Petak, 12.10.2012.

22:29

Pobeda Hrvatske u Skoplju

Fudbalska reprezentacija Hrvatske pobedila je Makedoniju u Skoplju sa 2:1 (1:1) u okviru trećeg kola kvalifikacione grupe A za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Izvor:

Pobeda Hrvatske u Skoplju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Realist

pre 11 godina

Peresmijesno.....pa sto se uopce ekipa raspravlja, to je kao da se raspravljaju jel bolji kazahstan ili nizozemska....ajde molim vas sve skupa, ne spamajte po forumu. HR je od 1998. STALNO MEDJU PRVIH 10...pa o cemu onda pricamo i raspravljamo se... Naravno da nam Srbija zeli skinuti "skalp", kao sto i mi to znamo kako nam je bilo i kako nam je, kad igramo recimo s Brazilom....Sa Spanjolcima se nadam jos jednom skorom mecu, "da rijesimo neke stvari od prije 2-3 mjeseca) :) ....

Sretno svima u kvalifinacijama. Moja zelja je da HR bude prva, a Srbija 2 pa nek prodje u "barazu"....

Troml

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos,
stanite na loptu, još uvek se igra,
čeka vas još par teških utakmica,
Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!
(iFox, 13. oktobar 2012 02:30)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srbija, Beograd, Marakana i 60000 "glasnih navijača"
su četiri utakmice i to u gostima. Od toga u bar tri
pobjeđujemo a od četvrte uzimamo bod. To bi u svakom slučaju
bilo dovoljno!

Leni Krevic

pre 11 godina

Nazalost, daj boze da gresim ali najverovatnije je da necemo otic u Brazil. U tom slucaju, samo pobediti one kompleksase preko granice, i meni ce to da bude kao da smo na svetskom prvenstvu. NAPREDD SRBIJAA

Davor

pre 11 godina

Pa to je kod Srba favorizirana rijec, a ta rijec je: kompleks, kompleksi, kompleksasi itd. To uvijek spominju, da valjda rijesavaju svoje komplekse. Moram im priznati da su uporni sto se tice nogometa i sporta uopcenito. Imamo daleko bolje rezultate u nogometu a oni: ma niste bolji, a Srbi se zadnjih godina samo brukali protiv ekipa kao sto su: Kazakhstan, Estonija, Gana, Australija itd, itd. Pa onda predu na druge sportove, a vidi se vec od 1996 na Olimpijadi(gdje su svi sportovi tu) da Hrvatska stalno ima vise medalja od Srbije. Ove godine je OPET bila ista prica. Pa sta vise hocete haha? Hocete da sporedite vaterpolo? Gdje Jug i Mladost su godinama derali Partizan, hocete borilacke sportove? gdje samo jedan Branko Cikatic ima vise naslova, medalja, titula nego svi srpski borci skupa, da ne spominjem Parlova. Koristim favoriziranu rijec Srba, o Srbima; teski kompleksasi:)

BBB_Slavonija

pre 11 godina

Sto se tice hrvatske reprezentacije: veceras je istrcalo u prvoj postavi 5 momaka koji su ponikli u Hajduku (sve fetivi) i 2 iz Dinama (ni jedan iz Zagreba) plus jos trojica koji su igrali/igraju u Dinamu. U prvoj protiv Makedonije je to bilo 3:2 za Hajdukovce a u Briselu cak 6:1. Ukupno dakle 14:5. Trenutni je odnos u reprezentaciji 9:7 u korist Hajduka (nedostaju Olic i Ilicevic, ni jedan nije potekao ni u Hajduku ni u Dinamu).
Svakako vrijedi spomenuti da unazad 6 godina reprezentaciju treniraju Hajdukovci (Bilic i Stimac).
Na SP 2002 je bilo 5:4 za Hajduk a na Euru 2004 6:4 za Hajduk, na SP 2006 6:5, na eueu 2008 5:5 i na Euru 2012 7:7. Lijepi je to porast sa 9, 10, 11 i 14 do danasnjih 16 od 23 igraca. To govori da je liga sve bolja i bolja.
(drago, 13. oktobar 2012 03:03)

Koji si ti kompleksaš? Koliko znam, Srna je iz Metkovića u koji je njegov tata Uzeir došao iz Bosne preko Slovenije i onda napišeš "sve fetivi". Jelavić je iz Gabele. Vi tovari ste stvarno bolesni ljudi. Ne dijeli nas na toj osnovi, jadno ti je to što radiš.

Darko_ZG

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos, stanite na loptu, još uvek se igra, čeka vas još par teških i jedna najteža utakmica, Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!
(iFox, 13. oktobar 2012 02:30)


Hahahaha, budete se nacekali, posto se ta utakmica igra za godinu dana, a nama vjerojatno ta utkamica nece znaciti nista, jer ce mo osigurati Brazil.
Nego, mi cekamo Vas na Maksimiru u 3. mjesecu i jos jednu rutinsku pobjedu.
Vi ako ne pobijedite Makedoniju u utorak, nemate sanse za 2. mjesto u skupini, jer jos dolazite na noge i nama i Belgiji, a tu bi bod iz te dvije utakmice za vas bio kao Himalaja.
I jos nesto, zasto bi mi bili arogantni? Mislim da ste Vi tu jedini kojima je bitnija pobijeda protiv Hrvata nego odlazak na SP i nikako ne možete priznati da je Hrvatska trenutno jaca u nogometu od Vas, pa se onda tjesite takvim izjavama, kako bi olaksali dusu, ali Vam ne pomaze. I to stalno vađenje na komplekse LOL, to mi je presmjesno. Vječito spominjete taj nekakav kopleks, što je van pameti, pogotovo u nogometu. Uostalom, tko stalno sputava drugom da ima kopleks njega je strah i taj vjerojatno ima jos veći komleks od njega. A to sto smo jaci opet ne znaci da nas ne mozete pobijediti, ali opet ponavljam, ako i dode do te pobijede na Marakani, mi vjerojatno nista necemo izgubiti. A vjerujem ako ce nam i trebati pozitivan rezultat iz te utakmice, da ce mo ga sigurno ostvariti.

