Utorak, 23.10.2012.

10:30

Mihajlović: Poješće nas Englezi

Selektor Srbije Siniša Mihajlović rekao je da nije optimista po pitanju kazni koje čekaju naš fudbal zbog dešavanja u Kruševcu.

Izvor: JT

Mihajloviæ: Poješæe nas Englezi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Bosanka

pre 11 godina

ma Bosna ce vas sve da pojede..:)),,mislim da je bolje da vas izbace. Stavite tacku na sramocenje. Jer ovo nije ona Srbija koja rastura.

Kanibali

pre 11 godina

Sta, jos ce i da nas jedu? Pa oni su gori nego oni u Africi, oni su odavno to prestali da rade. Salu na stranu, s obzirom kako igramo, nije da me preterano zabole ako nas i izbace. No, drago mi je sto se napokon u Srbiji videla istina i kakav je taj zapad, kakve su njihove vrednosti - lazi, muti, petljaj. Bas me briga za bilo kakve sankcije od organizacija koje su krajnje pristrasne i gde su se Englezi uvalili, koje oni finansiraju, itd. Bitno je da se videlo koliko je to pokvaren i licemeran narod, pokusavaju izvrtanjem i izmisljanjem da diskvalifikuju citavu jednu zemlju. Kad ih vidite kakvi su, sve mi je jasnije da su nas na slicnim osnovama i bombardovali, uzeli neku glupost, preuvelicali, dodali, izvrnuli, i na osnovu toga kreirali citavu jednu anti-srpsku propagandu kao podlogu za buducu vojnu ofanzivu. I vrapcima je jasno, jednom recju - bagra.

Krkan

pre 11 godina

Nije valjda da će nas ova glupost u Kruševcu onemogućiti da učestvujemo na SP u Brazilu?(Metuzalem, 23. oktobar 2012 11:10)A kao inače bi išli? (Al Rae, 23. oktobar 2012 14:09)
Procitaj jos jednom.

zg

pre 11 godina

Nisam za izbacivanje srpske a repke iz kvalifikacija jer ovi englezi uvjek igraju prljavo kad se samo sjetim kad smo igrali sa njima sta su sve pisali o nama po novinama pa cak su i naseg tajnika priveli na aerodromu optuzivsi ga za kradu casopisa na kiosku. Ali imam jedno pitanje ako neko zna sta bi bilo kad bi vas izbacili jel bi se belgiji i makedoniji ponistili bodovi protiv vas i oni golovi koji se racunaju u gol razlici? (nije provokacija samo me zanima)

mutna voda

pre 11 godina

Izjele su nas ove domace, opasnije, sto u mutnoj vodi se hrane, i sad upiru prst u neku tamo drugu ribu, kao pazte pojesce nas! a smeju se iz mulja, jer nije mnogo za engleze ostalo. fazon je u tome sto kolege ostrvljani to ne znaju, pa ih se sad navlaci (takticki) da zagrizu u kosku. bice smeha ako tim englezima zapne u grlu. opasna igra nasih strucnjaka. film da se napravi. i to dobar film. jer dok mi tu oko velikih i malih riba raspravljamo, od naseg fudbala ni f nije ostalo, a i lova isparila. kakav trik, a? cista magija.

njami

pre 11 godina

Eto izgovora za neodlazak i produzenje agonije u nasem fudbalu...Auuuuu...Ne znam da li neko cita komentare zar ne vidi da su svi slicni i identicni. Pa zar smo svi mi neznalice a njih 3,4(Tole,Mihajlovic...) znalci....Haaaaaaaloooooo!!!!!!!!!

mala riba

pre 11 godina

cekaj, pa cemu onda svo to podladjivanje i mlacenje prazne slame... kad smo u startu osudjeni da nas jede neka krupna riba? lepo trener uci fudbalere, da ne veruju u uspeh jer je to mission impossible, dzaba se muce.
a to sto ume i par pirana da rastrgne aligatora kad naostre zube, to ih ne ucis? al zato da pevaju ih ucis... a dok je cvrcak pevao a mrav je vredno radio, ni tu im pricu nisi ispricao.. e moj antimotivatoru.

dr.

pre 11 godina

Nisi optimista? Steta sto dobro pamtim tvoje reci: "IDEMO DALJE IDEMO DALJE!" I drago mi je sto ce da nas kazne, da igramo nesto pa ajde, nego ne igramo nista cista 0. Zao mi je samo Baneta, Kolarova , a ponajvise Subotica koji je "zasluzio" da sedi na klupi. Ako bude 10 god ili manje mozemo da ne racunamo vise na njih jer ce biti prematori za reprezentaciju. Ne brini se ti druze selektore i njih ce da kazne kad vide da su se i oni delimicno ponasali kao idijanci.

besna sitna riba

pre 11 godina

Svi mi navijaci koji smo u naletu optimizma rezervisali karte za Brazil sad ustvari treba da skapiramo da ce neka velika riba da nas mozda pojede. i to u najgorem momentu kad smo na korak do istorijskog uspeha.
hahaha... wow.
a nas dragi Miha zaboravlja kako su hrvati (koji su u odnosu na engleze sitna riba) pojeli tu veliku ribu usred londona. zavili im naciju u crno, ostavili veliku ribu bez velikog takmicenja. da Miho, te iste strasne engleze. ima slicnih prica da ne nabrajam. ali mi u te babske price ne verujemo, jer mi smo ipak tu da malo podmladjujemo bankovni racun.
ne jede veca riba nego gladnija sine.

zoran fr

pre 11 godina

ne trbaju englezi da nas uniste tj pojedu.
dovoljno ste ti i tole.
pojeli ste srpski fudbal narocito bata tole
sta jos mozemo da izgubimo

fra

pre 11 godina

Mihajlovicev komentar je komentar coveka koji moli boga da nam zabrane nastupe u narednom periodu jer to vidi kao nacin da izbegne dalju blamazu. Sebicno i pomalo neocekivano obzirom na njegov karakter.

Nikki

pre 11 godina

Sem sto zbog Mihajlovica ne idemo ne svetsko prvenstvo kao i mlada reprezentacija jer im je bespotrebno uzeo najbolje igrace, njega vidim kao i glavnog krivca za to sto se desili u Krusevcu jer da je pustio te igrace da igraju za mladu mi bismo lagano dobili engleze i nista se od ovog ne bi desilo. Ne mogu da verujem kako neki ljudi imaju obraz posle toliko losih stvari koje su uradili.

THE DREAM

pre 11 godina

Razlog što Hrvati puno komentiraju na 92 je jednostavan,ovo je bez konkurencije najbolji sportski i ne samo sportski portal na prostorima ex yu i kao takvog ga mnogi Hrvati čitaju i šalju komentare,pa to treba da vam bude na ponos,pozdrav i sve pohvale redakciji i svim čitateljima b92 iz Opatije.

GoranS

pre 11 godina

Ovakvi defitistički Mihajlovićevi komentari ne pomažu - UEFA ima komisiju koja će da sasluša delegata (koji nije spomenuo rasizam), FSS (Rouz neće ispasti nevinašce, nadam se) i FA (ako imaju samo da je Rouz gađan kamenom u glavu!?). Mogu Englezi, da kukaju koliko žele, a sami imaju veće probleme sa rasizmom. Njihova kazna neće rešiti ništa u srpskom fudbalu - to moramo sami, jer problema ima. Za mene je Kruševac ništa napram Đenovi - tad je bilo legitimno, da nas izbace. Baš me zanima, ako će Englezi da kukaju i u Brazilu pošto tamo vlada moderni aparthejd - istražite sami situaciju tamo (koliko crnaca ima na vlasti, televiziji, vrhovima preduzeća, gde crnce na ulici nazivaju negrinho itd). http://www.youtube.com/watch?v=AASusCA0XVA

milan

pre 11 godina

Svi drhtimo zbog toga. Nego, treba osnovati novu fudbalsku asocijaciju koja bi se bavila fudbalom , kao sportom, a ne prprodajom igraca, tj. prostitucijom, tj. kradjom talenata iz siromasnih drzava. Naravno bez ljigavih engleza i slicnih perveza. Dosta je vise ljubljenja g....a i moljenja da se udeli milostinja.

Nemanja1982

pre 11 godina

I ti rones u tim "stazama" --HOCES NEKU -CISTU SRPSKU KRV -FODBALERA I
DA SVAKI MORA PEVATI HIMNU !!!
A STA JE TO ZA TEBE ???
--ZA MENE RASIZAM -
(fr**, 23. oktobar 2012 14:16)
......................................................................
A ti bi recimo za mene nogao da budeš neko ko ne voli i ne poštuje Srbiju. Ako bi hteo da budem na kraj srca mogao bih da te nazovem separatistom. Da ,da vidiš kao ružno zvuče te opaske u fazonu ako moraju svi da pevaju himnu onda je to rasizam. Ja nisam rasista a ubeđen sam da nije loša ideja da svi reprezentativci pevaju himnu svoje zemlje. Stvarno ne znam kada i gde je to pevanje himne bilo komentarisano drugačije od patriotizma. Sportisti za reprezentacij igraju za 0 evra, a od njih da bi dali maksimum se očekuje patriotizam i dobra volja. Tako je to u sportu. Mi nemamo igrače od po 40 miliona, koji su maheri, već imamo igrače koji moraju da budu našpanovani do koske da bi mogli nekoga da pobede. U sportu je to sasvim normalno. Ni u srpskoj ligi zapad, ni na svetskom prvenstvu ne može da se pobeđuje bez ogromne energije, želje i napaljenosti. Ovo sa himnom je jedini pozitivan Sinišin potez, sve ostalo je teški promašaj, ali to je neka druga tema. I još nešto, mi smo jedini narod koji je do skora zviždao svim himnama uključujući i svoju. To je blago rečeno ogavno i započetak ne bi bilo loše da naučimo makar svoju da pevamo.

mmx

pre 11 godina

@Svetozar
Kako da ne. Hajka na Srbe, a mi jadni fini, dobri, posteni, neiskvareni. Nikog ne diramo, nego nas mrze iz nama poznatih razloga.

tint

pre 11 godina

Haha ova situacija da UEFA izbaci Srbiju iz kvalifikacija za SP bi Mihajloviću pasala ko budali šamar.
Onda bi mogao reći: e da nije bilo ovih huligana, mi bi se kvalificirali na SP.
Ja mislim da ovaj vaš Mihajlović i navija za takvu odluku UEFE, jer ionako nećete vidjeti Brazil, a ovako on neće biti kriv nego UEFA lol

pozdrav

Boško Janković

pre 11 godina

Sad će mlada reprezentacija da ispadne kriva za neuspeh starije selekcije, a upravo je obrnuto. Koliko je samo mladih igrača povukao iz mlade reprez. Janković je za Mihailovića stručna gromada, i glupo je rušiti čoveka davanjem ovakvih izjava.

Vlada

pre 11 godina

Pa šta? ako je Englezima fudbal jedna od najbitnijih stvari,gde se okreće ogroman novac,gde su ogromna ulaganja i gde je upitanju veliki broj radnih mesta to kod nas nije slučaj.Ugledajmo se na Madjare,odavno su digli ruke od fudbala ali su zato na Olimpijskim igrama osvojili mnogo više medalja od nas.

outsider

pre 11 godina

neverovatno, koliko lažnih komentatora iz komšiluka, koji se predstavljaju kao građani Srbije i kao, navodno samokritično, hladno izjavljuju da u Srbiji ima rasizma, što je apsolutni nonsens!!!

KG

pre 11 godina

"Ovo će negativno da se odrazi i na A selekciju". ????
Pa on već unapred smislio opravdanje za ispadanje iz kvalifikacija za SP u Brazilu. Kao mi bi se SIGURNO kvalifikovali ali na ne daju ovi iz UEFE, a posebno Englezi.
Jel ovaj misli da smo mi ludi pa da ga nismo pročitali?

noisy43

pre 11 godina

Ma sta je s ovim hrvatima pa ovoliko komentarisu? Jos glume neke Srbe. Za pocetak, momcad, tekma i izgredi nisu srpske rijeci. Naucite vec jednom.

cvele

pre 11 godina

Već 1 dana slušam izgovore i optužbe na nas i na Engleze (u zavisnosti za od toga iz koje stranke je autor komentara) i uopšte mi nije jasno kako neko ko je odavde može da kaže da smo rasisti. Pa to čak nisu ni najokoreli navijači. Mi samo imamo tu glupu potrebu da onoga ko nas iznervira ili prebijemo, a ukoliko to nije moguće da ga najodvratnije izvređamo (šta ćemo kad smo temperamentni i bez imalo mozga). Što se tiče rasizma i majmunskih pokliča, pa mi nismo Engleska da kod nas to znači vređanje na rasnoj osnovi: kad se kod nas za nekoga kažeda je MAJMUN mi želimo da ga izvređamo aludirajući na to kako je PRIMITIVAN (živi dokaz da evolucija nije bila baš 100%uspešna - svako negde omane)a ne crne puti. Pa kod nas su se barem tamnoputi ljudi lepo osećali i uživali.
Kad se samo setim kako su Zvezdine navijače prozivali da su rasisti, a oni 2 meseca pre toga (na kraju prvenstva) za najboljeg i najomiljenijeg igrača zvanično proglasili Segunda Kastilja. U najmanju ruku smešna optužba.

fr**

pre 11 godina

I ti rones u tim "stazama" --HOCES NEKU -CISTU SRPSKU KRV -FODBALERA I
DA SVAKI MORA PEVATI HIMNU !!!
A STA JE TO ZA TEBE ???
--ZA MENE RASIZAM -

Al Rae

pre 11 godina

Nije valjda da će nas ova glupost u Kruševcu onemogućiti da učestvujemo na SP u Brazilu?
(Metuzalem, 23. oktobar 2012 11:10)
A kao inače bi išli?

Simon

pre 11 godina

Takoreći, poješće nas za engleski doručak. Jednostavno je, veoma su uticajni u fudbalu, dobro im dođe da prošire temu rasizma koja ni tamo nije strana (trudim se da se blago izražavam) na još nekoga, mi smo idealni za tako nešto ali jer smo dovoljno glupi A NE jer smo rasisti i konačno - publika je u Kruševcu definitivno preterala vređajući tog dečka i treba da budemo kažnjeni. Samo bi stvarno bilo lepo od onih koji će nas kazniti da nam jave ako do sada nikada nisu čuli kakve sve uvrede i pretnje trpe naši igrači na mnogim stadionima i terenima, što nikako ne opravdava glupost iz Kruševca, ali eto čisto da znamo dokle smo i mi "dužni" da slušamo i gledajući sve to gledajući prenose. Inače, za mene već duže vremena, stadion predstavlja objekat koji mi smeta u saobraćaju a daleeko sam od ideje da ga posetim.

