Četvrtak, 20.09.2012.

23:53

Vermezović: Falio samo gol

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajala samo bolja završnica i jedan gol koji bi “prelomio”.

Izvor: B92

Vermezoviæ: Falio samo gol IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Vojislav

pre 11 godina

@lezdra
Da si ti meni ziv i zdrav i da malo vise pratis i znas da gledas, znao bi da je JEDINU utakmicu za prelaznu ocenu Miljkovic odigrao protiv Tromzoa, gde je bio pristojan, a covek koji ne zna da primi loptu, ne zna da centrira (tj zna, ali balone), nema dribling i panicar je, a da ne pominjem da na loptu skace zatvorenih ociju, ne moze da bide najbolji na terenu i nikada nije ni bio. Sto se tice Lazevskog, decko je potpuna katastrofa.Kakva je to prica, fali mu utakmica?!?!? Kada je igrao redovno, igrao je isto, nema prodora, nema centarsuta, nema ni pravolinijskog trcanja... a ko prati, zna da decko ne zna da sutne loptu... o centarsutevima necu ni da pricam, suvisno je. Volkov sa 50% je igracina za Lazevskog UVEK. Lazevski je jedini covek za koga mogu da kazem da je losiji i od Miljkovica...a ako cemo da se lazemo i da pricamo bajke, onda u redu, neka svako gleda svoju utakmicu,tako je i Vermez video odlicnu igru i satiranje Nefcija... naravno , samo on... i takvi realni u ocenama igre...Pouzdaniji bek ? Jel to isti Miljkovic koji zmureci skace na loptu sa rukom u vazduhu ? Nece biti da je pouzdaniji... Tacno je da se Vermezu nema sta zameriti, on jednostavno ne zna bolje... Treba zameriti razmazenim igracima koji nisu ponovili voljni momenat iz utakmice sa Tromzeom...

Zuki

pre 11 godina

Ja sam na zalost gledao samo prvo poluvreme. Kazem na zalost, jer sam protracio 45 min svog zivota.
Da su se juce skupili bolje bi odigrali. Ovde se ne vidi ni minut trenerskog posla. Ne treba kriviti igrace jer oni imaju dovoljno znanja i vestine da pobede jedan tim kakav je Nefci. Ali nema trenera!
Setite se sa kakvim je igracima Djukic raspolagao a kako se igralo. Ovo sto sam sinoc video je dovoljno da se treneru ne da otkaz, vec oduzme licenca. Odradjene pripreme, sezona uveliko pocela a tim nema jednu jedinu uigranu rutinu. Ni da prenese loptu, ni da probije po boku, ni da stvori visak. Za promenu strane napada im je trebalo po dva minuta i pet dodira s loptom. To i amaterkse ekipe brane bez da se oznoje.
Momcima se ne moze nista zameriti. Sa ovakvim trenerom ni mnogo bolji i iskusniji igraci ne bi mogli nista konkretnije da urade. Trcali su, borili se ali je to sve bilo na nivou individualnih kvaliteta i pokusaja koji nisu dovoljni protiv iole takticki spremne ekipe. Da nije trebao L. Markovic da pretrci trojicu i asistira? Je l' to bila zamisao. Ili Mitrovic da primi svaku dugu loptu, sto je dosta dobro radio, i onda odlozi kome? Prvi saigrac je bio na 15 metara od njega svaki put. To ni sa Drogbom ne bi bolje ispalo. Ili mozda Tomic da predribla dvojicu pa centrira? Koliko je samo bilo opgresnih pasova u napred! Kao da su se prvi put videli sinoc.
Vermezovic je neznalica.

Tolle

pre 11 godina

Prethodnih nekoliko trenera ste kritikovali sto ne daju sansu mladim igracima.Svaki drugi komentar je bio u stilu: "Hocu da gledam nase klince, pa makar sve gubili sa 5:0".Evo, sad gledate tim koji je sastavljen skoro iskljucivo od nasih klinaca, a opet ne gubi nego igra Ligu Evrope i uzme neki bod.E sada vam smeta sto ne igraju kao Partizan iz '66. (kao sto je komentarisao neko na vesti o utakmici) i smeta vam Vermezovic koji osvaja bodove sa maloletnom decom.Da ovaj tim ima podrsku kakvu imaju kosarkasi na -30, sigurno bi dobio ovu utakmicu.... ili mozda i ne bi, zato sto bi, umesto juce, igrao u utorak ili sredu.

lezdra

pre 11 godina

(Vojislav, 21. septembar 2012 01:58)
Da si Ti nama, druže živ i zdrav, al' Miljković je sinoć bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrač Partizana. Stavio je oba njihova Brazilca u mali džep. Što se tiče Lazevski, vidi se da mu fali utakmica pa i pored toga mnogo je bolji i pouzdaniji bek od Volkova. Volkov je, hteo Ti to priznati ili ne, jedno od velikih razočarenja Partizana. S te strane se Vermezu nema šta zameriti. Naš problem je bio na taktično voljnom planu. Neka suviše dekoncentrisana i smušena igra u napadu, bez tečnih akcija i tačnih dodavanja. Lopta je upućivana ili suviše daleko ispred igrača ili iza igrača, nikako pravovremeno. Jedina dva tečna napada i precizna dodavanja Neca Tomić je upropastio.

Svetislav

pre 11 godina

E,moj Vermeze....???,pa,čoveče,ti sa svojim izjavama,načinom vođenja utakmica i razmišljanjima o fudbalu ne zaslužuješ ni trenersko mesto u tvom Bumbarevom Brdu,u nekoj dž ligi,a kamo li u Partizanu.Ti si verovatno "prespavao" zadnjih tridesetak godina,pa si posle buđenja umislio da si nekad igrao fudbal i da možeš da budeš trener u sadašnjem vremenu.Ti i Babović ste ove godine sahranili Partizan.Savet:podnesi ostavku,časno.

trener sta to bese

pre 11 godina

Posteno receno, falio je samo gol . Da smo ga dali bilo bi jedan nula za nas i imali bismo tri boda. Ali problem nije u tome,problem je u tome sto u Srbiji nije trener onaj sto nesto zna ,vec onaj ko plati 5ooo evra kompaniji koja izdaje licence i proizvod toga je igra koja je prikazana.Bice tako dok se iz FSS ne ociste banditi i polupismeni strucnjaci.

milan

pre 11 godina

ako tako misliš treba da se odrekneš fudbala sramota da imaš kuraža da kažeš da ie partizan dobro igrao,pa ti nemaš veze s fudbalom žalos one pare što ih primaš.Moj ti savet daj otkaz.

Dragan

pre 11 godina

Fali nama što-šta.Sinoc sam bio zapet ko pracka,da li da idem ili da ne idem na utakmicu.Međusobna svađa navijaca,trener koji smatra da smo mi boranija,klubaštvo koje je prevazišlo svaku meru i pretvorilo se u mržnju ravnu najvecim neprijateljima.To je presudilo da sinoc ostanem kuci i da posle hiljade odgledanih utakmica upitam sebe da li je propao naš fudbal.Partizan ima sjajnu generaciju mladih fudbalera,ali nema ko da je vodi.Umišljeni treneri dolaze i odlaze kao na pokretnoj traci uzmu neku lovicu i to je to.Tužna slika na stadionu bez pravih navijaca,a ovi što su došli i nisu baš neki navijaci (cast izuzetcima),oni uglavno ne navijaju ,oni mumlaju i skandiraju vec petnest godina istu parolu :"Uprava napolje".Komšinska mržnja prenela se i na sportiste i na one na koje nikako ne
bi smela.Bivši kapiten reprezentacije u stilu "Komšiji nek crkne krava" podgreva mucnu situaciju,a "Vrsni" golman Stamenkovi to prihvata sa oduševljenjem,prvocira,izaziva i uživa,ali zaboravlja da je Partizan srpski tim i da je pretstavnik njegove domovine.Nekada smo išli da bodrimo naše klubove bez obzira na klupske boje i bili pomognuti od drugih navijaca u duelima širom evrpe.
Neko bi ovo trebao da presece i da naš fudbal opet bude ono što je bio ako vec nije kasno...

pedja

pre 11 godina

Falio nam je samo bolji trener.I ništa više.
Pored ovakvog tima koji ne napada,igra se sa dva špica.Kada se želi pobediti igra Volkov,jer je brz i zna centrirati i stvarati višak na terenu.Ja sam znao da nećemo pobediti kada je zamenjen Marković i ubačen neki Jojić.I od 60 minuta smo imali igrača manje,jer Saša Ilić nema snagu ni za toliko.Pa ako si uspeo da analiziraš igru protivnika,trebalo se igrati sa dva centarfora ili već ako si se odlučio da igraš sa jedmim taj je morao biti brz i okretan a to Mitrović nije.I šta da napišem na kraju:Falio sam gol,a imali smo samo jedan šut u okvir gola.Bruka...Donji Srem,Ael,Mačva,srećna pobeda protiv OFK,Nefči,sve bruka do bruke...Voleo bi videti kako bi ovaj Partizan igrao sa Golcem,Osimom ili Antićem...Ali to neću videti.A ovaj trener sa svojim izjavama vređa našu inteligenciju.

