Utorak, 25.09.2012.

10:31

“Slučaj Miljenović ne postoji”

Tokom vikenda pojavila se informacija da će i Nenad Miljenović posle Nemanje Bešovića tražiti raskid ugovora sa Partizanom, ali Duško Vujošević to demantuje.

Izvor: JT

“Sluèaj Miljenoviæ ne postoji” IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Dulence, legenda CSKA.

pre 11 godina

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Naravno da "slučaj Miljenović ne postoji" kad više ne postoji ni Miljenović kao igrač JSD.
Sa vama uvek neki cirkus, bre?!

To su ti časovi ljubavi, nema šta.

Još jednom, ahahahahahahahahahahahahahahahaha!

all round

pre 11 godina

ne treba nam ni jedan ni drugi. milutinov i vesterman vec sada razbijaju. jednostavno konkurencija. imas priliku, treniraj, pokazi se. ako nisi dovoljno dobar izgubices mesto. prosto. besovic zaista izgleda bez volje za zivotom a miljenovic ne moze da igra sa svojom konstitucijom seniorsku kosarku. treba oterati i onog mrtvog djekica. a sansu da dobije marinkovic.

Goran

pre 11 godina

Nekada je igra bila radost,tehnika i zabava-nacin i razlog zivota.Sada je to racun a greske u racunu su uvek lako moguce.Dule,daj toj deci da igraju i da se igraju.Vrati im osmeh na lice pred svaki mec,neka uzivaju,jer to je sustina mladosti.Ako se sada ne raduju,kada ce?Neka budu dobri ljudi i sve ce doci na svoje mesto,jer dobrota pobedjuje i najvece zlo.

Milan

pre 11 godina

Dule je kosarkaski trener i to vrhunski. A prevodilac nije. Zto se uci za neupucene filoloski fakltet smer italijanski engleski itd...Samo zlobnici mogu da ga mrze i izmisljaju kojekakve gluposti. Svako neka radimsvoj posao kako najbolje zna i ume. A kjomsi nica sto je uzela Duletovog poimocnika za trewnera sto nije nekog prevodioca koji nema pojma sa kosarkom. Ziveo Dule kralj.

sgm

pre 11 godina

Divos,jesi ti gledao Vestermana? Pa covek je 3x bolji od Miljenovica,bez preterivanja. Mislis da bi Miljenovic bio onako dobar protiv Himkija,kao sto je bio Vesterman?

ja

pre 11 godina

Miljenovic jeste veliki talenat, ali treba da ima mao strpljenja npr Lucic koji je sada kapiten Partizana dve godine je sedeo iza kosa i odatle posmatrao utakmice, isto tako i Bogdanovic i evo ove godine je konacno dobio sansu. Na Miljenovicu je samo da radi i kad Dule bude video da je spreman sigurno ce dobiti sansu, u Partizanu igraju samo oni koji pokazu da su najbolji a ja verujem da ce Miljenovic to vremenom i pokazati i predvoditi nas do novih trofeja. Sezona je duga, takmicimo se na cetiri fronta i sigurno ce Miljenovic tu imati minutazu u pojedinim utakmicama, naredne sezone kad ode Tomas ostaju nam on i Vesterman na pleju. Nemoj da odlazis Nenade, budi uporan nastavi da se trudis i to ce ti se sigurno isplatiti.

Leteca kornjaca

pre 11 godina

„Ako su ruže, procvetaće“. Ako su u korovu onda neće. Ali, siguran sam da se radi o ružama, tj. talentu“, naglasio je Vujošević!!!
Koji je to kralj.

Mikele

pre 11 godina

Smešno mi je kad pročitam komentare da je uzrok loših rezultata reprezentacije taj što Srbija ima jedan knkurentan klub u Evropi.
Sedamdesetih je to bio samo Partizan. Osvojen je Kup Radivoja Koraća. Reprezentacija (naravno zajednička) je osvojila sve što se može osvojiti.
Osamdesetih ista priča, uz dva Kupa Radivoja Koraća i 'final four'.
Devedesetih smo bili već praktično samostalni i opet smo imali samo jedan evropski klub (prvak Evrope), uz fantastične rezultate reprezentacije.
Uz sve to, ogroman procenat igrača koji su bili nosioci igre reprezentacije su prošli Duletovu školu.
Trenutno nemamo mega zvezde kao nekada, ali sam siguran da se već stvaraju u Partizanu (voleo bih i u Zvezdi).
Duško Vujošević je mnogo puta to dokazao.
Ima mnogo razloga zašto mu treba verovati!

