Utorak, 25.09.2012.

19:26

Miljenović ipak ide iz Partizana

Jedan od najtalentovanijih igrača naše zemlje Nenad Miljenović ipak napušta Partizan mt:s.

Izvor: AG

Miljenoviæ ipak ide iz Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

Zokula

pre 11 godina

Strasno je kuda ide nasa kosarka... Na jednoj strani se kupuju igraci na kilo, a na drugoj sistem melje sve sto postoji, da zaboravo sam i treci klub koji je u "usponu", koji kupi sve sto su prva dva kluba odbacila. Nezamislivo je koliko nam je rezultat postao bitan, a sta mi imamo od toga? Da li smo napravili neke rezultate, stvorili igrace... Ko od toga ima koristi?

Đorđe

pre 11 godina

Ne želim da ulazim u polemiku da li zaslužuje da igra, ili ne, jer ga nisam dovoljno gledao da procenim, a sigurno je da Dule bolje zna od nas.
Međutim mene nervira neekonomsko i nedomaćinsko ponašanje uprave koja je za ovog klinca platila obeštećenje 150.000 eur, a sada odlazi za džabe.

Gepek

pre 11 godina

Čekajte pa zar juče nije bilo da "slučaj Miljenović ne postoji" da je cela priča izmišljena da bi se Partizan destabilizovao i sl.?

ackoniškikartel

pre 11 godina

Umesto što svi krivite Vujoševića svi treba da znate da je Uroš Tripković sedeo na klupi 3,4 godine i dobijao šansu na kašičicu ! Nije sve do trenera već je nešto i do igrača !

mimi

pre 11 godina

Pustite price o kilogramima, pa nije ovo stocna pijaca, ubiste se pricajuci o odbrani a 10godina kos ne mozemo da damo, pogledajte statistike slobodnih bacanja, ubedljivo smo najlosiji, uzas, tragedija. Tehnika nula, jedan na jedan ne postoji, ko je tehnicki bolji, brzi, pa na kraju ali tek na kraju i jaci, taj je bolji igrac...Evo npr Navaro, kida u odbrani i zato i igra, jel

alczsouth

pre 11 godina

(Ivan, 25. septembar 2012 22:05)

Dečko košarka se od tih vremena mnogo promenila. Igrači su sada duplo fizički jači i ako nisi takav jednostavno ne možeš da igraš. Danas moraš da si "tabadzija" ako mislis da se nosis sa ekipama u evropi. Miljenovica cim pritisne iole jaci igrac lopta je u autu, izgubljena. Besovic je decko trom, nema zelje kao i Djekic, zato ce sve to iskoristiti Milutinov, Marinkovic i Vesterman. Mali Milutinov je dosao ove godine i vec je na pripremnim utakmicama objasnio Besovicu neke stvari. Gagic, Musli, Milutinov - za Bešu nema mesta jednostavno. Na kecu, Tomas, Vesterman i Andjuša - nema opet mesta za Miljenovica. Prosto je. Loši su.

magic

pre 11 godina

ljudi,budimo realni,on jeste talentovan igrac,ali nije dobar za evro ligu,mozda za dve do tri godine i to tek kao rezervni plej,a nadalje sta bude,a posto mi igramo evro ligu,za istu su potrebni dobri igraci,a ne talentovani

Bora

pre 11 godina

To što sada Dule radi,nisu treninzi nego 'pakao',ili što on reče 'krv i znoj'! Mali očigledno nije izdržao(kao i Bešović) i to je to.Sam igrač na takvim treninzima shvati,da li tu ima šanse ili ne! Tu nema prevare.Oni su samo pokazali da ni fizičkim ni voljnim momentom nisu za Partizan! Srećan ti put kod Mute u Kg.,ipak je to za tebe,i evo ti šanse pa napreduj! Mislim da ti je sledeća destinacija Poljska,Madjarska ili u najboljem slučaju Ukrajina.Srećan ti put,i puno zdravlja!

Nikola

pre 11 godina

Ako je istina da je napustio Partizan onda je to jako zalosno, i po meni pogresno, ali voleo bih da on to nikad ne uvidi. Miljenovic je treci play u Partizanu u ovom trenutku i za njega ima mesta, ali ne 20 min po utakmici kao sto on zeli, jer u ovom trenutku Partizan mu to ne moze dati. Partizan mu nudi borbu i ako bude bolji da igra. On to ocigledno nece, hoce rezervisano mesto za sebe. Iskreno govoreci u ovom trenutku, dva postojeca play-a su bolji od njega, a zasto ga Partizan ne moze istrpjeti treba da zahvali drzavi Srbiji, Djilasu, Covicu, Kapidzicu i drugim koji su unistili srpsku kosarku. Partizan kao 11estorostruki prvak drzave nije u stanju da obezbedi budzet od 2,5 miliona evra, dok klub koji je duzan 16 miliona evra pravi ekipu od 4,5 miliona! I tu je sve jasno. Pri tome je predsjednik tog kluba obezbedio da kosarkaska liga Srbije ne donosni niti jedan bod niti evro takmicenje vec samo jadranska liga u kojoj on ima udeo u vlasnistu!!!!!! Zahvaljujuci tom udelu, ekipa Radnickog iz Kragujevca je izbacena iz Evro kupa i taj kup igra njegov tim!! Sramota, ali o tome niko nista ne sme da pise. Elem da bi Partizan preziveo mora da ima rezultate, a to znaci nema mesta za cekanje. Za Vestermana na godinu moze da uzme 500 hiljada evra kad ode u NBA i to ce mu omoguciti da prezivi ovu godinu. Toliko ne bi mogao dobiti za Miljenovica i to je istina. Da sam navijac cz, bilo bi me sramota sto sam unistio sve sto vredi u kosarci Srbije, ali oni nikad nisu imali obraza!

LFC

pre 11 godina

Bila bi fora da ode Miljenovic kod Mute,potpise na 3 godine. Onda odigra solidnu sezonu,pa sezonu zivota i prodaju ga nekom bogatom klubu za pozamasnu svotu. Sta li bi onda Dule rekao? xD

Ivan

pre 11 godina

Nešto se kuva u našoj košarci. Imam utisak da je s novom vlašću Partizan izgubio "leđa", da je kao poslednja nada vraćen Vujošević da na staru nešto sačuva, ali ne ide, igrači počinju da napuštaju brod koji tone. Kao navijač pre-vujoševićevskog (pre-danilovićevskog) Partizana, ne mogu da kažem da će mi biti mnogo žao ako ta "imperija" propadne. Najsmešniji su mi ovi "partizanovci" što se pozivaju na velike asove koje smo do sada stvorili, Kiću, Praju, Divca, Paspalja, Đorđevića, Rebraču... Pa današnji Partizan kao da su stvarale rezerve tih asova, Pecarski, Dragutinović, Jadranko Vujačić i slični, samo takve igrače danas umemo da proizvedemo, tabadžije bez mašte, sa kreativnim košarkašim, kojima se toliko dičimo, ne umemo ništa da uradimo. Miljenović je ko zna koji po redu. I uvek iste priče: čim ga Dule nije hteo, nije ni valjao; nije dovoljno jak za današnju košarku, gura ga menadžer... Pa znate li vi, balavci, kako je izgledao jedan Željko Rebrača kad je prvi put igrao Evroligu (Kup šampiona)? Ili Divac protiv Bensona iz Kantua 89'? A Kukoč tek? To je neopevana glupost; snaga se može "lečiti", antitalenat ne. U redu je želeti dominirati, ali zar smo morali da se opredelimo za tako loš fazon? Danas kad pomislim na Partizan, prvo mi padnu na um igrači tipa Vesa Petrović, Đuro Ostojić, Dejan Milojević, Nikola Peković, Aleks Marić, sve maštovitiji od maštovitijeg. A Miljenović nam ne treba... Pa i bolje za njega da ode kod Mute. Bilo gde.

GAGA

pre 11 godina

PFC ZEMUN...ali reci ti meni kako nema para kod vas kad se stalno potencira da dovodite jeftine amerikance,i nase mlade igrace koji malo kostaju,a posle odlaze u top klubove uz obestecenje(cast izuzecima).Samo dva podatka:Miljenovic placen 200K,TELEKOM DAJE 800K GODISNJE PO UGOVORU!

nz

pre 11 godina

Ako Dule tako misli, da Miljenović ne zaslužuje veću minutažu, ja se slazem i kraj priče.Verovatno i jeste tako, Dule je uvek u pravu.
(Bojan, 25. septembar 2012 21:01)

Kad bi Dule rekao da Durent nije talentovan i tada biste poverovali...cista zaslepljenost.

Arenzano

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
@ Dok je sina Fice, taj film neces gledati!

Rocco

pre 11 godina

Zao mi je malog Miljenovica, mislim da je imao stofa da bude dobar plej, ali smatram da je trenutno ispod i amerikanca i francuza Westermana. Njemu treba vremena, kao i svakom maldom kosarkasu, a ocigledno on nije zeleo da ceka. Mozda je ovo i najbolji epilog za njega i nasu reprezentaciju. Sto se Besovica tice, mislim da je samo mladja i nesto, za malo kvalitetnija verzija Vranesa i malo manje kvalitetna verzija Koste Perovica.

john

pre 11 godina

Svi pricaju o nekom talentu koji on ima, a nikad ga nije pokazao. Otisao je zato sto ima talentovanijih i boljih od njega, a on neka ide kud hoce. I za Djekica su pricali da je ekstra talentovan a ja to nisam nikad video. To su igraci koje agencija BeoBasket gura, sto preko novina, to preko klubova. Ovo je zapravo velika pobeda Partizana i DV, jer je DV stao ispred Miska Raznjatovica i nije dopustio da igra njegov poguran igrac ispred igraca koji zaista poseduju taj kvalitet i talenat.
(Istina, 25. septembar 2012 20:34)

Pa i Leo Vesterman je iz agencije BeoBasket.

ja

pre 11 godina

Neka ide, zna se dobro ko stoji iza ove odluke da se ugovor raskine to je Miljenovicev menadzer Raznatovic. Dule smatra da Miljenovic trenutno nema kvalitet za prvih 12 a to se njegovom menadzeru ne svidja jer naravno njegov jedini cilj je da sto pre uvalja igraca u neki bogatiji evopski klub i pokupi proviziju a to ne bi tako brzo islo ako bi veci deo ove sezone presedeo na klupi. Sa druge strane Dule Vujosevic za razliku od ovih u FK Partizanu nece dopustiti da mu menadzeri sastavljaju ekipu i nece u tim stavljati igraca za kojeg proceni da nije jos spreman. Jeste Miljenovic talenat ali uporedite njega i Lea Vestermana, pa Vesterman je za klasu bolji i zreliji igrac iako su isto godiste, ko je gledao EP za igrace do 20 godina zna o cemu pricam a i na pripremama se videlo kakav je Vesterman igrac. Verujem u Duleta ako je on rekao da Miljenovic nije za prvih 12 onda nije.

