Nedelja, 02.09.2012.

22:37

Mudrinski - prvi het-trik na debiju

Mladi napadač Crvene zvezde je u svom debitantskom meču u "crveno-belom" dresu postigao tri gola i tako ušao u istoriju kluba iz Ljutice Bogdana.

Izvor:

Mudrinski - prvi het-trik na debiju IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

73 Komentari

Sortiraj po:

branko

pre 9 godina

ne volim zvezdu ali moram da joj cestitam na igri u 2 poluvremenu i moram da cestitam Mudrinskom koji je dao 3 gola.Cestitam nislijama koji su se puno borili ali su nazalost izgubili.Razocarali su se golom u 95 minutu ali nema veze. IDEMO NA SMEDEREVO 15.09.2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

delije sever

pre 11 godina

Bravo Ognjene,napokon jedan dobar napadac.Nasi momci su i dobro odigrali s obzirom da je ova utakmica dosla posle sokantne eliminacije od Bordoa.Milijas je takodje dobro pojacanje,on ce to tek pokazati.Ne znam sto ovako pricaju o Kasalici,a decko stvarno uvek daje sve od sebe,zbog jedne lose utakmice odmah komentari da ne zasluzuje startnu postavu.Asamoa napokon nesto pokazao...

Boris

pre 11 godina

Navijam za Partizan, ali te price o minutima nadoknade su toliko glupe, pogotovo ako se zna koliko se u nasoj ligi krade vreme, pocev od trenutka kada rezultat postane iole povoljan. U ostalom, zasto bi nadoknada bila prednost za Zvezdu, kad je Radnicki bio potpuno ravnopravan na terenu. Pa mogli su i oni da daju gol, pa bi sudija u tom slucaju samo naneo stetu Zvezdi. Ali to je taj luzerski mentalitet, kao sto Zvezda nije smela da dokrajci Bordo, tako RAdnicki nije smeo da do kraja parira Zvezdi. Pa i Vosa, kao kriv im sudija protiv Rapida. Isti slucaj kao prosle godina protiv PArtizana, nadigraju nas do 30. minuta, daju gol i istog momenta krenu panicno da se brane, uz pogibeljne startove. Na kraju dozive debakl i zale se na sudiju.

dadoredstar

pre 11 godina

zaboravio sam dodati da je Mudrinski veliki borac nikad se nepredaje i Asamoa me je prijatno iznenadio njig
h dvojca su pojedila Radnicki koji je iskreno govoreci bio za klasu bolji od Zvezde!!!!!

pablito

pre 11 godina

@(doktor, 3. septembar 2012 13:14)

Pa jeste, pravi klubovi zatvaraju u 40 -om minutu, raspadi u 95om. Jednom se desilo, krajem 70ih da je Partizan zatvorio u 97 - om minutu, odtad se opametili.

Sergije

pre 11 godina

Cestitke za Mudrinskog. Takvog napadaca srpski fudbal nije imao odavno. Samo ne sme da se zadovolji postignutim. Ako bude i dalje radio na sebi, napravice ozbiljnu karijeru u evropskom fudbalu. Asamoa je, konacno, pokazao da moze mnogo bolje. Jos da vidimo Babalja!? Kasalica da ne zauzima vise mesto jer je, objektivno, daleko ispod nivoa igranja u Zvezdi. Maksimovica odmoriti nekoliko utakmica i psiholog da radi sa njim. Sa Bajkovicem videti da li moze bolje od ovoga, u suprotnom traziti zamenu.

doktor

pre 11 godina

Ako ne zatvoriš utakmicu,onda je tu sudija...pa teraj dok se ne da gol!Kad god pomislim da je Partizan na samom dnu,pogerdam zvezdu i utešim se...Kakav raspad!!!

zoran

pre 11 godina

(ackoniskikartel, 3. septembar 2012 07:15)

Smatram tvoj komentar dobronameran, ali ne može igrač sa 18 godina iz omladinskog pogona, odma da igra za prvi tim, to može extra talenat, a takvih je malo. Nekada je Vidić igrao u Spartaku, Jugoviću Radu...., tamo
sazreli kao fudbaleri i vratili se na velika vrata. Sada je Čuašiću bio ponudjen dobar ugovor i da ode neku godinu u Rad na pozajmicu, on odbio.
Vidim da je prosleila DJzričkovića u Rdnički iz Kragujevca a o n ne ulazi u tim tamo, zar on treba sutra da se vrati u Crvenu Zvezdi. Mislim da su samo poremećene neke vrednosti, i igrači zajedno sa menadjerima žele velike pare, ali to je mač sa dve oštrice.
pozdrav !!!!

dadoredstar

pre 11 godina

Nadoknada se vrsi upravo radi izmjene igraca i eventualno ako se neko povredi po pravilima UEAFE I FIFA a vi neznalice internet u sake nema knjiga 21 vijek je i ucenje!!!!!

I ja volim Nevenu Jovanovic

pre 11 godina

@ I Ja volim Nevenu Jovanovic
Ja volim Nevenu Jovanovic (1991.), krusevljanku, studentkinju spanskog jezika...

Volim Nevenu Jovanovic!, 3. septembar 2012 11:59

Ne brini drugar, nije u pitanju ista Nevena. ;)

choopo

pre 11 godina

Mudrinskog znam još iz Srbobrana,kao dečaka,a prvi put sam ga gledao na terenu kad je ušao u drugom poluvremenu prijateljske tekme između Jagodine i Čikaga. Za par minuta dečko je pokazao suvi kvalitet.On je cetarfor koji ne pokušava ugurati loptu u gol nego šutira sa svih pozicija,a zna je i dati.U Jagodini je tek u petom kolu bio u protokolu.Ušao protiv Rada kod 0:1 u 82.minutu, postigao dva gola za preokret.Nikad se ne predaje,ima onaj "pasjaluk", diže publiku na noge. Jednom rečju Zvezdi neophodan.Žali Bože što nije dobio pravu šansu do sad.

Nikola

pre 11 godina

@ welly

Znači,ispasti od Bordoa,pete ekipe iz francuskog prvenstva (trenutno 3.) je bruka?Hmm,hmm,vidi se da se razumeš u fudbal.A još genijalnije je tvoje mišljenje,da ekipe koje igraju protiv Zvezde i Partizana treba da budu zadovoljne sa 2:2 u gostima i jednim bodom,umesto da jure sva 3?!

Siva Sova

pre 11 godina

sve ce da urade samo zvezda da pobedi!!! produzavao bi sudija i vise od 5 minuta sve dok ne daju go,a mozda bi u 96 minutu svirao i penal za zvezdu!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 3. septembar 2012 09:51)
A može i ovako u 40oj minuti pri vođstvu OFK koji je do dog trenutka demolirao grobare, sudija daje drugi žuti (najnormalniji start sa strane) igraču tog tima i produžava poluvreme prvo za "TRI" minuta a zatim igrači OFK daju dva autogola ne zna se koji je smešniji...

