Četvrtak, 11.10.2012.

18:29

Partizan među 200 najvećih dužnika

Fudbalski klub Partizan na spisku je 200 najvećih poreskih dužnika u Srbiji sa dugom većim od 3,7 miliona evra.

Izvor: B92

Partizan meðu 200 najveæih dužnika IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

DJUJA

pre 11 godina

Standardno, drzavni klub, bio i ostao. To sto partizan duguje je novac gradjana Srbije!!

Nasa Zvezda gradjanima Srbije ne duguje nijednu jedinu paru!

Od Mirka na ovamo Partizanov budzet se puni iz drzavnog budzeta, sto direktno, sto oprastanjem dugova!

Eto, to je Partizan...nekad vojni, a raspadom vojske, drzavni klub!!



majstore a odakle vama pare za marakanu?

Ivan

pre 11 godina

,,Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi``

... Koji su poznati poreskoj upravi ?!
Da li ovo znaci da ima i onih dugovanja koja poreskoj upravi nisu poznata?

Ironija

pre 11 godina

A meni poslali sudskog izvrsitelja zbog duga od 1.586,16 dinara (i slovima: HILJADU PET STOTINA OSAMDESET SEST DINARA I SESNAEST PARA)!!!

dr.En

pre 11 godina

ovima iz zvezde...gledajte bre svoja posla. Mi dugujemo za porez. Ne pravimo ugovore po inostranstvu i kajmakcalanskim ostrvima! A za titule cete morati da sacekati prolece, pa da vidimo! I sto rece neko pre mene, vi ste nesposobni da dugujete za porez...treba nesto i da se privredi, odn. zaradi.

Sam ću sa travke mirišljavke

pre 11 godina

Svaki put kad objavite ovako nešto ja se obradujem i ponadam da je zaigrala mečka i kod njih. Posle ispadne ništa, oni se izvuku a ja patim još gore. Nemoj više da me podevate, tešite i lečite moje komplekse. Meni sve gore...

ackoniskikartel

pre 11 godina

O cemu bre vi pricate ? Pa ko ne duguje porez ovoj drzavi ? Dal mislite da upravu Partizana briga da placa poreze ? Mislim,to su smesne pare,realno za jednu drzavu,pa i za klub koji u kome se okrecu milioni eura.Jedna mesara kod mene u nisu duguje 50,60 miliona dinara.Sta sad kao Partizan,Vojvodina duzni,a Zvezda nije,ma majke ti !

neko

pre 11 godina

Sada barem znam kako cu ja (fiz. lice) razgovarati sa poreznicima! Oni meni: Dugujete nam milion dinara!! Ja njima: Imam jasan plan kako cu da platim!!!
Pa ovo je super...

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ko gasi Crvenu zvezdu ? Crvena zvezda sama gasi svoje klubove i osniva ih pod drugim imenom da bi nasamarila drzavu i da ne plati poreze !

Aleksandar

pre 11 godina

Navijam za Partizan od svoje pete godine, a svoju firmu imam 4 godine. Imam 35 godina, čisto radi cele slike. Kad ćete uhapsiti odgovorna lica Partizana, Zvezde i svih sa 200 liste dužnika poreza? Pa mene bi uhapsili za 200.000,00 dinara a ne za 300.000.000,00?!?! Država je nula a ovima se može. Nema veze, bitno ja plaćam porez da ovi voze svoja fensi kola. Gadi mi se sav sport iz mog džepa što ide i kad neću. Kad oću - okej, odem pa kupim kartu ili dres.

dm

pre 11 godina

@Niko ne gasi zvezdine klubove, Zvezda ih sama gasi, a onda ih otvara pod drugim imenom kako bi se oslobodila dugova!!! Ali to im drzava omogucila. Da li ti zaista verujes da na ovom spisku duznika nema imena tvog kluba? Da li ti verujes da je tvoj klub koji ima skoro 50 miliona duga (toliko je bio pre pocetka sezone, sada je mozda i veci), koji svima duguje, redovno placao porez drzavi? To mogu da prosipaju price samo takvim "inteligencijama", ja iskreno ne verujem da neko ko nema dinara u kasi, uredno isplacuje sve poreze... Pa vama FSS placa trenera, a ne tvoj klub, razmisli malo!!!
(TIGER, 11. oktobar 2012 19:57)
Sine onaj spisak je zvanicni spisak poreske uprave Srbije,dakle nema ja sta da nagadjam dali ima ili nema Zvezde,nema je na spisku. A te dugove Zvezde sto pominjes su drugacijeg tipa,tjs to su krediti,a kao sto znas krediti se mesecno isplacuju i ako se vode kao neko dugovanje nije nesto sto mora u jednom momentu sve da se isplati,pominjes inteligenciju pa malo upotrebi i svoju,takav tip dugovanja kao Zvezda ima i Mancester preko 150 miliona a takodje i Barsa i Real,a vi bre porez ne placate,kao sta vas briga,a ovamo nase kredite pominjete. Ispasce na kraju da i ako ste vi kao "finansijski stabilni" u stvari imate veci stvarni dug od nas.

veliki strumf

pre 11 godina

Ko zna kome Partizan sve duguje i koliko, kad drzavi duguje ovoliko (a i to se dobro godinama krilo i zataskavalo). A najzanimljivije od svega je da je Partizan sklopio ugovor sa drzavom o otplati duga u ratama, a vec posle nekoliko dana prekrsio ugovor i nije uplatio prvu dospelu ratu. A onda je u narednih 8 meseci prekrsio sporazum koji je sam inicirao i potpisao jos 8 puta. Kada Djura ode, a taj dan je sve blizi, tek tada ce se saznati u kolikoj dubiozi se nalazi Partizan.

fkr1958

pre 11 godina

Mozda je bolje ne placati,eto Fk Rad duguje 30000 rsd,ali mi titulu necemo nikad uzeti,a da dugujemo 3 miliona,savez bi nas izbacio verovatno u 7 ligu.
Ali to je pravda,nemas para za stadion,oteraju te na tudji,a kad dugujes svima nema nikakve kazne,samo nastavi da otimas!
dok kod nas ne bude ko u Skotskoj,nema tu srece!

veliki strumf

pre 11 godina

Izjava Grubora je vrhunac cinizma iz 2 razloga: 1. pa tako moze svako da posluje, kupujes igrace a ne placas dugove; 2. a koga je to pa Partizan doveo? Scepovica, Zabiju, Lovrea? Otrosili se. Koga bre lazete?! Drzava sada treba da pokaze svoju ozbiljnost: kada je jedan Glazgov Rendzers mogao u 4. ligu (a najtrofejniji je klub u Evropi po nacionalnim trofejima), e pa moze vala i Partizan. Tesko da im Tole sada moze pomoci, presusilo i njemu, ono sto je ostavio u steku za ovakve crne dane uzece Antic.

scheika

pre 11 godina

Nemacki as iz Bajerna se pobunio spravom,sto Barsa i Real daju basloslovna sredstva za transfere i primanja igraca,dok je njima "ogranicen budzet" a sa druge strane ta Nemacka daje milijarde pomoci privredi Spanije ! Partizan ce taj dug vratiti jednim transferom uskoro.A sta ce Zvezda sa 40 miliona evra ? Ko i kada ce to da nadoknadi,i primanja igracima za celu godinu,unazad.

