomalo bez energije, ali ima srece jer Besiktas je bio jos bezvoljniji...
Nista ne videsmo od Gordica, ali ok, ....
Partizan mora dobiti Barsu i Ritas, a najveoravoatnije i Bamberg u gostima, cak ni to nece biti dovoljno, pa ce morati da nada povoljnoj situaciji, ali dobro za videti da se izdigao....
Na Gagicu se vidi da mu treba jos iskustva, ne staje iz igre, dok Musli standardno dobar...
Kakav je on coban ispao sto je otisao u SPaniju, i tamo 2 godine gledao kako sunce izlazi? sad je vec mogao biti reprezentativac... Ima sjajnu igru ledjima, odlicno se koristi telom,ali jos mu ne dostaje osecaj za prostor i naravno iskustvo....
Lucic standardno preteran.... tesko da ce ga Partizan moci zadrzati do godine...
ON je vec sad starter i u reprezentaciji...
Leo sve bolji, 13 poena, 8 asistencija, jos da ima malo iskusnije centre oko sebe, imao bi double-double svaku tekmu..
Milosavljevic , odlican ali to sa Draganom nista ne znas,ili je super, ili ga nigde nema...

Jos samo da Novica se vrati, i to je tim....za titulu.
AKo mogu da dobiju Zvezdu(;-))...
Znam dosta njih i dalje gleda sta se desavalo u zadnji 10 godina, ali ne zivi se od onog sto se desilo juce, ovo je skroz nova Zvezda, i sve je bolja, i bolja... Popunjeni su na svim pozicijama, i igraju vrlo moderno....
Lakse sa Cedevitom, i Maljkovicevom strategijom iz 1988....

Владимир

pre 11 godina

Кад год погледам утакмице Партизана, увек ми буде жао тих навијача...
Партизан, још једна заблуда Срба.

АнђеоОсвете

pre 11 godina

Очајно навијање... био једном један клуб... буши, хахахаха... буши, хахахаха...

Автократор

pre 11 godina

Ко је за то да се Партизан врати граду Загребу? Молим и Загрепчане да се укључе у гласање! Хвала!

igor ns

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....

Stefan brate

pre 11 godina

Neko igra sa mocnim Kahasolom...a neko sa Besiktasem,CSKA I Barsom :) Toliko....
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vucic vucko, 15. novembar 2012 22:51) :

A ipak taje "neko" vam odrzao cas kosarke u nedelju? :)

DELIJE SEVER(I KAD JE TESKO I KAD DOBRO IDE UVEK SU TU)

pre 11 godina

Iz ''dubine duše'' cestitam partizanu prvu pobedu iz šestog meča. A i vi ste kao neki navijaci sad kao svi ostali da pevaju sa igracima , a kad izgube odmah zvizduci prosli put su bile i petarda, a dvorana se isprazni za manje od minut. Dzabe se vi radujete nema sanse da prodjete dalje.

Stex

pre 11 godina

Jao grobari koja ste vi komedija od kluba i navijaca,hahahaha...Da,pisem ovo posle vase pobjede.I jos jednom:hahahahaha...Uvod:dubrovacki trubaduri,zaplet i rasplet:turske navijacke pjesme od pobratimljenog vam tima Besiktasa :)

Samo vas lozim :))))))))

pre 11 godina

Grobari zelim vam da dobijete veceras Besiktas,i da u ponedeljak dobijete Olimpiju,jer nam je ona konkurent za f4,i hvala vam sto ste nas pustili u derbiju,jer samo deca mogu da veruju da mozete da primite 93 poena pred svojom publikom.

Nenad

pre 11 godina

Кад год погледам утакмице Партизана, увек ми буде жао тих навијача...
Партизан, још једна заблуда Срба.
(Владимир, 15. novembar 2012 20:51) O kojim ti Srbima pricas covece?Njih ima 25 posto i kada pricas o njima ne mozes aludirati na vecinsku Srbiju.I vrabac na grani zna da ravno pola Srbije navija za Zvezdu i to po svim mogucim anketama,istrazivanjima i sl.Tako da tvoja opaska o zabludama Srba ne postoji.Da si rekao zabluda jednog dela Srba ili Srbije,to bi bilo mozda(jer svako ima pravo na sopstveni izbor kluba) tacno.Besiktas im je poslednja sansa u Evropi ove sezone,ako ga ne dobiju,ispadaju...

mile grobar

pre 11 godina

I eto tako zavrsava se tekma i mi opet spominjemo Zvezdu i pevamo gluposti umesto da slavimo prvu istorijsku pobedu i posle mi njima pricamo kako pucaju od komplexa a u stvari je obrnuto!!!!

ams

pre 11 godina

Klimavo, a i bila bi krajnja steta da gdin poliglota upropasti svoj ucinak u najelitnijem takmicenju. Bese ona uspesna sezona sa CSKA, pa sad s ovim pulenima...Skor je otprilike 0 od 10. Amin.

ja

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)
Rece navijac kluba koji je nekad dok je postojao igrao najsmesniju kosarku u evropi, a sada kad ih nema presao da navija za FMP.

