Nedelja, 16.09.2012.

12:04

Vujošević: Verujem u ovaj tim

Košarkaši Partizana mt:s osvojili su turnir u Laktašima i najavili dobre rezultate i u predstojećoj sezoni, a da navijači to mogu da očekuju potvrdio je trener.

Izvor: AK

Vujoševiæ: Verujem u ovaj tim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

ivana

pre 11 godina

Verujem da Partizan moze da uzme titulu i da odigra dobro u evropi ali iako ne bude titula vazno je da bude dobrih utakmica i da neko od mladjih postane nosilac igre. Volim Partizan

vladislav

pre 11 godina

(vasa, 16. septembar 2012 14:59)
Ti mora da si Zvezdin knjigovođa kad "znaš" koliki im je dug. Jedno je nespormo, imao je Partizan mnogo bolje i crnce i belce, a i sudije, 10 godina! Sada ćemo da vidimo, ništa nije kao pre!

Mnogo smo najjaci

pre 11 godina

(Mnogo ste jaki (puni), 16. septembar 2012 14:55)
Ajd ne lupetaj, kada smo mi doveli poznatog stranca??? Svi su oni bili apsolutni anonimusi, i zbog toga igraju skoro za dzabe u Partizanu zbog Evrolige i potpisuju na godinu dana. Bo je kod nas igrao za 130.000 €, a posle godinu dana otisao je za ugovor od 1.200.000 €. Nasi poznati kosarkasi dolaze uglavnom ili posle povrede ili na pozajmicu, odricu se najveceg dela svojih primanja da bi okusili slast igranja u Partizanu i uz pomoc tribina i zdrave sredine vratili se u formu. Pitaj ili procitaj izjave Vestermana zasto je dosao u Partizan, mogao je da bira milionski ugovor a ovde igra za 120.000 €. Ali ne mozez ti to da shvatis, ne postoji ta magija u vestackim stvorevinama, stvarno mi je te zao, pomalo.

Max

pre 11 godina

U suštini mi smo ovaj turnir osvojili bez kostura tima jer se podrazumeva da će Andjušić da bude dvojka, Lučić trojka, Bertans velika konkurencija Amerikancu kao i Musli Gagiću.
Tako da, kad se sve sabere i oduzme, opet je Partizan favorit jer nije sve u parama, nije sve u pojačanjima. Zvezda ima jednog Rakočevića koji je fenomenalan ali ima i dosta godina tako da prosečno 10 poena od njega mogu da ocekuju. Ovi Ameri, šanse su fifti fifti da budu od ogromnog značaja jer kod Vlade Jovanovića je prošle godine onaj Amer pogađao Boga oca ali Dule je ukrotio Sofa svojevremeno zašto ne bi i te zvezdine koji su sigurno slabije rangirani od onog ogromnog centra.
Mislim da će čak ove sezone Partizan lakše da izlazi na kraj sa zvezdom upravo zbog Duleta. Zvezdaši nemojte pogrešno da shvatite, ne vređam vas niti vam umanjujem šanse ali iskreno da pričamo koliko god partizan bio slab jači je od zvezde, to je dokaz prošle sezone i sami ste rekli da vam je loš partizan velika šansa i opet nas niste pobedili kad je trebalo. Ne može se preko noći prestići partizan pogotovo kad se uzme u obzir činnjenica da smo šampioni celu deceniju. Vaša je realnost ULEB kup. Ponavljam, ne vređam vas, ali ako hoćemo iskreno, tako stoje stvari..Pozdrav....

mladen

pre 11 godina

Partizan je pobedio sasvim dobru ekipu Himkija . Dali je neko primetio ponasanje gos. Vujosevica na toj utakmici njegovo arogantno ponasanje prema sudijama , stajanje pola metra u terenu i pritisak koji vrsi u prijateljskoj utakmici. To je taj sistem Partizana koji donosi trijumfe i sve ostalo je bez komentara, mogu da zamislim kakvo ce ponasanje biti na utakmicama koje zivot znace. Zato ako neko drugi zeli da bude prvak Srbije mora da se ugleda na doticnog gospodina ili dzaba mu sve pare ovoga sveta. Godine u nazad su pokazale da koliko god pravili milionske dugove oni su ponovo bili prvi , ocigledno da ljudi iz Partizana znaju kako treba.... Gde nam nestade sportskog duha i kulture na koju se toliko poziva gos. Vujosevic

Apache

pre 11 godina

(čiča, 16. septembar 2012 13:12)
vidi se koliko se razumes. Sine u kosarci odbrana dobija urakmice, dzabe savrsen napad ako u odbrani duva promaja ...