Volim Nevenu Jovanovic!

pre 11 godina

@ I Ja volim Nevenu Jovanovic
Ja volim Nevenu Jovanovic (1991.), krusevljanku, studentkinju spanskog jezika...

Vlado

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

I ja se pitam,nama je vidis bilo dovoljno i 3 minuta! ;)

MomaSRB

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31) Zato sto su se 5 minuta nislije valjale po terenu i 5 minuta ih je hvatao grc!!!! ( a gde su i izmene )

Poznavalac

pre 11 godina

Pre par dana,kad je Mudrinski potpisao za Zvezdu,objavio sam komentar,da je to pravi potez jer je odličan golgeter sa istančanim osećajem za gol i visokim procentom realizacije i na sreću svih nas zvezdaša,odmah je to i pokazao.Želim ti svu sreću i samo nastavi u ovom tempu da rešetaš mreže protivnika.

djuro

pre 11 godina

Decko je zamalo propao fudbalski nisu mu dali da igra u Vojvodini, pa vrhunac je bio da mu nisu dali ni u drugoligasu da igra Novom Sadu kao procene su bile nema potencijal pa sad razmislite koliko u Srbiji propadne talenata zbog neznalica u nasem fudbalu

Ne treba nam placena titula

pre 11 godina

Sta pricate da je utakmica bila namestena. Utakmica se ne namesta u 90+nadoknada. Da je utakmica namestena sudija bi svirao penal 75-85min za neko guranje u kaznenom.

Babin_zub

pre 11 godina

U senci Mudrinskog ostalo je sjajno izdanje Asamoe.Ovaj momak zasluzuje mnogo vecu minutazu,i verujem da vredi mnogo vise od onog centarforaa iz Vojvodine kog su kao hteli da dovedu.Odlicnu igru je pokazao i protiv Bordoa kada je ulazio u igru.Opasan,brz,sa pravovremenim dodavanjem i ubacivanjem u prazan prostor.Mislim da bi bio odlicno krilo,desna strana mu vise lezi.Lazovic i Milijas u sredinu,a Kasalica(Milunovic) desno.Mudrinski u napadu,Dimitrijevic kao zadnji vezni(ili Milivojevic,Mijailovic),a sto se odbrane tice neka nam je Bog u pomoci sa ovima koje imamo.

I ja volim Nevenu Jovanovic

pre 11 godina

Impresivno gradjenje, kretnja bez lopte i samopouzdanje. Ali, najbitnije je da pokaze da to nije bio samo dasak inspiracije sinoc. Nastavi tako, Srbiji trebaju pravi spic igraci.

welly

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

"Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige." ....izjava na istom ovom sajtu... pametnom dosta... :)
(Zli_Vuk, 3. septembar 2012 00:43)

Eto, priznajem da nisam pametan, ali ne mogu da povezem ove dve stvari. Da li hoces da kazes da je sudija produzio utakmicu zbog izjave Vermezovica ili zbog iskljucenja igraca OFK Beograda? I pritom si ti taj koji je toliko pametan da ga samo drugi pametni razumeju?
Mogu da razumem produzenje utakmice i za vise od 5 minuta, i za onoliko koliko je potrebno, ali ne shvatam da tim koji po svaku cenu "zeli" da sacuva veliki bod sa gostovanja, u poslednjoj minuti nadoknade, primi go iz kontre. Ispred sesnaesterca Radnickog nije bilo nijednog igraca gostiju. I to na kraju utakmice, par sekundi pre kraja. Sta su, jurili rezultat, pa su popili kontru? Ili su svi "slucajno" otisli malo napred da se napravi mesta za veliko, nevidjeno, milenijumsko, svetsko pojacanje koje je, zamislite, na svom debiu dalo tri gola!! Vau, bravo, kolika li ti je sad cena. Naravno da necu da pisem debilne recenice tipa "Pametnom dosta" ili "Mislite o tome", oni koji imaju malo godina i zivotnog iskustva videli su sve sto je trebalo da se vidi. A posle "propasti" najbolje je navijacima dati novu nadu, da se bruka sto pre zaboravi. Do iduceg leta i nove bruke....

Браво Мудрински!

pre 11 godina

Свака часд дечку и желим му све најбоље. Ипак најјачи утисак је да и Звезда и Партизан и други у нашој лиги толико намештају, да то више нема смисла пратити. Од сада само Бундес Лига.

Zarko

pre 11 godina

Evo odgovora za neupucene koji pisu zasto je sudija produzio 5 min. 6 izmena u obe ekipe po 30 sec.je 3 minuta plus 4-5 izlezavanja na terenu od strane gostujucih igraca,pa samo kola hitne pomoci su 3.puta ulazila na teren.Ali i to neka sve bude 2.min.To je ukupno 5 min. mada je trebalo i vise ali ne moze...zato tisina

aca

pre 11 godina

sve ce da urade samo zvezda da pobedi!!! produzavao bi sudija i vise od 5 minuta sve dok ne daju go,a mozda bi u 96 minutu svirao i penal za zvezdu!!!

ackoniskikartel

pre 11 godina

Oke,momak je da tri gola Radnickom iz Nisa,mozes misliti,to je velika stvar,a posle se pitate sto vam igraci iz omladinske skole beze glavom bez obzira ! Po cemu je ovaj bolji od Ozegovica ? Ja sam Partizanovac,ali realno pricam.Imate sjajne mlade desne bekove,vi dovodite igraca iz Rada ! Sto je najgore dovodjenjem igraca samo upadate u jos vece dugove,a rezultata nigde.Umesto da promenite politiku vi i dalje terate po starom,a ocito da negde gresite.Jer ako se neko ne plasira 6,7 godina u bilo koje euro takmicenje onda tu neshto nije dobro.

DelijaHM

pre 11 godina

Majstore, svaka cast! Pokazao si kako igra Zvezdin CF! Milijas je ogromno pojacanje, Asamoa je genije, Kasalicu bih prekomandovao u Red Star Caffe da bude konobar.

dzoni

pre 11 godina

Svaka cast decko,i na partiji i na rekordu,1.igrac u 67godina. istorije FK koji je postigao het trik u debiju!!! Pored svih legendi koje su napravile debi u CZ ti si 1.!!!

BokiUSA

pre 11 godina

Hvala.bogu da smo dobili.pravog centarfora. To Zvezdi treba odavno. Dok smo imali ubice u napadu dolazili smo do trofeja. Zvezdin for mora da da oko 20,25 gol u celoj sezoni ipak je ova liga slabija. Prosle god naj strelac Kadu sa mislim 11,12 golova. Hvala ti boze na pravom centarforu. Decko samo napred I puno srece u karijeri.i Zvezdi..

