Petak, 28.09.2012.

09:15

Zahavi 'kupuje' Zvezdin trio

Kako piše “Sportski žurnal”, fudbalski agent Pini Zahavi želi da otkupi deo prava na trojicu fudbalera Crvene zvezde – Maksimovića, Mijailovića i Mladenovića.

Izvor: B92

Zahavi 'kupuje' Zvezdin trio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

njaVa

pre 11 godina

Eh da smo prodali Mladenovica ljetos kad se za njega mislilo da je igracina, a da je Tosic ostao na levom beku.... to bi bilo extra.

fanatik

pre 11 godina

Plan je najpre bio da se, kao uspešan sportski radnik, proda Lukić. Međutim, kako je za njega ponuđeno tek 200 evra, prešlo se na prodaju igrača.

Kaljeva pec

pre 11 godina

I ja da imam love, samo bih doterao kamion ispred nekog od domacih stadiona, pozvao celnika kluba, sklonio ciradu i viknuo ''utovaruj!''.
Zahavi je kupio elitna tovara briketa, moze da se greje cel uzimu ako ih zalozi valjano.
Crvena zvezda treba da peva jer tu camovinu reklamira kao da je mahagoni, vidim da mnogi u to i veruju, u vrednost te camovine da je treba placati kao mahagoni.
Ako, ako, dok je ovaca bice i vune za sisanje.

Gox

pre 11 godina

Tri igrača za 6 milki?Tri reprezentativca?Bez 20 milki za trio ne bi razgovarao.Ugledajte se na Mamića.Čovek lupi 15-20 milki za jednog igrača pa izvolte.To se tako radi.Zvezdina poslednja šansa je bila ona genrracija sa Bastom,Jankovićem,Pantelićem,Žigićem,Lukovićem itd.Svi su prodati skoro preko noći.Za te momke je Zvezda trebala da uzme pravo bogatstvo.Od tih para napraviti solidnu ekipu.Tu je nastala crna rupa koju niko ne zna da objasni čak ni Piksi koji je po meni krivac broj 1.

ojha

pre 11 godina

Haha kad bi Zvezda dobila 6 miliona za ovu trojicu to je ekstra. Na cemu su ovi sto pricaju o 15 miliona pa ne rastu milioni na grani pa da ih beres. Pa za kolko je Partizan prodo Aksentijevica? Da su bili pametni da zavale i Markovica dok su mogli. Za Maksimovica i Mladena za god dana nece niko dati ni coravi dinar a za Mijailovica nisam siguran al kako je igro protiv Skota pitanje je dal ce biti nesta od njega.Pa za kolko su dosli Maksim. i Mladen. za 400, 500 hiljada? ovde je problem sto vecina para ide menadzerima, bivsim klubovima ovih igraca, pa za plate ovim igracima, pa ostalim "radnim ljudima". I 2 mil. da ostane Zvezdi ekstra, da se dovede onaj Rodic iz mlade repke bolji je od Mladenovica dok ga nije smoto neki prosjecni Holandski klub.

danguba

pre 11 godina

Klasično zelenašenje menadžera. Ne podržavam ovaj potez, ali razumijem napore kluba da se obezbjedi novac za najosnovinije troškove... Nema te banke više koja će dati pare Zvezdi, pare od sponzora nisu dovljne ni za održavanje stadiona, prelazni rokovi su daleko... I šta preostaje?
Umjesto što pljujete dajte neki konstruktivan prijedlog ili skupite par miliona evra...

.

pre 11 godina

Maksimovica ne dirajte.Taj decko ima ogroman kvalitet,kalibar je da u bliskoj buducnosti bude glavni oslonac odbrane nase reprezentacije i da zaigra u nekoj od najacih liga u Evropi.Logicno,tada bi Zvezda uzela ovih 6 miliona samo za njega.
Mladenovic moze da se proda,nije nezamenljiv.U Srbiji ima i kvalitetnijih igraca na toj poziciji koji ne kostaju puno,samo treba malo skauting da se pojaca
Mijailovica treba pokloniti.Ako je gospodin Zahavi slab sa fudbalskom inteligencijom mozda nam cak i da neki dinar za njega sto bi bilo odlicno za klub.Mnogo se reci bacalo na tog decka(kao i na Lazovica) a na terenu nisu pokazivali nista.Ja razumem da Micko ima tek 18 godina ali ako igrac ima poteskoca sa prijemom lopte,pasom,gubljenjem duela,velikim greskama(umalo nas nije kostao penala u Nisu) onda taj igrac prosto nije za Zvezdu.I ne samo za CZ vec za iole ozbiljniji klub.Da li ce neko nekada napraviti dobrog igraca od Micka ne znam ali znam da Zvezda nema vremena za bacanje posle 5 godina posta

Kalimero

pre 11 godina

Prodaja igraca na kilo i sa popustom. Jesam Grobar,ali pitam se gde je kraj sistematskom unistavanju zvezde. Pa ovo ni Zecevic nije radio. Nemam reci. Samo se pitam koliko ce vodje severa dobiti da ocute jos jedan sraman potez Lukica. Nema zvezdi boljih dana dok ga ne oterate. Ni mi sa Djuricem ne stojimo puno bolje,ali bar ne rasprodajemo tek tako svoje klince kojih u prvom timu ima 7-8 standardnih i plus neki koji cekaju svoju sansu sa klupe. Zao mi je sto zvezda propada,ali sami ste krivi,dokle god saka placenika vodi sever tako ce biti jer nema nista dok vi kao navijaci ne kazete dosta.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hladnokrwni, 28. septembar 2012 10:05)

Nije šaka plaćenika? Urednih 15000 dolazi na svaku utakmicu kako bi dalo podršku uništavanju voljenog kluba.Smeju se nama pravim grobarima što više ne idemo na utakmice i odmah se uvrede čim im gurneš "prst u oko" i u lice saspeš da su navijači CZ najveći krivci za raspad svog kluba.

ПАНКрти

pre 11 godina

Мамић би за сваког од њих,за неку годину,извукао по 10м најмање..Колико смо јадни...

Milan

pre 11 godina

Ovo je isto kao kada neko kome je hitno pa prodaje automobil upola cene, a problemi i dalje ostaju. Idealan nacin za ozdravljenje kluba bi bio da se vezu dve - tri jeseni u Evropi sto bi vuklo sa sobom bolja sponzorska ulaganja i ozbiljnije prodaje igraca. Ovo je I moglo da se ocekuje posle ispadanja od Bordoa. Krajnji rezultat ce ipak morati da bude privatizacija kluba, ali je problem sto su dugovi "pojeli" samu vrednost istog, i skroz je neizvesno hoce li se pronaci kupac koji je spreman da u start baci par desetina milliona razlike.

dosta bre više

pre 11 godina

ma rusi nisu nepravedni, zašto bi svoj novac davali a ne odlučuju ni o čemu, pa nisu oni budale. kad uprava bude transparentno prikazivala funkcionisanje kluba i uključila glavne finansijere u rukovođenje, tek tada možemo se nadati nekim parama.

radd3

pre 11 godina

Iako mislim da je stvarno malo suma u pitanju, moramo sagledati i drugu stranu price ...
Prvo, Mijailovic je potpisao novi ugovor sa klauzulom (od 2 miliona evra), a imajuci u vidu finansijsku situaciju u klubui i to da klub nije imao novca da odmah isplati transfere Maksimovica i Mladenovica, verovatno su Sloboda i Borac rezervisali pravo na veliki procenat (izmedju 40-60%) od njihove sledece prodaje .....

Ukoliko ce Zvezda dobiti cistih 6 miliona evra, bez da od tog dela mora da daje procenat Borcu i Slobodi ( vec da to uradi menadzer kada ga proda nekom klubu), onda je to ok posao .... Opet morate razumeti da iako ovi igraci imaju perspektivu i verovatno vecu cenu u buducnosti, strani klubovi nece da daju vise ako znaju da je klub u finansijskim problemima ...

Tuzno, ali realno ...

Paja

pre 11 godina

Svi vrhunski strucnjaci i ugledni menadzeri se okupili ovde da komentarisu. Valjda im dosadilo da upravljaju svojim uspesnim korporacijama, namlatili para za pet pokoljenja unapred, pa resili da podele malo svoje mudrosti i recepta za uspeh sa ovim nesposobnjakovicima iz Uprave. Uvek je lepo videti toliki altruizam i patriotizam. Hvala vam sto postojite vi bezgranicno sposobni polubogovi b92 sveta komentara! Klanjam se vasoj velicini ...

