Ponedeljak, 03.09.2012.

12:58

Robi: Nisam više mogao da izdržim

Prvi put od odlaska sa klupe Crvene zvezde, Robert Prosinečki se oglasio i u ekskluzivnom intervjuu za „Jutarnji list“ pričao o vremenu u Beogradu.

Izvor: JT

Robi: Nisam više mogao da izdržim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Evropa

pre 11 godina

Tesko ce se iz dugova isplivati, veliki su : Ja sam Dzaju naveo za predsednika, a ne za ekonomistu. Hoces da kazes da je Lukic Doktor ekonomskih nauka, pa je zato predsednik Zvezde. Ekonomskog strucnjaka nek pronadje Gasprom,pa da probaju srediti stanje u klubu

danguba

pre 11 godina

Klub je u katastrofalnom stanju i ovo što je Robi napravio za sezonu i po je ravno podvigu. Obnovio i podmladio ekipu, dobio Partizan 3x, osvojio kup i držao tim na okupu bez plate... Naravno da je pukao, lažeš i sebe i igrače mjesecima da će biti bolje, ko će mu vjerovati na kraju. Sad im Janković opet ulijeva neku novu nadu i tako u krug. Jadni su ovi što misle da se živi od ljubavi prema dresu. Jel i te vođe sa severa žive od ljubavi ili od Lukića?

vlada

pre 11 godina

ROBI znam da citas ovo.zato ću ti reći :" sacekaj da se dzaja vrati i odma prvim avionom bezi u kamerun da se izvuces iz ovih problema..ti si dobar covek a za takve nema mesta u srbiji..hvala ti za nadu koju si pravim delijama pruzio" i jos nesto...odo i ja iz srbije vec u januaru...

antinikola

pre 11 godina

E moj crni Nikola, je lako je ući preko Maribora u lp, nema što, srećom vama je puno teže preko levadije, šamroka, aela i ostalih egzotičnih zemalja, a što se tiče povlaštenosti u izvlačenju, da bi je ostvario moraš osvojiti i koji bodić protiv nekoga, a iako je dinamo osvojio prošle godine nulu, svake godine u kvalifikacijama, pa i u skupini nakupi se bodova, recimo ove godine je dinamo ostvario najbolji koeficijent u kvalifikacijama u cijeloj europi

dejan zajecar

pre 11 godina

hvala care! upropastise nam zvezdu lopuze i secikese! sve najbolje u daljoj karijeri! e da je zvezdi jos par takvih ljudina, gde bi nam bio kraj!!!

TBM

pre 11 godina

Prenecu vam par informacija koje su 100% tacne, verujem da to vec znate. . . :
1) Prosinecki je premirao igrace sa po 50 evra nakon pobede u kupu, sa izgovorom da im daje da odu na pice
2) Prosinecki nije pozajmljivao, vec poklanjao igracima tj. placao stanarine i hranu
3) Prosinecki kao i sto sam navodi nije primio platu mesecima
4) Lukic nije imao za igrace i Prosineckog, ali su vodje sa severne tribine redovno isplacivane
5) Igraci su trpeli sve to samo zato sto im je Prosinecki ulivao nadu. . .

Ne zelimo takvu Zvezdu. . . . .

*zvezdica*

pre 11 godina

Robi ako Bog da srece vratices nam se na velika vrata, da nastavis tamo gde si stao i da slavimo titulu koju si toliko zeleo da nam doneses! ZVEZDO VOLIM TE! ♥

NogometAS

pre 11 godina

Srbi tvrde da je lako uci u ligu prvaka preko Maribora ali valjda zaboravljaju da je Dinamo prije toga izbacio prvaka Bugarske i da je prvak Srbije u posljednje 2 godine ispadao u u kvalfikacijama lige prvaka od sjeverno irskih ribara i ciparskih konobara, timova koji neusporedivo slabiji od Maribora, zar ne..

nenad

pre 11 godina

roberte legendo imam 36 godina i meni i mojim ortacima je zao sto se momentalno ovako zavrsio tvoj povratak u zvezdu. verujemo da ces ponovo doci da slavimo neke titule.

zvezdash

pre 11 godina

jedva cekam propast profesionalnog sporta i da se jos u osnovnim skolama pocne sa razvijanjem amaterskog sporta!!!! sto se vise mladih bavi sportom to ce vise zdrave dece biti !!! UA PROFESIONALNI SPORT!!!

Sasho

pre 11 godina

Da vas nelazem grobar sam u dusi,ali kad procitam ovako nesto meni se telo uznemiri!gasprom je potpisao ugovor sa zvezdom,a ne sa ljudima znaci da gasprom hoce da izvlaci dobit iz zvezde!sta mislite da li shalkeu mogu tako da rade,a daju 30do40miliona godisnje e pa braco srbi nemogu jer nemacka drzava,a mi j...vetar drzava!

Pele

pre 11 godina

Prosinečki je jedini trener na svetu koji bi radio besplatno. Čoveče, ladno mu duguju skoro 300.000 EUR! Valjda će sad da uzme koji milion od Kameruna, da se malo oporavi od "prijatelja" iz Zvezde.

nikola

pre 11 godina

Lako je uci u Lp preko Maribora hahaha. Kad si prvi imas povlasceni zreb, inace lakse je danas uci u Lp nego u Ligu europe. Prosineckom zelim sve najbolje u karijeri voleo bih da prihvati posao u Kamerunu naravno ukoliko zeli da napravi karijeru jer nema vremena za cekanje godine prolaze. Sve najbolje ljudino.

istina

pre 11 godina

Cekaj malo . . . Ovde svi podrzvajau Prosineckog , na stadionu dodje 40000 ( tako kazu delije). . . Koga oni podrzavaju ?
Sada ce svi u glas reci "Zvezdu" . Zar to nije zatvaranje oci pred problemom ? Zasto nikada sa Severa ne porucite nesto upravi ?
Sad mi je jasno zasto Jankovic kaze "sumnjiv penal" , pa nesma da kaze rec Bajkovicu koji 7 meseci nije primio platu . Kako njemu da kaze "sta radis na 15 metara od gola ? "
Dok se lazete nema srece , e zato Grobari dodju i prozivaju Djurica , ili bojkotuju klub , a vama je jedina prica o fudbalu "toliko i toliko nas je bilo "

nezainteresovan

pre 11 godina

Sta reci, javno se se zna da je covek pozajmljivao pare svojim igracima, javno se zna da punu platu nije primio mozda cak i godinu dana. Prvi interviju posle emotivnog odlaska, je dat za najcitaniji hrvatski list, u sred Hrvatske u sred Zagreba , nedaleko od Maksimira, covek kaze bukvalno, Zvezda je najveca, Dinamo je sr... :D U njegove trenerske kvalitete imamo pravo posumljati(Mozda) ali u ljudske nikako. Svaka ti cast ljudino, vrata Marakane su ti vecno otvorena, gospidne Prosinecki Roberte!

lejubajug

pre 11 godina

Zvezda,mu duguje silne pare,Nista nije dobio od onoga sto mu je Lukic obecao. Kada ce ? Nezna se ! Najverovatnije sledi tuzba,jednog dana,jer cifra nije mala !!

Teško će se iz dugova isplivati, ogromni su

pre 11 godina

Evropo, ili evropo, lako je dovesti Džaju za direktora, ali postoji nešto što ga sprečava. I ne zaboravi, njemu je sada 67. godina. U penziju se ide sa dve godine manje. Nisam siguran da je veliki ekonomski ili pravni stručnjak, a direktor kluba mora to da zna, a za fudbal i igru zaduženi su neki drugi ljudi u klubu. U vreme kad je Zvezda imala onaj tim koji postao prvak Evrope glavni čovek bio je ekonomista Cvetković, a Džajić je bio Džajič, Cvele je od njega bio jači u svemu, osim u igranju fudbala.

Damir

pre 11 godina

Zvezda treba kao Rangers da proglasi bankrotsvo i krene ispocetka. Sa ovolikim dugom njima samo za kamate treba 5-6 miliona evra godisnje. Kako? Odakle?

Munja

pre 11 godina

"Osim toga, šta ću im ja, posle sedam kola imaju osam bodova više od Hajduka, prvenstvo su završili pre nego što je počela školska godina".

Koliko dobra konstatacija.

cofi

pre 11 godina

Sto se tice Robija i njegove plate siguran sam da bi izdrzao nego covek nije mogao vise da ih tera da daju svoj maksimum a vidi kako zele da strajkuju i da su nezadovoljni,pa mu oteraju dva pomocna trenera, za igraca kaze da mu ne pravi probleme oni ga oteraju,pored svega toga on je skupio malo sto vredi iz ove lige i doneo nadu i bolje sutra Zvezdi,ovo sa Bordoom je veliki uspeh za ove pacenike zahvaljujuci njemu.. dokle vise, tamo ne bi niko izdrzao ni mesec dana sa Lukicem,zato iz grla: "UPRAVA NAPOLJE".

kad je tesko ....pravac u Zeleznik

pre 11 godina

Robi sto se coveve sekiras za dug od mizernih 28.000.000 evra (bez poreze naravno)....pa to se u "zemlji" Srbiji jednostavno regulise.Lepo se registruje FK C.Zvezda Beograd i taj dug preko noci spadne na neku sicu....
Ma samo se jevi g.Covicu...Stjepana Supanjca 15/ bb.zadnja posta Zeleznik/..on zna kako se to radi!

igor

pre 11 godina

otisao, vratio se, otisao opet vratio se, nije bitno, kad god robi kroci nogom na marakanu sa severa ce se cuti tanananananana robert prosinecki, robert prosinecki.. ljudi, jedan je robert prosinecki, bio hrvat siptar kinez jevrej ili bilo sta, ne zanima me. on je za mene ikona crvene zvezde.

