Četvrtak, 04.10.2012.

20:42

Partizan: Odlučilo neiskustvo

Napadač Partizana Stefan Šćepović kaže za B92 da je primljeni gol u završnici prvog poluvremena bio glavni uzrok poraza od Rubina u drugom kolu Lige Evrope.

Izvor: SO

Partizan: Odluèilo neiskustvo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

comy SB

pre 11 godina

i opet isto....nema tu nista bez regionalne lige.....kao i kosarka,spas je samo kvalitetno takmicenje koje se igra cele godine...a posle toga dolazi se do igre..i rezultat ce doci kroz par godina u evropi sam po sebi......svaki poraz nasih timova u evropi se sastoji od barem jednog "glupo"primljenog gola po mecu....iz zato samo reg.liga...i jacanje ekipe financiski i igracki...

sasho

pre 11 godina

Nemamo mi trenera za evropske timove.Stanoje je gubio,ali stvarao sanse na utakmici,ako partizan misli nesto da uradi u buducnosti mora da zameni vermez!

aca_bg

pre 11 godina

Moze li,molim Vas, neko od novinara da pita Miljkovica zasto je otrcao VAN TERENA ka reklamama dok je njegov igrac krenuo ka sredini sesnaesterca (sto je i logicno ako covek hoce da da gol)??? On je covek koji je napravio onaj idiotski penal protiv Genka u Beogradu. Dokle vise??? Do koje godine ce se doticni smatrati NEISKUSNIM? Koliko jos njegovih gluposti u vaznim utakmicama treba istrpeti???

a moglo je...

pre 11 godina

Mi smo mlada ekipa nja nja nja, mi smo od skoro u pogonu nja nja nja, oni su iskusniji nja nja nja... Alo bre partizani, puna b.lja simika u Kazanju, i da im se zahvalite sto nije bilo jos...

Vojislav

pre 11 godina

Zaboravio sam da pomenem... Miljkovic,ubica sopstvenog kluba... ima li opet neki strucnjak da ga brani? Na stranu sto se okliznuo,pogledajte gde covek trci,zatvara korner liniju a ostavlja kazneni na izvol'te...i da se nije okliznuo,ispao bi lagano... ne znam ko njega gura,ali on decko je ne samo beskoristan,vec i opasam po svoju ekipu.

Saša

pre 11 godina

Nije odlučilo neiskustvo već kukavička i bezidejna igra koju Vermezović forsira i sa kojom je sa stadiona oterao dobar deo navijača. Ako je to bio cilj uprave mogu da kažem da je uspela. Prvi put sam prestao da idem na stadio kad je vraćen Ješić a sada zbog Vermezovića.

S 40

pre 11 godina

Sampdorija,Genk,Rubin !!! Miljkovicu 3 puta nista je nista...ali pre nego sto odes,molim te objasni svima zasto si smotao desno prema reklamama ? Hteo si da ga fintiras ? Pomozi nam da shvatimo,molim te...inace klinci su ok skroz,ne zameram,samo napred !

Herakle

pre 11 godina

Dosta bre o neiskustvu! Koliko je iskustva međunarodnog imao Vladimir Jugović 1990/91? Ili Siniša Mihajlović? ne znaju i tačka. Plaćaju danak ovim nameštaljkama u Srbiji. Samo ih Zvezda ne pušta, ne mogu gola da daju, kao ni u Evropi... A ove patriote domaće skidaju gaće pa se utrkuju ko će više da primi od dominantnog Partizana. Neiskustvo? Ccccc... Bruka!

Blagoja kazandzija

pre 11 godina

Nikada necemo saznati ali mec stvarno izgleda kao namesten.Ono pustanje igraca kod prvog gola potseca na legendarni mec Pristina-Celik iz Sajberove ere.Jedan igrac pravi potpuno blesavu kretnju,onda se jos i oklizne a ostali ostanu staticni jer ih je iznenadilo kretanje igraca sa loptom na desno(inace jedino moguce da bi se pristajno sutnulo).Prilicno sumnjiva situacija u profesionalnom fudbalu,u amaterskom moze da se prica o neiskustvu

scheika

pre 11 godina

Ma dosta vise te demagogije,i kod Zvezde i kod Partizana - " Mi smo mlada i neiskusna skipa ...!" Kao prvo nikada kao ekipa ne mozete biti ni iskusni jel ni neigrate nekoliko godina zajedno,jel se tim stalno osipa.Drugo imate vi u pogonu i iskusne igrace ( Ilic,Vukic,Sretenovic,Smiljanic,Stojkovic,Meda,Lovre ....) Juce ste mnogo respektovali Rubin,umesto da odigrate opusteno i pokazete sav talenat i znanje.

Milan

pre 11 godina

Da smo losi, losi smo, ne zna se ko je gori. Pre sam jedva cekao utakmicu Partizana u Evropi, juce nisam ni znao da su igrali, izgubio sam zivce da ih gledam. Sad se samo nasmejem na izjave nakon utakmice.

U ovom tekstu, ova izjava je pobednicka:

"Potrebno je zadržati sve igrače i smatram da će za godinu-dve igra biti mnogo kvalitetnija."

Da li se covek sali ili je stvarno pao sa Marsa, ne znam...uglavnom shvatice kakvu je glupost lupio kad vec na kraju ove sezone ode makar 3,4 igraca...doduse, mozda Ilic dostigne vrhunac za godinu, dve.

Pantomimicar

pre 11 godina

Ne postoje više priče o iskustvu i novcu. Kada je jedan BATE pobedio jedan Bajern, to poništava sve slične teorije. Partizan može da pobedi i Rubin i Inter i Neftči. Ali, najveća tuga je što Partizan ni kod kuće nije uspeo da pobedi Neftči. Pa, šta onda očekuju? Da na Meaci dobiju Inter? Sa Vermezom na klupi? Sa Miljkovićem u odbrani? Sa ubitačnom braćom Šćepović u napadu? Only in JSL.

Marko

pre 11 godina

Ajde glavu gore nije vam ovo ni prvi ni poslednji poraz,realno izgubili ste od mnoge jače ekipe,a za to naidgravanje sa Rusima je stvarno smešno pričati,niste šansu imali.

Nije sramota izgubite od jačega,žalostan je naš fudbal,tone sve niže i niže ,pogledajte Bate borisov opeglali su Bajern,naše klubove ima da dobiju amateri,da se sastave 11 rekreativaca pa dobiće bez problema naše klubove.

Inače lepo sam se opario na vama ,hehehe

sesta titula za redom..

pre 11 godina

"Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje..."

To zato sto imate more filijala i sudija u ovoj nasoj smesnoj TSL.
(churguzijanac, 4. oktobar 2012 22:17)

Medju kojima su Crvena zvezda, Vojvodina...

zeljko

pre 11 godina

E pa kad se lako odricu Vukica a Sasu Ilica izbacuje na pola utakice,a i koje crno neiskustvo,pa valjda mladi imaju snage.Inace zbog Miljkovica Partizan ce ponovo ispasti iz Evrope...ma mogu da se vade sad koliko hoce al dzeabe kade ne igraju godine fudbal nego znanje

kugla

pre 11 godina

Odabrani igrači beže od lopte na samom kraju prvog i na samom početku drugog poluvremena. Isti ti igrači imaju prioritet za uvaljivanje nekome za veću lovu od objektivne. Teško je proceniti kvalitet Rubina pošto je tekma dogovorena , ali izgleda da malo m.. da i agresivnosti i mogli su biti savladani. Tako se štelaju utakmice još od Roma-Partizan 4:2 osamdesetih.

mladen

pre 11 godina

niko od ovih nezazluzuje da nosi partizanov dres.cista su nula.ko babe se valjaju po terenu.niko ne ostavlja srce na terenu.fujjjjjjjjjj.,

objektivno realan

pre 11 godina

Ili neiskustvo, kad je u pitanju jači protivnik, ili je fudbal u ekspanziji u zemlji iz koje dolazi protivnik koji je ispod svake klase. Miljkovic je pogresio i protiv Sampdorije prije par godina, koliko mu treba da stekne iskustvo? A da, prodaćete ga vec u januaru, i tako sve u krug.

objektivno realan

pre 11 godina

I Nastasić je neiskusan, izgleda da je bio i previse neiskusan pa smo ga poslali na kaljenje u Fiorentinu pa u Siti. To se kaze ‚‚protivnik je zaluženo pobjedio‚‚.

Alo bre

pre 11 godina

Ninković 17 godina
Lazar i Mitrović 18 godina
Jojić 20 godina
Ostojić i Saša Marković 21 godina
Miljković i Stefan Šćepović 22 godine

Bravo Vermeze za hrabrost. 8 od 13 igrača koji su igrali su do 22 godine i svi su iz naše škole. Bravo za sportski sektor. Ovo je za nas jedini ispravan put. Samo jedna primedba, kakav bre Kamara, čovek nije ništa odigrao od kada je došao. Pa Saša Marković se nadavao golova i odradio sve odbrambene zadatke kao zadni vezni. Pusti bre Brašanca, on je u dve utakmice pokazao da je bolji igrač od Kamare. Ovim se polako prave temelji za ozbiljan klub i za dugo trajanje kao i u košarci. Samo hrabro.

mitke

pre 11 godina

(pfc, 04. oktobar 2012 20:58).Sve je ok sto si rekao ali o bogatstvu nemoj da pricas,sta je Videoton bogatiji pa uvalili 3 komada multimilionerima iz portugala,Bate takodje,nemoj da se vadimo na te price,Nefciju nismo mogli dati gol jel zbog toga su bogatasi?!Budimo iskreni,ocajni smo i jadni..I ove domace vezane titule postaju mi smesne vise.

ss

pre 11 godina

Citam komentare i ne verujem.
Recite mi da se salite ... stvarno ste mislili da Partizan moze da uradi nesto vise osim da izgubi veceras ?