Svetozar

pre 11 godina

Problem je sto je sve to namesteno i prenaduvano. Od kada postojimo, vodi se hajka protiv Srbije. Moramo biti jedinstveni.
Samo Sloga Srbe Spasava CCCC

Ja

pre 11 godina

Imam utisak da bi ovi nasi funkcioneri najvise voleli da nas uefa izbaci iz svih takmicenja to bi bilo idealno opravdanje za sve njihove neuspehe....

charli dzordz

pre 11 godina

Pa sta je radio Direktor reprezentativnih selekcija?Sta je njegov posao,pa valjda edukacija trenera gde spada i ponasanje.Ako treba da budu kaznjeni treneri zbog takvog ponasanja ,on treba da bude duplo vise kaznjen.

zligli

pre 11 godina

Kud bas Englezi, i otkud su oni neke velike ribe kada im reprezentacija ima uspeha kao i nasa. Drugo, citajte engleske novine: svaki dan neki skandal sa njihovim uzornim profesionalcima: tuce, silovanja, rasizam, voznja u pijanom stanju, muvanje devojaka svojih prijatelja, prostitutke... Pa to su preplaceni degenerici, a kakvi i da budu kada vidis da je lakse postati menadzer engleskog kluba nego uci u BG autobus. Jos nesto, upetljao se i onaj Kameron, koga Merkelova poredi sa likom iz Mapetovaca. I on naravno cuti, jer zna da je taku uvredila one fenomenalne likove. Ako se mi poput selektora toliko plasimo te bivse sile u svakom pogledu, hajde da sami istupimo iz svih takmicenja,pa im tako uskratimo zadovoljstvo da se po ko zna koji put izivljavaju nad nama. Pogledajte samo hrvate, Poljake, Bugare, Rumune, Grke, pa sta je njima do sada trebalo uraditi!?

ima li negde da ispadamo pametni?

pre 11 godina

Od svega je najgore sto smo opet ispali glupi i naivni. Englezi su jos od najave meca isli na provokacije, kao predvidjaju rasisticke ispade i td. A nasi zagrizli kao ovce da pokazu tamo nekima ko je ko...
Nadmudrise nas u svemu, pa i u banalnoj igri na dva gola pred gomilom napaljenih, pa sad trube okolo da je takva cela nacija...

Stevan

pre 11 godina

Uh, kako se samo Srbuje, cak i povodom ove vesti. Ljudi bre, pa mi smo zaista bolesni sto se nacionalizma tice (cast izuzecima gde i ja spadam). Vidim neki odobravaju sto se to desilo u Krusevcu. Zar vas bre ljudi nije sramota da posle svake javne manifestacije mi ispadnemo kreteni i siledzije? Jel se secate kad su one nase vandale policajci tukli u Italiji uz ogradu kao stoku, sto su ovi zasluzili. Mene je samo bilo sramota sto sam nemocan da kazem tim nasim ljudima da prestanu tako da se ponasaju. Onog dana su se neki pametnjakovici nasli da masu grckom zastavom u sred Skoplja, u Podgorici provocirali da je Crna Gora grad u srbiji ili kako vec. Ma uzas... Da li ce doci dan kad ce otac moci bezbrizno da povede svog sina na utakmicu? Zivim za to. A sad bolesni nacionalisti tucite minusima po mom komentaru, mozda vam to ulepsa popodne.

zg euroskeptik

pre 11 godina

@ Aleksandar M.

Kruševac je baš primjer zašto NE TREBA formirati nikakvu zajedničku ligu, jer bi se slični "Kruševci" događali svake subote.

Vlen

pre 11 godina

Pun nam je k...ofer navijaca vise, sklonite ih, pohapsite, vaspitajte, radite sta znate al dosta brate vise. Jel poenta da budemo najgori, dno dna i glupog primitivizma. Droga, oruzje i nasilje nisu sport!

Giga

pre 11 godina

Bože koliko ste protiv Mihe pa to je neverovatno,svi se pravite pametni i sve znate,da ste vi na njegovom mestu ali nikad nećete biti vi bi svi našu Srbiju odveli na SP jel?

Jergo

pre 11 godina

Ja ne bi volio da Vas izbace i kazne. Najveća kazna će Vam biti kada Vas u Zagrebu ili Splitu razbijemo ko bugarsku skupštinu. A kad i u Beogradu dobijete po tamburi, onda ćete sami podnijeti zahtjev da Vas izbace.

Pozdrav iz Lijepe Naše, ne možemo dočekati da dođete !!!

zvone

pre 11 godina

Englezi imaju puno pravo da zahtevaju sankcije. Ne samo zbog toga što su njihovi fudbaleri trpeli rasističke uvred već i zbog toga što imaju i puno moralno pravo.Setimo se samo Hejsela i kakav je stav javnog mnjenja bio. Celokupna engleska javnost, sa Margaret Tačer na čelu, je bila jednodušna u tome da se engleski klubovi izbace iz međunarodnih takmičenja.A onda su uzeli metlu u ruke.A mi ne treba da kukumavčimo i da doživljavamo to kao osvetnički čin(mada, ima i toga) već kao posledicu divljačkog ponašanja publike i igrača.I da se konačno krene da se rešava problem. Jer, počeli su drugi da nas vaspitavaju.

Cera

pre 11 godina

Rasizam je jedno, primitivizam je drugo a pikanje fudbala nešto sasvim treće. Rasisti nismo definitvno, primitivni jesmo definitvno, fudbal pikamo mnogo slabije nego što mi to zamišljamo da umemo. Ali glupost iz Kruševca je za Engleze odlična prilika da platimo i za njihov rasizam i uopšte sav evropski rasizam i za sav primitivizam sa bilo kog stadiona bilo gde (a primitivizam je na stadionima postao nešto sasvim "normalno")... Mi takvu glupost da propustimo Nema Šanse, Englezi takvu priliku takođe Nikada ne propuštaju, suma sumarum - Miha je sasvim OK rekao sve.

vrati se u Borovo

pre 11 godina

Bolje i to nego da popijete petardu u zg.
Nego sad kad mu to bude izgovor da ostane do 2018g. a sto ne i do 2022g. kad mu se ekipa uigra i kad ocekuje prve dobre rezultate, a ako i tad omane posto je mlad i perspektivan moze i do 2026g. i to sve sa Toletom.

siniša

pre 11 godina

Mislim da bi vam novcana kazna i jedna utakmica bez publike bila primjerena kazna. Stvarno ne bi bilo dobro da vas izbace, jer bi onda pricali kako smo se mi plasirali na SP jer su vas izbacili. Treba vam na terenu pokazat tko je bolji

mile

pre 11 godina

ma pogledajte bre one barabe u cacku sa kkk kapuljacama I jos su napisali odlazi odavde necemo te(jednom igracu sto je crnac)juce je objavio engleski Mirror.ovo samo kod nas ima.sramota

Aleksandar M.

pre 11 godina

Što se tiče našeg fudbala, on godinama više nije sport br.1 u Srbiji, čini mi se da je njegova "propast" počela posle Zvezdinog istorijskog uspeha 1991.god. Ne znam koliko će da nas UEFA kazni, ali bi to bila dobra prilika, da se kao u u Engleskoj posle Hejsela, država konačno obračuna sa huliganstvom u Srbiji, da se reši pitanje vlasništva klubova, da se napravi ili dopuni boljim rešenjima Zakon o sportu i dr. Da se izabere novo rukovodstvo FSS, novi selektor koji će se baviti "strukom" a ne o tome da li neko zna ili ne da peva himnu, kao da je to merilo ljubavi prema otadžbini a ne zalaganje na terenu... U fudbalu kao i u ekonomiji mora doći do novih ulaganja, u igrače, u infrastrukturu inače nema ni publike ni rezultata... Treba oformiti Balkansku ligu, to je jedini spas za sve klubove u regionu, strasti bi trebalo smiriti i navijati za "svoje", slaviti pobede, možemo i mrzeti protivnika ili samo da na tome ostane... pozdrav

Realista

pre 11 godina

Niko bre nama nemože ništa gore da uradi izvana od onoga što si ti uradio iznutra. Saće Englezi da budu krivi za tvoju taktiku i sastavljanje momčadi. More, brigaj svoje brige važi?

P.S. Veća katastrofa će da bude ako TI ostaneš selektor, nego da nas Englezi kazne sa 5 godina neigranja šampionata.

Neko iz mase

pre 11 godina

ne vidim razlog zašto bi se nervirali, mi smo već sami sebe isključili sa svih velikih takmičenja jer kakva nam je reprezentacije, FSS i selektor ništa drugi i nismo mogli da očekujemo. Tomislav Karadžić je uništio srpski fudbal a Siniša Mihajlović će biti zapamćen kao najgori selektor u istoriji srpskog fudbala.

Milovan

pre 11 godina

Sad ce to biti pokrice sto se necemo kvalifikovati, kao i pre 2 godine.
Svi ste vi sumnjivi, krijete se iza toga, narocito Karaszic.

Djoko pengulica

pre 11 godina

I treba bre!! Po meni trebalo bi da suspenduju sve selekcije, iz svih takmicenja u narednih 10 godina. Realno sramota je da uopste pokusavaju da naprave neki uspeh sa ovakvom ekipom. Katasrofa.

Bojan

pre 11 godina

Jedna konstatacija mu je potpuno tacna.Treneri umesto da razdvajaju decu i da im daju primer kako treba postupiti,oni se jos mlate kao konjine.

Nik

pre 11 godina

Izgleda da Karadzic i kompanija prizeljkuje neku kaznu kako im na sledecim utakmicama na domacem terenu ceo stadion ne bi skandirao i zvizdao!Cak ni zabrana od nekoliko godina ne bi bila losa jel bi to bila sjajna prilika da se sklone ove interesne grupe i mafijasi iz fudbala i dovedu bolji ljudi!

Delija_Udine

pre 11 godina

Pa nema tu sta da se kaze a da se vec ne zna...mi svejedno ne idemo u Brazil..tako da.. :) Sto se tice mlade reprezentacije...iskreno mi je zao jer su uvjek nekako dobro igrali i donosili na uspjehe..sjetimo se finala protiv Italijana..i protiv Holandjana..tako da..zao mi je tih momaka jer dobro igraju ...njima moze neuspjeh da se oprosti ..sto se tice "A" selekcije...nisam nista ni ocekivao...ne mozes poceti da igras kvalifikacije tako sto promjenis 16 igraca...to nema nigdje na svijetu..vidjelo se iz prijateljskih utakmica gdje smo i sta smo..mada sam se nadao da cemo se bar uigrati..nista ljudi...bice kvalifikacija ...bice utakmica..bolje je sad neko vrijeme ne gledati nas fudbal...govorim u globalu..:) Pozdrav za SVE ljude :)

Nepoznavalac engleskih pravila

pre 11 godina

Prvo Englesko pravilo,ne pricaj ako nisi pitan.A ko je tebe sta pitao?
(sumadinac, 23. oktobar 2012 11:39)

Šumadinac,poznavaoče engleskih pravila,a ko je TEBE šta pitao?

Dejan

pre 11 godina

Sinisa mnogo stvari si ti uradio sto nije trebalo u tvojoj karijeri pa....... nista. Gledaj svoj posao i pusti druge da razmisljaju i odlucuju o tome, nisu Englezi cvecke znaju oni to najbolje na kraju neodlucuju oni nego FIFA i UEFA .

Lele

pre 11 godina

Ajd sad udrite minuse po Sinisi! Svako ko istinu o nama i o nasoj situaciji kaze je garant izdajica! A vrli Srbi,nije bilo incidenta,nije bilo rasiszma sigurni ste?
(EU, 23. oktobar 2012 11:40)
CEDO, TI SI??

riječanin

pre 11 godina

sigurno da će nas kazniti i treba ,al mi uvijek prođemo gore nego što je realna situacija, pa tako i sad i uvijek će to biti tako,nego poslije zagreba budi čovjek i podnesi ostavku pa da se počne graditi novi tim jer bit će puno vremena za novog izbornika a hvala bogu igrača imamo na pretek SAMO SRBIJA

Markony

pre 11 godina

Zamisite da je utakmica odigrana u Beogradu! Posle pucanja lopte u publiku i pokazivanja srednjeg prsta nekoliko puta publici od strane tamnoputog igraca beogradske navijace ne bi niko zaustavio, Rouz ne bi ziv izasao sa terena!

navijac iz krusevca

pre 11 godina

zasto sami pominjemo rasizam,kada toga u krusevcu nije bilo!? ono sto je se desilo je ispad pojedinaca koji za to treba da budu kaznjeni,mislim na igrace..inace publika je bila primer beogradu kako se bodri reprezentacija srbije! a selektor seniora verovatno trazi vec u ovome alibi za fijasko koji dozivljava i tek ce da dozivi u kvalifikacijama!

kisa

pre 11 godina

Miha, svaki Golijat ima slabu tacku, Ahil petu. Mogao bi i ti Miha da promislis i poradis na tome umesto sto se predajes zakonu sile bez borbe. Nije poucno za nas male. Samo pametno Srbijo Gordi Albion je velik ali ranjiv u nadmenosti aroganciji i gordosti.

igor

pre 11 godina

Cuj ne ide nam na ruku. Sta tu ima lose da nas izbace iz svih takmicenja i da se ne brukamo u ovoj losoj imitaciji igre koja se zove fudbal,da dotaknemo jos vece dno da nema dalje i da konacno ode sav ovaj (beeeeep) koji vodi nas fudbal

Shone Su

pre 11 godina

A opasan je Sinisa, i vredan, vec krajem oktobra je poceo da smislja izgovore za poraz u martu od Hrvatske. 5 meseci ranije, covek ima sistem...

