Petak, 21.09.2012.

08:20

"Zašto se Mustafa nije pozdravio?"

Golman Neftčija Saša Stamenković nastavio je sa provokacijama i posle utakmice sa ’crno-belima’ vređajući navijače prvaka Srbije i Vladimira Stojkovića.

Izvor: B92

"Zašto se Mustafa nije pozdravio?" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

193 Komentari

Sortiraj po:

Grobar

pre 11 godina

Opet vise Grobara ovde nego sinoc na stadionu. Tako izgleda prava ljubav prema svom klubu.
(tastatura jug-zabranjen, dozvoljen, 21. septembar 2012 17:38)

Koliko je Vas bilo na stadionu u cetvrtak?
Uh pa ja sam zaboravio da Vas nema u Evropi.

vitez lukic od lamburginija

pre 11 godina

Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo.... hahahahaaha, genijalno. Bravo Stameni. Navijaci Partizana i Dinama se takmice ko ce igrati losiji fudbal i imati manje navijaca na tribinama.
(BL, 21. septembar 2012 10:01)


A koliko je kod vas navijaca bilo u cetvrtak?

NemanjaBG

pre 11 godina

Stojković je trebao pruziti ruku protivniku, pre svega zbog sporta! Zbog samih akcija koje propagiraju UEFA i FIFA, a to su Fair play i RESPECT! Igraci su ti koji moraju dati dobar primer navijacima i svima onima koji prate sport,a u krajnju ruku Stojkovic bi ispao pravi smeker da je to uradio i zapusio bi usta Stamenkovicu, koji je ocigledno imao nameru da isprovocira igrace i navijace Partizana. A sto se tice malog Mitrovica koji je prvi potrcao ka Stamenkovicu nakon provokacije, ja nisam video nista lose ili bar nisam video nisto sto se vec ne desava svuda u svetu i to ne samo na kraju utakmica, vec i na samim utakmicama...unosenje u lice protivnickom igracu je postala uobicajena stvar i zbog toga ne treba dizati tenzije.
Parola koja je docekala Stamenkovica na juznoj tribini je jedna od mnogo vidjenih do sada na nasim terenima, pa i sire. Nije nista specijalno uvredljiva, bilo je i gorih...setite se parole Zvezdinih navijaca upucena ka pravosudnim organima Srbije?!
Realno gledano, ni jedan ni drugi golman nemaju taj kvalitet, cak ni za nasu jadnu ligu...a ponasaju se kao da su najbolji golmani na svetu. Obojicu treba kazniti, jednog za nesportsko ponasanje, a drugog za ociglednu provokaciju i izazivanje igraca i navijaca protivnicke ekipe.

One night in May

pre 11 godina

Uz to su se po vama izivljavali Tromso,Bazel,Aris,Levadia (sa centra) Liberec,Slovan,Apoel i josh mnogo,mnogo evropskih giganata ! Sve bi vi Partizanove protivnike dobili bez problema,samo svoje nikada u zivotu niste dobili,jer da jeste,jednom bi se u istoriji kluba plasirali u Ligu Evrope koju od njenog osnivanja josh niste igrali ! Ja mislim da ste vi jedini navijaci na svetu kojima je veci uspeh ne igrati nikad u zivotu bio koje grupno euro takmicenje,nego igrati i imati pa i onaj jedan bod od sinoc ! Pozdrav i kupi dres Kazanja ! Trebace ti !
(ackoniskikartel, 21. septembar 2012 17:04)

Svi pobrojani (Levadija i Apoel nas nisu dobili, ova prva nije eliminisala) su tri klase ispred kluba iz neke azijske pustinje koji vam je skucao KOMADA 5 nasred lavorceta!

Svi pobrojani su tri klase ispred ragbi kluba iz Irske, koji u pauzi treninga pika fudbal, a koji vas je bez po muke eliminisao... Kad nas prozovu navijaci Junajteda, Reala, Milana, Liverpula, Intera, Barse, Bajerna, to je OK, moze im se - imaju cime da se pohvale!

Vi nemate bas nicim da se pohvalite - medjunarodni trofej morate da trazite na wikipediji, pobedu protiv velikog rivala ne mozete da vidite ni na History Channel-u, jer je ostvarena u nekom prvom kolu nekog nevaznog takmicenja, a poseta (bilo prosecna, bilo ukupna) na stadionu (mada je to veoma pretenciozan naziv za ono u Humskoj) poslednjih 20 godina savrseno tacno odslikava vas kvalitet.

alex

pre 11 godina

Očigledno ti nije baš najjasnije što ga zovu Mustafa. Preporučujem gledanje filma "Boj na Kosovu" kako bi shvatio o čemu je reč i da "Mustafa" nije pogrdno za muslimane.
(Bogoljub, 21. septembar 2012 13:15)

Ti si verovatno punio pelene i pio mleko na cuclu kada se film Boj na Kosovu prvi put prikaziovao. Nemoj mi molim te pričati ko je Bogoje a ko Mustafa i šta je poenta priče. Ja sam samo rekao da je prema ljudima i zemlji koja ga plaća nekorektno, jer oni pojma nemaju za Boj na Kosovu, Bogoja i Mustafu. Glupo je polemisati, ali stojim iza toga da je Stamenković pun LIČNIH kompleksa, to nema veze sa Partizanom.

partizan

pre 11 godina

Upamtimte,Srbija navija za Zvezdu a ono sto ostane navija za Partizan
(Hvala Bogu sto sam zvezdas, 21. septembar 2012 13:44)
Pa zato je Srbija u depresiji vec 20 godina.

Trol

pre 11 godina

@Prazan vam je stadion
Da igramo tako lose kao vi stvarno bi bio potpuno prazan. Fudbal kvaliteta naseg moze da se gleda i iz kukuruza, ne mora da se ide na stadion samo se vi kao ovce okupljate svakog vikenda a ne znate ni sami zasto ste dosli na utakmicu.

Navijac

pre 11 godina

Прави и нормални Звездини навијачи и позитивни навијачи уопште су згрожени срамотним понашањем бившег голмана Звезде, који се на најљигавији начин додворава најострашћенијим заслепљеним појединцима и фудбал ниско срозава својим јадним понашањем, које нема везе са спортом! Једино гори од њега су они који се клиначки радују његовим бедним гестовима, док би у Енглеској играчу свог тима за то звиждали! Човеку, који се напримао голова у дербијима једино преостаје да покушава да вређа репрезентативца и да ликује што Партизан није победио, док Звезда нажалост гледа Европу путем ТВ-а, што је уз Војводину штета за Србију, како је коректно истакао и сам Вермезовић.

goran

pre 11 godina

Koliko boli ima u zvezdinim navijacima to je neverovatno,mada ih ja potpuno razumem. Nije lako gledati Partizan toliko godina u evropi. Vidim nazivaju Partizan komsinicom. Partizan je muskog roda(taj),a zenskog roda je crvena zvezda(ta),pa samim tim grobari zvezdu nazivaju komsinicom.Zvezdasi su bas izgubili kompas.Debelo su u depresiji,i svake godine je ista situacija. Od avgusta meseca se prica samo o Partizanu,a kad nemaju sta onda krece Bari 91. Pa kad pocnu mi bi ovo,mi bi ono,a istina je veoma bolna i najgore po zvezdu je ta sto velika armija navijaca(milionska)ne sme da se pogleda u oci i pokusa nesto da promeni,vec od avgusta prate Partizan i raduju se svakom neuspehu Partizana cak i prijateljsku protiv Macve. Za kraj jedno pitanje za navijace zvezde. Zasto vas nema u evropi sestu godinu zaredom i koliko ste osvojili bodova za srpski fudbal? Odgovor znam kriv je naravno tole.

Radza

pre 11 godina

I sad nam reprezentacija nece igrati u BG jer ce 90% stadiona zvizdati i pevati pogrdne pesme jednom apsolutno nebitnom liku koji je i dusu prodao za pare .Naravno po naredjenju svoga menadzera poznatog krimosa.

Prazan vam je stadion !

pre 11 godina

'pune tribine ludih navijača' .... kakav ironičan stih .... sinoćnje još jedno 'lopatarska' nemoć na terenu kada nema toleta i 'ekipe' ... na tribinama ništa novo još jedno seljacenje neuspešne koreografije i cirkus od 'navijanja' ....

zoki

pre 11 godina

@Ackoniskikartel...sine,mogu da ti pokazem slike i iz vremena Piksija,gde nas je bilo i tada, bar tri puta vise nego vas u to vreme,bez obzira na koji period se osvrnes,uglavnom smo bili brojniji nego vi. A i vi ste imali "mobilizaciju",samo je niste tako zvali,pozivi preko neta,lepljenje flajera po gradu,reklame na tv pred utakmice,razne akcije kluba...pa vas je i tada bilo duplo manje nego nas,uz sve dobre rezultate,koje ste imali,i pre podele na jugu,tada ste bili svi zajedno.

Nemanja

pre 11 godina

(basa mrkalj, 21. septembar 2012 17:44)
Jel si ti svestan sta si napisao? Pa ako si pogledao klip ili procitao ceo tekst mozes lepo da vidis ko je tu kriv! Pa sta je on pevao za Stojkovica? To ti je uredu? Provociranje publike tokom utakmice i posle je uredu?
A sta su mu to navijaci rasisticki uputili? Pa nije on stvarno majmun (nadam se da ce mi objaviti komentar, jer ne kazem da on to jeste) pa da se uvredi...

Aj, molim te ne ...

pre 11 godina

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!
(One night in May, 21. septembar 2012 15:36) Au, sto si ti naporan covek... Da li ti ista radis u zivotu osim sto ostavljas komentare na vesti o Partizanu? Mada, kad ti vidim ovaj nick u Mir-Jam stilu sve mi jasno...

basa mrkalj

pre 11 godina

sramno je kako mediji izvestavaju. Umesto da na prvom mestu bude sramni rasisticki transparent koji su napisali navijaci partizana, na prvo mesto se stavlja to sto je se stamenkovic radovao bodu. MEDIJI SU SRAMNI! Nadam se da ce UEFA kazniti ovo sramno ponasanje navijaca, da nam se to nebi ponovilo na utakmicama reprezentacije. Kad neko proda " VERU ZA VEČERU" ne treba ga komentarisati.

webber

pre 11 godina

"Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji. "
A jos cudnije kada nas iz te iste zemlje optuze za rasizam i brane coveka koji upravo njih vredja.

ackoniskikartel

pre 11 godina

@ackoniskikartel:

Evo, izvoli:

[link]

[link]

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!
(One night in May, 21. septembar 2012 15:36)


(tako to ide, 21. septembar 2012 15:36)

Prvo nisam pricao o evropskim vec o utakmicama u prvenstvu ! Drugo,opste je poznato da ste vi naucili da budete moralni pobednici i da pricate ono samo shto vama odgovara ! Ovako,jeste dobili Romu,ali ste ispali iz grupe Lige Uefa,jeste dobili 3:2 PSV ali ste isto tako ponizeni u revansu sa 5:0 ! Ali ajde da uzmem u obzir da ste dobili te dve tekme ! Uz to su se po vama izivljavali Tromso,Bazel,Aris,Levadia (sa centra) Liberec,Slovan,Apoel i josh mnogo,mnogo evropskih giganata ! Sve bi vi Partizanove protivnike dobili bez problema,samo svoje nikada u zivotu niste dobili,jer da jeste,jednom bi se u istoriji kluba plasirali u Ligu Evrope koju od njenog osnivanja josh niste igrali ! Ja mislim da ste vi jedini navijaci na svetu kojima je veci uspeh ne igrati nikad u zivotu bio koje grupno euro takmicenje,nego igrati i imati pa i onaj jedan bod od sinoc ! Pozdrav i kupi dres Kazanja ! Trebace ti !

BgHQ

pre 11 godina

Kakav narod takva i drzava,takav ptredsednik FSS,takav selektor,takvi klubovi, igraci,treneri,golmani,navijaci.Dno dna. A tek politicari....

Kokorayko

pre 11 godina

Stamenkoviću,kleo si se u Radnički i u "đavole".Bilo bi ti bolje da se pokriješ po ušima i ćutiš,znaš ti dobro zašto.Kao što je Stojković za Cigane "Mustafa" tako si i ti za nas.

lolchina

pre 11 godina

Loool, zvezdasi pominju svoju 'velicanstvenu' pobedu protiv Rome :DDD
sa velicanstvenom ekipom, koja je pre toga IZGUBILA OD NORVESKIH RIBARA IZ TROMSOA/TRUMZEA/TRUNZEA sa 3:1
da pitaju sada navijace Rome, garantujem da se niko ne seca te utakmice, Roma je vec bila prosla u dalje takmicenje, a zna se kako Italijani igraju kada im ne treba
iz dana u dan tonete sve dublje i dublje zato sto ste se odavno rastali sa realnoscu, do pre mesec dana gutali ste price o 'stadionu od 650 milona evra', a sada je vest da je isplacena polovina jedne plate od 7 koliko se duguje zaposlenima koji imaju platu po 20,000 din
e, to je realnost 'giganta' :)))
i dokle god budete ziveli u snovima i nerealnim zeljama, ne postoji dubina koju ne mozete da dosegnete, kopate vi rupu i dalje po dnu...

moje ime je

pre 11 godina

a jel Ninkovic plakao???
(sa vama uvek komedija, 21. septembar 2012 11:04)

Nije nije,plakao je Lazovic sa ostatkom ekipe protiv Bordoa.
Ti si to nesto pomesao....Kako se bre nesecas,izbacio vas je Bordo u 93 min iz penala(Tole ga sredio),i to opet u sezoni kupanja..

marko__bgd

pre 11 godina

zvezdas sam...i ja da sam na mestu stojkovica,ne bih mu pruzio ruku..zbog toga sto je vodio onakvo navijanje na severu...presao je covek u partizan,pa sta da se radi..tako je kako je..ali sa druge strane...navijaci partizana su podgrejali vatru onim odvratnim transparentom na racun stamenkovica...to je lose...to je mrznja prema zvezdi...i naravno,ovaj novinar sto je uopste napisao ovu vest,i napisao tolike gluposti..to je strasno...vidi se da je grobar...

poprskacu mlekom

pre 11 godina

Zvezdasi, hvala Vam na jos jednoj lepoj evropskoj fudbalskoj veceri provedenoj uz naseg Partizana, uostalom, to je vec tradicija :))))
(imamo korfnlekseee, 21. septembar 2012 14:07)

naravno,i treba malo gledati, kako (ne treba) da se igra fudbal u evropi!!!

Bane 69

pre 11 godina

I umesto da navijači "kažu" nešto svojim igračima koji onako loše igraju, drndaju se sa njihovim-našim golmanom i njegovim sitnim obračunima sa Stojkovićem. Nisam navijač Partizana, ali kako sam Srbin i volim fudbal, normalno je da navijam za Partizan u ovakoj utakmici. Kako je bolno i mučno gledati ovakav fudbal nakon utakmica od utorka i srede. Kakav je to nizak nivo, kakvi su to amateri.

Bumerang

pre 11 godina

Azerbejdzanskoj javnosti treba prevesti ovaj incident, cenim da tamo ima jedno bar 100 000 Mustafa, pa neka oni pozdrave onda ovog naseg dzibera.

ja

pre 11 godina

Ja se pitam sta ovaj golman Nefcija hoce, pa on je prvi izjavio za medije da se nece rukovati sa Stojkovicem a sad izigrava nekog kulturnog. Sta je ocekivao pored svih onih provokacija 3-4 dana pred utakmicu i onih gestikulacija prema navijacima pre i posle utakmice? Jel smo trebali da ga izljubimo u oba obraza sto nas provocira cele nedelje pre utakmicu. A neka objasni svojim poslodavcima koji su inace muslimani, islamisti po veroispovesti i koji ga hlebom hrane zasto Stojkovica naziva Mustafom i nasta aludira kad to kaze. Verujem da ni on nije svestan da time vredja i vecinu svojih saigraca i ljudi u klubu.

Djomla

pre 11 godina

Je*es ti sve ovo kad ovi pustaju samo komentare koji ce da zapale masu i teraju da ljudi otvaraju vest samo da bi se prepucavali.... Nebitno koja je poenta bitno je da se raspravljamo medjusobno, i ovi partizanovi culi da zvezda ima komplex i ne vade iz usta, apola njih verovatno ne zna sta to znaci

divac

pre 11 godina

Nije bitno ko je u pitanju Stojke,Mustafa ili neko drugi ako se ne pozdravi
na pruženu ruku nema više šta da traži u sportu. Tom liku će tek sad da se
zviždi i svi jedva čekamo tu priliku već protiv Belgije...
Sporcki pozdrav,DELIJA!
(HEFEST, 21. septembar 2012 13:55)
baš si SPORCKI delijo...inače delija je turski konjanik.Šta misliš o tome?

Marko Nis

pre 11 godina

On u Azerima za lovu a ovaj "bivsi' golman u jugoslovenskom klubu,pa ti sada gledaj ko je bolje prosao. Sta je trebalo da skoci na juznu tribinu i da se grli sa grobarima.Ucutkao je kombi navijace koji samo napune Pionir.Toliko ih ima. Da je zvezda igrala sa ovim pacerima bilobi 50 hiljada gledalaca.I sada je jasno da ste one ribare iz Norveske prosli na misice. Ali ovo je uspeh za vas.Otkinuli ste bod.Posle 13 poraza jedan bod.Malo li je
(Zasto cutiteeeeeee, 21. septembar 2012 14:11)

Da je prosla... BOLJE CUTITE!!!

One night in May

pre 11 godina

@ackoniskikartel:

Evo, izvoli:

http://www.youtube.com/watch?v=yvb8vh8_V70

http://www.youtube.com/watch?v=obj8XHKRRfA&feature=related

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!

tako to ide

pre 11 godina

Ajde sad doci ce nova filijala posle Hajduka.Njima utrpajte opet sest komada kao na treningu i da imate barem malo da se radujete. Neftci je suvise jak klub za vas.A sto bi se srbin pozdravio sa Mustafom

kile

pre 11 godina

Jos jedna bruka Srpskog fudbala ,pa vise nas Donji Srem ima navijaca na utakmici u Novom Sadu nego ovi (nezelim ime da im pomenem ) na medjunarodnoj utakmici .Stamenkovic im je pokazao sta je pravi ZVEZDAS

Huan Pablo Don Fernando

pre 11 godina

stamenkovic je pevao uvredljive pesme na racun stojkovica i verovatno jos nesto tu postoji i zasto da mu pruzu ruku?!da sam na stojkovicevom mestu zavrsio bih i sa njim i sa kovacevicem za ceo zivot ima nasih sportista u albaniji u hrvatskoj pa nikome nista cisto sumnjam da bi stojkovic dosao u partizan da je ima ponudu zvezde ili bilo kojeg drugog kluba gde bi imao minutazu.kovacevic kao bivsi kapiten zvezde i lansa i bivsi stojkovicev saigrac(drugar) nikada nije smeo da izjavi onako nesto,a stamenkovic koji je totalno nebitan igrac i da nisu izvukli partizan ne bi se ni culo za njega zaboravile su ga i njegove delije pa je da bi im se dodvoreo i ispao veci zvezdas od dzajica poceo sa provokacijama i pre utakmice a njegovo valjanje po travi i komentari nakon meca samo pokazuju kakav je covek i sportista...

veliki strumf

pre 11 godina

Vidim, komentari koji su najbolje ocenjeni su oni kojima se vredja Sasha a podrzava Stojkovic sto se nije pozdravio na pocetku utakmice. Sinoc je bilo sasvim suprotno. Zasto je to tako? Zato sto je sinoc vest preneta izvorno, sa cinjenicama, a bez zauzimanja strane nekome od aktera od strane novinara. Ovaj tendenciozni novinarski tekst, kojim se vredjan jedan, a brani drugi nas golman koji svom kolegi, Srbinu, ni ruku nije hteo pruziti, isprovocirao je takve komentare. Ovaj tekst je sraman i neobjektivan, i onaj ostrasceni ko ga je pisao treba da se stidi. Komentari i shvatanje dogadjaja zavise od onoga kako ga je novinar oslikao, sto nikako ne bi smelo biti, jer ovo je vest, a ne kolumna ili autorski tekst. A vest treba biti preneta objektivno. Ovakvim tekstovima samo doprinosite da se izmedju sebe mrzimo, da cak necemo medjusobno ni da se pozdravimo, dok se sa strancima mozemo i ljubiti. A i oni koji citaju treba malo vise da razmisljaju, a ne da citaju mehanicki. Nadam se da cete mi objaviti komentar, kao nepristrasan medij koji ume da istrpi kritiku.

bog

pre 11 godina

Kad neko i pored tolikih zvižduka , loših odbrana , neodobravanja navijača i dalje na silu brani za reprezentaciju ,to dovoljno govori o njegovom obrazu . Peoistovećivanje bilo kog Mustafe sa takvim čovekom je čisto vređanje tog muslimana .

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Ajde da ja Vama svima sto branite Pretorijanca iz Azejberdzana, pevam cije dete nosi Vasa zena, pa vi nemojte da se pozdravite posle par godina samnom...i ja se necu ljutiti i provocirati Vas, kao nevaspitani golman Nefcija...!?
Mnogo zadojenosti ima u komentarima, da je Vas prijatelj u pitanju, kako bi promenili plocu i postali realisti, za sekund...

Drale

pre 11 godina

Sporcki pozdrav,DELIJA!
(HEFEST, 21. septembar 2012 13:55)

Tužna priča o propasti našeg školstva i ujedno saga o sumraku civilizacije. Dakle, ovaj čovek je polupismen, ali ima pravo da komentariše, iznese svoje mišljenje i kritikuje druge. Budućnost nam je crna, crnja ne može biti.

nesha

pre 11 godina

ja podrzavam provociranje publike.
kada je publika glupa to treba obilato koristiti. da sam ja na mestu stamenkovica ja bih isao na to da napravim i veci incident ali da isprovociram prekid utakmice i izbacivanje partizana iz lige evrope. mislim da to nije tesko izvesti kako sa navijacima partizana tako i sa zvezdinim.