Max

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Zasto tvoj tim ne igra Evroligu?

Djorgo

pre 11 godina

Na 66:63, ne znam da li ce Partizan dobiti i sta ce biti do kraja Evrolige, ali jedan utisak mi se namece. Ova ekipa ima i talenta, i dobrog trenera i volje, ali nema dovoljno kvaliteta (tu se racuna i isikustvo!) za ovu konkurenciju. Hrabro i sve najbolje ... .

Gole

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Jeste porjeklo pjesme je iz Dubrovačkih klapa. Poslušaj od tvojih navijača ''I kada dođe tuga, ja zvezdo biću s tobom''. Potpuno ista melodija.

Ne piši gluposti, dovoljno je tužno što navijaš za..

Lazaros

pre 11 godina

Kad su u Teksasu postali prebogati, zbog nafte, rešili su da kupe "tradiciju". Kupe dvorac u Engleskoj, presele ga, kamen po kamen u SAD, i sve isto osim lepe, zelene trave. I pitaju o i prodavce dvoraca kako da postignu nivo travnjaka iz Engleske. Odgovor je glasio: "Samo redovno ualovajte". "Pa to i radimo. Koliko dugo"? "Ne dugo, jedno 200-300 godina"... Tada će i FMPCZVBGDD, da...

vlajzi

pre 11 godina

Kako sam ponosan kad vidim ove nesrecne gane da komentarisu Partizan u EVroligi.
To me podseti na jedan dogadjaj iz mog detinjstva: popnem se ja u tresnju i sladim se, a jedan drugar sto ne ume da se popne vice odozdo: 'Ma sta me briga, ja i onako ne volim tresnje!'
Bilo mi ga zao isto kao sad navijaca zvezde...ili kako se vec zove taj klub za koji navijaju.

SASA

pre 11 godina

PObeda.....

Odavno losije navijanje u Pioniru ,vidi se i na igracima i na navijacima da su svi ovi porazi uzeli danka....
Partizan pomalo bez energije, ali ima srece jer Besiktas je bio jos bezvoljniji...
Nista ne videsmo od Gordica, ali ok, ....
Partizan mora dobiti Barsu i Ritas, a najveoravoatnije i Bamberg u gostima, cak ni to nece biti dovoljno, pa ce morati da nada povoljnoj situaciji, ali dobro za videti da se izdigao....
Na Gagicu se vidi da mu treba jos iskustva, ne staje iz igre, dok Musli standardno dobar...
Kakav je on coban ispao sto je otisao u SPaniju, i tamo 2 godine gledao kako sunce izlazi? sad je vec mogao biti reprezentativac... Ima sjajnu igru ledjima, odlicno se koristi telom,ali jos mu ne dostaje osecaj za prostor i naravno iskustvo....
Lucic standardno preteran.... tesko da ce ga Partizan moci zadrzati do godine...
ON je vec sad starter i u reprezentaciji...
Leo sve bolji, 13 poena, 8 asistencija, jos da ima malo iskusnije centre oko sebe, imao bi double-double svaku tekmu..
Milosavljevic , odlican ali to sa Draganom nista ne znas,ili je super, ili ga nigde nema...

Jos samo da Novica se vrati, i to je tim....za titulu.
AKo mogu da dobiju Zvezdu(;-))...
Znam dosta njih i dalje gleda sta se desavalo u zadnji 10 godina, ali ne zivi se od onog sto se desilo juce, ovo je skroz nova Zvezda, i sve je bolja, i bolja... Popunjeni su na svim pozicijama, i igraju vrlo moderno....
Lakse sa Cedevitom, i Maljkovicevom strategijom iz 1988....

ja

pre 11 godina

Koliko se ovi navijaci FMP Dive posle jedne pobede u derbiju rasprde to je strasno. Covek bi iz njihove price pomislio da su neka strasna ekipa koja vise od deceniju dominira ovim prostorima i pravi velike rezultate u evro ligi ali u stvari to radi jedan drugi klub. Nama nesto pricaju da komentarisemo njihove vesti a 80% komentara na nasoj vesti njihovi. De ste vi nasli nama da pricate u kosarci dobijete nas jednom u derbiju i (to smo jos igrali dva dana pre toga tesku utakmicu)i jos neke dve smesne ekipa u jos smesnijem Uteh kupu i odma mislite da ste sila. Kad se bude igralo za trofeje videce se ko je ko, kao i svake godine. Bravo crno beli samo gazite.