Imamo jako mlad i ne treba ocekivati od njih neki uspeh u Evropi.
Treba nam iskusni kreator , da poveze igru i treba nam barem jos jedan brz igrac kao sto je mali Lazar Markovic.

Klubovi u nasoj ligi su jadni i igraju uglavnom bunker protiv Partizana.
A te fore o namestenim utakmicama,filijalama,su price sa praznoglave ljude ... ili kad vec verujete u to,sto onda uopste pratite nasu ligu?

A i u ostalom ,pa da nije bilo Granta,Zvezda jos uvek ne bi dobila ni jedan derbi. Ove godine gubite svaki derbi,pa posle pricajte o namestanju.

ferguson

pre 11 godina

Da li je klub uložio finansije za stvaranje kluba za Evropu? U igrački kadar, doveo pojačanja?? Nije? Igraju klinci, pola tima. Pa šta hoćete, niste znali kao, da će sve to ovako da bude? Hoćete da ovaj tim pobedjuje Rubin, Inter..Gde vi bre živite?

Vojislav

pre 11 godina

Moram da priznam da odavno nisam video gluplji gol od onog prvog... igrac odlazi po burek, ne razumem gde je posao, a onda njih trojica stoje i gledaju lika kako utrcava u sredinu i zakucava loptu ... neverovatno... ipak, nije bilo katastrofalno, moram da kazem da je na trenutke to licilo na nesto... jos kada bi imali trenera koji bi od pocetka igrao sa napadacem a ne glumio Del Boskea, jer ne trenira Spaniju, nego Partizan...

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

Tim koji 5 godina osvaja prvenstvo kaze da je neiskusan!? Kako onda takva liga moze da bude profesionalna ako je njen "najbolji" tim neiskusan u prevodu amaterski?

Milos

pre 11 godina

Dokle vise kiksevi Miljkovica ? Decko svakom prilikom uprska...Jel mu je cale Miskovic, koji iz senke finansira Partizan? Mislim, zaista ne razumem, zasto on igra ?
Dokle vise takvi igraci da igraju ?

nn

pre 11 godina

Vise ne prolazi ni prica o parama. BATE BORISOV IMA MANJE PARA OD PARTIZANA I ZVEZDA PA TUCE BAJERN!!! VI STE OPERISANI OD FUDBALA IGRACI IZ SRBIJE!

Partizanovac

pre 11 godina

Odlucila glupost Miljkovica! Ono je sramota, ok razumem ja neiskustvo i sve, ali ono ne sme da se desava! Odigra dobro prvo poluvreme kao i ceo tim i onda jednim potezom pokvari sve... Pa to se uci u omladinskoj skoli, da ne ides van terena kad napadas igraca!!!!!!! Sve ostalo mogu da razumem ali to ne. Pa on je vec imao kikseve koji se mogu pripisati mladosti i koje su nas kostale rezultata u mnogim evropskim utakmicama (Sampdorija, Genk...). Da se razumemo, nisam ja ocekivao neki rezultat, cak je i ok, ali da posle odlicno odigranog prvog poluvremena (u nasim mogucnostima) sve pokvarimo tako pocetnickom greskom koju ni petlici ne prave je stvarno ne dopustivo... Mada je i S. Markovic morao tu bolje da reaguje... Ali sta da se radi, ovde se i ne uzimaju bodovi na takvim utakmicama, sa tako mladim igracima...

realno

pre 11 godina

Ma bitno da je Scepa izjavio da ce te pobediti,bitno da vi visite 24 casa na netu posle poraza Zvezde u basketu a to sto ste izgubili nema veze.Imas manje titula,manje kupova,mnogo manji stadion,mnogo manje navijaca ti si samo mali partizan

Darko 88

pre 11 godina

A joj što svi vole da pričaju šta bi bilo kad bi bilo!? E pa nije tako bilo, primili ste prvi gol, a posle ste primili još jedan, a da ih niste primili i da ste vi dali jedan gol utakmica bi se svakako drugačije završila! Auuu dokle više neka bedna opravdanja? Stvarno je naš fudbal sramota, nismo mi za Evropu majke mi!

churguzijanac

pre 11 godina

"Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje..."

To zato sto imate more filijala i sudija u ovoj nasoj smesnoj TSL.

Djuricu lopove odlazi iz svetinje

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac ali zasto je tako tesko priznati - jednostavno Rubin je (daleko) kvalitetnija ekipa od nas. Kraj price

Zasto je to tako - zato sto imaju mnogo vise para

Kad se Partizan u nasem prvenstvu poigrava sa Slobodom iz Uzica njihov trener ne kaze "Nemamo iskustvo" vec kaze da je Partizan daleko bolja ekipa. Tako i mi treba da prihvatimo cinjenicu, ono sto su za nas BSK, Hajduk i ostali u JSL to smo mi u Evropi za bogate klubove
(pfc, 4. oktobar 2012 20:58)
Kakve bre pare pa mi smo igrali egal LS sa Sahtjorom,Realom,Marseljom i Portom koji imaju mnogo vise para nego bedan Rubin izbacili Njukastl koji je tada bio 4-5 ekipa u Engleskoj gde je bio jedan od najboljih engleskih napadaca Sirer.Nisu ovde problem ni igraci ni pare pa ni trener koji je prinudjen da igra sa prosekom od 20 godina nego Djuric koji svake polusezone rasproda ceo mlad tim u Fiorentinu sa svojim bratom medjerom Ramadanijem.Dok se bagra ne otera iz hrama nema rezultata nasem Partizanu.Nasatsic igra za Siti umeseto za nas Sulejmani nije igrao kod nas Savica igra za Fiorentinu.

O krivcima i krivicama

pre 11 godina

Za gol nije kriv Miljković nego reprezentativni Sinišin golman koji ne ume da uhvati ili bar ljudski izbije loptu. Ostali krivci su svi oni koje je mrzelo da potrče i blokiraju (bar petorica) i golman koji nije ni pokušao da brani. Kod drugog gola "proslavio se" Volkov koji je uklizao a onda osvojenu loptu dodao istom njihovom igraču. To ne priliči jednom profi beku ozbiljnog tima kakav bi trebalo da je Partizan. To što je uopšte igrao dotični bek iako je duže vreme van forme i što je branio golman-kiksara, zaslužan je naš omiljeni VELIKI TRENER sa kačketom.

nenad

pre 11 godina

Nije sramota izgubiti,ali je sramota ovo nazivati fudbalom.Ako ste planirali da za 14 dana idete u Milano sa Ovom "igrom"-bolje ostanite kod kuce.Pisace se SAMO 3:0,nece biti bruke i sramote.
Crno-bela deco!!!igrajte srcem i m.....,i niko vam nista nece reci ni za kakav poraz...Ali,SRCE NA TEREN.Skupo prodajte svoju kozu,jer koza je najcenjenija roba.

Momentalni otkaz

pre 11 godina

Trener koji prvo svoj tim UBEDI da Rubin ne može da se dobije, igramo na 0:0 ko Bežanija protiv Partizana, mora posle u to da ubeđuje i navijače. Da stvarno bude 0:0, nema nikakve šanse jer Rubin ZNA kako sa kukavicama. A i da bude, vredi li biti navijač takvog kluba? Sa takvim trenerom nećemo daleko a zvezdaši su u pravu da smo gori čak i od njih. Trenutno!

Dalibor

pre 11 godina

NEISKUSTVO!!!!Da nije zalosno bilo bi smesno,koje bre crno neiskustvo pa nije vam to BSK,pogledajte Bate Borisov i pokrijte se usima.Bate ima pet puta manji budzet od Partizana pa opet pobedjuje u ligi sampiona pa cak i veliki Bajern.Vama treba dati 30.000 dinara mesecno da zivite sa tim pa kad krenete da se borite i pobedjujete onda da dobijete premije.I Nefci ce vas pobediti i opet necete imati ni bod,sramota.

muraov brat

pre 11 godina

Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje. pa da ne igrate prijateljske u tole super ligi mozda bi i uspeli da sutnete posteno na gol rubina. Zvezda je odigrala vise teskih utakmica u ovih par kola kod nas nego partizan za 5 godina kod toleta u ligi

Kako dati go u evropskom takmicenju?

pre 11 godina

Ma ja bi ti jos i povjerovao da nije ovih klinaca iz KK Partizan, koji su isto tako neiskusni i puno panje finansijski motivisani od kluba nego vi fudbaleri, pa im rezultati godinama u vrhu Evrope, ne Srbije i Balkana, nego Evrope.
I onda ne cudi sto su njima tribine pune a vase prazne.