Nemanja

pre 11 godina

Totenhem Hotspur hoće Nikolu Ninkovića:
http://web.orange.co.uk/article/sports/partizan_ninkovic_not_for_sale
http://www.topmercato.com/54201,1/partizan-ninkovic-entre-tottenham-et-la-lazio.html
http://www.football.fr/transferts/scans/partizan-ninkovic-suivi-par-tottenham-et-la-lazio-186509/
http://www.voetbalnieuws.be/news/38372/Tottenham_kan_komst_Servische_tiener_voorlopig_vergeten
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/217113_tottenham-vangt-bot-bij-partizan-belgrado
http://www.calcionews24.com/calciomercato-lazio-ag-partizan-belgrado-ninkovic-non-e-in-vendita-268726.html

smeker

pre 11 godina

Tek sada vidim da ima logike ono sto je Robi rekao,raspad...Ovakav nacin vodi do katanca ,duznickog robstva ili u najboljem slucaju postajete filijala za razigravanje igraca.Ja vam zelim sve najgore ,sportski ali ovo je vrlo opasno i bojim se da i ovi moji vrlo brzo nedodju na tu ideju,ako vec nisu debelo u tome...

Fikus

pre 11 godina

To isto je uradio i Ramadani sa Nastasicem. Partizan mu je dugovao, te kao zamenu ustupio Matiju. Od tada je Ramadani imao sjajnog defanzivca i odredjivao je kada i gde ce otici. On je samo fizicki bio u Partizanu, ali se za sve pitao Ramadani. Da je neko ponudio i 500 000 evra i da je Ramadani pristao, Nastasic bi otisao. Partizan se vise nista tu nije pitao, mozda je imao neki mizeran procenat. Isto se desava i ovde, platice ta tri igraca, ali ce se za sve pitati. Onda mogu reci, e odlazi Maksimovic u npr. Lacio, nude 5 miliona, ali novac ide u kasu agencije. Igrac je onda njihov, Zvezda ce dobiti 5 miliona u ratama za svu trojicu zajedno, ali od agencije i to je sve (mozda ponavljam i sitni procenat pride). To je znak ocaja, poslednji trzaji.

Milovan

pre 11 godina

A zasto da drzava placa dug za Crvenu zvezdu ili bilo koji grugi klub? fudbaleri i uprave klubova imaju astronomske plate, a dugove treba da im placaju gradjani. Neka sami sebi smanje malo plate i nece biti u dugovima.

Nataeos

pre 11 godina

Sad prodas za kintu a za godinu dve on izvuce nekoliko miliona .... Dok god zvezda i partizan nebudu privatizovani klubovi nema vajde

n

pre 11 godina

Sva trojica su talentovani i mozda ce biti nesto od njih, to se nikad ne zna. Treba cekati i ne prodavati ih jer ce vredeti vise za 1,2 godine ali ocigledno je da Zvezda ima velikih problema sa finansijama.
Uglavnom, ovo je signal da ce dosta klubova i raznoraznih menadzera da navale sad na ove mlade i talentovane igrace Partizana i Zvezde. Moj vam je savet da ih ne prodajete,zadrzite ih neko vreme i imacete vise koristi i vi i oni. Oni ce imati vecu cenu i jaci klubovi ce se interesovati za njih, a ukoliko ih sad prodate zavrsice u Ukrajini,Kini, Tadzikistanu ili ne znam vec gde.

RIJEČANIN

pre 11 godina

ova će generacija otići za sitniš jer nam gori a sad ako se počne raditi ispravno tek za 5 god ćemo biti u situaciji da odbijamo ponude i klubove i da uzimamo tj, zarađujemo od prodaje igrača jer smo uviek izbacivali i stvarali vrhunske igrače tako da mi imamo ono najvrijednije ali igrači zvezde moraju biti dobro plaćeni da bi mogli igrača godinu dve zadržat a trenutno je teško i nije lako se vratit na staro jer i sami igrači su ti koji žele van a stranci vrlo dobro znaju gdje da kupuju za sitniš ali i za ogroman novac tako da ljudi koji budu vodili ili vode zvezdu moraju postići taj nivo a klub mora biti financijski stabilan da bi bio konkurentan na tržištu do tada puno strpljenja i šokova ćemo doživit ali ako to uradimo bit će svima dobro jer i partizan je tu a bilo bi dobro i voša ili radnički niš

Ortodox

pre 11 godina

Zašto država nije isplatila Zvezdin dug od 50 miliona evra? Zašto ta stavka nije bila predviđena rebalansom budžeta? Ova vlast brine samo o penzionerima a za Zvezdu baš je briga. Čović zahvaljuje gradu i državi što su pomogli da se njegov FMP oporavi (on to zove oporavkom KKCZ), i vaterpolisti su dobili pare od grada i države, samo za fudbal nije bilo pomoći iako je u Bariju, ooo crveno-bela ljubavi, ispisana istorija srbstva.

realan cigan

pre 11 godina

@hladnokrvni. Ma nemoj. Ili si si kratke pameti, ili ne pratiš fudbal. A šta je sa: NASTANIĆEM, S. SAVIĆEM, SULEJMANIJEM, LJAJIĆEM, Z.TOŠIĆEM....Ja sam cigan i ti mi odmah padaju na pamet. Neki od ovih su zaigrali samo po neku za mrski mi klub. Tako da se ne loži puno, ako misliš da je kod vas bolja situacija. Raspitaj se malo koliko kod vas kasne plate igračima i radnoj zajednici u Teleoptiku.

Miloš J

pre 11 godina

Gde je Lukić u celoj toj priči?
Čini mi se da sam čitao da je druga utakmica sa Bordoom njegova zadnja na čelu Zvezde, pa se pitam, gde je sada on?
U istoj fotelji? Znači, i dalje jaše...

monmartr

pre 11 godina

Ne razumem u cemu je problem pa Gazprom daje Zvezdi 30% od onog sto daje od skoro Viteseu i kako da se funkcioniše nego prodajom igraca.Problem je u tome sto za igrace niko ne daje ponude i niko ih nece.Nisam siguran koliko vrede ali sad je situacija daj sta das.Kada bi rusi bili malo pravedniji i dali koliko treba da daju onda bi i zvezda normalnije funcionisala i ne bi prodavala naj bolje igrace nekakvim menadzerskim firmama nego klubovima.

Delijanac

pre 11 godina

poenta price je da Lukic pravi da se Dzajicu ogadi dolazak, jer ce moci samo ekonom i polivaci trave da mu igraju ako preuzme Zvezdu.

Bgd

pre 11 godina

Zbog ovakvih stvari moja deca imaju dozvolu da se bave sportom isključivo REKREATIVNO. Ukoliko bude bilo kakvih indicija da to može da pređe u neki kvaziprofesionalni status, istog momenta će biti prekinuto.

Hladnokrwni

pre 11 godina

Prodaja igraca na kilo i sa popustom. Jesam Grobar,ali pitam se gde je kraj sistematskom unistavanju zvezde. Pa ovo ni Zecevic nije radio. Nemam reci. Samo se pitam koliko ce vodje severa dobiti da ocute jos jedan sraman potez Lukica. Nema zvezdi boljih dana dok ga ne oterate. Ni mi sa Djuricem ne stojimo puno bolje,ali bar ne rasprodajemo tek tako svoje klince kojih u prvom timu ima 7-8 standardnih i plus neki koji cekaju svoju sansu sa klupe. Zao mi je sto zvezda propada,ali sami ste krivi,dokle god saka placenika vodi sever tako ce biti jer nema nista dok vi kao navijaci ne kazete dosta.

Jerez

pre 11 godina

Pogledajte novu epizodu "Trgovina s zivi ljudi" serije "Ljubav na seoski nacin". U glavnoj ulozi Vladan Lukic Lule. Od danas u svim klupskim bioskopima, kafeima, shopovima!!!

kako da ne

pre 11 godina

Ovo je odlican potez, samo da odu pare u Zvezdu a ne u privatne dzepove.
(sochi, 28. septembar 2012 09:26)
kakav potez?daće jednu platu radnicima i igračima da zamažu oči ostalo će da podele sa menadžerima,već viđeno.što ih ne daju gaspromu? tu ne bi mogli krasti.

LFC

pre 11 godina

Ma da. Rasprodajte sve sto valja. Pa ta trojica ce za god-dve vredeti bar 4 miliona pojedinacno! Ee kad bi imali strpljenja kao onaj Dinamo,oni su eksperti u prodaji...

Meda i zeka

pre 11 godina

Ovakve vesti su toliko porazavajuce ma za koji klub navijate i u kom god se desavale ovakve stvari. Ovo je sustina srpske logike, uzmi (ukradi) i minimum ako mozes odma bez obzira sto bi se na duze staze vratilo petostruko... i onda tones dublje i dublje.