Nisu tebe pitali.

pre 11 godina

(Marko, 25. septembar 2012 12:57)

Čovek pre dve godine proglašen najboljim trenerom u Evropi za tu sezonu. E, sad, pošto si nam sve lepo objasnio, vidimo da su pogrešili.

kkp

pre 11 godina

@Marko, i Obradovic je imao u Sidneju i Atini mnogo bolju ekipu nego Vujosevic dok je vodio reprezentacuju, pa znamo kako je prosao. Jel to znaci da je Obradovic los trener?

Marko

pre 11 godina

„Da sam ja vodio reprezentaciju Crne Gore u Litvaniji, sigurno bismo napravili odličan rezultat“, rekao je trener Partizana.

Vodio si reprezentaciju Srbije i Crne gore koja je imala mnogu bolju ekipu od CRne gore na prvenstvu,pa smo videli kako smo prošli pod tvojim vodstvom.Nisu te za dzabe Crnogorci oterali,kao što su te oterali posle dva meseca iz CSKa,ne znam zašto smatraju da je Dule Vojošević neki trener,kada van Srbije nije se uopšte dokazao,čak su ga pre oterali nego što je došao,vodio je CSKa oterali ga,vodio je reprezentaciju SCG videli smo kako smo prošli.Još samo ga Partizan hoće ,ali videćete kako će i tu da se pokaže.

Jer u doba kada je Vujošević vodio tim Partizan je imao mnogo jaku ekipu,a sada nema jaku ekipu,pa će te da vidite gde ste sa njim.Videćete koliko zna,lako je biti trener u dominantnoj ekipi.

To je isto kao što je na olimpijadi u londonu došao Američki košarkaški tim,relano pored tolikih zvezda selektro im i netreba,Duran,Westbruk,Lebron,Brajant,cris poul,da ne nabrajam dalje.

Mislim smešno je upredjivati Partizan sa Američkim timom,ali realno tada su bili mnogo jaki i imali dominaciju u našoj ligi.

kosarkas

pre 11 godina

Postovani neveo bih nekoliko razloga zbog kojih nam kosarka propada.
Prvo U Srbiji ima sve manje dece.
Drugo Sve manje dece zeli da trenira a jos manje njih zeli da ozbiljno trenira nema vise basketa ispred zgrade tereni su prazni
Trece u srbiji samo par klubova radi ozbiljno sa mladjim kategorijama svi ostali su skole kosarke gde deca treniraju tri puta nedeljno po sat vremena
Cetvrto Broj kvalitetnih klubova se smanjio , nasa prva liga je ranga nekadasnje Srpske lige
Peto Partizan i Zvezda moraju da jure najelitnije takmicenje jer samo tu ima novca,a u tom takmicenju nema mesta za cekanje igraca poput Besovica i ostalih mladih igraca. Zato je zvezda i dovela ove godine iskusne igarce jer nesme da rizikuje.Partizan je ostao bez finansija pa je zato doveo klince( velika kocka)
Sesto I ono malo talenata sto imamo upropaste menadžeri jer deca vec u pionirskom uzrastu imaju menadžera a u glavi pricu da su oni vec veliki igraci.ko ima menadžera taj se i gura a ko nema taj sedi na klupi.
Sedmo Imamo mnogo losih trenera koji rade sa mladjim kategorijama
Osmo koliko klubova ima kondicionog trenera uzrok finansijski
Deveto u mladjim kategorijama najvazniji je rezultat a ne to da se napravi igrac, treneri nedaju igracima da sutiraju jer to odmah nedonosi rezultat zato nema sutera 1 na 1 je zabranjeno igrati a zona to je svakodnevno na treningu
Deseto Mi Srbi smo majstori da unistimo nesto sto je dobro tu smo prvaci sveta. Za Besovica savet isuvise si slab sinkoteretana