Pedja

pre 11 godina

Ponovo radi bioskop: "Cirkus-Dule" u akciji :-)
(prekoOkeanskeDelije, 25. septembar 2012 21:10)

Jeste, ponovo radi, samo sto se u njemu, za vas, u terminima koje vi posecujete u tom bioskopu, emituje HOROR film u CRNO-BELOJ tehnici :)

majstor

pre 11 godina

Ne ne ne ne ne. Zasto pustiti klinca sa takvim repertoarom ? Iskreno mislim da je Vujosevic pogresio ( iako mu verujem 100 % ) i da nam se ovo nece obiti o glavu. Mali je sjajan u napadu, a misici se mogu napumpati, a odbrana se moze nauciti ali ovo sto mali pokazuje u napadu se jednostavno oseca. Kakva steta

Zoran V.

pre 11 godina

Kada je gospodin Pešić pokazivao svoju snagu na Nedoviću pola Srbije se diglo na forumima i osudilo to što Nemanje često nema ni među 12. a grobari mirno gledaju kako Dule veličanstveni množi sa nulom jednog Miljenovića. Iako sam veliki zvezdaš jako sam razočaran da većina podržava odlazak Miljenovića iz partizana jer je to tako DV odlučijo. Je zanate koliko DV zabole za srpsku košarku!

Svi stranci koji su došli u Srbiju jedva čekaju maj sledeće godine da pobegnu u neke bogatije klubove, a partizan i zvezda ponovo u jurnjavu za strancima iz početka. Miljenović je uz malo strpljenja mogao dugoročno da bude prvi plej. Al šta da se radi, stvaranje igrača više nikoga ne interesuje.

Gospoda koja se pozivaju na to kako partizan daje asove za evropu, neka pre toga pogledaju statistike i minutaže tih zvezda u velikim klubovima.

Reprezentacija nam je ogledalo kvaliteta i stvaranja igrača. Šta reći kad su nezamenjivi članovi reprezentacije tamo neki Paunići, Rašići, Ilići...

Dule oteraj i ovo malo što je ostalo, verovatno ima na tržištu Uzbekistana, Kazahstana, Tudžmenikistana i ostalih svetskih košarkaških metropola novih nada svetske košarke.

Napolje iz srpske košarke Pešići, Vujoševići i slični njima!

GAGA

pre 11 godina

Misle navijaci partizana da se samo kod njih posteno radi i u kosarci i fudbalu,svi ostali su lopovi,drzavni projekti itd.Do sad su titule to maskirale ali ni to ne traje doveka,realnost ce vam pokazati kao i nama da je vrlo ruzna i bolna,pre ili kasnije!

PFC Zemun

pre 11 godina

@GAGA O kojim parama od Eurolige i prodaje igraca ti govoris? Nemoj da poistovecujes fudbal i kosarku, Partizan a ni ostali klubovi u evropi ne mogu da dobiju vise od 500000e za najbolje igrace a od eurolige ne dobijaju dovoljno para ni za pokrivanje putnih troskova koje imaju igranjem iste...

Ljuba

pre 11 godina

150.000e Zvezdi za obestecenje i njemu jedno 70.000e za proslu sezonu koju je igrao kao pozamljen Megi, ukupno 220.000e! I onda se cude sto nema para!? Nema jer se tako posluje a nikome se ne odgovara! Ova drzava mora nesto da uradi sa sportom ili da pusti privatizaciju ili sociosi, ali ovako vise ne moze. Kuknjava za parama non-stop a onda ovakvi potezi!

Bojan

pre 11 godina

Ako Dule tako misli, da Miljenović ne zaslužuje veću minutažu, ja se slazem i kraj priče.Verovatno i jeste tako, Dule je uvek u pravu.

Divos

pre 11 godina

Штета, и то велика, за Партизан, по мени више и за Миљеновића. Ипак одлука јесте разумљива, јасно је да поред Томаса и Леа неби добио жељену минутажу, надао сам се да ће провести још годину дана (на позајмици) у Визури, али то очито не задовољава амбиције овог супер-талентованог играча, а ту је и улога менаџера.
Видећемо где ће га пут одвести, помиње се Раднички, Мута је свакако одличан тренер, и даје шансу младим играчима, али је познат да на поз.1 воли имати искуснијег, поузданог плеја и нисам уверен да би за Миљеновића ово било најбоље решење. Одлазак у бели свет са 19 година јесте најгора опција.
Видећемо шта ће бити, за Миљеновића је добро да настави код неког од наших тренера који има стрпљења за рад са младим играчима, и надам се да ће добро напредовати, за његово добро и добробит српске кошарке.

@ Basketas

pre 11 godina

@ Basketas

Miljenovic da brani nekog na niskom postu bolje od Tomasa, samo zato sto je visi? Glupost kojoj nema kraja... I Teodosic ima i 195 i preko 90 kila pa opet ne moze nikog da brani ni van rekata, a kamoli u reketu. Miljenovic da bi igrao modernu seniorsku kosarku mora da nabaci 10-ak kila misica, inace ce biti prosecan igrac.

eee

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
Iako sam navijac CZ i voleo bih da ga gledam u nasem dresu, msm da mali nece doci kod nas! Jer je u losim odnosima sa Covicem! Upravo je iz FMP-a otisao u Partizan! Sto se nije dopalo Covicu! Msm da je najrealnije opcija da ce u Radnicki KG, kod Nikolica!

Neuporedivi

pre 11 godina

AEL ima taj momak roming? Mislim, u slučaju da zatreba... ono, hitan poziv i tako to.
(Veliki odmor izmedju dva časa ljubavi..., 25. septembar 2012 20:31)

Najteže mi pada kada vidim da neko pokušava da bude komično ironičan NA SILU... Za komiku, da ne kažem ironiju, NEOPHODNA je barem visoka inteligencija... Ovako... Niti je smešno, niti ironično... Pa mi žao autora...

logika

pre 11 godina

Realno Srbija osvaja medalje u svim mlađim reprezentativnim kategorijama ponekad čak i dominanto u odnosu na ostale i ti momci se izgube čekajući priliku da zaigraju u klubu...dok tu igraju neki povratnici koji nisu prošli u inostranstvu, ili stranci mladi reprezentativci stagniraju...ide se na neki rezultat a njega realno nema i tu gubi reprezentacija...sema Partizanovog F4 ništa značajno...iz tog razloga savez treba da prati mlade reprezentativce i da ih savjetuje da idu negdje gdje će igrati ako ništa na pozjamice...to je jedini način da napreduju...ovaj fenomen ubija srpsku korašrku i treba voditi računa o mladim talentima...isto tako mnogi pogrješe pa odu u inostranstvo...i tako još više stagniraju...

...

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
Pa nije Miljenovic lud da se vraca tamo odakle je pobegao, on ide u Kragujevac.

parama se ne kupuju titule delije...

pre 11 godina

dragi ljubitelji kosarke,grobari,delije,veliki srbi itd...hteo bih da vas pitam zasto se ovoliko dize buka oko malog miljenovica?...pitao bih grobare da li vi navijate za razne ''miljenovice'' ili za Partizan?..svaka cast decku,ali sta treba da uradi Dule,da ga pusti da igra samo zato sto je talenat,ma dajte bre,zadnju deceniju osvajamo sve moguce,previse su nas razmazili igraci sa titulama...svaka cast delijama,sto i dalje podrzavaju svoj klub,koji godinama samo nosi slavno ime,i koji uz sav trud covica i kompanije ce verovatno za nekoliko godina da se vrati u svoju tuznu realnost...

dalibor realno

pre 11 godina

Partizan je godinama unazad uzimao talente od svih klubova redom pa i od zvezde on nije formirao igrače, već ih je kupovao sa 18 i 19 godina kad drugi naši klubovi nisu uspevali da ih zadrže zbog nedostatka finansija.Tako da je od 10 potencijalnih velikih talenata što ih kupio 8 -9 upropašteno usput i na kraju su kao Miljenović sad i Bešović napuštali njihove redove i nestajali sa velike scene a svi su mnogo obećavali i bili glavni igrači u mladjim selekcijama u reprezentaciji i svojim bivšim klubovima kao što su bili zvezda,hemofarm vizura, fmp kao najveći rasadnik sve su ih lepo odatle kupili , svi ovi klubovi su bukvalno pravili igrače za njih

dzozey

pre 11 godina

Dule je kralj. Ja nikad nisam imao razlog da u njega ne verujem, pa nemam ni sad. Zna se ko je taj covek. Zao mi je svih Grobara koji imaju slabo pamcenje, a zao mi je i svih Zvezdasa koji se nesto podsmevaju i prebacaju, a u stvari mogu samo da se plase toga sto u Partizanu takvi talenti ne bi imali minutazu...da prevedem...znaci da su ostali igraci mnogo bolji. Ako Dule kaze da su bolji...kao da je u kamen upisano! A tim mladim momcima sve najbolje zelim, samo se nadam da se nisu precenili.

Tolle

pre 11 godina

Sta je sporno sa Duletovom izjavom?Problem je sto se od obicnog raskida ugovora, kakvih ima u svakom klubu, pravi spanska serija i "slucaj".To je ono na sta je mislio.

goran

pre 11 godina

a gde su sad dezurni pljuvaci po dudi ivkovicu da se jave i da osude ovo,pa evo iz ovakvog i slicnih razloga reprezentacija nece imati pleja za koju godinu i ko ce doci mesto ove dvojice,hoce vesterman il neko treci...ko ce mesto krstica,neki amerikanac valjda,ili veteran neki...nije nama kriva jadranska liga niti ko drugi,mi sami jednostavno ne proizvodimo igrace za reprezentaciju,pogledajte ekipe zvezde i radnickog,koji ce se tu mladi igrac promovisati i imati mesto pored ovih matorih...

