Utorak, 04.09.2012.

22:52

Novosti: Lukić spakovao kofere

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić sastaće se tokom vikenda sa potpredsednikom Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem zbog situacije u klubu.

Izvor: JT

Novosti: Lukiæ spakovao kofere IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Vojo

pre 11 godina

Svojevremeno je Arkan slikan kako se u Beogradu rukuje sa čelnicima Bajerna, pred utakmicu Obilić - Bajern, među njima je bio i Bekenbauer. Zbog informativne blokade mi u Srbiji nismo čitali salve kritika koje su u UEFA-u slali nemački novinari i političari. Posledica toga je da Obilić više nikada nije igrao u Evropi, da igrači iz Obilića nisu mogli da igraju u Evropi (muljalo se posle preko Rada i sl.).
E takvu sliku Prosinečki nije želeo, podsećali su ga iz rodne Hrvatske na to ko je Vučić, a ko Toma, mi zaboravljamo ... Suze su iskrene, jer nije hteo da ode, to za pare je samo razlog da se lakše proguta i ovde i tamo.

pasa pujkic ub

pre 11 godina

Mnogi su zaboravili da je Vladan Lukic jedan od retkih Srpskih sportista koji je napustio strani(francuski Mec, iako je imao ugovor) kada je pocelo bombardovanje Srbije '99 i dosao u Srbiju..dok su drugi nasi sportisti nosili samo majce, ali se nisu odrekli novca i ugovora..zato ocekujem da pokaze velicinu i ovog puta i da sam ode i prepusti mesto legendi Draganu Dzajicu.

Grobar Ni

pre 11 godina

Kroz komentare navijača Partizana sve više provejava njihove sumnja u nevinost Džajića. Na ovaj način se stiče utisak da su ga baš navijači Partizana optužili, filmski hapsili da ne bi spasavo CZ u najtežem trenutku. Na sreću našao se Lukić koji je propadanje zaustavio a da nije on bio našao bi se neko drugi. Na kraju kroz niz suđenja, i ako su se tužioci iz sve snage trudili da nađu nekog da ga optuži - nisu uspeli jer je Džajić potpuno nevin. Verujem da će se saznati ko je protagonista toga.
(Mikica, 5. septembar 2012 08:31)

Микице, свака ти част на резону. Позавидео би ти и мали Перица на њему.

Miki

pre 11 godina

Crni Vladimire...navijachi Partizana, oni pravi, su provalili prljavu igru i ne zele da svojim dolaskom podrzavju lopove. Zvezdini navijachi dolaze.
Evo,sada, vi podrzavate Dzajica, koga ste pre nekoliko godina motkama terali. Ako razumesh, to je pitanje karaktera.
(zoran, 5. septembar 2012 18:06)

E moj Zorane koliko ste vi zreli navijaci videli smo na prosloj utakmici

fkr1958

pre 11 godina

@Владимир

Ti si kralj!!! Blago tebi!!!
Mislim ima tu dosta komentara navijaca blizanaca slicnih tvom,ali ti si ih sa ovim prevazisao!

zoran

pre 11 godina

Просек од 30.000 гледалаца на највећем српском стадиону, наспрам 3.000 на ЈНА све говори! И то све у најтежем тренутку у историји највећег српског клуба!


(Владимир, 5. septembar 2012 13:53)

Crni Vladimire...navijachi Partizana, oni pravi, su provalili prljavu igru i ne zele da svojim dolaskom podrzavju lopove. Zvezdini navijachi dolaze.
Evo,sada, vi podrzavate Dzajica, koga ste pre nekoliko godina motkama terali. Ako razumesh, to je pitanje karaktera.

Fiumen

pre 11 godina

ne razumem zasto se grobari ovde javljaju? da li se negde u ovoj vesti spominje jsd partizan? da odgovorim oliveru.. koliko puta je Covic pozvao da se preispitaju poslovanja oba kluba pa ako postoje malverzacije neka se odgovorni hapse.. Todoric cuti , zasto ga ne podrzi u tome? Sto se tice vaseg fk pa ko vam je kriv zbog nesposobnosti vase uprave sto nemate generalnog sponzora (mada je u nekom evropskom takmicenju to bila EPS, da li su to te pare iz budzeta i NAS poreskih obveznika sto idu zvezdi? ) , da li smo i mi krivi sto niste dobili krov , semafor i sta ti ja znam sta vec sve ne od kezmanovog transfera? gledajte u svoje dvoriste a nas pustite na miru , daleko vam lepa kuca...

juznjak

pre 11 godina

(Владимир, 5. septembar 2012 13:53)

hhahahahahahhahahahhahhahahhahahahahh
pazi ovaj pamflet,ni staljin ga ne bi srocio bolje:)
ovaj mora da im je vodja

ps. zato su vama cvetale ruze u komunizmu:)

DzAJALADIN

pre 11 godina

Stize Dzaja s Dzajaladinovom lampom! Iz nje kad se protrlja izlaze pare iz drzavnog budzeta.
Ako tu caroliju ne donese sa sobom, za par nedelja ima da ga svi pljuju na mrtvo ime ovde, ovi isti sto ga sad slave. Tako je to u Srbiji, svi bi carobnjaka a ne red, rad, strpljenje i postenje.

D3F3ND3R

pre 11 godina

" Ovaj Statut je odmah po donošenju proglašen "revolucionarnim u srpskom sportu" jer je njime Crvena zvezda zvanično postala vlasništvo svojih članova. Zvezda je od danas organizovana po ugledu na moćne španske klubove Real i Barselonu, portugalsku Benfiku i nemački Šalke - ističe se u saopštenju crveno-belih." -- Toliko o vlasnistvu drzave nad klubom,stadion da,ali ne i klub,tako da ne znam zasto Vucic ima neodoljivu zelju da se mesa u sve.

Владимир

pre 11 godina

Херој фудбала се враћа на место председника највећег српског клуба! Званично најбоље лево крило света свих времена! Људи који су наредили његово хапшење, блиски југословенском клубу из Хумске, више никада неће хапсити невине људе, неће одлучивати ко ће освајати титуле, ко ће испадати из лиге... Поново се све враћа на спортске терене, а злочин који је учињен у последњих десетак година над српским спортом, тешке махинације и намештање утакмица, претње судијама, клубовима, уништавање читавих лига зарад лажног представљања југословенског клуба као апсолутног шампиона и победника транзиције, изаћиће кад-тад на видело. Постоје хиљаде доказа и сведока!
Ово што је Црвена Звезда преживела тешко да би и један клуб на свету! Отимање титула, хапшење највеће легенде клуба, сатанизовање свакога ко би се побунио и указао на намештање првенствених мечева... Инат и енергија који су данас присутни на Маракани показују да обичан народ никада неће пристати на лаж, на лоповлук! Просек од 30.000 гледалаца на највећем српском стадиону, наспрам 3.000 на ЈНА све говори! И то све у најтежем тренутку у историји највећег српског клуба!
Порука неколико милиона навијача Црвене Звезде је да живимо за ову сезону и титулу!

"Нек нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости,
да и деца наша на Маракани,
радују се светској титули!"

Neobavesteni

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.
(Lazni Brazilac, 5. septembar 2012 08:46)

Za Lazni Brazilac:
Da li si mlad ili neobavesten? Fk partizan nikada nije imao svoj stadion vec je koristio stadion JNA koji je u vlasnistvu vojske SFRJ (podela imovine vojske SFRJ jos nije okoncana medju novonastalim drzavama koje su bile republike clanice SFRJ). Da li je ovo lazno predstavljanje, ili kradja odnosno otimacina uz blagoslov komunistickog vrha vlasti?

zvezdaš iz šapca

pre 11 godina

Neki od komentatora (uglavnom partizanovci)pominju višemilionske pljačke u zvezdi. Voleo bih da mi neko od njih pojasni šta je sa silnim novcem (za naše prilike)koje je Partizan dobio za dva učešća u LŠ. Da li oni znaju koliko klub dobija od UEFA-e čim se kvalifikuje? A gde su utakmice i ostali prihodi. Zvezda nije mogla da ostvari ni 10% tog budžeta, a ima trnutno bolju ekipu i polako preuzima primat.
Zvezda!

dragan gm

pre 11 godina

Uvek su clanovi partije bili u UO Zvezde.Sta mislite gde je otislo mnogo novca od prodaje one sampionske Zvezdine generacije, tada je predsednik UO bio Stevica Raicevic,kadar SPS.Samo privatizacija ako neko uopste ima takav interes i zasto se pomaze Zvezdi i Partizanu,sta je sa ostalim klubovima?

Oliver

pre 11 godina

@provincijalac
Izvini molim te na koji nacin mislis da drzava pomaze samo"nasa" dva kluba.Koliko ja znam u kosarci se samo JEDNOM klubu minus 16 miliona eur pretvorilo naprasno u plus 2 dok drugi klub koji je jedini predstavnik Srbije u evropi vec godinama i ucesnik final fora jedva sastavlja kraj sa krajem bez icije pomoci i sponzora U fudbalu se trose pare poreskih obveznika (i navijaca Partizana) da bi se stabilizovao samo JEDAN klub! Dok drugi klub koji je opet igrom slucaja jedini predstavnik Srbije u evropi godinama nema 3 godine ni generalnog sponzora.Treba jasno da se kaze.Drzava pomaze samo JEDAN klub! Bivsi predsednik posecuje i obecava pomoc opet samo jednom klubu.Bivsi ministar spoljnih poslova izjavljuje bez blama da ce sve uraditi da zvezda bude prva.Sadasnji prvi potpredsednik vlade isto govori.Drzava obezbedjuje sponzore kakve nemaju ni vece ekipe u evropi opet samo jednom klubu.Mediji uglavnom velicaju samo jedan klub ,verujem da ce tesko i ovaj komentar da objave i posle svega na koji nacin si ti prijatelju iz provincije video da drzava pomaze bilo kog drugog do Zvezdu??

Elmir

pre 11 godina

Slusajte dzabe se mucite i pisete jer dok se klub crvena zvezda ne privatizuje bice uvek ovako icice se vise ka dnu jer klub vode tajkuni koji odlucuju koce da igra a kad dodje privatnik onda igra onaj koji zna i bice pravih pojacanja a do tada ce biti uvek ovako i gore

kblo70

pre 11 godina

Da li vi stvarno mislite da je ovo bas tako...mene sve ovo lici na velikog spin majstora Vesica i na njegovo jos jedno spoticanje i vidim da mu uspeva,mozez misliti,Vucic nema pametnija posla nego da vitla sa Dzajom...sad ce Vucic da lupi sakom o sto i sl....idi begaj

mirko

pre 11 godina

A sta ce biti sa Vesicem.Pa njega treba najuriti iz Zvezde jer je on o svemu odlucivao.Lukic je tu samo bio istureni igrac koji je o malo cemu odlucivao!

Gabrijel Omar

pre 11 godina

Lukic,Vesic,Stefanovic...kao ona tri gradska vijecnika iz "Alan Forda". E,sad su dvojac-Lukic i Vesic,pa mi vise lice na onu dvojicu iz "Ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena" (gen.War & Bert)

Nenad

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.
(Lazni Brazilac, 5. septembar 2012 08:46) To nije nikakva kradja,zvanicno ime stadiona je stadion Crvene Zvezde,a ne Marakana,Marakana je samo naziv koji koriste navijaci,novinari itd.Tako da bi eventualna tuzba bila glupost...

ProfesorBaltazar

pre 11 godina

Mozete vi da pricate sta hocete o Lukicu ali lik je mnogo voleo zvezdu i bio je veliki patriota sto pokazuje i kada se vratio u toku nato bombardovanja da brani otadzbinu
(Mile, 5. septembar 2012 09:22)
Mile, voleti Zvezdu i biti patriota nema nikakve veze sa predsednickom funkcijom u nasem najvecem klubu. Svaka mu cast za to sto je uradio za vreme NATO bombardovanja. Uradio je i neke dobre stvari dok je u Zvezdi na mestu prvog coveka ali mislim da je vreme da sada napusti tu funkciju jer vise, po mom misljenju, ne moze da uradi.Da li je Dzaja, koga sad zovu da se vrati isti oni koji su ga oterali, pravo resenje videcemo. U principu ne znam koliko bi nam on i pomogao jer posle Barija Zvezda pod njegovim rukovodjenjem dok nije napustio nas najtrofejniji klub nije napravila nista znacajno u evropskim okvirima. Domaci trofeji neznace mnogo ako u evropi budemo na zacelju. A za Vucica svaki kometar je suvisan i tu nema potrebe tositi reci.

Filosof

pre 11 godina

(Delije plaža, 5. septembar 2012 10:34)

Dug je bio nekoliko miliona manji nego sada.
Prvi tim ne vredi sada ništa više nego što je vredeo tada.
Prosečna poseta se uvećala prvenstveno zbog vrlo četog besplatnog ulaska.
Trebalo je hrabrosti dovesti i svog kuma Kristića.
Novinari su bušili Lukića zbog njegovih neodmerenih izjava.
Koji marketing? Ako se misli na sponzore (Gazprom) njih su političari namakli.
Da je umesto Toleta na čelu FSS osoba koja bi se držala moralnih normi i slova zakona Zvezda bi odavno prošla kao Rendžers. Ovako Tole balansira između interesa Partizana i Zvezde, a pošto nisu favorizovani kao 80'-90' navijači Zvezde to shvataju kao pristrasnost u korist komšije.
I na kraju vrhunska nebuloza. A šta je Rajo Božović siva eminencija CZ ako ne Crnogorac? Kako je Kasalica došao iz Slobode nego preko crnogorskog menadžmenta. Koliko su plaćeni Kasalica,Maksimović,Milijaš,Mudrinski ako je sve transparentno?
Zašto se ne izađe javno sa informacijom da je klub 7 mil.evra u blokadi?
Kako se isplaćuju plate,i namiruju tekući troškovi pored blokade?
Zašto se krilo da se sedam meseci nisu isplaćivala primanja igračima?
Kako je moguće da nekome duguješ 280.000 Evra?

Zvezdinjo

pre 11 godina

Meni ne smeta sto je Vucic dosao da skloni Lukica. Ipak su Zvezda i Partizan drzavna imovina i drzava ima pravo da se tu pita nesto. Razlog tome je sto na kraju krajeva, jednog dana ce se Zvezda i Partizan privatizovati a u interesu drzave je da ostvari sto vece prihode od prodaje. Smeta mi sto dolazi Dzaja iako mislim da je on bolji od Lukica. Nemam poverenja u Dzaju iako on ima najvise iskustva u FKCZ. Ne mogu da predjem preko toga da su ga mnogi fudbaleri Zvezde mrzeli jer ih jer prevario na takav nacin da oni to ne mogu da dokazu. Sve to ce moci opet da radi i ako se vrati. Na kraju, cak i ako bi Dzaja radio sada sve u korist Zvezde ne treba ga dovoditi nazad jer bi to samo podsticalo ljude da se bave korupcijom. Inace, cela ona prica sa Robijem izgleda da sada pocinje da se kristalise jer osim sto nije bilo para, Lukicu je gorelo pod nogama zbog neuspeha kluba pa je vrsio ogroman pritisak na Robija. Znao je da promena vlasti moze da utice na promenu vlasti u klubu. Pozdrav

Gasprom je spas !

pre 11 godina

Potpuno preuzimanje Fk CZ od strane rusa bi bilo nesto najbolje što bi moglo da se desi našem najvećem klubu. Pa pogledajte kakav je klub Zenit !

zak

pre 11 godina

nema nista od sve ove price ako u zvezdi ne bude igralo dvadeset momaka koji su inteligentni,brzi i fizicki spremni. za to je potreban predsednik koji ce da stavi rampu na marakanu.iz baze od sto-dvesta hiljada decaka to i nije mnogo tezak posao.u srbiji ima desetak pristojnih bazena (bez beograda)i hiljadu plivaca pa ipak postoji tri cetiri plivaca (bez cavica i stjepanovica) koji nesto znace u evropi.zato zvezda mora da proizvede jugovica, ramba petkovica ,boska jankovica, dzajica, dusana savica ,djurovskog, dejana stankovica...

Delije plaža

pre 11 godina

Svi vi što pljujete Lukića pitao bih vas sledeće:
Koliki dug je bio u Zvezdi kad su klub preuzeli?
Koliko je vredeo prvi tim tad a koliko vredi sada?
Kolika je bila prosečna poseta godinama pre Lukića?
Ko su nam bili sponzori pre Lukića?
Da li je bila hrabrost dovesti Prosinečkog?
DA li su svi novinari bušili Lukića?
Da li je spasao klub od toga da bude igračka glavonjinom sinu ili da ga ugase?
Koliko je marketing donosio $ pre Lukića?
Toleta da ne spominjem...
Problem je što je čovek šumadinac i voli Zvezdu a nije tajkun i crnogorac i što nije kao Pixi pobegao glavom bez obzira iz našeg fudbala. U fudbalu je najstrašnija mafija a on je učinio poslovanje transparentno kao malo koi to mu je najveći greh, mislite o tome...

politika=sport

pre 11 godina

Molim vas da se odmah otkrije ko je vlasnik "Crvene zvezde". Da li su je kupili Rusi, kad se Vucic zdusno brine o ovom klubu? A da li mu je mozda sincic pozeleo da igra, jos maloletan u Crvenog zvezdi, pa tta zeli da muto ispuni! Da li se nesto pita ministarka sporta?

Miki

pre 11 godina

Premda sam napisao korektan komentar, redakcija B92 je sramno navijački raspoložena i objavljuje komentare koji blate CZ, pa i Džajića. E zato koncept Partizan je propao jer su stvari građene bez osnova i burazerski na trikove. Znači, Džajić definitivno nije kriv iako se tužilac upinjao da dokaže da jeste! Lukića su blatili ali je puno pomogao CZ i za to mu hvala. CZ je gigant kojeg su 5 godina saplitali ali je ustao i niko ga neće zaustaviti!

Državni projekat

pre 11 godina

Dimitrije, gde si se setio Ustava. Izbori za predsednika Zvezde nisu ustavni ako ga ne bira članstvo. Svašta. Reč je o Statutu lkluba, koji je prvi put predvideo ovakav izbor (to je besmisleno), a Statut se može promeniti na prvoj sednici Skupštine kluba. Ovo ne znači da podržavam mešanje ovog nesrećnika Vučića, sve što radi liči na katastrofu i zaista je Zvezdi naneo veliku štetu. U Aleksandrovcu upravo je napravljena vlast SPS i grupe građaba, bez SNS. To je odgovor Vučiću da se mnogo ne sili na vodu, jer nije Felps.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

I, kad stanemo na pumpi da natocimo goriva za 500 dinara, 100 dinara ide zvezdi, a talambasi kako je Partizan "drzavni projekt"? Gasprom nece doneti pare iz Rusije, vec ce se podici cena goriva U SRBIJI, sto znaci da ce PRISILNO svi navijaci i ostalih klubova, ali i nenavijaci, finansirati RUPU u zvezdinim finansijama, koja je nastala KRADJOM njenih kadrova.
Desetine miliona € ce se ukrasti sada od naroda da bi siroti postenjacina Vucic imao svoju zaduzbinu.
Shizofrena Srbija ce tako imati, posle ministara za svaku krivinu autoputa, i ministra za - zvezdu!

Alias

pre 11 godina

važno je da je Partizan "državni projekat". zanima me samo kako jedan prosečan navijač Crvene Zvezde pravda ovu političku gimnastiku potpredsednika vlade Srbije da na silu ojača svoj voljeni klub. najgore je od svega što se to više i ne krije. dovoljno je da Vučić kaže da je Džajić za njega pošten čovek. kakvi pravosudni organi, kakve krivične prijave za zloupotrebu službenog položaja i višemilionske pronevere, kakvi bakrači. ministar vojske je utvrdio da je to sve budalaština.

Joao

pre 11 godina

Promene su potrebne! Generalni sponzor miruje i vracamo se na osnovno pitanje. Svaki ulagac zeli garancije za svoja sredstva. Niko ne zeli da stavi svoj novac na sto a da pritom ne moze da bira ko ce tim novcem da raspolaze u njegovo ime. Lukic je izvrsio svoj primarni zadatak, vracena je publika, zaustavljen sunovrat, ali dosao je do plafona i dalje ne moze.

Sergio

pre 11 godina

Kao grobaru, žao mi je što odlazi Lukić. On nam je bio garant da će Zvezda biti nemoćna protiv Partizana, dok je čovek njegovih sposobnosti na čelu Zvezde ja se nisam plašio za titulu. Ne znam samo da li će da se oglasi sada nekim saopštenjem io da li će da objasni kako se nije desilo ono u šta je bio siguran i tvrdio da će se desiti, da se malo smejemo i naslađujemo...
A ne znam ni sa kojim ovlašćenjima Vučić radi to što radi?!?

javni servis

pre 11 godina

Traziti od Gasproma garancije da ce parirati finansijkim ponudama iz drugih klubova tj povecavanje plata i redovna isplata igracima kako bismo ovu mladu ekipu zadrzali bar 3-4 godine. Mnoge igrace su izgubili nasi klubovi kao i srpski fudbal jer odlaze premladi i umesto da napreduju oni stagniraju, a sve zbog plate koja ce u nekom tamo klubu biti nekoliko puta veca.

Kanibal

pre 11 godina

Nek neko obavesti Platinija sta se ovde radi.Vucicu idi u svoj Karlobag i Viroviticu,a Zvezdu ostavi na miru.Ko je tebe uopste zvao.