Sava

pre 11 godina

Ovaj tekst je sraman i navijacki i bruka novinarsku profesiju!! Kritikuje se protivnicki golman sto se radovao na kraju utakmice istorijskom bodu koji je njegov klub osvojio a ne kritikuju se igraci domaceg kluba koji su nasrnuli na njega. Od kad je radovanje i dizanje ruku u vazduh provokacija??? U ovom sramnom tekstu se ne kritikuje primitivizam tzv. navijaca koji su istakli uvredljiv transparent " nosati majmun zivi u azerbejdzanu u ciganskom dresu doso po bananu", vec se kritikuje golman koji je izjavio da mu uvrede nisu smetale jer tzv. navijace nije ni cuo posto su malobrojni. Sta je ovde veca uvreda i ko je poceo.
I sta je cudno napadati poturicu ako zivis u muslimanskoj zemlji. Niko ne voli izdajice i preletace, jer u takve ljude nikad ne mozes biti siguran da nece opet izdati. Moj priijatelj Turcin kaze da ni sami Turci nisu cenili poturice vec su ih samo iskoriscavali da im rade prljave poslove.

Bogdan

pre 11 godina

Muslimani hoce da uloze zalbu zbog vredjanja pravoslavca na rasnoj osnovi.A njihov golman kolegu naziva Mustafom i to je ok.Sta bi bilo sa tim golmanom kad bi neko objasnio njegovim gazdama sta je doticni hteo da kaze?Kako bi ga docekali navijaci Neftcija koji se mozda zovu Mustafa?E moj golmane ko ce imati probleme ovih dana dali si racunao na to?

brate mili, treba ti veza da ostavis komentar na B92 :)

pre 11 godina

Ja ne znam zasto Stamenkovic ima problem sa Stojkovicem, sta ga briga? On je trebalo da kaze kao odrastao i zreo covek sledece : "Ja u Partizan ne bih presao nikada. Stojkovica pitajte, on ima svoje razloge prelaska i ne ulazim u to. Ipak je to njegov zivot i postujem to. Odlican je golman svakako, reprezentativac. Da li cu ga pozdraviti? Naravno da hocu, Boze kakvo glupo pitanje. Ne razumem sta hocete da postignete tim pitanjem?"

To ce reci svaki normalan i zdrav covek, ljudina! Recimo Deki Stankovic, a Zvezdas je veci od Stamenog ko zna koliko svetlosnih godina. A ovaj : te proziva zbog prelaska u Partizan, na pitanje hoces li ga pozdraviti kaze - "Uuuuf ,tesko pitanje." Cemu to druze? Zasto? Sta ti je Stojkovic lose uradio?

To znaci dve stvari - ili nisi zreo kao covek (a ne verujem bas, odrastao si mada ko zna) ili se poltronises Delijama da budes njihov mezimac kao Kovacevic koji je rekao kako je izbrisao broj Stojketa iz telefona. Cemu to ljudi?

ackoniskikartel

pre 11 godina

@Hvala bogu sto sam zvezdas ! Grobar nije nacionalnost,već navijačka opredeljenost,a to što Srbija poslednje dve godine navija za Zvezdu to je stvar mobilizacije svega i svačega ! Kada mi nađeš bilo koji snimak iz vremena kada vam je presednik bio Dragan Stojković,a gde vas ima više od 2000 na tribinama,onda ću ja kao Partizanovac reći,jeste,tako je ! Nema potrebe nama da pričate priče,pa me živimo u Nemačkoj,tu smo sa vama u komšiluku.Crvena zvezda i Partizan nisu samo fudbal,a koliko ste vi verni vašem klubu govori Hala Pionir ili Šumice,gde vas se skupi jedna šaka isto koliko Partizanovaca na šahu ! Pozdrav !

PimPong

pre 11 godina

Ovo vredjanje Stojkovica mora da prestane. Pa nije on drzavni neprijatelj broj 1! Svi trebaju takvu kolicinu energiju da upotrebe da smanknu politicare, tajkune i ostale koji vode i upropastavaju nasu zemlju. Pustite Stojkovica na miru!

Sunce Slobode

pre 11 godina

"To nekadašnjem golmanu Zvezde nije prvi takav incident. Pre nekoliko godina je na utakmici mladog tima 'crveno-belih' sa Zenitom bio sa
navijačima 'crveno-belih' i inicirao uvredljive pesme na račun Stojkovića."

Nisam znao da ste ovoliko zabrazdili u navijacko i pristrasno informisanje. Na snimku se vidi kako Stamenkovic mase rukama i ne odobrava da se peva ta pesma. Vise ovo govori o sportskoj redakciji B92 nego o Stamenkovicu, stidite se guzice kada obraza nemate! Namerno sirenje zle krvi nikome dobro nije donelo, a prvo se vrati onome koji pocne.

imamo korfnlekseee

pre 11 godina

Zvezdasi, hvala Vam na jos jednoj lepoj evropskoj fudbalskoj veceri provedenoj uz naseg Partizana, uostalom, to je vec tradicija :))))

Dane

pre 11 godina

Kakav bolesni mentalitet.
Iz Zagreba sam ali ovakva krvnička navijanja nisam nikada vidio. To je bolesno i nema veze sa kulturom.
Ne kazem da su kod nas navijanja bolja, ali sigurno nisu ovako krvnički nastrojena prema igračima.
Svi kao da su iz zatvora pobjegli, prestrašno.

kblo70

pre 11 godina

jedini krivci za sve ove nebuloze ste vi novinari,svojim spinovanjem,izvlacenjem reci iz konteksta,podgrevanjem atmosfere mrznje...ne kazem da igraci ne znaju da izlupetaju gluposti ali vi ste majstori da to okrenete naglavacke..a ono sto me najvise brine ste vi sa B92 i to pogotovo sportska redakcija,koja je pocela da se poziva na neke neproverene izvore,da brljavi i lupeta gluposti,polako stajete rame uz rame sa Kurirom i Presom..ugledajte se malo na POLITIKU!

DARKO

pre 11 godina

@Neuporedivi...vidim da na vaterpolu punite halu,a tek na rukometu ne moze igla da padne,hahaha!...zanimljivo je to druze,sto sve te sportove imamo i mi,kakve takve,pa cak i na nekima od njih imamo vecu posetu nego vi,i to pred fudbala,u kome iako ne igramo Evropu,ima 30 domacih utakmica i kup,gde Zvezdu gleda bar jedno tri puta vise ljudi nego Partizan u svim sportovima zajedno,ali sve to ti znas i sam,ali pises zato sto ti je MNOGO KRIVO!...jel'da ti krivo,priznaj!

Zasto cutiteeeeeee

pre 11 godina

@Aha

On u Azerima za lovu a ovaj "bivsi' golman u jugoslovenskom klubu,pa ti sada gledaj ko je bolje prosao. Sta je trebalo da skoci na juznu tribinu i da se grli sa grobarima.Ucutkao je kombi navijace koji samo napune Pionir.Toliko ih ima. Da je zvezda igrala sa ovim pacerima bilobi 50 hiljada gledalaca.I sada je jasno da ste one ribare iz Norveske prosli na misice. Ali ovo je uspeh za vas.Otkinuli ste bod.Posle 13 poraza jedan bod.Malo li je

ivan

pre 11 godina

"Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji." Da ali se nije odrekao Zvezde a vi ovakvim pisanjem ulazite u opasne vode jer ispada da ko god bilo sta da radi u muslimanskoj zemlji je poturica :)

Bogoljub

pre 11 godina

On brani i zarađuje novac u jednoj muslimanskoj zemlji. "Malo" je nekorektno prema tim ljudima u Azerbejdžanu da nekog naziva Mustafa aludirajući da je to nešto pogrdno. Ima pravo na svoj stav ali ga treba zadržati za sebe. On je pun kompleksa, ali izgleda LIČNIH a ne prema Partizanu. Kada mu čovek vidi sliku sve bude jasno
(alex, 21. septembar 2012 09:25)

Očigledno ti nije baš najjasnije što ga zovu Mustafa. Preporučujem gledanje filma "Boj na Kosovu" kako bi shvatio o čemu je reč i da "Mustafa" nije pogrdno za muslimane.

Hvala Bogu sto sam zvezdas

pre 11 godina

Grobar sam... Ali žalosno je što smo se primili na provokacije koje je dotični g-din sipao od kad je saznao da će igrati protiv Partizana... Osoba poput ove koja se na nekog žali i pravi se veći zvezdaš od Džajića sa sve onim valjanjem po travi ne bi li ukrao nešto od utakmice je dostojna APSOLUTNOG IGNORISANJA... Ali eto uspeo je da isprovocira i da se posle pravi svetac... E sad... Da je Tomić malo bolji fudbaler ovaj dečko bi sad bio u mišjoj rupi... Sa suzama mučenika u očima... Pih...

BTW... Stameni... Utakmica sa Nefčijem je Grobarima u rangu prijateljske sa zonskim ligašem jer smo navikli da igramo "evropske" utakmice u svim sportovima... Niste brate atraktivan rival... imamo mi i košarku i rukomet i vaterpolo... ne može se sve stići... i platiti... kriza je Stameni... J.bg shvati nas... to što je ovim JEDINIM navijačima u Srbiji Bordo JEDINA šansa da se prisete dana stare slave šta da se radi Stameni...

PS. Ne verujem da nisi nosio zvezdin dres ispod Nefčijeg... samo te je sramota da priznaš
(neuporedivi, 21. septembar 2012 08:55)
Sta onda reci kada ni "zonskog ligasa" ne mozete da pobedite?Za malobrojnost na jucerasnjoj utakmici imate opravdanje,uporedo dok je trajala utakmca Partizan-Neftci i sahovski klub Partizan je imao svoj mec pa je sasvim logicno sto vas je doslo onoliko malo...E moji grobari,sto pre priznate sebi da ste "nacionalna manjina" u svojoj zemlji bice vam lakse.Upamtimte,Srbija navija za Zvezdu a ono sto ostane navija za Partizan

Uozbiljite se

pre 11 godina

Posto se u komentarima uglavnom prepucavaju navijaci ko je od ove dvojice veci junak i fudbaler da ja priupitam ono sto je meni pitanje svih pitanja? Je li to "Mustafa" znaci nesto pogrdno u Srbiji? Nadam se da nije i da to ima neko drugo znacenje jer ovo je valjda zemlja kako mi volimo da kazemo ustvari tvrdimo koja postuje sve svoje gradjane bez obzira na ime, religijsku i politicku pripadnost?.

Komša

pre 11 godina

Naravno da će 50% komentara biti za, a isto toliko protiv, u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.
(A uopšte nije bitna suština i šta je ko rekao., 21. septembar 2012 12:31)
Tačno.Da je Stojke prešao u Partizan u toku Zvezdine petogodišnje dominacije niko ne bi dizao frku već bi bilo malo pošalica,zezanja i to je to.Moguće je da bi neki Grobari isto reagovali da se neki naš igrač pojavi u Zvezdi a da smo mi u kanalu.A Stameni je priča za sebe.Vređan jeste(to je normalno)ali i provocirao je,a napad je najbolja odbrana pa je bolje da se vodi diskusija o tome zašto se Stojke nije pozdravio(verovatno zbog žene i deteta i Stamenkovićevog ponašanja)nego o ponašanju samog golmana azarbejdžanske ekipe.
Vermez ga je zaštitio i izveo sa terena.Ko je od zvezdinih trenera zaštitio igrače i stručni štab Partizana na onom derbiju?Da li je možda neko tada rekao: Pre svega sportisti smo,ako ne možemo da zaštitimo igrače našeg rivala ostaćemo i mi na terenu na 0 stepeni.Na kraju krajeva šta nam znači da pobedimo smrznutog protivnika?

fanovi

pre 11 godina

Jel ovi prate utakmicu ili onoga sto se dere na microfon?
Bar da ima glas da peva.ali dzaba samo mi se dere,
morao sam da smanjim Tv da bi mogao da pratim utakmicu.
Sto se tice utakmice same igre:
Ko ce da da go,to se pitam vec par godina u nasem fudbalu.
Svi igraju vecito taj nas srpski fudbal.
Dodaj kratko kratko,ionda udji sam u gol.
A da treniraju oni malo vise sutiranje na go ?
pa malo i da rizikuju vise,mozda ce biti onda i neka pobeda.
Ali dobro bice bolje,kako u sportu tako i u politici.
Samo napred.

Srbija !!!!!!

Kosovo je srce srbije,krajina,republika srpska :)

Miloš

pre 11 godina

Kako je prost, napisao legenda na dresu Sasha. Ne pristoji srpskim sportistama da pišu te nadmike po dresovima kao npr. Sasha, Lola itd. Moj predlog je neko sa slovom V u nadimku ili imenu da stavi W, baš bi bio dobar fazon. Joj Srbijo šta si sve rodila ali bez grama mozga

PedjaUE

pre 11 godina

Slazem se u potpunosti sa jednom od prethodnih tvrdji da on uopste nije pevao pesmu o kojoj svi pricaju i zbog koje Stojkovic navodno nije hteo da pruzi ruku Stamenkovicu. Ako pogledate svi snimak jasno se vidi da nije on uopste ni poceo pesmu niti je pevao pesmu. Ali nekom ocito je odgovaralo da tako tvrdi i onda ispade da je covek za nesto kriv a vidi se da nije. Svaki pravi navijac Partizana moze da vidi da on sa pesmom nije imao nista. A takodje i Vi sa B92 koji ste i objavili snimak na vasoj stranici. Hvala lepo i veliki pozdrav svim navijacima u Srbiji!!! :)))

Mustafa

pre 11 godina

E bravo Boki pravu stvar si uradio. Igra lik u Azerbejdzanu (narod Turskog porekla) a ovamo mustafa ono mustafa ovo. Taman im treba objasniti sta on prica pa nek vidi kako ce da prodje

pravi navijac

pre 11 godina

Ovo je slika i prilika naseg fudbala: Ruzna igra netalentovanog tima koji je zvanični prvak zemlje(!?) ,isfrustrirani golman nikakvog talenta koji zrači nekulturom koju je naučio u svom matičnom klubu, suprotni golman sa dijagnozom a pri tome brani za reprezentaciju, izmisljeni trener koji daje izjave sa pola mozga "tamo idemo na pobedu" "malo je nedostajalo da prelomimo mec" i konacno "navijaci" koji se prozivaju dok nam voda prelazi preko nosa...

Čika Rajko

pre 11 godina

Na stranu ovo sa Mustafom kojih Stamenković u Azerbejdžanu poprilično poznaje, ipak hoće li se Miha odrediti prema reprezentativcu Stojkoviću. mislim Ne pozdravljanje, ne sportski, princip, ovo ono...

Grobar NBG

pre 11 godina

Ma svi ste mnogo pametni a pogotovo ovaj pametnjakovic sto juri "sashu" po terenu a ni Stojke nije daleko od toga. U ex-YU republikama vec uveliko govore o tome da ce Partizan biti kaznjen, da je to gotova stvar samo je pitanje koliko ce rigorozna biti. Ako nas kazne onda stvarno treba pojedince dobro lupiti po dzepu jer nisu igrali utakmicu seoske lige vec LE!!!!

voja

pre 11 godina

Ajde komsinice ostavite Stamenog na miru i zapitajte se zasto vas je sinoc bilo jedva 10000 na utakmici,jel to neka kuga zavladala pa vas nema, a vas dragi golmancic je izjavljivao kako mu je krv crveno -bela,kako mrzi partizan i kako nema tih para za koje bi presao u partizan...jer kad se nesto mrzi onda se mrzi...nema sta covek od reci i dela...prema tome besmisleno je pricati o licnosti doticnog golmana partizana i upredjivati ga sa bilo kim,jer za njega ne postoji pridev,nadimak i ostalo...

HEFEST

pre 11 godina

Nije bitno ko je u pitanju Stojke,Mustafa ili neko drugi ako se ne pozdravi
na pruženu ruku nema više šta da traži u sportu. Tom liku će tek sad da se
zviždi i svi jedva čekamo tu priliku već protiv Belgije...
Sporcki pozdrav,DELIJA!

Mrsni

pre 11 godina

O transparentu dva najkraća moguća pasusa, a o Stamenkoviću tekst kao da je nekoga ubio. Objektivno, nema šta. Da li je možda trebalo da im zahvali na podršci? Slažem se da je preterao u vezi sa Stojkovićem, ali niko u ovoj zemlji nije sklon vređanju kao navijači Partizana. Zašto bi neko bio bolji prema njima?

ds1989

pre 11 godina

Snimak, na kome se navodno vidi, kako Stamenkovic zajedno sa navijacima peva pogrdnu pesmu za Stojkovica,u stvari uopste to ne pokazuje,covek niti je poceo pesmu,niti se vidi da je peva,a ja znam da je nije pevao,jer sam bio u neposrednoj blizini,cak me ima i na ovom klipu.Znaci,neuspeo pokusaj opravdanja nesportskog poteza Stojkovica.A Mustafa je cesto muslimansko ime,i ne vidim nista pogrdno u tome,jedino je pitanje zasto bi se Stojkovic lose osecao zbog te "prozivke",i da, ako Stameni zivi i zaradjuje u muslimanskoj zemlji,to ne treba da znaci da bi treba da primi Islam,sto i nije uradio,je'l tako?!...znaci,i taj komentar u tekstu je nepotreban,jedino ako sam tekst nije pisan u odbranu Stojkovica.

Bojan

pre 11 godina

Ja sam jedan od onih koji ne zvizdi Stojkovicu kada nosi dres reprezentacije, ali ovo izbegavanje rukavanja i napad na kraju utakmice na Stamenkovica daje argument onima koji zvizde i jos jednom dokazuje kakav je Stojkovic mangas. On je nula od igraca u profesionalnom smislu... ide nam najvaznija utakmica u prvom delu kvalifikacija i on ponovo ne razmislja i provocira navijace Zvezde. Toliko o tome da mu je reprezentacija svetinja. Ali Boze moj sta ocekivati od lika koji ne zna da sklopi tri prosto prosirene recenice tokom intervijua sedeci u majici sa likom Tonija Montane. I sto je najbolje od svega on mucenik nije kriv za takav mentalni sklop. Koliko vidim ni Stamnekovic nije bolji od njega, a i ovi klinci iz Partizana se vidim pale na povike sa tribina... kriva je struka koja je isto mangaska, nevaspitana i neobrazovana pa posto ta deca sa njima provode vise vemena nego u skoli nije ni cudo sto imamo takve mentalne sklopove kod igraca... primer za to su i Stojkovic i Stamnekovic i jos gomila drugih...

Rale

pre 11 godina

Ja ne znam zasto Stamenkovic ima problem sa Stojkovicem, sta ga briga? On je trebalo da kaze kao odrastao i zreo covek sledece : "Ja u Partizan ne bih presao nikada. Stojkovica pitajte, on ima svoje razloge prelaska i ne ulazim u to. Ipak je to njegov zivot i postujem to. Odlican je golman svakako, reprezentativac. Da li cu ga pozdraviti? Naravno da hocu, Boze kakvo glupo pitanje. Ne razumem sta hocete da postignete tim pitanjem?"

To ce reci svaki normalan i zdrav covek, ljudina! Recimo Deki Stankovic, a Zvezdas je veci od Stamenog ko zna koliko svetlosnih godina. A ovaj : te proziva zbog prelaska u Partizan, na pitanje hoces li ga pozdraviti kaze - "Uuuuf ,tesko pitanje." Cemu to druze? Zasto? Sta ti je Stojkovic lose uradio?

To znaci dve stvari - ili nisi zreo kao covek (a ne verujem bas, odrastao si mada ko zna) ili se poltronises Delijama da budes njihov mezimac kao Kovacevic koji je rekao kako je izbrisao broj Stojketa iz telefona. Cemu to ljudi?

Deki

pre 11 godina

da li bi se vi pozdravili sa čovekom koji je u tom momentu bio golman kluba u Srbiji i koji sa navijačima tog kluba vredja tebe i tvoju suprugu?Ajde delije,da vas vidim sa minusima!

Aha

pre 11 godina

Da ne bi Race Petrovica i one njegove bombe, nikad se ne bi ni culo za ovog marginalnog lika, koji je brze bolje prodat Azerima. Bolje i to nego da je slomio kicmu na sledecem derbiju prilikom neuspesne parade.

alo alo

pre 11 godina

Cime se ovaj bavi i kako je nisko sve palo. Iskulirajte ga ljudi i vi i ova publika sto se primila. Zacutate kada ga niko ne bude slusao i niko o njemu izvestavao. Sve to nezrelo...

nja

pre 11 godina

Od kada je u Partizanu navijači Partizana uporno tvrde da je Stojković naš najbolji golman, i kritikuju ove što zvižde. A ja pitam, da li se sećaju utakmice protiv (čini mi se) Kameruna pred odlazak na SP u J. Afriku. Ceo jug je zviždao Stojkoviću, i ne samo na toj utakmici, nego čitave kvalifikacije, svi su komentarisali da ne zaslužuje reprezentaciju, da nema kvalitet, kontinuitet, a onda je naprasno po prelaženju u Partizan postao najbolji i dobio kvalitet. Brkić, koji brani u solidnoj italijanskoj ekipi nema prednost u odnosu na golmana u krš ligi.
(Vlado Lo, 21. septembar 2012 08:57)

Sta ti uporedjujes ? Mihajlovic kao veliki Zvezdas je stao u odbrani Stojkovica. Stojke je nas najbolji golman. Kakav bre Brkic ? Branio je mnogo puta, i na svaku utakmicu je kiksao...NA SAVAKU ! A to sto vi ne mozete sportski da podnesete da Stojkovic sada brani za partizan, tu sada cela reprezentacija trpi te zvizduke.....da to neki ljudi ne mogu da shvate nije mi jasno.