Pozdrav dobrim ljudima!

Croero

pre 11 godina

@ Geronimo, 13. oktobar 2012 05:02

Sta pricas ti covjece?kakav penal?daj idi gledaj snimku i ne brukaj se tu,frajer ga nije ni taknuo,doslovno.Covjek bi pomislio nakon tvog komentara da smo jedva dobili i da su makedonci osteceni za penal,sreca pa ima i nas bez dioptrije koji smo gledali utakmicu.kontrola kroz cijelu utakmicu,jedini problem je zadnji pas i pokretljivost kreativnog djela veznog reda,preopusteni su bili..modric se pomalo dize sa formom ali jos je to daleko od onoga sta on moze pokazati.Sammir dobar u onih 20min sta je igrao,rjesavao se lopte na prvu,prodao par driblinga i skoro namjestio gol...Uglavnom,momcad je zivnula ulaskom njega i kasnije badelja..Rakitic odlican defanzivno i napadacki,Vukojevic odradio odlican posao cuvajuci pandeva,*spremio ga u dzep*... P.S. gol makedonije postignut je nakon evidentnog prekrsaja pandeva na Vukojevicu...Hrvatska se pomalo dize , recimo da je sada na nekih 50% - 60%....Lijepi pozdrav Srbiji i sretno u kvalifikacijama

Susjed

pre 11 godina

Nasi igraci igraju u Bajernu, Realu, Dortmundu, Evertonu, Sevilli, Sahtjaru... Da mi je znati, u kojim to kvalitetnijim klubovima igraju vasi igraci?!

djikla

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz
(Drex, 13. oktobar 2012 00:54)

u pravu si...neki iskompleksirani Srbin u oodnosu na vasih 3 000 000 kompleksaasa :)

ministar

pre 11 godina

Di ste Makedonci, što ste se ušutili? Da vam igrači igraju 50%, koliko se busate i prijetite, možda bi i uzeli jedan bod. Kako Hrvatima niste ni bod uzeli, sad možete u svom stilu rekreativno do kraja kvalifikacija.

Svašta

pre 11 godina

Srbija nikako da napravi TIM za repku.... Pojedinci su ok ali tim dobija utakmicu....
Osobno mislim da pored svega Mihajlovic je na dobrom putu za to....
Naravno vrijeme će pokazati ali pored toliko dobrih pojedinaca nemogu doći sebi zašto do sada Srbija nije napravila više....
Sretno

drago

pre 11 godina

Da m je samo znati u kakvim to.kvalitetnijim timovima igraju srbi? Jesu li to djuricic, mijailovic, tadic, markovic? Mi imamo igraca u realu koji je tamo otisao za 40 milki (vi takvog nemate), mi imamo prvog strijelca viceprvaka evrope vi takvog nemate, mi imamo prvog strijelca ponajbolje momcadi engleske lige (najjaca liga) vi takvog nemate, imsmo mladica koji zabija u interu vi takvog nemate. plus jos masu kvalitetnih dokazanih igraca u dobrim klubovima, ili su bili u dobrim (pletikosa srna simunic corluka lovren pranjic ilicevic vukojevic rakitic perisic kranjcar eduardo olic kalinic klasnic petric budan mate bilic lakic). dakle 23 igraca, kompletna repka. A mladi ralenti radosevic halilovic i kovacic, koji ce igrati u najvecim klubovima, dolaze.

Nestor

pre 11 godina

@ iFox

ako je netko poznat po aroganciji, to ste onda vi... evo vam sad!!!

@ Mirko @ Igor

veliko mi je zadovoljstvo čuti vas hejtere ovako ekstremno pune mržnje i jadne

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Koliko ste vi rvati smesni to nije normalno,imali ste toliko srece u ove tri utakmice da to nije normalno,ali sreca lako okrene ledja,desice vam se kad vas to najvise bude bolelo...ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
(Mirko, 12. oktobar 2012 23:59)

Da,sigurno ste vi ti koji će se smijat.

Geronimo

pre 11 godina

Stimac je katastrofa od trenera uvijek se vadi na tudji rad i slavu, steta sto su Bilicu ovi iz HNS zabili noz u ledja, pa statistika govori da je repka pod njegovim vodstvom najbolje igrala.

Sinoc prvo poluvrijeme ocijena dobro do vrlo dobro fino su kontrolirali loptu i igru samo obrana je ponekad kao svicarski sir sto je i gol makedonaca sinoc dokazao. Drugo poluvrijeme dobro pomalo cak i ne ozbiljno, izgledali su previse opusteno.

Ima tu par stvari za popraviti kao npr ne zvati kalinica vise, pa on da ide sa praznim golom 1 na 1 promasio bih 9 od 10 udaraca. vratite petrica nazad ili zovi onog malog livaju ili vukusica sigurno su bolji od kalinica. sammir nepotreban igrac u repki imamo mi puno boljih dokazanih igraca a i ako je vec htjeo nekog iz dinama trebao je zvati kovacica ili halilovica oba imaju vise talenta u jednom prstu nego sammir u obe noge. da hoce i lovren vise jednom zdrav biti pa da igramo s njim i corlukom u sredini, simunic je dobar i iskusan ali je dosta spor i zbog toga pravi dosta gresaka, sinoc je lagano sudija moga svirati penal za faul na pandevu.

drago

pre 11 godina

Malo sam se bavio neki9m statististikama, nadam se da ce ovo neke zanimati:
vecerasnji pocetni sastavi: Hrvatska, prosjek godina 27 i po, prosjecno 50 nastupa i 5 i po golova po igracu (ne racunajuci golmana naravno), Srbija, 23 godine, 17 nastupa i 1.8 golova. Dakle Hrvatska je istrcala sa puno iskusnijom momcadi. Na nivou cijele reprezentacije, Hrvati su 2 godine iskusniji (26 i po naprema 24 i po), imaju duplo vise nastupa i dali su 5 puta vise golova.