Soko

pre 11 godina

Nije nimalo dobro sto Partizan duguje za porez ali da malo objasnimo ovim iz Zvezde mi smo u zadnjih nekoliko godina bili u obavezi da platimo poreza 7000000 eura i platili smo pola Zvezda posto nista nije prodala nije imala prihod nista i ne placa . Za drzavu nije dobro sto se porez ne placa redsovno ali jos je gore kad neko nemoze da stvori ni obavezu.

:)

pre 11 godina

Ma sta se nervirate??Sve je u redu! Sve ce to cika Tole da vam sredi! Deli on i sakom i kapom: titule, igraca vise, crno bele sudije... Taman za 67. rodjendan!!! SAMO OPUSTENO;)

mare

pre 11 godina

Pa odakle nam ljudi pare za porez, sve smo ulozili u novi stadion :) Ne, nije to, doveli smo Mesija i Kazorlu :) Ne, cek, nije ni to, doveli smo Fergusona da bude pomocni trener cika Crnom, cek bre pa nije ni to. Ah da, jedan gospodin u upravi je jeo burek a drugi shio odela. Znate danas,sve poskupelo, burek 120% (stodvaes posto), a i za investicije u odela, pa nije lako, povecali PDV na 20% (dvaes posto). Ali platicemo, nije da nije, Tumbaa, daj vamo novo prase da prodamo. Ovaj, Tumba, pusti prase, mislio sam igraca Tumba, igraca. Sace to ocas posla, (prs u uvce), alooo, aloo, e to Fiorentina drugovi, centrala dajte mi Veronu, mislim Karakas, mislim Djenovu, gde se i koj moj vise nalazi ta Fjorentina.... :( Autor (:( Autor, 11. oktobar 2012 20:00)
Hahaha. Carski!!! Slatko si me ismejao...

Mecka

pre 11 godina

Eto dokaza da ste drzavni klub! Vama dozvoljeno da ne placate drzavi, da bi ulagali u igracki kadar!? Eto odakle ove silne titule, crno na belo! Da ja imam firmu, i ne platim porez, ne bi mi dozvolili da ulazem u robu, nego bi radio katanac! Proglasite stecaj, kao mi u DRUGOM sportu, pa igrajte! Zvezda bar u fudbalu ne duguje za porez...Kako cete se zvati? ofk partizan mts bgd eps?

Carolina

pre 11 godina

Претпостављам да је вијест тачна, чим се и Грубор сложио с њом. Није охрабрујућа, али ни драматична. За озбиљан клуб цифра није превелика. Боли само то што се медијским прећуткивањима цијеле истине овом напаћеном и не баш образованом народу даје погрешна слика о стању у спортским друштвима.
А шта кажу чињенице? ФК Партизан је дужан нека средства држави на име пореза. То није спорно, потписани су неки уговори са ПУ и паре ће бити уплаћене. Мислим да нема потребе за оваквим бомбастичним насловима. Партизан дугује држави ту цифру, а други дугују много, много, много више. И индиректно плаћамо сви. Питам се зашто се овакви хајкачки текстови не пишу кад државна врхушка некоме лобира за спонзоре из државе којој су окренули Србију. Зашто се овакви текстови не пишу кад први подпредсједник владе сваки други дан иде једном клубу у посјету?
Тада нема хајке.

Zlly

pre 11 godina

Ovde nesto nije u redu! Gde je ovde Zvezda? Provokacija!!! Smisljeno okrecete neutralnu javnost sa pronevera u Zvezdi, blokada, preregistracija i pljacki, kome oni placaju porez, kako je dozvoljeno da postoje i takmice se jos uvek??? Partizan ne krije dugovanja i ne bezi od obaveza, ne menja ime, ne preregistruje se i ne potkrada drzavu!!! Nagradno pitanje: kako se Zvezda zove ove godine, koliko je u blokadi na prethodna dva pravna imena, i koliko duguje drzavi za porez? Posle Kosova, Zvezda je patriotska pljacka br. 2!

lisac

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?
(sasa, 11. oktobar 2012 18:41)

Dok mi dugujemo drzavi za porez, vi dugujete svojim fudbalerima, svojim cistacicama, svojim ljudima koji rade oko kluba i stadiona.. o transferima da ne pricam. Klubovi iz Zvezdine porodice se ugase sami (kk, rk, vk) a onda dodje drzava i nestane dug od 20 miliona i napravi se 'drim tim' (KK), dodju najbolji igraci sveta (VK).. i opet imate obraza da se javljate.. ko koga ovde ... ?

One night in May

pre 11 godina

Standardno, drzavni klub, bio i ostao. To sto partizan duguje je novac gradjana Srbije!!

Nasa Zvezda gradjanima Srbije ne duguje nijednu jedinu paru!

Od Mirka na ovamo Partizanov budzet se puni iz drzavnog budzeta, sto direktno, sto oprastanjem dugova!

Eto, to je Partizan...nekad vojni, a raspadom vojske, drzavni klub!!

:( Autor

pre 11 godina

Pa odakle nam ljudi pare za porez, sve smo ulozili u novi stadion :) Ne, nije to, doveli smo Mesija i Kazorlu :) Ne, cek, nije ni to, doveli smo Fergusona da bude pomocni trener cika Crnom, cek bre pa nije ni to. Ah da, jedan gospodin u upravi je jeo burek a drugi shio odela. Znate danas, sve poskupelo, burek 120% (stodvaes posto), a i za investicije u odela, pa nije lako, povecali PDV na 20% (dvaes posto). Ali platicemo, nije da nije, Tumbaa, daj vamo novo prase da prodamo. Ovaj, Tumba, pusti prase, mislio sam igraca Tumba, igraca. Sace to ocas posla, (prs u uvce), alooo, aloo, e to Fiorentina drugovi, centrala dajte mi Veronu, mislim Karakas, mislim Djenovu, gde se i koj moj vise nalazi ta Fjorentina.... :( Autor

rambo

pre 11 godina

Ovde ljudi brkaju opšti dug i porez, ja bih rekao. Ovde su fakat "preduzeća" koja su najnemarnija prema osnovnim obavezama. Da plate svoje račune...