Marko

pre 11 godina

Ja sam navijac zveze od malih nogu sam na severu mogu samo da kazem da je lukic bijo naj bolji precednik kog smo imali ni je on napravijo dug ko sto se prica vidim po komentarima da nije bilo njega zvezda bi bila leglo ne dicipline i stadijon bi prodala!
(Delija sa severa, 5. septembar 2012 07:34)
Od malih nogu na stadionu, vidim škola zapostavljena.

Mile

pre 11 godina

Mozete vi da pricate sta hocete o Lukicu ali lik je mnogo voleo zvezdu i bio je veliki patriota sto pokazuje i kada se vratio u toku nato bombardovanja da brani otadzbinu

MVP

pre 11 godina

Ja cu da iznesem nekoliko svojih zapazanja vezanih za ovaj slucaj kao i uopsteno o srpskom fudbalu. Price navijaca i jednog i drugog kluba o tome ko je drzavni projekat su smijesne jer su i jedni i drugu u razlicitim vremenskim periodima to bili (napominjem da sam navijac Zvezde).Proces protiv Dragana Dzajica ce sigurno biti okoncan u njegovu korist jer sud nije uspio da dokaz nijednu optuzbu protiv njega. Sad da li je u pitanju nesposobnost suda ili nesto drugo ja u to ne mogu ulaziti ali to su cinjenice i od njih se ne moze pobjeci. Drzava definitivno ima puno pravo da se mijesa u rad oba kluba jer je njihov vlasnik. Najvaznije bi bilo da se novac pocne ulagati i u ostale fudbalske centre i da kroz odredjeni vremenski period dobijemo solidnu ligu u kojem ce pobjede "malih" nad Zvezdom i Partizanom biti odraz njihovog kvaliteta a ne nemoci ova dva kluba. Srbiji je potreban NS, Kragujevac,Nis, Subotica...Dok se takve stvari ne dese imacemo situaciju da se brukamo u evropskim takmicenjima, i ako se desi da neki od nasih klubova dodje do grupne faze onda u toj istoj grupi bude topovsko meso i predstavlja sigurne bodove za njihove protivnike. Mislim da je prevashodni cilj da se svi zajedno udruze u brobi za ozdravljenje srpskog fudbala i sporta uopste jer su domace titule postale potpuno bezvrijedne i besmislene.

Aleksa

pre 11 godina

Gospodine Vucicu ocigledno da ste vi licno vec doneli oslobadjajucu presudu u slucaju Dragan Dzajic,pa bi bilo lepo da cujemo i obrazlozenje i saznamo ko pokrade tolike miione u Zvezdi.Posto ste vi zaduzeni za borbu protiv korupcije i kriminala,a uporno govorite da nema nedodirljivih ocekujemo uskoro nova hapsenja u Zvezdi iistinu ko je pokrao nas najuspesniji klub.

Jasno kao dan.

pre 11 godina

...ne branim Dzajica al ipak je on neko ime kako u svetskom tako i u nasem fudbaluuu...ako je kriv sto niko nije svedocio protiv njega? ...
(dragan, 5. septembar 2012 08:10)
Kad su krupne ribe i velika lova u pitanju, naravno da niko neće svedočenjem svoju glavu da stavlja na panj !

Deki

pre 11 godina

Pa dobro Zvezdaši,ajde da postavimo ovako pitanje? Recimo da je država zadnjih 10 godina davala Partizanu novac? I Partizan je osvajao prvenstva u fudbalu,košarci,vaterpolu...Partizan je igrao u Evropi,prodavao igrače,što znači da je opravdao novac.Zadnjih 10 godina Zvezda u fudbalu napravila dug 0d 40 miliona u košarci od 15 miliona u rukometu(ne zna se) u vaterpolu(ne zna se)?Ako je Zvezda napravila toliko dugova,odakle joj novac?Kako je funkcionisala ako nije prodavala igrače.Od igranja u Evropi nije mogla da zaradjuje jer nije ni igrala!Znači,država je i Zvezdi davala novac!To je jedina istina.Vi morate da shvatite da samo kvalitetan rad sportskog sektora daje rezultate.Ne država i političari.Partizan sa Duletom u košarci je jedan primer.meni je žao što je Partizan prodao Aksentijevića za 2 miliona ali mi je jasno da tako funkcioniše Partizan pozitivno.Koga ste vi prodali,gde je rad vašeg sportskog sektora.Vi ste bure bez dna i bukvalno ste koletarelna šteta naroda u Srbiji. Evo, država dala Zvezdi u vaterpolu novac,napraviste dobar tim i šta ćemo kada ti igrači odu za godinu dana?Pare se potrošile,zarade nema jer nema te mlade za prodaju!Kažem,od vas samo šteta!

dragan

pre 11 godina

Pa dobro ako ima zakona u ovoj drzavi gde su pred licem pravde taj Terzic,Karadzic,Djoric,Stojic,Djuric,Buturovic i mnogi drugi...ne branim Dzajica al ipak je on neko ime kako u svetskom tako i u nasem fudbaluuu...ako je kriv sto niko nije svedocio protiv njega? ...pustite ga da pokusa da nam vrati makar delic slave koju smo imali...

Lazni Brazilac

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.

Mikica

pre 11 godina

Kroz komentare navijača Partizana sve više provejava njihove sumnja u nevinost Džajića. Na ovaj način se stiče utisak da su ga baš navijači Partizana optužili, filmski hapsili da ne bi spasavo CZ u najtežem trenutku. Na sreću našao se Lukić koji je propadanje zaustavio a da nije on bio našao bi se neko drugi. Na kraju kroz niz suđenja, i ako su se tužioci iz sve snage trudili da nađu nekog da ga optuži - nisu uspeli jer je Džajić potpuno nevin. Verujem da će se saznati ko je protagonista toga.

chiquita banana

pre 11 godina

Sve mi je jasno, i da je Lukic los, i da je Djaja dobar, i da trebaju promene, ali odakle Vucic u toj prici!? Sta on predstavlja? Pa zar smo tako brzo banana republika postali ,ako smo uopste i bili nesto drugo?

Babin_zub

pre 11 godina

Lukic je dosao u klub kada je Zvezda bila pred gasenjem,kada nije imala ni 11 fudbalera,kada se i to malo fudbalera prehranjivalo u kafani preko puta Marakane zahvaljujuci vlasniku iste.Tada su dovedeni oni koji su kao i Lukic ušli u Zvezdu srcem a ne zbog novca.Tadasnje najvece pojacanje bio je povratak Lazetica koji je odlicno igrao ali kome je uboden noz u ledja.Doveden je Lekic koji je nakon godinu dana prodat za lepe pare.Zvezda je i dalje u dugovima,ali od Lukicevog dolaska do sada klub je dosta stabilniji.Shvatite da niko nece da daje novac u crnu rupu,a Lukicu je jedini imao **** da se uhvati u koštac sa navecim nedacama u istoriji kluba.Koliki je covek,podseticu vas kada je za vreme bombardovanja napustio(cini mi se) Mec i vratio se u svoju Srbiju.Zato Lukicu nemojte prebacivati nista,jer on je u svojim granicama mogucnosti cinio maksimum za ovaj klub!Jedini covek koji ga moze,i treba zameniti jeste Dragan Dzajic,koji ce nadam se zaista doci na tu funkciju.

welly

pre 11 godina

Vucic je bio ministar tokom '90.-ih, na kojoj ti planeti zivis...ovih titula osvojite jos 60 uzastopno.
(zvezdan, 5. septembar 2012 02:01)
Da li je moguce da se time hvalis? Ili mislis da je stvarno tada bio na vlasti i da je radio ono sto je on zeleo? Da li stvarno mislis da su titule i bodovi Partizana pokradeni a da je u svemu tome Zvezda cista? I, da li stvarno mislis da ce ova titula koju ce Zvezda ove godine sigurno dobiti, biti osvojena na terenu, postenom igrom? Ili si mnogo mlad ili mnogo naivan

Zoran

pre 11 godina

Ovo je strašno!!!
Pa zar je malo gospodinu Vučiću sto nam po pitanju politike iskače iz frižidera, što ga imamo na TV-u za dobro jutro, dobar dan i laku noć, što je počeo da za sve daje objašnjenja, što pokušava da bude više prisutan pred kamerama nego Boris Tadić?
Sve je to nedovoljno, već je sad našao vremena da se bavi i Zvezdom???
U kom svojstvu pitam se, da li kao navijač, ministar odbrane, podpredsednik vlade, član saveta za borbu protiv korupcije ili...
Strašno je kako želja za vlašću nema granicu.

Aleksandar I

pre 11 godina

@Gradjanin
Kažeš : ''Jer niko, pa ni Bog, da navija za Partizan, se ne bi usudio da uhapsi takvu igracinu...’’ Zaboravljaš da je ovde reč o ATEISTIMA i KOMUNISTIMA – Bjeka, Zeka, Tole... Kakve veze oni imaju sa Gospodom!? A o laganju nas, navijača evropskog i svetskog šampiona (jbg. ušlo nam u CV!!!) – e, to ćeš da izviniš, nisi kompetentan da o tome govoriš, jer, iako se potpisuješ kao Građanin ipak si samo jedan običan grobar!
Takođe, sve one koji kukaju o tome kako je privatizacija uslov velikih rezultata podsetio bih da ni 1991. nismo bili privatizovani, pa opet smo iza nas ostavili sve timove iz te, kapitalističke, Zapadne Evrope: Mančester, Real, Milan, Juve, Bajern, Barsu...
Pozdrav svim Zvezdinim navijačima!!!

provincijalac

pre 11 godina

Pitanje za grobare i delije!
Da li mislite da je u redu da drzava pomaze samo vasa dva kluba?
Ako mislite da je u redu,da se odmah podelimo.Vi napravite jednu ligu,a mi svi ostali cemo u drugu...

Mikica

pre 11 godina

Hvala puno Lukiću koji je revitalizovao CZ u najtežem trenutku pred njeno gašenje. Vratio publiku, našao sponzora i još mnoge stvari uradio. Mnogo su ga mrzeli protivnici CZ pa je čak ostrašćeni tužioc hteo da ga proganja zbog majice koju je nosio na utakmici a na kojoj ništa loše nije pisalo! Mislim da bi trebalo zbog zasluga da bude proglašen u Zvezdinu Zvezdu! Hvala Lukiću!

Dimitrije

pre 11 godina

Zar nisu takvi izbori protivustavni? Zar ne treba clansrvo da bira? Opet smo se vratili na pocetak? Sta je sledece, da oper biramo poslednju Zvezdinu zvezdu?

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

nas politicar Vucic ne utice na pravosudje, kao i 90-tih, sve isto samo u krug, umesto da se bavi nezaposlenoscu, bedom, poskupljenjima, bilo kakvim planom on dovodi Djajica, punog stidnog kriminala uticuci na pravosudne organe kako da rese slucaj. Jadni Djaja, najbolji fudbaler, najgori poslodavac. trebaju nam obicni ali pametni na funkcijama, ne optereceni, ne politicari. Slusaj Vucicu, bavi se svojim poslom, pusti fudbal pametnijima, bolje za tebe, ovako samo pop jos da budes, to ti mozda i najbolje stoji.

mrmlj

pre 11 godina

još jedan dokaz da smo banana država je to što političari mogu autokratski da rade šta hoće, bilo da je u pitanju vučić koji smenjuje predsednika fk crvena zvezda, djilas koji preko noći ukida potrebu za validiranjem bus plusa itd. kad se time budu bavile nadležne institucije po službenoj dužnosti a ne političari u lovu na popularnost, tad ce da nam svane.

Ko je ovde lud?

pre 11 godina

Sudski proces nije jos zavrsen, a Vucic ga vraca na marakanu. Sta ako se dokaze da je Dzajic kriv? Ne tako davno jedan grcki klub je doticnom nudio milion po sezoni da vodi klub. Doticni je tom prilikom izjavio ponuda je vise nego primamljiva al ja volim zvezdu(voli jer je u tom trenutku imao 3 puta vise po sezoni)

Delija sa severa

pre 11 godina

Ja sam navijac zveze od malih nogu sam na severu mogu samo da kazem da je lukic bijo naj bolji precednik kog smo imali ni je on napravijo dug ko sto se prica vidim po komentarima da nije bilo njega zvezda bi bila leglo ne dicipline i stadijon bi prodala!

branko

pre 11 godina

Kad je mogao Glazgov Rendzers da plati za grehe ,pa sto ne bi i nasi klubovi mogli, a narocito Zvezda i Partizan!Oni su problem naseg sporta i to zbog manipulacije navijacima i problema sa njima!Dzajica brane svi mediji koji dobro znaju da je stavljao ruke u med,a on je toliko sebican da cak i ne spominje da su sa njim i Cvetkovic i Marinkovic! Da je sam odavno bi ga spasli,ali ovako ne mogu i sada se vrsi pritisak da se oslobodi!!!!! Amnezija, Srbijo!!!!!! A hteo je i na listu Roma za izbore,da bi imao imunitet,pa zar je i to zaboravljeno!!!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Srbi su poznati po tome da im nijedna vlast ne odgovra ! Tako je i sa fudbalom.Tog Džajića su terali kukom i motikom,a sada ga vraćaju na mesto presednika.A realno čovek da uporedi neke rezultate i šta ja znam,ovaj ima bolje nekakve sportske,a ovi marketinške !

igor

pre 11 godina

Samo cekam da se pojavi Vucic kao spasitelj Zvezde...da drava preuzme sve dugove Zvezde,a da se igraci,kao nacionalni radnici i patriote,stave na budzet...i naravno,vodje navijaca-takodje dokazane "patrite",da se stave na budzet... moze vojni,jer su on "branioci" srpstva....a moze i na teret ministarstva prosvete,jer su to "nasa deca", kako ih je zvao nas predsednik Toma,kada su razbijali grad i palili ambasade i dzamiju.

novikorisnik

pre 11 godina

konacno...ovaj je naneo vise stete ne samo zvezdi nego i domacem fudbalu, nego sto su svi do sada uspeli...posvadjao je sve koje je mogao, a odnosi izmedju nasa dva najveca kluba mislim da nisu nikada bili gori...hvala onom gore da odlazi vec jednom...

Ivan

pre 11 godina

@ gradjanin
ima samo jedan veliki problem sa ovim sto si ti napisao, a to je da se u normalnoj drzavi prvo nadju svedoci pa onda hapsi okrivljeni, a kod nas se radi suprotno, makar su kod Dzajicas tako uradili i zbog toga veruj ti u sta hoces ali ce covek biti oslobodjen optuzbi jer se radi o verovatno najgore spremljenom slucaju protiv nekog ikada, slucaj je naime, bez dokaza. Kod nas isto tako potpredsednik vlade najavljuje i sprovodi istrage a u normalnoj drzavi to radi tuzilac - cisto da ne mislis da sam ovde da bih branio SNS.

Komentator

pre 11 godina

Gledamo go
dinama kako ogroman deo najbitnijih političara na ovaj ili onaj način gura Partizan. Gledamo kako predsednici drugih klubova sede u upravi Partizana. Gledamo kako finansijska kontrola upada u Zvezdu, a Partizanu se najavljuju par dana unapred. Gledamo kako hapse čelnike Zvezde, kako pišu o dugovima Zvezde, a Partizan niko ne pominje niti kasnjenja plate, niti pare od transfera. Dominira Partizan godinama i to bas sada kada je navodno isti taj Partizan ugnjetavan od strane države! Proziva se Zvezda da je državni projekat, a lako je videti da to veze sa mozgom nema. Mešanje Vučića bode oči jer nije skoro bilo političara koji je hteo i želeo toliko da pomogne Zvezdi, a sa druge strane se naviklo da se dobija šakom i kapom. Kada bi se obustavilo mešanje političara u klub mnogo više bi izgubio Partizan nego Zvezda! Što se Džajića tiče moja pretpostavka je da će isti biti samo lice za pokazivanje, a da će iza njega biti ekipa koja će voditi.

Cale

pre 11 godina

Na stranu to sta mislim o Vucicu, ali ne razumem zasto se ljudi pale. Pre nekoliko godina je bilo - samo da ode Dzajic pa da nam svane, pa da ode Piksi, Dan Tana, Lukic, Tole, Zeka, Bjeka, Terzic... ima toga jos. To sigurno nisu bili pravi ljudi, ali sigurno nisu no ovi koji dolaze u ovakvim okolnostima. Dok se ne prodje kroz proces privatizacije klubova sve ce se vrtiti u krug. Znate ono - definicija ludosti je kada stalno pokusavate jednu te istu stvar, a ocekujete drugaciji rezultat.

tebrex

pre 11 godina

Kao prvo i osnovno, grobar sam, mislim da za Zvezdino dobro Lukic treba da ode i da ce to doprineti normalizaciji odnosa sa Partizano.
Kao drugo, koja je funkcija Vucica u celoj prici? i ako je stvarno pricao i sa bracom Rusima iz Gazproma onda mislim da je stvarno malo suludo pricati o Partizanu i drzavno projektu.
Kao trece, meni Dacic i Ruzic ne trebaju, i ako su pomagali ja bi im rado video ledja.

Zivi bili!

Gradjanin

pre 11 godina

Ahahahaha. Zvezda mora da opravda sto ima petokraku u grbu. Rusi vam komanduju. Hahhaahahahaha.

Druga stvar, VAZNIJA, znaci Vucic u svom ovom "ciscenju Srbije od korupcije" (izgleda selektivnom ne i pogresnom), ce zaboraviti da se Dzajicu jos uvek sudi. I unapred se time daje signal ovom "nezavisnom sudstvu" kako da presudi.

E nasa Srbijo. Hoce li ikad doci posteni na Vlast? Nazalost, mi smo los narod i kod nas nece doci posteni bolje reci, oni koji se plase zakona.

Da se anketa napravi, pola zvezdasa bi reklo da veruje da je Dzajic stvarno uradio to zasta ga terete (druga polovina bi svesno slagala sta o tome misli). Jer niko, pa ni Bog, da navija za Partizan, se ne bi usudio da uhapsi takvu igracinu, kakav je bio Dragan Dzajic a da nije sto posto siguran.

Ovako, nam daju do znanja, da su oni gospodari Srbijom (SNS) umesto da je pravo i pravda gospodar ovom zemljom.

Ne znam sto zovu svedoke, kad je u Dzajicevom slucaju jasno da niko NE SME svedociti iskreno.

Kao danas Bane Ivanovic na sudjenju Zvezdanu Terzicu.

ssssss

pre 11 godina

Nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da je vlasnik Zvezde i Partizana DRZAVA a ne djurici i lukici!!! Skapirajte to vec jednom. Drzava moze da radi sa klubovima sta hoce dokle god se kod nas ne uvede zakon o privatizaciji.

Ako mi neko kaze da je ovo mesanje p[olitike, pogledajte AC Milan i sve ce vam biti jasno!

Navijac

pre 11 godina

@(Sremac, 5. septembar 2012 02:30)

Ti ne lazes. Ali covece. Ti klubovi o kojima ti pricas NEMAJU GLAVNU STVAR, STADIONE! Gde da igraju? Na livadi evropska takmicenja. Malo nam se svet smeje.

Sremac

pre 11 godina

Prvo kao Sremca i Vojvođanina me je sramota što nisam navijač Starog Kluba od malih nogu,ali svakako sam to postao kao i moji drugari koji su navijači Zvezde! Više je nama iz Vojvodine dosta ulaganja naših para u blizance! Moji drugari i ja smo od skoro navijači Vojvodine,a maksimalna podrška navijačima Radničkog i Niša i Kragujevca i ljudima dole da shvate da blizanci loše utiču na naš fudbal i našu reprezentaciju!!! Zašto ostali klubovi ne dobijaju sredstva kao blizanci??? Zapamtite Vojvodina je osnovana 1914. godine a BSK (OFK) 1911. i vi ste čak i najveći klub Kraljevine Srbije zapostavili zarad blizanaca!

zvezdan

pre 11 godina

Jedino bolje od Lukica, za Grobare, je da Zvezdu organizuje Vucic. Njemu je trebalo "samo" dvadeset godina da dodje na vlast, a to mu je bila jedina ambicija!!! Sta i kako ce da uradi- tek predstoji. Znaci, slavlje moze da pocne :). Sesta u nizu
(Pedja, 5. septembar 2012 01:07)

Vucic je bio ministar tokom '90.-ih, na kojoj ti planeti zivis...ovih titula osvojite jos 60 uzastopno.

100 mu gromova

pre 11 godina

Kakva smo mi drzava kada nam Vucic organizuje institucije ovog drustva. Covek je strucnjak za sve i svasta. Tesko drzavi i narodu u njoj. Glasali ste pa sad gledajte

dr

pre 11 godina

Valjda ce UEFA da reaguje zbog mesanja politike u sport.
(Nemanya, 5. septembar 2012 01:10)

Valjda ce UEFA da reaguje da izbaci petostrukog uzastopnog sampiona u namestanju!?