Sto se tice hrvatske reprezentacije: veceras je istrcalo u prvoj postavi 5 momaka koji su ponikli u Hajduku (sve fetivi) i 2 iz Dinama (ni jedan iz Zagreba) plus jos trojica koji su igrali/igraju u Dinamu. U prvoj protiv Makedonije je to bilo 3:2 za Hajdukovce a u Briselu cak 6:1. Ukupno dakle 14:5. Trenutni je odnos u reprezentaciji 9:7 u korist Hajduka (nedostaju Olic i Ilicevic, ni jedan nije potekao ni u Hajduku ni u Dinamu).
Svakako vrijedi spomenuti da unazad 6 godina reprezentaciju treniraju Hajdukovci (Bilic i Stimac).
Na SP 2002 je bilo 5:4 za Hajduk a na Euru 2004 6:4 za Hajduk, na SP 2006 6:5, na eueu 2008 5:5 i na Euru 2012 7:7. Lijepi je to porast sa 9, 10, 11 i 14 do danasnjih 16 od 23 igraca. To govori da je liga sve bolja i bolja.

Milan010

pre 11 godina

Ne volim Hrvatsku ali stoji da su u fudbalu za nas Brazil... Imamo igrace u kvalitetnijim timovima ali nase boli uvo za grb, a njihovi ginu... Srecno i njima i nama, ali ovo SP cemo mi gledati na tv-u.

iFox

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos, stanite na loptu, još uvek se igra, čeka vas još par teških i jedna najteža utakmica, Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!

Vladimir Pula

pre 11 godina

Još će ispast da je Štimac bio u pravu kad je onako isprasio Rakitića.. Lol.. Ovo je njegova utakmica karijere za repku, pa on nikad ovako nije odigrao..
Super!

zzg

pre 11 godina

makedonci nisu stvorili priliku. jednom su pukli u okvir gola. a onakve prilike ispromašivat, jelavić s dva metra glavom, kalinić udara jedan na jedan samo da pukne loptu...katastrofa. to treba zabijati. vezni red je prevagnuo, modrić je valjda imao dodavanja koliko čitav makedonski vezni red, a vukojević je sve kupio u sredini. rutinski

vlado

pre 11 godina

Rekao makedonski selektor da će biti zadovoljan izvuče li u 2 utakmice 4 boda. Sad će morati protiv Srbije od prve minute hrabro jurišati na sva 4.

Drex

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz

Drex

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz

slav_onac_

pre 11 godina

Makedonci su bili puno lošiji nego u Zagrebu ili smo mi bili puno bolji? Ne znam...ali po meni je biti puno veća razlika. Makedonski navijači su razočarali, bili su loša podrška svojim igračima(i Pandeva su uspjeli naljutiti).
Sad kući s Velsom po nova 3 boda!!!

Realista

pre 11 godina

Svaka cast Hrvatima.Ipak su oni jedina reprezentacija sa kontuiranim uspesima u zadnjih 10-tak godina.Mi se jako dugo trazimo u prostoru I vremenu.Realno igra iz prvih 30 minuta treba da nam bude model za dalje

surfer

pre 11 godina

svaka cast komsijama! slaba igra,slaba atmosfera u ekipi - 7 bodova,3 tekme.. zelim im najiskrenije bolju igru i manje bodova u nastavku!

Mirko

pre 11 godina

Koliko ste vi rvati smesni to nije normalno,imali ste toliko srece u ove tri utakmice da to nije normalno,ali sreca lako okrene ledja,desice vam se kad vas to najvise bude bolelo...ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

Realista

pre 11 godina

Svaka cast Hrvatima.Ipak su oni jedina reprezentacija sa kontuiranim uspesima u zadnjih 10-tak godina.Mi se jako dugo trazimo u prostoru I vremenu.Realno igra iz prvih 30 minuta treba da nam bude model za dalje

Milan010

pre 11 godina

Ne volim Hrvatsku ali stoji da su u fudbalu za nas Brazil... Imamo igrace u kvalitetnijim timovima ali nase boli uvo za grb, a njihovi ginu... Srecno i njima i nama, ali ovo SP cemo mi gledati na tv-u.

zzg

pre 11 godina

makedonci nisu stvorili priliku. jednom su pukli u okvir gola. a onakve prilike ispromašivat, jelavić s dva metra glavom, kalinić udara jedan na jedan samo da pukne loptu...katastrofa. to treba zabijati. vezni red je prevagnuo, modrić je valjda imao dodavanja koliko čitav makedonski vezni red, a vukojević je sve kupio u sredini. rutinski

slav_onac_

pre 11 godina

Makedonci su bili puno lošiji nego u Zagrebu ili smo mi bili puno bolji? Ne znam...ali po meni je biti puno veća razlika. Makedonski navijači su razočarali, bili su loša podrška svojim igračima(i Pandeva su uspjeli naljutiti).
Sad kući s Velsom po nova 3 boda!!!

