Utorak, 16.10.2012.

22:50

"Tomović odličan do penala"

Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je nakon poraza od Makedonije u Skoplju da je Nenad Tomović do napravljenog penala igrao odlično.

Izvor: AG

"Tomoviæ odlièan do penala" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

198 Komentari

Sortiraj po:

Sale.MLS

pre 11 godina

Prijatelju, bio je očajan sve vreme.A sve i da je bio najbolji do penala, ON JE SKRIVIO PENAL KOJIM JE POSTAVLJEN KONAČAN REZULTAT!!!
A ako pokušavaš da objasniš da je pametno staviti Tomovića (!?) pre najboljeg defanzivca sveta, onda bi trebao rezmisliti o promeni posla...možda hotelijerstvo...

l'alchimiste

pre 11 godina

...podrzavao sam Mihajlovica od samog starta ali uz svo moje skromno poznavanje fudbala,mislim da je nas selektor ipak nedovoljno strucan/kvalitetan da bi nesto napravio...kakve je strategije osmisljavao i postavljao na dosadasnjim utakmicama,kakve je izjave davao posle...sve u svemu jucerasnji poraz je po meni najveca bruka naseg fudbala...spali smo na niske grane a na zalost izgleda da nam je tu i mesto - realno.

dm

pre 11 godina

E Pizon je za tebe Murinjo ispao na kraju,nemas ti blage veze,samo znas da pametujes i da pravis hor od reprezentacije umesto da i malo fudbal igrate,a kako da igrate kad je pola reprezantacije sa nekim levim igracima,nemaju ni oni jadni blage veze nisu krivi sto si ih zvao da se brukaju,mogo si i mene da pozoves znam himnu dobro,a isto bi smo ovako prosli,samo nemam dobrog agenta.

Kokan Prvi

pre 11 godina

Našoj reprezentaciji nisu potrebni igrači koji će "biti dobri do penala". Mentalna slika kompletne reprezentacije je katastrofalna. Nama su potrebni i igrači i selektor koji će biti odlični neprekidno, do kraja kvalifikacija, koji neće praviti prekršaje u kaznenom prostoru i koji neće dozvoliti da olako dobiju crveni karton, a najpotrebniji su nam igrači koji VOLE svoju reprezentac. Selektor je voli - bez sumnje ali igrače mora još malo da pročešlja. Onog trenutka kada je za poraz u Beogradu označio dva (u svakom pogledu) najbolja igrača i odbrambenu osovinu reprezentacije, selektor je samom sebi pucao u nogu. Za igru koju su prikazali nikako ne mogu oni biti krivi. Za poraz je uvek kriv samo jedan čovek, a to je selektor. Za našu reprezentaciju glavna stvar je motivacija. To je posao selektora i on to, na žalost, ne radi kako treba. Miha mi deluje kao Don Kihot koji ispred sebe ne vidi vetrenjače. Neko iz senke mu vršlja po reprezentaciji. Kao da se neko uplašio njegovog (eventualnog) uspeha posle furiozne pobede nad Velsom.Te vetrenjače mogu biti razni karadžići, dujkovići, djorići i još ko zna ko sve. Miha ih ne vidi jer misli da je iznad svega toga. E nije. Njegova najveća greška bila bi da se sada povuče. Kada je osmišljavanje igre u pitanju pokazao je da zna i može. Mora, međutim, da otvori četvore oči - oko njega su lažni prijatelji. Igrače ne sme prepuštati na milost i nemilost raznim prišipetljama. U se i u svoje kljuse. Želim mu sve najbolje. Može to on.

Miki

pre 11 godina

Mihajlovicu tebi treba dati da vodis hor u nekom kulturno umetnickom drustvu posto vise veze sa pevanjem imas nego sa fudbalom. Ti si zaista sramota, na sta spade reprezentacija koja je igrala proslo svetsko prvenstvo.

Boki

pre 11 godina

Gospodine Mihajlovicu,rekli ste da cete otici ukoliko se ne plasiramo na svetsko prvenstvo.Znaci li to da posle (sad mogu da tvrdim)sigurnog poraza od hrvata vi podnosite ostavku?

borissrb

pre 11 godina

Tomovic bio dobar do penala??? Mozda donekle u defanzivi. Al Tomovic i Ivanovic ne mogu da se porede ni u kom smislu. Prvi je prosecni bek prosecnog tima, a drugi najbolji desni bek na svetu, evropskog prvaka i jedne od najboljih ekipa na svetu..... Pa kad takav ostane na klupi, a prosecni igra, ne cudi ni igra ispod proseka... Neverovatno cudna odluka selektora????

Srle

pre 11 godina

Evo jedan konstruktivan prijedlog, koji je naravno utopija, ali je ljudski nadati se. Ako drzava zeli, moguce je...
1. Oformiti specijalnu jedinicu tuzilastva i policije da se ocisti mafija iz fudbala.
2. Odrediti budzet kojim FSS raspolaze (prihodi od ulaznica, TV prenosa i plasmana na zavrsna takmicenja). Formirati nezavisnu komisiju, sastavljenu od stranih i domacih strucnjaka, koja bi odredila realne mogucnosti nase reprezentacije, na kratki, srednji i dugi period. Da li je uopste realno da mi ocekujemo neke rezultate? Shodno tome, napraviti plan. Da li je realnije graditi ekipu za buducnost ili ocekivati kakav takav rezultat sada? Shodno tom odgovoru, dovesti STRUCNJAKA i PLATITI GA. Antic je jedini bio "strucnjak". I Djuka je imao potencijala. Ostalo su sve nesposobni ili prodani ljudi.
3. Odstraniti huligane iz fudbala. Jednostavno mi nije jasno zasto SAMO mi na cijelom svijetu jos uvijek imamo huligane koji nas unistavaju. Vidi tacku broj 1.

Goci

pre 11 godina

Nema leba od kukanja. Vaš komentar o lošoj taktici trenera na b92 neće promeniti ništa. Mogu li navijači da poprave igru reprezentacije? Mogu!
Skupimo se, recimo, u nedelju u podne nas 100.000 iz svih gradova Srbije ispred Skupštine u Beogradu i napravimo pretestni skup: Državo, skloni lopove iz srpskog fudbala! Ili, još bolje, istovremeni takav protestni skup u SVIM gradovima Srbije. 100.000 u BG, 50.000 u Nišu, 30.000 u Čačku...
Ako nema ODMAH odgovara, isti takav skup, ali u ponedeljak u podne, u sred radnog vremena svih tih ljudi! Generalni štrajk fudbalskih navijača!
U utorak u podne nema više Toleta...

investitor

pre 11 godina

Ovaj Tosic nema mesta ni u partizanu !!!! Novinari bi trebali da malo spuste na zemlju Lazovica i Markovica jer momci su vec par godina samo talenti. Kako li igraju ostali kad ova dvojica veze nemaju ?????!!!!!

rade

pre 11 godina

Pa ovaj je covek totalno prolupao. Kaze Tomovic je igrao super do penala i iskljucenja. Ja ga pitam a sta se racuna kako je ko do kada igrao ili krajnji rezultat. Mozda on ne zna sta se na kraju racuna za bodove. A jos jedno pitanje sta je sa Suboticem covek standardni u Dortmundu i vazi za jednog od najboljih halfova u evropi sramota da dolazi iz Nemacke da bi ga Miha vodio kao turistu. Na njegovom mestu ne bih Nkad dok je Mihajlovic trener igrao za Srbiju. ANTICA ste oterali zbog sitnica a covekje doveo reprezentaciju sa dna na neko 10-11 mesto u evropi. Miha daj ostavku ili cemo te mi oterati

er

pre 11 godina

Slična šansa za Makedonce bila je i u I poluvremenu kada je lopta preletela Nastasića i videlo se da su Makedonci ta dodavanja izvodili smišljeno jer su uvideli da odbrambeni igrači Srbije jako loše prate visoke lopte što je bio slučaj i kada je Belgija povela sa 1-0.

doktor111

pre 11 godina

Ahahahah ja sam mislio kad je Miha dolazio sad će on njih...ako ništa bar malo razdrmati... Sad kontam kako sam glup bio, pa šta drugo očekivati od čoveka koji ni osnovnu školu nema (ima on ustvari 2-3 srednje, majstor je on svega i svačega, al svi znamo kako ih je završio) a pri tom je još i paćenik koji još obožava sebe i sve vezano za svoj lik (milslim uzeti Kolarovu broj 11, kakav konj)
Mislim ne zvati Kuzmanovića, Jankovića pa kolika god krava bio onaj Krasić niko mi ne može reći da on nema mjesta u ovoj reprezentaciji...
Pa protiv Belgije smo u jednom momentu imali Šćepovića, Markovića, Mijailovića, Ignjovskog i Tadića pa oni nebi ni kod Jankovića u U21 bili svi u jednom momentu na terenu... A ovo da je Tomović igrao dobro dok nije napravio penal neću ni da komentarišem...

Grga

pre 11 godina

Nije tragedija što gubite utakmice, tragedija je što ne možete suvislu šansu napraviti, jalovi ste, fali kreativnosti i imaginacije! Igra se neki starinski, spori nogomet, ma užas za gledati! Praktički ne postoji repka koju možete sabiti u polovicu i dugotrajnim pritiskom slomiti! Miljama ste daleko od nas, ali kad se dođete samo braniti u Maksimir, neće nam biti lako!Pojedinačno ima stvarno svjetskih marki, ali to su sve obrambeni igrači (uz to Subotić i Ivanović na klupi, to je nevjerojatno)! I sam Mihajlović kaže nakon tekme da je znao da će prvi gol presuditi! Po tome se odmah vidi da je svjestan da ne igrate ništa i da tko eventualno zabije iz prekida prvi gol, dobija tekmu! I nama su poveli, ali igrom smo to okrenuli, a kod vas igra ne postoji! Znam da Vas se puno neće složiti, ali nakon Walesa i 6 komada sam komentirao kak ste zabili sretne golove (naravno, popio hrpu minusa), sve neki odbijanci, udarci iz daleka, a da igra ni tada nije bila nešto! U skupini je sve jasno, Hrvatska i Belgija za broj 1 i 2, Makedonija i Srbija za 3 i 4 i otočani na dnu...Pozdrav iz Hrvatske

Zoki M

pre 11 godina

Dajte ljudi sta se palite??? To se znalo odavno. Znate onu staru "koga macka koti, mise lovi"? Pa frajer se po Evropi grli i ljubi sa Stimcem, ustasom i sponzorom koljaca, o cemu dalje da pricamo!? Ranije se zenio i djecu krstio u katolickoj crkvi, ljubio papi ruku nekoliko puta (sta nije odbio kao Bora Milutinovic??!) itd.itd. A sad tu "prodaje fore" i gradi autoritet na stetu naroda. Ma nek mu bude, samo da zna da je "provaljen" odavno.

igor

pre 11 godina

najveca sramota naseg sporta u istoriji.mihajlovic i karadjic odmah da napuste funkcije.ako ne zele i drzava da se umjesa i istjera ih.svu radost sto donese novak djokovic ova dvojica preko noci uniste.vratimo antica hitno inace totalni raspad fudbala nam preti

razocarani otac

pre 11 godina

Zivim u Italiji vec 25 godina inace supruga mi je Rusknja. Klinac mi ima 14 godina trenira u Ceseni od svoje 6 godine strucnjaci mu predvigaju lepu buducnost uvek sam mu govorio ti vuces srpske korene i sutra ako postanes veliki igrac trebas da igras za Srbiju sada sada sam jako razocaran i neznam sta da mu kazem zabrinuti Otac.

Srbin

pre 11 godina

Jeste, ali nije priznao da je pogresio u vezi Ivanovica,bacio je klinca u vatru on je izgoreo a nas sahranio,jer do tog penala Makedonci nisu ozbiljno pripetili pa decko i nije imao nekog posla!

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 11 godina

Pa Siniša mora da brani svoje loše odluke. Klinton Bozgo, bivši odlični fudbaler Maribora bi lepo rekao za Tomivića: "ovaj noć nije bio njegov dan"

Racunica

pre 11 godina

U Srbiji ima oko 2000 fudbalskih terena. Ako uzmemo da je prosječno površina svakog terena 50*100m = 5000m2, onda ukupna povrsina iznosi 10000000 m2, tj 10000 hektara.
Kada bi svu tu povrsinu pretvorili u obradivo zemljiste, i zasadili recimo kukuruz, sa prosjecnim prinosom od 10t/ha dobili bismo ukupan prinos od 100000 t kukuruza.
S obzirom da je otkupna cijena kukuruzaoko 1eur/5kg imamo ukupne prihode od 20 miliona EUR (minimalno). Igraci isto ne bi ostali bez posla, naime oni bi okopavali te njive redovno, naravno uz prikladne dnevnice.
Prvih par godina nam prihod ne bi bio u prvom planu jer bismo ulagali u nase mlade poljoprivrednike, tj bivse igrace, koji bi nakon par godina poceli donositi prve prihode, naravno ukoliko prethodno ne bi otisli raditi sezonske poslove u Holandiji.

Ljubivoje I

pre 11 godina

Mnogo veliki trener ovaj Mihajlović.Napravio je taktiku sa Tomovićem, da zaustavi nekog Hasanija, valjda se tako zove nikad čuo za njega a igra kvalifikacije da ode u Brazil i tamo igra protiv Mesija, Ronalda, Falkaoa, Injijeste i ostalih. Pa čoveče neka prođe taj Hasani pet puta a ti igraj i prođi deset puta i pobedi.
Sve su to gorki plodovi odluka Tomislava Karadžića. Sa Pižonom i Mihajlovićem je neutralisao protivnike iz Zvezde i tako idemo dalje. Pitam se koga će sada da izmisli da ga pokriva. Sada će morati da postavi za selektora nekog političara. Imam predlog ali ga ne iznosim pošto mi u tom slučaj neće biti objavljen komentar.

Siva Sova

pre 11 godina

Sve, sve...ali Lazar Marković i Filip Đuričić...ne mogu da verujem da sam se bavio fudbalom 20 i kusur godina i da me niko nije pozvao u reprezentaciju!!!Pa ja sam za ovu dvojicu Mesi,Ronaldo,Pele i Maradona u jednom...

dr

pre 11 godina

Ivanovic mu kaze "Nisam dosao ovde da razigravam tvoje igrace iz agencije",a ovaj ga izbaci i ubaci Tomovica iz Fiorentine kome je menadzer Ramadani,hahahaha. Mislim da smo dotakli dno,ne u fudbalskom,nego i u svakom drugom moralnom smislu.

ShomyRedDevil

pre 11 godina

"Momci su pokusavali do zadnjeg minuta"Ma daj molim te igrali su kao pripremnu utakmicu,mrzelo ih je sto su zivi...E mladi momci umesto da se dokazu oni se vuku po terenu...SRAMOTA!!!Posle Antica jedinog coveka koji je znao svoj posao nikada necemo imati reprezentaciju...Hvala jos jednom "bata"TOLE!!!

Dejan NK

pre 11 godina

Ovaj čovjek nije normalan!!!
Do kada ćete više da nas brukate?!!
Ja sam očekivao da jutros pročitam vijest o ostavci Mihajlovića i Karadžića,a ono "idemo utakmicu po utakmicu"??? Pa gdje bre idemo-U PROPAST!!!

Иван-Ниш

pre 11 godina

Томовић био одличан до прве озбиљне ситуације. После пола сата игре је било јасно да им је Михајловић забранио да дају гол. После пораза од Белгије где смо одлично одиграли прво полувреме, правили прилике, комбиновали, трчали и борили се, против Македоније смо "стали на лопту". Када сам чуо Михајловићеву констатацију да су Коларов и Ивановић највећи кривци за пораз против Белгије, онда ми је било јасно какав нас фудбал очекује против Македоније. Исти као против Шкотске. Па само Ивановић и Коларов уз донекле Тадића могу самостално да доносе одлуке и сами покрену напад јер нам је везни ред неискусан и уплашен. Фејса је кварилац туђе игре не креатор, Игњовски не уме да повуче контру, Мијаиловић превише греши (против Белгије), Марковић не уме да дода исправно после троструког дриблинга... И уместо да се то исправља, подучава подмлађена генерација која много тога има пропуштеног у развоју у својим клубовима, ми "стајемо на лопту" и гушимо игру. Имам утисак да стави Коларова и Ивановића да играју крила, позади Суботића као штопера, да би барем играли много одлучнији и фудбал са много више шанси. Овако нас победила Македонија која ни са играчем више није могла да направи никакав вишак на терену.

sash

pre 11 godina

neverovatno na sta smo spali i sta nam ovi u savezu rade sa fudbalom, mi ne samo da smo dosli do dna nego sad kopamo jos dublje dole, zalosno stvarno kad ce iko u srbiji poceti micati ove mafijase iz saveza napolje?? sve dok se to nedesi vazda ce ova ista prica da nam se dogadja nazalost, da ovi u savezu imaju imalo srca i ljubavi prema srbiji i dobrom za nas fudbal trebali bi svi da daju otkaz pocevsi od karadzica do mihajlovica.

Jofel

pre 11 godina

Mihajčovic me strasno podseca na jednog od mojih prvih trenera u rukometu.Kaze moj trener:'Najbitnije je da prvi gol damo mi,da se odbranimo i damo još jedan.Posle toga ćemo da igramo gol za gol i dobijamo sigurno'

Zoki

pre 11 godina

Hajde sada priznajte koliko vas je u ovim komentarima podrzalo Toletovu smenu Antica? Da li vam je sada malo glupo?

Hajde da vidimo, ako vam je glupo "preporucujem", ako vam i dalje nije glupo "ne preporucujem".

Vlada Edmonton

pre 11 godina

Miha ne trosi reci, nego pakuj kofere i hvataj prvo prevozno sredstvo do Italije. Povedi i Toleta da ti pravi drustvo. Posle svega treba dovesti trenera koji nije popio otkaz, nego ko ima rezultate iza sebe. Bar da se ne brukamo protiv Hrvata.

shazam

pre 11 godina

Kao trener, Sinisa moze da zameni kompletnu startnu postavu ako zeli - merilo za to da li je dobro postupio je kako smo igrali i kakav smo rezultat ostvarili. Efekat njegovih trenerskih poteza sinoc je bio, da smo igrali bezidejno i slabo protiv protivnika koji je na FIFA-inoj listi nekih 70 mesta nize od nas (!), i - izgubili utakmicu! A njemu je glavni problem da nam se opravda sto je kapitena stavio na klupu, a u igru gurnuo coveka koji je skrivio penal i crveni karton! Protiv Belgije smo videli da je nikakav takticar, protiv Makedonije da je ocigledno i nikakav motivator, a sada i da ne ume da prihvati odgovornost za ono sto treba - za losu igru! Ako se nisam zabrojao, mi u 8 utakmica od kako je on selektor imamo jednu pobedu. Jednu!! Kako smo mi danas igrali, koje smo sanse stvorili - Tadicev sut iz daljine, i sut iz ostrog ugla iz blizine posle solo prodora, i Fejsin sut sa 20m pravo u golmana. I to protiv sto i neke reprezentacije na svetu, pa o cemu mi pricamo ovde? Nakon toga, mi mozemo njega da pitamo takodje sta hocemo - zasto Mijailovic i Fejsa pre Matica? Zasto kapiten na klupu kada moze da igra i desnog beka i stopera (a u igri kiksare Bisevac i Tomovic, i tinejdzer Nastasic)? Zasto je na klupi Subotic, nezamenljivi clan prve postave novog-starog osvajaca Bundeslige? Zasto nema Kuzmanovica, kada nam fali kreativnost u igri? I gde je to zajednistvo i timski duh kada pocne igra, to zbog cega si navodno izbacio Ljajica iz reprezentacije (da bi igrao Markovic?!)

dulen

pre 11 godina

sinisa mihajlovic je za mene uvek bio i ostace prosecan fudbaler(mada zapravo bih rekao pojma nema nista ne zna) sa levicom zbog koje je i igrao na vrhunskom nivou, a to sto je neven subotic stoper, doktor fudbala za njega, je razlog sto ga ovaj ne pusta.a bane je mnogo ofanzivan bio,uvek,zato je i dao u zivotu vise golova od nasih napadaca.toliko o mihajlovicu kao treneru.jos bih da kazem da je zalosno,jer imamo dobre igrace,mlade.zalosno je da subotic,stub odbrane dortmunda,sedi na klupi.da milivojevic,fejsa i ignjoski igraju svi pre matica koji igra standardno za benfiku.tadic,sulejmani,nastasic,djuricic-sve mladi i dobri igraci,uz kolarova i baneta eto dobre ekipe,ali luda smo mi kuca.

Mirko

pre 11 godina

Izvini Miho, ali sa ovakvom igrom nema šta da tražimo ni protiv koga, a nemamo šta da tražimo ni u Brazilu. To je činjenica. Možda smo napunili Velšane, i možda u početku igrali dobro sa Belgijom, ali su nas napunili sa tri-nula kod nas i tu je cela priča završena. Posebno što su i Makedonci igrali skoro isto jadno ko i mi - kao da gledam neki glupavi meč iz Srpske lige. Bilo je dosadno i tragično. I nije mi bilo jasno kako možemo da igramo jednom dobro, a drugi put ovako loše. Šta se u stvari desilo? Ne kapiram...

Juka

pre 11 godina

Vas nogomet je dotakao"dno zivota" .. Hrvat sam i veliki navijac, ali sam se potajno nadao da ce te uz nas i vi na svjetsko prvenstvo.. Ali jedno mi nije jasno, tko drzi tog Mihu na klupi???? Nek se samo ugleda na Slavena Bilica , a evo moze sada i na Igora Stimca kako se radi s igracima i kako se taktika postavlja.. Nije Hrvatska puno bolja od Srbije individualno, ali momcadski je bolja sto puta ....s ovakvom igrom vam ne gine PETICA u Zagrebu ... Pozdrav

Dragoljub

pre 11 godina

A Bane odlican do Tomovica ?
Kako te nije sramota da kazes da je Tomovic odlicno odigrao kada nam je zapacatio kvalifikacije koje si ti selektore upropastio.

Koja bre Makedonija i koje price da danas svako igra fudbal. Ono je leva ekipa, a ti posaljes klince da igraju.

Pa Djuricic ne moze nikog da iznese na ledjima, gubi duele.
Tosic ocajan...

Oteraste Antica a sa njim smo prosetali kroz kvalifikacije, pa sta iako smo pukli na SP... sada ni otici necemo

Tekelija

pre 11 godina

Људи, немојте бити превише строги.
Ако ништа, можемо рећи да смо имали најбољу одбрану на клупи.

Потпуно сам за подмлађивање.
Уреду ми је и пјевање химне.
Некако сам прешао преко тога да ће Бишевац играти прије Суботића, и да ће Марковић играти прије било кога ко зна примити и водити лопту.
Али, брате...оставити најбољег играча и капитена на клупи у утакмици која ти је практично бити или не бити...нисам могао да вјерујем својим очима.

Нисам за смјену селектора.
Честим мијењањем тренера се ништа не постиже. Упоредите Ливерпул са Арсеналом или Манчестером.
Али, Миха стварно треба да промијени љекара који му је преписао љукове које сад користи јер му очигледно замагљују ум, с обзиром да је Бане био резервиста вечерас.

пс Позитивна ствар је што у Загребу неће играти ни Томовић ни Бишевац. Хвала судији због тога. :)
А кажу не воли нас УЕФА...

precanin

pre 11 godina

Prvo da se izvines navijacima Srbije, pa Ivanovicu ! Kuci teraj inat, ovde moras da postavis najbolje igrace ! Sve te razloge koje navodis su obicne gluposti, retorika tipicna za trenere podsaveza, ako mislis da je znanje : Momci igramo nasu igru, ne smemo da se opustimo, jer ce nas protivnik kazniti , treba dati(kod kuce) gol u prvih 15 min, da se ne primi gol(kada se gostuje) u prvom poluvremenu i druge recenice naucene napamet, bajate i otrcane od upotrebe ! Taj Ivanovic ima mesta u svakoj evropskoj ekipi, od Kipra do Spanije , a ti ga ne stavljas u ekipu zbog tvoje bolesne sujete ! Covek koji je pljuvao igrace po Evropi, kao ti ,uz odobravanje nasih navijaca:"To Srbine " ne moze da motivise svoje igrace , jer je inferiorniji od njih, to je glavni razlog neuspeha nase reprezentacije !

Nikola

pre 11 godina

Idi, molim te! Svi vi koji kazete da ima viziju... Kako opravdati izostanak jednog od najboljih igraca na svetu?!! Aman! Do sinoc sam bio sumnjicav, a od tada i definitivno sam siguran! Jedino covek koji je ili ostvaren u trenerskom poslu ili oslobodjen svake sujete moze sa nekakvim izgledima da vodi nasu reprezentaciju! Za ovo sinoc sam gotovo siguran da je plod neke Ivanoviceve zamerke!.. A za to ima itekako materijala!

bogdan

pre 11 godina

Pratim Fiorentinu, ove sezone sam gledao svaku utakmicu do sad, i Tomovic stvarno jeste bio odlican. Danas... on danas nije ni imao nekog posla, skrivljeni penal jeste bio krajnje "glup" ali donekle i razumem kad fudbaleri tako instinktivno reaguju. Ja tomovicu oprastam, najiskrenije.

i u celoj ovoj prici se sada skrece tema sa najvaznijeg problema ove reprezentacije. nas tim je najbolju priliku, koja je pritom relativno lako odbranjena od strane makedonskog golmana imala kada? negde posle 85. minuta ako se ne varam. nismo stvorili nikakvu sansu protiv makedonije?! ok, skrivljen je penal, zbog toga smo izgubili, makedonci realno nisu pretili gotovo uopste, ali moramo da se zadovoljimo iksom protiv, opet, makedonije? nema sta, bas smo na niske grane spali.

mihaljovic je bio ok igrac, koji je umislio da zna sta radi kao trener. njegov slucaj nije jedinstven. covek pokusava da igra kao spanija sa "laznim spicom", gura onog mrljavog djuricica u napad, koji je solidan igrac, nemam nista protiv njega, ali decko je veznjak mihajlovicu ej!pa ja njega nisam video svega mi ni protiv belgije ni protiv makedonije. alternativa su mu scepovic i lekic. ne pise nam se dobro. bice onih koje se ne slazu, ali zasto ne pruziti priliku i onom djurdjicu iz helsingborga? mislim da nijedan nas napadac nije bolji od njega. mozda sto nije igrao ni u zvezdi ni u partizanu?