Pedja

pre 11 godina

Jedino bolje od Lukica, za Grobare, je da Zvezdu organizuje Vucic. Njemu je trebalo "samo" dvadeset godina da dodje na vlast, a to mu je bila jedina ambicija!!! Sta i kako ce da uradi- tek predstoji. Znaci, slavlje moze da pocne :). Sesta u nizu

miki

pre 11 godina

Sale...ko je od vas dvojice u pravu u ovom slucaju nije ni bitno. Ako cemo vec o tome evo ja npr. ne kupujem sezonsku kartu od kad je Lukic predsednik ili kako bi ti rekao "precednik". Ne znam sta za tebe znaci delije i sever? Za mene to recimo znaci da si ti mozda jedan od onih koji primaju pare od uprave da ne bi skandirao protiv njih. Ako nisi odnda si svakako njihov sledbenik, ali ja ti to ne zameram. Svakako smatram da nismo imali goru upravu od kad postojimo i treba ih manjati, pametnome je to odavno jasno. Ono sto govorim, a mislim da su mnogi sami shvatili je sledece: Dok god ne severu ima onih koji su spremni da prime pare od nekoga, a znaju da taj neko ne valja za Zvezduvezdi ima nekoga da podmiti iste te na severu problem nece biti resen do kraja. Pozdrav svima i svakako UPRAVA NAPOLJE.

reality

pre 11 godina

Gosposdine Vucicu potrebno mi je jedno odobrenje.

Zena hoce da kupi nova kola a ja je ubedjujem da su nam dovoljna i polovna.

Posto se vi izgleda pitate za sve u ova nasa zemljata da li ste slobodni za sastanak vikend 15, 16 septembar da se dogovorimo posto ne bih nikako da dodjem na red ispred gospodina Lukica.

Dejan

pre 11 godina

e moji zemljaci vi nemate pojma ,sedite za kompom i samo pljujete.da vas pitam zasto sada vracate dzaju i podrzavate ga?pre par godina ste pljuvali najstrasnije a sada je dobar,sva ova dugovanja su krenula od prepostenog dzajica covek je uzimao i sakom i kapom i sadda ova vlast hoce da ga vrati i to kako silom i ucenama, e moja drzavo dokle si dogurala,sada kada su videli da je ekipa odlicna hoce da se slade tudjim radom,ovu ekipu je napravila sadasnja uprava a ne prosinecki kako svi pricaju najvise zasluga ima sadasnji trener jankovic on ja dao predlog ko da se dovede,ova ekipa vredi 30 miliona a vama se ne svidja ova uprava, a sta cemo kada dodje do smene gospodina vucica gde ce dzaja opet na sud a ti zvezdo opet trazi nekog ludaka kao lukic koji ce da opet vadi klub iz haosa
(branko, 5. septembar 2012 00:21)

I ti si izgleda na platni spisak?

Dejan

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?
(Delija sever, 5. septembar 2012 00:27

Da nece mozda da ti kasni plata posle Lukiceve smene?
Da mozda sada posle smene

pixi

pre 11 godina

Svaki komentar je suvisan! Takva javna rezija moze da se sprovede u delo samo kod nas! Jedni ga doveli, drugi teraju! Ljudi, fudbal bi trebao da bude sport, plemenitost a ne politicki poligon za dokazivanje moci! Lukic je dokazao da nije za tu ulogu koju je pokusao bezuspesno da igra, vreme je pokazalo da je On ipak bio neciji proizvod! ,,Politika politicarima a sport spotistima". Zvezda je nas brend i trba je zastititi, treba da je vode uspesni, cestiti sportisti, a publika je tu da podrzava i na nekakav nacin kontrolise upravu.

mm

pre 11 godina

I zašto je onda otišao Prosinečki?
Pa zato što je očigledno dvostruko pametan. Lukića će smeniti država, a to je manje više isto: sjaši kurta da uzjaši murta. Ni jedan ni drugi nemaju pojma o fudbalu...

tazeboranija

pre 11 godina

Zasto se Vucic ne sastane sa celnicima Radnickog iz Nisa,Kragujevca,Vojvodine,Dubocice ili Dinama iz Vranja...Kad ce prestati da pomazu beogradskim klubovima,jedva cekam da neki drugi klub osvoji titulu u fudbalu!!!

Delija sever

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?

Dendza

pre 11 godina

Tako i treba, da drzava pomogne da se sport postavi na noge, kako Zvezda, tako i Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, drugi sportovi, oni jeftini posebno kao rukomet, vaterpolo ... Najvise treba da se pozabavi podrskom bazicnim sportovima, atletici,plivanju ... da nam deca budu zdrava pre svega.

Sale

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?
(Delija sever, 5. septembar 2012 00:27) Decko za razliku od tebe clan sam kluba i za razliku od tebe ja sam glasao... Jer ti da si stvarno glasao znao bi da Delije nisu LUKICA stavili ni da bude u skupstini a ne na mestu precenika... Ljudi ne slusajte ovu neznalicu, Delije su delile papire pre glasanja i njihov stav za koga treba glasati... Lukica nije bilo, a naveli su preko 50 imena koje treba zaokruziti(ciniti skupstinu)... Ne znam kako nije sramota ovog momka da pise gluposti i neistine... Ako nekog stvarno zanima stav Delija oni su za Lukica samo i samo ako niko drugi nece da preuzme njegovu funkciju(nisu za to da klub ostane bez precenika i da klub vodi neka radna grupa), a ako je jos Dzajic na drugoj strani Delije to jasno tj javno kazu http://www.youtube.com/watch?v=rNrncl87hoA

branko

pre 11 godina

e moji zemljaci vi nemate pojma ,sedite za kompom i samo pljujete.da vas pitam zasto sada vracate dzaju i podrzavate ga?pre par godina ste pljuvali najstrasnije a sada je dobar,sva ova dugovanja su krenula od prepostenog dzajica covek je uzimao i sakom i kapom i sadda ova vlast hoce da ga vrati i to kako silom i ucenama, e moja drzavo dokle si dogurala,sada kada su videli da je ekipa odlicna hoce da se slade tudjim radom,ovu ekipu je napravila sadasnja uprava a ne prosinecki kako svi pricaju najvise zasluga ima sadasnji trener jankovic on ja dao predlog ko da se dovede,ova ekipa vredi 30 miliona a vama se ne svidja ova uprava, a sta cemo kada dodje do smene gospodina vucica gde ce dzaja opet na sud a ti zvezdo opet trazi nekog ludaka kao lukic koji ce da opet vadi klub iz haosa

Delija

pre 11 godina

VELIKI Vladan Lukić!

Mi koji smo pratili šta se u klubu dešavalo u periodu od 2006. do 2009., pa nakon toga do danas znamo da možemo samo biti zahvalni na tome kakva je Crvena zvezda danas u usporedbi s onim kakva bi bila da nije bilo ovoga čovjeka koji će održati obećanje da će otići samo u slučaju da umjesto njega dođe neko ko u datnm trenutku može učiniti za klub više od njega samoga.
(les lionceaux, 4. septembar 2012 23:24) Veliki Vladan je napravio veliki dug, kada je dosao bilo je 30 miliona sada je oko 50 miliona alal mu vera kako je izvadio Zvezdu iz blata ...

Velibor

pre 11 godina

Alek, samo napred, spasavaj nas klub, ne slusaj sta grobari pricaju, dosta smo samo za njih i njihove titule placali. Sad malo mi!!!!!

čika Rajko

pre 11 godina

Spakuj i Vesića u kofer i pravac Sopot!
A ovi grobari što prozivaju Vučića na ne znam kakav način, bolje da nabroje sve političare poslednje 2 decenije koji su OPERATIVNO pomagali partizanu.

kaplar

pre 11 godina

Nemoj Lule da ides ki boga te molim. Kakav god da si posteniji si od Dzajica. Taj ce nas skroz ukopa ako se vrati. Ko ziv jos veruje Dzajicu i ko ce njemu da poveri neke novce. Ni blesav to ne bi uradio.

Borko

pre 11 godina

Po pravilima uefa jeste zabranjeno da se drzava mesa u rad klubova, ali svi veci klubovi u evropi su privatno vlasnistvo pa samim tim i drzava ne moze da se mesa, a Crvena Zvezda i Partizan su u i dalje u vlasnistvu drzave (iako su mnogi to pomesali pa misle da su vlasnici Goran Vesic, Djuric, Zecevic, Lukic, Miskovic..).
Samim tim vlasnik svakog privrednog subjekta moze da menja i postavlja direktore i onoga ko upravlja, bar tako meni logicki deluje. Naravno privatizacija bi resila ove "sitnice" u upravljanju jer onda niko ne bi mogao sa strane da postavlja i smenjuje ali posto do toga verovatno nikada nece doci jer onda ne bi moglo da se uzima novac kada god za nesto i nekog zatreba, ja se u potpunosti slazem (bar sa ovim) kadrovskim odlukama, jer svake godine mislimo da gore od ovoga ne moze, onda se ispostavi da gresimo, ovo sad sto imamo ne vodi nicemu (plate kasne mesecima, tim nikakav, pare se zaradjuju ali ih nema nigde, dug raste, stadion pod tapijom, trava ko na seoskim igralistima..) tako da je ovo jedino logicko resenje.

Racionalnost

pre 11 godina

Dragi zvezdasi i partizanovci, vase oslovljavanje Aleksandra Vucica kao "Vlasnika" Zvezde je potpuno besmisleno. Zasto? Normalno je da u situaciji kada je klub u minusu 30-50 miliona eura urgira drzava (u ovom slucaju jedini zvezdas u drzavnom vrhu). Iza Crvene Zvezde kao srpskog brenda mora stati drzava i pomoci joj koliko je to moguce. Podsecam, Crvena Zvezda je jedan od najvecih brendova Srbije a FKCZ je najveci oslonac celokupnog SD Crvena Zvezda. Jednio neko iz drzavnog vrha moze da povuce konce i pokusa da sredi stvari u ovoj gotovo bezizlaznoj situaciji u kakvoj je Zvezda. Ne sme se dopusti ni pod koju cenu scenario Glazgov Rendzersa jer Srbija nije Skotska i odlazak Zvezde u nizi rang znaci automatsku propast jer "ko bi mogao ulugati ozbiljne pare i vracati milionske dugove jedno zonasa ili srpskoligasa". Zapitajte se prvo pre nego sto pocnete da pisete. Zvezda je u ozbiljnim problemima i ovakvo urgiranje je svaki zvezdas cekao jos odavno. Mozda je ovo jedini nacin da se Zvezda spase. Pricekajmo i vidimo.

Koja

pre 11 godina

I onda je Dule Vujosevic paranoican... (Petar, 04. septembar 2012 23:58)
U pravu su, navijaci Partizana su pucisti protiv svog kluba, ma Dule sve zna...Ma nije paranoik.

KODAR78

pre 11 godina

Ko je taj Vucic da se ovaj nesretni Lukic sastaje sa njim, sta je on vlasnik Zvezde da on njemu predaje funkciju. Vecu glupost nisam skoro procitao.

Heroes

pre 11 godina

Ko je taj Vucic da se ovaj nesretni Lukic sastaje sa njim, sta je on vlasnik Zvezde da on njemu predaje funkciju. Vecu glupost nisam skoro procitao. (KODAR78, 04. septembar 2012 23:11)

A sta tebe grobaru moj briga za to?! Jel ti Vucic mozda smeta?Pa vidim da vam smeta, i treba da vam smeta.Dosta su politicari pokusavali da uniste CZ, tad vam je sve bilo ok.

Heroes?

pre 11 godina

Nisam znao da je Vucic vlasnik Crvene Zvezde...:):):) (Damir, 04. septembar 2012 23:13)

Zanimljivo da ovo grobari ponavljaju non stop, a znamo sta oni zele CZ. Tako da bravo Vucicu, dzaba grobarima internet za pljuvanje kad su smesni.

Marko

pre 11 godina

STOP politici u Srpskom fudbalu! (to ne znaci da podrzavam Lukica, daleko bilo, ali njega su podrzavali prosli, teraju ga ovi, kad dodje neko treci na vlast dovesce nekog svog coveka i tako u krug, uopste se ne gledaju rezultati)

Heroes?

pre 11 godina

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Gospodara Vučića hahaha (Hahahaha, 04. septembar 2012 22:59)

Nisam znao da je Vucic vlasnik Crvene Zvezde...:):):) (Damir, 04. septembar 2012 23:13)

Kako ste zanimljivi grobari,jako zanimljivi...Samo cu reci bravo Vucicu, a vi grobari cete plakati na kraju.

les lionceaux

pre 11 godina

VELIKI Vladan Lukić!

Mi koji smo pratili šta se u klubu dešavalo u periodu od 2006. do 2009., pa nakon toga do danas znamo da možemo samo biti zahvalni na tome kakva je Crvena zvezda danas u usporedbi s onim kakva bi bila da nije bilo ovoga čovjeka koji će održati obećanje da će otići samo u slučaju da umjesto njega dođe neko ko u datnm trenutku može učiniti za klub više od njega samoga.

Rezol

pre 11 godina

Ovi koji su se tek sad probudili pa sad su zateceni sponom politike i sporta, ocigledno su prespavali zadnjih 20 godina...To je tako i bice..Tako ce i Djuric otici ako bude politicke volje,ali posto je premijer Dacic, zaboravite na to u ovom trenutku.

neće taj lako otići

pre 11 godina

Nema ništa od njegovog dobrovoljnog odlaska...taj može samo na silu. Da voli Zvezdu, nakon prvog neispunjenog obećanja podnio bih ostavku!

Veerghoen

pre 11 godina

Ah taj jedan minut u Bordou je mnogo toga znacio. Rusi bi uvideli da su na veliku scenu i odavde, onda tv prava, jos 6 utakmica minimum, pare od ulaznica, spektakl.

ja

pre 11 godina

iako sam navijac Partizana nekako mi toplo oko srca kad vidim ovu vest...jos samo da dodje Taksista da ga pokupi i mozda bude nesto od naseg fudbala

Jonas

pre 11 godina

Obzirom da si tako ljubazan da sam odeš, onda molim te povedi u Sopot i Bajkovića, Dimitrijevića, Jovanovića i Milijaša.
ZVEZDA MI JE SVE......

Oliver

pre 11 godina

Pa da li zaista drugi covek nema nista pametnije da radi nego da se cele sedmice sastaje sa sadasnjim i bivsim rukovodstvom zvezde.Pa jel moze to malo nepristrasnije .Ja razumem da je to veciti kosmicki sampion,ali ima jos ljudi u ovoj zemlji.Em sto su pare poreskih obveznika pumpane u propali projekat koji se zove zvezda em sto se uporno to radi jednostrano kao i u medijima.Sramota

KODAR78

pre 11 godina

Ko je taj Vucic da se ovaj nesretni Lukic sastaje sa njim, sta je on vlasnik Zvezde da on njemu predaje funkciju. Vecu glupost nisam skoro procitao.

ja

pre 11 godina

iako sam navijac Partizana nekako mi toplo oko srca kad vidim ovu vest...jos samo da dodje Taksista da ga pokupi i mozda bude nesto od naseg fudbala

Rezol

pre 11 godina

Ovi koji su se tek sad probudili pa sad su zateceni sponom politike i sporta, ocigledno su prespavali zadnjih 20 godina...To je tako i bice..Tako ce i Djuric otici ako bude politicke volje,ali posto je premijer Dacic, zaboravite na to u ovom trenutku.

reality

pre 11 godina

Gosposdine Vucicu potrebno mi je jedno odobrenje.

Zena hoce da kupi nova kola a ja je ubedjujem da su nam dovoljna i polovna.

Posto se vi izgleda pitate za sve u ova nasa zemljata da li ste slobodni za sastanak vikend 15, 16 septembar da se dogovorimo posto ne bih nikako da dodjem na red ispred gospodina Lukica.

Cale

pre 11 godina

Na stranu to sta mislim o Vucicu, ali ne razumem zasto se ljudi pale. Pre nekoliko godina je bilo - samo da ode Dzajic pa da nam svane, pa da ode Piksi, Dan Tana, Lukic, Tole, Zeka, Bjeka, Terzic... ima toga jos. To sigurno nisu bili pravi ljudi, ali sigurno nisu no ovi koji dolaze u ovakvim okolnostima. Dok se ne prodje kroz proces privatizacije klubova sve ce se vrtiti u krug. Znate ono - definicija ludosti je kada stalno pokusavate jednu te istu stvar, a ocekujete drugaciji rezultat.

Marko

pre 11 godina

STOP politici u Srpskom fudbalu! (to ne znaci da podrzavam Lukica, daleko bilo, ali njega su podrzavali prosli, teraju ga ovi, kad dodje neko treci na vlast dovesce nekog svog coveka i tako u krug, uopste se ne gledaju rezultati)

Oliver

pre 11 godina

Pa da li zaista drugi covek nema nista pametnije da radi nego da se cele sedmice sastaje sa sadasnjim i bivsim rukovodstvom zvezde.Pa jel moze to malo nepristrasnije .Ja razumem da je to veciti kosmicki sampion,ali ima jos ljudi u ovoj zemlji.Em sto su pare poreskih obveznika pumpane u propali projekat koji se zove zvezda em sto se uporno to radi jednostrano kao i u medijima.Sramota

dr

pre 11 godina

Valjda ce UEFA da reaguje zbog mesanja politike u sport.
(Nemanya, 5. septembar 2012 01:10)

Valjda ce UEFA da reaguje da izbaci petostrukog uzastopnog sampiona u namestanju!?

tazeboranija

pre 11 godina

Zasto se Vucic ne sastane sa celnicima Radnickog iz Nisa,Kragujevca,Vojvodine,Dubocice ili Dinama iz Vranja...Kad ce prestati da pomazu beogradskim klubovima,jedva cekam da neki drugi klub osvoji titulu u fudbalu!!!

Heroes?

pre 11 godina

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Gospodara Vučića hahaha (Hahahaha, 04. septembar 2012 22:59)

Nisam znao da je Vucic vlasnik Crvene Zvezde...:):):) (Damir, 04. septembar 2012 23:13)

Kako ste zanimljivi grobari,jako zanimljivi...Samo cu reci bravo Vucicu, a vi grobari cete plakati na kraju.

ssssss

pre 11 godina

Nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da je vlasnik Zvezde i Partizana DRZAVA a ne djurici i lukici!!! Skapirajte to vec jednom. Drzava moze da radi sa klubovima sta hoce dokle god se kod nas ne uvede zakon o privatizaciji.

Ako mi neko kaze da je ovo mesanje p[olitike, pogledajte AC Milan i sve ce vam biti jasno!

Heroes

pre 11 godina

Ko je taj Vucic da se ovaj nesretni Lukic sastaje sa njim, sta je on vlasnik Zvezde da on njemu predaje funkciju. Vecu glupost nisam skoro procitao. (KODAR78, 04. septembar 2012 23:11)

A sta tebe grobaru moj briga za to?! Jel ti Vucic mozda smeta?Pa vidim da vam smeta, i treba da vam smeta.Dosta su politicari pokusavali da uniste CZ, tad vam je sve bilo ok.

100 mu gromova

pre 11 godina

Kakva smo mi drzava kada nam Vucic organizuje institucije ovog drustva. Covek je strucnjak za sve i svasta. Tesko drzavi i narodu u njoj. Glasali ste pa sad gledajte

les lionceaux

pre 11 godina

VELIKI Vladan Lukić!

Mi koji smo pratili šta se u klubu dešavalo u periodu od 2006. do 2009., pa nakon toga do danas znamo da možemo samo biti zahvalni na tome kakva je Crvena zvezda danas u usporedbi s onim kakva bi bila da nije bilo ovoga čovjeka koji će održati obećanje da će otići samo u slučaju da umjesto njega dođe neko ko u datnm trenutku može učiniti za klub više od njega samoga.

Pedja

pre 11 godina

Jedino bolje od Lukica, za Grobare, je da Zvezdu organizuje Vucic. Njemu je trebalo "samo" dvadeset godina da dodje na vlast, a to mu je bila jedina ambicija!!! Sta i kako ce da uradi- tek predstoji. Znaci, slavlje moze da pocne :). Sesta u nizu

Veerghoen

pre 11 godina

Ah taj jedan minut u Bordou je mnogo toga znacio. Rusi bi uvideli da su na veliku scenu i odavde, onda tv prava, jos 6 utakmica minimum, pare od ulaznica, spektakl.

tebrex

pre 11 godina

Kao prvo i osnovno, grobar sam, mislim da za Zvezdino dobro Lukic treba da ode i da ce to doprineti normalizaciji odnosa sa Partizano.
Kao drugo, koja je funkcija Vucica u celoj prici? i ako je stvarno pricao i sa bracom Rusima iz Gazproma onda mislim da je stvarno malo suludo pricati o Partizanu i drzavno projektu.
Kao trece, meni Dacic i Ruzic ne trebaju, i ako su pomagali ja bi im rado video ledja.

Zivi bili!

Heroes?

pre 11 godina

Nisam znao da je Vucic vlasnik Crvene Zvezde...:):):) (Damir, 04. septembar 2012 23:13)

Zanimljivo da ovo grobari ponavljaju non stop, a znamo sta oni zele CZ. Tako da bravo Vucicu, dzaba grobarima internet za pljuvanje kad su smesni.

Dejan

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?
(Delija sever, 5. septembar 2012 00:27

Da nece mozda da ti kasni plata posle Lukiceve smene?
Da mozda sada posle smene

Gradjanin

pre 11 godina

Ahahahaha. Zvezda mora da opravda sto ima petokraku u grbu. Rusi vam komanduju. Hahhaahahahaha.

Druga stvar, VAZNIJA, znaci Vucic u svom ovom "ciscenju Srbije od korupcije" (izgleda selektivnom ne i pogresnom), ce zaboraviti da se Dzajicu jos uvek sudi. I unapred se time daje signal ovom "nezavisnom sudstvu" kako da presudi.

E nasa Srbijo. Hoce li ikad doci posteni na Vlast? Nazalost, mi smo los narod i kod nas nece doci posteni bolje reci, oni koji se plase zakona.