čotrić

pre 11 godina

NAMA NEDOSTAJE TRENER. NEMAMO IGRU. Vermezović uvek traži alibi u mladosti Partizanovih igrača. Zvezdin tim protiv Bordoa u Francuskoj je bio prosečne starosti 24,4 godine, a Partizanov sinoć 23,7. Zvezda nema ni bolje ni skuplje igrače od Partizana, a li je hrabro stala u gard Bordou. Vermezović sinoć izlazi protiv Nefčija sa jednim špicom i dva zadnja vezna. Pa kakav tim će izvesti protiv Intera i Rubina, kukala mu majka.

ja sam tako razumeo tvoju izjavu posle utakmice

pre 11 godina

Neće nas pa nas neće. Koji smo mi bakuszi. Ma mismo stvarno maler,pa jer smo pored toliko ekipa iz Evrope morali da naletimo na ove Azerbejdžance. Malo sporije da su njihovi fudbaleri trčali i zalagali se možda bi i šutnuli i koji loptu više u okvir gola.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Prvo,sa neizrecivom mukom,gledamo Partizanovo elementarno fudbalsko neznanje,a onda,svaki put posle utakmice,Vermezović nas dotuče svojim,ne znam kako ih nazvati,opservacijama! Šta god da izjavi,od toga odmah zaboli mozak,a i stomak. Nikad on ništa ne zamera igračima,ali kad dečaci od 18-19 godina imaju reflekse i reakcije na terenu kao 80-godišnje babe,onda tu nešto nije u redu. I još izjavi da je,eto,maltene sve super itd. Ovom čoveku trebalo bi zabraniti da se bavi trenerskim poslom,a i osloboditi ga davanja bilo kakvih izjava,jer još nije sastavio jednu jedinu pametnu rečenicu za medije. A utakmica? Bruka,jad i beda! "Šampion" Srbije,kako to patetično zvuči!

runner

pre 11 godina

Donekle, ali samo donekle, se slažem sa Vermezom. Očigledno je da se Partizan teško snalazi protiv ekipa koje igraju bunker. Nije to bio samo slučaj sa Neftčijem nego i sa domaćim ekipama. Za probijanje takvih odbrana potrebni su vispreni i brzi igrači, oni koji znaju proturiti tzv. dubinske lopte. Saša Ilić to, očigledno, više nije u stanju. S druge strane, u utakmici sa malo šansi, potreban je daleko skoncentrisaniji i brži centarfor. A Vermez menja mladog Mitrovića, koji uzgred rečeno nije imao svoje veče, još sporijim centarforom, S. Šćepovićem. Svaki korner, iz utakmice u utakmicu, izvodi Neca Tomić, i svaki ide u golmanov prostor tzv. peterac a svaka lopta završava u golmanovim rukama. Mi ionako nemamo skočne igrače pa kad još centriraš u peterac mo'š samo plakati.
Sa druge pak strane, svaki korner protiv Partizana je potencijalna opasnost po gol. Opet problem sa skočnošću tima. To je sada, pored niskih igrača Neftčija, moglo da prođe ali, bogami, protiv Intera i Rubina sigurno neće.
Šta je sa tim Sretenovićem i Tomaševićem? Ne mogu da pojmim da su slabiji od Ostojića i Lazevskog? A ako jesu, što smo ih kupovali? Nije li bila priča da ćemo kupiti štopere koji mogu da se odmah uklope u koncepciju tima? I kakva je to politika kluba i rasipanje para? Od silnih ovogodišnjih prinova igrao je samo S. Šćepović nekih 18 minuta.
Nadajmo se da će u sledećim susretima biti mnogo bolje, ako ne rezultatski ono bar što se tiče igre.

Boki

pre 11 godina

Pouzdano znam da vermez trazi rupu u zakonu fife kako bi protiv rubina igrao sa tri golmana,ona njegova formacija koju sanja sa osmehom na licu 3 golmana-5 bekova-3 zadnja vezna.....ma ako je ne nadje,iskopace je vermez!!

Nenad

pre 11 godina

Da li ti i rukovodstvo imate bar malo obraza, podneste kolektivnu ostavku i prekinete više brukanje našeg voljenog kluba? Grobari, bojkotujte sve dok ova bagra ne napusti Partizan i na njegovo čelo dođu bivši fudbaleri koji su u svojoj karijeri nešto uradili za naš klub. Ovako više ne ide. Napred do konačne pobede!!!

Filip

pre 11 godina

a tamo gubite, prodata utakmica ..
jadan je ovaj nas fudbal .. prosle godine smo se smejali Dinamo Zagrebu, a vec vidim kome ce se ove godine smejati ..

tmac-attack

pre 11 godina

Matoriii, ne znam da li si gledao utakmicu juce i prekjuce... ovu izgleda nisi, jer nije falio gol, falila je IGRA !! I fali jos od Stanoja a pre njega, kad smo mozda i najbolje igrali DJukica !

Vlada

pre 11 godina

Ovo me podseca na onu Pizonovu izjavu: "Ako uspemo da damo gol, a ne primimo ga, mozemo da pobedimo". Ja ne mogu da vam obecam da cete iscupati jos neki bod u ovoj grupi, ali vam mogu obecati da necete.

djomla

pre 11 godina

Prema " Transfermarktu " vrednost Nefcija je oko 4,8 miliona evra ( sto je u rangu naseg BSK-a ili Javora ).Partizan je procenjen na oko 25,5 miliona.Svaki tim treba respektovati, ali igrati ovako kukavicki na svom terenu protiv pet puta losijeg rivala i pri tom davati ovakve izjave, stvarno ne znam cemu to vodi ?!!!? Kao sto neko rece - ovom coveku fale ...

zvezdas

pre 11 godina

Ne zaboravite da je Vermez prezimio u Evropi pre par godina. Partizan prolazi grupu ako vrati Vukica i pronadje resenje u spicu, ovaj Mitrovic ima spore reakcije,a ni Scepovic se nije proslavio kad je usao. Markovic i Tomic moraju bolje, oni moraju da prelamaju utakmicu a ne da igraju alibi igru, Ilic je istrosen.Gde je Volkov? Nisam ove sezone gledao Partizan, ali je mnogo losijI nego proletos...A mali odziv publike me je iznenadio, pa Zvezdu je gledalo vise ljudi protiv Rada nego Partizan danas

Vojislav

pre 11 godina

Strucnjak, ti si stavio MILJKOVICA i LAZEVSKOG, u tim, ljude koji ne znaju da trce pravolinijski, a ne da fudbal igraju, a onda si posle iskomentarisao utakmicu koju si samo ti izgleda video... Scepovic menja Mitrovica, to ti je kao da ja menjam Bolta na 100m... kakav trener, strasno...

blefer

pre 11 godina

Neverovatno. Pa ovaj tip misli da ako može da zavlači Mutavog, koji i ne verujem da zna s kim je igrao Partizan i s kim tek treba da igra, da smo i svi mi mutavi, ćoravi i glupi. kakvi su samo bolidi oni koji plaćaju kartu da gledaju ove slepce. Ja sam siguran da bi cigani ove dunstere pregazili. nek nam je sa srećom ovaj jedan jedini bod u Ligi evrope.

dve leve

pre 11 godina

Što je najgore Vermez je u pravu. Zamislite da je Tomić pogodio pred kraj...danima bi se pričalo po medijima o tom evrogolu a o Nemanji bi se pesme pevale...svi bi zaboravili ovu, malo je reći, bruku od fudbala. Takvi smo, naopaki, šta da radimo.

Blaster

pre 11 godina

Dva defenzivna vezna, dva defenzivna beka, drzi Ilica 90 minuta a covek ne moze da dise i vadi jedinog napadaca za drugog umesto da ima obojicu na terenu i to u sred Beograda protiv Nefcija????....Vermeze, ti jednostavno nemas muda i jednostavno nemas pojma i fudbal ti je cista dekadenca! Sto pre menjajte ovog coveka!

011

pre 11 godina

Posle jednog jedinog suta u okvir gola ovaj naucnik izjavljuje:

"Gosti nezasluženo odlaze bez primljenog gola. Imali smo neke šanse???????"

AEL se ti to salis sa nama ili mislis da smo bas svi vesla sisali????

banja luka

pre 11 godina

Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!

lopovi u UO

pre 11 godina

Falio sam gol,ha?? A KO ,KO da ga da? Ajde objasni nam ti ,veliki strucnjace? Mitrovic sa 18 god ili drvo Scepovic? Sasa Ilic koji ne moze da potrci? Miljkovic mozda??? KO? KO? KO? KUPITE NAPADACA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

cika crni

pre 11 godina

cika crni, imali ste 1 sut u okvir gola, da li bi bilo zasluzeno da ste i taj sut nekako umuvali i dobili 1-0? avaj, rezultat je na nivou naseg kvaliteta. i jedan bod se racuna, pogotovo za evropski koeficijent. igralo je dosta mladih igraca (sto ohrabruje), ali moramo biti svjesni da su njihovi dometi neki prosjecni evropski klubovi, da nema talenata poput npr. jovetica. zato, bolje vrabac u ruci,... dobar je i bod

Pax

pre 11 godina

Znaci opravdanje imas za ovo sramotno ponasanje igraca i navijca prema Stamenom???? Kakav si samo covek???? Trebas da osudis takvo ponasanje, alo. Znaci dajes im kredit i za sledeci put??? Bljak, a da nemas pojma generalno o fudbalu, citam u tvojoj izjavi... Da fali tebi nesto, da ne kazem sta.

Srki

pre 11 godina

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajalo samo bolja završnica i jedan gol koji bi “prelomio”.

Taj jedan gol ste i vi mogli da primite, pa da “prelomi”.

Nepismen

pre 11 godina

Treba svima koji su ucestovali u toj guzvi naredne 3 plate oduzeti pa im nece pasti vise na pamet! Ali ne kod nas su takvi heroji!!!

Sramota!!!

crnobeli delija

pre 11 godina

iz postovanja prema sajtu i ostalim posetiocima stranice sa komentara (medju kojima ima i maloletnika), necu ti reci ono sto ti mislim.

joooj

pre 11 godina

SAMO?????? PA TO JE I POJENTA FUDBALA!!!! GOL!!!! nije vazno da li si bolje igrao ili imao sansi, gol se samo i racuna a ne statistika.... muka mi je i od partizana i od zvezde. jer im uvek fali SAMO GOL!!!!