H8er

pre 11 godina

Vujošević i "prof."Ivković su najveći grobari srpske košarke.Kopiraju američki način igranja sa nebulozno puno nekakvih kombinacija baziranih na odbrani jer su crnci uglavom operisani od preciznosti.Oduvek smo do njih imali dobre šutere bez kojih je dobra košarka nezamisliva.Sa njihovim taktikama našim košarkašima više netrebaju koševi,komotno možemo da ih sklonimo,jer košarkaši ne mogu vola da ubodu,a i "zauzeti" su raznim "taktičkim"zadacima.
(čiča, 16. septembar 2012 13:12)

Kakva bol druze u dusi vidim ja. Valjda si dovoljno pametan da shvatis da Dule i Ivkovic NISU treneri za mladje kategorije! Oni su treneri iskusni, predvode A timove i cekaju gotov proizvod koji ce jos malo izbrusiti. A mi mladih i dobrih klinaca i nemamo mnogo, tacnije sve manje. Najvazniji deo posla je napraviti igraca ekstra klase do 17-18 godina, a posle ce ga preuzeti A trener. Ne moze Dule da stancuje klince i dobre sutere i NE MOZE DULE DA STVORI STVORI EKSTRA SUTERA OD DECKA KOJI SUTIRA KATASTROFA I IMA 18 godina! To je kraj price, mozda moze malo da ga uredi i to je to.

A o Duletu govori to da je sa NAJMANJIM budzetom igrao vrhunski u EL, dosao do Pariza, kidali smo. Sa najjadnijim budzetom smo parirali GIGANTIMA, igrali egal ili pobedjivali, sve same zvezde svetske kosarke (osim NBA igraca). To se zove VRHUNSKA KOSARKA, kidanje! Igra za ponos i radost, a od rivala dobijes barem respekt! A ti ni ne znas sta to znaci, tuzan si mi bas.

Mnogo ste jaki (puni)

pre 11 godina

@ h8er ko kaze da ste imali NAJMANJI BUDZET? Dosta vise, kupovali ste najskuplje nase igrace, dovodili jaka (znaci skupa) pojacanja, vracali nase reprezentativce (za lovu) ... dokaz je odlazak Kecmana i Bozica, pa ni oni nece dzabe da igraju

vasa

pre 11 godina

E sada ćemo da vidimo kakav si trener Vujoševiću! Za razliku od zadnjih 10tak godina kada je Partizan imao višestruko veći budžet od Crvene zvezde i ostalih...
(vladislav, 16. septembar 2012 12:56)

Pa otkud Zvezdi 18 miliona duga ako je imala visestruko manji budzet, kao sto ti kazes? Kompleksi su cudo... Bolje se pitaj kako su ti veliki zvezdasi koji su napravili toliki dug vodili klub...

čiča

pre 11 godina

Vujošević i "prof."Ivković su najveći grobari srpske košarke.Kopiraju američki način igranja sa nebulozno puno nekakvih kombinacija baziranih na odbrani jer su crnci uglavom operisani od preciznosti.Oduvek smo do njih imali dobre šutere bez kojih je dobra košarka nezamisliva.Sa njihovim taktikama našim košarkašima više netrebaju koševi,komotno možemo da ih sklonimo,jer košarkaši ne mogu vola da ubodu,a i "zauzeti" su raznim "taktičkim"zadacima.Ovo mučenje od košarke gledam zadnjih 5 min.jer je gledanje utakmice postala "mora".Nek neko objasni današnjim mladićima da je dobar šut osnova ove igre a on se vežba posle treninga do iznemoglosti.

mikiLO

pre 11 godina

gledao sam utakmicu sinoc i mogu slobodno da kazem da sam se odusevio zalaganjem i borbenoscu igaraca Partizana, vidi se da je Dule na klupi, sam pristup i vodjenje sa njegove strane daje vetar u ledja ovom mladom timu da igra neverovatno! Sa svim pojacanjima je pogodio,jos malo da se uigraju i bice opasna ekipa, mislim da se nece nikoga plasiti u Evroligi! Pozdrav za sve Grobare!

ignjatije

pre 11 godina

@(miloje, 16. septembar 2012 12:48)

Verovao je dok gazde CSKA nisu odbile da raskinu ugovore sa penzionerima Holdenom, Lengdonom, Smodisem i Siskauskasom i oslobode mesta u rosteru za igrace koji mogu da podnesu ritam koji trazi Dule Vujosevic...
Ovaj tim Partizana obecava, a kada mu se bude pridruzio Novica u decembru, bice jos atraktivniji za gledanje...