*-*

pre 11 godina

Ma nemas pojma koliko nas bole ta tri derbija! Dva smo pustili da se malo smirite, tako naredjeno a i onaj u prvenstvu nije bio bitan. Rado bi vi izgubili i 30 a ne 3 derbija samo da nekako uzmete tu mucenu titulu vise! Kakav bese bilans sa Stanojem ima Robi? Ili se to zaboravilo?

zvezda zauvek

pre 11 godina

Pa kako da ih covek motivise da vise od pola godine igraju bez dinara? Ajde ove nase domace klince i nekako, imaju roditelje koji su im davali dzeparac, ali zato mi je jasan Evandro... Covek je po dolasku, u prvoj polusezoni bio ok, mozda i vise. Kasnije je bivao sve gori i gori... Nece sigurno brazilac da igra iz neke ljubavi prema Zvezdi a u klubu je godinu dana! Stranca moras da platis da bi ginuo, koj drugi motiv on moze da ima od toga da zaradi za svoju decu i porodicu...ali jbg...

Abakus

pre 11 godina

Po mojoj novoj racunici evo otprilike budzeta Zvezde: Pare od sponzora - Legea 1.4 miliona evra po sezoni (plus oprema izvan ove cifre), izvor je B92. Gazprom, 4-5 miliona evra po sezoni, izvor Zvezdin sajt. Po mojoj racunici, samo od Bordoa, Zvezda je na ulaznice uzela oko 30 miliona dinara (250.000 evra), i uzima oko 60 miliona dinara po sezoni (20000 gledalaca prosek, 200 dinara prosek cena, 15 domacih utakmica na Marakani) sto je 500.000 evra. Dakle, ako nema nikakvih prihoda, a tu ima i ostalih sponzora osim Legea-e i Gazprom-a, Zvezda godisnje uzme 6.350.000 do 7.350.000 evra a siguran sam da je vise. Nije to ogromna lova ali kako nema kinte za plate??? Nesto ovde nije u redu? Ko laze a ko krade?

Zvezda

pre 11 godina

Robi ti si stvarno nasa legenda,covek koji ima najvece srce od svih bivsih trenera u celoj Zvezdinoj istoriji ali od kako si otisao iz Zvezde mi smo poceli da licimo na nesto dole na terenu.Vise ne igramo lepo vec dosadno ali belezimo dobre rezultate,igramo onako kako se igra da bi uzeli titulu tj cvrsto i na rezultat.Voleo bih da se vratis u Zvezdu,licno ja mislim da zasluzujes neku od najvisih funkcija u klubu ali trenerski posao ti prosto ne ide,mozda bi mogao da se oprobas kao sportski direktor jer si pokazao da umes dobro da selektiras ekipu.Ali selektiranje i vodjenje nije isto...A sto se tice ovih prica za stanje u klubu to je opste poznato.Ja mislim da je ova uprava na celu sa Lukicem i Vesicem zaduzena da posle KK sada skroz slome i FK,dakle klasicna sabotaza.Nadam se da ce uskoro doci do "ciscenja",da ce kompletno rukovodstvo biti smenjeno pa ako treba i protiv pojedinaca podneti krivicne prijave ako se utvrdi da su ostetili klub(a vec sada je jasno da je ova uprava napravila veci dug nego konobar i Pixi zajedno)

evropa

pre 11 godina

Ako posle ovakve iskrene izjave Robija, ima jos navijaca Zvezde koji veruju i podrzavaju ovu upravu... Onda neznam sta da kazem... Prosle godine u ovo doba sam pisao, Dzaju za predsednika i Jugovica za sportskog direktora, i dalje mislim tako...

Strahinja

pre 11 godina

"Mala" ispravka za Robija - GAspromov profit za prošlu godinu nije iznosio 4 milijarde dolara, kako on misli, neto prihod ove kompanije je zapravo iznosio 44 milijarde dolara, najviše na svetu :-D

Ministarstvo za C. zvezdu i Partizan

pre 11 godina

Zuti nije znao gde dolazi i smorio se na kraju kad je ukapirao borbu s vetrenjacama.
Sudbina Crvene zvezde u fudbalu je da postane Crvena zvezda Beograd, kao u kosarci, dugovi su preveliki i svaki dan se uvecavaju, ljudi to ne zele da vide i ne pristaju i dalje na istinu dok sama ne bude tresnula sve po glavi.

Lucchese

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!

A ti prijatelju bi radio negde a da te ne placaju 7 meseci, sto je najcrnje covek nije rekao samo u svoje ime, vec da niko od zaposlenih nije dobio platu 7 meseci. Onda se dragi moj ne potpisuje profesionalni ugovor sa trenerom, vec angazujes nekog entuzijastu koji bi da volontira. Uostalom, mozda bi bilo najbolje ti da se prijavis ako vec volis da volontiras.

tebi Zvezda u srcu,a ja sam Elvis Prisli

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!
(Zvezda u srcu!, 3. septembar 2012 13:44)

Sve,sve ali da napises ovakvu glupost o utakmicama sa Partizanom!?

p.s. Ocekujes da svi za dzabe rade,dok se rukovodstvo bahati?!

kako je tebi dobroo..

pre 11 godina

(Zvezda u srcu!, 03. septembar 2012 13:44).Decko iz usta ti se cuje da si grobar,kako dozvoljavas sebi takvo ponizenje,ono sa Partizanom vidi se lepo da te boli jer vas je procitao tri derbija za redom boli te sto je u katastrofalnoj situaciji doveo najbolje mlade igrace i poceo da stvara tim koji ce da pobedjuje i osvaja i ovaj mudrinski je njegova zelja bila i dosao je,vratio publiku nazad.Hvala ti Robi na svemu i vrati se kao sportski direktor jednog dana.

rema

pre 11 godina

Zvezdu nije unistio ni Vesic ni Lukic,Zvezdu su unistili njeni navijaci pre svega Delije koji su se prodali upravi i postali njihove sluge.Bojkot Severa koji je rak-rana kluba,hitna privatizacija kluba dosta je bilo komunizma i jednoumlja u Zvezdi.

Milko

pre 11 godina

Robert Prosinečki pripada najlepšem i najboljem delu Crvene Zvezde ikada.
Uvek će biti jedna od najsjajnijih Zvezdinih zvezda.
Zbog takvih igrača i ljudi postaje se i ostaje zvezdaš za uvek.

Dobrica

pre 11 godina

U "Zvezdu" si uvek dobrodošao. Veliki si stručnjak i sjajan čovek. Nadam se da nećemo dugo čekati na rasplet u klubu i tvoj povratak.
Stvari kad tad moraju doći na svoje mesto.

Mihajlovic

pre 11 godina

Dva minuta su nas delila od potpuno drugacije situacije. Da smo eliminisali Bordo, imali bi jos 6 utakmica u evropi, od toga 3 spektakla na Marakani. Inace, revans sa francuzima sam gledao u porodicnom domu, u drustvu oca (koji je veliki zvezdas) i strica (veliki partizanovac). Gledali smo oba meca, na dva tv-a, s tim sto sam jaz naravno, gledao samo Zvezdu. Dva puta sam "skakao do neba", i onda totalni krah.. Svi smo bili razocarani, stric srecan zbog Partizana ali tuzan zbog Zvezde, samo mi kratko rece: A sve su imali, odlicno su igrali, jos se sada vraca Dzajic.. Steta! Otac je bio besan na Maksimovica, Bajkovica... Kaze- Eto vam sad, igrajte sa Borcom i Sremom godinu dana... Odavno ga nisam video tako razocaranog, a covek je u potpunosti ostvarena licnost, ozbiljan, uspesan.. Ali, eto, to je Zvezda!

bardo bargro

pre 11 godina

eeeee gani, i njega ste najurili.

kod nas se bar zna red, ko god da je trener, igra se posteno prvih 45minuta posle se dogovorimo sa ljudima.

tako da nam atrener i nije potreban, ali vama treba

Sector

pre 11 godina

A tjerali smo Evandra jer igra bezvoljno i lose a nije primio platu 7 mjeseci!Kako bi ste vi radili u nekoj firmi a nista primili mjesecima platu?Oni su profesionalci..A ovi iz uprave su sve sem toga,brukaju nas po Evropi.Sramota me majke mi.Imam osjecaj da ce vec na zimu sve da rasprodaju a Evropu cemo sljedece godine docekati sa Babaljem u spicu.Vlada i Gazprom moraju sto prije da djeluju!

Zvezda u srcu!

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!

Ivke

pre 11 godina

..nisam ni ja vise mogao da izdrzim tvoje eksperimente i posed bez suta na gol ..kapa dole za sve sto si kao igrac i covek doneo mom klubu ..ali na klupi nisam mogao da te smislim, izvini..

Dragan Mance, legenda živi..

pre 11 godina

Šta god ko misli o gospodinu Prosinečkom, čovek je samom svojom pojavom dao na značaju ovom našem jadnom klupskom fudbalu.
Čovek ne može a da nema poštovanja prema pre svega - fudbalskoj legendi svetskih razmera, a onda prema čoveku koji se vratio ovde posle svih događanja u ex YU.
Pozdrav care i dobrodošao nazad u Srbiju kad god ti srce poželi.

GROBAR DO SMRTI!