Mirko

pre 11 godina

Ooo.. Aj malo da se i Vi zaradujete, ne smem da mislim šta bi bilo da ste i ovo izgubili. Vidim mnogo komentara,pluseva i minusa, izgleda da ste se otkravili malo..
U svakom slučaju čestitke igračima.
Naša košarka zaslužuje da igramo u vrhu evropske košarke a ne da se borimo da bi uopšte igrali u Evropi.

Komsija

pre 11 godina

Ovo pisem pred poluvreme. Svaka cast mladom timu Partizana, iskreno navijam za Vas da pobedite ove turke. Nesto sto mi upada u oko, pun pionir, Partizan vodi od pocetka utakmice, a navijanje ok smo na momente. Nekada je pionir grmeo, ne znam sta se sada desava sa Grobarima? Ubise Vas znackatrazi :( Jos jednom, nadam se da ce Partizan pobediti!!!

Dosadna si cigancice... Bolje sakupljaj limenke za tata Covu...

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11) Ajde, idi cuvaj decu tamo, ne mesaj se gde ti nije mesto....

smeker

pre 11 godina

Kakav sok za navijace turskog tima,mislim ove domace koji svake nedelje menjaju klub u zavisnosti sa kim Partizan igra.Bravo momci,samo hrabro u igri smo...

jagodina sila SLUjagodina

pre 11 godina

Cestitam zvezdi stoprocentni ucinak u Evroligi: 0-0.
To ni Partizan kao evropska kosarkaska institucija ne moze da ostvari.
Buaaahahahahahaahahaha

realan

pre 11 godina

pa kad milosaljevic ovoliko pogadja dobili bi i majami, samo realnost je da se to desi jednom u 100 utakmica ... inace ovi turci retko losa ekipa, sa neshvatljiv greskama u bitnim trenucima, skok dobio utakmicu,ne znam sto se pale ovom pobedom kad i nemci dobijaju i cao!

gabrijel sila

pre 11 godina

Markota daje izjavu a u pozadini lekcija Grobara iz navijanja. Moja dva cimera (gani) zinuli u tv. NEPROCENJIVO!
I posle mi se ovde javljaju razne samrok sile, i ostale smesne vradzbine... hahahahahahahaha

ponosan grobar

pre 11 godina

@igor



Slusaj ako nemas drugi poso nemoj onda da sedis tu za kompom i da vredjas Partizan,jer stvarno si jadan i primitivan,ako ne mozes da navijas za svoj klub u Evroligi onda nemoj da provociras navijace najboljeg kluba na svetu.A prosto ne mogu da verujem da vise navijaca fmp-a ovde komentarise nego navijaca Partizana.A ako si tako jak idi sad u Pionir i kazi glasno svima da je nasa himna tuzbalica.

danilo

pre 11 godina

Partizan odlican,Turci ozbiljna ekipa.Nadam se da ce Partizan zadrzati koncentraciju do kraja.
Medjutim,decije bolesti moramo prelezati.
Neko pravi tim koji posle ove sezone moze u ligu veterana,sa Krkobabicem kao menadzerom,a neko iduce sezone ide na F4.
Za one koji sporo kapiraju,Partizan mnogo cesce ide na F4 nego sto Zvezda ovde osvaja bilo kakav trofej.Tek da se znaju relacije...

partizan4ever

pre 11 godina

Gotovo je! Sad kad smo probili ovu blokadu sledi serija pobeda. Zvezdasima se vec sad tresu gace. Osvajamo ABA ligu sa pola snage i ulazimo u TOP 16.

vlajzi

pre 11 godina

Neko delja sampiona Turske,a neko nereseno sa predposlednjom ekipom Spanije.
I sta ja sad s navijacima KMFBGDFMPCZVAZBUKA da polemisem... ajde, sta????

Flaš Gordon

pre 11 godina

...gordona zadrzati i sledece sezone plus dogodine dovesti i njegovog mladjeg brata...
(edge, 15. novembar 2012 22:53)

...i svastikinog sina i kuminog unuka.