Da se anketa napravi, pola zvezdasa bi reklo da veruje da je Dzajic stvarno uradio to zasta ga terete (druga polovina bi svesno slagala sta o tome misli). Jer niko, pa ni Bog, da navija za Partizan, se ne bi usudio da uhapsi takvu igracinu, kakav je bio Dragan Dzajic a da nije sto posto siguran.

Ovako, nam daju do znanja, da su oni gospodari Srbijom (SNS) umesto da je pravo i pravda gospodar ovom zemljom.

Ne znam sto zovu svedoke, kad je u Dzajicevom slucaju jasno da niko NE SME svedociti iskreno.

Kao danas Bane Ivanovic na sudjenju Zvezdanu Terzicu.

neće taj lako otići

pre 11 godina

Nema ništa od njegovog dobrovoljnog odlaska...taj može samo na silu. Da voli Zvezdu, nakon prvog neispunjenog obećanja podnio bih ostavku!

kaplar

pre 11 godina

Nemoj Lule da ides ki boga te molim. Kakav god da si posteniji si od Dzajica. Taj ce nas skroz ukopa ako se vrati. Ko ziv jos veruje Dzajicu i ko ce njemu da poveri neke novce. Ni blesav to ne bi uradio.

Delija

pre 11 godina

VELIKI Vladan Lukić!

Mi koji smo pratili šta se u klubu dešavalo u periodu od 2006. do 2009., pa nakon toga do danas znamo da možemo samo biti zahvalni na tome kakva je Crvena zvezda danas u usporedbi s onim kakva bi bila da nije bilo ovoga čovjeka koji će održati obećanje da će otići samo u slučaju da umjesto njega dođe neko ko u datnm trenutku može učiniti za klub više od njega samoga.
(les lionceaux, 4. septembar 2012 23:24) Veliki Vladan je napravio veliki dug, kada je dosao bilo je 30 miliona sada je oko 50 miliona alal mu vera kako je izvadio Zvezdu iz blata ...

čika Rajko

pre 11 godina

Spakuj i Vesića u kofer i pravac Sopot!
A ovi grobari što prozivaju Vučića na ne znam kakav način, bolje da nabroje sve političare poslednje 2 decenije koji su OPERATIVNO pomagali partizanu.

Koja

pre 11 godina

I onda je Dule Vujosevic paranoican... (Petar, 04. septembar 2012 23:58)
U pravu su, navijaci Partizana su pucisti protiv svog kluba, ma Dule sve zna...Ma nije paranoik.

Racionalnost

pre 11 godina

Dragi zvezdasi i partizanovci, vase oslovljavanje Aleksandra Vucica kao "Vlasnika" Zvezde je potpuno besmisleno. Zasto? Normalno je da u situaciji kada je klub u minusu 30-50 miliona eura urgira drzava (u ovom slucaju jedini zvezdas u drzavnom vrhu). Iza Crvene Zvezde kao srpskog brenda mora stati drzava i pomoci joj koliko je to moguce. Podsecam, Crvena Zvezda je jedan od najvecih brendova Srbije a FKCZ je najveci oslonac celokupnog SD Crvena Zvezda. Jednio neko iz drzavnog vrha moze da povuce konce i pokusa da sredi stvari u ovoj gotovo bezizlaznoj situaciji u kakvoj je Zvezda. Ne sme se dopusti ni pod koju cenu scenario Glazgov Rendzersa jer Srbija nije Skotska i odlazak Zvezde u nizi rang znaci automatsku propast jer "ko bi mogao ulugati ozbiljne pare i vracati milionske dugove jedno zonasa ili srpskoligasa". Zapitajte se prvo pre nego sto pocnete da pisete. Zvezda je u ozbiljnim problemima i ovakvo urgiranje je svaki zvezdas cekao jos odavno. Mozda je ovo jedini nacin da se Zvezda spase. Pricekajmo i vidimo.

igor

pre 11 godina

Samo cekam da se pojavi Vucic kao spasitelj Zvezde...da drava preuzme sve dugove Zvezde,a da se igraci,kao nacionalni radnici i patriote,stave na budzet...i naravno,vodje navijaca-takodje dokazane "patrite",da se stave na budzet... moze vojni,jer su on "branioci" srpstva....a moze i na teret ministarstva prosvete,jer su to "nasa deca", kako ih je zvao nas predsednik Toma,kada su razbijali grad i palili ambasade i dzamiju.

dragan

pre 11 godina

Pa dobro ako ima zakona u ovoj drzavi gde su pred licem pravde taj Terzic,Karadzic,Djoric,Stojic,Djuric,Buturovic i mnogi drugi...ne branim Dzajica al ipak je on neko ime kako u svetskom tako i u nasem fudbaluuu...ako je kriv sto niko nije svedocio protiv njega? ...pustite ga da pokusa da nam vrati makar delic slave koju smo imali...

Sremac

pre 11 godina

Prvo kao Sremca i Vojvođanina me je sramota što nisam navijač Starog Kluba od malih nogu,ali svakako sam to postao kao i moji drugari koji su navijači Zvezde! Više je nama iz Vojvodine dosta ulaganja naših para u blizance! Moji drugari i ja smo od skoro navijači Vojvodine,a maksimalna podrška navijačima Radničkog i Niša i Kragujevca i ljudima dole da shvate da blizanci loše utiču na naš fudbal i našu reprezentaciju!!! Zašto ostali klubovi ne dobijaju sredstva kao blizanci??? Zapamtite Vojvodina je osnovana 1914. godine a BSK (OFK) 1911. i vi ste čak i najveći klub Kraljevine Srbije zapostavili zarad blizanaca!

Gasprom je spas !

pre 11 godina

Potpuno preuzimanje Fk CZ od strane rusa bi bilo nesto najbolje što bi moglo da se desi našem najvećem klubu. Pa pogledajte kakav je klub Zenit !

Jonas

pre 11 godina

Obzirom da si tako ljubazan da sam odeš, onda molim te povedi u Sopot i Bajkovića, Dimitrijevića, Jovanovića i Milijaša.
ZVEZDA MI JE SVE......

miki

pre 11 godina

Sale...ko je od vas dvojice u pravu u ovom slucaju nije ni bitno. Ako cemo vec o tome evo ja npr. ne kupujem sezonsku kartu od kad je Lukic predsednik ili kako bi ti rekao "precednik". Ne znam sta za tebe znaci delije i sever? Za mene to recimo znaci da si ti mozda jedan od onih koji primaju pare od uprave da ne bi skandirao protiv njih. Ako nisi odnda si svakako njihov sledbenik, ali ja ti to ne zameram. Svakako smatram da nismo imali goru upravu od kad postojimo i treba ih manjati, pametnome je to odavno jasno. Ono sto govorim, a mislim da su mnogi sami shvatili je sledece: Dok god ne severu ima onih koji su spremni da prime pare od nekoga, a znaju da taj neko ne valja za Zvezduvezdi ima nekoga da podmiti iste te na severu problem nece biti resen do kraja. Pozdrav svima i svakako UPRAVA NAPOLJE.

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

nas politicar Vucic ne utice na pravosudje, kao i 90-tih, sve isto samo u krug, umesto da se bavi nezaposlenoscu, bedom, poskupljenjima, bilo kakvim planom on dovodi Djajica, punog stidnog kriminala uticuci na pravosudne organe kako da rese slucaj. Jadni Djaja, najbolji fudbaler, najgori poslodavac. trebaju nam obicni ali pametni na funkcijama, ne optereceni, ne politicari. Slusaj Vucicu, bavi se svojim poslom, pusti fudbal pametnijima, bolje za tebe, ovako samo pop jos da budes, to ti mozda i najbolje stoji.

Navijac

pre 11 godina

@(Sremac, 5. septembar 2012 02:30)

Ti ne lazes. Ali covece. Ti klubovi o kojima ti pricas NEMAJU GLAVNU STVAR, STADIONE! Gde da igraju? Na livadi evropska takmicenja. Malo nam se svet smeje.

mirko

pre 11 godina

A sta ce biti sa Vesicem.Pa njega treba najuriti iz Zvezde jer je on o svemu odlucivao.Lukic je tu samo bio istureni igrac koji je o malo cemu odlucivao!

branko

pre 11 godina

e moji zemljaci vi nemate pojma ,sedite za kompom i samo pljujete.da vas pitam zasto sada vracate dzaju i podrzavate ga?pre par godina ste pljuvali najstrasnije a sada je dobar,sva ova dugovanja su krenula od prepostenog dzajica covek je uzimao i sakom i kapom i sadda ova vlast hoce da ga vrati i to kako silom i ucenama, e moja drzavo dokle si dogurala,sada kada su videli da je ekipa odlicna hoce da se slade tudjim radom,ovu ekipu je napravila sadasnja uprava a ne prosinecki kako svi pricaju najvise zasluga ima sadasnji trener jankovic on ja dao predlog ko da se dovede,ova ekipa vredi 30 miliona a vama se ne svidja ova uprava, a sta cemo kada dodje do smene gospodina vucica gde ce dzaja opet na sud a ti zvezdo opet trazi nekog ludaka kao lukic koji ce da opet vadi klub iz haosa

Filosof

pre 11 godina

(Delije plaža, 5. septembar 2012 10:34)

Dug je bio nekoliko miliona manji nego sada.
Prvi tim ne vredi sada ništa više nego što je vredeo tada.
Prosečna poseta se uvećala prvenstveno zbog vrlo četog besplatnog ulaska.
Trebalo je hrabrosti dovesti i svog kuma Kristića.
Novinari su bušili Lukića zbog njegovih neodmerenih izjava.
Koji marketing? Ako se misli na sponzore (Gazprom) njih su političari namakli.
Da je umesto Toleta na čelu FSS osoba koja bi se držala moralnih normi i slova zakona Zvezda bi odavno prošla kao Rendžers. Ovako Tole balansira između interesa Partizana i Zvezde, a pošto nisu favorizovani kao 80'-90' navijači Zvezde to shvataju kao pristrasnost u korist komšije.
I na kraju vrhunska nebuloza. A šta je Rajo Božović siva eminencija CZ ako ne Crnogorac? Kako je Kasalica došao iz Slobode nego preko crnogorskog menadžmenta. Koliko su plaćeni Kasalica,Maksimović,Milijaš,Mudrinski ako je sve transparentno?
Zašto se ne izađe javno sa informacijom da je klub 7 mil.evra u blokadi?
Kako se isplaćuju plate,i namiruju tekući troškovi pored blokade?
Zašto se krilo da se sedam meseci nisu isplaćivala primanja igračima?
Kako je moguće da nekome duguješ 280.000 Evra?

Dendza

pre 11 godina

Tako i treba, da drzava pomogne da se sport postavi na noge, kako Zvezda, tako i Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, drugi sportovi, oni jeftini posebno kao rukomet, vaterpolo ... Najvise treba da se pozabavi podrskom bazicnim sportovima, atletici,plivanju ... da nam deca budu zdrava pre svega.

novikorisnik

pre 11 godina

konacno...ovaj je naneo vise stete ne samo zvezdi nego i domacem fudbalu, nego sto su svi do sada uspeli...posvadjao je sve koje je mogao, a odnosi izmedju nasa dva najveca kluba mislim da nisu nikada bili gori...hvala onom gore da odlazi vec jednom...

Владимир

pre 11 godina

Херој фудбала се враћа на место председника највећег српског клуба! Званично најбоље лево крило света свих времена! Људи који су наредили његово хапшење, блиски југословенском клубу из Хумске, више никада неће хапсити невине људе, неће одлучивати ко ће освајати титуле, ко ће испадати из лиге... Поново се све враћа на спортске терене, а злочин који је учињен у последњих десетак година над српским спортом, тешке махинације и намештање утакмица, претње судијама, клубовима, уништавање читавих лига зарад лажног представљања југословенског клуба као апсолутног шампиона и победника транзиције, изаћиће кад-тад на видело. Постоје хиљаде доказа и сведока!
Ово што је Црвена Звезда преживела тешко да би и један клуб на свету! Отимање титула, хапшење највеће легенде клуба, сатанизовање свакога ко би се побунио и указао на намештање првенствених мечева... Инат и енергија који су данас присутни на Маракани показују да обичан народ никада неће пристати на лаж, на лоповлук! Просек од 30.000 гледалаца на највећем српском стадиону, наспрам 3.000 на ЈНА све говори! И то све у најтежем тренутку у историји највећег српског клуба!
Порука неколико милиона навијача Црвене Звезде је да живимо за ову сезону и титулу!

"Нек нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости,
да и деца наша на Маракани,
радују се светској титули!"

branko

pre 11 godina

Kad je mogao Glazgov Rendzers da plati za grehe ,pa sto ne bi i nasi klubovi mogli, a narocito Zvezda i Partizan!Oni su problem naseg sporta i to zbog manipulacije navijacima i problema sa njima!Dzajica brane svi mediji koji dobro znaju da je stavljao ruke u med,a on je toliko sebican da cak i ne spominje da su sa njim i Cvetkovic i Marinkovic! Da je sam odavno bi ga spasli,ali ovako ne mogu i sada se vrsi pritisak da se oslobodi!!!!! Amnezija, Srbijo!!!!!! A hteo je i na listu Roma za izbore,da bi imao imunitet,pa zar je i to zaboravljeno!!!

mm

pre 11 godina

I zašto je onda otišao Prosinečki?
Pa zato što je očigledno dvostruko pametan. Lukića će smeniti država, a to je manje više isto: sjaši kurta da uzjaši murta. Ni jedan ni drugi nemaju pojma o fudbalu...

politika=sport

pre 11 godina

Molim vas da se odmah otkrije ko je vlasnik "Crvene zvezde". Da li su je kupili Rusi, kad se Vucic zdusno brine o ovom klubu? A da li mu je mozda sincic pozeleo da igra, jos maloletan u Crvenog zvezdi, pa tta zeli da muto ispuni! Da li se nesto pita ministarka sporta?

Delija sever

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?

Delije plaža

pre 11 godina

Svi vi što pljujete Lukića pitao bih vas sledeće:
Koliki dug je bio u Zvezdi kad su klub preuzeli?
Koliko je vredeo prvi tim tad a koliko vredi sada?
Kolika je bila prosečna poseta godinama pre Lukića?
Ko su nam bili sponzori pre Lukića?
Da li je bila hrabrost dovesti Prosinečkog?
DA li su svi novinari bušili Lukića?
Da li je spasao klub od toga da bude igračka glavonjinom sinu ili da ga ugase?
Koliko je marketing donosio $ pre Lukića?
Toleta da ne spominjem...
Problem je što je čovek šumadinac i voli Zvezdu a nije tajkun i crnogorac i što nije kao Pixi pobegao glavom bez obzira iz našeg fudbala. U fudbalu je najstrašnija mafija a on je učinio poslovanje transparentno kao malo koi to mu je najveći greh, mislite o tome...

ProfesorBaltazar

pre 11 godina

Mozete vi da pricate sta hocete o Lukicu ali lik je mnogo voleo zvezdu i bio je veliki patriota sto pokazuje i kada se vratio u toku nato bombardovanja da brani otadzbinu
(Mile, 5. septembar 2012 09:22)
Mile, voleti Zvezdu i biti patriota nema nikakve veze sa predsednickom funkcijom u nasem najvecem klubu. Svaka mu cast za to sto je uradio za vreme NATO bombardovanja. Uradio je i neke dobre stvari dok je u Zvezdi na mestu prvog coveka ali mislim da je vreme da sada napusti tu funkciju jer vise, po mom misljenju, ne moze da uradi.Da li je Dzaja, koga sad zovu da se vrati isti oni koji su ga oterali, pravo resenje videcemo. U principu ne znam koliko bi nam on i pomogao jer posle Barija Zvezda pod njegovim rukovodjenjem dok nije napustio nas najtrofejniji klub nije napravila nista znacajno u evropskim okvirima. Domaci trofeji neznace mnogo ako u evropi budemo na zacelju. A za Vucica svaki kometar je suvisan i tu nema potrebe tositi reci.

pixi

pre 11 godina

Svaki komentar je suvisan! Takva javna rezija moze da se sprovede u delo samo kod nas! Jedni ga doveli, drugi teraju! Ljudi, fudbal bi trebao da bude sport, plemenitost a ne politicki poligon za dokazivanje moci! Lukic je dokazao da nije za tu ulogu koju je pokusao bezuspesno da igra, vreme je pokazalo da je On ipak bio neciji proizvod! ,,Politika politicarima a sport spotistima". Zvezda je nas brend i trba je zastititi, treba da je vode uspesni, cestiti sportisti, a publika je tu da podrzava i na nekakav nacin kontrolise upravu.

Dejan

pre 11 godina

e moji zemljaci vi nemate pojma ,sedite za kompom i samo pljujete.da vas pitam zasto sada vracate dzaju i podrzavate ga?pre par godina ste pljuvali najstrasnije a sada je dobar,sva ova dugovanja su krenula od prepostenog dzajica covek je uzimao i sakom i kapom i sadda ova vlast hoce da ga vrati i to kako silom i ucenama, e moja drzavo dokle si dogurala,sada kada su videli da je ekipa odlicna hoce da se slade tudjim radom,ovu ekipu je napravila sadasnja uprava a ne prosinecki kako svi pricaju najvise zasluga ima sadasnji trener jankovic on ja dao predlog ko da se dovede,ova ekipa vredi 30 miliona a vama se ne svidja ova uprava, a sta cemo kada dodje do smene gospodina vucica gde ce dzaja opet na sud a ti zvezdo opet trazi nekog ludaka kao lukic koji ce da opet vadi klub iz haosa
(branko, 5. septembar 2012 00:21)

I ti si izgleda na platni spisak?

Miki

pre 11 godina

Premda sam napisao korektan komentar, redakcija B92 je sramno navijački raspoložena i objavljuje komentare koji blate CZ, pa i Džajića. E zato koncept Partizan je propao jer su stvari građene bez osnova i burazerski na trikove. Znači, Džajić definitivno nije kriv iako se tužilac upinjao da dokaže da jeste! Lukića su blatili ali je puno pomogao CZ i za to mu hvala. CZ je gigant kojeg su 5 godina saplitali ali je ustao i niko ga neće zaustaviti!

Komentator

pre 11 godina

Gledamo go
dinama kako ogroman deo najbitnijih političara na ovaj ili onaj način gura Partizan. Gledamo kako predsednici drugih klubova sede u upravi Partizana. Gledamo kako finansijska kontrola upada u Zvezdu, a Partizanu se najavljuju par dana unapred. Gledamo kako hapse čelnike Zvezde, kako pišu o dugovima Zvezde, a Partizan niko ne pominje niti kasnjenja plate, niti pare od transfera. Dominira Partizan godinama i to bas sada kada je navodno isti taj Partizan ugnjetavan od strane države! Proziva se Zvezda da je državni projekat, a lako je videti da to veze sa mozgom nema. Mešanje Vučića bode oči jer nije skoro bilo političara koji je hteo i želeo toliko da pomogne Zvezdi, a sa druge strane se naviklo da se dobija šakom i kapom. Kada bi se obustavilo mešanje političara u klub mnogo više bi izgubio Partizan nego Zvezda! Što se Džajića tiče moja pretpostavka je da će isti biti samo lice za pokazivanje, a da će iza njega biti ekipa koja će voditi.

Velibor

pre 11 godina

Alek, samo napred, spasavaj nas klub, ne slusaj sta grobari pricaju, dosta smo samo za njih i njihove titule placali. Sad malo mi!!!!!

Borko

pre 11 godina

Po pravilima uefa jeste zabranjeno da se drzava mesa u rad klubova, ali svi veci klubovi u evropi su privatno vlasnistvo pa samim tim i drzava ne moze da se mesa, a Crvena Zvezda i Partizan su u i dalje u vlasnistvu drzave (iako su mnogi to pomesali pa misle da su vlasnici Goran Vesic, Djuric, Zecevic, Lukic, Miskovic..).
Samim tim vlasnik svakog privrednog subjekta moze da menja i postavlja direktore i onoga ko upravlja, bar tako meni logicki deluje. Naravno privatizacija bi resila ove "sitnice" u upravljanju jer onda niko ne bi mogao sa strane da postavlja i smenjuje ali posto do toga verovatno nikada nece doci jer onda ne bi moglo da se uzima novac kada god za nesto i nekog zatreba, ja se u potpunosti slazem (bar sa ovim) kadrovskim odlukama, jer svake godine mislimo da gore od ovoga ne moze, onda se ispostavi da gresimo, ovo sad sto imamo ne vodi nicemu (plate kasne mesecima, tim nikakav, pare se zaradjuju ali ih nema nigde, dug raste, stadion pod tapijom, trava ko na seoskim igralistima..) tako da je ovo jedino logicko resenje.

zvezdan

pre 11 godina

Jedino bolje od Lukica, za Grobare, je da Zvezdu organizuje Vucic. Njemu je trebalo "samo" dvadeset godina da dodje na vlast, a to mu je bila jedina ambicija!!! Sta i kako ce da uradi- tek predstoji. Znaci, slavlje moze da pocne :). Sesta u nizu
(Pedja, 5. septembar 2012 01:07)

Vucic je bio ministar tokom '90.-ih, na kojoj ti planeti zivis...ovih titula osvojite jos 60 uzastopno.