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Koliko ste vi rvati smesni to nije normalno,imali ste toliko srece u ove tri utakmice da to nije normalno,ali sreca lako okrene ledja,desice vam se kad vas to najvise bude bolelo...ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
(Mirko, 12. oktobar 2012 23:59)

Da,sigurno ste vi ti koji će se smijat.

drago

pre 11 godina

Da m je samo znati u kakvim to.kvalitetnijim timovima igraju srbi? Jesu li to djuricic, mijailovic, tadic, markovic? Mi imamo igraca u realu koji je tamo otisao za 40 milki (vi takvog nemate), mi imamo prvog strijelca viceprvaka evrope vi takvog nemate, mi imamo prvog strijelca ponajbolje momcadi engleske lige (najjaca liga) vi takvog nemate, imsmo mladica koji zabija u interu vi takvog nemate. plus jos masu kvalitetnih dokazanih igraca u dobrim klubovima, ili su bili u dobrim (pletikosa srna simunic corluka lovren pranjic ilicevic vukojevic rakitic perisic kranjcar eduardo olic kalinic klasnic petric budan mate bilic lakic). dakle 23 igraca, kompletna repka. A mladi ralenti radosevic halilovic i kovacic, koji ce igrati u najvecim klubovima, dolaze.

Darko_ZG

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos, stanite na loptu, još uvek se igra, čeka vas još par teških i jedna najteža utakmica, Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!
(iFox, 13. oktobar 2012 02:30)


Hahahaha, budete se nacekali, posto se ta utakmica igra za godinu dana, a nama vjerojatno ta utkamica nece znaciti nista, jer ce mo osigurati Brazil.
Nego, mi cekamo Vas na Maksimiru u 3. mjesecu i jos jednu rutinsku pobjedu.
Vi ako ne pobijedite Makedoniju u utorak, nemate sanse za 2. mjesto u skupini, jer jos dolazite na noge i nama i Belgiji, a tu bi bod iz te dvije utakmice za vas bio kao Himalaja.
I jos nesto, zasto bi mi bili arogantni? Mislim da ste Vi tu jedini kojima je bitnija pobijeda protiv Hrvata nego odlazak na SP i nikako ne možete priznati da je Hrvatska trenutno jaca u nogometu od Vas, pa se onda tjesite takvim izjavama, kako bi olaksali dusu, ali Vam ne pomaze. I to stalno vađenje na komplekse LOL, to mi je presmjesno. Vječito spominjete taj nekakav kopleks, što je van pameti, pogotovo u nogometu. Uostalom, tko stalno sputava drugom da ima kopleks njega je strah i taj vjerojatno ima jos veći komleks od njega. A to sto smo jaci opet ne znaci da nas ne mozete pobijediti, ali opet ponavljam, ako i dode do te pobijede na Marakani, mi vjerojatno nista necemo izgubiti. A vjerujem ako ce nam i trebati pozitivan rezultat iz te utakmice, da ce mo ga sigurno ostvariti.

Pozdrav dobrim ljudima!

Vladimir Pula

pre 11 godina

Još će ispast da je Štimac bio u pravu kad je onako isprasio Rakitića.. Lol.. Ovo je njegova utakmica karijere za repku, pa on nikad ovako nije odigrao..
Super!

drago

pre 11 godina

Malo sam se bavio neki9m statististikama, nadam se da ce ovo neke zanimati:
vecerasnji pocetni sastavi: Hrvatska, prosjek godina 27 i po, prosjecno 50 nastupa i 5 i po golova po igracu (ne racunajuci golmana naravno), Srbija, 23 godine, 17 nastupa i 1.8 golova. Dakle Hrvatska je istrcala sa puno iskusnijom momcadi. Na nivou cijele reprezentacije, Hrvati su 2 godine iskusniji (26 i po naprema 24 i po), imaju duplo vise nastupa i dali su 5 puta vise golova.

Sto se tice hrvatske reprezentacije: veceras je istrcalo u prvoj postavi 5 momaka koji su ponikli u Hajduku (sve fetivi) i 2 iz Dinama (ni jedan iz Zagreba) plus jos trojica koji su igrali/igraju u Dinamu. U prvoj protiv Makedonije je to bilo 3:2 za Hajdukovce a u Briselu cak 6:1. Ukupno dakle 14:5. Trenutni je odnos u reprezentaciji 9:7 u korist Hajduka (nedostaju Olic i Ilicevic, ni jedan nije potekao ni u Hajduku ni u Dinamu).
Svakako vrijedi spomenuti da unazad 6 godina reprezentaciju treniraju Hajdukovci (Bilic i Stimac).
Na SP 2002 je bilo 5:4 za Hajduk a na Euru 2004 6:4 za Hajduk, na SP 2006 6:5, na eueu 2008 5:5 i na Euru 2012 7:7. Lijepi je to porast sa 9, 10, 11 i 14 do danasnjih 16 od 23 igraca. To govori da je liga sve bolja i bolja.

Davor

pre 11 godina

Pa to je kod Srba favorizirana rijec, a ta rijec je: kompleks, kompleksi, kompleksasi itd. To uvijek spominju, da valjda rijesavaju svoje komplekse. Moram im priznati da su uporni sto se tice nogometa i sporta uopcenito. Imamo daleko bolje rezultate u nogometu a oni: ma niste bolji, a Srbi se zadnjih godina samo brukali protiv ekipa kao sto su: Kazakhstan, Estonija, Gana, Australija itd, itd. Pa onda predu na druge sportove, a vidi se vec od 1996 na Olimpijadi(gdje su svi sportovi tu) da Hrvatska stalno ima vise medalja od Srbije. Ove godine je OPET bila ista prica. Pa sta vise hocete haha? Hocete da sporedite vaterpolo? Gdje Jug i Mladost su godinama derali Partizan, hocete borilacke sportove? gdje samo jedan Branko Cikatic ima vise naslova, medalja, titula nego svi srpski borci skupa, da ne spominjem Parlova. Koristim favoriziranu rijec Srba, o Srbima; teski kompleksasi:)

surfer

pre 11 godina

svaka cast komsijama! slaba igra,slaba atmosfera u ekipi - 7 bodova,3 tekme.. zelim im najiskrenije bolju igru i manje bodova u nastavku!

vlado

pre 11 godina

Rekao makedonski selektor da će biti zadovoljan izvuče li u 2 utakmice 4 boda. Sad će morati protiv Srbije od prve minute hrabro jurišati na sva 4.

ministar

pre 11 godina

Di ste Makedonci, što ste se ušutili? Da vam igrači igraju 50%, koliko se busate i prijetite, možda bi i uzeli jedan bod. Kako Hrvatima niste ni bod uzeli, sad možete u svom stilu rekreativno do kraja kvalifikacija.