Dabu

pre 11 godina

@ Nego šta?

Kažeš da najveći porez plaćaju najbolji. Međutim, u tekstu ne piše da vi porez plaćate, već da porez DUGUJETE. Da plaćate ne bi bili na listi najvećih dužnika.

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Partizan ma to je nemoguce oni su uvek na 0 i cisti sto se tice toga samo Zvezda je svima duzna e moji grobari toliko ste jadni da nije tuzno toliko bilo bi smesno

DDT

pre 11 godina

A Đura diktatura , Vukadinović ,Babić , Ružić rolex i companija su tvrdili kako je Partizan u plusu , a izgleda da je sve što je rekao Krstajić 100% istina, od gde su onolike pare od prodaje igrača , od da Đura kaže da je budžet 13 miliona evra a Babić 21 milion evra. Izgleda da je maca pojela jezik Vukadinoviću i Babiću pa se Grubor oglašava. A Bogićević jedini privrednik iz jugoistočne evrope koji je dobio poziv MMF da dođe u Tokio. I nije bio dobar za predsednika. Zanimljivo.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo medju najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar..."

Ahahaha u sta ste ulagali ? Samo desetak igraca je dovedeno sa nekom odstetom,ostali su dovedeni kao slobodni igraci.
A koliko ste samo igraca prodali i za koje pare !
Jaooooooooj ! Steta sto u ovoj zemlji nema pravde i uredjenog pravnog sistema,pa da se hapsi i zatvara banda .

Bar se ugledajte na Italiju ... mafijaska uredjena zemlja. Zelenasi i dalje drze sve u svojim rukama u talu sa politicarima,ali im je standard 15x veci nego nas!

akcidroni

pre 11 godina

"Mi smo medju najvecim duznicima, jer smo najvise ulagali u igracki kadar!??" Ljudi, dokad vise, ovo mora da se prekine, bezocna pljacka i laganje u lice i pravljenje ludim svakog navijaca Partizana se nastavljaju i kraj im se ne nazire!

TheKum

pre 11 godina

Svi ti verujemo!I tebi,i snajderu,i onom iz roaminga,iToletu,i svima iz jsd patlidzan!Pa do juce ste govorili kako izmirujete sve obaveze na vreme,ne dugujete nikome nista osim vasim navijacima(njih ukupno 3654),sve savrseno funkcionise...divota...kako to sad odjednom dugujete porez?Posle svih para iz Lige sampiona i lige evrope vadite se na ulaganje u igrace!?Pa gde su pare od prodaje istih?Drzavo hapsi!!!

Vrhunac Kulminacije !!!!!!

pre 11 godina

"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo medju najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar. Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi", rekao je Grubor Tanjugu.

On je istakao da Partizan u potpunosti posluje u skladu sa zakonskom regulativom.

"Ni u jednom trenutku nije postojala namera da se izbegne plaćanje poreskih obaveza", zaključio je Grubor.

TIGER

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?
(sasa, 11. oktobar 2012 18:41)

Niko ne gasi zvezdine klubove, Zvezda ih sama gasi, a onda ih otvara pod drugim imenom kako bi se oslobodila dugova!!! Ali to im drzava omogucila. Da li ti zaista verujes da na ovom spisku duznika nema imena tvog kluba? Da li ti verujes da je tvoj klub koji ima skoro 50 miliona duga (toliko je bio pre pocetka sezone, sada je mozda i veci), koji svima duguje, redovno placao porez drzavi? To mogu da prosipaju price samo takvim "inteligencijama", ja iskreno ne verujem da neko ko nema dinara u kasi, uredno isplacuje sve poreze... Pa vama FSS placa trenera, a ne tvoj klub, razmisli malo!!!

Dule

pre 11 godina

Čekaj, znači na listi je i RTS?! Oni ne plaćaju porez državi a kmeče da im se plaća pretplata i tuže sirotinju? A, pa nećemo tako!

sasa

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?

Dule

pre 11 godina

Čekaj, znači na listi je i RTS?! Oni ne plaćaju porez državi a kmeče da im se plaća pretplata i tuže sirotinju? A, pa nećemo tako!

sasa

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?

akcidroni

pre 11 godina

"Mi smo medju najvecim duznicima, jer smo najvise ulagali u igracki kadar!??" Ljudi, dokad vise, ovo mora da se prekine, bezocna pljacka i laganje u lice i pravljenje ludim svakog navijaca Partizana se nastavljaju i kraj im se ne nazire!

:( Autor

pre 11 godina

Pa odakle nam ljudi pare za porez, sve smo ulozili u novi stadion :) Ne, nije to, doveli smo Mesija i Kazorlu :) Ne, cek, nije ni to, doveli smo Fergusona da bude pomocni trener cika Crnom, cek bre pa nije ni to. Ah da, jedan gospodin u upravi je jeo burek a drugi shio odela. Znate danas, sve poskupelo, burek 120% (stodvaes posto), a i za investicije u odela, pa nije lako, povecali PDV na 20% (dvaes posto). Ali platicemo, nije da nije, Tumbaa, daj vamo novo prase da prodamo. Ovaj, Tumba, pusti prase, mislio sam igraca Tumba, igraca. Sace to ocas posla, (prs u uvce), alooo, aloo, e to Fiorentina drugovi, centrala dajte mi Veronu, mislim Karakas, mislim Djenovu, gde se i koj moj vise nalazi ta Fjorentina.... :( Autor

DDT

pre 11 godina

A Đura diktatura , Vukadinović ,Babić , Ružić rolex i companija su tvrdili kako je Partizan u plusu , a izgleda da je sve što je rekao Krstajić 100% istina, od gde su onolike pare od prodaje igrača , od da Đura kaže da je budžet 13 miliona evra a Babić 21 milion evra. Izgleda da je maca pojela jezik Vukadinoviću i Babiću pa se Grubor oglašava. A Bogićević jedini privrednik iz jugoistočne evrope koji je dobio poziv MMF da dođe u Tokio. I nije bio dobar za predsednika. Zanimljivo.

One night in May

pre 11 godina

Standardno, drzavni klub, bio i ostao. To sto partizan duguje je novac gradjana Srbije!!