Gabrijel Omar

pre 11 godina

Lukic,Vesic,Stefanovic...kao ona tri gradska vijecnika iz "Alan Forda". E,sad su dvojac-Lukic i Vesic,pa mi vise lice na onu dvojicu iz "Ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena" (gen.War & Bert)

mrmlj

pre 11 godina

još jedan dokaz da smo banana država je to što političari mogu autokratski da rade šta hoće, bilo da je u pitanju vučić koji smenjuje predsednika fk crvena zvezda, djilas koji preko noći ukida potrebu za validiranjem bus plusa itd. kad se time budu bavile nadležne institucije po službenoj dužnosti a ne političari u lovu na popularnost, tad ce da nam svane.

Marko

pre 11 godina

Ja sam navijac zveze od malih nogu sam na severu mogu samo da kazem da je lukic bijo naj bolji precednik kog smo imali ni je on napravijo dug ko sto se prica vidim po komentarima da nije bilo njega zvezda bi bila leglo ne dicipline i stadijon bi prodala!
(Delija sa severa, 5. septembar 2012 07:34)
Od malih nogu na stadionu, vidim škola zapostavljena.

Oliver

pre 11 godina

@provincijalac
Izvini molim te na koji nacin mislis da drzava pomaze samo"nasa" dva kluba.Koliko ja znam u kosarci se samo JEDNOM klubu minus 16 miliona eur pretvorilo naprasno u plus 2 dok drugi klub koji je jedini predstavnik Srbije u evropi vec godinama i ucesnik final fora jedva sastavlja kraj sa krajem bez icije pomoci i sponzora U fudbalu se trose pare poreskih obveznika (i navijaca Partizana) da bi se stabilizovao samo JEDAN klub! Dok drugi klub koji je opet igrom slucaja jedini predstavnik Srbije u evropi godinama nema 3 godine ni generalnog sponzora.Treba jasno da se kaze.Drzava pomaze samo JEDAN klub! Bivsi predsednik posecuje i obecava pomoc opet samo jednom klubu.Bivsi ministar spoljnih poslova izjavljuje bez blama da ce sve uraditi da zvezda bude prva.Sadasnji prvi potpredsednik vlade isto govori.Drzava obezbedjuje sponzore kakve nemaju ni vece ekipe u evropi opet samo jednom klubu.Mediji uglavnom velicaju samo jedan klub ,verujem da ce tesko i ovaj komentar da objave i posle svega na koji nacin si ti prijatelju iz provincije video da drzava pomaze bilo kog drugog do Zvezdu??

Dimitrije

pre 11 godina

Zar nisu takvi izbori protivustavni? Zar ne treba clansrvo da bira? Opet smo se vratili na pocetak? Sta je sledece, da oper biramo poslednju Zvezdinu zvezdu?

Alias

pre 11 godina

važno je da je Partizan "državni projekat". zanima me samo kako jedan prosečan navijač Crvene Zvezde pravda ovu političku gimnastiku potpredsednika vlade Srbije da na silu ojača svoj voljeni klub. najgore je od svega što se to više i ne krije. dovoljno je da Vučić kaže da je Džajić za njega pošten čovek. kakvi pravosudni organi, kakve krivične prijave za zloupotrebu službenog položaja i višemilionske pronevere, kakvi bakrači. ministar vojske je utvrdio da je to sve budalaština.

Aleksa

pre 11 godina

Gospodine Vucicu ocigledno da ste vi licno vec doneli oslobadjajucu presudu u slucaju Dragan Dzajic,pa bi bilo lepo da cujemo i obrazlozenje i saznamo ko pokrade tolike miione u Zvezdi.Posto ste vi zaduzeni za borbu protiv korupcije i kriminala,a uporno govorite da nema nedodirljivih ocekujemo uskoro nova hapsenja u Zvezdi iistinu ko je pokrao nas najuspesniji klub.

Ko je ovde lud?

pre 11 godina

Sudski proces nije jos zavrsen, a Vucic ga vraca na marakanu. Sta ako se dokaze da je Dzajic kriv? Ne tako davno jedan grcki klub je doticnom nudio milion po sezoni da vodi klub. Doticni je tom prilikom izjavio ponuda je vise nego primamljiva al ja volim zvezdu(voli jer je u tom trenutku imao 3 puta vise po sezoni)

Delija sa severa

pre 11 godina

Ja sam navijac zveze od malih nogu sam na severu mogu samo da kazem da je lukic bijo naj bolji precednik kog smo imali ni je on napravijo dug ko sto se prica vidim po komentarima da nije bilo njega zvezda bi bila leglo ne dicipline i stadijon bi prodala!

Sale

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?
(Delija sever, 5. septembar 2012 00:27) Decko za razliku od tebe clan sam kluba i za razliku od tebe ja sam glasao... Jer ti da si stvarno glasao znao bi da Delije nisu LUKICA stavili ni da bude u skupstini a ne na mestu precenika... Ljudi ne slusajte ovu neznalicu, Delije su delile papire pre glasanja i njihov stav za koga treba glasati... Lukica nije bilo, a naveli su preko 50 imena koje treba zaokruziti(ciniti skupstinu)... Ne znam kako nije sramota ovog momka da pise gluposti i neistine... Ako nekog stvarno zanima stav Delija oni su za Lukica samo i samo ako niko drugi nece da preuzme njegovu funkciju(nisu za to da klub ostane bez precenika i da klub vodi neka radna grupa), a ako je jos Dzajic na drugoj strani Delije to jasno tj javno kazu http://www.youtube.com/watch?v=rNrncl87hoA

Deki

pre 11 godina

Pa dobro Zvezdaši,ajde da postavimo ovako pitanje? Recimo da je država zadnjih 10 godina davala Partizanu novac? I Partizan je osvajao prvenstva u fudbalu,košarci,vaterpolu...Partizan je igrao u Evropi,prodavao igrače,što znači da je opravdao novac.Zadnjih 10 godina Zvezda u fudbalu napravila dug 0d 40 miliona u košarci od 15 miliona u rukometu(ne zna se) u vaterpolu(ne zna se)?Ako je Zvezda napravila toliko dugova,odakle joj novac?Kako je funkcionisala ako nije prodavala igrače.Od igranja u Evropi nije mogla da zaradjuje jer nije ni igrala!Znači,država je i Zvezdi davala novac!To je jedina istina.Vi morate da shvatite da samo kvalitetan rad sportskog sektora daje rezultate.Ne država i političari.Partizan sa Duletom u košarci je jedan primer.meni je žao što je Partizan prodao Aksentijevića za 2 miliona ali mi je jasno da tako funkcioniše Partizan pozitivno.Koga ste vi prodali,gde je rad vašeg sportskog sektora.Vi ste bure bez dna i bukvalno ste koletarelna šteta naroda u Srbiji. Evo, država dala Zvezdi u vaterpolu novac,napraviste dobar tim i šta ćemo kada ti igrači odu za godinu dana?Pare se potrošile,zarade nema jer nema te mlade za prodaju!Kažem,od vas samo šteta!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Srbi su poznati po tome da im nijedna vlast ne odgovra ! Tako je i sa fudbalom.Tog Džajića su terali kukom i motikom,a sada ga vraćaju na mesto presednika.A realno čovek da uporedi neke rezultate i šta ja znam,ovaj ima bolje nekakve sportske,a ovi marketinške !

Kanibal

pre 11 godina

Nek neko obavesti Platinija sta se ovde radi.Vucicu idi u svoj Karlobag i Viroviticu,a Zvezdu ostavi na miru.Ko je tebe uopste zvao.

Sergio

pre 11 godina

Kao grobaru, žao mi je što odlazi Lukić. On nam je bio garant da će Zvezda biti nemoćna protiv Partizana, dok je čovek njegovih sposobnosti na čelu Zvezde ja se nisam plašio za titulu. Ne znam samo da li će da se oglasi sada nekim saopštenjem io da li će da objasni kako se nije desilo ono u šta je bio siguran i tvrdio da će se desiti, da se malo smejemo i naslađujemo...
A ne znam ni sa kojim ovlašćenjima Vučić radi to što radi?!?

Elmir

pre 11 godina

Slusajte dzabe se mucite i pisete jer dok se klub crvena zvezda ne privatizuje bice uvek ovako icice se vise ka dnu jer klub vode tajkuni koji odlucuju koce da igra a kad dodje privatnik onda igra onaj koji zna i bice pravih pojacanja a do tada ce biti uvek ovako i gore

zak

pre 11 godina

nema nista od sve ove price ako u zvezdi ne bude igralo dvadeset momaka koji su inteligentni,brzi i fizicki spremni. za to je potreban predsednik koji ce da stavi rampu na marakanu.iz baze od sto-dvesta hiljada decaka to i nije mnogo tezak posao.u srbiji ima desetak pristojnih bazena (bez beograda)i hiljadu plivaca pa ipak postoji tri cetiri plivaca (bez cavica i stjepanovica) koji nesto znace u evropi.zato zvezda mora da proizvede jugovica, ramba petkovica ,boska jankovica, dzajica, dusana savica ,djurovskog, dejana stankovica...

DzAJALADIN

pre 11 godina

Stize Dzaja s Dzajaladinovom lampom! Iz nje kad se protrlja izlaze pare iz drzavnog budzeta.
Ako tu caroliju ne donese sa sobom, za par nedelja ima da ga svi pljuju na mrtvo ime ovde, ovi isti sto ga sad slave. Tako je to u Srbiji, svi bi carobnjaka a ne red, rad, strpljenje i postenje.

dragan gm

pre 11 godina

Uvek su clanovi partije bili u UO Zvezde.Sta mislite gde je otislo mnogo novca od prodaje one sampionske Zvezdine generacije, tada je predsednik UO bio Stevica Raicevic,kadar SPS.Samo privatizacija ako neko uopste ima takav interes i zasto se pomaze Zvezdi i Partizanu,sta je sa ostalim klubovima?

D3F3ND3R

pre 11 godina

" Ovaj Statut je odmah po donošenju proglašen "revolucionarnim u srpskom sportu" jer je njime Crvena zvezda zvanično postala vlasništvo svojih članova. Zvezda je od danas organizovana po ugledu na moćne španske klubove Real i Barselonu, portugalsku Benfiku i nemački Šalke - ističe se u saopštenju crveno-belih." -- Toliko o vlasnistvu drzave nad klubom,stadion da,ali ne i klub,tako da ne znam zasto Vucic ima neodoljivu zelju da se mesa u sve.

chiquita banana

pre 11 godina

Sve mi je jasno, i da je Lukic los, i da je Djaja dobar, i da trebaju promene, ali odakle Vucic u toj prici!? Sta on predstavlja? Pa zar smo tako brzo banana republika postali ,ako smo uopste i bili nesto drugo?

Zvezdinjo

pre 11 godina

Meni ne smeta sto je Vucic dosao da skloni Lukica. Ipak su Zvezda i Partizan drzavna imovina i drzava ima pravo da se tu pita nesto. Razlog tome je sto na kraju krajeva, jednog dana ce se Zvezda i Partizan privatizovati a u interesu drzave je da ostvari sto vece prihode od prodaje. Smeta mi sto dolazi Dzaja iako mislim da je on bolji od Lukica. Nemam poverenja u Dzaju iako on ima najvise iskustva u FKCZ. Ne mogu da predjem preko toga da su ga mnogi fudbaleri Zvezde mrzeli jer ih jer prevario na takav nacin da oni to ne mogu da dokazu. Sve to ce moci opet da radi i ako se vrati. Na kraju, cak i ako bi Dzaja radio sada sve u korist Zvezde ne treba ga dovoditi nazad jer bi to samo podsticalo ljude da se bave korupcijom. Inace, cela ona prica sa Robijem izgleda da sada pocinje da se kristalise jer osim sto nije bilo para, Lukicu je gorelo pod nogama zbog neuspeha kluba pa je vrsio ogroman pritisak na Robija. Znao je da promena vlasti moze da utice na promenu vlasti u klubu. Pozdrav

Državni projekat

pre 11 godina

Dimitrije, gde si se setio Ustava. Izbori za predsednika Zvezde nisu ustavni ako ga ne bira članstvo. Svašta. Reč je o Statutu lkluba, koji je prvi put predvideo ovakav izbor (to je besmisleno), a Statut se može promeniti na prvoj sednici Skupštine kluba. Ovo ne znači da podržavam mešanje ovog nesrećnika Vučića, sve što radi liči na katastrofu i zaista je Zvezdi naneo veliku štetu. U Aleksandrovcu upravo je napravljena vlast SPS i grupe građaba, bez SNS. To je odgovor Vučiću da se mnogo ne sili na vodu, jer nije Felps.

zvezdaš iz šapca

pre 11 godina

Neki od komentatora (uglavnom partizanovci)pominju višemilionske pljačke u zvezdi. Voleo bih da mi neko od njih pojasni šta je sa silnim novcem (za naše prilike)koje je Partizan dobio za dva učešća u LŠ. Da li oni znaju koliko klub dobija od UEFA-e čim se kvalifikuje? A gde su utakmice i ostali prihodi. Zvezda nije mogla da ostvari ni 10% tog budžeta, a ima trnutno bolju ekipu i polako preuzima primat.
Zvezda!

juznjak

pre 11 godina

(Владимир, 5. septembar 2012 13:53)

hhahahahahahhahahahhahhahahhahahahahh
pazi ovaj pamflet,ni staljin ga ne bi srocio bolje:)
ovaj mora da im je vodja

ps. zato su vama cvetale ruze u komunizmu:)

provincijalac

pre 11 godina

Pitanje za grobare i delije!
Da li mislite da je u redu da drzava pomaze samo vasa dva kluba?
Ako mislite da je u redu,da se odmah podelimo.Vi napravite jednu ligu,a mi svi ostali cemo u drugu...

Jasno kao dan.

pre 11 godina

...ne branim Dzajica al ipak je on neko ime kako u svetskom tako i u nasem fudbaluuu...ako je kriv sto niko nije svedocio protiv njega? ...
(dragan, 5. septembar 2012 08:10)
Kad su krupne ribe i velika lova u pitanju, naravno da niko neće svedočenjem svoju glavu da stavlja na panj !

Neobavesteni

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.
(Lazni Brazilac, 5. septembar 2012 08:46)

Za Lazni Brazilac:
Da li si mlad ili neobavesten? Fk partizan nikada nije imao svoj stadion vec je koristio stadion JNA koji je u vlasnistvu vojske SFRJ (podela imovine vojske SFRJ jos nije okoncana medju novonastalim drzavama koje su bile republike clanice SFRJ). Da li je ovo lazno predstavljanje, ili kradja odnosno otimacina uz blagoslov komunistickog vrha vlasti?

zoran

pre 11 godina

Просек од 30.000 гледалаца на највећем српском стадиону, наспрам 3.000 на ЈНА све говори! И то све у најтежем тренутку у историји највећег српског клуба!


(Владимир, 5. septembar 2012 13:53)

Crni Vladimire...navijachi Partizana, oni pravi, su provalili prljavu igru i ne zele da svojim dolaskom podrzavju lopove. Zvezdini navijachi dolaze.
Evo,sada, vi podrzavate Dzajica, koga ste pre nekoliko godina motkama terali. Ako razumesh, to je pitanje karaktera.

Zoran

pre 11 godina

Ovo je strašno!!!
Pa zar je malo gospodinu Vučiću sto nam po pitanju politike iskače iz frižidera, što ga imamo na TV-u za dobro jutro, dobar dan i laku noć, što je počeo da za sve daje objašnjenja, što pokušava da bude više prisutan pred kamerama nego Boris Tadić?
Sve je to nedovoljno, već je sad našao vremena da se bavi i Zvezdom???
U kom svojstvu pitam se, da li kao navijač, ministar odbrane, podpredsednik vlade, član saveta za borbu protiv korupcije ili...
Strašno je kako želja za vlašću nema granicu.

Lazni Brazilac

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.

Joao

pre 11 godina

Promene su potrebne! Generalni sponzor miruje i vracamo se na osnovno pitanje. Svaki ulagac zeli garancije za svoja sredstva. Niko ne zeli da stavi svoj novac na sto a da pritom ne moze da bira ko ce tim novcem da raspolaze u njegovo ime. Lukic je izvrsio svoj primarni zadatak, vracena je publika, zaustavljen sunovrat, ali dosao je do plafona i dalje ne moze.

kblo70

pre 11 godina

Da li vi stvarno mislite da je ovo bas tako...mene sve ovo lici na velikog spin majstora Vesica i na njegovo jos jedno spoticanje i vidim da mu uspeva,mozez misliti,Vucic nema pametnija posla nego da vitla sa Dzajom...sad ce Vucic da lupi sakom o sto i sl....idi begaj

welly

pre 11 godina

Vucic je bio ministar tokom '90.-ih, na kojoj ti planeti zivis...ovih titula osvojite jos 60 uzastopno.
(zvezdan, 5. septembar 2012 02:01)
Da li je moguce da se time hvalis? Ili mislis da je stvarno tada bio na vlasti i da je radio ono sto je on zeleo? Da li stvarno mislis da su titule i bodovi Partizana pokradeni a da je u svemu tome Zvezda cista? I, da li stvarno mislis da ce ova titula koju ce Zvezda ove godine sigurno dobiti, biti osvojena na terenu, postenom igrom? Ili si mnogo mlad ili mnogo naivan

Mikica

pre 11 godina

Kroz komentare navijača Partizana sve više provejava njihove sumnja u nevinost Džajića. Na ovaj način se stiče utisak da su ga baš navijači Partizana optužili, filmski hapsili da ne bi spasavo CZ u najtežem trenutku. Na sreću našao se Lukić koji je propadanje zaustavio a da nije on bio našao bi se neko drugi. Na kraju kroz niz suđenja, i ako su se tužioci iz sve snage trudili da nađu nekog da ga optuži - nisu uspeli jer je Džajić potpuno nevin. Verujem da će se saznati ko je protagonista toga.

javni servis

pre 11 godina

Traziti od Gasproma garancije da ce parirati finansijkim ponudama iz drugih klubova tj povecavanje plata i redovna isplata igracima kako bismo ovu mladu ekipu zadrzali bar 3-4 godine. Mnoge igrace su izgubili nasi klubovi kao i srpski fudbal jer odlaze premladi i umesto da napreduju oni stagniraju, a sve zbog plate koja ce u nekom tamo klubu biti nekoliko puta veca.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

I, kad stanemo na pumpi da natocimo goriva za 500 dinara, 100 dinara ide zvezdi, a talambasi kako je Partizan "drzavni projekt"? Gasprom nece doneti pare iz Rusije, vec ce se podici cena goriva U SRBIJI, sto znaci da ce PRISILNO svi navijaci i ostalih klubova, ali i nenavijaci, finansirati RUPU u zvezdinim finansijama, koja je nastala KRADJOM njenih kadrova.
Desetine miliona € ce se ukrasti sada od naroda da bi siroti postenjacina Vucic imao svoju zaduzbinu.
Shizofrena Srbija ce tako imati, posle ministara za svaku krivinu autoputa, i ministra za - zvezdu!

Grobar Ni

pre 11 godina

Kroz komentare navijača Partizana sve više provejava njihove sumnja u nevinost Džajića. Na ovaj način se stiče utisak da su ga baš navijači Partizana optužili, filmski hapsili da ne bi spasavo CZ u najtežem trenutku. Na sreću našao se Lukić koji je propadanje zaustavio a da nije on bio našao bi se neko drugi. Na kraju kroz niz suđenja, i ako su se tužioci iz sve snage trudili da nađu nekog da ga optuži - nisu uspeli jer je Džajić potpuno nevin. Verujem da će se saznati ko je protagonista toga.
(Mikica, 5. septembar 2012 08:31)

Микице, свака ти част на резону. Позавидео би ти и мали Перица на њему.

Mile

pre 11 godina

Mozete vi da pricate sta hocete o Lukicu ali lik je mnogo voleo zvezdu i bio je veliki patriota sto pokazuje i kada se vratio u toku nato bombardovanja da brani otadzbinu

Mikica

pre 11 godina

Hvala puno Lukiću koji je revitalizovao CZ u najtežem trenutku pred njeno gašenje. Vratio publiku, našao sponzora i još mnoge stvari uradio. Mnogo su ga mrzeli protivnici CZ pa je čak ostrašćeni tužioc hteo da ga proganja zbog majice koju je nosio na utakmici a na kojoj ništa loše nije pisalo! Mislim da bi trebalo zbog zasluga da bude proglašen u Zvezdinu Zvezdu! Hvala Lukiću!

MVP

pre 11 godina

Ja cu da iznesem nekoliko svojih zapazanja vezanih za ovaj slucaj kao i uopsteno o srpskom fudbalu. Price navijaca i jednog i drugog kluba o tome ko je drzavni projekat su smijesne jer su i jedni i drugu u razlicitim vremenskim periodima to bili (napominjem da sam navijac Zvezde).Proces protiv Dragana Dzajica ce sigurno biti okoncan u njegovu korist jer sud nije uspio da dokaz nijednu optuzbu protiv njega. Sad da li je u pitanju nesposobnost suda ili nesto drugo ja u to ne mogu ulaziti ali to su cinjenice i od njih se ne moze pobjeci. Drzava definitivno ima puno pravo da se mijesa u rad oba kluba jer je njihov vlasnik. Najvaznije bi bilo da se novac pocne ulagati i u ostale fudbalske centre i da kroz odredjeni vremenski period dobijemo solidnu ligu u kojem ce pobjede "malih" nad Zvezdom i Partizanom biti odraz njihovog kvaliteta a ne nemoci ova dva kluba. Srbiji je potreban NS, Kragujevac,Nis, Subotica...Dok se takve stvari ne dese imacemo situaciju da se brukamo u evropskim takmicenjima, i ako se desi da neki od nasih klubova dodje do grupne faze onda u toj istoj grupi bude topovsko meso i predstavlja sigurne bodove za njihove protivnike. Mislim da je prevashodni cilj da se svi zajedno udruze u brobi za ozdravljenje srpskog fudbala i sporta uopste jer su domace titule postale potpuno bezvrijedne i besmislene.

pasa pujkic ub

pre 11 godina

Mnogi su zaboravili da je Vladan Lukic jedan od retkih Srpskih sportista koji je napustio strani(francuski Mec, iako je imao ugovor) kada je pocelo bombardovanje Srbije '99 i dosao u Srbiju..dok su drugi nasi sportisti nosili samo majce, ali se nisu odrekli novca i ugovora..zato ocekujem da pokaze velicinu i ovog puta i da sam ode i prepusti mesto legendi Draganu Dzajicu.