A uopšte nije bitna suština i šta je ko rekao.

pre 11 godina

Naravno da će 50% komentara biti za, a isto toliko protiv, u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.

jones

pre 11 godina

Koliko se meni cini, on uopste nije inicirao pesmu, sama je krenulu, on nije pevao, vidi se da mirno stoji. Bespotrebno samo potpaljujete vatru. Ja sam siguran da nista od onog ne bi bilo sinoc da je onaj pruzio ruku Stamenkovicu pre pocekta meca. Drugo je sto on sad izigrava veceg partizanovca od na pr. Ilica koji se pozdravio sa Stamenkovicem, a do juce je ljubio Zvezdin grb.

hami

pre 11 godina

E zato ti NISI golman reprezentacije niti ces ikada biti, a Stojkovic JESTE i bice. Imas kompleks od Partizana to se vidi, negativan skor i sve to, a to sto spadas na nivo onih koji Stojketa nazivaju tako, to je jos jedan OGROMAN minus za tebe kao igraca i coveka.

realno

pre 11 godina

Bio sam na ovoj utakmici Zvezde i Zenita (mladi timovi) i ako pogledate snimak do kraja navijaci su sami inicirali pogrdne komentare na racun Stojkovica. Stamenkovic se nasmejao, sagnuo glavu i u nekoliko navrata zaustavio takvo skandiranje.. ne kazem da mu sada nije nista rekao, ali tada na tribini sigurno nije.. garantovano, a clanak se dobrim delom oslanja na to.. nadam se da cete objaviti komentar :)

MarkoZG

pre 11 godina

Ne znam zašto nije Stamenković tako po Maksimiru paradirao i razmetao se? Joj, sjetio sam se : http://www.youtube.com/watch?v=crSo8zJfkqA. Morao je po loptu u mrežu tri puta pa valjda nije stigao.

Belmondo

pre 11 godina

Pitas grobare sta je kultura, civilizacija.?! Oni skroz zbunjeni!
40 na jednog...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=adixMDi4tFo

PLacipi...e i luzeri

pre 11 godina

a jel Ninkovic plakao???
(sa vama uvek komedija, 21. septembar 2012 11:04)
Ne... a Lazovic beba od trideset godina? A onaj simpaticni deckic Gurovic?

Ludwig

pre 11 godina

Мали надобудни митровић би требао након утакмице да попије млеко па на спавање а не да покушава да дели некакву правду по терену. Какав ће тек бити за десетак година? Али такви се никада не мењају јер не поседују ментални склоп да би ишта научили у животу.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

Stamenkovic zivi i brani za "mustafu" i on je nasao da prica nesto o stojkovicu koji je 5 puta vise postigao u svojoj karijeri nego stamenko koji je ako se gleda objektivno ocajan golman golman koga se zvezda jedva otarasila..

drekavac

pre 11 godina

Kakvi su nam "fudbaleri", "navijači" su još i primereni...
Nema u Srbiji poštenih ljudi mudre glave, čvrste ruke i čelične volje... I dok je god tako, imaćemo ovakve "igrače" na terenu, a "navijače" na tribinama... Isto važi i za svaku poru srpskog društva.

SaleBg

pre 11 godina

Nije tacno da je covek poveo navijanje u vezi Bojane, ako neko stvarno ima amneziju onda neka ode na youtube pa neka vidi. Poveo je nekoliko pesama kada je bio na severu ali ne i tu.

gnevni gradjanin

pre 11 godina

A ko si ti da pricas o nekom kakva je osoba?!!! Pa to je najodvratnija osobina kod ljudi da komentarisu druge a nemaju prava nos da promole a tek da se jave...
(navijac, 21. septembar 2012 09:08)

nos...hahahahahaha

Marija

pre 11 godina

Mustafa je pobegao od zene kod komsije,e zato! Nego zaboraviste da prozovete onog igraca partizana koji je krenuo da se obracunava sa Stamenkovicem nije li on konacno zaprzio. Sve sam sportista do sportiste!

NEevropskiFudbalskiCItluk

pre 11 godina

Stojkovica za kapitena i Partizana i reprezentacije
(istina, 21. septembar 2012 09:59)

Za kapitena Partizana se skroz slazem. Besmisleno je da jedan normalan, vaspitan momak poput Sase Ilica bude kapiten kluba kakav je Partizan. Logicno, prirodno je da kapiten takvog kluba bude Stojkovic.

A sto se reprezentacije tice - sve je moguce. Tole na celu Saveza, Miha na klupi, L. Markovic u reprezentaciji, zasto onda i Stojkovic da ne bude kapiten jednom Banetu Ivanovicu i Aleksandru Kolarovu? Kad je bal...

BL

pre 11 godina

Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo.... hahahahaaha, genijalno. Bravo Stameni. Navijaci Partizana i Dinama se takmice ko ce igrati losiji fudbal i imati manje navijaca na tribinama.

Barjaktar

pre 11 godina

Grobar sam, ali stvarno, zašto se Stojke nije pozdravio, ima neki lični problem sa Stamenkovićem?? Ili ima neki svoj problem u glavi... Nije mi jasan čovjek.
(patriota, 21. septembar 2012 08:38)
Ima licni problem Stojkovic sa njim naravno. Kada se vracao iz inostranstva trenirao je sa Zvezdom pred Svetsko Prvenstvo i tada je molio da se vrati u Zvezdu. Rečeno mu je da može ali da mora da se izbori za mesto prvog golmana pored Stamenkovića. Nije hteo već je prešao u manje poznati klub iz komšiluka.

ilic1971

pre 11 godina

Molim navijace Pazara da stupe u kontakt sa navijacima i upravom Nefcija,da zatraze objasnjenje sta znaci izjava Stamenkovica da je protivnicki golman Mustafa.

Leskovac do Tokia

pre 11 godina

Ovog lika znam dok je bio u Dubocici, smesan je kao crtani i nije mi samo jasno ko je taj ko je njega gurao do Zvezde.. Ja ne znam kako neko moze da pise i prica o njemu.. cime je zasluzio? Sinoc se sutiralo van okvira u 99% slucajeva.. Znaci mogao je da brani i neki klinac, tako da ne razumem zasto se raduje, slavi i umislja da je on zasluzan za remi.. kad je Tomic sutnuo u 94. ovaj je samo pao u mestu, da je lopta isla gde je trebala, utrcao bi on prvi u bus i ne bi rec rekao, ovako mu se moze..

Gari

pre 11 godina

To je zato sto si indijanac i zato sto se poltronises Delijama, kao i Kovacevic i drugi. Barem da si takav inace pa hajde, ali ovako. Uvlakac prve vrste.

Prozivao si Stojkovica zbog prelaska u Zvezdu, na pitanje hoces ga pozdraviti rekao si "Uf, tesko pitanje." (brate kao da su te pitali sta je Klinefelterov sindrom). Kovacevic brise broj iz imenika. Svoje drugarstvo i poznanstvo i prijateljstvo ako ga imate sa Stojkovicem rusite budalastim izjavama da bi postao faca pred Delijama u Beogradu. Vi ste svi mali ljudi.

Ja NIKADA ne bih prozivao svog druga koji predje u tabor rivala ni za sta na Svetu! To je ludost! Zato ti i nije pruzio ruku, a ne bih ni ja. Jos ga nazivas Mustafom jer ti se nije javio. To je kap kojom si pokazao ljudsku JAD I BEDU! Mali si covek Stameni. Stojke je samo uradio ocekivano.

One night in May

pre 11 godina

Razumem stamenog u potpunosti, izvukao X protiv Partizana bez primljenog gola, najveci sportski uspeh u njegovoj velikoj karijeri. Ocekujem da ce se ono izlezavanje naci na nekom novom zvezdinom DVD-u, koji ce izaci cim prodju kvalifikacije za ligu evrope :)
(Gogija, 21. septembar 2012 09:05)

Vi Zvezdi ni gol ne mozete da date, a kamoli da uzmete bod...

Gogija

pre 11 godina

Razumem stamenog u potpunosti, izvukao X protiv Partizana bez primljenog gola, najveci sportski uspeh u njegovoj velikoj karijeri. Ocekujem da ce se ono izlezavanje naci na nekom novom zvezdinom DVD-u, koji ce izaci cim prodju kvalifikacije za ligu evrope :)

Pantelija

pre 11 godina

Stojkovića ne gotivim. Ali ovaj Sasha je tri puta gori po ponašanju od Stojkovića. Tužna je što se od takvih osoba uzimaju intervjui i još gore i objavljuju.
Pozdrav svim ljubiteljima pravog sporta i pravih sportista.

Andrej

pre 11 godina

Radi svih ovih desavanja oko ovoga covjeka jedino resenje je da ga Mihajlovic precrta.Nije los ko golman ali njegovo ponasanje je nedopustivo.Moje misljenje je da je om bio jedan od glavnih krivaca loseg rezultata evropskih kvalifikavija,onio je losu atmosveru u reprezentaciju,Ja navijam za Zvezdu ali i zaPartizam kada igra u evropi

shole78

pre 11 godina

1. Huliganima je mesto u zatvoru a ne na tribinama.
2. Ponašanje nekih fudbalera je za najoštriju osudu, ali to su neobrazovani ljudi koji su došli do nekih para i sada gledamo "estradu" i na fudbalskim terenima ("pljuju" se po novinama, ne poštuju se međusobno, tereni se šarene od ljubičastih i fluorescentnih kopački...).

Ali ko je Stamenković da postavlja pitanja selektoru i pri tome javno nazove svog kolegu pogrdnim imenom?? Njegovo ponašanje sinoć je bilo ravno ponašanju golmana u seoskim ligama.

Nemanja

pre 11 godina

Stojkovic je trebao da se pozdravi, a Stamenkovic nije trebao da kaze to sto je rekao. Stvar je prosta.
Mada, pitanje je kako bi svako od nas reagovao, da 90 minuta gleda onaj sraman transparent na Jugu. Znate i sami da nama Srbima za zlo tako malo treba. Grobari pred celom zemljom uvredili Stamenkovica, a Stamenkovic pred celom zemljom uvredio Stojkovica. Ko kakve zasluge u svemu tome ima, znamo vrlo dobro.
Jedino mi zao sto i svet gleda to, o komsijama sa Balkana i da ne pricam. Ne mora niko da kaze da smo necivilizovan narod-MI TO SAMI POKAZUJEMO.
Elem, ne pise se dobro Partizanu. Ovo je utakmica koju je MORAO da dobije. A, ne pise se dobro ni nama Delijama, jer nas Partizan ove godine svakim dobrim rezultatom "izvlaci" sa koeficijentom.
Sve u svemu, tuga. Pozdrav za sve.

Partizanovac

pre 11 godina

Stamenkovic je dosao ovde samo da bi provocirao... Non stop je odugovlacio, lezao je 3 puta od toga jednom oko 4 min... Ali je sve izazvao on na kraju utakmice kada se okrenuo ka jugu i pokazao nesto. To je video Mitrovic i tako je pocelo. Mitrovica treba kazniti (ljudi iz kluba) jer je on klinac i mora da zna da igrajuci za Partizan mora da postuje sve protivnike, ma kakvi oni bili.
A golmana Nefcija necu ni komentarisati... Njegova izjava najbolje govori o njemu, samo se slihta navijacima Zvezde... I cuo je on nas sinoc jako dobro... Kako se izlezavao, odugovlacio tako je sve vise nervirao tako da su mu na kraju svi skandirali onu pesmicu...

navijac

pre 11 godina

A ko si ti da pricas o nekom kakva je osoba?!!! Pa to je najodvratnija osobina kod ljudi da komentarisu druge a nemaju prava nos da promole a tek da se jave...

normalan

pre 11 godina

Pa sa provakacijama je poceo Stojkovic, koji nije pruzio ruku Stamenkovicu. To jos nije zabelezeno jos od kada je pocelo pozdravljanje igraca na pocetku meca. Sramota !!

Dale

pre 11 godina

1 ne znam koga prozivas
2 zasto se nije pozdravio? Sta si pevao na severu, kad si bio na tekmi? Cije dete nosi Bojana? Na sta je usledio odgovor: stameni je...
3 znam da ti je partizan unistio zivot jer imas 0 0 6 ako se ne varam
4 Radosave, jel si morao sa 30metara

alex

pre 11 godina

On brani i zarađuje novac u jednoj muslimanskoj zemlji. "Malo" je nekorektno prema tim ljudima u Azerbejdžanu da nekog naziva Mustafa aludirajući da je to nešto pogrdno. Ima pravo na svoj stav ali ga treba zadržati za sebe. On je pun kompleksa, ali izgleda LIČNIH a ne prema Partizanu. Kada mu čovek vidi sliku sve bude jasno

Vlado Lo

pre 11 godina

Od kada je u Partizanu navijači Partizana uporno tvrde da je Stojković naš najbolji golman, i kritikuju ove što zvižde. A ja pitam, da li se sećaju utakmice protiv (čini mi se) Kameruna pred odlazak na SP u J. Afriku. Ceo jug je zviždao Stojkoviću, i ne samo na toj utakmici, nego čitave kvalifikacije, svi su komentarisali da ne zaslužuje reprezentaciju, da nema kvalitet, kontinuitet, a onda je naprasno po prelaženju u Partizan postao najbolji i dobio kvalitet. Brkić, koji brani u solidnoj italijanskoj ekipi nema prednost u odnosu na golmana u krš ligi.

samo partizan

pre 11 godina

pozdravio bi se on sa covekom,
ali ti to nisi..

ti si malo iskompleksiran od silnih poraza protiv partizana, jos pricas o nekim majicama sto nosis?

ti si niko i nista, to ces i ostati!

neuporedivi

pre 11 godina

Grobar sam... Ali žalosno je što smo se primili na provokacije koje je dotični g-din sipao od kad je saznao da će igrati protiv Partizana... Osoba poput ove koja se na nekog žali i pravi se veći zvezdaš od Džajića sa sve onim valjanjem po travi ne bi li ukrao nešto od utakmice je dostojna APSOLUTNOG IGNORISANJA... Ali eto uspeo je da isprovocira i da se posle pravi svetac... E sad... Da je Tomić malo bolji fudbaler ovaj dečko bi sad bio u mišjoj rupi... Sa suzama mučenika u očima... Pih...

BTW... Stameni... Utakmica sa Nefčijem je Grobarima u rangu prijateljske sa zonskim ligašem jer smo navikli da igramo "evropske" utakmice u svim sportovima... Niste brate atraktivan rival... imamo mi i košarku i rukomet i vaterpolo... ne može se sve stići... i platiti... kriza je Stameni... J.bg shvati nas... to što je ovim JEDINIM navijačima u Srbiji Bordo JEDINA šansa da se prisete dana stare slave šta da se radi Stameni...

PS. Ne verujem da nisi nosio zvezdin dres ispod Nefčijeg... samo te je sramota da priznaš

pilot

pre 11 godina

Sta sve ne bi uradio da bi se uvuko ganima?! Veli,kad ne znam da branim, mozda bolje da drzim besedu, za to ga Bog dao, to je jasno. Kakav mali covek...

Nebojsa

pre 11 godina

Ajde sad da vidimo koliko je Mihajlovic dosledan i da vidimo dali su isti arsini za sve. Da podsetim Rajkovic zbog nesportskog ponasanja na treningu u Nemackoj nije vise pozivan u reprezentaciju, a sve se ovo dogodilo ovde kod nas

Aleksandar

pre 11 godina

Postoje samo jedni navijaci i oni navijaju i cetvrtkom i navijace sirom evrope.
Postoje i ovi drugi, koji navijaju za lacio, inter, nefce...

patriota

pre 11 godina

Grobar sam, ali stvarno, zašto se Stojke nije pozdravio, ima neki lični problem sa Stamenkovićem?? Ili ima neki svoj problem u glavi... Nije mi jasan čovjek.

alex

pre 11 godina

On brani i zarađuje novac u jednoj muslimanskoj zemlji. "Malo" je nekorektno prema tim ljudima u Azerbejdžanu da nekog naziva Mustafa aludirajući da je to nešto pogrdno. Ima pravo na svoj stav ali ga treba zadržati za sebe. On je pun kompleksa, ali izgleda LIČNIH a ne prema Partizanu. Kada mu čovek vidi sliku sve bude jasno

shole78

pre 11 godina

1. Huliganima je mesto u zatvoru a ne na tribinama.
2. Ponašanje nekih fudbalera je za najoštriju osudu, ali to su neobrazovani ljudi koji su došli do nekih para i sada gledamo "estradu" i na fudbalskim terenima ("pljuju" se po novinama, ne poštuju se međusobno, tereni se šarene od ljubičastih i fluorescentnih kopački...).

Ali ko je Stamenković da postavlja pitanja selektoru i pri tome javno nazove svog kolegu pogrdnim imenom?? Njegovo ponašanje sinoć je bilo ravno ponašanju golmana u seoskim ligama.

Pantelija

pre 11 godina

Stojkovića ne gotivim. Ali ovaj Sasha je tri puta gori po ponašanju od Stojkovića. Tužna je što se od takvih osoba uzimaju intervjui i još gore i objavljuju.
Pozdrav svim ljubiteljima pravog sporta i pravih sportista.

Nebojsa

pre 11 godina

Ajde sad da vidimo koliko je Mihajlovic dosledan i da vidimo dali su isti arsini za sve. Da podsetim Rajkovic zbog nesportskog ponasanja na treningu u Nemackoj nije vise pozivan u reprezentaciju, a sve se ovo dogodilo ovde kod nas

Dale

pre 11 godina

1 ne znam koga prozivas
2 zasto se nije pozdravio? Sta si pevao na severu, kad si bio na tekmi? Cije dete nosi Bojana? Na sta je usledio odgovor: stameni je...
3 znam da ti je partizan unistio zivot jer imas 0 0 6 ako se ne varam
4 Radosave, jel si morao sa 30metara

Nemanja

pre 11 godina

Stojkovic je trebao da se pozdravi, a Stamenkovic nije trebao da kaze to sto je rekao. Stvar je prosta.
Mada, pitanje je kako bi svako od nas reagovao, da 90 minuta gleda onaj sraman transparent na Jugu. Znate i sami da nama Srbima za zlo tako malo treba. Grobari pred celom zemljom uvredili Stamenkovica, a Stamenkovic pred celom zemljom uvredio Stojkovica. Ko kakve zasluge u svemu tome ima, znamo vrlo dobro.
Jedino mi zao sto i svet gleda to, o komsijama sa Balkana i da ne pricam. Ne mora niko da kaze da smo necivilizovan narod-MI TO SAMI POKAZUJEMO.
Elem, ne pise se dobro Partizanu. Ovo je utakmica koju je MORAO da dobije. A, ne pise se dobro ni nama Delijama, jer nas Partizan ove godine svakim dobrim rezultatom "izvlaci" sa koeficijentom.
Sve u svemu, tuga. Pozdrav za sve.

samo partizan

pre 11 godina

pozdravio bi se on sa covekom,
ali ti to nisi..

ti si malo iskompleksiran od silnih poraza protiv partizana, jos pricas o nekim majicama sto nosis?

ti si niko i nista, to ces i ostati!

Vlado Lo

pre 11 godina

Od kada je u Partizanu navijači Partizana uporno tvrde da je Stojković naš najbolji golman, i kritikuju ove što zvižde. A ja pitam, da li se sećaju utakmice protiv (čini mi se) Kameruna pred odlazak na SP u J. Afriku. Ceo jug je zviždao Stojkoviću, i ne samo na toj utakmici, nego čitave kvalifikacije, svi su komentarisali da ne zaslužuje reprezentaciju, da nema kvalitet, kontinuitet, a onda je naprasno po prelaženju u Partizan postao najbolji i dobio kvalitet. Brkić, koji brani u solidnoj italijanskoj ekipi nema prednost u odnosu na golmana u krš ligi.

Gogija

pre 11 godina

Razumem stamenog u potpunosti, izvukao X protiv Partizana bez primljenog gola, najveci sportski uspeh u njegovoj velikoj karijeri. Ocekujem da ce se ono izlezavanje naci na nekom novom zvezdinom DVD-u, koji ce izaci cim prodju kvalifikacije za ligu evrope :)

Barjaktar

pre 11 godina

Grobar sam, ali stvarno, zašto se Stojke nije pozdravio, ima neki lični problem sa Stamenkovićem?? Ili ima neki svoj problem u glavi... Nije mi jasan čovjek.
(patriota, 21. septembar 2012 08:38)
Ima licni problem Stojkovic sa njim naravno. Kada se vracao iz inostranstva trenirao je sa Zvezdom pred Svetsko Prvenstvo i tada je molio da se vrati u Zvezdu. Rečeno mu je da može ali da mora da se izbori za mesto prvog golmana pored Stamenkovića. Nije hteo već je prešao u manje poznati klub iz komšiluka.

BL

pre 11 godina

Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo.... hahahahaaha, genijalno. Bravo Stameni. Navijaci Partizana i Dinama se takmice ko ce igrati losiji fudbal i imati manje navijaca na tribinama.

Aleksandar

pre 11 godina

Postoje samo jedni navijaci i oni navijaju i cetvrtkom i navijace sirom evrope.
Postoje i ovi drugi, koji navijaju za lacio, inter, nefce...

neuporedivi

pre 11 godina

Grobar sam... Ali žalosno je što smo se primili na provokacije koje je dotični g-din sipao od kad je saznao da će igrati protiv Partizana... Osoba poput ove koja se na nekog žali i pravi se veći zvezdaš od Džajića sa sve onim valjanjem po travi ne bi li ukrao nešto od utakmice je dostojna APSOLUTNOG IGNORISANJA... Ali eto uspeo je da isprovocira i da se posle pravi svetac... E sad... Da je Tomić malo bolji fudbaler ovaj dečko bi sad bio u mišjoj rupi... Sa suzama mučenika u očima... Pih...

BTW... Stameni... Utakmica sa Nefčijem je Grobarima u rangu prijateljske sa zonskim ligašem jer smo navikli da igramo "evropske" utakmice u svim sportovima... Niste brate atraktivan rival... imamo mi i košarku i rukomet i vaterpolo... ne može se sve stići... i platiti... kriza je Stameni... J.bg shvati nas... to što je ovim JEDINIM navijačima u Srbiji Bordo JEDINA šansa da se prisete dana stare slave šta da se radi Stameni...

PS. Ne verujem da nisi nosio zvezdin dres ispod Nefčijeg... samo te je sramota da priznaš

ilic1971

pre 11 godina

Molim navijace Pazara da stupe u kontakt sa navijacima i upravom Nefcija,da zatraze objasnjenje sta znaci izjava Stamenkovica da je protivnicki golman Mustafa.

NEevropskiFudbalskiCItluk

pre 11 godina

Stojkovica za kapitena i Partizana i reprezentacije
(istina, 21. septembar 2012 09:59)

Za kapitena Partizana se skroz slazem. Besmisleno je da jedan normalan, vaspitan momak poput Sase Ilica bude kapiten kluba kakav je Partizan. Logicno, prirodno je da kapiten takvog kluba bude Stojkovic.