Nasa Zvezda gradjanima Srbije ne duguje nijednu jedinu paru!

Od Mirka na ovamo Partizanov budzet se puni iz drzavnog budzeta, sto direktno, sto oprastanjem dugova!

Eto, to je Partizan...nekad vojni, a raspadom vojske, drzavni klub!!

TIGER

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?
(sasa, 11. oktobar 2012 18:41)

Niko ne gasi zvezdine klubove, Zvezda ih sama gasi, a onda ih otvara pod drugim imenom kako bi se oslobodila dugova!!! Ali to im drzava omogucila. Da li ti zaista verujes da na ovom spisku duznika nema imena tvog kluba? Da li ti verujes da je tvoj klub koji ima skoro 50 miliona duga (toliko je bio pre pocetka sezone, sada je mozda i veci), koji svima duguje, redovno placao porez drzavi? To mogu da prosipaju price samo takvim "inteligencijama", ja iskreno ne verujem da neko ko nema dinara u kasi, uredno isplacuje sve poreze... Pa vama FSS placa trenera, a ne tvoj klub, razmisli malo!!!

TheKum

pre 11 godina

Svi ti verujemo!I tebi,i snajderu,i onom iz roaminga,iToletu,i svima iz jsd patlidzan!Pa do juce ste govorili kako izmirujete sve obaveze na vreme,ne dugujete nikome nista osim vasim navijacima(njih ukupno 3654),sve savrseno funkcionise...divota...kako to sad odjednom dugujete porez?Posle svih para iz Lige sampiona i lige evrope vadite se na ulaganje u igrace!?Pa gde su pare od prodaje istih?Drzavo hapsi!!!

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Partizan ma to je nemoguce oni su uvek na 0 i cisti sto se tice toga samo Zvezda je svima duzna e moji grobari toliko ste jadni da nije tuzno toliko bilo bi smesno

Dabu

pre 11 godina

@ Nego šta?

Kažeš da najveći porez plaćaju najbolji. Međutim, u tekstu ne piše da vi porez plaćate, već da porez DUGUJETE. Da plaćate ne bi bili na listi najvećih dužnika.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo medju najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar..."

Ahahaha u sta ste ulagali ? Samo desetak igraca je dovedeno sa nekom odstetom,ostali su dovedeni kao slobodni igraci.
A koliko ste samo igraca prodali i za koje pare !
Jaooooooooj ! Steta sto u ovoj zemlji nema pravde i uredjenog pravnog sistema,pa da se hapsi i zatvara banda .

Bar se ugledajte na Italiju ... mafijaska uredjena zemlja. Zelenasi i dalje drze sve u svojim rukama u talu sa politicarima,ali im je standard 15x veci nego nas!

Mecka

pre 11 godina

Eto dokaza da ste drzavni klub! Vama dozvoljeno da ne placate drzavi, da bi ulagali u igracki kadar!? Eto odakle ove silne titule, crno na belo! Da ja imam firmu, i ne platim porez, ne bi mi dozvolili da ulazem u robu, nego bi radio katanac! Proglasite stecaj, kao mi u DRUGOM sportu, pa igrajte! Zvezda bar u fudbalu ne duguje za porez...Kako cete se zvati? ofk partizan mts bgd eps?

dm

pre 11 godina

@Niko ne gasi zvezdine klubove, Zvezda ih sama gasi, a onda ih otvara pod drugim imenom kako bi se oslobodila dugova!!! Ali to im drzava omogucila. Da li ti zaista verujes da na ovom spisku duznika nema imena tvog kluba? Da li ti verujes da je tvoj klub koji ima skoro 50 miliona duga (toliko je bio pre pocetka sezone, sada je mozda i veci), koji svima duguje, redovno placao porez drzavi? To mogu da prosipaju price samo takvim "inteligencijama", ja iskreno ne verujem da neko ko nema dinara u kasi, uredno isplacuje sve poreze... Pa vama FSS placa trenera, a ne tvoj klub, razmisli malo!!!
(TIGER, 11. oktobar 2012 19:57)
Sine onaj spisak je zvanicni spisak poreske uprave Srbije,dakle nema ja sta da nagadjam dali ima ili nema Zvezde,nema je na spisku. A te dugove Zvezde sto pominjes su drugacijeg tipa,tjs to su krediti,a kao sto znas krediti se mesecno isplacuju i ako se vode kao neko dugovanje nije nesto sto mora u jednom momentu sve da se isplati,pominjes inteligenciju pa malo upotrebi i svoju,takav tip dugovanja kao Zvezda ima i Mancester preko 150 miliona a takodje i Barsa i Real,a vi bre porez ne placate,kao sta vas briga,a ovamo nase kredite pominjete. Ispasce na kraju da i ako ste vi kao "finansijski stabilni" u stvari imate veci stvarni dug od nas.

:)

pre 11 godina

Ma sta se nervirate??Sve je u redu! Sve ce to cika Tole da vam sredi! Deli on i sakom i kapom: titule, igraca vise, crno bele sudije... Taman za 67. rodjendan!!! SAMO OPUSTENO;)

Vrhunac Kulminacije !!!!!!

pre 11 godina

"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo medju najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar. Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi", rekao je Grubor Tanjugu.

On je istakao da Partizan u potpunosti posluje u skladu sa zakonskom regulativom.

"Ni u jednom trenutku nije postojala namera da se izbegne plaćanje poreskih obaveza", zaključio je Grubor.

Aleksandar

pre 11 godina

Navijam za Partizan od svoje pete godine, a svoju firmu imam 4 godine. Imam 35 godina, čisto radi cele slike. Kad ćete uhapsiti odgovorna lica Partizana, Zvezde i svih sa 200 liste dužnika poreza? Pa mene bi uhapsili za 200.000,00 dinara a ne za 300.000.000,00?!?! Država je nula a ovima se može. Nema veze, bitno ja plaćam porez da ovi voze svoja fensi kola. Gadi mi se sav sport iz mog džepa što ide i kad neću. Kad oću - okej, odem pa kupim kartu ili dres.