Zvezda!

pre 11 godina

Dragi moj Robi, isti oni koji su i ovde i na mnogim drugim mestima doprineli tvom odlasku ("beskonačna dodavanja, napred-nazad, bez završnih pasova, štoper veznom i nazad, bez kontre i duge lopte...") danas počinju da spremaju omču i Saletu, sad im mnogo smeta što očigleno umoran i polomljen (od nesreće u Bordou) tim "mnogo preskače igru, nema sredine, pasova napred nazad, u širinu..." iako posed lopte bude oko 65% i pobeda se ostvari...
Sve je to dragi moj Robi nevažno kad su svih 7-8 miliona u ovoj zemlji najbolji treneri, skauti, fudbaleri, ekonomsiti, političari, teniseri... ma za sve rođeni.
Putuj Robi, hvala ti na ljubavi kojom si nas hranio i dalje nas hraniš, vidimo se mi opet, kad tad i u kakvom god aranžmanu, ti si naš!

martas

pre 11 godina

Juce su svi koji su bili na utakmici mogli da vide razliku izmedju Zvezdine igre dok je Robi bio trener i sada kada je Aleksandar trener naravno u korist "Velikog Zutog". Poceo je da stvara tim i igru koja premasuje domace uslove i u tome su ga prekinuli, dobio je ruinu od tima, kluba i nikakve uslove da nesto od toga stvori, a poceo je da stvara. On je najsjajniji deo Crvene Zvezde i uvek ce biti deo nas koji stvarno volimo ovaj klub, ma kako da je u ocajnom stanju! Hvala mu za sve.

veerghoen

pre 11 godina

Jednom recju-Gospodin. Sever te i dalje voli i ceka da se vratis sa Dzajicem. Minut nas je delio od dodatnih 6 utakmica,para od ulaznica, reklama, tv prava, sponzorstva. Bas je steta sto smo ispali onako nesrecno.

pix

pre 11 godina

a sta da radimo robi :( lopovi su nas unistili, svesni smo mi da nema para zato vam hvala svima koji ste ulozili i ulazete sebe za bolju CZ, valjda ce biti bolje, da osvojimo titulu, pa onda da izadjemo u evropu da se uzme koja para, pa da se zadrze ovi igraci sto duze mogu to je jedini put ozdravljenja, znaci da se zadrze ovi mladi momci bar 3 god da igraju zajedno i sigurno ce biti lige sampiona koju cekamo bas dugo, zamislite kada se vise od pola srbije probudi tim uspehom, cak i kada smo u ovolikoj losoj situaciji kolika je podrska klubu od strane navijaca, zamislite tad.. uh.. zadrzite ove mlade igrace!!

CZ

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!
(Zvezda u srcu!, 3. septembar 2012 13:44)

neko ko ima zvezdu u srcu jednostavno ne moze da napise nesto takvo....il si to pise neko iz uprave? sigurno je to.

čikadača

pre 11 godina

Posle ovoga što si rekao možeš samo tužbu da popiješ od Zvezde,parama se ne nadaj.Ako ne veruješ pitaj kolegu koji te zamenio na klupi.

Vanja

pre 11 godina

Robi ti si jednostavno mnogo iznad "ljudi" koji trenutno vode klub. Sto se tice Gasproma realno je da ne daju novac jer su oni sponzori FK Crvena zvezda i nece da daju novac ljudima koji ta sredstva upucuju na druge adrese. Kada dodju normalni ljudi u klub bice i para od Gasproma.

Abakus

pre 11 godina

Ako Zvezda ne placa dinara zaposlenima to znaci da sve zarade kluba idu na otplacivanje kamata! Najveci troskovi fudbalskih klubova su u platama fudbalera, ulaznih jeftinih transfera kojih nema puno a imaju tu jos troskovi za struju i slicne dazbine, porez (ako nema profita nema poreza), i troskovi za putovanja na utakmice. Sve to bi trebalo da bude znantno manje od plata. Od zarada tu su ulaznice a Zvezda tu najvise zaradjuje u Srbiji, prodaja igraca kojih je opet malo, sponzori i nagrade (od kojih se zakidaju premije za igrace koje su ih i osvojili) na kraju sezone - drugo mesto i kup. Za kraj, nije mi jasno kako FKCZ ne mora da javno objavljuje finansijske izvestaje ako je vec u drzavnoj imovini. Kapiram da je to sportska ustanova, ali zar to ne daje mesta kradji i korupciji? Ako smo mi navijaci tog kluba, zar nemamo pravo da budemo upuceni?

duh sa sekirom

pre 11 godina

...nije sramota biti siromah, iskreno zao mi je zvezde jer puno mojih prijatelja pati zbog toga, mada mene to ne cini srecnim.
...ali kad krene prica o velicini i kvazipatriotizmu iz uprave stomak mi se okrene.
...áe da ce to nekako da pomogne klubu pa da ih razumem ali koga bree lazete!

Znaisha

pre 11 godina

Dovoljno je da mafijaske glavesine iz uprave prodaju svoje automobile i da isplate sve plate za tih 215 mucenika...tj. 200,ovih 15 su ti o kojima pricam!!! Mada,kad bolje razmislim taj broj je daleko manji...nisam racunao "vodje"...

*

pre 11 godina

Konsolidovaće se Zvezda, ojačaće vrlo brzo i žao mi je što to vreme nije dočekao. Pa onda sa adekvatnim igračima da igra svoju igru i filozofiju.
Sa ovim što danas igra u Srbiji to je jednostavno nemoguće.

dzoni

pre 11 godina

"Osim toga, šta ću im ja, posle sedam kola imaju osam bodova više od Hajduka, prvenstvo su završili pre nego što je počela školska godina“
KRALJ :D

nini

pre 11 godina

Roberte,Vi ste simbol Velike Zvezde mog detinstva.Zvezda nikada ne bi bila velika da je takvi ljudi nisu činili i borili se za nju.Nadam se da cete jednog dana podici kup sveta,kao Zvezdin trener.

Dermendziev

pre 11 godina

Robi,lavcino cekamo te zajedno sa Dzajom.Dzajin povratak je neminovan ako neko zna sta je Zveyda.Dzaja zna sta je fudbal,Dzaja najbolje poynaje Yveydu,Dzaja zna sta je Robi,Dzaja ce po drugi put licno tebe dovesti u klub koga si puno zaduzio.

Srecno care ma gde bio do ponovnog povratka.

Pozdrav!

Drale

pre 11 godina

Štrajk je i bio, dan posle Bordoa. Do srede je rok da se ljudima isplati novac, prvi put posle sedam meseci. Lukić je uspeo u nameri, doveo je Zvezdu na prosjački štap. Meni je najtragičnija priča da je Robi kafe kuvarici dao 100 evra iz svog džepa jer u kasi nije bilo ni za 100 grama kafe.

Dragan Mance, legenda živi..

pre 11 godina

Šta god ko misli o gospodinu Prosinečkom, čovek je samom svojom pojavom dao na značaju ovom našem jadnom klupskom fudbalu.
Čovek ne može a da nema poštovanja prema pre svega - fudbalskoj legendi svetskih razmera, a onda prema čoveku koji se vratio ovde posle svih događanja u ex YU.
Pozdrav care i dobrodošao nazad u Srbiju kad god ti srce poželi.

GROBAR DO SMRTI!

Drale

pre 11 godina

Štrajk je i bio, dan posle Bordoa. Do srede je rok da se ljudima isplati novac, prvi put posle sedam meseci. Lukić je uspeo u nameri, doveo je Zvezdu na prosjački štap. Meni je najtragičnija priča da je Robi kafe kuvarici dao 100 evra iz svog džepa jer u kasi nije bilo ni za 100 grama kafe.

rema

pre 11 godina

Zvezdu nije unistio ni Vesic ni Lukic,Zvezdu su unistili njeni navijaci pre svega Delije koji su se prodali upravi i postali njihove sluge.Bojkot Severa koji je rak-rana kluba,hitna privatizacija kluba dosta je bilo komunizma i jednoumlja u Zvezdi.

Milko

pre 11 godina

Robert Prosinečki pripada najlepšem i najboljem delu Crvene Zvezde ikada.
Uvek će biti jedna od najsjajnijih Zvezdinih zvezda.
Zbog takvih igrača i ljudi postaje se i ostaje zvezdaš za uvek.

Dobrica

pre 11 godina

U "Zvezdu" si uvek dobrodošao. Veliki si stručnjak i sjajan čovek. Nadam se da nećemo dugo čekati na rasplet u klubu i tvoj povratak.
Stvari kad tad moraju doći na svoje mesto.

CZ

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!
(Zvezda u srcu!, 3. septembar 2012 13:44)

neko ko ima zvezdu u srcu jednostavno ne moze da napise nesto takvo....il si to pise neko iz uprave? sigurno je to.

Zvezda!

pre 11 godina

Dragi moj Robi, isti oni koji su i ovde i na mnogim drugim mestima doprineli tvom odlasku ("beskonačna dodavanja, napred-nazad, bez završnih pasova, štoper veznom i nazad, bez kontre i duge lopte...") danas počinju da spremaju omču i Saletu, sad im mnogo smeta što očigleno umoran i polomljen (od nesreće u Bordou) tim "mnogo preskače igru, nema sredine, pasova napred nazad, u širinu..." iako posed lopte bude oko 65% i pobeda se ostvari...
Sve je to dragi moj Robi nevažno kad su svih 7-8 miliona u ovoj zemlji najbolji treneri, skauti, fudbaleri, ekonomsiti, političari, teniseri... ma za sve rođeni.
Putuj Robi, hvala ti na ljubavi kojom si nas hranio i dalje nas hraniš, vidimo se mi opet, kad tad i u kakvom god aranžmanu, ti si naš!

nini

pre 11 godina

Roberte,Vi ste simbol Velike Zvezde mog detinstva.Zvezda nikada ne bi bila velika da je takvi ljudi nisu činili i borili se za nju.Nadam se da cete jednog dana podici kup sveta,kao Zvezdin trener.