Ivke

pre 11 godina

Sad bez uvijanja i foliranja, ja sam se iskreno nadao da ce ovaj momak doci u Partizan, daleko od toga da je Falkao ali za Zabiju je Ronaldo, ima skok, jak je u duel igri, jak sut, odlicnu kretnju, plus je mlad! A nasi skauti Zabiju jure vec 3 prelazna roka i onda dovedu neuhranjenog napadaca koji je dao neke golove za youtube nekim poluamaterskim ekipama. Prosto da covek ne poveruje,pa sta bi bilo da nije proradio mali Mitorovic?! Ne znam kad cete vise da se opametite, tesko se nalazi stranac tipa Medo, koji ce da gine za klub, jos kad mu kasni plata, pa taj ne da nece da igra nego ima da folira povredu kao Moreira koji nas je kao jos i "voleo" .Zabija me toliko nervira da bih ga poslao sutra u omladince, toliko je lezeran, nezainteresovan, slab, ma ne znam bre ko je njega doveo i skautirao?

Zli_Vuk

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

"Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige." ....izjava na istom ovom sajtu... pametnom dosta... :)

Flynn

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu?
(roki, 2. septembar 2012 23:31)

Zbog izvrsenih izmena i prenemaganja igraca Radnickog, posebno jednog koji je insistirao da dodje vozilo po njega da bi posle usprintao u teren kao nov a ceo taj cirkus je trajao bar 2 minuta. Ne budite licemeri i gledajte utakmicu pa komentarisite. Cela Srbija vas je odavno prozrela.

Vlada

pre 11 godina

Mudrinski je pravi igrač brz i okretan Ali ne mogu da shvatim neznanje trenera da prihvati povratak Milijaša, o moj bože koji je ultra spor i ništa nigde ne može da stigne, defanzivno nula i igrač iz vremena šekularca. Pa još isti takav Čava pa i Milivojević a oni jedini u sredini terena bez brzog i okretnog igrača sa iole defanzivnim karakteristikama. Pa mi opet nemamo šanse da budemo prvaci.Pa ako ne igra Mićko da bar malo pokrije ovu trojicu trčanjem i defanzivom pa mi smo glineni golubovi za sve solidnije ekipe iz ove naše lige.Pa probijaće nas kroz sredinu kao od šale.Pa ne mogu da shvatim da je neko vratio Milijaša i nije oterao Čavu. I ove godine moji zvezdaši budite spremni sa mazohizam kroz ovu našu ligu. Pa da li ćemo konačno da imamo upravu i ozbiljnog trenera koji nešto zna.Pa doveli ga za kapitena i dali mu desetku .Nemojte više ljudi ko boga Vas molim.

mare

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu?
(roki, 2. septembar 2012 23:31)

zato što je bilo puno izmena i povreda i zato što su gosti odugovlačili sa vraćanjem lopte u igru. okej ?

javni servis

pre 11 godina

Koliko je izmena izvrseno u drugom poluvremenu pa puta 30sec. i nekoliko izlezavanja gde je otislo 3-4min i eto nadoknade od 5min. Radnicki jeste zasluzio bar nereseno ali kao mnogo puta u fudbalu se to ne poklopi sa konacnim rezultatom. Regularna utakmica! I sada mogu da se nadam da ce Kasalica konacno izgubiti mesto u prvoj i to ne samo zbog Mudrinskog vec i Asamoe :-)

bgd

pre 11 godina

Mali je vrhunski talenat. Odlicno kretanje bez lopte, osecaj za prostor i gol, dobra igra glavom, solidan pas i sut, jak u duelu a tek 21 godinu ima. Nije Krespo, ali moze da postane mnogo dobar igrac.

Todorovic!

pre 11 godina

Utakmica se igra regularnih 90 min + koj minut gore produzetak + dok Zvezda ne postigne gol za pobedu ili eventualno izjednacenje.
To je nasa liga :))

Ae Zvezdasi, lupajtet minuse, ali ja nisam Grobar, gledam samo okvirno kako to izgleda.

Dacha

pre 11 godina

Ma dečko je klasa, nema šta.... kapa dole!! Ali Zvezda i suđenje.... šta reći.... tačno sam znao ili penal ili igra do zlatnog zvezdinog gola!

Boki

pre 11 godina

Sudija je sasvim opravdano produzio utakmicu 5 min. Radnicki je vec u 60 min krenuo da davi vreme, klasicno valjanje po terenu. Samo jedan igrac se valjao tacno tri minuta, pa dok je dosla ekipa anlave u onom imbecilnom golf auticu, tako da nema govora o tome da je previse produzio

Ljubisa livac

pre 11 godina

Bravo legendo buduca! Bravo i za Milijasa, pravog vodju! Za to i sluzi kapiten, da objasni novajliji sta znaci nas sveti dres. Mudrinski samo nastavi, ovakav napadac nam vec godinama fali.

bgd

pre 11 godina

Mali je vrhunski talenat. Odlicno kretanje bez lopte, osecaj za prostor i gol, dobra igra glavom, solidan pas i sut, jak u duelu a tek 21 godinu ima. Nije Krespo, ali moze da postane mnogo dobar igrac.

Ljubisa livac

pre 11 godina

Bravo legendo buduca! Bravo i za Milijasa, pravog vodju! Za to i sluzi kapiten, da objasni novajliji sta znaci nas sveti dres. Mudrinski samo nastavi, ovakav napadac nam vec godinama fali.

Boki

pre 11 godina

Sudija je sasvim opravdano produzio utakmicu 5 min. Radnicki je vec u 60 min krenuo da davi vreme, klasicno valjanje po terenu. Samo jedan igrac se valjao tacno tri minuta, pa dok je dosla ekipa anlave u onom imbecilnom golf auticu, tako da nema govora o tome da je previse produzio

Zli_Vuk

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

"Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige." ....izjava na istom ovom sajtu... pametnom dosta... :)

Babin_zub

pre 11 godina

U senci Mudrinskog ostalo je sjajno izdanje Asamoe.Ovaj momak zasluzuje mnogo vecu minutazu,i verujem da vredi mnogo vise od onog centarforaa iz Vojvodine kog su kao hteli da dovedu.Odlicnu igru je pokazao i protiv Bordoa kada je ulazio u igru.Opasan,brz,sa pravovremenim dodavanjem i ubacivanjem u prazan prostor.Mislim da bi bio odlicno krilo,desna strana mu vise lezi.Lazovic i Milijas u sredinu,a Kasalica(Milunovic) desno.Mudrinski u napadu,Dimitrijevic kao zadnji vezni(ili Milivojevic,Mijailovic),a sto se odbrane tice neka nam je Bog u pomoci sa ovima koje imamo.

djuro

pre 11 godina

Decko je zamalo propao fudbalski nisu mu dali da igra u Vojvodini, pa vrhunac je bio da mu nisu dali ni u drugoligasu da igra Novom Sadu kao procene su bile nema potencijal pa sad razmislite koliko u Srbiji propadne talenata zbog neznalica u nasem fudbalu

mare

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu?
(roki, 2. septembar 2012 23:31)

zato što je bilo puno izmena i povreda i zato što su gosti odugovlačili sa vraćanjem lopte u igru. okej ?