Covek sa Ostrva - da li smo gledali istu tekmu?

pre 11 godina

Ne znam da li sam gledao istu utakmicu kao i ostali ali se jasno vidi na snimku kako ste drugari? Jedan nas igrac pretrcava nekih 30-ak metara ne bi li se obratio crncu. Pretpostavljam da nije sprintovo zbog medenih kolaca vec je po sredi nesto sasvim drugo. Sta je bilo u pitanju ne znam ali je vise nego ocigledno da je tu bilo vatre dok smo mi gledali dim. Takodje na istom snimku se vidi da jedan crnac sa plavom "portiklom" preko dresa ide da se pozdrvi sa nasim igracima koji su tugovali sedeci i lezeci otprilike na mestu gde su Englezi poceli da slave gol sto je bilo na strani terena suprotno od tunela. Na njega niko nije reagovao fizicki niti je bio meta publike (za verbalne i fizicke projektile sa tribina). Konacno, ko je bio poslednji igrac Engleske koji je napustio teren? Opet crnac koji se ispozdravljao sa gotovo svim nasim igracima i pritom otisao do klupe da nesto uzme i tek onda lagano otisao u tunel. Naravno ni on, iako je crn(ac), nije niti fizicki niti verbalno napadnut. Poenta ove price je da se cini da je Ruza (Engleska) nesto debelo zaorao u toku ili na kraju tekme te je dobio po svemu sudeci zasluzenu reakciju publike a i samih igraca Srbije. On je prozvan zbog zaoravanja a ne na rasnoj osnovi jer se drugim crncima i Engleskom timu publika nije obracala.

todor

pre 11 godina

Ako nas izbace,jedino ti si u dobitku.Ne idemo u Brazil,ali ne tvojom zaslugom,vec zbog UEFA,koja ce da nas izbaci.Onda cekamo sledeci ciklus kvalikfikacija za EP,naravno s tobom na celo,a Tole najsrecniji.Krenuce jaka kampanja,kao nikad jaci,kao nikad spremniji,i naravno opet debakl.Ali nema veze,bitno da se prodaju 5-6 igraca,a rezultat nije bitan,jer slede nove kvalifikacije.Vi svi na dobitku,a narod stariji za 5 godina,razocaran u fudbal

Dejan

pre 11 godina

Stvarno teška situacija, može se desiti da A reprezentacija bude diskfalifikovana sa Svetskog Prvenstva u Brazilu...A taman smo dobri bili...Nepravda.

wildsouthhorse

pre 11 godina

Slazem se Miha sa tobom i nemam sta da dodam....u pravu si....nece se ovo dobro zavrsiti, ljudi u Krusevcu su divni, nisu rasisti, i tacno je da je Englez posle datog gola vredjao publiku, ali zasto tuca? U POBEDI SE NE PONESI U PORAZU SE NE PONIZI.....Njegos...

One night in May

pre 11 godina

To biste Tole i ti jedva docekali. Posle bi nam prodavali maglu kako bismo se svakako kvalifikovali za Brazil, samo da nas nisu diskvalifikovali...

Gimli

pre 11 godina

dosadili ste više sa ovom pričom, treba im (reprezentaciji srbije) lepo zabraniti da učestvuju na naredna barem 2 velika takmičenja, pa nek se češu i razmišljaju za to vreme šta sve i kako da isprave... a taman će imati i izgovor za neuspeh. svi srećni!

Zoran

pre 11 godina

Baš nam je tvoje mišljenje trebalo po tom pitanju,gledaj svoja posla nesposobnjakoviću!Naravno da bi ti odgovarale kazne kako bi prikrio svoje neuspehe!

ljusha

pre 11 godina

A koliko se lose odrazava to sto u dogovoru sa tvojim pajtosem Mancinijem guras malog Nastasica (bez namere da osporim njegov kvalitet) koji, uz dovoljan broj utakmica za nacionalnu selekciju,obezbedjuje radnu dozvolu u Engleskoj!! Pri tome na klupi sedi jedan Subotic,koji bi imao mesto u mnogo ozbiljnijim evropskim reprezentacijama. Menadzerske agencije necu da pominjem....

Luka Laban

pre 11 godina

Mozda bi bilo korisno da nas suspenduju iz svuh takmicenja al na godinu dana,taman kad se okoncaju ovi neuspeni ciklusi,a mozda ce se nekim cudom naci neko iz vrha pa da se povuce !!!

EU

pre 11 godina

Ajd sad udrite minuse po Sinisi! Svako ko istinu o nama i o nasoj situaciji
kaze je garant izdajica! A vrli Srbi,nije bilo incidenta,nije bilo rasiszma
sigurni ste?

S.Drazovic

pre 11 godina

Михајловић је потпуно у праву. А ми ћемо и даље та се тешимо са тиме како је увек неко други крив, али не ми. Много пута су нам се дешавале лоше ствари иако нисмо криви због тога, али то нам не даје за право и не оправдава ако нисмо хладне главе када је то најпотребније. Уместо да јуримо Енглезе за неспортско понашање, ми стављамо себи омчу око врата.
За мене постоји само једно питање, а то је: шта смо ми урадили да не дође до онаквих сцена?!

popeye

pre 11 godina

Da, istina ne zanima vise nikog, desilo se ono sto kazu mediji i onaj jaci. Za svakog ko iole zna nasu istoriju, od Engleza nista novo...

Misha

pre 11 godina

Ne očekujem ništa dobro. Sve može i na A reprezentaciju negativno da se odrazi“, naglasio je Mihajlović.

Sto ce tebi leci ko kec na jedanaest, neces otici na SP u Brazilu ne zbog skandaloznih igara tima koji vodis nego zbog drakonske kazne UEFA/FIFA. I opet ce ti se shef Tole izvuci a i ti sa njim.

Voja

pre 11 godina

Znači posle celonedeljnog batrganja FSS i pojedinih medija (te nije bilo skandiranja, te nije delegat prijavio, te Englezi su ovakvi, te onakvi), došao je na red realan prikaz stvari.

Drago mi je, to je pozitivan pomak, jer je najbitniji korak u rešavanju problema, priznanje da postoji pa onda njegovo realno sagledavanje. Neko je stisnuo petlju i kazao ljudima šta će realno biti: da će jedna višestruko opominjana nacija zbog izgreda biti strogo kažnjena. Što bi nam, recimo na primeru Hrvatske ili Poljske, svima delovalo normalno. Naravno, morao je da kaže da je to i zbog toga što smo 'sitna riba' (kad smo toliko sitni, što su nam izgredi krupni?), ali to je neophodno da ljudi progutaju celu priču lakše.

Svaka čast, selektore, dobro jutro Srbijo.

Miloš J. Kosovac

pre 11 godina

Englezi samo hoće da dokraječe ono što FSS uništava godinama. Ti si Mihajloviću oslabio mladu raprezentaciju, jer si joj oteo najbolje igrače, pa smo neočekivano izgubuli od Engleza, a zbog neočekivanog poraza došlo je do incidenta. Tako si uspeo da upropastiš istovremeno dve rapezentacije - i mlađu i stariju. Jedino te spašava što se ne ubiješ je tvoja tvdoglavost, kao i Karadžić, a on još je i krajnje amoralan. Mora da si i glup kada to samo ti ne znaš.

kayo

pre 11 godina

Selektor Mihajlović, jeli to bivši igrač Jugoslavije, koji je na prvenstvu u Nemačkoj, bez vidnog razloga, pljunuo u usta Jensu Jeremiesu? I sad on docira o moralu???

Monarhista

pre 11 godina

Kralju,Englezi nisu u nasoj grupi!
Nemoj da brines "tudje" brige vec se skoncentrisi da radis ono zasta si placen...
Ili sto bi po meni bilo najpametnije da das ostavku i ostavis dovoljno vremena da neko sanira ovo sto si razrusio i pokusa da spreci blamazu od hrvata(ne Engleza)...

Raša

pre 11 godina

Da bi se suprostavili Englezima morali smo da budemo mnogo veći englezi od njih. Međutim, mislim da mora da prorade drugi kanali (Hilari K,Francuska, Nemačka pa i Rusija) ukoliko želimo da se provučemo. Inače o Englezima je govorio Pašić ali mi sve to zaboravimo i sebi damo bezbroj autogolova. Nesposobni Karadžić za nas i samo sposoban za sebe!

Zoran

pre 11 godina

Šta tu ima više da se "odrazi na A selekciju" kad je već ispala iz kvalifikacija za SP u Brazilu. Učiniće nam uslugu ako nam zabrane da se takmičimo. Bar se nećemo brukati. A ti Mihajloviću imaš onda alibi. baš te briga.

Sale

pre 11 godina

Kako može bilo šta negativno da se odrazi na našu A selekciju?
Ako nam ukinu A selekciju, bar nećemo morati da gledamo "DOBRU IGRU" bez i jednog postignutog gola i naravno bezbroj poraza...
Bravo Siniša, ovi englezi ti došli kao JOŠ jedan izgovor za tvoju nestručnost...

samo ja

pre 11 godina

Sto se Sinisa brine? Pa treba im reprezentacija u grupi koju mogu svi da napune golovima, kad im zatrebaju bodovi! Sto bi nas dirali, kad smo im za to savrseni!?

Max

pre 11 godina

Između ostalog, ova hajka koju su digli na Srbiju odgovara Englezima koji su prvi put prošlog vikenda imali ozbiljne proteste protiv mera štednje. Sve što skreće pažnju, odlično je.

Relevantan je samo izveštaj zvaničnog UEFA delegata. Ako tamo ne bude ni "r" od rasizma, mene interesuje kako ćemo se oprati svega ovoga?

vlada

pre 11 godina

Na nasu A reprezentaciju nista vise ni ne moze da se odrazi lose!Samo na bolje:)Jer od ovog goreg nema!A ti vodi racuna o A reprezentaciji,ne skreci temu na drugu stranu i pusti tvog sefa Karadzica,da se brine o tome,jer je sve ovo zbog njega!!!

vlada

pre 11 godina

Pa Srbija kako igra i treba da bude izbacena iz kvalifikacija.Mihajlovicu je bolje da nas izbace da se on i nasa Srbija ne obrukamo do koske.Ustvari za njega me bas briga........FIFA ce samo uslugu da nam ucini ako nas izbaci.pozdrav i nadam se da ce te mi objaviti komentar

Monarhista

pre 11 godina

Kralju,Englezi nisu u nasoj grupi!
Nemoj da brines "tudje" brige vec se skoncentrisi da radis ono zasta si placen...
Ili sto bi po meni bilo najpametnije da das ostavku i ostavis dovoljno vremena da neko sanira ovo sto si razrusio i pokusa da spreci blamazu od hrvata(ne Engleza)...

Sale

pre 11 godina

Kako može bilo šta negativno da se odrazi na našu A selekciju?
Ako nam ukinu A selekciju, bar nećemo morati da gledamo "DOBRU IGRU" bez i jednog postignutog gola i naravno bezbroj poraza...
Bravo Siniša, ovi englezi ti došli kao JOŠ jedan izgovor za tvoju nestručnost...

Zoran

pre 11 godina

Šta tu ima više da se "odrazi na A selekciju" kad je već ispala iz kvalifikacija za SP u Brazilu. Učiniće nam uslugu ako nam zabrane da se takmičimo. Bar se nećemo brukati. A ti Mihajloviću imaš onda alibi. baš te briga.

kayo

pre 11 godina

Selektor Mihajlović, jeli to bivši igrač Jugoslavije, koji je na prvenstvu u Nemačkoj, bez vidnog razloga, pljunuo u usta Jensu Jeremiesu? I sad on docira o moralu???

Al Rae

pre 11 godina

Nije valjda da će nas ova glupost u Kruševcu onemogućiti da učestvujemo na SP u Brazilu?
(Metuzalem, 23. oktobar 2012 11:10)
A kao inače bi išli?

Dejan

pre 11 godina

Stvarno teška situacija, može se desiti da A reprezentacija bude diskfalifikovana sa Svetskog Prvenstva u Brazilu...A taman smo dobri bili...Nepravda.

Ja

pre 11 godina

Imam utisak da bi ovi nasi funkcioneri najvise voleli da nas uefa izbaci iz svih takmicenja to bi bilo idealno opravdanje za sve njihove neuspehe....

THE DREAM

pre 11 godina

Razlog što Hrvati puno komentiraju na 92 je jednostavan,ovo je bez konkurencije najbolji sportski i ne samo sportski portal na prostorima ex yu i kao takvog ga mnogi Hrvati čitaju i šalju komentare,pa to treba da vam bude na ponos,pozdrav i sve pohvale redakciji i svim čitateljima b92 iz Opatije.

EU

pre 11 godina

Ajd sad udrite minuse po Sinisi! Svako ko istinu o nama i o nasoj situaciji
kaze je garant izdajica! A vrli Srbi,nije bilo incidenta,nije bilo rasiszma
sigurni ste?

Shone Su

pre 11 godina

A opasan je Sinisa, i vredan, vec krajem oktobra je poceo da smislja izgovore za poraz u martu od Hrvatske. 5 meseci ranije, covek ima sistem...

zg euroskeptik

pre 11 godina

@ Aleksandar M.

Kruševac je baš primjer zašto NE TREBA formirati nikakvu zajedničku ligu, jer bi se slični "Kruševci" događali svake subote.

Vlen

pre 11 godina

Pun nam je k...ofer navijaca vise, sklonite ih, pohapsite, vaspitajte, radite sta znate al dosta brate vise. Jel poenta da budemo najgori, dno dna i glupog primitivizma. Droga, oruzje i nasilje nisu sport!

Nepoznavalac engleskih pravila

pre 11 godina

Prvo Englesko pravilo,ne pricaj ako nisi pitan.A ko je tebe sta pitao?
(sumadinac, 23. oktobar 2012 11:39)

Šumadinac,poznavaoče engleskih pravila,a ko je TEBE šta pitao?

fr**

pre 11 godina

I ti rones u tim "stazama" --HOCES NEKU -CISTU SRPSKU KRV -FODBALERA I
DA SVAKI MORA PEVATI HIMNU !!!
A STA JE TO ZA TEBE ???
--ZA MENE RASIZAM -

Bojan

pre 11 godina

Jedna konstatacija mu je potpuno tacna.Treneri umesto da razdvajaju decu i da im daju primer kako treba postupiti,oni se jos mlate kao konjine.

wildsouthhorse

pre 11 godina

Slazem se Miha sa tobom i nemam sta da dodam....u pravu si....nece se ovo dobro zavrsiti, ljudi u Krusevcu su divni, nisu rasisti, i tacno je da je Englez posle datog gola vredjao publiku, ali zasto tuca? U POBEDI SE NE PONESI U PORAZU SE NE PONIZI.....Njegos...