A sto se reprezentacije tice - sve je moguce. Tole na celu Saveza, Miha na klupi, L. Markovic u reprezentaciji, zasto onda i Stojkovic da ne bude kapiten jednom Banetu Ivanovicu i Aleksandru Kolarovu? Kad je bal...

patriota

pre 11 godina

Grobar sam, ali stvarno, zašto se Stojke nije pozdravio, ima neki lični problem sa Stamenkovićem?? Ili ima neki svoj problem u glavi... Nije mi jasan čovjek.

normalan

pre 11 godina

Pa sa provakacijama je poceo Stojkovic, koji nije pruzio ruku Stamenkovicu. To jos nije zabelezeno jos od kada je pocelo pozdravljanje igraca na pocetku meca. Sramota !!

One night in May

pre 11 godina

Razumem stamenog u potpunosti, izvukao X protiv Partizana bez primljenog gola, najveci sportski uspeh u njegovoj velikoj karijeri. Ocekujem da ce se ono izlezavanje naci na nekom novom zvezdinom DVD-u, koji ce izaci cim prodju kvalifikacije za ligu evrope :)
(Gogija, 21. septembar 2012 09:05)

Vi Zvezdi ni gol ne mozete da date, a kamoli da uzmete bod...

pilot

pre 11 godina

Sta sve ne bi uradio da bi se uvuko ganima?! Veli,kad ne znam da branim, mozda bolje da drzim besedu, za to ga Bog dao, to je jasno. Kakav mali covek...

Partizanovac

pre 11 godina

Stamenkovic je dosao ovde samo da bi provocirao... Non stop je odugovlacio, lezao je 3 puta od toga jednom oko 4 min... Ali je sve izazvao on na kraju utakmice kada se okrenuo ka jugu i pokazao nesto. To je video Mitrovic i tako je pocelo. Mitrovica treba kazniti (ljudi iz kluba) jer je on klinac i mora da zna da igrajuci za Partizan mora da postuje sve protivnike, ma kakvi oni bili.
A golmana Nefcija necu ni komentarisati... Njegova izjava najbolje govori o njemu, samo se slihta navijacima Zvezde... I cuo je on nas sinoc jako dobro... Kako se izlezavao, odugovlacio tako je sve vise nervirao tako da su mu na kraju svi skandirali onu pesmicu...

navijac

pre 11 godina

A ko si ti da pricas o nekom kakva je osoba?!!! Pa to je najodvratnija osobina kod ljudi da komentarisu druge a nemaju prava nos da promole a tek da se jave...

hami

pre 11 godina

E zato ti NISI golman reprezentacije niti ces ikada biti, a Stojkovic JESTE i bice. Imas kompleks od Partizana to se vidi, negativan skor i sve to, a to sto spadas na nivo onih koji Stojketa nazivaju tako, to je jos jedan OGROMAN minus za tebe kao igraca i coveka.

Ludwig

pre 11 godina

Мали надобудни митровић би требао након утакмице да попије млеко па на спавање а не да покушава да дели некакву правду по терену. Какав ће тек бити за десетак година? Али такви се никада не мењају јер не поседују ментални склоп да би ишта научили у животу.

Marija

pre 11 godina

Mustafa je pobegao od zene kod komsije,e zato! Nego zaboraviste da prozovete onog igraca partizana koji je krenuo da se obracunava sa Stamenkovicem nije li on konacno zaprzio. Sve sam sportista do sportiste!

imamo korfnlekseee

pre 11 godina

Zvezdasi, hvala Vam na jos jednoj lepoj evropskoj fudbalskoj veceri provedenoj uz naseg Partizana, uostalom, to je vec tradicija :))))

Andrej

pre 11 godina

Radi svih ovih desavanja oko ovoga covjeka jedino resenje je da ga Mihajlovic precrta.Nije los ko golman ali njegovo ponasanje je nedopustivo.Moje misljenje je da je om bio jedan od glavnih krivaca loseg rezultata evropskih kvalifikavija,onio je losu atmosveru u reprezentaciju,Ja navijam za Zvezdu ali i zaPartizam kada igra u evropi

jones

pre 11 godina

Koliko se meni cini, on uopste nije inicirao pesmu, sama je krenulu, on nije pevao, vidi se da mirno stoji. Bespotrebno samo potpaljujete vatru. Ja sam siguran da nista od onog ne bi bilo sinoc da je onaj pruzio ruku Stamenkovicu pre pocekta meca. Drugo je sto on sad izigrava veceg partizanovca od na pr. Ilica koji se pozdravio sa Stamenkovicem, a do juce je ljubio Zvezdin grb.

Aha

pre 11 godina

Da ne bi Race Petrovica i one njegove bombe, nikad se ne bi ni culo za ovog marginalnog lika, koji je brze bolje prodat Azerima. Bolje i to nego da je slomio kicmu na sledecem derbiju prilikom neuspesne parade.

MarkoZG

pre 11 godina

Ne znam zašto nije Stamenković tako po Maksimiru paradirao i razmetao se? Joj, sjetio sam se : http://www.youtube.com/watch?v=crSo8zJfkqA. Morao je po loptu u mrežu tri puta pa valjda nije stigao.

moje ime je

pre 11 godina

a jel Ninkovic plakao???
(sa vama uvek komedija, 21. septembar 2012 11:04)

Nije nije,plakao je Lazovic sa ostatkom ekipe protiv Bordoa.
Ti si to nesto pomesao....Kako se bre nesecas,izbacio vas je Bordo u 93 min iz penala(Tole ga sredio),i to opet u sezoni kupanja..

SaleBg

pre 11 godina

Nije tacno da je covek poveo navijanje u vezi Bojane, ako neko stvarno ima amneziju onda neka ode na youtube pa neka vidi. Poveo je nekoliko pesama kada je bio na severu ali ne i tu.

Zasto cutiteeeeeee

pre 11 godina

@Aha

On u Azerima za lovu a ovaj "bivsi' golman u jugoslovenskom klubu,pa ti sada gledaj ko je bolje prosao. Sta je trebalo da skoci na juznu tribinu i da se grli sa grobarima.Ucutkao je kombi navijace koji samo napune Pionir.Toliko ih ima. Da je zvezda igrala sa ovim pacerima bilobi 50 hiljada gledalaca.I sada je jasno da ste one ribare iz Norveske prosli na misice. Ali ovo je uspeh za vas.Otkinuli ste bod.Posle 13 poraza jedan bod.Malo li je

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

Stamenkovic zivi i brani za "mustafu" i on je nasao da prica nesto o stojkovicu koji je 5 puta vise postigao u svojoj karijeri nego stamenko koji je ako se gleda objektivno ocajan golman golman koga se zvezda jedva otarasila..

PLacipi...e i luzeri

pre 11 godina

a jel Ninkovic plakao???
(sa vama uvek komedija, 21. septembar 2012 11:04)
Ne... a Lazovic beba od trideset godina? A onaj simpaticni deckic Gurovic?

HEFEST

pre 11 godina

Nije bitno ko je u pitanju Stojke,Mustafa ili neko drugi ako se ne pozdravi
na pruženu ruku nema više šta da traži u sportu. Tom liku će tek sad da se
zviždi i svi jedva čekamo tu priliku već protiv Belgije...
Sporcki pozdrav,DELIJA!

Drale

pre 11 godina

Sporcki pozdrav,DELIJA!
(HEFEST, 21. septembar 2012 13:55)

Tužna priča o propasti našeg školstva i ujedno saga o sumraku civilizacije. Dakle, ovaj čovek je polupismen, ali ima pravo da komentariše, iznese svoje mišljenje i kritikuje druge. Budućnost nam je crna, crnja ne može biti.

divac

pre 11 godina

Nije bitno ko je u pitanju Stojke,Mustafa ili neko drugi ako se ne pozdravi
na pruženu ruku nema više šta da traži u sportu. Tom liku će tek sad da se
zviždi i svi jedva čekamo tu priliku već protiv Belgije...
Sporcki pozdrav,DELIJA!
(HEFEST, 21. septembar 2012 13:55)
baš si SPORCKI delijo...inače delija je turski konjanik.Šta misliš o tome?

Bumerang

pre 11 godina

Azerbejdzanskoj javnosti treba prevesti ovaj incident, cenim da tamo ima jedno bar 100 000 Mustafa, pa neka oni pozdrave onda ovog naseg dzibera.

gnevni gradjanin

pre 11 godina

A ko si ti da pricas o nekom kakva je osoba?!!! Pa to je najodvratnija osobina kod ljudi da komentarisu druge a nemaju prava nos da promole a tek da se jave...
(navijac, 21. septembar 2012 09:08)

nos...hahahahahaha

Kokorayko

pre 11 godina

Stamenkoviću,kleo si se u Radnički i u "đavole".Bilo bi ti bolje da se pokriješ po ušima i ćutiš,znaš ti dobro zašto.Kao što je Stojković za Cigane "Mustafa" tako si i ti za nas.

Huan Pablo Don Fernando

pre 11 godina

stamenkovic je pevao uvredljive pesme na racun stojkovica i verovatno jos nesto tu postoji i zasto da mu pruzu ruku?!da sam na stojkovicevom mestu zavrsio bih i sa njim i sa kovacevicem za ceo zivot ima nasih sportista u albaniji u hrvatskoj pa nikome nista cisto sumnjam da bi stojkovic dosao u partizan da je ima ponudu zvezde ili bilo kojeg drugog kluba gde bi imao minutazu.kovacevic kao bivsi kapiten zvezde i lansa i bivsi stojkovicev saigrac(drugar) nikada nije smeo da izjavi onako nesto,a stamenkovic koji je totalno nebitan igrac i da nisu izvukli partizan ne bi se ni culo za njega zaboravile su ga i njegove delije pa je da bi im se dodvoreo i ispao veci zvezdas od dzajica poceo sa provokacijama i pre utakmice a njegovo valjanje po travi i komentari nakon meca samo pokazuju kakav je covek i sportista...

lolchina

pre 11 godina

Loool, zvezdasi pominju svoju 'velicanstvenu' pobedu protiv Rome :DDD
sa velicanstvenom ekipom, koja je pre toga IZGUBILA OD NORVESKIH RIBARA IZ TROMSOA/TRUMZEA/TRUNZEA sa 3:1
da pitaju sada navijace Rome, garantujem da se niko ne seca te utakmice, Roma je vec bila prosla u dalje takmicenje, a zna se kako Italijani igraju kada im ne treba
iz dana u dan tonete sve dublje i dublje zato sto ste se odavno rastali sa realnoscu, do pre mesec dana gutali ste price o 'stadionu od 650 milona evra', a sada je vest da je isplacena polovina jedne plate od 7 koliko se duguje zaposlenima koji imaju platu po 20,000 din
e, to je realnost 'giganta' :)))
i dokle god budete ziveli u snovima i nerealnim zeljama, ne postoji dubina koju ne mozete da dosegnete, kopate vi rupu i dalje po dnu...

nja

pre 11 godina

Od kada je u Partizanu navijači Partizana uporno tvrde da je Stojković naš najbolji golman, i kritikuju ove što zvižde. A ja pitam, da li se sećaju utakmice protiv (čini mi se) Kameruna pred odlazak na SP u J. Afriku. Ceo jug je zviždao Stojkoviću, i ne samo na toj utakmici, nego čitave kvalifikacije, svi su komentarisali da ne zaslužuje reprezentaciju, da nema kvalitet, kontinuitet, a onda je naprasno po prelaženju u Partizan postao najbolji i dobio kvalitet. Brkić, koji brani u solidnoj italijanskoj ekipi nema prednost u odnosu na golmana u krš ligi.
(Vlado Lo, 21. septembar 2012 08:57)

Sta ti uporedjujes ? Mihajlovic kao veliki Zvezdas je stao u odbrani Stojkovica. Stojke je nas najbolji golman. Kakav bre Brkic ? Branio je mnogo puta, i na svaku utakmicu je kiksao...NA SAVAKU ! A to sto vi ne mozete sportski da podnesete da Stojkovic sada brani za partizan, tu sada cela reprezentacija trpi te zvizduke.....da to neki ljudi ne mogu da shvate nije mi jasno.

A uopšte nije bitna suština i šta je ko rekao.

pre 11 godina

Naravno da će 50% komentara biti za, a isto toliko protiv, u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.

Mustafa

pre 11 godina

E bravo Boki pravu stvar si uradio. Igra lik u Azerbejdzanu (narod Turskog porekla) a ovamo mustafa ono mustafa ovo. Taman im treba objasniti sta on prica pa nek vidi kako ce da prodje

drekavac

pre 11 godina

Kakvi su nam "fudbaleri", "navijači" su još i primereni...
Nema u Srbiji poštenih ljudi mudre glave, čvrste ruke i čelične volje... I dok je god tako, imaćemo ovakve "igrače" na terenu, a "navijače" na tribinama... Isto važi i za svaku poru srpskog društva.

BgHQ

pre 11 godina

Kakav narod takva i drzava,takav ptredsednik FSS,takav selektor,takvi klubovi, igraci,treneri,golmani,navijaci.Dno dna. A tek politicari....

ds1989

pre 11 godina

Snimak, na kome se navodno vidi, kako Stamenkovic zajedno sa navijacima peva pogrdnu pesmu za Stojkovica,u stvari uopste to ne pokazuje,covek niti je poceo pesmu,niti se vidi da je peva,a ja znam da je nije pevao,jer sam bio u neposrednoj blizini,cak me ima i na ovom klipu.Znaci,neuspeo pokusaj opravdanja nesportskog poteza Stojkovica.A Mustafa je cesto muslimansko ime,i ne vidim nista pogrdno u tome,jedino je pitanje zasto bi se Stojkovic lose osecao zbog te "prozivke",i da, ako Stameni zivi i zaradjuje u muslimanskoj zemlji,to ne treba da znaci da bi treba da primi Islam,sto i nije uradio,je'l tako?!...znaci,i taj komentar u tekstu je nepotreban,jedino ako sam tekst nije pisan u odbranu Stojkovica.

ja

pre 11 godina

Ja se pitam sta ovaj golman Nefcija hoce, pa on je prvi izjavio za medije da se nece rukovati sa Stojkovicem a sad izigrava nekog kulturnog. Sta je ocekivao pored svih onih provokacija 3-4 dana pred utakmicu i onih gestikulacija prema navijacima pre i posle utakmice? Jel smo trebali da ga izljubimo u oba obraza sto nas provocira cele nedelje pre utakmicu. A neka objasni svojim poslodavcima koji su inace muslimani, islamisti po veroispovesti i koji ga hlebom hrane zasto Stojkovica naziva Mustafom i nasta aludira kad to kaze. Verujem da ni on nije svestan da time vredja i vecinu svojih saigraca i ljudi u klubu.

alo alo

pre 11 godina

Cime se ovaj bavi i kako je nisko sve palo. Iskulirajte ga ljudi i vi i ova publika sto se primila. Zacutate kada ga niko ne bude slusao i niko o njemu izvestavao. Sve to nezrelo...

Sava

pre 11 godina

Ovaj tekst je sraman i navijacki i bruka novinarsku profesiju!! Kritikuje se protivnicki golman sto se radovao na kraju utakmice istorijskom bodu koji je njegov klub osvojio a ne kritikuju se igraci domaceg kluba koji su nasrnuli na njega. Od kad je radovanje i dizanje ruku u vazduh provokacija??? U ovom sramnom tekstu se ne kritikuje primitivizam tzv. navijaca koji su istakli uvredljiv transparent " nosati majmun zivi u azerbejdzanu u ciganskom dresu doso po bananu", vec se kritikuje golman koji je izjavio da mu uvrede nisu smetale jer tzv. navijace nije ni cuo posto su malobrojni. Sta je ovde veca uvreda i ko je poceo.
I sta je cudno napadati poturicu ako zivis u muslimanskoj zemlji. Niko ne voli izdajice i preletace, jer u takve ljude nikad ne mozes biti siguran da nece opet izdati. Moj priijatelj Turcin kaze da ni sami Turci nisu cenili poturice vec su ih samo iskoriscavali da im rade prljave poslove.

Rale

pre 11 godina

Ja ne znam zasto Stamenkovic ima problem sa Stojkovicem, sta ga briga? On je trebalo da kaze kao odrastao i zreo covek sledece : "Ja u Partizan ne bih presao nikada. Stojkovica pitajte, on ima svoje razloge prelaska i ne ulazim u to. Ipak je to njegov zivot i postujem to. Odlican je golman svakako, reprezentativac. Da li cu ga pozdraviti? Naravno da hocu, Boze kakvo glupo pitanje. Ne razumem sta hocete da postignete tim pitanjem?"

To ce reci svaki normalan i zdrav covek, ljudina! Recimo Deki Stankovic, a Zvezdas je veci od Stamenog ko zna koliko svetlosnih godina. A ovaj : te proziva zbog prelaska u Partizan, na pitanje hoces li ga pozdraviti kaze - "Uuuuf ,tesko pitanje." Cemu to druze? Zasto? Sta ti je Stojkovic lose uradio?

To znaci dve stvari - ili nisi zreo kao covek (a ne verujem bas, odrastao si mada ko zna) ili se poltronises Delijama da budes njihov mezimac kao Kovacevic koji je rekao kako je izbrisao broj Stojketa iz telefona. Cemu to ljudi?

pravi navijac

pre 11 godina

Ovo je slika i prilika naseg fudbala: Ruzna igra netalentovanog tima koji je zvanični prvak zemlje(!?) ,isfrustrirani golman nikakvog talenta koji zrači nekulturom koju je naučio u svom matičnom klubu, suprotni golman sa dijagnozom a pri tome brani za reprezentaciju, izmisljeni trener koji daje izjave sa pola mozga "tamo idemo na pobedu" "malo je nedostajalo da prelomimo mec" i konacno "navijaci" koji se prozivaju dok nam voda prelazi preko nosa...

Marko Nis

pre 11 godina

On u Azerima za lovu a ovaj "bivsi' golman u jugoslovenskom klubu,pa ti sada gledaj ko je bolje prosao. Sta je trebalo da skoci na juznu tribinu i da se grli sa grobarima.Ucutkao je kombi navijace koji samo napune Pionir.Toliko ih ima. Da je zvezda igrala sa ovim pacerima bilobi 50 hiljada gledalaca.I sada je jasno da ste one ribare iz Norveske prosli na misice. Ali ovo je uspeh za vas.Otkinuli ste bod.Posle 13 poraza jedan bod.Malo li je
(Zasto cutiteeeeeee, 21. septembar 2012 14:11)

Da je prosla... BOLJE CUTITE!!!

partizan

pre 11 godina

Upamtimte,Srbija navija za Zvezdu a ono sto ostane navija za Partizan
(Hvala Bogu sto sam zvezdas, 21. septembar 2012 13:44)
Pa zato je Srbija u depresiji vec 20 godina.

Hvala Bogu sto sam zvezdas

pre 11 godina

Grobar sam... Ali žalosno je što smo se primili na provokacije koje je dotični g-din sipao od kad je saznao da će igrati protiv Partizana... Osoba poput ove koja se na nekog žali i pravi se veći zvezdaš od Džajića sa sve onim valjanjem po travi ne bi li ukrao nešto od utakmice je dostojna APSOLUTNOG IGNORISANJA... Ali eto uspeo je da isprovocira i da se posle pravi svetac... E sad... Da je Tomić malo bolji fudbaler ovaj dečko bi sad bio u mišjoj rupi... Sa suzama mučenika u očima... Pih...

BTW... Stameni... Utakmica sa Nefčijem je Grobarima u rangu prijateljske sa zonskim ligašem jer smo navikli da igramo "evropske" utakmice u svim sportovima... Niste brate atraktivan rival... imamo mi i košarku i rukomet i vaterpolo... ne može se sve stići... i platiti... kriza je Stameni... J.bg shvati nas... to što je ovim JEDINIM navijačima u Srbiji Bordo JEDINA šansa da se prisete dana stare slave šta da se radi Stameni...

PS. Ne verujem da nisi nosio zvezdin dres ispod Nefčijeg... samo te je sramota da priznaš
(neuporedivi, 21. septembar 2012 08:55)
Sta onda reci kada ni "zonskog ligasa" ne mozete da pobedite?Za malobrojnost na jucerasnjoj utakmici imate opravdanje,uporedo dok je trajala utakmca Partizan-Neftci i sahovski klub Partizan je imao svoj mec pa je sasvim logicno sto vas je doslo onoliko malo...E moji grobari,sto pre priznate sebi da ste "nacionalna manjina" u svojoj zemlji bice vam lakse.Upamtimte,Srbija navija za Zvezdu a ono sto ostane navija za Partizan

basa mrkalj

pre 11 godina

sramno je kako mediji izvestavaju. Umesto da na prvom mestu bude sramni rasisticki transparent koji su napisali navijaci partizana, na prvo mesto se stavlja to sto je se stamenkovic radovao bodu. MEDIJI SU SRAMNI! Nadam se da ce UEFA kazniti ovo sramno ponasanje navijaca, da nam se to nebi ponovilo na utakmicama reprezentacije. Kad neko proda " VERU ZA VEČERU" ne treba ga komentarisati.

Sunce Slobode

pre 11 godina

"To nekadašnjem golmanu Zvezde nije prvi takav incident. Pre nekoliko godina je na utakmici mladog tima 'crveno-belih' sa Zenitom bio sa
navijačima 'crveno-belih' i inicirao uvredljive pesme na račun Stojkovića."

Nisam znao da ste ovoliko zabrazdili u navijacko i pristrasno informisanje. Na snimku se vidi kako Stamenkovic mase rukama i ne odobrava da se peva ta pesma. Vise ovo govori o sportskoj redakciji B92 nego o Stamenkovicu, stidite se guzice kada obraza nemate! Namerno sirenje zle krvi nikome dobro nije donelo, a prvo se vrati onome koji pocne.