Brigate

pre 11 godina

Kada je Miha preuzeo nasu reprezentaciju,ja sam bio veoma protiv i zbog toga sam dobijao minuse stalno.. Ja sam rekao da je Miha los trener,a i los covek.. Kada je zavrsio igracku karijeru,ostao je u Italiji.. Uzeo njihovo drzavljanstvo,nije uopste dolazio u Srbiju da pogleda jednu utakmicu nase reprezentacije.. Kada smo otisli na SP gotovo svi igraci nekadasnji su cestitali samo on nije nista izjavljivao.. E kada je dobio otkaz u Kataniji,Fiorentini i jos negdje cini mi se onda se sjetio nas.. Kada ga vise niko nije zvao da preuzme neki klub onda se uvukao Toletu a ovaj jedva doceko da ga stavi za selektora da nas konacno unisti.. Jer je u interesu Toletu i Mihi da nas sto vise ukopaju.. Ne samo to nego je i ukopao mladu selekciju.. Namjerno je zvao Markovica,Ignjovskog,Krsticica,Mijailovica,Nastasica i jos par njih a mogli su igrati za mlade i onda bi sigurno prosli Engleze i otisli na EP.. A nije zvao Kuzmanovica,Jankovica,Kacara,Ninkovica,Jovanovica itd.. Kolarovu oduzeo njegov broj,sa Banetom se posvadjao i stavio ga na klupi.. Momak koji je veoma poznat u Engleskoj i velika zvezda tima prvaka Evrope.. Subotica koji je stub odbrane prvaka Nemacke,Miha mu nije dao da igra.. Sto znaci da svi trebaju da odu.. Prvo Tole,pa Miha pa ostali.. A dam bude opet selektor Radomir Antic..

Dragan

pre 11 godina

Antic nije valjao a za malo smo i grupu prosli!!! gospodin civek. ovaj uvodi debitanta protiv belgije, Subotic samo u Nemackoj zna da igra, po njemu je dobar za klupu, Ivanovic i Kolarov kaznjeni, klupa i broj na dresu jer nece da cute neznalici. da sam na njihovom mestu ne buh krocio na teren dok je ovakva situacuja . posle se pitamo zasto Vidic ne igra. kuzmanovic doveden iz Svzjcarske rep i los u Srbiji. nemojmo da se pitamo zasto Krkic ne igra sa nas! tole je doveo mihu da bi se odrzao. na antica su vrsili pritiske, za pizona necu da kom, a za mihu sam miskio da je daleko veci i stabilniji karakter. njemu mafija pravi 11

PimPong

pre 11 godina

Ovo je bila do sad nasa najlosija utakmica. A ko zna, mozda se nama protiv Wales-a posrecilo, jer ni u jednoj drugoj utakmici nismo dali gol. Sinisa ipak treba da stavi Baneta da igra. Selektor i kapiten treba da imaju jedan odnos koji je na nekom dobrom nivou.

Patriotizam = kad je narodu dobro, a drzava dostojanstvena

pre 11 godina

Dosao Miha, zeznuo nas na staru foru patriotizma i pevanja himne, i postavlja igrace od onog menadzera.
Pre njega dosli tajkuni, i na istu foru patriotizma, "kupujmo domace", deru svoj rodjeni narod.
Pre tajkuna, bio Sloba, zapalio narod, drzao nas na lancu za 5 maraka mesecno, i opet su glasali za njega.
To je jedna sistemska pojava, zapali masu, i oberi kajmak. Miha samo radi ono sto su drugi uspesno pre njega radili. Sigurica.

Major Kursula

pre 11 godina

Sta velis bratac, previse smo bili ofanzivni pa si isterao instituciju zvanu Bane. Pa jes u pravu si, ipak je to velesila svetskih razmera Makedonija a ne neka Spanija ili Portugal pa je valjalo igrati siguricu 0-0. Garantujem da ni Baneta ni Kolarova neces videti u Martu. To smem da potpisem.

Daj bre sjasite sa decka vise, nije nista gori od drugih...

pre 11 godina

Čim selektor mlade reprezentacije mora da moljaka A selektora za skoro 2/3 tima, nema tu plasmana ni jednoj ni drugoj.
Podmlađivanje da, ali ne po svaku i na silu, pa da ti prevara od Markovića igra celu utakmicu a sa loptom ne ume da se sastavi. I nije najveći problem u Tomoviću, odbrani uopšte, greške se dešavaju, ali ti u timu NEMAŠ igrača koji ume da da gol. Osim ako, mazohistički, to ne očekuješ od pomenutog Markovića...
(cirkus, 16. oktobar 2012 23:18) Ma sta je bre vama ljudi sa tim Markovicem? Da li je moguce da pored onakvih jednaest bednika u ekipi vama samo on upada u oci? A on je i najmladji i svakako ne najgori na terenu, cak je bio jedan od boljih i veceras i protiv Belgije ako postoji ista pozitivno u te dve utakmice. Ajde, reci ti meni ko od ovih igraca koji su veceras igrali(svaka cast jedino i jedino Banetu) nije prevara? Ko? Djuricic(perce), Tadic,Tosic(hendikepirani ljudi sa jednom nogom), Bisevac, Tomovic(jedva su prosek), Lekic(ni prosek), Ignjovski, Fejsa(sem borbenosti nista drugo nemaju)? Ko, zivota ti? Ili jos bolje, ajde mi nabroj pet nasih fudbalera koji su toliki znalci.. Tesko da ces naci vise od trojice. Pa mi sa Mijatovicem, Savicevicem, Jugovicem i ostalim VELEMAJSTORIMA nismo imali pojma, a ne sa ovim dunsterima...

veliki strumf

pre 11 godina

Kasno je, ali moram ovo da napisem.
Skor Sinise Mihajlovica kao selektora je sledeci:
8 utakmica, 5 poraza, 2 neresene (protiv velikana Skotske i Irske kuci) i cela jedna pobeda. Na 6 utakmica ni corav gol nismo postigli.
U sta se pretvorila nasa reprezentacija? To je mesto gde neki priuceni trener dodje, prosipa mudrost, ima kao neke ideje koje sprovodi, izivljava se sa reprezentacijom, igracima i narocito navijacima, i za svu tu zafrkanciju jos uzme ogromne pare, kakve niko od nas nikad nece zaraditi. I sta ako nema rezultata? Pa nista, jer je odgovornost NULA. Hoce li vratiti pare? Nece. Hoce li odgovarati za unistenje i A ali jos vise mlade reprezentacije i znacajan doprinos u definitivno unistenje naseg fudbala i vere navijaca u njega? Naravno da nece. Hoce li podneti ostavku? Aha, pa da se odrekne par stotina hiljada evrica. Pa nije lud. Eto gde je doveden nas fudbal, eto gde smo mi. A oni se smeju ovim nasim komentarima, smeju se sto je evo pola 3 a ne mogu da spavam. Oni mirno spavaju, jer su racuni u bankama onako bas nabrekli proteklih meseci, iako se ama bas nicim zaradili nisu.

Nenad

pre 11 godina

Svaka normalna drzava forsira isti sistem igre u svim kategorijama da kada se dodje do prvog tima sve bude uhodani. Da li je neko video slicnu postavku vcrs kod mladih i prvog tima? NIKO!!! Holandjani igraju isti sistem jos od Krojfa i malo malo pa finale, polufinale. I da ne zaboravim PRIVATIZOVATI sve klubove na celu sa Zvezdom i Partizanom pa kad neki vlasnik ulozi 15-20 miliona eura u tim nece biti mnogo mesta za razne Ramadanije itd a mislim da bi i milicija mogla malo da se umesa!

marko__bgd

pre 11 godina

usao bane u igru,i ne sme covek da krene napred...a razbio je belgijance u beogradu,prodorima...surov profesionalac....radi onako kako mu se kaze,ali da ga ostavi na klupi u ovako vaznoj utakmici,to je strasno...mi u srbiji nemamo dobrog trenera,i to je tako..kraj price!!!

Zurkolomac

pre 11 godina

Mihajlovicu idi bre lepo u Italiju, otvoris Pizzeriu ili Ristorante, uzivaj u parama koje imas. Povedi i Toleta, pa ga lepo zaposli kao izbacivaca u restoranu ili WC-menadzera. Posle posla ides fino na pecanje, uzivancija. Nije ovo za tebe...

Nenad

pre 11 godina

Bosko Jankovic je izmislio fudbal za Markovica a da poredim Kuzmanovica sa bilo kime iz veznog reda mislim da bi vec bila suvisno! E moj Mihajlovicu FAKTICKI ili PRAKTICKI ti druze pojma nemas!

Spasoje

pre 11 godina

Mihajloviću, rekao bi ti nešto, onako po naški ali mislim da ovi moderatori to neće pustiti!!! A mnogo bi ti lepo, onako narodski, rekao!
Iz duše! E sad . . . .

SRDJAN

pre 11 godina

Ovaj nesretni narod za.....a ko stigne u ovoj nesrecnoj zemlji.Pa ljudi boziji ovi na pozicijama (svim mogucim) stvarno misle da smo mi svi odreda retardirani.

naissus

pre 11 godina

e moj mihajloviću... ja mislim da i čiča pravi salto u grobu ako ga ima samo zbog prezimena... prestani više da nam pričaš bajke, srbi u njih odavno ne veruju. suoči se sa istinom i reci sebi da nisi za selektora... budi jednom muško i idi sam spasi našu reprezentaciju.

Stan

pre 11 godina

Jel znate ko nam dolazi na celo FSS posle Toleta?
Zvezdan Terzic. Covek sa iskustvom vodjenja organizacije.

Sta bi ste vi? Demokratiju?

Malo teze, sinak, malo teze.......

Ercov

pre 11 godina

Simptomatično je to što je selektor zadovoljan igrom al nisu imali sreće. Ista je situacija sa Vermezovićem posle svakog neuspeha Partizana,a i Janković je imao "loš dan" protiv Spartaka. Šta je sa samokritičnošću i realnošću? Ko je tu lud a ko zbunjen?

analiticar

pre 11 godina

Miha jel se secas Bata Djore kad je poceo nasilno da podmladjuje reprezentaciju, a vas starije da kritikuje i da sprovodi autoritet. Bez dobre klime nema ni rezultata. Tada ti se to nije dopalo. Nista nisi naucio. Istu gresku pravis

chinorthodox

pre 11 godina

Тако је то кад је мафија отерала Антића па нам сада она, са све Фаљијем Рамаданијем, компонује селекцију. Костур антићеве репрезентације су чинили зрели афирмисани играчи, од којих менаџери тј, мафија нису имали вајде, јер већ играју у јаким клубовима. Умести тих правих, озбиљних играча, репрезентацију нам чине незерела дечурлија, којој наступи у репрезентацији требају како би више зарадили на њиховим трансферима. (Не кажем да младима не треба дати шансу, али не могу они чинити више од пола репрезентације. Боље да се кале у младој селекцији, која је такође тренутно очајна) Надам се да ће Вучић схватити значај који фудбал у симболичком и психолошком смислу има за нацију и да ће кренути у озбиљан обрачун са фудбалском мафијом. До тада, сваком искреном љубитељу фудбала и патриоти, предлажем бојкот домаћег фудбала.

Ryber Palunko

pre 11 godina

(Da mu Tomovic pazi na gol..., 16. oktobar 2012 23:42)

Vidiću možeš da se sagneš, nesretniče. Šta hoćeš!? Ti i tebi slične ste tražili upravo ovo! sad uživaj!

monte kain

pre 11 godina

Mi po obicaju umemo zivog da sahranimo nekog igraca kada napravi gresku,i mislim da je ljudski od Mihajlovica sto je stao u zastitu Tomovica,e sad sto je on uopste i zaigrao umesto naseg ponajboljeg igraca je za neku drugu diskusiju,u svakom slucaju da je imao koga napred koji ce na vreme golom resiti utakmicu ne bi se ove stvari ni desavale,greska Sinisina je sto nije iskoristio ranije utakmice da isproba ono malo napadaca sto koliko toliko uspesno igra po evropi(Djurdjic,Nemanja NIkolic,Filip Djordjevic,Veselinovic)i da sa nekima od njih igra igru koju ce da rezultira pozitivni ishod,on pravi avangarde formacije koje sebi mogu da dozvoli samo Spanci jer su najbolji na svetu,a i raspali Tores bi im samo smetao.Sve u svemu,bojim se nista od Brazila.

Darko-r9-

pre 11 godina

Siniša reci da si imao problema u porodici, da si udario glavom od stativu, reci da te je udarila Feliksova kapsula, RECI MOOOLIM TEEEEE, DA TE NE MRZI CELA NACIJA!!!

uzas je moja furka

pre 11 godina

"...i ko prvi bude dao gol imaće velike šanse za pobedu" idi begaj bre. Jel to neko novo pro trenersko iskustvo?

A lepo je Srbija pocela kao samostalna drzava. Pobeda ona protiv Ceha. Sada ovo, ravno sa "grobom" za Srpski fudbal, pa se nekako nadovezuje, malo promenjeno, ono "od kolevke pa do grobar, Srpskoj repki bese najbolje Anticevo doba".

Mihajlovicu, NAZAD U ITALIJU!!!

Кривокапић

pre 11 godina

Радомир Антић и Ђукић су два најбоља тренера за нашу репрезентацију. Антић нас је одвео на светско на којем смо победили Немце и изгубили од Гане и Аустралије. Пре Антића, Ђукић је одлично водио младе и почео је да гради сениорску екипу. Изгубио је пар пријатељских утакмица против јаких екипа. Геније Караџић је обојицу сменио и почео да експериментише са Пижоном и сад са Михајловићем.
Мислим да су квалификације завршене за нас, али пошто сада иде зимска пауза ред је да доме до промене у ФСС и да се нађе нови тренер. Остатак квалификација треба искористити за стварање култа репрезентације који је изградио Антић. Да се очисте све селекције. Да се уложе средства у циљу образовања навијача да не долази више до идиотских инцидената као данас у Крушевцу.
Да се среди лига и навијачи и да напокон почне приватизација клубова. Сад је крајње време, ако хоћемо да одемо на неко првенство до 2020. Ако не, постаћемо као Шкотска или Велс. Никада довољно добри за велика такмичења.

veliki strumf

pre 11 godina

Kada bi sve novine i svi portali sutra osvanuli sa jednim jedinstvenim naslovom:
TOLE ODLAZI!!!
MIHA ODLAZI!!!

ili nesto grublje, neka nada u prezivljavanje naseg fudbala bi ostala. I da se ova dva coveka non stop zovu samo sa jednim pitanjem: Kada cete podneti ostavku? Pa valjda bi posle toga morali da odu. Cela javnost to trazi, ne mozemo vise da ih gledamo, unistise nam fudbal, nismo ni na dnu vise, vec u dubokom mulju. Krajnje je vreme da sportski novinari urade svoj posao: ne samo da izvestavaju o rezultatu i igri, jer to moze svaki gledalac, vec da izvrse jednu detaljnu, profesionalnu i veoma ostru analizu i ocenu svega sto se u nasem fudbalu dogadja, da u narednim danima izadju takve studije u kome se ne bi stedele ni najostrije reci, ni najteze kvalifikacije i kritike. Zar je tesko napisati da je Tole grobar naseg fudbala? Cega se novinari plase? Pa ova kvalifikacija je isuvise blaga. Kada bih ja imao svoju kolumnu svasta bih napisao, a na forumu ne smem jer ce mi zabraniti komentar.

Ivica Milanov

pre 11 godina

Ne stice se tako autoritet Mihajlovicu, vec znanjem, radom i odnosu sa igracima.Nasa reprezentacija je bila u istom rasulu kao i sad, a u rasulu smo od raspada zemlje i onda je na mesto selektora dosao Antic. Posle par meseci napravio je od nase reprezentacije ozbiljnu ekipu, igra pasova, odnos igraca prema grbu, selektoru, publika se vratila na stadion,cudo, nisam mogao da verujem da to nasa reprezentacija moze. Kao sto obicno bude kod nas, sve sto je lepo kratko traje, na scenu opet stupa Karadzic. Dok se god nesto ne promeni u FSS-u i na celo dodju ljudi koji vole vise fudbal i reprezentaciju od sebe do tad nista bolje nece biti. Zao mi je igraca koji ispastaju i naroda koji kao i ja se nada da ce biti bolje a evo prodje 20god. i nista

stop cenzuri

pre 11 godina

I?
Sada cemo se po starom srpskom obicaju okrenuti sledecem izazovu ccccc
a hoce li neko odgovarati za svoje postupke.......svi znamo odgovor. Citam kako razapinju Tomovica, dok je Bane sedeo na klupi, a svi znamo ko je dzelat, a ko zrtva! Ne napadajte momke jer nisu oni krivi sto im je staratelj gresio, terajuci ih na najperfidniji nacin novinarskom peru na nisan. Mihajlovicu zbogom!!!

Master

pre 11 godina

Ja mislim da je Srbiji dosta vizionara filozofa i onih koji izmisljaju toplu vodu, a da li je Tomovic bio odlican u to se bas ne slazem sa selektorom,mada mozda mi nismo gledali istu utakmicu,mozda trener nije video da smo za 90 i kusur minuta stvorili par polusansi i mozda je u toj utakmici koju je Sinisa gledao Srbija "POBEDILA", ljudi da se ne zavaravamo vise fudbal kod nas ne postoji vec dugo,jer cim Partizanu treba crveni karton da pobedi JAVOR,a Zvezda prima 3 gola od ne znam ni ja koga sta reci i sta ocekivati od reprezentacije.Da je sve u redu kod nas Javor,Rad,Radnicki Kg. bi se borili za titulu!!! Sramota je ovako izgubiti,jadan i patetican fudbal!!!

objektivno realan

pre 11 godina

Haha, gospodin drzi na klupi dvojicu od 10ak najboljih defanzivaca Evrope, bruka, šta bi jedna Njemačka, Holandija dale da u timu imaju Ivanovica i Subotica. I Tomović, razmišlja kao petogodišnjak, zašto ga nije pustio, sta je napravio ovako? Je li pomislio da sudija nece primjetiti i sankcionisati? Haha. Možda nam daju wild card, uvijek napravimo cirkus.

Ivanovic

pre 11 godina

Sinisa srecan put pakuj se ODLAZI. Idi sutiraj slobodnjake tu ne mora da se koristi glava. Najradije bi te u ovom momentu sutnuo onako kako samo ti znas.

Darko

pre 11 godina

Kakva drzava takav fudbal. Samo kod nas uceni i sposobni ljudi sede na klupi za rezerve. Nije ni cudo sto je sve sto je dobro i kvalitetno pobeglo iz drzave, a ako nije pobeglo gleda kako da pobegne.

Pedja

pre 11 godina

Makedonija je da se ne lazemo jedan osrednji tim. To im je jedina sansa koju su i napravili, na nasu zalost mi nismo napravili nijednu konkretnu situaciju za gol da ne racunam pokusaje iz daljine. Odrekli smo se Vidica koga traze svi ozbiljniji evropski klubovi. Mihajlovic drzi Subotica na klupi oko koga se takodje otimaju svi bolji klubovi. Kritikuje Ivnaovica i Kolarova, a oni su prakticno bili nasi najbolji napadaci protiv Belgije. Zalosno je sto ostali nisu na tom nivou. Bar odbranu mozemo da sastavimo prvoklasnu kada nemamo ni sredinu ni napad. I Mihajlovic rastura jedino sto valaj u nasem timu. Svojevremeno kada su Italijani igrali cuveni katanaco, najbolji tehnicari su igrali odbranu, a napad sta uradi. I to im je donosilo rezultate iako im j eigra bila nikakva za gledanje. Posto nemamo bolje igrace nama ostaje da igramo slicno. Dzaba ti da kazes nekome da treba da predribla trojicu ako to ovaj ne ume. Tako i mi ne mozemo igrati ofanzivan fudbal kad nemamo igrace za to.

RS

pre 11 godina

Utakmicu sa Škotskom nisam gledao, sa Velsom sam gledao oko pola sata sve ukupno. Belgiju nisam gledao, ali eto čuo sam da su se dosta borili. Večeras sam gledao čitavu utakmicu i shvatio da je bolje da sam postupio kao u prva tri slučaja, ali za divno čudo, nisam se uopšte nervirao, kao da su igrale neke dvije meni nebitne ekipe. Možda je tako i bolje, biti ravnodušan. Ovo je naša realnost, a da li ova mlada ekipa može da u perspektivi izraste u nešto ozbiljno, nisam siguran, ali eto. Želim im što više bodova do kraja kvalifikacija, ali Brazil je daleko, jaaaakooo daleko

maka

pre 11 godina

Ma odličan si i ti! Kakva izjava,ostavio na klupi Baneta jer smo bili previše ofanzivni. Na klupi dva najbolja odbrambena igrača u Evropi!!! A Tomović je odličan.

Enen

pre 11 godina

Ovaj covek ili ne vidi dobro ili ocigledno ne zna sta prica.covece vrati se u italiju i uzivaj dosta si uradio za srpski fudbal uz pomoc siptarevih(ramadanijevih) igraca

Doček doček

pre 11 godina

To, Miho, care! Ne daj da te pehovi poremete i dežurni pljuvači kojima, eto, ne valja da ispadnemo posle 4 kola. Da ne poveruješ! Pa im ne valja ni to što ne stvaramo šanse od kada si Ti selektor (a Vels ne broje, a? nego samo gledaju utakmice sa Španijom, irskom, Švedskom, Škotskom, Belgijpm i Makedonijom..pfff), pa ni to što ne igra onaj nesretni Subotić, pa, zamisli, čujem i onog nepatriotu Ivanovića hoće u timu. Ma i Matića, i Jankovića...Ali ne znaju oni, nemaju oni prave, kafanske škole, a nisu, druže, ni plaćeni. Realno. Sad se javljaju i sa nekom pričom: kao da si Ti smislio da igraš sa Ivanovićem i Kolarovim na krilu i ostavio igračinu Biševca pozadi ("zada", ako me razumeš) samog da čami. Ej, Ti smislio. A lepo si rekao Ivanoviću da igra i napad i nazad i da organizuje akcije, ma i da brani ako zatreba. I to što si kao najboljeg igrača Tadića zamenio Ivanovićem, i onda se bune. Miho, prava Srbija je uz Tebe! Još smo u igri! Samo 6 pobeda u 6 utakmica, a ako "ponovimo igru" kao od 4. do 22. minuta sa Belgijom, imamo dobre šanse. Lopta je okrugla.

Gologlavi

pre 11 godina

Znao sam da je Mihajlovic sujetan ali da je ovoliko nisam ni pretpostavio... I cini mi se da je on svestan da su mu dani odbrojani, ali mu je ugovor previse dobar da bi dao otkaz. Stanje u FSS je odraz stanja u drzavi.

Milutin

pre 11 godina

Pratim I obozavam fudbal I mogu da kazem da posle par minuta besa od te izjave Mihailovica hladne glave mogu da kazem da je Sinisa veoma ljudski odreagovao. Definitivno, svako moze da pogresi I zamislite sebe u poziciji Tomovica. Ovo ce razumeti svako ko se bavio sportom u bilo kom takmicarskom smislu. Druga je stvar sto smo generalno bili previse pasivni protiv skromne Makedonije, to je greska. Nisam optimista posle svega ovoga ali ponavljam, Sinisina reakcija je ljudska I dostojanstvena, igrali smo, pukli smo- idemo dalje i igramo fudbal, glave gore momci!!

eto...

pre 11 godina

Miha,stvarno ti mnogo hvala za sve što si uradio kao fudbaler,pre svega u dresu zvezde,ali ti stvarno nisi za posao trenera/selektora!!!

Troml

pre 11 godina

„Nama je cilj plasman na Svetsko prvenstvo i samo se vi opustite. Mi radimo sve kako treba, igrači će biti na visini zadatka i rezultati će doći. Samo imajte vere u nas“, zaključio je Mihajlović.

Vladan

pre 11 godina

Mihajlovicu mars iz reprezentacije i vodi sa tobom tvoje pulene Nastasica i Tomovica,svi su videli tvoj rad,necuveno ostaviti jednog Ivanovica i Subotica na klupi pa igrati uporno bez pravog napadaca to ne bi uradio ni neko ko veze nema sa taktikom sramota za tebe ,ali nisi samo ti kriv vec i onaj sto te je doveo tu.Valjda ce i Srbija nekad da pocne da igra fudbal.Sramota sramota sramota da izgubimo od Makedonije ( cast njima na zalaganju ali mislim da mi imamo bolje igrace).

Del

pre 11 godina

Da se ne podsecamo one ,,posle bitke su svi generali", ali je, pored cinjenice da je bitka prakticno gotova, od samog postavljanja Mihajlovica, jedno pitanje prolazilo kroz glavu. Sta njega preporucuje za mesto selektora? Selektori drzavnih timova su ljudi sa dugogodisnjim uspesima (Del Boske, Kapelo, Prandeli), ili pak ljudi koji se u sistem uvode godinama (Joachim Löw).. Ne znam da li je ludje postaviti potpuno nekompetentnu licnost da obavlja neki posao, ili smo mi ludji sto se nerviramo zbog rezultata. Rezultati dolaze marljivim radom i stvaranjem sistema koji svake godine donosi plodove (u bilo kojem poslu), a to je ono sto mi nemamo. Zato se dovede covek koji zna svoj posao (rezultati su pokazatelj) i ostavi se da radi duze vreme. A ove lozane, tipa, mi mozemo svakog da dobijemo, mi smo mladi i opasni, na uku-buku, to moze da prodje protiv nekakvih Velsova. Prava prica zahteva ozbiljniji plan sa ozbiljnim akterima, bez mnogo improvizacije i histerije. Nije sporno da smo mi talentovana nacija, ali veze nemamo sa organizacijom.

Mile

pre 11 godina

Ne moze bas tako da se izbacuje kapiten iz tima zbog taktickih razloga. Ako treba i napadaca da igra, bio bi bolji od svih redom. Ovim potezom Sinisa je izgubio moje poverenje.

Flynn

pre 11 godina

Ne razumem uopste ove nase navijace. Citao sam komentare i vecina je bila zadovoljna igrom u porazu 0:3 od Belgije na sred Marakane. Sta vam sad smeta 0:1 u gostima? Naravno, nastavite da idete na stadion i dajete podrsku Toletu Karadzicu. Ziveli Tole i FK Partizan, unistitelji srpskog fudbala

Zare

pre 11 godina

Zar je toliko tesko reci: "Pogresio sam ! Nisam ubacio najboljeg naseg igraca u utakmici koju smo morali da pobedimo. Za sve sam Ja kriv!"