Realno

pre 11 godina

Na vreme si sine pobegao iz zmijskog legla.Koliko su ti ljudi neiskreni i prevaranti,mogli smo jutros da pročitamo izjavu trenera,koji ubeđuje javnost da nema nikakvog slučaja sa Miljenovićem i da on ostaje.Takav je u svim svojim izjavama,nepošten,zloban,sarkastičan a glumi nekog načitanog lika.Beži što dalje od takvih loših ljudi.

dejvidas

pre 11 godina

E moj Nenade...Vladimir Lucic je sa 20 godina uglavnom sedeo pored Tegeltije ili na svakoj petoj utakmici mahao peskirom...nije se zalio,bunio,vredno je trenirao i danas sa 23 godine je KAPITEN Partizana...vreme ce pokazati da si strasno pogresio...

monmartr

pre 11 godina

E moj Nikola pa ustvari Dule nas laze vec jedanaest godina.Ajte molim vas Miljenovic ima trideset kila sa sve krevetom i bas bi voleo da vidim hoce li ga Muta pustiti da igra posle jedno deset probijanja u odbrani.

trle

pre 11 godina

a gde su sad dezurni pljuvaci po dudi ivkovicu da se jave i da osude ovo,pa evo iz ovakvog i slicnih razloga reprezentacija nece imati pleja za koju godinu i ko ce doci mesto ove dvojice,hoce vesterman il neko treci...ko ce mesto krstica,neki amerikanac valjda,ili veteran neki...nije nama kriva jadranska liga niti ko drugi,mi sami jednostavno ne proizvodimo igrace za reprezentaciju,pogledajte ekipe zvezde i radnickog,koji ce se tu mladi igrac promovisati i imati mesto pored ovih matorih...
(goran, 25. septembar 2012 20:02)

A kosarka po drugim ligama je toliko losa za napredak da samo u Srbiji jedan klinac moze da napreduje i postane adekvatan plej? Sta pricas ti sinko? Ispada da je Partizan kriv sto je mali jos uvek zelen i sto dovodi kvalitetnijeg igraca kako bi pravio bolje rezultate. Proziveli smo mi dosta igraca za repku, ali nismo jedini klub koji treba to da radi. Godinama unazad je samo Partizan izbacivao igrace u Evropu. Skini taj povez sa ociju molim te.

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Sto puta vidjen scenario. Dule demantuje i iskoristi to da napomene da postoji zavera protiv Partizana, a igrac onda ode istog dana.

old school

pre 11 godina

Radnicki mu i jeste najpametniji potez. Izuzev Stivena Markovica,nemaju nekog ne znam bog zna kakvog drugog pleja. Jaka ekipa, Jadranska liga, i plus ce igrati. Postupke Partizana ovoga puta necu komentarisati.

Istina

pre 11 godina

Svi pricaju o nekom talentu koji on ima, a nikad ga nije pokazao. Otisao je zato sto ima talentovanijih i boljih od njega, a on neka ide kud hoce. I za Djekica su pricali da je ekstra talentovan a ja to nisam nikad video. To su igraci koje agencija BeoBasket gura, sto preko novina, to preko klubova. Ovo je zapravo velika pobeda Partizana i DV, jer je DV stao ispred Miska Raznjatovica i nije dopustio da igra njegov poguran igrac ispred igraca koji zaista poseduju taj kvalitet i talenat.

Aco

pre 11 godina

"Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika“, rekao je Vujošević, „Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović ne postoji"

Tako je Dule!

GAGA

pre 11 godina

To je taj rasadnik reprezentativaca!!!!!kao i ostali i u partizanu su bitni rezultati pa tek onda pravljenje igraca...Samo mi nije jasno posle toliko evroliga i prodatih igraca da klub nema pare za jaci roster nego sto je sad?P.S:JOS SE DUGUJU PARE LUKI BOGDANOVICU?!MOLIM?!

crobeli delija

pre 11 godina

bolje da ide u klub u kojem ce da igra 15-20minuta umesto da 2-3 godine mase peskirima za amere koji vec sad merkaju u koji ce bogatiji klub da odu u maju.

sreca te ima jos klubova po srbiji, bice mi samo zao ako ga ugrabe neki strani klubovi, pa tamo greje klupu (za mnogo vece pare, ali bez napretka u igri).

NASE IME

pre 11 godina

pa da li je moguce, opet mu neko ne odgovara, opet im rade o glavi. sto se ne zapita zasto su nesposobni da zadrze mlade igrace. a ne doveli strance, a za miljenovica nema mesta...e moj vujosevicu

sacha

pre 11 godina

Bravos ! Tako treba !
Realno, ne bi imao adekvatnu minutazu u partizanu ,a u radnickim sigurno mnogo vise!
Jednom , ne tako davno ,pokojni Drazen Petrovic je rekao da se ne postane igrac sjedejuci na klupi .

Nikola

pre 11 godina

Sta bi problemi u raju? Tako se to i desava, kad ne gledate sebe, nego vise pratite retke Zvezdine poraze na priprema i uzivate u njima. Neka vas Dule laze i dalje...

Nicks

pre 11 godina

Da citiramo Duleta.

„Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika“, rekao je Vujošević, „Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović je postoji


Pučisti sta kazete?

basketas

pre 11 godina

sve se to moglo naslutiti iz prethodnog Duletovog intervjua ("slucaj Miljenovic ne postoji, ako do njega dodje komentarisacemo ga"). Licno smatram da Partizan treba da pusti svakoga ko nije zadovoljan i ko hoce da ide, nema nista od drzanja na silu...drugo poznato je da Partizan nije ni platio obestecenje za Miljenovica, pa se on tu nije nista ni pitao, Nenad je mogao da ode kad je hteo....Znam da ce sada biti mnogo prica o njegovoj fizickoj spremnosti, ali to vise ne pije vodu...pa ne igra nama pleja Tepic koji je fizicki dominantniji od Miljenovica, nego Tomas koji je cak i nizi od Nenada, i zaista ne vidim kako ce npr. Tomas bolje odigrati odbranu na niskom postu od Miljenovica? nadam se da ce Muta od njega da napravi igraca svetske klase, mada ni tu nisam neki optimista, iz prostog razloga sto ovog decka od 15 njegove godine prati takav publicitet, i proglasava se sa novu nadu srpske kosarke, a mladi igraci ne mogu sa time uvek da se izbore...da se razumemo, za razliku od slucaja Besovica i Marinkovica, smatram da ovde Partizan mnogo vise gubi nego igrac, ali o tome ce valjda ubuduce voditi racuna, pa kad dovedu nekog supertalentovanog klinca da imaju i plan za njega, a ne da ga dovedu samo zato sto je talentovan...

Floro Flores

pre 11 godina

polako se rusi partizanov visegodisnji ucenjivacki model!dodji u crnobele ,pa ces lakse u NBA ili Evropu,sta ces kod cigana.. Tako su i titule osvajali,jer su sve najbolje iz Srbije uzimali

Klub koji brine o talentima

pre 11 godina

Zar neces da ostanes kod cika Duleta da od tebe napravi igraca za klupu velikih evropskih timova. Mora da je Covic kriv za ovo

dejvidas

pre 11 godina

E moj Nenade...Vladimir Lucic je sa 20 godina uglavnom sedeo pored Tegeltije ili na svakoj petoj utakmici mahao peskirom...nije se zalio,bunio,vredno je trenirao i danas sa 23 godine je KAPITEN Partizana...vreme ce pokazati da si strasno pogresio...

GAGA

pre 11 godina

To je taj rasadnik reprezentativaca!!!!!kao i ostali i u partizanu su bitni rezultati pa tek onda pravljenje igraca...Samo mi nije jasno posle toliko evroliga i prodatih igraca da klub nema pare za jaci roster nego sto je sad?P.S:JOS SE DUGUJU PARE LUKI BOGDANOVICU?!MOLIM?!

crobeli delija

pre 11 godina

bolje da ide u klub u kojem ce da igra 15-20minuta umesto da 2-3 godine mase peskirima za amere koji vec sad merkaju u koji ce bogatiji klub da odu u maju.

sreca te ima jos klubova po srbiji, bice mi samo zao ako ga ugrabe neki strani klubovi, pa tamo greje klupu (za mnogo vece pare, ali bez napretka u igri).

Nikola

pre 11 godina

Sta bi problemi u raju? Tako se to i desava, kad ne gledate sebe, nego vise pratite retke Zvezdine poraze na priprema i uzivate u njima. Neka vas Dule laze i dalje...

Arenzano

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
@ Dok je sina Fice, taj film neces gledati!

sacha

pre 11 godina

Bravos ! Tako treba !
Realno, ne bi imao adekvatnu minutazu u partizanu ,a u radnickim sigurno mnogo vise!
Jednom , ne tako davno ,pokojni Drazen Petrovic je rekao da se ne postane igrac sjedejuci na klupi .

Ivan

pre 11 godina

Nešto se kuva u našoj košarci. Imam utisak da je s novom vlašću Partizan izgubio "leđa", da je kao poslednja nada vraćen Vujošević da na staru nešto sačuva, ali ne ide, igrači počinju da napuštaju brod koji tone. Kao navijač pre-vujoševićevskog (pre-danilovićevskog) Partizana, ne mogu da kažem da će mi biti mnogo žao ako ta "imperija" propadne. Najsmešniji su mi ovi "partizanovci" što se pozivaju na velike asove koje smo do sada stvorili, Kiću, Praju, Divca, Paspalja, Đorđevića, Rebraču... Pa današnji Partizan kao da su stvarale rezerve tih asova, Pecarski, Dragutinović, Jadranko Vujačić i slični, samo takve igrače danas umemo da proizvedemo, tabadžije bez mašte, sa kreativnim košarkašim, kojima se toliko dičimo, ne umemo ništa da uradimo. Miljenović je ko zna koji po redu. I uvek iste priče: čim ga Dule nije hteo, nije ni valjao; nije dovoljno jak za današnju košarku, gura ga menadžer... Pa znate li vi, balavci, kako je izgledao jedan Željko Rebrača kad je prvi put igrao Evroligu (Kup šampiona)? Ili Divac protiv Bensona iz Kantua 89'? A Kukoč tek? To je neopevana glupost; snaga se može "lečiti", antitalenat ne. U redu je želeti dominirati, ali zar smo morali da se opredelimo za tako loš fazon? Danas kad pomislim na Partizan, prvo mi padnu na um igrači tipa Vesa Petrović, Đuro Ostojić, Dejan Milojević, Nikola Peković, Aleks Marić, sve maštovitiji od maštovitijeg. A Miljenović nam ne treba... Pa i bolje za njega da ode kod Mute. Bilo gde.