RECESIJA

pre 11 godina

Bruka, da imam dao bih 10 i sigurno zaradio jos toliko za par godina. Kriza pa se nema , jedva da ssakupim 4~5, steta izmacice mi ispred nosa

zabrinut za srpski fudbal

pre 11 godina

Da se gosn Mamic pita po 7-10 miliona za svakog, znaci ja mmislim da bi se smirio za ukupno 25 miliona :D Koliko smo mi jadni, qq

Stefan

pre 11 godina

Kakva bruka i sramota majko mila..Prodati tri prvotimca za burek,ko ce nam igrati umjesto njih kad odu??Toliko o mladom timu koji ce kad stekne iskustvo da ima igra dobro u Evropi...Jos Mudrinski,Lazovic i Milunovic pa mozemo da se gasimo..

bvek&vajt

pre 11 godina

Izvini drugar ali ovde Lukic ima uticaja ko mi u krizi na Cejlonu.....I da skembate tog Lukica,doci ce novi Lukic itd...kao i u politici.Taj covek vise para vredi nego cela JSL liga!Tipicna ruska veza na relaciji Gzpr-Celzi(Abramovic).Ovo je sada pocetak a tek ce otimanje igraca da pocne.Imate kratko pamcenje Severnjaci,lepo smo vam rekli da cete ulaskom Gzpr postati filijala za jake timove...Uskoro ocekujemo i vas definitivan krah.Nedostatak goriva u kosilici "one" godine je mala maca u odnosu na ovo sta vas ceka!

Srđan

pre 11 godina

prodajte lukica,a momke ostavite,ako su ove godine dobro igrali za ligu evrope i malo im falilo da uđu,sledeće sezone ulaze sigurno i eto vam para!

nikola1992

pre 11 godina

Pa to sto ih ovaj lik sada hoce za ove pare, samo znaci da ce vec za godinu-dve vredeti barem duplo vise. Samo treba raditi pametno i strpljivo.

Dragan

pre 11 godina

Minimum deset miliona eura vrede pomenuta trojica...Strasno kakve se stvari rade u Srpskom fudbalu,dotakli smo dno...PRIVATIZACIJA,kad Zvezdu kupi neko ko ce da ulaze onda ce biti rezultata,a dok su tu Kvazi Predsednici propadamo 100%

my way

pre 11 godina

Alo ljudi, dal' ste normalni? Pa samo Mijailovica, 18-godisnjeg prvotimca i srpskog reprezentativca ne treba prodati za manje od 10 miliona nikako, oni trojicu daju za 5-6??? Ok, ali dok god je tako neka nam ne prodaju maglu o boljim rezultatima i neka ne liju krokodilske suze kad ispadnu od Bordoa. Kad se samo setim izjava tipa, ovo je skola za buducnost i pokazatelj velikog potencijala ekipe, tuga...

journalist

pre 11 godina

Sa tri ekstra talentovana igraca mi cemo samo da isplatimo zaostale plate koje ste nabili do 6 miliona evra.
Pa stvarno treba biti majstor svog zanata da napravis dug za plate od 700 miliona dinara.
E sad, postavlja se pitanje. Ko je sve na platnom spisku i kolike su plate. Verujem da je menadzer Stefanovic koji je, naravno, napustio brod koji tone sebi odrezao platu od 5oooe a nista manje nema ni familija iz Sopota koja je okupirala klub.
Drzava treba da zamrzne poslovanje Zvezde dok se ne preispita poslovanje. Odgovorne da pohapsi pa onda da se krene od pocetka. Srpska liga, ako treba.
Ovo sada je zlo.

krksi

pre 11 godina

Ovakve stvari su recimo u Engleskoj zabranjene. Vest hem je svojevremeno zbog Teveza i Maskerana placao ogromnu kaznu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaBGD, 28. septembar 2012 09:19)

U Englesoj je zabranjeno i da klubovi koji nemaju svoj stadion ne mogu da igraju ni u trecem rangu takmicenja, a kod nas postoje kluboci koji nemaju stadione ni u najjacoj ligi, pa nista.

NIKOLA

pre 11 godina

Bas slucajno je Zahavi menadzer Maskeranu i Tevezu :), a sto se ovoga tice Ramadani je menadzer i Maksimovicu i Mijailovicu tako da bez njega nista. Sa Mladenovicem ce to dosta lakse ici.

neverica

pre 11 godina

I sad ovaj izlazi u javnost i pokazuje kako je on ustvari "posten",vadi se na plate,da bi svi rekli sta ce mora.Ovo je postalo jako bezobrazno,ali jako.Navijaci neka kazu sta imaju na sledecim utakmicama!!Ne sme se ovo dozvoliti n i k a k o

lukicu odlazi vise

pre 11 godina

Sad kad smo u blatu, mogu da nam rade sta hoce. Ti igraci ce pojedinacno vredeti 5 Mio kad se budu prodavali (osim Mladenovica). Sve ukupno njih trojica 12, 13 Mio. A nama 5 da delimo sa njihovim menadzerima, znaci 2,5 za Zvezdu... Ccccc

Zika

pre 11 godina

Najrealnije taj Jevrejski manager je jedan od najacih na sceni fudbala, on je sam uspeo da dovede Avram Granta u Celzi 2007, zatosto je taj Abramovic bio njegov drugar, naravno za mene Grant nije imao pojma, ali sama ekipa Celzija tada je bila sposobna i jaka da stigne do finala. To bi i ja uspeo sa takvom ekipom. Ali to je najverovatnije samo neka prepostavka.

ranko

pre 11 godina

Posto je svu trojicu tih momaka uveo u prvi tim Zvezde Prosinecki, eto nacina da mu Lukic isplati onih 16 plata. To je biti samo delic od ukupnog transfera. To bi bilo normalno.

Bari1991

pre 11 godina

Zbog ovakvih i slicnih poteza u proslosti,Zvezda je danas u gotovo bezizlaznoj situaciji.I opet se ponavlja ista prica,da se klub sto vise unisti pre nego sto dodje novo rukovodstvo!

sinisa bg

pre 11 godina

Alo kakvih 4,5,6 miliona ya njih trojicu treba minimum 15 tj. 5 miliona po igracu! Ako potpisu moze da se desi da sva troica odu u istom trenutku pa ce mo imati jos veci problem.A izraelac ce da zaradi na njima duplo vecu cifru. ZAR NISTE REKLI DA NECETE VISE DA SURUJETE SA MENADzERIMA na ovakav nacin!!!

Bari1991

pre 11 godina

Zbog ovakvih i slicnih poteza u proslosti,Zvezda je danas u gotovo bezizlaznoj situaciji.I opet se ponavlja ista prica,da se klub sto vise unisti pre nego sto dodje novo rukovodstvo!

journalist

pre 11 godina

Sa tri ekstra talentovana igraca mi cemo samo da isplatimo zaostale plate koje ste nabili do 6 miliona evra.
Pa stvarno treba biti majstor svog zanata da napravis dug za plate od 700 miliona dinara.
E sad, postavlja se pitanje. Ko je sve na platnom spisku i kolike su plate. Verujem da je menadzer Stefanovic koji je, naravno, napustio brod koji tone sebi odrezao platu od 5oooe a nista manje nema ni familija iz Sopota koja je okupirala klub.
Drzava treba da zamrzne poslovanje Zvezde dok se ne preispita poslovanje. Odgovorne da pohapsi pa onda da se krene od pocetka. Srpska liga, ako treba.
Ovo sada je zlo.

krksi

pre 11 godina

Ovakve stvari su recimo u Engleskoj zabranjene. Vest hem je svojevremeno zbog Teveza i Maskerana placao ogromnu kaznu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaBGD, 28. septembar 2012 09:19)

U Englesoj je zabranjeno i da klubovi koji nemaju svoj stadion ne mogu da igraju ni u trecem rangu takmicenja, a kod nas postoje kluboci koji nemaju stadione ni u najjacoj ligi, pa nista.

sinisa bg

pre 11 godina

Alo kakvih 4,5,6 miliona ya njih trojicu treba minimum 15 tj. 5 miliona po igracu! Ako potpisu moze da se desi da sva troica odu u istom trenutku pa ce mo imati jos veci problem.A izraelac ce da zaradi na njima duplo vecu cifru. ZAR NISTE REKLI DA NECETE VISE DA SURUJETE SA MENADzERIMA na ovakav nacin!!!