Croero

pre 11 godina

@ Geronimo, 13. oktobar 2012 05:02

Sta pricas ti covjece?kakav penal?daj idi gledaj snimku i ne brukaj se tu,frajer ga nije ni taknuo,doslovno.Covjek bi pomislio nakon tvog komentara da smo jedva dobili i da su makedonci osteceni za penal,sreca pa ima i nas bez dioptrije koji smo gledali utakmicu.kontrola kroz cijelu utakmicu,jedini problem je zadnji pas i pokretljivost kreativnog djela veznog reda,preopusteni su bili..modric se pomalo dize sa formom ali jos je to daleko od onoga sta on moze pokazati.Sammir dobar u onih 20min sta je igrao,rjesavao se lopte na prvu,prodao par driblinga i skoro namjestio gol...Uglavnom,momcad je zivnula ulaskom njega i kasnije badelja..Rakitic odlican defanzivno i napadacki,Vukojevic odradio odlican posao cuvajuci pandeva,*spremio ga u dzep*... P.S. gol makedonije postignut je nakon evidentnog prekrsaja pandeva na Vukojevicu...Hrvatska se pomalo dize , recimo da je sada na nekih 50% - 60%....Lijepi pozdrav Srbiji i sretno u kvalifikacijama

Mirko

pre 11 godina

Koliko ste vi rvati smesni to nije normalno,imali ste toliko srece u ove tri utakmice da to nije normalno,ali sreca lako okrene ledja,desice vam se kad vas to najvise bude bolelo...ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

Susjed

pre 11 godina

Nasi igraci igraju u Bajernu, Realu, Dortmundu, Evertonu, Sevilli, Sahtjaru... Da mi je znati, u kojim to kvalitetnijim klubovima igraju vasi igraci?!

Drex

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz

Drex

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz

iFox

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos, stanite na loptu, još uvek se igra, čeka vas još par teških i jedna najteža utakmica, Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!

BBB_Slavonija

pre 11 godina

Sto se tice hrvatske reprezentacije: veceras je istrcalo u prvoj postavi 5 momaka koji su ponikli u Hajduku (sve fetivi) i 2 iz Dinama (ni jedan iz Zagreba) plus jos trojica koji su igrali/igraju u Dinamu. U prvoj protiv Makedonije je to bilo 3:2 za Hajdukovce a u Briselu cak 6:1. Ukupno dakle 14:5. Trenutni je odnos u reprezentaciji 9:7 u korist Hajduka (nedostaju Olic i Ilicevic, ni jedan nije potekao ni u Hajduku ni u Dinamu).
Svakako vrijedi spomenuti da unazad 6 godina reprezentaciju treniraju Hajdukovci (Bilic i Stimac).
Na SP 2002 je bilo 5:4 za Hajduk a na Euru 2004 6:4 za Hajduk, na SP 2006 6:5, na eueu 2008 5:5 i na Euru 2012 7:7. Lijepi je to porast sa 9, 10, 11 i 14 do danasnjih 16 od 23 igraca. To govori da je liga sve bolja i bolja.
(drago, 13. oktobar 2012 03:03)

Koji si ti kompleksaš? Koliko znam, Srna je iz Metkovića u koji je njegov tata Uzeir došao iz Bosne preko Slovenije i onda napišeš "sve fetivi". Jelavić je iz Gabele. Vi tovari ste stvarno bolesni ljudi. Ne dijeli nas na toj osnovi, jadno ti je to što radiš.

Nestor

pre 11 godina

@ iFox

ako je netko poznat po aroganciji, to ste onda vi... evo vam sad!!!

@ Mirko @ Igor

veliko mi je zadovoljstvo čuti vas hejtere ovako ekstremno pune mržnje i jadne

Svašta

pre 11 godina

Srbija nikako da napravi TIM za repku.... Pojedinci su ok ali tim dobija utakmicu....
Osobno mislim da pored svega Mihajlovic je na dobrom putu za to....
Naravno vrijeme će pokazati ali pored toliko dobrih pojedinaca nemogu doći sebi zašto do sada Srbija nije napravila više....
Sretno

Realist

pre 11 godina

Peresmijesno.....pa sto se uopce ekipa raspravlja, to je kao da se raspravljaju jel bolji kazahstan ili nizozemska....ajde molim vas sve skupa, ne spamajte po forumu. HR je od 1998. STALNO MEDJU PRVIH 10...pa o cemu onda pricamo i raspravljamo se... Naravno da nam Srbija zeli skinuti "skalp", kao sto i mi to znamo kako nam je bilo i kako nam je, kad igramo recimo s Brazilom....Sa Spanjolcima se nadam jos jednom skorom mecu, "da rijesimo neke stvari od prije 2-3 mjeseca) :) ....

Sretno svima u kvalifinacijama. Moja zelja je da HR bude prva, a Srbija 2 pa nek prodje u "barazu"....

Geronimo

pre 11 godina

Stimac je katastrofa od trenera uvijek se vadi na tudji rad i slavu, steta sto su Bilicu ovi iz HNS zabili noz u ledja, pa statistika govori da je repka pod njegovim vodstvom najbolje igrala.

Sinoc prvo poluvrijeme ocijena dobro do vrlo dobro fino su kontrolirali loptu i igru samo obrana je ponekad kao svicarski sir sto je i gol makedonaca sinoc dokazao. Drugo poluvrijeme dobro pomalo cak i ne ozbiljno, izgledali su previse opusteno.