Zarko

pre 11 godina

Evo odgovora za neupucene koji pisu zasto je sudija produzio 5 min. 6 izmena u obe ekipe po 30 sec.je 3 minuta plus 4-5 izlezavanja na terenu od strane gostujucih igraca,pa samo kola hitne pomoci su 3.puta ulazila na teren.Ali i to neka sve bude 2.min.To je ukupno 5 min. mada je trebalo i vise ali ne moze...zato tisina

Flynn

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu?
(roki, 2. septembar 2012 23:31)

Zbog izvrsenih izmena i prenemaganja igraca Radnickog, posebno jednog koji je insistirao da dodje vozilo po njega da bi posle usprintao u teren kao nov a ceo taj cirkus je trajao bar 2 minuta. Ne budite licemeri i gledajte utakmicu pa komentarisite. Cela Srbija vas je odavno prozrela.

I ja volim Nevenu Jovanovic

pre 11 godina

Impresivno gradjenje, kretnja bez lopte i samopouzdanje. Ali, najbitnije je da pokaze da to nije bio samo dasak inspiracije sinoc. Nastavi tako, Srbiji trebaju pravi spic igraci.

DelijaHM

pre 11 godina

Majstore, svaka cast! Pokazao si kako igra Zvezdin CF! Milijas je ogromno pojacanje, Asamoa je genije, Kasalicu bih prekomandovao u Red Star Caffe da bude konobar.

Poznavalac

pre 11 godina

Pre par dana,kad je Mudrinski potpisao za Zvezdu,objavio sam komentar,da je to pravi potez jer je odličan golgeter sa istančanim osećajem za gol i visokim procentom realizacije i na sreću svih nas zvezdaša,odmah je to i pokazao.Želim ti svu sreću i samo nastavi u ovom tempu da rešetaš mreže protivnika.

dzoni

pre 11 godina

Svaka cast decko,i na partiji i na rekordu,1.igrac u 67godina. istorije FK koji je postigao het trik u debiju!!! Pored svih legendi koje su napravile debi u CZ ti si 1.!!!

Ivke

pre 11 godina

Sad bez uvijanja i foliranja, ja sam se iskreno nadao da ce ovaj momak doci u Partizan, daleko od toga da je Falkao ali za Zabiju je Ronaldo, ima skok, jak je u duel igri, jak sut, odlicnu kretnju, plus je mlad! A nasi skauti Zabiju jure vec 3 prelazna roka i onda dovedu neuhranjenog napadaca koji je dao neke golove za youtube nekim poluamaterskim ekipama. Prosto da covek ne poveruje,pa sta bi bilo da nije proradio mali Mitorovic?! Ne znam kad cete vise da se opametite, tesko se nalazi stranac tipa Medo, koji ce da gine za klub, jos kad mu kasni plata, pa taj ne da nece da igra nego ima da folira povredu kao Moreira koji nas je kao jos i "voleo" .Zabija me toliko nervira da bih ga poslao sutra u omladince, toliko je lezeran, nezainteresovan, slab, ma ne znam bre ko je njega doveo i skautirao?

Dacha

pre 11 godina

Ma dečko je klasa, nema šta.... kapa dole!! Ali Zvezda i suđenje.... šta reći.... tačno sam znao ili penal ili igra do zlatnog zvezdinog gola!

BokiUSA

pre 11 godina

Hvala.bogu da smo dobili.pravog centarfora. To Zvezdi treba odavno. Dok smo imali ubice u napadu dolazili smo do trofeja. Zvezdin for mora da da oko 20,25 gol u celoj sezoni ipak je ova liga slabija. Prosle god naj strelac Kadu sa mislim 11,12 golova. Hvala ti boze na pravom centarforu. Decko samo napred I puno srece u karijeri.i Zvezdi..

ackoniskikartel

pre 11 godina

Oke,momak je da tri gola Radnickom iz Nisa,mozes misliti,to je velika stvar,a posle se pitate sto vam igraci iz omladinske skole beze glavom bez obzira ! Po cemu je ovaj bolji od Ozegovica ? Ja sam Partizanovac,ali realno pricam.Imate sjajne mlade desne bekove,vi dovodite igraca iz Rada ! Sto je najgore dovodjenjem igraca samo upadate u jos vece dugove,a rezultata nigde.Umesto da promenite politiku vi i dalje terate po starom,a ocito da negde gresite.Jer ako se neko ne plasira 6,7 godina u bilo koje euro takmicenje onda tu neshto nije dobro.

Todorovic!

pre 11 godina

Utakmica se igra regularnih 90 min + koj minut gore produzetak + dok Zvezda ne postigne gol za pobedu ili eventualno izjednacenje.
To je nasa liga :))

Ae Zvezdasi, lupajtet minuse, ali ja nisam Grobar, gledam samo okvirno kako to izgleda.

javni servis

pre 11 godina

Koliko je izmena izvrseno u drugom poluvremenu pa puta 30sec. i nekoliko izlezavanja gde je otislo 3-4min i eto nadoknade od 5min. Radnicki jeste zasluzio bar nereseno ali kao mnogo puta u fudbalu se to ne poklopi sa konacnim rezultatom. Regularna utakmica! I sada mogu da se nadam da ce Kasalica konacno izgubiti mesto u prvoj i to ne samo zbog Mudrinskog vec i Asamoe :-)

Siva Sova

pre 11 godina

sve ce da urade samo zvezda da pobedi!!! produzavao bi sudija i vise od 5 minuta sve dok ne daju go,a mozda bi u 96 minutu svirao i penal za zvezdu!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 3. septembar 2012 09:51)
A može i ovako u 40oj minuti pri vođstvu OFK koji je do dog trenutka demolirao grobare, sudija daje drugi žuti (najnormalniji start sa strane) igraču tog tima i produžava poluvreme prvo za "TRI" minuta a zatim igrači OFK daju dva autogola ne zna se koji je smešniji...

MomaSRB

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31) Zato sto su se 5 minuta nislije valjale po terenu i 5 minuta ih je hvatao grc!!!! ( a gde su i izmene )

Vlado

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

I ja se pitam,nama je vidis bilo dovoljno i 3 minuta! ;)

Ne treba nam placena titula

pre 11 godina

Sta pricate da je utakmica bila namestena. Utakmica se ne namesta u 90+nadoknada. Da je utakmica namestena sudija bi svirao penal 75-85min za neko guranje u kaznenom.