Ali ne ....

branko

pre 11 godina

Kakve gluposti izjavljuje Miha.tvrdio sam i kada su ga postavili na celo reperzentacije da on taj posao ne zna.mnogi su tvrdili da smo super igrali,trcali(kao da su atleticari) u mecu sa Belgijom a mi izgubili 3:0,pa sta bi nam se desilo da smo igrali lose?! a tek kako ce nas hrvati isprasiti...bruka!

Darko

pre 11 godina

Egocentrik i neznalica što se tiče trenerskog posla, a ionako u životu nije da se može podičiti nekim znanjem.Naravno, sada polako pokazuje svoje pravo JA, počeo je da lupeta kao i mnogi njegovi prethodnici i treneri nekih domaćih klubova.Pogledajte samo ovu izjavu i količinu gluposti izrečenih u njoj.Ipak, nije Siniša toliko naivan, dok su neki njegovi prethodnici bili samo Toletove marionete, on je Toletov ravnopravni partner i zajedno dele novac koji dobijaju od Ramadanija i kompanije.Njima lepo, koga briga za javnost, igrače i srpski fudbal?Oni dugi pregovori proletos su izgleda bili samo u vezi procenta koji Siniša treba da dobije.Sada nam se još smeju i u lice on i Tole i ispada da smo svi mi krivi za ovo, a ne oni koji su još i žrtve.Strašno.A neće ovaj otići sa klupe sve do kraja kvalifikacija i dok ne pokupi sav novac, a onda će što pre pobeći u njegovu Italiju.Bataliti sve ovo dok štetočine ne napuste naš fudbal.

g-g

pre 11 godina

Bilo bi ravno čudu,ujeo čovek psa,da mi pobedimo Beligijance i Hrvate u gostima.Siniša laže i priča gluposti,ali ovo je već viđena priča sa Savićeviće,Klementeom i Pižonom,sramota i bruka.Miha idi za Italiju,i to odmah,još noćas očekujem totalni raspad sistema i nove otkaze igrača,ma bugarska skupština je za nas primer savršene organizacije!!

Arrivederci

pre 11 godina

Sta je tebi Mihajlovicu ?!?!

Vec pricas o povratku u tamo neku Italiju a glumis patriota,
malog Ljajica si oterao zato sto nije htio da peva himnu...
Pa ni ja ne bih pevao da sam musliman iz Srbije. Pa sta sad?! Momak je bio spreman da igra za Srbiju i dosta.

Izjavljujes da ne znas za Ramadanija, a da je tebe pitam, da te on mozda nije potplatio prije meca sa Makedoncima???
U sta drugo vise da verujem kad ostavljas jednog Subotica na klupi,jednog Sulejmanija,jednog Matica, jednog Ivanovica(gospodin osvojio sampionsku a on tebi na klupi).

A tebi igra Ignjovski( klupa u verderu), Djuricic(nije napadac, to se vidi), Tomovic?!!!

Nije ni cudo sto te na menedzeru kad igram svi klubovi, sto ti treniras sutaju vec nakon pola sezone...

Volio sam te kao igraca, ali jednostavno si jedna velika nula od trenera.
Pa i ja sam naskocio na tu pricu " izgubili smo kod kuce 0-3 ali igrali smo dobro" :-).
Evo ovako: Izgubili smo 0-3 kod kuce, i to prvi put smo izgubili zvanicnu utakmicu kod kuce na Marakani jos od 2001 (0-1 protiv rusije)...
Ne ljutim se na onu djecu sto igraju.

Petar

pre 11 godina

Tipičan primer čoveka na funkciji u Srbiji: NISAM STRUČAN ALI VOLIM. Cenio sam Mihu kao fudbalera, sada od sebe pravi pajaca. On selektor, a Savo Milošević direktor reprezentacije, Tole na čelu FSS-a!!! Šta se od ovakvog trilinga može očekivati, osim bistrine i pameti!!!

Goran

pre 11 godina

Pa tako i jeste.Pobedimo hrvate kod njih ikod nas ako bog da ibelgijance kod njih i eto nas opet u trci za brazil.Dobro da se zavrsila ova agonija,smucio mise ovaj nas fudbal i ovi nestrucnjaci na celu sa Karadzicem.

Aco

pre 11 godina

Zasto je Miha zvao Krsticica ako nije uopste racunao na njega? Tim potezom je samo uspeo da oslabi mladu reprezentaciju. Mnogo je Mihajlovic gresio do sada ali ovo sa Banetom je previse i ovo mu ne mogu oprostiti. Imam Mihin dres u vreme kada je igrao za Lazio i mislim da je vreme da radim ono sto nisam smeo posle meca sa Slovenijom kada je namerno zaradio crveni karton, a to je da bacim taj dres u kantu. Mnogo si me razocarao u zivotu i vise nemam nikakav respekt prema tebi.

radomir antic fan

pre 11 godina

pocetkom prosle nedelje selektor je rekao da u ove dve utakmice idemo na 6 poena! svaki ozbiljan trener bi posle ovakvih poraza, uradio pogodite STA?!

jestra

pre 11 godina

Ti si glumac,ali nizerazedni iz TV sapunica...I laiku je bilo jasno posle tvojih prvih poteza sta i za koga radis.Ljudi nacekacemo se da gledamo dobar srpskli fudbal.Karadzicu za tebe poseban pozdrav.Suvise si mator da ces docekati da ga gledas...

Mile

pre 11 godina

Jedini koji je igrao bio je Tadić i njega si zamenio...koji ti je bre problem umozgu, čoveče, samo da si još Šćepovića uveo pa pravo u Lazu...

bogdan

pre 11 godina

toliko dobrih komentara davno nisam procitao samo u jednoj vesti. nisam ironican majke mi!

i posle neko kritikuje nas koji pratimo i volimo fudbal, kazu: "to su srbi, gledaj ih kako kritikuju, svako misli da moze da bude trener i da vodi reprezentaciju". a to i jeste poenta, svako bi i mogao da je vodi. pa mi koji smo ostavili komentare ovde, da se skupimo i sastavimo tim za rperezentaciju, izaberemo igrace, postavimo taktiku, obavicemo bolji posao od mihajlovica

Tvrtko

pre 11 godina

Ljudi, ovaj čovek ili ima ozbiljne psihičke probleme ili mu neko plaća da radi protiv "svoje" reprezentacije. Mi to nismo mogli znati, ali je morao onaj ko ga angažovao. Ili su samo hteli da nam dokažu da Petrović nije najgori.

musa dembele

pre 11 godina

Ovo ne da je drsko i bezobrazno,nego bi cak rekao i SABOTAZA!!! Mihajlovicu,odakle tebi pravo da nas ponizavas? Drzava da ponisti FSS i Karadzica,pre nego nas izbeci FIFA ili vec ko! Da krenemo ispocetka,od nule! P.S Kombinovano mlada i seniorska reprezentacija u 4 utakmice (Belgija MKD i Engleska)nije dala gol!!!

Srle

pre 11 godina

Mase osa Sinisi sa nosa. Smesno Nesi, Sinisi se smesi. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Zao mi ovih nasih igraca, kakvi su takvi su, ljudi su. Sinisa je jos davne 2000. na EP pokazao koliko je djubre i djon obraz, nista me ne moze vise iznenaditi.

Da mu Tomovic pazi na gol...

pre 11 godina

"Hteo sam u odbrani jednog igrača više defanzivnog koji će više da mi pazi na gol..." Uzas jedan, sta i kako ovaj covek govori! "Da mi pazi na gol" - ko, biva, da Tomovic pazi njemu, Mihajlovicu!? A sta cemo sa srpskom reprezentacijom, ko ce na nju da pazi?! Ne das Suboticu da igra, danas cak ni Ivanovicu, ne das Maticu, Kuzmanovicu, iskusnim i proverenim internacionalcima, Djurdjicevi golovi u Svedskoj te ne impresioniraju - a i Italija ti "nedostaje", kako neki dan rece! Pa, idi, sta cekas - hoces do kraja na nas upropastis! A "navijaca" sto se tice: ima ih koji bi da vrate Vidica! Ljudi, pa ovaj Mihajlovic svojim selektorskim bezobrazlukom (koji se nastavlja na igracki bezobrazluk) najvise i podseca na Vidica, onoga sto je protiv Nemaca (namerno!) igrao "odbojku", a kad je Stojkovic odbranio Vidic mu je rekao da mu je ON OMOGUCIO DA SE PROSLAVI!? Takve izjave daju samo BOLESNICI i CINICI, mislim da je Vidic ovo drugo! Srbija ima dovoljno dobrih igraca, cak i u napadu, ali ce i dalje propadati, sve dok je vode neuki eksperimentatori! MUSLIN - samo to jedno ime vidim, jedini koji se moze i zeli odupreti kriminalcima u Fudbalskom savezu. Zato verovatno nikad nece ni postati selektor!

dve leve

pre 11 godina

Pa kakav fudbal u Srbiji očekujete kada je glavni komentator Kovinjalo. Kakav fudbal - takav komentator, kakav predsednik saveza - takav selektor, kakav selektor - takvi igrači, kakvi igrači - takav komentator. Sve u krug ide. Kovinjalo kriv za sve :)))

Branko S.

pre 11 godina

G-dine selektoru,davnih 70-tih,moj tadasnji trener Lazar Tasic je izrekao da u trenerskom poslu postoje samo "pukovnici i pokojnici".A ti si selektore onaj drugi.Bojim se da ce te tvojim alibi vodjenjem reprezentacije uskoro proglasiti i "grobarom" Srpskog reprezentativnog fudbala"!Sad je definitivno jasno svima u zemlji da si izabran kako bi armija "crveno-belih" navijaca bila umirena i omogucila jos jedan mandat tvom mentoru Toletu Karadzicu!Selektor reprezentacije se ne izabira da se nekom poput tebe nadje posao, vec da izbori mesto u eliti tj. vizu za SP u Riu 2014!Nisi uspeo i to vec posle 4 kola(!?),jer neverujem da jedine dve reprezentacije koje i nasoj grupi imaju kvalitet pored nas,Belgija i Hrvatska, ce dozvoliti da bodovnu zalihu stecenu do sada procerdaju!Zato i ako nastavis da vodis reprezentaciju, e sad je podmladjuj do mile volje, a ja verujem da i popularni trener sa Youtuba "Draaganee",nebi se obrukao kao ti!Sedi jedan i putuj igumane a povedi sa sobom i ostale "grobare" srpskog fudbala koji su te doveli na to mesto!!!

vizionar

pre 11 godina

sta hocete covek ima viziju i treba mu dati sansu do kraja da realizuje. i omako smo vec ispali pa neka nastavi sa zapocetim .mozda ispadne dobro na kraju ako ne sad mozda za evropsko prvenstvo

Veerghoen

pre 11 godina

Bane i Subotic na klupi? Zasto? Zasto si Kolarovu oduzeo broj 11 pre tekme, dao mu broj 3 i dodatno si ga opteretio? Sinisa ti nemas 2 razreda skole. Odlazi!!

Danilo

pre 11 godina

Šta je jedan penal koji je odlučio utakmicu kada je čovek odlično igrao do tada,a i pevao je glasno himnu?!
Miho,verujem da ti nije do para,časno odstupi,a nama napravi veliku uslugu i nekako ubedi i Toleta.

cirkus

pre 11 godina

Čim selektor mlade reprezentacije mora da moljaka A selektora za skoro 2/3 tima, nema tu plasmana ni jednoj ni drugoj.
Podmlađivanje da, ali ne po svaku i na silu, pa da ti prevara od Markovića igra celu utakmicu a sa loptom ne ume da se sastavi. I nije najveći problem u Tomoviću, odbrani uopšte, greške se dešavaju, ali ti u timu NEMAŠ igrača koji ume da da gol. Osim ako, mazohistički, to ne očekuješ od pomenutog Markovića...

Floro Flores

pre 11 godina

Klasicna SABOTAZA! Drzava treba da skloni i Karadzica i Mihajlovica! Pa,Sinisa igra sa rezervama,a najbolje drzi na klupi!!! Prvi put u zivotu sam pomislio da nam se SELEKTOR SVETI!!!

Majke mi

pre 11 godina

Po ovoj prici ispade da smo bili i bolji.
Tomovic je po njemu igrac utakmice.
To je to za ovo SP.... nacekacemo se mi da dodju pravi ljudi koji ce da vode ozbiljan posao i da za Srbiju igraju oni koji zasluzuju a ne ovi amateri...
Sramota me je.... Obozavam da gledam fudbal i domaci i strani i reprezentativni ali ovo je stvarno nesto sto me ubija i unistava mi zelju....
SRAM VAS BILO !

Djuks

pre 11 godina

Šta ? Odličan ??? Koju utakmicu si gledao mihajlovicu ??? Brukaš se sve više ,, očajnički potezi tomovica on je tvoja zamjena sa najboljeg pojedinca ove reprezentacije (bane Ivanović) sta ti radiš mihajlovicu to niko nezna !!! Forsiraš onog Duricica taj pojma nema ,, on nemoze da igra za albaniju a kod tebe je standardni ! Odlazi više !

Marko

pre 11 godina

Dok je Pižon bio selektor ja sam mislio da gore nema, da smo samo dno dostigli. Ali, kako ono kažu, čak i od gavrana nešto crnje uvek ima. "Veliki patriota" Mihajlović nam je to dokazao.

doctor

pre 11 godina

Radomir Antic je bio autoritet igracima.. Videli ste kako su ga postovali Stankovic, Vidic... Napravio je sistem igre,ujedinio navijace.. Oziveo Krasica,Jovanovica.. ali,Karadzic je hteo da bude i njemu boss.. Antara je pun sebe,samoziv..Ali,zar takvi nisu svi sto su nesto napravili u trenerskom poslu

DDT

pre 11 godina

Posle četri kola ,Srbija je završila kvalifikacije , a ekstra sujetni Mihajlović bi iz svog džepa trebao da plati što je bio selektor plus sa kamatom da vrati svaki evro od ugovora. A za sunovrat srpskog fudbala je isključivi krivac Karadžić niko mi ništa ne može Tomislav , ali bitno da je on oprao pare i sazidao kuću fudbala, i da nije završio u Sing Singu. Kog li će sad "selektora" Tole da izvuče , ali jedno je sigurno, opet će da nađe neki izgovor . Nije ni čudo što Bane više neće da igra za ovu mafijašku reprezentaciju.

Nenad

pre 11 godina

Ajooojjj,sramoto idi u italiju da te ne gledam vise...ni sa jednim timom nisi postizao rezultate i tacno sam znao da ce ovako i biti. Ivanovic na klupi zbog sukoba i nece da igra vise dok si ti na klupi,Kolarovu naredjujes da promeni broj 11,jer nije napadac......aloooo coveeecceeee !!!!! Tole polako i tebe ce neko skloniti !!! Ja se nadam veoma uskoro,posto si potrosio sav kredit kod ovog naroda !

necipec

pre 11 godina

E sada si Siniša stvarno preterao. Jedina reč koja je adekvatna posle ovog poraze glasi MARŠ. Što se tiče fudbalskog saveza, samo polako. Sa Vučićem nema zezanja a nije ni najvan za određene stvari kao što je bio pokojni Đinđić. Kada ih nagazi teraće ih pa makar fudbal bio ukinut u Srbiji.

KuMaSiN

pre 11 godina

Ako ocemo da idemo na sp trebaju nam iskusni igraci i trener ovako necemo nista dobiti pod hitno menjanje cele ekipe i trenera ova igra je totalni promasaj belgija 3:0 makedonija 1:0 pa sta ce hrvati tek da nam urade.. I ja bi bolje igrao od svih ovih igraca na terenu toliko..

tko zna?

pre 11 godina

Koliko se sjećam njegova je izjava bila da ga ne zanima tekma Belgija:HR i uopće igra i rezultat drugih u našoj grupi. Da li je promijenio mišljenje?

wroom1975

pre 11 godina

Mihajlovicu kako te nije sramota!? Dali imas imas obraza da se sutra vratis u Srbiju!?
Vrh Evropskog fudbala ti sedi na klupi, a ti dajes izjavu kako je nekakav Tomovic bio odlican!?!
Dobro OK, valjda je neki klub cuo tu tvoju izjavu, mozete slobodno da ga prodate.

bane

pre 11 godina

i realno bio je solidan do penala, ali je napravio katastrofalnu gresku...mislim da je Ivanovic u svakom slucaju bolje resenje, ali Miha je sam odlucio, sam ce snositi odgovornost...samo se pitam sta bi bilo da je npr. umesto Ignjovskog sansu dobio Petrovic? Tole, Ramadani, CIA, sta sve ne...da se razumemo Ignjovski je po meni izmislio fudbal za Racu, ali batalimo te menadzerske prica, pa ko malo bolje poznaje Sinisu zna da ovaj to ne bi trpeo...Ljajic je Ramadanijev igrac i bolji je od polovine srednjaka, pa ga je ovaj zamislite isterao?
P.S. svako pominjanje Lazara Markovica ili ovog malog iz zvezde je smesno...pa ne mogu klinci da budu nosioci igre, to nijedan Mesi, ni Kristijano, ni Ronaldinjo nisu mogli...

Marko

pre 11 godina

Zasto ovo treba ljudima...
Odlican igrac, genijalac, iako sam partizanovac, obozavao sam njegove slobodnjake, temperament i igru, i onda...
Prihvati ovakav posao, i ocigledno se ne ponasa u skladu sa mozgom, vec sa interesima.
I, u potpunosti pokvari ugled...
Strasno...

rumenko

pre 11 godina

tole, budi jednom čovek , kad već ne mogu tebe smeniti, daj otkaz ovoj neznalici da nas ne bruka više, dovedi muslina, pusti ga nek radi uporedo u rusiji i u reprezentaciji. to je jedini strateg koji je u stanju da nam pomogne. sa njim, zdravim kuzmom, bastom, ninkovićem, kačarom, krasićem u formi, instalirati djurdjića i despotovića u špicu. dati šut kartu svim ramadanijevim igračima iz naše lige i garantujem da tučemo hrvate u martu u sred zagreba!

Veerghoen

pre 11 godina

Bane i Subotic na klupi? Zasto? Zasto si Kolarovu oduzeo broj 11 pre tekme, dao mu broj 3 i dodatno si ga opteretio? Sinisa ti nemas 2 razreda skole. Odlazi!!

Aco

pre 11 godina

Zasto je Miha zvao Krsticica ako nije uopste racunao na njega? Tim potezom je samo uspeo da oslabi mladu reprezentaciju. Mnogo je Mihajlovic gresio do sada ali ovo sa Banetom je previse i ovo mu ne mogu oprostiti. Imam Mihin dres u vreme kada je igrao za Lazio i mislim da je vreme da radim ono sto nisam smeo posle meca sa Slovenijom kada je namerno zaradio crveni karton, a to je da bacim taj dres u kantu. Mnogo si me razocarao u zivotu i vise nemam nikakav respekt prema tebi.

Mile

pre 11 godina

Ne moze bas tako da se izbacuje kapiten iz tima zbog taktickih razloga. Ako treba i napadaca da igra, bio bi bolji od svih redom. Ovim potezom Sinisa je izgubio moje poverenje.

Majke mi

pre 11 godina

Po ovoj prici ispade da smo bili i bolji.
Tomovic je po njemu igrac utakmice.
To je to za ovo SP.... nacekacemo se mi da dodju pravi ljudi koji ce da vode ozbiljan posao i da za Srbiju igraju oni koji zasluzuju a ne ovi amateri...
Sramota me je.... Obozavam da gledam fudbal i domaci i strani i reprezentativni ali ovo je stvarno nesto sto me ubija i unistava mi zelju....
SRAM VAS BILO !

Troml

pre 11 godina

„Nama je cilj plasman na Svetsko prvenstvo i samo se vi opustite. Mi radimo sve kako treba, igrači će biti na visini zadatka i rezultati će doći. Samo imajte vere u nas“, zaključio je Mihajlović.

Floro Flores

pre 11 godina

Klasicna SABOTAZA! Drzava treba da skloni i Karadzica i Mihajlovica! Pa,Sinisa igra sa rezervama,a najbolje drzi na klupi!!! Prvi put u zivotu sam pomislio da nam se SELEKTOR SVETI!!!

Del

pre 11 godina

Da se ne podsecamo one ,,posle bitke su svi generali", ali je, pored cinjenice da je bitka prakticno gotova, od samog postavljanja Mihajlovica, jedno pitanje prolazilo kroz glavu. Sta njega preporucuje za mesto selektora? Selektori drzavnih timova su ljudi sa dugogodisnjim uspesima (Del Boske, Kapelo, Prandeli), ili pak ljudi koji se u sistem uvode godinama (Joachim Löw).. Ne znam da li je ludje postaviti potpuno nekompetentnu licnost da obavlja neki posao, ili smo mi ludji sto se nerviramo zbog rezultata. Rezultati dolaze marljivim radom i stvaranjem sistema koji svake godine donosi plodove (u bilo kojem poslu), a to je ono sto mi nemamo. Zato se dovede covek koji zna svoj posao (rezultati su pokazatelj) i ostavi se da radi duze vreme. A ove lozane, tipa, mi mozemo svakog da dobijemo, mi smo mladi i opasni, na uku-buku, to moze da prodje protiv nekakvih Velsova. Prava prica zahteva ozbiljniji plan sa ozbiljnim akterima, bez mnogo improvizacije i histerije. Nije sporno da smo mi talentovana nacija, ali veze nemamo sa organizacijom.

Darko

pre 11 godina

Egocentrik i neznalica što se tiče trenerskog posla, a ionako u životu nije da se može podičiti nekim znanjem.Naravno, sada polako pokazuje svoje pravo JA, počeo je da lupeta kao i mnogi njegovi prethodnici i treneri nekih domaćih klubova.Pogledajte samo ovu izjavu i količinu gluposti izrečenih u njoj.Ipak, nije Siniša toliko naivan, dok su neki njegovi prethodnici bili samo Toletove marionete, on je Toletov ravnopravni partner i zajedno dele novac koji dobijaju od Ramadanija i kompanije.Njima lepo, koga briga za javnost, igrače i srpski fudbal?Oni dugi pregovori proletos su izgleda bili samo u vezi procenta koji Siniša treba da dobije.Sada nam se još smeju i u lice on i Tole i ispada da smo svi mi krivi za ovo, a ne oni koji su još i žrtve.Strašno.A neće ovaj otići sa klupe sve do kraja kvalifikacija i dok ne pokupi sav novac, a onda će što pre pobeći u njegovu Italiju.Bataliti sve ovo dok štetočine ne napuste naš fudbal.

Tvrtko

pre 11 godina

Ljudi, ovaj čovek ili ima ozbiljne psihičke probleme ili mu neko plaća da radi protiv "svoje" reprezentacije. Mi to nismo mogli znati, ali je morao onaj ko ga angažovao. Ili su samo hteli da nam dokažu da Petrović nije najgori.

Vladan

pre 11 godina

Mihajlovicu mars iz reprezentacije i vodi sa tobom tvoje pulene Nastasica i Tomovica,svi su videli tvoj rad,necuveno ostaviti jednog Ivanovica i Subotica na klupi pa igrati uporno bez pravog napadaca to ne bi uradio ni neko ko veze nema sa taktikom sramota za tebe ,ali nisi samo ti kriv vec i onaj sto te je doveo tu.Valjda ce i Srbija nekad da pocne da igra fudbal.Sramota sramota sramota da izgubimo od Makedonije ( cast njima na zalaganju ali mislim da mi imamo bolje igrace).

Doček doček

pre 11 godina

To, Miho, care! Ne daj da te pehovi poremete i dežurni pljuvači kojima, eto, ne valja da ispadnemo posle 4 kola. Da ne poveruješ! Pa im ne valja ni to što ne stvaramo šanse od kada si Ti selektor (a Vels ne broje, a? nego samo gledaju utakmice sa Španijom, irskom, Švedskom, Škotskom, Belgijpm i Makedonijom..pfff), pa ni to što ne igra onaj nesretni Subotić, pa, zamisli, čujem i onog nepatriotu Ivanovića hoće u timu. Ma i Matića, i Jankovića...Ali ne znaju oni, nemaju oni prave, kafanske škole, a nisu, druže, ni plaćeni. Realno. Sad se javljaju i sa nekom pričom: kao da si Ti smislio da igraš sa Ivanovićem i Kolarovim na krilu i ostavio igračinu Biševca pozadi ("zada", ako me razumeš) samog da čami. Ej, Ti smislio. A lepo si rekao Ivanoviću da igra i napad i nazad i da organizuje akcije, ma i da brani ako zatreba. I to što si kao najboljeg igrača Tadića zamenio Ivanovićem, i onda se bune. Miho, prava Srbija je uz Tebe! Još smo u igri! Samo 6 pobeda u 6 utakmica, a ako "ponovimo igru" kao od 4. do 22. minuta sa Belgijom, imamo dobre šanse. Lopta je okrugla.

Mile

pre 11 godina

Jedini koji je igrao bio je Tadić i njega si zamenio...koji ti je bre problem umozgu, čoveče, samo da si još Šćepovića uveo pa pravo u Lazu...

eto...

pre 11 godina

Miha,stvarno ti mnogo hvala za sve što si uradio kao fudbaler,pre svega u dresu zvezde,ali ti stvarno nisi za posao trenera/selektora!!!

dr

pre 11 godina

Ivanovic mu kaze "Nisam dosao ovde da razigravam tvoje igrace iz agencije",a ovaj ga izbaci i ubaci Tomovica iz Fiorentine kome je menadzer Ramadani,hahahaha. Mislim da smo dotakli dno,ne u fudbalskom,nego i u svakom drugom moralnom smislu.

g-g

pre 11 godina

Bilo bi ravno čudu,ujeo čovek psa,da mi pobedimo Beligijance i Hrvate u gostima.Siniša laže i priča gluposti,ali ovo je već viđena priča sa Savićeviće,Klementeom i Pižonom,sramota i bruka.Miha idi za Italiju,i to odmah,još noćas očekujem totalni raspad sistema i nove otkaze igrača,ma bugarska skupština je za nas primer savršene organizacije!!

dve leve

pre 11 godina

Pa kakav fudbal u Srbiji očekujete kada je glavni komentator Kovinjalo. Kakav fudbal - takav komentator, kakav predsednik saveza - takav selektor, kakav selektor - takvi igrači, kakvi igrači - takav komentator. Sve u krug ide. Kovinjalo kriv za sve :)))

Nenad

pre 11 godina

Ajooojjj,sramoto idi u italiju da te ne gledam vise...ni sa jednim timom nisi postizao rezultate i tacno sam znao da ce ovako i biti. Ivanovic na klupi zbog sukoba i nece da igra vise dok si ti na klupi,Kolarovu naredjujes da promeni broj 11,jer nije napadac......aloooo coveeecceeee !!!!! Tole polako i tebe ce neko skloniti !!! Ja se nadam veoma uskoro,posto si potrosio sav kredit kod ovog naroda !