Nenad

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.
(Lazni Brazilac, 5. septembar 2012 08:46) To nije nikakva kradja,zvanicno ime stadiona je stadion Crvene Zvezde,a ne Marakana,Marakana je samo naziv koji koriste navijaci,novinari itd.Tako da bi eventualna tuzba bila glupost...

Fiumen

pre 11 godina

ne razumem zasto se grobari ovde javljaju? da li se negde u ovoj vesti spominje jsd partizan? da odgovorim oliveru.. koliko puta je Covic pozvao da se preispitaju poslovanja oba kluba pa ako postoje malverzacije neka se odgovorni hapse.. Todoric cuti , zasto ga ne podrzi u tome? Sto se tice vaseg fk pa ko vam je kriv zbog nesposobnosti vase uprave sto nemate generalnog sponzora (mada je u nekom evropskom takmicenju to bila EPS, da li su to te pare iz budzeta i NAS poreskih obveznika sto idu zvezdi? ) , da li smo i mi krivi sto niste dobili krov , semafor i sta ti ja znam sta vec sve ne od kezmanovog transfera? gledajte u svoje dvoriste a nas pustite na miru , daleko vam lepa kuca...

fkr1958

pre 11 godina

@Владимир

Ti si kralj!!! Blago tebi!!!
Mislim ima tu dosta komentara navijaca blizanaca slicnih tvom,ali ti si ih sa ovim prevazisao!

Aleksandar I

pre 11 godina

@Gradjanin
Kažeš : ''Jer niko, pa ni Bog, da navija za Partizan, se ne bi usudio da uhapsi takvu igracinu...’’ Zaboravljaš da je ovde reč o ATEISTIMA i KOMUNISTIMA – Bjeka, Zeka, Tole... Kakve veze oni imaju sa Gospodom!? A o laganju nas, navijača evropskog i svetskog šampiona (jbg. ušlo nam u CV!!!) – e, to ćeš da izviniš, nisi kompetentan da o tome govoriš, jer, iako se potpisuješ kao Građanin ipak si samo jedan običan grobar!
Takođe, sve one koji kukaju o tome kako je privatizacija uslov velikih rezultata podsetio bih da ni 1991. nismo bili privatizovani, pa opet smo iza nas ostavili sve timove iz te, kapitalističke, Zapadne Evrope: Mančester, Real, Milan, Juve, Bajern, Barsu...
Pozdrav svim Zvezdinim navijačima!!!

Babin_zub

pre 11 godina

Lukic je dosao u klub kada je Zvezda bila pred gasenjem,kada nije imala ni 11 fudbalera,kada se i to malo fudbalera prehranjivalo u kafani preko puta Marakane zahvaljujuci vlasniku iste.Tada su dovedeni oni koji su kao i Lukic ušli u Zvezdu srcem a ne zbog novca.Tadasnje najvece pojacanje bio je povratak Lazetica koji je odlicno igrao ali kome je uboden noz u ledja.Doveden je Lekic koji je nakon godinu dana prodat za lepe pare.Zvezda je i dalje u dugovima,ali od Lukicevog dolaska do sada klub je dosta stabilniji.Shvatite da niko nece da daje novac u crnu rupu,a Lukicu je jedini imao **** da se uhvati u koštac sa navecim nedacama u istoriji kluba.Koliki je covek,podseticu vas kada je za vreme bombardovanja napustio(cini mi se) Mec i vratio se u svoju Srbiju.Zato Lukicu nemojte prebacivati nista,jer on je u svojim granicama mogucnosti cinio maksimum za ovaj klub!Jedini covek koji ga moze,i treba zameniti jeste Dragan Dzajic,koji ce nadam se zaista doci na tu funkciju.

Miki

pre 11 godina

Crni Vladimire...navijachi Partizana, oni pravi, su provalili prljavu igru i ne zele da svojim dolaskom podrzavju lopove. Zvezdini navijachi dolaze.
Evo,sada, vi podrzavate Dzajica, koga ste pre nekoliko godina motkama terali. Ako razumesh, to je pitanje karaktera.
(zoran, 5. septembar 2012 18:06)

E moj Zorane koliko ste vi zreli navijaci videli smo na prosloj utakmici

Ivan

pre 11 godina

@ gradjanin
ima samo jedan veliki problem sa ovim sto si ti napisao, a to je da se u normalnoj drzavi prvo nadju svedoci pa onda hapsi okrivljeni, a kod nas se radi suprotno, makar su kod Dzajicas tako uradili i zbog toga veruj ti u sta hoces ali ce covek biti oslobodjen optuzbi jer se radi o verovatno najgore spremljenom slucaju protiv nekog ikada, slucaj je naime, bez dokaza. Kod nas isto tako potpredsednik vlade najavljuje i sprovodi istrage a u normalnoj drzavi to radi tuzilac - cisto da ne mislis da sam ovde da bih branio SNS.

Vojo

pre 11 godina

Svojevremeno je Arkan slikan kako se u Beogradu rukuje sa čelnicima Bajerna, pred utakmicu Obilić - Bajern, među njima je bio i Bekenbauer. Zbog informativne blokade mi u Srbiji nismo čitali salve kritika koje su u UEFA-u slali nemački novinari i političari. Posledica toga je da Obilić više nikada nije igrao u Evropi, da igrači iz Obilića nisu mogli da igraju u Evropi (muljalo se posle preko Rada i sl.).
E takvu sliku Prosinečki nije želeo, podsećali su ga iz rodne Hrvatske na to ko je Vučić, a ko Toma, mi zaboravljamo ... Suze su iskrene, jer nije hteo da ode, to za pare je samo razlog da se lakše proguta i ovde i tamo.

Heroes?

pre 11 godina

Nekad se zvala Ljutice Bogdana, a sad se zove Gospodara Vučića hahaha (Hahahaha, 04. septembar 2012 22:59)

Nisam znao da je Vucic vlasnik Crvene Zvezde...:):):) (Damir, 04. septembar 2012 23:13)

Kako ste zanimljivi grobari,jako zanimljivi...Samo cu reci bravo Vucicu, a vi grobari cete plakati na kraju.

Heroes

pre 11 godina

Ko je taj Vucic da se ovaj nesretni Lukic sastaje sa njim, sta je on vlasnik Zvezde da on njemu predaje funkciju. Vecu glupost nisam skoro procitao. (KODAR78, 04. septembar 2012 23:11)

A sta tebe grobaru moj briga za to?! Jel ti Vucic mozda smeta?Pa vidim da vam smeta, i treba da vam smeta.Dosta su politicari pokusavali da uniste CZ, tad vam je sve bilo ok.

Heroes?

pre 11 godina

Nisam znao da je Vucic vlasnik Crvene Zvezde...:):):) (Damir, 04. septembar 2012 23:13)

Zanimljivo da ovo grobari ponavljaju non stop, a znamo sta oni zele CZ. Tako da bravo Vucicu, dzaba grobarima internet za pljuvanje kad su smesni.

KODAR78

pre 11 godina

Ko je taj Vucic da se ovaj nesretni Lukic sastaje sa njim, sta je on vlasnik Zvezde da on njemu predaje funkciju. Vecu glupost nisam skoro procitao.

dr

pre 11 godina

Valjda ce UEFA da reaguje zbog mesanja politike u sport.
(Nemanya, 5. septembar 2012 01:10)

Valjda ce UEFA da reaguje da izbaci petostrukog uzastopnog sampiona u namestanju!?

les lionceaux

pre 11 godina

VELIKI Vladan Lukić!

Mi koji smo pratili šta se u klubu dešavalo u periodu od 2006. do 2009., pa nakon toga do danas znamo da možemo samo biti zahvalni na tome kakva je Crvena zvezda danas u usporedbi s onim kakva bi bila da nije bilo ovoga čovjeka koji će održati obećanje da će otići samo u slučaju da umjesto njega dođe neko ko u datnm trenutku može učiniti za klub više od njega samoga.

Racionalnost

pre 11 godina

Dragi zvezdasi i partizanovci, vase oslovljavanje Aleksandra Vucica kao "Vlasnika" Zvezde je potpuno besmisleno. Zasto? Normalno je da u situaciji kada je klub u minusu 30-50 miliona eura urgira drzava (u ovom slucaju jedini zvezdas u drzavnom vrhu). Iza Crvene Zvezde kao srpskog brenda mora stati drzava i pomoci joj koliko je to moguce. Podsecam, Crvena Zvezda je jedan od najvecih brendova Srbije a FKCZ je najveci oslonac celokupnog SD Crvena Zvezda. Jednio neko iz drzavnog vrha moze da povuce konce i pokusa da sredi stvari u ovoj gotovo bezizlaznoj situaciji u kakvoj je Zvezda. Ne sme se dopusti ni pod koju cenu scenario Glazgov Rendzersa jer Srbija nije Skotska i odlazak Zvezde u nizi rang znaci automatsku propast jer "ko bi mogao ulugati ozbiljne pare i vracati milionske dugove jedno zonasa ili srpskoligasa". Zapitajte se prvo pre nego sto pocnete da pisete. Zvezda je u ozbiljnim problemima i ovakvo urgiranje je svaki zvezdas cekao jos odavno. Mozda je ovo jedini nacin da se Zvezda spase. Pricekajmo i vidimo.

Delija sever

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?

Delije plaža

pre 11 godina

Svi vi što pljujete Lukića pitao bih vas sledeće:
Koliki dug je bio u Zvezdi kad su klub preuzeli?
Koliko je vredeo prvi tim tad a koliko vredi sada?
Kolika je bila prosečna poseta godinama pre Lukića?
Ko su nam bili sponzori pre Lukića?
Da li je bila hrabrost dovesti Prosinečkog?
DA li su svi novinari bušili Lukića?
Da li je spasao klub od toga da bude igračka glavonjinom sinu ili da ga ugase?
Koliko je marketing donosio $ pre Lukića?
Toleta da ne spominjem...
Problem je što je čovek šumadinac i voli Zvezdu a nije tajkun i crnogorac i što nije kao Pixi pobegao glavom bez obzira iz našeg fudbala. U fudbalu je najstrašnija mafija a on je učinio poslovanje transparentno kao malo koi to mu je najveći greh, mislite o tome...

Oliver

pre 11 godina

Pa da li zaista drugi covek nema nista pametnije da radi nego da se cele sedmice sastaje sa sadasnjim i bivsim rukovodstvom zvezde.Pa jel moze to malo nepristrasnije .Ja razumem da je to veciti kosmicki sampion,ali ima jos ljudi u ovoj zemlji.Em sto su pare poreskih obveznika pumpane u propali projekat koji se zove zvezda em sto se uporno to radi jednostrano kao i u medijima.Sramota

Jonas

pre 11 godina

Obzirom da si tako ljubazan da sam odeš, onda molim te povedi u Sopot i Bajkovića, Dimitrijevića, Jovanovića i Milijaša.
ZVEZDA MI JE SVE......

kaplar

pre 11 godina

Nemoj Lule da ides ki boga te molim. Kakav god da si posteniji si od Dzajica. Taj ce nas skroz ukopa ako se vrati. Ko ziv jos veruje Dzajicu i ko ce njemu da poveri neke novce. Ni blesav to ne bi uradio.

Delija sa severa

pre 11 godina

Ja sam navijac zveze od malih nogu sam na severu mogu samo da kazem da je lukic bijo naj bolji precednik kog smo imali ni je on napravijo dug ko sto se prica vidim po komentarima da nije bilo njega zvezda bi bila leglo ne dicipline i stadijon bi prodala!

branko

pre 11 godina

e moji zemljaci vi nemate pojma ,sedite za kompom i samo pljujete.da vas pitam zasto sada vracate dzaju i podrzavate ga?pre par godina ste pljuvali najstrasnije a sada je dobar,sva ova dugovanja su krenula od prepostenog dzajica covek je uzimao i sakom i kapom i sadda ova vlast hoce da ga vrati i to kako silom i ucenama, e moja drzavo dokle si dogurala,sada kada su videli da je ekipa odlicna hoce da se slade tudjim radom,ovu ekipu je napravila sadasnja uprava a ne prosinecki kako svi pricaju najvise zasluga ima sadasnji trener jankovic on ja dao predlog ko da se dovede,ova ekipa vredi 30 miliona a vama se ne svidja ova uprava, a sta cemo kada dodje do smene gospodina vucica gde ce dzaja opet na sud a ti zvezdo opet trazi nekog ludaka kao lukic koji ce da opet vadi klub iz haosa

Sremac

pre 11 godina

Prvo kao Sremca i Vojvođanina me je sramota što nisam navijač Starog Kluba od malih nogu,ali svakako sam to postao kao i moji drugari koji su navijači Zvezde! Više je nama iz Vojvodine dosta ulaganja naših para u blizance! Moji drugari i ja smo od skoro navijači Vojvodine,a maksimalna podrška navijačima Radničkog i Niša i Kragujevca i ljudima dole da shvate da blizanci loše utiču na naš fudbal i našu reprezentaciju!!! Zašto ostali klubovi ne dobijaju sredstva kao blizanci??? Zapamtite Vojvodina je osnovana 1914. godine a BSK (OFK) 1911. i vi ste čak i najveći klub Kraljevine Srbije zapostavili zarad blizanaca!

Velibor

pre 11 godina

Alek, samo napred, spasavaj nas klub, ne slusaj sta grobari pricaju, dosta smo samo za njih i njihove titule placali. Sad malo mi!!!!!

Gradjanin

pre 11 godina

Ahahahaha. Zvezda mora da opravda sto ima petokraku u grbu. Rusi vam komanduju. Hahhaahahahaha.

Druga stvar, VAZNIJA, znaci Vucic u svom ovom "ciscenju Srbije od korupcije" (izgleda selektivnom ne i pogresnom), ce zaboraviti da se Dzajicu jos uvek sudi. I unapred se time daje signal ovom "nezavisnom sudstvu" kako da presudi.

E nasa Srbijo. Hoce li ikad doci posteni na Vlast? Nazalost, mi smo los narod i kod nas nece doci posteni bolje reci, oni koji se plase zakona.

Da se anketa napravi, pola zvezdasa bi reklo da veruje da je Dzajic stvarno uradio to zasta ga terete (druga polovina bi svesno slagala sta o tome misli). Jer niko, pa ni Bog, da navija za Partizan, se ne bi usudio da uhapsi takvu igracinu, kakav je bio Dragan Dzajic a da nije sto posto siguran.

Ovako, nam daju do znanja, da su oni gospodari Srbijom (SNS) umesto da je pravo i pravda gospodar ovom zemljom.

Ne znam sto zovu svedoke, kad je u Dzajicevom slucaju jasno da niko NE SME svedociti iskreno.

Kao danas Bane Ivanovic na sudjenju Zvezdanu Terzicu.

zvezdan

pre 11 godina

Jedino bolje od Lukica, za Grobare, je da Zvezdu organizuje Vucic. Njemu je trebalo "samo" dvadeset godina da dodje na vlast, a to mu je bila jedina ambicija!!! Sta i kako ce da uradi- tek predstoji. Znaci, slavlje moze da pocne :). Sesta u nizu
(Pedja, 5. septembar 2012 01:07)

Vucic je bio ministar tokom '90.-ih, na kojoj ti planeti zivis...ovih titula osvojite jos 60 uzastopno.

Dejan

pre 11 godina

e moji zemljaci vi nemate pojma ,sedite za kompom i samo pljujete.da vas pitam zasto sada vracate dzaju i podrzavate ga?pre par godina ste pljuvali najstrasnije a sada je dobar,sva ova dugovanja su krenula od prepostenog dzajica covek je uzimao i sakom i kapom i sadda ova vlast hoce da ga vrati i to kako silom i ucenama, e moja drzavo dokle si dogurala,sada kada su videli da je ekipa odlicna hoce da se slade tudjim radom,ovu ekipu je napravila sadasnja uprava a ne prosinecki kako svi pricaju najvise zasluga ima sadasnji trener jankovic on ja dao predlog ko da se dovede,ova ekipa vredi 30 miliona a vama se ne svidja ova uprava, a sta cemo kada dodje do smene gospodina vucica gde ce dzaja opet na sud a ti zvezdo opet trazi nekog ludaka kao lukic koji ce da opet vadi klub iz haosa
(branko, 5. septembar 2012 00:21)

I ti si izgleda na platni spisak?

čika Rajko

pre 11 godina

Spakuj i Vesića u kofer i pravac Sopot!
A ovi grobari što prozivaju Vučića na ne znam kakav način, bolje da nabroje sve političare poslednje 2 decenije koji su OPERATIVNO pomagali partizanu.

Sale

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?
(Delija sever, 5. septembar 2012 00:27) Decko za razliku od tebe clan sam kluba i za razliku od tebe ja sam glasao... Jer ti da si stvarno glasao znao bi da Delije nisu LUKICA stavili ni da bude u skupstini a ne na mestu precenika... Ljudi ne slusajte ovu neznalicu, Delije su delile papire pre glasanja i njihov stav za koga treba glasati... Lukica nije bilo, a naveli su preko 50 imena koje treba zaokruziti(ciniti skupstinu)... Ne znam kako nije sramota ovog momka da pise gluposti i neistine... Ako nekog stvarno zanima stav Delija oni su za Lukica samo i samo ako niko drugi nece da preuzme njegovu funkciju(nisu za to da klub ostane bez precenika i da klub vodi neka radna grupa), a ako je jos Dzajic na drugoj strani Delije to jasno tj javno kazu http://www.youtube.com/watch?v=rNrncl87hoA

Владимир

pre 11 godina

Херој фудбала се враћа на место председника највећег српског клуба! Званично најбоље лево крило света свих времена! Људи који су наредили његово хапшење, блиски југословенском клубу из Хумске, више никада неће хапсити невине људе, неће одлучивати ко ће освајати титуле, ко ће испадати из лиге... Поново се све враћа на спортске терене, а злочин који је учињен у последњих десетак година над српским спортом, тешке махинације и намештање утакмица, претње судијама, клубовима, уништавање читавих лига зарад лажног представљања југословенског клуба као апсолутног шампиона и победника транзиције, изаћиће кад-тад на видело. Постоје хиљаде доказа и сведока!
Ово што је Црвена Звезда преживела тешко да би и један клуб на свету! Отимање титула, хапшење највеће легенде клуба, сатанизовање свакога ко би се побунио и указао на намештање првенствених мечева... Инат и енергија који су данас присутни на Маракани показују да обичан народ никада неће пристати на лаж, на лоповлук! Просек од 30.000 гледалаца на највећем српском стадиону, наспрам 3.000 на ЈНА све говори! И то све у најтежем тренутку у историји највећег српског клуба!
Порука неколико милиона навијача Црвене Звезде је да живимо за ову сезону и титулу!

"Нек нам Бог да среће да се врате дани,
славни дани наше прошлости,
да и деца наша на Маракани,
радују се светској титули!"

Pedja

pre 11 godina

Jedino bolje od Lukica, za Grobare, je da Zvezdu organizuje Vucic. Njemu je trebalo "samo" dvadeset godina da dodje na vlast, a to mu je bila jedina ambicija!!! Sta i kako ce da uradi- tek predstoji. Znaci, slavlje moze da pocne :). Sesta u nizu

Flavie sa Slavije

pre 11 godina

nas politicar Vucic ne utice na pravosudje, kao i 90-tih, sve isto samo u krug, umesto da se bavi nezaposlenoscu, bedom, poskupljenjima, bilo kakvim planom on dovodi Djajica, punog stidnog kriminala uticuci na pravosudne organe kako da rese slucaj. Jadni Djaja, najbolji fudbaler, najgori poslodavac. trebaju nam obicni ali pametni na funkcijama, ne optereceni, ne politicari. Slusaj Vucicu, bavi se svojim poslom, pusti fudbal pametnijima, bolje za tebe, ovako samo pop jos da budes, to ti mozda i najbolje stoji.

Miki

pre 11 godina

Premda sam napisao korektan komentar, redakcija B92 je sramno navijački raspoložena i objavljuje komentare koji blate CZ, pa i Džajića. E zato koncept Partizan je propao jer su stvari građene bez osnova i burazerski na trikove. Znači, Džajić definitivno nije kriv iako se tužilac upinjao da dokaže da jeste! Lukića su blatili ali je puno pomogao CZ i za to mu hvala. CZ je gigant kojeg su 5 godina saplitali ali je ustao i niko ga neće zaustaviti!