mare

pre 11 godina

Pa odakle nam ljudi pare za porez, sve smo ulozili u novi stadion :) Ne, nije to, doveli smo Mesija i Kazorlu :) Ne, cek, nije ni to, doveli smo Fergusona da bude pomocni trener cika Crnom, cek bre pa nije ni to. Ah da, jedan gospodin u upravi je jeo burek a drugi shio odela. Znate danas,sve poskupelo, burek 120% (stodvaes posto), a i za investicije u odela, pa nije lako, povecali PDV na 20% (dvaes posto). Ali platicemo, nije da nije, Tumbaa, daj vamo novo prase da prodamo. Ovaj, Tumba, pusti prase, mislio sam igraca Tumba, igraca. Sace to ocas posla, (prs u uvce), alooo, aloo, e to Fiorentina drugovi, centrala dajte mi Veronu, mislim Karakas, mislim Djenovu, gde se i koj moj vise nalazi ta Fjorentina.... :( Autor (:( Autor, 11. oktobar 2012 20:00)
Hahaha. Carski!!! Slatko si me ismejao...

lisac

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?
(sasa, 11. oktobar 2012 18:41)

Dok mi dugujemo drzavi za porez, vi dugujete svojim fudbalerima, svojim cistacicama, svojim ljudima koji rade oko kluba i stadiona.. o transferima da ne pricam. Klubovi iz Zvezdine porodice se ugase sami (kk, rk, vk) a onda dodje drzava i nestane dug od 20 miliona i napravi se 'drim tim' (KK), dodju najbolji igraci sveta (VK).. i opet imate obraza da se javljate.. ko koga ovde ... ?

veliki strumf

pre 11 godina

Izjava Grubora je vrhunac cinizma iz 2 razloga: 1. pa tako moze svako da posluje, kupujes igrace a ne placas dugove; 2. a koga je to pa Partizan doveo? Scepovica, Zabiju, Lovrea? Otrosili se. Koga bre lazete?! Drzava sada treba da pokaze svoju ozbiljnost: kada je jedan Glazgov Rendzers mogao u 4. ligu (a najtrofejniji je klub u Evropi po nacionalnim trofejima), e pa moze vala i Partizan. Tesko da im Tole sada moze pomoci, presusilo i njemu, ono sto je ostavio u steku za ovakve crne dane uzece Antic.

veliki strumf

pre 11 godina

Ko zna kome Partizan sve duguje i koliko, kad drzavi duguje ovoliko (a i to se dobro godinama krilo i zataskavalo). A najzanimljivije od svega je da je Partizan sklopio ugovor sa drzavom o otplati duga u ratama, a vec posle nekoliko dana prekrsio ugovor i nije uplatio prvu dospelu ratu. A onda je u narednih 8 meseci prekrsio sporazum koji je sam inicirao i potpisao jos 8 puta. Kada Djura ode, a taj dan je sve blizi, tek tada ce se saznati u kolikoj dubiozi se nalazi Partizan.

fkr1958

pre 11 godina

Mozda je bolje ne placati,eto Fk Rad duguje 30000 rsd,ali mi titulu necemo nikad uzeti,a da dugujemo 3 miliona,savez bi nas izbacio verovatno u 7 ligu.
Ali to je pravda,nemas para za stadion,oteraju te na tudji,a kad dugujes svima nema nikakve kazne,samo nastavi da otimas!
dok kod nas ne bude ko u Skotskoj,nema tu srece!

Zlly

pre 11 godina

Ovde nesto nije u redu! Gde je ovde Zvezda? Provokacija!!! Smisljeno okrecete neutralnu javnost sa pronevera u Zvezdi, blokada, preregistracija i pljacki, kome oni placaju porez, kako je dozvoljeno da postoje i takmice se jos uvek??? Partizan ne krije dugovanja i ne bezi od obaveza, ne menja ime, ne preregistruje se i ne potkrada drzavu!!! Nagradno pitanje: kako se Zvezda zove ove godine, koliko je u blokadi na prethodna dva pravna imena, i koliko duguje drzavi za porez? Posle Kosova, Zvezda je patriotska pljacka br. 2!

neko

pre 11 godina

Sada barem znam kako cu ja (fiz. lice) razgovarati sa poreznicima! Oni meni: Dugujete nam milion dinara!! Ja njima: Imam jasan plan kako cu da platim!!!
Pa ovo je super...

rambo

pre 11 godina

Ovde ljudi brkaju opšti dug i porez, ja bih rekao. Ovde su fakat "preduzeća" koja su najnemarnija prema osnovnim obavezama. Da plate svoje račune...

Carolina

pre 11 godina

Претпостављам да је вијест тачна, чим се и Грубор сложио с њом. Није охрабрујућа, али ни драматична. За озбиљан клуб цифра није превелика. Боли само то што се медијским прећуткивањима цијеле истине овом напаћеном и не баш образованом народу даје погрешна слика о стању у спортским друштвима.
А шта кажу чињенице? ФК Партизан је дужан нека средства држави на име пореза. То није спорно, потписани су неки уговори са ПУ и паре ће бити уплаћене. Мислим да нема потребе за оваквим бомбастичним насловима. Партизан дугује држави ту цифру, а други дугују много, много, много више. И индиректно плаћамо сви. Питам се зашто се овакви хајкачки текстови не пишу кад државна врхушка некоме лобира за спонзоре из државе којој су окренули Србију. Зашто се овакви текстови не пишу кад први подпредсједник владе сваки други дан иде једном клубу у посјету?
Тада нема хајке.

Soko

pre 11 godina

Nije nimalo dobro sto Partizan duguje za porez ali da malo objasnimo ovim iz Zvezde mi smo u zadnjih nekoliko godina bili u obavezi da platimo poreza 7000000 eura i platili smo pola Zvezda posto nista nije prodala nije imala prihod nista i ne placa . Za drzavu nije dobro sto se porez ne placa redsovno ali jos je gore kad neko nemoze da stvori ni obavezu.

scheika

pre 11 godina

Nemacki as iz Bajerna se pobunio spravom,sto Barsa i Real daju basloslovna sredstva za transfere i primanja igraca,dok je njima "ogranicen budzet" a sa druge strane ta Nemacka daje milijarde pomoci privredi Spanije ! Partizan ce taj dug vratiti jednim transferom uskoro.A sta ce Zvezda sa 40 miliona evra ? Ko i kada ce to da nadoknadi,i primanja igracima za celu godinu,unazad.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ko gasi Crvenu zvezdu ? Crvena zvezda sama gasi svoje klubove i osniva ih pod drugim imenom da bi nasamarila drzavu i da ne plati poreze !

Sam ću sa travke mirišljavke

pre 11 godina

Svaki put kad objavite ovako nešto ja se obradujem i ponadam da je zaigrala mečka i kod njih. Posle ispadne ništa, oni se izvuku a ja patim još gore. Nemoj više da me podevate, tešite i lečite moje komplekse. Meni sve gore...