Tekelija

pre 11 godina

Људи, немојте бити превише строги.
Ако ништа, можемо рећи да смо имали најбољу одбрану на клупи.

Потпуно сам за подмлађивање.
Уреду ми је и пјевање химне.
Некако сам прешао преко тога да ће Бишевац играти прије Суботића, и да ће Марковић играти прије било кога ко зна примити и водити лопту.
Али, брате...оставити најбољег играча и капитена на клупи у утакмици која ти је практично бити или не бити...нисам могао да вјерујем својим очима.

Нисам за смјену селектора.
Честим мијењањем тренера се ништа не постиже. Упоредите Ливерпул са Арсеналом или Манчестером.
Али, Миха стварно треба да промијени љекара који му је преписао љукове које сад користи јер му очигледно замагљују ум, с обзиром да је Бане био резервиста вечерас.

пс Позитивна ствар је што у Загребу неће играти ни Томовић ни Бишевац. Хвала судији због тога. :)
А кажу не воли нас УЕФА...

necipec

pre 11 godina

E sada si Siniša stvarno preterao. Jedina reč koja je adekvatna posle ovog poraze glasi MARŠ. Što se tiče fudbalskog saveza, samo polako. Sa Vučićem nema zezanja a nije ni najvan za određene stvari kao što je bio pokojni Đinđić. Kada ih nagazi teraće ih pa makar fudbal bio ukinut u Srbiji.

Ivanovic

pre 11 godina

Sinisa srecan put pakuj se ODLAZI. Idi sutiraj slobodnjake tu ne mora da se koristi glava. Najradije bi te u ovom momentu sutnuo onako kako samo ti znas.

cirkus

pre 11 godina

Čim selektor mlade reprezentacije mora da moljaka A selektora za skoro 2/3 tima, nema tu plasmana ni jednoj ni drugoj.
Podmlađivanje da, ali ne po svaku i na silu, pa da ti prevara od Markovića igra celu utakmicu a sa loptom ne ume da se sastavi. I nije najveći problem u Tomoviću, odbrani uopšte, greške se dešavaju, ali ti u timu NEMAŠ igrača koji ume da da gol. Osim ako, mazohistički, to ne očekuješ od pomenutog Markovića...

Petar

pre 11 godina

Tipičan primer čoveka na funkciji u Srbiji: NISAM STRUČAN ALI VOLIM. Cenio sam Mihu kao fudbalera, sada od sebe pravi pajaca. On selektor, a Savo Milošević direktor reprezentacije, Tole na čelu FSS-a!!! Šta se od ovakvog trilinga može očekivati, osim bistrine i pameti!!!

Da mu Tomovic pazi na gol...

pre 11 godina

"Hteo sam u odbrani jednog igrača više defanzivnog koji će više da mi pazi na gol..." Uzas jedan, sta i kako ovaj covek govori! "Da mi pazi na gol" - ko, biva, da Tomovic pazi njemu, Mihajlovicu!? A sta cemo sa srpskom reprezentacijom, ko ce na nju da pazi?! Ne das Suboticu da igra, danas cak ni Ivanovicu, ne das Maticu, Kuzmanovicu, iskusnim i proverenim internacionalcima, Djurdjicevi golovi u Svedskoj te ne impresioniraju - a i Italija ti "nedostaje", kako neki dan rece! Pa, idi, sta cekas - hoces do kraja na nas upropastis! A "navijaca" sto se tice: ima ih koji bi da vrate Vidica! Ljudi, pa ovaj Mihajlovic svojim selektorskim bezobrazlukom (koji se nastavlja na igracki bezobrazluk) najvise i podseca na Vidica, onoga sto je protiv Nemaca (namerno!) igrao "odbojku", a kad je Stojkovic odbranio Vidic mu je rekao da mu je ON OMOGUCIO DA SE PROSLAVI!? Takve izjave daju samo BOLESNICI i CINICI, mislim da je Vidic ovo drugo! Srbija ima dovoljno dobrih igraca, cak i u napadu, ali ce i dalje propadati, sve dok je vode neuki eksperimentatori! MUSLIN - samo to jedno ime vidim, jedini koji se moze i zeli odupreti kriminalcima u Fudbalskom savezu. Zato verovatno nikad nece ni postati selektor!

Marko

pre 11 godina

Dok je Pižon bio selektor ja sam mislio da gore nema, da smo samo dno dostigli. Ali, kako ono kažu, čak i od gavrana nešto crnje uvek ima. "Veliki patriota" Mihajlović nam je to dokazao.

Marko

pre 11 godina

Zasto ovo treba ljudima...
Odlican igrac, genijalac, iako sam partizanovac, obozavao sam njegove slobodnjake, temperament i igru, i onda...
Prihvati ovakav posao, i ocigledno se ne ponasa u skladu sa mozgom, vec sa interesima.
I, u potpunosti pokvari ugled...
Strasno...

branko

pre 11 godina

Kakve gluposti izjavljuje Miha.tvrdio sam i kada su ga postavili na celo reperzentacije da on taj posao ne zna.mnogi su tvrdili da smo super igrali,trcali(kao da su atleticari) u mecu sa Belgijom a mi izgubili 3:0,pa sta bi nam se desilo da smo igrali lose?! a tek kako ce nas hrvati isprasiti...bruka!

Jofel

pre 11 godina

Mihajčovic me strasno podseca na jednog od mojih prvih trenera u rukometu.Kaze moj trener:'Najbitnije je da prvi gol damo mi,da se odbranimo i damo još jedan.Posle toga ćemo da igramo gol za gol i dobijamo sigurno'

musa dembele

pre 11 godina

Ovo ne da je drsko i bezobrazno,nego bi cak rekao i SABOTAZA!!! Mihajlovicu,odakle tebi pravo da nas ponizavas? Drzava da ponisti FSS i Karadzica,pre nego nas izbeci FIFA ili vec ko! Da krenemo ispocetka,od nule! P.S Kombinovano mlada i seniorska reprezentacija u 4 utakmice (Belgija MKD i Engleska)nije dala gol!!!

Juka

pre 11 godina

Vas nogomet je dotakao"dno zivota" .. Hrvat sam i veliki navijac, ali sam se potajno nadao da ce te uz nas i vi na svjetsko prvenstvo.. Ali jedno mi nije jasno, tko drzi tog Mihu na klupi???? Nek se samo ugleda na Slavena Bilica , a evo moze sada i na Igora Stimca kako se radi s igracima i kako se taktika postavlja.. Nije Hrvatska puno bolja od Srbije individualno, ali momcadski je bolja sto puta ....s ovakvom igrom vam ne gine PETICA u Zagrebu ... Pozdrav

Djuks

pre 11 godina

Šta ? Odličan ??? Koju utakmicu si gledao mihajlovicu ??? Brukaš se sve više ,, očajnički potezi tomovica on je tvoja zamjena sa najboljeg pojedinca ove reprezentacije (bane Ivanović) sta ti radiš mihajlovicu to niko nezna !!! Forsiraš onog Duricica taj pojma nema ,, on nemoze da igra za albaniju a kod tebe je standardni ! Odlazi više !

Dejan NK

pre 11 godina

Ovaj čovjek nije normalan!!!
Do kada ćete više da nas brukate?!!
Ja sam očekivao da jutros pročitam vijest o ostavci Mihajlovića i Karadžića,a ono "idemo utakmicu po utakmicu"??? Pa gdje bre idemo-U PROPAST!!!

Patriotizam = kad je narodu dobro, a drzava dostojanstvena

pre 11 godina

Dosao Miha, zeznuo nas na staru foru patriotizma i pevanja himne, i postavlja igrace od onog menadzera.
Pre njega dosli tajkuni, i na istu foru patriotizma, "kupujmo domace", deru svoj rodjeni narod.
Pre tajkuna, bio Sloba, zapalio narod, drzao nas na lancu za 5 maraka mesecno, i opet su glasali za njega.
To je jedna sistemska pojava, zapali masu, i oberi kajmak. Miha samo radi ono sto su drugi uspesno pre njega radili. Sigurica.

bogdan

pre 11 godina

toliko dobrih komentara davno nisam procitao samo u jednoj vesti. nisam ironican majke mi!

i posle neko kritikuje nas koji pratimo i volimo fudbal, kazu: "to su srbi, gledaj ih kako kritikuju, svako misli da moze da bude trener i da vodi reprezentaciju". a to i jeste poenta, svako bi i mogao da je vodi. pa mi koji smo ostavili komentare ovde, da se skupimo i sastavimo tim za rperezentaciju, izaberemo igrace, postavimo taktiku, obavicemo bolji posao od mihajlovica

Dragoljub

pre 11 godina

A Bane odlican do Tomovica ?
Kako te nije sramota da kazes da je Tomovic odlicno odigrao kada nam je zapacatio kvalifikacije koje si ti selektore upropastio.

Koja bre Makedonija i koje price da danas svako igra fudbal. Ono je leva ekipa, a ti posaljes klince da igraju.

Pa Djuricic ne moze nikog da iznese na ledjima, gubi duele.
Tosic ocajan...

Oteraste Antica a sa njim smo prosetali kroz kvalifikacije, pa sta iako smo pukli na SP... sada ni otici necemo

veliki strumf

pre 11 godina

Kasno je, ali moram ovo da napisem.
Skor Sinise Mihajlovica kao selektora je sledeci:
8 utakmica, 5 poraza, 2 neresene (protiv velikana Skotske i Irske kuci) i cela jedna pobeda. Na 6 utakmica ni corav gol nismo postigli.
U sta se pretvorila nasa reprezentacija? To je mesto gde neki priuceni trener dodje, prosipa mudrost, ima kao neke ideje koje sprovodi, izivljava se sa reprezentacijom, igracima i narocito navijacima, i za svu tu zafrkanciju jos uzme ogromne pare, kakve niko od nas nikad nece zaraditi. I sta ako nema rezultata? Pa nista, jer je odgovornost NULA. Hoce li vratiti pare? Nece. Hoce li odgovarati za unistenje i A ali jos vise mlade reprezentacije i znacajan doprinos u definitivno unistenje naseg fudbala i vere navijaca u njega? Naravno da nece. Hoce li podneti ostavku? Aha, pa da se odrekne par stotina hiljada evrica. Pa nije lud. Eto gde je doveden nas fudbal, eto gde smo mi. A oni se smeju ovim nasim komentarima, smeju se sto je evo pola 3 a ne mogu da spavam. Oni mirno spavaju, jer su racuni u bankama onako bas nabrekli proteklih meseci, iako se ama bas nicim zaradili nisu.

DDT

pre 11 godina

Posle četri kola ,Srbija je završila kvalifikacije , a ekstra sujetni Mihajlović bi iz svog džepa trebao da plati što je bio selektor plus sa kamatom da vrati svaki evro od ugovora. A za sunovrat srpskog fudbala je isključivi krivac Karadžić niko mi ništa ne može Tomislav , ali bitno da je on oprao pare i sazidao kuću fudbala, i da nije završio u Sing Singu. Kog li će sad "selektora" Tole da izvuče , ali jedno je sigurno, opet će da nađe neki izgovor . Nije ni čudo što Bane više neće da igra za ovu mafijašku reprezentaciju.

wroom1975

pre 11 godina

Mihajlovicu kako te nije sramota!? Dali imas imas obraza da se sutra vratis u Srbiju!?
Vrh Evropskog fudbala ti sedi na klupi, a ti dajes izjavu kako je nekakav Tomovic bio odlican!?!
Dobro OK, valjda je neki klub cuo tu tvoju izjavu, mozete slobodno da ga prodate.

Vlada Edmonton

pre 11 godina

Miha ne trosi reci, nego pakuj kofere i hvataj prvo prevozno sredstvo do Italije. Povedi i Toleta da ti pravi drustvo. Posle svega treba dovesti trenera koji nije popio otkaz, nego ko ima rezultate iza sebe. Bar da se ne brukamo protiv Hrvata.

Иван-Ниш

pre 11 godina

Томовић био одличан до прве озбиљне ситуације. После пола сата игре је било јасно да им је Михајловић забранио да дају гол. После пораза од Белгије где смо одлично одиграли прво полувреме, правили прилике, комбиновали, трчали и борили се, против Македоније смо "стали на лопту". Када сам чуо Михајловићеву констатацију да су Коларов и Ивановић највећи кривци за пораз против Белгије, онда ми је било јасно какав нас фудбал очекује против Македоније. Исти као против Шкотске. Па само Ивановић и Коларов уз донекле Тадића могу самостално да доносе одлуке и сами покрену напад јер нам је везни ред неискусан и уплашен. Фејса је кварилац туђе игре не креатор, Игњовски не уме да повуче контру, Мијаиловић превише греши (против Белгије), Марковић не уме да дода исправно после троструког дриблинга... И уместо да се то исправља, подучава подмлађена генерација која много тога има пропуштеног у развоју у својим клубовима, ми "стајемо на лопту" и гушимо игру. Имам утисак да стави Коларова и Ивановића да играју крила, позади Суботића као штопера, да би барем играли много одлучнији и фудбал са много више шанси. Овако нас победила Македонија која ни са играчем више није могла да направи никакав вишак на терену.

Flynn

pre 11 godina

Ne razumem uopste ove nase navijace. Citao sam komentare i vecina je bila zadovoljna igrom u porazu 0:3 od Belgije na sred Marakane. Sta vam sad smeta 0:1 u gostima? Naravno, nastavite da idete na stadion i dajete podrsku Toletu Karadzicu. Ziveli Tole i FK Partizan, unistitelji srpskog fudbala

Major Kursula

pre 11 godina

Sta velis bratac, previse smo bili ofanzivni pa si isterao instituciju zvanu Bane. Pa jes u pravu si, ipak je to velesila svetskih razmera Makedonija a ne neka Spanija ili Portugal pa je valjalo igrati siguricu 0-0. Garantujem da ni Baneta ni Kolarova neces videti u Martu. To smem da potpisem.

radomir antic fan

pre 11 godina

pocetkom prosle nedelje selektor je rekao da u ove dve utakmice idemo na 6 poena! svaki ozbiljan trener bi posle ovakvih poraza, uradio pogodite STA?!

shazam

pre 11 godina

Kao trener, Sinisa moze da zameni kompletnu startnu postavu ako zeli - merilo za to da li je dobro postupio je kako smo igrali i kakav smo rezultat ostvarili. Efekat njegovih trenerskih poteza sinoc je bio, da smo igrali bezidejno i slabo protiv protivnika koji je na FIFA-inoj listi nekih 70 mesta nize od nas (!), i - izgubili utakmicu! A njemu je glavni problem da nam se opravda sto je kapitena stavio na klupu, a u igru gurnuo coveka koji je skrivio penal i crveni karton! Protiv Belgije smo videli da je nikakav takticar, protiv Makedonije da je ocigledno i nikakav motivator, a sada i da ne ume da prihvati odgovornost za ono sto treba - za losu igru! Ako se nisam zabrojao, mi u 8 utakmica od kako je on selektor imamo jednu pobedu. Jednu!! Kako smo mi danas igrali, koje smo sanse stvorili - Tadicev sut iz daljine, i sut iz ostrog ugla iz blizine posle solo prodora, i Fejsin sut sa 20m pravo u golmana. I to protiv sto i neke reprezentacije na svetu, pa o cemu mi pricamo ovde? Nakon toga, mi mozemo njega da pitamo takodje sta hocemo - zasto Mijailovic i Fejsa pre Matica? Zasto kapiten na klupu kada moze da igra i desnog beka i stopera (a u igri kiksare Bisevac i Tomovic, i tinejdzer Nastasic)? Zasto je na klupi Subotic, nezamenljivi clan prve postave novog-starog osvajaca Bundeslige? Zasto nema Kuzmanovica, kada nam fali kreativnost u igri? I gde je to zajednistvo i timski duh kada pocne igra, to zbog cega si navodno izbacio Ljajica iz reprezentacije (da bi igrao Markovic?!)

Pedja

pre 11 godina

Makedonija je da se ne lazemo jedan osrednji tim. To im je jedina sansa koju su i napravili, na nasu zalost mi nismo napravili nijednu konkretnu situaciju za gol da ne racunam pokusaje iz daljine. Odrekli smo se Vidica koga traze svi ozbiljniji evropski klubovi. Mihajlovic drzi Subotica na klupi oko koga se takodje otimaju svi bolji klubovi. Kritikuje Ivnaovica i Kolarova, a oni su prakticno bili nasi najbolji napadaci protiv Belgije. Zalosno je sto ostali nisu na tom nivou. Bar odbranu mozemo da sastavimo prvoklasnu kada nemamo ni sredinu ni napad. I Mihajlovic rastura jedino sto valaj u nasem timu. Svojevremeno kada su Italijani igrali cuveni katanaco, najbolji tehnicari su igrali odbranu, a napad sta uradi. I to im je donosilo rezultate iako im j eigra bila nikakva za gledanje. Posto nemamo bolje igrace nama ostaje da igramo slicno. Dzaba ti da kazes nekome da treba da predribla trojicu ako to ovaj ne ume. Tako i mi ne mozemo igrati ofanzivan fudbal kad nemamo igrace za to.

ShomyRedDevil

pre 11 godina

"Momci su pokusavali do zadnjeg minuta"Ma daj molim te igrali su kao pripremnu utakmicu,mrzelo ih je sto su zivi...E mladi momci umesto da se dokazu oni se vuku po terenu...SRAMOTA!!!Posle Antica jedinog coveka koji je znao svoj posao nikada necemo imati reprezentaciju...Hvala jos jednom "bata"TOLE!!!

Arrivederci

pre 11 godina

Sta je tebi Mihajlovicu ?!?!

Vec pricas o povratku u tamo neku Italiju a glumis patriota,
malog Ljajica si oterao zato sto nije htio da peva himnu...
Pa ni ja ne bih pevao da sam musliman iz Srbije. Pa sta sad?! Momak je bio spreman da igra za Srbiju i dosta.

Izjavljujes da ne znas za Ramadanija, a da je tebe pitam, da te on mozda nije potplatio prije meca sa Makedoncima???
U sta drugo vise da verujem kad ostavljas jednog Subotica na klupi,jednog Sulejmanija,jednog Matica, jednog Ivanovica(gospodin osvojio sampionsku a on tebi na klupi).

A tebi igra Ignjovski( klupa u verderu), Djuricic(nije napadac, to se vidi), Tomovic?!!!

Nije ni cudo sto te na menedzeru kad igram svi klubovi, sto ti treniras sutaju vec nakon pola sezone...

Volio sam te kao igraca, ali jednostavno si jedna velika nula od trenera.
Pa i ja sam naskocio na tu pricu " izgubili smo kod kuce 0-3 ali igrali smo dobro" :-).
Evo ovako: Izgubili smo 0-3 kod kuce, i to prvi put smo izgubili zvanicnu utakmicu kod kuce na Marakani jos od 2001 (0-1 protiv rusije)...
Ne ljutim se na onu djecu sto igraju.

maka

pre 11 godina

Ma odličan si i ti! Kakva izjava,ostavio na klupi Baneta jer smo bili previše ofanzivni. Na klupi dva najbolja odbrambena igrača u Evropi!!! A Tomović je odličan.

jestra

pre 11 godina

Ti si glumac,ali nizerazedni iz TV sapunica...I laiku je bilo jasno posle tvojih prvih poteza sta i za koga radis.Ljudi nacekacemo se da gledamo dobar srpskli fudbal.Karadzicu za tebe poseban pozdrav.Suvise si mator da ces docekati da ga gledas...

marko__bgd

pre 11 godina

usao bane u igru,i ne sme covek da krene napred...a razbio je belgijance u beogradu,prodorima...surov profesionalac....radi onako kako mu se kaze,ali da ga ostavi na klupi u ovako vaznoj utakmici,to je strasno...mi u srbiji nemamo dobrog trenera,i to je tako..kraj price!!!

precanin

pre 11 godina

Prvo da se izvines navijacima Srbije, pa Ivanovicu ! Kuci teraj inat, ovde moras da postavis najbolje igrace ! Sve te razloge koje navodis su obicne gluposti, retorika tipicna za trenere podsaveza, ako mislis da je znanje : Momci igramo nasu igru, ne smemo da se opustimo, jer ce nas protivnik kazniti , treba dati(kod kuce) gol u prvih 15 min, da se ne primi gol(kada se gostuje) u prvom poluvremenu i druge recenice naucene napamet, bajate i otrcane od upotrebe ! Taj Ivanovic ima mesta u svakoj evropskoj ekipi, od Kipra do Spanije , a ti ga ne stavljas u ekipu zbog tvoje bolesne sujete ! Covek koji je pljuvao igrace po Evropi, kao ti ,uz odobravanje nasih navijaca:"To Srbine " ne moze da motivise svoje igrace , jer je inferiorniji od njih, to je glavni razlog neuspeha nase reprezentacije !

Goran

pre 11 godina

Pa tako i jeste.Pobedimo hrvate kod njih ikod nas ako bog da ibelgijance kod njih i eto nas opet u trci za brazil.Dobro da se zavrsila ova agonija,smucio mise ovaj nas fudbal i ovi nestrucnjaci na celu sa Karadzicem.

doctor

pre 11 godina

Radomir Antic je bio autoritet igracima.. Videli ste kako su ga postovali Stankovic, Vidic... Napravio je sistem igre,ujedinio navijace.. Oziveo Krasica,Jovanovica.. ali,Karadzic je hteo da bude i njemu boss.. Antara je pun sebe,samoziv..Ali,zar takvi nisu svi sto su nesto napravili u trenerskom poslu

Zurkolomac

pre 11 godina

Mihajlovicu idi bre lepo u Italiju, otvoris Pizzeriu ili Ristorante, uzivaj u parama koje imas. Povedi i Toleta, pa ga lepo zaposli kao izbacivaca u restoranu ili WC-menadzera. Posle posla ides fino na pecanje, uzivancija. Nije ovo za tebe...

Brigate

pre 11 godina

Kada je Miha preuzeo nasu reprezentaciju,ja sam bio veoma protiv i zbog toga sam dobijao minuse stalno.. Ja sam rekao da je Miha los trener,a i los covek.. Kada je zavrsio igracku karijeru,ostao je u Italiji.. Uzeo njihovo drzavljanstvo,nije uopste dolazio u Srbiju da pogleda jednu utakmicu nase reprezentacije.. Kada smo otisli na SP gotovo svi igraci nekadasnji su cestitali samo on nije nista izjavljivao.. E kada je dobio otkaz u Kataniji,Fiorentini i jos negdje cini mi se onda se sjetio nas.. Kada ga vise niko nije zvao da preuzme neki klub onda se uvukao Toletu a ovaj jedva doceko da ga stavi za selektora da nas konacno unisti.. Jer je u interesu Toletu i Mihi da nas sto vise ukopaju.. Ne samo to nego je i ukopao mladu selekciju.. Namjerno je zvao Markovica,Ignjovskog,Krsticica,Mijailovica,Nastasica i jos par njih a mogli su igrati za mlade i onda bi sigurno prosli Engleze i otisli na EP.. A nije zvao Kuzmanovica,Jankovica,Kacara,Ninkovica,Jovanovica itd.. Kolarovu oduzeo njegov broj,sa Banetom se posvadjao i stavio ga na klupi.. Momak koji je veoma poznat u Engleskoj i velika zvezda tima prvaka Evrope.. Subotica koji je stub odbrane prvaka Nemacke,Miha mu nije dao da igra.. Sto znaci da svi trebaju da odu.. Prvo Tole,pa Miha pa ostali.. A dam bude opet selektor Radomir Antic..

Zare

pre 11 godina

Zar je toliko tesko reci: "Pogresio sam ! Nisam ubacio najboljeg naseg igraca u utakmici koju smo morali da pobedimo. Za sve sam Ja kriv!"

Ali ne ....

Nenad

pre 11 godina

Bosko Jankovic je izmislio fudbal za Markovica a da poredim Kuzmanovica sa bilo kime iz veznog reda mislim da bi vec bila suvisno! E moj Mihajlovicu FAKTICKI ili PRAKTICKI ti druze pojma nemas!

Gologlavi

pre 11 godina

Znao sam da je Mihajlovic sujetan ali da je ovoliko nisam ni pretpostavio... I cini mi se da je on svestan da su mu dani odbrojani, ali mu je ugovor previse dobar da bi dao otkaz. Stanje u FSS je odraz stanja u drzavi.

Spasoje

pre 11 godina

Mihajloviću, rekao bi ti nešto, onako po naški ali mislim da ovi moderatori to neće pustiti!!! A mnogo bi ti lepo, onako narodski, rekao!
Iz duše! E sad . . . .

Racunica

pre 11 godina

U Srbiji ima oko 2000 fudbalskih terena. Ako uzmemo da je prosječno površina svakog terena 50*100m = 5000m2, onda ukupna povrsina iznosi 10000000 m2, tj 10000 hektara.
Kada bi svu tu povrsinu pretvorili u obradivo zemljiste, i zasadili recimo kukuruz, sa prosjecnim prinosom od 10t/ha dobili bismo ukupan prinos od 100000 t kukuruza.
S obzirom da je otkupna cijena kukuruzaoko 1eur/5kg imamo ukupne prihode od 20 miliona EUR (minimalno). Igraci isto ne bi ostali bez posla, naime oni bi okopavali te njive redovno, naravno uz prikladne dnevnice.
Prvih par godina nam prihod ne bi bio u prvom planu jer bismo ulagali u nase mlade poljoprivrednike, tj bivse igrace, koji bi nakon par godina poceli donositi prve prihode, naravno ukoliko prethodno ne bi otisli raditi sezonske poslove u Holandiji.

tko zna?

pre 11 godina

Koliko se sjećam njegova je izjava bila da ga ne zanima tekma Belgija:HR i uopće igra i rezultat drugih u našoj grupi. Da li je promijenio mišljenje?

KuMaSiN

pre 11 godina

Ako ocemo da idemo na sp trebaju nam iskusni igraci i trener ovako necemo nista dobiti pod hitno menjanje cele ekipe i trenera ova igra je totalni promasaj belgija 3:0 makedonija 1:0 pa sta ce hrvati tek da nam urade.. I ja bi bolje igrao od svih ovih igraca na terenu toliko..

borissrb

pre 11 godina

Tomovic bio dobar do penala??? Mozda donekle u defanzivi. Al Tomovic i Ivanovic ne mogu da se porede ni u kom smislu. Prvi je prosecni bek prosecnog tima, a drugi najbolji desni bek na svetu, evropskog prvaka i jedne od najboljih ekipa na svetu..... Pa kad takav ostane na klupi, a prosecni igra, ne cudi ni igra ispod proseka... Neverovatno cudna odluka selektora????