Dragan

pre 11 godina

Minimum deset miliona eura vrede pomenuta trojica...Strasno kakve se stvari rade u Srpskom fudbalu,dotakli smo dno...PRIVATIZACIJA,kad Zvezdu kupi neko ko ce da ulaze onda ce biti rezultata,a dok su tu Kvazi Predsednici propadamo 100%

Hladnokrwni

pre 11 godina

Prodaja igraca na kilo i sa popustom. Jesam Grobar,ali pitam se gde je kraj sistematskom unistavanju zvezde. Pa ovo ni Zecevic nije radio. Nemam reci. Samo se pitam koliko ce vodje severa dobiti da ocute jos jedan sraman potez Lukica. Nema zvezdi boljih dana dok ga ne oterate. Ni mi sa Djuricem ne stojimo puno bolje,ali bar ne rasprodajemo tek tako svoje klince kojih u prvom timu ima 7-8 standardnih i plus neki koji cekaju svoju sansu sa klupe. Zao mi je sto zvezda propada,ali sami ste krivi,dokle god saka placenika vodi sever tako ce biti jer nema nista dok vi kao navijaci ne kazete dosta.

zabrinut za srpski fudbal

pre 11 godina

Da se gosn Mamic pita po 7-10 miliona za svakog, znaci ja mmislim da bi se smirio za ukupno 25 miliona :D Koliko smo mi jadni, qq

my way

pre 11 godina

Alo ljudi, dal' ste normalni? Pa samo Mijailovica, 18-godisnjeg prvotimca i srpskog reprezentativca ne treba prodati za manje od 10 miliona nikako, oni trojicu daju za 5-6??? Ok, ali dok god je tako neka nam ne prodaju maglu o boljim rezultatima i neka ne liju krokodilske suze kad ispadnu od Bordoa. Kad se samo setim izjava tipa, ovo je skola za buducnost i pokazatelj velikog potencijala ekipe, tuga...

kako da ne

pre 11 godina

Ovo je odlican potez, samo da odu pare u Zvezdu a ne u privatne dzepove.
(sochi, 28. septembar 2012 09:26)
kakav potez?daće jednu platu radnicima i igračima da zamažu oči ostalo će da podele sa menadžerima,već viđeno.što ih ne daju gaspromu? tu ne bi mogli krasti.

Stefan

pre 11 godina

Kakva bruka i sramota majko mila..Prodati tri prvotimca za burek,ko ce nam igrati umjesto njih kad odu??Toliko o mladom timu koji ce kad stekne iskustvo da ima igra dobro u Evropi...Jos Mudrinski,Lazovic i Milunovic pa mozemo da se gasimo..

ranko

pre 11 godina

Posto je svu trojicu tih momaka uveo u prvi tim Zvezde Prosinecki, eto nacina da mu Lukic isplati onih 16 plata. To je biti samo delic od ukupnog transfera. To bi bilo normalno.

LFC

pre 11 godina

Ma da. Rasprodajte sve sto valja. Pa ta trojica ce za god-dve vredeti bar 4 miliona pojedinacno! Ee kad bi imali strpljenja kao onaj Dinamo,oni su eksperti u prodaji...

Srđan

pre 11 godina

prodajte lukica,a momke ostavite,ako su ove godine dobro igrali za ligu evrope i malo im falilo da uđu,sledeće sezone ulaze sigurno i eto vam para!

Nataeos

pre 11 godina

Sad prodas za kintu a za godinu dve on izvuce nekoliko miliona .... Dok god zvezda i partizan nebudu privatizovani klubovi nema vajde

Zika

pre 11 godina

Najrealnije taj Jevrejski manager je jedan od najacih na sceni fudbala, on je sam uspeo da dovede Avram Granta u Celzi 2007, zatosto je taj Abramovic bio njegov drugar, naravno za mene Grant nije imao pojma, ali sama ekipa Celzija tada je bila sposobna i jaka da stigne do finala. To bi i ja uspeo sa takvom ekipom. Ali to je najverovatnije samo neka prepostavka.

Bgd

pre 11 godina

Zbog ovakvih stvari moja deca imaju dozvolu da se bave sportom isključivo REKREATIVNO. Ukoliko bude bilo kakvih indicija da to može da pređe u neki kvaziprofesionalni status, istog momenta će biti prekinuto.

Meda i zeka

pre 11 godina

Ovakve vesti su toliko porazavajuce ma za koji klub navijate i u kom god se desavale ovakve stvari. Ovo je sustina srpske logike, uzmi (ukradi) i minimum ako mozes odma bez obzira sto bi se na duze staze vratilo petostruko... i onda tones dublje i dublje.

nikola1992

pre 11 godina

Pa to sto ih ovaj lik sada hoce za ove pare, samo znaci da ce vec za godinu-dve vredeti barem duplo vise. Samo treba raditi pametno i strpljivo.

fanatik

pre 11 godina

Plan je najpre bio da se, kao uspešan sportski radnik, proda Lukić. Međutim, kako je za njega ponuđeno tek 200 evra, prešlo se na prodaju igrača.

lukicu odlazi vise

pre 11 godina

Sad kad smo u blatu, mogu da nam rade sta hoce. Ti igraci ce pojedinacno vredeti 5 Mio kad se budu prodavali (osim Mladenovica). Sve ukupno njih trojica 12, 13 Mio. A nama 5 da delimo sa njihovim menadzerima, znaci 2,5 za Zvezdu... Ccccc

RECESIJA

pre 11 godina

Bruka, da imam dao bih 10 i sigurno zaradio jos toliko za par godina. Kriza pa se nema , jedva da ssakupim 4~5, steta izmacice mi ispred nosa

NIKOLA

pre 11 godina

Bas slucajno je Zahavi menadzer Maskeranu i Tevezu :), a sto se ovoga tice Ramadani je menadzer i Maksimovicu i Mijailovicu tako da bez njega nista. Sa Mladenovicem ce to dosta lakse ici.

neverica

pre 11 godina

I sad ovaj izlazi u javnost i pokazuje kako je on ustvari "posten",vadi se na plate,da bi svi rekli sta ce mora.Ovo je postalo jako bezobrazno,ali jako.Navijaci neka kazu sta imaju na sledecim utakmicama!!Ne sme se ovo dozvoliti n i k a k o

Jerez

pre 11 godina

Pogledajte novu epizodu "Trgovina s zivi ljudi" serije "Ljubav na seoski nacin". U glavnoj ulozi Vladan Lukic Lule. Od danas u svim klupskim bioskopima, kafeima, shopovima!!!

ПАНКрти

pre 11 godina

Мамић би за сваког од њих,за неку годину,извукао по 10м најмање..Колико смо јадни...

bvek&vajt

pre 11 godina

Izvini drugar ali ovde Lukic ima uticaja ko mi u krizi na Cejlonu.....I da skembate tog Lukica,doci ce novi Lukic itd...kao i u politici.Taj covek vise para vredi nego cela JSL liga!Tipicna ruska veza na relaciji Gzpr-Celzi(Abramovic).Ovo je sada pocetak a tek ce otimanje igraca da pocne.Imate kratko pamcenje Severnjaci,lepo smo vam rekli da cete ulaskom Gzpr postati filijala za jake timove...Uskoro ocekujemo i vas definitivan krah.Nedostatak goriva u kosilici "one" godine je mala maca u odnosu na ovo sta vas ceka!

Fikus

pre 11 godina

To isto je uradio i Ramadani sa Nastasicem. Partizan mu je dugovao, te kao zamenu ustupio Matiju. Od tada je Ramadani imao sjajnog defanzivca i odredjivao je kada i gde ce otici. On je samo fizicki bio u Partizanu, ali se za sve pitao Ramadani. Da je neko ponudio i 500 000 evra i da je Ramadani pristao, Nastasic bi otisao. Partizan se vise nista tu nije pitao, mozda je imao neki mizeran procenat. Isto se desava i ovde, platice ta tri igraca, ali ce se za sve pitati. Onda mogu reci, e odlazi Maksimovic u npr. Lacio, nude 5 miliona, ali novac ide u kasu agencije. Igrac je onda njihov, Zvezda ce dobiti 5 miliona u ratama za svu trojicu zajedno, ali od agencije i to je sve (mozda ponavljam i sitni procenat pride). To je znak ocaja, poslednji trzaji.

Kalimero

pre 11 godina

Prodaja igraca na kilo i sa popustom. Jesam Grobar,ali pitam se gde je kraj sistematskom unistavanju zvezde. Pa ovo ni Zecevic nije radio. Nemam reci. Samo se pitam koliko ce vodje severa dobiti da ocute jos jedan sraman potez Lukica. Nema zvezdi boljih dana dok ga ne oterate. Ni mi sa Djuricem ne stojimo puno bolje,ali bar ne rasprodajemo tek tako svoje klince kojih u prvom timu ima 7-8 standardnih i plus neki koji cekaju svoju sansu sa klupe. Zao mi je sto zvezda propada,ali sami ste krivi,dokle god saka placenika vodi sever tako ce biti jer nema nista dok vi kao navijaci ne kazete dosta.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hladnokrwni, 28. septembar 2012 10:05)

Nije šaka plaćenika? Urednih 15000 dolazi na svaku utakmicu kako bi dalo podršku uništavanju voljenog kluba.Smeju se nama pravim grobarima što više ne idemo na utakmice i odmah se uvrede čim im gurneš "prst u oko" i u lice saspeš da su navijači CZ najveći krivci za raspad svog kluba.