Ironija

pre 11 godina

A meni poslali sudskog izvrsitelja zbog duga od 1.586,16 dinara (i slovima: HILJADU PET STOTINA OSAMDESET SEST DINARA I SESNAEST PARA)!!!

DJUJA

pre 11 godina

Standardno, drzavni klub, bio i ostao. To sto partizan duguje je novac gradjana Srbije!!

Nasa Zvezda gradjanima Srbije ne duguje nijednu jedinu paru!

Od Mirka na ovamo Partizanov budzet se puni iz drzavnog budzeta, sto direktno, sto oprastanjem dugova!

Eto, to je Partizan...nekad vojni, a raspadom vojske, drzavni klub!!



majstore a odakle vama pare za marakanu?

ackoniskikartel

pre 11 godina

O cemu bre vi pricate ? Pa ko ne duguje porez ovoj drzavi ? Dal mislite da upravu Partizana briga da placa poreze ? Mislim,to su smesne pare,realno za jednu drzavu,pa i za klub koji u kome se okrecu milioni eura.Jedna mesara kod mene u nisu duguje 50,60 miliona dinara.Sta sad kao Partizan,Vojvodina duzni,a Zvezda nije,ma majke ti !

dr.En

pre 11 godina

ovima iz zvezde...gledajte bre svoja posla. Mi dugujemo za porez. Ne pravimo ugovore po inostranstvu i kajmakcalanskim ostrvima! A za titule cete morati da sacekati prolece, pa da vidimo! I sto rece neko pre mene, vi ste nesposobni da dugujete za porez...treba nesto i da se privredi, odn. zaradi.

Ivan

pre 11 godina

,,Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi``

... Koji su poznati poreskoj upravi ?!
Da li ovo znaci da ima i onih dugovanja koja poreskoj upravi nisu poznata?

sasa

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?

TIGER

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?
(sasa, 11. oktobar 2012 18:41)

Niko ne gasi zvezdine klubove, Zvezda ih sama gasi, a onda ih otvara pod drugim imenom kako bi se oslobodila dugova!!! Ali to im drzava omogucila. Da li ti zaista verujes da na ovom spisku duznika nema imena tvog kluba? Da li ti verujes da je tvoj klub koji ima skoro 50 miliona duga (toliko je bio pre pocetka sezone, sada je mozda i veci), koji svima duguje, redovno placao porez drzavi? To mogu da prosipaju price samo takvim "inteligencijama", ja iskreno ne verujem da neko ko nema dinara u kasi, uredno isplacuje sve poreze... Pa vama FSS placa trenera, a ne tvoj klub, razmisli malo!!!

Zlly

pre 11 godina

Ovde nesto nije u redu! Gde je ovde Zvezda? Provokacija!!! Smisljeno okrecete neutralnu javnost sa pronevera u Zvezdi, blokada, preregistracija i pljacki, kome oni placaju porez, kako je dozvoljeno da postoje i takmice se jos uvek??? Partizan ne krije dugovanja i ne bezi od obaveza, ne menja ime, ne preregistruje se i ne potkrada drzavu!!! Nagradno pitanje: kako se Zvezda zove ove godine, koliko je u blokadi na prethodna dva pravna imena, i koliko duguje drzavi za porez? Posle Kosova, Zvezda je patriotska pljacka br. 2!

lisac

pre 11 godina

Niko ziv ne zna kolika su celokupna dugovanja FK i KK Partizan, ali se o Zvezdi svaki dan pise. Pitam se ko to u ovoj zemlji brani nadleznim institucijama da procesljaju Partizan? Dokle ce se gasiti klubovi iz Zvezdine porodice, a o Partizanovim dugovanjima samo suskati i nagadjati?
(sasa, 11. oktobar 2012 18:41)

Dok mi dugujemo drzavi za porez, vi dugujete svojim fudbalerima, svojim cistacicama, svojim ljudima koji rade oko kluba i stadiona.. o transferima da ne pricam. Klubovi iz Zvezdine porodice se ugase sami (kk, rk, vk) a onda dodje drzava i nestane dug od 20 miliona i napravi se 'drim tim' (KK), dodju najbolji igraci sveta (VK).. i opet imate obraza da se javljate.. ko koga ovde ... ?

scheika

pre 11 godina

Nemacki as iz Bajerna se pobunio spravom,sto Barsa i Real daju basloslovna sredstva za transfere i primanja igraca,dok je njima "ogranicen budzet" a sa druge strane ta Nemacka daje milijarde pomoci privredi Spanije ! Partizan ce taj dug vratiti jednim transferom uskoro.A sta ce Zvezda sa 40 miliona evra ? Ko i kada ce to da nadoknadi,i primanja igracima za celu godinu,unazad.

One night in May

pre 11 godina

Standardno, drzavni klub, bio i ostao. To sto partizan duguje je novac gradjana Srbije!!

Nasa Zvezda gradjanima Srbije ne duguje nijednu jedinu paru!

Od Mirka na ovamo Partizanov budzet se puni iz drzavnog budzeta, sto direktno, sto oprastanjem dugova!

Eto, to je Partizan...nekad vojni, a raspadom vojske, drzavni klub!!

Soko

pre 11 godina

Nije nimalo dobro sto Partizan duguje za porez ali da malo objasnimo ovim iz Zvezde mi smo u zadnjih nekoliko godina bili u obavezi da platimo poreza 7000000 eura i platili smo pola Zvezda posto nista nije prodala nije imala prihod nista i ne placa . Za drzavu nije dobro sto se porez ne placa redsovno ali jos je gore kad neko nemoze da stvori ni obavezu.

Carolina

pre 11 godina

Претпостављам да је вијест тачна, чим се и Грубор сложио с њом. Није охрабрујућа, али ни драматична. За озбиљан клуб цифра није превелика. Боли само то што се медијским прећуткивањима цијеле истине овом напаћеном и не баш образованом народу даје погрешна слика о стању у спортским друштвима.
А шта кажу чињенице? ФК Партизан је дужан нека средства држави на име пореза. То није спорно, потписани су неки уговори са ПУ и паре ће бити уплаћене. Мислим да нема потребе за оваквим бомбастичним насловима. Партизан дугује држави ту цифру, а други дугују много, много, много више. И индиректно плаћамо сви. Питам се зашто се овакви хајкачки текстови не пишу кад државна врхушка некоме лобира за спонзоре из државе којој су окренули Србију. Зашто се овакви текстови не пишу кад први подпредсједник владе сваки други дан иде једном клубу у посјету?
Тада нема хајке.