Enen

pre 11 godina

Ovaj covek ili ne vidi dobro ili ocigledno ne zna sta prica.covece vrati se u italiju i uzivaj dosta si uradio za srpski fudbal uz pomoc siptarevih(ramadanijevih) igraca

Branko S.

pre 11 godina

G-dine selektoru,davnih 70-tih,moj tadasnji trener Lazar Tasic je izrekao da u trenerskom poslu postoje samo "pukovnici i pokojnici".A ti si selektore onaj drugi.Bojim se da ce te tvojim alibi vodjenjem reprezentacije uskoro proglasiti i "grobarom" Srpskog reprezentativnog fudbala"!Sad je definitivno jasno svima u zemlji da si izabran kako bi armija "crveno-belih" navijaca bila umirena i omogucila jos jedan mandat tvom mentoru Toletu Karadzicu!Selektor reprezentacije se ne izabira da se nekom poput tebe nadje posao, vec da izbori mesto u eliti tj. vizu za SP u Riu 2014!Nisi uspeo i to vec posle 4 kola(!?),jer neverujem da jedine dve reprezentacije koje i nasoj grupi imaju kvalitet pored nas,Belgija i Hrvatska, ce dozvoliti da bodovnu zalihu stecenu do sada procerdaju!Zato i ako nastavis da vodis reprezentaciju, e sad je podmladjuj do mile volje, a ja verujem da i popularni trener sa Youtuba "Draaganee",nebi se obrukao kao ti!Sedi jedan i putuj igumane a povedi sa sobom i ostale "grobare" srpskog fudbala koji su te doveli na to mesto!!!

Danilo

pre 11 godina

Šta je jedan penal koji je odlučio utakmicu kada je čovek odlično igrao do tada,a i pevao je glasno himnu?!
Miho,verujem da ti nije do para,časno odstupi,a nama napravi veliku uslugu i nekako ubedi i Toleta.

bogdan

pre 11 godina

Pratim Fiorentinu, ove sezone sam gledao svaku utakmicu do sad, i Tomovic stvarno jeste bio odlican. Danas... on danas nije ni imao nekog posla, skrivljeni penal jeste bio krajnje "glup" ali donekle i razumem kad fudbaleri tako instinktivno reaguju. Ja tomovicu oprastam, najiskrenije.

i u celoj ovoj prici se sada skrece tema sa najvaznijeg problema ove reprezentacije. nas tim je najbolju priliku, koja je pritom relativno lako odbranjena od strane makedonskog golmana imala kada? negde posle 85. minuta ako se ne varam. nismo stvorili nikakvu sansu protiv makedonije?! ok, skrivljen je penal, zbog toga smo izgubili, makedonci realno nisu pretili gotovo uopste, ali moramo da se zadovoljimo iksom protiv, opet, makedonije? nema sta, bas smo na niske grane spali.

mihaljovic je bio ok igrac, koji je umislio da zna sta radi kao trener. njegov slucaj nije jedinstven. covek pokusava da igra kao spanija sa "laznim spicom", gura onog mrljavog djuricica u napad, koji je solidan igrac, nemam nista protiv njega, ali decko je veznjak mihajlovicu ej!pa ja njega nisam video svega mi ni protiv belgije ni protiv makedonije. alternativa su mu scepovic i lekic. ne pise nam se dobro. bice onih koje se ne slazu, ali zasto ne pruziti priliku i onom djurdjicu iz helsingborga? mislim da nijedan nas napadac nije bolji od njega. mozda sto nije igrao ni u zvezdi ni u partizanu?

Dragan

pre 11 godina

Antic nije valjao a za malo smo i grupu prosli!!! gospodin civek. ovaj uvodi debitanta protiv belgije, Subotic samo u Nemackoj zna da igra, po njemu je dobar za klupu, Ivanovic i Kolarov kaznjeni, klupa i broj na dresu jer nece da cute neznalici. da sam na njihovom mestu ne buh krocio na teren dok je ovakva situacuja . posle se pitamo zasto Vidic ne igra. kuzmanovic doveden iz Svzjcarske rep i los u Srbiji. nemojmo da se pitamo zasto Krkic ne igra sa nas! tole je doveo mihu da bi se odrzao. na antica su vrsili pritiske, za pizona necu da kom, a za mihu sam miskio da je daleko veci i stabilniji karakter. njemu mafija pravi 11

bane

pre 11 godina

i realno bio je solidan do penala, ali je napravio katastrofalnu gresku...mislim da je Ivanovic u svakom slucaju bolje resenje, ali Miha je sam odlucio, sam ce snositi odgovornost...samo se pitam sta bi bilo da je npr. umesto Ignjovskog sansu dobio Petrovic? Tole, Ramadani, CIA, sta sve ne...da se razumemo Ignjovski je po meni izmislio fudbal za Racu, ali batalimo te menadzerske prica, pa ko malo bolje poznaje Sinisu zna da ovaj to ne bi trpeo...Ljajic je Ramadanijev igrac i bolji je od polovine srednjaka, pa ga je ovaj zamislite isterao?
P.S. svako pominjanje Lazara Markovica ili ovog malog iz zvezde je smesno...pa ne mogu klinci da budu nosioci igre, to nijedan Mesi, ni Kristijano, ni Ronaldinjo nisu mogli...

Stan

pre 11 godina

Jel znate ko nam dolazi na celo FSS posle Toleta?
Zvezdan Terzic. Covek sa iskustvom vodjenja organizacije.

Sta bi ste vi? Demokratiju?

Malo teze, sinak, malo teze.......

analiticar

pre 11 godina

Miha jel se secas Bata Djore kad je poceo nasilno da podmladjuje reprezentaciju, a vas starije da kritikuje i da sprovodi autoritet. Bez dobre klime nema ni rezultata. Tada ti se to nije dopalo. Nista nisi naucio. Istu gresku pravis

Daj bre sjasite sa decka vise, nije nista gori od drugih...

pre 11 godina

Čim selektor mlade reprezentacije mora da moljaka A selektora za skoro 2/3 tima, nema tu plasmana ni jednoj ni drugoj.
Podmlađivanje da, ali ne po svaku i na silu, pa da ti prevara od Markovića igra celu utakmicu a sa loptom ne ume da se sastavi. I nije najveći problem u Tomoviću, odbrani uopšte, greške se dešavaju, ali ti u timu NEMAŠ igrača koji ume da da gol. Osim ako, mazohistički, to ne očekuješ od pomenutog Markovića...
(cirkus, 16. oktobar 2012 23:18) Ma sta je bre vama ljudi sa tim Markovicem? Da li je moguce da pored onakvih jednaest bednika u ekipi vama samo on upada u oci? A on je i najmladji i svakako ne najgori na terenu, cak je bio jedan od boljih i veceras i protiv Belgije ako postoji ista pozitivno u te dve utakmice. Ajde, reci ti meni ko od ovih igraca koji su veceras igrali(svaka cast jedino i jedino Banetu) nije prevara? Ko? Djuricic(perce), Tadic,Tosic(hendikepirani ljudi sa jednom nogom), Bisevac, Tomovic(jedva su prosek), Lekic(ni prosek), Ignjovski, Fejsa(sem borbenosti nista drugo nemaju)? Ko, zivota ti? Ili jos bolje, ajde mi nabroj pet nasih fudbalera koji su toliki znalci.. Tesko da ces naci vise od trojice. Pa mi sa Mijatovicem, Savicevicem, Jugovicem i ostalim VELEMAJSTORIMA nismo imali pojma, a ne sa ovim dunsterima...

dulen

pre 11 godina

sinisa mihajlovic je za mene uvek bio i ostace prosecan fudbaler(mada zapravo bih rekao pojma nema nista ne zna) sa levicom zbog koje je i igrao na vrhunskom nivou, a to sto je neven subotic stoper, doktor fudbala za njega, je razlog sto ga ovaj ne pusta.a bane je mnogo ofanzivan bio,uvek,zato je i dao u zivotu vise golova od nasih napadaca.toliko o mihajlovicu kao treneru.jos bih da kazem da je zalosno,jer imamo dobre igrace,mlade.zalosno je da subotic,stub odbrane dortmunda,sedi na klupi.da milivojevic,fejsa i ignjoski igraju svi pre matica koji igra standardno za benfiku.tadic,sulejmani,nastasic,djuricic-sve mladi i dobri igraci,uz kolarova i baneta eto dobre ekipe,ali luda smo mi kuca.

Mirko

pre 11 godina

Izvini Miho, ali sa ovakvom igrom nema šta da tražimo ni protiv koga, a nemamo šta da tražimo ni u Brazilu. To je činjenica. Možda smo napunili Velšane, i možda u početku igrali dobro sa Belgijom, ali su nas napunili sa tri-nula kod nas i tu je cela priča završena. Posebno što su i Makedonci igrali skoro isto jadno ko i mi - kao da gledam neki glupavi meč iz Srpske lige. Bilo je dosadno i tragično. I nije mi bilo jasno kako možemo da igramo jednom dobro, a drugi put ovako loše. Šta se u stvari desilo? Ne kapiram...

sash

pre 11 godina

neverovatno na sta smo spali i sta nam ovi u savezu rade sa fudbalom, mi ne samo da smo dosli do dna nego sad kopamo jos dublje dole, zalosno stvarno kad ce iko u srbiji poceti micati ove mafijase iz saveza napolje?? sve dok se to nedesi vazda ce ova ista prica da nam se dogadja nazalost, da ovi u savezu imaju imalo srca i ljubavi prema srbiji i dobrom za nas fudbal trebali bi svi da daju otkaz pocevsi od karadzica do mihajlovica.

Srle

pre 11 godina

Mase osa Sinisi sa nosa. Smesno Nesi, Sinisi se smesi. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Zao mi ovih nasih igraca, kakvi su takvi su, ljudi su. Sinisa je jos davne 2000. na EP pokazao koliko je djubre i djon obraz, nista me ne moze vise iznenaditi.

Ercov

pre 11 godina

Simptomatično je to što je selektor zadovoljan igrom al nisu imali sreće. Ista je situacija sa Vermezovićem posle svakog neuspeha Partizana,a i Janković je imao "loš dan" protiv Spartaka. Šta je sa samokritičnošću i realnošću? Ko je tu lud a ko zbunjen?

rumenko

pre 11 godina

tole, budi jednom čovek , kad već ne mogu tebe smeniti, daj otkaz ovoj neznalici da nas ne bruka više, dovedi muslina, pusti ga nek radi uporedo u rusiji i u reprezentaciji. to je jedini strateg koji je u stanju da nam pomogne. sa njim, zdravim kuzmom, bastom, ninkovićem, kačarom, krasićem u formi, instalirati djurdjića i despotovića u špicu. dati šut kartu svim ramadanijevim igračima iz naše lige i garantujem da tučemo hrvate u martu u sred zagreba!

Grga

pre 11 godina

Nije tragedija što gubite utakmice, tragedija je što ne možete suvislu šansu napraviti, jalovi ste, fali kreativnosti i imaginacije! Igra se neki starinski, spori nogomet, ma užas za gledati! Praktički ne postoji repka koju možete sabiti u polovicu i dugotrajnim pritiskom slomiti! Miljama ste daleko od nas, ali kad se dođete samo braniti u Maksimir, neće nam biti lako!Pojedinačno ima stvarno svjetskih marki, ali to su sve obrambeni igrači (uz to Subotić i Ivanović na klupi, to je nevjerojatno)! I sam Mihajlović kaže nakon tekme da je znao da će prvi gol presuditi! Po tome se odmah vidi da je svjestan da ne igrate ništa i da tko eventualno zabije iz prekida prvi gol, dobija tekmu! I nama su poveli, ali igrom smo to okrenuli, a kod vas igra ne postoji! Znam da Vas se puno neće složiti, ali nakon Walesa i 6 komada sam komentirao kak ste zabili sretne golove (naravno, popio hrpu minusa), sve neki odbijanci, udarci iz daleka, a da igra ni tada nije bila nešto! U skupini je sve jasno, Hrvatska i Belgija za broj 1 i 2, Makedonija i Srbija za 3 i 4 i otočani na dnu...Pozdrav iz Hrvatske

Milutin

pre 11 godina

Pratim I obozavam fudbal I mogu da kazem da posle par minuta besa od te izjave Mihailovica hladne glave mogu da kazem da je Sinisa veoma ljudski odreagovao. Definitivno, svako moze da pogresi I zamislite sebe u poziciji Tomovica. Ovo ce razumeti svako ko se bavio sportom u bilo kom takmicarskom smislu. Druga je stvar sto smo generalno bili previse pasivni protiv skromne Makedonije, to je greska. Nisam optimista posle svega ovoga ali ponavljam, Sinisina reakcija je ljudska I dostojanstvena, igrali smo, pukli smo- idemo dalje i igramo fudbal, glave gore momci!!

Darko

pre 11 godina

Kakva drzava takav fudbal. Samo kod nas uceni i sposobni ljudi sede na klupi za rezerve. Nije ni cudo sto je sve sto je dobro i kvalitetno pobeglo iz drzave, a ako nije pobeglo gleda kako da pobegne.

RS

pre 11 godina

Utakmicu sa Škotskom nisam gledao, sa Velsom sam gledao oko pola sata sve ukupno. Belgiju nisam gledao, ali eto čuo sam da su se dosta borili. Večeras sam gledao čitavu utakmicu i shvatio da je bolje da sam postupio kao u prva tri slučaja, ali za divno čudo, nisam se uopšte nervirao, kao da su igrale neke dvije meni nebitne ekipe. Možda je tako i bolje, biti ravnodušan. Ovo je naša realnost, a da li ova mlada ekipa može da u perspektivi izraste u nešto ozbiljno, nisam siguran, ali eto. Želim im što više bodova do kraja kvalifikacija, ali Brazil je daleko, jaaaakooo daleko

vizionar

pre 11 godina

sta hocete covek ima viziju i treba mu dati sansu do kraja da realizuje. i omako smo vec ispali pa neka nastavi sa zapocetim .mozda ispadne dobro na kraju ako ne sad mozda za evropsko prvenstvo

Nenad

pre 11 godina

Svaka normalna drzava forsira isti sistem igre u svim kategorijama da kada se dodje do prvog tima sve bude uhodani. Da li je neko video slicnu postavku vcrs kod mladih i prvog tima? NIKO!!! Holandjani igraju isti sistem jos od Krojfa i malo malo pa finale, polufinale. I da ne zaboravim PRIVATIZOVATI sve klubove na celu sa Zvezdom i Partizanom pa kad neki vlasnik ulozi 15-20 miliona eura u tim nece biti mnogo mesta za razne Ramadanije itd a mislim da bi i milicija mogla malo da se umesa!

Boki

pre 11 godina

Gospodine Mihajlovicu,rekli ste da cete otici ukoliko se ne plasiramo na svetsko prvenstvo.Znaci li to da posle (sad mogu da tvrdim)sigurnog poraza od hrvata vi podnosite ostavku?

Darko-r9-

pre 11 godina

Siniša reci da si imao problema u porodici, da si udario glavom od stativu, reci da te je udarila Feliksova kapsula, RECI MOOOLIM TEEEEE, DA TE NE MRZI CELA NACIJA!!!

objektivno realan

pre 11 godina

Haha, gospodin drzi na klupi dvojicu od 10ak najboljih defanzivaca Evrope, bruka, šta bi jedna Njemačka, Holandija dale da u timu imaju Ivanovica i Subotica. I Tomović, razmišlja kao petogodišnjak, zašto ga nije pustio, sta je napravio ovako? Je li pomislio da sudija nece primjetiti i sankcionisati? Haha. Možda nam daju wild card, uvijek napravimo cirkus.

razocarani otac

pre 11 godina

Zivim u Italiji vec 25 godina inace supruga mi je Rusknja. Klinac mi ima 14 godina trenira u Ceseni od svoje 6 godine strucnjaci mu predvigaju lepu buducnost uvek sam mu govorio ti vuces srpske korene i sutra ako postanes veliki igrac trebas da igras za Srbiju sada sada sam jako razocaran i neznam sta da mu kazem zabrinuti Otac.

Кривокапић

pre 11 godina

Радомир Антић и Ђукић су два најбоља тренера за нашу репрезентацију. Антић нас је одвео на светско на којем смо победили Немце и изгубили од Гане и Аустралије. Пре Антића, Ђукић је одлично водио младе и почео је да гради сениорску екипу. Изгубио је пар пријатељских утакмица против јаких екипа. Геније Караџић је обојицу сменио и почео да експериментише са Пижоном и сад са Михајловићем.
Мислим да су квалификације завршене за нас, али пошто сада иде зимска пауза ред је да доме до промене у ФСС и да се нађе нови тренер. Остатак квалификација треба искористити за стварање култа репрезентације који је изградио Антић. Да се очисте све селекције. Да се уложе средства у циљу образовања навијача да не долази више до идиотских инцидената као данас у Крушевцу.
Да се среди лига и навијачи и да напокон почне приватизација клубова. Сад је крајње време, ако хоћемо да одемо на неко првенство до 2020. Ако не, постаћемо као Шкотска или Велс. Никада довољно добри за велика такмичења.

Zoki

pre 11 godina

Hajde sada priznajte koliko vas je u ovim komentarima podrzalo Toletovu smenu Antica? Da li vam je sada malo glupo?

Hajde da vidimo, ako vam je glupo "preporucujem", ako vam i dalje nije glupo "ne preporucujem".

Siva Sova

pre 11 godina

Sve, sve...ali Lazar Marković i Filip Đuričić...ne mogu da verujem da sam se bavio fudbalom 20 i kusur godina i da me niko nije pozvao u reprezentaciju!!!Pa ja sam za ovu dvojicu Mesi,Ronaldo,Pele i Maradona u jednom...

Goci

pre 11 godina

Nema leba od kukanja. Vaš komentar o lošoj taktici trenera na b92 neće promeniti ništa. Mogu li navijači da poprave igru reprezentacije? Mogu!
Skupimo se, recimo, u nedelju u podne nas 100.000 iz svih gradova Srbije ispred Skupštine u Beogradu i napravimo pretestni skup: Državo, skloni lopove iz srpskog fudbala! Ili, još bolje, istovremeni takav protestni skup u SVIM gradovima Srbije. 100.000 u BG, 50.000 u Nišu, 30.000 u Čačku...
Ako nema ODMAH odgovara, isti takav skup, ali u ponedeljak u podne, u sred radnog vremena svih tih ljudi! Generalni štrajk fudbalskih navijača!
U utorak u podne nema više Toleta...

veliki strumf

pre 11 godina

Kada bi sve novine i svi portali sutra osvanuli sa jednim jedinstvenim naslovom:
TOLE ODLAZI!!!
MIHA ODLAZI!!!

ili nesto grublje, neka nada u prezivljavanje naseg fudbala bi ostala. I da se ova dva coveka non stop zovu samo sa jednim pitanjem: Kada cete podneti ostavku? Pa valjda bi posle toga morali da odu. Cela javnost to trazi, ne mozemo vise da ih gledamo, unistise nam fudbal, nismo ni na dnu vise, vec u dubokom mulju. Krajnje je vreme da sportski novinari urade svoj posao: ne samo da izvestavaju o rezultatu i igri, jer to moze svaki gledalac, vec da izvrse jednu detaljnu, profesionalnu i veoma ostru analizu i ocenu svega sto se u nasem fudbalu dogadja, da u narednim danima izadju takve studije u kome se ne bi stedele ni najostrije reci, ni najteze kvalifikacije i kritike. Zar je tesko napisati da je Tole grobar naseg fudbala? Cega se novinari plase? Pa ova kvalifikacija je isuvise blaga. Kada bih ja imao svoju kolumnu svasta bih napisao, a na forumu ne smem jer ce mi zabraniti komentar.

doktor111

pre 11 godina

Ahahahah ja sam mislio kad je Miha dolazio sad će on njih...ako ništa bar malo razdrmati... Sad kontam kako sam glup bio, pa šta drugo očekivati od čoveka koji ni osnovnu školu nema (ima on ustvari 2-3 srednje, majstor je on svega i svačega, al svi znamo kako ih je završio) a pri tom je još i paćenik koji još obožava sebe i sve vezano za svoj lik (milslim uzeti Kolarovu broj 11, kakav konj)
Mislim ne zvati Kuzmanovića, Jankovića pa kolika god krava bio onaj Krasić niko mi ne može reći da on nema mjesta u ovoj reprezentaciji...
Pa protiv Belgije smo u jednom momentu imali Šćepovića, Markovića, Mijailovića, Ignjovskog i Tadića pa oni nebi ni kod Jankovića u U21 bili svi u jednom momentu na terenu... A ovo da je Tomović igrao dobro dok nije napravio penal neću ni da komentarišem...

stop cenzuri

pre 11 godina

I?
Sada cemo se po starom srpskom obicaju okrenuti sledecem izazovu ccccc
a hoce li neko odgovarati za svoje postupke.......svi znamo odgovor. Citam kako razapinju Tomovica, dok je Bane sedeo na klupi, a svi znamo ko je dzelat, a ko zrtva! Ne napadajte momke jer nisu oni krivi sto im je staratelj gresio, terajuci ih na najperfidniji nacin novinarskom peru na nisan. Mihajlovicu zbogom!!!

rade

pre 11 godina

Pa ovaj je covek totalno prolupao. Kaze Tomovic je igrao super do penala i iskljucenja. Ja ga pitam a sta se racuna kako je ko do kada igrao ili krajnji rezultat. Mozda on ne zna sta se na kraju racuna za bodove. A jos jedno pitanje sta je sa Suboticem covek standardni u Dortmundu i vazi za jednog od najboljih halfova u evropi sramota da dolazi iz Nemacke da bi ga Miha vodio kao turistu. Na njegovom mestu ne bih Nkad dok je Mihajlovic trener igrao za Srbiju. ANTICA ste oterali zbog sitnica a covekje doveo reprezentaciju sa dna na neko 10-11 mesto u evropi. Miha daj ostavku ili cemo te mi oterati

chinorthodox

pre 11 godina

Тако је то кад је мафија отерала Антића па нам сада она, са све Фаљијем Рамаданијем, компонује селекцију. Костур антићеве репрезентације су чинили зрели афирмисани играчи, од којих менаџери тј, мафија нису имали вајде, јер већ играју у јаким клубовима. Умести тих правих, озбиљних играча, репрезентацију нам чине незерела дечурлија, којој наступи у репрезентацији требају како би више зарадили на њиховим трансферима. (Не кажем да младима не треба дати шансу, али не могу они чинити више од пола репрезентације. Боље да се кале у младој селекцији, која је такође тренутно очајна) Надам се да ће Вучић схватити значај који фудбал у симболичком и психолошком смислу има за нацију и да ће кренути у озбиљан обрачун са фудбалском мафијом. До тада, сваком искреном љубитељу фудбала и патриоти, предлажем бојкот домаћег фудбала.

Nikola

pre 11 godina

Idi, molim te! Svi vi koji kazete da ima viziju... Kako opravdati izostanak jednog od najboljih igraca na svetu?!! Aman! Do sinoc sam bio sumnjicav, a od tada i definitivno sam siguran! Jedino covek koji je ili ostvaren u trenerskom poslu ili oslobodjen svake sujete moze sa nekakvim izgledima da vodi nasu reprezentaciju! Za ovo sinoc sam gotovo siguran da je plod neke Ivanoviceve zamerke!.. A za to ima itekako materijala!

investitor

pre 11 godina

Ovaj Tosic nema mesta ni u partizanu !!!! Novinari bi trebali da malo spuste na zemlju Lazovica i Markovica jer momci su vec par godina samo talenti. Kako li igraju ostali kad ova dvojica veze nemaju ?????!!!!!

Ivica Milanov

pre 11 godina

Ne stice se tako autoritet Mihajlovicu, vec znanjem, radom i odnosu sa igracima.Nasa reprezentacija je bila u istom rasulu kao i sad, a u rasulu smo od raspada zemlje i onda je na mesto selektora dosao Antic. Posle par meseci napravio je od nase reprezentacije ozbiljnu ekipu, igra pasova, odnos igraca prema grbu, selektoru, publika se vratila na stadion,cudo, nisam mogao da verujem da to nasa reprezentacija moze. Kao sto obicno bude kod nas, sve sto je lepo kratko traje, na scenu opet stupa Karadzic. Dok se god nesto ne promeni u FSS-u i na celo dodju ljudi koji vole vise fudbal i reprezentaciju od sebe do tad nista bolje nece biti. Zao mi je igraca koji ispastaju i naroda koji kao i ja se nada da ce biti bolje a evo prodje 20god. i nista

SRDJAN

pre 11 godina

Ovaj nesretni narod za.....a ko stigne u ovoj nesrecnoj zemlji.Pa ljudi boziji ovi na pozicijama (svim mogucim) stvarno misle da smo mi svi odreda retardirani.

dm

pre 11 godina

E Pizon je za tebe Murinjo ispao na kraju,nemas ti blage veze,samo znas da pametujes i da pravis hor od reprezentacije umesto da i malo fudbal igrate,a kako da igrate kad je pola reprezantacije sa nekim levim igracima,nemaju ni oni jadni blage veze nisu krivi sto si ih zvao da se brukaju,mogo si i mene da pozoves znam himnu dobro,a isto bi smo ovako prosli,samo nemam dobrog agenta.

uzas je moja furka

pre 11 godina

"...i ko prvi bude dao gol imaće velike šanse za pobedu" idi begaj bre. Jel to neko novo pro trenersko iskustvo?

A lepo je Srbija pocela kao samostalna drzava. Pobeda ona protiv Ceha. Sada ovo, ravno sa "grobom" za Srpski fudbal, pa se nekako nadovezuje, malo promenjeno, ono "od kolevke pa do grobar, Srpskoj repki bese najbolje Anticevo doba".

Mihajlovicu, NAZAD U ITALIJU!!!