Komentator

pre 11 godina

Gledamo go
dinama kako ogroman deo najbitnijih političara na ovaj ili onaj način gura Partizan. Gledamo kako predsednici drugih klubova sede u upravi Partizana. Gledamo kako finansijska kontrola upada u Zvezdu, a Partizanu se najavljuju par dana unapred. Gledamo kako hapse čelnike Zvezde, kako pišu o dugovima Zvezde, a Partizan niko ne pominje niti kasnjenja plate, niti pare od transfera. Dominira Partizan godinama i to bas sada kada je navodno isti taj Partizan ugnjetavan od strane države! Proziva se Zvezda da je državni projekat, a lako je videti da to veze sa mozgom nema. Mešanje Vučića bode oči jer nije skoro bilo političara koji je hteo i želeo toliko da pomogne Zvezdi, a sa druge strane se naviklo da se dobija šakom i kapom. Kada bi se obustavilo mešanje političara u klub mnogo više bi izgubio Partizan nego Zvezda! Što se Džajića tiče moja pretpostavka je da će isti biti samo lice za pokazivanje, a da će iza njega biti ekipa koja će voditi.

Gasprom je spas !

pre 11 godina

Potpuno preuzimanje Fk CZ od strane rusa bi bilo nesto najbolje što bi moglo da se desi našem najvećem klubu. Pa pogledajte kakav je klub Zenit !

ja

pre 11 godina

iako sam navijac Partizana nekako mi toplo oko srca kad vidim ovu vest...jos samo da dodje Taksista da ga pokupi i mozda bude nesto od naseg fudbala

Veerghoen

pre 11 godina

Ah taj jedan minut u Bordou je mnogo toga znacio. Rusi bi uvideli da su na veliku scenu i odavde, onda tv prava, jos 6 utakmica minimum, pare od ulaznica, spektakl.

100 mu gromova

pre 11 godina

Kakva smo mi drzava kada nam Vucic organizuje institucije ovog drustva. Covek je strucnjak za sve i svasta. Tesko drzavi i narodu u njoj. Glasali ste pa sad gledajte

Borko

pre 11 godina

Po pravilima uefa jeste zabranjeno da se drzava mesa u rad klubova, ali svi veci klubovi u evropi su privatno vlasnistvo pa samim tim i drzava ne moze da se mesa, a Crvena Zvezda i Partizan su u i dalje u vlasnistvu drzave (iako su mnogi to pomesali pa misle da su vlasnici Goran Vesic, Djuric, Zecevic, Lukic, Miskovic..).
Samim tim vlasnik svakog privrednog subjekta moze da menja i postavlja direktore i onoga ko upravlja, bar tako meni logicki deluje. Naravno privatizacija bi resila ove "sitnice" u upravljanju jer onda niko ne bi mogao sa strane da postavlja i smenjuje ali posto do toga verovatno nikada nece doci jer onda ne bi moglo da se uzima novac kada god za nesto i nekog zatreba, ja se u potpunosti slazem (bar sa ovim) kadrovskim odlukama, jer svake godine mislimo da gore od ovoga ne moze, onda se ispostavi da gresimo, ovo sad sto imamo ne vodi nicemu (plate kasne mesecima, tim nikakav, pare se zaradjuju ali ih nema nigde, dug raste, stadion pod tapijom, trava ko na seoskim igralistima..) tako da je ovo jedino logicko resenje.

Dendza

pre 11 godina

Tako i treba, da drzava pomogne da se sport postavi na noge, kako Zvezda, tako i Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, drugi sportovi, oni jeftini posebno kao rukomet, vaterpolo ... Najvise treba da se pozabavi podrskom bazicnim sportovima, atletici,plivanju ... da nam deca budu zdrava pre svega.

reality

pre 11 godina

Gosposdine Vucicu potrebno mi je jedno odobrenje.

Zena hoce da kupi nova kola a ja je ubedjujem da su nam dovoljna i polovna.

Posto se vi izgleda pitate za sve u ova nasa zemljata da li ste slobodni za sastanak vikend 15, 16 septembar da se dogovorimo posto ne bih nikako da dodjem na red ispred gospodina Lukica.

Neobavesteni

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.
(Lazni Brazilac, 5. septembar 2012 08:46)

Za Lazni Brazilac:
Da li si mlad ili neobavesten? Fk partizan nikada nije imao svoj stadion vec je koristio stadion JNA koji je u vlasnistvu vojske SFRJ (podela imovine vojske SFRJ jos nije okoncana medju novonastalim drzavama koje su bile republike clanice SFRJ). Da li je ovo lazno predstavljanje, ili kradja odnosno otimacina uz blagoslov komunistickog vrha vlasti?

Rezol

pre 11 godina

Ovi koji su se tek sad probudili pa sad su zateceni sponom politike i sporta, ocigledno su prespavali zadnjih 20 godina...To je tako i bice..Tako ce i Djuric otici ako bude politicke volje,ali posto je premijer Dacic, zaboravite na to u ovom trenutku.

Koja

pre 11 godina

I onda je Dule Vujosevic paranoican... (Petar, 04. septembar 2012 23:58)
U pravu su, navijaci Partizana su pucisti protiv svog kluba, ma Dule sve zna...Ma nije paranoik.

branko

pre 11 godina

Kad je mogao Glazgov Rendzers da plati za grehe ,pa sto ne bi i nasi klubovi mogli, a narocito Zvezda i Partizan!Oni su problem naseg sporta i to zbog manipulacije navijacima i problema sa njima!Dzajica brane svi mediji koji dobro znaju da je stavljao ruke u med,a on je toliko sebican da cak i ne spominje da su sa njim i Cvetkovic i Marinkovic! Da je sam odavno bi ga spasli,ali ovako ne mogu i sada se vrsi pritisak da se oslobodi!!!!! Amnezija, Srbijo!!!!!! A hteo je i na listu Roma za izbore,da bi imao imunitet,pa zar je i to zaboravljeno!!!

Marko

pre 11 godina

STOP politici u Srpskom fudbalu! (to ne znaci da podrzavam Lukica, daleko bilo, ali njega su podrzavali prosli, teraju ga ovi, kad dodje neko treci na vlast dovesce nekog svog coveka i tako u krug, uopste se ne gledaju rezultati)

tazeboranija

pre 11 godina

Zasto se Vucic ne sastane sa celnicima Radnickog iz Nisa,Kragujevca,Vojvodine,Dubocice ili Dinama iz Vranja...Kad ce prestati da pomazu beogradskim klubovima,jedva cekam da neki drugi klub osvoji titulu u fudbalu!!!

igor

pre 11 godina

Samo cekam da se pojavi Vucic kao spasitelj Zvezde...da drava preuzme sve dugove Zvezde,a da se igraci,kao nacionalni radnici i patriote,stave na budzet...i naravno,vodje navijaca-takodje dokazane "patrite",da se stave na budzet... moze vojni,jer su on "branioci" srpstva....a moze i na teret ministarstva prosvete,jer su to "nasa deca", kako ih je zvao nas predsednik Toma,kada su razbijali grad i palili ambasade i dzamiju.

Oliver

pre 11 godina

@provincijalac
Izvini molim te na koji nacin mislis da drzava pomaze samo"nasa" dva kluba.Koliko ja znam u kosarci se samo JEDNOM klubu minus 16 miliona eur pretvorilo naprasno u plus 2 dok drugi klub koji je jedini predstavnik Srbije u evropi vec godinama i ucesnik final fora jedva sastavlja kraj sa krajem bez icije pomoci i sponzora U fudbalu se trose pare poreskih obveznika (i navijaca Partizana) da bi se stabilizovao samo JEDAN klub! Dok drugi klub koji je opet igrom slucaja jedini predstavnik Srbije u evropi godinama nema 3 godine ni generalnog sponzora.Treba jasno da se kaze.Drzava pomaze samo JEDAN klub! Bivsi predsednik posecuje i obecava pomoc opet samo jednom klubu.Bivsi ministar spoljnih poslova izjavljuje bez blama da ce sve uraditi da zvezda bude prva.Sadasnji prvi potpredsednik vlade isto govori.Drzava obezbedjuje sponzore kakve nemaju ni vece ekipe u evropi opet samo jednom klubu.Mediji uglavnom velicaju samo jedan klub ,verujem da ce tesko i ovaj komentar da objave i posle svega na koji nacin si ti prijatelju iz provincije video da drzava pomaze bilo kog drugog do Zvezdu??

zvezdaš iz šapca

pre 11 godina

Neki od komentatora (uglavnom partizanovci)pominju višemilionske pljačke u zvezdi. Voleo bih da mi neko od njih pojasni šta je sa silnim novcem (za naše prilike)koje je Partizan dobio za dva učešća u LŠ. Da li oni znaju koliko klub dobija od UEFA-e čim se kvalifikuje? A gde su utakmice i ostali prihodi. Zvezda nije mogla da ostvari ni 10% tog budžeta, a ima trnutno bolju ekipu i polako preuzima primat.
Zvezda!

dragan

pre 11 godina

Pa dobro ako ima zakona u ovoj drzavi gde su pred licem pravde taj Terzic,Karadzic,Djoric,Stojic,Djuric,Buturovic i mnogi drugi...ne branim Dzajica al ipak je on neko ime kako u svetskom tako i u nasem fudbaluuu...ako je kriv sto niko nije svedocio protiv njega? ...pustite ga da pokusa da nam vrati makar delic slave koju smo imali...

neće taj lako otići

pre 11 godina

Nema ništa od njegovog dobrovoljnog odlaska...taj može samo na silu. Da voli Zvezdu, nakon prvog neispunjenog obećanja podnio bih ostavku!

ssssss

pre 11 godina

Nije mi jasno kako ljudi ne shvataju da je vlasnik Zvezde i Partizana DRZAVA a ne djurici i lukici!!! Skapirajte to vec jednom. Drzava moze da radi sa klubovima sta hoce dokle god se kod nas ne uvede zakon o privatizaciji.

Ako mi neko kaze da je ovo mesanje p[olitike, pogledajte AC Milan i sve ce vam biti jasno!

Lazni Brazilac

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.

Mile

pre 11 godina

Mozete vi da pricate sta hocete o Lukicu ali lik je mnogo voleo zvezdu i bio je veliki patriota sto pokazuje i kada se vratio u toku nato bombardovanja da brani otadzbinu

Deki

pre 11 godina

Pa dobro Zvezdaši,ajde da postavimo ovako pitanje? Recimo da je država zadnjih 10 godina davala Partizanu novac? I Partizan je osvajao prvenstva u fudbalu,košarci,vaterpolu...Partizan je igrao u Evropi,prodavao igrače,što znači da je opravdao novac.Zadnjih 10 godina Zvezda u fudbalu napravila dug 0d 40 miliona u košarci od 15 miliona u rukometu(ne zna se) u vaterpolu(ne zna se)?Ako je Zvezda napravila toliko dugova,odakle joj novac?Kako je funkcionisala ako nije prodavala igrače.Od igranja u Evropi nije mogla da zaradjuje jer nije ni igrala!Znači,država je i Zvezdi davala novac!To je jedina istina.Vi morate da shvatite da samo kvalitetan rad sportskog sektora daje rezultate.Ne država i političari.Partizan sa Duletom u košarci je jedan primer.meni je žao što je Partizan prodao Aksentijevića za 2 miliona ali mi je jasno da tako funkcioniše Partizan pozitivno.Koga ste vi prodali,gde je rad vašeg sportskog sektora.Vi ste bure bez dna i bukvalno ste koletarelna šteta naroda u Srbiji. Evo, država dala Zvezdi u vaterpolu novac,napraviste dobar tim i šta ćemo kada ti igrači odu za godinu dana?Pare se potrošile,zarade nema jer nema te mlade za prodaju!Kažem,od vas samo šteta!

Dejan

pre 11 godina

V. Lukić je stabilizovao klub i konačno ga izveo iz finansijske krize! O njegovom uspehu govori i jednoglasna podrška koju je dobio na poslednjoj skupštini kluba (skupština ili sabor?). Pa ceo sever je uz njega! Kakvog ekspeta vi terate iz kluba! To je ta Vučićeva departizacija?
(Delija sever, 5. septembar 2012 00:27

Da nece mozda da ti kasni plata posle Lukiceve smene?
Da mozda sada posle smene

novikorisnik

pre 11 godina

konacno...ovaj je naneo vise stete ne samo zvezdi nego i domacem fudbalu, nego sto su svi do sada uspeli...posvadjao je sve koje je mogao, a odnosi izmedju nasa dva najveca kluba mislim da nisu nikada bili gori...hvala onom gore da odlazi vec jednom...

Nenad

pre 11 godina

Znam da ovo sto cu napisati nema bas direktne veze sa temom, ali smatram da je korisno da se vec jednom napomene. Na planeti, formalno, postoji samo jedan stadion koji se zove MARAKANA i on se nalazi u Brazilu. Verovatno da dobar deo mladjih navijaca ne zna za taj podatak i njima nista ne zameram, ali je neshvatljivo da profesionalni sportski novinari to ne znaju, kao i uprava kluba. Nije pristojno kititi se tudjim perijem,(bez obzira sto je sporni naziv pod navodnicima) jer moze doci do tuzbe za lazno predstavljanje, ili kradju identiteta i autorskih prava.
(Lazni Brazilac, 5. septembar 2012 08:46) To nije nikakva kradja,zvanicno ime stadiona je stadion Crvene Zvezde,a ne Marakana,Marakana je samo naziv koji koriste navijaci,novinari itd.Tako da bi eventualna tuzba bila glupost...

Fiumen

pre 11 godina

ne razumem zasto se grobari ovde javljaju? da li se negde u ovoj vesti spominje jsd partizan? da odgovorim oliveru.. koliko puta je Covic pozvao da se preispitaju poslovanja oba kluba pa ako postoje malverzacije neka se odgovorni hapse.. Todoric cuti , zasto ga ne podrzi u tome? Sto se tice vaseg fk pa ko vam je kriv zbog nesposobnosti vase uprave sto nemate generalnog sponzora (mada je u nekom evropskom takmicenju to bila EPS, da li su to te pare iz budzeta i NAS poreskih obveznika sto idu zvezdi? ) , da li smo i mi krivi sto niste dobili krov , semafor i sta ti ja znam sta vec sve ne od kezmanovog transfera? gledajte u svoje dvoriste a nas pustite na miru , daleko vam lepa kuca...

Delija

pre 11 godina

VELIKI Vladan Lukić!

Mi koji smo pratili šta se u klubu dešavalo u periodu od 2006. do 2009., pa nakon toga do danas znamo da možemo samo biti zahvalni na tome kakva je Crvena zvezda danas u usporedbi s onim kakva bi bila da nije bilo ovoga čovjeka koji će održati obećanje da će otići samo u slučaju da umjesto njega dođe neko ko u datnm trenutku može učiniti za klub više od njega samoga.
(les lionceaux, 4. septembar 2012 23:24) Veliki Vladan je napravio veliki dug, kada je dosao bilo je 30 miliona sada je oko 50 miliona alal mu vera kako je izvadio Zvezdu iz blata ...

Ko je ovde lud?

pre 11 godina

Sudski proces nije jos zavrsen, a Vucic ga vraca na marakanu. Sta ako se dokaze da je Dzajic kriv? Ne tako davno jedan grcki klub je doticnom nudio milion po sezoni da vodi klub. Doticni je tom prilikom izjavio ponuda je vise nego primamljiva al ja volim zvezdu(voli jer je u tom trenutku imao 3 puta vise po sezoni)

Mikica

pre 11 godina

Kroz komentare navijača Partizana sve više provejava njihove sumnja u nevinost Džajića. Na ovaj način se stiče utisak da su ga baš navijači Partizana optužili, filmski hapsili da ne bi spasavo CZ u najtežem trenutku. Na sreću našao se Lukić koji je propadanje zaustavio a da nije on bio našao bi se neko drugi. Na kraju kroz niz suđenja, i ako su se tužioci iz sve snage trudili da nađu nekog da ga optuži - nisu uspeli jer je Džajić potpuno nevin. Verujem da će se saznati ko je protagonista toga.

Alias

pre 11 godina

važno je da je Partizan "državni projekat". zanima me samo kako jedan prosečan navijač Crvene Zvezde pravda ovu političku gimnastiku potpredsednika vlade Srbije da na silu ojača svoj voljeni klub. najgore je od svega što se to više i ne krije. dovoljno je da Vučić kaže da je Džajić za njega pošten čovek. kakvi pravosudni organi, kakve krivične prijave za zloupotrebu službenog položaja i višemilionske pronevere, kakvi bakrači. ministar vojske je utvrdio da je to sve budalaština.

Zvezdinjo

pre 11 godina

Meni ne smeta sto je Vucic dosao da skloni Lukica. Ipak su Zvezda i Partizan drzavna imovina i drzava ima pravo da se tu pita nesto. Razlog tome je sto na kraju krajeva, jednog dana ce se Zvezda i Partizan privatizovati a u interesu drzave je da ostvari sto vece prihode od prodaje. Smeta mi sto dolazi Dzaja iako mislim da je on bolji od Lukica. Nemam poverenja u Dzaju iako on ima najvise iskustva u FKCZ. Ne mogu da predjem preko toga da su ga mnogi fudbaleri Zvezde mrzeli jer ih jer prevario na takav nacin da oni to ne mogu da dokazu. Sve to ce moci opet da radi i ako se vrati. Na kraju, cak i ako bi Dzaja radio sada sve u korist Zvezde ne treba ga dovoditi nazad jer bi to samo podsticalo ljude da se bave korupcijom. Inace, cela ona prica sa Robijem izgleda da sada pocinje da se kristalise jer osim sto nije bilo para, Lukicu je gorelo pod nogama zbog neuspeha kluba pa je vrsio ogroman pritisak na Robija. Znao je da promena vlasti moze da utice na promenu vlasti u klubu. Pozdrav

miki

pre 11 godina

Sale...ko je od vas dvojice u pravu u ovom slucaju nije ni bitno. Ako cemo vec o tome evo ja npr. ne kupujem sezonsku kartu od kad je Lukic predsednik ili kako bi ti rekao "precednik". Ne znam sta za tebe znaci delije i sever? Za mene to recimo znaci da si ti mozda jedan od onih koji primaju pare od uprave da ne bi skandirao protiv njih. Ako nisi odnda si svakako njihov sledbenik, ali ja ti to ne zameram. Svakako smatram da nismo imali goru upravu od kad postojimo i treba ih manjati, pametnome je to odavno jasno. Ono sto govorim, a mislim da su mnogi sami shvatili je sledece: Dok god ne severu ima onih koji su spremni da prime pare od nekoga, a znaju da taj neko ne valja za Zvezduvezdi ima nekoga da podmiti iste te na severu problem nece biti resen do kraja. Pozdrav svima i svakako UPRAVA NAPOLJE.

Mikica

pre 11 godina

Hvala puno Lukiću koji je revitalizovao CZ u najtežem trenutku pred njeno gašenje. Vratio publiku, našao sponzora i još mnoge stvari uradio. Mnogo su ga mrzeli protivnici CZ pa je čak ostrašćeni tužioc hteo da ga proganja zbog majice koju je nosio na utakmici a na kojoj ništa loše nije pisalo! Mislim da bi trebalo zbog zasluga da bude proglašen u Zvezdinu Zvezdu! Hvala Lukiću!

tebrex

pre 11 godina

Kao prvo i osnovno, grobar sam, mislim da za Zvezdino dobro Lukic treba da ode i da ce to doprineti normalizaciji odnosa sa Partizano.
Kao drugo, koja je funkcija Vucica u celoj prici? i ako je stvarno pricao i sa bracom Rusima iz Gazproma onda mislim da je stvarno malo suludo pricati o Partizanu i drzavno projektu.
Kao trece, meni Dacic i Ruzic ne trebaju, i ako su pomagali ja bi im rado video ledja.

Zivi bili!

Cale

pre 11 godina

Na stranu to sta mislim o Vucicu, ali ne razumem zasto se ljudi pale. Pre nekoliko godina je bilo - samo da ode Dzajic pa da nam svane, pa da ode Piksi, Dan Tana, Lukic, Tole, Zeka, Bjeka, Terzic... ima toga jos. To sigurno nisu bili pravi ljudi, ali sigurno nisu no ovi koji dolaze u ovakvim okolnostima. Dok se ne prodje kroz proces privatizacije klubova sve ce se vrtiti u krug. Znate ono - definicija ludosti je kada stalno pokusavate jednu te istu stvar, a ocekujete drugaciji rezultat.

Kanibal

pre 11 godina

Nek neko obavesti Platinija sta se ovde radi.Vucicu idi u svoj Karlobag i Viroviticu,a Zvezdu ostavi na miru.Ko je tebe uopste zvao.

Državni projekat

pre 11 godina

Dimitrije, gde si se setio Ustava. Izbori za predsednika Zvezde nisu ustavni ako ga ne bira članstvo. Svašta. Reč je o Statutu lkluba, koji je prvi put predvideo ovakav izbor (to je besmisleno), a Statut se može promeniti na prvoj sednici Skupštine kluba. Ovo ne znači da podržavam mešanje ovog nesrećnika Vučića, sve što radi liči na katastrofu i zaista je Zvezdi naneo veliku štetu. U Aleksandrovcu upravo je napravljena vlast SPS i grupe građaba, bez SNS. To je odgovor Vučiću da se mnogo ne sili na vodu, jer nije Felps.

politika=sport

pre 11 godina

Molim vas da se odmah otkrije ko je vlasnik "Crvene zvezde". Da li su je kupili Rusi, kad se Vucic zdusno brine o ovom klubu? A da li mu je mozda sincic pozeleo da igra, jos maloletan u Crvenog zvezdi, pa tta zeli da muto ispuni! Da li se nesto pita ministarka sporta?