Znaisha

pre 11 godina

Dovoljno je da mafijaske glavesine iz uprave prodaju svoje automobile i da isplate sve plate za tih 215 mucenika...tj. 200,ovih 15 su ti o kojima pricam!!! Mada,kad bolje razmislim taj broj je daleko manji...nisam racunao "vodje"...

tebi Zvezda u srcu,a ja sam Elvis Prisli

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!
(Zvezda u srcu!, 3. septembar 2012 13:44)

Sve,sve ali da napises ovakvu glupost o utakmicama sa Partizanom!?

p.s. Ocekujes da svi za dzabe rade,dok se rukovodstvo bahati?!

dzoni

pre 11 godina

"Osim toga, šta ću im ja, posle sedam kola imaju osam bodova više od Hajduka, prvenstvo su završili pre nego što je počela školska godina“
KRALJ :D

Sector

pre 11 godina

A tjerali smo Evandra jer igra bezvoljno i lose a nije primio platu 7 mjeseci!Kako bi ste vi radili u nekoj firmi a nista primili mjesecima platu?Oni su profesionalci..A ovi iz uprave su sve sem toga,brukaju nas po Evropi.Sramota me majke mi.Imam osjecaj da ce vec na zimu sve da rasprodaju a Evropu cemo sljedece godine docekati sa Babaljem u spicu.Vlada i Gazprom moraju sto prije da djeluju!

evropa

pre 11 godina

Ako posle ovakve iskrene izjave Robija, ima jos navijaca Zvezde koji veruju i podrzavaju ovu upravu... Onda neznam sta da kazem... Prosle godine u ovo doba sam pisao, Dzaju za predsednika i Jugovica za sportskog direktora, i dalje mislim tako...

Mihajlovic

pre 11 godina

Dva minuta su nas delila od potpuno drugacije situacije. Da smo eliminisali Bordo, imali bi jos 6 utakmica u evropi, od toga 3 spektakla na Marakani. Inace, revans sa francuzima sam gledao u porodicnom domu, u drustvu oca (koji je veliki zvezdas) i strica (veliki partizanovac). Gledali smo oba meca, na dva tv-a, s tim sto sam jaz naravno, gledao samo Zvezdu. Dva puta sam "skakao do neba", i onda totalni krah.. Svi smo bili razocarani, stric srecan zbog Partizana ali tuzan zbog Zvezde, samo mi kratko rece: A sve su imali, odlicno su igrali, jos se sada vraca Dzajic.. Steta! Otac je bio besan na Maksimovica, Bajkovica... Kaze- Eto vam sad, igrajte sa Borcom i Sremom godinu dana... Odavno ga nisam video tako razocaranog, a covek je u potpunosti ostvarena licnost, ozbiljan, uspesan.. Ali, eto, to je Zvezda!

martas

pre 11 godina

Juce su svi koji su bili na utakmici mogli da vide razliku izmedju Zvezdine igre dok je Robi bio trener i sada kada je Aleksandar trener naravno u korist "Velikog Zutog". Poceo je da stvara tim i igru koja premasuje domace uslove i u tome su ga prekinuli, dobio je ruinu od tima, kluba i nikakve uslove da nesto od toga stvori, a poceo je da stvara. On je najsjajniji deo Crvene Zvezde i uvek ce biti deo nas koji stvarno volimo ovaj klub, ma kako da je u ocajnom stanju! Hvala mu za sve.

Dermendziev

pre 11 godina

Robi,lavcino cekamo te zajedno sa Dzajom.Dzajin povratak je neminovan ako neko zna sta je Zveyda.Dzaja zna sta je fudbal,Dzaja najbolje poynaje Yveydu,Dzaja zna sta je Robi,Dzaja ce po drugi put licno tebe dovesti u klub koga si puno zaduzio.

Srecno care ma gde bio do ponovnog povratka.

Pozdrav!

TBM

pre 11 godina

Prenecu vam par informacija koje su 100% tacne, verujem da to vec znate. . . :
1) Prosinecki je premirao igrace sa po 50 evra nakon pobede u kupu, sa izgovorom da im daje da odu na pice
2) Prosinecki nije pozajmljivao, vec poklanjao igracima tj. placao stanarine i hranu
3) Prosinecki kao i sto sam navodi nije primio platu mesecima
4) Lukic nije imao za igrace i Prosineckog, ali su vodje sa severne tribine redovno isplacivane
5) Igraci su trpeli sve to samo zato sto im je Prosinecki ulivao nadu. . .

Ne zelimo takvu Zvezdu. . . . .

cofi

pre 11 godina

Sto se tice Robija i njegove plate siguran sam da bi izdrzao nego covek nije mogao vise da ih tera da daju svoj maksimum a vidi kako zele da strajkuju i da su nezadovoljni,pa mu oteraju dva pomocna trenera, za igraca kaze da mu ne pravi probleme oni ga oteraju,pored svega toga on je skupio malo sto vredi iz ove lige i doneo nadu i bolje sutra Zvezdi,ovo sa Bordoom je veliki uspeh za ove pacenike zahvaljujuci njemu.. dokle vise, tamo ne bi niko izdrzao ni mesec dana sa Lukicem,zato iz grla: "UPRAVA NAPOLJE".

Vanja

pre 11 godina

Robi ti si jednostavno mnogo iznad "ljudi" koji trenutno vode klub. Sto se tice Gasproma realno je da ne daju novac jer su oni sponzori FK Crvena zvezda i nece da daju novac ljudima koji ta sredstva upucuju na druge adrese. Kada dodju normalni ljudi u klub bice i para od Gasproma.

Teško će se iz dugova isplivati, ogromni su

pre 11 godina

Evropo, ili evropo, lako je dovesti Džaju za direktora, ali postoji nešto što ga sprečava. I ne zaboravi, njemu je sada 67. godina. U penziju se ide sa dve godine manje. Nisam siguran da je veliki ekonomski ili pravni stručnjak, a direktor kluba mora to da zna, a za fudbal i igru zaduženi su neki drugi ljudi u klubu. U vreme kad je Zvezda imala onaj tim koji postao prvak Evrope glavni čovek bio je ekonomista Cvetković, a Džajić je bio Džajič, Cvele je od njega bio jači u svemu, osim u igranju fudbala.

Lucchese

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!

A ti prijatelju bi radio negde a da te ne placaju 7 meseci, sto je najcrnje covek nije rekao samo u svoje ime, vec da niko od zaposlenih nije dobio platu 7 meseci. Onda se dragi moj ne potpisuje profesionalni ugovor sa trenerom, vec angazujes nekog entuzijastu koji bi da volontira. Uostalom, mozda bi bilo najbolje ti da se prijavis ako vec volis da volontiras.

Abakus

pre 11 godina

Po mojoj novoj racunici evo otprilike budzeta Zvezde: Pare od sponzora - Legea 1.4 miliona evra po sezoni (plus oprema izvan ove cifre), izvor je B92. Gazprom, 4-5 miliona evra po sezoni, izvor Zvezdin sajt. Po mojoj racunici, samo od Bordoa, Zvezda je na ulaznice uzela oko 30 miliona dinara (250.000 evra), i uzima oko 60 miliona dinara po sezoni (20000 gledalaca prosek, 200 dinara prosek cena, 15 domacih utakmica na Marakani) sto je 500.000 evra. Dakle, ako nema nikakvih prihoda, a tu ima i ostalih sponzora osim Legea-e i Gazprom-a, Zvezda godisnje uzme 6.350.000 do 7.350.000 evra a siguran sam da je vise. Nije to ogromna lova ali kako nema kinte za plate??? Nesto ovde nije u redu? Ko laze a ko krade?

Abakus

pre 11 godina

Ako Zvezda ne placa dinara zaposlenima to znaci da sve zarade kluba idu na otplacivanje kamata! Najveci troskovi fudbalskih klubova su u platama fudbalera, ulaznih jeftinih transfera kojih nema puno a imaju tu jos troskovi za struju i slicne dazbine, porez (ako nema profita nema poreza), i troskovi za putovanja na utakmice. Sve to bi trebalo da bude znantno manje od plata. Od zarada tu su ulaznice a Zvezda tu najvise zaradjuje u Srbiji, prodaja igraca kojih je opet malo, sponzori i nagrade (od kojih se zakidaju premije za igrace koje su ih i osvojili) na kraju sezone - drugo mesto i kup. Za kraj, nije mi jasno kako FKCZ ne mora da javno objavljuje finansijske izvestaje ako je vec u drzavnoj imovini. Kapiram da je to sportska ustanova, ali zar to ne daje mesta kradji i korupciji? Ako smo mi navijaci tog kluba, zar nemamo pravo da budemo upuceni?

kako je tebi dobroo..

pre 11 godina

(Zvezda u srcu!, 03. septembar 2012 13:44).Decko iz usta ti se cuje da si grobar,kako dozvoljavas sebi takvo ponizenje,ono sa Partizanom vidi se lepo da te boli jer vas je procitao tri derbija za redom boli te sto je u katastrofalnoj situaciji doveo najbolje mlade igrace i poceo da stvara tim koji ce da pobedjuje i osvaja i ovaj mudrinski je njegova zelja bila i dosao je,vratio publiku nazad.Hvala ti Robi na svemu i vrati se kao sportski direktor jednog dana.