TeoFan

pre 11 godina

Svaka čast! Lučić standardan, a ovaj mali Vesterman igra 35 minuta i to dobro! Moram i ja da primetim da navijanje nije kao prethodnih godina... Čim Partizan povede dvorana utihne. Kao da Bamberg, pa ni ovaj Bešiktaš nisu dovoljno jaki protivnici za motivaciju?

Sveta

pre 11 godina

Svidja mi se u ovoj pobedi sto smo demantovali sve ono sto se zamera u poslednje vreme.
Prvo, da nemamo igrace u rotaciji, a danas je mulitonov odigrao jako vaznu rolu.
Drugo, da je milosavljevic smesan igrac a danas je razbio
Trece, da imamo smesne centre, a muslo dao 16p i 8sk
Cetvrto, da trener ne zna da vodi utakmicu, a povukao je svaki potez savrseno
Peto, da igramo neku dosadnu kosarku, a vesterman je podelio bar 5 top10 asistencija
Sesto, danemaju pobednicki mentalitet.
U igri smo...

Nova godina još nije, a kad će ne zna se

pre 11 godina

Na žalost nisam otišao na utakmicu u Pionir, pa sam prinuđen da gledam na TV-u. Ali, imam sreće, zadovoljstvo je gledati tekmu kada komentariše Srđan Radojević na Sport Klubu, lik je stvarno extra, komentari su mu smisleni, precizni, zanimljivi, ne priča kojekakve gluposti kao većina komentatora. Eh da su svi ovakvi...

edge

pre 11 godina

neka sad neko kaze nesto za gordona a covek je strasan da se dovede novica a gordona zadrzati i sledece sezone plus dogodine dovesti i njegovog mladjeg brata

cartmanx

pre 11 godina

Poluvreme, Novica daje izjavu, naravno diplomatski na pitanje da li dolazi, rekao bih DA! Ono sto je veoma bitno vecerasnja evntulana pobeda posle izgubljenih dobijenih -utakmica protiv CSK,agal utakmicom sa Barsom, ovu decu bi tako rasteretila,jer bi im konacno dala potrebno samopuozdanje za dalje meceve u ABA i Evroligi.Naravno ne ocekujem F4 ma ne mora ni F16(mada moze, ne bih se bunio) ali je bitno da se stvara kostur uz jos neko pojacanje videcete skeptici, valadace klinci Partizana Evropom i te kako!P.S. Posebno isticem vaznost pobede u ovoj utakmici, da ce bog da je bude samo i samo zbog sampouzdanja ove mladosti na terenu!!!!

toptop

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)

E moj nesrećniče... samo izgooglaj i vidi koliko puta ste izgubili u zadnih 10 godina i koliko puta je bilo kme, kme, kme... OFK sila SLUjagodina...

ja

pre 11 godina

Nezadovoljan sam posetom ,ovaj mlad tim zasluzuje podrsku,a hala nije ispunjena!!
(Fiki, 15. novembar 2012 20:39)
Jedan deo hale je morao da ostane prazan zbog navijaca Besiktasa koji su dosli. Nasa uprava ne bi trebalo ovo da dozvoljava, zbog njih 10-ak ostao je jedan dobar deo hale prazan.

Zvezdas

pre 11 godina

Malo mi je muka od ovih tzv navijaca sto navijaju protiv Partizana ili Zvezde ili bilo kog drugog kluba kad igraju protiv stranaca. Daj Boze da i Radnicki i Zvezda i Partizan igraju F4 Jadranske lige, pa gde bi nam kraj bio...

Radan

pre 11 godina

@Đorgo
Jeste, još nema pravog kvaliteta, ne može se bez para biti uspešan u Evroligi, ali pobeda je visoka! Koliko vredi Bešiktaš? Verovatno će se ipak naću u prvih 16, ali nije presudno.Izgubili su dobijen meč protiv slabijeg Bamberga i to je ono što može samo dda nervira, ali ne i da brine. Za pola godine, kad se bude igralo za prvaka Srbije, ovaj će tim biti mnogo jači (iskusniji) a verovatno će dovesti bar dva prava igrača. Diva je veštačka tvorevina, kako je nastala tako će se i završiti.

sandu

pre 11 godina

Joj kako bi ovo bila dobra ekipa,kad bi ostali svi na okupu dogodine...Gordic se malo pogubio,odmah izgubljena lopta...ali imao je dva bitna skoka...sve u svemu dule zna zasto ga je uveo i verujem mu...:)

nz

pre 11 godina

Očekivana pobeda...sada kreće polako uzlaznom linijom, pada i Lijetvos u Pioniru kao i Bamberg u gostima, možda čak i Barsa mada teško. Kako god, Partizan je večeras pokazao zašto je jedino čime Srbija može da se ponosi.