Nikola

pre 11 godina

@ welly

Znači,ispasti od Bordoa,pete ekipe iz francuskog prvenstva (trenutno 3.) je bruka?Hmm,hmm,vidi se da se razumeš u fudbal.A još genijalnije je tvoje mišljenje,da ekipe koje igraju protiv Zvezde i Partizana treba da budu zadovoljne sa 2:2 u gostima i jednim bodom,umesto da jure sva 3?!

Sergije

pre 11 godina

Cestitke za Mudrinskog. Takvog napadaca srpski fudbal nije imao odavno. Samo ne sme da se zadovolji postignutim. Ako bude i dalje radio na sebi, napravice ozbiljnu karijeru u evropskom fudbalu. Asamoa je, konacno, pokazao da moze mnogo bolje. Jos da vidimo Babalja!? Kasalica da ne zauzima vise mesto jer je, objektivno, daleko ispod nivoa igranja u Zvezdi. Maksimovica odmoriti nekoliko utakmica i psiholog da radi sa njim. Sa Bajkovicem videti da li moze bolje od ovoga, u suprotnom traziti zamenu.

Boris

pre 11 godina

Navijam za Partizan, ali te price o minutima nadoknade su toliko glupe, pogotovo ako se zna koliko se u nasoj ligi krade vreme, pocev od trenutka kada rezultat postane iole povoljan. U ostalom, zasto bi nadoknada bila prednost za Zvezdu, kad je Radnicki bio potpuno ravnopravan na terenu. Pa mogli su i oni da daju gol, pa bi sudija u tom slucaju samo naneo stetu Zvezdi. Ali to je taj luzerski mentalitet, kao sto Zvezda nije smela da dokrajci Bordo, tako RAdnicki nije smeo da do kraja parira Zvezdi. Pa i Vosa, kao kriv im sudija protiv Rapida. Isti slucaj kao prosle godina protiv PArtizana, nadigraju nas do 30. minuta, daju gol i istog momenta krenu panicno da se brane, uz pogibeljne startove. Na kraju dozive debakl i zale se na sudiju.

choopo

pre 11 godina

Mudrinskog znam još iz Srbobrana,kao dečaka,a prvi put sam ga gledao na terenu kad je ušao u drugom poluvremenu prijateljske tekme između Jagodine i Čikaga. Za par minuta dečko je pokazao suvi kvalitet.On je cetarfor koji ne pokušava ugurati loptu u gol nego šutira sa svih pozicija,a zna je i dati.U Jagodini je tek u petom kolu bio u protokolu.Ušao protiv Rada kod 0:1 u 82.minutu, postigao dva gola za preokret.Nikad se ne predaje,ima onaj "pasjaluk", diže publiku na noge. Jednom rečju Zvezdi neophodan.Žali Bože što nije dobio pravu šansu do sad.

dadoredstar

pre 11 godina

zaboravio sam dodati da je Mudrinski veliki borac nikad se nepredaje i Asamoa me je prijatno iznenadio njig
h dvojca su pojedila Radnicki koji je iskreno govoreci bio za klasu bolji od Zvezde!!!!!

Vlada

pre 11 godina

Mudrinski je pravi igrač brz i okretan Ali ne mogu da shvatim neznanje trenera da prihvati povratak Milijaša, o moj bože koji je ultra spor i ništa nigde ne može da stigne, defanzivno nula i igrač iz vremena šekularca. Pa još isti takav Čava pa i Milivojević a oni jedini u sredini terena bez brzog i okretnog igrača sa iole defanzivnim karakteristikama. Pa mi opet nemamo šanse da budemo prvaci.Pa ako ne igra Mićko da bar malo pokrije ovu trojicu trčanjem i defanzivom pa mi smo glineni golubovi za sve solidnije ekipe iz ove naše lige.Pa probijaće nas kroz sredinu kao od šale.Pa ne mogu da shvatim da je neko vratio Milijaša i nije oterao Čavu. I ove godine moji zvezdaši budite spremni sa mazohizam kroz ovu našu ligu. Pa da li ćemo konačno da imamo upravu i ozbiljnog trenera koji nešto zna.Pa doveli ga za kapitena i dali mu desetku .Nemojte više ljudi ko boga Vas molim.

Браво Мудрински!

pre 11 godina

Свака часд дечку и желим му све најбоље. Ипак најјачи утисак је да и Звезда и Партизан и други у нашој лиги толико намештају, да то више нема смисла пратити. Од сада само Бундес Лига.

welly

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

"Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige." ....izjava na istom ovom sajtu... pametnom dosta... :)
(Zli_Vuk, 3. septembar 2012 00:43)

Eto, priznajem da nisam pametan, ali ne mogu da povezem ove dve stvari. Da li hoces da kazes da je sudija produzio utakmicu zbog izjave Vermezovica ili zbog iskljucenja igraca OFK Beograda? I pritom si ti taj koji je toliko pametan da ga samo drugi pametni razumeju?
Mogu da razumem produzenje utakmice i za vise od 5 minuta, i za onoliko koliko je potrebno, ali ne shvatam da tim koji po svaku cenu "zeli" da sacuva veliki bod sa gostovanja, u poslednjoj minuti nadoknade, primi go iz kontre. Ispred sesnaesterca Radnickog nije bilo nijednog igraca gostiju. I to na kraju utakmice, par sekundi pre kraja. Sta su, jurili rezultat, pa su popili kontru? Ili su svi "slucajno" otisli malo napred da se napravi mesta za veliko, nevidjeno, milenijumsko, svetsko pojacanje koje je, zamislite, na svom debiu dalo tri gola!! Vau, bravo, kolika li ti je sad cena. Naravno da necu da pisem debilne recenice tipa "Pametnom dosta" ili "Mislite o tome", oni koji imaju malo godina i zivotnog iskustva videli su sve sto je trebalo da se vidi. A posle "propasti" najbolje je navijacima dati novu nadu, da se bruka sto pre zaboravi. Do iduceg leta i nove bruke....

aca

pre 11 godina

sve ce da urade samo zvezda da pobedi!!! produzavao bi sudija i vise od 5 minuta sve dok ne daju go,a mozda bi u 96 minutu svirao i penal za zvezdu!!!

I ja volim Nevenu Jovanovic

pre 11 godina

@ I Ja volim Nevenu Jovanovic
Ja volim Nevenu Jovanovic (1991.), krusevljanku, studentkinju spanskog jezika...