Lele

pre 11 godina

Ajd sad udrite minuse po Sinisi! Svako ko istinu o nama i o nasoj situaciji kaze je garant izdajica! A vrli Srbi,nije bilo incidenta,nije bilo rasiszma sigurni ste?
(EU, 23. oktobar 2012 11:40)
CEDO, TI SI??

Stevan

pre 11 godina

Uh, kako se samo Srbuje, cak i povodom ove vesti. Ljudi bre, pa mi smo zaista bolesni sto se nacionalizma tice (cast izuzecima gde i ja spadam). Vidim neki odobravaju sto se to desilo u Krusevcu. Zar vas bre ljudi nije sramota da posle svake javne manifestacije mi ispadnemo kreteni i siledzije? Jel se secate kad su one nase vandale policajci tukli u Italiji uz ogradu kao stoku, sto su ovi zasluzili. Mene je samo bilo sramota sto sam nemocan da kazem tim nasim ljudima da prestanu tako da se ponasaju. Onog dana su se neki pametnjakovici nasli da masu grckom zastavom u sred Skoplja, u Podgorici provocirali da je Crna Gora grad u srbiji ili kako vec. Ma uzas... Da li ce doci dan kad ce otac moci bezbrizno da povede svog sina na utakmicu? Zivim za to. A sad bolesni nacionalisti tucite minusima po mom komentaru, mozda vam to ulepsa popodne.

fra

pre 11 godina

Mihajlovicev komentar je komentar coveka koji moli boga da nam zabrane nastupe u narednom periodu jer to vidi kao nacin da izbegne dalju blamazu. Sebicno i pomalo neocekivano obzirom na njegov karakter.

Covek sa Ostrva - da li smo gledali istu tekmu?

pre 11 godina

Ne znam da li sam gledao istu utakmicu kao i ostali ali se jasno vidi na snimku kako ste drugari? Jedan nas igrac pretrcava nekih 30-ak metara ne bi li se obratio crncu. Pretpostavljam da nije sprintovo zbog medenih kolaca vec je po sredi nesto sasvim drugo. Sta je bilo u pitanju ne znam ali je vise nego ocigledno da je tu bilo vatre dok smo mi gledali dim. Takodje na istom snimku se vidi da jedan crnac sa plavom "portiklom" preko dresa ide da se pozdrvi sa nasim igracima koji su tugovali sedeci i lezeci otprilike na mestu gde su Englezi poceli da slave gol sto je bilo na strani terena suprotno od tunela. Na njega niko nije reagovao fizicki niti je bio meta publike (za verbalne i fizicke projektile sa tribina). Konacno, ko je bio poslednji igrac Engleske koji je napustio teren? Opet crnac koji se ispozdravljao sa gotovo svim nasim igracima i pritom otisao do klupe da nesto uzme i tek onda lagano otisao u tunel. Naravno ni on, iako je crn(ac), nije niti fizicki niti verbalno napadnut. Poenta ove price je da se cini da je Ruza (Engleska) nesto debelo zaorao u toku ili na kraju tekme te je dobio po svemu sudeci zasluzenu reakciju publike a i samih igraca Srbije. On je prozvan zbog zaoravanja a ne na rasnoj osnovi jer se drugim crncima i Engleskom timu publika nije obracala.

Misha

pre 11 godina

Ne očekujem ništa dobro. Sve može i na A reprezentaciju negativno da se odrazi“, naglasio je Mihajlović.

Sto ce tebi leci ko kec na jedanaest, neces otici na SP u Brazilu ne zbog skandaloznih igara tima koji vodis nego zbog drakonske kazne UEFA/FIFA. I opet ce ti se shef Tole izvuci a i ti sa njim.

Jergo

pre 11 godina

Ja ne bi volio da Vas izbace i kazne. Najveća kazna će Vam biti kada Vas u Zagrebu ili Splitu razbijemo ko bugarsku skupštinu. A kad i u Beogradu dobijete po tamburi, onda ćete sami podnijeti zahtjev da Vas izbace.

Pozdrav iz Lijepe Naše, ne možemo dočekati da dođete !!!

Djoko pengulica

pre 11 godina

I treba bre!! Po meni trebalo bi da suspenduju sve selekcije, iz svih takmicenja u narednih 10 godina. Realno sramota je da uopste pokusavaju da naprave neki uspeh sa ovakvom ekipom. Katasrofa.

Svetozar

pre 11 godina

Problem je sto je sve to namesteno i prenaduvano. Od kada postojimo, vodi se hajka protiv Srbije. Moramo biti jedinstveni.
Samo Sloga Srbe Spasava CCCC

Raša

pre 11 godina

Da bi se suprostavili Englezima morali smo da budemo mnogo veći englezi od njih. Međutim, mislim da mora da prorade drugi kanali (Hilari K,Francuska, Nemačka pa i Rusija) ukoliko želimo da se provučemo. Inače o Englezima je govorio Pašić ali mi sve to zaboravimo i sebi damo bezbroj autogolova. Nesposobni Karadžić za nas i samo sposoban za sebe!

One night in May

pre 11 godina

To biste Tole i ti jedva docekali. Posle bi nam prodavali maglu kako bismo se svakako kvalifikovali za Brazil, samo da nas nisu diskvalifikovali...

vlada

pre 11 godina

Pa Srbija kako igra i treba da bude izbacena iz kvalifikacija.Mihajlovicu je bolje da nas izbace da se on i nasa Srbija ne obrukamo do koske.Ustvari za njega me bas briga........FIFA ce samo uslugu da nam ucini ako nas izbaci.pozdrav i nadam se da ce te mi objaviti komentar

Luka Laban

pre 11 godina

Mozda bi bilo korisno da nas suspenduju iz svuh takmicenja al na godinu dana,taman kad se okoncaju ovi neuspeni ciklusi,a mozda ce se nekim cudom naci neko iz vrha pa da se povuce !!!

Markony

pre 11 godina

Zamisite da je utakmica odigrana u Beogradu! Posle pucanja lopte u publiku i pokazivanja srednjeg prsta nekoliko puta publici od strane tamnoputog igraca beogradske navijace ne bi niko zaustavio, Rouz ne bi ziv izasao sa terena!

Nikki

pre 11 godina

Sem sto zbog Mihajlovica ne idemo ne svetsko prvenstvo kao i mlada reprezentacija jer im je bespotrebno uzeo najbolje igrace, njega vidim kao i glavnog krivca za to sto se desili u Krusevcu jer da je pustio te igrace da igraju za mladu mi bismo lagano dobili engleze i nista se od ovog ne bi desilo. Ne mogu da verujem kako neki ljudi imaju obraz posle toliko losih stvari koje su uradili.

todor

pre 11 godina

Ako nas izbace,jedino ti si u dobitku.Ne idemo u Brazil,ali ne tvojom zaslugom,vec zbog UEFA,koja ce da nas izbaci.Onda cekamo sledeci ciklus kvalikfikacija za EP,naravno s tobom na celo,a Tole najsrecniji.Krenuce jaka kampanja,kao nikad jaci,kao nikad spremniji,i naravno opet debakl.Ali nema veze,bitno da se prodaju 5-6 igraca,a rezultat nije bitan,jer slede nove kvalifikacije.Vi svi na dobitku,a narod stariji za 5 godina,razocaran u fudbal

vlada

pre 11 godina

Na nasu A reprezentaciju nista vise ni ne moze da se odrazi lose!Samo na bolje:)Jer od ovog goreg nema!A ti vodi racuna o A reprezentaciji,ne skreci temu na drugu stranu i pusti tvog sefa Karadzica,da se brine o tome,jer je sve ovo zbog njega!!!

Cera

pre 11 godina

Rasizam je jedno, primitivizam je drugo a pikanje fudbala nešto sasvim treće. Rasisti nismo definitvno, primitivni jesmo definitvno, fudbal pikamo mnogo slabije nego što mi to zamišljamo da umemo. Ali glupost iz Kruševca je za Engleze odlična prilika da platimo i za njihov rasizam i uopšte sav evropski rasizam i za sav primitivizam sa bilo kog stadiona bilo gde (a primitivizam je na stadionima postao nešto sasvim "normalno")... Mi takvu glupost da propustimo Nema Šanse, Englezi takvu priliku takođe Nikada ne propuštaju, suma sumarum - Miha je sasvim OK rekao sve.

zvone

pre 11 godina

Englezi imaju puno pravo da zahtevaju sankcije. Ne samo zbog toga što su njihovi fudbaleri trpeli rasističke uvred već i zbog toga što imaju i puno moralno pravo.Setimo se samo Hejsela i kakav je stav javnog mnjenja bio. Celokupna engleska javnost, sa Margaret Tačer na čelu, je bila jednodušna u tome da se engleski klubovi izbace iz međunarodnih takmičenja.A onda su uzeli metlu u ruke.A mi ne treba da kukumavčimo i da doživljavamo to kao osvetnički čin(mada, ima i toga) već kao posledicu divljačkog ponašanja publike i igrača.I da se konačno krene da se rešava problem. Jer, počeli su drugi da nas vaspitavaju.

Zoran

pre 11 godina

Baš nam je tvoje mišljenje trebalo po tom pitanju,gledaj svoja posla nesposobnjakoviću!Naravno da bi ti odgovarale kazne kako bi prikrio svoje neuspehe!

Aleksandar M.

pre 11 godina

Što se tiče našeg fudbala, on godinama više nije sport br.1 u Srbiji, čini mi se da je njegova "propast" počela posle Zvezdinog istorijskog uspeha 1991.god. Ne znam koliko će da nas UEFA kazni, ali bi to bila dobra prilika, da se kao u u Engleskoj posle Hejsela, država konačno obračuna sa huliganstvom u Srbiji, da se reši pitanje vlasništva klubova, da se napravi ili dopuni boljim rešenjima Zakon o sportu i dr. Da se izabere novo rukovodstvo FSS, novi selektor koji će se baviti "strukom" a ne o tome da li neko zna ili ne da peva himnu, kao da je to merilo ljubavi prema otadžbini a ne zalaganje na terenu... U fudbalu kao i u ekonomiji mora doći do novih ulaganja, u igrače, u infrastrukturu inače nema ni publike ni rezultata... Treba oformiti Balkansku ligu, to je jedini spas za sve klubove u regionu, strasti bi trebalo smiriti i navijati za "svoje", slaviti pobede, možemo i mrzeti protivnika ili samo da na tome ostane... pozdrav

zligli

pre 11 godina

Kud bas Englezi, i otkud su oni neke velike ribe kada im reprezentacija ima uspeha kao i nasa. Drugo, citajte engleske novine: svaki dan neki skandal sa njihovim uzornim profesionalcima: tuce, silovanja, rasizam, voznja u pijanom stanju, muvanje devojaka svojih prijatelja, prostitutke... Pa to su preplaceni degenerici, a kakvi i da budu kada vidis da je lakse postati menadzer engleskog kluba nego uci u BG autobus. Jos nesto, upetljao se i onaj Kameron, koga Merkelova poredi sa likom iz Mapetovaca. I on naravno cuti, jer zna da je taku uvredila one fenomenalne likove. Ako se mi poput selektora toliko plasimo te bivse sile u svakom pogledu, hajde da sami istupimo iz svih takmicenja,pa im tako uskratimo zadovoljstvo da se po ko zna koji put izivljavaju nad nama. Pogledajte samo hrvate, Poljake, Bugare, Rumune, Grke, pa sta je njima do sada trebalo uraditi!?

Milovan

pre 11 godina

Sad ce to biti pokrice sto se necemo kvalifikovati, kao i pre 2 godine.
Svi ste vi sumnjivi, krijete se iza toga, narocito Karaszic.

charli dzordz

pre 11 godina

Pa sta je radio Direktor reprezentativnih selekcija?Sta je njegov posao,pa valjda edukacija trenera gde spada i ponasanje.Ako treba da budu kaznjeni treneri zbog takvog ponasanja ,on treba da bude duplo vise kaznjen.

Voja

pre 11 godina

Znači posle celonedeljnog batrganja FSS i pojedinih medija (te nije bilo skandiranja, te nije delegat prijavio, te Englezi su ovakvi, te onakvi), došao je na red realan prikaz stvari.

Drago mi je, to je pozitivan pomak, jer je najbitniji korak u rešavanju problema, priznanje da postoji pa onda njegovo realno sagledavanje. Neko je stisnuo petlju i kazao ljudima šta će realno biti: da će jedna višestruko opominjana nacija zbog izgreda biti strogo kažnjena. Što bi nam, recimo na primeru Hrvatske ili Poljske, svima delovalo normalno. Naravno, morao je da kaže da je to i zbog toga što smo 'sitna riba' (kad smo toliko sitni, što su nam izgredi krupni?), ali to je neophodno da ljudi progutaju celu priču lakše.

Svaka čast, selektore, dobro jutro Srbijo.

ima li negde da ispadamo pametni?

pre 11 godina

Od svega je najgore sto smo opet ispali glupi i naivni. Englezi su jos od najave meca isli na provokacije, kao predvidjaju rasisticke ispade i td. A nasi zagrizli kao ovce da pokazu tamo nekima ko je ko...
Nadmudrise nas u svemu, pa i u banalnoj igri na dva gola pred gomilom napaljenih, pa sad trube okolo da je takva cela nacija...

igor

pre 11 godina

Cuj ne ide nam na ruku. Sta tu ima lose da nas izbace iz svih takmicenja i da se ne brukamo u ovoj losoj imitaciji igre koja se zove fudbal,da dotaknemo jos vece dno da nema dalje i da konacno ode sav ovaj (beeeeep) koji vodi nas fudbal

besna sitna riba

pre 11 godina

Svi mi navijaci koji smo u naletu optimizma rezervisali karte za Brazil sad ustvari treba da skapiramo da ce neka velika riba da nas mozda pojede. i to u najgorem momentu kad smo na korak do istorijskog uspeha.
hahaha... wow.
a nas dragi Miha zaboravlja kako su hrvati (koji su u odnosu na engleze sitna riba) pojeli tu veliku ribu usred londona. zavili im naciju u crno, ostavili veliku ribu bez velikog takmicenja. da Miho, te iste strasne engleze. ima slicnih prica da ne nabrajam. ali mi u te babske price ne verujemo, jer mi smo ipak tu da malo podmladjujemo bankovni racun.
ne jede veca riba nego gladnija sine.

Max

pre 11 godina

Između ostalog, ova hajka koju su digli na Srbiju odgovara Englezima koji su prvi put prošlog vikenda imali ozbiljne proteste protiv mera štednje. Sve što skreće pažnju, odlično je.