Monte

pre 11 godina

He,he... Dule će opet malo da se igra. VESTERMAN, GORDON, GAGIĆ - pun pogodak! TOMAS još ne zna akcije - naučiće. Lično, protiv sam AMERA na ovoj poziciji. Mislim da Miljenović mora dobiti koliko - toliko MINUTAŽU. MILUTINOV zanimljiv, ali sinoć, uplašen. Vidjećemo...BOGDANOVIĆ bi mogao iskočiti ove sezone u PRVI PLAN. Ne znam da li će dobiti prednost u odnosu na GAGIJA i DANILA, ali meni se čini da BOGI može najviše?! Od MUSLIJA ne znam šta da očekujem. Biće STARTER, ali GAGIĆ će imati značajniju ulogu i veću minutažu. Kontradiktorno?!:) ANDJUŠIĆ i LUČIĆ su igrači od kojih se najviše očekuje, a BERTANS, kao i MUSLI u slučaju GAGIĆA, ostaje u sjenci LUČIĆA. ČEKOVSKI ostaje da trenira sa DULETOM, a MARINKOVIĆ i BEŠOVIĆ idu na pozajmicu! Nedefinisan mi je status ČAKAREVIĆA. Povratkom reprezentativnih krila, on gubi mjesto u ROTACIJI, a dolazak na probu KALINIĆA nije slučajan?! Slično je i sa DJEKIĆEM, ali mislim da ga DULE gotivi od ranije i pružiće mu šansu...Sad ostaje da se vidi hoće li biti potreban još jedan igrač, koji POGADJA spolja, a igra na poziciji 4. NOVICA VELIČKOVIĆ - realnost ili ne?! Bilo bi dobro, ali mislim da će DULE zadržati ovaj sastav do kraja?!:)

partizan sampion

pre 11 godina

Kada je pocela nasa dominacija imao sam sest godina,i od tada sam poceo da pratim basket..i mogu Dule da ti kazem zauvek hvala....i iskreno vise nego ikad ti sada verujem...znam zasto si dosao i znam da ces u tom uspeti...ako se ukaze prilika dovedi Novicu mislim da je to sraf koji nedostaje da napravimo ekstra tim :)))

tim za buducnost

pre 11 godina

Dobar ali mlad tim kome ce trebati vremena da se ukljuci u borbu za trofeje. Nazalost Zvezda je veliki favorit ove godine ali verujem u Dula.

vladislav

pre 11 godina

E sada ćemo da vidimo kakav si trener Vujoševiću! Za razliku od zadnjih 10tak godina kada je Partizan imao višestruko veći budžet od Crvene zvezde i ostalih, pa je mogao da dovede skoro koga hoće, imao je stalno odlične igrače i bio u Srbiji neprikosnoven. Pobeđivati Zvezdu, Vojvodinu, Hemofarm, Radnički, FMP... bilo je lako, mogao sam i ja da vodim tim, rezultati ne bi bili mnogo drugačiji! Ali, ode Vujošević u CSKA i brzo ga smeniše! Staviše ga da vodi reprezentaciju crne gore, pa brzo dovedoše Luku Pavićevića ( svaka mu čast)i razbiše sve! Jedva čekam da počne šampionat!

petar

pre 11 godina

Naravno da verujemo u ove igrace i ovakvog trenera.Fmp ce se ionako raspasti u toku sezone,posle prvog poraza od nas.Ono sto se grbo rodi,nikakva sila ne moze ispraviti

partizan sampion

pre 11 godina

Kada je pocela nasa dominacija imao sam sest godina,i od tada sam poceo da pratim basket..i mogu Dule da ti kazem zauvek hvala....i iskreno vise nego ikad ti sada verujem...znam zasto si dosao i znam da ces u tom uspeti...ako se ukaze prilika dovedi Novicu mislim da je to sraf koji nedostaje da napravimo ekstra tim :)))

petar

pre 11 godina

Naravno da verujemo u ove igrace i ovakvog trenera.Fmp ce se ionako raspasti u toku sezone,posle prvog poraza od nas.Ono sto se grbo rodi,nikakva sila ne moze ispraviti

vasa

pre 11 godina

E sada ćemo da vidimo kakav si trener Vujoševiću! Za razliku od zadnjih 10tak godina kada je Partizan imao višestruko veći budžet od Crvene zvezde i ostalih...
(vladislav, 16. septembar 2012 12:56)

Pa otkud Zvezdi 18 miliona duga ako je imala visestruko manji budzet, kao sto ti kazes? Kompleksi su cudo... Bolje se pitaj kako su ti veliki zvezdasi koji su napravili toliki dug vodili klub...