Ljubivoje I

pre 11 godina

Mnogo veliki trener ovaj Mihajlović.Napravio je taktiku sa Tomovićem, da zaustavi nekog Hasanija, valjda se tako zove nikad čuo za njega a igra kvalifikacije da ode u Brazil i tamo igra protiv Mesija, Ronalda, Falkaoa, Injijeste i ostalih. Pa čoveče neka prođe taj Hasani pet puta a ti igraj i prođi deset puta i pobedi.
Sve su to gorki plodovi odluka Tomislava Karadžića. Sa Pižonom i Mihajlovićem je neutralisao protivnike iz Zvezde i tako idemo dalje. Pitam se koga će sada da izmisli da ga pokriva. Sada će morati da postavi za selektora nekog političara. Imam predlog ali ga ne iznosim pošto mi u tom slučaj neće biti objavljen komentar.

naissus

pre 11 godina

e moj mihajloviću... ja mislim da i čiča pravi salto u grobu ako ga ima samo zbog prezimena... prestani više da nam pričaš bajke, srbi u njih odavno ne veruju. suoči se sa istinom i reci sebi da nisi za selektora... budi jednom muško i idi sam spasi našu reprezentaciju.

PimPong

pre 11 godina

Ovo je bila do sad nasa najlosija utakmica. A ko zna, mozda se nama protiv Wales-a posrecilo, jer ni u jednoj drugoj utakmici nismo dali gol. Sinisa ipak treba da stavi Baneta da igra. Selektor i kapiten treba da imaju jedan odnos koji je na nekom dobrom nivou.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 11 godina

Pa Siniša mora da brani svoje loše odluke. Klinton Bozgo, bivši odlični fudbaler Maribora bi lepo rekao za Tomivića: "ovaj noć nije bio njegov dan"

Master

pre 11 godina

Ja mislim da je Srbiji dosta vizionara filozofa i onih koji izmisljaju toplu vodu, a da li je Tomovic bio odlican u to se bas ne slazem sa selektorom,mada mozda mi nismo gledali istu utakmicu,mozda trener nije video da smo za 90 i kusur minuta stvorili par polusansi i mozda je u toj utakmici koju je Sinisa gledao Srbija "POBEDILA", ljudi da se ne zavaravamo vise fudbal kod nas ne postoji vec dugo,jer cim Partizanu treba crveni karton da pobedi JAVOR,a Zvezda prima 3 gola od ne znam ni ja koga sta reci i sta ocekivati od reprezentacije.Da je sve u redu kod nas Javor,Rad,Radnicki Kg. bi se borili za titulu!!! Sramota je ovako izgubiti,jadan i patetican fudbal!!!

Srbin

pre 11 godina

Jeste, ali nije priznao da je pogresio u vezi Ivanovica,bacio je klinca u vatru on je izgoreo a nas sahranio,jer do tog penala Makedonci nisu ozbiljno pripetili pa decko i nije imao nekog posla!

Zoki M

pre 11 godina

Dajte ljudi sta se palite??? To se znalo odavno. Znate onu staru "koga macka koti, mise lovi"? Pa frajer se po Evropi grli i ljubi sa Stimcem, ustasom i sponzorom koljaca, o cemu dalje da pricamo!? Ranije se zenio i djecu krstio u katolickoj crkvi, ljubio papi ruku nekoliko puta (sta nije odbio kao Bora Milutinovic??!) itd.itd. A sad tu "prodaje fore" i gradi autoritet na stetu naroda. Ma nek mu bude, samo da zna da je "provaljen" odavno.

Srle

pre 11 godina

Evo jedan konstruktivan prijedlog, koji je naravno utopija, ali je ljudski nadati se. Ako drzava zeli, moguce je...
1. Oformiti specijalnu jedinicu tuzilastva i policije da se ocisti mafija iz fudbala.
2. Odrediti budzet kojim FSS raspolaze (prihodi od ulaznica, TV prenosa i plasmana na zavrsna takmicenja). Formirati nezavisnu komisiju, sastavljenu od stranih i domacih strucnjaka, koja bi odredila realne mogucnosti nase reprezentacije, na kratki, srednji i dugi period. Da li je uopste realno da mi ocekujemo neke rezultate? Shodno tome, napraviti plan. Da li je realnije graditi ekipu za buducnost ili ocekivati kakav takav rezultat sada? Shodno tom odgovoru, dovesti STRUCNJAKA i PLATITI GA. Antic je jedini bio "strucnjak". I Djuka je imao potencijala. Ostalo su sve nesposobni ili prodani ljudi.
3. Odstraniti huligane iz fudbala. Jednostavno mi nije jasno zasto SAMO mi na cijelom svijetu jos uvijek imamo huligane koji nas unistavaju. Vidi tacku broj 1.

er

pre 11 godina

Slična šansa za Makedonce bila je i u I poluvremenu kada je lopta preletela Nastasića i videlo se da su Makedonci ta dodavanja izvodili smišljeno jer su uvideli da odbrambeni igrači Srbije jako loše prate visoke lopte što je bio slučaj i kada je Belgija povela sa 1-0.

Miki

pre 11 godina

Mihajlovicu tebi treba dati da vodis hor u nekom kulturno umetnickom drustvu posto vise veze sa pevanjem imas nego sa fudbalom. Ti si zaista sramota, na sta spade reprezentacija koja je igrala proslo svetsko prvenstvo.

igor

pre 11 godina

najveca sramota naseg sporta u istoriji.mihajlovic i karadjic odmah da napuste funkcije.ako ne zele i drzava da se umjesa i istjera ih.svu radost sto donese novak djokovic ova dvojica preko noci uniste.vratimo antica hitno inace totalni raspad fudbala nam preti

monte kain

pre 11 godina

Mi po obicaju umemo zivog da sahranimo nekog igraca kada napravi gresku,i mislim da je ljudski od Mihajlovica sto je stao u zastitu Tomovica,e sad sto je on uopste i zaigrao umesto naseg ponajboljeg igraca je za neku drugu diskusiju,u svakom slucaju da je imao koga napred koji ce na vreme golom resiti utakmicu ne bi se ove stvari ni desavale,greska Sinisina je sto nije iskoristio ranije utakmice da isproba ono malo napadaca sto koliko toliko uspesno igra po evropi(Djurdjic,Nemanja NIkolic,Filip Djordjevic,Veselinovic)i da sa nekima od njih igra igru koju ce da rezultira pozitivni ishod,on pravi avangarde formacije koje sebi mogu da dozvoli samo Spanci jer su najbolji na svetu,a i raspali Tores bi im samo smetao.Sve u svemu,bojim se nista od Brazila.

Ryber Palunko

pre 11 godina

(Da mu Tomovic pazi na gol..., 16. oktobar 2012 23:42)

Vidiću možeš da se sagneš, nesretniče. Šta hoćeš!? Ti i tebi slične ste tražili upravo ovo! sad uživaj!

Kokan Prvi

pre 11 godina

Našoj reprezentaciji nisu potrebni igrači koji će "biti dobri do penala". Mentalna slika kompletne reprezentacije je katastrofalna. Nama su potrebni i igrači i selektor koji će biti odlični neprekidno, do kraja kvalifikacija, koji neće praviti prekršaje u kaznenom prostoru i koji neće dozvoliti da olako dobiju crveni karton, a najpotrebniji su nam igrači koji VOLE svoju reprezentac. Selektor je voli - bez sumnje ali igrače mora još malo da pročešlja. Onog trenutka kada je za poraz u Beogradu označio dva (u svakom pogledu) najbolja igrača i odbrambenu osovinu reprezentacije, selektor je samom sebi pucao u nogu. Za igru koju su prikazali nikako ne mogu oni biti krivi. Za poraz je uvek kriv samo jedan čovek, a to je selektor. Za našu reprezentaciju glavna stvar je motivacija. To je posao selektora i on to, na žalost, ne radi kako treba. Miha mi deluje kao Don Kihot koji ispred sebe ne vidi vetrenjače. Neko iz senke mu vršlja po reprezentaciji. Kao da se neko uplašio njegovog (eventualnog) uspeha posle furiozne pobede nad Velsom.Te vetrenjače mogu biti razni karadžići, dujkovići, djorići i još ko zna ko sve. Miha ih ne vidi jer misli da je iznad svega toga. E nije. Njegova najveća greška bila bi da se sada povuče. Kada je osmišljavanje igre u pitanju pokazao je da zna i može. Mora, međutim, da otvori četvore oči - oko njega su lažni prijatelji. Igrače ne sme prepuštati na milost i nemilost raznim prišipetljama. U se i u svoje kljuse. Želim mu sve najbolje. Može to on.

Sale.MLS

pre 11 godina

Prijatelju, bio je očajan sve vreme.A sve i da je bio najbolji do penala, ON JE SKRIVIO PENAL KOJIM JE POSTAVLJEN KONAČAN REZULTAT!!!
A ako pokušavaš da objasniš da je pametno staviti Tomovića (!?) pre najboljeg defanzivca sveta, onda bi trebao rezmisliti o promeni posla...možda hotelijerstvo...

l'alchimiste

pre 11 godina

...podrzavao sam Mihajlovica od samog starta ali uz svo moje skromno poznavanje fudbala,mislim da je nas selektor ipak nedovoljno strucan/kvalitetan da bi nesto napravio...kakve je strategije osmisljavao i postavljao na dosadasnjim utakmicama,kakve je izjave davao posle...sve u svemu jucerasnji poraz je po meni najveca bruka naseg fudbala...spali smo na niske grane a na zalost izgleda da nam je tu i mesto - realno.

Milutin

pre 11 godina

Pratim I obozavam fudbal I mogu da kazem da posle par minuta besa od te izjave Mihailovica hladne glave mogu da kazem da je Sinisa veoma ljudski odreagovao. Definitivno, svako moze da pogresi I zamislite sebe u poziciji Tomovica. Ovo ce razumeti svako ko se bavio sportom u bilo kom takmicarskom smislu. Druga je stvar sto smo generalno bili previse pasivni protiv skromne Makedonije, to je greska. Nisam optimista posle svega ovoga ali ponavljam, Sinisina reakcija je ljudska I dostojanstvena, igrali smo, pukli smo- idemo dalje i igramo fudbal, glave gore momci!!

vizionar

pre 11 godina

sta hocete covek ima viziju i treba mu dati sansu do kraja da realizuje. i omako smo vec ispali pa neka nastavi sa zapocetim .mozda ispadne dobro na kraju ako ne sad mozda za evropsko prvenstvo

Flynn

pre 11 godina

Ne razumem uopste ove nase navijace. Citao sam komentare i vecina je bila zadovoljna igrom u porazu 0:3 od Belgije na sred Marakane. Sta vam sad smeta 0:1 u gostima? Naravno, nastavite da idete na stadion i dajete podrsku Toletu Karadzicu. Ziveli Tole i FK Partizan, unistitelji srpskog fudbala

necipec

pre 11 godina

E sada si Siniša stvarno preterao. Jedina reč koja je adekvatna posle ovog poraze glasi MARŠ. Što se tiče fudbalskog saveza, samo polako. Sa Vučićem nema zezanja a nije ni najvan za određene stvari kao što je bio pokojni Đinđić. Kada ih nagazi teraće ih pa makar fudbal bio ukinut u Srbiji.

rumenko

pre 11 godina

tole, budi jednom čovek , kad već ne mogu tebe smeniti, daj otkaz ovoj neznalici da nas ne bruka više, dovedi muslina, pusti ga nek radi uporedo u rusiji i u reprezentaciji. to je jedini strateg koji je u stanju da nam pomogne. sa njim, zdravim kuzmom, bastom, ninkovićem, kačarom, krasićem u formi, instalirati djurdjića i despotovića u špicu. dati šut kartu svim ramadanijevim igračima iz naše lige i garantujem da tučemo hrvate u martu u sred zagreba!

Da mu Tomovic pazi na gol...

pre 11 godina

"Hteo sam u odbrani jednog igrača više defanzivnog koji će više da mi pazi na gol..." Uzas jedan, sta i kako ovaj covek govori! "Da mi pazi na gol" - ko, biva, da Tomovic pazi njemu, Mihajlovicu!? A sta cemo sa srpskom reprezentacijom, ko ce na nju da pazi?! Ne das Suboticu da igra, danas cak ni Ivanovicu, ne das Maticu, Kuzmanovicu, iskusnim i proverenim internacionalcima, Djurdjicevi golovi u Svedskoj te ne impresioniraju - a i Italija ti "nedostaje", kako neki dan rece! Pa, idi, sta cekas - hoces do kraja na nas upropastis! A "navijaca" sto se tice: ima ih koji bi da vrate Vidica! Ljudi, pa ovaj Mihajlovic svojim selektorskim bezobrazlukom (koji se nastavlja na igracki bezobrazluk) najvise i podseca na Vidica, onoga sto je protiv Nemaca (namerno!) igrao "odbojku", a kad je Stojkovic odbranio Vidic mu je rekao da mu je ON OMOGUCIO DA SE PROSLAVI!? Takve izjave daju samo BOLESNICI i CINICI, mislim da je Vidic ovo drugo! Srbija ima dovoljno dobrih igraca, cak i u napadu, ali ce i dalje propadati, sve dok je vode neuki eksperimentatori! MUSLIN - samo to jedno ime vidim, jedini koji se moze i zeli odupreti kriminalcima u Fudbalskom savezu. Zato verovatno nikad nece ni postati selektor!

Zoki

pre 11 godina

Hajde sada priznajte koliko vas je u ovim komentarima podrzalo Toletovu smenu Antica? Da li vam je sada malo glupo?

Hajde da vidimo, ako vam je glupo "preporucujem", ako vam i dalje nije glupo "ne preporucujem".

Doček doček

pre 11 godina

To, Miho, care! Ne daj da te pehovi poremete i dežurni pljuvači kojima, eto, ne valja da ispadnemo posle 4 kola. Da ne poveruješ! Pa im ne valja ni to što ne stvaramo šanse od kada si Ti selektor (a Vels ne broje, a? nego samo gledaju utakmice sa Španijom, irskom, Švedskom, Škotskom, Belgijpm i Makedonijom..pfff), pa ni to što ne igra onaj nesretni Subotić, pa, zamisli, čujem i onog nepatriotu Ivanovića hoće u timu. Ma i Matića, i Jankovića...Ali ne znaju oni, nemaju oni prave, kafanske škole, a nisu, druže, ni plaćeni. Realno. Sad se javljaju i sa nekom pričom: kao da si Ti smislio da igraš sa Ivanovićem i Kolarovim na krilu i ostavio igračinu Biševca pozadi ("zada", ako me razumeš) samog da čami. Ej, Ti smislio. A lepo si rekao Ivanoviću da igra i napad i nazad i da organizuje akcije, ma i da brani ako zatreba. I to što si kao najboljeg igrača Tadića zamenio Ivanovićem, i onda se bune. Miho, prava Srbija je uz Tebe! Još smo u igri! Samo 6 pobeda u 6 utakmica, a ako "ponovimo igru" kao od 4. do 22. minuta sa Belgijom, imamo dobre šanse. Lopta je okrugla.

Goran

pre 11 godina

Pa tako i jeste.Pobedimo hrvate kod njih ikod nas ako bog da ibelgijance kod njih i eto nas opet u trci za brazil.Dobro da se zavrsila ova agonija,smucio mise ovaj nas fudbal i ovi nestrucnjaci na celu sa Karadzicem.

razocarani otac

pre 11 godina

Zivim u Italiji vec 25 godina inace supruga mi je Rusknja. Klinac mi ima 14 godina trenira u Ceseni od svoje 6 godine strucnjaci mu predvigaju lepu buducnost uvek sam mu govorio ti vuces srpske korene i sutra ako postanes veliki igrac trebas da igras za Srbiju sada sada sam jako razocaran i neznam sta da mu kazem zabrinuti Otac.

Ryber Palunko

pre 11 godina

(Da mu Tomovic pazi na gol..., 16. oktobar 2012 23:42)

Vidiću možeš da se sagneš, nesretniče. Šta hoćeš!? Ti i tebi slične ste tražili upravo ovo! sad uživaj!

Zoki M

pre 11 godina

Dajte ljudi sta se palite??? To se znalo odavno. Znate onu staru "koga macka koti, mise lovi"? Pa frajer se po Evropi grli i ljubi sa Stimcem, ustasom i sponzorom koljaca, o cemu dalje da pricamo!? Ranije se zenio i djecu krstio u katolickoj crkvi, ljubio papi ruku nekoliko puta (sta nije odbio kao Bora Milutinovic??!) itd.itd. A sad tu "prodaje fore" i gradi autoritet na stetu naroda. Ma nek mu bude, samo da zna da je "provaljen" odavno.

cirkus

pre 11 godina

Čim selektor mlade reprezentacije mora da moljaka A selektora za skoro 2/3 tima, nema tu plasmana ni jednoj ni drugoj.
Podmlađivanje da, ali ne po svaku i na silu, pa da ti prevara od Markovića igra celu utakmicu a sa loptom ne ume da se sastavi. I nije najveći problem u Tomoviću, odbrani uopšte, greške se dešavaju, ali ti u timu NEMAŠ igrača koji ume da da gol. Osim ako, mazohistički, to ne očekuješ od pomenutog Markovića...

Vladan

pre 11 godina

Mihajlovicu mars iz reprezentacije i vodi sa tobom tvoje pulene Nastasica i Tomovica,svi su videli tvoj rad,necuveno ostaviti jednog Ivanovica i Subotica na klupi pa igrati uporno bez pravog napadaca to ne bi uradio ni neko ko veze nema sa taktikom sramota za tebe ,ali nisi samo ti kriv vec i onaj sto te je doveo tu.Valjda ce i Srbija nekad da pocne da igra fudbal.Sramota sramota sramota da izgubimo od Makedonije ( cast njima na zalaganju ali mislim da mi imamo bolje igrace).

Del

pre 11 godina

Da se ne podsecamo one ,,posle bitke su svi generali", ali je, pored cinjenice da je bitka prakticno gotova, od samog postavljanja Mihajlovica, jedno pitanje prolazilo kroz glavu. Sta njega preporucuje za mesto selektora? Selektori drzavnih timova su ljudi sa dugogodisnjim uspesima (Del Boske, Kapelo, Prandeli), ili pak ljudi koji se u sistem uvode godinama (Joachim Löw).. Ne znam da li je ludje postaviti potpuno nekompetentnu licnost da obavlja neki posao, ili smo mi ludji sto se nerviramo zbog rezultata. Rezultati dolaze marljivim radom i stvaranjem sistema koji svake godine donosi plodove (u bilo kojem poslu), a to je ono sto mi nemamo. Zato se dovede covek koji zna svoj posao (rezultati su pokazatelj) i ostavi se da radi duze vreme. A ove lozane, tipa, mi mozemo svakog da dobijemo, mi smo mladi i opasni, na uku-buku, to moze da prodje protiv nekakvih Velsova. Prava prica zahteva ozbiljniji plan sa ozbiljnim akterima, bez mnogo improvizacije i histerije. Nije sporno da smo mi talentovana nacija, ali veze nemamo sa organizacijom.

Daj bre sjasite sa decka vise, nije nista gori od drugih...

pre 11 godina

Čim selektor mlade reprezentacije mora da moljaka A selektora za skoro 2/3 tima, nema tu plasmana ni jednoj ni drugoj.
Podmlađivanje da, ali ne po svaku i na silu, pa da ti prevara od Markovića igra celu utakmicu a sa loptom ne ume da se sastavi. I nije najveći problem u Tomoviću, odbrani uopšte, greške se dešavaju, ali ti u timu NEMAŠ igrača koji ume da da gol. Osim ako, mazohistički, to ne očekuješ od pomenutog Markovića...
(cirkus, 16. oktobar 2012 23:18) Ma sta je bre vama ljudi sa tim Markovicem? Da li je moguce da pored onakvih jednaest bednika u ekipi vama samo on upada u oci? A on je i najmladji i svakako ne najgori na terenu, cak je bio jedan od boljih i veceras i protiv Belgije ako postoji ista pozitivno u te dve utakmice. Ajde, reci ti meni ko od ovih igraca koji su veceras igrali(svaka cast jedino i jedino Banetu) nije prevara? Ko? Djuricic(perce), Tadic,Tosic(hendikepirani ljudi sa jednom nogom), Bisevac, Tomovic(jedva su prosek), Lekic(ni prosek), Ignjovski, Fejsa(sem borbenosti nista drugo nemaju)? Ko, zivota ti? Ili jos bolje, ajde mi nabroj pet nasih fudbalera koji su toliki znalci.. Tesko da ces naci vise od trojice. Pa mi sa Mijatovicem, Savicevicem, Jugovicem i ostalim VELEMAJSTORIMA nismo imali pojma, a ne sa ovim dunsterima...

Kokan Prvi

pre 11 godina

Našoj reprezentaciji nisu potrebni igrači koji će "biti dobri do penala". Mentalna slika kompletne reprezentacije je katastrofalna. Nama su potrebni i igrači i selektor koji će biti odlični neprekidno, do kraja kvalifikacija, koji neće praviti prekršaje u kaznenom prostoru i koji neće dozvoliti da olako dobiju crveni karton, a najpotrebniji su nam igrači koji VOLE svoju reprezentac. Selektor je voli - bez sumnje ali igrače mora još malo da pročešlja. Onog trenutka kada je za poraz u Beogradu označio dva (u svakom pogledu) najbolja igrača i odbrambenu osovinu reprezentacije, selektor je samom sebi pucao u nogu. Za igru koju su prikazali nikako ne mogu oni biti krivi. Za poraz je uvek kriv samo jedan čovek, a to je selektor. Za našu reprezentaciju glavna stvar je motivacija. To je posao selektora i on to, na žalost, ne radi kako treba. Miha mi deluje kao Don Kihot koji ispred sebe ne vidi vetrenjače. Neko iz senke mu vršlja po reprezentaciji. Kao da se neko uplašio njegovog (eventualnog) uspeha posle furiozne pobede nad Velsom.Te vetrenjače mogu biti razni karadžići, dujkovići, djorići i još ko zna ko sve. Miha ih ne vidi jer misli da je iznad svega toga. E nije. Njegova najveća greška bila bi da se sada povuče. Kada je osmišljavanje igre u pitanju pokazao je da zna i može. Mora, međutim, da otvori četvore oči - oko njega su lažni prijatelji. Igrače ne sme prepuštati na milost i nemilost raznim prišipetljama. U se i u svoje kljuse. Želim mu sve najbolje. Može to on.

Aco

pre 11 godina

Zasto je Miha zvao Krsticica ako nije uopste racunao na njega? Tim potezom je samo uspeo da oslabi mladu reprezentaciju. Mnogo je Mihajlovic gresio do sada ali ovo sa Banetom je previse i ovo mu ne mogu oprostiti. Imam Mihin dres u vreme kada je igrao za Lazio i mislim da je vreme da radim ono sto nisam smeo posle meca sa Slovenijom kada je namerno zaradio crveni karton, a to je da bacim taj dres u kantu. Mnogo si me razocarao u zivotu i vise nemam nikakav respekt prema tebi.

Pedja

pre 11 godina

Makedonija je da se ne lazemo jedan osrednji tim. To im je jedina sansa koju su i napravili, na nasu zalost mi nismo napravili nijednu konkretnu situaciju za gol da ne racunam pokusaje iz daljine. Odrekli smo se Vidica koga traze svi ozbiljniji evropski klubovi. Mihajlovic drzi Subotica na klupi oko koga se takodje otimaju svi bolji klubovi. Kritikuje Ivnaovica i Kolarova, a oni su prakticno bili nasi najbolji napadaci protiv Belgije. Zalosno je sto ostali nisu na tom nivou. Bar odbranu mozemo da sastavimo prvoklasnu kada nemamo ni sredinu ni napad. I Mihajlovic rastura jedino sto valaj u nasem timu. Svojevremeno kada su Italijani igrali cuveni katanaco, najbolji tehnicari su igrali odbranu, a napad sta uradi. I to im je donosilo rezultate iako im j eigra bila nikakva za gledanje. Posto nemamo bolje igrace nama ostaje da igramo slicno. Dzaba ti da kazes nekome da treba da predribla trojicu ako to ovaj ne ume. Tako i mi ne mozemo igrati ofanzivan fudbal kad nemamo igrace za to.

dve leve

pre 11 godina

Pa kakav fudbal u Srbiji očekujete kada je glavni komentator Kovinjalo. Kakav fudbal - takav komentator, kakav predsednik saveza - takav selektor, kakav selektor - takvi igrači, kakvi igrači - takav komentator. Sve u krug ide. Kovinjalo kriv za sve :)))

Tekelija

pre 11 godina

Људи, немојте бити превише строги.
Ако ништа, можемо рећи да смо имали најбољу одбрану на клупи.

Потпуно сам за подмлађивање.
Уреду ми је и пјевање химне.
Некако сам прешао преко тога да ће Бишевац играти прије Суботића, и да ће Марковић играти прије било кога ко зна примити и водити лопту.
Али, брате...оставити најбољег играча и капитена на клупи у утакмици која ти је практично бити или не бити...нисам могао да вјерујем својим очима.

Нисам за смјену селектора.
Честим мијењањем тренера се ништа не постиже. Упоредите Ливерпул са Арсеналом или Манчестером.
Али, Миха стварно треба да промијени љекара који му је преписао љукове које сад користи јер му очигледно замагљују ум, с обзиром да је Бане био резервиста вечерас.

пс Позитивна ствар је што у Загребу неће играти ни Томовић ни Бишевац. Хвала судији због тога. :)
А кажу не воли нас УЕФА...

Troml

pre 11 godina

„Nama je cilj plasman na Svetsko prvenstvo i samo se vi opustite. Mi radimo sve kako treba, igrači će biti na visini zadatka i rezultati će doći. Samo imajte vere u nas“, zaključio je Mihajlović.

Brigate

pre 11 godina

Kada je Miha preuzeo nasu reprezentaciju,ja sam bio veoma protiv i zbog toga sam dobijao minuse stalno.. Ja sam rekao da je Miha los trener,a i los covek.. Kada je zavrsio igracku karijeru,ostao je u Italiji.. Uzeo njihovo drzavljanstvo,nije uopste dolazio u Srbiju da pogleda jednu utakmicu nase reprezentacije.. Kada smo otisli na SP gotovo svi igraci nekadasnji su cestitali samo on nije nista izjavljivao.. E kada je dobio otkaz u Kataniji,Fiorentini i jos negdje cini mi se onda se sjetio nas.. Kada ga vise niko nije zvao da preuzme neki klub onda se uvukao Toletu a ovaj jedva doceko da ga stavi za selektora da nas konacno unisti.. Jer je u interesu Toletu i Mihi da nas sto vise ukopaju.. Ne samo to nego je i ukopao mladu selekciju.. Namjerno je zvao Markovica,Ignjovskog,Krsticica,Mijailovica,Nastasica i jos par njih a mogli su igrati za mlade i onda bi sigurno prosli Engleze i otisli na EP.. A nije zvao Kuzmanovica,Jankovica,Kacara,Ninkovica,Jovanovica itd.. Kolarovu oduzeo njegov broj,sa Banetom se posvadjao i stavio ga na klupi.. Momak koji je veoma poznat u Engleskoj i velika zvezda tima prvaka Evrope.. Subotica koji je stub odbrane prvaka Nemacke,Miha mu nije dao da igra.. Sto znaci da svi trebaju da odu.. Prvo Tole,pa Miha pa ostali.. A dam bude opet selektor Radomir Antic..