Labud

pre 11 godina

Mom Partizanu cestitam na borbi. Ne moze se sa prackama na haubice. Nije nikad ni moglo. Mladom timu fali dva pojacanja iz Portugala, Afrike ili Brazila. Tumba voli 'nasu decu' pa nista od toga. Ciganski trolovi su zatrovali vesti, nama Grobarima koji zelimo da izmedju sebe prodiskutujemo. To je takav svet cudan, u prirodi rosav, debeloguz, sa pilecim grudima, bez ribe, zivota, a da je stadion video mozda iz autobusa. Ostavite se ljudi corava posla. Uzivajte u svom uspehy koji se zove prvo mesto posle 700 i kusur dana. Partizan je izgubio tamo gde su i mnogo veci izgubili i tek ce da izgube. Hvala sto ste mi objavili komentar.

nekle

pre 11 godina

Opet neiskustvo?
Tacno sam znao.
Mi veze nemamo sa fudbalom, prvo nasi treneri, pa onda i igraci , cim prime loptu odmah gledaju da vrate nazad, ne znaju da se ubace, ne znaju da dodaju igracu na tri metra.
A Vermezovic car pocinje mec bez spica, sa Ilicem kao penetratorem.
Godinama ista prica, kukavicka, palsljivo, kao da je fudbal neka egzaktna nauka, a da za gol mora da se poklopi u tacnom uglu i stepenima ceo mlecni put i svemir.
E zato necemo nista nikad da uradimo u evropi.
Draze bi mi bilo da gube po 10:0 a da pokusavaju da igraju fudbal, nego vako, bez suta sa po dva tri gola u mrezi.

popup

pre 11 godina

Partizan je svojom taktikom izvrsio fudbalsko samoubistvo. Poslusali ste Savu Milosevica i usporili i umrtvili igru. Rezultat su dva gola u mrezi i po koji umrtvljen navijac. Ovaj tim nije za pozicionu, sporu i umrtvljenu igru, za stajanje na loptu. Sve suprotno. Dobar je ovo tim, vise hrabrosti i vere u sebe.

alimpije petronijevic

pre 11 godina

interesantno vidjenje stvari. ovo je dokaz da postoje paralelni svetovi i dimenzije, koje nemaju nikakve dodirne tacke. izgleda da ovi nasi fudbaleri i ostali domaci "fudbalski radnici" zaista zive tamo, za nas obicne ljude nedostupnom univerzumu. u tom svetu kuce su od cokolade, a prozori su od marmelade.

Nataeos

pre 11 godina

Vec 20 godina su neiskusni....Odlucio je kukavica vermez koji igra bez napaca a i na terenu sve kilavo, trapavo...nimalo volje ni respektu prema dresu i navijacima!!!

Igor

pre 11 godina

16 utakmica u grupnoj fazi , 15 laganih poraza i jedan remi. I večito priča o nekakvoj mladosti i neiskustvu. Smešno. Još smešniji je stav i "taktika" da se umrtvi igra . Ako ste "mladi" pa onda mora da imate snage da pretrčite svaku ekipu, da pametno grizete i ujedate, a ustvari nekakvom umišljenom nonšalancijom glumite da ste "kao" neki igrači. Pa ko će bilo kog ovakvog bezdušnog igrača da kupi . Živo me zanima kako vi mislite Interu makar jedan go da date, jedino nekom ludom srećim, spletom neviđenih okolnosti, ili autogolom. Pogledajte kako je Splitski Hajduk odigrao u Milanu, ne samo što su dali dva gola, već su imali bar minimum 5-6 čistih izgrađenih šansi za treći go. Ili pogledajte ovogodišnju igru Maribora. Lete po terenu.

Gambit

pre 11 godina

Interesantno da je onaj momčić Miljković kriv za svaki smešan i nebulozan gol u Evropi, koliko više treba grešaka da napravi dok ne nauči kako se izbija lopta iz svojih 16, i kako se markira protivnički igrač? O struci i trenerima (generalno) ne vredi pričati, sahranili su nam fudbal kalkulacijama i prevaziđenim defanzivnim taktikama koje više ni Italijanima ne polaze za rukom. Jedino kad naše ekipe gledam, lopta više ide unazad i radi se neka varijanta zabušavanja. Kada ćemo jednom u životu gledati totalni fudbal bilo koje domaće ekipe?! Nikad sa ovakvim "stručnjacima"!

mkk

pre 11 godina

Mogu da prihvatim da drugi tim ima iskusnije igrace, bolje tehnicare, talentovanije, ali ne i fizicki spremnije. Kondicija i snaga se grade jakim treninzima!

pfc

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac ali zasto je tako tesko priznati - jednostavno Rubin je (daleko) kvalitetnija ekipa od nas. Kraj price

Zasto je to tako - zato sto imaju mnogo vise para

Kad se Partizan u nasem prvenstvu poigrava sa Slobodom iz Uzica njihov trener ne kaze "Nemamo iskustvo" vec kaze da je Partizan daleko bolja ekipa. Tako i mi treba da prihvatimo cinjenicu, ono sto su za nas BSK, Hajduk i ostali u JSL to smo mi u Evropi za bogate klubove

DaliborFromMoscow

pre 11 godina

Dosta mi je vise nase JSL i dikom podvizima iz iste,kad se iz godine u godine brukamo u Evropi slicnim rezultatom sa po kojim golom plus-minus,DOSTA PRICE,VISE RADA! Vasa profesija je fudbal,bavite se time tada i ne filozofirajte!

Slajder

pre 11 godina

Taktika Vermez - Tumbaković

Kukavićkom igrom čuvaju 0:0 dok ne prime par komada.
Onda idu na konferenciju za stampu sa pričom o neiskustvu.

Kako bre neiskustvo. Pa ovo je Vermezu 20. poraz u Evro kupovima!

Uprava napolje! Vermeze odlazi! Napred PARTIZAN!

mario

pre 11 godina

koje bre neiskustvo, neznanje. nemojte vise da se zavaravamo. sto pre priznamo da nemamo pojma pre cemo poceti da ucimo, a ne stalno da se vadimo na neiskustvo.
rukovodstveno neznanje, trenersko neznanje, koje direktno proizvodi igracko neznanje.
koga bre vise interesuje 7 komada metalcu, bsk, kuli, ne znam kojoj vise sve boraniji kada ispodprosecnim euro ekipama ne mozemo da umuljamo nijedan, ni sansu da napravimo.

Slajder

pre 11 godina

Taktika Vermez - Tumbaković

Kukavićkom igrom čuvaju 0:0 dok ne prime par komada.
Onda idu na konferenciju za stampu sa pričom o neiskustvu.

Kako bre neiskustvo. Pa ovo je Vermezu 20. poraz u Evro kupovima!

Uprava napolje! Vermeze odlazi! Napred PARTIZAN!

DaliborFromMoscow

pre 11 godina

Dosta mi je vise nase JSL i dikom podvizima iz iste,kad se iz godine u godine brukamo u Evropi slicnim rezultatom sa po kojim golom plus-minus,DOSTA PRICE,VISE RADA! Vasa profesija je fudbal,bavite se time tada i ne filozofirajte!

alimpije petronijevic

pre 11 godina

interesantno vidjenje stvari. ovo je dokaz da postoje paralelni svetovi i dimenzije, koje nemaju nikakve dodirne tacke. izgleda da ovi nasi fudbaleri i ostali domaci "fudbalski radnici" zaista zive tamo, za nas obicne ljude nedostupnom univerzumu. u tom svetu kuce su od cokolade, a prozori su od marmelade.

pfc

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac ali zasto je tako tesko priznati - jednostavno Rubin je (daleko) kvalitetnija ekipa od nas. Kraj price

Zasto je to tako - zato sto imaju mnogo vise para

Kad se Partizan u nasem prvenstvu poigrava sa Slobodom iz Uzica njihov trener ne kaze "Nemamo iskustvo" vec kaze da je Partizan daleko bolja ekipa. Tako i mi treba da prihvatimo cinjenicu, ono sto su za nas BSK, Hajduk i ostali u JSL to smo mi u Evropi za bogate klubove

Igor

pre 11 godina

16 utakmica u grupnoj fazi , 15 laganih poraza i jedan remi. I večito priča o nekakvoj mladosti i neiskustvu. Smešno. Još smešniji je stav i "taktika" da se umrtvi igra . Ako ste "mladi" pa onda mora da imate snage da pretrčite svaku ekipu, da pametno grizete i ujedate, a ustvari nekakvom umišljenom nonšalancijom glumite da ste "kao" neki igrači. Pa ko će bilo kog ovakvog bezdušnog igrača da kupi . Živo me zanima kako vi mislite Interu makar jedan go da date, jedino nekom ludom srećim, spletom neviđenih okolnosti, ili autogolom. Pogledajte kako je Splitski Hajduk odigrao u Milanu, ne samo što su dali dva gola, već su imali bar minimum 5-6 čistih izgrađenih šansi za treći go. Ili pogledajte ovogodišnju igru Maribora. Lete po terenu.

nn

pre 11 godina

Vise ne prolazi ni prica o parama. BATE BORISOV IMA MANJE PARA OD PARTIZANA I ZVEZDA PA TUCE BAJERN!!! VI STE OPERISANI OD FUDBALA IGRACI IZ SRBIJE!

nekle

pre 11 godina

Opet neiskustvo?
Tacno sam znao.
Mi veze nemamo sa fudbalom, prvo nasi treneri, pa onda i igraci , cim prime loptu odmah gledaju da vrate nazad, ne znaju da se ubace, ne znaju da dodaju igracu na tri metra.
A Vermezovic car pocinje mec bez spica, sa Ilicem kao penetratorem.
Godinama ista prica, kukavicka, palsljivo, kao da je fudbal neka egzaktna nauka, a da za gol mora da se poklopi u tacnom uglu i stepenima ceo mlecni put i svemir.
E zato necemo nista nikad da uradimo u evropi.
Draze bi mi bilo da gube po 10:0 a da pokusavaju da igraju fudbal, nego vako, bez suta sa po dva tri gola u mrezi.

ferguson

pre 11 godina

Da li je klub uložio finansije za stvaranje kluba za Evropu? U igrački kadar, doveo pojačanja?? Nije? Igraju klinci, pola tima. Pa šta hoćete, niste znali kao, da će sve to ovako da bude? Hoćete da ovaj tim pobedjuje Rubin, Inter..Gde vi bre živite?