Burazer

pre 11 godina

(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)
Ovi Turci bi vas tukli sa rezervnom postavom.
Zauvek cete biti Run&Gun ekipa koja nikad nece znati odbranu da igra i bas zato nista necete osvojiti. Ne verujes mi, seti se Projekta Evropska Zvezda sa Gurovicem, Rakocevicem i ostalima u tim godinama, ekipa nesposobna da igra odbranu, dozivljavala je debakl i u Sirokom, i u Azovmasu, i tako dalje, a Partizan mozda jeste izgledao jadan tokom 2000-2004 ali sistem koji se nije menjao zasnovan na odbrani i veoma fizicki orijentisanoj igri je podigao rezultate Partizana na skroz drugi nivo, konstantnost ekipe u daljima fazama Evroligaskog takmicenja(jedini znacajni rezultati neke Srpske ekipe u Evropi osim F4 Uleb Cupa Vlade Vukoicica sa FMPom u poslednjih 10 godina, ups zamalo da zaboravim Hemofarm iz 2005 - ali to nista nije u poredjenju sa 2xTop8, 1x F4(pritom jedina ekipa koja je pobedila Barselonu u toj godini) i 3x Top16 fazama Evrolige)

simpatizer

pre 11 godina

Искрене честитке од навијача Звезде...догурајте што даље,као што се надам за нас у еврокупу,па после у нашој лиги коначно да гледамо право финале,па нек победи бољи! Живели.

danijelBGD

pre 11 godina

Sta je bre ovo ljudi moji???
Pa navijaci komsinice ne prate nase tekme da bi gledali kosarku, nego da bi slusali nase pesmice sa tribina. Razocaran sam! :(

Pero

pre 11 godina

Ja sam veliki grobar i kazem da je melodija iz "da volim crno bele" iz pesme "Dok palme njisu grane" od Dubrovackih trubadura... sto je tu sporno delije? Ajmo setnja.

Rica

pre 11 godina

evo slušam ovu vašu tužbalicu "ljubav prema klubu...."
Jel može neko da objasni realno poreklo pesme ili su ovi zluradnici u pravu?
Inače verujem u vaših 0-6, ali nije to ništa strašno....
(igor ns, 15. novembar 2012 20:47)

Verujem da za sebe misliš da si dobar čovek.

Virus

pre 11 godina

Nezadovoljan sam posetom ,ovaj mlad tim zasluzuje podrsku,a hala nije ispunjena!!
(Fiki, 15. novembar 2012 20:39)

Dobro, jesi li ti navijač, uterivač gledalaca ili jedan od zvezdaša-brojača?

Djura

pre 11 godina

Svaka čast kompletnoj ekipii Partizana ,ali moram da naglasim : Leo Westermann je vrh !!! Kakav pregled igre ima sa nepunih 20 godina to je neverovatno ! 8 asistencija na ovako bitnoj utakmici ,dosad smo uglavnom imali plejmejkere-košgetere ! :)

UrosBg

pre 11 godina

Alal vera momci!!! Moram priznati da me sramota jer nisam bas verovao da mozemo da pobedimo veceras. Ali kako su se momci borili ovo je fenomenalno. Tek sad vidim koliki potencijal ima ova ekipa i sad verujem da mozemo u Top 16. Napred crno-beli!!!

http://hoopsuniverse.net

Cojko

pre 11 godina

Odlican mec,nadam se da nam nece faliti taj jedan pogodak i da ce sada polako doci sve na svoje mesto,uz nadam se brejk protiv Bamberga i kod kuce protiv Ritasa,samo zaista nam fali jedan kvalitetan teskas u reketu,Gagic mi je mnogo slabasan igrac za Evroligu,sve u svemu dobro je,idemo u drugi krug,napred Partizan!!!

Sale@

pre 11 godina

Partizanu sve najbolje u ovoj utakmici i da ostvari prvu pobedu ove godine u Euroligi... Nadam se i prolasku u sledeći krug, ako ništa drugo zbog navijača i tzv. KombankArene koja je sve postala, samo ne i košarkaška...

P.S. Jedan od sledećih derbija sa Zvezdom da odigramo i odgledamo naravno tamo.