Belmondo

pre 11 godina

Pitas grobare sta je kultura, civilizacija.?! Oni skroz zbunjeni!
40 na jednog...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=adixMDi4tFo

Bogdan

pre 11 godina

Muslimani hoce da uloze zalbu zbog vredjanja pravoslavca na rasnoj osnovi.A njihov golman kolegu naziva Mustafom i to je ok.Sta bi bilo sa tim golmanom kad bi neko objasnio njegovim gazdama sta je doticni hteo da kaze?Kako bi ga docekali navijaci Neftcija koji se mozda zovu Mustafa?E moj golmane ko ce imati probleme ovih dana dali si racunao na to?

ackoniskikartel

pre 11 godina

@Hvala bogu sto sam zvezdas ! Grobar nije nacionalnost,već navijačka opredeljenost,a to što Srbija poslednje dve godine navija za Zvezdu to je stvar mobilizacije svega i svačega ! Kada mi nađeš bilo koji snimak iz vremena kada vam je presednik bio Dragan Stojković,a gde vas ima više od 2000 na tribinama,onda ću ja kao Partizanovac reći,jeste,tako je ! Nema potrebe nama da pričate priče,pa me živimo u Nemačkoj,tu smo sa vama u komšiluku.Crvena zvezda i Partizan nisu samo fudbal,a koliko ste vi verni vašem klubu govori Hala Pionir ili Šumice,gde vas se skupi jedna šaka isto koliko Partizanovaca na šahu ! Pozdrav !

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Ajde da ja Vama svima sto branite Pretorijanca iz Azejberdzana, pevam cije dete nosi Vasa zena, pa vi nemojte da se pozdravite posle par godina samnom...i ja se necu ljutiti i provocirati Vas, kao nevaspitani golman Nefcija...!?
Mnogo zadojenosti ima u komentarima, da je Vas prijatelj u pitanju, kako bi promenili plocu i postali realisti, za sekund...

webber

pre 11 godina

"Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji. "
A jos cudnije kada nas iz te iste zemlje optuze za rasizam i brane coveka koji upravo njih vredja.

Deki

pre 11 godina

da li bi se vi pozdravili sa čovekom koji je u tom momentu bio golman kluba u Srbiji i koji sa navijačima tog kluba vredja tebe i tvoju suprugu?Ajde delije,da vas vidim sa minusima!

Komša

pre 11 godina

Naravno da će 50% komentara biti za, a isto toliko protiv, u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.
(A uopšte nije bitna suština i šta je ko rekao., 21. septembar 2012 12:31)
Tačno.Da je Stojke prešao u Partizan u toku Zvezdine petogodišnje dominacije niko ne bi dizao frku već bi bilo malo pošalica,zezanja i to je to.Moguće je da bi neki Grobari isto reagovali da se neki naš igrač pojavi u Zvezdi a da smo mi u kanalu.A Stameni je priča za sebe.Vređan jeste(to je normalno)ali i provocirao je,a napad je najbolja odbrana pa je bolje da se vodi diskusija o tome zašto se Stojke nije pozdravio(verovatno zbog žene i deteta i Stamenkovićevog ponašanja)nego o ponašanju samog golmana azarbejdžanske ekipe.
Vermez ga je zaštitio i izveo sa terena.Ko je od zvezdinih trenera zaštitio igrače i stručni štab Partizana na onom derbiju?Da li je možda neko tada rekao: Pre svega sportisti smo,ako ne možemo da zaštitimo igrače našeg rivala ostaćemo i mi na terenu na 0 stepeni.Na kraju krajeva šta nam znači da pobedimo smrznutog protivnika?

Bogoljub

pre 11 godina

On brani i zarađuje novac u jednoj muslimanskoj zemlji. "Malo" je nekorektno prema tim ljudima u Azerbejdžanu da nekog naziva Mustafa aludirajući da je to nešto pogrdno. Ima pravo na svoj stav ali ga treba zadržati za sebe. On je pun kompleksa, ali izgleda LIČNIH a ne prema Partizanu. Kada mu čovek vidi sliku sve bude jasno
(alex, 21. septembar 2012 09:25)

Očigledno ti nije baš najjasnije što ga zovu Mustafa. Preporučujem gledanje filma "Boj na Kosovu" kako bi shvatio o čemu je reč i da "Mustafa" nije pogrdno za muslimane.

Navijac

pre 11 godina

Прави и нормални Звездини навијачи и позитивни навијачи уопште су згрожени срамотним понашањем бившег голмана Звезде, који се на најљигавији начин додворава најострашћенијим заслепљеним појединцима и фудбал ниско срозава својим јадним понашањем, које нема везе са спортом! Једино гори од њега су они који се клиначки радују његовим бедним гестовима, док би у Енглеској играчу свог тима за то звиждали! Човеку, који се напримао голова у дербијима једино преостаје да покушава да вређа репрезентативца и да ликује што Партизан није победио, док Звезда нажалост гледа Европу путем ТВ-а, што је уз Војводину штета за Србију, како је коректно истакао и сам Вермезовић.

Mrsni

pre 11 godina

O transparentu dva najkraća moguća pasusa, a o Stamenkoviću tekst kao da je nekoga ubio. Objektivno, nema šta. Da li je možda trebalo da im zahvali na podršci? Slažem se da je preterao u vezi sa Stojkovićem, ali niko u ovoj zemlji nije sklon vređanju kao navijači Partizana. Zašto bi neko bio bolji prema njima?

Grobar NBG

pre 11 godina

Ma svi ste mnogo pametni a pogotovo ovaj pametnjakovic sto juri "sashu" po terenu a ni Stojke nije daleko od toga. U ex-YU republikama vec uveliko govore o tome da ce Partizan biti kaznjen, da je to gotova stvar samo je pitanje koliko ce rigorozna biti. Ako nas kazne onda stvarno treba pojedince dobro lupiti po dzepu jer nisu igrali utakmicu seoske lige vec LE!!!!

Bojan

pre 11 godina

Ja sam jedan od onih koji ne zvizdi Stojkovicu kada nosi dres reprezentacije, ali ovo izbegavanje rukavanja i napad na kraju utakmice na Stamenkovica daje argument onima koji zvizde i jos jednom dokazuje kakav je Stojkovic mangas. On je nula od igraca u profesionalnom smislu... ide nam najvaznija utakmica u prvom delu kvalifikacija i on ponovo ne razmislja i provocira navijace Zvezde. Toliko o tome da mu je reprezentacija svetinja. Ali Boze moj sta ocekivati od lika koji ne zna da sklopi tri prosto prosirene recenice tokom intervijua sedeci u majici sa likom Tonija Montane. I sto je najbolje od svega on mucenik nije kriv za takav mentalni sklop. Koliko vidim ni Stamnekovic nije bolji od njega, a i ovi klinci iz Partizana se vidim pale na povike sa tribina... kriva je struka koja je isto mangaska, nevaspitana i neobrazovana pa posto ta deca sa njima provode vise vemena nego u skoli nije ni cudo sto imamo takve mentalne sklopove kod igraca... primer za to su i Stojkovic i Stamnekovic i jos gomila drugih...

PimPong

pre 11 godina

Ovo vredjanje Stojkovica mora da prestane. Pa nije on drzavni neprijatelj broj 1! Svi trebaju takvu kolicinu energiju da upotrebe da smanknu politicare, tajkune i ostale koji vode i upropastavaju nasu zemlju. Pustite Stojkovica na miru!

kblo70

pre 11 godina

jedini krivci za sve ove nebuloze ste vi novinari,svojim spinovanjem,izvlacenjem reci iz konteksta,podgrevanjem atmosfere mrznje...ne kazem da igraci ne znaju da izlupetaju gluposti ali vi ste majstori da to okrenete naglavacke..a ono sto me najvise brine ste vi sa B92 i to pogotovo sportska redakcija,koja je pocela da se poziva na neke neproverene izvore,da brljavi i lupeta gluposti,polako stajete rame uz rame sa Kurirom i Presom..ugledajte se malo na POLITIKU!

Čika Rajko

pre 11 godina

Na stranu ovo sa Mustafom kojih Stamenković u Azerbejdžanu poprilično poznaje, ipak hoće li se Miha odrediti prema reprezentativcu Stojkoviću. mislim Ne pozdravljanje, ne sportski, princip, ovo ono...

PedjaUE

pre 11 godina

Slazem se u potpunosti sa jednom od prethodnih tvrdji da on uopste nije pevao pesmu o kojoj svi pricaju i zbog koje Stojkovic navodno nije hteo da pruzi ruku Stamenkovicu. Ako pogledate svi snimak jasno se vidi da nije on uopste ni poceo pesmu niti je pevao pesmu. Ali nekom ocito je odgovaralo da tako tvrdi i onda ispade da je covek za nesto kriv a vidi se da nije. Svaki pravi navijac Partizana moze da vidi da on sa pesmom nije imao nista. A takodje i Vi sa B92 koji ste i objavili snimak na vasoj stranici. Hvala lepo i veliki pozdrav svim navijacima u Srbiji!!! :)))

veliki strumf

pre 11 godina

Vidim, komentari koji su najbolje ocenjeni su oni kojima se vredja Sasha a podrzava Stojkovic sto se nije pozdravio na pocetku utakmice. Sinoc je bilo sasvim suprotno. Zasto je to tako? Zato sto je sinoc vest preneta izvorno, sa cinjenicama, a bez zauzimanja strane nekome od aktera od strane novinara. Ovaj tendenciozni novinarski tekst, kojim se vredjan jedan, a brani drugi nas golman koji svom kolegi, Srbinu, ni ruku nije hteo pruziti, isprovocirao je takve komentare. Ovaj tekst je sraman i neobjektivan, i onaj ostrasceni ko ga je pisao treba da se stidi. Komentari i shvatanje dogadjaja zavise od onoga kako ga je novinar oslikao, sto nikako ne bi smelo biti, jer ovo je vest, a ne kolumna ili autorski tekst. A vest treba biti preneta objektivno. Ovakvim tekstovima samo doprinosite da se izmedju sebe mrzimo, da cak necemo medjusobno ni da se pozdravimo, dok se sa strancima mozemo i ljubiti. A i oni koji citaju treba malo vise da razmisljaju, a ne da citaju mehanicki. Nadam se da cete mi objaviti komentar, kao nepristrasan medij koji ume da istrpi kritiku.

ivan

pre 11 godina

"Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji." Da ali se nije odrekao Zvezde a vi ovakvim pisanjem ulazite u opasne vode jer ispada da ko god bilo sta da radi u muslimanskoj zemlji je poturica :)

poprskacu mlekom

pre 11 godina

Zvezdasi, hvala Vam na jos jednoj lepoj evropskoj fudbalskoj veceri provedenoj uz naseg Partizana, uostalom, to je vec tradicija :))))
(imamo korfnlekseee, 21. septembar 2012 14:07)

naravno,i treba malo gledati, kako (ne treba) da se igra fudbal u evropi!!!

ackoniskikartel

pre 11 godina

@ackoniskikartel:

Evo, izvoli:

[link]

[link]

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!
(One night in May, 21. septembar 2012 15:36)


(tako to ide, 21. septembar 2012 15:36)

Prvo nisam pricao o evropskim vec o utakmicama u prvenstvu ! Drugo,opste je poznato da ste vi naucili da budete moralni pobednici i da pricate ono samo shto vama odgovara ! Ovako,jeste dobili Romu,ali ste ispali iz grupe Lige Uefa,jeste dobili 3:2 PSV ali ste isto tako ponizeni u revansu sa 5:0 ! Ali ajde da uzmem u obzir da ste dobili te dve tekme ! Uz to su se po vama izivljavali Tromso,Bazel,Aris,Levadia (sa centra) Liberec,Slovan,Apoel i josh mnogo,mnogo evropskih giganata ! Sve bi vi Partizanove protivnike dobili bez problema,samo svoje nikada u zivotu niste dobili,jer da jeste,jednom bi se u istoriji kluba plasirali u Ligu Evrope koju od njenog osnivanja josh niste igrali ! Ja mislim da ste vi jedini navijaci na svetu kojima je veci uspeh ne igrati nikad u zivotu bio koje grupno euro takmicenje,nego igrati i imati pa i onaj jedan bod od sinoc ! Pozdrav i kupi dres Kazanja ! Trebace ti !

brate mili, treba ti veza da ostavis komentar na B92 :)

pre 11 godina

Ja ne znam zasto Stamenkovic ima problem sa Stojkovicem, sta ga briga? On je trebalo da kaze kao odrastao i zreo covek sledece : "Ja u Partizan ne bih presao nikada. Stojkovica pitajte, on ima svoje razloge prelaska i ne ulazim u to. Ipak je to njegov zivot i postujem to. Odlican je golman svakako, reprezentativac. Da li cu ga pozdraviti? Naravno da hocu, Boze kakvo glupo pitanje. Ne razumem sta hocete da postignete tim pitanjem?"

To ce reci svaki normalan i zdrav covek, ljudina! Recimo Deki Stankovic, a Zvezdas je veci od Stamenog ko zna koliko svetlosnih godina. A ovaj : te proziva zbog prelaska u Partizan, na pitanje hoces li ga pozdraviti kaze - "Uuuuf ,tesko pitanje." Cemu to druze? Zasto? Sta ti je Stojkovic lose uradio?

To znaci dve stvari - ili nisi zreo kao covek (a ne verujem bas, odrastao si mada ko zna) ili se poltronises Delijama da budes njihov mezimac kao Kovacevic koji je rekao kako je izbrisao broj Stojketa iz telefona. Cemu to ljudi?

voja

pre 11 godina

Ajde komsinice ostavite Stamenog na miru i zapitajte se zasto vas je sinoc bilo jedva 10000 na utakmici,jel to neka kuga zavladala pa vas nema, a vas dragi golmancic je izjavljivao kako mu je krv crveno -bela,kako mrzi partizan i kako nema tih para za koje bi presao u partizan...jer kad se nesto mrzi onda se mrzi...nema sta covek od reci i dela...prema tome besmisleno je pricati o licnosti doticnog golmana partizana i upredjivati ga sa bilo kim,jer za njega ne postoji pridev,nadimak i ostalo...

Radza

pre 11 godina

I sad nam reprezentacija nece igrati u BG jer ce 90% stadiona zvizdati i pevati pogrdne pesme jednom apsolutno nebitnom liku koji je i dusu prodao za pare .Naravno po naredjenju svoga menadzera poznatog krimosa.

Dane

pre 11 godina

Kakav bolesni mentalitet.
Iz Zagreba sam ali ovakva krvnička navijanja nisam nikada vidio. To je bolesno i nema veze sa kulturom.
Ne kazem da su kod nas navijanja bolja, ali sigurno nisu ovako krvnički nastrojena prema igračima.
Svi kao da su iz zatvora pobjegli, prestrašno.

Prazan vam je stadion !

pre 11 godina

'pune tribine ludih navijača' .... kakav ironičan stih .... sinoćnje još jedno 'lopatarska' nemoć na terenu kada nema toleta i 'ekipe' ... na tribinama ništa novo još jedno seljacenje neuspešne koreografije i cirkus od 'navijanja' ....

kile

pre 11 godina

Jos jedna bruka Srpskog fudbala ,pa vise nas Donji Srem ima navijaca na utakmici u Novom Sadu nego ovi (nezelim ime da im pomenem ) na medjunarodnoj utakmici .Stamenkovic im je pokazao sta je pravi ZVEZDAS

Trol

pre 11 godina

@Prazan vam je stadion
Da igramo tako lose kao vi stvarno bi bio potpuno prazan. Fudbal kvaliteta naseg moze da se gleda i iz kukuruza, ne mora da se ide na stadion samo se vi kao ovce okupljate svakog vikenda a ne znate ni sami zasto ste dosli na utakmicu.

realno

pre 11 godina

Bio sam na ovoj utakmici Zvezde i Zenita (mladi timovi) i ako pogledate snimak do kraja navijaci su sami inicirali pogrdne komentare na racun Stojkovica. Stamenkovic se nasmejao, sagnuo glavu i u nekoliko navrata zaustavio takvo skandiranje.. ne kazem da mu sada nije nista rekao, ali tada na tribini sigurno nije.. garantovano, a clanak se dobrim delom oslanja na to.. nadam se da cete objaviti komentar :)

marko__bgd

pre 11 godina

zvezdas sam...i ja da sam na mestu stojkovica,ne bih mu pruzio ruku..zbog toga sto je vodio onakvo navijanje na severu...presao je covek u partizan,pa sta da se radi..tako je kako je..ali sa druge strane...navijaci partizana su podgrejali vatru onim odvratnim transparentom na racun stamenkovica...to je lose...to je mrznja prema zvezdi...i naravno,ovaj novinar sto je uopste napisao ovu vest,i napisao tolike gluposti..to je strasno...vidi se da je grobar...

Miloš

pre 11 godina

Kako je prost, napisao legenda na dresu Sasha. Ne pristoji srpskim sportistama da pišu te nadmike po dresovima kao npr. Sasha, Lola itd. Moj predlog je neko sa slovom V u nadimku ili imenu da stavi W, baš bi bio dobar fazon. Joj Srbijo šta si sve rodila ali bez grama mozga

goran

pre 11 godina

Koliko boli ima u zvezdinim navijacima to je neverovatno,mada ih ja potpuno razumem. Nije lako gledati Partizan toliko godina u evropi. Vidim nazivaju Partizan komsinicom. Partizan je muskog roda(taj),a zenskog roda je crvena zvezda(ta),pa samim tim grobari zvezdu nazivaju komsinicom.Zvezdasi su bas izgubili kompas.Debelo su u depresiji,i svake godine je ista situacija. Od avgusta meseca se prica samo o Partizanu,a kad nemaju sta onda krece Bari 91. Pa kad pocnu mi bi ovo,mi bi ono,a istina je veoma bolna i najgore po zvezdu je ta sto velika armija navijaca(milionska)ne sme da se pogleda u oci i pokusa nesto da promeni,vec od avgusta prate Partizan i raduju se svakom neuspehu Partizana cak i prijateljsku protiv Macve. Za kraj jedno pitanje za navijace zvezde. Zasto vas nema u evropi sestu godinu zaredom i koliko ste osvojili bodova za srpski fudbal? Odgovor znam kriv je naravno tole.

alex

pre 11 godina

Očigledno ti nije baš najjasnije što ga zovu Mustafa. Preporučujem gledanje filma "Boj na Kosovu" kako bi shvatio o čemu je reč i da "Mustafa" nije pogrdno za muslimane.
(Bogoljub, 21. septembar 2012 13:15)

Ti si verovatno punio pelene i pio mleko na cuclu kada se film Boj na Kosovu prvi put prikaziovao. Nemoj mi molim te pričati ko je Bogoje a ko Mustafa i šta je poenta priče. Ja sam samo rekao da je prema ljudima i zemlji koja ga plaća nekorektno, jer oni pojma nemaju za Boj na Kosovu, Bogoja i Mustafu. Glupo je polemisati, ali stojim iza toga da je Stamenković pun LIČNIH kompleksa, to nema veze sa Partizanom.

bog

pre 11 godina

Kad neko i pored tolikih zvižduka , loših odbrana , neodobravanja navijača i dalje na silu brani za reprezentaciju ,to dovoljno govori o njegovom obrazu . Peoistovećivanje bilo kog Mustafe sa takvim čovekom je čisto vređanje tog muslimana .

nesha

pre 11 godina

ja podrzavam provociranje publike.
kada je publika glupa to treba obilato koristiti. da sam ja na mestu stamenkovica ja bih isao na to da napravim i veci incident ali da isprovociram prekid utakmice i izbacivanje partizana iz lige evrope. mislim da to nije tesko izvesti kako sa navijacima partizana tako i sa zvezdinim.

tako to ide

pre 11 godina

Ajde sad doci ce nova filijala posle Hajduka.Njima utrpajte opet sest komada kao na treningu i da imate barem malo da se radujete. Neftci je suvise jak klub za vas.A sto bi se srbin pozdravio sa Mustafom

Bane 69

pre 11 godina

I umesto da navijači "kažu" nešto svojim igračima koji onako loše igraju, drndaju se sa njihovim-našim golmanom i njegovim sitnim obračunima sa Stojkovićem. Nisam navijač Partizana, ali kako sam Srbin i volim fudbal, normalno je da navijam za Partizan u ovakoj utakmici. Kako je bolno i mučno gledati ovakav fudbal nakon utakmica od utorka i srede. Kakav je to nizak nivo, kakvi su to amateri.

Uozbiljite se

pre 11 godina

Posto se u komentarima uglavnom prepucavaju navijaci ko je od ove dvojice veci junak i fudbaler da ja priupitam ono sto je meni pitanje svih pitanja? Je li to "Mustafa" znaci nesto pogrdno u Srbiji? Nadam se da nije i da to ima neko drugo znacenje jer ovo je valjda zemlja kako mi volimo da kazemo ustvari tvrdimo koja postuje sve svoje gradjane bez obzira na ime, religijsku i politicku pripadnost?.

DARKO

pre 11 godina

@Neuporedivi...vidim da na vaterpolu punite halu,a tek na rukometu ne moze igla da padne,hahaha!...zanimljivo je to druze,sto sve te sportove imamo i mi,kakve takve,pa cak i na nekima od njih imamo vecu posetu nego vi,i to pred fudbala,u kome iako ne igramo Evropu,ima 30 domacih utakmica i kup,gde Zvezdu gleda bar jedno tri puta vise ljudi nego Partizan u svim sportovima zajedno,ali sve to ti znas i sam,ali pises zato sto ti je MNOGO KRIVO!...jel'da ti krivo,priznaj!

vitez lukic od lamburginija

pre 11 godina

Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo.... hahahahaaha, genijalno. Bravo Stameni. Navijaci Partizana i Dinama se takmice ko ce igrati losiji fudbal i imati manje navijaca na tribinama.
(BL, 21. septembar 2012 10:01)


A koliko je kod vas navijaca bilo u cetvrtak?

Aj, molim te ne ...

pre 11 godina

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!
(One night in May, 21. septembar 2012 15:36) Au, sto si ti naporan covek... Da li ti ista radis u zivotu osim sto ostavljas komentare na vesti o Partizanu? Mada, kad ti vidim ovaj nick u Mir-Jam stilu sve mi jasno...

Gari

pre 11 godina

To je zato sto si indijanac i zato sto se poltronises Delijama, kao i Kovacevic i drugi. Barem da si takav inace pa hajde, ali ovako. Uvlakac prve vrste.

Prozivao si Stojkovica zbog prelaska u Zvezdu, na pitanje hoces ga pozdraviti rekao si "Uf, tesko pitanje." (brate kao da su te pitali sta je Klinefelterov sindrom). Kovacevic brise broj iz imenika. Svoje drugarstvo i poznanstvo i prijateljstvo ako ga imate sa Stojkovicem rusite budalastim izjavama da bi postao faca pred Delijama u Beogradu. Vi ste svi mali ljudi.