Aco

pre 11 godina

"Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika“, rekao je Vujošević, „Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović ne postoji"

Tako je Dule!

Realno

pre 11 godina

Na vreme si sine pobegao iz zmijskog legla.Koliko su ti ljudi neiskreni i prevaranti,mogli smo jutros da pročitamo izjavu trenera,koji ubeđuje javnost da nema nikakvog slučaja sa Miljenovićem i da on ostaje.Takav je u svim svojim izjavama,nepošten,zloban,sarkastičan a glumi nekog načitanog lika.Beži što dalje od takvih loših ljudi.

Klub koji brine o talentima

pre 11 godina

Zar neces da ostanes kod cika Duleta da od tebe napravi igraca za klupu velikih evropskih timova. Mora da je Covic kriv za ovo

Nicks

pre 11 godina

Da citiramo Duleta.

„Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika“, rekao je Vujošević, „Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović je postoji


Pučisti sta kazete?

nz

pre 11 godina

Ako Dule tako misli, da Miljenović ne zaslužuje veću minutažu, ja se slazem i kraj priče.Verovatno i jeste tako, Dule je uvek u pravu.
(Bojan, 25. septembar 2012 21:01)

Kad bi Dule rekao da Durent nije talentovan i tada biste poverovali...cista zaslepljenost.

old school

pre 11 godina

Radnicki mu i jeste najpametniji potez. Izuzev Stivena Markovica,nemaju nekog ne znam bog zna kakvog drugog pleja. Jaka ekipa, Jadranska liga, i plus ce igrati. Postupke Partizana ovoga puta necu komentarisati.

Floro Flores

pre 11 godina

polako se rusi partizanov visegodisnji ucenjivacki model!dodji u crnobele ,pa ces lakse u NBA ili Evropu,sta ces kod cigana.. Tako su i titule osvajali,jer su sve najbolje iz Srbije uzimali

Nikola

pre 11 godina

Ako je istina da je napustio Partizan onda je to jako zalosno, i po meni pogresno, ali voleo bih da on to nikad ne uvidi. Miljenovic je treci play u Partizanu u ovom trenutku i za njega ima mesta, ali ne 20 min po utakmici kao sto on zeli, jer u ovom trenutku Partizan mu to ne moze dati. Partizan mu nudi borbu i ako bude bolji da igra. On to ocigledno nece, hoce rezervisano mesto za sebe. Iskreno govoreci u ovom trenutku, dva postojeca play-a su bolji od njega, a zasto ga Partizan ne moze istrpjeti treba da zahvali drzavi Srbiji, Djilasu, Covicu, Kapidzicu i drugim koji su unistili srpsku kosarku. Partizan kao 11estorostruki prvak drzave nije u stanju da obezbedi budzet od 2,5 miliona evra, dok klub koji je duzan 16 miliona evra pravi ekipu od 4,5 miliona! I tu je sve jasno. Pri tome je predsjednik tog kluba obezbedio da kosarkaska liga Srbije ne donosni niti jedan bod niti evro takmicenje vec samo jadranska liga u kojoj on ima udeo u vlasnistu!!!!!! Zahvaljujuci tom udelu, ekipa Radnickog iz Kragujevca je izbacena iz Evro kupa i taj kup igra njegov tim!! Sramota, ali o tome niko nista ne sme da pise. Elem da bi Partizan preziveo mora da ima rezultate, a to znaci nema mesta za cekanje. Za Vestermana na godinu moze da uzme 500 hiljada evra kad ode u NBA i to ce mu omoguciti da prezivi ovu godinu. Toliko ne bi mogao dobiti za Miljenovica i to je istina. Da sam navijac cz, bilo bi me sramota sto sam unistio sve sto vredi u kosarci Srbije, ali oni nikad nisu imali obraza!

basketas

pre 11 godina

sve se to moglo naslutiti iz prethodnog Duletovog intervjua ("slucaj Miljenovic ne postoji, ako do njega dodje komentarisacemo ga"). Licno smatram da Partizan treba da pusti svakoga ko nije zadovoljan i ko hoce da ide, nema nista od drzanja na silu...drugo poznato je da Partizan nije ni platio obestecenje za Miljenovica, pa se on tu nije nista ni pitao, Nenad je mogao da ode kad je hteo....Znam da ce sada biti mnogo prica o njegovoj fizickoj spremnosti, ali to vise ne pije vodu...pa ne igra nama pleja Tepic koji je fizicki dominantniji od Miljenovica, nego Tomas koji je cak i nizi od Nenada, i zaista ne vidim kako ce npr. Tomas bolje odigrati odbranu na niskom postu od Miljenovica? nadam se da ce Muta od njega da napravi igraca svetske klase, mada ni tu nisam neki optimista, iz prostog razloga sto ovog decka od 15 njegove godine prati takav publicitet, i proglasava se sa novu nadu srpske kosarke, a mladi igraci ne mogu sa time uvek da se izbore...da se razumemo, za razliku od slucaja Besovica i Marinkovica, smatram da ovde Partizan mnogo vise gubi nego igrac, ali o tome ce valjda ubuduce voditi racuna, pa kad dovedu nekog supertalentovanog klinca da imaju i plan za njega, a ne da ga dovedu samo zato sto je talentovan...

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Sto puta vidjen scenario. Dule demantuje i iskoristi to da napomene da postoji zavera protiv Partizana, a igrac onda ode istog dana.

john

pre 11 godina

Svi pricaju o nekom talentu koji on ima, a nikad ga nije pokazao. Otisao je zato sto ima talentovanijih i boljih od njega, a on neka ide kud hoce. I za Djekica su pricali da je ekstra talentovan a ja to nisam nikad video. To su igraci koje agencija BeoBasket gura, sto preko novina, to preko klubova. Ovo je zapravo velika pobeda Partizana i DV, jer je DV stao ispred Miska Raznjatovica i nije dopustio da igra njegov poguran igrac ispred igraca koji zaista poseduju taj kvalitet i talenat.
(Istina, 25. septembar 2012 20:34)

Pa i Leo Vesterman je iz agencije BeoBasket.

Zoran V.

pre 11 godina

Kada je gospodin Pešić pokazivao svoju snagu na Nedoviću pola Srbije se diglo na forumima i osudilo to što Nemanje često nema ni među 12. a grobari mirno gledaju kako Dule veličanstveni množi sa nulom jednog Miljenovića. Iako sam veliki zvezdaš jako sam razočaran da većina podržava odlazak Miljenovića iz partizana jer je to tako DV odlučijo. Je zanate koliko DV zabole za srpsku košarku!

Svi stranci koji su došli u Srbiju jedva čekaju maj sledeće godine da pobegnu u neke bogatije klubove, a partizan i zvezda ponovo u jurnjavu za strancima iz početka. Miljenović je uz malo strpljenja mogao dugoročno da bude prvi plej. Al šta da se radi, stvaranje igrača više nikoga ne interesuje.

Gospoda koja se pozivaju na to kako partizan daje asove za evropu, neka pre toga pogledaju statistike i minutaže tih zvezda u velikim klubovima.

Reprezentacija nam je ogledalo kvaliteta i stvaranja igrača. Šta reći kad su nezamenjivi članovi reprezentacije tamo neki Paunići, Rašići, Ilići...

Dule oteraj i ovo malo što je ostalo, verovatno ima na tržištu Uzbekistana, Kazahstana, Tudžmenikistana i ostalih svetskih košarkaških metropola novih nada svetske košarke.

Napolje iz srpske košarke Pešići, Vujoševići i slični njima!

NASE IME

pre 11 godina

pa da li je moguce, opet mu neko ne odgovara, opet im rade o glavi. sto se ne zapita zasto su nesposobni da zadrze mlade igrace. a ne doveli strance, a za miljenovica nema mesta...e moj vujosevicu

monmartr

pre 11 godina

E moj Nikola pa ustvari Dule nas laze vec jedanaest godina.Ajte molim vas Miljenovic ima trideset kila sa sve krevetom i bas bi voleo da vidim hoce li ga Muta pustiti da igra posle jedno deset probijanja u odbrani.

...

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
Pa nije Miljenovic lud da se vraca tamo odakle je pobegao, on ide u Kragujevac.

Pedja

pre 11 godina

Ponovo radi bioskop: "Cirkus-Dule" u akciji :-)
(prekoOkeanskeDelije, 25. septembar 2012 21:10)

Jeste, ponovo radi, samo sto se u njemu, za vas, u terminima koje vi posecujete u tom bioskopu, emituje HOROR film u CRNO-BELOJ tehnici :)

alczsouth

pre 11 godina

(Ivan, 25. septembar 2012 22:05)

Dečko košarka se od tih vremena mnogo promenila. Igrači su sada duplo fizički jači i ako nisi takav jednostavno ne možeš da igraš. Danas moraš da si "tabadzija" ako mislis da se nosis sa ekipama u evropi. Miljenovica cim pritisne iole jaci igrac lopta je u autu, izgubljena. Besovic je decko trom, nema zelje kao i Djekic, zato ce sve to iskoristiti Milutinov, Marinkovic i Vesterman. Mali Milutinov je dosao ove godine i vec je na pripremnim utakmicama objasnio Besovicu neke stvari. Gagic, Musli, Milutinov - za Bešu nema mesta jednostavno. Na kecu, Tomas, Vesterman i Andjuša - nema opet mesta za Miljenovica. Prosto je. Loši su.

Neuporedivi

pre 11 godina

AEL ima taj momak roming? Mislim, u slučaju da zatreba... ono, hitan poziv i tako to.
(Veliki odmor izmedju dva časa ljubavi..., 25. septembar 2012 20:31)

Najteže mi pada kada vidim da neko pokušava da bude komično ironičan NA SILU... Za komiku, da ne kažem ironiju, NEOPHODNA je barem visoka inteligencija... Ovako... Niti je smešno, niti ironično... Pa mi žao autora...

ja

pre 11 godina

Neka ide, zna se dobro ko stoji iza ove odluke da se ugovor raskine to je Miljenovicev menadzer Raznatovic. Dule smatra da Miljenovic trenutno nema kvalitet za prvih 12 a to se njegovom menadzeru ne svidja jer naravno njegov jedini cilj je da sto pre uvalja igraca u neki bogatiji evopski klub i pokupi proviziju a to ne bi tako brzo islo ako bi veci deo ove sezone presedeo na klupi. Sa druge strane Dule Vujosevic za razliku od ovih u FK Partizanu nece dopustiti da mu menadzeri sastavljaju ekipu i nece u tim stavljati igraca za kojeg proceni da nije jos spreman. Jeste Miljenovic talenat ali uporedite njega i Lea Vestermana, pa Vesterman je za klasu bolji i zreliji igrac iako su isto godiste, ko je gledao EP za igrace do 20 godina zna o cemu pricam a i na pripremama se videlo kakav je Vesterman igrac. Verujem u Duleta ako je on rekao da Miljenovic nije za prvih 12 onda nije.