Volim Nevenu Jovanovic!, 3. septembar 2012 11:59

Ne brini drugar, nije u pitanju ista Nevena. ;)

delije sever

pre 11 godina

Bravo Ognjene,napokon jedan dobar napadac.Nasi momci su i dobro odigrali s obzirom da je ova utakmica dosla posle sokantne eliminacije od Bordoa.Milijas je takodje dobro pojacanje,on ce to tek pokazati.Ne znam sto ovako pricaju o Kasalici,a decko stvarno uvek daje sve od sebe,zbog jedne lose utakmice odmah komentari da ne zasluzuje startnu postavu.Asamoa napokon nesto pokazao...

zoran

pre 11 godina

(ackoniskikartel, 3. septembar 2012 07:15)

Smatram tvoj komentar dobronameran, ali ne može igrač sa 18 godina iz omladinskog pogona, odma da igra za prvi tim, to može extra talenat, a takvih je malo. Nekada je Vidić igrao u Spartaku, Jugoviću Radu...., tamo
sazreli kao fudbaleri i vratili se na velika vrata. Sada je Čuašiću bio ponudjen dobar ugovor i da ode neku godinu u Rad na pozajmicu, on odbio.
Vidim da je prosleila DJzričkovića u Rdnički iz Kragujevca a o n ne ulazi u tim tamo, zar on treba sutra da se vrati u Crvenu Zvezdi. Mislim da su samo poremećene neke vrednosti, i igrači zajedno sa menadjerima žele velike pare, ali to je mač sa dve oštrice.
pozdrav !!!!

Volim Nevenu Jovanovic!

pre 11 godina

@ I Ja volim Nevenu Jovanovic
Ja volim Nevenu Jovanovic (1991.), krusevljanku, studentkinju spanskog jezika...

dadoredstar

pre 11 godina

Nadoknada se vrsi upravo radi izmjene igraca i eventualno ako se neko povredi po pravilima UEAFE I FIFA a vi neznalice internet u sake nema knjiga 21 vijek je i ucenje!!!!!

pablito

pre 11 godina

@(doktor, 3. septembar 2012 13:14)

Pa jeste, pravi klubovi zatvaraju u 40 -om minutu, raspadi u 95om. Jednom se desilo, krajem 70ih da je Partizan zatvorio u 97 - om minutu, odtad se opametili.

doktor

pre 11 godina

Ako ne zatvoriš utakmicu,onda je tu sudija...pa teraj dok se ne da gol!Kad god pomislim da je Partizan na samom dnu,pogerdam zvezdu i utešim se...Kakav raspad!!!

branko

pre 9 godina

ne volim zvezdu ali moram da joj cestitam na igri u 2 poluvremenu i moram da cestitam Mudrinskom koji je dao 3 gola.Cestitam nislijama koji su se puno borili ali su nazalost izgubili.Razocarali su se golom u 95 minutu ali nema veze. IDEMO NA SMEDEREVO 15.09.2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dacha

pre 11 godina

Ma dečko je klasa, nema šta.... kapa dole!! Ali Zvezda i suđenje.... šta reći.... tačno sam znao ili penal ili igra do zlatnog zvezdinog gola!

Todorovic!

pre 11 godina

Utakmica se igra regularnih 90 min + koj minut gore produzetak + dok Zvezda ne postigne gol za pobedu ili eventualno izjednacenje.
To je nasa liga :))

Ae Zvezdasi, lupajtet minuse, ali ja nisam Grobar, gledam samo okvirno kako to izgleda.

aca

pre 11 godina

sve ce da urade samo zvezda da pobedi!!! produzavao bi sudija i vise od 5 minuta sve dok ne daju go,a mozda bi u 96 minutu svirao i penal za zvezdu!!!

welly

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

"Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige." ....izjava na istom ovom sajtu... pametnom dosta... :)
(Zli_Vuk, 3. septembar 2012 00:43)

Eto, priznajem da nisam pametan, ali ne mogu da povezem ove dve stvari. Da li hoces da kazes da je sudija produzio utakmicu zbog izjave Vermezovica ili zbog iskljucenja igraca OFK Beograda? I pritom si ti taj koji je toliko pametan da ga samo drugi pametni razumeju?
Mogu da razumem produzenje utakmice i za vise od 5 minuta, i za onoliko koliko je potrebno, ali ne shvatam da tim koji po svaku cenu "zeli" da sacuva veliki bod sa gostovanja, u poslednjoj minuti nadoknade, primi go iz kontre. Ispred sesnaesterca Radnickog nije bilo nijednog igraca gostiju. I to na kraju utakmice, par sekundi pre kraja. Sta su, jurili rezultat, pa su popili kontru? Ili su svi "slucajno" otisli malo napred da se napravi mesta za veliko, nevidjeno, milenijumsko, svetsko pojacanje koje je, zamislite, na svom debiu dalo tri gola!! Vau, bravo, kolika li ti je sad cena. Naravno da necu da pisem debilne recenice tipa "Pametnom dosta" ili "Mislite o tome", oni koji imaju malo godina i zivotnog iskustva videli su sve sto je trebalo da se vidi. A posle "propasti" najbolje je navijacima dati novu nadu, da se bruka sto pre zaboravi. Do iduceg leta i nove bruke....

Vlada

pre 11 godina

Mudrinski je pravi igrač brz i okretan Ali ne mogu da shvatim neznanje trenera da prihvati povratak Milijaša, o moj bože koji je ultra spor i ništa nigde ne može da stigne, defanzivno nula i igrač iz vremena šekularca. Pa još isti takav Čava pa i Milivojević a oni jedini u sredini terena bez brzog i okretnog igrača sa iole defanzivnim karakteristikama. Pa mi opet nemamo šanse da budemo prvaci.Pa ako ne igra Mićko da bar malo pokrije ovu trojicu trčanjem i defanzivom pa mi smo glineni golubovi za sve solidnije ekipe iz ove naše lige.Pa probijaće nas kroz sredinu kao od šale.Pa ne mogu da shvatim da je neko vratio Milijaša i nije oterao Čavu. I ove godine moji zvezdaši budite spremni sa mazohizam kroz ovu našu ligu. Pa da li ćemo konačno da imamo upravu i ozbiljnog trenera koji nešto zna.Pa doveli ga za kapitena i dali mu desetku .Nemojte više ljudi ko boga Vas molim.

ackoniskikartel

pre 11 godina

Oke,momak je da tri gola Radnickom iz Nisa,mozes misliti,to je velika stvar,a posle se pitate sto vam igraci iz omladinske skole beze glavom bez obzira ! Po cemu je ovaj bolji od Ozegovica ? Ja sam Partizanovac,ali realno pricam.Imate sjajne mlade desne bekove,vi dovodite igraca iz Rada ! Sto je najgore dovodjenjem igraca samo upadate u jos vece dugove,a rezultata nigde.Umesto da promenite politiku vi i dalje terate po starom,a ocito da negde gresite.Jer ako se neko ne plasira 6,7 godina u bilo koje euro takmicenje onda tu neshto nije dobro.

doktor

pre 11 godina

Ako ne zatvoriš utakmicu,onda je tu sudija...pa teraj dok se ne da gol!Kad god pomislim da je Partizan na samom dnu,pogerdam zvezdu i utešim se...Kakav raspad!!!

Ljubisa livac

pre 11 godina

Bravo legendo buduca! Bravo i za Milijasa, pravog vodju! Za to i sluzi kapiten, da objasni novajliji sta znaci nas sveti dres. Mudrinski samo nastavi, ovakav napadac nam vec godinama fali.