Puki 1892

pre 11 godina

Svaka cast momci, pokazali ste klasu. Mladi al igraju kao matori. Da je bilo srece imali bi sada skor 3-3 ili 4-2 a ne 1-5. Samo napred!!!

Labud

pre 11 godina

Ti si jedini od svih, klubova na svetu celom....Sine Dragane, svaka ti se dala...Svi su momci carevi, eventuelno jos Novica, ali svi igraju za KK Duleta i Grobare, ukljucujuci i Gordona. Alal Vera momci!

OFK BGD a pre toga JGD

pre 11 godina

I corava koka neko zrno ubode....
(samrok sila SLUsamrok, 15. novembar 2012 22:31)

Mogu da zamislim koliko si jadan sto gubis titulu od corave koke 11 godina...

Grobar od malena...

pre 11 godina

Koliko puta me sin Milosavljević iznervirao u životu, a kako je pokidao danas i koliko me je oduševio!!! Bio je zver u odbrani, a dao je i nekoliko značajnih koševa!!!

Ivam CG

pre 11 godina

Nocas nisam ocekivao pobjedu ali drhtao sam kao uvjek pored malih ekrana kad mi obaveze ne dozvoljavaju da budem u Pioniru.Odigrali ste muski, zrelo, tako dobro da nije bilo potrebe za strah.Hvala ti Partizane, hvala ti Dule uz vas smo i kad ide i kad ne ide.I da ne osvojite nista ove sezone, imacete punu podrsku kao i uvjek.Jer samo slijep ili zavidan covjek ne vidi ogroman potencijal koji posjedujemo.VOLIM GAAAAAAAAAAA

Apache

pre 11 godina

Gani su vam pokazali u nedelju...
(Stefan Bg, 15. novembar 2012 23:24)
Videcemo i njih drugom prilikom kad raspored ne bude ovako gust ...

Miljk@

pre 11 godina

Bravo, bravo...
Sta reci za ovaj mlad tim koji je bio pod velikim pritiskom. E sad je mnogo, mnogo, lakse...
Samo ne razumem ove iz Zeleznika sto komentarisu. Pa do juce Vas nigde nije bilo...sad mi tu pametujete.
Partizan je bio i bice sampion.

grobar-españa

pre 11 godina

Barça,Real Madrid,Juventud,Tau (Caja Laboral),Unicaja, Panathinaikos,Olympiakos,CSKA,Efes,Fenerbahce,Armani,Lottomatica,Cantu,Zalgiris ... Sve ove ekipe su padale pred Partizanom u zvanicnim utakmicama Evrolige. Neki su pametnij kad cute.

rade

pre 11 godina

Za 0:6 stvarno treba imati talenta.
(mirko, 15. novembar 2012 21:29)

Ne znam na sta mislis, jel na uzastopne titule u fudbalu ili nesto drugo, nisam bas razumeo najbolje.

Marko

pre 11 godina

Bravo momci,zelim vam uspeh u daljem takmicenju.Vidi se da ovaj mladi tim ima veliki potencijal,dobro rade i rezultati ce doci.Zeleo bih da prodju u top 16.Preko mene u Beograd dolazi 15 ljudi iz Svedske da gleda Partizan u Pioniru,Mislim da od ovog dogadjaja treba napraviti turisticku atrakciju, malo poraditi na reklami pa da svaku utakmicu dodje bar 300 ljudi ,to bi donelo neke devize ovoj siromasnoj zemlji.Puno srece u narednim utakmicama.

Drobnjak iz auta

pre 11 godina

Da citiramo: Izgubicete i vi nekada od Barse, Besiktasa i Cska. Mozda ne ove godine, mozda za godinu, ili za pet, ali ako nastavite tako.

kit-kat

pre 11 godina

I corava koka neko zrno ubode....
(samrok sila SLUsamrok, 15. novembar 2012 22:31)


Covece ovo je Evroliga, a ti jos pricas o derbiju...

Deki

pre 11 godina

Bravo za pobedu.Zaslužili smo je i protiv Nemaca i Rusa ali nam se nije dalo.Samo,ovde ima još mnogo da se radi! Ne bi me začudilo da Dule zakaže trening sutra ujutru za 7h.

Bo McCalebb

pre 11 godina

Kakav smesan basket...ne zna se ko je grdji! Da sastave best-of,opet bi ih Zvezda omlatila...
(Znaisha, 15. novembar 2012 22:11)

Ovo nije basket. Basket je ono sto smo igrali sa vama poslednjih 11 i vise godina. Na jedan kos. Ovo je kosarka!