Ortodox

pre 11 godina

Zašto država nije isplatila Zvezdin dug od 50 miliona evra? Zašto ta stavka nije bila predviđena rebalansom budžeta? Ova vlast brine samo o penzionerima a za Zvezdu baš je briga. Čović zahvaljuje gradu i državi što su pomogli da se njegov FMP oporavi (on to zove oporavkom KKCZ), i vaterpolisti su dobili pare od grada i države, samo za fudbal nije bilo pomoći iako je u Bariju, ooo crveno-bela ljubavi, ispisana istorija srbstva.

radd3

pre 11 godina

Iako mislim da je stvarno malo suma u pitanju, moramo sagledati i drugu stranu price ...
Prvo, Mijailovic je potpisao novi ugovor sa klauzulom (od 2 miliona evra), a imajuci u vidu finansijsku situaciju u klubui i to da klub nije imao novca da odmah isplati transfere Maksimovica i Mladenovica, verovatno su Sloboda i Borac rezervisali pravo na veliki procenat (izmedju 40-60%) od njihove sledece prodaje .....

Ukoliko ce Zvezda dobiti cistih 6 miliona evra, bez da od tog dela mora da daje procenat Borcu i Slobodi ( vec da to uradi menadzer kada ga proda nekom klubu), onda je to ok posao .... Opet morate razumeti da iako ovi igraci imaju perspektivu i verovatno vecu cenu u buducnosti, strani klubovi nece da daju vise ako znaju da je klub u finansijskim problemima ...

Tuzno, ali realno ...

Gox

pre 11 godina

Tri igrača za 6 milki?Tri reprezentativca?Bez 20 milki za trio ne bi razgovarao.Ugledajte se na Mamića.Čovek lupi 15-20 milki za jednog igrača pa izvolte.To se tako radi.Zvezdina poslednja šansa je bila ona genrracija sa Bastom,Jankovićem,Pantelićem,Žigićem,Lukovićem itd.Svi su prodati skoro preko noći.Za te momke je Zvezda trebala da uzme pravo bogatstvo.Od tih para napraviti solidnu ekipu.Tu je nastala crna rupa koju niko ne zna da objasni čak ni Piksi koji je po meni krivac broj 1.

danguba

pre 11 godina

Klasično zelenašenje menadžera. Ne podržavam ovaj potez, ali razumijem napore kluba da se obezbjedi novac za najosnovinije troškove... Nema te banke više koja će dati pare Zvezdi, pare od sponzora nisu dovljne ni za održavanje stadiona, prelazni rokovi su daleko... I šta preostaje?
Umjesto što pljujete dajte neki konstruktivan prijedlog ili skupite par miliona evra...

Kaljeva pec

pre 11 godina

I ja da imam love, samo bih doterao kamion ispred nekog od domacih stadiona, pozvao celnika kluba, sklonio ciradu i viknuo ''utovaruj!''.
Zahavi je kupio elitna tovara briketa, moze da se greje cel uzimu ako ih zalozi valjano.
Crvena zvezda treba da peva jer tu camovinu reklamira kao da je mahagoni, vidim da mnogi u to i veruju, u vrednost te camovine da je treba placati kao mahagoni.
Ako, ako, dok je ovaca bice i vune za sisanje.

monmartr

pre 11 godina

Ne razumem u cemu je problem pa Gazprom daje Zvezdi 30% od onog sto daje od skoro Viteseu i kako da se funkcioniše nego prodajom igraca.Problem je u tome sto za igrace niko ne daje ponude i niko ih nece.Nisam siguran koliko vrede ali sad je situacija daj sta das.Kada bi rusi bili malo pravedniji i dali koliko treba da daju onda bi i zvezda normalnije funcionisala i ne bi prodavala naj bolje igrace nekakvim menadzerskim firmama nego klubovima.

Miloš J

pre 11 godina

Gde je Lukić u celoj toj priči?
Čini mi se da sam čitao da je druga utakmica sa Bordoom njegova zadnja na čelu Zvezde, pa se pitam, gde je sada on?
U istoj fotelji? Znači, i dalje jaše...

smeker

pre 11 godina

Tek sada vidim da ima logike ono sto je Robi rekao,raspad...Ovakav nacin vodi do katanca ,duznickog robstva ili u najboljem slucaju postajete filijala za razigravanje igraca.Ja vam zelim sve najgore ,sportski ali ovo je vrlo opasno i bojim se da i ovi moji vrlo brzo nedodju na tu ideju,ako vec nisu debelo u tome...

Milovan

pre 11 godina

A zasto da drzava placa dug za Crvenu zvezdu ili bilo koji grugi klub? fudbaleri i uprave klubova imaju astronomske plate, a dugove treba da im placaju gradjani. Neka sami sebi smanje malo plate i nece biti u dugovima.

dosta bre više

pre 11 godina

ma rusi nisu nepravedni, zašto bi svoj novac davali a ne odlučuju ni o čemu, pa nisu oni budale. kad uprava bude transparentno prikazivala funkcionisanje kluba i uključila glavne finansijere u rukovođenje, tek tada možemo se nadati nekim parama.

ojha

pre 11 godina

Haha kad bi Zvezda dobila 6 miliona za ovu trojicu to je ekstra. Na cemu su ovi sto pricaju o 15 miliona pa ne rastu milioni na grani pa da ih beres. Pa za kolko je Partizan prodo Aksentijevica? Da su bili pametni da zavale i Markovica dok su mogli. Za Maksimovica i Mladena za god dana nece niko dati ni coravi dinar a za Mijailovica nisam siguran al kako je igro protiv Skota pitanje je dal ce biti nesta od njega.Pa za kolko su dosli Maksim. i Mladen. za 400, 500 hiljada? ovde je problem sto vecina para ide menadzerima, bivsim klubovima ovih igraca, pa za plate ovim igracima, pa ostalim "radnim ljudima". I 2 mil. da ostane Zvezdi ekstra, da se dovede onaj Rodic iz mlade repke bolji je od Mladenovica dok ga nije smoto neki prosjecni Holandski klub.

Delijanac

pre 11 godina

poenta price je da Lukic pravi da se Dzajicu ogadi dolazak, jer ce moci samo ekonom i polivaci trave da mu igraju ako preuzme Zvezdu.

Milan

pre 11 godina

Ovo je isto kao kada neko kome je hitno pa prodaje automobil upola cene, a problemi i dalje ostaju. Idealan nacin za ozdravljenje kluba bi bio da se vezu dve - tri jeseni u Evropi sto bi vuklo sa sobom bolja sponzorska ulaganja i ozbiljnije prodaje igraca. Ovo je I moglo da se ocekuje posle ispadanja od Bordoa. Krajnji rezultat ce ipak morati da bude privatizacija kluba, ali je problem sto su dugovi "pojeli" samu vrednost istog, i skroz je neizvesno hoce li se pronaci kupac koji je spreman da u start baci par desetina milliona razlike.

Paja

pre 11 godina

Svi vrhunski strucnjaci i ugledni menadzeri se okupili ovde da komentarisu. Valjda im dosadilo da upravljaju svojim uspesnim korporacijama, namlatili para za pet pokoljenja unapred, pa resili da podele malo svoje mudrosti i recepta za uspeh sa ovim nesposobnjakovicima iz Uprave. Uvek je lepo videti toliki altruizam i patriotizam. Hvala vam sto postojite vi bezgranicno sposobni polubogovi b92 sveta komentara! Klanjam se vasoj velicini ...

.

pre 11 godina

Maksimovica ne dirajte.Taj decko ima ogroman kvalitet,kalibar je da u bliskoj buducnosti bude glavni oslonac odbrane nase reprezentacije i da zaigra u nekoj od najacih liga u Evropi.Logicno,tada bi Zvezda uzela ovih 6 miliona samo za njega.
Mladenovic moze da se proda,nije nezamenljiv.U Srbiji ima i kvalitetnijih igraca na toj poziciji koji ne kostaju puno,samo treba malo skauting da se pojaca
Mijailovica treba pokloniti.Ako je gospodin Zahavi slab sa fudbalskom inteligencijom mozda nam cak i da neki dinar za njega sto bi bilo odlicno za klub.Mnogo se reci bacalo na tog decka(kao i na Lazovica) a na terenu nisu pokazivali nista.Ja razumem da Micko ima tek 18 godina ali ako igrac ima poteskoca sa prijemom lopte,pasom,gubljenjem duela,velikim greskama(umalo nas nije kostao penala u Nisu) onda taj igrac prosto nije za Zvezdu.I ne samo za CZ vec za iole ozbiljniji klub.Da li ce neko nekada napraviti dobrog igraca od Micka ne znam ali znam da Zvezda nema vremena za bacanje posle 5 godina posta

realan cigan

pre 11 godina

@hladnokrvni. Ma nemoj. Ili si si kratke pameti, ili ne pratiš fudbal. A šta je sa: NASTANIĆEM, S. SAVIĆEM, SULEJMANIJEM, LJAJIĆEM, Z.TOŠIĆEM....Ja sam cigan i ti mi odmah padaju na pamet. Neki od ovih su zaigrali samo po neku za mrski mi klub. Tako da se ne loži puno, ako misliš da je kod vas bolja situacija. Raspitaj se malo koliko kod vas kasne plate igračima i radnoj zajednici u Teleoptiku.

n

pre 11 godina

Sva trojica su talentovani i mozda ce biti nesto od njih, to se nikad ne zna. Treba cekati i ne prodavati ih jer ce vredeti vise za 1,2 godine ali ocigledno je da Zvezda ima velikih problema sa finansijama.
Uglavnom, ovo je signal da ce dosta klubova i raznoraznih menadzera da navale sad na ove mlade i talentovane igrace Partizana i Zvezde. Moj vam je savet da ih ne prodajete,zadrzite ih neko vreme i imacete vise koristi i vi i oni. Oni ce imati vecu cenu i jaci klubovi ce se interesovati za njih, a ukoliko ih sad prodate zavrsice u Ukrajini,Kini, Tadzikistanu ili ne znam vec gde.

njaVa

pre 11 godina

Eh da smo prodali Mladenovica ljetos kad se za njega mislilo da je igracina, a da je Tosic ostao na levom beku.... to bi bilo extra.