Ima tu par stvari za popraviti kao npr ne zvati kalinica vise, pa on da ide sa praznim golom 1 na 1 promasio bih 9 od 10 udaraca. vratite petrica nazad ili zovi onog malog livaju ili vukusica sigurno su bolji od kalinica. sammir nepotreban igrac u repki imamo mi puno boljih dokazanih igraca a i ako je vec htjeo nekog iz dinama trebao je zvati kovacica ili halilovica oba imaju vise talenta u jednom prstu nego sammir u obe noge. da hoce i lovren vise jednom zdrav biti pa da igramo s njim i corlukom u sredini, simunic je dobar i iskusan ali je dosta spor i zbog toga pravi dosta gresaka, sinoc je lagano sudija moga svirati penal za faul na pandevu.

djikla

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz
(Drex, 13. oktobar 2012 00:54)

u pravu si...neki iskompleksirani Srbin u oodnosu na vasih 3 000 000 kompleksaasa :)

Troml

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos,
stanite na loptu, još uvek se igra,
čeka vas još par teških utakmica,
Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!
(iFox, 13. oktobar 2012 02:30)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srbija, Beograd, Marakana i 60000 "glasnih navijača"
su četiri utakmice i to u gostima. Od toga u bar tri
pobjeđujemo a od četvrte uzimamo bod. To bi u svakom slučaju
bilo dovoljno!

Leni Krevic

pre 11 godina

Nazalost, daj boze da gresim ali najverovatnije je da necemo otic u Brazil. U tom slucaju, samo pobediti one kompleksase preko granice, i meni ce to da bude kao da smo na svetskom prvenstvu. NAPREDD SRBIJAA

Mirko

pre 11 godina

Koliko ste vi rvati smesni to nije normalno,imali ste toliko srece u ove tri utakmice da to nije normalno,ali sreca lako okrene ledja,desice vam se kad vas to najvise bude bolelo...ko se zadnji smeje najsladje se smeje.

iFox

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos, stanite na loptu, još uvek se igra, čeka vas još par teških i jedna najteža utakmica, Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!

surfer

pre 11 godina

svaka cast komsijama! slaba igra,slaba atmosfera u ekipi - 7 bodova,3 tekme.. zelim im najiskrenije bolju igru i manje bodova u nastavku!

djikla

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz
(Drex, 13. oktobar 2012 00:54)

u pravu si...neki iskompleksirani Srbin u oodnosu na vasih 3 000 000 kompleksaasa :)

Geronimo

pre 11 godina

Stimac je katastrofa od trenera uvijek se vadi na tudji rad i slavu, steta sto su Bilicu ovi iz HNS zabili noz u ledja, pa statistika govori da je repka pod njegovim vodstvom najbolje igrala.

Sinoc prvo poluvrijeme ocijena dobro do vrlo dobro fino su kontrolirali loptu i igru samo obrana je ponekad kao svicarski sir sto je i gol makedonaca sinoc dokazao. Drugo poluvrijeme dobro pomalo cak i ne ozbiljno, izgledali su previse opusteno.

Ima tu par stvari za popraviti kao npr ne zvati kalinica vise, pa on da ide sa praznim golom 1 na 1 promasio bih 9 od 10 udaraca. vratite petrica nazad ili zovi onog malog livaju ili vukusica sigurno su bolji od kalinica. sammir nepotreban igrac u repki imamo mi puno boljih dokazanih igraca a i ako je vec htjeo nekog iz dinama trebao je zvati kovacica ili halilovica oba imaju vise talenta u jednom prstu nego sammir u obe noge. da hoce i lovren vise jednom zdrav biti pa da igramo s njim i corlukom u sredini, simunic je dobar i iskusan ali je dosta spor i zbog toga pravi dosta gresaka, sinoc je lagano sudija moga svirati penal za faul na pandevu.

drago

pre 11 godina

Malo sam se bavio neki9m statististikama, nadam se da ce ovo neke zanimati:
vecerasnji pocetni sastavi: Hrvatska, prosjek godina 27 i po, prosjecno 50 nastupa i 5 i po golova po igracu (ne racunajuci golmana naravno), Srbija, 23 godine, 17 nastupa i 1.8 golova. Dakle Hrvatska je istrcala sa puno iskusnijom momcadi. Na nivou cijele reprezentacije, Hrvati su 2 godine iskusniji (26 i po naprema 24 i po), imaju duplo vise nastupa i dali su 5 puta vise golova.

Sto se tice hrvatske reprezentacije: veceras je istrcalo u prvoj postavi 5 momaka koji su ponikli u Hajduku (sve fetivi) i 2 iz Dinama (ni jedan iz Zagreba) plus jos trojica koji su igrali/igraju u Dinamu. U prvoj protiv Makedonije je to bilo 3:2 za Hajdukovce a u Briselu cak 6:1. Ukupno dakle 14:5. Trenutni je odnos u reprezentaciji 9:7 u korist Hajduka (nedostaju Olic i Ilicevic, ni jedan nije potekao ni u Hajduku ni u Dinamu).
Svakako vrijedi spomenuti da unazad 6 godina reprezentaciju treniraju Hajdukovci (Bilic i Stimac).
Na SP 2002 je bilo 5:4 za Hajduk a na Euru 2004 6:4 za Hajduk, na SP 2006 6:5, na eueu 2008 5:5 i na Euru 2012 7:7. Lijepi je to porast sa 9, 10, 11 i 14 do danasnjih 16 od 23 igraca. To govori da je liga sve bolja i bolja.

Milan010

pre 11 godina

Ne volim Hrvatsku ali stoji da su u fudbalu za nas Brazil... Imamo igrace u kvalitetnijim timovima ali nase boli uvo za grb, a njihovi ginu... Srecno i njima i nama, ali ovo SP cemo mi gledati na tv-u.