Relevantan je samo izveštaj zvaničnog UEFA delegata. Ako tamo ne bude ni "r" od rasizma, mene interesuje kako ćemo se oprati svega ovoga?

Nik

pre 11 godina

Izgleda da Karadzic i kompanija prizeljkuje neku kaznu kako im na sledecim utakmicama na domacem terenu ceo stadion ne bi skandirao i zvizdao!Cak ni zabrana od nekoliko godina ne bi bila losa jel bi to bila sjajna prilika da se sklone ove interesne grupe i mafijasi iz fudbala i dovedu bolji ljudi!

Giga

pre 11 godina

Bože koliko ste protiv Mihe pa to je neverovatno,svi se pravite pametni i sve znate,da ste vi na njegovom mestu ali nikad nećete biti vi bi svi našu Srbiju odveli na SP jel?

vrati se u Borovo

pre 11 godina

Bolje i to nego da popijete petardu u zg.
Nego sad kad mu to bude izgovor da ostane do 2018g. a sto ne i do 2022g. kad mu se ekipa uigra i kad ocekuje prve dobre rezultate, a ako i tad omane posto je mlad i perspektivan moze i do 2026g. i to sve sa Toletom.

mala riba

pre 11 godina

cekaj, pa cemu onda svo to podladjivanje i mlacenje prazne slame... kad smo u startu osudjeni da nas jede neka krupna riba? lepo trener uci fudbalere, da ne veruju u uspeh jer je to mission impossible, dzaba se muce.
a to sto ume i par pirana da rastrgne aligatora kad naostre zube, to ih ne ucis? al zato da pevaju ih ucis... a dok je cvrcak pevao a mrav je vredno radio, ni tu im pricu nisi ispricao.. e moj antimotivatoru.

mutna voda

pre 11 godina

Izjele su nas ove domace, opasnije, sto u mutnoj vodi se hrane, i sad upiru prst u neku tamo drugu ribu, kao pazte pojesce nas! a smeju se iz mulja, jer nije mnogo za engleze ostalo. fazon je u tome sto kolege ostrvljani to ne znaju, pa ih se sad navlaci (takticki) da zagrizu u kosku. bice smeha ako tim englezima zapne u grlu. opasna igra nasih strucnjaka. film da se napravi. i to dobar film. jer dok mi tu oko velikih i malih riba raspravljamo, od naseg fudbala ni f nije ostalo, a i lova isparila. kakav trik, a? cista magija.

Dejan

pre 11 godina

Sinisa mnogo stvari si ti uradio sto nije trebalo u tvojoj karijeri pa....... nista. Gledaj svoj posao i pusti druge da razmisljaju i odlucuju o tome, nisu Englezi cvecke znaju oni to najbolje na kraju neodlucuju oni nego FIFA i UEFA .

njami

pre 11 godina

Eto izgovora za neodlazak i produzenje agonije u nasem fudbalu...Auuuuu...Ne znam da li neko cita komentare zar ne vidi da su svi slicni i identicni. Pa zar smo svi mi neznalice a njih 3,4(Tole,Mihajlovic...) znalci....Haaaaaaaloooooo!!!!!!!!!

samo ja

pre 11 godina

Sto se Sinisa brine? Pa treba im reprezentacija u grupi koju mogu svi da napune golovima, kad im zatrebaju bodovi! Sto bi nas dirali, kad smo im za to savrseni!?

Neko iz mase

pre 11 godina

ne vidim razlog zašto bi se nervirali, mi smo već sami sebe isključili sa svih velikih takmičenja jer kakva nam je reprezentacije, FSS i selektor ništa drugi i nismo mogli da očekujemo. Tomislav Karadžić je uništio srpski fudbal a Siniša Mihajlović će biti zapamćen kao najgori selektor u istoriji srpskog fudbala.

cvele

pre 11 godina

Već 1 dana slušam izgovore i optužbe na nas i na Engleze (u zavisnosti za od toga iz koje stranke je autor komentara) i uopšte mi nije jasno kako neko ko je odavde može da kaže da smo rasisti. Pa to čak nisu ni najokoreli navijači. Mi samo imamo tu glupu potrebu da onoga ko nas iznervira ili prebijemo, a ukoliko to nije moguće da ga najodvratnije izvređamo (šta ćemo kad smo temperamentni i bez imalo mozga). Što se tiče rasizma i majmunskih pokliča, pa mi nismo Engleska da kod nas to znači vređanje na rasnoj osnovi: kad se kod nas za nekoga kažeda je MAJMUN mi želimo da ga izvređamo aludirajući na to kako je PRIMITIVAN (živi dokaz da evolucija nije bila baš 100%uspešna - svako negde omane)a ne crne puti. Pa kod nas su se barem tamnoputi ljudi lepo osećali i uživali.
Kad se samo setim kako su Zvezdine navijače prozivali da su rasisti, a oni 2 meseca pre toga (na kraju prvenstva) za najboljeg i najomiljenijeg igrača zvanično proglasili Segunda Kastilja. U najmanju ruku smešna optužba.

riječanin

pre 11 godina

sigurno da će nas kazniti i treba ,al mi uvijek prođemo gore nego što je realna situacija, pa tako i sad i uvijek će to biti tako,nego poslije zagreba budi čovjek i podnesi ostavku pa da se počne graditi novi tim jer bit će puno vremena za novog izbornika a hvala bogu igrača imamo na pretek SAMO SRBIJA

S.Drazovic

pre 11 godina

Михајловић је потпуно у праву. А ми ћемо и даље та се тешимо са тиме како је увек неко други крив, али не ми. Много пута су нам се дешавале лоше ствари иако нисмо криви због тога, али то нам не даје за право и не оправдава ако нисмо хладне главе када је то најпотребније. Уместо да јуримо Енглезе за неспортско понашање, ми стављамо себи омчу око врата.
За мене постоји само једно питање, а то је: шта смо ми урадили да не дође до онаквих сцена?!

navijac iz krusevca

pre 11 godina

zasto sami pominjemo rasizam,kada toga u krusevcu nije bilo!? ono sto je se desilo je ispad pojedinaca koji za to treba da budu kaznjeni,mislim na igrace..inace publika je bila primer beogradu kako se bodri reprezentacija srbije! a selektor seniora verovatno trazi vec u ovome alibi za fijasko koji dozivljava i tek ce da dozivi u kvalifikacijama!

Delija_Udine

pre 11 godina

Pa nema tu sta da se kaze a da se vec ne zna...mi svejedno ne idemo u Brazil..tako da.. :) Sto se tice mlade reprezentacije...iskreno mi je zao jer su uvjek nekako dobro igrali i donosili na uspjehe..sjetimo se finala protiv Italijana..i protiv Holandjana..tako da..zao mi je tih momaka jer dobro igraju ...njima moze neuspjeh da se oprosti ..sto se tice "A" selekcije...nisam nista ni ocekivao...ne mozes poceti da igras kvalifikacije tako sto promjenis 16 igraca...to nema nigdje na svijetu..vidjelo se iz prijateljskih utakmica gdje smo i sta smo..mada sam se nadao da cemo se bar uigrati..nista ljudi...bice kvalifikacija ...bice utakmica..bolje je sad neko vrijeme ne gledati nas fudbal...govorim u globalu..:) Pozdrav za SVE ljude :)

dr.

pre 11 godina

Nisi optimista? Steta sto dobro pamtim tvoje reci: "IDEMO DALJE IDEMO DALJE!" I drago mi je sto ce da nas kazne, da igramo nesto pa ajde, nego ne igramo nista cista 0. Zao mi je samo Baneta, Kolarova , a ponajvise Subotica koji je "zasluzio" da sedi na klupi. Ako bude 10 god ili manje mozemo da ne racunamo vise na njih jer ce biti prematori za reprezentaciju. Ne brini se ti druze selektore i njih ce da kazne kad vide da su se i oni delimicno ponasali kao idijanci.

Gimli

pre 11 godina

dosadili ste više sa ovom pričom, treba im (reprezentaciji srbije) lepo zabraniti da učestvuju na naredna barem 2 velika takmičenja, pa nek se češu i razmišljaju za to vreme šta sve i kako da isprave... a taman će imati i izgovor za neuspeh. svi srećni!

zoran fr

pre 11 godina

ne trbaju englezi da nas uniste tj pojedu.
dovoljno ste ti i tole.
pojeli ste srpski fudbal narocito bata tole
sta jos mozemo da izgubimo

KG

pre 11 godina

"Ovo će negativno da se odrazi i na A selekciju". ????
Pa on već unapred smislio opravdanje za ispadanje iz kvalifikacija za SP u Brazilu. Kao mi bi se SIGURNO kvalifikovali ali na ne daju ovi iz UEFE, a posebno Englezi.
Jel ovaj misli da smo mi ludi pa da ga nismo pročitali?

tint

pre 11 godina

Haha ova situacija da UEFA izbaci Srbiju iz kvalifikacija za SP bi Mihajloviću pasala ko budali šamar.
Onda bi mogao reći: e da nije bilo ovih huligana, mi bi se kvalificirali na SP.
Ja mislim da ovaj vaš Mihajlović i navija za takvu odluku UEFE, jer ionako nećete vidjeti Brazil, a ovako on neće biti kriv nego UEFA lol

pozdrav

Vlada

pre 11 godina

Pa šta? ako je Englezima fudbal jedna od najbitnijih stvari,gde se okreće ogroman novac,gde su ogromna ulaganja i gde je upitanju veliki broj radnih mesta to kod nas nije slučaj.Ugledajmo se na Madjare,odavno su digli ruke od fudbala ali su zato na Olimpijskim igrama osvojili mnogo više medalja od nas.

siniša

pre 11 godina

Mislim da bi vam novcana kazna i jedna utakmica bez publike bila primjerena kazna. Stvarno ne bi bilo dobro da vas izbace, jer bi onda pricali kako smo se mi plasirali na SP jer su vas izbacili. Treba vam na terenu pokazat tko je bolji

Realista

pre 11 godina

Niko bre nama nemože ništa gore da uradi izvana od onoga što si ti uradio iznutra. Saće Englezi da budu krivi za tvoju taktiku i sastavljanje momčadi. More, brigaj svoje brige važi?

P.S. Veća katastrofa će da bude ako TI ostaneš selektor, nego da nas Englezi kazne sa 5 godina neigranja šampionata.

mmx

pre 11 godina

@Svetozar
Kako da ne. Hajka na Srbe, a mi jadni fini, dobri, posteni, neiskvareni. Nikog ne diramo, nego nas mrze iz nama poznatih razloga.

Nemanja1982

pre 11 godina

I ti rones u tim "stazama" --HOCES NEKU -CISTU SRPSKU KRV -FODBALERA I
DA SVAKI MORA PEVATI HIMNU !!!
A STA JE TO ZA TEBE ???
--ZA MENE RASIZAM -
(fr**, 23. oktobar 2012 14:16)
......................................................................
A ti bi recimo za mene nogao da budeš neko ko ne voli i ne poštuje Srbiju. Ako bi hteo da budem na kraj srca mogao bih da te nazovem separatistom. Da ,da vidiš kao ružno zvuče te opaske u fazonu ako moraju svi da pevaju himnu onda je to rasizam. Ja nisam rasista a ubeđen sam da nije loša ideja da svi reprezentativci pevaju himnu svoje zemlje. Stvarno ne znam kada i gde je to pevanje himne bilo komentarisano drugačije od patriotizma. Sportisti za reprezentacij igraju za 0 evra, a od njih da bi dali maksimum se očekuje patriotizam i dobra volja. Tako je to u sportu. Mi nemamo igrače od po 40 miliona, koji su maheri, već imamo igrače koji moraju da budu našpanovani do koske da bi mogli nekoga da pobede. U sportu je to sasvim normalno. Ni u srpskoj ligi zapad, ni na svetskom prvenstvu ne može da se pobeđuje bez ogromne energije, želje i napaljenosti. Ovo sa himnom je jedini pozitivan Sinišin potez, sve ostalo je teški promašaj, ali to je neka druga tema. I još nešto, mi smo jedini narod koji je do skora zviždao svim himnama uključujući i svoju. To je blago rečeno ogavno i započetak ne bi bilo loše da naučimo makar svoju da pevamo.

zg

pre 11 godina

Nisam za izbacivanje srpske a repke iz kvalifikacija jer ovi englezi uvjek igraju prljavo kad se samo sjetim kad smo igrali sa njima sta su sve pisali o nama po novinama pa cak su i naseg tajnika priveli na aerodromu optuzivsi ga za kradu casopisa na kiosku. Ali imam jedno pitanje ako neko zna sta bi bilo kad bi vas izbacili jel bi se belgiji i makedoniji ponistili bodovi protiv vas i oni golovi koji se racunaju u gol razlici? (nije provokacija samo me zanima)

popeye

pre 11 godina

Da, istina ne zanima vise nikog, desilo se ono sto kazu mediji i onaj jaci. Za svakog ko iole zna nasu istoriju, od Engleza nista novo...

mile

pre 11 godina

ma pogledajte bre one barabe u cacku sa kkk kapuljacama I jos su napisali odlazi odavde necemo te(jednom igracu sto je crnac)juce je objavio engleski Mirror.ovo samo kod nas ima.sramota

kisa

pre 11 godina

Miha, svaki Golijat ima slabu tacku, Ahil petu. Mogao bi i ti Miha da promislis i poradis na tome umesto sto se predajes zakonu sile bez borbe. Nije poucno za nas male. Samo pametno Srbijo Gordi Albion je velik ali ranjiv u nadmenosti aroganciji i gordosti.