Floro Flores

pre 11 godina

Tacno,ja gledam u svakom poluvremenu na strani gde ste vi napadali nema gola.. Posle cujem,Nefci nije poveo golmana ,pa zato nisu okvir postavljali

Sta reci

pre 11 godina

Samo gol?Zar je to 'samo'??
Da ste makar dominirali i pogodili par puta precku i stativu pa da kaze covjek nije bilo srece ali izgleda da mi navijaci i ti opet nismo gledali istu utakmicu..Makar nisam iznenadjen nakon ocaja protiv AEL-a i Tromza..Sa igracima kao sto su Miljkovic,Lazevski,Scepovic se ne moze vise od ovoga a i ostali su teski prosjek izuzev Stojkovica,Ivanova i donekle Tomica..

dule

pre 11 godina

i ti si zadovoljan!!
pa odnos suteva na gol je 14-1 !!! jednom su sutnuli u okvir gola!! pa kako si se nadao da daju gol...
Tomic je obuo dve leve kopacke...

Владимир

pre 11 godina

Партизан намешта утакмице у првенству већ годинама. Одмара првотимце пред сваки европски дуел, пред сваки дерби. Уценама и новцем већ годинама незаслужено узима титуле. Апелујемо на државне органе да се овој крађи стане на пут, да се Партизан казни као Јувентус пре пар година! И недељни меч против Слободе већ покушавају на све начине да "затворе"!

Ludogorec

pre 11 godina

Ljudi ovaj čovjek je nevjerovatno bezobrazan! Pa kakve su ovo izjave?! "Da smo realizovali bar jednu šansu..." Rođače možda si htio reći "Da smo stvorili bar jednu šansu..."!

Nikki

pre 11 godina

Zasto je kod nas fudbal profisionalni sport? Treba lepo da igraju neki klinci i da ne primaju nikakvu platu zbog toga. Ajde ovi jos i znaju nesto, ali nasi timovi ispadaju od Lihtenstajnskih pica majstora i konobara iz Irske. Aloo!!

napolje!

pre 11 godina

Zadovoljan igrom? Zadovoljan igrom?! Kojom igrom?! Jedan šut u okvir gola timu koji je u nivou naše druge lige?
I ne skreći više temu sa važnih stvari na Stamenkovića, taktika prebacivanja pažnje ne prolazi kod pametnih navijača. Oni drugi su se pokazali sa onim "transparentom"...

Makaroni

pre 11 godina

Jedan isturen spic koji nista sam ne moze da uradi ,Lazar Markovic na krilu
to je tvoja taktika
nadam se da cemo ti videti ledja uskoro.....legendo

Deki

pre 11 godina

Desile su se dve dobre stvari večeras.Posle dugo vremena nismo izgubili u Evropi i igrači su mnogo trčali i dali sve od sebe.Problem je realizacija jer nemamo kvalitetnog napadača.Loša stvar je da mi nemamo trenera koji može da nauči igrače kada se krene u napad i u šansu ko gde trči,kako se otvara.Teško je sa igračima koji imaju 18-20 godina napraviti dobar rezultat u Evropi.Ilić nema dušu za Evropu što je i razumljivo na broj godina.Miljković je danas bio medju boljima ali to je njegov limit,on ne može bolje.Lazar mora da jede i jača dosta ako misli svoj talenat da ispolji jer ga rukama i telom lako izbace iz igre.Tomić me razočarao na realizaciji jer on nije više tako mlad a igrao je dosta medjunarodnih utakmica.Medo i Ivanov stabilni a Lazevski slab(ne znam gde je Volkov?).Teško sa ovakvom realizacijom protiv Rusa i Italijana.U svakom slučaju,čestitam na borbenošću i želji za igrom!

Poreč

pre 11 godina

Sada još jednom pročitajte izjavu suparničkog trenera i zapitajmo se jesmo li mi ludi što gubimo vrijeme čitajući njihove bisere. Da li oni govore o istoj tekmi?

Vladan R

pre 11 godina

Nefci je u jednom napadu imao dve sanse kakve Partizan nije imao u celoj utakmici, izuzev one Tomiceve u cetvrtom minutu zaustavnog vremena, a kada sut nije prosao ni blizu gola. To su one dve prilike nakon kornera kada je prvo Stojkovc izbacivsi loptu za gol linije spasio siguran gol, a zatim to ponovio Ostojic, kada je blokirao sut koji je usledio neposredno nakon pomenute Stojkoviceve intervencije. S ozirom da je zadovoljan igrom, izgleda da trener Partizana smatra da je ovom utakmicom vracena vera u fudbal, na sta je zaista nemoguce dati neki smislen kometar.

zg slavac

pre 11 godina

Jao grobari pa vi se nama rugate? Porto bi vas brat bratu oderao 9-0 s takvom igrom. Ove jazavce je Dinamo razvalio na putu u LP prošle godine i onda se žalite kako Dinamo ima lagan put do LP? Ništa sad treba skupiti snage i uzet koji bod Interu ili Rubinu - šalim se naravno. Utakmica očaj, obje ekipe loše, jedino što je bilo zanimljivo je onaj zvezdaš na golu koji je znalački vadio živce grobarima. Koliko je krao vremena, istočnjačka posla!

Micko

pre 11 godina

Tako je... A samo nam reci kako mislis da das gol ? Nasi napadaci sve sto umeju je ili da gnjave lopu pa da pokusaju da prodju KROZ igraca! Realno, meni sa pivskim stomakom ne bi prosao nijedan od ovih napadaca a uspud bih i cigaru zapalio!

Pasovi - procenat uspesnih dodavanja je ocaj. Pa cistu loptu oni ne znaju da dodaju osim UNAZAD gde nema protivnika.

Aj sto ne umeju da predriblaju i naprave akciju neku ali i sami sutevi, pa to je smesno. Statistika kaze 11 suteva a 1 u okvir gola (ja ni taj jedan nisam video). A onih 10, pa razumem da sutnes pa da golman odbrani ili da bar ide blizu gola ali sutevi su ono - dolazi lopta pa ti odalami kao volina pa sta bude. Da sam znao dosao bih pored stadiona da naberem 2-3 lopte.

Jedina sreca u svemu ovome je sto je protivnik totalni amater. Pa nas ce rubin i inter da ugaze! Savetujem vermezu da u svim ostalim utakmicama igra bez ijednog napadaca i ofanzivnog veznog - svih 10 igraca bunker. Gol da damo nikad necemo, bar da ne primimo nijedan.

Mi ako u ostalih 5 utakmica damo 1 gol - svaka nam cast!

Batistuta

pre 11 godina

Stekao sam utisak kao da Partizanu uopšte i ne treba trener, kao da igraju prvu utakmicu zajedno, i da su još tri dana igrali ne bi dali go, a da bi od Mitrovića čak i Palma ili Čanak imali brže noge i da bi pre dali go. Srećom pa nisam bacio pare da uživo gledam ovu dekadenciju i smor od "igre".

Ludogorec

pre 11 godina

Ljudi ovaj čovjek je nevjerovatno bezobrazan! Pa kakve su ovo izjave?! "Da smo realizovali bar jednu šansu..." Rođače možda si htio reći "Da smo stvorili bar jednu šansu..."!

dve leve

pre 11 godina

Što je najgore Vermez je u pravu. Zamislite da je Tomić pogodio pred kraj...danima bi se pričalo po medijima o tom evrogolu a o Nemanji bi se pesme pevale...svi bi zaboravili ovu, malo je reći, bruku od fudbala. Takvi smo, naopaki, šta da radimo.

Makaroni

pre 11 godina

Jedan isturen spic koji nista sam ne moze da uradi ,Lazar Markovic na krilu
to je tvoja taktika
nadam se da cemo ti videti ledja uskoro.....legendo

Blaster

pre 11 godina

Dva defenzivna vezna, dva defenzivna beka, drzi Ilica 90 minuta a covek ne moze da dise i vadi jedinog napadaca za drugog umesto da ima obojicu na terenu i to u sred Beograda protiv Nefcija????....Vermeze, ti jednostavno nemas muda i jednostavno nemas pojma i fudbal ti je cista dekadenca! Sto pre menjajte ovog coveka!

blefer

pre 11 godina

Neverovatno. Pa ovaj tip misli da ako može da zavlači Mutavog, koji i ne verujem da zna s kim je igrao Partizan i s kim tek treba da igra, da smo i svi mi mutavi, ćoravi i glupi. kakvi su samo bolidi oni koji plaćaju kartu da gledaju ove slepce. Ja sam siguran da bi cigani ove dunstere pregazili. nek nam je sa srećom ovaj jedan jedini bod u Ligi evrope.

banja luka

pre 11 godina

Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!

011

pre 11 godina

Posle jednog jedinog suta u okvir gola ovaj naucnik izjavljuje:

"Gosti nezasluženo odlaze bez primljenog gola. Imali smo neke šanse???????"

AEL se ti to salis sa nama ili mislis da smo bas svi vesla sisali????

napolje!

pre 11 godina

Zadovoljan igrom? Zadovoljan igrom?! Kojom igrom?! Jedan šut u okvir gola timu koji je u nivou naše druge lige?
I ne skreći više temu sa važnih stvari na Stamenkovića, taktika prebacivanja pažnje ne prolazi kod pametnih navijača. Oni drugi su se pokazali sa onim "transparentom"...

lopovi u UO

pre 11 godina

Falio sam gol,ha?? A KO ,KO da ga da? Ajde objasni nam ti ,veliki strucnjace? Mitrovic sa 18 god ili drvo Scepovic? Sasa Ilic koji ne moze da potrci? Miljkovic mozda??? KO? KO? KO? KUPITE NAPADACA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

crnobeli delija

pre 11 godina

iz postovanja prema sajtu i ostalim posetiocima stranice sa komentara (medju kojima ima i maloletnika), necu ti reci ono sto ti mislim.

Srki

pre 11 godina

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajalo samo bolja završnica i jedan gol koji bi “prelomio”.

Taj jedan gol ste i vi mogli da primite, pa da “prelomi”.