Istina

pre 11 godina

Svi pricaju o nekom talentu koji on ima, a nikad ga nije pokazao. Otisao je zato sto ima talentovanijih i boljih od njega, a on neka ide kud hoce. I za Djekica su pricali da je ekstra talentovan a ja to nisam nikad video. To su igraci koje agencija BeoBasket gura, sto preko novina, to preko klubova. Ovo je zapravo velika pobeda Partizana i DV, jer je DV stao ispred Miska Raznjatovica i nije dopustio da igra njegov poguran igrac ispred igraca koji zaista poseduju taj kvalitet i talenat.

Rocco

pre 11 godina

Zao mi je malog Miljenovica, mislim da je imao stofa da bude dobar plej, ali smatram da je trenutno ispod i amerikanca i francuza Westermana. Njemu treba vremena, kao i svakom maldom kosarkasu, a ocigledno on nije zeleo da ceka. Mozda je ovo i najbolji epilog za njega i nasu reprezentaciju. Sto se Besovica tice, mislim da je samo mladja i nesto, za malo kvalitetnija verzija Vranesa i malo manje kvalitetna verzija Koste Perovica.

trle

pre 11 godina

a gde su sad dezurni pljuvaci po dudi ivkovicu da se jave i da osude ovo,pa evo iz ovakvog i slicnih razloga reprezentacija nece imati pleja za koju godinu i ko ce doci mesto ove dvojice,hoce vesterman il neko treci...ko ce mesto krstica,neki amerikanac valjda,ili veteran neki...nije nama kriva jadranska liga niti ko drugi,mi sami jednostavno ne proizvodimo igrace za reprezentaciju,pogledajte ekipe zvezde i radnickog,koji ce se tu mladi igrac promovisati i imati mesto pored ovih matorih...
(goran, 25. septembar 2012 20:02)

A kosarka po drugim ligama je toliko losa za napredak da samo u Srbiji jedan klinac moze da napreduje i postane adekvatan plej? Sta pricas ti sinko? Ispada da je Partizan kriv sto je mali jos uvek zelen i sto dovodi kvalitetnijeg igraca kako bi pravio bolje rezultate. Proziveli smo mi dosta igraca za repku, ali nismo jedini klub koji treba to da radi. Godinama unazad je samo Partizan izbacivao igrace u Evropu. Skini taj povez sa ociju molim te.

eee

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
Iako sam navijac CZ i voleo bih da ga gledam u nasem dresu, msm da mali nece doci kod nas! Jer je u losim odnosima sa Covicem! Upravo je iz FMP-a otisao u Partizan! Sto se nije dopalo Covicu! Msm da je najrealnije opcija da ce u Radnicki KG, kod Nikolica!

LFC

pre 11 godina

Bila bi fora da ode Miljenovic kod Mute,potpise na 3 godine. Onda odigra solidnu sezonu,pa sezonu zivota i prodaju ga nekom bogatom klubu za pozamasnu svotu. Sta li bi onda Dule rekao? xD

magic

pre 11 godina

ljudi,budimo realni,on jeste talentovan igrac,ali nije dobar za evro ligu,mozda za dve do tri godine i to tek kao rezervni plej,a nadalje sta bude,a posto mi igramo evro ligu,za istu su potrebni dobri igraci,a ne talentovani

@ Basketas

pre 11 godina

@ Basketas

Miljenovic da brani nekog na niskom postu bolje od Tomasa, samo zato sto je visi? Glupost kojoj nema kraja... I Teodosic ima i 195 i preko 90 kila pa opet ne moze nikog da brani ni van rekata, a kamoli u reketu. Miljenovic da bi igrao modernu seniorsku kosarku mora da nabaci 10-ak kila misica, inace ce biti prosecan igrac.

parama se ne kupuju titule delije...

pre 11 godina

dragi ljubitelji kosarke,grobari,delije,veliki srbi itd...hteo bih da vas pitam zasto se ovoliko dize buka oko malog miljenovica?...pitao bih grobare da li vi navijate za razne ''miljenovice'' ili za Partizan?..svaka cast decku,ali sta treba da uradi Dule,da ga pusti da igra samo zato sto je talenat,ma dajte bre,zadnju deceniju osvajamo sve moguce,previse su nas razmazili igraci sa titulama...svaka cast delijama,sto i dalje podrzavaju svoj klub,koji godinama samo nosi slavno ime,i koji uz sav trud covica i kompanije ce verovatno za nekoliko godina da se vrati u svoju tuznu realnost...

dalibor realno

pre 11 godina

Partizan je godinama unazad uzimao talente od svih klubova redom pa i od zvezde on nije formirao igrače, već ih je kupovao sa 18 i 19 godina kad drugi naši klubovi nisu uspevali da ih zadrže zbog nedostatka finansija.Tako da je od 10 potencijalnih velikih talenata što ih kupio 8 -9 upropašteno usput i na kraju su kao Miljenović sad i Bešović napuštali njihove redove i nestajali sa velike scene a svi su mnogo obećavali i bili glavni igrači u mladjim selekcijama u reprezentaciji i svojim bivšim klubovima kao što su bili zvezda,hemofarm vizura, fmp kao najveći rasadnik sve su ih lepo odatle kupili , svi ovi klubovi su bukvalno pravili igrače za njih

goran

pre 11 godina

a gde su sad dezurni pljuvaci po dudi ivkovicu da se jave i da osude ovo,pa evo iz ovakvog i slicnih razloga reprezentacija nece imati pleja za koju godinu i ko ce doci mesto ove dvojice,hoce vesterman il neko treci...ko ce mesto krstica,neki amerikanac valjda,ili veteran neki...nije nama kriva jadranska liga niti ko drugi,mi sami jednostavno ne proizvodimo igrace za reprezentaciju,pogledajte ekipe zvezde i radnickog,koji ce se tu mladi igrac promovisati i imati mesto pored ovih matorih...

Bora

pre 11 godina

To što sada Dule radi,nisu treninzi nego 'pakao',ili što on reče 'krv i znoj'! Mali očigledno nije izdržao(kao i Bešović) i to je to.Sam igrač na takvim treninzima shvati,da li tu ima šanse ili ne! Tu nema prevare.Oni su samo pokazali da ni fizičkim ni voljnim momentom nisu za Partizan! Srećan ti put kod Mute u Kg.,ipak je to za tebe,i evo ti šanse pa napreduj! Mislim da ti je sledeća destinacija Poljska,Madjarska ili u najboljem slučaju Ukrajina.Srećan ti put,i puno zdravlja!

Divos

pre 11 godina

Штета, и то велика, за Партизан, по мени више и за Миљеновића. Ипак одлука јесте разумљива, јасно је да поред Томаса и Леа неби добио жељену минутажу, надао сам се да ће провести још годину дана (на позајмици) у Визури, али то очито не задовољава амбиције овог супер-талентованог играча, а ту је и улога менаџера.
Видећемо где ће га пут одвести, помиње се Раднички, Мута је свакако одличан тренер, и даје шансу младим играчима, али је познат да на поз.1 воли имати искуснијег, поузданог плеја и нисам уверен да би за Миљеновића ово било најбоље решење. Одлазак у бели свет са 19 година јесте најгора опција.
Видећемо шта ће бити, за Миљеновића је добро да настави код неког од наших тренера који има стрпљења за рад са младим играчима, и надам се да ће добро напредовати, за његово добро и добробит српске кошарке.

PFC Zemun

pre 11 godina

@GAGA O kojim parama od Eurolige i prodaje igraca ti govoris? Nemoj da poistovecujes fudbal i kosarku, Partizan a ni ostali klubovi u evropi ne mogu da dobiju vise od 500000e za najbolje igrace a od eurolige ne dobijaju dovoljno para ni za pokrivanje putnih troskova koje imaju igranjem iste...

Tolle

pre 11 godina

Sta je sporno sa Duletovom izjavom?Problem je sto se od obicnog raskida ugovora, kakvih ima u svakom klubu, pravi spanska serija i "slucaj".To je ono na sta je mislio.

Bojan

pre 11 godina

Ako Dule tako misli, da Miljenović ne zaslužuje veću minutažu, ja se slazem i kraj priče.Verovatno i jeste tako, Dule je uvek u pravu.

majstor

pre 11 godina

Ne ne ne ne ne. Zasto pustiti klinca sa takvim repertoarom ? Iskreno mislim da je Vujosevic pogresio ( iako mu verujem 100 % ) i da nam se ovo nece obiti o glavu. Mali je sjajan u napadu, a misici se mogu napumpati, a odbrana se moze nauciti ali ovo sto mali pokazuje u napadu se jednostavno oseca. Kakva steta

GAGA

pre 11 godina

Misle navijaci partizana da se samo kod njih posteno radi i u kosarci i fudbalu,svi ostali su lopovi,drzavni projekti itd.Do sad su titule to maskirale ali ni to ne traje doveka,realnost ce vam pokazati kao i nama da je vrlo ruzna i bolna,pre ili kasnije!

Ljuba

pre 11 godina

150.000e Zvezdi za obestecenje i njemu jedno 70.000e za proslu sezonu koju je igrao kao pozamljen Megi, ukupno 220.000e! I onda se cude sto nema para!? Nema jer se tako posluje a nikome se ne odgovara! Ova drzava mora nesto da uradi sa sportom ili da pusti privatizaciju ili sociosi, ali ovako vise ne moze. Kuknjava za parama non-stop a onda ovakvi potezi!

logika

pre 11 godina

Realno Srbija osvaja medalje u svim mlađim reprezentativnim kategorijama ponekad čak i dominanto u odnosu na ostale i ti momci se izgube čekajući priliku da zaigraju u klubu...dok tu igraju neki povratnici koji nisu prošli u inostranstvu, ili stranci mladi reprezentativci stagniraju...ide se na neki rezultat a njega realno nema i tu gubi reprezentacija...sema Partizanovog F4 ništa značajno...iz tog razloga savez treba da prati mlade reprezentativce i da ih savjetuje da idu negdje gdje će igrati ako ništa na pozjamice...to je jedini način da napreduju...ovaj fenomen ubija srpsku korašrku i treba voditi računa o mladim talentima...isto tako mnogi pogrješe pa odu u inostranstvo...i tako još više stagniraju...