Браво Мудрински!

pre 11 godina

Свака часд дечку и желим му све најбоље. Ипак најјачи утисак је да и Звезда и Партизан и други у нашој лиги толико намештају, да то више нема смисла пратити. Од сада само Бундес Лига.

Boki

pre 11 godina

Sudija je sasvim opravdano produzio utakmicu 5 min. Radnicki je vec u 60 min krenuo da davi vreme, klasicno valjanje po terenu. Samo jedan igrac se valjao tacno tri minuta, pa dok je dosla ekipa anlave u onom imbecilnom golf auticu, tako da nema govora o tome da je previse produzio

Zli_Vuk

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

"Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da je njegov tim pobedio zato što je OFK Beograd ostao bez jednog fudbalera u meču četvrtog kola Super lige." ....izjava na istom ovom sajtu... pametnom dosta... :)

DelijaHM

pre 11 godina

Majstore, svaka cast! Pokazao si kako igra Zvezdin CF! Milijas je ogromno pojacanje, Asamoa je genije, Kasalicu bih prekomandovao u Red Star Caffe da bude konobar.

bgd

pre 11 godina

Mali je vrhunski talenat. Odlicno kretanje bez lopte, osecaj za prostor i gol, dobra igra glavom, solidan pas i sut, jak u duelu a tek 21 godinu ima. Nije Krespo, ali moze da postane mnogo dobar igrac.

Zarko

pre 11 godina

Evo odgovora za neupucene koji pisu zasto je sudija produzio 5 min. 6 izmena u obe ekipe po 30 sec.je 3 minuta plus 4-5 izlezavanja na terenu od strane gostujucih igraca,pa samo kola hitne pomoci su 3.puta ulazila na teren.Ali i to neka sve bude 2.min.To je ukupno 5 min. mada je trebalo i vise ali ne moze...zato tisina

Sergije

pre 11 godina

Cestitke za Mudrinskog. Takvog napadaca srpski fudbal nije imao odavno. Samo ne sme da se zadovolji postignutim. Ako bude i dalje radio na sebi, napravice ozbiljnu karijeru u evropskom fudbalu. Asamoa je, konacno, pokazao da moze mnogo bolje. Jos da vidimo Babalja!? Kasalica da ne zauzima vise mesto jer je, objektivno, daleko ispod nivoa igranja u Zvezdi. Maksimovica odmoriti nekoliko utakmica i psiholog da radi sa njim. Sa Bajkovicem videti da li moze bolje od ovoga, u suprotnom traziti zamenu.

Babin_zub

pre 11 godina

U senci Mudrinskog ostalo je sjajno izdanje Asamoe.Ovaj momak zasluzuje mnogo vecu minutazu,i verujem da vredi mnogo vise od onog centarforaa iz Vojvodine kog su kao hteli da dovedu.Odlicnu igru je pokazao i protiv Bordoa kada je ulazio u igru.Opasan,brz,sa pravovremenim dodavanjem i ubacivanjem u prazan prostor.Mislim da bi bio odlicno krilo,desna strana mu vise lezi.Lazovic i Milijas u sredinu,a Kasalica(Milunovic) desno.Mudrinski u napadu,Dimitrijevic kao zadnji vezni(ili Milivojevic,Mijailovic),a sto se odbrane tice neka nam je Bog u pomoci sa ovima koje imamo.

mare

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu?
(roki, 2. septembar 2012 23:31)

zato što je bilo puno izmena i povreda i zato što su gosti odugovlačili sa vraćanjem lopte u igru. okej ?

Poznavalac

pre 11 godina

Pre par dana,kad je Mudrinski potpisao za Zvezdu,objavio sam komentar,da je to pravi potez jer je odličan golgeter sa istančanim osećajem za gol i visokim procentom realizacije i na sreću svih nas zvezdaša,odmah je to i pokazao.Želim ti svu sreću i samo nastavi u ovom tempu da rešetaš mreže protivnika.

Vlado

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31)

I ja se pitam,nama je vidis bilo dovoljno i 3 minuta! ;)

pablito

pre 11 godina

@(doktor, 3. septembar 2012 13:14)

Pa jeste, pravi klubovi zatvaraju u 40 -om minutu, raspadi u 95om. Jednom se desilo, krajem 70ih da je Partizan zatvorio u 97 - om minutu, odtad se opametili.

javni servis

pre 11 godina

Koliko je izmena izvrseno u drugom poluvremenu pa puta 30sec. i nekoliko izlezavanja gde je otislo 3-4min i eto nadoknade od 5min. Radnicki jeste zasluzio bar nereseno ali kao mnogo puta u fudbalu se to ne poklopi sa konacnim rezultatom. Regularna utakmica! I sada mogu da se nadam da ce Kasalica konacno izgubiti mesto u prvoj i to ne samo zbog Mudrinskog vec i Asamoe :-)

Ne treba nam placena titula

pre 11 godina

Sta pricate da je utakmica bila namestena. Utakmica se ne namesta u 90+nadoknada. Da je utakmica namestena sudija bi svirao penal 75-85min za neko guranje u kaznenom.

MomaSRB

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu? (roki, 02. septembar 2012 23:31) Zato sto su se 5 minuta nislije valjale po terenu i 5 minuta ih je hvatao grc!!!! ( a gde su i izmene )

Volim Nevenu Jovanovic!

pre 11 godina

@ I Ja volim Nevenu Jovanovic
Ja volim Nevenu Jovanovic (1991.), krusevljanku, studentkinju spanskog jezika...

Flynn

pre 11 godina

Zasto je sudija produzio 5 minuta utakmicu?
(roki, 2. septembar 2012 23:31)

Zbog izvrsenih izmena i prenemaganja igraca Radnickog, posebno jednog koji je insistirao da dodje vozilo po njega da bi posle usprintao u teren kao nov a ceo taj cirkus je trajao bar 2 minuta. Ne budite licemeri i gledajte utakmicu pa komentarisite. Cela Srbija vas je odavno prozrela.

BokiUSA

pre 11 godina

Hvala.bogu da smo dobili.pravog centarfora. To Zvezdi treba odavno. Dok smo imali ubice u napadu dolazili smo do trofeja. Zvezdin for mora da da oko 20,25 gol u celoj sezoni ipak je ova liga slabija. Prosle god naj strelac Kadu sa mislim 11,12 golova. Hvala ti boze na pravom centarforu. Decko samo napred I puno srece u karijeri.i Zvezdi..

dzoni

pre 11 godina

Svaka cast decko,i na partiji i na rekordu,1.igrac u 67godina. istorije FK koji je postigao het trik u debiju!!! Pored svih legendi koje su napravile debi u CZ ti si 1.!!!