GoranS

pre 11 godina

Ovakvi defitistički Mihajlovićevi komentari ne pomažu - UEFA ima komisiju koja će da sasluša delegata (koji nije spomenuo rasizam), FSS (Rouz neće ispasti nevinašce, nadam se) i FA (ako imaju samo da je Rouz gađan kamenom u glavu!?). Mogu Englezi, da kukaju koliko žele, a sami imaju veće probleme sa rasizmom. Njihova kazna neće rešiti ništa u srpskom fudbalu - to moramo sami, jer problema ima. Za mene je Kruševac ništa napram Đenovi - tad je bilo legitimno, da nas izbace. Baš me zanima, ako će Englezi da kukaju i u Brazilu pošto tamo vlada moderni aparthejd - istražite sami situaciju tamo (koliko crnaca ima na vlasti, televiziji, vrhovima preduzeća, gde crnce na ulici nazivaju negrinho itd). http://www.youtube.com/watch?v=AASusCA0XVA

Krkan

pre 11 godina

Nije valjda da će nas ova glupost u Kruševcu onemogućiti da učestvujemo na SP u Brazilu?(Metuzalem, 23. oktobar 2012 11:10)A kao inače bi išli? (Al Rae, 23. oktobar 2012 14:09)
Procitaj jos jednom.

ljusha

pre 11 godina

A koliko se lose odrazava to sto u dogovoru sa tvojim pajtosem Mancinijem guras malog Nastasica (bez namere da osporim njegov kvalitet) koji, uz dovoljan broj utakmica za nacionalnu selekciju,obezbedjuje radnu dozvolu u Engleskoj!! Pri tome na klupi sedi jedan Subotic,koji bi imao mesto u mnogo ozbiljnijim evropskim reprezentacijama. Menadzerske agencije necu da pominjem....

noisy43

pre 11 godina

Ma sta je s ovim hrvatima pa ovoliko komentarisu? Jos glume neke Srbe. Za pocetak, momcad, tekma i izgredi nisu srpske rijeci. Naucite vec jednom.

Boško Janković

pre 11 godina

Sad će mlada reprezentacija da ispadne kriva za neuspeh starije selekcije, a upravo je obrnuto. Koliko je samo mladih igrača povukao iz mlade reprez. Janković je za Mihailovića stručna gromada, i glupo je rušiti čoveka davanjem ovakvih izjava.

Kanibali

pre 11 godina

Sta, jos ce i da nas jedu? Pa oni su gori nego oni u Africi, oni su odavno to prestali da rade. Salu na stranu, s obzirom kako igramo, nije da me preterano zabole ako nas i izbace. No, drago mi je sto se napokon u Srbiji videla istina i kakav je taj zapad, kakve su njihove vrednosti - lazi, muti, petljaj. Bas me briga za bilo kakve sankcije od organizacija koje su krajnje pristrasne i gde su se Englezi uvalili, koje oni finansiraju, itd. Bitno je da se videlo koliko je to pokvaren i licemeran narod, pokusavaju izvrtanjem i izmisljanjem da diskvalifikuju citavu jednu zemlju. Kad ih vidite kakvi su, sve mi je jasnije da su nas na slicnim osnovama i bombardovali, uzeli neku glupost, preuvelicali, dodali, izvrnuli, i na osnovu toga kreirali citavu jednu anti-srpsku propagandu kao podlogu za buducu vojnu ofanzivu. I vrapcima je jasno, jednom recju - bagra.

Miloš J. Kosovac

pre 11 godina

Englezi samo hoće da dokraječe ono što FSS uništava godinama. Ti si Mihajloviću oslabio mladu raprezentaciju, jer si joj oteo najbolje igrače, pa smo neočekivano izgubuli od Engleza, a zbog neočekivanog poraza došlo je do incidenta. Tako si uspeo da upropastiš istovremeno dve rapezentacije - i mlađu i stariju. Jedino te spašava što se ne ubiješ je tvoja tvdoglavost, kao i Karadžić, a on još je i krajnje amoralan. Mora da si i glup kada to samo ti ne znaš.

outsider

pre 11 godina

neverovatno, koliko lažnih komentatora iz komšiluka, koji se predstavljaju kao građani Srbije i kao, navodno samokritično, hladno izjavljuju da u Srbiji ima rasizma, što je apsolutni nonsens!!!

Simon

pre 11 godina

Takoreći, poješće nas za engleski doručak. Jednostavno je, veoma su uticajni u fudbalu, dobro im dođe da prošire temu rasizma koja ni tamo nije strana (trudim se da se blago izražavam) na još nekoga, mi smo idealni za tako nešto ali jer smo dovoljno glupi A NE jer smo rasisti i konačno - publika je u Kruševcu definitivno preterala vređajući tog dečka i treba da budemo kažnjeni. Samo bi stvarno bilo lepo od onih koji će nas kazniti da nam jave ako do sada nikada nisu čuli kakve sve uvrede i pretnje trpe naši igrači na mnogim stadionima i terenima, što nikako ne opravdava glupost iz Kruševca, ali eto čisto da znamo dokle smo i mi "dužni" da slušamo i gledajući sve to gledajući prenose. Inače, za mene već duže vremena, stadion predstavlja objekat koji mi smeta u saobraćaju a daleeko sam od ideje da ga posetim.

milan

pre 11 godina

Svi drhtimo zbog toga. Nego, treba osnovati novu fudbalsku asocijaciju koja bi se bavila fudbalom , kao sportom, a ne prprodajom igraca, tj. prostitucijom, tj. kradjom talenata iz siromasnih drzava. Naravno bez ljigavih engleza i slicnih perveza. Dosta je vise ljubljenja g....a i moljenja da se udeli milostinja.

Bosanka

pre 11 godina

ma Bosna ce vas sve da pojede..:)),,mislim da je bolje da vas izbace. Stavite tacku na sramocenje. Jer ovo nije ona Srbija koja rastura.

fr**

pre 11 godina

I ti rones u tim "stazama" --HOCES NEKU -CISTU SRPSKU KRV -FODBALERA I
DA SVAKI MORA PEVATI HIMNU !!!
A STA JE TO ZA TEBE ???
--ZA MENE RASIZAM -

Svetozar

pre 11 godina

Problem je sto je sve to namesteno i prenaduvano. Od kada postojimo, vodi se hajka protiv Srbije. Moramo biti jedinstveni.
Samo Sloga Srbe Spasava CCCC

EU

pre 11 godina

Ajd sad udrite minuse po Sinisi! Svako ko istinu o nama i o nasoj situaciji
kaze je garant izdajica! A vrli Srbi,nije bilo incidenta,nije bilo rasiszma
sigurni ste?

Monarhista

pre 11 godina

Kralju,Englezi nisu u nasoj grupi!
Nemoj da brines "tudje" brige vec se skoncentrisi da radis ono zasta si placen...
Ili sto bi po meni bilo najpametnije da das ostavku i ostavis dovoljno vremena da neko sanira ovo sto si razrusio i pokusa da spreci blamazu od hrvata(ne Engleza)...

Lele

pre 11 godina

Ajd sad udrite minuse po Sinisi! Svako ko istinu o nama i o nasoj situaciji kaze je garant izdajica! A vrli Srbi,nije bilo incidenta,nije bilo rasiszma sigurni ste?
(EU, 23. oktobar 2012 11:40)
CEDO, TI SI??

Giga

pre 11 godina

Bože koliko ste protiv Mihe pa to je neverovatno,svi se pravite pametni i sve znate,da ste vi na njegovom mestu ali nikad nećete biti vi bi svi našu Srbiju odveli na SP jel?

Markony

pre 11 godina

Zamisite da je utakmica odigrana u Beogradu! Posle pucanja lopte u publiku i pokazivanja srednjeg prsta nekoliko puta publici od strane tamnoputog igraca beogradske navijace ne bi niko zaustavio, Rouz ne bi ziv izasao sa terena!

Jergo

pre 11 godina

Ja ne bi volio da Vas izbace i kazne. Najveća kazna će Vam biti kada Vas u Zagrebu ili Splitu razbijemo ko bugarsku skupštinu. A kad i u Beogradu dobijete po tamburi, onda ćete sami podnijeti zahtjev da Vas izbace.

Pozdrav iz Lijepe Naše, ne možemo dočekati da dođete !!!

zligli

pre 11 godina

Kud bas Englezi, i otkud su oni neke velike ribe kada im reprezentacija ima uspeha kao i nasa. Drugo, citajte engleske novine: svaki dan neki skandal sa njihovim uzornim profesionalcima: tuce, silovanja, rasizam, voznja u pijanom stanju, muvanje devojaka svojih prijatelja, prostitutke... Pa to su preplaceni degenerici, a kakvi i da budu kada vidis da je lakse postati menadzer engleskog kluba nego uci u BG autobus. Jos nesto, upetljao se i onaj Kameron, koga Merkelova poredi sa likom iz Mapetovaca. I on naravno cuti, jer zna da je taku uvredila one fenomenalne likove. Ako se mi poput selektora toliko plasimo te bivse sile u svakom pogledu, hajde da sami istupimo iz svih takmicenja,pa im tako uskratimo zadovoljstvo da se po ko zna koji put izivljavaju nad nama. Pogledajte samo hrvate, Poljake, Bugare, Rumune, Grke, pa sta je njima do sada trebalo uraditi!?

Nemanja1982

pre 11 godina

I ti rones u tim "stazama" --HOCES NEKU -CISTU SRPSKU KRV -FODBALERA I
DA SVAKI MORA PEVATI HIMNU !!!
A STA JE TO ZA TEBE ???
--ZA MENE RASIZAM -
(fr**, 23. oktobar 2012 14:16)
......................................................................
A ti bi recimo za mene nogao da budeš neko ko ne voli i ne poštuje Srbiju. Ako bi hteo da budem na kraj srca mogao bih da te nazovem separatistom. Da ,da vidiš kao ružno zvuče te opaske u fazonu ako moraju svi da pevaju himnu onda je to rasizam. Ja nisam rasista a ubeđen sam da nije loša ideja da svi reprezentativci pevaju himnu svoje zemlje. Stvarno ne znam kada i gde je to pevanje himne bilo komentarisano drugačije od patriotizma. Sportisti za reprezentacij igraju za 0 evra, a od njih da bi dali maksimum se očekuje patriotizam i dobra volja. Tako je to u sportu. Mi nemamo igrače od po 40 miliona, koji su maheri, već imamo igrače koji moraju da budu našpanovani do koske da bi mogli nekoga da pobede. U sportu je to sasvim normalno. Ni u srpskoj ligi zapad, ni na svetskom prvenstvu ne može da se pobeđuje bez ogromne energije, želje i napaljenosti. Ovo sa himnom je jedini pozitivan Sinišin potez, sve ostalo je teški promašaj, ali to je neka druga tema. I još nešto, mi smo jedini narod koji je do skora zviždao svim himnama uključujući i svoju. To je blago rečeno ogavno i započetak ne bi bilo loše da naučimo makar svoju da pevamo.

zvone

pre 11 godina

Englezi imaju puno pravo da zahtevaju sankcije. Ne samo zbog toga što su njihovi fudbaleri trpeli rasističke uvred već i zbog toga što imaju i puno moralno pravo.Setimo se samo Hejsela i kakav je stav javnog mnjenja bio. Celokupna engleska javnost, sa Margaret Tačer na čelu, je bila jednodušna u tome da se engleski klubovi izbace iz međunarodnih takmičenja.A onda su uzeli metlu u ruke.A mi ne treba da kukumavčimo i da doživljavamo to kao osvetnički čin(mada, ima i toga) već kao posledicu divljačkog ponašanja publike i igrača.I da se konačno krene da se rešava problem. Jer, počeli su drugi da nas vaspitavaju.

zg euroskeptik

pre 11 godina

@ Aleksandar M.

Kruševac je baš primjer zašto NE TREBA formirati nikakvu zajedničku ligu, jer bi se slični "Kruševci" događali svake subote.

Al Rae

pre 11 godina

Nije valjda da će nas ova glupost u Kruševcu onemogućiti da učestvujemo na SP u Brazilu?
(Metuzalem, 23. oktobar 2012 11:10)
A kao inače bi išli?

Zoran

pre 11 godina

Šta tu ima više da se "odrazi na A selekciju" kad je već ispala iz kvalifikacija za SP u Brazilu. Učiniće nam uslugu ako nam zabrane da se takmičimo. Bar se nećemo brukati. A ti Mihajloviću imaš onda alibi. baš te briga.

Max

pre 11 godina

Između ostalog, ova hajka koju su digli na Srbiju odgovara Englezima koji su prvi put prošlog vikenda imali ozbiljne proteste protiv mera štednje. Sve što skreće pažnju, odlično je.

Relevantan je samo izveštaj zvaničnog UEFA delegata. Ako tamo ne bude ni "r" od rasizma, mene interesuje kako ćemo se oprati svega ovoga?

Covek sa Ostrva - da li smo gledali istu tekmu?

pre 11 godina

Ne znam da li sam gledao istu utakmicu kao i ostali ali se jasno vidi na snimku kako ste drugari? Jedan nas igrac pretrcava nekih 30-ak metara ne bi li se obratio crncu. Pretpostavljam da nije sprintovo zbog medenih kolaca vec je po sredi nesto sasvim drugo. Sta je bilo u pitanju ne znam ali je vise nego ocigledno da je tu bilo vatre dok smo mi gledali dim. Takodje na istom snimku se vidi da jedan crnac sa plavom "portiklom" preko dresa ide da se pozdrvi sa nasim igracima koji su tugovali sedeci i lezeci otprilike na mestu gde su Englezi poceli da slave gol sto je bilo na strani terena suprotno od tunela. Na njega niko nije reagovao fizicki niti je bio meta publike (za verbalne i fizicke projektile sa tribina). Konacno, ko je bio poslednji igrac Engleske koji je napustio teren? Opet crnac koji se ispozdravljao sa gotovo svim nasim igracima i pritom otisao do klupe da nesto uzme i tek onda lagano otisao u tunel. Naravno ni on, iako je crn(ac), nije niti fizicki niti verbalno napadnut. Poenta ove price je da se cini da je Ruza (Engleska) nesto debelo zaorao u toku ili na kraju tekme te je dobio po svemu sudeci zasluzenu reakciju publike a i samih igraca Srbije. On je prozvan zbog zaoravanja a ne na rasnoj osnovi jer se drugim crncima i Engleskom timu publika nije obracala.

Dejan

pre 11 godina

Sinisa mnogo stvari si ti uradio sto nije trebalo u tvojoj karijeri pa....... nista. Gledaj svoj posao i pusti druge da razmisljaju i odlucuju o tome, nisu Englezi cvecke znaju oni to najbolje na kraju neodlucuju oni nego FIFA i UEFA .

riječanin

pre 11 godina

sigurno da će nas kazniti i treba ,al mi uvijek prođemo gore nego što je realna situacija, pa tako i sad i uvijek će to biti tako,nego poslije zagreba budi čovjek i podnesi ostavku pa da se počne graditi novi tim jer bit će puno vremena za novog izbornika a hvala bogu igrača imamo na pretek SAMO SRBIJA

Voja

pre 11 godina

Znači posle celonedeljnog batrganja FSS i pojedinih medija (te nije bilo skandiranja, te nije delegat prijavio, te Englezi su ovakvi, te onakvi), došao je na red realan prikaz stvari.