Pele

pre 11 godina

Prosinečki je jedini trener na svetu koji bi radio besplatno. Čoveče, ladno mu duguju skoro 300.000 EUR! Valjda će sad da uzme koji milion od Kameruna, da se malo oporavi od "prijatelja" iz Zvezde.

veerghoen

pre 11 godina

Jednom recju-Gospodin. Sever te i dalje voli i ceka da se vratis sa Dzajicem. Minut nas je delio od dodatnih 6 utakmica,para od ulaznica, reklama, tv prava, sponzorstva. Bas je steta sto smo ispali onako nesrecno.

nezainteresovan

pre 11 godina

Sta reci, javno se se zna da je covek pozajmljivao pare svojim igracima, javno se zna da punu platu nije primio mozda cak i godinu dana. Prvi interviju posle emotivnog odlaska, je dat za najcitaniji hrvatski list, u sred Hrvatske u sred Zagreba , nedaleko od Maksimira, covek kaze bukvalno, Zvezda je najveca, Dinamo je sr... :D U njegove trenerske kvalitete imamo pravo posumljati(Mozda) ali u ljudske nikako. Svaka ti cast ljudino, vrata Marakane su ti vecno otvorena, gospidne Prosinecki Roberte!

Munja

pre 11 godina

"Osim toga, šta ću im ja, posle sedam kola imaju osam bodova više od Hajduka, prvenstvo su završili pre nego što je počela školska godina".

Koliko dobra konstatacija.

zvezda zauvek

pre 11 godina

Pa kako da ih covek motivise da vise od pola godine igraju bez dinara? Ajde ove nase domace klince i nekako, imaju roditelje koji su im davali dzeparac, ali zato mi je jasan Evandro... Covek je po dolasku, u prvoj polusezoni bio ok, mozda i vise. Kasnije je bivao sve gori i gori... Nece sigurno brazilac da igra iz neke ljubavi prema Zvezdi a u klubu je godinu dana! Stranca moras da platis da bi ginuo, koj drugi motiv on moze da ima od toga da zaradi za svoju decu i porodicu...ali jbg...

Strahinja

pre 11 godina

"Mala" ispravka za Robija - GAspromov profit za prošlu godinu nije iznosio 4 milijarde dolara, kako on misli, neto prihod ove kompanije je zapravo iznosio 44 milijarde dolara, najviše na svetu :-D

istina

pre 11 godina

Cekaj malo . . . Ovde svi podrzvajau Prosineckog , na stadionu dodje 40000 ( tako kazu delije). . . Koga oni podrzavaju ?
Sada ce svi u glas reci "Zvezdu" . Zar to nije zatvaranje oci pred problemom ? Zasto nikada sa Severa ne porucite nesto upravi ?
Sad mi je jasno zasto Jankovic kaze "sumnjiv penal" , pa nesma da kaze rec Bajkovicu koji 7 meseci nije primio platu . Kako njemu da kaze "sta radis na 15 metara od gola ? "
Dok se lazete nema srece , e zato Grobari dodju i prozivaju Djurica , ili bojkotuju klub , a vama je jedina prica o fudbalu "toliko i toliko nas je bilo "

pix

pre 11 godina

a sta da radimo robi :( lopovi su nas unistili, svesni smo mi da nema para zato vam hvala svima koji ste ulozili i ulazete sebe za bolju CZ, valjda ce biti bolje, da osvojimo titulu, pa onda da izadjemo u evropu da se uzme koja para, pa da se zadrze ovi igraci sto duze mogu to je jedini put ozdravljenja, znaci da se zadrze ovi mladi momci bar 3 god da igraju zajedno i sigurno ce biti lige sampiona koju cekamo bas dugo, zamislite kada se vise od pola srbije probudi tim uspehom, cak i kada smo u ovolikoj losoj situaciji kolika je podrska klubu od strane navijaca, zamislite tad.. uh.. zadrzite ove mlade igrace!!

Sasho

pre 11 godina

Da vas nelazem grobar sam u dusi,ali kad procitam ovako nesto meni se telo uznemiri!gasprom je potpisao ugovor sa zvezdom,a ne sa ljudima znaci da gasprom hoce da izvlaci dobit iz zvezde!sta mislite da li shalkeu mogu tako da rade,a daju 30do40miliona godisnje e pa braco srbi nemogu jer nemacka drzava,a mi j...vetar drzava!

nenad

pre 11 godina

roberte legendo imam 36 godina i meni i mojim ortacima je zao sto se momentalno ovako zavrsio tvoj povratak u zvezdu. verujemo da ces ponovo doci da slavimo neke titule.

kad je tesko ....pravac u Zeleznik

pre 11 godina

Robi sto se coveve sekiras za dug od mizernih 28.000.000 evra (bez poreze naravno)....pa to se u "zemlji" Srbiji jednostavno regulise.Lepo se registruje FK C.Zvezda Beograd i taj dug preko noci spadne na neku sicu....
Ma samo se jevi g.Covicu...Stjepana Supanjca 15/ bb.zadnja posta Zeleznik/..on zna kako se to radi!

duh sa sekirom

pre 11 godina

...nije sramota biti siromah, iskreno zao mi je zvezde jer puno mojih prijatelja pati zbog toga, mada mene to ne cini srecnim.
...ali kad krene prica o velicini i kvazipatriotizmu iz uprave stomak mi se okrene.
...áe da ce to nekako da pomogne klubu pa da ih razumem ali koga bree lazete!

bardo bargro

pre 11 godina

eeeee gani, i njega ste najurili.

kod nas se bar zna red, ko god da je trener, igra se posteno prvih 45minuta posle se dogovorimo sa ljudima.

tako da nam atrener i nije potreban, ali vama treba

*

pre 11 godina

Konsolidovaće se Zvezda, ojačaće vrlo brzo i žao mi je što to vreme nije dočekao. Pa onda sa adekvatnim igračima da igra svoju igru i filozofiju.
Sa ovim što danas igra u Srbiji to je jednostavno nemoguće.

Zvezda

pre 11 godina

Robi ti si stvarno nasa legenda,covek koji ima najvece srce od svih bivsih trenera u celoj Zvezdinoj istoriji ali od kako si otisao iz Zvezde mi smo poceli da licimo na nesto dole na terenu.Vise ne igramo lepo vec dosadno ali belezimo dobre rezultate,igramo onako kako se igra da bi uzeli titulu tj cvrsto i na rezultat.Voleo bih da se vratis u Zvezdu,licno ja mislim da zasluzujes neku od najvisih funkcija u klubu ali trenerski posao ti prosto ne ide,mozda bi mogao da se oprobas kao sportski direktor jer si pokazao da umes dobro da selektiras ekipu.Ali selektiranje i vodjenje nije isto...A sto se tice ovih prica za stanje u klubu to je opste poznato.Ja mislim da je ova uprava na celu sa Lukicem i Vesicem zaduzena da posle KK sada skroz slome i FK,dakle klasicna sabotaza.Nadam se da ce uskoro doci do "ciscenja",da ce kompletno rukovodstvo biti smenjeno pa ako treba i protiv pojedinaca podneti krivicne prijave ako se utvrdi da su ostetili klub(a vec sada je jasno da je ova uprava napravila veci dug nego konobar i Pixi zajedno)

igor

pre 11 godina

otisao, vratio se, otisao opet vratio se, nije bitno, kad god robi kroci nogom na marakanu sa severa ce se cuti tanananananana robert prosinecki, robert prosinecki.. ljudi, jedan je robert prosinecki, bio hrvat siptar kinez jevrej ili bilo sta, ne zanima me. on je za mene ikona crvene zvezde.

lejubajug

pre 11 godina

Zvezda,mu duguje silne pare,Nista nije dobio od onoga sto mu je Lukic obecao. Kada ce ? Nezna se ! Najverovatnije sledi tuzba,jednog dana,jer cifra nije mala !!

Ministarstvo za C. zvezdu i Partizan

pre 11 godina

Zuti nije znao gde dolazi i smorio se na kraju kad je ukapirao borbu s vetrenjacama.
Sudbina Crvene zvezde u fudbalu je da postane Crvena zvezda Beograd, kao u kosarci, dugovi su preveliki i svaki dan se uvecavaju, ljudi to ne zele da vide i ne pristaju i dalje na istinu dok sama ne bude tresnula sve po glavi.

*zvezdica*

pre 11 godina

Robi ako Bog da srece vratices nam se na velika vrata, da nastavis tamo gde si stao i da slavimo titulu koju si toliko zeleo da nam doneses! ZVEZDO VOLIM TE! ♥

zvezdash

pre 11 godina

jedva cekam propast profesionalnog sporta i da se jos u osnovnim skolama pocne sa razvijanjem amaterskog sporta!!!! sto se vise mladih bavi sportom to ce vise zdrave dece biti !!! UA PROFESIONALNI SPORT!!!

čikadača

pre 11 godina

Posle ovoga što si rekao možeš samo tužbu da popiješ od Zvezde,parama se ne nadaj.Ako ne veruješ pitaj kolegu koji te zamenio na klupi.

NogometAS

pre 11 godina

Srbi tvrde da je lako uci u ligu prvaka preko Maribora ali valjda zaboravljaju da je Dinamo prije toga izbacio prvaka Bugarske i da je prvak Srbije u posljednje 2 godine ispadao u u kvalfikacijama lige prvaka od sjeverno irskih ribara i ciparskih konobara, timova koji neusporedivo slabiji od Maribora, zar ne..

danguba

pre 11 godina

Klub je u katastrofalnom stanju i ovo što je Robi napravio za sezonu i po je ravno podvigu. Obnovio i podmladio ekipu, dobio Partizan 3x, osvojio kup i držao tim na okupu bez plate... Naravno da je pukao, lažeš i sebe i igrače mjesecima da će biti bolje, ko će mu vjerovati na kraju. Sad im Janković opet ulijeva neku novu nadu i tako u krug. Jadni su ovi što misle da se živi od ljubavi prema dresu. Jel i te vođe sa severa žive od ljubavi ili od Lukića?