Bora

pre 11 godina

Bravo Bebe! Idemo u Top16! Ovaj Vesterman je čudo od igrača! Još kad mu je tu Bogdanović..... A himna? To je priča za sebe,neznaš da li ti se grlo stegne od tolike esencije ljubavi prema klubu,ili ti se digne kosa na glavi! Svi i kraj tv-a se jednostavno ućute,i sa ganutošću i pijetetom slušaju! Pojede dušu zvezdašima!! Potuljeno ćute (i oni slušaju!!) i guše se od besa,nemoći i ljubomore! A Pionir huči u ekstazi! E za to komšije treba tradicija i godine! Ja mislim da u Evropi najviše ljudi prepoznaje Marseljezu i Partizanovu himnu!!

savest

pre 11 godina

Za neupucene koji ovde komentarisu kosarku da postavim jedno pitanje. Znate li ko je mladji brat Drua Gordona? Jedan od najtalentovanijih kosarkasa srednjoskolaca u USA kome se predvidja velika NBA karijera. Naravno nece doci u Partizan, ni bilo gde drugo u Evropu. Neki bi trebali biti malo informisaniji kada odluce pisati komentare.

peca delija

pre 11 godina

I eto tako zavrsava se tekma i mi opet spominjemo Zvezdu i pevamo gluposti umesto da slavimo prvu istorijsku pobedu i posle mi njima pricamo kako pucaju od komplexa a u stvari je obrnuto!!!!
(mile grobar, 15. novembar 2012 22:35)


nisi ti razumeo nista:)
zvezda ne postoji,zamrzli je na -45stepeni
grobari su samo davali godisnjicu, od kada nije sa nama:)
evo ja kao delija sam razumeo komsije

frenky simao

pre 11 godina

Partizan mt:s: Milutinov 7, Vesterman 13 (8as), Gordić, Lučić 14 (5sk), Milosavljević 16, Gagić, Musli 14 (8sk), Čakarević, Đekić, Gordon 13 (9sk), Anđušić 4, Bertans 6. Trener: Duško Vujošević

Prosečna starost ovih 12 igrača je 21,4 godine. Najstariji su Gordić i Čakarević sa 24 godine koji sinoć praktično nisu ni igrali. Gordić zato što je tek stigao, a Čakarević zato što nema kvalitet za Partizan. Milutinov ima samo 17 godina, sinoć je igrao 14 minuta, postigao je 7 poena i velika je hrabrost ubaciti ga u vatru u evroligaškim mečevima! Ovom timu je potrebno vreme i strpljenje! Jedini kiks ovog mladog tima od početka sezone je utakmica sa Bambergom koja je izgubljena u poslednjim minutima zbog prevelikog pritiska. Kao posledica toga došla je loša utakmica samo dve večeri kasnije protiv CzvBgdDive.

eto

pre 11 godina

"Dzerels nema pojma,treba da ide iz Partizan"... Ovo su grobari govorili o doticnom.A,da je ostao sad bi bili strasna ekipa
(Floro Flores, 15. novembar 2012 21:36)
Igrač kojeg je Džerels čuvao (Leo) imao je 13 poena, 8 asistencija, ranking mu je 20 a +- 14. Džerels ima rkg 17, ali +- -11. Zato nikada nećete dominirati, jer neznate košarku.

Kontraš

pre 11 godina

Uh... Pao mi je kamen sa srca! Bravo momci! Bravo Dule! Bravo grobari! Idemoooooooo!
Pobedjujte i dalje da nam Dragana (voditeljka Sport kluba) bude uvek ovako nasmejana i vesela! Pobeda Partizana i njen osmeh nakon toga - kompletan užitak!

bugi

pre 11 godina

Iz ''dubine duše'' cestitam partizanu prvu pobedu iz šestog meča. A i vi ste kao neki navijaci sad kao svi ostali da pevaju sa igracima , a kad izgube odmah zvizduci prosli put su bile i petarda, a dvorana se isprazni za manje od minut. Dzabe se vi radujete nema sanse da prodjete dalje.
(DELIJE SEVER(I KAD JE TESKO I KAD DOBRO IDE UVEK SU TU), 15. novembar 2012 22:37)

Ja znam da vi umirete od zelje da zvizdite svojim igracima u Evroligi.
A sto se nas tice, mi smo i na derbiju posle utakmice ostali da pevamo igracima! Ali ti ocigledno gledas utakmice preko novina.