Ja NIKADA ne bih prozivao svog druga koji predje u tabor rivala ni za sta na Svetu! To je ludost! Zato ti i nije pruzio ruku, a ne bih ni ja. Jos ga nazivas Mustafom jer ti se nije javio. To je kap kojom si pokazao ljudsku JAD I BEDU! Mali si covek Stameni. Stojke je samo uradio ocekivano.

Djomla

pre 11 godina

Je*es ti sve ovo kad ovi pustaju samo komentare koji ce da zapale masu i teraju da ljudi otvaraju vest samo da bi se prepucavali.... Nebitno koja je poenta bitno je da se raspravljamo medjusobno, i ovi partizanovi culi da zvezda ima komplex i ne vade iz usta, apola njih verovatno ne zna sta to znaci

zoki

pre 11 godina

@Ackoniskikartel...sine,mogu da ti pokazem slike i iz vremena Piksija,gde nas je bilo i tada, bar tri puta vise nego vas u to vreme,bez obzira na koji period se osvrnes,uglavnom smo bili brojniji nego vi. A i vi ste imali "mobilizaciju",samo je niste tako zvali,pozivi preko neta,lepljenje flajera po gradu,reklame na tv pred utakmice,razne akcije kluba...pa vas je i tada bilo duplo manje nego nas,uz sve dobre rezultate,koje ste imali,i pre podele na jugu,tada ste bili svi zajedno.

Leskovac do Tokia

pre 11 godina

Ovog lika znam dok je bio u Dubocici, smesan je kao crtani i nije mi samo jasno ko je taj ko je njega gurao do Zvezde.. Ja ne znam kako neko moze da pise i prica o njemu.. cime je zasluzio? Sinoc se sutiralo van okvira u 99% slucajeva.. Znaci mogao je da brani i neki klinac, tako da ne razumem zasto se raduje, slavi i umislja da je on zasluzan za remi.. kad je Tomic sutnuo u 94. ovaj je samo pao u mestu, da je lopta isla gde je trebala, utrcao bi on prvi u bus i ne bi rec rekao, ovako mu se moze..

One night in May

pre 11 godina

@ackoniskikartel:

Evo, izvoli:

http://www.youtube.com/watch?v=yvb8vh8_V70

http://www.youtube.com/watch?v=obj8XHKRRfA&feature=related

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!

NemanjaBG

pre 11 godina

Stojković je trebao pruziti ruku protivniku, pre svega zbog sporta! Zbog samih akcija koje propagiraju UEFA i FIFA, a to su Fair play i RESPECT! Igraci su ti koji moraju dati dobar primer navijacima i svima onima koji prate sport,a u krajnju ruku Stojkovic bi ispao pravi smeker da je to uradio i zapusio bi usta Stamenkovicu, koji je ocigledno imao nameru da isprovocira igrace i navijace Partizana. A sto se tice malog Mitrovica koji je prvi potrcao ka Stamenkovicu nakon provokacije, ja nisam video nista lose ili bar nisam video nisto sto se vec ne desava svuda u svetu i to ne samo na kraju utakmica, vec i na samim utakmicama...unosenje u lice protivnickom igracu je postala uobicajena stvar i zbog toga ne treba dizati tenzije.
Parola koja je docekala Stamenkovica na juznoj tribini je jedna od mnogo vidjenih do sada na nasim terenima, pa i sire. Nije nista specijalno uvredljiva, bilo je i gorih...setite se parole Zvezdinih navijaca upucena ka pravosudnim organima Srbije?!
Realno gledano, ni jedan ni drugi golman nemaju taj kvalitet, cak ni za nasu jadnu ligu...a ponasaju se kao da su najbolji golmani na svetu. Obojicu treba kazniti, jednog za nesportsko ponasanje, a drugog za ociglednu provokaciju i izazivanje igraca i navijaca protivnicke ekipe.

fanovi

pre 11 godina

Jel ovi prate utakmicu ili onoga sto se dere na microfon?
Bar da ima glas da peva.ali dzaba samo mi se dere,
morao sam da smanjim Tv da bi mogao da pratim utakmicu.
Sto se tice utakmice same igre:
Ko ce da da go,to se pitam vec par godina u nasem fudbalu.
Svi igraju vecito taj nas srpski fudbal.
Dodaj kratko kratko,ionda udji sam u gol.
A da treniraju oni malo vise sutiranje na go ?
pa malo i da rizikuju vise,mozda ce biti onda i neka pobeda.
Ali dobro bice bolje,kako u sportu tako i u politici.
Samo napred.

Srbija !!!!!!

Kosovo je srce srbije,krajina,republika srpska :)

Nemanja

pre 11 godina

(basa mrkalj, 21. septembar 2012 17:44)
Jel si ti svestan sta si napisao? Pa ako si pogledao klip ili procitao ceo tekst mozes lepo da vidis ko je tu kriv! Pa sta je on pevao za Stojkovica? To ti je uredu? Provociranje publike tokom utakmice i posle je uredu?
A sta su mu to navijaci rasisticki uputili? Pa nije on stvarno majmun (nadam se da ce mi objaviti komentar, jer ne kazem da on to jeste) pa da se uvredi...

One night in May

pre 11 godina

Uz to su se po vama izivljavali Tromso,Bazel,Aris,Levadia (sa centra) Liberec,Slovan,Apoel i josh mnogo,mnogo evropskih giganata ! Sve bi vi Partizanove protivnike dobili bez problema,samo svoje nikada u zivotu niste dobili,jer da jeste,jednom bi se u istoriji kluba plasirali u Ligu Evrope koju od njenog osnivanja josh niste igrali ! Ja mislim da ste vi jedini navijaci na svetu kojima je veci uspeh ne igrati nikad u zivotu bio koje grupno euro takmicenje,nego igrati i imati pa i onaj jedan bod od sinoc ! Pozdrav i kupi dres Kazanja ! Trebace ti !
(ackoniskikartel, 21. septembar 2012 17:04)

Svi pobrojani (Levadija i Apoel nas nisu dobili, ova prva nije eliminisala) su tri klase ispred kluba iz neke azijske pustinje koji vam je skucao KOMADA 5 nasred lavorceta!

Svi pobrojani su tri klase ispred ragbi kluba iz Irske, koji u pauzi treninga pika fudbal, a koji vas je bez po muke eliminisao... Kad nas prozovu navijaci Junajteda, Reala, Milana, Liverpula, Intera, Barse, Bajerna, to je OK, moze im se - imaju cime da se pohvale!

Vi nemate bas nicim da se pohvalite - medjunarodni trofej morate da trazite na wikipediji, pobedu protiv velikog rivala ne mozete da vidite ni na History Channel-u, jer je ostvarena u nekom prvom kolu nekog nevaznog takmicenja, a poseta (bilo prosecna, bilo ukupna) na stadionu (mada je to veoma pretenciozan naziv za ono u Humskoj) poslednjih 20 godina savrseno tacno odslikava vas kvalitet.

Grobar

pre 11 godina

Opet vise Grobara ovde nego sinoc na stadionu. Tako izgleda prava ljubav prema svom klubu.
(tastatura jug-zabranjen, dozvoljen, 21. septembar 2012 17:38)

Koliko je Vas bilo na stadionu u cetvrtak?
Uh pa ja sam zaboravio da Vas nema u Evropi.

alex

pre 11 godina

On brani i zarađuje novac u jednoj muslimanskoj zemlji. "Malo" je nekorektno prema tim ljudima u Azerbejdžanu da nekog naziva Mustafa aludirajući da je to nešto pogrdno. Ima pravo na svoj stav ali ga treba zadržati za sebe. On je pun kompleksa, ali izgleda LIČNIH a ne prema Partizanu. Kada mu čovek vidi sliku sve bude jasno

samo partizan

pre 11 godina

pozdravio bi se on sa covekom,
ali ti to nisi..

ti si malo iskompleksiran od silnih poraza protiv partizana, jos pricas o nekim majicama sto nosis?

ti si niko i nista, to ces i ostati!

Nebojsa

pre 11 godina

Ajde sad da vidimo koliko je Mihajlovic dosledan i da vidimo dali su isti arsini za sve. Da podsetim Rajkovic zbog nesportskog ponasanja na treningu u Nemackoj nije vise pozivan u reprezentaciju, a sve se ovo dogodilo ovde kod nas

neuporedivi

pre 11 godina

Grobar sam... Ali žalosno je što smo se primili na provokacije koje je dotični g-din sipao od kad je saznao da će igrati protiv Partizana... Osoba poput ove koja se na nekog žali i pravi se veći zvezdaš od Džajića sa sve onim valjanjem po travi ne bi li ukrao nešto od utakmice je dostojna APSOLUTNOG IGNORISANJA... Ali eto uspeo je da isprovocira i da se posle pravi svetac... E sad... Da je Tomić malo bolji fudbaler ovaj dečko bi sad bio u mišjoj rupi... Sa suzama mučenika u očima... Pih...

BTW... Stameni... Utakmica sa Nefčijem je Grobarima u rangu prijateljske sa zonskim ligašem jer smo navikli da igramo "evropske" utakmice u svim sportovima... Niste brate atraktivan rival... imamo mi i košarku i rukomet i vaterpolo... ne može se sve stići... i platiti... kriza je Stameni... J.bg shvati nas... to što je ovim JEDINIM navijačima u Srbiji Bordo JEDINA šansa da se prisete dana stare slave šta da se radi Stameni...

PS. Ne verujem da nisi nosio zvezdin dres ispod Nefčijeg... samo te je sramota da priznaš

Dale

pre 11 godina

1 ne znam koga prozivas
2 zasto se nije pozdravio? Sta si pevao na severu, kad si bio na tekmi? Cije dete nosi Bojana? Na sta je usledio odgovor: stameni je...
3 znam da ti je partizan unistio zivot jer imas 0 0 6 ako se ne varam
4 Radosave, jel si morao sa 30metara

Barjaktar

pre 11 godina

Grobar sam, ali stvarno, zašto se Stojke nije pozdravio, ima neki lični problem sa Stamenkovićem?? Ili ima neki svoj problem u glavi... Nije mi jasan čovjek.
(patriota, 21. septembar 2012 08:38)
Ima licni problem Stojkovic sa njim naravno. Kada se vracao iz inostranstva trenirao je sa Zvezdom pred Svetsko Prvenstvo i tada je molio da se vrati u Zvezdu. Rečeno mu je da može ali da mora da se izbori za mesto prvog golmana pored Stamenkovića. Nije hteo već je prešao u manje poznati klub iz komšiluka.

shole78

pre 11 godina

1. Huliganima je mesto u zatvoru a ne na tribinama.
2. Ponašanje nekih fudbalera je za najoštriju osudu, ali to su neobrazovani ljudi koji su došli do nekih para i sada gledamo "estradu" i na fudbalskim terenima ("pljuju" se po novinama, ne poštuju se međusobno, tereni se šarene od ljubičastih i fluorescentnih kopački...).

Ali ko je Stamenković da postavlja pitanja selektoru i pri tome javno nazove svog kolegu pogrdnim imenom?? Njegovo ponašanje sinoć je bilo ravno ponašanju golmana u seoskim ligama.

Gogija

pre 11 godina

Razumem stamenog u potpunosti, izvukao X protiv Partizana bez primljenog gola, najveci sportski uspeh u njegovoj velikoj karijeri. Ocekujem da ce se ono izlezavanje naci na nekom novom zvezdinom DVD-u, koji ce izaci cim prodju kvalifikacije za ligu evrope :)

Pantelija

pre 11 godina

Stojkovića ne gotivim. Ali ovaj Sasha je tri puta gori po ponašanju od Stojkovića. Tužna je što se od takvih osoba uzimaju intervjui i još gore i objavljuju.
Pozdrav svim ljubiteljima pravog sporta i pravih sportista.

Aleksandar

pre 11 godina

Postoje samo jedni navijaci i oni navijaju i cetvrtkom i navijace sirom evrope.
Postoje i ovi drugi, koji navijaju za lacio, inter, nefce...

BL

pre 11 godina

Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo.... hahahahaaha, genijalno. Bravo Stameni. Navijaci Partizana i Dinama se takmice ko ce igrati losiji fudbal i imati manje navijaca na tribinama.

Vlado Lo

pre 11 godina

Od kada je u Partizanu navijači Partizana uporno tvrde da je Stojković naš najbolji golman, i kritikuju ove što zvižde. A ja pitam, da li se sećaju utakmice protiv (čini mi se) Kameruna pred odlazak na SP u J. Afriku. Ceo jug je zviždao Stojkoviću, i ne samo na toj utakmici, nego čitave kvalifikacije, svi su komentarisali da ne zaslužuje reprezentaciju, da nema kvalitet, kontinuitet, a onda je naprasno po prelaženju u Partizan postao najbolji i dobio kvalitet. Brkić, koji brani u solidnoj italijanskoj ekipi nema prednost u odnosu na golmana u krš ligi.

normalan

pre 11 godina

Pa sa provakacijama je poceo Stojkovic, koji nije pruzio ruku Stamenkovicu. To jos nije zabelezeno jos od kada je pocelo pozdravljanje igraca na pocetku meca. Sramota !!

One night in May

pre 11 godina

Razumem stamenog u potpunosti, izvukao X protiv Partizana bez primljenog gola, najveci sportski uspeh u njegovoj velikoj karijeri. Ocekujem da ce se ono izlezavanje naci na nekom novom zvezdinom DVD-u, koji ce izaci cim prodju kvalifikacije za ligu evrope :)
(Gogija, 21. septembar 2012 09:05)

Vi Zvezdi ni gol ne mozete da date, a kamoli da uzmete bod...

pilot

pre 11 godina

Sta sve ne bi uradio da bi se uvuko ganima?! Veli,kad ne znam da branim, mozda bolje da drzim besedu, za to ga Bog dao, to je jasno. Kakav mali covek...

hami

pre 11 godina

E zato ti NISI golman reprezentacije niti ces ikada biti, a Stojkovic JESTE i bice. Imas kompleks od Partizana to se vidi, negativan skor i sve to, a to sto spadas na nivo onih koji Stojketa nazivaju tako, to je jos jedan OGROMAN minus za tebe kao igraca i coveka.

Andrej

pre 11 godina

Radi svih ovih desavanja oko ovoga covjeka jedino resenje je da ga Mihajlovic precrta.Nije los ko golman ali njegovo ponasanje je nedopustivo.Moje misljenje je da je om bio jedan od glavnih krivaca loseg rezultata evropskih kvalifikavija,onio je losu atmosveru u reprezentaciju,Ja navijam za Zvezdu ali i zaPartizam kada igra u evropi

patriota

pre 11 godina

Grobar sam, ali stvarno, zašto se Stojke nije pozdravio, ima neki lični problem sa Stamenkovićem?? Ili ima neki svoj problem u glavi... Nije mi jasan čovjek.

HEFEST

pre 11 godina

Nije bitno ko je u pitanju Stojke,Mustafa ili neko drugi ako se ne pozdravi
na pruženu ruku nema više šta da traži u sportu. Tom liku će tek sad da se
zviždi i svi jedva čekamo tu priliku već protiv Belgije...
Sporcki pozdrav,DELIJA!

Zasto cutiteeeeeee

pre 11 godina

@Aha

On u Azerima za lovu a ovaj "bivsi' golman u jugoslovenskom klubu,pa ti sada gledaj ko je bolje prosao. Sta je trebalo da skoci na juznu tribinu i da se grli sa grobarima.Ucutkao je kombi navijace koji samo napune Pionir.Toliko ih ima. Da je zvezda igrala sa ovim pacerima bilobi 50 hiljada gledalaca.I sada je jasno da ste one ribare iz Norveske prosli na misice. Ali ovo je uspeh za vas.Otkinuli ste bod.Posle 13 poraza jedan bod.Malo li je

Partizanovac

pre 11 godina

Stamenkovic je dosao ovde samo da bi provocirao... Non stop je odugovlacio, lezao je 3 puta od toga jednom oko 4 min... Ali je sve izazvao on na kraju utakmice kada se okrenuo ka jugu i pokazao nesto. To je video Mitrovic i tako je pocelo. Mitrovica treba kazniti (ljudi iz kluba) jer je on klinac i mora da zna da igrajuci za Partizan mora da postuje sve protivnike, ma kakvi oni bili.
A golmana Nefcija necu ni komentarisati... Njegova izjava najbolje govori o njemu, samo se slihta navijacima Zvezde... I cuo je on nas sinoc jako dobro... Kako se izlezavao, odugovlacio tako je sve vise nervirao tako da su mu na kraju svi skandirali onu pesmicu...

nja

pre 11 godina

Od kada je u Partizanu navijači Partizana uporno tvrde da je Stojković naš najbolji golman, i kritikuju ove što zvižde. A ja pitam, da li se sećaju utakmice protiv (čini mi se) Kameruna pred odlazak na SP u J. Afriku. Ceo jug je zviždao Stojkoviću, i ne samo na toj utakmici, nego čitave kvalifikacije, svi su komentarisali da ne zaslužuje reprezentaciju, da nema kvalitet, kontinuitet, a onda je naprasno po prelaženju u Partizan postao najbolji i dobio kvalitet. Brkić, koji brani u solidnoj italijanskoj ekipi nema prednost u odnosu na golmana u krš ligi.
(Vlado Lo, 21. septembar 2012 08:57)

Sta ti uporedjujes ? Mihajlovic kao veliki Zvezdas je stao u odbrani Stojkovica. Stojke je nas najbolji golman. Kakav bre Brkic ? Branio je mnogo puta, i na svaku utakmicu je kiksao...NA SAVAKU ! A to sto vi ne mozete sportski da podnesete da Stojkovic sada brani za partizan, tu sada cela reprezentacija trpi te zvizduke.....da to neki ljudi ne mogu da shvate nije mi jasno.

imamo korfnlekseee

pre 11 godina

Zvezdasi, hvala Vam na jos jednoj lepoj evropskoj fudbalskoj veceri provedenoj uz naseg Partizana, uostalom, to je vec tradicija :))))

Hvala Bogu sto sam zvezdas

pre 11 godina

Grobar sam... Ali žalosno je što smo se primili na provokacije koje je dotični g-din sipao od kad je saznao da će igrati protiv Partizana... Osoba poput ove koja se na nekog žali i pravi se veći zvezdaš od Džajića sa sve onim valjanjem po travi ne bi li ukrao nešto od utakmice je dostojna APSOLUTNOG IGNORISANJA... Ali eto uspeo je da isprovocira i da se posle pravi svetac... E sad... Da je Tomić malo bolji fudbaler ovaj dečko bi sad bio u mišjoj rupi... Sa suzama mučenika u očima... Pih...

BTW... Stameni... Utakmica sa Nefčijem je Grobarima u rangu prijateljske sa zonskim ligašem jer smo navikli da igramo "evropske" utakmice u svim sportovima... Niste brate atraktivan rival... imamo mi i košarku i rukomet i vaterpolo... ne može se sve stići... i platiti... kriza je Stameni... J.bg shvati nas... to što je ovim JEDINIM navijačima u Srbiji Bordo JEDINA šansa da se prisete dana stare slave šta da se radi Stameni...

PS. Ne verujem da nisi nosio zvezdin dres ispod Nefčijeg... samo te je sramota da priznaš
(neuporedivi, 21. septembar 2012 08:55)
Sta onda reci kada ni "zonskog ligasa" ne mozete da pobedite?Za malobrojnost na jucerasnjoj utakmici imate opravdanje,uporedo dok je trajala utakmca Partizan-Neftci i sahovski klub Partizan je imao svoj mec pa je sasvim logicno sto vas je doslo onoliko malo...E moji grobari,sto pre priznate sebi da ste "nacionalna manjina" u svojoj zemlji bice vam lakse.Upamtimte,Srbija navija za Zvezdu a ono sto ostane navija za Partizan

Aha

pre 11 godina

Da ne bi Race Petrovica i one njegove bombe, nikad se ne bi ni culo za ovog marginalnog lika, koji je brze bolje prodat Azerima. Bolje i to nego da je slomio kicmu na sledecem derbiju prilikom neuspesne parade.

vladimir_natal_petkovic

pre 11 godina

Stamenkovic zivi i brani za "mustafu" i on je nasao da prica nesto o stojkovicu koji je 5 puta vise postigao u svojoj karijeri nego stamenko koji je ako se gleda objektivno ocajan golman golman koga se zvezda jedva otarasila..

lolchina

pre 11 godina

Loool, zvezdasi pominju svoju 'velicanstvenu' pobedu protiv Rome :DDD
sa velicanstvenom ekipom, koja je pre toga IZGUBILA OD NORVESKIH RIBARA IZ TROMSOA/TRUMZEA/TRUNZEA sa 3:1
da pitaju sada navijace Rome, garantujem da se niko ne seca te utakmice, Roma je vec bila prosla u dalje takmicenje, a zna se kako Italijani igraju kada im ne treba
iz dana u dan tonete sve dublje i dublje zato sto ste se odavno rastali sa realnoscu, do pre mesec dana gutali ste price o 'stadionu od 650 milona evra', a sada je vest da je isplacena polovina jedne plate od 7 koliko se duguje zaposlenima koji imaju platu po 20,000 din
e, to je realnost 'giganta' :)))
i dokle god budete ziveli u snovima i nerealnim zeljama, ne postoji dubina koju ne mozete da dosegnete, kopate vi rupu i dalje po dnu...

Belmondo

pre 11 godina

Pitas grobare sta je kultura, civilizacija.?! Oni skroz zbunjeni!
40 na jednog...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=adixMDi4tFo

NEevropskiFudbalskiCItluk

pre 11 godina

Stojkovica za kapitena i Partizana i reprezentacije
(istina, 21. septembar 2012 09:59)

Za kapitena Partizana se skroz slazem. Besmisleno je da jedan normalan, vaspitan momak poput Sase Ilica bude kapiten kluba kakav je Partizan. Logicno, prirodno je da kapiten takvog kluba bude Stojkovic.

A sto se reprezentacije tice - sve je moguce. Tole na celu Saveza, Miha na klupi, L. Markovic u reprezentaciji, zasto onda i Stojkovic da ne bude kapiten jednom Banetu Ivanovicu i Aleksandru Kolarovu? Kad je bal...

PLacipi...e i luzeri

pre 11 godina

a jel Ninkovic plakao???
(sa vama uvek komedija, 21. septembar 2012 11:04)
Ne... a Lazovic beba od trideset godina? A onaj simpaticni deckic Gurovic?