Darko

pre 11 godina

Egocentrik i neznalica što se tiče trenerskog posla, a ionako u životu nije da se može podičiti nekim znanjem.Naravno, sada polako pokazuje svoje pravo JA, počeo je da lupeta kao i mnogi njegovi prethodnici i treneri nekih domaćih klubova.Pogledajte samo ovu izjavu i količinu gluposti izrečenih u njoj.Ipak, nije Siniša toliko naivan, dok su neki njegovi prethodnici bili samo Toletove marionete, on je Toletov ravnopravni partner i zajedno dele novac koji dobijaju od Ramadanija i kompanije.Njima lepo, koga briga za javnost, igrače i srpski fudbal?Oni dugi pregovori proletos su izgleda bili samo u vezi procenta koji Siniša treba da dobije.Sada nam se još smeju i u lice on i Tole i ispada da smo svi mi krivi za ovo, a ne oni koji su još i žrtve.Strašno.A neće ovaj otići sa klupe sve do kraja kvalifikacija i dok ne pokupi sav novac, a onda će što pre pobeći u njegovu Italiju.Bataliti sve ovo dok štetočine ne napuste naš fudbal.

bogdan

pre 11 godina

Pratim Fiorentinu, ove sezone sam gledao svaku utakmicu do sad, i Tomovic stvarno jeste bio odlican. Danas... on danas nije ni imao nekog posla, skrivljeni penal jeste bio krajnje "glup" ali donekle i razumem kad fudbaleri tako instinktivno reaguju. Ja tomovicu oprastam, najiskrenije.

i u celoj ovoj prici se sada skrece tema sa najvaznijeg problema ove reprezentacije. nas tim je najbolju priliku, koja je pritom relativno lako odbranjena od strane makedonskog golmana imala kada? negde posle 85. minuta ako se ne varam. nismo stvorili nikakvu sansu protiv makedonije?! ok, skrivljen je penal, zbog toga smo izgubili, makedonci realno nisu pretili gotovo uopste, ali moramo da se zadovoljimo iksom protiv, opet, makedonije? nema sta, bas smo na niske grane spali.

mihaljovic je bio ok igrac, koji je umislio da zna sta radi kao trener. njegov slucaj nije jedinstven. covek pokusava da igra kao spanija sa "laznim spicom", gura onog mrljavog djuricica u napad, koji je solidan igrac, nemam nista protiv njega, ali decko je veznjak mihajlovicu ej!pa ja njega nisam video svega mi ni protiv belgije ni protiv makedonije. alternativa su mu scepovic i lekic. ne pise nam se dobro. bice onih koje se ne slazu, ali zasto ne pruziti priliku i onom djurdjicu iz helsingborga? mislim da nijedan nas napadac nije bolji od njega. mozda sto nije igrao ni u zvezdi ni u partizanu?

Siva Sova

pre 11 godina

Sve, sve...ali Lazar Marković i Filip Đuričić...ne mogu da verujem da sam se bavio fudbalom 20 i kusur godina i da me niko nije pozvao u reprezentaciju!!!Pa ja sam za ovu dvojicu Mesi,Ronaldo,Pele i Maradona u jednom...

Arrivederci

pre 11 godina

Sta je tebi Mihajlovicu ?!?!

Vec pricas o povratku u tamo neku Italiju a glumis patriota,
malog Ljajica si oterao zato sto nije htio da peva himnu...
Pa ni ja ne bih pevao da sam musliman iz Srbije. Pa sta sad?! Momak je bio spreman da igra za Srbiju i dosta.

Izjavljujes da ne znas za Ramadanija, a da je tebe pitam, da te on mozda nije potplatio prije meca sa Makedoncima???
U sta drugo vise da verujem kad ostavljas jednog Subotica na klupi,jednog Sulejmanija,jednog Matica, jednog Ivanovica(gospodin osvojio sampionsku a on tebi na klupi).

A tebi igra Ignjovski( klupa u verderu), Djuricic(nije napadac, to se vidi), Tomovic?!!!

Nije ni cudo sto te na menedzeru kad igram svi klubovi, sto ti treniras sutaju vec nakon pola sezone...

Volio sam te kao igraca, ali jednostavno si jedna velika nula od trenera.
Pa i ja sam naskocio na tu pricu " izgubili smo kod kuce 0-3 ali igrali smo dobro" :-).
Evo ovako: Izgubili smo 0-3 kod kuce, i to prvi put smo izgubili zvanicnu utakmicu kod kuce na Marakani jos od 2001 (0-1 protiv rusije)...
Ne ljutim se na onu djecu sto igraju.

Veerghoen

pre 11 godina

Bane i Subotic na klupi? Zasto? Zasto si Kolarovu oduzeo broj 11 pre tekme, dao mu broj 3 i dodatno si ga opteretio? Sinisa ti nemas 2 razreda skole. Odlazi!!

Tvrtko

pre 11 godina

Ljudi, ovaj čovek ili ima ozbiljne psihičke probleme ili mu neko plaća da radi protiv "svoje" reprezentacije. Mi to nismo mogli znati, ali je morao onaj ko ga angažovao. Ili su samo hteli da nam dokažu da Petrović nije najgori.

Branko S.

pre 11 godina

G-dine selektoru,davnih 70-tih,moj tadasnji trener Lazar Tasic je izrekao da u trenerskom poslu postoje samo "pukovnici i pokojnici".A ti si selektore onaj drugi.Bojim se da ce te tvojim alibi vodjenjem reprezentacije uskoro proglasiti i "grobarom" Srpskog reprezentativnog fudbala"!Sad je definitivno jasno svima u zemlji da si izabran kako bi armija "crveno-belih" navijaca bila umirena i omogucila jos jedan mandat tvom mentoru Toletu Karadzicu!Selektor reprezentacije se ne izabira da se nekom poput tebe nadje posao, vec da izbori mesto u eliti tj. vizu za SP u Riu 2014!Nisi uspeo i to vec posle 4 kola(!?),jer neverujem da jedine dve reprezentacije koje i nasoj grupi imaju kvalitet pored nas,Belgija i Hrvatska, ce dozvoliti da bodovnu zalihu stecenu do sada procerdaju!Zato i ako nastavis da vodis reprezentaciju, e sad je podmladjuj do mile volje, a ja verujem da i popularni trener sa Youtuba "Draaganee",nebi se obrukao kao ti!Sedi jedan i putuj igumane a povedi sa sobom i ostale "grobare" srpskog fudbala koji su te doveli na to mesto!!!

eto...

pre 11 godina

Miha,stvarno ti mnogo hvala za sve što si uradio kao fudbaler,pre svega u dresu zvezde,ali ti stvarno nisi za posao trenera/selektora!!!

bane

pre 11 godina

i realno bio je solidan do penala, ali je napravio katastrofalnu gresku...mislim da je Ivanovic u svakom slucaju bolje resenje, ali Miha je sam odlucio, sam ce snositi odgovornost...samo se pitam sta bi bilo da je npr. umesto Ignjovskog sansu dobio Petrovic? Tole, Ramadani, CIA, sta sve ne...da se razumemo Ignjovski je po meni izmislio fudbal za Racu, ali batalimo te menadzerske prica, pa ko malo bolje poznaje Sinisu zna da ovaj to ne bi trpeo...Ljajic je Ramadanijev igrac i bolji je od polovine srednjaka, pa ga je ovaj zamislite isterao?
P.S. svako pominjanje Lazara Markovica ili ovog malog iz zvezde je smesno...pa ne mogu klinci da budu nosioci igre, to nijedan Mesi, ni Kristijano, ni Ronaldinjo nisu mogli...

Ivanovic

pre 11 godina

Sinisa srecan put pakuj se ODLAZI. Idi sutiraj slobodnjake tu ne mora da se koristi glava. Najradije bi te u ovom momentu sutnuo onako kako samo ti znas.

Marko

pre 11 godina

Dok je Pižon bio selektor ja sam mislio da gore nema, da smo samo dno dostigli. Ali, kako ono kažu, čak i od gavrana nešto crnje uvek ima. "Veliki patriota" Mihajlović nam je to dokazao.

Mile

pre 11 godina

Jedini koji je igrao bio je Tadić i njega si zamenio...koji ti je bre problem umozgu, čoveče, samo da si još Šćepovića uveo pa pravo u Lazu...

Master

pre 11 godina

Ja mislim da je Srbiji dosta vizionara filozofa i onih koji izmisljaju toplu vodu, a da li je Tomovic bio odlican u to se bas ne slazem sa selektorom,mada mozda mi nismo gledali istu utakmicu,mozda trener nije video da smo za 90 i kusur minuta stvorili par polusansi i mozda je u toj utakmici koju je Sinisa gledao Srbija "POBEDILA", ljudi da se ne zavaravamo vise fudbal kod nas ne postoji vec dugo,jer cim Partizanu treba crveni karton da pobedi JAVOR,a Zvezda prima 3 gola od ne znam ni ja koga sta reci i sta ocekivati od reprezentacije.Da je sve u redu kod nas Javor,Rad,Radnicki Kg. bi se borili za titulu!!! Sramota je ovako izgubiti,jadan i patetican fudbal!!!

Nenad

pre 11 godina

Bosko Jankovic je izmislio fudbal za Markovica a da poredim Kuzmanovica sa bilo kime iz veznog reda mislim da bi vec bila suvisno! E moj Mihajlovicu FAKTICKI ili PRAKTICKI ti druze pojma nemas!

Dragan

pre 11 godina

Antic nije valjao a za malo smo i grupu prosli!!! gospodin civek. ovaj uvodi debitanta protiv belgije, Subotic samo u Nemackoj zna da igra, po njemu je dobar za klupu, Ivanovic i Kolarov kaznjeni, klupa i broj na dresu jer nece da cute neznalici. da sam na njihovom mestu ne buh krocio na teren dok je ovakva situacuja . posle se pitamo zasto Vidic ne igra. kuzmanovic doveden iz Svzjcarske rep i los u Srbiji. nemojmo da se pitamo zasto Krkic ne igra sa nas! tole je doveo mihu da bi se odrzao. na antica su vrsili pritiske, za pizona necu da kom, a za mihu sam miskio da je daleko veci i stabilniji karakter. njemu mafija pravi 11

Juka

pre 11 godina

Vas nogomet je dotakao"dno zivota" .. Hrvat sam i veliki navijac, ali sam se potajno nadao da ce te uz nas i vi na svjetsko prvenstvo.. Ali jedno mi nije jasno, tko drzi tog Mihu na klupi???? Nek se samo ugleda na Slavena Bilica , a evo moze sada i na Igora Stimca kako se radi s igracima i kako se taktika postavlja.. Nije Hrvatska puno bolja od Srbije individualno, ali momcadski je bolja sto puta ....s ovakvom igrom vam ne gine PETICA u Zagrebu ... Pozdrav

Dejan NK

pre 11 godina

Ovaj čovjek nije normalan!!!
Do kada ćete više da nas brukate?!!
Ja sam očekivao da jutros pročitam vijest o ostavci Mihajlovića i Karadžića,a ono "idemo utakmicu po utakmicu"??? Pa gdje bre idemo-U PROPAST!!!

Racunica

pre 11 godina

U Srbiji ima oko 2000 fudbalskih terena. Ako uzmemo da je prosječno površina svakog terena 50*100m = 5000m2, onda ukupna povrsina iznosi 10000000 m2, tj 10000 hektara.
Kada bi svu tu povrsinu pretvorili u obradivo zemljiste, i zasadili recimo kukuruz, sa prosjecnim prinosom od 10t/ha dobili bismo ukupan prinos od 100000 t kukuruza.
S obzirom da je otkupna cijena kukuruzaoko 1eur/5kg imamo ukupne prihode od 20 miliona EUR (minimalno). Igraci isto ne bi ostali bez posla, naime oni bi okopavali te njive redovno, naravno uz prikladne dnevnice.
Prvih par godina nam prihod ne bi bio u prvom planu jer bismo ulagali u nase mlade poljoprivrednike, tj bivse igrace, koji bi nakon par godina poceli donositi prve prihode, naravno ukoliko prethodno ne bi otisli raditi sezonske poslove u Holandiji.

investitor

pre 11 godina

Ovaj Tosic nema mesta ni u partizanu !!!! Novinari bi trebali da malo spuste na zemlju Lazovica i Markovica jer momci su vec par godina samo talenti. Kako li igraju ostali kad ova dvojica veze nemaju ?????!!!!!

Miki

pre 11 godina

Mihajlovicu tebi treba dati da vodis hor u nekom kulturno umetnickom drustvu posto vise veze sa pevanjem imas nego sa fudbalom. Ti si zaista sramota, na sta spade reprezentacija koja je igrala proslo svetsko prvenstvo.

branko

pre 11 godina

Kakve gluposti izjavljuje Miha.tvrdio sam i kada su ga postavili na celo reperzentacije da on taj posao ne zna.mnogi su tvrdili da smo super igrali,trcali(kao da su atleticari) u mecu sa Belgijom a mi izgubili 3:0,pa sta bi nam se desilo da smo igrali lose?! a tek kako ce nas hrvati isprasiti...bruka!

Floro Flores

pre 11 godina

Klasicna SABOTAZA! Drzava treba da skloni i Karadzica i Mihajlovica! Pa,Sinisa igra sa rezervama,a najbolje drzi na klupi!!! Prvi put u zivotu sam pomislio da nam se SELEKTOR SVETI!!!

Petar

pre 11 godina

Tipičan primer čoveka na funkciji u Srbiji: NISAM STRUČAN ALI VOLIM. Cenio sam Mihu kao fudbalera, sada od sebe pravi pajaca. On selektor, a Savo Milošević direktor reprezentacije, Tole na čelu FSS-a!!! Šta se od ovakvog trilinga može očekivati, osim bistrine i pameti!!!

jestra

pre 11 godina

Ti si glumac,ali nizerazedni iz TV sapunica...I laiku je bilo jasno posle tvojih prvih poteza sta i za koga radis.Ljudi nacekacemo se da gledamo dobar srpskli fudbal.Karadzicu za tebe poseban pozdrav.Suvise si mator da ces docekati da ga gledas...

Djuks

pre 11 godina

Šta ? Odličan ??? Koju utakmicu si gledao mihajlovicu ??? Brukaš se sve više ,, očajnički potezi tomovica on je tvoja zamjena sa najboljeg pojedinca ove reprezentacije (bane Ivanović) sta ti radiš mihajlovicu to niko nezna !!! Forsiraš onog Duricica taj pojma nema ,, on nemoze da igra za albaniju a kod tebe je standardni ! Odlazi više !

RS

pre 11 godina

Utakmicu sa Škotskom nisam gledao, sa Velsom sam gledao oko pola sata sve ukupno. Belgiju nisam gledao, ali eto čuo sam da su se dosta borili. Večeras sam gledao čitavu utakmicu i shvatio da je bolje da sam postupio kao u prva tri slučaja, ali za divno čudo, nisam se uopšte nervirao, kao da su igrale neke dvije meni nebitne ekipe. Možda je tako i bolje, biti ravnodušan. Ovo je naša realnost, a da li ova mlada ekipa može da u perspektivi izraste u nešto ozbiljno, nisam siguran, ali eto. Želim im što više bodova do kraja kvalifikacija, ali Brazil je daleko, jaaaakooo daleko

doctor

pre 11 godina

Radomir Antic je bio autoritet igracima.. Videli ste kako su ga postovali Stankovic, Vidic... Napravio je sistem igre,ujedinio navijace.. Oziveo Krasica,Jovanovica.. ali,Karadzic je hteo da bude i njemu boss.. Antara je pun sebe,samoziv..Ali,zar takvi nisu svi sto su nesto napravili u trenerskom poslu

Кривокапић

pre 11 godina

Радомир Антић и Ђукић су два најбоља тренера за нашу репрезентацију. Антић нас је одвео на светско на којем смо победили Немце и изгубили од Гане и Аустралије. Пре Антића, Ђукић је одлично водио младе и почео је да гради сениорску екипу. Изгубио је пар пријатељских утакмица против јаких екипа. Геније Караџић је обојицу сменио и почео да експериментише са Пижоном и сад са Михајловићем.
Мислим да су квалификације завршене за нас, али пошто сада иде зимска пауза ред је да доме до промене у ФСС и да се нађе нови тренер. Остатак квалификација треба искористити за стварање култа репрезентације који је изградио Антић. Да се очисте све селекције. Да се уложе средства у циљу образовања навијача да не долази више до идиотских инцидената као данас у Крушевцу.
Да се среди лига и навијачи и да напокон почне приватизација клубова. Сад је крајње време, ако хоћемо да одемо на неко првенство до 2020. Ако не, постаћемо као Шкотска или Велс. Никада довољно добри за велика такмичења.

PimPong

pre 11 godina

Ovo je bila do sad nasa najlosija utakmica. A ko zna, mozda se nama protiv Wales-a posrecilo, jer ni u jednoj drugoj utakmici nismo dali gol. Sinisa ipak treba da stavi Baneta da igra. Selektor i kapiten treba da imaju jedan odnos koji je na nekom dobrom nivou.

Dragoljub

pre 11 godina

A Bane odlican do Tomovica ?
Kako te nije sramota da kazes da je Tomovic odlicno odigrao kada nam je zapacatio kvalifikacije koje si ti selektore upropastio.

Koja bre Makedonija i koje price da danas svako igra fudbal. Ono je leva ekipa, a ti posaljes klince da igraju.

Pa Djuricic ne moze nikog da iznese na ledjima, gubi duele.
Tosic ocajan...

Oteraste Antica a sa njim smo prosetali kroz kvalifikacije, pa sta iako smo pukli na SP... sada ni otici necemo

Srbin

pre 11 godina

Jeste, ali nije priznao da je pogresio u vezi Ivanovica,bacio je klinca u vatru on je izgoreo a nas sahranio,jer do tog penala Makedonci nisu ozbiljno pripetili pa decko i nije imao nekog posla!

igor

pre 11 godina

najveca sramota naseg sporta u istoriji.mihajlovic i karadjic odmah da napuste funkcije.ako ne zele i drzava da se umjesa i istjera ih.svu radost sto donese novak djokovic ova dvojica preko noci uniste.vratimo antica hitno inace totalni raspad fudbala nam preti

Goci

pre 11 godina

Nema leba od kukanja. Vaš komentar o lošoj taktici trenera na b92 neće promeniti ništa. Mogu li navijači da poprave igru reprezentacije? Mogu!
Skupimo se, recimo, u nedelju u podne nas 100.000 iz svih gradova Srbije ispred Skupštine u Beogradu i napravimo pretestni skup: Državo, skloni lopove iz srpskog fudbala! Ili, još bolje, istovremeni takav protestni skup u SVIM gradovima Srbije. 100.000 u BG, 50.000 u Nišu, 30.000 u Čačku...
Ako nema ODMAH odgovara, isti takav skup, ali u ponedeljak u podne, u sred radnog vremena svih tih ljudi! Generalni štrajk fudbalskih navijača!
U utorak u podne nema više Toleta...

musa dembele

pre 11 godina

Ovo ne da je drsko i bezobrazno,nego bi cak rekao i SABOTAZA!!! Mihajlovicu,odakle tebi pravo da nas ponizavas? Drzava da ponisti FSS i Karadzica,pre nego nas izbeci FIFA ili vec ko! Da krenemo ispocetka,od nule! P.S Kombinovano mlada i seniorska reprezentacija u 4 utakmice (Belgija MKD i Engleska)nije dala gol!!!

DDT

pre 11 godina

Posle četri kola ,Srbija je završila kvalifikacije , a ekstra sujetni Mihajlović bi iz svog džepa trebao da plati što je bio selektor plus sa kamatom da vrati svaki evro od ugovora. A za sunovrat srpskog fudbala je isključivi krivac Karadžić niko mi ništa ne može Tomislav , ali bitno da je on oprao pare i sazidao kuću fudbala, i da nije završio u Sing Singu. Kog li će sad "selektora" Tole da izvuče , ali jedno je sigurno, opet će da nađe neki izgovor . Nije ni čudo što Bane više neće da igra za ovu mafijašku reprezentaciju.

Danilo

pre 11 godina

Šta je jedan penal koji je odlučio utakmicu kada je čovek odlično igrao do tada,a i pevao je glasno himnu?!
Miho,verujem da ti nije do para,časno odstupi,a nama napravi veliku uslugu i nekako ubedi i Toleta.

tko zna?

pre 11 godina

Koliko se sjećam njegova je izjava bila da ga ne zanima tekma Belgija:HR i uopće igra i rezultat drugih u našoj grupi. Da li je promijenio mišljenje?

bogdan

pre 11 godina

toliko dobrih komentara davno nisam procitao samo u jednoj vesti. nisam ironican majke mi!

i posle neko kritikuje nas koji pratimo i volimo fudbal, kazu: "to su srbi, gledaj ih kako kritikuju, svako misli da moze da bude trener i da vodi reprezentaciju". a to i jeste poenta, svako bi i mogao da je vodi. pa mi koji smo ostavili komentare ovde, da se skupimo i sastavimo tim za rperezentaciju, izaberemo igrace, postavimo taktiku, obavicemo bolji posao od mihajlovica

chinorthodox

pre 11 godina

Тако је то кад је мафија отерала Антића па нам сада она, са све Фаљијем Рамаданијем, компонује селекцију. Костур антићеве репрезентације су чинили зрели афирмисани играчи, од којих менаџери тј, мафија нису имали вајде, јер већ играју у јаким клубовима. Умести тих правих, озбиљних играча, репрезентацију нам чине незерела дечурлија, којој наступи у репрезентацији требају како би више зарадили на њиховим трансферима. (Не кажем да младима не треба дати шансу, али не могу они чинити више од пола репрезентације. Боље да се кале у младој селекцији, која је такође тренутно очајна) Надам се да ће Вучић схватити значај који фудбал у симболичком и психолошком смислу има за нацију и да ће кренути у озбиљан обрачун са фудбалском мафијом. До тада, сваком искреном љубитељу фудбала и патриоти, предлажем бојкот домаћег фудбала.

uzas je moja furka

pre 11 godina

"...i ko prvi bude dao gol imaće velike šanse za pobedu" idi begaj bre. Jel to neko novo pro trenersko iskustvo?

A lepo je Srbija pocela kao samostalna drzava. Pobeda ona protiv Ceha. Sada ovo, ravno sa "grobom" za Srpski fudbal, pa se nekako nadovezuje, malo promenjeno, ono "od kolevke pa do grobar, Srpskoj repki bese najbolje Anticevo doba".

Mihajlovicu, NAZAD U ITALIJU!!!

veliki strumf

pre 11 godina

Kada bi sve novine i svi portali sutra osvanuli sa jednim jedinstvenim naslovom:
TOLE ODLAZI!!!
MIHA ODLAZI!!!

ili nesto grublje, neka nada u prezivljavanje naseg fudbala bi ostala. I da se ova dva coveka non stop zovu samo sa jednim pitanjem: Kada cete podneti ostavku? Pa valjda bi posle toga morali da odu. Cela javnost to trazi, ne mozemo vise da ih gledamo, unistise nam fudbal, nismo ni na dnu vise, vec u dubokom mulju. Krajnje je vreme da sportski novinari urade svoj posao: ne samo da izvestavaju o rezultatu i igri, jer to moze svaki gledalac, vec da izvrse jednu detaljnu, profesionalnu i veoma ostru analizu i ocenu svega sto se u nasem fudbalu dogadja, da u narednim danima izadju takve studije u kome se ne bi stedele ni najostrije reci, ni najteze kvalifikacije i kritike. Zar je tesko napisati da je Tole grobar naseg fudbala? Cega se novinari plase? Pa ova kvalifikacija je isuvise blaga. Kada bih ja imao svoju kolumnu svasta bih napisao, a na forumu ne smem jer ce mi zabraniti komentar.

naissus

pre 11 godina

e moj mihajloviću... ja mislim da i čiča pravi salto u grobu ako ga ima samo zbog prezimena... prestani više da nam pričaš bajke, srbi u njih odavno ne veruju. suoči se sa istinom i reci sebi da nisi za selektora... budi jednom muško i idi sam spasi našu reprezentaciju.

marko__bgd

pre 11 godina

usao bane u igru,i ne sme covek da krene napred...a razbio je belgijance u beogradu,prodorima...surov profesionalac....radi onako kako mu se kaze,ali da ga ostavi na klupi u ovako vaznoj utakmici,to je strasno...mi u srbiji nemamo dobrog trenera,i to je tako..kraj price!!!

Zurkolomac

pre 11 godina

Mihajlovicu idi bre lepo u Italiju, otvoris Pizzeriu ili Ristorante, uzivaj u parama koje imas. Povedi i Toleta, pa ga lepo zaposli kao izbacivaca u restoranu ili WC-menadzera. Posle posla ides fino na pecanje, uzivancija. Nije ovo za tebe...

Nenad

pre 11 godina

Svaka normalna drzava forsira isti sistem igre u svim kategorijama da kada se dodje do prvog tima sve bude uhodani. Da li je neko video slicnu postavku vcrs kod mladih i prvog tima? NIKO!!! Holandjani igraju isti sistem jos od Krojfa i malo malo pa finale, polufinale. I da ne zaboravim PRIVATIZOVATI sve klubove na celu sa Zvezdom i Partizanom pa kad neki vlasnik ulozi 15-20 miliona eura u tim nece biti mnogo mesta za razne Ramadanije itd a mislim da bi i milicija mogla malo da se umesa!

Major Kursula

pre 11 godina

Sta velis bratac, previse smo bili ofanzivni pa si isterao instituciju zvanu Bane. Pa jes u pravu si, ipak je to velesila svetskih razmera Makedonija a ne neka Spanija ili Portugal pa je valjalo igrati siguricu 0-0. Garantujem da ni Baneta ni Kolarova neces videti u Martu. To smem da potpisem.

dulen

pre 11 godina

sinisa mihajlovic je za mene uvek bio i ostace prosecan fudbaler(mada zapravo bih rekao pojma nema nista ne zna) sa levicom zbog koje je i igrao na vrhunskom nivou, a to sto je neven subotic stoper, doktor fudbala za njega, je razlog sto ga ovaj ne pusta.a bane je mnogo ofanzivan bio,uvek,zato je i dao u zivotu vise golova od nasih napadaca.toliko o mihajlovicu kao treneru.jos bih da kazem da je zalosno,jer imamo dobre igrace,mlade.zalosno je da subotic,stub odbrane dortmunda,sedi na klupi.da milivojevic,fejsa i ignjoski igraju svi pre matica koji igra standardno za benfiku.tadic,sulejmani,nastasic,djuricic-sve mladi i dobri igraci,uz kolarova i baneta eto dobre ekipe,ali luda smo mi kuca.