Damir

pre 11 godina

Zvezda treba kao Rangers da proglasi bankrotsvo i krene ispocetka. Sa ovolikim dugom njima samo za kamate treba 5-6 miliona evra godisnje. Kako? Odakle?

nikola

pre 11 godina

Lako je uci u Lp preko Maribora hahaha. Kad si prvi imas povlasceni zreb, inace lakse je danas uci u Lp nego u Ligu europe. Prosineckom zelim sve najbolje u karijeri voleo bih da prihvati posao u Kamerunu naravno ukoliko zeli da napravi karijeru jer nema vremena za cekanje godine prolaze. Sve najbolje ljudino.

dejan zajecar

pre 11 godina

hvala care! upropastise nam zvezdu lopuze i secikese! sve najbolje u daljoj karijeri! e da je zvezdi jos par takvih ljudina, gde bi nam bio kraj!!!

vlada

pre 11 godina

ROBI znam da citas ovo.zato ću ti reći :" sacekaj da se dzaja vrati i odma prvim avionom bezi u kamerun da se izvuces iz ovih problema..ti si dobar covek a za takve nema mesta u srbiji..hvala ti za nadu koju si pravim delijama pruzio" i jos nesto...odo i ja iz srbije vec u januaru...

Ivke

pre 11 godina

..nisam ni ja vise mogao da izdrzim tvoje eksperimente i posed bez suta na gol ..kapa dole za sve sto si kao igrac i covek doneo mom klubu ..ali na klupi nisam mogao da te smislim, izvini..

*-*

pre 11 godina

Ma nemas pojma koliko nas bole ta tri derbija! Dva smo pustili da se malo smirite, tako naredjeno a i onaj u prvenstvu nije bio bitan. Rado bi vi izgubili i 30 a ne 3 derbija samo da nekako uzmete tu mucenu titulu vise! Kakav bese bilans sa Stanojem ima Robi? Ili se to zaboravilo?

Zvezda u srcu!

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!

antinikola

pre 11 godina

E moj crni Nikola, je lako je ući preko Maribora u lp, nema što, srećom vama je puno teže preko levadije, šamroka, aela i ostalih egzotičnih zemalja, a što se tiče povlaštenosti u izvlačenju, da bi je ostvario moraš osvojiti i koji bodić protiv nekoga, a iako je dinamo osvojio prošle godine nulu, svake godine u kvalifikacijama, pa i u skupini nakupi se bodova, recimo ove godine je dinamo ostvario najbolji koeficijent u kvalifikacijama u cijeloj europi

Evropa

pre 11 godina

Tesko ce se iz dugova isplivati, veliki su : Ja sam Dzaju naveo za predsednika, a ne za ekonomistu. Hoces da kazes da je Lukic Doktor ekonomskih nauka, pa je zato predsednik Zvezde. Ekonomskog strucnjaka nek pronadje Gasprom,pa da probaju srediti stanje u klubu

Zvezda u srcu!

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!

Ivke

pre 11 godina

..nisam ni ja vise mogao da izdrzim tvoje eksperimente i posed bez suta na gol ..kapa dole za sve sto si kao igrac i covek doneo mom klubu ..ali na klupi nisam mogao da te smislim, izvini..

Lucchese

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!

A ti prijatelju bi radio negde a da te ne placaju 7 meseci, sto je najcrnje covek nije rekao samo u svoje ime, vec da niko od zaposlenih nije dobio platu 7 meseci. Onda se dragi moj ne potpisuje profesionalni ugovor sa trenerom, vec angazujes nekog entuzijastu koji bi da volontira. Uostalom, mozda bi bilo najbolje ti da se prijavis ako vec volis da volontiras.

čikadača

pre 11 godina

Posle ovoga što si rekao možeš samo tužbu da popiješ od Zvezde,parama se ne nadaj.Ako ne veruješ pitaj kolegu koji te zamenio na klupi.

rema

pre 11 godina

Zvezdu nije unistio ni Vesic ni Lukic,Zvezdu su unistili njeni navijaci pre svega Delije koji su se prodali upravi i postali njihove sluge.Bojkot Severa koji je rak-rana kluba,hitna privatizacija kluba dosta je bilo komunizma i jednoumlja u Zvezdi.

kad je tesko ....pravac u Zeleznik

pre 11 godina

Robi sto se coveve sekiras za dug od mizernih 28.000.000 evra (bez poreze naravno)....pa to se u "zemlji" Srbiji jednostavno regulise.Lepo se registruje FK C.Zvezda Beograd i taj dug preko noci spadne na neku sicu....
Ma samo se jevi g.Covicu...Stjepana Supanjca 15/ bb.zadnja posta Zeleznik/..on zna kako se to radi!

*-*

pre 11 godina

Ma nemas pojma koliko nas bole ta tri derbija! Dva smo pustili da se malo smirite, tako naredjeno a i onaj u prvenstvu nije bio bitan. Rado bi vi izgubili i 30 a ne 3 derbija samo da nekako uzmete tu mucenu titulu vise! Kakav bese bilans sa Stanojem ima Robi? Ili se to zaboravilo?

CZ

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!
(Zvezda u srcu!, 3. septembar 2012 13:44)

neko ko ima zvezdu u srcu jednostavno ne moze da napise nesto takvo....il si to pise neko iz uprave? sigurno je to.

tebi Zvezda u srcu,a ja sam Elvis Prisli

pre 11 godina

Idi ti Robi u svoj Dinamo kad ti ovde ne valja. Otisao jer nije dobio platu 7 meseci. Ma nemoj, malo ti para, pa hoces i jadnu Zvezdu da deres. Licemer. Ponudili mu afrikanci pare i on odmah pobegao. Samo mu pare u glavi, a ovde nesto kao prica kako mu je stalo do Zvezde. Idi bre, ne trebas nam i nemoj nikad vise da se vracas. Nije ti mesto u Zvezdi kad samo o novcu razmisljas. A uostalom nikakve rezultate nisi ni pokazao. Gde je titula! Gde je Evropa! Da te ja pitam! Izgubo si sve utakmice sa Partizanom tako da nam ne trebas vise! Putuj u Afriku!
(Zvezda u srcu!, 3. septembar 2012 13:44)

Sve,sve ali da napises ovakvu glupost o utakmicama sa Partizanom!?

p.s. Ocekujes da svi za dzabe rade,dok se rukovodstvo bahati?!

NogometAS

pre 11 godina

Srbi tvrde da je lako uci u ligu prvaka preko Maribora ali valjda zaboravljaju da je Dinamo prije toga izbacio prvaka Bugarske i da je prvak Srbije u posljednje 2 godine ispadao u u kvalfikacijama lige prvaka od sjeverno irskih ribara i ciparskih konobara, timova koji neusporedivo slabiji od Maribora, zar ne..

bardo bargro

pre 11 godina

eeeee gani, i njega ste najurili.

kod nas se bar zna red, ko god da je trener, igra se posteno prvih 45minuta posle se dogovorimo sa ljudima.

tako da nam atrener i nije potreban, ali vama treba

Mihajlovic

pre 11 godina

Dva minuta su nas delila od potpuno drugacije situacije. Da smo eliminisali Bordo, imali bi jos 6 utakmica u evropi, od toga 3 spektakla na Marakani. Inace, revans sa francuzima sam gledao u porodicnom domu, u drustvu oca (koji je veliki zvezdas) i strica (veliki partizanovac). Gledali smo oba meca, na dva tv-a, s tim sto sam jaz naravno, gledao samo Zvezdu. Dva puta sam "skakao do neba", i onda totalni krah.. Svi smo bili razocarani, stric srecan zbog Partizana ali tuzan zbog Zvezde, samo mi kratko rece: A sve su imali, odlicno su igrali, jos se sada vraca Dzajic.. Steta! Otac je bio besan na Maksimovica, Bajkovica... Kaze- Eto vam sad, igrajte sa Borcom i Sremom godinu dana... Odavno ga nisam video tako razocaranog, a covek je u potpunosti ostvarena licnost, ozbiljan, uspesan.. Ali, eto, to je Zvezda!

Zvezda

pre 11 godina

Robi ti si stvarno nasa legenda,covek koji ima najvece srce od svih bivsih trenera u celoj Zvezdinoj istoriji ali od kako si otisao iz Zvezde mi smo poceli da licimo na nesto dole na terenu.Vise ne igramo lepo vec dosadno ali belezimo dobre rezultate,igramo onako kako se igra da bi uzeli titulu tj cvrsto i na rezultat.Voleo bih da se vratis u Zvezdu,licno ja mislim da zasluzujes neku od najvisih funkcija u klubu ali trenerski posao ti prosto ne ide,mozda bi mogao da se oprobas kao sportski direktor jer si pokazao da umes dobro da selektiras ekipu.Ali selektiranje i vodjenje nije isto...A sto se tice ovih prica za stanje u klubu to je opste poznato.Ja mislim da je ova uprava na celu sa Lukicem i Vesicem zaduzena da posle KK sada skroz slome i FK,dakle klasicna sabotaza.Nadam se da ce uskoro doci do "ciscenja",da ce kompletno rukovodstvo biti smenjeno pa ako treba i protiv pojedinaca podneti krivicne prijave ako se utvrdi da su ostetili klub(a vec sada je jasno da je ova uprava napravila veci dug nego konobar i Pixi zajedno)

kako je tebi dobroo..

pre 11 godina

(Zvezda u srcu!, 03. septembar 2012 13:44).Decko iz usta ti se cuje da si grobar,kako dozvoljavas sebi takvo ponizenje,ono sa Partizanom vidi se lepo da te boli jer vas je procitao tri derbija za redom boli te sto je u katastrofalnoj situaciji doveo najbolje mlade igrace i poceo da stvara tim koji ce da pobedjuje i osvaja i ovaj mudrinski je njegova zelja bila i dosao je,vratio publiku nazad.Hvala ti Robi na svemu i vrati se kao sportski direktor jednog dana.