Nemanja

pre 11 godina

Totenhem Hotspur hoće Nikolu Ninkovića:
http://web.orange.co.uk/article/sports/partizan_ninkovic_not_for_sale
http://www.topmercato.com/54201,1/partizan-ninkovic-entre-tottenham-et-la-lazio.html
http://www.football.fr/transferts/scans/partizan-ninkovic-suivi-par-tottenham-et-la-lazio-186509/
http://www.voetbalnieuws.be/news/38372/Tottenham_kan_komst_Servische_tiener_voorlopig_vergeten
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/217113_tottenham-vangt-bot-bij-partizan-belgrado
http://www.calcionews24.com/calciomercato-lazio-ag-partizan-belgrado-ninkovic-non-e-in-vendita-268726.html

RIJEČANIN

pre 11 godina

ova će generacija otići za sitniš jer nam gori a sad ako se počne raditi ispravno tek za 5 god ćemo biti u situaciji da odbijamo ponude i klubove i da uzimamo tj, zarađujemo od prodaje igrača jer smo uviek izbacivali i stvarali vrhunske igrače tako da mi imamo ono najvrijednije ali igrači zvezde moraju biti dobro plaćeni da bi mogli igrača godinu dve zadržat a trenutno je teško i nije lako se vratit na staro jer i sami igrači su ti koji žele van a stranci vrlo dobro znaju gdje da kupuju za sitniš ali i za ogroman novac tako da ljudi koji budu vodili ili vode zvezdu moraju postići taj nivo a klub mora biti financijski stabilan da bi bio konkurentan na tržištu do tada puno strpljenja i šokova ćemo doživit ali ako to uradimo bit će svima dobro jer i partizan je tu a bilo bi dobro i voša ili radnički niš

Ortodox

pre 11 godina

Zašto država nije isplatila Zvezdin dug od 50 miliona evra? Zašto ta stavka nije bila predviđena rebalansom budžeta? Ova vlast brine samo o penzionerima a za Zvezdu baš je briga. Čović zahvaljuje gradu i državi što su pomogli da se njegov FMP oporavi (on to zove oporavkom KKCZ), i vaterpolisti su dobili pare od grada i države, samo za fudbal nije bilo pomoći iako je u Bariju, ooo crveno-bela ljubavi, ispisana istorija srbstva.

monmartr

pre 11 godina

Ne razumem u cemu je problem pa Gazprom daje Zvezdi 30% od onog sto daje od skoro Viteseu i kako da se funkcioniše nego prodajom igraca.Problem je u tome sto za igrace niko ne daje ponude i niko ih nece.Nisam siguran koliko vrede ali sad je situacija daj sta das.Kada bi rusi bili malo pravedniji i dali koliko treba da daju onda bi i zvezda normalnije funcionisala i ne bi prodavala naj bolje igrace nekakvim menadzerskim firmama nego klubovima.

.

pre 11 godina

Maksimovica ne dirajte.Taj decko ima ogroman kvalitet,kalibar je da u bliskoj buducnosti bude glavni oslonac odbrane nase reprezentacije i da zaigra u nekoj od najacih liga u Evropi.Logicno,tada bi Zvezda uzela ovih 6 miliona samo za njega.
Mladenovic moze da se proda,nije nezamenljiv.U Srbiji ima i kvalitetnijih igraca na toj poziciji koji ne kostaju puno,samo treba malo skauting da se pojaca
Mijailovica treba pokloniti.Ako je gospodin Zahavi slab sa fudbalskom inteligencijom mozda nam cak i da neki dinar za njega sto bi bilo odlicno za klub.Mnogo se reci bacalo na tog decka(kao i na Lazovica) a na terenu nisu pokazivali nista.Ja razumem da Micko ima tek 18 godina ali ako igrac ima poteskoca sa prijemom lopte,pasom,gubljenjem duela,velikim greskama(umalo nas nije kostao penala u Nisu) onda taj igrac prosto nije za Zvezdu.I ne samo za CZ vec za iole ozbiljniji klub.Da li ce neko nekada napraviti dobrog igraca od Micka ne znam ali znam da Zvezda nema vremena za bacanje posle 5 godina posta

bvek&vajt

pre 11 godina

Izvini drugar ali ovde Lukic ima uticaja ko mi u krizi na Cejlonu.....I da skembate tog Lukica,doci ce novi Lukic itd...kao i u politici.Taj covek vise para vredi nego cela JSL liga!Tipicna ruska veza na relaciji Gzpr-Celzi(Abramovic).Ovo je sada pocetak a tek ce otimanje igraca da pocne.Imate kratko pamcenje Severnjaci,lepo smo vam rekli da cete ulaskom Gzpr postati filijala za jake timove...Uskoro ocekujemo i vas definitivan krah.Nedostatak goriva u kosilici "one" godine je mala maca u odnosu na ovo sta vas ceka!

Gox

pre 11 godina

Tri igrača za 6 milki?Tri reprezentativca?Bez 20 milki za trio ne bi razgovarao.Ugledajte se na Mamića.Čovek lupi 15-20 milki za jednog igrača pa izvolte.To se tako radi.Zvezdina poslednja šansa je bila ona genrracija sa Bastom,Jankovićem,Pantelićem,Žigićem,Lukovićem itd.Svi su prodati skoro preko noći.Za te momke je Zvezda trebala da uzme pravo bogatstvo.Od tih para napraviti solidnu ekipu.Tu je nastala crna rupa koju niko ne zna da objasni čak ni Piksi koji je po meni krivac broj 1.

Bgd

pre 11 godina

Zbog ovakvih stvari moja deca imaju dozvolu da se bave sportom isključivo REKREATIVNO. Ukoliko bude bilo kakvih indicija da to može da pređe u neki kvaziprofesionalni status, istog momenta će biti prekinuto.

Zika

pre 11 godina

Najrealnije taj Jevrejski manager je jedan od najacih na sceni fudbala, on je sam uspeo da dovede Avram Granta u Celzi 2007, zatosto je taj Abramovic bio njegov drugar, naravno za mene Grant nije imao pojma, ali sama ekipa Celzija tada je bila sposobna i jaka da stigne do finala. To bi i ja uspeo sa takvom ekipom. Ali to je najverovatnije samo neka prepostavka.

sinisa bg

pre 11 godina

Alo kakvih 4,5,6 miliona ya njih trojicu treba minimum 15 tj. 5 miliona po igracu! Ako potpisu moze da se desi da sva troica odu u istom trenutku pa ce mo imati jos veci problem.A izraelac ce da zaradi na njima duplo vecu cifru. ZAR NISTE REKLI DA NECETE VISE DA SURUJETE SA MENADzERIMA na ovakav nacin!!!

krksi

pre 11 godina

Ovakve stvari su recimo u Engleskoj zabranjene. Vest hem je svojevremeno zbog Teveza i Maskerana placao ogromnu kaznu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaBGD, 28. septembar 2012 09:19)

U Englesoj je zabranjeno i da klubovi koji nemaju svoj stadion ne mogu da igraju ni u trecem rangu takmicenja, a kod nas postoje kluboci koji nemaju stadione ni u najjacoj ligi, pa nista.