prekoOkeanskeDelije

pre 11 godina

Od srca čestitam Partizanu na ovoj pobedi. Za razliku od nekih zvezdaša, ja ću uvek navijati za sve naše timove u evropskim takmičenjima. Možda čak i više za Partizan nego neke druge, jer je ipak basket-institucija bez pogovora. Iskreno vam želim još tri pobede u grupi - ili makar dve koliko bi realno mogli - pa šta bude posle nek' bude.

ja

pre 11 godina

gor



Slusaj ako nemas drugi poso nemoj onda da sedis tu za kompom i da vredjas Partizan,jer stvarno si jadan i primitivan,ako ne mozes da navijas za svoj klub u Evroligi onda nemoj da provociras navijace najboljeg kluba na svetu.A prosto ne mogu da verujem da vise navijaca fmp-a ovde komentarise nego navijaca Partizana.A ako si tako jak idi sad u Pionir i kazi glasno svima da je nasa himna tuzbalica.
(ponosan grobar, 15. novembar 2012 21:42)

ma ne treba da ide u pionir , ja se dobrovoljno javljam da mu sve objasnim , samo neka se javi

Dalibor

pre 11 godina

Cestitke igracima i strucnom stabu na pobedi.....sto se tice ovih raznoraznih shamrocka i gluposti....dovoljno je da ukucas shamrock red star u google i da umres od smeha.....hahahahahah.....poneda samrocka od cini mi se 5-1.........hahahahahaha

mirko

pre 11 godina

Za 0:6 stvarno treba imati talenta.
(mirko, 15. novembar 2012 21:29)
Ne znam ko je ovaj, a ja sam navijač Partizana, takođe ne znam šta je hteo sa ovim komentarom, ali bolje je i 0:6 nego ne učestvovati.
Vreme će pokazati ispravnost politike KK Partizan.

ja

pre 11 godina

Nije mislio na 0-6 nego na 0-14 na casu kosarke......u nedelju....koji ste vi raspad niste ni svesni!
(Red Star, 16. novembar 2012 08:51)
Mi bar imamo svoj klub, dok su neki usvojili tudj klub pa sad bodre to kopile a na svoj su zaboravili da je ikad i postojao.

Commando

pre 11 godina

Gani su vam pokazali u nedelju...
(Stefan Bg, 15. novembar 2012 23:24)
Videcemo i njih drugom prilikom kad raspored ne bude ovako gust ...
(Apache, 16. novembar 2012 09:10)

onoliko zalaganje na obicnom treningu - to mogu samo kosarkasi partizana.
zato smo 11 kopalja ispred gana

Dorcol brate, Srbija!

pre 11 godina

Volim Partizan do neba , ali gubimo za 20 zato sto najlosi sudija u istori kosarke sudi! LaMonica!!!
(Gogi, 15. novembar 2012 20:46)

Samo da te obavestim da je Partizan pobedio u apsolutno svakom mecu u Pioniru, koji je sudio La Monica. Pozdrav za sve koji vole i zive za kosarku.

Pukovac

pre 11 godina

Citajuci komentare nisam mogao da ne primetim da pojedincima, navijacima vecitog rivala, i dalje nije jasno kako i zasto su nas pobedili u nedelju, vec se ponovo busaju i prete. Ali neka ih...

Dejan

pre 11 godina

Sad sam 100% siguran da će jedini rezultat fuzije FMP-a i CZ biti taj što će navijači ovog drugog kluba koji se utopio u FMP dati sebi za pravo da komentarišu vesti o Partizanu. Nas u nedelju pobedi FMP, a raduju se navijači ugašene CZ i tako već neko vreme - kad god igramo sa Maccabi-jem, Barcom, Efes-om, Olyimpiakos-om javljaju se navijači CZ da nam najave našu veliku propast. Već 11 godina slušam kojekakve proroke iz redova navijača CZ kako nam uskoro dolazi "crni petak". Ljudi, mi smo gubili i gubićemo utakmice, imali smo i težih serija poraza od ove ali ukapirajte jednom da ima je KK Partizan evropska institucija u košarci sa dubokim i zdravim korenom. Vidimo se u proleće 2013.

Onokao...

pre 11 godina

Ali ipak moj utisak cele utakmice: Dasic je prelomio mec onim dizanjem tenzija, a da toga nije ni svestan. Svaka cast i Lucicu kako je osetio taj trenutak, tacno je to bio momenat kada je utakmici vracena ona nekadasnja vatrena atmosfera...