H8er

pre 11 godina

Vujošević i "prof."Ivković su najveći grobari srpske košarke.Kopiraju američki način igranja sa nebulozno puno nekakvih kombinacija baziranih na odbrani jer su crnci uglavom operisani od preciznosti.Oduvek smo do njih imali dobre šutere bez kojih je dobra košarka nezamisliva.Sa njihovim taktikama našim košarkašima više netrebaju koševi,komotno možemo da ih sklonimo,jer košarkaši ne mogu vola da ubodu,a i "zauzeti" su raznim "taktičkim"zadacima.
(čiča, 16. septembar 2012 13:12)

Kakva bol druze u dusi vidim ja. Valjda si dovoljno pametan da shvatis da Dule i Ivkovic NISU treneri za mladje kategorije! Oni su treneri iskusni, predvode A timove i cekaju gotov proizvod koji ce jos malo izbrusiti. A mi mladih i dobrih klinaca i nemamo mnogo, tacnije sve manje. Najvazniji deo posla je napraviti igraca ekstra klase do 17-18 godina, a posle ce ga preuzeti A trener. Ne moze Dule da stancuje klince i dobre sutere i NE MOZE DULE DA STVORI STVORI EKSTRA SUTERA OD DECKA KOJI SUTIRA KATASTROFA I IMA 18 godina! To je kraj price, mozda moze malo da ga uredi i to je to.

A o Duletu govori to da je sa NAJMANJIM budzetom igrao vrhunski u EL, dosao do Pariza, kidali smo. Sa najjadnijim budzetom smo parirali GIGANTIMA, igrali egal ili pobedjivali, sve same zvezde svetske kosarke (osim NBA igraca). To se zove VRHUNSKA KOSARKA, kidanje! Igra za ponos i radost, a od rivala dobijes barem respekt! A ti ni ne znas sta to znaci, tuzan si mi bas.

ignjatije

pre 11 godina

@(miloje, 16. septembar 2012 12:48)

Verovao je dok gazde CSKA nisu odbile da raskinu ugovore sa penzionerima Holdenom, Lengdonom, Smodisem i Siskauskasom i oslobode mesta u rosteru za igrace koji mogu da podnesu ritam koji trazi Dule Vujosevic...
Ovaj tim Partizana obecava, a kada mu se bude pridruzio Novica u decembru, bice jos atraktivniji za gledanje...

Mnogo smo najjaci

pre 11 godina

(Mnogo ste jaki (puni), 16. septembar 2012 14:55)
Ajd ne lupetaj, kada smo mi doveli poznatog stranca??? Svi su oni bili apsolutni anonimusi, i zbog toga igraju skoro za dzabe u Partizanu zbog Evrolige i potpisuju na godinu dana. Bo je kod nas igrao za 130.000 €, a posle godinu dana otisao je za ugovor od 1.200.000 €. Nasi poznati kosarkasi dolaze uglavnom ili posle povrede ili na pozajmicu, odricu se najveceg dela svojih primanja da bi okusili slast igranja u Partizanu i uz pomoc tribina i zdrave sredine vratili se u formu. Pitaj ili procitaj izjave Vestermana zasto je dosao u Partizan, mogao je da bira milionski ugovor a ovde igra za 120.000 €. Ali ne mozez ti to da shvatis, ne postoji ta magija u vestackim stvorevinama, stvarno mi je te zao, pomalo.

mikiLO

pre 11 godina

gledao sam utakmicu sinoc i mogu slobodno da kazem da sam se odusevio zalaganjem i borbenoscu igaraca Partizana, vidi se da je Dule na klupi, sam pristup i vodjenje sa njegove strane daje vetar u ledja ovom mladom timu da igra neverovatno! Sa svim pojacanjima je pogodio,jos malo da se uigraju i bice opasna ekipa, mislim da se nece nikoga plasiti u Evroligi! Pozdrav za sve Grobare!