Hladnokrwni

pre 11 godina

Prodaja igraca na kilo i sa popustom. Jesam Grobar,ali pitam se gde je kraj sistematskom unistavanju zvezde. Pa ovo ni Zecevic nije radio. Nemam reci. Samo se pitam koliko ce vodje severa dobiti da ocute jos jedan sraman potez Lukica. Nema zvezdi boljih dana dok ga ne oterate. Ni mi sa Djuricem ne stojimo puno bolje,ali bar ne rasprodajemo tek tako svoje klince kojih u prvom timu ima 7-8 standardnih i plus neki koji cekaju svoju sansu sa klupe. Zao mi je sto zvezda propada,ali sami ste krivi,dokle god saka placenika vodi sever tako ce biti jer nema nista dok vi kao navijaci ne kazete dosta.

Paja

pre 11 godina

Svi vrhunski strucnjaci i ugledni menadzeri se okupili ovde da komentarisu. Valjda im dosadilo da upravljaju svojim uspesnim korporacijama, namlatili para za pet pokoljenja unapred, pa resili da podele malo svoje mudrosti i recepta za uspeh sa ovim nesposobnjakovicima iz Uprave. Uvek je lepo videti toliki altruizam i patriotizam. Hvala vam sto postojite vi bezgranicno sposobni polubogovi b92 sveta komentara! Klanjam se vasoj velicini ...

Kalimero

pre 11 godina

Prodaja igraca na kilo i sa popustom. Jesam Grobar,ali pitam se gde je kraj sistematskom unistavanju zvezde. Pa ovo ni Zecevic nije radio. Nemam reci. Samo se pitam koliko ce vodje severa dobiti da ocute jos jedan sraman potez Lukica. Nema zvezdi boljih dana dok ga ne oterate. Ni mi sa Djuricem ne stojimo puno bolje,ali bar ne rasprodajemo tek tako svoje klince kojih u prvom timu ima 7-8 standardnih i plus neki koji cekaju svoju sansu sa klupe. Zao mi je sto zvezda propada,ali sami ste krivi,dokle god saka placenika vodi sever tako ce biti jer nema nista dok vi kao navijaci ne kazete dosta.
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Hladnokrwni, 28. septembar 2012 10:05)

Nije šaka plaćenika? Urednih 15000 dolazi na svaku utakmicu kako bi dalo podršku uništavanju voljenog kluba.Smeju se nama pravim grobarima što više ne idemo na utakmice i odmah se uvrede čim im gurneš "prst u oko" i u lice saspeš da su navijači CZ najveći krivci za raspad svog kluba.

Nemanja

pre 11 godina

Totenhem Hotspur hoće Nikolu Ninkovića:
http://web.orange.co.uk/article/sports/partizan_ninkovic_not_for_sale
http://www.topmercato.com/54201,1/partizan-ninkovic-entre-tottenham-et-la-lazio.html
http://www.football.fr/transferts/scans/partizan-ninkovic-suivi-par-tottenham-et-la-lazio-186509/
http://www.voetbalnieuws.be/news/38372/Tottenham_kan_komst_Servische_tiener_voorlopig_vergeten
http://www.elfvoetbal.nl/nieuws/217113_tottenham-vangt-bot-bij-partizan-belgrado
http://www.calcionews24.com/calciomercato-lazio-ag-partizan-belgrado-ninkovic-non-e-in-vendita-268726.html

ojha

pre 11 godina

Haha kad bi Zvezda dobila 6 miliona za ovu trojicu to je ekstra. Na cemu su ovi sto pricaju o 15 miliona pa ne rastu milioni na grani pa da ih beres. Pa za kolko je Partizan prodo Aksentijevica? Da su bili pametni da zavale i Markovica dok su mogli. Za Maksimovica i Mladena za god dana nece niko dati ni coravi dinar a za Mijailovica nisam siguran al kako je igro protiv Skota pitanje je dal ce biti nesta od njega.Pa za kolko su dosli Maksim. i Mladen. za 400, 500 hiljada? ovde je problem sto vecina para ide menadzerima, bivsim klubovima ovih igraca, pa za plate ovim igracima, pa ostalim "radnim ljudima". I 2 mil. da ostane Zvezdi ekstra, da se dovede onaj Rodic iz mlade repke bolji je od Mladenovica dok ga nije smoto neki prosjecni Holandski klub.

Kaljeva pec

pre 11 godina

I ja da imam love, samo bih doterao kamion ispred nekog od domacih stadiona, pozvao celnika kluba, sklonio ciradu i viknuo ''utovaruj!''.
Zahavi je kupio elitna tovara briketa, moze da se greje cel uzimu ako ih zalozi valjano.
Crvena zvezda treba da peva jer tu camovinu reklamira kao da je mahagoni, vidim da mnogi u to i veruju, u vrednost te camovine da je treba placati kao mahagoni.
Ako, ako, dok je ovaca bice i vune za sisanje.

Dragan

pre 11 godina

Minimum deset miliona eura vrede pomenuta trojica...Strasno kakve se stvari rade u Srpskom fudbalu,dotakli smo dno...PRIVATIZACIJA,kad Zvezdu kupi neko ko ce da ulaze onda ce biti rezultata,a dok su tu Kvazi Predsednici propadamo 100%

zabrinut za srpski fudbal

pre 11 godina

Da se gosn Mamic pita po 7-10 miliona za svakog, znaci ja mmislim da bi se smirio za ukupno 25 miliona :D Koliko smo mi jadni, qq

journalist

pre 11 godina

Sa tri ekstra talentovana igraca mi cemo samo da isplatimo zaostale plate koje ste nabili do 6 miliona evra.
Pa stvarno treba biti majstor svog zanata da napravis dug za plate od 700 miliona dinara.
E sad, postavlja se pitanje. Ko je sve na platnom spisku i kolike su plate. Verujem da je menadzer Stefanovic koji je, naravno, napustio brod koji tone sebi odrezao platu od 5oooe a nista manje nema ni familija iz Sopota koja je okupirala klub.
Drzava treba da zamrzne poslovanje Zvezde dok se ne preispita poslovanje. Odgovorne da pohapsi pa onda da se krene od pocetka. Srpska liga, ako treba.
Ovo sada je zlo.

Nataeos

pre 11 godina

Sad prodas za kintu a za godinu dve on izvuce nekoliko miliona .... Dok god zvezda i partizan nebudu privatizovani klubovi nema vajde

njaVa

pre 11 godina

Eh da smo prodali Mladenovica ljetos kad se za njega mislilo da je igracina, a da je Tosic ostao na levom beku.... to bi bilo extra.

LFC

pre 11 godina

Ma da. Rasprodajte sve sto valja. Pa ta trojica ce za god-dve vredeti bar 4 miliona pojedinacno! Ee kad bi imali strpljenja kao onaj Dinamo,oni su eksperti u prodaji...

my way

pre 11 godina

Alo ljudi, dal' ste normalni? Pa samo Mijailovica, 18-godisnjeg prvotimca i srpskog reprezentativca ne treba prodati za manje od 10 miliona nikako, oni trojicu daju za 5-6??? Ok, ali dok god je tako neka nam ne prodaju maglu o boljim rezultatima i neka ne liju krokodilske suze kad ispadnu od Bordoa. Kad se samo setim izjava tipa, ovo je skola za buducnost i pokazatelj velikog potencijala ekipe, tuga...

kako da ne

pre 11 godina

Ovo je odlican potez, samo da odu pare u Zvezdu a ne u privatne dzepove.
(sochi, 28. septembar 2012 09:26)
kakav potez?daće jednu platu radnicima i igračima da zamažu oči ostalo će da podele sa menadžerima,već viđeno.što ih ne daju gaspromu? tu ne bi mogli krasti.

Srđan

pre 11 godina

prodajte lukica,a momke ostavite,ako su ove godine dobro igrali za ligu evrope i malo im falilo da uđu,sledeće sezone ulaze sigurno i eto vam para!

Stefan

pre 11 godina

Kakva bruka i sramota majko mila..Prodati tri prvotimca za burek,ko ce nam igrati umjesto njih kad odu??Toliko o mladom timu koji ce kad stekne iskustvo da ima igra dobro u Evropi...Jos Mudrinski,Lazovic i Milunovic pa mozemo da se gasimo..

Jerez

pre 11 godina

Pogledajte novu epizodu "Trgovina s zivi ljudi" serije "Ljubav na seoski nacin". U glavnoj ulozi Vladan Lukic Lule. Od danas u svim klupskim bioskopima, kafeima, shopovima!!!