Djuricu lopove odlazi iz svetinje

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac ali zasto je tako tesko priznati - jednostavno Rubin je (daleko) kvalitetnija ekipa od nas. Kraj price

Zasto je to tako - zato sto imaju mnogo vise para

Kad se Partizan u nasem prvenstvu poigrava sa Slobodom iz Uzica njihov trener ne kaze "Nemamo iskustvo" vec kaze da je Partizan daleko bolja ekipa. Tako i mi treba da prihvatimo cinjenicu, ono sto su za nas BSK, Hajduk i ostali u JSL to smo mi u Evropi za bogate klubove
(pfc, 4. oktobar 2012 20:58)
Kakve bre pare pa mi smo igrali egal LS sa Sahtjorom,Realom,Marseljom i Portom koji imaju mnogo vise para nego bedan Rubin izbacili Njukastl koji je tada bio 4-5 ekipa u Engleskoj gde je bio jedan od najboljih engleskih napadaca Sirer.Nisu ovde problem ni igraci ni pare pa ni trener koji je prinudjen da igra sa prosekom od 20 godina nego Djuric koji svake polusezone rasproda ceo mlad tim u Fiorentinu sa svojim bratom medjerom Ramadanijem.Dok se bagra ne otera iz hrama nema rezultata nasem Partizanu.Nasatsic igra za Siti umeseto za nas Sulejmani nije igrao kod nas Savica igra za Fiorentinu.

popup

pre 11 godina

Partizan je svojom taktikom izvrsio fudbalsko samoubistvo. Poslusali ste Savu Milosevica i usporili i umrtvili igru. Rezultat su dva gola u mrezi i po koji umrtvljen navijac. Ovaj tim nije za pozicionu, sporu i umrtvljenu igru, za stajanje na loptu. Sve suprotno. Dobar je ovo tim, vise hrabrosti i vere u sebe.

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

Tim koji 5 godina osvaja prvenstvo kaze da je neiskusan!? Kako onda takva liga moze da bude profesionalna ako je njen "najbolji" tim neiskusan u prevodu amaterski?

Gambit

pre 11 godina

Interesantno da je onaj momčić Miljković kriv za svaki smešan i nebulozan gol u Evropi, koliko više treba grešaka da napravi dok ne nauči kako se izbija lopta iz svojih 16, i kako se markira protivnički igrač? O struci i trenerima (generalno) ne vredi pričati, sahranili su nam fudbal kalkulacijama i prevaziđenim defanzivnim taktikama koje više ni Italijanima ne polaze za rukom. Jedino kad naše ekipe gledam, lopta više ide unazad i radi se neka varijanta zabušavanja. Kada ćemo jednom u životu gledati totalni fudbal bilo koje domaće ekipe?! Nikad sa ovakvim "stručnjacima"!

Kako dati go u evropskom takmicenju?

pre 11 godina

Ma ja bi ti jos i povjerovao da nije ovih klinaca iz KK Partizan, koji su isto tako neiskusni i puno panje finansijski motivisani od kluba nego vi fudbaleri, pa im rezultati godinama u vrhu Evrope, ne Srbije i Balkana, nego Evrope.
I onda ne cudi sto su njima tribine pune a vase prazne.

Nataeos

pre 11 godina

Vec 20 godina su neiskusni....Odlucio je kukavica vermez koji igra bez napaca a i na terenu sve kilavo, trapavo...nimalo volje ni respektu prema dresu i navijacima!!!

Momentalni otkaz

pre 11 godina

Trener koji prvo svoj tim UBEDI da Rubin ne može da se dobije, igramo na 0:0 ko Bežanija protiv Partizana, mora posle u to da ubeđuje i navijače. Da stvarno bude 0:0, nema nikakve šanse jer Rubin ZNA kako sa kukavicama. A i da bude, vredi li biti navijač takvog kluba? Sa takvim trenerom nećemo daleko a zvezdaši su u pravu da smo gori čak i od njih. Trenutno!

Vojislav

pre 11 godina

Moram da priznam da odavno nisam video gluplji gol od onog prvog... igrac odlazi po burek, ne razumem gde je posao, a onda njih trojica stoje i gledaju lika kako utrcava u sredinu i zakucava loptu ... neverovatno... ipak, nije bilo katastrofalno, moram da kazem da je na trenutke to licilo na nesto... jos kada bi imali trenera koji bi od pocetka igrao sa napadacem a ne glumio Del Boskea, jer ne trenira Spaniju, nego Partizan...

Labud

pre 11 godina

Mom Partizanu cestitam na borbi. Ne moze se sa prackama na haubice. Nije nikad ni moglo. Mladom timu fali dva pojacanja iz Portugala, Afrike ili Brazila. Tumba voli 'nasu decu' pa nista od toga. Ciganski trolovi su zatrovali vesti, nama Grobarima koji zelimo da izmedju sebe prodiskutujemo. To je takav svet cudan, u prirodi rosav, debeloguz, sa pilecim grudima, bez ribe, zivota, a da je stadion video mozda iz autobusa. Ostavite se ljudi corava posla. Uzivajte u svom uspehy koji se zove prvo mesto posle 700 i kusur dana. Partizan je izgubio tamo gde su i mnogo veci izgubili i tek ce da izgube. Hvala sto ste mi objavili komentar.

Dalibor

pre 11 godina

NEISKUSTVO!!!!Da nije zalosno bilo bi smesno,koje bre crno neiskustvo pa nije vam to BSK,pogledajte Bate Borisov i pokrijte se usima.Bate ima pet puta manji budzet od Partizana pa opet pobedjuje u ligi sampiona pa cak i veliki Bajern.Vama treba dati 30.000 dinara mesecno da zivite sa tim pa kad krenete da se borite i pobedjujete onda da dobijete premije.I Nefci ce vas pobediti i opet necete imati ni bod,sramota.

mario

pre 11 godina

koje bre neiskustvo, neznanje. nemojte vise da se zavaravamo. sto pre priznamo da nemamo pojma pre cemo poceti da ucimo, a ne stalno da se vadimo na neiskustvo.
rukovodstveno neznanje, trenersko neznanje, koje direktno proizvodi igracko neznanje.
koga bre vise interesuje 7 komada metalcu, bsk, kuli, ne znam kojoj vise sve boraniji kada ispodprosecnim euro ekipama ne mozemo da umuljamo nijedan, ni sansu da napravimo.

O krivcima i krivicama

pre 11 godina

Za gol nije kriv Miljković nego reprezentativni Sinišin golman koji ne ume da uhvati ili bar ljudski izbije loptu. Ostali krivci su svi oni koje je mrzelo da potrče i blokiraju (bar petorica) i golman koji nije ni pokušao da brani. Kod drugog gola "proslavio se" Volkov koji je uklizao a onda osvojenu loptu dodao istom njihovom igraču. To ne priliči jednom profi beku ozbiljnog tima kakav bi trebalo da je Partizan. To što je uopšte igrao dotični bek iako je duže vreme van forme i što je branio golman-kiksara, zaslužan je naš omiljeni VELIKI TRENER sa kačketom.

Milos

pre 11 godina

Dokle vise kiksevi Miljkovica ? Decko svakom prilikom uprska...Jel mu je cale Miskovic, koji iz senke finansira Partizan? Mislim, zaista ne razumem, zasto on igra ?
Dokle vise takvi igraci da igraju ?

churguzijanac

pre 11 godina

"Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje..."

To zato sto imate more filijala i sudija u ovoj nasoj smesnoj TSL.