Monte

pre 11 godina

He,he... Dule će opet malo da se igra. VESTERMAN, GORDON, GAGIĆ - pun pogodak! TOMAS još ne zna akcije - naučiće. Lično, protiv sam AMERA na ovoj poziciji. Mislim da Miljenović mora dobiti koliko - toliko MINUTAŽU. MILUTINOV zanimljiv, ali sinoć, uplašen. Vidjećemo...BOGDANOVIĆ bi mogao iskočiti ove sezone u PRVI PLAN. Ne znam da li će dobiti prednost u odnosu na GAGIJA i DANILA, ali meni se čini da BOGI može najviše?! Od MUSLIJA ne znam šta da očekujem. Biće STARTER, ali GAGIĆ će imati značajniju ulogu i veću minutažu. Kontradiktorno?!:) ANDJUŠIĆ i LUČIĆ su igrači od kojih se najviše očekuje, a BERTANS, kao i MUSLI u slučaju GAGIĆA, ostaje u sjenci LUČIĆA. ČEKOVSKI ostaje da trenira sa DULETOM, a MARINKOVIĆ i BEŠOVIĆ idu na pozajmicu! Nedefinisan mi je status ČAKAREVIĆA. Povratkom reprezentativnih krila, on gubi mjesto u ROTACIJI, a dolazak na probu KALINIĆA nije slučajan?! Slično je i sa DJEKIĆEM, ali mislim da ga DULE gotivi od ranije i pružiće mu šansu...Sad ostaje da se vidi hoće li biti potreban još jedan igrač, koji POGADJA spolja, a igra na poziciji 4. NOVICA VELIČKOVIĆ - realnost ili ne?! Bilo bi dobro, ali mislim da će DULE zadržati ovaj sastav do kraja?!:)

Apache

pre 11 godina

(čiča, 16. septembar 2012 13:12)
vidi se koliko se razumes. Sine u kosarci odbrana dobija urakmice, dzabe savrsen napad ako u odbrani duva promaja ...

Max

pre 11 godina

U suštini mi smo ovaj turnir osvojili bez kostura tima jer se podrazumeva da će Andjušić da bude dvojka, Lučić trojka, Bertans velika konkurencija Amerikancu kao i Musli Gagiću.
Tako da, kad se sve sabere i oduzme, opet je Partizan favorit jer nije sve u parama, nije sve u pojačanjima. Zvezda ima jednog Rakočevića koji je fenomenalan ali ima i dosta godina tako da prosečno 10 poena od njega mogu da ocekuju. Ovi Ameri, šanse su fifti fifti da budu od ogromnog značaja jer kod Vlade Jovanovića je prošle godine onaj Amer pogađao Boga oca ali Dule je ukrotio Sofa svojevremeno zašto ne bi i te zvezdine koji su sigurno slabije rangirani od onog ogromnog centra.
Mislim da će čak ove sezone Partizan lakše da izlazi na kraj sa zvezdom upravo zbog Duleta. Zvezdaši nemojte pogrešno da shvatite, ne vređam vas niti vam umanjujem šanse ali iskreno da pričamo koliko god partizan bio slab jači je od zvezde, to je dokaz prošle sezone i sami ste rekli da vam je loš partizan velika šansa i opet nas niste pobedili kad je trebalo. Ne može se preko noći prestići partizan pogotovo kad se uzme u obzir činnjenica da smo šampioni celu deceniju. Vaša je realnost ULEB kup. Ponavljam, ne vređam vas, ali ako hoćemo iskreno, tako stoje stvari..Pozdrav....

tim za buducnost

pre 11 godina

Dobar ali mlad tim kome ce trebati vremena da se ukljuci u borbu za trofeje. Nazalost Zvezda je veliki favorit ove godine ali verujem u Dula.

vladislav

pre 11 godina

E sada ćemo da vidimo kakav si trener Vujoševiću! Za razliku od zadnjih 10tak godina kada je Partizan imao višestruko veći budžet od Crvene zvezde i ostalih, pa je mogao da dovede skoro koga hoće, imao je stalno odlične igrače i bio u Srbiji neprikosnoven. Pobeđivati Zvezdu, Vojvodinu, Hemofarm, Radnički, FMP... bilo je lako, mogao sam i ja da vodim tim, rezultati ne bi bili mnogo drugačiji! Ali, ode Vujošević u CSKA i brzo ga smeniše! Staviše ga da vodi reprezentaciju crne gore, pa brzo dovedoše Luku Pavićevića ( svaka mu čast)i razbiše sve! Jedva čekam da počne šampionat!

čiča

pre 11 godina

Vujošević i "prof."Ivković su najveći grobari srpske košarke.Kopiraju američki način igranja sa nebulozno puno nekakvih kombinacija baziranih na odbrani jer su crnci uglavom operisani od preciznosti.Oduvek smo do njih imali dobre šutere bez kojih je dobra košarka nezamisliva.Sa njihovim taktikama našim košarkašima više netrebaju koševi,komotno možemo da ih sklonimo,jer košarkaši ne mogu vola da ubodu,a i "zauzeti" su raznim "taktičkim"zadacima.Ovo mučenje od košarke gledam zadnjih 5 min.jer je gledanje utakmice postala "mora".Nek neko objasni današnjim mladićima da je dobar šut osnova ove igre a on se vežba posle treninga do iznemoglosti.