Vlada Edmonton

pre 11 godina

Miha ne trosi reci, nego pakuj kofere i hvataj prvo prevozno sredstvo do Italije. Povedi i Toleta da ti pravi drustvo. Posle svega treba dovesti trenera koji nije popio otkaz, nego ko ima rezultate iza sebe. Bar da se ne brukamo protiv Hrvata.

dr

pre 11 godina

Ivanovic mu kaze "Nisam dosao ovde da razigravam tvoje igrace iz agencije",a ovaj ga izbaci i ubaci Tomovica iz Fiorentine kome je menadzer Ramadani,hahahaha. Mislim da smo dotakli dno,ne u fudbalskom,nego i u svakom drugom moralnom smislu.

borissrb

pre 11 godina

Tomovic bio dobar do penala??? Mozda donekle u defanzivi. Al Tomovic i Ivanovic ne mogu da se porede ni u kom smislu. Prvi je prosecni bek prosecnog tima, a drugi najbolji desni bek na svetu, evropskog prvaka i jedne od najboljih ekipa na svetu..... Pa kad takav ostane na klupi, a prosecni igra, ne cudi ni igra ispod proseka... Neverovatno cudna odluka selektora????

Marko

pre 11 godina

Zasto ovo treba ljudima...
Odlican igrac, genijalac, iako sam partizanovac, obozavao sam njegove slobodnjake, temperament i igru, i onda...
Prihvati ovakav posao, i ocigledno se ne ponasa u skladu sa mozgom, vec sa interesima.
I, u potpunosti pokvari ugled...
Strasno...

radomir antic fan

pre 11 godina

pocetkom prosle nedelje selektor je rekao da u ove dve utakmice idemo na 6 poena! svaki ozbiljan trener bi posle ovakvih poraza, uradio pogodite STA?!

maka

pre 11 godina

Ma odličan si i ti! Kakva izjava,ostavio na klupi Baneta jer smo bili previše ofanzivni. Na klupi dva najbolja odbrambena igrača u Evropi!!! A Tomović je odličan.

Mile

pre 11 godina

Ne moze bas tako da se izbacuje kapiten iz tima zbog taktickih razloga. Ako treba i napadaca da igra, bio bi bolji od svih redom. Ovim potezom Sinisa je izgubio moje poverenje.

Zare

pre 11 godina

Zar je toliko tesko reci: "Pogresio sam ! Nisam ubacio najboljeg naseg igraca u utakmici koju smo morali da pobedimo. Za sve sam Ja kriv!"

Ali ne ....

Nenad

pre 11 godina

Ajooojjj,sramoto idi u italiju da te ne gledam vise...ni sa jednim timom nisi postizao rezultate i tacno sam znao da ce ovako i biti. Ivanovic na klupi zbog sukoba i nece da igra vise dok si ti na klupi,Kolarovu naredjujes da promeni broj 11,jer nije napadac......aloooo coveeecceeee !!!!! Tole polako i tebe ce neko skloniti !!! Ja se nadam veoma uskoro,posto si potrosio sav kredit kod ovog naroda !

Darko

pre 11 godina

Kakva drzava takav fudbal. Samo kod nas uceni i sposobni ljudi sede na klupi za rezerve. Nije ni cudo sto je sve sto je dobro i kvalitetno pobeglo iz drzave, a ako nije pobeglo gleda kako da pobegne.

KuMaSiN

pre 11 godina

Ako ocemo da idemo na sp trebaju nam iskusni igraci i trener ovako necemo nista dobiti pod hitno menjanje cele ekipe i trenera ova igra je totalni promasaj belgija 3:0 makedonija 1:0 pa sta ce hrvati tek da nam urade.. I ja bi bolje igrao od svih ovih igraca na terenu toliko..

g-g

pre 11 godina

Bilo bi ravno čudu,ujeo čovek psa,da mi pobedimo Beligijance i Hrvate u gostima.Siniša laže i priča gluposti,ali ovo je već viđena priča sa Savićeviće,Klementeom i Pižonom,sramota i bruka.Miha idi za Italiju,i to odmah,još noćas očekujem totalni raspad sistema i nove otkaze igrača,ma bugarska skupština je za nas primer savršene organizacije!!

monte kain

pre 11 godina

Mi po obicaju umemo zivog da sahranimo nekog igraca kada napravi gresku,i mislim da je ljudski od Mihajlovica sto je stao u zastitu Tomovica,e sad sto je on uopste i zaigrao umesto naseg ponajboljeg igraca je za neku drugu diskusiju,u svakom slucaju da je imao koga napred koji ce na vreme golom resiti utakmicu ne bi se ove stvari ni desavale,greska Sinisina je sto nije iskoristio ranije utakmice da isproba ono malo napadaca sto koliko toliko uspesno igra po evropi(Djurdjic,Nemanja NIkolic,Filip Djordjevic,Veselinovic)i da sa nekima od njih igra igru koju ce da rezultira pozitivni ishod,on pravi avangarde formacije koje sebi mogu da dozvoli samo Spanci jer su najbolji na svetu,a i raspali Tores bi im samo smetao.Sve u svemu,bojim se nista od Brazila.

Ivica Milanov

pre 11 godina

Ne stice se tako autoritet Mihajlovicu, vec znanjem, radom i odnosu sa igracima.Nasa reprezentacija je bila u istom rasulu kao i sad, a u rasulu smo od raspada zemlje i onda je na mesto selektora dosao Antic. Posle par meseci napravio je od nase reprezentacije ozbiljnu ekipu, igra pasova, odnos igraca prema grbu, selektoru, publika se vratila na stadion,cudo, nisam mogao da verujem da to nasa reprezentacija moze. Kao sto obicno bude kod nas, sve sto je lepo kratko traje, na scenu opet stupa Karadzic. Dok se god nesto ne promeni u FSS-u i na celo dodju ljudi koji vole vise fudbal i reprezentaciju od sebe do tad nista bolje nece biti. Zao mi je igraca koji ispastaju i naroda koji kao i ja se nada da ce biti bolje a evo prodje 20god. i nista

Spasoje

pre 11 godina

Mihajloviću, rekao bi ti nešto, onako po naški ali mislim da ovi moderatori to neće pustiti!!! A mnogo bi ti lepo, onako narodski, rekao!
Iz duše! E sad . . . .

Nikola

pre 11 godina

Idi, molim te! Svi vi koji kazete da ima viziju... Kako opravdati izostanak jednog od najboljih igraca na svetu?!! Aman! Do sinoc sam bio sumnjicav, a od tada i definitivno sam siguran! Jedino covek koji je ili ostvaren u trenerskom poslu ili oslobodjen svake sujete moze sa nekakvim izgledima da vodi nasu reprezentaciju! Za ovo sinoc sam gotovo siguran da je plod neke Ivanoviceve zamerke!.. A za to ima itekako materijala!

veliki strumf

pre 11 godina

Kasno je, ali moram ovo da napisem.
Skor Sinise Mihajlovica kao selektora je sledeci:
8 utakmica, 5 poraza, 2 neresene (protiv velikana Skotske i Irske kuci) i cela jedna pobeda. Na 6 utakmica ni corav gol nismo postigli.
U sta se pretvorila nasa reprezentacija? To je mesto gde neki priuceni trener dodje, prosipa mudrost, ima kao neke ideje koje sprovodi, izivljava se sa reprezentacijom, igracima i narocito navijacima, i za svu tu zafrkanciju jos uzme ogromne pare, kakve niko od nas nikad nece zaraditi. I sta ako nema rezultata? Pa nista, jer je odgovornost NULA. Hoce li vratiti pare? Nece. Hoce li odgovarati za unistenje i A ali jos vise mlade reprezentacije i znacajan doprinos u definitivno unistenje naseg fudbala i vere navijaca u njega? Naravno da nece. Hoce li podneti ostavku? Aha, pa da se odrekne par stotina hiljada evrica. Pa nije lud. Eto gde je doveden nas fudbal, eto gde smo mi. A oni se smeju ovim nasim komentarima, smeju se sto je evo pola 3 a ne mogu da spavam. Oni mirno spavaju, jer su racuni u bankama onako bas nabrekli proteklih meseci, iako se ama bas nicim zaradili nisu.

Patriotizam = kad je narodu dobro, a drzava dostojanstvena

pre 11 godina

Dosao Miha, zeznuo nas na staru foru patriotizma i pevanja himne, i postavlja igrace od onog menadzera.
Pre njega dosli tajkuni, i na istu foru patriotizma, "kupujmo domace", deru svoj rodjeni narod.
Pre tajkuna, bio Sloba, zapalio narod, drzao nas na lancu za 5 maraka mesecno, i opet su glasali za njega.
To je jedna sistemska pojava, zapali masu, i oberi kajmak. Miha samo radi ono sto su drugi uspesno pre njega radili. Sigurica.

Mirko

pre 11 godina

Izvini Miho, ali sa ovakvom igrom nema šta da tražimo ni protiv koga, a nemamo šta da tražimo ni u Brazilu. To je činjenica. Možda smo napunili Velšane, i možda u početku igrali dobro sa Belgijom, ali su nas napunili sa tri-nula kod nas i tu je cela priča završena. Posebno što su i Makedonci igrali skoro isto jadno ko i mi - kao da gledam neki glupavi meč iz Srpske lige. Bilo je dosadno i tragično. I nije mi bilo jasno kako možemo da igramo jednom dobro, a drugi put ovako loše. Šta se u stvari desilo? Ne kapiram...

shazam

pre 11 godina

Kao trener, Sinisa moze da zameni kompletnu startnu postavu ako zeli - merilo za to da li je dobro postupio je kako smo igrali i kakav smo rezultat ostvarili. Efekat njegovih trenerskih poteza sinoc je bio, da smo igrali bezidejno i slabo protiv protivnika koji je na FIFA-inoj listi nekih 70 mesta nize od nas (!), i - izgubili utakmicu! A njemu je glavni problem da nam se opravda sto je kapitena stavio na klupu, a u igru gurnuo coveka koji je skrivio penal i crveni karton! Protiv Belgije smo videli da je nikakav takticar, protiv Makedonije da je ocigledno i nikakav motivator, a sada i da ne ume da prihvati odgovornost za ono sto treba - za losu igru! Ako se nisam zabrojao, mi u 8 utakmica od kako je on selektor imamo jednu pobedu. Jednu!! Kako smo mi danas igrali, koje smo sanse stvorili - Tadicev sut iz daljine, i sut iz ostrog ugla iz blizine posle solo prodora, i Fejsin sut sa 20m pravo u golmana. I to protiv sto i neke reprezentacije na svetu, pa o cemu mi pricamo ovde? Nakon toga, mi mozemo njega da pitamo takodje sta hocemo - zasto Mijailovic i Fejsa pre Matica? Zasto kapiten na klupu kada moze da igra i desnog beka i stopera (a u igri kiksare Bisevac i Tomovic, i tinejdzer Nastasic)? Zasto je na klupi Subotic, nezamenljivi clan prve postave novog-starog osvajaca Bundeslige? Zasto nema Kuzmanovica, kada nam fali kreativnost u igri? I gde je to zajednistvo i timski duh kada pocne igra, to zbog cega si navodno izbacio Ljajica iz reprezentacije (da bi igrao Markovic?!)

Иван-Ниш

pre 11 godina

Томовић био одличан до прве озбиљне ситуације. После пола сата игре је било јасно да им је Михајловић забранио да дају гол. После пораза од Белгије где смо одлично одиграли прво полувреме, правили прилике, комбиновали, трчали и борили се, против Македоније смо "стали на лопту". Када сам чуо Михајловићеву констатацију да су Коларов и Ивановић највећи кривци за пораз против Белгије, онда ми је било јасно какав нас фудбал очекује против Македоније. Исти као против Шкотске. Па само Ивановић и Коларов уз донекле Тадића могу самостално да доносе одлуке и сами покрену напад јер нам је везни ред неискусан и уплашен. Фејса је кварилац туђе игре не креатор, Игњовски не уме да повуче контру, Мијаиловић превише греши (против Белгије), Марковић не уме да дода исправно после троструког дриблинга... И уместо да се то исправља, подучава подмлађена генерација која много тога има пропуштеног у развоју у својим клубовима, ми "стајемо на лопту" и гушимо игру. Имам утисак да стави Коларова и Ивановића да играју крила, позади Суботића као штопера, да би барем играли много одлучнији и фудбал са много више шанси. Овако нас победила Македонија која ни са играчем више није могла да направи никакав вишак на терену.

sash

pre 11 godina

neverovatno na sta smo spali i sta nam ovi u savezu rade sa fudbalom, mi ne samo da smo dosli do dna nego sad kopamo jos dublje dole, zalosno stvarno kad ce iko u srbiji poceti micati ove mafijase iz saveza napolje?? sve dok se to nedesi vazda ce ova ista prica da nam se dogadja nazalost, da ovi u savezu imaju imalo srca i ljubavi prema srbiji i dobrom za nas fudbal trebali bi svi da daju otkaz pocevsi od karadzica do mihajlovica.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 11 godina

Pa Siniša mora da brani svoje loše odluke. Klinton Bozgo, bivši odlični fudbaler Maribora bi lepo rekao za Tomivića: "ovaj noć nije bio njegov dan"

rade

pre 11 godina

Pa ovaj je covek totalno prolupao. Kaze Tomovic je igrao super do penala i iskljucenja. Ja ga pitam a sta se racuna kako je ko do kada igrao ili krajnji rezultat. Mozda on ne zna sta se na kraju racuna za bodove. A jos jedno pitanje sta je sa Suboticem covek standardni u Dortmundu i vazi za jednog od najboljih halfova u evropi sramota da dolazi iz Nemacke da bi ga Miha vodio kao turistu. Na njegovom mestu ne bih Nkad dok je Mihajlovic trener igrao za Srbiju. ANTICA ste oterali zbog sitnica a covekje doveo reprezentaciju sa dna na neko 10-11 mesto u evropi. Miha daj ostavku ili cemo te mi oterati

Boki

pre 11 godina

Gospodine Mihajlovicu,rekli ste da cete otici ukoliko se ne plasiramo na svetsko prvenstvo.Znaci li to da posle (sad mogu da tvrdim)sigurnog poraza od hrvata vi podnosite ostavku?

Srle

pre 11 godina

Evo jedan konstruktivan prijedlog, koji je naravno utopija, ali je ljudski nadati se. Ako drzava zeli, moguce je...
1. Oformiti specijalnu jedinicu tuzilastva i policije da se ocisti mafija iz fudbala.
2. Odrediti budzet kojim FSS raspolaze (prihodi od ulaznica, TV prenosa i plasmana na zavrsna takmicenja). Formirati nezavisnu komisiju, sastavljenu od stranih i domacih strucnjaka, koja bi odredila realne mogucnosti nase reprezentacije, na kratki, srednji i dugi period. Da li je uopste realno da mi ocekujemo neke rezultate? Shodno tome, napraviti plan. Da li je realnije graditi ekipu za buducnost ili ocekivati kakav takav rezultat sada? Shodno tom odgovoru, dovesti STRUCNJAKA i PLATITI GA. Antic je jedini bio "strucnjak". I Djuka je imao potencijala. Ostalo su sve nesposobni ili prodani ljudi.
3. Odstraniti huligane iz fudbala. Jednostavno mi nije jasno zasto SAMO mi na cijelom svijetu jos uvijek imamo huligane koji nas unistavaju. Vidi tacku broj 1.

Enen

pre 11 godina

Ovaj covek ili ne vidi dobro ili ocigledno ne zna sta prica.covece vrati se u italiju i uzivaj dosta si uradio za srpski fudbal uz pomoc siptarevih(ramadanijevih) igraca

Srle

pre 11 godina

Mase osa Sinisi sa nosa. Smesno Nesi, Sinisi se smesi. Da nije zalosno, bilo bi smijesno. Zao mi ovih nasih igraca, kakvi su takvi su, ljudi su. Sinisa je jos davne 2000. na EP pokazao koliko je djubre i djon obraz, nista me ne moze vise iznenaditi.

Majke mi

pre 11 godina

Po ovoj prici ispade da smo bili i bolji.
Tomovic je po njemu igrac utakmice.
To je to za ovo SP.... nacekacemo se mi da dodju pravi ljudi koji ce da vode ozbiljan posao i da za Srbiju igraju oni koji zasluzuju a ne ovi amateri...
Sramota me je.... Obozavam da gledam fudbal i domaci i strani i reprezentativni ali ovo je stvarno nesto sto me ubija i unistava mi zelju....
SRAM VAS BILO !

Gologlavi

pre 11 godina

Znao sam da je Mihajlovic sujetan ali da je ovoliko nisam ni pretpostavio... I cini mi se da je on svestan da su mu dani odbrojani, ali mu je ugovor previse dobar da bi dao otkaz. Stanje u FSS je odraz stanja u drzavi.

wroom1975

pre 11 godina

Mihajlovicu kako te nije sramota!? Dali imas imas obraza da se sutra vratis u Srbiju!?
Vrh Evropskog fudbala ti sedi na klupi, a ti dajes izjavu kako je nekakav Tomovic bio odlican!?!
Dobro OK, valjda je neki klub cuo tu tvoju izjavu, mozete slobodno da ga prodate.

Darko-r9-

pre 11 godina

Siniša reci da si imao problema u porodici, da si udario glavom od stativu, reci da te je udarila Feliksova kapsula, RECI MOOOLIM TEEEEE, DA TE NE MRZI CELA NACIJA!!!

Stan

pre 11 godina

Jel znate ko nam dolazi na celo FSS posle Toleta?
Zvezdan Terzic. Covek sa iskustvom vodjenja organizacije.

Sta bi ste vi? Demokratiju?

Malo teze, sinak, malo teze.......

objektivno realan

pre 11 godina

Haha, gospodin drzi na klupi dvojicu od 10ak najboljih defanzivaca Evrope, bruka, šta bi jedna Njemačka, Holandija dale da u timu imaju Ivanovica i Subotica. I Tomović, razmišlja kao petogodišnjak, zašto ga nije pustio, sta je napravio ovako? Je li pomislio da sudija nece primjetiti i sankcionisati? Haha. Možda nam daju wild card, uvijek napravimo cirkus.

SRDJAN

pre 11 godina

Ovaj nesretni narod za.....a ko stigne u ovoj nesrecnoj zemlji.Pa ljudi boziji ovi na pozicijama (svim mogucim) stvarno misle da smo mi svi odreda retardirani.

stop cenzuri

pre 11 godina

I?
Sada cemo se po starom srpskom obicaju okrenuti sledecem izazovu ccccc
a hoce li neko odgovarati za svoje postupke.......svi znamo odgovor. Citam kako razapinju Tomovica, dok je Bane sedeo na klupi, a svi znamo ko je dzelat, a ko zrtva! Ne napadajte momke jer nisu oni krivi sto im je staratelj gresio, terajuci ih na najperfidniji nacin novinarskom peru na nisan. Mihajlovicu zbogom!!!

Ercov

pre 11 godina

Simptomatično je to što je selektor zadovoljan igrom al nisu imali sreće. Ista je situacija sa Vermezovićem posle svakog neuspeha Partizana,a i Janković je imao "loš dan" protiv Spartaka. Šta je sa samokritičnošću i realnošću? Ko je tu lud a ko zbunjen?

analiticar

pre 11 godina

Miha jel se secas Bata Djore kad je poceo nasilno da podmladjuje reprezentaciju, a vas starije da kritikuje i da sprovodi autoritet. Bez dobre klime nema ni rezultata. Tada ti se to nije dopalo. Nista nisi naucio. Istu gresku pravis

precanin

pre 11 godina

Prvo da se izvines navijacima Srbije, pa Ivanovicu ! Kuci teraj inat, ovde moras da postavis najbolje igrace ! Sve te razloge koje navodis su obicne gluposti, retorika tipicna za trenere podsaveza, ako mislis da je znanje : Momci igramo nasu igru, ne smemo da se opustimo, jer ce nas protivnik kazniti , treba dati(kod kuce) gol u prvih 15 min, da se ne primi gol(kada se gostuje) u prvom poluvremenu i druge recenice naucene napamet, bajate i otrcane od upotrebe ! Taj Ivanovic ima mesta u svakoj evropskoj ekipi, od Kipra do Spanije , a ti ga ne stavljas u ekipu zbog tvoje bolesne sujete ! Covek koji je pljuvao igrace po Evropi, kao ti ,uz odobravanje nasih navijaca:"To Srbine " ne moze da motivise svoje igrace , jer je inferiorniji od njih, to je glavni razlog neuspeha nase reprezentacije !

Jofel

pre 11 godina

Mihajčovic me strasno podseca na jednog od mojih prvih trenera u rukometu.Kaze moj trener:'Najbitnije je da prvi gol damo mi,da se odbranimo i damo još jedan.Posle toga ćemo da igramo gol za gol i dobijamo sigurno'

ShomyRedDevil

pre 11 godina

"Momci su pokusavali do zadnjeg minuta"Ma daj molim te igrali su kao pripremnu utakmicu,mrzelo ih je sto su zivi...E mladi momci umesto da se dokazu oni se vuku po terenu...SRAMOTA!!!Posle Antica jedinog coveka koji je znao svoj posao nikada necemo imati reprezentaciju...Hvala jos jednom "bata"TOLE!!!

Ljubivoje I

pre 11 godina

Mnogo veliki trener ovaj Mihajlović.Napravio je taktiku sa Tomovićem, da zaustavi nekog Hasanija, valjda se tako zove nikad čuo za njega a igra kvalifikacije da ode u Brazil i tamo igra protiv Mesija, Ronalda, Falkaoa, Injijeste i ostalih. Pa čoveče neka prođe taj Hasani pet puta a ti igraj i prođi deset puta i pobedi.
Sve su to gorki plodovi odluka Tomislava Karadžića. Sa Pižonom i Mihajlovićem je neutralisao protivnike iz Zvezde i tako idemo dalje. Pitam se koga će sada da izmisli da ga pokriva. Sada će morati da postavi za selektora nekog političara. Imam predlog ali ga ne iznosim pošto mi u tom slučaj neće biti objavljen komentar.

doktor111

pre 11 godina

Ahahahah ja sam mislio kad je Miha dolazio sad će on njih...ako ništa bar malo razdrmati... Sad kontam kako sam glup bio, pa šta drugo očekivati od čoveka koji ni osnovnu školu nema (ima on ustvari 2-3 srednje, majstor je on svega i svačega, al svi znamo kako ih je završio) a pri tom je još i paćenik koji još obožava sebe i sve vezano za svoj lik (milslim uzeti Kolarovu broj 11, kakav konj)
Mislim ne zvati Kuzmanovića, Jankovića pa kolika god krava bio onaj Krasić niko mi ne može reći da on nema mjesta u ovoj reprezentaciji...
Pa protiv Belgije smo u jednom momentu imali Šćepovića, Markovića, Mijailovića, Ignjovskog i Tadića pa oni nebi ni kod Jankovića u U21 bili svi u jednom momentu na terenu... A ovo da je Tomović igrao dobro dok nije napravio penal neću ni da komentarišem...

er

pre 11 godina

Slična šansa za Makedonce bila je i u I poluvremenu kada je lopta preletela Nastasića i videlo se da su Makedonci ta dodavanja izvodili smišljeno jer su uvideli da odbrambeni igrači Srbije jako loše prate visoke lopte što je bio slučaj i kada je Belgija povela sa 1-0.

Grga

pre 11 godina

Nije tragedija što gubite utakmice, tragedija je što ne možete suvislu šansu napraviti, jalovi ste, fali kreativnosti i imaginacije! Igra se neki starinski, spori nogomet, ma užas za gledati! Praktički ne postoji repka koju možete sabiti u polovicu i dugotrajnim pritiskom slomiti! Miljama ste daleko od nas, ali kad se dođete samo braniti u Maksimir, neće nam biti lako!Pojedinačno ima stvarno svjetskih marki, ali to su sve obrambeni igrači (uz to Subotić i Ivanović na klupi, to je nevjerojatno)! I sam Mihajlović kaže nakon tekme da je znao da će prvi gol presuditi! Po tome se odmah vidi da je svjestan da ne igrate ništa i da tko eventualno zabije iz prekida prvi gol, dobija tekmu! I nama su poveli, ali igrom smo to okrenuli, a kod vas igra ne postoji! Znam da Vas se puno neće složiti, ali nakon Walesa i 6 komada sam komentirao kak ste zabili sretne golove (naravno, popio hrpu minusa), sve neki odbijanci, udarci iz daleka, a da igra ni tada nije bila nešto! U skupini je sve jasno, Hrvatska i Belgija za broj 1 i 2, Makedonija i Srbija za 3 i 4 i otočani na dnu...Pozdrav iz Hrvatske

dm

pre 11 godina

E Pizon je za tebe Murinjo ispao na kraju,nemas ti blage veze,samo znas da pametujes i da pravis hor od reprezentacije umesto da i malo fudbal igrate,a kako da igrate kad je pola reprezantacije sa nekim levim igracima,nemaju ni oni jadni blage veze nisu krivi sto si ih zvao da se brukaju,mogo si i mene da pozoves znam himnu dobro,a isto bi smo ovako prosli,samo nemam dobrog agenta.

l'alchimiste

pre 11 godina

...podrzavao sam Mihajlovica od samog starta ali uz svo moje skromno poznavanje fudbala,mislim da je nas selektor ipak nedovoljno strucan/kvalitetan da bi nesto napravio...kakve je strategije osmisljavao i postavljao na dosadasnjim utakmicama,kakve je izjave davao posle...sve u svemu jucerasnji poraz je po meni najveca bruka naseg fudbala...spali smo na niske grane a na zalost izgleda da nam je tu i mesto - realno.

Sale.MLS

pre 11 godina

Prijatelju, bio je očajan sve vreme.A sve i da je bio najbolji do penala, ON JE SKRIVIO PENAL KOJIM JE POSTAVLJEN KONAČAN REZULTAT!!!
A ako pokušavaš da objasniš da je pametno staviti Tomovića (!?) pre najboljeg defanzivca sveta, onda bi trebao rezmisliti o promeni posla...možda hotelijerstvo...