Partizanovac

pre 11 godina

Odlucila glupost Miljkovica! Ono je sramota, ok razumem ja neiskustvo i sve, ali ono ne sme da se desava! Odigra dobro prvo poluvreme kao i ceo tim i onda jednim potezom pokvari sve... Pa to se uci u omladinskoj skoli, da ne ides van terena kad napadas igraca!!!!!!! Sve ostalo mogu da razumem ali to ne. Pa on je vec imao kikseve koji se mogu pripisati mladosti i koje su nas kostale rezultata u mnogim evropskim utakmicama (Sampdorija, Genk...). Da se razumemo, nisam ja ocekivao neki rezultat, cak je i ok, ali da posle odlicno odigranog prvog poluvremena (u nasim mogucnostima) sve pokvarimo tako pocetnickom greskom koju ni petlici ne prave je stvarno ne dopustivo... Mada je i S. Markovic morao tu bolje da reaguje... Ali sta da se radi, ovde se i ne uzimaju bodovi na takvim utakmicama, sa tako mladim igracima...

nenad

pre 11 godina

Nije sramota izgubiti,ali je sramota ovo nazivati fudbalom.Ako ste planirali da za 14 dana idete u Milano sa Ovom "igrom"-bolje ostanite kod kuce.Pisace se SAMO 3:0,nece biti bruke i sramote.
Crno-bela deco!!!igrajte srcem i m.....,i niko vam nista nece reci ni za kakav poraz...Ali,SRCE NA TEREN.Skupo prodajte svoju kozu,jer koza je najcenjenija roba.

sesta titula za redom..

pre 11 godina

"Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje..."

To zato sto imate more filijala i sudija u ovoj nasoj smesnoj TSL.
(churguzijanac, 4. oktobar 2012 22:17)

Medju kojima su Crvena zvezda, Vojvodina...

mkk

pre 11 godina

Mogu da prihvatim da drugi tim ima iskusnije igrace, bolje tehnicare, talentovanije, ali ne i fizicki spremnije. Kondicija i snaga se grade jakim treninzima!

realno

pre 11 godina

Ma bitno da je Scepa izjavio da ce te pobediti,bitno da vi visite 24 casa na netu posle poraza Zvezde u basketu a to sto ste izgubili nema veze.Imas manje titula,manje kupova,mnogo manji stadion,mnogo manje navijaca ti si samo mali partizan

Pantomimicar

pre 11 godina

Ne postoje više priče o iskustvu i novcu. Kada je jedan BATE pobedio jedan Bajern, to poništava sve slične teorije. Partizan može da pobedi i Rubin i Inter i Neftči. Ali, najveća tuga je što Partizan ni kod kuće nije uspeo da pobedi Neftči. Pa, šta onda očekuju? Da na Meaci dobiju Inter? Sa Vermezom na klupi? Sa Miljkovićem u odbrani? Sa ubitačnom braćom Šćepović u napadu? Only in JSL.

S 40

pre 11 godina

Sampdorija,Genk,Rubin !!! Miljkovicu 3 puta nista je nista...ali pre nego sto odes,molim te objasni svima zasto si smotao desno prema reklamama ? Hteo si da ga fintiras ? Pomozi nam da shvatimo,molim te...inace klinci su ok skroz,ne zameram,samo napred !

Darko 88

pre 11 godina

A joj što svi vole da pričaju šta bi bilo kad bi bilo!? E pa nije tako bilo, primili ste prvi gol, a posle ste primili još jedan, a da ih niste primili i da ste vi dali jedan gol utakmica bi se svakako drugačije završila! Auuu dokle više neka bedna opravdanja? Stvarno je naš fudbal sramota, nismo mi za Evropu majke mi!

Saša

pre 11 godina

Nije odlučilo neiskustvo već kukavička i bezidejna igra koju Vermezović forsira i sa kojom je sa stadiona oterao dobar deo navijača. Ako je to bio cilj uprave mogu da kažem da je uspela. Prvi put sam prestao da idem na stadio kad je vraćen Ješić a sada zbog Vermezovića.

scheika

pre 11 godina

Ma dosta vise te demagogije,i kod Zvezde i kod Partizana - " Mi smo mlada i neiskusna skipa ...!" Kao prvo nikada kao ekipa ne mozete biti ni iskusni jel ni neigrate nekoliko godina zajedno,jel se tim stalno osipa.Drugo imate vi u pogonu i iskusne igrace ( Ilic,Vukic,Sretenovic,Smiljanic,Stojkovic,Meda,Lovre ....) Juce ste mnogo respektovali Rubin,umesto da odigrate opusteno i pokazete sav talenat i znanje.

muraov brat

pre 11 godina

Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje. pa da ne igrate prijateljske u tole super ligi mozda bi i uspeli da sutnete posteno na gol rubina. Zvezda je odigrala vise teskih utakmica u ovih par kola kod nas nego partizan za 5 godina kod toleta u ligi

objektivno realan

pre 11 godina

I Nastasić je neiskusan, izgleda da je bio i previse neiskusan pa smo ga poslali na kaljenje u Fiorentinu pa u Siti. To se kaze ‚‚protivnik je zaluženo pobjedio‚‚.

Vojislav

pre 11 godina

Zaboravio sam da pomenem... Miljkovic,ubica sopstvenog kluba... ima li opet neki strucnjak da ga brani? Na stranu sto se okliznuo,pogledajte gde covek trci,zatvara korner liniju a ostavlja kazneni na izvol'te...i da se nije okliznuo,ispao bi lagano... ne znam ko njega gura,ali on decko je ne samo beskoristan,vec i opasam po svoju ekipu.

Milan

pre 11 godina

Da smo losi, losi smo, ne zna se ko je gori. Pre sam jedva cekao utakmicu Partizana u Evropi, juce nisam ni znao da su igrali, izgubio sam zivce da ih gledam. Sad se samo nasmejem na izjave nakon utakmice.

U ovom tekstu, ova izjava je pobednicka:

"Potrebno je zadržati sve igrače i smatram da će za godinu-dve igra biti mnogo kvalitetnija."

Da li se covek sali ili je stvarno pao sa Marsa, ne znam...uglavnom shvatice kakvu je glupost lupio kad vec na kraju ove sezone ode makar 3,4 igraca...doduse, mozda Ilic dostigne vrhunac za godinu, dve.

Herakle

pre 11 godina

Dosta bre o neiskustvu! Koliko je iskustva međunarodnog imao Vladimir Jugović 1990/91? Ili Siniša Mihajlović? ne znaju i tačka. Plaćaju danak ovim nameštaljkama u Srbiji. Samo ih Zvezda ne pušta, ne mogu gola da daju, kao ni u Evropi... A ove patriote domaće skidaju gaće pa se utrkuju ko će više da primi od dominantnog Partizana. Neiskustvo? Ccccc... Bruka!

aca_bg

pre 11 godina

Moze li,molim Vas, neko od novinara da pita Miljkovica zasto je otrcao VAN TERENA ka reklamama dok je njegov igrac krenuo ka sredini sesnaesterca (sto je i logicno ako covek hoce da da gol)??? On je covek koji je napravio onaj idiotski penal protiv Genka u Beogradu. Dokle vise??? Do koje godine ce se doticni smatrati NEISKUSNIM? Koliko jos njegovih gluposti u vaznim utakmicama treba istrpeti???

mitke

pre 11 godina

(pfc, 04. oktobar 2012 20:58).Sve je ok sto si rekao ali o bogatstvu nemoj da pricas,sta je Videoton bogatiji pa uvalili 3 komada multimilionerima iz portugala,Bate takodje,nemoj da se vadimo na te price,Nefciju nismo mogli dati gol jel zbog toga su bogatasi?!Budimo iskreni,ocajni smo i jadni..I ove domace vezane titule postaju mi smesne vise.

a moglo je...

pre 11 godina

Mi smo mlada ekipa nja nja nja, mi smo od skoro u pogonu nja nja nja, oni su iskusniji nja nja nja... Alo bre partizani, puna b.lja simika u Kazanju, i da im se zahvalite sto nije bilo jos...

kugla

pre 11 godina

Odabrani igrači beže od lopte na samom kraju prvog i na samom početku drugog poluvremena. Isti ti igrači imaju prioritet za uvaljivanje nekome za veću lovu od objektivne. Teško je proceniti kvalitet Rubina pošto je tekma dogovorena , ali izgleda da malo m.. da i agresivnosti i mogli su biti savladani. Tako se štelaju utakmice još od Roma-Partizan 4:2 osamdesetih.

Blagoja kazandzija

pre 11 godina

Nikada necemo saznati ali mec stvarno izgleda kao namesten.Ono pustanje igraca kod prvog gola potseca na legendarni mec Pristina-Celik iz Sajberove ere.Jedan igrac pravi potpuno blesavu kretnju,onda se jos i oklizne a ostali ostanu staticni jer ih je iznenadilo kretanje igraca sa loptom na desno(inace jedino moguce da bi se pristajno sutnulo).Prilicno sumnjiva situacija u profesionalnom fudbalu,u amaterskom moze da se prica o neiskustvu

ss

pre 11 godina

Citam komentare i ne verujem.
Recite mi da se salite ... stvarno ste mislili da Partizan moze da uradi nesto vise osim da izgubi veceras ?

Imamo jako mlad i ne treba ocekivati od njih neki uspeh u Evropi.
Treba nam iskusni kreator , da poveze igru i treba nam barem jos jedan brz igrac kao sto je mali Lazar Markovic.

Klubovi u nasoj ligi su jadni i igraju uglavnom bunker protiv Partizana.
A te fore o namestenim utakmicama,filijalama,su price sa praznoglave ljude ... ili kad vec verujete u to,sto onda uopste pratite nasu ligu?