Drago mi je, to je pozitivan pomak, jer je najbitniji korak u rešavanju problema, priznanje da postoji pa onda njegovo realno sagledavanje. Neko je stisnuo petlju i kazao ljudima šta će realno biti: da će jedna višestruko opominjana nacija zbog izgreda biti strogo kažnjena. Što bi nam, recimo na primeru Hrvatske ili Poljske, svima delovalo normalno. Naravno, morao je da kaže da je to i zbog toga što smo 'sitna riba' (kad smo toliko sitni, što su nam izgredi krupni?), ali to je neophodno da ljudi progutaju celu priču lakše.

Svaka čast, selektore, dobro jutro Srbijo.

kisa

pre 11 godina

Miha, svaki Golijat ima slabu tacku, Ahil petu. Mogao bi i ti Miha da promislis i poradis na tome umesto sto se predajes zakonu sile bez borbe. Nije poucno za nas male. Samo pametno Srbijo Gordi Albion je velik ali ranjiv u nadmenosti aroganciji i gordosti.

Shone Su

pre 11 godina

A opasan je Sinisa, i vredan, vec krajem oktobra je poceo da smislja izgovore za poraz u martu od Hrvatske. 5 meseci ranije, covek ima sistem...

navijac iz krusevca

pre 11 godina

zasto sami pominjemo rasizam,kada toga u krusevcu nije bilo!? ono sto je se desilo je ispad pojedinaca koji za to treba da budu kaznjeni,mislim na igrace..inace publika je bila primer beogradu kako se bodri reprezentacija srbije! a selektor seniora verovatno trazi vec u ovome alibi za fijasko koji dozivljava i tek ce da dozivi u kvalifikacijama!

Zoran

pre 11 godina

Baš nam je tvoje mišljenje trebalo po tom pitanju,gledaj svoja posla nesposobnjakoviću!Naravno da bi ti odgovarale kazne kako bi prikrio svoje neuspehe!

Djoko pengulica

pre 11 godina

I treba bre!! Po meni trebalo bi da suspenduju sve selekcije, iz svih takmicenja u narednih 10 godina. Realno sramota je da uopste pokusavaju da naprave neki uspeh sa ovakvom ekipom. Katasrofa.

fra

pre 11 godina

Mihajlovicev komentar je komentar coveka koji moli boga da nam zabrane nastupe u narednom periodu jer to vidi kao nacin da izbegne dalju blamazu. Sebicno i pomalo neocekivano obzirom na njegov karakter.

Kanibali

pre 11 godina

Sta, jos ce i da nas jedu? Pa oni su gori nego oni u Africi, oni su odavno to prestali da rade. Salu na stranu, s obzirom kako igramo, nije da me preterano zabole ako nas i izbace. No, drago mi je sto se napokon u Srbiji videla istina i kakav je taj zapad, kakve su njihove vrednosti - lazi, muti, petljaj. Bas me briga za bilo kakve sankcije od organizacija koje su krajnje pristrasne i gde su se Englezi uvalili, koje oni finansiraju, itd. Bitno je da se videlo koliko je to pokvaren i licemeran narod, pokusavaju izvrtanjem i izmisljanjem da diskvalifikuju citavu jednu zemlju. Kad ih vidite kakvi su, sve mi je jasnije da su nas na slicnim osnovama i bombardovali, uzeli neku glupost, preuvelicali, dodali, izvrnuli, i na osnovu toga kreirali citavu jednu anti-srpsku propagandu kao podlogu za buducu vojnu ofanzivu. I vrapcima je jasno, jednom recju - bagra.

popeye

pre 11 godina

Da, istina ne zanima vise nikog, desilo se ono sto kazu mediji i onaj jaci. Za svakog ko iole zna nasu istoriju, od Engleza nista novo...

wildsouthhorse

pre 11 godina

Slazem se Miha sa tobom i nemam sta da dodam....u pravu si....nece se ovo dobro zavrsiti, ljudi u Krusevcu su divni, nisu rasisti, i tacno je da je Englez posle datog gola vredjao publiku, ali zasto tuca? U POBEDI SE NE PONESI U PORAZU SE NE PONIZI.....Njegos...

kayo

pre 11 godina

Selektor Mihajlović, jeli to bivši igrač Jugoslavije, koji je na prvenstvu u Nemačkoj, bez vidnog razloga, pljunuo u usta Jensu Jeremiesu? I sad on docira o moralu???

siniša

pre 11 godina

Mislim da bi vam novcana kazna i jedna utakmica bez publike bila primjerena kazna. Stvarno ne bi bilo dobro da vas izbace, jer bi onda pricali kako smo se mi plasirali na SP jer su vas izbacili. Treba vam na terenu pokazat tko je bolji

Stevan

pre 11 godina

Uh, kako se samo Srbuje, cak i povodom ove vesti. Ljudi bre, pa mi smo zaista bolesni sto se nacionalizma tice (cast izuzecima gde i ja spadam). Vidim neki odobravaju sto se to desilo u Krusevcu. Zar vas bre ljudi nije sramota da posle svake javne manifestacije mi ispadnemo kreteni i siledzije? Jel se secate kad su one nase vandale policajci tukli u Italiji uz ogradu kao stoku, sto su ovi zasluzili. Mene je samo bilo sramota sto sam nemocan da kazem tim nasim ljudima da prestanu tako da se ponasaju. Onog dana su se neki pametnjakovici nasli da masu grckom zastavom u sred Skoplja, u Podgorici provocirali da je Crna Gora grad u srbiji ili kako vec. Ma uzas... Da li ce doci dan kad ce otac moci bezbrizno da povede svog sina na utakmicu? Zivim za to. A sad bolesni nacionalisti tucite minusima po mom komentaru, mozda vam to ulepsa popodne.

outsider

pre 11 godina

neverovatno, koliko lažnih komentatora iz komšiluka, koji se predstavljaju kao građani Srbije i kao, navodno samokritično, hladno izjavljuju da u Srbiji ima rasizma, što je apsolutni nonsens!!!

vlada

pre 11 godina

Pa Srbija kako igra i treba da bude izbacena iz kvalifikacija.Mihajlovicu je bolje da nas izbace da se on i nasa Srbija ne obrukamo do koske.Ustvari za njega me bas briga........FIFA ce samo uslugu da nam ucini ako nas izbaci.pozdrav i nadam se da ce te mi objaviti komentar

Raša

pre 11 godina

Da bi se suprostavili Englezima morali smo da budemo mnogo veći englezi od njih. Međutim, mislim da mora da prorade drugi kanali (Hilari K,Francuska, Nemačka pa i Rusija) ukoliko želimo da se provučemo. Inače o Englezima je govorio Pašić ali mi sve to zaboravimo i sebi damo bezbroj autogolova. Nesposobni Karadžić za nas i samo sposoban za sebe!

noisy43

pre 11 godina

Ma sta je s ovim hrvatima pa ovoliko komentarisu? Jos glume neke Srbe. Za pocetak, momcad, tekma i izgredi nisu srpske rijeci. Naucite vec jednom.

Sale

pre 11 godina

Kako može bilo šta negativno da se odrazi na našu A selekciju?
Ako nam ukinu A selekciju, bar nećemo morati da gledamo "DOBRU IGRU" bez i jednog postignutog gola i naravno bezbroj poraza...
Bravo Siniša, ovi englezi ti došli kao JOŠ jedan izgovor za tvoju nestručnost...

S.Drazovic

pre 11 godina

Михајловић је потпуно у праву. А ми ћемо и даље та се тешимо са тиме како је увек неко други крив, али не ми. Много пута су нам се дешавале лоше ствари иако нисмо криви због тога, али то нам не даје за право и не оправдава ако нисмо хладне главе када је то најпотребније. Уместо да јуримо Енглезе за неспортско понашање, ми стављамо себи омчу око врата.
За мене постоји само једно питање, а то је: шта смо ми урадили да не дође до онаквих сцена?!

Nepoznavalac engleskih pravila

pre 11 godina

Prvo Englesko pravilo,ne pricaj ako nisi pitan.A ko je tebe sta pitao?
(sumadinac, 23. oktobar 2012 11:39)

Šumadinac,poznavaoče engleskih pravila,a ko je TEBE šta pitao?

Aleksandar M.

pre 11 godina

Što se tiče našeg fudbala, on godinama više nije sport br.1 u Srbiji, čini mi se da je njegova "propast" počela posle Zvezdinog istorijskog uspeha 1991.god. Ne znam koliko će da nas UEFA kazni, ali bi to bila dobra prilika, da se kao u u Engleskoj posle Hejsela, država konačno obračuna sa huliganstvom u Srbiji, da se reši pitanje vlasništva klubova, da se napravi ili dopuni boljim rešenjima Zakon o sportu i dr. Da se izabere novo rukovodstvo FSS, novi selektor koji će se baviti "strukom" a ne o tome da li neko zna ili ne da peva himnu, kao da je to merilo ljubavi prema otadžbini a ne zalaganje na terenu... U fudbalu kao i u ekonomiji mora doći do novih ulaganja, u igrače, u infrastrukturu inače nema ni publike ni rezultata... Treba oformiti Balkansku ligu, to je jedini spas za sve klubove u regionu, strasti bi trebalo smiriti i navijati za "svoje", slaviti pobede, možemo i mrzeti protivnika ili samo da na tome ostane... pozdrav

ima li negde da ispadamo pametni?

pre 11 godina

Od svega je najgore sto smo opet ispali glupi i naivni. Englezi su jos od najave meca isli na provokacije, kao predvidjaju rasisticke ispade i td. A nasi zagrizli kao ovce da pokazu tamo nekima ko je ko...
Nadmudrise nas u svemu, pa i u banalnoj igri na dva gola pred gomilom napaljenih, pa sad trube okolo da je takva cela nacija...

tint

pre 11 godina

Haha ova situacija da UEFA izbaci Srbiju iz kvalifikacija za SP bi Mihajloviću pasala ko budali šamar.
Onda bi mogao reći: e da nije bilo ovih huligana, mi bi se kvalificirali na SP.
Ja mislim da ovaj vaš Mihajlović i navija za takvu odluku UEFE, jer ionako nećete vidjeti Brazil, a ovako on neće biti kriv nego UEFA lol

pozdrav

One night in May

pre 11 godina

To biste Tole i ti jedva docekali. Posle bi nam prodavali maglu kako bismo se svakako kvalifikovali za Brazil, samo da nas nisu diskvalifikovali...

Luka Laban

pre 11 godina

Mozda bi bilo korisno da nas suspenduju iz svuh takmicenja al na godinu dana,taman kad se okoncaju ovi neuspeni ciklusi,a mozda ce se nekim cudom naci neko iz vrha pa da se povuce !!!

Ja

pre 11 godina

Imam utisak da bi ovi nasi funkcioneri najvise voleli da nas uefa izbaci iz svih takmicenja to bi bilo idealno opravdanje za sve njihove neuspehe....

cvele

pre 11 godina

Već 1 dana slušam izgovore i optužbe na nas i na Engleze (u zavisnosti za od toga iz koje stranke je autor komentara) i uopšte mi nije jasno kako neko ko je odavde može da kaže da smo rasisti. Pa to čak nisu ni najokoreli navijači. Mi samo imamo tu glupu potrebu da onoga ko nas iznervira ili prebijemo, a ukoliko to nije moguće da ga najodvratnije izvređamo (šta ćemo kad smo temperamentni i bez imalo mozga). Što se tiče rasizma i majmunskih pokliča, pa mi nismo Engleska da kod nas to znači vređanje na rasnoj osnovi: kad se kod nas za nekoga kažeda je MAJMUN mi želimo da ga izvređamo aludirajući na to kako je PRIMITIVAN (živi dokaz da evolucija nije bila baš 100%uspešna - svako negde omane)a ne crne puti. Pa kod nas su se barem tamnoputi ljudi lepo osećali i uživali.
Kad se samo setim kako su Zvezdine navijače prozivali da su rasisti, a oni 2 meseca pre toga (na kraju prvenstva) za najboljeg i najomiljenijeg igrača zvanično proglasili Segunda Kastilja. U najmanju ruku smešna optužba.

GoranS

pre 11 godina

Ovakvi defitistički Mihajlovićevi komentari ne pomažu - UEFA ima komisiju koja će da sasluša delegata (koji nije spomenuo rasizam), FSS (Rouz neće ispasti nevinašce, nadam se) i FA (ako imaju samo da je Rouz gađan kamenom u glavu!?). Mogu Englezi, da kukaju koliko žele, a sami imaju veće probleme sa rasizmom. Njihova kazna neće rešiti ništa u srpskom fudbalu - to moramo sami, jer problema ima. Za mene je Kruševac ništa napram Đenovi - tad je bilo legitimno, da nas izbace. Baš me zanima, ako će Englezi da kukaju i u Brazilu pošto tamo vlada moderni aparthejd - istražite sami situaciju tamo (koliko crnaca ima na vlasti, televiziji, vrhovima preduzeća, gde crnce na ulici nazivaju negrinho itd). http://www.youtube.com/watch?v=AASusCA0XVA

Realista

pre 11 godina

Niko bre nama nemože ništa gore da uradi izvana od onoga što si ti uradio iznutra. Saće Englezi da budu krivi za tvoju taktiku i sastavljanje momčadi. More, brigaj svoje brige važi?

P.S. Veća katastrofa će da bude ako TI ostaneš selektor, nego da nas Englezi kazne sa 5 godina neigranja šampionata.

mala riba

pre 11 godina

cekaj, pa cemu onda svo to podladjivanje i mlacenje prazne slame... kad smo u startu osudjeni da nas jede neka krupna riba? lepo trener uci fudbalere, da ne veruju u uspeh jer je to mission impossible, dzaba se muce.
a to sto ume i par pirana da rastrgne aligatora kad naostre zube, to ih ne ucis? al zato da pevaju ih ucis... a dok je cvrcak pevao a mrav je vredno radio, ni tu im pricu nisi ispricao.. e moj antimotivatoru.

vlada

pre 11 godina

Na nasu A reprezentaciju nista vise ni ne moze da se odrazi lose!Samo na bolje:)Jer od ovog goreg nema!A ti vodi racuna o A reprezentaciji,ne skreci temu na drugu stranu i pusti tvog sefa Karadzica,da se brine o tome,jer je sve ovo zbog njega!!!

samo ja

pre 11 godina

Sto se Sinisa brine? Pa treba im reprezentacija u grupi koju mogu svi da napune golovima, kad im zatrebaju bodovi! Sto bi nas dirali, kad smo im za to savrseni!?

todor

pre 11 godina

Ako nas izbace,jedino ti si u dobitku.Ne idemo u Brazil,ali ne tvojom zaslugom,vec zbog UEFA,koja ce da nas izbaci.Onda cekamo sledeci ciklus kvalikfikacija za EP,naravno s tobom na celo,a Tole najsrecniji.Krenuce jaka kampanja,kao nikad jaci,kao nikad spremniji,i naravno opet debakl.Ali nema veze,bitno da se prodaju 5-6 igraca,a rezultat nije bitan,jer slede nove kvalifikacije.Vi svi na dobitku,a narod stariji za 5 godina,razocaran u fudbal

Dejan

pre 11 godina

Stvarno teška situacija, može se desiti da A reprezentacija bude diskfalifikovana sa Svetskog Prvenstva u Brazilu...A taman smo dobri bili...Nepravda.