samrok sila SLUsamrok

pre 11 godina

Partizan ma to je nemoguce oni su uvek na 0 i cisti sto se tice toga samo Zvezda je svima duzna e moji grobari toliko ste jadni da nije tuzno toliko bilo bi smesno

dm

pre 11 godina

@Niko ne gasi zvezdine klubove, Zvezda ih sama gasi, a onda ih otvara pod drugim imenom kako bi se oslobodila dugova!!! Ali to im drzava omogucila. Da li ti zaista verujes da na ovom spisku duznika nema imena tvog kluba? Da li ti verujes da je tvoj klub koji ima skoro 50 miliona duga (toliko je bio pre pocetka sezone, sada je mozda i veci), koji svima duguje, redovno placao porez drzavi? To mogu da prosipaju price samo takvim "inteligencijama", ja iskreno ne verujem da neko ko nema dinara u kasi, uredno isplacuje sve poreze... Pa vama FSS placa trenera, a ne tvoj klub, razmisli malo!!!
(TIGER, 11. oktobar 2012 19:57)
Sine onaj spisak je zvanicni spisak poreske uprave Srbije,dakle nema ja sta da nagadjam dali ima ili nema Zvezde,nema je na spisku. A te dugove Zvezde sto pominjes su drugacijeg tipa,tjs to su krediti,a kao sto znas krediti se mesecno isplacuju i ako se vode kao neko dugovanje nije nesto sto mora u jednom momentu sve da se isplati,pominjes inteligenciju pa malo upotrebi i svoju,takav tip dugovanja kao Zvezda ima i Mancester preko 150 miliona a takodje i Barsa i Real,a vi bre porez ne placate,kao sta vas briga,a ovamo nase kredite pominjete. Ispasce na kraju da i ako ste vi kao "finansijski stabilni" u stvari imate veci stvarni dug od nas.

TheKum

pre 11 godina

Svi ti verujemo!I tebi,i snajderu,i onom iz roaminga,iToletu,i svima iz jsd patlidzan!Pa do juce ste govorili kako izmirujete sve obaveze na vreme,ne dugujete nikome nista osim vasim navijacima(njih ukupno 3654),sve savrseno funkcionise...divota...kako to sad odjednom dugujete porez?Posle svih para iz Lige sampiona i lige evrope vadite se na ulaganje u igrace!?Pa gde su pare od prodaje istih?Drzavo hapsi!!!

:)

pre 11 godina

Ma sta se nervirate??Sve je u redu! Sve ce to cika Tole da vam sredi! Deli on i sakom i kapom: titule, igraca vise, crno bele sudije... Taman za 67. rodjendan!!! SAMO OPUSTENO;)

Mecka

pre 11 godina

Eto dokaza da ste drzavni klub! Vama dozvoljeno da ne placate drzavi, da bi ulagali u igracki kadar!? Eto odakle ove silne titule, crno na belo! Da ja imam firmu, i ne platim porez, ne bi mi dozvolili da ulazem u robu, nego bi radio katanac! Proglasite stecaj, kao mi u DRUGOM sportu, pa igrajte! Zvezda bar u fudbalu ne duguje za porez...Kako cete se zvati? ofk partizan mts bgd eps?

ackoniskikartel

pre 11 godina

Ko gasi Crvenu zvezdu ? Crvena zvezda sama gasi svoje klubove i osniva ih pod drugim imenom da bi nasamarila drzavu i da ne plati poreze !

dr.En

pre 11 godina

ovima iz zvezde...gledajte bre svoja posla. Mi dugujemo za porez. Ne pravimo ugovore po inostranstvu i kajmakcalanskim ostrvima! A za titule cete morati da sacekati prolece, pa da vidimo! I sto rece neko pre mene, vi ste nesposobni da dugujete za porez...treba nesto i da se privredi, odn. zaradi.

:( Autor

pre 11 godina

Pa odakle nam ljudi pare za porez, sve smo ulozili u novi stadion :) Ne, nije to, doveli smo Mesija i Kazorlu :) Ne, cek, nije ni to, doveli smo Fergusona da bude pomocni trener cika Crnom, cek bre pa nije ni to. Ah da, jedan gospodin u upravi je jeo burek a drugi shio odela. Znate danas, sve poskupelo, burek 120% (stodvaes posto), a i za investicije u odela, pa nije lako, povecali PDV na 20% (dvaes posto). Ali platicemo, nije da nije, Tumbaa, daj vamo novo prase da prodamo. Ovaj, Tumba, pusti prase, mislio sam igraca Tumba, igraca. Sace to ocas posla, (prs u uvce), alooo, aloo, e to Fiorentina drugovi, centrala dajte mi Veronu, mislim Karakas, mislim Djenovu, gde se i koj moj vise nalazi ta Fjorentina.... :( Autor

ackoniskikartel

pre 11 godina

O cemu bre vi pricate ? Pa ko ne duguje porez ovoj drzavi ? Dal mislite da upravu Partizana briga da placa poreze ? Mislim,to su smesne pare,realno za jednu drzavu,pa i za klub koji u kome se okrecu milioni eura.Jedna mesara kod mene u nisu duguje 50,60 miliona dinara.Sta sad kao Partizan,Vojvodina duzni,a Zvezda nije,ma majke ti !

mare

pre 11 godina

Pa odakle nam ljudi pare za porez, sve smo ulozili u novi stadion :) Ne, nije to, doveli smo Mesija i Kazorlu :) Ne, cek, nije ni to, doveli smo Fergusona da bude pomocni trener cika Crnom, cek bre pa nije ni to. Ah da, jedan gospodin u upravi je jeo burek a drugi shio odela. Znate danas,sve poskupelo, burek 120% (stodvaes posto), a i za investicije u odela, pa nije lako, povecali PDV na 20% (dvaes posto). Ali platicemo, nije da nije, Tumbaa, daj vamo novo prase da prodamo. Ovaj, Tumba, pusti prase, mislio sam igraca Tumba, igraca. Sace to ocas posla, (prs u uvce), alooo, aloo, e to Fiorentina drugovi, centrala dajte mi Veronu, mislim Karakas, mislim Djenovu, gde se i koj moj vise nalazi ta Fjorentina.... :( Autor (:( Autor, 11. oktobar 2012 20:00)
Hahaha. Carski!!! Slatko si me ismejao...