mladen

pre 11 godina

Partizan je pobedio sasvim dobru ekipu Himkija . Dali je neko primetio ponasanje gos. Vujosevica na toj utakmici njegovo arogantno ponasanje prema sudijama , stajanje pola metra u terenu i pritisak koji vrsi u prijateljskoj utakmici. To je taj sistem Partizana koji donosi trijumfe i sve ostalo je bez komentara, mogu da zamislim kakvo ce ponasanje biti na utakmicama koje zivot znace. Zato ako neko drugi zeli da bude prvak Srbije mora da se ugleda na doticnog gospodina ili dzaba mu sve pare ovoga sveta. Godine u nazad su pokazale da koliko god pravili milionske dugove oni su ponovo bili prvi , ocigledno da ljudi iz Partizana znaju kako treba.... Gde nam nestade sportskog duha i kulture na koju se toliko poziva gos. Vujosevic

Mnogo ste jaki (puni)

pre 11 godina

@ h8er ko kaze da ste imali NAJMANJI BUDZET? Dosta vise, kupovali ste najskuplje nase igrace, dovodili jaka (znaci skupa) pojacanja, vracali nase reprezentativce (za lovu) ... dokaz je odlazak Kecmana i Bozica, pa ni oni nece dzabe da igraju

vladislav

pre 11 godina

(vasa, 16. septembar 2012 14:59)
Ti mora da si Zvezdin knjigovođa kad "znaš" koliki im je dug. Jedno je nespormo, imao je Partizan mnogo bolje i crnce i belce, a i sudije, 10 godina! Sada ćemo da vidimo, ništa nije kao pre!

ivana

pre 11 godina

Verujem da Partizan moze da uzme titulu i da odigra dobro u evropi ali iako ne bude titula vazno je da bude dobrih utakmica i da neko od mladjih postane nosilac igre. Volim Partizan

tim za buducnost

pre 11 godina

Dobar ali mlad tim kome ce trebati vremena da se ukljuci u borbu za trofeje. Nazalost Zvezda je veliki favorit ove godine ali verujem u Dula.

čiča

pre 11 godina

Vujošević i "prof."Ivković su najveći grobari srpske košarke.Kopiraju američki način igranja sa nebulozno puno nekakvih kombinacija baziranih na odbrani jer su crnci uglavom operisani od preciznosti.Oduvek smo do njih imali dobre šutere bez kojih je dobra košarka nezamisliva.Sa njihovim taktikama našim košarkašima više netrebaju koševi,komotno možemo da ih sklonimo,jer košarkaši ne mogu vola da ubodu,a i "zauzeti" su raznim "taktičkim"zadacima.Ovo mučenje od košarke gledam zadnjih 5 min.jer je gledanje utakmice postala "mora".Nek neko objasni današnjim mladićima da je dobar šut osnova ove igre a on se vežba posle treninga do iznemoglosti.

mladen

pre 11 godina

Partizan je pobedio sasvim dobru ekipu Himkija . Dali je neko primetio ponasanje gos. Vujosevica na toj utakmici njegovo arogantno ponasanje prema sudijama , stajanje pola metra u terenu i pritisak koji vrsi u prijateljskoj utakmici. To je taj sistem Partizana koji donosi trijumfe i sve ostalo je bez komentara, mogu da zamislim kakvo ce ponasanje biti na utakmicama koje zivot znace. Zato ako neko drugi zeli da bude prvak Srbije mora da se ugleda na doticnog gospodina ili dzaba mu sve pare ovoga sveta. Godine u nazad su pokazale da koliko god pravili milionske dugove oni su ponovo bili prvi , ocigledno da ljudi iz Partizana znaju kako treba.... Gde nam nestade sportskog duha i kulture na koju se toliko poziva gos. Vujosevic

vladislav

pre 11 godina

E sada ćemo da vidimo kakav si trener Vujoševiću! Za razliku od zadnjih 10tak godina kada je Partizan imao višestruko veći budžet od Crvene zvezde i ostalih, pa je mogao da dovede skoro koga hoće, imao je stalno odlične igrače i bio u Srbiji neprikosnoven. Pobeđivati Zvezdu, Vojvodinu, Hemofarm, Radnički, FMP... bilo je lako, mogao sam i ja da vodim tim, rezultati ne bi bili mnogo drugačiji! Ali, ode Vujošević u CSKA i brzo ga smeniše! Staviše ga da vodi reprezentaciju crne gore, pa brzo dovedoše Luku Pavićevića ( svaka mu čast)i razbiše sve! Jedva čekam da počne šampionat!