A i u ostalom ,pa da nije bilo Granta,Zvezda jos uvek ne bi dobila ni jedan derbi. Ove godine gubite svaki derbi,pa posle pricajte o namestanju.

objektivno realan

pre 11 godina

Ili neiskustvo, kad je u pitanju jači protivnik, ili je fudbal u ekspanziji u zemlji iz koje dolazi protivnik koji je ispod svake klase. Miljkovic je pogresio i protiv Sampdorije prije par godina, koliko mu treba da stekne iskustvo? A da, prodaćete ga vec u januaru, i tako sve u krug.

mladen

pre 11 godina

niko od ovih nezazluzuje da nosi partizanov dres.cista su nula.ko babe se valjaju po terenu.niko ne ostavlja srce na terenu.fujjjjjjjjjj.,

Alo bre

pre 11 godina

Ninković 17 godina
Lazar i Mitrović 18 godina
Jojić 20 godina
Ostojić i Saša Marković 21 godina
Miljković i Stefan Šćepović 22 godine

Bravo Vermeze za hrabrost. 8 od 13 igrača koji su igrali su do 22 godine i svi su iz naše škole. Bravo za sportski sektor. Ovo je za nas jedini ispravan put. Samo jedna primedba, kakav bre Kamara, čovek nije ništa odigrao od kada je došao. Pa Saša Marković se nadavao golova i odradio sve odbrambene zadatke kao zadni vezni. Pusti bre Brašanca, on je u dve utakmice pokazao da je bolji igrač od Kamare. Ovim se polako prave temelji za ozbiljan klub i za dugo trajanje kao i u košarci. Samo hrabro.

Marko

pre 11 godina

Ajde glavu gore nije vam ovo ni prvi ni poslednji poraz,realno izgubili ste od mnoge jače ekipe,a za to naidgravanje sa Rusima je stvarno smešno pričati,niste šansu imali.

Nije sramota izgubite od jačega,žalostan je naš fudbal,tone sve niže i niže ,pogledajte Bate borisov opeglali su Bajern,naše klubove ima da dobiju amateri,da se sastave 11 rekreativaca pa dobiće bez problema naše klubove.

Inače lepo sam se opario na vama ,hehehe

zeljko

pre 11 godina

E pa kad se lako odricu Vukica a Sasu Ilica izbacuje na pola utakice,a i koje crno neiskustvo,pa valjda mladi imaju snage.Inace zbog Miljkovica Partizan ce ponovo ispasti iz Evrope...ma mogu da se vade sad koliko hoce al dzeabe kade ne igraju godine fudbal nego znanje

sasho

pre 11 godina

Nemamo mi trenera za evropske timove.Stanoje je gubio,ali stvarao sanse na utakmici,ako partizan misli nesto da uradi u buducnosti mora da zameni vermez!

comy SB

pre 11 godina

i opet isto....nema tu nista bez regionalne lige.....kao i kosarka,spas je samo kvalitetno takmicenje koje se igra cele godine...a posle toga dolazi se do igre..i rezultat ce doci kroz par godina u evropi sam po sebi......svaki poraz nasih timova u evropi se sastoji od barem jednog "glupo"primljenog gola po mecu....iz zato samo reg.liga...i jacanje ekipe financiski i igracki...

Labud

pre 11 godina

Mom Partizanu cestitam na borbi. Ne moze se sa prackama na haubice. Nije nikad ni moglo. Mladom timu fali dva pojacanja iz Portugala, Afrike ili Brazila. Tumba voli 'nasu decu' pa nista od toga. Ciganski trolovi su zatrovali vesti, nama Grobarima koji zelimo da izmedju sebe prodiskutujemo. To je takav svet cudan, u prirodi rosav, debeloguz, sa pilecim grudima, bez ribe, zivota, a da je stadion video mozda iz autobusa. Ostavite se ljudi corava posla. Uzivajte u svom uspehy koji se zove prvo mesto posle 700 i kusur dana. Partizan je izgubio tamo gde su i mnogo veci izgubili i tek ce da izgube. Hvala sto ste mi objavili komentar.

O krivcima i krivicama

pre 11 godina

Za gol nije kriv Miljković nego reprezentativni Sinišin golman koji ne ume da uhvati ili bar ljudski izbije loptu. Ostali krivci su svi oni koje je mrzelo da potrče i blokiraju (bar petorica) i golman koji nije ni pokušao da brani. Kod drugog gola "proslavio se" Volkov koji je uklizao a onda osvojenu loptu dodao istom njihovom igraču. To ne priliči jednom profi beku ozbiljnog tima kakav bi trebalo da je Partizan. To što je uopšte igrao dotični bek iako je duže vreme van forme i što je branio golman-kiksara, zaslužan je naš omiljeni VELIKI TRENER sa kačketom.

churguzijanac

pre 11 godina

"Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje..."

To zato sto imate more filijala i sudija u ovoj nasoj smesnoj TSL.

realno

pre 11 godina

Ma bitno da je Scepa izjavio da ce te pobediti,bitno da vi visite 24 casa na netu posle poraza Zvezde u basketu a to sto ste izgubili nema veze.Imas manje titula,manje kupova,mnogo manji stadion,mnogo manje navijaca ti si samo mali partizan

sesta titula za redom..

pre 11 godina

"Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje..."

To zato sto imate more filijala i sudija u ovoj nasoj smesnoj TSL.
(churguzijanac, 4. oktobar 2012 22:17)

Medju kojima su Crvena zvezda, Vojvodina...

muraov brat

pre 11 godina

Odigramo ih četiri ili pet u sezoni, a oni svake nedelje. pa da ne igrate prijateljske u tole super ligi mozda bi i uspeli da sutnete posteno na gol rubina. Zvezda je odigrala vise teskih utakmica u ovih par kola kod nas nego partizan za 5 godina kod toleta u ligi

kugla

pre 11 godina

Odabrani igrači beže od lopte na samom kraju prvog i na samom početku drugog poluvremena. Isti ti igrači imaju prioritet za uvaljivanje nekome za veću lovu od objektivne. Teško je proceniti kvalitet Rubina pošto je tekma dogovorena , ali izgleda da malo m.. da i agresivnosti i mogli su biti savladani. Tako se štelaju utakmice još od Roma-Partizan 4:2 osamdesetih.

Alo bre

pre 11 godina

Ninković 17 godina
Lazar i Mitrović 18 godina
Jojić 20 godina
Ostojić i Saša Marković 21 godina
Miljković i Stefan Šćepović 22 godine

Bravo Vermeze za hrabrost. 8 od 13 igrača koji su igrali su do 22 godine i svi su iz naše škole. Bravo za sportski sektor. Ovo je za nas jedini ispravan put. Samo jedna primedba, kakav bre Kamara, čovek nije ništa odigrao od kada je došao. Pa Saša Marković se nadavao golova i odradio sve odbrambene zadatke kao zadni vezni. Pusti bre Brašanca, on je u dve utakmice pokazao da je bolji igrač od Kamare. Ovim se polako prave temelji za ozbiljan klub i za dugo trajanje kao i u košarci. Samo hrabro.

Blagoja kazandzija

pre 11 godina

Nikada necemo saznati ali mec stvarno izgleda kao namesten.Ono pustanje igraca kod prvog gola potseca na legendarni mec Pristina-Celik iz Sajberove ere.Jedan igrac pravi potpuno blesavu kretnju,onda se jos i oklizne a ostali ostanu staticni jer ih je iznenadilo kretanje igraca sa loptom na desno(inace jedino moguce da bi se pristajno sutnulo).Prilicno sumnjiva situacija u profesionalnom fudbalu,u amaterskom moze da se prica o neiskustvu

DaliborFromMoscow

pre 11 godina

Dosta mi je vise nase JSL i dikom podvizima iz iste,kad se iz godine u godine brukamo u Evropi slicnim rezultatom sa po kojim golom plus-minus,DOSTA PRICE,VISE RADA! Vasa profesija je fudbal,bavite se time tada i ne filozofirajte!

pfc

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac ali zasto je tako tesko priznati - jednostavno Rubin je (daleko) kvalitetnija ekipa od nas. Kraj price

Zasto je to tako - zato sto imaju mnogo vise para

Kad se Partizan u nasem prvenstvu poigrava sa Slobodom iz Uzica njihov trener ne kaze "Nemamo iskustvo" vec kaze da je Partizan daleko bolja ekipa. Tako i mi treba da prihvatimo cinjenicu, ono sto su za nas BSK, Hajduk i ostali u JSL to smo mi u Evropi za bogate klubove

ss

pre 11 godina

Citam komentare i ne verujem.
Recite mi da se salite ... stvarno ste mislili da Partizan moze da uradi nesto vise osim da izgubi veceras ?

Imamo jako mlad i ne treba ocekivati od njih neki uspeh u Evropi.
Treba nam iskusni kreator , da poveze igru i treba nam barem jos jedan brz igrac kao sto je mali Lazar Markovic.

Klubovi u nasoj ligi su jadni i igraju uglavnom bunker protiv Partizana.
A te fore o namestenim utakmicama,filijalama,su price sa praznoglave ljude ... ili kad vec verujete u to,sto onda uopste pratite nasu ligu?

A i u ostalom ,pa da nije bilo Granta,Zvezda jos uvek ne bi dobila ni jedan derbi. Ove godine gubite svaki derbi,pa posle pricajte o namestanju.