Dermendziev

pre 11 godina

Robi,lavcino cekamo te zajedno sa Dzajom.Dzajin povratak je neminovan ako neko zna sta je Zveyda.Dzaja zna sta je fudbal,Dzaja najbolje poynaje Yveydu,Dzaja zna sta je Robi,Dzaja ce po drugi put licno tebe dovesti u klub koga si puno zaduzio.

Srecno care ma gde bio do ponovnog povratka.

Pozdrav!

nikola

pre 11 godina

Lako je uci u Lp preko Maribora hahaha. Kad si prvi imas povlasceni zreb, inace lakse je danas uci u Lp nego u Ligu europe. Prosineckom zelim sve najbolje u karijeri voleo bih da prihvati posao u Kamerunu naravno ukoliko zeli da napravi karijeru jer nema vremena za cekanje godine prolaze. Sve najbolje ljudino.

Sector

pre 11 godina

A tjerali smo Evandra jer igra bezvoljno i lose a nije primio platu 7 mjeseci!Kako bi ste vi radili u nekoj firmi a nista primili mjesecima platu?Oni su profesionalci..A ovi iz uprave su sve sem toga,brukaju nas po Evropi.Sramota me majke mi.Imam osjecaj da ce vec na zimu sve da rasprodaju a Evropu cemo sljedece godine docekati sa Babaljem u spicu.Vlada i Gazprom moraju sto prije da djeluju!

pix

pre 11 godina

a sta da radimo robi :( lopovi su nas unistili, svesni smo mi da nema para zato vam hvala svima koji ste ulozili i ulazete sebe za bolju CZ, valjda ce biti bolje, da osvojimo titulu, pa onda da izadjemo u evropu da se uzme koja para, pa da se zadrze ovi igraci sto duze mogu to je jedini put ozdravljenja, znaci da se zadrze ovi mladi momci bar 3 god da igraju zajedno i sigurno ce biti lige sampiona koju cekamo bas dugo, zamislite kada se vise od pola srbije probudi tim uspehom, cak i kada smo u ovolikoj losoj situaciji kolika je podrska klubu od strane navijaca, zamislite tad.. uh.. zadrzite ove mlade igrace!!

Teško će se iz dugova isplivati, ogromni su

pre 11 godina

Evropo, ili evropo, lako je dovesti Džaju za direktora, ali postoji nešto što ga sprečava. I ne zaboravi, njemu je sada 67. godina. U penziju se ide sa dve godine manje. Nisam siguran da je veliki ekonomski ili pravni stručnjak, a direktor kluba mora to da zna, a za fudbal i igru zaduženi su neki drugi ljudi u klubu. U vreme kad je Zvezda imala onaj tim koji postao prvak Evrope glavni čovek bio je ekonomista Cvetković, a Džajić je bio Džajič, Cvele je od njega bio jači u svemu, osim u igranju fudbala.

Dragan Mance, legenda živi..

pre 11 godina

Šta god ko misli o gospodinu Prosinečkom, čovek je samom svojom pojavom dao na značaju ovom našem jadnom klupskom fudbalu.
Čovek ne može a da nema poštovanja prema pre svega - fudbalskoj legendi svetskih razmera, a onda prema čoveku koji se vratio ovde posle svih događanja u ex YU.
Pozdrav care i dobrodošao nazad u Srbiju kad god ti srce poželi.

GROBAR DO SMRTI!

nezainteresovan

pre 11 godina

Sta reci, javno se se zna da je covek pozajmljivao pare svojim igracima, javno se zna da punu platu nije primio mozda cak i godinu dana. Prvi interviju posle emotivnog odlaska, je dat za najcitaniji hrvatski list, u sred Hrvatske u sred Zagreba , nedaleko od Maksimira, covek kaze bukvalno, Zvezda je najveca, Dinamo je sr... :D U njegove trenerske kvalitete imamo pravo posumljati(Mozda) ali u ljudske nikako. Svaka ti cast ljudino, vrata Marakane su ti vecno otvorena, gospidne Prosinecki Roberte!

Drale

pre 11 godina

Štrajk je i bio, dan posle Bordoa. Do srede je rok da se ljudima isplati novac, prvi put posle sedam meseci. Lukić je uspeo u nameri, doveo je Zvezdu na prosjački štap. Meni je najtragičnija priča da je Robi kafe kuvarici dao 100 evra iz svog džepa jer u kasi nije bilo ni za 100 grama kafe.

*

pre 11 godina

Konsolidovaće se Zvezda, ojačaće vrlo brzo i žao mi je što to vreme nije dočekao. Pa onda sa adekvatnim igračima da igra svoju igru i filozofiju.
Sa ovim što danas igra u Srbiji to je jednostavno nemoguće.

Vanja

pre 11 godina

Robi ti si jednostavno mnogo iznad "ljudi" koji trenutno vode klub. Sto se tice Gasproma realno je da ne daju novac jer su oni sponzori FK Crvena zvezda i nece da daju novac ljudima koji ta sredstva upucuju na druge adrese. Kada dodju normalni ljudi u klub bice i para od Gasproma.

veerghoen

pre 11 godina

Jednom recju-Gospodin. Sever te i dalje voli i ceka da se vratis sa Dzajicem. Minut nas je delio od dodatnih 6 utakmica,para od ulaznica, reklama, tv prava, sponzorstva. Bas je steta sto smo ispali onako nesrecno.

martas

pre 11 godina

Juce su svi koji su bili na utakmici mogli da vide razliku izmedju Zvezdine igre dok je Robi bio trener i sada kada je Aleksandar trener naravno u korist "Velikog Zutog". Poceo je da stvara tim i igru koja premasuje domace uslove i u tome su ga prekinuli, dobio je ruinu od tima, kluba i nikakve uslove da nesto od toga stvori, a poceo je da stvara. On je najsjajniji deo Crvene Zvezde i uvek ce biti deo nas koji stvarno volimo ovaj klub, ma kako da je u ocajnom stanju! Hvala mu za sve.

istina

pre 11 godina

Cekaj malo . . . Ovde svi podrzvajau Prosineckog , na stadionu dodje 40000 ( tako kazu delije). . . Koga oni podrzavaju ?
Sada ce svi u glas reci "Zvezdu" . Zar to nije zatvaranje oci pred problemom ? Zasto nikada sa Severa ne porucite nesto upravi ?
Sad mi je jasno zasto Jankovic kaze "sumnjiv penal" , pa nesma da kaze rec Bajkovicu koji 7 meseci nije primio platu . Kako njemu da kaze "sta radis na 15 metara od gola ? "
Dok se lazete nema srece , e zato Grobari dodju i prozivaju Djurica , ili bojkotuju klub , a vama je jedina prica o fudbalu "toliko i toliko nas je bilo "

Abakus

pre 11 godina

Po mojoj novoj racunici evo otprilike budzeta Zvezde: Pare od sponzora - Legea 1.4 miliona evra po sezoni (plus oprema izvan ove cifre), izvor je B92. Gazprom, 4-5 miliona evra po sezoni, izvor Zvezdin sajt. Po mojoj racunici, samo od Bordoa, Zvezda je na ulaznice uzela oko 30 miliona dinara (250.000 evra), i uzima oko 60 miliona dinara po sezoni (20000 gledalaca prosek, 200 dinara prosek cena, 15 domacih utakmica na Marakani) sto je 500.000 evra. Dakle, ako nema nikakvih prihoda, a tu ima i ostalih sponzora osim Legea-e i Gazprom-a, Zvezda godisnje uzme 6.350.000 do 7.350.000 evra a siguran sam da je vise. Nije to ogromna lova ali kako nema kinte za plate??? Nesto ovde nije u redu? Ko laze a ko krade?

Strahinja

pre 11 godina

"Mala" ispravka za Robija - GAspromov profit za prošlu godinu nije iznosio 4 milijarde dolara, kako on misli, neto prihod ove kompanije je zapravo iznosio 44 milijarde dolara, najviše na svetu :-D

cofi

pre 11 godina

Sto se tice Robija i njegove plate siguran sam da bi izdrzao nego covek nije mogao vise da ih tera da daju svoj maksimum a vidi kako zele da strajkuju i da su nezadovoljni,pa mu oteraju dva pomocna trenera, za igraca kaze da mu ne pravi probleme oni ga oteraju,pored svega toga on je skupio malo sto vredi iz ove lige i doneo nadu i bolje sutra Zvezdi,ovo sa Bordoom je veliki uspeh za ove pacenike zahvaljujuci njemu.. dokle vise, tamo ne bi niko izdrzao ni mesec dana sa Lukicem,zato iz grla: "UPRAVA NAPOLJE".

Milko

pre 11 godina

Robert Prosinečki pripada najlepšem i najboljem delu Crvene Zvezde ikada.
Uvek će biti jedna od najsjajnijih Zvezdinih zvezda.
Zbog takvih igrača i ljudi postaje se i ostaje zvezdaš za uvek.

nini

pre 11 godina

Roberte,Vi ste simbol Velike Zvezde mog detinstva.Zvezda nikada ne bi bila velika da je takvi ljudi nisu činili i borili se za nju.Nadam se da cete jednog dana podici kup sveta,kao Zvezdin trener.

Dobrica

pre 11 godina

U "Zvezdu" si uvek dobrodošao. Veliki si stručnjak i sjajan čovek. Nadam se da nećemo dugo čekati na rasplet u klubu i tvoj povratak.
Stvari kad tad moraju doći na svoje mesto.