Ivke

pre 11 godina

Sad bez uvijanja i foliranja, ja sam se iskreno nadao da ce ovaj momak doci u Partizan, daleko od toga da je Falkao ali za Zabiju je Ronaldo, ima skok, jak je u duel igri, jak sut, odlicnu kretnju, plus je mlad! A nasi skauti Zabiju jure vec 3 prelazna roka i onda dovedu neuhranjenog napadaca koji je dao neke golove za youtube nekim poluamaterskim ekipama. Prosto da covek ne poveruje,pa sta bi bilo da nije proradio mali Mitorovic?! Ne znam kad cete vise da se opametite, tesko se nalazi stranac tipa Medo, koji ce da gine za klub, jos kad mu kasni plata, pa taj ne da nece da igra nego ima da folira povredu kao Moreira koji nas je kao jos i "voleo" .Zabija me toliko nervira da bih ga poslao sutra u omladince, toliko je lezeran, nezainteresovan, slab, ma ne znam bre ko je njega doveo i skautirao?

I ja volim Nevenu Jovanovic

pre 11 godina

Impresivno gradjenje, kretnja bez lopte i samopouzdanje. Ali, najbitnije je da pokaze da to nije bio samo dasak inspiracije sinoc. Nastavi tako, Srbiji trebaju pravi spic igraci.

djuro

pre 11 godina

Decko je zamalo propao fudbalski nisu mu dali da igra u Vojvodini, pa vrhunac je bio da mu nisu dali ni u drugoligasu da igra Novom Sadu kao procene su bile nema potencijal pa sad razmislite koliko u Srbiji propadne talenata zbog neznalica u nasem fudbalu

Nikola

pre 11 godina

@ welly

Znači,ispasti od Bordoa,pete ekipe iz francuskog prvenstva (trenutno 3.) je bruka?Hmm,hmm,vidi se da se razumeš u fudbal.A još genijalnije je tvoje mišljenje,da ekipe koje igraju protiv Zvezde i Partizana treba da budu zadovoljne sa 2:2 u gostima i jednim bodom,umesto da jure sva 3?!

Boris

pre 11 godina

Navijam za Partizan, ali te price o minutima nadoknade su toliko glupe, pogotovo ako se zna koliko se u nasoj ligi krade vreme, pocev od trenutka kada rezultat postane iole povoljan. U ostalom, zasto bi nadoknada bila prednost za Zvezdu, kad je Radnicki bio potpuno ravnopravan na terenu. Pa mogli su i oni da daju gol, pa bi sudija u tom slucaju samo naneo stetu Zvezdi. Ali to je taj luzerski mentalitet, kao sto Zvezda nije smela da dokrajci Bordo, tako RAdnicki nije smeo da do kraja parira Zvezdi. Pa i Vosa, kao kriv im sudija protiv Rapida. Isti slucaj kao prosle godina protiv PArtizana, nadigraju nas do 30. minuta, daju gol i istog momenta krenu panicno da se brane, uz pogibeljne startove. Na kraju dozive debakl i zale se na sudiju.

Siva Sova

pre 11 godina

sve ce da urade samo zvezda da pobedi!!! produzavao bi sudija i vise od 5 minuta sve dok ne daju go,a mozda bi u 96 minutu svirao i penal za zvezdu!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (aca, 3. septembar 2012 09:51)
A može i ovako u 40oj minuti pri vođstvu OFK koji je do dog trenutka demolirao grobare, sudija daje drugi žuti (najnormalniji start sa strane) igraču tog tima i produžava poluvreme prvo za "TRI" minuta a zatim igrači OFK daju dva autogola ne zna se koji je smešniji...

dadoredstar

pre 11 godina

Nadoknada se vrsi upravo radi izmjene igraca i eventualno ako se neko povredi po pravilima UEAFE I FIFA a vi neznalice internet u sake nema knjiga 21 vijek je i ucenje!!!!!

zoran

pre 11 godina

(ackoniskikartel, 3. septembar 2012 07:15)

Smatram tvoj komentar dobronameran, ali ne može igrač sa 18 godina iz omladinskog pogona, odma da igra za prvi tim, to može extra talenat, a takvih je malo. Nekada je Vidić igrao u Spartaku, Jugoviću Radu...., tamo
sazreli kao fudbaleri i vratili se na velika vrata. Sada je Čuašiću bio ponudjen dobar ugovor i da ode neku godinu u Rad na pozajmicu, on odbio.
Vidim da je prosleila DJzričkovića u Rdnički iz Kragujevca a o n ne ulazi u tim tamo, zar on treba sutra da se vrati u Crvenu Zvezdi. Mislim da su samo poremećene neke vrednosti, i igrači zajedno sa menadjerima žele velike pare, ali to je mač sa dve oštrice.
pozdrav !!!!

I ja volim Nevenu Jovanovic

pre 11 godina

@ I Ja volim Nevenu Jovanovic
Ja volim Nevenu Jovanovic (1991.), krusevljanku, studentkinju spanskog jezika...

Volim Nevenu Jovanovic!, 3. septembar 2012 11:59

Ne brini drugar, nije u pitanju ista Nevena. ;)

dadoredstar

pre 11 godina

zaboravio sam dodati da je Mudrinski veliki borac nikad se nepredaje i Asamoa me je prijatno iznenadio njig
h dvojca su pojedila Radnicki koji je iskreno govoreci bio za klasu bolji od Zvezde!!!!!

choopo

pre 11 godina

Mudrinskog znam još iz Srbobrana,kao dečaka,a prvi put sam ga gledao na terenu kad je ušao u drugom poluvremenu prijateljske tekme između Jagodine i Čikaga. Za par minuta dečko je pokazao suvi kvalitet.On je cetarfor koji ne pokušava ugurati loptu u gol nego šutira sa svih pozicija,a zna je i dati.U Jagodini je tek u petom kolu bio u protokolu.Ušao protiv Rada kod 0:1 u 82.minutu, postigao dva gola za preokret.Nikad se ne predaje,ima onaj "pasjaluk", diže publiku na noge. Jednom rečju Zvezdi neophodan.Žali Bože što nije dobio pravu šansu do sad.

delije sever

pre 11 godina

Bravo Ognjene,napokon jedan dobar napadac.Nasi momci su i dobro odigrali s obzirom da je ova utakmica dosla posle sokantne eliminacije od Bordoa.Milijas je takodje dobro pojacanje,on ce to tek pokazati.Ne znam sto ovako pricaju o Kasalici,a decko stvarno uvek daje sve od sebe,zbog jedne lose utakmice odmah komentari da ne zasluzuje startnu postavu.Asamoa napokon nesto pokazao...

branko

pre 9 godina

ne volim zvezdu ali moram da joj cestitam na igri u 2 poluvremenu i moram da cestitam Mudrinskom koji je dao 3 gola.Cestitam nislijama koji su se puno borili ali su nazalost izgubili.Razocarali su se golom u 95 minutu ali nema veze. IDEMO NA SMEDEREVO 15.09.2012!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!