Poreč

pre 11 godina

Sada još jednom pročitajte izjavu suparničkog trenera i zapitajmo se jesmo li mi ludi što gubimo vrijeme čitajući njihove bisere. Da li oni govore o istoj tekmi?

Micko

pre 11 godina

Tako je... A samo nam reci kako mislis da das gol ? Nasi napadaci sve sto umeju je ili da gnjave lopu pa da pokusaju da prodju KROZ igraca! Realno, meni sa pivskim stomakom ne bi prosao nijedan od ovih napadaca a uspud bih i cigaru zapalio!

Pasovi - procenat uspesnih dodavanja je ocaj. Pa cistu loptu oni ne znaju da dodaju osim UNAZAD gde nema protivnika.

Aj sto ne umeju da predriblaju i naprave akciju neku ali i sami sutevi, pa to je smesno. Statistika kaze 11 suteva a 1 u okvir gola (ja ni taj jedan nisam video). A onih 10, pa razumem da sutnes pa da golman odbrani ili da bar ide blizu gola ali sutevi su ono - dolazi lopta pa ti odalami kao volina pa sta bude. Da sam znao dosao bih pored stadiona da naberem 2-3 lopte.

Jedina sreca u svemu ovome je sto je protivnik totalni amater. Pa nas ce rubin i inter da ugaze! Savetujem vermezu da u svim ostalim utakmicama igra bez ijednog napadaca i ofanzivnog veznog - svih 10 igraca bunker. Gol da damo nikad necemo, bar da ne primimo nijedan.

Mi ako u ostalih 5 utakmica damo 1 gol - svaka nam cast!

dule

pre 11 godina

i ti si zadovoljan!!
pa odnos suteva na gol je 14-1 !!! jednom su sutnuli u okvir gola!! pa kako si se nadao da daju gol...
Tomic je obuo dve leve kopacke...

Vladan R

pre 11 godina

Nefci je u jednom napadu imao dve sanse kakve Partizan nije imao u celoj utakmici, izuzev one Tomiceve u cetvrtom minutu zaustavnog vremena, a kada sut nije prosao ni blizu gola. To su one dve prilike nakon kornera kada je prvo Stojkovc izbacivsi loptu za gol linije spasio siguran gol, a zatim to ponovio Ostojic, kada je blokirao sut koji je usledio neposredno nakon pomenute Stojkoviceve intervencije. S ozirom da je zadovoljan igrom, izgleda da trener Partizana smatra da je ovom utakmicom vracena vera u fudbal, na sta je zaista nemoguce dati neki smislen kometar.

Владимир

pre 11 godina

Партизан намешта утакмице у првенству већ годинама. Одмара првотимце пред сваки европски дуел, пред сваки дерби. Уценама и новцем већ годинама незаслужено узима титуле. Апелујемо на државне органе да се овој крађи стане на пут, да се Партизан казни као Јувентус пре пар година! И недељни меч против Слободе већ покушавају на све начине да "затворе"!

zg slavac

pre 11 godina

Jao grobari pa vi se nama rugate? Porto bi vas brat bratu oderao 9-0 s takvom igrom. Ove jazavce je Dinamo razvalio na putu u LP prošle godine i onda se žalite kako Dinamo ima lagan put do LP? Ništa sad treba skupiti snage i uzet koji bod Interu ili Rubinu - šalim se naravno. Utakmica očaj, obje ekipe loše, jedino što je bilo zanimljivo je onaj zvezdaš na golu koji je znalački vadio živce grobarima. Koliko je krao vremena, istočnjačka posla!

Floro Flores

pre 11 godina

Tacno,ja gledam u svakom poluvremenu na strani gde ste vi napadali nema gola.. Posle cujem,Nefci nije poveo golmana ,pa zato nisu okvir postavljali

Nepismen

pre 11 godina

Treba svima koji su ucestovali u toj guzvi naredne 3 plate oduzeti pa im nece pasti vise na pamet! Ali ne kod nas su takvi heroji!!!

Sramota!!!

joooj

pre 11 godina

SAMO?????? PA TO JE I POJENTA FUDBALA!!!! GOL!!!! nije vazno da li si bolje igrao ili imao sansi, gol se samo i racuna a ne statistika.... muka mi je i od partizana i od zvezde. jer im uvek fali SAMO GOL!!!!

Pax

pre 11 godina

Znaci opravdanje imas za ovo sramotno ponasanje igraca i navijca prema Stamenom???? Kakav si samo covek???? Trebas da osudis takvo ponasanje, alo. Znaci dajes im kredit i za sledeci put??? Bljak, a da nemas pojma generalno o fudbalu, citam u tvojoj izjavi... Da fali tebi nesto, da ne kazem sta.

Deki

pre 11 godina

Desile su se dve dobre stvari večeras.Posle dugo vremena nismo izgubili u Evropi i igrači su mnogo trčali i dali sve od sebe.Problem je realizacija jer nemamo kvalitetnog napadača.Loša stvar je da mi nemamo trenera koji može da nauči igrače kada se krene u napad i u šansu ko gde trči,kako se otvara.Teško je sa igračima koji imaju 18-20 godina napraviti dobar rezultat u Evropi.Ilić nema dušu za Evropu što je i razumljivo na broj godina.Miljković je danas bio medju boljima ali to je njegov limit,on ne može bolje.Lazar mora da jede i jača dosta ako misli svoj talenat da ispolji jer ga rukama i telom lako izbace iz igre.Tomić me razočarao na realizaciji jer on nije više tako mlad a igrao je dosta medjunarodnih utakmica.Medo i Ivanov stabilni a Lazevski slab(ne znam gde je Volkov?).Teško sa ovakvom realizacijom protiv Rusa i Italijana.U svakom slučaju,čestitam na borbenošću i želji za igrom!

djomla

pre 11 godina

Prema " Transfermarktu " vrednost Nefcija je oko 4,8 miliona evra ( sto je u rangu naseg BSK-a ili Javora ).Partizan je procenjen na oko 25,5 miliona.Svaki tim treba respektovati, ali igrati ovako kukavicki na svom terenu protiv pet puta losijeg rivala i pri tom davati ovakve izjave, stvarno ne znam cemu to vodi ?!!!? Kao sto neko rece - ovom coveku fale ...

Vlada

pre 11 godina

Ovo me podseca na onu Pizonovu izjavu: "Ako uspemo da damo gol, a ne primimo ga, mozemo da pobedimo". Ja ne mogu da vam obecam da cete iscupati jos neki bod u ovoj grupi, ali vam mogu obecati da necete.

čotrić

pre 11 godina

NAMA NEDOSTAJE TRENER. NEMAMO IGRU. Vermezović uvek traži alibi u mladosti Partizanovih igrača. Zvezdin tim protiv Bordoa u Francuskoj je bio prosečne starosti 24,4 godine, a Partizanov sinoć 23,7. Zvezda nema ni bolje ni skuplje igrače od Partizana, a li je hrabro stala u gard Bordou. Vermezović sinoć izlazi protiv Nefčija sa jednim špicom i dva zadnja vezna. Pa kakav tim će izvesti protiv Intera i Rubina, kukala mu majka.

Nikki

pre 11 godina

Zasto je kod nas fudbal profisionalni sport? Treba lepo da igraju neki klinci i da ne primaju nikakvu platu zbog toga. Ajde ovi jos i znaju nesto, ali nasi timovi ispadaju od Lihtenstajnskih pica majstora i konobara iz Irske. Aloo!!

Batistuta

pre 11 godina

Stekao sam utisak kao da Partizanu uopšte i ne treba trener, kao da igraju prvu utakmicu zajedno, i da su još tri dana igrali ne bi dali go, a da bi od Mitrovića čak i Palma ili Čanak imali brže noge i da bi pre dali go. Srećom pa nisam bacio pare da uživo gledam ovu dekadenciju i smor od "igre".

Dragan Jurić

pre 11 godina

Prvo,sa neizrecivom mukom,gledamo Partizanovo elementarno fudbalsko neznanje,a onda,svaki put posle utakmice,Vermezović nas dotuče svojim,ne znam kako ih nazvati,opservacijama! Šta god da izjavi,od toga odmah zaboli mozak,a i stomak. Nikad on ništa ne zamera igračima,ali kad dečaci od 18-19 godina imaju reflekse i reakcije na terenu kao 80-godišnje babe,onda tu nešto nije u redu. I još izjavi da je,eto,maltene sve super itd. Ovom čoveku trebalo bi zabraniti da se bavi trenerskim poslom,a i osloboditi ga davanja bilo kakvih izjava,jer još nije sastavio jednu jedinu pametnu rečenicu za medije. A utakmica? Bruka,jad i beda! "Šampion" Srbije,kako to patetično zvuči!

cika crni

pre 11 godina

cika crni, imali ste 1 sut u okvir gola, da li bi bilo zasluzeno da ste i taj sut nekako umuvali i dobili 1-0? avaj, rezultat je na nivou naseg kvaliteta. i jedan bod se racuna, pogotovo za evropski koeficijent. igralo je dosta mladih igraca (sto ohrabruje), ali moramo biti svjesni da su njihovi dometi neki prosjecni evropski klubovi, da nema talenata poput npr. jovetica. zato, bolje vrabac u ruci,... dobar je i bod

Boki

pre 11 godina

Pouzdano znam da vermez trazi rupu u zakonu fife kako bi protiv rubina igrao sa tri golmana,ona njegova formacija koju sanja sa osmehom na licu 3 golmana-5 bekova-3 zadnja vezna.....ma ako je ne nadje,iskopace je vermez!!