Ministarstvo za C. zvezdu i Partizan

pre 11 godina

Zuti nije znao gde dolazi i smorio se na kraju kad je ukapirao borbu s vetrenjacama.
Sudbina Crvene zvezde u fudbalu je da postane Crvena zvezda Beograd, kao u kosarci, dugovi su preveliki i svaki dan se uvecavaju, ljudi to ne zele da vide i ne pristaju i dalje na istinu dok sama ne bude tresnula sve po glavi.

Pele

pre 11 godina

Prosinečki je jedini trener na svetu koji bi radio besplatno. Čoveče, ladno mu duguju skoro 300.000 EUR! Valjda će sad da uzme koji milion od Kameruna, da se malo oporavi od "prijatelja" iz Zvezde.

vlada

pre 11 godina

ROBI znam da citas ovo.zato ću ti reći :" sacekaj da se dzaja vrati i odma prvim avionom bezi u kamerun da se izvuces iz ovih problema..ti si dobar covek a za takve nema mesta u srbiji..hvala ti za nadu koju si pravim delijama pruzio" i jos nesto...odo i ja iz srbije vec u januaru...

Zvezda!

pre 11 godina

Dragi moj Robi, isti oni koji su i ovde i na mnogim drugim mestima doprineli tvom odlasku ("beskonačna dodavanja, napred-nazad, bez završnih pasova, štoper veznom i nazad, bez kontre i duge lopte...") danas počinju da spremaju omču i Saletu, sad im mnogo smeta što očigleno umoran i polomljen (od nesreće u Bordou) tim "mnogo preskače igru, nema sredine, pasova napred nazad, u širinu..." iako posed lopte bude oko 65% i pobeda se ostvari...
Sve je to dragi moj Robi nevažno kad su svih 7-8 miliona u ovoj zemlji najbolji treneri, skauti, fudbaleri, ekonomsiti, političari, teniseri... ma za sve rođeni.
Putuj Robi, hvala ti na ljubavi kojom si nas hranio i dalje nas hraniš, vidimo se mi opet, kad tad i u kakvom god aranžmanu, ti si naš!

duh sa sekirom

pre 11 godina

...nije sramota biti siromah, iskreno zao mi je zvezde jer puno mojih prijatelja pati zbog toga, mada mene to ne cini srecnim.
...ali kad krene prica o velicini i kvazipatriotizmu iz uprave stomak mi se okrene.
...áe da ce to nekako da pomogne klubu pa da ih razumem ali koga bree lazete!

evropa

pre 11 godina

Ako posle ovakve iskrene izjave Robija, ima jos navijaca Zvezde koji veruju i podrzavaju ovu upravu... Onda neznam sta da kazem... Prosle godine u ovo doba sam pisao, Dzaju za predsednika i Jugovica za sportskog direktora, i dalje mislim tako...

zvezdash

pre 11 godina

jedva cekam propast profesionalnog sporta i da se jos u osnovnim skolama pocne sa razvijanjem amaterskog sporta!!!! sto se vise mladih bavi sportom to ce vise zdrave dece biti !!! UA PROFESIONALNI SPORT!!!

nenad

pre 11 godina

roberte legendo imam 36 godina i meni i mojim ortacima je zao sto se momentalno ovako zavrsio tvoj povratak u zvezdu. verujemo da ces ponovo doci da slavimo neke titule.

igor

pre 11 godina

otisao, vratio se, otisao opet vratio se, nije bitno, kad god robi kroci nogom na marakanu sa severa ce se cuti tanananananana robert prosinecki, robert prosinecki.. ljudi, jedan je robert prosinecki, bio hrvat siptar kinez jevrej ili bilo sta, ne zanima me. on je za mene ikona crvene zvezde.

Sasho

pre 11 godina

Da vas nelazem grobar sam u dusi,ali kad procitam ovako nesto meni se telo uznemiri!gasprom je potpisao ugovor sa zvezdom,a ne sa ljudima znaci da gasprom hoce da izvlaci dobit iz zvezde!sta mislite da li shalkeu mogu tako da rade,a daju 30do40miliona godisnje e pa braco srbi nemogu jer nemacka drzava,a mi j...vetar drzava!

antinikola

pre 11 godina

E moj crni Nikola, je lako je ući preko Maribora u lp, nema što, srećom vama je puno teže preko levadije, šamroka, aela i ostalih egzotičnih zemalja, a što se tiče povlaštenosti u izvlačenju, da bi je ostvario moraš osvojiti i koji bodić protiv nekoga, a iako je dinamo osvojio prošle godine nulu, svake godine u kvalifikacijama, pa i u skupini nakupi se bodova, recimo ove godine je dinamo ostvario najbolji koeficijent u kvalifikacijama u cijeloj europi

dzoni

pre 11 godina

"Osim toga, šta ću im ja, posle sedam kola imaju osam bodova više od Hajduka, prvenstvo su završili pre nego što je počela školska godina“
KRALJ :D

zvezda zauvek

pre 11 godina

Pa kako da ih covek motivise da vise od pola godine igraju bez dinara? Ajde ove nase domace klince i nekako, imaju roditelje koji su im davali dzeparac, ali zato mi je jasan Evandro... Covek je po dolasku, u prvoj polusezoni bio ok, mozda i vise. Kasnije je bivao sve gori i gori... Nece sigurno brazilac da igra iz neke ljubavi prema Zvezdi a u klubu je godinu dana! Stranca moras da platis da bi ginuo, koj drugi motiv on moze da ima od toga da zaradi za svoju decu i porodicu...ali jbg...

Damir

pre 11 godina

Zvezda treba kao Rangers da proglasi bankrotsvo i krene ispocetka. Sa ovolikim dugom njima samo za kamate treba 5-6 miliona evra godisnje. Kako? Odakle?

TBM

pre 11 godina

Prenecu vam par informacija koje su 100% tacne, verujem da to vec znate. . . :
1) Prosinecki je premirao igrace sa po 50 evra nakon pobede u kupu, sa izgovorom da im daje da odu na pice
2) Prosinecki nije pozajmljivao, vec poklanjao igracima tj. placao stanarine i hranu
3) Prosinecki kao i sto sam navodi nije primio platu mesecima
4) Lukic nije imao za igrace i Prosineckog, ali su vodje sa severne tribine redovno isplacivane
5) Igraci su trpeli sve to samo zato sto im je Prosinecki ulivao nadu. . .

Ne zelimo takvu Zvezdu. . . . .

Abakus

pre 11 godina

Ako Zvezda ne placa dinara zaposlenima to znaci da sve zarade kluba idu na otplacivanje kamata! Najveci troskovi fudbalskih klubova su u platama fudbalera, ulaznih jeftinih transfera kojih nema puno a imaju tu jos troskovi za struju i slicne dazbine, porez (ako nema profita nema poreza), i troskovi za putovanja na utakmice. Sve to bi trebalo da bude znantno manje od plata. Od zarada tu su ulaznice a Zvezda tu najvise zaradjuje u Srbiji, prodaja igraca kojih je opet malo, sponzori i nagrade (od kojih se zakidaju premije za igrace koje su ih i osvojili) na kraju sezone - drugo mesto i kup. Za kraj, nije mi jasno kako FKCZ ne mora da javno objavljuje finansijske izvestaje ako je vec u drzavnoj imovini. Kapiram da je to sportska ustanova, ali zar to ne daje mesta kradji i korupciji? Ako smo mi navijaci tog kluba, zar nemamo pravo da budemo upuceni?

lejubajug

pre 11 godina

Zvezda,mu duguje silne pare,Nista nije dobio od onoga sto mu je Lukic obecao. Kada ce ? Nezna se ! Najverovatnije sledi tuzba,jednog dana,jer cifra nije mala !!

danguba

pre 11 godina

Klub je u katastrofalnom stanju i ovo što je Robi napravio za sezonu i po je ravno podvigu. Obnovio i podmladio ekipu, dobio Partizan 3x, osvojio kup i držao tim na okupu bez plate... Naravno da je pukao, lažeš i sebe i igrače mjesecima da će biti bolje, ko će mu vjerovati na kraju. Sad im Janković opet ulijeva neku novu nadu i tako u krug. Jadni su ovi što misle da se živi od ljubavi prema dresu. Jel i te vođe sa severa žive od ljubavi ili od Lukića?

Evropa

pre 11 godina

Tesko ce se iz dugova isplivati, veliki su : Ja sam Dzaju naveo za predsednika, a ne za ekonomistu. Hoces da kazes da je Lukic Doktor ekonomskih nauka, pa je zato predsednik Zvezde. Ekonomskog strucnjaka nek pronadje Gasprom,pa da probaju srediti stanje u klubu

Znaisha

pre 11 godina

Dovoljno je da mafijaske glavesine iz uprave prodaju svoje automobile i da isplate sve plate za tih 215 mucenika...tj. 200,ovih 15 su ti o kojima pricam!!! Mada,kad bolje razmislim taj broj je daleko manji...nisam racunao "vodje"...

Munja

pre 11 godina

"Osim toga, šta ću im ja, posle sedam kola imaju osam bodova više od Hajduka, prvenstvo su završili pre nego što je počela školska godina".

Koliko dobra konstatacija.

*zvezdica*

pre 11 godina

Robi ako Bog da srece vratices nam se na velika vrata, da nastavis tamo gde si stao i da slavimo titulu koju si toliko zeleo da nam doneses! ZVEZDO VOLIM TE! ♥

dejan zajecar

pre 11 godina

hvala care! upropastise nam zvezdu lopuze i secikese! sve najbolje u daljoj karijeri! e da je zvezdi jos par takvih ljudina, gde bi nam bio kraj!!!