MarkoZG

pre 11 godina

Ne znam zašto nije Stamenković tako po Maksimiru paradirao i razmetao se? Joj, sjetio sam se : http://www.youtube.com/watch?v=crSo8zJfkqA. Morao je po loptu u mrežu tri puta pa valjda nije stigao.

Kokorayko

pre 11 godina

Stamenkoviću,kleo si se u Radnički i u "đavole".Bilo bi ti bolje da se pokriješ po ušima i ćutiš,znaš ti dobro zašto.Kao što je Stojković za Cigane "Mustafa" tako si i ti za nas.

Marija

pre 11 godina

Mustafa je pobegao od zene kod komsije,e zato! Nego zaboraviste da prozovete onog igraca partizana koji je krenuo da se obracunava sa Stamenkovicem nije li on konacno zaprzio. Sve sam sportista do sportiste!

navijac

pre 11 godina

A ko si ti da pricas o nekom kakva je osoba?!!! Pa to je najodvratnija osobina kod ljudi da komentarisu druge a nemaju prava nos da promole a tek da se jave...

ilic1971

pre 11 godina

Molim navijace Pazara da stupe u kontakt sa navijacima i upravom Nefcija,da zatraze objasnjenje sta znaci izjava Stamenkovica da je protivnicki golman Mustafa.

basa mrkalj

pre 11 godina

sramno je kako mediji izvestavaju. Umesto da na prvom mestu bude sramni rasisticki transparent koji su napisali navijaci partizana, na prvo mesto se stavlja to sto je se stamenkovic radovao bodu. MEDIJI SU SRAMNI! Nadam se da ce UEFA kazniti ovo sramno ponasanje navijaca, da nam se to nebi ponovilo na utakmicama reprezentacije. Kad neko proda " VERU ZA VEČERU" ne treba ga komentarisati.

Ludwig

pre 11 godina

Мали надобудни митровић би требао након утакмице да попије млеко па на спавање а не да покушава да дели некакву правду по терену. Какав ће тек бити за десетак година? Али такви се никада не мењају јер не поседују ментални склоп да би ишта научили у животу.

kile

pre 11 godina

Jos jedna bruka Srpskog fudbala ,pa vise nas Donji Srem ima navijaca na utakmici u Novom Sadu nego ovi (nezelim ime da im pomenem ) na medjunarodnoj utakmici .Stamenkovic im je pokazao sta je pravi ZVEZDAS

ds1989

pre 11 godina

Snimak, na kome se navodno vidi, kako Stamenkovic zajedno sa navijacima peva pogrdnu pesmu za Stojkovica,u stvari uopste to ne pokazuje,covek niti je poceo pesmu,niti se vidi da je peva,a ja znam da je nije pevao,jer sam bio u neposrednoj blizini,cak me ima i na ovom klipu.Znaci,neuspeo pokusaj opravdanja nesportskog poteza Stojkovica.A Mustafa je cesto muslimansko ime,i ne vidim nista pogrdno u tome,jedino je pitanje zasto bi se Stojkovic lose osecao zbog te "prozivke",i da, ako Stameni zivi i zaradjuje u muslimanskoj zemlji,to ne treba da znaci da bi treba da primi Islam,sto i nije uradio,je'l tako?!...znaci,i taj komentar u tekstu je nepotreban,jedino ako sam tekst nije pisan u odbranu Stojkovica.

jones

pre 11 godina

Koliko se meni cini, on uopste nije inicirao pesmu, sama je krenulu, on nije pevao, vidi se da mirno stoji. Bespotrebno samo potpaljujete vatru. Ja sam siguran da nista od onog ne bi bilo sinoc da je onaj pruzio ruku Stamenkovicu pre pocekta meca. Drugo je sto on sad izigrava veceg partizanovca od na pr. Ilica koji se pozdravio sa Stamenkovicem, a do juce je ljubio Zvezdin grb.

moje ime je

pre 11 godina

a jel Ninkovic plakao???
(sa vama uvek komedija, 21. septembar 2012 11:04)

Nije nije,plakao je Lazovic sa ostatkom ekipe protiv Bordoa.
Ti si to nesto pomesao....Kako se bre nesecas,izbacio vas je Bordo u 93 min iz penala(Tole ga sredio),i to opet u sezoni kupanja..

Mustafa

pre 11 godina

E bravo Boki pravu stvar si uradio. Igra lik u Azerbejdzanu (narod Turskog porekla) a ovamo mustafa ono mustafa ovo. Taman im treba objasniti sta on prica pa nek vidi kako ce da prodje

marko__bgd

pre 11 godina

zvezdas sam...i ja da sam na mestu stojkovica,ne bih mu pruzio ruku..zbog toga sto je vodio onakvo navijanje na severu...presao je covek u partizan,pa sta da se radi..tako je kako je..ali sa druge strane...navijaci partizana su podgrejali vatru onim odvratnim transparentom na racun stamenkovica...to je lose...to je mrznja prema zvezdi...i naravno,ovaj novinar sto je uopste napisao ovu vest,i napisao tolike gluposti..to je strasno...vidi se da je grobar...

One night in May

pre 11 godina

@ackoniskikartel:

Evo, izvoli:

http://www.youtube.com/watch?v=yvb8vh8_V70

http://www.youtube.com/watch?v=obj8XHKRRfA&feature=related

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!

tako to ide

pre 11 godina

Ajde sad doci ce nova filijala posle Hajduka.Njima utrpajte opet sest komada kao na treningu i da imate barem malo da se radujete. Neftci je suvise jak klub za vas.A sto bi se srbin pozdravio sa Mustafom

Sava

pre 11 godina

Ovaj tekst je sraman i navijacki i bruka novinarsku profesiju!! Kritikuje se protivnicki golman sto se radovao na kraju utakmice istorijskom bodu koji je njegov klub osvojio a ne kritikuju se igraci domaceg kluba koji su nasrnuli na njega. Od kad je radovanje i dizanje ruku u vazduh provokacija??? U ovom sramnom tekstu se ne kritikuje primitivizam tzv. navijaca koji su istakli uvredljiv transparent " nosati majmun zivi u azerbejdzanu u ciganskom dresu doso po bananu", vec se kritikuje golman koji je izjavio da mu uvrede nisu smetale jer tzv. navijace nije ni cuo posto su malobrojni. Sta je ovde veca uvreda i ko je poceo.
I sta je cudno napadati poturicu ako zivis u muslimanskoj zemlji. Niko ne voli izdajice i preletace, jer u takve ljude nikad ne mozes biti siguran da nece opet izdati. Moj priijatelj Turcin kaze da ni sami Turci nisu cenili poturice vec su ih samo iskoriscavali da im rade prljave poslove.

ackoniskikartel

pre 11 godina

@Hvala bogu sto sam zvezdas ! Grobar nije nacionalnost,već navijačka opredeljenost,a to što Srbija poslednje dve godine navija za Zvezdu to je stvar mobilizacije svega i svačega ! Kada mi nađeš bilo koji snimak iz vremena kada vam je presednik bio Dragan Stojković,a gde vas ima više od 2000 na tribinama,onda ću ja kao Partizanovac reći,jeste,tako je ! Nema potrebe nama da pričate priče,pa me živimo u Nemačkoj,tu smo sa vama u komšiluku.Crvena zvezda i Partizan nisu samo fudbal,a koliko ste vi verni vašem klubu govori Hala Pionir ili Šumice,gde vas se skupi jedna šaka isto koliko Partizanovaca na šahu ! Pozdrav !

SaleBg

pre 11 godina

Nije tacno da je covek poveo navijanje u vezi Bojane, ako neko stvarno ima amneziju onda neka ode na youtube pa neka vidi. Poveo je nekoliko pesama kada je bio na severu ali ne i tu.

Bogoljub

pre 11 godina

On brani i zarađuje novac u jednoj muslimanskoj zemlji. "Malo" je nekorektno prema tim ljudima u Azerbejdžanu da nekog naziva Mustafa aludirajući da je to nešto pogrdno. Ima pravo na svoj stav ali ga treba zadržati za sebe. On je pun kompleksa, ali izgleda LIČNIH a ne prema Partizanu. Kada mu čovek vidi sliku sve bude jasno
(alex, 21. septembar 2012 09:25)

Očigledno ti nije baš najjasnije što ga zovu Mustafa. Preporučujem gledanje filma "Boj na Kosovu" kako bi shvatio o čemu je reč i da "Mustafa" nije pogrdno za muslimane.

bog

pre 11 godina

Kad neko i pored tolikih zvižduka , loših odbrana , neodobravanja navijača i dalje na silu brani za reprezentaciju ,to dovoljno govori o njegovom obrazu . Peoistovećivanje bilo kog Mustafe sa takvim čovekom je čisto vređanje tog muslimana .

Marko Nis

pre 11 godina

On u Azerima za lovu a ovaj "bivsi' golman u jugoslovenskom klubu,pa ti sada gledaj ko je bolje prosao. Sta je trebalo da skoci na juznu tribinu i da se grli sa grobarima.Ucutkao je kombi navijace koji samo napune Pionir.Toliko ih ima. Da je zvezda igrala sa ovim pacerima bilobi 50 hiljada gledalaca.I sada je jasno da ste one ribare iz Norveske prosli na misice. Ali ovo je uspeh za vas.Otkinuli ste bod.Posle 13 poraza jedan bod.Malo li je
(Zasto cutiteeeeeee, 21. septembar 2012 14:11)

Da je prosla... BOLJE CUTITE!!!

Nemanja

pre 11 godina

Stojkovic je trebao da se pozdravi, a Stamenkovic nije trebao da kaze to sto je rekao. Stvar je prosta.
Mada, pitanje je kako bi svako od nas reagovao, da 90 minuta gleda onaj sraman transparent na Jugu. Znate i sami da nama Srbima za zlo tako malo treba. Grobari pred celom zemljom uvredili Stamenkovica, a Stamenkovic pred celom zemljom uvredio Stojkovica. Ko kakve zasluge u svemu tome ima, znamo vrlo dobro.
Jedino mi zao sto i svet gleda to, o komsijama sa Balkana i da ne pricam. Ne mora niko da kaze da smo necivilizovan narod-MI TO SAMI POKAZUJEMO.
Elem, ne pise se dobro Partizanu. Ovo je utakmica koju je MORAO da dobije. A, ne pise se dobro ni nama Delijama, jer nas Partizan ove godine svakim dobrim rezultatom "izvlaci" sa koeficijentom.
Sve u svemu, tuga. Pozdrav za sve.

Deki

pre 11 godina

da li bi se vi pozdravili sa čovekom koji je u tom momentu bio golman kluba u Srbiji i koji sa navijačima tog kluba vredja tebe i tvoju suprugu?Ajde delije,da vas vidim sa minusima!

poprskacu mlekom

pre 11 godina

Zvezdasi, hvala Vam na jos jednoj lepoj evropskoj fudbalskoj veceri provedenoj uz naseg Partizana, uostalom, to je vec tradicija :))))
(imamo korfnlekseee, 21. septembar 2012 14:07)

naravno,i treba malo gledati, kako (ne treba) da se igra fudbal u evropi!!!

Huan Pablo Don Fernando

pre 11 godina

stamenkovic je pevao uvredljive pesme na racun stojkovica i verovatno jos nesto tu postoji i zasto da mu pruzu ruku?!da sam na stojkovicevom mestu zavrsio bih i sa njim i sa kovacevicem za ceo zivot ima nasih sportista u albaniji u hrvatskoj pa nikome nista cisto sumnjam da bi stojkovic dosao u partizan da je ima ponudu zvezde ili bilo kojeg drugog kluba gde bi imao minutazu.kovacevic kao bivsi kapiten zvezde i lansa i bivsi stojkovicev saigrac(drugar) nikada nije smeo da izjavi onako nesto,a stamenkovic koji je totalno nebitan igrac i da nisu izvukli partizan ne bi se ni culo za njega zaboravile su ga i njegove delije pa je da bi im se dodvoreo i ispao veci zvezdas od dzajica poceo sa provokacijama i pre utakmice a njegovo valjanje po travi i komentari nakon meca samo pokazuju kakav je covek i sportista...

Mrsni

pre 11 godina

O transparentu dva najkraća moguća pasusa, a o Stamenkoviću tekst kao da je nekoga ubio. Objektivno, nema šta. Da li je možda trebalo da im zahvali na podršci? Slažem se da je preterao u vezi sa Stojkovićem, ali niko u ovoj zemlji nije sklon vređanju kao navijači Partizana. Zašto bi neko bio bolji prema njima?

PedjaUE

pre 11 godina

Slazem se u potpunosti sa jednom od prethodnih tvrdji da on uopste nije pevao pesmu o kojoj svi pricaju i zbog koje Stojkovic navodno nije hteo da pruzi ruku Stamenkovicu. Ako pogledate svi snimak jasno se vidi da nije on uopste ni poceo pesmu niti je pevao pesmu. Ali nekom ocito je odgovaralo da tako tvrdi i onda ispade da je covek za nesto kriv a vidi se da nije. Svaki pravi navijac Partizana moze da vidi da on sa pesmom nije imao nista. A takodje i Vi sa B92 koji ste i objavili snimak na vasoj stranici. Hvala lepo i veliki pozdrav svim navijacima u Srbiji!!! :)))

Sunce Slobode

pre 11 godina

"To nekadašnjem golmanu Zvezde nije prvi takav incident. Pre nekoliko godina je na utakmici mladog tima 'crveno-belih' sa Zenitom bio sa
navijačima 'crveno-belih' i inicirao uvredljive pesme na račun Stojkovića."

Nisam znao da ste ovoliko zabrazdili u navijacko i pristrasno informisanje. Na snimku se vidi kako Stamenkovic mase rukama i ne odobrava da se peva ta pesma. Vise ovo govori o sportskoj redakciji B92 nego o Stamenkovicu, stidite se guzice kada obraza nemate! Namerno sirenje zle krvi nikome dobro nije donelo, a prvo se vrati onome koji pocne.

Čika Rajko

pre 11 godina

Na stranu ovo sa Mustafom kojih Stamenković u Azerbejdžanu poprilično poznaje, ipak hoće li se Miha odrediti prema reprezentativcu Stojkoviću. mislim Ne pozdravljanje, ne sportski, princip, ovo ono...

PimPong

pre 11 godina

Ovo vredjanje Stojkovica mora da prestane. Pa nije on drzavni neprijatelj broj 1! Svi trebaju takvu kolicinu energiju da upotrebe da smanknu politicare, tajkune i ostale koji vode i upropastavaju nasu zemlju. Pustite Stojkovica na miru!

divac

pre 11 godina

Nije bitno ko je u pitanju Stojke,Mustafa ili neko drugi ako se ne pozdravi
na pruženu ruku nema više šta da traži u sportu. Tom liku će tek sad da se
zviždi i svi jedva čekamo tu priliku već protiv Belgije...
Sporcki pozdrav,DELIJA!
(HEFEST, 21. septembar 2012 13:55)
baš si SPORCKI delijo...inače delija je turski konjanik.Šta misliš o tome?

veliki strumf

pre 11 godina

Vidim, komentari koji su najbolje ocenjeni su oni kojima se vredja Sasha a podrzava Stojkovic sto se nije pozdravio na pocetku utakmice. Sinoc je bilo sasvim suprotno. Zasto je to tako? Zato sto je sinoc vest preneta izvorno, sa cinjenicama, a bez zauzimanja strane nekome od aktera od strane novinara. Ovaj tendenciozni novinarski tekst, kojim se vredjan jedan, a brani drugi nas golman koji svom kolegi, Srbinu, ni ruku nije hteo pruziti, isprovocirao je takve komentare. Ovaj tekst je sraman i neobjektivan, i onaj ostrasceni ko ga je pisao treba da se stidi. Komentari i shvatanje dogadjaja zavise od onoga kako ga je novinar oslikao, sto nikako ne bi smelo biti, jer ovo je vest, a ne kolumna ili autorski tekst. A vest treba biti preneta objektivno. Ovakvim tekstovima samo doprinosite da se izmedju sebe mrzimo, da cak necemo medjusobno ni da se pozdravimo, dok se sa strancima mozemo i ljubiti. A i oni koji citaju treba malo vise da razmisljaju, a ne da citaju mehanicki. Nadam se da cete mi objaviti komentar, kao nepristrasan medij koji ume da istrpi kritiku.

Bumerang

pre 11 godina

Azerbejdzanskoj javnosti treba prevesti ovaj incident, cenim da tamo ima jedno bar 100 000 Mustafa, pa neka oni pozdrave onda ovog naseg dzibera.

partizan

pre 11 godina

Upamtimte,Srbija navija za Zvezdu a ono sto ostane navija za Partizan
(Hvala Bogu sto sam zvezdas, 21. septembar 2012 13:44)
Pa zato je Srbija u depresiji vec 20 godina.

Navijac

pre 11 godina

Прави и нормални Звездини навијачи и позитивни навијачи уопште су згрожени срамотним понашањем бившег голмана Звезде, који се на најљигавији начин додворава најострашћенијим заслепљеним појединцима и фудбал ниско срозава својим јадним понашањем, које нема везе са спортом! Једино гори од њега су они који се клиначки радују његовим бедним гестовима, док би у Енглеској играчу свог тима за то звиждали! Човеку, који се напримао голова у дербијима једино преостаје да покушава да вређа репрезентативца и да ликује што Партизан није победио, док Звезда нажалост гледа Европу путем ТВ-а, што је уз Војводину штета за Србију, како је коректно истакао и сам Вермезовић.

Prazan vam je stadion !

pre 11 godina

'pune tribine ludih navijača' .... kakav ironičan stih .... sinoćnje još jedno 'lopatarska' nemoć na terenu kada nema toleta i 'ekipe' ... na tribinama ništa novo još jedno seljacenje neuspešne koreografije i cirkus od 'navijanja' ....

Bojan

pre 11 godina

Ja sam jedan od onih koji ne zvizdi Stojkovicu kada nosi dres reprezentacije, ali ovo izbegavanje rukavanja i napad na kraju utakmice na Stamenkovica daje argument onima koji zvizde i jos jednom dokazuje kakav je Stojkovic mangas. On je nula od igraca u profesionalnom smislu... ide nam najvaznija utakmica u prvom delu kvalifikacija i on ponovo ne razmislja i provocira navijace Zvezde. Toliko o tome da mu je reprezentacija svetinja. Ali Boze moj sta ocekivati od lika koji ne zna da sklopi tri prosto prosirene recenice tokom intervijua sedeci u majici sa likom Tonija Montane. I sto je najbolje od svega on mucenik nije kriv za takav mentalni sklop. Koliko vidim ni Stamnekovic nije bolji od njega, a i ovi klinci iz Partizana se vidim pale na povike sa tribina... kriva je struka koja je isto mangaska, nevaspitana i neobrazovana pa posto ta deca sa njima provode vise vemena nego u skoli nije ni cudo sto imamo takve mentalne sklopove kod igraca... primer za to su i Stojkovic i Stamnekovic i jos gomila drugih...

voja

pre 11 godina

Ajde komsinice ostavite Stamenog na miru i zapitajte se zasto vas je sinoc bilo jedva 10000 na utakmici,jel to neka kuga zavladala pa vas nema, a vas dragi golmancic je izjavljivao kako mu je krv crveno -bela,kako mrzi partizan i kako nema tih para za koje bi presao u partizan...jer kad se nesto mrzi onda se mrzi...nema sta covek od reci i dela...prema tome besmisleno je pricati o licnosti doticnog golmana partizana i upredjivati ga sa bilo kim,jer za njega ne postoji pridev,nadimak i ostalo...

DARKO

pre 11 godina

@Neuporedivi...vidim da na vaterpolu punite halu,a tek na rukometu ne moze igla da padne,hahaha!...zanimljivo je to druze,sto sve te sportove imamo i mi,kakve takve,pa cak i na nekima od njih imamo vecu posetu nego vi,i to pred fudbala,u kome iako ne igramo Evropu,ima 30 domacih utakmica i kup,gde Zvezdu gleda bar jedno tri puta vise ljudi nego Partizan u svim sportovima zajedno,ali sve to ti znas i sam,ali pises zato sto ti je MNOGO KRIVO!...jel'da ti krivo,priznaj!

gnevni gradjanin

pre 11 godina

A ko si ti da pricas o nekom kakva je osoba?!!! Pa to je najodvratnija osobina kod ljudi da komentarisu druge a nemaju prava nos da promole a tek da se jave...
(navijac, 21. septembar 2012 09:08)

nos...hahahahahaha

nesha

pre 11 godina

ja podrzavam provociranje publike.
kada je publika glupa to treba obilato koristiti. da sam ja na mestu stamenkovica ja bih isao na to da napravim i veci incident ali da isprovociram prekid utakmice i izbacivanje partizana iz lige evrope. mislim da to nije tesko izvesti kako sa navijacima partizana tako i sa zvezdinim.

ivan

pre 11 godina

"Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji." Da ali se nije odrekao Zvezde a vi ovakvim pisanjem ulazite u opasne vode jer ispada da ko god bilo sta da radi u muslimanskoj zemlji je poturica :)

ackoniskikartel

pre 11 godina

@ackoniskikartel:

Evo, izvoli:

[link]

[link]

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!
(One night in May, 21. septembar 2012 15:36)


(tako to ide, 21. septembar 2012 15:36)

Prvo nisam pricao o evropskim vec o utakmicama u prvenstvu ! Drugo,opste je poznato da ste vi naucili da budete moralni pobednici i da pricate ono samo shto vama odgovara ! Ovako,jeste dobili Romu,ali ste ispali iz grupe Lige Uefa,jeste dobili 3:2 PSV ali ste isto tako ponizeni u revansu sa 5:0 ! Ali ajde da uzmem u obzir da ste dobili te dve tekme ! Uz to su se po vama izivljavali Tromso,Bazel,Aris,Levadia (sa centra) Liberec,Slovan,Apoel i josh mnogo,mnogo evropskih giganata ! Sve bi vi Partizanove protivnike dobili bez problema,samo svoje nikada u zivotu niste dobili,jer da jeste,jednom bi se u istoriji kluba plasirali u Ligu Evrope koju od njenog osnivanja josh niste igrali ! Ja mislim da ste vi jedini navijaci na svetu kojima je veci uspeh ne igrati nikad u zivotu bio koje grupno euro takmicenje,nego igrati i imati pa i onaj jedan bod od sinoc ! Pozdrav i kupi dres Kazanja ! Trebace ti !

realno

pre 11 godina

Bio sam na ovoj utakmici Zvezde i Zenita (mladi timovi) i ako pogledate snimak do kraja navijaci su sami inicirali pogrdne komentare na racun Stojkovica. Stamenkovic se nasmejao, sagnuo glavu i u nekoliko navrata zaustavio takvo skandiranje.. ne kazem da mu sada nije nista rekao, ali tada na tribini sigurno nije.. garantovano, a clanak se dobrim delom oslanja na to.. nadam se da cete objaviti komentar :)

webber

pre 11 godina

"Prilično je neobično i da je Stamenković odlučio da Stojkovića vređa kao 'poturicu' iako brani i zarađuje u muslimanskoj zemlji. "
A jos cudnije kada nas iz te iste zemlje optuze za rasizam i brane coveka koji upravo njih vredja.

fanovi

pre 11 godina

Jel ovi prate utakmicu ili onoga sto se dere na microfon?
Bar da ima glas da peva.ali dzaba samo mi se dere,
morao sam da smanjim Tv da bi mogao da pratim utakmicu.
Sto se tice utakmice same igre:
Ko ce da da go,to se pitam vec par godina u nasem fudbalu.
Svi igraju vecito taj nas srpski fudbal.
Dodaj kratko kratko,ionda udji sam u gol.
A da treniraju oni malo vise sutiranje na go ?
pa malo i da rizikuju vise,mozda ce biti onda i neka pobeda.
Ali dobro bice bolje,kako u sportu tako i u politici.
Samo napred.