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Zasto svaka njegova izjava mora da pocne time da je neko protiv Partizana? Pa, ako se pojavila informacija, onda tu sigurno necega ima. Sem toga, Miljenovic nije neka zvezda da bi se preko njega busila atmosfera u Partizanu. Uostalom, i ako ode nece biti ni prvi ni poslednji talentovani momak koga je Partizan pustio

Milan

pre 11 godina

Šteta je što za takvog talenta nema mesta da se razvija u Partizanu kroz takmičarske utakmice. Ima jako dobru tehniku i taktički je dobro pripremljen, pametan igrač. Ipak, činjenica je da je fizički inferioran, slab u odbrani i da mora da radi još na šutu, a to je u savremenoj košarci veliki nedostatak. Po, meni, glavni faktor kod njega mora biti strpljenje, ali u današnjim surovim uslovima, gde su najbitnije pare, ne znam koliko će ga imati. A i mi smo isuviše nestrpljivi, hoćemo da igrač od 19 godina igra na vrhunskom nivou, a zaboravljamo da je za sve potrebno vreme.

Divos

pre 11 godina

Партизан је овог лета урадио добар посао, довео је много младих супер-талентованих играча. И појавио се проблем, у ростеру има 16,17 играча и јасно је да сви неће добити жељени простор у игри.
Бешовић и Миљеновић нису иста прича, из више разлога. Код играча Немањиних димензија постоји проблем да за рад са истима треба јако много стрпљења, нерава, и времена да се отклоне недостаци у игри који су последица управо особина (висине) тих играча. Већина тренера (барем 90%) нема то стрпљење, Дуле је доказао да има, и за Немању најбоља опција је да остане у Партизану, а није лоша да проведе неко време (на позајмици или не) код одличног тренера Вукојчића, који се такође већ доказао у раду са оваквим играчима. Све друго био би потез у погрешном смеру.
Са Миљеновићем је друга прича, многи навијачи су одушевљени доласком Леа, ја тврдим да Лео (који је заиста добар играч) у овом тренутку није бољи играч од Миљеновића, и врло мало је бољи од Радичевића. Оба Партизанова клинца су млађи (годину, односно две) и по мени, много перспективнији, и јасно је да Миљеновић неће добити минутажу коју талентом заслужује. Како год, видећемо шта ће бити.
Наравно, желим Партизану изузетно успешну наредну сезону, а желим и Миљеновићу и Бешовићу да донесу најбољу одлуку, да што више напредују у игри, и надам се да би српска кошарка добити у истима врсне играче.

slow motion

pre 11 godina

Duleta da probude u ponoć i pitaju ga koliko je 354876 * 457134, on bi kao iz katapulta dao tačan odgovor. Takav je naš Dule. Ni levo, ni desno, nego pravo u centar.
Ko misli da može bolje da se košarkaški afirmiše u bekoj drugoj ekipi, otvorena su mu vrata. Mnogo bolji igrači su tražili raskid, pa se nismo potresli, a ne neki mladić koji još uvek ne zna dalje od nosa.

Divos

pre 11 godina

Партизан је овог лета урадио добар посао, довео је много младих супер-талентованих играча. И појавио се проблем, у ростеру има 16,17 играча и јасно је да сви неће добити жељени простор у игри.
Бешовић и Миљеновић нису иста прича, из више разлога. Код играча Немањиних димензија постоји проблем да за рад са истима треба јако много стрпљења, нерава, и времена да се отклоне недостаци у игри који су последица управо особина (висине) тих играча. Већина тренера (барем 90%) нема то стрпљење, Дуле је доказао да има, и за Немању најбоља опција је да остане у Партизану, а није лоша да проведе неко време (на позајмици или не) код одличног тренера Вукојчића, који се такође већ доказао у раду са оваквим играчима. Све друго био би потез у погрешном смеру.
Са Миљеновићем је друга прича, многи навијачи су одушевљени доласком Леа, ја тврдим да Лео (који је заиста добар играч) у овом тренутку није бољи играч од Миљеновића, и врло мало је бољи од Радичевића. Оба Партизанова клинца су млађи (годину, односно две) и по мени, много перспективнији, и јасно је да Миљеновић неће добити минутажу коју талентом заслужује. Како год, видећемо шта ће бити.
Наравно, желим Партизану изузетно успешну наредну сезону, а желим и Миљеновићу и Бешовићу да донесу најбољу одлуку, да што више напредују у игри, и надам се да би српска кошарка добити у истима врсне играче.