Slajder

pre 11 godina

Taktika Vermez - Tumbaković

Kukavićkom igrom čuvaju 0:0 dok ne prime par komada.
Onda idu na konferenciju za stampu sa pričom o neiskustvu.

Kako bre neiskustvo. Pa ovo je Vermezu 20. poraz u Evro kupovima!

Uprava napolje! Vermeze odlazi! Napred PARTIZAN!

Djuricu lopove odlazi iz svetinje

pre 11 godina

Ja sam Partizanovac ali zasto je tako tesko priznati - jednostavno Rubin je (daleko) kvalitetnija ekipa od nas. Kraj price

Zasto je to tako - zato sto imaju mnogo vise para

Kad se Partizan u nasem prvenstvu poigrava sa Slobodom iz Uzica njihov trener ne kaze "Nemamo iskustvo" vec kaze da je Partizan daleko bolja ekipa. Tako i mi treba da prihvatimo cinjenicu, ono sto su za nas BSK, Hajduk i ostali u JSL to smo mi u Evropi za bogate klubove
(pfc, 4. oktobar 2012 20:58)
Kakve bre pare pa mi smo igrali egal LS sa Sahtjorom,Realom,Marseljom i Portom koji imaju mnogo vise para nego bedan Rubin izbacili Njukastl koji je tada bio 4-5 ekipa u Engleskoj gde je bio jedan od najboljih engleskih napadaca Sirer.Nisu ovde problem ni igraci ni pare pa ni trener koji je prinudjen da igra sa prosekom od 20 godina nego Djuric koji svake polusezone rasproda ceo mlad tim u Fiorentinu sa svojim bratom medjerom Ramadanijem.Dok se bagra ne otera iz hrama nema rezultata nasem Partizanu.Nasatsic igra za Siti umeseto za nas Sulejmani nije igrao kod nas Savica igra za Fiorentinu.

Herakle

pre 11 godina

Dosta bre o neiskustvu! Koliko je iskustva međunarodnog imao Vladimir Jugović 1990/91? Ili Siniša Mihajlović? ne znaju i tačka. Plaćaju danak ovim nameštaljkama u Srbiji. Samo ih Zvezda ne pušta, ne mogu gola da daju, kao ni u Evropi... A ove patriote domaće skidaju gaće pa se utrkuju ko će više da primi od dominantnog Partizana. Neiskustvo? Ccccc... Bruka!

ferguson

pre 11 godina

Da li je klub uložio finansije za stvaranje kluba za Evropu? U igrački kadar, doveo pojačanja?? Nije? Igraju klinci, pola tima. Pa šta hoćete, niste znali kao, da će sve to ovako da bude? Hoćete da ovaj tim pobedjuje Rubin, Inter..Gde vi bre živite?

alimpije petronijevic

pre 11 godina

interesantno vidjenje stvari. ovo je dokaz da postoje paralelni svetovi i dimenzije, koje nemaju nikakve dodirne tacke. izgleda da ovi nasi fudbaleri i ostali domaci "fudbalski radnici" zaista zive tamo, za nas obicne ljude nedostupnom univerzumu. u tom svetu kuce su od cokolade, a prozori su od marmelade.

popup

pre 11 godina

Partizan je svojom taktikom izvrsio fudbalsko samoubistvo. Poslusali ste Savu Milosevica i usporili i umrtvili igru. Rezultat su dva gola u mrezi i po koji umrtvljen navijac. Ovaj tim nije za pozicionu, sporu i umrtvljenu igru, za stajanje na loptu. Sve suprotno. Dobar je ovo tim, vise hrabrosti i vere u sebe.

Partizanovac

pre 11 godina

Odlucila glupost Miljkovica! Ono je sramota, ok razumem ja neiskustvo i sve, ali ono ne sme da se desava! Odigra dobro prvo poluvreme kao i ceo tim i onda jednim potezom pokvari sve... Pa to se uci u omladinskoj skoli, da ne ides van terena kad napadas igraca!!!!!!! Sve ostalo mogu da razumem ali to ne. Pa on je vec imao kikseve koji se mogu pripisati mladosti i koje su nas kostale rezultata u mnogim evropskim utakmicama (Sampdorija, Genk...). Da se razumemo, nisam ja ocekivao neki rezultat, cak je i ok, ali da posle odlicno odigranog prvog poluvremena (u nasim mogucnostima) sve pokvarimo tako pocetnickom greskom koju ni petlici ne prave je stvarno ne dopustivo... Mada je i S. Markovic morao tu bolje da reaguje... Ali sta da se radi, ovde se i ne uzimaju bodovi na takvim utakmicama, sa tako mladim igracima...

Dalibor

pre 11 godina

NEISKUSTVO!!!!Da nije zalosno bilo bi smesno,koje bre crno neiskustvo pa nije vam to BSK,pogledajte Bate Borisov i pokrijte se usima.Bate ima pet puta manji budzet od Partizana pa opet pobedjuje u ligi sampiona pa cak i veliki Bajern.Vama treba dati 30.000 dinara mesecno da zivite sa tim pa kad krenete da se borite i pobedjujete onda da dobijete premije.I Nefci ce vas pobediti i opet necete imati ni bod,sramota.

Gojko (.)(.)

pre 11 godina

Tim koji 5 godina osvaja prvenstvo kaze da je neiskusan!? Kako onda takva liga moze da bude profesionalna ako je njen "najbolji" tim neiskusan u prevodu amaterski?

Igor

pre 11 godina

16 utakmica u grupnoj fazi , 15 laganih poraza i jedan remi. I večito priča o nekakvoj mladosti i neiskustvu. Smešno. Još smešniji je stav i "taktika" da se umrtvi igra . Ako ste "mladi" pa onda mora da imate snage da pretrčite svaku ekipu, da pametno grizete i ujedate, a ustvari nekakvom umišljenom nonšalancijom glumite da ste "kao" neki igrači. Pa ko će bilo kog ovakvog bezdušnog igrača da kupi . Živo me zanima kako vi mislite Interu makar jedan go da date, jedino nekom ludom srećim, spletom neviđenih okolnosti, ili autogolom. Pogledajte kako je Splitski Hajduk odigrao u Milanu, ne samo što su dali dva gola, već su imali bar minimum 5-6 čistih izgrađenih šansi za treći go. Ili pogledajte ovogodišnju igru Maribora. Lete po terenu.

Kako dati go u evropskom takmicenju?

pre 11 godina

Ma ja bi ti jos i povjerovao da nije ovih klinaca iz KK Partizan, koji su isto tako neiskusni i puno panje finansijski motivisani od kluba nego vi fudbaleri, pa im rezultati godinama u vrhu Evrope, ne Srbije i Balkana, nego Evrope.
I onda ne cudi sto su njima tribine pune a vase prazne.

Momentalni otkaz

pre 11 godina

Trener koji prvo svoj tim UBEDI da Rubin ne može da se dobije, igramo na 0:0 ko Bežanija protiv Partizana, mora posle u to da ubeđuje i navijače. Da stvarno bude 0:0, nema nikakve šanse jer Rubin ZNA kako sa kukavicama. A i da bude, vredi li biti navijač takvog kluba? Sa takvim trenerom nećemo daleko a zvezdaši su u pravu da smo gori čak i od njih. Trenutno!

Gambit

pre 11 godina

Interesantno da je onaj momčić Miljković kriv za svaki smešan i nebulozan gol u Evropi, koliko više treba grešaka da napravi dok ne nauči kako se izbija lopta iz svojih 16, i kako se markira protivnički igrač? O struci i trenerima (generalno) ne vredi pričati, sahranili su nam fudbal kalkulacijama i prevaziđenim defanzivnim taktikama koje više ni Italijanima ne polaze za rukom. Jedino kad naše ekipe gledam, lopta više ide unazad i radi se neka varijanta zabušavanja. Kada ćemo jednom u životu gledati totalni fudbal bilo koje domaće ekipe?! Nikad sa ovakvim "stručnjacima"!

Milos

pre 11 godina

Dokle vise kiksevi Miljkovica ? Decko svakom prilikom uprska...Jel mu je cale Miskovic, koji iz senke finansira Partizan? Mislim, zaista ne razumem, zasto on igra ?
Dokle vise takvi igraci da igraju ?

Marko

pre 11 godina

Ajde glavu gore nije vam ovo ni prvi ni poslednji poraz,realno izgubili ste od mnoge jače ekipe,a za to naidgravanje sa Rusima je stvarno smešno pričati,niste šansu imali.

Nije sramota izgubite od jačega,žalostan je naš fudbal,tone sve niže i niže ,pogledajte Bate borisov opeglali su Bajern,naše klubove ima da dobiju amateri,da se sastave 11 rekreativaca pa dobiće bez problema naše klubove.