Misha

pre 11 godina

Ne očekujem ništa dobro. Sve može i na A reprezentaciju negativno da se odrazi“, naglasio je Mihajlović.

Sto ce tebi leci ko kec na jedanaest, neces otici na SP u Brazilu ne zbog skandaloznih igara tima koji vodis nego zbog drakonske kazne UEFA/FIFA. I opet ce ti se shef Tole izvuci a i ti sa njim.

mile

pre 11 godina

ma pogledajte bre one barabe u cacku sa kkk kapuljacama I jos su napisali odlazi odavde necemo te(jednom igracu sto je crnac)juce je objavio engleski Mirror.ovo samo kod nas ima.sramota

Delija_Udine

pre 11 godina

Pa nema tu sta da se kaze a da se vec ne zna...mi svejedno ne idemo u Brazil..tako da.. :) Sto se tice mlade reprezentacije...iskreno mi je zao jer su uvjek nekako dobro igrali i donosili na uspjehe..sjetimo se finala protiv Italijana..i protiv Holandjana..tako da..zao mi je tih momaka jer dobro igraju ...njima moze neuspjeh da se oprosti ..sto se tice "A" selekcije...nisam nista ni ocekivao...ne mozes poceti da igras kvalifikacije tako sto promjenis 16 igraca...to nema nigdje na svijetu..vidjelo se iz prijateljskih utakmica gdje smo i sta smo..mada sam se nadao da cemo se bar uigrati..nista ljudi...bice kvalifikacija ...bice utakmica..bolje je sad neko vrijeme ne gledati nas fudbal...govorim u globalu..:) Pozdrav za SVE ljude :)

Cera

pre 11 godina

Rasizam je jedno, primitivizam je drugo a pikanje fudbala nešto sasvim treće. Rasisti nismo definitvno, primitivni jesmo definitvno, fudbal pikamo mnogo slabije nego što mi to zamišljamo da umemo. Ali glupost iz Kruševca je za Engleze odlična prilika da platimo i za njihov rasizam i uopšte sav evropski rasizam i za sav primitivizam sa bilo kog stadiona bilo gde (a primitivizam je na stadionima postao nešto sasvim "normalno")... Mi takvu glupost da propustimo Nema Šanse, Englezi takvu priliku takođe Nikada ne propuštaju, suma sumarum - Miha je sasvim OK rekao sve.

Vlen

pre 11 godina

Pun nam je k...ofer navijaca vise, sklonite ih, pohapsite, vaspitajte, radite sta znate al dosta brate vise. Jel poenta da budemo najgori, dno dna i glupog primitivizma. Droga, oruzje i nasilje nisu sport!

charli dzordz

pre 11 godina

Pa sta je radio Direktor reprezentativnih selekcija?Sta je njegov posao,pa valjda edukacija trenera gde spada i ponasanje.Ako treba da budu kaznjeni treneri zbog takvog ponasanja ,on treba da bude duplo vise kaznjen.

KG

pre 11 godina

"Ovo će negativno da se odrazi i na A selekciju". ????
Pa on već unapred smislio opravdanje za ispadanje iz kvalifikacija za SP u Brazilu. Kao mi bi se SIGURNO kvalifikovali ali na ne daju ovi iz UEFE, a posebno Englezi.
Jel ovaj misli da smo mi ludi pa da ga nismo pročitali?

Boško Janković

pre 11 godina

Sad će mlada reprezentacija da ispadne kriva za neuspeh starije selekcije, a upravo je obrnuto. Koliko je samo mladih igrača povukao iz mlade reprez. Janković je za Mihailovića stručna gromada, i glupo je rušiti čoveka davanjem ovakvih izjava.

milan

pre 11 godina

Svi drhtimo zbog toga. Nego, treba osnovati novu fudbalsku asocijaciju koja bi se bavila fudbalom , kao sportom, a ne prprodajom igraca, tj. prostitucijom, tj. kradjom talenata iz siromasnih drzava. Naravno bez ljigavih engleza i slicnih perveza. Dosta je vise ljubljenja g....a i moljenja da se udeli milostinja.

THE DREAM

pre 11 godina

Razlog što Hrvati puno komentiraju na 92 je jednostavan,ovo je bez konkurencije najbolji sportski i ne samo sportski portal na prostorima ex yu i kao takvog ga mnogi Hrvati čitaju i šalju komentare,pa to treba da vam bude na ponos,pozdrav i sve pohvale redakciji i svim čitateljima b92 iz Opatije.

Gimli

pre 11 godina

dosadili ste više sa ovom pričom, treba im (reprezentaciji srbije) lepo zabraniti da učestvuju na naredna barem 2 velika takmičenja, pa nek se češu i razmišljaju za to vreme šta sve i kako da isprave... a taman će imati i izgovor za neuspeh. svi srećni!

vrati se u Borovo

pre 11 godina

Bolje i to nego da popijete petardu u zg.
Nego sad kad mu to bude izgovor da ostane do 2018g. a sto ne i do 2022g. kad mu se ekipa uigra i kad ocekuje prve dobre rezultate, a ako i tad omane posto je mlad i perspektivan moze i do 2026g. i to sve sa Toletom.

mmx

pre 11 godina

@Svetozar
Kako da ne. Hajka na Srbe, a mi jadni fini, dobri, posteni, neiskvareni. Nikog ne diramo, nego nas mrze iz nama poznatih razloga.

Nikki

pre 11 godina

Sem sto zbog Mihajlovica ne idemo ne svetsko prvenstvo kao i mlada reprezentacija jer im je bespotrebno uzeo najbolje igrace, njega vidim kao i glavnog krivca za to sto se desili u Krusevcu jer da je pustio te igrace da igraju za mladu mi bismo lagano dobili engleze i nista se od ovog ne bi desilo. Ne mogu da verujem kako neki ljudi imaju obraz posle toliko losih stvari koje su uradili.

zoran fr

pre 11 godina

ne trbaju englezi da nas uniste tj pojedu.
dovoljno ste ti i tole.
pojeli ste srpski fudbal narocito bata tole
sta jos mozemo da izgubimo

besna sitna riba

pre 11 godina

Svi mi navijaci koji smo u naletu optimizma rezervisali karte za Brazil sad ustvari treba da skapiramo da ce neka velika riba da nas mozda pojede. i to u najgorem momentu kad smo na korak do istorijskog uspeha.
hahaha... wow.
a nas dragi Miha zaboravlja kako su hrvati (koji su u odnosu na engleze sitna riba) pojeli tu veliku ribu usred londona. zavili im naciju u crno, ostavili veliku ribu bez velikog takmicenja. da Miho, te iste strasne engleze. ima slicnih prica da ne nabrajam. ali mi u te babske price ne verujemo, jer mi smo ipak tu da malo podmladjujemo bankovni racun.
ne jede veca riba nego gladnija sine.

Krkan

pre 11 godina

Nije valjda da će nas ova glupost u Kruševcu onemogućiti da učestvujemo na SP u Brazilu?(Metuzalem, 23. oktobar 2012 11:10)A kao inače bi išli? (Al Rae, 23. oktobar 2012 14:09)
Procitaj jos jednom.

zg

pre 11 godina

Nisam za izbacivanje srpske a repke iz kvalifikacija jer ovi englezi uvjek igraju prljavo kad se samo sjetim kad smo igrali sa njima sta su sve pisali o nama po novinama pa cak su i naseg tajnika priveli na aerodromu optuzivsi ga za kradu casopisa na kiosku. Ali imam jedno pitanje ako neko zna sta bi bilo kad bi vas izbacili jel bi se belgiji i makedoniji ponistili bodovi protiv vas i oni golovi koji se racunaju u gol razlici? (nije provokacija samo me zanima)

igor

pre 11 godina

Cuj ne ide nam na ruku. Sta tu ima lose da nas izbace iz svih takmicenja i da se ne brukamo u ovoj losoj imitaciji igre koja se zove fudbal,da dotaknemo jos vece dno da nema dalje i da konacno ode sav ovaj (beeeeep) koji vodi nas fudbal

Miloš J. Kosovac

pre 11 godina

Englezi samo hoće da dokraječe ono što FSS uništava godinama. Ti si Mihajloviću oslabio mladu raprezentaciju, jer si joj oteo najbolje igrače, pa smo neočekivano izgubuli od Engleza, a zbog neočekivanog poraza došlo je do incidenta. Tako si uspeo da upropastiš istovremeno dve rapezentacije - i mlađu i stariju. Jedino te spašava što se ne ubiješ je tvoja tvdoglavost, kao i Karadžić, a on još je i krajnje amoralan. Mora da si i glup kada to samo ti ne znaš.

Neko iz mase

pre 11 godina

ne vidim razlog zašto bi se nervirali, mi smo već sami sebe isključili sa svih velikih takmičenja jer kakva nam je reprezentacije, FSS i selektor ništa drugi i nismo mogli da očekujemo. Tomislav Karadžić je uništio srpski fudbal a Siniša Mihajlović će biti zapamćen kao najgori selektor u istoriji srpskog fudbala.

Milovan

pre 11 godina

Sad ce to biti pokrice sto se necemo kvalifikovati, kao i pre 2 godine.
Svi ste vi sumnjivi, krijete se iza toga, narocito Karaszic.

Bojan

pre 11 godina

Jedna konstatacija mu je potpuno tacna.Treneri umesto da razdvajaju decu i da im daju primer kako treba postupiti,oni se jos mlate kao konjine.

Simon

pre 11 godina

Takoreći, poješće nas za engleski doručak. Jednostavno je, veoma su uticajni u fudbalu, dobro im dođe da prošire temu rasizma koja ni tamo nije strana (trudim se da se blago izražavam) na još nekoga, mi smo idealni za tako nešto ali jer smo dovoljno glupi A NE jer smo rasisti i konačno - publika je u Kruševcu definitivno preterala vređajući tog dečka i treba da budemo kažnjeni. Samo bi stvarno bilo lepo od onih koji će nas kazniti da nam jave ako do sada nikada nisu čuli kakve sve uvrede i pretnje trpe naši igrači na mnogim stadionima i terenima, što nikako ne opravdava glupost iz Kruševca, ali eto čisto da znamo dokle smo i mi "dužni" da slušamo i gledajući sve to gledajući prenose. Inače, za mene već duže vremena, stadion predstavlja objekat koji mi smeta u saobraćaju a daleeko sam od ideje da ga posetim.

njami

pre 11 godina

Eto izgovora za neodlazak i produzenje agonije u nasem fudbalu...Auuuuu...Ne znam da li neko cita komentare zar ne vidi da su svi slicni i identicni. Pa zar smo svi mi neznalice a njih 3,4(Tole,Mihajlovic...) znalci....Haaaaaaaloooooo!!!!!!!!!

dr.

pre 11 godina

Nisi optimista? Steta sto dobro pamtim tvoje reci: "IDEMO DALJE IDEMO DALJE!" I drago mi je sto ce da nas kazne, da igramo nesto pa ajde, nego ne igramo nista cista 0. Zao mi je samo Baneta, Kolarova , a ponajvise Subotica koji je "zasluzio" da sedi na klupi. Ako bude 10 god ili manje mozemo da ne racunamo vise na njih jer ce biti prematori za reprezentaciju. Ne brini se ti druze selektore i njih ce da kazne kad vide da su se i oni delimicno ponasali kao idijanci.

ljusha

pre 11 godina

A koliko se lose odrazava to sto u dogovoru sa tvojim pajtosem Mancinijem guras malog Nastasica (bez namere da osporim njegov kvalitet) koji, uz dovoljan broj utakmica za nacionalnu selekciju,obezbedjuje radnu dozvolu u Engleskoj!! Pri tome na klupi sedi jedan Subotic,koji bi imao mesto u mnogo ozbiljnijim evropskim reprezentacijama. Menadzerske agencije necu da pominjem....

Nik

pre 11 godina

Izgleda da Karadzic i kompanija prizeljkuje neku kaznu kako im na sledecim utakmicama na domacem terenu ceo stadion ne bi skandirao i zvizdao!Cak ni zabrana od nekoliko godina ne bi bila losa jel bi to bila sjajna prilika da se sklone ove interesne grupe i mafijasi iz fudbala i dovedu bolji ljudi!

Vlada

pre 11 godina

Pa šta? ako je Englezima fudbal jedna od najbitnijih stvari,gde se okreće ogroman novac,gde su ogromna ulaganja i gde je upitanju veliki broj radnih mesta to kod nas nije slučaj.Ugledajmo se na Madjare,odavno su digli ruke od fudbala ali su zato na Olimpijskim igrama osvojili mnogo više medalja od nas.

mutna voda

pre 11 godina

Izjele su nas ove domace, opasnije, sto u mutnoj vodi se hrane, i sad upiru prst u neku tamo drugu ribu, kao pazte pojesce nas! a smeju se iz mulja, jer nije mnogo za engleze ostalo. fazon je u tome sto kolege ostrvljani to ne znaju, pa ih se sad navlaci (takticki) da zagrizu u kosku. bice smeha ako tim englezima zapne u grlu. opasna igra nasih strucnjaka. film da se napravi. i to dobar film. jer dok mi tu oko velikih i malih riba raspravljamo, od naseg fudbala ni f nije ostalo, a i lova isparila. kakav trik, a? cista magija.

Bosanka

pre 11 godina

ma Bosna ce vas sve da pojede..:)),,mislim da je bolje da vas izbace. Stavite tacku na sramocenje. Jer ovo nije ona Srbija koja rastura.