slow motion

pre 11 godina

Duleta da probude u ponoć i pitaju ga koliko je 354876 * 457134, on bi kao iz katapulta dao tačan odgovor. Takav je naš Dule. Ni levo, ni desno, nego pravo u centar.
Ko misli da može bolje da se košarkaški afirmiše u bekoj drugoj ekipi, otvorena su mu vrata. Mnogo bolji igrači su tražili raskid, pa se nismo potresli, a ne neki mladić koji još uvek ne zna dalje od nosa.

kosarkas

pre 11 godina

Postovani neveo bih nekoliko razloga zbog kojih nam kosarka propada.
Prvo U Srbiji ima sve manje dece.
Drugo Sve manje dece zeli da trenira a jos manje njih zeli da ozbiljno trenira nema vise basketa ispred zgrade tereni su prazni
Trece u srbiji samo par klubova radi ozbiljno sa mladjim kategorijama svi ostali su skole kosarke gde deca treniraju tri puta nedeljno po sat vremena
Cetvrto Broj kvalitetnih klubova se smanjio , nasa prva liga je ranga nekadasnje Srpske lige
Peto Partizan i Zvezda moraju da jure najelitnije takmicenje jer samo tu ima novca,a u tom takmicenju nema mesta za cekanje igraca poput Besovica i ostalih mladih igraca. Zato je zvezda i dovela ove godine iskusne igarce jer nesme da rizikuje.Partizan je ostao bez finansija pa je zato doveo klince( velika kocka)
Sesto I ono malo talenata sto imamo upropaste menadžeri jer deca vec u pionirskom uzrastu imaju menadžera a u glavi pricu da su oni vec veliki igraci.ko ima menadžera taj se i gura a ko nema taj sedi na klupi.
Sedmo Imamo mnogo losih trenera koji rade sa mladjim kategorijama
Osmo koliko klubova ima kondicionog trenera uzrok finansijski
Deveto u mladjim kategorijama najvazniji je rezultat a ne to da se napravi igrac, treneri nedaju igracima da sutiraju jer to odmah nedonosi rezultat zato nema sutera 1 na 1 je zabranjeno igrati a zona to je svakodnevno na treningu
Deseto Mi Srbi smo majstori da unistimo nesto sto je dobro tu smo prvaci sveta. Za Besovica savet isuvise si slab sinkoteretana

Milan

pre 11 godina

Šteta je što za takvog talenta nema mesta da se razvija u Partizanu kroz takmičarske utakmice. Ima jako dobru tehniku i taktički je dobro pripremljen, pametan igrač. Ipak, činjenica je da je fizički inferioran, slab u odbrani i da mora da radi još na šutu, a to je u savremenoj košarci veliki nedostatak. Po, meni, glavni faktor kod njega mora biti strpljenje, ali u današnjim surovim uslovima, gde su najbitnije pare, ne znam koliko će ga imati. A i mi smo isuviše nestrpljivi, hoćemo da igrač od 19 godina igra na vrhunskom nivou, a zaboravljamo da je za sve potrebno vreme.

Leteca kornjaca

pre 11 godina

„Ako su ruže, procvetaće“. Ako su u korovu onda neće. Ali, siguran sam da se radi o ružama, tj. talentu“, naglasio je Vujošević!!!
Koji je to kralj.

ja

pre 11 godina

Miljenovic jeste veliki talenat, ali treba da ima mao strpljenja npr Lucic koji je sada kapiten Partizana dve godine je sedeo iza kosa i odatle posmatrao utakmice, isto tako i Bogdanovic i evo ove godine je konacno dobio sansu. Na Miljenovicu je samo da radi i kad Dule bude video da je spreman sigurno ce dobiti sansu, u Partizanu igraju samo oni koji pokazu da su najbolji a ja verujem da ce Miljenovic to vremenom i pokazati i predvoditi nas do novih trofeja. Sezona je duga, takmicimo se na cetiri fronta i sigurno ce Miljenovic tu imati minutazu u pojedinim utakmicama, naredne sezone kad ode Tomas ostaju nam on i Vesterman na pleju. Nemoj da odlazis Nenade, budi uporan nastavi da se trudis i to ce ti se sigurno isplatiti.