GAGA

pre 11 godina

PFC ZEMUN...ali reci ti meni kako nema para kod vas kad se stalno potencira da dovodite jeftine amerikance,i nase mlade igrace koji malo kostaju,a posle odlaze u top klubove uz obestecenje(cast izuzecima).Samo dva podatka:Miljenovic placen 200K,TELEKOM DAJE 800K GODISNJE PO UGOVORU!

dzozey

pre 11 godina

Dule je kralj. Ja nikad nisam imao razlog da u njega ne verujem, pa nemam ni sad. Zna se ko je taj covek. Zao mi je svih Grobara koji imaju slabo pamcenje, a zao mi je i svih Zvezdasa koji se nesto podsmevaju i prebacaju, a u stvari mogu samo da se plase toga sto u Partizanu takvi talenti ne bi imali minutazu...da prevedem...znaci da su ostali igraci mnogo bolji. Ako Dule kaze da su bolji...kao da je u kamen upisano! A tim mladim momcima sve najbolje zelim, samo se nadam da se nisu precenili.

Gepek

pre 11 godina

Čekajte pa zar juče nije bilo da "slučaj Miljenović ne postoji" da je cela priča izmišljena da bi se Partizan destabilizovao i sl.?

mimi

pre 11 godina

Pustite price o kilogramima, pa nije ovo stocna pijaca, ubiste se pricajuci o odbrani a 10godina kos ne mozemo da damo, pogledajte statistike slobodnih bacanja, ubedljivo smo najlosiji, uzas, tragedija. Tehnika nula, jedan na jedan ne postoji, ko je tehnicki bolji, brzi, pa na kraju ali tek na kraju i jaci, taj je bolji igrac...Evo npr Navaro, kida u odbrani i zato i igra, jel

Đorđe

pre 11 godina

Ne želim da ulazim u polemiku da li zaslužuje da igra, ili ne, jer ga nisam dovoljno gledao da procenim, a sigurno je da Dule bolje zna od nas.
Međutim mene nervira neekonomsko i nedomaćinsko ponašanje uprave koja je za ovog klinca platila obeštećenje 150.000 eur, a sada odlazi za džabe.

ackoniškikartel

pre 11 godina

Umesto što svi krivite Vujoševića svi treba da znate da je Uroš Tripković sedeo na klupi 3,4 godine i dobijao šansu na kašičicu ! Nije sve do trenera već je nešto i do igrača !

Zokula

pre 11 godina

Strasno je kuda ide nasa kosarka... Na jednoj strani se kupuju igraci na kilo, a na drugoj sistem melje sve sto postoji, da zaboravo sam i treci klub koji je u "usponu", koji kupi sve sto su prva dva kluba odbacila. Nezamislivo je koliko nam je rezultat postao bitan, a sta mi imamo od toga? Da li smo napravili neke rezultate, stvorili igrace... Ko od toga ima koristi?

GAGA

pre 11 godina

To je taj rasadnik reprezentativaca!!!!!kao i ostali i u partizanu su bitni rezultati pa tek onda pravljenje igraca...Samo mi nije jasno posle toliko evroliga i prodatih igraca da klub nema pare za jaci roster nego sto je sad?P.S:JOS SE DUGUJU PARE LUKI BOGDANOVICU?!MOLIM?!

Nikola

pre 11 godina

Sta bi problemi u raju? Tako se to i desava, kad ne gledate sebe, nego vise pratite retke Zvezdine poraze na priprema i uzivate u njima. Neka vas Dule laze i dalje...

dejvidas

pre 11 godina

E moj Nenade...Vladimir Lucic je sa 20 godina uglavnom sedeo pored Tegeltije ili na svakoj petoj utakmici mahao peskirom...nije se zalio,bunio,vredno je trenirao i danas sa 23 godine je KAPITEN Partizana...vreme ce pokazati da si strasno pogresio...

Realno

pre 11 godina

Na vreme si sine pobegao iz zmijskog legla.Koliko su ti ljudi neiskreni i prevaranti,mogli smo jutros da pročitamo izjavu trenera,koji ubeđuje javnost da nema nikakvog slučaja sa Miljenovićem i da on ostaje.Takav je u svim svojim izjavama,nepošten,zloban,sarkastičan a glumi nekog načitanog lika.Beži što dalje od takvih loših ljudi.

Floro Flores

pre 11 godina

polako se rusi partizanov visegodisnji ucenjivacki model!dodji u crnobele ,pa ces lakse u NBA ili Evropu,sta ces kod cigana.. Tako su i titule osvajali,jer su sve najbolje iz Srbije uzimali

nz

pre 11 godina

Ako Dule tako misli, da Miljenović ne zaslužuje veću minutažu, ja se slazem i kraj priče.Verovatno i jeste tako, Dule je uvek u pravu.
(Bojan, 25. septembar 2012 21:01)

Kad bi Dule rekao da Durent nije talentovan i tada biste poverovali...cista zaslepljenost.

Nikola

pre 11 godina

Ako je istina da je napustio Partizan onda je to jako zalosno, i po meni pogresno, ali voleo bih da on to nikad ne uvidi. Miljenovic je treci play u Partizanu u ovom trenutku i za njega ima mesta, ali ne 20 min po utakmici kao sto on zeli, jer u ovom trenutku Partizan mu to ne moze dati. Partizan mu nudi borbu i ako bude bolji da igra. On to ocigledno nece, hoce rezervisano mesto za sebe. Iskreno govoreci u ovom trenutku, dva postojeca play-a su bolji od njega, a zasto ga Partizan ne moze istrpjeti treba da zahvali drzavi Srbiji, Djilasu, Covicu, Kapidzicu i drugim koji su unistili srpsku kosarku. Partizan kao 11estorostruki prvak drzave nije u stanju da obezbedi budzet od 2,5 miliona evra, dok klub koji je duzan 16 miliona evra pravi ekipu od 4,5 miliona! I tu je sve jasno. Pri tome je predsjednik tog kluba obezbedio da kosarkaska liga Srbije ne donosni niti jedan bod niti evro takmicenje vec samo jadranska liga u kojoj on ima udeo u vlasnistu!!!!!! Zahvaljujuci tom udelu, ekipa Radnickog iz Kragujevca je izbacena iz Evro kupa i taj kup igra njegov tim!! Sramota, ali o tome niko nista ne sme da pise. Elem da bi Partizan preziveo mora da ima rezultate, a to znaci nema mesta za cekanje. Za Vestermana na godinu moze da uzme 500 hiljada evra kad ode u NBA i to ce mu omoguciti da prezivi ovu godinu. Toliko ne bi mogao dobiti za Miljenovica i to je istina. Da sam navijac cz, bilo bi me sramota sto sam unistio sve sto vredi u kosarci Srbije, ali oni nikad nisu imali obraza!

Klub koji brine o talentima

pre 11 godina

Zar neces da ostanes kod cika Duleta da od tebe napravi igraca za klupu velikih evropskih timova. Mora da je Covic kriv za ovo

Istina

pre 11 godina

Svi pricaju o nekom talentu koji on ima, a nikad ga nije pokazao. Otisao je zato sto ima talentovanijih i boljih od njega, a on neka ide kud hoce. I za Djekica su pricali da je ekstra talentovan a ja to nisam nikad video. To su igraci koje agencija BeoBasket gura, sto preko novina, to preko klubova. Ovo je zapravo velika pobeda Partizana i DV, jer je DV stao ispred Miska Raznjatovica i nije dopustio da igra njegov poguran igrac ispred igraca koji zaista poseduju taj kvalitet i talenat.

Bora

pre 11 godina

To što sada Dule radi,nisu treninzi nego 'pakao',ili što on reče 'krv i znoj'! Mali očigledno nije izdržao(kao i Bešović) i to je to.Sam igrač na takvim treninzima shvati,da li tu ima šanse ili ne! Tu nema prevare.Oni su samo pokazali da ni fizičkim ni voljnim momentom nisu za Partizan! Srećan ti put kod Mute u Kg.,ipak je to za tebe,i evo ti šanse pa napreduj! Mislim da ti je sledeća destinacija Poljska,Madjarska ili u najboljem slučaju Ukrajina.Srećan ti put,i puno zdravlja!

magic

pre 11 godina

ljudi,budimo realni,on jeste talentovan igrac,ali nije dobar za evro ligu,mozda za dve do tri godine i to tek kao rezervni plej,a nadalje sta bude,a posto mi igramo evro ligu,za istu su potrebni dobri igraci,a ne talentovani

Ivan

pre 11 godina

Nešto se kuva u našoj košarci. Imam utisak da je s novom vlašću Partizan izgubio "leđa", da je kao poslednja nada vraćen Vujošević da na staru nešto sačuva, ali ne ide, igrači počinju da napuštaju brod koji tone. Kao navijač pre-vujoševićevskog (pre-danilovićevskog) Partizana, ne mogu da kažem da će mi biti mnogo žao ako ta "imperija" propadne. Najsmešniji su mi ovi "partizanovci" što se pozivaju na velike asove koje smo do sada stvorili, Kiću, Praju, Divca, Paspalja, Đorđevića, Rebraču... Pa današnji Partizan kao da su stvarale rezerve tih asova, Pecarski, Dragutinović, Jadranko Vujačić i slični, samo takve igrače danas umemo da proizvedemo, tabadžije bez mašte, sa kreativnim košarkašim, kojima se toliko dičimo, ne umemo ništa da uradimo. Miljenović je ko zna koji po redu. I uvek iste priče: čim ga Dule nije hteo, nije ni valjao; nije dovoljno jak za današnju košarku, gura ga menadžer... Pa znate li vi, balavci, kako je izgledao jedan Željko Rebrača kad je prvi put igrao Evroligu (Kup šampiona)? Ili Divac protiv Bensona iz Kantua 89'? A Kukoč tek? To je neopevana glupost; snaga se može "lečiti", antitalenat ne. U redu je želeti dominirati, ali zar smo morali da se opredelimo za tako loš fazon? Danas kad pomislim na Partizan, prvo mi padnu na um igrači tipa Vesa Petrović, Đuro Ostojić, Dejan Milojević, Nikola Peković, Aleks Marić, sve maštovitiji od maštovitijeg. A Miljenović nam ne treba... Pa i bolje za njega da ode kod Mute. Bilo gde.

parama se ne kupuju titule delije...

pre 11 godina

dragi ljubitelji kosarke,grobari,delije,veliki srbi itd...hteo bih da vas pitam zasto se ovoliko dize buka oko malog miljenovica?...pitao bih grobare da li vi navijate za razne ''miljenovice'' ili za Partizan?..svaka cast decku,ali sta treba da uradi Dule,da ga pusti da igra samo zato sto je talenat,ma dajte bre,zadnju deceniju osvajamo sve moguce,previse su nas razmazili igraci sa titulama...svaka cast delijama,sto i dalje podrzavaju svoj klub,koji godinama samo nosi slavno ime,i koji uz sav trud covica i kompanije ce verovatno za nekoliko godina da se vrati u svoju tuznu realnost...