RIJEČANIN

pre 11 godina

ova će generacija otići za sitniš jer nam gori a sad ako se počne raditi ispravno tek za 5 god ćemo biti u situaciji da odbijamo ponude i klubove i da uzimamo tj, zarađujemo od prodaje igrača jer smo uviek izbacivali i stvarali vrhunske igrače tako da mi imamo ono najvrijednije ali igrači zvezde moraju biti dobro plaćeni da bi mogli igrača godinu dve zadržat a trenutno je teško i nije lako se vratit na staro jer i sami igrači su ti koji žele van a stranci vrlo dobro znaju gdje da kupuju za sitniš ali i za ogroman novac tako da ljudi koji budu vodili ili vode zvezdu moraju postići taj nivo a klub mora biti financijski stabilan da bi bio konkurentan na tržištu do tada puno strpljenja i šokova ćemo doživit ali ako to uradimo bit će svima dobro jer i partizan je tu a bilo bi dobro i voša ili radnički niš

smeker

pre 11 godina

Tek sada vidim da ima logike ono sto je Robi rekao,raspad...Ovakav nacin vodi do katanca ,duznickog robstva ili u najboljem slucaju postajete filijala za razigravanje igraca.Ja vam zelim sve najgore ,sportski ali ovo je vrlo opasno i bojim se da i ovi moji vrlo brzo nedodju na tu ideju,ako vec nisu debelo u tome...

ПАНКрти

pre 11 godina

Мамић би за сваког од њих,за неку годину,извукао по 10м најмање..Колико смо јадни...

Bari1991

pre 11 godina

Zbog ovakvih i slicnih poteza u proslosti,Zvezda je danas u gotovo bezizlaznoj situaciji.I opet se ponavlja ista prica,da se klub sto vise unisti pre nego sto dodje novo rukovodstvo!

neverica

pre 11 godina

I sad ovaj izlazi u javnost i pokazuje kako je on ustvari "posten",vadi se na plate,da bi svi rekli sta ce mora.Ovo je postalo jako bezobrazno,ali jako.Navijaci neka kazu sta imaju na sledecim utakmicama!!Ne sme se ovo dozvoliti n i k a k o

RECESIJA

pre 11 godina

Bruka, da imam dao bih 10 i sigurno zaradio jos toliko za par godina. Kriza pa se nema , jedva da ssakupim 4~5, steta izmacice mi ispred nosa

Delijanac

pre 11 godina

poenta price je da Lukic pravi da se Dzajicu ogadi dolazak, jer ce moci samo ekonom i polivaci trave da mu igraju ako preuzme Zvezdu.

danguba

pre 11 godina

Klasično zelenašenje menadžera. Ne podržavam ovaj potez, ali razumijem napore kluba da se obezbjedi novac za najosnovinije troškove... Nema te banke više koja će dati pare Zvezdi, pare od sponzora nisu dovljne ni za održavanje stadiona, prelazni rokovi su daleko... I šta preostaje?
Umjesto što pljujete dajte neki konstruktivan prijedlog ili skupite par miliona evra...

fanatik

pre 11 godina

Plan je najpre bio da se, kao uspešan sportski radnik, proda Lukić. Međutim, kako je za njega ponuđeno tek 200 evra, prešlo se na prodaju igrača.

NIKOLA

pre 11 godina

Bas slucajno je Zahavi menadzer Maskeranu i Tevezu :), a sto se ovoga tice Ramadani je menadzer i Maksimovicu i Mijailovicu tako da bez njega nista. Sa Mladenovicem ce to dosta lakse ici.

ranko

pre 11 godina

Posto je svu trojicu tih momaka uveo u prvi tim Zvezde Prosinecki, eto nacina da mu Lukic isplati onih 16 plata. To je biti samo delic od ukupnog transfera. To bi bilo normalno.

nikola1992

pre 11 godina

Pa to sto ih ovaj lik sada hoce za ove pare, samo znaci da ce vec za godinu-dve vredeti barem duplo vise. Samo treba raditi pametno i strpljivo.

Meda i zeka

pre 11 godina

Ovakve vesti su toliko porazavajuce ma za koji klub navijate i u kom god se desavale ovakve stvari. Ovo je sustina srpske logike, uzmi (ukradi) i minimum ako mozes odma bez obzira sto bi se na duze staze vratilo petostruko... i onda tones dublje i dublje.

n

pre 11 godina

Sva trojica su talentovani i mozda ce biti nesto od njih, to se nikad ne zna. Treba cekati i ne prodavati ih jer ce vredeti vise za 1,2 godine ali ocigledno je da Zvezda ima velikih problema sa finansijama.
Uglavnom, ovo je signal da ce dosta klubova i raznoraznih menadzera da navale sad na ove mlade i talentovane igrace Partizana i Zvezde. Moj vam je savet da ih ne prodajete,zadrzite ih neko vreme i imacete vise koristi i vi i oni. Oni ce imati vecu cenu i jaci klubovi ce se interesovati za njih, a ukoliko ih sad prodate zavrsice u Ukrajini,Kini, Tadzikistanu ili ne znam vec gde.

Milan

pre 11 godina

Ovo je isto kao kada neko kome je hitno pa prodaje automobil upola cene, a problemi i dalje ostaju. Idealan nacin za ozdravljenje kluba bi bio da se vezu dve - tri jeseni u Evropi sto bi vuklo sa sobom bolja sponzorska ulaganja i ozbiljnije prodaje igraca. Ovo je I moglo da se ocekuje posle ispadanja od Bordoa. Krajnji rezultat ce ipak morati da bude privatizacija kluba, ali je problem sto su dugovi "pojeli" samu vrednost istog, i skroz je neizvesno hoce li se pronaci kupac koji je spreman da u start baci par desetina milliona razlike.

lukicu odlazi vise

pre 11 godina

Sad kad smo u blatu, mogu da nam rade sta hoce. Ti igraci ce pojedinacno vredeti 5 Mio kad se budu prodavali (osim Mladenovica). Sve ukupno njih trojica 12, 13 Mio. A nama 5 da delimo sa njihovim menadzerima, znaci 2,5 za Zvezdu... Ccccc

realan cigan

pre 11 godina

@hladnokrvni. Ma nemoj. Ili si si kratke pameti, ili ne pratiš fudbal. A šta je sa: NASTANIĆEM, S. SAVIĆEM, SULEJMANIJEM, LJAJIĆEM, Z.TOŠIĆEM....Ja sam cigan i ti mi odmah padaju na pamet. Neki od ovih su zaigrali samo po neku za mrski mi klub. Tako da se ne loži puno, ako misliš da je kod vas bolja situacija. Raspitaj se malo koliko kod vas kasne plate igračima i radnoj zajednici u Teleoptiku.

Miloš J

pre 11 godina

Gde je Lukić u celoj toj priči?
Čini mi se da sam čitao da je druga utakmica sa Bordoom njegova zadnja na čelu Zvezde, pa se pitam, gde je sada on?
U istoj fotelji? Znači, i dalje jaše...

Milovan

pre 11 godina

A zasto da drzava placa dug za Crvenu zvezdu ili bilo koji grugi klub? fudbaleri i uprave klubova imaju astronomske plate, a dugove treba da im placaju gradjani. Neka sami sebi smanje malo plate i nece biti u dugovima.

Fikus

pre 11 godina

To isto je uradio i Ramadani sa Nastasicem. Partizan mu je dugovao, te kao zamenu ustupio Matiju. Od tada je Ramadani imao sjajnog defanzivca i odredjivao je kada i gde ce otici. On je samo fizicki bio u Partizanu, ali se za sve pitao Ramadani. Da je neko ponudio i 500 000 evra i da je Ramadani pristao, Nastasic bi otisao. Partizan se vise nista tu nije pitao, mozda je imao neki mizeran procenat. Isto se desava i ovde, platice ta tri igraca, ali ce se za sve pitati. Onda mogu reci, e odlazi Maksimovic u npr. Lacio, nude 5 miliona, ali novac ide u kasu agencije. Igrac je onda njihov, Zvezda ce dobiti 5 miliona u ratama za svu trojicu zajedno, ali od agencije i to je sve (mozda ponavljam i sitni procenat pride). To je znak ocaja, poslednji trzaji.

dosta bre više

pre 11 godina

ma rusi nisu nepravedni, zašto bi svoj novac davali a ne odlučuju ni o čemu, pa nisu oni budale. kad uprava bude transparentno prikazivala funkcionisanje kluba i uključila glavne finansijere u rukovođenje, tek tada možemo se nadati nekim parama.

radd3

pre 11 godina

Iako mislim da je stvarno malo suma u pitanju, moramo sagledati i drugu stranu price ...
Prvo, Mijailovic je potpisao novi ugovor sa klauzulom (od 2 miliona evra), a imajuci u vidu finansijsku situaciju u klubui i to da klub nije imao novca da odmah isplati transfere Maksimovica i Mladenovica, verovatno su Sloboda i Borac rezervisali pravo na veliki procenat (izmedju 40-60%) od njihove sledece prodaje .....

Ukoliko ce Zvezda dobiti cistih 6 miliona evra, bez da od tog dela mora da daje procenat Borcu i Slobodi ( vec da to uradi menadzer kada ga proda nekom klubu), onda je to ok posao .... Opet morate razumeti da iako ovi igraci imaju perspektivu i verovatno vecu cenu u buducnosti, strani klubovi nece da daju vise ako znaju da je klub u finansijskim problemima ...

Tuzno, ali realno ...