Mnogo ste jaki (puni)

pre 11 godina

@ h8er ko kaze da ste imali NAJMANJI BUDZET? Dosta vise, kupovali ste najskuplje nase igrace, dovodili jaka (znaci skupa) pojacanja, vracali nase reprezentativce (za lovu) ... dokaz je odlazak Kecmana i Bozica, pa ni oni nece dzabe da igraju

petar

pre 11 godina

Naravno da verujemo u ove igrace i ovakvog trenera.Fmp ce se ionako raspasti u toku sezone,posle prvog poraza od nas.Ono sto se grbo rodi,nikakva sila ne moze ispraviti

vladislav

pre 11 godina

(vasa, 16. septembar 2012 14:59)
Ti mora da si Zvezdin knjigovođa kad "znaš" koliki im je dug. Jedno je nespormo, imao je Partizan mnogo bolje i crnce i belce, a i sudije, 10 godina! Sada ćemo da vidimo, ništa nije kao pre!

partizan sampion

pre 11 godina

Kada je pocela nasa dominacija imao sam sest godina,i od tada sam poceo da pratim basket..i mogu Dule da ti kazem zauvek hvala....i iskreno vise nego ikad ti sada verujem...znam zasto si dosao i znam da ces u tom uspeti...ako se ukaze prilika dovedi Novicu mislim da je to sraf koji nedostaje da napravimo ekstra tim :)))

Monte

pre 11 godina

He,he... Dule će opet malo da se igra. VESTERMAN, GORDON, GAGIĆ - pun pogodak! TOMAS još ne zna akcije - naučiće. Lično, protiv sam AMERA na ovoj poziciji. Mislim da Miljenović mora dobiti koliko - toliko MINUTAŽU. MILUTINOV zanimljiv, ali sinoć, uplašen. Vidjećemo...BOGDANOVIĆ bi mogao iskočiti ove sezone u PRVI PLAN. Ne znam da li će dobiti prednost u odnosu na GAGIJA i DANILA, ali meni se čini da BOGI može najviše?! Od MUSLIJA ne znam šta da očekujem. Biće STARTER, ali GAGIĆ će imati značajniju ulogu i veću minutažu. Kontradiktorno?!:) ANDJUŠIĆ i LUČIĆ su igrači od kojih se najviše očekuje, a BERTANS, kao i MUSLI u slučaju GAGIĆA, ostaje u sjenci LUČIĆA. ČEKOVSKI ostaje da trenira sa DULETOM, a MARINKOVIĆ i BEŠOVIĆ idu na pozajmicu! Nedefinisan mi je status ČAKAREVIĆA. Povratkom reprezentativnih krila, on gubi mjesto u ROTACIJI, a dolazak na probu KALINIĆA nije slučajan?! Slično je i sa DJEKIĆEM, ali mislim da ga DULE gotivi od ranije i pružiće mu šansu...Sad ostaje da se vidi hoće li biti potreban još jedan igrač, koji POGADJA spolja, a igra na poziciji 4. NOVICA VELIČKOVIĆ - realnost ili ne?! Bilo bi dobro, ali mislim da će DULE zadržati ovaj sastav do kraja?!:)

H8er

pre 11 godina

Vujošević i "prof."Ivković su najveći grobari srpske košarke.Kopiraju američki način igranja sa nebulozno puno nekakvih kombinacija baziranih na odbrani jer su crnci uglavom operisani od preciznosti.Oduvek smo do njih imali dobre šutere bez kojih je dobra košarka nezamisliva.Sa njihovim taktikama našim košarkašima više netrebaju koševi,komotno možemo da ih sklonimo,jer košarkaši ne mogu vola da ubodu,a i "zauzeti" su raznim "taktičkim"zadacima.
(čiča, 16. septembar 2012 13:12)

Kakva bol druze u dusi vidim ja. Valjda si dovoljno pametan da shvatis da Dule i Ivkovic NISU treneri za mladje kategorije! Oni su treneri iskusni, predvode A timove i cekaju gotov proizvod koji ce jos malo izbrusiti. A mi mladih i dobrih klinaca i nemamo mnogo, tacnije sve manje. Najvazniji deo posla je napraviti igraca ekstra klase do 17-18 godina, a posle ce ga preuzeti A trener. Ne moze Dule da stancuje klince i dobre sutere i NE MOZE DULE DA STVORI STVORI EKSTRA SUTERA OD DECKA KOJI SUTIRA KATASTROFA I IMA 18 godina! To je kraj price, mozda moze malo da ga uredi i to je to.