veliki strumf

pre 11 godina

Izjava Grubora je vrhunac cinizma iz 2 razloga: 1. pa tako moze svako da posluje, kupujes igrace a ne placas dugove; 2. a koga je to pa Partizan doveo? Scepovica, Zabiju, Lovrea? Otrosili se. Koga bre lazete?! Drzava sada treba da pokaze svoju ozbiljnost: kada je jedan Glazgov Rendzers mogao u 4. ligu (a najtrofejniji je klub u Evropi po nacionalnim trofejima), e pa moze vala i Partizan. Tesko da im Tole sada moze pomoci, presusilo i njemu, ono sto je ostavio u steku za ovakve crne dane uzece Antic.

veliki strumf

pre 11 godina

Ko zna kome Partizan sve duguje i koliko, kad drzavi duguje ovoliko (a i to se dobro godinama krilo i zataskavalo). A najzanimljivije od svega je da je Partizan sklopio ugovor sa drzavom o otplati duga u ratama, a vec posle nekoliko dana prekrsio ugovor i nije uplatio prvu dospelu ratu. A onda je u narednih 8 meseci prekrsio sporazum koji je sam inicirao i potpisao jos 8 puta. Kada Djura ode, a taj dan je sve blizi, tek tada ce se saznati u kolikoj dubiozi se nalazi Partizan.

Dabu

pre 11 godina

@ Nego šta?

Kažeš da najveći porez plaćaju najbolji. Međutim, u tekstu ne piše da vi porez plaćate, već da porez DUGUJETE. Da plaćate ne bi bili na listi najvećih dužnika.

akcidroni

pre 11 godina

"Mi smo medju najvecim duznicima, jer smo najvise ulagali u igracki kadar!??" Ljudi, dokad vise, ovo mora da se prekine, bezocna pljacka i laganje u lice i pravljenje ludim svakog navijaca Partizana se nastavljaju i kraj im se ne nazire!

DDT

pre 11 godina

A Đura diktatura , Vukadinović ,Babić , Ružić rolex i companija su tvrdili kako je Partizan u plusu , a izgleda da je sve što je rekao Krstajić 100% istina, od gde su onolike pare od prodaje igrača , od da Đura kaže da je budžet 13 miliona evra a Babić 21 milion evra. Izgleda da je maca pojela jezik Vukadinoviću i Babiću pa se Grubor oglašava. A Bogićević jedini privrednik iz jugoistočne evrope koji je dobio poziv MMF da dođe u Tokio. I nije bio dobar za predsednika. Zanimljivo.

Hoces Iskreno ?

pre 11 godina

"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo medju najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar..."

Ahahaha u sta ste ulagali ? Samo desetak igraca je dovedeno sa nekom odstetom,ostali su dovedeni kao slobodni igraci.
A koliko ste samo igraca prodali i za koje pare !
Jaooooooooj ! Steta sto u ovoj zemlji nema pravde i uredjenog pravnog sistema,pa da se hapsi i zatvara banda .

Bar se ugledajte na Italiju ... mafijaska uredjena zemlja. Zelenasi i dalje drze sve u svojim rukama u talu sa politicarima,ali im je standard 15x veci nego nas!

Vrhunac Kulminacije !!!!!!

pre 11 godina

"Ceo srpski sport je u teškoj situaciji, a mi smo medju najvećim dužnicma, jer smo najviše ulagali u igrački kadar. Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi", rekao je Grubor Tanjugu.

On je istakao da Partizan u potpunosti posluje u skladu sa zakonskom regulativom.

"Ni u jednom trenutku nije postojala namera da se izbegne plaćanje poreskih obaveza", zaključio je Grubor.

Sam ću sa travke mirišljavke

pre 11 godina

Svaki put kad objavite ovako nešto ja se obradujem i ponadam da je zaigrala mečka i kod njih. Posle ispadne ništa, oni se izvuku a ja patim još gore. Nemoj više da me podevate, tešite i lečite moje komplekse. Meni sve gore...

Dule

pre 11 godina

Čekaj, znači na listi je i RTS?! Oni ne plaćaju porez državi a kmeče da im se plaća pretplata i tuže sirotinju? A, pa nećemo tako!

rambo

pre 11 godina

Ovde ljudi brkaju opšti dug i porez, ja bih rekao. Ovde su fakat "preduzeća" koja su najnemarnija prema osnovnim obavezama. Da plate svoje račune...

fkr1958

pre 11 godina

Mozda je bolje ne placati,eto Fk Rad duguje 30000 rsd,ali mi titulu necemo nikad uzeti,a da dugujemo 3 miliona,savez bi nas izbacio verovatno u 7 ligu.
Ali to je pravda,nemas para za stadion,oteraju te na tudji,a kad dugujes svima nema nikakve kazne,samo nastavi da otimas!
dok kod nas ne bude ko u Skotskoj,nema tu srece!

DJUJA

pre 11 godina

Standardno, drzavni klub, bio i ostao. To sto partizan duguje je novac gradjana Srbije!!

Nasa Zvezda gradjanima Srbije ne duguje nijednu jedinu paru!

Od Mirka na ovamo Partizanov budzet se puni iz drzavnog budzeta, sto direktno, sto oprastanjem dugova!

Eto, to je Partizan...nekad vojni, a raspadom vojske, drzavni klub!!



majstore a odakle vama pare za marakanu?

neko

pre 11 godina

Sada barem znam kako cu ja (fiz. lice) razgovarati sa poreznicima! Oni meni: Dugujete nam milion dinara!! Ja njima: Imam jasan plan kako cu da platim!!!
Pa ovo je super...

Aleksandar

pre 11 godina

Navijam za Partizan od svoje pete godine, a svoju firmu imam 4 godine. Imam 35 godina, čisto radi cele slike. Kad ćete uhapsiti odgovorna lica Partizana, Zvezde i svih sa 200 liste dužnika poreza? Pa mene bi uhapsili za 200.000,00 dinara a ne za 300.000.000,00?!?! Država je nula a ovima se može. Nema veze, bitno ja plaćam porez da ovi voze svoja fensi kola. Gadi mi se sav sport iz mog džepa što ide i kad neću. Kad oću - okej, odem pa kupim kartu ili dres.

Ironija

pre 11 godina

A meni poslali sudskog izvrsitelja zbog duga od 1.586,16 dinara (i slovima: HILJADU PET STOTINA OSAMDESET SEST DINARA I SESNAEST PARA)!!!

Ivan

pre 11 godina

,,Imamo izvore iz kojih očekujemo da izmirimo potraživanja, kao i jasan plan za izmirenje dugovanja koji su poznati Poreskoj upravi``

... Koji su poznati poreskoj upravi ?!
Da li ovo znaci da ima i onih dugovanja koja poreskoj upravi nisu poznata?