Leni Krevic

pre 11 godina

Nazalost, daj boze da gresim ali najverovatnije je da necemo otic u Brazil. U tom slucaju, samo pobediti one kompleksase preko granice, i meni ce to da bude kao da smo na svetskom prvenstvu. NAPREDD SRBIJAA

slav_onac_

pre 11 godina

Makedonci su bili puno lošiji nego u Zagrebu ili smo mi bili puno bolji? Ne znam...ali po meni je biti puno veća razlika. Makedonski navijači su razočarali, bili su loša podrška svojim igračima(i Pandeva su uspjeli naljutiti).
Sad kući s Velsom po nova 3 boda!!!

Realista

pre 11 godina

Svaka cast Hrvatima.Ipak su oni jedina reprezentacija sa kontuiranim uspesima u zadnjih 10-tak godina.Mi se jako dugo trazimo u prostoru I vremenu.Realno igra iz prvih 30 minuta treba da nam bude model za dalje

NICK PRASCATON

pre 11 godina

Koliko ste vi rvati smesni to nije normalno,imali ste toliko srece u ove tri utakmice da to nije normalno,ali sreca lako okrene ledja,desice vam se kad vas to najvise bude bolelo...ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
(Mirko, 12. oktobar 2012 23:59)

Da,sigurno ste vi ti koji će se smijat.

drago

pre 11 godina

Da m je samo znati u kakvim to.kvalitetnijim timovima igraju srbi? Jesu li to djuricic, mijailovic, tadic, markovic? Mi imamo igraca u realu koji je tamo otisao za 40 milki (vi takvog nemate), mi imamo prvog strijelca viceprvaka evrope vi takvog nemate, mi imamo prvog strijelca ponajbolje momcadi engleske lige (najjaca liga) vi takvog nemate, imsmo mladica koji zabija u interu vi takvog nemate. plus jos masu kvalitetnih dokazanih igraca u dobrim klubovima, ili su bili u dobrim (pletikosa srna simunic corluka lovren pranjic ilicevic vukojevic rakitic perisic kranjcar eduardo olic kalinic klasnic petric budan mate bilic lakic). dakle 23 igraca, kompletna repka. A mladi ralenti radosevic halilovic i kovacic, koji ce igrati u najvecim klubovima, dolaze.

BBB_Slavonija

pre 11 godina

Sto se tice hrvatske reprezentacije: veceras je istrcalo u prvoj postavi 5 momaka koji su ponikli u Hajduku (sve fetivi) i 2 iz Dinama (ni jedan iz Zagreba) plus jos trojica koji su igrali/igraju u Dinamu. U prvoj protiv Makedonije je to bilo 3:2 za Hajdukovce a u Briselu cak 6:1. Ukupno dakle 14:5. Trenutni je odnos u reprezentaciji 9:7 u korist Hajduka (nedostaju Olic i Ilicevic, ni jedan nije potekao ni u Hajduku ni u Dinamu).
Svakako vrijedi spomenuti da unazad 6 godina reprezentaciju treniraju Hajdukovci (Bilic i Stimac).
Na SP 2002 je bilo 5:4 za Hajduk a na Euru 2004 6:4 za Hajduk, na SP 2006 6:5, na eueu 2008 5:5 i na Euru 2012 7:7. Lijepi je to porast sa 9, 10, 11 i 14 do danasnjih 16 od 23 igraca. To govori da je liga sve bolja i bolja.
(drago, 13. oktobar 2012 03:03)

Koji si ti kompleksaš? Koliko znam, Srna je iz Metkovića u koji je njegov tata Uzeir došao iz Bosne preko Slovenije i onda napišeš "sve fetivi". Jelavić je iz Gabele. Vi tovari ste stvarno bolesni ljudi. Ne dijeli nas na toj osnovi, jadno ti je to što radiš.

zzg

pre 11 godina

makedonci nisu stvorili priliku. jednom su pukli u okvir gola. a onakve prilike ispromašivat, jelavić s dva metra glavom, kalinić udara jedan na jedan samo da pukne loptu...katastrofa. to treba zabijati. vezni red je prevagnuo, modrić je valjda imao dodavanja koliko čitav makedonski vezni red, a vukojević je sve kupio u sredini. rutinski

Vladimir Pula

pre 11 godina

Još će ispast da je Štimac bio u pravu kad je onako isprasio Rakitića.. Lol.. Ovo je njegova utakmica karijere za repku, pa on nikad ovako nije odigrao..
Super!

ministar

pre 11 godina

Di ste Makedonci, što ste se ušutili? Da vam igrači igraju 50%, koliko se busate i prijetite, možda bi i uzeli jedan bod. Kako Hrvatima niste ni bod uzeli, sad možete u svom stilu rekreativno do kraja kvalifikacija.

Darko_ZG

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos, stanite na loptu, još uvek se igra, čeka vas još par teških i jedna najteža utakmica, Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!
(iFox, 13. oktobar 2012 02:30)


Hahahaha, budete se nacekali, posto se ta utakmica igra za godinu dana, a nama vjerojatno ta utkamica nece znaciti nista, jer ce mo osigurati Brazil.
Nego, mi cekamo Vas na Maksimiru u 3. mjesecu i jos jednu rutinsku pobjedu.
Vi ako ne pobijedite Makedoniju u utorak, nemate sanse za 2. mjesto u skupini, jer jos dolazite na noge i nama i Belgiji, a tu bi bod iz te dvije utakmice za vas bio kao Himalaja.
I jos nesto, zasto bi mi bili arogantni? Mislim da ste Vi tu jedini kojima je bitnija pobijeda protiv Hrvata nego odlazak na SP i nikako ne možete priznati da je Hrvatska trenutno jaca u nogometu od Vas, pa se onda tjesite takvim izjavama, kako bi olaksali dusu, ali Vam ne pomaze. I to stalno vađenje na komplekse LOL, to mi je presmjesno. Vječito spominjete taj nekakav kopleks, što je van pameti, pogotovo u nogometu. Uostalom, tko stalno sputava drugom da ima kopleks njega je strah i taj vjerojatno ima jos veći komleks od njega. A to sto smo jaci opet ne znaci da nas ne mozete pobijediti, ali opet ponavljam, ako i dode do te pobijede na Marakani, mi vjerojatno nista necemo izgubiti. A vjerujem ako ce nam i trebati pozitivan rezultat iz te utakmice, da ce mo ga sigurno ostvariti.