Tolle

pre 11 godina

Sta je sporno sa Duletovom izjavom?Problem je sto se od obicnog raskida ugovora, kakvih ima u svakom klubu, pravi spanska serija i "slucaj".To je ono na sta je mislio.

alczsouth

pre 11 godina

(Ivan, 25. septembar 2012 22:05)

Dečko košarka se od tih vremena mnogo promenila. Igrači su sada duplo fizički jači i ako nisi takav jednostavno ne možeš da igraš. Danas moraš da si "tabadzija" ako mislis da se nosis sa ekipama u evropi. Miljenovica cim pritisne iole jaci igrac lopta je u autu, izgubljena. Besovic je decko trom, nema zelje kao i Djekic, zato ce sve to iskoristiti Milutinov, Marinkovic i Vesterman. Mali Milutinov je dosao ove godine i vec je na pripremnim utakmicama objasnio Besovicu neke stvari. Gagic, Musli, Milutinov - za Bešu nema mesta jednostavno. Na kecu, Tomas, Vesterman i Andjuša - nema opet mesta za Miljenovica. Prosto je. Loši su.

Zoran V.

pre 11 godina

Kada je gospodin Pešić pokazivao svoju snagu na Nedoviću pola Srbije se diglo na forumima i osudilo to što Nemanje često nema ni među 12. a grobari mirno gledaju kako Dule veličanstveni množi sa nulom jednog Miljenovića. Iako sam veliki zvezdaš jako sam razočaran da većina podržava odlazak Miljenovića iz partizana jer je to tako DV odlučijo. Je zanate koliko DV zabole za srpsku košarku!

Svi stranci koji su došli u Srbiju jedva čekaju maj sledeće godine da pobegnu u neke bogatije klubove, a partizan i zvezda ponovo u jurnjavu za strancima iz početka. Miljenović je uz malo strpljenja mogao dugoročno da bude prvi plej. Al šta da se radi, stvaranje igrača više nikoga ne interesuje.

Gospoda koja se pozivaju na to kako partizan daje asove za evropu, neka pre toga pogledaju statistike i minutaže tih zvezda u velikim klubovima.

Reprezentacija nam je ogledalo kvaliteta i stvaranja igrača. Šta reći kad su nezamenjivi članovi reprezentacije tamo neki Paunići, Rašići, Ilići...

Dule oteraj i ovo malo što je ostalo, verovatno ima na tržištu Uzbekistana, Kazahstana, Tudžmenikistana i ostalih svetskih košarkaških metropola novih nada svetske košarke.

Napolje iz srpske košarke Pešići, Vujoševići i slični njima!

trle

pre 11 godina

a gde su sad dezurni pljuvaci po dudi ivkovicu da se jave i da osude ovo,pa evo iz ovakvog i slicnih razloga reprezentacija nece imati pleja za koju godinu i ko ce doci mesto ove dvojice,hoce vesterman il neko treci...ko ce mesto krstica,neki amerikanac valjda,ili veteran neki...nije nama kriva jadranska liga niti ko drugi,mi sami jednostavno ne proizvodimo igrace za reprezentaciju,pogledajte ekipe zvezde i radnickog,koji ce se tu mladi igrac promovisati i imati mesto pored ovih matorih...
(goran, 25. septembar 2012 20:02)

A kosarka po drugim ligama je toliko losa za napredak da samo u Srbiji jedan klinac moze da napreduje i postane adekvatan plej? Sta pricas ti sinko? Ispada da je Partizan kriv sto je mali jos uvek zelen i sto dovodi kvalitetnijeg igraca kako bi pravio bolje rezultate. Proziveli smo mi dosta igraca za repku, ali nismo jedini klub koji treba to da radi. Godinama unazad je samo Partizan izbacivao igrace u Evropu. Skini taj povez sa ociju molim te.

crobeli delija

pre 11 godina

bolje da ide u klub u kojem ce da igra 15-20minuta umesto da 2-3 godine mase peskirima za amere koji vec sad merkaju u koji ce bogatiji klub da odu u maju.

sreca te ima jos klubova po srbiji, bice mi samo zao ako ga ugrabe neki strani klubovi, pa tamo greje klupu (za mnogo vece pare, ali bez napretka u igri).

monmartr

pre 11 godina

E moj Nikola pa ustvari Dule nas laze vec jedanaest godina.Ajte molim vas Miljenovic ima trideset kila sa sve krevetom i bas bi voleo da vidim hoce li ga Muta pustiti da igra posle jedno deset probijanja u odbrani.

dzozey

pre 11 godina

Dule je kralj. Ja nikad nisam imao razlog da u njega ne verujem, pa nemam ni sad. Zna se ko je taj covek. Zao mi je svih Grobara koji imaju slabo pamcenje, a zao mi je i svih Zvezdasa koji se nesto podsmevaju i prebacaju, a u stvari mogu samo da se plase toga sto u Partizanu takvi talenti ne bi imali minutazu...da prevedem...znaci da su ostali igraci mnogo bolji. Ako Dule kaze da su bolji...kao da je u kamen upisano! A tim mladim momcima sve najbolje zelim, samo se nadam da se nisu precenili.

Bojan

pre 11 godina

Ako Dule tako misli, da Miljenović ne zaslužuje veću minutažu, ja se slazem i kraj priče.Verovatno i jeste tako, Dule je uvek u pravu.

NASE IME

pre 11 godina

pa da li je moguce, opet mu neko ne odgovara, opet im rade o glavi. sto se ne zapita zasto su nesposobni da zadrze mlade igrace. a ne doveli strance, a za miljenovica nema mesta...e moj vujosevicu

Nicks

pre 11 godina

Da citiramo Duleta.

„Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika“, rekao je Vujošević, „Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović je postoji


Pučisti sta kazete?

Neuporedivi

pre 11 godina

AEL ima taj momak roming? Mislim, u slučaju da zatreba... ono, hitan poziv i tako to.
(Veliki odmor izmedju dva časa ljubavi..., 25. septembar 2012 20:31)

Najteže mi pada kada vidim da neko pokušava da bude komično ironičan NA SILU... Za komiku, da ne kažem ironiju, NEOPHODNA je barem visoka inteligencija... Ovako... Niti je smešno, niti ironično... Pa mi žao autora...

Pedja

pre 11 godina

Ponovo radi bioskop: "Cirkus-Dule" u akciji :-)
(prekoOkeanskeDelije, 25. septembar 2012 21:10)

Jeste, ponovo radi, samo sto se u njemu, za vas, u terminima koje vi posecujete u tom bioskopu, emituje HOROR film u CRNO-BELOJ tehnici :)

ja

pre 11 godina

Neka ide, zna se dobro ko stoji iza ove odluke da se ugovor raskine to je Miljenovicev menadzer Raznatovic. Dule smatra da Miljenovic trenutno nema kvalitet za prvih 12 a to se njegovom menadzeru ne svidja jer naravno njegov jedini cilj je da sto pre uvalja igraca u neki bogatiji evopski klub i pokupi proviziju a to ne bi tako brzo islo ako bi veci deo ove sezone presedeo na klupi. Sa druge strane Dule Vujosevic za razliku od ovih u FK Partizanu nece dopustiti da mu menadzeri sastavljaju ekipu i nece u tim stavljati igraca za kojeg proceni da nije jos spreman. Jeste Miljenovic talenat ali uporedite njega i Lea Vestermana, pa Vesterman je za klasu bolji i zreliji igrac iako su isto godiste, ko je gledao EP za igrace do 20 godina zna o cemu pricam a i na pripremama se videlo kakav je Vesterman igrac. Verujem u Duleta ako je on rekao da Miljenovic nije za prvih 12 onda nije.

Aco

pre 11 godina

"Očigledno se određeni broj medija stavio u funkciju Partizanovih protivnika“, rekao je Vujošević, „Pokušavaju da iniciraju neke negativnosti, koje se javljaju u svim familijama. Slučaj Miljenović ne postoji"

Tako je Dule!

dalibor realno

pre 11 godina

Partizan je godinama unazad uzimao talente od svih klubova redom pa i od zvezde on nije formirao igrače, već ih je kupovao sa 18 i 19 godina kad drugi naši klubovi nisu uspevali da ih zadrže zbog nedostatka finansija.Tako da je od 10 potencijalnih velikih talenata što ih kupio 8 -9 upropašteno usput i na kraju su kao Miljenović sad i Bešović napuštali njihove redove i nestajali sa velike scene a svi su mnogo obećavali i bili glavni igrači u mladjim selekcijama u reprezentaciji i svojim bivšim klubovima kao što su bili zvezda,hemofarm vizura, fmp kao najveći rasadnik sve su ih lepo odatle kupili , svi ovi klubovi su bukvalno pravili igrače za njih

LFC

pre 11 godina

Bila bi fora da ode Miljenovic kod Mute,potpise na 3 godine. Onda odigra solidnu sezonu,pa sezonu zivota i prodaju ga nekom bogatom klubu za pozamasnu svotu. Sta li bi onda Dule rekao? xD

goran

pre 11 godina

a gde su sad dezurni pljuvaci po dudi ivkovicu da se jave i da osude ovo,pa evo iz ovakvog i slicnih razloga reprezentacija nece imati pleja za koju godinu i ko ce doci mesto ove dvojice,hoce vesterman il neko treci...ko ce mesto krstica,neki amerikanac valjda,ili veteran neki...nije nama kriva jadranska liga niti ko drugi,mi sami jednostavno ne proizvodimo igrace za reprezentaciju,pogledajte ekipe zvezde i radnickog,koji ce se tu mladi igrac promovisati i imati mesto pored ovih matorih...