Sta reci

pre 11 godina

Samo gol?Zar je to 'samo'??
Da ste makar dominirali i pogodili par puta precku i stativu pa da kaze covjek nije bilo srece ali izgleda da mi navijaci i ti opet nismo gledali istu utakmicu..Makar nisam iznenadjen nakon ocaja protiv AEL-a i Tromza..Sa igracima kao sto su Miljkovic,Lazevski,Scepovic se ne moze vise od ovoga a i ostali su teski prosjek izuzev Stojkovica,Ivanova i donekle Tomica..

pedja

pre 11 godina

Falio nam je samo bolji trener.I ništa više.
Pored ovakvog tima koji ne napada,igra se sa dva špica.Kada se želi pobediti igra Volkov,jer je brz i zna centrirati i stvarati višak na terenu.Ja sam znao da nećemo pobediti kada je zamenjen Marković i ubačen neki Jojić.I od 60 minuta smo imali igrača manje,jer Saša Ilić nema snagu ni za toliko.Pa ako si uspeo da analiziraš igru protivnika,trebalo se igrati sa dva centarfora ili već ako si se odlučio da igraš sa jedmim taj je morao biti brz i okretan a to Mitrović nije.I šta da napišem na kraju:Falio sam gol,a imali smo samo jedan šut u okvir gola.Bruka...Donji Srem,Ael,Mačva,srećna pobeda protiv OFK,Nefči,sve bruka do bruke...Voleo bi videti kako bi ovaj Partizan igrao sa Golcem,Osimom ili Antićem...Ali to neću videti.A ovaj trener sa svojim izjavama vređa našu inteligenciju.

tmac-attack

pre 11 godina

Matoriii, ne znam da li si gledao utakmicu juce i prekjuce... ovu izgleda nisi, jer nije falio gol, falila je IGRA !! I fali jos od Stanoja a pre njega, kad smo mozda i najbolje igrali DJukica !

Vojislav

pre 11 godina

Strucnjak, ti si stavio MILJKOVICA i LAZEVSKOG, u tim, ljude koji ne znaju da trce pravolinijski, a ne da fudbal igraju, a onda si posle iskomentarisao utakmicu koju si samo ti izgleda video... Scepovic menja Mitrovica, to ti je kao da ja menjam Bolta na 100m... kakav trener, strasno...

ja sam tako razumeo tvoju izjavu posle utakmice

pre 11 godina

Neće nas pa nas neće. Koji smo mi bakuszi. Ma mismo stvarno maler,pa jer smo pored toliko ekipa iz Evrope morali da naletimo na ove Azerbejdžance. Malo sporije da su njihovi fudbaleri trčali i zalagali se možda bi i šutnuli i koji loptu više u okvir gola.

Filip

pre 11 godina

a tamo gubite, prodata utakmica ..
jadan je ovaj nas fudbal .. prosle godine smo se smejali Dinamo Zagrebu, a vec vidim kome ce se ove godine smejati ..

zvezdas

pre 11 godina

Ne zaboravite da je Vermez prezimio u Evropi pre par godina. Partizan prolazi grupu ako vrati Vukica i pronadje resenje u spicu, ovaj Mitrovic ima spore reakcije,a ni Scepovic se nije proslavio kad je usao. Markovic i Tomic moraju bolje, oni moraju da prelamaju utakmicu a ne da igraju alibi igru, Ilic je istrosen.Gde je Volkov? Nisam ove sezone gledao Partizan, ali je mnogo losijI nego proletos...A mali odziv publike me je iznenadio, pa Zvezdu je gledalo vise ljudi protiv Rada nego Partizan danas

Dragan

pre 11 godina

Fali nama što-šta.Sinoc sam bio zapet ko pracka,da li da idem ili da ne idem na utakmicu.Međusobna svađa navijaca,trener koji smatra da smo mi boranija,klubaštvo koje je prevazišlo svaku meru i pretvorilo se u mržnju ravnu najvecim neprijateljima.To je presudilo da sinoc ostanem kuci i da posle hiljade odgledanih utakmica upitam sebe da li je propao naš fudbal.Partizan ima sjajnu generaciju mladih fudbalera,ali nema ko da je vodi.Umišljeni treneri dolaze i odlaze kao na pokretnoj traci uzmu neku lovicu i to je to.Tužna slika na stadionu bez pravih navijaca,a ovi što su došli i nisu baš neki navijaci (cast izuzetcima),oni uglavno ne navijaju ,oni mumlaju i skandiraju vec petnest godina istu parolu :"Uprava napolje".Komšinska mržnja prenela se i na sportiste i na one na koje nikako ne
bi smela.Bivši kapiten reprezentacije u stilu "Komšiji nek crkne krava" podgreva mucnu situaciju,a "Vrsni" golman Stamenkovi to prihvata sa oduševljenjem,prvocira,izaziva i uživa,ali zaboravlja da je Partizan srpski tim i da je pretstavnik njegove domovine.Nekada smo išli da bodrimo naše klubove bez obzira na klupske boje i bili pomognuti od drugih navijaca u duelima širom evrpe.
Neko bi ovo trebao da presece i da naš fudbal opet bude ono što je bio ako vec nije kasno...

Nenad

pre 11 godina

Da li ti i rukovodstvo imate bar malo obraza, podneste kolektivnu ostavku i prekinete više brukanje našeg voljenog kluba? Grobari, bojkotujte sve dok ova bagra ne napusti Partizan i na njegovo čelo dođu bivši fudbaleri koji su u svojoj karijeri nešto uradili za naš klub. Ovako više ne ide. Napred do konačne pobede!!!

runner

pre 11 godina

Donekle, ali samo donekle, se slažem sa Vermezom. Očigledno je da se Partizan teško snalazi protiv ekipa koje igraju bunker. Nije to bio samo slučaj sa Neftčijem nego i sa domaćim ekipama. Za probijanje takvih odbrana potrebni su vispreni i brzi igrači, oni koji znaju proturiti tzv. dubinske lopte. Saša Ilić to, očigledno, više nije u stanju. S druge strane, u utakmici sa malo šansi, potreban je daleko skoncentrisaniji i brži centarfor. A Vermez menja mladog Mitrovića, koji uzgred rečeno nije imao svoje veče, još sporijim centarforom, S. Šćepovićem. Svaki korner, iz utakmice u utakmicu, izvodi Neca Tomić, i svaki ide u golmanov prostor tzv. peterac a svaka lopta završava u golmanovim rukama. Mi ionako nemamo skočne igrače pa kad još centriraš u peterac mo'š samo plakati.
Sa druge pak strane, svaki korner protiv Partizana je potencijalna opasnost po gol. Opet problem sa skočnošću tima. To je sada, pored niskih igrača Neftčija, moglo da prođe ali, bogami, protiv Intera i Rubina sigurno neće.
Šta je sa tim Sretenovićem i Tomaševićem? Ne mogu da pojmim da su slabiji od Ostojića i Lazevskog? A ako jesu, što smo ih kupovali? Nije li bila priča da ćemo kupiti štopere koji mogu da se odmah uklope u koncepciju tima? I kakva je to politika kluba i rasipanje para? Od silnih ovogodišnjih prinova igrao je samo S. Šćepović nekih 18 minuta.
Nadajmo se da će u sledećim susretima biti mnogo bolje, ako ne rezultatski ono bar što se tiče igre.

milan

pre 11 godina

ako tako misliš treba da se odrekneš fudbala sramota da imaš kuraža da kažeš da ie partizan dobro igrao,pa ti nemaš veze s fudbalom žalos one pare što ih primaš.Moj ti savet daj otkaz.

Svetislav

pre 11 godina

E,moj Vermeze....???,pa,čoveče,ti sa svojim izjavama,načinom vođenja utakmica i razmišljanjima o fudbalu ne zaslužuješ ni trenersko mesto u tvom Bumbarevom Brdu,u nekoj dž ligi,a kamo li u Partizanu.Ti si verovatno "prespavao" zadnjih tridesetak godina,pa si posle buđenja umislio da si nekad igrao fudbal i da možeš da budeš trener u sadašnjem vremenu.Ti i Babović ste ove godine sahranili Partizan.Savet:podnesi ostavku,časno.

trener sta to bese

pre 11 godina

Posteno receno, falio je samo gol . Da smo ga dali bilo bi jedan nula za nas i imali bismo tri boda. Ali problem nije u tome,problem je u tome sto u Srbiji nije trener onaj sto nesto zna ,vec onaj ko plati 5ooo evra kompaniji koja izdaje licence i proizvod toga je igra koja je prikazana.Bice tako dok se iz FSS ne ociste banditi i polupismeni strucnjaci.

lezdra

pre 11 godina

(Vojislav, 21. septembar 2012 01:58)
Da si Ti nama, druže živ i zdrav, al' Miljković je sinoć bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrač Partizana. Stavio je oba njihova Brazilca u mali džep. Što se tiče Lazevski, vidi se da mu fali utakmica pa i pored toga mnogo je bolji i pouzdaniji bek od Volkova. Volkov je, hteo Ti to priznati ili ne, jedno od velikih razočarenja Partizana. S te strane se Vermezu nema šta zameriti. Naš problem je bio na taktično voljnom planu. Neka suviše dekoncentrisana i smušena igra u napadu, bez tečnih akcija i tačnih dodavanja. Lopta je upućivana ili suviše daleko ispred igrača ili iza igrača, nikako pravovremeno. Jedina dva tečna napada i precizna dodavanja Neca Tomić je upropastio.