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Zasto svaka njegova izjava mora da pocne time da je neko protiv Partizana? Pa, ako se pojavila informacija, onda tu sigurno necega ima. Sem toga, Miljenovic nije neka zvezda da bi se preko njega busila atmosfera u Partizanu. Uostalom, i ako ode nece biti ni prvi ni poslednji talentovani momak koga je Partizan pustio

Marko

pre 11 godina

„Da sam ja vodio reprezentaciju Crne Gore u Litvaniji, sigurno bismo napravili odličan rezultat“, rekao je trener Partizana.

Vodio si reprezentaciju Srbije i Crne gore koja je imala mnogu bolju ekipu od CRne gore na prvenstvu,pa smo videli kako smo prošli pod tvojim vodstvom.Nisu te za dzabe Crnogorci oterali,kao što su te oterali posle dva meseca iz CSKa,ne znam zašto smatraju da je Dule Vojošević neki trener,kada van Srbije nije se uopšte dokazao,čak su ga pre oterali nego što je došao,vodio je CSKa oterali ga,vodio je reprezentaciju SCG videli smo kako smo prošli.Još samo ga Partizan hoće ,ali videćete kako će i tu da se pokaže.

Jer u doba kada je Vujošević vodio tim Partizan je imao mnogo jaku ekipu,a sada nema jaku ekipu,pa će te da vidite gde ste sa njim.Videćete koliko zna,lako je biti trener u dominantnoj ekipi.

To je isto kao što je na olimpijadi u londonu došao Američki košarkaški tim,relano pored tolikih zvezda selektro im i netreba,Duran,Westbruk,Lebron,Brajant,cris poul,da ne nabrajam dalje.

Mislim smešno je upredjivati Partizan sa Američkim timom,ali realno tada su bili mnogo jaki i imali dominaciju u našoj ligi.

sgm

pre 11 godina

Divos,jesi ti gledao Vestermana? Pa covek je 3x bolji od Miljenovica,bez preterivanja. Mislis da bi Miljenovic bio onako dobar protiv Himkija,kao sto je bio Vesterman?

Mikele

pre 11 godina

Smešno mi je kad pročitam komentare da je uzrok loših rezultata reprezentacije taj što Srbija ima jedan knkurentan klub u Evropi.
Sedamdesetih je to bio samo Partizan. Osvojen je Kup Radivoja Koraća. Reprezentacija (naravno zajednička) je osvojila sve što se može osvojiti.
Osamdesetih ista priča, uz dva Kupa Radivoja Koraća i 'final four'.
Devedesetih smo bili već praktično samostalni i opet smo imali samo jedan evropski klub (prvak Evrope), uz fantastične rezultate reprezentacije.
Uz sve to, ogroman procenat igrača koji su bili nosioci igre reprezentacije su prošli Duletovu školu.
Trenutno nemamo mega zvezde kao nekada, ali sam siguran da se već stvaraju u Partizanu (voleo bih i u Zvezdi).
Duško Vujošević je mnogo puta to dokazao.
Ima mnogo razloga zašto mu treba verovati!

kkp

pre 11 godina

@Marko, i Obradovic je imao u Sidneju i Atini mnogo bolju ekipu nego Vujosevic dok je vodio reprezentacuju, pa znamo kako je prosao. Jel to znaci da je Obradovic los trener?

Nisu tebe pitali.

pre 11 godina

(Marko, 25. septembar 2012 12:57)

Čovek pre dve godine proglašen najboljim trenerom u Evropi za tu sezonu. E, sad, pošto si nam sve lepo objasnio, vidimo da su pogrešili.

Goran

pre 11 godina

Nekada je igra bila radost,tehnika i zabava-nacin i razlog zivota.Sada je to racun a greske u racunu su uvek lako moguce.Dule,daj toj deci da igraju i da se igraju.Vrati im osmeh na lice pred svaki mec,neka uzivaju,jer to je sustina mladosti.Ako se sada ne raduju,kada ce?Neka budu dobri ljudi i sve ce doci na svoje mesto,jer dobrota pobedjuje i najvece zlo.

