Mahmutović: Oštro kazniti vinovnike

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović osudio je napad na fudbalere Šumadije 1903 iz Kragujevca posle utakmice sa Jošanicom.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kada bi Josanicu isklju ili iz takmicenja i vratili u patikare,oni bi isto radili jer to ko ne zna ne moze da shvati da vas tamo kad odete kamenjem gadjaju deca od 10 godina...toliko
  (Sumar, 5. septembar 2012 05:18)

  # Link komentara

 2. Meho nije problem u tebi i Novom Pazaru nego u drzavi koja ne sprovodi zakone, jer da ima drzave incidenti se ne bi dogadjali a ti ne bi morao nikome da se izvinjavas!
   (Rasha, 4. septembar 2012 18:07)

  # Link komentara

 3. Da se desilo obrnuto vec bi imali hiljadu komentara I raznih oglasavanja...
  Jadno je sve ovo,ali da manjina tako apsurdno sikanira vecinu -to nigde u svetu nema
   (raso, 4. septembar 2012 17:12)

  # Link komentara

 4. Kad pocne da se kaznjava kao u Engleskoj,mozemo ocekivati boljitak...do tada,tesko nama.
   (Damir, 4. septembar 2012 17:08)

  # Link komentara

 5. Domacin utakmice je obavezan da obezbedi sigurnost gostujucoj ekipi po dolasku i po odlasku sa stadiona.Policija i domacin su najveci krivci, i oni moraju da snose sankcije zbog svega sto se desilo.Za policiju ze zaduzen Veljovic, ali ce se sve zavrsiti na opomeni,jer je to njegov kraj. Za klub je zaduze FSRZS, ali ni oni nece smeti da urade nista osim zabrane igranja nekoliko utakmica,normalno zbog politicke situacije.A trebali bi da ih ekspresno izbace u najnizi stepen takmicenja, pa neka se biju izmadju sebe.Pojeo Vuk Magarca, bice izvinjenja,a traume i povrede koje su dobili igraci nisu toliko bitne kao , ne talasati po Sandzaku.Zato je Srpski fudbal tu gde je.
  (charli dzordz, 4. septembar 2012 16:43)

  # Link komentara