Zuki

pre 11 godina

Ja sam na zalost gledao samo prvo poluvreme. Kazem na zalost, jer sam protracio 45 min svog zivota.
Da su se juce skupili bolje bi odigrali. Ovde se ne vidi ni minut trenerskog posla. Ne treba kriviti igrace jer oni imaju dovoljno znanja i vestine da pobede jedan tim kakav je Nefci. Ali nema trenera!
Setite se sa kakvim je igracima Djukic raspolagao a kako se igralo. Ovo sto sam sinoc video je dovoljno da se treneru ne da otkaz, vec oduzme licenca. Odradjene pripreme, sezona uveliko pocela a tim nema jednu jedinu uigranu rutinu. Ni da prenese loptu, ni da probije po boku, ni da stvori visak. Za promenu strane napada im je trebalo po dva minuta i pet dodira s loptom. To i amaterkse ekipe brane bez da se oznoje.
Momcima se ne moze nista zameriti. Sa ovakvim trenerom ni mnogo bolji i iskusniji igraci ne bi mogli nista konkretnije da urade. Trcali su, borili se ali je to sve bilo na nivou individualnih kvaliteta i pokusaja koji nisu dovoljni protiv iole takticki spremne ekipe. Da nije trebao L. Markovic da pretrci trojicu i asistira? Je l' to bila zamisao. Ili Mitrovic da primi svaku dugu loptu, sto je dosta dobro radio, i onda odlozi kome? Prvi saigrac je bio na 15 metara od njega svaki put. To ni sa Drogbom ne bi bolje ispalo. Ili mozda Tomic da predribla dvojicu pa centrira? Koliko je samo bilo opgresnih pasova u napred! Kao da su se prvi put videli sinoc.
Vermezovic je neznalica.

Tolle

pre 11 godina

Prethodnih nekoliko trenera ste kritikovali sto ne daju sansu mladim igracima.Svaki drugi komentar je bio u stilu: "Hocu da gledam nase klince, pa makar sve gubili sa 5:0".Evo, sad gledate tim koji je sastavljen skoro iskljucivo od nasih klinaca, a opet ne gubi nego igra Ligu Evrope i uzme neki bod.E sada vam smeta sto ne igraju kao Partizan iz '66. (kao sto je komentarisao neko na vesti o utakmici) i smeta vam Vermezovic koji osvaja bodove sa maloletnom decom.Da ovaj tim ima podrsku kakvu imaju kosarkasi na -30, sigurno bi dobio ovu utakmicu.... ili mozda i ne bi, zato sto bi, umesto juce, igrao u utorak ili sredu.

Vojislav

pre 11 godina

@lezdra
Da si ti meni ziv i zdrav i da malo vise pratis i znas da gledas, znao bi da je JEDINU utakmicu za prelaznu ocenu Miljkovic odigrao protiv Tromzoa, gde je bio pristojan, a covek koji ne zna da primi loptu, ne zna da centrira (tj zna, ali balone), nema dribling i panicar je, a da ne pominjem da na loptu skace zatvorenih ociju, ne moze da bide najbolji na terenu i nikada nije ni bio. Sto se tice Lazevskog, decko je potpuna katastrofa.Kakva je to prica, fali mu utakmica?!?!? Kada je igrao redovno, igrao je isto, nema prodora, nema centarsuta, nema ni pravolinijskog trcanja... a ko prati, zna da decko ne zna da sutne loptu... o centarsutevima necu ni da pricam, suvisno je. Volkov sa 50% je igracina za Lazevskog UVEK. Lazevski je jedini covek za koga mogu da kazem da je losiji i od Miljkovica...a ako cemo da se lazemo i da pricamo bajke, onda u redu, neka svako gleda svoju utakmicu,tako je i Vermez video odlicnu igru i satiranje Nefcija... naravno , samo on... i takvi realni u ocenama igre...Pouzdaniji bek ? Jel to isti Miljkovic koji zmureci skace na loptu sa rukom u vazduhu ? Nece biti da je pouzdaniji... Tacno je da se Vermezu nema sta zameriti, on jednostavno ne zna bolje... Treba zameriti razmazenim igracima koji nisu ponovili voljni momenat iz utakmice sa Tromzeom...

Владимир

pre 11 godina

Партизан намешта утакмице у првенству већ годинама. Одмара првотимце пред сваки европски дуел, пред сваки дерби. Уценама и новцем већ годинама незаслужено узима титуле. Апелујемо на државне органе да се овој крађи стане на пут, да се Партизан казни као Јувентус пре пар година! И недељни меч против Слободе већ покушавају на све начине да "затворе"!

Pax

pre 11 godina

Znaci opravdanje imas za ovo sramotno ponasanje igraca i navijca prema Stamenom???? Kakav si samo covek???? Trebas da osudis takvo ponasanje, alo. Znaci dajes im kredit i za sledeci put??? Bljak, a da nemas pojma generalno o fudbalu, citam u tvojoj izjavi... Da fali tebi nesto, da ne kazem sta.

Deki

pre 11 godina

Desile su se dve dobre stvari večeras.Posle dugo vremena nismo izgubili u Evropi i igrači su mnogo trčali i dali sve od sebe.Problem je realizacija jer nemamo kvalitetnog napadača.Loša stvar je da mi nemamo trenera koji može da nauči igrače kada se krene u napad i u šansu ko gde trči,kako se otvara.Teško je sa igračima koji imaju 18-20 godina napraviti dobar rezultat u Evropi.Ilić nema dušu za Evropu što je i razumljivo na broj godina.Miljković je danas bio medju boljima ali to je njegov limit,on ne može bolje.Lazar mora da jede i jača dosta ako misli svoj talenat da ispolji jer ga rukama i telom lako izbace iz igre.Tomić me razočarao na realizaciji jer on nije više tako mlad a igrao je dosta medjunarodnih utakmica.Medo i Ivanov stabilni a Lazevski slab(ne znam gde je Volkov?).Teško sa ovakvom realizacijom protiv Rusa i Italijana.U svakom slučaju,čestitam na borbenošću i želji za igrom!

joooj

pre 11 godina

SAMO?????? PA TO JE I POJENTA FUDBALA!!!! GOL!!!! nije vazno da li si bolje igrao ili imao sansi, gol se samo i racuna a ne statistika.... muka mi je i od partizana i od zvezde. jer im uvek fali SAMO GOL!!!!

zg slavac

pre 11 godina

Jao grobari pa vi se nama rugate? Porto bi vas brat bratu oderao 9-0 s takvom igrom. Ove jazavce je Dinamo razvalio na putu u LP prošle godine i onda se žalite kako Dinamo ima lagan put do LP? Ništa sad treba skupiti snage i uzet koji bod Interu ili Rubinu - šalim se naravno. Utakmica očaj, obje ekipe loše, jedino što je bilo zanimljivo je onaj zvezdaš na golu koji je znalački vadio živce grobarima. Koliko je krao vremena, istočnjačka posla!

zvezdas

pre 11 godina

Ne zaboravite da je Vermez prezimio u Evropi pre par godina. Partizan prolazi grupu ako vrati Vukica i pronadje resenje u spicu, ovaj Mitrovic ima spore reakcije,a ni Scepovic se nije proslavio kad je usao. Markovic i Tomic moraju bolje, oni moraju da prelamaju utakmicu a ne da igraju alibi igru, Ilic je istrosen.Gde je Volkov? Nisam ove sezone gledao Partizan, ali je mnogo losijI nego proletos...A mali odziv publike me je iznenadio, pa Zvezdu je gledalo vise ljudi protiv Rada nego Partizan danas

cika crni

pre 11 godina

cika crni, imali ste 1 sut u okvir gola, da li bi bilo zasluzeno da ste i taj sut nekako umuvali i dobili 1-0? avaj, rezultat je na nivou naseg kvaliteta. i jedan bod se racuna, pogotovo za evropski koeficijent. igralo je dosta mladih igraca (sto ohrabruje), ali moramo biti svjesni da su njihovi dometi neki prosjecni evropski klubovi, da nema talenata poput npr. jovetica. zato, bolje vrabac u ruci,... dobar je i bod

dve leve

pre 11 godina

Što je najgore Vermez je u pravu. Zamislite da je Tomić pogodio pred kraj...danima bi se pričalo po medijima o tom evrogolu a o Nemanji bi se pesme pevale...svi bi zaboravili ovu, malo je reći, bruku od fudbala. Takvi smo, naopaki, šta da radimo.

Makaroni

pre 11 godina

Jedan isturen spic koji nista sam ne moze da uradi ,Lazar Markovic na krilu
to je tvoja taktika
nadam se da cemo ti videti ledja uskoro.....legendo

banja luka

pre 11 godina

Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!Срам те било!

Blaster

pre 11 godina

Dva defenzivna vezna, dva defenzivna beka, drzi Ilica 90 minuta a covek ne moze da dise i vadi jedinog napadaca za drugog umesto da ima obojicu na terenu i to u sred Beograda protiv Nefcija????....Vermeze, ti jednostavno nemas muda i jednostavno nemas pojma i fudbal ti je cista dekadenca! Sto pre menjajte ovog coveka!

Nepismen

pre 11 godina

Treba svima koji su ucestovali u toj guzvi naredne 3 plate oduzeti pa im nece pasti vise na pamet! Ali ne kod nas su takvi heroji!!!

Sramota!!!

blefer

pre 11 godina

Neverovatno. Pa ovaj tip misli da ako može da zavlači Mutavog, koji i ne verujem da zna s kim je igrao Partizan i s kim tek treba da igra, da smo i svi mi mutavi, ćoravi i glupi. kakvi su samo bolidi oni koji plaćaju kartu da gledaju ove slepce. Ja sam siguran da bi cigani ove dunstere pregazili. nek nam je sa srećom ovaj jedan jedini bod u Ligi evrope.

Floro Flores

pre 11 godina

Tacno,ja gledam u svakom poluvremenu na strani gde ste vi napadali nema gola.. Posle cujem,Nefci nije poveo golmana ,pa zato nisu okvir postavljali

napolje!

pre 11 godina

Zadovoljan igrom? Zadovoljan igrom?! Kojom igrom?! Jedan šut u okvir gola timu koji je u nivou naše druge lige?
I ne skreći više temu sa važnih stvari na Stamenkovića, taktika prebacivanja pažnje ne prolazi kod pametnih navijača. Oni drugi su se pokazali sa onim "transparentom"...