Dulence, legenda CSKA.

pre 11 godina

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Naravno da "slučaj Miljenović ne postoji" kad više ne postoji ni Miljenović kao igrač JSD.
Sa vama uvek neki cirkus, bre?!

To su ti časovi ljubavi, nema šta.

Još jednom, ahahahahahahahahahahahahahahahaha!

Milan

pre 11 godina

Dule je kosarkaski trener i to vrhunski. A prevodilac nije. Zto se uci za neupucene filoloski fakltet smer italijanski engleski itd...Samo zlobnici mogu da ga mrze i izmisljaju kojekakve gluposti. Svako neka radimsvoj posao kako najbolje zna i ume. A kjomsi nica sto je uzela Duletovog poimocnika za trewnera sto nije nekog prevodioca koji nema pojma sa kosarkom. Ziveo Dule kralj.

all round

pre 11 godina

ne treba nam ni jedan ni drugi. milutinov i vesterman vec sada razbijaju. jednostavno konkurencija. imas priliku, treniraj, pokazi se. ako nisi dovoljno dobar izgubices mesto. prosto. besovic zaista izgleda bez volje za zivotom a miljenovic ne moze da igra sa svojom konstitucijom seniorsku kosarku. treba oterati i onog mrtvog djekica. a sansu da dobije marinkovic.

Marko

pre 11 godina

„Da sam ja vodio reprezentaciju Crne Gore u Litvaniji, sigurno bismo napravili odličan rezultat“, rekao je trener Partizana.

Vodio si reprezentaciju Srbije i Crne gore koja je imala mnogu bolju ekipu od CRne gore na prvenstvu,pa smo videli kako smo prošli pod tvojim vodstvom.Nisu te za dzabe Crnogorci oterali,kao što su te oterali posle dva meseca iz CSKa,ne znam zašto smatraju da je Dule Vojošević neki trener,kada van Srbije nije se uopšte dokazao,čak su ga pre oterali nego što je došao,vodio je CSKa oterali ga,vodio je reprezentaciju SCG videli smo kako smo prošli.Još samo ga Partizan hoće ,ali videćete kako će i tu da se pokaže.

Jer u doba kada je Vujošević vodio tim Partizan je imao mnogo jaku ekipu,a sada nema jaku ekipu,pa će te da vidite gde ste sa njim.Videćete koliko zna,lako je biti trener u dominantnoj ekipi.

To je isto kao što je na olimpijadi u londonu došao Američki košarkaški tim,relano pored tolikih zvezda selektro im i netreba,Duran,Westbruk,Lebron,Brajant,cris poul,da ne nabrajam dalje.

Mislim smešno je upredjivati Partizan sa Američkim timom,ali realno tada su bili mnogo jaki i imali dominaciju u našoj ligi.

slow motion

pre 11 godina

Duleta da probude u ponoć i pitaju ga koliko je 354876 * 457134, on bi kao iz katapulta dao tačan odgovor. Takav je naš Dule. Ni levo, ni desno, nego pravo u centar.
Ko misli da može bolje da se košarkaški afirmiše u bekoj drugoj ekipi, otvorena su mu vrata. Mnogo bolji igrači su tražili raskid, pa se nismo potresli, a ne neki mladić koji još uvek ne zna dalje od nosa.

Patuljasti snaucer

pre 11 godina

Zasto svaka njegova izjava mora da pocne time da je neko protiv Partizana? Pa, ako se pojavila informacija, onda tu sigurno necega ima. Sem toga, Miljenovic nije neka zvezda da bi se preko njega busila atmosfera u Partizanu. Uostalom, i ako ode nece biti ni prvi ni poslednji talentovani momak koga je Partizan pustio