Pozdrav dobrim ljudima!

Susjed

pre 11 godina

Nasi igraci igraju u Bajernu, Realu, Dortmundu, Evertonu, Sevilli, Sahtjaru... Da mi je znati, u kojim to kvalitetnijim klubovima igraju vasi igraci?!

Drex

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz

Davor

pre 11 godina

Pa to je kod Srba favorizirana rijec, a ta rijec je: kompleks, kompleksi, kompleksasi itd. To uvijek spominju, da valjda rijesavaju svoje komplekse. Moram im priznati da su uporni sto se tice nogometa i sporta uopcenito. Imamo daleko bolje rezultate u nogometu a oni: ma niste bolji, a Srbi se zadnjih godina samo brukali protiv ekipa kao sto su: Kazakhstan, Estonija, Gana, Australija itd, itd. Pa onda predu na druge sportove, a vidi se vec od 1996 na Olimpijadi(gdje su svi sportovi tu) da Hrvatska stalno ima vise medalja od Srbije. Ove godine je OPET bila ista prica. Pa sta vise hocete haha? Hocete da sporedite vaterpolo? Gdje Jug i Mladost su godinama derali Partizan, hocete borilacke sportove? gdje samo jedan Branko Cikatic ima vise naslova, medalja, titula nego svi srpski borci skupa, da ne spominjem Parlova. Koristim favoriziranu rijec Srba, o Srbima; teski kompleksasi:)

vlado

pre 11 godina

Rekao makedonski selektor da će biti zadovoljan izvuče li u 2 utakmice 4 boda. Sad će morati protiv Srbije od prve minute hrabro jurišati na sva 4.

Svašta

pre 11 godina

Srbija nikako da napravi TIM za repku.... Pojedinci su ok ali tim dobija utakmicu....
Osobno mislim da pored svega Mihajlovic je na dobrom putu za to....
Naravno vrijeme će pokazati ali pored toliko dobrih pojedinaca nemogu doći sebi zašto do sada Srbija nije napravila više....
Sretno

Drex

pre 11 godina

zasluzena pobjeda..ne znam zasto uvjek mora bit nekakva pobuna ovdje..zasluzeno smo pobjedili i to je to..al uvjek se mora javit neki iskompleksirani srbin..sta je tu je..za koju godinu mozda budete bolji..pozz

Nestor

pre 11 godina

@ iFox

ako je netko poznat po aroganciji, to ste onda vi... evo vam sad!!!

@ Mirko @ Igor

veliko mi je zadovoljstvo čuti vas hejtere ovako ekstremno pune mržnje i jadne

Croero

pre 11 godina

@ Geronimo, 13. oktobar 2012 05:02

Sta pricas ti covjece?kakav penal?daj idi gledaj snimku i ne brukaj se tu,frajer ga nije ni taknuo,doslovno.Covjek bi pomislio nakon tvog komentara da smo jedva dobili i da su makedonci osteceni za penal,sreca pa ima i nas bez dioptrije koji smo gledali utakmicu.kontrola kroz cijelu utakmicu,jedini problem je zadnji pas i pokretljivost kreativnog djela veznog reda,preopusteni su bili..modric se pomalo dize sa formom ali jos je to daleko od onoga sta on moze pokazati.Sammir dobar u onih 20min sta je igrao,rjesavao se lopte na prvu,prodao par driblinga i skoro namjestio gol...Uglavnom,momcad je zivnula ulaskom njega i kasnije badelja..Rakitic odlican defanzivno i napadacki,Vukojevic odradio odlican posao cuvajuci pandeva,*spremio ga u dzep*... P.S. gol makedonije postignut je nakon evidentnog prekrsaja pandeva na Vukojevicu...Hrvatska se pomalo dize , recimo da je sada na nekih 50% - 60%....Lijepi pozdrav Srbiji i sretno u kvalifikacijama

Troml

pre 11 godina

Ubiće vas arogancija i kvazi ponos,
stanite na loptu, još uvek se igra,
čeka vas još par teških utakmica,
Srbija, Beograd, Marakana i 60000 glasnih navijača!!!
Čekamo vas!!!
(iFox, 13. oktobar 2012 02:30)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Srbija, Beograd, Marakana i 60000 "glasnih navijača"
su četiri utakmice i to u gostima. Od toga u bar tri
pobjeđujemo a od četvrte uzimamo bod. To bi u svakom slučaju
bilo dovoljno!

Realist

pre 11 godina

Peresmijesno.....pa sto se uopce ekipa raspravlja, to je kao da se raspravljaju jel bolji kazahstan ili nizozemska....ajde molim vas sve skupa, ne spamajte po forumu. HR je od 1998. STALNO MEDJU PRVIH 10...pa o cemu onda pricamo i raspravljamo se... Naravno da nam Srbija zeli skinuti "skalp", kao sto i mi to znamo kako nam je bilo i kako nam je, kad igramo recimo s Brazilom....Sa Spanjolcima se nadam jos jednom skorom mecu, "da rijesimo neke stvari od prije 2-3 mjeseca) :) ....

Sretno svima u kvalifinacijama. Moja zelja je da HR bude prva, a Srbija 2 pa nek prodje u "barazu"....