Vladan R

pre 11 godina

Nefci je u jednom napadu imao dve sanse kakve Partizan nije imao u celoj utakmici, izuzev one Tomiceve u cetvrtom minutu zaustavnog vremena, a kada sut nije prosao ni blizu gola. To su one dve prilike nakon kornera kada je prvo Stojkovc izbacivsi loptu za gol linije spasio siguran gol, a zatim to ponovio Ostojic, kada je blokirao sut koji je usledio neposredno nakon pomenute Stojkoviceve intervencije. S ozirom da je zadovoljan igrom, izgleda da trener Partizana smatra da je ovom utakmicom vracena vera u fudbal, na sta je zaista nemoguce dati neki smislen kometar.

Filip

pre 11 godina

a tamo gubite, prodata utakmica ..
jadan je ovaj nas fudbal .. prosle godine smo se smejali Dinamo Zagrebu, a vec vidim kome ce se ove godine smejati ..

Sta reci

pre 11 godina

Samo gol?Zar je to 'samo'??
Da ste makar dominirali i pogodili par puta precku i stativu pa da kaze covjek nije bilo srece ali izgleda da mi navijaci i ti opet nismo gledali istu utakmicu..Makar nisam iznenadjen nakon ocaja protiv AEL-a i Tromza..Sa igracima kao sto su Miljkovic,Lazevski,Scepovic se ne moze vise od ovoga a i ostali su teski prosjek izuzev Stojkovica,Ivanova i donekle Tomica..

Batistuta

pre 11 godina

Stekao sam utisak kao da Partizanu uopšte i ne treba trener, kao da igraju prvu utakmicu zajedno, i da su još tri dana igrali ne bi dali go, a da bi od Mitrovića čak i Palma ili Čanak imali brže noge i da bi pre dali go. Srećom pa nisam bacio pare da uživo gledam ovu dekadenciju i smor od "igre".

Poreč

pre 11 godina

Sada još jednom pročitajte izjavu suparničkog trenera i zapitajmo se jesmo li mi ludi što gubimo vrijeme čitajući njihove bisere. Da li oni govore o istoj tekmi?

Ludogorec

pre 11 godina

Ljudi ovaj čovjek je nevjerovatno bezobrazan! Pa kakve su ovo izjave?! "Da smo realizovali bar jednu šansu..." Rođače možda si htio reći "Da smo stvorili bar jednu šansu..."!

Vojislav

pre 11 godina

Strucnjak, ti si stavio MILJKOVICA i LAZEVSKOG, u tim, ljude koji ne znaju da trce pravolinijski, a ne da fudbal igraju, a onda si posle iskomentarisao utakmicu koju si samo ti izgleda video... Scepovic menja Mitrovica, to ti je kao da ja menjam Bolta na 100m... kakav trener, strasno...

crnobeli delija

pre 11 godina

iz postovanja prema sajtu i ostalim posetiocima stranice sa komentara (medju kojima ima i maloletnika), necu ti reci ono sto ti mislim.

Srki

pre 11 godina

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović je da je zadovoljan igrom i da je ekipi nedostajalo samo bolja završnica i jedan gol koji bi “prelomio”.

Taj jedan gol ste i vi mogli da primite, pa da “prelomi”.

pedja

pre 11 godina

Falio nam je samo bolji trener.I ništa više.
Pored ovakvog tima koji ne napada,igra se sa dva špica.Kada se želi pobediti igra Volkov,jer je brz i zna centrirati i stvarati višak na terenu.Ja sam znao da nećemo pobediti kada je zamenjen Marković i ubačen neki Jojić.I od 60 minuta smo imali igrača manje,jer Saša Ilić nema snagu ni za toliko.Pa ako si uspeo da analiziraš igru protivnika,trebalo se igrati sa dva centarfora ili već ako si se odlučio da igraš sa jedmim taj je morao biti brz i okretan a to Mitrović nije.I šta da napišem na kraju:Falio sam gol,a imali smo samo jedan šut u okvir gola.Bruka...Donji Srem,Ael,Mačva,srećna pobeda protiv OFK,Nefči,sve bruka do bruke...Voleo bi videti kako bi ovaj Partizan igrao sa Golcem,Osimom ili Antićem...Ali to neću videti.A ovaj trener sa svojim izjavama vređa našu inteligenciju.

čotrić

pre 11 godina

NAMA NEDOSTAJE TRENER. NEMAMO IGRU. Vermezović uvek traži alibi u mladosti Partizanovih igrača. Zvezdin tim protiv Bordoa u Francuskoj je bio prosečne starosti 24,4 godine, a Partizanov sinoć 23,7. Zvezda nema ni bolje ni skuplje igrače od Partizana, a li je hrabro stala u gard Bordou. Vermezović sinoć izlazi protiv Nefčija sa jednim špicom i dva zadnja vezna. Pa kakav tim će izvesti protiv Intera i Rubina, kukala mu majka.

lopovi u UO

pre 11 godina

Falio sam gol,ha?? A KO ,KO da ga da? Ajde objasni nam ti ,veliki strucnjace? Mitrovic sa 18 god ili drvo Scepovic? Sasa Ilic koji ne moze da potrci? Miljkovic mozda??? KO? KO? KO? KUPITE NAPADACA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Nikki

pre 11 godina

Zasto je kod nas fudbal profisionalni sport? Treba lepo da igraju neki klinci i da ne primaju nikakvu platu zbog toga. Ajde ovi jos i znaju nesto, ali nasi timovi ispadaju od Lihtenstajnskih pica majstora i konobara iz Irske. Aloo!!

Micko

pre 11 godina

Tako je... A samo nam reci kako mislis da das gol ? Nasi napadaci sve sto umeju je ili da gnjave lopu pa da pokusaju da prodju KROZ igraca! Realno, meni sa pivskim stomakom ne bi prosao nijedan od ovih napadaca a uspud bih i cigaru zapalio!

Pasovi - procenat uspesnih dodavanja je ocaj. Pa cistu loptu oni ne znaju da dodaju osim UNAZAD gde nema protivnika.

Aj sto ne umeju da predriblaju i naprave akciju neku ali i sami sutevi, pa to je smesno. Statistika kaze 11 suteva a 1 u okvir gola (ja ni taj jedan nisam video). A onih 10, pa razumem da sutnes pa da golman odbrani ili da bar ide blizu gola ali sutevi su ono - dolazi lopta pa ti odalami kao volina pa sta bude. Da sam znao dosao bih pored stadiona da naberem 2-3 lopte.

Jedina sreca u svemu ovome je sto je protivnik totalni amater. Pa nas ce rubin i inter da ugaze! Savetujem vermezu da u svim ostalim utakmicama igra bez ijednog napadaca i ofanzivnog veznog - svih 10 igraca bunker. Gol da damo nikad necemo, bar da ne primimo nijedan.

Mi ako u ostalih 5 utakmica damo 1 gol - svaka nam cast!

011

pre 11 godina

Posle jednog jedinog suta u okvir gola ovaj naucnik izjavljuje:

"Gosti nezasluženo odlaze bez primljenog gola. Imali smo neke šanse???????"

AEL se ti to salis sa nama ili mislis da smo bas svi vesla sisali????

Boki

pre 11 godina

Pouzdano znam da vermez trazi rupu u zakonu fife kako bi protiv rubina igrao sa tri golmana,ona njegova formacija koju sanja sa osmehom na licu 3 golmana-5 bekova-3 zadnja vezna.....ma ako je ne nadje,iskopace je vermez!!

runner

pre 11 godina

Donekle, ali samo donekle, se slažem sa Vermezom. Očigledno je da se Partizan teško snalazi protiv ekipa koje igraju bunker. Nije to bio samo slučaj sa Neftčijem nego i sa domaćim ekipama. Za probijanje takvih odbrana potrebni su vispreni i brzi igrači, oni koji znaju proturiti tzv. dubinske lopte. Saša Ilić to, očigledno, više nije u stanju. S druge strane, u utakmici sa malo šansi, potreban je daleko skoncentrisaniji i brži centarfor. A Vermez menja mladog Mitrovića, koji uzgred rečeno nije imao svoje veče, još sporijim centarforom, S. Šćepovićem. Svaki korner, iz utakmice u utakmicu, izvodi Neca Tomić, i svaki ide u golmanov prostor tzv. peterac a svaka lopta završava u golmanovim rukama. Mi ionako nemamo skočne igrače pa kad još centriraš u peterac mo'š samo plakati.
Sa druge pak strane, svaki korner protiv Partizana je potencijalna opasnost po gol. Opet problem sa skočnošću tima. To je sada, pored niskih igrača Neftčija, moglo da prođe ali, bogami, protiv Intera i Rubina sigurno neće.
Šta je sa tim Sretenovićem i Tomaševićem? Ne mogu da pojmim da su slabiji od Ostojića i Lazevskog? A ako jesu, što smo ih kupovali? Nije li bila priča da ćemo kupiti štopere koji mogu da se odmah uklope u koncepciju tima? I kakva je to politika kluba i rasipanje para? Od silnih ovogodišnjih prinova igrao je samo S. Šćepović nekih 18 minuta.
Nadajmo se da će u sledećim susretima biti mnogo bolje, ako ne rezultatski ono bar što se tiče igre.

Dragan Jurić

pre 11 godina

Prvo,sa neizrecivom mukom,gledamo Partizanovo elementarno fudbalsko neznanje,a onda,svaki put posle utakmice,Vermezović nas dotuče svojim,ne znam kako ih nazvati,opservacijama! Šta god da izjavi,od toga odmah zaboli mozak,a i stomak. Nikad on ništa ne zamera igračima,ali kad dečaci od 18-19 godina imaju reflekse i reakcije na terenu kao 80-godišnje babe,onda tu nešto nije u redu. I još izjavi da je,eto,maltene sve super itd. Ovom čoveku trebalo bi zabraniti da se bavi trenerskim poslom,a i osloboditi ga davanja bilo kakvih izjava,jer još nije sastavio jednu jedinu pametnu rečenicu za medije. A utakmica? Bruka,jad i beda! "Šampion" Srbije,kako to patetično zvuči!

dule

pre 11 godina

i ti si zadovoljan!!
pa odnos suteva na gol je 14-1 !!! jednom su sutnuli u okvir gola!! pa kako si se nadao da daju gol...
Tomic je obuo dve leve kopacke...

djomla

pre 11 godina

Prema " Transfermarktu " vrednost Nefcija je oko 4,8 miliona evra ( sto je u rangu naseg BSK-a ili Javora ).Partizan je procenjen na oko 25,5 miliona.Svaki tim treba respektovati, ali igrati ovako kukavicki na svom terenu protiv pet puta losijeg rivala i pri tom davati ovakve izjave, stvarno ne znam cemu to vodi ?!!!? Kao sto neko rece - ovom coveku fale ...

tmac-attack

pre 11 godina

Matoriii, ne znam da li si gledao utakmicu juce i prekjuce... ovu izgleda nisi, jer nije falio gol, falila je IGRA !! I fali jos od Stanoja a pre njega, kad smo mozda i najbolje igrali DJukica !