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Sto puta vidjen scenario. Dule demantuje i iskoristi to da napomene da postoji zavera protiv Partizana, a igrac onda ode istog dana.

old school

pre 11 godina

Radnicki mu i jeste najpametniji potez. Izuzev Stivena Markovica,nemaju nekog ne znam bog zna kakvog drugog pleja. Jaka ekipa, Jadranska liga, i plus ce igrati. Postupke Partizana ovoga puta necu komentarisati.

sacha

pre 11 godina

Bravos ! Tako treba !
Realno, ne bi imao adekvatnu minutazu u partizanu ,a u radnickim sigurno mnogo vise!
Jednom , ne tako davno ,pokojni Drazen Petrovic je rekao da se ne postane igrac sjedejuci na klupi .

GAGA

pre 11 godina

Misle navijaci partizana da se samo kod njih posteno radi i u kosarci i fudbalu,svi ostali su lopovi,drzavni projekti itd.Do sad su titule to maskirale ali ni to ne traje doveka,realnost ce vam pokazati kao i nama da je vrlo ruzna i bolna,pre ili kasnije!

john

pre 11 godina

Svi pricaju o nekom talentu koji on ima, a nikad ga nije pokazao. Otisao je zato sto ima talentovanijih i boljih od njega, a on neka ide kud hoce. I za Djekica su pricali da je ekstra talentovan a ja to nisam nikad video. To su igraci koje agencija BeoBasket gura, sto preko novina, to preko klubova. Ovo je zapravo velika pobeda Partizana i DV, jer je DV stao ispred Miska Raznjatovica i nije dopustio da igra njegov poguran igrac ispred igraca koji zaista poseduju taj kvalitet i talenat.
(Istina, 25. septembar 2012 20:34)

Pa i Leo Vesterman je iz agencije BeoBasket.

@ Basketas

pre 11 godina

@ Basketas

Miljenovic da brani nekog na niskom postu bolje od Tomasa, samo zato sto je visi? Glupost kojoj nema kraja... I Teodosic ima i 195 i preko 90 kila pa opet ne moze nikog da brani ni van rekata, a kamoli u reketu. Miljenovic da bi igrao modernu seniorsku kosarku mora da nabaci 10-ak kila misica, inace ce biti prosecan igrac.

...

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
Pa nije Miljenovic lud da se vraca tamo odakle je pobegao, on ide u Kragujevac.

GAGA

pre 11 godina

PFC ZEMUN...ali reci ti meni kako nema para kod vas kad se stalno potencira da dovodite jeftine amerikance,i nase mlade igrace koji malo kostaju,a posle odlaze u top klubove uz obestecenje(cast izuzecima).Samo dva podatka:Miljenovic placen 200K,TELEKOM DAJE 800K GODISNJE PO UGOVORU!

basketas

pre 11 godina

sve se to moglo naslutiti iz prethodnog Duletovog intervjua ("slucaj Miljenovic ne postoji, ako do njega dodje komentarisacemo ga"). Licno smatram da Partizan treba da pusti svakoga ko nije zadovoljan i ko hoce da ide, nema nista od drzanja na silu...drugo poznato je da Partizan nije ni platio obestecenje za Miljenovica, pa se on tu nije nista ni pitao, Nenad je mogao da ode kad je hteo....Znam da ce sada biti mnogo prica o njegovoj fizickoj spremnosti, ali to vise ne pije vodu...pa ne igra nama pleja Tepic koji je fizicki dominantniji od Miljenovica, nego Tomas koji je cak i nizi od Nenada, i zaista ne vidim kako ce npr. Tomas bolje odigrati odbranu na niskom postu od Miljenovica? nadam se da ce Muta od njega da napravi igraca svetske klase, mada ni tu nisam neki optimista, iz prostog razloga sto ovog decka od 15 njegove godine prati takav publicitet, i proglasava se sa novu nadu srpske kosarke, a mladi igraci ne mogu sa time uvek da se izbore...da se razumemo, za razliku od slucaja Besovica i Marinkovica, smatram da ovde Partizan mnogo vise gubi nego igrac, ali o tome ce valjda ubuduce voditi racuna, pa kad dovedu nekog supertalentovanog klinca da imaju i plan za njega, a ne da ga dovedu samo zato sto je talentovan...

PFC Zemun

pre 11 godina

@GAGA O kojim parama od Eurolige i prodaje igraca ti govoris? Nemoj da poistovecujes fudbal i kosarku, Partizan a ni ostali klubovi u evropi ne mogu da dobiju vise od 500000e za najbolje igrace a od eurolige ne dobijaju dovoljno para ni za pokrivanje putnih troskova koje imaju igranjem iste...

Arenzano

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
@ Dok je sina Fice, taj film neces gledati!

Ljuba

pre 11 godina

150.000e Zvezdi za obestecenje i njemu jedno 70.000e za proslu sezonu koju je igrao kao pozamljen Megi, ukupno 220.000e! I onda se cude sto nema para!? Nema jer se tako posluje a nikome se ne odgovara! Ova drzava mora nesto da uradi sa sportom ili da pusti privatizaciju ili sociosi, ali ovako vise ne moze. Kuknjava za parama non-stop a onda ovakvi potezi!

majstor

pre 11 godina

Ne ne ne ne ne. Zasto pustiti klinca sa takvim repertoarom ? Iskreno mislim da je Vujosevic pogresio ( iako mu verujem 100 % ) i da nam se ovo nece obiti o glavu. Mali je sjajan u napadu, a misici se mogu napumpati, a odbrana se moze nauciti ali ovo sto mali pokazuje u napadu se jednostavno oseca. Kakva steta

Rocco

pre 11 godina

Zao mi je malog Miljenovica, mislim da je imao stofa da bude dobar plej, ali smatram da je trenutno ispod i amerikanca i francuza Westermana. Njemu treba vremena, kao i svakom maldom kosarkasu, a ocigledno on nije zeleo da ceka. Mozda je ovo i najbolji epilog za njega i nasu reprezentaciju. Sto se Besovica tice, mislim da je samo mladja i nesto, za malo kvalitetnija verzija Vranesa i malo manje kvalitetna verzija Koste Perovica.

ackoniškikartel

pre 11 godina

Umesto što svi krivite Vujoševića svi treba da znate da je Uroš Tripković sedeo na klupi 3,4 godine i dobijao šansu na kašičicu ! Nije sve do trenera već je nešto i do igrača !

logika

pre 11 godina

Realno Srbija osvaja medalje u svim mlađim reprezentativnim kategorijama ponekad čak i dominanto u odnosu na ostale i ti momci se izgube čekajući priliku da zaigraju u klubu...dok tu igraju neki povratnici koji nisu prošli u inostranstvu, ili stranci mladi reprezentativci stagniraju...ide se na neki rezultat a njega realno nema i tu gubi reprezentacija...sema Partizanovog F4 ništa značajno...iz tog razloga savez treba da prati mlade reprezentativce i da ih savjetuje da idu negdje gdje će igrati ako ništa na pozjamice...to je jedini način da napreduju...ovaj fenomen ubija srpsku korašrku i treba voditi računa o mladim talentima...isto tako mnogi pogrješe pa odu u inostranstvo...i tako još više stagniraju...

eee

pre 11 godina

A sutra zavrsni udarac Duletovom postenju. Miljenovic kod Covica u Zvezdi.
(Radza, 25. septembar 2012 20:48)
Iako sam navijac CZ i voleo bih da ga gledam u nasem dresu, msm da mali nece doci kod nas! Jer je u losim odnosima sa Covicem! Upravo je iz FMP-a otisao u Partizan! Sto se nije dopalo Covicu! Msm da je najrealnije opcija da ce u Radnicki KG, kod Nikolica!

Gepek

pre 11 godina

Čekajte pa zar juče nije bilo da "slučaj Miljenović ne postoji" da je cela priča izmišljena da bi se Partizan destabilizovao i sl.?

Divos

pre 11 godina

Штета, и то велика, за Партизан, по мени више и за Миљеновића. Ипак одлука јесте разумљива, јасно је да поред Томаса и Леа неби добио жељену минутажу, надао сам се да ће провести још годину дана (на позајмици) у Визури, али то очито не задовољава амбиције овог супер-талентованог играча, а ту је и улога менаџера.
Видећемо где ће га пут одвести, помиње се Раднички, Мута је свакако одличан тренер, и даје шансу младим играчима, али је познат да на поз.1 воли имати искуснијег, поузданог плеја и нисам уверен да би за Миљеновића ово било најбоље решење. Одлазак у бели свет са 19 година јесте најгора опција.
Видећемо шта ће бити, за Миљеновића је добро да настави код неког од наших тренера који има стрпљења за рад са младим играчима, и надам се да ће добро напредовати, за његово добро и добробит српске кошарке.

mimi

pre 11 godina

Pustite price o kilogramima, pa nije ovo stocna pijaca, ubiste se pricajuci o odbrani a 10godina kos ne mozemo da damo, pogledajte statistike slobodnih bacanja, ubedljivo smo najlosiji, uzas, tragedija. Tehnika nula, jedan na jedan ne postoji, ko je tehnicki bolji, brzi, pa na kraju ali tek na kraju i jaci, taj je bolji igrac...Evo npr Navaro, kida u odbrani i zato i igra, jel

Đorđe

pre 11 godina

Ne želim da ulazim u polemiku da li zaslužuje da igra, ili ne, jer ga nisam dovoljno gledao da procenim, a sigurno je da Dule bolje zna od nas.
Međutim mene nervira neekonomsko i nedomaćinsko ponašanje uprave koja je za ovog klinca platila obeštećenje 150.000 eur, a sada odlazi za džabe.

Zokula

pre 11 godina

Strasno je kuda ide nasa kosarka... Na jednoj strani se kupuju igraci na kilo, a na drugoj sistem melje sve sto postoji, da zaboravo sam i treci klub koji je u "usponu", koji kupi sve sto su prva dva kluba odbacila. Nezamislivo je koliko nam je rezultat postao bitan, a sta mi imamo od toga? Da li smo napravili neke rezultate, stvorili igrace... Ko od toga ima koristi?