A o Duletu govori to da je sa NAJMANJIM budzetom igrao vrhunski u EL, dosao do Pariza, kidali smo. Sa najjadnijim budzetom smo parirali GIGANTIMA, igrali egal ili pobedjivali, sve same zvezde svetske kosarke (osim NBA igraca). To se zove VRHUNSKA KOSARKA, kidanje! Igra za ponos i radost, a od rivala dobijes barem respekt! A ti ni ne znas sta to znaci, tuzan si mi bas.

ignjatije

pre 11 godina

@(miloje, 16. septembar 2012 12:48)

Verovao je dok gazde CSKA nisu odbile da raskinu ugovore sa penzionerima Holdenom, Lengdonom, Smodisem i Siskauskasom i oslobode mesta u rosteru za igrace koji mogu da podnesu ritam koji trazi Dule Vujosevic...
Ovaj tim Partizana obecava, a kada mu se bude pridruzio Novica u decembru, bice jos atraktivniji za gledanje...

Mnogo smo najjaci

pre 11 godina

(Mnogo ste jaki (puni), 16. septembar 2012 14:55)
Ajd ne lupetaj, kada smo mi doveli poznatog stranca??? Svi su oni bili apsolutni anonimusi, i zbog toga igraju skoro za dzabe u Partizanu zbog Evrolige i potpisuju na godinu dana. Bo je kod nas igrao za 130.000 €, a posle godinu dana otisao je za ugovor od 1.200.000 €. Nasi poznati kosarkasi dolaze uglavnom ili posle povrede ili na pozajmicu, odricu se najveceg dela svojih primanja da bi okusili slast igranja u Partizanu i uz pomoc tribina i zdrave sredine vratili se u formu. Pitaj ili procitaj izjave Vestermana zasto je dosao u Partizan, mogao je da bira milionski ugovor a ovde igra za 120.000 €. Ali ne mozez ti to da shvatis, ne postoji ta magija u vestackim stvorevinama, stvarno mi je te zao, pomalo.

vasa

pre 11 godina

E sada ćemo da vidimo kakav si trener Vujoševiću! Za razliku od zadnjih 10tak godina kada je Partizan imao višestruko veći budžet od Crvene zvezde i ostalih...
(vladislav, 16. septembar 2012 12:56)

Pa otkud Zvezdi 18 miliona duga ako je imala visestruko manji budzet, kao sto ti kazes? Kompleksi su cudo... Bolje se pitaj kako su ti veliki zvezdasi koji su napravili toliki dug vodili klub...

Max

pre 11 godina

U suštini mi smo ovaj turnir osvojili bez kostura tima jer se podrazumeva da će Andjušić da bude dvojka, Lučić trojka, Bertans velika konkurencija Amerikancu kao i Musli Gagiću.
Tako da, kad se sve sabere i oduzme, opet je Partizan favorit jer nije sve u parama, nije sve u pojačanjima. Zvezda ima jednog Rakočevića koji je fenomenalan ali ima i dosta godina tako da prosečno 10 poena od njega mogu da ocekuju. Ovi Ameri, šanse su fifti fifti da budu od ogromnog značaja jer kod Vlade Jovanovića je prošle godine onaj Amer pogađao Boga oca ali Dule je ukrotio Sofa svojevremeno zašto ne bi i te zvezdine koji su sigurno slabije rangirani od onog ogromnog centra.
Mislim da će čak ove sezone Partizan lakše da izlazi na kraj sa zvezdom upravo zbog Duleta. Zvezdaši nemojte pogrešno da shvatite, ne vređam vas niti vam umanjujem šanse ali iskreno da pričamo koliko god partizan bio slab jači je od zvezde, to je dokaz prošle sezone i sami ste rekli da vam je loš partizan velika šansa i opet nas niste pobedili kad je trebalo. Ne može se preko noći prestići partizan pogotovo kad se uzme u obzir činnjenica da smo šampioni celu deceniju. Vaša je realnost ULEB kup. Ponavljam, ne vređam vas, ali ako hoćemo iskreno, tako stoje stvari..Pozdrav....

mikiLO

pre 11 godina

gledao sam utakmicu sinoc i mogu slobodno da kazem da sam se odusevio zalaganjem i borbenoscu igaraca Partizana, vidi se da je Dule na klupi, sam pristup i vodjenje sa njegove strane daje vetar u ledja ovom mladom timu da igra neverovatno! Sa svim pojacanjima je pogodio,jos malo da se uigraju i bice opasna ekipa, mislim da se nece nikoga plasiti u Evroligi! Pozdrav za sve Grobare!

Apache

pre 11 godina

(čiča, 16. septembar 2012 13:12)
vidi se koliko se razumes. Sine u kosarci odbrana dobija urakmice, dzabe savrsen napad ako u odbrani duva promaja ...

ivana

pre 11 godina

Verujem da Partizan moze da uzme titulu i da odigra dobro u evropi ali iako ne bude titula vazno je da bude dobrih utakmica i da neko od mladjih postane nosilac igre. Volim Partizan