D3F3ND3R

pre 11 godina

" Ovaj Statut je odmah po donošenju proglašen "revolucionarnim u srpskom sportu" jer je njime Crvena zvezda zvanično postala vlasništvo svojih članova. Zvezda je od danas organizovana po ugledu na moćne španske klubove Real i Barselonu, portugalsku Benfiku i nemački Šalke - ističe se u saopštenju crveno-belih." -- Toliko o vlasnistvu drzave nad klubom,stadion da,ali ne i klub,tako da ne znam zasto Vucic ima neodoljivu zelju da se mesa u sve.

Miki

pre 11 godina

Crni Vladimire...navijachi Partizana, oni pravi, su provalili prljavu igru i ne zele da svojim dolaskom podrzavju lopove. Zvezdini navijachi dolaze.
Evo,sada, vi podrzavate Dzajica, koga ste pre nekoliko godina motkama terali. Ako razumesh, to je pitanje karaktera.
(zoran, 5. septembar 2012 18:06)

E moj Zorane koliko ste vi zreli navijaci videli smo na prosloj utakmici

pixi

pre 11 godina

Svaki komentar je suvisan! Takva javna rezija moze da se sprovede u delo samo kod nas! Jedni ga doveli, drugi teraju! Ljudi, fudbal bi trebao da bude sport, plemenitost a ne politicki poligon za dokazivanje moci! Lukic je dokazao da nije za tu ulogu koju je pokusao bezuspesno da igra, vreme je pokazalo da je On ipak bio neciji proizvod! ,,Politika politicarima a sport spotistima". Zvezda je nas brend i trba je zastititi, treba da je vode uspesni, cestiti sportisti, a publika je tu da podrzava i na nekakav nacin kontrolise upravu.

mrmlj

pre 11 godina

još jedan dokaz da smo banana država je to što političari mogu autokratski da rade šta hoće, bilo da je u pitanju vučić koji smenjuje predsednika fk crvena zvezda, djilas koji preko noći ukida potrebu za validiranjem bus plusa itd. kad se time budu bavile nadležne institucije po službenoj dužnosti a ne političari u lovu na popularnost, tad ce da nam svane.

Aleksandar I

pre 11 godina

@Gradjanin
Kažeš : ''Jer niko, pa ni Bog, da navija za Partizan, se ne bi usudio da uhapsi takvu igracinu...’’ Zaboravljaš da je ovde reč o ATEISTIMA i KOMUNISTIMA – Bjeka, Zeka, Tole... Kakve veze oni imaju sa Gospodom!? A o laganju nas, navijača evropskog i svetskog šampiona (jbg. ušlo nam u CV!!!) – e, to ćeš da izviniš, nisi kompetentan da o tome govoriš, jer, iako se potpisuješ kao Građanin ipak si samo jedan običan grobar!
Takođe, sve one koji kukaju o tome kako je privatizacija uslov velikih rezultata podsetio bih da ni 1991. nismo bili privatizovani, pa opet smo iza nas ostavili sve timove iz te, kapitalističke, Zapadne Evrope: Mančester, Real, Milan, Juve, Bajern, Barsu...
Pozdrav svim Zvezdinim navijačima!!!

welly

pre 11 godina

Vucic je bio ministar tokom '90.-ih, na kojoj ti planeti zivis...ovih titula osvojite jos 60 uzastopno.
(zvezdan, 5. septembar 2012 02:01)
Da li je moguce da se time hvalis? Ili mislis da je stvarno tada bio na vlasti i da je radio ono sto je on zeleo? Da li stvarno mislis da su titule i bodovi Partizana pokradeni a da je u svemu tome Zvezda cista? I, da li stvarno mislis da ce ova titula koju ce Zvezda ove godine sigurno dobiti, biti osvojena na terenu, postenom igrom? Ili si mnogo mlad ili mnogo naivan

Jasno kao dan.

pre 11 godina

...ne branim Dzajica al ipak je on neko ime kako u svetskom tako i u nasem fudbaluuu...ako je kriv sto niko nije svedocio protiv njega? ...
(dragan, 5. septembar 2012 08:10)
Kad su krupne ribe i velika lova u pitanju, naravno da niko neće svedočenjem svoju glavu da stavlja na panj !

Aleksa

pre 11 godina

Gospodine Vucicu ocigledno da ste vi licno vec doneli oslobadjajucu presudu u slucaju Dragan Dzajic,pa bi bilo lepo da cujemo i obrazlozenje i saznamo ko pokrade tolike miione u Zvezdi.Posto ste vi zaduzeni za borbu protiv korupcije i kriminala,a uporno govorite da nema nedodirljivih ocekujemo uskoro nova hapsenja u Zvezdi iistinu ko je pokrao nas najuspesniji klub.

Kvazimodo Sorabius

pre 11 godina

I, kad stanemo na pumpi da natocimo goriva za 500 dinara, 100 dinara ide zvezdi, a talambasi kako je Partizan "drzavni projekt"? Gasprom nece doneti pare iz Rusije, vec ce se podici cena goriva U SRBIJI, sto znaci da ce PRISILNO svi navijaci i ostalih klubova, ali i nenavijaci, finansirati RUPU u zvezdinim finansijama, koja je nastala KRADJOM njenih kadrova.
Desetine miliona € ce se ukrasti sada od naroda da bi siroti postenjacina Vucic imao svoju zaduzbinu.
Shizofrena Srbija ce tako imati, posle ministara za svaku krivinu autoputa, i ministra za - zvezdu!

Sergio

pre 11 godina

Kao grobaru, žao mi je što odlazi Lukić. On nam je bio garant da će Zvezda biti nemoćna protiv Partizana, dok je čovek njegovih sposobnosti na čelu Zvezde ja se nisam plašio za titulu. Ne znam samo da li će da se oglasi sada nekim saopštenjem io da li će da objasni kako se nije desilo ono u šta je bio siguran i tvrdio da će se desiti, da se malo smejemo i naslađujemo...
A ne znam ni sa kojim ovlašćenjima Vučić radi to što radi?!?

mirko

pre 11 godina

A sta ce biti sa Vesicem.Pa njega treba najuriti iz Zvezde jer je on o svemu odlucivao.Lukic je tu samo bio istureni igrac koji je o malo cemu odlucivao!

Babin_zub

pre 11 godina

Lukic je dosao u klub kada je Zvezda bila pred gasenjem,kada nije imala ni 11 fudbalera,kada se i to malo fudbalera prehranjivalo u kafani preko puta Marakane zahvaljujuci vlasniku iste.Tada su dovedeni oni koji su kao i Lukic ušli u Zvezdu srcem a ne zbog novca.Tadasnje najvece pojacanje bio je povratak Lazetica koji je odlicno igrao ali kome je uboden noz u ledja.Doveden je Lekic koji je nakon godinu dana prodat za lepe pare.Zvezda je i dalje u dugovima,ali od Lukicevog dolaska do sada klub je dosta stabilniji.Shvatite da niko nece da daje novac u crnu rupu,a Lukicu je jedini imao **** da se uhvati u koštac sa navecim nedacama u istoriji kluba.Koliki je covek,podseticu vas kada je za vreme bombardovanja napustio(cini mi se) Mec i vratio se u svoju Srbiju.Zato Lukicu nemojte prebacivati nista,jer on je u svojim granicama mogucnosti cinio maksimum za ovaj klub!Jedini covek koji ga moze,i treba zameniti jeste Dragan Dzajic,koji ce nadam se zaista doci na tu funkciju.

Marko

pre 11 godina

Ja sam navijac zveze od malih nogu sam na severu mogu samo da kazem da je lukic bijo naj bolji precednik kog smo imali ni je on napravijo dug ko sto se prica vidim po komentarima da nije bilo njega zvezda bi bila leglo ne dicipline i stadijon bi prodala!
(Delija sa severa, 5. septembar 2012 07:34)
Od malih nogu na stadionu, vidim škola zapostavljena.

Filosof

pre 11 godina

(Delije plaža, 5. septembar 2012 10:34)

Dug je bio nekoliko miliona manji nego sada.
Prvi tim ne vredi sada ništa više nego što je vredeo tada.
Prosečna poseta se uvećala prvenstveno zbog vrlo četog besplatnog ulaska.
Trebalo je hrabrosti dovesti i svog kuma Kristića.
Novinari su bušili Lukića zbog njegovih neodmerenih izjava.
Koji marketing? Ako se misli na sponzore (Gazprom) njih su političari namakli.
Da je umesto Toleta na čelu FSS osoba koja bi se držala moralnih normi i slova zakona Zvezda bi odavno prošla kao Rendžers. Ovako Tole balansira između interesa Partizana i Zvezde, a pošto nisu favorizovani kao 80'-90' navijači Zvezde to shvataju kao pristrasnost u korist komšije.
I na kraju vrhunska nebuloza. A šta je Rajo Božović siva eminencija CZ ako ne Crnogorac? Kako je Kasalica došao iz Slobode nego preko crnogorskog menadžmenta. Koliko su plaćeni Kasalica,Maksimović,Milijaš,Mudrinski ako je sve transparentno?
Zašto se ne izađe javno sa informacijom da je klub 7 mil.evra u blokadi?
Kako se isplaćuju plate,i namiruju tekući troškovi pored blokade?
Zašto se krilo da se sedam meseci nisu isplaćivala primanja igračima?
Kako je moguće da nekome duguješ 280.000 Evra?

zoran

pre 11 godina

Просек од 30.000 гледалаца на највећем српском стадиону, наспрам 3.000 на ЈНА све говори! И то све у најтежем тренутку у историји највећег српског клуба!


(Владимир, 5. septembar 2012 13:53)

Crni Vladimire...navijachi Partizana, oni pravi, su provalili prljavu igru i ne zele da svojim dolaskom podrzavju lopove. Zvezdini navijachi dolaze.
Evo,sada, vi podrzavate Dzajica, koga ste pre nekoliko godina motkama terali. Ako razumesh, to je pitanje karaktera.

mm

pre 11 godina

I zašto je onda otišao Prosinečki?
Pa zato što je očigledno dvostruko pametan. Lukića će smeniti država, a to je manje više isto: sjaši kurta da uzjaši murta. Ni jedan ni drugi nemaju pojma o fudbalu...

ackoniskikartel

pre 11 godina

Srbi su poznati po tome da im nijedna vlast ne odgovra ! Tako je i sa fudbalom.Tog Džajića su terali kukom i motikom,a sada ga vraćaju na mesto presednika.A realno čovek da uporedi neke rezultate i šta ja znam,ovaj ima bolje nekakve sportske,a ovi marketinške !

zak

pre 11 godina

nema nista od sve ove price ako u zvezdi ne bude igralo dvadeset momaka koji su inteligentni,brzi i fizicki spremni. za to je potreban predsednik koji ce da stavi rampu na marakanu.iz baze od sto-dvesta hiljada decaka to i nije mnogo tezak posao.u srbiji ima desetak pristojnih bazena (bez beograda)i hiljadu plivaca pa ipak postoji tri cetiri plivaca (bez cavica i stjepanovica) koji nesto znace u evropi.zato zvezda mora da proizvede jugovica, ramba petkovica ,boska jankovica, dzajica, dusana savica ,djurovskog, dejana stankovica...

ProfesorBaltazar

pre 11 godina

Mozete vi da pricate sta hocete o Lukicu ali lik je mnogo voleo zvezdu i bio je veliki patriota sto pokazuje i kada se vratio u toku nato bombardovanja da brani otadzbinu
(Mile, 5. septembar 2012 09:22)
Mile, voleti Zvezdu i biti patriota nema nikakve veze sa predsednickom funkcijom u nasem najvecem klubu. Svaka mu cast za to sto je uradio za vreme NATO bombardovanja. Uradio je i neke dobre stvari dok je u Zvezdi na mestu prvog coveka ali mislim da je vreme da sada napusti tu funkciju jer vise, po mom misljenju, ne moze da uradi.Da li je Dzaja, koga sad zovu da se vrati isti oni koji su ga oterali, pravo resenje videcemo. U principu ne znam koliko bi nam on i pomogao jer posle Barija Zvezda pod njegovim rukovodjenjem dok nije napustio nas najtrofejniji klub nije napravila nista znacajno u evropskim okvirima. Domaci trofeji neznace mnogo ako u evropi budemo na zacelju. A za Vucica svaki kometar je suvisan i tu nema potrebe tositi reci.

juznjak

pre 11 godina

(Владимир, 5. septembar 2012 13:53)

hhahahahahahhahahahhahhahahhahahahahh
pazi ovaj pamflet,ni staljin ga ne bi srocio bolje:)
ovaj mora da im je vodja

ps. zato su vama cvetale ruze u komunizmu:)

DzAJALADIN

pre 11 godina

Stize Dzaja s Dzajaladinovom lampom! Iz nje kad se protrlja izlaze pare iz drzavnog budzeta.
Ako tu caroliju ne donese sa sobom, za par nedelja ima da ga svi pljuju na mrtvo ime ovde, ovi isti sto ga sad slave. Tako je to u Srbiji, svi bi carobnjaka a ne red, rad, strpljenje i postenje.

pasa pujkic ub

pre 11 godina

Mnogi su zaboravili da je Vladan Lukic jedan od retkih Srpskih sportista koji je napustio strani(francuski Mec, iako je imao ugovor) kada je pocelo bombardovanje Srbije '99 i dosao u Srbiju..dok su drugi nasi sportisti nosili samo majce, ali se nisu odrekli novca i ugovora..zato ocekujem da pokaze velicinu i ovog puta i da sam ode i prepusti mesto legendi Draganu Dzajicu.

Vojo

pre 11 godina

Svojevremeno je Arkan slikan kako se u Beogradu rukuje sa čelnicima Bajerna, pred utakmicu Obilić - Bajern, među njima je bio i Bekenbauer. Zbog informativne blokade mi u Srbiji nismo čitali salve kritika koje su u UEFA-u slali nemački novinari i političari. Posledica toga je da Obilić više nikada nije igrao u Evropi, da igrači iz Obilića nisu mogli da igraju u Evropi (muljalo se posle preko Rada i sl.).
E takvu sliku Prosinečki nije želeo, podsećali su ga iz rodne Hrvatske na to ko je Vučić, a ko Toma, mi zaboravljamo ... Suze su iskrene, jer nije hteo da ode, to za pare je samo razlog da se lakše proguta i ovde i tamo.

Navijac

pre 11 godina

@(Sremac, 5. septembar 2012 02:30)

Ti ne lazes. Ali covece. Ti klubovi o kojima ti pricas NEMAJU GLAVNU STVAR, STADIONE! Gde da igraju? Na livadi evropska takmicenja. Malo nam se svet smeje.

Ivan

pre 11 godina

@ gradjanin
ima samo jedan veliki problem sa ovim sto si ti napisao, a to je da se u normalnoj drzavi prvo nadju svedoci pa onda hapsi okrivljeni, a kod nas se radi suprotno, makar su kod Dzajicas tako uradili i zbog toga veruj ti u sta hoces ali ce covek biti oslobodjen optuzbi jer se radi o verovatno najgore spremljenom slucaju protiv nekog ikada, slucaj je naime, bez dokaza. Kod nas isto tako potpredsednik vlade najavljuje i sprovodi istrage a u normalnoj drzavi to radi tuzilac - cisto da ne mislis da sam ovde da bih branio SNS.

Dimitrije

pre 11 godina

Zar nisu takvi izbori protivustavni? Zar ne treba clansrvo da bira? Opet smo se vratili na pocetak? Sta je sledece, da oper biramo poslednju Zvezdinu zvezdu?

provincijalac

pre 11 godina

Pitanje za grobare i delije!
Da li mislite da je u redu da drzava pomaze samo vasa dva kluba?
Ako mislite da je u redu,da se odmah podelimo.Vi napravite jednu ligu,a mi svi ostali cemo u drugu...

Joao

pre 11 godina

Promene su potrebne! Generalni sponzor miruje i vracamo se na osnovno pitanje. Svaki ulagac zeli garancije za svoja sredstva. Niko ne zeli da stavi svoj novac na sto a da pritom ne moze da bira ko ce tim novcem da raspolaze u njegovo ime. Lukic je izvrsio svoj primarni zadatak, vracena je publika, zaustavljen sunovrat, ali dosao je do plafona i dalje ne moze.

Elmir

pre 11 godina

Slusajte dzabe se mucite i pisete jer dok se klub crvena zvezda ne privatizuje bice uvek ovako icice se vise ka dnu jer klub vode tajkuni koji odlucuju koce da igra a kad dodje privatnik onda igra onaj koji zna i bice pravih pojacanja a do tada ce biti uvek ovako i gore

Zoran

pre 11 godina

Ovo je strašno!!!
Pa zar je malo gospodinu Vučiću sto nam po pitanju politike iskače iz frižidera, što ga imamo na TV-u za dobro jutro, dobar dan i laku noć, što je počeo da za sve daje objašnjenja, što pokušava da bude više prisutan pred kamerama nego Boris Tadić?
Sve je to nedovoljno, već je sad našao vremena da se bavi i Zvezdom???
U kom svojstvu pitam se, da li kao navijač, ministar odbrane, podpredsednik vlade, član saveta za borbu protiv korupcije ili...
Strašno je kako želja za vlašću nema granicu.

chiquita banana

pre 11 godina

Sve mi je jasno, i da je Lukic los, i da je Djaja dobar, i da trebaju promene, ali odakle Vucic u toj prici!? Sta on predstavlja? Pa zar smo tako brzo banana republika postali ,ako smo uopste i bili nesto drugo?

javni servis

pre 11 godina

Traziti od Gasproma garancije da ce parirati finansijkim ponudama iz drugih klubova tj povecavanje plata i redovna isplata igracima kako bismo ovu mladu ekipu zadrzali bar 3-4 godine. Mnoge igrace su izgubili nasi klubovi kao i srpski fudbal jer odlaze premladi i umesto da napreduju oni stagniraju, a sve zbog plate koja ce u nekom tamo klubu biti nekoliko puta veca.

MVP

pre 11 godina

Ja cu da iznesem nekoliko svojih zapazanja vezanih za ovaj slucaj kao i uopsteno o srpskom fudbalu. Price navijaca i jednog i drugog kluba o tome ko je drzavni projekat su smijesne jer su i jedni i drugu u razlicitim vremenskim periodima to bili (napominjem da sam navijac Zvezde).Proces protiv Dragana Dzajica ce sigurno biti okoncan u njegovu korist jer sud nije uspio da dokaz nijednu optuzbu protiv njega. Sad da li je u pitanju nesposobnost suda ili nesto drugo ja u to ne mogu ulaziti ali to su cinjenice i od njih se ne moze pobjeci. Drzava definitivno ima puno pravo da se mijesa u rad oba kluba jer je njihov vlasnik. Najvaznije bi bilo da se novac pocne ulagati i u ostale fudbalske centre i da kroz odredjeni vremenski period dobijemo solidnu ligu u kojem ce pobjede "malih" nad Zvezdom i Partizanom biti odraz njihovog kvaliteta a ne nemoci ova dva kluba. Srbiji je potreban NS, Kragujevac,Nis, Subotica...Dok se takve stvari ne dese imacemo situaciju da se brukamo u evropskim takmicenjima, i ako se desi da neki od nasih klubova dodje do grupne faze onda u toj istoj grupi bude topovsko meso i predstavlja sigurne bodove za njihove protivnike. Mislim da je prevashodni cilj da se svi zajedno udruze u brobi za ozdravljenje srpskog fudbala i sporta uopste jer su domace titule postale potpuno bezvrijedne i besmislene.

kblo70

pre 11 godina

Da li vi stvarno mislite da je ovo bas tako...mene sve ovo lici na velikog spin majstora Vesica i na njegovo jos jedno spoticanje i vidim da mu uspeva,mozez misliti,Vucic nema pametnija posla nego da vitla sa Dzajom...sad ce Vucic da lupi sakom o sto i sl....idi begaj

Gabrijel Omar

pre 11 godina

Lukic,Vesic,Stefanovic...kao ona tri gradska vijecnika iz "Alan Forda". E,sad su dvojac-Lukic i Vesic,pa mi vise lice na onu dvojicu iz "Ministarstva za istrazivanje ruda i gubljenje vremena" (gen.War & Bert)

dragan gm

pre 11 godina

Uvek su clanovi partije bili u UO Zvezde.Sta mislite gde je otislo mnogo novca od prodaje one sampionske Zvezdine generacije, tada je predsednik UO bio Stevica Raicevic,kadar SPS.Samo privatizacija ako neko uopste ima takav interes i zasto se pomaze Zvezdi i Partizanu,sta je sa ostalim klubovima?

Grobar Ni

pre 11 godina

Kroz komentare navijača Partizana sve više provejava njihove sumnja u nevinost Džajića. Na ovaj način se stiče utisak da su ga baš navijači Partizana optužili, filmski hapsili da ne bi spasavo CZ u najtežem trenutku. Na sreću našao se Lukić koji je propadanje zaustavio a da nije on bio našao bi se neko drugi. Na kraju kroz niz suđenja, i ako su se tužioci iz sve snage trudili da nađu nekog da ga optuži - nisu uspeli jer je Džajić potpuno nevin. Verujem da će se saznati ko je protagonista toga.
(Mikica, 5. septembar 2012 08:31)

Микице, свака ти част на резону. Позавидео би ти и мали Перица на њему.

fkr1958

pre 11 godina

@Владимир

Ti si kralj!!! Blago tebi!!!
Mislim ima tu dosta komentara navijaca blizanaca slicnih tvom,ali ti si ih sa ovim prevazisao!