Divos

pre 11 godina

Партизан је овог лета урадио добар посао, довео је много младих супер-талентованих играча. И појавио се проблем, у ростеру има 16,17 играча и јасно је да сви неће добити жељени простор у игри.
Бешовић и Миљеновић нису иста прича, из више разлога. Код играча Немањиних димензија постоји проблем да за рад са истима треба јако много стрпљења, нерава, и времена да се отклоне недостаци у игри који су последица управо особина (висине) тих играча. Већина тренера (барем 90%) нема то стрпљење, Дуле је доказао да има, и за Немању најбоља опција је да остане у Партизану, а није лоша да проведе неко време (на позајмици или не) код одличног тренера Вукојчића, који се такође већ доказао у раду са оваквим играчима. Све друго био би потез у погрешном смеру.
Са Миљеновићем је друга прича, многи навијачи су одушевљени доласком Леа, ја тврдим да Лео (који је заиста добар играч) у овом тренутку није бољи играч од Миљеновића, и врло мало је бољи од Радичевића. Оба Партизанова клинца су млађи (годину, односно две) и по мени, много перспективнији, и јасно је да Миљеновић неће добити минутажу коју талентом заслужује. Како год, видећемо шта ће бити.
Наравно, желим Партизану изузетно успешну наредну сезону, а желим и Миљеновићу и Бешовићу да донесу најбољу одлуку, да што више напредују у игри, и надам се да би српска кошарка добити у истима врсне играче.

Mikele

pre 11 godina

Smešno mi je kad pročitam komentare da je uzrok loših rezultata reprezentacije taj što Srbija ima jedan knkurentan klub u Evropi.
Sedamdesetih je to bio samo Partizan. Osvojen je Kup Radivoja Koraća. Reprezentacija (naravno zajednička) je osvojila sve što se može osvojiti.
Osamdesetih ista priča, uz dva Kupa Radivoja Koraća i 'final four'.
Devedesetih smo bili već praktično samostalni i opet smo imali samo jedan evropski klub (prvak Evrope), uz fantastične rezultate reprezentacije.
Uz sve to, ogroman procenat igrača koji su bili nosioci igre reprezentacije su prošli Duletovu školu.
Trenutno nemamo mega zvezde kao nekada, ali sam siguran da se već stvaraju u Partizanu (voleo bih i u Zvezdi).
Duško Vujošević je mnogo puta to dokazao.
Ima mnogo razloga zašto mu treba verovati!

Leteca kornjaca

pre 11 godina

„Ako su ruže, procvetaće“. Ako su u korovu onda neće. Ali, siguran sam da se radi o ružama, tj. talentu“, naglasio je Vujošević!!!
Koji je to kralj.

Milan

pre 11 godina

Dule je kosarkaski trener i to vrhunski. A prevodilac nije. Zto se uci za neupucene filoloski fakltet smer italijanski engleski itd...Samo zlobnici mogu da ga mrze i izmisljaju kojekakve gluposti. Svako neka radimsvoj posao kako najbolje zna i ume. A kjomsi nica sto je uzela Duletovog poimocnika za trewnera sto nije nekog prevodioca koji nema pojma sa kosarkom. Ziveo Dule kralj.

Nisu tebe pitali.

pre 11 godina

(Marko, 25. septembar 2012 12:57)

Čovek pre dve godine proglašen najboljim trenerom u Evropi za tu sezonu. E, sad, pošto si nam sve lepo objasnio, vidimo da su pogrešili.

kosarkas

pre 11 godina

Postovani neveo bih nekoliko razloga zbog kojih nam kosarka propada.
Prvo U Srbiji ima sve manje dece.
Drugo Sve manje dece zeli da trenira a jos manje njih zeli da ozbiljno trenira nema vise basketa ispred zgrade tereni su prazni
Trece u srbiji samo par klubova radi ozbiljno sa mladjim kategorijama svi ostali su skole kosarke gde deca treniraju tri puta nedeljno po sat vremena
Cetvrto Broj kvalitetnih klubova se smanjio , nasa prva liga je ranga nekadasnje Srpske lige
Peto Partizan i Zvezda moraju da jure najelitnije takmicenje jer samo tu ima novca,a u tom takmicenju nema mesta za cekanje igraca poput Besovica i ostalih mladih igraca. Zato je zvezda i dovela ove godine iskusne igarce jer nesme da rizikuje.Partizan je ostao bez finansija pa je zato doveo klince( velika kocka)
Sesto I ono malo talenata sto imamo upropaste menadžeri jer deca vec u pionirskom uzrastu imaju menadžera a u glavi pricu da su oni vec veliki igraci.ko ima menadžera taj se i gura a ko nema taj sedi na klupi.
Sedmo Imamo mnogo losih trenera koji rade sa mladjim kategorijama
Osmo koliko klubova ima kondicionog trenera uzrok finansijski
Deveto u mladjim kategorijama najvazniji je rezultat a ne to da se napravi igrac, treneri nedaju igracima da sutiraju jer to odmah nedonosi rezultat zato nema sutera 1 na 1 je zabranjeno igrati a zona to je svakodnevno na treningu
Deseto Mi Srbi smo majstori da unistimo nesto sto je dobro tu smo prvaci sveta. Za Besovica savet isuvise si slab sinkoteretana