Srbija !!!!!!

Kosovo je srce srbije,krajina,republika srpska :)

Dzamburu 'n Koma

pre 11 godina

Ajde da ja Vama svima sto branite Pretorijanca iz Azejberdzana, pevam cije dete nosi Vasa zena, pa vi nemojte da se pozdravite posle par godina samnom...i ja se necu ljutiti i provocirati Vas, kao nevaspitani golman Nefcija...!?
Mnogo zadojenosti ima u komentarima, da je Vas prijatelj u pitanju, kako bi promenili plocu i postali realisti, za sekund...

Radza

pre 11 godina

I sad nam reprezentacija nece igrati u BG jer ce 90% stadiona zvizdati i pevati pogrdne pesme jednom apsolutno nebitnom liku koji je i dusu prodao za pare .Naravno po naredjenju svoga menadzera poznatog krimosa.

Bogdan

pre 11 godina

Muslimani hoce da uloze zalbu zbog vredjanja pravoslavca na rasnoj osnovi.A njihov golman kolegu naziva Mustafom i to je ok.Sta bi bilo sa tim golmanom kad bi neko objasnio njegovim gazdama sta je doticni hteo da kaze?Kako bi ga docekali navijaci Neftcija koji se mozda zovu Mustafa?E moj golmane ko ce imati probleme ovih dana dali si racunao na to?

ja

pre 11 godina

Ja se pitam sta ovaj golman Nefcija hoce, pa on je prvi izjavio za medije da se nece rukovati sa Stojkovicem a sad izigrava nekog kulturnog. Sta je ocekivao pored svih onih provokacija 3-4 dana pred utakmicu i onih gestikulacija prema navijacima pre i posle utakmice? Jel smo trebali da ga izljubimo u oba obraza sto nas provocira cele nedelje pre utakmicu. A neka objasni svojim poslodavcima koji su inace muslimani, islamisti po veroispovesti i koji ga hlebom hrane zasto Stojkovica naziva Mustafom i nasta aludira kad to kaze. Verujem da ni on nije svestan da time vredja i vecinu svojih saigraca i ljudi u klubu.

goran

pre 11 godina

Koliko boli ima u zvezdinim navijacima to je neverovatno,mada ih ja potpuno razumem. Nije lako gledati Partizan toliko godina u evropi. Vidim nazivaju Partizan komsinicom. Partizan je muskog roda(taj),a zenskog roda je crvena zvezda(ta),pa samim tim grobari zvezdu nazivaju komsinicom.Zvezdasi su bas izgubili kompas.Debelo su u depresiji,i svake godine je ista situacija. Od avgusta meseca se prica samo o Partizanu,a kad nemaju sta onda krece Bari 91. Pa kad pocnu mi bi ovo,mi bi ono,a istina je veoma bolna i najgore po zvezdu je ta sto velika armija navijaca(milionska)ne sme da se pogleda u oci i pokusa nesto da promeni,vec od avgusta prate Partizan i raduju se svakom neuspehu Partizana cak i prijateljsku protiv Macve. Za kraj jedno pitanje za navijace zvezde. Zasto vas nema u evropi sestu godinu zaredom i koliko ste osvojili bodova za srpski fudbal? Odgovor znam kriv je naravno tole.

One night in May

pre 11 godina

Uz to su se po vama izivljavali Tromso,Bazel,Aris,Levadia (sa centra) Liberec,Slovan,Apoel i josh mnogo,mnogo evropskih giganata ! Sve bi vi Partizanove protivnike dobili bez problema,samo svoje nikada u zivotu niste dobili,jer da jeste,jednom bi se u istoriji kluba plasirali u Ligu Evrope koju od njenog osnivanja josh niste igrali ! Ja mislim da ste vi jedini navijaci na svetu kojima je veci uspeh ne igrati nikad u zivotu bio koje grupno euro takmicenje,nego igrati i imati pa i onaj jedan bod od sinoc ! Pozdrav i kupi dres Kazanja ! Trebace ti !
(ackoniskikartel, 21. septembar 2012 17:04)

Svi pobrojani (Levadija i Apoel nas nisu dobili, ova prva nije eliminisala) su tri klase ispred kluba iz neke azijske pustinje koji vam je skucao KOMADA 5 nasred lavorceta!

Svi pobrojani su tri klase ispred ragbi kluba iz Irske, koji u pauzi treninga pika fudbal, a koji vas je bez po muke eliminisao... Kad nas prozovu navijaci Junajteda, Reala, Milana, Liverpula, Intera, Barse, Bajerna, to je OK, moze im se - imaju cime da se pohvale!

Vi nemate bas nicim da se pohvalite - medjunarodni trofej morate da trazite na wikipediji, pobedu protiv velikog rivala ne mozete da vidite ni na History Channel-u, jer je ostvarena u nekom prvom kolu nekog nevaznog takmicenja, a poseta (bilo prosecna, bilo ukupna) na stadionu (mada je to veoma pretenciozan naziv za ono u Humskoj) poslednjih 20 godina savrseno tacno odslikava vas kvalitet.

pravi navijac

pre 11 godina

Ovo je slika i prilika naseg fudbala: Ruzna igra netalentovanog tima koji je zvanični prvak zemlje(!?) ,isfrustrirani golman nikakvog talenta koji zrači nekulturom koju je naučio u svom matičnom klubu, suprotni golman sa dijagnozom a pri tome brani za reprezentaciju, izmisljeni trener koji daje izjave sa pola mozga "tamo idemo na pobedu" "malo je nedostajalo da prelomimo mec" i konacno "navijaci" koji se prozivaju dok nam voda prelazi preko nosa...

Komša

pre 11 godina

Naravno da će 50% komentara biti za, a isto toliko protiv, u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.
(A uopšte nije bitna suština i šta je ko rekao., 21. septembar 2012 12:31)
Tačno.Da je Stojke prešao u Partizan u toku Zvezdine petogodišnje dominacije niko ne bi dizao frku već bi bilo malo pošalica,zezanja i to je to.Moguće je da bi neki Grobari isto reagovali da se neki naš igrač pojavi u Zvezdi a da smo mi u kanalu.A Stameni je priča za sebe.Vređan jeste(to je normalno)ali i provocirao je,a napad je najbolja odbrana pa je bolje da se vodi diskusija o tome zašto se Stojke nije pozdravio(verovatno zbog žene i deteta i Stamenkovićevog ponašanja)nego o ponašanju samog golmana azarbejdžanske ekipe.
Vermez ga je zaštitio i izveo sa terena.Ko je od zvezdinih trenera zaštitio igrače i stručni štab Partizana na onom derbiju?Da li je možda neko tada rekao: Pre svega sportisti smo,ako ne možemo da zaštitimo igrače našeg rivala ostaćemo i mi na terenu na 0 stepeni.Na kraju krajeva šta nam znači da pobedimo smrznutog protivnika?

zoki

pre 11 godina

@Ackoniskikartel...sine,mogu da ti pokazem slike i iz vremena Piksija,gde nas je bilo i tada, bar tri puta vise nego vas u to vreme,bez obzira na koji period se osvrnes,uglavnom smo bili brojniji nego vi. A i vi ste imali "mobilizaciju",samo je niste tako zvali,pozivi preko neta,lepljenje flajera po gradu,reklame na tv pred utakmice,razne akcije kluba...pa vas je i tada bilo duplo manje nego nas,uz sve dobre rezultate,koje ste imali,i pre podele na jugu,tada ste bili svi zajedno.

vitez lukic od lamburginija

pre 11 godina

Bilo je malo navijača Partizana da bih ih čuo.... hahahahaaha, genijalno. Bravo Stameni. Navijaci Partizana i Dinama se takmice ko ce igrati losiji fudbal i imati manje navijaca na tribinama.
(BL, 21. septembar 2012 10:01)


A koliko je kod vas navijaca bilo u cetvrtak?

Rale

pre 11 godina

Ja ne znam zasto Stamenkovic ima problem sa Stojkovicem, sta ga briga? On je trebalo da kaze kao odrastao i zreo covek sledece : "Ja u Partizan ne bih presao nikada. Stojkovica pitajte, on ima svoje razloge prelaska i ne ulazim u to. Ipak je to njegov zivot i postujem to. Odlican je golman svakako, reprezentativac. Da li cu ga pozdraviti? Naravno da hocu, Boze kakvo glupo pitanje. Ne razumem sta hocete da postignete tim pitanjem?"

To ce reci svaki normalan i zdrav covek, ljudina! Recimo Deki Stankovic, a Zvezdas je veci od Stamenog ko zna koliko svetlosnih godina. A ovaj : te proziva zbog prelaska u Partizan, na pitanje hoces li ga pozdraviti kaze - "Uuuuf ,tesko pitanje." Cemu to druze? Zasto? Sta ti je Stojkovic lose uradio?

To znaci dve stvari - ili nisi zreo kao covek (a ne verujem bas, odrastao si mada ko zna) ili se poltronises Delijama da budes njihov mezimac kao Kovacevic koji je rekao kako je izbrisao broj Stojketa iz telefona. Cemu to ljudi?

Trol

pre 11 godina

@Prazan vam je stadion
Da igramo tako lose kao vi stvarno bi bio potpuno prazan. Fudbal kvaliteta naseg moze da se gleda i iz kukuruza, ne mora da se ide na stadion samo se vi kao ovce okupljate svakog vikenda a ne znate ni sami zasto ste dosli na utakmicu.

Nemanja

pre 11 godina

(basa mrkalj, 21. septembar 2012 17:44)
Jel si ti svestan sta si napisao? Pa ako si pogledao klip ili procitao ceo tekst mozes lepo da vidis ko je tu kriv! Pa sta je on pevao za Stojkovica? To ti je uredu? Provociranje publike tokom utakmice i posle je uredu?
A sta su mu to navijaci rasisticki uputili? Pa nije on stvarno majmun (nadam se da ce mi objaviti komentar, jer ne kazem da on to jeste) pa da se uvredi...

alex

pre 11 godina

Očigledno ti nije baš najjasnije što ga zovu Mustafa. Preporučujem gledanje filma "Boj na Kosovu" kako bi shvatio o čemu je reč i da "Mustafa" nije pogrdno za muslimane.
(Bogoljub, 21. septembar 2012 13:15)

Ti si verovatno punio pelene i pio mleko na cuclu kada se film Boj na Kosovu prvi put prikaziovao. Nemoj mi molim te pričati ko je Bogoje a ko Mustafa i šta je poenta priče. Ja sam samo rekao da je prema ljudima i zemlji koja ga plaća nekorektno, jer oni pojma nemaju za Boj na Kosovu, Bogoja i Mustafu. Glupo je polemisati, ali stojim iza toga da je Stamenković pun LIČNIH kompleksa, to nema veze sa Partizanom.

A uopšte nije bitna suština i šta je ko rekao.

pre 11 godina

Naravno da će 50% komentara biti za, a isto toliko protiv, u zavisnosti od navijačkog opredeljenja.

Dane

pre 11 godina

Kakav bolesni mentalitet.
Iz Zagreba sam ali ovakva krvnička navijanja nisam nikada vidio. To je bolesno i nema veze sa kulturom.
Ne kazem da su kod nas navijanja bolja, ali sigurno nisu ovako krvnički nastrojena prema igračima.
Svi kao da su iz zatvora pobjegli, prestrašno.

Miloš

pre 11 godina

Kako je prost, napisao legenda na dresu Sasha. Ne pristoji srpskim sportistama da pišu te nadmike po dresovima kao npr. Sasha, Lola itd. Moj predlog je neko sa slovom V u nadimku ili imenu da stavi W, baš bi bio dobar fazon. Joj Srbijo šta si sve rodila ali bez grama mozga

brate mili, treba ti veza da ostavis komentar na B92 :)

pre 11 godina

Ja ne znam zasto Stamenkovic ima problem sa Stojkovicem, sta ga briga? On je trebalo da kaze kao odrastao i zreo covek sledece : "Ja u Partizan ne bih presao nikada. Stojkovica pitajte, on ima svoje razloge prelaska i ne ulazim u to. Ipak je to njegov zivot i postujem to. Odlican je golman svakako, reprezentativac. Da li cu ga pozdraviti? Naravno da hocu, Boze kakvo glupo pitanje. Ne razumem sta hocete da postignete tim pitanjem?"

To ce reci svaki normalan i zdrav covek, ljudina! Recimo Deki Stankovic, a Zvezdas je veci od Stamenog ko zna koliko svetlosnih godina. A ovaj : te proziva zbog prelaska u Partizan, na pitanje hoces li ga pozdraviti kaze - "Uuuuf ,tesko pitanje." Cemu to druze? Zasto? Sta ti je Stojkovic lose uradio?

To znaci dve stvari - ili nisi zreo kao covek (a ne verujem bas, odrastao si mada ko zna) ili se poltronises Delijama da budes njihov mezimac kao Kovacevic koji je rekao kako je izbrisao broj Stojketa iz telefona. Cemu to ljudi?

kblo70

pre 11 godina

jedini krivci za sve ove nebuloze ste vi novinari,svojim spinovanjem,izvlacenjem reci iz konteksta,podgrevanjem atmosfere mrznje...ne kazem da igraci ne znaju da izlupetaju gluposti ali vi ste majstori da to okrenete naglavacke..a ono sto me najvise brine ste vi sa B92 i to pogotovo sportska redakcija,koja je pocela da se poziva na neke neproverene izvore,da brljavi i lupeta gluposti,polako stajete rame uz rame sa Kurirom i Presom..ugledajte se malo na POLITIKU!

Djomla

pre 11 godina

Je*es ti sve ovo kad ovi pustaju samo komentare koji ce da zapale masu i teraju da ljudi otvaraju vest samo da bi se prepucavali.... Nebitno koja je poenta bitno je da se raspravljamo medjusobno, i ovi partizanovi culi da zvezda ima komplex i ne vade iz usta, apola njih verovatno ne zna sta to znaci

Grobar NBG

pre 11 godina

Ma svi ste mnogo pametni a pogotovo ovaj pametnjakovic sto juri "sashu" po terenu a ni Stojke nije daleko od toga. U ex-YU republikama vec uveliko govore o tome da ce Partizan biti kaznjen, da je to gotova stvar samo je pitanje koliko ce rigorozna biti. Ako nas kazne onda stvarno treba pojedince dobro lupiti po dzepu jer nisu igrali utakmicu seoske lige vec LE!!!!

Drale

pre 11 godina

Sporcki pozdrav,DELIJA!
(HEFEST, 21. septembar 2012 13:55)

Tužna priča o propasti našeg školstva i ujedno saga o sumraku civilizacije. Dakle, ovaj čovek je polupismen, ali ima pravo da komentariše, iznese svoje mišljenje i kritikuje druge. Budućnost nam je crna, crnja ne može biti.

Uozbiljite se

pre 11 godina

Posto se u komentarima uglavnom prepucavaju navijaci ko je od ove dvojice veci junak i fudbaler da ja priupitam ono sto je meni pitanje svih pitanja? Je li to "Mustafa" znaci nesto pogrdno u Srbiji? Nadam se da nije i da to ima neko drugo znacenje jer ovo je valjda zemlja kako mi volimo da kazemo ustvari tvrdimo koja postuje sve svoje gradjane bez obzira na ime, religijsku i politicku pripadnost?.

Aj, molim te ne ...

pre 11 godina

Sad ocekujem da ispunis svoj deo dogovora. Dakle, Marakana je oba puta puna, deklasirani su bivsi evropski sampion i Roma, samo veliki klubovi pobedjuju velike... Vi niste dobili nekog evropskog velikana (iz inostranstva, dakle) jos od Seltika '89 (valjda niko iole normalan ne racuna da su Njukasl i Sahtjor po bilo kom osnovu velikani evropskog fudbala)... Toliko!
(One night in May, 21. septembar 2012 15:36) Au, sto si ti naporan covek... Da li ti ista radis u zivotu osim sto ostavljas komentare na vesti o Partizanu? Mada, kad ti vidim ovaj nick u Mir-Jam stilu sve mi jasno...

Gari

pre 11 godina

To je zato sto si indijanac i zato sto se poltronises Delijama, kao i Kovacevic i drugi. Barem da si takav inace pa hajde, ali ovako. Uvlakac prve vrste.

Prozivao si Stojkovica zbog prelaska u Zvezdu, na pitanje hoces ga pozdraviti rekao si "Uf, tesko pitanje." (brate kao da su te pitali sta je Klinefelterov sindrom). Kovacevic brise broj iz imenika. Svoje drugarstvo i poznanstvo i prijateljstvo ako ga imate sa Stojkovicem rusite budalastim izjavama da bi postao faca pred Delijama u Beogradu. Vi ste svi mali ljudi.

Ja NIKADA ne bih prozivao svog druga koji predje u tabor rivala ni za sta na Svetu! To je ludost! Zato ti i nije pruzio ruku, a ne bih ni ja. Jos ga nazivas Mustafom jer ti se nije javio. To je kap kojom si pokazao ljudsku JAD I BEDU! Mali si covek Stameni. Stojke je samo uradio ocekivano.

alo alo

pre 11 godina

Cime se ovaj bavi i kako je nisko sve palo. Iskulirajte ga ljudi i vi i ova publika sto se primila. Zacutate kada ga niko ne bude slusao i niko o njemu izvestavao. Sve to nezrelo...

Bane 69

pre 11 godina

I umesto da navijači "kažu" nešto svojim igračima koji onako loše igraju, drndaju se sa njihovim-našim golmanom i njegovim sitnim obračunima sa Stojkovićem. Nisam navijač Partizana, ali kako sam Srbin i volim fudbal, normalno je da navijam za Partizan u ovakoj utakmici. Kako je bolno i mučno gledati ovakav fudbal nakon utakmica od utorka i srede. Kakav je to nizak nivo, kakvi su to amateri.

NemanjaBG

pre 11 godina

Stojković je trebao pruziti ruku protivniku, pre svega zbog sporta! Zbog samih akcija koje propagiraju UEFA i FIFA, a to su Fair play i RESPECT! Igraci su ti koji moraju dati dobar primer navijacima i svima onima koji prate sport,a u krajnju ruku Stojkovic bi ispao pravi smeker da je to uradio i zapusio bi usta Stamenkovicu, koji je ocigledno imao nameru da isprovocira igrace i navijace Partizana. A sto se tice malog Mitrovica koji je prvi potrcao ka Stamenkovicu nakon provokacije, ja nisam video nista lose ili bar nisam video nisto sto se vec ne desava svuda u svetu i to ne samo na kraju utakmica, vec i na samim utakmicama...unosenje u lice protivnickom igracu je postala uobicajena stvar i zbog toga ne treba dizati tenzije.
Parola koja je docekala Stamenkovica na juznoj tribini je jedna od mnogo vidjenih do sada na nasim terenima, pa i sire. Nije nista specijalno uvredljiva, bilo je i gorih...setite se parole Zvezdinih navijaca upucena ka pravosudnim organima Srbije?!
Realno gledano, ni jedan ni drugi golman nemaju taj kvalitet, cak ni za nasu jadnu ligu...a ponasaju se kao da su najbolji golmani na svetu. Obojicu treba kazniti, jednog za nesportsko ponasanje, a drugog za ociglednu provokaciju i izazivanje igraca i navijaca protivnicke ekipe.

Grobar

pre 11 godina

Opet vise Grobara ovde nego sinoc na stadionu. Tako izgleda prava ljubav prema svom klubu.
(tastatura jug-zabranjen, dozvoljen, 21. septembar 2012 17:38)

Koliko je Vas bilo na stadionu u cetvrtak?
Uh pa ja sam zaboravio da Vas nema u Evropi.

Leskovac do Tokia

pre 11 godina

Ovog lika znam dok je bio u Dubocici, smesan je kao crtani i nije mi samo jasno ko je taj ko je njega gurao do Zvezde.. Ja ne znam kako neko moze da pise i prica o njemu.. cime je zasluzio? Sinoc se sutiralo van okvira u 99% slucajeva.. Znaci mogao je da brani i neki klinac, tako da ne razumem zasto se raduje, slavi i umislja da je on zasluzan za remi.. kad je Tomic sutnuo u 94. ovaj je samo pao u mestu, da je lopta isla gde je trebala, utrcao bi on prvi u bus i ne bi rec rekao, ovako mu se moze..

drekavac

pre 11 godina

Kakvi su nam "fudbaleri", "navijači" su još i primereni...
Nema u Srbiji poštenih ljudi mudre glave, čvrste ruke i čelične volje... I dok je god tako, imaćemo ovakve "igrače" na terenu, a "navijače" na tribinama... Isto važi i za svaku poru srpskog društva.

BgHQ

pre 11 godina

Kakav narod takva i drzava,takav ptredsednik FSS,takav selektor,takvi klubovi, igraci,treneri,golmani,navijaci.Dno dna. A tek politicari....