Vlada

pre 11 godina

Ovo me podseca na onu Pizonovu izjavu: "Ako uspemo da damo gol, a ne primimo ga, mozemo da pobedimo". Ja ne mogu da vam obecam da cete iscupati jos neki bod u ovoj grupi, ali vam mogu obecati da necete.

Nenad

pre 11 godina

Da li ti i rukovodstvo imate bar malo obraza, podneste kolektivnu ostavku i prekinete više brukanje našeg voljenog kluba? Grobari, bojkotujte sve dok ova bagra ne napusti Partizan i na njegovo čelo dođu bivši fudbaleri koji su u svojoj karijeri nešto uradili za naš klub. Ovako više ne ide. Napred do konačne pobede!!!

ja sam tako razumeo tvoju izjavu posle utakmice

pre 11 godina

Neće nas pa nas neće. Koji smo mi bakuszi. Ma mismo stvarno maler,pa jer smo pored toliko ekipa iz Evrope morali da naletimo na ove Azerbejdžance. Malo sporije da su njihovi fudbaleri trčali i zalagali se možda bi i šutnuli i koji loptu više u okvir gola.

lezdra

pre 11 godina

(Vojislav, 21. septembar 2012 01:58)
Da si Ti nama, druže živ i zdrav, al' Miljković je sinoć bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrač Partizana. Stavio je oba njihova Brazilca u mali džep. Što se tiče Lazevski, vidi se da mu fali utakmica pa i pored toga mnogo je bolji i pouzdaniji bek od Volkova. Volkov je, hteo Ti to priznati ili ne, jedno od velikih razočarenja Partizana. S te strane se Vermezu nema šta zameriti. Naš problem je bio na taktično voljnom planu. Neka suviše dekoncentrisana i smušena igra u napadu, bez tečnih akcija i tačnih dodavanja. Lopta je upućivana ili suviše daleko ispred igrača ili iza igrača, nikako pravovremeno. Jedina dva tečna napada i precizna dodavanja Neca Tomić je upropastio.

Dragan

pre 11 godina

Fali nama što-šta.Sinoc sam bio zapet ko pracka,da li da idem ili da ne idem na utakmicu.Međusobna svađa navijaca,trener koji smatra da smo mi boranija,klubaštvo koje je prevazišlo svaku meru i pretvorilo se u mržnju ravnu najvecim neprijateljima.To je presudilo da sinoc ostanem kuci i da posle hiljade odgledanih utakmica upitam sebe da li je propao naš fudbal.Partizan ima sjajnu generaciju mladih fudbalera,ali nema ko da je vodi.Umišljeni treneri dolaze i odlaze kao na pokretnoj traci uzmu neku lovicu i to je to.Tužna slika na stadionu bez pravih navijaca,a ovi što su došli i nisu baš neki navijaci (cast izuzetcima),oni uglavno ne navijaju ,oni mumlaju i skandiraju vec petnest godina istu parolu :"Uprava napolje".Komšinska mržnja prenela se i na sportiste i na one na koje nikako ne
bi smela.Bivši kapiten reprezentacije u stilu "Komšiji nek crkne krava" podgreva mucnu situaciju,a "Vrsni" golman Stamenkovi to prihvata sa oduševljenjem,prvocira,izaziva i uživa,ali zaboravlja da je Partizan srpski tim i da je pretstavnik njegove domovine.Nekada smo išli da bodrimo naše klubove bez obzira na klupske boje i bili pomognuti od drugih navijaca u duelima širom evrpe.
Neko bi ovo trebao da presece i da naš fudbal opet bude ono što je bio ako vec nije kasno...

milan

pre 11 godina

ako tako misliš treba da se odrekneš fudbala sramota da imaš kuraža da kažeš da ie partizan dobro igrao,pa ti nemaš veze s fudbalom žalos one pare što ih primaš.Moj ti savet daj otkaz.

Svetislav

pre 11 godina

E,moj Vermeze....???,pa,čoveče,ti sa svojim izjavama,načinom vođenja utakmica i razmišljanjima o fudbalu ne zaslužuješ ni trenersko mesto u tvom Bumbarevom Brdu,u nekoj dž ligi,a kamo li u Partizanu.Ti si verovatno "prespavao" zadnjih tridesetak godina,pa si posle buđenja umislio da si nekad igrao fudbal i da možeš da budeš trener u sadašnjem vremenu.Ti i Babović ste ove godine sahranili Partizan.Savet:podnesi ostavku,časno.

trener sta to bese

pre 11 godina

Posteno receno, falio je samo gol . Da smo ga dali bilo bi jedan nula za nas i imali bismo tri boda. Ali problem nije u tome,problem je u tome sto u Srbiji nije trener onaj sto nesto zna ,vec onaj ko plati 5ooo evra kompaniji koja izdaje licence i proizvod toga je igra koja je prikazana.Bice tako dok se iz FSS ne ociste banditi i polupismeni strucnjaci.

Zuki

pre 11 godina

Ja sam na zalost gledao samo prvo poluvreme. Kazem na zalost, jer sam protracio 45 min svog zivota.
Da su se juce skupili bolje bi odigrali. Ovde se ne vidi ni minut trenerskog posla. Ne treba kriviti igrace jer oni imaju dovoljno znanja i vestine da pobede jedan tim kakav je Nefci. Ali nema trenera!
Setite se sa kakvim je igracima Djukic raspolagao a kako se igralo. Ovo sto sam sinoc video je dovoljno da se treneru ne da otkaz, vec oduzme licenca. Odradjene pripreme, sezona uveliko pocela a tim nema jednu jedinu uigranu rutinu. Ni da prenese loptu, ni da probije po boku, ni da stvori visak. Za promenu strane napada im je trebalo po dva minuta i pet dodira s loptom. To i amaterkse ekipe brane bez da se oznoje.
Momcima se ne moze nista zameriti. Sa ovakvim trenerom ni mnogo bolji i iskusniji igraci ne bi mogli nista konkretnije da urade. Trcali su, borili se ali je to sve bilo na nivou individualnih kvaliteta i pokusaja koji nisu dovoljni protiv iole takticki spremne ekipe. Da nije trebao L. Markovic da pretrci trojicu i asistira? Je l' to bila zamisao. Ili Mitrovic da primi svaku dugu loptu, sto je dosta dobro radio, i onda odlozi kome? Prvi saigrac je bio na 15 metara od njega svaki put. To ni sa Drogbom ne bi bolje ispalo. Ili mozda Tomic da predribla dvojicu pa centrira? Koliko je samo bilo opgresnih pasova u napred! Kao da su se prvi put videli sinoc.
Vermezovic je neznalica.

Tolle

pre 11 godina

Prethodnih nekoliko trenera ste kritikovali sto ne daju sansu mladim igracima.Svaki drugi komentar je bio u stilu: "Hocu da gledam nase klince, pa makar sve gubili sa 5:0".Evo, sad gledate tim koji je sastavljen skoro iskljucivo od nasih klinaca, a opet ne gubi nego igra Ligu Evrope i uzme neki bod.E sada vam smeta sto ne igraju kao Partizan iz '66. (kao sto je komentarisao neko na vesti o utakmici) i smeta vam Vermezovic koji osvaja bodove sa maloletnom decom.Da ovaj tim ima podrsku kakvu imaju kosarkasi na -30, sigurno bi dobio ovu utakmicu.... ili mozda i ne bi, zato sto bi, umesto juce, igrao u utorak ili sredu.

Vojislav

pre 11 godina

@lezdra
Da si ti meni ziv i zdrav i da malo vise pratis i znas da gledas, znao bi da je JEDINU utakmicu za prelaznu ocenu Miljkovic odigrao protiv Tromzoa, gde je bio pristojan, a covek koji ne zna da primi loptu, ne zna da centrira (tj zna, ali balone), nema dribling i panicar je, a da ne pominjem da na loptu skace zatvorenih ociju, ne moze da bide najbolji na terenu i nikada nije ni bio. Sto se tice Lazevskog, decko je potpuna katastrofa.Kakva je to prica, fali mu utakmica?!?!? Kada je igrao redovno, igrao je isto, nema prodora, nema centarsuta, nema ni pravolinijskog trcanja... a ko prati, zna da decko ne zna da sutne loptu... o centarsutevima necu ni da pricam, suvisno je. Volkov sa 50% je igracina za Lazevskog UVEK. Lazevski je jedini covek za koga mogu da kazem da je losiji i od Miljkovica...a ako cemo da se lazemo i da pricamo bajke, onda u redu, neka svako gleda svoju utakmicu,tako je i Vermez video odlicnu igru i satiranje Nefcija... naravno , samo on... i takvi realni u ocenama igre...Pouzdaniji bek ? Jel to isti Miljkovic koji zmureci skace na loptu sa rukom u vazduhu ? Nece biti da je pouzdaniji... Tacno je da se Vermezu nema sta zameriti, on jednostavno ne zna bolje... Treba zameriti razmazenim igracima koji nisu ponovili voljni momenat iz utakmice sa Tromzeom...