Inače lepo sam se opario na vama ,hehehe

a moglo je...

pre 11 godina

Mi smo mlada ekipa nja nja nja, mi smo od skoro u pogonu nja nja nja, oni su iskusniji nja nja nja... Alo bre partizani, puna b.lja simika u Kazanju, i da im se zahvalite sto nije bilo jos...

nenad

pre 11 godina

Nije sramota izgubiti,ali je sramota ovo nazivati fudbalom.Ako ste planirali da za 14 dana idete u Milano sa Ovom "igrom"-bolje ostanite kod kuce.Pisace se SAMO 3:0,nece biti bruke i sramote.
Crno-bela deco!!!igrajte srcem i m.....,i niko vam nista nece reci ni za kakav poraz...Ali,SRCE NA TEREN.Skupo prodajte svoju kozu,jer koza je najcenjenija roba.

nn

pre 11 godina

Vise ne prolazi ni prica o parama. BATE BORISOV IMA MANJE PARA OD PARTIZANA I ZVEZDA PA TUCE BAJERN!!! VI STE OPERISANI OD FUDBALA IGRACI IZ SRBIJE!

sasho

pre 11 godina

Nemamo mi trenera za evropske timove.Stanoje je gubio,ali stvarao sanse na utakmici,ako partizan misli nesto da uradi u buducnosti mora da zameni vermez!

Pantomimicar

pre 11 godina

Ne postoje više priče o iskustvu i novcu. Kada je jedan BATE pobedio jedan Bajern, to poništava sve slične teorije. Partizan može da pobedi i Rubin i Inter i Neftči. Ali, najveća tuga je što Partizan ni kod kuće nije uspeo da pobedi Neftči. Pa, šta onda očekuju? Da na Meaci dobiju Inter? Sa Vermezom na klupi? Sa Miljkovićem u odbrani? Sa ubitačnom braćom Šćepović u napadu? Only in JSL.

mario

pre 11 godina

koje bre neiskustvo, neznanje. nemojte vise da se zavaravamo. sto pre priznamo da nemamo pojma pre cemo poceti da ucimo, a ne stalno da se vadimo na neiskustvo.
rukovodstveno neznanje, trenersko neznanje, koje direktno proizvodi igracko neznanje.
koga bre vise interesuje 7 komada metalcu, bsk, kuli, ne znam kojoj vise sve boraniji kada ispodprosecnim euro ekipama ne mozemo da umuljamo nijedan, ni sansu da napravimo.

mkk

pre 11 godina

Mogu da prihvatim da drugi tim ima iskusnije igrace, bolje tehnicare, talentovanije, ali ne i fizicki spremnije. Kondicija i snaga se grade jakim treninzima!

Vojislav

pre 11 godina

Moram da priznam da odavno nisam video gluplji gol od onog prvog... igrac odlazi po burek, ne razumem gde je posao, a onda njih trojica stoje i gledaju lika kako utrcava u sredinu i zakucava loptu ... neverovatno... ipak, nije bilo katastrofalno, moram da kazem da je na trenutke to licilo na nesto... jos kada bi imali trenera koji bi od pocetka igrao sa napadacem a ne glumio Del Boskea, jer ne trenira Spaniju, nego Partizan...

mitke

pre 11 godina

(pfc, 04. oktobar 2012 20:58).Sve je ok sto si rekao ali o bogatstvu nemoj da pricas,sta je Videoton bogatiji pa uvalili 3 komada multimilionerima iz portugala,Bate takodje,nemoj da se vadimo na te price,Nefciju nismo mogli dati gol jel zbog toga su bogatasi?!Budimo iskreni,ocajni smo i jadni..I ove domace vezane titule postaju mi smesne vise.

objektivno realan

pre 11 godina

Ili neiskustvo, kad je u pitanju jači protivnik, ili je fudbal u ekspanziji u zemlji iz koje dolazi protivnik koji je ispod svake klase. Miljkovic je pogresio i protiv Sampdorije prije par godina, koliko mu treba da stekne iskustvo? A da, prodaćete ga vec u januaru, i tako sve u krug.

comy SB

pre 11 godina

i opet isto....nema tu nista bez regionalne lige.....kao i kosarka,spas je samo kvalitetno takmicenje koje se igra cele godine...a posle toga dolazi se do igre..i rezultat ce doci kroz par godina u evropi sam po sebi......svaki poraz nasih timova u evropi se sastoji od barem jednog "glupo"primljenog gola po mecu....iz zato samo reg.liga...i jacanje ekipe financiski i igracki...

Darko 88

pre 11 godina

A joj što svi vole da pričaju šta bi bilo kad bi bilo!? E pa nije tako bilo, primili ste prvi gol, a posle ste primili još jedan, a da ih niste primili i da ste vi dali jedan gol utakmica bi se svakako drugačije završila! Auuu dokle više neka bedna opravdanja? Stvarno je naš fudbal sramota, nismo mi za Evropu majke mi!

mladen

pre 11 godina

niko od ovih nezazluzuje da nosi partizanov dres.cista su nula.ko babe se valjaju po terenu.niko ne ostavlja srce na terenu.fujjjjjjjjjj.,

zeljko

pre 11 godina

E pa kad se lako odricu Vukica a Sasu Ilica izbacuje na pola utakice,a i koje crno neiskustvo,pa valjda mladi imaju snage.Inace zbog Miljkovica Partizan ce ponovo ispasti iz Evrope...ma mogu da se vade sad koliko hoce al dzeabe kade ne igraju godine fudbal nego znanje

scheika

pre 11 godina

Ma dosta vise te demagogije,i kod Zvezde i kod Partizana - " Mi smo mlada i neiskusna skipa ...!" Kao prvo nikada kao ekipa ne mozete biti ni iskusni jel ni neigrate nekoliko godina zajedno,jel se tim stalno osipa.Drugo imate vi u pogonu i iskusne igrace ( Ilic,Vukic,Sretenovic,Smiljanic,Stojkovic,Meda,Lovre ....) Juce ste mnogo respektovali Rubin,umesto da odigrate opusteno i pokazete sav talenat i znanje.

S 40

pre 11 godina

Sampdorija,Genk,Rubin !!! Miljkovicu 3 puta nista je nista...ali pre nego sto odes,molim te objasni svima zasto si smotao desno prema reklamama ? Hteo si da ga fintiras ? Pomozi nam da shvatimo,molim te...inace klinci su ok skroz,ne zameram,samo napred !

aca_bg

pre 11 godina

Moze li,molim Vas, neko od novinara da pita Miljkovica zasto je otrcao VAN TERENA ka reklamama dok je njegov igrac krenuo ka sredini sesnaesterca (sto je i logicno ako covek hoce da da gol)??? On je covek koji je napravio onaj idiotski penal protiv Genka u Beogradu. Dokle vise??? Do koje godine ce se doticni smatrati NEISKUSNIM? Koliko jos njegovih gluposti u vaznim utakmicama treba istrpeti???

nekle

pre 11 godina

Opet neiskustvo?
Tacno sam znao.
Mi veze nemamo sa fudbalom, prvo nasi treneri, pa onda i igraci , cim prime loptu odmah gledaju da vrate nazad, ne znaju da se ubace, ne znaju da dodaju igracu na tri metra.
A Vermezovic car pocinje mec bez spica, sa Ilicem kao penetratorem.
Godinama ista prica, kukavicka, palsljivo, kao da je fudbal neka egzaktna nauka, a da za gol mora da se poklopi u tacnom uglu i stepenima ceo mlecni put i svemir.
E zato necemo nista nikad da uradimo u evropi.
Draze bi mi bilo da gube po 10:0 a da pokusavaju da igraju fudbal, nego vako, bez suta sa po dva tri gola u mrezi.

Nataeos

pre 11 godina

Vec 20 godina su neiskusni....Odlucio je kukavica vermez koji igra bez napaca a i na terenu sve kilavo, trapavo...nimalo volje ni respektu prema dresu i navijacima!!!

objektivno realan

pre 11 godina

I Nastasić je neiskusan, izgleda da je bio i previse neiskusan pa smo ga poslali na kaljenje u Fiorentinu pa u Siti. To se kaze ‚‚protivnik je zaluženo pobjedio‚‚.

Milan

pre 11 godina

Da smo losi, losi smo, ne zna se ko je gori. Pre sam jedva cekao utakmicu Partizana u Evropi, juce nisam ni znao da su igrali, izgubio sam zivce da ih gledam. Sad se samo nasmejem na izjave nakon utakmice.

U ovom tekstu, ova izjava je pobednicka:

"Potrebno je zadržati sve igrače i smatram da će za godinu-dve igra biti mnogo kvalitetnija."

Da li se covek sali ili je stvarno pao sa Marsa, ne znam...uglavnom shvatice kakvu je glupost lupio kad vec na kraju ove sezone ode makar 3,4 igraca...doduse, mozda Ilic dostigne vrhunac za godinu, dve.

Saša

pre 11 godina

Nije odlučilo neiskustvo već kukavička i bezidejna igra koju Vermezović forsira i sa kojom je sa stadiona oterao dobar deo navijača. Ako je to bio cilj uprave mogu da kažem da je uspela. Prvi put sam prestao da idem na stadio kad je vraćen Ješić a sada zbog Vermezovića.

Vojislav

pre 11 godina

Zaboravio sam da pomenem... Miljkovic,ubica sopstvenog kluba... ima li opet neki strucnjak da ga brani? Na stranu sto se okliznuo,pogledajte gde covek trci,zatvara korner liniju a ostavlja kazneni na izvol'te...i da se nije okliznuo,ispao bi lagano... ne znam ko njega gura,ali on decko je ne samo beskoristan,vec i opasam po svoju ekipu.