sgm

pre 11 godina

Divos,jesi ti gledao Vestermana? Pa covek je 3x bolji od Miljenovica,bez preterivanja. Mislis da bi Miljenovic bio onako dobar protiv Himkija,kao sto je bio Vesterman?

kkp

pre 11 godina

@Marko, i Obradovic je imao u Sidneju i Atini mnogo bolju ekipu nego Vujosevic dok je vodio reprezentacuju, pa znamo kako je prosao. Jel to znaci da je Obradovic los trener?

ja

pre 11 godina

Miljenovic jeste veliki talenat, ali treba da ima mao strpljenja npr Lucic koji je sada kapiten Partizana dve godine je sedeo iza kosa i odatle posmatrao utakmice, isto tako i Bogdanovic i evo ove godine je konacno dobio sansu. Na Miljenovicu je samo da radi i kad Dule bude video da je spreman sigurno ce dobiti sansu, u Partizanu igraju samo oni koji pokazu da su najbolji a ja verujem da ce Miljenovic to vremenom i pokazati i predvoditi nas do novih trofeja. Sezona je duga, takmicimo se na cetiri fronta i sigurno ce Miljenovic tu imati minutazu u pojedinim utakmicama, naredne sezone kad ode Tomas ostaju nam on i Vesterman na pleju. Nemoj da odlazis Nenade, budi uporan nastavi da se trudis i to ce ti se sigurno isplatiti.

all round

pre 11 godina

ne treba nam ni jedan ni drugi. milutinov i vesterman vec sada razbijaju. jednostavno konkurencija. imas priliku, treniraj, pokazi se. ako nisi dovoljno dobar izgubices mesto. prosto. besovic zaista izgleda bez volje za zivotom a miljenovic ne moze da igra sa svojom konstitucijom seniorsku kosarku. treba oterati i onog mrtvog djekica. a sansu da dobije marinkovic.

Goran

pre 11 godina

Nekada je igra bila radost,tehnika i zabava-nacin i razlog zivota.Sada je to racun a greske u racunu su uvek lako moguce.Dule,daj toj deci da igraju i da se igraju.Vrati im osmeh na lice pred svaki mec,neka uzivaju,jer to je sustina mladosti.Ako se sada ne raduju,kada ce?Neka budu dobri ljudi i sve ce doci na svoje mesto,jer dobrota pobedjuje i najvece zlo.

Milan

pre 11 godina

Šteta je što za takvog talenta nema mesta da se razvija u Partizanu kroz takmičarske utakmice. Ima jako dobru tehniku i taktički je dobro pripremljen, pametan igrač. Ipak, činjenica je da je fizički inferioran, slab u odbrani i da mora da radi još na šutu, a to je u savremenoj košarci veliki nedostatak. Po, meni, glavni faktor kod njega mora biti strpljenje, ali u današnjim surovim uslovima, gde su najbitnije pare, ne znam koliko će ga imati. A i mi smo isuviše nestrpljivi, hoćemo da igrač od 19 godina igra na vrhunskom nivou, a zaboravljamo da je za sve potrebno vreme.

Dulence, legenda CSKA.

pre 11 godina

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

Naravno da "slučaj Miljenović ne postoji" kad više ne postoji ni Miljenović kao igrač JSD.
Sa vama uvek neki cirkus, bre?!

To su ti časovi ljubavi, nema šta.

Još jednom, ahahahahahahahahahahahahahahahaha!